18. kolo
06.01.2010 12:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Chievo Verona - Inter Milán 0:1

Inter Milán zahájil letošní rok výhrou ve Veroně. Nerazzurri porazili Chievo zásluhou jediné branky Balotelliho 1:0 a upevnili si vedoucí pozici. Před AC Milán mají minimálně do večera náskok jedenácti bodů.

První šanci zápasu měli domácí, Pellissier se z levé strany řítil na Cesara, avšak brankářská jednička Interu si s ním poradila. Ve 12.minutě předvedli hosté pohlednou akci na jejímž konci byl osamocený Balotelli, ten však nejprve na brankáře Chieva nevyzrál a z následné dorážky nebylo jasné, zdali míč překročil brankovou čáru. Nicméně míč nakonec dopravil do sítě Goran Panděv, ovšem branka byla nakonec připsána mladému útočníkovi Balotellimu - 1:0 pro Inter. O chvíli později Maicon prověřil dalekonosnou střelou brankáře Sorrentina. Inter byl na těžkém terénu lepším týmem, Milito v běhu pálil do boční sítě a netradiční sólo Chivua nakonec skončilo pouze rohovým kopem. Mezitím ještě došlo k zajímavému incidentu, Pellissier byl v souboji s Luciem udeřen do choulostivých míst, přičemž opakované záběry zrovna neprokázaly nechtěnost úderu. První poločas tedy skončil vedením Interu.

Ve druhém poločase měl velkou šanci na vyrovnání Pellissier, útočník Chieva se dostal až před Cesara, ale v tísni nedokázal důrazně a přesně zakončit, brankář Interu navíc dobře vyběhl a zmenšil útočníkovy střelecký uhel. Domácí byli ve druhé půli lepším týmem, další velkou šanci měl Abbruscato, jenomže zblízka trestuhodně minul branku. Inter vedení udržel a z Verony si veze všechny tři body.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
klokan.paul

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

dufam,že budeme dobre hrat,aby som sa dobre pri zápase naobedoval

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele