18. kolo
06.01.2010 15:00 CET
1 : 2
(1:2)

Reportáž

Parma FC - Juventus FC 1:2

Vstup do nového roku se vydařil rovněž Juventusu, který dokázal triumfovat na půdě skvěle hrající Parmy. Stará dáma se tak dostala minimálně do večera na druhé místo, ovšem AC Milán má k dispozici dva zápasy k dobru. Bianconeri vyhráli zásluhou Salihamidzice a Castelliniho, jenž si vstřelil vlastní gól. Utkání nedohrál stoper Caceres.

Juventus, který zrovna neprožil povedený konec roku se ujal velice rychle vedení. Už ve třetí minutě se totiž po zahrávaném rohovém kopu prosadil hlavou maličký Hasan Salihamidzic a bylo to 1:0. Parma se tlačila okamžitě dopředu, střelu Biabianyho zlikvidoval Manninger, ovšem ve 25. minutě už nestačil na hlavičkujícího Amorusa, jehož neuhlídal obránce Staré dámy Nicola Legrottaglie - 1:1. S Juventusem mohlo být ještě hůře, kdyby rakouský brankář ve službách Staré dámy nevyškrábl Amorusovu střelu na břevno. Stará dáma do poločasu přeci jenom znovu vedla a znovu její brance předcházel rohový kop. Tentokrát však nehlavičkoval Salihamidzic, nýbrž obránce Parmy Castellini, který si tak vstřelil vlastní gól - 2:1 pro Juventus.

Po změně stran se dostal do šance Grosso, nicméně dvoubrankový náskok pro hosty to nepřineslo. Juventus měl několik šancí na to, aby přidal pojistku. Diego dokonce nastřelil z přímého kopu břevno. Dvacet minut před koncem zkomplikoval situaci Caceres, jenž obdržel druhou žlutou kartu a tudíž musel předčasně do sprch. Parmě se tak nabídla možnost přesilové hry. Tu málem využil Amoruso, ale jeho stoprocentní šanci lapil Manninger.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
JuveIt

Já bych sestav viděl tak: Manninger - Caceres, Legrottaglie, Chiellini, Salihamidžič - Diego, Melo, Marchisio, Giovinco - Del Piero, Trezeguet. FORZA JUVEEE!!!!!!

Reagovat
JuveIt

Trochu mě mrzí, že Caceres dostal červenou, ale hlavní je, že jsme vyhráli. FORZA JUVE!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele