18. kolo
06.01.2010 15:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

UC Sampdoria - Città di Palermo 1:1

Zápas mezi Sampdorií a Palermem rozhodli dva úžasné góly, které padly v rozmezí 60 sekund. Na svědomí je mají Edison Cavani a Antonio Cassano - proto utkání skončilo nerozhodně 1:1.

Přitom Cavani se mohl radovat mnohem dříve než ve 40. minutě, kdy vsítil první branku. Už po třech minutách se trefil ranou z halfvoleje, jenže byl mu chybně odmáván ofsajd. Na druhé straně vytáhl proti Gastaldellově tečované hlavičce povedený zákrok Sirigu. Další parádní zákrok si Sirigu připsal ve 37. minutě, to ho z hranice vápna nebezpečnou střelou prověřil Palombo. Pět minut před koncem se Stadio Marassi dočkalo první branky. Dlouhý Liveraniho pas našel mezi stopery stojící Cavaniho, jenž akrobatickým volejem prostřelil vyběhnuvšího Castellazziho. Jenže radost Palerma netrvala dlouho. Prakticky okamžitě po rozehrávce se dlouhý nakopnutý míč dostal ke Cassanovi, který si poradil s Kjaerem a z velkého úhlu přesnou ranou ke vzdálenější tyči vyrovnal.

Domácí hvězda mohla zápas úplně otočit po změně stran, kdy si opět poradil s Kjaerem, ale tentokrát proti němu dobře zakročil Sirigu. Hostující gólman zastavil i dělovku Pazziniho. Na druhé straně se podobnou ranou vytáhl Cavani, ale i tentokrát byl úspěšnější brankář. V nastaveném čase měl poslední šanci Cavani, ale rychlý protiútok nakonec zmařil. Utkání Cassana s Cavanim tak skončilo nerozhodně 1:1.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
scholes18

X2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele