18. kolo
06.01.2010 15:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Atalanta BC - SSC Neapol 0:2

Další úspěch si připsala Neapol, která navázala na podzimní formu a v dnešním utkání si připsala tři body za výhru nad Atalantou. Neapol vstřelila v obou poločasech po jedné brance a pohodlně zvítězila 2:0.

Neapol, která nastoupila v červených dresech se dostala do vedení už v sedmé minutě. Fantastickou trefu zaznamenal Fabio Quagliarella, který z poměrně velké vzdálenosti a za pomoci tyčky vymetl pavučinu z pravého horního rohu Coppolovy branky - 1:0 pro Neapol.

Ve třinácté minutě zaváhala obrana Atalanty a Coppola musel vyrážet Aronicovu nepříjemnou přízemní střelu. Na druhé straně se dostal do prvního zakončení Tiribocchi, ale jeho střela šla jen doprostřed branky kde stál připravený brankář Neapole. Ve 38. minutě se dožadoval pokutového kopu Marek Hamšík, avšak rozhodčí zůstal v klidu. Do konce prvního poločasu ještě vypálil Gargano ale na jednobrankovém vedení Neapole nic nezměnil.

Druhý poločas odstartovala Guaranteho střela, která však neznamenala příliš velké nebezpečí. Mnohem nebezpečnější bylo zakončení Quagliarelly, jenž sám před Coppolou ztroskotal, navíc se neujala ani jeho následná druhá střela, kterou Coppola v pohodě lapil do rukavic. V 58. minutě zahrávala Neapol rohový kop, na centrovaný míč si naskočil Pazienza a bylo to 2:0 pro hosty. Vrátit zpět Atalantu do zápasu mohl Garante, ale chyběl mu větší důraz v zakončení. Neapol výsledek udržela a znovu vyhrála.

Autor: Ondřej Linhart / football-Italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
scholes18

preco nehra Hamsik??

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje Hamšík jenom, tam je chyba v sestavě... FORZA NEAPOL!!!

Reagovat
scholes18

diik..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele