18. kolo
06.01.2010 15:00 CET
2 : 2
(0:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - AS Řím 2:2

Fotbalisté římského AS prošvihli šanci na tříbodový zisk, když v nastaveném čase přišli o dvoubrankové vedení. Giallorosi vedli zásluhou Pizarra a Perrotty ve druhém poločase už 2:0. Jenže remízu 2:2 a zisk jednoho bodu zachránili v nastaveném čase Lopez a Conti.

Domácí měli první šanci zápas, nicméně Lazzariho hlavička šla mimo. Totéž platilo i na druhé straně o střele Vučiniče. Lazzari byl i u další šance Cagliari, když z 25 metrů vypálil směrem na Sergia, který však střelu zlikvidoval na rohový kop. Z prvního poločasu to bylo prakticky všechno, a tak se šlo do šaten za nerozhodného stavu 0:0.

Druhý poločas už byl mnohem zajímavější, a to především proto, že začaly padat branky. Ta první padla v 52. minutě. Vučinič byl v pokutovém území faulován a rozhodčí nařídil pokutový kop. Nutno říci, že penalta to byla velice přísná. Každopádně Pizarro jí proměnil a Římané vedli 1:0. Zanedlouho Římané svůj náskok navýšili, Taddei skvělou prací vytvořil dobrou pozici pro Perrottu, a ten vstřelil druhou branku. V té době se zdálo, že Řím už o výhru nepřijde.

Andrea Cossu pálil z voleje, ale branka z toho nebyla. Deset minut před koncem se podíval na hřiště i Luka Toni, ale v té době útočilo převážně Cagliari. V 90. minutě zahrávali domácí rohový kop, ten v pokutovém území propadl a Lopez, který se nejlépe zorientoval snížil na 2:1. Ve třetí minutě nastaveného času vystřelil nikým nehlídaný Larrivey z první, brankář Říma pouze vyrazil na vzdálenější tyč, kde Daniele Conti dorazil míč do branky - 2:2.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ja nemozem... taky koniec sa da vidiet len u Rimu.... pekne chalani.... dobre ste si to dodupali... to by ani tretoligove slovenske muzstvo tak na konci nezahralo.... zase na 5 mieste a este aj fiorentina zapas k dobru takze na 6 mieste....no chu.i ... mohli byt stvrty a na v nedelu aj vyssie bo juve hra s AC ale nie... tipujem zase prepad nizsie ked takyto zapas dojeb.li ... co uz taky je sport...Rim ked ma sancu dostat sa vyssie tak to zase doj.bu....Neapol pekne no.... Ligu Majstrov si zasluzia viac tak nech si to udrzia....

Reagovat
Slejdy

a za co si to zaslouzi ty lulane ? to nepojebali hraci AS ale sudi pokud si ten zapas sledoval...mohlo se jit navrch to je pochopitelne,ale Chievo taky nebude nic lehkeho ted...verim ve 4.misto

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem ci to sudi dojeb.l lebo nam pisol aj penaltu.... to by som nehovoril aj ked ich gol nemal platit bo tam bol gol ale ten druhy to bola nasa chyba,... my bez Tottiho nevieme hrat posledne minuty zapasu...ked skonci Totti uplne tak co budu potom robit... je to velky hrac ktory ich upokojuje uz tym ze je na ihrisku...ale ked nie je tak nevem...Ranieri robi tiez kraviny... vystrieda polku zalohy na konci zapasu...prisiel brighi tak katastrofa bo nemal kto podrzat loptu ked nebolo pizzara...nie je to taky skvely trener aj ked ma vysledky... to mal aj v juve zo zaciatku ale potom....no uvidime... ale neviem sa odpichnut od tymov pod nami .... s poslednych 4 zapasov vonku mame 3 remizi a jednu vyhru... pri dve remizi nemuseli byt... a domaca prehra s livornom zbytocna...tie body aby nam nechybali ako minuly rok na konci...ale dufam ze nie... ale taketo zapase vedia nasrat.... som zvedavy na zajtrajsok...dufam ze jasna vyhra...zajtra zase ale bez Francesca a Mexesa....a k tomu aj Menez nie je na supiske...no uvidime... musime ale... nic ine ako vyhru neberem..je to domaci zapas tak co ine...... FORZA ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

oprava: na zaciatku som myslel ze bol tam faul a nie gol

Reagovat
smazaný uživatel

tohle se snad stane jednou za 10let v 18. uzbekistánské lize!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, že podobný priebeh mal predchádzajúci zapas Neapola v Cagliari...tiež viedli 2:0 a pred koncom prehrávali 3:2...tak prečo tu splietaš uzbekistansku ligu...viete ten zapas Rimanov striedaniami dojebal Ranieri...a to aj svojimi vyjadreniami predtym ze na titul uz nie je sanca...ved v hre je este 60 bodov tak preco hned odpisat svoj klub podkopavajucimi vyjadreniami...opat sa prejavilo to ze muzstvo hoci ma vynikajuco rozohranu partiu nevie dokoncit zapas...bez Tottiho hraju horsie ved akoby nie ked ich najlepsi hrac je Totti ktori odohral 14 zapasov a strelil 10 gólov...Ranieriho uzmavam ale nechapem spravanie sa trenerov ktori nejdu za najvyssimi cielmi...este jedno Toniho nebolo ani vidno pred koncom zapasu ked striedal a Menez sedi na lavicke...Okaka je mnohem lepsie pripraveny utocnik ako Toni momentalne... FORZA ROMA

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele