Serie A souhrn - 14. kolo

01.12.2007, 20:03, aktualizováno 02.12.2007, 22:23
Komentáře a souhrny
Inter Milán zvítězil ve Florencii a pojistil si vedení v tabulce. Druhé je po výhře nad Udinese římské AS, třetí pak Juventus, který vyválčil bod ve šlágru kola na hřišti AC Milán. Atalanta snadno přehrála Neapol a ještě zastínila včerejší výhru Sampdorie nad Regginou...

UC Sampdoria - Reggina Calcio 3:0

01.12.2007 18:00

Góly: 5. Claudio Bellucci, 56. Paolo Sammarco, 76. Claudio Bellucci

Na svém stadionu Luigi Ferraris v Janově svedla bitvu desátá Sampdorie Janov a šestnáctá Reggina Calcio. Sampdoria potvrdila roli favorita a zvítězila rozdílem třídy. O dvě branky se postaral nejlepší střelec domácích Claudio Bellucci, jednou se pak na listinu střelců zapsal Paolo Sammarco.

V sestavě domácích se objevil po více než měsíci útočník Antonio Cassano. Jeho přítomnost byla rozhodně přínosem pro hru janovského týmu. Hned v páté minutě totiž našel skvělým balónem za obranu svého parťáka z útoku Claudia Bellucciho. Bellucci se zblízka nemýlil a brzkým gólem poslal svůj tým do vedení. V 26. minutě se dral dopředu sám Cassano, ovšem byl zastaven jen za cenu faulu. Maurizio Lanzaro tak obdržel žlutou kartu a musel si dávat po zbytek utkání pozor, aby ho sudí neposlal předčasně do kabin.

Druhá půle začala podobně jako ta první. V 56. minutě domácí vedli již o dvě branky. Po rohovém kopu překonal brankáře hostí Campagnola šajtlí Paolo Sammarco. O několik minut později obdržel žlutou kartu skvěle hrající Cassano, protože blokoval soupeře v rozehrání přímého kopu. Cassano následně mohl poskvrnit svůj skvělý návrat na hřiště červenou kartou, ale po konfliktu s trenérem Regginy Ulivierim zůstal nepotrestán. Sudí Paolo Tagliavento totiž vykázal trenéra hostí na tribunu.

Trenér Sampdorie Mazzarri reagoval na Cassanovo excesy okamžitě. Ex-útočníka bílého baletu pro jistotu vystřídal, jelikož měl Cassano nervy na pochodu a mohl tým oslabit. V 76. minutě zkosil Maurizio Lanzaro u postranní lajny Angela Palomba a za svůj zákrok vyfasoval druhou žlutou kartu. Reggina tedy pokračovala o deseti mužích v poli. V téže minutě přišel poslední úder ze strany Sampdorie. Přízemní centr od Christiana Maggia letěl přímo na Emiliana Bonazzoliho, který ho však pustil za sebe a vytvořil gólovou situaci pro Claudia Bellucciho. Bellucci se opět nemýlil a upravil na konečných 3:0.

Více informací k zápasu

AC Milán - Juventus FC 0:0

01.12.2007 20:30

Góly: -

Na první pohled nudný výsledek stojí za touto úžasnou bitvou na milánském San Siru. Jak domácí AC, tak Juventus měly šance rozhodnout utkání ve svůj prospěch. Rossoneri bezbrankovou remízou protáhli svoji mizérii a dále budou čekat na první výhru na domácí půdě.

Bianconeri hned ze začátku zatlačili soupeře a první příležitost přišla již v páté minutě. Molinaro našel Iaquintu, který přiklepl Trezeguetovi, avšak francouzský útočník pálil ke smůle hostí jen těsně vedle. V jedenácté minutě měl Trezeguet další šanci. Skvěle se otočil s míčem a překonal Didu. V cestě do brány domácích se však míči postavila tyč. Po úvodním náporu hostí se Rossoneri začali oklepávat. Ovšem Juve vyrukovalo s nečekanou taktikou. Instrukce byly jasné – Kaká nesmí hrát. A tak se také stalo, brazilský míčový kouzelník se téměř nedostával do hry. A jelikož Seedorf nějakou dobu nehrál, tak byla ofenzíva AC takřka bezzubá.

Gilardino se pokusil překvapit Buffona střelou z dálky, ale hostující brankář střelu pokryl. Na druhé straně si naběhl Pavel Nedvěd mezi Nestu a Odda a dožadoval se faulu, ovšem rozhodčí nechal ve hře pokračovat. Milán se do přestávky pokusil něco vymyslet, ovšem dalekonosné střely Seedorfa a Pirla pouze prověřily Buffonovu pozornost.

Druhá půle začala stejně, jako ta první. Juventus vlétl do hry a opět tlačil. Salihamidžič skvěle utekl po pravé straně a přihrál Trezeguetovi, jehož pokus Dida vyrazil. Nedvěd už už chtěl dorážet, ale skvěle a hlavně čistě ho odzbrojil Massimo Oddo.

Na druhé straně se okamžitě řítili do šance domácí. Kaká v akrobatické pozici zakončoval, ale Buffon skvěle vyrazil. Na odražený míč ale dosáhl Gilardino a poslal jej do brány. Radost domácím však zkazil pomezní sudí, který odmával Gilardinovi ofsajd. Opakovaný záběr ale ukázal, že Gila byl zhruba půl metru mimo ofsajdovou hranici. Další šanci poskytl Milánu Chiellini, který fauloval Kaká. K přímému kopu se postavil věhlasný technik Andrea Pirlo, ovšem Buffon ho výborně vychytal.

Utkání se blížilo ke konci a oba celky prahly po vítězství. Carlo Ancelotti chtěl už konečně vyhrát před domácím publikem, tak poslal do hry čerstvou útočnou sílu – "Pippa" Inzaghiho. Claudio Ranieri na druhé straně se chtěl dotáhnout na vedoucí Inter a také zofenzivnil hru, když přišli do hry Alessandro Del Piero a Raffaele Palladino. Noví útočníci však již s výsledkem nic nezmohli, Inzaghi neproměnil dvě slibné šance a utkání skončilo remízou 0:0.

Více informací k zápasu

Parma FC - Empoli FC 1:0

02.12.2007 15:00

Góly: 20. Massimo Paci

Paci jedinou brankou utkání zkazil debut Albertovi Malesanimu na lavičce Empoli na Stadio Ennio Tardini, kde Malesani jako trenér působil v letech 1998-2001. Trenér Parmy Mimmo Di Carlo věděl, že v tomto utkání musí uspět, aby se neocitl na listině odvolaných trenérů v této sezoně.

Empoli na Stadio Ennio Tardini ze šesti zápasů šestkrát prohrálo a má hrůzostrašné skóre 1:13, ani dnes se jim ale toto prokletí nepodařilo zlomit. Jediný gól utkání padl ve 20. minutě, kdy po sporném rohovém kopu Massimo Paci suveréně zavěsil. Vittorio Tosto měl pak po rohovém kopu obrovskou šanci vyrovnat, míč mu však uskočil a následná střela Nicola Pozziho se do branky nevešla. Další obrovskou šanci na vyrovnání měli hosté těsně před přestávkou, kdy Pozzi po úniku přeloboval brankaře Lucu Bucciho, vedení však Parmě zachránil Paci, když odvrátil na brankové čáře míč mířící do branky. Po přestávce Pozzi hlavičkoval vedle na druhé straně pak Poci pouštěl centr Luca Cigariniho na lépe postaveného Andreu Pisanua, ten však vsítit nedokázal. V závěru pak šanci promarnil Domenico Morfeo a utkání tak skončilo 1:0.

Více informací k zápasu

AS Řím - Udinese Calcio 2:1

02.12.2007 15:00

Góly: 11. Juan, 27. Rodrigo Taddei - 12. Fabio Quagliarella

AS Řím se po 14. kole vyhoupl na druhé místo, tři body za vedoucí Inter Milán. Římané se na Stadiu Olimpicu střetli s Udine, které jim dýchalo na záda, ale po tvrdém boji nakonec tři body získali domácí.

Do utkání vstoupili lépe domácí a podobně jako v utkání Ligy mistrů proti Dynamu Kyjev hře jasně dominovali. První varování vyslal Taddei, ale brankář Handanovič si s jeho střelou poradil. Domácí ale stále útočili a hosté z Udine nepouštěli vůbec k ničemu. Jejich úsilí bylo odměněno v 11. minutě, kdy zahrával David Pizarro rohový kop. Míč se dostal k Giulymu, který pohotově vystřelil. Tuto střelu ještě Handanovič vyrazil, ale na následnou dorážku Juana už neměl, a tak se AS ujalo vedení 1:0. Radost domácích fanoušků ale netrvala dlouho, protože hostům se podařilo za několik sekund vyrovnat. Pepeho přihrávka našla Quagliarellu, který pravačkou propálil gólmana Doniho. Ve 12. minutě byl stav 1:1. Římané se snažili rychle odpovědět, ale De Rossiho hlavička skončila nad Handanovičovou brankou. Na druhé straně se z velké dálky napřáhl Gokhar Inler, ale Doni předvedl dobrý zákrok. Domácí ale stále útočili a Udine se dostávalo pod velký tlak. Útočné snažení vyústilo ve 27. minutě, kdy se po centru Giulyho trefil Taddei a opět strhl vedení na stranu domácích.

Druhý poločas začal klidněji a první větší šance přišla až po hodině hry. Domácí byli blízko ke vstřelení třetí branky, ale při Udine stálo štěstí. Mirko Vučinič obešel vyběhnuvšího Handanoviče, který situaci příliš neodhadl a nechal Vučiniče vyniknout. Ten ale poté ztroskotal na prázdné bráně, kterou netrefil. V 78. minutě byl za zbytečný faul na Juana vyloučen hostující Pinzi a o pár sekund později trávník předčasně opustil i příliš protestující Dossena. I přestože hrálo Udine v devíti, tak se pět minut před koncem dostal do obrovské šance Pasqual Marino, ale jeho střelu kryl brankář Doni. Římané poté už své vedení udrželi a zvítězili 2:1.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - SSC Neapol 5:1

02.12.2007 15:00

Góly: 6. Sergio Floccari, 20. Antonio Langella, 36. Cristiano Doni, 47. Moris Carrozzieri, 73. Adriano Ferreira Pinto - 60. Roberto Sosa

Oba týmy měly stejný počet bodů a očekávala se vyrovnaná hra, ale ukázalo se, že statistika nic neznamená. Zápas měl totiž jednoznačného vítěze. Domácí Atalanta smetla nováčka z Neapole 5:1 a posunula se na šesté místo Serie A.

Fanoušci tak měli obrovskou smůlu, že Atalanta musela hrát před prázdnými ochozy. Nařídil to italský svaz po nepokojích při zápase s AC Milán, který byl kvůli nim předčasně ukončen. Domácím chybělo hned několik útočníků. Riccardo Zampagna nenastoupil kvůli hádce s trenérem Lugim Del Nerim. Simone Inzaghi a Diego De Ascentis dostali stop za žluté karty.

I přes absenci nejlepších útočníků neměla Atalanta problém s koncovkou. Již v šesté minutě se dostal Sergio Floccari před svého strážce a hlavičkou poslal po centru Ferreira Pinty Atalantu do vedení. Druhý gól na sebe nenechal dlouho čekat. Guarente ve 20. minutě využil Garicsovy chyby a poslal Antonia Langellu samotného na branku. Ten střelou podél Iezza zvýšil na 2:0. Domácí na hřišti dominovali, a přestože hosté změnili obranou řadu ze tří lidí na čtyři, tak přidali po čtvrt hodině třetí branku. Ferreira Pinto obešel Saviniho, uvolnil se a zpětnou přihrávkou utvořil pro Doniho skvělou situaci, kterou italský střelec využil.

Hned po změně stran udeřila Atalanta počtvrté a Neapol tak měla namířeno k solidnímu debaklu. Tissone našel svým rohovým kopem na zadní tyči volného Morise Carrozzieriho, a ten lehce pokořil nešťastného Iezza. Neapol se osmělila a Coppola zabránil skvělým zákrokem, aby Lavezziho volej skončil v bráně. V 60. minutě přišel do hry Roberto Sosa a 30 sekund po svém příchodu vstřelil čestný gól. Byla to nádherná záležitost. Sosova bomba z kraje pokutového území si to namířila nemilosrdně do šibenice a Ferdinando Coppola se mohl jenom dívat, jak se mu vlní síť. Domácí však nakonec přidali poslední hřebíček do rakve svého soupeře. Floccari a Doni předvedli nádhernou kombinaci, na jejímž konci stál Ferreira Pinto, který zařídil, že Neapol odjížděla z Bergama s "bůrem" na kontě.

Více informací k zápasu

AC Siena - SS Lazio 1:1

02.12.2007 15:00

Góly: 32. Massimo Maccarone - 23. Goran Pandev

Letošní krize Lazia neskončila ani na hřišti Sieny. Hráči trenéra Rossiho šli sice do vedení, ovšem domácí fotbalisté v průběhu 32. minuty vyrovnali na 1:1 a tento stav vydržel až do závěrečného hvizdu rozhodčího. Za domácí nastoupil ve druhém poločase český záložník Lukáš Jarolím. Do zápasu podařeněji vstoupili domácí. Ballotta musel už po pár minutách hry likvidovat šanci domácího Locatelliho. Tým z Věčného města vstřelil svůj jediný gól v utkání během 23. minuty. Obránce Simone Loria při snaze odkopnout míč do bezpečí nastřelil pouze hostujícího kanonýra Panděva, který následnou střelou propálil Alexe Manningera. Jenže vedení Laziu moc dlouho nevydrželo. V 32. minutě se dobře mířenou střelou prosadil útočník Maccarone. Zbytek prvního poločasu jasně ovládli hosté, kteří dokonce nastřelili tyč, jenže gólem ani jedna z jejich příležitostí neskončila, a proto se oba týmy uchýlily do kabin za nerozhodné stavu 1:1. Nechybělo moc a Lazio mohl srazit druhým gólem Frick, ten však přihrávku od Maccarona nevyužil a trefil pouze vzdálenou tyč. Siena alespoň podle předváděné hry toužila po vítězství víc, jenže bezúspěšně. Většinu šancí totiž zlikvidoval výborně chytající římský gólman Ballota. Ovšem jednou se vyznamenalo také Lazio. Do gólové příležitosti Panděvovi výborně přihrál Mourad Meghni, ale bulharský útočník svou stoprocentní šanci spálil. Siena si k závěru utkání vytvořila mírný tlak a nakonec zaslouženě vybojovala bod.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - AS Livorno 0:0

02.12.2007 15:00

Góly: -

V souboji mezi týmy ze spodu tabulky - Cagliari a Livornem - diváci na Stadionu San Elia neviděli žádnou branku. Celému utkání dominovali domácí, a tak nakonec mohli být hosté z Livorna s bodem spokojeni.

Téměř celý zápas se pouze bránili a obzvlášť ve druhém poločase je domácí k ničemu nepouštěli. Livorno se mohlo ujmout vedení hned v 5. minutě, ale Filippiniho střela se mezi tři tyče nevešla. O šest minut později zkusil štěstí z velké dálky hostující obránce Galante, ale i jeho střela mířila mimo. První šanci měli domácí ve 20. minutě, kdy vyslal Foggia výborný pas na Roberta Acquafrescu, který ale z voleje přestřelil. Přibližně v polovině prvního dějství začali hře dominovat domácí a Livorno se pouze bránilo. Na brankáře Ameliu postupně vystřelili Parola, Matri, Ferri a z trestného kopu Conti, ale ani jedna střela neskončila za zády hostujícího gólmana.

I po přestávce musel předvést skvělý zákrok proti nepříjemné Lopezově střele brankář Amelia, díky kterému ještě Livorno v průběhu utkání neinkasovalo. Výborné zákroky předvedl Amelia i proti střelám Matriho a Finiho. Jednu z mála šancí hostů měl patnáct minut před koncem Diego Tristan, ale slibnou šanci spálil. Domácí se ještě dostali do několika slibných gólových pozic, ale ani jednu nedokázali proměnit, a tak utkání skončilo 0:0.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - Città di Palermo 3:1

02.12.2007 15:00

Góly: 29. Giuseppe Mascara, 41. Gionatha Spinesi (pen.), 89. Jorge Martínez - 63. Fabio Caserta

Catania rozstřílela Palermo v sicilském derby 3:1 a přeskočila ho v tabulce Seria A. Trenéru Guidolinovi se tak příliš nepovedla premiéra na lavičce Palerma. Zápas byl ale spíše sledován kvůli událostem ze zápasu z minulého roku, než kvůli fotbalu. Při střetech policistů s fanoušky zde minulý rok zemřel policista Filippo Raciti a všichni to mají ještě v živé paměti. Dnešní zápas se ale obešel bez konfliktů, i proto že Palermští radikální fanoušci dostali zákas odcestovat do Catanie.

Zápas začal lépe pro Palermo, ze začátku mělo více míč na kopačkách a i slibné šance, jenže všechny skončili u brankaře Polity. S první šancí Catanie přišel i gól. Bylo to po sporném momentu, kdy se zdálo, že Spinesi zachytil míč už venku ze hříště, rozhodčí to však neodpískali, Spinesi nahrál Vargassovi, který pěkným centrem našel Mascaru a ten se hlavou nemýlil. Těsně před koncem první půle Barzagli fauloval Spinesiho ve vápně, penaltu si postavil sám Spinesi a s přehledem proměnil.

V 64. minutě kontaktní gól vstřelil Caserta pěknou ranou k levé tyči po dobře rozehrané standardní situaci. Hráč se však o dvě minuty později nechal zbytečně vyloučit po tvrdém skluzu na Colucciho a s Palermem to šlo od té doby z kopce. V 89. minutě pak pohřbil všechny naděje Palerma Jorge Martinez hlavičkou pod břevno a to bylo z obou stran vše.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Inter Milán 0:2

02.12.2007 15:00

Góly: 10. Luis Jiménez, 45. Julio Cruz

Ve Florencii měli dnes fotbalový svátek. Domácí AFC Fiorentina přivítala na Stadio Artemio Francchi úřadujícího šampióna Itálie a zároveň vedoucí celek Serie A Inter Milán. Inter potvrdil roli favorita, porazil Fiorentinu 2:0 a stále si drží tříbodový náskok nad druhým AS Řím.

Před zápasem potkala domácí tým velká smůla - stoper a zároveň kapitán Dario Danielli se zranil při rozběhání. S kapitánskou páskou tedy vyběhl na hřiště český obránce Tomáš Ujfaluši. Po Daniellim obdržel Ujfaluši kromě pásky také místo v sestavě. Posunul se tak z kraje obrany do jejího středu.

Utkání začalo minutou ticha na uctění památky ženy domácího kouče Prandelliho, která minulý týden podlehla rakovině. Poté následovaly mohutné ovace pro samotného Prandelliho, který i přes tak těžkou ztrátu usedl na lavičku Fiorentiny, aby mohl kormidlovat tým. Vedení mu sice nabízelo volno, ovšem trenér odmítl a prokázal tak neuvěřitelnou oddanost a lásku klubu, za což byl fanoušky po právu oceněn.

První vážnější šanci utkání si vytvořili domácí. V 5. minutě Franco Semioli našel centrem ve vápně Zdravka Kuzmanoviče, srbský útočník ovšem hlavičkoval nad. O deset minut později již padl první gól. Postarali se o něj hosté, konkrétně Luis Jimenez. Chilský záložník obdržel excelentní přihrávku od Zlatana Ibrahimoviče a na skvěle umístěnou střelu Frey neměl. Ve dvacáté minutě odešel ze hřiště zraněný Olivier Dacourt. Nahrazen byl brazilcem Maxwellem, který šel hrát levého beka a Cristian Chivu šel na místo stopera, kde předvedl senzační výkon.

Konečný výsledek stanovil těsně před koncem první půle Julio Ricardo Cruz. U zrodu akce byl opět Zlatan Ibrahimovič, který prokázal skvělé čtení hry a fotbalové myšlení. Precizní přihrávkou našel ve vápně Cruze, jenž měl již jednoduchou pozici a přidal druhou branku Nerazzurri.

Do druhé půle poslal Cesare Prandelli dvě nové tváře. Christian Vieri a Martin Jorgensen nahradili Pazziniho a Kuzmanoviče. Ovšem ani oni s výsledkem již nic neudělali. Inter začal opět lépe a skvěle hrající Ibrahimovič usiloval o zápis na listinu střelců. Jeho pokusy však vynikajícími zákroky zlikvidoval Sebastian Frey. Nejprve švédského útočníka vychytal nadvakrát zhruba z pěti metrů a poté mu vyrazil dělovku z voleje.

Fotbalisté Violy posledních dvacet minut zvýšili tlak, ale nevěděli si rady se skvěle hrající obranou Interu. Na poslední desetiminutovku navíc Roberto Mancini poslal na hřiště stopera Marka Materazziho místo Luise Jimeneze. A proti takovému betonu byli už Vieri a spol. bezmocní.

Přestože Fiorentina prohrála zápas, tak Cesare Prandelli opouštěl hřiště za mohutného aplausu a skandování fanoušků.

Více informací k zápasu

Turín FC - Janov CFC 1:1

02.12.2007 20:30

Góly: 55. Salvatore Lanna - 47. Marco Borriello

Fotbalisté turínského FC měli v utkání s Janovem navrch a řadu velkých šancí, ale nakonec vybojovali jen bod, když na vedoucí branku hostujícího Borriella odpověděli jen trefou Lanny.

Prvnímu poločasu souboje dvou z nejstarších italských klubů dominovali domácí. Formace bez hrotového útočníka, ale s trojicí hráčů s výrazně ofenzivními úkoly fungovala, přicházely šance. Di Michele po dobré práci Rosiny přestřelil, Recobův pokus o lob stačil z branky vytáhnout rychle se vracející gólman Scarpi, střela Dellafioreho byla zblokována, Comotto mířil mimo, proti Recobovi a Rosinovi uspěl Scarpi.

Jenže na šance se nehraje, důležité jsou góly a ten jako první vstřelili krátce po začátku druhého poločasu hosté. Fabiano zleva při zemi odcentroval, po míči se natáhl Marco Boriello a dal svou první letošní branku na hřišti soupeře - 0:1. Brzy ale bylo vyrovnáno. Di Micheleho ještě včas zastavil Konko, ale akce domácích pokračovala, po autu a několika odrazech se míč dostal k Ventolovi a jeho střelu usměrnil do sítě Salvatore Lanna - 1:1.

Tempo zápasu se ještě zvýšilo, na jedné straně centr směřující na Lannu konečky prstů vyškrábl Scarpi, na straně druhé na centr o fous nedosáhl Sculli. Janované se probudili a byli domácím vyrovnaným soupeřem, ani jeden z týmů už však žádnou ze svých šancí neproměnil. Domácí v 66. minutě nevyužili velkého závaru před brankou soupeře, v samém závěru pak Lannu skvěle vychytal Scarpi, za Janov měl největší šanci Lucarelli, ale při pokusu o usměrnění Konkova rohu do branky skončil v síti místo míče on sám.

Oba týmy si tak připsaly po bodu a mají jich shodně 15, což stačí jen na horší střed tabulky.

Více informací k zápasu
Tabulka
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Inter Milán1394026:831
2.AS Řím1384128:1728
3.Juventus Turín1475229:1326
4.Udinese Calcio1474317:1525
5.ACF Fiorentina1466219:1124
6.Atalanta Bergamo1356221:1621
7.Sampdoria Janov1462618:1720
8.AC Milán1346320:1018
9.Neapol SSC1453622:2018
10.Calcio Catania1446414:1418
11.Citta di Palermo1446418:2418
12.FC Turín1429314:1515
13.FC Parma1436516:2215
14.FC Janov1436513:1915
15.Lazio Řím1335513:1714
16.AS Livorno1434717:2513
17.AC Siena1417613:2110
18.Cagliari Calcio1324711:2010
19.Reggina Calcio141769:2110
20.Empoli FC142487:2010

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (20)

Přidat komentář
Shevchenko

Do prdele proč nám nikdy nepřeje to štěstí.

Reagovat
-Kopy-

Protože vám přeje v LM

Reagovat
Slejdy

presne !!

Reagovat
smazaný uživatel

presne, proc nam nikdy nepreje to stesti..

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

protože rozhodčí nechtějí aby nám přálo..zápas sme měli vyhrát, dali jsme regulérní gól!

Reagovat
smazaný uživatel

pockat, jako ze ten gol co dal gilardino mel platit? to si delas legraci, znas vubec fotbalovy pravidla? bez nich se fotbal tezko sleduje..

Reagovat
M11

Reagovat
Shevchenko

Ten gól byl z jasného ofsajdu, ale v první půli jak Gila běžel sám na Buffona ofsajd nebyl!

Reagovat
M11

to ne ale zadny gol regulerni nedal

Reagovat
Shevchenko

To ne

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

což ale nic nemění na tom, že kdyby..., tak možná

Reagovat
M11

ja se bavim o tom co se stalo

Reagovat
smazaný uživatel

moc se teda nepredvedl..

Reagovat
smazaný uživatel

Cesare, jsme s tebou a přejeme ti velké vítězství!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Antijuve

Pohodová výhra a i to mohlo být větším rozdílem.Forza Inter!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Inter pohoda,zato AC opět bída a utrpení.

Reagovat
smazaný uživatel

AS mě dnes velice příjemě překvapilo. Hráli krásný útočný fotbal. Udinese hrálo taky pěkně, ale museli být holt o gól smutnější

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele