14. kolo
02.12.2007 15:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

AC Siena - SS Lazio 1:1

Letošní krize Lazia neskončila ani na hřišti Sieny. Hráči trenéra Rossiho šli sice do vedení, ovšem domácí fotbalisté v průběhu 32. minuty vyrovnali na 1:1 a tento stav vydržel až do závěrečného hvizdu rozhodčího. Za domácí nastoupil ve druhém poločase český záložník Lukáš Jarolím. Do zápasu podařeněji vstoupili domácí. Ballotta musel už po pár minutách hry likvidovat šanci domácího Locatelliho. Tým z Věčného města vstřelil svůj jediný gól v utkání během 23. minuty. Obránce Simone Loria při snaze odkopnout míč do bezpečí nastřelil pouze hostujícího kanonýra Panděva, který následnou střelou propálil Alexe Manningera. Jenže vedení Laziu moc dlouho nevydrželo. V 32. minutě se dobře mířenou střelou prosadil útočník Maccarone. Zbytek prvního poločasu jasně ovládli hosté, kteří dokonce nastřelili tyč, jenže gólem ani jedna z jejich příležitostí neskončila, a proto se oba týmy uchýlily do kabin za nerozhodné stavu 1:1. Nechybělo moc a Lazio mohl srazit druhým gólem Frick, ten však přihrávku od Maccarona nevyužil a trefil pouze vzdálenou tyč. Siena alespoň podle předváděné hry toužila po vítězství víc, jenže bezúspěšně. Většinu šancí totiž zlikvidoval výborně chytající římský gólman Ballota. Ovšem jednou se vyznamenalo také Lazio. Do gólové příležitosti Panděvovi výborně přihrál Mourad Meghni, ale bulharský útočník svou stoprocentní šanci spálil. Siena si k závěru utkání vytvořila mírný tlak a nakonec zaslouženě vybojovala bod.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele