14. kolo
02.12.2007 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Parma FC - Empoli FC 1:0

Paci jedinou brankou utkání zkazil debut Albertovi Malesanimu na lavičce Empoli na Stadio Ennio Tardini, kde Malesani jako trenér působil v letech 1998-2001. Trenér Parmy Mimmo Di Carlo věděl, že v tomto utkání musí uspět, aby se neocitl na listině odvolaných trenérů v této sezoně.

Empoli na Stadio Ennio Tardini ze šesti zápasů šestkrát prohrálo a má hrůzostrašné skóre 1:13, ani dnes se jim ale toto prokletí nepodařilo zlomit. Jediný gól utkání padl ve 20. minutě, kdy po sporném rohovém kopu Massimo Paci suveréně zavěsil. Vittorio Tosto měl pak po rohovém kopu obrovskou šanci vyrovnat, míč mu však uskočil a následná střela Nicola Pozziho se do branky nevešla. Další obrovskou šanci na vyrovnání měli hosté těsně před přestávkou, kdy Pozzi po úniku přeloboval brankaře Lucu Bucciho, vedení však Parmě zachránil Paci, když odvrátil na brankové čáře míč mířící do branky. Po přestávce Pozzi hlavičkoval vedle na druhé straně pak Poci pouštěl centr Luca Cigariniho na lépe postaveného Andreu Pisanua, ten však vsítit nedokázal. V závěru pak šanci promarnil Domenico Morfeo a utkání tak skončilo 1:0.

Autor: Vít Nohejl / www.channel4.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Parmští těží body hlavně doma a Empoli by měli, jako soka v sestupových bojích, porazit. Tip 1:0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele