14. kolo
02.12.2007 15:00 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

Calcio Catania - Città di Palermo 3:1

Catania rozstřílela Palermo v sicilském derby 3:1 a přeskočila ho v tabulce Seria A. Trenéru Guidolinovi se tak příliš nepovedla premiéra na lavičce Palerma. Zápas byl ale spíše sledován kvůli událostem ze zápasu z minulého roku, než kvůli fotbalu. Při střetech policistů s fanoušky zde minulý rok zemřel policista Filippo Raciti a všichni to mají ještě v živé paměti. Dnešní zápas se ale obešel bez konfliktů, i proto že Palermští radikální fanoušci dostali zákas odcestovat do Catanie.

Zápas začal lépe pro Palermo, ze začátku mělo více míč na kopačkách a i slibné šance, jenže všechny skončili u brankaře Polity. S první šancí Catanie přišel i gól. Bylo to po sporném momentu, kdy se zdálo, že Spinesi zachytil míč už venku ze hříště, rozhodčí to však neodpískali, Spinesi nahrál Vargassovi, který pěkným centrem našel Mascaru a ten se hlavou nemýlil. Těsně před koncem první půle Barzagli fauloval Spinesiho ve vápně, penaltu si postavil sám Spinesi a s přehledem proměnil.

V 64. minutě kontaktní gól vstřelil Caserta pěknou ranou k levé tyči po dobře rozehrané standardní situaci. Hráč se však o dvě minuty později nechal zbytečně vyloučit po tvrdém skluzu na Colucciho a s Palermem to šlo od té doby z kopce. V 89. minutě pak pohřbil všechny naděje Palerma Jorge Martinez hlavičkou pod břevno a to bylo z obou stran vše.

Autor: Vít Nohejl / www.channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele