14. kolo
02.12.2007 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - AS Livorno 0:0

V souboji mezi týmy ze spodu tabulky - Cagliari a Livornem - diváci na Stadionu San Elia neviděli žádnou branku. Celému utkání dominovali domácí, a tak nakonec mohli být hosté z Livorna s bodem spokojeni.

Téměř celý zápas se pouze bránili a obzvlášť ve druhém poločase je domácí k ničemu nepouštěli. Livorno se mohlo ujmout vedení hned v 5. minutě, ale Filippiniho střela se mezi tři tyče nevešla. O šest minut později zkusil štěstí z velké dálky hostující obránce Galante, ale i jeho střela mířila mimo. První šanci měli domácí ve 20. minutě, kdy vyslal Foggia výborný pas na Roberta Acquafrescu, který ale z voleje přestřelil. Přibližně v polovině prvního dějství začali hře dominovat domácí a Livorno se pouze bránilo. Na brankáře Ameliu postupně vystřelili Parola, Matri, Ferri a z trestného kopu Conti, ale ani jedna střela neskončila za zády hostujícího gólmana.

I po přestávce musel předvést skvělý zákrok proti nepříjemné Lopezově střele brankář Amelia, díky kterému ještě Livorno v průběhu utkání neinkasovalo. Výborné zákroky předvedl Amelia i proti střelám Matriho a Finiho. Jednu z mála šancí hostů měl patnáct minut před koncem Diego Tristan, ale slibnou šanci spálil. Domácí se ještě dostali do několika slibných gólových pozic, ale ani jednu nedokázali proměnit, a tak utkání skončilo 0:0.

Autor: Ondřej Holzman

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele