14. kolo
02.12.2007 20:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Turín FC - Janov CFC 1:1

Fotbalisté turínského FC měli v utkání s Janovem navrch a řadu velkých šancí, ale nakonec vybojovali jen bod, když na vedoucí branku hostujícího Borriella odpověděli jen trefou Lanny.

Prvnímu poločasu souboje dvou z nejstarších italských klubů dominovali domácí. Formace bez hrotového útočníka, ale s trojicí hráčů s výrazně ofenzivními úkoly fungovala, přicházely šance. Di Michele po dobré práci Rosiny přestřelil, Recobův pokus o lob stačil z branky vytáhnout rychle se vracející gólman Scarpi, střela Dellafioreho byla zblokována, Comotto mířil mimo, proti Recobovi a Rosinovi uspěl Scarpi.

Jenže na šance se nehraje, důležité jsou góly a ten jako první vstřelili krátce po začátku druhého poločasu hosté. Fabiano zleva při zemi odcentroval, po míči se natáhl Marco Boriello a dal svou první letošní branku na hřišti soupeře - 0:1. Brzy ale bylo vyrovnáno. Di Micheleho ještě včas zastavil Konko, ale akce domácích pokračovala, po autu a několika odrazech se míč dostal k Ventolovi a jeho střelu usměrnil do sítě Salvatore Lanna - 1:1.

Tempo zápasu se ještě zvýšilo, na jedné straně centr směřující na Lannu konečky prstů vyškrábl Scarpi, na straně druhé na centr o fous nedosáhl Sculli. Janované se probudili a byli domácím vyrovnaným soupeřem, ani jeden z týmů už však žádnou ze svých šancí neproměnil. Domácí v 66. minutě nevyužili velkého závaru před brankou soupeře, v samém závěru pak Lannu skvěle vychytal Scarpi, za Janov měl největší šanci Lucarelli, ale při pokusu o usměrnění Konkova rohu do branky skončil v síti místo míče on sám.

Oba týmy si tak připsaly po bodu a mají jich shodně 15, což stačí jen na horší střed tabulky.

Autor: Petr Starý

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pro mě zapeklitý zápas. FC Turín dlouhodobě sleduji, ale jsem hlavně fanda FC Janov !!! Nejspravedlivější by byla remíza, nejen k postavení v tabulce. Zkusím tip 1:1. FC GENOA !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele