Serie A - preview 26. kola

06.03.2021, 08:43, aktualizováno 08.03.2021, 08:47
Previews
San Siro (© AFP)
Atraktivní dohrávkou bude dnes zakončeno 26. kolo italské ligy. Inter Milán vede tabulku a může si vzít zpět svůj šestibodový náskok, proti ovšem bude Atalanta, která v rámci Serie A brala tři body čtyřikrát po sobě a opět bojuje o Ligu mistrů...
Inter Milán - Atalanta Bergamo  (pondělí 20:45)
Inter zvládl další důležitou bitvu v boji o mistrovské Scudetto, ale válka bude v jeho případě ještě zatraceně dlouhá. V pondělní dohrávce 26. kola Serie A jej navíc čeká velmi nepříjemný soupeř. Na San Siro zavítá Atalanta.

A s ní to Inter dlouhodobě nemá jednoduché. Z posledních šesti vzájemných duelů totiž vyhrál jen jedno utkání a hned čtyřikrát se urodila remíza. Jen pro úplnost, to je druhý nejhorší výkon Interu. Pouze proti římskému AS se mu dařilo ještě méně (6 zápasů bez výhry v řadě).

Když už má Inter den, dokáže si s Gasperiniho týmem pohrát jako kočka s invalidní myší. Jako v roce 2017 nebo o dva roky předtím, když vyhrál o tři a víc branek. A velkou šanci na ofenzivní podívanou máme také v pondělí večer, protože je to právě Inter, který se pyšní nejlepší ofenzivou ligy. Pardon, Romelem Lukakem.

Přirozeně je právě Belgičan hlavní hybnou silou útoku Interu, jeho tahounem a mužem, bez něhož by celý Inter dosahoval polovičních výsledků. Na kontě ale nemá jen 18 branek, nýbrž i osm asistencí, což je pro něj v osobní rovině rekordní sezona. A když zrovna nemůže Lukaku, najde se za něj náhrada.

Jako v minulém kole, kdy si Inter poradil s překvapivě tvrdě bojující Parmou. Tentokrát se Lukaku neprosadil, ale místo něj si dva góly připsal na konto Chilan Alexis Sánchez, který Interu zajistil tři body. I díky nim se Conteho mašina usadila na prvním místě s náskokem šesti bodů na AC.

Hned za ním se ale skrývá právě celek z Bergama. Samozřejmě je mezi oběma týmy propast deseti bodů, ale Atalantě by stačilo vyhrát tento duel a věci by mohly snadno nabrat rychlý spád. Inter se však opírá o jednu nepopiratelnou výhodu. Má většinu důležitých hráčů zdravou. A to platí i tentokrát.

Bergamaschi jsou na tom mnohem hůř. Mimo hru jsou totiž stále Hateboer, Kovalenko, Lammers a Šutalo, což je zvlášť v případě prvně jmenovaného obránce nepříjemné. Přesto se Atalanta dokázala i přes nevýrazný až negativní začátek sezony dostat zase do formy. A to přesto, že musela vyřešit velký problém ohledně Alejandra Gómeze.

V Lize mistrů sice dostala od Realu Madrid lekci z produktivity a její šance na postup jsou před odvetou ve Španělsku menší, ale v Serii A se dere vzhůru v duchu hesla "Sky is the Limit". Po Sampdorii si poradila také s Crotone, kterému nasázela pět branek. Celkově jich má na kontě už 60, tedy jen o dvě méně než Inter coby jasný lídr ve skórování. No, máme se na co těšit.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Škriniar, De Vrij, Bastoni - Hakimi, Barella, Brozović, Eriksen, Perišić - Lukaku, Lautaro Martinez
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Gollini - Tolói, Romero, Djimsiti - Maehle, De Roon, Freuler, Gosens - Pessina - Iličić, Muriel
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.08 - 3.70 - 3.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AS Řím - Janov CFC  (neděle 12:30)
Nedělní program 26. kola Serie A začne ve Věčném městě, kde se domácí Vlci pokusí zatnout zuby do Grifů. Janovská návštěva by pro ně mohla být dobrou kořistí, protože právě v Římě CFC vůbec nedokáže vyhrávat.

Je to, jako kdyby měl Janov z návštěvy Říma fobii. Když se zde naposledy radoval ze tří bodů proti AS, psal se rok 1990! Od té doby tým trenéra Davideho Ballardiniho na další vítězství čeká. Domácí se navíc právě na Olimpicu mýlí jen málokdy. Z 13 duelů odehraných na svém slavném stadionu AS vyhrálo devětkrát a jen jednou bylo doma poraženo. To z něj dělá aktuálně druhý nejúspěšnější tým v lize, pouze Inter je doma lepší.

AS má dost vlastních starostí a jednou z nich je neúspěch proti týmům z předních míst tabulky. Vlci se v této kategorii potkávají se žalostným až tragikomickým výkonem a právě neschopnost porážet i přímé rivaly je tím, co je tak vzdaluje od Ligy mistrů. Naposledy AS prohrálo v přímém boji s milánským AC. Pak se mu ale povedlo vyhrát ve Florencii, což nebylo snadné. Vítěznou trefu zaznamenal Amadou Diawara až dvě minuty před koncem utkání a ještě ji musel potvrdit VAR.

Do duelu v Římě jdou svěřenci trenéra Fonsecy opět bez svého lídra Edina Džeka a především bez motoru záložní řady, protože se v minulém kole zranil Jordan Veretout. Navíc obránce Kumbulla dostal v minulém kole další kartu, která ho do tohoto utkání nepustí.

Hostující Grifové postrádají jen Pellegriniho a počítat mohou se čtyřmi bývalými hráči AS, Strootmanem, Destrem, Scamaccou a Zappacostou. Potřebovali by okamžitou vzpruhu, protože janovský celek nevyhrál už ve čtyřech duelech. V současné chvíli mu po další remíze se Sampdorií patří až 13. místo.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Lopez - Mancini, Cristante, Smalling - Karsdorp, Villar, Diawara, Spinazzola - Pellegrini, El Shaarawy - Mayoral
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Masiello, Radovanović, Criscito - Zappacosta, Zajc, Badelj, Strootman, Czyborra - Destro, Šomurodov
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.43 - 4.84 - 7.99
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hellas Verona - AC Milán  (neděle 15:00)
V neděli odpoledne čeká AC Milán další těžká zkouška na hřišti Hellasu Verony. Slavný celek v posledních týdnech klopýtá a ze zadních příček už se na něho mocně dotahují Juventus a Atalanta. Tři body by milánský tým potřeboval, ale Hellas je letos pro každého tvrdým oříškem.

Milán bude mít ve Veroně situaci o to obtížnější, že mu chybí celá řada klíčových hráčů. Zranění jsou Ibrahimović, Çalhanoğlu, Mandžukić, Bennacer, Maldini i Rebić. Byl to problém proti Udinese a může to být problém i proti Hellasu. Stefano Pioli bude muset dát přednost hráčům z lavičky, kteří v současnosti neoplývají zrovna ideální formou. A do toho ještě druhý tým Serie A čeká čtvrteční utkání Evropské ligy proti Manchesteru United.

AC Milán se od ledna potýká s výsledkovými výkyvy a nejenže přišel o první místo, ale postupně se ztráta na Inter vyšplhala na šest bodů. V důsledku toho je v ohrožení i druhá příčka, na kterou se dotírají Juventus a Atalanta. Rossoneri v týdnu ztratili doma s Udinese, když alespoň bod vydřel v nastavení pokutovým kopem Franck Kessié. Ztráta Pioliho svěřence o to více zamrzela, že přišla po důležitém vítězství v Římě. Zatímco doma AC Milán neexceluje, venkovní bilanci má jednoznačně nejlepší v celé Itálii.

Hellas se letos pohybuje ve druhé polovině tabulky daleko za sestupovými příčkami a je tak trochu postrachem celků z popředí tabulky. Sámo AC by mohlo vyprávět, neboť s Hellasem v prvním zápase na San Siru remizovalo. Veronští minulý týden obrali o body i Juventus a v týdnu na to navázali výhrou v Beneventu 3:0.

Domácí budou chtít minimálně poslední výkony zopakovat a třeba i připomenout výsledek z prosince 2017, tehdy doma AC Milán přejeli třemi góly. Tentokrát se budou muset obejít bez Ruegga, Kaliniće, Colleyho a Vieiry.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Ceccherini, Gunter, Magnani - Faraoni, Tameze, Veloso, Lazović - Barák, Zaccagni - Lasagna
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Kjaer, Romagnoli, Hernández - Tonali, Kessié - Castillejo, Krunić, Hauge - Leao
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.00 - 3.32 - 2.56
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
ACF Fiorentina - Parma Calcio  (neděle 15:00)
Fiorentina si v těchto dnech připomíná odkaz svého někdejšího kapitána Davideho Astoriho, který by ale s tím, co jeho kolegové předvádějí, rozhodně nemohl být spokojen. Další šanci dostat se do tempa cítí Viola proti podobně tápající Parmě.

Fiorentina se potácí od neúspěchu k neúspěchu a trenér Cesare Prandelli rozhodně nepřinesl do kabiny svěží vítr. Respektive v kombinaci se špatně sestaveným kádrem průměrných hráčů se mu nepovedlo zlepšit výsledky. Jen tři duely z posledních deseti Fiorentina ovládla natolik, že si připsala tři body, což není zrovna moc dobrá bilance.

V minulém kole byla hodně blízko bodu proti AS Řím, jenže dvě minuty před koncem nepohlídala jednoduchý náběh Diawary a inkasovala rozhodující gól. To znamená, že jí stále patří až 14. místo s tím, že za 25 odehraných zápasů nasbírala jen stejný počet bodů. Tentokrát by ale mohla uspět, protože ve dvou minulých utkáních s Parmou si připsala bod a ještě nikdy se jí v historii nestalo, že by nevyhrála tři duely po sobě.

Postrádá ale několik důležitých hráčů. Karetního hříšníka Ribéryho doplní zranění Castrovilli, Igor, Kouamè a Bonaventura. Parma také nebude kompletní a absence se dotknou zvlášť jejího útoku. Schází jí totiž Conti, Cornelius, Gervinho, Nicolussi Caviglia a Zirkzee.

A pokud potřebuje nějaká řada nejvíc zlepšení, je to v případě Parmy právě ofenziva. Tým trenéra D‘Aversy totiž zatím dal jen 20 branek, což je suverénně nejhorší výkon v celé lize. Ani obrana ale Parmu nedrží nad vodou, protože dostala už 49 branek a je v tomto ohledu druhou nejprostupnější obranou ligy po posledním Crotone. Minulé kolo jí také nepřineslo mnoho radosti, protože Parma prohrála o jednu branku s milánským Interem.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Milenković, Pezzella, Martinez Quarta - Venuti, Amrabat, Pulgar, Borja Valero, Biraghi - Eysseric - Vlahović
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Osorio, Bani, Gagliolo, Pezzella - Kucka, Hernani, Kurtić - Karamoh, Man, Mihaila
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.96 - 3.42 - 4.47
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Crotone - Turín FC  (neděle 15:00)
Situace Crotone je každým kolem horší a horší a ztráta na nesestupové pozice se už vyšplhala na devět bodů. Ani za tohoto stavu domácí nehází flintu do žita a pokusí se zvrátit stav věcí v zápase proti Turínu. Granata je na tom lépe, nicméně také se nachází v sestupovém pásmu.

Otloukánkem letošní sezony je jednoznačně FC Crotone. Od začátku sezony si kalabrijský celek užil jen tři výhry, přičemž té první se dočkal až prostředkem prosince loňského roku. Situace byla před nedávnem natolik neúnosná, že se vedení rozhodlo vyměnit trenéra a Stroppu nahradilo Cosmim. Crotone se zatím z výsledkové krize nevymanilo a v týdnu prohrálo v Bergamu vysoko 1:5.

Do konce Serie A ještě zbývá třináct kol, takže je prostor se situací něco udělat, nicméně je jasné, že každou další porážkou bude záchrana těžší a těžší. Duel s Turínem je v tomto případě poměrně zásadní.

Granata se aktuálně také nachází v sestupovém pásmu, byť má o dva odehrané zápasy méně. V týdnu Turínští vůbec nestartovali - důvodem byl koronavirus. A tak posledním výsledkem je výhra 1:0 na hřišti Cagliari a celková série šesti zápasů bez porážky. K tomu je však nutné dodat, že hned pětkrát se dělily body.

Hosté budou na hřišti Crotone favoritem, byť tam od roku 2016 nevyhráli. Zápas má svojí důležitost a dá se také očekávat více taktiky před bezhlavým útočením.

Crotone se bude muset obejít bez čtveřice Djidji, Benali, Vulić a Cigarini. Všichni laborují se zraněním. Složitá je situace v táboře Granaty. Zranění i koronavirus si vybírají svojí daň a kouč Davide Nicola musí oželet starty Nkouloua, Bremera, Belottiho, Baselliho, Singa, Linettyho, Murrua a Buongiorna.
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Cuomo, Luperto, Golemić - Pereira, Zanellato, Molina, Messias, Reca - Di Carmine, Simy
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Izzo, Lyanco, Rodriguez - Vojvoda, Rincon, Mandragora, Lukić, Ansaldi - Zaza, Bonazzoli
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.33 - 3.48 - 2.29
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
UC Sampdoria - Cagliari Calcio  (neděle 18:00)
Sampdoria si hoví ve středu tabulky a pozici bude chtít ještě vylepšit proti obrozenému Cagliari. Hosté po změně trenéra ožili, vyhráli dva zápasy v řadě a vyšplhali se ze sestupového pásma.

Cagliari se dlouho odhodlávalo ke změně trenéra a i když s Eusébiem Di Francescem nepochopitelně prodloužilo smlouvu, série bez výhry ho donutila jednat. Příchod Leonarda Sempliciho se zatím jeví jako trefa do černého. Cagliari vyhrálo po dlouhé době dva zápasy v řadě a nabírá na sebevědomí. To bude chtít ukázat i na Luigi Ferraris v Janově, kde se mu dlouhodobě nedaří vítězit. Naposledy se to povedlo v roce 2012.

V týdnu Cagliari udolalo Boloňu gólem Daniele Ruganiho a ještě předtím porazilo 2:0 v záchranářském souboji Crotone. Sardiňané mají teď na nesestupové pozici náskok jednoho bodu, ovšem pozor! Osmnáctý Turín má hned dva zápasy k dobru.

O poznání větší klid panuje v Sampdorii. Kouč Claudio Ranieri drží "Námořníky" ve středu tabulky a tři zápasy bez vítězství zatím nejsou důvodem k panice. V minulém kole Sampdoria remizovala v janovském derby 1:1, když na gól Zappacosty odpověděl čtvrthodinu před koncem Lorenzo Tonelli.

Oba celky už jsou na nedělní bitvu nachystány a obejít se musí bez dvojice hráčů. V případě Sampdorie se jedná o Torregrossu a Leticu, zatímco Cagliari přicestuje bez Roga a Sottila.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszynski, Yoshida, Kolo, Agudello - Jankto, Thorsby, Ekdal, Damsgaard - Keita Baldé, Quagliarella
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Ceppitelli, Godin, Rugani, Nandez - Marin, Nainggolan, Duncan, Lykogiannis - Pavoletti, Joao Pedro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.22 - 3.46 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SSC Neapol - Bologna FC  (neděle 20:45)
Boj o Ligu mistrů zůstává v Itálii nadále otevřený a brousit si zuby může i šestá Neapol. Partenopei na šestou Atalantu ztrácejí, a pokud chtějí zůstat v kontaktu, měli by si v domácím prostředí s Boloňou poradit. Rossoblu v týdnu po čtyřech zápasech padli a pod Vesuvem chtějí překvapit.

Už jsou to téměř dva měsíce, co Neapol dokázala slepit alespoň dvě vítězství v řadě. Nevyrovnanost výkonů jí v tuto chvíli hodně sráží a je to hlavní příčinou toho, proč figuruje až na šestém místě tabulky. Po výhře nad Beneventem si Gattusovi svěřenci nedokázali poradit se Sassuolem a remíza 3:3 na Cittá del Tricolóre byla další ztrátou na cestě za vysněným cílem.

Po vyřazení z Coppa Italia i Evropské ligy je Serie A jedinou soutěží, na kterou se může Neapol naplno koncentrovat. V neděli večer ji čeká nepříjemný soupeř v podobě Boloni, ta má v uplynulých dvou letech dokonce lepší vzájemnou bilanci. Neapol sice v listopadu vyhrála na Renato Dall'Ara 1:0, ale před tím Boloňu nedokázala ve třech případech v řadě porazit a dvakrát z toho dokonce prohrála.

Forma Boloni ale není kdovíjaká. Porážka na Cagliari přerušila čtyřzápasovou neporazitelnost a klub zůstal na dvanáctém místě tabulky. S aktuálním umístěním zřejmě panuje spokojenost, i když vyhráno na severu Itálie rozhodně nemají. V tuto chvíli je rozdíl mezi dvanáctou Boloňou a osmnáctým Turínem osm bodů, nicméně Granata má dva zápasy k dobru.

Gennaro Gattuso bude postrádat jen útočníky Lozana a Petagnu, kdežto jeho protějšek Siniša Mihajlović má celou řadu absentérů. V Neapoli určitě nezasáhnou Santander, Faragó, Tomiyasu, Baldursson, Hickey, Dijks a Domínguez.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Di Lorenzo, Koulibaly, Rrahmani, Ghoulam - Fabian Ruiz, Demme - Politano, Mertens, Insigne - Osimhen
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - De Silvestri, Danilo, Soumaoro, Mbaye - Svanberg, Poli, Skov Olsen - Soriano, Sansone, Barrow
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.51 - 4.63 - 6.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Spezia Calcio - Benevento Calcio  (sobota 15:00)
Italská Serie A má na programu 26. kolo a v něm zahajující duel dvou nováčků Spezie Calcio a Beneventa. Oba týmy se pohybují ve druhé polovině tabulky s pětibodovým náskokem na sestupové pozice.

V sobotu odpoledne tak dojde na klasický záchranářský duel. I když mají oba týmy náskok, pět bodů třináct kol před koncem rozhodně nic neznamená a jak Spezia, tak i Benevento to dobře vědí.

S výpadkem formy se potýká především Benevento, které už devět zápasů v řadě nevyhrálo. Naposledy si svěřenci trenéra Filippa Inzaghiho poradili s Cagliari 2:1, ovšem to se psal začátek ledna. Následovala série výsledků, jenž se nedobrala konce ani v týdnu, kdy Čarodějky podlehly hladce Hellasu 0:3. Mimochodem stejným výsledkem skončil i první vzájemný duel se Spezií.

Domácí v týdnu také prohráli o tři góly, ale na půdě Juventusu se s tím tak nějak i počítalo. Spezia si v únoru vyšlápla na Sassuolo a především pak na AC Milán, který doma porazila 2:0. Od té doby ale získala jen bod s Parmou (2:2) a co se týče záchranářských prací, rozhodně nemá ještě vyhráno.

Spezia se s Beneventem dobře zná z působení v nižší soutěži. Oba celky hrály dlouho Serii B a co se týče celkové vzájemné bilance, má o něco více navrch Benevento.

Trenéři Italiano a Inzaghi nebudou mít k dispozici kompletní kádry. Na straně domácích chybějí Rafael, Pobega, Mattiello, Saponara i brankář Provedel. Benevento se zase musí obejít bez Falquého a Letizii.
Spezia Calcio - pravděpodobná sestava:
Zoetl - Ferrer, Ismjali, Erlić, Marchizza - Estevez, Leo Sena, Maggiore - Verde, Nzola, Gyasi
Benevento Calcio - pravděpodobná sestava:
Montipó - Depaoli, Glik, Caldirola, Barba - Hetemaj, Schiattarella, Viola - Ionita, Caprari - Gaich
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.27 - 3.42 - 3.42
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Udinese Calcio - US Sassuolo  (sobota 18:00)
Dacia Arena se v sobotu odpoledne stane dějištěm napínavého klání mezi dvěma týmy, které v minulém kole shodně zastavily dva favority. Domácí Udinese bude chtít navázat na skvělé představení proti AC i v zápase se Sassuolem.

AC Milán možná není ve zrovna ideální formě, ale stále se jedná o druhý tým tabulky, která má velký potenciál a kvalitní hráče. Udinese pro něj mělo být snadným soustem. Ale místo toho se mu v hrdle pořádně vzpříčilo, až se nejednomu fanouškovi AC udělalo nevolno. Udinese totiž ještě v nastavení nad AC vedlo! Nakonec muselo litovat naprosto hloupého zkratu obránce Stryger-Larsena, který zahrál rukou a musel pak sledovat, jak Kessié srovnává z penalty na konečných 1:1.

Přesto se dá s klidem říct, že Udinese se dostává do stále lepší kondice. Z posledních šesti duelů prohrálo jen jednou a třikrát se radovalo ze tří bodů. Vylepšená forma ho vynesla až na 11. příčku, dost daleko od pásma sestupu.

Dvě místa nad Udinese figuruje jeho sobotní sok, Sassuolo. Tomu se v poslední době vůbec nedaří a jen marně vzpomíná na povedený start do ligového ročníku. V minulém kole ale dokázalo po brilantním závěru obrat o dva body i Neapol.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Musso - Becao, Nuytinck, Bonifazi - Stryger Larsen, De Paul, Arslan, Walace, Zeegelaar - Pereyra - Nestorovski
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Toljan, Marlon, G. Ferrari, Kyriakopoulos - Obiang, Locatelli - Berardi, Djuričić, Traorè - Caputo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.38 - 3.36 - 3.26
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Juventus FC - SS Lazio  (sobota 20:45)
Lazio prochází velmi špatným obdobím, kdy jeho forma nápadně začíná připomínat loňský úpadek na jaře. Aby neměl trenér Simone Inzaghi těch starostí málo, obavy v něm musí vzbuzovat jméno dalšího soupeře. Lazio totiž v sobotu navečer zavítá do Turína, aby se zde utkalo s domácím hegemonem.

Juventus se pomalu začíná připravovat na rozhodující duel v Lize mistrů, který musí vyhrát, aby postoupil. První duel v Portu se mu moc nepovedl a trenér Andrea Pirlo by nyní potřeboval velmi kvalitní výkon. Tím ale jeho svěřenci zatím příliš známí nejsou. Juventus sice celkem pravidelně boduje, ale i z tábora jeho největších příznivců se často ozývají nesouhlasné výkony a postřehy k tomu, jak legendární záložník koučuje jejich tým.

Juventus stále čerpá velkou podporu z domácího prostředí, kde se mu enormně daří. Vyhrál zde už devět zápasů z dvanácti, prohrál jediný. V součtu to znamená, že pouze dva týmy, Inter Milán a AS Řím, jsou doma lepší. Ve třech minulých domácích zápasech se Juventus vždy radoval z plného počtu bodů a tuhle tradici by rád prodloužil také v duelu s Laziem.

Do tohoto zápasu půjde po hladkém vítězství nad Spezií, které nasázel tři branky. Jednu z nich měl na svědomí opět Cristiano Ronaldo, bez nějž si trenér Pirlo Juventus moc představit neumí. Dokonce tak, že Ronalda nechá hrát i v době, kdy sám evidentně potřebuje odpočinek.

Na předzápasové tiskové konferenci ostatně Pirlo řekl: "Je pravda, že Ronaldo hraje velké penzum zápasů a sám by si určitě odpočinek zasloužil. Ale taky je pravda, že teď máme v útoku hodně absencí a Ronaldo bude muset zatnout zuby a ještě to vydržet. Ale v tomhle směru nemám žádné obavy, protože je to opravdový lídr a profesionál, který bojuje pro tým až do poslední chvíle."

Těch absencí má Juventus opravdu dost a to na obou koncích hřiště. Mimo hru jsou pro zranění hráči jako Arthur, Bentancur, Bonucci, Chiellini, De Ligt nebo Dybala, přičemž karty nepustí do hry Frabottu.

Lazio postrádá pouze trojici Lazzari, Luiz Felipe a Radu. Ale kromě jiného postrádá také formu. Z posledních pěti odehraných duelů Lazio už třikrát prohrálo, padlo v lize s Interem a Bolognou, přičemž od Bayernu Mnichov dostalo potupné čtyři branky. Minulé kolo se ho netýkalo, protože turínské FC nedostalo od místní hygieny povolení k odletu a zápas byl prozatím odložen.

Právě s Juventusem si ale Lazio čas od času ví rady. Z deseti posledních vzájemných duelů s ním prohrálo jen pětkrát a čtyřikrát se samo radovalo z výhry. Pozor si Římané musí dávat především v první půli, protože právě v prvním dějství inkasovali nejvíc svých branek. Celkově 19 z dvaatřiceti, což je 59%. Nikdo z týmů v lize tak vysoké číslo nemá.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Danilo, Demiral, A. Sandro - Chiesa, McKennie, Rabiot, Ramsey, Bernardeschi - Morata, C. Ronaldo
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Reina - Patric, Hoedt, Acerbi - Marusić, Milinković-Savić, Leiva, Luis Alberto, Lulić - Correa, Immobile
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.93 - 3.76 - 4.16
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Inter Milán25185262:2559
2.AC Milán25165448:3053
3.Atalanta Bergamo25147460:3249
4.Juventus FC24147348:2049
5.AS Řím25145650:3847
6.SSC Neapol24142852:2844
7.SS Lazio24134738:3243
8.Hellas Verona25108734:2738
9.US Sassuolo2499640:3736
10.UC Sampdoria25941234:3731
11.Udinese Calcio25781027:3429
12.Bologna FC25771132:3828
13.Janov CFC25691027:3727
14.ACF Fiorentina25671226:3825
15.Spezia Calcio25671232:4625
16.Benevento Calcio25671225:4725
17.Cagliari Calcio25561427:4121
18.Turín FC23311933:4120
19.Parma Calcio25291420:4915
20.FC Crotone25331924:6212

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (343)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jestli Juventus nevyhraje (což očekávám) tak bude asi o titulu jasno

Reagovat
10

V roce 2002 hrál Juventus v 29. kole taky s Laziem (skončilo to 1:1), Inter měl po tom kole náskok 6 bodů s 5 zápasama do konce, v následujícím kole prohrál s Atalantou, s kterou hraje v pondělí.

Následnou historii pak známe, jeden z nejvíc epických momentů za moje sledování fotbalu.

Reagovat
Eldarion

To ale bol na vašej strane mystický Moggi

Reagovat
10

hlavně na ní byl Buffon, Del Piero, Trezeguet, Nedvěd, Conte...a na druhý straně Greško

Reagovat
Eldarion

Greško je legenda, Moggi mu dobre zaplatil

Reagovat
10

myslím, že se moc koukáš na pohádky

Reagovat
Eldarion

To bol žart samozrejme, ale aj tak tie mená z tej sezóny 2001-02 ktoré mali Inter a Juve epic V AC až 2002-03 si trošku uleteli s tým čo poskladali za squadru.

Reagovat
10

já vím byly to zlatý časy calcia

Reagovat
DelPiero137

Greskovi ani platit netrebalo

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo to jak Inter sundal v posledním kole 2 golama Karlík Poborský, ne?

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
M11

Jinak za kazdy gol Juve vysazuje 200 stromu zatim zasazeno 14800 stromu

Reagovat
FuckT

Zaujimave PR. Skoda len, ze to nevysadzaju za kazdy priamy kop ktory Ronaldo vpali rovno do muru alebo za kazdu minutu v ktorej sa Neapol prezentuje ako neskutocne retardovany klub. V tom druhom pripade by sme sa uz ani nemali kam postavit.

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
madridcan

Tak skús trebars do muru

Reagovat
FuckT

Ja som odolny, kludne nech to kope aj Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi hladový kůrovec?!

Reagovat
10

Pro Juventus dneska 18. zápas v 62 dnech, tj. půlka ligy za 2 měsíce. Má to svoje výhody vypadnout ze všech soutěží a hrát v klidu jednou týdně jako Mr. 12 mega ročně.

Reagovat
smazaný uživatel

To je masakr

Reagovat
cresposuper

Vsak to vypadnutie nas doteraz odbremenilo oproti vam o presne 1 zapas

Reagovat
ED91

V tých 6 zápasoch pred tým ste tiež pôsobili, že ste do nich nenastúpili...

Reagovat
cresposuper

Nj, kazdy sa setri v inej sutazi, vam na to sluzi liga

Reagovat
ED91

Reagovat
10

za to období, který nahoře píšu, je to 15 vs. 18 s tím dnešním zápasem, vy hrajete v pondělí, Juventus znovu už v úterý...od vypadnutí v Coppě hrajete jednou týdně

Reagovat
cresposuper

K 5.3. dnu sme odohrali v sezone rovnako zapasov ako vy, takze ak ste v nejakom obdobi mali hustejsi program, tak v zase inom to bolo naopak. Vypadnutie v LM robi zatial rozdiel jedneho zapasu (Porto), vypadnutie z Coppy zatial 0.

Reagovat
10

Překrucuješ něco, na co jsem nenarážel a ještě to máš špatně spočítaný. Juventus hrál ještě Supercoppu. Ten rozdíl za to období budou po dnešku i úterku 3 zápasy. Za březen do repre pauzy odehraje Juventus 6 zápasů, Inter 4 po týdnu. Tuhle výhodu jde těžko nějak vyvracet.

Reagovat
cresposuper

Ok, tak ste odohrali o 1 zapas viac (+1 v Supercoppe, + 1 v LM, -1 v lige). Strasny rozdiel

Reagovat
10

Nikde jsem nenapsal, že k dnešnímu dni Juventus odehrál o 15 zápasů víc, toho se nesmyslně chytáš jen ty. Jen píšu, že má svoje výhody vypadnout ze všech soutěží, protože tohle období hrajete jednou týdně. Jinak ten rozdíl bude po úterku 3 zápasy, do březnový repre pauzy 4 zápasy. Na tom snad nic těžkýho k pochopení není.

Reagovat
cresposuper

Ano, vyhody to ma, ale doteraz takmer ziadne.

Reagovat
FuckT

No tak to pozor, nam ani to nepomaha.

Reagovat
smazaný uživatel

Vítězná mentalita, musíš vědět jak na to

Reagovat
smazaný uživatel

AC tuto sezonu odohralo uz 39 zapasov, kam sa hrabe nejaky Juventus...

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio by mohlo dnes využít marodky Juventusu. Upřímně by mě zajímalo, jak Cristiano reagoval na to, že je pouze na lavičce. Chápu, že je čeká důležitý zápas v LM s Portem, ale jak ho všichni známe, on chce hrát prostě všechno :biggrin::

Reagovat
CR7RONALDO

Zidane ho takto šetril posledné dve sezóny v Reale pravidelne a Ronaldo bol spokojný.

Reagovat
kaja900

I díky tomu se vyhrála 3x liga mistrů, Ronaldo byl furt odpočatej

Reagovat
M11

Tady bych se nedivil kdyby si o to rekl i sam

Reagovat
10

Asi tak, jestli se někdo někoho ptá, jestli může být na lavičce, je to Pirlo Ronalda

Reagovat
stuff

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možný

Reagovat
Pipo123

Reina - Marusic, Hoedt, Acerbi - Lulic, Milinkovic, Leiva, Alberto, Fares - Correa, Immobile

Docela prekvapujúca zostava, Marusic v obrane nemôže hrať horšie než Patric, som zvedavý na Lulica a Faresa

Reagovat
10

střed zálohy Rabiot - Ramsey vs. záloha Lazia, to by měli pouštět až po 22:00...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kaja900

Konečně Pirlo nechá Ronalda aspoň jeden zápas odpočívat

Reagovat
FuckT

OT: Chlapi a mozno zeny, co si myslite o 'press silence'? Momentalne sa v tomto stave nachadza the gayest team aka SSC Napoli, a podla mojho skromnemu nazoru je to katastrofa a malo by to byt zakazane. Zurnalistika je sucastou futbaloveho spektra a nejaky stary mafian by nemal mat pravo na to, aby stazoval tym chudakom pracu, a nasledne na to sa potom este stazovat ked si musia akoze vymyslat sracky. Taktiez je to nefer voci fans vdaka ktorym vsetci ludia ktori pracuju v klube zaranaju svoje peniaze, podaktori az doslova nekrestanske, az Jezis v hrobe rotuje rychlostou svetla okolo svojej vertikalnej osi.

To naozaj ti chudaci fans nemaju ani len to pravo na to, aby sa ti hraci vyjadrili k tomu preco som stratil 2 hodiny casu aspon 15 krat doteraz, a preco by som ich mal stratit aj nabuduce?

A bunch of pussies they are, and the cat got their fucking tongues.

Reagovat
10

Kolikrát už tohle Neapol udělala? Je to zoufalost, ale když je kapitánem Insigne, tak co čekat...

Reagovat
FuckT

Suhlas, takto sa nikam nepohneme. Davnejsie som veril, ze prave Gattuso tomu timu da odvahu, ale zatial to vyzera tak, ze tento tim na to proste nema.

Reagovat
10

Nakonec náš nejlepší střední záložník bude Danilo. Dneska to tak je.

Reagovat
cresposuper

Mat 4 prave kridla v zostave, to je brutal

Reagovat
10

Geniálně složenej tým. Levý křídlo tam nenajdeš. V létě se ještě vrátí Douglas Costa.

Reagovat
CR7RONALDO

Tak Ronaldo bude potrebný už asi od polčasu. Kulu katastrofa

Reagovat
10

Nádhera, Kulu. Předtím Cuadrado úplně stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně mu Kulu nalil

Reagovat
M11

Vyzna se v tom nekdo ?

Reagovat
10

Ramsey, jako už tradičně

Reagovat
Furia Ceca

Přijdu později, zapnu a Correa akorát zakončuje

Reagovat
Pinturicchio

Hoši, zabalte to už.

Reagovat
Furia Ceca

No jestli to dneska nebude za 3, tak já to balím. Titul je v píči a doufám, že s Portem vypadneme – ten tým objektivně stejně na víc než osmifinále nemá.

To jsme to dopracovali...

Reagovat
Pinturicchio

Ale Pirlovi nezávidím, já to v PESu taky nejsem schopný poskládat, díky Paolo a Fabio.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Airus

Prvni den plesknout Ronalda na prestupovou listinu, poslat scouty hledat mladez do sveta a za uvolneny prachy Ronalda postavit poradnou lavicku... A treba koupit Hlozka

Reagovat
Benesse

Kulu dnes nahradil Bentu

Reagovat
CR7RONALDO

Ale celkovo dostáva Juventus veľa gólov po chybách v rozohrávke, dnes Kulu, proti Portu Bentancur, tuším že ešte v 2018-19 pri vypadnutí z pohára proti Atalante bolie z 3 gólov 2 také. A je ich možno aj viac samozrejme, len ma teraz nenapadne.

Reagovat
PP

zkus sledovat Arsenal, ať máš představu o slovíčku veľa..

Když se k tomu přidají takové parády VARu poněkolikáté v sezoně v náš neprospěch, tak je to k posrání. Toto i po rozhodnutí VAR nebyla penalta

https://streamable.com/0nh51n

Reagovat
CR7RONALDO

Tak jasnejšia ruka ťažko môže byť. Čistá penalta, súhlasím. A k tej rozohrávke, nehovorím, že iné tímy v tom nie sú aj horšie, ale ja Juventus od príchodu Ronalda porovnávam hlavne s Realom z obdobia hattricku LM a tí vtedy boli fakt oveľa lepší oproti Juventusu vo všetkom, vrátane tej rozohrávky.

Reagovat
M11

To neni penalta ?

Reagovat
10

Rabiot má úplně nulovej smysl pro nějakou defenzivní zodpovědnost, jemu je to úplně u prdele, že ta defenziva hoří jako kráva, on prostě z toho jeho teploušskýho výklusu nezapne...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ruce

Reagovat
smazaný uživatel

Jako penalta nic?! To by musel být AC Milán?

Reagovat
Furia Ceca

Ty vole, Hoedt zahraje očividně rukou a ten debil se nejde ani podívat na video?! Ať jdou doprdele s tím...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Massa to píča!!

Reagovat
Benesse

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nejsou nějaký nový pravidla pro hru rukou ve vápně, tak jsou to slušný lojzové u videa.

Reagovat
cresposuper

Mne to teda ako jasna penalta neprislo, hrac, ktory odohral loptu bol velmi blizko Hoedta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Skus nejaky argument. Nehovorim, ze sa to nedalo piskat, ale jedno z tych klucovych kriterii hovori v neprospech penalty.

Reagovat
ED91

Napr. nebyť tej ruky mohol Chiesa zakončovať/pokračovať v útoku?

Reagovat
10

z tohodle pravidla udělali těma každoročníma změnama takovou sračku, že to nemá obdoby...jako co je blízko v tomhle případě?

Reagovat
cresposuper

Tak ta formulacia "player who is close" nie je najstastnejsia, otazka je, ci sa to da naformulovat tak, aby neboli sporne pripady. Ale urcite suhlasim, ze sa to nema furt menit, to je kktina.

Reagovat
10

podle mě by to tam nemělo vůbec být, jako to tam nebylo minulou sezonu...když už udělali jako zísadní to nepřirozený zvětšení těla, tak tahle blbost do toho akorát přináší zpátky další chaos

Reagovat
Eldarion

Amatéri, my by sme kopali už dve

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu

Reagovat
ED91

Reagovat
10

Vystřelte už toho Ramseyho zpátky do Anglie, nebo mě jebne. Klidně ho vyměňťe za Gordona Ramsayho, ten by byl platnější a splňoval by i tu novou filozofii, zaplatil by se na dresech a Instagramu.

Reagovat
Fairplay

Reagovat
Airus

A flakaci by si dali sakra pozor

Reagovat
Pipo123

Proč nebola ruka, poprosím odborníka na pravidlá nech sa vyjadrí, 10 si tu ?

Reagovat
10

viz Crespo nahoře, to je jediný možný vysvětlení, kromě chyby rozhodčího...ale i s tím bych úplně nesouhlasil, protože Hoedt byl metr od toho

Reagovat
10

https://twitter.com/i/status/1368294742023413761

ještě rukou proti...kdyby to byl De Ligt, tak už si to Immobile staví

Reagovat
lnterista

ty ruce se vykratily

Reagovat
10

rozhodčí matematik

Reagovat
ED91

Reagovat
cresposuper

Ok, siel rukou proti.

Reagovat
10

nejhorší je, že si zase zítra přečtu, že to hlavní rozhodčí viděl dobře, takže nebyl potřeba názor VARu

Reagovat
Pipo123

Tak blízko to je, ten hráč nemá šancu na to reagovať, ten argument môže obstáť, ale nečudoval by som sa keby to odpískal, čakal som penaltu, no rozhodca si bol istý, nezaváhal

Reagovat
cresposuper

Ked ide rukou proti, tak argument o vzdialenosti neplati. To, ze ten pohyb v rychlosti nevidel Massa, je ok, ale ze si to nepostrazili na videu...

Reagovat
To som ja

Zas tak blízko to nebolo a ruku tam nechal vedome a ešte šiel proti lopte,penalta jasnejšia než voda je mokrá a nebe je modrý

Reagovat
Pipo123

Tak Lazio si to kúpilo

Reagovat
To som ja

Tak rozhodcovia v serii A sú veľká tragédia a VAR vôbec nenapľňa to čo sa od neho očakávalo.

Reagovat
el Principito

no, to se ptáš toho pravýho

Reagovat
smazaný uživatel

ze odbornika

Reagovat
PP

A nezměnili se o té ruce v 16 pravidla tak od minulé soboty? To, co kdykoliv dřív s VARem byla skoro automatická penalta, tak teď mnohem jasnější není. Tato ještě budiž, ale šla písknout. V PL za tento týden 3. jasná ruka od těla a nic.

Reagovat
Eldarion

Pokiaľ viem malo sa to týkať iba rúk po ktorej dá hráč gól. Toto bola za mňa penalta celkom jasná ale možno chyba rozhodcu.

Reagovat
M11

No to me poser...

RABIOT !!!

Reagovat
10

tak ještě Gordon

Reagovat
DelPiero137

to si zabil, inak nazho Ramseyho nenazvem

Reagovat
Pinturicchio

Teploooooon

Reagovat
CR7RONALDO

Konečne

Reagovat
10

kdyby všichni měli takový nasazení a drive jako Chiesa, hned by to šlo všechno líp...snad v létě přijde ještě ten Belotti

Reagovat
ED91

Myslíš, že je to možné? Hlavne z hladiska, že by prichádzal od rivala + Cairo

Reagovat
10

teď tam šel třeba Mandragora, třeba to nějak navlíknou Chiesa byl větší mission impossible

Reagovat
ED91

Reagovat
Airus

To je takovej vlhkej sen posledni 4 roky, ne? Sance tam nebude

Reagovat
cresposuper

Chiesa je pre mna asi jedine pozitivne prekvapenie u Juve, fakt urobil slusny pokrok oproti Fiorentine.

Reagovat
Fairplay

Na něm je kromě běhání a zarputilosti i vidět jistá šikovnost s balonem, takových hráčů by Juve potřebovalo víc. To byl naprosto perfektní nákup.

Reagovat
sankakofi

Bernove bránenie pri brvne Milinkovic

Reagovat
M11

MORATA !!!

Reagovat
To som ja

Chiesa je delo

Reagovat
10

ALVARUCCIIIIIIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Pinturicchio

Alvaroooooo

Reagovat
10

škoda, že neukázali ten zákrok na Moratu minutu předtím...to vypadalo taky dost podezřele

Reagovat
Fairplay

Můžu mít dotaz k fungování VARu, kdyby náhodou se rozhodl, že na Moratu měla být před minutou penalta, tak by se to jako mělo řešit jak? Odvolat gól a kopat penaltu?

Reagovat
ED91

To je asi blbosť. Myslím si, že by to malo dopadnúť ako v tomto prípade, že keď počas tej akcie ešte padne gól tak nemá zmysel skúmať, či to bola penalta. Asi ako v hokeji, keď faulovaný tím stihne streliť gól.

Reagovat
M11

MORATAAAAAA !!!

Reagovat
kaja900

Proč vlastně Juve nehraje s útokem Ronaldo Morata ? vždyť ten Kulusevski nedává vůbec góly ani asistence mi přijde

Reagovat
Fairplay

přesně na to narážím poslední dobou, Kulu za půl roku má asi 2 kanadský body, to je stejně jako Morata dneska za hodinu

Reagovat
CR7RONALDO

Hlavne preto, lebo mal Morata stále nejaké zdravotné problémy. Aj pred minulým zápasom hovoril Pirlo, že dúfa, že bude Morata môcť byť aspoň na lavičke, nakoniec bol a striedal a strelil aj gól. Takže väčšinou to bolo kvôli zraneniam, ale pár zápasov dal Kulusevskeho, aj keď bol Morata zdravý.

Reagovat
ED91

Keď je Morata s Ronaldom zdraví tak hrávajú spolu v základe. Kulu sa tam objaví len ako záplata pri absencii jedného z nich alebo pri šetrení jedného z nich

Reagovat
smazaný uživatel

Milinkovic měl nohu před Ramsym a ten o ní zakopl

Reagovat
Pinturicchio

Alvaroooooo

Reagovat
Benesse

Ramsey ten sa dokáže tak zapliesť až ho fauluju

Reagovat
10

těžko se to brání, když ani on sám nemá ponětí co dělá a kam běží

Reagovat
smazaný uživatel

stejně bych ho radši viděl dělat maskota v Arsenalu

Reagovat
10

Ramsey měl klasickou mozkovou zástavu, naštěstí ho z ní Savić probudil

Reagovat
Fairplay

Reagovat
Fairplay

Jak Ramsey z tohohle vybojoval penaltu asi sám nechápe

Reagovat
10

ze 3 penalt Massa písknul 1...gratuluju

Reagovat
smazaný uživatel

A zrovna ta třetí nebyla

Reagovat
10

doporučuju ti pustit si to ještě jednou a sledovat pravou nohu Saviće

Reagovat
smazaný uživatel

Hele pouštěl jsem si to x krát, mě to přijde, že Milinkovič má nohu před Ramsym a ten do něj narazí jako první Zápas to neovlivní jste jasně lepší, ale měl písknout další 2, takže je to v celkovým důsledku jedno.

Reagovat
10

Savić do něj právě vrazil už v tý první fázi kolenem, než si před něj dal Ramsey nohu

Reagovat
M11

Kluci zacali behat

Reagovat
danko10

Sergej je ukážkový labilný balkánec. Jak som si v prvom polčase hovoril, že oproti Pellegrinimu vyzerá, že vie presne, čo treba kedy v medzihre urobiť, tak by som ho teraz na Inzaghiho mieste dal okamžite dolu.

Reagovat
brenk

Akú pozíciu hrá Bernardeschi? Ja tomu vôbec nerozumiem

Reagovat
cresposuper

LB v 433, ci?

Reagovat
brenk

Akože Danillo hrá záložníka?

Reagovat
10

ano

Reagovat
brenk

To je taká Pirlova dívka na všetko

Reagovat
Fairplay

Nejlepší fotbalista na place není svázán taktickými pokyny

Reagovat
ED91

Reagovat
Fairplay

Jestli Alvaro dokoná hattrick, tak za jeden zápas vyrovná kompletní Kulusevskiho bilanci kanadských bodů za celou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal se nehraje na kanadský body

Reagovat
Fairplay

v pořádku, hezky na Bonucciho "liga se vyhrála, sezona úspěšná"

Reagovat
CR7RONALDO

Neviem, či by som tam pri dvojgólovom náskoku dával Ronalda. A ešte k tomu si asi aj pokazí štatistiky, lebo pochybujem, že dá za 20 minút gól.

Reagovat
smazaný uživatel

To nechápe nikdo

Reagovat
ED91

Alváro asi nieje úplne fit, respektíve ho už na ihrisku netreba a môže sa pošetriť na Porto.

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
Kincl

Za mě Morata a Giroud strašně nedoceněný hráči

Reagovat
Inter Eterno Amore

a svojho času Adam Nemec

Reagovat
Fairplay

Takhle dominantního Demirala bych na hřišti rád vídal častěji

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nechápu to vinohradovo střídání

Reagovat
10

potřebuje jim po zranění dát pár minut před Portem

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, ale proč toho Ronalda?!

Reagovat
brenk

Lebo Morata nemá na 90 minút?

Reagovat
10

protože mu to řekl, nechtěl se koukat na další penaltu, kterou nekope on

Reagovat
Zark

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
ED91

Reagovat
Stana95

jen ze zajímavosti, dotkl se vůbec za těch 20 minut míče?

Reagovat
10

a udělal aspoň jeden sprint?

Reagovat
Fairplay

Jakou sestavu čekáš na Porto?

Reagovat
10

těžko říct, jak jsou na tom ty hráči po zranění...takže bych tipnul stejnou sestavu jako dneska s Ronaldem, McKennie 50:50 Ramsey, Bernardeschi:Bonucci 40:60 (Sandro pak na LB za Chiesou)

Reagovat
Fairplay

Myslíš, že Moratu po dnešku nechá sedět? To je docela těžký dilema, ale zase tandem Morata-Ronaldo moc nefungoval ne?

Reagovat
10

proč Moratu? Kulusevski bude sedět...

Reagovat
Fairplay

No jak říkám, přijde mi, že Morata s Ronaldem si na hřišti moc nerozumí.

Reagovat
10

a s ostatníma si ho viděl?

Reagovat
CR7RONALDO

Podľa mňa dá určite Moratu s Ronaldom. Myslím si, že aj preto Moratu striedal, lebo ho chcel šetriť.

Reagovat
Zark

Moratu brzdi ronaldo, na zacatku sezony hral taky sam a sazel to tam

Reagovat
10

jen jestli Ronaldo nebrzdí celej ten tým

Reagovat
Zark

je to jasne, prodat a hotovo

Reagovat
Airus

Bez nej to chvilkama pusobi jako tymovej sport, koukat na RoniPayPalShow me fakt nebavi.

Reagovat
Lech

Strasny kecy

Reagovat
stuff

Reagovat
kaja900

Reagovat
ED91

Reagovat
10

po hrůzostrašných úvodních 20 minutách se to docela zvedlo, ale úplně bych to s formou Lazia nepřeceňoval...pozitivní jsou návraty zraněných hráčů, snad se to začne celý zase otáčet

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to na Porto stačit?!

Reagovat
FuckT

Podla mna hej. Ronaldo sa vie ukazat prsne v zapasoch ako je tento, a Juventus ma vsetko, co potrebuje na to, aby to otocil. Snad sa im to podari... Pre SA to tento rok v LM nevyzera velmi dobre, tak aspon Juve to snad zachrani.

Reagovat
ED91

Reagovat
LesyJePan

Predpokladaná zostava na Hellas:

Donnarumma; Calabria, Tomori, Romagnoli, Dalot; Kessie, Meite; Castillejo, Krunic, Saelemaekers; Leao

Na poslednu chvilu sa stihli zranit este Theo a Tonali, okrem nich su mimo Bennacer, Ibra, Calha, Rebic, Maldini. Skoro všetko hráči základu. A potom že to nie je aj o zraneniach

Reagovat
10

Kdo říká, že to o nich není? AC i Juventusu chybí větší část sezony nejdůlěžitější hráči ve všech řadách, to se musí projevit. Ale zároveň to nemůže sloužit jako nějaká výmluva, protože ty zranění se dají ovlivnit, pokud se teda nejmenuješ Sensi nebo Chiellini.

Bylo by každopádně zajímavý sledovat Inter bez Lukakua, Barelly a 1-2 stoperů, kdy by pak museli nastupovat s Ranocchiou, Pinamontim, Gagliardinim a dalšíma tragédama, protože zrovna u nich je ta závislost na 3-4 hráčích enormní a ta lavička je o několik levelů níž, stačil by Lukaku a Barella.

Reagovat
Kaka14

Sú to svalové zranenia až na Rebica v AC, vyplývajú že hráme každé 3 dni, na začiatku to malo efekt z EL, že sme boli viacej zohrati ako iné tými ligy..... a vyriešiť sa to dalo, len že by sme vypadli skôr z EL .... takze nakoniec Inter ťaží najmä z toho, že nepostúpil v LM, na druhej strane lavičku má oveľa silnejšiu lavičku ....

Reagovat
Yanek

Bohuzel nasazovani hracu zakladu v min dulezitych zapasech v Evrope se dalo hlavne na podzim predejit. Otazka je, jak moc by to pomohlo. Ale jsem presvedceny, ze by to melo vliv...

Reagovat
10

To jsem psal nahoře https://www.eurofotbal.cz/clanky/serie-a-preview-26-kola-494494/#post12353517.

Těžit z toho bude Inter hlavně teď v rozhodující fázi sezony. O to sladší to 10. Scudetto bude.

Reagovat
smazaný uživatel

ze 10

Reagovat
cresposuper

Zrovna Ranocchia ked nastupil, tak nehral horsie nez Bonucci

Kazdopadne toto musi byt jedna z priorit cez leto, okrem Darmiana a Sancheza je ta lavicka o velky kus slabsia nez zaklad a to zdravie par hracov nebude trvat vecne. Radu, Padelli, Kolarov, Young, Gagliardini, Pinamonti, to je vsetko strasna slabota. A musime sa zbavit tiez preplacanych priemerakov (Eriksen, Perisic, Nainggolan, Vidal).

Reagovat
Eldarion

Reagovat
LesyJePan

Zabudol som na Haugeho, ten si mohol zahrať pri absencii Rebica. Tak budeme mat kridla Saelmaekers Casti. To bude koncert

Reagovat
Kaka14

Ani Hauge vraj nie úplne fit, sakra

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 2 penalty a jste tam, ne?

Reagovat
LesyJePan

Keď budú spravodlivé ako doteraz tak prečo nie

Reagovat
smazaný uživatel

naco reagujes na to hlupe decko?

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Eldarion

Nechápem ten facepalm, chceš snáď povedať, že keby Inter hral polovicu sezóny bez Lukakua, Barellu a Škriniara tak by mal toľko bodov čo teraz?

Reagovat
Nuno čomes

Nechci povedat nic. Jen nerozumim tomu, proč tady cely rok brečíte kvůli zraněním. Jako by se nikdy v historii v Itálii nebo jinde ve světě nestalo to, že titul vyhraje někdo i kvůli tomu, že se jim zranění vyhýbala a ostatním bohužel ne.

Ke sportu zranění patří, tým není přece složen jen z 11 lidi ze základu, k tomu dalších x okolnosti, realizační tým, kondičák, způsob tréninku atd.

Ano Interu se zranění vyhýbají, ale to přece není špatně, hledejte chybu nejdříve u sebe. Navíc není o ničem rozhodnuto. Takže to shazování nezaslouženého titulu tomu týmu, který bude mít na konci nejvíce bodu i třeba kvůli minimu zranění, není na místě.

Zranění muže potkat každý tým, ale tady už je to brečení od AC fakt na sílu.

Reagovat
Eldarion

to súhlasím s tebou, že to záleží od viacero okolností. Podľa mňa je to celkom v norme a tých sťažností tu zas tak nie je, navyše Lesy písal, že to je "aj" o zraneniach tak isto tu niektorí dementní fans Interu píšu (česť výnimkám), že AC bez penált by nebolo ani v top 5, čo je taký istý bullshit. Ja samozrejme nemám rád Inter, ale kľudne s čistím svedomím môžem povedať, že Inter je prvý zaslúžene a aj podľa mňa ten titul vyhrá Fakt je ten, že asi niečo robia dobre a vďaka tomu majú tím zdravotne pohode.

Reagovat
BaggioRoberto

Ale tady nikdo neznevažuje titul ať ho vyhraje kdokoliv. To tady psali Juventini jak titul získá jednooký. Proč by jsme si nemohli poplakat, že má AC letos smůlu na zranění? To nikoho neuráží a je to pravda. Dělat se s tim nic nedá a pláč je očistný. Tak si toho nevšímej.

Reagovat
smazaný uživatel

nemusite citat celu esej, staci prvych 6 slov aby ste pochopili ze chlapec netusi...

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Alberto Aquilani

Jak tu všetci plačú kvôli tým zraneniam, tak si poplačem tiež. Z tej našej super duper štvorky stopérov, nad ktorými som pred sezónou rituálne masturboval, máme na každý zápas k dispozícii maxmálne dvoch, a aj to ten druhý sa poväčšinou vracia po zranení, aby sa následne zranil iný. Každý zápas musí hrať Cristante, ježišikriste!

Reagovat
Eldarion

Reagovat
FuckT

No my sme mali velakrat 0 z 2, tak sa nestazuj. :D A to este k tomu ten, ktoreho sme kupili od vas, zatial snad neodohral ani 1 priemerny zapas... Cize bud nehra alebo hra na facepalm, ako napr. v poslednom zapase, v ktorom nas stal tri body len a len on.

Reagovat
Eldarion

Keby tipujem tak dnes bohužiaľ by som dal na Veronu, celkom pekný kurz a sú podľa mňa favorit. Ale zas keby som to podal určite by AC vyhralo 3:0.

Reagovat
LesyJePan

Tak podaj na Veronu za 5, ked prehraš poslem ti 10 na ucet

Reagovat
Eldarion

Asi to spravím lebo keď podám tak to skončí presne naopak, ako dnes Blachowycz vs. Adesanya

Reagovat
Alberto Aquilani

To bol pekne hrozný futbal... DAJE, 3 body

Reagovat
cresposuper

Dnes podla mna Milan vyhra A za ten kurz je to celkom lakave

Reagovat
El-Pistolero-68

Kolik byl kurz?

Reagovat
cresposuper

Najviac, co som videl, bolo 2.53.

Reagovat
Yanek

Dobrý banán

Reagovat
LesyJePan

Krunic to dal na Hakana

Reagovat
smazaný uživatel

Hakan da taky gol 1 z 200 pokusov...

Reagovat
Eldarion

Krunicdinho

Reagovat
EXoRcIsT

Krunic kde sa to v nom vzalo

Reagovat
GEGE

ty pico Krunic jiny vesak

Reagovat
Seydou Doumbia

video?

Reagovat
Eldarion
Reagovat
FuckT

removed.

Reagovat
Eldarion
Reagovat
FuckT

Brutal.

Reagovat
FORZAMILAN

Alá Siniša svého času

Reagovat
FORZAMILAN

goooooooooooooooooooooooooooooooooooool Tak tenhle to zrovna potřeboval

Reagovat
10

krásně to trefil, "dřevák"

Reagovat
Yanek

Hellas bez střely na bránu? Líbí se mi, že v tomhle složení konečně hrajem na co máme

Reagovat
Shevchenko

Na to v jaké hrajeme sestavě to je slušný výkon stejně jako byla škoda že se nedával titul za rok 2020 je škoda že se nedává titul za venkovní zápasy

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
FORZAMILAN

Zatím to není vůbec špatný, čekal jsem mnohem horší výkon, hoši se snaží, bojujou

Reagovat
Eldarion

Reagovat
LesyJePan

Dalot krása

Reagovat
Eldarion

Už len Castilleho nech dá gól a je to hotovo Dalot

Reagovat
Morgue

Hej přesně to jsem si taky říkal "Naši největší dřevácí dávají v tomto zápase góly." říkám manželce. "Ještě chybí Castiljeho a je to kompletní

Reagovat
FORZAMILAN

goooooooooooooooooooooooooooooooooool gólman jen stál a koukal

Reagovat
Yanek

Ten útok je bez Ibry daleko agilnější, presink funguje líp. Připomíná mi to match na Sassuolu

Reagovat
EXoRcIsT

Dalot pekna trefa

Reagovat
Seydou Doumbia

Parma je fakt v prdeli...proti Udine, Spezii i Fiorentine proserou náskok

Reagovat
FORZAMILAN

A ještě k tomu vlastňák

Reagovat
Seydou Doumbia

Hrozí Parmě, Turínu nebo někomu dalšímu zánik a přeřazení do 5 ligy? V Itálii automaticky počítám s touto variantou.

Reagovat
smazaný uživatel

AC s Bckom v suchom triku vyplienilo Veronu. Si dovolim povedat, ze Inter by bez 5 hracov zo zakladu a celkovo 8 zranenych zachranoval bod v 89 minute...

Reagovat
Morgue

No to nevím člověče, ale budeme ti věřit, protože jsi nestraný uživatel

Reagovat
FORZAMILAN

Zrovna on

Reagovat
smazaný uživatel

Don't feed a troll

Reagovat
The Krupy

Vidíš aký si niekedy bol aj ty, Miro?

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska strašně důležitý zápas. I když jdou na sebe dvě nejlepší ofenzivy, tak věřím, že to dnes zvládneme tak 1:0 Forza Inter!

Reagovat
smazaný uživatel

3:3 i když bych si přál výhru

Reagovat
zurix_new

Reagovat
Inter Eterno Amore

FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

vy nehrajete zítra Ligu mistrů??

Reagovat
FORZAMILAN

No vy z ní taky brzy vylítnete.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihal

Dnes je tvoj prispevok este viac usmevny

Reagovat
mastakillah

Faouzi to je vážně smolař ...

Reagovat
Dejwa

Škoda no, do toho prvního zranění byl světovej

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!! sestava očekávaná

Reagovat
Rip

Toho Vidala v sestavě jsem se bál, bez něho se nám dařilo.

Reagovat
cresposuper

Za mna dobra volba, proti tak dynamickemu timu Eriksen podla mna vyhorel

Reagovat
smazaný uživatel

Andiamo, ragazzi!

Reagovat
smazaný uživatel

Juventino si z toho jen dělá pr*el nebo je fakt až takhle tragický?

Reagovat
10

Kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Arturito

Reagovat
Jajinek

Tomu tak zoufale chybí myšlenka...jediný plán je hrát to na Lukaka zády k bráně a doufat že to udrží všechno na zádech a založí brejk...Atalanta geniálně napadá. Tohle bude porod.

Reagovat
10

Vždyť to je váš systém hry asi tak 2 roky 8 hráčů hluboko za míčem a všechno rychle nahoru na Lukakua...

Reagovat
Jajinek

a tím pádem to nesmím kritizovat?

Reagovat
10

Můžeš, ale přijde mi to stejný, jako kritizovat v lednu, že je zima

Reagovat
Jajinek

ale já chci léto

Reagovat
10

Tak to asi bude chtít vyměnit trenéra...nebo v případě Conteho věříš do budoucna nějaký zázračný transformaci?

Reagovat
Jajinek

ani ne...na druhou stranu nepatřím mezi řady jeho haterů ... vnímám spíše jeho kladné vlastnosti

Reagovat
10

Že je Juventino? Jiná mě teď takhle rychle nenapadá...

Reagovat
Jajinek

taková poznámka je v diskuzi se mnou úplně zbytečná

Reagovat
el Principito

Co bys od toho trapáka čekal jinyho?

Reagovat
10

Přestaň furt otravovat, ty zakomplexovaná nulo

Reagovat
el Principito

však já na tebe nereagoval, Všeználku takže vychladni

Reagovat
10

Reaguješ na mě takhle nepřímo v každý druhý diskusi, ty tragéde

Reagovat
smazaný uživatel

na hlupaka ako si ty sa neda nereagovat, si to priamo pytas tymi srackami...

Reagovat
snuff24

Spíš co tě překvapuje

Reagovat
Jajinek

proč by mě to mělo překvapovat?

Reagovat
Nuno čomes

Chce to kreativnejsiho hráče na pozici Brozovice.

Reagovat
Dejwa

Každopádně Lukaku neskutečnej progres, jak se naučil hrát, má to teď úplně jinej rozměr a to nebezpečí je mnohem větší, ikdyz to kolikrát nedopadne

Reagovat
10

Dřív by uhrál tak desetinu těch míčů z prvního poločasu. Vždyť se nechal přeskakovat každým, nepodržel nic, byl línej. V United detto, tam neudržel jedinej míč, všechno se od něj odráželo 20 metrů daleko...

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Jajinek

myslíš jako dneska, když šel dvakrát sám na bránu a jednou to skončilo rohem a podruhé dokonce odkopem?

Reagovat
10

Mluvím jen o přínosu pro tým zády k bráně, v tom byl dřív i přes svoje parametry úplně nulovej. Jinak na to, že má teď období, kdy mu tam padne úplně všechno, zatím dneska nechává vzpomínat na minulou sezonu...

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Nuno čomes

Atalanta letos pravidelně střídá golmany? Nebo chytá víc Sportiello?

Reagovat
danko10

Snáď si len Gasperini všimol, že Gollini je ďalší Bardi.

Reagovat
Nuno čomes

Zapata se mi líbí velmi. Fyzické parametry taky skvělé.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva ten Samir to je držák !

Reagovat
cresposuper

Vidal strasny, modlime sa, aby Sensi vydrzal aspon par minut

Reagovat
Deki

Sensi by to mohl dát, přece jenom, pro něj jsou rizikový spíš tréninky

Reagovat
Dejwa

Takovej průběh jsem přesně čekal, snad se nám v druhé půlce něco chytne a pak jen udržet až tam vletí Muriel

Reagovat
snuff24

Vidal out to je otřes... ten člověk kromě gólu do sítě Juventusu nepřinesl absolutně nic pozitivního pro Inter

Reagovat
Nuno čomes

Na lavičce je Ok. Tím myslím když nezasáhne do hry. Ale na druhou stranu na lavickare bere raketu. Tragéd no.

Reagovat
snuff24

Ale na co takovej hráč na lavičce? když se zvládne za 10 akorát tak vykartovat nebo udělat penaltu.

Reagovat
Nuno čomes

No na nic. Ale v týmu bohužel je.

Reagovat
10

Tahle Atalanta bez Papua a Iličiće (před parohama) strašně trpí, s nima by to bylo na Scudetto, takhle za ně nemají alternativu a je to minimálně o úroveň níž, ta kreativita a kvalita ze stran hřiště nahradit nejde. Když pak vidím Zápatí většinu času na levým křídle...

Inter si jede tu svojí provinční klasiku, všichni vědí co dělat, stačí jim to.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal out, Eriksen In.

Reagovat
smazaný uživatel

Grazie Antonio!

Reagovat
smazaný uživatel

Milaaaaaaaaaaaaaaaaaan !!!

Reagovat
lnterista

Proč má Vidal na krku znak Vokl?

Reagovat
lnterista

Milaaaan

Reagovat
Jajinek

Milaaaaaaaaaan vole!!

Jak jednou řekla manželka...to je ten, co vyrábí skříně

Reagovat
Nuno čomes

Milan dřevák Škriniar

Reagovat
snuff24

Milaaaaaaan pyčooooooo

Reagovat
lnterista

Lukaku zase perlí

Reagovat
Dejwa

Taky jsem si říkal, ale byl to skvělej zákrok od obrance

Reagovat
lnterista

Adri by si poradil jinak

Reagovat
Dejwa

k tomu má fakt daleko

Reagovat
Jajinek

Alexis rychle za Lautara...protože ještě jeden brejk Lautaro pošle na Antarktidu tak ho Barella zabije

Reagovat
lnterista

Reagovat
PP

To už je od Conteho až nedůstojné tam nechávat pořád ještě Martineze..

Reagovat
10

Předvedl Inter za těch 83 minut něco, co by se dalo nazvat povedená fotbalová akce?

Reagovat
10

Šílený, co Atalanta spaluje

Reagovat
PP

mě přijde dnes poměrně hodně bezzubá. Čekal jsem od nich víc..

Reagovat
10

Njn, je to těžký proti hlubokýmu bloku dobře se pohybujících 8-9 bránících hráčů, který navíc nedělají chyby. Ale i tak tam šancí měli dost.

Reagovat
Nuno čomes

Taky jsem tam neviděl žádné spalování. V první půli lehce lepší my a Atalanta začala logicky vide tlačit až po brance.

Reagovat
smazaný uživatel

Z Romera roste skvělý hráč. Juventus ho prodal, že?

Reagovat
Furia Ceca

Nn, je na hostování

Reagovat
smazaný uživatel

ale s opciou nie?

Reagovat
10

S opcí 16m, 4m už zaplatili, takže se nedá čekat, že by ho nevykoupili.

Reagovat
Furia Ceca

Jj, právě koukám. To naše vedení v tuposti jenom napředuje...

Reagovat
10

Pokud nedohodli Gosense, nebo v tom není nějak zakomponovanej Kulu, tak je to úplně mimo deal. Oficiálně přišel z Janova za 26m, teď si ho Bergamo 2 roky vyzkouší vlastně bez rizika a pak si uplatní opcí.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
cresposuper

V tom case to bol podla mna pochopitelny krok. Mate lepsieho De Ligta a Demirala a v Janove poslednu sezonu stagnoval.

Reagovat
Furia Ceca

Zase Chiellini už měl nejlepší za sebou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Hostovacka s opciou. Pre hru Atalanty je uplne dokonaly, pritom v Janove mi prisiel dost nevyrovnany

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduju ho delší dobu a výkony famózní.

Reagovat
10

Má hrozný blikance, je to dost řezník, ale taky mu je pořád jen 22 let. Mě se asi víc líbí Djimsiti, to je taková tichá síla a jistota bez excesů.

Reagovat
cresposuper

Djimsiti pripomina Skriniara. Romero mal tych blikancov vela v Janove, ale v Bergame mi pride lepsi (na druhej strane som videl relativne malo zapasov). Kazdopadne u Gaspa snad kazdy obranca rastie, aj Toloia som mal par rokov dozadu za uplneho priemeraka.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam, strašně důležitý 3 body !!! !!!! !!!

Reagovat
Deki

Je to tam! Sice se štěstím, ale takový zápasy prostě potřebuješ!

Reagovat
Dejwa

Super body

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele