Serie A - preview 25. kola

21.02.2020, 08:54, aktualizováno 23.02.2020, 09:22
Previews
Nedělní program zápasů se výrazně ztenčil po nařízení italské vlády, která kvůli nebezpečí nákazy koronavirem odložila čtyři zápasy. Hrát nebude Inter Milán se Sampdorií, Hellas Verona s Cagliari, Atalanta Bergamo se Sassuolem, ani FC Turín s Parmou. Zbývají tak dva duely. Lazio se představí v Janově a AS Řím se utká s Lecce...
Janov CFC - SS Lazio  (neděle 12:30)
Lazio před týdnem porazilo v přímém souboji o titul Inter Milán a teď ho čeká soupeř z opačného pólu tabulky Janov CFC. Na první pohled bude Lazio na Marassi v roli favorita, vzhledem k postavení v tabulce je to logické, na druhou stranu Janov se výrazně zvedl, před týdnem si přivezl výhru z Boloni a doma proti druhému týmu Serie A chce také zvítězit.

Od příchodu trenéra Davide Nicoly a především zimních posil to začalo Janovu konečně klapat. Po remízách ve Florencii respektive v Bergamu přišla důležitá vítězství nad Cagliari (1:0) a Boloňou (3:0). Právě v minulém kole předvedli Grifoni nejlepší výkon dosavadní sezony a podobný budou muset předvést i ve 25. kole proti skvěle hrajícímu Laziu.

To mezitím natáhlo svojí sérii neporazitelnosti už na úctyhodných devatenáct zápasů a zcela regulérně bojuje o titul. Něco takového tady od památného roku 2000, kdy Lazio získalo svoje poslední Scudetto, nebylo.

Fanoušci Biancocelesti jsou v euforii a progres, jaký Lazio učinilo, si pochvaluje i prezident Claudio Lotito. Koneckonců sám má na tom velký podíl, když po některých matných výkonech a neúspěšném snažení dostat se do Ligy mistrů ponechal ve funkci trenéra Simone Inzaghiho.

Lazio před týdnem porazilo Inter Milán 2:1 a na vedoucí Juventus ztrácí už jen jeden bod. Utkání v Janově bude podle Inzaghiho nesmírně složité, soupeř posílil a jelikož hraje o záchranu, potřebuje především doma získávat body. Biancocelesti v prvním zápase letošní sezony Janov rozdrtili 4:0, ale při poslední návštěvě stadionu Luigi Ferraris prohráli - takřka před rokem padli 1:2.

Trenér Davide Nicola bude postrádat celou řadu zejména zkušených hráčů, chybějí Lerager, Ghiglione, Romero, Schöne, Panděv, Radovanović i potrestaný Sturaro. Grifoni ale v minulém kole ukázali, že i bez všech opor dokáží sehrát dobré utkání a získat body. Lazio je v tomhle směru kompletnější, Inzaghimu schází Lulić a suspendovaný Luiz Felipe.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Biraschi, Soumaoro, Masiello - Ankersen, Behrami, Cassata, Jagiello, Criscito - Pinamonti, Sanabria
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakoša - Patric, Acerbi, Radu - Lazzari, Milinković, Lucas Leiva, Luis Alberto, Jony - Correa, Immobile
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.83 - 3.85 - 1.79
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Hellas Verona - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
ODLOŽENO KVŮLI NEBEZPEČÍ NÁKAZY KORONAVIREM

Hellas přeci jen poslední dobou trochu ztrácí tempo a body mu na kontě nenaskakují tak lehce jako dřív. Nedělního soka proto vítá s otevřenou náručí. Bude jím totiž Cagliari, které v posledních deseti duelech nevyhrálo ani jednou!

Na nějakou dobu jsme sice přišli o veronské derby, ale Verona si přesto fotbal užívá plnými doušky. Hellas totiž působí nad očekávání dobře a v této sezoně se mu daří herně i výsledkově. Kromě přívětivého a nápaditého fotbalu, který tým trenéra Ivana Juriće nabízí, se dostavují i výsledky. Nováček sezony totiž hraje o Evropskou ligu! Aktuálně je na skvělém šestém místě, což by ho na konci sezony posouvalo do předkola.

Problémem Hellasu je snad jenom nevyrovnanost. Tým, který dokáže porazit samotný Juventus po vcelku suverénním výkonu, nedokáže hned v dalším kole vstřelit ani jeden gól Udinese. Porážku sice Hellas nezažil od začátku prosince 2019, ale stále častěji si dělí body se soupeři. Hellas sice není střelecky nejaktivnější, dal jen 28 branek, ale dokonale to vyvažuje perfektní obranou. Ta inkasovala jen 24 branek, což značí čtvrtou nejlepší obranu ligy.

Na tom má velký podíl i mladý obránce Koray Günter. "Máme v kádru správný mix mládí i zkušeností a platí to taky v obraně. Velmi si mezi sebou rozumíme a komunikace je na hřišti základ. Věřím, že jsme ještě nepředvedli všechno, co můžeme. Je tu velký potenciál a já osobně se zde cítím velmi dobře. Evropské poháry byly před sezonou něčím nemyslitelným, teď je to náš sen."

Hellas by mohl mít potíže se složením útoku, protože mu chybí zranění Di Carmine, Pazzini i Borini. K nim se přidal ještě Miguel Veloso, který nemůže hrát kvůli kartám. Cagliari je na tom dost podobně, protože karty nepustí do hry Nandeze a zraněni jsou stále Pavoletti, Cacciatore i Faragó.

První duel této sezony mezi oběma týmy skončil remízou 1:1 a z historického hlediska není příliš pravděpodobné, že by se situace opakovala. Doposud se dvě stejné remízy udály za sezonu jen jednou, konkrétně v sezoně 1972/1973. Cagliari navíc už ve dvou posledních duelech nedokázalo dát gól.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Günter, Kumbulla, Rrahmani - Faraoni, Pessina, Amrabat, Lazović - Verre, Zaccagni - Stepiński
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Mattiello, Klavan, Pisacane, Pellegrini - Ionita, Cigarini, Oliva - Nainggolan - J. Pedro, Simeone
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.04 - 3.52 - 3.97
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Turín FC - Parma Calcio  (neděle 15:00)
ODLOŽENO KVŮLI NEBEZPEČÍ NÁKAZY KORONAVIREM

V devíti z posledních deseti vzájemných duelů s Parmou se Turín pokaždé aspoň jednou prosadil. Na tuhle bilanci by chtěl navázat v nedělním utkání, kdy Parmu hostí. Jeho situace je totiž tragická a nepomáhá ani změna trenéra.

V Turíně se změnilo hodně věcí, zejména pak trenér. Walter Mazzarri už je minulostí, Moreno Longo je přítomnost. Co bude v budoucnosti, to nikdo neví. Dosazení Morena Longa totiž zatím žádné změny k lepšímu nenabídlo. Ve dvou duelech pod novým trenérem se Býci trápí vlastně stejně jako za Mazzarriho a oba duely prohráli. Od Sampdorie dostali na uvítanou tři branky a v minulém kole je pokořil o jednu branku také AC Milán.

Turín už prohrál šest soutěžních duelů v řadě a marně vzpomíná na časy, kdy patřil k obávaným soupeřům v italské lize. Vítězství si připsal na konto naposledy počátkem roku, když porazil Bolognu. Hlavní problém pro trenéra Longa představuje obrana, jejíž jistota ze začátku ligy se úplně vytratila. Dostala už 43 branek a jen dva týmy v celé první lize jsou na tom v tomto ohledu hůře.

Kapitán Andrea Belotti ale burcuje: "Máme na čem pracovat. Takhle to dál nejde. Jsme tým, který má pohárové ambice, nemůžeme se nacházet tak hluboko v tabulce. Musíme splácet našim fanouškům jejich hrdost a naděje, které do nás vkládají. Teď je čas, aby každý hráč přijal vlastní zodpovědnost. Musíme hrát jako tým a vyvarovat se větších chyb," dodal Il Gallo.

Trenér Longo musí mít radost aspoň z toho, že může konečně počítat se všemi hráči. To Parma má absencí hned několik. Chybět jí budou zranění hráči jako Inglese, Sepe, Barillá, Scozzarella, Kucka a Darmian, což už je slušný počet.

Zápas se odehraje ve tři hodiny odpoledne v neděli to je pro Parmu dobře. Poslední dva duely hrané v tomto čase totiž vyhrála. A to už něco znamená, když se jí za předchozích 13 pokusů od návratu do první ligy povedlo vyhrát jen jediný. V minulém kole si Parma poradila s nebezpečným Sassuolem a stále má poháry na dohled.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Izzo, Lyanco, Nkoulou - De Silvestri, Lukić, Rincon, Baselli, Ansaldi - Berenguer, Belotti
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Colombi - Laurini, Iacoponi, Bruno Alves, Gagliolo - Hernani, Brugman, Kurtić - Caprari, Cornelius, Gervinho
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.17 - 3.47 - 3.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atalanta Bergamo - US Sassuolo  (neděle 15:00)
ODLOŽENO KVŮLI NEBEZPEČÍ NÁKAZY KORONAVIREM

Atalanta prožívá velmi úspěšné a krásné časy jak v lize, tak v evropských pohárech. I přes velkou individuální a kolektivní kvalitu si ale musí dávat dobrý pozor na dalšího soupeře. Sassuolo už mnohokrát zaskočilo věhlasnějšího protivníka.

Nedělní odpoledne na Gewiss Stadium by mohlo být jako stvořené pro další příjemnou podívanou. Domácí Orobici jsou ve skvělé formě a zvláště proti Sassuolu se jim daří. Čisté konto Sassuolo proti Atalantě udrželo naposledy v roce 2014 a to se oba týmy potkávají se železnou pravidelností rok co rok. Za tu dobu už Atalanta stihla soupeři nasázet bez problémů tři a více branek. Teď navíc domácí hrají ve velké pohodě.

V lize zvládla Atalanta veledůležitý souboj s římským AS, kde se hrálo o Ligu mistrů. Do začátku zápasu se o čtvrtý flek přetahovali oba soupeři s velkou vyrovnaností, takže bylo důležité, aby si Atalanta vedla co nejlépe. S AS sice prohrávala po brance Edina Džeka, jenže svou kvalitu i větší herní jistotu přeci jen ukázala. Nakonec se jí celkem bez potíží povedlo dokonat obrat a rázem má na AS náskok solidních 6 bodů. K tomu všemu si vedla skvěle také v Lize mistrů.

Před začátkem utkání s Valencií sice nebyla tak velkým favoritem, ale i jako nováček si Atalanta se zkušenějším a kvalitnějším týmem ze Španělska. Valencia od ní na San Siru dostala čtyři branky a hráči La Dea mají postup velmi blízko. Záložník Josip Iličić ale dobře ví, že ani proti Sassuolu nečeká domácí tým nic snadného.

"Sassuolo má zápasy, ve kterých naprosto exceluje. Jeho protiútok jsou smrtící a když mají jeho klíčoví hráči svůj den, je Sassuolo nesmírně těžkým soupeřem. Vybavuji si zejména jeho zápas s AS Řím, kde byly přednosti Sassuola dobře vidět. Musíme si dávat dobrý pozor vzadu, což je odpovědnost všech hráčů. Pokud budeme obezřetní a neuděláme zbytečné chyby, můžeme získat tři body. Ještě je před námi pár chvil, ve kterých chceme zregenerovat naše síly. Máme za sebou přeci jen o zápas víc."

Výhodou Atalanty je marodka, která v tuto chvíli zeje prázdnotou. Při nepříliš širokém kádru je to pro trenéra Gasperiniho vítaná zpráva. Jeho kolega De Zerbi tolik štěstí nemá - nemůže totiž počítat se zraněnou trojicí Chiriches, Tripaldelli a Traoré.

Sassuolo má navíc potíže s týmy z první čtyřky. Proti nim vyhrálo jen jednou za posledních sedmnáct zápasů! Teď je navíc čeká nejlepší útok v lize. Atalanta totiž dala už 63 branek, za pouhých 24 zápasů! Sassuolo v minulém kole porušilo sérii čtyř neprohraných utkání v řadě, když nestačilo na Parmu. Branka Gervinha rozhodla o tom, že Sassuolo jde do zápasu s Atalantou až ze dvanáctého místa.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Gollini - Tolói, Caldara, Palomino - Hateboer, Tameze, De Roon, Castagne - Malinovskyj - Muriel, Duván Zapata
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Toljan, Ferrari, Romagna, Kyriakopoulos - Locatelli, Obiang, Djuričić - Berardi, Caputo, Boga
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.34 - 5.97 - 8.63
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - US Lecce  (neděle 18:00)
Římané stále hledají cestu z krize a ani poslední výhra v Evropské lize se po herní stránce rozhodně nedá označit za výrazné zlepšení. V neděli v podvečer se brány Olimpica otevřou pro papírově slabšího soupeře z Lecce. To však v posledních týdnech ukazuje obrovskou vůli a mentální sílu.

Lecce je v laufu a snaží se z toho vytěžit maximum. Aktuálně vyhrálo už tři poslední duely a ke krásné hře přidává i výborné výsledky. Nováček, který byl ještě před pár týdny jasným kandidátem na sestup, si postupně poradil s Turínem, Neapolí i Spalem. Náhlý zisk devíti bodů ho vymrštil z pásma sestupu a nyní se Lecce usadilo na 16. místě. Samozřejmě Salentini dobře vědí, že nesmí přestat sbírat body, protože na 18. Janov mají stále náskok jen tří bodů.

Historie praví, že Lecce v rámci první ligy ještě nikdy nevyhrálo čtyři zápasy po sobě. Ale rekordy jsou tu od toho, aby se přepisovaly. Trenér Fabio Liverani by se měl nyní zaměřit na jednu slabší stránku hry jeho týmu, pokud se chce dostat ještě výš. Žádný tým v celé první lize totiž nenechal svého soupeře vystřelit na svou bránu v tolika případech, jako to dovolili hráči Lecce. Jejich soupeři už na bránu vypálili 445krát.

A když jsme u toho, tak ještě na jednu věc by si hosté měli na Olimpicu dávat pozor. Žádný tým totiž neinkasoval tolik branek v závěrečné čtvrthodince jako Lecce. To dostalo na konci zápasu už 11 branek. Římanům se tahle disciplína naopak daří, protože si závěr nepohlídali jen třikrát (druhá nejlepší bilance ligy za Laziem). I v zápase s AS se Lecce bude muset obejít bez několika hráčů, protože dlouhodobě jsou mimo hru Falco, Babacar, Farias a rovněž Rispoli.

Ani Římané nemají kompletní kádr k dispozici, i když u nich je to spíš tradice. Mimo hru jsou Zappacosta, Zaniolo, Diawara a Pastore. I kvůli tomu se tým trenéra Paula Fonsecy tak trápí. Giallorossi zažívají hrůzostrašný nový rok a zdá se, že jejich mizérie nemá konce. V rámci ligy vyhráli Vlci jen jedno utkání ze sedmi v tomto roce.

Minulé kolo pro ně rovněž nebylo ničím příjemným, protože se utkali s Atalantou. Celek z Bergama s nimi v tu chvíli soutěžil o vysněné čtvrté místo, ale Římany naprosto přehrál. AS sice vedlo po brance Džeka, ale ani to nestačilo. Alespoň trochu si hráči napravili sebevědomí v utkání Evropské ligy, když si těsně o jednu branku Péreze poradili s Gentem.

Herně ale opět nepřesvědčili a dál se trápí. V obraně i útoku. Doma by jim to ale s Lecce mohlo jít. Hned první domácí duel s ním sice AS prohrálo (v roce 1986), ale ve všech dalších zápasech od té doby na Olympijském stadionu už neztratilo body ani jednou.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
López - Spinazzola, Mancini, Smalling, Kolarov - Cristante, Veretout - Carles Pérez, Pellegrini, Kluivert - Džeko
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Gabriel - Donati, Rossettini, Lucioni, Rispoli - Majer, Barák, Deiola - Mancosu - Saponara, Lapadula
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.31 - 6.02 - 9.71
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Inter Milán - UC Sampdoria  (neděle 20:45)
ODLOŽENO KVŮLI NEBEZPEČÍ NÁKAZY KORONAVIREM

Inter Milán po dvou soutěžních porážkách zase zabral a výsledkem byla výhra na půdě bulharského Ludogorce 2:0. V Serii A ho teď čeká Sampdoria, která prožila v minulém týdnu doslova zemětřesení. Nerazzurri potřebují zareagovat na porážku s Laziem a udržet se v těsném kontaktu s vedoucí špičkou.

Přímý souboj o první respektive druhé místo Inter nezvládl, Laziu podlehl 1:2 a znovu přišel o vedoucí pozici na úkor Juventusu. Na Starou dámu ztrácí Nerazzuri tři body, na druhé Lazio o bod méně. Nic není ztraceno, avšak Inter potřebuje doma proti Sampdorii získat všechny tři body.

Ve čtvrtek se naladil vítězně, v Bulharsku zvítězil a je velmi blízko postupu do další fáze. I Evropská liga má pro Inter velkou váhu, její vítěz se kvalifikuje do Ligy mistrů. Krom toho je v sázce prestiž, přeci jenom na velký evropský úspěch Inter od památného vítězství v Lize mistrů v roce 2010 stále čeká.

Sampdoria si v minulém kola uřízla ostudu, doma podlehla Fiorentině nečekaně vysoko 1:5 a rázem se spustila řetězová reakce. Claudio Ranieri ve své funkci setrval, avšak rezignovalo celé vedení včetně vice-prezidenta klubu Paola Fiorentiny. Jinými slovy Sampdoria je na prodej.

Námořníci se musí rychle oklepat, protože vysoká porážka zapříčinila, že propast mezi nimi a sestupovými pozicemi se zmenšila na pouhý bod. Přitom až do zápasu s Fiorentinou to nebylo špatné, Sampdoria celkem pravidelně bodovala, ještě v prosinci zvládla lépe janovské derby a v lednu remizovala na San Siru a rozstřílela Brescii Calcio.

Antonio Conte se bude muset obejít bez Gagliardiniho, Esposita, Sensiho a Asamoaha. Sampdoria zase nemůže počítat s Ferrarim a potrestaným duem Murru, Ramírez.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Padelli - Godin, De Vrij, Škriniar - Candreva, Barella, Brožović, Vecino, Young - Lukaku, Lautaro
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszynski, Tonelli, Colley, Augello - Thorsby, Ekdal, Linetty, Jankto - Gabbiadini, Quagliarella
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.34 - 5.39 - 10.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bologna FC - Udinese Calcio  (sobota 15:00)
Už v sobotu odpoledne se může Boloňa posunout blíže evropským pohárům, pokud porazí nevyzpytatelné Udinese. Zebry se po příchodu trenéra Gottiho zvedly, nicméně teď se jim opět přestalo dařit. Po pěti zápasech bez výhry spadly na patnácté místo a sestupové příčky se nebezpečně přiblížily.

Boloňa se od poloviny prosince loňského roku výsledkově a herně zvedla, na její lavičku znovu napevno usedl Siniša Mihajlović a výsledky se dostavují. Severoitalský klub vystoupal na desáté místo tabulky, kde je to hodně zhuštěné a může pošilhávat po evropských pohárech. Abychom Rossoblu jenom nechválili, tak minulé kolo se zrovna v jejich podání nepovedlo. Boloňa doma na stadionu Renato Dall'Ara prohrála vysoko 0:3 s o záchranu bojujícím Janovem a něčemu podobnému by se proti Udine rána vyvarovala.

Udinese sice aktuálně žádnou velkou formou neoplývá, to však neznamená, že by v Boloni nemohlo uspět. Pět zápasů bez výhry budou chtít Bianconeri jednoznačně utnout a vylepšit své postavení v tabulce, které se vinou špatných výsledků logicky zhoršilo. Udinese teď dělí od osmnáctého Janova jen čtyři body, navíc Grifové právě v Boloni minulý týden ukázali svůj potenciál.

Rossoblu jsou sice doma favorité, ale s Udine žádnou skvostnou bilanci nemají. Naopak, Zebry poslední měření sil v Coppa Italia vyhrály 4:0. Zvítězily i v 6. kole na Stadio Friuli 1:0, takže domácí jim mají co oplácet.

Boloni se daří, přestože jí trápí rozsáhlá marodka. Ani před utkáním s Udinese není situace dobrá a chybět budou Dijks, Krejčí, Medel, Sansone, Santander, Soriano či potrestaní Schouten s Denswilem. Mihajlovićův protějšek Gotti takové starosti nemá, i když absence Prödla s De Maiem je určitě nepříjemná.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Tomiyasu, Danilo, Bani, Mbaye - Poli, Dominguez - Orsolini, Svanberg, Barrow - Palacio
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Musso - Larsen, Becao, Ekong, Nuytinck - Sema, De Paul, Mandragora - Fofana, Lasagna, Okaka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.15 - 3.48 - 3.66
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SPAL 2013 - Juventus FC  (sobota 18:00)
SPAL se propadá do čím dál větší beznaděje a teď bude mít co do činění s obhájcem titulu Juventusem. Domácí potřebují body jako sůl, jenomže získat je na úkor vedoucího týmu Serie A bude nesmírně obtížné. Stará dáma si nic jiného, než tři body nepředstavuje, v opačném případě by totiž mohla přepustit vedení Laziu respektive Interu.

Leonardo Semplici byl pro špatné výsledky odvolán a vedení ferrarského celku přivedlo jako náhradu Luigiho Di Biagia. Nový kouč si odbyl premiéru před týdnem v důležitém utkání proti Lecce, které ale SPAL zase nezvládl. Situace posledního týmu Serie A je tak zase o něco kritičtější.

Luigi Di Biagio je v opravdu složité a nezáviděníhodné situaci. SPAL ztrácí na sedmnáctou Sampdorii už osm bodů a navíc má teď před sebou těžké utkání proti Juventusu. Nic ale není nemožné a pořád šance na záchranu existuje.

Juventus jede do Ferrary pro tři body, nic jiného ani nepřipadá v úvahu. Pro Starou dámu nastává klíčové období, už v týdnu se totiž představí v Lyonu v dalším "dílu" s názvem "Jak konečně vyhrát Ligu mistrů". Před cestou do Francie se chce Sarriho družina naladit vítězně. S houževnatým soupeřem má sice lepší vzájemnou bilanci, ale například loni SPAL Juventus šokoval výhrou 2:1. Stará dáma se vrátila do čela Serie A před Inter po výhře nad Brescií Calcio 2:0.

Domácím budou chybět zranění D'Alessandro, Cerri, Dabo a Vicari. To už pro Di Biagia znamená jistou komplikaci, na druhou stranu kompletní nebude ani Juve. Khedira, Demiral, Douglas Costa a Pjanić zůstávají na marodce. Karetní trest do hry nepustí Leonarda Bonucciho, a tak se stoperská dvojice v podání Rugani - De Ligt výrazně omladí. Do sestavy se vrací Cristiano Ronaldo.
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Beriša - Cionek, Bonifazi, Zukanović, Reca - Missiroli, Valdifiori, Castro - Di Francesco, Petagna, Valoti
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Danilo, Rugani, De Ligt, Alex Sandro - Ramsey, Bentancur, Matuidi - Cuadrado, Higuaín, Ronaldo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.74 - 4.61 - 1.51
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
ACF Fiorentina - AC Milán  (sobota 20:45)
V sobotu večer se ve Florencii na stařičkém stadionu Artemia Franchiho představí AC Milán, který se stále nevzdává naděje zahrát si v příští sezoně Ligu mistrů. Rossoneri se v posledních týdnech herně i výsledkově zvedli a domácím by rádi oplatili porážku z prvního utkání z Milána. Oba celky spojuje krom špatné sezony osoba Stefana Pioliho, současný lodivod AC ve Fiorentině dva roky působil.

Stefano Pioli zamířil ke svému milánskému angažmá coby trenér na volné noze, jeho posledním působištěm byla Fiorentina, kde 9. dubna 2019 (po domácí porážce s Frosinone 0:1) na svou funkci rezignoval.

Příznivci AC Milán byli angažováním Pioliho mírně rozladěni, je ale pravdou, že po matném začátku se tým pod jeho vedením zvedá. Mnozí to však přičítají příchodu Zlatana Ibrahimoviće a celkově pročištění vzduchu po četných odchodech. AC prohrálo od nového roku jen jeden zápas - derby s Interem, jinak pravidelně boduje a moc rádo by si přivezlo tři body i z Florencie.

Fiorentina zažívá podobné zklamání z průběhu sezony jako AC Milán. Před sezonou vedení klubu mohutně posilovalo, přivedlo hvězdy jako Francka Ribéryho, jenomže Francouz je převážnou část sezony zraněný, Vicenzo Montella byl pro katastrofální výsledky odvolán a u kormidla v současnosti stojí Giuseppe Iachini. I zde je srovnání s Milánem na místě, neboť Iachini zrovna v kruzích fanoušků nevzbudil nadšení. Viola podává hodně nestabilní výkony, bude ale zajímavé sledovat, jak si proti AC povede, když před týdnem trochu nečekaně zdemolovala Sampdorii 5:1.

Do utkání na domácí straně nezasáhnou Ribéry, Kouamé a potrestaný Badelj. Milánu už v minulém kole scházeli Duarte, Krunić, Bíglia a Calhanoglu, což se nemění. Nově na marodku přibyli Kjaer a Saelemaekers.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Milenković, Pezzella, Cáceres - Lirola, Duncan, Pulgar, Castrovilli, Dalbert - Vlahović, Chiesa
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Gabbia, Romagnoli, Theo Hernández - Kessié, Bennacer, Castillejo - Paquetá - Rebić, Ibrahimović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.81 - 3.22 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Brescia Calcio - SSC Neapol  (pátek 20:45)
Neapol se pomalu chystá na duel Ligy mistrů proti Barceloně, ale ještě před tím hodlá zničit Brescii. Na Stadio Mario Rigamonti se hoši trenéra Gattusa dostaví už v pátek večer v rámci předehrávky 25. kola Serie A.

Před Neapolí se pomalu otevírá hodně zajímavá a atraktivní bitva. Chystá se totiž k utkání Ligy mistrů s Barcelonou. Hráči Partenopei ale tohle musí hodit na vedlejší kolej a naplno se soustředit na ligového soupeře. Soupeře mnohem méně nebezpečného, méně atraktivního, ale rozhodně odhodlaného. Brescia totiž už několikrát ukázala, že i když body zrovna nesbírá ve velkém, tak je rozhodně nerozdává snadno.

V deseti posledních duelech si poradila s Lecce a o body obrala Cagliari, Parmu nebo Udinese. A pokaždé s ní bylo těžké pořízení. Trápil se s ní AC Milán a jen těsnou výhru vybojovalo taky Lazio. V minulém kole se o to samé pokusil Juventus a ke třem bodům mu stačily dvě branky. Po této porážce je situace Brescie ještě vážnější a kritičtější. Brescia totiž dlí až na předposledním místě ligové tabulky a na poslední SPAL má náskok jen jednoho jediného bodu.

Obránce Stefano Sabelli ale věří, že se jeho týmu povede zachránit se. "Je před námi ještě dost zápasů a dostatek bodů na to, abychom se zachránili. Musíme ale zlepšit svůj projev. Pro nás byl hodně těžký začátek ligy, protože jsme velmi mladé a nezkušené mužstvo. Učíme se v rychlosti a za pochodu, jinak to nejde. Musíme ale věřit, že na to máme. Pokud bychom si to nemysleli, nezachráníme se."

Právě obránci Brescie se musí zlepšit, protože se 44 inkasovanými góly je Brescia druhou nejhorší obranou hned za Lecce. Ani útok ale nemůžeme chválit, byť v něm působí někdejší obrovský talent italské kopané, Mario Balotelli. I s tak trochu jiným "Special one" v týmu dala Brescia jen 21 branek, což z ní dělá třetí nejhorší ofenzivu soutěže.

S Neapolí se Brescia utkala zatím sedmkrát a ve třech případech remizovala. Nikdy ale nad favoritem nevyhrála, ani během působení obou ve druhé lize. Tentokrát se bude muset obejít bez vykartovaného Ayého, který doplní absentující hráče jako Cistana, Romulo, Gastaldello, Tonali, Torregrossa, Joronen.

Neapol postrádá čtveřici Milik, Malcuit, Lozano a Koulibaly, i když ten by přeci jen mohl být v pořádku. Je ale logické, že trenér Gennaro Gattuso nebude svou oporu riskovat před tak důležitým utkáním v poháru. Na začátku roku 2020 se ještě Neapol zahřívala a prohru si čas od času neodpustila, ale poslední dobou se jí daří setrvale vyhrávat. Poradila si v poháru s Interem Milán a naposledy v lize proti ní padlo i Cagliari.
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Alfonso - Matějů, Chancellor, Sabelli, Martella - Bisoli, Dessena, Bjarnason - Zmrhal - Donnarumma, Balotelli
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Ospina - Di Lorenzo, Maksimović, Manolas, Mario Rui - Fabian Ruiz, Demme, Zieliński - Callejon, Mertens, Insigne
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.58 - 4.22 - 1.64
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC24183346:2357
2.SS Lazio24175255:2156
3.Inter Milán24166249:2254
4.Atalanta Bergamo24136563:3245
5.AS Řím24116743:3239
6.Hellas Verona2498728:2435
7.Parma Calcio24105932:3035
8.AC Milán24105926:3135
9.SSC Neapol2496937:3433
10.Bologna FC2496937:3933
11.Cagliari Calcio2488838:3632
12.US Sassuolo24851138:3929
13.ACF Fiorentina24771031:3528
14.Turín FC24831327:4327
15.Udinese Calcio24751220:3626
16.US Lecce24671132:4525
17.UC Sampdoria24651326:4323
18.Janov CFC24571227:4322
19.Brescia Calcio24441621:4416
20.SPAL 201324431718:4215

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (214)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Paris Saint Germain údajně zkoumá situaci mezi italskými trenéry pro případ, že by se rozloučil s dosavadním koučem Thomasem Tuchelem. Jeho pozice se údajně zatřásla po nepřesvědčivém vystoupení v prvním osmifinále Ligy mistrů na půdě Dortmundu, které PSG prohrál 1:2. Potenciálními kandidáty pro pařížskou lavičky mají prý být současný kouč Juventusu Maurizio Sarri, případně jeho předchůdce Massimiliano Allegri.

Reagovat
Zark

čurák leonardo tam zas natahá vše ze Serie a

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
maras93

Kdyby natáhl Sarriho, tak vám to tolik nevadí, ne ?

Reagovat
Zark

nevim, ja tenhle "hon na trenera" nehraju..nejdriv allegri, ted sarri

ale dokud se budou privadet predrazeni borci nebo bidaci zadarmo tak to muze trenovat kdo chce

Reagovat
popltak

Přesně tak, Zarky.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě, Sarri klidně zůstat, ale Paratici a Nedvěd ať jdou třeba do horoucích pekel.

Reagovat
pistacik11

Reagovat
The Krupy

Ja hej. Nijaký tréner Juve sa nemôže tešiť z prehry s Neapolom

Reagovat
pistacik11

On sa z nej tešil? Zas sa prekrucajú jeho slová

Reagovat
smazaný uživatel

Leonardo, jmeno me, ten by mel v tehle parte renomé

Reagovat
The Krupy

Ak by si PSG vzalo Sarriho, začal by som im fandiť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ze soucitu?

Reagovat
pistacik11

Reagovat
Largo

0:2

Reagovat
Coutinho10

Mateju to s tou rukou uz nezachranil

Reagovat
smazaný uživatel

Ten boj o titul vypada sakra otevreny pral bych to teda Laziu, ikdyz Conte je taky fajn, nejnudneji na me pusobi Juve

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
j_mrazik

Není škoda toho Ruganiho pro Juventus? Já myslel, že to je talent a bude hrát s De Ligtem ve stoperský dvojici.

Reagovat
Nuno čomes

Mohl klidně odejít 2 roky zpět a vybudovat si jinou kariéru. Vybral si sezení na lavičce za peníze. Každý to svoje.

Reagovat
sinter

, ale hlavne posledne leto sa mu zvýšila konkurencia, to som nepochopil prečo ostal

Reagovat
Pinturicchio

Vybral si šanci vybojovat si základ v Juventusu a ne utéct zadníma vratkama jak posera do nějakého týmu, kde by měl jistý základ a pravděpodobně víc peněz.

Reagovat
Nuno čomes

A kde by měl jistý základ a ještě k tomu více peněz? Mas na mysli Asii?

Reagovat
Pinturicchio

Arsenal, napriklad.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Podle všeho na to nemá

Reagovat
Pinturicchio

Není, páč kdyby ho prodali, tak by mohlo Juve dopadnout jako Arsenal, bez jediného použitelného stopera.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Ahojte je to troška OT ale ak by ste niekto mali záujem o dobru vec a zároveň o vydraženie dresu futbalistu tak na FB : Dražba dresov pre Riška sa od vcera do 28.2.2020 spustila dražba dresov v ktorej sa nachádzajú nasledovné dresy (Giorgio Chiellini, Marek Hamšík, Peter Sagan, Stano lobotka, Martin Dúbravka, Miňo Stoch, David Hancko, Denis Vavro, Nicolas Špalek, László Bénes, MIlan Škriniar, Peter Pekárik, Zberatelský dres Daniela Van Buytena za Bayern Mníchov, Dres Marca Van Bommela za Bayern Mníchov, reprezentačný dres Diega Costu zo zápasu Slovensko-Španielsko z roku 2015, dres Alexa Fujíčeka z Manchesteru United a dalšie dresy príbudájú)

Zbierku organizuje MŠK Žilina na pomoc 2 ročnému Riškovi, ktorý potrebuje na zákrok v USA 2 milióny eur a další milión na starostlivosť spojenú zo zákrokom.

Ak máte záujem o niektorý dres tak si pozrite na facebooku Dražba dresov pre Riška. Pomôžete dobrej veci a podarí sa Vám získať aj cenný suvenír

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Szczesny; Danilo, Rugani, Chiellini, Alex Sandro; Ramsey, Bentancur, Matuidi; Cuadrado, Dybala, Ronaldo

Ach jo, vysvětlete mi někdo toho Cuadrada, hráč, jehož každý dotek s míčem smrdi ztrátou a každý zákrok červenou kartou, a pořád se mu bude hledat místo na hřišti. To samé Matuidi.

Chiello

Reagovat
Zark

de ligt musí být rád, když ho posadi dědek po urvaném kolenu a Rugani.. rip

Reagovat
10

šetří ho na Inter, byl kartu od stopky

Reagovat
Zark

tak snad na interu bude v dobrém rozpoložení a podá jeden z jeho lepších výkonů

Reagovat
Pinturicchio

On už mu to Aaron Hujer vysvětlí.

Reagovat
Zark

jj, s Aaronem sice hrajeme v 10ti ale zato mame dva trenery

Reagovat
Pinturicchio

worth every penny

Reagovat
smazaný uživatel

Možno by som vyskúšal i takto niekedy 343:

Szczesny; Rugani,De Ligt, Chiellini- Alex Sandro; Rabiot, Bentancur,Cuadrado, Berna (sen Costa, ale one je hotový) Dybala, Ronaldo

Reagovat
Pinturicchio

Taky dobrá.

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je v tom, že my sme ani neposilnili, nemáme zálohu (predajú Cana), nemáme útok (Costa labil, higauain nič, berna mimo, nejaký mladý talent z akadémie :D :D vtip, je to juve, tam akadémiu nepotrebujú., kraje obrany :D :D (Danilo k tomu viac netreba, mattia zranený, cuadrado neviem bránit)

Reagovat
Pinturicchio

Bude to v létě chtít pořádný průvan, hlavně záloha a kraje, jak píšeš.

Reagovat
Pinturicchio

Kua, vždycky, když vidím ten Ronaldův účes, tak mě popadne neodolatelná chuť chytnout nůžky a ten "stromeček" mu ustřihnout.

Reagovat
Zark

třeba z toho potom bude mít číro

Reagovat
Pinturicchio

Růžové

Reagovat
Pinturicchio

Wow, Aaron dvakrát dobře posunul míč a málem založil akci.

Reagovat
Pinturicchio

Kokot, to je tak na zlomení kotníku.

Reagovat
Pinturicchio

Kua a s Petangou nikdo neskáče.

Reagovat
M11

CR7 !!!

Reagovat
Pinturicchio

Cristianooooo

Reagovat
Pinturicchio

Jinak Ramsey

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

CR 7 Goat

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Neskutečný, ten debil projede celou diskusi, aby nasel příspěvek vzdáleně se tykajici Messiho a vysměje se ti.

Reagovat
el Principito

debílek seš ty ... to nemá s Messim vůbec nic společnýho jen je to strašná blbost

Reagovat
Pinturicchio

Na poměry letošní sezóny zatím fajn.

Reagovat
Trand

Aaron

Reagovat
Zark

Ronaldo to byla tutovka

Reagovat
Pinturicchio

Prachy zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pintu, mas se fajn?

Reagovat
Pinturicchio

Mám, díky. Ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Jde to, sel bych nekam zakalit ale. Aby bylo zitra čeho litovat. Jinak snad udržíte doufam.

Reagovat
Pinturicchio

Jdi do toho, tím nic nepokazis .

Snad jo, Lazio už se dotáhlo dost nepříjemně.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi na to dneska kaslu, ještě bych toho mohl litovat az moc Letos to bude tezky orisek. Kazdopadne to preju Sarrimu fest

Reagovat
Pinturicchio

Bude, ještě se zapoti Juve.

Reagovat
Pinturicchio

Chiello solidní, ten to zraneni i v jeho věku překoná jak nic.

Reagovat
M11

AARONEK !!!

Reagovat
Pinturicchio

Aarooooooon

Paulitoooo

Reagovat
10

...a to je teprve začátek

Reagovat
Pinturicchio

Dneska to vypadá, že kouzlo EF, i přes tu silnou rezistenci, nakonec zabralo i na Aarona .

Reagovat
10

dneska je to začátek jeho překonání toho aktuálního rekordu Ronalda v počtu gólů za sebou

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Zark

Reagovat
Zark

Ramsey tady se na něj nadává a přitom world class playa

Reagovat
Pinturicchio

To si dělá prdel

Reagovat
10

zmrd

Reagovat
Pinturicchio

Celou dobu, picus, klasický italský rozhodčí - one man show, všechno se tu točí kolem mě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

hlavně on jde k obrazovce, tam error no signal a on jí odpíská, to jsem neviděl ještě

Reagovat
Pinturicchio

Jj, já čekal, kdy se ten záznam začne hýbat a kde nic, tu nic.

Reagovat
DelPiero137

Aj ked to sam nevidel, tak by mu mal 5 rozhodca cez shluchtka poradit ci to bola 11 alebo nie? Verim ze on nemal signal error na svojej obrazovke

Reagovat
Zark

tak to byla taková lazialská...

jinak chiello zranění nebo taktické střidani? neviděl sem

Reagovat
Pinturicchio

Taktické, ještě to asi není na celý zápas.

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, Rugani odehrává míč, on mu přes tu nohu spadne a to má být penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Hosi, musite zasunout jeste jeden, nebo vam na konci zasunou oni jeden ze standardky, a bude to.

Reagovat
Pinturicchio

Proč sundavá Ramseyho, kua, vždyť Adri hraje LCM.

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, jeho pozice je bud CM nebo DM

Reagovat
Pinturicchio

Já ho tam ze začátku v Juve viděl taky, ale Sarri ho staví nalevo.

Reagovat
Pinturicchio

Ty dnešní Dybalovy pasy mají pirlovske parametry.

Reagovat
Pinturicchio

Jinak Cuadradovi se musím omluvit, dneska good, akorát tam mohl proměnit jednu z těch šancí. Matu taky solidní.

Reagovat
10

Juanovi se zásadně nikdy neomlouvej, protože teď bude následovat 10 zápasů, kdy toho budeš 900 minut v kuse litovat

Reagovat
Pinturicchio

Třeba překvapí.

Reagovat
DelPiero137

presne to som chcel napisat Ten chlapec musi Juve opustit.

Inak za tuto sezonu (mozno aj koniec predoslej), kolko krat sa mu podarilo prejst cez niekoho tym jeho klasickym predkopnem si a sprintujem? Jediny jeho prinos bol ze na tej lajne dokazal niekoho obist a uvolnit sa. Uz ani toto mu nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim to ale Juve zvládá dobre takticky v návaznosti na stav a čas

Reagovat
smazaný uživatel

Nedovolují vubec nic Spáleništi

Reagovat
Pinturicchio

6 minut, za co?

Reagovat
smazaný uživatel

Za me skvele takticky zvládnutý zapas, a zvlast zaver. Nemam, co bych vytknul. Storia di grande amore

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10
Reagovat
Zark

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
ED91

Reagovat
Melchior

Reagovat
LesyJePan

Ruka u tela piskana ako ruka ja už neviem v kazdom zapase sporna situacia vyriesena v nas neprospech. Toto bolo uplne regulerne.

Reagovat
Spalovač šancí

Se útočícímu hráči píská každá ruka

Reagovat
LesyJePan

To je čo za pičovina.

Reagovat
Spalovač šancí
Reagovat
Vtáky cez tepláky

v tom clanku nikde nepisu o ruke, aku mal ibrahimovic

Reagovat
Spalovač šancí

Vždyť to tam jasně: "Na vysvětlení, ne každé hraní rukou je ve fotbale zakázané a dosud mohla branka po ruce platit.

To nyní nebude možné, i kdyby se jednalo o tzv. neúmyslnou ruku, tedy takovou, která by v jiné situaci nebyla odpískána."

Tj. jakékoliv zahrání rukou útočícím týmem v akci předcházející gólu znamená, že gól uznán nebude.

Reagovat
ED91

Čiže, keď hráčovi vrazí loptka do ruky musi ju odovzdat superovi a nasledne ziskat späť aby mohol dať gól?

Reagovat
Spalovač šancí

V zásadě jo. Anebo se nechat faulovat.

Reagovat
ED91

Ale nieje to blbost v pripade, keď ju mal u tela? Respektíve ked to chcu tak posudzovat nebolo by lepsie ju odpiskat hned?

Reagovat
Yanek

Reagovat
ED91

Reagovat
FORZAMILAN

Zase ten var vypíčenej

Reagovat
LesyJePan

Vsak ju mal pri tele

Reagovat
FORZAMILAN

No jasné

Reagovat
Firkraag

nečekal jsem, že se VAR zvrhne v takovýhle peklo

Reagovat
FORZAMILAN

No, bohužel, všude, ve všech ligách ...ať zdechne ten, co to vymyslel

Reagovat
PP

bohužel.. stále podle něj rozhodují ti stejní lidé, kteří dělají ty chyby na hřišti. Prostě nechtějí, aby VAR fungoval jak má. Přitom se stačí inspirovat ragby.

Reagovat
Firkraag

Spíš neřeší jasný přehmaty, ale kdykoliv, když padne gól, tak se ho snaží neuznat. (Což jde skoro vždycky).

Reagovat
PP

No ale to není problém VARU co s ním a jak prokazují no. Už to nastevení je prostě zprasené.

Reagovat
Spalovač šancí

Ale vždyť to posoudil VAR naprosto správně. Ruka byla, gol platit nemohl.

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

útočícímu hráči se píská vždy to je podle mě v pořádku

Reagovat
FORZAMILAN

Zlatan by se měl naučit padat. Vysej na něj jak vopice, okopávají ho a on to skoro všechno ustojí. Měl by začít při sebemenším kontaktu padat, jako to dělaj všichni

Reagovat
Eldarion

Si to privolal teraz červená pre Dalberta, Zlatan by to pohode ustál si myslím

Reagovat
Zark

Škoda toho varu, jinak parádní gol od ibry

Reagovat
rossoneri89

Anteeeeeeeee

Reagovat
FORZAMILAN

ANTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Eldarion

Chiesa to je taky typický ksicht na facku

Reagovat
LesyJePan

Rozhodcovia su v calciu neschopní. Toto neviem ci bol faul a on da dokonca redku.

Reagovat
FORZAMILAN

Tak dávali to v televizi .............to je komedie dopiči

Reagovat
Eldarion

Možno kompenzácia za ten gól neuznaný ale toto bola skôr taká Juventusovka to je pravda

Reagovat
ED91

Nasilu...

Reagovat
AC.Milan

Hej to nebyla penalta

Reagovat
FORZAMILAN

Tohle jako byla penalta?

Reagovat
Yanek

Kurva to byl mega zarez, zase

Reagovat
bobis21

Už jsem to viděl minimálně 10x, ale faul jsem pořád nenašel...

Reagovat
FORZAMILAN

Hrál špičkou balón. Teď, když se měl jít podívat na var ten čurák, tak nešel...

Reagovat
LesyJePan

Kurva rozhodca to co je za penalta.

Reagovat
Kaka14

Super rozhodca, jeden krásny gól zobral Zlatanovi a odpískal proti nám penaltu kde sa neunúval ani pozriet VAR....

Reagovat
FORZAMILAN

Tak teď jsme měli z prdele kliku

Reagovat
Nuno čomes

Zítra se nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

OFICIÁLNE: Primátor mesta Miláno Giuseppe Sala oznámil, že dnešný zápas Inter-Sampdoria bude preložený, vzhľadom na vážnu situáciu koronavírusu na severe Talianska (už 63 nakazených).

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel som si, ze to kvoli vetru su zapasy odlozene (Aj v Bergame), pretoze na nasom uzemi su od zajtra dva dni hlasene vystrahy. Zaujimave. Ale 79 pripadov v celom Taliansku zatial nie je nijak hrozne cislo.

Reagovat
10

není??? vždyť ještě na začátku týdne byly jednotky případů v celý Evropě, teď během 2 dnů v Itálii 79

Reagovat
DelPiero137

toto bude este riadny pruser.

Reagovat
pistacik11

Tak v Bavorsku bolo 14 prípadov začiatkom minulého týždňa, ale nejak som nezachytil, aby to stúpalo.

Reagovat
Stannis Baratheon

79 případů během pár dnů a tak daleko od původního ohniska není mnoho?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hej, za tych par dni je to dost vysoky narast...

Reagovat
vanGomm

Co se tím odložením vyřeší? To jako ten koronavir za 1-2 týdny odejde?

Reagovat
Recoba Inter

to můžou odpískat celej ročník ligy...pokud chtějí zabránit šíření nákazy s co nejvyšší jistotou

Reagovat
vanGomm

Také si toto myslím,že můžou tento ročník ukončit.Navíc včera se hrálo a nevadilo to.Tohle může trvat přece několik měsíců a i déle.To můžou tedy potom zrušit všechny sportovní,kulturní aj.akce.Nechodit do škol a do práce

Reagovat
ED91

Presne teraz by som to ukončil tabulka vyhovuje Ale teraz vážne. Nestacilo aby dali nejakú výstrahu, že sa neodporúča luďom ísť na zápas?

Reagovat
Recoba Inter

Ne, protože výstrahy a zákony jsou od toho, aby se porušovaly.

Reagovat
ED91

Tak, ale tým pádom by nemohli nariekať, že neboli upovedomení.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
snuff24

Reagovat
lucius6

Marušič

Reagovat
Bily

super gol, tohle chce trener od kazdeho hrace, hrat balon a mit pevna ramena v soubojich. Obranci Janova odpadli jak hrušky

Reagovat
Pipo123

Hraje Vavro lebo Acerbi sa zranil, to som zvedavy

Reagovat
pistacik11

Snáď sa chytí a aspoň trochu ukáže. Na ako dlho to vyzerá s tým Acebrim?

Reagovat
smazaný uživatel

Genoa hrejte vy chuji

Reagovat
lucius6

Lucas si jde pro červenou kartu dneska.

Reagovat
10

Lazio trošku bez šťávy, ne?

Reagovat
Pipo123

Zaloha je stratena, Inzaghi pretočí obrancov, utocnikov ci krídla, ale do zalohy nema koho, obrovsky rozdiel medzi Albertom a SMS proti Interu a dnes

Reagovat
Pinturicchio

Janovsti drevaci

Reagovat
Pipo123

Inzaghi to docela pretočil, prekvapuje ma ze znova sedi Lazzari, Ramos a hlavne Correa.

Ciro a Caicedo v predu pôsobia strasne staticky, casom tam musi prist Correa. Patric zatial hraje dobre, ta pozícia stopera mu sedi viac nez na kraji obrany.

V Janove hrame vzdy zle, bude to este boj, tak nejak sa obávam co spravi Vavro :D

Reagovat
10

parádní gól

Reagovat
Firkraag

Ty vole Panděv i s ofinou.. to nemůže Lazio ustát..

Reagovat
Pipo123

Jony je najslabší článok v tom systéme, strasne to Tare podcenil v zime, Lulic mesiac out a Lukaku ten je v prdeli uz dve sezony.

Reagovat
Pinturicchio

A averze k Laziu roste, roste a roste.

Reagovat
Pipo123

Preco? Nebodaj si chcel penaltu za ruku?

Reagovat
Pinturicchio

Ne, chtěl jsem aby Lazio zrušili.

Reagovat
Pipo123

Tebe Vadi kazdy kto drzi ako-tak krok s Juventusom, Najskor Neapol potom Inter

Reagovat
Pinturicchio

Placas kraviny. Vadi mi Inter, Lazio a Neapol.

Reagovat
Pipo123

Chapem Inter ale Preco Neapol a Lazio? Za mma dva kluby ktore robia dost dobre svoju robotu, Neapol sa mi znechutil pod Sarrim, alebto uz je prec.

Reagovat
Pinturicchio

Neapol - ADL, Mazzarri, Behrami, Aronica, slizoun Callejon, simulant Mertens, ubrečení

Lazio - Lotito, vidlák, který si hraje na Godfathera, afektovaná hysterka Inzaghi, Lulic, Immobile, ubrečení, simulanti, haluzáci, ... malý klub, který si hraje na něco, co není, dohadování se o 80 let starém Scudettu

... atd.

Reagovat
lucius6

Promiň, ale afektovaně zníš především ty.

Reagovat
Pinturicchio

Neprominu.

Reagovat
Zark

Reagovat
lucius6

Reagovat
Pipo123

Podobne koltiny vytiahneš na kazdy klub na svete, Lazio je maly klub a predsa ten futbal robi lepsie nez Zvysok Série A. Lotito je curak o tom ziadna, btw vas trénuje najväčšia história v Serii A to ti nevadi? Ved Sarri v Neapole plakal kazdy zapas :D

Reagovat
Pinturicchio

A tvůj point je jako co? Ta averze vůči nějakým klubům je logicky na něčem založená.

Já jsem snad Sarriho přivedl do Juventusu? Já někdy psal, že jsem pro jeho setrvání?

Tak prosím tě nebreč, protože tvoje Lazio někdo nemá rád.

Reagovat
Pipo123

Nikto tu neplače, nereaguj tu zase prehnane a klud

Reagovat
Pinturicchio

Až budu reagovat přehnaně, tak to určitě poznáš, puso.❤

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Bo ty.

Reagovat
Pipo123

Chýbal si mi, ako sa máš?

Reagovat
Nuno čomes

Ty mně ne.

Reagovat
Pipo123

Zlomil si mi srdce :(

Reagovat
Pipo123

Cataldiiiii nadhera

Reagovat
10

uff, ten pass šajtlí od Alberta teď skoro jak od Matuidiho

Reagovat
Pipo123

Cakam v lete boj o neho, Alberto aj SMS su hraci o ktorych bude zaujem, kopec klubom by strasne pomohli.

Reagovat
10

to je penalta

Reagovat
Pipo123

Ale ono to islo od nohy do ruky? To sa neposudzuje inak?

Reagovat
Zark

Vsak panděra pak zavalil na zem

Reagovat
10

To mi nepřišlo

Reagovat
Zark

penalta proti laziu, no ma snad jebne

Reagovat
Pipo123

Boha v tom Janove to je vzdy peklo, x krat nas takto trápili

Reagovat
Zark

Nas taky, neoblíbený súper

Reagovat
Pipo123

Doma im dame vyprask a u nich sa trápime, to tak je skoro vzdy

Reagovat
10

Byli překvapivě o něco lepší, dobrej fotbal

Reagovat
Pipo123

Tak nejak tie zapasy zvládame, nebolo to po 1x co sme boli horsi, v minulých sezónach sme taketo zapasy strácali.

Reagovat
Pipo123

Odkaz pre Alberta, zranil sa nam Acerbi, nehral Lazzari ani Ramos a vyhrali sme, pfff :D

Reagovat
Zark

Criscita je celkem škoda..., nám by se takový univerzál a odchovanec hodil, docela penaltový král

Reagovat
pistacik11

Možno by zahral aj lepšie ako Sandro

Reagovat
lucius6

Závěr byl naprosto zbytečně nejistý, výhra měla být rozhodnutá už dříve, ale je pravda, že Genoa a je zkrátka strašák a 3 body jsou uhrané a na ničem jiném nezáleží.

Reagovat
Alberto Aquilani

Pellegriniho strela je na úrovni 13-ročného chlapca. To je šialené. Inak presne zápas, aby fanúšikovia získali romantickú predstavu o tom, že Mkhitaryana treba kúpiť.

Reagovat
Alberto Aquilani

Pome Henrikh, gól, asistencia, ešte bitka a máš to

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele