Serie A - preview 17. kola

09.01.2021, 09:06, aktualizováno 11.01.2021, 08:51
Previews
Radost hráčů Spezie (© AFP)
Spezia minulý týden senzačně vyloupila Neapol a toto vítězství chce nyní potvrdit v dohrávce sedmnáctého kola proti Sampdorii. Rovněž janovskému klubu se před několika dny dařilo, když vyzrál na Inter Milán...
Spezia Calcio - UC Sampdoria  (pondělí 20:45)
Spezia má před sebou další výzvu a po cenném skalpu Neapole by ráda porazila i Sampdorii Janov. Především pak na domácím stadionu Alberta Picca, kde po svém postupu do nejvyšší soutěže ještě nevyhrála. Potvrzovat velké vítězství budou i "Námořníci", kteří v týdnu zdolali Inter.

Minulý týden bylo veselo jak v La Spezii, tak v Janově. Domácí Spezia překvapila celý Apeninský poloostrov a nečekaně zvítězila v Neapoli 2:1. Stejným výsledkem si pak poradila s Interem Milán i Sampdoria. Dokáží ale oba účastníci na výsledek navázat nebo se zase propadnou do výsledkové šedi?

Spezia se zatím drží mimo sestupové příčky, ale její náskok je jen velmi těsný. Výhra v Neapoli přišla po dlouhých osmi kolech a nutno podotknout, že byla potřebná jako sůl. Nováček soutěže by stejně potřeboval zabrat i doma, kde se mu zatím vůbec nedaří. Společně s Turínem FC je jediným týmem Serie A, který ještě doma nedokázal nikoho porazit.

Hned třikrát se to podařilo Sampdorii, což ale také není žádná hitparáda. Každopádně přelom roku je pro "Námořníky" poměrně optimistický. V polovině prosince loňského roku zaregistrovali Ranieriho svěřenci dvě výhry a nyní přidali další. V tabulce tak poskočili na solidnější jedenácté místo a pomýšlejí i na vyšší mety.

Oba celky trápí rozsáhlá marodka, zejména pak domácí Spezii. Kouč Italiano musí oželet starty Zoeta, Galabinova, Mattiella, Ricciho, Acampory, Bastoniho i vykartovaného Ismajliho. Sampdoria je na tom o něco lépe, ale i její absence Prelece, Gabbiadiniho, Ferrariho a Silvy jsou citelné.
Spezia Calcio - pravděpodobná sestava:
Provedel - Ferrer, Terzi, Chabot, Marchizza - Estevez, Agoume, Pobega - Gyasi, Nzola, Farías
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszynski, Colley, Tonelli, Augello - Candreva, Ekdal, Thorsby, Jankto - Keita, Quagliarella
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.00 - 3.37 - 2.41
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
AS Řím - Inter Milán  (neděle 12:30)
Interu se v minulém kole nedařilo, ale to hodlá napravit při nejbližší možné příležitosti. Jeden z hlavních favoritů na titul navštíví Věčné město, kde na něj budou netrpělivě čekat Vlci.

V neděli odpoledne, krátce po obědě, se do sebe pustí dva z těch nejlepších týmů Itálie. Domácí AS Řím přivítá v tradičně vyhecovaném utkání slavný Inter. A pokusí se překonat jeden sílící problém - svou formu proti týmům z těch nejvyšších pater. Vlkům se totiž absolutně nedaří s celky ze špičky a bez toho se na předních místech prostě dlouhodobě udržet nedá.

Největší potíží jsou pro AS obecně soupeři, kteří umí ihned a agresivně napadat rozehrávku Římanů. Pokud soupeř dostatečně presuje, obrana AS začne dělat chyby a působí propustně. Od Neapole dostala čtyři branky a stejný počet inkasovala také od Atalanty. Týmy hrající agresivně, které AS nedávají možnost ani čas kombinovat, dělají Římanům odjakživa velké potíže.

S týmy mimo první šestici většinou AS problémy nemá a i proto aktuálně drží skvělou třetí příčku. Proti nim prostě dříve či později najde skulinku v obraně a díky větší individuální kvalitě sbírá tři body celkem pravidelně. Jako například naposledy proti Crotone, s nímž si poradilo i bez Veretouta, Džeka, Spinazzoly nebo Pellegriniho v základu o dvě branky.

A trenér Paulo Fonseca doufá, že často zmiňovaný blok proti velkým týmům AS nyní rozbije. "Slýchám, že máme problémy proti velkým týmům z předních míst a soudě čistě dle výsledků se to možná tak může zdát. Ale nepociťuji na naší přípravě nic, čím bychom si to mohli vysvětlit. Připravujeme se na každé utkání na maximum, každé chceme vyhrát a nezáleží na jméně soupeře. Inter je ve skvělé formě a my musíme ukázat obrovskou touhu vyhrát."

Pravdou je, že by AS mohlo pomoci domácí prostředí. Na Olimpicu totiž Inter za posledních deset let pravidelných střetů vyhrál jen dvakrát. Pomoci by mu mohla také marodka, z níž by se mohl vrátit klíčový obránce Leonardo Spinazzola, mimochodem hráč, který před rokem z AS málem odešel právě do Interu výměnou za Politana. Jinak jsou ale mimo hru Zaniolo, Mirante, Pedro nebo Calafiori.

Interu schází Pinamonti s Vecinem a nově se k nim přidal také obránce D’Ambrosio. Ten si odnesl zranění z minulého kola, které se Interu vůbec nepovedlo. Nečekaně totiž prohrál se Sampdorií Janov, která si doma nechala všechny body za výhru 2:1.

Z hlediska Interu to ale byla první ztráta po osmi výhrách v řadě a Conteho tým je nadále velkým favoritem na Scudetto. Na první příčku mu aktuálně chybí jen bod a velkou zbraní (když je Lukaku k dispozici) je právě útok. Dal dohromady už 41 branek, takže se dá očekávat hodně ofenzivní utkání.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
López - Mancini, Smalling, Ibañez - Karsdorp, Veretout, Villar, Spinazzola - Pellegrini, Mchitarjan - Džeko
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Škriniar, De Vrij, Bastoni - Hakimi, Barella, Brozović, Vidal, Young - Lukaku, Lautaro Martínez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.80 - 3.66 - 2.53
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Parma Calcio - SS Lazio  (neděle 15:00)
Parma po víkendu odvolala trenéra Fabia Liveraniho a na lavičku se vrací Roberto D'Aversa. Právě jeho Liverani v létě nahradil, ale s tradičním týmem Serie A neměl výsledky. Staronového kouče čeká těžký začátek, Parma totiž hosti ambiciózní Lazio.

Fabiu Liveranimu definitivně zlomila vaz porážka 0:3 v Bergamu. Ta by sama o sobě asi nepředstavovala takový problém, kdyby Ducali nečekali na ligové vítězství od 30. listopadu. Parma nevyhrála v sedmi zápasech v řadě a čtyřikrát po sobě dokonce prohráli.

Parmu teď čeká léčba pod Robertem D'Aversou, pod kterým se jí už dříve dařilo. Pětačtyřicetiletý rodák z německého Stuttgartu loni obsadil s Parmou jedenácté místo, ovšem v létě skončil a na jeho místo přišel Fabio Liverani, který ve stejné sezoně nedokázal zachránit Lecce. Jmenování Liveraniho do pozice hlavního kouče tak mnoho fanoušků nechápalo a zřejmě nechápe dodnes. Parma pod jeho vedení spadla na sestupové příčky a čeká jí boj o záchranu.

Soupeřem Ducali bude Lazio, které se stále drží na osmé pozici, aniž by to považovalo za úspěch. Římský celek zatím nedokáže vyrobit větší sérii výher a poměrně často ztrácí. Dvě ligové výhry v řadě zaznamenal jen na přelomu října a listopadu, jinak vůbec. Hned na nový rok ztratili Biacocelesti remízou 1:1 v Janově, ale v týdnu naposledy porazili 2:1 nebezpečnou Fiorentinu. Výsledky čtvrtého týmu uplynulé sezony jsou zatím nevyzpytatelné a příčky zaručující Ligu mistrů se vzdalují.

V loňské sezoně vyhrálo oba zápasy Lazio a pokaždé to bylo s čistým kontem. Výhra Parmy na Ennio Tardini už je docela vousatá, odehrála se před necelými devíti lety.

Návrat D'Aversy určitě nebude jednoduchý i z toho důvodu, že Parmu trápí rozsáhlá marodka. Už Liveranimu scházela celá řada hráčů a nejinak tomu bude i proti Laziu. Chybět budou Grassi, Kucka, Iacoponi, Caviglia, Gervinho, Gagliolo a Karamoh. Beze ztrát se neobejde ani hostující strana, za kterou nenastoupí Lulić, Fares a Correa.
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Busi, Osorio, Bruno Alvés, Pezzella - Hernani, Brugman, Kurtić - Brunetta, Mihaila, Inglese
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Reina - Luiz Felipe, Acerbi, Radu - Lazzari, Luis Alberto, Leiva, Milinković, Marušić - Immobile, Caicedo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.12 - 4.06 - 1.71
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Udinese Calcio - SSC Neapol  (neděle 15:00)
Udinese se pokusí rozpomenout na pár let starý úspěch, při němž doma nasázelo Neapoli tři branky. Poslední dobou ale spíš paběrkuje a to Neapol vítá. Ani Partenopei totiž nezabránili několika nepříjemným klopýtnutím.

Trenér Gotti má zase o čem přemýšlet. Jeho Udinese sice chvíli vypadalo velmi dobře a bodovalo i proti týmům jako Sassuolo nebo Lazio, ale v poslední době se mu zas nedaří. Bez dlouhodobě zraněného Ignazia Pussetta se totiž jeho ofenzivní síla podstatně smrskla a vepředu je to bída.

V pěti minulých kláních se Udinese prosadilo jen čtyřikrát. Kromě Pussetta mu schází také Deulofeu s Okakou, což už může pro klub jako Udinese představovat velký problém. Poslední duel, který se Udinese povedlo vyhrát, se zrodil až v jedenáctém kole proti naprosto marnému Turínu. Od té doby si připsalo jen tři body za tři remízy a dvě porážky.

Aktuálně 13. celek Serie A potřebuje najít nového střelce, protože zatím dal jen 17 branek, což je třetí nejhorší ofenziva ligy. Udinese navíc nemá s Neapolí moc dobré zkušenosti. Za tři měsíce to bude pět let od doby, kdy Udinese proti Partenopei naposledy vyhrálo. Dvěma góly se o to postaral současný tahoun United Bruno Fernades.

Od té doby se oba týmy utkaly devětkrát a z toho osmkrát se z výhry radovala Neapol. A šance na tři body má také nyní, byť postrádá několik důležitých hráčů. Mimo hru jsou Osimhen, Mertens, Koulibaly a Malcuit.

Neapol byla dlouho považována za černého koně ligy, ale v poslední době se několikrát dopustila faux pas. Z pěti minulých kol vyhrála jen jednou a minulý zápas byl vyloženě zklamáním. Neapol vedla nad Spezií a vše se zdálo v pořádku, ale několik individuálních chyb nováček nečekaně potrestal. Otočil skóre na 2:1 i bez vyloučeného Ismajliho.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Musso - Becao, Bonifazi, Samir - Stryger Larsen, De Paul, Arslan, Pereyra, Zeegelaar - Nestorovski, Lasagna
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Ospina - Di Lorenzo, Maksimović, Manolas, Mario Rui - Zieliński, Bakayoko, Fabian Ruíz - Lozano, Petagna, Insigne
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.10 - 3.53 - 2.01
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Hellas Verona - FC Crotone  (neděle 15:00)
Polepšit si v tabulce o jednu příčku může v neděli veronský Hellas, který v poměrně slušném rozpoložení přivítá poslední Crotone. Svěřenci trenéra Ivana Juriće po novém roce neprohráli, po výhře na hřišti Spezie si přivezli bod i z Turína.

Hellas tak muže poskočit na osmou příčku a zároveň prodloužit novoroční neporazitelnost na tři zápasy. V této sezoně se až na pár výjimek Hellasu daří a v souboji s Crotone bude jednoznačným favoritem. Nicméně poslední dva domácí vzájemné zápasy skončily pro Hellas neúspěchem. V únoru 2019 remizovalo Crotone ve Veroně 1:1 a o rok dříve tam dokonce vyhrálo 3:0. Obecně vzato ale hovoří vzájemná bilance ve prospěch Hellasu a jakýkoliv jiný výsledek, než jeho vítězství bude považován za velké překvapení.

Crotone se totiž stále nedaří a klub zůstává na posledním místě tabulky. Závěr roku přitom vypadal hodně nadějně. Jenom za prosinec získali hosté sedm bodů, tedy převážnou většinu svého bodového zisku, ale po novém roce se nezvládli popasovat s náročným losem a prohráli jak na Interu 2:6, tak doma s AS Řím 1:3. Na druhou stranu Crotone v těchto zápasech nemělo co ztratit a podobné to bude i ve Veroně. Ještě dodejme, že hosté ztrácejí na nesestupové pozice pět bodů.

Domácím bude chybět několik důležitých hráčů, ovšem v minulosti už se s tím veronský celek dokázal popasovat. I v neděli odpoledne budou chybět Veloso, Vieira, Benassi, Favili a Lazović. Crotone hlásí jen dvě absence, kterými jsou Benali a Cigarini.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Dawidowicz, Magnani, Ceccherini - Faraoni, Tameze, Ilić, Dimarco - Zaccagni, Barák - Kalinić
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Magallan, Golemić, Cuomo - Molina, Zanellato, Eduardo, Vulić, Reca - Riviere, Messias
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.84 - 3.67 - 4.79
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ACF Fiorentina - Cagliari Calcio  (neděle 18:00)
Cagliari v poslední době schytává jeden nářez za druhým a pozice trenéra Eusebia Di Francesca se řádně otřásá. Nedělní podvečer by mohl znamenat příjemnou změnu, protože proti Fiorentině se sardinskému celku tradičně daří.

Fiorentina se i s trenérem Prandellim docela trápí a rozhodně se zatím neudála taková změna, v jakou asi vedení věřilo. Fialky si sice jednou za čas vzpomenou na vlastní sílu a slavnější dny (jako třeba když Viola nečekaně vyprovodila Juventus třemi góly), ale to jsou spíš takové ojedinělé výkřiky. Obecně je Viola stále v problémech.

Zčásti asi i proto, že hráči, kteří by měli udávat tempo a vést ostatní, hrají hluboko pod svými možnostmi (jako Callejón s Pezzellou). Pokud už tedy hrají (zdravíme Francka Ribéryho). Ani nyní se francouzský útočník na hřiště nepodívá, protože se v minulém utkání s Laziem zranil. A k dispozici nebude ani talentovaný záložník Castrovilli, který pyká za karty.

Fialky se alespoň trochu utěšují faktem, že doma se jim proti Cagliari daří. Za posledních třicet let se Cagliari vracelo na Sardinii se třemi body jen dvakrát. A ani teď se ostrovnímu celku nedaří. Oba soupeři se v tabulce nacházejí hned vedle sebe odděleni pouhým bodem. Teď mu navíc schází Nández, Aresti, Faragò, Rog, Godín nebo Klavan.

Cagliari za 16 zápasů vyhrálo jen třikrát, trenér Di Francesco se ocitá pod neustálým tlakem a od pásma sestupu dělí Cagliari jen dva body. Není se čemu divit, protože Cagliari má velké potíže především v obraně. Ta dostala už 33 branek, což je v rámci ligy druhé nejvyšší číslo.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Milenković, Pezzella, Igor - Lirola, Amrabat, Borja Valero, Bonaventura, Biraghi - Kouamé, Vlahović
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Zappa, Walukiewicz, Ceppitelli, Lykogiannis - Marin, Nainggolan - Pereiro, J. Pedro, Sottil - Simeone
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.82 - 3.81 - 4.67
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Juventus FC - US Sassuolo  (neděle 20:45)
Juventus ve středu zvítězil v Miláně a dostal se na příčky zaručující Ligu mistrů. Náročné rozlosování ale pro něho nekončí a už domácí duel se Sassuolem může být obtížnou zkouškou. Sassuolo to sice před nedávnem schytalo od Atalanty, ale z porážky se rychle oklepalo a získalo do tabulky další tři body. Neroverdi dělí od favorizované Staré dámy jen jeden bod, tak proč by se v Allianz Stadium nemohlo odehrát překvapení?

Upřímně to ale bude mít Sassuolo hodně těžké, protože za celou svojí historii v Allianz Stadium nikdy nevyhrálo. Starou dámu pak dokázalo porazit pouze v jednom případě v roce 2015. Na druhou stranu poslední dva duely skončily remízou a s bodem by byli De Zerbiho svěřenci určitě spokojeni.

Ne však Stará dáma, která po výhře na San Siru získala potřebné sebevědomí a samozřejmě tolik důležité body. Juventus se díky tomu posunul na třetí místo tabulky, avšak kolem evropských pohárů je soutěž hodně vyrovnaná a aby i po víkendu patřila domácím třetí příčka, budou muset nad Sassuolem vyhrát. Případné zaváhání nebo dokonce porážka by výhru nad AC Milán hodně znevážila. Andrea Pirlo byl se středečním výkonem hodně spokojen, stále se však podle jeho slov nejedná o pravý Juventus v nejlepší formě.

Výbornou sezonu zatím prožívá Sassuolo, které na Juventus ztrácí pouze jeden bod. Neroverdi nevstoupili do nového roku vůbec dobře a na půdě Atalanty schytali debakl 1:5. Žádné šrámy to však na týmu nezanechalo, protože hned následující kolo Sassuolo vyhrálo a udrželo si šesté místo v tabulce. Zatím je zřejmé, že hosté bojují o evropské poháry, byť se o nich nahlas nemluví. Sassuolo udělalo pod De Zerbim velký progres a někteří hráči dokonce pravidelně nastupují v italské reprezentaci. Hodně žádaným zbožím je záložník Manuel Locatelli, o kterého projevil zájem i Juventus.

Kouč Andrea Pirlo bude postrádat střelce Moratu i beky Matthijse de Ligta, Alexe Sandra a Juana Cuadrada. Roberto De Zerbi musí oželet starty Romagny, Ricciho a Berardiho.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Demiral, Bonucci, De Ligt - Chiesa, Arthur, Rabiot, Frabotta - McKennie - Ronaldo, Dybala
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Toljan, Chiriches, Ferrari, Rogerio - Bourabia, Locatelli, Traoré, Djuričić - Boga, Caputo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.38 - 5.51 - 8.02
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Benevento Calcio - Atalanta Bergamo  (sobota 15:00)
Ve středu se sice jedno kolo dohrálo, ale Serie A má nabitý časový harmonogram. Takže už v sobotu odpoledne se dočkáme prvních utkání kola sedmnáctého. A hned ten první střet slibuje dostatek akce. Do Beneventa totiž zavítá rozehraná Atalanta.

Benevento zatím patří k nejpříjemnějším překvapením ligy. Nepříliš majetný celek z pozice nováčka už několikrát ukázal, že má pro strach uděláno a jen tak něco ho nerozhodí. Pod vedením trenéra Pippa Inzaghiho obírá o body i mnohem lepší a zkušenější týmy. Naposledy to na vlastní kůži poznalo Cagliari.

Sardinskému celku se nedaří, předvádí velmi nevyrovnané výkony a trenér Di Francesco se pomalu začíná stávat další obětí. V utkání s jeho týmem Benevento ukázalo obrovskou mentální sílu a charakter, protože od začátku tahalo za kratší konec a po dvaceti minutách dokonce prohrávalo.

Ani to ho ale nesložilo a ještě do konce první půle Čarodějky dvěma góly otočily skóre! Aktuální desáté místo je sice překvapením, ale ne nezaslouženým. Jen ten útok by Benevento mohlo trochu vylepšit, zvlášť vzhledem k tomu, jaká persona sedí na jeho lavičce. V šestnácti zápasech si zatím Benevento poradilo s obranou soupeřů devatenáctkrát, z čehož plyne průměr 1,18 branek na zápas.

Atalanta se střílením branek naopak rozhodně nemá žádné potíže. A čekalo se, že na tom nebude moc dobře, když se rozkmotřila s Alejandrem Gómezem, který měl dlouhodobě lví podíl na gólech La Dea. I bez něj ale Atalanta jen v posledních pěti duelech nasázela 15 branek.

Benevento se proti Atalantě postavilo jen dvakrát a nejenže ji ani jednou neporazilo - dokonce jí nedalo ještě ani jednu branku. Tentokrát bude navíc bez hráčů jako Moncini, Caldirola, Iago Falque, Letizia, Volta nebo Viola. Atalanta naopak postrádá pouze záložníka Pašaliće.
Benevento Calcio - pravděpodobná sestava:
Montipò - Foulon, Glik, Tuia, Barba - Ionita, Schiattarella, Hetemaj - Insigne, Caprari - Lapadula
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Gollini - Tolói, Romero, Djimsiti - Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens - Pessina, Iličić - Zapata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.57 - 5.07 - 1.43
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Janov CFC - Bologna FC  (sobota 18:00)
Až do dvanáctého kola Serie A se Bologně nepovedlo remizovat ani jednou. Momentálně ale hraje sérii pěti zápasů, v nichž vždycky vybojovala právě bod. Dočká se výhry proti tápajícímu Janovu?

Co by Janov dal za tolik remíz v poslední době? V rámci posledních deseti utkání první ligy totiž už šestkrát prohrál a tahle mizérie ho odsoudila na aktuální předposlední místo. Ono se totiž těžko boduje, když vaše obrana je velkým problémem a útok ještě horším. Defenziva Grifů totiž dostala už 30 branek a v posledních deseti duelech neudržela čisté konto ani jednou.

Útok není o moc lepší. Vlastně v rámci ligy existuje jen jeden tým s horší produktivitou, Parma s pouhými třinácti brankami. Pravda, Janov doplácí mimo jiné na to, že má množství trvalých absencí. Diskvalifikovaný Goldaniga, zranění Pandev, Pellegrini, Biraschi, Zapata, Cassata, Parigini nebo Sturaro, to už jsou citelné ztráty.

Ani Bologna nemá v tomhle úplně ideální pozici. Chybí jí opory jako Santander, Skorupski nebo De Silvestri, k tomu Medel s Mbayem a navíc je vykartován Svanberg. Ten nedohrál minulé kolo, v němž Bologna zase remizovala. Tentokrát s Udinese.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Masiello, Radovanović, Criscito - Ghiglione, Lerager, Badelj, Behrami, Czyborra - Šomurodov, Destro
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Da Costa - Tomiyasu, Paz, Danilo, Dijks - Schouten, Dominguez - Orsolini, Soriano, Barrow - Palacio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.95 - 3.43 - 2.54
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Milán - Turín FC  (sobota 20:45)
Na prvním místě Serie A nadále úřaduje AC Milán a v sobotu bude svojí pozici hájit proti druhému z turínských klubů - méně slavnějšímu Turínu FC. Hosty vede z pozice trenéra Marco Giampaolo, neúspěšný předchůdce stávajícího kouče Stefana Pioliho. Ani v tomto působišti nemá Giampaolo na růžích ustláno, hostům totiž patří v tabulce až sedmnácté místo.

AC Milán ve středu ztratil svojí ligovou neporazitelnost, která trvala od 8. března loňského roku a čítala úctyhodných 27 zápasů. Nad síly Rossoneri byl obhájce trofeje Juventus, který zvítězil na San Siru 3:1. Milánské ukončení série určitě mrzí, na druhou stranu na čele tabulky se pro ně nic nezměnilo, protože stejně tak zaváhal i městský rival Inter. Navíc AC nepředvedlo vyloženě špatný výkon, ale v zápase se projevila jeho určitá nezkušenost.

Svěřenci Stefana Pioliho se potřebují z premiérové porážky v sezoně co nejrychleji oklepat a nejlépe ukořistit tři body v dalším domácím zápase, tentokrát proti Turínu. AC Milán bude horkým favoritem, nicméně do utkání půjde výrazně oslaben. Už s Juventusem chyběly opory jako Ibrahimović, Bennacer nebo Tonali a před sobotním zápasem je situace ještě horší. Problémy s kotníkem do hry nepustí Hakana Calhanoglua a mimo zůstávají i Gabbia, Saelemaekers, Rebić a Krunić.

Turín bude mít na San Siru výhodu kompletního kádru a svojí roli by přeci jenom mohl sehrát i trenér Giampaolo, který milánské prostředí i většinu hráčů zná. Navzdory katastrofálnímu vstupu do sezony se výsledky Granaty trochu stabilizovaly, byť do ideálu to má pořád hodně daleko. Turín neprohrál čtyři zápasy v řadě, ale do tabulky zapsal jen šest bodů, kvůli třem remízám.

Plichtou začali hosté i v novém roce, když remizovali na domácím hřišti s Hellasem Verona 1:1. Veronští v Turíně vedli díky gólu Dimarca, ale šest minut před koncem srovnal Bremer.

AC Milán se s Turínem potkává celkem často a i když je vzájemná bilance na jeho straně, tak s Býky několikrát ztratil. Od 16. ledna 2017 až do minulého roku Turín s Milánem neprohrál. Loňský duel na San Siru rozhodla jediná branka Anteho Rebiće.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Kjaer, Romagnoli, Theo Hernández - Kessié, Tonali - Castillejo, Brahím Díaz, Hauge - Leao
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Izzo, Lyanco, Bremer - Vojvoda, Lukić, Rincón, Linetty, Rodríguez - Verdi, Belotti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 4.06 - 5.44
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.AC Milán16114135:1937
2.Inter Milán16113241:2136
3.AS Řím16103335:2433
4.Juventus FC1586132:1530
5.US Sassuolo1685329:2329
6.SSC Neapol1591532:1528
7.Atalanta Bergamo1584336:2128
8.SS Lazio1674525:2525
9.Hellas Verona1666420:1524
10.Benevento Calcio1663719:2621
11.UC Sampdoria1662825:2620
12.Bologna FC1645723:2917
13.Udinese Calcio1544717:2316
14.ACF Fiorentina1636717:2315
15.Cagliari Calcio1635823:3314
16.Spezia Calcio1635821:3114
17.Turín FC1626826:3312
18.Parma Calcio1626813:3112
19.Janov CFC1625916:3011
20.FC Crotone16231116:389

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (359)

Přidat komentář
Largo

Forza Roma!!!

Reagovat
pistacik11

My a AC spoliehame na vás

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj Pista, máš doma mámu? jestli jo tak ji prosím vyřiď, že se večer za ní zastavím.

Díky

Reagovat
1899-1995

Reagovat
JuventusFC1897

Cesky Jose?

Reagovat
pistacik11

Keďže ja mám po 30tke, tak si do myslí koľko má ona rokov. Ale tak každý máme iný vkus no

Reagovat
Zark

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry pista, že ti trdkám mámu - jsem na MILFKy.

S tvou mámou si myslíme, že už máš po té třicítce a mohl by ses osamostatnit.

Reagovat
Panděvova ofina

Už maličko na sílu ale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
PP

čoveče ale můj bratr začal v 29 chodit s 55letým děvčetem a už jsou spolu přes dva roky. Co naplat, že má o rok mladšího syna než je můj brácha..

Reagovat
smazaný uživatel

Do Říma pro 3 body

Reagovat
JozefJ

Forza INTER

Reagovat
Kaka14

Dnes AC s priemernym vekom celej ofenzívy 22 rokov

Forza Milan

Reagovat
atlee

Zlatan by ale už mal byť ready, nie?

Reagovat
Kaka14

Tak napokon Zlatan a Hakan sú na súpiske, ale asi budú na lavičke.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Zark

turin je marnej, ale giampaolo by se mohl vysvihnout pred byvalym zamestnavatelem

Reagovat
Yanek

Pěkná akce

Reagovat
danko10

V Turíne aj mávajú sem tam tréning? Lebo vyzerajú, ako keby sa stretávali iba v piatok po obede na ťahanie zostavy z klobúka.

Reagovat
Milan.B

Giampaolo ich potiahne do B

Reagovat
Yanek

Reagovat
10

...a to už se dost "zvedli"

Reagovat
Eldarion

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Leao by tiez mohol niekedy prihrat na Heugeho ked mu tak dobre nabieha. Trochu som sa bal tej mladej utocnej 3ky ale zatial na pohodu

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně to jsem si taky říkal. Nakonec přihrál na Kessieho pěkně, ale to prostrčení na Haugeho si o to vyloženě prosilo. Celkově mi přijde, že Leao, Theo a Calha Haugemu přihrají jen když už fakt není žádná jiná možnost

Reagovat
1899-1995

Zatím dominantní výkon, gól z první vážnější akce a penalta za mně jasná, byť zbytečná z pohledu Belottiho. Kessié, škoda té střely doprostřed na konci poločasu, už mohl být nadobro klid.

Reagovat
FORZAMILAN

No ještě, že máme ty VARy, jinak by ty zápasy byly nudný .....

Reagovat
Alberto Aquilani

Od začiatku minulého roka kopalo najviac penált Lázio (22) a AC (20)... stále nechápem, prečo sem už pipo nedáva tieto štatistiky...

Reagovat
GEGE

Jak si to Calabria dává i ve středu pole.Ten hraje v neskutečné formě.

Reagovat
10

Gazzetta psala "Nuovo Kimmich"

Reagovat
GEGE

Jo to psali už po Juve...však to docela sedí ne?

Reagovat
10

kromě toho, že RB hraje uprostřed zálohy a naopak, tam moc žádnou podobnost nevidím

ale každopádně udělal jeden z největších progresů v lize, z hráče tak pro Empoli už si AC docela zaslouží

Reagovat
Yanek

Půlka žlutých co dal za nic. Dnešní bilance Tonali, Diaz zranění, Leao stop za karty. Příští zápas s primaverou.

Reagovat
EXoRcIsT

ma sa uz vobec niekto vratit z tych co su zraneni ?

Reagovat
Eldarion

Proti Cagliari by mal byť naspäť Bennacer, Saelemaekers a pravdepodobne aj Rebic-Krunic. Boh sa vrátil dnes.

Reagovat
EXoRcIsT

tak dufam ze so zraneniami mame po tomto zapase pokoj

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Yanek

Ani jeden podle mě nepůjde hned do základu, možná Ibra když dal Leaovi tu stupidní kartu. Ale snad hlavně Bennacer a Rebic do základu co nejdřív

Reagovat
Eldarion

uvidíme, hlavne nech je ten Bennacer naspäť. Hakan by tiež mohol dostať voľno v Coppe.

Reagovat
Kaka14

Rebic-Krunic neviem či nemusia byt ešte v karanténe a potom dva negatívne testy

Reagovat
Eldarion

Tak boli testovaný 3.1. a s Cagliari hráme až 18-teho, to by mali stihnúť ak sa nič neudeje dovtedy.

Reagovat
Eldarion

*6.1.

Reagovat
Kaka14

Oki tak beriem späť .... sorry

Reagovat
Shevchenko

Letos mě Coppa zajímá snad nejmíň za celou dobu a klidně bych tam ve středu poslal všechny náhradníky a pár borců z primavery...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Co ten idiot furt piska za kkciny 6 zltych pricom mal dostat len Romagnoli a mozno Tonali

Reagovat
smazaný uživatel

AC letos to může klapnout...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť to nejsou žádný zazraci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

de Ligt má taky covid?

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Jajinek

Dnes by nás výhra podle mě dokázala nakopnout hodně do nebe, ale paradoxně nám naprosto nevěřím. Podle mého dostaneme nějaký rychlý gól po nějaké hrubce, nakonec prohrajeme 3:0 bez náznaku čehokoliv a otevřeme sérii následujících 8 zápasů, z kterých získáme 11 bodů a budeme se modlit za 4. místo současně s poslouchám nepřiměřené kritiky na Conteho a jeho tupé uraženecké reakce do protivky.

Samozřejmě věřím v opak.

FORZA INTER

Reagovat
Tomanatura

Snad ne, ted je zivotni sance, to musi dat.

Reagovat
PISTOLERO

Dneska pokud vyrajeme tak věřím že nás to nakopne do příštích těžkých zápasů. V opačném případě bude psychika na bodu mrazu Hlavně se vyvarovat hrubkám v obraně protože to AS bude trestat.

Reagovat
cresposuper

Kurzy na nas su v poslednej dobe celkom vysmech

Reagovat
10

těm dnešním se moc nedivím, AS má proti silnějším týmům co dokazovat po těch prohrách s Neapolí 0:4 a Atalantou 1:4, vám naopak tyhle zápasy celkem sedí...

Reagovat
cresposuper

To si nemyslim, praveze tuto sezonu vyhravame iba proti slabym. Spomedzi silnych: Real 2 prehry, Lazio remiza, Milan prehra, Napoli sice vyhra, ale strasne uhaluzena. V minulej sezone to boli s Romou 2 +- vyrovnane zapasy, odvtedy sa podla mna Roma zlepsila a my skor zhorsili, minimalne po hernej stranke.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal opět v základu

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Eldarion

Ideálne remíza 4:4

Reagovat
Alberto Aquilani

Stream čo ide?

Reagovat
Eldarion

Keď som nemal Digi tak som cez toto pozerával, skús : https://soccerstreams-100.com/

Reagovat
cresposuper

ak mas ace

http://livetv377.me/enx/eventinfo/1017563_roma_inter_milan/#webplayer_acestream|153e4a4098ada1e6150a5e62cdd58db806fddada|1017563|1510658|11|1|en

Reagovat
Alberto Aquilani

dík obom, niečo som nakoniec rozbehol, i keď to mám asi polhodinu pozadu... :P

Reagovat
lnterista

klasika

Reagovat
blaugrana

faul v strede pola a potom takyto gol dop...

Reagovat
To som ja

Čisté odobratie lopty

Reagovat
Largo

Reagovat
pastal

Reagovat
10

Čistý, Veretout už byl před ním...to by jedině musel vzít to první zatáhnutí

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak jako tak to nebyla žádná zjevná chyba, odvolat to VARem by byla hloupost.

Reagovat
10

Souhlasím, ale viděl jsem v Itálii takových odvolaných gólů bohužel spoustu

Reagovat
Largo

Reagovat
Bayern +

Žiadny faul.

Reagovat
Zark

barellina

Reagovat
Mihal

Cakal som, ze z Juventusu sa poseru, ale ze sa poseru aj z Rima

Reagovat
Deki

Proč Hakimi nejde do vápna a nezkusí to sám?

Reagovat
cresposuper

Contemu sa pomocou toho jeho antifutbalu podarilo vyrobit tim, ktory je kombinacne uplne neschopny a okrem dlhych nakopov na Lukakua nevie vpredu urobit absolutne nic Pritom nemame horsi kader nez Roma

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jak je na tom po zranění fyzicky Sensi? Nějak nechápu, proč mu Conte nedává víc šancí, nasazování Vidala je naprostým výsměchem.

Reagovat
lnterista

kdyby byl OK tak hraje ale ten asi dojede na zraneni.

Reagovat
Deki

U Sensiho můžeme být rádi, že zvládne v pohodě odehrát 30 min. A příchod novýho záložníka je závislý na odchodu Eriksena...

Reagovat
Stana95

za tohle žlutá pro Smallinga jo?

Reagovat
Lech

Reagovat
10

takhle hraje Lukaku rukama u každý svojí šance a gólu

Reagovat
Largo

Reagovat
Lech

Dzeko nejubytecnejsi hrac letosni sezony

Reagovat
Lech

Nejzbytecnejsi

Reagovat
Largo

Hrozně mě vytáčí, jak se furt snaží konstruktivně rozehrávat v obležení tří protihráčů a pak nečekaně ztratí míč

Reagovat
Lech

Rozhodci se trosku posral z te uplakane skvadry co breci po kazdym souboji, doufam ze maji co chteli. V druhe pulce by si to mel odcinit na opacnou stranu

Reagovat
Alberto Aquilani

Paulo Pez je časovaná bomba. Vyčapal gol Lukakovi, ale 2-krát nahral na golovku Interu. Ku koncu dochádzali sily, ale inak dobrý polčas. Villar neskutočne vyzretý výkon. Dnes si bohužiaľ prvýkrát hovorím, že by bol Majorán lepší ako Džeko, to je strašný podpriemer,čo hrá... Inak by som ešte trošku pokopal Barellu, vyzerá, že zachvíľu spraví nejakú vraždu

Reagovat
Gimme

Reagovat
Lech

Mirante je podobny softik na mici, Pau celkove horsi neni

Reagovat
Largo

Reagovat
EXoRcIsT

Dzeko dole to je zufalstvo

Reagovat
Largo

Reagovat
Lech

Reagovat
PISTOLERO

Zase gól z hovna Ve druhém poločasu rychlý gól a pojďme zkusit otočku. Jinak ty Hakimiho centry do země nikoho to je taky dílo...

Reagovat
Alberto Aquilani

dpč, nefandil si tyAC?

Reagovat
snuff24

Taky se mi zdá podle nicku

Reagovat
PISTOLERO

https://www.eurofotbal.cz/clanky/ac-milan-dokoncil-prichod-zaloznika-tonaliho-476194/ Kluci pletete si to s El-Pistolero-68...AC opravdu nikdy

Reagovat
PISTOLERO

To bude asi el pistolero

Reagovat
Dejwa

Romelu už to dej

Reagovat
lnterista

co chteji kua

Reagovat
Dejwa

Co už chcou víc?

Reagovat
10

Pan Pau pěkně

Reagovat
cresposuper

Uz sme kludne mohli otocit

Reagovat
10

kdyby Martínez nezajebal úplně každou akci

Reagovat
lnterista

celou sezonu

Reagovat
sinter

preceňovaný útočník

Reagovat
Bayern +

V tom Conteho antifutbale hrat útočníka je úloha pre koňa (čítaj Lukaku). Lautaro je skvelý hráč, rád by som si ho pozrel v nejakom extra ofenzívnym klube, napríklad Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky moc nechápu ten hate Interistů na Lautara

Reagovat
sinter

to čo napísal 10 + DNA herca = nesympatia

Reagovat
Bayern +

Ten ak dostane dve-tri zmysluplné lopty (nie aport pre psy) do šance, tak som prehnal. To by mal u nás v 5. minute a v 70. by už gestikuloval aby mu nenahrávali

Reagovat
10

na tohle si může stěžovat možná tak Lukaku, ale určitě ne Martinez, kterej nejen od něj těch míčů dostává pravidelně nejvíc...dneska mohl dát 2-3 góly

Reagovat
sinter

Reagovat
Coutinho10

luxusni balon od Lukaka Lautaro

Reagovat
Deki

Zaslouženě

Reagovat
lnterista

Milaaaan

Reagovat
Coutinho10

Skriniar

Reagovat
Eldarion

Skriňa

Reagovat
Dejwa

Bravo

Reagovat
smazaný uživatel

Akurát som si povedal teraz sa skriniar goal a je tam

Reagovat
Mihal

AS druhy polcas ostalo v satni. Uz len to vyuzit.

Reagovat
Largo

Jako kazdej zapas

Reagovat
cresposuper

Moc nechapem Fonsecu - pri otvorenej hre nas kombinacne prehravali, namiesto toho, aby v tom pokracovali, zacali hrat pasivny beton a zrazu si vytvarame jednu sancu za druhou.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Presne

Reagovat
Dejwa

Aby se to teď neotocilo

Reagovat
Largo

Klasika tuhle sezonu

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reteeeeeeeee golaaaazoooooooo

Reagovat
Deki

Hakimiii AS zůstalo v šatně

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon v druhém poločasu zatím na klobouček

Reagovat
snuff24

Jooooooo jooooo.bombaaaa. Picooo

Reagovat
Coutinho10

wow Hakimi luxusne super obrat

Reagovat
lnterista

to je borec no

Reagovat
Eldarion

Boha Roma máte remizovať nie prehrať

Reagovat
snuff24

ale pískej konec sakra

Reagovat
Stana95

no jako takhle připosraně vstoupit do druhý půle umíme fakt jen my fakt nechápu, co jako Fonseca čekal že se stane, když to takhle zavřeme

Reagovat
PISTOLERO

Krásně to trefil

Reagovat
Alberto Aquilani

Fonseca je taký ten typ človeka, že keď mu bude neozbrojený násilník análne znásilňovať jeho manželku, a on bude mať v jednej ruke telefón a v druhej pištoľ, tak sa najprv bude pol hodinu pozerať a potom zavolá svojej mamke a spýta sa jej, čo má robiť...

Reagovat
pastal

Reagovat
Mihal

Otocili sme moc skoro, sme schopni este prehrat 3:2.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Veru i ja si hovorím

Reagovat
lnterista

Vidal je fakt traged

Reagovat
Rudy

Reagovat
Mihal

Vidal skor pojde do dochodku ako trafi branu za Inter

Reagovat
Inter Eterno Amore

Chyba tomu legenda Gag#5

Reagovat
JozefJ

Už z je tu

Reagovat
Inter Eterno Amore

Som vyveštil

Reagovat
JozefJ

Však toho kkta Gagliardiniho tam nemal.ani dávať však to ako keby sme 10ti hrali

Reagovat
Inter Eterno Amore

A ešte Achraf nemal ísť dole a samozrejme Kolarov neviem načo tam šiel

Reagovat
JozefJ

Antonio to dojebal s tými striedaniami

Reagovat
Dejwa

Veretout hezky vymazal Barellu, to se musí uznat

Reagovat
Inter Eterno Amore

Legenda za legendu

Reagovat
cresposuper

Najlepsi brejkovy hrac ide dole, ked hrame uplny beton

Reagovat
lnterista

Reagovat
Bayern +

No, vzhladom na prvých 35-40 minút AS vyťažilo z toho zápasu strašne ale strašne málo...

Reagovat
Inter Eterno Amore

To bola otázka času

Reagovat
Eldarion

Manciniiiiii

Reagovat
Coutinho10

ty vole

Reagovat
snuff24

Proč musíme hrát vyjebanej beton čekal jsem vyrovnání každou jejich akcí achjoo

Reagovat
Mihal

Laket na Skriniara nic?

Reagovat
lnterista

Dobre nam tak...misto aby jsem je sejmuli tak klasika. Bohuzel Conte nema koule

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Dejwa

s Juve čekám to samý

Reagovat
cresposuper

Dufam, ze uz nikdy nebudem pocut, aky je Conte "taktik".

Reagovat
10

na tohle jste fakt mohli vzít Iachiniho, ušetřili byste 12 mega ročně

Reagovat
Panděvova ofina

Tak tohle je přesný. Aspoň, že ten zápas nesleduju, jinak bych měl zase zkažený den

Reagovat
Stana95

krásně se ty role otočily každopádně si s Interem můžeme podat ruce, vždycky ve vedení takhle připosraně zalézt a počkat na vyrovnání

Reagovat
Dejwa

Kolarov je fakt vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Ivan este vacsi

Reagovat
Deki

Ukázkové čekání na vyrovnání, bravo Že jsem tu remízu nepodal. Šestá v řadě...

Jo a jestli ještě někdy uvidím číst, že Conte chce Džeka, odpojuji internet.

FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi ten paradox. V normální lize, když jeden z týmů začne betonovat, tak horko těžko padaj nějaký góly. Tady když někdo zalez, tak padly 3 ze 4 gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jedna věc je zalézt a mít na to připravený, propracovaný a sehraný taktický plán, a druhá věc je zalézt jako týmy pod Fonsecou a Contem, kdy jediným taktickým prvkem očividně je 'zalezte před vápno, jeden hrot na polovinu hřiště a nějak to ukopejte'. Takhle bys to odbránil maximálně na dědině v okresním přeboru ...

Reagovat
10

úplně už to neplatí nikde, ale v Itálii jsou hráči tak nějak historicky zvyklý zalézt při každém vedení, jenže bránit už tam pořádně neumí nikdo...pak tam vzniká tenhle paradox, který je teď v Itálii opravdu nejvíc vidět

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Proč pokaždé, kdy jsme ve vedení, jen zalezeme a čekáme, jestli se to odbrání nebo dostaneme gól (/góly)? Vždyť tohle jde opět za Contem ...

Reagovat
Gimme

To samé za Fonsecou...

Reagovat
cresposuper

Kebyze tam aspon da Eriksena / Sensiho a pokusime sa to vyhrat. Ako sme akoze chceli dat gol s 8 prevazne defenzivnymi hracmi?

Reagovat
PISTOLERO

Conte zase zajebal

Reagovat
10

Antonio je dostal pěkně zpátky do zápasu, nakonec to ještě mohli posrat...non cambierà mai

Reagovat
Alberto Aquilani

Že mal Inter viac tutoviek OK, ale som reálne nasraný, alebo mám stále takú horkú chuť, že nedokážeme poraziť silný team, pretože sme dnes pri troche kaučingu mohli brať 3 body. Vôbec nechápem tomu blackoutu po prestávke, nechápem, prečo na to Fonseka nereaguje. Nechápem, ako mohol Džeko odohrať 88 minút.

Reagovat
smazaný uživatel

Fonseca na to nereaguje, protože neví jak. Dal to dost najevo už na předzápasové tiskovce, neví jak ten tým připravit a jak se bránit nátlaku soupeře. Naštěstí to dneska alespoň částečně Inter vyřešil za nás.

Reagovat
10

taky jste v prvních 15 minutách 2. poločasu mohli dostat asi tak 4 góly, to je podle tebe jen o koučingu? z toho, co jsem tuhle sezonu AS viděl, je to spíš o labilitě těch hráčů

Reagovat
Lech

Reagovat
Alberto Aquilani

A nie je to úloha trénera, aby sa to pokúsil zmeniť? Hlavne keď sa to deje v takýchto zápasoch pravidelne?

Aby mal pripravený plán B, aby dokázal reagovať na priebeh zápasu, aby im neklesla motivácia atď atď

Miesto toho tam Fonseca len stojí a kuká, a jeho prvé striedanie je v 75. minúte. Inak, možno najlepší zápas sme odohrali v Bologni, a Fonseca bol vtedy v treste a kaučoval to Nuňo Campos a ten po nich celých 90 minút hučal, motivoval a dával im inštrukcie. Fonseca tam len stojí 90 minút ako by fotil plagát na novú sériu Peaky Blinders.

Reagovat
cresposuper

ze si vytvorime nejake sance je normalne, nenormalne je, ked to pokracuje 20 minut a trener nereaguje. Co plati na obe strany.

Reagovat
10

takže vlastně víc než trenéra potřebujete roztleskávačku..?

nevím, co měl z lavičky tu první půlku změnit, po těch dvou gólech Interu chápu ponechání Džeka na hřišti, Peres mu vyšel, Veretout jel už nadoraz...

Reagovat
Alberto Aquilani

nie, potrebujeme aby Fonseca videl to, že od začiatku polčasu Nás Inter drtil, a aby nečakal na to kým inkasujeme, ale skúsil zmeniť aspoň niečo... a že prišli hentakí vyflusnutí hneď po prestávke je tiež niečo, na čom by mali tréneri zapracovať...

Reagovat
10

chápu, já si ale myslím, že tohle konkrétně je tak z 80% o hráčích, 20% o nějaký práci trenéra, v tomhle je dost limitovanej...v takových momentech se u AS dost zásadně projevuje absence nějakýho lídra, kterej by to dokázal nějak nasměrovat přímo na hřišti

Reagovat
Largo

Ono je to i o kvalitnejsi lavicce. Zranenej Zaniolo s Pastorem, na lavici chabej Perez, Pedro neustale zranenej. Mit tam El Shaarawyho, je to zas o necem jinym.

Reagovat
Lech

Reagovat
Largo

Dzeko nemel odehrat vic jak 60 minut. Mayoral je ve forme, maka a hraje jednoduse. Ne jak tohle padlo s potrebou neustale rozehravat a drzet mic.

Cristanteho i Perese chapu, ale toho Dzeka nepochopim.

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Děkujme Interu, že se inspiroval hrou AS, a po druhém gólu začal předvádět pěknou bídu.

Reagovat
Lech

Moc nevim jestli ten zacatek druhe pulky je Fonsecova vizitka nebo se hraci posrali, ale rekl bych ze to druhe. Namisto toho Conte ma absolutni vinu na tom neudrzeni stavu. To jak na nas vlitli bylo ukazkove, ale PROC stahoval Hakimiho a Martineze fakt nechapu... No meli jsme na to vyhrat, ten jejich beton nebyl vubec solidni, ale to by musel hrat Mayoral od zacatku, ten tvl aspon beha. Bruno Peres vypadal mnohem, ale fakt mnohem lip vlevo nez Spina ktery si tu levou stranu vylozene vybrecel a jediny co dokazuje, tak ze to je hrac proti slabym tymum, podobny vykon dneska jak Dzeko. Smalling, Villar a Mkhitarjan dneska zahrali vyborne

Reagovat
Stana95

ale koneckonců buďme rádi aspoň za to, že drtíme ty slabý týmy ...

Reagovat
Lech

jo to jo, jen je pred nama cela druha pule sezony, pricmez v prvni puli byl pro nas klicovy Spina a jak hraje/nehraje ted, nas muze na jare stat dost bodu

Reagovat
Stana95

já si myslím, že se zase zvedne, krom toho třeba i takovej Ricky se mi zdá že se rozehrál do celkem slušné formy. Naše záloha vypadá i tak hodně solidně a věřím že minimálně tu TOP4 letos uděláme

Reagovat
Lech

Reagovat
Largo

A hlavne je Borja lepsi do mezihry, nedrzi mic zbytecne, rozehrava rychle od nohy. Coz proste Edin vubec neumi a nechape.

Reagovat
Lech

Reagovat
Inter Eterno Amore

pekný gól Udine

Reagovat
mastakillah

Reagovat
pastal

Bod zlatý ale neodpustim si kritiku Fonsecy který není schopný reagovat na vývoj utkání má své oblíbence v pořádku to má každý trenér ale to nevidí jak ten Dzeko tam chodí (Lukaku dřel jak buldozer a naší obránci měli velké problémy) a pokud bude mít v týmu neotřesitelnou pozicí tak makat ani nebude.Osobne chci ať je útočník číslo jedna ale kurva musí makat a nebál bych se ho posadit když se mu nedaří pak by se možná zamyslel a více by bojoval co souboj prohral tak se na to vysral a nic pro získání míče neudělal!!!To není tím že má 2 metry ale jeho neochotu trochu zabrat jinak žádnému hráči bych nic nevytýkal ten útok Interu je nejlepší v lize uhráli jsem bod jen ten trenér mě sere a mimochodem dvě střídání jsem přesně řekl ikdyz Christante tam měl dobré chvilky .Lopez skvělý zachránil nás jinak by ten bod nebyl , Villar a Veretout toho mrtě odbehali, chválím vlastně všechny kromě Dzeka a Fonsecy nejslabší články dnešního zápasu.proti Laziu bych rád viděl v útoku Mayorala (to se nestane jen když se Edin zrání ) proč by dal šanci klukovi který góly celkem dává když tam má svého oblíbence že

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, dneska bez nechtenych Rabiotta a Ramseye

Proč doma v modrých?

Reagovat
10

A Bonucci už zase jede...1. minuta a on takhle nabije protihráči na vápno

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechápu proč ho vůbec stavi

Reagovat
10

Protože asi podepsal smlouvu s ďáblem, pokaždý je zraněnej 1-2 jiný stopeři, nebo se vrací po zranění a nejsou ready...to trvá snad celou dobu i jeho druhýho angažmá

Reagovat
Melchior

Chiesův dobrý zápas (zase) posadil Kulusevskiho. Trochu se divím z tý sestavy, McKennie nalevo.. No uvidíme..

Reagovat
10

Vždyť je to 3-5-2, McKennie hraje LCM

Reagovat
DelPiero137

Pozrel by som si zapas kde by by hrali na kridlacha Kulu a Chiesom na kridlach a k tomu pevny stred pola.

Reagovat
cresposuper

Lenze obaja su nalavo polovicni

Reagovat
DelPiero137

Kulu (aspon na zaciatku sezony) tam podal zopar dobrych vykonov. Asi stale lepsie ako Fabrotta, Ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

Ty u toho chlastaš, ne?

Reagovat
BaggioRoberto

Bonnuci Jednou rukou objímá protihráče a druhou zvednutou, jakože nic nedělá.

Reagovat
ED91

Reagovat
Melchior

Co se stalo s McKenniem? Po střídání při záběru vedle Pirla byl nějakej nasranej.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč šel amik dolu?

Reagovat
Anacron

Z toho bych se poblil. On zůstane ležet, jeho tým po výhodě dál útočí a když přijdou o míč a žene se protiútok tak začnou řvát, že jejich hráč leží na zemi. Tak se přeruší a ten lempl se okamžitě zvedne.

Reagovat
ED91

Reagovat
Melchior

Dvě zranění za 40 minut. Začíná se nám to pěkně rozpadat.

Reagovat
smazaný uživatel

S to je za leden 9 zápasů

Reagovat
The Krupy

Dybala zrejme vážnejšie zranený, plus ten jeho pohľad, je tak psychicky v prdeli, že to až možné nie je. Je mi to ľúto, celá situácia.

Reagovat
Melchior

Na lavičce je i Morata, ale do hry šel Kulusevski. My ten gól dát nechceme?

Reagovat
10

Je po zranění

Reagovat
The Krupy

Fakt mu nedá červenú?

Reagovat
The Krupy

Reagovat
kaja900

Sasuolo hrajou jak prasata, tohle na Chiesu by měla bejt rudá

Reagovat
The Krupy

Fakt skurvený klub, rakvia to neskutočne.

Reagovat
10

Pokud za tohle nedá červenou...

Reagovat
10

Kdyby ho neošetřovali, tak VAR chrápe...

Reagovat
ED91

Tiež som si hovoril

Reagovat
M11

Se posral Obiang

Reagovat
smazaný uživatel

Šašci to pěkně praseji

Reagovat
Melchior

Taková kosa na Chiesu. Sassuolo nám přijelo zmrzačit klíčový hráče? Redka zasloužená.

Reagovat
Melchior

To je fakt čurák. Takhle ho sundat.

Reagovat
smazaný uživatel

Šašci to pěkně praseji

Reagovat
smazaný uživatel

Z tohohle by dal Ronaldo 2 goly

Reagovat
10

Co furt vymejšlí ten Ramsey??? Pokaždý v šanci zvolí to nejhorší řešení, prodejte ho už někam do Burnley, nebo mi z něj jebne

Reagovat
smazaný uživatel

Kulusevski jak na nohejbale

Reagovat
Eldarion

Obiang celkom magor, dovtedy ale dosť vyrovnané.

Reagovat
smazaný uživatel

Vymyslena cervena, ted jeste penalta pro Juve

Reagovat
EXoRcIsT

vymyslena cervena sak mu skoro clenok zlomil

Reagovat
kaja900

nějakej malej smrad no.. uplně jasná

Reagovat
kaja900

tyjo od jaký doby tak sleduješ Juve ? koukám že tu máš koment skoro každej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

ty si debil

Reagovat
David143

Reagovat
Melchior

Že i po těch letech ti furt ten Ronaldo nedá spát je jen důkaz toho, jak vás v lize musel deptat. Ubožáku.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
David143

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
teenz

Reagovat
Largo

Reagovat
To som ja

To je až nedôstojné akú "hru" predvádza Juventus .Polovičku mužstva by som vyhodil bez mihnutia oka

Reagovat
10

Co je nedůstojné? Juventus mohl vést klidně o 2-3 góly, Sassuolo nemělo nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je tu zase dementů, co? To nemaji nic v TV?

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom běželo play-off NFL

Reagovat
smazaný uživatel

a Angelika

Reagovat
To som ja

Nesúroda hra s kopou pokazených jednoduchých prihrávok,niekedy zmätené pobehovanie hráčov a celkovo my pripadá,že nevedia presne čo majú hrať.Ramsey totálne mimo nielen priestorovo,ale aj futbalovo,Arthur a jeho arogantné sa správanie na ihrisku,Benta čo večne nestíha,Bonucci je neskutočný kixman a aj Dybala,ako som ho mal rád,tak teraz sa viac venuje tomu ako simulovať a nie hre.Nedostupovanie hráčov súpera a množstvo základnych futbalových veci ktoré väčšina hráčov nedodržuje.

Reagovat
10

Dneska ze hry ten pocit určitě nemám, co se týče jednotlivců, tak z větší části souhlasím.

Reagovat
10

Takticky překvapivě pojatý, škoda těch nedotažených brejků. Možná si Andrea uvědomil, že tenhle tým je stavěnej na brejky, což je vzhledem k jejich úspěšnosti posledních sezón slušnej paradox

Reagovat
M11

Jeste to bude boj.. hoste sice o deseti.. ale vzhledem k Arthurovi a Ramseymu je to ted tak pocetne vyrovnane.. navic volnomyslenkari Bonucci s Bentancurem pod zlutou..

Reagovat
smazaný uživatel

tos napsal hezky. Dám tomu čas do 60.

Reagovat
M11

Tak o jednu starost min

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey ty nymande poscany, všecko posere ten chlap. Pralesní úroveň ten hráč totální dno,nula,chudák.

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

A máme je tam oba, kokoty

Reagovat
Melchior

DANILO!

Reagovat
Melchior

btw poslední gól dal taky Šaškům

Reagovat
M11

DANILOOOOO !!!

Reagovat
10

Daniiiiii

Reagovat
10

Na Danila jsem tuhle sezonu docela radikálně změnil názor i sympatie jen tak dál

Reagovat
M11

souhlas

Reagovat
To som ja

Podáva veľmi zodpovedné výkony v rámci svojich možnosti

Reagovat
10

Ano, navíc tuhle sezonu už snad na 4 pozicích

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus v starej forme, červená karta, penalta...

Reagovat
10

Co to meleš?

Reagovat
Zark

tak se podívej, kolik jste kopali penalt vy a pak něco mluv, ty idiote

Reagovat
smazaný uživatel

a kolko z nich boli vymyslene?

Reagovat
Zark

Nevím, vygoogli si to a pak tu hod tvojí analýzu, když tě to tak zajímá

Reagovat
smazaný uživatel

ja len ze sa tu ohanas penaltami a pritom o nich nic nevies...

Reagovat
Zark

Zato vy toho víte

Reagovat
10

Neříkejte mi, že Berna je tak v prdeli, že by byl horší než tenhle poloamatér Frabotta..?

Reagovat
brenk

nechápem ako ešte môže byť na ihrisku

Reagovat
10

Taktika "dejte si to přes Bonucciho" výjimečně vyšla.

Reagovat
LH171186

Pokud nebude klasicky penalta, tak Ronaldo zatím vyrovnává počet hráčů na hřišti ...Kde je 2. poločas ?

Reagovat
Zark

Reagovat
10

To už si dělá prdel, ne?

Reagovat
M11

RAMSEY !!!

Reagovat
Melchior

RAMSEYYYY

Reagovat
M11

Ten nakonec bude za hrdinu

Reagovat
10

Ne asi

Reagovat
10

Nahrávka Frabotta...ne asi

Reagovat
M11

karavana jede dal

Reagovat
10

on malém napálil brankáře, viděl si to?

Reagovat
M11

Jo vzdyt to bylo obdobne spatne zakoncene jak od Ronalda.. s tim rozdilem ze mel ted Consgli smulu

Reagovat
10

šílenost...

Reagovat
DelPiero137

10-ka, predaj Ramesyho do Chapmu (ci ako sa to pise) a bude z toho hattrick

Reagovat
10

To si schovám na horší časy

Reagovat
10

Divím se, že to Ramsey ještě nezaseknul a nehledal někoho na vápně.

Reagovat
M11

* nasem vapne

Reagovat
10

To jsem ani nemusel psát

Reagovat
Zark

Frabotta - Ramsey, zachránci

Reagovat
brenk

ty vole dvaja tragédi

Reagovat
10

Je smutný sledovat, co může Ronaldo předvádět za výkony a přitom nikdy nebýt střídanej...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale vie dať gól aj keď je herne slabý.

Reagovat
To som ja

Reagovat
Melchior

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

dobrou, byla to šichta dneska

Reagovat
Zark

příště pořádný céres pro všechny

Reagovat
10

Mám tušení, že Leonardo Beckenbauer si šetří hattrick na Inter

Reagovat
Melchior

Hele znám střihače, který dělá pro televizi, kde většila i Jolanda. Kdyby sis z toho někdy chtěl udělat živnost, řekni

Reagovat
stuff

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi zlý výkon Juve.

Reagovat
M11

RONALDO !!!

Reagovat
DelPiero137

Konecne CR7

Reagovat
M11

Tak dnes uz jen gol nuzkama De Ceglie a je to komplet

Reagovat
Zark

Hezky

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo klasicky ubohej vykon

Reagovat
kaja900

ubohý je co tady předvádíš ty při každým zápasu Juve

Reagovat
David143

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
The Krupy

Reagovat
teenz

Reagovat
Fortex

Reagovat
Petr20

Přesně, bez golů není nic, nechápu jak ho může někdo považovat za nejlepšího v současné době, nebo dokonce v historii (nebo Pelé a Maradona hráli taky tak mizerně?) Na Messiho nemá, ikdyž je Messi teď z formy, pořád je jinde.

Reagovat
Anacron

Nikdo při smyslech ho v jeho téměř 36 letech za nejlepšího nepovažuje Ale napsat o útočníkovi, že bez gólů není nic Ano je to jenom ten nejdůležitější úkol jakéhokoliv útočníka

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pistacik11

Stačí sa pozrieť na zostrihy posledných 2 zápasov, ale nahrávky vymyslel, do čistých goloviek a ty povieš, že bez gólov není nič

Reagovat
kaja900

já celkem čuměl že má jen 1 asistenci v lize když občas kouknu na Juve, tak kolikrát nahraje někomu fakt do tutovky a ten hráč to prostě nedá

Reagovat
kaja900

Nikdo ho momentálně za nejlepšího nepovažuje je logický že nebude v 36 letech nejlepší, ale i v tomhle věku a v jeho skoro nejhorší sezoně vede tabulku střelců v Itálii a včera jedním gólem dorovnal Bicana se 759 góly a stačí mu už jen jeden gól na to aby byl historicky nejlepší střelec. Takže tu z něj nedělej nějakýho nekopu, jako mají ve zvyku poslední dobou fans Barci

Reagovat
Petr20

Já z něj nedělám nekopu, uznávám jeho golové rekordy atd., před brankou je pořád top, ale jak něktěří "experti" pořád říkají, jak je ten Ronaldo komplexní a tahoun a srovnávají ho s Messim, když Messi je herně úplně někde jinde a Ronaldo toho, kromě golů, zas tolik neudělá. A není to jenom teď v jeho 36 letech, ale už x sezon tak hraje. Benzema taky kolikrát udělá nějakou pěknou kličku nebo pěknou přihrávku na gol a je srovnáván s Messim?

Reagovat
F.Torres

Tak ronaldinho byl uplne jinde jak messi. Beres ho na vyssi urovni?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Ronaldinho byl úplně top tak 2 sezony, Messi a Ronaldo už snad 12 let (ne-li víc)

Reagovat
F.Torres

Tak on drive nebyl tak na ocich, to neznamena ze ten vrchol nemel delsi, ale tu dlouhodobost urcite neodporuji

Reagovat
DelPiero137

Nastastie som to videl az od 76minuty. Vstup to bol paradny, Sassuola v 10 vyse minutu nepozicalo Juve loptu

Arthur ma nenaplna optimizmom.

Reagovat
ED91

Jak to je s tými striedaniami? Tímy môžu striedať 5 hráčov, ale len v 3 prerušeniach hry, či?

Reagovat
FORZAMILAN
Reagovat
Kaka14

wau

Reagovat
Inter Eterno Amore
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele