AC Milán dokončil příchod záložníka Tonaliho

09.09.2020, 21:58
Aktuality
Sandro Tonali se stěhuje z Brescie Calcio do AC Milán. Talentovaný záložník bude nejprve u Rossoneri v nadcházející sezóně hostovat, přičemž ve smlouvě je zanesena také opce...

Dvacetiletý záložník se do prvního týmu Brescie probojoval v ročníku 2017/18 a hned o rok později se stal základním stavebním kamenem za cestou k návratu do Serie A.

Také mezi italskou elitou patřil Tonali do základu, a navzdory sestupu Biancazzurri si dobrými výkony řekl o zájem věhlasnějších klubů - nakonec se stěhuje do AC Milán.

Rossoneri za roční hostování zaplatí 10 milionů eur, stejnou sumu budou muset poslat, pokud se po sezóně rozhodnou uplatnit opci. Dalších 15 milionů je ve hře na bonusech a druholigový celek může ještě vyinkasovat deset procent z možného dalšího prodeje.

"Jsme rádi, že můžeme přivítat Sandra Tonaliho v AC Milán," řekl na adresu nové akvizice generální ředitel Ivan Gazidis.

"Je to jeden z největších talentů v mezinárodním fotbale. Sandro je celoživotním fanouškem klubu a ztotožňuje se s jeho hodnotami, které pomohou k tomu, co chceme společně budovat. Vítej, Sandro!" dodal funkcionář na adresu trojnásobného italského reprezentanta.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (190)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Neviem či to je pre neho správna voľba

Reagovat
Recoba Inter

a kam měl jít? k United?

Reagovat
El-Pistolero-68

Já myslím, že možná i jo. V Interu by dost možná leštil lavičku, totéž asi i v Juve. Do zahraničí bych se z Itálie moc nepouštěl, vůbec v takto mladém věku. V AC může vytvořit skvělou dvojku s Bennacerem a vysloužit si případný velký přestup (i když samozřejmě doufám, že zůstane co nejdýl a stane se legendou klubu).

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Recoba Inter

Mě by se líbil ve dvojce spíš s Kessiem nebo i Bakayokem. Mám za to, že mít vedle sebe dva kreativní hráče, nedělá moc dobroty.

Reagovat
r.mrazik

Xavi iniesta...Scholes Carrick...bruyne Silva...

Čím více tím lépe...tam jde pak o jiné věci..

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
El-Pistolero-68

Jak Tonali, tak Bennacer jsou komplexní střeďáci, kteří jsou kreativní, ale zároveň zodpovědně brání a presují, jsou pracovití. Dovedu si je vedle sebe vcelku krásně představit.

Kessie s Bakayokem jsou takoví typičtí buldoci, co toho dopředu moc nevymyslí, a když už, tak to často za moc nestojí. Myslím, že v posledních letech už jsou ty nároky na DM vyšší.

Reagovat
Recoba Inter

Tím však nechci říct, že by byl Ben nějak přehnaně kreativní, ale míče posílá pěkné. A to i Tonali.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak si myslím, že v Juve by mu Pirlo šanci dal

Reagovat
El-Pistolero-68

Mozna, ale asi by nebyl hned klicovy hrac. Navic si myslim, ze dvouclenna zaloha mu muze sedet vic.

Reagovat
PtákOhnívák

Reagovat
Beči

Skvělý přestup pro AC!

Pracovitý, důsledný, ale zároveň velmi kreativní hráč, který se typologicky nejblíže podobá Pirlovi. Doufal jsem, že ho AC získá a mám velkou radost, že se to povedlo.

Reagovat
Recoba Inter

Mix Pirla s Gattusem, prý se osobně optal Gattusa po telefonu, jestli si může vzít jeho číslo 8

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Beči

Určitě, Gattuso mě nenapadl, super

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, dával jsem mu na něho číslo

Reagovat
10

Pirlovi možná tak vzhledem a tím, že je odchovanec Brescie, jinak víceméně v ničem.

Reagovat
Beči

Velmi kreativní záložník s kvalitními defenzivními vlastnostmi? Nedefinuje to Pirla?

Reagovat
10

To je tak zjednodušený, že to Pirla skoro uráží

Tonali je mnohem fyzičtější a tvrdší hráč, naopak zdaleka nemá takovou techniku a vidění hry, psát o kreativitě jako jeho hlavní přednosti je mimo. Přirovnání k De Rossimu je mnohem přesnější, přestože i to je zatím troufalé a vychází jen z nějakýho potenciálu, o čemž svědčí i ta relativně nízká částka.

Tonali měl druhou část sezony podprůměrnou, pokud se od něj v AC bude očekávat, že hned tým potáhne, tak se obávám, že dost narazí.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu, kolik už těch rádoby talentů Itálie takhle prezentovala a jak dopadli..

Reagovat
10

Samozřejmě, proto píšu o tom, že AC v tuhle chvíli kupuje primárně ten potenciál a tomu odpovídá i ta relativně nízká cena.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas!

Reagovat
Lech

Prestupovat do JJ, to by byly panecku ody

Reagovat
smazaný uživatel

V Juventusu by začínal na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Což je smutný, vzhledem ke složení zálohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Reagovat
Beči

Reagovat
10

Arthur, Bentancur, Rabiot, Kulusevski...to jsou všechno aktuálně mnohem lepší hráči

Reagovat
smazaný uživatel

Bude ten Kulusák v Juve už teď?

Reagovat
10

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Aktuálně víš prd. Aktuálně by pod novým manažerem a v situaci jaká je momentálně v záloze Juventusu, měl mít stejnou výchozí pozici jako Arthur. Který přes dpůl roku paběrkoval na hřišti i mimo něj. Stejnou i jako Kulusevski. A Rabiot, ten v souvislosti se spojením “mnohem lepší hráč” připadal v úvahu jenom v několika zápasech PSG. Spíš, to na mě působí tak, že kdyby Tonali dneska přestoupil rovnou do Interu. Tak je proti němu, podle Tebe, v Juve mnohem lepší hráč i takovej Trávník.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

ty si novej troll, nebo nějaká reinkarnace?

Reagovat
smazaný uživatel

Reinkarnovat budu během roku, mile rád tvůj příspěvek o tom jak jsou to aktuálně mnohem lepší hráči.

Reagovat
10

během roku už to asi moc aktuální nebude, ale dejme tomu...těším se na to

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě aktuální v té době. Fajn.

Reagovat
milanista9

Reagovat
El-Pistolero-68

Kulusevski je už brán jako křídlo, ne?

Reagovat
Brandon Walsh

Mnohem lepší hráči?

Pokud se chce JJ držet vysoko, je to docela slabá záloha. Arthur v Barceloně nic moc a proto se ho rádi zbavili, Rabiot je náladový frajírek. Snad jen Kulusevski může mít potenciál výborného hráče.

Reagovat
10

ano, AKTUÁLNĚ jsou tihle 4 mnohem lepší hráči než Tonali...

Reagovat
10

Meleš sračky jako vždycky. Já nikde neříkám, že to je špatnej hráč, přestože jsem na něj oproti působení v SB dost změnil názor. Jen říkám, že se od něj obecně očekávají věci, kterých není schopen, minimálně nyní.

Reagovat
CubONE

Ziadne tahanie sa od neho nastastie hned necaka. Zacne urcite dvojka Bennacer-Kessie, dalej sa uvidi.

Reagovat
El-Pistolero-68

Taky si myslim, ze si ten zaklad bude muset nejdriv zaslouzit. Kessiemu s Bennacerem to posledni zapasy fungovalo skvele, Pioli ho bude asi zapracovavat postupne, coz je jen dobre.

Reagovat
Eldarion

súhlas s tým (ne)prirovnaním k Pirlovi, naopak vôbec nesúhlasím s tou "nízkou" cenou. Osobne si myslím, že je dosť vysoká na 20ročného chlapca s jednou sezónou v Serii A, navyše medzi dvoma klubmi v Taliansku. Tá cena bude celkovo 35 mil., čo v dnešnej po-korone dobe je dosť, za koľko by išiel na jar? 50 plus?

Tonali patrí medzi top talenty v súčasnosti a to nie len v Taliansku, ale celkovo vo svete. AC pre neho najlepšia možná voľba momentálne.

Reagovat
10

Minulou sezonu a ještě začátek podzimu se psalo o zájmu největší klubů v Evropě a částkách 50m+, pod který Celino nechtěl jít, mluvil o tom, jak odmítl tyhle nabídky 60m od Barcelony a United. Teď jde za 25m + 10m v bonusech a vypadá to, že AC z těch reálných zájemců zbylo samo. Z toho pohledu mi to přijde málo.

Jinak AC je pro něj určitě lepší volba než Inter, to už jsem psal. Máte mladej kádr, měl by tam zapadnou dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda, s tím zájmem

Reagovat
Eldarion

Tak ano, kluby teraz radšej investujú desiatky mil. do skúsenejších hráčov ako do mladíkov, aspoň teda v tejto dobe keď sú fin. možnosti obmedzené, navyše Tonali nechcel opustiť IT. Reálne si ho najprv mohli dovoliť v IT iba Inter a Juve, a ako cena išla dola tak AC sa chytilo našťastie šance, Tonali ako milanista od mala nepotreboval asi presviedčať

Reagovat
10

Jo, to všechno chápu, ale kdyby tam ze strany Interu a Juve byl opravdu takový zájem, tak by asi ta cena byla nakonec jinde. Inter (i Juve) mají očividně problémy s cashflow a zbavením se nadbytečných hráčů, takže se to táhlo a když přišlo v té pozdější fázi AC, bylo rozhodnuto.

Reagovat
Largo

Presne, vic podobnej De Rossimu. Skoda, ze jsme na nej nemeli penize, Cellino by nam ho jako fanousek AS prodal rad.

Reagovat
Houfi

Jakmile padne v souvislosti s přestupem do AS jakékoliv rozumné jméno, tak jsem klidný, že nepřijde....

Reagovat
Largo

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Ešte že toho Pirla tak dobre poznáš. Keby si videl štatistiky tak by si netvrdil že nemá “zďaleka takú techniku a videní hry” alebo ze je nekreativny hráč (Ok napísal si to šalamúnsky ale je jasne že si to tak myslel).

Reagovat
10

wtf?

Reagovat
Vtáky cez tepláky

1.9 Key passes/game (2nd best in Serie A for deep-midfielders), 0.9 Key passes/game from corners (league best), 0.5 Key passes/game from freekicks (league best), 1.1 Key passes/game from long passes (league best)

7 Assists (league best for deep-midfielder), 6.28 xA (expected assists) (league best for deep-midfielder), 11 Big chances created (league best for deep-midfielder)

Only Bennacer (54) made more interceptions than Tonali (39) from U23 midfielders in Serie A

3rd most fouled midfielder in the league (Behind De Paul & Castrovilli)

Of 151 players to attempt at least 100 crosses last season, Sandro Tonali boasted the best accuracy (37.8%) in Europe’s top five leagues

3rd best dribble success in the league (80%), only 1.9% behind Bennacer in first

Reagovat
Vtáky cez tepláky

A to hral v tragickej Brescii, druhý najhorší útok

Reagovat
10

Ok, uznám ti, že kope dobře rohy, z kterých má většinu asistencí (5) a těch nesmyslných "key passes". Jinak jsou to dost zavádějící statistiky přímo vybraný v jeho prospěch, jsou důležitější, kde to moc dobrý nemá.

Jinak s tou tragickou Brescií to pro tyhle statistiky moc určující není, těm jejich hra hluboko nahrává, třeba u těch dlouhých míčů. Uvidíme, jak mu to půjde v AC proti zataženým obranám. Stejně tak 39 interceptions je v tak slabám týmu dost málo, nejlepší v lize mají kolem 80.

Reagovat
10

jinak z těch statisticky postavených hodnocení je zajímavý tohle - https://tacticsplatform.com/sandro-tonali-is-really-not-pirlo/

každopádně nepotřebuješ žádný statistiky, stačí ten fotbal trošku sledovat, a absolutně se nemůžeš pouštět do nějakých diskusí o tom, že Tonali má s Pirlem srovnatelnou techniku a vidění hry

Reagovat
Vtáky cez tepláky

zaujímavé čítanie, ale hovorí to len o tom, prečo nie sú podobný, nič o jeho zdaleka slabšej technike, nekreativite a podobne.

Reagovat
10

V porovnání s Pirlem omfg... myslím, že už stačilo

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Pirlo nemal o nič lepšiu techniku, a ak to tvrdíš, si mimo.

Reagovat
10

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Presne som očakával taku reakciu :) mimo toho, ja ho za nového pirla nepovažujem, len by som o ňom nehovoril ako o niekom kto nemá zďaleka taku techniku (Pirlo nebol žiadny ronaldinho), a tiež z toho mi to vyznelo ako keby mal byt daky nekreativny makelele, čo tiež nie je pravda. Možno by som vypustil tie negatívne superlatívy.

Reagovat
10

Ty se tady snažíš malovat virtuální realitu, tohle nejsou žádný negativní superlativa, ale normální realita.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Mass

Já sem ho viděl asi jen tak 4x, ale řekl bych, že se teda Pirlovi podobá hodně, dokonce i ty standartky kope velmi dobře. Přehled, klid na míči, dobrá obrana, chytrý přihrávky má, sice mu do Pirla chybí ty rány do vinglu a milimetrový pasy, ale hráči na tomhle postu vyspívaj později.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Reagovat
cresposuper

Vacsina tych ludi, co ho vychvaluje, ho videla max na youtube

Reagovat
Rock

99% lidí tady vidělo fotbal max. v televizi

Reagovat
10

Asi tak, jednou se ukopne na Marassi a už kope i standardky jak Pirlo

Reagovat
ED91

Alebo si len prečítali, že to je nový Pirlo.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty si ho viděl kde? Že si seš jistý, že to vychvalování není oprávněný?

Reagovat
cresposuper

Vychvalovanie je opravene vzhladom k tomu, ze ma len 20 rokov. Ale Pirlo to fakt nie je a ani nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo to ani být nemůže. Ten byl jen jeden, pro mě vyjímečný hráč. Tonali může být jednou na stejné úrovni jako Andrea.

Reagovat
El-Pistolero-68

Zas na druhé straně Pirlo v jeho věku nevypadal až tak extra výjimečně, ne? Spíš postupně dozrával a snad největší peak prožil paradoxně v Juve před sklonkem kariéry, kdy už ho v AC pomalu odepisovali.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Peak zažil pod Ancelotim, prestup do Juventusu by som označil skôr za taku reinkarnáciu, ale Juventus vtedy všetko drvil a vrátiť sa v tej tragickej konkurencii čo séria A mala bolo možno o niečo ľahšie.

Reagovat
DelPiero137

Sorry ale v tomto nemas pravdu ako podcenujes Pirlove vykony po prestupe do Juve. Okrem ligy drtil aj v repre (ME2012 opat patril medzi najlepsich), rovnako v LM ked sme sa dostali 2x do finale prispel nemalou mierou. Dovolim si povedat ze ten peak minimalne pokracoval.

Reagovat
El-Pistolero-68

Ja myslim, ze v Juve to jednu sezonu bylo i na Zlaty mic, to v AC asi spis ne.

Reagovat
DelPiero137

Prilo v 21 kvazi sam dotiahol Squadru k titulu ME21. Taku kvalitu v tak mladom veku som u Taliana odvtedy asi nezazil.

Reagovat
10

Pirlo byl považovanej za výjimečnej talent už někdy od 14 let, debutoval v Serii A v 16 letech, ve věku Tonaliho dominoval na EURU u21, kde byl úplně jinde než všichni ostatní atd. V zájmu Tonaliho bych už opravdu tohle srovnání opustil

Reagovat
El-Pistolero-68

Okay, tak jsem Pirla holt zacal registrovat pozdeji. Moje chyba.

Reagovat
Bucky

Reagovat
Largo

Pirlovi/Gattusovi/De Rossimu. Jeho slova, ne moje.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Csaplárova past

Pro AC ano, ale pro Tonaliho ...?

Reagovat
Rock

Lepší volba pro Sandra nebyla

Reagovat
Beči

Na jaře se zvedli, teď zajímavě posilují kádr, zůstal Ibra. Já bych budoucnost AC černě rozhodně neviděl. A hlavně si Sandro může být jistý, že bude nastupovat v základu.

Reagovat
Rybinho85

No podle mě základ hrát ze staru sezony nebude. Nevím proč by Pioli rozbíjel střed Kessie - Bennacer, když jim to po pauze tak klapalo.

Reagovat
Rybinho85

* startu

Reagovat
Beči

Možná proto, že Tonali je lepší než jeden i druhý. Ale souhlasím, hned ze startu asi v základu nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Tonali urcite nieje lepsi ako Benacer. Ma horsie staty za minulu sezonu aj skusenosti. Nezabudni, ze Benacer ma nieco uz odohrate za repre, vyhral s nou Africky pohar kde bol oceneni ako najlepsi hrac turnaja...

Reagovat
Eldarion

Bennacer-ovi verím, ten potenciál okamžite potvrdil a ide stále hore. Kessie síce hral teraz chvílu ako Seedorf z Pobrežia slonoviny ale zvyšného jeden a pol roku hral ako, no ako Kessie.

Keď sa vrátia diváci a zas budú títo hráči cítiť ten tlak tak to bude otázne, a zrovna Kessie mi ako chodiace sebavedomie nepríde, ale bodaj by som sa mýlil.

Reagovat
Yanek

Reagovat
El-Pistolero-68

Kessiemu pomohla hra na dva zalozniky, konecne nebyl zabity jako box2box, tam mu to fakt nejde. Mozna mu prospely i prazdne tribuny a navic je to hrac, ktery se sveze na dobre vlne se zbytkem tymu. Hral ted dobre, ale urcite misto nej vedle Bennacera uvidim, minimalne casem, Tonaliho.

Reagovat
smazaný uživatel

měl bys jí vidět červeno černě

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobrý?

Reagovat
noustres

Predikovat vývoj na 12 měsíců bývá těžké. Nicméně, většina to dokáže.

Reagovat
Aldeano

Pro AC super

Reagovat
SpartaOvenka

Yess! Super hráč, zkvalitní zálohu a ještě dost výkonnostně poroste, takové potřebujeme a takový on je!

Reagovat
Recoba Inter

Dobrý deal, Marotta by se nemusel stydět. Maldini

Reagovat
Vincent Vegan

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Marotta je na tohle divnej. Dodnes si vybavuju jak v Juve odmítl Verattiho za 10

Reagovat
Eldarion

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
didosh

Super!!!Paolo

Reagovat
Aldeano

Reagovat
penepi

Na fife má potenciál 91, takže bude dobrý.

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
h8_sfatto
Reagovat
Gazdo

Wtf to si ako dlho hral? 8 sezon?

Reagovat
h8_sfatto

hraju tak dlouho, že Dortmund je můj Liberec

Reagovat
guzman

Havertz jen 92 jinak dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že o něho v AS nebyl zájem, nový De Rossi by se hodil. Jinak Marottova půlroční práce úplně zbytečná.

Reagovat
Largo

A to namho Cellino nabizel a chtelho nejvic prave k nam. Velka skoda.

Reagovat
10

Podle Corriere della Sera (https://www.corriere.it/sport/20_settembre_05/inter-mercato-bloccato-suning-non-spende-piu-si-deve-viaggiare-costo-zero-591ef460-eee4-11ea-9589-37746edd34df.shtml) v Interu Zhang dost utáhnul kohoutky a vůbec to nebylo o tom, že by Conte preferoval Vidala, naopak o Tonaliho hodně stál.

Reagovat
smazaný uživatel

oni potřebují prodat ten svůj "odpad", aby se hnuli dál, jen to musí pochopit i Conte

Reagovat
cresposuper

Ono sa ani nemozme moc divit, ked to mercato odchodov je dlhodovo tragicke, tam sa mam stale mnozia pokemoni, ktorych sa nevieme natrvalo zbavit. Ak toto nezlepsime, tak nevidim nejake velke sance na to, aby sme sa dostali na tu uplne najvyssiu uroven.

Reagovat
10

V tomhle jsou Juve i Inter dost nepoučitelný, pokud v tom chtějí pokračovat i v týhle době po koronaviru, tak je to opravdu cesta do pekel.

Reagovat
PP

Nechtěli ho Juventini? Nebo je typologicky jako Arthur?

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Zda sa mi, ze sam hrac sa vyjadril (pripadne agent otec?-netusim), ze velmi chce hrat za AC, takze raz darmo.

Reagovat
10

Spíš jako Bentancur. Před rokem by do toho Juventus asi šel, teď to vypadá, že se bude šetřit. Resp. minimálně dokud se nezbaví Khediry, Higuaina apod.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zadarmo...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
sejber

Kylo Ren

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
db18

Reagovat
krisa

uši má schované

Reagovat
Werkrider

90% FIFA career mode hráčov bude plakať prvú sezónu z hlášky:"The player has recently joined the team and wont move again."

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik je 90% ze 3?

Reagovat
h8_sfatto

tyhle přestupy zbytečně zvedaj ceny, takže ho pak těžko dotáhneš do IV anglicky... viz Lukaku po odchodu z Belgie, Mbappé po odchodu z Monaca, jejich plat pak sotva utáhneš a ještě dřív ty náhodný požadavky na klubový luxus, to byl double shit. Jen Neymar tím, že zůstaval dlouho v Brazílii, tak býval snadno dostupný několik ročníků

Reagovat
ratusek

Jo tenhle týpek ve Fifě strašně vyroste. Tak vidím, že hra měla pravdu

Reagovat
h8_sfatto

http://prntscr.com/uepbe8

já doufám, že bude mít, protože od dob Nedvěda jsme tam lepšího hráče neměli...

Reagovat
ttopi
Reagovat
Petrinho17

Teba asi teraz rozmrazili

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, měl jít do Juve

Reagovat
Panděvova ofina

Neříkám, že by nepotěšil víc, než Vidal, ale mně bude tuhle sezonu stačit, když na úkor Gagliardiniho bude hrát Eriksen, který by měl v každém lepším (logicky vedeným) týmu stabilní základ.

Reagovat
Recoba Inter

A my nejsme logicky vedeni? Conte ho nechtěl, Marotta si ho přesto dotahnul. Příliš logiky zde nevidím.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Vybrat si mezi ním a Vidalem, tak chci jednoznačně Tonaliho. Bohužel Conte je zaslepen tím bláznem.

Reagovat
snuff24

a opravdu ho máte všichni tak nasledovanýho nebo se všichni jen vezou na vlně hejtujeme Vidalaa starce co kupuje Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Sledoval jsem Tonaliho v letošní sezoně docela dost a líbil se mi ve většině utkání. Jasně asi by to nebylo hned do základu, ale je to perspektivní hráč do budoucna a především ta spolupráce s Barellou by se mi jednou hodně líbila. Za mě chyba nechat ho AC.

U Vidala je to jednoduché, v dresu Barcelony se mi natolik zhnusil, že ho fakt nesnáším a marně doufám, že ten přestup nedopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

já vím, že už je to nějaký rok, ale v juve byl super! Dříč, co nevynechal jediný souboj.

A jestli se nepletu, tak jeden rok byl i nejlepší ligovej střelec týmu (když tam byli v útoku ty lemplové)

Reagovat
El-Pistolero-68

No to už je pěkně dávno. Samozřejmě pořád nějakou kvalitu má, ale už to není ten Vidal z Juve, to byl jeho vrchol. A s jeho fyzickým stylem se dá čekat, že už půjde spíš dolů. Ale sezonu či dvě ještě Interu může slušně pomoct, vůbec v Serii A.

Reagovat
smazaný uživatel

To ale nebylo ložené buď ten či onen. Kdyby ano, vybrali by Tonaliho. Jde o peníze. Inter čekal, dokud někoho neprodá, aby ho mohl koupit. Vidal přijde zadarmo.

Reagovat
Recoba Inter

Měl by, ale jisté to není. Podle posledních informací, s nim nechtějí ukončit smlouvu jen tak. Rádi by za něj dostali odstupné což Marotta okamžitě odmítá.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to tak vhodil do srovnání. Kdyby Inter Tonaliho chtěl, tak by byl už dávno podepsán.

Reagovat
smazaný uživatel

Tento jednoduchý pohled jsem měl 10 let nazpět taky. Tak jednoduché to fakt není.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, že není. Jen se o nich dvou tak nějak nejvíc spekulovalo.

Reagovat
Yanek

Nejlepší na tom je, že konečně přišel záložník, který umí hrát konstruktivně. Určitě je pozitivní, že se slušně rozehráli Kessie s Bennacerem a nebudou se od něj hned čekat velké věci. Snad vyjdou posily i na další posty.

Reagovat
Eldarion

bohvie, či si Kessie udrží formu z poslednej doby alebo ju zlepší ale popravde mám pochybnosti. Ak chceme hrať teda na 2 CDM tak vynikajúca rotácia, škoda toho Bakayoka.

Reagovat
Yanek

Bakayoka je škoda, ale Chelsea musí prodávat a ty jejich aktuální požadavky nejsou realistické. Myslím, že se to ještě může vyvrbit, zvlášť když on sám chce přijít. Sám jsem zvědavý, jak mercato nakonec dopadne a jestli Maldini ještě využije nějakou příležitost.

Reagovat
CubONE

Neviem, ci by Bakayoko nevyvadzal, keby bol len vice-Kessie. A ten plat, co by chcel od druheho roku, bol strasne velky.

Reagovat
Yanek

To s tím platem jsem vůbec nezaznamenal. Ale tohle jsou přesně věci, kvůli kterým některé dealy prostě nevyjdou a málo se ví. V tomhle už Maldinimu docela věřím.

Reagovat
El-Pistolero-68

Bakayoko nakonec padá nebo co? To jsem nezaznamenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Bakayoka by som este nezatracoval. Chelsea chce nerealnych 30m o rok a my ho nemusime podpisat lebo nas tam topanka netlaci (najme teraz po podpise Tonaliho) takze sa Maldini rozhliada po alternativach a kludne ho moze podpisat az v poslednych hodinach mercata ked Chelsea zrejme pojde dole s cenou, lebo nikto iny o neho nema zaujem a oni potrebuju predat/poslat na hostovanie, kedze uz nakupili za barak...

Reagovat
El-Pistolero-68

Ten střed zálohy nás ničil od té doby, co odešel Pirlo. Když si vzpomenu na Muntariho, Flaminiho, Essiena, Nocerina a další...

Reagovat
El-Pistolero-68

Jak jsem mohl zapomenout. A taky Bertolacci, Emanuelson nebo Bakaye Traoré. To byly noční můry.

Reagovat
El-Pistolero-68

Jak jsem mohl zapomenout. A taky Bertolacci, Emanuelson nebo Bakaye Traoré. To byly noční můry.

.

Reagovat
irik

Reagovat
ACSeRw!n

prej je lepsi nez Pirlo.. to sem teda zvedavej..

Reagovat
snuff24

prej jsem taky mohl bejt chytrej kdybych nebyl blbej

Reagovat
El-Pistolero-68

A kdybych nebyl blbej, byl bych jako Einstein...

Reagovat
snuff24

Reagovat
DelPiero137

Landa?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze by se A.C ten ban za porusovani financni fair play tak zalibil ze dal nakupujou? chapu ze je treba udrzet konkurence schopnost ale kdyz jsem na pokraji krachu a uz od prichodu novych majitelu je vse hodne na hrane propasti tak snad neutracim miliony euro ...

Reagovat
CubONE

Reagovat
Fortex

Kde si byl na tom že jsou na pokraji krachu?

Reagovat
smazaný uživatel

No ani druhy preprodej je nedostal z predluzeni a hodnota znacky taky dost klesla .. nebyt milionu pardonu ze strany bank uz zanikly by 3 roky zpet

Reagovat
Hagi79

Co to?

Reagovat
Fortex

Tak to by zanikly i další týmy, kdyby banky nebyly tak shovívavé. Přestav si MU, který má největší dluh s Barcou snad na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

no vidim, ze nemas vobec spravne info tak si dovolim vyviest ta z omylu. Prave predaj resp. sprava Eliottu priniesla klubu financnu stabilitu kedy Eliott vyplatil vsetky dlhy klubu (takze netusim odkial mas tu blbost s pardonom od bank) a stabilizoval financie ako aj platy hracov...

Reagovat
smazaný uživatel

Ti je prave pred bankrotem zachranili ale AC je roky po sobe ztratovou znackou a akcionari takovou akvizici logicky casem odprodaji otazkou je kdo bude mit o klub zajem ackoli ma hystorii jednoho z nejuspesnejsich klubu vubec .. jinak napr tady: https://www.forbes.com/sites/chloeberesford/2019/10/24/time-to-question-the-ac-milan-owners/#13262e9b2f16

https://acmilan.theoffside.com/2019/10/17/20918504/ac-milan-record-their-highest-ever-financial-loss-in-a-year-acmilan-news-transfer-finance-gazidis (a ted o rok pozdeji diky "viru" samo jeste vetsi ztrata)

https://sempremilan.com/revenues-down-and-costs-up-twitter-thread-examines-the-dire-state-of-ac-milans-finances (tady to mas i krasne srovnane s celou ligou;))

Reagovat
smazaný uživatel

ty co tu davas?

Reagovat
Pipo123

Matri do Lazia ako spolupracovník Tareho, zaujímavá myšlienka, mal by mať slovo pri prestupoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je PECKA! Přesně hráč, kterýho jsem chtěl aby přivedli.

Reagovat
El-Pistolero-68

Hlavně je fajn, že velký italský talent zůstává v Serii A a nejde třeba do PSG jako Verratti.

Reagovat
Zark

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Kaka14

super vraj sme vyriesili Rebica a podpisali sme ho na 3 roky .... a Silva ostava Franfurktu... zase dobra praca Maldini

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Nie len na ihrisku ale aj mimo neho je skvelý (zatiaľ). A ako ho odlišovali že to že bol dobrý hráč ešte neznamená že bude dobrý manažér a hla.

Reagovat
Kaka14

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele