Primera Division - souhrn 1. kola

29.08.2009, 21:57, aktualizováno 31.08.2009, 23:55
Komentáře a souhrny
Barcelona vykročila za obhajobou správnou nohou, doma přehrála Gijón. Vyhrál i Real Madrid, byť se proti La Coruni nadřel. Ve šlágru kola zvítězila Valencia nad Sevillou, Getafe si veze všechny body ze Santanderu, Málaga uštědřila lekci Atlétiku, tři body mají i Athletic a Mallorca...

Real Madrid - Deportivo La Coruña 3:2

29.08.2009 20:00

Góly: 26. Raúl, 36. Cristiano Ronaldo (pen.), 60. Lassana Diarra - 30. Riki, 46. Juan Carlos Valerón

Real Madrid v zajímavém duelu porazil 3:2 Deportivo La Coruňa a vstoupil tak dobře do nového ročníku Primera Division. Klub z hlavního města ukázal velikou sílu v ofenzivě, ovšem také velice slabé chvíle v defenzivě. Deportivo rozhodně neodehrálo špatné utkání a může ho mrzet neproměněná šance Valerona, který mohl poslat hosty do vedení 3:2.

Hned ve druhé minutě utkání měl velkou šanci Kaka, který po pěkné přihrávce Diarry pálil z úhlu těsně vedle hostující branky. Na druhé straně zahrozil Filipe, s jeho prudkým centrem si ale poradil Casillas. Po úvodních rušných minutách se hra uklidnila, až ve dvacáté minutě pálil z dvaceti metrů Brazilec Kaka, jeho technická rána těsně minula branku. V 26. minutě přišla první branka Realu, agilní Kaka krásnou přihrávkou našel v pokutovém území Benzemu, jenž mezi nohama brankáře Aranzubii trefil tyč, od které se míč odrazil k Raulovi a kapitán Realu Madrid s klidem dopravil míč do prázdné branky - 1:0. Ovšem už o čtyři minuty později bylo vyrovnáno, Juca krasným centrem našel v pokutovém území nekrytého Ivana Rikiho, jenž přesnou hlavičkou vyrovnal. Ve 35. minutě se však Real ujal znovu vedení, pronikajicího Raula v pokutovém území srazil brankář Aranzubia a odpískanou penaltu proměnil Cristiano Ronaldo. O další minutu později mohli jít domácí do dvoubrankového vedení, to by však po centru Cristiana Ronalda musel Raul překonat Aranzubiu. V závěru prvního poločasu pálil těsně vedle Benzema.

Skvěle se povedl vstup do druhé půle Deportivu, hned ve 46. minutě se ocitl na hranici pokutového území nikým nekrytý Valeron, který přesnou ranou k tyči vyrovnal na 2:2. V 52. minutě to byl Cristiano Ronaldo, který pálil levačkou metr vedle levé tyče hostující branky. V 57. minutě měl Valeron velikánskou šanci, ovšem sám na málem vápně z voleje těsně minul branku. Po hodině hry přišel trest za spálenou gólovku Valerona, Lass Diarra přesnou střelou z dvaceti metrů pozemi k tyči poslal Real potřetí v utkání do vedení. Hned o minutu později podruhé v utkání nastřelil Benzena brankovou konstrukci. Dvacet minut před koncem to byl Cristiano Ronaldo, jenž pronikl po levé straně hřiště a vystřelil na přední tyč, brankář Aranzubia byl však pozorný. Další technickou ránu poté vyslal směrem na hostující branku Kaka, ani naprotřetí se však nedočkal. V závěru pálil mimo Cristiano Ronaldo, z vítězství se ale i tak radoval Real Madrid.

Více informací k zápasu

Real Zaragoza - CD Tenerife 1:0

29.08.2009 22:00

Góly: 73. Javier Arizmendi

Souboj dvou nováčků byl k vidění na stadiónů La Romareda, kde se domácí Zaragoza utkala s Tenerife. Hosté předvedli velmi slušný výkon a vypracovali si několik gólových šancí, jenže je nedokázali proměnit, za což se v nejvyšší soutěži platí. Ostrované za to zaplatili porážkou, neboť za Zaragozu se v 73. minutě prosadil Arizmendi.

Los Maňos nezačali vůbec špatně a v první čtvrthodině byli lepším týmem. Po akci Aguilara s Uchem zakončoval Jorge López, pro hosty ale vše vyřešil brankář Aragoneses. Tenerife nezazmatkovalo, drželo se své taktiky a postupem času se více a více dostávalo do hry.

K vidění tak byl dobrý fotbal dvou kvalitních celků, které jsou schopny držet se své strategie a předvádět disciplinovaný výkon. Celkový vkon obou týmů naznačoval, že udržení se v soutěži i pro další rok rozhodně je reálný cíl. Pouze Tenerife bude muset značně zapracovat na koncovce, zvláště pak Alejandro Alfaro.

Hostující záložník měl několik slibných příležitostí, za zmínku stojí hlavně šance na závěr prvního poločasu, kdy se objevil zcela sám před brankářem Carrizem, ale trestuhodně zaváhal.

To se však nijak negativně na psychice týmu neprojevilo, Tenerife do druhého poločasu skočilo v mnohem větší pohodě než Zaragoza. Ta působila značně unaveným dojmem a gól pro hosty se zdál jen otázkou času.

Tenerife si tvořilo jednu šanci za druhou, přičemž nejaktivnějším hráčem na hřišti byl Kome. Africké křídlo mělo na svědomí několik závarů v pokutovém území domácích a obránce Laguardia si s ním vůbec nevěděl rady. Blízko gólu byli krom Komeho také Nino, Richi nebo Alfaro, branka však nepřišla.

Kouč Marcelino v době největšího tlaku soupeře poslal na hřiště Herreru s Babicem, i když těžko následný gól připočíst právě těmto střídáním. Autorem branky každopádně byl Arizmendi, jenž se prosadil při nepřehledné skrumáži před brankou Aragonesese.

Gól zlomil víru hostů, Naopak Los Maňos ožili a tři body už si do konce zápasů bez větších problémů uhlídali. Zaragoza tak bere 3 body, s předvedenou hrou však mohou být spokojeni hlavně hosté.

Více informací k zápasu

Racing Santander - Getafe CF 1:4

30.08.2009 17:00

Góly: 44. Mehdi Lacen - 12. Rafa, 29. Roberto Soldado, 34. Roberto Soldado, 56. Roberto Soldado

Getafe zničilo Racing Santander na jeho vlastním hřišti 4:1 a dalo tím jasně najevo, že sestup ani letos na předměstí Madridu neplánují. Hrdinou utkání byl Roberto Soldado, který se hned na úvod sezóny předvedl hattrickem. V Kantábrii mají o čem přemýšlet...

Hosté nemuseli předvést žádný excelentní výkon, góly jim značně usnadnil Racing početnými hrubkami. Zápas byl prakticky rozhodnutý už po poločase, do kabin se šlo za stavu 1:3 a herní projev Santanderu nenapovídal, že by byl obrat možný.

Domácí začali aktivně a ovládali hru, byť nebezpečí pro branku Getafe z toho neplynulo. Prvním náznakem šance byla akce Pedra Munitisa, který připravil pozici pro Geija, jenž prověřil pozornost brankáře Ustariho. Hosté se z počátku trochu hledali, ale postupně nacházeli své místo na hřišti. A aniž by stihli předvést něco mimořádného, ujali se vedení. Rohový kop zahraný na vzdálenější tyč dopravil do brány Rafa, čímž soupeře uvrhl do několika minut krize.

Na domácích gól skutečně zanechal stopy a po další čtvrthodince přišel během zmatku v pokutovém území druhý gól. Autorem branky byl Soldado, který už pár minut předtím orazítkoval tyč Toňovy brány.

Racing se dostal naprosto ze hry a Getafe toho využilo pro vstřelení třetího kousku. Parejo přiťukl Crespovi, jenž přihrál Soldadovi a bývalý hráč Realu Madrid už věděl, co má s míčem provést. Kantábrijci se dokázali sebrat těsně před koncem poločasu, když nejdříve Munitis ze standardky orazítkoval tyč a následně Lacen snížil na 1:3 po akci, v níž měl opět prsty Munitis.

Druhý poločas začal přímým volným kopem Pareja, s vypětím všech sil zasáhl Toňo. Ani on však nezabránil v souboji 1 na 1 Soldadovi, aby dovršil svůj hattrick. Getafe využilo snahy Racingu na snížení a udeřilo z rychlého protiútoku.

Pohroma mohla být pro domácí ještě větší, ale rozhodčímu se pravděpodobně Racingu zželelo a neodpískal penaltu po faulu na Soldada. Závěr utkání už byl čistě ve znamení Getafe, které si v poklidu došlo pro cenné tři body.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Atlético Madrid 3:0

30.08.2009 17:00

Góly: 34. Nabil Baha, 61. Manu, 89. Xavi Torres

Málaga porazila rozdílem třídy Atlétiko Madrid a pomstila se tak za prohry v prvním kole loňské sezony s tímto soupeřem.

Před dvanácti měsíci skončil tento duel v Madridu 4:0 pro Atlétiko. Do vedení poslal domácí po půlhodině hry Nabil Baha, další branky přidali po chybách hostující obrany Manu a Xavi Torres. Atlétiko dostalo tři branky přestože v létě posílilo zadní řady, když přišli gólman Asenjo a stoper Juanito.

Domácí začali lépe, Xavi Torres ale střílel zblízka nad. Na druhé straně hlavičkoval nad Raúl García, po centru Agüera hlavičkoval nebezpečně Simao, ale gólman Munua vyrazil míč na roh. Po půlhodině hry byl mezi diváky vykázán hostující kouč Resino, Munua zlikvidoval pokus Agüera. Pak už šla Málaga do vedení, když centr Manola Gaspara vrátil volejem zpět do vápna Duda a Baha se trefil krásnými nůžkami.

V druhé půli mohlo Atlétiko vyrovnat, ale Munua zlikvidoval střelu Clébera Santany. V 63. minutě přidala Málaga druhou branku. Trestný kop našel volného Luqueho, jeho střelu Asenjo ještě vyrazil a míč tak do sítě dopravil až Manu. Atlétiko už nedokázalo odpovědět a třetí gól inkasovalo až v závěru. Po rohu Selima Benachoura byl opět nekrytý hráč, tentokrát Xavi Torres, a hlavičkou stanovil konečné skóre. Málaga tak poněkud překvapivě vyhrála vysoko 3:0.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Xerez CD 2:0

30.08.2009 17:00

Góly: 57. Aritz Aduriz, 59. Tuni

Xerez zažil hořkosladký den, v němž si odbyl historickou premiéru v Primera División. První zápas ale také přinesl první porážku. Andalusané přitom byli zvláště v prvním pločase lepším celkem, ale nedokázali proměnit své šance, za což je Mallorca dokázala vytrestat.

Rozhodující moment zápasu přišel ještě před koncem prvního poločasu, kdy se po druhé žluté kartě nechal vyloučit Goida. Žlutý trest přitom byl dost nesmyslný, ruka, za níž byl udělen, rozhodně za žlutou nebyla. V deseti hrající hosté sice dokázali z počátku navázat na výkon z první půle, ale nakonec z náhodné akce inkasovali a když byl následně vyloučen ještě Carlos Calvo, byl Xerez ze hry definitivně.

Jak už bylo řečeno, i v deseti nováček soutěže vzdoroval osudu a hrnul se dopředu. Problémem byla koncovka, v níž selhali Víctor Sánchez, Abel i Maldonado, aby na druhé straně přišel blesk z čistého nebe.

Tuniho centr z levé strany našel před Renanem Adurize a ten započal cestu svého týmu za třemi body. Hned o dvě minuty později přišel další gól, tentokráte se trefil samotný Tuni a bylo rozhodnuto. Aby toho nebylo na hosty málo, byl vyloučen ještě Carlos Calvo a i když se sesvěřenci kouče Zigandy stále hnali vpřed, síly na zvrat už nenašli.

První zápas v historii nejvyšší soutěže tak pro Xérez body nepřinesl, ale dojem ze hry byl více než dobrý a fanoušci v Andalusii nemusí ztrácet hlavu. Naopak Mallorca nepředvedla nic světoborného a nebýt vyloučení, pravděpodobně by na vítězství nedosáhla.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Villarreal CF 1:1

30.08.2009 17:00

Góly: 37. Walter Pandiani - 31. Santi Cazorla

Remíza 1:1 se zrodila na stadionu Reyno de Navarro, kde domácí Osasuna remizovala s Villarrealem. Vedení se sice po půlhodině hry ujali hosté, hned o šest minut později ale domácí vyrovnali na konečných 1:1.

Aktivněji začali v utkání domácí, nová posila z Numancie útočník Aranda vyslal Pandianiho, který z hranice pokutového území pálil mimo. Na druhé straně hlavičkoval mimo Diego Godin. V pětadvacáté minutě musel střídat kvůli zranění Marcos Senna, jehož nahradil Ibagaza. V 31. minutě šli hosté do vedení, Santi Cazorla dostal hodně prostoru ke střele, jeho tečovaná rána od obránce Sergia zmátla brankáře Ricarda a skončila v síti. Z vedení se ale Villarreal příliš dlouho neradoval, už v 36. minutě našel opět Aranda Pandianiho, jenž se tentokráte trefil do černého a vyrovnal.

Druhý poločas byl především boj o střed pole, ani jedno družstvo nechtělo udělat chybu. Hostující útočník Nilmar střílel v úvodu druhé půle nad Ricardovu branku, zatímco Cazorla o pár minut později pálil mezi tři tyče, jeho technický pokus ale vyrazil Ricardo. S postupem času se dostávala Osasuna pod tlak, avšak Žlutá ponorka v závěru nevytěžila nic víc než nebezpečnou ránu Roberta Pirese.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Espanyol Barcelona 1:0

30.08.2009 17:00

Góly: 78. Gaizka Toquero

Athletic Bilbao porazil Espanyol 1:0, jediný gól dal dvanáct minut před koncem Gaizka Toquero.

Určitě to nebyl výsledek uspokojující hostující celek, který ještě stále psychicky strádá po tragické smrti svého kapitána Daniela Jarqueho. Projevila se u rozehranost svěřenců Joaquína Caparróse, kteří hráli už sedmý soutěžní zápas v této sezoně. Předtím to byli čtyři zápasy v Evropské lize a dva ve španělském Superpoháru a podle toho také byl Athletic zkraje zápasu nebezpečnější.

Bilbao mohlo vést už po devíti minutách, když tvrdě na branku hlavičkoval Fernando Llorente, ale gólman Kameni předvedl dobrý reflex. O osm minut později byl opět hrdinou Kameni, když vyrazil hlavičku Toquera. Na opačné straně střílel na Iraizoze Verdú, ale trestuhodně zamířil vedle. Další šanci hostí měl Ivan Alonso, když přeskočil svého strážce Xabi Castilla, ale pak hlavičkoval nad.

Po změně stran se týmy nějaký čas jen ostřelovaly zdálky. Nejnebezpečněji si vedl domácí Gurpegui. S postupem času se také zdálo být jasné, že tento zápas může rozhodnout jediná branka a tak se také stalo. Toquero se zbavil svého strážce Xavo Chiky a prostřelil Kameniho. O minutu později mohl druhý gól přidat Llorente, ale branku minul. V závěru šel útočit i hostující gólman, ale bývalý hráč Espanyolu a nyní gólman Bilbao si se situací poradil.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Sevilla FC 2:0

30.08.2009 19:00

Góly: 47. Juan Mata, 80. Pablo Hernández

Valencia ve šlágru kola porazila na Mestalle Sevillu 2:0 a v tabulce jí patří po úvodním kole třetí příčka. Sedmnácté Seville nevyšlo na hřišti východošpanělského klubu nic, utkání dosti ovlivnilo vyloučení Kanoutého na konci prvního poločasu.

Do utkání vstoupily oba celky opatrně, první nebezpečnou střelu viděli diváci až po dvaceti minutách hry, kdy Pablo Hernandez pálil z hranice pokutového území k pravé tyči, brankář Palop ale předvedl dobrý zákrok. Sevilla si na za celý první poločas nevytvořila šanci, domácí dál trpělivě útočili, Silva pálil ale taktéž mimo. V nastaveném čase prvního poločasu přišel velice důležitý moment, Kanouté tvrdě fauloval Marchenu a uviděl od rozhodčího druhou žlutou kartu, a tudíž čekal Andalusany celý druhý poločas v deseti.

Netopýři takřka ihned využili početní převahy, když ve 47. minutě se po přihrávce Banegy prosadil střelou z patnácti metrů Juan Mata. Hra domácích se od té doby zklidnila, Sevilla se v deseti prosazovalo v ofenzivě ještě méně, než v prvním poločase a tak se nemohla pořádně ukázat nová posila Valencie gólman Moya. Andalusanům nepomohl ani střídající Negredo. Utkání rozhodl deset minut před koncem Pablo Hernandez, jenž po skvělé akci Evera Banegy přehodil brankáře Palopa.

Více informací k zápasu

UD Almería - Real Valladolid 0:0

30.08.2009 21:00

Góly: -

Almeria v létě přišla o Alvara Negreda a absence elitního kanonýra se projevila hned v prvním zápase nové sezony. Domácí nedokázali využít velice dlouhou početní převahu a s Valladolidem nakonec jenom remizovali 0:0.

Almeria se loni mohla chlubit vynikající domácí bilancí, když vyhrála jedenáct zápasů, remíza s Valladolidem je tak i z tohoto pohledu ztrátou. Úvod utkání přitom byl na zajímavé momenty poměrně bohatý. Diego Alves musel hned po třech minutách likvidovat pokus Berchicheho, poté jenom pohledem zkontroloval Sesmovu střelu. Na druhé straně se proti pokusu Crusata zaskvěl Jacobo.

Důležitý moment přišel ve 13. minutě, Nivaldo sestřelil Ucheho a rozhodčí Mateu Lahoz tasil červenou kartu.

Valladolid se vyloučením nenechal v útočné fázi uspat a po individuální akci pálil nepřesně Aleman. Pro toho to byla poslední akce zápasu, v 16. minutě ho totiž vystřídal Baraja. Ve 23. minutě neproměnil obrovskou šanci Juanma Ortiz, který po centru Soriana netrefil hlavou prázdnou bránu.

Almeria zvyšovala tlak a Jacobo se musel činit proti voleji Crusata, tentýž hráč poté dorážel nepřesně.

Druhý poločas otevřela rána Sesmy, které se do cesty postavilo břevno. Za domácí odpověděl Uche a jeho volej musel s vypětím všech sil vyrážet Jacobo. Hostující obranu hodně zaměstnával Crusat, ale jeho další pokus z 57. minutě postrádal přesnost. V 64. minutě pak pohlednou akci zakončil hlavičkou nad Acasiete. Následně musel do akce znovu Jacobo, jehož po rohovém kopu Crusata prověřil Soriano.

V 70. minutě se Almerii konečně podařilo Jacoba překonat, Ucheho hlavička ovšem skončila na břevně. O pět minut později pak už Uchemu zkazil radost zákrokem Jacobo. V poslední šanci zápasu pak nemířil přesně střídající Jose Ortiz.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Sporting Gijón 3:0

31.08.2009 22:00

Góly: 17. Bojan Krkić, 42. Seydou Keita, 82. Zlatan Ibrahimović

Barca si i díky gólu Zlatana Ibrahimoviče poradila se Sportingem a po výhře 3:0 bere všechny tři body. Katalánci od začátku kontrolovali vývoj hry a i když jejich výkon měl k dokonalosti daleko, vítězství bylo zasloužené. Stínem nad zápasem je zranění Maxwella s Bojanem.

Hosté předváděli překvapivě defenzivní taktiku, na kterou nejsme od svěřenců Manuela Preciada zvyklí, a nutno dodat, že jim dlouho vycházela. Blaugranas sice naprosto dominovali v držení míče, ale větší šance v hojném počtu nepřicházely.

Jako blesk z čistého nebe se pak zjevila příležitost pro Castra, který ale tváří v tvář Valdésovi poslal míč vysoko nad, a dobrá práce De Las Cuevase přišla v niveč. A navíc přišel po pár minutách trest. Rohový kop zahraný na bližší tyč prodloužil Keita na úplně volného Bojana, jenž rybičkou poslal míč do sítě.

Sporting i přes inkasovaný gól myslel halvně na defenzívu, ale několikrát se mu podařilo dostat vpřed a vybojovat řadu rohových kopů, z těch však ani jednou žádná gólovka nehrozila. Práci tak Valdésovi obstaral až Maxwell nepříliš podařenou přihrávkou, katalánský brankář však stihl včas zasáhnout před presujícími útočníky.

Na druhé straně nejdříve vyslal slabou střelu Ibra a poté už přišel druhý gól. Po nakrátko zahraném rohovém kopu zafungovala na jedničku exsevillská spolupráce Alvés - Keita a druhý jmenovaný se hlavou zapsal na listinu střelců, a potvrdil tak fantastický výkon z průběhu celého zápasu. Zkušený záložník má v začátku sezóny famózní formu a dnes byl dost možná nejlepším hráčem na trávníku.

Začátek druhé půle navázal na konec první, hned po minutě střílel Zlatan, chvíli nato prozměnu Bojan po pasu Pedra, ani jedna rána však ke gólu nevedla. V 55. minutě přišla první špatná zpráva pro Guardiolu, když se zranil Maxwell, počáteční prognozy však uakzují, že by se nemělo jednat o nic vážného.

Už s Abidalem na hřišti sledoval slušně zaplněný Nou Camp (přes 70 tisíc diváků) tyčku Keity (opět hlavou), balón se pak sice odrazil přímo k Piquému, ale ten nestihl zareagovat a hostující obrana vykopla míč mimo nebezpečí.

To už se jí ale nepodařilo při dalším Alvésově centru, který jeden z obránců Gijónu prodloužil na zadní tyč, kde rybičkou doskočil k prvnímu gólu za Barcelonu Zlatan Ibrahimovič. Třetí gól a opět hlavou, zdá se, že v Ciudad Condal se přes léto tvrdě pracovalo na standardních situacích.

Ještě před gólem se v souboji ve vápně zranil Bojan a musel být nahrazen Jeffrenem. Odhad doby rekonvalescence bohužel tak optimistický jak u Maxwella nebyl a katalánský útočník si od hry odpočine po dobu 15 až 20 dnů.

Ibrovi gól prospěl a hned vzápětí vybídl pěknou přihrávkou ke gólu Pedra, ten ale neuspěl. Poté se švédský útočník dostal k výbornému centru Xaviho ale místo zakončení zvolil obtížnou přihrávku na Keitu, na níž reprezentant Mali nedosáhl.

Barcelona tedy v pohodě vyhrála , Sporting však ty skutečně důležité zápasy teprve čekají.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Getafe CF11004:13
2.Málaga CF11003:03
FC Barcelona11003:03
4.Valencia CF11002:03
RCD Mallorca11002:03
6.Real Madrid11003:23
7.Athletic Bilbao11001:03
Real Zaragoza11001:03
9.CA Osasuna10101:11
Villarreal CF10101:11
11.UD Almería10100:01
Real Valladolid10100:01
13.Deportivo La Coruña10012:30
14.CD Tenerife10010:10
Espanyol Barcelona10010:10
16.Xerez CD10010:20
Sevilla FC10010:20
18.Racing Santander10011:40
19.Sporting Gijón10010:30
Atlético Madrid10010:30

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (311)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No čéče .. žádnej zázrak vyhrát 3:2 s Deportivem, ale první zápas se zvládl, tak snad se to zlepší a začne šňůra výher

Reagovat
smazaný uživatel

První zápas, respektive vstup do sezony je hodně důležitej. Výsledek 3:2 není nejlepší.

Hodně se mi v tomhle zápase líbil Kaka', nadruhou stranu být Raulem tak bych rozhodně kopl sám penaltu, kterou si sám vybojuju, ale hold Cristianko se toho s radostí ujme a zaskóruje si...

Reagovat
Dubov

Ještě to neklapalo tak jak má, ale to se doufám zlepší. Nejvíc se mi dneska líbil Lass.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2 krat som ho videl odhodlat sa k strele na branu a 2 krat dal gol

Reagovat
smazaný uživatel

jak může fotbal komentovat někdo, kdo ještě nepochopil, že na jména se nehraje a hlavně někdo, kdo dokáže pět minut popisovat cestu nějakýho tragéda z autobusového nádraží na vlakáč v Tallinu ...

Reagovat
Logan

to mluvis o cem?

Reagovat
smazaný uživatel

no, Macháček pravil, že podala La Coruňa velmi dobrý výkon - já si to nemyslím. Dneska mohli uhrát bod i tři. On si prostě myslel, že Real bude teď vyhrávat (sám to řekl) každý zápas 3:0, 4:0 nebo 5:0. Což je dementní ...

No a pak dobře pět minut popisoval "velmi zajímavou historku" Kakáho, který se ztratil v Tallinu a museli ho z brindy tahat policajti. Opravdu bych bez té informace nemohl dále existovat a kdo ví jestli teď kvůli tomu usnu ...?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tým bodom či troma už nesúhlasím ...

Reagovat
Logan

Aha, koukal si na Sport 1?! ja koukal na GOL TV : tak to pak chapu

Reagovat
smazaný uživatel

nejsi trosku moc zaujaty? jasne ze tohle je trapny ale mel bys nad tim mavnout rukou...me spis prijde ze jsi nastvany ze real vyhral ale neber to jako provokaci

Reagovat
smazaný uživatel

ne, tak já dnešní výhru vaší čekal a naštvaný opravdu naštvaný nejsem. Zaujatý? Proti Macháčkovi? Nejsem. Jako komentátora ho většinou beru, ale dneska mě přišel jak v tranzu, jak na drogách ...

Reagovat
-Kopy-

Když dal real góla, tak úplně křičel a když dal gól Depor, tak jen tak normálně a beznadčení...

Reagovat
smazaný uživatel

jak se rozplýval nad tím, jak se Ronaldo vyplácí hned první zápas, když dal gól ... Sice pentle, ale to Macháčkovi jaksi nevadilo ...

Reagovat
homeles8

Ty máš problémy....

Reagovat
smazaný uživatel

jo no taky mi to prislo trosku trapny ale ja to rikam furt ze kvalitni komentatory ma jen ceska televize

Reagovat
smazaný uživatel

A to druhé platí jenom tak z 50%

Reagovat
smazaný uživatel

Zklidni hormon, Jiříčku, takovýhle komentář měli loni při zápasech Barcelony takřka všichni, ale to sis překvapivě nestěžoval. Jinak sledovat La Ligu s komentářem Sportu 1 chce fakt odvahu...

Reagovat
smazaný uživatel

Zklidni hormon, Jiříčku, takovýhle komentář měli loni při zápasech Barcelony takřka všichni, ale to sis překvapivě nestěžoval. Jinak sledovat La Ligu s komentářem Sportu 1 chce fakt odvahu...

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím si, že by byl komentátor z Barci odvařen za stavu 1:1, 2:1 a podobně. Pokud byli komentátoři ohromeni Barcou, tak za stavu 4:0 apod. A i v těch případech, myslím, se nedělo to, co v sobotu

Reagovat
Xavi

Tak hlavně to co předváděla Barca minulou sezónu a to co předvedl Real s Deporem je pořád úplně někde jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

to taky

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, ten blb ma taky pekne štval

Reagovat
Dubov

Vypadá to, že jsem měl štěstí když jsem koukal na netu se španělským komentářem, kterýmu nerozumim ani slovo

Reagovat
Zajda

souhlasím ...

Reagovat
smazaný uživatel

Toho "tragéda" sis mohl odpustit

Reagovat
smazaný uživatel

cekam kdo si tu prvni zahraje na experta a zacne kritizovat

Reagovat
Xavi

Pěkné gesto fanoušků Realu, že jak odcházel Valerón, tak mu zatleskali, ikdyž těžko říct jestli za celoživotní zásluhy fotbalu nebo za tu spálenou tutovku za stavu 2:2.

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem koukal

Reagovat
tomasinho

Jak jsem říkal, musí se hrát 4-2-3-1 jinak to bude průchoďák jak blázen navíc s marcelem na beku a ramosem až se dá dokupy

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo je k dal penaltu a radoval se tam jak kdyby rozhodla ja nevim o cem, trouba, chudak pelegrini, ze s nekym takovym musi spolupracovat

Reagovat
smazaný uživatel

vy radši zitra vyhrajte v mohelnici lojzo

Reagovat
smazaný uživatel

1.B ?

Reagovat
smazaný uživatel

dorost KP

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ja myslel, že hraješ 1.B za muže

Reagovat
smazaný uživatel

nee hraju za zábřeh

Reagovat
smazaný uživatel

ja som najkor cital ze "záhreb"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Já bych se radoval ještě víc, kdybych dal gól za takovej klub, jako je Real Madrid. I když by byl z penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

zavist...

Reagovat
smazaný uživatel

A ty jsi dobrý d*b*l jak můžeš tohle říct vypracoval si tam dále 2-3 skvělé šance po jeho vlastní akci tak prosímtě nekecej takové hlouposti ty chudáku, navíc tu penaltu dal krásně a je to jednoznačně nejlepší exekutor penaltových kopů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ti se budou ještě dlouho sehrávat....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nad čím proboha kroutíš oči? Příští kolo ostrá jednička na Espaňol.

Reagovat
smazaný uživatel

Tj to bude megaťažký zápas, oni se budou rvát za Jarqueho

Reagovat
smazaný uživatel

nj, chod si dobre vela podat

Reagovat
smazaný uživatel

2:4!!!

Reagovat
Al Capone

!HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

no tak tych prvych 25-30 min. to bolo dost slabe.. ale postupne sa to zlepsovalo.. Kaka hral vyborne, ta prihravka na Benzemu nemala chybu jak mu tam dal tomu z Deporu jaslicky .. a celkovo sa mi dneska velmi pacil, mal tam 2 strely z dialky ktore tesne neskoncili v brane.. CR hral tiez dobre, hlavne po tom jak strelil gol akoby si zacal viacej verit.. Lass hral vyborne, dokazuje ze vie zahrat aj smerom dopredu .. len ma nastvala ta obrana, uz nech su spet Pepe a Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý polčas to už bolo lépe, až do vystriedania Kaká ...

Reagovat
smazaný uživatel

nj, potom prisla primadona

Reagovat
smazaný uživatel

Ten úsměv Cristianko...přesně jako Dieter Bohlen

Reagovat
smazaný uživatel

Kaka Ronaldo (za svoji existenci)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Cristiano Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nemôžem sa zbaviť dojmu, že to bolo pomalé, ležérne a ešte raz pomalé, chýbal mi taktiež väčší pressing napolvičke súpera

Reagovat
Dubov

Zatim bych to svedl na začátek sezony

Reagovat
smazaný uživatel

já bych vypíchnul hlavně špatnou obranu - velké procento akcí Deporu prostě řešili špatně (nebo nijak) a hlavně neskutečně špatné obranné standartky, kdy tam proletělo spousty balonů - bez Ramose, Cannavara a Pepého je to vaše asi největší slabina

Reagovat
smazaný uživatel

Tj pri každej štandartke som sa doslova triasol, všetko smrdelo prinajmenšom šancou ak nie golom, a tá šanca Valerona Marcelo tam opäť len doprevádzal súpera,

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono to bylo špatné i když hrali ti tři.

Reagovat
smazaný uživatel

minule na jar to bolo az do zranenia Pepeho dobre.. to sme ledva dostali gol

Reagovat
smazaný uživatel

*teda trestu Pepeho

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne.

Reagovat
smazaný uživatel

7 golov v 17 zapasoch..

Reagovat
smazaný uživatel

A jake? Všecko centry, chyby ikera a obrany.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si tie goly nejako velmi dobre pametas .. a aj tak pada vecsina golov z chyb obrany.. ale v 17 zapasoch 7 golov to je vyborna vizitka..

Reagovat
smazaný uživatel

na prvni zapas navic s tak kvalitnim souperem to bylo slusny

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci madridští, jaký je to pocit vidět po roce Real na prvním místě?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to úžasné

Reagovat
smazaný uživatel

Ať si říká, kdo chce co chce, odchod Robbena byla chyba, teda pokud v brzké době neočekávají jistý příchod riberyho, jakože to tak nevypadá. Jinak dneska Marcelo, Lass, Kaká výborné výkony, ale ti stopeři, to byla otevřená pláň a ráj pro útočníky...:-(Co standartka La Coruni, to mi klepala prdel, aby na konci nevyrovnali...:-(

Reagovat
Dubov

No já když se na to podívám trošku z jiného úhlu, tak on je Robbenův odchod docela logický, protože Raúl hrát bude i kdyby měl na hřišti jezdit na vozíku a kupovat Benzemu nebo Kaká aby leštili lavičku je blbost, takže by seděl Robben a to by nedělalo dobrotu... Taky mě to štve že odešel, ale aby hrál, tak by jsme museli hrát 4-2-3-1 a to zatim hrát nebudem.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se nepletu, tak v přípravě to šlo...

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak...mel zustat

Reagovat
Dubov

v přípravě možná, ale to bylo pár zápasů a v nich Robben stejně naskakoval jenom ze střídačky...

Reagovat
smazaný uživatel

da sa hrat aj 4-2-3-1 napr s Granerom

Reagovat
smazaný uživatel

odchod Robbena byla chyba největší, hned po neustálén nasazování Raúla, kterej na to nemá... nemluvě o té vaší obraně s kterou jste opět a zase bez šance v LM

Reagovat
smazaný uživatel

nehrali dvaja zakladni hraci z obrany a sudit podla prveho zapasu...

Reagovat
smazaný uživatel

obrana tragická, útok dobrý, kaká & lass výborní...asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám to zase a znovu, se současnou čtveřicí stoperů nejpozději ve čtvrtfinále LM adiós.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe a Albiol bude dobra dvojka

Reagovat
tomasinho

Nějak si fandíš, já bych řek max osmifinále, možná i skupina

Reagovat
smazaný uživatel

Skupina? Ty se asi nedíváš na milánské derby že?

Reagovat
homeles8

50. pro C.Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

pro REAL MADRID*

Reagovat
homeles8

to až 100.

Reagovat
smazaný uživatel

Trnul jsem při každém míči který šel za obranu Iker taky dneska nezářil jistotou, ikdyž si na míč moc neměl šanci sáhnout.. Mám takový pocit že sázkové kanceláře na letošní clásico ani nevypíšou kurz na to, že padně méně než 2,5 gólu

Jinak Robben dal ve svém prvním zápase za Bayern dva góly

Reagovat
smazaný uživatel

Robben hraje teď hodně dobře, ale v Realu by prostě nebyl v základu v takové konkurenci. Třeba ten Granero hraje taky parádně, ale hvězdy za takový prachy nemůžou sedět na lavičce ikdyž Ronaldo nedává jiný goly než z pentle.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je stoprocentní profesionál, je otázka času než se dostane zpátky do svoji nejlepší formy

Reagovat
-Kopy-

Kdyby dal Valeron tu jasnou tutovku, mohlo být vše jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

to je jasne

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pokud Real bude na tento výkon navazovat, tak to bude v pohodě, kór venku...

Reagovat
smazaný uživatel

A cos jako čekal v prvním kole?

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem tohle - nekompaktní výkon. A myslím si, že to nebude jen o prvním kole.

Reagovat
smazaný uživatel

kouknete nejdriv na sebe pak hodnotte...

Reagovat
smazaný uživatel

tak máme letos dvě trofeje ještě předtím, než Real kopl poprvé do balonu, to vcelku jde

Reagovat
smazaný uživatel

to jo ale ja myslim v PD pokud prvni zapas vyhrajete a budete hrat skvele jako minulou sezonu tak zavru hubu

Reagovat
RickNash

uz aby to bylo

Reagovat
homeles8

Typickej fanda FC Barcelony se pozná ještě líp nežtypickej čech....

Reagovat
RickNash

barce nefandim a zapomnel jsem pridat smajlika

Reagovat
RickNash

tj. nebylo to mysleno zle, jen jako typickej cech si musim rejpnout do kazdyho, kdo mi to umozni...

Reagovat
smazaný uživatel

oukej no...beru to teda jako rejpnuti ne jako urazku ty typickej cechu

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

My máme Trofeo Santiago Bernabeu

Reagovat
Dubov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já počítám že tak 3.kola to nebude optimální, pak to bude dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Co kdyby jsi v reakci na tento komentář zkusil okomentovat prozatimní výkony Barcelony (nejen) v přípravě? Je začátek sezony, 3 týdny na sehrání skoro nového mužstva asi nejsou nic moc, nemysliš?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem o dost před vámi. Hlavně vaše hrůzstrašná defenzíva se nezlepší ze dne na den, to bude běh na dlouho trať, abyste po podzimu měli o co hrát, s tímhle venku v PD těžko uspějete, na SB to asi poblázníte, ale to nebude stačit.

Reagovat
smazaný uživatel

Naše hrůzostrašná defenzíva se zlepší s návratem Pepého, aspoň doufám

Reagovat
smazaný uživatel

a cekas ze v ostatnich kolech (hlavne v 31., potazmo v 12.) to bude vypadat nejak jinak?

Reagovat
smazaný uživatel

To hrajem s tím paklubem?

Reagovat
smazaný uživatel

tym, kterej vas minulej rok v prvnim setu vyprovodil ze hriste 6:2, bys nemel nazyvat paklub

(vim, ze jsi mluvil o atléticu, ale v tehlech kolech hrajete zrovna s fcb )

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, já myslel, že hrajem s vama no.

Reagovat
smazaný uživatel

letos vas uz konecne musime porazit, uz to je fakt hodne smutna (a trapna) serie...

verim, ze to letos proti tomu umele vybudovanymu klubu prolomime...

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že ani tvoji vnuci tohle nezažijí

Reagovat
smazaný uživatel

diky, jsi hodne prejici

Reagovat
homeles8

1. zápas 2:0 a 2. zápas 158:0 protože si budou dávat vlastňáky protože jim rozhodčí nepískne 7 jasných penalt během 5 minut. Ale nevim kdo vyhraje

Reagovat
RickNash

vidim ze to mas vymysleny... takze to muzu psat na tiket?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale City nehraje v La Lize...

Reagovat
smazaný uživatel

mozes len dufat

Reagovat
Al Capone

ale nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Pak by sme do toho ešte viac vlítli ...

Reagovat
smazaný uživatel

neřeš. Já jsem po dnešku spokojen - na povrch vyplavalo víc slabin, než silných míst

Mimochodem - abych jen nekritizoval - Kaká je úžasný hráč a sednul do Realu naprosto parádně - pravý profík.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že sa neujali tie jeho dva obstrely

Reagovat
smazaný uživatel

Je to radost vidět, že Real spíše oslabil. Je fakt, že Xabi a Kaká asi pomůžou, ale zas odešel Robben, takže největší nebezpečí je pryč. A herně se to celkem potvrdilo.

Reagovat
smazaný uživatel

presne sem to vedel kdy to nekdo prvni napise...oslabil

Reagovat
smazaný uživatel

a u teba je zase vidiet ze sa velmi nevyznas.. ked povazujes tento kader za slabsi jako v minulej sezone tak na to nemam moc slov..

Reagovat
smazaný uživatel

určitě neoslabili. Už jen ten Kaká je prostě Hráč. Přidej Xabiho, kterýho moc potřebovali (ač teda dnes taky bída, Lass ho zastínil) a už to je posílení. Odchod Robbena je herně opravdu oslabení, avšak koncepčně velmi dobrý krok

Reagovat
smazaný uživatel

suhlas, az na toho Xabiho ze by to bola bida..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to myslíš s tím koncepčně dobrým krokem?

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem to vysvětloval několikrát. Počet Robbenových absencí ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

este pridam ze herne bol ten prvy zapas celkovo lepsi jako vecsina v minulej sezone.. az na tu obranu..

Reagovat
homeles8

OT: Nejde někde zjistit, kolik se prodalo dresů CR9 ?

Reagovat
homeles8

A s Googlem na mě nechoďte, tam jsem to nenašel.

Reagovat
smazaný uživatel

taky by me to zajimalo

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Ser na google,zeptej se nějakýho Vietnamce

Reagovat
smazaný uživatel

ste si vsimly jaku mal iker bradku velku

Reagovat
smazaný uživatel

jojo taky me to prekvapilo vypadal docela drsne

Reagovat
homeles8

nejni fotka?

Reagovat
smazaný uživatel

nj

Reagovat
smazaný uživatel

vsimlY

Reagovat
didosh

A co jako však víš co chtěl říct.......

Reagovat
homeles8

100. pro Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

103 a navíc

Reagovat
homeles8

to nevadí, a je mi úplně jasný (proto jsem to taky napsal )

Reagovat
smazaný uživatel

inak riberi hrava na pravo alebo na lavo?pls

Reagovat
smazaný uživatel

muze zahrat na obou...

Reagovat
homeles8

šikmo veprostřed

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta mizerná obrana se dala čekat, bez Pepé prakticky neumíme zahrát. Ale dnes bych to hodil spíše na Lasse, dnes to vůbec nebyl ten Lass, kterej neprohraje jedinej osobní souboj a zabrzdí mnoho útoků soupeře, hodně to odflákl! Každopádně se vykoupil gólem, za což mu je odpuštěno.

V prvním zápase se potvrdila slova Pellegriniho, že dokážeme dát v každém zápase tři čtyři góly, ale musíme zapracovat nad tím, abychom ten samej počet gólů nedostali. Až se vrátí Pepek, bude to zase oukej. Nějak musíme ten začátek přetrpět a doufat, že se nezraní. Každopádně post levýho beka kouč hodně podcenil a snad tam Marcela nebude nechávat na těžké zápasy, nedejbože copánka!

Reagovat
smazaný uživatel

ehm, videli jsme stejnej zapas? marcelo to zvladl vyborne, urcite byl lepsi nez arbeloa...

Reagovat
smazaný uživatel

na LB pojde asi Arbeloa po navrate Ramosa

Reagovat
smazaný uživatel

no to by jeste chybelo, marcelo hral dobre, neudelal zadnou chybu...

Reagovat
smazaný uživatel

no hral celkom dobre.. ale uvidime.. Ramos s Marcelom to by bolo mozno prilis ofenzivne

Reagovat
smazaný uživatel

ale marcelo stihal i branit..., navic bych se nebal ani drentheho, ktery v priprave zahral dobre...

Reagovat
smazaný uživatel

copánek

Reagovat
smazaný uživatel

tak stoperi nebyli nejjstejsi, ale co to je proti AC

Reagovat
herbage

Tak C.Ronaldo dal 3/4 svých gólů za Real z penalta. Potvrzuje, že patří mezi světovou špičku v proměňování pokutových kopů a Real si za ty prachy ani lepšího exekutora nemohl přát

Reagovat
smazaný uživatel

Videls zápas? Mal tam 2-3 šance po svojich vlastných akciách ...

Reagovat
herbage

No, ais 5 minut, ale byla to taková nuda, že jsme radši koukal na Milánské derby Ale třeba hrál dobře. Co jsem ale koukal an vaší lavičku, tak po odchodu Robbena jste tam neměli ani jednoho hráče, který by dokázal průběh zápasu zvrátit enbo vaši hru oživit, možná Granero a Ruud to splňují

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

este Higuain.. mozno dokonca aj Drenthe ked si udrzi slusnu formu z pripravy

Reagovat
smazaný uživatel

kto???

Reagovat
smazaný uživatel

ten s tymi dlhymi vlasmi

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že Drenthe to umí skvěle rozhýbat. Bohužel bez balónu.

Reagovat
herbage

Higuaín taky, i kdžy teď je prý drobet z formy. Navíc lávka mu asi svědčit mco nebude. Drenthe je snad špatný vtip

Reagovat
smazaný uživatel

co mate proti drenthemu ?? sak v priprave patrik k najlepsim tak nevim o cem tu tocite

Reagovat
herbage

Co jsem měl možnost vidět, tak v obraně naprosto propadal i proti regionální celkům z jižní ameriky a saudské arábie a ve hře dopředu mu zůstala je profláklá klika z youtubu, kde vždy nad balólem zakmitá nohama a vydá se neomylně doleva, takže to přete i podprůměrný obránce. Nejsrandověnšjí bylo, že když se mu nepovedl zápas, tak byl vašimi fans hodnonec jako nejlepší hráč a nevím proč, tento mýtus se šíří dál, takže Drenthe je teď brán jako kvalitní hráč. Je to zkrátka nešikovné kopyto a nevím co v klubu jako Real vůbec dělá

Reagovat
smazaný uživatel

v priprave vyzeral jako uplne iny hrac.. na lavku sa nam moze hodit

Reagovat
smazaný uživatel

ano ano typický závistivec, hodnoť to objektivně Real hrál naprosto skvělé až na obranu, tvořil hru, držel míč, i ve střelbě na bránu jednoznačně lepší, když se eďkom nebudu koukat na skóre, ale na hru tak byl Real o třídu lepší než Deportivo. Prý nuda, to ano když se kooukášna Barcelonu tak je to nuda, ale Real určitě ne. Barca

Reagovat
smazaný uživatel

tak ronaldo si tolko nezahraje na seba ako to mal v United ...takze ak ma Ronaldo 2,3 vlastne akcie na zapas je to pre mna malo na jeho kvality ...ale tak to sa dalo cakat, kedze tam sa to rozklada este medzi Kaka,Benzema a inych hracov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A jelikož Real těch penalt bude mít vždy hodně, tak se jedná o skvělé posílení.

Reagovat
smazaný uživatel

hm tak to bylo slabé

Reagovat
afc

La Coruna gol 2,15 zadara

Reagovat
66pepo66

haaah.. Ronaldo dal gol zasalen z penalty mno.. mal radsej zostat v manchestri :D ale myslim si ze uz dokonca i ja so mna neho zabudol úprem na hviezda cislo 1: Rooney, 2:Nani,Vidic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zase jen z penalty...tezko k tomu neco dodavat

Reagovat
soukup

pěknej výsledek, nečekal sem, že prohrajem jen o gól, a na Riazoru Real padne, jako ostatně vždycky

Reagovat
smazaný uživatel

měli jste na víc. Real dneska v zadu trhací kalendář a kdyby Valeron nebyl šiška, mohli jste i všst, což by byla velká psychická vzpruha.

Reagovat
soukup

tak já to bohužel neviděl, takže nevím, kouknu aspoň na sestřih, že Realu nebude moc fungovat obrana sem čekal, ale stejně sem s bodama před zápasem nepočítal, protože venku to většinou od nás moc slavný není, spíš sem tušil nějakou hrůzu v podobě 4:1 a tak

Reagovat
smazaný uživatel

ako sledujem, tupy zavistlivci /hlavne z Barcy/ si znova potrebuju odbavovat komplexy na hracoch Realu ci samotnom klube. Vasa niejaka Barca, Arsenal ci dalsi nedosiahli tolko, co dosiahol Real. Real bude vzdy brany ako najvacsi klub na svete a to, ze mame mnozstvo prvenstiev nielen z hladiska titulov, cez to sa hlavne katalanci nevedia preniest.

Na to, ze hraci nie su este naplno zohrani a hrali prvy zapas La Ligy predvideli slusny vykon a jasne sa ukazalo, ze to co Realu chybalo v minulej sezone uz ziskal, resp. stale ziskava. Konecne poriadny CAM, poriadne kridlo, utocnik, DM ci CB. Ja si myslim, ze ak team posilni este Ribery, zohraju sa a pribudnu S.Ramos a Pepe, tak Real bude naozaj velmi silny

Reagovat
soukup

vy ste loni neměli pořádnýho útočníka? Robben nebylo pořádný křídlo?

Reagovat
smazaný uživatel

to bol.. len problem bol v tom ze bol zase nejakych par mesiacov na marodke.. takze musel hrat Drenthe..

Reagovat
soukup

tak jasně, ale definici pořádnýho křídla podle mě splňuje

Reagovat
smazaný uživatel

Tak někde v Seria B by se ujal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co to meles jaka seria b ?? videl si ho vubec hrat v priprave ???

Reagovat
smazaný uživatel

A viděl jsi ho v ostrém zápase někdy?

Reagovat
smazaný uživatel

co tu ides riesit minulu sezonu sa podivaj jak hraje vcil...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nehral, nemužu ho hodnotit.

Reagovat
smazaný uživatel

tak napises ze patri do serie b a zrazu ho nemozes hodnotit ?????

Reagovat
smazaný uživatel

Podle jeho normalni formy patří Drenthe do tymu,ktery se bude motat na rozhrani 1.,2. ligy. To že hrál dobř eproti DC, Torontu a nějakym Arabum, to nic neznamena. V ostrem zapase hraje jako totalní ....

Reagovat
smazaný uživatel

no tuto sezonu este ostry zapas nehral, tak si pockajme a uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

Mě stačí co jsem viděl 2 roky pozpátku

Reagovat
smazaný uživatel

Připadá mi že tomu rozumíš jako koza petrželi, Drenthe je hodně dobrý ofenzivní, křídelní obránce nebo záložník i když v obraně mu to sedne líp, má skvělé vedení míče a z křídla umí hodně dobře vypracovat šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ještě dovím

Reagovat
smazaný uživatel

no v priprave mal tusim nejake 2 asistencie.. co je viac jak za celu minulu sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

hovorime o Robbenovi a nie Drenthem ..

Reagovat
smazaný uživatel

to mi chces povidat ze vandertom napisal ze robben by sa ujal tak nekde v serii b ??to je estevacsi blbost jak drenthe

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem viděl, tak Real nebyl marnej dopředu, přechodová fáze celkem plynulá, hvězdy hrály obstojně, i když Depor se prezentoval nezáludnym dojmem a nechal jim hodně prostoru. Každopádně věřim tomu, že Pellegrini to směrem dopředu poskládá dobře a bude jim to šlapat, obrana by ale mohla bejt slabší.

Reagovat
Shevchenko

Ten Arizmendi to je ten borec co rozhodl zápas na Bernabeu ještě v dresu Valencie snad v 90. minutě že? Si pamatuju ještě na to video s naprosto skvělými komentátory, bohužel na youtube už asi není, tak kdyby ho někdo měl, rád bych zavzpomínal.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se tady hádate, byla to radost pohledět Real konečně má to co mu vždy chybělo, krásný ofenzivní fotbal z pohledu Realu, Deportivo mělo z pekla štěstí že prohrála jen 3:2 ale ne rovnou 5:2 protože ty dvě šance Ronalda a dvě krásné střely Kaká a ještě břevno Benzemy no co dodat prostě Deportivo se snažilo ale nepředvedlo nic mělo štěstí že Real udělal pár chyb v obraně a to hlavně proto že jím chyběl Ramos a Pepé, protože deportivo mělo dvě blbé šance a a jednu z nich hned dalo, a ještě jednu standartku, jinak prostě nic, v prvním poločase a po vyrovnání na 2:2 jenom odhazovali balˇony na polovinu Realu aby se ubránili. Pokued budeme pokračovat v takovém tempu a věřím, že se ještě lépe sehrajeme tak s náma bude mít Barca obrovský problém.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý den, pane Perézi

Reagovat
Xavi

A ta šance Valeróna za stavu 2:2 jak byl sám na malém vápně, to byl jeden z těch odhozených balonů?

Reagovat
smazaný uživatel

Vtedy mal vypnutú telku.

Reagovat
madridcan

200 pre Real Madrid

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético . Čekal jsem tak 5.-6. místo, ale ti kluci ušatí mě vždycky překvapí .

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico začlo zajímavě ligu....sem zvědav v LM.

Reagovat
homeles8

A Getafe už by si to mohlo udržet, do konce sezony zbývá jen 37 zápasů a když už o tolik vede... Ne, fakt bych jim to docela přál, je to sympatickej klub

Reagovat
smazaný uživatel

v čem?

Reagovat
smazaný uživatel

To má být doufám vtip...?

Reagovat
smazaný uživatel

kurace, co to tam ti kluci moji provadeli?

nevadi, stane se, jedeme dal...

Reagovat
homeles8

Reagovat
madridcan

nevyskusas preventivne novy nick?

Reagovat
smazaný uživatel

neraduj se predcasne a nerikej hop dokud jsi nepreskocil

Reagovat
madridcan

atletico

Reagovat
homeles8

Atletico

Reagovat
Kepy_FCB

FC BARCA

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, Madračky zase vytekly ... Je hrůza takovýmu týmu fandit

Reagovat
Tsigi

ještě horší je si na ně vsadit...........

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

koukám, že Atlético fakt zlepšilo tu obranu

Reagovat
sosna

Atlético solidní darda no co tam Ujfi zas vyváděl proboha ? Snad to doma bude lepší a v ChL taky...je čas se oklepat tak pojďme

Reagovat
herbage

Tak koukám na zápas Vale - Sevilla a nestačím se divit. Vale taková fotbalová moderna. Pabdo, Silva, Mata, Banega, slušně to tam točí. Rychlý přechod do útoku, dobré obléhání brány, hra Valencie působí komplexním dojmem Myslím, že se s ní bude muset počítat v boji o titul, do třetího místa skončí téměř určitě.

Reagovat
sosna

Ne že bych jim to nepřál, ale podle prvního zápasu tvrdit že určitě nejhůř třetí? No nevim...Přijdou zranění, občasná krize a budou rádi za poháry...

Reagovat
smazaný uživatel

...půlku zápasu jsem sice neviděl, ale na zbytek se koukalo dobře.

Reagovat
herbage

No já viděl tak poslední čtvrhoďku první půle a celou druhou. Jen mě překvapuje, že Marchena hraje na DM, místo na stoperu, přičemž seděl Albelda. máte sympatický a hlavně maldý tým, tak snad vás krize moc nepoznamená. Byla by škoda, kdyby se msuel rozpordat, ale pdoel mě to nyní nehrozí, protože jste našli včas investory a potvrdil to i neprodej Villy za žádnou cenu

Reagovat
herbage

Jinak promiň, že jsem ještě neodpověděl na mail, jenže já doteď měl brigádu a dopoledne jsme spal, odpoledne pracoval a večer neměl sílu přemýšlet, natož něco psát. Mezitím se podívej prosím an tuto diskusi mezi mnou a jedním chlapíkem na idnesu, která mi přijde velmi zajímavá. Začíná to dole, dialog mezi iq-222,5 a Johny_S, určitě přečti

http://zpravy.idnes.cz/diskuse.asp?iddiskuse=A090817_135307_domaci_js&razeni=&strana=3

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě, já byl stejně furt pryč a teď zase nebudu mít tolik času...na diskuzi se ale mrknu. Třebas mě překvapíš.

Reagovat
herbage

To řiká ten pravý

Reagovat
smazaný uživatel

Banega nám ve středu chyběl. Postavit k němu Fernandese a budeme se ještě divit...

Reagovat
smazaný uživatel

Mata + Arizmendi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na začátek sezóny pěknej výsledek 2:0. Proti Seville se nám zrovna moc nedaří, jsou to vždycky takové boje, takže výhra těší o to víc A že jí bylo dosaženo proti deseti? Holt když sevillští neuměj hrát slušně, tak je to jejich blbost A super hrál Banega - asistence na obou gólech, přičemž před druhým si tam soupeře chvíli pěkně vodil Rozhodně souhlasím se sebykem, že je dobře, že se z Atlética vrátil do Vale

Reagovat
herbage

V Atléticu hrál fakt děsně, protože hodně sóloval, ale Atlético přesto že má velmi kvalitní kádr, tak na mě nikdy nepůsobilo jako tým, nýbrž jako seskupení 11 fotbalistů. Ve Vale se zád, že dobře zapadl a konečně prokazuje, proč tehdy Valencie za něj vysapala takovej balík. Jo, když to srovnám s Gagem, tak před rokem byla situace přesně naopak, ale čas je zřejmě nejlepší soudce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No to zaváhání Atletica Madrid a Villarealu

Reagovat
smazaný uživatel

Nic mě nepobaví víc, než když dostane tým s "nejlepší útočnou dvojící na světě" jak zdatně atletiko prohlašovalo, trojku od Malagy. V Malaze si udělali videorozbor, zjistili, že hrát všechno přes urvalušiho je cesta k úspěchu, podařilo se jim to splnit a hle 3:0 je na světě

Reagovat
smazaný uživatel

videl jsi ten zapas?

Reagovat
smazaný uživatel

Ha, zase jeden z inteligentů, co nepochopí druhou část toho příspěvku jako vtipně laděnou, než založenou na pravdě...a za ty debilní kecy o neuvěřitelné ofenzivní síle si zasloužili dostat takhle naloženo. A pojď do mě. Opři se:-D

Reagovat
smazaný uživatel

viz nize

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico, Villarreal

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu me dnes vecer moc pobavila ta individua, co tu prispivaji ve smyslu, ze vsechny goly zavinil ujfalusi a posral tak celej zapas, ackoliv ten zapas vubec nevidela. nevim co za tim hledat, snad zavist, cechackovstvi nebo mozna jen obycejnou lidskou hloupost?

dale se tu asi dva prispevatele zminili, ze atlético prohlasilo, ze ma nejlepsi utocnou dvojici na svete. mam pocit, ze nic takoveho nikde nezaznelo (na webovkach atlética, kde jsou vsechna tiskova prohlaseni, to vubec neni). cerezo se pouze zminoval, ze mame jednu z nejlepsich utocnych dvojic na svete, coz bezpochyby mame. rad bych se tech posmevacku zeptal, jestli vedi, kdo vyhral posledni sezonu zlatou kopacku nebo jestli vedi, ze chelsea by byla ochotna za aguera na stul vyskladat 50 milionu euro, pripadne kolik ti dva za posledni tri sezony nastrileli golu.

jeste bych se rad vyjadril k zapasu samotnemu a nehorazne smule, kterou jsme meli. malaga hrala sice velmi dobre, ale trigolovy rozdil vubec nedokumentuje prubeh utkani. dva goly padly z naproste nahody (odrazeny mic, haluz pri rohu), ten prvni gol bahy byl zase ale neskutecnej, nadherny nuzky jinak nas trener resino byl za protesty vykazanej ze hriste (jasny faul na aguera, ten ale i presto dokazal pokracovat v akci, myslel si, ze je ve vyhode, ale pritom rozhodci uz pri tom faulu piskal a aguero dostal zlutou za to, ze hral i po preruseni), po tomhle se nas tym na par minut dost slozil a malaga nastoupila. nepocitam brutalni faul na raula garciu, ktery to odnesl zranenim. nechci zase ale hledat vymluvy, neodehrali jsme dobry zapas a pokud chceme dosahnout cilu vytycenych pred sezonou, musime se hodne zlepsit.

zaverem bych rad poslal gratulace do valencie, skvely vysledek i vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejdříve ti gratuluji, že jsi asi spolumajitel atletika, když všude povídáš o "našem" týmu:D. Že si každý druhý dělá z urvalušiho prdel, je zásluha jeho výkonů a činů, to že neumíš pochopit, že to je sranda a ne vážný argument, to je tvůj problém. Že útočné duo je silné, to ví každý, ale prostě když si přečtu takové silácké řeči a pak uvidím takový výsledek, tak se prostě musím smát:-). Druhá část tvého příspěvku je pláč nad rozlitým mlékem o kterým nemá smysl se bavit.Jediná duchaplná myšlenka tvojí slohovky je akorát gratulace Valencii

Reagovat
smazaný uživatel

nevadi, vubec nic jsi nepochopil...

Reagovat
RickNash

souhlasim vpodstate se vsim cos napsal

A Atletico se snad jesrte probere - musí...

Forlán - Aguero

Reagovat
Xavi

Xavi Torres.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Netopýři

Reagovat
GEGE

Reagovat
didosh

Atletico mě nasralo

Reagovat
smazaný uživatel

Super práce Atletico

Reagovat
-Kopy-

Pěkně Vale, Banega parádně, hlavně že každý tvrdil, že je v Evertonu.

S třema bodama jsem spokojenej ale Sevilla nám to dost ulehčla, hlavně Kanouté. Fcbéčko už se třese.

Reagovat
smazaný uživatel

fcbéčko se netřese, páč se nemá trást z čeho. Sice jsem viděl jen druhý poločas, ale to byla Sevilla vážně špatná, takže bych to vítězství nepřeceňoval (ale ani nepodceňoval )

Reagovat
Xavi

Hmm, celkově nic moc fotbal, nechápal jsem z toho hrozného trávníku.

Reagovat
-Kopy-

To jo, co to bylo za trávník Fuj

Reagovat
Xavi

To vypadalo, jako by tam do teď byly tropy, si nepamatuji, že by ve Valencii byl někdy tak špatný trávník.

Reagovat
-Kopy-

Jako čtyřícítky tam byli pořád, ale zavlažovaní asi nefungovalo, protože na jinejch stadionech byl travník kvalitní.

Reagovat
smazaný uživatel

teď se musí šetřit a víš jak je ve Španělsku drahá voda?

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby ve Valencií padl o gól víc, tak beru. takhle mám hovno, čuráci !

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Ubožáku, dobře ti tak !

Reagovat
smazaný uživatel

Holandský futbalový záložník v službách Realu Madrid Rafael van der Vaart by napokon mohol v profesionálnej kariére pokračovať v anglickom Tottenhame Hotspur.

Dvadsaťšesťročný odchovanec slávnej mládežníckej liahne talentov Ajaxu Amsterdam by v kádri kouča Harryho Redknappa mal nahradiť zraneniami často sužovaného Chorváta Luku Modriča, ktorý si v sobotu zlomil nohu a od futbalu si odpočinie viacero nasledujúcich mesiacov. Tottenham za Van der Vaarta vraj ponúkne 15 miliónov eur.

Reagovat
smazaný uživatel

zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

Na co bychom kupovali dalšího nepřirozeného hráče na ten post, když se Luka vrátí v říjnu?

Reagovat
smazaný uživatel

ostava v Madride officialne

Reagovat
smazaný uživatel

Ku*va co dělo včera v té Malaze?

Reagovat
smazaný uživatel

Romaric tři měsíce bez fotbalu? Sezona pro Sevillu začíná teda pěkně smolně.

Reagovat
smazaný uživatel

Uff, tak tři týdny. Už jsem se lekl. To ujde.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se dnes proti Gijonu mužstvo střelecky chytí, Ibra by jeden, dva góly potřeboval. Čekám pěkný zápas, Sporting nemá v krvi nějaké betonování.

Reagovat
smazaný uživatel

hráči se v Monacu moc neunavili, na hřišti toho moc nepředvedli, takže čekám nějakou satisfakci fandům - 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

a je to 3:0 este lepsie Victor ma aspon ciste konto a Zlatanovi to padlo ... na to s akou zostavou hrala Barca velmi pekny zapas ... to ked bude hrat v plnej sile a s Iniestom bude uz o inom

Reagovat
smazaný uživatel

pekne Zlatan ...

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan byl naprosto tragický..

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto sice ne, ale nebylo to ono

Reagovat
smazaný uživatel

no nebylo to vubec ono...

Reagovat
smazaný uživatel

a co cakas ze po 3 zapasoch v novom time mu to tam bude padat ako v Interi ? niektory ste tu slusne naivny ... dal gol,snazil sa a pomaly ale iste sa do Barcy zabudovava ...

Reagovat
smazaný uživatel

Správný názor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze kdyz real vyhral 3:2 tak jejich hvezdy zklamali...pritom vsichni novi hraci zahrali o doste lepe nez dneska zlatan...

Reagovat
smazaný uživatel

a kto zahral lepsie ronaldo ? ktory dal gol z penalty ???

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo nezahral lepe nez dneska Zlatan? si delas prdel ne?

Reagovat
smazaný uživatel

no rozhodne Ronaldo nehra o nic lepsie ako zlatan ... a tym nechcem kritizovat Ronalda a uvedom si konecne aj ty a aj tie deti co si myslia ze zmena timu je samozrejmost ze hrac sa musi zohrat a zvyknut si na novy tym .. ani Ronaldo nehra ako hral za Manchester,ani Ibra este neni ten Ibra co hral za Inter ... obidvaja si musia zvyknut a po 5-6 kolach to budu ti hraci kt pozname,teda aspon v to verim

Reagovat
smazaný uživatel

ani jeden nehral idealne, oba si musi zvykat...ale ronaldo zahral o dost lepe nez zlatan...

Reagovat
smazaný uživatel

co je dolezite Zlatan dal gol a to mu urcite pomoze ... nechcem sa doknut Interu a mam ten tym rad ale herny prejav Interu a Barcelony je podstatne iny ... dajte mu cas a vsetci tu budu davat palce hore s menom Ibra ! o tom som presvedceny

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz si pekne krásne ukázal prečo si anpísal, čo si napísal

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se dnes líbil mnohem víc, než proti Doněcku.

Reagovat
herbage

Barcelona pěkně, v držení míče jsou snad mistři světa. Hrál jim dobře Pedro i Bojan, Zlatan se stále hledá, ale časem se zlepší. Moc pěkně se na to koukalo a už tam bude Messi i Iniesta, to bude mít teprve grády Neví někdo z Barcelona fans, proč nehrál Henry?

Reagovat
smazaný uživatel

třeba odpočíval, ale na lavce byl

Reagovat
smazaný uživatel

jj hlavne navrat Iniestu bude dolezity .... pre mna najdolezitejsi hrac Barcy ...

Reagovat
smazaný uživatel

300. pre Vale.

Reagovat
smazaný uživatel

No, budu se utěšovat tím, že je začátek sezony, protože tohle nebylo teda vůbec dobré. Rozehrávaka od stoperů vázla, záloha měla s napadáním soupeře velké problémy a často jsme se uchylovali k nakopnutému balonu (vím, proklamoval jsem před sezonou, že s nástupem Zlatana to tak občas bude, ale tady jde o to, že drtivá většina těch nákopů na Zlatana nemířila). Jediné, co fungovalo, byl útok - Bojan podal vynikající výkon. To byla radost sledovat a být to na mě, dám mu před Henrym teď přednost. Nejlepší hráč na place. Včera hrál výborně i Pedrito, kterýho je na lavce škoda a doufám, že bude dostávat víc prostoru. Včera ukázal, že týmu může být prospěšný i herně (předtím sice dával branky, ale jinak na hřišti o ničem). Zlatan mě chvílemi (většinou) děsí, ale hned, jak dal gól, předvedl další výbornou přihrávku a pak teda totálně zadrbal tu gólovku, ale to mu opravdu nikdo nemůže udělat - chtěl to udělat krásné pro lidi a Keitičovi věnovat gól, leč se nepovedlo. Jinak jeho výkon zase nic moc. Musí si uvědomit (a teď nechci urazit Serii A), že na svoje kličky v sevřených blocích soupeře nebude mít v Barce tolik času, co měl v Interu, a musí dávat míč rychleji od nohy. Taky svoje sklepávaní hrudí sám sobě bude muset omezit a to ze stejného důvodu - méně místa. Jinak moc nechápu, proč nechodí na centry. Včera jsem to sledoval a ve vápně jsem ho při centrech (ve hře) byl málokdy. Většinou čeká za bukem vzadu a čeká, co propadne (tak to hrál loni Henry, ale to bylo křído, že jo ...). Já jsem od něj čekal, že bude on to kladivo, které bude uklízet centry do kasy hlavou. Hlavičkovat a prosadit se v souboji se stoperama umí. To včera ukázal .

Ve hře je spousta nepřesností, nedorazů, nepřesných přihrávek a nedorozumění. Skoro by se dalo čekat, že tým, kterej je spolu už relativně dlouho a do základu přišli z venku jen dva hráči, by měl být sehranější, ale hrozně chybí pojítko ze zálohy do útoku - Iniesta nebo Messi. V součinnosti se slabší formou Xaviho se to na hře prostě musí projevit (a projevilo).

Kdo si ode mě vyžádá zvláštní pochvalu (kromě Pedra a Bojana), to je Valdés. Včera byl neskutečně klidný, uvolněný, šířil kolem sebe jistotu, rozehrávka nohou a kombinace na vynikající úrovni. Jsem si skroro jist, že by se neztratil ani hrou v poli

Jinak stínem zápasu jsou zranění - Maxwell musel střídat, Puyol asi taky nebude úplně OK a stejnětak Pique. Je to k vzteku, ale alespoň se ukazuje, že nákup obránce byl potřeba

Reagovat
smazaný uživatel

jo a zapoměl jsem zmínit jednu věc - už dlooouho si nepamatuju, že by dala Barca 3 góly z rohů. To by mi musel někdo osvěžit paměť a byl bych za to rád

Druhá věc je ta, že jsme nedali ani jeden gól ze hry ...

Reagovat
smazaný uživatel

oprava - tu zadrbanou gólovku nemůže Zlatanovi nikdo VYČÍTAT

Reagovat
smazaný uživatel

Puyolovi nic není, Pique nestřídal kvůli zranění. Maxwell by měl být ok, akorát Bojan bude 3 týdny mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

kvůli zranění nejspíše nsetřídal, ale pobouchanej byl taky.

Bojan? Proboha proč zrovna on?

Reagovat
Xavi

Taky nechápu, že Zlatan na hlavičky čeká až na zadní tyči.

Reagovat
smazaný uživatel

www.snadnaprace.estranky.cz

Reagovat
smazaný uživatel

No výkon nijak skvělý ale dívat se na to dalo, Bojan , Pedro, Keita a samozřejmě Ibra za svuj první gol jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim tam jednu ztrátu do ofenzivy .. chybí nám Iniesta .. je skvěle sehraný s Xavim a výborně vyplňuje ofenzivu ..

Reagovat
smazaný uživatel

zdravim spanelskou ligu. jen se chci optat, jestli nebude nejaky cech v tenerife 23.9 na zapase s Athleticem... rad bych ten zapas navstivil, ale online nejdou koupit listky, tak jestli tam nahodou nekdo treba zijete, tak budu rad za help. pojedu zrovna okolo, tak bych se rad podival na poradnej fotbal :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele