1. kolo
30.08.2009 19:00 CET
2 : 0
(0:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Sevilla FC 2:0

Valencia ve šlágru kola porazila na Mestalle Sevillu 2:0 a v tabulce jí patří po úvodním kole třetí příčka. Sedmnácté Seville nevyšlo na hřišti východošpanělského klubu nic, utkání dosti ovlivnilo vyloučení Kanoutého na konci prvního poločasu.

Do utkání vstoupily oba celky opatrně, první nebezpečnou střelu viděli diváci až po dvaceti minutách hry, kdy Pablo Hernandez pálil z hranice pokutového území k pravé tyči, brankář Palop ale předvedl dobrý zákrok. Sevilla si na za celý první poločas nevytvořila šanci, domácí dál trpělivě útočili, Silva pálil ale taktéž mimo. V nastaveném čase prvního poločasu přišel velice důležitý moment, Kanouté tvrdě fauloval Marchenu a uviděl od rozhodčího druhou žlutou kartu, a tudíž čekal Andalusany celý druhý poločas v deseti.

Netopýři takřka ihned využili početní převahy, když ve 47. minutě se po přihrávce Banegy prosadil střelou z patnácti metrů Juan Mata. Hra domácích se od té doby zklidnila, Sevilla se v deseti prosazovalo v ofenzivě ještě méně, než v prvním poločase a tak se nemohla pořádně ukázat nová posila Valencie gólman Moya. Andalusanům nepomohl ani střídající Negredo. Utkání rozhodl deset minut před koncem Pablo Hernandez, jenž po skvělé akci Evera Banegy přehodil brankáře Palopa.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 - Villa, Luis Fabiano

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 bude to hodně vyrovnaný

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak dale...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele