Primera División - preview 22. kola

06.02.2015, 08:34, aktualizováno 09.02.2015, 08:36
Previews
Dvaadvacáté kolo španělské ligy se dnes dohrává jediným zápasem, ve kterém se utkají dva skromné kluby z dolní poloviny tabulky. Zabrat z nich potřebuje především Elche, které se po víkendovém programu propadlo na poslední místo, zatímco Rayo Vallecano je v tuto chvíli patnácté...
Elche CF - Rayo Vallecano  (pondělí 20:45)
Estadio Manuel Martínez Valero v Elche uvádí duel dvou týmů, kterým se aktuálně vůbec nedaří. Oba soupeři shodně prohráli poslední dva zápasy a budou chtít zastavit pád tabulkou. Především v případě Elche se jedná o velmi důležité klání, protože Elche je zatím předposledním týmem La Ligy.

Elche je v tuto chvíli na devatenácté příčce a na místa, která znamenají záchranu, mu schází jen jeden jediný bod. A minimálně ten by Elche rádo získalo v duelu s Rayem Vallecano. Ani tomu se nedaří, i když jej netrápí sestupové starosti podobně jako jeho pondělního oponenta. Rayo zvítězilo naposledy v 19. kole, když si všechny tři body odvezlo ze zápasu s Realem Sociedad San Sebastian. Od té doby dvakrát prohrálo. S Atléticem Madrid se body nezískávají snadno a výsledek 3:1 pro madridský tým byl poměrně očekávaný.

Naposledy se ale nepovedlo získat tři body ze záchranářského duelu s Deportivem La Coruňa. Rayo Vallecano inkasovalo už v desátém minutě, když se prosadila nová posila Deporu Celso Borges. Na jeho trefu ještě Rayo nalezlo odpověď, když se po dvaceti minutách prosadil Alberto Bueno. Jenže Celso Borges měl svůj den a dvacet minut před koncem potvrdil gólem z penalty tři body pro svůj nový celek. Na jeho druhou branku už Rayo nenašlo odpověď ani síly.

Zlepšit situaci by chtěl i útočník Manucho. Ten sice nastoupil do jednadvaceti zápasů, ale pouze ve třech z nich začínal zápas jako hráč v základní jedenáctce. I na tom bych chtěl pracovat. Na tiskové konferenci Manucho sdělil: "Je jasné, že bych chtěl nastupovat v základu častěji, ale není to moje rozhodnutí. Když trénuji, dávám do toho sto procent, to vědí všichni kolem. Někdy odcházím až jako poslední, abych ukázal, jak moc na sobě pracuji. Vždycky jsem připraven a trenérovi plně k dispozici. Pokud bude chtít, rád pro něj na hřišti odevzdám úplně všechno."

"Teď nás čeká Elche, což je hodně náročný tým. Navíc se nám v poslední době moc nedařilo. Přesto v týmu cítím optimismus, takže věřím, že se nám povede uspět. Potřebujeme tři body a chceme je získat za každou cenu. Musíme ale být opatrní a nedělat zbytečné chyby," uvědomuje si zkušený útočník. A jeho odhodlání bude určitě zapotřebí, protože Elche má o co hrát. Poslední dobou se mu také příliš nedaří. Poté, co těsně porazilo Levante, dostalo šest branek od Barcelony.

Ani poslední zápas se mu příliš nepovedl. Elche prohrálo na Estadio Nuevo Los Cármenes a tři body zůstaly Granadě. Jediným střelcem se stal domácí Jhon Córdoba, který se prosadil zpočátku druhé půle. Elche se sice do konce zápasu snažilo vyrovnat, ale vaz mu srazilo vyloučení Damiána Suáreze, který musel do kabiny dvacet minut před koncem. Tím hodně nahlodal morálku mužstva a Elche už nedokázalo odpovědět. Podaří se mu to proti Rayu Vallecano?
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.20 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Córdoba CF - UD Almería  (neděle 12:00)
Další čistokrevný záchranářský souboj sehraje Almería v Córdobě. Domácí už dvakrát v řadě odešli z ligového utkání s prázdnou a budou chtít určitě napravit dojem z nepovedeného utkání s trápícím se Vigem. Almería je ale v tabulce pouze bod před svým soupeřem a také Martínezův tým má tak dostatek důvodů nechat na hřišti vše.

V prvních pěti zápasech roku 2015 získala Córdoba sedm bodů. Těsná porážka od Realu Madrid se čekat dala, ale domácí musí hodně mrzet hlavně jejich poslední vystoupení ve Vigu. Celta se potýká s obrovským poklesem formy a Los Califas počítali, že si z Galície přivezou alespoň bod, který by jim pomohl v boji o udržení. I kvůli odvolanému penaltovému zákroku na konci zápasu ale Córdoba odjížděla domů s prázdnou a nyní se nachází pouze o skóre nad sestupovými příčkami.

Že to v Córdobě myslí se záchranou vážně, ukazují i lednové posily. Na hostování přišla v závěru minulého měsíce hned čtveřice mladých hráčů. Z Manchesteru City Argentinec Zuculini, z Interu Milán Slovinec Rene Krhin, ze Sportingu Kapverďan Héldon a z druhé ligy přišel záložník Marc de Val. Córdobští legionáři pod vedením Chorvata Miroslava Djukiče musí rychle najít společnou řeč, nejlépe už v dalším zápase proti Almeríi.

Hosté zažili v posledním kole o poznání radostnější chvíle. Almería po třech porážkách za sebou zvítězila, když na domácí půdě udolala Getafe jediným gólem Edgara Méndeze. Radost mělo zejména třináct tisíc domácích fanoušků, kteří vůbec poprvé v sezóně viděli svůj klub zvítězit na domácím stadionu. Juan Igancio Martínez, jenž ke klubu přišel teprve v prosinci, tak má zatím na kontě tři vítězství a tři prohry. "Když jsem sem přišel, řekl jsem, že pokud chceme hrát v příští sezóně nejvyšší soutěž, musí se z našeho stadionu stát pevnost," poznamenal Martínez. První vítězství by tedy bylo, teď ho ještě potvrdit v Córdobě. Zápas začíná již ve 12:00, utkání bude řídit Juan Martínez Munuera.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.10 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - Sevilla FC  (neděle 17:00)
Třetí ligový zápas během sedmi dnů čeká hráče Sevilly v neděli v podvečer na hřišti Getafe. Madridští jsou stále nebezpečně blízko sestupovému pásmu a budou chtít zopakovat výhru z posledního vzájemného utkání na Estadio Coliseum Alfonso Pérez. Hostující Sevillistas jsou ovšem jednoznačným favoritem a v dlouhodobém souboji o účast v předkole Ligy mistrů už si nemohou dovolit znova ztratit.

Výsledkově se Andalusanům v posledních třech zápasech příliš nedařilo. Nejprve prohráli důležitý zápas na hřišti konkurenční Valencie, poté s velkým vypětím sil porazili ve vypjatém utkání Espanyol a v dohrávce 16. kola ve středu podlehli Realu Madrid 2:1. Díky tomu se jejich náskok na pátou příčku ztenčil na pouhý jeden bod a každé jejich zaváhání nyní může přihrát kýženou čtvrtou pozici Netopýrům.

Předvedená hra Sevillských na San Bernabéu ovšem nebyla vůbec tragická. Deset minut před koncem snižoval na rozdíl jediného gólu Aspas a v závěrečném tlaku musel několika zákroky podržet evropské šampiony Casillas. "Porážka vždy bolí, ale odjíždíme s pocitem, že jsme předvedli dobrý výkon. Real zápas rozhodl díky své vysoké kvalitě. Zakončili jsme zápas s vědomím, že jsme pracovali naplno až do závěrečného hvizdu," ohlédnul se za utkáním útočník Vicente Iborra. "Je vždy velmi obtížné hrát proti Realu Madrid na jeho hřišti. S čím ale můžu být spokojen, je týmová hra celého mužstva," našel pozitivní slova po prohře kouč Unai Emery.

Poslední výsledky Getafe jsou ještě daleko horší. Z posledních pěti utkání prohráli Madridští čtyři a od sestupového pásma je zachránila jen výhra nad utrápenou Celtou Vigo. V našlapané spodní polovině tabulky tak tým stále ještě novopečeného kouče Quiqueho Sáncheze Florese nemá vůbec nic jisté. "Bude to složité utkání, Seville se daří. Pro nás je utkání klíčové, jelikož jej hrajeme doma. Musíme vyhrát a pak hned cestujeme do Valencie, kde nás rovněž nečeká nic lehkého. Těžký los je pro nás dalším důvodem vybičovat se k dobrému výkonu a zvítězit," poukázal na těžký program Getafe domácí středopolař Mehdi Lacen.

Sám alžírský reprezentant se teprve nedávno vrátil zpět z Afrického poháru národů do svého klubu, kde se vůbec poprvé setkal s novým trenérem. "Je to trošku zvláštní. Věděli jsme, že trenér odchází a na jeho místo přijde Quique. Mluvil jsem s ním asi jen dvě minuty a řekl mi, jak důležitá bude záchrana klubu a že musíme bojovat společně. Věřím, že pokud se tým stmelí, máme na to," uvedl před zápasem Lacen.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.75 - 3.40 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Espanyol Barcelona - Valencia CF  (neděle 19:00)
Valencie může v neděli napodobit Sevillu a vrátit Espanyolu vyřazení ze španělského poháru. Barcelonští si ale drží dobru formu a útok Netopýrů na čtvrtou příčku rozhodně nebude lehká práce.

Espanyol prožívá docela vydařené období. Barcelonským se podařilo postoupit přes Valencii i Sevillu do semifinále španělského poháru, v La Lize okupují výbornou devátou příčku a mohou se spolehnout na skvělou formu v domácích zápasech. Z posledních pěti utkání v Primera División před vlastními diváky vyhrál tým Sergia Gonzáleze čtyři, a klíčový byl Estadi Cornellà-El Prat i pro postup Espanyolu v poháru. Fanoušci modrobílých dotlačili své miláčky k vítězství nad Valencií (2:0) i Sevillou (3:1).

Velmi důležitou oporou ve středu hřiště je pro domácí Víctor Sánchez. Sedmadvacetiletý rodák z Terrassy, jenž přišel do klubu v roce 2012, v minulém kole nastoupil ke svému stému zápasu v modrobílém dresu a vstřelil tří a půl tisící soutěžní gól Espanyolu. "Mimo vstřelení branky jsem rád, že jsem dosáhl stého startu za Espanyol. Upřímně, nemyslel jsem si, že toho dosáhnu tak rychle. Doufám, že nějaký ještě v budoucnu přidám," uvedl Sánchez. Krásná branka však nakonec k bodům v Seville nevedla, Espanyol těsně prohrál 2:3.

Valencie sice prohrála v minulém kole s Malagou, kromě toho se ale i Netopýrům velmi daří. Do minulému víkendu drželi hosté v lize sedmizápasovou neporazitelnost a při svém tažení si poradili třeba i s Realem Madrid. O to překvapivější byl výpadek s do té doby nevýraznou Malagou, která Netopýry porazila na svém hřišti 1:0. Nečekanou prohru museli svěřenci Nuna Espírita Santa zkousnout i v osmifinále domácího poháru právě proti Espanyolu, nyní mají Los Che ideální možnost se pomstít.

Není divu, že se hráčům z Valnecie vůbec nechce odcházet. Příkladem může být obránce Antonio Barragán, jenž nedávno podepsal prodloužení smlouvy o dva roky. Klíčový bek si nový kontrakt i své působení v andaluském klubu pochvaloval. "Jsem vážně šťastný, že mám stále týmu co nabídnout. Být v tak skvělém klubu, jako je Valencie, vás donutí stále pracovat na sto procent. Budu nadále pomáhat Valencii ze všech sil, aby byla tam, kam patří - mezi nejlepšími."

Jedinou absencí u hostů je vykartovaný Otamendi, domácí kouč má k dispozici kompletní kádr. Zápas začíná v 19:00, hlavním sudím bude Mario Melero López.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.45 - 3.40 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - FC Barcelona  (neděle 21:00)
Nedělní večer dvaadvacátého kola připadl mimo jiné atraktivnímu zápasu Athleticu s Barcelonou. Zatímco domácí prožívají značně nevydařenou sezonu, která ve své marnosti nebere konce, barcelonští podle všeho v posledních týdnech nabírají svou nejlepší formu od začátku ligového ročníku...

Ještě na přelomu roku se po porážce z hřiště Realu Sociedad zdálo, že Barcelona není v dobrém rozpoložení, což podporovaly i zvěsti o nespokojenosti Lionela Messiho, možném odchodu největší hvězdy katalánského velkoklubu, a také o (ne)schopnostech nového trenéra Luise Enriqueho zvládat práci takovéhoto kalibru. Od té doby však Barcelona vyhrála všech osm následujících zápasů napříč ligou i domácím pohárem a řeči o krizi upadají do čím dál většího zapomnění. Před zápasem v Bilbau navíc musí barcelonské povzbudit ostudné zaváhání tabulkového lídra Realu Madrid, který v městském derby schytal od Atlétika Madrid drsný debakl 4:0.

"Po naší poslední porážce našel tým konečně tu hru, kterou chceme předvádět," pochvaluje si levý bek Jordi Alba. "Luis Enrique vyžaduje, abychom byli na vrcholu své herní formy po celou dobu, a dá se od něj o fotbale leccos naučit."

Ještě předtím, že Alba znal rozuzlení onoho madridského derby, dal španělský reprezentant na tiskové konferenci jasně najevo, že hlavní je soustředit se na sebe a nepřipustit citelnou ztrátu na severu země. Právě prohra na San Mamés byla jedním z posledních hřebíčků do rakve v loňském boji o ligový titul, který barcelonští nakonec "přenechali" Atlétiku Madrid. "V Bilbau vždycky nastupujeme s jedním a tím samým plánem: držet míč, předvést naši hru. Jde o mladý tým, který chce hrát fotbal a je velmi nebezpečný ze vzduchu, což je něco, co musíme brát v potaz. Je to nebezpečný protivník," bilancuje Alba.

Kouč baskického klubu Ernesto Valverde před zápasem uznal, že sice přesně ví, jak jeho tým potřebuje zahrát, aby své loňské vítězství zopakoval, avšak převést tento plán na hřiště bude o poznání náročnější. "Teorie je jednoduchá, potíž vězí v praxi," prohlásil Valverde, jehož tým si čerstvě vybojoval cennou účast v semifinále Copa del Rey. "Táhneme teď víceméně šňůru a opravdový test nás čeká v neděli proti Barce," připomenul trenér Athleticu čerstvou sérii čtyř zápasů bez porážky v řadě napříč všemi soutěžemi.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Marcos, Gurpegi, Laporte, Balenziaga - José, Rico - Susaeta, Beňat, Muniain - Aduriz
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Bravo - Alves, Piqué, Mascherano, Alba - Rakitić, Busquets, Iniesta - Messi, Suárez, Neymar
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 9.00 - 5.25 - 1.33
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atlético Madrid - Real Madrid  (sobota 16:00)
Real Madrid bude čelit nepříjemnému soupeři, navíc na jeho půdě. Atlético není zrovna oblíbeným sokem Bílého baletu, což dokazují poslední statistiky. Real Madrid porazil svého soupeře naposledy ve finále Ligy mistrů v minulém roce, tedy před pěti zápasy.

V sobotu odpoledne se všechny zraky vášnivých fanoušků hry s kulatým nesmyslem budou upírat do Madridu. Slavné španělské hlavní město se stane dějištěm atraktivního boje o tři body, prestiž i pomyslnou nadvládu nad městem. Atlético hostí Real a pokusí se prodloužit svoji sérii pěti zápasů bez porážky ve vzájemných duelech se slavným Realem. Atlético se pravidelně sklání pouze před Barcelonou, kterou neporazilo v La Lize ani v Copa del Rey. Nyní hostí Real Madrid, který je ve formě.

Real Madrid z posledních deseti zápasů prohrál jen dva v rámci všech soutěží. V rámci Primera Division nestačil na Valencii, které zkraje roku 2015 podlehl poměrem 2:1. Jinak se mu ale daří. Vyhrál mistrovství světa klubů a naposledy vyhrál také zápas, který byl přesunut doprostřed tohoto týdne právě kvůli vystoupení královského klubu na MS. Real se utkal se Sevillou a byl z toho hodně atraktivní duel. Real v něm postihla celá řada náročných momentů a těžkostí.

Už v deváté minutě se musel do kabin přesunout obránce Sergio Ramos, který se zranil. Na jeho místo se dostavil Nacho, který odehrál solidní utkání. Po dvanácti minutách se prosadil James Rodriguez, který ale také utkání nedohrál. O patnáct minut později se totiž také zranil a nahradil jej Jesé. Deset minut poté se právě střídající Jesé prosadil a Real vedl o dvě branky. Tak skóre vypadalo téměř do konce utkání. Nakonec ale Sevilla zaznamenala alespoň čestný úspěch, když se prosadil střídající Iago Aspas.

I díky tomuto výsledku Real Madrid drží na čele ligové scény čtyřbodový náskok. Proti Atléticu se ale dá očekávat nějaká bodová ztráta. Jednak se Real musí potýkat s řadou zranění a jiných absencí. Mimo hru budou zranění James Rodriguez, Pepe, Sergio a Luka Modrić, k tomu bude chybět i vykartovaný obránce Marcelo, v jehož případě Real neuspěl s odvoláním. Především se ale Realu proti Atléticu příliš nedaří, což dokumentují také dvě nedávná utkání. Na domácí půdě v rámci Copa del Rey Real Madrid remizoval, ale to mu nestačilo. Na stadionu Vicenteho Calderóna totiž předtím padl a inkasoval dvě branky, takže se s trofejí pro vítěze poháru mohl rozloučit.

Teď jej nečeká nic snadného. V boji o odplatu jej uvítá Atlético, které je samozřejmě hodně sebevědomé. To prohlašuje například záložník Tiago, který v rozhovoru s fanoušky na sociální síti Twitter sdělil: "Tým se vede opravdu dobře, panuje zde skvělá nálada a velký optimismus. Máme za sebou vítězné utkání proti Eibaru, který je mimořádně nebezpečný a na svém hřišti umí vyhrávat proti těm nelepším. To nás nabudilo a nyní se pilně připravujeme na další důležitý test. Pro nás to není jen atraktivní utkání, ale především možnost získat tři body. Chceme stále usilovat o co možná nejlepší umístění, takže body potřebujeme."

"Když hrajete proti tak velkým týmům, zápasy rozhodují maličkosti, detaily. Bude těžké připravit se na svého soupeře a vyrukovat na něj s něčím úplně novým, protože se známe velmi dobře. Máloco nás překvapí. Důležité bude to, jak do zápasu vstoupíme. Jestli se podvolíme tlaku Realu, je po nás. My ale chceme být ofenzivní, chceme útočit a zaskočit svého soupeře od začátku. Když se nám to povede, můžeme myslet na tři body," dodává Tiago. Podaří se jeho spoluhráčům navázat na poslední úspěchy a potvrdit dobrou ligovou formu, nebo si Real upevní svůj náskok na čele La Ligy?
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Moyá - Juanfran, Miranda, Godín, Siqueira - Turan, Gabi, Tiago, García - Mandžukić, Griezmann
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Carvajal, Nacho, Varane, Coentrao - Khedira, Kroos, Isco - Bale, Benzema, Ronaldo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.63 - 3.40 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Villarreal CF - Granada CF  (sobota 18:00)
Villarreal si mezi zápasovým maratonem s Barcelonou udělá oddech a na svém stadionu bude v sobotu hostit Granadu. Žlutá ponorka je jasným favoritem, přestože minulý víkend podlehla v Katalánsku 3:2. Andalusané v posledním zápase protrhli děsivou sérii bez vítězství a jakýkoli bodový zisk ve Villarrealu by jim výrazně pomohl v tuhém boji o záchranu.

Žlutá ponorka minulý týden proti Barceloně ztratila osmnáctizápasovou šňůru bez porážky, z utkání však svěřenci kouče Marcelina mohli odcházet se vztyčenou hlavou. Proti Blaugranas dvakrát vedli a rovněž potvrdili, že se mohou spolehnout na svou útočnou vozbu. Villarreal totiž skóroval už v šestadvacátém utkání v řadě, a tak se klub z padesátitisícového přímořského městečka zatím nemusí strachovat o pohárové umístění. Na sedmou Malagu má stále náskok tří bodů.

"Jsem na své hráče nesmírně pyšný. Shodli jsme se, že jdeme proti Barceloně, která prožívá své nejlepší období v sezóně, i proto si nesmírně vážím výkonu svých hráčů. Budeme pokračovat v tom, co jsme začali, tudíž je před námi ještě hodně práce. Jsme nadšení, že překonáváme naše předsezónní ambice. Doufám, že Barcelonu dokážeme vyřadit v poháru, a obhájíme šesté místo z minulého ročníku," nastínil svá očekávání do konce sezóny Marcelino. K naplnění těchto představ nyní musí najít recept na probuzenou Granadu, s níž vloni na podzim pouze remizoval 0:0.

El Graná si hubenou výhrou nad Elche rozhodně nezajistil záchranu v Lize. Nový trenér hostí Abel Resino má ovšem velký potenciál obrátit v Granadě věci naruby. Ze svých dvou odkoučovaných utkání si jeho svěřenci připsali čtyři body a odlepili se ode dna tabulky. K tomu se kolumbijský forvard Córdoba, jenž se hned proti Elche ukázal jako rozdílový hráč. Ve Villarrealu to ale hosté budou mít těžké, Žlutá ponorka prohrává jen velmi neochotně a k naplnění svých pohárových tužeb má téměř povinnost vítězit se soupeři ze suterénu tabulky.

V týdnu proběhla médii zpráva, že obránce Granady Jeison Murillo odejde po sezóně do Interu Milán. Transfer dvaadvacetiletého beka pohybující se okolo devíti milionů eur se dolaďoval poslední dva měsíce. Murillo je stejně jako několik dalších hráčů základní sestavy aktuálně na marodce, Kolumbijec v roce 2015 ještě v lize nenastoupil. Svůj odchod komentoval takto: "Moc Granadě dlužím, a proto jsem kývl na dohodu, že zde do konce sezóny zůstanu. Jsou nyní v situaci, že potřebují každého hráče. A také chci odsud odejít hlavními dveřmi. Společně se všemi v týmu se chceme vyhnout sestupu a dokončit letošní ročník v klidu."
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.25 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Levante UD - Málaga CF  (sobota 20:00)
Poslední Levante zoufale potřebuje vyhrát, ale proti rozjeté Malaze ho čeká těžká práce. Hosté si v minulém kole poradili s daleko silnějším městským rivalem Valencijských a při stíhací jízdě za pohárovými příčkami by neměli zaváhat ani nyní. Pro Levante by byl úspěch i vstřelení branky, vždyť Alcarazův tým neskóroval už čtyři ligová kola v řadě.

Výsledky Les Granotes jsou v proběhlém měsíci tristní. Do tabulky si z posledních čtyř zápasů mužstvo vedené Lucasem Alcarazem připsalo pouhý jeden bod za remízu 0:0 s Deportivem a poté třikrát za sebou prohrálo. Naposledy odcházeli hráči Levante zklamaní ze zápasu proti Bilbau. Athletic ve Valencii vyhrál 2:0, přestože výkon domácích by si možná bod zasloužil. Levante však zapomnělo dávat branky, a proto už devět ligových zápasů nevyhrálo. Jejich poslední výhra se udála naposled na konci listopadu loňského roku, to bylo také naposled, co Valencijští vsítili v jednom utkání více než dva góly.

"Nulový zisk neodpovídá tomu, co jsme dnes předvedli. Pravdou je, že nedáváme branky, jsme nedůrazní ve vápně a sami sobě tak zbytečně komplikujeme situaci. Nedokážeme proměňovat velké šance, a když soupeř skóruje první, veze se to s námi po zbytek zápasu. Zkrátka procházíme těžkým obdobím, ale my se musíme zvednout s hráči, které máme a kteří možná ještě přijdou. Klíčové bude proměňování šancí," komentoval stav svého týmu Alcaraz.

Malaga představuje letos zcela odlišný příběh. Jedenáctý tým loňského ročníku se letos pere o poháry a poráží i výše postavené tabulkové soupeře. Naposledy si Los Boquerones došlápli na pátou Valencii, kterou doma udolali díky brance Samuela Castilleja 1:0. Důležitá výhra ukončila nepovedenou sérii čtyř zápasů, při kterých Andalusné prohráli i s Almerií. Díky ztrátě Villarrealu jsou ale svěřenci Javi Gracii stále na dostřel šestému místu, které by je mohlo po dlouhých letech opět dostat do pohárové Evropy.

"Bude to důležitý zápas proti soupeři, jenž nám v poháru hodně zatápěl. Po pondělním vítězství se ale cítíme silní a na zápas se těšíme. Levante je nevypočitatelný tým, zejména na domácím stadionu. Díky zápasům v poháru ale víme, co nás čeká," připomněl útočník hostů Juanmi nedávný dvojzápas, při němž Levante sice nepostoupilo, ale dokázalo Malagu na domácí půdě porazit 3:2.

Valecijským budou chybět Sissoko a Iván. V řadách Malagy se neobjeví potrestaný Darder a nejspíš ani zranění Flávio, Chen a Vicente. Zápas začíná v sobotu ve 20:00, hlavním sudím bude Carlos Del Cerro.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.25 - 3.10 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Sociedad - Celta Vigo  (sobota 22:00)
Celta Vigo se v minulém kole probrala po klinické smrti a po deseti zápasech v řadě, v nichž uhrál Berizzův tým jen dva body, konečně bodovala naplno. Jestli nebyla jednogólová výhra s Córdobou jen výjimkou z pravidla, ukáže zápas v San Sebastianu. Tam ale zatím relativně pevnou rukou vládne Real Sociedad.

Realu už se pomalu rozplývají pohárové ambice a mužstvo se tak kromě záchrany může soustředit na budování kádru pro příští sezónu. David Moyes by si rád do týmu přivedl posily především z anglické Premier League, ale klub zatím žádnou výraznou posilu neohlásil. Aktuální zranění nejlepšího hráče mužstva Carlose Vely, jenž si v posledním zápase na San Bernabéu přetrhl meniskus, by tak mohlo vyčkávající vedení Realu Sociedad ještě přijít draho, lednové přestupové okno už totiž skončilo.

Nepřítomnost Vely se projevila hned v posledním utkání s Realem Madrid, v němž musel být mexický forvard střídán už v 17. minutě. To byl stav zápasu 1:1 a Baskové nakonec utkání s Madridskými, které na svém stadionu v minulém vzájemném střetnutí dokonce porazili 4:2, prohráli rozdílem třídy 4:1. Absence Vely by tak mohla třináctý celek tabulky vrhnout do krize ze začátku sezóny. Zápas s Vigem ukáže, jak se Moyes vyrovná se ztrátou klíčového útočníka.

Celta po několika měsících v minulém kole opět zvítězila. Díky gólu Nolita z druhé půle vydřeli Galicijští výhru nad Córdobou a udrželi se v první polovině tabulky. "Tohle je velmi důležité vítězství, jelikož ukončilo naši sérii bez výhry. Po špatném výkonu a prohře s Getafe už bylo načase vyhrát," komentoval hubenou výhru kouč Berizzo, jenž byl v průběhu zápasu kvůli hlasitým protestům vykázán na tribunu. Dokáží Célticos navázat proti oslabeným Baskům na poslední tříbodový zisk? To se dozvíme v sobotu po 22:00, hlavním sudím bude Santiago Jaime Latre.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.25 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Deportivo La Coruña - SD Eibar  (pátek 20:45)
Osmá příčka Eibaru je rozhodně velmi příjemným překvapením. Nováček La Ligy se prezentuje poměrně ofenzivním herním stylem a umí si vyšlápnout i na větší soky. Teď jej čeká soupeř se slavnou minulostí, ale chatrnou přítomností. Potvrdí Deportivo dobrou formu z minulého utkání?

V něm se Deportivo La Coruňa utkalo s domácím Rayem Vallecano. Na Estadio Teresa Rivero v Madridu Deportivo dobře začalo, když se už v desáté minutě trefil Celso Borges. Ten prožil utkání snů, protože se za Depor nastoupil poprvé od svého přestupu a hned se zapsal mezi střelce. A to nebylo zdaleka všechno, proč mu po utkání spoluhráči museli otevírat alespoň jednu lahev dobrého pití. Po dvaceti minutách srovnal Alberto Bueno gólem na 1:1 a tento stav dlouho vydržel. Právě nováček v týmu Deportiva ale odmítl remízu a dvacet minut před koncem znovu skóroval! Těsnou výhru 2:1 už Deportivo uhájilo a získalo tři body.

Díky nim je Deportivo čtrnácté a na svého nejbližšího soupeře, kterým je Moyesův Real Sociedad San Sebastian, ztrácí pouhý bod. Alespoň ten by Deportivo rádo získalo v zápase s Eibarem, ale nečeká jej nic snadného. To si myslí i záložník Alex Bergantiños, který na domácí půdě očekává tvrdý souboj. Na tiskové konferenci před zápasem Bergantiños uvedl: "Navštíví nás Eibar, který je podle mého názoru jeden z nejtěžších soupeřů. Viděl jsem jeho zápasy a hrají velmi dobře. Jsou agresivní, hrají přesně to, co potřebují a dokáží vás dostat pod tlak."

"Nutně potřebujeme získat tři body a myslím, že nám v tom může hodně pomoci naše publikum. Doma jsme silnější a cítíme jejich podporu při každé akci. Chceme hrát jako domácí tým, diktovat tempo hry a ukázat, že jsme se poučili. Na začátku sezony jsme se rozkoukávali a platili za naši vlastní neschopnost střílet důležité branky, ale myslím, že jsme čím dál lepší. Už jsme si zvykli na vysoké tempo La Ligy a v týmu panuje dobrá nálada. Prohra s Espanyolem Barcelona je za námi a teď se soustředíme už jen na další zápas. Jsme v nejlepší formě za poslední měsíce," varuje soupeře záložník.

Soupeřem mu bude Eibar, který se léčí ze dvou porážek. Nejprve těsně nestačil na Real Sociedad San Sebastian, poté se utkal na domácí půdě s Atléticem Madrid. A se zlou se potázal, protože po pětadvaceti minutách prohrával o tři branky a vypadalo to na debakl. Smršť v podání dvojice Griezmann - Mandžukić ale ustala a Eibar vstřelil alespoň čestný úspěch, když se minutu před koncem prosadil Federico Piovaccari. Tato porážka je ale podle kabiny zapomenuta.

Obránce Rául Navas totiž na tiskové konferenci uvedl: "Už jsme na to zapomněli. Některé špatné výsledky musíte pustit z hlavy a netrápit se jimi příliš dlouho. Snažili jsme se, neuspěli jsme. Musíme to hodit za hlavu. Naše ligová sezona v jistém slova smyslu začíná právě teď. Proti nám je Deportivo, které umí bojovat a je hodně nepříjemné. My musíme být ještě lepší a pokusit se přivézt domů tři body. Chceme zůstat v kontaktu s nejlepšími týmy, takže budeme bojovat o tři body," dodává Navas. Bude tím šťastnějším také po uplynutí devadesáti minut, nebo Deportivo potvrdí zlepšující formu?
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Fabricio - Juanfran, Lopo, Insua, Luisinho - Bergantiňos, Borges - Cuenca, Perez, Cavaleiro - Riera
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Irureta - Bóveda, Annibaro, Navas, Dídac - Errasti, García - Capa, Arruanabarrena, Saúl - Piovaccari
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.25 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid21180370:1854
2.FC Barcelona21162357:1150
3.Atlético Madrid21152443:2047
4.Sevilla FC21133535:2442
5.Valencia CF21125438:1941
6.Villarreal CF21115535:2038
7.Málaga CF21105624:2135
8.SD Eibar2176825:2927
9.Espanyol Barcelona2175927:3226
10.Celta Vigo2166920:2324
11.Athletic Bilbao21651018:2623
12.Rayo Vallecano21721222:3823
13.Real Sociedad2157921:2822
14.Deportivo La Coruña21561018:3421
15.Getafe CF21551116:2920
16.UD Almería21541218:3319
17.Córdoba CF2139916:3118
18.Granada CF2139914:3318
19.Elche CF21451218:4217
20.Levante UD21371113:3716

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1537)

Přidat komentář
misinho7

1. pre vitazstvo na atletmi a zavahanie barci s bilbaom

Reagovat
sylarko

pre zavahanie realu nad atletmi a vyhru barci nad bilbaom ;)

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
-Kopy-

kompenzace za Ronalda...

Reagovat
smazaný uživatel

Potvrdit žlutou kartu hráči, a to hned 2x, který se svého soupeře ani nedotkl, je prostě výsměch.

Reagovat
-Kopy-

výsměch byl i trest pro Ronalda, takže se to aspoň trošku vyrovná...

Reagovat
smazaný uživatel

A kolik jsi za to čekal? Disciplinárka mu vyměřila 2 zápasy za to, že kopl z frustrace protihráče, který se za něj po zápase postavil, Ronaldo se hned omluvil a navíc to nebyl zákrok, který by mohl nějak vážněji ublížit, to ani náznakem. To vůbec nejde dávat na stejnou rovinu s tím, že Marcelovi 2x potvrdí žlutou za nic.

Reagovat
smazaný uživatel

pravděpodobně naráží na to že to nebylo poprvé a to ani náznakem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podle médií rozhodčí do zápisu napsal jen to kopnutí a Ronaldovi za něj hrozil trest na 1-3 zápasy, takže dostal něco mezi tím. Podle mě hlavně kvůli té recidivě, byla to už je, tuším, čtvrtá červená karta v La Lize podobného charakteru.

Reagovat
smazaný uživatel

1 zápas je za bežnú redku po dvoch žltých, 2-3 za priamu redku, za takéto skraty je minimum 4, ak to nedostane niekto z veľkých mien, Huntelaar 6 dostal za menej ako urobil Ronaldo, nakoniec mu 2 odpustili tak má 4 no, v PL sa bežne dávajú tresty dodatočne po preskúmaní záberov, v tomto je La Liga na smiech.....aj za filmovania by sa mali dávať tresty, v La Lige sa najviac leži a padá je to komédia na tak kvalitnú ligu aby sa s tým nič nerobilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Já s tebou v principu souhlasím. V těch trestech je obecně šílený nepoměr, netrestají se věci, které by se trestat měly a trestají se malichernosti, které si zaslouží trest jen minimální. Ale musí se to řešit komplexně, ne tak, že si disciplinárka smlsne na jednom člověku a zbytek se bude vesele smát.

Jinak ten Huntelaarův zákrok mi teda připadá nebezpečnější, protože to je skluz vedený dost nebezpečným způsobem, který může zranit na docela dlouho dobu.

Reagovat
-Kopy-

bože, ty stím zápisem pořád, normálně za to co předváděl v tom utkání měl dostat trest tak 5-6 zápasů a to píšu jako jeho fanoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže zápis je pro takovou situaci ve Španělsku naprosto klíčový. A 6 zápasů by byl šílený přestřel, to se dává za nějaký burtální skluz, který smrdí těžším zraněním, ne tyhle "žabomyší války".

Reagovat
-Kopy-

zápis je klíčový ? tak Marcelo dostal žlutou kartu, je to v zápise, nedá se nic dělat podle toho tvého přístupu ne ? blbost, ta komise má kašlat na to co je v zápise, má se podívat na video a v klidu to zhodnotit a kdyby to udělala, tak Ronaldo má více a Marcelovi to zrušili.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, zápis je klíčový v tom směru, že se rozhodovat může jenom o tom, co je v zápisu. Takže ta disciplinárka může rozhodnout, jestli žlutá byla udělena správně, nebo ne. U Ronalda bylo v zápise, že kopl soupeře a trest mohl dostat pouze za to kopnutí, ne za tu facku, protože ta nebyla v zápise.

Reagovat
-Kopy-

to je ale hrozná blbost a ty to víš a proto buď rád, že v tom zápise bylo jen tohle a on nedostal víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Však proto jsem si byl celou dobu jistý tím dvou, maximálně tří zápasovým trestem. Protože se vůbec nebraly v potaz ty facky a řešilo se jen to kopnutí. Jinak by mu to sečetli a dali by mu podle mě tak 4.

Reagovat
-Kopy-

no tak vidíš, že vám pomohli a teď zase uškodili, o to mi jde, že se to vyrovnává

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže oni nám v případě Ronalda nepomohli, oni jenom dodrželi regule, to, že si je stupidně napsali, je jejich problém. Teďka je situace taková, že podle regulí Marcelo nespáchal ani faul, ale vypadá to, že příjde o derby.

Reagovat
-Kopy-

pomohl vám rozhodčí, uškodila vám komise.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle by se to taky dalo interpretovat, každopádně v tom posuzování některých sporných situací, je ve Španělsku fakt skandální bordel.

Reagovat
Visca el barca

Jenže, kdyby ronaldíček nehrál víc zápasu, protože se choval jako opice, tak by ho Leo předběhl v golech a to se nesmí stát že ?

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Visca el barca

Bla bla bla, arogantní hovado

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu, byl to výsměch, dle zápisu od rozhodčího měla následovat stopka pouze na 1 zápas...

Reagovat
Visca el barca

Výsměch je, že Ronaldo dnes hraje, tak se uklidni

Reagovat
-Carles-

Predpokladám že autor blogu sa rozhorčoval aj po udelení toho smiešneho dvojzápasového trestu pre CR

Reagovat
smazaný uživatel

Prý "směšného"...mě by fakt zajímalo, kolik jste při metru španělské disciplinárky čekali, že dostane. Vždyť bylo úplně jasné, že to budou tak 2, maximálně 3 zápasy.

Reagovat
-Carles-

Bolo to jasné, keďže išlo o Ronalda (opakovaná agresivita by sa však mala trestať tvrdšie ako len dvoma zápasmi). Narážam len na to, že autor blogu vyplakáva nad rozhodnutím komisie a spomína nejaký "výsmech fanúšikom do ksichtu"( ), pričom len nedávno tá istá komisia udelila snáď najmiernejší možný trest pre hráča Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že ten trest nebyl nejmírnější možný, ale byl přesně uprostřed možného.

Reagovat
Visca el barca

Protože jste protekční Real, tak jsme to čekali no

Reagovat
DonAndres

Tak je obecně známo, že "podvinho" často píše tyto ubrečené články, není to poprvé a ani naposled

Reagovat
-Carles-

Na rýchlo som preletel jeho články ale tento ma dostal

http://www.real-madrid.cz/glosy-r-m-cz/2014030104-blog-proc-vzdy-my.html

Reagovat
Switchback

Když sudí odpískal penaltu pro Real Madrid místo přímého kopu (jestli vůbec)

Reagovat
smazaný uživatel

Tomuhle jsem se taky zasmál.

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
smazaný uživatel

ten je výborný.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Leo, být tebou moc se nesměju, stačí se podívat na stránku forcabarca.sk ...

Reagovat
Leo Rekordman

nie dakujem,toto staci

Reagovat
smazaný uživatel

to je druhy extrem

Reagovat
smazaný uživatel

Parádny článok, od slova do slova objektívne a s nadhľadom zhodnotene

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu. Nejvíce uplakaných článků bylo vždycky k vidění na forcabarca.sk, to je krásná ukázka totálního amatérismu.

Reagovat
patas92

No jo, tenhle je legendární

Reagovat
smazaný uživatel

nevystupuje nahodou "podvinho" na EF pod nickom "valloire" ?

Reagovat
valloire

Normální článek. Já souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Why always we? Když už píšu anglicky, tak správně..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Switchback

Co se týče Ronalda, tak měl dostat aspoň o zápas víc ale budiž ... ale tohle je strašnej výsměch, že mu to nechali

Reagovat
smazaný uživatel

Však to je to včerejší rozhodnutí. Oni se odvolali znova a dneska padne další.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem právě četl, že zamítli i to odvolání. Uvidíme...kdyžtak máme Fábia.

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo je normálně v nominaci na zápas, takže tam šance asi furt je. A jinak jo no, Coentrao to zvládne, když Marcelo nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby si to ještě po obědě nerozmysleli, nebo neposlali dopis hoďku před zápasem, já bych se nedivil asi už ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Florentino dá každému tisíc euro na nějaké kur*y, a oni to zruší

Reagovat
Xavi

Co jsem si za ty roky všiml, tak tak odvolání kvůli žlutým většinou neuspějí, i když ty žluté jsou úplně mimo.

Reagovat
alcantara

Jj, Messimu tiez tusim nezrusili zlte karty za absolutne neumyselne ruky, ono to tak v Spanielsku chodi...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Messi je kriminálnik, k delikventům se chová vždy s despektem...

Reagovat
smazaný uživatel

La Liga je divná, někdy přehlédnou ruku v 16-tce co vidí 80 tisíc lidí na stadionu a pak když se Ramos dotkne konečky prstů míče někde uprostřed hřiště, (ani nezmění dráhu přihrávky...) a dostane kartu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak.

Reagovat
Rage

Třeba Cheryševovi už letos zrušili dvě žluté

Reagovat
smazaný uživatel

Je neuvěřitelný, že jsi dokázal do roztrhání těla obhajovat skandální rozhodnutí disciplinárky v případě směšného trestu Cristiana (Kopy to napsal správně - jejich mladý dostal bez recidivy a za daleko menší provinění 4 mače a bez řečí ...), a budeš se tady takhle rozohňovat za to, co je u španělského svazu naprosto normální - ti ruší karty veeeeelmi vyjímečně.

Jsi výborný a jeď dál.

Reagovat
smazaný uživatel

To, co udělal Cristiano, v rámci španělských regulí jinak než dvou až tří zápasovým trestem dopadnout nemohlo. Marcelo neudělal vůbec nic a dostal žlutou.

Reagovat
patas92

Vtipné, jak nás autor přesvědčuje, že si vůbec nestěžuje, i když tam v podstatě nic jiného nedělá

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos out až do Clásica.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby neboli ešte problémy aj so Schalke, ktoré je zatiaľ síce slabučké ale montuje autobus, Pepe už bude fit na LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Možná, říkal že to je jeho cíl...

Reagovat
smazaný uživatel

Loni jsme doma dokazali porazit Barcelonu s Toquerem v utoku Letos bez Herrery ale zase s Adurizem, tak proc to nezopakovat

Reagovat
Kily

to je toho, Valencia kdysi proti Barceloně udržela čisté konto v zápase, který celý odehrál Dealbert

Reagovat
smazaný uživatel

No je fakt ze my jsme kdysi dokazali vyhrat na Calderonu 2:0 diky dvoum golum GT2 Se San Josém na stoperu a dalsim tretiligovym nekopou Koikilim na LB

Reagovat
Kily

Koikilymu jsem kdysi docela věřil, ale tak to bylo asi díky jeho jménu, každopádně kapitulovat ještě nebudu, jsem zvědav, jak trumfneš výhru Valencie na hřišti Realu, kdy tomu z lavičky šéfoval Koeman a vítězný gól dal Arizmendi

Reagovat
smazaný uživatel

to uz jde tezko, kdyz zapojis tohle duo...je fakt ze Koikili nebyl spatnej, podobnej typ jako Toquero, kterej vynahrazoval talent neuveritelnou bojovnosti a fyzickou...coz je na LB lip vyuzitelny nez v utoku. Ostatne nekteri fans Athleticu by radi Gaizku videli na RB, ma na to parametry mnohem spis nez na hrot

Reagovat
Kily

na tohle byla expertem Valencia, tam pár roků zpátky bylo období, kdy na pozici pravého obránce nastupovali hráči, jejichž příjmení začínala na A. Albelda, Angulo, Arizmendi, Albiol, vyhnulo se to snad jenom Aimarovi, který dost možná kvůli tomu musel odejít, jelikož se neprojevil jako dostatečně univerzální fotbalista

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nějak mi tu chybí zmínka od zdejšího všeználka ohledně basketbalového ElClasica. Nebo jsem to pouze přehlídl? Jen tak v meziřečí 97:73? O dvě třídy no

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
CHONG

Tak Sergio out na pět týdnů, doufám, že stihne Levante.

Reagovat
DonAndres

A co je vlastně Pepému ?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl naražený (nebo dokonce nějak nalomený) žebra.

Reagovat
DonAndres

No jo vlastně, už si pamatuju. A jak na tom je? Myslim, že s Varanem by byli slušná stoperská dvojice

Reagovat
smazaný uživatel

Stopro bude na LM, možná už proti Deporu za týden.

Reagovat
Visca el barca

To je tak , když to hrajete v 11 lidech

Reagovat
smazaný uživatel

Ohledně toho rušení karet to podle mě není tak jednoduché a dokonce bych řekl, že to není ani úplně spravedlivé. Sudí jsou špatní a dávají (nebo nedávají) ty karty někdy úplně nesmyslně ...

ALE - všimněte si tý závorky ... Zatím se vždy řešily jen ty (někdy nespravedlivě) udělené karty, které se týmům nelíbí. Ano, tomu se nikdo nemůže divit - nikdo nechce být potrestaný nespravedlivě. Ale řešil už někdo někdy karty nespravedlivě neudělené? A jsem si docela jistý, že to je častější jev napříč ligama.

Nechci vypadat, že současný španělský systém hájím (to vůbec ne - taky mě párkrát nezrušená karta nakrkla), ale na druhou stranu bychom se na to měli dívat takhle. Není nic černobílého a jsem si jist, že stejně, jako by komise mohla Marcelovi kartu zrušit, tak by našla v zápasech x situací, kdy by se dala karta dodatečně udělovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvuj příspěvek nemá hlavu ani patu.. Ale to vždycky, takže to už každý radši ignoruje

Reagovat
smazaný uživatel

Takže definitivně bez Marcela. Ani to druhý odvolání neprošlo.

Reagovat
Kily

máš po ruce nějaký link?

Reagovat
smazaný uživatel

Mám to z Twitteru.

‏@JLSanchez78

OFICIAL: El TAD no acepta el recurso del Real Madrid. Marcelo NO jugará el derbi. Jugará Coentrao.

Reagovat
Kily

stačí, dík

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Jerichoo

škoda no, lebo okrem Marcela a Isca tam na malom priestore 1na1 moc hráčov nevie

Reagovat
vacin

A co Bale?

Reagovat
Jerichoo

Bale a 1na1 na MALOM priestore?

Reagovat
Ed_Hazard

Fábio to zvládne, skôr sa bojím ako zvládne zápas Nacho. V stredu bol perfektný, možno až na 1 chybu keď si zle vypočítal loptu na polovici. Snad to dobre dopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo... horší je že si James zlomil nárt... Tak spon že si Isco víc zahraje...

Reagovat
-Carles-

Ako bude teda vyzerať obrana Realu? Arbeloa - Nacho - Varane - Coentrao?

Reagovat
smazaný uživatel

Carvajal normálně může hrát, ne?

Reagovat
vacin

Carvajal by hrát měl

Reagovat
smazaný uživatel

casillas-carvajal,varane,nacho,coentrao-khedira,kroos,isco-bale,benzema,c. ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Khedira hral proti Seville dosť dobre na to že pravidelne sedí, postavil by som jeho. Ale tipujem že skôr nasúpi odpočatejší Illara

Reagovat
celeb

Predne chci jasne rici, ze nehodlam brecet.

Skandal! Absolutne neakceptovatelny a osrudny skandal!

Reagovat
Ángel di María 22

Prosim, prosim ať to proti Atletům zavřem a jen posíláme míče na Ronalda a Balea

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tohle si říkám taky. Když jsem se díval na jejich góly proti nám v těch posledních zápasech, vždycky to byla nějaká uhaluzená standartka nebo hrubá chyba jednoho z dvojice Ramos/Pepe, oni nás nejsou schopni přehrát nějakou oslnivou kombinační hrou a pokud bychom to zavřeli, byli koncentrovaní, mohli by nabýt dojmu, že nás jsou schopni přehrávat (tak jako nedávno proti Barceloně) a my bychom mohli nějakých těch okýnek využít.

Reagovat
Visca el barca

Prostě na ně neumíte, dneska jasná plichta

Reagovat
Atlético de Madrid

Podle mě teda dobrá půlka našich posledních gólů proti Realu byly vyloženě nádherný kombinační akce, který samozřejmě zahrnujou i chyby obránců (v každym gólu najdeš nějakou chybu obránce). Oba dva Torresovy góly byly krásný, Ardův vítěznej byl krásnej. A uhaluzená standardka...uhaluzená standardka vám vyhrála Ligu mistrů, tak nechápu ten přezíravý tón. To jsou samozřejmě vaše chyby, že nedokážete opakovaně vyhrávat hlavičkový souboje, využívání slabin soupeře je ovšem princip fotbalový taktiky, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přezíravý tón tam být neměl, bylo to konstatování, že nám dáváte góly ze standartek nebo po velkých chybách. Ty góly, které nám dal Torres, byly typickým příkladem, protože to, co tam předvedli Ramos a Pepe, bylo něco šíleného. Já tím nechci nijak znevažovat zaslouženost vašeho postupu do čtvrtfinále Copy, je to jen konstatování.

Jo a říkat, že nám uhaluzená standartka vyhrála Ligu mistrů s vědomím toho, jaký gól jste dali vy, toho, že už jste si žádnou další velkou šanci nevytvořili a taky toho, kolik jsme si jich vytvořili my a 4 proměnili, je při nejmenším úsměvné.

Reagovat
Atlético de Madrid

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Nase brejky su totalna komedia .

Reagovat
misinho7

a pritom rok aj daco dozadu sme ich mali najlepsie na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Di Marii uplne na picu. Kdyz si vybavim posledni zapasy, tak nejvetsi nebezpeci slo jednoznacne ze vzduchu. Ronaldo a prekvapive i Benzema hlavou umi a kdyz jim to tam nekdo posle, tak bych se nebal, ze tam neco nespadne. Jenze to by musel byt Bale celej zapas nalevo (posledne tam byl asi 20 minut a poslal tam dva vyborny balony, z jednoho padl gol) a k tomu jeste nekdo schopnej napravo.

Reagovat
Ángel di María 22

Myslim si, ze s touhle obranou nebude jina sance. Nebo chceme venku radsi zase zkouset dominovat, tentokrat bez Modrice i Jamese?

Reagovat
smazaný uživatel

Ceho se na te obrane tak bojis? Vzdyt se podivej, jak to minule posrala "nejlepsi" stoperska dvojka sveta, tak co..

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak k te tve otazce.. podle me urcite. Carlo je sice Carlo, ale proti Atleticu dlouhodobe vypada jak vul. Nejdulezitejsi zapas sice se stestim zvladl, ale nejde mu to proti nim a nejde a ze by z jeho strany prisla nejaka zmena? Samozrejme ne.

Reagovat
Ángel di María 22

Ono je to jedno, nejde jen o obranu (kde mimochodem chybí hlavně Marcelo momentálně), ale i kdyby hrála v plnym složení, tak hrajeme trochu naivně na ně, kór venku, tak by to chtělo změnu. Já vim, že Carlo jí asi neudělá, ale na druhou stranu, proti Barceloně jsme taky hráli rozlítaně loni 3:4 a v Copě pocitvá defenzíva a 2:1. Tajně doufám, že ho ty zápasy v Super/Copě trochu probraly.

Reagovat
valloire

Ta obrana je nesehraná. A i nej stoperská dvojice může udělat chyby.

Reagovat
Kenneth

Balea.. To je teda vítězná taktika.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se James vrátí co nejdřív, 2 měsíce je dost, a aby mu moc nespadla forma...

Reagovat
misinho7

jasne ze mu forma spadne.. sak 2 mesiace nesu 2 dni , ale verim ze sa znova dotoho postupne dostane

Reagovat
smazaný uživatel

Ted má dobrou formu, má lepší statistiky než v Monaku, takže dobrá koupě (i když 80M je dost...)

Reagovat
alcantara
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
valloire

skandál

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

J.Amerika U20:

V stredu sa opäť 2 gólmi predviedol Simeone, pri prvom ťažil z práce Correu, nádhernou bombou sa predviedol Rolon, ale nie Maxi z Barcelony ale menovec Leonardo (https://www.youtube.com/watch?v=qeeMHlWVpRM)

V sobotu večer a v noci nášho času sa hraje posledné kolo finálovej skupiny, vyšlo to tak že od 01:10 sa nám hraje zápas o titul medzi Argentínou a Uruguayom. Arg.má 10 bodov, Uru 8.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto náhodou nezaznamenal diskusiu vo víkendovom preview alebo review, už si nespomínam kde som o tom debatoval s pár ľuďmi tak trošku predstavím hráčov, na ktorých by sa fanúšikovia španielskej sekcie mohli sústrediť a kvôli ktorým sa to oplatí pozerať:

ARGENTINA

Giovanni Simeone (19, River Plate) - najlepší strelec turnaja s 9 gólmi (6 v zákl.skupine, 3.vo finálovej skupine) a syn Diega Simeoneho

Maxi Rolón (20, FC Barcelona B) - túto sezónu už nakukol do rezervy, v minulej sezóne víťaz mládežníckej LM s U19 (3 góly + 1 asistencia)

Angel Correa (19, Atlético Madrid) - kapitán, decembrová posila Atlética Madrid za 7,5 mil.€ (mal prestúpiť už v lete ale kvôli nádoru na srdci musel podstúpiť operáciu), líder tímu na tomto šampionáte (3 góly + 4 asistencie)

Leonardo Suárez (18, Villareal B) - prišiel do Villarealu v zime z Bocy Juniors

URUGUAY

Franco Acosta (18, Villareal B) - taktiež prišiel teraz v zime, hral fantasticky proti Paraguayu (2:0), neustále bol hrozbou a dal zaujímavý gól hlavou na 1:0 (https://www.youtube.com/watch?x-yt-cl=85114404&v=HBllcKDWG5Q&x-yt-ts=1422579428#t=)

Ramiro Guerra (17, Villarael dorast)

Reagovat
el Principito

Leonardo Rolon a Maxi jsou dvojčata, jinak díky za příspěvky , v noci se budu koukat, sice ráno vstávám brzo, ale vydržím

Reagovat
smazaný uživatel

Dvojčatá? To som nevedel, ale hneď sa mi zdali podobní, keď som najprv videl tu neskutočnú bombu Leonarda zo stredy myslel som si, že je to Maxi. Dúfam že vydržím, chcel by som pozerať aj ja. Bude to parádny zápas s mnohými šancami a tradičným juhoamerickým nasadením a temperamentom.

Reagovat
Kokesh

Usacka vidim asi po ste, ale se zvukem to dostalo novou dimenzi.

https://vine.co/v/OFQdmABq2Od

Reagovat
sensei25

Ak dnes porazi Real Atletico,tak je o titule podla mna rozhodnute. Toto je asi najdolezitejsi zapas sezony z ich strany. No uvidime ako to dnes dopadne.Ja dnes vsadzam na CK v tomto zapase.

Reagovat
Kenneth

Už tak se nám v poslední době nedaří s Atléticem. Navíc k tomu bez 4 hráčů základní sestavy, nerozehraným Ronaldem, tragickým Balem. Nevidím to dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

alee, kdyztak bude penalticka, nestresuj

Reagovat
Kenneth

Tak snad.

Reagovat
vocasisko

dneska vyhrajete

Reagovat
Visca el barca

Remka stačí, my si vás na Camp nou už povodíme

Reagovat
smazaný uživatel

Hodne sa tesim na tu vasu zalohu

Reagovat
Visca el barca

To bylo hodně trapný

Reagovat
smazaný uživatel

Visca el barca 07.02.2015 10:41

Jenže, kdyby ronaldíček nehrál víc zápasu, protože se choval jako opice, tak by ho Leo předběhl v golech a to se nesmí stát že.

Za to tvoje komentáře jsou hotová studnice moudrosti a vtipu.

Reagovat
Visca el barca

jsou či nejsou , jedno je jasný. 2015 Messi > Ronaldo. Letadlová loď jak máte ve zvyku, vy kašpaři z madridu

Reagovat
smazaný uživatel

A to už je skoro konec roku

Reagovat
smazaný uživatel

Visca el barca 07.02.2015 10:52

To bylo hodně trapný.

Reagovat
Visca el barca

Messi >Ronaldo tupče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já naopak paradoxně věřím, že se to dneska urve. Nejde to s nejsilnější sestavou, půjde to s takhle poslepovanou.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska musíme jeden z rozhodujících zápasů letos v lize HALA MADRID

Reagovat
Leo Rekordman

prehrat

Reagovat
Visca el barca

real dneska ztratí, od novýho roku je stínm toho co byl na podzim To je realita

Reagovat
misinho7

Dneska verim vo vitazstvo Ronaldo savrati v plnej parade a Bale zavrie hubu hejterom

Reagovat
Kenneth

Zase jednou za sezonu uteče nějakýmu tragédovi typu Bartry?

Reagovat
misinho7

ta nech utecie dnes je podla mna najklucovejsi zapas sezony , mozno ani ne El Clasico ale dnesny zapas. LEbo ked vyhrame tak snad do Clasica pojdeme so 4bodovym naskokom a to nam bude hrat do kariet aj co sa tyka psychickej pohody lebo ist na Nou camp s tym ze mame 1 bod naskok a prehra tam nas posunie na 2 miesto by nebolo velmi privetive, a keby sa aj tak stalo ta podlamna by sme to uz nedali. Cize dnes verim vo vyhru a Bale neech si utecie komu chce hlavne nech zahra poriadne a vyhrame

Reagovat
Kenneth

To jsou zase kalkulace toto.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

v současném stavu bude bod výhra

Reagovat
Visca el barca

To nám stačí

Reagovat
smazaný uživatel

tak třeba si zase vy vzpomenete na venkovní formu z před pár týdnu

Reagovat
LAM

Na Bilbau to je každoročně hodně těžký,takže pokuď tam vyhrajem a Real dnes ztratí,tak to bude super.

Reagovat
LAM

Tak snad dnes už Real ztratí.Se Sevillou a s Espanyolem měl namále,tak snad konečně dnes.Nehrajou nijak extra dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Co jako konkrétně bylo s Espanyolem namále? 3:0 doma a to se hrálo skoro celou druhou půlku v deseti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
LAM

Samozřejmě Cordobou jsem to spletl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Mega směšné od fanouška Barcelony. Vy jste měli namále úplně stejně, kdyby se to vyvíjelo trochu jinak, tak mohlo být už rozhodnuto.

Reagovat
LAM

Kdy?

Reagovat
smazaný uživatel

Vale např?

Reagovat
LAM

Tam bylo hdoně času.Celejch 10 vteřin

Reagovat
LAM

Reagovat
smazaný uživatel

Co si člověk neudělá sám...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Valencie, Villareal, Bilbao, Almérie, Vilareal - tam to bylo čistě o štěstí. Naopak jste měli smůlu s Celtou. Asi nemáš moc přehled o svém týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

ty uz jsi jak slovaci s jagrem, stesti, klika, nahoda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale co Vilareal doma trefil dvě tyčky a rozhdonul v 82 noname Sandro, který zažil svou životní chvilku. Bilbao bránilo dobře taky osmedesát minut a kdyby nepadnul ten první neymarův gól, tak má bod. Valencie a gól z 94. minuty ... Na Camp Nou to byl parádní fotbal, který taky mohl dopadnout různě. Almérie vedle patnáct minut před koncem.

Tohle prostě je částečně i štěstí. My jsme ho měli v Córdobě a se Sevilou. Není důvod to nepřiznat. Tyhle zápasy rozhodují často o titulech, dobře pro Barcelonu, že to zvládá. Ale pak psát příspěvek ve stylu, Real má pořád namále, tak by mohl dneska ztratit, když en jeho tým měl namále dvakrát tolik...

Reagovat
smazaný uživatel

prave ze ja reagoval na prispevek, kde pises, ze to bylo ciste o stesti... ale podle me tam hraje roli i individualni kvalita (sam zminujes treba priklad neymara), vitezna mentalita a schopnost dotahnout to do vitezneho konce (busquets), kliku mela treba cfc jak vyhrala LM, ale tohle je uplne jiny pripad podle meho navic proti valencii myslim napriklad netrefil suarez prazdnou? to pak mela stesti pro zmenu valencie a takovych prikladu se najde vic z obou stran si myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Tak individuální kvalitu bych vynechal, když Real a Barca ji mají na jiné úrovni než třeba i Atlético. Podle ní by měli vyhrávat všechny zápasy a rozhodnout v Clasicu. Vítězná mentalita možná, ale těžko na začátku sezony soudit, nebo třeba v utkání s Almérií, když byli v menší krizi. Zrovna ta Valencie byla obrovská klika, tak je podržel Bravo a snad znovu tyčka. Vrovnaný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

tezko muzes vynechat individualni kvalitu, kdyz sam zminujes zapasy, kde rozhodovala, a to v obou smerech, at uz vyssi kvalitou barcelony treba v zakonceni, nebo nizsi kvalitou jejich protihracu

Reagovat
smazaný uživatel

Já to myslím tak, že s tou kvalitou, kterou Barcelona má by měla být schopná Bilbao doma přejet i bez toho, aby to trhnul jeden hráč díky svému umu deset minut před koncem.

Reagovat
bakasa

Od toho tam je

Reagovat
LAM

Bilbao?Doma Villareal?

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu, ale nie ze to bolo o stasti ale to, ze to boli horko-tazko vyhrane zapasy, to je fakt

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Manik...

Letos je tak PD fakt nejvy*ebanější za xxx let, to si dělají celkem prd*l, že se madridské derby hraje ve 16:00 ... Fakt kreténi to vedení PD: Takový zápas se má hrát v 20:00, klidně i dýl, ale ne odpoledne

Reagovat
smazaný uživatel

taky to dneska neuvidím no

Reagovat
Manik...

Já taky ne. I když to mě prostě nesere jako spíš princip, že takto významný zápas je v takto špatnou hodinu. Hlavně, že El Classico je od 9 večer

Navíc i když nechci nějak hanit Barcu, nebo tu dělat zase nějaká spiklenecké teorie, letošní sezonu mi přijde, že oni hrají pořád krásně večer od 7, od 8 a Real pořád před nima odpoledne . Fakt blbej "los"

Reagovat
Switchback

No jasný, protože barca tuhle sezonu třeba v těch 16:00 nehráli, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši však ho nechytejte za slovo, když řekl, že vás nechce hanit nebo tak, ne? To je celkem zbytečná hádka. Mě to třeba taky štve, že to poslední dobou vychází tak, že Real nemám šanci vidět a sleduju Barcu, ale vy jste to tak měli víc asi na podzim.

Reagovat
Switchback

Kdyby měl aspoň pravdu, že barca hraje jen večer, tak ok ... ale taky hrála xkrát dřív

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo tak ono se to musí prostřídat asi všem ty různé časy, aby nikdo nebyl ve výhodě. Jenom ho to porstě štve, tak si postěžoval. Navíc poslední dobou, co tak registruju, tak Barcu můžu sledovat, protože většinou hraje v neděli nebo později. On reagoval na aktuální vývoj, taky napsal, že tím nechce vyvolat hádku a jenom si postežoval. To se tady snad ještě může

Reagovat
Switchback

Tak jsem se podíval a má celkem pravdu, real fakt zatím hrál o dost víc dříve než třeba barca ... pardon, vůbec mi to nepřišlo

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě, každý je omylný, kdyby takhle reagovali všichni, tak je diskuze nejvíc v pohodě.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Manik...

Reagovat
Manik...

Já chci aby si to vedení PD přečetlo a zamysleli se nad tím

Reagovat
Manik...

Já jsem neřekl že jste nehráli, pouze tvrdím, že Real letos hraje často v odpoledních hodinách, což je pro mě fanouška na kouknutí na zápas celkem nevyhovující, natož Barcelona hraje většinou večer, což třeba pro vás je výhoda. Mně vadí ten nepoměr. Není to nic proti Barceloně je to prostě debilita od vedení PD.

Reagovat
LAM

Na Almerii jsme hráli taky od 16 a třeba s Rayem budem hrát ve 12

Reagovat
smazaný uživatel

nemůžeš srovnávat Almerii a Atlético...

Reagovat
Manik...

Jo, však neříkám, že ne. Mimochodem od 12 to je trapnost. Stejně jako když minule bylo EC v 23

A přesně jak píše artorias tohle nejde srovnávat. Vám by taky snad vadilo kdybyste s rivalem či s týmem kde o něco fakt jde hráli někde ve 4 hodiny odpolko, kde je menší šance že to lidi uvidí, než třeba večer v 8, 9 ...

Reagovat
Switchback

Třeba poslední EC se hrálo v 6 ne? to mi taky přišlo nic moc, nejlepší čas je podle mně 9 hodin

Reagovat
Manik...

Jo máš pravdu, to bylo už minulou sezónu

Jak říkám, těch 8-9 večer je ideálka

Reagovat
alcantara

Heh a to tu boli typci, ktori sa pred casom stazovali, ze Barcelona hrava prilis vela zapasov pred Madridom a tym padom je na balet vyvijany tlak, ze si nemozu dovolit ziadne zavahanie, kedze sme zapasy povacsinou vyhravali. Nikdy nevyhovies

Reagovat
Manik...

Hele je to možný, já jsem nic takovýho netvrdil, protože tohle jsou spíš takový kecy...

Reagovat
Ed_Hazard

sk*rvená poobedná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Remiza by potesila, inak by uz bol Madrid asi tazko zastavitelny. Myslim, ze to zavisi hlavne na Simeonem, pokial pristupi k zapasu v podobnom duchu ako s nami, tak mozno uz cez polcas nebude o co hrat...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš na Carlovi a jestli bude trvat na nesmyslné dominanci a diktování tempa, pak taky možná nebude v poločase o co hrát.

Reagovat
Kokesh

V poslednich zapasech nediktujeme tempo ani nedominujeme. Jak pise alcantara, hrat v podobnem duchu Atletico jako proti Barce, namazeme si je pokazde na chleba.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz sa konecne musi prelomit tak ich nahoda, ze daju gol z par sanci a my ich tlacime cely zapas, tycky, brvna, zastupenie na ciare a gol nikde

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je moc omezený pohled, ve všech zápasech s Atléticem jsme naivně přistoupili na jejich hru a Simeone si většinou Carla namazal na chleba.

Reagovat
smazaný uživatel

Netrep. Nenamazal, oni proste vyuzili z minima sanci goly, boli nesmierne efektivni a my sme z tych velkych sanci mali dat gol

Reagovat
-Carles-

Reagovat
dextroza_m

jo, když si to myslíš...:) vlastně je to celé o haluzi

Reagovat
Atlético de Madrid

Ono taky jde o to, že hráči Realu mají většinou velmi málo času vůbec si tu střelu v koncovce připravit. Ono to vypadá jako nějaká smůla, jenže když ti visí na zádech dva hráči, tak neni uplně snadný zakončit, i když se jmenuješ Ronaldo. Stačí se podívat na všehny ty velký šance - samozřejmě se většinou dají zakončit lépe, ale rozhodně to není jen chyba zakončujícího hráče, pokud mu obránci nedají dostatek času na přípravu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim vas dajte ban jiri_fcb. To hovado stupidne tady trepe dve na tri v kazdej diskusii stupidnosti. Jeho odchodom tu vzrastie uroven

Reagovat
sensei25

Veru a aj tebe a hneď tu bude úroveň 2x vyssia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Nechci nic řikat, ale jako stupidní mi přijdeš spíš ty ty tatare

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
2miguel1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Phillipinho

Jirka rozumi fotbalu, coz se o tobe rict neda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne a vidime tie hejty na jeho nazory

Reagovat
Visca el barca

Zatim ten hate je vůči tobě, že to nepochopíš, se nedivim. Jsi totiž blb

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal někdo úplně stejný

Reagovat
bakasa

Reagovat
smazaný uživatel

Taky je to psychicky nemocný člověk

Reagovat
smazaný uživatel

Nejstupidnější kašpar tady se dožaduje banu pro druhé, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

puta barca, puta barca ole, ole, ole

Reagovat
smazaný uživatel

Geniální. Heil Retard.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Spise by sme mali hrat viac defenzivnejsie ako predtym. Oni pokial chcu hrat o titul, musia vyhrat Hraju doma, o titul, viac to budu musiet otvorit co je voda na mlyn pre nase protiutoky zo zabezpecenej obrany. Nesmieme mat 3 hracov vzadu a treba byt maximalne efektivny. Bale by samal uz konecne prebudit

Reagovat
Messiáš

Atleti by mi udělali velkou radost, doma se proti nim hraje těžko každému, Griezmann je v úžasné formě, i když pro taktiku atletů by bylo možná nejlepší nasazení fenoména prvních minut Torrese a pak to poctivě odmakat. Bude to každopádně vyhecované, červené kartě bych se vůbec nedivil. Aupa Atleti

Reagovat
Kokesh

Nejlepsi co mohla byt, jdeme na ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávaná sestava: Iker - Coentrão, Nacho, Varane, Carvajal - Isco, Kroos, Khedira - Cristiano Ronaldo, Benzema, Bale.

Reagovat
teenz

Znicit je konecne prasata.

Reagovat
smazaný uživatel

Vítězná.

Reagovat
Aldeano

Hlavně, že může hrát Fábio. Stoperská dvojice Nacho+Varane

Reagovat
Atlético de Madrid

Upřednostnění Siqueiry nad Ansaldim je demence za každýho počasí

Reagovat
MadMrJacky

Ale jinak jdete v podstatě v nejsilnější možné sestavě ne?

Reagovat
Atlético de Madrid

jinak jdeme v uplně nejlepší sestavě, to jo.. jen ten Siq tam vždycky vyvádí nesmysly

Reagovat
Phillipinho

Ale on se posledni zapas o neco zlepsil. Dozadu uz to tak hrozny neni, navic on dopredu spatnej neni, je urcite rychlejsi nez Ansaldi a odcentrovat taky umi. Ale samozrejme Ansaldi je lepsi.

Reagovat
Atlético de Madrid

To jo, neni to uplnej šmatlák samozřejmě. Právě ta rychlost a kopací technika jsou jeho jediný přednosti.

Reagovat
Phillipinho

Zapasy *

Reagovat
Phillipinho

Cholo asi nechce dat Ansaldiho do zakladu po 3 mesicni pauze v madridskem derby.

Reagovat
Atlético de Madrid

jo, on ho určitě mohl dát do základu už dřív.. ale i Ansaldi po zranění by musel být lepší než Siqueira v top formě

Reagovat
Kily

i kdyby mu zapomněli sundat pouta, tak by byl lepš

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, zrovna před takovým zápasem vyndá v posledních zápasech výborně rozehraného Siqueiru.

Reagovat
dextroza_m

Jak to vidíme městské derby? 2:2?

Reagovat
Visca el barca

Kvalitní stream ? Pokud možno aby to bylo v ace streamu ???

Reagovat
Jerichoo

Co to tam je za oranisko, skace to tam jak v 4. Lige

Reagovat
r.mrazik

Je na derby nejaky stream? Diky moc

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
r.mrazik

Dekuju

Reagovat
madridcan

Ano Arda...urcite. Hod si radsej kopacku.

Reagovat
misinho7

Strasne nesympaticky hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teď Ronaldo pěkně "upadl" a ještě to ukázal rozhodčímu .

Ale Arda ještě lepší

Nezaujatý se prostě musí bavit!

Reagovat
bartlu

Jenže ty zaujatý jsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A komu fandím prosím tě? Děkuji za zpětnou vazbu.

Reagovat
bartlu

Vůbec si nepřeješ, aby Atleti vyhráli, že ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne,přeju si remízu ,soupeři radši ať získají dva body než tři. Pokud Real nevyhraje ,máme to úplně stejně ve svých rukou jako kdyby prohrál.

Reagovat
smazaný uživatel

ani atleti s realem dohromady nedaji dokupy takovy cirkus jako tvuj oblibeny klub, tak si dej pohov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To ano . A oloupej si ho !!! Iker navždy jedničkou!! Prosím!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se poslední dobou pěkně předvádíš.

Reagovat
mojmira

Reagovat
asskicker

Ved len Cronaldo ten cirkus zastresi uplne sam

Reagovat
smazaný uživatel

San Ikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
bartlu

Díky Ikere

Reagovat
smazaný uživatel

pekny gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DonAndres

GoooooooL !

Reagovat
Atlético de Madrid

zase vedeme nějakou haluzí

Reagovat
bartlu

Je začátek zápasu, buď za to rád, být to 80.minuta, vy hrát tužku a dát takový gól, tak ok, ale přeci jen, začátek zápasu, se můžeš i trochu zaradovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

De Gea by to mal

Reagovat
smazaný uživatel

To by mel i Vaclik..

Reagovat
vladis271

neboj, počkaj rok, a tento zápas si zahrá tiež.

Reagovat
dextroza_m

gooool

Reagovat
Phillipinho

Iker

Reagovat
smazaný uživatel

Už kupte toho De Geya

Reagovat
madridcan

Tam mal ist jednozacne zakrok nohou, neviem co to malo znamenat

Reagovat
10

Iker pod vyrážečku, zvláštní zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl loni tam Lopez pusti strelu z pulky a ted tohle? To fakt prestava byt sranda..

Reagovat
smazaný uživatel

Joooooo, díky Casillasi :D

Reagovat
dextroza_m

rojiblancos!!!!!!

Reagovat
dextroza_m

Real neví kam a CR opět nic

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

tohaháaaaaaaaavjoooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

wowo, paradni

Reagovat
bartlu

Výuka !

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Heisenberg

Real na kolotoči.

Reagovat
smazaný uživatel

lol wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pičo..

Reagovat
dextroza_m

a poďme...

Reagovat
-Carles-

Real

Reagovat
smazaný uživatel

dostavame tezce na prdel no, jeste ze jsem si nakonec na tu dvojku nevsadil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je nádhera, reál hraje jako Příbram :D

Reagovat
madridcan

Uplne najhorsie na tom vsetkom je, ze je to uplne zasluzene. A ked takto mienime pokracovat, tak sa kludne dneska moze zrodit jedna z pamatnych vyhier Atletica...

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutocny traged ten Nacho

Reagovat
DonAndres

Slušný peklo!

Reagovat
dextroza_m

debakl dnes?

Reagovat
Kokesh

Zima, nikomu se nic nechce delat, co? Vitezi bojovnost hosi, ne laxnost.

Reagovat
smazaný uživatel

A Bale na pulce.

Reagovat
Phillipinho

Saulitooooó

Reagovat
smazaný uživatel

Manituuuu, dostali se už za půlku?

Reagovat
Jerichoo

Katastrofa 20 minuta a z utocnikov nemal nikto loptu

Reagovat
smazaný uživatel

zase nahodny gol a tento druhy sa dal ustrazit. kde boli stoperi ked tam robil noznicky?

Reagovat
dextroza_m

proti Vám padají jenom náhoďáci a nezasloužení

Reagovat
bakasa

Reagovat
Atlético de Madrid

všechny góly, který dostává Real jsou náhodný

Reagovat
dextroza_m

jak jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

Simeone si vodi toho Carla zapas, co zapas

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
bartlu

Reagovat
smazaný uživatel

Zase Carlo zklamal na cele care.

Reagovat
Kenneth

A on tam zase stojí a čumí jako ocas...

Reagovat
smazaný uživatel

ManU si vodí všichni

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

to je děs, nejhorší je, že to je naprosto zaslouženě.

Reagovat
-Carles-

a očakávané

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně zaslouženě, nemusíte hrát. Hlavně, že máte našivky, že jste vyhráli MS klubů.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím je Real na kolotoči,ale myslím,že se to sklidní a Real ještě zabere.

Reagovat
Switchback

Reagovat
dextroza_m

tak to je jasné, Alteti jsou ted v laufu

Reagovat
smazaný uživatel

La liga football

Reagovat
Visca el barca

Ty švýcarský hodinky jsou docela fejkový ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

to bude výprask

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo baletak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak že je Real už nějakou dobu z formy je evidentní, ale tohle jsem teda nečekal ani tak

Reagovat
roman1978

ani náhodou odsajd

Reagovat
smazaný uživatel

To je válec ty vole, Reál vůbec neví....a teď navíc nebyl ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to tak vypadá tak Real je z Atletica slušně posraný

Reagovat
smazaný uživatel

No.. Casilas a Bale pryč.. DeGea a Reus do Madridu..

Reagovat
bartlu

Tak tohle offside nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Offside ani omylem

Reagovat
dextroza_m

ty vole pěkně z první... škoda offside

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně na Ronalda bezkontaktně,chlapi,on má i lokty!! Zajímalo by mě jestli se CR7 díval na Atlético-Barca v CdR a porovná ten brutální faul na něj před chvílí s těmi na Messiho a Neymara, to je ale určitě něco jiného!

Reagovat
alcantara

Madrid nevyhral snáď ani jeden súboj doteraz

Reagovat
alcantara

A šprintér sa nedotkol lopty.

Reagovat
dextroza_m

co tam s něma Mario provedl?

Reagovat
smazaný uživatel

Poslal je na párek

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle zvalcovany balet jsem snad ještě neviděl, paraaada

Reagovat
dextroza_m

Simeone jim dává žrát syrové maso snad

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda,takhle jsme je neválcovali ani my, když jsme vyhráli 6:2 a 5:0 ,ale oni je tak nebudou válcovat pořád ,bohužel to za chvíli skončí a Real ještě neřekl poslední slovo. Pěkně Kroos,už se etabloval !

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo centrum a v šestnácté nikdo bílý :D

Reagovat
smazaný uživatel

Směšný jak kkti, co si říkají fanoušci Barcelony tady víc komentují a sledují zápas Realu, než ten svůj, když dávají.

Reagovat
dextroza_m

chceš podat kapesník?

Reagovat
smazaný uživatel

Jn brečím tady smíchy jak jste dementní.

Reagovat
dextroza_m

my jsme dementní a ty musíš urážet... Merle běž říct taťkovi o kapesné

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus příště vymyslet něco lepšího, zdarec.

Reagovat
dextroza_m

tak lepší, než urážky to určitě bylo

Reagovat
roman1978

zloděj křičí, chyťte zloděje.

bože, není většího blba, než jsi ty.

a breč si čím chceš. stejně nic nezmění na tom, že jsi prostě jen hloupý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

to bude asi tím, ty imbecile, že když hraje barca, tak se koukají na fotbal. teď se baví tím bílým cirkusem, co jen běhá bez míče

Reagovat
smazaný uživatel

určitě no

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
bartlu

Co je na tom špatnýho ? Ja se třeba rád na takové derby rád podívám, ať už jde o jakoukoliv ligu, kor o tu, kde hrají konkurenti mého oblíbeného klubu. Reakce a nějaká komunikace ohledně zápasu je snad normální a když člověk nesedí v hospodě či u televize ale kouká na internetu, tak snad od tohohle je tu eurofotbal, kde můžeš zápas komentovat

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud probíráš víc konkurenta než svůj klub, tak to fakt normální není.

Reagovat
bartlu

Jak víš, že tu ostatní fanoušci Barcelony probírají víc vás, než náš klub ? Počítáš nějak příspěvky? Dlé mého tvůj komentář byl až moc agresivní. Já taky dnes docela komentuju tenhle zápas, ale rozhodně to neprobíram víc, než svůj klub. Ono taky záleží kolik a jaké momenty se zrovna stanou

Reagovat
smazaný uživatel

Podle smailíku vidím,že se taky bavíš,ale ty jsi přece fanda Barcy ,takže smějící smajlíky chápu!!!

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimalo by me, jestli by dostaval Jose taky takhle kazdej zapas do Diega na prdel, jako Carlo..

Reagovat
smazaný uživatel

Jose na prdel už dostal..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nikdy ne pravidelne..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
technecium

A co guardiola?

Reagovat
smazaný uživatel

šak dostal v LM a nepomohl mu k tomu ani prešovskej beton

Reagovat
smazaný uživatel

Viz vys.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zajmalo by mě, esi bysme s Josem přešli přes Dortmund loni na jaře v LM.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Phillipinho

Nacho je naprosto galakticky spatnej

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne sa pozri ako rozohrava loptu . Nasere to do predu ani sa nepozre

Reagovat
Phillipinho

On zatim vsechno odpalil pryc. Kdyz to teda neposral zrovna

Reagovat
smazaný uživatel

cely 2 gol bol o jeho zlej rozohravke

Reagovat
Kenneth

To je neuvěřitelný, opičák to nahraje Coentraovi od lajna do vápna, Coentrao je ve vápně sám a opičák stojí u postranní a čumí na něj....

Reagovat
smazaný uživatel

A další opičák to komentuje... a opičák dá pak dva góly a další opičák opičáka přejmenuje na krále a nejlepší posilu EWER.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Jdi vyhrát další milion na ruletu, si nějakej nervozní.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já jsem nervózní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se zas libilo, jak Siqueira centruje z vapna na gol a Bale se na to kouka z pulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Griezman s tím melírkem vypadá jak pořádný retard

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ten knír je hroznej, sňatkovej podvodník hadr.

Reagovat
Phillipinho

Ale jinak je to naprosto bozi hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Jak z Luneticu.

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uff, ty jsi debil.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo ma ešte furt trest ?

Reagovat
Atlético de Madrid

Já nechápu, jak Realu může takhle strašně vypadnout záloha... Isco se tam utápí ve vlastních kličkách (nový Iniesta!), Kroos je odříznutej a Khedira uplně neví, co má dělat...

Reagovat
misinho7

Iscovi nevychadza 1 zapas z 10 a ty ides neviem co tu uz hovorit

Reagovat
Atlético de Madrid

tak on je to samozřejmě boží hráč, ale spíš v tý přímočarosti a kličce, tempo zápasu nedokáže diktovat tak, jako Iniesta...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, Iniesta proti Atleticu je posledni dobou vzdycky neskutecnej.

Reagovat
Atlético de Madrid

no tak Iniesta je už nějakej ten pátek za zenitem.. a jako posledně byl proti Atléticu fenomenální... akorát tady se srovnával dnešní Isco s Iniestou v top formě, což je trošku velká blbost

Reagovat
alcantara

Reagovat
Visca el barca

Real se tk nějak utápí od novýho roku a jede na setrvačnost, jsou vyčichlý

Reagovat
smazaný uživatel

tak nehrame dobre vsetci smatlaci . Dalsi tvoj jebovy nazor ktory stoji za kkt

Reagovat
bartlu

Ono je hlavně zajímavý, že dokážete hrát i zajímavý fotbal, teda, když zrovna neprasíte.

Reagovat
Atlético de Madrid

jo no, dneska prasí Real

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak sis sam odpovedel. Chybi James, kterej ji dost pomaha zprava, chybi Modric a chybi Ramos, kterej ji pomaha zezadu. A misto nich Bale, Khedira a Nacho. Vsichni uplne mimo. Navic nasazeni a pohyb celyho tymu jak kdyby prisli z nejake party.

Reagovat
Atlético de Madrid

souhlasim, ale stále nechápu, jak to může být takhle strašný... snad s tim Ancelotti něco udělá, aby ještě byl zajímavej zápas

Reagovat
Kokesh

Isco jako jediny ze zalohy s tim chce neco delat...vzit mic a vyvezt ho. Odesel proste Kroos. Nenabizi se v potrebnych prostorech a nediktuje tempo. To on ma celou zalohu ridit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

jo souhlasim - čimž je vidět, že nedokáže diktovat tempo, ale spíš kličkou a pohybem odemykat obranu soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

nepamatuju si, že by někdy diktoval tempo - prostě má výbornou techniku a dobře se hýbe, v tom je jeho síla

Reagovat
smazaný uživatel

Ale chapes, ze to neni jeho uloha?

Reagovat
Atlético de Madrid

no naprosto, však o ničem jinym nepíšu - jen říkám, že to není a nikdy nebude Iniesta

Reagovat
smazaný uživatel

Rikas, ze NEDOKAZE diktovat tempo, coz je bullshit.

Reagovat
Atlético de Madrid

v životě jsem to neviděl, asi koukám na špatný zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Taky v Realu to po nem nikdo nechce. Ale co se tyce repre, to uz je jina..

Reagovat
Atlético de Madrid

no on těch zápasů za repre moc neodehrál proti Bělorusku (myslim) byli s Kokem úžasní, ale to byl taky první zápas, který oběma takhle vyšel

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Nemecku taky super. Ale ja myslel i U21, tam s Thiagem drtili vsechny soupere. Real ma Modrice a Kroose, Isco je nejsilnejsi pro prechod do utoku (spolecne s Marcelem) a v soubojich 1 v 1, to jsou jeho priority. Nemuze delat vsechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych ho prirovnal k Messimu. Jen tam ma navic za ukol davat goly a Isco zase branit a pokryvat levou stranu. A rekl bys o Messim, ze by nedokazal diktovat tempo, kdyby to po nem nekdo chtel?

Reagovat
Atlético de Madrid

to je hodně blbý srovnání

Reagovat
smazaný uživatel

Jo je.

Reagovat
smazaný uživatel

A to hodnottis podla dnesneho zapasu kde sa nikomu nedari . Jo jo tvoja objektivita je jebova

Reagovat
Atlético de Madrid

prosím nereaguj na mě, když vlastně nic neříkáš

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si kludne pozri Sociedad alebo Valenciu a potom nieco pis

Reagovat
Switchback

Krásně kopnutý

Reagovat
Kokesh

Jak muze hrat Arda bez karty? Odpiskano pet faulu po sobe a 2x hrani rukou...je potreba i scitat, pane rozhodci.

Reagovat
Jerichoo

Fabio je na facku

Reagovat
Jerichoo

A Nacho na uterak

Reagovat
smazaný uživatel

Oni vůbec nezakombinujou nechápu co furt zkouší těma nákopama

Reagovat
misinho7

Nacho je desny ..traged

Reagovat
smazaný uživatel

jasna pentle..

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo ani nezpracuje

Reagovat
dextroza_m

penalta za ruku nic? Byt to na opačné straně, už to CR kope

Reagovat
misinho7

Ronaldo dnes jak dorastenec

Reagovat
-Carles-

Penaltička

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je taký neskutočny simulant

Reagovat
dextroza_m

ted mu trefil nohu

Reagovat
Switchback

Reagovat
dextroza_m

ale s takovou ještě párkrát a CRko bude zase rozdávat jak kličko

Reagovat
Switchback

klidně, třeba by mu dali už aspoň 3 zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

nic noveho

Reagovat
smazaný uživatel

ježiši Bale jednou něco udělá dobře a pak to pošle k praporku

Reagovat
smazaný uživatel

Ke všemu má Real větší držení míče, tu nenáviděnou statistiku!! Že by házená?

Reagovat
smazaný uživatel

Že by si byl retard...

Reagovat
technecium

Reagovat
dextroza_m

Bale úžasná klička, ale co předvedl pak

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Fairplay

Alespoň se snad konečně dokazuje důležitost Jamese, tomu týmu totiž nechybí jen Luka

Reagovat
Aldeano

Dnešní zápas by to nezměnilo...

Reagovat
Kluivert9

Další těžkej zápas a Real opět teče

Reagovat
dextroza_m

tak nás sfoukli jak svíčku voe

Reagovat
Aldeano

" těžkej zápas"

Reagovat
dextroza_m

no dobře, pěkně jsem si naběhl

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kluivert9

To je taky jedinej těžkej zápas, kterej jim vyšel, navíc doma. Jinak samej průser

Reagovat
dextroza_m

beru to tak,že jsme byli mimo formu a nasazení, teď je ta hra jinde

Reagovat
Kluivert9

Asi tak. Hrát Barca na podzim doma, nemaj ani to

Reagovat
Kenneth

Samej průser, ale do dnešní mače pořád stejný náskok.

Reagovat
Kluivert9

A?

Reagovat
Kokesh

Jasny, ze Nacho si to odsere ze vsech nejvic, ale to jak se na nej vykaslala cela zaloha a nikdo mu v zapase jako je dnesni nepoda pomocnou ruku....konci to vykopy do prazdna a strachu udelat cokoliv navic.

Reagovat
One-Real

Dnešní Ronaldo to regulérně atakuje Illarru na BVB, úplně marnej.

Reagovat
Kenneth

Tohle sem ještě neviděl. On ještě neudělal ani jednu primitivní věc dobře...

Reagovat
Switchback

Má to těžký.

Reagovat
garruklol

Kdyz je Ronaldo marnej, tak co je pak Benzema s Balem?

Reagovat
smazaný uživatel

o třídu lepší?

Reagovat
Kokesh

Karim je vetsinou z te trojky herne nekde jinde...

Reagovat
One-Real

Benzema tam rozjel pár akcí, Ronaldo byl vidět jen na zemi.

Reagovat
bartlu

Real asi stejně namotivovaný jako Arsenal k dnešnímu derby, to samé se dá zatím říct o výkonu celé zálohy. Ronaldo po stopce místo aby byl nabuzený a chtěl se ukázat, tak se tam zase jen vzekal, že mu nepískají fauly...

Reagovat
Kokesh

Souhlas, i kdyz proti Atletum se tezko hraje, vepredu neni misto na nic. Ale motivace je podobna, cekani na neco, co neprijde...

Reagovat
bartlu

Tak ono Carlo x Wenger je docela sranda přirovnání. Dle mého je Carlo pořádně zničí v kabině a rozhodně se ta hra změní, otázkou je, jestli to bude stačit. Kor dneska ta vaše lavička, to je skoro jako u nás, nikdo, kdo by to dokázal pořádně nastartovat a změnit průběh hry, snad jen ta vaše nová posila, pokud už nebude co ztratit, myslím, že ho tam Carlo pošle.

Reagovat
Heisenberg

Obdivuji Simeoneho, jak dokáže hráče vyhecovat. Real může mít xkrát techničtější a lepší hráče, ale nasazení Atletů je stejně přejede.

Reagovat
smazaný uživatel

uz sme hrali proti kolkym teamom s nasadenim a prejeli sme ich. Atletico zas dalo nahodny gol

Reagovat
-Carles-

Dva náhodné...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

jestli ty se mi nezdáš

Reagovat
aither

Reagovat
Atlético de Madrid

Saúl dal náhodné nůžky

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi byl náhoda.

Reagovat
bakasa

Reagovat
sokar

skôr nehoda

Reagovat
Phillipinho

Real jinak jednoznacne lepsi no. Tolik tutovek co nedali. Chapu te no.

Reagovat
One-Real

Jakmile se nestáhne Benzema a nerozehraje hru s Iscem tak to neudělá nikdo.

Reagovat
Kenneth

Jdu blejt... Ronaldo at zůstane v šatně plakat a na plac at jde Jesé. Za Khediru at tam jde ten novej Brazilec...

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo by taky mohl ale začít něco hrát, kde jsou ty časy v MU, nedávno jsem se díval na jeho debut v MU, úplně jiný hráč... ted jen čeká až mu někdo přihraje do 16 na gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale občas taky teatrálně padne,nenechává vše na spoluhráčích. A za nesportovní chování je také zodpovědný sám.

Reagovat
MadMrJacky

Nemusíš zase kopat do ležícího na zemi...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je ležící na zemi? Ronaldo to vším tím,co jsem jmenoval dotáhl na nejlepšího fotbalistu ,takže je potřeba poukazovat na to,co je zač. 3:0. Body se dělit nebudou. Varane taky dobrý . Tak ještě nejaké karty!

Reagovat
smazaný uživatel

Nebavím se ted o Messim.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, Kolik má Messi ČK za nesportovní chování a kolik se na něj písklo penalt,varle?

Reagovat
dextroza_m

Ještě předlouhých 45minut, ale Atleti působí kompaktně a velmi nebezpečně. Myslím, že ještě jeden přidají a u Realu těžko říct, náznaky byly, ale zatím nic moč.

Reagovat
herbage

Atléti zas góly haluze ze standardek a po chybách dvojky Ramos-Pepé

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
2miguel1

veď si vas tam robia ako male deti

Reagovat
Atlético de Madrid

já si už začínám myslet, že Realu stačí jeho sbírka trofejí a historických rekordů ze vzájemných zápasů ke spokojenosti a nikdy nás už nebude chtít porazit. Jak jinak si vysvětlit, že si nechává dávat tolik náhodných gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Co dneska Arsenal? Nevis?

Reagovat
smazaný uživatel

to je brutální křeč.

Ale potěší ...

Reagovat
smazaný uživatel

To ti preju.

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi to říct svojí mámě, třeba se tomu zasměje ....ze soucitu.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
loki5

Jinak Griezmann je opravdu machr. Poslední dobou hraje skvěle. Jen se obávám, že ho atleti neudrží a půjde po sezóně pryč jako Falcao nebo Costa.

Reagovat
Phillipinho

Prisel za 30 mega. To by nekdo musel dat dvojnasobek, aby po sobe sel pryc. Blbost

Reagovat
Phillipinho

Po sezone *

Reagovat
loki5

Uvidíme. Ale každopádně tu cenu 60 mega nyní má.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bakasa

Reagovat
celeb

urcite ma skor Griezmann cenu 60M ako James 80M.

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Phillipinho

Sorry * tohle melo byt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

přijeli jsme smiřeni s prohrou, kurva, všetko v klidku, pohodička, objimame se, žádna bojovnost, Bale 2x u miče, Isco se snaži ale ztraci, Ronaldo nakurvi všecko co muže, pičo, pada tam jak hruška....Coentrao kokot vole, ztrati balon, spadne, balon se odkutali do autu, Fabijenko pořád leží, oni hodi aut, je tam Nacho sam, oni si to tuknou a servus, je tam asi Mandzukic nebo nekdo, uplne sam.... to je fekal... at jdou do prdele, pičo Bale 564165 miliard korun na učtě a neni schopnej si naběhnout nic... NAcho je posranej, kurvi kde co...Iker smula no...Utok nefunguje, se zalohou si nenahraji. Po ztratě miče zustanou stát a když nahodou vyhrajem hlavičku tak tam je trojice Atletu, kteři to posbiraji, protože Cristianko rozpaží, Bale si spravi čelenku a Karimeček se diva do země a krouti hlavou.... utok za 250 milionu eur a předvadi tohle? ten jejich golman neumi nic, pada mu to z ruk, dřevák, a my nemame střelu... kokotismus perfektus...

Reagovat
dextroza_m

pobavils :-)" Ronaldo nakurvi všecko co muže, pičo, pada tam jak hruška..."

Reagovat
smazaný uživatel

A jindy ti to nevadí? Vždyť to dělá vždycky,nebo ti to vadí,jen když mu to nepísknou?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, možna jen dneska no, uznavam pokrytectvi, ale at jde do prdele a veme si sebou aj Coentraa s Balem, oželim tituly, oželim cokoliv, hlavně chci cisty Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Klobouk dolů....

Reagovat
bakasa

upřimnost

Reagovat
dextroza_m

nee City tečou o poločase s Hullem, chtěl jsem dát na Hull... za celý match tam bylo 17, nevíte kolik poločas?

Reagovat
smazaný uživatel

Bez 4 hracov zakladnej zostavy, opat s nahodnym golom, bez motoru obrany a zalohy to ide tazko. Khedira sa neda porovnavat s Modricom, Nacho nie je typicky stoper, Coentrao po zraneni.

Co ale budeme musiet zasadne zmenit je pristup Kroosa v defenzive. Marne je sice snad najlepsi tvorca hry zo zadnych pozicii ale neni to ten typicky DM s velkym nasadenim, agresivitou a hlavne vybornym tackles. On musi viac pracovat dozadu.

Reagovat
sensei25

alibista ako vyšitý z teba

Reagovat
smazaný uživatel

staci si ten zapas pozriet a ked uz napisem, ze Modric je motor zalohy, Ramos obrany a Khedira sa neda porovnavat s Modricom, tak to je jasne aj primarnemu fanusikovi futbalu

Reagovat
-Carles-

A sekundarnemu nie?

Reagovat
blaxo

Wow, že je Cris tenhle rok mimo vidí asi každej, ale dneska neudělal snad jedinou věc dobře. Bale super klička a pak to bodlem nakopne do prdele, Iker když už vypadá že se vrátil do formy tak pustí tohle. Ale atleti zaslouženě, naši tam akorát stojí, kopou míče přes půl hřiště a rozhazujou rukama jen se někdo někoho dotkne, takhle to fakt nepůjde..

Reagovat
bartlu

OT : Gol Hullu proti City, tak trošku štěstíčko na pár let vybráno

http://gfycat.com/DirectDecentDingo

Reagovat
Switchback

tak to né

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
loki5

To je neskutečné :-D

Reagovat
dantetomas

EA Sports, it's in a game

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

tohle se mi nepovedlo snad ani v PES

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme v principu úplně stejně jako ve všech pěti ostatních zápasech v této sezóně proti Atléticu. Jediné dva zápasy, které se pod Carlem za ty necelé dvě sezóny vymykaly, byl první zápas loňského semifinále Copy na Bernabéu (3:0) a finále Ligy mistrů (4:1), jinak je to herně a vlastně i výsledkově pořád dokola ta samá písnička.

Největší problém vidím v tom, že oni mají v záloze o jednoho hráče (Ardu) více. Jsem si skoro jistý, že kdybychom dneska nastoupili v rozestavení 4-4-2 v záloze Isco, Kroos, Illara, Khedira, vepředu s Cristianem Ronaldem a Benzemou, byl by ten zápas opticky mnohem vyrovnanější a dostávali bychom se do větších šancí mnohem častěji.

To naše ofenzivní trio je prakticky úplně odříznuté ze hry, protože záloha ve třech lidech (navíc bez Modriće, který toho odběhal za dva a byl hlavním důvodem, proč jsme je třeba v Lize mistrů přehráli), nemá šanci přehrát 4 "naspeedované" hráče Atlética a od toho se pak odvíjí celý obrázek hry.

Navíc hrajeme šíleně stereotypně. Buď se snažíme probít individuálně zahuštěným prostorem a čekáme na zázračnou individuální akci, nebo centrujeme na nikoho. Tohle všechno je prostě voda na jejich mlýn, kdyby měl Simeone napsat příručku, jak hrát proti Atléticu, aby mu to co nejvíc vyhovovalo, vypadala by zhruba tak, jako náš výkon v prvním poločase. Připadá mi šílené, že to trenér kalibru Carla po tolika zápasech ještě nebyl schopně rozpoznat a nijak na to nereaguje.

O poločase bych střídal Jesého za Balea a poslal ho do takové té zataženější role, abychom hráli jakoby ve čtyřech lidech v záloze, protože Bale je tam fakt úplně naprosto zbytečný, ještě zbytečnější než v některých minulých zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem hodně zvědavý na druhou půlku ,nechce se mi věřit,že by se nesla v podobném duchu, Real bude určitě víc hrát(i když oni ten míč tak neradi drží),atleti je asi nechají víc hrát a úplně to zavřou,takové tempo nemůžou vydržet i druhou půli.

Reagovat
sensei25

Ak zajtra nevyhráme a Real dnes prehra,tak ich prehra nebude mat žiadny význam.Takze barceloncania hlavne pokora,lebo zajtra nás to vyskakovanie dobehne.

Reagovat
dextroza_m

tak určitě :-) Já doufám, že si to pohlídáme, formu máme skvělou

Reagovat
bartlu

Ono to bude zase klasika no, Real zaváhá, půlka z nás se tu směje a my pak zahrajeme bídu Doufám, že tu formu co máme udržíme a o výhru se nebojím, ten tým začal šlapat a snad to zítra potvrdíme

Reagovat
Switchback

Remíza by taky byla ještě celkem fajn

Reagovat
dextroza_m

jedině výhra... jakou máme teď řadu? 8?

Reagovat
Switchback

jop ... nevím, bude to tam kurevsky těžký, Suárez by fakt už mohl tam toho fika hodit zejtra

Reagovat
Al Capone

Otřes. Jestli míníme hrát i druhou pulku takto tak at klidně dostanem třeba bura.

Reagovat
Kokesh

A Sami je takhle vysoko totalne, ale totalne na hovno...na to nema tvurci schopnosti, aby byl uzitecny proti obrane Atletum. Bohuzel ani nevim co poradit, nase moznosti mame zranene...skoda, ze Illara nema duveru a potrebnou formu, dnes by se pred obranou dost hodil a mozna by jsme neprohravali...

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt skandál, že Bale po takových výkonech v klídečku zůstane na hřišti. Jediná omluva snad může být, že by dal 2 góly a aspoň vyrovnal, protože jinak tam je úplně k ničemu.

Reagovat
Kokesh

Oni si fakt pokazde mysli, ze hraji ciste.

Reagovat
smazaný uživatel

kde koukate na atleti vs real? nikde to nemuzu najit...

Reagovat
dextroza_m

www.rojadirecta.me

Reagovat
bartlu

Aaaa, někdo nějaký HD stream ? Už třetí mi vypadl

Reagovat
Switchback

Mandzukic

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo na vystřídání, bohužel..

Reagovat
smazaný uživatel

Do Premier Leaguje

Reagovat
Jerichoo

Bale sprint naspat

Reagovat
smazaný uživatel

Takovejhle Real a Ronaldo se mi líbí

Reagovat
bartlu

No, Ronaldo zklamání snad pro všechny jeho fanoušky. Po trestu se vrátil, měl by se ukázat a nějak odčinit to, že "oslabil" svůj tým a musím říct, že je to od něj neskutečně špatný výkon...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem,že druhá půlka bude jízda baletek a ony pusinky stále nic!! A atleti šance za šancí

Reagovat
Aldeano

Střely 7-1

Reagovat
dextroza_m

ty vole kdyby dostali dvoje nůžky, tak se poseru

Reagovat
Atlético de Madrid

lol Benzema už chodí za ty dva experty bránit na kraj zálohy

Reagovat
One-Real

A tady si někdo dovolí házet jeho výkon jako horší než těch dvou, neskutečný.

Reagovat
Phillipinho

Kurva Saul hraje velkej zapas

Reagovat
bartlu

Co víc chtěl ? Taková hlavička do země

Reagovat
dextroza_m

kde je ten mistr, že je to náhodné všechno? Atleti mohli vést o 4 fíky klidně

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
bartlu

Trošičku znásilnění

Reagovat
bartlu

Ikdyž, beru zpět, u znásilnění se člověk alespoň brání, jenže Real s tím nic nedělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Říkáš, že tvá prdel už to poznala jo....

Reagovat
Kluivert9

Manita volá

Reagovat
Aldeano

Reagovat
MadMrJacky

Na ručník

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
dextroza_m

hezky pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

ted jsem dosel, jak hraje Cris? probudil se trochu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší hráč na hřišti!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Všetci spia.

Reagovat
dextroza_m

zatím nic, jedna střela mimo

Reagovat
Kluivert9

Hraje svůj standart.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Switchback

těžko hodnotit, celej tým hraje blbě.

Reagovat
Atlético de Madrid

proč Carlo vypouští i ligu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
madridcan

Ej aky si zrazu premudreny. CHod radsej kalkulovat, ze kolko bodov ti este treba na Ligu Majstrov

Reagovat
Atlético de Madrid

tak ještě nemáme nic jistýho, žejo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Jen si kopni, když je příležitost, po sezóně se beztak budeme smát my

Reagovat
Atlético de Madrid

jen se ptám a docela by mě to i zajímalo - Carlo zjevně hraje pořád tu stejnou nefunkční taktiku, ale je to dobrý trenér, takže si to neumím vysvětlit

Reagovat
CHONG

Prostě proti vám hrajeme už nějaký ten pátek piču a dneska to vygradovalo, nic víc, nic míň.

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ou

Reagovat
JM

Datum registrace 27.1.2012 - ale frajera v diskuzích děláš poslední rok, když se Atléticu proti Realu začalo pořádně dařit To o něčem svědčí...

Reagovat
CHONG

Reagovat
Ed_Hazard

Ty si iná figúrka, raz uplakanec, potom štatistikár, následne prudký alibista, znova štatistikár a momentálne macher. Len si to uži, ja to beriem z pohľadu Realu ako vyrovanie účtov za La Decimu + potrebnú facku pred dôležitou časťou sezóny. Fandím ti a som zvedavý do akého módu prepneš nabudúce

Reagovat
dextroza_m

Carlo nechce výprask, tak stahuje jednoho ze dvou nej hráčů?

Reagovat
Dominator

Pekne tienove branenie...

Reagovat
smazaný uživatel

Kampak se poděla ta letadlová loď s Ronaldem?

Reagovat
wild

Atleti nadherny futbal

Reagovat
smazaný uživatel

omg to je ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje Ronaldo mi je z komentářů celkej jasný, co ale Bale? Objektivně pls a přihoďte Benzemu. Díky

Reagovat
dextroza_m

objektivně:" "

Reagovat
dextroza_m

Benzema je nej hráč Realu

Reagovat
MadMrJacky

Jedinej u koho jde vidět opravdová snaha s tím něco udělat

Reagovat
smazaný uživatel

Celé naše ofenzivní trio je úplně odříznuté ze hry, protože naše záloha de facto neexistuje. Tam není co hodnotit.

Reagovat
One-Real

Nesrovnávej dnešního Ronalda s dnešním Benzemou, Benzema nic moc, ale Ronaldo by zasloužil od 1 do 10 1ku.

Reagovat
smazaný uživatel

Já je nesrovnávám, protože není co srovnávat. Oni nehráli ani dobře, ani špatně. Oni na tom hřišti prostě neexistovali.

Reagovat
smazaný uživatel

a není to špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě, že je, ale ne jen jejich vinou. Ta záloha byla opravdu zoufalá na druhou a oni jsou závislí na její podpoře. Ve třech lidech proti sedmi na zhuštěném prostoru toho moc nevymyslí nikdo. Čímž je nechci omlouvat.

Reagovat
smazaný uživatel

Bale je piča uzena ... Karim celkem ok, ale jednooky kral mezi slepymi

Reagovat
2miguel1

fuu tak Real trošku hanba

Reagovat
madridcan

Uz mi chyba len nejake prasknutie nervov hraca Realu...

Reagovat
dextroza_m

Ramos ani Pepe nehraje

Reagovat
madridcan

Proti Atleticu to nezvlada Cristiano. A este by mi to sedelo aj ku COentraovi.

Reagovat
smazaný uživatel

ohnal se loktem po někom....Coentrao je pro me jeden z nejvetsich sráčů dnešního fotbalu (co se týče agresivnosti a podpásovek nebo neviditelnejch faulů) a nedivim se, že se s Messim vážně nemaj rádi..Prostě od pohledu Portugalskej zmrdeček.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád je tam ještě Ronaldo a La Décima v ČK by mohla přijít!!

Reagovat
misinho7

Co uz.. Prehry robia tim silnejsim stale mame 1 bod naskok

Reagovat
dextroza_m

5!

Reagovat
dextroza_m

4 sry, reclick

Reagovat
bartlu

No, ikdyž Real prohrává, tak se je drží štěstí. To klidně mohlo skončit i hůř.

Reagovat
Aldeano

Benzema ?

Reagovat
Dominator

Isca a Benzemu dal dole, aby ich trochu posetril

Reagovat
Al Capone

Pojme Atleti, ještě aspon dva at je ostuda dokonána. Za toto si hráči zaslouží vzít aspon dva měsícní platy. Tak strašný zápas jsme už hodně dlouho neodehráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Chicharito.

Reagovat
Switchback

Spasitel.

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo se po třetím gólu smířil s prohrou a chce už to jenom nějak důstojně dohrát.

Reagovat
bartlu

Taky tam mohl dát Simeone Torrese, ať si taky zaskóruje

Reagovat
dextroza_m

už ho tam máš

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem ale taky zvědavej jak si Real poradí se Schalke, co je tam Di Matteo tak skupujou tuny betonu. A při součastný formě Realu to budou mít těžký přetlačit.

Reagovat
dextroza_m

Schalke slabé jak čaj... ty by vyklepla i Cordoba

Reagovat
bartlu

Škoda, že nedostali lepšího soupeře, s tou jejich formou by to bylo opravdu zajímavý, bohužel, s tím Schalke je to zcela jednoznačné.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to bych teda neřekl, že to bude tak jednoznačný... Vybetonovali Gladbach a uhráli i Remizu s Bayernem. ke všemu jsme kousek s Gladbachem viděl.

Reagovat
bartlu

Nojo, jenže Realu se vrátí pár hráčů, tu kvalitu budou mít, podle mě jim trojku dají.

Reagovat
smazaný uživatel

to ai nemyslím

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud už bude hrát Modrić, přetlačíme. Navíc bude hrát taky Marcelo, což je nejlepší nahrávač La Ligy mezi obránci, možná už i Pepe a stoperské dvojice Varane - Pepe je něco jiného než Nacho - Varane, při vši úctě k Nachovi.

Reagovat
Phillipinho

Zachvilku prijde Nando dokoncit zkazu.

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmann takhle dobře hraje i normálně, nebo se dneska vytáhl?

Reagovat
frankiefcb

No dovolím si říci, že je to poslední dobou nejlepší hráč Atletica a ano hraje tak dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Už dva měsíce nejlepší hráč Atlética. Předtím se docela dlouho aklimatizoval plus ho Simeone stavěl do každého druhého zápasu. Navíc začal hrát nahoře, na podzim hrál hodně z hloubky. Teď se stahuje spíš Mandžukič a Griezmann je nad ním. Funguje to. Griezmann tahá spolu s Ardou každou akci.

Reagovat
Ángel di María 22

Teď jsem přišel, ani to už nebudu zapínat, ale čekal jsem to. Bylo jasný, že takovej Nacho to nemohl ustát, bylo vtipný, jak tady nějaký srandisti řikali, že Pepe a Ramos nebudou chybět. Dneska to je i o kvalitě, když chybí na klíčovejch postech 4-5 hráčů základní sestavy, ale v principu to je o taktice a přístupu k zápasu. Carlo prostě vidí, že to nejde a neudělá změnu. Líbilo se mi, jak loni takticky vytřel s Barcelonou a namazal si na chleba Guardiolu, letos je to až na přejetí Barcelony slabota a je do očí bijící, když s Atleticem hrajeme několik zápasů v krátký době a neni schopnej něco změnit.

ale stejně letos vyhrajeme ligu. Hala Madrid navždy!

Reagovat
dextroza_m

Carlo z těch záběrů vypadá, jak kdyby ho stará vykopla z baráku a byl rok pod mostem

Reagovat
smazaný uživatel

S Pepem a Ramosem posledne 2:0. To neni takovej rozdil.

Reagovat
DonAndres

Kristiáno MOTM

Reagovat
Kenneth

Real dělá Atléticu podržtašku. To jsme to dopracovali, děkujeme Ancelotti a Perézi. Ted ještě jen přejmenovat stadion, aby bylo příští léto na nějakého dalšího vlasatého pi.čuse z Walesu. Di Stefano a Santiago Bernabeu se musí obracet v hrobě..

Reagovat
Atlético de Madrid

Na druhou stranu ste právě vyhráli čtyři trofeje, udělali druhou nejdelší sérii výher v dějinách a překonaly rekord španělskýho fotbalu ve výhrách i vstřelených gólech za jeden rok. K tomu ještě Ronaldo zažil životní sezonu. A stále taky vedete La Ligu a jste hlavní favorit na výhru v Lize mistrů. Fakt v prdeli Srát vás může jen to Atlético.

Reagovat
Al Capone

nevděčníci. Taky mě dnešek sere, ale nebudu tadx zatracovat Carla.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

jsou to č.ráci a ne fanoušci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Jak může být 3. nejlepší mužstvo ve Španělsku hlavní favorit na LM?

Reagovat
Atlético de Madrid

tak víš jak, ještě před šesti týdny si všichni honili nad tím, jak je Real úžasnej - a celkem oprávněně, on byl. Po sérii tolika výher musel přijít nějakej útlum, hráči jsou unavený, zraněný a tak. Ten fotbal co hrál Real na podzim byl jeho nejlepší herní projev, co já osobně pamatuju. S tim Modričem to myslim bude lepší, Ronaldo taky nebude z formy dlouho. Na titul jsem teda před sezonou tipoval Barcelonu a na LM Bayern, nicméně na základě výsledků z podzimu a síly kádru si stále troufám tvrdit, že je Real hlavní favorit.

Reagovat
Kenneth

Nemusíš si tu hrát na pana objektivního, už ti to nežeru.

Reagovat
Atlético de Madrid

to je tvůj problém, tohle jsou podle mě normální fakta

Reagovat
Kenneth

Jestli sis nevšiml tak podzim je dávno za náma a momentálně dostáváme 4:0. K tomu mraky zraněných.

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak zraněný se uzdravěj.. a každej takhle dominantní tým měl někdy výpadek, odepisovat Real je demence

Reagovat
smazaný uživatel

hrozny na co si to hraje..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

vy jste tady všichni fakt vymletý nebo jak? člověk napíše normální názor na základě nějakejch argumentů a myslíte si, že si je jak otahám z prdele abych vypadal dobře před někym koho vůbec neznám?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyser se na ně.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt síla ,oni jakoukoliv pochvalu berou jako provokaci. Abych se bál říct,že i pro mě je Real stále větším favoritem na titul než Barca a Atlético.

Reagovat
Kenneth

Mimochodem měl si tam doplnit že ze 6 zápasů s Atléticem jsme 4x prohráli a 2x remízovali. A že dneska jsme byli schopni vystřelit na bránu až v 80. minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

Po jednom nepovedeném zápase nemusíš hned dělat hysterické závěry. V kalendářním roce 2014 jsme vyhráli 4 trofeje - nejvíc ze všech včetně Ligy mistrů a letos máme pořád reálnou šanci vyhrát Ligu mistrů i La Ligu. Nikdo neobhajuje dnešní výkon a výsledek, ale pořád jsme MINIMÁLNĚ o bod nejlepší tým ligy.

Reagovat
CHONG

Tak jebat Carletta je dost neuctivé.

Reagovat
r3

Reagovat
Jerichoo

No ale preco dnes nehra Ronaldo ked dostal trest len na dva..

Reagovat
Aldeano

Fernando Torrese 2005 vystřídal Fernando Torres 2014.

Reagovat
teenz

Proč třeba konečně někdy nevystřídá Toniho ? Má toho plný kecky a pak akorát kazí. Tohle mě nepřestane udivovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

akorat ho odjebe na nejdulezitejsi cast sezony

Reagovat
bartlu

By mě zajímalo, proč tam nezkusil dát toho Silvu, přeci jen, zápas už ma očividně u zádele, když tam posílá i Chicharita. Mohl se alespoň rozkoukat.

Reagovat
Kenneth

Jen aby to nebyl zase nějakej brazilskej tunel...

Reagovat
CHONG

Dneska prostě všechno špatně, mladá nesehraná stoperská dvojka, nerozehraný Fábio, tragický Cristiano, Ikerova minela, neschopnost si nahrát, neschopnost vystřelit, prostě mrdka extra union a Rockovi snad do rána uhnije pytel.

Reagovat
2miguel1

dufam, že nie len dnes

Reagovat
CHONG

Doufám, že tě srazí autobus

Reagovat
dextroza_m

ty seš kus debila

Reagovat
CHONG

A tebe vlak.

Reagovat
DonAndres

Čongu, vystidni

Reagovat
CHONG

A tebe parní válec.

Reagovat
Kenneth

Tragický je slabé slovo. Tam by měli zkontrolovat jestli nebyl v nějaké sázkářské kanceláři poslední dny. A vlasatý pi.čus mu klasicky zdatně sekunduje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jestli se Bale dalších pár zápasů nepochlapí, tak bych si bejt jim hledal nějakej pěknej domek okolo Manchesteru.. Real to má dobrý v tom, že kdyby od nich odešel, tak určitě za velkou pálku a ve výsledku by (aspoň finančně) tolik netratili.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni strela na branu.

Reagovat
teenz

Gareth to ještě otočí, koukej ..

Reagovat
dextroza_m

Madridisti(R.) hlavu vzhůru, ještě je možné, že zítra vytečeme a opět nám vyfoukne titul Atletico

Reagovat
smazaný uživatel

Jesé taky dobrý magor

Reagovat
Kluivert9

Madridská škola

Reagovat
Phillipinho

Hezky Jese, mel bys radsi jit zpivat

Reagovat
dextroza_m

proč raplí Jese, dit hraje 3 minuty...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo skvele na pulce zalozil.

Reagovat
2miguel1

Real, len tak ďalej !

Reagovat
DonAndres

DEBAKL !!!!!! DEJTE JIM BŮŮRA !

Reagovat
bartlu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Manita...

Reagovat
dextroza_m

debakl

Reagovat
-Carles-

Reagovat
dextroza_m

myslím, že končí era Realu a posmívání se Bayernu za 4 0

Reagovat
Al Capone

To nehrozí. Přeci jenom to naše vítězství bylo mnohem lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že tohle už Ancelottiho probere.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Jak o nic nejde, tak Real s Atleticem moc neumí hrát. A samozřejmě Ramos dost chybí. V každém případě se nedívám, zápasy ubrečených betonářů dlouhodobě ignoruju... pokud nepůjde o finále LM s Realem zase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to zabetonovali neskutečně

Reagovat
dextroza_m

zase píše někdo, kdo teď sedl k pc a rozumuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

jediný, kdo palče jsi ty... dnes vás přejeli ve všech směrech... i víc čaje měli o přestávce

Reagovat
DonAndres

Jen trp

Reagovat
aither

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Chlupatá máma

jen se vyplakej

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

krutost ...

Reagovat
One-Real

Athletic to zvládne.

Reagovat
Phillipinho

Skoda, ze nebude Manita

Reagovat
bartlu

Když si člověk řekne, že to mohlo být i 7

Reagovat
2miguel1

4:0!!!!!4:0!!!!!4:0!!!!!4:0!!!!!4:0!!!!!4:0!!!!!

Reagovat
madridcan

Oprasujes zapas Bayern-Barca?

Reagovat
dextroza_m

kapesník?

Reagovat
2miguel1

nechaj ich

Reagovat
madridcan

porno si pozrem az v noci

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

Ne,on má na mysli dnešní zápas španělské ligy mezi Atléticem Madrid a Realem Madrid,který vyhráli domácí 4:0 , čti trochu ty zprávy!

Reagovat
sensei25

Real kolíček,náskok 4body a my mame zajtra ťažký zápas.Ak to zajtra nevyhráme,tak dnešná prehra nebude mat zmysel.

Reagovat
dextroza_m

už jsi to psal

Reagovat
2miguel1

to vobec nie...supery si budu viac verit na Real teraz...Realu pojde sebavedomie dole ...velmi doležity debakel

Reagovat
-Kopy-

pobavil sem se, Atlético

Reagovat
Kenneth

Gratulace Atléticu. Ronaldo s Balem by se měli jít stydět....

Reagovat
teenz

JJ, protože za to můžou jen oni.

Reagovat
Kenneth

Ještě sem tam chtěl napsat Nacha a Varaneho, ale u těch se to dá i pochopit.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Anglie

Reagovat
Kenneth

Bale stoprocentně, tam bylo už včera pozdě.

Reagovat
-Carles-

Výborný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Ten komplex se zacina pekne obracet. Kez bych zase nekdy videl takovy nasazeni a chut se poprat o vysledek i u Realu, dneska to bylo o tri tridy.

Reagovat
Chlupatá máma

Obhájíme titul a vyhrajeme LM.

Reagovat
bartlu

Jen aby Carlo nevypustil i LM !

Reagovat
CHONG

Reagovat
Rssa

Reagovat
CHONG

Průser se dal bohužel čekat už před zápasem, takový zápas bez Pepeho a Sergia prostě nejde.

Reagovat
loki5

No mě popravdě dost zklamal Realský útok. Přece jen jedna střena na branku za zápas je dost málo. Dá se to samozřejmě dost přisoudit rychlým dvěma gólům na začátku ale i tak jsem čekal o dost vyrovnanější zápas. Také mě hodně překvapili i atleti jelikož upustili od své prasácké hry plné faulů které jsem se bál (nedá se na to pak koukat). Neviděl jsem první dvacetiminutovku ale zbytek byl zcela v režii atletů.

Reagovat
smazaný uživatel

protože se nikdo nenabizel, nikdo se nevracel, když se nakopl balon, my prohrali v utoku souboj ve vzduchu, mič ziskali naši založnici, hlavou jej poslali zpět k utočnikum, ale ti stali a tak jednoduše ziskali obranci mič, kteří šli dopředu

Reagovat
loki5

Je to hodně poznat když vám chybí Ramos. Zbyla tam po něm velká díra v obraně.

Reagovat
CHONG

A Pepe to samé, to je prostě jistota. Sergio občas kiksuje, ale Pepe je ztělesněná jistota.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, Nacho se kopal za uši dnes. Co se da dělat. Ale my neběhame, nebojujem. Za toto maji brat premie za zapas?

Reagovat
CHONG

Útok byl tragický, ale tam jsme si za to mohli jen a jen sami, ale ta zdecimovaná obrana je prostě dílem smůly, to mrzí víc.

Reagovat
loki5

Ronaldo dneska nebyl vůbec vidět. Bale sice nehrál nic extra ale alespoň se snažil. A mě tak trochu příjde že se stou prohrou prostě po první půli (na jejž konci měli i celkem tlak) smířili.

Reagovat
kubys

Jinak Bale mě dneska opět pobavil, jsem zvědavý, co zítra Suarez.

Reagovat
Rssa

Suarez sice pálí, ale alespoň často dokáže asistovat nebo vypracovat šanci

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně dře.

Reagovat
loki5

Rozhodně se dneska snažil víc Bale než Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to umi aj Bale

Reagovat
X-bano-X

Šance pre spoluhráčov myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, i to Bale umi.

Reagovat
X-bano-X

To je jasné. Ale oproti minulej sezóne mi príde horší a to by mal byť oddýchnutý. Čo tak Real občas vidím, príde mi že mu viac sedí ak je to postavené na ňom/ teda keď hrá bez Ronalda.

Reagovat
smazaný uživatel

Minule s tou Sevillou nebo v sobotu minule byl teda tragickej. A to dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez pracuje daleko víc pro tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jsem nereagoval, ale mas pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
kubys

Jako já neříkám, že neumí vypracovat šanci, ale přijde mi, že při prvním dotyku je zatím naprosto šílenej.

Reagovat
alcantara

Vyzera pri preberani lopty ako storocny dub, ale to sa tazko vycita, ked hraje s hracmi, co to trenuju odmalicka a su v tom uplne niekde inde. Pri jeho povahe verim ze sa zatne a nedostatok co najrychlejsie dozenie. Plus mu nepridava ani jeho nie uplne 100percentna fyzicka pripravenost, ked miestami posobi dost neobratne.

Reagovat
Miguel19

Tím jsme se u Torrese taky často utěšovali

Reagovat
smazaný uživatel

Zhruba za dvě hodky jirka dohoní a napíše tu nějaké moudro tak na to určitě čekejte!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle můžu.

Reagovat
Kenneth

1:4, 0:5

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou zápasy Bayernu proti Realu.

Ale abychom se vrátili k věci, dnešní match mi udělal radost.

Reagovat
Kenneth

Já ti to věřím. Já si počkám zase do LM, v německé sranda lize můžete hrát s béčkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, ale abychom se opět vrátili k věci a do sekce, ve které jsme, tak ten dnešní match se mi moc líbil.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
bayern987

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
-Carles-

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

dobře si mu dal

Reagovat
CHONG

Nějaký grupáč?

Reagovat
2miguel1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
uff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johnn

No vidite smiali ste sa z BAYERNU ze dostali 4 ale oni aspon dali gola a vi co ste dali

Reagovat
smazaný uživatel

my jim 5

Reagovat
smazaný uživatel

Podle tvé logiky by Wolfsburg dal Barceloně 9:1 bravo ale máš pravdu dal to je na tom to smutné

Reagovat
smazaný uživatel

vi

Reagovat
Ed_Hazard

mi bi sme daly aspoň tvrdé Y

Reagovat
johnn

REAL 1 strela za zapas na branu hmm

Reagovat
CHONG

Bez jakýchkoliv vytáček je to prostě ostuda, sice nám chyběla půlka týmu, ale na to nemá smysl se vymlouvat, byli jsme tragičtí, bez nadšení, bez zápalu, bez myšlenky, prostě beze všeho, co je třeba k úspěchu. Teď je potřeba rychle zapomenout, zvednou hlavu, vypnout prsa, začít makat a dál bojovat a kdyby nám Baskové chtěli zítra pomoct, tak bych se nezlobil.

A my fanoušci musíme přestat nadávat a pičovat a místo toho podporovat náš milovaný klub a naše bratry na hřišti ze všech sil.

HALA MADRID!

Reagovat
2miguel1

ŠTYRI NULA !

Reagovat
smazaný uživatel

štyry body !

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsme se včera pobavili,ale teď je teprve třeba ten včerejšek potvrdit , jestli dnes na San Mamés nevyhrajeme, byl ten včerejšek nejen k ničemu,ale spíš k horšímu,protože se na nás dotáhli atleti.A pokud prohrajeme,tak budeme stejně k smíchu jako Real,i kdyby to bylo o gól Věřím,že hráči se víc chystají na dnešek,než aby se zabývali jako my tím vydařeným včerejškem. Na San Mamés to nebývá jednoduché a nelze se chlácholit slabší formou Lvů,musíme předvést výkon podobný spíš atletům než včerejšímu Realu,ten sice včera potvrdil horší letošní formu,důležitější ale je,abychom my potvrdili tu letošní lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se docela bojím, co Lucho v Bilbau postaví. Je naprosto nutný dneska dát od začátku plnou palbu, abychom měli co největší šanci udržet to momentum, co nám včera Atleti darovali. Nemůžeme čekat, že v takovým herním srabu bude Real donekonečna. Je třeba toho teď využít a jít po nich (a před ně).

Reagovat
smazaný uživatel

Teď je otázka,co to je plná palba? Útok dejme tomu jasný,ale záloha a obrana tu jasnou zákl. sestavu nemá. V záloze může hrát Rakitič,Iniesta,Rafinfa i Xavi na DM Bus nebo Masch,takže to bude otázka jak to dát.

Reagovat
smazaný uživatel

jo pravda - jde hlavně o ten útok. Musí prostě hrát celý náš trojzubec NSM

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, za nima bych to dal Alvés,Piqué,Matthieu,Alba - Masch, Rafinfa,Rakitič. X,I až doma na Levante.

Reagovat
bartlu

Přesně tohle musí Lucho postavit !!!

Reagovat
smazaný uživatel

U basků je potřeba větší dynamiky a tu nám ani Bus,ani můj nejoblíbenější hráč všech dob Andrés nedají.

Reagovat
bartlu

No, hlavně když je potřeba, tak Masch se nebojí přitvrdit, dozadu může pomáhat i Raketa, na Rafinhovi bude maximální podpora útoku. Snad potvrdíme tu formu, co máme a konečně bych přál Luisovi gól, třeba rozhodující. On se moc snaží, bojuje, jen mu není přáno, hlavně mi přijde jako hodně týmový hráč se skvělým duchem, raduje se z gólu ostatních, ale vnitřně ho to musí užírat, že není schopný pomoct týmu i svými góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

To sa mi zda az moc odvazne v strede. Obrana 100% suhlas, ale do stredu by som dal aspon 1 zo starej gardy. Lucho podla mna da Rakitic - Busquets - Iniesta a ak sa nikomu nic nestane posle Rafinha, Mascha namiesto Iniestu a Busqa.

Ja by som dal Rakitic - Busquets - Rafinha. No necham sa prekvapit. Kazdopadne dnes MUSIME!

Visca el Barça!

Reagovat
sensei25

ja by som postavil stopérov Mathieu-Pique,kraje Alves a Alba, DM- Mascherano na lavo Iniesta,na pravo Rafinha a vpredu NSM

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně abychom ty tři body přivezli!

Reagovat
smazaný uživatel

Alves, Pique, Mathieu, Alba - Masch, Iniesta (posledne hral veľmi dobre, škoda ho posadiť keď sa rozohráva), Rakitic (Rafinha je príliš ofenzívny), útok jasný

Reagovat
misinho7

Neviete ako dnes Castilla? je nominovany Odegaard? chcel by som ceknut zapas , nech mi aspon on spravi radost

Reagovat
Visca el barca

Dneska to musíme urvat, ikdyby nevim co. Nejduležitější match v sezoně. Je mi jedno jak budem hrát, musíme získat tři body !!!!!

Reagovat
frankiefcb

No když se tak dívám na fotku stadionu Espanyolu, tak musím uznat, že aspoň v něčem má Espanyol navrch nad Barcou. Má o hodně hezčí stadion, ne-li nejhezčí v celém Španělsku.

Reagovat
smazaný uživatel

San Mamés je hezčí

Reagovat
frankiefcb

jo tak ten je u mě na třetím místě. Po SB.

Reagovat
smazaný uživatel

a na kterém La Rosaleda?

Reagovat
frankiefcb

Jj ten jepěkný, ale chybí mi tam ta střecha. Mně se líbí i stadion v Getafe a v La Coruně je taky pěkný stadion. Ale za mě je první trojka 1. Espanyol 2. SB 3. nový San Mámes

Reagovat
Phillipinho

Jo, ale skoda, ze lidi tam moc nechodi

Reagovat
frankiefcb

no jenom na derby.

Reagovat
didosh

To byla včera nádherná jízda od Atletica.

Reagovat
LAM

Dnes hlavně vyhrát ať má ten debakl Realu pořádnou cenu.Už po Valencii jsme to zazdili.

Sestavu očekávám:Bravo-Alves,Pique,Mascherano,Alba-Busquets,Rakitič,Iniesta-Neymar,Suarez,Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu sestavu vidím úplně stejně, ale Lucho je nejnevyzpytatelnější kouč, co pamatuju.

Reagovat
bartlu

Místo Masche Mathieu, místo Buse Masch a místo Iniesty Rafinha a souhlasím

Reagovat
dextroza_m

!visca el barça visca el catalunya! Dnes v suchém triku 0:3, Neymar, Messi, Messi

Reagovat
smazaný uživatel

čekám hodně scénářů, ale v suchým triku jsme tam v lize nevyhráli už strašně dlouho.

Reagovat
bartlu

Jo, jenže hráči jsou teď maximálně v pohodě a já doufám, že po tom zaváhání Realu do toho dají vše. Pokud si pohlídáme začátek zápasu a nedostaneme nějaký hloupý gól, tak 3-0 není vůbec nereálné.

Reagovat
smazaný uživatel

a tak ... i tohle se může stát. Ale já pamatuju mraky zápasů v Bilbau i z doby, kde jsme drtili Guardiolovým fotbalem svět. A ani tak jsme je nezdrtili v suchým triku.

Ale samo bych za jasnou výhru byl rád. O tom žádná.

Reagovat
bartlu

Tak jasný, Bilbao je doma uplně jiný tým a proti velikánům se vždycky vytáhne, jinak zrovna s Pepkem mi ty zápasy proti nim nepřišly tak strašný

Reagovat
smazaný uživatel

No prave letos jsme doma hrozne slabi...

Reagovat
dextroza_m

neříkám nic:-)

Reagovat
bartlu

OT: Zachvilku nový díl Walking dead, sledujete někdo? Co očekáváte od následujících dílů, nebo jak jste zatím spokojeni se seriálem jako takovým?

Mně osobně se to i po tolika dílech líbí, sice je to trochu na stejný brdo, únos, záchrana, atd., ale pořád to má pro mě nějaký náboj. Trailer vypadal hodně zajímavě a doufám, že se tam ukáže co nejdříve Morgan, podle mě to bude dost zajímavý, jeho příchod očekávám ve stylu, kdy Ricka a jeho skupinu dostane z nějakýho průseru.

Tož tak, sorráč za takový OT

Reagovat
smazaný uživatel

sledoval jsem to do 3. série. Začátek 4. už mě pak totiž přestal bavit...

Reagovat
misinho7

sledoval som vsetky 3 serie , zacal som aj 4 ale nejak ma to prestalo bavit... sstale toto iste dookola

na co ale nedam dopustit je hra od teltalle TWD .. neznasal som adventury ale obidva serie od nich boli uplne bombove , cakam na 3 cast

Reagovat
bartlu

Ano, je to stále to stejné, taky si říkám, ale ono to asi má takovou akci a náboj, že se jedná o tu apokalypsu a zajímavé téma, tak to hodně lidí sleduje.

Samozřejmě i já cítím, že už to není to, co na začátku, ale furt mě to drží. No co si budeme, 99% seriálů časem upadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Začátek dílu mě chytne... pak si celou dobu říkám, že už s tím končím a poslední dvě minuty každého dílu mě navnadí, abych se stejně na ten další podíval a takhle to jde díl po dílu

Reagovat
bartlu

Tak tak, tohle je klasika, posledních pár minut člověka vždycky donutí stáhnout další díl.

Jinak ten trailer taky hodně navnadil, skvěle ho připravili.

Reagovat
smazaný uživatel

taká klasika už pre mňa, nič, čo by ma nejak uchvátilo, nasrali ma akurát s koncom zimnej sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som to prestal sledovať poča druhej série. Sa mi zdalo správanie väčšiny postáv silne nerealistické.

Reagovat
bartlu

No, v takové situaci Co ti přišlo nereálné ?

Reagovat
smazaný uživatel

No napríklad to, že sa všade váľajú kopy zbraní a maník tam behá s kušou. Po uliciach obrnené humvee a oni v kuse jazdi v karaváne a tá scéna keď nechali ožiť zombie, aby sa s ňou sestrička mohla rozlúčiť , to som skoro . Je toho ešte viac...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bartlu

Jo takhle, mi tam přisly jinší věci nereálné, jinak k té kuši. Ono to je docela logický, když s tím umíš, tak je to užitečný. Zbraň je hlučná a sou situace, při kterých nechceš být slyšet. Jinak ta scéna s tou ségrou sranda no. To samé jak tam zombík vklidu rozpáral Dejla

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo včera: vine.co/v/OUOvExihIW9 Ten mladý asi ne je jeho fanúšik.

Reagovat
bartlu

Hm, tohle mě sere. Mladý by si zasloužil facana, nejen, že tím trapně zdržuje, ale taky nulový respekt, ať už k hráči nebo dospělé osobě a ještě se na něj potom hrdinském činu bojí podívat

Reagovat
Kokesh

Asi tak nejak. Vzdy si u toho vzpomenu na Hazarda, kde jsem byl na jeho strane.Ona by to pro ne mela byt cest, ze se treba z zacku dostanou k podavani balonu a poradatelstvi...ale vzdy se najde nejakej spratek.

Reagovat
Jerichoo

ten soploš s hazardom bol ešte horší, ja byť jeho tréner tak mu vyčistím žalúdok, lebo rešpekt a skromnosť by mali mať takýto krpci úplne na inej úrovni

Reagovat
Jerichoo

ten by si zaslúžil slušne preplieskať

Reagovat
smazaný uživatel

ten výraz, je to kráľ

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kluk má koule. Takhle provokovat člověka známého kopáním a mlácením lidí.

Reagovat
CHONG

Třeba má stejně bohatou bojovou průpravu jako vy, mistře.

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo plnou hubu keců jako ty.

Kdo ví.

Reagovat
CHONG

*jako my

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvíš za bráchu? Má své mouchy, ale nevadí mi.

Reagovat
CHONG

Ještě před týdnem to byl můj druhý profil, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Není nic neobvyklého, že schizofrenici považuji některou ze svých osobností za rodinného příslušníka. Jsem jen citlivý.

Reagovat
CHONG

Myslíš zřejmě lidi s rozdvojenou osobností, viď?

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť to je z loňska, stačí se podívat na Ronaldův dres.. ten kluk za to byl pak vyhozenej nebo co.

Reagovat
bartlu

https://vine.co/v/OUOALLOvPE6

Co ta páska u Xaviho? Doufám, že je tam automaticky a neznačí to, že bude v základu, dnes bych si tam přál Rafinhu, Masche a Raketu.

Reagovat
smazaný uživatel

a teď barca prohra :)

Reagovat
dextroza_m

a v tom ses vzbudil!

Reagovat
technecium

Jednou má šáša 3 Zlatý míče, je nejlepší střelec vesmíru, tak přece musí zkusit ten mač urvat od sebe, dřít, snažit se ne? Tohle mi u něj vadí, že je závsilej na tom, jak moc dobře mu to kdo nahraje, ale sám už nic nevytvoří. To takovej Leoš - To co dělal v Argentinským útoku na MS by Ronaldo nikdy nedokázal...

Reagovat
smazaný uživatel

čo robil s argentínskym útokom?

Reagovat
technecium

zázraky?

Reagovat
smazaný uživatel

zázraky robil anjel

Reagovat
smazaný uživatel

nosonohy a ty si pozeral MS v nabozenstve ?:D sak bez messiho by arg nepostupila ani zo skupinu, co zariadil vyhru proti bosne, v 90 min proti iranu a proti nigerii dal dva goliky :D anjel rozhodol jeden zapas , kde mu aj tak celu akciu spravil messi :D

Reagovat
LAM

Asi tak no.Leo měl 4+1 a měl nejvíc vytvořenejch šancí na turnaji a zázraky dělal Angel kterej dal jeden gol

Reagovat
smazaný uživatel

Hatery lea si vzdy musi daco vymysliet :D tie legendy ako xavi a iniesta , doklepavacky do prazdnej uz su asi otrepane :D

Reagovat
smazaný uživatel

jj, závidím mu

Reagovat
smazaný uživatel

a ako vyzerala hra s Angelom a ako bez neho?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hm, nemyslím si, že by argentína s Messim predvádzala nejaký fenomenálny výkon, čiže nerobil zázraky ani Messi, navyše bez Angela bola tá hra fakt oničom

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden takito zapas prehrame raz za 4 roky a uz tu robia zmeny, vyhadzuju trenera, odrazu nevieme hrat proti silnym atd. Hlavne ked sme vytvorili europsky rekord vo vyhranych zapasoch to tu bol klid

Reagovat
bartlu

Tak ono jde i o způsob vaší prohry, kdy největší hvězda šla na párek. Carla bych nevyhazoval, je to dost kvalitní trenér, ale změna by přijít měla a to především na pozici Balea, ten se musí posadit minimálně na pár zápasů, ale co sem četl rozhovor s Carlem, tak Bale bude hrát dokud se nezraní.

Reagovat
LAM

Lionel Messi Amazing Passing Show 2015

https://www.youtube.com/watch?v=UtV5tP2SAQ4

Velmi doporučuju tohle video.Je vidět jakej přínos má Messi třeba pro Neymara

https://www.youtube.com/watch?v=9Xss_FW16m8

Tady je zas vidět co dělá první dotek.

Jinak Leo hraje teď dle mě nejlíp v kariéře.Dřív měl možná víc průniků ale teď má lepší všechno ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

O přínosu Messiho pro Neymara je škoda psát, vždyť mu assistoval snad na 3/4 gólů .

Reagovat
technecium

Leoš hraje úžasně. Viním z toho Suaréze, protože ten tam dělá neskutečný penzum práce... Pořád roztahuje hru atd... Radost pohledět, imho překonává i Ronaldinha na vrcholu, a to už je co říct

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinho na vrchole bavil trosku inak ludi

Reagovat
Rakoid

Kde hrajete fantasy Primera Division?... odkaz prosím

Reagovat
Pipo123

Caicedo

Reagovat
-Kopy-

Diego

Reagovat
Phillipinho

Docela peknej zapas na Cornelle. Caicedo mel tutovku, Alves ho fantasticky vychytal. Jinak Vale se oproti minulemu zapasu zlepsila, ale zatim nic vic nez tyc Rodriga se nezmohla.

Reagovat
bartlu

Barça's starting 11:

13. Bravo

3. Piqué

4. Rakitic

5. Sergio

6. Xavi

9. Suárez

10. Messi

11. Neymar

18. Jordi Alba

22. Alves

24. Mathieu

Reagovat
bartlu

Takže s Xavim a bez Masche, Lucho Lucho

Reagovat
smazaný uživatel

Uspávací.. :)

Reagovat
bartlu

Je to podivný, při poslední ztrátě realu to Lucho na socky divně poskládal, teď zase ztráta realu a taková nic moc sestava. Určitě tam měl být Masch a raději bych tam viděl Rafinhu.

Reagovat
smazaný uživatel

dáme debatku pred zápasom a cez polčas tu či Súhrn?

Reagovat
bartlu

Asi bude lepší reagovat tady

Reagovat
Jerichoo

On tam nedal vášho najlepšieho defenzívneho hráča?

Reagovat
2miguel1

ako može v takomto zapase nehrať prave Mascherano?

Reagovat
LAM

Lucho no.Ale snad to zvládnem i bez něj.Mascherano hrál teď pořád a ve středu hrajem s Villarealem.

Reagovat
bartlu

Dneska mohl hrát, ve středu mohl dostat volno a hrál by na DM Busquets.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak.

Reagovat
bayern987

Sami natržený sval.

Reagovat
LAM

Xavi will play tonight his 1000th match in his career .

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

to je blbost

Reagovat
smazaný uživatel

jedině teda kdyby se tam počítali i zápasy z letních příprav to by možná sedělo

Reagovat
LAM

806 za Barcu,61 za Barcu B a 133 za repre-1000 zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

744 Barca, 61 Barca B a 133 repre = 938

Reagovat
bartlu

Reagovat
LAM

pravda.tak tam asi maj i přáteláky

Reagovat
patas92

Plus dalších x desítek zápasů za Španělskou U23, U21 atd., asi i zápasy za Katalánskou repre

Reagovat
bartlu

taky se mi to zdá jako dost vysoké číslo, kolem 800 ok, ale 1000 ?

Reagovat
LAM

806 za Barcu,61 za Barcu B a 133 za repre-1000 zápasů

Reagovat
bartlu

744 za Barcu, 61 za Barcu B a 133 repre

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím.. ten zbytek do 1000 můžou být, jak jsem psal, ty neoficiální zápasy (z letních příprav)

Reagovat
smazaný uživatel

pěkné

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Gaya 2x

Reagovat
smazaný uživatel

Netopieri

Reagovat
celeb

Pome Barca!

Reagovat
el Principito

nemá někdo slušnej stream v angličtině?

Reagovat
masly008
Reagovat
el Principito

dík

Reagovat
bartlu

Tak zatím nikdo neví, která bije.

Reagovat
Manik...

HD stream pls.

Reagovat
bartlu
Reagovat
Manik...

Skvělej, díky

Reagovat
bartlu

Zatím je to plácaná od nás...

Reagovat
smazaný uživatel

není na nic čas

Reagovat
-Carles-

šialený presing, ale naša obrana perfektná.

Reagovat
bartlu

no, až na tu rozehrávku...

Reagovat
-Carles-

Král

Reagovat
smazaný uživatel

Baskové zatím výborní. Nedají nám ani čuchnout. Uvidíme, jestli jim to vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Nekompromisně

Reagovat
patas92

golasooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

brankář

Reagovat
bartlu

No, to šlo od dvou hlav, on šel dobře po směru, jen to bylo tečovaný.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Jerichoo

čo mal spraviť?

Reagovat
smazaný uživatel

z opakovačky uznávám, že smích je přehnaný a neměl to zase tak lehké... ale stejně si myslím, že to měl mít.

Reagovat
smazaný uživatel

GOLASOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
bartlu

golaso

Reagovat
bayern987

MEEEEEESSIIIIIIIIIII

Reagovat
technecium

Reagovat
Rattlesnake

ha

Reagovat
vocasisko

nejlepší přímáky na světě

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

Když dával Pussynkář tyhle góly, tak ti to nevadilo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Dával... teď sestřeluje piva z ruk v třicáté řadě.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Hele kdo se ukázal...

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

ježiši, to je náhoda

Reagovat
madridcan

Muniain zahral vobec rukou?

Reagovat
Jerichoo

ano

Reagovat
smazaný uživatel

podľa mňa áno .. toto bol smolný gól

Reagovat
bartlu

Bravo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez ale Messiho přihrávka

Reagovat
smazaný uživatel

no to si děláš prdel ....

Ale nádherná akce.

Reagovat
patas92

omg

Reagovat
smazaný uživatel

To už není možnéééééééé

Reagovat
madridcan

Luis

Reagovat
bartlu

Luis toho góla prostě nedá

Reagovat
vocasisko

to je neskutečný

Reagovat
technecium

ježiš ta smůla... TeĎ už musí mít vyžráno na 10 sezón dopředu

Reagovat
vrabejka

LEOOOOOO JE NEJLEPŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ.

Reagovat
Jerichoo

Luisik nesklame nikdy

Reagovat
valloire

fantastickej zákrok

Reagovat
Switchback

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
-Carles-

Suareza musel niekto prekliať...

Reagovat
vocasisko

i kdyby stál Iraizoz někde vedle Brava, tak ho Suaréz stejně trefí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta naše záloha je taková kostnatá, ale kdykoliv se nám podaří dostat balon do útoku, tak si to tam ti tři dokáží vyťukat.

Reagovat
vrabejka

Suarez by se měl vrátit do LFC

Reagovat
smazaný uživatel

I když mu to tam zatím nepadá, nedám na něj dopustit.

Takže NE!

Reagovat
smazaný uživatel

ani náhodou.

Reagovat
celeb

Suarez

Reagovat
misinho7

Barcelona hraje poslednej dobe krasny rychly futbal a my naopak hrajem tu pomalu sracku... Dokonca aj protiutoky ma barca uz lepsie nez my

Reagovat
Switchback

yeaaaaaaaah

Reagovat
patas92

Luiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
technecium

konéééééééčněěěěě a teď tam bude lítat jeden za druhym

Reagovat
smazaný uživatel

NEVRACET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Luis

Reagovat
bartlu

LUIS JOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
vocasisko

goooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
bayern987

SUARÉÉÉÉÉÉÉÉZ

Reagovat
smazaný uživatel

A je tam!!! Konečne ty môj zubáčik.

Reagovat
smazaný uživatel

GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL

Luis Suarez dává gól, peklo zamrzá, chleba je zadarmo a valloire přiznává, že je Messi lepší než Pelé!!!!!

Reagovat
valloire

možná by Pelému mohl zavázat kopačky

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je kabrňák, určitě by starému senilnímu pánovi kopačky zavázal.

Reagovat
valloire

jj, to by asi zvládl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

kurva, jde z nás strach ... jen tak dál hoši

Reagovat
-Carles-

Luuuuuuuuis

Reagovat
patas92

Skvělý brejk

Reagovat
Rattlesnake

no sláva

Reagovat
smazaný uživatel

Krása.. ale co to je za brankáře?

Reagovat
smazaný uživatel

Ti tři si to dávají. Takhle dobře a týmově fakt vidím hrát Messiho poprvé letos.

Reagovat
bartlu

Messi je nejvíc úžasný, člověk by řekl, že po tolika letech snad ani nemůže být lepší, ale rok 2015 a Messi hraje masakrózně !!

Reagovat
celeb

Neveriiiim

Reagovat
valloire

A tohle mu pustí

Reagovat
smazaný uživatel

vykompenzoval

Reagovat
kubys

To je bůh!

Reagovat
smazaný uživatel

80ti miliónové dřevo = suarez

Působí komicky

Reagovat
sensei25

100 milionove drevo menom Bale potom neviem ako posobi,ked suarez je drevo...xD

Reagovat
smazaný uživatel

Piqué a Xavi už mali vidieť karty ...

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako Gurpegi a Marcos/Etxeira (za to neustálý okopávání Neymara)

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas s Bibaom nebude ziaden problem .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
-Carles-

Leo hrá svoj najlepší futbal v kariére, neskutočné.

Reagovat
vocasisko

aha

Reagovat
bartlu

Xavi nemá levačku ?

Reagovat
ADM

Nemyslel som si že to ešte poviem ale posledný mesiac sledujeme najlepšieho Messiho v histórií..

Reagovat
smazaný uživatel

... nejlepšího v historii

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Huš

Reagovat
valloire

dneska jsi velmi vtipnej

Reagovat
celeb

XAVI !!!

Reagovat
smazaný uživatel

škoda. Ale zase - nádherná akce.

Reagovat
Teoretik

Messi zatím v suchým triku gól a asistence

Reagovat
bartlu

No dneska mohl mít už 1+3, kdyby ho spoluhráči netrollovali

Reagovat
valloire

Bilbao je tragický. Dneska chytí určitě bůra.

Reagovat
Kokesh

Nehraji spatne, ale Barca je dopredu fantasticka...hraje jednoduse, rychle a hlavne ma Messiho.

Reagovat
valloire

maj holt formu...v únoru...pohoda

Reagovat
ADM

už aj v januári bola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
patas92

Bravo stavěl

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Ak sa Ronaldo nejak masakralne neprebere tak tento rok bude jasne Messiho...ronalda moze zachranit vitazstvo LM ci ligi

Reagovat
Jerichoo

Docela kruté pre Bilbao pri takomto výkone 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Sympatických 15 minut ti zápas nevyhraje, produktivita je stále klíčová

Reagovat
smazaný uživatel

o čem to ten trouba mele? Já můžu zase říct, že měla Barca ohromnou smůlu při té superšanci Luise a při šanci Neymare, kterej trefil hlavu na čáře postavenýho obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

to nie je smola, ale neschopnosť strelcov

Reagovat
smazaný uživatel

kdežto na straně Bilbaa to byla smůla. AAAAAha.

Reagovat
smazaný uživatel

čo konkrétne? ja som sa vyjadroval k vašej "smole"

Reagovat
smazaný uživatel

komentátor se vyjadřoval, jak velkou smůlu má v tomhle mači Athletic, a jak velké štěstí Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

ak to podal takto, tak je to dosť nešťastné

Reagovat
smazaný uživatel

Dej už tomu Marcosovi kartu

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo hraje nohama úžasně.

Reagovat
smazaný uživatel

a Aduriz se ještě diví.

Reagovat
valloire

Proč by se nedivil. Shakira ji taky nedostal.

Reagovat
patas92

Buse dneska boží

Reagovat
patas92

*Bus

Reagovat
smazaný uživatel

Neprajem nikomu nic taketo ale ta krysa uz davno nemala nejake zranenie. Naordinovat taktiku a trosku mu pochrumat vazy aby sa do 30 tky stihol vratit. Alebo mu nasypat do jedla aby sa nam znova pogrcal

Reagovat
smazaný uživatel

hm

Reagovat
bartlu

Tak hlavně, že nepřeješ nikomu nic zlého

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

charakter

Reagovat
ADM

Hanbil by som sa za teba, byť tvoj otec..

Reagovat
smazaný uživatel

Dakujem, hanbi sa dalej. Byt trenerom tak pouzijem taktiku destrukcie. Zlomit Messimu vazy, Neymarovi nohu. Mourinho bol na nich moc makky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne každý je ale totální č***k jako ty, víš,

Reagovat
valloire

By mě zajímalo, jak se lámou vazy.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
valloire

Vazy....ne vaz

Reagovat
smazaný uživatel

Dvaa více vazů se láme stejně jako jeden vaz

Reagovat
SIRBRANIKE

Ty mas dost.

Reagovat
valloire

to je křeeeeč

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se člověk snaží pomoct starému pánovi a ještě je nařčen z křečí... Pro dobrotu na žebrotu.

Reagovat
Kily

paralenem

Reagovat
valloire

Reagovat
sensei25

pre boha,vies co vlastne pises,alebo si si nieco dal?

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne som vas nachytal niee, nikomu som nic nezlomil a Messi je skvely hrac, druhy najlepsi na svete. Ziadne lamanie vazov by nebolo, my vas vieme porazit aj peknou hrou.

Reagovat
valloire

jj, pěkně jsi si nás povodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taková ubohost a zoufalost. Chápu, díky jeho zdravotním problémům měl Ronaldo šance na GB, ale tohle?

Reagovat
smazaný uživatel

Minule som skopal jedneho barcelonistu co picoval a skoncil so zlomenymi vazmi v kolene. Dostal som pokutu. Vezmi si ze nasi hraci by skopli takto Messiho ale odsedeli by si menej za trest ako on na lozku. A mali by sme blizsie k titulu

Reagovat
bayern987

Zlomený vazy? Ty jsi z černobylu ne?

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A cítíš se jako frajer, když zmlátíš šestiletého s aktovkou Barcelony?

Reagovat
smazaný uživatel

To bol zart

Reagovat
sensei25

minule si žiadal admina aby dal jirkovi ban,no to čo si teraz predviedol je čistá demencia a ten ban by si mal dostat ty...je mnoho fanusiikov barcelony za ktorych je potreba hanbit sa a verim ze za takeho chuja ako si ty sa tak isto hanbi kopec fanusikov madridu

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Daj mi ban ty kurva katalanska

Reagovat
sensei25

chod sa liecit

Reagovat
Jerichoo

a prestaň vyskakovať lebo zlomí vazy v kolene

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Debakel nestacil?

Reagovat
bayern987

Ne měli jste dostat bůra. Co už.

Reagovat
sensei25

z toho budes zit vecne?..xD

Reagovat
fefo

Dusevny mrzak

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ty si sa nechal nachytat ty mrzaku?

Reagovat
fefo

Ano, nechal som sa nachytat tvojimi neobjektivnymi, stupidnymi, jesitnymi, maximalne neodbornymi a vrcholne detinskymi prispevkami, bez stipky sebareflexie, ktorymi tu zasieras diskusiu pod kazdym clankom PD a preto si dusevny mrzak.

Reagovat
kubys

Ty jsi solidní guma

Reagovat
alcantara

Reagovat
Leo Rekordman

ty si este vacsi saso nez som si myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Niekedy je lepsie hrat sa na sasa a zartovat ako sa tu hrat na "odbornika" vid leosi?

Reagovat
Leo Rekordman

tak to ti ide dobre,klobuk dole hrat sa na sasa uz neake 2 roky,dostal si ma

Reagovat
bartlu

Jinak Bus dneska famózně. Pořád si myslím, že Rafinha či Iniesta by byli o dost platnější než Xavi.

Reagovat
patas92

Xavi hraje skvěle. Rakitič je neviditelný.

Reagovat
celeb

Busq hra tak vzdy, ked v predchadzajucom zapase hral na DM Mascherano. Super motivacia. Xaviho treba nahradit Rafinhom. Ten tie minuty potrebuje ako sol, navyse ako kreativny stredopoliar lepsie pomoze utoku.

Reagovat
celeb

Do 2. polcasu uz s Rafinhom namiesto Xaviho. Ta strana by mu sedela.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, to jsou akce. No já čumím.

Reagovat
vocasisko

zjednodušit koncovku

Reagovat
bayern987

Radost se na to koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi dneska je obzvláště neskutečný

Reagovat
bartlu

Ney kurňa, to vystřel. Messi mohl mít už 1+4

Každopádně, mít Ronaldo Messiho k sobě, tak oba by těch 90 gólů za sezonu měli.

Reagovat
ADM

Reagovat
technecium

Neměli, Ronaldo by neunesl, že má v týmu někoho lepšího, Messimu by nenahrával a snažil se hrát jen na sebe...

Reagovat
bartlu

Tak Messi si ty góly umí vypracovat sám, narozdíl od Ronalda, proto věřím, že by těch 90 dal a k tomu ještě 90 by připravil dorážečce.

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

Barcelona hra krasne rychlo jednoducho lurnik a prevo my zaciname hrat ten jej hnus drzanie lopty a nezmyselne nahravanie

Reagovat
Ed_Hazard

ten priamy kop Bilbaa na konci polčasu demonštroval celú ich hru, tragikomédia....

Reagovat
ADM

Inak Neymar dnes posral všetko čo sa dalo .. strašne to komplikuje. Keby pálil hned mohol mať hattrick

Reagovat
celeb

Asi tak, no stale je to nic na tu prazdnu branu pred Xavim, ktoru sa rozhodol ignorovat a vyskusat nejaku blbost tipu nahravky na obsadeneho spoluhraca. Xavi je prototypom uspechu Barci spred 4 rokov a zaroven tej komplikovanej tragedie, co sa hrala potom.

Reagovat
ADM

veru, ale možeš byť rád že v tej situácií nebol Iniesta, ten by to skomplikoval ešte viac

Reagovat
bartlu

no a proto tam měl být Rafinha

Reagovat
vocasisko

Moc hezkej výkon, až na pár kiksů v obraně, ale to by nebyla Barca. Kdyby Xavi s Neymarem u toho nepřemýšleli a prostě do toho mrdli, tak mohlo být třeba i po zápase. Snad nedá Athletic nějakej kontaktní gól, to by se pak mohlo celý rozpadnout.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale tá obrana Barcelony je dosť v panic mode, Pique keď naňho ide niekto jeden na jedného už sa ani nečudujem, že to vždy prehrá.

Reagovat
bartlu

A Mathieu a jeho rozehrávka je taky dost na "úrovni"

Reagovat
smazaný uživatel

Karty zatiaľ rozdané jasne v prospech Barcy, ktorá od šťastného gólu kontroluje hru a domáci to budú mať veľmi ťažké vyrovnať za súčasného rozpoloženia ...

Reagovat
LAM

Skvělej poločas.Takhle jsme na Bilbau nehráli ani za Pepka.Messi je dnes opět neuvěřitelnej.Ty pasy Hraje dle mě nejlépe v kariéře a v týhle formě na něj nemá nikdo o parník.Mohl mít už 4 asistence

Reagovat
smazaný uživatel

První čtvrthodinu mám nedali Baskové čuchnout, ale pak to začalo. Náš trojzubec je fakt neskutečný, sic dneska zaostává Neymar. Navíc ty akce jsou rychlé a jednoduché. Tohle se bude bránit asi hodně těžce.

Některé Messiho nápady jsou na hranici geniality. Třeba ta poslední nahrávka na Daniho ... Já netuším, jak to vidí on ze hřiště, když to není vidět ani z nadhled hlavní kamery. Sledováním tohohle Messiho se neskutečně bavím.

Reagovat
LAM

Nejlepší hráč co kdy běhal po trávnících.Nejen že to je neuvěřitelnej kanonýr,ale k tomu je i geniální nahravač.Ještě to musíme dovést do konce a vyhrát.

Reagovat
celeb

jeho genialita vyplyva z neskutocneho prehladu situacie na placi. Ten chalan ma zrejme paradne periferne videnie a predvidanie pohybov. Ako sa dostal z toho roku zraneni a nedoliecenia, tak sa zacina dostavat do fenomenalnej formy. Snad najlepsi Messi.

Reagovat
Dr. Admess

Na to musíš mít periferní vidění a pak cit v noze. Vím, o čem tak nějak mluvím, moje hra je založená na tomhle, hraju střeďáka a to periferní vidění taky mám. Jen mít takovej cit jak Leo, tak si taky pískám, no. To je něco neskutečnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

na to musíš mít i víc věcí. Musíš mít i odhad pohybu, protože nejenom, že musíš toho nabíhajícího hráče vidět, musíš být schopen mu ten balon poslat, ale hlavně - musíš najít škvíru, kterou ten balon procpat. Všimni si, jak velkou má úspěšnost, že tím pasem netrefí ani jednoho protihráče (což je při zhuštěných obranách co říct).

Reagovat
bartlu

Není nad to se přirovnat k Messimu

Reagovat
CHONG

Tesla se musí obracet v hrobě, když se o někom, kdo kope do míče prohlásí, že je geniální. (Nemyslím to výjimečně jako rýpání).

Reagovat
smazaný uživatel

Genialita je mimořádná míra nějakého konkrétního talentu

Reagovat
CHONG

Ano, ale tak jak je to slovo požíváno v obecné řeči je to prostě vtipné, mimochodem, co nahoře ta schizofrenie, tam ti to nějak uteklo, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Odborný vtípek, na to nemáš

Reagovat
CHONG

Zaměnit dva rozdílné pojmy a nazvat to vtípkem

Reagovat
alcantara

Zatial hrajeme pravdepodobne najlepsi zapas sezony. Pressing Athleticu zvladame aj vdaka Xavimu vyborne a do otvorenych priestorov to uz s nasou kvalitou v ofenzive ide samo. Vzhladom na obdobie, februar, nasa dlhodoba slabost, klobuk dole pred nasim vykonom.

Reagovat
Kokesh

On musi mit fakt aspergera, takovy fotbalovy mysleni nemel nikdo...

Reagovat
LAM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Zidane

Reagovat
patas92

Reagovat
kubys

Reagovat
valloire

čemu se vy dva smějete, fakt nevím

Reagovat
CHONG

Tak ignoranství je údajně slastí.

Reagovat
kubys

Sorry, Zidane byl super, měl geniálná pasy a hlavně bombastickou techniku, ale s tím, co te%d předvádí Messi se to nedá srovnávat.

Reagovat
valloire

To si nemyslím.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty pasy teda taky tak genialni nemel.

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane bol len jeden. To bol futbalista z inej galaxie, kde sa na neho chyta nejaky Messi?

Reagovat
loki5

No Messi to jaksi dokázal víc než Zidane a to ještě stále hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane rozhodoval najvacsie zapasy a to aj na MS, vyhral vsetko co sa dalo co sa o tvojom stale hrajicim Messim povedat neda.

Reagovat
valloire

Messi toho dokázal víc? Co je víc než dotáhnout tým k MS a ME? Zničit letošní Bilbao?

Reagovat
Leo Rekordman

ano a Samaras dotiahol svoj tim tento rok do osemfinale a ten smatlak ronaldo ani to nie ,samaras ronaldo

Reagovat
valloire

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
kubys

A hlavně mě pobavila okamžitá reference hráčem Realu.

Reagovat
valloire

to s tím nemá nic společnýho

Reagovat
patas92

Tomu, že měl lepší myšlení než Messi, protože neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

ale no ták

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Kouzelné

Reagovat
CHONG

Jeho hra taková byla, máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Zidane byl Ron Weasley, ale Messi je Harry Potter mixnutý Voldemortem a Brumbálem.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
valloire

zase bych nepřeháněl

Reagovat
ADM

Prečo ho tak neznášaš a nedokážeš uznať ?

Reagovat
valloire

Protože byl Zidane lepší. Je to prosté.

Reagovat
ADM

Zidane patril k tomu najlepšiemu čo behalo po ihrisku, ale porovnávať ich dvoch? To je fakt nemožné .. Messi je inde

Reagovat
valloire

Je. O level níž.

Reagovat
ADM

Už to smrdí niečim osobným od teba

Reagovat
valloire

Protože mám paměť a nezapomínám na to, jak hrál Zidane? A protože Messi válcuje Bilbao?

Reagovat
kubys

Wtf? Kde jsi byl poslední roky?

Reagovat
valloire

Wtf? Kde jsi byl ty, když hrál Zidane?

Reagovat
valloire

že se ptám, ve školce...

Reagovat
kubys

Jasně kmete.

Reagovat
kubys

Nejdřív v Anglii a pak v Česku... Fakt mě bavíš, ano všichni to hodnotí jen na dnešním zápase s Athleticem... Můžeš si dál žít v té pohádce, že Zidane byl o level výš.

Reagovat
valloire

V Anglii nemaj TV? A ano, vypadá to tak, soudě dle dnešních komentů.

Reagovat
kubys

Neskutečný, ty děláš, jako bys Zizoua zažil jediný. Ano, já si ho pamatuju i z Juve a fakt na takový úrovni nikdy nebyl.

Reagovat
valloire

Reagovat
patas92

Válcovat Materazziho je víc

Reagovat
valloire

Daleko víc je dávat boží rukou gól Getafe...

Reagovat
bayern987

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo tu nezmínil Messiho kiks s balónem? co se děje?

Reagovat
Ed_Hazard

Stane sa každému

Reagovat
bartlu

Messi top top top ! Prostě tohle je úžasný fotbal, co on vymyslí, neskutečný. Ney s Xavim taky mohli vklidku skórovat. Bavím se, moc se bavím. Krásné akce, je to všechno rychlý, přímočarý, k tomu neskutečný Messi. Busi mi dnes udělal taky velkou radost, jedinou chybičku vidím v rozehrávce Mathieua, kdy několikrát zbytečně daroval míč soupeři a přijde mi takový rozlítaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně nutno říct, že Baskové měli dvě velké šance a dalších pár možností. Tohohle je třeba se vyvarovat, aby nám tam něco nepadlo, což by mohlo dát domácím do nohou nový boost. Hlavně Albova strana se mi (zase) nelíbí. Hodně toho za něj uhasí Jeremy, ale tam vidím velkou pravděpodobnost nepříjemností.

Reagovat
patas92

Mně teda přišlo, že právě Mathieu tam Albovi hází jednoho špeka za druhým

Reagovat
smazaný uživatel

to nevím. Já jsem teda viděl zase další zápas, kde si Alba myslí, že hraje proti nemyslícím dementům, a hraje strašně lehkovážné kličky.

Reagovat
patas92

To je možné, ale to si s tím co jsem napsal zas tak neodporuje

Reagovat
smazaný uživatel

Oni si to tak pohadzujú medzi sebou. Asi súťažia...

Reagovat
patas92

Reagovat
MadMrJacky

Teď jsem dorazil z pohodové D1 Jak to vypadá?

Reagovat
valloire

Dali jste 2 haluzácký góly, Messi zakopává o balon a nebejt Brava, padali jste 4-2.

Reagovat
MadMrJacky

Nevadí, dávám nohy na stůl

Reagovat
celeb

Reagovat
valloire

Já je pomalu asi budu po včerejšku sundavat.

Reagovat
MadMrJacky

Uvidíme po El Clasicu

Reagovat
valloire

Do tý doby se stane spousta věcí. Máte teď formu, ale podle mě předčasnou.

Reagovat
MadMrJacky

Však stačí jeden dobrý zápas od vás a jeden špatný od nás a je to zas naopak. Dokud je tam bodový rozdíl takhle minimální, tak se může stát fakt cokoliv. Včetně toho, že se atléti můžou zase smát jako poslední

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
el Principito

škoda, že si to tady nekomentoval i včera ... nejspíš ti nešel internet

Reagovat
valloire

Na Šumavě na Polomu v 1295 metrech fakt nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Hloupějšího člověka na Eurofotbalu těžko najít, s velkým náskokem vedeš...

Reagovat
valloire

ááááááno sem ouplně blbej, ale ty sy to nepochopyl, hu hu

Reagovat
aither

Reagovat
bartlu

Báječně, Messi zase čaruje, neskutečný, všichni dobrý až na Neye, který to dneska docela kazí, Mathieu taky nic moc a neviditelný Raketa. Jinak ostatní super, Bravo parádní rozehrávka + jeden důležitý zákrok, Luis góla, ale samozřejmě si předtím neodpustil Luisovinu a snad z malýho vápna gólová hlava přímo do gólmana. Piqué jakš takš, Dani dneska taky dobrý, to samý Alba. Prostě kvalitní výkon, až na prvních 15 minut, kdy Baskové na to vlítli, měli nebezpečnou šanci, kterou zlikvidoval Bravo + jednu hlavičku, co skončila na tyčce.

Reagovat
MadMrJacky

Dík

Reagovat
misinho7

A to som si myslel po minulom roku ze Messi bude uz len horsi ..a on je este lepsi no nic aspon to viac motivuje Cristiana

Reagovat
smazaný uživatel

Sám tomu neveríš.

Reagovat
misinho7

Comu neverim ? Ze to namotivuje Cr ? Sam to ppvedal ze jeho vykony Messiho motivuju este k lepsim vykonom,

Reagovat
smazaný uživatel

tak keby ho tak motivovali, tak nehra tak ako hra v poslednej dobe. Messi je už dlhšie o triedu pred CR.

Reagovat
valloire

Asi tak 2 měsíce.

Reagovat
ADM

No vidíš že ti to ide

Reagovat
CHONG

Cristiano je odepsaný, pokud mu někdo nenahraje před prázdnou, nevyskáče si penaltu nebo Franco nepodplatí soupeře, tak už si neškrtne

Reagovat
misinho7

?

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí si Neymar vybral Barcelonu a může se tudíž učit od toho nejlepšího - Messiho...

Reagovat
valloire

Reagovat
bartlu

U nás ta záloha stejně ani netvoří, všechno je to o Messim, který si pro ty míče chodí a sám to rozdává.

Reagovat
bartlu

Ney dneska špaténka

Reagovat
bartlu

Mathieu už snad 150. přihrávka otřesná, já bych ho prostě vystřídal, tohle nás může mrzet..

Reagovat
smazaný uživatel

ou, Pique dostal na Druláka.

Reagovat
celeb

Xavi v 2. polcase nie je. Stale je to len 0:2 vymyslame somariny a staci 1 gol a je to drama

Reagovat
celeb

navyse ako vzdy ked hra Xavi, Rakitic je polovicny.

Reagovat
celeb

a je to tu

Reagovat
Jerichoo

No krása, zalsúžená facka

Reagovat
bartlu

A už to začíná

Reagovat
valloire

gol gol Athletic dal gol

Reagovat
kubys

Dobrá obrana.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhernej mač.

Reagovat
bartlu

Mathiue je tam k hovnu, prosím, střídej ho.

Reagovat
patas92

golasoooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

GOLASOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Switchback

gol gol Barcelona dala gol

Reagovat
bartlu

JOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Bůh.... pod jehož oblast spadá jistě i Madeira.

Leoooooo

Reagovat
smazaný uživatel

No tak spíše haluzák

Reagovat
kubys

Reagovat
Jerichoo

dnes dvojnásobný

Reagovat
valloire

jako dycky

Reagovat
smazaný uživatel

to snad přece nemůžeš myslet vážně ne :) proč to děláš ? Vždyť je to trapný...

Reagovat
smazaný uživatel

uf, důležitej gól

Reagovat
sensei25

prečo nestiahne Neymara dole nechápem,dnes úplna katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

Luis má půl gólu. Minimálně.

Reagovat
-Carles-

Leo

Reagovat
kubys

Kolenem, taky kvalita.

Reagovat
blunted

jak hned zapli ale gol vlastni...

Reagovat
celeb

Ufff, este ze mame Messiho.

Reagovat
valloire

je mi toho Bilbaa líto....zase vlastňák

Reagovat
patas92

Debakl

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar.

To je válec.

Reagovat
Switchback

Klepec

Reagovat
bartlu

nááááádhera, neskutečný tým !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

to se bude počítat Leovi? Nebyl to spíše vlastňák?

Reagovat
vocasisko

už jsem myslel, že se to nějak haluzácky zdramatizuje, tak ještě že tak

Reagovat
kubys

Olalala

Reagovat
misinho7

No do riti...messi s neymarom si tento rok idu ..

Reagovat
valloire

klid

Reagovat
Switchback

škodaaa

Reagovat
celeb

Xavi OUT !!! Beha Rakiticovi napravo v priestore, potom nahra nalavo kde ma byt nikomu - atheticu ... vyklusavanie pri gole co sme dostali. Preboha co tam stale robi!?

Reagovat
bartlu

Dneska sme měli dát minimálně 7

Reagovat
vocasisko

teď to měl Neymar jebnou bodlem k tyči a ne dělat dloubák sakra

Reagovat
smazaný uživatel

no to je mač.

Reagovat
vocasisko

nedáš dostaneš ...

Reagovat
kubys

To je mač.

Reagovat
misinho7

bilbao este jeden nevh je drama

Reagovat
vocasisko

Busqets a jeho ležernost

Reagovat
celeb

ok, ale Busquets hra dnes za 3. v tom strede je sam.

Reagovat
valloire

gol gol Athletic dal gol

Reagovat
MadMrJacky

To se dneska dohodli, že to odehrají bez obran ne?

Reagovat
patas92

Tvl Bravo Tyhle Casillasoviny si nech na méně důležitý zápas

Reagovat
bartlu

Neymar to dneska kazí a kazí, sice gól, fajn, ale zbytek dodrbal

Reagovat
-Carles-

Messi 2+2?

Reagovat
patas92

spíš 1+3

Reagovat
smazaný uživatel

1+2

Reagovat
Switchback

1 plus 2

Reagovat
ADM

9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pique nádherně.

Reagovat
kubys

Jinak co to je za rozhodčího? Však nepíská prakticky nic ani na jednu stranu.

Reagovat
Jerichoo

Inak APN 117 minuta 0:0, budú penaltičky

Reagovat
bartlu

Xavi dolů, dej tam Rafinhu. Klidně i Masch za Mathieua.

Reagovat
patas92

Omg proč Xavi

Reagovat
Switchback

Nemá náhodou Messi už skoro Figa v počtu asistencí ?

Reagovat
celeb

Daslsia pokazena prihravka od Xaviho. Ale najviac ma serie jeho zaujatie hrou, vsetci sa vracaju dozadu, presprintuje ho z predu Neymar aj Suarez, ale Xavi si pomalicky vyklusava spat. Nulova snaha pobehnut a skusit ziskat loptu. Pri pohlade zvrchu je to najpomalsie sa pohybujuci hrac pri protiutokoch Bilbaa. Zatial snad jeho najhorsi vykon.

Reagovat
Atlético de Madrid

La Liga players with the most assists in the last 25 years:

[105] Luis Figo and LIONEL MESSI

[095] Xavi Hernández

[092] Dani Alves

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Reagovat
Atlético de Madrid

všechno legendy Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Figo fakt ne.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ku....

Reagovat
Atlético de Madrid

btw moc bych se nedivil, kdyby to Messiho/Figovo číslo bylo jedno z nejvyšších v historii.. i takový Xavi, který v asistencích vynikal a má odehráno skoro 500 zápasů má asistencí méně

Reagovat
bartlu

Tak to bylo hodně hnusný !!!

Reagovat
valloire

Teď mu zlomil vazy.

Reagovat
smazaný uživatel

od tebe jsem čekal komentáře ve stylu - simulant

Reagovat
valloire

Vážně jo? To ale říkám jenom, když je to fakt.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto jasná

Reagovat
kubys

San Jose mu naložil dost.

Reagovat
smazaný uživatel

San Jose

Reagovat
bartlu

Jo, ještě na něj pískejte, lol

Reagovat
smazaný uživatel

takovej nádhernej mač ... Tohle bylo zbytečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Dement z Athletica, no...

Reagovat
Jerichoo

fuj

Reagovat
smazaný uživatel

Když si to tam začnou v pohybu dávat, tak je to radost koukat.

Reagovat
bartlu

Ney zase, co to pořád zkouší ? Dneska fakt krom gólu moc špatný.

Reagovat
bartlu

No, pokud Luisovi nic není, tak měl jít dolů Ney.

Reagovat
smazaný uživatel

asi i na uklidnění atmošky je lepší, že šel Luis.

Reagovat
bartlu

Ah, pravda. Škoda, že jinak perfektní Ney dnes tak kazí, jinak je to super zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušci dají standing ovation Xavimu a pak z nepochopitelných důvodů pískají na Suaréze?

Reagovat
bartlu

Asi proto, že Luis přežil ten hovadský zákrok.

Reagovat
Kokesh

Z nepochopitelnych? Jemu zatleskaji mozna v Liverpoolu a Ajaxu, pak nikde.

Reagovat
smazaný uživatel

my si asi nerozumíme, oni začali pískat až po zákroku na něj

Reagovat
smazaný uživatel

Bony

Reagovat
smazaný uživatel

Messiálně

Reagovat
smazaný uživatel

wow, wow, wow

Reagovat
Switchback

Messi

Reagovat
smazaný uživatel

messi to čo jak si ich porobil jak nič

Reagovat
bartlu

Messi zase ty vole, to je prostě neskutečný !!

Reagovat
valloire

Říkám, že tragický Bilbao chytne bůra.

Reagovat
smazaný uživatel

Leo už si snad dělá prdel

Reagovat
kubys

Co to zase bylo? Fakt neskutečný poslední měsíce.

Reagovat
Jerichoo

Tie penalty to není možné

Reagovat
Kluivert9

Ramos hadra

Reagovat
bartlu

Na Messiho ve formě se nechytá nikdo, prostě nikdo. Ten týpek je naprosto jinde než všichni ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nez vsetci ostatni okrem CR. Pri jeho najlepsej forme je on najlepsi

Reagovat
bartlu

Tak určitě. Viděl jsi někdy Ronalda zahrát takhle ? Ronaldo v nejlepší formě je nejlepší doklepavač a exekutor penalt, to ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Třeba v baráži proti Švédsku, viď?

Reagovat
bartlu

Ah, ok, v baráži proti Švédsku, ale dlouhodobě ? Nepočítej ty kvanta dorážek a penalt, ale prostě celková hra.

Reagovat
CHONG

To je pořád dokola, Ronaldo je doklepávač a kopáč penalt a Madrid je zlo žijící z odkazu Franca, už je to únavné.

Reagovat
bartlu

Madrid je zlo ? To sis musel přidat na dramatičnosti, aby jako to jako celek vyznělo takhle ? Není snad Ronaldo doklepavač a kopáč penalt ? Nepopírám, že se občas ustřelí a padne mu tam nějaká hezká střela z dálky.

Reagovat
CHONG

Občas se ustřelí

A jakápak dramatičnost, slova jako bílé zlo a Mordor na adresu Realu tu jedou běžně.

Reagovat
bartlu

Ale nikdy ne ode mě Já tu real nijak neurážím. Jak to jinak pojmenovat než ustřelení ? Vždyť na poměr jeho střel, které končí jako gól(či trefí bránu) a střel, které letí někam do 20.řady se dá skutečně mluvit o ustřelení

Reagovat
valloire

Vždyť jsi tady 2 dny

Reagovat
bartlu

Já tu chodím už pár let, taky pár let fotbal sleduji, to, že tu mám registraci 2 dny je v čem podstatné ?

Reagovat
valloire

Jsi tu 2 dny a říkáš, že nijak Real neurážíš. No to je výkon.

Reagovat
bartlu

Já ho neurazil nikdy, protože je to velký klub a nemám to zapotřebí. To se o tobě a Barceloně říct nedá.

Reagovat
valloire

Znovu. jsi tu 2 DNY a nikdy jsi tu Real neurazil. No to je výkon. Já Barcelonu neurážím, to zvládne celkem snadno sama.

Reagovat
bartlu

Jak už jsem reagoval v předchozím příspěvku, kdy jsem doufal, že ti to dojde. Já real neurazil nikdy, ne jen ty dva dny, co tu mám registraci, ale i předtím, ať už na jinším fóru, či v rozhovorechs přáteli.

Reagovat
valloire

No to ale my tady nemůžeme vědět že jo? Ale ok, věřím ti že ne. Ale jelikož fandíš Barceloně, tak to není normální.

Reagovat
bartlu

Tak ono, proč bych taky měl někoho urážet? To je taky bohužel smutný odraz dnešní společnosti, nemám to zapotřebí, neměl by to dělat nikdo. Ano, popichování může být, ale nějaký urážky a nadávky? Ne

Reagovat
CHONG

Protože střílí z každé pozice, takže je logické, že jich spousta nevyjde. Každopádně nazývat trojnásobného držitele GB kopáčem penalt a dorážečem, který se občas ustřelí, je úlet, kterého se nehodlám dále účastnit.

Reagovat
bartlu

Takže střilením z každé pozice v naději, že to občas vyjde, aha. Takže s tou minimální šancí co při střelbách má je skutečně nesobecké takhle odevzdávat míče soupeři jen proto, aby si vystřelil a třeba to tam padne. První dva míče dostal zaslouženě

Reagovat
valloire

Mě by jenom zajímalo, čím si Messi vysloužil tu svou přezdívku Kdessi...

Reagovat
bartlu

No čím? ..taky kdo tu přezdívku vymyslel

Reagovat
valloire

Těžko říct hele. Ale hlavně proč? Vždyť si to furt vodí.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Neymar je dnes strašně mimo.

Reagovat
Switchback

Neymar je dnes strašně mimo.

Reagovat
Switchback

ups

Reagovat
smazaný uživatel

ups

Reagovat
Switchback

Reagovat
vocasisko

Neymar je dneska fakt na facku

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar dneska nemá den no

Reagovat
patas92

Neymar je na facku dneska

Reagovat
bartlu

Ney dneska na facku, teda na dvě

Reagovat
Rattlesnake

ney...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to mělo skončit přinejmenším 4:8...

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera. Spokojenost.

Reagovat
celeb

No Neymar snad neprebral Surasezovu stafetu.

Reagovat
bartlu

Ney dneska Messiho prostě trollil.

Zápas úžasný, Messi je bůh.

Reagovat
Atlético de Madrid

Koukám jen na videa gólů...ale Messi, bože, tak skvělýho hráče jsem ještě nikdy neviděl, tahle hra se s Ronaldem opravdu nedá srovnávat, to fakt se vší úctou

Reagovat
bartlu

Messi herně prostě nejlepší v kariéře, se mu nemůže nikdo rovnat, jen škoda, dnes mohl mít s klidem 1+5, jen ostatní mu to asi nepřejí

Reagovat
LAM

Grande Leo

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

i když to "bože" sis mohl odpustit

Reagovat
ADM

Spomenúť vo vete 2x Boha a ešte pri tom za sebou ...

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

hele..až teď jsem si všiml, že máš mezi hlavními oblíbenými AS

To jim fandíš více než atletům, jo? Přispíváš taky do Seria A sekce?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja skôr nerozumiem ako mohli góly všetkým tak zatemniť zdavý úsudok. On je herne proste absolútny top hráč. Videnie, cit na lopte pri strele spracovaní prihrávke. Vedenie lopty v plnej rýchlosti, rozhodovanie vo finálnych riešeniach atd. Totálne komplexný hráč a prakticky nebrániteľný. Ja rešpektujem všetkých jeho konkurentov ale žiadneho hráča som nevidel hrať na Messiho úrovni. Nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo 98

Reagovat
smazaný uživatel

Ronalda som v tej dobe dlhodobo sledovať nemohol. Futbal v TV som ešte nesledval ale podľa dostupných videí mi prišiel Ronaldo skôr ortodoxnejší hrot agilny technicky a v koncovke letálny. Celoplošne a vo vízii hry mi príde Messi lepší. Ale ťažko sa mi to hodnotí. Pre mňa proste Messi TOP.

Reagovat
smazaný uživatel

To se těžko srovnává.. Messi je spíš podhrot. Ale vedení balonu, čich na branky a fotbalovou genialitu maj srovnatelnou.. Ronaldovi se navíc musí připočíst, že mu tehdy bylo jen 21. Celkově je ale Messi lepší.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Tipujem, že Ronaldo bol tvoj obľúbenec, o to väčší palec, že dokážeš priznať, že ho mohol niekto prekonať. Napr ja som Messiho v jeho začiatkoch moc nemusel ale bolo to skôr z dôvodu, že som Barcu nesledoval tak často a nahradil môjho obľúbenca Ronaldinha v pozícii lídra Barcy a tiež mi prišiel tak nejak bez charakteru. Časom som ale začal sledovať futbal viac a. viac a hneď som podľahol Messiho schopnostiam. Kto má rád futbal musí predsa mať rád aj to čo Messi na trávniku predvádza.

Reagovat
loki5

Objektivně minulý rok byl Ronaldo lepší. Ale Messi mu te%d ukázal jak se hraje. Nemusí dávat jen góly skvěle zvládá i pozici záložníka Navíc zapracoval na pravačce a dává góly oběma nohama.

Reagovat
bartlu

V čem byl minulý rok objektivně lepší ?

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Messi hral na jar strašne. A na MS to tiež nebolo bohviečo.

Reagovat
bartlu

Tak na MS daleko lepší než Ronaldo, dotáhl tým do finále MS, v tomhle mě udivuje snad každý. Vy považuje 2.místo na MS za neúspěch? Vždyť je to skvělý !

Já se schválně podíval na všechny ty jeho góly roku 2014 a většina doklepavačky, penalty, samozřejmě i nějaká hezká střela, ale on je hráč, který je závislý na týmu a když se nedaří týmu, tak prostě nic nevymyslí a vzteká se. Nejlepší hráč by se měl právě v takové situaci ukázat a dotáhnout tým k vítězství.

Reagovat
valloire

Ano, máš pravdu. Jako v posledních letech Messi při triumfech v LM.

Reagovat
bartlu

Takže jinak, ty mi skutečně tvrdíš, že Ronaldo je stejně dobrý při tvorbě hry, v asistencích, při vedení míče, při celkovém pojetí hry stejně dobrý, či dokonce lepší, než Messi ?

Jediná věc, v které se dá říct, že jsou snad na stejné úrovni je počet gólu, co oba vstřelí.

Reagovat
valloire

Ronaldo je nejlepší hráč historie. Viděl jsem zápas s La Coruňou a je to jasný.

Reagovat
bartlu

Odpovíš mi na ten první odstavec, prosím?

Reagovat
valloire

Ok. Ano.

Reagovat
bartlu

Tohle snad nemůžeš myslet vážně, ale fajn, je to tvůj názor. To bude konec diskuze

Reagovat
valloire

Já zase nechápu, jak si můžeš myslet na základě výkonů v posledním měsíci, že je Messi lepší než držitel posledních 2 Zlatých míčů?

Reagovat
bartlu

Já nikde neříkám, že to zakládám na posledních dvou měsících. Celkově, Messi je lepší hráč dlouhodobě, nejen za poslední dva měsíce.

Reagovat
valloire

aha

Reagovat
bartlu

Už jen z hlediska zlatých míčů, které jsi tu zmiňoval, je nepřetržitě v top3 od roku 2007, co se týče samotných zlatých míčů, tak jich má taky víc, než Ronaldo.

Reagovat
CHONG

"...dotáhl tým do finále MS". A co předvedl ve vyřazovací fázi?

Reagovat
smazaný uživatel

Strašne ?! To snáď ai nemôžeš myslieť vážne. V tom období bol najlepším hráčom Barcelony, ktorá skončila druhá v lige. Bolo vidno, že nieje v psychickej a ani fyzickej pohode ale aj tak jeho výkony boli proste Lepšie ako 95 % hráčov. Dokonca stačili dva mikrookamihy a bol bynajlepším hráčom roka práve on. Keby nebol v tesnom ofsajde neofsajde proti ATletom tak by rozhodol o titule a ak by mieril o par cm lepsie vo finale MS tak by zas vyhral MS. Proste je to o aj takychto detailoch. Strašný rozhodne nebol narozdiel od tvojho komentáru.

Reagovat
smazaný uživatel

V krátkodobom horizonte bol Rondo dominantnejší ale ani jeden jediný krát ma Ronaldo nepresvedčil svojou hrou, že by sa Messimu mohol rovnať. Pre mňa je Ronaldo strelecká mašina a čisto hráč do finálne tretiny ihriska. Sila tuúžba byť najlepší a super pohyb pre bránou ktorý vyúsťuje k ohromujúcim štatistikám z neho robia zdatného konkurenta. Ale ja to beriem vždy z "futbalového" hľadiska a tam je pre mňa Messi výrazne lepší.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
technecium

Konečně jsem po delší době u tý hry uchcával blahem

Reagovat
bayern987

Kapesník?

Reagovat
valloire

spíš pemprsky

Reagovat
sensei25

Boha Neymar ležérny brazílčan...také zakončenie ako žiak kurwa

Reagovat
vocasisko

on kdyby u těch zakončení nepřemýšlel, tak už je možná i na úrovni Ronalda s těma gólama

Reagovat
patas92

Messi za posledních 5 kol 8+6...to je asi jako Zidane za 30 zápasů

Reagovat
bartlu

Ono je to nádherný, ale já si nemůžu pomoct, nevysrat se mu na to ostatní, tak těch asistencí má 2x víc. Prostě neskutečný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta to má za celou kariéru, ne?

Reagovat
2miguel1

ale no tak

Reagovat
patas92

Asi bude mít víc, ale ne o moc

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak ... udělej si prdel i ze svých.

Samozřejmě narážím na letošních Andrésových 0+0

Reagovat
valloire

Reagovat
patas92

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Se Zidanem srovnávat Iniestu, ne Messiho.. proboha

Reagovat
valloire

Iniestu jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Iniestu.

Reagovat
valloire

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak. Ale tam by som vyššie postavil Zidana. Ale to porovnanie je príznačnejsšie kvôli ich elegancii, dominancii v strede poľa a úžasnej schopnosti meniť tempo hry a vyviaznuť z každej zdanlivo neriešitelnej situácie.

Reagovat
Kokesh

Srovnavat mozna, ale vyjde z toho jako asi Cris s Messim...

Reagovat
Leo Rekordman

Zidane,to je kto?

Reagovat
valloire
Reagovat
Leo Rekordman

aha,no nic moc drevak

Reagovat
smazaný uživatel

Este ma pobav ty sasku

Reagovat
Leo Rekordman

šašo pls

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si fakt velkej sasek

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane hral futbal ako z inej galaxie, to co vedel s loptou on, v akej elegancii, brilantnosti a dokonalosti, to sa neda porovnavat s Messim a uz vobec ne s dakym Iniestom. Zidane bol maestro vsetkych maestrov. Zidane bol len jeden. Pele, Zidane. Dvaja krali

Reagovat
ADM

Reagovat
2miguel1

Messi Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssiiiiii !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ze sa tomu Pedrovi chce zahrievat lavicku. V inom teame by mal na zaklad

Reagovat
LAM

Doufám že si teď sledoval zápas,abys viděl nejlepšího hráče 21 století.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasneee akurat som pri tom neonanoval

Reagovat
drussbarb

Ty běžně masturbuješ u fotbalu? Pro tvou informaci, zrovna hvězda týmu, který máš v nicku, je poměrně oblíbená u homosexuálů, ale zrovna tebe to nepřekvapuje, co? . Ale co, každý jsme nějaký, hlavní je tolerance

Reagovat
Visca el barca

Leo Messi je jinde Dneska reklama na fotbal Nepolevit v tomhle trendu a ten titul uvem. Visca el Barca!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Uz nabehal viac ako brankar? Uz ste ho prestali predavat do City? 3 podarene zapasy a uz sa z mandraka stal kral futbalu

Reagovat
smazaný uživatel

dement dement a jen dement...Nic víc, nic míň. Je mi tě ale opravdu líto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

šašo pls

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný...vážně neskutečný :) myslim Messiho....to je prostě ...nemám slov :)) díky Bohu za něj...A budu se často modlit (ikdyž s Bohem nemám zrovna ideální vztah ani nejsem zrovna svatoušek), aby se nezranil a mohl hrát....Jen si vemte kolik toudle hrou rozdává radosti všude po světě...Támhle v Buenos Aires ve slumech kolik kluků na něj kouká a obdivujou ho, nebo kdekoliv jinde na světě, kde jsou lidi hodně chudí, ale on jim tu radost rozdává zadarmo jen mě, kterej jsem zajištěnej a mám se dobře dělá ohromnou radost skoro každou hrou už od roku 2006 co ho sleduju více, co teprv nějakým těm klukům v Argentině, který nemají tolik radostí v životě a jedna z mála z nich je fotbal ? Proto taky nenávidim ty povrchní nadávky na fotbalisty, že jen kopou do balónu a maj takový platy, že by se to mělo dát doktorům a hasičům raději, a takový ty kecy... Já ho prostě miluju toho kluka

Reagovat
smazaný uživatel

jenom...nemáte někdo prosím nejlépe torrent na dnešní zápas ? Piratebay už je dlouhodobě v háji, já sem převážně jen poslouchal koment z kuchyně a hrál karty, ale rád bych se na ten druhej poločas podíval.

Předem díky

Reagovat
X-bano-X
Reagovat
smazaný uživatel

díky, super

Reagovat
smazaný uživatel

Snažím sa bť doktorom ale napriek tomu súhlasím aj keď je to trošku prehnané ale v podstate

Reagovat
smazaný uživatel

no, má to ještě další širší souvislosti..Představ si kolik na světě musí být doktorů a hasičů co fotbal milujou a po tý svojí těžký a neoddiskutovatelně záslužný práci si chtěj sednout doma k fotbalu u pivka a dáchnout si. Nebo fakt, že Messi na daních zaplatí 2000 víc co průměrně vydělávající španěl a z toho se právě ti doktoři a hasiči platí. A vrcholem pokrytectví je to, že ti co na to nejvíc nadávají, nikdy nezmíní třeba honoráře hollywoodskejch herců, kde je to uplně to samý, protože se vytvoří nějaká šou (film) po který je prostě poptávka lidí a proto to tolik vydělává...Já na todle téma diskutuju už snad po stý a vždycky se najdou takový tupci, co tydle argumenty nikdy nepříjmou..Jako třeba teď na nově a na tn.cz samozřejmě vyhrává nějaká Jana Nováková, 60 letá od pohledu ne příliš inteligentní dáma s učňákem s komentářem "Hanba, tolik peněz by měli dostat hasiči a lékaři, ti si to doopravdy zaslouží, ti zachraňují lidi!" .....Jak já tu jednoduchost nenávidim

Reagovat
valloire

Nebo fakt, že Messi na daních zaplatí 2000 víc co průměrně vydělávající španěl...Fakt jo?

Reagovat
smazaný uživatel

jop..si to spočti..ber v potaz, že ve španělsku je progresivní zdanění a lidi co maj příjem snad i nad jeden mega euro maj 50% daň z příjmu, druhou věcí je taky to, že má jednou tak velký postranní příjmy z reklamy, který taky daní (občas ), který prý podle odhadu udělaj za rok i víc než ta půlmiliarda jeho platu, takže suma sumárum udělá za rok cca miliardu, což když vydělíš 2000 máš 500 000kč na rok pro průměrnýho španěla - 42 000kč měsíčně, což je podle mě reálný (přeci jen španělsko je na tom špatně, ale vzhledem k cenám atd. a navíc je to průměr...u nás máme taky průměr 28 žejo...každop. se to dá někde najít, vysvětluju to jen protože to číslo 2000 je hodně reálný - a to sem vlastně ani nebral v potaz progresivní zdanění, kdy on bude platit procentuelně víc, než ti s průměrnym příjmem, takže je to vlastně všechno ještě trošičku jinak, ale prostě platí hodně

Reagovat
valloire

Messi platí daně?

Reagovat
smazaný uživatel

vale, to je křeč

Reagovat
valloire

že to říkáš ty

Reagovat
smazaný uživatel

Krasne a ted rychlo vyhonit nad plagatom

Reagovat
smazaný uživatel

jdi už do prdele, nebo pojď ven a já ti vážně jednu mrdnu a třeba se ti rozsvítí...Mě ta tvoje demence už začíná neuvěřitelně srát.

Reagovat
bartlu

Na něj nemá cenu ani reagovat, před zápasem tu přál Messimu zlámané vazy apod. Tohle snad není ani normální...

Reagovat
smazaný uživatel

já vim, to sem totiž četl a proto už mě sere. Toudle zmínkou o onanování je leda trapnej, tim mě nevytočil. Ale víš jak, jednu mu vrazit a třeba by se mu rozsvítilo a stal by se z něj normální člověk. Představuju si, co je to za sráče teď..Tipuju nějakej 16 letej zmrdeček co ve škole šikanuje slabší spolužáky a takový já bych mlátil jedna radost

Reagovat
bartlu

Patrně máš pravdu, ohledně věku nevím, dost možná je to takový ten typ člověka, co rád uráží a šikanuje, hraje si na drsňáka, vzdělaní nevím, ale očividně to moc vzdělaný člověk nebude(tím samozřejmě nemyslím jen nějaký titul)

Reagovat
CHONG

Bacha na tyhle výlevy nebo sem přiběhne Jean Claude Bola s tím, jaký jsi chudák, když si musíš mužství dokazovat tím, že chceš někoho zmlátit.

Reagovat
smazaný uživatel

eh..No hele jsou i případy, kdy někomu dobře míněná rána jen a jen prospěje

Reagovat
CHONG

Mně to neříkej, já vždycky říkám, že dobře mířená facka je argument, se kterým nic neuděláš.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz si do messihonil? Tak si kup boxovaci pytel, vraj to pomaha na barcelonsky komplex

Reagovat
drussbarb

Já na masturbaci nevidím nic tak moc škodlivého, proč je to pro tebe tak velké téma?

Reagovat
valloire

Tak Barca zas dobrý? Už jsme zase nadšenej fanda?

Reagovat
smazaný uživatel

hele fandim Messimu, ale Barca hraje teď super sice, ale to dělá Messi...Záloha tragédie - představ si k tomu útočnýmu triu (hlavně teda Messimu) nějakýho opravdu kvalitního záložníka např. Hazarda...ale to už by pak asi Barcelona byla až moc silná

Reagovat
valloire

Jenže až Messi skončí, co budeš dělat? Klub je víc než sebelepší hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

ale pochop že když tam nebudou hrát hezkej fotbal, nemá mě co lákat na koukání...Mě je jen strašně líto, že víc hráčů u toho fotbalu nepřemejšlí. Messi je jen jeden a pravděpodobně dlouho takovej hráč po jeho odchodu nebude, ale prostě mě irituje, jak vlastně většina hráčů u hry nepřemejšlí..On mě tim fotbalovym myšlením a následnou hrou neskutečně baví...Hold se koukat nebudu, nebo mnohem míň, já prostě koukám na to, co mě baví. To fanouškovství pro Barcu v krvi nemám, nemám s tím klubem žádnej vztah a myslim si že většina fandů tady má taky víceméně jen platonickou lásku. Čest vyjímkám.

Reagovat
valloire

Znovu a znovu ti říkám, že se ochuzuješ o to podstatnější. Prožívat se svým klubem i období, kdy to dělá blbě a nedaří se mu. Co já už se nanadával. Ale je to tvůj klub a musíš věřit, že bude líp. A když pak je, je to nádherný.Věř mi, že po Messim přijde někdo jiný. Vždycky to tak bylo. Ale klub je jen jeden.

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

ale já zas taky neřekl, že Barceloně nijak nefandim..Já jí fandim, ale uměl sem jí poslat do prdele když hrála zle a umim i nadávat na hráče v tom týmu..Já obdivuju Barcelonu za její práci s odchovancema i to rodinný zázemí klubu, který dokážu taky zkritizovat, se mi na ní líbí. Styl hry mě vždycky bavil, ikdyž mnohdy hráli házenou, ale samozřejmě sem měl kritický připomínky. Miluju technickej fotbal se spoustou přihrávek...Jo ochuzuju, vím to, jak sem psal, ale prostě si ten cit nevybuduju, to musí přijít samo.

Reagovat
drussbarb

Já to beru hodně podobně

Reagovat
smazaný uživatel

ty to furt bereš z toho srdcovýho fnadění klubu...To ty máš a já ti to i přeju, mrzí mě že to nemám..Bydlim v Praze, spartě bych nikdy nefandil protože je mi odporná, slávce taky ne, spousta kamarádů fandí Bohemce protože je to cool, ale to hovno co hrajou (obecně naše liga) se nedá sledovat noa bydlim na Proseku - Střížkově, kde máme Bohemians Praha a o tom snad ani mluvit nemusim ale věř že mě to mrzí že nemam takovej vztah k nějakýmu týmu, já si fandění umim užívat...Teď to hodně přehánim u zápasů kde mam vsazeno, ale hodlám asi přestat, protože mi to dost ničí nervy, dneska sem měl tiket za nemálo peněz na 02 ManU a Barcu 2 (ManU dávalo na 1:1 až v nastavení)...kolikrát sem v druhym poločase proklel LvG, Persieho a hlavně Falcaa

Reagovat
valloire

Já jsem rád, že to mám. I Bohemce fandím, ale to je kvůli Tondovi a následně i tomu, že hráli úžasně. Teď nemají prachy a stejně jim fandím. Ale když se chci podívat na krásnej fotbal, je tu Real. Většinou. Já tě chápu, všichni máme rádi hezkej fotbal, ale ještě lepší je, když jej předvádí tvůj klub. I za cenu toho, že si na něj někdy pár let počkáš.

Reagovat
CHONG

Tak samozřejmě, že v ideálním světě by ty prachy měli dostávat doktoři, hasiči a vědci a ne lidi, kteří kopou do balónu, poskakují na pódiu nebo před kamerou, ale doktory, hasiče a vědce holt nesledují při práci milióny lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

však jasně, já to plně chápu, sem vystudovanej ekonom takže vim co znamená trh a vůbec podstata toho, proč maj oni tolik a že zaslouženě. Mě jen mrzí, že to spousta lidí neumí pochopit a stále se držej toho svýho že on jen kope do balonu zatimco lékař zachraňuje životy. Samozřejmě ve svý podstatě to tak je, to ano, ale jen v tý nejjednodušší co může bejt, ale na to by se hrát nemělo a mělo by se to chápat v oněch širších souvislostech, nehledě na to, že spousta těch nejzarytějších kritiků těhle (ne)poměrů jsou svobodymilovný lidi, ale opomíjej ten fakt, že právě svobodnym rozhodnutím se každej může stát čímkoliv (téměř vždy...a Messim asi ne hned tak každej, ale jsou i hráči co nemaj talent, vydřeli si to a taky berou hodně).

Reagovat
CHONG

Já to beru takhle, bez fotbalistů, herců, zpěváků apod. bychom se obešli, i když by to byla nuda, ale bez lékařů, vědců, hasičů apod. bychom byli v piči.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle jste to začali brát až po sobotě,že?

Reagovat
CHONG

Ty jsi strašný blábol.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jenom reaguju na to,že spatřuji jistý nesouměr mezi tím jak občas bys chtěl zabít hráče Barcy a Atlética , Bolovi chceš rozbít hubu a pak začneš (najednou) mluvit jako intelektuál.

Reagovat
CHONG

Ty vaše fabulace jsou strašidelné, co se týče těch platů, tak tento názor jsem zde razil již několikrát předtím, to zabití hráčů Barcelony a Atlética je ukázkově vytržené z kontextu, byla to parafráze hlášky ze seriálu Black Books, což jsem v tom vláknu mimochodem psal také a co se Boly týče, tak tomu jsem pouze nabídl, že když já jsem dle něj jen internetový hrdina a chudák, tak mě může navštívit v mém bydlišti a můžeme si to vyříkat z očí do očí

Reagovat
smazaný uživatel

som myslel ze internetovi akoze drsnaci co cez net dohaduju bitky uz vysli z mody, alebo ze sa dostali z puberty a prestali traposit na nete, ale ty si stale bud jeden z nich alebo opat zacinas rozbiehat skupinu trapnych internet hools

Reagovat
CHONG
Reagovat
smazaný uživatel

a este aj pozerava wrestling, tak je to potom jasne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou s tebou musím v něčem souhlasit.

Na druhou stranu - celá naše civilizace je takhle zábavně-konzumní. Už jsme prostě přešli v těch životních hodnotách o stupínek výše, a to, co je pod tímto stupněm už bereme jako automatismus.

A na třetí stranu - pokud budeme řešit problémy typu proč nemá ten a ten hráč formu, že nejde fejsbůk nebo že bude u nás koncert toho a toho zpěváka, tak to je znak, že jsme na tom hodně dobře.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
patas92

S doktory souhlas, s vědci částečně taky, ale s hasiči to nebude zas tak horké. Pár profesionálních znám a na svoji výplatu si nestěžujou. Výjezdy, které jsou fakt nebezpečné zažijou párkrát za život.

Reagovat
smazaný uživatel

70% práce hasičů je vystříhávání lidí po autonehodách, taky žádná výhra si myslim...A pak následnej úklid po nehodách.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
patas92

Nehod, kdy ty lidi sbírají po kouskách zase tolik není. Jen chci říct, že si hasiči v porovnání s doktory můžou pískat.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, ale vystříhávaj i zaklíněný..v principu sem to nemyslel, že by museli denně koukat na vyhřezlý střeva, ale že ani to řezání plechů neni kdejaká senzace - vše jen reakce na to, že asi zábavná profese to moc neni, ale všechna čest jim.

Reagovat
smazaný uživatel

Valloire zije tusil som ze Real komentovat nebudes, ale Barcu a Messiho famozny vykon si opat nenechas ujst, vies co je dobre

Reagovat
valloire

Já byl na Šumavě. Je to divočina a není tam signál. Někdy to zkus taky, uvidíš něco jinýho než jen monitor PC. Jinak teda - "mi sme nevihrály?"

Reagovat
smazaný uživatel

si bol na sumave? a s kym? s Roberosom? on komentoval aj ked tam signal nebol tak neviem neviem...

Reagovat
valloire

Nějak tě ten údajnej nick trápí. Že bys o tom něco věděl? Víš jak je to, kdo o něčem pořád mluví, sám to dělá. Děláš co?

Reagovat
smazaný uživatel

Takze predsa len si Roberos vedel som to

Reagovat
valloire

To je jasný ne? Protože píšeme úplně stejně.

Reagovat
valloire

A ještě...počkám si na jeho famozní výkon třeba v semifinále LM. Teda jestli se tam dostanete...

Reagovat
drussbarb

Kéž by byl každý objektivní jako ty

Reagovat
smazaný uživatel

Jó,pisoár...

Reagovat
Diego2

Opet krasne nezvladnute od par lidi

Reagovat
smazaný uživatel

hm, na Elche nám vôbec neverím, uvidíme ako sa predvedú útočníci, lebo čo dokážeme pozahadzovať je už nemožné...

fakt nechápem, na čo nám je Miku...

tiež nechápem prečo sa nerieši DM, Baena na ten post nemá a Fatau je totálne zbytočný hráč...

kapitola sama o sebe je Ba, je to náš najlepší obranca, ale tie jeho kiksy nám zobrali strašne veľa bodov, dvojka Zé Castro - Amaya je už príliš pomalá na ligový futbal a Morcillo je Morcillo...

Felipe robí suprovú robotu ale prijsť s ponukou na mladého Simeoneho? ten chlapík má na viac, navyše kde by na neho zobrali? výsledok? dali sme ponuku, ktorú samozrejme River odmietol, tak sme zobrali Miku

Correa zostáva v Atléticul, lebo na 3 mesiace sa neoplatí

Reagovat
Phillipinho

Prej mel prijit Correa, ale Atletico to nakonec zamitlo, a tak prisel Miku, kteryho mimochodem Paco ani nechtel. Gio vam pry byl nabidnut, ale tomu se mi nechce verit

Reagovat
smazaný uživatel

1500. Pro Messiho

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Celkom ma napadá že za tým útlmom Ronaldovej formy môže byť aj ten rozchod, o ktorom som sa až dnes dočítal na profutbale, problémy alebo zmeny v rodine majú vždy vplyv na výkony hráča. Aj Messi po narodení syna išiel dole, futbal mu určite pripadal menej dôležitý ale teraz keď si už na syna zvykol a kritika rástla tak začal makať a hľadať nové výzvy. Oni majú strašné šťastie že sú dvaja a v jednej lige a vkuse proti sebe "musia bojovať" posúvajú hranice k nemožnému

Reagovat
dextroza_m

Chtěl jsem napsat už včera, ale raděj jsem šel spát a nic nehrotil. Líbí se mi teď ten náš styl hry, kdy se prostě snažíme soupeře přestřílet, kdy hrajeme na pár doteků a v kombinaci s nejlépe technicky vybavenými hráči světa nemají obrany mnoho šancí, omlouvám se LE za to, že jsem mu už absolutně nevěřil, něco se stalo a my hrajeme opět jako šampioni a myslím si, že momentálně máme nejlepší formu z top týmů na světě. K Leovi, toho chlapa mě prostě baví sledovat, je všude a u všeho, Neymar včera ztrácel a přidal i laxnost v zakončení, ale i tak v něm vidím budoucí největší hvězdu fotbalu, Suarez, ten se bije jako lev, po té hlavičce jsem si říkal, že už to není možné, ale ve finále přidal krásný gol, obrana prostě nefunguje 100%, ale pokud bude šlapat přestřílení soupeře, tak mi je to uplně jedno a ať se rodí hokejové výsledky. !Visca el Barca! !Visca el Catalunya!

Reagovat
loki5

Včera mi v obraně chyběl Macherano ale alespoň si dal pauzu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám tiež rád divoké zápasy a nerobí mi problém vyhrávať 5:3, 4:2 a pod. na úkor výhier 1:0,2:0...včera sme hrali proste vkuse s myšlienkou dať gól bez ohľadu na stav zápasu a to bolo fantastické káder aj kvalitu nato máme, tak prečo sa o to nepokúšať?

Reagovat
Aldeano

Keylor Navas by mohl už po jedné sezóně odejít z Realu Madrid. Podle listu Daily Star má o kostarického brankáře zájem Liverpool.

Jen Daily Star, ale vůbec už ta myšlenka....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele