Primera División - preview 19. kola

14.01.2012, 08:45, aktualizováno 15.01.2012, 09:18
Previews
Barcelona dnes večer bude stahovat osmibodový náskok Realu Madrid, za soupeře má Betis. Bilbao hostí Levante a domácí se chtějí dostat zpět na pohárové příčky, Levante může snížit náskok třetí Valencie, která včera zaváhala. Atlético hostí Villarreal, Gijon si zahraje s Málagou.
Atlético Madrid - Villarreal CF  (neděle 12:00)
V 19. kole La Ligy se na hřišti Atlética Madrid představí hráči Villarrealu. Půjde o souboj týmů, od kterých se před začátkem sezóny očekávaly velice dobré výkony a boje o evropské příčky. Místo toho se ale oba kluby trápí a nachází se až v dolní polovině tabulky.

Atlético je na jedenácté příčce a Villarreal se stále nedokázal vymanit ze sestupového postavení. Je totiž až 18. a za svými zády má již pouze Gijon a Zaragozu.

Atlético Madrid nedávno angažovalo nového trenéra, kterým se stal Diego Simeone, a ten se v madridském týmu uvedl bezgólovou remízou s Málagou. Nyní středopolař Tiago věří, že v nedělním dopoledním zápase dokážou přehrát trápící se Villarreal, díky čemuž získají důležité tři body.

Atlético bylo v poslední době kritizováno za své výkony, ale bývalý hráč londýnské Chelsea uklidňuje všechny fanoušky svého týmu, že po příchodu Simeoneho se daly všechny věci do pořádku, a věří, že teď již přijde na řadu vítězná vlna.

Villarreal se stále potácí na dně ligové tabulky, a to především kvůli bídným výsledkům ze začátku sezóny, přesto Tiago varuje, že takovýto tým se nesmí podcenit: "Nemá cenu spekulovat nad tím, v jaké formě jsou hráči Villarrealu. Důležité je, abychom my byli koncentrovaní a odvedli to, co se od nás očekává. Musíme dobře spolupracovat, protože Villarreal má mnoho kvalitních hráčů, kteří se jen velice těžko brání. Ale pokud nebudeme hrát na sebe, budeme mít nakročeno k vítězství," prohlásil.

Simeone bude muset udělat určité zásahy v obranné linii, neboť do zápasu nebude moci nastoupit Luís Perea s Álvarem Domínguezem, kteří si odpykávají trest. Naopak může počítat s pravým křídelním obráncem Silviem, který byl kvůli zranění dva měsíce mimo hru.

I ve Villarrealu si na lavičce odbýval svoji premiéru nový trenér. José Molina dovedl svůj tým, stejně jako Simeone, k remíze. Šlo o zápas se silnou Valencií, který skončil 2:2. Nyní se na stadionu Vicenteho Calderona bude pokoušet o výhra, která by bylo vůbec první venkovní výhrou v sezóně.

"Nezajímá mě, jak dlouho jsme venku nevyhráli, jediné, co důležité je, je onen zápas vyhrát. Máme obrovskou motivaci a chuť vyhrávat. Pravidlem bývá, že lepší tým vyhrává, a my musíme dokázat, že tím týmem jsme my a získat tři body," dodává Molina.

Tomu bude v zápase chybět útočník Rubén, kterého na trávník nepustí trest z minulého utkání, ale v sestavě se naopak může znovu objevit Bruno.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Juanfran, Godín, Miranda, F.Luis - A.Turan, Tiago, Gabi, Diego - Adrián, Falcao
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
D.López -J.Oriol, Zapata, Gonzalo, Á.López - Bruno, M.Senna - Cani, B.Valero, H.Pérez - Nilmar
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.62 - 3.75 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CA Osasuna - Racing Santander  (neděle 16:00)
Povedený rozjezd sezóny si Osasuna tento týden sice mírně pokazila vystoupením v Copa del Rey, kde po jednoznačných výsledcích nestačila na Barcelonu, ale i tak si chtějí hráči Pamplony proti Santanderu nastoupený trend udržet.

Svěřenci Josého Luise Mendilibara se nacházejí na skvělém pátém místě, jen o čtyři body za největší senzací tohoto ročníku - Levante. Domácím evidentně prospěl ostudný výprask na San Bernabéu, ze kterého si odvezli hned sedm branek, od té doby ovšem šest zápasů v řadě nepoznali hořkost porážky.

Pozoruhodná je i další statistika - stadion Reyno de Navarra totiž ještě v tomto ročníku nepoznal ani jednoho přemožitele, což by domácí pochopitelně rádi zachovali. "Hraje se o další tři veledůležité body, kdybychom vyhráli, budeme jich mít už dvacet devět a k tomu celou druhou polovinu sezóny před námi," uvědomuje si Nino.

Čerstvou pohárovou zkušenost má za sebou i Racing, ale nebude na ni vzpomínat zrovna v nejlepším, nad síly kantábrijského celku byl neligový Mirandés. O poznání lepší už je to potom s formou v rámci Primera División, v té Santander bodoval v posledních čtyřech zápasech.

I tak ovšem zůstávají v hostujícím táboře na pozoru. "Osasuna zůstává v domácím prostředí stále neporažena, do zápasu tak budeme muset jít na 120 procent. Čeká nás ostřílený protivník, jenž má největší sílu ve vzduchu, naše defenziva už však v minulosti dokázala, že si s něčím podobným dokáže poradit," prohlásil kouč Juanjo González.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Fernández - Damiá, Sergio, Flańo, Satrustegui - Nekounam, García, Lolo - Baldé, Nino, Lamah
Racing Santander - pravděpodobná sestava:
Toño - Á. González, Torrejón, Espinosa, Cisma - Diop, Colsa - Luque, A. González, Acosta - Stuani
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.40 - 4.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - Levante UD  (neděle 18:00)
Athletic Bilbao zažívá další povedenou sezónu, baskický celek udržuje kontakt s příčkami zajištujícími evropské poháry, o to vetší důležitost bude mít právě nadcházející duel se čtvrtým Levante. To má na svého protivníka sedmibodový náskok, ani tak ovšem necestuje na stadion San Mamés jako favorit.

Baskové znemožnili senzaci a po nerozhodném výsledku z prvního utkání dokázali v doma Albacete nastřílet hned čtyři branky, čímž si tak v Copa del Rey zajistili jasný postup do čtvrtfinále. "Tohle utkání bylo pověstnou výjimkou, kdy jsme ani zdaleka nepředvedli výkon, jako v minulých zápasech. Ovšem v odvetě jsme zaváhání dokázali napravit," zhodnotil trenér Marcelo Bielsa.

Kromě Fernanda Llorenteho, díky kterému by měla domácí útočná formace zaznamenat rozhodující váhu se Athleticu vrací též klíčový stoper Fernando Amorebieta, který začal po zranění trénovat až v tomto týdnu.

Postup do čtvrtfinále poháru si přes druholigový Alcorcón zajistilo i Levante. Zhoršující ligová forma, zejména na hřištích soupeřů ovšem dává na srozuměnou, že pokud si chtějí hosté udržet současnou pozici na příčkách s místenkou pro evropské poháry, tak právě leden může být pro jejich snažení tím rozhodujícím faktorem.

To však Levante nikdo klást na zřetel nemusí. "Sportovní ředitel pracuje velmi intenzivně, ztratili jsme dva hráče, takovéto oslabení si nemůžeme dovolit. V tuto chvíli není nikdo na obzoru, ovšem i nadále se chceme držet zajetého trendu - případná posila tak musí splňovat námi daná kritéria, což se týká především ceny," uklidňuje fanoušky kormidelník Juan Ignacio Martínez.

I na druhé straně se po zranění, či trestu vrací hned dvojice důležitých hráčů, právě přítomnost zkušených Javi Venty s Nadou bude na trávníku znát, třebaže nad startem ostříleného křídelníka Valda se vznáší až příliš velký otazník. Dlouhodobě mimo hru poté zůstává Juanlu.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Iraola, Amorebieta, J. Martínez, Aurtenetxe - Iturraspe, de Marcós - Susaeta, Herrera, Muniain - Llorente
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Munúa - Venta, Nano, Ballesteros, Juanfran - Torres, Farinós - El Zhar, Suárez, Barkero - Koné
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.80 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sporting Gijón - Málaga CF  (neděle 19:45)
V 19. kole La Ligy se na hřišti Sportingu Gijón představí hráči z Málagy.Ti si před sezónou stanovili vysoké cíle a k jejich naplnění by se jim tři body za výhru rozhodně hodily. Ambiciózní klub se drží na 6. míste, ale na čtvrté, které teoreticky umožňuje Ligu mistrů, ztrácí pouhých 5 bodů. Body by ale přivítal i Sporting, který se nachází až na předposledním místě.

Trenér Sportingu Manuel Preciado před zápasem nabádá své svěřence, aby se nezalekli soupeře, který do svého středu během léta zlanařil několik hráčů zvučných jmen. A Gijónu ani nic jiného nezbývá, než jít slepě za vítězstvím, pokud se chce odpoutat od sestupových příček.

Předposlední celek tabulky totiž prohrál všechny hned čtyři z posledních pěti zápasů, a morálka týmu tak s každými dalšími ztracenými body klesá.

Na tiskové konferenci se Manuel Preciado nechal slyšet, že miliony utracené Málagou v nedělním utkání nebudou nic znamenat a výsledek rozhodne pouze lepší výkon na hřišti. Málaga má třetí nejvyšší rozpočet, hned po Realu Madrid a Barceloně, ale jak gijónský trenér poznamenal, to ve fotbale nemusí být vůbec rozhodující.

"Nemáme důvod, proč se Málagy bát. Budeme mít výhodu domácího prostředí, což dělá v zápase mnoho. Jestliže budeme hrát pečlivě a bez chyb, jsem si jistý, že se můžeme prát o vítězství. Důležité bude nepustit ke hře záložníky Isca a Santiho Cazorlu, kteří vytváří většinu šancí. Jsou to vynikající hráči a Málaga jich v zápase velice využívá," dodává Preciado.

Právě Isco je velké překvapení letošní sezóny. Je to velice talentovaný hráč, který ze sebe na hřišti vydá naprosto vše, a právě díky této vlastnosti si vybojoval stálou pozici z nabité sestavě Málagy.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.10 - 3.30 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Barcelona - Real Betis  (neděle 21:30)
V 19. kole La Ligy zavítá na slavný Nou Camp, stánek Barcelony, hráči Realu Betis. Hosté zaznamenali skvělý vstup do sezóny, když chvíli dokonce vedli celou ligu, ale poté přišla nepříliš slavná série, a tak Betisu nyní náleží 10. příčka. To úloha Barcelony je naprosto jasná - neztratit další body, držet si vedoucí Real Madrid na dostřel a vyčkávat na jeho zaváhání.

Přitom položit svého úhlavního rivala na lopatky může ona sama, a to velice brzy. V příštím týdnu se totiž Katalánci utkají s Bílým baletem v úvodním zápase čtvrtfinále Španělského poháru. Obě mužstva si tak zopakují loňský rok, kdy změřila síly ve finále hraném ve Valencii. Tehdy z něj vyšel vítězně Real, letos je zatím vše otevřené.

Barcelonský záložník Javier Mascherano ovšem ujišťuje okolí, že nad tímto zápasem nikdo z hráčů zatím nepřemýšlí a každý se plně soustřeďuje jen na nejbližší ligové utkání proti Betisu. A důvod je jednoduchý. Duel rivalů ve čtvrtfinále Copa del Rey bude sice velice prestižní, ale ještě důležitější je ligový titul, a k tomu má momentálně blíž Real Madrid. Hráči Barcelony se tak musí plně koncentrovat na každý zápas La Ligy, aby neztráceli zbytečně body, tak jako se to stalo v minulém kole, kdy pouze remizovali s Espanyolem.

Po této bodové ztrátě Real Madrid v čele tabulky odskočil již na pětibodový náskok, který v sobotním utkání s Mallorcou navýšil ještě o další tři body, když v infarktovém zápase na poslední chvíli obrátil stav z 0:1 na 2:1.

Mascherano si plně uvědomuje, že v takové situaci musí každý hráč hrát naplno a nesmí se nechat rozptylovat zajímavými zápasy, které ale ještě nejsou na bíle dni: "Kvalifikovali jsme se do dalšího kola poháru, což je skvělé, ale nyní se opět musíme zaměřit na ligovou soutěž. Tento tým je zvyklý nedívat se příliš dopředu. Zaměřujeme se vždy jen na nadcházející utkání. Jsme zvyklí hrát více soutěží naráz, a tak si musíme vždy určovat naše priority. Nyní nás tedy čeká Betis, teprve potom Real Madrid."

Argentinský internacionál dodává: "Máme sice osmibodovou ztrátu, ale to zatím nic neznamená. Ve hře je stále ještě 63 bodů, a tak se může stát ještě mnoho zajímavého v čele tabulky."

Barcelona vyhrála sedm posledních domácích utkání, přičemž soupeřům nastřílela úctyhodných 35 gólů. Victor Valdés navíc během této doby nepustil za svá záda ani jeden míč, a tak je domácí statistika opravdu impozantní. Proti Betisu ji ale nečeká žádný lehký zápas, neboť jak se zdá, ten se znovu probouzí.

Poslední tři utkání nad Valencií, Atléticem Madrid a Gijónem vyhrál, a tak snad již s definitivní platností zažehnal desetizápasovou sérii proher. Navíc se uzdravil důležitý hráč sestavy José Isidoro, a tak se hosté určitě pokusí natáhnout svoji šňůru vítězství na čtyři zápasy.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
V.Valdés - Alves, Puyol, Piqué, Abidal - Xavi, Busquets, Iniesta - Alexis, Messi, Fábregas
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Casto - Nacho, C.Dorado, Ustaritz, Isidoro - Caňas, Iriney, S.Sevilla - J.Montero, J.Molina, R.Castro
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.05 - 11.50 - 34.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Zaragoza - Getafe CF  (sobota 18:00)
Na stadionu La Romareda se pokusí Zaragoza konečně zvítězit a oživit tak své šance na záchranu v soutěži, soupeřem bude Getafe. Domácí Real je na tom opravdu bídně, a pokud nezačne okamžitě sbírat body, sestoupí. Stále je ještě čas se ze situace nějakým způsobem dostat.

Premiéra Manola Jimenéze na lavičce Zaragozy nedopadla dobře. Tým prohrál nejtěsnějším způsobem proti Santanderu a ještě více prohloubil už tak obrovskou výsledkovou krizi. Nástupce odvolaného Javiera Aguirreho však stále věří, že je v jeho schopnosti Los Blanquillos zachránit. V tomto kole bude mít další příležitost, jeho svěřenci se utkají s Getafe. "Toto je první finále a další finále bude v dalším zápase a takhle to bude pokračovat pořád, dokud se nedostaneme z pásma sestupu," řekl Jimenéz na klubových internetových stránkách, jenž následně dodal:

"V Realu Zaragoza jsme všichni jeden celek a musíme se podporovat, musíme jet na 200 procent, chci jen hráče, kteří jsou připraveni a chtějí stoupat. Tým by se měl přestat bát porážky, to je jediný způsob, jak můžeme dosáhnout vítězství."

Také Getafe je také namočen do bojů o záchranu, i když mu patří aktuálně dvanáctá příčka. Náskok madridského celku před sestupovým místem je pouze čtyřbodový, takže se v případě porážky může velmi rychle stát, že bude tým muset bojovat o holé přežitý v La Lize. Každopádně situace není tak kritická jako v případě Zaragozy, týmu se poměrně daří, což dosvědčují i poslední výsledky. Getafe porazilo Granadu i Mallorku a remizovalo s Athleticem, další body chce získat na La Romaredě.
Real Zaragoza - pravděpodobná sestava:
Roberto - Lanzaro, Silva, Pintér, Abraham - Tomás, F.Meira - Lafita, L.García, Carlos - Postiga
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Moya - Masilela, Lopo, Díaz, Valera - Lacen, Míchel - Barrada, Castro, León - Güza
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.70 - 3.30 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Granada CF - Rayo Vallecano  (sobota 18:00)
V 19. kole La Ligy se na půdě Granady představí hráči Raya Vallecano. Půjde tedy o duel dvou týmů ze spodní poloviny tabulky a také dvou nováčků v první španělské lize. Lépe si zatím stojí Rayo, které se drží na 13. příčce, Granada je o dvě pod ním.

Je jisté, že půjde o velice zajímavý zápas, neboť oba týmy budou chtít za každou cenu vyhrát, protože právě v těchto utkáních mají velice seriózní šanci získat důležité body, díky kterým se můžou vyhnout zbytečným infarktovým momentům, zda se v nejvyšší lize udrží i pro příští sezónu, či sestoupí.

Stejného názoru je i záložník Granady Fran Rico: "Vítězství v takovémto zápase nás posouvá ke splnění cílů, které jsme si před sezónou vytyčili. Naplno hrajeme samozřejmě proti každému týmu, ale Rayo je úhlavní rival, a tak nesmíme připustit, aby tři body putovaly do Vallecana místo do naší kapsy. Hrajeme na domácí půdě a přesně toho musíme využít."

Granadě hraje do karet i soupiska. Mimo ni je sice stále zraněný Fabri a Pape Diakhate, který se účastní Afrického poháru národů, ale uzdravený je již Iňigo López a Roberto. Kromě nich se na trávník vrací také Franco Jara, který si odpykával trest.

Rayo se také těší na posilnění kádru, aby mohlo bojovat o udržení v La Lize, ale prezident klubu Raúl Martin Presa varuje, že k dispozici je pro tento měsíc jen omezené množství finančních prostředků: "Rádi zde přivítáme kvalitního hráče, který by vyztužil naši sestavu, ale musí přijít za minimální cenu. Nemyslím si, že je to naprosto nutné, abychom kupovali někoho za každou cenu. Naše momentální sestava je kvalitní a důležité bude spíše udržet zde klíčové hráče."

Hráči Raya jsou nyní každopádně velice dobře naladění, neboť v minulém kole dokázali zdolat Sevillu, což je veliký úspěch. Sportovní ředitel Felipe Minambres hodlá na tomto výsledku stavět dále: "Je skvělé, že se nám podařilo porazit tak silný tým. Dodává nám to optimismus a já věřím, že se nám v podobném duchu bude dařit i nadále."
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Roberto - Nyom, I.López, Mainz, Siqueira - Yebda, M.Rico - Uche, C.Martins, D. Benítez - Ighalo
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Cobeňo - Casado, Jordi, Arribas, Tito - J.Fuego, Movilla - Trashorras, Michu, Piti - Tamudo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sevilla FC - Espanyol Barcelona  (sobota 18:00)
K zajímavému utkání se schyluje v Andalusii, kde domácí Sevilla vyzve Espanyol. Souboj dvou pohárových adeptů nemá favorita. Pod velkým tlakem bude trenér Sevilly Marcelino, jenž po posledních nepřesvědčivých výkonech upadl v nemilost španělských médiích.

Stalo se tak zejména poté, co Sevilla nestačila na Levante, Vallecano a Real Madrid. Porážka s Realem Madrid by se ještě dala omluvit, přece jenom Real je poněkud jinde, jenže to by nesměli domácí obdržet šest branek! Na domácím stadionu Sanchéze Pizjuána je to něco nevídaného. Marcelinovi hoši rázem opustili pozice zaručující evropské poháry, samotný trenér ale nadále věří, že jeho tým ještě může vybojovat účast v Lize mistrů. Proti Espanyolu by domácí rádi navázali na poslední výhru s tímto soupeřem, naposledy totiž v Barceloně zvítězili 2:3. Koneckonců také by se rádi zpátky naladili vítěznou vlnu a přerušili tím pádem třízápasovou sérii bez zisku jakéhokoliv bodu.

Pohárovými cíli se netají ani Espanyol. Ten se tradičně pohybuje v první polovině tabulky, ale na větší úspěch stále čeká. Že se Espanyol může měřit s těmi nejsilnějšími, dokázal v minulém kole v derby proti mnohem slavnější Barceloně, když remizoval 1:1. Hosté tak úspěšně navázali na předchozí výhry proti Atléticu Madrid a Sportingu Gijón. Zápas se Sevillou však rozhodně nebude procházkou růžovým sadem a své o tom víi trenér Mauricio Pochettino.

"Sevilla bude hodně nabuzená a bude kousat, protože vypadla z poháru, ale z toho co jsem viděl, byla Sevilla proti Valencii lepším týmem. Jsem si vědom toho, že pokud chceme získat tři body, budeme muset tvrdě pracovat a hrát na velmi vysoké úrovni," varoval před kvalitou domácích trenér Espanyolu Mauricio Pochettino. Sevilla Valencii sice porazila 2:1, ale vzhledem k prvnímu utkání na Mestalle, které skončilo 1:0 pro Valencii, byla vyřazena.

Katalánský klub má před zápasem jisté absenční problémy, hrát nebude Sergio Garcia, Christian Alvarez a Ndri Romarič. Walter Pandiani a Juan Albin se sice vracejí do týmu, ale po dlouhém zranění, takže se určitě nedá počítat s tím, že by do zápasu naběhli od úvodní minuty. Sevilla tolik starostí nemá, vypadá to, že trenér Marcelino bude muset oželet jen strat Fernanda Navarra.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Varas - Coke, Fazio, Spahič, Luna - Medel, Rakitič- J.Navas, Reyes, Del Moral - Negredo
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - Didač, Moreno, Rodriguéz, López - Baena, Forlín - Weiss, Verdú, Thievy - Álvaro
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.70 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
RCD Mallorca - Real Madrid  (sobota 20:00)
V 19. kole La Ligy přivítá Mallorca na svém domácím hřišti vedoucí Real Madrid. Zatímco hosté jedou s jednoznačným cílem vyhrát, aby tak udrželi svůj pětibodový náskok na druhou Barcelonu, domácí to budou mít v tomto zápase velice složité. Real Madrid v letošní sezóně pouze dvakrát prohrál a jednou remizoval, a tak by Mallorca rozhodně nepohrdla ani jedním bodem.

Pokud by v sobotním utkání Real vyhrál, odskočil by Barceloně minimálně na den na rozdíl 8 bodů. Katalánci totiž hrají svůj zápas až v neděli, a to s Realem Betis, tudíž se čeká, že i po 19. kole zůstane barcelonská ztráta na hodnotě pěti bodů. Ale stát se může samozřejmě všelicos, a tak ani kapitán Realu Iker Casillas nehodlá podcenit nadcházející zápas.

To by se přitom mohla docela lehce stát, neboť se ve vzduchu již vznáší vůně El Clásica. Real se totiž s Barcelonou střetne ve čtvrtfinále španělského poháru.

"Nesmíme se zaobírat zápasem s Barcelonou, to je zatím daleko. Momentálně se naší prioritou liga a v té nás čeká Mallorca. To je teď náš soupeř, ne Barcelona. Zdá se mi, že v poslední době nehrajeme s nikým jiným než s Barcelonou. Loni jsme s nimi hráli čtyři duely a vypadá to, že velice podobné to bude i letos. Tím nechci říct, že s Barcelonou hraji nerad, ale když k takovýmto utkáním dochází často, postupně to ztrácí onu exkluzivitu," uvedl Casillas.

"Loni měla ve vzájemných zápasem navrch, ale co bylo, již nemusí být dnes. Nyní vedeme ligu, což je náš hlavní cíl. Budeme se také snažit dostat do finále Ligy mistrů, ale to je ještě běh na dlouhou trať," dodal

Co se týče zápasu s Mallorcou, José Mourinho se bude muset obejít bez německého záložníka Samiho Khediry, který si v zápase s Málagou podvrtl kotník a bude mimo hru měsíc.

Casillasův protivník v protější bráně bude Izraelec Dudu Aouate, který si moc dobře uvědomuje sílu mužstva, které proti němu nastoupí: "S Realem se nemůžeme srovnávat co se kvalit týče, o to víc tak musíme pracovat jako tým a hrál nadoraz svých sil. Věříme si, že pokud nebudeme chybovat, máme šanci uhrát přijatelný výsledek."

"Real je velice silný tým, který se nyní nachází ve vynikající formě. Vždyť má pětibodový náskok před Barcelonou. Přesto se předem nevzdáváme, vždyť ve fotbale vždycky nevyhrává ten lepší tým," řekl Aouate.

Dudu Aouate se nejvíce obává tria Cristiano Ronaldo, Karim Benzema a Gonzalo Higuaín, kteří pro něj budu představovat přímou hrozbu: "Cristiano je skvělý hráč a má průměr téměř gól na každý zápas. Z pozice brankáře nemám pochyb o tom, že to je jeden z nejlepších hráčů na světě. Ale nemám z něj nějaký panický strach, vždyť ve španělské lize již chytám nějaký ten pátek a za tu dobu jsem dokázal zastavit několik světových útočníků."

Trenér Mallorcy Joaquín Caparros již může počítat s útočníkem Marvinem Ogunjimim, který si vyléčil zranění kotníku, a tak si bude moci odbýt svůj debut v La Lize poté, co přestoupil z belgického Genku.
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Aouate - Cendrós, Chico, Ramis, P.Cáceres - Tissone, Martí - Pereira, Nsue, Castro - Ogunjimi
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Marcelo, S.Ramos, Pepe, Arbeloa - X.Alonso, L.Diarra - F.Coentrao, Özil, C.Ronaldo, Benzema
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 8.50 - 5.25 - 1.31
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Valencia CF - Real Sociedad  (sobota 22:00)
V 19. kole La Ligy se na stadionu Mestalla představí hráči Realu Sociedad. Valencie se bude snažit odčinit remízu s Villarrealem z posledního kola, zatímco Real Sociedad, 16. celek ligy, který třikrát po sobě remizoval, bude chtít konečně získat tři body, aby se odlepil z dolních míst tabulky a vyhnul se nepříjemnostem spojených s boji o udržení.

Prezident Realu Sociedad Jokin Apperibay sdělil svým hráčům, aby zapomněli na nevydařené utkání s Realem Mallorca a pokusili se naladit na vítěznou vlnu, která se poněkud zadrhla. Sociedad totiž v úterý padl ve španělském poháru, když Mallorce podlehl vysoce 1:6, a ani v lize to není nic slavného. Po výhrách nad Betisem a Málagou se dostavila série tří remíz s Villarrealem, Racingem Santander a Osasunou.

I kvůli tomu se nyní tým pod vedením Philippa Montaniera pohybuje až na 16. příčce, a neboť má náskok pouhé dva body před týmy v sestupové zóně, nemá již prostor k zaváhání. Proto Apperibay doufá, že se hráči dají dohromady a začnou předvádět výkony, které se od nich očekávají.

Na oficiálních stránkách Sociedadu Apperibay uvedl, že hráči budou muset předvést zcela jiné výkony, neboť to, co se událo s Mallorcou, se již nesmí opakovat. Zároveň ale dodal: "Čím déle se ale o tom budeme bavit, tím hůř. Nyní je důležité, aby tým znovu začal vítězit, aby si udobřil fanoušky a aby se zvedl v tabulce."

Claudio Bravo, brankář Sociedadu, vyjádřil plnou podporu svému kolegovi Enautu Zubikaraiovi, který stál v bráně při šestigólovém přídělu od ostrovanů, když řekl: "Podobná věc se může stát i tomu nejlepšímu brankáři na světě. Není to jen jeho chyba." Zároveň dodal: "Mrzí mě, že k něčemu takovému došlo. Někteří hráči jsou z toho hodně špatní. Jediné, co teď můžeme udělat, je omluvit se fanoušků, zapomenout na to celé a znovu začít hrát naši hru."

Trenér Valencie Unai Emery je pro změnu vytížen přestupovými spekulacemi. Je spojován s vyjednáváním o přestupu Álvara Vazqueze z Espanyolu, stejně jako s otázkou prodeje některých hráčů z vlastních řad, kteří nejsou příliš vytěžování ligovými utkáními.

Emery k tomu říká: "Když máme hodně zraněných, potřebujeme každého hráče. Někteří si sice za sezónu příliš nezahrají a je to pro ně těžké, ale v případě krize jsou velice důležitými hráči."

Co se týče otázek na Vazqueze, odpovídá frází, že se chce bavit pouze o Sociedadu. Zda tedy do týmu přijde další útočník, to je otázka, na kterou zatím není jasná odpověď.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
D.Alves - Miguel, Rami, Dealbert, J.Alba - Banega, T.Costa - Feghouli, Jonas, P.Hernández - Aduriz
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Bravo - Estrada, M.González, Demidov, C.Martínez - Aranburu - Elustondo - Griezmann, Zurutuza, X.Prieto - Agirretxe
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.42 - 4.33 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid17141261:1643
2.FC Barcelona17115151:938
3.Valencia CF17104328:1834
4.Levante UD1793525:1930
5.CA Osasuna1768321:2826
6.Málaga CF1774620:2225
7.Sevilla FC1766519:1924
8.Espanyol Barcelona1773718:2124
9.Athletic Bilbao1758423:1923
10.Real Betis1771919:2222
11.Atlético Madrid1755723:2720
12.Getafe CF1755717:2320
13.Rayo Vallecano1754819:2619
14.RCD Mallorca1747615:2219
15.Granada CF1754811:2119
16.Real Sociedad1746716:2318
17.Racing Santander1738612:2117
18.Villarreal CF1737715:2516
19.Sporting Gijón17431016:2915
20.Real Zaragoza17241113:3210

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1431)

Přidat komentář
smazaný uživatel

výhra realu 3:0(ronaldo2,benzema) GO REAL

Reagovat
madridcan

kiez by to bolo take lahke...

Reagovat
DreamTeam

neverim ze ta nase derava obrana nedostane gol.. tipuju 1:4

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

Yalla Madrid!

Reagovat
celeb

Falla Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Hala Madrid! Čekám těžký zápas, bojím se těžkosti vstřelení gólu. Beru jakoukoliv výhru. Tip: 0:1 Xabi

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud dnes Real sebere všechny body, mohla by se Barcelona dostat pod tlak a další klopýtnutí by mohlo být mnohem reálnější.

Reagovat
smazaný uživatel

To těžko. Zaprvé Barca ani Real se snad ani pod tlak dostat nedaj, za druhý těžko Barcelona doma ztratí

Reagovat
Kily

to mi připomnělo asi rok stará slova Mourinha o tom, že Barcelona má velkou výhodu, protože hraje vždycky před Realem a dostává ho tak pod tlak, na což minimálně tady fanoušci okamžitě skočili a celkem často se na to pak odvolávali

Reagovat
Kenneth

Barcelona má hlavně výhodu v tom že v každým dvojzápase s Realem hraje 2. zápas doma, to se to pak vyhrává.

Reagovat
Kily

no tak aspoň konečně něco nového

Reagovat
Al Capone

Barcelona má tu výhodu, že my jdem do každýho mače s ní asi posraní nebo já nevím...

Reagovat
vocasisko

no bezva

Reagovat
RMCF

pokud doma vyhraješ s nulou tak je výhodnější hrát prvně doma, navíc pro případný prodloužení je taky lepší hrát druhej zápas venku.

Reagovat
smazaný uživatel

Venku budou hrát oba dva týmy, to je přece jedno kdo kde začnu, osobně tomu moc nevěřím, že to má nějakou výhodu kde kdy kdo hraje venku první.

Reagovat
JozkokozleJ

No to snad nie je mozne

Reagovat
Al Capone

co pomoc ti nepřišla vhod

Reagovat
Kily

to bylo ještě horší než když Ramos přivedl Fauberta

Reagovat
smazaný uživatel

S tim rozhodně nesouhlasim Podle mě by se tyhle tými ani pod tlak dostat neměli - některý hráči možná, ale celkově by to nemělo být vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

týmy *******

Reagovat
smazaný uživatel

atd...

Reagovat
Kily

tak já si taky nemyslím, že vzhledem k rozdílu v kádrech mezi prvními dvěma a zbytkem by to mělo hrát nějak podstatnou roli, ale prostě to tou dobou měl být důkaz o tom, jak moc je Barcelona protěžovaná a fans Realu se toho ve slušném počtu hned chytili a začali tím argumentovat

Reagovat
smazaný uživatel

To je možný, to nevím, mě to nikdy jako vážnej argument nepřišlo.

Reagovat
smazaný uživatel

mně*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle, já bych byl docela nervózní, kdybych si vytyčil cíl dotáhnout se bodově na nějaký tým, na který ztrácím třeba 5 bodů a ten tým by hrál přede mnou a získal opět tři body. V tu chvíli by mi bylo jasné, že tohle kolo svou ztrátu v žádném případě nesnížím, naopak v nejlepším případě mohu pouze udržet současný distanc. To je prostě blbá motivace jít do zápasu s tím, že musím vyhrát, abych na tom nebyl ještě hůře.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm 1:6 Real dneska

Reagovat
vocasisko

kéž by jste konečně za ten váš přehnaný optimismus zaplatili

Reagovat
smazaný uživatel

? Já nejsem fanda Realu. Jen tipuju výsledek.

Reagovat
vocasisko

tak to chápu, protože na Mallorce se takovej výsledek nemůže tipovat ani v tom nejrůžovějším snu

Reagovat
Al Capone

Reagovat
Kenneth

Ty vole, to říká ten pravej. Ještě před rokem tu pomalu každý fanoušek Barcelony tipoval 5:0, a je jedno o jaký zápas šlo.

Reagovat
vocasisko

před rokem

Reagovat
madridcan

na jednej strane mas pravdu, na strane druhej ty nie si ten najpravejsi co sa tyka poukazovania na komentare

Reagovat
smazaný uživatel

Na nevyzpytatelné Mallorce to bude těžké, ale vyhrajeme nakonec o minimálně 2 góly.

Reagovat
Al Capone

budu rád za jakoukoliv výhru arozhodne Pipita

!HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo, na jak dlouho to je ještě s Di Maríou??

Reagovat
Kenneth

Kterou ze tří možných trofejí byste si přáli získat v roce 2012 nejvíce?

Copa del Rey (3%)

La Ligu (24%)

Ligu mistrů (72%)

Celkem hlasů: 4519

Anketa na webu Realu, docela mě to překvapilo, já bych teda radši titul

Reagovat
Al Capone

já ne, jeslti prohrajem i další Clásico tak bude titul na hovno

Reagovat
Kenneth

Je,ale zase nechci být opět za Barcelonou.

Reagovat
smazaný uživatel

tohlecto nechapu? Proč by byl na hovno? Ale to má asi každej uplně jinak nastaveny...pro mě by byl třeba ještě cennější.

Reagovat
Al Capone

pokud El Clásico bereš jako obyčejný zápas ve kterém se nám jen nedaří tak to potom jo...

Reagovat
smazaný uživatel

beru ho jako nejvetší derby, zápas, na kterej se vždycky těšim nejvíc, ale proč by mi měly nezdary v něm zkazit radost z titulu, nebo jí nějak tlumit? jsem nasranej když prohrajeme, ale liga neni o 2 zápasech..NAKONEC je jedno, jestli jsme ztratili 3 body s Levante nebo Barcelonou...Hlavně když je titul.

Reagovat
Kenneth

Je to jednej soupeř na naší úrovni v lize, ono není umění dát 10x 5 golů kdejakým žebrákům jako Granada, ale porazit Barcelonu.

Reagovat
Kily

tohle mě překvapilo už minulý týden, můžeš trochu rozvést, co je lepšího na tom, kdyby vám k titulu o to více pomohli další soupeři a vy přitom znovu nebyli schopní zvládnout ty dva nejsledovanější ligové zápasy v sezoně? Tedy kromě toho, že byste pak měli minimálně rok prdel z fanoušků Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

neříkám lepší - taky bych byl rád, kdyby Real v lize Barcelonu porazil, ale jsou to jenom 2 zápasy - jako samostatnej zápas mě prohra mrzí - ale celkově na to pak nekoukám. A cennější - teď si nejsem jistej, jestli to dokonce neni nějaká zajímavá statistika - když jeden tým prohrál 2 clásica a stejně vyhrál ligu - kdy se to naspoled stalo, ale rozhodně mi to přijde cennější v tom ohledu - že nás 2x porazí, udělaj defacto 12ti bodovej rozdíl a stejně bychom ligu vyhráli? Nevim, proč bych měl pak z titulu CELKOVĚ mít menší radost.

Reagovat
Kily

to není o menší radosti, titul je pořád titul, mě ale zarazilo, že pro tebe by ten titul pak měl dokonce ještě větší hodnotu

Reagovat
smazaný uživatel

No řikám, v tom smyslu, že komu se "povedlo" naposled prohrát obě el clásica a stejně vyhrát titul? Já si to nepamatuju, možná jsem jedinej

Reagovat
Kily

to je pro tebe větší stimul, než si na titul vydělat v zápase(ch) proti největšímu rivalovi a nejlepšímu klubu světa za poslední roky?

Reagovat
smazaný uživatel

já myslel, že ty to chápeš Já přece nemluvim o stimulu, uspokojení nebo větší radosti - taky bych daleko radši v sezoně uspěl s Barcelonou, ale smysl "cennějšího" jsem ti výše napsal, já už nevim jak to jinak říct.

Reagovat
smazaný uživatel

titul se dvěma prohrama v clásicích je sice zajímavý paradox, ale určitě není cennější. Naopak. Je to prostě titul v zápasech s papírově slabšími soupeři.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já to neglobalizuju. Je to cennější v tomhle smyslu co jsem tady zmiňoval pro mě - jak vidíš, pro Kennetha, Al Caponeho a další je to skoro "o hovně" když to přeženu, sice se s tim nestotožňuju, ale prosim. Na tohle přece neni jeden metr.

Reagovat
smazaný uživatel

Od začátku jsi nevysvětlil rozpor ve tvým názoru.

Reagovat
Kily

pokud to dáš do uvozovek, tak se to pochopit dá, jinak ale pořád nechápu, jak může někdo tohle slovo použít v souvislosti s titulem a případnými dvěma porážkami s největším rivalem. Ještě si to přečtu a zamyslím se nad tím večer, až vystřízlivím a pojedu na víc, než jenom na čtvrtinu prvního mozkového závitu

Reagovat
smazaný uživatel

beru, ale vždycky to bude subjektivní - tohle může mít každej jinak.. já neřikám, že to musíš pochopit, ale myslel jsem si to

Reagovat
smazaný uživatel

říkáš, že lepší. To je další znak fanouška Realu Madrid. Hodně často zapomíná na svoje vlastní slova.

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho-joga-bonito

14.01.2012 13:15

tohlecto nechapu? Proč by byl na hovno? Ale to má asi každej uplně jinak nastaveny...pro mě by byl třeba ještě cennější.

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho-joga-bonito

09.01.2012 12:41

Co to meles? O to cennější titul by to byl, nevyhrát ani jedno el clasico a mit ho..

[reagovat]

Reagovat
Kily

jiná slova, stejná myšlenka

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevim, jestli ti hrabe, nebo ne? Já vidim v obou případech slovo cennější, použito ve stejnym smyslu Nemáš ještě nějaký další pokrytecký trumfy ty hvězdo?

Reagovat
smazaný uživatel

cennější = lepší

Nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ani náhodou. celou dobu se tady o tom bavíme, že to beru jinak. tak mi prosimtě nevkládej jiná slova než používám do "tvých důkazů", děkuji.

Reagovat
smazaný uživatel

tak co bereš jinak? Pokud je pro tebe ten titul cennější, tak i lepší. Nebo ne? Pořád mám z tebe pocit, že jsi se do toho slušně zamotal a okecáváš. A okecáváš. Mimochodem - další příznak fanouška Realu Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

máš to tady napsaný, ty názory jsem už sem psal a nebudu ti to tady psát znova, si to přečti. ty to ale ani pochopit nechceš, v tom je ten vtip, já už jsem si na to u tebe zvykl. A tyhle tvoje pokusy Použiju ohranou frázi - "ať si každý udělá obrázek sám". Já mizim, tak se tu mějte a večer po zápase se tu můžeš těšit na moje lhaní, překurcování faktů, fašistické manýry a podobné rysy, které dáváš fanouškům Realu

Reagovat
smazaný uživatel

napsal jsi to několikrát, ale pořád jsi to nevysvětlil. Prostě to vysvětlit nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

ty to chápat nechceš, a nebudeš. já už ti nic vysvětlovat nebudu, udělal jsem si o tobě obrázek - a je mi uplně jedno, co zrovna ty si o tom myslíš a jakej na to máš názor Opravdu už to slouží jen k zasmání. Tvůj komunista (pro změnu ) Teď už ale vážně nestíhám, málem by mi kvuli tobě ujel bus, hehe, to by byl blbej paradox.

Reagovat
smazaný uživatel

"další příznak fanouška Realu Madrid" Hele, buď to je pořád humor, který asi (nejen já) nechápu, nebo už to fakt souvisí s paranoiou..

Reagovat
smazaný uživatel

nebo jinak. Titul se dvěma prohrama v clásicích je pro tebe:

1. Cennější

2. Horší

Cítíš tam ten rozpor?

Reagovat
smazaný uživatel

Cennější rozhodně neznamená lepší..

Synonymum k cennější je třeba vzácný..a když je něco vzácné, neznamé, že je to hned lepší..

Reagovat
smazaný uživatel

neznamená, ale taky by to nemělo stát v jedné větě vedle sebe.

"Titul to bude pro mě cennější a horší"

Daleko více sedí věta:

"Titul to pro mě bude cennější a lepší"

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem to do jedné věty nedal. Ty dvě veci nemusí stát vedle sebe, to tam dáváš pořád a pořád jenom ty

Reagovat
smazaný uživatel

O tom titulu jsi se takhle ale vyjádřil ty ve dvou různých příspěvcích.

Reagovat
smazaný uživatel

použiju jednu odpověď z hlášek roku 2011 - " ".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

preco sa s nim zatazujes? predsa aj tak ziadny titul mat nebudu

Reagovat
Kenneth

Snažíš se ho chytit do sítě, a sám se chytíš.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, chytal jsem jednoho a chytnuli se hned dva.

Reagovat
smazaný uživatel

a já myslel, že v hledání příspěvků a usvědčování lidí je on tady numero unoooo

Reagovat
smazaný uživatel

tak jak vidíš, tak jsem chytnul i tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

nesnaz sa... snazis sa stat nad vecou pri tom si niekde uplne inde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě titul nebo LM - je to jedno. Ale jednu z těhle 2 by to letos chtělo

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes slaví životní jubileum nejlepší španělský fotbalový brankář. Takže:

Všechno nejlepší, Vicky. Do další kariery Ti přeju mnoho pohárů a titulů a to všechno podpořeno mraky nul na Tvém kontě.

Po dlouhý době má Barca světovýho gólmana. A k tomu ještě odchovance. Díky za to.

Díky za všechno, šampione!!!

Reagovat
vocasisko

Reagovat
culé

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
penepi

Najlepší španielský futbalový brankár. Nehnevaj sa, ale ty si dobre mimo realitu. Podľa tvojho kreatívneho nicku aspoň vidno tvoja objektivita. Aby niekto zahlásil, že Valdes, ktorý sa o.i. vyfarbil v Clásicu, a nechytáva v reprezentácii je lepší ako Casillas - 4 krát po sebe dostal cenu najlepšieho brankára sveta, tak to je fakt už na pováženie. Tvoj Victorko sa môže porovnávať s Reinom, na Ikera nikdy nebude mať.

Reagovat
vocasisko

sorry, ale De Gea letos chytá mizerně, takže je Victorovo místo tutovka

Reagovat
penepi

Aj pre mňa je to dvojka, ale ide o to, že odborník jiri považuje svoju modlu Vickyho za španielskú jednotku a to je kvalitný výsmech. Čo už, "fans" Barcelony.

Reagovat
vocasisko

Jinak mě napadá zajimavá věc, když Ronaldo vyhoří v clasicu, tak se to snaží fanoušci Realu v určování o nejlepším hráči světa přehlížet. Ale když udělá Valdés jednu chybu za XX. clasic, tak je to hned základní faktor pro to, aby nemohl být nejlepší.

Reagovat
penepi

A kto tu hovorí o Ronaldovi? Messi je najlepší hráč sveta, ešte stále, ale jednoducho porovnávať Ikera s Valdésom je ako porovnávať Messiho s Gomézom, čistý debilizmus a zaujatosť prvej triedy.

Reagovat
vocasisko

mně zase příjde debilizmus říct, že je Casillas suverénně lepší

Reagovat
penepi

To je rovnako ako Messi a Ronaldo. Tiež nie je Messi suverénne najlepší. A nikde som nenapísal, že je suverénne najlepší, takže netrep chlapče. Ale napísať, že Valdés je lepší ako Iker je čistá zaslepenosť.

Reagovat
vocasisko

Messi suverénně ale lepší je

Reagovat
penepi

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

najelpší brankár je Cobeňo

Reagovat
F.Torres

za tak dobrej vtip

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou fóry hned z rána

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes nebyl, neni a ani nikdy nebude nejlepsi spanelskej brankar, dela casto chybi, neumi si pohlidat blizsi tyc(coz se mu vymstilo letos pri golu Boatenga, a loni pri golu Van Persiho)

podle me Valdes nepatri ani do top 10 nejlepsich golmanu sveta, je precenovanej jen kvuli tomu ze chyta za barcelonu a ma dobrou obranu, bejt v jinym tymu tak spadne na prumer az podprumer...

Reagovat
Infi

xD To vypadá, že pomalu každý hráč Barcelony by byl v jiných týmech průměr

Reagovat
celeb

Uz aby ten Messi, Iniesta, Guardiola isli dakde do PD, SA sa ukazat, ze na to maju, takto za svoje uspechy vdacia len tej skvelej Barcelone ... Asi to bude masermi (maserkami ? )

Reagovat
Infi

Tak samozřejmě, přece i Pique se v United neprosadil

Reagovat
smazaný uživatel

si vtipny

Reagovat
X-bano-X

Pri góle Boatenga a čo takto Malaga v Cope? Vtedy bola vo vápne Realu hmla? Či snáď Iker dvakrát došľapol na krtinec? Iker spravil z top brankárov najviac chýb, či už v repre alebo v klube. O jeho biednej rozohrávke pomlčíme.....veď dnes na Mallorke, ktorá zvykne doma napádať bude musieť rozohrávať výkopom. Som teda zvedavý, či sa jeho úspešnosť prehupne cez 50%

Reagovat
madridcan

hmmm nie si ty najvacsi zastanca toho,ze sa ma kazdy drzat diskusie a nie zatienovat chyby svojho hraca chybami hraca z konkurencneho timu?

Reagovat
X-bano-X

Takže gól Boatenga bol chybou Valdesa? Spracoval to a trafil ako z veľkej knihy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

nikde to netvrdim

Reagovat
Jerichoo

ako joke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hlaska roku

Reagovat
smazaný uživatel

dnes by sa už konečne patrilo zabrať aj vonku, takže najlepšie by bolo vyhrať a poslať Granadu smer, 2. liga...

tiež by som bol rád, kedy tréner pochopí, že Trashorras NENI KRÍDLO...inak je zostava fakt očakávaná, dnes by sa mohol trafiť Tamudo a Lass, 0:2 bude ideálne

najviac ma potešil prezident

"Rádi zde přivítáme kvalitního hráče, který by vyztužil naši sestavu, ale musí přijít za minimální cenu. Nemyslím si, že je to naprosto nutné, abychom kupovali někoho za každou cenu. Naše momentální sestava je kvalitní a důležité bude spíše udržet zde klíčové hráče."

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nic jiného než tři body. Navíc mi něco říká, že náš nejbližší reálný soupeř o třetí flek by zítra mohl ztratit v Gijonu

Reagovat
Kily

snad dostane nějaký významnější čas na hřišti i Parejo. Malaga to bude mít hodně těžké, neprohra Sportingu by mohla klapnout

Reagovat
smazaný uživatel

na tom 3. fleku vás nikdo do konce ligy nejspíš otravovat nebude. Nejblíž je vám z reálnějších soupeřů Málaga a to je 9 bodů ...

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga na to nemá, teda mohla by mať, ale hráči sú proti

Reagovat
smazaný uživatel

Je to letos nějaké až moc snadné..spíš těžíme z neschopností ostatních (Sevilla, Atletico, Villarreal). Nicméně pořád je před náma půl sezony a krize může přijít. I když věřím že už to nepustíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, z velký části jen těžíte z krizí ostatních, ale svojí prací si to zasloužíte. Nikdy nic nepřijde samo.

Reagovat
Kenneth

Tak to sem zvědavej jestli tohle napíšeš pokud vyhraje Real titul,ale s 2 prohrama od Barcelony.

Reagovat
penepi

Hráte super, posledné tri roky mám pred každou sezónou pocit, že ste sa poriadne oslabili a stále si držíte svoj štandard.

Reagovat
madridcan
Reagovat
Mishko

Nemáte niekto skúsenosť so stránkou www.footballticketsbarcelona.com alebo nepoznáte niekoho, kto má?? Chcel by som si tam kúpiť 2 lístky na El Clasico v Barcelone, ale zdá sa mi čudné, že ich už ponúkajú, kým oficiálna stránka Barcelony uvádza, že sa začnú predávať až 17.1. Dik

Reagovat
Mishko

alebo neviete o nejakej inej spoľahlivej stránke?

Reagovat
smazaný uživatel

najspolahlivejšia je vždy oficiálka

Reagovat
vocasisko

100. pro Victora Valdése

Reagovat
smazaný uživatel

aj slabší brankári si zaslúžia podporu

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
X-bano-X

V tom prípade chápem tvoju podporu Cobeňa

Reagovat
smazaný uživatel

on cobena nepodporuje na rozdil vocasiska, pouze konstatoval nejlepsiho brankare

Reagovat
smazaný uživatel

chcem aby chytával Dani, to je diabolský masterplán

Reagovat
F.Torres

Reagovat
vocasisko

je třeba rozvířit vlnu antiBarcelonismu, chápu

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem rád, že tak pravidelně činíš.

Reagovat
penepi

Jo, zabudol som, že Farselončania Madridistov milujú.

Reagovat
smazaný uživatel

to je viac než antiBarcelonizmus

Reagovat
penepi

Presne tak, to je vášeň Realu.

Reagovat
vocasisko

po úrovni "vyhrát titul bez vyhrání jediného clasica, je cennější, jak vyhrát titul s vyhráním aspoň jednoho clasica" přichází další úroveň fanouška Madridu?

Reagovat
smazaný uživatel

proc lidem beres jejich nazor? jak muzes urcovat, co je pro kazdyho cenne?

Reagovat
vocasisko

protože je to směšný

Reagovat
smazaný uživatel

co je na tom smesneho? kazdy ma svoje priority. a svym zpusobem je to opravdu cennejsi, kdyz real madrid vyfoukne barcelone titul, prestoze dvakrát prohral

Reagovat
penepi

Teraz si sa vyfarbil. Myslíš si, že si niečo viac ako ostatní, že tvoj názor je jediný správny a môžeš si posudzovať ľudí ako chceš. Ale iba si ukázal, že si rovnakí ako ostatní, obyčajný namyslenec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

gazda, v madride fandím tým frajerom s priečnym červeným pruhom na snehobielom drese

Reagovat
smazaný uživatel

tohle neni vlna antibarcelonismu, ktera mimochodem vznika prave takovyma kecama, jako tu predvadis ty, akorat diskreditujes "svuj" tym

Reagovat
vocasisko

co to meleš? pouze jsem hodil stovečku pro něj, protože má dneska narozky, trapná narážka přišla z tábora Madridu

Reagovat
smazaný uživatel

to neni nazor z madridu, jak ty si myslis. tedy doslova je, ale tohle je fanousek raya, ne realu. a neni to trapna narazka, akorat normalni ryp, ktery ty nejsi schopny brat s nadsazkou

Reagovat
smazaný uživatel

Ne trapná,ale pravdivá narážka

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

ty si totálny ignorant chlape, každý kto sa dotkne Barcelony musí fandiť Realu? áno fandím mužstvu z Madridu, ale volá sa Rayo Vallecano de Madrid S.A.D. takže sa trošku ukľudni

Reagovat
Kenneth

On nefandi ale Realu, víš, né každý kdo Barcelonu nemusí, fandí Realu.

Reagovat
Kily

úplně stejné pravidlo jako to, že kdo nemusí Real, je automaticky fanouškem Barcelony, vesmír je pořád v rovnováze

Reagovat
smazaný uživatel

a kto nemá rád ani Real ani Barcu je provokatér z premier league

Reagovat
Kily

Reagovat
Jerichoo

inak už 2. krát v tomto vlákne si sa strápnil na tej istej veci. Označil si 2x niekoho za fanúšika Realu a mýlil si sa, docela to začína byť u teba komplex hm

Reagovat
homeles8

omg, ty píšeš na adresu Realu ty samý, ne li horší příspěvky.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatý bludišťák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sedlo

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

komplex z tohoze uz stvrty rok zatienuje Ikera? ake prijemne sledovat

Reagovat
penepi

A ako ho zatieňuje ty šašo? Veď to je presne naopak ako si napísal, Iker vyhráva ceny, chytá za NT, zatiaľ čo Valdés sa pri zisku titulu ME a MS môže cítiť menejcenne. Fúúú, fakt ho ten Valdés zatieňuje!!

Reagovat
smazaný uživatel

Medzi cenami myslis trofej Zamoru napriklad?

Reagovat
smazaný uživatel

trofej zamoru dostal aj Cobeňo

Reagovat
smazaný uživatel

Za posledne tri roky o kt. hovorim kolkokrat?

Reagovat
smazaný uživatel

ráta sa 2008/2009?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. Nerata sa ale Segunda Division.

Reagovat
smazaný uživatel

dostal trofej Zamoru? dostal... tak kde je problém?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrame hru na chytreho alebo vecne diskutujeme?

Reagovat
smazaný uživatel

vecne diskutovať? si sekta barcelona to sa nedá, vždy budeš tvrdiť, že najlepší je Valdés, tak o čom diskutovať, o väčšine brankárov v lige ani nevieš, že existujú tak o čom diskutovať?

s Vicentem zdielam názor, že španielska 1 je Iker...

že je najlepší Cobeňo môžem tvrdiť rovnako ako ty tvrdíš, že je najlepší Valdés, len na základe klubovej príslušnosti...

Reagovat
smazaný uživatel

Prepac. nesledujem odovzdavanie tejto ceny v Segunde a o tomto rocniku som pocul len v spojitosti s Bravom kedze sa o neho Barca zaujimala. A hlavne netvrdim ze je Valdes lepsi, len ze ho bezdebat zatienil (repre neporovnavam lebo sa to vlastne ani neda, Ikera by som z klapajucej masiny nevybral ani ja).

Reagovat
smazaný uživatel

zatienil za posledne 3 roky ak by si planoval slovickarit

Reagovat
X-bano-X

To je trošku pritiahnuté za vlasy. Podľa čoho súdiš že ten, či onen je lepší? Len tak pre zaujímavosť by som chcel vedieť v čom je Iker lepší konkrétne od Valdesa?

Reagovat
smazaný uživatel

Reflex, vůdcovství, jeden na jednoho

A stejne si myslím, že to, že Iker je jednička v repre mluví za vše. Ten co to tam vybral je určitě kompetentnější než ty, co se výběru golmana týče.

Reagovat
X-bano-X

Keď prehliadnem to, že otázka bola priamo smerovaná na istého užívateľa a pristavím sa pri tom tvojom paškvile musím sa pousmiať. Ale pekne po poriadku:

1, reflex - Iker má pravdepodobne najlepší reflex (čítaj hru na čiare) z aktívnych brankárov

2, vodcovstvo - naozaj je to kvalitatívna vlastnosť, ktorou sa od seba odlišujú brankári , môj osobný názor na brankára kapitána je - trénerská blbosť. Hráč, ktorý je mimo diania a ako jediný má právo bez udelenia karty na diskusiu s rozhodcom je do neba volajúca hlúposť. Že vodcovstvo

3, hra jeden na jeden - dlho som rozmýšľal či je toto len vtip. Ale zdá sa že to myslíš vážne väčšina Ikerových kiksov šla po snahe hrať nohami jeden na jeden. Heh toto vážne nevyšlo. A nie že by hra jeden na jeden mala byť nejakou ručičkou na váhach pri porovnávaní brankárov ale príde mi smiešne ak sa toto vytiahne a ešte ako prednosť Ikera.

Takže ako sme zistili Iker vyniká v hre na čiare. Čo takto rozohrávka, schopnosť presným pasom založiť brejk? Čítanie hry?Nábehy na centre a štandardky? Hra nohami?.......

Reagovat
Kenneth

Nevím, co řešíš. Iker je prostě nejlepší. 4x vyhlášen nejlepším golmanem planety, Victorek s 1 střelou na zápas nemá šanci. Tečka

Reagovat
X-bano-X

Mezinárodnou federaciou fotbalových historikov a štatistikov. Tiež sa mi zdá, že ho za najlepšieho brankára vyhlásila Únia šachistov v Hradci Králové a Zväz chovateľov drobnej hydiny v Belej nad Cirochou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jak vám zvolí Xaviho nejkreativnějším hráčem a Guardiolu nejlepším trenérem,tak ANO to musí být určitě správně.

Reagovat
X-bano-X

Pokiaľ viem či už Guardiola a nakoniec aj Xavi boli potvrdení aj v hlasovaní trénerov, hráčov a novinárov. A dostali sa do najlepšej trojky resp. vyhrali to celkovo. Ale to ti určite pri hľadaní chýb na súperoch ušlo

Reagovat
smazaný uživatel

Iker byl taky vybrán do XI světa...tak kde je problém, prostě je nejlepší a nemá cenu diskutovat o něčem jiném.

Reagovat
Jerichoo

aha takže v tých posledných menovaných veciach dominuje Victor? aha

Reagovat
X-bano-X

Niekde som to snáď napísal? Myslím že som sa pýtal celkom vecne a zjavne sa odpovede okrem tej znášky nezmyslov nedočkám. Ono je ťažké zrazu niečo nájsť?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden na jednoho u gólmana určitě myslel zákroky tváří v tvář, ne kličky na útočníky.

Reagovat
X-bano-X

To je snáď reflex nie? Aspoň pokiaľ viem takto sa nazýva schopnosť rýchlo reagovať na pohyb súpera

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden na jednoho a reflex, že je to samé? To mi stačí abych na tebe už nereagoval

Reagovat
X-bano-X

Tak o jeho úspechoch v nájazde by vedel Villa písať romány že? Alebo aktuálne Alexis........ ste sa sem zhrkli zo zeme Oz?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je nejlepší vytáhnout tady ,nebo tři situace a podle toho hodnotit jestli je v situaci jeden na jednoho skvělý, nebo ne? Tomu se říká přístup

Jo a ještě jsem zapomněl zmínit, že co se týče penalt,tam taky Valdez nešahá Ikerovi po kotníky

Reagovat
X-bano-X

jj a tiež rozcvička pred, počas a po zápase, strava a farba šnúrok v kopačkách.......kedy sa kopala naposledy penalta proti Realu? Že je Iker taký odborník. Pokiaľ viem sú určití brankári, ktorí sa na penalty špecializujú, napr. Pinto. Ale že by k nim patril Iker som teda nepočul, ale rád sa nechám poučiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se mi snad zdáš..chtěl jsi vlastnost ve které je Iker lepší než valdéz..V penaltách je lepší.

Nikde neříkám,že je Iker penaltový specialista,nebo že je v chytání poenalt nejlepší. Jen že je v této činnosti lepší než valdéz..a už tě seru se zabednencem který má před očima jenom červenou a modrou a všechno ostatní je pro neho neco mín tu nehodlám diskutovat o nesporných kvalitách nejlepšího brankáře na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

"Tak o jeho úspechoch v nájazde by vedel Villa písať romány že? Alebo aktuálne Alexis"... co moze Casillas robit ked to utocnik zakonci dobre ty expert ?.. vidim ze sa vyznas

Reagovat
Jerichoo

podla teba vyniká Iker iba v hre na čiare a nájazd na brankára je len o reflexe. Nevidím zmysel vysvetlovať odborníkovi ako si ty niečo, čo aj tak nevidíš.

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Za prvé..chtěl jsi něco, ne všechno,tak jsem ti to něco dal...

Za druhé: k tomu jeden na jednoho:

nemluvím o hře nohou jeden na jednoho, je jasné, že těžko udělá někoho jako ronaldo,nebo mesii(tupče),ale o zákrocích v souboji jeden na jednoho a ano tam je nejlepší..

A za třetí: ukaž mi brankáře,který ovládá skvělě všechny ty přednosti, které jsi vyjmenoval. V celé historii fotbalu maximálně dva, tři..

Valdéz není nejlepší v žádné herní činnosti, je ve všem průměrný..a to že získá Zamoru? to je nic v porovnání s Ikerovými cenami za nejlepšího brankáře světa.

Reagovat
X-bano-X

Tak ValdeZ určite nie....a že tu pasujete brankára ktorý vyniká( podľa svojich fanúšikov! len v jednej vlastnosti za najlepšieho už o niečom svedčí. A k tomu 1 na 1 - keď sa na malom vápne objaví osamotený hráč a vystrelí na brankára nie je to 1 na 1? Keď z polky ihriska sa vyrúti hráč a beží sám na kasu nie je to 1 na 1? Smej sa vlastnej hlúposti pri formulácii myšlienok do vetných súvetí.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsi aspon jednu věc ve které je Iker lepší než Valdez. Dostal jsi ji. Dokonce Dvě. A ted k nim pridám třetí: Penalty. Takže Iker je lepší v: Reflexech, jeden na jednoho, penalty. To je víc než jedna věc,jak jsi požadoval.

Jinak pokochej se:

http://www.youtube.com/watch?v=qk8JNcsCUng

http://www.youtube.com/watch?v=9ynvQN_yeUs

http://www.youtube.com/watch?v=tehp2KrAkqU

Reagovat
X-bano-X

Kochám sa kochám a vidím, že Iker šiel pri Robenovom nájazde do opačnej strany a Roben ho trafil do nohy. Nevidím žiaden pohyb nohy proti hráčovi alebo niečo prečo by toto malo byť hodnotené ako Ikerov úspech. Hodiť sa do opačnej strany ako ide hráč chce celkom dosť umenia a nevidím jediný dôvod tu postovať zákrok z pred roka naviac ak je ten zákrok prakticky tým, za čo je Iker chválený.

K tomu 1 na 1 :

http://www.youtube.com/watch?v=dgOR9GwwId8

http://www.youtube.com/watch?v=zJfuRq_Uuzo

http://www.youtube.com/watch?v=xPCYm6spL0U&feature=related

Kochaj sa

Reagovat
smazaný uživatel

Iker Casillas:

Bravo Award: 2000

La Liga Breakthrough Player of the Year: 2000

UEFA Team of the Year: 2007, 2008, 2009, 2010[30]

Zamora Trophy: 2007–08

UEFA Euro Team of the Tournament: 2008[31]

ESM Team of the Year: 2008

FIFA/FIFPro World XI: 2008, 2009, 2010, 2011

FIFA/FIFPro World's Best Goalkeeper: 2008, 2009, 2010, 2011

IFFHS Best Goalkeeper: 2008, 2009, 2010, 2011

Best European Goalkeeper: 2008, 2010

FIFA World Cup Golden Glove: 2010 [32]

FIFA World Cup All-Star Team: 2010

Valdes:

Zamora Trophy: 2004–05, 2008–09, 2009–10, 2010–11

ESM Team of the Year: 2010–11

La Liga Goalkeeper of the Year: 2010–11

I slepý uvidí ten rozdíl, jenom ty asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

Iker to chytil lebo tam z reflexu vystrcil nohu ty vajco, preto je zakrok, navyse vo finale MS.. ked sa chces bavit o hadzani sa na druhu stranu pozri sa Valdesovu traparen proti Boatengovi z 5 x tazsej pozicie.. .. velmi zufale.. a na penalty je Iker vyborny, staci si spomenut na Euro 2008 ked Spanielom vychytal postup s Talianmi, na MS chytil dalsiu s Paraguayom, alebo teraz v lete pochytal 3 v 1 zapase s Bayernom.. takze sa kochaj, moj zlaty..

Reagovat
smazaný uživatel

Iker ma nezaujíma praví frajeri sú Dani a Cobeňo...

to barceloňáci vidia všade len real? preboha veď existujú aj iné mužstvá, nie len real a barca...

inak Real Madrid, bu bu bu

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorime o najlepsiom esp. brankarovi, prepac, realna konkurencia je len Iker.

Reagovat
smazaný uživatel

tak potom je Iker tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

uz ti je lepsie?

Reagovat
Kily

koukám, že tenhle týden zbyl poslední draftpick na Barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

?... Vysvetlis mi to prosim ta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná stovečka

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne dneska musime vyhrat, mallorca ma celkom dobre statistiky proti realu, + nasi nehraju bohvie co od zaciatku roka, mali by sme ist od zapasu k zapasu a nie pocitat kolko bodov mozeme stratit treba ist na plno do kazdeho zapas ci uz tam hra zakladna zostava alebo sa to obmiena ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě k tomu Parejovi, jak ho výše zmiňoval Kily. Nechci být zlý prorok, ale obávám se že ho může potkat osud Fernandese. Ten taky přišel s velkými očekávánimi ( i když nakonec až jako třetí volba) a nakonec lítal po hostovačkách a za pár šupů skončil v Turecku. Na Pareja jsem se velmi těšil, mrzí mě že nehraje, ale pořád věřím že Emery ví co dělá a nějaký důvod to mít musí.. ale je ho škoda, ne že ne..

Reagovat
Kily

já spíš čekám, že ho rovnou po sezoně prodáme, pokud bude znovu obnovena smlouva Emerymu. Už nepočítám, že se prosadí, při zranění Evera na něho měla zůstat slušná porce času a místo toho skoro nic a hrál výhradně Tino. Je trochu škoda, že Unai v tomhle případě koemanuje, alespoň tedy já jsem neslyšel ani nečetl nic o důvodu, proč hraje tak málo

Reagovat
-Kopy-

tak zase na stranu Emeryho, na začátku neměl přes Evera, který měl parádní formu šanci a pak při zranění Evera výborně zahrál Tino...Ale dneska by šanci dostat mohl

Reagovat
smazaný uživatel

S Betisom povinna jazda, dalsie zavahanie neprichadza do uvahy.

Reagovat
alcantara
Reagovat
smazaný uživatel

messi nosí adidasky?

Reagovat
alcantara

jj, F-50

Reagovat
smazaný uživatel

neviem ci ste si vsimli jednu vec ale dost fanusikov FCB musi mat na kazdom poste najlepsieho hraca na svete? :D priklad s Valdesom, nieje dobry brankar ten ktory uteka cez pol ihriska aby sa postazoval rozhodcovi, mozno ma dobru kondicku ale to z neho nerobi najlepsieho brankara :D a s tymi komplexami, fans FCB maju vacsie komplexy z RM ako RM z nich, ked za kazdym presviedcaju ze oni su lepsi ako real madrid vo vsetkom :D trofeje, hracske posty, akademia :D ako ked tu nepisa nejaky fanusik nejaky drist typu ze ronaldo nesimuluje chytim sa za celo ale ked tu fanusik FCB tvrdi ze v nieco s barcelonou je lepsie ako real madrid tak sa chytam za brucho a umieram smiechom :D otvorte trosku oci

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

mozno ma dobru kondicku

Reagovat
Infi

"ale ked tu fanusik FCB tvrdi ze v nieco s barcelonou je lepsie ako real madrid tak sa chytam za brucho a umieram smiechom"

http://i3.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/005/545/OpoQQ.jpg

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
X-bano-X

mlčeti je zlato

Reagovat
F.Torres

z něj si vem příklad

Reagovat
X-bano-X

Trafená hus sa ozvala, bravó

Reagovat
X-bano-X

Granada - Rayo zatiaľ parádny futbal. Remízka by polčasu slušala viac, ale čo už.

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ na prekvapenie výborné z oboch strán výsledok je výborný taký aký je

a vyšiel mi tip na strelca, Michu

Reagovat
smazaný uživatel

síce remíza je strata pre oboch, tak musia makať...

Reagovat
X-bano-X

Tak teraz vám odpustili celkom jasnú penclu.....

Reagovat
Jerichoo

ďalšia vec od teba

"2, vodcovstvo - naozaj je to kvalitatívna vlastnosť, ktorou sa od seba odlišujú brankári , môj osobný názor na brankára kapitána je - trénerská blbosť. Hráč, ktorý je mimo diania a ako jediný má právo bez udelenia karty na diskusiu s rozhodcom je do neba volajúca hlúposť. Že vodcovstvo "

To ako vodcovstvo pre teba nie je vlastnosť s dostatočným prínosom pre tým ? Ono také vodcovstvo vie dať týmu niekedy viac ako samotná hráčska kvalita vid. Keane, Dunga etc..

A k tej imunite voči rečiam, áno máš pravdu načo by mal mať brankár pásku keď kartu za reči aj tak nedostane, vid VALDES

Reagovat
Jerichoo

reakcia na X-Bano-X ups

Reagovat
X-bano-X

Vodcovstvo u brankára, ktorého vodcovské reči a povzbudenie spoluhráčov resp. namotivovanie počuje na vypredanom SB tak maximálne stopér je naozaj to, čím by som rozdeľoval brankárov na lepších a horších.

Reagovat
One-Real

oficialni sestava

Iker

Arbeloa,Ramos,Pepe,Marcelo

Xabi,Lass

Callejon,Ozil,CR

Benzema

cekal jsem dneska Pipitu, jinak celkem bez prekvapeni

Reagovat
smazaný uživatel

Já chtěl Callejóna na lavku, do unavené obrany je prospěšnější. Navíc Coentrao se musí co nejvíc rozehrát na Clásico. Každopádně se moc těším.

Reagovat
One-Real

Ja dneska cekal Pipitu + Karima/Callejona. Jak rikas, Jose se vic hodi do brejku do otevrene obrany nekdy ke konci zapasu, do kombinace neni tak silny. Doufam ze dame rychly gol a nebudeme se s nimi dlouho trapit.

Reagovat
smazaný uživatel

Je na lávce Nuri ? Jsem na mobilu a sem línej zapínat PC a hledat to.

Reagovat
smazaný uživatel

Je

Reagovat
One-Real

BUDICEK !

Reagovat
Kenneth

Neskutečné co tam Ronaldo s Marcelem předvádí.

Reagovat
Kenneth

3. útok Mallorcy přes levou stranu, ani jednou tam Marcelo nebyl.

Reagovat
One-Real

Cekal jsem ze to bude tezky, ale ze nas Mallorca bude prehravat ? Zatim je to katastrofa.

Reagovat
One-Real

Mallorca se na nas ocividne vyborne pripravila a nedava nam prostor, my jsme naopak strasne pomali a nedurazni. (vyjma Lasse)

Reagovat
smazaný uživatel

Naši klíčoví hráči dnes hrají velmi slabě. Ronaldo hraje už nekolik zápasů v řadě mizerně, nevěří si, nemá cit v noze, nepohybuje se. Xabi dnes jakoby hrál bez duše a nechává ve středu pole mraky prostoru, zdá se mi, že hraje moc vysoko na jeho poměry. Krajní obránci jakoby na hřišti ani nebyli. Ještěže máme na stoperu Ramose, kterej to zachraňuje.

Reagovat
RMCF

to že hrál více vysoko než jindy bylo tím že hrál s Lassem, který se stahuje víc do hloubky než Khedira

Reagovat
Robbie

tohle je fakt hnus ale takový zápasy musíme vzládnout i třeba z odřenými ušima dal pryč Lasse a dal Sahina

Reagovat
Robbie

a za Callejona Higuain

Reagovat
Mishko

úplne zaslúžené... budíííček

Reagovat
Robbie

to si děláš prdel

Reagovat
One-Real

No a jsme v prdeli. 0:1. Snad dostanou hraci pojeb v satne a neco s tim udelaji.

Reagovat
Kyrill

No do p*dele vzbuďte se!

Reagovat
Kenneth

Xabiho gol. Poslední 2 zápasy nejhorší na place.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě. Chtěl jsem chválit Mesuta za snahu a tak si nechá utéct hráče u rohu. JInak Xabi jen potvrzuje dnešní mizernou formu bez důrazu.

Reagovat
Robbie

přitom pressingu jsme strašně pomalý žádný výmluvy že Mallorca se dobře připravila my hrajem katastrofálně

Reagovat
Mishko

veľmi pekne zahraté, škoda

Reagovat
One-Real

Kurvaaaaaaaaaaaa.

Reagovat
Kenneth

Neskutečný trapas, jak se může pod Mourinhem stát že hráči nejsou důrázní a přijedou s poraženou náladou. Nejhorší na place Ronaldo (kromě svého tradičního pláče nic nepředvedl) , Xabi, Arbeloa, Marcelo. Di Mária chybí hodně

Reagovat
Kenneth

Callejon ven, Higuaín za něj, Arbeloa ven, Coentrao za něj.

Reagovat
smazaný uživatel

kdy se má vrátit di maria prosim ?

Reagovat
Kyrill

Tak dneska by opět byly 3 střídání málo, tak odfláknutý poločas jsem snad neviděl.

Reagovat
Al Capone

škoda no..ale strašná bída, strašný hovno co hrajem

Reagovat
X-bano-X

Heh Real dostáva sodu až to pekne nieje

Reagovat
smazaný uživatel

Coentrao a Kaká na plac!!! Pipita později podle potřeby. Musí to někdo rozhýbat. Jinak dolů doufám půjde Arbeloa a Callejón, kterej je v tom miniprostoru nepoužitelnej. Jedinej Ozil dnes dokáže přejít či překombinovat hráče, ostatním dělá strašně moc problémů kombinační hra (nevím jestli je něco s placem) a hrají velmi nesebevědomě a ospale.

Reagovat
Kyrill

Já bych stáhnul místo Arbeloy Marcela, ten už hraje druhý zápas totálně srajdu, nebrání, neútočí, nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je rychlej, což bude proti brejkům v druhé půli třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

tak co povedat najlepsi asi lass,ozil ... ronaldo to je proste hamba ... a callejon ja uz od prazdnin hovorim ze ten chapec nema co robit v reale .. a tie goly ked bol sam na branu by dal aj sebo ... uz vidim tie striedania ... vsadim sa ze tam pojde altintop ... smutne .. na barcelonu nikdy nebudeme mat

Reagovat
smazaný uživatel

za posledni větu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

No to si delas srandu, takovehle porazenecke reci ? Na Barcelonu nikdy nebudeme mit ? A to ja si rikal ze jsem moc velky skeptik.

Reagovat
smazaný uživatel

no to som trosku prehnal ale taketo vykony podavaju uz dlhsie a to o par dni sa hra s barcelonou tie ich kombinacie su na zaplakanie ... jedina dobra vec ze ani barcelona neni tuto sezonu niaka senzacna

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

"na barcelonu nikdy nebudeme mat" daj si facku !

Reagovat
Kyrill

do prostoru varlat

Reagovat
smazaný uživatel

neuveritelne se na to vysrali

Reagovat
Xavi

Zatím super.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robbie

já tomu veřím mi to otočíme HALA MADRID

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Krom Ikera,stoperu a Karima mi prijdou ostatni na facku Proliskat od tatky Mourinha a hura do druheho polocasi

Reagovat
Kenneth

Higuaín střídá Lasse. Boha jeho, už mě serou tyhle protekční střídání, Xabi hraje naprostou hrůzu a zůstává na place.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Pipita čtyři golaza a nazdar, není co řešit

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ještě tři, jedem

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Pipita zklamal. Od takových borců se jednoduše očekává víc

Reagovat
One-Real

Boze vsichni u rohu stoji vzadu a kopne se to na predni tyc.

Reagovat
smazaný uživatel

Arbelona hra velmi slabo som zvedavy kto bude hrat proti barce na pravo ale je to asi jedno kazdy tam vyhori...ja by som urcite skusil aspon do jedneho zapasu na pravo dat konecne Ramosa stoperi Pepe Varane!! a nalavo Marcelo

Reagovat
smazaný uživatel

To je ono, pohyb a balón rychle od nohy. Doufám, že jim to vydrží.

Reagovat
One-Real

Mne to stejne prijde furt strasne staticke a prihravky na stojaka.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se to líbilo prvních pět minut. Snažili se přihrávat rychle a v pohybu, což je recept na dnešní hru domácích.

Reagovat
One-Real

Arbeloa s Callejonem snad dolu.

Reagovat
C0br

Čárový

Reagovat
smazaný uživatel

Dive ?

Reagovat
smazaný uživatel

Co písknul ?

Reagovat
blaugrana

Offside???

Reagovat
One-Real

Nemela to byt penalta ? Ten prenos neni moc kvalitni, tak tezko soudim.

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
blaugrana

Nemala. Šiel k zemi až moc ochotne.

Reagovat
FuckT

jednoznacne ne, dive,dive a este raz dive

Reagovat
Kenneth

Díky bohu za Coentraa, doufám že Marcelo zůstane proti Barceloně na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

tak mallorca docela okradená o gól..

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak real nevyhra ..to je cirkus cisty gol neuznal

Reagovat
smazaný uživatel

pomezní fetuje ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se Marcelovi zápas nepovedl, snad to Coeantrovi pude lépe a otočíme

Reagovat
patas92

Dive jak cyp a pak odmavany offside, ktery vubec nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tahkhle muze Kaka ztratit balon?

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze normalne keby nebol taky drahy tak uz tam davno neni

Reagovat
Robbie

Callejona táhni zpátky odkud si přišel měl dobrý 3 zápasy a hraje furt poslední dobou

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo,radsi zase nakou posilu za 20-40 Mega :)

Reagovat
One-Real

A cas nam mizi a mizi.

Reagovat
smazaný uživatel

snad si nemyslis ze s takouto hrou to otocia

Reagovat
Kenneth

PSG prý nabízelo 30 mio za Kaká. Co tu ještě dělá ty vole?

Reagovat
Kenneth

Poslední zápas před Clásicem, a oni si neumí přihrát. To bude zase ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt skvely, jak Callejon vsechno nahrava zpatky..

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsi hrac Real ako tak pozeram je Ramos .. Ronaldo ostuda , Mallorca hra celkom sympaticky .. uvidime co mi zajtra ... lebo to vyzera ze toto clasico bude pekny hnus

Reagovat
smazaný uživatel

*my

Reagovat
smazaný uživatel

uu higuain to dostal rovno na caicu neprijemne

Reagovat
smazaný uživatel

capicu

Reagovat
Mishko

ho to nakoplo :)

Reagovat
Mishko

GOOOOOOOOOOOOOL !!!!!

Reagovat
Kenneth

Higuaínnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Reagovat
Robbie

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllll jedeéééém

Reagovat
One-Real

PIPITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

gol gol gooooooooooooooooool marca gonsalooo marca gonsaaaaloo iguaííííín

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou haluzáci

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOL KURVAAAAAAAAAAA JOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Ho Ho Ho dobre Pipita.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha to byla teč

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo,kdyby si to sam nesrazil...Higuain by mozna ani tu branu netrefil....

Reagovat
Mishko

"kdyby" ťa predbehla jedna z tých miliónov spermíí pri tebe, tak nemusíme čítať takéto hlúpe komenty... kdyby kdyby kdyby

Reagovat
smazaný uživatel

Mesuuuuuuuuuuuut! Pipitaaaaaaaaaaaaaa!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Do tohto mohol ist Aouate doraznejsie ... neviem preco zastavoval

Reagovat
One-Real

Ozil tu obranu pekne otevrel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Joo gól! Obránce kdyby neudělal skluz, tak to asi má brankář, takhle ho přehodil Hned je to lepší Jen tak dál kluci, ještě jeden alespoň

Reagovat
JacoBee

Nezasloužené...

Reagovat
smazaný uživatel

wtf? cierny Pepe?

Reagovat
smazaný uživatel

vyjebané tyčky

Reagovat
One-Real

tykravoooooooooooooo takova raketa

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro jak Hušbauer

Reagovat
smazaný uživatel

Břevno

Reagovat
Kenneth

Ty krávo to byla pumelice.

Reagovat
smazaný uživatel

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Reagovat
Kenneth

Jasná 2. žlutá.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Ronaldo hra takuto tuzku uz dlho alebo to len mam zrovna stastie na tie zapasy? (sledujem mozno tak kazdy treti)

Reagovat
smazaný uživatel

18-5 na fauly. Real klasicky dostává nakládačku

Reagovat
Robbie

gooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Kenneth

Trapas

Reagovat
One-Real

Tycka, brevno, ted tohle. Kurvaa.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na špatně odpískaná ofsajdy je to 1-1

Reagovat
smazaný uživatel

Hm tak to offside nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tááák

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi (ne)offside

Reagovat
smazaný uživatel

UEFA alebo FIFA?

Reagovat
One-Real

Btw ten Cendros je pekny smejd, Ronalda tam prasi uz po nekolikate. Tak 4-5 zakrok zezadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že to Ronaldovi končí jenom na břevně

Reagovat
JacoBee

Takže porovnáváte ten offside-neoffside ramose a na 100000% neoffside mallorcy?

Reagovat
smazaný uživatel

1) Ramos nebyl v offsidu

2) I v případě, že by maličko byl, tak sporné situace se mají pouštět

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proc si nestezujes,ze to nepustili Mallorce ?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože fandim Realu? A sám sem uznal, že to Mallorky měl být gól

Reagovat
Kenneth

Ozilovi to s Kaká jde . V Clásicu bych to takhle zkusil.

Reagovat
smazaný uživatel

10 min dozadu si Kaká predával

Reagovat
Kenneth

Lepšího hráče tam nemáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Jim chyta Khedira ?

Reagovat
smazaný uživatel

Židovskej Baroš.

Reagovat
Mishko

YEEAAAAAAAAH Callejooooooooon

Reagovat
F.Torres

yeeeees!!!!!!!!!!!!! to je bombaaa!!!!!

Reagovat
Honza Matoušek

CALLE CALLE CALLEJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON

Reagovat
Kenneth

Calejooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooon

Reagovat
Kyrill

Jooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

joooooooooooooooooooooooOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

JOseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Fantázia borci, takto sa bojuje za tie najčestnejšie farby!

Reagovat
smazaný uživatel

Callejoooooon Parádně to trefil chlapec

Reagovat
F.Torres

ještě jeden přidat!!

Reagovat
Mishko

Toto sú tie zápasy, kedy sa ukáže sila mužstva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Krása

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooool paráda!"!!!!!!

Reagovat
madridcan

uzasneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl tam faulik nahodou?

Reagovat
F.Torres

kde zas?

Reagovat
smazaný uživatel

pri tom hlavickovym souboji

Reagovat
F.Torres

jakým?

Reagovat
Kily

u toho druh0ho gólu? důraz, ne faul

Reagovat
smazaný uživatel

no bejt to na druhy strane tak to urcite piskl

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no konecne... mallorca si nic ine za to prasenie nezasluzila. fakt humus futbal v tom spanielsku, mimo realu

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorsi na place da gol

Reagovat
smazaný uživatel

Pipita je miláček. Ještě jsme to tu nedávno s merem řešili. Jeho odhodlání je k nezaplacení.

Reagovat
One-Real

Presne to jsem chtel napsat, ze ten gol je z poloviny jeho. Ten mic skvele vybojoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebola ruka

Reagovat
madridcan

Ciste brucho sa spamatajte

Reagovat
smazaný uživatel

skor ciste rebra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

mas pravdu

Reagovat
Kenneth

Co zase vyvádí to stádo sedláků!!! Jasné břicho.

Reagovat
Kyrill

Žebírka

Reagovat
smazaný uživatel

Nenene!

Reagovat
One-Real

Btw Ozil a Benzema mi pripadaji jak nejlepsi kamaradi. Jakmile da jeden gol tak se s nim prvni raduje ten druhy a ted jak si ho Karim branil.

Reagovat
smazaný uživatel

Mou

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano

Reagovat
smazaný uživatel

vidim 20 minut a ten rozhodci ten Real tlaci jak prase

Reagovat
Kenneth

Reagovat
F.Torres

ty vidíš fauly realu i když dá čistě gol

Reagovat
smazaný uživatel

mne je nak uplne jedno jak hraje Real jen pisu svuj nazor. A fanousci Realu tady to je skoda mluvit - objektivita z nich primo sala

Reagovat
F.Torres

když něco tvrdíš, tak aspon zkus, aby to bylo pravdivý

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt pisu byt to na druhy strane rozhodci piskne to je naprosto jasny po tom co jsem videl

Reagovat
F.Torres

na to se nedá nic jinýho napsat než jen:

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto souhlasim, ze to je smutny kdyz se nekomu nadrzuje

a pak ze se neshodneme

Reagovat
F.Torres

každej se ti taj vysměje za tvůj zcestnej názor a ty si stejně na něm trváš, to je neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

je rozdil kazdej a fanousek Realu a to docela podstatnej. Videl jsem poslednich 20 minut a za tim co jsem napsal nemam duvod si nestat

Reagovat
F.Torres

myslíš si, že každej kdo se ti vysmál nebo tvrdil opak, že je fanoušek realu?

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
F.Torres

dobře perlíš

Reagovat
smazaný uživatel

To vážně ne.

Reagovat
Mishko

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
Kyrill
Reagovat
smazaný uživatel

jo tohle pouzivaji deti na 1. stupni zakladni skoly:-)))

Reagovat
F.Torres

máš o tom nějakej přehled, že ty tam taky chodíš?

Reagovat
smazaný uživatel

no jasne chodim do 1Aje sranda ze clovek vyjadri svuj nazor proti Realu a jeho fanousci jsou jak psi misto aby se vedla naka konstruktivni diskuze

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

to mluvi za vse tva odpoved - ztrata casu se tu dohadovat

Reagovat
F.Torres

tak čau

Reagovat
Kyrill

Takže je naše vyjadřování zhruba na stejné úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

ale nezavidim spanielskim rozhodcom. ukocirovat tu uvrestanu bandu ciganov je skoro nemozme. ta mallorca cista sedlač vsetjych by som ich povylucoval. hroza

Reagovat
F.Torres

pískej konec

Reagovat
F.Torres

Jooo důležitá výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Dakujem chlapci, dnes to bolo vybojované, Mou to tam famozme zrežéroval aj ku koncu

Reagovat
Kenneth

Oléééééééééééééééééé. 70 minut to byla žumpa, ale pak jsme zabrali a zaslouženě vyhráli. .

Reagovat
blaugrana

Nuž. Po dvoch sezónach sťažností dosiahol Mourek to čo chcel.

Reagovat
smazaný uživatel

Nadhera Vyborny druhy polocas

Reagovat
One-Real

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.

Tak tohle je paradni vitezstvi a obrovsky tezke. Palec nahoru pro Mallorcu za to jak se na nas pripravili. Od nas zejmena Pipitovi a Mesutovi. Hala Madrid !

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem přes podzim zapomněl, jak je Mesut skvělej.

Reagovat
Kenneth

Ramose si vynechal, nejlepšího na place.

Reagovat
Kyrill

V prvním poločase často chyboval, nejlepší si myslím nebyl.

Reagovat
RMCF

Ono to bylo způsoeno tím, že často hasil chyby kolegů z obrany nebo zaskakoval za Marcela, kterj opět nastavil výletní tempo.

Reagovat
smazaný uživatel

Konec zápasu! Výborně! Nakonec je snad ještě lepší, že jsme otáčeli, než kdyby Mallorka snížila na 2:1. Tohle více povzbudí hráče, když úspěšně otočí zápas

Reagovat
smazaný uživatel

HODNĚ těžce vybojované tři body...dneska to byla chvílema hrozná bída a na konci mi přišlo že si Calejjon trošku zasimuloval i když toho tam zase schytal dost...ale máme tři body paráda!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je kurvaaaa charakter!!!! Takhle jsem si nezařval léta.

Reagovat
smazaný uživatel

cim to asi bude:-)))))

Reagovat
F.Torres

Takový zápasy vyhrávají titul!!

Reagovat
smazaný uživatel

Smekám před tím, co dneska hoši předvedli. Otočení v poháru z 0:2 na 3:2 během poločasu jsem neviděl, ale říkal jsem si, že Mourinho a hráčí jsou borci, že to dokázali. A teď se něco podobného povedlo zase. To je úžasné, takovéhle zápasy jsou skvělé. A ukazují, jaký má mužstvo charakter. Dokázali jsme, že i když nedáme hned rychle několik gólů, tak se z toho mužstvo nesesype (jako my, fanoušci ) a zachová klid a otočí to Jen tak dál, máme nyní náskok 8 bodů, snad to dobře dopadne na konci ligy Real!!!

Reagovat
smazaný uživatel

to neměla být reakce..

Reagovat
smazaný uživatel

Zápasy jako za Capella, neskutečná síla mužstva, i když se nedaří. Tenkrát skončila liga náramně, co letos?

Reagovat
Kenneth

2006/2007 Tohle La Liga potřebovala. Takové zápasy mi chyběli.

Reagovat
X-bano-X

Hnus velebnosti. Neviem čo to pískal pri góle na 2:0 Tak nech im ten titul dajú už teraz, načo mínať prachy na cestu keď sa vedia výsledky vopred.

Reagovat
Kenneth

Je ti jasné že neuznal i gol Realu?

Reagovat
One-Real

Na neuznane goly co meli platit 1:1 + brevno a tyc. Ja myslim ze nakonec celkem zaslouzene.

Reagovat
blaugrana

Takže kompenzácia neskôr má niečo zmeniť? Je rozdiel otáčať 1:0 a 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

viz prispevek dole...dneska sem tu remizu zatracene chtel aby mistnim hlupakum srazil ego,misto toho jim narostly křídla,hnus

Reagovat
smazaný uživatel

já myslel, žes jí chtěl, aby Barcelona stáhla náskok Realu o 2 body, né kvůli lidem na Eurofotbalu..

Reagovat
smazaný uživatel

To je frustrát

Reagovat
Honza Matoušek

Neplakej

Reagovat
smazaný uživatel

Proč pláčeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Že na crackerra vůbec reagujete, hořkost z něj sálá na celou diskuzi, užívejte si fenomenálního obratu. Sice je pravda, že nás (ostatně jako všechny kluby, které mají v týmu hvězdy) zejména v osobních soubojích rozhodčí tlačil, ale kdyby nám chtěl extra nadržovat, fouknul by pentli na Callejóna (která nebyla) nebo by nemávnul milimetrovej offside Ramose při hlavičce. HALA MADRID!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Cracker je klasická barcelonská plačka Mám radost ze tří bodů, na Baleárech se nám hraje blbě...

Reagovat
smazaný uživatel

rek lojza kterej tady breci porad. Zamet si u vlastniho prahu

Reagovat
smazaný uživatel

Já tady naštěstí pořád nejsem, tudíž pořád nemůžu brečet. Trávit svůj volný čas hádáním s tebou a podobnou holotou opravdu nehodlám.

Reagovat
smazaný uživatel

Že to říkáš zrovna Ty...

Reagovat
smazaný uživatel

hlupaci kdyby uznal na 2:0 tak se dete klouzat.po bitvě je každý genrál,tak tady nešaškujte..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pár dní zpátky, co jsme doma prohrávali 0:2 a během druhého poločasu to otočili.. Ale chápu, že jsi z toho frustrovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

to byli jiné okolnosti,bylo to doma a zvednuti vykonu prislo po pulce....dneska jste hrali bidně,meli jste zaplatit ztratou...tomudle zapasu by sedela remiza..

Reagovat
smazaný uživatel

Uznávám, že za stavu 2:0 by se mohlo stát cokoli. Ale po tom, co předvedli (tyčka, břevno...) si výhru zasloužili

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to běž reklamovat třeba k pánubohu..to že tu budeš vřískat stejně nic nezmení..

Reagovat
smazaný uživatel

taky že jdu,chobote

Reagovat
smazaný uživatel

Doprdele důležitý! Jinak to říct neumim. Mesut hrál dneska dobře, Káká oživil a Higuain to je srdce, bojovnost, nasazení. Paráda. Nemůže to bejt každej zápas super výkon, dneska teda hrozný, ale nakonec to ubojovali a to se cení.

Reagovat
smazaný uživatel

za nějaké fanoušky barcy se stydím, real dnes vyhrál bojovností, mallorca si to zkazila sama, odkopáváním se dostávala akorát pod tlak. furt je dost zápasů, kde může real zaváhat .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze
Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

to znám ale mám tyto komentátory mnohem radši než ty české. Ty řeknou stejně hlasitě obyčejnou nahrávku jako gólovou akci nebo dokonce gól

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No myslím, že tohle asi ve středu zaplatíme, jestli Xabi odejde ze stadionu po svých, tak je frajer. Náš nejčerstvější hráč do zálohy je momentálně král chaosu Lassana Diarra.

Reagovat
smazaný uživatel

Středu si ani nedokážu představit, za tenhle zápas jsme zaplatili vysokou daň, ale vyhrát byla nutnost. Každopádně můžeme si za to sami laxním přístupem v prvním poločase.

Xabi strávil letošní sezónu na hřišti skoro tolik času jako Casillas.

Reagovat
Mishko

je polovica sezóny, takí profesionáli 2 zápasy za týždeň zvládať musia, keď nie, tak asi niečo nie je v poriadku...

Reagovat
F.Torres

Kouknul sem na rozpis zápasů a zatímco Real má tedka celkem dobrý soupeře, tak Barcelonu čeká možná rozhodující období. Mohlo by se klidně už rozhodnout Barcelonu v brzkej době čeká doma Valencia a hraje venku proti Malaze, Villarealu, Osasuně, Atletiku

Reagovat
DreamTeam

tak venkovni forma barcelony je takova ze je v podstate jedno s kym venku hraji.. dulezite je ze venku hraji

Reagovat
Xavi

Chybí vám jeden hráč Barcelony v sestavě nebo že bychom hráli 3-3-3 a soupeř pak zas brečel, že jsme avizovali hru bez jednoho hráče a pak nastoupili všichni? Ehm pane Mendilibar?

Reagovat
Infi

To je trest za zlatý míč, 3 zápasy hrajeme o 10 Zas Mourinho beztak

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam že dnes si napravíme chuť a naložíme Betisu aspoň 5 kusov.

Reagovat
penepi

Dúfam, že Barcelónčania sa už vyplačkali z tých nezmyslov, dnes by mohli znova nejak šikovne remizovať a hodiť to na rozhodcu. Najviac sa určite teším na zápas Atlética.

Reagovat
vocasisko

nejsme bílé prdele, aby jsme ztráty bodů házeli na rozhodčí

Reagovat
penepi

A kedy sme to my robili? Z tých troch strát bodov v tejto sezóne asi sotva. Naopak včera všade kam som prišiel sa Barcelónskí šaškovia vyhovárali na jeden ofsajd, chabé.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty asi nefandíš Realu dlho čo?

Reagovat
penepi

Od 2003, čiže nie, ale viem posúdiť veci a porovnať ich s vašim vyplakávaním, pričom ste tí poslední, čo si to môžte dovoliť.

Reagovat
smazaný uživatel

Čiže si určite pamätáš Mourinhove tlačovky.

Reagovat
penepi

Hodnotiť všetkých podľa Josého je viac ako biedne, okrem toho každý chápe jeho tlačovky tak, ako chce. Čiže je jasné, že vy ste sa toho chytili a brali ste to ako jeho plakanie.

Reagovat
blaugrana

Neuveriteľné.

Reagovat
vocasisko

takže když to dělá Mou, tak to plakání není, ale kdyby to dělal někdo jinej, tak to plakání je? vy madridisti nikdy nepřestanete překvapovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skús mi vysvetliť, ako si tie tlačovky pochopil ty.

Reagovat
penepi

Ako psychická hra s médiami, ktoré sú skvelý prostriedok. Veď si všimni, že v poslednom čase ani náznak o nejakom "plakaní". Dokonca takmer v každej tlačovke vyzdvihuje kvality súpera.

Reagovat
smazaný uživatel

No keďže sa v poslednom čase vyhráva tak nie je prečo plakať, že ano. Verím že ak by včera rozhodca nevymyslel ten offside, Mallorca by zápas dotiahla do víťazného konca a nepochybne by mal Mourinho pikantnú tlačovku smerovanú k rozhodcom.

Reagovat
penepi

Iba tvoje dohady a predsudky, škoda reči.

Reagovat
One-Real

Reagovat
Kily

nezbavuj se zodpovědnosti jednoduchým přehazováním na druhou stranu. Měl jsi parádní možnost ukázat, že jsi lepší, místo toho jsi neváhal ani vteřinu a ukázal, že patříš do naprosto stejné cenové kategorie jako ti, kterými pohrdáš

Reagovat
penepi

Ale no, klud, iba som si rypol, v konečnom dôsledku to ani nemyslím vážne, aj som sa snažil, aby to tak vyznelo. Narozdiel od tých, kt. opovrhujem, ja neurážam nezmyselne Barcelonu ani žiadneho iného súpera.

Reagovat
Kily

co se týče objektivity, tak jsi na tom úplně stejně a do místní komunity naprosto parádně zapadáš, když nemáš koule na to napsat, že vám v jednu chvíli pomohl mylný verdikt rozhodčího, což se prostě nenosí. Místo toho jsi to barcelonské brečení vesele a ve velkém rozvíjel podobně inteligentními příspěvky. Ale tady podle tvého výkladu asi bude chyba ve mně, jelikož jsem jeden z těch blbců, o nichž jsi psal, co neviděli, že Real byl včera ve druhém poločase o dvě třídy lepší

Reagovat
penepi

Vidíš iba jednu stranu mince. Ja som tam spomedzi Madridistas asi najviackrát priznal, že šanca Mallorca NEBOLA ofsajd a pomohol nám rozhodca, no nevidím dôvod, prečo by som mal podporovať výmysly typu "bez toho by Real nevyhral". Myslím, že mám objektívny názor, v prvom polčase bola Mallorca lepšia, ale v druhom nemala nárok, to musí priznať každý. Tyčka, brvno, strela Kaká... A k tomu neuznaný gól Sergia, ktorý rovnako ako neplatil mohol platiť. Zatiaľ čo pri nájazde hráča Mallorcy už Iker nejavil záujem o hru, takže to sú len špekulácie či by to bol gól.

Reagovat
Kily

však já netvrdím, že Mallorcu obral o gól, jenom že rozhodčí udělal chybu a to vzhledem k tomu, jaké bylo postavení v momentě přihrávky, tak hodně velkou. O gól Mallorku neobral, já bych zůstal jenom u velké šance. Co se týče Ramose, tam si z prvního dojmu o ofsajdu myslím něco trochu jiného, ale koukal jsem na to po očku, chtělo by to video nebo fotku. A jelikož jsi to přiznal jednou nebo dvakrát, tak to samozřejmě mohlo i vyniknout a napsal jsi to vícekrát, než všichni ostatní, to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Čiže ak mnou penepi pohŕda, patrím do rovnakej cenovej kategórie?

Reagovat
penepi

Kde som napísal, že tebou pohŕdam?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde, a nič také ani netvrdím, keďže je tam slovo ak

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu je tak hrozně těžký přiznat, že vám zase pomohli sudí? To musíš hledat chybu v těch, kdo o té chybě píší?

Reagovat
vocasisko

Vím, že díky tomu, že hraje Legenda, hraje Barca teoreticky s 12ti hráči, ale nemyslím si, že nastoupí s 10ti.

Reagovat
blaugrana

Dnes chcem vidieť manitu po polčase a potom šetrenie síl.

Reagovat
penepi

Manita je v preklade hádzaná?

Reagovat
blaugrana

Ty si zasa čo za fake?

Reagovat
penepi

Reagovat
vocasisko

ne vole, simulace

Reagovat
smazaný uživatel

ty na jedné straně nadáváš na ty, kdo kurví diskuse. A na druhé tady píšeš takovýhle srajdy.

Reagovat
Kenneth

vocasisko

14.01.2012 12:59

kéž by jste konečně za ten váš přehnaný optimismus zaplatili

Reagovat
blaugrana

Aký prehnaný optimizmus tam konkrétne vidíš? Píšem tam snáď, že je to tutové alebo niečo podobné? Nie, nepíšem. Len som napísal, čo by som chcel vidieť, tak si to zas nepretváraj do obrazu svojho.

Reagovat
smazaný uživatel

500. pre všetkých culés

Reagovat
vocasisko

i pro tebe, pane trenére

Reagovat
culé

Reagovat
vocasisko

ono je něco jinýho tipovat 5:0 doma s betisem, přičemž doma máme průměr přes 4 góly na zápas a tipovat vysoký výsledek na Mallorce, kde se prostě hraje špatně a vysoký výsledek je tam raritou

Reagovat
vocasisko

reakce na Kennetha

Reagovat
Kenneth

Hlavně že my máme venku slabej golovej průměr.

Reagovat
vocasisko

ale já tady nepsal o gólovým průměru, ale o tom, že jste hráli na Mallorce

Reagovat
Kenneth

"přičemž doma máme průměr přes 4 góly na zápas" .

A není to 5:0, ale 5:0 už do poločasu. Ale to je jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravděpodobná sestava barcy čítá jenom 10 lidí,to je chyba nebo záměr ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska dostane Betis ligovou lekci. Manita je dost pravděpodobná.

Reagovat
miky10

Atléti válec

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna jsem to zapnul. Opravdu hrají Atleti dobře, nebo si děláš prdel?

Reagovat
miky10

Opravdu, už to mohlo být 2:0 a nikdo by se nemohl divit, Adrián ale špatně řešil situaci, kdy šel sám na bránu a ještě přihrával obsazenýmu Falcaovi, pak měli šance i Diego a Falcao. Ponorka zatím vůbec neví.

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti fakt hrají dobře. V poli Ponorky mažou a jsou nebezpeční před bránou. Je to sice proti Ponorkám, které nejsou kdovíjakým měřítkem, ale i tam je to pokrok.

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi chuť a aktivita Juanfrana, ale u něj prostě chybí kvalita. A ta se ničím nenahradí.

Reagovat
miky10

Mně se hrozně líbí Diego, nevím o ničem, co by zatím dneska nevyřešil skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska čekám úsporný zápas. Pokud by se podařilo dát do půlky dva kousky, tak druhá půlka by mohla být jen procházkou. Ve středu nás čeká zápas na SB, kde bude mít Real o 24 hodin delší možnost přípravy. Na to je třeba zareagovat.

Tip: 2:0

Reagovat
RMCF

24 hodin navíc je super, ale zase ten zápas nás stal hodně sil, takže pokud by se vám povedlo dát gal nebo dva do pulky tak budete ve středu čerstvější...

Reagovat
smazaný uživatel

Falcaooo

Reagovat
smazaný uživatel

atletům narostly křídla po golu,dneska se mi líbí diego,adrian,juanfran

Reagovat
Kily

Depor míří tam, kde do snad drtivá většina z nás chce vidět

Reagovat
smazaný uživatel

To je předčasný. Segunda je neskutečně vyrovnaná.

Ale samozřejmě návrat Deporu podporuju všema čtyřma palcema.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to Atleti dlouhodobě postaví tak, jak to dnes vypadá, čili všechno na Falcaa, tak by to klapat mohlo. On ty svoje šance promění. Potřebuje jen, aby se k němu ty balony dostávaly.

Líbí se mi Adrián. Dře na Falcaa o celej hřebík.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak adrian už třikrát mohl zakončovat ale třikrát nahrál do loženky falcaovi,3. vyšla a vedení bylo na světe.

Reagovat
smazaný uživatel

Má to jistě v popisu práce. A plní to výborně. Falcaovi tam teď poskytují všichni servis.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale trochu bych to otočil. Ponorky jsou fakt marné. Nejhorší za poslední léta.

Reagovat
smazaný uživatel

když jsi vzpomenu na riquelmeho bandu a semifinale ligy mistru,takova nostalgie

Reagovat
smazaný uživatel

tak já hlavně vzpomínám na loňskou Ponorku. To bylo krásná pokoukáníčko. Vkládal jsem do nich obrovský naděje.

Reagovat
smazaný uživatel

přišla zranění ale takhle dolů že je to posadí sem nečekal horzně chybí rossiho goly.Vždyt to byl kurna vždycky tukec ala barca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak a pencle,rozebrali to jak lego

Reagovat
smazaný uživatel

aj jaj to mela byt jen standartka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mám dojem, že ten kontakt byl tak 15 cm před vápnem.

Reagovat
smazaný uživatel

ale v tomhle případě to měl sudí extrémně složité, protože Falcao doletěl opravdu hodně hluboko do vápna a vlastně sudí musel rozhodnout, kterej kontakt poslal Falcaa k zemi.

Ale chyba to jistojistě byla.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborne Atléti. Falcao

Reagovat
miky10

Neměla být

Reagovat
smazaný uživatel

zase ale adrian lopez ,druhá asistence

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Docela bych se vsadil, že dá Falcao hattrick a dost možná to budou všechny góly, co v tom zápase padnou.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ted bych se aj vsadil že to neskončí jen dva,jsou při chuti

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, neplánoval jsem na to koukat (OVM), ale musím. Zatím galapředstavení.

Reagovat
smazaný uživatel

Borja dneska taky nic moc, ale popravvdě moc nevím, co má vlastně hrát. Rozehrává akce, tahá akce a poslední 3 útoky hrál i nejvýše vysunutého Ponorkáře. Skoro ta hra vypadá, že hraje sám.

Reagovat
smazaný uživatel

jej škoda ted adrian,přeju mu gol zato nosení vody pro falcaa

Reagovat
smazaný uživatel

tak je vidět, že by se na zakončování měl vys-at. To makání na Radmila mu jde daleko líp.

Reagovat
smazaný uživatel

no mohlo to bejt 3+0 0+3

Reagovat
vocasisko

nedali náhodou Atleti gól z penalty?

Reagovat
smazaný uživatel

prihravka do vapna,kterou paradně prodloužil do loženky adrian na falcaa,bez něj by ten gol nebyl.Ber to jak chceš

Reagovat
smazaný uživatel

ta patička byla tak pěkná, že se prostě počítá jako asist.

Reagovat
vocasisko

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao si hraje na Messiho. Chjo.

Reagovat
smazaný uživatel

měl to vyřešit po svojem,nějaké to bodlo přes obránce,ale tohle mu fakt nevyšlo,chápu že je při chuti no

Reagovat
smazaný uživatel

přesně. Přitom tam stačilo to jen dloubnout na zadní tyč. Být v jeho situaci já ...

Reagovat
smazaný uživatel

seš takovej chladnokrevnej zabiják jo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Krásné foto..

Reagovat
smazaný uživatel

Borja, ačkoliv to je skvělej hráč, by potřeboval od trenéra seřvat a pár zápasů si nezahrát..

Reagovat
smazaný uživatel

naopak je Borja ten jediný, kdo tam hraje. Ono je to složitý. Neměl to komu dát.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to, kde se pohybuje a že absolutně nehraje svojí pozici, kterou by měl hrát..

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jde o to, co vlastně má hrát. On zvládne úplně všechno, takže nevíš, kde má být dneska. A jelikož okolo něj se ti hráči nehrají vůbec nic a nikde, tak to bere na sebe on. Za to bych ho určitě na lavku neposadil. Teda ne, když bych nechtěl dostat hrozitánskou dardu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť on posledních snad 20 minut hraje úplně na hrotu a ve středu zálohy tam není absolutně nikdo.. Tohle je jen voda na mlýn pro Atlety. Těch šancí ještě bude přibývat, jestli to s tím hroťákem Borja myslí vážně..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jeho výchozí postavení je DCM, ale prostě hraje i jiný posty. Kdyby hrál jen to svoje, tak se Villarreal nedostane vůbec k ničemu. Nilmar je ultratragický.

Reagovat
vocasisko

Nilmar je na hřišti?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný.. Teď to zkouší na křídle. Přitom je strašně vidět, že ve středu hřiště je ohromná díra.. Teď ta asistence na gól.. Přihrávka z prostoru, který má čistit DM a absolutně bez nátlaku.. Přihrával sám. Měl by ho trenér uklidnit.. Pak zkouší i hovadiny a ztrácí balony.

Reagovat
smazaný uživatel

ale vždyť tam Borja byl. Stál pár metrů od přihrávajícího (přiznám se, že nevím, kdo to dával)

Reagovat
smazaný uživatel

Podíváme se na záznam.. Já teda hned vykřik "a kde je kurva Borja?" , rozhodně jsem ho tam neviděl.. Ale i tak by to bylo jedno, těch situací kdy nebyl na svým místě a Atlétiko z toho mělo výhodu, bylo víc..

Reagovat
smazaný uživatel

koukni se, byl tam.

Reagovat
smazaný uživatel

přijde mi to od tebe peskování toho, kdo je nejvíc vidět, protože se o něco snaží. Ostatní se tam řídí heslem "kdo nic neudělá, nic nezku-ví" a mají klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Když se někdo snaží až moc, tak to pak může být kontraproduktivní.. Přijde mi to od něj strašně bez mozku, přitom zrovna on je ohromně inteligentní hráč.

Reagovat
miky10

Borja by si zasloužil krát s někým, kdo do toho umí kopnout...

Reagovat
smazaný uživatel

Borja stojí střídavě 3 - 5 metrů od míče a žlutou dostane Diego za zdržování. To je fakt šašek

Reagovat
smazaný uživatel

Popravdě vůbec nevím - je Juanfran ještě na place? Pokud jo, tak úplně neviditelný.

Reagovat
smazaný uživatel

diegoooooo

Reagovat
smazaný uživatel

nemela bejt reakce

Reagovat
smazaný uživatel

tohle se čeké od falcaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Falcaooo

Reagovat
smazaný uživatel

oni ten třetí kus asi nechtějí

Reagovat
vocasisko

ty vole, tak 5 gólovek během minuty

Reagovat
miky10

Villarreal teď šíleně zmatkuje, to je děs.

Reagovat
smazaný uživatel

nehralo sa finale Copa del Rey vo Valencii? Urcite nie na Santiago Bernabeu.

Reagovat
Kenneth

Dobře hrají, nebude to u nich prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak koriguju svůj koment z přestávky. Falcao svoje šance bude proměňovat, když bude chtít být Falcaem a nehrát si na Messiho. Teď vymýšlel dvakrát naprosto zbytečný kudrdlinky, který stejně neovládá.

Reagovat
vocasisko

Když vidím toho Joselu, neví někdo, jak je to přesně s těma dresama pro Primeru? já myslel, že to je do 25ti a 26 - 40 je pro mladíky a teď vidím, že Joselu má na zádech 41.

Reagovat
smazaný uživatel

Gooolasssssssssssssssssssoooooooooooooooo

Diegooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

pěkné,moc pěkné

Reagovat
vocasisko

DIego

Reagovat
miky10

Diegooo

Naprosto zaslouženej gól, je s Adriánem nejlepší na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že Juanfran na place ještě je, takže to byl půl hoďky úplně neviditelný.

Reagovat
smazaný uživatel

ta střela co šla těsně vedle pravé tyče byla jeho a následovala ty nužky...

Reagovat
smazaný uživatel

2,95 na to, že daj Atleti třetí kus. Děkuji.

Teď jsem to zkusil za 3,7, že ještě nemají dost. To už je riziko hodně velký.

Reagovat
miky10

Už nedaj.

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím, ale věřím, že Falcao má na hattrick žízeň.

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlouhých letech vidím hrát naše madridské bratry pěkný fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

bratry?

Reagovat
smazaný uživatel

provokuje. To je taková klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, bratry, stejně jako Getafe nebo Rayo, já to takhle ve Španělsku, respektive v Madridu, na rozdíl od Prahy, beru. Správný bratr navíc bodově druhému bratru pomůže, když je potřeba, v čemž je Atleti vskutku vzorný příbuzný

Reagovat
Kenneth

Reagovat
One-Real

Castilla další výhra. a vyjímečně bez červené.

Reagovat
vocasisko

takže v příštím roce další 2 "clasica" jako bonus, to bude produktivní rok

Reagovat
smazaný uživatel

oni se do Segundy nedostanou. Zase klasicky vyhoří.

Reagovat
penepi

Mladí to majú s psychikou veru ťažšie, ale keď pozerám na tabuľku, aspoň do toho 4. miesta by to mali dať s prehľadom.

Reagovat
smazaný uživatel

a potom KO.

Reagovat
penepi

Je prakticky jedno či su 1. alebo 4. Ale idú solídne, majú tam kvalitu, takže im verím aj do PO.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno to není, pokud se letos nezměnil systém baráže. První flek a stačí vyhrát jediný dvojzápas, to je obrovská šance.

Reagovat
vocasisko

ono se pak ještě hraje něco jako play off o postup

Reagovat
smazaný uživatel

Červená byla.

Reagovat
Losinho

Co vůbec provádí? Prasí, hádají se, proč tolik červených?

Reagovat
smazaný uživatel

Byla na druhé straně.

Reagovat
Losinho

Ale obecně mají hodně červených.

Reagovat
One-Real

já myslel na naší straně bez červené

Reagovat
smazaný uživatel

uuuuuuuuuuuuuuuu, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych vidět graf pohybu Valera dneska po hřišti. To by bylo ve stylu ode zdi ke zdi

Reagovat
X-bano-X

Dúfajme, že dnes to bude gólový koncert a pekné navnadenie na clasico. Musíme ísť postupne, zápas po zápase a uvidíme čo to dá. Vidím to zas na 3:4:3 aj keď to eliminuje Daniho kvality.

Reagovat
penepi

On sa tak či tak vysúva a vždy hrá v podstate ako krídlo, takže tam problém určite nebude. A celkovo, pokiaľ Betis nezahrá ako Sevilla, tak nemá nárok.

Reagovat
vocasisko

je tam docela velkej rozdíl mezi tím, když hraje Dani z obrany a nebo z útoku, z obrany jsou ty jeho náběhy mnohem nebezpečnější, protože když hraje útok, tak to prostě od něj každej čeká a není to tak neočekávaný

Reagovat
X-bano-X

Ako vidím pán je znalec

Reagovat
penepi

Dobre mudrlante. To sú odbornícke taktické rozbory a nie moje výmysly, takže znalec tu bude niekto iný.

Reagovat
X-bano-X

Ak sa niečomu nerozumiem, tak sa k tomu nevyjadrujem. Tu sa nehodnotí počet príspevkov ako u vás, tak si kľudne môžeš dať odpich. A áno samozrejme je jedno či Alves hrá na bekovi alebo v útoku a tým pádom je systém 4:3:3 a 3:4:3 úplne rovnaký. Nazdar.

Reagovat
vocasisko

Tak koukám na sestřih včerejšího zápasu Realu a to si snad dělal ten praporkáč prdel u toho neoffsidu Mallorky ne? toto si netroufne ani klubovej rozhodčí u nás ve čtverce.

Mimochodem, co Callejón, je to sympaťák ?

Reagovat
vocasisko

a Casillas se tam ještě vzteká, že si ten útočník dovolil dát regulerní gól

Reagovat
smazaný uživatel

Asi sa vztekal na bránenie tej situácie

Reagovat
vocasisko

no jasně

Reagovat
smazaný uživatel

Aha ty myslíš ten regulárne neuznaný

Reagovat
vocasisko

co to meleš?

Reagovat
smazaný uživatel

ach ocas ...

Reagovat
vocasisko

já jsem jednoznačně napsal o čem se bavím a ty se mě tu snažíš zesměšnit nějakým chabým překrucováním, přitom zesměšňuješ sám sebe

Reagovat
smazaný uživatel

určite ocas ..

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjadrenie "praporkáča" po zápase: " Dělal sem si prdel"

Reagovat
penepi

Načo to sem ťaháš??? Včera sa to tu riešili a si myslíš, že si vynašiel Ameriku teraz?

Reagovat
vocasisko

včera jsem tu nebyl... a navíc, takový věci je potřeba připomínat

Reagovat
penepi

Áno? Ale keď začne niekto pripomínať prešlapy rozhodcov pri Barcelone, tak už je blbec.

Reagovat
vocasisko

a v kterým zápase nám letos rozhodčí pomohl tak, jako Realu ve Valencii nebo včera?

Reagovat
penepi

Vo Valencii nám pomohol iba podľa zúfalých fans Farsy, ruka to nebola. To môžem tvrdiť, že vám pomohol so Sevillou len ste to nevyužili.

A keď nám pomohol včera, tak vám rovnako pomohol v Granade a teraz buď frajer.

A celkovo, keď nezaujatý človek povie, že mu je Barcelona nesympatická z dôvodu pretláčania rozhodcami, tak to je čo povedať. A tam vôbec nejde o ovplyvňovanie, na to máte moc dobrý tím, ale to, čo vám zapíska ako faul by súperovi v živote neodpískal.

Reagovat
vocasisko

tu ruku si neviděl nebo si ji nechtěl vidět?

Reagovat
penepi

Jo, píšeš iba to, čo ti sedí, nemá zmysel.

Reagovat
vocasisko

a odpovíš mi?

Reagovat
vocasisko

a odpovíš mi?

Reagovat
penepi

S tebou už nedebatujem. Ty si mi neodpovedal na pomoc v Granade, ktorá bola presne taká ako naša včera a nikto neplačkal tak ako vy. To mi stačí. Tu ruku si strč vieš kam, ďalšie zúfalé pokusy.

Reagovat
vocasisko

tak znova, tu ruku si neviděl nebo ji nechceš vidět?

jo a tady máš video, pro debily je to v tom videu zopakováno nejmíň 5x http://www.youtube.com/watch?v=PpYxxyYLg4Y

Reagovat
penepi

Jo vidím ako síce zdvihol ruku, ale lopta ho trafila do ramena. Takže to sú len dohady a nechci aby som aj ja začal vyťahovať, že Messi mohol byť proti nám vylúčený a pod.

Reagovat
vocasisko

bejt fanoušek madridu tak o (ne)vyloučených hráčích v Clasicách mlčím a jsem zavřenej ve sklepě.

Reagovat
penepi

Lenže nám ich narozdiel od FCB vylúčili ty mudrlant.

Reagovat
vocasisko

Reagovat
madridcan

ty riesis toto? Tak si prejdi diskusiu pod tym zapasom a mas tam cca 4 videa, ktore dokazuju,ze to ruka nebola. Nedavaj iba zaber, ktory sa ti hodi

Reagovat
vocasisko

a když koukám na ten údajnej Messiho zákrok na žlutou, tak to zase nic strašnýho nebylo, bylo jasně vidět, že chce hrát míč, bohužel se mu to nepovedlo a dokonce šlo vidět, že s tou nohou ještě stihl cuknout, aby Xabiho nedojel úplně. Jako první žlutá budíž, ale jako žlutá, která by znamenala vyloučení by byla hodně přísná.

Reagovat
Kily

těch záběrů na celou situaci je víc. Já už vycházím z toho posledního, co pak dával yarda s tím, že jsem to sečetl se záběrem ze shora, na němž je vidět, kam opravdu ten míč směřoval. Měl jsem dlouho za to, že nás tam rozhodčí obral (i když tohle slovo mi úplně nesedí, protože tam bylo dost těl a on to snad ani nemohl vidět), dneska už jsem poměrně přesvědčen o tom, že to penalta nebyla

Reagovat
Kily

symbióza, na základě debility těch druhých se mylně domníváte, že jste geniální. Poté, co rozhodčí foukne Barceloně spornou penaltu, naběhnou fanoušci Realu s brečením a jejich oponenti celý incident na hřišti přehlížení, případně to neřeší, jelikož těm druhým se taky pomáhá. Mallorce se odmává nesmyslný ofsajd, brečet začnou fanoušci Barcelony, kteří začnou ukazovat, že jsou naprosto stejní a naprosto stejně jako ti druzí se pak chovají i internetoví rowdies Realu, jste naprosto stejní a nemáte si vůbec co vyčítat

Reagovat
madridcan

ale keby sa scitali vsetky chyby, tak vyjde, ze Real bol poskodeny a uprednostneny uplne rovnako Kolkokrat nam bol odpiskany neexistujuci ofsajd a kolkokrat nasim superom. Kolkokrat sme doshravali nezasluzene desiati a kolkokrat sme mali dohravat zasluzene desiati. Kolkokrat superi nezasluzene dohravali v plnom pocte a kolkokrat nezasluzene nedohravali To,ze mala mat vcera Mallorca vyluceneho hraca po druhej zltej samozrejme nikto nevidi,vidi sa len ofsajd-neofsajd

Reagovat
Kily

no však já nikde netvrdím, že vás nepoškozují, i když rozhodčí samozřejmě poškozují i ty druhé. My na tom letos vydělali, místo penalty a druhé žluté po faulu Ramiho se kopalo od naší brány a díky tomu jsme nakonec uhráli cenný bodík. Cendros klidně redku dostat mohl a spíš měl, každopádně jde o to, že je to prohřešek podle toho, komu se to zrovna stane, v tu chvíli se hromada lidí seběhne a chová se tak, jak se chová

Reagovat
X-bano-X

To je ale trošku mylná predstava. Ty miešaš spolu kartové fauly s chybnými verdiktmi rozhodcu. Ja som si nevšimol aby proti vám niekto kopal penaltu po tom čo padol mimo vápna...teda ani som si nevšimol aby proti vám niekto kopal penaltu

Spájaš spolu krivdy, ktoré sa stali za rozhodnutého stavu s krivdami na ktorých sa láme zápas. Ak by to postranný nemávol je to 2:0, si si 100% istý že by ste za 30 minút dali 3 góly? Ja si to teda nemyslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nemůžeš vědět, že by to byl 100% gol, kdyby to neodmával

Reagovat
madridcan

ano,ale napriklad v tom zapase co spominas mimo vapno, tak mal byt vyluceny Miguel Torres uz v prvom polcase,lebo odzadu zobral tusim Kaka a plus to bola brejkova situacia...No a tu si vazne myslis,ze by sme tie goly nedali aj bez tej penalty najma ked sme hrali uz proti aj tak zufalemu Getafe(ktore by tym padom hralo s 10),ktore nevedelo kde ma skocit? Dalej hned v prvom kole mala zaragoza v pokutovom roku a tiez sme nekopali penaltu. V Malage za stavu 0:0 bol vysunuty Ronaldo,ktory vybiehal zpoza obrancu a tiez mu bol odpiskany ofsajd V Santanderi,kde sme stratili body, sa to stalo rovno dvakrat Ale ako pise kolega nadomnou tiez nemozem vediet ci by to boli goly ako nemozes vediet ci to vcera bol gol,kedze uz nehrali ani obrancovia ani Iker

Reagovat
X-bano-X

Poviem to tak, že je zbytočné spomínať zápas v ktorom ste aj napriek nepriazni rozhodcu uspeli, pretože by to na výsledku nezmenilo prakticky nič.

Poviem to inak, vo Valencii rozhodca situáciu s "rukou" jasne nevidel a rozhodol sa že nebola. V Getafe zákrok jasne nevidel a rozhodol sa že bol vo vápne. Včera na konci tu strelu na Ramosa nemal šancu vidieť dobre a rozhodol sa že to ruka nebola, o offside sa snáď nemá cenu baviť. Ide mi primárne o to, že či už to rozhodca videl, alebo nevidel pri zákrokoch ktoré mohli mať veľký vplyv na výsledok zápasu sa rozhodol uprednostniť Real pred súperom.

A k tomu offside - najbližší obranca hral až do konca, jedine Ramos prestal bežať a to bol cca 10 metrov za hráčom a samozrejme Iker na strelu nereagoval, čo je taká jediná berlička ktorej sa dá chytiť resp. Brankár stojaci na hranici vápna vs útočník bežiaci sólo od polky.

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se znova na to video. Pepe zadřel a dostal se tak metr za něho + Iker, který by chytal a rozhodně to není situace, ze které by byl 100%gol. Navíc, kdoví jak by to ten hráč řešil, kdyby to rozhodči neodpískal. Třeba by se snažil Ikera obejít, v té chvíli by ho měl Pepe.

Reagovat
X-bano-X

To je samozrejme pravda a na 100% sa to už nikto nedozvie.

Reagovat
madridcan

ale zas na strane druhej vzdy rozhodol spravne(myslim penaltove incidenty-okrem Getafe samozrejme) a ruku na srdce proti Realu(alebo inym velkym timom) prakticky v poslednej minute odspikat penaltu, kde si rozhodca nieje isty? To sa nestava casto. A hlavne je tam aj faktor Jose, ktory svojim castym utocenim na rozhodcu ich dostava pod tlak a rozhodca to neodpiska,aby bol senor Jose spokojny aspon raz Ale ako hovorim,az na Getafe neboli nikde chyby, takze esteze tak

Reagovat
madridcan

Premyslal som nad najblizsim Clasicom. Pohar je v mojom osobnom rebricku po minulom roku az na poslednom mieste. Minuly rok sme konecne po dlhej predlhej dobe zlomili prekliatie v Copa del Rey a ja osobne si nepotrpim nato,aby sme to hned o rok obhajili. Samozrejme je to Clasico, ale po dlhej dobe pojdem donho bez vacsich emocii...

Plusy-Usetrime viac sil na ligu a ligu majstrov(ktore by mali byt prioritou)

Minusy-Je to predsa len Clasico a kto vyhra tento dvojzapas, tak na 80% vyhra Copa del Rey

Liga by mala byt priorita, ale bohuzial v takychto zapasoch ide dopredu sukromna vojna pána Mourinha...........takze necham sa prekvapit.

Reagovat
Kily

já to vidím tak, že v tuhle chvíli jste vzhledem k podobě tabulky pro CdR ve výhodě, jelikož si v lize můžete dovolit něco ztratit a pořád to budete mít ve svých rukou, zatímco pro Barcelonu už každá další ztráta může být smrtelná, ve středu tak budete moct "omluvitelně" nasadit víc hráčů ze základu. Navíc čtvrtfinálové Clasico je lepší než semifinálové, jelikož tou dobou by se to míchalo i s Ligou mistrů a prostě je to proti Barceloně, tady moc šetření nečekám

Reagovat
penepi

Ale vy to na nás jednoducho viete, alebo my to nevieme na vás? Nič si nesľubujem, ani nič neočakávam, aj preto trochu dúfam, že naši budú hrať preto uvoľnene a možno sa už poučili. Aj tak ste vo vzájomných zápasoch favoritom.

Reagovat
Kily

ehm, tohle si prostě neodpustím - další potvrzení toho, že kdo nemusí Real, je automaticky fanouškem Barcelony, kterou já mám jenom o něco málo radši (stejný vztah jako u nás Sparta vs. Slavia) jinak Barcelona je pro mě favoritem toho poháru, ale jenom v případě, že do toho půjde naplno, mix hráčů základu s náhradníky by se mohl se zlou potázat, proto čekám, že Guardiola nasadí základ a stejně pak bude moci kontrovat Mourinho

Reagovat
penepi

Tak ja som to nemyslel nijak zle predsa, len som si proste myslel, že im fandíš. A komu teda fandíš? :)

Reagovat
Kily

Valencia, až pak se všemi poctami odejde Wenger, začne mi znovu být maximálně sympatický Arsenal, v jehož případě moje láska poslední rok obrovsky zrezavěla

Reagovat
penepi

S Arsenalom som na tom rovnako, dokonca som tam bol na zápase http://www.eurofotbal.cz/premier-league/2006-2007/reportaz/arsenal-fc-bolton-wanderers-126605/

Reagovat
Kily

dobrá práce dostat se tam na zápas, ve kterém se trefil Rosa já začal cestovat loni v srpnu, už jsem se podíval na pět posvátných míst a v únoru sfouknu další dvě ve Vestfálsku, Emirates mám pak v plánu co nejdříve navštívit taky

Reagovat
One-Real

casem musime naplanovat ve stejne sestave jak v lete vylet na SB az budou zdroje

Reagovat
Kily

já se bojím, že letos to bude finančně náročnější, než loni, no uvidíme. Já měl a pořád ještě mám v hlavě ideální plán, kdy by Barcelona znovu vyhrála titul, na neděli se letělo na Supercopu do Madridu, pak vlakem do Barcelony, ubytovat se v hotelu, do odvety prohlídka města, pak další dny znovu prohlídka města, o víkendu v sobotu na Espanyol - Valencia, v neděli na Barcelona - Atlético a za dalších pár dní, až bych se dojel podívat i o nějaký ten kilymetr níž, pěkně domů

Reagovat
One-Real

hmmm tak to abych si vsadil spanelskyho experta a vyhral ho, abych tenhle trip financne zvladl

Reagovat
Kily

to já do toho asi taky nepůjdu, jednak to začíná vážně nabourávat současná podoba tabulky, druhak by to opravdu vyšlo na hodně velké peníze a pak jsem zatím nenašel nikoho, kdo by do toho šel, takže to ořežu jenom na Supercopu v Madridu a Barcelonu s Valencií si prohlédnu jindy při jiné příležitosti

Reagovat
Kily

pokročil jsi nějak s tím Gelsenkirchenem?

Reagovat
penepi

To je paráda. Ja sa už dlhšie chystám do Alianz Areny, ale nejak mi to nevyšlo doteraz. Potom je tu ešte Wembley. Zhodou okolností som bol minulý rok v Londýne keď hrali so Švajčiarmi, ale na zápas sa mi nepodarilo dostať. Na oboch štadiónoch sa hrajú najbližšie finále Ligy Majstrov, tak ma láka to, ale to býva väčšinou pretaktizovaný futbal, tak skôr nie. No a najväčším snom pochopiteľne Bernabéu a s ním aj Donbass arena, do ktorej som zamilovaný.

Reagovat
Kily

na obou stadionech jsem loni byl

Reagovat
stas87

AA je nadherna ale rataj s tym ze si poriadne zaslapes aby si sa tam dostal

Reagovat
madridcan

Ja ocakavam u nich iba zmenu v brane mozno...

Reagovat
vocasisko

Pinto bude chytat na 100%.

Reagovat
Kily

souhlas, jinak podle mě nic, pokud samozřejmě někdo nebude mít čerstvě nějaké zdravotní problémy. Je to Clásico, prohrát nebude chtít nikdo

Reagovat
Jerichoo

Ja som snaď viac zvedavý na to čo predvedie Ronaldo ako na konečný výsledok. Prial by som mu aspoň gól + dobrý výkon, nech sa dostane do formy a uzmiery s fanúšikmi, lebo to môžem začať pôsobiť veľmi škodlivo.

Reagovat
madridcan

robi sa z toho vacsia bublina ako je podla mna

Reagovat
RMCF

Jako taky bych řekl, že je to v podstatě jedno jestli postoupíme, ani by mě nějak extremně nevadilo, ale jde o psychiku, pokud zas prohrajem, tak se náš komplex Barcelona ještě prohloubí.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi o postup až zas tak nejde. Ale hlavně hrát doma svůj krásnej fotbal a přinejlepšim jakkoliv vyhrát, jestli se tohle povede, tak mi bude jedno, jestli nakonec nepostoupime. Hlavne 2x neprohrat.. to by byla fakt demence, ale el clasica v posledni dobe tak trochu ztracej na jedinecnosti, to me sere.

Reagovat
vocasisko

vau, další zajimavej názor, clasica ztrácejí na jedinečnosti kvůli tomu, že se v nich Realu dlouhodobě nedaří, jsem vědavej s čím příjdeš dál

Reagovat
penepi

Zas tvoje úchvatné domýšľanie. Hlavne, že som aj zo strany FCB fans čítal rovnaké názory. Ide o to, že ich je v poslednej dobe príliš veľa, to ti asi nenapadlo, však?

Reagovat
Kily

možná že když za vším nebudeš tradičně hledat to, co za tím vším neustále hledáš, tak ten příspěvek pochopíš tak, že ztráta jedinečnosti je dána šesti až osmi vzájemnými zápasy do roka

Reagovat
One-Real

Co to meles? Vzdyt to nikde nenapsal. Napsal akorat ze ztracej na jedinecnosti a troufam si tvrdit, ze myslel kvuli jejich casty opakotelnosti.

Reagovat
vocasisko

Co to melu? Vždyť je očividně vidět, že se snaží snížit hodnotu toho utkání jen kvůli tomu, že se v něm Realu nedaří. Přitom to vždy bylo, je a bude největší fotbalový útkání na světě.

Reagovat
penepi

Zas iba tvoje primitívne rozmýšľanie, to čo tým myslí si si asi vydedukoval sám. S poslednou vetou nejde nesúhlasiť, no to sa nevylučuje s tým, že tie zápasy strácajú na tradičnosti ich kvantitou.

Reagovat
One-Real

Kdybys nebyl slepy, tak si vsimnes ze nejenom ja to pochopil, tak jak jsem to pochopil. A stejne to vzal i Kily, kterej neni fanda Realu, takze v tom budes nejspis sam. Samozrejme ze jde o castou opakovatelnost, Clasico trochu ztratilo na jedinecnosti tim ze je nekolikrat do roka. Minuly rok 5x, letos uz poctvrte.

Reagovat
Mercury

Nepřeháněj.

Reagovat
Infi

Ach vocasi vocasi..

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslim, že to tady všichni až na tebe pochopili přesně tak, jak jsem to myslel

Reagovat
madridcan

dilino

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelné. tady vážně člověk nemůže napsat ani svůj názor, protože někteří zkrátká ví líp než já i to, jaké jídlo mám nejradší

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si vážně debil, nic jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

666. Pro Mourinha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

R.I.P Miljan Miljanic

Reagovat
One-Real

700. pro Pipitu za vcerejsek

Reagovat
smazaný uživatel

doufam, ze se na ty fotce poblije..

Reagovat
Kily

koukám, že na Osasunu doma proti Racingu je kurz pohybující se okolo dvou, to snad nebude chyba nevsadit to ani v případě, že Osasuna nevyhraje. Jsou na ní pěkné kurzy jako byly po nepovedeném úvodu sezony třeba na Inter

Reagovat
madridcan

pozeral som na ten zapas,plus Kosice-Slovan jednotku a Lev zas utre usta doma podla mna

Reagovat
smazaný uživatel

v tipsportu byl přesně 2. a já to nestihl. byl sem tam 2 minuty po 16h.....

Reagovat
Kily

hmm a zase jsem se nepoučil a byl za svou opovážlivost potrestán

Reagovat
Infi

FC Barcelona's last 7 games at Camp Nou: 4-0, 9-0, 4-0, 5-0, 4-0, 4-0, 5-0

Tak snad to bude dobré utkání se spoustou branek (v síti Betisu)

Doufám, že i když dáme 2 rychlé góly, že se automaticky nepřepnem na údržbu(jak tady někdo psal). Ano, je třeba šetřit síly, ale né hned údržbou.

Jo a snad se Messi trefí 2-3x

Reagovat
Mercury

To jsou opravdu šílená čísla. Snad bude nastolený trend pokračovat. Že se trefí Leo, v to docela věřím, doma mu to pálí, navíc před utkáním má bát prezentace Zlatého míče. Očekávám dnes klidný průběh, vítězství tak o tři branky a hlavně doufám, že se nikdo nezraní. Visca el Barca!

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli teď začnou zase s tou údržbou, tak jim normálně přestávám přát.. To už je fakt na přesdržku totiž.

Reagovat
Infi

Stejně jim přát nepřestaneš, protože tam hraje legenda Ale jinak máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Budu přát jen Donovi Ten totiž jedinej tu údržbu nehraje a v každým zápase exceluje.

Reagovat
Infi

No, daří se mu

Reagovat
smazaný uživatel

Je to borec.. Poslední kapka bude, když dneska ani nebude hrát.

Reagovat
Infi

Tak kdo ví, co tam Pep vymyslí za rošády, ale upřímně bych se tomu ani nedivil

Reagovat
smazaný uživatel

Nedráždi mě..

Reagovat
Infi

Ale ne, snad bude hrát, celkem se na něj těším

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Osasuna zabrat

Reagovat
Rssa

Tak dneska doma s Betisem to zas bude asi 343...chápu, doma to je logické, ale snad se Pepek vrátí co nejdříve k osvědčenějšímu a lepšímu 433

Reagovat
Mercury

Myslím, že hned ve středu. Pokud počítám Daniho jako primárně jako obránce.

Reagovat
Rssa

Snad.

Reagovat
Mercury

OT: kdo se dívá na házenou..předbíhá se komentář na čt4 jenom mě nebo je problem na jejich straně? je to poněkud nepříjemné..

Reagovat
C0br

Kolik barca vede?

Reagovat
madridcan

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Infi

Já úplně čekal který kokot se ozve v tomhle duchu

Reagovat
C0br

suchare

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
madridcan

necakaj,ze po tomto videu to bude 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
culé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mercury

skvělý zápas, parádní drama, výhra o to cennější, že byla nad Německem a v úvodním zápase...paráda! na rádoby vtipálky nereaguju :)

Reagovat
Al Capone

jak jsem to tady začal pročítat tak jsem radši rychle skončil..."překvapivě" mi zase stačilo vidět příspěvky vocáska

Reagovat
Mercury

No ty se ve zdejších diskuzích projevuješ jako minimálně stejný vocas.

Reagovat
Al Capone

Reagovat
Infi

semtam světlejší chvilka, ale nic převratného

Reagovat
miky10

Koho tipujete na góly?

Reagovat
Losinho

Iniesta, Cesc, 2x Messi

Reagovat
miky10

Přemýšlím, jestli k Messimu dát Alexise, Cesca nebo Iniestu.

Reagovat
Losinho

Třeba všechny.

Reagovat
miky10

I to mě napadlo, ale nevím...

Reagovat
Losinho

Tak Alexis je 50 na 50, jde o to, jestli bude zase pálit. U zbytku nikdy nevíš, ale Cesc je asi nejpravděpodobnější podle mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Leo sa nestráni kritiky na svoju adresu: "Či posledné derby bolo najhorším zápasom v sezóne? Tak áno. Je zrejmé, že som nebol v najlepšej forme. Nie som robot a niekedy sa mi pritrafí výpadok formy. Viem však, že nemám ani najmenšie právo na odpočinok a musím aj naďalej tvrdo pracovať," týmito slovami Messiho ukončil rozhovor a ukázal prečo je najlepším hráčom na svete.

Dnes od neho čakám výkon a minimálne hattrik

Reagovat
smazaný uživatel

Leo je prostě frajer.

Reagovat
smazaný uživatel

Vicky - Alves, Puyol, Pique, Abidal - Xavi, Sergio, Iniesta - Alexis, Messi, Cesc

Reagovat
miky10

Nejsilnější možná

Reagovat
smazaný uživatel

čo je podľa teba pravdepodobnejšie, Messi 2+ alebo hcp 0:2 na Barcu.

Reagovat
miky10

Pokud vyjde jedno z toho, tak vyjde oboje. Dal bych to, co má větší kurz. Ale přecejen o něco jistější by asi měl být ten handicap.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý kurz je aj jednotka na Barcu po prvých 30 minútach, 1,6.

Reagovat
miky10

Na to jsem taky koukal a mám to vsazený

Reagovat
Rssa

Nechci nějak rýpat, ale jak je možné, že můžeš vsázet?

Reagovat
miky10

Já ne.

Reagovat
Rssa

Tak kdo?

Reagovat
miky10

Nikdo.

Reagovat
miky10

Alexis, nebo Cesc?

Reagovat
smazaný uživatel

skôr Cesc

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně Cesc. Já ho na tiket dám.

Reagovat
Losinho

Handicap jsem měl, ale tiket už je stejnak mrtvej.

Reagovat
Rssa

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

horsi sudi nez v PD snad nikde nejsou

Gijon gol z jasnyho offsideu

Reagovat
smazaný uživatel

Valdés; Puyol, Mascherano, Abidal; Sergio, Xavi, Iniesta, Cesc; Cuenca, Messi, Alexis

Takže toto je oficiálna

Reagovat
culé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
culé

Druhý vyhráva

Reagovat
smazaný uživatel

bez alvese? no to bude zajímavý, Cuenca dostává hodně prostoru

Reagovat
vocasisko

Alvés měl nějaký zdravotní problémy, tak to asi Pep nechce riskovat, kdyby chyběl na Clasico, tak by to byl větší průser.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jo, myslím si, že dnes Alves moc chybět nebude

Reagovat
miky10

Cuenca Nevidím na něm nic výjimečnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

minule tahle supernaskillovaná sestava zahrála dost zle. Uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

sákra, tohle patřilo níž na culého

Reagovat
culé

Valdés; Puyol, Mascherano, Abidal; Sergio, Xavi, Iniesta, Cesc; Cuenca, Messi, Alexis.

Reagovat
Kenneth

Betis podme na remízku!!!

Reagovat
culé

Proti Realu môžu aj na výhru

Reagovat
smazaný uživatel

Taky čumím že bez daniho ale měl nějaké zdravotní problémy ne ? ..jinak tohle je ofensivní masakr,sem zvědavej jetsli nebudeme propadat,snad ne !!

Reagovat
smazaný uživatel

tip: držení míče 76% - 24 %

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřeháněj.

75 na 25.

Reagovat
smazaný uživatel

800. pre dnešnú manitu

Reagovat
miky10

800. pro 8:0

Reagovat
Losinho

Vy jste nenažranci.

Reagovat
miky10

"Nejsme".

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

já budu spokojen s dvougólovou výhrou a ušetřenými silami na středu. Ale jo, za 8:0 bych se nezlobil ...

Reagovat
smazaný uživatel

dvojgólovou výhrou by som bol riadne nasratý

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

tohle nemám rád a to tak, že vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám vsadený handicap 0:2, to je ten hlavný dôvod

Reagovat
smazaný uživatel

jo, tak to jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
culé

Verím, že po nie dobre zvládnutom zápase s Espanyolom sa im bude chcieť znovu potešiť všetkých culés

Reagovat
One-Real

Cesc +1,5 za kurz 4,6 hmm

Reagovat
One-Real

gólů

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ale to mi nepřijde jako extrovní kurz.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt bys na to vsadil a pak mu fandil?

Reagovat
smazaný uživatel

Mám dojem, že Nykodým buď zkejsl v koloně a přišel na poslední chvíli, nebo tam se zvukařkou hrají na kamenný ksichty.

Reagovat
miky10

Nebyl tam Emery?

Reagovat
smazaný uživatel

leo messi golden ball

Reagovat
miky10

Meeeeeeeeeeeeeeeeeessi, Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeessi!!!

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

a jedem Malaga, jeste jeden !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Domácí neprůstřelnost byla ohrožena.

Reagovat
smazaný uživatel

začiatok zápasu ako v Osasune

Reagovat
Mercury

pekne Vicky...obrana zatim dost ospala :)

Reagovat
smazaný uživatel

xaviiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
miky10

Sakra, to měl dát už Cesc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

měl, no

Reagovat
JacoBee

XAVITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
JacoBee

A ta sanchézova

Reagovat
smazaný uživatel

GOLASSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Xaviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Hernandééééééééééééééééz

Reagovat
smazaný uživatel

Golaaaaaaaaasoooooo

Reagovat
vocasisko

gooooooooooooool

Reagovat
Infi

Má někdo dobrý stream?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Infi

Už jsem našel, ale dík

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně půl gólu bych připsal Alexisovi. To byla průnikovka

Reagovat
JacoBee

GOLASOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

DOMA JE TO JINÁ KÁVA

Reagovat
miky10

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessi.

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis zatim kraaasne prihravky...

Reagovat
smazaný uživatel

leoooooooo nadhera to je prioduktivitaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLASSSSSSSSSSSSSSSSSSSOOOOOOOOOOO

Lionellllllllllllllllllllllll Messssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
JacoBee

Kéž by to takhle šlo i venku co

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Golaaaaaaaaaaaasoooooooooooooo

Reagovat
Rssa

Začátek jak s Espanyolem...

Xavi

Nějaký dobrý přenos??

Reagovat
Footballer

Např. zde http://veetle.com/index.php/channel/view#4ed1bc60c6770

Na veetle.com jich je spousta

Reagovat
Mercury

To je efektivita! Skvělé Alexisovy pasy!

Reagovat
Losinho

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

A zase minimálně půl gólu Alexise.

Reagovat
smazaný uživatel

3/4..

Reagovat
vocasisko

goooooooooooooooooooool btw, Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

Výborne Alexis oba góly idú na neho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

A Leo

Reagovat
Kenneth

Sranda liga.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
JacoBee

To jo no když se pískaj vymyšlené ofsajdy že.

Reagovat
Kenneth

Je to hrůza no, Sergio mohl mít další gol.

Reagovat
smazaný uživatel

a ty opravdové (Ramos) se zase pouštějí ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Alexis zatím

Reagovat
smazaný uživatel

má někdo link na sopcast??? já mam ten můj najetý na 100 ale černá obrazovka...

Reagovat
smazaný uživatel

co to Legenda vymýšlel?

Reagovat
smazaný uživatel

Hodíte mi někdo nesekající se link?

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/111686

Reagovat
smazaný uživatel

sopcast mi nefunguje..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si poraď sám http://www.streamhunter.tv/

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

ALEXIS

Reagovat
JacoBee

A jak je messi energickej..schválně ho sledujte jak si tam furt nabíhá ukazuje si atd...ale venku nic..

Reagovat
DreamTeam

nenene.. venku dela svoji pritomnosti prostor zbytku tymu..

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta kraaasne zkusil..

Reagovat
Mercury

Messi je s tim balonem u nohy neskutečně rychlý. Toho bych nechytl.

Reagovat
miky10

Jaká změna. Deset minut se k ničemu nedostali, ale pak najednou zlom a neuvěřitelnej válec.

Jinak Iniesta jako proč nevystřelil? To je jeho velkej problém.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda andresi to mohlo vyjiit

Reagovat
vocasisko

Iniesta je fakt legenda, když může ve vápně zkusit narvat balón tak nesmyslně kličkuje a pak zkouší dát gól z půlky .

Reagovat
Mercury

Je prostě vyjímečný.

Reagovat
smazaný uživatel

za to, co dělal v tý šanci, bych ho vytahal za uši.

Reagovat
mike.84

ten nikoTýn to je fakt dement... hraje se na jednu branku a on řekne nadherná podívaná... a vůbec proč by měli prodávat Villu proboha. těmi odborníky asi myslel sebe na hajzlu jak přemyšlí o jeho milované barce

Reagovat
smazaný uživatel

ten rozhodčí se tam pěkně plete

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je krása.. Jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

šatřit síly

Reagovat
smazaný uživatel

e

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chápu, ale nemůžu souhlasit

Reagovat
smazaný uživatel

dneska z toho mám dobrej pocit ,i když betis není neškodnej,právě naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Kde byl Xavi???

Reagovat
Losinho

Ouu teď krásně Betis...

Reagovat
miky10

Cuenca je na hřišti?

Reagovat
smazaný uživatel

Cela ta lajna je mrtvá

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc už 3 špatné kolmice. Trefí to dneska?

Reagovat
Infi

Abidal zraje jak víno, to není možné

Reagovat
Rssa

Spíš začíná kvasit...

Reagovat
smazaný uživatel

Bojane, za 1,8, že dá Barca třetího do půlky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

První ligový gól doma. Vcelku paradox, že zrovna s Betisem.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana se moc nenatrénovala..

Reagovat
smazaný uživatel

já to přikládám na vrub systému. Při čtyřech obráncích se takovýhle bordel nestává.

Reagovat
smazaný uživatel

No.. Když se na to teď dívám, tak v dobrým rozpoložení máte 4 obránce a 5 záložníků za míčem.. To není zase tak moc systémem, spíš nesehraností a špatný odhadem.. Navíc Abidalovi dnes překáží balon.

Reagovat
Rssa

Je to i systémem. Už jsem ti to říkal minule, 343 je dost ošemetný systém a já bych ho Pepkovi zakázal....

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana je příšerná i při standardkách.. Prostě jste jí zapomněli trénovat, tak to neházej na systém

Reagovat
Rssa

Je to systémem, který naši útočné hře dodává nejistotu vzadu. Standartky nestandartky. Okamžitě přěchod na 433.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, máš pravdu.. Systémem to je taky hodně

Reagovat
Rssa

Prostě na tak útočném a hlavně statickém systému se nedá založit sezóna, jak píše dole Tavo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybyste hráli jako těch dvacet minut po první brance, tak by vás tuhle sezonu neměl ani kdo porazit.. Jenže se zdá, že chybí motivace.

Reagovat
Rssa

Jenže ta hra v těch 15-20 minutách nebyla taková kvůli systému, ale kvůli momentálnímu zmatku Betisu, rozhození z branky, rozklepání se. Toto opravdu je způsobeno systémem.

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

přesně. Zakázat mu to.

Reagovat
smazaný uživatel

A bez řečí

Reagovat
Infi

To je škodyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy............. Masch se tam zapomněl?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Reagovat
Rssa

Spíš začíná kvasit...

Reagovat
Rssa

jinde

Reagovat
vocasisko

proboha

Reagovat
Rssa

Zasloužená facka.

Reagovat
smazaný uživatel

trochu mi to kazí plány

Reagovat
smazaný uživatel

Betis jeste vyrovna

Reagovat
Jerichoo

to asi ne ale

Reagovat
smazaný uživatel

Směrem dozadu je hra Barcelony jeden velký chaos. Být Betis potentnější, tak mohli už skórovat klidně 3x.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Mash se tam nestihnul vysunout.

Reagovat
smazaný uživatel

4-3-3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

valdésovi se to jako nemůže moc vyčítat, ale kdyby se mu vrhl pod nohy tak to musí mít. zastavil se

Reagovat
smazaný uživatel

v jaké situaci?

Reagovat
smazaný uživatel

v té gólové

Reagovat
Infi

hm nejspíš nechtěl riskovat penaltu

Reagovat
vocasisko

tam hlavně je nepochopitelný, jak může zůstat na malým vápně volnej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes, takovej sasek v ty brane a to ma byt jeden z nejlepsich spanelskych golmanu

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta to musí zachraňovat zase

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nemůžu pomoct, ale to 3-4-3 nám víc bere než dává. Hra po lajně je hrozná, křídla jsou odříznutý od zbytku týmu a tím pádem jsou ze hry. Alexis sice dneska dvě asistence, ale jen kvůli tomu, že se stáhl ke středu a měl čas čekat, až mu tam naběhnou spoluhráči. Jinak je i s Cuencou zabitej. Když mu přijde míč, tak tam nemá prostor ani nemá rychlost, nemá komu a nemá ani kam. To je prostě špatně. Všechno řešíme jen vynikající dlouholetou souhrou a individuální technickou kvalitou, jinak je ten systém hroznej. Chci zpátky 4-3-3 nebo i tu modifikaci 4-3-1-2.

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Absolútne žiadna prevaha

Reagovat
smazaný uživatel

jj, je to špatné

Reagovat
smazaný uživatel

Betis Sevilla go go go

Reagovat
smazaný uživatel

zas mu dal žltú za takú kokotinu

Reagovat
smazaný uživatel

Messi už druhá žlutá za ruku. A obě neměly být.

Reagovat
smazaný uživatel

dle mého minule ano, teď ne

Reagovat
Al Capone

pro Mesouška svatouška nikdy, že...

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle byla jasná..

Reagovat
Jerichoo

Messi rukami nehrá a keď náhodou, tak neúmyselne!

http://www.youtube.com/watch?v=l_eY70WQPUg

Reagovat
vocasisko

ty vole, vytahovat teď 5 let starou záležitost

Reagovat
Jerichoo

tak to ti pripomeniem niekedy

Reagovat
vocasisko

ty vole žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

Messi si zase hraje na Maradonu..

Reagovat
Jerichoo

Vy ste blázni, alebo nepoznáte pravidlá, za úmyselnú ruku sa žltá dáva

Reagovat
Rssa

Toto ale není úmyslná ruka, to je snaha zpracovat si míč na hruď, zcela normální pokus o hru. Za toto se žlutá dávat nemá.

Reagovat
Jerichoo

nebola úmyselná? to nemôžeš myslieť vážne, že to asi zle odhadol je pravda ale to nič nemení na tom, že tam tu ruku proste dal

Reagovat
Rssa

Nebyla úmyslná. A myslím to vážně. To byl pokus zpracovat míč na hruď, který jinak provést nelze. Že to špatně odhadl je věc druhá. Navíc byla to horní část ruky u ramena a to rozhodčí většinou tolerují.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se přece nemůže tolerovat, hráč je za svojí ruku zodpovědný a pravdou je, že i po té ruce chtěl hrát, takže rozhodčí neměl na vybranou.. Prostě pro rozhodčího úmyslná ruka. Naprosto objektivně.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Rssa

Chápal bych ruku pod loktem, ale ten míč si zpracovával rukou/ramenem, navíc ve vzduchu. 'Normální zpracování míče, které nevyšlo jeho špatným odhadem, ne úmyslná hra rukou (úmyslnou jako třeba Suaréz)

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se na to ještě jednou.. Tu ruku mu to trefilo hodně do strany, někam k lokti.

Reagovat
Jerichoo

'Normální zpracování míče, které nevyšlo jeho špatným odhadem, ne úmyslná hra rukou"

Odkial berieš tú istotu nerozumiem

Reagovat
Jerichoo

A ked dal ten gól rukou to bol tiež pokus o hlavičku ale neodhadol to, ja nechápem stále prečo by nemal dostať žltú

Reagovat
Rssa

V této situaci dneska odpískat normálně ruku, ale ne za žlutou kartu.

Reagovat
Jerichoo

momentálne sa dáva, žltá skoro za každú ruku. Ty mu do hlavy nevidíš tak nevieš aký mal úmysel, tú ruku tam proste dal. jasná žltá

Reagovat
vocasisko

jaká úmyslná ruka? chtěl si to nechat spadnout na prsa, ale neodhadl to a spadlo mu to na ruku

Reagovat
Jerichoo

tá ruka v minulom zápase na kartu určite nebola, ale táto proste bola. Neuveritelné, že to spochybňujete vážne

Reagovat
smazaný uživatel

Barca se divala na vcerejsi vykon Realu a chce mu konkurovat

Reagovat
smazaný uživatel

Po prvním góle Barcy nádherná čtvrthodinka.. Jinak je to dost na nic. Křídla neexistujou, Messi se neumí prosadit 1 na 1.. Bída. Snad Pep v kabině zvýší hlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Cuenca dole, Dani hore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Lionel začíná ty žlutý v poslední době celkem sbírat. Dokonce jich má víc jak nervák, ukecánek a simulant Cris.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mercury

ty jsi to evidentně pochopil :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aj messimu obcas ujdu nervy a kopne loptu do divakov,tiez si rad pokeca z rozhodcom a tak isto sa aj rad v 16tke zvali.

Reagovat
asskicker

ale to valanie v 16 sa este bude musiet dlho ucit do toho najpovolanejsieho, CR7

Reagovat
blaugrana

Údržbu som čakal. Ale až takúto...

Reagovat
Al Capone

Betis si aspoň ten bod zaslouží, od doby co jsem zap zápas tak je mnohem lepší a Barca hraje hovno

Reagovat
Mercury

Zatím asi zasloužené skore, Betis hodně zlobí. Jediný, kdo mě dnes fakt baví je Iniesta. A taky Alexis je výborný. Zbytek zatím nevýrazný.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě eric je v té plusové hodnotě

Reagovat
blaugrana

Nebyť Dona, tak asi zaspím. Ta jeho technická vyspelosť, to je pastva pre oči.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že mu nevyšla ta klička asi ve 40. minutě.. To by šel sám na branku a udělal by z dvou obránců totální kačky..

Reagovat
blaugrana

Aj tak je to legenda. a raz z jeho hry vyvrcholím!

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ja.

Reagovat
Kenneth

Tohle dělá Barcelona schválně, nechává se přehrávat, a na SB nám zas rozjebe piču .

Reagovat
Kenneth

OT: Přijde libereckej hokejsta do hospody a říká, že by si dal jedno pivo. Barman: Desítku,nebo dvanáctku? Libereckej mu odpoví: "Dej mi dvanáctku, desítku už si vezeme z Plzně."

Něco na odlehčení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
indy

presne to iste sa asi pred mesiacom hovorilo aj na Slovan...

Reagovat
smazaný uživatel

dobře to v tv lapli, takovej špíl.. Bohužel sem to přes výjezd do Zlína neviděl

Reagovat
Maresma

Ooo, kometak.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurna ted rychle honem gola,já se zase nehcci bát o výsledek

Reagovat
miky10

Tak jo, teď beze srandy. Cesc a Messi góly

Reagovat
smazaný uživatel

Valdés - Alvés, Puyol, Piqué, Abidal - Xavi, Sergio, Iniesta - Messi - Alexis, Pedro

Pokud se soupeř unaví nebo na to v průběhu hry nebude mít, tak nasadit klidně 3-4-3. Ale nastoupit s tím od začátku, to je špatně. Je to předvídatelný a navíc v tom rozestavení bojujeme víc sami se sebou než se soupeřem. Neříkám, že je to úplně blbej systém, ale nemůžeme na něm postavit sezónu, kdy chceme vyhrát všechny trofeje.

Reagovat
smazaný uživatel

Dream team,ješte s villou :)

Reagovat
Kokesh

Hamouni, pořád chcete všechno vyhrávat.

Reagovat
madridcan

Fanusik Betisu,ked zistil, ze Betis dal gol na Nou Campe http://images.4chan.org/gif/src/1326567937373.gif

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
Kily

jestli dají ještě jeden, tak si být sousedy rychle pojistím byt proti propadnutí hrocha stropem

Reagovat
Kokesh

To ještě hrocha urážíš.

Reagovat
Infi

Myslíš, že to stihli?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pre 433

Reagovat
Infi

muhaha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

krásná tausendovka

Reagovat
Kenneth

1000. pro Hierra a Ikera Casillase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Iker si na ty druhý místa už stejně zvyknul.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byla přísná žlutá..

Reagovat
Jerichoo

to bol jeho zlý odhad

Reagovat
Mercury

To jsou teda žluté..

Reagovat
smazaný uživatel

preboha

Reagovat
smazaný uživatel

no tak a je to tady....

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm...Tak snad aspon tu remizu udrzime

Reagovat
Mercury

Tak tohle bude zajímavé Krásný gól.

Reagovat
Kenneth

Santaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa CRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUZ

Reagovat
smazaný uživatel

Tady máte profesoři.

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Betis dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Tohle Betis nemuze udrzet.

Reagovat
Jerichoo

Krásny

Reagovat
Makelele

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Makelele

vcera to boli nervy

Reagovat
Jerichoo

trošku, ešte že bol po ruke doktor jelínek, som ti aj volal

Reagovat
Makelele

napisal som ti mail

Reagovat
Jerichoo

kam

Reagovat
Infi

Jj, 2:0 a šetřit síly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale copak farsička?

Reagovat
Mercury

už jsem si říkal, kdy se vynoříš

Reagovat
madridcan

este vela do konca, netes sa predcasne Aj ked pri srdci to hreje

Reagovat
smazaný uživatel

Jak padl? Já dokoukával milánské derby.

Reagovat
Rssa

Opět, v obraně nikdo,.

To Pepek opravdu nevidí

Reagovat
F.Torres

ten musí vidět všechno, vždyt to je nejlepší coach

Reagovat
Infi

Mi se líbí jak když pod zápas Realu napíše něco vocas a vy se můžete posrat a přitom při každém zápase Barcelony se tady ty a tvoje sebranka vynoříte jak včely na úl. Když se vede ani slovo, ale jak protivník vyrovná, to je ideální čas na výlet.

Reagovat
Infi

včely na med

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt hrozné. nevím s tím rozestavením no. i když doma to zatím bylo dobré

Reagovat
Al Capone

házenkáři

Reagovat
vocasisko

výborně, toto je neskutečná pičovina, ten přetlak v záloze je kontraproduktivní, mám tam prakticky 5 středních záložníků, kteří by měli tvořit nejlepší zálohu na světě, ale oni si pořádně nedokážou nahrát, vše začalo tím, že Iniesta místo aby normálně nahrál, snažil se nahrát efektivně a je z toho gól, ale na druhé straně. Možná by to chtělo začít dávat góly a hrát efektivně a ne elegantně

Reagovat
Infi

Já to prostě nepochopím, že dáme 1 až 2 kusy a přejdeme do stylu hry na 30% se nám snad ještě v životě nevyplatilo, ale stejně, kurva, to pořád musíme takhle dělat.

Reagovat
Jerichoo

je to len a len Pepkova chyba a hrá to takto aj keď vás to stálo už dosť bodov, nerozumiem čo tým sleduje

Reagovat
Infi

Třeba je to v hlavách hráčů, že si myslí, že prostě můžou polevit. S tím kolikrát coach těžko něco udělá. Ale kdo ví

Reagovat
Jerichoo

aj to je možné, ale oni musia hrať čo im povie a táto údržba je proste herný systém to je vidno

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto zasloužené vyrovnání. Už v 53.minutě se dá říct, že si tohle Betis nezaslouží prohrát. Měli víc šancí než Barcelona, jsou vyrovnaným soupeřem. A dokázat na Nou Campu stáhnout stav 0:2? Hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že to senil vidí. Odpoledne se tady vybrečel, jak jednostranně nějaká strana uráží druhou stranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, ale už hrajme Za koho přišel Alves?

Reagovat
smazaný uživatel

Cuenca

Reagovat
smazaný uživatel

Cuenca

Reagovat
miky10

Cescu, kua

Reagovat
smazaný uživatel

zda se mi to nebo mame 4-3-3

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je vidět, že když zapneme, tak to jde.

Reagovat
madridcan

Fanusik Betisu na podlahe dostal porazku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

praporkáč stojí od situace 30 metrů a mává faul, to jdite do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

doprdele leo

Reagovat
smazaný uživatel

To je Nacho Novo?

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Není to on..

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keby to skončilo 10:2 tak som spokojný, aspoň nebudú šetriť silami

Reagovat
madridcan

nesaskujme

Reagovat
Rssa

No, nechci malovat čerta na zeď, ale pokud dneska nevyhrajeme, tak je podle mě titul už ztracený.

Reagovat
smazaný uživatel

čo takto sa starať o vlastné mužstvá?

Reagovat
madridcan

Boha jak sa vsetko chudakovi Kennethovi musi vratit

Kenneth15.01.2012 21:46

Sranda liga.

Reagovat
Kenneth

To je osud, nedaří se mi nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

faul?

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí dneska je na nás nějak vysazený...

Reagovat
Kenneth

Pepek opět ukázal že je "vyspělejší" jak Mourinho.

Reagovat
Kenneth

Tomu dát tým který není sehraný a kde musí být nějaký taktický pokyny, tak je v čoudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt je Pep nejlepsi

Reagovat
asskicker

zaujimave, ze toho vasho mega stratega uz tolkokrat totalne prestal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Jaký máte časový interval střídání se s Kennethem, který Mourinha posílá do prdele?

Reagovat
Kenneth

To vy kritizuje a vydzvihujete Guardiolu nonstop, tak to tady na nikoho nezkoušej.

Reagovat
Infi

Pochválíme, když je třeba chválit, kritizujeme, když se kritika hodí. Ty to střídáš jak ponožky.

Reagovat
Kenneth

Já kritizoval Mourinha jen za vybetonované Clásico, a párkrát za nějaké nedostatky v rozestavení, které se mi nelíbili. Vy tu jedete do Guardioly za rozestavení nonstop, a pak ho oslavujete. A ještě se budete snažit někoho stírat. No prostě komedie tohle.

Reagovat
Infi

"nuri běž pryč, mourinho je idiot"

Reagovat
Kenneth

No jo, ještě Nuri, tím mě nasral, to ale nemění nic na věci že Guardiola je od vás daleko častěji pranýřovaný, než Mourinho ode mně.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Piqué za Puyola - co nejdříve.

Reagovat
Rssa

Alvése v pokutovém území nepochopím nikdy, toto je neskutečné

Reagovat
smazaný uživatel

rozpohyboval to výborně

Reagovat
Rssa

To jo, ale on vždy nahrává i kdyby byl sám na bráně....

Reagovat
Kenneth

Betis se mi moc líbí, žádný beton, skvěle připravený. Jen tak dál.

Reagovat
Oxbow

Tak betonovani neni vseobecne dobra taktika proti Barce, se koukni jak to upindil Espanyol, hral aktivne a zaslouzene urval body.

Reagovat
madridcan

Sa spamataj Iniesta

Reagovat
Mercury

Přihrál to.

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta umel umi a bude vzdyt umet padat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesto, běž do prdele! Čemu se ten kašpar ještě divil? HNUS

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to jdi do prdele. Tohle byla fakt tragédní žlutá.

Reagovat
C0br

Neměl to tolik přihrávat.

Reagovat
Jerichoo

zobuď sa

Reagovat
asskicker

ty sa uz zobud s tymi komentarmi...kolko penalt takto fukal tym vasim hercom ?

faul to bol, prihrate to bolo tiez, ak nie penalta, tak ani zlta

Reagovat
Jerichoo

ak nie penalta, tak nie žltá. a toto je kde v pravidlách napísané hod mi link, ten ostatný hnoj čo si napísal nekomentujem

Reagovat
asskicker

Kde je v pravidlach napisane, ze ak je to faul a hrac padne viac ochotne tak sa to nepiska?

A ten hnoj je realita, ale tak hlavne, ze sa vyplujete na Barcelone, letci v Madride su vsak az na mieste vynimky u vas vitani

Reagovat
smazaný uživatel

už sem takové pecky viděl

Reagovat
smazaný uživatel

ne sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle rozhodčí má koule

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

No, že i Iniesta sebou takhle plácne, to jsem teda nečekal...

Reagovat
nemamvasrad

Jojo, to je u Iniesty vážně novinka...

Reagovat
Kenneth

Iniesta.

Reagovat
Rssa

Jako sorry, ale toto je docela zářez.

Reagovat
Rssa

Možná tomu trochu přidal, ale faul to byl.

Reagovat
Infi

Spadl moc teatrálně, nepřirozeně..

Reagovat
vocasisko

to je šašek ten rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

piča skurvená simulantská...katalánská...

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň se nauč pravopis, když už chceš nadávat

Reagovat
miky10

Tak za tohle druhá žlutá být neměla.

Reagovat
smazaný uživatel

takze penalta, jo?

Reagovat
miky10

Co to meleš, já komentuju vyloučení Maria.

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta

Reagovat
Mercury

Jasná druhá žlutá, kdo si na tohle bude stěžovat, je debil.

Reagovat
madridcan

no a budu to mat este tazsie...

Reagovat
smazaný uživatel

to je vončo redka

Reagovat
smazaný uživatel

Když ne pentle, tak minimálně ne žlutá. To je fakt do nebe volající tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

bud pentle nebo zluta, nevim co tady chcete porad obhajovat, tak bude je faul nebo simulace a pokud rozhodci posoudil situaci, ze filmoval, tak jasna zluta..

Reagovat
X-bano-X

Že si sa včera takto nesťažoval aj pri Callejonovi

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto zasloužená, vždyť sebou trhnul jak kdyby byl přivázanej na provaze!!! (Iniesta)

Reagovat
smazaný uživatel

leo pojd primacek prosíííím

Reagovat
smazaný uživatel

Iniestu zablokoval nohou.. Ale spadl moc okatě.

Reagovat
kiwwi

zablokoval nohou

Reagovat
kiwwi

chyba tam este

Reagovat
smazaný uživatel

Co?

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

prosim prosim betis prosim ...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz Barca nemuze, rozhodci pomuze

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ty si kus.....

Reagovat
Mercury

Debil č.1.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Pěkně rozhodčí ten Betis řeže.

Reagovat
smazaný uživatel

seš mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis !!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis dvě gólovky

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Messi si taky furt jen stezuje a lozi do trech,ikdyz dneska mu to ani 1v1 nejde....chjo

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimvás ta akce s Iniestou neměla být pencle, že ne?

Reagovat
Mercury

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

A mohl by mi to někdo napsat polopatě ideálně s výňatkem z pravidel? Vypadá to, že se to u nás v hospodě kvůli tomu popere...

Reagovat
Mercury

Se stestickem. Ale je tam!

Reagovat
miky10

Alexiiiiiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLASSSSSSSSSSSSSSSSOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nezasloužené, tak strašně nezasloužené!

Reagovat
smazaný uživatel

důvod?

Reagovat
smazaný uživatel

ja to mozem srat !!!! ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

alexis to třetice jooo doprdeleee jooo

Reagovat
smazaný uživatel

a je to tu

Reagovat
smazaný uživatel

LEEEEEROOOOOYYYYY JEEEENKIIIIINS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte dva kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis napotřetí. No hurá.

Reagovat
smazaný uživatel

Za to jak po tý brance zapli si to zasloužej.. Jestli ale teď zase údržba, tak doufám, že jim tam Betis ještě jeden flákne.

Reagovat
Infi

XAVIIIIIIIIIIIIIIII KURVAAAAAAAAAAAAAA SANCHEEEEEEEEEEEEEZ

Reagovat
Rssa

Messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

A je tam, zaslouženě

Reagovat
Rssa

Hovno, Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem se zpletl

Reagovat
madridcan

este Messi by taku nevystrelil pravou

Reagovat
Rssa

Chtěl jsem napsat "takovýá pecka a pravou "...

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta: LEGENDA SUPERMAN ale Barca pojdmeee přece nám to nenecháte tak snadně

Reagovat
Kenneth

Reagovat
vocasisko

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
One-Real

No jakobych to nerikal.

Reagovat
miky10

Tak teď to skončí 5:2.

Reagovat
Rssa

Miky, jestli trefíš i toto, tak mi budeš pravidelně zasílat na maila tvé tipy tak den před zápasem....

Reagovat
smazaný uživatel

Já toho chlapca žeru

Reagovat
smazaný uživatel

tak silene nezaslouzeny

Reagovat
smazaný uživatel

skoda aj tak 5 bodov je este luxus ...

Reagovat
Rssa

ještě jeden, protože Betis teď se může urvat a naše obrana je dnes mimo

Reagovat
smazaný uživatel

v 10ti uz tezko myslim

Reagovat
Rssa

Jednou bych chtěl takhle bojovat proti Realu i Espanyol s Atlétama, Betis dneska výborný výkon

Reagovat
smazaný uživatel

To je furt všude plakání, Barca je ve druhé půli lepší a ta druhá žlutá být měla, Betis hraje sympaticky, ale že by to bylo na nějakou výhru, to zrovna ne...na druhé straně Iniesta se ještě ani s balonem neotočí a už tam padá jak pytel brambor, tak rozhodčímu nezazlívejte, že není naivní...

Reagovat
miky10

Cesc

Reagovat
Al Capone

já kromě EC vidím hrát katalánce párkrát do roka a stejně se tam vždycky najde nějaká ta silmulace hraní rukou, prostě Hollywood

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Tak Iniesta je tím známej, jakmile je výhodná pozice, tak sebou o zem prostě flákne, to by nebyl on.

Reagovat
vocasisko

vidíš to, já vidím Real skoro každej zápas a pokaždé tam vidím to stejný co ty vidíš dneska

Reagovat
miky10

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessi!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To nemela byt penalta...On tu ruku daval k sobe,nechtel to hrat..

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže tou rukou zabránil brance.. Taky dostal jen žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,ale tak ja ti nevim,tohle se mi nelibi,ocividne by si tu ruku i urval,kdyby mohl...jasne si ji daval k telu....

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč je za svojí ruku zodpovědnej a když takhle zabrání brance, tak se to prostě pískat musí..

Reagovat
smazaný uživatel

Mno joo,je to taky dany,tak co uz... 3:2 by stacilo,protoze vykon Betisu se mi libil

Reagovat
smazaný uživatel

yeees leo díky za klid

Reagovat
Rssa

Ten zákrok

Reagovat
Rssa

I když byl zbytečný, stejně to byl tygří skok jak z Jašinovy školy

Reagovat
smazaný uživatel

nebyla tam ruka od Abidala?

Reagovat
Jerichoo

to ti tu neprizná nikto

Reagovat
Rssa

Když nebyla?

Reagovat
smazaný uživatel

jo aha a ta od hráče Betisu byla?

Reagovat
Infi

JASNĚ ŽE BYLA pane bože, nevěřil bych že i něco tak jasného se tady bude zapírat kurva už

Reagovat
smazaný uživatel

asi jako vaše karta pro Messiho?

Reagovat
Infi

Od Messiho to byla taky jasná ruka, nevím jestli na kartu, ale určitě byla. To jsou navíc 2 různé situace, zatímco Messi rukou "zpracovával", hráč Betisu střelu rukou blokovat. šašo

Reagovat
Infi

l

Reagovat
smazaný uživatel

spíš tou rukou uhejbal nevím jak můžeš tvrdit že to byla tak JASNÁ ruka

Reagovat
Infi

Rukou uhýbal, ale tělem šel do boku, podívej se na záznam, někde jsem ho tu házel kiwwimu

Reagovat
smazaný uživatel

"hráč betisu rukou míč blokoval" to je teda ale hodně přehnaný. Uhejbal rukou a míč ho trefil penalta se dala pískat pohoda. Ale že Abidal předtím nejspíš zahrál rukou to je taky pravda jen mi šlo o to jestli to Abidala byla ruka nebo nebyla, stejně se vlastně hádáme o prdu barca by už si to stejně pohlídala...

Reagovat
smazaný uživatel

a uklidni se já se ptal jestli tam NÁHODOU nebyla ruka od Abidala na to mi odpověz já to blíž nezkoumal šašo

Reagovat
Infi

podobná ruka jak se hvízdala Keitovi v LM proti Interu, kdy dal Bojan gola - ani tam se hvízdat neměla, tady ta Abidalovka podle mě tež ne, ale víc to rozebírat nechci, protože se na mě sletí solymrdi a spol a to je jak boj s větrnými mlýny

Reagovat
Infi

Nebo to byl možná Yaya, teď si nejsem jistý

Reagovat
smazaný uživatel

ale ruka to teda nejspíš byla

Reagovat
Infi

S přehledem

Reagovat
smazaný uživatel

Z penalty se nepočítá.

Reagovat
smazaný uživatel

ešte jeden

Reagovat
vocasisko

gooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

....z penalty,velky to uspech a ty prozivas orgac u toho

Reagovat
vocasisko

Meeeeeeeeeesiiiiiiiiiiii Meeeeeeeesiiiiiiiiiii Meeeeeeeeeeeeesiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Potom to utři.

Reagovat
Kenneth

Abidal udělá ruku a on to pískne proti Betisu.

Reagovat
Xavi8

Ale ten zakrok Barriagu po tom teci bol famozny

Reagovat
kiwwi

penalta za taku ruku?

ti rozhodcovia v PD su fakt komedianti

Reagovat
Rssa

Ty provokatére

Reagovat
smazaný uživatel

Don dneska zase skvělý výkon. 8/10

Reagovat
Rssa

Legenda dneska docela matný, žádná dominance...5-6/10

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně ne.. Dneska byl zase platný jak v ofenzivě, tak v defenzivě..

Reagovat
Rssa

Asi jsme viděli jiný zápas, dneska to nebyla od něj žádná hitparáda, hlavně v pokutovém území to kazil.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem téhož názoru....

Reagovat
Al Capone

Corleone?

Reagovat
smazaný uživatel

Z opakovacky bylo videt jak tu ruku jeste daval k telu a navic to !mozna! - nejsem si jistej - vypadalo, že by to mohlo být dokonce spíš rameno, byloto hodne nahore, ale to je jedno.. Betis dneska symatickej

Reagovat
smazaný uživatel

také ruky sa proste pískajú

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo ze spravedlivých fanoušků Barcy proti penaltě neprotestuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to psal o kousek vis..

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, OK, sympatický...

Reagovat
Infi

Proč protestovat. Ať už tu ruku stahoval nebo ne, zabránil s ní střele?

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že ruka u těla se nepíská nikdy. Ale ty pravidla fakt neznám, pořád se o tom mluví, ale nikdy jsem to ještě neslyšel přesně vysvětlený.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak předtím tam zahrál rukou Abidal a když hráč Betisu trefil balon rukou, dával ji k tělu...že zabránil střele?no a? o tom v pravidlech nic není, tak si je prvně přečti...ne já si myslím, že to bylo odpískaný správně, ale nijak jednoznačný to nebylo, já jen, jaký jsou tady pořád plačky a pak se ti největší uplakánci nad takovou situací ani nepozastaví...

Reagovat
Infi

Počkej počkej.. Tomu teda vůbec nevěřím, že by nebylo v pravidlech to, že když rukou zabráníš střele, tak by se nemělo hvízdat. Vždyť už logicky rukou nesmíš hrát a když ještě zabráníš střele, tak je to snad jasné. Tata dělal rozhodčího, pravidla četl, kdyžtak se ho poptám, ale né dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

To se mi libi, jak pises, ze tata delal rozhodciho a jakoby k tomu navic, ze i cetl pravidla Doufam, ze vetsina rozhodcich zkouma pravidla hloubeji, nez ze je jen nekdy cetla

Reagovat
Infi

Jak jsem to asi myslel ty génie? určitě ne tak, že si je přečetl jen když sral na hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Jen me trochu pobavilo to explicitni vyjdareni, ze cetl pravidla, to totiz u rozhodciho predpokladam tak nejak automaticky no necekal bych, ze se pri tak neskodne reakci hned dozvim, ze jsem genius

Reagovat
Infi

no vidíš, surprise

Reagovat
smazaný uživatel

Tam jde ale spíš o to posoudit způsob té ruky...jde o to, jestli se to má posoudit tak, že tu ruku u těla měl nebo neměl...pak je celkem jedno, jestli je ta ruka při střele nebo při přihrávce, s obojím se má nakládat stejně...navíc FIFA ohledně toho pořád vydává nějaký doporučení, aby se ty u těla a ty nastřelený nepískali, mně to připadá jako nesmysl, ruka má být ruka, protože jakmile rozhodčí má subjektivně posoudit nastřelenost ruky, může to vést k různým spekulacím...

Reagovat
Infi

Tak ty pravidla jsou celkově dost nepřesná a spekulovat se bude pořád o něčem. Podle mě jasná penalta.

Reagovat
kiwwi

kriterium je jedine...umysel

Reagovat
kiwwi

A penalty kick is awarded if a defending team player deliberately handles the ball inside his own penalty area (except for the goalkeeper within his own penalty area).

Reagovat
kiwwi

HANDBALL MUST BE 100% DELIBERATE BEFORE IT IS PENALISED

Reagovat
Infi

http://www.youtube.com/watch?v=abbkiIXUEl0&feature=youtu.be Však ano. Ruku možná dával za sebe, ale ten pohyb do prava je jasný, chtěl to bloknout.

Reagovat
kiwwi

ty vole sak to ani nebola ruka ale rameno

Reagovat
Infi

V tom případě má 2 ramena na jedné straně. Jedno kde ho má většinou každý člověk a očividně jedno hned pod ním.

Reagovat
kiwwi

uzavrime to tak, ze ta "ruka" bola velmi prisna, ale s prizmurenymi ocami sa dala pisknut...to bude taky kompromis

Reagovat
Infi

Moc nesouhlasím, ale kompromis mi vyhovuje, protože stejně jdu pomalu do spalova

Reagovat
Rssa

Abidal ruku podle záběru neměl, spíš to zahrál penisem.

Reagovat
Rssa

A docela nešťastný zákrok obránce, zase ruka na pomezí ramena a paže, navíc ji dával pryč. Zabránil brance, tak penalta jasná, ale i tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec té "ruce" nepředcházela ruka Abidala....divné, ale tak trochu očekávané

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Abidal rukou nehrál, ale penalta teda hooodně přísná.

Reagovat
Al Capone

Když to člověk srovná, dneska fanoušci Realu se chovají uplně v pohodě ale co včera předváděli rádobyfans...

Reagovat
Mercury

Reagovat
Kenneth

No co, Betis se snažil, bohužel byli dneska seřezáni rozhodčím, nejdřív zbytečná rudá a pak nesmyslná penalta. Ve středu vás pomstíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacoBee

...Tak jestli betis 'zařezal' rozhodčí...tak co pak udělal včera malorce? 'zabil' ji?

Reagovat
Kenneth

Naopak, pomohl. V klidu mohl potrestat ty prasárničky na hráče Realu, jeden měl dokonce dostat 2. žlutou. Ale jen houšt.

Reagovat
smazaný uživatel

prosim te..jestli si nedelas srandu, tak se vazne zamysli nad necim, co tady vypoustis..

Reagovat
Kenneth

6 much jedním příspěvkem.

Reagovat
madridcan

ake krasne,ze sa z toho snazis kluckovat ako Jiri, ale tvoja debilita je uz fakt rovna Vocasovej

Reagovat
Kenneth

Rudá byla zbytečná, a před penaltou zahrál rukou Abidal, takže se taky pískat neměla.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
Infi

Nebylo to před chvilkou ještě 6 much?

Reagovat
Kenneth

Však stále to je 6 much , evidentně je na tom něco pravdy, když vás to tak sere.

Reagovat
Infi

Vždyť se ti každý vysmál

Reagovat
smazaný uživatel

né ale plácáš už fakt hovna

Reagovat
Kenneth

Boha jeho, koukni se už na ty záběry zákroků na Ronalda a dalších z Mallorcy, a potom něco piš. To samé s Abidalem a jeho rukou.

Reagovat
smazaný uživatel

já koukal včera na celej zápas a ty to fakt přeháníš

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jako proč se v tom pořád pitvat? Real vyhrál, Barcelona vyhrála. V obou utkáních bylo několik spornejch a špatně vyřešenejch momentů a tečka. Ty rozhodčí to asi vážně schválně dělat nebudou - někdy to nasere, ukřivdí, ale proč to rozebírat pořád dokola? V emocích, ok, ale pak už to nemá význam.

Reagovat
Kenneth

Vracím kataláncům jejich včerejší zbytečnou sodu. Ale ok, už toho nechám.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle fakt nepochopim. Proč se chtít chovat stejně idiotsky, jako to včera převáděli...

Reagovat
Kily

tady je odpověď hned po ruce, bavíš se s někým na ještě nižší úrovni

Reagovat
Kenneth

Ale prosimtě.

Reagovat
vocasisko

Kennethe zabal to, si stejnej vocas jako já, já si to aspoň přiznám, ty tu teď ze sebe děláš blbečka.

Reagovat
Kenneth

Co bych si měl přiznávat? Mě to nějak nemontuje co si kdo tady myslí, nemontuje mě to ani v reálu, kdo mě zná osobně, tak ví.

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole přiznání Já doufám (asi naivně, ale přesto), že se to tady celkově postupně hodí do únosnýho normálu. Ze všech stran.

Reagovat
smazaný uživatel

možná za pár let až bude na trůnu třeba Malaga

Reagovat
smazaný uživatel

to budou zas všichni blít na Malagu

Reagovat
vocasisko

i takový týmy dělají pravidelně náběr fanoušků všeho druhu

Reagovat
smazaný uživatel

ale třeba né takovýho plevele

Reagovat
Kily

to bude krásný život, z fanoušků Realu a Barcelony se stanou kamarádi a budou společně sledovat zápasy Malagy, aby na ní mohli plivat a kopat do ní. Malaga má celkem pěkné dresy, možná bych jí na základě toho mohl začít fandit stejně jako Tennessee Titans

Reagovat
smazaný uživatel

noo tak pokud jde o dresy tak ty netopýří nejsou špatné to by sis o tolik nepolepšil

Reagovat
Kily

mně se tedy zase tak moc nelíbí. Na jednu stranu je v jednoduchosti krása, na tu druhou ale tohle je jednoduché až moc, nějaký sponzor mi tam chybí a ne kvůli pár milionům na kontě navíc. I když ty černé se mi celkem i zamlouvají, dokonce skoro stejně, jako dřívější oranžové

Reagovat
smazaný uživatel

jo no, jsou takové trochu suché...ale tak lepší než třeba obří reklama před půlku dresu no no ty orandžový byly fajn

Reagovat
Kily

já nedávno dostal nápad, že bych si do sbírky pořídil dres z přelomu tisíciletí se sponzorem terra mitica, až se mi ale protočily panenky, když jsem viděl tu cenu

Reagovat
smazaný uživatel

máš odkaz? jojo to tyhle "retro" dresy bývaj šílený pálky no

Reagovat
Kily

http://fans-shop.eu/202-valencia-cf

ono by se to samozřejmě dalo sehnat i levněji, na ebay určitě, ale tam už jsem nekoukal

Reagovat
smazaný uživatel

ty se mi teda zrovna moc nelíbí ale tak do sbírky určitě super mimochodem nehráli v těhlech tenkrát tu ligu mistrů kdy prohráli finále na penalty s Bayernem? pamatuju jak sem hrozně fandil Canizaresovi

Reagovat
Kily

dokonce obě finále LM, proti vám se ale hrálo v oranžových dresech. Sponzor se měnil až potom, kdy nastoupil Metrored

Reagovat
smazaný uživatel

jojo vím ten dres 1994-1996 je teda hodně zajímavej to si moc neumím představit že by v takovýmhle stylu dělali dresy pořád

Reagovat
Kily

no slušně by to mohlo vypadat ještě na brankáři, tedy vypadalo by to na něm přijatelněji, než na hráčích v poli

Reagovat
smazaný uživatel

jojo

Reagovat
Kily

Ty rozhodčí to asi vážně schválně dělat nebudou pořád všichni hledají chybu v tom, že rozhodčí někomu připískávají, ale oni prakticky týden co týden ukazují, že jsou především a hlavně mizerní. A přijde mi trochu ohrané hledat za těmi chybami úmyslné ovlivňování zrovna po tomhle víkendu, kdy nadělali těch hrubých chyb celkem dost

Reagovat
smazaný uživatel

vážně zábava.

Reagovat
Infi

jjjjjj to dneska letí svádět nepovedený příspěvek na trolling

Reagovat
smazaný uživatel

co je moc to je moc to už ale přeháníš

Reagovat
JacoBee

To už není sranda kene.

Reagovat
vocasisko

Mallorca

Reagovat
madridcan

paneboze

Reagovat
JacoBee

Já myslel že máš kena rád?

Reagovat
Kenneth

Ale palec nahoru za Iniestu , ještě párkrát mu to písknout, a konečně skákat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi objektivní jako čínská prokuratura...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Betis

Reagovat
DreamTeam

jo to pujde.. Barca je v poslednich zapasech uplne mimo...

Reagovat
blaugrana

Ešte dva takéto výkony a ležím na ISke. Na toto moja psychika fakt nie je stavaná. Takýto odvar!!!Od var som už kurva dlho nevidel!

Reagovat
madridcan
Reagovat
blaugrana

Ja už čakám na ten krásny deň, kedy ma hentak vyvráti a bude to môj posledný vývrat.

Reagovat
Infi

Zápas splnil své účely. Messi dal 2 kusy, 3 body jsou doma, konečně jsme doma inkasovali, takže hráči budou vědět, že doma nejsme žádní neprůstřelní terminátoři, opět se potvrdilo, že údržba a 4-3-3 musely být systémy navrhnuté samotným ďáblem a Kenneth a spol. si mohli zanadávat jak je život nespravedlivý. Všichni jsou nakonec spokojení.

Visca el Barca

Reagovat
Infi

3-4-3

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu vsichni, i fanousci Realu nad 5 bodovym naskokem.

Reagovat
Infi

zapomněl jsi " "

Reagovat
smazaný uživatel

Tady to melo byt bez smajliku, lasko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

4 věci k dnešnímu zápasu

1) zápas musíme začínat vždy!!! 433, jinak neuplatníme naše největší zbraně

2) méně je někdy více, proto nemusíme mít na hřišti miliardu záložníků, kteří to vedou slepě středem

3) někteří naši hráči vypadají, že ztratili motivaci, příp. formu

A hlavně - Někdy je lepší vítězství urvat silou a jen tak tak, než v pohodě vyhrát 5-6:0. Tak snad nás to nakopne, hráči nebudou tak profesorští, vyserou se na údržbu.

Messi sice 2 branky, ale jeho výkon nic moc...

Reagovat
smazaný uživatel

mě připadá že hrajou dobře jen když je špatnej průběh zápasu.

Reagovat
blaugrana

Pravda no. Cesc síce páli ostrými, ale jeho nasadzovaním sa hra spomaľuje + sa odpisujú krídla. A s týmto vonku vyhrávať nezačneme. Chápem, že Pep to chce maximálne zdominovať na držaní lopty, ale už to začína kurevsky škrípať. A Alexis by mal hrať na strede. Tie jeho nábehy po Xaviho kolmiciach sú veľmi pekné. Tento jav chcem vidieť častejšie.

Reagovat
smazaný uživatel

doufejme, že to neni ztráta motivace.

Reagovat
JacoBee

1)...pokud hrajem 3-4-3 tak tam prostě musí být alvés...pokud tam není tak musíme začínat na 4 v zádu.

2) souhlas...A někdy by to chtělo rovnou zakončit než posílat do kuchyně zvlášt 15 minut před koncem za stavu 2:2

3)Souhlas ale messi dnes vypadal o dost lépe i když nepočítám ty goly

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu vsichni, i fanousci Realu nad 5 bodovym naskokem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nervy tekly. Betis podal super výkon, my jsme to nakonec silou v závěru urvali. Spokojenost se třemi body, nasazením po vyrovnávacím gólu a s výkonem Alexise, Iniesty a Daniho. Messi a Cesc dneska otřesní, oba dva. Na ně se dneska fakt nedalo dívat. Obrana v tom taky dobře plavala.

Ale co, sice nás to dneska stálo hodně sil, ale konec dobrej, všechno dobrý. Doufám, že si z toho tým vezme ponaučení, lekce to dneska byla velká.

Visca el Barca!

Reagovat
smazaný uživatel

No tak dnes nas Betis dokonale vytrestal za tu udrzbu a vykon na hovno , aspon videli co to je dret na vitazstvo a dufam ze ich to uz konecne preberie aj do zapasov vonku ..... dufam ze v clasicu uz konecne uviime poriadny futbal hodny takychto klubov a hracov ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhlety diskuze pod PD mě prostě nejvíc baví Vocasisko, X bano X a další se nemůžou smířit s tím že se jednou připískne Realu, tak tu brečí jak kdyby měli vsazený milion na jeho prohru. Další zápas se připískne Barceloně a vynoři se Solymr a jeho parta aby si pobrečeli nad rozhodčíma, kteří jsou prej zaplacení pro Barcu A furt dokola a dokola a dokola, jak u debilů. Je pravda že v Classicu se občas připísklo Barceloně, viz. Pepe x Alvés, ale nadruhou stranu někteří hráči Realu ty zápas dohrát neměli a dohráli ho. Nevím kdy už vám to dojde, plačky jedny.

Reagovat
Kenneth

Někde se plače, někde se uráží.

Reagovat
smazaný uživatel

tu sa aj plače aj uráža

Reagovat
Kily

to jsi neměl psát, jim oči neotevřeš a oni si i nadále pojedou tu svou, jenom se za to občas staneš jejich terčem

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel máš pravdu. Já se spíš divim, že je to pořád baví. Já už jsem kvůli tomu tady chtěl několikrát skončit (což jsem bohužel idiotsky vytruboval a nakonec s tím de facto nikdy nesekl).

Reagovat
vocasisko

tak hlavně Pepe vs Alvés byla jasná červená, to je docela blbej příklad

Reagovat
smazaný uživatel

jojo až na to Alves to nafilmoval slušně

Reagovat
smazaný uživatel

červená mohla bejt za šlapák i když by byla přísná ale Pepe se Alvese ani nedotknul a on se nechá odnýst

Reagovat
smazaný uživatel

neni to jedno? bolo to pred rokom

Reagovat
smazaný uživatel

je já jenom že zrovna vytáhne tohle

Reagovat
smazaný uživatel

je to sekta Barcelona, sekta by Real vytiahla to najmenej podstatné z príspevku

Reagovat
smazaný uživatel

*sekta Real by tiež

píšem jak tatár...

Reagovat
vocasisko

i kdyby se ho nedotkl, tak to červená byla, protože je to prostě nebezpečnej faul (viz nedávná Kompanyho červená), simulace je druhá věc a o té si nepsal, ikdyž stále nemůžu uvěřit, že ten pohyb, co udělal Alvés po tom zákroku byl přihraný, ale to je fuk

Reagovat
vocasisko

nebezpečná hra* ne faul

Reagovat
smazaný uživatel

však v pohodě já uznávám že se za to červená dát dala...

jenom je docela vtipný že Pepe se ho ani nedotkne a on se nechá odnýst na nosítkách docela šou nemyslíš?

Reagovat
vocasisko

já nechci nějak Alvése obhajovat, každopádně to že se ho nedotkl nemusí automaticky znamenat, že to nebolí, ono to bylo sice přes balon, ale nikde není psáno, že když je to přes balón, tak to automaticky bolet nemůže, ta noha se mu prostě přetočila slušně, ale ať už to byklo nasimulovaný nebo ne, ty si ve svým příspěvku zmínil, že se v tomto nadržovalo Barce, já to chtěl jen vyvrátit, protože podle mýho to červená byla správně udělená

Reagovat
smazaný uživatel

mě jde jen o to jestli přiznáš že Alves simuloval já uznal že červená byla v pořádku jestli ty neuznáš že Alves tam zahrál mega divadýlko tak se nemáme dál o čem bavit

Reagovat
vocasisko

ano bylo to divadlo, ale já jsem rád, osobně do divadla nechodím, tak mi to tyto situace vynahrazují

Reagovat
smazaný uživatel

o důvod víc fandit Barce

Reagovat
Kokesh

Ale prosím tě...

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti na tom vlastně nelíbí? Pepe hrál vysokou nohou se zdviženou kopačkou přímo proti noze Alvése.. Jestli tohle není "ta" červená, kde se ani hráči nemusejí dotknout a je to bráno jako nebezpečná hra, tak tedy potom, jaký zákrok ty pravidla myslejí?

Reagovat
JacoBee

Co prosimtě?v pravidlech je jasně danný že takhle nebezpečná hrá= červená...to že alvés pak dělal jak kdyby měl zlomenou nohu pravidla nemění...a ten pohyb byl z toho že ho pepé 'trefil'' přes míč...

Reagovat
Kokesh

Furt samý pravidla, pravidla...vždyť v nich ani není jasně daný, kdy se má pískat ruka a kdy ne. Tohle je pořád všechno jenom o rozhodčích, o jejich citu pro hru...ty spadneš, když se tě někdo nedotkne? Já osobně fakt ne. A pokud to rozhodčí nevidí, nemůže přece něco zapískat...tohle prostě bylo dokonalý divadlo, protože pokud by Alves zůstal stát, rozhodčí ho nikdy za takový zákrok nevyloučí.

Reagovat
JacoBee

Ale chápeš že on zasáhl balón a ten balón zasáhl alvésovu nohu,ve chvíli kdy stál na své druhé noze...akce a reakce ...zvedni jednu nohu přilož k ní balón a dej do toho balónu pěstí směrem k noze...tu nohu neudržíš na místě ve vzduchu.

Reagovat
smazaný uživatel

bolo to na červenú... o chvíľku je nové EC, takže opäť šanca na nové krivdy

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi ale fakticky blázen Kdyby Alvés tou nohou neuhnul, tak jí dneska ani nemá. A pravidla prostě nějaká jsou.. Když někdo hraje jako prase a je soupeři nebezpečný, tak prostě musí pryč. Na tom není nic špatnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Že by uhnul je normální. Jde spíš o to, jak se pak nechal za pláče odnášet na nosítkách..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Jo to byla komedie, však neznám fanouška Barcelony, který by tohle obhajoval

Reagovat
smazaný uživatel

Měl za to dostat žlutou.. Ale to na ten zákrok Pepeho vliv nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe nebezpečně hrál, o tom žádná. Šlo mi předevšim o tu šaškárnu.

Reagovat
Kokesh

Takže Kompanyho červená taky oprávněná? Byla by, pokud by se pravidla striktně dodržovaly a né jednou písknout a podruhé ne. Tohle u mě nejsou zákroky na červenou, to opravdu ne. Všechno není jen o pravidlech, zkus na to taky přijít...

Reagovat
kiwwi

bola

Reagovat
smazaný uživatel

Kompanyho byla na pováženou.. Já bych při soudcování nastavil metr, kdyby Kompany za tohle viděl takovou oranžovou spíš Ale tohle bylo něco jinýho, ten zákrok byl strašně nebezpečný a pokud by Alvés neuhnul, tak by ho to stálo kariéru.. Já vím, že se nemá soudcovat podle pravidel, ale v jejich duchu.. Nicméně, pokud už tam to pravidlo je, tak přesně tohle byl zákrok, který naprosto splňoval parametry červené karty..

Reagovat
Kokesh

Ale vždyť on neuhnul...oba šly do souboje naplno, oba chtěli míč a oba ho trefili. Pepe do toho ale šel šlapákem, proto ten souboj vyhrál...tu komedii co tam následně udělal Alves nejde přehlídnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Když teda neuhnul, jak je možný, že hned při zákroku mu ta noha šla od míče ve stejným směru jako Pepeho noha., když ho Pepe netrefil? Vždyť to přece není fyzicky možný

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Infi

Reagovat
DelPiero137

A uz to zacina

Reagovat
smazaný uživatel

Tihle lidé tu mají větší vliv než mafie v Itálii...

Reagovat
Kokesh

Však ano, baví. Baví lidská blbost. Já jen nechápu lidi, co to tady pořád řeší a stěžují si na kvalitu příspěvků, diskuze apod. Vždyť tady může napsat kdokoliv co chce, stačí se jen regnout. Však co, tak si přečtu sračku a přeskočím to...

Reagovat
JacoBee

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=kX_vuAk3ZhY

Jinak tohle je prostě kravina,dát za to žlutou žádný ''dive'' tam není prostě se otočil a zasekl se o jeho nohu,neříkám že tam nechtěl získat penaltu...ale dát mu za simulování?

Reagovat
vocasisko

Tak určitě, navíc ten obránce tam šel dost neohrabaně a pro mě nepochopitelně sekl tou nohou směrem k Iniestovi, penalta by byla přísná, ale viděl jsem i přísnější. Žlutá je výsměch.

Reagovat
smazaný uživatel

penalta??? ani náhodou Iniesta to ustál a pak sebou plácnul když se budete dívat pozornějš je to vidět bez diskuze.

Reagovat
JacoBee

on to neustál..jeho levá strana byla pomalu na trávníku kdežto levá noha byla opřená o koleno obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

jde o to "plácnutí" a superrychlý pohled na rozhodčího o penaltě fakt nemůže být vůbec řeč a Iniesta je tím dost známý že padá dost ochotně já bych mu jí dal teda taky

Reagovat
smazaný uživatel

jasná žltá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

preboha, veď jediný jeho zámer bola penalta, spraví peknú kľučku obranca je nahraný a on sa hodí o zem, neni to trapné?

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten obranca tam dal nohu, pán nosonohy

Reagovat
Kily

no právě, tím způsobil, že Iniestovi začala v hlavě blikat kontrolka a situaci vyřešil tak, jak jí vyřešil

Reagovat
alcantara

Videl si catch Nicks?&Big play

Reagovat
Kily

jj, hnus, snad se Rodgers konečně probere a trochu zachrání tohle playoff, zatím je to hrůza

Reagovat
JacoBee

Sleduješ NFL jo?:)

Komu fandiš/podporuješ?:)

Reagovat
Kily

Titans a Colts, pak hodně přeju vzduchem hrajícím týmům jako Packers a Saints a nemám rád v médiích ohrané Cowboys a Giants a ani Eagles, jelikož kvůli hokeji nesnáším Philadelphii. Je zajímavé, že ty tři týmy hrají všechny ve stejné divizi

Reagovat
JacoBee

Reagovat
Kenneth

Dokud tohle budou dělat, tak se to musí trestat. Aby to vymizelo.

Reagovat
JacoBee

Ale co ''tohle'' já neříkám že někteří naši hráči nesimulují ale tady nemůže být o simulaci řeč...vždyť ve chvíli kdy se iniesta otočil byli od sebe 10cm..a obránce postavil nohu... prostě se o sebe zasekli koleno o koleno...

A to jste mi tu včera psali že měla být penalta na callejona...

Reagovat
smazaný uživatel

Neřikej mi, že tam nevidíš ten nepřirozenej pohyb Iniesty, to trhnutí jak kdyby ho měl fakt někdo na provázku. Neřikám, že tam byl nulovej kontakt, to fakt nevim, ale Iniesta chtěl, moc chtěl a bylo to prostě vidět.

Reagovat
JacoBee

Já vím říkam že chtěl ale když vemeš v potaz že se prostě pověsili o kolena...necháme to být Karta za simulaci byla přísná ale byla no...

Reagovat
Infi

Tru dat, kdyby sebou neplácl jak do vody, tak penalta být mohla, je to podobná situace jak posledně s Espanyolem, kdy Pique fauloval, ale hráč Espanyolu sebou flákl taky nepřirozeně

Reagovat
Kily

dal bych žlutou Iniestovi už jenom z principu za to, jak moc tu penaltu chtěl a vůbec nemyslel na to, že by to mohlo jít v klidu ustát

Reagovat
JacoBee

Tak kdyby se dávali kart z principu tak takovej busquets,dimaria,ronaldo,mascherano ani nemusí nastupovat.

Reagovat
Kily

v pořádku

Reagovat
Kily

míň válení se, víc fotbalu

Reagovat
JacoBee

Nedokážeš si představit jak mě busquets se*e...na druhou stranu u těhle hráču už je z principu vše simulace :D...pamatuju si když letos v LM di mária uklouzl na trávě a zabodl kotník do trávy,takže si ho jakoby vymkl a musel střídat a všichni(i real fans) psali že simuloval :D

Reagovat
kiwwi

to je ten krasny paradox...keby to ustal, tak by rozhodca mozno tu penaltu odpiskal

rozhodcovi sa absolutne nedivim, ze to vyriesil takto...to placnutie o zem bolo evidentne

Reagovat
Kily

já jsem se na ten zápas nedíval, takže ani nevím, jak to všechno rozhodčí vyřešil. Každopádně být na jeho místě a nebýt si jistý, tak to jako penaltu prostě nefouknu už jenom za to, že se na mě Iniesta dívá ještě dřív, než vůbec dopadne na zem

Reagovat
Infi

"tak to jako penaltu prostě nefouknu už jenom za to, že se na mě Iniesta dívá ještě dřív, než vůbec dopadne na zem"

Reagovat
kiwwi

pozri, ked fukas penaltu, tak si musis byt 100% isty, ze to penalta ma byt...a taka ta teatralnost ti z tej istoty proste uberie hodny kus...vobec sa teda rozhodcovi necudujem

Reagovat
Infi

Já vím, já se rozhodčímu vůbec nedivím, že jí nehvízd. Být na jeho místě, tak to taky neudělám, Iniesta spadl jak v cirkuse, i přes to, že tam nejspíš kontakt byl.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle mi připomíná toho Busquetse proti Interu Jak se kouknul škvírkou mezi prsty, to bylo na facku, ale svym zpusobem hodne vtipny

Reagovat
Kily

periferní vidění, chtěl ukázat, že má taky přehled o dění na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslim, že to ustát nešlo.. Prostě by se přes tu nohu nedostal.. Narazil, věděl, že to je faul, tak spadl..

Reagovat
JacoBee

Na druhou stranu byl by rozdíl kdyby spadl dal před sebe ruce a pak se otočil na zadek,narovnal si fusekle a vstal..než aby v půlce pádu mával rukama a řval

Reagovat
JacoBee

velkej problém vidím v tom že se takhle často rozhodčí nechají ovlivnit..a proto každý hráč i při sebe horším faulu hned mavá rukama a řve :/

Reagovat
smazaný uživatel

To by rozdíl byl, jenže on tam cítil tu možnost penalty, protože faul to byl..

Reagovat
JacoBee

No právě...ale říkám rozhodčí tam v tu chvíli viděl to plácnutí no...no hele Hlavně že máme 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Já být tím rozhodčím, tak to taky nepísknu.. Na španělský poměry to pískal vcelku slušně. Ale rozhodně bych za tohle hned neplísnil Dona, kterej prostě faulovanej byl..

Reagovat
kiwwi

no moze si za to sam

Reagovat
kiwwi

a nemyslel som tym, ze bol faulovany

Reagovat
smazaný uživatel

No.. Nevím, chtěl upozornit na faul, akorát blbě spadl..

Reagovat
smazaný uživatel

ty jo dneska to tady je i celkem v klidu minimum nadávek to je zajímavá změna

Reagovat
smazaný uživatel

no to teda nevím. Včera při zápase tady Madristi zase řádili. V čele hlouposti teda stál dolar, což nevím, jestli se dá mezi Madristy počítat, ale i tak Kenneth nebo muhamad tady perlili. Nechce se mi to číst a dost možná, že je to promáznuto.

Reagovat
madridcan

neni nič vymazane...Vsetko je tak, ako vcera vecer.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele