Primera Division - preview 17. kola

17.12.2011, 09:41, aktualizováno 18.12.2011, 08:40
Previews
Atlético Madrid přivítá Betis a bude chtít dát zapomenout na porážku od Espanyolu. Granada změří síly s Levante, Villarreal se mizérii pokusí ukončit na půdě silné Osasuny. Santander a Real Sociedad svedou bitvu o body důležité do boje o záchranu, kolo zakončí atraktivní souboj Valencie s Malagou...
Atlético Madrid - Real Betis  (neděle 12:00)
Přesně v polovině tabulky se po patnácti odehraných duelech nachází Atlético Madrid, které chtělo před sezónou bojovat o Ligu mistrů. Pro tento krok musí začít více vyhrávat a v rámci 17. kola bude na domácí půdě proti Betisu jasným favoritem. Hosté jsou na tom v tabulce pouze o tři body hůře, ale kádr Atlética Madrid je kvalitativně úplně jinde.

V minulém kole Atlético nedokázalo uspět na půdě Espanyolu a po velmi podivném výkonu prohrálo 2:4. Reputaci si potom částečně napravilo v týdnu, když dokázalo v rámci Evropské ligy porazit francouzské Rennes 3:1 a postoupilo do vyřazovací fáze, která je na programu příští rok. Nyní chce Atlético na úspěch navázat také tříbodovým ligovým duelem.

Betis naopak v minulém kole prožil nejpovedenější zápas v této ligové sezóně. Na domácí půdě ještě minutu před koncem utkání prohrával s Valencií, ale díky velkému zaváhání hostujících fotbalistů dokázal za pět minut dvanáct utkání otočit a zvítězit 2:1. Díky tomu si připsal vítězství, na které čekal dlouhých deset zápasů.

Vzájemné zápasy z posledních let vyznívají pochopitelně lépe pro slavnější Atlético Madrid. V rámci ligy se oba proti sobě naposledy utkaly v sezóně 2008/2009 předtím, než Betis sestoupil do druhé ligy. Tehdy dokázalo Atlético doma zvítězit s přehledem 2:0 a stejným výsledkem skončil i jarní duel na půdě Betisu.

Trenér domácího celku Gregorio Manzano doufá, že jeho tým naváže na povedené utkání v Evropské lize a proti Betisu doma zvítězí. "Proti Rennes to bylo těžké, protože v posledních zápasech se nám výsledkově příliš nedařilo. Naštěstí jsme to zvládli a já jsem rád, že jsme se kvalifikovali do další fáze soutěže. Hráčům bych chtěl poděkovat za dobře odvedenou práci ve skupině," řekl překvapivě Manzano.

"Utkání proti Betisu nebude určitě jednoduché. Soupeř je namlsaný z posledního kola, ve kterém dokázal porazit Valencii a my musíme být velmi obezřetní," řekl trenér, který bude v zápase postrádat José Antonia Reyese.

Na druhé straně se k zápasu vyjádřil útočník Jorge Molina, který věří, že jeho tým naváže na dobrý výkon proti Valencii a na stadionu Vicente Calderóna zaboduje. "Atlético také nezažívá úplně ideální sezónu a my se toho musíme pokusit využít. Do zápasu půjdeme s tím, že se pokusíme získat všechny tři body. V této situaci to pro nás není nereálná varianta," řekl sebevědomě Molina.

V týdnu Betis prohrál v pohárovém utkání s druholigovou Cordobou a fanoušky si tak chce udobřit právě tímto ligovým duelem. Je nutno připomenout, že trenér Pepe Mel poslal do zápasu proti Cordobě značně upravenou sestavu a šetřil některé opory právě na zápas s Atléticem. Díky tomu má k dispozici kompletní kádr.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Pérea, Godín, Domínguez, Luis - Suárez, Gabi - Turan, Diego, Adrián - Falcao
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Casto - Nacho, Dorado, Ustaritz, Isidoro - Pereira, Beňat, Iriney, Pozuelo - Santa Cruz, Castro
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.53 - 4.10 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Granada CF - Levante UD  (neděle 16:00)
Situace Granady se po dvou ztrátách s týmy ze spodní části tabulky zhoršila, nyní je nováček soutěže až na patnáctém místě. V utkání sedmnáctého kola přivítá na svém stadionu čtvrté Levante a případné vítězství ho může katapultovat až do první poloviny tabulky. Levante je čtvrté, na pátou Sevillu má navíc náskok už pět bodů a zápas k dobru, což je pro jarní část sezony fantastická výchozí pozice.

Granada mohla být na lepším umístění, to by ale musela před týdnem lépe zvládnout důležitý záchranářský souboj s Getafe. Domácí však prohráli 0:1 a v tabulce se propadli mimo jiné i za svého soupeře. "Stále mě to mrzí, ten zápas jsme neměli prohrát. Přitom jsme ani nehráli špatně, bohužel jsme v závěru dostali takový hloupý gól," postěžoval si kouč Granady Fabri González. Ten zároveň nezapomněl pochválit soupeře z Levante. "Právě z tohoto klubu si bereme příklad a myslím si, že úplně stejně by se měl zachovat každý menší klub. Je úžasné, kam se za jediný půlrok dokázali dostat. Moc jim přeji, aby se umístili na pohárových příčkách, byla by to prvotřídní senzace. Nyní ale musíme sympatie nechat stranou a soustředit se jen na to, jak soupeře porazit," doplnil González.

Řeč byla samozřejmě hlavně o zmíněném čtvrtém místě, ovšem Levante předvádí také dobrý fotbal. Nejlepším důkazem je třetí nejvyšší počet vstřelených branek (po Realu a Barceloně) a čtvrtý nejnižší gólů inkasovaných, lépe jsou na tom jen Barca, Real a Valencia. Právě Valencia je před svým městským rivalem jen o bod, a to se navíc zítra utká s Málagou.

"Nemyslíme na to, kolikátí můžeme být. Samozřejmě tabulku sledujeme a víme, jak si stojíme, ale není pro nás důležité, jestli jsme čtvrtí, nebo pátí. Stále nemáme čtyřicet bodů, takže opakuji, že prvotním cílem je zachránit se, až pak můžeme řešit nadstavbu," řekl skromně trenér hostujícího celku Juan Ignacio Martínez.

Domácím se pomalu vyprazdňuje marodka, momentálně už jsou na ní jen dva hráči, a to Hassan Yebdá a kapitán Diego Mainz. Zdravotní potíže měli i Iňigo, Martins, Uche, Diakhaté a Fran Rico, všichni už by ale měli být připraveni do zápasu zasáhnout. Hosté postrádají pouze Del Horna, naopak Farinós je zpět v plné zátěži. Už teď je jasné, že Levante přezimuje nejhůře jako čtvrtý tým španělské ligy, hosté však mohou myslet ještě výš. Pohádka může pokračovat...
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Roberto - Nyom, López, Diakhaté, Siqueira - F. Rico, M. Rico - Uche, Martins, Benítez - Ighalo
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Munúa - Venta, Ballesteros, Nano, Juanfran - Torres, Farrinós - Valdo, BArkero, Juanlu - Koné
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 3.20 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
CA Osasuna - Villarreal CF  (neděle 18:00)
Kdo by to byl před sezonou čekal, že když se v rámci sedmnáctého kola La Ligy utkají týmy Osasuny a Villarrealu, bude do tohoto měření sil z mnohem lepší pozice vstupovat domácí tým. Zatímco Osasuna neprohrála s výjimkou utkání s Realem už sedmkrát v řadě a po případném vítězství mohou poskočit z devátého místa až na páté, Žlutá ponorka se krčí jednu příčku nad sestupem, má nejzaměstnanější doktory a neví, jak z krize ven.

Začneme u Osasuny, jejíž aktuální postavení vlastně ani takovým překvapením není. Klub z Pamplony se sice každoročně zapojuje do tuhého boje o přežití v první lize, jednoznačně však má větší kvalitu než týmy ze dna tabulky, čemuž právě tabulka odpovídá. Hlavní předností domácího celku je zvládání důležitých zápasů, ve kterých jde o všechno, Osasuna nejednou bojovala o záchranu až do posledního kola, vždy ale dokázala z nepříjemné situace vybruslit. Proto například letos prohrála jen třikrát, což je po Realu a Barceloně nejméně v lize. Právě na tyto velkokluby (na jejich hřištích) Osasuna nestačila, stejně se jí vedlo také na půdě Athleticu. Bystrý čtenář již jistě pochopil, že na domácím stadionu tedy drží neporazitelnost čítající už sedm zápasů.

"Dokážeme to tu soupeřům znepříjemnit. Bývá tu skvělá atmosféra, fanoušci nás ženou dopředu, což nás vybičuje ke stoprocentnímu nasazení. Neříkám, že se ve venkovních zápasech nesnažíme, ale přece jen je rozdíl, jestli hrajete před zaplněným domácím stadionem, nebo jestli jsou fanoušci proti vám," prohlásil domácí trenér Jose Luis Mendilibar. Právě díky neutuchající podpoře z hlediště se dá vyhrát i nedobře se vyvíjející duel, o čemž svědčí rozhodující trefa Nekounama z devadesáté minuty utkání s Betisem, které se hrálo před dvěma týdny.

Mendilibarovi chybí čtyři muži kádru, zranění vyřadilo Bertrana, Rubena Gonzalese, Shojaeiho a Echaideho. V dresu Villarrealu jsou dlouhodobě zranění Giuseppe Rossi a Catalá, k nim se však postupně nabalují problémy dalších hráčů, ty jsou však spíše krátkodobějšího rázu. Týká se to Marcheny, Gaspara, Camuňase (který přišel do Villarrealu z Osasuny) a Soriana a Josela. Je sice možné, že se někdo z nich na trávníku objeví, každopádně v týdnu každý zmíněný hráč trpěl nějakými šrámy.

Villarreal, účastník Ligy mistrů, zatím kazí vše, co mu přijde pod ruku. Tento sympatický klub zatím dokázal zvítězit jen třikrát, navíc bez Rossiho dává hodně málo gólů a ani výkony nejsou nikterak ideální. Kouč Garrido se podle svých slov neustále snaží vymyslet cestu ven, ale zatím bezúspěšně. "Nevím, jak se z toho dostat. Rozhodně máme na mnohem víc, než co tu předvádíme a je velká škoda, že se nám nedaří naplno prokázat svou sílu. Pokud prohrajeme a budeme po podzimu osmnáctí, bude nás čekat velmi smutná zimní příprava," ví Garrido. Poslední podzimní šance pro Villarreal ale není nijak velká, favoritem jsou domácí.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Fernández - Damía, Roversio, Sergio, Satrustegui - Puňal, Nekounam - Cejudo, García, Lamah - Ibrahima
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
López - Mario, Gonzalo, Musacchio, Oriol - Pérez, Valerp, Bruno, Cani - Nilmar, Rubén
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.30 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Racing Santander - Real Sociedad  (neděle 19:45)
Nejdůležitější zápas podzimu čeká Racing, který na domácím trávníku přivítá Real Sociedad a pokud vyhraje, po dlouhé době se dostane z pásma sestupu. Domácí ale nečeká nic jednoduchého, vzájemná bilance totiž hovoří zcela jasně ve prospěch Sociedadu, stejně jako aktuální forma.

Ani Racing ale v posledních zápasech nehraje špatně, z posledních tří kol vybojoval solidní čtyři body a alespoň se posunul před Zaragozu z úplného dna tabulky, které několik kol okupoval. Nyní má poměrně slušnou šanci dostat se ještě výše, k tomu ale vede jediná cesta - vítězství.

I v případě Racingu platí, že body sbírá především doma, z celkových třinácti hned devět. Zajímavé je, že domácí ještě letos nedokázali zvítězit o více než jeden gól, soupeře tedy ještě ani jednou nijak výrazně nepřehráli. Stejný scénář se dá očekávat i v utkání s Realem Sociedad, který bude pravděpodobně více chtít hrát fotbal. Z posledních tří kol totiž baskický klub skóroval hned sedmkrát, což je počin, za který by se nemusel stydět ani tým ze špičky tabulky.

Sérií dobrých výsledků se hosté dostali ze sestupového pásma až na třinácté místo, pravdou ale je, že od toho osmnáctého je dělí jediný bod. Racing sice dokázal vyhrát poslední vzájemné měření sil letos v březnu, když zvítězil 2:1, jinak ale celková bilance hraje ve prospěch soupeře. Z osmadvaceti soubojů těchto svou celků se hned šestnáctkrát radoval Real Sociedad, pětkrát skončil zápas remízou a Racing si připsal na své konto sedm výher.

"Kádr je dostatečně namotivovaný, všichni dobře víme, o co nám jde. Jsem si vědom toho, že vzájemné utkání jsme zvládali v historii my, to ale dnes nic neznamená. Potřebujeme prostě zvítězit, abychom mohli být v klidu a do jarní části sezony jíte středu tabulky," přeje si Philippe Montanier, lodivod Basků. Tomu se vrací do sestavy kapitán Xabi Prieto, klíčový hráč záložní řady, s jehož návratem se znovu dostavuje také velká kvalita. Jinak mají oba týmy hlášeny dvě ztráty, domácím chybí Perez a Samperio, hosté se musí obejít bez dvojice Illarramendi, Elustondo.
Racing Santander - pravděpodobná sestava:
Toňp - Álvaro, Torrejón, Bernardo, Cisma - Colsa, Diop - Arana, Adrián, Munitis - Stuani
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Bravo - Martínez, González, Iňigo, Estrada - Mariga, Aranburu - Prieto, Vela, Griezmann - Agirretxe
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.20 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Valencia CF - Málaga CF  (neděle 21:30)
Velmi důležitý zápas se odehraje jako poslední nedělní mezi Valencií a Málagou v rámci 17. kola španělské Primera Division. Valencia už nevyhrála tři zápasy v řadě a hodlá se proti Málaze vyhrabat z této krize. Hosté naopak střídají lepší výsledky s horšími a bojují o pohárové pozice. V tabulce je na tom před zápasem Valencia o šest bodů lépe a díky domácímu prostředí je také favoritem tohoto střetnutí.

Po vyřazení z hlavní fáze Ligy mistrů na půdě anglické Chelsea zažila Valencia veliký šok v podobě posledního ligového duelu na půdě Betisu. Valencia ještě minutu před koncem vedla u svého soupeře 0:1, ale díky nepochopitelným chybám zápas ztratila a prohrála 2:1. O to víc je to zarážející, protože Betis vyhrál proti Valencii vůbec poprvé po jedenácti zápasech. V týdnu navíc Netopýři pouze remizovali v Cádizu v rámci poháru a potvrdili tak svou současnou nepříznivou formu.

Málaga v posledním ligovém duelu nedopadla tak bídně jako Valencia, ale na domácí půdě proti Osasuně chtěla rozhodně zvítězit. To se jí nakonec nepodařilo a získala pouze bod za remízu 1:1. Také Málaga sehrála pohárový duel a zvládla ho mnohem lépe než Valencia. Zvítězila na půdě Getafe 0:1 a udělala veliký krok k postupu do dalšího kola.

Vzájemné zápasy těchto dvou celků hovoří v posledních letech jednoznačně pro Valencii, která poslední čtyři duely dokázala vždy vyhrát. V poslední sezóně vyhrála na půdě Málagy hned v prvním kole poměrem 1:3 a v jarní části sezóny poté na domácí půdě ve velmi atraktivním duelu zvítězila těsně 4:3. Tentokrát by se Los Che určitě nezlobili ani za jeden z těchto výsledků. Nutno však podotknout, že Málaga je mnohem silnější než loni.

Velmi pikantní zápas to bude pro záložníka Málagy Joaquína, který ještě v minulé sezóně působil právě ve Valencii, kde strávil dlouhých pět sezón. "Pořád mám na Valencii úžasné vzpomínky, zažil jsem tam svá nejlepší fotbalová léta a nikdy na to nezapomenu. Před tímto zápasem mám dost smíšené pocity, ale pochopitelně budu chtít pomoci ke třem bodům mému aktuálnímu týmu. Doufám, že mě diváci nevypískají," řekl s úsměvným pohledem Joaquín.

Valencia bude v zápase hajít třetí místo před dotírajícím Levante. Málaga se naopak bude pokoušet svému soupeři přiblížit na rozdíl tří bodů. "V tomto zápase můžeme snížit propast mezi námi a Valencií a zvětšit tak své šance na postup do Ligy mistrů, což je náš cíl. Pokud zahrajeme náš vysoký standard, můžeme pomýšlet na úspěch i na půdě Valencie."

"Na Mestalle to znám opravdu velmi dobře a vím, jak je těžké si odtamtud odvést všechny body. Letos se to nepovedlo ani Barceloně. Do zápasu však jdeme naplno a také s tím pocitem, že budeme muset částečně riskovat, abychom měli větší šanci na úspěch. Doufám, že se nám zápas povede a zvítězíme," dodal na závěr Joaquín.

Na straně domácí Valencii visí otázka nad gólmanskou pozicí. V poslední době se v brance střídá Diego Alves s Vicente Guaitou a není jisté, koho pošle trenér Emery do tohoto utkání. Jisté však je, že nenastoupí vykartovaný Tino Costa. Do utkání by však po delší době mohl zasáhnout Ever Banega, na jehož návrat čeká Valencia jak na smilování.

Na straně Málagy visí stále otazník nad Juliem Baptistou, který má v této sezóně veliké zdravotní problémy a není jisté, zda ho trenér Pellegrini do zápasu povolá. Je však dost možné, že šanci znovu dostane talentovaný mladík Isco, který podobně jako Joaquín v létě do Málagy zamířil právě z Valencie.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Barragán, Rami, Ruiz, Alba - Topal, Parejo - Pablo, Jonas, Feghouli - Soldado
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Caballero - Gamez, Demichelis, Mathijsen, Monreal - Toulalán, Duda, Cazorla, Seba Fernandéz, Isco - Rondón
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.60 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid16131256:1540
2.FC Barcelona16114150:837
3.Valencia CF1593324:1630
4.Levante UD1592424:1729
5.Sevilla FC1666418:1724
6.Málaga CF1573520:2024
7.Espanyol Barcelona1672717:2023
8.Athletic Bilbao1657423:1922
9.CA Osasuna1557319:2722
10.Atlético Madrid1554623:2519
11.Getafe CF1654717:2319
12.RCD Mallorca1646615:2218
13.Real Sociedad1544716:2316
14.Real Betis1551915:2216
15.Granada CF154478:1516
16.Rayo Vallecano1644817:2516
17.Villarreal CF1536612:2115
18.Sporting Gijón1643916:2715
19.Racing Santander1527611:2113
20.Real Zaragoza16241013:3110

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (104)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1 pre Real Madrid...nech tento sku*vene tazky zapas zvladneme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta tabulka před začátkem kola je nějaká podivná.

Reagovat
madridfan

Tak je to 17 kolo ale tam je jenom 13 zapasu. Takze by to mohli trochu zmenit

Reagovat
smazaný uživatel

Tymto redakcia Eurofotbalu praje fanusikom Realu Madrid Vesele Vianoce

Reagovat
smazaný uživatel

Ve finále MS klubů nastoupíme v tílkách podporujících Villu. FIFA není tak připosraná, jako UEFA.

Reagovat
smazaný uživatel

Je Sahin opravdu v Realu odepsaný?

Reagovat
smazaný uživatel

Neni,ale dalo sa cakat,ze nebude casto nastupovat. Podla mna to o rok bude lepsie. Velmi tazko sa hrac dostava do Mourinhovej zostavy, ked neabsolvuje letnu pripravu. Na tom si Jose ocividne dost zaklada.

Reagovat
smazaný uživatel

jenže on se nejen nedostává do sestavy, ale nejede ani k zápasu. Ruku v ruce s Granerem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspon bude mat zaklad cez tyzden no Si myslim,ze v januari bude kazdy poriadne vytazeny a zahra si dost

Reagovat
smazaný uživatel

spíš doufáš, ne ...

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ma nasere, ked dva zapasy do tyzdna budu hrat ti isti hraci...

Reagovat
Kenneth

Lass jí taky neabsolvoval s týmem, a ještě dělal problémy. A hrál i proti Barceloně. V tom to není.

Reagovat
smazaný uživatel

Lass je overeny

Reagovat
Jerichoo

ale Lass nemal niekolkomesačné zranenie kolena, ako to môžeš porovnávať? To, že ju neabsolvoval ešte neznamená, že si válal šunky a netrénoval, to zdravý profíci nerobia..

Reagovat
Kenneth

http://www.real-madrid.cz/muzstvo/2011120087-sahin-potrebuje-cas.html

No, tohle jsem už od Mourinha slyšel tak 5x.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
Jerichoo

nie je, len je na tom zatial rýchlosťne a dynamicky dosť zle, čo sa dalo očakávať po zranení kolena. V januári už snáď chytí formu, herne na to má

Reagovat
smazaný uživatel

A další info:

pokud se opravdu podaří Seville získat Giovanniho a Reyese za 8 mega, tak jsou to králové zimy už teď a je skoro jedno, co se ještě na trhu uděje.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo..stejně je ale vtipný, že pár let zpátky měli možná nejlepší křídla v lize, který teď měly být na vrcholu a místo toho je tam teď tlačí bota

Reagovat
Xavi

Jn. to by bylo super, ikdyž nevím, jestli jsou nutní oba najednou. A od Armenterose jsem čekal víc teda, to by ho celkem rychle odepsali.

Reagovat
smazaný uživatel

Chcem sa spytat-Neviete niekto kedy sa zrebuje dalsie kolo Copy? A neviem ci si dobre pamatam,ale pavuk uz bude znamy pri tomto zrebe,je to tak?

Reagovat
smazaný uživatel

1. a 3. pro Paola Maldiniho a Roberta Carlose

Jsem se úplně lekl, kdo trénuje Sevillu a chvíli si pohrával s myšlenkou, jestli to snad není Toril od nás ze školky. Lepší by bylo uvádět Marcelino, ne? Jako Raúl a ne González Blanco.

Reagovat
blaugrana

Dnešná výhra Sevilly a zajtrajší triumf na KMS.

Reagovat
Al Capone

docela se těším na Neymara, z těh arabů si dělal vyloženě prdel, ale to byli žebráci, jsem zvědavý jak si bude dávat o něco kvalitnějšího soupeře

Reagovat
Kenneth

Arabů? Nebyli to Japonci?

Reagovat
Al Capone

jo valstně, to katalánci hráli s Al Sadd...žebráci jako žebráci

Reagovat
blaugrana

o něco kvalitnějšího soupeře ...Lenže oni nenastúpia proti Realu...ale proti Barcelone.

Reagovat
Kily

bude potřebovat pomoc spoluhráčů, když jsem viděl statistiky zápasu s Kašiwou, tak jsem se musel zasmát

Reagovat
X-bano-X

Trošku dosť chýb v tých preview

Reagovat
Al Capone

vyhrajem, Cristiano dá hattrick

!HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to těžké,ale Real vyhraje...Sevilla má výhodu domácího prostředí,ale to nevadííí.HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

počítám s remízou.

Reagovat
One-Real

1,44 na Real bože

Reagovat
blaugrana

To je v skutku dobrý kurz, keď sa pozrieš, aké boli doteraz. Ak to teda nemyslíš tak, že ho hodne podceňujú.

Reagovat
smazaný uživatel

Racing Santander - Real Sociedad 2x

Reagovat
blaugrana

Not really.

Reagovat
Kenneth

Co to má Marcelo na tý ruce? Lebku? Jak originální.

Reagovat
smazaný uživatel

viď celkem drsný to je

Reagovat
blaugrana

Také tetovania nosia tí, ktorí sa spriahli s diablom...

Reagovat
smazaný uživatel

no, vždyť ...

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

Smrtijed a Voldemort.

Reagovat
smazaný uživatel

ake krasne ako tu katalanci hovoria o diablovi,voldemortovi a tak dalej a pri tom maju v kadri Alvesa

Reagovat
blaugrana

On ma vytetovanú na ramene tvár Krista.

Reagovat
smazaný uživatel

co z toho ked ma ksicht a hlavne oci jak diabol?

Reagovat
blaugrana

Prvý dojem často klame.

Reagovat
smazaný uživatel

aky prvy dojem?

Reagovat
smazaný uživatel

prva minuta na stiahnutie neni?

Reagovat
blaugrana

1. minúta bola krajne nepodstatná, tak na čo ju chceš vidieť?

Reagovat
smazaný uživatel

aby si musel vyzvedat a na vsetko sa pytat

Reagovat
blaugrana

Dal si ma dole.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

A dnes z Hory svetla zvanej Barcarock oslepí nebeský lúč satanášov zo zeme Madridistan a v čele tabuľky nebeskej ligy bude všetko tak, ako má byť.

Reagovat
Kenneth

Casillas - Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo - Lass, Xabi Alonso - Di María, Callejón, Cristiano Ronaldo - Benzema

Calejjon na středu? Kaká a Mamut sice nemají formu, ale to tam rovnou mohl postavit Khediru a bylo by to stejně kreativní.

Reagovat
Kenneth

Mimochodem. Kaká a Ozil vyhoří - sedí. Ronaldo vyhoří - 2x za sebou hraje. Spravedlnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano byl minule ok a pojistil výhru, Özil zklamal asi 16x z posledních dvaceti zápasů, srovnávat ty dva ani není možný.

Reagovat
Kenneth

Nesrovnávám ty dva. Srovnávám celkově pozici Ronalda v týmu. A není správné mít dvojí metr na hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby měl dnes Cristiano sedět, tak Özil by musel sedět už od září. Trpělivost s ním měl Mourinho obrovskou, hrál všechny zápasy, drtivou většinu v základu a skoro vždy zklamal. A po třech měsících na něj došlo, nevidím tam dvojí metr. Samozřejmě Cristiano by některé svoje utrápené zápasy neměl dohrávat do konce, to vadí zase mně.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože ty ked vidíš napísané na nete, že Callejon je napísaný v strede hned si ho predstavuješ, že tam aj behá a tvorí hru, to je neuveritelné

Reagovat
Kenneth

A co jako bude hrát? Bude hrát místo DI Márii a ten půjde na střed? A nebo půjde jako ofenzivní křídlo hrát defenzivního záložníka?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden asi bude pomáhat Marcelovi s Navasem.

Reagovat
smazaný uživatel

A preto tam hrá DI MARIA a preto hrá dnes CRISTIANO

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu je Pedro v barceloně odepsaný?

Reagovat
vocasisko

cože?

Reagovat
Kenneth

GOOOOOOOOOOOOOOOOL!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kto dal?

Reagovat
vocasisko

Reagovat
vocasisko

2000000000000000000000% šance

Reagovat
C0br

Casillas zase proti Seville

Reagovat
Kenneth

IKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
smazaný uživatel

IKEEEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
Kenneth

Zákrok roku.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
smazaný uživatel

A preto je IKER najlepším brankárom na svete opäť taký istý zákrok proti Seville ...

Reagovat
rufus

San Iker.

Reagovat
smazaný uživatel

takze o zakroku roku je rozhodnuto

Reagovat
One-Real

Obrana - BUDICEK !!!

Reagovat
Kenneth

Ta obrana je tam dneska snad jen namalovaná. Naštěstí svatý Iker.

Reagovat
smazaný uživatel

Za chvíli by mohl přijít velký Karim, tady ten jeho nedůraz a přihrávky na soupeře nás bolí.

Reagovat
One-Real

Tez o tom premyslim, dneska ma zase ten slabsi den.

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria je fakt neuveritelnej s tema prihravkama..

Reagovat
gonzalesl_is_back

Tuhle sezónu podle mě nejlepší ze všech

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Di Maria vám tam dělá víc práce než celá sliznatka

Reagovat
smazaný uživatel

CRISTIANOOO

Reagovat
Mercury

jak mu to dneska střílí :) to je panečku hráč pro velká utkání!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tam ten Gómez vesele běžel, se na to zase od první minuty těšil .

Reagovat
gonzalesl_is_back

To snad nemyslí Negredo ani ten rozhodčí vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/79509

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, Sevilla padla, ještě porazit Magalu a můžu si jít v klidu balit dárky

Reagovat
celeb

champeones champeones champeones champeones ...

Reagovat
miky10

Když už to chceš vyřvávat, tak se to aspoň nauč...

Reagovat
celeb

MOTM - Dani Alves - zivotny zapas - necudoval by som sa, keby sa stal kapitanom repre.

Najvacsiou legendou a srdcom Barcy je Carles, ked je na ihrisku, barcelona hra v 12.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
miky10

Reagovat
Carlos Juan Pablo

KilySchool

Reagovat
Kily

Norky nebo Jokerit, vůbec nevím, jak to budu stíhat přepínat, abych jim mohl fandit live budu si muset koupit ještě jednu televizi, jinak budu na bohatý televizní program SportTV doplácet večer co večer, když tam dávají tolik zajímavých zápasů

Reagovat
maras93

Pěkně Osasuna !! UDRŽET !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele