Previews

Corgoň liga preview - 2. kolo

V sobotu bude pěti zápasy dohráno druhé kolo slovenské nejvyšší soutěže. Jednoznačným šlágrem bude duel Artmedie se Žilinou. Zlaté Moravce se střetnou s Nitrou, Banská Bystrica přivítá Košice, do Prešova zavítá Ružomberok a Dubnica se střetne se Slovanem Bratislava...

Souboj Moskvy a Petrohradu, Dinamo hostí Zenit

Šlágr 15. kola ruské ligy bude k vidění na stadionu Dinama. Domácí Dinamo Moskva hostí Zenit Petrohrad. Oba týmy jsou útočně laděné a jejich dřívější zápasy byl doprovázeny gólovými hody. Hned 12 jich padlo v posledním vzájemném měření sil, Zenit zvítězil v osmifinále Kubok Rossiji 9:3.

Euro devatenáctek vyvrcholí soubojem Německa a Itálie

Soubojem dvou neporažených celků a vítězů základních skupin vyvrcholí mistrovství Evropy hráčů do 19 let, které pořádá Česká republika. V sobotu večer se na stadionu v Jablonci nad Nisou utkají ve finále šampionátu Italové a semifinálový přemožitel domácího výběru Německo.

Ruská Premier Liga preview - 14. kolo

Až ve středu odpoledne bude zkompletování víkendové kolo nejvyšší ruské soutěže. Saturn Moskevská oblast se chce odlepit ze spodních příček tabulky a má k tomu vhodného soupeře - předposlední Šinnik Jaroslavl.

Devatenáctce stojí v cestě do finále Eura favorizované Německo

České fotbalové devatenáctce stojí v cestě do finále evropského šampionátu Německo. Pokud mladí reprezentanti ve středu večer v Mladé Boleslavi zvítězí, budou na domácím mistrovství bojovat o premiérové zlato. V opačném případě pro ně turnaj skončí ziskem bronzových medailí. Favoritem semifinále jsou Němci, kteří na šampionátu neztratili ani bod a vstřelili nejvíc branek.

Corgoň liga preview - 1. kolo

Po dnešku budou mít všechny týmy nejvyšší slovenské soutěže za sebou premiérové vystoupení v letošním ligovém ročníku. První kolo uzavírá souboj favorizované Žiliny proti outsiderovi ze Zlatých Moravců.

Reprezentanty do 19 let čeká rozhodující zápas o semifinále ME

Čeští fotbalisté do 19 let se dnes utkají se stejně starými Italy o postup do semifinále evropského šampionátu. Domácí tým má před posledním zápasem skupiny B v Mladé Boleslavi k vytoužené metě velmi blízko: k jistotě účasti mezi nejlepší čtveřicí turnaje mu stačí remíza.

Devatenáctka si může proti Řecku s předstihem zajistit postup

Čeští reprezentanti do 19 let si mohou ve čtvrtek s předstihem zajistit postup do semifinále evropského šampionátu. Potřebují k tomu ve svém druhém utkání ve skupině B navázat na výhru nad Angličany a v Liberci porazit výběr Řecka.

Českou devatenáctku čeká na úvod Anglie

V táboře reprezentace do 19 let vrcholí přípravy na pondělní zápas proti Angličanům, kterým čeští mladíci vstoupí do domácího evropského šampionátu. Trenér Jakub Dovalil si pochvaluje dobrý zdravotní stav mužstva a stále prý řeší tři otazníky v sestavě.

Spartak hostí CSKA. Kdo ovládne Moskvu?

Ostře sledované moskevské derby stojí za dveřmi. Před bouřlivou atmosférou na stadionu Lužniki se proti sobě postaví Spartak a CSKA, dva nejúspěšnější kluby ruské Premier Ligy. A podle předzápasových prognóz v základní sestavě nastoupí dva Češi - Radoslav Kováč a Martin Jiránek.

Ruská Premier Liga preview - 12. kolo

Program dvanáctého kola nejvyšší ruské soutěže dnes uzavře moskevské derby Saturn - FK. Oba týmy se zatím nacházejí ve spodní polovině tabulky a chtějí co nejdříve vystoupat nahoru. Kromě tohoto zápasu dnes dohrává Zenit utkání jedenáctého kola proti Spartaku Nalčik.

Bitva o Moskvu: CSKA proti Dinamu

Tahákem dvanáctého kola bude jednoznačně moskevské derby. Souboj sedmého CSKA s pátým Dinamem je každoročně jedním z vrcholů ruské ligy. Tomuto derby se snad můžou rovnat jen zápasy obou soupeřů se Spartakem Moskva nebo Lokomotivem.

Španělé i Němci chtějí ukončit čekání na velkou trofej

Dvanáct let na německé straně a dokonce čtyřiačtyřicet na španělské, tak dlouho trvá čekání fotbalových velmocí na získání trofeje z vrcholné akce. Před oběma giganty se otevírá jedinečná šance ukončit letitý půst v neděli ve finále mistrovství Evropy ve Vídni. Španělsko, či Německo tak usednou na další čtyři roky na uvolněný evropský trůn po Řecku.

Ruský tým věří ve zlomení španělského komplexu

Fotbalistům Ruska se otevírá jedinečná šance na to, aby hodili za hlavu komplex ze zápasů proti Španělsku. Oba týmy si to ve čtvrtek ve Vídni rozdají o druhou vstupenku do finále evropského šampionátu a sborné by se náramně hodilo, aby se po dlouhých 37 letech dočkala výhry nad neoblíbeným sokem z Pyrenejského poloostrova.

Němci se v prestižním semifinále utkají s Turky

V prvním semifinále mistrovství Evropy čeká diváky ve středu večer v Basileji prestižní souboj mezi Německem a Tureckem. Zdecimovaní Turci mají k dispozici jen čtrnáct naprosto zdravých hráčů, přesto věří, že hlavního aspiranta na zlaté medaile mohou potrápit.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele