Previews

Bundesliga - preview 7. kola

Poslední Stuttgart přivítá taktéž nepříliš dobře hrající Frankfurt, až poté ale budou na programu šlágry kola. Dobře hrající Leverkusen přivítá Werder Brémy, kterému se zatím nedaří podle představ, což se dá říct i o mistrovském Bayernu, jenž zavítá na hřiště rozjeté Borussie Dortmund...

Ligue 1 - preview 8. kola

Paříské Saint-Germain i Lille se mohou posunout až na pozice zaručující pohárové pozice, ve svých domácím zápasech ale potřebují potvrdit roli favorita proti Nice, respektive Montpellieru. Večer se pak ve šlágru kola utkají Rennes a Toulouse a oba týmy mají možnost jít do čela tabulky...

Eredivisie - preview 8. kola

Ajax na úvod nedělního programu musí porazit Utrecht, aby se udržel na čele, druhé PSV totiž v podvečer přivítá outsidera Venlo. Feyenoord se představí na hřišti De Graafschapu, Alkmaar přivítá Heracles, Heerenveen Den Haag a v zajímavém souboji se střetne Twente s Groningenem...

Anglická Premier League - preview 7. kola

Šlágr jako hrom má dnes na programu anglická nejvyšší soutěž, vedoucí Chelsea přivítá v londýnském derby třetí Arsenal. Ještě předtím bude Liverpool proti Blackpoolu usilovat o vymanění se ze sestupových pozic a Newcastle by rád překvapil na půdě Manchesteru City...

Ruská Premier Liga - preview 23. kola

Kazaň zavítá do Novosibirsku a bude se snažit zkomplikovat cestu za titulem Zenitu, který hraje v Nalčiku. Favoritem doma proti Rostovu bude CSKA, stejně jako Spartak v Machačkale. Kolo večer uzavře souboj Saturnu s dalším moskevským celkem Lokomotivem...

Corgoň liga - preview 11. kola

Senica bude hájit vedení ve slovenské lize proti Zlatým Moravcím, druhou Žilinu čeká zápas v Košicích. Trnava hostí Ružomberok, Prešov hraje s Nitrou a Dunajská Streda se Slovanem.

Skotská Premier League - preview 7. kola

Celtic i Rangers doposud procházejí skotskou ligou bez jediného zaváhání. O první body se je dnes pokusí připravit domácí Hearts, kteří hostí právě Jezdce, a Hamilton, jenž míří do Celtic Parku. Motherwell může potvrdit venkovní výhru z Hearts doma proti St. Mirren. St. Johnstone se pokusí o druhou výhru proti Hibernianu.

Evropská liga - preview druhých zápasů základních skupin

Dalších čtyřiadvacet zápasů základních skupin dnes nabízí Evropská ligy, a v několika případech se jedná o skutečné lahůdky. Manchester City hostí Juventus, Dortmund přivítá Sevillu a Atlético hraje s Leverkusenem. Sparta Praha se představí na hřišti CSKA Moskva.

Pokud Sparta v Moskvě překvapí, bude mít postup na dosah

Jasným outsiderem budou sparťanští fotbalisté v utkání 2. kola základní skupiny Evropské ligy, které sehrají ve čtvrtek večer na půdě CSKA Moskva. Pokud by však překvapivě vydolovali tři body, výrazně by si přiblížili postup ze skupiny. Oba zápasy proti papírově nejslabšímu týmu skupiny z Lausanne je totiž teprve čekají.

Schalke hraje s Benfikou, ukončí čekání na domácí výhru?

Schalke doma potřebuje nutně porazit Benficu, aby si udrželo dobré šance v královské Lize mistrů a navíc by to znamenalo možnou vzpruhu po velice nepovedeném začátku sezóny.

Valencia v souboji favoritů skupiny hostí Manchester United

Šlágrem středeční části druhého kola Champions League bude bezpochyby střetnutí dosud vedoucího celku španělské Primery Division a předloňského finalisty milionářské soutěže. Do role favorita se ale dost možná vtělí právě klub z Pyrenejského poloostrova, důvodů je hned několik.

Oslabený Werder čeká těžký test na Interu

Werder Brémy čeká ohromně těžká zkouška na půdě Interu Milán. Německý klub potřebuje po úvodní ztrátě bodovat, jenže se bude muset obejít bez tří klíčových mužů. Jak si s tím poradí Schaafovy ovečky?

Ajax přivítá AC Milán, hosté můžou, domácí musí

Ajax doma hostí AC Milán a dostává se pod tlak, v případě porážky si totiž hodně zkomplikuje situaci v základní skupině. Amsterdamský klub v úvodním vystoupení prohrál na hřišti Realu Madrid, Rossoneri neopak uspěli doma s Auxerre...

Real Madrid chce ve Francii tentokráte vyhrát, v cestě stojí Auxerre

Druhé kolo fáze skupin Ligy mistrů nabídne francouzsko-španělský souboj mezi AJ Auxerre a Realem Madrid. Příjemné překvapení minulé sezóny Ligue 1 probouzí v Bílém baletu vzpomínky na loňské vyřazení jiným francouzským mužstvem - Lyonem.

Deschamps chce s Marseille překvapit Chelsea

Chelsea ve druhých zápasech Ligy mistrů přivítá na Stamford Bridge Marseille a půjde za vítězstvím. Jednak aby se přiblížila postupu ze skupiny, potvrdila roli favorita, ale především chce zapomenout na víkendovou ligovou porážku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele