Previews

Utkání Španělska s Ukrajinou rozluští tajenku o postupujících

Velmi blízko očekávaného postupu mezi nejlepší čtyřku jsou favorité ze Španělska, posledním skupinovým soupeřem jim bude Ukrajina, která také stále živí naděje na postup. Do semifinále však Ukrajince pustí jedině výhra.

Jednadvacítka jde do zápasu o všechno, duel s Anglií rozhodne

V přímou bitvu o postup do semifinále se změní nedělní zápas mezi Anglií a českou reprezentací na evropském šampionátu do 21 let. Aby svěřenci trenéra Jakuba Dovalila postoupili mezi elitní kvarteto turnaje a splnili si sen, za kterým do Dánska přijeli, potřebují s Albionem ve Viborgu získat jakékoliv vítězství.

Z duelu Švýcarska s Běloruskem vzejde postupující

Novináři celé dva dny vypočítávali všechny možné varianty postupu ve skupině A. Kuriózní situace však nemusí nastat, protože jak Švýcaři, tak i Bělorusové jdou do utkání s jasným cílem - vyhrát.

Dánové drží postupové šance, cesta vede přes Island

O všechno hrají v sobotu večer domácí Dánové, kteří bezpodmínečně musí porazit Island a zároveň doufat v příznivý výsledek souběžné hraného duelu Běloruska se Švýcarskem. Ani Islanďané ještě neutnuli poslední jiskřičku naděje, jejich postup se však zdá být nereálný.

Ruská Premier Liga - preview 14. kola

Ve 14. kole Premier Ligy může moskevské CSKA potvrdit svou suverenitu na hřišti posledního Nalčiku. O tři body bude jistě usilovat také druhý Zenit, který se představí v Novgorodu. Těrek Groznyj se po nepovedených zápasech pokusí rehabilitovat proti Samaře, avšak už bez kouče Gullita.

Anglie i Ukrajina startují do druhého kola z podobných pozic

Ukrajina nula, Anglie jeden. To je získaný počet bodů obou dnešních soupeřů po prvním hracím kole. Oba celky teda potřebují přidat a zvítězit, aby u nich došlo ke zvýšení šancí na postup ze skupiny smrti.

Jednadvacítka zkusí se Španěly využít první postupovou nabídku

Už ve středu mohou čeští reprezentanti do 21 let slavit postup do semifinále mistrovství Evropy v Dánsku, čímž by si přiblížili také účast na olympiádě v příštím roce. Stačí k tomu "maličkost": porazit ve Viborgu věhlasný tým Španělska, a zopakovat tak úvodní výhru nad Ukrajinou.

Ruská Premier Liga - preview 13. kola

Ruskou ligu dnes čeká další kompletní kolo a jeho šlágrem bude bezpochyby duel mezi vedoucím CSKA a jeho prvním pronásledovatelem Machačkalou. Třetí Kubaň zajíždí na půdu poslední Samary, mistrovský Zenit hraje s Rostovem, zajímavý by mohl být také souboj Lokomotivu s Kazaní...

Island na tom není dobře, ztráta se Švýcary je nepřípustná!

Švýcarsko překvapivě v prvním utkání zdolalo domácí Dány 1:0 a na tento úspěch by pak chtělo navázat proti oslabenému Islandu. Ten je naopak blízko vyřazení z turnaje. Nestačil totiž na Bělorusko, papírově nejslabšího protivníka.

Dánsku jde doma o všechno, Bělorusy musí porazit!

Dány čeká ve druhém utkání skupiny A Bělorusko. Domácí mají co napravovat, ve svém úvodním představení na šampionátu totiž sice devadesát minut přehrávali Švýcarsko, přesto mu podlehli 0:1. To Bělorusko zdolalo Island a výhra mu automaticky zaručí postup do semifinále.

Anglie a Španělsko odstartují turnaj vzájemným duelem

Zřejmě nejsledovanější zápas základních skupin mistrovství Evropy do 21 let uvidí fanoušci hned na začátek. Proti sobě vyrukují Anglie a Španělsko, dva největší favorité turnaje. Na obou stranách bude k vidění řada hráčů se zkušenostmi z nejlepších soutěží světa, což slibuje výbornou podívanou.

Jednadvacítka sní o vítězném vstupu do Eura proti Ukrajině

Čeští reprezentanti do 21 let už netrpělivě vyhlížejí start do mistrovství Evropy v Dánsku, které zároveň slouží jako kvalifikační síto pro olympijské hry v Londýně 2012. Úvodní nedělní test s Ukrajinou ve Viborgu podle nich může zásadně ovlivnit postupové vyhlídky v základní skupině B, kde pak ještě narazí na Španělsko a Anglii.

Domácí Dánsko čeká to nejtěžší na začátek - Švýcaři

Hned na úvod připravila skupina A souboj dvou největších aspirantů na postup. Proti sobě se postaví Dánsko a Švýcarsko. Bodové zaváhání by mohlo mít neblahé následky, a tak od obou táborů můžeme očekávat, že půjdou tvrdě za vítězstvím.

Nováček z Islandu se na úvod popere s "21" Běloruska

Možná, že se účast Běloruska s Islandem na Mistrovství Evropy do jedenadvaceti let zdá být poněkud podivná. Už jen proto, že družstva dospělých obou těchto zemí dosud na žádné úrovni díru do světa neudělaly. Oba aktéři však teď přesto budou mít v papírově slabší skupině A postupové vyhlídky.

Ruská Premier Liga - preview 12. kola

Kompletní kolo má dnes na programu ruská nejvyšší soutěž a jeho šlágry se hraje v Moskvě, kde Spartak přivítá Kazaň a Dinamo se utká se Zenitem Petrohrad. CSKA jede bránit vedoucí pozici do Grozného, Machačkala přivítá Nalčik, Lokomotiv již bez Krasnožana zavítá do Tomsku...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele