Previews

Ligue 1 - preview 36. kola

Finalisté Coupe de France dohrávají uplynulé kolo a vítěz této soutěže Lille může v případě úspěchu proti nebezpečnému Sochaux udělat další výrazný krok k ligovému titulu. Poražený finalista z Paříže zajíždí do Bordeaux a rád by se dostal před tápající Lyon na třetí pozici...

Braga před finále Evropské ligy vymýšlí plán na Porto

Poslední zápas sezony čeká ve středu večer na týmy Porta a Bragy, které na sebe narazí v portugalském finále Evropské ligy. V domácí lize bylo o poznání úspěšnější Porto, pomstí se Braga v evropské pohárové soutěži?

Anglická Premier League - preview 37. kola

Manchester City a Stoke dnes zopakují sobotní finále FA Cupu. Domácí mají jasnou motivaci - pokud zvítězí, nahradí na třetím místě tabulky Arsenal. Potters mají v hlavě myšlenku na pomstu za finálovou prohru.

Gambrinus liga - preview 28. kola

V pondělí jsou na programu hned dvě dohrávky a v obou půjde o důležité body do boje o záchranu. Tu si mohou definitivně zajistit České Budějovice, které cestují do Brna. Oba týmy pak na dálku budou držet palce Slavii, na jejímž hřišti se představí Příbram...

Primera División - preview 37. kola

V předposledním kole španělské ligy se bude bojovat o Evropskou ligu a o záchranu. Bilbao, Sevilla i Atlético Madrid hrají doma. Na spodním konci tabulky je nyní nejvíce ohrožená Zaragoza, která hostí Espanyol, Getafe hraje s Osasunou. Barcelona oslaví titul proti La Coruni, Villarreal hostí Real Madrid.

Serie A - preview 37. kola

Třetí Neapol dnes může snížit ztrátu na druhé místo, doma totiž hostí Inter. Pokud Udinese vyhraje v Chievu, vrátí se na čtvrté místo, na Ligu mistrů stále myslí i AS Řím, který jede do Catanie. Mimořádně důležitý zápas sehraje Lecce a hlavně Sampdorie, která má aktuálně nejblíže k třetí sestupové pozici.

Ruská Premier Liga - preview 9. kola

Šlágrem nedělního programu je utkání Zenitu s Kazaní, střet posledních ruských mistrů. Petrohradský tým půjde v případě výhry do čela tabulky, hosté mírně ztrácejí. CSKA Moskva hostí Rostov, Amkar přivítá moskevské Dinamo a Samara změří síly se Spartakem Moskva.

Skotská Premier League - preview 38. kola

Skotská liga je ve finiši. Dnes se rozhodne, jestli titul získají Rangers, nebo Celtic. Jezdci mají vše ve svých rukách, protože mají jednobodový náskok, pro titul si jedou do Kilmarnocku. Na jejich zaváhání bude čekat Celtic, který hostí Motherwell. Ve třetím utkání hostí Dundee Hearts.

Nizozemská Eredivisie - preview 34. kola

O držiteli nizozemského titulu rozhodne přímý souboj Ajaxu s Twente. Domácí zatím na svého konkurenta ztrácejí, v případě výhry ale bude titul jejich. Eindhoven bude v Groningenu hrát o naději na druhou pozici. Dnes se také rozhodne o třetím sestupujícím, nejhorší výchozí pozici má Excelsior.

Ve finále FA Cupu si to rozdá Man City se Stoke

Finále FA Cupu pro fanoušky letos připravilo souboj mezi Manchesterem City a Stoke. Pro oba kluby je to poslední šance, jak v letošní sezóně vybojovat nějakou trofej, a tak dozajista jejich souboj nabídne opravdovou bitvu na ostří nože.

Bundesliga - preview 34. kola

Sesazený mistr Bayern si ještě může dělat zálusk na druhé místo Leverkusenu, který potřebuje bod z Freiburgu, jinak ale bude v posledním kole o co hrát především u spodku tabulky. Wolfsburg nastoupí v Hoffenheimu, Mönchengladbach se minimálně pokusí udržet současnou barážovou pozici na hřišti HSV a předposlední Frankfurt se v Dortmundu pokusí o zázrak...

Corgoň liga - preview 31. kola

Vedoucí Slovan jede potvrdit svojí pozici do Prešova, na šanci jít do čela ovšem bude číhat Senica, která přivítá Nitru. Naději na titul živí také Žilina a ta se představí na hřišti poslední Dubnice. Trnava změří síly s Bánskou Bystricou, Ružomberok se Zlatými Moravcemi a Dunajská Streda hraje s Košicemi...

PSG obhajuje prvenství v Coupe de France proti Lille

Po dlouhých desetiletích může Lille zažít jednu z nejpovedenějších sezón ve své historii. Kromě vítězství v Ligue 1 má šanci triumfovat i ve Francouzském poháru, jenže ve finále na něj čeká jedno z nejotrlejších mužstev této soutěže. Pokud se PSG podaří obhájit prvenství z loňského roku, bude to jeho historicky devátý titul.

Primera Division - preview 36. kola

Barcelona zajíždí na půdu zachráněného Levante a hodlá udělat poslední krok k titulu. V utkání důležitém pro boj o poháry se střetne Espanyol s Valencií, Villarreal hraje na půdě sestupující Almeríe, o záchranu se střetnou Hércules s Mallorcou a Real Sociedad se Zaragozou...

Inter bude proti AS Řím hájit jednogólový náskok

Po uplynulém víkendu je jasné, že Inter Milán nezopakuje prvenství v Serii A, zlepšit náladu by si však mohl v Coppa Italia, kde má velice dobře nakročeno do finálového klání. Před třemi týdny na hřišti římského AS totiž zvítězil 1:0 a před domácí odvetou tak má všechny trumfy ve svém rukávu...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele