Previews

Uruguay chce zažít vítězný start, na úvod se střetne s Peru

Pro Uruguay odstartuje Copa América zápasem s outsidery z Peru. Favorizovaní svěřenci trenéra Tábareze nehodlají na úvod za žádnou cenu připustit nějakou ztrátu a berou jedině vítězství.

Chilané vstupují do Copy proti mexickým mladíkům

V posledním zápase prvního kola Copa América 2011 se střetne chilské fotbalové mužstvo s letošním mexickým výběrem. Jelikož se jedná o dva celky vyznačující se útočným pojetím hry, o zábavu by mělo být postaráno.

Paraguay začne před půlnocí hledat recept na Ekvádor

Skupinu B jihoamerického mistrovství uzavře duel dvojnásobného mistra tohoto turnaje Paraguaye s kritizovaným ekvádorským výběrem okolo hvězdy Manchesteru United Luise Antonia Valencii. Oba týmy nažhaveně odpočítávají minuty do začátku klání, které naznačí, jakým směrem se bude "béčko" vyvíjet.

Brazílie zahájí argentinskou misi duelem s Venezuelou

I třetí zápas Copa América 2011 se zdá být papírově jasnou záležitostí. Pětinásobný mistr světa a obhájce titulu jihoamerického šampiona z Brazílie bude chtít vstoupit vítězně do skupiny B a ukázat ostatním účastníkům, že se s nimi musí počítat i letos. V cestě jim stojí protivník z Venezuely.

Kolumbie vstupuje do Copy zápasem s Kostarikou

Skupina A jihoamerického šampionátu pokračuje dalším duelem, ve kterém je předem znám jasný favorit. Kolumbijci budou chtít vykročit do turnaje pravou nohou a ukázat nezkušenému protivníkovi z Kostariky, kdo se bude prát s ostatními celky o postup ze skupiny.

Jihoamerický šampionát otevře duel Argentiny s Bolívií

Poprvé od zápasu v bolívijském La Pazu má hrdá argentinská la albiceleste možnost oplatit soupeři ostudný debakl, který obdržela reprezentace bývalého trenéra Diega Maradony v kvalifikaci na mistrovství světa v JAR. Že budou mít hoši okolo Lionela Messiho motivaci navíc, je zřejmé, poněvadž se jedná o zahajovací zápas Copa América 2011, který Argentina hostí.

Ruská Premier liga - preview 16. kola

Poslední kolo před měsíční přestávkou před sebou má ruská nejvyšší soutěž. CSKA Moskva hraje v Permu a bude hájit první místo před Zenitem, který hostí Těrek. Rubin přivítá Kubaň, Dinamo Moskva změří síly s Lokomotivem...

Španělsko si to se Švýcary rozdá o titul mistra Evropy do 21 let

Vyvrcholení dvoutýdenního snažení na mistrovství Evropy do jednadvaceti let je tu, ve finále proti sobě nastoupí dva bezkonkurenčně nejlepší týmy šampionátu, Švýcarsko a Španělsko. Oba týmy se do boje o zlato dostaly jednoznačným vítězstvím ve skupině, aby pak v semifinále rozhodly o svém postupu až v prodloužení.

Jednadvacítka plánuje proti Bělorusku mobilizaci, chce na OH

Česká republika i Bělorusko už mají jisté bronzové medaile z mistrovství Evropy fotbalistů do 21 let, přesto jeden z týmů bude po sobotním vzájemném utkání v Aalborgu smutnit. V přímém souboji jde o to, která ze zemí si zajistí účast na příští olympiádě v Londýně...

Španěly čeká v cestě za zlatem předposlední soupeř – Bělorusko

Před námi je semifinále mistrovství Evropy do jednadvaceti let, ve večerním utkání se utkají Češi a Švýcaři, ještě předtím se však sehraje první duel, ve kterém změří své síly favorizovaní Španělé s Bělorusi. Domácí jsou obrovskými favority, pro Bělorusy znamenala už samotná účast na šampionátu velký úspěch, semifinále je třešnička na dortu.

Jednadvacítka bude se Švýcary hrát o finále Eura i olympiádu

Reprezentanti do 21 let mají šanci zajistit si již ve středu účast na olympijských hrách. Překážku v cestě do finále mistrovství Evropy představuje pro mladé Čechy jejich rozjetý semifinálový soupeř ze Švýcarska, který zatím v Dánsku při cestě turnajem jako jediný neztratil bod a navíc ani neinkasoval.

Utkání Španělska s Ukrajinou rozluští tajenku o postupujících

Velmi blízko očekávaného postupu mezi nejlepší čtyřku jsou favorité ze Španělska, posledním skupinovým soupeřem jim bude Ukrajina, která také stále živí naděje na postup. Do semifinále však Ukrajince pustí jedině výhra.

Jednadvacítka jde do zápasu o všechno, duel s Anglií rozhodne

V přímou bitvu o postup do semifinále se změní nedělní zápas mezi Anglií a českou reprezentací na evropském šampionátu do 21 let. Aby svěřenci trenéra Jakuba Dovalila postoupili mezi elitní kvarteto turnaje a splnili si sen, za kterým do Dánska přijeli, potřebují s Albionem ve Viborgu získat jakékoliv vítězství.

Z duelu Švýcarska s Běloruskem vzejde postupující

Novináři celé dva dny vypočítávali všechny možné varianty postupu ve skupině A. Kuriózní situace však nemusí nastat, protože jak Švýcaři, tak i Bělorusové jdou do utkání s jasným cílem - vyhrát.

Dánové drží postupové šance, cesta vede přes Island

O všechno hrají v sobotu večer domácí Dánové, kteří bezpodmínečně musí porazit Island a zároveň doufat v příznivý výsledek souběžné hraného duelu Běloruska se Švýcarskem. Ani Islanďané ještě neutnuli poslední jiskřičku naděje, jejich postup se však zdá být nereálný.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele