Premier League - preview 18. kola

26.12.2013, 08:32
Previews
Kompletní 18. kolo dnes bude odehráno v Anglii a největším tahákem bude souboj Manchesteru City s vedoucím Liverpoolem. Manchester United cestují do Hullu, Arsenal čeká londýnské derby s West Hamem, Chelsea hostí Swansea...
Hull City - Manchester United  (čtvrtek 13:45)
Jakkoliv to může znít u nováčka podivně, ojedinělý velký test na KC Stadium de facto čeká Hull na Boxing Day. S ohledem Tigers je totiž potřeba tradiční rétoriku přizpůsobit, vždyť jen 10. Stoke a elitní pětice posbíraly na domácí půdě více bodů než právě Hull...

Zároveň je ale faktem, že hned sedm z osmi týmů, které se letos stihly na do Kingstonu upon Hull podívat, nyní dřepí ve spodní polovině tabulky. Manchester United tedy teoreticky představuje unikátní test a potažmo i předzvěst horších časů. Ostatně třebaže domácí forma tygrů budí na nováčka solidní respekt, pořád nevyvrací skutečnost, že Bruceova parta zvítězila všehovšudy jednou jedinkrát z posledních sedmi pokusů. A to shodou okolností začátkem měsíce doma nad Liverpoolem (3:1), prvním z top mančaftů, který se KC Stadium opovážil vstoupit.

Bude tedy Manchester United tím dalším nečekaným povzbuzením? V tomto okamžiku to tak úplně nevypadá. Zatímco Liverpool do Yorkshireu odjížděl s jedinou výhrou ze tří kol v zádech, Red Devils tam jedou stíhat již pátý po sobě jdoucí triumf ve všech soutěžích. ManUtd si pomalu začíná zvykat na styl Davida Moyese a také se víceméně začíná škrábat tabulkou nahoru. Pozoruhodné je, že tak začalo činit ve chvílích, kdy marodí Van Persie a jeho hvězdný parťák Rooney se střelecky trápí.

Evertonský odchovanec právě v těch předešlých čtyřech kláních neskóroval, na Hull má ovšem slušné vzpomínky. Při posledním setkání obou celků, jež se uskutečnilo s jednodenní odchylkou přesně před čtyřmi lety, koneckonců při výhře 3:1 na KC Stadium skóroval plus dvakrát asistoval. A když si za měsíc obě mužstva role hostitele a výletníka vyměnila, blýskl se rovnou čtyřmi zásahy!

Populární "Wazza" na Boxing Day naposledy slavil branku před šesti lety, když se trefil do sítě Sunderlandu. U posledních dvou příležitostí v základu nebyl; tentokrát už ho takové (povinné) privilegium na sto procent nemine. Stane se tedy konečně teprve druhým hráčem po Thierrym Henrym, který kdy v Premier League dosáhne 150 gólů v dresu jediného klubu?

K tomu Rooneymu dopomáhej bůh, potažmo Danny Welbeck, jenž o víkendu utrpěl menší zranění kolene a nakonec by nemusel být připraven podpořit snahu pihovatého forvarda. Takovou nepříjemnou jistotu už přitom mají jak jmenovaný Van Persie, tak záložník Michael Carrick.

Steve Bruce patrně počtvrté za sebou jmenuje stejnou zahajovací jedenáctku - nebo má alespoň k dispozici ta samá jména jako o víkendu a v předcházejících případech. U Robbieho Bradyho, obvyklé součásti základu, se pak neočekává, že by stihl dát do pořádku svá pochroumaná třísla. Protagonisty případné rotace by mohli být Koren, Boyd či Rosenior - spíše se ale odpočinek některých opor až na sobotu, kdy Hull hostí stravitelnější Fulham.
Hull City - pravděpodobná sestava:
McGregor - Chester, Davies, Bruce - Elmohamady, Livermore, Meyler (Koren), Huddlestone, Figueroa (Rosenior) - Graham, Sagbo
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Rafael, Vidić, Evans, Evra - Valencia, Cleverley, Jones, Januzaj - Rooney, Welbeck (Hernández)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.25 - 4.00 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - Swansea City  (čtvrtek 16:00)
Chelsea a Vánoce? Loni pohádka. Západolondýňané v minulé sezóně byli okolo svátků nejlepším týmem celé Premier League - 8:0 porazili Aston Villu, 1:0 Norwich a 2:1 Everton. Swansea na tom o moc hůře nebyla - vyhrála sice jen s Fulhamem, ale remízy s Manchesterem United a v Readingu nebyly žádnou ostudou ani omylem.

Podobně jsou na tom celky i v posledních týdnech. Velšané vyhráli z posledních pěti ligových zápasech jen jednou, před pár dny doma prohráli s Evertonem. Chelsea zvládla prohrát se Stoke, vypadnout se Sunderlandem v ligovém poháru a v pondělí ztratili i na Emirates. Ačkoli bezgólová remíza s Arsenalem je spíše pozitivem, díky němuž je čelo ligy neskutečně vyrovnané. Mezi prvními pěti týmy je jen dvoubodový rozdíl.

"Jsme svědky unikátní situace. Současná sezóna je neuvěřitelná, jelikož všechny top celky jsou ve hře o titul. Manchester United a Tottenham se navíc také mohou zapojit. Nejdeme sice do Vánoc jako lídr tabulky, ale oproti minulé sezoně je to pořád pokrok. Loni jsme v tuto dobu byli už mimo hru," přemítal před utkání manažer Chelsea José Mourinho.

Jeho protějšek, dánský kouč Michael Laudrup, by rád na Stamford Bridge napravil domácí porážku v utkání s Evertonem, kterému Velšané podlehli po dvou krásných gólech soupeře podlehli 1:2. "Když hrajete proti Chelsea, víte, že to bude těžký zápas. Není to tak dávno, co vyhrála Ligu mistrů, loni navíc triumfovala v Evropské lize," vypočítává Laudrup, jehož tým nebude mít na půdě Blues na růžích ustláno.

Swansea tam totiž vyhrála v lize ve své historii jen jednou - v úplně prvním vzájemném zápase v září roku 1925. Zhruba před rokem nicméně zvítězila Swansea na Stamford Bridge v semifinále Capital One Cupu 2:0 a prakticky tak rozhodla o tom, že o pár týdnů později zdvihla cenný pohár nad hlavu.

Na Boxing Day se bude muset obejít bez střelce Michua, který podstoupil operaci kotníku a bude mimo minimálně šest týdnů. Mimo hru jsou dále Nathan Dyer, Garry Monk a Michel Vorm. Naopak Leon Britton je po léčbě zlomeného palce opět fit.

José Mourinho nemá příliš zdravotních trablů k řešení. Zranění zůstávají jen dlouhodobý marod Marco van Ginkel a nevyužívaný levý bek Ryan Bertrand. Portugalec bude spíše přemýšlet nad příjemnými starostmi - proti Arsenalu nehráli v základní sestavě Mata, Oscar ani Schürrle, kteří jsou tak proti Swansea nažhaveni na start. Sestava, v níž Chelsea do duelu nastoupí, tak zůstává zahalena tajemstvím.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Ivanović, Cahill, Terry, Azpilicueta - Ramires, Mikel - Schürrle (Willian), Oscar, Hazard - Torres
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Tremmel - Rangel, Williams, Chico, Davies - Routledge, De Guzmán, Britton, Hernandéz - Shelvey - Bony
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.50 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cardiff City - Southampton FC  (čtvrtek 16:00)
Nejistá situace ovívá jak tábor Cardiffu, tak Southamptonu. Velšané výsledkově strádají, navíc si jejich manažer Malky Mackay znepřátelil majitele klubu Tana. Celek z jihu Anglie pak po parádním vstupu do sezony už šestkrát za sebou nevyhrál a velmi prudce propadl ze špičky tabulky až do jejího středu na deváté místo.

Proti svěřencům Mauricia Pochettina se spiklo nejedno prokletí. S přelomem listopadu a prosince naplánoval los Southamptonu nepříjemné soupeře. Ve zmíněných šesti kláních se ambiciózní celek utkal s pěti zástupci TOP 7 a mělo jít o jakousi zkoušku z vyzrálosti jinak velmi sympaticky hrajícího týmu.

Jenže zápas od zápasu na tom byli Jižané hůř. S každým prohraným zápasem klesalo nejen jejich sebevědomí, ale také počet zdravých klíčových hráčů. Zdravotní strasti postihli gólmana Boruće, stopera Fonteho i jeho obranného kolegu Clyna. Zranil se také držák středové řady Wanyama, no a kapitán Rickie Lambert ztratil formu.

Z posledních šesti klání tak Soton získal jen dva body a zaslouženě propadl na deváté místo s dvanáctibodovým odstupem od prvního Liverpoolu. Pro porovnání: Před šesti koly držel tým okolo anglických reprezentantů Lallany s Rodriguezem bronzovou pozici se pouhou tříbodovou ztrátou na vůdce pelotonu. Měli také nejmenší počet obdržených branek - třinácti obdrženými góly v půltuctu duelů přišli i o tento primát.

Cardiff je na tom nicméně podobně, leč u něj to není takový sešup. Přesto; jediné vítězství ze sedmi zápasů, k tomu navíc hned čtyři porážky; žádná sláva pro nováčka soutěže, který tuze potřebuje každý bod pro posílení svých záchranářských akcií. Naposledy Bluebirds podlehli 1:3 vedoucímu Liverpoolu.

Na Southampton se jim nicméně velmi daří. Alespoň tedy na domácím hřišti. Tam totiž vyhráli všech sedm posledních zápasů, byť o jedinou branku. Naposledy Southampton triumfoval v Cardiffu před 48 lety.

Mackayho tým se patrně bude muset obejít bez legendy britského fotbalu Craiga Bellamyho, jenž má problémy s kolenem. Southampton stále postrádá opory Boruće a Wanyamu. Naproti tomu Fonte by už měl být k dispozici, stejně jako Clyne.
Cardiff City - pravděpodobná sestava:
Marshall - Théophile-Catherine, Caulker, Turner, Taylor - Whittingham, Medel, Mutch - Noone, Campbell, Kim
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Gazzaniga - Chambers, Fonte, Lovren, Shaw - Cork, Schneiderlin - Ward-Prowse, Lallana, Rodriguez - Lambert
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.30 - 3.30 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Aston Villa - Crystal Palace  (čtvrtek 16:00)
Aston Villa načíná sváteční program s jedním relativně příjemným pocitem: horší Vánoce než ty poslední už zřejmě nezažije. Koncovka kalendářního roku loni v Birminghamu obnášela celkem 15 obdržených branek v horizontu tří utkání, včetně maximálně ostudného výprask od Chelsea (0:8). To se teď určitě nesmí opakovat, protože fanouškům Villy pomalu začíná s manažerem Lambertem docházet trpělivost...

Randy Lerner svému podřízenému bezesporu dál věří, nicméně faktem je, že Aston Villa pod vedením exnorwichského kormidelníka zřejmě nikdy nebude úplně v pohodě; respektive doteď nebyla. Pořád musí něco řešit - nejčerstvěji problém s ofenzivní vozbou, která neustále postrádá něčí služby. Ať už to byl Benteke kvůli dvěma zraněním (jenž vynechá i tento duel), Weimann pro menší zdravotní trable nebo nedávno Agbonlahor kvůli karetnímu trestu. To všechno se podepsalo na tom, že birminghamští do kritického období vstupují na pozadí tří proher a jediného vstřeleného gólu.

Na druhou stranu pokud loni v rámci svátečního programu narazili na Chelsea a Tottenham (0:4), přičemž pak vše podtrhli tragédií s Wiganem (0:3), letos se mohou upokojovat absencí doopravdy věhlasného soupeře. Zejména domácí souboje s Crystal Palace a Swansea je teď záhodno zvládnout; a také výjezd do Sunderlandu na Nový rok nebudí až takové obavy.

Pokud tedy odhlédneme například od historie účinkování Aston Villy na Boxing Day, která pamatuje jednu jedinou výhru z 12 pokusů. V podobném ohledu ale jednu překážku registrují rovněž Eagles. Od září 1991 totiž při vzájemném měření sil těchto kohoutů naplno nikdy nebodoval host; a to už přitom stihl pohořet hned 13krát (včetně pohárových klání). Na druhou stranu Crystal Palace naposledy v elitní soutěži působilo v sezoně 2004/05.

Tehdy logicky sestoupilo a ničemu jinému než pádu dolů nečelí také ihned po svém triumfálním návratu na prvoligovou scénu. Londýnský klub se sice od vyhazovu Iana Hollowaye výsledkově i herně zvedl a dokonce při všech čtyřech "obodovaných" příležitostech udržel čisté konto (z toho dvakrát pod Pulisem), ovšem z minulých dvou kol káply opět akorát dvě další porážky, a tak Eagles sestupové pásmo dál ne a ne opustit.

Pořád k tomu nicméně CP schází ujít jediný krok, který ztrácejí na West Ham, a přinejmenším o ten se nyní bude pokoušet i bez svého nejlepšího útočníka Marouanea Chamakha, který po zkompletování pětice žlutých karet jeden zápas nemůže nastoupit. To samé platí na opačném konci barikády pro záložníka Westwooda; již zmíněný Benteke se odletěl s poraněným kolenem léčit do rodné Belgie a prakticky vyloučený je rovněž start kapitána Rona Vlaara.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Lowton, Clark, Baker, Luna - El Ahmadi, Delph - Albrighton, Weimann, Agbonlahor - Kozák
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Speroni - Ward, Gabbidon, Delaney, Parr - Puncheon, Dikgacoi, Bannan, Jedinak, Bolasie - Jerome
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.50 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Norwich City - Fulham FC  (čtvrtek 16:00)
Jako se zataženou ruční brzdou si zatím počínají fotbalisté Norwiche. V jejich kádru se skví talentovaná jména jako van Wolfswinkel, Hooper, Redmond, Hoolahan, Snodgrass či Pilkington - a přece si dosud v průměru vystačují s jednou trefou na zápas. Odšpuntuje Kanárky vánoční atmosféra a návštěva až předposledního Fulhamu?

Těžko říct, neboť pádné argumenty podporují tu i onu stranu mince. V neprospěch Canaries hovoří například skutečnost, že na vlastním hřišti o Boxing Day ještě nikdy neskórovali; přičemž pokračování takové černé série by zřejmě v kontextu předcházejících řádků málokoho překvapilo. Tím spíš, když Chris Hughton nemůže počítat s Pilkingtonem, van Wolfswinkela má k dispozici po protahované rekonvalescenci a Howsonův start je přinejmenším nejistý.

Na stranu druhou Fulham, ať už ho (zdá se) trénuje kdokoliv, představuje solidního fackovacího panáka. Sice naposledy dvakrát dojížděl na těžký los (a pokaždé inkasoval potupnou čtyřku), předtím si proti němu ovšem s chutí zastřílel i takový West Ham bez jediného hrotového útočníka - a to už je, myslím, co říct. Teď jsou navíc Cottagers bez stoperů Hangelanda a Senderose, takže se zformuje krajně nesehraná stoperská dvojice Hughes-Amorebieta.

Norwich svého čtvrtečního soka pozoruhodně neporazil od roku 1986 a nyní se bude pokoušet toto prokletí zlomit i s obráncem Russellem Martinem v sestavě. Ten překonal menší potíže s kotníkem a spolu s van Wolfswinkelem usiluje o místo v zahajovací jedenáctce.

Na druhém konci barikády má solidní šanci být včas připraven prozatím jen třígólový Dimitar Berbatov, jehož nepřestávají sužovat bolavá třísla.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Ruddy - Whittaker, Turner, Bassong, Olsson - Snodgrass, Fer, Johnson, Redmond - Hooper, Elmander (van Wolfswinkel)
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Riether, Hughes, Amorebieta, Riise - Karagounis, Parker, Sidwell - Dejagah, Berbatov, Kačaniklić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.50 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Stoke City  (čtvrtek 16:00)
Co se Boxing Day týče, neexistuje moc pravidel: jedno takové nicméně pravívalo, že Newcastle stůj co stůj cestuje. Za posledních 12 sezon se Straky v tento speciální den představit před vlastním publikem teprve podruhé, pročež také patří k výkonnostně nejhorším týmům dějin 26. prosince. Tentokrát ale leccos nasvědčuje napravení bilance...

Zaprvé je to samotná alokace NUFC do domácích prostor. Tam Newcastle na Boxing Day vystoupí po třech letech, kdy nestačil na Manchester City. Tentokrát už ale bude proti Stoku stoprocentním favoritem, což (zadruhé) určuje jeho aktuální forma. Magpies od začátku listopadu našli přemožitele akorát ve Swansea, navíc o body je pak obral pouze Soton - zbytku byla hlava s úspěchem sťata. Newcastle tudíž momentálně, ačkoliv by to krátce po rozjezdu těžko někdo uhodl, utváří širší špičku a v tabulce se tetelí jak před Tottenhamem, tak před ManUtd.

Stoke na tom taky není úplně zle, když aktuálně uzavírá první desítku, nicméně jako tradičně je také pod Markem Hughesem na cestách přinejlepším poloviční. V tomto směru pak Potters čtyřikrát v řadě neporažené Potters čeká dosti krušná koncovka kalendářního roku; po výjezdu na St. James Park (kde od roku 1976 triumfovali jen jednou, před třemi lety) totiž přijde ještě návštěva nejbytelnějšího stánku v soutěži, londýnského White Hart Lane.

Naopak Newcastle o neděli přivítá Arsenal, tudíž má docela jasno o lehčím sokovi z dvojice bezprostředně povánočních soupeření. Přesto nelze očekávat žádnou zběsilou rotaci: Jonás není úplně v pořádku, a tak se dá počítat akorát s nutným nahrazením suspendovaného Tiotého. Šanci dostane Anita.

Mark Hughes na druhé straně může využít služeb Stephena Irelanda, jenž kvůli gentlemanské dohodě neprověřil Aston Villu. Fotbalový sváteční program se pak kompletně netýká Roberta Hutha, který rehabilituje po operaci kolene.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Debuchy, Coloccini, Williamson, Santon - Sissoko, Anita, Cabaye, Gouffran - Sh. Ameobi, Rémy
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Cameron, Shawcross, Wilson, Pietes - Walters, Whelan, Adam, Ireland, Arnautović - Crouch
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.70 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - West Bromwich Albion  (čtvrtek 16:00)
Tottenham leckoho překvapil, když v pondělí večer nabídl Timu Sherwoodovi plnohodnotný úvazek hlavního trenéra, a to rovnou nejen do konce sezony, nýbrž až do léta 2015. Mandát takto dostal dlouholetý juniorský kouč a bývalý vítěz Premier League s Blackburnem, jenž dosud překypoval sebevědomím a hned při svém debutu také o víkendu uhrál pěkný výsledek v Southamptonu. Jak asi bude pokračovat prozatím strmě stoupající trenérský talent?

Přístup Daniela Levyho se dá celkem snadno chápat: jmenovat někoho ze zahraničí zrovna v této fázi sezony by bylo přinejmenším riskantní, Sherwood naproti tomu klubovou strukturu důvěrně zná a vyhovuje také jeho takticky profil. Bývalý kapitán Rovers i Tottenhamu vyznává ofenzivní styl, což ukázal hned na St. Mary’s. Jeho nejdefenzivnějším záložníkem byl (s přehledem) Dembélé, na hrotu se poprvé spárovali Adebayor se Soldadem - a výsledkem byly tři vstřelené branky (takového množství gólů letos v lize Kohouti jakživ nedosáhli!) i senzační one-man show zapomenutého Tožana.

Zatímco každopádně Tottenham již ukončil hledání náhrady za vyhozeného Andrého Villase-Boase, West Bromwich na opačném konci barikády ještě nástupce Stevea Clarkea nenašel. Keith Downing už potom ani nemá takové ambice jako jeho povýšený protějšek a změně v uvažování vedení nenasvědčuje ani (nezměněný) vývoj pod jeho vedením. Fatálním se dál ukazuje být kontroverzní ztráta vedení na Chelsea začátkem listopadu - od té doby Baggies nevyhráli a posledně akorát nedostatečnou plichtou s Hullem (1:1) utínali dokonce čtyřzápasovou sérii bez bodu.

Spurs potom už sedmkrát po sobě s WBA veškeré korálky nepoztráceli a na tom se nic měnit nemá ani tentokrát. Stejně jako by se nemuselo tolik čachrovat ani se zahajovací jedenáctkou favorita. Maximálně kdyby se Dembélého bolavý kotník nestihl včas umoudřit, případně pokud by Sherwood chtěl vidět v akci také Holtbyho s Chadlim. Jinak ale ani moc manévrovacího prostoru nemá: schází mu Lennon, Kaboul, Paulinho, Townsend i Vertonghen.

Naproti tomu ošklivě tápající Albion má na zraněné docela štěstí. Na marodce se oficiálně hlásí akorát Victor Anichebe, jehož trápí třísla - jinak by nikdo chybět nemusel, dokonce i Ben Foster se po dlouhé době vrátil proti Hullu mezi tři tyče.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Dawson, Chiriches, Rose - Sigurdsson, Dembélé (Capoue), Eriksen (Holtby), Lamela (Chadli) - Adebayor, Soldado
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Jones, McAuley, Olsson, Ridgewell - Brunt (Yacob), Mulumbu - Sessegnon, Morrison, Sinclair - Long
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.55 - 4.20 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Arsenal FC  (čtvrtek 16:00)
Pokud se Arsene Wenger na prahu svátků pokoje a míru rozčiloval, že o pondělním večeru chtěl jen jeden tým doopravdy hrát fotbal za účelem vítězství, zatímco ten druhý (Chelsea) se spokojil s nerozhodným výsledkem...o Boxing Day ho zřejmě čeká podobná robota. Arsenal se chystá na dalšího městského souseda, tentokrát čistě defenzivně orientovaného.

Abychom byli fér, je nutno uznat, že West Hamu v těchto chvílích prakticky ani nic jiného než dobře bránit nezbývá. List absentérů se sice v posledních dnech pomalu začíná vyprazdňovat (třízápasový distanc si konečně odpykal Nolan, vrátil se Ravel Morrison), ovšem konkrétně ofenzivní trojlístek dál zůstává fatálně oslaben o zraněné Carrolla, Vaz Têho a Downinga. Zejména první dva jmenovaní by za normálních okolností (zřejmě spolu s Ravelem) představovali nejproduktivnější články sestavy londýnských vínových.

Nicméně taková je holt současná situace a Sam Allardyce si s ní vpravdě neví vůbec rady. Jeho tým sice v posledních deseti kolech udržel čtyři čistá konta, zároveň ale jen jednou zvítězil. Od suverénního triumfu nad ještě hůře tápajícím Fulhamem potom jednou remizoval a třikrát prohrál. Z toho dvakrát výrazně a shodou okolností se dvěma členy bývalé Big Four (Liverpoolem a ManUtd). Prosincový los tedy West Hamu vskutku moc nepřál.

Jakkoliv Gunners mohou v poslední době - opět hlavně kvůli losu - zdánlivě polevovat, proti West Hamu by stále měli mít výrazně navrch. A to nehledě na to, že se bude hrát na Upton Parku. Kladiváři totiž Arsenalu v soutěžních zápasech podlehli už šestkrát v řadě a nevyzráli na něj od slavného ročníku 2006/07, kdy nad ním uhráli historický "double" (vzpomínáte ještě na debutovou prohru domácího mužstva na Emirates Stadium?).

Favorizovanému Arsenalu se ještě do sestavy nevrací Jack Wilshere, který za vztyčený prostředníček vyfasoval trest na dva zápasy. Větší šance na včasné uzdravení se logicky dávají Koscielnému, ale při čistém kontě není vyloučeno, že Wenger prozatím podrží v základu Vermaelena.

V sestavě West Hamu lze znovu očekávat obránce Jamese Tomkinse, kterého (zejména z důvodu dlouhodobého marodění Winstona Reida) manažer Allardyce nepřestává stavět i navzdory právě prošetřovaným obviněním z napadení policejního úředníka. V brance by měl pokračovat neznámý Španěl Adrián, jenž z prostoru mezi třemi tyčemi vytlačil Jaaskelainena již pro duel s ManUtd (1:3).
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Demel, Tomkins, Collins, Rat - Morrison, Nolan, Noble - Diamé, C. Cole, Jarvis
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs - Arteta (Flamini), Ramsey - Walcott, Özil, Cazorla - Giroud
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.00 - 4.00 - 1.65
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Everton FC - Sunderland AFC  (čtvrtek 16:00)
Dlouhé roky si Everton nechával o dobrých vstupech do sezony jen zdát. "Dobrým" zvykem svěřenců Davida Moyese bylo fikaně nechat čelo utéct a až v závěru sezony ztrátu marně dohánět. Dnes je liverpoolský celek pouhopouhé dva body za vedoucím týmem a na Boxing Day změří síly se zoufale posledním Sunderlandem, jenž s deseti body vzhlíží na celou tabulku.

Hlavy z oblaků musí rychle pryč. A nohama zpátky na zem. Everton zažívá snovou první polovinu sezony. V sedmnácti utkáních jen jednou poznali jeho hráči hořkost porážky, navíc se tomu tak stalo na hřišti doma nesmrtelného Manchesteru City. Takovou bilanci v Premier League nikdo nemá a mezi členy elitních evropských soutěží jsou na tom lépe jen neporažení AS Řím a Bayern Mnichov.

Deset utkání bez porážky v řadě, to už je počin hodný velkého uznání. Z posledních pěti navíc uhrát třináct bodů i přesto, že v sezónním plánu byly výlety na Old Trafford, Emirates Stadium či hřiště Swansea, rovněž všechna čest. Everton je v obrovském laufu; a že by ho měl zabrzdit zrovna Sunderland?

Klub ze severu Anglie se letos velkolepě trápí. S průměrem 0,59 bodů na zápas mu nemůže patřit jiné než poslední místo; na nesestupové pozice navíc ztrácí už čtyři body. Mackems navíc mají nejhorší skóre z celé Premier League (-18), k tomu druhý nejhorší útok (po Crystal Palace) a druhou nejhorší obranu (po Fulhamu). Přesto se s příchodem Guse Poyeta změnily věci výrazně k lepšímu a z toho Sunderland klidně může těžit i na druhý svátek vánoční.

Zatímco z prvních sedmi klání získal Di Canio jediný bod, někdejší manažer Brighton & Hove Albionu jich z deseti utkání nasbíral devět. Situace se zlepšila hlavně v posledních dnech, kdy Sunderland dvakrát v lize udržel čisté konto a ve čtvrtfinále Capital One Cupu vyřadil Chelsea.

Do karet jim však patrně nehraje herní styl Evertonu. Letos v dubnu přerušili šestnáctizápasovou ligovou sérii bez vítězství, ještě mnohem horší je to navíc v Goodison Parku. Tam už šestkrát v řadě vyhráli právě Toffees a nasázeli při tom soupeři dvacet gólů.

S Boxing Day, a vůbec dny okolo Štědrého dne, mají oba soupeři dobré zkušenosti z loňského ročníku. Na fotbalový svátek Everton navázal na výhru z Upton Parku dalším vítězstvím s Wiganem; Sunderland pak zopakoval nejtěsnější triumf z hřiště Southamptonu i doma s ve formě hrajícím Manchesterem City, čímž mu uštědřili teprve druhou porážku v sezóně. Nepřipomíná vám to něco?

Jasným favoritem zápasu nicméně zůstává tým vedený Roberto Martinezem. Do zápasového rytmu se navíc hlásí měsíc zraněný Leighton Baines. Nebude však mít místo jisté, jelikož na jeho pozici předváděl Bryan Oviedo skvělé výkony. Steven Pienaar a Silvain Distin by měli být i přes lehké šrámy k utkání nachystáni.

Sunderland se bude muset třikrát obejít bez klíčového stopera Wese Browna, jenž "zaCattermoloval" nepochopitelně v samém závěru utkání s Norwichem a bez předchozího varování zmizel pod sprchy o pár desítek vteřin dříve než jeho spoluhráči. Nejistý je navíc start dalšího obránce Johna O’Shea.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Jagielka, Distin, Baines - Barkley, McCarthy, Barry - Mirallas, Lukaku, Pienaar
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mannone - Bardsley, O'Shea, Roberge, Čelůstka - Giaccherini, Cattermole, Larsson, Borini - Ki - Altidore
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 5.25 - 9.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Liverpool FC  (čtvrtek 18:30)
Atmosféra Boxing Day je už sama o sobě nezaměnitelná, a co teprve když se k tomu přidá punc velkého šlágru? Tím souboj třetího s prvním beze sporu je, a tak jsou celé Ostrovy napjaté až běda. Z "pole position" přitom do tohoto významného klání vyráží (poněkud nečekaně) Liverpool, jehož manažer ovšem za favorita na zisk titulu dál považuje právě soupeře z modré části Manchesteru...

Na každý pád nelze ignorovat fakt, že lídrem tabulky je momentálně náskokem v lepším skóre Liverpool. Takovou situaci jsme tu naposledy měli roku 2008, když osu týmu tvořili Carragher, Torres, Xabi, Reina a momentálně zraněný Gerrard. Samé známé pojmy britské kopané, a přece z toho tehdy titul nebyl. K takovému "doublu" v podání LFC došlo nejčerstvěji roku 1987/88, kdy valná část současné liverpoolské soupisky buď tahala kačera, nebo ani tou dobou nebyla na světě.

Také pro mládí své kabiny dnes zřejmě Brendan Rodgers dle svých slov na titul nemyslí. To ale v tuhle chvíli netřeba řešit, však prvního s pátým rozděluje historicky nejmenší počet dvou bodů - stát se může všechno a Liverpool doopravdy není favoritem. Snad leda kdyby to Suárezovi celou sezonu střílelo tak jako třeba zrovna v prosinci; to by snad i šlo mít Reds za favorita. Koneckonců plodnějšího střelce, co se rozmezí jednoho měsíce týče, Premier League nepamatuje; Uruguaycových 10 přesných tref představuje nikterak přízemní strop. A to ještě Liverpool čekají dva zápasy.

Hned ten první je samozřejmě oříškem z nejtvrdších. O domácí formě ManCity by se jednou mohly psát báje, což ostatně stačí zdokumentovat jenom těmi domácími představeními, která spadají do období posledních 10 kol: Norwich 7:0, Tottenham 6:0, Swansea 3:0, Arsenal 6:3. (A předtím to nebylo jinačí, však jsou Citizens již jako jediní doma stoprocentní, navíc s úhrnným skóre 35:5.) Právě minulá přestřelka s tehdy rovněž vedoucím týmem tabulky by se teď přitom klidně mohla opakovat; potkávají se přeci dva nejproduktivnější celky soutěže.

Liverpool tedy oproti svému dnešnímu sokovi zaostává téměř o deset branek, nicméně pravdou je, že zejména v posledních čtyřech kolech ho mílovými kroky stíhá. Všechny paradoxně zmeškal velmi plodný Daniel Sturridge, který vynechá také tento šlágr na Boxing Day. To samé lze - tradičně - říci o Gerrardovi s Enriquem. S otazníkem je potřeba přistupovat ke startu slušného překvapení letošního ročníku, Jonu Flanaganovi.

Pokud Suárez s 29 ligovými góly bez nejmenších pochyb míří za novým rekordem Premier League (dosud nejlepšími střelci byli Shearer a Ronaldo s 31 zářezy), také Manuel Pellegrini má ve svém kádru jednoho adepta na překonání této hranice. Kuna Agüera ovšem v tuto chvíli zbrzďují zdravotní problémy, které jej vyřadí rovněž z tohoto klání. A to spolu s obránci Nastasićem, Zabaletou a Richardsem; přes nohu tak bude muset na pravém beku fungovat Clichy.

Arbitrem největšího šperku ligového programu na Boxing Day byl jmenován zkušený Phil Dowd. Padesátiletý sudí už přitom letos jeden šlágr s Liverpoolem v hlavní roli rozhodoval, když v listopadu odřídil nejdivočejší Merseyside Derby posledních let (3:3). Mohlo by snad tedy jít - v kombinaci se střeleckou formou obou aktérů - o předzvěst nejparádnějšího gólového festivalu historie Premier League? Tuto hypotézu potvrdí, či vyvrátí vývoj po 18:30 SEČ, kdy je v plánu výkop zápasu...
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Clichy, Demichelis, Kompany, Kolarov - Touré, Fernandinho - Milner, Silva, Nasri - Negredo
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Johnson, Škrtel, Sakho, Cissokho - Lucas, Allen, Henderson - Sterling, Suárez, Coutinho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 4.20 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Liverpool FC17113342:1936
2.Arsenal FC17113333:1736
3.Manchester City17112451:2035
4.Chelsea FC17104332:1834
5.Everton FC1797129:1634
6.Newcastle United1793524:2230
7.Tottenham Hotspur1793518:2330
8.Manchester United1784528:2028
9.Southampton FC1766522:1824
10.Stoke City1756617:2121
11.Swansea City1755723:2320
12.Hull City1755714:2020
13.Aston Villa1754817:2319
14.Norwich City1754815:2919
15.Cardiff City1745813:2517
16.West Bromwich Albion1737718:2316
17.West Ham United1735914:2214
18.Crystal Palace17411211:2713
19.Fulham FC17411217:3413
20.Sunderland AFC17241112:3010

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2645)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro LFC na čele tabulky i po novém roce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

si píš

Reagovat
eder

Reagovat
avicii

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

1. Pre City

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

1. jo jo

Reagovat
eder

Reagovat
oli9

Liverpool v tomhle zápase se bude odrážet sezona...

Reagovat
EAG le grand amour

Boxing day

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Nejlepší období PL

Reagovat
eder

Reagovat
kiwwi

Reagovat
JozkokozleJ

Cas pre fanusikov inych lig pozriet si PL

Reagovat
raduinho

Reagovat
frank

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

1:2 klasika suarez 2

Reagovat
smazaný uživatel

LFC vyhra tri body by byly dneska super z venku ale asi to bude remíza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

City dnes snad 3 body zostanu doma. Zapas pravdepodobne zase skoro cely neuvidim Trochu mám rešpekt zo Suareza, ale snad s nim Kompaky zatočí. Rad by som videl zalohu Fernandinho, Yaya - Navas, Silva, Nasri a na hrote Negredo. Come on City!

Tip: 2:0 Fernandinho, Negredo

Reagovat
smazaný uživatel

*Kompany

Reagovat
smazaný uživatel

No už se těším na dnešní debakl Liverpoolu vidím to na 3:0 nebo 4:1 pro City!!! Nevím proč ale Liverpool od srdce nesnáším.. To asi kvůli těm jeho debilním fanouškům.. Lets go CITIZENS!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ja od srdce nesnasim tebe blbecku motyfcb

Reagovat
smazaný uživatel

Jedine LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Diliňáku. ;))) City je roznese!!!

Reagovat
eder

A ty ses kde vyhrabalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem v base

Reagovat
eder

Má reakce patřila tazateli.

Reagovat
minoLFC

sa musel pochváliť

Reagovat
Erdovec

to bude asi tím, že jsou narozdíl od tebe normální

Reagovat
kiwwi

"Nevím proč ale Liverpool od srdce nesnáším.. To asi kvůli těm jeho debilním fanouškům."

Reagovat
smazaný uživatel

No a ne???pár zápasů vyhrajou a už si věří ten slavný LFC)) co titul nevyhrál snad 30 dnes jim City ukáže...stejně nakonec před LFC bude Everton i Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Denska se mi zdálo, že Liverpool vyhrál 3:0 a dva góly dal po vyloučení Coutinha

Reagovat
smazaný uživatel

Zdanie klame

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam, ze dnes vyhrame! Mne staci aj 1:0. Come on City!

Reagovat
smazaný uživatel

Paul Pogba: “I left Manchester United because of Sir Alex Ferguson, it doesn’t mean I will never play for ManUtd ever again”. kus děvky

Reagovat
smazaný uživatel

proc ten hate na nej?

Reagovat
minoLFC

Tak po tomto vyhlásení sa už nevráti

Reagovat
Le Gunner

Tak doufám, že dneska vyhrajeme, naposled jsem vyhráli soutěžní zápas 4.12. (!!!), což je relativně málo na tým, který bojuje o titul, i když jsme v prosinci neměli zrovna lehké soupeře. Tak snad se naladíme na nějakou další šňůru.

Giroud a Theo dneska po gólu.

Reagovat
kiciN

taky doufám, musíme vyhrát, nejlíp o parník

Reagovat
smazaný uživatel

Je tu niekto kto pravidelne prečíta celý preview ku každému zápasu? Sakra, ja sa furt chystám, že si tieto (kvalitne pripravené) články prečítam a nikdy nevyjde čas a len to furt preletím jak v sekcii PL, tak BL, PD či SERIE A..... ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Já jo, doporučuju.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Tomekcz

liverpool zase uhalzi vyhru vzdycky chytnou soupere kterymu se zrani opory

Reagovat
smazaný uživatel

a kolikrát se to letos stalo, když říkáš, že to je vždycky?

Reagovat
minoLFC

Nekrm trolla

Reagovat
vladis271

Dnes je dvojka na LFC za ten kurz povinnosť. Som zvedavý, či do toho kiwwi pôjde.

Reagovat
Darren Fletcher

no ale pre mna skor vyzera 1.75 na city jak zadarmo a paradny kurz

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
FUnk

city-lfc

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
VasAFC

Ja si myslím že Arsenal dneska se City nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš sorry

Reagovat
FUnk

dneska ma hugo narozky, tak snad dneska bez zbytecneho vybehu z brany a s cistym kontem! COYS!

Reagovat
Robochelsea

4:3 (Navas,Dzeko,Yaya,Skrtel o.g.-Suarez,Coutinho,Sterling)

Reagovat
Erdovec

hoši chcu se zeptat, abych nebyl furt tak tichý , kde sledujete ve vysoké kvalitě, co si mám nainstalovat atd? posledních pár měsíců jsem sledoval flashe, ale dneska si to chci převést na TV HDMI kabelem, tak potřebuju poradit, dík moc

Reagovat
masly008

sopcast,acestream,nainstalovat.a zápasy pak najdeš na wiziwig.tv

Reagovat
Erdovec

to je super no, sopcasty už nejsou skoro, acestream mi nejede...

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? sopcastů sice trošku ubylo, ale na každý zápas je.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dobou tu dává vždycky někdo ten super flash z ustream a na ten nepotřebuješ nic. Dneska by měl bejt si myslím taky, když hrajem zrovna s City.

Reagovat
minoLFC

No mne ten ustream každé 3sek na sekundu zmrzne....je to otravne

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.ustream.tv/channel/the-pd-show/theater - velice slušná kvalita se anglickým komentářem a navíc naprosto stabilní.

Reagovat
Erdovec

jo já věřím, ale stejně se to určitě ani zdaleka nemůže přiblížit sopcastu nebo těm streamum

Reagovat
penepi

je to spolahlivé? lebo sa mi to celkom zasekáva

Reagovat
penepi

aha, tak vlastne ešte sťahujem film

Reagovat
Coutinho10

všechny jmenovaný programy jsou na nic....acestream se seka (nacita), a flashe apod. nema cenu mluvit

ja vyuzivam Streamtorrent: ne vzdy je ten obraz uplne na 100 % HD (ale oproti konkurencnim program je top), jede to plynule, zadny nacitani a taky pouzivam HDMI kabel a max. spokojenost

Reagovat
Hejnak

Já si pouštím rusáky na SopCastu ve velký kvalitě (Velice stabilní). Propojim VGA kabelem z noťasu do televize a pohodička.

Reagovat
penepi

sopcast je výborný, niekedy väčšia kvalita ako v tv, len ma tam serie ten ruský komentár hnusný

Reagovat
smazaný uživatel

nahodou, ako rusakov moc v laske nemam, maju slusny komentar a dobre informacie a taktiez vyborne vyslovovanie mien, na ktorom mne zalezi akurat tie emocie tam chybaju

Reagovat
Darren Fletcher

dnes zaváha liverpool aj arsenal a my znížime náskok na čelo už len na sedem bodov

Reagovat
Darren Fletcher

dokonca moze byt len sest

Reagovat
eder

Obávám se, že v době výkopu obou jmenovaných to bude stále osm bodů.

Reagovat
Darren Fletcher

joj, ale si nepríjemný

Reagovat
eder

Ale nejsem. Přeji příjemný Boxing Day všem fanouškům. I fanouškům "The Tigers".

Reagovat
smazaný uživatel

Pri tom Suarezovi tam bude chybička s tým počtom gólov, nie 29 ale 19...

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze zavaha Man United Man City Arsenal Chelsea vyhraje Lfc to by byla parada

Reagovat
eder

Lze i varianta, že Man City nezaváhá a LFC vyhraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Ach neeeeeeeeeee, do píčiii, já to dneska neuvidim, minimálně ne celý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
JacksLFC

Jak nekdo muze fandit City (krome nactiletych, kteri slintaji na ty hrace od sejku) ?

Reagovat
Darren Fletcher

nahodou on to bol vzdy celkom sympaticky tim

Reagovat
JacksLFC

No vem si Chelsea taky nikdo nefandil, kdyz tam nebyl Abramovic a hrali o 10.misto. Ale Chelsea jde pochopit kvuli Cechovi, ale City? 4roky zpatky nehrali ani Evropu a ted ctes huraaa City, jsme top vy jste s*acky aatd

Reagovat
Darren Fletcher

nj, s tym nic neurobis...ale tak vezmi si, kazdemu klubu sa zacne fandit, ked je uspesny..teba liverpool tiez nezaujal v case, ked hrali na desiatom mieste, ale ked sa im darilo... neries ich

Reagovat
JacksLFC

To mas pravdu, ale v dobach, kdy jsme meli eru jsem nepsal, jak jsou ostatni shit atd. Dnesnim detem chybi respekt

Reagovat
eder

V té době jsi to mohl psát maximálně křídou na zeď.

Reagovat
JacksLFC

Rok 2001 je sice davno, ale internet existoval

Reagovat
eder

OK, pokud jsi byl mezi těmi šťastnými cca dvaceti ze sta, mohl jsi to psát po internetu už v roce 2001. Ale i když to byl relativně velmi úspěšný rok (FA Cup, League Cup, UEFA, druhé místo v lize), pochybuji, že lze hovořit o "éře".

Reagovat
smazaný uživatel

Elano, Vassell, Ireland, Petrov, mladučký začínajúci Sturridge, to som mal rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Ireland

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, ještě ale Didi ♥, Benjani a Johnson možná.

Reagovat
smazaný uživatel

Dou Milner,Barry bolo TOP... A teraz iba južania...

Reagovat
eder

Nebo Colin Bell a Francis Lee - to byli šůtři, panečku!

Reagovat
Le Gunner

Isaksson, Dunne, Bianchi... Och och...

Reagovat
Bayern +

Reagovat
kiwwi

taky normalny sympaticky anglicky klub...on ten problem ale je v tom, ze vacsina fanusikov tu im nefandi odvtedy

Reagovat
smazaný uživatel

Barton

Reagovat
smazaný uživatel

Takýchto ako ty milujem... čo ta to vlastne zaujíma?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja zato nemuzu ze jsem tady par let nebyl nejvic me zajima Premier League a samozrejme LFC

Reagovat
eder

Fandit může kdokoliv komukoliv. Je lepší se s tím smířit a nepřemýšlet nad tím.

Reagovat
smazaný uživatel

asi proto, že se jim daří/nedávno dařilo, je to stejné jako když se v letech největší slávy vytvořilo mnoho vás a goonerů, prostě to je zrovna cool

Reagovat
kiwwi

fandit novodobemu city nikdy nebude cool

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
Erdovec

u United ani starodobému ani novodobému

Reagovat
kiwwi

to mas pravdu, United sa nefandi kvoli coolovosti ... to je proste osud, laska na cely zivot

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou kamošov otec fandí City od mlada. Skôr ide o to, že predtým mali možno zopár fanúšikov u nás, teraz ich sú tisícky. Ale veď aj LFC by nemal žiadnych fanúšikov keby to nebol slávny klub a mnohými titulmi, to všetko a mnoho ďalšieho ho vytvorili v obdivovaný klub a prniesli mu verných fanúšikov. A kto vie, možno mnoho ľudí začne fandiť City preto, lebo nemajú radi United...fakt je to jedno, nech si fandí kto chce komu chce, keď je fakt človek zažratý do diania v klube a je v tom odborník tak je to OK. U mňa je napr. zo zahraničných klubov č.1 Barca, ale osobne milujem anglický a nemecký futbal, ale v Barcelone som našiel niečo čo ma tam pritiahlo a najlepšie to vystihujú slová Denisa Bergkampa:

""When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong."

Reagovat
JozkokozleJ

To ano, kazdy si moze fandit komu chce. Rovnako tak ma kazdy pravo vyslovit negativny nazor na vec. Samozrejme, ze Liverpool, ci ManUtd maju fanusikov kvoli uspechom z minulosti. Ovsem cesta k nim bola o dost prirodzenejsia a hlavne zalozena na praci ludi v klube, nie na bonite majitela. A prave v tom je velky rozdiel.

Samozrejme, Chelsea i ManCity su kluby s dlhou historiou, ovsem ta novodoba je vyrazne nesympaticka. A najhorsie to je snad pre fanusikov, ktori danym klubom fandili este pred velkym treskom.

Reagovat
eder

Přesně tak, hovoříš mi z duše. Dnes je bohužel již vyloučené, dosáhnout úspěchu ryze fotbalovou cestou.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože mají třeba sympatický hráče? Vem si že většina z nás začala oblíbenému týmu fandit kvůli určitým hráčům - fans CFC kvůli Lampsovi,Drogbovi, Čechovi, gunneři kvůli Rosickýmu, Henrymu, Bergkampovi, mufani zas třeba kvůli Ronaldovi, Becksovi a jiným... tak to prostě většinou je, samozřejmě někteří zase začnou fandit klubu kvůli dresům(ano, vážně), jiní kvůli "koncepci", další kvůli historii a aktuální síle.. Je to prostě každého věc

Reagovat
smazaný uživatel

Protože ještě nemaj rozum

Reagovat
vladis271

kiwwi o čo sa chceš staviť?

Reagovat
eder

Když už, tak nebuďte troškaři. Vezměte si příklad z nedávné Afriky - o byt, o manželku a pod.

Reagovat
smazaný uživatel

O čom bude ďalší allyho vtip

Reagovat
vladis271

chce ísť do toho so mnou náš titul vs ich treble. Tento rok. škoda, že neni taký blb ako niekto a neišiel by do toho o prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej námět na vtip

Reagovat
vladis271

tak ja viem, že si myslíš, že som hlupák,, keĎ do takého rizika idem. Aj najoptimistickejšiemu scouserovi na planéte j e jasné, že treble MU je pravdepodobnejší ako titul LFC. Ja naivka. Ale vieš, chcem to skúsiť.

Reagovat
smazaný uživatel

No jako... sme se asi tady nepochopili, ale to je jedno.

Reagovat
fenixLFC

on ale nemyslel tento rok ale vseobecne

Reagovat
smazaný uživatel

O jeho účast na EF, na celém internetu, na Slovensku, v Evropě a vůbec na celé planetě Zemi.

Reagovat
smazaný uživatel

čo ak vyhráte titul a my vyhráme treble

Reagovat
vladis271

za treble sa bude považovať FA Cup, Liga a LM.

Reagovat
kiwwi

to bol z mojej strany pokus o vtip na zosmiesnenie LFC, ale ked to vazne chces, tak nedbam, bude to remiza tak ci tak

Reagovat
madridcan

Ja sa s tebou stavim, ze United skoncia tuto sezonu pred Liverpoolom

Reagovat
vladis271

ok, navrhni podmienky

Reagovat
madridcan

Neviem, ze ci chces o financie, o nick alebo o daco specialne este k Eurofotbalu Mne je to uplne jedno.

Reagovat
vladis271

Nick.

Reagovat
madridcan

Na ako dlho?

Reagovat
vladis271

hm, mesiac...

Reagovat
madridcan

Volime si ich teraz alebo po sezone?

Reagovat
vladis271

po sezóne

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho: Arsenal hraje nudný fotbal

Reagovat
eder

Mourinha prostě nelze nemilovat. Provokovat a nasírat umí jako nikdo.

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, zas si všetkých vodí.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Szczesny - Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Monreal - Flamini, Ramsey - Walcott, Özil, Cazorla - Bendtner

Hlavně už vyhrát a chytit se.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes má Aaron Ramsey 23 rokov, snáď mu teda WHU venuje nejaký darovaný gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim kdo tu dával, že Flanno bude hrát...

“Jon had a tight hamstring going into the game against Cardiff last weekend and as it got worse we had to take him off,” said boss Brendan Rodgers.

“It looks like he will be out for a number of weeks with a strain. It’s a blow because Jon has been brilliant for us since he came into the side.

“It leaves me with 17 players going into the busiest schedule of the season. That’s not ideal but it gives a chance for players who have been on the outside to come in and contribute.”

Tak Cissokho asi, že. Nepředpokládám, že by tam hodil někoho z juniorky, i když jich s áčkem pár trénuje. Snad si to Ally nějak odehraje no, zas takovej tragéd to přece bejt nemůže.

Reagovat
Tomoro

Nebo Glen zleva a Kelly vpravo.. kdo by to byl pred nedavnem rekl ze nam absence Flanna bude delat vrasky..

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, ale to bude asi ještě pravděpodobnější, když Cissokho nebyl s Bluebirds ani na střídačce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jones z Echa říkal, že bude hrát Kelly na RB a Johnson na LB. Takže snad žádnej Cissokho, ale nejradši bych viděl Smithe..

Reagovat
JacksLFC

Ja jedu z prace a mam echo ruce a nevim jak si na to prisel ze je to z echa

Reagovat
smazaný uživatel

On to psal na svym twitteru.

Reagovat
smazaný uživatel

No Kelly se mi taky moc nepozdává zatim.

Ach jo, ty naše hostování sou supr, fakt. Díky bohu, že jsme ty Sahiny, Mosesy a Cissokha nepřivedli nastálo, ale tak to taky nebude náhoda.

Reagovat
aragorn

nebo by mohl nalevo jít Agger

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ne, to už radši ten Aly.

Reagovat
aragorn

Proč? Cissokho je tragéd, krom centru není v ničem lepší jak Agger. Agger je dozadu určitě lepší, sice to není jeho pozice, ale zahrát tam umí a pro dneše je to asi nejlepší možnost. Hecne se.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš? Já si nejsem jistej Aggerovo obratností a rychlostí, to Cissokho je na tom v tomhle líp, jako v jedinym teda.

Reagovat
aragorn

Cissokho tu obratnost ukázal proti Arsenalu a já bych ho nerad zkoušel proti takto rozjetému manšaftu. Agger nějaký standart odehraje, ať je rozehranej, nebo ne. Navíc by mohl hrát víc zezadu, Johnson by útočil popravé straně a zůstavali by vzadu tři stopeři.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, stejně to nemusíme řešit, když tam asi fakt bude Kelly a Glen na LB.

Reagovat
aragorn

toho se obávám skoro stejně, jako Allyho Kelly je těžce nerozehranej

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, tak snad se hecne a během zápasu se do toho dostane.

Reagovat
kiwwi

PJ: nedalo by sa nastavit veci tak, ze ked napises komentar, tak ta to nehodi na vrch stranky, ale na zaciatok komentarov? Pod inymi clankami je to v pohode, ale pod takym prevkom je to problem, pretoze musis dlho scrollovat na prvy komentar, aby si klikol na sipocku...takze automaticky stlacas "end", ale zasa pri komentaroch nemas sipocky nahor, aby si siel spatnou cestou

Reagovat
Swarley

však u prvního komentáře v diskuzi ta šipka je nebo ty ji tam nemáš?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

zrovna vstávám, tak mi utekla ta první věta...jsem si říkal, co to řešíš za blbost, když to je dávno už vyřešený

Reagovat
smazaný uživatel

dedku

Reagovat
eder

A to je takový problém si to všechno přečíst pokaždé znovu?

Reagovat
Swarley

aaaa, už chápu...

Reagovat
smazaný uživatel

Kladivári dneska uplichtí remízu! Díval sem se do koule. CFC max 1:0 a MU vyhrají 2:1. City s LFC plichta 2:2. Zbytek nuda a nezájem.

Reagovat
Erdovec

u acestreamu musí mít člověk vlc, nebo to už je přímo v tom?

Reagovat
kiwwi

nainstalujes ace stream a uz tam mas pribalene aj vlc - je to ale nejake ine vlc, nejaky plugin alebo co, pretoze normalne si pustim ace stream aj sopcast cez vlc a mam otvorene dva vlc playery

Reagovat
Erdovec

ok, dík

Reagovat
Nikikrew

Tip Eurofotbalu na WHU vs Gunners 10?

Reagovat
kiwwi

dobry tip

Reagovat
Nikikrew

tak si to podaj

Reagovat
smazaný uživatel

Na nás je zas neprohra, asi to maj nějaký otočený.

Reagovat
Cipinho

A co teprve City-Liverpool: 02

Reagovat
smazaný uživatel

To tak taky bude.

Reagovat
SunFells

Bude průser?

Reagovat
smazaný uživatel

bude Bendtner

Reagovat
SunFells

To by i moh.

Reagovat
smazaný uživatel

pri súčasnej forme Girouda to vôbec nemusí byť horšia možnosť.

Reagovat
SunFells

Nj, smutné

Reagovat
Whitemedia

COVENTRY - Peterborough vsaďte na 1 všechny své peníze!!

Reagovat
eder

OK, jdu do toho. Díky, kámo!

Reagovat
Whitemedia

Poděkuj, až Coventry vyhraje

Reagovat
Xaviercreus

Pánové,bude hrát Terry stopro nebo je šance,že si sedne a bude hrát Luiz? Díky

Reagovat
Arbiter

spíš si sedne Cahill...

Reagovat
tomasinho

Bože, já jsem tak natěšený, víc jsem na žádný zápas v téhle sezoně asi nebyl.

Reagovat
eder

Opatrně, těšínská jablíčka nedozrávají...

Reagovat
aragorn

já taky a to znamená jediné, buď prohru, nebo mě padne stream

Reagovat
vladis271

ja nie. Cítim strašný prúser. Druhý krát za 2 noci sa mi o tom snívalo, tentokrát sme do polčasu vyhrávali 1:3, ale aj tak neverím.

Reagovat
nani92

Reagovat
nani92

ale poznám to, mne sa tak snmívalo pred Real - MU ..a potom som bol kôli tomu mesiac nasratý

Reagovat
eder

Mně se zdálo o výsledku 2:3 (poločas 0:3), hattrick a následné zranění Suáreze. Tak doufám, že se to nesplní do puntíku.

Reagovat
vladis271

A to sme vyhhrávali už 0:3 (ale okamžite z protiútoku sme dostali gól. Miňonka to skoro mal po čarovnoom zákroku, ale lopta sa dokotúľala do brány a on si skoro zlomil ruku o tyč.

Len nvm, čo robil v bráne City Degea. Ale 3. gól sme dávali po jeho fatálnej hrubke.

Reagovat
eder

V mém snu nás Citizens od začátku válcovali, ale Suárez z brejku třikrát udeřil. Těsně před přestávkou byl po tvrdém faulu Kompanyho odnesen na nosítkách. Domácí byli lepší i v deseti ve druhé půli, dvakrát snížili, ale vyrovnat už nestihli...

Reagovat
smazaný uživatel

jestli dneska vyhrajete, tak ty budeš první, komu z toho rupne v kouli

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to na nervózní čekání na gól, který padne až někdy v závěru, pokud vůbec.

Reagovat
tomasinho

I kdyby, dneska si to hodlám užít, nevěřím nám, asi nejtěžší možný zápas, proto jsem zvědavý, s čím vyrukujeme. Bod by byl zlatý.

Reagovat
LAM

Tak co myslíte?Koupí Wenger v zimě někoho pořádnýho do útoku?Jako neříkám že je Giround nějak hodně špatnej a na takovej tým jako Arsenál pořád je prostě dle mě nemá.Měl by tam bejt někdo kdo je schopnej sám rozhodovat zápasy,ale je otázka zda se Arsene po druhý za půl roku plácne přes kapsu.

Reagovat
smazaný uživatel

Určite by bolo treba hrot, ak chceme hrať o titul, ale nemyslím si, že v zime nejaký príde.

Reagovat
LAM

V tom případě jak řikáš.Titul žádnej opět nebude protože Giround na to nemá aby dotáhl tým na titul.Pořád se kecá jak má teď Arsenál peněz tak by to měl i ukázat.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Giroud, nie Giround, to znie ako dieťa Davida Gilla a Moyesovho asistenta. A Wenger by niekoho chcel, aj by to ukázal, ale ja si nemyslím, že mu niekto bude chcieť predávať v zime.

Reagovat
SunFells

Já ty možnosti na trhu moc nevidím.

Reagovat
Cipinho

Já bych počkal do léta na Lewandowskiho (i když je to asi pouze utopie).

Reagovat
R22

Iago Aspas is a main target for Real Betis & negotiations have already begun. Loan with an option to buy in the summer. (Estadio Deportivo)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R22

tak pro nás je to výhodnější než aby seděl další půl sezony na tribuně (po příchodu dalšího hráče do ofenzivy)

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ale ať případně odejde za to stejný, co přišel.

Reagovat
R22

jojo, ta suma nebude moc odlišná si myslim

Reagovat
smazaný uživatel

heh

Reagovat
minoLFC

skvelý nákup...hlavne že hraje kukučka

Reagovat
tomasinho

A budem hrát na hrotu s Mosesem, kdyby se něco Suárezovi stalo co? Aspas nedostal pořádnou šanci a už bychom ho hnali, přitom ukázal asi tak 21564564x víc než Borini.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
aragorn

Kdo dneska ze čtyřky Chelsea, United, Arsenal a Spurs ztratí?

United, Arsenal ?

Reagovat
smazaný uživatel

nikto alebo Spurs.

Reagovat
aragorn

United by mohli na Hullu zaváhat, stejně tak WHU musí zabrat a Arsenal teď není tak rozjetý, prohra se city a remízy s Evertonem a Chelsea dost přibrzdili. Proti Chelsea to nebylo zdaleka ono.

Reagovat
smazaný uživatel

poslední věta právě,předtím byl AFC větší "válec". Ale to se pozná do konce roku jak na tom jsou.

Reagovat
mul

nikto

Reagovat
aragorn

na Vánoce právě ztrácí dost týmy z popředí, tipl bych aspoň dvě nevýhry těch favoritů

Reagovat
eder

Fšichni.

Reagovat
Tomekcz

united

Reagovat
SunFells

Wellington Silva by mohl dostat pracovní povolení

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by bolo o titule rozhodnuté.

Reagovat
penepi

Wotafak?

Reagovat
smazaný uživatel

to by si hovorili všetky obrany ostatných tímov

Reagovat
penepi

tak ale tvrdiť, že Wellington by rozhodol o titule je predsa len trochu prehnané

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, to bol len taký vtip. Wellington je viac-menej tragéd, ktorý by mohol ísť akurát tak do rezervy.

Reagovat
smazaný uživatel

nie viac-menej, je to tragéd

Reagovat
afc

To by bol Wengerov majstrstych.

Reagovat
Lacko_Boh

takze Drexler asi nic ,co?

Reagovat
Counter

To víš že dojde, Wellington je zabitý případ

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Doctor Who

Reagovat
smazaný uživatel

Citizens musia dnes potvrdit,ze v Anglicku zacina byt pre slovo City synonymum "strach" u superov, valec rozdrvi L'pool 4:0 a ukaze kvalitativne realny rozdiel medzi muzstvami.Pelle to namiesa s laskou,porozumenim, rozumom a jeho ovecky utocnym podanim rozvalcuju supera

Reagovat
eder

Vánoce jsou sice časem koled a pohádek, ale všeho moc škodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no posledne roky zatial ukazuju,ze jediny,kto tu ma momentalne vianoce a sniva rozpravku zatial, su fanusikovia Liverpoolu rozpravka ale prave dnes koci

Reagovat
eder

Když už jsme u těch vánoc - já preferuji tradiční hodnoty před komerční nablýskaností...

Reagovat
smazaný uživatel

v tom pripade dufam,ze si dostal pod stromcek kazetu z history channel a dreveneho konika

Reagovat
eder

Bingo, dřevěného koníka jsem kdysi opravdu dostal. Později jsem jednoho sám vyřezal a dal jej pod stromeček synkovi.

Reagovat
smazaný uživatel

no super, tak potom ti dnes ku stastiu bude chybat len ta tradicia: tradicna vyhra Citizens na Etihad. A ak by sa nepacilo, potom sup na ten history channel zaspominat na casy slavy davno zabudnute

Reagovat
eder

Ano, je na co vzpomínat. A ke štěstí mi stačí maličkosti. Nebyl jsem v životě zvyklý mít bohatého taťku Mansúra nebo Abramoviče, který mi koupí vše na co si vzpomenu - včetně trofejí. A věř, že jsem za to rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmi City vyhrat minimalne bod pro nas LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Článek na seznamu Mou vers Wenger o nuda zápasu.

Reagovat
fantomas

Tak teď znova a poamlu, prosim.

Reagovat
FCSL

Slípky stejný skore jako WBA a maj o 14 bodů víc

Reagovat
FUnk

nebyt zapasu se city a lfc neni to takova bida ale o to je lepsi prohrat dva zapasy rozdilem tridy nez dalsich pet o gol

Reagovat
tulen

dosť nám tu veria pozerám ale jo, my to vyhráme neni o čom, boxing bude náš

UP THE IRONS

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad City-Liverpool předčí tu holomajznu z pondělka. Zrovna tyhle týmy hrajou ten nejpohlednější fotbal v PL, tak snad se navzájem z nenegujou..

Reagovat
smazaný uživatel

znenegujou

Reagovat
vladis271

City hrávajú vysunutú obrannú líniu, či?

Reagovat
Lacko_Boh

Suarezovi je to jedno,ci?

Reagovat
vitasrp

Střední blok s tím, že Kompany velmi často vystupuje s útočníkem až do středové zóny - to má dva efekty - pokud vyhraje míč, umožní svému týmu zvýšit tlak a navrch založit útok ve chvíli, kdy jdou hráči soupeře do tlaku. Pokud jej ale nezíská a hrot dokáže nějak smysluplně rozehrát, pak se dá využít prostoru, který Kompany opustil.

Zajímavý je, jakým způsobem brání centry - vůbec se nestahují do vápna, drží linii na hranici pokutového území, což znamená, že kvalitní točený centr do prostoru vápna může znamenat velký problém. Ve vašem případě to ale asi nic znamenat nebude, jelikož Suarez v hlavičkových soubojích neexceluje..

Reagovat
smazaný uživatel

Luis je výbornej hlavičkář

Reagovat
vitasrp

Jojo, mezi jeho přednosti vyloženě patří potulování se mezi stopery a čekání na centry ze stran, který by hlavou mohl usmernit do sítě.

Dostat ho do takový situace, tak jsem jako trenér spokojen, protože to znamená, že nebude tak rbezpečný jako obvykle..

Reagovat
smazaný uživatel

ne to ne ale když už se tam ukáže a ten centr dostane tak se tam jeho bojovností v tom vápně uplatní

Reagovat
Honza Matoušek

Tak ty jsi mluvil o centrech za linii, kdy k žádným velkým soubojům ani nedochází a co se týče výběru místa a provedení hlavičky, je Suárez výbornej. Samozřejmě, že nemůže skákat do soubojů s Lescottama a podobně, ale přesně v těhlech situacích, o kterých si mluvil, je dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

Což je velká hloupost, protože Suarez je hodně dobrý hlavičkář

Reagovat
Error

Doufám, že dnes už si Hazard sedne a zamyslí se nad svými výkony. Na šanci nažhavený Schürrle by určitě podal mnohem lepší a pro tým užitečnější výkon. Navíc jsem Edena vyhodil z fanty, takže tomu nic nebrání.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm koho kapitana do fanty? Rooney, Lukaku alebo Hazard...

Reagovat
Whitemedia

Hazarda nedávej

Reagovat
madridcan

Ja som zobral Suarezovi a dal Lukakuovi

Reagovat
Whitemedia

Jackson Martinez & his agent Duktril Maakeina will be at Stamford Bridge today to watch Chelsea play Swansea.

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitný hrot, lepší ako ktokoľvek kto tam teraz po SB behá

Reagovat
Whitemedia

hm tak to musí být opravdu dobrý kanon, když je lepší než všechny ty gumy, co nám hrají na hrotu..

Reagovat
Whitemedia

všechny ty gumy a Demba BA

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kterej neumí trefit z normální šance branku, ale dává jen akrobatické góly?

Reagovat
Whitemedia

No ale na rozdíl od těch dalších dvou nedostal pořádný prostor a čas ukázat a předvést své kvality.. on je sice Mr. Offside ale kdyby hrál pravidelně, tak má víc branek než má momentálně Fernando s Etooem..

Reagovat
Whitemedia

a hlavně je na rozdíl od těch dvou sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

Torres nám aspoň prodává dresy

Reagovat
vitasrp

Asi ho chce Swansea, když se zranil Michu..

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak, možno jedná so Swans

Reagovat
smazaný uživatel

Podívat se snad může ne?

Reagovat
Whitemedia

jasný, on je vlastně velký fanoušek Chelsea a Arsenalu, tak ať se podívá

Reagovat
smazaný uživatel

No a ? Lewandowski sa zas pýtal na život v Manchestri to znamená ,že tam prestupuje ?

Reagovat
Whitemedia

no b?

Reagovat
smazaný uživatel

no c ?

Reagovat
Whitemedia

procvičujeme abecedu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Netreba verím , že ju ovládaš

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna Lewandowski je takový zvláštní případ, všude je, že podepsal Bayernu, byl s Perézem na zápase Realu a vyptává se na život v Manchesteru.

Reagovat
Erdovec

chelsea a arsenal - a spurs + ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kamos mi hovori ze sa mam dat liecit lebo uprednostnujem PL na boxing day pred dedinskou sedlackou disko-zabavou (tu na vychode je to specialna udalost na Štefana pre tychto ludi), kde sa v tom lepsom pripade pobijes a v tom horsom ta nejaka neupravena sedlacka holka opita na mol pozvracia na 3razy a pak este zacne oblizovat..no chape to nekdo?

Reagovat
iamek

jo

Reagovat
kiwwi

jak sa ti moze PL kryt so zabavou ked sa posledny zapas konci o pol 9

Reagovat
smazaný uživatel

mna to tam ale vobec netaha :) aj keby sa posledny zapas koncil o piatej...

Reagovat
kiwwi

aha, cize si sa len chcel pochvalit, ze nepojdes na zabavu

Reagovat
smazaný uživatel

chválenkár

Reagovat
smazaný uživatel

nie, chcel som rozprudit diskusiu na temu dedinska zabava a vyjadrit svoj nazor, ktory pozostava z nechapania ludi ktori nechapu mna ze ma to na take udalosti vobec nelaka

Reagovat
j_mrazik

Musíš si vybrat tu nejhezčí, počkat až bude jenom lehce cinklá a pak ji jenom udržovat (trochu alko + voda). Vím, že se na Slovensku leje jak kráva, ale buď trochu schopnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo to rob ako môj kamarát. Vždy si nájdi skupinu báb a vyber si tú najškaredšiu z nich. Tá ti dá vždy. A potom vždy ten kamarát machruje, že si vždy užije a je mu jedno, či má tri nohy, dva zuby alebo hlavu jak Jaro Slávik.

Reagovat
Erdovec

hmm, tak to si musí moc užít no...

Reagovat
j_mrazik

Já nejsem charita. Pod určitou laťku nejdu/jsem nechodil. Já byl vždycky na kvalitu a né na kvantitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tak isto. Ale toto je asi jednoduchšia cesta, keď je človek netrpezlivý alebo zúfalý. Skúšať to ale nebudem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a este som sa pytal ci niekto chape postoj kamosa, takze si na mna bezdovodne zautocil

Reagovat
iamek

Samozrejme ho chapu. U PC zazitky neziskas

Reagovat
smazaný uživatel

ja ho tiez chapem, kedze vagina je pre neho neznamy pojem

Reagovat
smazaný uživatel

akorat by on mohol chapat ze to neberie kazdy tak ako on

Reagovat
j_mrazik

Žádná dobrá historka nezačala: "Tak jsem si takhle pustil na Štěpána pustil PL..."

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

a este som chcel povedat ze mam radsej relax a chill doma, ako ist na tento typ udalosti

Reagovat
iamek

. Ja stepanske chodim skoro kazdy rok. Byl jsem na tehle akci v Praze, Brne, Ostrave plus u nas na vesnici, tak nechapu proc pise o sedlacke zabave ). Nikdy jsem se nepopral a nikdy me nikdo nepoblil.

Reagovat
smazaný uživatel

asi si prehliadol "tu na vychode", t.j. vychodne Slovensko

Reagovat
vladis271

Reagovat
FUnk

vesnicke zabavy

Reagovat
j_mrazik

Nevěděl jsem, že "Aspas" znamená "nože". Drsný jméno a takovej kašák.

Reagovat
eder

třeba to souvisí s rčením "řval, jako by ho na nože brali..."

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím všechny mufany a hullisty nevíte kde na satelitu můžu volně sledovat manchester - hull ?

Reagovat
smazaný uživatel

Sportlemon.tv nebo streamhunter.eu....

Reagovat
kiwwi

na satelitu...

Reagovat
kiwwi

nikde...Premier League je vsade na platenych programoch po celkom svete

Reagovat
smazaný uživatel

škoda

Reagovat
smazaný uživatel

hullisty

Reagovat
fenixLFC

hullisti...to ako keby boli fetaci

Reagovat
smazaný uživatel

volně vysílá jen idman, ale to by jsi potřeboval motor a hlavně velkou parabolu

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal dnes vyhraje

Reagovat
kiwwi

#mufc team - De Gea, Rafael, Evra, Evans, Smalling, Fletcher, Cleverley, Valencia, Young, Welbeck, Rooney.

Reagovat
kiwwi

Fletch

Reagovat
smazaný uživatel

Subs: Lindegaard, Vidic, Fabio, Carrick, Kagawa, Januzaj, Hernandez

Reagovat
mithro

boze, snad konecne moyes cez vianoce pochopil, ze fabio >>>> buttner

Reagovat
mithro

tak nie, vraj je buttner zraneny

Reagovat
smazaný uživatel

alebo sa uz chysta prec, snad..

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
mithro

no adnan, no fun

Reagovat
smazaný uživatel

nemoze ho znicit..na to jak sa tu pisalo, ze Moyes nevie s mladymi atd, tak Januzaja si fakt pipla super podla mna

Reagovat
mithro

ale ano ale ked tam vidim younga miesto adnana, tak sa na ten zapas tesim hned menej. snad to znamena, ze v sobotu aj s jonesom zaklad.

Reagovat
smazaný uživatel

inak, nechápem, aký má zmysel obranu písať spôsobom beci a potom stopéri. Keď už sa ide od brankára zozadu, tak by najprv mali byť stopéri, veď tí hrajú nižšie než beci. A najlepšie je to aj tak písať sprava doľava (bek, stopér, stopér, bek)

Reagovat
Tomekcz

treba je to podle cisel dresu

Reagovat
smazaný uživatel

Je no, ale třeba ofi stránky LFC to maj taky ve zvyku.

Reagovat
Tomekcz

ujde

Reagovat
mithro

Manchester United were stuck in traffic getting to the KC Stadium, Moyes had to phone through to confirm the team.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Fletch

Kagawa, Chicharito na lávce...

Reagovat
Tomekcz

lepsi nez ho cpat na kridlo, kde je marnej

Reagovat
smazaný uživatel

Fletch

Kagawa, Chicharito na lávce...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Januzaja, ale v tomhle tempu zápasů příležitost ještě dostane. Jinak skvělá

Reagovat
r.mrazik

Jones je zraneny?

Reagovat
smazaný uživatel

jezis, to jje parada toto

Reagovat
Swarley

co je zase s Jonesem?

jinak skvělá, na Fletche jsem sakra zvědavej

Reagovat
Swarley

Carrick už na lávce, bomba

Reagovat
smazaný uživatel

ja to Fletchovi tak strasne prajem, to je neskutocne ho tam vidiet teraz...a Fergiemu sa splnilo to, co si zelal, to je uzasne fakt

Reagovat
Swarley

strašně mu to přeju, paráda

Reagovat
tomasinho

Fantaaa

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Swarley

na Boxing zapomenout na fantu? jak? jak?! jak se ti tohle vůbec může povést?

Reagovat
tomasinho

Protože pořád jenom žeru, žeru, žeru, hraju s bráchou pro evo, do toho záznam finále Wimbledonu a šup - už je jedna a nejde to. No nic, bude muset udržet Mignolet čk a Suárez dát hattrick.

Reagovat
Swarley

jen že se mi to spíš stává přes normální sezónu, ale zrovna dnes nevím jak by se mi to povedlo...právě si to všechno dneska plánuju na krásnej fotbalovej den

Reagovat
tomasinho

Tak já asi stihnu až náš duel, musím k prarodičům no. Právě já přes ty prázdniyn tak nějak vypouštím úplně, že mi ani nepřijde, že má být PL.

Reagovat
vodka

jednoduché, já sem vstal 12:15, takže trošku s křížkem po funuse...

Reagovat
smazaný uživatel

To já na to čas měl, chtěl sem hodit Lallanu do základu, ale stejně sem nevěděl koho vyhodit, takže sem s tim stejně nic neudělal.

Jestli Everton nedá bůra Mačkám, tak ať si mě Zaschrona s jeho all stars PL nepřeje.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Whitemedia

José Mourinho: "Není náhoda, že jsme před zápasem proti Arsenalu měli celý týden čas na práci, což jsme od léta neměli. Měl jsem tři dny na taktickou přípravu a na vše ostatní, co jsem potřeboval. Byl to pro nás speciální týden. Byl to takový druh týdne, který má Liverpool každý týden. Víte co myslím?"

omg Jose.. omg

Reagovat
Erdovec

to je Jose opravdu hustokrutopřísný, nevím jestli bych si otvíral hubu hrát takovou holomajznu a být 4. v tabulce, ale on si vlastně jen všechny vodí...

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

c*nt

Reagovat
fenixLFC

a aj tak ta takticka priprava stacila na bezgolovu nudu

Reagovat
Talker

Zdroj? Jako v tom případě chudák RdM, který měl ještě více zápasů a méně času..

Reagovat
smazaný uživatel

330. pro Aarona Ramseyho, který slaví dnes 23. narozeniny a ať se ti daří stejně jak tuto sezonu.

Reagovat
penepi

zas bude zabíjať?

Reagovat
mithro

na Sky davaju Scholesove goly, lahodka

Reagovat
mithro

to bola krasna doba, ked sme mali zaloznika, kt vedel vystrelit spoza 16ky

Reagovat
smazaný uživatel

Januzaj to umí taky, a parádně.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: chci se zeptat, má tady někdo zkušenosti s koupě lístku na arsenal, jsem v anglii a chtěl bych na něj někdy v lednu, unoru zajít. tak jestli nevíte jake jsou možnost. díky

Reagovat
fenixLFC

vitasrp

Reagovat
vitasrp

Napiš mi do zpráv a pomůžu ti..

Reagovat
Bady86

Doufam v nejaky bodovy zisk, kazdopadne kdyz dostanem, tak se nic nedeje. Navic s Fulhamem jsou City jedinej tym, kterymu i celkem preju. Podle me maji jedny z nejrozumnejsich fanousku.

Reagovat
minoLFC

myslím, že v našom zápase dnes padne veľa gólov, ale či z toho budú body...

Reagovat
tomasinho

Ian Cheeseman ‏@IanCheeseman 15m

I've heard an unsubstantiated rumour that might have been a #mcfc injury in training yesterday,I'm not giving you a name & hope I'm wrong

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=9G0fqgLfPl8

I když je to jedno, stejně je tam furt Silva.

Reagovat
tomasinho

Tak což o to, střed Fernandinho-Garcia bychom možná i přehráli

Reagovat
tomasinho

10 - Excluding the final day of the season, this is the first single day to contain 10 PL games since December 26 2008. Smörgåsbord.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to poslední, to ses tam snažil něco vepsat sám?

Reagovat
tomasinho

Ne, to tam Opta fakt má

Reagovat
smazaný uživatel

švédsky stôl

Reagovat
mithro

MUTV confirm that Phil Jones will be out of action for a few weeks due to a knee injury.

fak fak fak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

tohle už je fakt v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo musí byť môj najobľúbenejší hráč furt zranený

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vodka

ty jo, ten je taky dobre IP...

Reagovat
Swarley

já se celou dobu těším na to až se dá Carrick dohromady (k tomu ještě jako bonus Fletch) a Jones bude moct konečně začít pravidelně hrát na stoperu...pro změnu se zase zraní...

Reagovat
mithro

nato aky je to kus chlapa, je hrozna sklenenka

Reagovat
wild

tuto sezonu sa to na nas vali to vsetkych stran o to narocnejsie to je pre Moyesa

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nám to FA zase kontumuje, jako loni.

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes ho zničil

Reagovat
smazaný uživatel

Vysadil se u vás ten doping jak u Messiho a hned to je poznat.

Reagovat
niflheim

Fleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetch

Reagovat
mithro

ja len dufam, ze zostaneme pekme pri tom 4-5-1 (4-3-3), kt tak dobre funguje posledne zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

A taky doufám že si Young podrží formu z minulých zápasů. Na tom bude záležet hodně.

Reagovat
mithro

no on zas nic moc nehral, len mu to tam zacalo padat

Reagovat
smazaný uživatel

ale hral dobre, ziadna tragedia to zase nebola

Reagovat
mithro

ty si fanusik, tvoj nazor sa nerata

Reagovat
niflheim

Pivko, křupky, zbytky salátu a ryby...svátek fotbalu může začít

Reagovat
smazaný uživatel

zbytky ryby...to máš k TV ploutve a hlavu?

Reagovat
niflheim

... každopádně na štědrovečerní se usmažilo asi 30 ks pangase a pořád nějaké kousky jsou k mání

Reagovat
smazaný uživatel

pangasius? No, to jste se moc nevytáhli, takovouhle rybu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Tak mama jí kapra, ségra losose...a mi pangas chutná

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom čo som zistil kde tie pangasiusi žijú som ich prestal jesť. Je to hnus..

Reagovat
smazaný uživatel

Začínám pochybovat, že krom hudby máš nějaký vkus

Reagovat
niflheim

Cype ... každopádně mama dělá skvělého pangase zapečeného s bramborem, smetanou a sýrem

Reagovat
smazaný uživatel

Máte někdo ten super us stream?

Reagovat
pajamu
Reagovat
vodka

funguje vám Delvey sopcast?

Reagovat
smazaný uživatel

parádně a bez sekání na 100%

Reagovat
smazaný uživatel

Teďka tam tančí poník.

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

mne to nacte na 100 % a cerna obrazovka...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se ti ozývá zvuk, tak s tím zkus trocha "pojezdit po monitoru", občas se to vzpamatuje.

Reagovat
vodka

ted se to mota kolem 92 a furt nic.

Reagovat
Swarley
Reagovat
vodka

no, ja mam pusteny bloodzeed, ale tam mne sere ten skluz casovy...

Reagovat
niflheim

"LIVE" tlačítko dole.

Reagovat
vodka

pak to zase bude sekat jak kokot chvilu, na to seru, prechazim na flash

Reagovat
penepi

OT: 2' Nemecko U20 1:0 Kanada U20

Reagovat
smazaný uživatel

po druhej bude 1:6

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool manager Brendan Rodgers says he is down to 17 fit players as Jon Flanagan battles a hamstring problem ahead of the Boxing Day trip to Manchester City.

A to sa počítajú hráči ako Moses alebo Csissokho Ten náš káder je strašne tenký.

Reagovat
Swarley

ha haaa, nádherně ho Fletch předběhl

Reagovat
I am Mancunian

Fletch to tam uz zbiera, krasa

Reagovat
smazaný uživatel

HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULL

Reagovat
smazaný uživatel

z rohu, ktorý nemal byť.

Reagovat
wild

FA

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
Swarley

Chester, že?

Reagovat
Swarley

to bylo jasné

Reagovat
Counter

Máš ho aspoň ve fantě?

Reagovat
Swarley

měl jsem

Reagovat
Zaschrona

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

xDDD

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

goooooool

Reagovat
penepi

golaaaaasoooo

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

zas tpiska nakej cu.rak to ani nebvyl roh

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že MU brání ty standartky jak my.

Reagovat
vodka

Reagovat
EL Gringo

pekne Hull

Reagovat
smazaný uživatel

Sice to asi nemel byt roh, ale neva..

Reagovat
niflheim

Fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooollllllllll

Hull

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, a teraz Rooney hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Jako loni Nevadí, je dost času otočit to.

Reagovat
Erdovec

joooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Kým nájdem stream tak United stihne aj otočiť...

Reagovat
smazaný uživatel

rudá

Reagovat
smazaný uživatel

Bezmozek Young.

Reagovat
niflheim

Cože? Vždyť je to 50/50, má právo na to tam jít do toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohl tam bejt nikdy dřív než golman a ještě tam skočil jak do dálky. Já když hrál fotbal, tak do takový věci nikdy nejdu, protože jsem nebyl magor.

Reagovat
smazaný uživatel

A když už bych do toho šel, tak určitě ne skluzem obouma nohama.

Reagovat
niflheim

To je jedno, neřeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se chci hádat ale.

Reagovat
niflheim

Reagovat
vodka

golmana zrusime a pujde to

Reagovat
Erdovec

young typíčo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodca vyzerá úplne ako ten prohibee z Boardwalk Empire. Ako sa volal?

Reagovat
smazaný uživatel

Nelson Van Alden

Reagovat
smazaný uživatel

skôr Warren Knox

Reagovat
vodka

Davies taky dobrá prasečina

Reagovat
smazaný uživatel

HUUUUUUUUUUUUULL

Reagovat
Tomekcz

wtf co to je za braneni

Reagovat
cristiano.K.

Welbeck, fakt bylo potřeba udělat tři kotouly

Reagovat
smazaný uživatel

LOL

Reagovat
smazaný uživatel

Hull

Reagovat
vodka

no to mě poser

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
cristiano.K.

dejte jim bůra, dokud jsou blbí

Reagovat
blade115

TIGEEEEERS !!!

Reagovat
Mimalu

gooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

jooooooooooooooooooo

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

paráda united

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooolllllllllllllllll

boxing day

Reagovat
Tomekcz

kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

lol ta obrana

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastňák, no super.

Reagovat
I am Mancunian

im to fakt jebe, to co su za goly

Reagovat
pajamu

Evans.

Reagovat
smazaný uživatel

:DDDDDDDDDDDDDD

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se dneska poštěstí dobrý výsledek a nedostaneme nařezáno jak ti sedláci z United.

Simon - Glen, Martin, Mamabauer, Danny - Joe, Lucas, Jordan - Filda, El Capitano, Raheem

Reagovat
smazaný uživatel

když bude hrát Agger Luis kápo nebude a proto doufam že hrát Agger nebude a i kvůli tomu že je z formy

Reagovat
smazaný uživatel

DDG diera

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

a jo, tec , beriem spat, ale aj tak

Reagovat
vodka

LOL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Evans má čuch na góly, luxus

Reagovat
smazaný uživatel

Hulluz

Reagovat
Erdovec

Reagovat
niflheim

Tak zopakujem loňský boxing day

Reagovat
Erdovec

evans to myslel dobře, jen de gea nepochopil

Reagovat
iamek

Rafael out. Uzasne.

Reagovat
Zaschrona

at uz ten zapas dopadne nakonec jakkoliv, velke diky patri obrane United, ze ho udelali okamzite opravdu hodne zajimavym

Reagovat
I am Mancunian

Rafael zraneny, tuto sezonu mozme uz odpiskat fakt

Reagovat
niflheim

Come on David Moyes, play like Fergie's boys

Reagovat
cristiano.K.

přál jsem jim sestup,ale tak trochu měním názor

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney zasa raz ukazuje, aký je skvelý, no

Reagovat
penepi

Evans šikovný, borec

Reagovat
minoLFC

Evans

Reagovat
Mimalu

Rooney už teče

Reagovat
smazaný uživatel

Okay našiel som stream takže očakávam, že do polčasu United minimálne vyrovnajú

Reagovat
penepi

Rooney už ide, kokot

Reagovat
Erdovec

to je debil ten rooney

Reagovat
smazaný uživatel

2-0, gratulujem chlapci! WOW

Reagovat
iamek

Stridej ty blbe toho Rafu

Reagovat
smazaný uživatel

Wazza pekne

Reagovat
penepi

Reagovat
papos182

No ja bych sance Lfc nevidel nijak velke. Prvni misto je fajn, ale to jsme jeste jako jedini nehrali s dvema nejtezsimi souperi. Navic v prvni dvanactce jsme porazili jen usmudlane Stoke, zpocatku nerozehrany ManU a pod Boasem rozlozeny Tottenham. Optimismus moc neni na miste.

Reagovat
Swarley

Rafael v prdeli, no výborně

Reagovat
Erdovec

ještě fans Hullu na rooneyho nějaký fajn chant a už budou za chvíli ve více hráčích

Reagovat
iamek

Luxus stridani

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo pískajú na Younga? Spravil niečo alebo to len tak, preventívne?

Reagovat
smazaný uživatel

asi ten skok do McGregora

Reagovat
niflheim

Rafa

Reagovat
iamek

Nejlepsi lady hrac sveta uz si to vodi

Reagovat
Swarley

už to točíme

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Tomekcz

a jedem dal dpc

Reagovat
pajamu

A pojďmeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling Konečně dobré zprávy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

goooooooooooooooooool

Reagovat
niflheim

Smaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalling

Reagovat
smazaný uživatel

kto centroval? nebol to asi Rooney, že?

Reagovat
Swarley

kdo jiný

Reagovat
smazaný uživatel

tak to potom paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedem!

Reagovat
vocasisko

over 2,5 za 20 minut, dík

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej tip, @2,15 zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle gol se docení v červnu, až bude smalling pít sampano z trofeje

Reagovat
smazaný uživatel

SMAJLIIIIIIIIIIIIIIIIIING COME OOOOOOOOONN

Reagovat
Erdovec

kolikrát si dneska Januzaj skočí?

Reagovat
smazaný uživatel

ale né

Reagovat
Zaschrona

Smalling naprosto jasne fauloval

Reagovat
Erdovec

Reagovat
iamek

Je libo kapesnicek ?

Reagovat
Zaschrona

LOL

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Zaschrona

Vzdyt tam Daviese drzel jak jen mohl a pak mu skocil na ramena... to je jako ok, jo?

Reagovat
penepi

toto bolo na kartu ale

Reagovat
Swarley

náááádherná, to tam mělo zapadnout

Reagovat
Tomekcz

mcgregor

Reagovat
smazaný uživatel

Tie štandartky Hull bráni ešte horšie ako LFC. A to už je čo povedať

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney to dobře kope.

Reagovat
smazaný uživatel

Rohy nekope. Tam sú hráči jak namalovaní. Z nejakého dôvodu ich stále hráči Mu prehlavičkujú. Pri poslednom rohu sa lopta dostala až k poslednému Rooneymu ktorý bol uplne volny..

Reagovat
Swarley

tak Rooney je i dobrý hlavičkář, takže když je na hřišti Young, kope ty rozhy pro praváka...když není, tak to opět kope Rooney...druhá strana patří Peršanovi nebo Januzajovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney evidentně odkoukal standartky od Stevieho.

Reagovat
smazaný uživatel

oliver ten zápas nezvláda

Reagovat
I am Mancunian

teraz sa len zobudil

Reagovat
vodka

eště 4

Reagovat
Erdovec

no snad Hull vyhraje, i když MU zas už tlačí rozhodčí

Reagovat
wild

dnes je ten pravy cas na nas comeback..myslim si,ze by to celu PL zamotalo este viac ako je a nam by to dodalo dost vela sebavedomia

Reagovat
niflheim

Come on David Moyes, play like Fergie's boys

Reagovat
Tomekcz

WAZIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

WOHOOOOOOOOOOOOOOOOOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
iamek

Gol roku devky !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

v MU možná, v LFC by byl tak pátej v pořadí

Reagovat
smazaný uživatel

Rooneyyyy

Reagovat
I am Mancunian

Wazzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
pajamu

YEEEEEEEEEEES.

Reagovat
Swarley

Wazzaaaa je fenomenální, FENOMENÁLNÍ !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Krásně

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi dobrý zápas teda.

Reagovat
smazaný uživatel

MARRY ME ROOONEY

Reagovat
Zaschrona

Wayne

Reagovat
smazaný uživatel

nádhernej

Reagovat
niflheim

Wazzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

PYČOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

hmm... tak to jo no.

Reagovat
smazaný uživatel

WAZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
wild

Wazzaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Lolkac26.12.2013 14:02

Okay našiel som stream takže očakávam, že do polčasu United minimálne vyrovnajú

Hovoril som

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

Tak som zvolil kapitana dobre

Reagovat
smazaný uživatel

já též

Reagovat
Tomekcz

nebyt toho zamr.danyho rozhodciho tak uz vedem 2"0 pekne tlaci Hull

Reagovat
Swarley

jako vždy, ale i v minulých sezónách jsme se s tím dokázali poprat

Reagovat
Erdovec

prej gol roku

Reagovat
smazaný uživatel

parada

Reagovat
smazaný uživatel

čo sa stalo Rafaelovi? prečo striedal?

Reagovat
smazaný uživatel

tříslo

Reagovat
niflheim

Come on David Moyes, play like Fergie's boys

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to tu nemôžem čítať, mešká mi stream a potom mám spoiler-y .

Reagovat
smazaný uživatel

Young zatiaľ solídne

Reagovat
vodka

LAV dře jak kůň

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Januzaj, to je fakt klenot. Na to, že je mu osmnáct let...kloubouk dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Fletch nehral dva roky? lebo ako beha tam jak zajac uz 30 minut vkuse, stale sa ponuka na prihravku, ze woow

Reagovat
Erdovec

ale na Kinga to nemá

Reagovat
Swarley

je to dobré...čekal jsem to horší, ale je to dobré

Reagovat
Counter

Škoda, že teď se asi moc "cizích" fandů z jiných sekcí EF nedívá

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

se dívají na vás s Chelsea a pak máme mít dobrou reklamu...MU prostě pořád to nejlepší co PL může nabídnout, to říkám pořád

Reagovat
vodka

Reagovat
Ángel di María 22

Cekam na Froda

Reagovat
Counter

sry, nerozumím :-D

Reagovat
Ángel di María 22

West Ham, no Byla to docela sifra.

Reagovat
cristiano.K.

doufám, že se koukají fanoušci z ostatních sekcí, this is PL

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal dobrej, ale tyhle namyšlenecký kecy mi sedí spíš k primeře

Reagovat
Counter

ale pěkně jsme se sešli

Reagovat
smazaný uživatel

Evra a Young si vôbec nerozumejú niesom si istý , či si Young zle nabieha alebo až príliš dobre

Reagovat
smazaný uživatel

630. pro titul do manchesteru

Reagovat
cristiano.K.

další titul pro city?

Reagovat
smazaný uživatel

Bud City nebo Arsenal a byl bych spokojenej. Sympatický kluby s bohatou tradicí, solidní fans, špičkoví manažeři. Co víc si přát

Reagovat
iamek

Tradici v druhe lize

Reagovat
iamek

FA

Reagovat
vodka

Huddle snad střílel, ne?

Reagovat
Swarley

vypadal, že chtěl překvapit

Reagovat
Erdovec

prase Januzaj, fuuuuuuuuj

Reagovat
smazaný uživatel

Harper

Reagovat
vodka

Hull strašně šikovně zhušťuje střed, tam se bude blbě dostávat, přes křídla vidím větší šanci...

Reagovat
Tomekcz

strilejte kudla ten golman je mimo

Reagovat
Swarley

jak Januzajovi rychle přistoupíš do těla, tak má obrovskej problém a jen kvůli tomu, že chce každej balon pro sebe...kdyby to hned zklepl z první, má po problému...

ale tak to se časem naučí

Reagovat
niflheim

Hlavně ho potřebujeme poslat s Andem do McDonaldu...nejlépe bez Anda

Reagovat
Swarley

jj, ať ho tam zavede, u dveří zařve "As usual" a zase jde zpátky na trénink...Januzaj to bude žrát tak týden

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
mithro

stale lepsie ako ked ma loptu young, hocikde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

PL

Reagovat
smazaný uživatel

Bruce

Reagovat
Tomekcz

zase vyrovname a prestanou hrat primocare a jen si to koupou okolo

Reagovat
smazaný uživatel

Betonári

Reagovat
niflheim

Fletch suprovo hraje

Reagovat
Swarley

Valencia je na tom beku naprosto výbornej....on dostane balon u půlky, rozlídne se, popoběhne dopředu, rozhlídne se, rozběhne se dopředu a už je u šestnáctky a může dávat centr...jak nůž máslem

Reagovat
wild

Welbeck sa vymenil s Rooneym a uz to je zas nahovno

Reagovat
Swarley

tohle by mě vždy zajímalo, z čí to je hlavy...jestli to hráči mezi sebou tak vyhodnotí, jestli je to taktickej záměr od Moyese že se mají sem tam vyměnit...nebo se jen Rooneymu sem tam nechce a prdí na to...

Reagovat
Tomekcz

dalsi jasna penalta a nic

Reagovat
vodka

ehm,myslite,ze/kafe/v/klavesnici/uschne/a/mezernik/bude/fungovat?

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

instantní?

Reagovat
vodka

turek,ale/nevylel/sem,akorat/se/zakuckal/a/schytal/to/touchpad,trochu-aj-ten-mezernik

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se suší hůř, ale instantní víc lepí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
penepi

Haha

Reagovat
penepi

..toto sa mi stalo asi dva roky dozadu s vínkom a ... a nešla klávesnica už

Reagovat
smazaný uživatel

stará klávesnica vydržala všetko, džús a iné, ale tieto novotiny nič nevydržia...

Reagovat
penepi

tak tak, človek si už aj pri fife musí búchať ruku o stôl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

ja keď na PC otočím klávesnicu, tak začnú vyliezať veci ako ryža, mak, tyčinky alebo aj kukurica, takže to radšej nerobím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mezera ctrl+c, místo mezerníku ctrl+v, problem solved

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
niflheim

Reagovat
wild

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vodka

ha, když mačkám pravoustranu mezerníku pořádně, tak to jede

Reagovat
SunFells

Reagovat
iamek

Manažér David Moyes pred zápasom s Hull City potvrdil, že univerzálny defenzívny hráč Phil Jones bude kvôli zraneniu kolena mimo hry pár týždňov.

Reagovat
Willy Wonka

Super hráč, ale čím dál tím víc injury-prone

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý poločas.

Reagovat
Tomekcz

za Fergiho by to jeste otocili do polocasu zas radsi prestanou hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Bože ty seš ubrečenej člověk

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušek ropáků, no.

Reagovat
smazaný uživatel

No koukám, že si stihnul oblíbit většinu těch "projektů"

Reagovat
smazaný uživatel

skoda zranenia Rafu, je dobre, ze sme to vyrovnali uz do polcasu, tak teraz este pridat nejake goly..

Reagovat
iamek

A Jones nekolik tydnu out :/

Reagovat
stiflerovamama

Huddlestone hra skvele

Reagovat
smazaný uživatel

A já to nevidím. No, snad to Tigers udrží.

Reagovat
mithro

obrana 4 super zapasy za sebou a dnes su uplne mimo, este, ze dopredu hrame dobre

Reagovat
Wat

Wow, pěkně Hull, snad nedovolej, aby jim vykradli stadion a udržej alespoň remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Omsk nevyhraje nad Chabarovskem, tak bude v týhle diskusi zatraceně horko

Reagovat
penepi

warum? ale dúfam, že avangard to nedá, už keď tak pekne začali, snáď to do toho PO nedotiahnu

Reagovat
smazaný uživatel

omsk gooooolll

Reagovat
Tomoro

Komu to tu tlacis? tvoje tikety jsou vsem u prdele!

Reagovat
iamek

Reagovat
Kenneth

No pásku sem dal Suarezovi, takže snad něco dá.

Reagovat
smazaný uživatel

to tě dneska asi zklame

Reagovat
smazaný uživatel

Sem losovanej s nějakym úchylem, co má céčko u Rooneyho

Reagovat
smazaný uživatel

to môžem byť aj ja, len nie som úchyl

Reagovat
smazaný uživatel

no......

Reagovat
smazaný uživatel

RED AMAZON ZOUKS ?

Reagovat
Zaschrona

jak se jmenuje tvuj tym?

Reagovat
smazaný uživatel

originálně...AdagiosTeam

Reagovat
Zaschrona

dobry, tak i kdyz mam Wazzu jako kapa, s tebou nehraju

Reagovat
smazaný uživatel

doufejme, že Lukaku zabojuje a Barkleyho sem tam jebnul v rámci přestupáku

Reagovat
Zaschrona

to by teda Lukaku mohl, uz me zacina stvat, v poslednich zapasech byl hrozne marnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si 1. v Australske fante ? Jestli jo, tak hraju proti tobe..

Reagovat
Zaschrona

Jojo. A hrajem spolu i v H2H EF lize na PL.com ... zatim Wazza drzi

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, uvidime co ten blazen zase predvede navecer.

Reagovat
Zaschrona

Prave

Reagovat
iamek

Young

Reagovat
božský John

Ty otazky na slovak sportu

Dobry den, tady Peter

Dobry den, tady Pavol

Dobry den, tady Peter

..Peter

..Pavol

Reagovat
smazaný uživatel

Hull hmm ...... United zatím klasika tak sem to čekal.

Reagovat
stiflerovamama

Young

Reagovat
Whitemedia

Whitemedia 26.12.2013 11:23

COVENTRY - Peterborough vsaďte na 1 všechny své peníze!!

... 4-2 Miluji takhle spolehlivé informátory

Reagovat
smazaný uživatel

já měl +2,5...pokud udrzi omsk, tak hezkej den

Reagovat
smazaný uživatel

díky, podal som to odkiaľ si to mal?

Reagovat
smazaný uživatel

Young je zase slaboučký

Reagovat
Tomekcz

mohl by uz piskat normalne a ne vsechno pro hull

Reagovat
smazaný uživatel

ty onlíbené kluby... Ty sleduješ fotbal chvíli,co?

Reagovat
iamek

Ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

nezdá se vám, že ta pruhovaná zebra to dnes píská trochu naopak?

Reagovat
smazaný uživatel

tlačí Liverpool no

Reagovat
smazaný uživatel

jo no kluby jako liverpool, které se nemůžou spolehnout na svého 12. hráče (fanoušky) se musí spoléhat na 13. hráče (rozhodčí)

Reagovat
smazaný uživatel

ten januzaj fakt pada po kazdym kontaktu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Pěkná

Reagovat
smazaný uživatel

ten Januzaj je magor...

Reagovat
smazaný uživatel

škoda

Reagovat
vodka

tystandartkysmrdi,jepotrebadatgolconejdriv...

Reagovat
niflheim

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

není třeba dodávat, že je to dost zhuštěný

Reagovat
fajdax

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Smalling je naprosto, naprosto tragickej... a muze dekovat rozhodcimu, kterej je dneska vuci nemu uplne slepej...

Reagovat
Tomekcz

misto paticek muze strilet

Reagovat
smazaný uživatel

EFC za hodinu pro další tři body.

Reagovat
smazaný uživatel

A Barkleyho cena půjde znovu do vesmíru.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Sali5

Není v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Everton je asi na tom hodně dobře, když si může dovolit posadit hráče s cenou 80 mega.

Reagovat
iamek

Schazi ti tam jednicka

Reagovat
smazaný uživatel

801?

Reagovat
iamek

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Už to ale na druhou stranu zas začíná bejt trochu nudný.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě jenom baví rýpat do Zaschrony. Přišlo mi to nudné už jak to napsal poprvé on.

Reagovat
Zaschrona

logika

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně? Ty něco píšeš o logice?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
13

Stejně je podle zaschrony neprodejnej jako půlka jejich kádru.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
niflheim

Young <-> Javi

Reagovat
niflheim

Come on David Moyes, play like Fergie's boys

Reagovat
Wat

Zkus taky něco jinýho.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák ... Barkley sedí

Reagovat
Zaschrona

setrenej na Saints

Reagovat
smazaný uživatel

VYDRAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
iamek

Takove stridani :-O.

Reagovat
SunFells

#SaintsFC team vs @CardiffCityFC: Gazzaniga, Chambers, Fonte, Yoshida, Shaw, Cork, Schneiderlin, S. Davis, Lallana (c), Rodriguez, Lambert.

Wtf, tak Fonte se vrací a pro změnu chybí Lovren

Reagovat
Talker

Kde hledáte sestavy sakra?

Reagovat
SunFells

twitter

Reagovat
Talker

Nenašel bys pro mě náhodou i CFC vs Swansea? Twitter většinou ignoruju.

Reagovat
SunFells

Ani jedni je tam ještě nemaj.

Reagovat
SunFells

Substitutes v Swansea: Schwarzer, Azpilicueta, Cahill, Lampard, Schurrle, Willian, Torres. #CFC

Expand Reply Retweet Favorite More

Chelsea FC ‏@chelseafc 53s

Team v Swansea: Cech; Ivanovic, D Luiz, Terry (c), Cole, Ramires, Mikel; Mata, Oscar, Hazard; Eto’o. #CFC

Chelsea už jo

Reagovat
FCSL

Szczesny, Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Arteta, Ramsey, Cazorla, Ozil, Walcott, Giroud

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa není ani na lávce

Reagovat
FCSL

Do toho druhýho zápasu v týdnu už dlouho nenastoupil, většinou seděl jen na lavici celej zápas, ted bylo jen 2 dny volna, tak třeba ho jenom šetří.

Reagovat
smazaný uživatel

klasický Team news chyběj, tak nevim. Na West Hamu by dostal víc nakopáno než na Newcastlu.

Reagovat
SunFells

Rosa ani na lavce.

Reagovat
Side

omg Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham team to face Norwich: Stockdale; Riether, Hughes, Amorebieta, Richardson; Sidwell, Parker, Kasami; Duff, Taarabt, Kačaniklić

Mi řekni proč tam nedá toho Ruize

S timhle radši kouknu asi na Arsenal, stejně na FFC nebude pořádnej stream.

Reagovat
Zaschrona

aaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

kua brvno

Reagovat
wild

snad toto stacilo ako vystraha,nebudeme cakat na gol a zacneme zase hrat

Reagovat
smazaný uživatel

kua deno ja sa nestíham nič naučiť, budem musieť presunúť prvé termíny

Reagovat
wild

este je caaaaas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

od zajtra asi zacnem aj ja

Reagovat
smazaný uživatel

toľko kokotín čo tam mám, ja to asi nestihenm...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

tygříci

Reagovat
smazaný uživatel

Huddle jeho mám rád a kdyby neměl na hlavě ten květák bylo by to ještě lepší

Januzaj žlutá za simulování měla bejt

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris; Walker, Chiriches, Dawson, Rose; Chadli, Eriksen, Holtby, Sigurdsson; Adebayor, Soldado

Zajímavá záloha

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že to bookmakeři prohlédli a na overu se moc trhnout nedá

Reagovat
SunFells

Reagovat
Wat

Reagovat
cristiano.K.

ty vole, typický příznivec AFC ten trenér

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

To je chuj ten hrach

Reagovat
penepi

CardiffCityFC XI: Marshall, Taylor, Caulker (C), Turner, Theophile-Catherine; Whittingham, Gunnarsson, Mutch, Noone; Odemwingie, Campbell.

Reagovat
Whitemedia

Team v Swansea: Cech; Ivanovic, D Luiz, Terry (c), Cole, Ramires, Mikel; Mata, Oscar, Hazard; Eto’o. #CFC

etoo

Reagovat
Talker

Vždyt si zaslouží šanci na to se rozkoukat...

Reagovat
fajdax

Až na Etoa výborná.

Reagovat
Tomekcz

Hernandez boze co to je

Reagovat
Swarley

Rooney na CM, no tak to bude v zimě přestup

Reagovat
niflheim

Javi

Reagovat
wild

Chicharito to riadne prejbal

Reagovat
Tomekcz

CHESTERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Reagovat
smazaný uživatel

Dal Hull City niekedy normálny gól z hry(nie taký šmatlavý ako dnes nám)? Tieto tímy mám "najradšej".

Reagovat
Swarley

Own goal se vrátil, vííííítej synu, vííííítej

Reagovat
smazaný uživatel

alespoň někdo se vrátil z marodky

Reagovat
smazaný uživatel

boha toto Hernandez totálne posral , snád prvý krát v zápase bol ten stred otvorený

Reagovat
pajamu

Chesteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
iamek

Takhle hraji sampiooooooni ! Hlavne ted je nepoustet do standartek !

Reagovat
Ligter

CHESTEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
vodka

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEES, Chestera je mi ale líto...

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
Miguel19

Chelsea XI: Cech; Ivanovic, D Luiz, Terry (c), Cole, Ramires, Mikel; Mata, Oscar, Hazard; Eto’o #CFC

Substitutes v Swansea: Schwarzer, Azpilicueta, Cahill, Lampard, Schurrle, Willian, Torres. #CFC

Reagovat
Whitemedia

fakt posranej Etoo .....

Reagovat
Sali5

No jinak se mi ta sestava zamlouvá

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska da hattrick. kdyz na nej tak nadavas.

Reagovat
Whitemedia

mohl by, stejně bych na něj nadával dál

Reagovat
smazaný uživatel

Matův poslední zápas? mehehe

Reagovat
fajdax

Demba zase nikde...

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná, akorát Ba by si asi zasloužil hrát místo Eto'a

Reagovat
smazaný uživatel

Etoo si zaslouzi sanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ba podle mě zatím podával lepší výkony.

Reagovat
Talker

Je to úplně jedno, kdo nastoupí v útoku - Demba není rozehranej a nic moc by z něj nekáplo. Stejně jako z Etoa. Takže ve výsledku je to totálně šumák.

Reagovat
Whitemedia

a hlavně zase Mata Oscar Hazard .. to bude příšerný zápas

Reagovat
Whitemedia

Substitutes v Swansea: Schwarzer, Azpilicueta, Cahill, Lampard, Schurrle, Willian, Torres. #CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Chester to prodal o přestávku.

Reagovat
niflheim

Chesteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
smazaný uživatel

tvl Chester

Reagovat
smazaný uživatel

omg, to je tak nezaslúžené

Reagovat
smazaný uživatel

Na vlastní góly je to 1:1, oni ten další dali z rohu co nemá být. Máme 70% držení míče. Co je na tom nezaslouženého?

Reagovat
smazaný uživatel

Neargumentuj držaním lopty, za to ste sa vždy iným vysmievali, keď to robili. Ide mi hlavne o to brvno pár minút pred tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Chcu tím napsat že Hull akorát bránil. Rozhodně se nedá říct že by nutně toho góla nemuseli dostat.

Reagovat
smazaný uživatel

To ani nehovorím, ja len súcitím s Hullom, aj vy ste mali dosť šancí, akurát takú ako to brvno Hullu nie, no.

Reagovat
smazaný uživatel

na to si jsi ale u manchesteru mohl zvyknout. Tem to tam spadne vzdycky at hrajou dobre nebo ne...

Reagovat
wild

yeaaaaaaaaaaj

Reagovat
Erdovec

ach jo, nezaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

nezasluzene mozno tak za poslednych desat minut

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Chester před Rooneym!!!!

Reagovat
niflheim

Once a red always a red

Reagovat
smazaný uživatel

paráda odchovanci sa presadzujú

btw. Young assist ste ho chceli dať dole

Reagovat
Zaschrona

chjo

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherně uklidil Chester MOTM

Reagovat
Zaschrona

Sunderland: Mannone, Celustka, Bardsley, Diakite, Roberge, Cattermole (C), Ki, Colback, Larsson, Borini, Fletcher

Subs: Dossena, Cabral, Johnson, Altidore, Ba, Giaccherini, Pickford

Giac na lavicce?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se tomu divím. Na druhou stranu tam s ním jsou i Dossena s Johnsonem. Být ti dva v sestavě, tak je to ještě horší. Přes Roberge s Diakitém ale vede cesta.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem hodně zvědavý, jak se s tím popere Fletcher, kterého je mi upřímně už teď dopředu líto. Gus to pochopitelně nemohl v Goodison Parku otevřít a hrát na dva útočníky, v tomto systému je ale úplně jedno, jestli tam je Fletcher, Altidore, nebo já. Ten útočník stejně nemá žádnou podporu.

Reagovat
smazaný uživatel

Borini bude hrát v záloze jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť tam hraje furt.

Reagovat
smazaný uživatel

Wooow, sem netušil, pardon.

Reagovat
smazaný uživatel

Se nic neděje. Do útoku ho dal snad jen Di Canio, pod Gusem spíš střídá a chodí na kraj. Dneska bude asi on nalevo a Seb napravo.

Reagovat
Zaschrona

Me by hrozne zajimalo, kdo tam v te zaloze ma neco vymejslet. Jestlize teda Larsson a Ki, tak to podle meho moc sanci nemaji...

Reagovat
smazaný uživatel

Catts

Ne, Larsson rozhodně ne. Ten má dost problémů sám se sebou. Bude tam od toho Ki, kterému se to v posledních zápasech poměrně dařilo. Když to nepůjde, tak očekávám příchod Giaccheriniho.

Reagovat
Zaschrona

Ale ocekavat to takhle od jednoho hrace... Jestlize na to Martinez dobre vymysli taktiku, muze se dost mozna hrat jen na jednu branu, protoze Sunderland muze byt dopredu nechutne citelny...

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednu branku to taky bude, proto je tam asi místo Giaccheriniho vedle Cattermola Colback.

Reagovat
Zaschrona

No, snad to nezvorem a dneska neudelame prekvapeni kola... Musime dneska vyhrat, to je zase vyhoda Kocek... Snad by to mohl byt slusny zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland by měl taky vyhrát. Já se bojím, že Lukaku dá na začátku dva góly a bude rozhodnuto, protože Roberge s Diakitém toho spolu moc neodehráli.

Reagovat
Zaschrona

... Lukaku uz docela dlouho zadny gol nedal, bylo by fajn, aby se zase zacal probouzet. Ja se hlavne bojim, ze zase dneska budem marni, pomali a predvidatelni a budem chybovat a dostanete moznosti k super protiutokum. Snad se mylim.

Reagovat
smazaný uživatel

Čtyři zápasy nedal, psal jsem to do preview. Proti Sunderlandu se ale za WBA ve dvou zápasech prosadil třikrát, takže sázka na něj je skoro sázka na jistotu.

Reagovat
Zaschrona

Kez by se to potvrdilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Spravne rozhodca

Reagovat
iamek

Jasna

Reagovat
nemamvasrad

Reagovat
Tomekcz

Moyes by mel jit na hriste a dat mu pesti

Reagovat
nani92

a ktože nám krásne centroval? Youuuuuuuuuuuuuuuuung ..chytá formu

Reagovat
I am Mancunian

UNITED je spaaaaaaaaaaat. nezasluzeny gol

Reagovat
vodka

Evra to byl nádherný skluz

Reagovat
smazaný uživatel

Oliver skvely

Reagovat
smazaný uživatel

ď

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris - Walker, Dawson, Chriches, Rose - Chadli, Eriksen, Holtby, Sigurdsson - Adebayor, Soldado.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta zaloha Kdo tam vlastne brani?

Reagovat
smazaný uživatel

No, dneska je tam do defenzivy jen Dawson...

Reagovat
SunFells

Dawson a Chiriches.

Reagovat
niflheim

Jol

Reagovat
vodka

Jol tam mělaspoň Zokoru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

over 5,5?

Reagovat
smazaný uživatel

to mi pride ako keby tu zostavu robil Diego Maradona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba fakt trénuje Tottenham, akorát se to Levy bojí říct fanouškům.

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
smazaný uživatel

Masakr Ale aspoň mám záruku, že se na náš fotbal půjde dívat, takže pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba jede na způsob FM a jejich defenzivních útočníků a křídel

Reagovat
smazaný uživatel

ten novy trener robil asistenta Boasovi predtym?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzal balón a Evra ho měl předskočit.

Reagovat
smazaný uživatel

Feed the scousers

Reagovat
stiflerovamama

Ten Moyes mi pride na tej lavicke strasne neprirodzeny ( ako retardovany )

Reagovat
fajdax

Reagovat
Wat

Každopádně rozhodčí to zatím zvládá slušně, co mám tak možnost vidět.

Reagovat
cristiano.K.

jako fakt by mě nepřekvapilo,kdyby byl podmázlej, to byla jednoduchá hlava na odvrácení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

jedinej podmazej je rozhodci

Reagovat
smazaný uživatel

to je jak s tym japoncom v hokeji, proste, ked mas moznost, tak to tam uklidis..

Reagovat
pajamu

Lol.

Reagovat
smazaný uživatel

liverpoolská konspirace level 2.0

Reagovat
penepi

jj, preto im jebol na 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney na stopérovi

Reagovat
iamek

Rozhodci to nezvladaji. Uz neci jak nas zastavit

Reagovat
smazaný uživatel

aleee, Oliver je slusny dnes, to ze Rooney tam vyskakuje to neznamena, ze piska zle

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney

Reagovat
niflheim

Come on David Moyes, play like Fergie's boys

Reagovat
cristiano.K.

Young má talentovaného žáka fakt

Reagovat
Swarley

Moyes dneska paráda ho sledovat, to je onoooo !

Reagovat
smazaný uživatel

Na zemi se ruka nepíská

Reagovat
smazaný uživatel

pekne zjebali Januzaja

Reagovat
smazaný uživatel

Maarten Stekelenburg went over on his ankle in training yesterday and a decision was made that the goalkeeper would not travel to Carrow Rd

Vlastně kvůli tomu šaškovi Stokdejlovi bych na ten Fulham i koukl, to bude sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Odkdy je jako Stockdale šašek?

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem ho asi 3x viděl chytat, tak teda fakt bavil.

Reagovat
Ligter

Carrick.

Reagovat
smazaný uživatel

ešte jeden musia , inak sa zopakuje Cardiff

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dobou má i Lloris zajímavý momenty, takže dneska tipuju že to bude vypadat se sestavou nějak takhle..

http://www.footballuser.com/897971/Tottenham_Hotspur

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Že byste to i v 10 pojali takhle ofenzivně?

Reagovat
smazaný uživatel

Chiriches bude ještě nad Soldadem a Adem

Reagovat
Tomekcz

zas to hernandez pos.ere, von neumi ani zpracovani ani prihravky

Reagovat
vodka

CARRICK (!!!)snad se nezraní hned,ale Moyes parádnístřídání

Reagovat
Swarley

kdo to tam napálil do té tyčky?

Reagovat
niflheim

Bruce

Reagovat
smazaný uživatel

Alex Bruce

Reagovat
niflheim

Reagovat
stiflerovamama

Graham je hrozny

Reagovat
smazaný uživatel

vole, Welbeck, to je riešenie situácií jak dorastenec. Ale Young sa mi páči

Reagovat
smazaný uživatel

To je debil ten Bruce

Reagovat
smazaný uživatel

to nee

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

ale jako to byla dobrá rána, i přes ten můj nekvalitní stream to bylo dost dobře slyšet

Reagovat
smazaný uživatel

Já se divím, že vstal.

Reagovat
Ligter

Reagovat
JIMMY-PO

Subs : Friedel, Fredericks, Naughton, Veljkovic, Bentaleb, Capoue, Lamela.

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt haluz dpc.

a btw co je so Beastom?

Reagovat
JIMMY-PO

ved striedal minule v 30.miinute..zas sa zranil

Reagovat
smazaný uživatel

to viem, ale myslel som si ze to nebude nic vazne lebo na injury news o nom nic nebolo...

tak snad sa da dokopy cim skor

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick

Reagovat
nani92

no neviem,tí obrancovia fakt môžu mať ešte niečo v sebe

Reagovat
iamek

Hraje Hernandez ?

Reagovat
smazaný uživatel

fletcher a carrick to sú proste najhnusnejšie ksichty v PL

Reagovat
smazaný uživatel

debilko

Reagovat
niflheim

Trapas.

Reagovat
smazaný uživatel

niekomu sa nepáči žraločie zuby suáreza, mne sa zasa nepáči fretkin ksicht fletchera..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

To ne, ale Carrick by mohl hrát v klidu jak drsnýho poldu, tak i ukázkový ho záporáka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Koukni se prosím tě na Charlieho Adama třeba.

Reagovat
Swarley

ale o to větší sympaťáci, ty lojzo

Reagovat
smazaný uživatel

Hernandez je neskutocny drevak

Reagovat
niflheim

Away support

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po 158 dnech jsem dokončil můj průzkum diskusemi Eurofotbalu a pořadí podle největší blbosti a arogance uživatelů:

1. Primera Division

2. Serie A

3. Gambrinus liga

4. Premier League

5. Champions league

Nejlépe mi vyšla Legue 1, tam asi začnu chodit, abych tu úroveň ještě víc pozvedl

Reagovat
smazaný uživatel

V Legue 1 bude dost mrtvo, ale hodně štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že si dostal jen varování.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše jak odejdeš, tak se ta úroveň pozvedne.

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra v zakladu

Reagovat
SunFells

Reagovat
vodka

ale tak pasivní byt nesmíme!

Reagovat
Tomekcz

proc mu nedal zlutou za kecy

Reagovat
stiflerovamama

boze to su herci

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, to jako Mourinho viděl, že sem si koupil Azpiho a tak ho musel zákonitě po 7 zápasech v lize v základu posadit?

Reagovat
Talker

Tak odpočinek... Proti Poolu zas hrát bude.

Reagovat
smazaný uživatel

já to samozřejmě chápu, jen sem to čekal už dřív, měl sem koupit holt JT-ho no

Reagovat
Swarley

uf uf uf

Reagovat
Miguel19

Omg proč si to nezpracoval nebo to nerval nůžkami..

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney taky dobrej herec

Reagovat
Tomekcz

wtf brante toooooooo

Reagovat
Ligter

Ty vole, David

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, Manchester je fakt vtipnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney

Reagovat
wild

musime vyhrat

Reagovat
Counter

De Gea teď parádně odpověděl na nedávné debaty

Reagovat
niflheim

Ách jo

Reagovat
vodka

akorát sme říkali, že občas tam chodí i tehdy, kdy by nemusel, ale toto byl fakt megakiks.

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea

Reagovat
smazaný uživatel

moje nervy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

DDG

Reagovat
vodka

De Geo, zrovna sem tě včera chválil

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za avantgardní obranu?

Reagovat
Zaschrona

nevim nevim s tim De Geou

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

ty me vzdycky dokazes rozesmat, ses uzasnej

Reagovat
I am Mancunian

zaujimave, ja si hovorim to iste

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea má z pekla kliku....ostatně jako celý manchester

Reagovat
smazaný uživatel

Ak sa zopakuje Cardiff.....

Reagovat
smazaný uživatel

David

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea je nehorazne spatnej brankar

Reagovat
Ligter

nehorázně vtipný zápas

Reagovat
niflheim

No konečně taky míč na polovině Hullu více než 5 sec

Reagovat
Cipinho

Mám dotaz: Rafael střídal tak brzo, protože se zranil, nebo hrál tak špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

Zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

JEBEM

Reagovat
Swarley

Tony Tony, to bylo zbytečné

Reagovat
iamek

At uz tohle divadlo skonci :-!

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě.

Reagovat
Ligter

aaaa, to je blbec, to je blbec.

Reagovat
penepi

čistý drbo

Reagovat
niflheim

Reagovat
Miguel19

Valencia...on má žlutou a dovolí si zakopnout balon

Reagovat
smazaný uživatel

tomuto zápasu chýbala fakt už len červená

Reagovat
iamek

Vymysleny roh agol

Reagovat
smazaný uživatel

Tony

Reagovat
wild

LAV

Reagovat
Tomekcz

prej roh

Reagovat
cristiano.K.

přehypovanej lehce nadprůměrnej golman.

LAV

Reagovat
smazaný uživatel

rooney mal byť dávno von

Reagovat
smazaný uživatel

von Manchester?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vodka

Wayne von Rooney?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
penepi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Valencia omg

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je vtip....

Reagovat
Mimalu

to je blbec

Reagovat
smazaný uživatel

pekný zápas ale, len špatný výsledok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

DDG pi.co oni neumi branit

Reagovat
Willy Wonka

Daveeeee!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš to sou kokoti HULISTI, fakt že jo.

Reagovat
Miguel19

To je kopyto

Reagovat
cristiano.K.

OMG hůř si ten míč převzít nemohl

Reagovat
smazaný uživatel

To je vůůůl

Reagovat
smazaný uživatel

MU ma strasne haluze ty kks

Reagovat
niflheim

Daviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiid

Reagovat
smazaný uživatel

DDG

Reagovat
vodka

už aj nohy

Reagovat
smazaný uživatel

DAVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIID

Reagovat
smazaný uživatel

No tak neviem ako vy, ale dnes mal Hull bodovať.

Reagovat
smazaný uživatel

*ale ja si myslím, že

Reagovat
smazaný uživatel

Na infarkt tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Kontrolní otázka. Jak sledujete PL? Vždycky si jenom najdete stream, nebo přes program jako Sopcast, SimpleTV...?

Reagovat
smazaný uživatel

95% sedí nad Preview Premier league a mačká F5

Reagovat
smazaný uživatel

bruce tragéd ako foter

Reagovat
smazaný uživatel

foterk

Reagovat
smazaný uživatel

nevieš čo je pre scouserov starý bruce?

Reagovat
smazaný uživatel

len som myslel, že nie je jeho otec ty scouser

Reagovat
smazaný uživatel

zle si myslel

Reagovat
smazaný uživatel

tak je

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Swarley

nervyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

that touch

Reagovat
Zaschrona

hrozne skoda tohle...

Reagovat
Counter

to byl mač

Reagovat
Swarley

Suchýýýýýýýý tričenkoooooo

Reagovat
smazaný uživatel

hnědýýýýýý trenýýýýrky

Reagovat
smazaný uživatel

šťastlivci, fakt že jo

Reagovat
vodka

pískej konec

Reagovat
Euphael

Wengerovi za nasazení Girouda a Ozila

Reagovat
iamek

Takovou tlacenku jsem dlouuuho nevidel

Reagovat
stiflerovamama

jaaj to mohla byt remizka, no nic na Norwichi 1X

Reagovat
niflheim

Suché triko

Reagovat
smazaný uživatel

tyvie to neni možný co soupeři proti united nedají.....to je ten rozdíl, proti jiným proměnují a proti united ne. A presto jsou na 8. místě, ikdyž dneska se posunou

Reagovat
Willy Wonka

Fergie style

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo zase drama. První poločas herně skvělý, druhý se to střídáníma rozředilo. Výhra je zlatá, tyhle bláznivé zápasy můžou dopadnout jakkoliv.

Reagovat
pajamu

Tak to bylo hodně výživný. Ufffff

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud je v základe? To si Wenger celkom nasral do huby teda.

Reagovat
smazaný uživatel

todle Hull podělal

Reagovat
smazaný uživatel

todle Hull podělal

Reagovat
smazaný uživatel

man utd sa vracia k svojim klasikám?

Reagovat
smazaný uživatel

Daviiiiiiiiiiiiiid, dakujeme ti za body

Reagovat
smazaný uživatel

dakuj oliverovi, nie davidovi rooneymu tie nervy pekne prehladaju

Reagovat
smazaný uživatel

za co mam dakovat Oliverovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Že otočil dva rohy a vyloučil nám hráča.

Reagovat
vladis271

ty vole, šak pre Valenciu to bola jasná redka. Ešte tu začni plakať. Hráč so žltou kartou si dovolí v nadstavenom čase zakopnúť loptu pred zrakom rozhodcu, to nie je len na redku, ale aj na klubovú pokutu.

Reagovat
smazaný uživatel

sak ale to nikto nepopiera, ale co akoze chces povedat, ze Oliver nas tlacil, ci co to bublina pise?

Reagovat
vladis271

ja som reagoval na prospera. Prišiel som z behu na poasledných 10 minút. Oliver sa rozčuľoval na Januzaja, že spomaľuje vhodenie autu. Nato aut hádže Valencia. Rozhodca píska, Valencia zakopáva loptu pred zrakomo rozhodcu. Vravím si, to je debil jasná žltá, a komentátor v tom mi oznamuje, že Valencia jednu žltú už má. KKT!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Šak sem to hned napsal že zasloužená, tak snad ti nepraskne žilka.

Reagovat
vladis271

pridaj ešte 2 smailíkov, pridáš tomu údernosť a pôjdem sa zakopať.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl cíl tě trumfnout v tvojí parádní disciplíně.

Reagovat
smazaný uživatel

napr za to, že rooneymu nedal žltú za ten zákrok za stavu 2:0 na hráča Hullu? Keby mu spočítal všetko, čo na ihrisku povyvadzal tak je proste von. Nehovoriac o tých vašich baletkách, čo idú dole skorej ako zacítia kontakt

Reagovat
kiwwi

Reagovat
nani92

skvelá zostava,skvelý couching počas zápasu..hecoval

Reagovat
smazaný uživatel

a skvela reakcia pri striedani, jak tam poslal Januzaja, potom miesto Fletcha rovno Javiera

Reagovat
Swarley

Reagovat
kiwwi

ciboha clovek na Vianoce infarkt musi dostat...UUUUUUUUUUFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

Reagovat
smazaný uživatel

To zase bol záver ...

Reagovat
Ligter

Neskutečná prdel, doufám, že se koukalo pár „Italů“.

Reagovat
smazaný uživatel

MU se štěstím,ale . No na B4 to není,ale EL by mohla vyjít

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

po těchto dvou kolech jsme 2 body za váma, važ slova

Reagovat
vladis271

prečo sa porovnávaš s nami? My sme malí páni. Pri vašej forme to vidím na treble a prekonanie hranice maxima bodov v sezóne PL.

Reagovat
Swarley

cesta do TOP 4 vede přes Liverpool, vždyť jsem ti to psal

Reagovat
Tomekcz

Fergie nejni na lavce a hned si proti nam kazdej rozhodci vyskakuje a chce nas zariznout svine z FA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Vydra Teď by tam ještě mohl šoupnout aspoň jeden kousek.

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebuju uklidnit nervy nějakou pěší nudou, takže Chelsea - Labutě.

Reagovat
smazaný uživatel

takže po nudě 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra v základu. Tak snad bez gólové radosti.

Reagovat
Euphael

Arsenal win, Swansea neprohra, Kozák a Vydra góly a budu spoko

Reagovat
Swarley

nicméně není co řešit...začátek naprosto otřesný, zmatky nad zmatky, to se nemůže stávat, tohle může normálním týmům prohrát i zápas...jenže my jsme Manchester United a to je tak trošku něco jiného, to nemusíme dlouho rozebírat...Moyes naprosto na té lajně skvělej, řval po hráčích, po rozhodčích, dokonce i po hráčích soupeře...ten už konečně i tohle začíná chápat a potřebujeme pořádnej vítr, pořádnej rachot, řev...to mě neskutečně bavilo...

nezabalili jsme to, otočili jsme to, own goal se vrátil...já myslím, že tohle je ten správnej směr, TOP 4 nás nemine

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

já nechápu tyhle komenty. Každej na to čumí a pak si tu jednotlivě takhle sdělujete Vaše dojmy, bez ohledu na primeru, premier league nebo sa

Reagovat
Swarley

nerozumím ti, ale dobré, kritiku beru a vždy se snažím z ní něco vzít...

Reagovat
smazaný uživatel

Já zase nechápu takové komentáře. Osobně si to rád přečtu, jak určitý zápas vidí i někdo jiný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, po nich se musí řvat aby se snažili. Fergie si do týmu natahal takové typy hráčů, tak se na ně musí takhle.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
J0EL

Uz zase idu na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

ideme vzdy na titul

Reagovat
J0EL

Moja chyba, sorry.

Reagovat
Swarley

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
niflheim

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Carlton v zaklade, ten im tam supne

Reagovat
smazaný uživatel

Tip Eurofotbalu na MCFC - LFC

Reagovat
EL Gringo

aby si nakoniec neplakal

Reagovat
smazaný uživatel

plakat budete vy, bud od dojatia alebo od smutku

Reagovat
smazaný uživatel

velmi dobry zapas, trochu paralela s obratom Barcy na Getafe, hlavne teda laxnost Hullu v prvom polcase,po gole na 2:0... chcem sa spytat, ktory zapas by ste mi ako nestrannemu fanusikovi odporucili ako dalsi, resp. ktory duel z nasledujucich moze byt najzaujimavejsi? neviem si vybrat.

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačně spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Snad radši ani ne

Reagovat
smazaný uživatel

pro nezaujaté to bude určitě fajn zápas, otázka, co pro nás

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. To budou nervy. Ale vyhrajeme, o tom nepochybuji!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Útočit se bude na Tottenhamu Špatná volba nebude ani Everton.

Reagovat
smazaný uživatel

diky chlapi, nastelujem teda Tott a po ocku budem sledovat aj ten Everton

Reagovat
eder

Tak otvírák kola, který obstaral "mid-table-shit" bychom měli za sebou, teď už se konečně můžeme těšit na pořádný fotbal týmů z popředí tabulky.

Reagovat
ernyyyy

Nemáte někdo stream na Spurs WBA?Chci kouknout na Vydru.

Reagovat
fajdax

Reagovat
ernyyyy

ten se fakt povedl...

Reagovat
nani92

a koho teraz? Chelsea hrozí nudou..Arsenal?

Reagovat
I am Mancunian

ja davam arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

derby a zřejmě budou padat góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to tak vidím.

Reagovat
nani92

treba si pozrieť konkurenciu na ligový tron

Reagovat
Swarley

já jdu na Arsenal

Reagovat
Tomekcz

anal a spurs jako komedialni vlozku

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky stream na chelsea prosim?

Reagovat
Miguel19
Reagovat
fajdax

Channel - 141111 Rusáci, 1700kb/s

Reagovat
smazaný uživatel

díky oběma

Reagovat
smazaný uživatel

english stream na spurs?

Reagovat
Mervin

flash na Arsenal?

Reagovat
Side
Reagovat
diskoschlampe

tenhle je libovka

Reagovat
Mervin

tohle je on, dík

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, hnusnou klasiku dávám do rezervy.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mervin

díky

Reagovat
stiflerovamama

Koho mal Arsenal v utoku pred Giroudom ?

Reagovat
niflheim

Reagovat
eder

Denise Bergkampa.

Reagovat
stiflerovamama

Nie vazne, neviem si vybavit kto hral v utoku pred nim

Ci Šamách ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Gervinho

Reagovat
smazaný uživatel

pussy

Reagovat
eder

Od dob Bergkampa a Henryho tam žádný pořádný útočník nebyl.

Reagovat
stiflerovamama

Ano, ved ja sa pytam iba kto hral v utoku

Reagovat
eder

Ah tak, tak třeba Adebayor, Bendtner, Oxlade-Chamberlain atd.

Reagovat
stiflerovamama

Ale naposledy, kto bol jednotka do utoku ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Theo Walcott? RvP?...

Reagovat
stiflerovamama

Jaaaaaaj Robin boze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nehral náhodou Darren Fletcher dnes za Utd? ako to že teraz komentuje na BT?

Reagovat
stiflerovamama

striedal v 60. min aby to stihol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bloodzeed dává Arsenal?

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

dává všechno co je na Sky nebo BT...ale poslední dny je nemožný něco sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, myslel sem že Tottenham bojkotuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Eto'o

Reagovat
eder

No toto´o

Reagovat
fajdax

Etoo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sem si právě pročetl diskuzi pod zápasem a udělalo se mi z těch Liverpoolskejch keců normálně špatně

Reagovat
smazaný uživatel

je to katastrofa

Reagovat
niflheim

Vždyť oni pod naším zápasem přispívají více než my

Reagovat
mithro

klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard to je nehorazna tragedie, neda prihravku, neobehraje hrace, neudela nic dobre, nechapu, ze jeste nesedi na tribune

Reagovat
Side

Sagna zatím vůbec nestíhá

Reagovat
Miguel19

Hazard si aktuálně nezaslouží ani lávku. On všechno posere tvl..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Wojta.

Reagovat
fajdax

Viděl sem v dresu cfc hodně tragédů, ale to co předvádí Etoo je opravdu extém. Btw Oscar

Reagovat
smazaný uživatel

Noble pekný priamak

Reagovat
Mervin

Ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku už dneska určitě skóruje.

Reagovat
smazaný uživatel

Aaron

Reagovat
iamek

Jinak behem zapasu jsme prisli na pravem beku o Valenciu a Rafaela. Plus se pred zapasem zrail Jones. Takze v sobotu Smalling

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael se může dat dohromady. Valencia by stejně nehrál, páč by měl pět žlutých. Průser je, že bude chybět na Tottenham.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabio konecne

Reagovat
niflheim

Reagovat
I am Mancunian

uz musi

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

TO co si dovolil Eťák.

Reagovat
smazaný uživatel

Nadavam Hazardovi, ale celej Mazacar je uplne mimo

Reagovat
fajdax

hlavně oscar

Reagovat
JacoBee

Vydra

Reagovat
rickroll

Norwich haluz....

Reagovat
-Kopy-

škoda Matěj

Reagovat
SunFells

JAAAAY

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorla hlavičkoval to je neuveriteľné

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorla to je hlavičkář

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Santi

Reagovat
smazaný uživatel

jak s timhle může Chelsea bodovat

Reagovat
raduinho

Mikel kraluje ofenziva zatím na facku

Reagovat
Tomekcz

vydra to je kokot podruhy de sam a nic neda lempl

Reagovat
JacoBee

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře poušták

Reagovat
Zaschrona

J-Rod gol a Adamek acko, parada

Reagovat
fajdax

Oscar zas komickej. Proč se ten kokůtek nepohnul?

Reagovat
smazaný uživatel

Kurňa Matěj

Reagovat
smazaný uživatel

O´Brien pol hodinu ho ťahal

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vcelku pohledné zatím ze strany Chelsea, teda v rámci sezony, takže furt holomajzna.

Reagovat
Euphael

S takovou nedáme gól do konce zápasu WH zahušťuje, zdvojuje a my jsme ještě k tomu pomalý. Každá akce končí v lepším případě centrem ze strany. V tom případě měl hrát Bendtn er

Reagovat
Euphael

pomalíí

Reagovat
Counter

J-Rod repre forma

Reagovat
mithro

ja som sa dnes rozhodoval medzi nim a Hooperom, vidim, ze som dobre vybral

Reagovat
raduinho

Jay

Reagovat
penepi

no tak toto je silno v péčku

Reagovat
SunFells

JAAAAAY

Reagovat
smazaný uživatel

Tvle to je pressing, ale pořád žádnej gól

Reagovat
fajdax

bohaaa co ejště chceme

Reagovat
Nikikrew

Paneboze to je zase beton West Hamu

Reagovat
smazaný uživatel

jen blázen by čekal něco jiného

Reagovat
smazaný uživatel

kouká někdo na Spurs?

Reagovat
Counter

Foxeeeees

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

no tak to je v.....

Reagovat
Zaschrona

co to proboha bylo

Reagovat
mithro

gif?

Reagovat
Zaschrona

az bude, tak ho sem hodim, to za to stoji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Howie?

Reagovat
mithro

co spravil najlepsi brankar na svete?

Reagovat
iamek

Nastoupi nejvetsi mega talent a da minimalne tri kusy a bude ok

Reagovat
Tomekcz

Hownard redka bublina praskla

Reagovat
pajamu

Reagovat
stiflerovamama

Preco som tu pasku nedal Luisovi

Reagovat
EL Gringo

čo sa stalo v evertone?

Reagovat
Zaschrona

Howard zahral pri odkopu od branky nesmyslnou malou domu Osmanovi, toho predbehl Ki, sel sam na Howarda a ten ho nabral a cervena, penalta.. a gol....

Reagovat
R22

Má někdo stream na Everton?

Reagovat
Trand

Theo. Aaron.

Reagovat
fajdax

mata s Edenem už kralujou

Reagovat
Side

omg Theooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Theoo!

Reagovat
smazaný uživatel

Theoo!

Reagovat
Euphael

THEO

Reagovat
Mervin

Theo, ty vemeno

Reagovat
Nikikrew

Theo

Reagovat
supervizor

Theoooo

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej knockout

Reagovat
smazaný uživatel

to by King odhlavickoval pryc a pak by si jen odflusl..Olsson je holka

Reagovat
pa3ce

Theo

Reagovat
Tomekcz

jedem Sunderland, modra bublina

Reagovat
iamek

Ouu Everton. No to je neprijemne

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se musí ukázat síl týmu! Otočit!!!

Reagovat
Kenneth

Nejlepší angličan Barkley leští jo? Tak to po dnešku stojí už jenom 70 mio.

Reagovat
smazaný uživatel

KIIIIIIIIIIIIIIKIIIIIIIIIIIKIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo mne tu nedávno přesvědčoval, že Howard je větší jistota, než Čech?

Reagovat
Mervin

Jay zvíře

Reagovat
SunFells

Asistence?

Reagovat
Side

ty naše rohy sou teda fakt nebezpečný, to je akorát zdržování. Radši jim ten balón rovnou dejte a neztrapňujte se

Reagovat
smazaný uživatel

J-Rod

Reagovat
soukup

jéé Sörensen ještě žije

Reagovat
smazaný uživatel

Cardiff pěkně teče.

Reagovat
smazaný uživatel

Už protekl.

Reagovat
Zaschrona

Rickie

Reagovat
Miguel19

EDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN

Reagovat
smazaný uživatel

Jak přesný jsou ty statistiky na livesportu? Zatím jsem s tím neměl problém, ale ted u Chelsea to brutálně nesedí.

Reagovat
smazaný uživatel

V cem to nesedi?

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt ti prijde, že má Chelsea menší držení míče a 2 střely clekově?

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Základ na dalších pár týdnů v suchém.

Reagovat
smazaný uživatel

A je to správně.

Reagovat
Mervin

nechtěl jsi ho poslat na tribunu?

Reagovat
smazaný uživatel

Chtel, ale ta to bejva, nejhorsi hrac na hristi vystreli doprostred brany a da gola

Reagovat
soukup

Assaidi nádhernej gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

AZAAAAAAARRRRRRR!!!!

Reagovat
Tomekcz

cukotka ale dalsi bublina z Newcastlu praskla

Reagovat
smazaný uživatel

co to jako bylo? wiliams brankář

Reagovat
Miguel19

Cole skvěle

Reagovat
Squinty

sakra celu dobu koukám na zápas, chcu napsat komentář o Matovi a jeho centrech a zrovna dá Eden gol

Reagovat
Whitemedia

EDENE JOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

ten Vydra je levej, to je pak jasný proč nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Na toho Ramseyho je radost se dívat. Taková fotbalová nenucená elegance

Reagovat
Whitemedia

Cole dnes luxusní

Reagovat
smazaný uživatel

Eden

Reagovat
fajdax

Etoo škoda že je tohle jediný co umí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

nesnáším ho, je levý, neustále ztrácí.. ale dnes hraje zatím docela slušně hlavně neztratí každý míč, který se k němu dostane jak mívá ve zvyku..

Reagovat
niflheim

Zasi...rozhodčí?

Reagovat
Zaschrona

ne, Howard s Osmanem a neskutecna minela

Reagovat
Mervin

Santiiiiiiiiiiii.. to by byl fík

Reagovat
Side

giroud

Reagovat
Squinty

Čech

Reagovat
Trand

Klasika, Olivier.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

ten Alvaro je tak marnej minule proti Evertonu a ted zase co předvedl Jonjo

Reagovat
Mervin

Giroud klasika

Reagovat
teenz

Ramsey a jeho přihrávky.

Reagovat
rickroll

ach jo....Fulham neuznaný gol...to už je fakt lolz...

...a ted už je to tam

Reagovat
vrabejka

Assaidi goooooooooooooooooool,dobre jsme ho pujcili STOKE,je třeba nicit konkurenciu!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Akoze sorry gunners,ale Giroud nema na to byt jednickou utocnou v Arsenale.

Reagovat
Thoomas

To snad kazdej soudnej clovek vidi

Reagovat
Mervin

kua...tak zajebat brejk

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ta tukacka mezi hazardem a matou, z toho mi normálně ztvrdnul.

Reagovat
Euphael

Pokud dneska zase Wenger nevystřídá, tak mě urve

Reagovat
Kenneth

Hazard úžasný

Reagovat
smazaný uživatel

Erikseeeeeeeen

Reagovat
Tomekcz

spurs haluzackej primak

Reagovat
smazaný uživatel

máš potřebu tady ze sebe dělat kokota?

Reagovat
FUnk

fanousek city, chelsea a psg neni co dodat

Reagovat
smazaný uživatel

TY KRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Já byl ještě naštvaný, že nám tu akci přerušil, tak beru zpátky..

Reagovat
smazaný uživatel

To je nuda.

Reagovat
LAM

To řikal i Mourinho

Reagovat
Swarley

Reagovat
teenz

No, podle mě zlatej zápas oproti s Chels.

Reagovat
Zaschrona

to je hrozna bida

Reagovat
smazaný uživatel

KIKO ERIKSEEEN

Reagovat
Ángel di María 22

To jsem si zas vybral zapas

Reagovat
Kenneth

Nemáš je rád a čumíš na ně. To je logika.

Reagovat
teenz

To on vždy, vybere Arsenal aby mohl plivat. Poslední měsíc klasika.

Reagovat
Ángel di María 22

Zase klídek. Dneska zatim neplivu, akorát se mi nelíbí ten fotbal celkově.

Reagovat
teenz

Tak to tepr začneš.

Reagovat
teenz

Tak to tepr začneš.

Reagovat
Ángel di María 22

Uvidíme

Reagovat
Ángel di María 22

Zaprvé, kdyby hráli např. City - Liverpool ve stejnej čas, tak si tenhle zápas taky nevyberu...a za druhý o to ale vůbec nejde. Tak já v těch zápasech fandim soupeři, neni problém, ale kdyby to byl hezkej fotbal aspoň.. O nic víc nejde.

Reagovat
Kenneth

Jde o to že si zapínáš zápas týmu který nemáš rád a pak prskáš. Nepochopím prostě. V životě bych si nezapnul takovej Bayern nebo Barcu kdyby šlo o úplný hovno.

Reagovat
Ángel di María 22

A co jako, že je nemám rád a kouknu se na ně? Když nic lepšího nedávaj a jsem doma. Aspoň ten zápas má pro mě nějakej náboj, když můžu fandit proti nim, než abych se koukal na 2 týmy, u kterejch mi je jedno, jak to dopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

snáď ten Rat nie je menšie drevo než Collins

Reagovat
Squinty

sledujete někdo WBA, jak si zatím vede Vydra?

Reagovat
Whitemedia

FESTER Shelveeey skoro

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud kromě těch dvou gólu proti Saints (chyba Boruce, penalta) nedal 2 měsíce gól

Reagovat
supervizor

Nepřeju nikomu zranění ale střídání Collinse nám může hodně pomoct.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Shelvey je takový namachrovaný dement, to je hrozné

Reagovat
Miguel19

Oscar už 4 neskutečný skluzy

Reagovat
smazaný uživatel

Mě u toho vždycky mrazí

Reagovat
smazaný uživatel

On si o to CM prostě říká.

Reagovat
smazaný uživatel

Carlton ale podrzi loptu neskutocne

Reagovat
teenz

Reagovat
mithro

buttner ho dostal do formy

Reagovat
smazaný uživatel

To tu bolo rečí ako dá Giroud zabudnúť na RVP

Reagovat
Euphael

narozdíl od něho není věťšně polámaný..

Reagovat
supervizor

No ja si toho momentálního RVP ani nevzpomenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

zranený RVP > zdravý Giroud

Reagovat
Whitemedia

koho zajímá nějaký RVP

Reagovat
Mada

to nikdo nikdy netvrdil....

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně WBA ale to bránění standartky Spurs je stejně mizerný jako ty naše

Reagovat
Whitemedia

dnes mě Chelsea neskutečně baví

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm a teď v devíti, Mirallas out.

Reagovat
Whitemedia

Etoo

Reagovat
smazaný uživatel

aaa ale krásne Mesut

Reagovat
smazaný uživatel

už uznáte, že je herně strašně náladovej?

Reagovat
teenz

Však to každej ví, nechápu co to nesete furt za novinky.

Reagovat
Mada

Masopust je mimo pořád.

Reagovat
smazaný uživatel

Drž hubu kolovrátku. Já jenom, že těsně po přestupu byl jenom krůček za Messim a Ronaldem a každej druhej tu přesvědčoval, že náladovej není. No a v současný chvíli když si to vemu kolem a kolem.

Reagovat
Kenneth

Byl jenom krůček no

Reagovat
smazaný uživatel

To sú mi novinky, Masopust.

Reagovat
teenz

Jasně, všichni přesvědčovali, že neni náladovej.

Reagovat
Mada

Jsi naprosto mimo jako vždy, že je Mesut náladový a na hřišti flákač vědí všichni kdo fotbal sleduje. A pochop že pokud budeš pořád psát nesmysly, tak Masopust prostě budeš....

Reagovat
smazaný uživatel

On sa môže aj pretrhnúť a Masopust bude. Lebo ním naozaj je.

Reagovat
Mada

Já mu chtěl dát aspoň malou šanci.

Reagovat
Mada

Někdo snad tvrdil že není?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

DAT PASS

Reagovat
Miguel19

Oscar se slušně rozehrál...Eto´o škoda..

Reagovat
teenz

Co to udělal Giroud ?

Reagovat
soukup

Jéžiši ten Whelan je naprostej kretén. To nedokáže trochu držet emoce? Newcastle po té strkanici s Cabayem to na něj zkoušel a on pak udělá takovej hloupej faul na půlce

A Hughes to taky moc nezklidnil

Reagovat
Side

giroud omg ale tam máš být ty jelito

Reagovat
smazaný uživatel

ON SE UHNUL

Reagovat
Zaschrona

Lukaku je tak naprosto zoufale marnej, ze to neni mozny...

Reagovat
Whitemedia

Kromě zápasu s Liverpoolem mi tak přijde celou sezonu

Reagovat
Zaschrona

To zase ne, ale v poslednich zapasech je horsi a horsi... Novej utocnik je totalni povinnost.

Reagovat
Side

tam byl taky marnej, ale dal dva góly no

Reagovat
One-Real

Je nejaka sance ze to jeste otocite realne?

Reagovat
teenz

Fortunka.

Reagovat
Kenneth

Si dostal nějakej tip nebo 3. dřeváckou ligu sleduješ?

Reagovat
One-Real

spíš to první

Reagovat
Zaschrona

Sance urcite je, ale musime se opravdu hodne zlepsit pres polocas. To co ted predvadime je totalne k placi...

Reagovat
smazaný uživatel

To by si mohli precist hateri Mourinha.

Reagovat
Tomekcz

Stoke ko.koti,

Reagovat
smazaný uživatel

Mata Etoo

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke

Reagovat
eder

Tam se tedy dějí věci...

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke

Reagovat
soukup

jéžiši ten rozhodčí je úplná ale úplná píča

Reagovat
soukup

no nic, tohle můžu vypnout. Sörensen je sice bůh a tu penaltu chytl, ale rozhodčí si určitě vymyslí zas nějakej faul napenaltu a vykouzlí i třetí červenou

Reagovat
smazaný uživatel

čo robí to stoke ?

Reagovat
soukup

nejdřív udělal blbost Whelan a nechal si dát druhou žlutou no a pak si rozhodčí řekl, že to nebude prodlužovat a nechá Newcastle vyhrát co nejjednodušeji

Reagovat
Kenneth

Etoo . To je jak u Realu, kdyby neměli v tom útoku úplnou trosku, tak to vypadá úplně jinak.

Reagovat
Euphael

jen at nekopa Cazorla

Reagovat
Euphael

bože

Reagovat
iamek

Stoke Remy

Reagovat
smazaný uživatel

stoke daří se vy betonáři? cha cháááá to má za to

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Pekný signál od WHU

Reagovat
smazaný uživatel

To už nie je normálne, čo mi nepremeníme.

Reagovat
smazaný uživatel

čo ON nepremení, Nick na plac

Reagovat
Trand

Reagovat
teenz

Giroud tak 3 jasný šance a on piču úplnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud nechce dát ten gol

Reagovat
smazaný uživatel

Martínez v tom určitě najde nějaké pozitivum a po přestávce hráči nastoupí plní optimismu.

Reagovat
Zaschrona

hlavne musi hrat Barkley, strasne tam dneska chybi...

Reagovat
Side

ať de ale ten ulízanej francouzskej šampónek do prdele, takový balóny tam dostává a on ani není schopnej se do toho balónu trefit

Reagovat
Mervin

Olie

Reagovat
smazaný uživatel

určitě levačkou no

Reagovat
smazaný uživatel

Hráme dobre, ale nepremieňame šance. Aby sa nám to nevymstilo. Ale WHU sú slabučkí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl da Giroud jeste nekdy gol ?

Reagovat
Mervin

prostě když je útočník lempl, ak mu tam můžeme házet sebelepší míče a bude to stejně k hovnu

Reagovat
smazaný uživatel

Až na tu Chelsea to jsou zatím luxusní výsledky. Tak jenom tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Poldi nebo Nicklas místo Girouda.

Reagovat
Side

nebo klidně aji fabianski

Reagovat
Euphael

Nevím jak je na tom Poldi kondičně...ale 30 by mohl zvládnout

Reagovat
Euphael

výborně Wengere. Vsadit na bezgólového Girouda a bez formy Cazorlu je skvělé.

Reagovat
J0EL

Santi je skvely nahodou

Reagovat
Tomekcz

vidim ze i newcastle si plati rozhodci

Reagovat
R22

Člověk si jednou vsadí na Everton a oni toto.. o důvod víc je nenávidět..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Stoke.

Reagovat
Steven666

Jeden obrovský palec pre MAZACAR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
Nikikrew

West Ham slaby ako caj. Tento zapas musime vyhrat. Hrame celkom dobre, chyba nam len kusok stastia a schopnost sa ocitnut v spravnej chvili na spravnom mieste. Ozil a Cazorla dobry, Theo nic moc. Dufam, ze toto vyhrame

Reagovat
Miguel19

Zajímavý poločas.

První minuty byly dost tragické. Nikdo nedokázal nahrát, Hazard vše posral, pak oba hráči ze středu si nechají dát jesle během 2 sekund...tragédie.

Pak se to zvedlo, začali jsme tlačit, několik rohů tam bylo, ale nic. Až docela šťastně Hazard. Ale je vidět, že když se to zkouší tak mu to tam padne. Jak s Bayernem, Sunderlandem..jenže to musí zkoušet furt a ne jednou za 5 zápasů.

Po gólů jsme přestali hrát a Swansea se dostala nepochopitelně do hry. Měli tam hodně dobrou šanci, ale Čech podržel. Chce to přidat 2. gól..

Jinak Eto´o hraje na poměry našich útočníků dobře. Podržel balony, rozehrál. Pak však přijde gólovka a zase nic..to radši ať hraje hovno a pak dá gól..

Reagovat
Miguel19

A jinak Oscar

Začátek sice neviditelný, ale 4 skvělý skluzy a vybojovaný míče, 2 vytvořené slušné gólovky..

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne to taky (obcas) zkousime z dalky

Reagovat
fajdax

MAZACAR výborný, hlavně Eden s Matou. Etoo v mezihře slušnej, ale koncovka zase trapná a zoufalá. Bojím se že to bude náš klasickej zápas, milion šancí, okolo 70. minuty přestaneme hrát a dostanem na 1:1 a pak to budem honit v posledních 5 minutách ale nezvládnem to...

Reagovat
Miguel19

Mata je z těch 4 vepředu nejhorší..

Reagovat
fajdax

No to snad ne...

Reagovat
Steven666

tak s týmto nesúhlasím..

Reagovat
Whitemedia

spíš Eden s Oscarem, ty jeho skluzy <3

Reagovat
Whitemedia

Jinak Mata musí dát nějakou branku, přál bych mu, aby si zajistil místo v sestavě alespoň na dalších deset zápasů

Reagovat
fajdax

Oscar vybojoval několik balonů to je pravda, ale dopředu nic extra nevymyslel.

Reagovat
Miguel19

Ty jsi fakt mimo.

Reagovat
fajdax

Očividně seš mimo ty když tvrdíš že Mata je horší než Etoo.

Reagovat
Miguel19

Mně by teda zajímalo, co dopředu vymyslel Mata, když Oscar vymyslel 2 jasné šance + situaci ze které těžil Mata, ale nakonec teda nic nevymyslel..

Reagovat
Error

Wow, Soton dobrá produktivita.

Reagovat
soukup

Rozhodčí bohužel zničil krásnej zápas, teď to bude tak 5:1, co sem tak viděl, tak červenou ještě někdo dostane, protože některým hráčům už je to úplně jedno a jsou jen nasraní. Hughes taky vyhozenej. Snad je aspoň teda ten Atkinson spokojenej

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel to dneska posral

Reagovat
Side

jo on to píská Atkinson, tak tím se všechno vysvětluje

Reagovat
kissak

obě redky si Atkinson obhájí, akorát mě sere situace před vyrovnávacím golem, kdy neodpískal evidentní ruku Williamsona

Reagovat
soukup

jasně, že si je obhájí. Whelan udělal blbost, muselo mu být jasný, že když má už kartu a Cabayeho podkopne, tak si snad nic jinýho než červenou dostat nemůže, navíc, když na to všichni hráči Newcastlu čekali a hned za rozhodčím běželi.

Wilsonovu červenou si taky obhájí, protože když už ten souboj odpískal jako faul, tak mu taky nic jinýho nezbylo, než za to dát i červenou, když byl Wilson poslední. Blbost byla, že to vůbec píská.

Williamsonovu ruku už ani neřeším, nemá to smysl. Stejně byste těch gólů i tak dali a i dáte milión a takovej N´Zonzi se bude muset taky hecnout, aby dohrál

Reagovat
kissak

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ťah vo fante s Jayom Rodriguezom mi celkom vyšiel, škoda, že som mu nedal pásku.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň, že ty balóny umí Giroud v každém zápase sklepnout ze vzduchu.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, to je momentálne jeho jediný prínos pre tím.

Reagovat
vitasrp

Velmi dobrý výkon, výjimečně se opravdu bavím.

Nicméně opět je ten mač otevřený, přitom to mělo být minimálně 2:0. Já bych prostě ocenil, kdyby náš útočník dokázal při samostatném nájezdu trefit míč pořádně a dát branku..

Každopádně stačí nepolevit a tutově vyhráme, tak snad to neposerem..

Reagovat
Whitemedia

nápodobně, nepamatuji, kdy jsem si náš zápas tak užíval

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Mata a Hazard jsou brutalne spatni.

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
fajdax

Každej kdo se na ten zápas dívá tak ti řekne že Mata a hlavně Hazard jsou výborní. (Samozřejmě až na prvních 10 minut)

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborni

Reagovat
Whitemedia

CO prvních deset minut možná

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, zapnete si nekdy normalni stream, kdyz na to vasem vidite evidentne hovno.

Reagovat
Whitemedia

to spíš ty zapni normální stream, protože zase říkáš úplný opak

Reagovat
smazaný uživatel

dolar proste musi vzdy napisat opak

Reagovat
fajdax

On je Dolar?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

musi prijit nejake DM, hrat s holtbym a eriksenem ve stredu,to je den otevrenych dveri

Reagovat
smazaný uživatel

veď je tam Capoue...

Reagovat
smazaný uživatel

tak on myslel na hriste

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

to ano, lesti lavku

Reagovat
smazaný uživatel

Sandro Capouen Dembele Paulinho... nejlepe další za 20 m

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinho neni DM ani v Alencine risi divu, a Dembele taky moc ne

Reagovat
smazaný uživatel

V Timově pojetí je bude brát jako stopery

Reagovat
smazaný uživatel

Capoue, Dembele, Sandro ... MUSÍ !

Reagovat
smazaný uživatel

Dembeleho neberiem ako DM, ani Paulinha moc nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevím, jestli ta pecka byla nebo ne. Z toho úplně nejpomalejšího záběru se dalo odhadovat, že tam kontakt, kvůli kterému Ki nemohl pokračovat, byl, když jsem to ale viděl v normální rychlosti, tak jsem si říkal, že tomu hodně přidal. Ono by to mělo svou logiku - dobře věděl, že když obral Osmana o míč, tak už je před ním jen Howard a pokud ho fauluje, tak to bude červená + penalta, což je v situaci Sunderlandu nádherný vánoční dárek. Jasné, že je ještě druhý poločas, ale pokud se bude dařit držet takto balón a nechat Everton běhat, tak by z toho mohlo něco být. Jen by to teď chtělo co nejvíce zakončovat, protože těch střel je na můj vkus zatím moc málo.

Reagovat
Zaschrona

Ki to udelal sikovne, penalta to asi byla zaslouzene... Blby na tomhle je, ze to odnese vyloucenim golman, strasne kruty... Ale za chybu se plati, to bylo neskutecna komedie, co tam ti dva vyvedli. A furt nerozumim tomu, proc hral Osman... Jestlize takhle budem hrat i v druhe puli, tak nemame sanci...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, mě se to, co Howardovi stalo jednou taky... I když teda ten hráč nadskočil metr vysoko a pak se hájil tím, že si nenechá ustřelit kotníky.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

tam celu prestavku ludia volaju a nevedia trafit, kto obhajuje titul, to je krasne fakt

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Díval jsem se na to minule když hrál Arsenál na City a to co tam ti Slováci předváděli bylo extrémní.To fakt vypadalo jak národ debilů,nic proti.

Reagovat
J0EL

Giroud mi poslednu dobu neskutocne pije krv.

Reagovat
smazaný uživatel

To má na starosti Suaréz.

Reagovat
smazaný uživatel

To si delas prdel, Same?

Reagovat
Squinty

zlatý Torres tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a Lukaku od příště na lavičce. Stojí tam u vápna a vůbec se nehýbe, žádný náběh, nic. Jen čeká až ho obestoupí obránci a odeberou míč. Jelavić horší být nemůže.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

60% držení míče a skoro celý zápas v deseti. Ale hovno z toho...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja chci zpatky Drogbu

Reagovat
Kenneth

ETOO

Reagovat
blade115

Království za útočníka !!

Neskutečný dřeváci to naše trio ...

Reagovat
Mimalu

co ten Eto ještě chce

Reagovat
Tomekcz

COLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

CARLTOOOOOOOON

Reagovat
Trand

Classic.

Reagovat
smazaný uživatel

ale chod do piče, Theo... Paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooool

Reagovat
Ángel di María 22

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Kladiváři

Reagovat
Tomekcz

prumerak pekne vyrazil

Reagovat
Counter

(-.-)

Reagovat
smazaný uživatel

WHU

Reagovat
iamek

Wojtisku copak ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je SKVELE...

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger, swap him for Giroud!

Reagovat
smazaný uživatel

neuveriteľné vypustenie situácie

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott a Wojta to dobře posrali

Reagovat
One-Real

Člověk si pomalu řiká, zlatý Benzema, ten se do těch šancí poslední dobou ani nedostává a nejsme pak tolik nasraný.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema není zas tak hrozný v zakončení, když se k němu nějakou náhodou dostane. Dost lidí štve jeho pohyb a přístup.

Reagovat
One-Real

I to jsem tim chtěl říct, on když už se tam dostane, tak většinou aspoň dává.

Reagovat
teenz

No nevim co je horší, nedat tutovku nebo se do tý tutovky ani nedostat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prakticky nám to může být jedno, to Francie je slušně v piči

Reagovat
Kenneth

. On se do toho zakončení nemá ani jak dostat když je to líný dřevácký vepř.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to si vystihl

Reagovat
smazaný uživatel

A je to narazka na Girouda, nebo utocniky Chelsea?

Reagovat
One-Real

oboje

Reagovat
Nikikrew

No vyborne

Reagovat
supervizor

Artetův gol.

Reagovat
Mervin

jděe do píči od Thea, přes Artetu, obranu i Wojtu

Reagovat
R22

Szczęsny

Reagovat
LAM

Arsenál je opravdu k smíchu co poslední dobu předvádí.

Reagovat
smazaný uživatel

Az je mi toho Etaka lito

Reagovat
Miguel19

Eto´o

Reagovat
smazaný uživatel

nejakej sopcast na chelsea? diky

Reagovat
smazaný uživatel

Eto.....

Reagovat
smazaný uživatel

Yoanek!!!

Reagovat
kissak

až je mi těch Hrnčířů líto

Reagovat
smazaný uživatel

Mne taky. Mel tam prijit Cisse misto Sholy, potrebuje se chytit.

Reagovat
kissak

ano přesně tak a možná i Saylor, aby se rozehrál

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to Atkinson fakt tlačí...

Reagovat
kissak

nevím co máš obě redky by si mohl obhájit akorát měl písknout Willovu ruku

Reagovat
smazaný uživatel

cez Rata musi Theo chodit jak cez maslo

Reagovat
LAM

walcott má snad nejhorší nahrávku v PL.Hlavně že bere takový prachy

Reagovat
mithro

priemerak

Reagovat
smazaný uživatel

James Pearce of Liverpool Echo says Sturridge is traveling with the team as he passed his late fitness test.

Reagovat
Tomekcz

Jarvis

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem, preco to este nepotiahol, ale hned strielal

Reagovat
smazaný uživatel

Hammers

Reagovat
Euphael

Aspoň se to rozhýbe

Reagovat
smazaný uživatel

to je obrana....

Reagovat
Mada

Thomas je příšernej.

Reagovat
teenz

Santi konečně něco hraje už.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Mervin

ale ostatní naopak nic

Reagovat
smazaný uživatel

to mala byť penalta...

Reagovat
pa3ce

Reagovat
iamek

Nemela

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna asi nie, trafil mu tu ruku, ktoru mal pri tele ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ako, odpiskat to asi mohol, ale väcsinou sa take nepiskaju mam pocit

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

práveže, takéto, keď ide lopta zdola a trafí ruku zospodu, sa pískajú dosť často, mám pocit.

Reagovat
smazaný uživatel

jasná ruka

Reagovat
smazaný uživatel

Rose

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikrát ten míč proletí celym vápnem? To je otřesný.

Reagovat
smazaný uživatel

Danny kua to bola strela

Reagovat
supervizor

Aspon se začlo hrát.

Reagovat
Tomekcz

tohle bude West ham mrzet meli je dorazit

Reagovat
Nikikrew

Pane boze ako tam moze byt tak sam

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozný toto! Takového soupeře si máme přehrávat s prstem v nose, jestli chceme pomýšlet na titul

Reagovat
Mervin

budem zase rádi zase za LM s těmio výkony

Reagovat
smazaný uživatel

teď jsem došel. jak hraje Giroud?

Reagovat
Mervin

piču hraje

Reagovat
teenz

Provokace ?

Reagovat
smazaný uživatel

vy ste kreténi! nepochopím, proč tam neni Qui Gon.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak víš jak, sklepává balony

Reagovat
smazaný uživatel

Rat je z toho vyhukany, ze uz odkopava

Reagovat
Mervin

jsme v piči, mám chuť to vypnout

Reagovat
smazaný uživatel

ten Allardyceov výraz ma stále dostane

Reagovat
Mada

Vermaelen je naprosto příšerný ve všem.

Reagovat
smazaný uživatel

proč mu ji nedá?

Reagovat
Euphael

nepošťej tam Cazorlu

Reagovat
smazaný uživatel

Tento rozhodca je sprostý

Reagovat
Trand

O'brien se toho nebojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč mu ji nedá ?

Reagovat
smazaný uživatel

Největší prdel je, že investice do Özila nám je bez střelce úplně k hovnu

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

O'Brien von

Reagovat
SunFells

Kartička?

Reagovat
Mervin

červená pičoooo

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal prohrava, LFC nebo MCFC taky ztrati, takze se zase priblizime k LM

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste Everton vlastne

Reagovat
Staenly10

Reagovat
Tomekcz

staci az vas nebude tlacit rozhodci a pudete dolu

Reagovat
smazaný uživatel

Celou sezonu mame tlacenku.

Reagovat
smazaný uživatel

Aaron je strašne na facku dnes

Reagovat
Euphael

Reagovat
Ángel di María 22

Arsenal trapnej. Neskutečný, co West Ham nepromění... Aby je to ještě nemrzelo, škoda.

Reagovat
Trand

To tu píšeš týden co týden, proč teda pořád koukáš?

Reagovat
Ángel di María 22

Už jsem to psal výš. Když jsem doma a nic atraktivnějšího se nehraje, klidně kouknu. Aspoň má pro mě ten zápas náboj, že fandim proti Arsenalu. A né koukat na zápas, kde je mi jedno, jak to dopadne. Jsem rád, že druhá půle je daleko lepší fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Trapný je se koukat na každej zápas Arsenalu aby si mohl na něj nadávat....

Reagovat
Ángel di María 22

Ani zdaleka jsem neviděl každej zápas. Tohle je 7.-8.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle o dost lepší, zasloužený vedení

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by smutné, kdyby nebyly lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

*i

Reagovat
Zaschrona

ouuuuuuu, skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Ak vyhra West Ham ,tak jedine zasluzene...

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak, prvý polčas si ani neprdli.

Reagovat
smazaný uživatel

V druhom niekolko tutoviek..

Reagovat
soukup

super no už 3:1, tak to asi bude ještě víc než pět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pojdme dat jeste par golu, skore muze bytt v boji o primou ucast v LM rozhodujici faktor

Reagovat
Staenly10

Nejsem si úplně jistej, jestli to myslíš vážně, nebo ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Co myslis?

Reagovat
Staenly10

No, jelikož tě považuju celkem za realistu, tak to beru jako hodně dobrej troll...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to z prdele, ale i tak si to uzivam, ze jsme po polovine ligy primotani v bojich o pohary, prijemna zmena. Sranda by byla, kdybychom za tri dny porazili momentalne zabrzdenej Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

no to by nebola sranda, ja s tym pocitam

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

zas hrajem jak baletky... achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Hatem

Reagovat
kissak

tomu to tam snad dneska nespadne

Reagovat
Ángel di María 22

Joa ať už to dneska dopadne jakkoliv, tak příští kolo věřim Newcastlu, že doma neprohrajou Ještě si dneska "odpočinou", výhra v zádech

Reagovat
smazaný uživatel

ale Joe je priserny

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud

Reagovat
Euphael

to nebyl Giroud ty pikožrut vyjebany

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátor na SS ma pomýlil marakuja vyjebaná

Reagovat
Euphael

to mě nezajímá ty jebo jedbnutá

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ticho ty nekrofil

Reagovat
Trand

Ozil.

Reagovat
Euphael

ty pičooooooo

Reagovat
pa3ce

Özil, ježiši mária

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Thoomas

To uz ani vtipny neni

Reagovat
smazaný uživatel

doprdeleee už!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pohadka o Arsenalu skonci presne na Vanoce

Reagovat
smazaný uživatel

Pohádky mají dobré konce

Reagovat
smazaný uživatel

bratři Grimmové by mohli vyprávět

Reagovat
Staenly10

4. místo, všechno dobré...

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

můžu se zeptat... Proč zrovna Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Mourek.

Reagovat
smazaný uživatel

tojo vole...

Reagovat
smazaný uživatel

money well spent...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

někdo tu káru musí tlačit z druhý strany

Reagovat
Counter

Jestli to je na Mesutka, tak jedna neproměněná šance opravdu nehraje roli v dlouholetém angažmá.

Reagovat
Nikikrew

boa Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

Mackems

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co se to u nas deje? Ted jsem prisel dom.

Reagovat
smazaný uživatel

Whelan dve zluty, obe zaslouzeny, Wilson redka, mozna trosku prisnejsi, ale kdyz uz piskal, tak bylo jasny, ze ji dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

A to jsem se bal, ze dostaneme 1-0 brzkej gol a prohrajem..

Reagovat
soukup

však bylo nakročeno, dokud bylo hráčů stejně, tak sme byli jasně lepší

Reagovat
smazaný uživatel

vraci se nam trochu ten kopec smuly z lonske sezony

a tyjo Stoke je mi sympaticky, ale pod Hughesem vam prat nemuzu

Reagovat
Mervin

Mesut

Reagovat
supervizor

Poldi na plac ten umí dát gola.

Reagovat
smazaný uživatel

Nonšelantně na hovno Mesutek

Reagovat
teenz

Chudák Gibbo ... dneska má celkem šichtu.

Reagovat
fajdax

A je to tady. Přestáváme hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Luiz si dost jasně říká o základ, to se musí nechat

Reagovat
blade115

Tohle prostě chce hrát na falešnýho hrota ... Máme záložníku mraky, tak tam šoupnout Schürrleho, horší by rozhodně nebyl ...

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

co to zas kua ma byt?

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, Ramsey sa musí vystriedať sám, lebo Wenger je lakomý striedať, asi to stojí nejaký poplatok na FA.

Reagovat
smazaný uživatel

4-3-0-1 je sympaticky rozestaveni

Reagovat
Euphael

pojď poldi

Reagovat
smazaný uživatel

Poldi

Reagovat
smazaný uživatel

Poldi. Aspon nejake pozitivum

Reagovat
Ángel di María 22

West Ham je teď ale až moc pasivní, to neni dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

nasadili celkom vysoke tempo druhy polcas, to nemohli vydrzat

Reagovat
Ángel di María 22

Bohuzel to tak vypada, no.

Reagovat
kissak

hlavně, aby se kluci moc neutahali a byli připraveni na gunnery

Reagovat
smazaný uživatel

WALCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOTT

Reagovat
kissak

Čabajka to je mazec, chudáci

Reagovat
soukup

mně je líto hlavně Sörensena, možná jeho poslední zápas za klub, první snad po roce a zrovna taková sračka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

Reagovat
Euphael

Theooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

What a fabolous goal

Reagovat
Trand

Theoooooooooooooooooo!

Reagovat
teenz

THHEEEEEEOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Theodor

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott Jeho klasika, celej zapas neviditelnej a pak gol

Reagovat
captain18

Theooooooo

Reagovat
Mervin

Theoooooo

Reagovat
pa3ce

THEOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Walcooott!! Pojďme hoši!!

Reagovat
OVi.77

Eeeeej THEO

Reagovat
smazaný uživatel

Cha .. Konecne hodne golu od nas. Uz dlouho jsme nedali nekomu poradny pridel.

Reagovat
kissak

taky už opravdu dlouho jsme nehráli proti 9

Reagovat
smazaný uživatel

To je uplne jedno. :) Golova radost jako golova radost

Reagovat
kissak

není to takový jako proti plnýmu počtu a kor když jsme hráli proti 11ti, tak jsme si bohužel nevypracovali žádnou golovku

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

LOL a ted Bendtner IN

Reagovat
Counter

Easy

Reagovat
soukup

4:1, dost to začíná smrdět tím, že už někoho jen čistě z frustrace zprasí

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju Nzonzi

Reagovat
soukup

radši ho sundali

Reagovat
smazaný uživatel

Adam

Reagovat
smazaný uživatel

Walker parádní rána

Reagovat
Tomekcz

adrian to je dira hlavne ze mel West ham dat aspon 3 goly uz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé, brankář jejich chytá tak famozně a pak pustí tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

brankář

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši maria, něco takového bych čekal spíš na druhé straně.

Reagovat
supervizor

Možná že právě takový haluzáček jsme potřebovali.

Reagovat
Ángel di María 22

Golman.

Reagovat
smazaný uživatel

Poldi je nový vzduch, to sme potrebovali

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Stejně bych ho sundal za Gnabryho.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokračujem v nátlaku ale

Reagovat
captain18

poldi,konecne niekto kto vystreli

Reagovat
mithro

taky gol, to je diera ten brankar

Reagovat
fajdax

Tohle nedopadne dobře.

Reagovat
Ángel di María 22

Krásně Cabaye

Reagovat
smazaný uživatel

A pome Sirl

Reagovat
smazaný uživatel

Theo no

Reagovat
Trand

Theoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!

Reagovat
Counter

Easy Easy

Reagovat
teenz

Je to bůůůůh

Reagovat
smazaný uživatel

Walcoooooooooott to je buh

Reagovat
smazaný uživatel

Poldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Theooo!

Reagovat
Mada

Theoooooooooo

Reagovat
Mada

a Poldi

Reagovat
pa3ce

THEOOO, POLDIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Theoooooooo

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
smazaný uživatel

YES !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

THEOOO

Reagovat
Mervin

Theooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

First header goal in his career

Reagovat
Thoomas

Poldi

Reagovat
SunFells

Theoooooooooooooooo Tak teď už bych ho ale sundal

Reagovat
SunFells

I když šunky teď třeba začnou i útočit.

Reagovat
smazaný uživatel

Poldi ty seš boh!!!!!!!!

Reagovat
Euphael

JE TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

Reagovat
smazaný uživatel

Pre toto je jeden z mojich najobľúbenejších hráčov a nevymenil by som ho ani za nič!

Reagovat
One-Real

Ten Everton uz asi nic.

Reagovat
supervizor

Theo na hrot, Giroud do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

3 posrany minuty

Reagovat
tweek

uzij si to jeste by mohla chelsea ztratit a byla by ta vanocni pohafka dokonala.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Poldi to tam oživil na maximum

Reagovat
Mada

Je skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď aspoň ten Everton prehrá

Reagovat
smazaný uživatel

Je tu někdo velký frajer přes druhou anglickou ligu? Kdo dneska vyhraje Blackpool nebo Leeds vidím to na Leeds ale radši bych radu

Reagovat
Trand

Poldi.

Reagovat
smazaný uživatel

ouu poldi

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole, Cissokho, mmmmmmmm.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak stejná

Reagovat
smazaný uživatel

Confirmed #LFC team news v @MCFC: Mignolet, Cissokho, Skrtel, Sakho, Johnson, Lucas, Allen, Henderson, Sterling, Coutinho, Suarez.

Cissokho

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje na Navase, to bude ok.. horší by to bylo kdyby hrál proti hráčovi typu Silva.

Reagovat
Mervin

Poldi

Reagovat
Ángel di María 22

Škoda, ale jak jsem psal, West Ham měl dát jednu z těch 2 megašancí, nakonec za to fakt zaplatili. Zalezli neskutečně hluboko, to už pak nejde vydržet. Newcastle bude ale za pár dní jiný kafe, ti jim body snad seberou.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

až na ty dvě rudé pro Stoke je to celkem v poho

Reagovat
kissak

tak doufám, že si dá i Cissé konečně gol

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham vôbec nevie teraz.

Reagovat
Euphael

Dej tam Bendtnera místo Girouda

Reagovat
pa3ce

Inak Gibbo opäť parádny

Reagovat
Miguel19

Tvl oni otočili..takže to stojí na Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil diskuze: Jasně já jsem mimo, stačí si projít ty diskuze po těch povedených zápasech, jak byl všude za supermana a o náladovosti nikdo nechtěl ani slyšet.

Reagovat
teenz

Reagovat
Mada

Takže se nesmí chválit když zahraje dobře? O co se vůbec snažíš?

Reagovat
smazaný uživatel

že si tehdy z goonerů nikdo nepřipouštěl náladovost?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Wow, Mesut, super gól, škoda, že si náladový"

Reagovat
smazaný uživatel

Hart, Zabaleta, Lescott, Kompany (C), Kolarov, Fernandinho, Yaya Toure, Nasri, Silva, Negredo, Navas.

Zabba?

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě Clichyho posadí zrovna s náma, ty vole ach jo.

Reagovat
One-Real

paráda

Reagovat
Ángel di María 22

Hodně silná.

Reagovat
smazaný uživatel

co že?no tak to jsme v prdeli total..

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorla má vážně pech

Reagovat
supervizor

Dneska navíc není špatný, potřeboval by se nějak nakopnout.

Reagovat
Tomekcz

zas nic nestahem tak LM nebude

Reagovat
smazaný uživatel

pěkná santi

Reagovat
Mervin

Santimu bych to tak přál

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal průběžně na čele Premier league. Já dobře věděl, komu začít letos fandit

Reagovat
Mervin

to se máš čím chválit

Reagovat
smazaný uživatel

jo proč ne, po 18. kolech vedeme tabulku

Reagovat
Mervin

výběr dobrý, ale nemám rád věty typu - letos začít fandit

Reagovat
smazaný uživatel

já většinou fandím těm, komu se daří

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je Cazorla skvelej

Reagovat
smazaný uživatel

LFC starting XI v #MCFC: Mignolet, Cissokho, Skrtel, Sakho, Johnson, Lucas, Allen, Henderson,

Sterling, Coutinho, Suarez

LFC bench v #MCFC: Jones, Toure, Agger, Alberto, Aspas, Moses, Smith #YNWA

TEAM NEWS: Hart, Zabaleta, Lescott, Kompany (C), Kolarov, Fernandinho, Yaya Toure, Nasri, Silva, Negredo, Navas

Lescott

Brad Smith na lavičke

Reagovat
smazaný uživatel

Smith

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když vidím ty sestavy.. ten Manchester nás sežere prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež to tak vidím. Nemáme veĺkú šancu. Ten súboj Navas/Zaba vs Cissokho bude komický.

Snáď si zahrá aspoň Brad Smith

Reagovat
smazaný uživatel

Smith měl bejt rovnou v základu místo toho tragéda černýho.

Reagovat
smazaný uživatel

ajeje, oni hrajú 4231, Pelle sa poučil

Reagovat
smazaný uživatel

60% držení míče a skoro celý zápas v deseti. Ale hovno z toho...

Reagovat
tweek

suche triko, AFC staci hrat poslednich 20 min..

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Poldi se vrátí po zranění a hned je tam největší otloukánek.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že nehrá Wilshere, mali by sme terza na ihrisku 6 ľavákov

Reagovat
rickroll

OMG TO BYL GOL

Reagovat
smazaný uživatel

podme Swans, aspon vy vyrovnajte

Reagovat
Trand

Poldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Reagovat
Counter

K R Á S A

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně Podolski

Reagovat
smazaný uživatel

Podolskiii!!! To je návrat!

Reagovat
teenz

Suché triko.

Reagovat
SunFells

POLDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
SunFells

Miluju ho. Olie taky konečně co k čemu.

Reagovat
Mada

Reagovat
pa3ce

Poldi je proste kráľ

Reagovat
Euphael

Lucas Podolski

Reagovat
smazaný uživatel

Lukas

Reagovat
Nikikrew

Poldaaaaaaaaaaaaaaaak ty si mi chybal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Mada

Lukaaaaaaaaaasssssssssss

Reagovat
smazaný uživatel

Podolski je BOH!

Reagovat
smazaný uživatel

a Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Lukáš

Reagovat
smazaný uživatel

zasloužil si to!!!!! a Arsene má kliku jak nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Poldiho klavido je zpet.

Reagovat
Swarley

pěkná! Vánoční úklid

Reagovat
supervizor

Poldi to má v noze.

Reagovat
rickroll

To snad není možný....dneska FFC není souzeno vyhrát...

Reagovat
soukup

Penalta

Reagovat
soukup

ale jako teď rozhodně zasloužená, to bylo vyloženě jen z frustrace

Reagovat
smazaný uživatel

ta predtim nebyla a nebo to jen nebylo na rudou? .. sakra takovy zapas a ja ho propasnu

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyz hrubas vlastne psal, ze kdyz uz piskal, tak ruda

Reagovat
smazaný uživatel

hmm jasna

Reagovat
smazaný uživatel

Cisseeeeeeeeeeeeeeeeee goal differenceeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Miguel19

To si dělají prdel co teďka předvádí ne?

Reagovat
smazaný uživatel

takze dostanete?

Reagovat
smazaný uživatel

mohli by

Reagovat
blade115

Nebál bych se si na to vsadit.

Reagovat
supervizor

Wenger taktické střídání? nevěřím

Reagovat
Euphael

Reagovat
supervizor

Spíš tam nikoho jiného neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Loic je borec proste, krasny gesto

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

Dal mic Cissemu, aby si tu penaltu promenil, kdyz ceka uz skoro rok na gol. Prestoze sam mohl dat hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

uz rok?

Reagovat
smazaný uživatel

Od dubna tusim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on předtím jednu nedal ne? třeba se na to už necítil radši.

Reagovat
smazaný uživatel

I tak

Reagovat
Mada

pěkné gesto

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. On je sobecky presne v mezich jak by utocnik mel byt.

Reagovat
kissak

nádherná atmoška na SJP

Reagovat
soukup

aby se to fanouškům nelíbilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

gesto-negesto, ja potrebujem body do fanty...

Reagovat
smazaný uživatel

Soldado

Reagovat
smazaný uživatel

Prinz

Reagovat
smazaný uživatel

OT: má někdo účet na titulkách?

Reagovat
smazaný uživatel

mám

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

mám ti ich stiahnuť? Daj mail.

Reagovat
smazaný uživatel

michalkotukov@gmail.com

Reagovat
smazaný uživatel

mal by si to mať

Reagovat
kissak

jak si magpies vyžádali Cissého, snad se už konečně chytne, ale myslel jsem že dá ze hry

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey sa zranil?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
supervizor

ano, vypadalo to jako stehno

Reagovat
smazaný uživatel

ukázkovej přestup tohle kolo, Zabaleta za Azpilicuetu

Reagovat
smazaný uživatel

Sczesny si robí reklamu ?

Reagovat
vodka

Stoke 4x v rade neprohrali a ted takovy naser.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted mela byt dalsi pentle

Reagovat
soukup

no ale to by už někdo zprasil Atkinsona a ne protihráče

Reagovat
smazaný uživatel

To byl taky asi jedinej duvod, proc se nepiskala

Reagovat
soukup

doufám, že ho aspoň zprasí Hughes na tiskovce

Reagovat
kissak

Čabajka dobře odletěl od Shawcrosse

Reagovat
Mervin

Kenobi ho dá

Reagovat
smazaný uživatel

Ramires žltá. Takže proti nám nenastúpi

Reagovat
Euphael

škoda, že to dneska nepadlo aspoň Kozákovi nebo Vydrovi..

Reagovat
Mervin

ještě oba dají

Reagovat
Zaschrona

nepadne tam dneska nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

taky si nic nezaslouží

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
nemamvasrad

kiwwi?

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rickroll

yeeesss!!!!

YES!

PAAAAAARKER!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Scott

Reagovat
smazaný uživatel

5 Negredo - 5 Suarez ... jinak na tu fantu seru

Reagovat
pajamu

Tak nějak.

Reagovat
smazaný uživatel

Bendtner To je komik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

na toho šaška netřeba reagovat

Reagovat
smazaný uživatel

To si nevidel čo robil ked si pýtal loptu ? Ako tam skákal mne to prišlo hrozne smiešne

Reagovat
smazaný uživatel

S C O T T Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y ♥♥♥

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Borini

Reagovat
Tomekcz

swansea 90 minuta a oni si prihravaj na vlastni puli

Reagovat
smazaný uživatel

Bendtner lepší než Giroud

Reagovat
SunFells

Rozhodně nebezpečnější.

Reagovat
teenz

Reagovat
pa3ce

Dúfam, že proti Newcastlu bude v základe on.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Nikikrew

v kombinacii urcite nie

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou zase soudy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bedna

Reagovat
smazaný uživatel

Haidara ma mega smulu

Reagovat
kissak

ty vole zase haidarra

Reagovat
Mervin

škoda, Bendtner mohl

Reagovat
smazaný uživatel

Nebál bych se zkusit Nicklase někdy do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Frustrace nam zranila hrace, prekvapive

Reagovat
soukup

vole to zas bylo drama, jak kdyby měl tu nohu zlámanou a pak odejde po svých

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kissak

asi nevíš co haidarra už v několika málo měsících prodělal, co?

Reagovat
soukup

jasně že vím, ale já nejdřív neviděl ten zákrok a jen vidím, jak nad ním je klubko hráčů, Haidara se dvě minuty nehýbe a Shawcross se mu omlouvá. Představuju si tu otevřenou zlomeninu a pak vstane

Reagovat
kissak

bohužel i v zápase se Saints na něj byl dost ostrej zákrok, kterej zaplat bůh přežil

Reagovat
smazaný uživatel

já bych se vážně nebál dát Obi-Wanovi ještě šanci

Reagovat
miky10

Co ten Sotonek.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz si ho zase muzes dat jako prvni klub

Reagovat
SunFells

Pfff, to je lofas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Zatím né.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

ten Newcastle to je samej frantík ty voe

Reagovat
smazaný uživatel

Neverim.

Reagovat
kissak

a jak jim to šlape

Reagovat
smazaný uživatel

E A G L E S !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš, tá Villa

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa

Reagovat
smazaný uživatel

ach ta Chelsea

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
smazaný uživatel

Uzivejte si, nez vam pristi kolo vyprasime kandus

Reagovat
smazaný uživatel

7:3

Reagovat
smazaný uživatel

Fifa?

Reagovat
Counter

pf, vyhrajem, Bendtner si vás podá jak nic

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by vam body s nama mely chybet v zapase o titul, tak vam je rad dopreju. Ale radsi bych obral vase konkurenty stejne jako vas

Reagovat
Counter

mohl by to být hezký zápas, my se snad díky dnešku otrkali a vy máte formu už delší dobu. Doufám, že Arsenalu nakonec pomůže širší kádr a víc sil.

Reagovat
smazaný uživatel

JE TO DOMA!

Reagovat
smazaný uživatel

Je krásný vidět Newcastle a Everton před Slepicema a Manu.

Reagovat
VasAFC

Reagovat
kissak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Soldado neuveritelna lama

Reagovat
smazaný uživatel

To snad není ani možný. Snad jsme si aspoň vybrali všechnu smůlu na zbytek sezony.

Reagovat
iamek

Reagovat
Kenneth

Ty jsi nějaký Zaschronovo klon?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, já jdu čůrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Aspon ubudou Ztka

Reagovat
VasAFC

Už se těším až City sundá fans Lpoolu hřebínek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zajímalo by mě jakej hřebínek? a s prohrou se počítá

Reagovat
tomasinho

Hlavněže krom vladise všichni myslí maximálně na top 4. Ale ne, všichni mají hřebínek.

Reagovat
smazaný uživatel

Aký hrebienok? Veď okrem Vladisa ktorý občas panikári nikto nie je namyslený, dokonca ani nikto nehovoril o titule....len dristate pretoe nám závidite Suareza

Reagovat
Mada

Poldi dnes jasně nejlepší.

Reagovat
Mada

Ještě Gibbo hrál hodně dobře.

Reagovat
tomasinho

Fulham, WBA a hlavně Sunderland velká pochvala teda. WHU, Swans zklamání, ale očekávané no.

Reagovat
smazaný uživatel

Swans zklamali i mne no, hráli hodně odevzdaně.

Reagovat
Miguel19

Ono je to těžký...jediný kdo tam za něco stál byl Shelvey..

Reagovat
tomasinho

Fakt? To jsem rád, to už poněkolikáté, aspoň jemu to jde. A byl jen růže mezi trním, nebo hrál fakt dobře?

Reagovat
Zaschrona

Druha pule byla dobra, ze tam nic nepadlo je smula. Neni nutno z toho delat tragedii.

Reagovat
minoLFC

ved z toho nikto tragediu nerobi

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku nech si uz sadne. je strasne slabucky posledne zapasy. A Barkley mal dnes hrat od zaciatku

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Gunnersaurus

Koniec dobrý všetko dobré

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Supe, City nastupi v zalohe, ktoru som si zelal. Zostava na želanie pre mna.

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledek Evertonu by pro nás mohl být docela dost důležitej v případě, že vyhrajem s City.

Reagovat
eder

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

no to nie je veľmi pravdepodobné

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, tak já du, poďme kluci v čele s Cissokheeeeeeeeeeeeeeem, uhaluz,e remízuuuuuuuuu.

Reagovat
tomasinho

Už se učíš od mistra. Asi nás to oba naučil kwop co?

Reagovat
smazaný uživatel

trebalo by nejaký vianočný zázrak

Reagovat
Staenly10

No, tak bude to dneska zajímavý... Bod bude asi zlatej.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, West Ham, mohli pokojne viesť 3-0...

Reagovat
Nikikrew

Ano a Arsenal im mohol dat tak 5-6 golov

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě remízu na Emptyhadu a bude to docela dobré kolo.

Reagovat
Euphael

3:0 odjedou hosté zpět do L'poolu

Reagovat
kissak

NUFC bod ztrácí na poháry to je mazec, doufám že neutrpíme nějakej debakl od Gunnerů

Reagovat
smazaný uživatel

Na EL nekoukej, to je o nicem. LM je nas cil

Reagovat
vladis271

Už som mal rozpísaný príspevok o tom, že predbežný zápasy sú za namia teraz nasleduje primus Crixus vs. Spartacus. Ale potom som videl obe zostavy. Cissokho, z ktorého si robia pcu krídla v lige v U 21 proti Silvovi.

Teraz ten kurz 1,75 vyzerá na City strašne lákavo.

Reagovat
Euphael

City vyhraje z čistým kontem...uvidíš

Reagovat
vladis271

Jones Toure Agger Alberto Aspas Moses Smith

a tá lavička Moses. Kde je Ibe? Suárez bude musieť zahrať výkonom na desinu aby sme mohli pomýšľať na úspech. Aly by sa mohol mierne zraniť v 1. minúte a okamžité striedanie za Smitha.

Reagovat
smazaný uživatel

Všetci čakate na Smitha ako keby neviem ako zahral. Je to dôležitý zápas a Brad ešte nehral proti mužom. Je fajn, že začína s lavičky. Ak by vyhorel a prehrali by sme kvoli nemu tak by mu to zbytočne uškodilo. Tak ho môžme poslať na druhý polčas a môže sa ukázať...

Reagovat
smazaný uživatel

Připadám si trochu jako Áda Větvička, taky je mi soupeře líto. Dnes proti nim byl snad jen Mannone a smůla.

Reagovat
Zaschrona

Tak snad vas tohle aspon nejak nakopne, kdyz uz jste takhle ty 3 body vycarovali.

Reagovat
smazaný uživatel

No já doufám, protože to jsou extrémně důležité tři body, když ostatní z dna taky bodovaly. Není možné, aby byl Sunderland jediný letos, kdo Everton porazí v Goodison Parku. I když, co se divím, letos Black Cats porazili jen Newcastle, ManCity a právě Toffees. Já bych mnohem radši obíral o body týmy, které jsou taky v ohrožení sestupu (třeba West Ham, tam to vyloženě po třech bodech volalo). Na druhou stranu věřím, že Evertonu to nijak neuškodí a na čtvrté místo se dostane. Přál bych mu to. A s Barkleym jsi měl pravdu - opravdu tu hru pozvedl, i když se mi zdálo, že na konci už to bral moc na sebe.

Reagovat
Zaschrona

Barkley to prehanel, ale on to po nem Martinez chce, nemam mu to za zle. Ja bych vam pral at se zvednete, minimalne uz jen proto, at je letos souboj o zachranu zajimavy a sestoupit by taky mohli nakonec jinaci tymy. My urcite mame porad stejne sance, jedna prohra nic neznamena. Ale musime se z tohohle poucit a patricne na to reagovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že reakce byla dobrá. Těžko se reaguje na to, když hraješ v deseti, dostaneš gól z penalty, soupeř to zatáhne a v nejhorším ho podrží brankář. To je velká smůla.

Reagovat
Zaschrona

To ano, ale taky zaroven upozorneni do budoucna. Podruhe uz si takovehle zavahani dovolit nemuzem, jestli chceme hrat o pohary...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vito zachytal? Dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

Ostatně jako již několikrát.

Reagovat
Mada

on na to má

Reagovat
smazaný uživatel

Jemu ty mensi kluby vyhovuji, neni pod takovym tlakem a chodi na nej hodne strel, to je neco pro nej. I v Hullu chytal hodne slusne

Reagovat
Nikikrew

Chelsea doma vs Swans 1:0, my vonku 1:3 a henten saso pocmarany bude hlasat, ze hrame nudny futbal. Ach ....

Reagovat
smazaný uživatel

Toto vôbec nerieš, Mourinha treba ignorovať.

Reagovat
Nikikrew

toto bol moj posledny koment k jeho vyhlaseniu

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester City are the only team in PL yet to drop a point at home this season & have also scored in each of their last 58 PL home games.

Reagovat
vladis271

Cissokho by mal problémy aj s Assaidim, či Borinim na krídle, tieto štatistiky sú teraz také akoby si porovnával Girouda so Suárezom a myslel si to vážne.

Reagovat
Kenneth

Někdo HD stream?

Reagovat
tomasinho

Máme HD stream zase?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

Reagovat
T44v3tt1

Kde berete odkazy na tyhle streamy? Na wiziwigu nikdy nic takovýho není..

Reagovat
smazaný uživatel

reddit

Reagovat
smazaný uživatel

teraz idealne remiza, alebo prehra Liverpool aspon o 5 golov

Reagovat
Bennhy
Reagovat
cristiano.K.

omg sestava city je absolutně dokonalá doufám,že Aly Navase zná,jiinak to bude tragedie

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to tady..vraždění neviňátek začíná góly nám dají Alvaro Yaya a Dzeko po Kolarovu centru a dostaneme redku

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko nehrá

Reagovat
smazaný uživatel

z lavičky

Reagovat
smazaný uživatel

Už teraz ľutujem Mignoleta

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fajdax

Zrovna sem se tam taky přihlásil

Reagovat
vladis271

Normálne sa bojím ísť zapať telku a pozerať to.

Reagovat
Kenneth

Šašku, psát něco o titulu a pak si posraný zapnout si vůbec konfrontaci s největším soupeřem.

Reagovat
smazaný uživatel

krámy?

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš jak by za City hráli polobozi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ze sebe děláš chudinku aji když se vám daří.

Reagovat
Maresma

Tak snad minimálně bod.

Reagovat
smazaný uživatel

už vidím jak Kompas bude prasiť na Luisinka

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool dnes vyhrá

Reagovat
smazaný uživatel

mozno na Playstatione

Reagovat
smazaný uživatel

Díky moc

Reagovat
Masi

Proč nehraje Agger? V létě nejvážnější adept na přestup do velkoklubu...

Reagovat
smazaný uživatel

Cissokho už horí

Reagovat
smazaný uživatel

uffff

Reagovat
REPLIKATOR

Mignolet kontroloval

Reagovat
smazaný uživatel

Tie utoky su smrtelne, otazka casu, kedy to tam padne.

Reagovat
smazaný uživatel

Cissokha ľutujem, tam je sám na dvoch...Nikto mu nepomáha

Reagovat
Kenneth

Suaréz ještě nebyl u míče. Chybička mu dáít pásku.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Mluví o fantě

Reagovat
Staenly10

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho ma už štve s tými strelami. Nech prihráva a nesnaží sa dokotúľať loptu k brankárovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

hoďte mi tu pls link na pool...všechno se mi seká

Reagovat
Mervin
Reagovat
Euphael

supr...díky šefe

Reagovat
smazaný uživatel

Kolářová elegantně

Reagovat
smazaný uživatel

IPad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

co je vlastně s Panmilionem, ztratil důvěru?

Reagovat
smazaný uživatel

S Arsenalom bol neistý, tak sa do brány vrátil Joe

Reagovat
smazaný uživatel

Uz vytrestali Harta, a tak je opat po starom. Snad si nemyslite, ze posadi anglicku brankarsku jednicku na tak dlhi cas pred MS, ked ani Pantilimon nebol najistejsi?

Reagovat
smazaný uživatel

*dlhy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Cože??

Reagovat
Ligter

heh, tragéd

Reagovat
Mada

čárovej

Reagovat
Ángel di María 22

To si ten čárovej dělá prdel, ne?

Reagovat
Flamex

krypl na lajně.

Reagovat
smazaný uživatel

WHAT THE FUCK ROZHODCA

Reagovat
nemamvasrad

Čárový je osel.

Reagovat
Maresma

To si dela prdel

Reagovat
smazaný uživatel

heh, zasraní rozhodcovia fakt... regulérny gól by to asi bol.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

to se trochu umavl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
k0udy

offside

Reagovat
fenixLFC

nebol ty slepec

Reagovat
technecium

to nebyl ofsajd... jak ve španělsku OMG

Reagovat
captain18

ze offside

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmmm, tak to je obrovitá hrubka.

Reagovat
Kenneth

co to bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd nebyl o dva metry ty vole

Reagovat
13

Tak je uplně vymytej kokot jeden s praporkem?

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, ofsajd fakt ne no

Reagovat
Kenneth

Tohle je na odevzdání licence...

Reagovat
T44v3tt1

Už z pohledu základní kamery bylo jasný, že to offside není.

Reagovat
monty25

To snad není pravda... Pomezní teď vzal Liverpoolu jasný gól.

Reagovat
smazaný uživatel

špiny

Reagovat
Staenly10

Do ******!

Reagovat
Tolstobik

Wtf rozhodci v pl....totalni zumpa ktera ma rada modrou

Reagovat
blade115

Wtf? Vždyť ten měl ještě tak dva metry rezervu ke Kolarovovi ...

To potom zákonitě přijde gól City. Škoda, dostalo by to grády.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako chápu, když někdo menší ofsajd v té rychlosti přehlédne, ale vymyslet si ofsajd z ničeho, to je sakra skoro zločin. Pro to pochopení opravdu nemám. Navrch v této situaci měl Sterling ještě dost velkou rezervu.

Reagovat
technecium

přece není možný aby tam ManShity nechali takovou mezeru, taky jsem tomu nevěřil a řekl si, že to ofsajd byl... a pak najednou opakovanej záběr

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec bych se nedivil kdyby Liverpool bodoval...City zatim zustava za ocekavanim

Reagovat
smazaný uživatel

Sledování tohohle zápasu je pro mě jako fanouška United opravdovej hlavolam, to si člověk prostě nevybere

Reagovat
Tolstobik

Jednoznacne Liverpool...

Reagovat
Mimalu

Jednoznačně remíza...

Reagovat
smazaný uživatel

Není divu, že jsou City doma k neporažení, proti nám pískal rozhodčí bludy a tenhle offside, to by ten asistent měl skončit s pískáním v PL.

Reagovat
Mindas

Nj, to domácí skóre je slabý argument.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ty tří gólový příděly, co City dali letos doma všem kromě Hullu, jsou zásluhou sudích.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec jsem neříkal, že jsou marní, k neporažení znamená, že se je blbě poráží, né že nejsou válec. Což v mnoha zápasech beze sporu jsou. Spíše mi vadí to, že jsou dobří i tak. A pomáháno by jim být nemuselo.

Reagovat
smazaný uživatel

Allen je uplne dreveny

Reagovat
Ángel di María 22

Allen neumí zpracovat

Reagovat
smazaný uživatel

Cissokho je skvělý, doufám, že ho koupíte a postupně zapracujete do sestavy

Reagovat
Kowe

Co to mává za píču

Reagovat
Ángel di María 22

Zaslouženě

Reagovat
Maresma

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, teraz pridu goly,

Reagovat
smazaný uživatel

LIVERPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

told ya

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

COUUUTIIIIIIIIIIINHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Moc hezky

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

COUTINHOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
fenixLFC

courinhooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Mervin

Coutinhoooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
REPLIKATOR

GOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Krásna akcia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Nádherný gól...Suaréz zase

Reagovat
Svatej

To je neuvěřitelně geniální sr*č ten Suarez

Reagovat
Kenneth

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Teď už nám ho nikdo nevezme...

Reagovat
technecium

ten Liverpool mi je strašně sympatickej

Reagovat
smazaný uživatel

Pískaj koneeeeeec

Reagovat
Thoomas

Zaslouzene,po tom zarezu,tipuju peknou prestrelku

Reagovat
Thoomas

Zaslouzene,po tom zarezu,tipuju peknou prestrelku

Reagovat
smazaný uživatel

co dnes Everton vyváděl? Zaschrona nevěděl bys?

Reagovat
Zaschrona

Howard s Osmanem udelali neskutecnou hrubku a pak v 10 lidech i pres obrovsky tlak uz jsme to nedohnali. Strasne smolnej zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

to sou přesně ty zápasy, kdy se ta nejužší špička odděluje

Reagovat
Zaschrona

tohle stane kazdemu tymu, kdyby jsme i tak dneska nakonec vyhrali 3-1, nikdo by se nedivil... dulezite je, aby se to neopakovalo

Reagovat
smazaný uživatel

City hrá presne to, čo Suárezovi, tým pádom celému Liverpoolu vyhovuje. Nechávajú mu čas a priestor na brejky, vysoká obrana, prázdny stred. Toto presne Suárez potrebuje. Len tak ďalej.

Reagovat
smazaný uživatel

fanta?

Reagovat
smazaný uživatel

čo myslíš? že vám fandím? veď sa pozri na moje obľúbené kluby. Ale hej, aj fanta.

Reagovat
minoLFC

paradna akcia...Suarez-Sterling-Coutinho

Reagovat
Trapper

Coutinho a Sterling

Reagovat
Masi

Tak Suarez 15 minut jen hledal míč než to nakonec vzal na sebe a rozjel se teda parádně a je to opravdu génius ale dneska není sám. Sterling má velký sebevědomí a dost mě překvapuje, jak mu City nevěnují pozornost. Henderson koukám taky už není to kopyto co býval ale to už pozoruju podle komentářů dýl.

Reagovat
eder

Naprosto zaslouženě. Už to mělo být 0:2!

Reagovat
smazaný uživatel

Navasův woodwork nic?

Reagovat
k0udy

Skrtel dneska skvěly

Reagovat
smazaný uživatel

čkrtel fantistikcy zblokoval sledujte

Reagovat
Mimalu

fakt super

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

By to tam chcelo Milnera

Reagovat
tweek

liverpoolu to proste nejde neprat po tom neuznanem regulernim golu.. suarez je proste neskutecny - v 25. minute 3 klicove prihravky.. kam se hrabe Mesut...

Reagovat
REPLIKATOR

Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

Kompaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas , a teraz uz to pojde samo

Reagovat
niflheim

Kompas

Reagovat
smazaný uživatel

Pískej konec

Reagovat
smazaný uživatel

Kapitan

Reagovat
fenixLFC

to bolo jasne....

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel zas hori pri rohu

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel chyba

Reagovat
Zaschrona

Kompany

Reagovat
Miguel19

Škrtěl Jak ten tragéd furt může hrát..

Reagovat
smazaný uživatel

tak zas moment, to nebola nejaka hrubka, proste prehral suboj, nemusite sa tu zas pri kazdej malinkej skrtelovine rehotat ako idioti

Reagovat
smazaný uživatel

uz radsej nepis fakt

Reagovat
stiflerovamama

skrtel

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, Kompas je buldozér

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší stoper PL.

Reagovat
teenz

Tak a takhle dohrát, ideál.

Reagovat
Staenly10

Reagovat
k0udy

Aha, Skrtel, tak nic

Reagovat
REPLIKATOR

Škrťel

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel je dobrej, ale u těch standartek je proste prisernej.

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel ho držel a stejně prd

Reagovat
smazaný uživatel

prijebaní kokoti zas nadávajú na škrtela, omg

Reagovat
smazaný uživatel

Veď pri každej štandartke vie len držať hráča a nič viac. Teraz mu ani toto nepomohlo

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

to robí každý

Reagovat
smazaný uživatel

njn a aj tak je co sa branenia tyka a vzdusnych subojov u vas najlepsi. nikto iny by v tej situacii Kompasa neubranil

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho

Reagovat
smazaný uživatel

Ty rohy maj prostě nebezpečný. Nemůžeme takhle čistě prohrát hlavu.

Reagovat
minoLFC

Skrtel

Reagovat
Trapper

No Škrtěl nevim

Reagovat
Maresma

A člověk by od pohledu řek, že by to měla být jedna z jeho nejsilnějších stránek..

Reagovat
smazaný uživatel

Lescott uz musi mit Suareze plny zuby

Reagovat
I am Mancunian

Kompany je tazko branitelny, velmi by som to Skrtelovi nevycital

Reagovat
smazaný uživatel

Oni si stejně něco najdou

Reagovat
smazaný uživatel

tu si každý všíma len to zlé, dva krásne bloky som tu vyzdvihol ja + jeden/dvaja ľudia a to že neubránil jedného z naju. stopérov sveta je neuveriteľná chyba, fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže on by při rohu neubránil snad nikoho.. furt jenom drží, ale hovno z toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Však proti Caulkerovi to dělal taky. Koho jakože teda on ubrání, když žádnýho hlavičkáže z ostatních týmů neubrání?

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel hral len proti Cardiffu a City? ďakujem za novinku

Reagovat
smazaný uživatel

a Caulkera teda neubránil, no

Reagovat
smazaný uživatel

každopádne Sakho by mal brániť Vincenta, to je najväčšie zviera z LFC

Reagovat
VasAFC

Škrtel neměl proti Kompanymu šanci. Moc dobře si ho tam tou rukou podržel od těla

Reagovat
smazaný uživatel

Kompany je pri štandartkách asi najlepší stopér sveta

Reagovat
VasAFC

To je dost možný

Reagovat
monty25

Hm, moc dlouho nám to teda nevydrželo... Až se mi z toho začal sekat stream.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle byla parádní akce. City hrají skvěle.

Reagovat
Mimalu

Navas

Reagovat
smazaný uživatel

Toto nebola Skrtelova chyba omg... ved robil co mohol, pomahal si dokonca aj faulom ale Kompas ho proste zbural. To bola kvalita centru a Vincenta a nie tragednost Skrtela.

Naopak dnes je Martin zatial skvely

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

A kvalita bránění je čí povinnost? Šulní ho tahá za dres místo aby se do něho pořádně opřel. Se z té země ani neodlepil. A takové souboej má každý zápas, vůbec není dominantní a už vůbec ne na to, aby měl takhle jistý základ. Proti Chelsea Touré místo něho.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě ho nemáš rád, stačí to říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Sterling a Sakho dokonalí dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho vsetko odbranil Skrtel zatial. Aj Kompasa ma na starosti on. to tiez o niecom svedci

Reagovat
tomasinho

Nemám, ale to ani některé jiné. Ale on prostě má každý zápas takovéhle momenty minimálně 2, máme 4 kvalitní stopery, nejenom jeho, on si tu jasnou pozici v základu prostě nezaslouží. Poslední měsíc není vůbec jistý.

Reagovat
smazaný uživatel

branil ho dokonca s pomocou faulu. ale to postavenie pri tom centry tazsieho a silnejsieho hraca sa uz proste ubranit nedalo. fakt robil co mohol, ale Kompany bol proste silnejsi a mal lepsiu poziciu.

nemusite po kazdom gole hladat chybu pri obrancovi. a ty uz vobec nemusis stale hladat chybu v Skrtelovi ako kokotko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teraz to ukazovlai, Kompany do tiež držal + využil svoju silnejšiu stavbu tela, proste lepší, no

Reagovat
k0udy

Ale jo, na zemi je dneska Skrtel vynikajici

Reagovat
Mervin

to je fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vypadá ? Teď jsem to zapl. Díky všem.

Reagovat
Miguel19

Live by to měl zklidnit..takhle dostanou bura..

Reagovat
smazaný uživatel

Dik Nasri. Pekne si zabil protiutok

Reagovat
Mimalu

hmm Nasri ještě hůř než Navas

Reagovat
k0udy

Ty rohy mají City vynikající tam budeme mít ještě problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Hart

Reagovat
Counter

H A R T

Reagovat
Ángel di María 22

Nádherná akce

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho

Reagovat
niflheim

Wow

Reagovat
k0udy

Hart ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

krásne, škodaa

Reagovat
Miguel19

Wow Skvělá akce, ještě lepší zákrok

Reagovat
Mervin

Coutinho

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutočná akcia...Sterling je dokonalý

Reagovat
smazaný uživatel

ty kravo to byla akce

Reagovat
fenixLFC

to co bolo

Reagovat
smazaný uživatel

wow dobry kolotoc

Reagovat
smazaný uživatel

Coutsi Ale luxusní akce, takhle to má vypadat.

Reagovat
REPLIKATOR

Coutinho

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jak víno zatim

Reagovat
smazaný uživatel

famozny zapas z oboch stran

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Tolstobik

Doprdele

Reagovat
smazaný uživatel

Hart

Reagovat
minoLFC

skoda, pekna akcia

Reagovat
Tolstobik

Ale Liverpool hraje teda skvele no

Reagovat
Willy Wonka

Ač nemám rád LFC ani City, tak zápas je to zatím vynikající

Reagovat
Flamex

Martin

Reagovat
smazaný uživatel

A teraz Skrtela pochvalte

Reagovat
smazaný uživatel

Debil.

Reagovat
Miguel19

Coutinho

Reagovat
smazaný uživatel

Jako bych viděl Dannyho.

Reagovat
minoLFC

Skrtel napravil predoslu chybu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

to ju teda napravil

Reagovat
Flamex

do piče, simone :(

Reagovat
smazaný uživatel

Negreeedoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Counter

Krááása

Reagovat
teenz

Úžasná akce.

Reagovat
smazaný uživatel

Viva Espana.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle ze je ten lepsi golman nez Reina???

Reagovat
smazaný uživatel

wooooooooooow

Reagovat
Ligter

a Mignolet dává na 2:1

Reagovat
Mervin

Migno

Reagovat
niflheim

Reagovat
Mimalu

nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet what the hell...to si mal chytiť

Reagovat
Ángel di María 22

Negredo trochu se štěstim, no. Ale ty City doma jsou fakt silný, to jde těžko, krásnej brejk.

Reagovat
smazaný uživatel

Simone co to bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

NEGREDOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Flamex

zaslepenče

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

no ...

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
smazaný uživatel

NEGREDOO

Reagovat
smazaný uživatel

A ta Navasova příhra byla milimetrově přesná.

Reagovat
niflheim

Šlo by to do brány?

Reagovat
Mervin

taky mám o tom pochybnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mně to připadlo že tu střelu akorát zpomalil dost na to aby tam spadla.

Reagovat
Counter

Udělat tohle De Gea nebo Szcz...

Reagovat
Euphael

Dneska je boxing day plný obratů. Jediná Chelsea dokázala udržet své vedení. Ostatní své výhry otáčeli. Tak snad uvidíme stejný průběh i v tomto mači

Reagovat
VasAFC

Však ano Citizens to už otočili

Reagovat
Euphael

tak myslím, aby to tak zůstalo

Reagovat
Miguel19

Nevim no...to měl v pohodě vyrazit nad.

Reagovat
tomasinho

Parááááááááda, záloha v piči a tradičně Lucas s Glenem kdo ví kde na párku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po polčase je pre City 2:1 parádny výsledok. Liverpool je po Bayerne najsilnejšie mužstvo, čo u nás hralo. Tá naša záloha sa mi páči. Trochu pridať by mohol Yaya, ktorého dnes Fernandinho zatieňuje.

Reagovat
smazaný uživatel

nemala byť reakcia

Reagovat
smazaný uživatel

Na obranu Mignoleta, to bola velmi prudka strela

Reagovat
k0udy

hlavně to byla šajtle a strašně se to točilo, šel sam na branku mohl udělat cokoliv, Mignoletovi to nejde vyčítat

Reagovat
Miguel19

Točilo...dyť to šlo doprostřed brány přímo na něj..

Reagovat
Mervin

právě ani ne

Reagovat
smazaný uživatel

pozri len z opakovacky ako s tou spicou napalil a potom to nasledne zrychlenie lopty, z 5-6 metrov priamo do ruky sa to pre hocijakeho brankara velmi tazko chyta tak ako by si to predstavoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Goooool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

negredo to fantasticky zakrutil to nitko nespomenie ?

Reagovat
REPLIKATOR

Škrťel

Reagovat
smazaný uživatel

Chyba Škrtela, měl tam doběhnout a přihrát to na půlku Suarézovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jendoznačne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

přesně navíc mohl dosprinovat k bráně city a dát gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
monty25

Teď si vybral Mignolet hodně slabou chvilku. Ale obrana taky propadla...

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtelova a Mignoletova chyba , Skrtel si mal udržať líniu...Bol uplne vzadu, neviem čo tam robil... A Mignolet to mal chytiť omg.

Reagovat
smazaný uživatel

to uz je fakt moc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho i Škrtel v tom jedou spolu, špatně si přebrali hráče.

Reagovat
cristiano.K.

to spíš Sakhův

Reagovat
tomasinho

Kddy už, tak Lucas a Glen, který se vracel ukázkovým klusem.

Reagovat
Miguel19

Jinak kam běžel Sakho mi je taky záhadou

Reagovat
stiflerovamama

SImonov gol

Reagovat
cristiano.K.

když jde hráč sám na bránu tak je to brankářův gol?

Reagovat
k0udy

Podle zdejší logiky asi jo..

Reagovat
Staenly10

Co to bylo do*rdele Mignolete... Do šatny, to nás může úplně zničit.

Reagovat
smazaný uživatel

WTF Simon?

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet .

Reagovat
smazaný uživatel

Fuha Liverpool dostal dalsi gol. Skrtel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Skrtel je hrozne vtipnej u tech standardek, v soubojich pri nich je snad nejvetsi prase v PL, jen zducha, taha za dres, drzi, obcas loktik.. A kdyz pak clovek vidi, ze ani to mu nepomaha. Frajer.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Rogers musi byt nehorazne tragicky taktik ked da vzdy branit najsilnejsieho hraca Martinovi a nie tomu supermanovi Sakhovi

Ano Skrtel tuto sezonu mal viacero chyb pri standardkach. Dnes mu to ale vycitat fakt nejde

Reagovat
smazaný uživatel

dva najlepšie tímy v PL pekný futbal

Reagovat
fenixLFC

najhrosie je to, ze nam dali nadej ze s tym mozme nieco urobit..a teraz nas popravia

Reagovat
Staenly10

Jinak zatim hrajem fantasticky. Na 3 body máme úplně v pohodě. Nebo sme aspoň měli ve 44. minutě...

Reagovat
smazaný uživatel

Premier League - Nejlepší fotbalová liga světa

Reagovat
Mervin

můj tip - 6:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Steven666

no treba uznať že Poolu sa zatiaľ zo všetkých týmov čo hrali na Etihade túto sezónu darí najlepšie.

Reagovat
smazaný uživatel

záloha jako by ani nebyla

Reagovat
stiflerovamama

Zapas zatial skvely jednoznacne na nich mame. Prvi gol Matov druhy Simonov, velka skoda ze Couthinho nepremenil svoju obrovsku sancu. Gol do satne sme dostat nemali, to sme si mali ustrazit.

Reagovat
fenixLFC

druhy polcas nas dorazia, tam hrame ovela horsie, navyse musíme hrat my a z brejkov nas roztrhaju ako to urobili pri debakli united

Reagovat
smazaný uživatel

Ze začátku nás zatlačili, přežili jsme to a pak to celkem šlo. Škoda "ofsajdu" a taky toho, že za stavu 1:1 jsme podle mě zbytečně bláznili. City chodili do přečíslení, nebo to bylo 3 na 3 a podobně. To si nemůžeme dovolit. Nakonec z toho padl i ten gól, i když ten jde na vrub Simona. Nicméně jak tomasinho (tuším) před zápasem psal, že se bojí pravé strany, tak tam jsem celkem v klidu zatím. Sterling je dneska neuvěřitelnej. Věřím, že s prázdnou neodjedeme. Tak špatně, abychom si neodvezli alespoň bod, nehrajeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a Škrtel sice mohl za první gól, ale díky bohu, že je na place. Další tři zachránil.

Reagovat
Mervin

udělat tohle Szcz, tak se tady půlka EF posere smíchy

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel zachránil 2 goly a "daroval" 2 goly...Ciže jeho typický výkon

Reagovat
REPLIKATOR

Zachránil dva góly ze situací, které vyplynuly z jeho špatného postavení

Reagovat
smazaný uživatel

tjn pri tom zachraneni sklzom čo tu Oliver z neho dostal orgazmus bol zo začiatku zle postavený, len zachraňoval svoju chybu.

Reagovat
tomasinho

Daroval jeden, u druhého nemohl nic dělat, tam už byl prostě přečíslen po propadnutí zálohy a Sakha.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď Sakho tam bol. Zle si prebrali hráčov a Skrtel tam ostal vzadu visieť, mal vybehnúť a držať si liniu. Namiesto toho tam stál a pozeral sa ako Silva? prihráva Negredovi. Vďaka nemu šiel Negredo do tej šance.

Reagovat
smazaný uživatel

daroval je proste silné slovo, ale už som si zvykol, že preháňaš

Reagovat
Kenneth

Kompany je prostě zvíře

Reagovat
tomasinho

Tak jako sorry, ale takové školácké bránění. Udělat tohle Agger, tak tady snese to samé, co Škrtel. Pořád čtu, jak tragicky brání standartky, přitom Škrtel v tom lepší není.

Reagovat
smazaný uživatel

keby to bolo proti poviem príklad, Clarkovi z Villy, tak nepoviem ani slovo, ale toto bol Kompas...

Reagovat
tomasinho

A to mu dovoluje bránit jako kretén jako?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hovno, druhej fík jeho nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

druhy bol Sakhov. ten je zatial pozicne uplne mimo. cely prvy polcas odbranil sam Skrtel. + ma aj osobku na Kompanyho.

ten druhy gol tam bol Skrtel blizsie k hracovi s loptou tak isiel spravne proti nemu. Sakho bol zase mimo pozicie a k Negredovi vyrazil moc neskoro. A najviac bol samozrejme Mignoletov

Reagovat
Erdovec

to jo, Skrtel hral vlastně skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

a nie snad? zabranil 3 golovkam. Yaya a Negredo by nebyt jeho na 99 percent skorovali. dnes je jednoznacne najlepsi obranca na place, to je nezpochybnitelne

Reagovat
Erdovec

nejlepší obránce na place hráč na kterého má osobku dal gola, když stál 10cm od něj, skvělý obránce

Reagovat
smazaný uživatel

preco nehraje osobku na neho Sakho, ked to je take zviera, ako tu stale pisete?

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

asi by to mali ist trenovat miesto Rogersa

Reagovat
smazaný uživatel

tak to dúfam, že ho niekto v zime kúpi...

Reagovat
cristiano.K.

až ten gol jo. Co udělal krom toho golu špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

jj Skrtel je boh a Sakho môže za všetko. Už nech prestúpi aby som nemusel čítať také dristy

Reagovat
fenixLFC

vies co, bud sa zabi alebo drz hubu, tie tvoje kraviny nikoho nebavi citat

Reagovat
smazaný uživatel

tiez dufam ze prestupi. ma na viac

a uzival som si vas plac a zmar so Sakhom + Aggerom (Tourem) v zaklade

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja si niekedy hovorím, nech prestúpi, bol by kľud aspoň

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

ze budete taki zatazeni na neho, z velkej casti preto, ze je slovak, to sa nehnevaj fakt..

Reagovat
tomasinho

Mně je u prdele, jestli je mongol nebo slovák, jen nemám rád protěžování hráčů, kteří prostě dělají fatální chyby. A taky to, že při stejných situacích se s dvěma hráči zachází jinak. Pokud přestane dělat tyhle píčoviny, at zůstane a hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jasne, ze k tomu dost prispieva aj to, ze je slovak, ale to nemyslim v zlom, su tu na webe cesi a slovaci, tak jasne, ze je tu vnimany inak, ale pride mi to uz trochu moc naozaj kazdy zapas tu citat tie prehanky..

Reagovat
tomasinho

Ne, u mě to fakt roli nehraje. Já proti Slovákům nic nemám, sám tam mám velkou část rodiny. Nebo spíš měl no.

Reagovat
smazaný uživatel

prehanas to aj ty proste, tu to ukoncime

Reagovat
tomasinho

Ne kvůli národnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

fatalni chyby ty si fakt beznadejny pripad. blbecek co nikdy nehral futbal a vie iba strielat mudra od pocitaca. kompanyho by v tej situacii neubranil nikto. bolo to vyborne kopnute a skvela praca od neho.

ale vysvetlovat to niekomu ako si ty je to evidentne zbytocne

Reagovat
tomasinho

Dík, žes mi to objasnil odborníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Mignoletov? Vsak Negredo siel sam na brankara, mohol spravit cokolvek, nakoniec urobil co urobil, Mignolet mohol len urobit zazracny zakrok.

Reagovat
tomasinho

Sakho byl do gólu skvělý, pozičně, super tackling, zachraňoval za Cissokha. Škrtel krom toho gólu dobrý. Takové hrubky ale dělat nemůže, tohle posadilo i Aggera.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

druhý gól chyba obrany, 2 šli na prihrávajúceho a 2 nabiehajúcich nemal nik, Mignolet zaň nemohol, príliš prudká a vysoká lopta, ledva na ňu dosiahol

Reagovat
R22

Sakho je prostě perfektní Skrtel taky super, az na ten Kompanyho gol, ten je jeho..furt dokola se to opakuje, proste se ty standardky nenaučíme bránit Coutinho sice gól ale jinak by zasloužil nakopat, sám před golmanem to musí bejt gol..jo a čárový už by neměl do konce života mávat

Aspoň bod si odvést sakra musíme

Reagovat
Manik...

City

Reagovat
REPLIKATOR

To je sbírka klubů

Reagovat
Mervin

nechej ho, zahajuje přehlídku pičí

Reagovat
tomasinho

Paráda, z takového poločas vytěžit úplné hovno, to umíme jenom my. Ale koledovali jsme si, těch brejků jsme City dovolili moc, záloha se nevrací, hlavně Allen je mco vepředu a Lucas je tam pak sám, což nezvládá. U druhého gólu zaspal i Sakho, ale hlavně chyba zálohy. První gól Škrtelův. Sterlnig zatím nejlepší od nás. Teď už budeme těžko otáčet., ale bod by pořád byl zlatý.

Reagovat
monty25

Řekl bych, že si Liverpool nezaslouží prohrávat. Ale na to se bohužel nehraje a stav je po 1. poločase nepříznivý. Mohlo (nebo spíš mělo) to být mnohem lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

2 vlastní chyby, jedna píčovina rozhodčího a prohráváme Kdybych nebyl fanoušek LFC, tak si to asi užívám ten zápas, takhle se třesu a vaří se ve mě krev při každý akci.

Reagovat
smazaný uživatel

tie nábehy za obranu máme smrtelne. akonahle prekoname zaloznu liniu man city vieme si okamzite vytvorit nieco nebezpecne..skoda individualnych chyb v obrane a rozhodnutia rozhodcu, tento zapas je maximalne vyrovnany, vysoke tempo u oboch a po polcase by tomu pristala viac remiza

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ skvelý zápas. Niektoré pasáže sú dokonalé

Reagovat
smazaný uživatel

No, od nas by mohl byl lepsi.

Reagovat
Erdovec

tak od nás taky, nemuseli jsme vám darovat dva goly třeba

Reagovat
smazaný uživatel

Spravny vek miesto roku ? Uz zruste tu relaciu, alebo nech tam poslu statnu kontrolu

Reagovat
avicii

skoda toho golu Negreda, inak fajn zapas, dve skvele muzstva...keby Coutinho dal noo nedas dostanes...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, teď sem si všimnul, Škrtel zas mimo pozici.

Reagovat
Kenneth

Navíc měl parádní výhled. Mělo to být 0:2 a zápas by vypadal možná jinak. To je na vrácení licence prostě...

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Ta tyč nebyla.

Reagovat
R22

tyč žádný špatný rozhodnutí neudělala, rozhodčí jo

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no. Nám zase otočil gól ze kterého padl první gól. Stane se.

Reagovat
Kenneth

Tohle by bylo 0:1 a pak by dali na 0:2..

Reagovat
Miguel19

Jj, protože kdyby to Sterling dal, tak by ten průběh byl úplně stejný

Reagovat
Kenneth

Možná by to bylo dokonce 0:3

Reagovat
Miguel19

Jakto? Dyť pak dávali 2 góly City, tak by to bylo 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

FA

Reagovat
blade115

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Tolstobik

Carovej at si do pristiho zapasu poridi psa a bilou hul

Reagovat
smazaný uživatel

škrteľová chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo vstřelí další gól bude rozhodující.. nevěřím totiž tomu, že to skončí 2-1.

Reagovat
Miguel19

Jinak Suaréz opět neskutečný. Gól z největší části jeho, vymyslel další loženku pro Sterlinga (nevím na co si rozhodčí hrál) a další loženku pro Coutinha..

Neskutečný poklad má Liverpool.

Reagovat
Staenly10

Je to Bůh.

Reagovat
tomasinho

No kolmici před gólem posílal Hendo ne? Vykombinovali to tam spolu. Sterling má zase parádní náběhy, ti tři dobří teda.

Reagovat
Miguel19

Ten oblouk za obranu dával Suaréz..

Reagovat
mithro

aaaa mignolet a mignolet a mignolet

sice negredo sam na brankara ale vystrelil smiesne a dal mu sancu, kt simon odmietol.

Reagovat
fenixLFC

vystrelil uplne do popuku

Reagovat
mithro

@vdsar1970 3m

@GNev2 Just not like the old days Gaz!!! Strange way to try and save a weak effort!!

Reagovat
Erdovec

pořád lepší než De Gea no

Reagovat
Erdovec

snad se otřepeme v druhé půlce, máme na ně, btw tohle je ten válec? jinak ale paráda, každopádně s tou naší ofenzivou prostě letos nemůžem mimo top4

Reagovat
Masi

Skrtel hraje zápas co zápas strašně, proč sedí Agger?

Reagovat
smazaný uživatel

prosím dejte mi se někdo obyčejnej flash bez sekání furt se mi to seká..celej den se koukam na fotbal v pohodě a na lfc zase nejde

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

uplny spanielsky styl

Reagovat
Staenly10

Tohle je normálně na přes držku.

Reagovat
cristiano.K.

Coutinho si z nás dělá prdel?

Druhý gol bylo rozebrání celého týmu do šroubků. Aly běžím 5metrů za svým hráčem, Škrtěl musel začít křižovat, Sakho prostě nestíhal.

Ten "ofsajd" je normální kriminální zářez, už z prvního pohledu jsem se začal rozčilovat, tu opakovačku jsem ani vidět nechtěl, o celý metr tam nebyl

Nedáš,dostaneš.

Reagovat
smazaný uživatel

Na konci musí byť remíza!

Reagovat
smazaný uživatel

Prohrál jsem vše, jsem v hajzlu, kéž bych se nikdy nenarodil

Reagovat
smazaný uživatel

Who cares

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Euphael

přestaňte brečet...to se stává..nás poškodili rozhodčí taky v pondělí....můžete si za to sami...

Reagovat
Zaschrona

No, pokud s touhle hrou Liverpool vyrukuje i v druhe puli, byla by velka smula, kdyby z tohohle zapasu nejake bod neziskali. Nektere tymy tam ale taky takhle nadejne odehrali prvni pul a nakonec dostali nasup. Jestli tohle Liverpool zvladne, je hodne zajimavy test.

Reagovat
minoLFC

Suarez by mal teraz ukazat, ze pasku nema len pre okrasu a strhnut ostatnich

Reagovat
smazaný uživatel

on dnes hraje ?

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Howard chyba, Mignolet chyba, Begović zraněnej. S takovou už fakt bude v top sestavách ten De Gea

Reagovat
Zaschrona

De Gea dneska taky zrovna 100% nebyl, v zaveru mohl po jeho minele padnout gol.

Reagovat
nani92

mohol..ale nato si nikto nespoomenie

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
r.mrazik

Hlavne zachranil na konci dva body proti Bruceovi

Reagovat
Kenneth

Čech.

Reagovat
stiflerovamama

Ten ciarovy je co ? z patky nemoze byt ofsajd

Reagovat
Mervin

to je zvíře

Reagovat
Side

Reagovat
niflheim

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

JEZIIIIIIIIIIIIIIS TAKA SMOLA

Reagovat
Miguel19

Kolarov

Reagovat
monty25

Sakra, to je škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Hendersone, ty kretene!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

To Kolarov tam dělal tu kličku na malém vápně?

Reagovat
Side

za tohle sebrat Kolarovovi roční výplatu, co tam jako ancvičoval proč to neodpálil do piče

Reagovat
soukup

Henderson > Hart

Reagovat
Maresma

Stejně to šlo vedle.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň máš brankáře do těch top sestav.

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ma byt Kolarov hrac do zakladu, tak teda nevim.

Reagovat
Maresma

Hm, vy byste mohli jit po Bainesovi

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nemohli.

Reagovat
smazaný uživatel

ne,clichy

Reagovat
fenixLFC

4 na 4 a cela zaloha vyklusava?

Reagovat
niflheim

By mě zajímalo, kdy mu to přestane procházet...už proti Cardiffu tam mohl písknout dvě pencle.

Reagovat
smazaný uživatel

škrtel je strašnej šupák

Reagovat
smazaný uživatel

Negredo je fantasticky

Reagovat
smazaný uživatel

Tu sajtli ma naprosto uzasnou

Reagovat
smazaný uživatel

Negredo pekne oklamal Skrtela

Reagovat
smazaný uživatel

Negredo

Reagovat
smazaný uživatel

omg Coutinho ty občas tak zabiješ akciu...

Reagovat
smazaný uživatel

Negredovu šajtlí budem zachvilu obdivovat ako tu Rosickeho:D

Reagovat
Staenly10

Coutinho si myslí, že je Sueréz asi... Už mě leze krkem

Reagovat
minoLFC

ach jo...Coutinho dal gol, ale inak dost akce zadrbava

Reagovat
smazaný uživatel

Byt tam ted misto Nasriho CR, tak je to 3:1. Ten rozdil v pohybu mezi nim a ostatnima je proste neuveritelnej. Jinak Navas a jeho centry, to je fakt lahoda.

Reagovat
Maresma

Sakho je beaaaast

Reagovat
smazaný uživatel

omg Glen hoď sa do toho centru

Reagovat
smazaný uživatel

Chcelo by to dať gol a začať sa šetriť na Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Moses

Reagovat
smazaný uživatel

Moses rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, tohle nebyl faul

Reagovat
smazaný uživatel

Problém Liverpoolu viac ako v stopéroch/obrane je v doplňovaní záložníkmi. Často je tam strašný prepad.

Reagovat
smazaný uživatel

toto nebol faul

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho chyba....neeee, to je Skrtelova

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A presne proto nemuze Sakho hrat za PSG.

Reagovat
tomasinho

Moses, hotovo.

Reagovat
k0udy

Sakho jebe ti?

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho bol o prestavke na Stefanskej?

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Sakho se asi zbláznil ..

Reagovat
fenixLFC

nemame city cim porazit, na tie nabehy si davaju pozor+ moses..okrem toho je otazka casu kedy nas brejkom dorazia

Reagovat
I am Mancunian

Tak Sakho jasne ukazuje, ze Skrtel na neho nema

Reagovat
13

Ještě tady někdy říkejte, že má stejně dobrou rozehrávku jako Agger

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
tomasinho

Reagovat
soukup

Sakho ať radši nic nevymýšlí a rve všechno co nejdál

Reagovat
smazaný uživatel

Johnson.

Reagovat
smazaný uživatel

silly silly faul

Reagovat
fenixLFC

zastavil sancu, tu mu to nevycitam

Reagovat
Staenly10

Johnson...to je trágedie

Reagovat
Steven666

Sakho je dnes tragický

Reagovat
smazaný uživatel

no super primitiv Moses

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho 3 chyby po sebe. jedna ovela fatalejsia ako Skrtelova pri gole ale tomasinho a spol ticho. nuz, aspon ten trapny hate na Skrtela nemusim dalej riesit ked viem ze je to len hlupy hon na bosorku a zaslepenost

Reagovat
smazaný uživatel

kompany

Reagovat
smazaný uživatel

škrtel chyba

Reagovat
Maresma

My jsme prostě nevyhráli ani jednu hlavu

Reagovat
Maresma

Johnson

Reagovat
smazaný uživatel

johnson

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem čo viac chceme

Reagovat
nani92

Škrteľ ubránil Kompanyho

Reagovat
13

Johnson, to je na kriminál

Reagovat
smazaný uživatel

Johnson

S takovyma hracema Anglie nikdy nic nevyhraje...

Reagovat
Kenneth

tragéd Johnson

Reagovat
soukup

Johnson to myslí vážně? tohle by zpracoval snad i Wilkinson

Reagovat
Mervin

Glen

Reagovat
fenixLFC

glen ty debiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil

Reagovat
smazaný uživatel

Heeeeeeeeeeendooooooooo skoro

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že mu to škrteľ lepšie nedal

Reagovat
smazaný uživatel

škrtel chyba

Reagovat
smazaný uživatel

škrtel chyba

Reagovat
REPLIKATOR

Johnson

Reagovat
smazaný uživatel

Hart je dnes vyborny, dufam , ze si tu fazonu udrzi

Reagovat
smazaný uživatel

Glen uz vyrovnajte omfg

Reagovat
monty25

Ach jo, Johnson... On to snad ani nečekal, že se to k němu odrazí.

Reagovat
iamek

No takk remizka musi byt

Reagovat
Euphael

na co se díváš tak vysoko...tam se starej o Stoke

Reagovat
niflheim

A Záškrt mu to přihraje zpátky

Reagovat
Flamex

to je kus vola,tohle musí trefit, raheeem :(

Reagovat
Counter

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Side

Reagovat
Ángel di María 22

Sterliiiing To jsou dementi.

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling milionova šanca waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
iamek

Sturidge traged

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
iamek

Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

LFC ma desne nezkuseny ten kadr

Reagovat
Staenly10

Ten bod musíme urvat... A od Johnsona se to odráží jak od zdi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Co víc chcou ?

Reagovat
Mervin

Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

raheeem čistá šanca

Reagovat
smazaný uživatel

ale škrtel chyba znovu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

neni o com, aj keby bol mongol, je to jeho chyba

Reagovat
smazaný uživatel

predať ho, aj zadarmo pustiť, whatever, len nech je preč

Reagovat
I am Mancunian

robi fatalne chyby tho

Reagovat
smazaný uživatel

tragéd

Reagovat
tomasinho

Netrapči už prosímtě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

podme Liverpool, remiza prosiiim

Reagovat
monty25

Sterling Jestli tohle nebudeme dávat, tak si fakt nezasloužíme bodovat...

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Chudák Suaréz..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

sterling

Reagovat
Hejnak

ty vole, Raheeme Liverpool měl už vyrovnat

Reagovat
supervizor

Tak jesli Liverpool nevezme ani bod můžou si za to sami za to neproměnování šancí.

Reagovat
tweek

ted uz suarez musi byt fakt maximalne nasrany a demotivovany... :)))

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez

Reagovat
monty25

Ale všimněte si, že Suárez dneska ty šance spíš připravuje, než aby se do nich dostával. Možná kdyby měl nějakou tutovku on, tak by to tam padlo...

Reagovat
fenixLFC

nema mu ju kto vypracovat

Reagovat
smazaný uživatel

tak nech si ju vypracuje sám

Reagovat
monty25

Hm, to je asi taky pravda...

Reagovat
smazaný uživatel

má ale nedostáva sa do takých pozícii. Kompany ho skvelo bráni.

Reagovat
Staenly10

Letošního Suaréze musí milovat snad kažý.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
niflheim

Reagovat
Ligter

Tak nepřehánějme.

Reagovat
tweek

tvl ten si je tam vodi... nejlepsi hrac PL...

Reagovat
smazaný uživatel

Nedari se a Suarez prvni divadlo .

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson vykopne Suarezovi balon letící do prázdné, Johnson se Sterlingem nedají do prázdné... Pool

Reagovat
k0udy

Suarezova strela šla asi tak 2 metry vedle

Reagovat
monty25

Na co tam ten rozhodčí čuměl, když Lescott sundal Suáreze?

Reagovat
smazaný uživatel

sakho 4 chyba v rozohravke

Reagovat
minoLFC

ty vole odkedy hraje Moses?

Reagovat
smazaný uživatel

Yagoooo rozhodneee!

Reagovat
smazaný uživatel

Brendan si ide po vyhru. Odvážne striedanie

Reagovat
smazaný uživatel

aspas nahoru, lucas dolu - to skončí bud 2:2 nebo 1:4

Reagovat
13

1:4 určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling bude jednou velmi dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska hrá svoj najlepší zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda te sance, ale takovych uz minula spousta vetsich hracu.

Reagovat
tomasinho

Proti Spurs byl lepší podle mě. Ale zahrál dobře.

Reagovat
fajdax

Bloodzeed

Reagovat
smazaný uživatel

To nemysli Toure vazne, ze za toto peni.

Reagovat
fenixLFC

posledna sanca-garcia

Reagovat
smazaný uživatel

zas nerobte z neho Lucasa

Reagovat
smazaný uživatel

Moses ty si taký tragéd

Reagovat
Side

on hraje Navas?

Reagovat
smazaný uživatel

Moses je naprosto tragicky

Reagovat
smazaný uživatel

Chýba Sturridge

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že moses nedostal červenú

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Staenly10

Tohle už asi nedáme... Neskutečně to mrzí. Ale ty tmavější modtý šupáky s tímhle musíme přejet.

Reagovat
smazaný uživatel

luis

Reagovat
I am Mancunian

Suarez sa uz vyfarbuje

Reagovat
smazaný uživatel

vyfarbuje? Ve´d ho tam držal jak kkt Lesott. Ale ak by také veci pískali tak Skrtel nikdy nedohrá zápas...

Reagovat
I am Mancunian

keby nerobi divadla, tak to aj mozno odpiska

Reagovat
mithro

keby nemal ruky vo vzduchu ako baletka tak to mozno piskne, evidentne si po nu isiel.

Reagovat
fenixLFC

tentokrat mal ale pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

doposial si ho mal ciernobieleho? vymente obrazovku

Reagovat
Hejnak

to mohl písknout

Reagovat
smazaný uživatel

Písknout to klidně mohl, ale ten skok byl hodně komický

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to písknul, tak by musel pískat penaltu pomalu po každém souboji Škrťel-Kompany ve vápně.

Reagovat
Maresma

Uz to v posledni dobe zaclo vypadat ze Suarez se mirni, ale dneska ty dva skoky ve vapne...

Reagovat
smazaný uživatel

skoky? Vám jebe?

Reagovat
Maresma

Jojo, jebe mi. Nebudu ho branit jenom protoze hraje za LFC.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

si to videl aj z druhého záberu?

Reagovat
niflheim

Kdyby tak nešaškoval, tak by mu to i písknul.

Reagovat
smazaný uživatel

škrtel

Reagovat
soukup

jako za dres ho držel hodně, ale to by musel písknout nejmíň dvě penalty pro City za Škrtělovo bránění Kompanyho

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel to dělá pořád, ale ono na druhou stranu, když ti Kompany dá ruku na krk nebo držku...ty fauly jsou obostranné většinou, tohle se pískat dalo, ale nesměl by to být faul na Suáreze.

Reagovat
soukup

ten by u toho hlavně nesměl dělat spartakiádu

Reagovat
smazaný uživatel

škrtel chyba

Reagovat
Miguel19

Za co mu dal žlutou?

Reagovat
smazaný uživatel

Ti rozhodčí ať jdou taky někam ale. Žlutá pro Mosese, ofsajd Sterlinga, karta pro Suáreze, penalta na Suáreze

Reagovat
smazaný uživatel

Za co si mu dal tu žlutou ty vole ?

Reagovat
fenixLFC

sudiac podla predhcadzajucich vyrokov-asi ma rovnako kockovany stream ako ja

Reagovat
minoLFC

jezis ved dal nohu prec a dotkol sa ho tak rukami

Reagovat
iamek

Suarez skace, fauluje golmana .

Reagovat
Hejnak

Reagovat
Side

špína no

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak to je ...nohu dal hneď dole a šiel mu podať ruku ....totálna špina

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Byt Suarez v Realu, tak je to neporazitelnej tym.

Reagovat
niflheim

V zimě nebo v létě.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě ne, obrana stojí za hovno.

Reagovat
Mimalu

neporazitelnej , až slza mi ukápla

Reagovat
smazaný uživatel

neviete ci nahodou nema v novej zmluve ze ked sa live nedostane do LM tak ma vykupku 50 m ?

Reagovat
smazaný uživatel

Má tam výkupku 100mil. A je jedno na akej pozícii skončíme

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si strcte

Reagovat
smazaný uživatel

Taková výkupka by byla naprosto směšná.

Reagovat
smazaný uživatel

Má prý ve snlouvě klausuli, že když ho bude chtít Barca nebo Real, tak ho Liverpool pustí. (španělská média)

Reagovat
Erdovec

jasný a ještě ideálně zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prodávám, jak jsem nakoupil. Že se ti to nelíbí, neovlivním.

Reagovat
smazaný uživatel

Takáto prehra mrzí najviac. Ale ak budeme hrať takto každý zápas tak sa o LM nemusíme báť

Reagovat
iamek

Skoda. Doufal jsem, ze one man team to nejak uhaluzi na remizku :(

Reagovat
diastan

V suchém triku, po příštím kole se jde do čela

Reagovat
Hejnak

Liverpool si zasloužil remízu. Skvělej match. Boxing day

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Reagovat
Ángel di María 22

Chelsea s Liverpoolem padne.

Reagovat
smazaný uživatel

Fernandinho skvelý vyhral sa

Reagovat
smazaný uživatel

škrtel prehral zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers to tím Mosesem hodně zabil..bod jsme si zasloužili, bohužel na to se nehraje..šance jsme měli, ale těžko se boduje, když je nedáme

Reagovat
smazaný uživatel

mohol tam dať radšej Alberta...

Reagovat
smazaný uživatel

já hlavně nechápu stažení coutinha, i když byl v druhé půli hodně neviditelný, pořád je to hráč, co dokáže vymyslet před nebo finální nahrávku, to moses v žádném případě není

Reagovat
smazaný uživatel

asi ho šetril... úzky káder proste...no neviditeľný, aj mu dosť vecí nevychádzalo...

Reagovat
eder

Pěkný zápas, rozhodně zatím jeden z vrcholů ligy. I když remíza by tomu slušela víc.

Reagovat
Kenneth

Rozhodl to rozhodčí. Nejdřív ten ofsajd a pak měla být penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodol to predsa Skrtel

Reagovat
smazaný uživatel

Fernandinho MOTM

Reagovat
Maresma

To je strasna skoda ty nepromeneny sance, ale nemame se vubec za co stydet. Malokterej tym dokaze takto odehrat zapas na Etihadu, remizka by tomu slusela.

Reagovat
Erdovec

škoda, přeškoda, ale dokázali jsme hrát s City vyrovnanou partii a kvůli smůle neberem body, na titul to asi letos není ale přece tenhle tým nepustí před sebe ty tragédy co dneska hráli s Hullem, nebo Spurs...

Reagovat
Erdovec

+ chyba Martina a Mignoleta no, takové věci se na etihadu stávat nesmějí

Reagovat
vrabejka

Dostali jsme nejmíň golu na Etihad. Můžeme se těšit až se vrátí SG08 a zničíme celú betonářsků ČUKOTKU!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

2 tam dostal i Hull.

Reagovat
monty25

No, z Etihad Stadium se sice body nevozí, ale Liverpool dneska určitě mohl minimálně remizovat. Na jednu stranu za to může pomezní, na druhou si za to můžeme sami kvůli neproměněným šancím...

Reagovat
smazaný uživatel

Aly Cissokho hral prekvapivo dobre. Škoda, že toho Mosesa, tomu je to uplne jedno ako pozeram. BR mohol skúsiť Alberta, ten sa aspoň snaží

Reagovat
stiflerovamama

Tak prehra je velka strata, mali sme minimalne na remizu. Vyrovnany zapas, bohuzial sme nepremenili sance, Glen do prazdnej to spracovanie , Raheem este 100 % sanca. Velka skoda, herne sme na nic mali, remizu sme uhrat mali.

Reagovat
smazaný uživatel

Glen opět neskutečně špatnej.. , škoda Negredovo golu no, šancí bylo dost, něco mělo padnout, výborně hrál Raheem a hodně mě překvapil Cissokho, zahrál fakt slušně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele