Previews

Corgoň liga - preview 18. kola

Čelo slovenské ligy je i díky častým remízám velmi vyrovnané, prvních šest týmů se nachází v rozestupu pouhých čtyř bodů. Nejlépe je na tom Trnava, která dnes jede do Trenčína, druhá Žilina hostí Banskou Bystricu. Zlaté Moravce hrají v Senici, Slovan změří síly s Ružomberkem.

Na San Siru si to rozdá AC Milán s Barcelonou

Na milánském San Siru se odehraje duel, který hodně napoví o vítězi celé skupiny H. AC Milán v souboji evropských šampionů a již jistých postupujících přivítá obhájce Barcelonu. Přestože se jedná o těžké fotbalové kalibry, jejichž aktuální forma je výborná, favorizují sázkové kanceláře hostující Katalánce.

Dortmund hraje na Arsenalu o postupovou naději

Fotbalisté Arsenalu mohou stvrdit postup mezi nejlepší šestnáctku, potřebují však k tomu zdolat Borussii Dortmund. Německý mistr má nůž na krk, a pokud na Emirates Stadium neuspěje, s velkou pravděpodobností se rozloučí s postupem do další fáze.

Plzeň v Bělorusku čeká boj o přežití v pohárech

Pátý zápas ve slavné Lize mistrů se pro Plzeň změní v bitvu o to, zda v pohárech "přežije" zimu. Čeští šampioni dnes zamířili do běloruské metropole Minsku s vědomím, že prohra ve středečním utkání s Borisovem je definitivně připraví o naději obsadit třetí místo v základní skupině, které zaručuje účast v jarním play off Evropské ligy.

Manchester City se porve o postup v Neapoli

Přímý souboj o druhé místo, to je hlavní tahák na večerní zápas Neapole s Manchesterem City. Lepší výchozí pozici má momentálně anglický celek, domácí ale budou chtít výhru. Dokáže milionářský tým Italům vzít tři body?

Souboj o čelo skupiny C obstarají Man United a Benfica

Old Trafford je v Lize mistrů už dva roky nedobyt. Tuto bilanci v úterý přijede změnit lisabonská Benfica, kterou by výhra, stejně tak jako Manchester United, již prakticky posunula do osmifinále nejprestižnější evropské klubové soutěže.

Anglická Premier League - preview 12. kola

Tottenham se díky dobrým výkonům sune tabulkou nahoru a dnes v tom může pokračovat, jelikož Newcastle a Chelsea o víkendu zaváhaly. Pondělním soupeřem Spurs je Aston Villa, remízový král soutěže, jemuž nyní patří osmé místo.

Gambrinus liga - preview 14. kola

Pražské derby mezi Bohemians 1905 a Spartou dnes uzavře 14. kolo Gambrinus ligy. Lídra tabulky z Letné před měsícem reprezentační přestávka rozhodila a ztratil po ní i neporazitelnost, nyní ale na Spartě věří, že naopak navážou na výhru z Olomouce.

Primera División - preview 13. kola

Malaga jde do pondělní předehrávky s cílem vrátit se na pohárové příčky, sveřenci trenéra Pellegriniho jsou aktuálně sedmí. Soupeřem jim bude Santander, který se trápí a zatím se pohybuje v zóně sestupu.

Nizozemská Eredivisie - preview 13. kola

Feynoord padá tabulkou dolů a zastavit tento trend se pokusí na hřišti silného Vitesse. Den Haag má ve vzájemném duelu s Utrechtem možnost soupeře v tabulce přeskočit, Groningen přivítá Venlo a kolo uzavře nerovný duel posledního Excelsioru s vedoucím Alkmaarem...

Corgoň liga - preview 17. kola

Sedmnácté kolo slovenské Corgoň ligy se dohrává jediným nedělním zápasem, v němž se ve Zlatých Moravcích střetne domácí tým se Slovanem Bratislava. Těžko by to před startem sezóny někdo tipoval, ale v tuto chvíli jsou na tom domácí v tabulce lépe než věhlasný soupeř...

Ligue 1 - preview 14. kola

Brest a Valenciennes se pohybují nebezpečně blízko sestupových pozic, na čemž by mohly něco málo změnit jejich dnešní domácí zápasy proti Sochaux, respektive Auxerre. Kolo pak zakončí souboj prvního s předposledním, v němž se očekává výhra Paris Saint-Germain nad Nancy...

Bundesliga - preview 13. kola

V poslední době se trápící Stuttgart se chce dostat zpět na vítěznou vlnu a má k tomu ideální příležitost, doma hostí ve švábském souboji poslední Augsburg. Kolo pak uzavřel Hamburger SV, jenž by si proti Hoffenheimu rád připsal své první domácí vítězství v sezóně...

Serie A - preview 12. kola

Bologna s Cesenou se utkají krátce po poledni, pořádně sledované však budou až duely Juventusu s Palermem a Parmy s Udinese, v nichž se mohou měnit pozice na čele tabulky. Hraje se také v Janově, Catanii a Sieně, kolo pak zakončí večerní duel mezi AS Řím a Lecce...

Ruská Premier liga - preview 31. kola

Zenit a CSKA v pátek zaváhaly, čehož se v neděli proti Kubani bude snažit využít Dinamo Moskva. Hlavní město pak uvidí derby mezi Spartakem a Lokomotivem, ve skupině o záchranu se Tomsk pokusí o zázrak v Rostově...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele