Previews

Anglická Premier League - preview 22. kola

Dva šlágry budou dnes k vidění v Anglii. Manchester City vede tabulku a své postavení si chce vylepšit v duelu s Tottenhamem. Velkou motivaci bude mít i Arsenal, který hostí Manchester United a rád by odčinil podzimní debakl z Old Trafford...

Skotská Premier League - preview 24. kola

Další kolo skotské ligy načne její lídr Celtic, který se po poledni představí na hřišti St. Mirrenu. V hlavním čase pak Rangers přivítají Aberdeen, Inverness hostí nebezpečné Hearts a Dundee Motherwell, poslední Dunfermline se pokusí překvapit v Kilmarnocku a Hibernian se utká se St. Johnstone...

Serie A - preview 18. kola

Neapol má výbornou možnost vylepšit svoji pozici na čele tabulky, vedoucí trio totiž o víkendu ztrácelo body. Aktuálně šestý tým tabulky hostí v dnešní dohrávce Boloňu, která se nachází těsně nad sestupovou zónou.

Anglická Premier League - preview 21. kola

Jednadvacáté kolo anglické ligy zakončí pondělní dohrávka mezi Wiganem a vedoucím Manchesterem City. Wigan potřebuje každý bod, jelikož je momentálně úplně poslední. Jasným favoritem jsou hosté, přestože v posledních zápasech nebyli tak suverénní jako po celý podzim.

Primera División - preview 19. kola

Barcelona dnes večer bude stahovat osmibodový náskok Realu Madrid, za soupeře má Betis. Bilbao hostí Levante a domácí se chtějí dostat zpět na pohárové příčky, Levante může snížit náskok třetí Valencie, která včera zaváhala. Atlético hostí Villarreal, Gijon si zahraje s Málagou.

Ligue 1 - preview 20. kola

Z dvacátého kola francouzské ligy zbývá odehrát jediný zápas, ten ale slibuje velmi zajímavou podívanou. Marseille hostí Lille a bude se chtít znovu o kousek přiblížit čelu tabulky. Hosté mají jistotu, že i v neděli večer jim bude patřit třetí místo.

Skotská Premier League - preview 23. kola

Celtic nastoupí doma proti Dundee United a pokusí se minimálně udržet před konkurenčními Rangers, kteří mohou na rivala vytvořit tlak na hřišti St. Johnstonu. Hearts přivítají St. Mirren, Motherwell hraje s Invernessem, Aberdeen s Kilmarnockem a síly změří také Dunfermline a Hibernian...

Serie A - preview 17. kola

Udinese může po čase opět ochutnat, jak chutná ligové vedení, potřebuje k tomu v poledním utkání porazit Cesenu. Lídři Juventus a Milán hrají venku, AS Řím hostí Chievo, Janov se představí v Cagliari, Novara přivítá Fiorentinu. Ve večerním utkání se střetnou Palermo a Neapol.

Primera División - preview 18. kola

Barcelonu dnes čeká v letošní sezoně klasický úkol - snižování náskoku Realu Madrid. Tentokrát v městském derby na stadionu Espanyolu. Valencia hraje ve Villarrealu, který čeká náprava nepodařeného podzimu, Sevilla a Athletic mají na programu venkovní zápasy, Betis hostí Gijón.

Anglická Premier League - preview 20. kola

Dnes bude posledními dvěma zápasy zkompletováno dvacáté kolo Premier League. Manchester United bude napravovat domácí zaváhání s Blackburnem v Newcastlu, Bolton se bude pokoušet na půdě Evertonu opustit poslední příčku v tabulce.

Skotská Premier League - preview 22. kola

Novopečený lídr skotské ligy Celtic zajíždí na půdu posledního Dunfermlinu a bude chtít minimálně udržet náskok před Rangers, kteří hrají s třetím Motherwellem. Zajímavý souboj slibuje také derby mezi Hibernianem a Hearts, hraje se také na hřišti Invernessu, Dundee United a Kilmarnocku...

Anglická Premier League - preview 19. kola

Manchester United senzačně podlehl Blackburnu a to je šance pro City, lídra tabulky čeká duel na půdě Sunderlandu. West Bromwich Albion drží sérii tří utkání bez porážky, stejně na tom v tomto ohledu je i jeho soused v tabulce a aktér druhé dnešní dohrávky Everton...

Skotská Premier League - preview 21. kola

Dnes je na programu kompletní kolo skotské ligy, vrcholem je další díl slavného Old Firm derby. Těší se na něj především fanoušci domácího Celtiku, jejich tým je totiž narozdíl od Rangers ve výborné formě, a pokud vyhraje znovu, zakončí rok na čele tabulky.

Anglická Premier League - preview 18. kola

Tottenham cestuje do Norwiche a má možnost odskočit na třetím místě svým pronásledovatelům. Jedním z nich je i pátý Arsenal, který doma hostí Wolverhampton. Rovněž ve třetím dnešním utkání se představí londýnský klub, QPR se v nováčkovském souboji postaví Swansea...

Skotská Premier League - preview 20. kola

Skotská liga má dnes na programu kompletní kolo. První přijde na řadu utkání Inverness - Aberdeen, poté nastoupí vedoucí Rangers na půdě St. Mirren. Celtic změří síly s Kilmarnockem, třetí Motherwell čeká utkání na půdě Hearts.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele