Previews

Ligue 1 - preview 16. kola

Paris Saint-Germain prožívá nepříjemné období, které chce ukončit dnešní výhrou proti Auxerre. Lyon čeká těžký zápas proti Toulouse, vítěz se posune na čtvrtou příčku. Bordeaux hraje záchranářský zápas proti Nancy.

Nizozemská Eredivisie - preview 15. kola

Šlágr tohoto kola nizozemské ligy uvidí De Kuip, domácí Feyenoord přivítá na úvod neděle PSV Eindhoven. Twente pak zajíždí do Utrechtu a zvedající se Vitesse se před vlastními diváky utká s Waalwijkem. Kolo uzavře stylově lídr z Alkmaaru, jehož čeká náročná cesta do Heerenveenu...

Bundesliga - preview 15. kola

Schalke dnes hraje s posledním Augsburgem a hodlá se posunout na čtvrté místo před Brémy. Ve druhém nedělním utkání na sebe narazí Hamburk s Norimberkem, oba týmy potřebují bodovat.

Skotská Premier League - preview 17. kola

Celtic dnes bude snižovat ztrátu na Rangers, která po včerejší výhře mistra narostla na sedm bodů. Celtic se představí v Dundee. Domácí jsou aktuálně na osmém místě s osmnácti body.

Evropská liga - preview pátých zápasů základních skupin

Postup do vyřazovacích bojů Evropské ligy má po středečních zápasech jistý dvanáct týmů, dnes je může doplnit další šestice. Schalke bude potvrzovat postup doma proti Steaue Bukurešť, loňského finalistu Fulham čeká těžký boj s Twente, Besiktas nastoupí na půdě Maccabi Tel Aviv.

Serii A čeká atraktivní dohrávka, Neapol hostí Juventus

V neděli sice skončilo kolo italské ligy, ale hned v úterý čeká Apeninský poloostrov další velký zápas. SSC Neapol se v dohrávce odloženého zápasu střetne s Juventusem, který v případě vítězství může navýšit svůj náskok před druhým AC na čtyři body.

Primera División - preview 14. kola

Pondělní dohrávka Primera División nabídne jeden ze šlágrů třináctého kola nejvyšší španělské soutěže. Pátá Málaga přivítá na svém hřišti dvanáctý Villarreal a oba celky by rády navázaly na vítězství z minulého víkendu. Utkávají se zároveň dva týmy s nejširší marodkou v lize.

Gambrinus liga - preview 15. kola

Gambrinus liga má dnes na programu dohrávku 15. kola mezi Slavií Praha a Baníkem Ostrava. Domácí tým pod vedením trenéra Františka Straky prohrál jen první z pěti zápasů a proti trápícímu se soupeři může prodloužit sérii bez porážky. Baník na hřišti pražského celku zvítězil jen jednou před osmi lety.

Anglická Premier League - preview 13. kola

Manchester City má možnost jít do sedmibodového trháku, nebude to ale mít jednoduché, jelikož hraje v Liverpoolu, který v minulém kole dokázal vyhrát na půdě Chelsea. Ve druhém nedělním utkání hostí nováček Swansea Aston Villu.

Serie A - preview 13. kola

AC Milán může využít zaváhání Lazia a bodově dostihnout druhé Udinese, stane se tak, když večer porazí Chievo. Druhý milánský klub Inter jede do Sieny, Palermo hostí Fiorentinu. Poslední Cesena hraje s Janovem, Cagliari změří síly s Bolognou.

Bundesliga - preview 14. kola

Bayern v posledních kolech ztratil svoji suverénní pozici a dnes bude bojovat o návrat na první místo před duo rozjetých Borussií, postaví se mu šestnáctý Mainz. Ve druhém nedělním utkání změří síly Brémy se Stuttgartem.

Ligue 1 - preview 15. kola

Francii čeká večer šlágr mezi Marseille a Paříží. Domácí se chtějí proti rivalovi chytit, bodovat ale potřebuje i PSG, aby mu neutekl Montpellier. Lyon se představí v Auxerre a Lorient přivítá předposlední Nice.

Ruská Premier Liga - preview 32. kola

Zenit Petrohrad bude hájit první pozici proti Lokomotivu Moskva, který atakuje pohárové příčky. O tři body za Zenitem je CSKA Moskva, armádní klub dnes hraje v Machačkale. Ve skupině o záchranu hostí Tomsk Krasnodar, Rostov vyzve Perm.

Skotská Premier League - preview 16. kola

Rangers jedou do Kilmarnocku s jasným cílem - zvítězit a znovu tak odskočit druhému Celtiku na rozdíl sedmi bodů. Domácím aktuálně patří s šestnácti body osmá příčka.

Nizozemská Eredivisie - preview 14. kola

Twente bude proti Vitesse usilovat o tříbodový zisk, aby nedovolilo Eindhovenu vzdálit se na větší vzdálenost. To samé platí o Ajaxu, který hraje v Nijmegenu, jeho ztráta je ale už nyní velká. Waalwijk hostí Feyenoord, Excelsior přivítá Haag.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele