Previews

Niké liga - preview 3. kola nadstavby: Trnava hostí Žilinu

Trnava se Žilinou svádějí boj o druhou příčku a v neděli odpoledne se potkají přímo na hřišti, Spartak má výhodu jednoho bodu a také domácího prostředí.

Eredivisie - preview 27. kola: Feyenoord proti Utrechtu

PSV Eindhoven poprvé prohrál a nabídl šanci Feyenoordu, který může ještě zdramatizovat boj o titul. Ajax se představí ve Zwolle, Twente hostí Heracles.

Bundesliga - preview 27. kola: Stuttgart dotírá na Bayern

Stuttgart prožívá skvělou sezonu a pokud porazí Heidenheim, přiblíží se druhému Bayernu na rozdíl jednoho bodu. Bochum hostí Darmstadt, Augsburg narazí na 1. FC Köln.

Ligue 1 - preview 27. kola: OM - PSG

PSG míří za dalším ziskem titulu a v neděli večer na něj čeká těžká zkouška, představí se totiž v Marseille. Brest cestuje do Lorientu.

FORTUNA:LIGA - preview 26. kola: Sparta chce zpět do čela

Slavia se v sobotu vyhoupla do čela tabulky a dnes bude odpovídat Sparta, která se představí v Českých Budějovicích. Baník hostí Teplice, otevřeny budou i stadiony v Hradci a Mladé Boleslavi.

Premier League - preview 30. kola: Manchester City - Arsenal

Neděle může napovědět o tom, kdo letos získá titul. Liverpool doma hostí Brighton, lahůdka přijde na řadu poté, Manchester City bude měřit síly s Arsenalem.

Sparta se o víkendu představí v Českých Budějovicích, Slavii čeká cesta do Uherského Hradiště

Po reprezentační přestávce pokračuje o víkendu osmi zápasy 26. kola i první česká liga. Vedoucí tým soutěže a obhájce titulu pražská Sparta se v neděli představí na hřišti posledních Českých Budějovic. Slavia, která na městského rivala ztrácí bod, nastoupí v sobotu na Slovácku. Čtvrtfinalista Evropské konferenční ligy Plzeň doma ve stejný den přivítá Liberec.

Preview kvalifikace o postup na ME 2024 - finále baráže

Mezi hráči Gruzie a Řecka se dnes rozhodne o zbývajícím soupeři české reprezentace na letním mistrovství Evropy. Vítěz finálového utkání kvalifikace v Tbilisi se zařadí na šampionátu v Německu do základní skupiny F, v níž jsou vedle svěřenců trenéra Ivana Haška také Portugalsko a Turecko. Ve večerních hodinách se Wales popere o účast na turnaji s Polskem, Ukrajina pak s Islandem...

Češi budou bojovat o další výhru pod trenérem Haškem proti Arménii

Čeští reprezentanti úterním přípravným zápasem proti Arménii zakončí program březnového srazu. Národní tým se v Praze na Letné pokusí navázat na páteční vítězství 2:1 z úvodního letošního utkání v Norsku, kde úspěšně zahájil éru pod trenérem Ivanem Haškem. Nový realizační tým plánuje udělat některé změny v sestavě a dát šanci i dalším hráčům z nominace.

Jednadvacítka bude napravovat nevydařený vstup do kvalifikace: Lvíčata musí porazit Island

České reprezentanty do 21 let čeká v úterý důležitý kvalifikační zápas o postup na mistrovství Evropy 2025. "Lvíčata" po nepříliš povedeném vstupu do skupiny I přivítají v Hradci Králové Island, jemuž v úvodu kvalifikace podlehli 1:2. Utkání má výkop v 17:30.

Česko startuje novou éru: Hašek zahájí druhé působení u reprezentace proti Norsku

Čeští reprezentanti v pátek zahájí éru pod novým trenérem Ivanem Haškem, který převzal tým po Jaroslavu Šilhavém. Reprezentanti v prvním letošním utkání nastoupí v Oslu proti Norsku a začnou tím přípravu na letní mistrovství Evropy. Mírným favoritem jsou Seveřané, jejichž barvy hájí jedna z největších světových hvězd současnosti Erling Haaland. Třiadvacetiletý útočník se cítí dobře a k utkání bude připraven. V úterý zakončí české mužstvo březnový program domácím zápasem proti Arménii.

Preview kvalifikace o postup na ME 2024 - semifinále baráže

Polsko nechybělo na mistrovství Evropy čtyřikrát za sebou, a aby tradici neporušilo, musí zvládnout baráž, kde ho v semifinále čeká Estonsko. Bosna a Hercegovina narazí na Ukrajinu, zatímco Izrael na neutrální půdě v Budapešti hostí Island. Řecko pro postup do finále baráže musí porazit Kazachstán. Wales čeká souboj s Finskem.

Liga Portugal - preview 26. kola: Neděle patří lisabonským klubům

Sporting se může po vyřazení z Evropské ligy plně koncentrovat na domácí soutěž, kde bude hájit pozici v čele proti Boavistě. Případné zaváhání může potrestat lisabonský rival Benfica, která se představí na půdě Casa Pia. Vitória cestuje do Chavesu.

Eredivisie - preview 26. kola: PSV hájí neporazitelnost proti Twente

PSV Eindhoven může udělat další krok k zisku titulu, jeho nedělním vyzyvatelem bude Twente. Feyenoord se představí na půdě Heerenveenu, Alkmaar pro změnu vyběhne ve Volendamu. Ajax cestuje do Rotterdamu k souboji se Spartou.

LaLiga - preview 29. kola: Atlético Madrid - Barcelona

Nedělní program LaLigy ovládne večerní šlágr mezi Atléticem Madrid a Barcelonou, která se chce vrátit na druhé místo před Gironu. Real Betis může udělat krok k pohárovým příčkám na půdě Raya Vallecano. Valencia se představí ve Villarrealu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele