Previews

Konferenční liga - preview odvetných zápasů osmifinále

Plzeň se popere se Servette o historický postup do čtvrtfinále. Před týdnem ve Švýcarsku dopadlo utkání bez branek, teď Viktoria skórovat musí, aby se k úspěchu propracovala. Aston Villa rovněž hrála v prvním utkání bez gólů s Ajaxem, nyní bude moci využít domácí prostředí. Bruggy budou dohánět jednogólové manko proti Molde, suprově má rozehraný dvojzápas s Olympiakosem izraelský výběr z Tel Avivu.

Evropská liga - odvetné zápasy osmifinále

Slavia a Sparta nejsou v záviděníhodné pozici pro osmifinálové odvety. Přece má blíže k nějakému obratu celek z Edenu, který bude dohánět dvougólové manko, na rozdíl od výběru z Letné, který už má jen velmi naděje na to proklouznout do další fáze. Marseille má čtvrtfinále skoro v kapse, West Ham se musí oproti prvnímu klání s Freiburgem zlepšit. Představí se doma také Leverkusen, jehož před týdnem Karabach dost potrápil.

Slavia se proti AC Milán pokusí otočit osmifinále Evropské ligy

Slavie ve čtvrtek odehrají před vyprodaným Edenem odvetu osmifinále Evropské ligy proti AC Milán. Pražané se proti italskému gigantovi pokusí o senzaci a obrat dvojzápasu poté, co před týdnem utrpěli na San Siru v dlouhém oslabení porážku 2:4.

Plzeň bude v odvetě osmifinále EKL proti Servette hrát o historický postup

Plzně mohou ve čtvrtek poprvé v klubové historii postoupit do čtvrtfinále evropského poháru. Západočeši přivítají v odvetě osmifinále Evropské konferenční ligy Servette Ženeva, s nímž před týdnem ve Švýcarsku remizovali bez branek.

Sparta se představí v Liverpoolu, odveta bude nejspíš formalitou

Sparťané se ve čtvrtek představí na hřišti slavného Liverpoolu. Osmifinálová odveta Evropské ligy bude nejspíš pouze formalitou, jelikož největší favorit soutěže zvítězil minulý čtvrtek na Letné 5:1.

PSV zahájilo osmifinále sympaticky. Dortmund ovšem hraje v odvetě doma

PSV předvedlo v prvním osmifinálovém klání sympatický výkon a může jej mrzet, že z domácí partie s Dortmundem nevzešlo jako vítěz. Svou sílu každopádně ukázalo a Borussia bude muset zabrat, jestliže chce potvrdit roli favorita a proklouznout do další fáze Champions League.

Ve formě hrající Inter přijede stvrdit postup do Madridu

Ve středu večer se na stadionu Wanda Metropolitano v Madridu střetne domácí Atlético s Interem Milán a bude před sebou mít hodně náročný úkol. Potřebuje zvrátit negativní výsledek z prvního vzájemného utkání, přičemž Inter je v této sezoně obzvlášť k nezastavení.

Arsenal bude dohánět proti Portu jednobrankové manko z portugalské půdy

Úvodní osmifinálové zápasy letošního ročníku Ligy mistrů přinesly několik překvapení a jedno z nich bylo k vidění zhruba před třemi týdny v Portu. Tam domácí celek díky precizní defenzívě zaskočil favorizovaný Arsenal a po trefě Wendersona Galena ve čtvrté minutě nastavení dokonce zvítězil nejtěsnějším poměrem 1:0. Nyní bude tento náskok hájit v Londýně a na stadionu Emirates ho čeká vskutku náročný úkol.

Duel kanonýrů pokračuje. Bude se radovat ostrostřelec Barcelony? Nebo Neapole?

Plichtou skočil v prvním zápase osmifinále Ligy mistrů nejen souboj Neapole s Barcelonou, ale také duel dvou vyhlášených kanonýrů. Victor Osimhen i Robert Lewandowski se před třemi týdny prosadili na Apeninském poloostrově jednou. Budou klíčovými postavami i v odvetě? A který ze sledovaných mužů se zaraduje z postupu do čtvrtfinále soutěže?

Liga Portugal - preview 25. kola: Představí se poslední Chaves

Chavez je usazený na dne tabulky a nevymaní se z něho, i kdyby zvítězil na půdě Gil Vicente. Celek z Barcelosu se nachází ve středu průběžného pořadí a bude v tomto pondělním souboji plnit roli favorita.

Serie A - preview 28. kola: Lazio se chce přiblížit evropským pohárům

Naděje Lazia na evropský fotbal v příští sezoně může záviset na vítězství v Coppa Italia, pokud se mu nepodaří rychle změnit svou ligovou formu. Orli, kteří postoupili do semifinále domácího poháru, vypadli v polovině týdne z Ligy mistrů. Teď si budou napravovat reputaci proti Udinese.

LaLiga - preview 28. kola: Almería se pokusí o první výhru

Poté, co se Almería v minulé sezoně těsně vyhnula sestupu o pouhý bod, mává nyní ve své druhé sezóně po návratu do nejvyšší soutěže bílou vlajkou. Je neuvěřitelné, že svěřenci Gaizka Garitana zůstávají v letošním ročníku v lize bez výhry. Teď uvítají Sevillu.

Premier League - preview 28. kola: Souboj sousedů v tabulce

Kouč Chelsea Mauricio Pochettino je stále pod tlakem, jeho tým se potácí v dolní polovině tabulky a po 26 kolech Premier League má na kontě pouhých deset výher. Ví, že vítězství zde by mohlo tento problém zmírnit, a zároveň by snížilo ztrátu na Newcastle United, který má o čtyři body více.

Eredivisie - preview 25. kola: V akci Feyenoord, Alkmaar i Ajax

Feyenoord potřebuje naplnit pozici favorita proti Heraclesu, aby třetímu Twente znovu odskočil na šest bodů. Alkmaar očekává příjezd Excelsioru. Ajax má pro změnu před sebou duel s dobře hrajícím Sittardem. Další pohárový aspirant Nijmegen tentokrát hostí Heerenveen.

Bundesliga - preview 25. kola: Leverkusen odpovídá Bayernu

Leverkusen na závěr 25. kola Bundesligy hostí Wolfsburg, proti němuž musí vyhrát, jestliže chce mít znovu v čele tabulky desetibodový náskok. Frankfurt bude hájit klíčovou šestou příčku směrem k evropským pohárům proti Wolfsburgu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele