Premier League - souhrn 31. kola

16.03.2019, 17:57, aktualizováno 17.03.2019, 19:45
Komentáře a souhrny
Liverpool vyhrál na půdě Fulhamu a alespoň dočasně se vrátil do čela. Chelsea si znovu ještě více zkomplikovala boj o Ligu mistrů, když prohrála na půdě Evertonu. Bournemouth doma nezvládl závěry obou poločasů a s Newcastlem jenom remizoval 2:2. West Ham předvedl velký obrat proti Huddersfieldu, Leicester vyhrál v Burnley, přestože skoro celé utkání odehrál v oslabení...

Everton FC - Chelsea FC 2:0

17.03.2019 17:30

Góly: 49. Richarlison, 72. Gylfi Sigurdsson

Londýnská Chelsea našla po pěti ligových kolech přemožitele. Na hřišti Evertonu inkasovali Blues dvě branky, sami pak neskórovali ani jednou. Chelsea si tak zkomplikovala boj o postup do Ligy mistrů, domácí se posunuli na jedenácté místo v tabulce.

V sestavě Toffees chyběl smolař na zranění Jagielka, kterého ve středu obrany zastoupil Mina. Schneiderlin dostal ve středu zálohy přednost před Gomesem a Walcotta zase nahradil Bernard. Do základní jedenáctky hostů se po odvetě osmifinále Evropské ligy vrátili stoper Luiz, středopolaři Jorginho s Barkleym a útočný trojzubec Pedro, Higuaín a Hazard.

Posledně jmenovaný hráč byl nejvíce vidět v úvodu střetnutí. Nejprve v šesté minutě donutil gólmana karamelek Pickforda k prvnímu zákroku, záhy nastřelil belgický šikula tyč soupeřovy svatyně. Téměř za okamžik se za obranu domácích dostal Higuaín, avšak jeho slabé zakončení dokázali domácí odvrátit. Na druhé straně se Kepa v šestnácté minutě pouze ohlédl za nepřesnou ránou jednoho z protihráčů.

Blues měli další slibnou příležitost v devatenácté minutě, ale ani tentokrát nepřekonali Pickforda. Za dalších pět minut zkusil štěstí z dálky Barkley, avšak neuspěl. O dvě minuty později byl poprvé zaměstnán Kepa, jehož ohrozil Gomes. V 37. minutě měli Toffees šanci ze standardní situace, kdy jeden z domácích hráčů hlavičkoval nad břevno. Nepřesně zakončoval také o pět minut později hostující Pedro. Stejný hráč za další dvě minuty dostal míč do sítě, jenže rozhodčí gól neuznal kvůli ofsajdu.

Vstup do druhé půle vyšel poněkud překvapivě lépe karamelkám. Nejprve ve 47. minutě musel Kepa vyrazit pokus Gomese zpoza pokutového území. Za další dvě minuty rozehrál Sigurdsson rohový kop, první hlavičku Kepa ještě vyrazil, avšak pouze k Richarlisonovi, který zblízka poslal Everton do vedení. O sedm minut později mohl vyrovnat Alonso, z nadějné pozice však trefil jen boční síť.

Druhá rána přišla pro Chelsea dvacet minut před koncem. Richarlison byl faulován v pokutovém území hostů, nařízenou penaltu sice Sigurdssonovi zneškodnil Kepa, jenže islandský záložník se nakonec prosadil z dorážky. Blues byli po přestávce téměř neškodní, až v 82. minutě musel Pickford vyrazit střelu střídajícího Hudsona-Odoie. Ve zbývajících minutách si Everton již vítězství pohlídal.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Liverpool FC 1:2

17.03.2019 15:15

Góly: 74. Ryan Babel - 26. Sadio Mané, 81. James Milner (pen.)

Fotbalisté Liverpoolu přečkají reprezentační přestávku na první pozici v ligové tabulce. Dopomohlo jim k tomu ubojované vítězství na půdě Fulhamu. Skóre otevřel Mané, načež zvládl zareagovat Babel a rozhodnout tak musel až z penalty Milner.

Začátek utkání se nesl ve vcelku poklidném duchu, navrch měli hosté, avšak navíc než na centry a individuální akce se nezmohli se nezmohli, když najednou v pětadvacáté minutě udeřili. Mané spolu s Robertsonem rozjel akci na levé straně, posléze předal míč Firminovi a naběhl si do vápna. Brazilský útočník mu balón vrátil a Mané si z malého vápna poradil a otevřel skóre.

Od té doby už byli Reds přece jen nebezpečnější a Rico měl práci například se Salahovým dalekonosný pokusem, nebezpečný byl i Robertsonův průnik do vápna. Další branka však do poločasu nepadla a Kloppovi svěřenci odcházeli do kabin s nejtěsnějším vedením.

Do druhé půle opět vstoupili mnohem lépe hráči v červeném, hned v úvodu se pokoušel o atypické zakončení Firmino, daleko od gólu nebyla ani Wijnaldumova hlavička. Po hodině hry se radovali i domácí příznivci, jenže Anguissovu ránu dorážel do branky Ayite z ofsajdu.

Chvíli na to reklamovali liverpoolští fotbalisté penaltu, místo toho se ale urodil nebezpečný brejk Cottagers, který musela natřikrát zažehnávat obrana společně s Alissonem. Dvacet minut před koncem mohl přiblížit svůj tým k vítězství Mané, bohužel pro něj hlavičkoval po rohovém kopu jen do břevna.

Po obrovské hrubici tudíž přišla branka pro Fulham. Van Dijk se vůbec nepohodl s Alissonem a k míči se dostal Babel, který situací před odkrytou klecí nepohrdl a dal svým spoluhráčům naději na bodový zisk.

Ta ovšem neměla dlouhého trvání, neboť v době, kdy do konce zbývalo zhruba deset minut, stáhnul Rico ve vápně Maného a sudí bez váhání nařídil pokutový kop. Toho se tradičně ujal James Milner a bez problémů skóroval.

Domácí již zareagovat nestihli a posedmé v řadě prohráli. To je drží nadále na předposlední devatenácté pozici s třináctibodovou ztrátou na záchranu. Liverpool odehrál o zápas více než Citizens a i díky tomu nyní okupuje vedoucí příčku.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Newcastle United 2:2

16.03.2019 16:00

Góly: 48. Joshua King (pen.), 81. Joshua King - 45+5. Salomón Rondón, 90+4. Matt Ritchie

Při sobotní ligové neúčasti klubů z horních příček tabulky byla upřena veškerá pozornost na ostatních členech Premier League a dlužno dodat, že atraktivním skóre plným dramatických zvratů rozhodně nezklamali. To platí i pro duel Bournemouthu s Newcastlem, který zprvu vypadal na hubenou výhru hostí, poté na triumfální obrat domácích a parádní volej Matta Ritchieho v samotném nastavení nakonec znamenal dělbu bodů s výsledkem 2:2.

Remíza za stávající situace více svědčí Bournemouthu, který tak udržel svého soupeře za sebou na rozdíl tří bodů, a navíc předskočil jedenáctý Everton, který v neděli uvítá Chelsea. Ani Newcastle si však nemusí zoufat, neboť se opět přiblížil jistotě záchrany a se sedmibodovým náskokem od sestupových příček zůstává třináctý.

Úvod utkání výrazně poznamenaly nepříznivé povětrnostní podmínky, a tak ani jeden z týmů nedokázal déle udržet míč na kopačkách a něco kloudného vymyslet - místo toho byli diváci na Vitality Stadium svědky celé řady faulů, přičemž domácí Jefferson Lerma si vysloužil již jedenáctou žlutou kartu sezony. Přesto v jedenácté minutě došlo zničehonic k první velké šanci odpoledne, když rána Ryana Frasera orazítkovala brankovou konstrukci.

Když se poté neprosadil ani Callum Wilson, jehož pokus tři minuty před koncem první půle skončil mimo, zdálo se, že se půjde do kabin za nerozhodného stavu. Místo toho však ještě udeřili hosté, když se ze standardní situace dokázal prosadit Salomon Rondón, na jehož kroucenou střelu do levého horního růžku se Artur Boruc natahoval marně.

Jestliže mohl být manažer hostí Rafael Benítez s prvním poločasem spokojen, náladu mu zkazil hned začátek druhé půle. Sotva pár minut po změně stran si totiž Bournemouth vysloužil výhodu pokutového kopu za Fernándezovo stažení Akého a Joshua King nabídnutou příležitostí nepohrdl.

Domácí tak byli rázem na koni a pokračovali ve své převaze, byť měli i trochu štěstí, když Ritchie jen těsně nedosáhl na dorážku Rondónovy tečované střely. Velmi blízko k obratu skóre měl záhy Wilson, jenže jeho gólové zakončení hlavou stihnul z brankové čáry akrobaticky vykopnout Paul Dummett. Přesto se Cherries devět minut před koncem přece jenom dočkali, a to znovu zásluhou Kinga, jenž po přistrčení Solankeho chladnokrevně usměrnil svůj pokus přesně k tyči.

Utkání tak směrovalo k těsné výhře Bournemouthu, jenže ve čtvrté minutě nastavení ještě do výsledku razantně promluvil Matt Ritchie, k němuž do šestnáctky propadl vysoký centr Yedlina a křídelník Newcastlu fantastickou ranou z voleje napálil míč pod břevno a zařídil tak svému týmu bod za hektickou remízu 2:2.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Leicester City 1:2

16.03.2019 16:00

Góly: 38. Dwight McNeil - 33. James Maddison, 90. Wes Morgan

Burnley prohrálo čtvrtý zápas v řadě a ztratilo důležité body na cestě za udržením se v Premier League. Tentokrát ho na vlastním hřišti porazil o deseti mužích hrající Leicester.

Pro Brendana Rodgerse a jeho tým začal zápas snad nejhorším možným způsobem. Ve třetí minutě pláchl obraně Lišek Gudmundsson a jeho únik zastavil až na poslední chvíli Harry Maguire, který za svůj zákrok obdržel červenou kartu. Na prázdné místo v defenzívě se postavil veterán Morgan, který nahradil na hřišti Graye.

Burnley mohlo k červené kartě Leicesteru obratem přidat i branku. Gudmundssonův přímý kop ale Schmeichel konečky prstů vytáhl na břevno.

Clarets sice nezahájili vyčerpávající obléhání pokutového území hostí, ale dostávali se do nebezpečnějších situací než jejich soupeř, který jim práci usnadňoval chybami v rozehrávce a poziční hře. Foxes se ale postupem času podařilo oklepat a trojice Barnes, Vardy, Maddison působila nebezpečně, kdykoliv šla do rychlého protiútoku.

A byl to James Maddison, kdo otevřel skóre poté, co byl při svém driblovaní skrz obranu domácích sražen na zem Tarkowskim. Anglický záložník si vzal na starosti následný přímý kop a bravurně jej zavěsil pod břevno. Heaton si na míč sice sáhl, ale s prudkou střelou toho moc udělat nemohl. Lišky se tak i přes absenci jednoho muže dostaly do vedení.

A o chvíli později mohlo být pro domácí hůř, když střelec branky vybídl Vardyho, ale jeho střela mířila do středu kasy, kde stál Heaton.

O několik sekund později ztratil míč na druhé straně u postranní čáry Evans a Clarets z následného protiútoku srovnali. Točenou střelou na zadní tyč se o to postaral McNeil, pro kterého to byla druhá branka v dresu Burnley.

Do druhé půle vstoupily oba týmy dravě, se snahou vstřelit branku. Ale jen zahazovaly nadějné příležitosti. Jednu takovou příležitost zahodil Chris Wood, když v 65. minutě z dvou metrů přestřelil odkrytou Schmeichelovu branku.

Domácí se zlobili, když rozhodčí Oliver neodpískal po střetu Ndidiho s Taylorem, ale nebylo jim to nic platné, hra pokračovala dál.

Poté postupně utahovali oprátku, ale nedařilo se jim vstřelit rozhodující branku. Problémem bylo především to, že Clarets nedokázali trefit branku, nepomohlo jim ani nasazení Petera Crouche na sbírání vysokých míčů.

A osud si s týmem z Lancanshireu krutě pohrál. Po laciné ztrátě Bradyho ve vlastním vápně došlo k zahrávání dvojice rohových kopů, po tom druhém dostal ještě jednu šanci na reparát Tielemans, vyslal centrovaný míč směrem do mlýnice, kde nejvýše vyskočil Wes Morgan a poslal jej v 90. minutě za záda Heatona.

Závěrečný tlak Burnley, ve kterém se do veliké šance dostal i Matěj Vydra, už na vyrovnání nestačil. Nespokojení fanoušci začali po finálním hvizdu pískat, není se jim co divit, Clarets jsou stále jen 2 body od zóny sestupu.

Více informací k zápasu

West Ham United - Huddersfield Town 4:3

16.03.2019 16:00

Góly: 15. Mark Noble (pen.), 75. Angelo Ogbonna, 84. Javier Hernández, 90+2. Javier Hernández - 17. Juninho Bacuna, 30. Karlan Ahearne-Grant, 65. Karlan Ahearne-Grant

Terriers nedokázali udržet dvoubrankové vedení a potupně padli v Londýně. Zbytečná ztráta jim dává stále menší šance na udržení statusu klubu hrajícího nejvyšší anglickou soutěž.

Po většinu zápasu vypadalo pro poslední tým tabulky všechno dobře. V poslední patnáctiminutovce ale přišel zkrat.

Přitom se domácí ujali vedení po penaltě, kterou s ledovým klidem, jak už to u něj bývá, proměnil Mark Noble. Huddersfield nesložil zbraně a dokázal vyrovnat. Penaltě přecházel jasný faul Rowea na Lanziniho, který si píchl odražený míč směrem do středu vápna a při nápřahu ke střele byl sestřelen hráčem hostí.

V sedmnácté minutě ale Mooy zahrál brilantně rohový kop, jeho centr si našel Bacuna a po přesné hlavičce mohl slavit svůj první gól v Premier League. Fabianski byl bez šance, míč letěl na zadní tyč. Aby tam polský brankář dosáhl, musel by být dvakrát tak velký. Jednalo se teprve o šestnáctý gól Terriers v této sezóně. Koncovka je Achillovou patou Huddersfieldu v letošní sezóně, nebylo tomu však tak v dnešním mači.

O deset minut později totiž síť domácího týmu rozvlnil outsider znovu. Ahearne-Grant, posila z lednového přestupového období, která přišla z Charltonu, obrátil skóre zápasu. Mladý šutér si v směsici těl našel přízemní centr z levé strany a poslal jej na vzdálenější tyčku. Fabianski byl opět bezmocný.

Ahearne-Grant na sebe v dnešním zápase výrazně upozornil. Ve druhé půli nejprve skvěle zapracoval tělem, poté svým výtečným zrychlením frnknul na pár metrech obráncům, aby pak v závěru akce mohl vyškolit změnou pohybu Ogbonnu a nekompromisně zakončit. Hosté byli v naprosté euforii, jejich fanoušci vytvářeli bouřlivou atmosféru, zatímco domácí příznivci nevěřili vlastním očím. To, že by Hammers dokázali povstat z popela jak Fénix, by v tuto chvíli napadlo jen málokoho.

K obratu zavelel svojí brankou patnáct minut před vypršením základní hrací doby Ogbonna. Ten tak napravil svou obrannou chybu při třetí brance. Italský stoper si dobře naskočil na Cresswellův rohový kop a důraznou hlavičkou prorazil vše, co mu stálo v cestě.

A pak přišla šestiminutovka Javiera Hernandeze. Nejprve se střídající hrdina rybičkou položil do centrovaného míče z pravé strany a vyrovnal. Aby pak o několik minutek později mohl převrátit skóre utkání na 4:3. Opět to bylo hlavou, tentokráte jen lehce tečoval Andersonův centr.

Domácí tak dokázali takřka nemožné, když v patnácti minutách vstřelili tři branky a zvrátili nepříznivý stav ve svůj prospěch. Huddersfield jen znovu potvrdil, že bohužel směřuje k sestupu z posledního místa. Na pásmo záchrany po tomto zápase ztrácí Terriers už 16 bodů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC31237170:1876
2.Manchester City30242479:2174
3.Tottenham Hotspur30201957:3261
4.Arsenal FC30186663:3960
5.Manchester United30177658:4058
6.Chelsea FC30176750:3357
7.Wolverhampton Wanderers301281038:3644
8.Watford FC301271142:4443
9.West Ham United311261341:4642
10.Leicester City311251440:4341
11.Everton FC311171343:4240
12.AFC Bournemouth311151543:5638
13.Newcastle United31981431:4035
14.Crystal Palace30961536:4133
15.Brighton & Hove Albion29961432:4233
16.Southampton FC30791434:5030
17.Burnley FC31861735:5930
18.Cardiff City30841827:5728
19.Fulham FC31452229:7017
20.Huddersfield Town31352318:5714
Zbývající zápasy
16.03. 16:00Watford FC - Southampton FC
16.03. 16:00Wolverhampton Wanderers - Arsenal FC
16.03. 16:00Brighton & Hove Albion - Cardiff City
17.03. 13:00Tottenham Hotspur - Crystal Palace
24.04. 21:00Manchester United - Manchester City

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (267)

Přidat komentář
Mastný Chobot

Krásne, WHU

Reagovat
Mastný Chobot

aj Leicester

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Burnley sestoupí

Reagovat
Pride

Reagovat
Liquid

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vodka

Cardiff all day long...

Reagovat
Swarley

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
Manik...

Reagovat
Bayern +

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TerriersSKCZ

Huddersfield im daroval 3 body ... brutalka, jak pustili vyhraty zapas

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem napsat, že nás Dean obral o body, ale remíza je naprosto zasloužená pro tenhle zápas. Každopádně tahle nekonzistentost musí skončit. Snad tomu VAR pomůže, i když zatím budí spíš rozpaky. Dean

Reagovat
Whitemedia

VAR tady té partičce Dean, Atkinson, Moss a Oliver nepomůže...

Reagovat
fenixLFC

taylor

Reagovat
Whitemedia

Nevím, jak se mi tam místo Taylora vzal Oliver..

Reagovat
Ranoth

rodgers tam je len chvilu a leicester uz ukazuje charakter

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mimochodem taky Dean posral, pískal neexistující faul

Reagovat
fenixLFC

on piskal ten kontakt potom

Reagovat
Trand

Reagovat
Nikikrew

Skoda Huddersfield, takto si to nechať utiecť.

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
Whitemedia

Čí sestup si přát víc.. Burnley a nebo Cardiff.. fakt těžká volba vzhledem k tomu, že jsou oba týmy nekoukatelné..

Reagovat
Nikikrew

Burnley jednoznačne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

cardiff

Reagovat
blade115

Cardiff

Reagovat
bbbauch

Swans hezky zatim

Reagovat
Kixi Syhimour

To má náběh na to abyste měli více trofejí jak my , nu což, když se budete chovat střídmě

Reagovat
fenixLFC

pridu tam sterling s aguerom a postupia

Reagovat
fenixLFC

ako keby som to nehovoril

Reagovat
El Cid z City

jak dopadne PL?

Reagovat
fenixLFC

tato sezona? ta skonci 38. kolom

Reagovat
niflheim

Smrdí Csapim

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Manik...

Reagovat
bbbauch

tusil jsem, ze se nemam nikomu vysmivat, kdyz nebylo dohrano a MU zapas pred sebou..

Reagovat
Euphael

Reagovat
mithro

taka penalta

Reagovat
niflheim

Vlastnak?

Reagovat
mithro

dive a este vlastnak.

Reagovat
mithro

to je tak, ked jeVAR len na niektorych zapasoch, uzasne vymyslene

Reagovat
niflheim

Pěkné vědět, že bordel není jen v naší lize.

Reagovat
Counter

Hrozně debilně to promysleli

Reagovat
mithro

a este vraj jeden aj z offsidu ale ten som nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

tretí bol

Reagovat
smazaný uživatel

majstri Pepku padaj do Juve

Reagovat
diastan

suche triko

Reagovat
smazaný uživatel

Niekto sa tu smial city tusim.. kde su teraz?

Reagovat
I am Mancunian

Mufani, kde je diskusia k dnešnému zápasu ?

Reagovat
niflheim

Pod prewko třeba? Taky nevím, už jsem si chtěl stěžovat

Reagovat
Nikikrew

Nepenalta, jasny offside. City a jeho tlacenka to je fakt hnus, ako cely klub

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvladas

Reagovat
niflheim

Se na ty situace podívej a pak piš.

Reagovat
Nikikrew

Jako je to veľmi kruté pre Swans, takéto víťazstvo by bolo veľkolepé. Navyše nie je to po prvýkrát že rozhodcovia pomohli práve City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

https://twitter.com/R_o_M/status/1107006700614287365

Parádně si Lineker z Ince vystřelil

Reagovat
I am Mancunian

Lineker je super

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Lindelof dobrý prase, za tohle měl jít ven a ještě dostat stopky

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Odvolaná červená... ten VAR škodí futbalu. Predpokladal som detské choroby, kým sa to zabehne, ale toto je príliš.

Reagovat
Busby babes

Zaslouzenej postup Wolves. Hrali jsme uplnou tuzku. Lindelof za zlutou imho ok.

Reagovat
mithro

potrebuju trochu oddych hraci, posledne zapasy tahaju hrozne nohy

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford už několik zápasu marnej, teda utavenej, měl by ho posadit, když se vrátil Martial.

Reagovat
smazaný uživatel

United

Reagovat
avicii

Wolves to snad urvu cele

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Svatej

Už bude pěkně dlouho co to někdo z too6 nevyhrál co?

Reagovat
Svatej

Tak ne, Wigan a Portsmouth..

Ale i tak zajímavý údaje, jen 2 týmy mimo současnou top6 za posledních 24 let a 3 týmy za posledních 30 let, pokud koukám správně

Reagovat
smazaný uživatel

Taký Tottenham to vyhral naposledy v sezóne 90/91 ale

Reagovat
Svatej

Jj, chtěl jsem dodat že se tam stejně motaj především tři týmy, ale to už bych z toho uz dělal hroznou polivku

Reagovat
smazaný uživatel

*Slepačí vývar

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Bayern +

Škoda tej Swansea včera... mohla zostať štvorica, z ktorej by bol ktokoľvek sympatický víťaz a hlavne so statusom menšieho klubu.

Reagovat
mithro

Reagovat
masina_LFC

v suchom triku ale s odratymi usami

Reagovat
Luc-Luc

snad uz to prvni misto nepustime YNWA !

Reagovat
avicii

Zvytocne sme si to skomplikovali tou chybou a celkovo sme ich mali dorazit...ale 3 body

Reagovat
Benzema

Salah si musí uvedomiť, že sa nehrá o korunu strelca,ale kurva o titul!!! Dnes každá lopta,ktorá šla na neho, aj skončila u neho Alisson ďalšia chyba, ktorá skončila gólom . Ale mame 3 body a to je najdôležitejšie! Shaqiri je asi definitívne odpisany, iné vysvetlenie na jeho vysedávanie nemám. Ideme ďalej, verím v titul

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bandita_Harry

ako moze byt odpisany ?

Reagovat
smazaný uživatel

Super, gól dali hráči spojení s LFC, VVD a Alisson nebudú hrať bohorovne a budú si dávať väčší pozor a ukázali sme obrovský charakter.

Snáď Salah chytí cez repre pauzu formu.

!!! YNWA !!!

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok, spíš chyba Alissona, ten má fakt těch kiksů vcelku dost. Nicméně VvD tomu moc nepomohl, ale on si tu chybu může dovolit. Salah sic pracuje, ale zakončení je to nejhorší na našem týmu snad. Milner to teda kopnul otřesně, nicméně v brance je dřevák, Maného zápas to nebyl, ale i tak dobré. Origi odběhal , Fabinho dobře, ale ta žlutá by!a čára přes rozpočet, Robertson nemá moc formu.

Udolali jsme 2. nejzoufalejší tým PL gólem z penalty , ale aspoň jsme vyhráli venku, hrajem jak Arsenal loni

Reagovat
13

Za mě prostě nezbývá než doufat, že se Salahovi vrátí střelecká. Na lavičce za něj není alternativa a do šancí se stále dostává. Kdyby se do nich nedostával, bylo by to horší.

Reagovat
Kixi Syhimour

Naštěstí nás zachraňuje Mané, ale teď bude pauza a to hrajem vždy hůř, Salah se musí vzbudit, to je naprosto příšerné i ten Carroll vypadal jako deadly striker.

Reagovat
Bandita_Harry

s Carollom ho fakt neporovnavaj

Reagovat
Kixi Syhimour

S touhle formou ve finiši

Reagovat
Bandita_Harry

par zapasov , Caroll je marny celu karieru okrem par zapasov

Reagovat
smazaný uživatel

To byla spíš chyba VVD než Alissona teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechat dopadnout ten míč a pak zahrát takovou hlavičku. Z největší části na tom má podíl určitě VVD.

Reagovat
Kixi Syhimour

Spíš mi to přijde jako chyba v komunikaci, jestli si Alisson nekřiknul....

Reagovat
stiflerovamama

By som povedal, že to bolo tak pol na pol. Virgil to samozrejme nemal takto natesno riešiť ale z tých opakovačiek to vyzeralo, že Allison bol pri tej lopte dosť skoro na to aby to odkopol alebo možno do toho šiel aj rukami, a nie do takého sklzu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Skluz byl dementní

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak ale Alisson mohl už hrát rukou ne? Prostě si hlavičku chytit, však to není malá domů, jinak teda si měl jede z nich křiknout a buď měl bejt Alisson zalezlej a VvD přihrávat, nebo měl VvD jen tvrdě stínit.

Reagovat
smazaný uživatel

To klidně mohl, to je pravda. Neříkám, že na tom nemá svůj podíl, ale VVD mu to nahrál na hovno. Ten míč měl letět někam do hajzlu hned a ne ho nechat dopadnout, pak chvíli čekat co a pak ho nakonec poslat Alissonovi, když už byl pod tlakem Babela.

Reagovat
smazaný uživatel

To se říká snad u žáků, že nesmíš nechat ten míč dopadnout a radši ho hned poslat někam do hajzlu. To VVD neudělal.

Reagovat
Kixi Syhimour

měl si uvědomit, že prostě je tam zkrat a měl do posílat do hajzlu

Reagovat
repkajebuh

Chyba byla částečně v slabé hlavičce, výjimečně s tebou souhlasím, byla to z větší castie chyba Alissona

Reagovat
repkajebuh

Fotbalu nerozumíš, nevyjadřuj se prosím..

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmm, možná že ne, ale vyjadřovat se k fotbalu i tak budu

Reagovat
repkajebuh

Klidně můžeš . Zakázat ti to nemůžu. . Nemění to ale nic na tom, že obvykle mluvíš z cesty. Už jsem ti psal jednou, klidně se můžeme spojit a jet jednou spolu na Anfield

Reagovat
Coutinho10

tak nastesti se to povedlo zvladnout za 3 body , ale celkem jsme si koledovali a mohl to bejt celkem pruser

Reagovat
I am Mancunian

Karicka potlačená

Reagovat
13

Pusť si ten zákrok místo blbejch keců.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Swarley

FA si tlačí svůj příběh

Reagovat
stiflerovamama

FA

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to ani za mák, ti si palec nezaslouží, letos je tam tolik chyb a ani to není vyjímka z dlouhodobé perspektivy, ať už proti City, nebo nám, hnus ti rozhodčí na takovéto úrovni

Reagovat
13

Reagovat
Generalní Gladiator

Jestli pool titul letos neudělá,tak snad už nikdy, tolik jim toho hrálo a hraje do karet.To není prvně,kdy jim soupeř doslova daruje vítězství, letos to mají napsané v osudu.

Reagovat
Kixi Syhimour

.....poté co jsme my jim darovali remízu , tady měli štěstí oba, ne jenom my

Reagovat
Hokaido

Na jednu starnu máš pravdu, na druhou stranu je jejich konkurent Man City a klidně se může stát, že 95+ bodů nebude stačit na titul. Což je šílený.

Reagovat
Generalní Gladiator

pokud to dopadne tak,že oba udělají tolik bodů, tak ,fakt skvělá práce

Reagovat
oli9

No tech zapasu bylo vydrenych, ale je tu city a ti slapou jako stroj

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nešlapú.Oni dokážu kvalitatívne slabším vyprášiť kožuch, to áno : Schalke v kríze 7-0; Rotherham v FA Cupe 7-0; Burton Albion v EFL Cupe 9-0;

Keď majú deň, naložia 6 kusov aj Chelsea. Ale ako stroj nejdu túto sezónu...a ešte ich niekto nachytá na hruškách.

Reagovat
smazaný uživatel

nevadi slovami mufanov, keby City nemaju dalsiu super sezonu tak urcite skoncime prvy

Reagovat
smazaný uživatel

tak mozna pristi rok

Reagovat
Hokaido

100. pro pořádný boj o titul až do posledního kola

Reagovat
Kixi Syhimour

Chudák Millwall

Reagovat
stiflerovamama

James Milner: "Manažér mi povedal 'Choď tam a upokoj to.' Pomyslel som si tak, že najlepšie bude, keď to odkopnem dovrchu a dostanem tak Virgila pod tlak."

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jeho rozhovory mi budou chybět nejvíc

Reagovat
Bandita_Harry

ved neodchadza este ci ano ?

Reagovat
smazaný uživatel

No já doufám že ne, ale pravda je že věk už má...

Reagovat
repkajebuh

Boring James

Reagovat
Liquid

Mané simulace jako prase, jako šáh na něj, to se nesmí, ale aby skákal jak podťatej, to je zase ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Menší ostuda než to, co převáděli rozhodčí zase tenhle víkend.

Reagovat
Liquid

uveď pár příkladů

Reagovat
smazaný uživatel

Celej zápas Bournemouth - Newcastle.

Reagovat
lajka30

Swansea-$hity

Reagovat
Ranoth

ostuda je vas dnesny vykon

Reagovat
afc

Ostuda je cukotka

Reagovat
Remt

a teď mi řekni - Brankář ho idiotsky objal aby nemohl běžet za míčem - pokud by si tohohle dostatečně rozhodčí nevšiml - přišlo by ti fér aby se nepískala pencle po takhle jasným zkratu a kravině brankáře? Ano, bylo by to nefér, tím sis i odpověděl na to proč upadl. Odlišoval bych trapné simulace kde hráč upadne bez kontaktu protihráče a toto

Reagovat
Liquid

tak máš pravdu, možná nevšiml, ale zas to obejmutí nemyslím, že bylo tak zdlouhavý, že by nemohl běžet, ale faul bych pískl taky, bylo to něco podobné jako když hokejista položí hokejku soupeři pod rameno a je následně vyloučen za hákování

Reagovat
BaggioRoberto

Tak to máš těžký, furt se nadává že hráči filmují a pak slyšíš Bosáka a další komentátory jak řeknpu v přímým přenosu jak řeknou kdyby spadl byla penalta a myslí to jako kritiku. Nadávat se bude vždy.

Reagovat
Remt

Právě.. nikdy se 100% lidí neshodne na tom zda to byl nebo nebyl faul, málokterej faul ve vápně je vyložený podkosení. Často jsou ve vápně třeba takový menší fauly - viz např 2 hráči skáčou na centrovaný míč, jeden si druhýho podrží aby nemohl vyskočit. To je v každým zápase x-krát.. a teď - je to faul? určitě ano, ale je to faul na penaltu? Těžko říct. Protože ve vápně to buď je faul -> penalta a nebo není - nepískneš to a ty hráči to budou dělat dál

Reagovat
smazaný uživatel

S tím jak vypadal první poločas to mělo být aspon 1:0 pro CFC, místo toho se jde do kabiny nerozhodně a po poločase se celý první poločas zabije.

Nechápu to bránění rohů, Luiz tam při golu udělal snad větší chybu než Alonsova penalta. Každopádně po obdržení branky se ten tým prostě sesype a šance na obrat je skoro nulová.

Posledních 5 zápasů venku 1 výhra 4x prohra bez vstřelené branky, výborně

Reagovat
Greny

OT: Ospina

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak asi házej link, ne?

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Mastný Chobot

prvýkrát, čo nesimuloval asi

ale je v poho už vraj

Reagovat
Greny

Žádnej jsem nenašel no

Reagovat
Zaschrona

Moc fajn výsledek. První výhra nad týmem z top 6 od výhry nad City 4:0 v lednu 2017, strašný zjištění.

Barkley hráč utkání. Za nás se mi moc líbil DCL a i Pickford, dobrý, že ten výbuch proti Newcastelu je rychle přemazán dobrým výkonem.

Reagovat
lajka30

Reagovat
Svatej

Jak jsem opovrhoval Zidane, tak teď musím uznat, že minimálně jednu věc by u nás zlepšil stokrát k lepšímu - výběru sestavy. My prostě naprosto pravidelně hrajeme s trema kotvama. Fakt se Sarrim mám v tomhle naprosto obrovskej problém a i když asi ani nebudu mít nic proti jeho setrvání, tak v případě, že by se našel trenér, kterej s věkem ještě neztratil pricetnost, hned bych po něm šel. Jardim by byl snovej.

A znova se ještě vybliju, protože úplně cítím, jak mě to zevnitř spaluje - Richarlison je odpornej kus ubohyho slizskyho odpadu a přál bych mu jednoho Keana. Hnusak jeden.

Reagovat
spider_8

Úplně v klidu se dají parafrázovat Conteho loňská slova, že tohle je naše současná úroveň a na nic lepšího nemáme. Letos to ale platí dvojnásob. Vesměs stejní hráči, kteří jsou ještě navíc zasazeni do naprosto nefungující systému. Od nového roku máme 6 ztrát z 10 zápasů, z toho 4 porážky. Porazili jsme akorát trapný Huddersfield, trapný Fulham (se štěstím), trapný Tottenham a doma Newcastle. Kromě začátku sezony jsme neskutečně slabí a trenér by za to měl nést odpovědnost. Tečka.

Reagovat
nani92

ten pocit, ked zistíš, že v Evoerton v tej lige na niečo je

Reagovat
Kixi Syhimour

Neznám

Reagovat
nani92

*Everton

Reagovat
Remt

poražte City a ukažte, že i vy v tý lize k něčemu jste

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Whitemedia

Sarri on loss to SkySports: „At the beginning of the second we didn’t play. Strange, I can’t understand.“ #CFC #EVECHE Adds, „the problem was mental. We have a mental problem.“

jůůůůůů, mentál problémy opět na scéně

Reagovat
Liquid

Sarriho vyhodit, zase mladíky tam pošle až když se prohrává, místo aby udělali náskok a pak tam sral ty svoje posunovače Jorginha....

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.cameo.com/c/soccer?sort=-price za desítky dolarů si můžete zaplatit nějaké fotbalisty, aby vám popřáli k něčemu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Robertson

... predĺžiť zmluvu,a poslať na hosťovanie o level vyššie...

Reagovat
Rišty

Reagovat
Golasso

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

vsechny jeho dotyky nebo jen ty povedene? ale musim uznat, ze ta pirueta na konci byla jak od zhenyi medvedevy

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Coutinho10

tak slepice ten stadion přeci jenom otevřou

Vedení Tottenhamu Hotspur potvrdilo, že nový stadion na White Hart Lane otevře duel s Crystal Palace 3. dubna. O týden později budou Spurs hrát v novém domově také proti Manchesteru City ve čtvrtfinále Ligy mistrů. (bbc.co.uk)

Reagovat
Coutinho10

viděl jsem highlight toho Millwallu a ten jejich golman celkem velkej pech, když stačilo chytit míč nebo vyboxovat z poslední přímaku Brightonu a měli postup v kapse...místo toho prohráli na penalty

https://streamja.com/1Eb6

Reagovat
C-M@ster

OT: Nevím, jestli to sem dávat, ale tak výjimečně proč ne.

Dneska jsem vydal třetí draft fantasy PL video k jedné lize, co hrajem v rámci EF a řešíme to bokem ve fanta diskuzích.

První dvě videa jsem vydal někdy ze začátku sezóny (6 a 7 měsíů dozadu) a byly to v podstatě jen sestřihy, třetí video je Věřte nevěřte speciál.

Moc ale nevím, jestli to něco řekne někomu, kdo fantu nehraje a nezná ty inside džouky, proto jsem semka nikdy nedával ani ty předchozí.

Chronologicky:

Tady je první sestřih: https://youtu.be/Vo34RW61I0Q

Druhej sestřih: https://youtu.be/ZfEsuU8va6A

Tady ne-fanta video, proč jsem dlouho žádnej sestřih nevydal a nemusíte k němu znát žádný fanta informace: https://youtu.be/K1EaMVZBvGM

A tady ten třetí sestřih - Věřte nevěřte speciál: https://youtu.be/WpAhm5RtaK8

Úplně původně jsem zvažoval sérii videí k MS fantě rok zpátky, ale nenapadl mě zábavnej koncept, v jakým to natočit, tak jsem to nakonec nezrealizoval.

Nicméně třeba to někoho navnadí, aby příští sezónu taky zkusil draft fantu. Zatímco klasickou jsem nikdy nedohrál, ta je asi víc pro ty nadšence, ta draftovací je podle mě víc pro casual hráče.

Někdo by řekl, že v draft fantě kdo na začátku blbě nadraftuje, tak je pak v hajzlu, ale u nás si borec, co podle nás nadraftoval nejhůř, teď zřejmě jde pro vítězství.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
topinho

Reagovat
smazaný uživatel

Pobavilo

Reagovat
13

věřte nevěřte speciál jsem si pustil a je to super.

Příští sezonu jdu draft hrát, klasika mě už moc neba.

Reagovat
Jimbo.

Reagovat
janinho

Tham vraj ponukne 50 mil. GBP za Sessegnona KONECNE! pod synak!

Reagovat
Cobra

Reagovat
janinho

dik za vysvetlenie

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Cobra

Reagovat
Hokaido

Nevěřím, že zrovna Spurs v jejich situaci koupi neprovereneho hráče za 50M.

Reagovat
smazaný uživatel

v jaké situaci?

Reagovat
Lacko_Boh

bezdomoveckej

Reagovat
smazaný uživatel

17.03. Tottenham otevře stadion s Crystal Palace

Vedení Tottenhamu Hotspur potvrdilo, že nový stadion na White Hart Lane otevře duel s Crystal Palace 3. dubna. O týden později budou Spurs hrát v novém domově také proti Manchesteru City ve čtvrtfinále Ligy mistrů.

Reagovat
C-M@ster

A nesouvisí to s tím, že už předběžně dojednali prodejí Eriksena?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

A ne?

Eriksen do Barcy.

Reagovat
smazaný uživatel

​Tottenham Hotspur are set to demand a world transfer record-breaking £200m for their star playmaker Christian Eriksen in the summer.

Reagovat
C-M@ster

A do Realu Eriksen za Bale + prachy?

Reagovat
smazaný uživatel

Bale je moc namistrovanej, teď už by se do týmu nehodil. Navíc někde bylo, že si ho Real cení na 100 mega, což je výsměch.

Reagovat
C-M@ster

Je. A bojím se, že Woodward by mu to chtěl dát...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
blade115

Po téhle sezóně určitě no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud je to na dailystar a 90min.com (wtf?) tak to musí být pravda.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
tomasinho

Jojo, s rokem smlouvy 200 milionů. 80 max, jinak za rok papá zadarmo. A to Levy fakt nedopustí.

Reagovat
janinho

pokial sa podari udrzat top4 tak sa o to vobec nebojim. okrem toho cakam, ze eriksen bude v lete predany a nejake drobne pridu aj za tobyho.

Reagovat
SCELO

a miesto nich kto ?

Reagovat
janinho

to by som asi nechal na Pocchetina. viem ze mal nasledovanych nejakych borcov z Bundesligy (nepoznam ich velmi). spominal sa aj James, ale toho tam ani velmi nechcem. ak by za eriksena s tobym prislo 130 mil. eur tak si myslim, ze nieco by uz vymyslel. toto leto snad levy uvolni aj nejake drobne na posily.

Reagovat
SCELO

tak ako to ze su ty hraci nahraditelny je jasne, ale ci budu mat aspon vzdialenu kvalitu od tej eriksena ci tobyho to uz je ina....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za Tobyho bude hrát Sanchéz a ten má potenciál ho nahradit. Za Eriksena by se nabízel Van den Beek, ale u něj nevim, jestli tu kvalitu má.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten do toho ještě podle mě musí vyrůst.. Ale jinak zajímavej hráč určitě..

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, mysleno spis potencialem

Reagovat
janinho

vela hracov, ktori by eriksena vedeli priamo nahradit nie je. ale to uz je uloha pre trenera. harry, eriksen ani alli k nemu neprisli ako hotovi hraci a za to kde dnes su do velkej miery vdacia jemu. davnejsie sa napr. pisalo o zaujme o maddisona z leicestru, tak z neho by podla mna vedel urobit hraca top urovne. urcite uz nad tymto rozmyslaju dlhsie, takze nejake alternativy musia mat premyslene.

ale ten sessegnon by bol stavka na buducnost a podla mna velmi dobra. ak fulham zostupi, tak by bola hlupost to nevyuzit.

Reagovat
SCELO

tak ryan sa mi nezda ako nejaky kvalitny hrac do PL zatial ale tak je mlady, ten sancho alebo ten z leverkusenu, pripadne aouar/ fekir to uz je ina, tam uz hej, u nich si viem predstavit, ze poch z nich urobil WC hracov, pre mna je ale trocha prekvapenie lucas moura to bol hrac ktoreho som moc chcel do LFC...

Reagovat
janinho

tak ono zalezi aj kde hras. sancho je asi vacsi talent nez Sessegnon, ale mozno keby hral s takymi esami ake sa stretli vo Fulhame, tak tiez z neho nehyka polovica europy. ten Sessegnon bol vzdy prirovnavany k Baleovi, tak by som ozaj chcel vidiet co z neho bude ak dostane sancu v klube kde sa hra ofenzivny futbal s kvalitnymi spoluhracmi. nakoniec, ak ho nezoberie Tham, tak som si isty, ze ho zoberie ManU.

Reagovat
smazaný uživatel

predviedol vobec nieco v PL tuto sezonu?

Reagovat
Golasso

Kdyby mi někdo před sezonou řekl, že v téhle fázi sezony budeme hrát o 3. místo, tak volám na psychiatrii, že jim utekl pacient. S tímhle zápasem Chelsea na Evertonu máme je i MU za sebou a slepice jenom o bod před sebou. Snad to nějak nepoděláme a 3. nebo 4. místo uhrajeme. Zatím s týmem Emery odvádí úžasnou práci

Reagovat
Remt

Jak je možné, že několikrát tu čtu jak je Emery strašnej a jak byl zlatej Wenger a pak tu čtu tento komentář?

Reagovat
Golasso

To bych já nikdy nenapsal, nepleteš si mě s někým? Jako vím, že spousta fandů má podobný názor, který by zhruba odpovídal tomu, co jsi napsal. Obecně část naší fanbase je taková zvláštní v tomhle ohledu a docela těžce snáší změny.

Já jsem teda za Emeryho velmi rád. K Wengerovi mám obrovský respekt, ale na jeho odchod byl nejvyšší čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadim se, ze hned jsem te napadnul ja Ale my jsme porovnavali akorat domaci herni projev pod Emerym a Wengerem

Reagovat
Golasso

Tebe taky, ale je vás tu víc . S tím herním projevem je to věc vkusu. Navíc myslím, že Emery prostě hraje to, na co má momentálně kádr a s čím je schopen s daným kádrem dosahovat dobrých výsledků. Jestli bude zase LM a zlepší se kvalita kádru, tak budou snad i výsledky při hezčí hře .

Reagovat
Ondiis

Obávám se ale zápasů s Wolves a Evertonem byla by škoda ztratit body s oběma, ale s jednou ztrátou počítám

Reagovat
Golasso

Z Wolves mám taky strach, i když v poslední době nedostáváme tolik blbých gólů, takže to snad půjde. Nemyslím si, že bychom neztratili ani bod do konce sezony, ale máme z těch týmů na 3. až 6. místě asi nejlehčí los, takže snad budeme ztrácet nejmíň

Reagovat
spider_8

Taky to není žádná sláva pod Emerym, ale je tam vidět od začátku sezony konkrétní posun vpřed a odvedená práce. A to má Arsenal podle mě nejhorší kádr z té první šestky.

Reagovat
Golasso

No právě, papírově jsme asi nejslabší z TOP6, ale taktika i motivace jsou pod Emerym mnohem lepší než dřív pod AW a tak se držíme hodně nad očekáváním.

Reagovat
Remt

Konečně zase vypadá tabulka na chvíli tak jak má bejt

Reagovat
Ondiis

pískej konec

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

Jo karma je spravedlivá. Za 3 roky nic nedělání, nulové práce a nulových investic si tohle Chelsea naprosto zaslouží. Předpovídal jsem to již několik let a ono se to děje. Z velkého klubu se stal klub malý, za což mohou i fanoušci, kteří podporují veškérá rozhodnutí klubu a nedokáží se vzepřít a něco udělat. Jediní, kdo to drží nad vodou jsou Hazard a Kanté. Hazard po sezoně odchází a je to jen dobře, protože musí hrát v klubu s ambicemi, který může něco vyhrát. Nelze mu nepřát. Vyhazovat trenéra nemá smysl, protože to nikdo jiný nebude chtít vzít, jelikož rozpadající se klub nikdo nepřevezme :-) Nu což, strávil jsem díváním na zápasy mnoho stovek hodin a asi je čas od toho upustit a sem tam mrknout na výsledek, jak se daří oblíbené Chelsea, ale dokud se to nezmění, nemá smysl u toho trávit hodiny a hodiny života :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Teda až na výměnu trenéra, tam je naopak nutné začít. A i v tomhle stavu po angažmá v Chelsea mraky trenérů skočí. Odmítne možná jen ta nejužší špička.

Reagovat
Whitemedia

Hele Sune, hoď si do oblíbených Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Těm držím palce, aby ten titul udělali :-) Ti narozdíl ty 3 roky dřou a nelze jim nepřát. Vše tam funguje, trenér, hráči, vedení na jedné lodi. Nakupují se výborní hráči a funguje to. Vám se na tom vašem slavném webu musím jen smát, protože ten, co podle vás fotbalu nerozumí vás ve své podstatě dostal. Nikdo si tohle z vás nepřipouštěl, když jsem psal, že přesně k tomuto směřujeme :-) A hle, jsme tam a je to dobře a hlavně zaslouženě :-)

Reagovat
Whitemedia

Ten tvůj přehled a odhad bych si přál mít.. závist :)

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba se konečně majitel probudí a začne pumpovat. Aspoň k tomu by to mohlo být dobré. Nu což, vy je stejně budete podporovat do aleluja, takže pokud ta iniciativa opravdu nepřijde z vyšších míst, tak je 7-8 místo na dlouhou dobu jisté.

Reagovat
Whitemedia

Já jsem totiž známý tím, že podporuji všechny a všechno v Chelsea za všech okolností

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ano, tak ten klub vedeš do záhuby. To mi věř.

Reagovat
mikelinos

Já věděl že za všechno muže Whitemedia

Reagovat
icemike

Dejte mu deku

Reagovat
Whitemedia

No tak já se teda omlouvám, že jsem ten klub zničil

Reagovat
Swarley

v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

kritizuješ fanoušky a sám se od klubu odvracíš chelsea plastic fans

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo se od klubu neodvrací. Jasně jsem psal, že to stále bude můj oblíbený klub. Jedinou změnou bude to, že jej nebudu sledovat zápas co zápas, protože to prostě nemá význam, když to nepřináší radost, kterou má. To jsou 100 hodin proseděných u ničeho v životě. Výsledky samozřejmě sledovat budu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

To je Barvic, toho si nevšimej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/arsenal-transfer-news-marc-overmars-new-ajax-deal-contract-monchi-a8828376.html

super, takze nas odmietli edu, monchi, aj overmars...traja najvacsi kandidati..hlavne ze sme svena poslali do riti...trosku bordel

Reagovat
smazaný uživatel

Neodesel nahodou Mislintat sam? Kdo by to taky vzal, kdyz mu reknou, ze budget na leto bude 40 milionu

Reagovat
smazaný uživatel

on chcel ten job

Reagovat
smazaný uživatel

ja ze tu pozici zastava Sanlehi..

Reagovat
Golasso

V tom vedení je fakt bordel . Asi tam fakt po odchodu Wengera a Gazidise vznikl boj o moc, což odnesl Mislintat a teď jim nejde najít náhradu.

Reagovat
smazaný uživatel

sari ten kkt taliansky je uz prec??????????!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

sarry ty taliansky kkt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pal do piiiiiiiiiceeeeeeeeeeeee domov!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pane boze zariad prosim nech vyhodia toho talianskeho kkta sariho a pride trener!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Zaschrona

Co říkáte na návrhy pro jednání o reformě Ligy mistrů? Zápasy o víkendech, skupinová fáze minimálně 14 zápasů, sestoupil by pro další sezónu jen poslední ze čtyř osmičlenných skupin, zbytek by měl garantovanou účast. Těšíte se na superligu?

Reagovat
diastan

Bože toto nikdy nesmí projít Byť si nedělám naděje, že v blízké době nějaké negativní změny nepřijdou. To už smrdí odchodem TOP klubů do vlastní ligy

Reagovat
Whitemedia

@ChelseaFC forward Callum Hudson-Odoi has been called up to Gareth Southgate’s @England squad.

ale nastoupit ještě nesmí, nemá na to mentálně..

Reagovat
vilp

Chelsea reject Real Madrid’s ‘insufficient first bid’ for Eden Hazard.

The door is open for further negotiations. Chelsea want no less than €115m for the Belgian. Deal inevitable (Kristof Terreur - HLN)

Lepší.

Reagovat
Whitemedia

Sky sources: @ChelseaFC concerned and disappointed about the team’s performances this season. Senior figures at Chelsea have held discussions about Maurizio Sarri’s future. #SSN

Reagovat
blade115

To by mě zajímalo, co Kepa s Luizem a Willianem vydiskutovali.

Reagovat
Whitemedia

že Sarri dostane další a další šanci, protože první poločas proti Evertonu bylo přeci nejlepších 45 minut v naší sezoně..

Reagovat
Swarley

https://www.youtube.com/watch?v=aneP-78EkXE&feature=youtu.be&t=65

sice nás dělí trošku víc kilometrů než dřív, ale pořád tohle oceňuji...díky...

Reagovat
niflheim

Ten Fulham je nehorázné zklamání tuto sezónu

Reagovat
vodka

měli si nechat Jokanoviče, u něj by byla škoda, kdyby někde zapadl..

Reagovat
smazaný uživatel

No tak s takovým brankářem. To se nedá nesestoupit.

Reagovat
cristiano.K.

obrana je vetsi pruser

Reagovat
iamek

Arsenal zvažuje ukončení spolupráce se Suarezem? Jak je to možné? Taková velká posila . Každý kdo ho viděl hrát v Barceloně, tak se téhle hostovacce musel vysmát.

Reagovat
Golasso

Nedělej chytrýho . Nikdo ho nebral za velkou posilu. Na hostování toho moc nevymyslíš, ještě k tomu v zimě. Taky přicházel v době, kdy tým kosila šílená vlna zranění, i hráč na lavičku se v té době hodil.

V Barceloně se neprosadili i celkem solidní hráči, takže to za zkoušku stálo. Klub ho vzal na hostovačku, ale přehnané naděje si zřejmě nikdo nedělal - však se kua měsíc jednalo jen o tom, aby tam nebyl povinný odkup (Barca se ho chtěla zbavit, Arsenal na to nechtěl přistoupit) a málem to na tom celé ztroskotalo. Nakonec to Suarez vzal na sebe, prodloužil s Barcou a hlavu na špalku má hlavně on... nás to kromě nějaké symbolické sumy nebude stát nic, když se to nepovede .

Mně osobně to teda celkem mrzí. Je mi líto jeho, vypadá jako sympaťák, který vzal odpovědnost na sebe a když se mu angažmá u nás nepovede, tak s ním Barka ještě vy*ebe . Když už na pár minut nastoupil, tak nepůsobil úplně marně... třeba právě teď proti MU si to vodil v rámci možností dobře. Uvidíme, co z toho vyleze.

Reagovat
Golasso

Samozřejmě pokud je to vůbec pravda, taky to může být jenom kec novinářů

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Cekal jsem, ze Emery mu da teda vic sanci se ukazat, ale asi na to evidentne nema.

Tezko soudit no, bo poradnou sanci ukazat se nedostal a nemyslim, ze by si za dva mesice dokazal vubec zvyknout na PL. Nastesti se prinejhorsim v lete vrati do Barcelony a nemusime ho vykupovat

Reagovat
Golasso

Je celkem pravděpodobné, že to bude jen kec novinářů . Teď, když se nehraje liga, tak se musí nudit a Suarez je pro ně vděčný terč. Uvidíme po tom soustředění v Emirátech, nebo kam to jedou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele