Premier League - souhrn 26. kola

13.02.2016, 15:41, aktualizováno 14.02.2016, 19:10
Komentáře a souhrny
Liverpool si zastřílel na hřišti Aston Villy. Arsenal otočil zápas s Leicesterem a může myslet na mistrovský titul, totéž platí o Tottenhamu. Chelsea si na Stamford Bridge otevřela střelnici, už po 17 minutách vedla nad Newcastlem 3:0 a nakonec si došla pro pohodové vítězství 5:1. Další ztrátu utrpěl Manchester United...

Manchester City - Tottenham Hotspur 1:2

14.02.2016 17:15

Góly: 74. Kelechi Iheanacho - 53. Harry Kane (pen.), 83. Christian Eriksen

Na severu Londýna se dnes slaví. Po Arsenalu zvládl svůj nedělní duel i Tottenham, který vyloupil Etihad Stadium, a Spurs i Gunners nyní ztrácí na vedoucí Leicester pouze dva body. Naopak manchesterské celky jsou již výrazně pozadu, Citizens dnes sice dokázali zásluhou Iheanacha zareagovat na vedoucí gól Kanea, definitivní slovo si však vzal Christian Eriksen.

Ekipa Mauricia Pochettina od úvodních minut jasně prokazovala, že dnes rozhodně nehodlá odjet s prázdnou, více držela míč na svých kopačkách a postupně začala i ohrožovat Joea Harta. O první přímou střelu do prostoru mezi třemi tyčemi se postaral ve 28. minutě Christian Eriksen a domácí jednička musela jeho prudkou ránu vyrážet.

Z tábora Manchesteru se do zajímavých příležitostí dostával především Sergio Agüero, dnes to ovšem nebyl jeho zápas, ani v jedné situaci mu zakončení nesedlo a balón poslal vysoko na tribunu. V 52. minutě navíc centr aktivního Dannyho Rose zastavil Raheem Sterling nešťastně rukou a hlavní rozhodčí Mark Clattenburg nařídil přísný pokutový kop, z nějž poslal hosty do vedení Harry Kane.

Odpovědět mohl zanedlouho Yaya Touré, jeho povedený přímý kop z dvaceti metrů ale pouze rozezvučel břevno. Na vyrovnání si fanoušci Sky Blues museli počkat až do 74. minuty, kdy velmi pěknou akci na levém křídle rozjeli Gaël Clichy s Davidem Silvou, prve jmenovaný pak v šestnáctce našel střídajícího Kelechi Iheanacha a nigerijský mladík nekompromisní pumelící pod břevno zavěsil.

Když už se zdálo, že se Pellegriniho svěřenci nadechují k závěrečnému náporu, přišla rozhodující branka Tottenhamu. Yaya Touré na polovině hřiště přišel o míč, Erik Lamela pak vysunul Christiana Eriksena a dánský reprezentant sám proti Hartovi oslavil své dnešní 24. narozeniny nejlepším možným způsobem.

Citizens ještě v nastaveném čase svého soupeře uzamkli ve vlastní šestnáctce, při největším závaru však Hugo Lloris sebral gól z hlavy Otamendiho a dorážející Silva vysoko přestřelil. Tím udělal symbolickou tečku za nepovedeným manchesterským víkendem.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Liverpool FC 0:6

14.02.2016 15:05

Góly: 16. Daniel Sturridge, 25. James Milner, 58. Emre Can, 63. Divock Origi, 65. Nathaniel Clyne, 71. Kolo Touré

Tohle nebyla valentýnská romantika, to bylo znásilnění! Liverpool roztrhal Aston Villu 6:0 a přivodil jí vůbec nejhorší domácí porážku v historii Premier League. Defenziva birminghamského celku připomínala děravé síto, přes nějž protekly veškeré útoky Reds. Postupně se trefili Daniel Sturridge, James Milner, Emre Can, Divock Origi, Nathaniel Clyne, a dokonce i Kolo Touré!

První velkou šanci, a hned gólovou, si hostující svěřenci Jürgena Kloppa vytvořili po čtvrt hodině hry. Na svědomí ji měli dva navrátilci do základní sestavy, Philippe Coutinho nacentroval do vápna a Daniel Sturrige osamocený ve vápně snadno otevřel skóre. O deset minut později už to bylo o dva góly, když Milnerův dokonalý centr z přímého kopu zapadl přesně za zadní tyč Bunnovy branky.

V prvním dějství už další branky nepadly, jelikož v dalších dvou příležitostech Liverpoolu zasáhl Mark Bunn. Po půlhodině hry měl velkou šanci Moreno, jenž po pasu od Firmina ve skluzu mířil na bližší tyč; Bunn však míč dokázal vyrazit - stejně jako krátce před pauzou, když si efektivně pochutnal na ráně Daniho Sturridge.

Po změně stran byl však gólman Villlans bezradný, jelikož inkasoval ze všech čtyř ofenzivních akcí Liverpoolu, které hosté zakončili střelou na branku. Poprvé inkasoval v osmapadesáté minutě, kdy si hvězdnou chvíli vybral Emre Can. Ten nejprve vybojoval míč na Bacunovi, načež si počkal na přesný pas od Firmina a krásnou ranou zpoza vápna zvýšil na třígólový rozdíl.

Bacuna byl v úvodu druhé půle hodně vidět, kromě chyby navíc dvakrát pořádně vystrašil Simona Mignoleta. Dvakrát se totiž dostal do šestnáctky Liverpoolu z pravé strany a pokaždé jeho míč musel belgický gólman s námahou krýt. Především druhá akce po hodině hry zaváněla kontaktním gólem.

Dvě minuty poté však Liverpool definitivně rozhodl, o což se postaral dokonalý žolík Jürgena Kloppa. Divockovi Origimu stačila půlminuta na hřišti - Coutinho geniální šajtlí vyslal Belgičana do samostatného úniku, který proměnil s ledovým klidem. O další tři minuty později už to bylo dokonce 5:0 pro hosty - Firmino krásně vyslal do vápna Clynea, jehož vychytal Bunn - ale míč nebyl nikdo schopen odpravit a Clyne jej dorazil do odkryté sítě.

Obrana Aston Villy byla neskutečně groteskní, dokonalým příkladem byla situace dvacet minut před koncem, kdy se skóre divokého utkání konečně zastavilo. Čtvrtý gól během čtrnácti minut vstřelil stoper Kolo Touré, který po rohovém kopu Hendersona stál na penaltě úplně volný. 6:0 a diváci Aston Villy odcházeli z tribun. Mnozí tak ani neviděli, jak si Scott Sinclair narazil s Lescottem a postaral se o nejkrásnější moment Villans v utkání. Jeho technická rána orazítkovala spojinici břevna a tyčky.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Leicester City 2:1

14.02.2016 13:00

Góly: 70. Theo Walcott, 90+5. Danny Welbeck - 45. Jamie Vardy (pen.)

To je příběh! Danny Welbeck se po bezmála deseti měsících vrátil na trávníky Premier League a hned rozhodl jeden z nejdůležitějších zápasů letošní sezóny. Arsenal díky jeho brance z nastaveného času využil čtyřicetiminutovou přesilovku a porazil Leicester 2:1. Oním červeným hříšníkem byl Danny Simpson, jenž tak znehodnotil vedoucí gól Vardyho z penalty. O vyrovnání se postaral Theo Walcott.

Už v první minutě zápasu měl Arsenal solidní šanci, jež by osudu utkání nastavila úplně jiný rámec. Alex Oxlade-Chamberlain pronikal z pravé strany do šestnáctky, místo střely však volil přihrávku, kterou na roh uklidil Simpson. Následný centr však právě přes Simpsona trefil hlavou Alexis Sánchez, jenž pouze o malý kousek minul šibenici Schmeichelovy branky.

První vzrušující okamžiky šlágru si diváci užili po čtvrthodině hry. Kasper Schmeichel nejprve perfektním čtením hry přerušil Ramseyho postup na branku - a tím vlastně založil protiútok svého týmu. Dokončit se jej snažil Marc Albrighton, jehož centr do vápna na Jamieho Vardyho neměl chybu; zakončení hlavou nejlepšího střelce Premier League se však střetlo se skvělým zákrokem Petra Čecha.

Po půlhodině hry se málem Arsenal dostal do vedení - báječný balón Özila Giroud poslal zády k brance hlavou do sítě, jenže v době přihrávky se ocitl v drobném ofsajdu. V dresu Leicesteru předvedl opět takřka dokonalý výkon defenzivní záložník N’Golo Kanté, jenž za celý duel vybojoval úžasných 13 míčů z kopaček soupeřů. Byl všude a hrozil i v ofenzivě - pět minut před pauzou kroutil míč z rohu vápna do šibenice, ale Čech skvěle kryl.

Francouzský záložník měl prsty i v prvním gólu utkání, který vstřelil z penalty Jamie Vardy. Kanté míč posunul na Vardyho, načež jej tvrdě a zbytečně sestřelil Koscielny. Vardy následně zavezl míč do vápna a po kontaktu s Monrealem si vykoledoval pokutový kop. Ten proměnil nekompromisní ranou k pravé tyči, a to na samém sklonku prvního dějství.

Klíčový moment zápasu však přišel krátce po změně stran. Danny Simpson totiž v průběhu deseti minut uviděl dvě žluté karty, přičemž ta druhá byla minimálně diskutabilní. Arsenal však čtyřicetiminutovou přesilovku využil naprosto dokonale. Po četných střídáních si oba týmy zvykaly na novou situaci, v sedmdesáté minutě však Bellerín odcentroval do vápna, Giroud nádherně míč přiťukl k žolíkovi Theo Walcottovi, a ten vyrovnal.

I Leicester měl několik možností k protiútoku, zakončení předvedl Vardy slabě do Čecha a Kanté. Ten pálil zajímavěji, ale vedle. Více ze hry měl pochopitelně Arsenal. Největší nápor Kanonýři spustili pět minut před koncem základní hrací doby. Do té chvíle se Foxes dařilo perfektně bránit - v inkriminovaných momentech vždy někdo zakročil - ať už Huth, střídající Gray nebo Schmeichel.

Po Özilově centr mohl sám pár metrů od branky rozhodnout Per Mertesacker, jeho hlavička však mířila těsně vedle. Krátce na to přišel centr tentokrát z pravé strany, po němž dostal dostatek času na zpracování a zakončení Olivier Giroud. Schmeichel však proti jeho dobré střele vytáhl nejlepší zákrok utkání a udržel stav vyrovnaný.

V nastaveném čase však Leicester o kýžený bod přišel. Marcin Wasilewski, který přišel na trávník právě místo vyloučeného Simpsona, se dopustil v poslední minutě utkání hloupého a divokého faulu, po němž měl Arsenal poslední naději na úspěch. Özilův míč prodloužil mimo dosah Schmeichela Danny Welbeck, který se po deseti měsících vrátil na trávník v tom nejlepší stylu.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Newcastle United 5:1

13.02.2016 18:30

Góly: 5. Diego Costa, 9. Pedro, 17. Willian, 59. Pedro, 83. Bertrand Traoré - 90. Andros Townsend

Takové utkání Chelsea potřebovala před Ligou mistrů jako sůl. Newcastle na svém stadionu smetla 5:1, přičemž první tři branky nastřílela během úvodních 17 minut. Blues se tak vůbec poprvé v sezóně dostali na kladné skóre. Postarali se o to dvakrát Pedro, jednou Diego Costa, Willian a Bertrand Traoré. Jen kosmetickou úpravu výsledku v samotném závěru zařídil Andros Townsend.

Chelsea do zápasu vlétla jako nekontrolovatelný uragán a během sedmnácti minut utkání de facto ukončila. Přitom jí k tomu stačily přesně tři šance, se kterými se Newcastle nedokázal vypořádat, nebo je dokonce sám nezapříčinil. Velkou zásluhu na tom měli Willian a Diego Costa, dlouhodobě nejlepší ofenzivní hráči Blues.

Už v páté minutě právě záložník s charakteristickým afromikrofonem na hlavě hbitě pronikl obranou Newcastlu až před vápna, kde brilantním pasem uvolnil Diega Costu. Útočník s ochrannou maskou na obličeji kvůli zlomenému nosu pak ve skluzu posunul míč přesně k tyči. Dobíhající Pedro mu jeho sedmý gól z posledních osmi startů neukradl.

A za svou čestnost byl však o další čtyři minuty později odměněn. Levý bek Newcastle Aarons udělal na půlící čáře obrovskou chybu, jeho pas na Janmaata vystihl právě Pedro, který nájezd na Elliota zakončil přesnou střelou k tyči. Třetí direkt pak Newcastlu uštědřila opět výše zmíněná dvojice s brazilskými kořeny - tentokrát Diego Costa poslal do vápna bezchybný pas Willianovi, jenž se snadno prosadil.

Courtois se v bráně docela nudil, vystrašil ho jenom deset minut před přestávkou Georginio Wijnaldum, který byl po centru Janmaata úplně sám před bránou. Jeho zakončení však bylo prachbídné. Stejně jako to Pedrovo, jenž využil chybu Shelveyho a byl před Elliotem také zcela osamocen. Míč však poslal po zemi a slabě přímo do brankáře.

Chelsea jasně vedla, opět však musela řešit nepříjemnost se zdravotním stavem jednoho z obránců, po souboji s Mitrovićem se totiž zranil kapitán John Terry a musel ze hřiště. Už pod dozorem klubových lékařů v kabině tak nemohl vidět, jak v nastaveném čase Willian z přímého kopu pálí přesně k tyči a Rob Elliot vytahuje další důležitý zákrok.

Po změně stran nicméně v lepší formě nastoupil na hřiště tým hostí, kteří měli několikrát hodně blízko ke snížení. Ve dvaapadesáté minutě po centru z pravé strany zakončoval Shelvey, jemuž radost zkazil blokující Azpilicueta. Křížná rána Mitroviće zase prosvištěla těsně vedle. Chelsea pak stačila jedna akce, aby definitivně naděje Magpies zpražila. Fábregasův dokonalý dlouhý pas si na hranici vápna zpracoval Pedro, který stejně precizně zvládl i zakončení - 4:0.

Závěrečná půlhodina už nebyla příliš zajímavá - v podobných utkáních to tak bývá ve většině případů. Odehrál ji i Bertrand Traoré, který se sedm minut před koncem poprvé v kariéře zapsal do listiny střelců. Po skvělém pasu Azpilicuety vstřelil pátý gól Chelsea.

"Kanára" už nedokázal završit Eden Hazard, jemuž se letos vůbec nedaří. Další úžasný pas Fábregase si zpracoval na jedničku, jenže při pokusu o zakončení mu balón uskočil od nohy. Na druhé straně naopak alespoň kosmetickou změnu zařídil Andros Townsend, jenž tak střelou za vápnem uzavřel na konečných 5:1. Pád Newcastlu do sestupových vod však neodvrátil...

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Stoke City 1:3

13.02.2016 16:00

Góly: 57. Matt Ritchie - 9. Gianelli Imbula, 52. Ibrahim Afellay, 55. Joselu

Dva domácí zápasy, dvě porážky; a Bournemouth se do sestupové šlamastyky namáčí čím dál tím víc. Dnes na Goldsands podlehl trápícímu se Stoke City, které naopak konečně urvalo tři body. Po třech porážkách 0:3 v řadě nyní Potters naopak tři branky vstřelili a inkasovali jenom jedinkrát. Vrátili se tak do horní poloviny tabulky, naopak Cherries už na trojici "zoufalců" shlíží jen se čtyřbodovým odstupem.

Skóre otevřel v prvním poločase svým prvním gólem v dresu Stoke Giannelli Imbula, Bournemouth zareagoval o přestávce, kdy do hry poslal druhého útočníka - do deseti minut se však trefili Affelay a Joselu. Za Cherries dokázal reagovat pouze střídající Matt Ritchie.

Vše začalo v deváté minutě, kdy obrana Bournemouthu zblokovala ránu Shaqiriho, ale Imbula dorážku nasměroval přesně k tyči. V prvním poločase Stoke zahrozilo ještě dvakrát a jednou dokonce rozvlnilo síť. Jon Walters však napálil míč do té boční. Po další akci Walterse pak střílel Shaqiri, ale Boruc tentokrát jeho ránu lapil.

Velká show začala po změně stran. Na hřiště přišel Joshua King, který hned zkraje poločasu prověřil kvality Jacka Butlanda. Jenže pak během tří minut hosté dvakrát skórovali a bylo prakticky po zápase. Protiútok zakončil skvělou střelou po přihrávce Walterse Ibrahim Affelay, aby záhy nádherný centr Shaqiriho proměnil v třígólové vedení střídající Joselu.

Jenže Bournemouth se nevzdal a o pouhé dvě minuty později snížil na 1:3 další střídající borec Matt Ritchie, jenž napálil do sítě centr Danielse. Atmosféra v závěrečné půlhodině byla strhující, fanoušci Bournemouthu hnali svůj tým za dalšími góly. Po hodině hry měl příležitost ke kontaktní trefě Benik Afobe, který zakončoval po rohovém kopu z voleje na zadní tyči. Branku ale netrefil. V podobné pozici měl gól na noze Matt Ritchie, Kingovu přihrávku však ve skluzu nezasáhl dostatečně silně.

Josh King byl skutečně při chuti, ale jeho tvůrčí práce zůstala nevyužita. Po jeho centru a zaváhání obrany se k zakončení dostal Junior Stanislas, ale ten nedokázal ideálně zamířit ani trefit míč. Skóre tak zůstalo stejné - i zásluhou Artura Boruce, který v nastaveném čase lapil ránu Jona Walterse.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Watford FC 1:2

13.02.2016 16:00

Góly: 45. Emmanuel Adebayor - 16. Troy Deeney (pen.), 82. Troy Deeney

Watford dokázal vrátit Crystalu Palace porážku ze září loňského roku a ze Selhurst Parku si veze velice cenné tři body. Letošní první bodový zisk ze hřiště soupeře zajistil pro Hornets dvěma zásahy kapitán Troy Deeney. Premiérový gól Emmanuela Adebayora v dresu Eagles přišel v konečném součtu vniveč, v závěru byl navíc za nebezpečný faul vyloučen Pape Souaré.

V rámci malého londýnského derby se na první branku nečekalo dlouho. Po čtvrthodině hry si totiž Mile Jedinak při rohovém kopu přidržel Troye Deeneyho, ten se bez váhání skácel k zemi a hlavní rozhodčí Robert Madley k nelibosti domácích příznivců tuto situaci vyhodnotil jako penaltovou. Sám faulovaný pak nařízený jedenáctimetrový kop bezpečně proměnil.

Kapitán Crystalu Jedinak byl potom hlavním viníkem i další obrovské příležitosti Watfordu. Nepřesnou rozehrávku australského středopolaře vystihl Deeney, jenž vyslal do sprintu svého útočného druha Odiona Ighala, proti jeho zakončení z úhlu však výborně zakročil Wayne Hennessey a poradil si i s následnou dorážkou Amrabata.

Pardewova ekipa dlouho příliš Gomese neohrožovala, přesto zvládla vyrovnat ještě před odchodem na poločasovou přestávku. Connor Wickham vrátil balón zpět do šestnáctky soupeře, kde čekalo připravených hned několik výborných hlavičkářů v modročerveném dresu a jeden z nich, Emmanuel Adebayor, při svém debutu v základní sestavě v Selhurst Parku, přesnou trefou rozvlnil síť.

Ve druhém dějství měli Eagles herně navrch, Heurelha Gomese ovšem prověřovali spíše ze střední vzdálenosti. O jednu takovou ránu se postaral v 59. minutě Jordon Mutch a zkušený brazilský gólman musel míč směřující k levé tyči vyrážet na roh.

Definitivní rozzuzlení přišlo až osm minut před koncem základní hrací doby. Nebezpečný centr Bena Watsona z pravé strany Damien Delaney pouze přizvedl za sebe, kde číhal připravený Deeney a z malého vápna propálil vše, co mu stálo v cestě - 1:2. Ačkoliv by tomuto zápasu slušela spíše remíza, všechny body putují na Vicarage Road a to i proto, že v nastaveném čase Yohan Cabaye povedenou střelou pouze orazítkoval tyč. V posledních sekundách navíc příliš dlouhý výhoz Hennesseyho zapříčinil to, že Souaré nepříjemně sestřelil Behramiho a byl vyloučen.

Více informací k zápasu

Everton FC - West Bromwich Albion 0:1

13.02.2016 16:00

Góly: 14. Salomón Rondón

Co by dali hráči Evertonu za to, aby se fotbal hrál na cokoliv jiného než na góly? Více jak tři desítky střel, drtivá převaha na míči, nespočet standardních situací, nic z toho jim hořkost porážky nenahradí. West Bromwich bezchybně odpověděl na všechny otázky soupeře a posazený tak vzadu jak jen to šlo, si po měsíci může odškrtnout splněnou zkoušku za plný počet bodů.

Toffees se proti typicky zataženému soupeři nadchli k ofenzívě od úvodního hvizdu, nicméně Fostera přes téměř 70% držení míče v první čtvrthodince prakticky nazeměstnali, i když se o kvalitě defenzivní práce hostů dalo hravě polemizovat. O to větší šok tak přišel v patnácté minutě po premiérovém tažení k Roblesovi, které vyústilo v rohový kop zahraným Sessègnonem, jenž kratším centrem našel u malého vápna Olssona, ten hlavičkou zády k brance prodloužil na zadní tyč a balón se nezastavitelně snášel do sítě. Sobecky se ovšem zachoval Rondón, který osamocený na brankové čáře ukradl druhý ligový gól švédskému obránci.

Opaření domácí chvíli sbírali dech, po pár minutách se však už vrátil předchozí obraz hry a drtivá převaha favorita. A stejně jako před změnou skóre, i tentokrát nedokázala ofenzíva Evertonu dotáhnout své tažení k zakončení. Tedy až do uplynutí další čtvrthodiny, kdy tečovaná rána Barkleyho proletěla kolem bližší tyče Fostera, kterému posléze pomohl obránce proti hlavičce Barryho z malého vápna. Lennonův sražený pokus vytáhl brankář na poslední chvíli zpod břevna, Funes Mori z pár kroků napálil skákající balón těsně mimo, Barkley mířil zpoza vápna parádně, jenže orazítkoval pouze zadní tyč a tu samou jen chvíli na to rozezněl nepovedeným centrem Cleverley. Od prvního nebezpečí uběhlo osm minut, jenže ani třináct střel za posledních osmnáct minut prvního dějství vyrovnání nepřineslo.

Začátek druhé půle ničím nepřekvapil, snad jen brzkou únavou hráčů Baggies, kteří hned z úvodu nestíhali v soubojích jeden na jednoho. McClean si tak například koledoval o dvě žluté karty do deseti minut po změně stran a nebylo divu, že ho Pulis rychle stáhl na střídačku. Jedním z hlavních problémů domácích však nadále byl vymazaný Lukaku, jenž šel vidět jen při střelách svých spoluhráčů, do jejichž dráhy letu se neobratně pletl.

Prvně tak Goodison Park zahučel až v 60. minutě, to dostal balón proti noze Barry a z osmnácti metrů pálil jen decimetry nad břevno. Vzápětí mohla přijít další nemilosrdná rána, to dostal kolmici za obranu Rondón a počkal si na náběh Brunta, který však z první těsně minul vzdálenější tyč. Na šance hluchou pasáž protnulo gentlemanské gesto přítomných diváků, kteří přes nepříznivý vývoj dali hlasitým potleskem najevo, že ani po dvou a půl letech nezapomněli na služby Victora Anichebeho.

Ano, Barry, McCarthy, Deulofeu, Barkley, všichni ti nedávali obraně West Bromwiche vydechnout, gólové příležitosti ovšem nepřicházely. Foster si tak dokráčel pro vcelku snadné čisté konto a s dvanáctiminutovou výpomocí Danielse tak drží ofenzívu Evertonu při společných setkáních v Goodison Parku neúspěšnou již od roku 2013, na třetí pokus prvně s oslavou všech bodů, jakkoliv herně nezaslouženou.

Více informací k zápasu

Norwich City - West Ham United 2:2

13.02.2016 16:00

Góly: 54. Robbie Brady, 65. Wes Hoolahan - 74. Dimitri Payet, 76. Mark Noble

Norwich dokázal po pěti zápasech konečně bodovat, s remízou však nemůže být příliš spokojen. Mužstvo vedené Alexem Neilem před vlastními fanoušky zásluhou přesných tref Robbie Bradyho a Wese Hoolahana vedlo již 2:0, West Ham ale dokázal dvě slepenými góly, na niž měl velkou zásluhu především Dimitri Payet, skóre srovnat.

Diváci na Carrow Road se od úvodu příliš nebavili, první poločas nabídl na Premier League opravdu podprůměrný fotbal, o čemž svědčí i fakt, že byla k vidění pouze jedna střela na bránu. V 18. minutě se o ni postaral hostující Enner Valencia a domácí brankář John Ruddy, který se mezi třemi tyčemi v lize letos objevil vůbec poprvé, musel vytasit povedený zákrok. Věci se začaly dít až po změně stran. V 54. minutě Canariens zatlačili na svého soupeře při rozehrávce, ve středu pole přišel o balón Michail Antonio, zmocnil se ho Robbie Brady, aby pak výstavní ranou z nějakých osmnácti metrů otevřel skóre. Promrzlý Adrián se jen marně prolétl vzduchem, proti dokonalé střele, jež se ještě otřela o břevno, neměl absolutně žádný nárok zasáhnout.

Ještě veseleji bylo na stadionu o deset minut později. Norwich rozjel pěknou akci, po ose Brady - Redmond - Hoolahan se míč dostal k Stevenu Naismithovi, jehož pokus zpoza vápna byl sražen přímo ke kopačkám Wese Hoolahana a třiatřicetiletý Ir zblízka překonal znovu bezmocného Adriána. Odpovědět mohl záhy předchozí nešťastník Antonio, pěkný pas Noblea si ovšem nezpracoval ideálně a zakončoval pouze slabě a do míst, kde stál připravený Ruddy.

Skóre se zase měnilo až v 74. minutě, kdy rychlý brejk Hammers táhl střídající Victor Moses, v šestnáctce se dokázal prosadit proti přesile a i když prudkou střelu nigerijského záložníka ještě Ruddy zlikvidoval, dorážející Payet se již nemýlil. A Dimitri Payet měl prsty i následujícím gólové akci. Letní posila z Marseille, která s West Hamem nedávno podepsala novou pětiletou smlouvu, přebrala na levém křídle přihrávku od Andyho Carrola, s přehledem sobě vlastním nabila na šestnáctce připravenému Marku Nobleovi a kapitán Hammers utěšenou pumelicí do levého horního rohu vyrovnal.

Velké drama pak nabídl samotný závěr utkání, v němž se mohly misky vah převážit jakkoliv. Neuspěl však ani na jedné straně Emmanuel Emenike, ani na té druhé Martin s Redmondem, a tak se oba celky rozešly smírně.

Více informací k zápasu

Swansea City - Southampton FC 0:1

13.02.2016 16:00

Góly: 69. Shane Long

Southampton dál stoupá tabulkou! Po vítězství 1:0 na hřišti Swansea je už šestý a na pátý Manchester United ztrácí pouze bod. Dnes na půdě velšského soupeře rozhodl jediným gólem Shane Long, zatímco skálopevná defenziva udržela už šesté čisté konto v řadě. To je nejdelší série od roku 2001, kdy Saints nedostali gól hned sedmkrát.

Na začátek utkání se dalo docela dobře koukat, už v šesté minutě měl Southampton, rozhodně aktivnější z týmů, pěknou šanci - Bertrandův centr ještě Fabianski vyrazil, když však míč do ohně vrátil Romeu a Pellému jej hrudníkem sklepl Long, musel gólman Swansea rychle na zem. Velšané zahrozili jen Ayewem, který z úctyhodné dálky prověřil Forstera.

Na utkání bylo znát, že se obě mužstva soustředí především na bránění. Southampton před dneškem neinkasoval pět zápasů v řadě; a nikterak se nehnal ani do ofenzivy. A před přestávkou začalo být živo. Hosté podnikli velmi zajímavý protiútok, kdy Long div nepřesprintoval Fernándeze a na hranici vápna se štěstím přistrčil míč Claisemu. Ten by tvrdou ranou nejspíš výrazně ohrozil Fabianskho "počestnost". Jenže blokem zasáhl skvělý Cork

Na opačné straně pak zahrozil jasně nejlepší ofenzivní hráč Swansea posledních týdnů Gylfi Sigrudsson. Rangelův centr prodloužil ve vápna Paloschi a islandský záložník pálil krásně z voleje. Míč však poslal vysoko nad. Z dalšího útoku měl největší šanci první půle Shane Long, který po centru Davise z pravé strany hlavičkoval úplně sám z nějakých 7, 8 metrů. Avšak přímo do náruče Fabianskiho.

Po změně stran však ďábelské tempo opět trošku ochladlo a první střelu na branku viděli fanoušci až po dvaceti minutách. V prvním případě ještě souboj Long - Fabianski vyhrál polský gólman, za dalších pár desítek vteřin však nechala obrana Swansea svého strážce na holičkách až příliš. Ward-Prowsův centr směřoval do vápna, kde mezi stopery stál naprosto nehlídaný Shane Long, který tentokrát hlavou otevřel skóre.

Zbylé minuty se snažila především Swansea, logicky. Její snaha ale byla nesmírně sterilní - veškeré nákopy odvracel Virgil van Dijk, který byl ve vápně Southamptonu jako magnet. Fraser Forster tak udržel už šesté čisté konto v řadě (!) a opět se k tomu nemusel příliš namáhat. Druhá střela na branku byla opět od Andrého Ayewa, jeho hlavička však postrádala jakékoli parametry.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Manchester United 2:1

13.02.2016 13:45

Góly: 3. Wahbi Khazri, 82. David de Gea (vl.) - 39. Anthony Martial

Sunderland po devatenácti letech konečně zase dokázal v lize porazit Manchester United. Předposlední celek Premier League ukázal svou sílu a proti takřka neškodným Red Devils zvítězil 2:1. Mužem zápasu se stal Wahbi Khazri, jenž poprvé na Stadium of Light nastoupil v základní sestavě a hned si připsal gól a asistenci.

Svěřenci Sama Allardyce navázali na skvělý závěr z posledního duelu na Anfield Road a proti dalšímu favoritovi šli do vedení již po třech minutách hry. Matteo Darmian fauloval unikajícího Patricka van Aanholta a následně výborný střílený centr z kopačky zmiňovaného Khazriho doputoval nikým netečován až do sítě. David De Gea do poslední chvíle nevěděl, zda se balónu někdo nedotkne a nakonec již nestihl zasáhnout.

Ačkoliv Manchester více držel míč, Vito Mannone žádný těžký zákrok dlouho předvést nemusel. Naopak druhou trefu mohl přidat Jermain Defoe, když trochu se štěstím prodral do zakončení, na poslední chvíli však dobře zasáhl Chris Smalling.

Hosté z Old Trafford dokázali vyrovnat ještě do přestávky a to prakticky z jediné opravdu vyložené šance v celém zápase. Přihrávku Anthonyho Martiala z levého křídla odvrátil Kone pouze k Matovi, jehož ránu zpoza šestnáctky sice ještě zlikvidoval vynikající Mannone, po následné dorážce se už ale radoval Martial, který ležícího italského brankáře z takřka nulového úhlu elegantně přehodil.

Poločasová přestávka na vývoji utkání nic nezměnila a domácí se do další velké příležitosti dostali v 54. minutě, kdy Lee Cattermole průnikovou přihrávkou oslovil rozběhnutého van Aanholta, nizozemský zadák našel před bránou Defoa, jemuž radost na poslední chvíli překazil Daley Blind. Red Devils pak dvakrát podržel bravurní De Gea - na oporu United si Dame N’Doye nepřišel při samostatném nájezdu ze strany ani při pozdější střele pod břevno.

Španělský reprezentant dnes podruhé inkasoval až devět minut před koncem. Lednová posila z Bordeaux Wabir Khazri posadila centr od rohového praporku přímo na hlavu Lamina Koneho a ten se štěstím procedil míč až za záda Davida De Gey. Van Gaalova družina na tento moment už nedokázala zareagovat, nejblíže vyrovnání byl Depay, pozorného Mannoneho ovšem nepřekonal.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Leicester City26158348:2953
2.Tottenham Hotspur26149347:2051
3.Arsenal FC26156541:2351
4.Manchester City26145748:2847
5.Manchester United26118733:2441
6.Southampton FC26117834:2440
7.West Ham United261010640:3140
8.Liverpool FC26108838:3638
9.Watford FC261061029:2836
10.Stoke City261061027:3236
11.Everton FC26811746:3535
12.Chelsea FC2689938:3633
13.Crystal Palace26951227:3232
14.West Bromwich Albion26881024:3232
15.AFC Bournemouth26771230:4428
16.Swansea City26691124:3427
17.Norwich City26661430:5024
18.Newcastle United26661427:4924
19.Sunderland AFC26651532:5023
20.Aston Villa26371620:4616

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1856)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Khazri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Mně je děsně nesympatickej tim neustálym vztekánim.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland zaslúžene. Manchester United 3 víťazstvá z posledných 13 ligových zápasov

Reagovat
I am Mancunian

to asi nie je forma na titul, ci ?

Reagovat
smazaný uživatel

skôr sa divím, že ste stále na 5 mieste.

Reagovat
eder

Někdo tu psal o jejich dobrých výkonech?!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prehrat s bandou takych tragedov uz je fakt vela. Ale Big Samovi tu zachranu prajem.

Reagovat
wild

Katastrofa z nasej strany. Sunderland zasluzena vyhra

Ak nas v buducej sezone bude stale trenovat LVG tak to bude vacsi trapas z nasej strany ako to, ze nespravime TOP4.

Reagovat
celeb

pozeral som len rozsireny suhrn. Co ma dost prekvapilo bolo, ze Sunderland si vypracoval mnozstvo prilezitosti na skorovanie, uz v 26. minute to mohlo byt 3:0. K tomu pridal DDG 2 extrazakroky ... obrana MU sa moc nevyznamenala.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Mönchengladbach

Želva.

Reagovat
Infernoqt

Parádní zápas

Reagovat
smazaný uživatel

United

Reagovat
kiwwi

odkedy ze sme to tam neprehrali? 1997?

Reagovat
wild

myslim, ze to bolo vyse 20rokov

Reagovat
wild

tak nie, je to 97

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý polčas bol naozaj hroznýýýýýýýý. Všetci hráči predviedli podpriemerné až hrozné výkony. V obrane strašné zmätky, v prechodovej fáze tragické nepresnosti, finálna prihrávka vždy neúspešná. Namiesto toho aby sa hráči snažili dostať hru pod kontrolu, tak všetko zbrklo tlačili dopredu a následne strácali. V konečnom zúčtovaní bol jediný nebezpečný hráč od nás Depay. Tragické. Tentoraz podľa mňa LvG spravil všetko dobre, ale tí na ihrisku si môžu spytovať svedomie.

Reagovat
REPLIKATOR

LVG

Reagovat
Nikikrew

Takze ak nahodou zajtra vyhrame, bude to uz 10 bodov rozdiel od 5 miesta, sounds good

Reagovat
vladis271

2 xka v oboch zápasoch budú stačiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Big Sam To je prostě hroznej borec tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kiwwi

Reagovat
nani92

jemu by som United hned zveril

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Futbal vie byť niekedy fakt krutý a nespravodlivý. Banda tragédov, čo nič nehrala, len zaliezli v 10tich pred šestnástku a odkopávali lopty dala 2 náhoďáky . A nakoniec nezaslúžene vyhrali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

zaklady trollenia na EF pre nenarocnych zvladnute.

Reagovat
vladis271

viem aj lepšie. Ale nechcel som aby mi to zas ukradol niekto, kto sa v takýchto jednoduchostiach vyžíva. Napr. Dominik.

Reagovat
Mastný Chobot

a už si to veľakrát ukázal, Vlado.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Pasha

Hlavne si sem vezmite späť Vrabejku, lebo to, čo predvádza na hokejfore, je niečo neskutočné. Čo príspevok, to blbosť

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Tak Top 4 je po dnesku uz viac menej ista a pre United toto cele je riadna blamaz.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Viac menej to bola posledná šanca. Dnes ich výhra, zajtra by ste prehrali s líškami a následne by vás obrali o 3 body u nich a dostali by ste sa na kontaktnú vzdialenosť. Takto to už bude pre nich dosť ťažké, vzhľadom na výkony nemožné.

Reagovat
afc

Ak zajtra vyhra Arsenal a City,tak je hotovo. Takto musia mufani verit,ze oba zapasy skoncia dvojkou.

Reagovat
Counter

41 - Manchester United have earned fewer points this season than in any other Premier League campaign after 26 games.

Fakt horší jak za Moyese.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

ty sa v tom normalne vyzivas

Reagovat
I am Mancunian

ano, mam strasnu radost z toho, ze sme uplni tragedi

Reagovat
eder

Nejsi v tom sám.

Reagovat
kiwwi

nic nie je horsie jak za Moyesa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Počet získaných bodů.

Množství utracených peněz.

Počet vstřelených branek.

Postup v LM.

Reagovat
eder

Celkový obraz hry.

Reagovat
kiwwi

ten bol za Moyesa este 2x horsi

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Hokaido

Je to pravda, hlavně ten konec byl strašnej zmar a chaos, navíc psychicky ten tým byl na absolutním dně...

Reagovat
Counter

Aby to letos nedopadlo stejně, náznaky tam jsou.

Reagovat
frank

Tak Moyes kompletně nezvládal, LVG pořád působí jako by měl všechno pod kontrolou.

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Counter

Tak to je sporné - pod LVG je to šílená nuda, ale zase třeba dostávají málo gólů. Pod Moyesem to byl spíš chaos. Rozdíl je v tom, že LVG měl komplet celý rok na to, aby si všecko přizpůsobil dle svých potřeb, zatímco Moyes ne.

Reagovat
smazaný uživatel

a co by Moyes mohl o rok navíc podle tebe změnit ?

Reagovat
Counter

Třeba si přivést pořádné posily a nějak s nima zapracovat (= to, co udělal LVG). Každopádně já tu nechci tvrdit, že si MU mělo Moyese tehdy nechat, byla to hrozná tragédie, ale jde o to, že momentální situace je prostě ještě horší. Zvláště s přihlédnutím k tomu, že LVG měl prostor tomu předejít a očekávání byla úplně jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

každý krok našich majitelů je po odchodu SAFa krok vedle... oni se jenom snaží (dočasně) profitovat z této značky (nefotbalový věci mají zmáknutý super, k čemu to pak bude ?), ale až jí pošlou důvěryhodností k šípku, tak co budou dělat potom... pošlou nás k vodě s několikamilionovýma dluhy ? Tohle není jenom o trenéru, celý klub směřuje jako Titanic ke dnu

Reagovat
kiwwi

Moyes aj LVG maju rovnake poziadavky...ked zlyhaju tak idu prec...Moyes to nezvladol, LVG sa zatial do takeho stavu nedostal...

Reagovat
Counter

Hm, a kdy se do toho jako dostane?

Reagovat
kiwwi

ked nebude mat matematicku sancu dostat sa do CL

Reagovat
Counter

To je dost benevolentní.

Reagovat
kiwwi

to pieses ako keby si sas to teraz dozvedel

Reagovat
Counter

Pamatuju, jak jinak benevolentní swarlos psal, že samotné umístění v top4 by mu nestačilo. Nevěděl jsem, že máš na MU ještě nižší nároky.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

co to ma spolocne s mojimi alebo swarleyho narokmi?

Reagovat
Counter

Že se tu LVG zastáváš a tvrdíš, že ještě neselhal. Swarlos psal, že čtvrté místo = selhání. → Překvapuje mě, jak nízké nároky na LVG / MU máš.

Reagovat
kiwwi

ja sa po prve LVG nikde nezastavam a po druhe uhrat LM je narok vedenia na manazera, nie moj narok

Reagovat
Busby babes

a Swarlos nejak rozhoduje o osudu LVG?

Treba pro me je kazda sezona, kdy nevyhrajem titul neuspesna.

btw. proc zas nevyhrajete titul? nemeli byste toho Wengera uz konecne vyhodit?

Reagovat
Counter

Však psal, že pokud dáte jen čtvrté místo, tak by měl jít.

Zbytku nějak nerozumím, o co se tu pokoušíš.

Reagovat
Busby babes

No a Kiwwi ti rika, ze pokud neda ani to ctvrte misto, tak pujde. rozdil minimalni.

A jen jsem dodal, ze je mi treba fuk, jestli skoncime 2. nebo 4. neni v tom rozdil. Porad plati: If you are first you are first. If you are second you are nothing.

Reagovat
Counter

Bez ohledu, jak velký ten rozdíl je, jsou to prostě ještě nižší nároky, než jaké má swarlos. Zase nechápu, o čem se tu bavíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Od prvého zápasu na tour pod LvG bolo vidieť zásadné zmeny v hernom štýle. U Moyesa som do posledného zápasu netušil ako vlastne chce aby sme hrali. Takému človeku by som prestavbu tak obrovského klubu akým je manchester jednoducho nezveril. Naopak, LvG mi príde ako manažér, ktorý naozaj má predstavu a snaží sa ju dostať do praxe. Bohužiaľ sa to na ihrisku ukazuje len v ojedinelých sériách zápasov, ale výkony v týchto zábleskoch nemajú žiadnu konkurenciu nielen v Moyesovej sezóne ale aj v posledných Fergusonových rokoch. V tejto sezóne som ho vyhadzoval len po jednom zápase a to po prehre so Stoke, kedy to vyzeralo, že stratil kabínu a vieru v samého seba. Lenže ukázalo sa to byť nepravdou a pokiaľ sa natom nič nezmení tak ochotne mu dám dôveru do konca jeho kontraktu. Nevidím najmenší dôvod prečo by som ho mal vyhadzovať po takých zápasoch, aký bol ten dnešný, ked zato evidentne boli zodpovední hráči.

Reagovat
Busby babes

" momentální situace je prostě ještě horší." meles kraviny.

ani jsem to nechtel dal rozvijet, nicmene... pod Moyesem to byl totalni chaos, nikdo nevedel co hrat, jak jsme dostali gol, tak se cely tym uplne sesypal. Vidis neco takoveho ted?

Vysledky jsou na picu, to nepopiram. Nicmene LVG chce neco hrat, zkousime to, a ok, moc se to nedari. Nicmene porad tam je nejaka vize, plan, rikej tomu jak chces. Organizace hry to same.

Dneska jsem to nevidel, tak se mi tezko hodnoti. goly ze standartek... ok no. vic jsem nevidel. dle statistik by Sunderland lepsi, a to by se nam stava t nemelo. ale stalo... beru vysmech. Ale kdybys stejnou logiku, kterou tady momentalne aplikujes na nas vzal i u vas, tak si Wengera vyhodil pred deseti lety.

A klidne si vyber dalsi super statistiku... porad plati (a to fans Arsenalu porad nejak nechtej pochopit) ze se pocita jen jedna: pocet bodu na konci kvetna.

Btw. jo, letosni sezona stoji za picu. totalne. ale tyhle srovnani jsou jen smesny.

Reagovat
Counter

V těch 4 věcech, které jsem popsal, je to horší než pod Moyesem. Samozřejmě že celková situace je lepší, ještě by ne, když jste utratili stovky milionů liber... Jenže další sezona bez LM je prostě ostuda. A to je něco, co se pod Wengerem nikdy nestalo Vůbec se nesnaž ty situace srovnávat, je to úplně mimo mísu.

Reagovat
Busby babes

"Samozřejmě že celková situace je lepší" vs " momentální situace je prostě ještě horší."

hele, zkus byt konzistentni aspon sam se sebou.

Reagovat
Counter

V těch čtyřech věcech, které jsem vyjmenoval. Furt dokolečka.

Reagovat
Busby babes

vsak rikam, sezona je na hovno. na nase pomery je to velmi neuspesna sezona.

Reagovat
Counter

No a na tom se přece shodujeme!

Reagovat
smazaný uživatel

mohl by např. rozuzlit ten chaos ve hru, kterou předváděl v Evertonu, akorátže ve větší kvalitě.

mohl, nemusel, toť otázka. každopádně nikdy jsem neviděl tak marnej fotbal, jako některý zápasy united pod gaalem

Reagovat
celeb

ja by som povedal, ze je to len v tom rozdieli medzi erou SAF a novymi casmi. Keby vtedy hned prisiel DDG, tak ho tu vsetci vesaju, tym, ze prisiel po Moyesovi (ktoreho odporucal SAF), tak to az tak oci nekole, na marazmus sa zvyklo a uz to nie ja az taky konktrast.

Reagovat
protiproudu

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
nani92

Reagovat
nani92

Hlavne ta LM <3

Reagovat
kiwwi

ked sa skonci sezona, potom mozme sumarizovat

Reagovat
wild

Moyes celu sezonu nemal cize to nebude uplne presne.. ale napr taku LM uz neprekona, tam spravil Moyes o 2kola viac

Reagovat
kiwwi

Moyes tam bol presne dovtedy, kym este bola sanca na LM...LVG odide tiez potom, ked ta sanca pominie

Reagovat
Counter

No klidně, já ti jen píšu, jak tohle porovnání vypadá po 26 kolech a konci základních skupin LM. A LVG z toho momentálně vychází jako poražený.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

jj, s LVG hrate o titul

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Mönchengladbach

No jo, neměli by tak škudlit na posilách.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Busby babes

11 - presne tolik let Arsenal nevyhral ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

argument

Reagovat
Counter

Bomba no, vyloženě k tématu.

Reagovat
Busby babes

promin, ja myslel, ze tu hazem nesmyslne statistiky.

Reagovat
Counter

Co je na tom nesmyslného, že MU teď mají nejnižší bodový zisk v historii v PL?

Reagovat
kiwwi

ked si to das do kontextu priebehu tejto sezony, tak to mozno aj pochopis, co je na tom nezmyselne

Reagovat
Busby babes

a o cem to vypovida? ze hrajem blbe. hrajem no. ale dulezita ta statistika bude az po poslednim kole.

Reagovat
Counter

Nechápu, o čem se tu bavíme. Opta vydá zajímavou statistiku na aktuální téma, a ty mi tu budeš psát, že je to nesmyslné, protože záleží až na konci sezony. Takže cokoli během jejího průběhu je tím pádem tak nedůležité, že to člověk ani nemůže sdílet v diskuzi?

Reagovat
kiwwi

zaujimava je tak leda pre teba a tvoje nutkanie kopnut si do MU

Reagovat
Busby babes

jezis, sdilej si co chces, nikde ti to nezakazuju, nebo snad jo?

Nebo nemuzu napsat, ze si myslim, ze tyhle porovnani jsou o nicem?

Reagovat
Counter

Tys ale nenapsal, že tyhle porovnání jsou o ničem, to by byla naopak docela fajn reakce, kterou by šlo dál rozvíjet. Místo toho jsi musel přejít k Arsenalu a pak se bránit, že oba píšeme nesmysly.

Reagovat
Busby babes

ne, ja napsal ze meho uhlu pohledu stejne nesmyslnou statistiku na Arsenal.

Pak kdyz ses zeptal, tak jsem vysvetlil, ze si myslim, ze tahle srovnani o poctech bodu v urcitych fazich sezony jsou imho o nicem. a je fuk, jestli jde o nas nebo o Chelsea nebo nekoho jineho.

Reagovat
smazaný uživatel

gg n00bs

Reagovat
Infernoqt

Já jsem jeden z mála zpokojených lidí asi. Nechci nás v Evropě. Nechci ani EL, prostě žádnou soutěž navíc. Nejlépe přes léto začít konečně s tou přestavbou týmu, a pokud štěstí dá, tak i s novým manažerem a soustředit se jen na ligu.

Reagovat
Infernoqt

spokojených **

Reagovat
smazaný uživatel

,,začít konečně s tou přestavbou týmu"

Reagovat
wild

to bolo aj 2roky dozadu a ako to dopadlo? Ledva sme dali TOP4

Reagovat
Tomanatura

Jo, asi jako loni, ne?

Reagovat
Infernoqt

Loni to bylo ppči, ten tým neměl kvalitu. Chce to nakupovat jako Man City. Za hotové hráče.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Jj. Mourinha, nákupy jak City...

Pak se zase může vytáhnout ta památná věta o hodnotách United

Reagovat
kiwwi

a hlavne to nezabudni potom pripominat vsetkym mufanom zato, ze to napisal jeden inferetard

Reagovat
Infernoqt

aspon víš, jaké to je, když lidé čtou tvé příspěvky

Reagovat
avicii

Reagovat
Infernoqt

ty hodnoty zmizely už nákupem Fellainiho s Matou, stejně s tv právy a finančním přísunem, co mají/budou mít všechny kluby v PL, je to nakonec jedno

Reagovat
Mada

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

s přestavbou týmu začínáme už 3 roky

Reagovat
Infernoqt

to kurva, ale jednou se k tomu musíme dokopat, furt máme v týmu jen jednu hvězdu, a tou je De Gea, kterej navíc v létě může odejít :D

Reagovat
iamek

Martialek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou se k tomu musime dokopat. Hmm kde som toto uz pocul..

Reagovat
Heisenberg

Jaký post máte tak špatný nebo přestárlý, že potřebujete přestavbu?

Reagovat
iamek

Prestarly zadny asi. Ja tam zrovna moc nutnych nakupu nevidim. Chce to poradneho trenera a zaloznika co je schopny necim prekvapit.

Reagovat
Heisenberg

Potřebujete hrot, 1 křídlo a Depaye polejt živou vodou, ale jinak ten kádr podle mne má aspoň na top 4 bez problémů.

Reagovat
smazaný uživatel

ten kádr má na titul bez jakýkoliv posily. případně stoper v případě zranění

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

jen se směj. zrovna ještě v sezoně, kdy to možná vyhraje tým s desetinovou hodnotou kádru

Reagovat
Infernoqt

Hej, obrana jednoznačně... já jsem pro nákup stopera, možná i beka ... obě křídla, pokud Martial bude na hrotu, jak ne, stačí jedno a hrot ... tzn. 3 hotové hráče minimálně.. .každopádně záleží na hře, kterou se chceme odvíjet, říkal jsem to několikrát - na otevřený fotbal nemáme obranu, na kombinační nemáme útok, záloha je dobrá, ale furt hledáme tu správnou dvojici

Reagovat
Heisenberg

Povětšinou souhlas, ale to mi nepřijde jako přestavba týmu, už tenhle tým má rozhodně na víc. A CL je pořád hodně lákavá pro sponzory i hráče, ten tým aspoň na R16 má.

Reagovat
icemike

Trenér

Reagovat
Mastný Chobot

tá prestavba už je načase no

Reagovat
Pasha

Spokojný, prestavba, iba liga...fandíš naozaj United?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyzerá to tak, že sa konečne Sunderlandu podarilo získať schopných hráčov Koneho a Khazriho, ktorí by mohli výrazne pomôcť k záchrane.

Reagovat
13

Prej že LVG v těchto těžkých dobách dodá Manchesteru stabilitu. No řekl bych, že se mu to povedlo.

Reagovat
Tomanatura

Dobre jim tak, se tam vsichni plouzi jak lemry a odletavaji od protihracu jak kdyby hrali proti grizzlymu. Trapas, odporny vykon.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by být už na následující zápas za 14 dní Mourinho a na svůj debut vyjebat s Arsenalem. To by byl příběh.

Reagovat
smazaný uživatel

věřím tomu že arsenal zvladnem za jakekoliv situace

Reagovat
afc

Posledne vzajomne zapasy tomu nejak nenasvedcuju.

Reagovat
iamek

Poslednich 10 zapasu jste nas porazili 2x. Fenomenalni serie.

Reagovat
afc

Mal som na mysli posledne zapasy resp odkedy tam nie je SAF,ale tak ako povies.

Reagovat
Counter

Z posledních tří máte jednu remízu a dvě prohry

Reagovat
Mada

čti pořádně a pomalu

Reagovat
Heisenberg

Už bude moc hrát Welbz

Reagovat
nani92

vsak za LvG ery nas biju stale

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
nani92

Reagovat
Mastný Chobot

Alebo Welbeck

Reagovat
Tomanatura

Ale sranda je, jak si nikdo nechce ani pripustit, ze bysme do lm mohli pres el kam az to mufc dopracoval behem tak kratke doby, neskutecna promena. Toto dela ze SAF jeste vetsi legendu

Reagovat
smazaný uživatel

tak SAF nás vyhrabal z hoven anglického suterénu, pak následně vytvořil na několik let anglického giganta... stačil jeho odchod a rázem se celý tým tváří jako by hrál několik let o EL... ten jeho poslední titul se snad stane za několik let mýtickým a nemožným pro pochopení normálního člověka...

Reagovat
vladis271

Tak aj na EL potrebuješ formu a kvalitu. A predstava, že by MU tento rok dokázali vyhrať súťaž kde je napr. Dortmund a Neapol.

Reagovat
Tomanatura

Vsak vyletime hned, to je jasne

Reagovat
kiwwi

hned ne, az v dalsom kole

Reagovat
smazaný uživatel

kdo tady vážně hovoří o výhře v EL ? Nemáme sebemenší šanci, ten tým je úplně rozmrdanej...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Parádní výsledek hned na začátek kola.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
13

Prohra MU potěší, ale zrovna Sunderland by z toho těžit nemusel.

Reagovat
vladis271

musia sa zachránit ako Straky tak aj mačky. Vypadnúť môže Villa, Norwich a whatever Bournemouth napr.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Rssa

Sunderland klidně do kopru. Norwich zachovat, to je snad jediný tým se kterým Liverpool nikdy nezaváhá..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Ale už začíná být taky namále.

Reagovat
soukup

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

ved doma sme s nimi remizovali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

zda sa, ze PL potrebuje prestavbu

Reagovat
13

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

namiesto AFC radsej swansea a suhlas

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Reagovat
Heisenberg

Nemám Sunderland rád a přeju jim sestup, ale klobouk dolů za dnešní výkon. Odjezdili to, dodrželi pokyny od kouče, ve vzduchu jsou hodně nebezpeční. Big Spam je hrdina, sice mi jeho styl hry nevoní, ale svůj tým dokáže vyhecovat a připravit parádně. Dostal United přesně tam, kam je chtěl dostat, většina jejich akcí končila na Martialovi, který centroval/střilel na prvního hráče domácích, k tomu střed zahustil hned 3 záložníkama a United museli centrovat na Rooneyho.

United zase ubohý výkon, hrozní alibisti. Všichni potřebujou 1000 doteků na míči a nakonec končí tak, že si vodí míč a přihrávají kolem vápna. Mata (ten jediný se snažil hrát z první), Martial (ten byl u všeho nebezpečného), Blind a DDG solidní, naopak Carrick úplně mimo, přitom na lavičce mu sedí Herrera. Finální fáze nulová, obrana při standartkách nejistá. Pod LvG se to už asi nezmění...

Reagovat
I am Mancunian

#mufc now failed to win 17 of their last 26 games in all comps.....It is utterly remarkable LvG is still in a job.

EDO

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Edo?

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

jenom počkejte až přijde vámi zbožňovaný Mourinho, tento krok nepohřbí jenom naší akademii, pohřbí to všechno co tam ty lidi budují několik desítek let... ale co by fanoušek pro úspěchy neudělal, že... klidně se upsal i s ďáblem

Reagovat
iamek

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

co tady budujeme? cely ty jde uplne do hajzlu od te doby co SAF skoncil

Reagovat
smazaný uživatel

jj, a proto musíme i ten zbytek poslat s Mourinhem na Mars ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

napíše fanoušek MU co se tam símtě buduje? od Sira to šlo do kopru jako prase.

Reagovat
smazaný uživatel

--- napíše fanoušek MU co se tam símtě buduje? ---

ta věta mi nějak nedává smysl Od odchodu Sira nešla do kopru akademie, s Mourinhem se můžeme rozloučit i s ní...

Reagovat
smazaný uživatel

ty poslední 3 roky se tam co přesně buduje prosimtě?

Reagovat
smazaný uživatel

já mluvím jenom o těchto třech letech ? Za tři roky klub nemůže ztratit všechno o co se snažil víc jak 20 let... ztrácíme renomé, ztrácíme respekt a jestli to tak bude pokračovat tak ztratíme i akademie ve prospěch všech rivalů v okolí... s Mourinhem se zpátky neposuneme, s ním akorát bude očekávat den kdy skončí ten nepřetržitý rekord s nasazováním mladíků z roku 1937 (?)... jestli se nevrátíme k našim hodnotám, tak nás City odsune na vedlejší kolej...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

už na druhé koleji jste nic ve zlém. Je to podobné jako v Chelsea, vedení je absolutně impotentní, nevidí jasné základní chyby např. ten trenér atd. jde hlavně o první tým !

Pak je na řadě to další, včetně akademie, mě je to fuk, ale dost mě to štve jako z globálního hlediska fotbalu v Angli, podobné to má už i Valencie atd. že ti lidé, kdo to vlastní se nestydí, jediní kdo za to může jsou majitélé a jejich koni a tlačí to dál a dál viz. Gaal atd.

Strašně to šlo dolu Man Utd, Chelsea celkově... (nejde o tuto sezónu) u nás se také hraje velké ho.no ale to už vyřešili Pepkem (doufejme) podobné top týmy mají svádět mnohem zajímavější boj o první příčku a ne tohle top týmy hrají fakt velké ho.no (obecně a myslím spíše jen Anglii)

U vás je to jen další prohra od Vás se toho tolik čekat nedá, určitě ne v této době jak jsem psal nic ve zlém, zas je dobré to brát jako další chybu z které se to chce dobře ponaučit

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Já to chápu, ale píšeš to, jakoby Mourinho přišel zničit to, co LVG s Moyesem ještě nezničili.. To, že stavili i na mladících bylo hlavně kvůli nekonečným zraněním, což by "hrozilo" i pod Mourinhem.

A vaše hodnoty jsou v první řadě vítězství, na čemž si Mourinho zakládá celou svou kariéru.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

stale je to jeden z najuspesnejsich trenerov sucasnosti a s tou mladezou to velmi zalezi aj aky postoj ku tomu ma klub.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli je řeč o Mourkovi souhlasím, patří furt k top i když i já na něj nadával, ale nebyla to jen jeho chyba podle mého ho potopilo spoustu lidí ať už hráči, tak lidí kolem něj v týmu a pokud bude trénovat v MU, za mě napíši, že mu přeji úspěch

Reagovat
smazaný uživatel

je okolo neho nehorazna negativita kôli tomu koncu v CFC, ale on sam chce trenovat v jednom klube dlhodobo a ja si myslim ze aj ked mu by to dajme tomu v MU nevyslo a po troch sezonach by odisiel, nemuselo by to nutne znamenat katastrou jak v Chelsea kde ako pises za to nemôze len on a tiez to nasadzovanie mladych hracov tak v tom by nanho zatlacil klub a daval by im sancu. Kopec ludi ho tu vnima jak satana co znici klub co je kktina a nikto nenapise kto by bol lepsia volba.

Reagovat
Manik...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

pro ty kdo se smáli nám

(prohra MU)

Reagovat
I am Mancunian

po dnesnom zapase sa tu hodi tento vynikajuci clanok, pojdeme este do vacsich sraciek

http://www.espnfc.com/club/manchester-united/360/blog/post/2805556/man-united-struggles-connected-to-lack-of-boardroom-plan

Reagovat
smazaný uživatel

dokud tam budou židáci, tak se nic nezlepší... a to SAF tehdy nechápal založení FCUM, doufám že to teď chápe...

Reagovat
I am Mancunian

hlavne, ze sa peniazky robia a tuto este budu trollovia vychvalovat eda

Reagovat
habinity

Vyrazit eda aj lvg a naj aj glazerovcov gill sa mi pacil viac ..

Reagovat
smazaný uživatel

jde vidět, že si neuvědomují závažnost této éry... pokud budeme pokračovat s těmito špatnými kroky dál, může nás to poslat na hodně dlouhou dobu do problémů... do klubu teď může přijít jakýkoliv trenér, ale prakticky se nic nezmění... vedení zůstane, majitelé zůstanou... všechno bude při starým, akorát místo LVG OUT bude místo něj někdo jiný

Reagovat
habinity

Ked sir odisiel a prisiel by jose hned, nikdy by sme neboli tam kde dnes.

Reagovat
habinity

Da sa povedat ze ten co to vybudoval po busbym sir alex ferguson to aj odpalil...podla mna jeho vina.ako mohol dat mojseja trenera? Ked som to videl nastupcu zhrozil som sa..nechal tam kader bez hviezd a nechal to amaterovy ..ako to asi malo dopadnut? Ked prisiel lvg veril som mu ...ale ocividne mu na stare kolena preplo a robi sedaca a pise denik cervenych crieviciek

Reagovat
smazaný uživatel

jemu nic nezazlívám... kdyby tehdy nepřišel, nikdy by jsme nebyly tak kde jsme... tady jde o vedení, pokud se nezbavíme těchto pijavic, tak se nikdy nic nezlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

aspon sa hned priznas

Reagovat
smazaný uživatel

ty fakt trpíš nějakou nemocí...

Reagovat
habinity

Ja, celozivotny fanusik united sa mi hnusi zaber na lvg alebo niektorych hracov.Je to.cista katastrofa ze ho tam drzia stale.uz sme loserpool ..mourinho by to podla mna dokazal ...ambiciozny trener, nie ako tento sralo.kedy ho uz vyhodia? Naco cakaju? To si mame priat prehry nashho klubu aby toho prasaka incesackeho odvolali? Ci chcu fakt skoncit aj v el a fa cup? A potom ked vsetko bude vpi tak ho odvolaju? Glazer aj edo je jeden velky odpad ..ktory by sa mal odstranit ...od znameho som pocul ze lvg je zid aj glazerovci ze preto ho tam drzia.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

a je to tu!

Reagovat
bbbauch

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

Glazerovci su, LVG neviem (nezda sa mi), ale ze by to bol ten dovod

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Lacko_Boh

ot: ste tu raz v off topicu spominali serial od BBC, o tom ako vylodili cca 10 ludi na opustenom ostrove, mal by to byť relativne novy serial, ako sa prosim vola?dam palec

Reagovat
I am Mancunian

aj ja dam

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Lacko_Boh

mastný palec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

toto si pamätám. Zabil som tam vraj strašný SPOILER, aj keď podľa mňa každý s mozgom nad úrovňou jednobunkovca by mal koniec odhadnúť najneskôr v polke filmu.

Reagovat
kiwwi

kazdy s mozgom nad urovnou jednobunkovca, by po tolkych spolieroch ako si tu dal ty, prestal tie spoilere pisat

Reagovat
smazaný uživatel

To ja som koniec vedel, ani som to pozerať nemusel

Reagovat
Counter

And Then There Were None.

http://www.bbc.co.uk/programmes/b06v2v52

http://www.imdb.com/title/tt3581932/

Je to ale starý příběh, slavné dílo Deset malých černoušků od Agathy Christie.

Reagovat
Lacko_Boh

to si mi nemal hovoriť

Reagovat
Counter

To by ti stejně došlo :-)

Reagovat
vodka

mimochodem zatím dobré drama je i billions, lewis a giamatti oba top a zápletka je docela zajímavá...

Reagovat
Lacko_Boh

videl som len trailer a ten ma dost zaujal kua,šak nemam čo skorej

Reagovat
Pasha

Tých 10 ľudí budú ľudia z vedenia Manchestru United.

Reagovat
REPLIKATOR

My jsme Sunderland aspoň obrali o bod

Asistent Kloppa > LVG

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland > United+Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Reagovat
Pasha

Vás obral Mignolet o všetky tri

Reagovat
Bayern +

DDG šašek

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Bayern +

Ja som to nevidel. Zapol som livescore a videl De Gea vlastný, tak som si musel vychutnať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

smerák

Reagovat
I am Mancunian

nenadavaj mu

Reagovat
Bayern +

Veď to je pochvala.

Reagovat
vladis271

do pičeeeeeeeeeeeee

Reagovat
CubONE

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

v tomto vesmire urcite nie

Reagovat
vodka

Reagovat
Mada

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě větší blbec, než jsme doufali...

Reagovat
Uwe háže buly

Předběhnul si mě

Reagovat
smazaný uživatel

ak by nechytal DDG, tak Sunderland mohol vyhrať aj vyšším rozdielom.

Reagovat
vladis271

Ale dnes mal brankár prsty viac menej v oboch góloch.

Reagovat
smazaný uživatel

a zrovna fanda Bayernu

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Infernoqt

Louis van Gaal admits Manchester United's hopes of reaching the Champions League are NOT through the Premier League

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

vaša naj šanca je okamžite vyhodiť LVG a do konca sezóny Rafu ako interime.

Reagovat
celeb

rovno BR, nie?

Reagovat
vladis271

Rafa by bola naj voľba pre snahu o výhru v EL. On je pohárový manažér.

Reagovat
celeb

no way!

Villareal, Neapol, BVB, Spurs, ... no fckng way, man.

Navyse Rafa teraz a Rafa pred par rokmi su 2 uplne ini treneri. On je nenormalne tragicky, kto sledoval Neapol a potom Real si to vsimnut musel. Ako mne Rafa v United rozhodne vadit nebude, ale to si podla mna zase az tak nezasluzia.

Reagovat
Pasha

Jeden týždeň trepe o titule a potom povie, že ani do Champions League neprejdeme. Fakt senilita najvyššieho stupňa.

Reagovat
FUnk

adebayoooooooooor

Reagovat
smazaný uživatel

treba prekonat rekord drogbu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Louis van Gaal confirms Matteo Darmian has a dislocated shoulder and will be out for "several weeks". #mufc

Reagovat
I am Mancunian

minimalne 7 tyzdnov teda

Reagovat
habinity

Vies co je najlepsie? zas toho prasaka zachrani vyhra v fa cupe nad nejakym shewsbury

Reagovat
vladis271

Mohli by sme vás dohnať a skončiť pred vami. Ak by pred vami skončil tím, kde hrá základ Lallama mali by ste to zavrieť a na OT radšej začať pestovať krumple a reďkovku.

Reagovat
eder

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
iamek

A vy 12 ne? Na to ze mate nejlepsiho managera na svete, tak nic moc. Snad ty body nebudou u nas pribyvat a zelvicka vypadne.

Reagovat
vladis271

Na to, že hráva základ Lucas Milner a Lallama sme ešte veľmi vysoko. Až sa čudujem, že nie sme niekde okolo 13. miesta, čo by takým priemerákom zodpovedalo.

Reagovat
niflheim

"Manchester United na úvod sobotního programu překvapivě padl na hřišti Sunderlandu ..."

Já třeba z toho překvapený nejsem vůbec.

Reagovat
vladis271

Ja tiež nie. Na takto pravidelnej báze som vás nesledoval ani pod Moyesom.

Reagovat
iamek

Taky vas sleduju poslednich x let porad .

Reagovat
Counter

To jste to dopracovali, že musíte vzájemně koukat na zápasy nenáviděného rivala, abyste se nějak udrželi při smyslech...

Reagovat
kiwwi

a ty mas z toho vianoce

Reagovat
13

no, aspoň se na toho rivala ale narozdíl od tebe můžeme podívat bez rizika, že by se nám nelíbilo co uvidíme.

Reagovat
Mastný Chobot

To sme to dopracovali, keď už sa budeme jeden nad druhého vyvyšovať za to, ako hrajú naši rivali

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Rozdíl je v tom, že já se na toho rivala nemám potřebu dívat, protože můj vlastní oblíbený klub hraje dobrý fotbal

Reagovat
vladis271

Tak Líšky váľajú, to je pravda. Závidím.

Reagovat
celeb

dobry = 3 ( a aj to sedi)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Moc to nechapu...koukat dobrovolne na liverpool,to si necham radeji prostrelit hlavu...takova ztrata casu (staci ty nase zapasy )

Reagovat
Counter

Předpoklad je takový, že bída v podání rivala je pro lidi typu vlado balzám na duši.

Reagovat
r.mrazik

a tak to asi jo...

Reagovat
vladis271

Napísal niekto, kto sa teší zo strát malého klubu ako je Norwich a je happy, že smerujú do Champu, a to len preto, že je to obľúbený klub fantomasa.

Reagovat
Counter

Já proti Norwichi nic nemám, to jsou jen takové vtípky.

Reagovat
smazaný uživatel

jj takove vtipky a my s Vladom si tiez len robime vtipky, lenze ty nam ako vzdy prides napisat aka je vlastne pravda.

Reagovat
Counter

ok

Reagovat
vladis271

symbioóza

Reagovat
iamek

Ale dat nejlepsiho hrace Martiala na prave kridlo byl '' dokonaly'' tah.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes ve fantasy jsem fakt vybornej..v brane DDG (vlastní gol), obrana Souare (redka), atd..:-)

Reagovat
smazaný uživatel

hmm to já od začátku sezóny

Reagovat
fenixLFC

boze ta swansea je marna dvakrát tam nechaju uplne volneho longa v malom vapne a nebyt to long tak da dva goly. Obrana k hovnu, smerom dopredu nemali fakt vylozene nic nebezpecne. A paloschi mi pride ako borini

Inak myslim ze vlige nie je manazera ktory by tak tocil zostavu a rozostavenie ako koeman

Reagovat
vanGomm

Tip eurofptbalu Sunderland-Manch.U. 2,Bournemouth-Stoke 1,Norwich-West Ham 2,Everton-WBA 1,Crystal Palace-Watford X,Swansea-SouthamptonX.Zatím nic moc

Reagovat
fenixLFC

asi brali tipy od vrabejku

Reagovat
Counter

je to bída, aspoň je vidět, jak je PL nevyzpytatelná.

Reagovat
vanGomm

Ano těch překpapivých výsledků je PL poměrně dost.Je však zajímavé,že po 38.kolech je nakonec ta tabulka tak nějak stejně v richtiku

Reagovat
smazaný uživatel

Everton tomu už se jde fakt jenom smát

Reagovat
eder

Ano, tato sezóna je mimořádně zábavná.

Reagovat
smazaný uživatel

Z tych Gaalovych reci je jasne, ze on by uz asi najradsej skoncil aj hned, ale asi vedenie este nechce no.

Reagovat
habinity

Preco? Vedenie je ujebane? Ci naschval chcu znicit klub?ci co.

Reagovat
I am Mancunian

vsetci su uz ujebani

Reagovat
celeb

po konci sezony bude ovela lahsie najst VHODNEHO trenera ako teraz. Dat tam teraz Mourinha nic nevyriesi. LM na 90% neziskate ani s nim (jedina sanca cez City v krize pod rezignovanym Pelle a so zranenym Kompanym) a EL by mohol uhrat aj LVG

Reagovat
celeb

navyse date signal, ze nie ste ako Real/Chelsea co sa tyka spravania k trenerom.

Reagovat
kiwwi

ale picu...LVG skoncit nechce, jasne to minuly tyzden povedal, naco si domyslat nieco ine?

Reagovat
smazaný uživatel

Ked niekto povie, ze I am failing at Manchester United, tak do pici co to ma znamenat.

Reagovat
kiwwi

ze failuje v Manchestri United, co by to malo znamenat...povedal minuly tyzden jasne, ze tu chce ostat 3 roky

Reagovat
smazaný uživatel

Ked tvrdim, ze rok a pol failujem, tak tam asi nechcem ostat dalsi rok a pol ne? jedine, zeby som bol deluded fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jako? Něko má třeba zájem snažit se napravit svoje selhání... A LVG nevypadá, že by byl z těch, který by utíkali.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mu zaujem neberiem, ale nenapravuje nic, to by nebolo ziadne utekanie, ale normalne uvedomenie si situacie, niekedy treba vediet, kedy skoncit.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím se sice dá souhlasit, ale nijak to nesouvisí s interpretací jeho prohlášení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pasha

Že sa vzdal, presne tak. Porazenecké reči nech si nechá do Čeladíc, ale nie do MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

To byla zas bida...sice jsem po tom vyrovnani veril ze to otocime,ale ono to pak bylo snad jeste horsi...sileny

Depay je tragickej...umi vubec behat? Nebo ma deset kilo nadvahu? Blba zmena smeru mu trva pul den

Dneska jediny slusny hrac byl Mata v prvnim polocase a klasicky martial...jinak divocina

Achjo...

Reagovat
I am Mancunian

ten depay bol fakt sokujuci

Reagovat
r.mrazik

je hrozne tezkopadny...jak kdyby neumel vubec behat...bud nabral svaly,nebo ztloustl,ale je hroznej

Reagovat
habinity

On jak keby sa akurat zobudil a mal ist behat ze aaaaa dpc teraz behat o 4 rano?

Reagovat
smazaný uživatel

pod LVG hral aj aktualne najlepsi hrac L1 Di Maria ako uplny zebrak takze sa nedivim.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa gol. Chelsea ma stastie, ze uz ju netrenuje ten portugalsky nicitel.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro, to je hviezda Premier League.

Reagovat
smazaný uživatel

19 zápasů 2 goly to je hvězda jak prase.

Reagovat
Liquid

rýsují se "snový" sestupující: Norwich + Newcastle + Aston Villa

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle patri do PL

Reagovat
Heisenberg

Snad místo Norwiche Sunderland, ať nepřijdem o Tyne Wear derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United potřebuje vybudovat podřádný kádr, tým je přestárlý, chce to novou mladou krev. Mě se Moyes ve Villarealu (nebo Socidadu) líbí, možmá by stálo za to ho vzít zpět, taková bída jako za LBG to nebyla .... koupit Hazarda + Martinéze z Bayeru + někoho na beka, Maruqinhos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

lol

Reagovat
Pasha

Yes, Moyes vo Villarreale alebo Sociedade. Chlapče, ty si prespal sviatky a nejaké to obdobie pred nimi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Everton ty jejich výkony jsou taky jak na houpačce

Reagovat
eder

Letos budou mít na té PL sázkovky fakt rekordní zisky...

Reagovat
pepinho2

Jn, Leicester 5000:1..

Reagovat
fenixLFC

aby im to nevyrovnal leicester

Reagovat
eder

Ten právě jim tuhle sezónu vydělal asi nejvíc.

Reagovat
fenixLFC

ani nie, len jedna anglicka spolocnost bude musiet za vyhru vyplacat 2 miliony libier

Reagovat
eder

Myslím, že ve srovnání s tím, kolik prosázeli miliony ostatních, jí nemusí pár šťastných výherců trápit.

Reagovat
SpecialOne

No 8 výher a 18 ztrát s tím kádrem, to není houpačka to je průšvih, Martinez už tam podle mého dlouho nepobude.

Reagovat
Swarley

Mourinho už se s tím nějak popere, tohle musí skončit

Reagovat
eder

A nechcete spíš zpátky raději toho Moyese? Vrátil by se ze světa zkušenější, možná i tiki-taka by ty vaše hráče naučil...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

ked nie on tak kto? Predlzime s LVG?

Reagovat
I am Mancunian

a to existuje len mourinho ? vam to uz uplne jebe tu

Reagovat
smazaný uživatel

ved napis kto ked nie on! este som tu nevidel jedno solidne meno. Ja tiez radsej zoberem ineho trenera, ale kto to akozema byt? Mozno Conte, ok, toho chcem radsej. A potom?

Reagovat
I am Mancunian

v prvom rade mal byt vyhodeny lvg este ked bol volny ancelotti, ja by som to dal giggsovi teraz, ved taky bol aj povodny plan

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs by bol fail.Viem ze sa to vela spominalo ako dobra moznost ale teraz pracuje ako asistent trenera a vyzera totalne bezradne. Mas este nejaky iny napad? Klopp out, Pep out, Simeone bojuje o titul v PD a nema dôvod ist do rozmrdaneho ManU, Allegri z Juve po 2 sezonach neodide, Ancelotti out, Conte mozno...ja proste rozumiem preco sa nad Jozom tolko uvazuje lebo ptm uz su len manazeri kde hrozi ze to skonci ako u Moyesa, takze preco neskusit poskladat top team s Josem?

Reagovat
I am Mancunian

lebo jose je rakovina

Reagovat
smazaný uživatel

napis meno. Kto iny by bol lepsi?

Reagovat
I am Mancunian

GIGGS, poche

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs je blbost zabudni na to a Poche tiez ziadne terno ked si vezmes ze moze prist trener co vyhral ligu v 4 krajinach a 2x LM ..

Reagovat
I am Mancunian

nikto nie je terno, len dosraty mourinho jasne

Reagovat
smazaný uživatel

sak ani on nie, ale chces aby sme vyhrali LM, alebo vyskusame Giggsa co nikdy nic netrenoval a v kazdom zapase len cumi do blba a vyzera ze netusi este viac nez Gaal?

Reagovat
I am Mancunian

vyhrali LM ? ty o com snivas

Reagovat
smazaný uživatel

co to uz MU nikdy nevyhra LM?

Reagovat
afc

To akoze do 3 sezon MU vyhra LM?

Reagovat
I am Mancunian

samozrejme, pride spasitel mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

3 roky je dlha doba, ak by sa udiali spravne kroky, tak vyhrat LM o tri roky nie nic vlyucene, tym ale nehovorim, ze ju podla mna vyhrame, ale ked uz si mam tipnut, tak do troch rokov ju skor vyhrame urcite my, nez vy

Reagovat
smazaný uživatel

neboj to dame

Reagovat
afc

Tak ak do toho vrazite dalsich 250mega,tak je to realne,ze to stihnete skor

Reagovat
vladis271

min. 500 až 700 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

tolko mame, klub furt zaraba dobre

Reagovat
smazaný uživatel

treba nam uz len CB,AM,RW,CF mozno aj GK, co za 4 prestupove okna nieje problem doplnit + Mou a LM je nasa.

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo je po operaci a tuto sezonu by vas stejne nevzal.Chtel prebirat novej tym a mit k dobru i celou pripravu

Reagovat
I am Mancunian

tak sa mohol dojednat az od novej sezony, ale to by muselo nase vedenie aj pracovat koncepcne ze

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako...Na zacatku ligy jste vedli i ligu, to se trener nevyhazuje. Pak jste sice do toho marastu zapadli az po usi, hrali bidu,hledal se flek pro Wazzu (tam je podle me nejvic zakopanej pes u vas...podle me) a stejne nebyt drevackosti Fellainiho, tycek, Maty na kridle a ja nevim ceho jeste, tak jste v te ctverce treba na ukor Arsenalu nebo THFC.A taky zas mate haldu zranenejch, jen se s tim LVG tak nevyporadal jak loni.Ted ve 2 tretinach odehrane ligy se trener resi spatne a v podstate vsechny reseni sou nejak spatny

Reagovat
RicardoCOYS

Reagovat
Pasha

Carlo hlavne musí mať hotový tím, inak by bol márny.

Reagovat
smazaný uživatel

United jsou v podstate dobre poskladanej tym, tohle by se s nejakyma kosmetickyma zmenama koucovalo dobre

Reagovat
smazaný uživatel

musim uznat, ze papierovo to nevyzera zle

Reagovat
smazaný uživatel

Benitez, Monk, Moyes, Sherwood, Rodgers, Pearson, Favre, Di Matteo, Redknapp, Garcia jsou volní, všechny bych měl radši v týmu než Mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

to si len ukazal ze Mou je este ako tak dobra volba. Ked citam tie mena beha mi mraz po chrbte pri predstave zeby trenovali MU

Reagovat
smazaný uživatel

mozno Favre....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

gloryhunteri

Reagovat
C-M@ster

Smutný je, že kdyby přišel 2 kola zpátky, možná bychom teď byli bod za City.

Reagovat
nani92

ale prosím ťa..už by sme oslavovali titul

Reagovat
Infernoqt

na druhou stranu, i Zidane už se vyjadřuje k Mourinhovi, jako by trénoval United... něco se peče, ale nedivil bych se, kdyby ta změna přišla opravdu až v létě... já být trenérem, tak se mi do tak rozjebaného týmu taky nechce jít v průběhu sezony... v létě bych si přivedl svoje hráče a začal svou hru

Reagovat
smazaný uživatel

Co povedal Zidane?

Reagovat
EXoRcIsT

ze moze zabudnut nato ze mu predaju Varana

Reagovat
Swarley

Mourinho půjde určitě od nové sezóny

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
fenixLFC

inak, je zaujiamve ze sa v suvislosti s United nespajal koeman...

Reagovat
smazaný uživatel

No jj z blata do pice ne

Reagovat
smazaný uživatel

ty už jsi v piči dost, chlapče...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty zasranik, chlapce si mozes hovorit doma niekde

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

preco? ako jasne, nebol by z vas vyhlaseny utocny tim ale koeman dovadza dobru robotu. vie prisposobit taktiku súperom, aj ked jeho zostavy vyzeraju vacsinou najskôr na facku vo vysledku su dost premyslene a funguju. je to koncepcny trener a najma sa neboji staviat mladych. ok, je to dalsie riziko kedze v takom velkom klube nebol ale aj tak

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

to ma tiez nenapadlo. U saints spravil super job pri stavbe teamu, ale na uplnej top urovni este nieje prevereny takze Jose in

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Aarons ještě jednou bude hrát v obraně, tak do Newcastlu osobně dojedu McClarena utopit v močůvce

Reagovat
kissak

McClaren už měl bejt utopenej dávno

Reagovat
Counter

13/01/16 - Caulker leaves #SaintsFC (13th) for #LFC (8th)

13/02/16 - No goals conceded in six games for Saints, up to 6th - LFC in 11th

Záškodník Caulker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zmenaren pls

Reagovat
fenixLFC

bola by to vtipna statistika keby tam hraval..a nehrava nejak moc ani u nas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Tak snad Slavie chytne v předkole EL United. Pokud se vůbec MU do pohárů dostane

Reagovat
smazaný uživatel

Jak zahrala Chelsea? Vyslovene válec alebo Newcastle zase tragédil?

Reagovat
Whitemedia

vyloženě válec proti tragédům

Reagovat
smazaný uživatel

Videl sem jen asi polocas a neco, ale ten Newcastle je v pecku.Tam proste nefunguje snad nic..Silene pomalej Colo, Aarons furt nekde v riti,Tiote na to sral.Spis jak kolektiv to vypada jak moje nakupy v manazerech Chemie nic, nepodivaj se na sebe, neplacnou si kdyz se neco povede...soubor individualit co si de jednou za tyden protahnout kosti...

.A Chelsea tahli jizani, Costa bajecnej, Pedro lital jak drak, chytil se s nima i na vlne Hazard, meli to jednoduchy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Townsend

Reagovat
smazaný uživatel

That first touch from Seydou Doumbia was straight from page one of the Shola Ameobi handbook for strikers. He'll do well here.

Reagovat
Mastný Chobot

#AFC have officially promoted Alex Iwobi to the first team squad. He will be allocated a lower shirt number next season.

Plus Per asi zajtra v základe namiesto Gaba.

Reagovat
smazaný uživatel

Per je traged. Vardyho neubrani

Reagovat
Mastný Chobot

Ja dúfam, že zajtra to bude strelecký uragán bez obrán a bláznovina bez hlavy a päty s minimálne 3 gólmi na každej strane a Gabo by tomu určite pridal.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Per neni traged, ale ma svoje urcity limty a nemladne. Zitra ho davat po pauze proti tomudle fyzicky nadupanymu monstru...sam nevim

Reagovat
fenixLFC

jeho hlavnym limitom je to ze je to traged

Reagovat
smazaný uživatel

Lituju te minuty zivota co sem to psal. Plus dalsi za tuhle reakci.

Reagovat
fenixLFC

okej to je prehnane ze je traged uznavam. ale na arsenal proste nema, to ze ma dobre citanie hry je fajn ale to aky je pomaly neobratny a na svoju vysku vo vzduchu slaby je alarmujuce...nie ze sa s nim este pocita ako s clenom zakladnej zostavy

Reagovat
afc

Na to aky je podla teba slabucky,tak sa s nima vyhrali 2 FA Cupy a kopa Top zapasov a este s cistym kontom a nezabudaj,ze je to majster sveta.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz vidim ty kolmice mezi stoperskou dvojku a jak se Per taaaaaahle dloooouuuuhooo otaci a nahani Vardyho.Leicester to tam po zemi kolem nej bude rvat celej zapas. Sam sem zvedavej s cim na ne Wenger vyrukuje. Tohle bude spis o taktice

Reagovat
Infernoqt

Italskou ligu nesleduju skoro vůbec, ale zápas Juventus - Napoli má celkem náboj.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby nie, veď ide o titul.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

https://pbs.twimg.com/media/CbHzW-rWAAAuLHB.jpg

uplny suhlas s tymto, v najblizsej dobe sa nic nezmeni

Reagovat
smazaný uživatel

to uz je len klasicka konspiracna sracka a snaha obvinit kazdeho koho sa len da a nepozerat na okolnosti ze jednak prebieha prestavba, ale to v com je najvacsi fail je chyba lvg, lebo nevie hrat nic ine len nekonecne nezmyselne drzanie lopty a vysledky aj predvedena hra stoja za hovno. Mame zle obdobie a samozrejme musi prist prehnana reakcia ze teraz treba vymenit vsetkych od majitela klubu az po toho co umiva hajzle. Problem je LVG.

Reagovat
I am Mancunian

to nie je ziadna konspiracka, o edovi sa vie, ze pomohol glazerovcov pri kupe united a len tak ho nevyhodia a to je u nas problem

Reagovat
smazaný uživatel

co robi edo zle? Ako on moze za momentalnu situaciu klubu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi prosím shrň ty argumenty pro to, že woodward musí odejít, aby byly united úspěšný, já je asi odignoroval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

umyva*

Reagovat
nani92

Gary out

Reagovat
wild

no myslim, ze dnesna prehra bude jeho posledna

Reagovat
Mimalu

chjo, oni snad rupnou doma i s Espanyolem který je bod od sestupu

Reagovat
C-M@ster

Výhra.

Reagovat
nani92

Gari in kurva

Reagovat
nani92

*Gary

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
raduinho

(Martinez je podoboji)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

*Howard

Reagovat
Zaschrona

pls

Reagovat
Jazdec

Reagovat
smazaný uživatel

...ale bylo by fajn, kdyby se cierne macky zachranily na ukor Newcastlu

Reagovat
smazaný uživatel

tak, konečně by želvomrd mohl jít do prdele.

Reagovat
habinity
Reagovat
habinity

A popijam

Reagovat
Mastný Chobot

dnes sa nefetuje?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
fajdax

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
bbbauch

I na podruhy te to trapi jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ol!ver převzal z nějakého důvodu patronaci nad největšíma dementama na ef, věřím, že ho to trápí na víckrát

Reagovat
Mastný Chobot

nová póza zjavne

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

si pokrytec

Reagovat
smazaný uživatel

Konkretizuj pls v čem jsem pokrytec.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty držíš patronát nad kiwwim napríklad

Reagovat
smazaný uživatel

Cute

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aj s Palikem

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Ten jede 24/7

Reagovat
smazaný uživatel

moralista, no...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
nani92
Reagovat
Lacko_Boh

ša a šú 15 rokov dozadu

zajo pamatas ked som ti najebal auto v bobote

dojebane vanoce a bolo všetko v kokote

Reagovat
vladis271

Našťastie sa ten zlý sen skončil.

Reagovat
I am Mancunian

charvatova

Reagovat
Whitemedia

Ta Charvátová je tak marná ve střelbě..

Reagovat
Mimalu

je to bída no

Reagovat
Whitemedia

ale naštěstí Gábina válec

Reagovat
Mimalu

navíc super že je tam s Goessner

Reagovat
Mimalu

*teda za predpokladu ze to ta nemka tradicne posere, ale snad se aspon neunavi, stahuji pekne

Reagovat
vladis271

Chlapci a dievčatá, viete kto je Ján Pavliš?

Celý týždeň som si nevedel predstaviť čo by sa muselo stať aby som si zajtra o 13:00 nezapol šláger kola Arsenal - LCFC.

A teraz čítam toto:

Uvidíme už zajtra naživo. Zajtra na Valentína sa o 13,00 hod. zúčastní Ján Pavliš – líder proruskej ODVAHY predvolebnej televíznej debaty v TV Markíza. Diskusia bude vysielaná v priamom prenose, tak sa naživo presvedčíme, čo má Ján naozaj v hlave.

Reagovat
Mastný Chobot

fú, tak to je vážna dilema

Reagovat
vladis271

ale tak Na Telo z archívu. Len nvm ako rýchlo pridávajú nové časti.

Reagovat
vladis271

Dúfam, že Puškárová naňho vytiahne tie jeho obrázky a konfrontuje ho s realitou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale im to je to jedno, oni sa argumentacne nedaju ubit prakticky nijako.

Reagovat
smazaný uživatel

Bejt proruskej je prostě nejlepší politický program a ideologie z pravidla slouží i jako diagnóza

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.tvnoviny.sk/videospravy/televizne-noviny/v41734_televizne-noviny

kliknite na ten odkaz pod videom Škandál s odvahou

Ale na čo plytvať čas so stranou ktorá pri najlepšom získa 0,0003% ?

Reagovat
smazaný uživatel

To budu konspiracky po volbach zase...to bude este len sranda.

Reagovat
fenixLFC

ma na kandidatke ludi co ani nevedeli ze tam su

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vinco Lukac onehda nevedel, ze nie je vo vlade. Ked mu to redaktorka telefonovala, tak bol vyvaleny z tooho ako Rusi ked Ziletka zamiesal bez puku pod snehom.

Reagovat
smazaný uživatel

A Sulik par tyzdnov dozadu nevedel ze ma na kandidatke pravu ruku a ideologa Kotlebu. Vsetko je mozne skratka...

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.aktuality.sk/clanok/309770/sulik-zobral-na-kandidatku-aj-sefredaktora-kotlebovho-propagandistickeho-platku/

Neviem co je smutnejsie. Ze tam bol a vedeli alebo ze nevedeli ako tvrdia. Pre mna snad aj to druhe.

Reagovat
smazaný uživatel

Musonda už si maže PD na chleba

Reagovat
smazaný uživatel

Akurát som išiel napísať, že to tam slušne drtí

Reagovat
Whitemedia

tak snad se dobře prodá

Reagovat
Whitemedia

Víítková

Reagovat
Whitemedia

ale v dobré tmě jedou, směšné USA

Reagovat
smazaný uživatel

co bys chtěl po rozvojové zemi? Na jedný straně boháči co si vytíraj prdele stodolarovkama a na druhý straně miliony američanů co žijou v domech co bysme u nás maximálně měli jako chatu

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Counter

https://twitter.com/DeTurningCruyff/status/698626223417774080

Eurofotbalovou terminologií řečeno, Gary neunáší.

Reagovat
Whitemedia

Dobrou ostudu si tam dělá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

moc tomu nevěřím

Reagovat
Counter

Že to fakt řve? To Fuck you mi přijde jasné, cunt by tam taky sedělo, ale těžko říct.

Reagovat
Mimalu

ja nevim, mne prijde ze staci aby nekdo neco rval a to fuck you tam sedi skoro vzdycky

Reagovat
smazaný uživatel

zufalec

Reagovat
nani92

koľko výhier v PD máš ty, ak smiem vedieť?

Reagovat
fenixLFC

o jednu menej ako gary

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

nechci vidiet jeho statistiky z fify

Reagovat
smazaný uživatel

to jistě Counter je, nicméně tady má pravdu

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Blázen. Prý to řval na stopery, který v 90. minutě běželi na roh, což on nechtěl.

Reagovat
wild

hej, bolo to v case 93:30, Valencia mala roh a obrancovia sa nezmyselne hrnuli dopredu a Gary sa tam siel zblaznit ze nech okamzite idu naspat..akoze chapem ho, tu vyhru proste zufalo potreboval.. a ktovie ci naozaj povedal "you cunt"

Reagovat
smazaný uživatel

Co je logicke

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ty pises blazen preto je blazen? wtf

Reagovat
Counter

Ono je jako normální takhle nadávat svým hráčům? Ono je normální takhle nadávat komukoli, když seš trenér nějakého klubu a řveš to do světa během zápasu?

Reagovat
Swarley

fotbalovou terminologií řečeno, Gary tradičně prožívá zápas

Reagovat
fenixLFC

ale aspon bojuje o miesto a konecne je nasrany

Reagovat
Swarley

ale hned jsem si vzpomněl na SAFa...

https://www.youtube.com/watch?v=maVsd5Rq2Wg

chudák Evans to tehdy schytal taky slušně

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole.. na koho to tam řve?

Reagovat
Carrick

Gary

Reagovat
Tomanatura

No to je katastrofa, Gary jako trener rve na svije hrace priste postnite, ze nosi divne boty prosim.

Reagovat
smazaný uživatel

On chcel byt zase vtipny az moc counterik

Reagovat
Counter

Co je na tom vtipného?

Reagovat
Carrick

Nejspíš by mu měl autor příspěvku poslat příručku, kde by popsal, jak se má zachovat v konkrétních situacích, co křičet, co ne, ve které minutě se hodí zařvat to a ve které zase něco jiného. A to vše nejlépe ve španělštině. Od bezvýznamného internetového pisálka to Garyho jistě potěší a zamyslí se nad svou pokřivenou morálkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak väcsi moralista ako Counter nie je, uz ho nebavi poucovat diskuterov, presiel na trenerov..Gary ma smolu, je v Counterovom ignore liste

Reagovat
Counter

Tohle je teprv pokus o vtip. Nic moc, umíš kopkat i líp.

Reagovat
bbbauch

Na tom je nejhorsi to, ze bych se ani nedivil, kdyby mu to vazne sepsal. Counter vzdy vi a vsem rekne, kde lezi pravda.

Reagovat
kiwwi

eurofotbalovou terminologiou, Counter, nezvladas

Reagovat
vitasrp

Na tomhle mi nepřijde nic zvláštního, nějak takhle blázní někdy každej trenér. A stejně tak se vsadím, že většina těch koučů používa sprostý slova.

Reagovat
Counter

Heh, tak to pochybuju, protože za celé roky, co fotbal sleduju, tohle pravidelně fakt nevídávám.

Reagovat
vitasrp

Nedivím se, že to nevídáváš pravidelně, taky netvrdím, že se takhle většina trenérů chová obvykle. Akorát si myslím, že drtivý většině občas podobně ujedou nervy a použijí při tom také nadávky. Letos podobně vybouchnul Mourinho a třeba McClaren zase v ligovém poháru dost slušně jebal Thauvina (založeno na reportu novináře, který měl tehdy místo přímo za lavičkama).

Reagovat
Counter

Dík za tyhle příklady. I tak mi to ale přijde přehnané a vůbec se mi to nelíbí.

Reagovat
emanuel habasko

Asi si myslel, ze trenovat je stejne jednoduchy jako onanovat ve studiu s Carragherem.

Reagovat
habinity

Uz som 7 rokov nic nemal, ani piko koks maces takze uz v pohode...ale aj tak ten pocit ked si dobre spraseny je krajsie ako ked sustas dve nadrzane kundy...preco? Lebo tam sa len obycajne vzrusis a urobis...coz na droge si 16 hodin v euforii (piko) kokain mas na menej ale zas si priplatis ...chlapci a odkedy som prestal ? Lebo byvala robila vysetrovatelku v nake tak kvoli nej som prestal..naordna kriminalna agentura ..

Reagovat
habinity

A teraz sa mi nic nepytajte :) lebo vo vine je pravda

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
habinity

Nebudem to tu rozoberat, ale take info co som mal, co sa bude diat je ako master card k nezaplaceni

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si fakt zly clovek.

Reagovat
Mastný Chobot

už sa nalep na niekoho iného, fakt, prosím ťa tvoj brat dal palec tiež, tak mu to choď hovoriť do izby

Reagovat
kubys

Reagovat
I am Mancunian

len si ho nechaj pre seba

Reagovat
smazaný uživatel

uz som mu povedal

Reagovat
nani92

*napísal

Reagovat
alcantara

Drogy su dobre, len to netreba prehanat.

Reagovat
smazaný uživatel

taky slusnak a toto :)

Reagovat
alcantara

Hmm?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
I am Mancunian

parada, nie kazdy ma silu prestat, nedaj sa znechutit tuto kokotkovcami

Reagovat
habinity

Neee to je vpohode ..I am mancuian teba mam rad si vpohode a dobre si pokecame o futbale ...vies kde robim a koho poznam keby mas niekedy nejaky problem kludne povec..abmam ta rad preto lebo kde byvas tam sme chodili casto a bola to velka laska si mi to vsetko pripomenul ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ol!vere tady to máš úplně čistě v praxi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

túto stránku keby kúpil Zuckenberg, tak by z nej vedel urobiť ešte väčšiu soc.sieť ako FB

Reagovat
Mastný Chobot

Ty si fakt zlý človek, Zayo.

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

to nemáš

Reagovat
I am Mancunian

ale jeb sa na byvalu, teraz mas tiez vpohode babu, ak si teda este s nou stale

Reagovat
habinity

Ano som snou, ale hen otej sa mi hocikedy sniva...normalne na psychiatriu.....inak chalani volakedy, ale 5 rokov dozadu som mal videa zien asi 70 videii v aute v poli na byte hocikde fajky a vselajke veci rychle prachy ale zadara nedal som im ani cent ...mlade starsie som najprv neveril ze sa take da natacat ..a apotom som to skusal a dalo sa to nakoniec ...urcite by som na pamotvke co je skovana nasiel nieco..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tam byvam nerad. V NR sa mi pacilo viac, chyba mi rodne mesto, kde som vyrastal ...

Reagovat
smazaný uživatel

Bud chlap Oľo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

vyzkoušet se má všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní deníček "habanity" je odhalen..děkuji jinak bych nemohl usnout.. Dobrou noc

Reagovat
Whitemedia

Nezáviď

Reagovat
habinity

Gerrard ty si ta nula?

Reagovat
nani92
Reagovat
Whitemedia

Stop Rytmuse

Reagovat
Infernoqt

to radši drogy než Rytmus

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunnersaurus

Hodgson v MOTD

Reagovat
Counter

Co je na tom legračního?

Reagovat
Ferguson6

Sledoval niemto Stoku? Ako hral Teixeira?

Reagovat
Mastný Chobot

pod preview to aj máš - hrozne

Reagovat
smazaný uživatel

On hral nejaky dalsi Slovak PL?

Reagovat
smazaný uživatel

pozeral som asi poslednych 5-10min ale mal tam jeden dobry tackle a pekne zblokovanu strelu

Reagovat
Mastný Chobot

Škrtel s vlasmi

Reagovat
Mastný Chobot

Dnes by som bol rád za Thea na hrote a Joela v základe, verím, že minimálne jedno prianie sa mi splní. Coq v základe už je povinnosť, nad ničím iným ani nechcem rozmýšľať.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ty tady? Už jsi vstal nebo ještě nešel spát?

Reagovat
Mastný Chobot

včera som sa fyzicky príliš unavil.

Reagovat
afc

Dnes Merte a Flamini v zaklade. Na lisky to musi stacit.

Reagovat
Mastný Chobot

s Perom rátam, ale Flamini? jak vieš? po tom minulom výkone? to už radšej dvojka Elneny - Ramsey.

Reagovat
afc

Na Bournemouthe som nevidel. Bol taky slaby?

Reagovat
smazaný uživatel

Stavil by som sa, že ak by, tak jeden z nich nedohrá a dostane červenú.

Reagovat
afc

Merte ma jednu cervenu za sto rokov a uz si tu niektori myslia,ze to bude pravidelne ci ako? Ja by som si zas stavil,ze dnes budeme kopat penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, len som si predstavil súboj Vardy vs. Mertesacker.

Reagovat
afc

Merte uz ustrazil ine kalibre.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to uz bolo davno

Reagovat
afc

Vsak nedavno so City ci Bayern, ci si bol vtedy v kome?

Reagovat
smazaný uživatel

To neustrážil Merte, to byl tak nějak kolektivní beton.

Reagovat
afc

Jasne A Merte tam bol len na okrasu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Dúfam, že Flamini nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo to tam dobre zavesil vintage Cristiano

Reagovat
smazaný uživatel

Kagawa > Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Na udržení je potřeba cca 36-40 bodů.

Newcastle doma hraje se Swansea, Bournemoutem, Sunderlandem a Crystal Palace. Venku pak na Norwichy a v Birminghamu.

Z toho očekávám min 11 bodů, to nás staví na 35b. Bude potřeba něco uhrát na Stoke nebo Liverpoolu.

Hrozna sestupu je víc než reálná. Osobně každopádně tipuju, že nakonec sestoupí 2 týmy, které jsou teď mimo sestupový pozice.

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že sa zachránite spolu so Sunderlandom. Chýbala by mi atmosféra zo St. James Parku..

Na druhej strane, zo súčasne namočených klubov nie je veľmi komu priať zostup. Norwichu ho kvôli Danimu Danielsovi už neprajem . Swansea a WBA by mi nechýbali v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vy máte úplně úžasný los. Normálně věřim, že půjdete ještě před Manchester.

Reagovat
smazaný uživatel

Neprekvapilo by ma to :-) Ja si myslím že sa urobí dobrý výsledok aj v LM.

Reagovat
M0rb1D4S

Tak ať nejsi v úterý překvapený

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudem, nijak extra ma to nezaujíma.

Reagovat
smazaný uživatel

...ale to favorizovanie PSG je podľa mňa úplne mimo.

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

tomu ti fakt moze dat palec len fajdax...to muzstvo je uplne inde ako sucasna Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som povedal že je na rovnakej úrovni ako Chelsea. Tie ich #rekordíky z Ligue 1 na to sere pes.

Reagovat
kubys

Tady nejde o žádný rekordy, ale čistě o složení a sílu toho týmu...

Reagovat
smazaný uživatel

Zloženie tímu mám ja cca narovnako, brankári Chelsea > brankári PSG, obrana bez Terryho mierne v prospech PSG, útok momentálne Costa > Ibrahimovic. Tá sila môže klamať vzhľadom na ultra slabú Ligue 1, Chelsea sa pod Hiddinkom ustálila a 10 zápasov unbeaten v PL > 40 zápasov unbeaten v Ligue 1

Reagovat
fajdax

Reagovat
Dawon

obrana bez Terryho "mirne" ve prospech PSG ach

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz je truľo, Maxwell starý, Van der Wiel / Kurzawa priemer

Reagovat
nani92

a teraz o tej vašej..

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovič vicecaptain, Cahill spoľahlivý, Baba talent, Azpi dlhodobo medzi najlepšími pravými bekmi na svete

Bez Terryho to môže byť pruser no, to je potrebné priznať. Baba absolútne nerozohratý proti DiMariovi to bude zrejme najväčší problém.

Reagovat
Mimalu

Terry bude hrát, zase se obětuje a dá nějakou tu injekci, věřím tomu. Pak by to mohlo být snesitelné.... Ale ten rozdíl bude ve středu zálohy, tam je fakt propastný rozdíl

Reagovat
smazaný uživatel

Najhoršie je to, že Cheeka tam nedá a klasický streďák ku Mikelovi už nie je. Jak by sa tam teraz hodil Ramires

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz neni trulo, hraje dobre...a hraje dobre i bez Thiaga Silvy. Celkem sem si ho oblibil a asi uz chapu, proc jste ho (nekteri teda) meli tak radi. Nebojacnej dopredu, neboji se zodpovednosti, prestal delat ty picoviny a je plne soustredenej na hru. Fotbalista je to naramnej, je to preci Brazilec.

Maxwella ti ani komentovat nebudu, tam ses dost s tim nazorem v lese Van der Wiel hraje dopredu jak kdy, ale to u PSG ani neni tak zavazna vec, protoze oni ty nabehy krajnich obrancu moc nehraji a spis se vyuzivaji jen do kombinace, na narazecky a trojuhelnicky a tam to je dostacujici. A brani oba obstojne (Van der Wiel / Kurzawa), takze i ten prumer staci.

A Thiago Silva...no to je proste Top

Reagovat
smazaný uživatel

a nebude hrát spíš Aurier? Na začátku sezóny byl skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny jasny, nejak mi z toho vypadl

Chtel sem jen pochvalit Davida a pak pridaval a pridaval textu, ze nakonec se to tvari jako anylyza obrany Parize.Serge hraje jak dabel na bekovi a Blanc ho daval jednu dobu i na CB kde se s tim popasoval vic nez obstojne...nedelal chyby, pozici drzi jak skala a rychlej je jak dabel.

Sakra, ted me stve, ze tu valku o nej po Mundialu vyhralo PSG, mooooc sem ho chtel do Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

taky ještě není pozdě

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho všetkého mi vychádza, že PSG má akurát o jednu osobnosť na stopérovi navyše.

Reagovat
Dawon

jak ti z tohodle vyjde, ze vlastne jediny rozdil je v osobnosti na stoperu, je mi vazne zahadou

Reagovat
smazaný uživatel

Azpilicueta > Aurier, Wiel, Kurzawa, Maxwell = Baba, Zouma = Luiz, Ivanovic na stoperovi = Luiz,

Reagovat
Dawon

Zouma? Jsi na drogach? Vis, ze je na pul roku zraneny, zejo?

Ivanovic na stoperu = Luiz? Proboha uz

A s tim babou, to snad ani nemuzes myslet vazne

Tohle je trolling, zejo?

Krome azpiho mate na vsech postech vyrazne horsi hrace, nemluve o tom, ze samozrejme nejde jen o individuality ale o celkovou letosni vykonnost obrany, ktera byla casto tragicka a smesna...a to ikdyz jste meli zdrave stopery

Reagovat
smazaný uživatel

No a čo že je zranený? To ho nemôžem porovnať s Luizom alebo čo?

Reagovat
Dawon

Vzhledem k tomu, ze se bavime o vzajemnych zapasech v tomto mesici a porovnavame soucasne kvality tymu, ktere budou hrat, tak to vazne nedava moc smysl, promin no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

střed PSG(ještě když se jim vrací Veratti) >>>>>>>>> Mikel-Matič, a naše defenzíva bez Terryho a Zoumy opravdu není srovnatelná s PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

útok momentálne Costa > Ibrahimovic....nj, porovnaj si ofenzivu silu PSG a Vasu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Fabre je posledné zápasy v super forme, záleží čí bude hrať v trojlístku hore alebo s Mikelom na stredovej dvojke. Willian dlhodobo top, Costa posledný mesiac medzi najlepšími hroťákmi na svete. PSG tam má síce skvelého Di Mariu, ale Cavani na tom krídle mi nepripadá nijak nebezpečný, + Ibru zakaždým vymazali.

Reagovat
habinity

Chlapci nerobte ja som nalozil tiket na postup pariza realu a atl.madrid za 200 e

Reagovat
smazaný uživatel

Když teď neutrácíš za fet, tak peníze vyhazuješ takto?

Reagovat
habinity

Preco by to nemalo vyjst?

Reagovat
smazaný uživatel

vyjít to může, ale je to úplně retardovaný tip s velkým rizikem a malým kurzem

Reagovat
habinity

A co mam dat kurz 8 a vyhru 1600? To podla teba neretardovane?

Reagovat
habinity

(To je)

Reagovat
smazaný uživatel

A proc ty unavujes ostatni blbyma dotazama?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
habinity

Reagovat
Miguel19

Není no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

čo spraví zopár zlepšených výsledkov. PSG vás bolo schopné vyradiť, keď ste boli na vrchole. Teraz máte od toho na míle ďaleko a naopak PSG dominuje asi ako nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho bol schopný sa sám vyradiť*

Reagovat
Mimalu

9 z 10 takových zápasu by jsme postoupili my, PSG postoupilo ani nevědělo jak

Reagovat
M0rb1D4S

Tak zrovna ten dvojzápas minulý rok rozhodla jenom absolutní připosranost Mourinha.

Reagovat
smazaný uživatel

spadnete

Reagovat
smazaný uživatel

ignore list

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea - Saints sa statočne radí medzi najslabšie zápasy tejto sezóny Nemali čo dať do higllightov

Reagovat
smazaný uživatel

začít od 44 minuty highlighty je zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

fakt nic moc akoze soton je taky vacsinou tuto sezonu ze patri medzi najmenej zaujiamve zapasy na highlighty

Reagovat
smazaný uživatel

Teda, Ritchie, Imbula a Affelay parádne góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale do sestavy kola se přes Costu, Pedra, Williana nedostanou.

Reagovat
nani92

a koho to okrem Spurs fanúšikov a kiwwiho trápi?

Reagovat
smazaný uživatel

v pořádku, zayo, každý nemá smysl pro spravedlnost

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
nani92

*subjektívnu spravodlivosť

Reagovat
smazaný uživatel

nic takového neexistuje

Reagovat
nani92

je to základ každej ankety, od futbalovej až po určenie najkrajšej ženy sveta

Reagovat
smazaný uživatel

to nemá se spravedlností nic společného

Reagovat
nani92

má, viac než si myslíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Logicky, keďže Costa Pedro a Willian zariadili najvyššiu výhru kola.

Reagovat
smazaný uživatel

Diskutabliní, ale počkejme si, až co náš mistr vyplodí.

Reagovat
smazaný uživatel

uz zas places

Reagovat
smazaný uživatel

wtf? na zaklade pekneho golu by mali byt v zostave kola?

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Ten Moyes vypadá spíš jak Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

neměli jsme ho vyhazovat

Reagovat
Miguel19

Tak loňský mistr dosáhl po 26 zápasech konečně kladného skóre

Ale včera dobrý zápas

Reagovat
r.mrazik

Depay to bude mit u fanousku skvely...ty jeho videa a fotky z vikendove oslavy narozenin z holandska...

Reagovat
I am Mancunian

no to je kokot, oslavil vlastne narodeniny !

Reagovat
r.mrazik

A to tam pisu? Ty jsi hroznej kaspar

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

haluzácký kundy

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

a jak bys to nazval? doufám, že vás za to Barcelona rozjebe

Reagovat
Switchback

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

to nemusis dufat, to je istotka

Reagovat
Mastný Chobot

budú jatky, vieme

Reagovat
smazaný uživatel

vy si ako fakt myslite ze mate sancu? to je take zlate kedy sa uz poucite?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
masly008

to je asi tak,jako že vy si myslíte že po 30 letech(nebo kolika) skončíte před náma.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

stavka?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wow, o tohle klidně

Reagovat
Lacko_Boh

počkaj, opadne euforia a napišem ti

Reagovat
Lacko_Boh

idem do toho

Reagovat
smazaný uživatel

ok, o co, o nick? na jak dlouho? a o co se vůbec vsázíme?

Reagovat
Counter

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Gunner14

Reagovat
tunkic

* z kurníku

Reagovat
Whitemedia

Tady končí veškerá legrace, Arsenal má k tomu titulu nějak moc blízko

Reagovat
niflheim

Druhý poločas naprosto nechutný, Atkinson zabil jakoukoliv fotbalovost. Ne že by to nebyl zajímavý finiš.

Reagovat
r.mrazik

Coze?

Reagovat
Mastný Chobot

Welbeck vždy som ti veril

Reagovat
smazaný uživatel

ty falešný pes

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sak to je snad kazdemu jasne uz davno ze to je najlepsi hrot v ARSENALE... ;) to len tu radoby odborníci na EF mozu viac uznavat Olivu

Reagovat
Mastný Chobot

Suché triko

Reagovat
Trand

Danny a Theeeeeo Od nich dvou se to dneska asi fakt nečekalo, naprosto úžasný.

Reagovat
Spasitel

Atkinson otrasný výkon ten nech ide pískať do Serie A tam sa hodí

Reagovat
Carrick

Van Gaal ven!

Reagovat
Hachim Mastour

Uaaa.3 krát som vyskočil a zoskočil z gauča.Dat Guy Welbz.Titul is real. Už som tomu neveril.Mesut konečne asistencia.

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne nejaky late winner..

Reagovat
vrabejka

Tahle prohra strašně mrzí. Atkinson dal Arsenálu 3 body. Ranieri to taktický nezvládl Mahreze tam měl nechat. Zbytečně jsme se museli zatahnout a byla otázka času kdy to urve Gunners. Stále věřím v titul. Come on Leicester!

Reagovat
kitas

Atkinson daroval arsenali 3 body? A ta penalta vymyslená? LEster nemal nič

Reagovat
vrabejka

To byla jasná penalta. Druhá žlutá pro Simpsona neměla být. A ten kokot si ještě v 92 zastavil stopky aby dal Arsenálu minutu navíc.

Reagovat
kitas

Penalta bola smiešna, Vardy zasimuloval...uplne zjavna simulacia, si mu na to skočil

Ten kokot čo zastavil stopky v 92 minute ako pises mal nastaviť aspon 6 miinut za všetky tie prerušovania

troska objektivity...

Reagovat
smazaný uživatel

Žlutá pro Simpsona neměla být? Vždyť to zezadu stáhl za ruku dolů, nulový úmysl hrát míč, stáhl ho jen proto, aby mu Giroud neutekl. Naprosto učebnicová žlutá.

Reagovat
tunkic

A co ty ruce ve vápně Lesteru, to nic??

Reagovat
smazaný uživatel

tolko picovin v jednej vete

Reagovat
smazaný uživatel

karma is bitch sporná penalta, 2 sporně neodpískané penalty pro AFC za ruce, za ten dive toho píčuse Mahreze a Simpson tomu dal korunu...jedině AFC

Reagovat
Minister

Hateri poserteeee saaa

Reagovat
C-M@ster

Pokud je příběh Leicesteru pohádka, tak Atkinson je ježibaba s otráveným jablkem.

Paradoxní je, že Arsenal výhrou příblížil k titulu spíš Tottenham, protože oni se zas rozklepou, kdežto slepice si jedou svoje...

Reagovat
aramaki

Zo slepic dnes bude lietat perie

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě spravedlivý výsledek nakonec.. arsenalu taky nefoukli 1-2 jasne pencle

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
kitas

Comu sa smeješ? Dve ruky mal lester v 16.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
J0EL

Nerob zo seba kokota.

Reagovat
tunkic

Reagovat
Counter

Ale takhle nastřelené ruce by se neměly pískat.

Jen mě pak štve, že když úplně stejně někdo napálí v půlce hřiště do ruky Alexise, tak to Atkinson suverénně odpíská.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Counter

Nediv se, tenhle názor zastávám už dost dlouho

Reagovat
FUnk

Reagovat
Mastný Chobot

Zapol som v 82' a keď som videl, čo zahodili Per a Giroud, tak už som to videl na klasiku, ktorú by sme si mohli patentovať. Všetko vo vlastných rukách, kúsok od úspechu a nakoniec nám to o fúz ujde. Našťastie, Welé, ktorému som vždy veril, rozhodol. Mesut to tam ale servíroval neuveriteľne za tých pár minút, čo som videl.

Kráááása

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut bol jednoznačne najhorší na ihrisku.

Reagovat
PP

tak to ani náhodou..

Reagovat
smazaný uživatel

"Welé, ktorému som vždy veril"

ty seš fakt strašnej čurák

Reagovat
Mastný Chobot

sám dobre vieš, že si robím srandu, tak čo tu skúšaš, dilinko?

Reagovat
Lacko_Boh

cholerik

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinej čurák jsi tu ty Neskutečně vtipná postavička.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Ty dneska parádně neunášíš

Reagovat
Counter

Mesutek naštěstí v závěru dostal prostor sázet míče do ohně bez tlaku bránících hráčů, do té doby byl hrozivě marný.

Reagovat
smazaný uživatel

Za Welbecka nikomu osm ten gól neprijal tak ako jemu.

Reagovat
celeb

neprijal

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutne nezvladaci zapas, neveril jsem, ze to jeste dame.... T vole jeste ted se trepu, jak to bylo uzasneee

Reagovat
smazaný uživatel

a musim pochvalit Thea a dannyho, theo to hodne ozivil, takove vykony od nej chci furt. A Mesut takto udrzet nervy a dat takovy centr...

Reagovat
r.mrazik

Konecne ten leicester padl...to uz bylo hrozny jak jim to vychazelo...uz tou penaltou co nebyla...

Arsenal na titul

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carrick

Reagovat
smazaný uživatel

ok, za trest lvg jeste rok navic

Reagovat
Dominator

Reagovat
r.mrazik

ja na tyhle jednosezonni tymy moc nejsem no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

jdi do hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvládáš.

Reagovat
C-M@ster

Penalta byla přísná, ale spravedlivá. Červená byla vymyšlená. Nedělej druhýho kiwwiho pls

Reagovat
r.mrazik

Ne,byla jen prisna...druha zluta jasna

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Liquid

tolik lží v příspěvku

Reagovat
I am Mancunian

kaspar

Reagovat
r.mrazik

Jeste ses s tim nesmiril troubo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester ma nezuajima, ale mufan prajuci titul Arsenalu, to je prijebanost, sorry

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

niektori z vas uz klesli z tej frustracie poriadne hlboko no

Reagovat
Liquid

Reagovat
r.mrazik

Abyste se z toho klubovstvi neposrali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Pre líšky sa nič strašné nedeje. Teraz nastáva čas, ktorý rozhodne o ich sezóne. 3 body z 2 away zápasov proti konkurentom o titul sú dobré. 4 by boli lepšie, ale nemôže im všetko vychádzať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Příští kolo Manchester United - Arsenal takže klid

Reagovat
Jardin

Ajo kurva

Reagovat
smazaný uživatel

LvG

Reagovat
Infernoqt

No nic, Spurs dneska musí

Reagovat
vrabejka

Každopádně teď máme 9 zápasů lehký los musíme toho využít a náskok zase zvýšit.

Reagovat
smazaný uživatel

Watford se nepříjemně dotírá dva body jen za váma no

Reagovat
smazaný uživatel

"máme" ? to jako liverpool přišel o hlavního previewáře a souhrnáře?

Reagovat
vrabejka

Leicesteru FAndim rok a půl, LFC 8 let. FAndim oběma ale LFC víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nezabudaj na brighton

Reagovat
Mimalu

náskok? Jsem myslel že máte vyšší cíle než 11. místo

Reagovat
aramaki

Bublinka teraz pukne..Ti tzv. lahkí superi budu too much. Vy viete hrat proti lepsim tímom na brejky, ale zdolavat autobusy, to bude trosku ina kava. Nechajme sa prekvapit.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf? doteraz davali tie slabsie timy jak nic a vsetci kecali ako teraz ich caka tazky los takze pekne padnu na hubu a uz sa to otaca

Reagovat
Lacko_Boh

Wenger:Chceme ovládnout hru, mít míč a být nebezpeční...boli tu chlapci čo sa tomu smiali,ja len tak že...

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

2 neuznáne penalty pro Arsenal po rukách a tady někdo píše že rozhodčí nadržoval Arsenalu?

Reagovat
Trand

Ty penalty bejt neměly. Vyloučení bylo celkem necitlivý, ale za držení se prostě žlutá dává. Já s tím nesouhlasím, ale obhájí si to. V podstatě to stejné jako ta penalta Leicesteru, ani jedna strana nemá rozhodčímu co vyčítat, spíš bych se zabýval tím, jak to celkově špatně odpískal, na obě strany.

Reagovat
r.mrazik

On nekdo ma neco proti ty druhy zluty za drzeni? Nezblaznili se lidi uz?

Reagovat
Counter

Tak třeba místní aktivní fandové Spurs se zbláznili už dávno, tyhle momenty je jen proberou z normální neškodné bláznivosti do běsnivého módu.

Reagovat
smazaný uživatel

zase úplně zbytečně provokuješ a nezvládáš výhru

Reagovat
Trand

Však si to pročti, je na to spousta připomínek.

Reagovat
vrabejka

Ty ruky ale byly nastrelene, toto se v Anglii nepiska chudacik

Reagovat
smazaný uživatel

Když ruka není u těla a zastaví pohyb míče který by jinak pokračoval tak to je ruka, na nastřelenou ruku se hraje někde na sídlišti za barákem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Vždyť říkám že tyto rádoby ruky se v Anglii nepiskaji

Reagovat
smazaný uživatel

Rádoby ruky? Koukni se znova na záznam prosím, dobře tu první bych ještě s hodně zavřenýma očima odpustil, ale po nůžkách Girouda to byla ruka i se zavřenýma očima i sevrenou prdeli.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
Pigeon

Jestli máš na mysli i tu ruku po střele Girouda v pádu, tak tam Giroud fauloval, protože obránce celkem dost stahoval za dres

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

ted tottenham zhoří v manchestru a city, lester, a arsenal si to rozdají o titul

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

YEEEEEEEEES!

Nic moc od nás po fotbalový stránce, ale aspoň do toho dal každý 100%. Nějaká taktika prolomit Lestr neexistovala ani proti 11, největší šance přišly z krajů, ale většinou jsme to jak idioti hráli přes střed a čekali na zázrak. Až posledních 10 minut jsme začali tlačit přes kraje a Giroud je v tomhle super, nepostradtelný hráč. Welé bomba, snad nás to nastartuje. Lestru je mi líto, snad je to nezlomí a bitva bude pokračovat, teď mají lehčí los.

Zápas kompletně posranej rozhodčím. Lestr dostal penaltu, my dostali 10 hráčů, Atkinson je prostě kokot, ale strkejme dál hlavu do písku a nechme tyhle neschopný rozhodčí pískat, nasrat na video.

Reagovat
smazaný uživatel

Lesteru jsem přál 2 místo. Po dnešku doufám, že skončej mimo 4 až někde za Stokou. A v příštím kole Danny sestřelí i Manchester

Reagovat
vodka

Welbeck nejlepší útočník PL letos podle góly/minuty

Reagovat
Tomanatura

Danny

Reagovat
zelda

Arsenal fans are the kind of people who clap when a pilot lands the plane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

však to je slušnosť, nie? či tak si to myslel? zelda

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
Lacko_Boh

viem že je to subjektivna spravodlivosť ale ...šak tie obrazky su už všetky na jedno kopyto

Reagovat
nani92

viem čo myslíš, ale Welbecka som už dlho na nejakom obrázku nevidel, prepáč

Reagovat
afc

Poslednych 20min to bol proste drtivy tlak a zasluzena vyhra,ale to nase zakoncenie To je proste na facku. Welbeckov prestup uz len kvoli golom na OT a dnes sa oplatil A Merte dnes nesklamal a Vardyho vygumoval.

Reagovat
smazaný uživatel

jn... rozhodlo podplatenie Atkinsona cez polcas a vystriedanie kiksera. to vam vyhralo zapas

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Raděj si běžte s ownymu už předem nanosit otýpky slámy do kanálu, v 19 hod jdete bydlet.

Reagovat
Lacko_Boh

ten Ranieriho komplex z Wengera je neuveritelný *grabs the spaghetti 4x za týzden*

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mastný Chobot

nezvládaš

Reagovat
miezto

konečně Arsenal porazil Atkinsona, ale že to bylo tak tak...

Reagovat
C-M@ster

Porazili? O přestávce ho koupili.

Reagovat
miezto

i to se počítá

Reagovat
C-M@ster

Bohužel... ale tak bude to ještě drama o ten titul... škoda, že jsme ztratili 5 bodů během 2 zápasů, mohli jsme do toho ještě promluvit taky

Reagovat
Liquid

v souboji o 3.místo proti Tottenhamu Arsenalu ty 3 body pomůžou, škoda

Reagovat
C-M@ster

Pokud Tottenham o bod vyhraje titul před Leicesterem, tak Arsenal ten úsměv přejde.

Reagovat
miezto

ti mužou být max 2. zákony přírody jen tak neosereš...

Reagovat
smazaný uživatel

tyhlety kecy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrajou díky lepšímu skóre

Reagovat
smazaný uživatel

To by, ale Arsenal skončil na nultém místě.

Reagovat
Masi

Pro Lišky sice kruté, nicméně zasloužené vzhledem k poměrně velkýmu množství chyb ze strany Atkinsona. A co jsem tak pročetl komentáře od Spurs, hodně se kluci snaží dostat PL diskuzi na úroven té v PD, pěkná ostuda.

Reagovat
Gunner14

Dannyboyyyyyyyyy

Reagovat
habinity

Ten cigan v united nevedel trafit z metra branu, a tu skace jak opica do vzduchu ....no rasizmus

Reagovat
Gunner14

Reagovat
habinity

Dufam ze ten lojzek aspon nieco ruzmne spravi v jeho kariere na oldtrafford a porazi deti a pomoze liecesteru k titulu ..

Reagovat
afc

Pozdravuj tu vasu juniorku v obrane.

Reagovat
Liquid

koukám jak ti gůneři neumějí prohrávat tak oni neumějí ani vyhrávat, co to tu plkají za hlášky, že je prý dnes zařezával Atkinson

Reagovat
Mastný Chobot

tak hlavné je, že to zvládajú fanúšikovia Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

kdo nezvládá?

Reagovat
Mastný Chobot

si tu zajtra, keď vychladneš, po sebe prečítaj sú two men show, čo ste tu so sandrom zadelili. Klasicky.

Reagovat
smazaný uživatel

teenz14.02.2016 14:56

Trhejte si vlasy všichni sandrové a podobní.

PP14.02.2016 14:53

Hahahaaaa! A poserte se kohouti...

Jen tak namátkou.

Reagovat
Mastný Chobot

owny14.02.2016 15:02

jdi do hajzlu

owny14.02.2016 15:01

ty seš fakt strašnej čurák

owny14.02.2016 14:59

ty falešný pes

owny14.02.2016 14:53

haluzácký kundy

HurriKANE_1814.02.2016 14:57

Je to sice hnus, ale tie haluzacke mrdky aj tak skoncia nakoniec 4-te. taketo stastie a rozhodcu pri sebe nebudu mat vecne. cheating cunt club

Nevadi no, treba sa na to pozerat tak ze nam v boji o titul vlastne pomohli. Najvacsiemu konkurentovi zobrali vsetky body

aha...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

owny se mi líbí

Reagovat
smazaný uživatel

ode mě jedna afektovaná reakce na gól, 2 reakce na tvůj dementní trolling a 1 reakce na r.mrazikuv vkus

ok, kdo nezvládá?

Reagovat
Mastný Chobot

ako vravím, prečítaj si to zajtra, keď vychladneš

Reagovat
PP

ode mě reakce na půlroční žvásty tebe, Hurikane a občas i Iacoba..

Reagovat
smazaný uživatel

A? Reakce na zápas, na který koukají. Ultimátní ubohost je slavit 90.+5´ gól, který vrátí tvůj tým do hry o titul, stylem "A poserte se kohouti... "

Reagovat
Mastný Chobot

že reakcie na zápas každý, kto má trochu súdnosti a toto si prečíta, tak to vidí. Ja sa s tebou nebudem o tom baviť, ja si užívam výhru, vy sa sústreďte na svoj zápas, nech s nami udržíte krok

Reagovat
r.mrazik

Magori

Reagovat
Mastný Chobot

a ešte ťa tu budú presviedčať o niečom

Reagovat
smazaný uživatel

nezvladam lebo som chcel remizu a nepacilo sa mi akym sposobom ste vyhru dosiahli? a v druhej vete som prejavil aspon ciastocnu radost z vysledku?

neviem, stale mi pride ze jedini kto nezvlada su klasicky gauneri, a je jedno ci vyhru alebo prehru

Reagovat
nevros

Nepamatujes si napriklad zapas proti Watfordu venku, kdyz tu mluvis o nejakych zpusobech. A nikdo z nas ani nepipl. Ty jsi fakt hnup. A soustredte se radeji na sve zapasy, jak tady rika Yung.

Reagovat
Counter

Nemá cenu, oni si nikdy nic nepřiznají.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty taky nikdy ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak malej kokot

Reagovat
Counter

To není pravda :-) Třeba na začátku sezony jsem v prevku pro Spurs opominul Alliho a odmítal dodatečně připustit, že by to mělo mít nějaký vliv. Teď jsem úplně v pohodě ochotný připustit, že jsem to tehdy hrozivě podcenil a seknul se.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, aspoň něco

Reagovat
Trand

Reagovat
Edgewalker

A kdybys viděl jak neumíme remizovat!

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Liquid

i to možná neumíte, ale hlavně neumíte vyhrávat titul

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miezto

...jen se snažíš přenést Atkinsonovu neschopnost na fans, on zařezává každěj zápas...

Reagovat
Liquid

v PL není žádnej zařezávač, byl tu jen jeden sudí co pískal v dresu United

Reagovat
afc

Radsej nam napis,ako Arsenal nebojuje o titul

Reagovat
Liquid

však o titul bojuje Leicester se City, vy jste dnes získali něco na Tottenham, se kterým bojujete o 3./4.místo, je stále nutnu počítat vaši jasnou budoucí prohru na Citizens

Reagovat
afc

Ty si strateny pripad,chlapecku. O titul bojujeme a bojovat budeme do konca ligy. Zapis si to niekde.

Reagovat
Liquid

jako loni, předloni, předpředloni ....

Reagovat
smazaný uživatel

12. místo

Reagovat
afc

Pisem o tejto sezone,tak preco pises picoviny? A pozri si stavkove kancelerie ake kurzy su vypisane na majstra ligy.

Reagovat
Liquid

to je jejich problém, příští kolo Leicester rozjebe Norwich a vás zase srazí Rooney na Old Trafford a jste zas tam kde jste byli jedete ještě na Citizens a máte tam největší procento psychicky labilních hráčů a ještě většího labila na lavičce a ještě je tu šance, že by se vám půlka kádru mohla zranit, vždyť je to 10 let jak přes kopírák

Reagovat
afc

Ty si hotovy vestec neuveritelne a neviem o akych sezonach ako cez kopirak to pises.

Reagovat
Counter

V prvním poločase z jeho rozhodnutí rozhodně těžili víc Foxes. Zařízl je akorát tím vyloučením, ale obhájit šlo.

Reagovat
Liquid

dala se dát ta červená, ale během 5ti minut mu dát 2 žlutý je přísný když ho jen lehce zatáhl za ruku, to mohl zrovna vyloučit Koscielnyho případně Ramseyho za kosu zezadu na achylovku Okazakiho, i Coq tam pak strčil se žlutou do střídajícího hráče, penalta na Vardyho prostě byla, já jen neporozuměl proč si stěžujete, že vás dnes Atkinson zařezává

Reagovat
Counter

Tak předpokládám, že největší stížnosti padaly po prvním poločase. V celkovém součtu už by nikdo moc prskat neměl. Jinak Drinkwater mohl jít taky ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lester ma super los, asi najtazsie zapasy na OT a SB, co sa da zvladnut. So Spurs, Arsenalom alebo City uz nehraju ziaden zapas, co je pre nich v ich pozicii dobre. Maju to vo svojich rukach.

Arsenal, Spurs a MC este budu mat zapasy medzi sebou, cize to este moze skoncit hocako. +Liga majstrov a celkovo tazsi los

Je mi luto, ze nebodovali lisky, ale zase to aspon bude dramatickejsie.

Reagovat
aramaki

Pre Leicester najtazsie zápasy prichádzajú, im vyhovuje hrat proti muzstva, ktore hrajú otvorenú hru. Proti zatiahnutym muzstvam to uz bude kusok tazsie, tipujem uz o tyzden doma najlepsie X s Norwichom

Reagovat
Hokaido

To jsou straný kecy tohle. Teď hrajou třeba doma s Norwichem, zápas na City/Arsenalu je o hodně těžší za jakýchkoliv podmínek. Zatím prohráli v sezoně 2x s Arsenalem a 1x s Liverpoolem, jinak nic. Proti těm relativně slabším týmům jsou to 2 remízy s Cheeries, jedna se Stoke a AV.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: nahodou nemate niekto kvalitny stream na ATP500 krizan-mon o 15:30

Reagovat
Gunner14

Spurs ještě ani nehráli a jejich fans , už nezvládají , pěkné

Reagovat
smazaný uživatel

kdo nezvládá?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Presne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto zasloužený výsledek, ještě větší radost za Welbecka, prostě super závěr zápasu, jen to měli rozhodnout už dřív. Rozhodčí nic moc výkon, ale měl to těžké v takovém zápase, Leicester klidně mohl dohrávat v 9.

Reagovat
Heisenberg

Jinak Mamut výkon jak z Realu. Odrážely se od něj balony, ztrácel často míč, ale nakonec áčko na rozhodující gol.

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

Gaunerskej diskusní odpad dneska v plné síle

Reagovat
Nikikrew

vravi odpad odpadov

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

však na konci sezóny až vybojují své tradiční 3.místo jim zklapne

Reagovat
smazaný uživatel

Z druhé poloviny tablky se ozývá nějaký tichý pláč.

Reagovat
Liquid

jako fanoušek Norwiche chápu, že pláčeš, ale 2.liga taky liga

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jako fanoušek Chelsea se starej, abyste vůbec hráli EL. Obhájci titulu

Reagovat
Liquid

my vyhrajem zas LM

Reagovat
smazaný uživatel

To si jako myslíš, že současná Chelsea, totálně ve sračkách porazí dominantní PSG? Neporazili jste je ani loni, natož letos.

Reagovat
masly008

Reagovat
lofin9

hej už zdvihate pohár nad hlavu

Reagovat
Nikikrew

Lepsie tradicne 3 miesto ako skoncit v 2 polovice tabulky

Reagovat
PP

kde vy tři jste na sebe natrefili..

Reagovat
Trand

Fanoušci Spurs jsou fakt to nejhorší co na ef je, vy jste hrozný chudáci. Teda myslim ty fanoušky, co přispívají teď, Yido, Sonny atd, to bylo úplně něco jinýho.

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A víš co je nejhorší? Že jste to z nás udělali vy tím svým neustálým rýpáním a povyšováním se.

Reagovat
Mastný Chobot

už sa niekam dostávame, uz precitáš

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě nijak nevybočujeme od ostatních zdejších fanouškovských táborů, jen už nejsme univerzální sympaťáci pro všechny

Reagovat
Hokaido

No, právě trošku vybočujete...

Reagovat
Counter

Co? My se tak akorát smějem tomu, jak nás má Tottenham každý rok převálcovat, a každý rok skončí za náma neboli #MindTheGap

Reagovat
smazaný uživatel

to je jen špička ledovce

Reagovat
Trand

Tak je něco jinýho rýpání a něco jinýho brečet pod každou sestavou kola, proč tam nejsou hráči Spurs nebo preventivně začít brečet už v průběhu kola jako v posledních dnech. A třeba začít sprostě nadávat někomu kvůli tomu, že si někdo udělal srandu, nevím no. Já proti popichování nic nemám, však to k tomu patří, ale to co tady předvádí třeba sandro. Já být fanoušek Spurs tak se stydím. Jako ty jsi relativně normální, jenom nezvládáš, to chápu, každej občas nezvládá(až na Countera), ale prostě celkově tu nemáte skoro žádné normální fanoušky.

Reagovat
Counter

Znamená to, že zvládám vždycky, anebo že nezvládám nikdy?

Jinak souhlas do puntíku.

Reagovat
Trand

Že zvládáš vždycky. Si tě vždycky představuju jak sedíš u pc a musíš hrozně zuřit, ale přemáháš se a píšeš na ef, jak kdyby bylo všechno plně v pohodě. Možná jsi v pohodě, to nevím. Ten tvůj klid bych chtěl někdy mít.

Reagovat
Mastný Chobot

skôr Laco teda

Reagovat
Trand

Ten taky, ale tak Counter je pro mě symbolem klidu a rovnováhy.

Reagovat
Mastný Chobot

Cuntera už som viackrát videl nasraného cez internet, ale Laca nikdy, ten musí robiť yogu s Giggsom alebo neviem

Reagovat
Counter

Laco si vždycky beztak vybije zlost na nějakém chudákovi hezky naživo

Reagovat
Mastný Chobot

dosť možné, hodí sa mi na to

Reagovat
Counter

Snažím se no. Běhěm prvních pár let na EF jsem neunášel rozhodně víc než dneska, ty dlouhé roky arsenalských tragédií mě dokázaly zocelit.

Reagovat
Trand

No já si taky říkám, že s Arsenalem už mě nemůže nic překvapit a ještě víc zklamat. No a pak přijde prohra v Carling Cupu v nastavení, 4 góly v Miláně, 8 na Old Trafford, prohra s Monakem v LM atd. Arsenal prostě vždycky umí překvapit. Ale pak vždycky po sezoně se to ze mě nějak dostane a před sezonou zase věřím v titul a tak. Za tohle si asi fans Arsenalu jako já zaslouží výsměch, ale já si nemůžu pomoct, snažím se bejt vždycky pozitivní, mám ty největší očekávání a pak to takhle nějak dopadá. O to horší je pak to zklamání.

Reagovat
Counter

Vidíš, to zas oceňuju já na tobě, že jsi pořád tak pozitivní Já už tu byl opakovaně obviňovaný, jaký jsem zkažený alibista, leckdy oprávněně

Reagovat
Mada

Reagovat
Counter

Yido ale taky nebyl žádný mílius, jen to prostě nebyla až taková hrůza jako tohle

Reagovat
vladis271

Reagovat
Liquid

nejhorší na EF jsou jednoznačně fanoušci Juventusu

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

Liverpoolu a Realu...nic nemoze byt horsie

Reagovat
vladis271

fanúšikovia Arsenalu idú riešiť fans Spurs a aby toho dnes nebolo málo príde Ivan a hádže to na nás.

Reagovat
kiwwi

je potrebne pomenovat veci pravy menom

Reagovat
vladis271

dávaj si pozor čo si praješ. Aby ti tu ľudia nezačali nadávať do kokotov.

Reagovat
smazaný uživatel

fanousci tottenhamu byli vzdycky arogantni sebranka, hrajici si na neco, na co vubec nemaji, viz bruce a aaron v minulosti, tech normalnich bylo vzdy minimum bohuzel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

treba tu drzat ten standard skoda ze bruce sem uz nechodi

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mada

Reagovat
Kily

Aaron mi stejně nejvíc utkvěl v paměti díky tomu, jak se mi kdysi snažil vysvětlit, že když rozhodčí Španělsku proti Korejcům neuznali dvě regulérní branky, tak tím stejně nijak neovlivnili výsledek

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rišty

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jebú s vami tie emócie

(to znamená, že to bol dobrý zápas)

Reagovat
smazaný uživatel

Jak znám Arsenal tak příští kolo prohraje na Old Trafford

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea bez Mourka je najednou tak sympatický tým a odchod Čecha k tomu rovněž přispěl...

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Čech je vyloženě záporák

Reagovat
Liquid

záporák je dlouhodobě

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Liquid

je to zrůda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

Hezký zápas s nádherným gradováním pro nás!

První poločas poměrně k uzoufání hlavně ze strany Arsenalu a penalta pro Leicester naprosto zasloužená.

Zápas rozhodla hloupost Simpsona, kdy po první nezasloužené žluté udělá za 5 minut zákrok na naprosto jasnou žlutou = červenou.

Za Arsenal skvěle Monreal i přes pentli, Merte a Giroud, slabota Alexis, katastrofa Ox s Ramseym. Ramsey alespoň ty rozehrávky do nohy, ale Ox neumí přihrát ani na 5 metrů aby to neskočilo..

Návrat Welbze nádhernost!!!

Reagovat
afc

Giroud jasny MOTM. Bez neho by dnes body neboli.

Reagovat
Counter

Chyběl mu jen gól, ale makal příkladně.

Reagovat
Nikikrew

Konecne nejaky poriadny zaver so stastnym koncom, nakolko nam to stastie chybalo vo vacsine zapasov.

Ozilov znova krasny center a Wele to tam proste dohlavickoval, ako z rozpravky. Dnes musim azda najviac pochvalit obranu, kraje fantazia a aj vsetci traja stoperi. Dnes sa mi tak isto pacil Ox, Wallcott a najma Giroud. On je pre nas nepostradatelny hrac, super to uplne zavrie v 16tje a Oli je azda jediny co moze nieco spravit pre nas. Dufam ze nas tato vyhra nakopne doopredu, sezona je stale velmi dlha.

Vykon rozhodcu na zamyslenie. Penalta proti nam velmi prisna, to iste sa da povedat aj o cervenej Simpsona aj ked si zato moze iba sam svojimi hlupymi faulami. Som nadseny ze sme Leicester k nicomu vyraznemu nepustili, Vardy azda iba penalta a Mahrez dnes dobre braneny. GOYG

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu ještě dvě jasné ruky ve vápně.

Reagovat
smazaný uživatel

že jasné

Reagovat
masly008

jasné byly.ale takové se nepískají.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi jasné, že jako fanoušek slepičárny budeš tvrdit za každou cenu opak.

Reagovat
Counter

Takové nastřelené by se pískat neměly.

Reagovat
SunFells

Wow, fantazie

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge je prostě bůh... kde bychom mohli být, hrát celou sezonu Couts - Studge - Firmino

Reagovat
smazaný uživatel

to 7-me miesto by ste dali no (asi)

Reagovat
Kopac

ved ti traja to je lepsie ako vsetko co kedy spurs mali

Reagovat
Maresma

Jak někoho může jen napadnout prodej Sturridge asi nepochopím.

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapi, videl jsem spatne nebo pri tech nuzkach Girouda mela bejt jasna penalta? Vzdyt ten balon sel do branky a Hutha to trefilo do ruky.. Komentatori na o2 se o tom vubec nezminili... Jinak teda gol Welbecka nadhera.. Sedreny kolena po slajdu na parketach

Reagovat
smazaný uživatel

4 penalty ste mali kopat

Reagovat
Liquid

viděl si typicky zaslepeně, ruka u těla, to si ji ten hráč má ustřelit, penalta 0%

Reagovat
Nikikrew

Ruka teda u tela nebola ale ok. Kazdopadne zabranila strele na branu aj ked Huth to ovplyvnit nemohol.

Reagovat
smazaný uživatel

to se nepíská

Reagovat
smazaný uživatel

Jak kdy, ale mělo by se. Letělo to na bránu, možná by byl gol.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

tak udělal výjimečně chybu

Reagovat
smazaný uživatel

typicky zaslepeně ruka u těla

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, muze bejt. Emoce se mnou cloumaly ale u tela mi prisla spis ta v prvnim polocase, tu bych teda nepisknul. Tahle vypadala teda vic.. Ale mohl jsem bejt zaslepenej, tojo. Prece jenom jsem poslednich 10 minut u televize stal na nohou

Reagovat
Liquid

právě, že ta v 1.půli byla od těla víc, nicméně ani takový už se teď nepískají, před 10 lety by ta první ruka byla písknutá jako penalta, u té druhé tak na 50%

Reagovat
smazaný uživatel

Byla jasná, poslední dobou to ale rozhodčí mnohokrát přehlížejí, by mne zajímalo proč.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Counter

Huth neměl šanci s tím nic udělat, ruku měl v přirozené pozici, ani nešel proti míči. To na penaltu není, byť to leckdy rozhodčí i písknou.

Reagovat
PP

ale kde.. Stejně tak mohl písknout Giroudovo držení Hutha..

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si slepičáci užívají, že jsou v TOP 4. Zase po 100 letech, ale stejně skončí zase za Arsenalem. Sad

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš

Reagovat
smazaný uživatel

tesis sa na champ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi asi z reakcí nepoznal, že jsem fanoušek Arsenalu a Norwichi pouze přeju záchranu co?

Reagovat
Liquid

Oblíbené kluby - hlavní

Norwich City (ENG)

Oblíbené kluby - vedlejší

Baník Ostrava (CZE) ??? Kde je Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufám, že jsi spokojený.

Reagovat
Liquid

tak to jsem rád, že sis upravil profil, kde tým co tě vůbec nezajímá přeskočil 2 tvé nejoblíbenější kluby

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš ty šašku? Odjakživa jsem fandil Arsenalu a to, že jsem si to předtím nedal do té zbytečné kolonky na tom nic nemění.

Reagovat
smazaný uživatel

Nech ho bejt, on je vadnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

tabulka na konci

1.City 73 b +33 skóre

2.Leicester 73 b +32 skóre

3.Arsenal 73 b + 31 skóre

Reagovat
Hachim Mastour

Nejde o skóre ale vzájomné zápasy.

Reagovat
Setwo

ide o skóre

Reagovat
Counter

A to by jako znamenalo, že Arsenal nehrál o titul?

Reagovat
M0rb1D4S

https://twitter.com/dwright75/status/698876291840348161

Ti hráči Arsenalu mají strašně debilní zvyky.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom debilní?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Fotit si v kabině fotku po pomalu každém vyhraném zápase? Kdyby to bylo po postupu do finále poháru nebo nějaký významnější zápas tak to pochopím, ale tohle nikdy. I když pořád je to lepší, než fotka s oslavou čtvrtého místa.

Reagovat
Counter

Je to pro fanoušky. Všichni tihle hráči jsou na sociálních sítích a tohle se od nich dneska očekává. Neříkej mi, že je to v ostatních klubech jiné.

Reagovat
Mastný Chobot

ten smradlák Flamini tam

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

spíš mi řekni, co tam Mesut předvádí s těma prstama.. chlap na ženění a dělá ze sebe debila..

Reagovat
Counter

Je to tuším pro jeho neteř, která se jmenuje Mira, a to gesto má symbolizovat "M".

Reagovat
Lacko_Boh

neskutočny kokot... nech uz je preč

Reagovat
Counter

Však přece odmítá podepsat smlouvu (anebo my s ním nechceme podepsat, to bude ono!), brzo se ho zbavíme

Reagovat
smazaný uživatel

do Bayernu!

Reagovat
smazaný uživatel

Znamená to písmeno M jako Mira, což je jméno jeho dcery, které věnuje každý svůj gol.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry neteř

Reagovat
smazaný uživatel

pánové.. jestli je to tak.. tak se Mesutovi ze srdce omlouvám!

Reagovat
smazaný uživatel

vsak je to banda odpadov a bukvicakov wanker uz vybavuje open bus tour na oslavu 4-teho miesta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Je to tak, ty selfie nám prohrajou titul. Giroud sice nejlepší hráč zápasu a Theo dal vyrovnávací gol, ale celý jejich výkon je takhle zneuctěn, odporný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Předpokládám, že Danny byl v tu chvíli buď na dopingovém testu, anebo na pozápasovém rozhovoru :-)

Reagovat
smazaný uživatel

neboj v květnu jim Leicester tweetne fotku s pohárem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně že Sanchéz s Mesutem neví jaké to je něco vyhrát

Reagovat
afc

Vsak v maji oslavovali

Reagovat
smazaný uživatel

to je hezký, ale měl jsem na mysli něco jiného...

Reagovat
PP

otřes..

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal los: Man United away, Spurs away, Everton away, West Ham away, Manchester City away a to ještě můžou ztratit doma s nějakejma trapákama jako vždycky....

Reagovat
C-M@ster

Však říkám, že ta dnešní výhra pomůže hlavně Spurs a možná City, pokud se zmátoří...

Ale tak Čechovy počty zatím sedí.

Reagovat
r.mrazik

tak v letosni sezone je celkem jedno kdy a kde s kym hrajes

Hlavni je,ze leicester stahli

Reagovat
vladis271

Líšky sú stále v poleposition. Dnešný výsledok na tom nič nemení.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Liquid

Reagovat
J0EL

Tak pocitat vies

Reagovat
vladis271

Džízs, tu nejde len o body. Dvojka Mahrez Vardy je stále najlepšia túto sezónu v lige. Dnes prehrali, ale napr. taký Kanté podal taký výkon, že na to nemám slov. A podobné výkony podáva celú sezónu. Majú za sebou na dlhú dobu všetky najťažšie zápasy (po ktorých mali byť podľa predpovedí na 6. mieste). Zatiaľ čo vy idete na OT a B4 sa bude navzájom oberať o body. Pre nich je dôležité teraz aby dokázali udržať bodový prísun nad hranicou 2,0 na zápas a to rozhodne o ich sezóne. Doteraz to dokázali.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
iamek

Reagovat
Feind

nemuzes to psat jednim jazykem? furt sem si myslel, ze tam mas spatne napsane prohry, kdyz pak pises away

Reagovat
Counter

Ok, tak jsem to s tou naději, že hejtři zalezou do kanálů, hodně podcenil

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš se ještě více ozývají.

Reagovat
smazaný uživatel

školky jsou v neděli zavřené no

Reagovat
Heisenberg

Bohužel to naši hráči vždycky vyprovokují selfie, pak ať se nediví takový odezvě. Tady je nemůžu obhajovat, sám vím, jak je selfie pro soupeře po zápase nepřijemný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Nikikrew

Iba sa tesia z doleziteho vitazstva, nevidim na tom nic strasne teda.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal si užil pět minut slávy a mají se z toho všichni posrat?

Reagovat
kiwwi

mozno keby si zacal sam so sebou, tak by to prislo

Reagovat
C-M@ster

Já bych pro tebe měl spíš tento odkaz:

http://www.eurofotbal.cz/clanky/-291371/?forum=1#p7151976

Diskuzi mě a tebe na téma Giroud a jeho selhání v důležitých zápasech.

Stoke, Chelsea, Soton a málem se to mohlo vymstít i dneska...

Stačil by vám kvalitní kanonýr na hrotu typu Vardy a titul by byl v kapse. Teď to máte hodně složitý, dneska podle mě takové Pyrrhovo vítězství, kterým nahrajete City a hlavně rivalovi Spurs.

Mám tušení, že po sezóně si bude většina gunnerů zpětně přát, aby dnes prohráli.

Reagovat
Mastný Chobot

to čo tam Čech urobil Vardymu? wow

Reagovat
SunFells

Ten zákrok? Ten byl světový

Reagovat
Liquid

Ale Schmeichelův proti Giroudovy byl ještě lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroudovy

Reagovat
Counter

Schmeichel měl taky parádní ten výběh proti Ramseymu v prvním poločase. Jako zákrok se to nepočítá, ale zabránil skoro jistému gólu.

Reagovat
Hachim Mastour

skoro

Reagovat
SunFells

Ramsey běžící s míčem na bránu, kde má ještě možnost dát to do tutovky Oliemu? Schmeichel se zbytečně naběhal

Reagovat
SunFells

Mně se víc líbil ten Čechův, který byl dost reflexiní. U Schmeichela hodně udělal dobrý odhad, ale taky pěkný zákrok.

Reagovat
I am Mancunian

Ranieri has given #lcfc players a week off as "they gave a fantastic performance...they go to Dubai or somewhere." He's off to Rome.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
vladis271

ten to má fpiči

Reagovat
kiwwi

je to presne naopak

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Však další zápas hrajou až za 14 dní. Tejden volna není nic divnýho.

Reagovat
C-M@ster

Možná v okresním přeboru, na této úrovni je to celkem nezvyk podle mě.

Tak snad jim to pomůže doplnit hlavně psychické síly... dneska tam byly infarktové momenty a když už to vypadalo, že to udrží, tak po hodně zbytečné standardce inkasovali. To je potřeba rozdejchat.

Reagovat
Hokaido

Claudio to prostě dělá jinak, než dalších 19 týmů v PL ( možná i jinak, než všechny kvalitní kluby v Evropě) a zatím mu to vychází. Je třeba i dál věřit, že ví, co dělá.

Reagovat
Busby babes

neni pravda, hodne tymu dela podobne veci.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Welbeck to je proste paráda - návrat, gól, oslava, zosmiešňovanie jeho kvalít, taaaak veľmi mu to prajem.

Reagovat
smazaný uživatel

http://imgur.com/Y6cU1Cx

Ronaldův poměr střel/gól proti ostatním

Reagovat
SunFells

to je tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

to snad ani není možné..

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho žádný poměr střel na gól ani spočítat nemůžeš, protože to jsou střely celkově a ne střely zpoza vápna.

Reagovat
Ángel di María 22

Ale jednoduchý lidi co věří všemu se smějou.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou expresky jako ta o Welbeckovi vážně nutné? Nezdá se mi, že by se tu protežovaly góly i hráčů jiných týmů, vyveďte mě z omylu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nastoupí hráč po 10ti měsících a rozhodne důležitý zápas, tak si expresku zaslouží. Teda pokud to není hráč Slepic, ty nikoho nezajímají.

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mastný Chobot

bojuj

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

O veledůležitym Townsendově gólu ani zmínka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už je zoufalost...

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
icemike

Welbeck se obvykle tak rychle zraní, ze je potřeba jeho hraní pokrýt alespoň expreskama

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

to iste Sturridge a expreska nikde

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Liquid

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

tak aspon Dannyboy ked uz nic ine

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

néééééé taková škoda Liecesteru, to je smůla... no tohle je bohužel asi srazí na kolena a pujdou dolů....

Reagovat
Hokaido

Jj, stejně jako po 1. zápase v sezoně s Gunners.

Reagovat
vladis271

že si to myslia rychlokvyšky z PD ma neprekvapuje, ale ono si to asi myslia aj mnohí zavedení PL fanúšikovia.

Reagovat
LAM

Zápas jsem neviděl,tak bych se chtěl zeptat.Měl by Arsenal na to vyhrát proti jedenácti?A jak vypadala hra 11vs11?

Reagovat
C-M@ster

Vyrovnat i prohrát větším rozdílem mohl. Vyhrát podle mě určitě ne. Vzhledem k počtu šancí, co poslední dobou potřebují na gól a vzhledem k tomu, že i proti City a Spurs to Leicester zvládal v ubránit více-méně bez problému.

Reagovat
smazaný uživatel

do vylucenia arsenal nic nehral a v zapase ich drzal iba cech. neviem ci vobec vystrelili na branu skor ako v nejakej 55-60 minute

Reagovat
smazaný uživatel

gol byla 1. strela na branu

Reagovat
afc

Neuveritelne.

Reagovat
Counter

Těžko odhadovat, dost možná ne. Začátek zápasu Arsenal dominoval, pak se to vyrovnalo a v druhém poločase zas Arsenal zprvu dominoval, ovšem na šance to bylo furt přinejmenším vyrovnané.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, bylo to vyrovnané, v prvním poločase jsme je přehrávali, ale oni měli zas o dost nebezpečnější šance a hlavně i dobře bránili. Druhý poločas začal uplně stejně, ale pak se nechal zbytečně vyloučit jejich hráč a už se hrálo jen na jejich půlce.

Reagovat
PP

Byli by jsme rádi za remízu.. Ten Leicester je fakt protivný tým, prakticky z jakéhokoliv hovna můžou díky těm dvěma vepředu dát gol. Redka rozhodla..

Reagovat
smazaný uživatel

Redka rozhodla urcite. Nejen ze do obrany prisel hrac, ktery na danou pozici vubec nesedel, ale prisel za hrace, ktery jediny mohl neco vymyslet dopredu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale udelena byla spravne. Strasne hloupy faul se zlutou na konte od toho hrace.

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villy bude škoda ten počet týmů co nikdy nesestoupili z PL se zase zúží...

Reagovat
vanGomm

Co se týká toho mezníku PL,tak bude mít Aston Villa zřejmě Premiéru.Co se sestupu týká,tak s tím už mají co do činění všichni.Počítáno 1950/51-2014/15

Manchester U. 1973/74

Manchester City 1962/63,1982/83,1986/87,1995/96,2000/01

Chelsea 1961/62,1974/75,1978/79,1987/88

Liverpool 1953/54

Everton 1950/51

Tottenham 1976/77

Aston Villa1958/59,1966/67,1986/87

Ted si nejsem jistý,ale za 1950/51-2014/15 je asi nejspíše

jediný "držák" Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool dobrý válec dneska.

Reagovat
Infernoqt

V porovnání s Aston Villou by i United vypadali dobře -.-

Reagovat
C-M@ster

To nevím.

On ten Sunderland o tolik lepší jak oni nebude.

Reagovat
Infernoqt

Sunderland > United > Aston Villa

Reagovat
smazaný uživatel

*Sunderland > Liverpool > United > Aston Villa

Reagovat
Infernoqt

hrajeme sice už 3 roky sračku, ale na Liverpool to 5x zasebou stačilo

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 > 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, jak vidí fantomas výkony svého oblíbence Gardeho.

Reagovat
Hokaido

3 Points (37 BPS): Özil

2 Points (27 BPS): Vardy

1 Point (24 BPS): Welbeck

To je píčovina.

Reagovat
Counter

Obránci bez čistého konta, Vardy kromě gólu neměl statisticky skoro nic a Welbeck s Walcottem střídali.Těch parametrů je tam v bonusovém systému spousta a Mesutek má asistenci, mě to až tak nepřekvapuje.

Reagovat
smazaný uživatel

aspon ten Vardy

Reagovat
smazaný uživatel

Mě udivuje, kde je Kanté, ten kluk byl všude a vše mu vycházelo.

Reagovat
Hokaido

Jak píše Counter, těch parametrů, podle kterých se to posuzuje je fakt hodně, takže bych ho tam taky čekal.

Reagovat
Counter

Asi neměl až takovou úspěšnost přihrávek + záporné body za žlutou kartu + záporné body za fauly...

Reagovat
Free_player

no remíza by byla lepší, ale i tak dobře, že vyhrál Arsenal aspoň nám ty Lištičky pěkně přibrzdily

Reagovat
smazaný uživatel

Na ihriskach superov veru ani Barcelona v spanielskej lige nezvykne vyhravat. To len v sranda lige asi...

Reagovat
smazaný uživatel

nn, to jen dokazuje, jak jsou týmy ve středu tabulky v PL silné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:6 som myslel

Reagovat
kiwwi

na Bernabeu od toho velmi daleko neboli a to hrali s druhym najlepsim timom

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
kiwwi

pardon, zabudol som na Atletico...s tretim najlepsim timom

Reagovat
Mateo16

Rafa z toho vycaroval zapas Getafe - Barcelona

Reagovat
Harakan

Jak vylezli místní slepičky z kurníčku naštvaně klovat kolem sebe jako děti . A to ještě ani nehráli. Ubohost.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvládáš

Reagovat
Jardin

Docela mě překvapuje, že při stejném počtu bodů by na konci sezony vůbec nerozhodovaly vzájemné zápasy.

If two or more teams end up with same points in points table, then team having more Goal Difference i.e., Goals Scored minus Goals Against, wins the title.

If Goal Differences are also same for those teams, then team having more Goals Scored would win the title.

And if Goals Scored are also same for those teams, then all those teams on top having same points, same goal differences and goals scored would share the title.

History:

1. 2011-12 EPL, Manchester City and Manchester United: Manchester City won the title by having +8 goal difference.

2. 1988-89 EPL, Arsenal and Liverpool: Arsenal won the league championship on goals-scored, after finishing level on points and goal-difference with Liverpool.

Reagovat
Infernoqt

V obou případech by to vyhráli Man City, tak co ^^

Reagovat
Hokaido

And if Goals Scored are also same for those teams, then all those teams on top having same points, same goal differences and goals scored would share the title.

WTF

Reagovat
Counter

To se mi vůbec nezdá, budu to muset pogooglit

Reagovat
Hokaido

Našel jsi něco? Mě teď napadlo, že by bylo krásný, kdybyste takhle skončili vy se Spurs, to by byl asi RIP vesmír.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, to bych se šel asi zastřelit

Reagovat
Trand

Reagovat
Counter

Ještě nebyl čas, ale fakt tomu nevěřím

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

Reagovat
vladis271

spoločné pódium. Chytený okolo ramien a usporiadaný cikicaka červený, biely, červený...

Reagovat
Hokaido

Nn, v půlce by stál Harry Kane, s dresem napůl gunnerským a napůl tottenhamským...

Reagovat
smazaný uživatel

A cenu předával Sol Campbell.

Reagovat
Trand

S Adebayorem.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal by vyhral uz len kvoli poradiu z abecedy

Reagovat
Jardin

nějaká dohoda s Leicesterem na konci sezóny...

Reagovat
J0EL

To musi byt nezmysel. Rozhodol by pravdepodobne dalsi opakovany zapas.

Reagovat
vladis271

ty musí byť kokotina. A aj keby ne, tak to tam dali preto lebo vedeli, že sa to nemôže stať nikdy.

Reagovat
Counter

If at the end of the Season either the League Champions or the Clubs to be relegated or the

question of qualification for other competitions cannot be determined because 2 or more

Clubs are equal on points, goal difference and goals scored, the Clubs concerned shall play off

one or more deciding League Matches on neutral grounds, the format, timing and venue of

which shall be determined by the Board

Zjednodušeně - dodatečný zápas.

Reagovat
monty25

Dneska by to šlo. Akorát je mi teda trochu líto Aston Villy, že sestoupí. Jednu dobu se mi docela líbili...

Reagovat
Mastný Chobot

Zatiaľ to má nábeh na krásnu nedeľu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
REPLIKATOR

Boring James Milner ‏@BoringMilner 1 hod.před 1 hodinou

Nathaniel Clyne just asked me if I meant to score. I said no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

No to je překvapení

Reagovat
I am Mancunian

dopiceee

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle boring acc stejně patří mezi to nejlepší, co na twitteru je.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Mastný Chobot

Aston Villa's heaviest home defeat since before the Second World War

hm, Garde record breaker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Garde, to je ten potencionalny nastupca Wengera?

Reagovat
Mastný Chobot

pochybujem

Reagovat
Counter

nn, to je ten, co měl už Wengera dávno nahradit

Reagovat
alcantara

Nechcem sa prilis vysmievat, tiez som posielal Wengera svojho casu doprdele, ale... Kazde hipsterstvo by malo mat svoju hranicu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vrabejka

Aston Villa 0-6 Liverpool FC

goly: Sturridge, Milner, Can, Origi, Clyne, Toure

The Reds si připisují nejvyšší výhru v této sezoně a posunují se tak na 8.místo.

Skvělé, tleskám. Ukázalo se jaký obrovský na hru ma Sturridge.

Perfektně si s Firminem a Coutinhem rozuměl dal gol. Další zápas bez zranění no snad tahle trojice vydrží být fit co nejdéle.

Aston Villa byla slabá, 3 goly nám darovala. Ale právě tohle vítězství nás může nakopnout do zbytku sezony. Stále máme o co hrát.

Dobře hrál Can - skvělý gol, ve středu hřiště s Hendersonem diktovali tempo. U Henda se ukázalo že když nemusí tvořit tak jeho místo v základu je oprávněné.

Kéž by takových zápasů ve zbytku sezony THE Reds bylo co nejvíce. Asi bychom se nezlobili kdyby takovy další zápas už přišel ve čtvrtečním evropském souboji proti Augsburgu.

MOTM: Coutinho

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
C-M@ster

Where's your Wenger gone

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Infernoqt

Mata do Číny? Začíná to být čím dál více reálnější. By nemuselo bejt vůbec zlý

Reagovat
Busby babes

realnejsi? Kde to ctes? Podle me to moc realny neni. z jeho pohledu teda. kdyz nadava LVG ze ohrozuje jeho ucast na Euru a pak by odesel do Ciny?

Reagovat
iamek

To by byla parada. O jake sume se mluvi ? Jeste kdyby sebou vzal Afra

Reagovat
Infernoqt

v anglii a shodně ve španělsku píší 30m liber... daily dokonce přišly s článkem, že jsme ho málem už prodali do Atletica, jenže jsme se nedohodli na ceně - příliš nízká nabídka ze strany atletů, což čína splní sama o sobě

Reagovat
iamek

Dobre prachy. Zabalit a poslat. Hned.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

No, jak ta poznam, tak je jasne, ze na tom je realne velke hovno

Reagovat
Infernoqt

nikdy jsme se spolu nebavili

Reagovat
smazaný uživatel

Tak schvalne, kto tvrdi, ze Mata do Ciny?

Reagovat
Infernoqt

- google - Juan Mata China - vyber si

Reagovat
smazaný uživatel

Mirror, Metro, vrabejkovci, takze tak

Reagovat
Infernoqt

** ty jsi ten, co leze Kiwwimu do prdele, ne?

Reagovat
J0EL

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Darren Fletcher

ja by som sa ho nezbavoval

Reagovat
I am Mancunian

urcite bude chcet ist do ciny

Reagovat
SunFells
Reagovat
C-M@ster

Jak je nadšenej

Reagovat
Ángel di María 22

Arsenal je neuvěřitelně směšnej klub

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo?

Reagovat
Mastný Chobot

lebo sme vyhrali zjavne

Reagovat
Trand

Myšlenkový pochody některých lidí prostě nepochopíš.

Reagovat
Counter

Ono je to leckdy naopak dost jednoduché - DiMa prostě z nějakého důvodu nesnáší Arsenal, a bez ohledu na jeho aktuální rozpoložení se mu usilovně vysmívá.

Reagovat
patas92

Však on je retard, jeho pochody se ani nesnaž pochopit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

A nad lídrom tabuľky, to je v piči, smiešnejší klub neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Counter

"Ale jednoduchý lidi co věří všemu se smějou"

Reagovat
Ángel di María 22

Ano, já věřim tomu, že nemám rád Arsenal. Aspoň si mohl trefit kontext

Reagovat
Counter

Kontext byl v tom, že patříš mezi ty jednoduché lidi. A o to víc, že si to sám neuvědomuješ a směješ se jiným.

Reagovat
Ángel di María 22

Nn, kontext byl v tom, ze ty se smejes necemu, co navic ani neni pravda. Ja se jen smeju Arsenalu.

Reagovat
raduinho

Směšnější už je jen Real Madrid.

Reagovat
tunkic

Jojo, hrozně k smíchu porazit lídra

Reagovat
Rohlíček

Tys ještě neumřel?

Reagovat
Darren Fletcher

Rio Ferdinand ‏@rioferdy5 2h2 hours ago

Welbeck........i aint even going to start.....happy for Welbz but how @manutd let him go

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

lebo je to priemerák, ktorý dlho v Arsenale nevydrží.

Reagovat
Darren Fletcher

to je tvoj pohlad, ale pre nas bol jediny rodak z mesta, odchovanec, milacik fans. kktina pustit ho

Reagovat
vladis271

emocionálne chápem. On jednu chvíľu u mačiek vyzeral ako hot prospect. Ale ptm sa z neho stal max. lavičkový hráč pre klub Top 6.

Reagovat
Counter

vlado, jen tak pro představu:

Welbeck, který je dle tvého už jasně vyprofilovaný hráč na lavičku klubu z top6, má 25 roků.

Firmino, který má dle tvého určitě ještě všecko před sebou a bude to výborný hráčik (oprav mě, jestli se pletu), má 24 let.

Reagovat
fenixLFC

pretoze welbeck nikdy nic nepredviedol a nikdy sa neukazoval ze by bol svetovy. ano, platny do urciteho stylu hry ale inak proste priemer...a na lavicku top6 sa profiluje celu doterajsiu karieru

Reagovat
kiwwi

Welbeck nikdy nic nepredviedol? vyber si hlavu z prdele

Reagovat
fenixLFC

sorry ale obcasny zapas sa nerata

Reagovat
Counter

To není pravda, oproti Firminovi má za sebou spoustu daleko náročnějších zápasů a cennějších gólů i úspěchů.

Reagovat
fenixLFC

nepovedal by som ze to odporuje tomu co som napisal

Reagovat
Counter

Pamatuju, že třeba odehrál skvostný zápas proti Realu Madrid. V repre se mu během kvalifikace na EURO luxusně dařilo. Pořád má všecko před sebou, pořád má prostor ke zlepšení.

Reagovat
fenixLFC

presne o tom vravim, tie zapasy sem tam ma, ale to ma skoro kazdy hrac. Jasne, na urcite ulohy je skvely...ale ze by to mal byt nejaky nadpriemerny hrac na ktorom to chces staviat alebo kto bude tim tahat, tak to proste nie

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

Tak já pořád vnímám rozdíl mezi hráčem, na kterém "to chceš stavět", a hráčem, který je "lavičkový pro klub z top6" - podle mě je Welbeck něco mezi a děláte tu z něj většího břídila, než ve skutečnosti je.

Reagovat
fenixLFC

ono z toho co si o nom aj ty napisal aj z toho co hra je to proste lavickovy hrac pre top6...hracom do zakladu podla mna fakt nie je a to by sa musel neskutocne vypracovat aby na to mal

Reagovat
vodka

on ve skutečnosti totiž není břídil.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fff

Firmino with 5 goals and 3 assists in the last 7 games. Just needed time to settle but he's showing his class. Will be better next year.

Reagovat
Mastný Chobot

čím skôr nahradíte ostrovných priemerákov takouto kvalitou, tým lepšie

Reagovat
fff

Dufam, ze co najskor teda.

Reagovat
I am Mancunian

na depaya nema

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Studgeee, prosim ostan zdravy a vydrz az do eura, Kane si moze urobit cez leto prazdniny.

Reagovat
Maresma

Reagovat
vladis271

Zdravý Studge by hrozil, že vás obehneme v tabuľke ale.

Nie, že by to bol nejaký big deal, mne je fakt fuk, či budeme 6. alebo 8.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

http://www.footyheadlines.com/2015/05/tottenham-hotspur-15-16-away-kit.html

Celkem pěkný venkovní dresy mají Spurs, ale hráli v nich už vůbec? Mně se zdá, že hrajou jen v bílých snad.

Reagovat
Counter
Reagovat
Hokaido
Reagovat
Counter

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Trand

Reagovat
Ligter

Reagovat
Busby babes

a tak, 6 golu, to neni spatny.

Reagovat
smazaný uživatel

David Silva, to je pan futbalista, radost nan pozerat. On je akej narodnosti ? Aha, spaniel !!! Uz mi to je vsetko jasne.

Reagovat
smazaný uživatel

fotka

Reagovat
I am Mancunian

KLIZAN

Reagovat
wild

Reagovat
Darren Fletcher

kližan si ide po titul

Reagovat
alcantara

Skoda ze je to taky dement vygumovany. Talentom ma na to, aby sa drzal v TOP 20 dlhodobo. Ale nie je zdaleka jediny taky

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
wild

Nj..hlavne vcera proti mahutovi predvadzal riadnu show

https://www.youtube.com/watch?v=HBWcOW2ZY_4

Reagovat
I am Mancunian

pocul som, ze robil jak retard, ale toto som necakal

Reagovat
nani92

tak to si ešte nepočul ten komentár o tom zápase na Jojke

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo by to mal byť dement?

Reagovat
alcantara

Pretoze to dement je?

Reagovat
I am Mancunian

Jurgen Klopp: "This is not a day for us to sing songs - that's partly out of respect for Aston Villa, a great club having a difficult time."

Reagovat
vladis271

mohli by sme im predať Lallanu, možno by im pomohol.

Reagovat
fenixLFC

bentekeho

Reagovat
JacksLFC

těch jmen by bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal dnes pomohl Tottenhamu k titulu. Thank you Wanker

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcem nijak napadat fans Arsenalu, ale to ste vazne tak naivni, ze verite v zisk titulu s touto srackou co hrate? ved prvy polcas tragedi uplni, kebyze sudca nekompenzuje penaltu tak je to cista 2....ked to porovnam s Kohutmi alebo so City tak to je uplne ina kava....myslim si ze aj tragicky United Vam nalozi

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea vyhrála titul s daleko větší sračkou..

Reagovat
Hokaido

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
smazaný uživatel

ze to hovori prave fanusik Liverpoolu s nickom Gerrard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

BAN?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

odborníček promluvil

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Jajaj

Reagovat
kiwwi

Since the beginning of December (12 games) United has only gained 2 more points than Aston Villa.

toto je snad najhorsia statistika zo vsetkych co tu padli

Reagovat
I am Mancunian

takze titul nebude ?

Reagovat
kiwwi

paneboze chod sa uz zabit

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

Reagovat
Infernoqt

Dámy a pánové, a toto vše jen za výjimečných 300m liber.

Reagovat
I am Mancunian

este v tom decembri to bolo dobre, nechapem co sa tu vsetko kritizuje

Reagovat
J0EL

Reagovat
Jardin

Reagovat
I am Mancunian
Reagovat
Trand

@JoleonLescott you've just been walloped 6-0 and you're arsed about a car that won't even fit your fucking forehead in

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
J0EL

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

@JoleonLescott I tweeted this whole response from my pocket...

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam nic proti Leicestru,ale už mě se*e jak si tu všichni hrajou na jejich nejvěrnější fanoušky,a přitom je minulou sezonu skoro ani neznali. Jedinej zpusob jak je dokážou "podpořit" je že tu napíšou "Lišku,do toho!" a hned si připadaj jak největší fanoušci.

Reagovat
smazaný uživatel

a ako ich maju podporit na dikusnom fore?

Reagovat
Hokaido

Co je na tom jako špatnýho?

Každej může mít víc oblíbených týmů, navíc všichni, kdo tady Foxes přejí se nějak netají tím, že ještě loni o nich neměli ani páru...(kromě Vrábela teda, ale tak Vrábel je kokot )

Reagovat
Counter

To není můj případ!

Reagovat
Hokaido

Jo, ty jsi tady fakt jedinej asi.

Reagovat
Counter

Určitě se najde i někdo další, ale z pravidelných diskutérů asi ne no. Ještě tu byl blade*nějaké číslo*, fanda CFC tuším, který Foxes fandil loni jako nováčkovi. Ale po tom tu už taky není vidu ani slechu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš, já jsem jim (správně hipstersky) fandit pod Ranierim přestal. Poslední dvě sezóny v Champu jsem sledoval i pár důležitých zápasů. Minulý rok jsem tu asi i psal, že se zachrání v době, kdy už je skoro každý odepsal. Nasral mě odchod Pearsona. A taky je nestrpím nad Tottenhamem.

Reagovat
Counter

Pf, to už je moc hip A odchod Pearsona byla správná a odvážná věc.

Reagovat
smazaný uživatel

Lišky,do toho!

Reagovat
smazaný uživatel

Jako troll je to rozhodně inteligentnější,než když to někdo myslí vážně.

Reagovat
vrabejka

a nebo jsou i tací, kteří jim fandí od te zachranářské jízdy a o to víc si tohle užívají.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře,čest výjimkám.

Reagovat
smazaný uživatel

...ale hodi se to nekterym boreckum odtud jako duvod se ti posmivat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochettino, to je ten trener z La Ligy, co ?

Reagovat
Hokaido

Áno, ale včas dostal rozum a odešel do nejlepší ligy světa.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten trenér z Argentiny, btw proč máš nick v angličtině? Španělsky neumíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vidím, tak MC má v útoku velkou naděj do budoucna, na 19 let slušný počet gólů tuto sezonu

Jinak fanoušků City nebo někoho, kdo sleduje víc týmů kromě svého.. je i v mezihře tak hodně dobrý?

btw. Nigérii teď roste celkem dost nadějné jádro v ofenzivě - Iwobi (pokud nepřejde k Anglické repre) Iheanacho, teď další 2 hráči šli do akademie Arsenalu..

Reagovat
Melda

Tak já jednou za dekádu nevidím zápas a oni takhle přejedou AV?!To není fér.Tak doufám, e v příštím kole to zopakují.Může mi prosím někdo zodpovědný napsat, zda jsme byli skutečně tak dobří, nebo byla AV tak odevzdaná, či co?

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa byla hodně špatná, ale je pravda, že to trio v útoku hrálo celkem dobře.

Reagovat
Melda

Díky

Reagovat
vrabejka

Spurs Radši bojovat o titul s Arsenalem a Spurs než s ropakama.

Reagovat
smazaný uživatel

Další plastic fan?

Reagovat
vrabejka

mas pravdu fandím jim od ledna 2015 kdy byly na sestupu ja jsem teda plastic

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
smazaný uživatel

vrabejka(Jan) 20.12.2015 00:52

No dobře FAndim jim zhruba od března

a pochybujem, ze si myslel rok 2014

Reagovat
smazaný uživatel

A pozor, to není všechno..

vrabejka(Jan) 06.02.2016 15:26

FAndim jim od unora 2015, tak co zkousis.

Reagovat
smazaný uživatel

A finální KO.

vrabejka 19.12.2015 17:32

Neznáte nějake lidi co píšou o Lesteru chtěl bych si je přidat když jim ted začnu vážně fandit.

Reagovat
smazaný uživatel

je to bazmek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

No dpc, me prevezl, o kousek vys, mu dodavam sil. Falesnik jeden, ti liverpoolsti fans sou fakt vsichni stejni smeckari

Reagovat
smazaný uživatel

To ctu jeste jednou a musim dat Mesuta

To je snad nejlepsi frk za moji existenci na EF

Reagovat
Free_player

wtf ? utratit !

Reagovat
raduinho

podčlověk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Škoda toho konca, remíza by bola ideálne zavŕšenie krásnej nedele. Otamendi

Reagovat
smazaný uživatel

Jak měl tohle trefit? Patičkou?

Reagovat
Mastný Chobot

nemyslím poslednú šancu, myslím Eriksenov gól

Reagovat
C-M@ster

A přesně proto tam jde Guardiola... není možný mít takto bídnou bilanci s top 6, když chcete vyhrát titul

Reagovat
Carrick

Spurs ten titul udělají s pohodlným náskokem.

Reagovat
tomasinho

Bože můj, nestraš, větší katastrofu si nedokážu představit. To by se pomalu rovnalo výhře Chelsea v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

za tu nám ještě karma něco dluží, no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď sú v premier league najlepší

Reagovat
kiwwi

co to je za sracku?

Reagovat
tomasinho

Co by byla. Nemám rád Spurs a jejich výhra by byla pro mě osobně tragédie teda. Z té první čtyřky bych to přál komukoliv jinému.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

A proč ?

Reagovat
Mastný Chobot

nič nie je horšie ako vtedajšia výhra Chelsea v LM

Reagovat
Trand

Já to Chelsea přál.

Reagovat
Counter

B O H A

Reagovat
Trand

Taky mi to přijde divný teď. Ale ta jejich jízda byla taky super příběh, plus RDM byl sympaťák.

Reagovat
kvasha16

neskutocny pribeh

Reagovat
smazaný uživatel

najviac na picu pribeh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Navic to semifinale s Barcou ( ty asi ) ....neskutecnej pribeh. Nando gol, Big Pete chycena pecka Messimu, vyloucenej JT26....... Ve finale naprosto skvele odbranenej Bayern, v te dobe masakrove fyzicky nadupanej mancaft, Drogbicuv vyrovnavaci gol v 88. minute...Vse navic v roli outsidera, faktor Di Matteo, to sem i fanouskum CFC zavidel

Reagovat
raduinho

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

mas komplex chlapcek, co s tym ma spolocne chelsea ty traged

Reagovat
Maresma

nejhorší možný scénář

Reagovat
kvasha16

Leicester, nikdy iny nepripada v uvahu

Reagovat
fenixLFC

vymyslena penalta, keby je to pisknute hocikomu inému tak by to nastvalo, ale ten cierny maly zmrd si to zasluzil. Inak ako kane tak aguero fakt bieda

Reagovat
Switchback

Pochettino je borec, tomu bych ten titul strašně přál

Reagovat
I am Mancunian

Poche obrovsky sympatak, ten s nimi urve titul

Reagovat
Switchback

Snad jo

Reagovat
smazaný uživatel

Tímový duch Spurs je parádny, spolu s Leicestrom dávajú príklad napr. kolektívu City.

Reagovat
Cobra

Není tam ta kvalita, co mají ostatní týmy z čela(krom Leicesteru), ale jak táhnou za jeden provaz, nic nevypouští a rvou se jeden za druhého tak tím to vše dohání..

Reagovat
C-M@ster

Ostatní týmy z čela kromě Leicesteru myslíš Arsenal a City?

Reagovat
Cobra

Ano... a dá se do toho klidně i započítat United

Reagovat
Heisenberg

Remízovej zápas, který Cloppenburg pokazil. Ale Spurs moc pěkný výkon, jejich pressing je vynikající, dopředu i díky dobrému výkonu City nic moc, ale stačila jedna pěkná akce po ztrátě Tourého a mají 3 body. Snad to udrží, rozhodně jim to víc přeju než přestárlejm žoldákům ze City, ti si snad zahrajou s druhou půlkou Manchesteru o top 4.

Pamatujete na první sezony Pellého, jak každýmu dávali doma kotel? Teď 2 prohry doma za sebou v zápasech o titul. Pellegrini pořád nasazuje Tourého a tím pádem povětšinu času hraje v 10, dneska dobrý druhý poločas, ale zase ztráta Toureho vedla k rozhodujícímu golu.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Touré jim škodí.

Reagovat
Nikikrew

City

Reagovat
smazaný uživatel

Man City against top 6: 0 won, 3 drawn, 5 lost

Reagovat
andrew96

Pochettino je frajer!

Reagovat
vladis271

Aké sú najbližšie 3 ligové zápasy prvej štvorky?

Reagovat
vrabejka

Leicester - Norwich, WBA, Watford

Arsenal - MU, Swansea, Spurs

Spurs - Swansea, West Ham, Arsenal

City - LFC, Norwich, Aston Villa

Reagovat
vladis271

hmmmmm

Reagovat
vrabejka

Leicester t oale stále ma ve svych rukách. v příštích 9 kolech ma z těžších jen West Ham a Saints. Ale pak maji brutální los. Bud udělají ted rozhodující náskok. Nebo jim zbydou oči pro pláč a 3.místo

Reagovat
fenixLFC

+arsenal ma do toho barcu, city este raz nas a dynamo ci s kym to hraju a spurs fiore

Reagovat
smazaný uživatel

Každej tým tam má jednoho těžkyho,jednoho prumernyho a jednoho podprumernyho soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

Preskocil jsem 27. kolo

Reagovat
habinity

Skoda dnes x liecestru ..inak supis prajem titul totenhamu alebo liecestru..keby neni united na hlavu a vyhra teraz zo sund na chelsea a napr doma z norwichom tak su v boji o titul ale keby neni keby ...tak podme totenham aj liecester menme historiu premierleague

Reagovat
smazaný uživatel

Dost přísná penalta, na druhou stranu City nic nepředvedli a Slepice se vezou dál na vlně dobré formy, bude to ještě dost zajímavé. PL

Reagovat
masly008

nebyla přísná ,ale vymyšlená. a tot neměl krom golu a vymyšlené penalty nic.

Reagovat
jk

Reagovat
fenixLFC

ma pravdu.....mozno este jedna sanca v zavere

Reagovat
Coutinho10

18:24 Shanghai Shenhua má posílit Martins

Obafemi Martins by se měl stěhovat do Číny. Útočník Seattle Sounders je podle informací BBC na cestě do klubu Shanghai Shenhua, oficiální potvrzení však stále není na pořadu dne. (transfermarkt.de)

tak zrovna on bude v MLS dost chybet

Reagovat
Mastný Chobot

to bol môj najobľúbenejší hráč istú dobu najcoolovejší futbalista

Reagovat
Coutinho10

j taky ho mam dost rad...posledni roky nebyl moc na ocich...v Newcastlu hral skvele a minulou sezonu diky Eurosportu byla moznost ho sledovat a hral fakt skvele....porad skvelej hrac a jestli se tohle potvrdi, tak bude hodne chybet a i Sounders budou polovicni...

Reagovat
FUnk

Reagovat
Counter

Spurs kvalitní výkon, ale bez pomoci Clattenburga by si výhru neodvezli. Kéžby to aspoň znamenalo útlum toho neustálého hejtování Arsenalu, jaké má štěstí a jak mu pomáhají rozhodčí...

Reagovat
Heisenberg

2 zápasy před NLD jsou pro nás i Spurs takřka identický: zápas doma se Swansea a venku proti týmu bojujícímu o EL (West Ham pro Spurs, United pro Arsenal). Bude to zajímavý, snad budem před nima i po NLD. V porovnání má Lestr má doma Norwich, West Brom a venku Watford, City mají venku Newcastle a Liverpool a doma 3 body, tj. Villu.

Reagovat
smazaný uživatel

"i" po NLD?

Reagovat
Heisenberg

Sorry, livesport mi ukazoval, že jsme 2.

Reagovat
GarethBaleCZ

No Leicester podle mě proti těm slabším začne ztrácet..

Reagovat
Heisenberg

Z trojice my, vy, oni má Lestr rozhodně nejlehčí los. Většina zápasů doma a proti týmům kolem středu tabulky nebo ze spodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu může být právě výhoda hrát proti přímým konkurentům, každopádně to má Leicester ve svých rukou.

Reagovat
vladis271

no ale povedzte im to niekto. Lebo ak nie, tak ich môže zastaviť niekto až v posledných 3 kolách. A už vidím ako sa Chelsea, MU budú biť za Arsenal, Spurs alebo City.

Reagovat
vodka

podle mě bude remíza na WBA

Reagovat
Counter

Dobré kopnutí do MU

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam, zaslouženě.

Jen sudí to celkem kazil, sice nám foukl spektakulární penaltu, ale zase nás řezal na faulech/nefaulech a kartách.

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

a 10 bodů na 5. místo už snad neprojebem

Reagovat
smazaný uživatel

myslim si ze mate na to byt sampioni, dnes krasny zapas...tragedi z Arsenalu sa nechytaju

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas s kolegou výše - Top4 jasná, ale s vaší formou a hrou to vidím letos na titul.

Reagovat
tunkic

Vy fakt o těch rozhodčích melete, jak se vám to hodí!!

Reagovat
smazaný uživatel

neeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Takže nás neřezal na faulech/kartách ?

Reagovat
tunkic

Mluvím o penaltách/nepenaltách a kompenzacích v zápase Arsenalu, kdy se nám tady všichni od vás smáli....ale po tom úletu, co písknul pro vás, už jsou najednou kompenzace v pohodě...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsou, však včera rozhodčí dost zásadně ovlivnili obě ta klíčová utkání, jen podle mě kdybychom nekopali penaltu, tak ten zápas vyhrajeme i tak, zatímco vy byste to bez toho vyloučení už zřejmě neotočili.

Reagovat
tunkic

Spekulace!!

Reagovat
Counter

To zní, jako bys vymyšlenou penaltu a pár vymyšlených faulů považoval za 50/50

Reagovat
smazaný uživatel

dejme tomu tak 70/30

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes mi někdo psal, že přesně takové se nepískají.

Reagovat
smazaný uživatel

nepískají, no

Reagovat
Hokaido

Spektakulární?

Reagovat
Wat

Sturridge zpátky, díkybohu! To stejný Coutinho, teď v tom jenom pokračovat!

Reagovat
kiwwi

zeby to cez to City predsa len este slo? ono sa rozprava hlavne o nas, ale to jak tragicke je City malo kto rozobera

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
pejsek5

Reagovat
vladis271

keby dnes vyhrali City, tak toto isté napíšeš o Spurs. Ak by dnes porazili líšky Arsenal, tak detto.

City majú stále najlepší káder na papieri v lige, a ten mimo B4 nespadne.

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

mně je to celkem jedno, protože pohled jak na Mourinha, tak na Guardiolu, jak jdou do klubu bez LM, by byl k popukání

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Matić

Reagovat
kiwwi

tazko by sa to mohlo stat obom

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Swarley

směšná je celá ta špička PL, ale to jen jaksi zdůrazňuje tu naši zoufalost

Reagovat
smazaný uživatel

5 výher z 5 zápasů, kdo je u tebe směšný?

Reagovat
Counter

Co je na nich směšného? Leicester je naprosto boží celou sezonu, Spurs jedou až na pár zaváhání taky luxusně a Arsenal se tam zaslouženě drží s nima, ať už se mu ostatní smějou, jak chtějí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel tradicnu spicku.

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

to sice jo, ale kvalitu srovnatelnou v Evropě to stejně nemá...a to, co předvádíme my, City nebo Chelsea je už naprostá tragédie...

celkově je to prostě z mého pohledu nejvtipnější ročník PL, co asi pamatuju...na jednu stranu je to zajímavé, na druhou stranu to jen odráží tu nekvalitu současné špíčky v Anglii...ať už to bereš z pohledu té tradiční špičky a nebo té, které se na té špici pohybuje v současnosti...

Reagovat
vodka

tak bolton na pozicich pro LM byl taky kdysi masakr

Reagovat
Counter

Uvidíme, jak si ještě anglické týmy povedou v pohárech, zas tak černě to nevidím. Jasně, na Barcelonu nemáme, ale kdo taky jo...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
FUnk

Reagovat
kiwwi

jak pise Palike, trochu ina spicka sa rozobera

Reagovat
smazaný uživatel

smiesne je akurat to kde sa ti, kt. si predstavujes v spicke nachadzaju

Reagovat
J0EL

uz sa zobud konecne.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko. Viděl jsi dneska Kompanyho? Konec dnům otevřených dveří, pokud zůstane zdravý.

Reagovat
smazaný uživatel

city je tragicke, ale stale 6 bodov pred 5. a podla mna este ani nevypadli z boja o titul

Reagovat
vladis271

Asi to začnem priať Spurs. Ak dajú kohúti ligu skôr ako my, tak podľa mňa to bude ten finálny budíček pre vedenie, že v exekutíve sú skurvení amatéri, najmú poriadnych ľudí, scoutov etc... a vyhráme titul. Horší kopanec by bol jedine, ak by to vyhral Everton, ale to sa nestane.

A exekutívou nemyslím osobu manažéra, len tak mimochodom.

Reagovat
Counter

Kam vítr, tam plášť

Reagovat
vladis271

V ďaľšom kole budeš fandiť Arsenalu aj líškam, či len Arsenalu?

Reagovat
Counter

Celou sezonu budu fandit oběma :-) Akorát ve vzájemných zápasech přeju jen AFC.

Reagovat
minoLFC

ja teda nie, by sa to s niektorými sliepkami nedalo vydržať

Reagovat
vladis271

ich hlavný cieľ by boli gunneri. Do nás by kopali len keby ich to prestali baviť s nimi. A to by ich neprestalo.

Reagovat
minoLFC

debilný argument by sa vyťahovali nad všetkých

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

To, že je Klopp sympaťák, který měl úspěch v Dortmundu ale neznamená, že je tím pravým pro Liverpool .

Reagovat
fenixLFC

dovod?

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám že to tak je, ale když si tu pročteš diskuse, nenajdeš tu něj smítko kritiky od Liverpool fans. Dokážu si ale představit, že jestli se výsledky nezačnou dostavovat (ať už letos, nebo třeba až od příští sezóny), může vedení rychle dojít trpělivost.

Koukni třeba na Chelsea a Mourinha.

Reagovat
fenixLFC

tak nase vedenie nie je chelsea ktore meni trenerov ako na beziacom pase. v poslednej dobe viac ako sezonu nevydrzal iba hodgson a to okrem tragickej hry aj kvôli zmene majitelov. Klopp sa tu nekritizuje pretoze na to este nemame pravo. Ked bude mat vlastnych hracov a letnu pripravu tak potom uz budeme mat urcite naroky, zatial sa len zoznamuje

Reagovat
smazaný uživatel

Mě už to přide jako rozumná doba na to začít být kritický . Ale jo jste ve finále poháru a v PL ještě není nic ztraceno, jen se od něj čekalo více a dřive. Proč jste ho vlastně nepřivedli hned po minulé sezóně?

Jinak jsem rád, že u nás už se (snad) Levy umoudřil a neblbne už tolik na Deadline Day.

Reagovat
vodka

ale najdeš, šak brečení na to, že hraje pořád legenda, milner, lallana jsou tu furt. ze tam nema uz koho jineho postavit je druha vec...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Normálne sa jeden z dvojice Sturridge / Welbeck ani nevojde na Euro.

Reagovat
smazaný uživatel

nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

Brany do Mordoru sa otvorili a kazdeho kto vstupil, to presmerovalo do tejto diskusie.

Reagovat
Usty

Hrál někdo ze Spurs dobře? Ať vím, koho tam nedat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Rose

Reagovat
Hokaido

Tomu bych dal speciální cenu Debil kola, za tu sviňárnu, co udělal. Hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Counter

Reagovat
GarethBaleCZ

Reagovat
Error

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Matić

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
icemike

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
habinity

Fanusikovia arsenalu united chelsea city nebudte uz zartpknuti a doprajte to liecestru a totenhamu...bude to krasna bitka o titul historicka to uz sa nikdy nezopakuje..

Reagovat
I am Mancunian

MP: "It wasn't unlucky. It was absolutely the wrong decision. It's the same ref as Spurs away when they got two goals that were offside."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

ojój, to bude pokutka

Reagovat
Maresma

To bych od Pochettina nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jazdec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

ja sem si tam automaticky pocheho domyslel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten už to má na háku, když ho vedení odepsalo . Ale, že minule dali taky jednoho z offsidu, už nějak stařík zapomněl .

Reagovat
kvasha16

Mike Portnoy?

Reagovat
smazaný uživatel

Nenormálny bubeník

Reagovat
afc

Zatial sa predsezonne prognozy na ef naplnuju. City na lepsi ako 4 flek nemaju. Nemat ten zaciatok do sezony,tak su dnes na urovni s MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Po ktorom kole už každý predal titul City? Si to pamätám jak sa písalo, že je rozhodnuté

Reagovat
smazaný uživatel

jaké prognózy máš přesně na mysli? tam ty, ve kterých je lester 19.?

Reagovat
Counter

Myslíš ty prognózy, které tipovaly Leicester na sestup, Chelsea na titul a Spurs na sedmé místo?

Reagovat
smazaný uživatel

*osmé

Reagovat
Counter

Fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

před námi Swansea, Everton, LFC

Reagovat
Counter

Boha Já jsem si už fakt vsugeroval, že tip byl na sedmé místo...

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

swansea je tez skoro sedma

Reagovat
Counter

Mauricio Pochettino asked about the penalty incident. "I didn't see it."

Iacob, is that you?

Reagovat
Mastný Chobot

alebo Wenger, is that you?

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Smooth Vážně, balil jsem si věci a dvakrát jsem odešel od PC. Penalta a gól Iheanacha Hlavně že první poločas bez kloudné střely na bránu jsem viděl celý.

Reagovat
Counter

Reagovat
Hokaido

Btw. bodový rozdíly mezi TOP4:

PL: 6b.

L1: 31b.

PD: 6b. +Barca 2 zápasy

BL: 21b.

SA: 11b.

PL

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak, zbytočne s takými vecami prispievať :)

Reagovat
Kincl

Tak si můžou týmy z PL vyhonit večer pod peřinou, že mají vyrovnanou ligu, která v Evropě v LM nestíhá :)))

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tu zase tiahni preč, Bayern práve dohral, debatuj v sekcii Bundesliga.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Ligue 1, to je mazec.. 2. Monaco má blíž k sestupu než k titulu

Snad příští sezónu bude Lyon zase konkurenci na titul

PL nejlepší liga na světě

Reagovat
Counter

Těžko, PSG je úplně jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

To mě sere právě, ale zas minulou sezónu odpadli až někdy v dubnu. Tuto sezónu mě zklamal celkem.

Reagovat
Kincl

Radši ať titul vyhrajou kohouti než pistolky jinak to tu budem číst 10 let, že taky někdy vyhrajou PL když letos ty lepší nejsou konkurencí :D

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že porazit City venku není takový úspěch, jako sestřelit doma sestupující Newcastle, to by se pak do té sestavy kola mohli nějací hráči dostat

Reagovat
Mastný Chobot

ťa zabanovali?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Tak schválně, koho byste si přáli? Mě to zase nepřišlo, že by někdo nějak vynikal...

Reagovat
smazaný uživatel

třeba Eriksen, Dembele a jeden ze stoperů

Reagovat
fenixLFC

namiesto dembeleho tam bude kante a imbula, aj yacob zahral skvele, zo stoperov tam bude urcite olsson. eriksen tam asi bude, aj ked tam treba napchat na tie ofenzivne pozicie khazriho williana a dvojgoloveho pedra. Keby si povedal ze rose tak suhlas

Reagovat
Hokaido

+Payet

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt k tomu porazit city venku nikdo vynikat nemusi. Urcite vic nez Costicks s Pedrickem, ktery to zase trefili. Nebo Willianek a Cescinko, ktery to tam uplne ovladli. Bertrandecek to trefil poprve, taky by si to zaslouzil. A Courtoasicek vychytal skoro nulu, sup tam s nim

Reagovat
Usty

ty jseš úplně někde jinde

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty si pekne mimo

Reagovat
Hokaido

klasik

Reagovat
smazaný uživatel

proč se vyjadřuješ jako homosexuál?

Reagovat
smazaný uživatel

Rose dnes byl parádní, ten by si to zasloužil + možná Dembele. Jinak nikdo zvlášť nevynikal. Bránili dobře všichni, jen Walker dnes hrál špatně.

Reagovat
Hokaido

To by šlo no, jen toho Rose bych možná nerozdýchal za tu prasárnu.

Reagovat
smazaný uživatel

za jakou prasárnu?

Reagovat
Hokaido

Jak nejdřív nezakopnul balon? Taky jste zrovna neviděli?

Reagovat
smazaný uživatel

kdy? jak tam ležel Kane?

Reagovat
smazaný uživatel

on to fakt bere to co spravil Rose jak normalku

Reagovat
Hokaido

Ano, a fakt to nebylo vůbec fairplay, nesnáším takový věci.

Reagovat
smazaný uživatel

však ušel s tím balonem pár metrů a když viděl, že nikdo nehraje, tak přestal

Reagovat
Hokaido

Reagovat
kiciN

ty jsi nejvic objektivní uživatel ever

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole, fandíš týmu ve kterym je Costa ty vemeno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Tak já moc dobře vím, jakej je a není Costa a dokážu si to, narozdíl od tebe, přiznat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to se nedělá, ale dost mě to rozesmálo . Čistě herně ale byl dnes top.

Reagovat
smazaný uživatel

bude to opravdu nezvyk, videt od pristi sezony zase v city nekoho na pozici trenera misto bezmocneho kasparka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

:*

Reagovat
FUnk

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Pellegrini je fakt tragéd.

Reagovat
hefy

Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Měla být reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Boha jeho, to co je za koňa ten HurriKANE_18......děláš nám tu akorát ostudu .....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Reagovat
GarethBaleCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

koho zajímá nějaká pověst na EF?

Reagovat
smazaný uživatel

pověst sere pes....ale je to trapný co tu předvádí

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem ze na tom niekomu moze zalezat

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel není jediný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
tomasinho

Po žních půjde k Turkovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
tunkic

Tleskám!!

Reagovat
smazaný uživatel

Je to vypatlanec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

komu nam? nikoho tu nepoznam, nepatrim k tebe ani k "vam" ani k nikomu. som samostatna jednotka a jediny komu mozem robit hanbu som ja sam. tak sa ukludni a tieto vtierave komentare pre miestnu komunitu loserov si kludne nechaj pre seba

Reagovat
smazaný uživatel

To je skvela penalta Spurs dobre potlacili rozhodci.

Reagovat
Free_player

jako ta pencle to byl nehoráznej shit, ale to jak záloze City odpustil asi 5 karet s tím, že Yaya mohl bejt v pohodě venku ... hmmm tak bych asi pomlčel o nějaký tlačence

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta > sebevíc nic neřešících karet

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

dvě nic neřešící žluté karty dnes rozhodly jeden zápas.

Reagovat
Counter

To ale taky nebyly nic neřešící karty, že jo.

Reagovat
salami

každá karta je důležitá, hráči pak nejdou do riskantnějších soubojů, je nesmysl řikat, že to jsou nic neřešící karty

Reagovat
Counter

nj, ale argument tu stojí na tom, že vymyšlená penalta > odpuštěná žlutá

Reagovat
salami

nn, vymyšlená penalta>libovolnej počet neudělenejch žlutejch, to je docela rozdíl

Reagovat
Counter

v případě ManCity to nebylo libovolné.

Reagovat
salami

tak lexess to ale podal tak, že je jedno kolik žlutejch se nerozdá, pořád je penalta závažnější, s tim prostě nesouhlasim, to jak to bylo přesně v tomhle zápase je na další debatu a vzhledem k tomu, že jsem viděl jenom sestřih, tak se do toho nebudu pouštět

Reagovat
Counter

jj, to máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu tu budem diskutovat o tom jestli zapas vic ovlivni neudelena zluta karta nebo odpiskana penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

příště nepiš výkřiky do tmy

Reagovat
salami

tak bavíme se o více kartách, což už rozhodující je, se žlutou kartou se prostě hraje jinak a jestli měl rozdat 3-4 žlutý karty a nedal je, tak je to docela slušný ovlivnění zápasu, kor když je nedal týmu, kterej byl pod tlakem, penalta je samozřejmě víc vidět a vede přímo ke golu, ale já bych to teda tak jednoznačně neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

cervena karta za 2 neudelene zlte v 15 minute uskodi o dost viac ako penalta takze ano budeme o tom diskutovat

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda double nad City je sen.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs válec

Reagovat
FUnk

Reagovat
Free_player

::thumbsup: hlavně ta dnešní výhra na jejich písečku

Reagovat
vitasrp

Reagovat
Swarley

hmm, dneska hodně stručné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
RicardoCOYS

made my day

Reagovat
smazaný uživatel

No, to uz je co za sezona toto, ked uz aj ty len takto bez slov.

Reagovat
masly008

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
icemike

A kdybys nekecal....

Reagovat
afc

Ta penalta Tottenhamu Sandro este tu raz nieco napis. Na tvojom mieste sa prepadnem od hanby.

Reagovat
smazaný uživatel

To jako až za vás?

Reagovat
smazaný uživatel

Za Villou mi bude smutno, myslim, ze ich stretne podobny osud ako Bolton, ci Blackburn a tak a skoro ich v PL neuvidime....Akurat pozeram, Bolton asi leti do tretej ligy, ty vole, moja mladost v pici uz fakt

Reagovat
Swarley

nedávno jsem se na tu tabulku taky díval a nestačil jsem se divit...některé kluby dopadly opravdu dost drsně...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

já takhle truchlím za Wigan

Reagovat
Mastný Chobot

ja za Portsmouthom... vtedy, keď tam hral Kanu, tak som ich mal strašne rád

Reagovat
smazaný uživatel

ale mohlo by sa vrátiť Sheffield Wednesday

Reagovat
Trand

A Nottingham. Ale aspoň ti Owls by stačili, to by bylo super.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

jn, mě zase sere, že Sheffield United je pořád v L1 a Blackburn je taky pěkně v prdeli...

Reagovat
smazaný uživatel

Mne chyba ajten stadionik Fulhamu je to skoda, Blackburn by som v PL uvital hned miesto Watfordov atd..

Reagovat
vladis271

ja chcem konečne v PL Leeds a Forest, ale nvm, či sa niekedy dočkám.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zato QPR zůstane další rok v Champu, aspoň nějaká útěcha

Reagovat
smazaný uživatel

radšej QPR ako Watford

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Blackburn mě fakt hodně sere..

časy s Gamstem Pedersenem a Bellamym jsou ztracená minulost..

Reagovat
Infernoqt

spadli před tím, nebo po tom, co jsi vlezl Kiwwimu do prdele?

Reagovat
vodka

nechceš si jít hrát s habinitym?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechces nasledovat hrabasa? Ty tvoje ublizenecky kecy se nedaj posledni dobou cist

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
FUnk

tak doufam ze poch to na fiore posetri a zarotuje: hugo, toby, kevin, moussa , dier, alli, eriksen, kane by meli vsichni spocnout. Jinak paradni tymovy vykon, v druhem polocase jsme byli celkem pasivni ale vyplatilo se. oproti watfordu to byl koncert v efektivite, pencle sice nebyla ale i tak parada. COYS YID ARMY

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože pencle pro nás srandovní, ale Sterling si to zasloužil za to jak debilně do toho bloku šel. Rozdíl mezi ním a Zabou. Zaba čelem odvrací Roseův kurva jedovatej volej a Sterlink se ve vápně točí prdelí k centru... nechat se trefit do zad je ostuda.

Reagovat
Counter

Šel do toho úplně normálně.

Reagovat
smazaný uživatel

a proto z toho byla pencle...

Reagovat
vitasrp

Pentle z toho byla, protože je rozhodčí ocas, nikoliv kvůli nějaký kravině Sterlinga.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zase to úplně nebagatelizujme

Reagovat
vitasrp

A co bych měl bagatelizovat?

Reagovat
smazaný uživatel

že Sterling neudělal chybu

Reagovat
vitasrp

Podle mě ji ale ani náhodou neudělal, tak co mám jako tvrdit?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak naběhnout do rohu vápna zády k míči a nevidět, kam míč letí, je zkrátka hloupý. Tím neříkám, že to penalta byla.

Reagovat
PP

není to hloupé.. Takto tam jde každý, kdo přijde do bloku pozdě, protože kdyby tam skočil popředu, tak máš mnohem větší pravděpodobnost, že tě trefí do ruky.. Holt se stalo no.

Reagovat
fenixLFC

aku chybu? ze sa otocil a dostal to do chrbta? ako sorry, ta penalta bola uplne vycucana ale sterling si to zasluzi

Reagovat
Cobra

Však Sterling žádnou chybu neudělal

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

lolol.

zaslepenost lvl nekonečno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to jo, ale já jsem byl vždycky vedený k tomu netočit se k míči prdelí, aby k tomuhle právě nedošlo (i když tady k tomu opravdu nedošlo ).

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham´s recent form in all comp: W-W-W-W-W-W-W

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester City - Tottenham Hotspur 1:2

Reportáž z utkání připravujeme.

očividně nějakou velice propracovanou

Reagovat
T44v3tt1

Jdi do haj*lu

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl jsem si to přečíst, než tam půjdu, ale asi se nedočkám

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Něco ve stylu "Rose předvedl téměř azpillicuetovský výkon" nebo "Lamela vysunul fabregasovkou do šance Eriksena"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
samson192

Reagovat
Jazdec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Závidím Pochettinovy jeho momentálnu prácu. Zajtra sa zobudí z opice, a pôjde si do práce trénovať tím po skvelom víkende. Dream job.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Nikikrew

Heh hlavne ze nas tlacia rozhodcovia a Spuds daruje rozhodca penaltu za vymyslednu ruku

Reagovat
Counter

no jo, ale Yaya měl předtím dostat žlutou kartu!

Reagovat
smazaný uživatel

nebreč

Reagovat
cristiano.K.

už se stalo,že vyhrál v Anglii,že by titul získal otec i syn, kteří dokonce hrajou stejný post?

Reagovat
smazaný uživatel

v jednu sezonu určitě ne

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
minoLFC

dík za info

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

tým AV nemá na to,aby se příští rok do PL vrátil. Ti jsou fakt hrozní na všech postech. Ten Benteke to má asi fakt spočítaný. Origi navíc gol,i když to trefil hrozně.

Reagovat
fff

Suarez 3+2 .

Reagovat
Counter

Tak jako tohle by dal i Sanogo - https://vine.co/v/inYj37bMxei

Reagovat
smazaný uživatel

a to nejak znevazuje jeho vykon?

Reagovat
Counter

Chtěl jsem jen upozornit na tuhle anomálii. Suárez je výborný dlouhodobě.

Reagovat
Trand

Zas neblbni.

Reagovat
Free_player

nepřeháněj

Reagovat
FUnk

nebo pires s henrym

Reagovat
Spasitel

Tak to je hnus hádam uhaluzíte postup

Reagovat
smazaný uživatel

Clattenburg na kameru působí, že má zápas vždy pod kontrolou, líbí se mi, jak vždycky domlouvá hráčům a podle gestikulace jasně vidíš, co jim říká. Taky dobré, jak to dělá dost často a stručně, nesnáším, když se s někým rozhodčí vybavuje minutu.

Ale dneska to bylo kurva co? V prvním poločase nedá hráčům City nevím kolik žlutých, aby pak dal první kartu v zápase Dierovi (byť taky jasnou). A v druhém poločase úplně otočí a navíc pískne i penaltu, kterou viděl asi jako jediný na stadionu.

Něco se prostě musí změnit v rozhodcování minimálně ve velkých ligách. Video na ofsajdy už mělo 10 let fungovat. Se člověk těší na Super Sunday a hlavní roli ukradnou rozhodčí

Reagovat
Infernoqt

Sranda je, jak se tu většina smála, když se zveřejnily cíle pro letošní sezonu United (Top4, postup ze skupiny LM a boj o trofej na všech frontách) a nyní se to nezdá jako nějaký lehký úkol

Reagovat
Infernoqt

za mě zaručené fiasko v každém ohledu ... ale ještě není konec, třeba snížíme požadavky ^^

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, letos se na MU nedá dívat ani prd*lí Je jen otázkou času, jestli to LVG odslouí do konce ročníku nebo nechají Giggse získat nejaké zkušenosti

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Ak ste tiez dostali spravu o logách klubov, nezabudnite si k tomu pustit toto

https://www.youtube.com/watch?v=RCObXuAwCIA

Reagovat
Manik...

Ten Pellegrini ať už je pryč. To je hrozný co s týmem, co má k dispozici předvádí

Reagovat
lenckoj

nevíte někdo jak je to ve fantě s tím, že zápasy city a liverpoolu se odložily? ty body se jim posléze k tomuhle kolu přičtou nebo v nějakém dalším budou hodnocení za dva zápasy?

Reagovat
bbbauch

Pokud vim, meli by byt hodnoceni za dva zapasy potom

Reagovat
lenckoj

tzn co nejvíc jich narvat na střídačku a jak se bude dohrávat tak je tam zase všechny narvat to kdybych věděl, tak jsem si nechal triple captain na nějakou dohrávku

Reagovat
bbbauch

Presne tak, ja si triple C setrim asi pro aguera na ty dohravky

Reagovat
smazaný uživatel

Útočník Edinson Cavani po letošní sezoně podle informací Sportmediaset odejde z PSG. Další kroky uruguayského kanonýra pak mají směřovat do Anglie, nejpravděpodobnější je jeho odchod do Manchesteru United.

Reagovat
PP

Škoda toho druhého golu Kohoutů - jasný remízový zápas.. Takto už je na 95% jisté, že Tottenham i díky losu skončí nejhůř druzí. A asi se dám na modlení, aby první skončil Arsenal, pač to pak tady bude x let k nevydržení..

Reagovat
Counter

To tak aspoň xx let.

Reagovat
13

možná i déle. Nenapadá mě koho by museli spurs prodávat, tým mají mladý. Klidně můžou být nahoře i v dalších sezonách.

Reagovat
Free_player

pomalu, ale jistě je z vás fandů Arsenalu cítit strach - a to je dobře

Reagovat
PP

letos rozhodně respekt z Tottenhamu.. strach a hrůza z toho, co tady v případě úspěchu (být nad Arsenalem) rozpoutáte v následné pěti-deseti letce..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Visca el barca

Nejlepší golmani ligy letos ? Jak je na tom Hugo ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele