26. kolo
13.02.2016 16:00 CET
2 : 2
(0:0)

Reportáž

Norwich City - West Ham United 2:2

Norwich dokázal po pěti zápasech konečně bodovat, s remízou však nemůže být příliš spokojen. Mužstvo vedené Alexem Neilem před vlastními fanoušky zásluhou přesných tref Robbie Bradyho a Wese Hoolahana vedlo již 2:0, West Ham ale dokázal dvě slepenými góly, na niž měl velkou zásluhu především Dimitri Payet, skóre srovnat.

Diváci na Carrow Road se od úvodu příliš nebavili, první poločas nabídl na Premier League opravdu podprůměrný fotbal, o čemž svědčí i fakt, že byla k vidění pouze jedna střela na bránu. V 18. minutě se o ni postaral hostující Enner Valencia a domácí brankář John Ruddy, který se mezi třemi tyčemi v lize letos objevil vůbec poprvé, musel vytasit povedený zákrok. Věci se začaly dít až po změně stran. V 54. minutě Canariens zatlačili na svého soupeře při rozehrávce, ve středu pole přišel o balón Michail Antonio, zmocnil se ho Robbie Brady, aby pak výstavní ranou z nějakých osmnácti metrů otevřel skóre. Promrzlý Adrián se jen marně prolétl vzduchem, proti dokonalé střele, jež se ještě otřela o břevno, neměl absolutně žádný nárok zasáhnout.

Ještě veseleji bylo na stadionu o deset minut později. Norwich rozjel pěknou akci, po ose Brady - Redmond - Hoolahan se míč dostal k Stevenu Naismithovi, jehož pokus zpoza vápna byl sražen přímo ke kopačkám Wese Hoolahana a třiatřicetiletý Ir zblízka překonal znovu bezmocného Adriána. Odpovědět mohl záhy předchozí nešťastník Antonio, pěkný pas Noblea si ovšem nezpracoval ideálně a zakončoval pouze slabě a do míst, kde stál připravený Ruddy.

Skóre se zase měnilo až v 74. minutě, kdy rychlý brejk Hammers táhl střídající Victor Moses, v šestnáctce se dokázal prosadit proti přesile a i když prudkou střelu nigerijského záložníka ještě Ruddy zlikvidoval, dorážející Payet se již nemýlil. A Dimitri Payet měl prsty i následujícím gólové akci. Letní posila z Marseille, která s West Hamem nedávno podepsala novou pětiletou smlouvu, přebrala na levém křídle přihrávku od Andyho Carrola, s přehledem sobě vlastním nabila na šestnáctce připravenému Marku Nobleovi a kapitán Hammers utěšenou pumelicí do levého horního rohu vyrovnal.

Velké drama pak nabídl samotný závěr utkání, v němž se mohly misky vah převážit jakkoliv. Neuspěl však ani na jedné straně Emmanuel Emenike, ani na té druhé Martin s Redmondem, a tak se oba celky rozešly smírně.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:3 2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
JimBob

No, to jsem zvědavej, jak bude vypadat naše obrana a kolik si během zápasu vyžádá střídání po těch posledních zápasech a zraněních :/

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych to nevidel tak cerne Jime..Sestava bude ok.Dneska 3 body.Come on Irons

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Noble parádní gól a taky dorej výkon. Hraje v repre formě a měl by jet na Euro. Skvělej kapitán a přesně ten typ, co by mohl ENG konečne dotáhnout k nějakýmu ůspěchu. Takových hráčů jako je on není moc. Škoda že je přehlíženej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele