25. kolo
08.02.2014 16:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Sunderland bez vyloučeného Browna na Hull nestačil

Leden skvělý, chci nášup. Sunderland ale v důležitém domácím zápase s Hullem nedokázal navázat na povedené výkony ze začátku roku a doma prohrál po gólem Longa a Jelaviće 0:2.

Domácím se naděje na pátou neprohru v řadě začaly hroutit už po pár desítkách vteřin. Kolaps dvou obvyklých opor defenzivní řady poslal totiž Sunderland do desíti, když Wes Brown naprosto nepředvídavě sestřelil Shana Longa, který po exkluzivním pasu Phila Bardsleyho postupoval sám na bránu.

Brown sice uhasil bezprostřední nebezpečí, ale na celý zápas svůj tým oslabil. Byla to pro něj navíc už třetí červená karta ve dvou a půl měsících. Hullu moc dlouho netrvalo, než přesilovku využil. Na Livermorovu první ránu sice zareagoval, ale když záložník vypálil později a Shane Long ve vápně jeho pokus tečoval hlavu, Tigers šli do vedení.

Do poločasu stav vydržel nejtěsnější a dlužno říci, že k velké úlevě špatně hrajícího domácího týmu. Obě dvě zimní posily do útoku totiž byly blízko blizoučko, aby vedení Hullu navýšili. Jelavić trefil tyčku hlavou, Long pro změnu překrásnou ranou z dvaceti metrů.

Pojišťovacího gólu na konečných 2:0 se tak hosté dočkali až ve druhém poločase - po hodině hry. Maynor Figueroa napřáhl z dálky, opřel míč do stopera Verginiho a kulatý nesmysl, který plachtil do vápna, usměrnil obtížnou hlavičkou za Mannoneho záda Nikica Jelavić.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Dám na tip od EF.V minulém kole se jim povedl husarský kousek . Šli svým tipem proti bookmakerum.Bohužel v preview mě o tom ,že mají pravdu nijak nepřesvědčili.Zatím to vidim na jedničku.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 Hull má slovenskú mentalitu, proti kvalitným súperom zahrá, proti rovnocenným

Reagovat
smazaný uživatel

5:1 pro Black Cats !!!

Reagovat
smazaný uživatel

1 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
HullCity

Roy Hodgson bude sledovat tento zápas...to znamená,že Huddlestone a Johnson se budou muset opravdu hodně snažit.Stejně jako celý Hull,pokud chceme se dál držet od 18.místa(jen 2 body ale!!!!)Hodně těžký zápas na tipování,ale jako vždy budu věřit do závěrečného hvizdu,tak snad alespoň bod bude...Aluko se vrací po zranění,obrovská posila pro nás.

Reagovat
HullCity

Jasná červená,Long si šel sám a Brown šel po nohou,takže není o čem...pak šlo jen o to,kolik jim dáme a jsem moc rád,že opět dával Long a poprvé za nás Nikica Jelavič!!!Aluka jsem též moc rád viděl zpátky na hřišti...takže ještě 13 bodů z 13 zápasů a jsem v klidu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele