Premier League - souhrn 12. kola

07.11.2015, 15:43, aktualizováno 08.11.2015, 18:54
Komentáře a souhrny
Arsenal se rozešel s Tottenhamem smírně, Liverpool doma překvapivě podlehl Crystal Palace. Aston Villa se rozešla s ManCity bez branek. Mizérie Chelsea má další pokračování, tentokráte londýnský klub prohrál 0:1 na půdě Stoke. Leicester porazil Watford, Manchester United si poradil s West Bromem. Nejtěsnější možné výhry slaví rovněž Southampton a Norwich, West Ham se rozešel s Evertonem nerozhodně...

Arsenal FC - Tottenham Hotspur 1:1

08.11.2015 17:00

Góly: 77. Kieran Gibbs - 32. Harry Kane

Stejně jako při posledním měření sil mezi Arsenalem a Tottenhamem na Emirates Stadium, i dnes skončil zápas remízou 1:1. Oba celky měly silnou jen určitou část duelu - Spurs byli lepší mezi 20. a 70. minutou a vytěžili z toho úvodní gól Kanea. Kanonýrům zase vyšel začátek a závěr - a v něm dokázal vyrovnat Kieran Gibbs.

Začátek ostře sledovaného derby se odvíjelo podle očekávaného scénáře. Ani jeden tým se nikam nehnal, podobně jako manchesterské derby před dvěma týdny byl i tento městský střet takticky svázaný. Navíc se projevilo, že se utkaly dvě z nejlepších obran v lize - Tottenham navíc v Premier League před dneškem neprohrál desetkrát v řadě; Arsenal naproti tomu pětkrát za sebou zvítězil.

Domácí Gunners měli ale přece jenom o něco více ze hry. Po akci Özila se do vápna dostal Alexis, jehož střelu zblokovala obrana; s úspěchem se nesetkal ani Monrealův centr z levé strany. Se stejným výsledkem skončily i úvodní pokusy Tottenhamu - Dembélé ani Eriksen Petra Čecha v bráně Arsenalu neprověřili.

Postupem času se převaha překláněla na stranu hostí. V pětadvacáté minutě se po centru Eriksena zjevil úplně sám na zadní tyčce Eric Dier, ale nedokázal hlavou míč nasměrovat mezi tři tyče. To se podařilo až Harrymu Kaneovi, jenž hned první střelou na branku v zápase otevřel skóre. Harry Kane si do širokého prostoru mezi stopery naběhl na Roseův nákop a samostatný nájezd na Čecha zakončil přesně.

Arsenal zhruba od dvacáté minuty ztratil svoje tempo, přišel o střed pole, kde výtečně operovali Dembélé, Alli a Dier, a ani po obdržené brance nebyl schopný adekvátně zareagovat. Za celý první poločas se zmohl na jednu jedinou střelu mezi tři tyče, a to ještě velmi propagační. Alexisva patička po Joelově přihrávce by sice mohla být nádhernou trefou, ale Llorise nevystrašila.

V závěru poločasu ještě nebezpečně pálil sebevědomý Harry Kane, ale tentokrát vyšel ze souboje vítězně český brankář. Po změně stran už byl zápas pohlednější a na obou stranách se brzy začalo jiskřit. Joel Campbell poprvé vážně zaměstnal Huga Llorise, který proti jeho technické ráně vytáhl skvělý zákrok. Chvíli nato se ke střele dostal i Christian Eriksen, jenž těsně minul.

Arsenal se osměloval stále více - výstražné cinknutí připravil Tottenhamu ve čtyřiapadesáté minutě Olivier Giroud, který hlavou po centru Özila trefil břevno. Tatáž spolupráce skončila po hodině hry další Giroudovou hlavičkou, jež pro změnu jen těsně minula zadní tyčku. Hrozilo však i na druhé straně, kde opět pálil Eriksen. Z podobné pozice jako on pak netrefil ani Kane.

Stejně jako v prvním dějství se Tottenham i po obrátce postupem času stával suverénním týmem severolondýnského derby. Dokonalou příležitost na definitivní zlomení soupeře měl v sedmdesáté minutě Toby Alderweireld, ale Petr Čech po jeho hlavičce z bezprostřední blízkosti Arsenal zachránil.

Domácí se však probudili včas a čtvrt hodiny před koncem se naopak dočkali vyrovnání. Prsty v něm měl kdo jiný než Mesut Özil, který už desátou asistencí v sezóně vysvobodil na zadní tyčce střídajícího Kierana Gibbse. Ten se při početné marodce Gunners postavil na levé křídlo a i díky nejistému zákroku Llorise dokázal centr protlačit za jeho záda.

Závěr zápasu se pak nesl v rozklíčování otázky, zda si Tottenham z Emirates Stadium odveze alespoň bod, nebo Arsenal výsledek otočí úplně. Hned po vyrovnání musel Lloris vytáhnout míč před nabíhajícím Gibbsem, zatímco Giroud poté tvrdě pálil těsně nad. Městské derby tak skončilo remízou 1:1.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Crystal Palace 1:2

08.11.2015 17:00

Góly: 42. Philippe Coutinho - 21. Yannick Bolasie, 82. Scott Dann

Crystal Palace jsou zpátky! Z šesti venkovních zápasů dokázali Eagles vyhrát už čtvrtý, tentokrát získali nesmírně cenný skalp Kloppova Liverpoolu. Po vítězství 2:1 jej navíc přeskočili v tabulce, v níž obsadili osmé místo. Liverpool je desátý.

Skóre otevřel po dvaceti minutách zápasu Yannick Bolasie, jenž využil nedůrazného bránění Liverpoolu v jejich pokutovém území. Reds se díky gólu Coutinha do šatny dokázali vrátit do zápasu, ale tři body nakonec vybojovali hosté. Deset minut před koncem o tom rozhodl stoper Scott Dann.

Svěřenci Alana Pardewa, pod jehož vedením dokázali v součtu s minulou sezónou zvítězit na hřištích soupeřů úctyhodných 10 zápasů z celkových 14, měli silný už začátek zápasu, v němž Zahův a Cabayeho pokus zblokovali Can respektive Sakho. Po dvaceti minutách hry už ale defenziva domácích selhala.

Velmi nedůrazná hra Morena dala možnost Zahovi, který potáhl balón na kraj vápna a odcentroval. Can míč odvrátil jen k Lucasovi, ten jej pouze posunul před sebe a tam už čekal Yannick Bolasie. Mignolet se proti jeho prudké ráně natahoval zbytečně.

Gól však Liverpool nepoložil, naopak mu spíše vliv krev do žil. Coutinhův pokus chytil Hennessey, stejně jak Škrtelovu hlavičku. Brankář Crystal Palace kapituloval až po čtyřiceti minutách. Ibeho průnikovou přihrávku využil Clyne, jehož přízemní centr prodloužil Lallana až ke Coutinhovi a ten do protipohybu Hennesseyho vyrovnal.

Po změně stran jako první zahrozil Christian Benteke, který pálil zevnitř vápna. Pak měl další gól na noze Coutinho, ale jeho ránu zblokoval Martin Kelly. Nebezpečno však bylo i na opačné straně hřiště - Bakary Sako rozvlnil síť za Mignoletem, pomohla mu k tomu však rána pouze do boční sítě.

Crystal Palace se však po závěrečném hvizdu přece mohli radovat ze zisku tří bodů. Rohový kop Yohana Cabayeho si ve vzduchu vyhlídl stoper Scott Dann, a přestože jeho první hlavičku Mignolet vyrazil, padl gól. Danna si totiž obránci nehleděli ani při dorážce, kterou vděčný zadák doklepl do sítě.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Manchester City 0:0

08.11.2015 14:30

Góly: -

Zdánlivě nekonečná sedmizápasová série porážek Aston Villy je u konce! Remimu Gardemu vyšla premiéra u birminghamského celku na jedničku, když v domácím utkání dokázal udržet na uzdě vedoucí Manchester City. Zápas skončil bez branek především zásluhou výtečných zadáků Villans. Jejich ofenziva naopak nedokázala ani jednou prověřit Joea Harta.

Výborný defenzivní výkon je však přesně to, co Aston Villa do začátku záchranářských povinností potřebovala. Z posledního místa se sice díky jedinému bodu za bezgólovou remízu neodlepili, ale první bod po více než dvou měsících - navíc od vedoucího celku Premier League - je na každý pád výtečný počin.

Po pomalém začátku utkání se k zajímavé ráně odhodlal Aleksandar Kolarov, jehož ránu vyrazil nepřesvědčivý Guzan na tyčku. Solidní příležitost vzápětí spálil Fernando, který branku úplně minul. Krátce před přestávkou si toužil vykoledovat penaltu Raheem Sterling po střetu s Clarkem, ale píšťala Craiga Pawsona zůstala němá.

Ve druhém poločase měl Sterling šanci strhnout vedení na stranu Citizens i pozitivním způsobem, když po Navasově centru hlavou poslal míč na bránu - Guzan ale kryl. Další šanci měl De Bruyne - rovněž po centru Navase - ale nedokázal dobře zakončit. V závěru zápasu se na hřiště dostal i Fabian Delph a Kelechi Iheanacho; právě ten následně vyprodukoval pas, po němž Fernando orazítkoval břevno.

Více informací k zápasu

Stoke City - Chelsea FC 1:0

07.11.2015 18:30

Góly: 54. Marko Arnautović

Nejde to s Mourinhem, nejde to ani bez něj. Chelsea předvedla na půdě Stoke velice dobrý výkon, který ale nekorunovala kýženým gólem. Potters se naopak prosadili z ojedinělé šance, kterou vítězně zakončil Arnautović. Chelsea tak zažívá nejhorší vstup do soutěže od roku 1978, kdy sestoupila. Navíc vytvořila rekord v porážkách týmu, který obhajuje titul. Z 12 zápasů jich prohrála už 7!

Nutno však přiznat, že Blues byli v prvním poločase (a vlastně i v celém zápase) jasně lepší, míč drželi na nohách více než dvě třetiny času a připravili si několik šancí. To všechno až poté, co Pedro nechtěně kopačkou rozbil nos Pietersovi, který se celý zbytek svého působení na trávníku trápil se zakrváceným obličejem.

Ve čtrnácté minutě Londýňané vedli ojedinělý brejk, který po Hazardově pasu mohl zakončit Ramires - ten ovšem na míč dosáhl jen špičkou a mířil vedle. Domácí si v prvním dějství vytvořili všehovšudy jednu příležitost, zakončoval ji bývalý hráč Blues Glen Johnson. Bojan mu přihrál míč do vápna a Johnson se p krátké kličce dostal i ke střele - tu však lapil hbitý Begović.

Ve zbytku dějství už se prosazovali pouze fotbalisté v modrém, kteří tentokrát nemohli naslouchat radám suspendovaného manažera Josého Mourinha. Zhruba uprostřed poločasu centroval Pedro do vápna na Costu a odražený míč napálil na branku Ramires. Jack Butland si však připsal první skvělý zákrok v zápase; druhý přidal krátce před obrátkou, když si Costa narazil s Pedrem a vyslal nebezpečnou přízemní střelu.

Krátce po změně stran však nečekaně udeřilo Stoke. Shaqiri na pravé straně uvolnil Johnsona, jeho centr se přes Walterse dostal až k Arnautovićovi, jenž krásně akrobaticky procedil míč přes Begoviće. Chelsea se však nevzdala a vzápětí vyprášil Butlandovy rukavice Matić; Hazard chvíli poté pálil nad. Nejblíže gólu byl v 67. minutě Pedro, který z hranice vápna trefil tyčku.

Chelsea byla jasně lepší a aktivnější, obrovský rozdíl byl vidět především v individuálních kvalitách hráčů. Blues byli schopni narážet si na jeden dotek i několikrát za sebou - problém byl v tom, že drtivou většinu akcí táhli přes zahuštěný střed hřiště. Po jedné takové krásné kombinaci se nicméně ocitl ve velké šanci Hazard, jenže těsně minul zadní tyč.

Potters tak už potřetí v řadě udrželi čisté konto - děkovat za to, vedle výtečného Butlanda či Wollscheida, mohou i rozhodčímu. Ten pět minut před koncem odpustil domácím penaltu poté, co gólman Stoke málem srazil k zemi unikajícího Rémyho, jenž vzápětí ztratil rovnováhu a míč kopl vedle. Podle pravidel se ovšem jako nedovolený počítá i pokus o podražení hráče.

Více informací k zápasu

Leicester City - Watford FC 2:1

07.11.2015 16:00

Góly: 52. N'Golo Kanté, 65. Jamie Vardy (pen.) - 75. Troy Deeney (pen.)

Pohádka Jamieho Vardyho a Leicesteru pokračuje. Foxes v domácím utkání s Watfordem zvítězili 2:1 a bodově se dotáhli na úplnou špičku, kterou obsazují Man City s Arsenalem. Jeho nejlepší střelec, jenž je zároveň suverénně nejlepším střelcem Premier League, vstřelil z penalty už dvanáctý gól sezóny - prosadil se tak už v devátém utkání v řadě!

Hvězda Jamieho Vardyho neustále stoupá. Fotbalista, který ještě poměrně nedávno brázdil trávníky neprofesionálního fotbalu, se stabilně dostal do reprezentace a v současnosti je blízko k rekordu Premier League. Vede její tabulku střelců s pětigólovým náskokem a trefil se už devětkrát za sebou. To v historii ligy dokázal jen Ruud van Nistelrooy, který natáhl šňůru na číslo deset.

V prvním poločase byl ale nebezpečnější Watford, v jehož dresu celou sezónu rovněž září jeden kanonýr. Odion Ighalo. Ten ostatně ve dvacáté minutě nastřelil tyč Schmeichelovy branky. Dorážku Abdiho pak vychytal Schmeichel. V závěru Ighalo centroval do vápna a před Deeneym odvracel až na poslední chvíli Morgan.

Góly přišly až po změně stran. U Leicesteru to ostatně není nic neobvyklého - po změně stran dal už 17 gólů. N’Golo Kanté si v šestnáctce udělal prostor velmi šikovně, ale vystřelil slabě. Heurelho Gomes si však vybral zatím nejslabší chvíli v sezóně, když přízemní plazivku překvapivě propustil pod rukama.

Chvíli po hodině hry pak bylo pro Watford ještě hůř, když nervózní Gomes vyběhl proti unikajícímu Vardymu a na kraji šestnáctky jej tvrdě sestřelil k zemi. Leicester dostal výhodu pokutového kopu, které obvykle zahrává Riyad Mahrez - ten se však exekuce na poslední chvíli vzdal a přenechal ji právě poškozenému. Jamie Vardy tak vsítil zmíněný dvanáctý gól v sezóně.

Nebyla to však jediná penalta zápasu - čtvrt hodiny před koncem fauloval Kanté Paredese a rozhodčí ukázal na puntík i na druhé straně. Nařízený kop bezpečně proměnil Troy Deeney, jenž tak vrátil hosty do hry. Ve zbytku utkání už si však šanci k vyrovnání nepřipravili.

Více informací k zápasu

Manchester United - West Bromwich Albion 2:0

07.11.2015 16:00

Góly: 52. Jesse Lingard, 90. Juan Mata (pen.)

Rudí ďáblové po dvou bezbrankových výsledcích zabrali a na Old Trafford porazili West Bromwich 2:0. V divadle snů začaly padat branky až ve druhém poločase, jako první se prosadil Lingard a výhru pečetil v nastaveném čase z penalty Mata.

Manchester sice zvítězil, ale nebyl to přesvědčivý výkon. V prvním poločase domácí častěji drželi míč na svých kopačkách, ale velké šance si vytvářeli ojediněle. Na druhou stranu musíme podotknout, že ani West Brom nebyl směrem dopředu nijak nápaditý. O první vzruch se postarala ofenzivní dvojice Mata-Rooney. Jejich spolupráce byla krásná na pohled, ale neefektivní. Španělský forvard zamířil jen těsně vedle tyče.

Domácí chtěli přerušit střelecký půst, dvě kola po sobě nedokázali skórovat a dlouho se to nedařilo ani v tomto utkání. Minutu před koncem poločasu ztroskotal na brankáři Myhillovi Anthony Martial a do šaten se šlo opět za bezbrankového stavu. Spokojenější mohli být samozřejmě hosté, ovšem na Old Trafford je ještě čekala těžká druhá pětačtyřicetiminutovka.

Druhý poločas v podstatě navázal na první půli. United silnější na míči, ale šancí pramálo. Jenže pak to zničehonic přišlo, po 260 minutách Rudí ďáblové ukončili střelecký půst. Lingard získal na vápně balón a precizním technickým kopem na vzdálenější tyč překonal Myhilla - 1:0 pro United. Svěřenci Louise Van Gaala ale nijak neožili a hru začal tvořit soupeř. Čtvrthodiny před koncem měl na kopačce vyrovnání Berahino, po centru Dawsona byl v ideální pozici zcela sám, jenže hlavičku poslal hodně nad. Manchester se musel o výsledek obávat a to až do nastaveného času. V něm fauloval McAuley unikajícího Martiala a sudí vedle nařízení pokutového kopu hostujícího obránce vyloučil. Penaltu pak proměnil Juan Mata a definitivně rozhodl o zisku tří bodů pro Manchester United.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Southampton FC 0:1

07.11.2015 16:00

Góly: 69. Dušan Tadić (pen.)

Sam Allardyce dál pokračuje ve spíše neúspěšném vzbouzení Sunderlandu. Kromě derby s Newcastlem nezvládl oba výjezdy a nyní i další domácí utkání se Southamptonem, který naopak v lize zůstává už šestkrát v řadě neporažen. Rozhodl Dušan Tadić z penalty...

Abychom byli k Sunderlandu féroví, žádný Everton a debakl 2:6 se neopakoval a ani pořádně opakovat nemohl. Allardyce okamžitě zavrhl nekonvenční a chaotický systém se třemi obránci, vrátil se ke klasice s úzkým 4-4-2 a Mackems hnedka vypadali kompaktněji.

Nic moc platné jim to ale ve výsledku stejně nebylo, neboť i přes kouskovitost hry nakonec kvalita na straně Southamptonu zkrátka musela převážit. Před pauzou Tadiće s Maném skvěle vychytal Pantilimon, zatímco duo Coates-Yedlin krátce po přestávce jen taktak stíhalo odklízet nebezpečné pokusy Davise a Fonteho přímo z brankové čáry.

Rozhodnutí ve finále přinesla 69. minuta a M’Vilův zbytečný faul na Bertranda. Tadić následně z penalty vstřelil svou čtvrtou branku v této sezoně a Sunderland už krok srovnat nedokázal. Dokupy zvládl zkompletovat všehovšudy 66 % přihrávek a jedinou slušnou šanci si vypracoval debutant v základní sestavě Duncan Watmore.

Více informací k zápasu

West Ham United - Everton FC 1:1

07.11.2015 16:00

Góly: 30. Manuel Lanzini - 43. Romelu Lukaku

West Ham uhrál s Evertonem na domácí půdě remízu 1:1 a posunul se na pátou pozici v tabulce, odkud však může po neděli opět klesnout zpátky. Proti Toffees je krásně poslal do vedení Manuel Lanzini, ale gól Romelua Lukaku po geniálním pasu Deulofea zajistil oběma týmům po bodu. Kladiváři mohou být o to zklamanější kvůli zranění klíčového hráče Dimitriho Payeta.

Než se po půlhodině hry Lanzini gólově prosadil, stihly oba týmy spálit minimálně dvě šance. Po rychlém brejku minul branku Koné, zatímco krátce před otevřením skóre stejný hráč poprvé prověřil Adriána. West Ham zas hrozili přes Mosese, jenž hned v úvodu rozvlnil boční síť, a Jenkinsona, jemuž radost zhatil Howard.

Situace z třicáté minuty však stála za to. Mosesovu ránu zblokovala obrana, jenže odražený míč si vzal na hranici vápna Manuel Lanzini, který úžasnou technickou střelou vymetl šibenici. Vyrovnaný stav ještě do přestávky zařídil Romelu Lukaku - ten si mezi stopery Hammers převzal dokonalý pas Deulofeua, obešel Adriána a zakončil do prázdné branky.

Na sklonku poločasu měl ještě další šanci Lanzini, který ale tentokrát těsně minul. Stejný hráč zahrozil i ve druhém dějství, kdy po hodině hry pálil a obrana jeho pokus srazila na roh. Everton měl další jasnou šanci až těsně před koncem, kdy Lukaku z nějakých deseti metrů jen těsně minul branku.

Více informací k zápasu

Norwich City - Swansea City 1:0

07.11.2015 16:00

Góly: 70. Jonathan Howson

Na posedmé se to nakonec povedlo! Norwich doma udolal jedinou brankou Howsona velšskou Swansea a dotáhl se na ní na rozdíl jednoho bodu. Zápas nenabídl mnoho šancí a diváci, kteří si našli cestu na Carrow Road se spíše nudili.

Domácí naposledy v lize zvítězili 12. září, kdy porazili nováčka Bournemouth 3:1, od té doby čekali na tříbodový zisk marně. Ani Swansea na tom nebyla dobře. Za sedm kol zvítězila jen jednou.

Norwich poprvé zazlobil v desáté minutě po hlavičce Jeroma, ale Fabianski mezi tyčemi nemusel zasahovat. Polský brankář, ale stejně tak Ruddy na opačné straně, neměl moc práce. Hra byla opatrná a bezgólový poločasový výsledek plně odpovídal průběhu.

Zlepšení nepřicházelo ani po změně stran. Až v 66. minutě Sigurdsson nepříjemně tečoval střelu, ale míč nakonec zamířil jen těsně vedle. Krátce na to se musel vytáhnout perfektní zákrok i Fabianski, střelu Bradyho vyrazil na rohový kop. A z něho nakonec padla jediná branka utkání. Přetažený centr vrátil před branku Mbokani a Jonathan Howson překonal Lukasze Fabianskiho - 1:0 pro Norwich. Nedá se říci, že by bylo vedení Kanárků zasloužené, Swansea držela více balón, ale přes obranný val domácích se prosazovala velmi obtížně. Swansea se po inkasované brance a vlastně po zbytek zápasu nemohla dostat do tempa, žádný tlak, natož šance, si nevytvořila a na Carrow Road prohrála nejtěsnějším rozdílem.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Newcastle United 0:1

07.11.2015 13:45

Góly: 27. Ayoze Pérez

Bournemouth byl celý zápas s Newcastlem jasně lepší, ale nakonec si z utkání neodnáší ani bod. Soupeře přestřílel 20 ku 2, na rohy vyhrál 16:0. Všechny šance ale zhatili blokující stopeři nebo vynikající gólman Rob Elliot. Magpies tak ke kýženým třem bodům stačila jedna jediná ofenzivní akce, kterou po Wijnaldumově přihrávce proměnil Ayeze Pérez.

Cherries už ve čtvrté minutě zahrozili Joshuou Kingem, který sice pálil z velkého úhlu, ale Elliot musel vytáhnout těžký zákrok. King byl v prvním poločase nejnebezpečnějším hráčem domácích, po dvaceti minutách zkoušel štěstí z druhé strany, ale ani tentokrát gólmana Magpies nepřekonal.

Naopak Newcastle byl dokonale přesný, jejich prakticky první akce totiž hned skončila gólem. Obrana Bournemouthu potvrdila svoji neuvěřitelnou zranitelnost, Pérez tak mohl po přihrávce Wijnalduma proklouznout až před Federeciho. Ten si na jeho střelu sice sáhl, ale v cestě do branky jí nezabránil.

Bournemouth to ale nikterak nezasáhlo, domácí pokračovali v jasné převaze, což se jim málem vyplatilo. Bohužel pro fanoušky na Goldsands jen málem. Kingovu hlavičku vyrazil Elliot, dělová rána Smithe po rohovém kopu zase olízla břevno. Nejlepší zákrok si náhradní brankář Newcastlu chytající díky zranění Tima Krula nechal na devětatřicátou minuty, kdy Goslingovu hlavičku vyrazil reflexivně a s pomocí tyčky.

Po přestávce to vypadalo, jako by hra jen plynule pokračovala dále. I když je pravda, že Bournemouth svůj tlak vyvinul na úplně nejvyšší myslitelné maximum. Už třicet vteřin po startu hlavičkoval pod břevno Ritchie a Elliot opět vytáhl skvělý zákrok. Následovala hlavička Goslinga a série zblokovaných střel - Newcastle si koledoval o trest.

Ten málem přišel pět minut po obrátce, kdy Ritchieho centr netrefil v bezprostřední blízkosti brány Gosling, ale Stanislas měl stoprocentní šanci zatlouct balón do sítě. Vypálil ale také příliš vysoko. Bournemouth byl jasně lepší i ve zbylých minutách, ale nebezpečí se z jejich hry absolutně vytratilo.

Domácí kopali jeden roh za druhým, ale všechny (do jednoho) byly kopnuté velmi špatně. Matt Ritchie tak donutil Elliota jen k opakujícímu boxování. Newcastle sice ani v závěru při možnostech brejků nevytvořil absolutně žádnou efektivní snahu k ohrožení Federiciho, ale mrzet je to nemuselo. Hubené vedení udrželi až do závěrečného hvizdu, po němž se poprvé v sezóně vymanili ze sestupových pozic.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City1282226:926
2.Arsenal FC1282222:926
3.Leicester City1274125:2025
4.Manchester United1273217:824
5.Tottenham Hotspur1256120:1021
6.West Ham United1263323:1621
7.Southampton FC1255219:1320
8.Crystal Palace1261514:1219
9.Everton FC1245320:1617
10.Liverpool FC1245313:1417
11.Watford FC1244411:1216
12.Stoke City1244410:1216
13.West Bromwich Albion1242610:1614
14.Swansea City1234512:1613
15.Norwich City1233616:2312
16.Chelsea FC1232716:2311
17.Newcastle United1224613:2210
18.AFC Bournemouth1222812:258
19.Sunderland AFC1213813:266
20.Aston Villa1212910:205

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1219)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Elliot parádní zákroky, Mbemba skála, Tioté zahrál na svoje poměry velmi dobře a Ayoze je prostě klenot.

McClaren výborný střídání. Mitrovič šel dolu akorát, Ayoze se stáhl níž a pak ho střídal Thauvin, který na sebe vzal odpovědnost. Bournemouthu došly síly, ale po těhle střídání už to vzadu tolik nehořelo.

Body jsme měli brát s Mackems i Stoke, nakonec je bereme dnes. To je prostě fotbal Giggs. Hrozně důležitá výhra-

Reagovat
smazaný uživatel

Ayoze dává důležitý goly, jinak začal hodně padat a ztratí hrozně moc balonu, což je ale dané i tím, že nemá prostě komu no....

Reagovat
kalla

Chelsea zase prohrála

Reagovat
Oxbow

A jinak v poradku?

Reagovat
kalla

Co, proč?

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Vizionář, hezky pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jazdec

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
TheAdy

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
oli9

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

to nebylo nic těžkýho

Reagovat
smazaný uživatel

víc než naší obrany se pomalu začínám bát víc našeho středu zálohy

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam Wijnaldum, je tam De Jong a Colback. Dulezity je, aby se vyresil levy zaloznik a budeme v pohode. Thauvin dnes zahral dobre, Aarons se snad uz vyhrabe z tech zraneni vecnych letos a jeden z nich tam snad bude schopny hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

Mladé, talentované křídlo Roland Aarons si pravděpodobně již tuto sezonu nezahraje. Týden před svým návratem na ligové trávníky se v pátečním tréninku v Bentonu srazil se spoluhráčem a musel být odnesen. Podrobné vyšetření ukázalo poškozené vazy v kotníku. Na pondělním zápase reserv Magpies a Villans byl Aarons viděn s berlemi a sádrou.

Reagovat
smazaný uživatel

To mas z nufccz? Merhaut tam dava zastaraly informace velmi casto

Reagovat
jiriczeQ

podle livesportu střely 20:2..to je příjemné

Reagovat
smazaný uživatel

Leaked Valbuena's sex-tape: https://twitter.com/JaviRcd99/status/662278793713852417/video/1

chudák malej... za to můžou ty vysoký moderní postele...

Reagovat
SunFells

Reagovat
kalla

Reagovat
technecium

Reagovat
minoLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Carrick

Ale jo, dobrý to bylo.

Reagovat
Swarley

tady ani není moc co LVG vyčítat, klasický domácí zápas proti Pulisovi, to je vždy těžká práce a zvládli jsme to s přehledem....pořád by to chtělo víc přidat, ale tak to už jsem psal o poločase a v podstatě po každém zápase...

ale celý zápas jsme kontrolovali, až teda na tu šanci Berahina, takže jednoznačné tři body...nejvíc se mi líbil Lingard, jasně ukázal, s jakou drzostí by se to v ofenzivě mělo hrát...nebát se toho, přejít jeden na jednoho i za cenu toho, že to ne vždy vyjde...odměnou mu byl ten parádní gól, takže pro mě MOTM...

tuhle sérii "lehčích" zápasů jsme rozjeli dobře a musíme v tom pokračovat, tady ztrácet musíme minimálně...

Reagovat
Grahf

ježiš, to je neskutočné, čo s človekom dokáže spraviť výsledok. Kľudne sme mohli hrať 0:0 a potom by si písal uplne inak.

Reagovat
smazaný uživatel

genialna myslienka a keby sme prehrali, tak by tiez zrejme pisal inak

Reagovat
Swarley

a byl bych nasranej, kdyby se prohrálo, ne? chlape, ty ve mně čteš jak v knížce

Reagovat
Busby babes

nekteri jsou tady jak pomateny. celou sezonu se dopredu trapime, ted prijede Pulis, kterej zaparkuje bus jak svine a tady se ceka ze mavnutim kouzelneho proutku najednou zacnem hrat utocnejsi fotbal nez Barcelona a rozeberem je 6:0.

Byl to slusnej vykon, je co zlepsovat a neni toho malo, ale zadna tragedie to nebyla.

Reagovat
Swarley

souhlas no, z mého pohledu se tenhle zápas zvládl celkem s přehledem, nebýt tam té šance Berahina, tak to bylo kompletně suché triko, protože tam WBA absolutně nic jiného nemělo...letos už byly daleko horší zápasy...

Reagovat
Counter

Pulis je na venkovních hřištích favoritů ultramarný.

Reagovat
Grahf

ale ty podľa výsledku hodnotíš samotnú hru, chápeš. Tie goly boli o tom, že lingaardovi sadla strela a druhý z penalty. To sú úplne malé detaily v 90 minutovom zápase, ktoré rozhodli. A ty podľa týchto detailov otočíš svoje review o 180 stupňov. To ti príde košer?

Reagovat
Busby babes

a tobe prijde koser hleda naprosto detinsky zaminnku pro kritiku uplne vsude? letos to smerem dopredu neni zadna slava, ale tenhle zapas se ani nedal cekat ze budeme mit 20 sanci. Pulis proste venku hraje zandoura a velkyho. s tim pak ma problem uplne kazdej kdyz stoji 9 hracu na velkym vapne. tam proste musis doufat, ze udelaji defenzivni chybu, das gol ze standardky nebo se nekomu povede individualni prunik. no a dneska to byla povedena strela zpoza vapna.

Co presne bylo na tom zapase tak hrozne spatne? Nebylo to idealni, to netvrdim, ale abych tu brecel jak strasny vykon jsme podali??

Reagovat
Grahf

akú zámienku? To je fakt, že hra stojí za velký lofas. Prečo sa mám tváriť, že je to ok, len preto, že sme vyhrali? Keby sme vyhrali 5:0, tak otvorene poviem, že z takejto predvedenej hry mi je na grcanie. Prečo by sa nedalo čakať, že budeme mať 20 šancí? Lebo ty si sa tak rozhodol? Preto, že tvoj štandard je tak nízko? To je tvoj problém, ja mám trochu iné nároky na United. A je smutné, že ty nie.

Reagovat
Busby babes

ne, protoze to neni prvni zapas PL co vidim a uz tak nejak vim s jakou taktikou Pulis jezdi na zapasy venku. Jako klidne cekej 20 sanci, ja ti to neberu ale zrovna proti Pulisovu WBA a s nasi formou, to mi prijde trosku naivni. Smerem dopredu to bylo podstatne lepsi nez treba proti CP, porad je jeste hodne co zlepsovat ale nebyl nijak extra hroznej vykon, proste takovej prumer.

Podobnych zapasu jsem pod SAFem videl desitky. celej zapas nemohoucnoust a pak nejaka haluz v 90.+.

Reagovat
Swarley

nepřijde mi, že bych vycházel jen z výsledku, stačí si pročíst tuhle diskuzi...ale i tak nechápu, co jiného by jako mělo rozhodovat zápasy? dneska jsme měli 4 vyložené šance a dali jsme z toho 2 góly, jak jinak jako máme zápas vyhrát?

Reagovat
Grahf

takže teraz už za vyložené šance považujeme všetky strely, ktoré vyšleme? No pekne, kam sa dá ešte spadnuť...

Reagovat
Busby babes

pockej, Mata a Martial v prvni puli vylozene sance byly. to proste meli byt goly. Martial a penaltova akce taky byla vylozena sance nebo ne?

Reagovat
Busby babes

jinak teda vidim 3 strely na branu, 5 vedle a 5 zablokovanych.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

IT OT: Neznáte nějaký program na přehazování fotek, respektive mám dohromady asi 1000 fotek z více zdrojů a chci si je přetahovat (i velké skupiny nejlépe), at jsou související si fotky u sebe. Nevím, jak jinak než pomocí nějakého programu to udělat Je nějaký takový?? díky

Reagovat
smazaný uživatel

google tohle umí, ne? z tolika fotkama jsem to nezkoušel, ale mě to dělá automaticky na cloudu

Reagovat
smazaný uživatel

Zaschrono, tak nam teda nieco blizsie povedz k vykonu Deulofea.

Reagovat
Zaschrona

Dela skvely progres, zase mel temer perfektni acko na Lukakuv gol, byl nebezpecny. Mnohem mene soluje - nebo pokud ano, tak v situacich, ktere si to vyzaduji. A vraci se dozadu, pro tym prospesny hrac. Dost mozna nas nejnebezpecnejsi hrac. Snad uz ho Barca nebude chtit zpatky.

Reagovat
fenixLFC

druhe polcasy foxes su proste vzdy zabava. Zasluzene vitazstvo, fakt ma bavi ich prechod do utoku, dnes okrem tradicnej dvojky fajn albrighton (az na to solo ked nenahral vardymu) a drinkwater. Gomes kopyto ktore malo letiet, kante tiez kopytacky pri penalte...nech sa uz ale korytnacka spamata a prestane nasadzovat toho sikmookeho ducha, ten je proste uplne k hovnu..to uz radsej ullou alebo aj kramarica, poprípade inlera do zalohy nech nehoria tolko dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Paddy

Je vůbec nějaká šance že Leicester přes zimu udrží Vardyho?

Reagovat
smazaný uživatel

a kto by ho mal chciet? Liverpool uz zrejme po takych hracoch nepojde

Reagovat
fenixLFC

pozri si jeho vek a dostanes odpoved

Reagovat
afc

Na Digi teraz Marek Skáčik povedal,ze mladik Vardy opat skoroval. Tak ako to teda je?

Reagovat
Mastný Chobot

Je to tak, že Marek Skáčik je nekompetentný kokot.

Reagovat
afc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

stale lepsie ako pridrbany mastny chobot

Reagovat
fenixLFC

ty snad nemas dno

Reagovat
smazaný uživatel

njn ty si tiez dobry pacient. co sa klatite s yungom, alebo mu len lezes do prdele lebo si rovnako pripeceny?

Reagovat
fenixLFC

lebo si rovnako ako on myslim ze si jebnuty kkt bez trochu sebareflexia alebo hanby a si vrcholom ubohosti? traposil si tu uz ako sandro, myslis ze zmena nicku pomoze?

Reagovat
fenixLFC

*sebareflexie

Reagovat
Mastný Chobot

jeho proste treba ignorovať

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
kiwwi

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Swarley

pěkně to nehal Mahrez Vardymu, tam to prostě šlape dokonale

Reagovat
Swarley

*nechal

Reagovat
smazaný uživatel

IT OT: Neznáte nějaký program na přehazování fotek, respektive mám dohromady asi 1000 fotek z více zdrojů a chci si je přetahovat (i velké skupiny nejlépe), at jsou související si fotky u sebe. Nevím, jak jinak než pomocí nějakého programu to udělat Je nějaký takový?? díky

Reagovat
smazaný uživatel

kurva už to je nahoře

Reagovat
smazaný uživatel

Jak do umolousaný kočičí prdele uhrál Lester tolik bodů s takovým skóre?

Reagovat
fenixLFC

pretoze im to skore ,,kazi'' 2:5 od arsenalu...inak skoro vzdy vyhravaju s dvomi golmi na konte, poprípade remizuju

Reagovat
smazaný uživatel

A jo, já právě přemýšlel, od koho dostali nějaký příděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Bastiho

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich na sestup, jojo kluci

Reagovat
Realita

Lester těch obdržených branek Jako týmy z chvostu tabulky. Ač je mi sympatický, vidím to tak, že dojde šťáva útoku a poputuje tabulkou dolů, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná venkovní výhra.. mimo pár minutek naprostá dominance celý zápas, Sunderland neškodný.

Reagovat
I am Mancunian

MUFC have gone 555 mins since conceding - over 9 hrs. Make that their best defensive record since keeping 8 clean sheets in Dec '04-Jan '05.

Reagovat
Swarley

díky Berahino

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

toto je proste na spickovej urovni ta defenziva

Reagovat
Swarley

tohle je ale přesně o tom, že ten styl LVG má jasné rysy...když se pakoval Moyes, tak to bylo z toho důvodu, že to byl chaos, který prostě nikam nevedl...tady je, o co se opřít, to zlepšení v držení míče je jednoznačné a z toho hlavně plyne ta výborná defenziva...když soupeři nepůjčíš míč tak je jasné, že nebude mít moc příležitostí a nečekal bych, že takového stylu budeme schopní...loni se to tolik nedařilo, letos je tam další posun...

pak už je jen otázka, na kolik je to líbivé a jestli to je ta cesta, kterou máme jít...já s tímhle držením míče souhlasím, je to skvělý nástroj jak vyhrávat zápasy, ale taky souhlasím s tím, že ta ofenziva je prostě většinou strašně bídná a nevím čím to je, jestli tím, že LVG fakt nechce za žádnou cenu riskovat a ztráce ty míče a nebo je to o hráčích, když teď do toho Lingard vlítne a klidně chodí přes 2 hráče a zkouší střílet ze všech pozic...

každopádně jednoznačnou tvář to má, to se nedá upřít, ale teď jen bude záležet na tom, jestli to může mít nějaký úspěch, to bude stejně jako vždy rozhodovat...ale ta přehnaná opatrnost může stát LVG místo...

Reagovat
Grahf

si myslíš, že keď tu napíšeš ódu na tri odstavce, tak že to dostane zmysel? Keď poleješ sračku čokoládou, takže to bude chutiť?

Reagovat
Swarley

píšu svůj pohled na věc, jestli to někomu chutná nebo nechutná, to už není moje věc

Reagovat
Grahf

škoda, že je to pohľad hodne pokrytecký, ale prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě zajímalo co si pod tím slovem představuješ.

Reagovat
Busby babes

chlapce, ty ses hodne mimo. mel bys prestat pouzivat terminy, kterym nerozumis.

Reagovat
kiwwi

nic v zlom, ale zaujimalo by ma, kolko mas rokov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

LVG chce trofej. A je tak pragmatický, že je mu jedno jak se k ní dostane. Docela bych si vsadil, že jestli dostane aji další rok, tak nějakou urve. Stačí se podívat co dokázal na MS s podceňovaným Nizozemím. Tímhle pohárovým fotbalem se sice liga hraje blbě, ale zatím mu to vychází.

Reagovat
I am Mancunian

no pokial chce trofej. tak mu to nevychadza, lebo sme vypadli z curling cupu a v PL sme s +1 zapasom az stvrti

Reagovat
smazaný uživatel

Na CC sere pes. A to tvoje "až čtvrtí" znamená, že ztrácíme jeden bod. Jestli chceš fakt uvést argument že mu to nevychází a tohle je to nejlepší co tě napadlo, tak se dá říct, že mu to vychází docela dobře.

Reagovat
Grahf

tak na to sa ti môžem ja vysrať. Aj manažerovi.. SAF dokázal vyhrávať štýlovo, neviem prečo by som mal do niekoho iného požadovať menej. Inak zapomeň že s takýmto futbalom nejakú trofej získame.

Reagovat
Busby babes

prosim te, kolik ti je? Tech hejtu na SAFa hlavne od fans ostatnich klubu, ze i pres to, jakou sracku jsme hrali, jsme dokazali vyhravat jsem tady zazil tolik, ze to tvoje stylovo si muzes strcit za klobouk.

Ano, nahodak v 90. minute v nervydrasajicim zaveru je asi na pohled lepsi nez nahodak v 56.minute ale to je asi tak jediny.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrali sme ovela utocnejsi a priamociarejsi futbal. Neda sa to s touto hadzanarskou srackou vôbec porovnat. Teraz mame problem 3x strelit na branu za zapas. To o com hovoris su zapasy, ktore ma obcas kazdy top klub napr. Bayern som uz v tejto sezone videl hrat presne to co opisujes, kopec takych zapasov malo aj Juve, PSG, atd.Schopnost pretlacit ten jeden gol v takych zapasoch niekedy rozhoduje o sampionoch a samozrejme ManU ich takto vyhral tiez vela, ale neznamena to ze sme vo vseobecnosti hrali nudny futbal. To ani nahodou.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

nesouhlasím, ke konci SAFa si už pár lidí přálo (ne vyloženě), aby už došlo k nějaké změně a nějakým způsobem se to posunulo dál, aby ten fotbal byl líbivější, ofenzivnější, přesvědčivější...samozřejmě nikdo jeho konec nechtěl, ale ty zápasy byly odehrávány v dost podobném stylu, kdy se ta výhra prostě upotila, hrálo se na jistotu a nějakým kouzlem SAFa to prostě ve většině zápasů vycházelo...nebylo to samozřejmě pravidlo a byly super zápasy, ale ty poslední sezóny to už rozhodně to "ono" nebylo...najednou o těchto slabých zápasech čtu, jak se to zvládalo s přehledem a jak nás všichni za to respektovali...hovno, sračka, oboje...

teď pořád čtu o ztracených hodnotách a já nevím o čem všem...jasné, pod SAFem to mělo neopakovatelné kouzlo a to už nikdy MU mít nebude (a nebude to mít jen MU, ale tohle už nebude mít nikdy žádný klub na celém světě), to je naprosto jedinečná záležitost, stejně jako hráči jako Giggs, Scholes a celá ta generace...kdo si myslí, že se urodí něco podobného, tak je fakt ještě větší optimista než já a to je co říct, a od toho se právě musíme odrážet...

já v tomhle ohledu vidím největší ztrátu těchto slavných "hodnot" právě na straně fanoušků, kteří ztrácí tu víru, kterou v SAFa měli...není to samozřejmě jednoduché poté, co předvedl Moyes a i teď, kdy to určitě není optimální a víme to všichni, ale rozhodně to má nějakou tvář a nějakým způsobem se to posunuje...to prostě pod Moyesem nebylo a proto tam tu víru ztratili úplně všichni včetně mě...ale tohle není ta situace, tohle má určitou hlavu a patu a někam to směřuje, ten progres tam bezesporu je a ten tým má svou tvář...opět zdůrazňuju, není to optimální, to vnímáme všichni...

pokud někdo chce tu největší vinu svalovat na ztrátu hodnot United, tak ten se musí vrátit zpět někam do dob SAFa a do let, kdy se na to fandění vysral třeba Chazy, hrubas nebo tomanatura...absolutně není můj zájem teď řešit, nakolik zůstali mufani a zmizeli jen tady z dohledu EF, ale rozhodně pro tohle měli pádnější důvody než to, co v poslední době čtu tady a různě jinde...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ku koncu ked vsetci zostarli a Fergiemu tam ostal uplne priemerny team, tak tie dajme tomu dva roky uz neboli ako tie ked Nistelrooy dal 44 golov za sezonu, ked za nas hral CR7, ked bol Rooney najlepsi utocnik minimalne na ostrovoch. Hracov ako Giggs a Scholes ani netreba rozoberat, je jasne ze si reputaciu vybudovali na tom ako fenomenalne hrali smerom do predu. Proste tie posledne sezony nepovazujem za prilis smerodatne a najcharakteristickejsie pre jeho United.

Strata hodnôt neviem ci nastala, je to tazke vidiet po tak velkej pestavbe a musis uznat ze ManU je moc velky klub na to aby sa nesnazil dostat hore co najrychlejsie cestou nakupov, ale zeby tu prestavbu robil nejakou tradicnou metodou a hral stred tabulky desat rokov jak Liverpool.

Je tam podla mna prilisna negativita ked sa hovori o strate klubovej filozofie, hodnôt a ze uz nikdy nic nebude take ako bolo. Pozri a na Bayern ako "dominantny" bol v rokoch cca 2001-2010 v Europe, na aku uroven sa potom dostali a ako vpoho sa uz pol dekady drzia v top3 v Eu. Potencial dosiahnut tu uroven mame aj bez Fergusona.

Je to prirodzeny vyvoj ziadna tragedia a o klubovu filozofiu sme vôbec nemuseli prist. Teraz mame ineho trenera, hrame iny futbal na ktorom mne dost vadi ze jednoznacne nam to moc nesedi, su obrovske problemy v utoku, ale LVG sa to akoby nesnazi zmenit ani zlepsovat, proste hraje vkuse to iste celu sezonu proti kazdemu bez planu B. Prajem mu uspech, pokrok tam vidim velky, ale v istych veciach je doslova iritizujuci(drzanie Rooneyho v zaklade) a nepresvedcivy(hra najviac na istotu ako sa len da).

Reagovat
smazaný uživatel

a aj špičková nuda

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nepozeraj

Reagovat
smazaný uživatel

to ani nedělám, sleduju jenom highlighty, problém je, že jich moc není

Reagovat
smazaný uživatel

tak nesleduj ani highlighty a mas po probleme

Reagovat
smazaný uživatel

to bych pak na to nemohl nadávat

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mr.Silver

A mesic zpatky 3:0 od Arsenalu

Reagovat
Mastný Chobot

aspoň ten útok je viac menej konzistentný

Reagovat
vladis271

ale nvm o čo LVG ide. S týmto ligu budúci rok nevyhrá. Toto môže skúšať s Bayernom, kde má o level kvalitnejší káder než 2. v poradí a o 2 a viac levelov než všetci ostatní v súťaži. A tak, či tak si myslím, že aj budúci rok budú v lige min. 2 kádre na papieri silnejšie.

Reagovat
Swarley

loni v podstatě úplně všechny velké zápasy v pohodě zvládl a měli jsme tu bilanci se špičkou nejlepší z ligy, pokud se nepletu...takže ten provar na Arsenalu by se v tomhle dal spíš označit jako jednorázový výbuch...

problém máme spíš s venkovními zápasy jako takovými...

Reagovat
smazaný uživatel

prvy polcas sa totalne nepodaril, to sa stane

Reagovat
Grahf

fakt ľudia začali fandiť United kvôli tomu, že nedostávali goly? Chcel by som vidieť nejaké kiddo, ktoré by si zrovna vyberalo klub, ktorému bude fandiť, či by si vybral United. Jedine, že by všetky ostatné zanikli predtým

Reagovat
Busby babes
Reagovat
CubONE

Reagovat
kiwwi

paradny profil

Reagovat
Mastný Chobot

Pajé sa zranil vážne?

Reagovat
Murtago

Co to je?

Reagovat
Mastný Chobot

zranenie? či Payet?

Reagovat
Murtago

Ta Pája

Reagovat
smazaný uživatel

Jak zmenit avatar v CSGO?ve steamu to se to zmeni ale ve hre je furt to samí

Reagovat
Mastný Chobot

mne sa mení aj v hre, keď ho zmením v steame, tak neviem

Reagovat
Honza Matoušek

Rank?

Reagovat
Kaze

Reagovat
smazaný uživatel

28

Reagovat
smazaný uživatel

tak nic hrajem mirage sem sám na bzbytek na a ,behem 5 sekund sou nasi vsichni mrtví tak bezim pres celou mapu a sundal sem jen 4 z tech peti takze me kickli za stavu 14:9 po tom co sem vicemene odtahal celou hru srat na to m.dky polsky

Reagovat
Kaze

Neboj, Honzik Matousu si te prida i tak

Reagovat
smazaný uživatel

Na tomto som sa dnes dobre pobavil

vrabejka

Ten pocit když má Leicester lepší posily jak Chelsea a Spurs

db1826.06.2015 20:52

Jako Fuchs jo?

[]

standa9126.06.2015 20:54

fuchs je prumernej zbytecne nic neposira

db1826.06.2015 20:56

to uvidíme...

[reagovat]

standa9126.06.2015 20:57

jak rikas

klida93927.06.2015 12:30

standa9126.06.2015 20:53

urcite

[reagovat]

werwolf26.06.2015 20:55

ten pocit, keď to píše fanúšik Liverpoolu. ani ďalších 150 mil. libier na posily vám žobrákom nebude stačiť nato, aby ste boli nie len že pred Chelsea, ale aj pred kohútmi

vrabejka26.06.2015 21:10

to si povíme za pár měsíců.

Reagovat
fajdax

Vrabejka vědma

Reagovat
REPLIKATOR

Sibyla

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester Tottenham Liverpool, Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Už jste jako nad náma nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

o vas tu momentalne ale vobec nejde omg

Reagovat
Zark

giaccherini další gol

Reagovat
I am Mancunian

LvG said fans were influenced by media and Paul Scholes. #mufc

Reagovat
smazaný uživatel

Deluded

Reagovat
I am Mancunian

LvG: 'When you are yelling 'attack, attack, attack' and you attack for 85 minutes, you have to think as a fan, is it alright to yell?'

deluded

Reagovat
r.mrazik

Na druhou stranu ma pravda...hrani s micem skoro cely zapas na souperove polovine je utoceni

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát je to pomalé jak důchodci nastupující do autobusu.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke - Chelsea....dalsia anglicka nuda.

Reagovat
r.mrazik

Lanzini a Lingard

Tri body super...ale ta hra je proste divna...ja nechapu jednu vec a to,proc se ten mic ke krajnim zaloznikum dostava tak pomalu a po takovym poctu dotyku

Proti cska to bylo fajn,protoze ty mice dostavali krajni zaloznici rychleji a hlavne primarneji nez beci

jak muzou pak beci utocit,kdyz hrajou na zalozniky pripadne jen kolmo a nemaji sanci je obehnout

A i proto hrajem smerem dopredu v malym poctu

Achjo!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A příští rok si tady snad přečtu naše jméno

Reagovat
SunFells

Tu zas bude nahullíno Něco svěžejšího by to chtělo ...Derby třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fff

There is an agreement in principle with Liverpool for the transfer of Pato in the coming weeks.20m Euros including addons. (@AlfredoPedulla)

AnfieldHQ zvacsa blbosti nedava, vieme o tomto daco viac?

Reagovat
Counter

že je to blbost

Reagovat
tomasinho

Co bys na to říkal?

Reagovat
Counter

Co by, přál bych vám ho :-) Ale četl jsem na Guardianu zajímavý článek, že by to byl velký risk. Každopádně Corinthians se ho chcou mermomocí zbavit, takže je dost dobře možné, že po něm někdo sáhne.

Reagovat
smazaný uživatel

preco sa ho chcu zabavit ?

Reagovat
Counter

Příliš drahý pro ně, při jeho nákupu ustřelili.

http://www.theguardian.com/football/blog/2015/oct/30/alex-pato-premier-league-corinthians-sao-paulo

“We are praying day and night, hoping to sell Pato,” the club president, Roberto De Andrade, has said. At a time when he should be simply taking a breath, exploring once again the outer fringes of his own frazzled talent, Pato has instead become the footballing equivalent of a toxic financial product, too costly to keep, too costly to sell.

For the past year his £60,000–a-week wages have been split unsustainably between his two Brazilian clubs while those with a stake in the zombified corporate entity that is Pato Inc scrabble about trying find a way back into European football’s monied overclass.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Tak to skonci na 90% v Europe. Celkom sa na tesim. Chybal mi

Reagovat
db18

...trhne Diabyho rekord v nemocnici.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ak niekto sleduje repre hokej, existuje este niekto, kto si mysli, ze sa na ms v pohode zachranime?

Reagovat
I am Mancunian

jebat hokej

Reagovat
smazaný uživatel

pockam, kym pride Oliver, nech ti jednu ujebe doma

Reagovat
I am Mancunian

on ma bije casto, hovado

Reagovat
smazaný uživatel

Tak popravde, fakt sa mu necudujem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

u sebe nenosis cigarety?

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Swarley

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
vladis271

Reagovat
CubONE

Reagovat
wild

evidentne repre bojkotuju aj ti co tam nastupili

Reagovat
smazaný uživatel

To nie, chlapci na to nemaju co tam su, to nemozme velmi im nieco vycitat

Reagovat
wild

mne to je jasne..niektore mena su fakt na smiech co tam su..ale nebolo moc na vyber

Reagovat
ďuriLFC

mne by teda vobec nevadilo keby sa zostupilo, skor naopak, momentalne akokeby som ti to prial..

Reagovat
smazaný uživatel

ja v to dufam dokonca

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Tak my už na A-čkových MS nemáme čo robiť od roku 2010, už vtedy záchrana s odretými ušami

Reagovat
smazaný uživatel

no a jedno striebro este odvtedy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Haluz, hra na protiútoky a Šatan.. rok predtým ani play-off doma

Reagovat
smazaný uživatel

Neprehanajme zas

Reagovat
EXoRcIsT

dufam ze nie nam treba prave takato facka ako vypadnutie do nizsej kategorie aby sa zacalo nieco menit

Reagovat
smazaný uživatel

cože? co blbnete?

Reagovat
smazaný uživatel

Bojkot, dufam, ze spadneme, lebonsa nic hybat nebude...

Reagovat
fenixLFC

snad vypadneme

Reagovat
smazaný uživatel

no, hokej nieje moja silna stranka, ale co to tu tak citam, tak to ma co robit s vedenim vsak ? navyse nejaky hraci odmietli reprezentovat ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ti najlepsi bojkotuju

Reagovat
smazaný uživatel

to by bola katastrofa keby sme spadli, snad sa dohodnu obe strany.

Reagovat
jiriczeQ

Costa

Reagovat
tomasinho

Co ten Pato? Je to nějaký validní zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

Spis otazka.. Byla by to dobra zprava kdyby k nam sel?

Reagovat
smazaný uživatel

asi hledaji společnost pro Sturridge

Reagovat
tomasinho

Záleží, jak je na tom zdravotně. Fotbalista to byl vždycky vynikající, měl bych strach no. Mohl by to být jackpot a taky průser. Pořád má ale jenom 26.

Reagovat
Counter

Ne.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

kokot, uz s tym ratal a mne sa v lete z Pata do United smial...

Reagovat
vladis271

kto? Counter?

Reagovat
smazaný uživatel

ty, uz si videl Pata s dresom, Booooze, mam ta precitaneho

Reagovat
vladis271

jj, šak o ňom posledné roky viem len to, že je IP jak Studge, úplne z neho vlhnem jak vy z predstavy, že začnete hrať ofenzívny futbal.

Reagovat
Counter

Tak proč se směješ mojemu příspěvku?

Reagovat
vladis271

lebo (a to sa mi len marí, môžem sa mýliť. Sa tu prezentuješ ako jeho veľký fanúšik, a nezniesol by si ho v inom tíme PL. No a v tomto prípade u teba je to trocha prianie otcom myšlienky.

Reagovat
Counter

No ale já ti to vzápětí doložil vyjádřením klubového prezidenta, přičemž jsem reagoval na to, že to není důvěryhodný zdroj. Co se týče možného Patova přestupu do LFC, můžeš si přečíst můj postoj výše. Jeho fanouškem rozhodně jsem a v Arsenalu bych si ho přál

Reagovat
LGT

For all the 'injury prone' shouts in regards to Pato, since December 2012 he's only missed one game through injury.

Reagovat
Counter

Corinthians' president Roberto de Andrade talked to Globo Esporte, he denied that Alexandre Pato is in talks to join Liverpool.

https://twitter.com/Cynegeticus/status/663074425609330688

Neříkám, že u vás nakonec neskončí, ale tahle spekulace je podle všeho předčasná a nezakládá se na pravdě. Corinthians se Pata snaží zbavit, takže jejich prezident by tohle nedementoval jen tak.

Reagovat
bakasa

Stoka

Reagovat
masly008

chelsea regulerně o záchranu

Reagovat
Miguel19

Minule tu ještě někdo básnil o top 4

Reagovat
smazaný uživatel

To ako regulerne mozme vyhlasit uz, ze ani nahodou, bez sance

Reagovat
I am Mancunian

tak to nie, na top4 este maju sancu

Reagovat
smazaný uživatel

Nemaju, to som ochotny sa aj stavit Ako sanca tam je samozrejme, ale nedaju to

Reagovat
I am Mancunian

na liverpool 6 a na tottenham 9 bodov stracaju, to je uplne hratelne este, to ci to daju, je uz ina vec

Reagovat
tomasinho

Po zítřku na oba 9 no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Myslíš, že neporazíme Palace nebo že Spurs něco uhrajou na Emirates?

Reagovat
smazaný uživatel

zajtra od piatej dva krat vyhra hosti a DP

Reagovat
tomasinho

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Zajtra zase zalezies do kurnika a par dni z neho ani nevyjdes, Jano

Reagovat
Manik...

Reagovat
I am Mancunian

stale hratelne no

Reagovat
tomasinho

To ano, 9 bodů pořád není nic nehratelného.

Reagovat
smazaný uživatel

není, ale to už by nesměli ztrácet, což už se tuto sezonu probírá po x-té a pořád ztrácí

Reagovat
Aldeano

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
One-Real

Tak za předpokladu, že to Leicester nevydrží, což bych jim sice přál, ale úplně tomu nevěřím, tak na 4ku schází orientačně 10 bodů, to furt neni nic nereálnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Není no, ale když ti tým z 12 zápasů 7x vyteče tak je těžké si představit že je momentálně někdo/něco olije živou vodou a všechno najednou začnou vyhrávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvertitelne, viac golov dostal len Sunderland a AFC. Uz jej chyba len 9 inakasovanych a bude mat rovnaky pocet ako na konci minulej sezony.

Reagovat
Fenri

Jsem jedinej, koho vždycky zmátne to AFC?

Reagovat
smazaný uživatel

nie mna to tiez dnes dostalo do pomykova. Ale je to jednoduchsie ako pisat Bournemouth

Reagovat
Fenri

Ale ne o tolik lehčí než psát AFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Naštěstí tě to bude mást jen do května

Reagovat
Fenri

I to je dost

Reagovat
Mastný Chobot

tie časy, ked sme dostávali najviac, sú preč

Reagovat
I am Mancunian

obrovska sanca pre liverpool/tottenham na top4

Reagovat
smazaný uživatel

já myslim že letos někdo překvapí a to čtvrtý místo jim vyfoukne

Reagovat
Manik...

dlouhé léta to nikdo nevydržel. Minulou sezónu jsem Sotonu věřil, ale letos už ani jemu, ani nikomu jinému...

Reagovat
fenixLFC

a kto??

Reagovat
J0EL

Leicester

Reagovat
fenixLFC

bez sance

Reagovat
J0EL

Viem, ze take muzstva sa zvyknu zosypat, ale pekna predstava aj tak

Reagovat
smazaný uživatel

tam je víc klubů, který mohou opravdu překvapit a můžou se už teď soustředit jenom na ligu. chelsea je mimo a liverpool nemá zas tak silný tým pokud v zimě nedoplní kádr. tott ostatní taky nějak extra nepřevyšuje. s trochou štestí a slabší formou velkých týmů se to letos může stát a bylo by zajímavý kdyby se takhle podařilo povznést další klub.

Reagovat
vladis271

nemá dosť silný tím? Pri výpadku CFC má LFC resp. Spurs 4. najsilnejší káder v lige. Tam nie je nikto kto by dlhodobo mohol to 4. miesto urvať okrem nich dvoch.Tie dva tímy majú o lvel vyššiu kvalitu než tímy, ktoré ich nasledujú Veď sme to videli už x krát ako slabčie tímy šlapali skoro až do Vianoc, ale ptm sa to zlomilo a išli dolu.

Reagovat
Infernoqt

to budem my

Reagovat
smazaný uživatel

Soton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

sorry ale nie

Reagovat
smazaný uživatel

To byl for, neboj.

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste k tomu mel byt vysmatej smajlik, naa mobilu se to blbe trefuje :(

Reagovat
fenixLFC

hovor mi o tom

Reagovat
Cobra

Reagovat
vladis271

väčšinou v NWD fandím Spurs, ale zajtra budem gunner jak pierse morgan.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to budeš pěkně na hovno gunner

Reagovat
Fenri

Reagovat
SunFells

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

NWD?

Reagovat
Mastný Chobot

*NLD

Reagovat
Murtago

Lester

Reagovat
smazaný uživatel

Nevydrží a odpadnou. Takový tým je tady každý rok.

Reagovat
Talker

Jednou se to logicky někomu povést musí. Neříkám, že to bude Leicester a bude to letos, ale jednou se to někomu prostě povede.

Reagovat
Miguel19

Proč je to logický?

Reagovat
Talker

Tak povedlo se to Tottenhamu už 2x. Proč by se to nemohlo povést Leicesteru?

Reagovat
smazaný uživatel

protože mají špatné obrany, stejně jako WHU - dvojnásobek inkasovaných gólů než mají v tabulce kluby okolo nich, žijí ze slušných forem ofenzivních hráčů, ale to se nedá udržet celou sezonu, tam stačí, aby se pár hráčům nedařilo, někdo se zranil a ta obrana je nepodrží, opravdu bych se divil, kdyby dejme tomu v únoru byly v TOP 4 jiné než ty největší kluby

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Já neříkám, že se to podaří Leicesteru, ale že se to někomu prostě během dalších let podaří. Prostě někomu se udrží ta forma těch nejlepších hráčů, podaří se jim poskládat skvělý tým, bude jim perfektně fungovat systém...

Jako jo, půjde o ojedinělý případ. Ale podle mého se to klidně může povést.

Reagovat
smazaný uživatel

logicky

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi casto ludia nezyvaju nelogicke veci logyckymi

Reagovat
smazaný uživatel

*logickymi

Reagovat
mojmira

MU, MC, Arsenal, Live, nezáleží na pořadí

Reagovat
SunFells

I vy tam můžete být.

Reagovat
fenixLFC

s tou obranou to je bez sance. doteraz nehrali s nejakym velkym timom a ked uz hej tak dostali 5. neverim ze im bude vecne vychadzat zacat hrat v druhom polcase

Reagovat
smazaný uživatel

co je na tom logicke?

Reagovat
smazaný uživatel

logické....

Reagovat
minoLFC

ja by som tam ale najradšej namiesto ManU

Reagovat
I am Mancunian

keby nema chelsea krizu, tak by ste mali aj cez nas sancu

Reagovat
Zaschrona

Everton

Reagovat
I am Mancunian

bez sance jaro

Reagovat
Zaschrona

jo? az do konce kalendarniho roku mame same zapasy, kde budem favorit na vitezstvi, pokud budem schopni udelat lajnu dobrych vysledku, jsme ve hre

Reagovat
I am Mancunian

bez sance, ani sa nesnaz

Reagovat
wild

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Heisenberg
Reagovat
SunFells

Zrovna tomu moc do smíchu nebude.

Reagovat
One-Real

Mou Snad vydrží...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea neskutečně po 12 kolech mít 11 bodů a nechat si nastřílet 23 gólů je celkem umění

Reagovat
smazaný uživatel

Holt syndrom tretej sezony, Chelsea jasne lepšia, tento výkon by bežne úplne v klidu stačil, no proste toto je neuveriteľné. Tyčka, Butland životný zápas a kopači zo Stoke daju historicky gol ala Barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

za takovýhle fanoušky si tu krizi chelsea zaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak, retardov nájdeš všade, u CFC, AFC, FCB, motorkárov, kamionákov a pod. všade sú normálni, ale i pár dementov, ktorí potom kazie renomé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Butland životný zápas

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
J0EL

Reagovat
Whitemedia

běžte už do pí** s tím Butlandem.. dnes prostě klasický výkon brankáře..

Reagovat
fenixLFC

ty sledujes PL tak maximalne podla vysledkov okrem zaciatku druhej vety same kraviny pises

Reagovat
emanuel habasko

Zacatek druhe vety? Jako: "tycka"?

Reagovat
Mimalu

Pedrova tyčka?

Reagovat
emanuel habasko

asi ano

Reagovat
fenixLFC

mas pravdu, to je ciarka. proste ta cast ze chelsea bola jasne lepsia

Reagovat
J0EL

Chelsea

Reagovat
afc

Chelsea najslabsi obhajca v historii PL. Po dnesku si Chelseu mozme definitivne vyskrtnut z boja o Top 4. Pre Liverpool sa naskyta obrovska sanca.

Reagovat
tomasinho

Ještě bych je neškrtal, pokud zítra vyhrajem, tak budou 9 bodů za náma a 26 kol do konce, to je pohoda furt.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
afc

Ved oni su uplne v prdeli. Neviem co by sa muselo stat,aby zacali vyhravat a spravili nejaku seriu 5 vyhier v rade.

Reagovat
Whitemedia

Jako ještě před týdnem bych souhlasil.. ale ten tým se prostě zvedl o 150%, jen ten výsledek nevyšel..

Reagovat
smazaný uživatel

lebo proti bol nerealny Butland

Reagovat
afc

Ved ste prehrali 4 zapasy z 5!!! Ved to je sialene. A co budeme potom ak ten tim sa dostane do krizy? Ked ste sa podla teba o 150% zodvihli.

Reagovat
fenixLFC

on ma na mysli posledne dva zapasy (kyjev a dnes! kde proste zle nehrali

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Ta kvalita tam je ale enormní, nej jak u Moyese, časem se přece jen rozjedou.

Reagovat
Mastný Chobot

preto si to treba teraz užívať

Reagovat
Talker

To, že se rozjedem je podle mého téměř jisté. Klíčová je otázka, kdy to bude a jestli nepřijde další krize.

Reagovat
vladis271

nj, ale na boj o titul od nás to už nevidím.

Reagovat
Manik...

Jako 9 bodů se ti zdá jako velký náskok jo?

Reagovat
afc

V tejto ich tragedii ano,je to dost. Malo im pomoct vitazstvo nad Arsenalom,potom s Kyjevom a nic z toho im nepomohlo. Padaju vysledkovo coraz nizsie.

Reagovat
Counter

Vůbec, bojovat o top4 můžou v pohodě. Ale skončit v top4 začíná vypadat čím dál náročněji.

Reagovat
bakasa

Reagovat
teenz

heheheh Mourinhooo

Reagovat
Counter

Chelsea ♥

Reagovat
Talker

Remy skvělej. Udělal tam 2 nádherné náběhy, prakticky nejnebezpečnější hráč a to byl na hřišti 15 minut. Moc se mi líbilo i to, že automaticky sebou neplácl - i když tím by z toho udělal penaltu a redku a mohlo se to otočit.

Nám chybí pořád to samé - efektivita, jednoduchost. Místo toho, abychom se pokusili hrát na jeden-dva doteky, roztáhli hru a šli do zakončení. Strašně mi pije krev to, že někdo převezme míč, potáhne ho pár metrů, dokud soupeř couvá a když přestane couvat, tak jde někam do strany - to je především Willianova specialita, kdy takhle dá soupeři pár vteřin na zformování obrany.

Jinak dneska slušnej výkon, hráči hráli skvěle, jen to prostě nevyšlo. Kdybychom takhle hráli pravidelně, tak z toho jsou pravidelně body. Dneska to byla spíš smůla.

Reagovat
smazaný uživatel

šak ste hráli úplný hovno

Reagovat
Switchback

Reagovat
Talker

To je tvůj pohled.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nepozeral som cely zapas, ale rozhodne to mohli strhnut na svoju stranu.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Matić

djilobodji pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Ty prostě hateuješ Williana i v době kdy je s přehledem náš nej hráč, neskutečný

Reagovat
Talker

Jdi do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi super

Reagovat
Talker

jdi do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě něco mi napíšeš borče?

Reagovat
Talker

At mě neotravuješ, nereaguješ na mě a celkově ať jdeš do prdele. Nebavíš mě se svým trolingem, blbými kecy a prostě celkově svou demencí.

Děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

Praskne ti cévka člověče... Ukaž jak jsem ti hrozně volnej tím že mi napíšeš ještě tak cca 5 příspěvků, pojď to dáš

Reagovat
Talker

Já fakt nechápu, proč ti PJ nedá IP ban. Taková neužitečná, otravná existence.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě 4, máš tam ještě něco?

Reagovat
Talker

Jdi do prdele

Reagovat
Talker

Jdi do prdele

Reagovat
Talker

Jdi do prdele

Reagovat
Talker

Jdi do prdele

Reagovat
Talker

Jdi do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a u mne říkáš o ban jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Ignore list ;-)

Reagovat
smazaný uživatel

jj ještě víc si tu nad tím pohoň, tenhle týden jsi to ještě nezmínil.

Reagovat
Mada

Reagovat
Talker

Jak? Kde?

Reagovat
Counter

http://userscripts-mirror.org/scripts/show/154817

Záleží, jaký používáš prohlížeč, každopádně návody tam k nim uvedené jsou. V případě Firefoxu je nutné nainstalovat doplněk GreaseMonkey, v případě Chromu by to mělo být ještě jednodušší.

Reagovat
mojmira

paráda, pod každým článkem 50% příspěvků od toho dementa je fakt otravný

Reagovat
Talker

Chrome, už nainstalované... Ale furt vidím to, že existuje

Reagovat
Counter

Musíš ty dané nicky, které chceš ignorovat, všecky vypsat do okénka, které si na EF (vpravo nahoře) jde rozkliknout. U Masopusta je to těžké, protože co chvíli přijde s nějakým novým

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kurvo!

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ty kurvo!

Reagovat
spider_8

Tak mě s tímhle taky strašně sere, ať už je nejlepší nebo ne. Věřím, že kdyby tam dneska byl Schurrle, tak se svým čichem na góly udělá jeden dobrej náběh a dá gól. Willian, ale i Hazard, Pedro a Oscar tam můžou ve stoje šaškovat nad míčem celých 90 minut a nic z toho. Tím neříkám, že to jsou horší hráči, ale spíš že nám někdo typu Schurrleho strašně chybí.

Reagovat
Talker

Jojo. Chybí nám přímočaří hráči prostě. Ať už ti, kteří dělají neustále náběhy (Schurrle), tak ti, kteří to posílají z první (KdB) neustále, kolmo... Hráči, kteří kompletně změní dynamiku té hry.

I ten Remy tam udělal neskutečný rozdíl a nakonec nám ten zápas mohl vyhrát, kdyby proměnil svůj náběh nebo sebou plácnul.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
icemike

Willian je dobrý, ale ne na zahajovani akcí. Všechno akorát brzdí a včera měl hodně ztrát

Reagovat
Switchback

Joséééééé Mourinho

Reagovat
Switchback

Zasloužená výhra Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Naprosto jednoznačně.

Reagovat
Switchback

Není o čem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Tak podle té teorie, co tu proběhla po zápase Real vs. PSG ano, to je fakt. My šance nedali, naopak Stoke z minima maximum. Takže zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne že ano. To snáď uznajú aj ostatní nasraní fanúšikovia CFC.

Reagovat
Counter

To není žádná teorie

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda jak se sem o tom zápase chodí vyblít lidi, co to vůbec neviděli

Reagovat
smazaný uživatel

Bude mať vôbec niekto vo Fantasy cez 50 bodov?

Reagovat
smazaný uživatel

Jedine, zeby spravil KdB zajtra aspon 10 bodov

Reagovat
smazaný uživatel

resp. uvidime co spravi zajtra hurikan

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud zítra udrží City nulu, tak i přes 60

Reagovat
Counter

Záleží na zítřku, ale dnešek se docela vydařil. Snad dostanou Lukaku s Vardym bonusové body.

Reagovat
Mastný Chobot

ja určite, teraz 40 a ešte Alexis, Nacho, Mignolet, Sagna a Yaya v hre

Reagovat
Counter

No jo, ale využils trapně benchboost

Reagovat
Mastný Chobot

aj tak neviem, kedy inokedy by som ho použil

Reagovat
Counter

No až se někdy sejde takové kolo, kdy i hráči z lavičky mají potenciál nasbírat body díky hratelným soupeřům. Ale je nutné mít takovou lavičku, která skutečně nastupuje a má nějaký bodový potenciál.

Reagovat
Mastný Chobot

ja tomu, samozrejme, rozumiem, ale prišlo mi, že by to mohlo byť toto kolo, hlavne som veril Redmondovi... nevyšlo, čo už, ale nevadí mi to až tak, lebo bodov mám dosť aj bez toho a, ako vravím, aj tak neviem, kedy by som to využil.

Reagovat
bbbauch

Pres zimu kdyz jsou dva zapasy tydne se dela sestava pro kazdy zvlast? Hraju letos prvne tak nevim

Reagovat
Counter

jj

Reagovat
Mastný Chobot

keď sa robia dohrávky alebo predohrávky z iných kôl, tak sa niektoré tie zápasy pripoja k zápasom dátumovo najbližšieho kola. Takže sa ti v druhej časti sezóny bude stávať, že tvoj hráč bude hrať 2 zápasy v jednom kole apod.

Reagovat
bbbauch

diky.. Ted budu mit dilema kdy tam prasknout nejakej ten zlepsovak

Reagovat
Counter

Ideální by byl nějaký "double gameweek" (tzn. ty dva zápasy v jednom kole) pro takové ManCity a střelit triple-captain bonus Kunovi apod.

Reagovat
bbbauch

Neco takoveho mam v planu. Ted jen doufat v co nejlepsi prilezitost

Reagovat
Mastný Chobot

pardon, ešte Toby a Ward, lebo som použil bench boost

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já se dívám, ale gol jsem neviděl, super

Reagovat
iamek

Nadhera proste . Jose drz se

Reagovat
EXoRcIsT

staci do zapasu proti nam

Reagovat
spider_8

No, jak myslíte...

Příští rok až to bude José zase drtit, tak vás bude sakra mrzet, že ho tenkrát nevyhodili

Reagovat
Uwe háže buly

Koho vás? myslíš, že tu je tolik fanoušků týmů z Champu?

Reagovat
Counter

Celí se třeseme strachy

Reagovat
vladis271

si ako myslíš, že ak by ho Roman podržal ädajme tomu aj vtedy ak by skončili mimo B4), tak by budúci rok nebojovali o titul?

Reagovat
Counter

"až to bude José zase drtit" X "bojovat o titul"

Sry vlado, ale to jsou dvě různé věci, nepřekrucuj si to, jak se ti zrovna zlíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi pokud jde o hate neskutečný zoufalec.

Reagovat
Mastný Chobot

pls

Reagovat
Svatej

José už bude od teď navždy hrát jen o sestup

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nám zůstanou hráči i bez pohárů no..

Reagovat
Counter

To by neměl být problém. Snad jen nějaká Realovská sága o Hazarda, jinak si nedovedu představit žádný hráčský exodus bez ohledu na konečné umístění.

Reagovat
Talker

Navíc ti hráči jsou pod smlouvou. Pokud budeme chtít, tak prostě neodejdou.

Spíš je otázka, jak to bude s posilami. Mourinho si letos vysnil Griezmanna a Pogbu, ti by asi těžko šli k nám, když si můžou vybírat.

Reagovat
Counter

Pogba musí být Real / Barca... Griezmann by byl jako další Mourinhův zničený křídelník?

Reagovat
smazaný uživatel

oh prosím ne, když náhodou Mourinho zůstane tak ať Griezmanna nekoupí, strašná škoda by ho byla

Reagovat
Miguel19

Spíš jestli nějací přijdou

Reagovat
Talker

300. pro dnešní konec Mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://vine.co/v/eL9uWD6mUJl

Opičák se za rok ještě nenaučil anglicky, že se musí dorozumívat posunky?

Reagovat
Miguel19

Hroznej vypíč.

Reagovat
smazaný uživatel

vobec nerozumiem co tym chcel dosiahnut. Maximalne detinske.

Reagovat
Whitemedia

Jako ty po něm chceš, aby ještě uměl mluvit anglicky?? Zázrak je, že se vůbec dokázal naučit svůj mateřský jazyk..

Reagovat
Matić

je to dement...

Reagovat
Talker

Ještě že to ukazoval nějakému bělochovi. Takhle to bude asi bez trestu - ukázat to černochovi, tak z toho má ban na X zápasů za rasismus.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

o černochovi bys taky napsal opičák?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

neni to nahodou neco jako znakova rec?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

tu mu dám za pravdu, takýchto som neznášal... za Petržalku proti mne vždy hrával jeden taký s copíkom, čo si asi naschvál nikdy nepral dres/termo a strašne smrdel. To bolo peklo pri štandardkách.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si sa zucastnoval subojov v standardkach?

Reagovat
Mastný Chobot

samozrejme, vždy tých najmenších pri obranných.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zazil som podobne, akurat oni to nerobily naschval. Skolske turnaje proti ziakom z Bielej vody...

Reagovat
smazaný uživatel

Na začátku sezony se mě jeden černoch v gymu ptal proč mam na sobě dres Newcastlu, že je to směšný, proč nefandim pořádnýmu týmu, jako je Chelsea, doufám, že ho potkamN

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, protože Newcastle je na tom momentálně o moc líp a krásně se mu daří v LM, oh wait...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, protože je to o bod.....a Chelsea se někde daří, ten tým by měl sestoupit, bylo by to největší potěšení od doby, co přišlo do fotbalu takový množství rádoby milovníků fotbalu , šejků a ropáků

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, plastic fans, no history, money, chápu....

Reagovat
smazaný uživatel

No rozhodně momentálně hrajeme lepší fotbal.

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

jj to jsme tohle kolo viděli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

napsat tohle po dnešku

Reagovat
Uwe háže buly

Typický afričan/asiat.

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra výhra LFC, Manchesteru a Gunners a bude to naprosto nejlepší kolo týhle sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Sliepky jak sa chytili hned

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo ste prvykrat vygraki

Reagovat
smazaný uživatel

podruhy

Reagovat
smazaný uživatel

Prepac ocko ma 50ku

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salaminoo

jestli ho teď neodvolají tak už nevím mám rád jožka, ale co je moc to je moc..

Reagovat
smazaný uživatel

len nech Jozko ostane zacinam ho rad.

Reagovat
smazaný uživatel

mat rad*

Reagovat
Godwinson

Už by ho ale vyhodit mohli

Reagovat
Spalovač šancí

Nemít Chelsea Mourinha, tak snad hraje o záchranu letos

Reagovat
I am Mancunian

BREAKING: Steward at Stoke makes complaint to referee accusing Chelsea's Diego Costa of assault. #SSNHQ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Vrabejka

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem tu po LM říkal, že Chelsea v lize zase prohraje, tak jsme schytal hejt...

Reagovat
Counter

Takže Mou už má po dvanácti odehraných kolech nejvíc nasbíraných proher za veškeré své působení v CFC? To by mohl být zajímavý konečný rekord.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí ti na příspěvky o Mourinhovi papírové kapesníčky nebo používáš ponožku?

Reagovat
LGT

nezvládáš

Reagovat
smazaný uživatel

LGBT pls

Reagovat
SunFells

Ty jako bys nemohl přežít den bez ponížení.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí se nekoukat do zrcadla.

Reagovat
SunFells

Tak se zkus trochu kontrolovat, třeba se pak na sebe budeš moct podívat.

Reagovat
Mada

Tak to nedělej.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Co pořád máte s tím odvoláváním? Držte huby. Chelsea je tradiční klub s historií, sázející na dlouhodobou koncepci, takže nemají důvod Mourinha po pár prohrách nepodržet. Sezona je dlouhá, předváděná hra se neskutečným způsobem sune kupředu, takže ten boj o titul ještě není ztracenej. Nehledě na to, že je zde pořád šance na titul v LM

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

V podstate máš pravdu, akurát tá hra sa sune kupředu veľmi pomaly.

Reagovat
Talker

Spíš to je na houpačce - jednu chvíli to vypadá, že to jde nahoru, aby se to další týden kompletně zesralo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dovolím si tvrdiť, že proti Kyjevu sme hrali horšie než dnes a boli z toho 3 body. Dnes máme 0 a veľmi trpkú prehru vzhľadom na priebeh zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to vůbec ne, herně jdeme nahoru už takové 4 zápasy, jestli to tam nevidíš....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

historiu velkoklubu mate od rusaka. Pred nim ste za sto rokov vyhrali jeden titul, rovnako ako Sheffield United, WBA, Nottingham Forrest, Ipswich. 2 mali napr. Portsmouth , Derby County, Burnley, Preston North End, Huddersfield Town ....na takej urovni ste cely cas boli a mali ste tam aj ostat. Kretèni

Reagovat
Matić

Bolí to co, že už nejste jedinej klub co vyhrává tituly v PL?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, v noci z toho nemůžeme spat.

Reagovat
Ritchie

už je to celkem trapné to omílat dokola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě by mohl přidat plastic fans

Reagovat
smazaný uživatel

tak napisal ze je to klub s historii tak som to len uviedol na spravnu mieru.

Reagovat
Svatej

historii máme, bohatou a klidně se z toho rozbreč

Reagovat
merlick

opakovane klamstvo sa stava pravdou.. aky jednoduchy ludia tyto chelsea fans :-)

Reagovat
smazaný uživatel

To jako vážně????

Reagovat
SunFells

Odvolat kouče, poté, co ten tým oficiálně nekoučoval, by bylo zajímavé

Reagovat
Talker

Countere ten ignore list

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

to fakt existuje

Reagovat
Counter

Tak dlouho už tu za něj oroduju a lidi furt ani nevěří v jeho existenci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Neboj, už jsem tam šoupl i tenhle nový nick :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kolik tam mas lidi ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom mámu, občas mu přinese limonádu a sušenky.

Reagovat
Counter

To takhle jednoduše nejde říct, když tam mám třeba deset masopustovských nicků Prostě to neustále kumuluju už nějakou dobu, spousta těch lidí, co tam jsou zapsaní, sem třeba už ani nepřispívá. Ale rozhodně je to v řádu desítek.

Reagovat
Zaschrona

Nemohl bys mi ten tvuj seznam hodit do zprav? Bych to i vyzkousel, ale nechce se mi s tim patlat.

Reagovat
Counter

To není žádné patlání Prostě jen zkopčíš daný nepohodlný nick do okénka a už jeho příspěvky nevidíš (pokud se je teda nerozhodneš rozkliknout na vlastní nebezpečí). Nicky, které tam mám já, by ti třeba přišly nadbytečné, musel bys je v té změti ostatních hledat a vymazávat... Daleko složitější, než si to vybrat sám :-) Ale jako klidně ti to pošlu, jen to nepovažuju za nejlepší nápad.

Reagovat
Zaschrona

No, mne prave prijde jako lehci cesta pripadne odmazat ty, ktere bych teda videt chtel, protoze pokud tam mas desitky lidi, to hned musi byt zivot tady v diskuzich lehci a ve vysledku to musi setrit dost casu nemuset se prokousavat haldou nesmyslu.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to je docela dost,tolik trotlu tu snad ani neni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Tak když to vezmeš i z jiných sekcí než jen PL, není problém tolik nasbírat

Reagovat
smazaný uživatel

zvlast ve Spanelsku :) ale kdyz to mas 5 let tak ten pocet asi i odpovida

Reagovat
smazaný uživatel

No, ja som to stále vnímal len ako nejakú legendu Ale dobre vedieť, určite sa raz zíde.

Reagovat
Mastný Chobot

ako Giorgio Tsoukalos o mimozemšťanoch

Reagovat
Talker

Díky I když jednodušší by byl ten IP ban

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš psát adminům a vybrečet si ho

Reagovat
SunFells

Vzhledem k tomu, že to chceš kvůli Masopustovi, který si stejně každý měsíc mění nick, tak asi jo

Reagovat
mojmira

aspoň na ten měsíc se výrazně sníží počet přečtených sraček, lepší jak nic

Reagovat
Talker

Tady by nepomohl ani inkvizitor z červeného trpaslíka - on by se obhájil asi jako Rimmer

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš to bylo vtipný

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohl jsem být jiný. Můj fotr byl spiťar a máma semetrika ze semetrikova... Já si to snad jdu pustit.

Reagovat
Talker

Já si to pouštím ob-rok... Mám ho už X let uloženého na hard disku

Reagovat
smazaný uživatel

Já tak průběžně posledních 15 let. Knihy jsou super, pokud jsi je nečetl.

Reagovat
Talker

Nečetl ještě Jsem ani nevěděl, že jsou

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, seriál je na motivy těch knih. Trochu jiný typ humoru než ten situační seriálový, ale já jsem se každopádně zasmál.

Reagovat
patas92

Jenom obrok?

Reagovat
SunFells

Radši Rimmera teda

Reagovat
Talker

Teď mě napadla další paralela - rimmerosvět - těch masopustů je tady občas taky jak nasráno

Reagovat
SunFells

Každý, jehož chování je označeno za charakterní nebo nerimmerovské, je trestán smrtí

Reagovat
Talker

To v nich nejsou žádné známky normality? Nafoukanost či zbabělost? Jízlivost či podlézavost? Dokonce ani špetka onoho poctivého, ryzího pokrytectví?

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

komu?

Reagovat
Counter

Kdybys aspoň pěkně poprosil

Reagovat
smazaný uživatel

Nebud trapnej..

Reagovat
Counter

Jinak Foxes už jen patnáct bodů od "jistoty" záchrany

Reagovat
smazaný uživatel

Brum tuším spadli se 40. body na kontě, ne?

Reagovat
Counter

Proto ty uvozovky.

Jinak ten Birmingham v sezoně 11/12 sestoupil s 39, sedmnáctí Wolves jich měli 40.

Reagovat
smazaný uživatel

A jo...

Reagovat
Ferguson6

Tak isto Arsenal a City... Snáď to do konca sezóny dajú všetci traja

Reagovat
Counter

there

Reagovat
smazaný uživatel

taky miluju staroangličtinu

Reagovat
protiproudu

Co když to psalo nějak anglický vemeno a je tam překlep? :)

Reagovat
Counter

To není překlep, ale plnohodnotná chyba (their a there se vyslovuje stejně, takže k tomu spousta Anglánů sklouzává).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Já si myslím, že to je prostě jejich obdoba naší nespisovné češtiny - přijde mi, že nejvíc to používají u "you´re - your".

Respektive to zachytávám na skypu, smskách a podobně. Ale v pracovních mailech si na to ti samí lidé dávají bacha.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, je to stejné jako záměna jsem/sem, ale je otázka nakolik si to někteří negramoti vůbec uvědomujou.

Reagovat
fantomas

No, pamatuju si moc dobře, jakou čočku za to schytal Carra na twitteru. Dokážou na to bejt hákliví

Reagovat
smazaný uživatel

I rooney. Ale tak to by dostal čočku i Rosický nebo Čech, kdyby psali na twitteru nebo na svých webech se špatnou gramatikou.

Reagovat
smazaný uživatel

you was

Reagovat
Mastný Chobot

to je nigga english už

Reagovat
protiproudu

Prosím tě, co to je plnohodnotná chyba?

Jestli to není překlep, tak to není ani chyba. Pokud to je překlep, tak je to chyba.

Reagovat
Counter

:-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
I am Mancunian

chyba im charakter

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

terrific Tom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden lepší než druhý

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Straka s tou svojí angličtinou by byl úplně jiný level no:

https://youtu.be/EiOoeB9NsEk

You know?

Reagovat
Counter

Víc jak dvě minuty nevydržím, to se nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rozhodně na tom není až tak špatně jako někteří. Pochemu by fakt mohl dělat Teachera (angličtiny samozřejmě). Jés, veri difikult gejm for as, end fór e plejrs, veri importent vin for d klůb, and for d supórters, end for mí of kórs.

Reagovat
Talker

Zní to strašně, ale jinak taková ta typická česká výslovnost (občas slova zmrší/zamění - victory/win a podobně), ale trošku práce s někým a za měsíc může být naprosto v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, to je moc i na mě.

Reagovat
Talker

To "You know" je tragický, ale jinak se asi domluví

Reagovat
patas92

Reagovat
Swarley
Reagovat
smazaný uživatel

deluded ujebany

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
I am Mancunian

Lingard's sensational strike was Man Utd's first #BPL goal from outside the box since December 2014

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

nabudúce sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

LVG pracuje s daty ze zapasu. a uspesnost strelby zpoza vapna je cca 5 procent... takze se nedivim, ze hraci jsou asi nabadani aby zkusili jine reseni, pokud je moznost.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Každý dneska pracuje s daty ze zápasů.

Reagovat
kiwwi

LVG si na tej statistike fakt ujizdi

Reagovat
Busby babes

nebylo to mysleno tak, ze je jedinej. jen ze je na to uchyl.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mastný Chobot

Wenger to hráčom tiež jebe do hlavy asi, pamätám si, ako tak postupne zdeptal Arshavina a Nasriho. Našťastie mu teraz na to teraz Alexis serie a dáva ich odtiaľ kopu.

Reagovat
r.mrazik

Jen je skoda,ze ty zapasy pak rozhodujou tyhle strely a ne kombinace do prazdny

Reagovat
kiwwi

takze zapasy rozhoduju strely z ktorych pada 5% golov?

Reagovat
Mastný Chobot

keď ich dokážeš vyslať 8-10 za zápas (áno, to sa dá), tak tá šanca je... tram ta ra dá! o dosť vyššia!

Reagovat
r.mrazik

Uspesnost strelby zpoza vapna

Tady ses trochu sekl citrone

Reagovat
kiwwi

coze?

Reagovat
r.mrazik

No zes to vzal spatne...

Nejedna se o strely ze kterych pada 5procent golu ale o uspesnost strelby...to jsou proste jiny veci

Reagovat
kiwwi

nedaval tu busby minule statistiku kde to bolo tak ako pisem ja?

Reagovat
Busby babes

ja to ted nemuzu najit.

Reagovat
r.mrazik

ne,takova neexistuje

Reagovat
Busby babes

http://statsbomb.com/2013/10/premier-league-shot-benchmarks/

tohle jsem nasel.

If we exclude DFK’s and penalties and look over 5 years, this changes to a less snappy 42% of shots are outside the box for 14% of the goals. But it still begs the question, if the chances of scoring from outside the box are so low why do teams even try to do it? Wouldn’t it simply be better to keep passing and probing until a chance inside the box could be created or a set piece opportunity won?

Reagovat
r.mrazik

Takže každý sedmý gól...to není špatný

Reagovat
Busby babes

no to je dost bida. tady je problem ten, ze ty goly zpoza vapna si kazdej pamatuje. rana ze 30 metru jak zapadne do vika, no nadhera... smudla ze skrumaze ala Lafata si nikdo nepamatuje a tak si pak vsichni rikaj: proc nestrili z dalky casteji, kdyz z toho pada TOLIK golu (ktery si pamatuju)..

Reagovat
r.mrazik

tak jasne,ze asi nejvic procent pada z penalty...

ale kdyz kazdy sedmy gol pada zpoza vapno,tak to neni proste marny...

mas pravdu,ze si takove goly clovek vic pamatuje...ale to nemeni nic na tom,ze kazdy sedmy gol neni neco,co by se melo prechazet...

Reagovat
kiwwi

sak sa neprechadza...len ty si vyssie pisal o tom, ze tieto strely rozhoduju zapasy

Reagovat
r.mrazik

no ano...nektere zapasy ano...treba ten nas ted o vikendu

Reagovat
Busby babes

coz byl jedinej z celeho kola kde padl gol ze strely zpoza vapna. takze rozumim tomu, pokud manager nabadahrace aby to nezkouseli jen tak nazdarbuh ale jen kdyz maj pripravenou situaci.

Reagovat
r.mrazik

a to si vem,ze kdyby to trefil Martial,tak byl taky mimo vapno...

a to jsme vlastne jiny sance poradne snad ani nemeli...

kdyby to nezkusil Lingard,tak jsme zas plichtili...

ja na nejaky cisla docela kaslu...proste kdo nevystreli,tak gola neda

Reagovat
Busby babes

no prave. na cisla kaslu... stredovek ve fotbale. ne. ono jde o to, ze ta hra je jaka je. kdyby to bylo atraktivnejsi, tak muzou strilet treba od pulky a je to vsem fuk.

Reagovat
r.mrazik

nemuzes proste vsechno prevezt na cisla...

nevim,co chces rict tou druhou vetou...atraktivnejsi???

kombinace kolem vapna sama gola neda...rikam ti...kdo nevystreli,tak gola neda...(a nebo pokud young neskoci )

Reagovat
Busby babes

tak ta hra smerem dopredu je zatim divna a casto nudna, pomala a tak. a to strely z dalky nevylepsi. z velke vetsiny pripadu to bude jen odevzdani mice souperi.

Reagovat
r.mrazik

no...evidentne to tak neni vzhledem k tomu,co se stalo o vikendu ne?

Reagovat
Busby babes

pockej, tim ze Lingard jednou dobre vystrelil se ta hra jako nejak zlepsila?

Reagovat
r.mrazik

no vylepsilo se to tim,ze padl gol...a i souper to pak musel otevrit...

a vlastne uz ani poradne nevim,kam ta debata sklouzla

Reagovat
Busby babes

ja taky ne.

Reagovat
Busby babes

a psal jsem: ve velke vetsine pripadu. coz porad plati. ale nechci slovickarit.

Reagovat
kiwwi

a teda ja neviem jak si dosiel na tu 1 zo 7

The conversion of shots outside the box has also improved over time (even if 2012/13 slightly less than 2011/12). In 2008/09 the figure was 1 in 50 open play shots outside the box scored a goal! Over the last 2 seasons this has improved to 1 in 30. Over 5 seasons the average is 1 in 37, a huge difference to the 1 in 15 scored from direct free kicks.

http://statsbomb.com/wp-content/uploads/2013/10/dan_kennett_shots.png

vsak sa to pohybuje na urovni 3-4%

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce ještě o chlup méně no..

Reagovat
r.mrazik

bral jsem to z toho,co napsal busby

42% of shots are outside the box for 14% of the goals....14procent golu je zpoza vapna...tzn kazdy 7 gol...

ja nemluvim o uspesnosti strelby,ale o poctu golu...psal jsem ti to uz nahore

(a tedy jestli to prekladam z anglictiny dobre )

Reagovat
Busby babes

btw. ten Lingarduv gol byl tohle kolo jedinej, kterej padl zpoza vapna.

Reagovat
r.mrazik

Samozrejme uspesnost strelby z maleho vapna je mnohem vyssi...akorat koikrat se tam dostanes? MU pod zelvou treba jednou za mesic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

KOnečně jsem kvůli zraněním ve fantě mohl vytrejdovat Hazarda za Kevinka

Reagovat
smazaný uživatel

Ten trailer na Warcraft mě tak nabudil, že jsem si nainstaloval W3 a vrátil jsem se tak do roku 2005...

Reagovat
Talker

Myslíš 2002

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem právě uvažoval, kdy jsem to hrál a měl jsem pocit, že až na střední...ale asi teda ne, no

Reagovat
Talker

Tak je možné, že jsi to začal hrát později...

Mě právě nedával smysl 2005, protože vím, že jsem to hrál v internet kavárně a to jsem tehdy neměl ještě vlastní komp - ten jsem měl až 2004.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Já zrovna po konci tohoto videa instaluju Fallout 3

https://www.youtube.com/watch?v=j2umt3WZU8Q od 8:10

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem nikdy nehrál. Místama lituju, že už hry nehraju. Trailer na FarCry Primal mě strašně nadchl. Ale nového kompa si kvůli tomu fakt nepořídím.

Reagovat
smazaný uživatel

Fallout 3 nebyl špatný, ale New Vegas mě bavil víc.

Reagovat
smazaný uživatel

A když už jsem byl v tom, tak stahuju i nové Heroes of might and magic, ale to už můj PC penzista asi nerozdýchá...

Reagovat
smazaný uživatel

Můj taky nerozdýchal, tak jsem to musel vykompenzovat Heroes 3 na tabletu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě celkem bavila ještě ta 5ka. 3ka už je strašný prehistorismus, to už si můžu pomalu nainstalovat Dunu :-D

Reagovat
Kowe

duna

Reagovat
raduinho

Warcraft je sračka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Mimalu

schválně, kolik z vás hodnotí Warcraft podle toho MMO (WOW) a ne podle původních strategii, ze kterých vychází ten film?

Reagovat
raduinho

Nebaví mě ani jedno, je to bullshit.

Reagovat
vladis271

WOWO aom nikdy nehral. A ten film má byť podľa pôvodnej hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vsechny hry na pocitac jsou sracka, krome sportovnich a GTA.

Reagovat
raduinho

To co píšeš + Mafia. A závodní. Tyhlety fantasy hovna mě nikdy nechytly.

Reagovat
Talker

Mě zas přijdou jako sračka sportovní hry. GTA 1 byla v pohodě, přejet tu oranžovou školku

Reagovat
smazaný uživatel

GTA 1 bylo famozni, ale nejlip se mi hralo Vice City

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ta motorka byla super.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley
Reagovat
smazaný uživatel

Ty kraso, si to snad jeste stahnu

Reagovat
patas92

legendární

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

to boli budhisti ty škôlka

Reagovat
minoLFC

či vinšuisti

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrova GTA je fakt neskutečně nudná hra pro mě

Reagovat
smazaný uživatel

ve skutečnosti spíš naopak, no

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pro tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

WoW jsem např. pro svoje dobro nikdy nehrál, ale ty staré strategie byly super.

Reagovat
smazaný uživatel

mě to letos už dřív taky popadlo, že jsem to po 10 letech znovu dohrál, i když vlastně jak tak vzpomínám, tehdy jsem to bez cheatů nezvládal dohrát

Reagovat
smazaný uživatel

lamo

Reagovat
Counter

http://is.gd/5NUREq

Pařba ve Vegas Chelsea style

Reagovat
smazaný uživatel

Counter - 9 z 10 příspěvků o Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo kolik zápasů Yeovilu, Derby, Ilkestonu, Portsmouthu, Oldhamu a Ipswiche jsi za posledních pět let viděl, když si do oblíbených nedáš čukotku...se za ni nestyď...

Reagovat
smazaný uživatel

Odpověď tam máš v kapitálkách.

Reagovat
Sali5

Jinak těm Jakubčovicím fakt fandíš nebo aspoň sleduješ situaci v klubu?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Sali5

Ok, docela trapné

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nikikrew

Aj tak tu skazu Chelsea zacal Wenger jehp prvou vyhrou nad Mourinhom v Community shield, Jose to nezvladol a sype sa to s nim neustale

Reagovat
icemike

I tak to stačilo na výhru v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude za chvíli MOTD?

Reagovat
Counter

Až o půlnoci výjimečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Danke.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi

Reagovat
Murtago

Vůbec si nedokážu představit, jak by se tento komický tým Newcastlu mohl zachránit.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
bbbauch

máte někdo link na MOTD?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Wright "Costa is out of order"

Reagovat
smazaný uživatel

Costa je proste definice slova "spina".

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Come on You Spurs!

Reagovat
aither

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

ty kurvo!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mastný Chobot

Chelsea síce potešila, ale bez Mourinhovho pozápasového strápnenia sa to nie je úplne ono.

Reagovat
vladis271

Práve sa ku mne dostalo, že (ak si vezmeme priemerný počet bodov na dosiahnutie 4. miesta) CFC by musela nastúpiť na formu 2,5 bodu na zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Nič nemožné. Baviť sa o dosiahnutí/nedosiahnutí 4. miesta sa môžme až po novom roku.

Reagovat
vladis271

čisto matematicky, 2,5 bodu ďaleko presahuje title winning form.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som tu vcera pisal no, top4 uz nedaju

Reagovat
Talker

Tak jde i o to, že každý tým si projde krizí, kdy ztratí 10 bodů během měsíce či dvou. Je otázka, jestli jsme si jí už prošli nebo ne.

Reagovat
Talker

Čistě matematicky by loni stačilo 64 bodů a lepší skore než Spurs... Což jsou 2 body na zápas a to už není nemožný.

Reagovat
technecium

A jak chceš dát dva body na zápas, když za výhru jsou 3 a za remízu 1?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Za vyhru po predlzeni predsa.

Reagovat
smazaný uživatel

v minulej sezone United 70 bodov, 2013/2014 Arsenal 79, 2012/2013 Arsenal 73 a Chelsea este ma 26 zapasov * 2,5 bodu na zapas je 65 takze cca to sedi

Reagovat
smazaný uživatel

Foxes proste nevedia zahrať oničom zápas . Ale teda Gomes potopil svojich se vším všudy. Teší aspoň pravidelný základ pre Akého :-) Nehráva tam vôbec zle. Ak bola podmienka pre mladíkov zahrať slušne sezónu v základe klubu v PL, tak to snáď dá len on.

Reagovat
smazaný uživatel

Je reálne, že Rooney nebude hrať na Eure základ, ak si Vardy a Kane udržia svoju formu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ked sa mu zazracne nevrati forma, tak po takej sezone urcite nebude.

Reagovat
tomasinho

Ne

Reagovat
Counter

Určitě ne.

Reagovat
technecium

Come on Chelsea! Chceme tě vidět prohrávat. Chceme tě vidět prohrávat v zápasech, kdy jsi byla lepší a soupeř jen uhaluzil náhoďák a udržel vedení. Chceme vidět tvoje fanoušky trápit se a vidět fanoušky soupeře smát se vám. Proč? Protože je to super pocit, když boží mlýny melou

Reagovat
Counter

Even though Charlie Adam looks like he cd be Afellay's dad, he's actually only 5 months older.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Carrick

Čukyna nám dělá radost, jen tak dál.

Reagovat
Mastný Chobot

700. pre to, ako sme dnes porazili Spurs a pre Mesutov briliantný výkon

Reagovat
Mastný Chobot

lol, brilantný, samozrejmičko

Reagovat
smazaný uživatel

dajte mu uz ban boha

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Mastný Chobot

jak kopká

Reagovat
kiwwi

vidim ze pod Rosickym si to zasa nezvladol

Reagovat
Mastný Chobot

nikto to tu nezvláda, len ty, je mi to jasné.

Reagovat
kiwwi

ty proste nezvladas ani to, ze nezvladas

Reagovat
Mastný Chobot

ešte kopkaj

Reagovat
kiwwi

to uz je masopust style

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a na mna preco nereagujes?

Reagovat
Mastný Chobot

ty nie si ublíženec

Reagovat
smazaný uživatel

Pretoze na teba reaguje?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

"Cameron Borthwick-Jackson is the eighth academy graudate to be given his debut during Louis van Gaal's reign as United manager."

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik z nich odehrálo víc než ten "debut"?

Reagovat
smazaný uživatel

vsetci

Reagovat
Talker

Dát hráči pár minut je úplně k hovnu, pokud se na to nenaváže. Asi jako "What a great day for academy" od Mourinha. Dá 10 minut mladíkovi a dělá ramena, jaký je to pokrok.

Reagovat
REPLIKATOR

Butland > Begovič

Reagovat
Free_player

Čukotka jede dobře na sestup

Reagovat
smazaný uživatel

Jedním z mála světlých bodů Chelsea v letošní sezoně je Willian. Brazilský záložník má aktuálně kontrakt do června 2017 a může se těšit na nový, vedení londýnského klubu si jeho služby chce pojistit do léta 2020.

Má Chelsea na to ho udržet nebo zdrhne někam výš? Co myslíte?

Reagovat
Talker

Pokud vím, tak má kontrakt do 2018... Tj po skončení sezony ještě 2 roky.

Takže nějaké "zdrhnout" je asi blbost. Navíc může být vděčný, že 2 roky dostával hromadu herního času, i když byl hrozivě průměrný.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli chce hrát tak by měl zůstat tam kde je

Reagovat
smazaný uživatel

na víc nemá

Reagovat
spider_8

Tak zrovna on s jeho statistika není z těch, kteří by měli odcházet někam výš. Pokud tedy připustímě, že nějaké "výš" existuje.

Reagovat
Talker

https://www.facebook.com/ChelseaFC/videos/10153871805437259/

Heh, RLC slušně vyškolil Liverpool během 15 sekund...

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký no, ten talent tam je, smutný, že Mourinho nemá koule ho nechat pravidelně hrát v A týmu i když všichni ostatní hrají tužku.

Reagovat
kvasha16

tak, na druhu stranu kolko trenerov by pri takej krize nechalo pravidelne hrat mladochov, ked navye nemame v zalohe takmer ziadnu marodku, az na par vynimiek celu sezonu v celej zostave

Reagovat
smazaný uživatel

když tě ti zkušení hráči mnohokrát zklamou, tak je to podle mě logický prostřídat bez ohledu na zásluhy

Reagovat
Talker

Reagovat
smazaný uživatel

Sherwood a Pochettino například.

Reagovat
Miguel19

Jenže Mourinho nedává šancí mladým ani když se nedaří, ani když se daří, ani když jsou všichni ok, ani když jsou zraněný...

Reagovat
Talker

To je průser s tím dvojím metrem u Mourinha. Matič, Cesc, Braňo, Hazard a další podávají matné výkony týden co týden a maximálně si sednou na jeden zápas a pak jsou znova v základu.

RLC předvede matný výkon, nic neposere, ale sedí zbytek měsíce. A tak je to i u dalších.

Prostě Mourinho má svoje koně a přes to nejede vlak.

Reagovat
smazaný uživatel

A práve preto by mal vypadnúť preč kým je RLC v tíme.

Reagovat
vrabejka

City fakt díky. Posrali jste mi 3 tikety

Reagovat
Mastný Chobot

Jany, ser na stávkovanie, prosím

Reagovat
vrabejka

ne, staci aby mi vysel jeden tiket kde bych vydelal aspon 2 kila a s tim uz se da v pohode vydelavat.

Reagovat
smazaný uživatel

mladý a naivní

Reagovat
vrabejka

uz me za ten tyden co sazim vysli tak 3 tikety ale vydelal jsem vzdy max kilo a to je malo kdyz davas 4 tikety denně

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

ty si fakt sasek, takto aj ked vyhras nekedy 5 kilo tak uz budes davno v minuse par tisic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dávat jeden zápas na víc tiketů je jedna z největších sázkařských blbostí

Reagovat
Mastný Chobot

väčšia už je len dať si tam PSG doma s kurzom 1.02

Reagovat
I am Mancunian

ved v lige este neprehrali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a nevyšlo to snad?

Reagovat
spider_8

Ten pocit, když se zaraduješ nad ztrátou City a pak si uvědomíš, že k tomu vlastně není důvod

Reagovat
kvasha16

Reagovat
aramaki

Link na North London Derby?

Reagovat
oli9

Couth

Reagovat
I am Mancunian

David Moyes sacked by Real Sociedad.

Reagovat
Busby babes

takze muzem vyhodit LVG a privest Davida?

Reagovat
Swarley

však ty výsledky jsou šílené

Reagovat
smazaný uživatel

jooooj, skoda, malo to byt tyzden skor a mohol zobrat Villu

Reagovat
Hokaido

tohle spojení bylo od začátku divný

Reagovat
Zaschrona

po Evertonu holt v drtive vetsine pripadu nasleduje velky sesup

Reagovat
iamek

Paradni vysledky dneska. Kloppinho

Reagovat
vrabejka

Baník

Reagovat
iamek

Jsi hodne zoufalej ocividne. Co tiket za 10 kc?

Reagovat
vrabejka

Liverpool mi ho dojebal jinak me vsechno zatim vychazelo

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik vyhraješ když ti to skoro všechno výjde?

Reagovat
I am Mancunian

Klopp spravil z Lucasa kapitana a hned to prinasa ovocie

Reagovat
monty25

Když už to vypadá, že se Liverpool dostal na vítěznou vlnu, tak prohraje doma proti Crystal Palace. To člověk nepochopí...

Reagovat
Carrick

Kloppooo

Reagovat
vrabejka

Opět se ukázalo že ve fotbale neexistuje žádná spravedlnost. Benteke zahodi ltak 4 goly. Měli jsme vyhrát 3:1 aspon. Ale tak vykon lepší a lepší jen ta efektivita chybí

Reagovat
Swarley

ale tak povedené kolo

Reagovat
smazaný uživatel

snove kolo

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Busby babes

na to jak hrajem je to porad uzasne umisteni. dva body na celo, parada.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pro gloryhunterské mufany ano

Reagovat
smazaný uživatel

slabuckeeee aj na teba

Reagovat
smazaný uživatel

já bych se asi z těch zápasů pod LVG ani nemohl těšit

Reagovat
smazaný uživatel

tak zvyknes si na to na vsetko si casom kazdy zvykne, to je najhorsie

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

jj, ty vaše roky vyhrávání, vy si můžete vybírat

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby mně šlo o vyhrávání za každou cenu, tak nefandím Spurs, logicky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

oni sa tešia už len z toho, že Klopp konečne prehral, lebo vedia aká hviezdna budúcnosť ho s nami čaká.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Cobra

Já jsem spokojený. Mohlo se vyhrát, ale taky prohrát. Pěkný, vyhecovaný fotbal. NLD

Reagovat
Gunner14

Neměl by bejt na úvodce Gibbs , kterej vyrovnával ?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nikdo nečekal, že do Klopp za měsíc dohromady to, co se tam zprasilo za x let, navíc bez jedinýho přestupáku

Reagovat
iamek

X let? A druhe misto a temer titul je davna minulost?

Reagovat
smazaný uživatel

cekal jsem, ze s timhle nekdo prijde...ten kadr byl i pres to druhy misto spatnej resp spatne stavenej, protoze to stalo na 2-3 hracich, kteri kdyz sli doprdele, tak sel doprdele celej tym.

Reagovat
r.mrazik

Ony to tak jiný týmy nemají....

Reagovat
13

Klopp První prohra sice, ale po výkonu, který si prohru nezasloužil.

To na čem musíme hodně zapracovat jsou standartky. Z 14 rohů jsme neměli skoro žádnou šanci a Palace stačily 3 rohy na gól+ už u těch předchozích tam bylo pár neobsazenejch hráčů. Kéž by se vysrali na celou zónovku.

Doufám, že se Moreno někdy naučí centrovat. Bentekemu to dnes moc nešlo, je to škoda, jednu bránku dát měl, ale jinak dobrejch míčů dostal dost málo. Obrana místy trapná, ale chvílema jsou pod hrozným tlakem, protože Lucas jako DM dnes fungoval na hovno před nima.

Jinak Zaha je v Palace jen na hostování nebo už ho koupili? Ten kluk má dvakrát tolik talentu co celej slavnej Januzaj.

Reagovat
13

6 rohů mělo Palace*

Reagovat
avicii

standardky nam robia obrovske problemy...

Reagovat
13

škoda, že to nemůže sem tam kopnout Steve. Museli ho z toho bolet oči, když viděl jak to tam kope Moreno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dva krat tolik ani polku z neho nema

Reagovat
13

ok, tak aby to někdy ukázal.

Reagovat
kubys

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ani vyhru si ten vykon nezasluzil

Reagovat
13

však jo, já čekal celkem remízu a ta by proti CP nebyla až takovej průser.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, doma sme mali ale vyhrat

Reagovat
13

Jenže by to nebyla tak zbytečná ztráta jako například remíza s Norwichem nebo domácí prohra s WHU o tři fíky. To je jen můj pocit.

Reagovat
cristiano.K.

kuriozně ta tutovka Bentekeho byla po centru Morena,ale jinak by měl fakt centry zlepšit

Reagovat
smazaný uživatel

Zase to isté dostali o gól viac = zaslúžene prehrali.

Reagovat
avicii

ako sme prehrali mohli sme aj vyhrat, je tam este roboty a chce to teda niekolko posil...Benteke toho pozahadzoval, minimalne gol mal dat...a pre Tottenham obrovska sanca na LM...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý zápas, vyhrát mohly nakonec asi oba týmy. Hlavní je, že jsme nepřišli o neporazitelnost

Reagovat
fff

Skoda tohto zapasu, oba goly boli po hroznom braneni a Benteke mal dat 2 goly dnes. Skoda no.

Som zvedavy ako na tom bude Sakho.

Reagovat
13

Snad si to ještě víc nedokurvil tím, že to ještě zkoušel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako sa moze Liverpool divit ze nevedia vyhrat doma s palace ked tam furt cpu Ibeho ktory nikdy nic nepredviedol ani nepredvedie to ze da gol ubohej kazani natom nic nemeni

Reagovat
13

Byli tam horší. Ibe je furt mladík, nedá se od něj čekat, že to potáhne.

Reagovat
cristiano.K.

Ibe byl první poločas nejlepší na hřišti, pak se vytratil postupem času

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Celkom dobre kolo. Mohli byt o 2 body viac, ale nevadi. Vykon uzasny, len tak dalej

Reagovat
smazaný uživatel

ja ze Liverpool neni pre vas super, ale asi zrejme je ked tak ti odlahlo po jeho strate bodov

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo vidno ze sme hrali zapas vo stvrtok vecer, cely ten trip a iba jeden trening medzi dvoma zapasmi nie je najlepsi no.. od toho si odvodzujem ten zaciatok - ziaden pressing. Can, Lucas Moreno, Clyne uplne ako zaspati.. Co uz CP s nami zase raz vyj*bali.. gratulacia k 3 bodom aj ked si ich nezasluzili

Reagovat
Counter

Özil has 10 assists in the first 12 matchdays in PL 15-16. He's halfway to Henry's record (20 assists in PL 02-03)

Reagovat
Mastný Chobot

hráč sezóny

Reagovat
Carrick

on, Vardy a Smalling zatím

Reagovat
Mastný Chobot

myslel som od nás iba

Reagovat
smazaný uživatel

to sa tak krasne cita stale s tym Mikeom

Reagovat
Hokaido

a nejlepší hráč sezony ti chybí

Reagovat
fenixLFC

payet?

Reagovat
Hokaido

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo. Mahréz je dvojka.

Reagovat
fenixLFC

nie, payet mal celkom dost slabych vykonov, mahrez ked je neviditelny v prvom polcase tak v druhom zas hviezdi

Reagovat
protiproudu

hráč sezony muže být jen jeden...

Reagovat
smazaný uživatel

tak na konci sezony logicky jo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Counter

A ještě jedna statistika k Mesutkovi:

10.5 - Mesut Ozil covered more ground (10.5 km) than any other Arsenal player against Tottenham. Energy.

Reagovat
smazaný uživatel

To se snažil vyhnout záběru kamery, ne? Kromě asistence a standartek jsem si ho vůbec nevšimnul.

Reagovat
Counter

Ses asi víc soustředil na hráče Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak...přirozeně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Alexise a Campbella (toho bych mimochodem fakt z klubu nevyháněl) jsem si všímal dost. Coquelina taky. Asi si takhle z toho druhého týmu všimneš spíš driblérů, než těch, kteří dávají míč rychle od nohy (protože to je i případ Alliho).

Reagovat
Counter

jj, nejspíš to tak bude

Reagovat
Fenri

Reagovat
Counter

Já zas moc nechápal, proč dal Neville MOTM Allimu, ale po zápase jsem viděl ty jeho statistiky a bylo mi to už jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Gary vzdy vie, co robi

Reagovat
Fenri

Nojo, lemra líná

Reagovat
afc

Lenivy Ozil

Reagovat
Hokaido

ha, to je snad úplně stejně jako Fabre loni, né? Narozdíl od něj to ale Mesut nejspíš dá

Reagovat
Fenri

Reagovat
mr.Silver

<3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ztráta City, Arsenalu a Spurs se hodí, prohra Liverpoolu potěší a Chelsea jak už je poslední dobou zvykem pobavila...z našeho pohledu skvělé kolo.

Reagovat
Mastný Chobot

Inak sranda, že kým hral Santi, tak si nás Spurs vodili v tom strede a totálnu kontrolu sme získali až s Artetom. Samozrejme, že tam je viacero faktorov, ale je to zaujímavý poznatok.

Reagovat
FUnk

Ze by to bylo hlavně tím golem a ubihajicim casem taky došly síly.....

Reagovat
Counter

Santi se dneska vůbec nechytal v tom vyšším tempu, asi nebyl úplně fit po těch dvou předchozích zápasech...

Reagovat
Hokaido

Eagles fakt neskutečný venku. Podruhý za půl roku vybrat Anfield...

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp prohrál co to?

Reagovat
smazaný uživatel

slabý i na tebe

Reagovat
minoLFC

to to debilné vrabejkovo preview...ho preklial

Reagovat
FUnk

Paláce,foxes, kladicari...kdy jim dojde štěstí,forma a začnou padá dolu,

Reagovat
eder

Naopak, ještě půjdou nahoru.

Reagovat
Counter

Možná že ve stejné době jako Tottenhamu

Reagovat
FUnk

Reagovat
niflheim

Tomu říkám kloppýtnutí.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Counter

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Uz si sa dockal, ze Venco

Reagovat
niflheim

Si piš, ty remízy už člověka sraly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
SunFells

Reagovat
fff

Reagovat
Paddy

Reagovat
Hokaido

Palace? U nich to fakt není štestí, minimálně na tu TOP8 mají.

Reagovat
Hokaido

Reakce na FUnk

Reagovat
FUnk

Letos to je hodně vyrovnane saints swansea taky polezou casem nahoru. Ale liskam nevěřím ze se udrží nahore

Reagovat
Hokaido

takže sedmí Saints polezou nahoru a osmí Eagles mají jen formu a štestí?

Foxes určitě půjdou dolů, WHU vůbec netuším, Bilič je fakt nevyzpytatelnej...

Reagovat
FUnk

Spise jsem chtěl porovnat lisky...jinak Saint a paláce jsou dost podobne týmy kvalitativně ,to mi je jasne.

Reagovat
fenixLFC

nie nie su....saints ma na tie vyssie priecky dlhodobo, CP ani nie....saints budu pravidelne bodovat so vsetkymi, CP so slabsimi budu dost stracat

Reagovat
Hokaido

Reagovat
eder

Dolů spadnou na jaře hlavně kluby z Londýna a z Manchesteru.

Reagovat
smazaný uživatel

Since debuting for Manchester United, Juan Mata has been involved in more PL goals than any other player at the club (30). Critical....jak tu niekto pisal cez vikend, ze hra kokot a mal by sediet...v tej nasej marnej ofenzive je on absolutne klucovy hrac

Reagovat
Pagy

kkt to není, ale sedět by měl

Reagovat
Pagy

respektivě na jeho místě by měl být někdo mnohen kvalitnější

Reagovat
smazaný uživatel

No, mohol by si sadnut, ale obavam sa, ze potom by sme si len tazko vypracovali aspon to minimum sanci, co teraz

Reagovat
Swarley

v tomhle je dost podobnej s Ozilem, oba dokážou být v mnoha zápasech hodně nenápadní, neviditelní, ale pak to prostě něčím rozhodnou

Reagovat
smazaný uživatel

my ak by sme hrali ofenzivnejsi futbal, nieco podobne ako Arsenal, tak verim tomu, ze Mata robi podobne statistiky ako Ozil

Reagovat
Busby babes

a navic ten jeho blogisek.

Reagovat
Swarley

Reagovat
niflheim

Fallout 4 FOX znělka

Reagovat
niflheim

Vedle

Reagovat
Azza

Özil > Eriksen

Reagovat
smazaný uživatel

6 - Mesut Ozil is the first player to assist goals in six consecutive Premier League games. Master.

Reagovat
Counter

Reagovat
pa3ce

užívam si jeho hru momentálne veľmi.

Reagovat
cristiano.K.

ten výkon byl opravdu slušný. Benteke bohužel dnes neměl svůj den. Druhý gol jde na vrub Firmina. Měl by ho Klopp začít dávat do základu. Coutinho MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

"Druhý gol jde na vrub Firmina. Měl by ho Klopp začít dávat do základu."

Reagovat
cristiano.K.

njn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham Arsenal može byť rád za jeden bod doma...inak po dnešku si viac cením tej domácej výhry proti Crystal Palace, fakt nebezpečný mančaft

Reagovat
FUnk

O to vice štve stoke a swansea

Reagovat
smazaný uživatel

so Stoke sa to malo uhrať, obrovské sklamanie.

Reagovat
tunkic

Podle šancí můžete být za bod rádi spíš vy

Reagovat
smazaný uživatel

aaach.... 2/3 zápasu ste ťahali za kratší koniec, ja nemôžem za vaše drevo na hrote.

Reagovat
Counter

jj, dát gól z tutovky je štěstí, protože brankář to nechytil, zato nedat tutovku je chyba dřeváckého útočníka.

Reagovat
smazaný uživatel

gól z tutovky, ktorú Gibbs nezakončil 100%, a s prispením chyby Llorisa sme inkasovali. Gibbs je ďalšie drevo na LW

Reagovat
tunkic

Tak čum co píšeš, vlastně jsou u nás všichni dřeva a v podstatě jsme měli jen kliku, protože ty hvězdy od vás udělali chyby.....objektivita hadr!!!!

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

my jsme je neměli?

Reagovat
tunkic

Měli jste šance a herně jste byli většinu zápasu lepší, ale podle mě jsme těch velkejch šancí měli víc.....a stejně jako vy můžete říkat, že můžeme bejt rádi za bod, tak my bysme mohli říct, že po tom srovnání můžete vy bejt rádi, že jsme nakonec neotočili...

Reagovat
Nikikrew

ze môže byť rád. Určite sme mali tie šance vyloženesie ako vy.

Reagovat
minoLFC

spravodlivejšia by bola remíza, ale čo už keď nevieme trafiť bránu

Reagovat
J0EL

Specialne pre ownyho

Mesut Özil has now broken the record for most assists in consecutive Premier League games (6).

Mesut Özil has now made 10 assists this season. Already more than in all of last season (9).

Mesut Özil needs just 11 more assists to break Henry's Premier league assist record (20) with 26 games still left.

Mesut Ozil is the first player to assist 10+ goals in his first 11 appearances of a PL season.

Reagovat
smazaný uživatel

a to se z toho mám posrat nebo co?

Reagovat
J0EL

Podla tvojich reakcii, uz si sa

Reagovat
smazaný uživatel

no vidis. vy ste spokojny ze mate v zostave tu spomalenu lemru lenivu, dari sa mu a mozte ho hypovat a my sme zase ovela spokojnejsi s nasimi hracmi, na ktorych sa lepsie pozera

Eriksen > Ozil

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
J0EL

Ak vam staci vzdycky koncit pod nami, kludne budte spokojni s vasimi lemrami aj nadalej.

Reagovat
J0EL

Na prvom stupni ZS este asi nucia nominativ mnozneho cisla, takze budem sa tvarit, ze som to nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

vtedy som zrovna chybal

Reagovat
smazaný uživatel

včera

Reagovat
smazaný uživatel

nedela

Reagovat
smazaný uživatel

aj dnes

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Svatej

Reagovat
I am Mancunian

Klopp: "When Palace scored I saw many people leave. I felt very alone in this moment."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

vítej ve falešným městě

Reagovat
niflheim

Reagovat
Zaschrona

Kopites

Reagovat
fenixLFC

*kloppites

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

takže Beatles jsou skutečně vymyšlený a odzpíval to za ně Jeffrey Stuart

Reagovat
vladis271

pekná slovná hračka a prehovorenie do svedomia fans. On je King.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

ja som bol v obyvacke pekne az do konca

Reagovat
Counter
Reagovat
bbbauch

Reagovat
Mimalu

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

no aspoň mu nedal hlavičku

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

píčus

Reagovat
protiproudu

je tp čurak bez urovne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Swarley

jak se ještě tlemí hajzl

Reagovat
cristiano.K.

taková "Costovina" dát úmyslnou pěstí a pak říkat s úsměvem na rtech sorry já nechtěl

Reagovat
smazaný uživatel

jsem rád, že McClaren křísí image klubu, kterou tenhle člověk u nás jen a jen poplival

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

křísí jí na spodku tabulky? Dobrá image

Reagovat
smazaný uživatel

Povesť Newcastlu United pokazil hlavne Mike Ashley.

Reagovat
tunkic

To je na pěst!!

Reagovat
niflheim

Reagovat
Hokaido

Btw. zítra hraje v FA Cupu United of Manchester a dává to Nova Sport, na to se docela těším

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Salford

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

"If anybody wanted to leave Everton, they can. They need to remember though it generally doesn't work out for them" - David Moyes in 2010

uz podruhe hrozny fail, Davey

Reagovat
Mastný Chobot

to mu máš vážne stále za zle, že odišiel?

Reagovat
I am Mancunian

vidis, ze ma

Reagovat
Zaschrona

Bylo to jeho svobodne rozhodnuti, koncila mu smlouva, proti tomu nic. Vzdycky mi na tom vadil jen ten zpusob a jeho arogance k byvalemu klubu, kdyz byl manazer MU. Ale jo, mam trochu skodolibou radost z toho, jak se mu zrovna nevede pote, kdyz si myslel, ze je vic nez tenhle klub a docela to daval najevo, i kdyz ke konci jeho pusobeni uz jsme stali na miste a nebyl videt zadny progres...

Reagovat
Mimalu

Reagovat
aragorn

Jak se jmenuje ta stránka, kde jsou veškeré statistiky s naběhanými km, počty sprintů atd..

Reagovat
smazaný uživatel

Merson prediction: 3:0 pre Arsenal. Biased pundit. Keby vyšli všetky jeho tipy pre Arsenal a Tottenham, tak Arsenal má 11 vitazstiev a Tottenham je na 17. mieste tabuľky.

Reagovat
smazaný uživatel

náhodou nedávno o nás říkal, že bychom měli být na špici tabulky

Reagovat
Busby babes

neboj, nas taky porad tipoval na ztraty bodu.

Reagovat
kiwwi

omg ten Neymar je strasne dobry

https://streamable.com/23i3

Reagovat
cristiano.K.

Luis

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Super prihravka a Neymar genialne

Reagovat
13

Přeju mu to, jestli někdy odejde Couts, tak to bude doufám taky do Barcelonky.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Na oko fajn :-)

Reagovat
Nikikrew

Ale Hazard je zevraj lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

To si povieme o pár rokov :-)

Reagovat
Nikikrew

Suhlasim. O pár rokov bude Neymar možno utocit na zlatú loptu

Reagovat
I am Mancunian

skoda, ze sme ho nechceli

Reagovat
Miguel19
Reagovat
SunFells

Inaki

Reagovat
kvasha16

prej taky fajn toto je podla mna este krajsi

Reagovat
hntlyl

krajší naročnější

Reagovat
PP

no ty vole.. Akorát v PL zase budou kecy od Madristů, jaký je to křivák, že je zesměšnil, že za stavu 0:0 by toto neudělal atd..

Reagovat
Miguel19

Od Madridistů tu spíš budou příspěvky, ať si toho debila Ronalda někdo koupí..

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kane a jeho gólová produkcia Keď sa tu zhadzoval po slabšom rozbehu tak ho rád pochválim špeciálne v tomto vlákne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

pozri sa do kalendara...nic necakane

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pro ligovou neporazitelnost Spurs

Reagovat
SunFells

řadu

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě, ten první zápas je k vzteku

Reagovat
Busby babes

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

Škoda Liverpoolu, ale jinak tento fotbalový víkend

Reagovat
PP

naopak.. Live skvěle..

Reagovat
smazaný uživatel

K nasrání, že jsme je do té 70. minuty nezlomili, ale bod samozřejmě dobrý. Blbé je, že začínám tušit na kom se Chelsea chytne...

Reagovat
Counter

Ale vůbec ne, musíte je rozstřílet stejně jako loni

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyby, tak se snad nechytne, Arsenal taky porazili a dál pořád při starém

Reagovat
smazaný uživatel

Cukotka? Tych zmrdov si Harry povodi ze nebudu vediet ktora bije

ja si skor myslim ze po zapase s nami Mourinho konci

Reagovat
smazaný uživatel

O kolkej je MOTD?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm.. nejvíc bodů ve fantě z celý Chazy ligy a to mam ještě na lávce 8 a 10 bodový hráče

Reagovat
Rohlíček

Link na MOTD?

Reagovat
I am Mancunian

LvG on Jan window: 'I want to buy a lot of players but not all the players I want are for sale.' #mufc

Reagovat
smazaný uživatel

bože už vypadni ty kašpare

Reagovat
smazaný uživatel

z extrému do extrému, ty seš fakt neskutečnej idiot..

Reagovat
smazaný uživatel

pardew je taky falosnik hnusny, nieco podobne ako Martinez

Reagovat
smazaný uživatel

Ta bublina kolem Kloppa uz splaskla?

Reagovat
smazaný uživatel

tam ziadna bublina ani nebola... akurat zopar deluded loserfans si myslelo ze Klopp ma magicke schopnosti a dokaze z hovna upliect bic

Reagovat
Melda

Jsi myslel, že hned v první sezoně a i jednou neprohraje?Já si naopak myslím, že ikdyž se prohrálo, tak to byl výbornej zpas a dobře se na to koukalo.Radost z toho teda nemám ale deprese taky ne

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

mozno pre tych co sa modlili aby sa LFC nechytil hned prvu sezonu

Reagovat
vladis271

ujebaní mufani a masopust, no. Rovnaká úroveň, nič nové v kraji.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A btw admini sem uz vubec nechodi, nebo proc akceptujou jednu picu v komentari za druhou? Ano, chapu, je to jakoby "inside joke" PL, ale vulgarismy by se meli mazat..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Klame mě paměť, nebo tu nedávno takhle moralizoval někdo podobnej?

Reagovat
SunFells

Nemyslíš pokorného ownyho?

Reagovat
Mastný Chobot

Masopust je na to expert

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

lacob

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je saso

Reagovat
smazaný uživatel

To je hezky a jeste mi ukaz, kde rikam, ze by se to nemelo mazat, at to mame komplet.

Reagovat
PhilipS

běž do piče...

Reagovat
patas92

neukážu

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste to priznam i sam za sebe. Taky jsem se kdysi zachoval jako pica. Kvuli jedny holce, prestal jsem se vidat s kamosema, totalne jsem se na ne vysral. Skoncilo to tak, ze jsem nemel ani ji, ani je. Odpustil mi jeden z nich a i tak v nem musi zustavat horka pachut zrady. A ja se mu nedivim.

kurva co todle je do psí prdele

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
patas92

Velmi křehké vztahy

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu se rika uprimnost, kamarade

Reagovat
Infi

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter
Reagovat
tomasinho

Nějaké novinky ohledně Sakha?

Reagovat
Swarley

nn, pořád je na vás moc dobrej a nehodí se k vám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Kowe

Ach jo, jak mě ten Benteke nebaví, uplně projebanej zápas z jeho strany. Za ty prachy ten útočník musí hrát úplně jinak.. A s Coutinhem si vůbec nesedí, na něm to jde vidět nejvíc, jak mu to nepohyblivý kopyto nevyhovuje.

Reagovat
fff

Tak hra to, co sa od neho cakalo. Len som dufal, ze sance bude viac premienat.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

A s Coutinhem si vůbec nesedí, na něm to jde vidět nejvíc, jak mu to nepohyblivý kopyto nevyhovuje.

Reagovat
Maresma

Že si nesedí s Coutinhem, nehodí se do systému, ok.. ale je fakt směšný, jakej se tu z Bentekeho dělá chudák, kopyto, atd..

Reagovat
cristiano.K.

on hrát jinak nebude,ale příště ty šance promění

Reagovat
smazaný uživatel

Tak som pozrel LFC-CP a nechápem tú kritiku fanúšikov. To vám tá výhra na Chelsea opantala zmysly alebo ako? Stále ste kvalitou bližšie k CP ako k Man City a prípadná výhra z toho zápasu by bola veľká vec. A taky že tam nehral Liverpool vôbec zle, nechýbalo veľa.

Reagovat
fff

Samozrejme, ze sme skor blizsie k CP, nez MC. Ono ja som si ani nejaku strasnu kritiku nevsimol. Aktualne sme v stave, kedy je vidiet Kloovu robotu, no taktiez limity, ktore vzhladom na kvalitu timu mame.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: http://www.survio.com/survey/d/S5H1U6I8Y1X9N2S1D

Mohli by jste mi prosim vyplnit tenhle průzkum? Mam to do školy, je to tak na minutu a téma jsou sázkovky. btw. výhry tam jsou schválně takhle nízký

Reagovat
smazaný uživatel

Slabý výber odpovedí.

Reagovat
fff

Snad to so Sakhom nebude vazne. Klopp neklopp, Lovren, Moreno a pred nimi Lucas, o moze byt problem.

Ale som rad, ze Ibe sa pomaly prebera pod Kloppom. Bude z neho raz super hrac.

A inak o Sturridgeovi stale nic nove? Vraj stale nema ani predpokladany termin navratu, toto uz je psycho. Ja fakt zacianm byt nakloneny tomu, ze v lete by mal ist. On skratka zdravy nevydrzi nikdy dlho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Costa ma nadobro presvedčil, že musí odísť. Už ho viac v Chelsea neznesiem... ľudský odpad... A nie len preto, že hovno hrá, ale kvôli jeho nefutbalovým prejavom. To čo urobil v Sobotu na Showcrowsa, to bol vrchol primitivizmu ako takého. Odíď prosím

Reagovat
Miguel19

Reagovat
cologneFC

OT

Chcel by niekto ist pred Vianocami na Köln-Dortmund? Hra sa 19.12. Odlet z Viedne 18.12. rano a prilet do Viedne 20.12. vecer. Letenky+ubytovanie+listok cca 300€. Treba dat vediet este dnes :-)

Reagovat
smazaný uživatel

není blbý mít kvůli jednomu zápasu ve vedlejším státě hned 3 dny v piči?

Reagovat
Busby babes

das nejaky pamatky v koline.

Reagovat
cologneFC

Nie, treba si aj uzit :-) A v piatok sa stretneme po treningu s hracmi.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

protoze ten zbytek krome 90-minutoveho zapasu prosedis v buse na parkovisti

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už to má nahnuté aj Monk . Myslel som že Swansea budú uvažovať normálne a reálne zhodnotia silu kádra. Monka by som určite nevykopol.

Reagovat
smazaný uživatel

Když vyhodili Laudrupa byli 12. v tabulce a hráli Evropskou ligu. Ten klub musí vést banda netrpělivých šmejdů. Vůbec bych se nedivil kdyby ho vyhodili.

Reagovat
smazaný uživatel

No ja som Laundrupa ako trénera moc nemusel ale súhlas. Hlavne tam nikto nový nevyčaruje z toho kádra zrazu 6. miesto.

Reagovat
fantomas

Ale píču. Spekulace pocházejí od agentů, s Jenkinsem se Monk bavil po skončení Norwiche a normálně bude pokračovat. Laudrup odcházel kvůli vlastnímu dementovi agentovi, kterej neustále dělal vlny, na což ve Swansea nejsou zvyklí. Prvně si najdi pořádný info, než začneš plácat o "netrpělivých šmejdech".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

(Hádám, že nemusim zdůrazňovat, že Laudrupův ublíženeckej postoj neni nic moc relevantního oproti tomuhle. Evidentně tam nebylo něco v pořádku... a výsledky to byly v poslední řadě.)

Reagovat
smazaný uživatel

pravda bude někde uprostřed... Britská média stojí za hovno

Reagovat
fantomas

Ani si nemyslim. A ani to si nemyslim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Neviete ako sa vola pesnicka, v ktorej hraje niekto na saxafone a do toho hraje elektrohudba ? V poslednej dobe je to dost casto v radiach ´.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fenixLFC
Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

Ma to k tomu velmi blizko, ale asi to bol remix.

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne dik.

Reagovat
SunFells

Můžeš se mi odvděčit tím, že někdy třeba nepůjdeš do téhle sekce napsat sračku o PL

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, polepsim sa.

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells
Reagovat
Shevchenko

https://www.youtube.com/watch?v=Cj25UpcBDt0

Tohle je tomu hodně podobné.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
patas92
Reagovat
SunFells

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

to je nejvíc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dpč tohle ne

Reagovat
smazaný uživatel

ten popis

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Grahf
Reagovat
smazaný uživatel

pane bože všichni mu tu posílajte saxíky autor si asi myslí, že pár slovama tu písničku najde. laskavě příště používe shazam sračko

Reagovat
tweek
Reagovat
Blasphemer
Reagovat
kiwwi

Tak a Moyes skončil

Reagovat
nani92

zničil si ho

Reagovat
I am Mancunian

dostal medzi oci a konec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
vladis271

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Moc prosím o vyplnění dotazníku http://goo.gl/forms/W5ybClt3ve

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele