12. kolo
08.11.2015 14:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Aston Villa - Manchester City 0:0

Zdánlivě nekonečná sedmizápasová série porážek Aston Villy je u konce! Remimu Gardemu vyšla premiéra u birminghamského celku na jedničku, když v domácím utkání dokázal udržet na uzdě vedoucí Manchester City. Zápas skončil bez branek především zásluhou výtečných zadáků Villans. Jejich ofenziva naopak nedokázala ani jednou prověřit Joea Harta.

Výborný defenzivní výkon je však přesně to, co Aston Villa do začátku záchranářských povinností potřebovala. Z posledního místa se sice díky jedinému bodu za bezgólovou remízu neodlepili, ale první bod po více než dvou měsících - navíc od vedoucího celku Premier League - je na každý pád výtečný počin.

Po pomalém začátku utkání se k zajímavé ráně odhodlal Aleksandar Kolarov, jehož ránu vyrazil nepřesvědčivý Guzan na tyčku. Solidní příležitost vzápětí spálil Fernando, který branku úplně minul. Krátce před přestávkou si toužil vykoledovat penaltu Raheem Sterling po střetu s Clarkem, ale píšťala Craiga Pawsona zůstala němá.

Ve druhém poločase měl Sterling šanci strhnout vedení na stranu Citizens i pozitivním způsobem, když po Navasově centru hlavou poslal míč na bránu - Guzan ale kryl. Další šanci měl De Bruyne - rovněž po centru Navase - ale nedokázal dobře zakončit. V závěru zápasu se na hřiště dostal i Fabian Delph a Kelechi Iheanacho; právě ten následně vyprodukoval pas, po němž Fernando orazítkoval břevno.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (17)

Přidat komentář
t0mmy33MCFC

city delší serie bez prohry, villa zas dlouho bez vyhry.... to zavani pruserem

Reagovat
smazaný uživatel

,

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
Infernoqt

0:2

Reagovat
MCFC_8

dufam ze nepodcenime...0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2 0:3

JEDEME

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může redakce tipovat čistý X zrovna když jsou hosté rozjetí a mezi těmito týmy padá i dost branek, no uvidíme ale tip od redakce by měl znít spíše "02" když už

Reagovat
t0mmy33MCFC

tak jim to neber.... autorem je fanousek Gunners, takze je to tip s přáním v jednom

Reagovat
smazaný uživatel

02??? A co by tam bylo za kurz prosimtě když na čistou dvojku je kurz 1.39???? . I já věřím, že daji oslabenému City gol a i tu remizu možna uhrají..

Reagovat
diastan

Na to si zvykni, ty tipy na zápasech City jsou tak v 80%. Toto už je tak 8-9 tipovaný nevyhraný zápas City z proběhlých 12 preview, přičemž se ztratilo jen 3*, dnes je možnost po 4 no. Takže sázet se podle toho určitě nedá, aspoň co se týká matchu City.

Jinak dnes bych byl asi taky opatrný, nový manager občas dělá zázraky, ale snad to zvládneme.

Reagovat
smazaný uživatel

ono to vyšlo bože bož

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
sivi

AV-MC 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Mam obavy ze to dneska nevide.musime do polocasu skorovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči do toho dali vše, určité zlepšení bylo vidět i proti lídrovi tabulky. Velká porce štěstí resp. neschopnost City zavěsit nám velmi pomohla, ale stejně, po osmi porážkách v řadě je tohle jako den a noc a určitě se od toho můžeme odrazit k ještě lepším výkonům & výsledkům

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele