12. kolo
07.11.2015 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Norwich City - Swansea City 1:0

Na posedmé se to nakonec povedlo! Norwich doma udolal jedinou brankou Howsona velšskou Swansea a dotáhl se na ní na rozdíl jednoho bodu. Zápas nenabídl mnoho šancí a diváci, kteří si našli cestu na Carrow Road se spíše nudili.

Domácí naposledy v lize zvítězili 12. září, kdy porazili nováčka Bournemouth 3:1, od té doby čekali na tříbodový zisk marně. Ani Swansea na tom nebyla dobře. Za sedm kol zvítězila jen jednou.

Norwich poprvé zazlobil v desáté minutě po hlavičce Jeroma, ale Fabianski mezi tyčemi nemusel zasahovat. Polský brankář, ale stejně tak Ruddy na opačné straně, neměl moc práce. Hra byla opatrná a bezgólový poločasový výsledek plně odpovídal průběhu.

Zlepšení nepřicházelo ani po změně stran. Až v 66. minutě Sigurdsson nepříjemně tečoval střelu, ale míč nakonec zamířil jen těsně vedle. Krátce na to se musel vytáhnout perfektní zákrok i Fabianski, střelu Bradyho vyrazil na rohový kop. A z něho nakonec padla jediná branka utkání. Přetažený centr vrátil před branku Mbokani a Jonathan Howson překonal Lukasze Fabianskiho - 1:0 pro Norwich. Nedá se říci, že by bylo vedení Kanárků zasloužené, Swansea držela více balón, ale přes obranný val domácích se prosazovala velmi obtížně. Swansea se po inkasované brance a vlastně po zbytek zápasu nemohla dostat do tempa, žádný tlak, natož šance, si nevytvořila a na Carrow Road prohrála nejtěsnějším rozdílem.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Infernoqt

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele