Premier League - preview 9. kola: Manchester United - Liverpool

22.10.2021, 09:24, aktualizováno 24.10.2021, 08:43
Previews
Cristiano Ronaldo (© AFP)
Neděla nabízí hned několik hodně třaskavých šlágrů a jeden bude k vidění i v Anglii, Manchester United se v tradiční bitvě postaví proti Liverpoolu. West Ham čeká londýnské derby s Tottenhamem, nováček z Brentfordu hostí tabulkového souseda Leicester...
Brentford FC - Leicester City  (neděle 15:00)
Leicester v posledním kole dokázal porazit Manchester United. Hlavním zásluhu na tom měl především famózní druhý poločas, kdy dokázali Foxes vstřelit tři branky a zvítězili v poměru 4:2. Teď je ale čeká další náročný soupeř, který zatím udivuje celou Premier League. "Naší letošní misí je dosáhnout v Premier League něčeho výjimečného," říká k úspěchům Brentfordu manažer Thomas Frank.

Brentford je úplným nováčkem nejvyšší anglické soutěže. Podle jeho výkonů byste ale usoudili, že v Premier League patří mezi zaběhnutá jména. Brentford působí na hřišti ohromně sebevědomě, hladově, takticky vyzrále a nejeden z předních týmů tabulky s nimi měl velké problémy. V paměti zůstává hlavně strhující podívaná s Liverpoolem 3:3. V posledním kole "Včely" doslova válcovaly vedoucí Chelsea. Měly 17 střel a z toho šlo hned 7 na branku, jenže Blues v zápase podržel bezchybný Mendy. "Byl to největší kvocient xG proti Tuchelově Chelsea. Je trochu šílené, že jsme to dokázali. (...) Teď to potřebujeme předvést znovu," vyzývá Frank. Jeho tým je s pozitivním skóre 10:7 na 9. místě tabulky.

To hosté z Leicesteru se zatím v nové sezóně hledají a hrají hluboko pod svým průměrem. Ofenziva sice funguje, ovšem 14 inkasovaných gólů znamená čtvrtou nejhorší obranu v celé lize. Není pro to divu, že "Lišky" jsou zatím až na 11. příčce. Poslední utkání Foxes ale dávají naději, že by se mohlo blýskat na lepší časy. Po zmíněném triumfu nad United, které před větším přídělem uchránil jen skvělý De Gea, předvedly "Lišky" další senzační druhý poločas, tentokrát proti Spartaku Moskva. V duelu s ruským celkem v Evropské lize dokonali po přestávce obrat z 1:2 na 4:3. V utkání se Spartakem se zaskvěl především Patson Daka, který vstřelil všechny čtyři góly Leicesteru! "Byl neuvěřitelný! Levá noha, pravá noha, byl velmi soustředěný a přesně to jsme potřebovali," pěl na posilu ze Salcburku ódy manažer Rodgers.

Nebezpečný křídelník bude k dispozici i proti Brentfordu, na rozdíl od Fofany, Justina či Ndidiho. Početnou marodku hlásí také manažer Frank, který se musí obejít bez Wissy, Janelta, Baptista či Dasilvy.

Naopak jména jako Vardy, Daka, Toney nebo Mbeumo slibují, že bychom se při sledování očekávaného duelu rozhodně neměli nudit!
Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Raya - Pinnock, Jansson, Zanka - Henry, Jensen, Nørgaard, Onyeka, Canós - Mbeumo, Toney
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Söyüncü, Evans, Amartey - Bertrand, Soumaré, Choudhury, Pereira - Maddison, Vardy, Iheanacho
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.71 - 3.33 - 2.81
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
West Ham United - Tottenham Hotspur  (neděle 15:00)
V rámci nedělního programu 9. kola anglické Premier League přivítá West Ham na svém London Stadium rivala z Tottenhamu. Poslední vzájemné střetnutí skončilo výhrou domácích Kladivářů a Kohouti tak mají svému sokovi co oplácet. "Čeká nás derby, těžký zápas, ale my budeme připraveni. S naší energií to zvládneme," je si jistý trenér Spurs Nuno Espírito Santo.

Jeho Tottenham má v poslední době v lize velmi slušnou formu. Po porážce v derby s Arsenalem v poměru 1:3 se tým zvedl a zvládl jak následný duel s Aston Villou (2:1), tak souboj s Newcastlem United (3:2), kterému na tribunách už fandili noví majitelé ze Saudské Arábie. V utkání s United zářil především Harry Kane (1+1), jehož služby jsou pro Spurs klíčové. I díky Kanovi opanují Kohouti 5. místo tabulky s 15 body na kontě.

Jen o dvě pozice za nimi se nacházejí Kladiváři. Týmu českého tria Souček, Coufal, Král se zatím daří navazovat na veleúspěšné tažení minulým ročníkem a pod vedením Davida Moyese útočí na pohárové příčky. Výsledky v lize jsou ale poslední dobou trochu jak na horské dráze, když si z posledních čtyř kol Kladiváři připsali dvě výhry a dvě prohry.

Suverénní jsou naopak v Evropské lize, kde ve třech utkáních neztratili ani bod. Naposledy porazili 3:0 Genk a stejně tak si věří i na Tottenham. "Hráči jsou skvělí, v kabině vládne silný týmový duch a do každého utkání jdeme sebevědomí s odhodláním uspět," říká diplomaticky skotský trenér.

Bilance se Spurs z posledních šesti utkání je vcelku vyrovnaná, třikrát se radovali Kohouti, dvakrát Kladiváři a jednou skončil zápas remízou, takže favorita těžko určovat. Vládne však vysoká pravděpodobnost, že Tottenham inkasuje, protože v sedmi z posledních osmi venkovních utkáních obdržel minimálně dvě branky.

Do nedělního derby bohužel zřejmě nenastoupí jak Vladimír Coufal, tak Alex Král. U vlasatého záložníka je start velmi nejistý a na svůj debut v Premier League si tak bude muset dále počkat. Dva hráče bude postrádat i hostující manažer Nuno. "Hráči mimo sestavu poctivě pracovali a jsou v pořádku. Matt Doherty se vrátí pravděpodobně příští týden, u Sessegnona to vypadá na delší dobu." Útočné duo Son - Kane je naopak připraveno na další úspěšnou spolupráci. Zastaví je kompaktní obrana Hammers?
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Cresswell, Ogbonna, Zouma, Johnson - Rice, Souček - Fornals, Benrahma, Bowen - Antonio
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Reguillón, Dier, Romero, Royal - Højbjerg, Skipp - Son, Ndombele, Moura - Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.37 - 3.52 - 3.14
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - Liverpool FC  (neděle 17:30)
Manchester United už tři ligové zápasy nevyhrál, a navíc v nich získal jediný bod. V tabulce tak klesl až na šesté místo. V devátém kole Premier League však Rudé ďábly čeká duel s rivalem z Liverpoolu, kterému patří druhá příčka.

Manchester United si před bitvou dvou historicky nejúspěšnějších anglických klubů spravil náladu, když ve středečním vystoupení v Lize mistrů dokázal porazit Atalantu navzdory tomu, že brzy prohrával již o dvě branky. V domácí soutěži má ale co napravovat, neboť nevyhrál už třikrát v řadě, a pokud chce bojovat o titul, musí zabrat. Domácí získali na slavném Old Trafford v předchozích sedmi ligových zápasech jen osm bodů a čisté konto zde neudrželi již devětkrát v řadě, což pro ně představuje nejdelší takovou sérii od února 1971. Platilo to i v posledním vzájemném střetnutí s Liverpoolem, které United v květnu prohráli 2:4. V posledních deseti ligových utkáních proti Reds ostatně dokázali vyhrát jen jednou. Pomoct by Manchesteru mohl Marcus Rashford, který dal ve svých osmi ligových vystoupeních proti Liverpoolu čtyři branky a více gólů z hráčů United tomuto soupeři v Premier League vstřelil pouze Wayne Rooney.

"Jsme podle mého názoru v momentu, kdy Manchester United provedl několik změn. Koupili mě, koupili Raphaela Varana a Jadona Sancha. Adaptace zabere čas, dokonce i systém hry, který hrajeme, ale myslím si, že krok za krokem si musíme uvědomit, že všechno je možné. Vím, kdy tým potřebuje moji pomoc v obraně. Ale moje role v klubu je vyhrávat, pomáhat týmu vyhrávat a dávat góly. Lidé, kteří to nechtějí vidět z důvodu, že mě nemají rádi, ale abych byl upřímný, je mi 36, vyhrál jsem všechno. Mám se bát lidí, kteří o mně říkají špatné věci? V noci spím dobře. Jdu do postele s velmi dobrým svědomím. Pokračujte v tom, protože vám stále budu zavírat ústa a vyhrávat," uvedl ve velkém rozhovoru pro Sky Sports News Cristiano Ronaldo.

Liverpool bude usilovat o své druhé vítězství na Old Trafford v řadě poprvé od ledna 2002 a svěřenci kouče Kloppa se v týdnu dobře naladili, když vyhráli na půdě Atlética Madrid. Hosté navíc neprohráli už 18 ligových klání v řadě, čímž se v prvních čtyřech anglických soutěžích nemůže pochlubit žádný jiný tým, a v letošním ročníku Premier League dali již 22 branek. Reds jsou produktivní i venku a už v pěti venkovních ligových zápasech v řadě dokázali vstřelit minimálně tři góly. Hosté jsou před duelem na Old Trafford kurzovými favority i proto, že v posledních 21 venkovních utkáních v lize prohráli jen dvakrát. Mohamed Salah bude zase usilovat o to, aby se stal prvním hráčem Liverpoolu v historii, který se prosadí ve třech venkovních kláních na půdě Manchesteru United v řadě.

"Mají vynikající útočný potenciál, který musíme trochu zkrotit. Mají velká jména, mají velkou útočnou sílu na pozadí dobrého comebacku uprostřed týdne, takže budou mít trochu sebevědomí. Ale myslím si, že naše obranná forma bude základem pro výsledek, pro výkon. Udělejte to správně a pak jděte a stavte s míčem a jděte a skutečně zaútočte na jejich slabiny," uvedl v rozhovoru pro klubový web Trent Alexander-Arnold.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
de Gea - Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw - McTominay, Fred - Greenwood, Fernandes, Pogba - Ronaldo.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Allison - Alexander-Arnold, Matip, van Dijk, Robertson - Milner, Fabinho, Henderson - Salah, Firmino, Mané.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.06 - 3.66 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Norwich City  (sobota 13:30)
Zelenožlutý klub z východu Anglie, který se po roce slavně vrátil do Premier League, zřejmě v nejvyšší soutěži moc dlouho nezůstane a po sezóně spadne do Championship. Přesně řečeno, výsledky Kanárků vyvolávají zdání, že Norwich ještě do nové sezóny vůbec nenastoupil...

Kanárci totiž za dosavadních osm kol nedokázali ani jednou zvítězit a s bilancí 0-2-6 jsou s pouhými dvěma body jednoznačně poslední. Ze skóre 2:16 také jasně vyplývá, že Norwich má zatím velké problémy jak se střílením gólů, tak s děravou obranou, jíž nepomohl ani příchod Ozana Kabaka, který loni působil v Liverpoolu. Vstřelené dva góly Norwiche navíc zaznamenal jen jediný muž - Teemu Pukki. U něj se předpokládá, že padající tým brzy opustí. Svůj přínos zatím neprokázaly ani nové posily Sargent nebo Rašica.

Důležitý obránce Kanárků Aarons ale věří ve zlepšení situace: "Cítím teď z týmu sílu a svým spoluhráčům věřím. Musíme bránit i útočit jako jeden tým a vzít na sebe zodpovědnost při vytváření gólových příležitostí." Utkání s Chelsea vidí Aarons optimisticky: "Musíme nastoupit sebevědomí, plnit náš herní plán a díky tomu můžeme přivést tři body."

Jenže vzájemná bilance obou soupeřů nevypadá pro Norwich vůbec dobře. Blues zvítězili v pěti z posledních šesti duelů a s Norwichem už 17x v řadě neprohráli.

Svěřenci Tomase Tuchela jsou navíc ve velké pohodě, neboť vedou celou Premier League s famózním skóre 16:3. Po středečním vítězství nad Malmö 4:0 v rámci skupiny Ligy mistrů zářil německý trenér radostí: "V sobotu (duel s Norwichem) potřebujeme stejně dobrý výkon, hlad po vítězství a musíme být cílevědomí od samého začátku!"

Co naopak Tuchela nepotěšilo je zranění jeho ofenzivních tykadel Lukaka a Wernera. "Romelu si zvrtnul kotník, když byl faulován a Timo má problém se zadním stehenním svalem. Oba nám bohužel budou nějaký čas chybět." Společně s nimi nemůže nastoupit ani Pulisic. Norwich bude na druhé straně postrádat Zimermanna a Gilmoura, který právě z Chelsea hostuje.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Mendy - Rüdiger, Christensen, Chalobah - Alonso, Jorginho, Kovačič, James - Loftus-Cheek, Mount - Havertz
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Krul - Gibson, Hanley, Kabak - Giannoulis, McLean, Normann, Lees-Melou, Aarons - Pukki, Sargent
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.24 - 6.47 - 14.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Newcastle United  (sobota 16:00)
V rámci devátého kola Premier League vyzve Crystal Palace trápící se Newcastle United. Domácí jsou s osmi body čtrnáctí, hosté ještě nevyhráli a se třemi remízami jsou předposlední. Novým majitelům navíc došla trpělivost s trenérem Stevem Brucem, který u Magpies skončil.

Úvod sezóny nevyšel Crystalu Palace úplně podle představ, ale jeho poslední výkony naznačují zlepšení. Po pondělní remíze 2:2 na půdě Arsenalu byli svěřenci Patricka Vieiry zklamaní, protože ještě v páté minutě nastavení vedli, a právě vysoký počet remíz zatím představuje jejich největší problém.

Na domácí půdě ovšem Eagles ještě neprohráli, a to pokaždé čelili lépe postavenému soupeři. Před dalším střetnutím s Newcastlem United, který nedávno získal nové majitele, se ovšem musí mít na pozoru, jelikož v posledních čtyřech vzájemných duelech zde totiž domácí vyhráli jen jednou.

Nové vedení Newcastlu odvolalo manažera Bruce, který nedokázal v prvních osmi kolech dovést tento celek ani k jednomu vítězství. Magpies sice začali jeho jubilejní 1000. manažerské v trenérské kariéře dobře, ale nakonec podlehli Tottenhamu Hostspur 2:3, a hlavním cílem pro hosty bude v nejbližší době úprk z pásma sestupu.

Venku získal Newcastle letos ve čtyřech střetnutích jediný bod, ale v minulých třech případech se alespoň dokázal střelecky prosadit. Naději pro Magpies představuje i skutečnost, že v ročníku 2018/19 měli na svém kontě v této fázi soutěže dokonce ještě o bod méně, ale přesto se nakonec zachránili. Příchod arabského prince navíc může zamíchat kartami v zimním přestupovém období.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Andersen, Guess, Mitchell - Gallagher, Milivojevic, McArthur - Ayew, Edouard, Zaha.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Darlow - Manquillo, Lascelles, Clark, Ritchie - Willock, Longstaff, Hayden - Joelinton, Wilson, Saint-Maximin.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.97 - 3.58 - 4.28
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Watford FC  (sobota 16:00)
Everton v devátém kole Premier League hostí na domácí půdě Watford. Toffees jsou v tabulce osmí, ale jen s nepatrnou ztrátou na pohárové příčky. Hosté jsou až šestnáctí a na výhru čekají déle než měsíc.

Everton přišel minulou neděli o svou stoprocentní domácí bilanci, když prohrál s West Hamem 0:1. Tým Rafaela Beníteze musí podobná zaváhání při cestě za evropskými poháry omezit na minimum a situaci mu mírně komplikuje i skutečnost, že v minulých čtyřech kolech prohrál již podruhé. Starosti španělskému manažerovi jistě dělá fakt, že při obou prohrách Everton inkasoval gól po rohovém kopu.

Domácí ovšem trápí i zranění a ani v jednom z těchto dvou případů se Everton nemohl spolehnout na svého loňského nejlepšího střelce Dominica Calverta-Lewina a jeho ofenzivního parťáka Richarlisona. Absence druhého jmenovaného je pak pro Toffees vždy problém, neboť od začátku roku 2020 prohráli polovinu z deseti ligových duelů, do kterých tento Brazilec nemohl zasáhnout.

Co napravovat má i Watford, který při debutu svého nového manažera Claudia Ranieriho prohrál v sobotu doma s Liverpoolem vysoko 0:5. Italský manažer ovšem dokázal vyhrát v každém z minulých čtyř případů, kdy s některým ze svých týmů zavítal do Goodison Parku. Konkrétně Watford tady ale v dosavadních patnácti vystoupeních nevyhrál ani jednou.

Hosté letos venku uspěli pouze v jediném případě i přesto, že ve všech třech prohrách nedostali ve druhých poločasech ani jeden gól. To naznačuje, že obraty nejsou silnou stránkou londýnského klubu, který dokázal otočit venkovní utkání v Premier League, v němž ztrácel po první půli, naposledy v lednu 2019.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Godfrey, Keane, Digne - Davies, Allan - Townsend, Gray, Iwobi - Rondón.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Ngakia, Troost-Ekong, Cathcart, Rose - Kucka, Sissoko - Sarr, Cleverley, Cucho - King.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.85 - 3.62 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leeds United - Wolverhampton Wanderers  (sobota 16:00)
Leeds United se v devátém kole Premier League utká s Wolverhamptonem Wanderers. Domácí jsou v tabulce až sedmnácti, hosté se díky třem výhrám v řadě posunuli na desátou příčku.

Leeds United se ve druhé sezóně mezi elitou trápí a po svém prvním letošním vítězství opět ztratil, když naposledy prohrál na půdě Southamptonu. Jediná výhra v úvodních osmi kolech není rozhodně tím, co si před sezónou v Leedsu představovali a podobně špatný start nepamatují od ročníku 1981/82, kdy skončili na posledním místě.

Jediné štěstí pro domácí představuje fakt, že letos jsou v lize dokonce tři týmy, které začaly sezónu ještě hůře. Výhra v dalším klání proti Wolverhamptonu Wanderers ale musí být pro svěřence Marcela Bielsy jasným cílem, ovšem s tímto soupeřem prohráli v lize pět střetnutí v řadě a dali v nich dohromady jediný gól.

Portugalský trenér Bruno Lage si začíná své angažmá u Wolves užívat a jeho tým vyhrál čtyři z posledních pěti duelů. Hosté naposledy proti Aston Ville dokonce zaznamenali svou teprve druhou ligovou výhru v zápase, ve kterém prohrávali o dvě branky a v posledních pěti kolech vybojovali více výher než v předešlých šestnácti dohromady. Pokud se jim podaří uspět i zde na Elland Road, mohou začít pomýšlet i na boj o evropské poháry.

Wolves sice uhráli čtyři výhry v nejvyšší soutěži v řadě naposledy v roce 1972, ale zde v Yorkshiru vloni uspěli jak na půdě Leedsu, tak i na stadionu Sheffieldu United.
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Shackleton, Llorente, Cooper, Dallas - Raphinha, Klich, Struijk, James - Roberts, Rodrigo.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Kilman, Coady, Saids - Semedo, Neves, Moutinho, Marcal - Podence, Hwang Hee-Chan, Traoré.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.50 - 3.39 - 3.04
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Southampton FC - Burnley FC  (sobota 16:00)
V devátém kole Premier League se utkají dva zatím nepříliš úspěšné týmy tohoto ročníku. Patnáctý Southampton totiž vyzve osmnácté Burnley, které navíc ještě nevyhrálo.

Southampton v minulém kole konečně vyhrál, když doma porazil Leeds 1:0, a pokud se mu podaří uspět i v souboji s Burnley, které zatím ani jednou nezvítězilo, může se jeho sezóna konečně pořádně rozjet. A naděje na druhou výhru v řadě skutečně existuje, neboť Saints na St. Mary's Stadium vyhráli pět z posledních osmi vzájemných duelů.

Svěřenci Ralpha Hasenhüttla ovšem dávají po odchodu Dannyho Ingse velmi málo branek a letos se trefili jen šestkrát, což je po Burnley a Norwichi třetí nejhorší výkon v lize. V minulých devíti domácích soubojích s Clarets zde ovšem Southampton vstřelil v průměru téměř dva góly a předchozí statistku tak klidně může napravit.

Mezi známá fotbalové klišé patří i rčení, že tabulka nikdy nelže, ale v případě Burnley tomu tak možná úplně není. Hosté letos sice ani jednou nevyhráli, ale ve čtyřech z dosavadních osmi zápasů se dostali do vedení. Pokud ovšem neuspějí ani tentokrát, bude to jejich nejdelší období pod vedením trenéra Seana Dyche bez jediného vítězství.

Současného kouče Clarets trápí ale spíše fakt, že žádný jiný tým v prvních čtyřech anglických soutěžích nečeká na výhru tak dlouho jako Burnley. Svá poslední čtyři ligová vítězství ovšem jeho svěřenci předtím zaznamenali na půdě soupeřů.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Livramento, Bednarek, Salisu, Perraud - Diallo, Romeu - Elyounoussi, Djenepo - Broja, Redmond.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor - McNeil, Westwood, Brownhill, Cornet - Barnes, Wood.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.06 - 3.56 - 3.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brighton & Hove Albion - Manchester City  (sobota 18:30)
Asi stěží by někdo mohl odhadovat, že celek, jenž se prakticky od postupu do Premier League neustále pere s holým přežitím v nejvyšší soutěži, by najednou mohl usilovat o nejvyšší místa. Brighton & Hove Albion je nicméně v dobré pohodě a v podstatě nemá důvod si v tomto kole nevěřit, byť proti němu stane úřadující mistr. Manchester City by neměla čekat snadná práce.

V úvodních pěti kolech domácí uzmuli na své konto hned čtyři vítězství, následně jako by ale přece trochu polevili a uhráli tři remízy. Porážku utrpěli jedinou, a to proti Evertonu. Tak jako tak se po utkání číslo osm ocitli na senzační čtvrté příčce. Jejich současný rival je v tabulce o pouhou jednu pozici výše, přičemž dosud získal o dva body více. Rozdíl se jeví jako nepatrný.

Avšak při běžném pohledu na kádry obou družstev je jasné, že hosté budou v tomto měření sil plnit roli jasného favorita. "Já musím říci, že se velmi rád dívám na Brighton," povídal Pep Guardiola, manchesterský manažer. "Má vlastně stejné mužstvo jako loni. Je však výjimečné. Nebudeme prahnout po nějaké odvetě. K fotbalu prostě výhry a porážky patří," pokračoval.

Na mysli měl poslední vystoupení The Sky Blues na Falmer Stadium z května letošního roku. Tehdy se jednalo o předposlední střetnutí ligové soutěže, v němž tým kouče Grahama Pottera vykouzlil parádní obrat a uzmul skalp anglického giganta. "V tu dobu už jsme byli šampióny, před námi bylo ještě finále Ligy mistrů. Tenhle duel má teď jiný kontext," dodal Guardiola.

Od roku 2017, kdy Brighton působí mezi anglickou smetánkou, bylo jeho květnové vítězství zatím jediným úspěchem proti Manchesteru City. V předchozích osmi případech, včetně toho v FA Cupu, osmkrát padl. "Kdybyste mi před začátkem sezóny prozradili, že budeme mít tak rychle patnáct bodů, nezlobil bych se. Máme radost, jsme ovšem jen na začátku," řekl Potter.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Robert Sánchez - Dunk, Duffy, Burn - Veltman, Gross, Bissouma, Lallana, Cucurella - Maupay, Trossard
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson Moraes - Walker, Rúben Dias, Aymeric Laporte, Joao Cancelo - Bernardo Silva, Rodri, De Bruyne - Mahrez, Foden, Grealish
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.76 - 4.96 - 1.43
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Arsenal FC - Aston Villa  (pátek 21:00)
Artetův obrodný pozitivní proces se stále ne a ne dostavit a fanouškům opětovně dochází trpělivost. Na Emirates Stadium navíc zavítá Aston Villa, na kterou Gunners poslední dobou nedokážou najít recept. Jak potvrzuje i kritizovaný Arteta: "Bude to náročný test."

Pohled do statistik totiž říká, že ze tří posledních vzájemných utkání odcházeli Gunners pokaždé jako poražený tým. A co víc, svému soupeři nedokázali v těchto zápasech vstřelit jediný gól! To je vskutku tristní bilance a Mikel Arteta ví, že ani tentokrát jeho tým nečeká nic jednoduchého. "Už nám několikrát dokázali, jak těžkým protivníkem dokážou být, protože jsme proti nim opakovaně nedosáhli těch výsledků, které jsme si přáli. Zároveň ještě svůj tým posílili a zlepšili systém hry."

Manažer Arsenalu naráží na několik příchodů Villains před začátkem sezóny. Poté, co klub inkasoval 100 milionů liber za prodej Jacka Grealishe do Manchesteru City, rozhodl se tyto peníze investovat do příchodů hned několika hráčů. Nejzajímavějšími z nich jsou útočník Danny Ings, křídelník Leon Bailey a šikovný záložník Emiliano Buendéa. Všichni tři už dokázali v novém dresu skórovat.

Jenže i klub ze severního Londýna byl velmi činný v letním přestupovém období a dokonce patřil mezi nejaktivnější kluby na trhu. Na Emirates dorazila jména jako Ødegaard, White, Lokonga nebo Ramsdale, který překvapivě vystřídal Bernda Lena na postu gólmanské jedničky. Nutno říct, že si zatím vede výborně a před Lenem je právem.

I přes Ramsdaleovy výkony a zmíněné příchody ale Arsenal hraje pod své možnosti a nachází se až na 12. místě tabulky. Nadšení z vítězství v derby nad Tottenhamem brzy vystřídaly dva slabé zápasy s Brightonem a posledně s Crystal Palace, které Gunners s notnou dávkou štěstí dovedli k remíze. Proti Palace vyrovnával v posledních vteřinách utkání střídající Lacazette

K ideální formě má daleko i soupeř z Birminghamu. Villains sice porazili koncem září Manchester United, ovšem výhru nepotvrdili a následně prohráli jak s Tottenhamem, tak s Wolwerhamptonem Wanderers. Poslední porážku, ale považuje tmanažer Dean Smith za smolnou: "Soupeřova vítězná trefa byla velmi šťastná - přímý kop mířící mimo, který se ale po teči stočil do branky. Většinou dostanete, co si zasloužíte, ale my jsme si nezasloužili prohrát."

V nápravě se však nebude moci spolehnout na útočníka Trezegueta. Po zranění se naopak vrací Bailey i Davis. "Davis, Bailey i Traoré jsou zpátky v tréninku a je možnost, že nastoupí." Nejistý je rovněž start "Kanonýra" Saky, kterého surově nakopl v posledním utkání McArthur. K překvapení všech vyvázl jen se žlutou kartou. Pochopení pro to neměl ani Arteta: "Když to neviděl sudí, mělo zasáhnout video. Pro mě je to neakceptovatelné."

Neakceptovatelné jsou ale také současné výsledky a výkony Gunners. Arteta by měl velmi rychle přejít od slov k činům. Pro svůj pozitivní proces dostal hráče, které si přál a solidní porci času. Teď je nutné, aby Arsenal skutečně šlápl na plyn a přidal. Jinak mu, jako už po několikáté v řadě, ujede vlak...
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Tierney, Gabriel, White, Tomiyasu - Lokonga, Partey - Aubameyang, Ødegaard, Pepé - Lacazette
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Mings, Tuanzebe, Konsa - Targett, Luiz, McGinn, Cash - Buendia - Ings, Watkins
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.05 - 3.65 - 3.81
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC861116:319
2.Liverpool FC853022:618
3.Manchester City852116:317
4.Brighton & Hove Albion84318:515
5.Tottenham Hotspur85039:1215
6.Manchester United842216:1014
7.West Ham United842215:1014
8.Everton FC842213:914
9.Brentford FC833210:712
10.Wolverhampton Wanderers84048:812
11.Leicester City832313:1411
12.Arsenal FC83237:1211
13.Aston Villa831412:1210
14.Crystal Palace815210:138
15.Southampton FC81436:107
16.Watford FC82157:157
17.Leeds United81347:156
18.Burnley FC80355:133
19.Newcastle United803510:193
20.Norwich City80262:162

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1354)

Přidat komentář
Nikikrew

Snad dnes dostane konecne prilezitost Lacca, Odegard na AM uz ani ako CM, Sambi vedla Parteyho. Saka asi bude na lavicke tak ESR nalavo, Pepe napravo a Auba si moze kludne odpocinut na chvilu.

Tazky zapas, Martinez zas bude chciet opat dokazat ze mal byt 1tka u nas (co aj mal byt). Posledny domaci zapas radsej ani nespomeniem...

Reagovat
Hachim Mastour

to je jedno. budeme radi ak vystrelime na branu

Reagovat
PP

Odegaard potřebuje ukočírovat, protože výběhy jeho samotného na hrot mezi dva-tři soupeře + brankáře byli na palici. Pak tam chyběl v důležitém prostoru a když se k tomu přidal tradičně pozičně mimo Partey + Lokonga, tak tam byli jako namalovaní.

Dnes je i bod dobrý, proti AV nejen že jsme neměli ani bod, ale nedali jsme ani gola tuším.

Reagovat
smetos

Nechat ve fantasy bruna?

Reagovat
Benzema

Je zranený

Reagovat
smetos

Tak koho misto nej do zalohy?

Reagovat
Busby babes

bude hrat.

Reagovat
Benzema

Super, o to sladšia bude vyhra nad vami

Reagovat
Jkb

Pro Artetu to dneska musí být důležitý zápas, proti Aston Ville má tragickou bilanci 3 prohry, 0 remíz a 0 výher.Snad to dneska zlomí.

Jinak Dean Smith je strašně zajímavý trenér, předtím trénoval Brentford a očividně si odtud donesl dost zkušeností, postavil dost zajímavé mužstvo, takticky je velmi dobře připravený .

Čekám, že dneska bude mít víc práce Ramsdale a doufám, že bude hrát Lokonga, i když si dovedu představit i Elnenyho, střed zálohy byl otřesný v pondělí a AV v tom středu má lepší hráče než CP.

Reagovat
Bandita_Harry

Chelsea prekvapivo zakopne a Liverpool pôjde do čela

Reagovat
Figurehead

Reagovat
Bandita_Harry

Tak nič nabudúce

Reagovat
kissak

OT: Newcastle má nové majitele, vlády se ujali podnikatelé ze Saúdské Arábie a v anglickém klubu dojde k velkým změnám. Ve funkci manažera už skončil Steve Bruce, v průběhu nadcházejících měsíců přijde řada posil a součástí novinek by mohlo být i jméno stadionu. Poslední zápasy tak dost možná uvidí St James' Park, majitelé zvažují, že prodají práva na jméno tohoto stánku.

Tak a historie klubu začíná jít do prdele i s kořenama.

Reagovat
bobis21

Ale jsou nejvíce hraný tým v beta verzi FM2022, kde mají v první sezoně £200m na přestupy

Reagovat
Čenda

SI to stihlo zakomponovat uzbdo letošního FM?

Reagovat
bobis21

Ano. První rok mají £200m a druhý rok by měli mít taky minimálně 100.

Reagovat
Čenda

Hrajes betu?

Reagovat
masina_LFC

Neriešilo sa toto isté, keď z toho Ashley spravil Sports Direct arenu?

Reagovat
fenixLFC

tam bol tusim rozdiel v tom ze sice stadion premenoval ale nebolo to podporene peniazmi. proste si z toho spravil reklamu pre seba. ked tu pride novy nazov tak samozrejme, bude to tiez pravdepodobne reklama pre noveho majitela ale zaroven aj sposob ako do toho klubu naliat nejake prachy, co je hoodne velky pokrok

Reagovat
fenixLFC

ved st james park uz niekolko rokov neexistuje

Reagovat
kissak

Máš pravdu Cashley již to zkusil se Sports Direct Arenou, ale to mu vydrželo jen chvíli.

Reagovat
kiwwi

coze?

Reagovat
Luc-Luc

The Mecca

Reagovat
sejber

Dalsi duel tabulkovych susedov. Pri tragickej Mikelovej bilancii s Aston Villou sa mame na co tesit , zas na druhej strane raz sa to zlomit musi.

Vyhru potrebujeme ako sol a malo by to ist lahsie ako o tyzden proti Leicestru. Naopak prehra nas fakticky katapultuje do krizi ako pred rokom. To Mikel samozrejme nechce a nemoze dopustit takze z toho bude dalsia remizka. 1:1 sme tento rok este nemali

Reagovat
smazaný uživatel

“zas na druhej strane raz sa to zlomit musi”

přesně tady se mýlíš

Reagovat
masly008

Vlastní zkušenost co?

Reagovat
Front hell

To už si říkate kolik roků? 13?

Reagovat
Gunner14

Dneska základ Martinelli a Laca

Reagovat
Lacko_Boh

pici tak snad radsej prehra nez remiza..

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
SunFells

Zdálo se mi dneska, že Ramsdale zavinil laciný gól na 1:1. A je remízový Říjen, so ...

Reagovat
Jkb

Ve skutečnosti má Arsenal nejlepší průměr bodů v lize právě v říjnu.

2,06 bodu na zápas Arsenal

1,92 Chelsea

1,90 United

1,88 Liverpool

1,77 City

Reagovat
SunFells

Okej, ale tento Říjen je ten průměr 1.

Reagovat
SunFells

A taková statistika není vůbec směrodatná

Reagovat
Jkb

Já doufám, že je. Ještě máme dva zápasy v lize, tak snad se ten průměr dostane tam kam po právu patří.

Reagovat
John Obi Mikel

Jaký má Chelsea průměr v prosinci?

Reagovat
Jkb

To nemám ponětí. Tyhle čísla mám od Orbinha, to je borec co dělá statistiky pro OPTA a fandí Arsenalu takže má většinou nějaký zajímavosti o Arsenalu.

O Chelsea se tak moc nezajímám, takže ti bohužel moc neporadím.

Reagovat
Jardin
Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
M0rb1D4S

Já bych to očekával ještě horší

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Arsenal musí za 3 body prostě !!

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Jak dlouho má byt Lukaku mimo, nevíte?

Reagovat
Svatej

3 týdny cca

Reagovat
Prezioso

měsíc

Reagovat
Mastný Chobot

5 týždňov

Reagovat
Cobra

Mezi 3-5 týdny.

Reagovat
Hlahart

až 42 dní

Reagovat
Minister

5-7

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Supr borci, supe vole.

Reagovat
Heisenberg

Dean Smith si povodí Míšu Kuželku počtvrtý, pak se přejmenuje na Dean Smith Rowe a adoptuje ESR, což podle anglickýho práva znamená automatický bezplatný přestup hráče do týmu rodiče.

To je aspoň proces, za kterej se normální člověk může postavit.

Reagovat
Lacko_Boh

trdl0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

souboj o stred tabulky, Arsenal vyhraje

Reagovat
Infernoqt

Takže Bruno, Fred i Rash s otazníkem na Live. Paradoxně se díky Rashovi na to ve středu zase jednou dalo dívat

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Bruna napsal Sun tak to beru rezervou

Reagovat
Infernoqt

Stejně mě sere, když hraje na desítce. Strčil bych ho víc do zálohy, ať tam není takovej průchoďák.

Reagovat
Hlahart

potvrdil to Ole na tiskovce

Reagovat
Benzema

Oleho psychologické hry pred zápasom. Takže v nedeľu nastúpia všetci traja

Reagovat
O.Giroud

A necudoval by som sa ani Varanovi

Reagovat
Kixi Syhimour

Tohle už snad udělal i s de Geou při tom remízovém zápase v titule sezóně, ne?

Reagovat
Infernoqt

Solskjaer: "Games like Wednesday night are always going to bring knocks & bruises. We do have 2 or 3 carrying knocks from that game."

Reagovat
vodka

Bruno podle mě hrát bude tak či tak, pokud ale ne, rád bych tam viděl Lingarda, který by tomu dal trošku řád pozičně a v presingu. Hlavně pokud nastoupíme. Ta absence Freda je ale imho proti LFC mnohem větší průser.

a na hrot Cavani pls

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Manchestersky Krocan

Cavani svojim pohybom by sa hodil do základu viac ako Ronaldo, ale mám pocit, že Ole nebude mať gule posadiť Ronalda v derby

Reagovat
Front hell

Určitě ne po vašem posledním zápase.

Reagovat
Manchestersky Krocan

Bruna tam dá aj keby chodil o barlách, horší je ten Fred, lebo v tomto prípade tam dá dvojku Matič-Pogba čo proti Live bude strach a hrôza Rash bol veľkým oživením, toho bude škoda a čakám, že tam dá Martiala...som zvedavý na zostavu

Reagovat
kiwwi

na zaklade coho cakas Martiala?

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal have never lost on Arsene Wenger's birthday in the Premier League - W4 D1

dneska sa nebojím + Lokonga narodeninový gól incoming

Reagovat
Gunner14

Plot armor, ez

Reagovat
Čenda

Arteta record breaker incoming.

Reagovat
Lacko_Boh

OT: neprehnal to Baldwin s tym method actingom trosku?

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
SunFells

heh

Reagovat
Čenda

Laca za Odeho, Martinelli za Saku, a Arteta za Gunnersaura.

Reagovat
bakasa

Reagovat
Freedo

Ahoj, sepsal jsem článek z návštěvy posledního kola Everton - West Ham. Kdyby si chtěl někdo zkrátit čekání na zápasy, tak k přečtení zde: http://zahranicivapna.blogspot.com/2021/10/premier-league-everton-west-ham.html

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Hachim Mastour

Prečo zas hrá Saka?

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Protože sem ho dal z fanty pryč.

Reagovat
vladis271

OT: movies

Dunu ste už videli? Priznám sa veľmii som sa toho bál. Nepoznám knihy ani predlohu. A veľmi veľa recenzií bolo o tom, že je to extrémna nuda. Sám viem, že ma film dokáže nudiť aj ked sa má jednať o blockbuster. Napr. Dunkirk. Teraz som sa dosť nudil pri forgotten battle, ale Duna sa podľa mna podarila. V podstate som sa od toho neodtrhol dokonca fikmu.

Reagovat
Frony

Za mě taky super

Reagovat
merlick

druha polka filmu vlastne zbytocna, ale inak fajn. Moc natahovane a malo povedane

Reagovat
Čenda

Ramsdale, Tomiyasu, White, Gabriel, Tavares, Lokonga, Partey, Saka, Smith Rowe, Aubameyang, Lacazette.

Zajímavé, Tierney ani na lávce, snad je ok. Bude to 4 4 2 nebo s Aubou najevo?

Snad se ukáže Tavares i Sambi..no vlastně všichni mají co dokazovat, snad jen Ramsdale, Laca a Gabriel potvrzovat. Auba vlastně taky ve formě, tak snad nezvlhne střelecký prach, slovy klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolasinac is in the squad. No words.

And no Eddie, No Balogun even though Laca and Auba are starting.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Čenda

jsem si nevšiml, ten Baloun tam bejt měl. Artetuv man managment je prisernej.

Reagovat
Gunner91

Při našem štěstí bych si tipl, že jestli nás někdo sestřelí tak to bude Buendia

Reagovat
Front hell

Reagovat
Taiger

lol watkins

Reagovat
mr.Silver

White super

Reagovat
SpecialOne

Trochu přemotivované

Reagovat
Minister

Ani len faul neodpískal?

Reagovat
captain18

Pawson

Reagovat
SunFells

Partey je čistý retard s těmi střelami, pokaždé jen odevzdá míč.

Reagovat
Front hell

Příští sezónu už bude trefovat bránu

Reagovat
PP

Lacovi 2x foukne malé fauly a pak toto nechá..

Reagovat
tweek

Ok, Pawson uplne mimo…

Reagovat
Golasso

Počkat to se ten loket v obličeji nebude vůbec řešit? Rozhodčí v PL jsou fakt totální odpad

Reagovat
Minister

Pawson zatiaľ nezvláda že vôbec...

Reagovat
lajka30

Reagovat
Golasso

Klasika, Pawson je vylízaný dement. Oni celkově rozhodčí v PL stojí za hovno. Si vzpomenu na Euro, jak dobře tam pískali a chce se mi brečet ...

Reagovat
mr.Silver

Parteeeey!

Reagovat
Nikikrew

Parteyyyy

Reagovat
Minister

Konečne... a teraz neprestať hrať jak naposledy

Reagovat
Liveral

Emil jaký 2 rohy za sebou že by konečně někdo kdo je z toho leva začne pěkně kopat

Reagovat
Golasso

Reagovat
Gunner91

Konečně mu to tam padlo

Reagovat
Golasso

Teď se rozjede

Reagovat
Edgewalker

Příště už to bude ze třiceti metrů pod břevno

Reagovat
Golasso

No konečně ... teď to klasicky nepo*rat

Reagovat
Front hell

*se

Reagovat
Golasso

Reagovat
masly008

Ten Lacca po tom golu

Reagovat
Edgewalker

Srdcař

Reagovat
Neon

Reagovat
tweek

Ramsdale ma pasy jak Xhaka.

Reagovat
masly008

jsem si nevšiml že by nahrál soupeři na gol.

Reagovat
SunFells

Od toho ho právě ten Xhaka zachránil

Reagovat
PP

Umí Lokonga chytat?

Reagovat
Liveral

Reagovat
Liveral

Jak tvl. To si mohl zastavit, nechat ho projet a dojít pěšky do brány

Reagovat
Minister

Saka no taaak, to by som aj ja dal kurva

Reagovat
Golasso

To se možná dalo dát, Bukayo

Reagovat
PP

ESR je výtečný.. dopředu nejlepší, dozadu taky skvěle.. Saka dozadu hrůza, úplně pozičně mimo a dopředu.. no.. škoda.

Reagovat
Gunner91

tak vzhledem k věku se asi nedá každý zápas čekat galantní představení

Reagovat
PP

ta šance mi ani nevadí, stane se, ale dozadu ta mimoza je dnes hrozná.

Reagovat
xjert02

On je dozadu spatny skoro furt. Do defenzivy mu to hur prepina, coz je vzdycky poznat, kdyz se na braneni vylozene nesoustredi.

Reagovat
Belveder

Tavares Saka

Reagovat
Liveral

Začíná to vypadat že Villa nemůže dohrát v 11. By mě zajímalo jak tohle dokážeme posrat

Reagovat
SunFells

Bukayo je před bránou skoro jak mladý Sterling ty vole

Reagovat
Liveral

Laca je excelentní

Reagovat
Golasso

Reagovat
masly008

je zajímavé že u nás hrajou borci nejlepší fotbal v posledním roku smlouvy.

Alexis,Mesut,Auba,Laca fakt masakr

Reagovat
Gunner91

Auba fakt nehraje nejlepsi fotbal

Reagovat
masly008

v posledním roce smlouvy,vždyť to tam máš napsané a to bylo před loni co vyhrál kopačku ne?

Reagovat
SunFells

Aubovi nekončí smlouva nyní, baví se o té předchozí.

Reagovat
masly008

Reagovat
PP

Hergot zrychlete to.. a Laca až dopředu, v jejich vápně není nikde ani noha.

Reagovat
VTID94

Teraz je pre Arsenal úspech dať nám gól

Reagovat
tunkic

Dneska zatim hrajem skvele …kdy se to asi posere..??

Reagovat
PP

kuš.. Ale na redku mi přijdou teda oni víc.. navíc tam nemáme Xhaku ani Luize..

Reagovat
tunkic

Vis jak to je….vzdycky radsi cekam nejakej pruser

Reagovat
VTID94

A ty curaci bucia na Emiho

Reagovat
masly008

Prý měl nějaké debilní kecy na Arsenal,ale nevím jestli je to pravda

Reagovat
VTID94

Tak za prvé sa mu nečudujem a za druhé robil vždy to najlepšie v drese Arsenalu keď nastúpil tak...

Reagovat
masly008

pokud měl kecy a nedívíš se mu,tak já se nedivím zase divákům

Reagovat
Golasso

Reagovat
VTID94

Neviem či mal nejaké reči neviem v akom kontexte. Ale ako skončil u vás tomu sa nečudujem

Reagovat
masly008

jak skončil.museli jsme si vybrat mezi ním a Lenem.Tak se vybralo.Na to jak je kdo dlouho v týmu už se dlouho nehraje.Nebyl žádná legenda.

Rozchytal se až poslední cca rok před odchodem, do té doby to nebyl žádný zázrak.

Reagovat
Golasso

Tvl a jak u nás skončil? Měl výbornou část sezony. Následně chtěl jistotu jedničky před do té doby výborně chytajícím Lenem, kterou mu logicky nikdo zajistit nemohl, ale mohl o ni zabojovat. Nechtěl a radši chtěl být jedničkou jinde, tak odešel ...

Kde je v tom nějaká křivda a prostor pro blbý kecy?

Reagovat
SunFells

Reagovat
Front hell

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Frony

Měl úplně stejnou šanci se porvat místo s Lenem jako teď Ramsdale, ale radši odešel to je jeho problém.

Reagovat
Nikikrew

mal hlúpe reči. Úbohé že práve my sme mu dali tú šancu

Reagovat
icemike

Na jejich hráče je to uz přestalo bavit

Reagovat
Liveral

Jasná penalta ne ?

Reagovat
Golasso

Podle mě trefil prvně míč

Reagovat
masly008

vypadalo že trefil obojí najednou,já bych ji asi nepískal.

Reagovat
xjert02

taky bych nepiskal... Laca vubec nebyl na mici. Kdyby to byl jeho mic (mel pred tim soubojem nakontaktovany mic), tak bych ji pisknul. I vzhledem k metru, ktery letos zavedli pro penalty, mi to prijde ubohost. Ovsem sudi je dnes spatny, ostatne jako kazdy anglicky sudi.

Reagovat
vitasrp

Situace jako Werner proti Leicesteru v závěru loňský sezóny, kdy to sudí posoudil jako faul Wernera a VAR to posvětil. To fakt bylo skoro úplně stejný, Tielemans chtěl tehdy odkopnout míč, Werner před něj strčil kopačku, balónu se nedotkl, tak ho protivník nakopl. Tehdy se to posoudili jako bránění ve hře a faul útočícího hráče (taky se to teda dost kritizovalo), teďka jako faul obránce a penalta. Docela by mě zajímalo, jestli teda existuje vyloženě jeden výklad, jak tohle posoudit, nebo to zase klasicky záleží rozhodčí od rozhodčího.

Reagovat
tunkic

taky bych rekl…docela cumim, ze ji pisknul

Reagovat
VTID94

Bez Grealisha sme bohužiaľ bez nápadov v ofenzíve. Asi možno aj boj o záchranu a ďalšia stabilizácia v lige

Reagovat
VTID94

Reagovat
VTID94

Aj lopta s kontaktom na hráča ťažké no....

Reagovat
Liveral

Ale Martinez je teda na ty penalty neuvěřitelnej

Reagovat
Minister

Emi

Reagovat
VTID94

Emi.....

Reagovat
mr.Silver

Aubaaa!!!

Reagovat
SunFells

Pěkně sudí, říkal jsem si či se na to podívá

Reagovat
Golasso

Auba má teda štěstí, kopnutý na nic ... proč to nekopal radši Laca

Reagovat
aramaki

2:0, za mna OK Nikdy nemam rad, ked to kope ten na koho bol spachany faul..

Reagovat
Golasso

Jako za 2:0 jsem samozřejmě taky rád , ale Auba mi přijde u penalt někdy labilní. Na něm to poznáš, když si staví balon na tu penaltu. Někdy je úplně v pohodě, ale někdy je na něm vyloženě vidět, že se necítí ... to bylo vidět i dneska. Laca je celkem jistotka kdykoliv.

Reagovat
Frony

Reagovat
aramaki

tak to mas pravdu. Trosku som sa obaval, aby Auba neurobil zasa salto...v jeho veku uz vzdy cakam, ze sa pri tom zrani, aj ked je to bohovska oslava golu

Reagovat
xjert02

Reagovat
smazaný uživatel

vyzeralo to ze ho emi rozhodil :D

Reagovat
Front hell

V pondělí jsem stihl až druhý poločas a všichni víme jak to dopadlo. Dneska raději nebudu stíhat nic

Reagovat
SunFells

Emiho šikana zahrávačů penalt Auba na Kanea

Reagovat
SpecialOne

Pawson píská strašně špatně. Ta penalta určitě nebyla clear and obvious nebo, jak se to píše, jen to nepískl s tím, že se na to podívá na videu radši, takhle by ten VAR fungovat neměl Jinak Villa hraje příšerně, hlavně ve středu pole, jedna chyba za druhou, zbytečné odkopy a přihrávky zpět na obránce. /točníci bez podpory.

Reagovat
aramaki

Velmi prisna penalta, skor nie ako ano, ale obhaji si ju.

Reagovat
johnnie_boy

Partey dal gol

Z rohu

Po golu jsme neprestali hrat

Reagovat
aramaki

Reagovat
Gunner14

Reagovat
J0EL

Hrame ozaj dobre, Villu sme k nicomu nepustili

Reagovat
tunkic

Reagovat
SunFells

Csaplárova past, ajajaj. Poločas krása, ale druhý očekávám úplně jiný.

Reagovat
Gunner14

Pěkný škoda, že Saka nedal tu tutovku

Reagovat
masly008

tak zase nechtějme moc,je to Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

je niekto lepsi v penaltach ako emi?

Reagovat
Mastný Chobot

Lacazette a AMN

Reagovat
Ondiis

Za AMN ice cold

Reagovat
xjert02

Reagovat
Liveral

Hodně pěknej poločas, statistky vypadají pěkně https://ctrlv.link/m3zD tolik střel za poločas jsme pod Artetou snad ještě neměli

Reagovat
Liveral

After 35 minutes Arsenal already had their highest non penalty xG (1.5) for the first half of any Premier League game since a win over Southampton in February 2019.

Reagovat
Hlahart

S 9 góly 14 bodů je slušná efektivita.

Reagovat
Golasso

Ings

Reagovat
PP

Hned mu žlutou, hajzlovi..

Reagovat
aramaki

Sambi hra vyborne

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
PP

Saka dolů... hned.

Reagovat
Edgewalker

ESR

Reagovat
J0EL

Emiiiiiile

Reagovat
Golasso

ESR!!!!!!!!!!!

Reagovat
PP

Zaslouženě.. Nejlepší na hřišti.

Reagovat
Liveral

Reagovat
SunFells

Takto šajtličkou z první Auba vyslat borce umí

Reagovat
SunFells

Ze Sambiho dneska jdou Yaya vibes

Reagovat
J0EL

Neuveritelne kludny na lopte

Reagovat
Miguel19

ESR fanta bargain

Reagovat
Golasso

Ramsdale

Reagovat
smazaný uživatel

je skvely

Reagovat
smazaný uživatel

tavares je strasne zaujimavy hracik

Reagovat
Mastný Chobot

chaos efekt ako Sanogo občas

Reagovat
mr.Silver

Ty vole, ale ten Buendia je dobře v piči, dobře, že jsme ho nekoupili.

Reagovat
masly008

Tak zase s lepíma hráčema by asi hrál i on líp

Reagovat
J0EL

Djorou, zozer ho

Reagovat
smazaný uživatel

pozeram jednym okom, daco pokazil, ale mal aj pekne momenty

Reagovat
J0EL

Je zly dnes, ale nesledujem ostatne zapasy, takze netusim ako sa chytil.

Reagovat
Mastný Chobot

hanbí sa

Reagovat
Mastný Chobot

Partey je hrozný, ale Sambi je vynikajúci. Pekný balans v zálohe

Reagovat
smazaný uživatel

este dobre ze nemame utocnika na lavicke

Reagovat
SunFells

Potřebuješ ho tam?

Reagovat
smazaný uživatel

tak formacia fungovala

Reagovat
SunFells

Si nedával pozor, Lacazette už hrál pod Aubou ...to může i Odegaard.

Reagovat
J0EL

Inak tie Emiho vykopy/odkopy su otrasne. Ramsdale je uplne inde v tomto.

Reagovat
Neon

teď ten jeho pas na Tomiho

Reagovat
J0EL

on ma tu rozohravku fakt neskutocnu.

Reagovat
Nikikrew

Má ich úžasné

Reagovat
Čenda

Co je s Martinellim vlastně?

Reagovat
masly008

to je v hajzlu,my nemáme 20 let pořádného levého beka a těď máme 2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Na soudy Tavarese je brzo a Clichy s Gibbsem byli dobrá dvojka určitou dobu.

Reagovat
masly008

Jako oba jsem měl rád,ale keiran je o tídu lepší než oba,hlavně s míčem.Ty jsi u Gaela viděl pořádný centr?

Reagovat
SunFells

Si zrovna vytáhl jeho největší slabinu Já jsem velký Tierneyho fanda, jen říkám že ti dva byli fajn.

Reagovat
masly008

Jako fajn jo,ale teď je to víc než fajn.Jinak Gaelovi neodpustím tu pentli na Birminghamu,ta nás asi stála titul.

Reagovat
aramaki

Reagovat
aramaki

akoze dnes si to po dlhom case fakt uzivam, zimomriavky, vykon ako za starych cias, zabavny futbal hore dole, Tavares je perfektny tiez...lava strana Tierney/Tavares, to je luxus.

Reagovat
J0EL

Uz to zacina

Reagovat
aramaki

co zacina, nemozem si uzit dobry zapas a pochvalit hracov, ktorym sa vydaril? ja nehovorim nic o tabulke, ale dnes to bolo super

Reagovat
J0EL

Narazal som na to, ze hned ako si to dopisal sme dostali gol inak jasne, aj ja som bol spokojny vcera, super vykon po dlhsej dobe.

Reagovat
aramaki

aha, ok, mne sa to automaticky dalo do kontextu s tym dalsim komentom pod tebou. Ale ten gol bol vystavny.

Reagovat
Kincl

Neboj to brzo zas přejde

Reagovat
aramaki

to je možné, ja som písal len o dnešnom zápase a dnes to bola pecka

Reagovat
mr.Silver

Wow, krásný gol.

Reagovat
havrys99

to šlo chytit

Reagovat
Nikikrew

Ramsey na ES

Reagovat
masly008

Thomas hodně měkce

Reagovat
J0EL

Inak ako tenro zapas moze dohrat Saka je nwuveritelne od Mikela. Je otrasny, uz davno tam mal byt Pepe.

Reagovat
Golasso

Odvedl hodně práce při přechodu do útoku, na to Pepe není tak platný.

Reagovat
Mastný Chobot

Dobré víťazstvo po silnom výkone. Sambiho rozhodovanie a schopnosť udržať loptu je inde, Lacazette na false 9 tiež skvelý. ESR je MotM ale rozhodne, 1+1 a asi jeho najlepší výkon v drese Arsenalu zatiaľ. Vyzerá to, že nám v ňom rastie naozaj kvalitný hráč. Len by mal trocha popracovať na finálke.

Reagovat
vladis271

It doesn't depend on me, but if you asked me I would love to stay until the last day of my football (career)," Salah told Sky Sports.

Salah tlačí na klub nech sa rozhodne.To ho fakt necháme ísť?

Reagovat
nani92

Keby chcel, tak môže ostať dokedy chce..ale ako vždy ide aj jemu o prachy, tak tieto keci nech si nechá

Reagovat
oddy

Směšné vyjádření

Reagovat
vladis271

tomu rozumiem. Ale ked vidí koľko má ronaldo, KDB etc. prečo by sa mal uspokojiť s menej? Ked sú tvrdí kapitalisti FSG prečo by nemal byť on?

Reagovat
Coutinho10

výjimeční hráči by prostě měli dostat nadstandard a Salah mezi ně jednoznačně patří....úpřímně jsem nečekal, že tuto sezonu bude tak topovej, ale hraje famozně stejně jako ze začátku a pokud se takto vyjádřil, tak prostě bych mu dal, co chce a ať pokračuje protože to je pořád rozdílový hráč a pro naši hru ten klíčový

stejně se měla zachovat Slavia a podepsat Deliho v létě, ale bohužel a pak to takto vypadá

Reagovat
Remt

u Deliho s tebou nesouhlasím. U Salaha s tebou souhlasím částečně. Určitě by tam měla obrovská snaha ho podepsat. Ale snažit se stlačit ten plat co nejvíce dolů aby se nepokazila "platová morálka" klubu.

Reagovat
Coutinho10

jako u Deliho jasně...nikdo nemohl vědět, že všechny stoperský varianty se nám rozpadnou, ale byla to záruka, ten hráč byl nadstandartní a věřím, že s ním by se do LM postoupilo, ale trenéři měli jinou představu a brali ho pouze jako nouzovku, což rozumim, že za ty peníze, co chtěl to smysl nemělo....já bych to na něm stavěl, ale Trpiš to tak neviděl a tady máme výsledek, jak to dopadlo

jasný, je to o domluvě, ale fakt bych ho řadil k těm top výjimečným hráčům, který bych chtěl prostě udržet stůj co stůj a když jiné velkokluby těm svým top hráčům to dají, tak proč nemůžeme my ? Pokud ho necháme odejít, tak nebudeme tak vysoko

Reagovat
Remt

i on byl záruka zranení. za prvé. Za druhé zas až tak nadstandartní nebyl tu sezonu co sem pak přišel. Za třetí nechtěl přistoupit na nižší plat pokud vím a jeho plat údajně rozesíral kabinu. Já bych ho řadil k hřáčům, které měli udržet pokud by klesnul s platem na 750, což by neklesnul ani omylem protože by to byl jen zlomek jeho pův platu

Reagovat
Coutinho10

to se o něm říkalo, ale jinak zraněnej moc nebyl...škoda, že nemohl hrát proti Arsenalu, ale to byl myslim covid v té době u něj, jinak by hrál...

to nesouhlasim...vybavuju si snad jenom jednu chybu, když si chtěl zpracovat míč na stehno a uteklo mu to, ale to bylo v lize, jinak hlavně díky němu se třeba došlo až právě do 1/4 finále EL, vyhrál Mol Cup, kdy byl u vítězného gólu v Plzni, kde jinak bysme asi neuspěli, takže za mě určitě v zápasech co hrál, tak ukázal, že možná to bylo riskantní, aby si nezkazil renome, jaké tu měl, ale s přehledem si to odehrál a hodně nám na jaře pomohl

může za to i jeho agent, který toho chtěl dost pro sebe a jako asi nikdo nechce moc jít o tolik níž než má a zvlášť hráč takového kalibru na naše poměry...tohle info nemám, že by ostatní to tak špatně nesli, ale pokud se to zkusilo aspoň na to léto, tak se mohlo klidně přidat i ostatním, ale zase s ekonomického hlediska je logický, že sme museli začít se rozhodovat víc úsporně, pokud sme to nechtěli risknout a hodit to na tu kartu, že se do LM dostaneme....to by bylo nejideálnější, ale asi by to nebylo adekvátní...pokud se nepletu, tak tam máme hráče, co berou přes mega, takže Deli by minimálně měl bejt na stejný úrovni jako Nico, možná i Koli má podobný plat, už si to nepamatuju

Reagovat
vladis271

pamätám si časy kedy naj hráči od nás odchádzali. Dosiahli strop, videli, že ťažko s nami niečo vyhrajú a chceli ísť preč. ved sme takto skoro prišli aj o Gerrarda. Torres, Suárez, Sterling, Coutinho etc..

Každý chápe, že hráčov ako Messi, Ronaldo, Mbappé, halland etc.. vešľmi ťažko podpíšeš ak nemáš na nich nejakú leverage. Pretože finančne musí zacálovať ohromné peniaze a rovnako ohromné peniaze idú na kontrakt.

Ak ale takého hráča v tíme máš musíš sa s ním dohodnúť.

FSG celé leto išlo PR (dosť slabé podľa mna, ale dobre), že prioritou su contract extensions. Ok. A teraz korunný drahokam, podla ktorého sa celá ttáto ich snaha bude posudzovať nechajú v lete odísť? Je mi fakt u riti ako, ale musia sa s ním dohodnúť.

Reagovat
Coutinho10

je to obrovská škoda, že se o tyto hráče přišlo, protože ty roky mohly být ještě lepší, než se vyhrála LM a titul

být tam třeba ještě jeden nějaký top hráč k těmto zmíněným, tak se možná mohlo dosáhnout víc....Gerrard naštěstí díky slibu neodešel do Chelsea, Torres bohužel už jo, to dost bolelo, ale jeho karieru to trošku zbrzdilo, ikdyž co chtěl, tak získal = trofeje, Sterlinga taky byla škoda, stejně tak Suareze....tam ten ztracený titul pořád hodně mrzí a i Couts by si ho v té době zasloužil....kdyby se ten titul vyhrál, tak by ti hráči asi neměli potřebu odcházet a bohužel i Coutsovi to zničilo kariéru....sice vyhrál aspoň LM s Bayernem, ale kdyby se povedla nějaká ta velká trofej v LFC (titul nebo vyhrát EL či aspoň FA Cup byl taky blízko nebo League Cup), tak by ta víra v další trofeje by byla větší a nebyla by u nich touha zkusit to jinde

na druhou stranu ty peníze z těch odchodů nám poskytly možnost koupit Salaha, Virgila, Alissona, Firmina či Maneho a aspoň sme se tedy vítězství v LM a titulu v PL dočkali v těch posledních letech a věřme, že můžeme dokázat něco i letos a také i v následujících letech

Reagovat
vladis271

tak jasné, že tá rošáda Couts - Allison+VVD je jedno z najgeniálnejších rozhodnutí v histórii klubu. Ale nenájde sa asi žiadny fanúšik LFC, ktorý v danom momente chcel aby Couts odišiel. Lebo vtedy bol fenomenálny.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
aragorn

Po tom podzimu kdy ho "bolely záda" a trapných pokusech o přestup už v létě se najde hodně fanoušků, kteří byli za jeho odchod rádi.

Reagovat
Coutinho10

v zapasech, co hral, tak vzdy podal 100% a ikdyz to zraneni zad pusobilo ne uplne duveryhodne, tak neco na tom asi bylo, protoze i v Barcelone po prestupu nemohl asi 3-4 tydny hrat...

Reagovat
aragorn

Vždy 100% bych neřekl ale některý zápasy byl Top. Bylo ale vidět, že je hlavou jinde a třeba při slavení gólů to bylo znát. Mě zklamal ale jeho odchod mě absolutně netrápí. Hlavně vzhledem k částce, která se jako už bylo zmíněno použila na VVD a Alissona. A za druhý. Co si tak pamatuji dost to odnášel Mané, protože na něj často zůstávala pouze lavička. Kdyby tenkrát neodešel Couts už by tady nebyl třeba Mané.

Reagovat
aragorn

Jenže to kolik si Salah říká je strašnej ranec na poměry PL natož Liverpoolu. Samozřejmě za předpokladu, že základ 400k liber týdně je pravda. Máš to skoro dvojnásobek toho, co bere teď a byl by snad nejlépe placenej hráč PL.

Musí se prostě domluvit s klubem na kompromisu cca 300k, 320k jinak si nedovedu představit co se stane....

Reagovat
Gazdo

Lenze problem je ze on spolu s KDB je najlepsi hrac PL

Reagovat
aragorn

On ale nebere málo. Má poměrně vysoký bonusy a díky vítězství v LM a PL se v posledních letech dostal na slušnou částku cca 380k. Ostatně to tak má nastavený Liverpool obecně. Nižší základní mzdy a vyšší bonusy.

Liverpool v posledních letech vydával v součtu na platy podobně jako Manchestery a je to jeden z důvodů proč v posledních letech nebyly peníze na nákupy hráčů. Salah si toho musí být dobře vědom a pokud žádá základ 400k až 500k. To mu klub nemůže prostě dát.

Nikde jsem ale nedohledal, že těch jeho požádovaných 400 až 500 je pouze základ. V Anglii se často v takových případech uvádí nejvyšší částka (včetně bonusů, bonusů za podpis atd)

Reagovat
Hlahart

Tak v těch článcích se to ale vždy porovnávalo s ostatními bez bonusů, tak pokud lze předpokládat špetku konzistence, tak to asi bylo bez bonusů všechno. Nebo by chtěl dle tvého příkladu Salah přidat 20k-120k a dělalo by se z toho telenovela na půl roku?

Reagovat
aragorn

To je ta horší varianta pokud uvádí základ. No spíš sem si říkal, jestli třeba nechce přidat víc na základu a ubere na bonusech. Když má teď cca 220k a odhaduji cca 100 až 120% bonusy (vycházím dle info od Forbes za rok 2020) tak třeba by mohl žádat základ 400k a bonusy jen 20%...ale to je čistá spekulace a spíš takový přání

Jako co si budem nalhávat pro Liverpool je tohle těžká situace. Ty peníze mu může dát jen pár klubů na světě a Liverpool to zrovna není. Nadruhou stranu pokud chce podepsat lukrativní smlouvu a zároveň zůstat v opravdu top klubu moc možností nemá. Pokud by to nechsl dohnat do konce smlouvy v 2023 Real, City, Bayern už můžou mít rozebraný hráče jako Mbappe Haland a nebudou mít zájem dávat mu na 5 let 500k....

Reagovat
Hlahart

To je docela zajímavý point, že by vlastně neměl moc kam jít. Na druhou stranu při možnosti získat Salaha zadarmo, by mu nějaký deficit na pravidelné odměně určitě kluby dorovnaly na podpisovým bonusu

Reagovat
Gazdo

A tak to ma byt. Za co potom chcu byt ti hraci tak dobre plateni? Jedine za uspechy. Ak by chcel ale Salah dostat 5 rokov a 500k tyzdenne len rentu aby si mohol potom valat sunky na ihrisku tak by som sa s nim byt poolom rozlucil

Reagovat
aragorn

Naprosto souhlasím. Ty bonusy jsou takovej kompromis mezi klubem i hráčem a ani jedna ze stran na tom "nemůže" prodělat.

Byl bych docela pro zavedení platovejch stropů. Vždycky jsem byl proti ale po tom co předvádí PSG a kdo ví co čekat od Newcastlu, jsem změnil názor.

Reagovat
Remt

Chelsea ma stejne kliku jak prase. Kdyz uz se jim zrani hraci jako Lukaku a Werner, tak je cekaji zapas s takovyma tymama jako Burnley, Newcastle, Norwich ktere vyhraji i bez nich

Reagovat
Coutinho10

to je fakt no

Reagovat
icemike

Tím bych si nebyl zas tak jistý

Reagovat
Coutinho10

rádi se necháme vyvést z omylu

Reagovat
Remt

ne asi ale toto ukopou fakt snadno, bohužel. Taky mohli chytnout City, nebo nás tedka, sakra :D

Reagovat
Coutinho10

tak City je naštěstí zvládnuli, my bohužel ne a asi by to nic moc nezměnilo, protože obranu budou mít pořád dobrou a s jejich ofenzivou sme si poradili, ale jako je fakt, že třeba neříkám City nebo nás, ale nějaký Everton, WHU či Leicester mohli teď mít místo Norwiche, Newcastlu a Burnley

Reagovat
aragorn

Reagovat
Miguel19

To je teda klika jak prase, když právě Lukaku je proti takovým týmům klíčový..

Reagovat
Maximm9

Vzdycky, kdyz si reknu, ze nas ceka jednopduchy zapas s poslednim, tak prohrajeme. Takove zapasy Chelsea pravidelne prohrava s tymama od konce tabulky

Reagovat
Remt

Neuvěřím dokud to dneska neuvidím:D

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

To je síla kádru, ne klika.

Bez těch 2 jsou v útoku pořád 3 vysoce kvalitní hráči kterým bych věřil i na ty nejlepší.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Remt

Ale prdlačku

Reagovat
Svatej

??? Furt s tou klikou..

Spis naopak, presne tady by se Lukaku hodil vic nez proti zapasu s vama nebo City

Reagovat
Svatej

Vlastně obecně jsme největší kontrolu proti top tymum meli právě ve chvili,.kdy byli vepředu tři běhaví kluci a ne Romelu, viz zapas proti poolu pred koncem sezony, třikrát City a jednou Spurs. Všechno snad s jednou výjimkou aktivní výkony, kde jsme soupeři vepredu i vzadu nenechavali prostor.

Reagovat
smazaný uživatel

dpc ten Remt sa tu zjavil a pise tu tie fejsbukovske nezmysly, za ktore sa obvykle dostavaju lajky, ze to vobec stoji vam za reakciu na neho

Reagovat
Svatej

tady mam vypnutý štíty, ktery na fb hned zapínám

Reagovat
Dan Gubić

Nejakí tipéri na celý dnešný program? zatiaľ som len zistil aké sú dvojice. Vy to asi máte naštudované. Tipy v preview si pozriem po tom čo napíšem zbrucha svoj lístok. Viem že redaktory tu dávajú dosť konzervatívne predpovede ale aj preto majú solídnu úspešnosť. Ja hrám rozpis ťažkých kurzov ale dnes to na nejaké prekvapenia teda nevyzerá.

Skusim: Norwich X Crystal 1 Watford 2 Leeds X Burnley 2 Brighton X1

Reagovat
Greny

Mooount krasne :)

Reagovat
Svatej

Sexy Mount!! ❤️

Reagovat
Remt

Neoteplilo se tu?

Reagovat
Svatej

A divíš se?

Reagovat
Remt

Fuj

Reagovat
Maximm9

Prvni ligovy gol od dubna, snad mu to pomuze

Reagovat
Greny

Odoooi

Reagovat
Svatej

Kruci Odoiovi to tak strašně přeju. Neustále odepisovanej, ve většině případů podává velmi dobrý výkony a tohle je třešnička na dortu. Miluju!

Reagovat
Agent z Melmacu

Sexy CHO !!! ❤️

Reagovat
Svatej

Reagovat
Squinty

ta kosa zezadu na Mounta není jako faul jo

Reagovat
hitZor

A pak tam odpískal úplně čistý zákrok Kaiovi

Reagovat
Greny

co chce piskat kdyz ne toto ?

Reagovat
hitZor

Rudi dneska neskutečný

Reagovat
Svatej

Tej je brutální skoro celej tenhle rok

Reagovat
hitZor

No po tom, co zatím dneska předvedl, bude jeho agent chtít ještě tak o 20k víc k jeho platu

Reagovat
Squinty

No snad se Lukaku dá co nejdříve dohromady, s Kaiem na hrotu to bude ještě boj

Reagovat
hitZor

Reece Mount

Reagovat
Svatej

Nejgolovejsi polocas v rocniku a ja na to musim zkratkovitě koukat pod stolem na svatbě

Reagovat
Aldeano

Ženíš se?

Reagovat
Svatej

to by to udělalo asi působivějším, ale ne

Reagovat
Gazdo

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
blaugrana

Co si svedok, ci by aj tak boli hostia pobureni, ze sa im nevenujes?

Reagovat
Svatej

Naštěstí jsem na tyhle svatbě dost nedůležitej, takže je na tom zlý akorát to morální hledisko + fakt, ze přicházím o super zápas

Reagovat
blaugrana

Tak to by som mal uplne na salame. Ked tak by som siel niekam stranou.

Reagovat
John Obi Mikel

Jednou nemám čas a hned dáme soupeři sedmičku

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Svatej

Mount při skórování řval: ,, About fcking time! "

Reagovat
Seydou Doumbia

Stop, však už jsou dávno mrtví

Reagovat
hitZor

Jako tohle mohla být klidně i straight redka, totální blikanec.. Celkově tam dneska Norwich měl už hodně úplně nesmyslných tvrdých zákroků, které jsou za tohohle stavu úplně zbytečné

Reagovat
SpecialOne

Hrozná nuda, zrušte ten Norwich

Reagovat
Maximm9

Co cekat od anglicana na penalte

Reagovat
Maximm9

ma stesti ten kluk

Reagovat
blade115

Reagovat
Svatej

Jjj

Reagovat
iamek

Norwich naprostá silenost. Snad zase potáhnou do druhé ligy a par let tam zůstanou.

Reagovat
spider_8

Potahnou, ale za rok se zas vrati. Uplne zbytecny klub.

Reagovat
blade115

Reagovat
iamek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
DieFohlenBMG

Kapitán Havertz 0

Reagovat
aramaki

Norwich uplne odovzdany vykon, fuj

Reagovat
Arbiter

Už mi ten ballon d'or dejte Mase

Reagovat
pingla

snad leeds s tím jejich hurá fotbalem už letos potáhnou zase dolu

Reagovat
Seydou Doumbia

Livramento a Broja goly za Soton...oba nedávno patřili Chelsea...to mrdám

Reagovat
blade115

Však jsme tu z naší akademie dlouho stříkali, teď už aspoň ostatní chápou proč... A to počkej, až se dá dokupy ještě Lamptey.

Reagovat
Seydou Doumbia

No jo deset let je máte v akademii a pak je prodáte všechny najednou a pak že jsou všude Brzy zjistím že v Chelsea byl i mesi Holand a mbape ne

Reagovat
Seydou Doumbia

kurva

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Musiala byl u nás

Reagovat
Seydou Doumbia

jj o něm vím

Reagovat
Kovi81

Broja tam hostuje jenom

Reagovat
oli9

Ten Everton a to jejich zonove bránění rohu je šílenost... teď 2 góly během 2 minut a to mohli dostat 4 goly za 5 minut

Reagovat
oli9

Watford těch posledních 20 minut totální paráda King, NKoulou

Reagovat
SunFells

Gelhardt pěkný debut

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč City hrají v tričkách?

Reagovat
diastan

snad je v poločase vyměněj

Reagovat
Kixi Syhimour

Fantastický blok na lajně

Reagovat
diastan

Nemůže neuznat

Reagovat
iamek

Reagovat
diastan

krásně vyřešeno

Reagovat
diastan

wow, tak takovou pohodu jsem nečekal

Reagovat
Remt

Kdyz tak koukam na posledni komentare, tak je mi fans city lito. Pomalu aby sis začal komentovat vlastní komentáře jak je vas tu málo:D

Reagovat
diastan

jojo chodím si se pravidelně protrénovat samomluvu

nebylo jich tu nikdy moc, a zbytek už asi spíš jen v klidu sleduje

Reagovat
Kinky7

co bych psal..... Mluvi na me zena a k tomu koukam na fotbal...To jako Multitasking staci!

Reagovat
blaugrana

Hovori ti, preco cumis na futbal a nevenujes sa jej?

Reagovat
Kinky7

presne

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Neutron

to maju vsetky rovnaky software?

Reagovat
Kinky7

Všechny

Reagovat
Neutron

Neskutocne, ziadna evolucia

Reagovat
diastan

přesně tak

Reagovat
Kinky7

BTW 28.11 na Manchesteru konecne se podivam na stadak osobne....

Reagovat
diastan

Tak doufám, že bude i zápas stát za to

Reagovat
Remt

Snad tam nebudes sam

Reagovat
Kinky7

tak aspon bude eurofotbal videt jak vypadam

Reagovat
Remt

taky na mě teď kamos z kotle mával do telky když hrála Sparta B s Jihlavou:D

Reagovat
Remt

tam bylo podobne fanousku jak bude na city

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Remt

Já vás tu potkávám tak 2-3. Jakoze na jednu stranu mě to až udivuje že ten klub je v posledních letech tak uspesnej a "nenachytalo" to více fanoušků. Naopak např Arsenal mě až prekvapuje kolik fans v Čechách má a přitom hraje mizerne strašně dlouho:D jako jasně správný fanoušek vydrží i přes neúspěchy. Ale vždy při úspěchu noví fans přicházejí. Fans Arsenalu musí být ti nejvěrnější na světě:D

Reagovat
Kinky7

myslim ze aktivnich je tu tak 5-6 ale pulka nema vecne cas. Tak tomu Arsenalu v CR pomohl hodne Rosa

Reagovat
Seydou Doumbia

city má hlavně na fb celkem solidní fanouškovskou skupinu a rozebírají zápasy na diskortu tuším...tak na nějaký ef prcají asi

Reagovat
Remt

jakože čeští fans City?

Reagovat
Seydou Doumbia

jojo

Reagovat
diastan

pořád je to velmi krátká doba ,,na vrcholu,, na to, aby nasbírali celkově po světě tak i u nás nějaký větší počet fanoušků.

Co se týká u nás...mladým klukům co se začínej zajímat o fotbal je sice úplně fuk nějakej vlastník, ale City jsou stejně pro ně naprosto nezajímavý. Jsou 2 největší lákadla....hráči jako Ronaldo/Messi, kteří i dnes jsou schopni být prvními slovy malých dětí a pak nějakej českej hráč který nastupuje pravidělně v týmu....

Reagovat
martin.b

"Lukaku je poslední kousek do skládačky pro titul", "Liverpool po roce opět mašina", "United po přestupáku adept na titul".... meanwhile, Guardiola se svou hejtovanou tikitakou a bez útočníka míří za 4. titulem z 6 pokusů.. achjo

Reagovat
Remt

Společně se všichni spolci aby dopomohli k titulu Chelsea na úkor City:-D

Reagovat
smazaný uživatel

Však prehrali so spurs čiže môžu prehrať v podstate s každým

Reagovat
Kinky7

my prohravame na spurs pravidelne

Reagovat
John Obi Mikel

Však Ježíš teď docela hraje.

Reagovat
Thelvin

Jn, ten slušně vstal z mrtvých

Reagovat
Busby babes

ale hraje spis pravy kridlo, ne? Nevim jak vcera teda..

Reagovat
Kinky7

Jj pravé křídlo

Reagovat
spider_8

Vsak s nima se vzdycky pocitalo

Reagovat
pingla

terek si je slušně vodí

Reagovat
diastan

Foden zase parádní

Reagovat
Kinky7

Pokud zůstane tak lamparda v počtu gólů překoná

Reagovat
MCFC_8

To ano, dnes velmi chcel strelit hetrik...len ten 2.polcas ma stve, prestali sme hrat...ci skor Brighton zacal hrat?

Reagovat
icka

No po těch výkonech United by to měla být dnes jasná výhra Reds, ale kdo ví

Reagovat
Remt

Já su teda velice na pochybách o tomhle

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
icka

Salah rozhodne.

Reagovat
Remt

Poslední dobou si admini dávají záležet na názvech preview, čekal jsem něco jako třeba Loupežníci z Liverpoolu se chystají vyloupit Old Trafford nebo tak něco, a ne jen Premier League - preview 9. kola: Manchester United - Liverpool, to je nějaké moc suché ne?:D

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je mě jedno kdo sedí na lavičce, dnes musíme Liverpool rozbít!! Cristiano ukáže kdo je nejlepší hráč na světě! UNITED!!!!

Reagovat
John Obi Mikel

Ole dnes vyhraje a zajistí si angažmá na další 2 roky.

Reagovat
oli9

Salah je nejlepší na světě momentálně

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema.

Reagovat
Jkb

Lewandowski

Reagovat
Svatej

Reagovat
martin.b

Bohužel jen posledních pár týdnů/měsíců takže bude mimo top 5 v Ballon d´Or.

Reagovat
oli9

Říkám momentálně.. Posledních 5 týdnů...

Reagovat
O.Giroud

Salah hra mega, ale mna neustale udivuje Lewa no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

a helemese kdo tu otocil

Reagovat
Hlahart

Výjimečně

Reagovat
oli9

Musyme ty mrtky rozjebat na oldtrefordu

Reagovat
oli9

No dnes se celkem těším a mám očekávání takže bych se nedivil kdyby byla dřívější klasická nuda a 1:1 nebo 0:0

Reagovat
O.Giroud

ja bych se teda divil kedze obidve obrany su uplne mimo, jedine zeby excelovali brankari

Reagovat
Busby babes

no, ty velky zapasy nam vetsinou jdou lip, tak uvidime. Pool ma ted daleko lepsi formu, ale zas v derby se to casto maze... asi ani nemam moc ocekavani, pokud nepadne rychlej gol, tak by to mohla byt i celkem nuda.

Reagovat
mithro

neviem si predstavit ako by proti nam nedali rychly gol. my ani ten beton moc hrat nevieme

Reagovat
Remt

doufam, ze proti vam budeme mit hodne rohu:D Teda davame z nich minimum golu ale to by bylo aby tam neco nepadlo

Reagovat
Busby babes

vetsinou jsme v tehle zapasech daleko disciplinovanejsi. tak uvidime, co tentorkat. NAse rozpolozeni je takove vselijake, takze to kldine muze byt nejaky debakl.

Reagovat
mithro

pripad debaklu samozrejme treba poistit stavkou, nech clovek nema uplne pokazenu nedelu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

no klucove myslim bude, aby hral Fred, v tychto zapasoch je vzdy super, s nim v zostave mozme aj vyhrat..

Reagovat
Busby babes

jj. ale jedna vec nam mozna bude chybet. v tehle zapasech temer vzdycky naskakoval James. tak uvidime jak ten jeho workrate nahradime.

Reagovat
Jkb

2:3 pro Liverpool dneska, bude to bitva a ve druhém poločase Salah rozhodne. Dost mě bude zajímat Brentford proti Leicesteru, tipnul bych si remízu, slepice by mohli prohrát, z toho bych měl radost.

Reagovat
martin.b

Letos jsme docela zranitelní v defenzivě, poslední zápasy mi připomínají bláznivou sezonu 17/18. Gini nám docela chybí, s ním jsme byli kompaktnější, ale do ofenzivy zase strnulejší. Klíčový bude vyvarovat se ztrátám míče a následným přečíslením. Tip 2:2

Reagovat
Kixi Syhimour

Co to je dneska za den

United vs. LFC

Inter vs. Juventus

OM vs. PSG

Barcelona vs. Real Madrid

Reagovat
oli9

A vcelku vše na sebe navazuje.. Jen Itálie a Frantici se kryjou...

Reagovat
Kixi Syhimour

A ještě Ajax vs. PSV

Reagovat
Busby babes

skoda, ze se tenhle zapas kryje s nama...

Reagovat
Busby babes

me prijde, ze se tohle deje celkem casto.

Reagovat
Kixi Syhimour

Mně tohle přinde jako docela vzácná kombinace

Reagovat
Busby babes

ja mam prave pocit, ze casto vidim na twitteru poodbnej souhrn s tim, ze jako bude super nedele.

Reagovat
smazaný uživatel

kazdu sezonu vyjde takyto den

Reagovat
diastan

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

kvuli evropským pohárům

Reagovat
Whitemedia

Nuda, nuda, nuda a nuda. A pak večer F1

Reagovat
PhilipS

Kde máš West Ham? Nejočekávanější zápas dne

Reagovat
vladis271

Je celkom jasné kto bude ako hrať. Ole nebude mať gule nato aby posadil Ronalda a dať tam Cavaniho a to mu prehrá zápas.

Reagovat
vladis271

na druhú stranu neviem si predstaviť, žeby dnes Ronaldo proti nám neskóroval.

Reagovat
Busby babes

doufam, ze Ronaldo rozhodne.

Reagovat
Remt

Na to bych si i docela vsadil:D

Reagovat
smazaný uživatel

bude hrat Ronaldo aj Cavani

Reagovat
smazaný uživatel

Mancs sú favorit.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska musíme vyhrát i kvůli němu.. Všechno nejlepší legendo!

Happy 36th birthday to Manchester United's all-time top scorer with 253 goals in all competitions, Wayne Rooney.

The only player in Premier League history to have 200+ goals and 100+ assists.

Reagovat
icka

Kdo se ti dostal na ucet?

Reagovat
Busby babes

on obcas predstira, ze fandi United.

Reagovat
smazaný uživatel

Fandím pořád

Reagovat
Kixi Syhimour

Akorá někdy soupeřům, no

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, no

Reagovat
smazaný uživatel

Chyba v matrixu

Reagovat
Remt

Reagovat
Neutron

nejak neviem kto by dnes mohol Salaha ubranit...toto bude asi boliet...

Reagovat
tony223

Poslední dobou mizerný Harry Maguire ukáže proč nosí kapitánskou pásku a Salaha ubrání... Nebo taky ne a bude to pěknej průser pro United.

Reagovat
Neutron

Obrana United je pomerne mimo posledne zapasy. Harry po zraneni, navyse ciste konto je pre nas celkom mytus plus k tomu Salah hrajuci vo velkej parade…kazdy sa spolieha, ze velke zapasy docela vieme, ale mne to smrdi pruserom

Reagovat
Kixi Syhimour

Po LM můj optimismus nahradila skepse, nicméně prostě musíme za tři body

Reagovat
Maximm9

Sance United bych prirovnal k sanci Barcelony uspet v ELClasicu = 0 Ale kazda ztrata Liverpoolu potesi, tak snad vyhraje United.

A spatna zprava pro United, jestli vyhrajete, tak Ole uz zustane do konce sezony at se deje co se deje

Reagovat
smazaný uživatel

Jak by jste složili sestavu, já bych zkusil na 3 vzadu

DDG

AWB - Harry - Victor

Dalot - McTominay - Fred - Shaw

Bruno

Ronaldo - Rashford

Otazník mám u Dalota, vím, že neumí tak dobře bráni, na druhou stranu Greenwood nebo Sancho jsou na wingbacka blbost a jiné varianta mě nenapadá

Reagovat
Hlahart

DDG - Shaw, Maguire, Lindelof, AWB - Pogba, Fred, Bruno - Rashford, CR/Cavani, Sancho. Křídla s velkým workrate, hrot podle herního plánu a zataženějšího Bruna.

Reagovat
smazaný uživatel

DDG

AWB - Lindelof - Maguire - Shaw

Fred - Pogba

Greenwood - Bruno - Rash

RONALDO

Reagovat
Mato178178

len to nie ... vsak nech hraju najlepsi hraci a nie dalot a mcfred

Reagovat
Busby babes

AWB na stoperu...

Reagovat
vodka

když už na tři vzadu, tak tam bude Shaw a Telles na WB. S tou zálohou je ale problém, Fred nejspíš hrát nebude, tak tam bude McTom s Pogbou nejspíš, protože Matič by rychlostně hořel.

Reagovat
Coutinho10

podle očekávání, Cuf ještě není ready

West Ham XI: Fabianski, Johnson, Ogbonna, Zouma, Cresswell, Rice, Soucek, Bowen, Fornals, Benrahma, Antonio

Subs: Vlasic, Noble, Diop, Dawson, Masuaku, Yarmolenko, Areola, Lanzini, Ashby

Reagovat
PhilipS

sakra. Coufálka už by to chtělo

Reagovat
Coutinho10

v patek s nim probehnul rozhovor na radiozurnalu...tu to je...necelych 10 minut a i o tom zraneni tam mluvi

https://sport.rozhlas.cz/jedine-co-mi-v-anglii-chybi-je-cesky-chleba-v-londyne-se-citim-jako-doma-8604163

Reagovat
avicii

Neviem ci sa nám podarí vyhrať dva krát po sebe na OT

Reagovat
Taiger

Ahoj hoši,

dnes bude over u každého zápasů, takže kdo chce money, dejte na mě, np a yw

Reagovat
mithro

Reagovat
Luc-Luc

jsme v dobre forme momentalne, takze budem favorit...nicmene je to derby a ucka celkem zvladaji tezsi zapasy, verim, ze vyhrajem, ale i bod by nebyl zase tak spatny z OT

Reagovat
Cobra

My se za 5 minut nedostaneme k balónu a Hugo to místo klidné rozehrávky nakopne k jejich obraně, kde nikdo není. Jemu někdy úplně jebe...

Reagovat
DieFohlenBMG

Skluz je fakt po slovensky klouzačka?

Reagovat
frezi

šmýkačka

Reagovat
O.Giroud

sklz nie?

Reagovat
Sztanda

To měla byt pentle ne?

Reagovat
Whitemedia

Tielemans

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Cobra

Reagovat
Kixi Syhimour

Krása

Reagovat
Front hell

Paráda

Reagovat
Remt

možná ten gól proti MU nebyla až taková náhoda. I když ne to asi stejně byla

Reagovat
DieFohlenBMG

Takový góly dával už v Anderlechtu, levou i pravou

Reagovat
Taiger

7.5/10

Reagovat
Whitemedia

8/8

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hokaido

Laska. Fakt na světě není moc týmu, kde by nehrál základ.

Reagovat
Taiger

Arsenal

Reagovat
Hokaido

na kebulu ti jebe

Reagovat
Taiger

No nehrál by, jelikož Arteta

Reagovat
Hokaido

Hlavně by tam nikdy nešel.

Reagovat
Swarley

Za 40 mega eur to byla totálně směšná cena, naši zase lehounce zaspali

Reagovat
Hokaido

A zatím to vypadá, že i Soumaré za 17 byl snad ještě lepší deal. Všichni tři střeďáci z Leicesteru by u vás šli rovnou do základu.

Reagovat
Swarley

Bohužel a to nejen z Lestru...

Reagovat
Hlahart

A v létě mu končí smlouva, ne?

Reagovat
Hokaido

Myslím, že až za rok v létě.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
DieFohlenBMG
Reagovat
Nikikrew

Ten chlap dáva nádherné góly

Reagovat
poz3n

OT: Před x lety jsem začal chodit na Eurofotbal a tak nějak mi to k fotbalovému štěstí vlastně celou tu dobu stačí. Zajímá mě, chodíte i na jiné české weby o fotbale a případně jaké? Já Eurofotbal doplňuju už jen appkou od Livesport a Twitterem… Díky

Reagovat
Neutron

Nie, sem chodi elita strednej Europy. Zopar kvalitnych ludi odislo, zopar kvalitnych ludi su psychicky trosku horsie na tom, ale v priemere je EF topka.

Reagovat
smazaný uživatel

jiné české ne, ale chodím na reddit a nepoužívám twatter

Reagovat
Coutinho10

skodaaaaa Soouceeek

Reagovat
Taiger

Necháš mi pls manažera měsíce?

Reagovat
Coutinho10

tuhle cenu si beru pravidelne kazdy rocnik, takze budu chtit i letos , ale je fakt, ze minuly mesic si mel dost smulu...jsem zvedavej, jak ti to pujde dal a snad se postupne budu dostavat vys a vys

Reagovat
mithro

whu a spurs zatial riadna mazanica.

Reagovat
PhilipS

Souček už by to ale protrhnout mohl. Tottenham lepší. Čekal jsem teda od West Hamu víc. Benhrama poslední zápasy matnej. Chtělo by to od něj zase nějakou magii. Jedem!

Reagovat
Kixi Syhimour

Kane

Reagovat
mithro

ja vacsinou stiham len united, co vie byt slusna bieda ale spurs mi pridu dnes uplne meh. utok vobec nelepi, jednoduche prihravky kazia.

Reagovat
Coutinho10

Antonio

Reagovat
Coutinho10

+Cressik acko

Reagovat
Kixi Syhimour

jasně, další zranění nám třeba

Reagovat
Kixi Syhimour

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson, Henderson, Milner, Keita, Jota, Salah, Firmino

Substitutes: Adrian, Mane, Gomez, Oxlade-Chamberlain, Jones, Minamino, Tsimikas, Origi, Matip.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabinho bude hrozně chybět..a že zrovna při takovém zápase tam hodí Konateho?

Reagovat
Kixi Syhimour

Konaté překvapení, ale věřím, že Klopp ví, co dělá.

Fabinho je velký průser, teď se toho zápasu dost obávám.

Reagovat
avicii

toto je pruser že zrovna dnes bez neho

Reagovat
mithro

kto sa zranil?

Reagovat
Kixi Syhimour

Fabinho...

Reagovat
mithro

tak to je strata. ale zas, zaloha by nemala problem, aj keby tam hral Milner sam

Reagovat
Whitemedia

Hurikejn špičkově odbráněno.

Reagovat
Coutinho10

tak Manecko opravdu sedi a Konate zaklad

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson, Henderson, Milner, Keita, Jota, Salah, Firmino.

Subs: Adrian, Mane, Gomez, Oxlade-Chamberlain, Jones, Minamino, Tsimikas, Origi, Matip.

Reagovat
Kixi Syhimour

Mám pocit, že jsi minul absenci Fabinha...

Reagovat
Coutinho10

Fabinho is absent from the squad due to the effects of a knock sustained to his knee in Madrid in midweek. The issue is not thought to be long term.

tak snad brzo bude zpet

Reagovat
smazaný uživatel

snáď nič vážne, on by zo zálohy chýbal najviac a aspoň si oddýchne.

Reagovat
Kixi Syhimour

No, to snad, ale teď je to problém

Reagovat
Coutinho10

ja Konatemu verim

Reagovat
O.Giroud

tak to RIP bez Fabinha

Reagovat
Coutinho10

musime si poradit...

Reagovat
ondris

Záloha na hovno

Reagovat
Luc-Luc

hm, ta zaloha nevypada dobre, ale bohuzel to jinak asi neslo poskladat...a Mane s Matipem meli hrat od zacatku

Reagovat
Daniel Levy

Střídej ty šuline! Ten útok je uplně mimo.

Reagovat
Daniel Levy

Jo ono vlastně není ani za koho střídat. Beru zpět.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

United XI: De Gea - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw - McTominay, Fred - Greenwood, Bruno, Rashford - Ronaldo.

Klasika

Reagovat
r.mrazik

Sestava bez překvapení

David-bissaka, lindelof, Harry, Shaw - mcfred - Rash, Bruno, mason - roncek

Reagovat
mithro

ked to tak super zafungovalo cez tyzden, preco by sme to menili

Reagovat
Neutron

takze 0:2 polcas hovoris?

Reagovat
Dawon

to by byl jeste asi velmi dobnry vysledek

Reagovat
Neutron

To ano, ja som vravel, ze to smrdi pruserom, ale ze takymto…fuha

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Wazza228

Snad Rashe zase nedoděláme. Raději bych viděl Sancha (možná i Pogbu na LW) a Rashe z lavičky. Každopádně je ve formě, tak snad se ten risk vyplatí. Jinak asi to nejlepší, co zrovna máme. Proti LFC mi záloha McFred nevadí.

Reagovat
Mato178178

aky risk zase vsak je zdravy .. co ma teraz sediet na

lavicke aby sa nedajboze zase nezranil?

Reagovat
Hlahart

Rash měl koňára, to fakt není úplně velký riziko...

Reagovat
Wazza228

No, ale i tak je Rash docela IP. Proto to beru za risk.

Reagovat
Busby babes

Stejna jako minule, ne?

Man Utd XI [4-2-3-1]: De Gea; Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw; McTominay, Fred; Greenwood, Fernandes, Rashford; Ronaldo

Reagovat
Tommy$

Podle mě bude střídat taky jak minule

Reagovat
Gunner14

Kane to má dobře na salámu

Reagovat
tulen

Super

Dnes Antonio, Zouma a Johnson

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Bayern +

Johnson odkedy hrá svoj post na RB a nemusí lepiť LB tak je z neho o triedu lepší hráč, už tretí zápas po sebe s úplným prehľadom výkon.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak teda Milnera je taky risk, nicméně tam asi není koho dát, Jones je po zranění a Chamberlain je zase moc ofenzivní, předpokládám, že Milnera budou ale střídat v průbehu.

Ale posazení Maného? Ten teď nabral slušnou formu, Jota je navíc lepší z lavičky, jestli ho šetří, tak to měl udělat proti Watfordu v 60. minutě

Reagovat
avicii

O to nabudenejsi bude Sadio keď nastúpi

Reagovat
smazaný uživatel

: - )

Reagovat
mimi_united

3:1 Chris, Rash, Pogba - Salah (P)

Reagovat
R.Meireles

nejaký stream?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Ufff

Reagovat
EXoRcIsT

100000% sanca zahodena - check

Reagovat
mithro

Bruno, taku sancu musis dat

Reagovat
mithro

a hned bordel v obrane a gol, check. same old, same old.

Reagovat
Miguel19

Nejlepší obrana historie už hoří.

Reagovat
Kixi Syhimour

Kdy někdo nazýval obranu s Konatém tou nejlepší historie,m

Reagovat
Luc-Luc

Gooooooooooooooollll

Reagovat
Kixi Syhimour

Krásně vykombinované

Reagovat
mithro

Reagovat
EXoRcIsT

Úplne debilné kokotske retardovaný bránenie - check

Reagovat
Hlahart

Brunoooo tvl.... Jsem se už radoval, jsem myslel, že to je Mason

Reagovat
wild

Nedas dostanes

Reagovat
smazaný uživatel

Nedáš dostaneš

Reagovat
oli9

nádhera ten přechod

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooooooooooooool

Reagovat
Coutinho10

Gooaaaaaaaal Keitic

Reagovat
EXoRcIsT

Kde v piči pobehujú obrancovia ?

Reagovat
Hlahart

AWB dvakrát po sobě úplně mimo brání za Greenwooda. I proto jsem chtěl radši Sancha

Reagovat
mithro

ta obrana moze ist rovno na striedacku.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Luc-Luc

Aaaa skoda Bobby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Bobby skodaaaaa

Reagovat
VersaceChain

Lindelof Maguire dva klauni na urovni Burnley

Reagovat
mithro

este s nimi hra aj sudi

Reagovat
Miguel19

Ta černobílá imitace fotbalistů ve středu hřiště United je fakt vtipná...

Reagovat
C0br

to je tak když 3 obránci vystoupí a neudělají s tím vůbec nic

Reagovat
Busby babes

tohle bude dlouhej zapas...

Reagovat
mithro

ale ta obrana liverpoolu tiez nevyzera uzasne. blbe je, ze mozu hrat na breaky uz.

Reagovat
smazaný uživatel

Bobík má tuším formu - hm

Reagovat
oli9

Salah si je tam bude pěkně motat

Reagovat
EXoRcIsT

Nato ani netreba Salaha aby vymotal obranu MU

Reagovat
mimi_united

Toto nás aspoň zdravo naštve

Reagovat
Mercury

Reagovat
pospec7

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Kixi Syhimour

Tá záloha je úplně v pr*eli

Reagovat
Nikikrew

Maguire skusene vystupenie

Reagovat
Hlahart

Maguire ? Lol. Však tam měl jedině šanci to na riziko zastavit, když byli už AWB a Lindelof úplně mimo..

Reagovat
Nikikrew

Maguire chybal v tom rozhodujucom priestore. Ale bola to kolektivna chyba, nie iba jeho

Reagovat
Hlahart

A ani ne jeho z největší části

Reagovat
VersaceChain

manager gap

Reagovat
smazaný uživatel

Mancs majú obrovskú silu v ofenzíve, pozor

Reagovat
Neutron

pici to bolo rychle

Reagovat
O.Giroud

MAGUIREEEEEEEEEEE

Reagovat
Mimalu

ta obrana

Reagovat
mithro

lol, no nic, asi si spravim prijemny vecer inde co sanca to gol, obrana za miliony

Reagovat
mithro

harry kapitan forma ako hrom

Reagovat
wild

Nech uz je nova sezona

Reagovat
Grahf

tak to bolo rychlé

Reagovat
Luc-Luc

Gooooooooooooolllllllllll

Reagovat
smazaný uživatel

Bože bože

Reagovat
Kixi Syhimour

Těsné

Reagovat
O.Giroud

minuly rok by to neplatilo no

Reagovat
Kixi Syhimour

taky si myslím

Reagovat
Coutinho10

neveril jsem, ze bude platit

Reagovat
oli9

To je pekloooo

Reagovat
Kixi Syhimour

GOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLL

Reagovat
C0br

maguire

Reagovat
Wazza228

Naše obrana spolu hraje poprvé?

Reagovat
EXoRcIsT

Či bohyňu sa v opakovanom zábere zamerajte čisto na pohyb obrancov šak to jak dakde v telocvični keď si len tak random poviete kto bude branit

Reagovat
Luc-Luc

Maguire

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaal Diooogooaaaaaal

Reagovat
Hlahart

Sestava jako s Atalantou, průběh jako s Atalantou Konečně máme konzistenci, po který jsme volali

Reagovat
smazaný uživatel

super Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Proč vůbec ten Harry hraje když není úplně zdraví? Ole je fakt nemocný člověk

Reagovat
VersaceChain

Csaplarova past jak s Atalantou

Reagovat
Miguel19

Aby nebyla třeba tripple Csapiho past..

Reagovat
oli9

Vždyť mi ještě jeden přidáme do poločasu

Reagovat
VersaceChain

ja uz jsem tak mesic rezignovany, bez trenera to nema smysl

Reagovat
Csaplárova past

Tady jsem ...

Reagovat
Kily

zase můžeš jít

Reagovat
REPLIKATOR

Jotaaaaaaaaaaaa

Reagovat
avicii

Fantázia, ale podobne to bolo v Madride

Reagovat
smazaný uživatel

Stále môžu vyrovnať... Pozor

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Zálohu máme na úrovni ako vy.

Reagovat
WienArsch

Ti vubec netusi... Chudak Cristiano vepredu, dnes si na balon moc nesahne..

Reagovat
Kixi Syhimour

Koncentrace

Reagovat
Dawon

Nemohl by si k sobe Ole pripdat nejaky ekvivalent defenzivniho koordinatora jako v NFL? Protoze nad tim fakt zustava rozum stat, jak spatne ten tym brani

Reagovat
mithro

je nepochopitelne aby cela obrana takto nezvladla uvod derby. to musi ist aj za hracmi. uplne mimo, v hlave vypnuti, tam do seba narazaju

Reagovat
Dawon

To sice samozrejme jo, jenze ten tym takhle +- brani celou sezonu, totalni chaos, bordel, nefunguje nic. 1 ciste konto za 13 zapasu je naprosty vysmech.

Reagovat
Dawon

A to se jeste zaplatpanbuh letos zase probral DDG, ktery nam tam xkrat zazracne zachranoval prdel...fakt silenost

Reagovat
smazaný uživatel

Však tam má toho Ramseyho nebo jak se jmenuje nebo ten jen na bránění standartek? Které mimochodem taky neumíme bránit

Reagovat
Remt

Kdyby byl Trent tak dobrý do obrany jak je dobrý do útoku, tak by to byl obránce všech obránců, ale takhle:D

Reagovat
oli9

No chce to přidat ještě jeden... Ronaldo se zas nechyti balonu v 88 minutě dá nějakou hlavičku a bude kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal... Tak ať dnes nečtu podobné picoviny

Reagovat
EL Gringo

0:4 do polčasu by sa mi hrozne páčilo

Reagovat
Mercury

Reagovat
oli9

Zase zraněný Keita

Reagovat
Luc-Luc

Kurvaaa Naby

Reagovat
dantetomas

Keita jeb, dva mesiace mimo. Klasika

Reagovat
Luc-Luc

V zime musi prijit CM

Reagovat
WienArsch

koukam na Milnera a mozna radeji dva

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano k. ti vysvetlí, že záložníkov máme dosť.

Reagovat
Remt

Ano, někdo do zálohy by měl :D jeden minimálně

Reagovat
Remt

Někdo nějak dobrý stream které se neseka?

Reagovat
EXoRcIsT

Daj tam Pogbu . pool nemá zálohu a McTomi je tam aj tak už zbytocny

Reagovat
smazaný uživatel

A stáhnout Bruna víc dole a hrát 4-3-3

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč pořád padáme?

Reagovat
smazaný uživatel

Z tučného Shawa sa vypracoval aspoň priemerný bek

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si zlatý Deník. Dík, musíme už zajst niekde konečne.som späť v NR

Reagovat
wild

Vazne? Super, tak to jednoznacne musime

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, ty robíš v ba stále? Jop, budúci týždeň sa asi sťahujem na Párovce, uvidím jak stihnem.

Reagovat
wild

Robim v BA, ale z domu uz rok a pol Takze ja som uz natrvalo v Nitre od minuleho septembra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Další zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano k. ti vysvetlí, že záložníkov máme dosť a že Milner a Hendo nie sú IP :)))

Reagovat
smazaný uživatel

Stream?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jones byl proti City dost špatný

Reagovat
Remt

Ale naopak v LM předtím výborný. Snad mu to dnes sedne

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano k. tí vysvetlí že záložníka nepotrebujeme:)))

Reagovat
REPLIKATOR

Robertson za zranění Milnera

Reagovat
vodka

to je hrozně nekompaktní porjev od nás, s tím jak se zase pohybuje Bruno, tak hrajeme de facto 442. pak kombinace toho, že Bruno nevyplňuje v defenzivě ten prostor, kde by měl být, tak se záloha vysune s bekama výš před stoperama je dálnice na obě všechny strany, jak od vysunutých beků do stran, tak před něma, když je McFred vysoko

Reagovat
mimi_united

Ich záloha horí ako papier, treba ich zmasakrovať

Reagovat
oli9

Jn proto je to na šance 0:4

Reagovat
Dawon

Troufnu si tvrdit, ze kdyz bylo bruno 1v1 s golmanem, tak by asi bylo fer to oznacit za sanci

Reagovat
avicii

Prepni si zápas

Reagovat
Csaplárova past

Tak pokud po dnesku budou mit United stejne bodu jako Arsenal, tak je fakt neco spatne.

Reagovat
Remt

Vždyť je teprv 30. Minuta... Ještě je brzo vynášet soudy

Reagovat
Csaplárova past

A co ted?

Reagovat
Grahf

Scholes : Try to play like this (vs atalanta) with liverpool, will get destroyed.

Ole : I'll fucken do it again

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Swarley

Reagovat
Dayman

Reagovat
Čenda

Reagovat
icka

ten pas zpatky

Reagovat
Dawon

DDG je vyborny golman, ale jeho neschopnost vybehnout je fakt fascinujici.

Reagovat
Kixi Syhimour

Co to sakra bylo? Jones pak neumí vypíchnout míč?

Reagovat
Luc-Luc

Nase zaloha dost slaba

Reagovat
REPLIKATOR

Na United stačí levou zadní

Reagovat
smazaný uživatel

Snad už je Zidane nebo Conte dohodnutý

Reagovat
Whitemedia

Cristiano k. vysvětli mi prosím, že záložníků máte dost.

Reagovat
O.Giroud

SALAAHAHAHAHAA

Reagovat
Kixi Syhimour

Salaaaaaaaaaaaaahhhhh

Reagovat
Minister

to čo je za obranu aj Norwich má lepšiu

Reagovat
REPLIKATOR

SALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Reagovat
oli9

To je válec kurva

Reagovat
Luc-Luc

Gooooooooooooooooooooooool Mooooooooo

Reagovat
Coutinho10

Joooooooooooooooo Mooooo znicte je

Reagovat
Mimalu

oni fakt zopakují včerejší výsledek Chelsea

Reagovat
hitZor

Reagovat
dave30

Aby ho nepřekonali...

Reagovat
wild

Ole out..ale fakt uz dopici, je to jeho zodpovednost ze hrame ako uplni kokoti. Mame najlepsi kader odkedy prisiel ale najhorsie vykony/vysledky

Reagovat
J0EL

Maguire je strasne v pici

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje pod injekcema, je jen neschopnost Solšéra že nevěří zdravím hráčům

Reagovat
Swarley

To teda nevím, co za matroš mu pichli

Reagovat
10

anestetika

Reagovat
REPLIKATOR

marihuanu

Reagovat
Grahf

to je tak vždy, keď manažerovi ide o kejhák, nasadí to najlepšie čo má a žiadne experimenty.

Reagovat
EXoRcIsT

neexistuje zeby on bol na viac ako 50% fit sak vyzera jak keby ho pred zapasom odpoja s pristrojov a ic hrat

Reagovat
J0EL

Akoze toto co predvadza posledne zapasy, to je jak z tretej ligy. Ten chlap nema paru, nevie kde mu hlava stoji, nestiha a pobehuje tam jak Duro niekde z hornej dolnej. Ak hraje so zranenim tak Ole ke fakt totalne nekompetentny, ak zraneny nie je a chcel hrat tak su tupci obaja.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
mithro

oni sa ich aj boja faulovat, tam stoja vedla nich meter, ffs.

Reagovat
Swarley

komedie

Reagovat
smazaný uživatel

Dáma a páni, najlepší hráč sveta.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
EXoRcIsT

musim uznat ze momentalne je fakt najlepsi

Reagovat
Coutinho10

dejte mu ten zlaty mic

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Precenujes toho Keitu

Reagovat
oli9

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bayern +

Lewa ale beriem, že na Salaha sa určite krajšie pozerá

Reagovat
iamek

A to jsem byl nasrany, ze v cizině nefunguje O2 na mobilu . Viděl jsem jen na TW nějaké sestřihy a být DDG, tak se sbalim a táhnu do hajzlu. Shaw a Harry po zranění směšní, AWB směšný celou sezónu, Lindelof většinu kariéry u nás. Klidně 0:10, ale hlavně ať už přijde změna trenéra, protože tohle zachránit nejde. Ole udělal v budování docela dost, ale teď proste tápe a nemá tomu co dat. Nechat na lávce PP taky genialni tah

Reagovat
mimi_united

Ak Ole nedá remízu tak vyhodiť

Reagovat
10

ten Maguire je ve skutečnosti ještě hloupější hráč, než jeho výraz...což je teda až krutá hříčka přírody

jinak se mi líbí, jak na Athleticu atd. rozebírali (ne)bránění Ronalda a začíná se z toho dělat obecně problém, ale v tomhle týmu přitom nebrání vůbec nikdo

Reagovat
C0br

nejenže nebrání, ale když už se k nějakému bránění odhodlají, tak si každý dělá, co chce

Reagovat
avicii

Reagovat
nani92

Pekné od Kloppa, že nám chce pomôcť s odchodom Oleho

Reagovat
Remt

Ten věčně zraněný vocas, na kterého tu pořád nadávám že na zálohu lfc nemá protože je slabý v soubojích a dělá pořád chyby, se dneska přímo podílel na všech třech gólech snad :D a proti Atleticu taky gol

Reagovat
fenixLFC

Proti atleticu ale cez neho sli oba goly...

Reagovat
Remt

No právě, tak mám na něj být nasrany nebo ne?:-D já vlastně teď nevím. Prostě on je pro naši zálohu hráč do některých zápasu jen.. stejně jako Milner. Rád bych tam viděl nějakou klidně i měne kreativní skalu

Reagovat
mithro

kolko mame striedani? 3 alebo 5?

Reagovat
John Obi Mikel

V lize tři

Reagovat
mithro

tak to nic.

Reagovat
O.Giroud

malo

Reagovat
smazaný uživatel

Alhamdulilah.

Reagovat
RKBoy

trénerský mág zas čaruje... a Klopp je tiež fajn.

Reagovat
mithro

no tesim sa na tu hviezdu co ich nauci branit. to bude teprve mag.

Reagovat
Dawon

Chelsea byla pod Lampardem taky neuveritelne marna v braneni a Tuchel z ni prakticky lusknutim prstu udelal nejlepsi obranu na svete...tohle proste neodpovida individualni kvalite tech hracu.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
mithro

ja ti neviem, shaw nikdy branit nevedel, awb vie sklzy. ako je tam este varane, dajme tomu. ale ziadny dalsi tuchel nikde nie je.

Reagovat
Dawon

Mozna jo, mozna ne...ale do znacne miry se tohle rikalo i o tech obrancich Chelsea...Maguire kdyz zrovna neni na drogach, tak je kvalitni stoper, AWB je taky dobry obrance, Shaw ma taky na mnohem mnohem vic.

Dalsi tuchel samozrejme neni, byl to jen takovy obecny povzdech, ze obrana se da asi s dobrym manazerem spravit fakt rychle.

Reagovat
vodka

Shaw docela bránit umí, tuhle sezonu je největší problém ta defenzivní formace, kdy je to extrémně rozhárané a nekompaktní, pak tam vznikají obrovské díry a souboje 1vs1 kdy útočící hráč v klidu přebere balon a rozběhne se a u nás se panikaří a hráči stahují se do soubojů pozdě a v totálním chaosu.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť většina těch hráčů ani nehraje v národaku, nebo v něm hraje ještě hůře.

MU má zdaleka nejhorší obranu z top4

Reagovat
Dawon

Maguire, Shaw a Varane hrajou zaklad v top svetovych reprezentacich. Lindelof hraje zaklad za Svedsko. Jediny kdo neni reprezentant je AWB a to primarne asi jen proto, ze to ma anglie na pravem kraji absurdne nabite.

Nechapu co se to tady z nich najednou dela za tragedy, na papire to je absolutne dostatecny hracsky material, aby ten tym mel kvalitni obranu.

Reagovat
Csaplárova past

Man United musi vyrazit Oleho a pak maji dve moznosti. Bud se toho ujme Fergie, nebo Conte. Nikdo jiny je nespasi ...

Reagovat
Grahf

O polčase nech ide na lávku SAF, kľudne aj na vozíku

Reagovat
Busby babes

tohle je velka bida. stejny jak s Leicesterem. 11 individualit, prakticky zadnej tym. Tohle pripomina konec Mourinha... jen teda otazka, jestli Glazerove maji koule na to to rozhodnuti udelat...

Reagovat
Dawon

Jako zacinam si myslet, ze pokud prezije listopad, tak by to uz byl maly zazrak...fakt si moc nedokazu predstavit, co tady dokaze vykouzlit

Reagovat
Busby babes

ted se to uplne rozpadlo. uz s tim Leicesterem, to bylo nejhorsi od konce Mourinha. Ted to solidne prekonali... Ted se ukaze, co je pro Glazery dulezite... pokud top 4, jeste ho podrzi. Pokud chteji vic...

Oleho je mi lito, takovej konec si nezaslouzi a bude z tohodle strasne znicenej... ale ocividne nedokaze ten tym nejak nabudit a dostat z nej maximum... nebo v tuhle chvili i jen prumer.

Reagovat
Dawon

No problem je, ze ten tym hraje spatne celou sezonu...tam byl jeden dobry zapas proti Leedsu, s prihmourenyma ocima proti Newcastlu a jinak tu a tam nejaky dobry polocas jako ted proti atalante.

Jsme 7., mame stejne bodu jako Arsenal, ktery je kazdemu pro smich, a cekaji nas jeste prakticky vsichni tezci souperi...ja fakt nevidim cestu, jak z toho ven.

Reagovat
Busby babes

jj, prave. Nevidim, ze by to Ole dokazal nejak zvratit v tenhle moment. Uz jsem si to myslel po zapase se Spurs loni, ale tohle proste vypada jeste hur. Doufal jsem, ze se dneska hecnem a treba predvedem dobrej vykon a nejak to ukopem... ale tohle je silene odevzdanej vykon.

Reagovat
Čenda

tak ti to trvalo jen o pár let dýl nez ostatním, gratuluju

Reagovat
Minister

Ronaldo hajzel

Reagovat
mithro

njn, a ked sa dostaneme do sance, tak tam nie je nikto. alebo zakoncenie do zadku podme aspon ten gol

Reagovat
J0EL

Ronaldo uz nezvlada toto je cervena jak bic

Reagovat
Coutinho10

jasna redka

Reagovat
Luc-Luc

Penaldo nezvlada

Reagovat
Kixi Syhimour

Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si Ole užij poslední poločas, po zápase ti to letí do Norska, sbohem

Reagovat
Remt

No to ti ta podpora nevydržela dlouho, kamaráde

Reagovat
mithro

ronaldo uz toho ma dost

Reagovat
mithro

ale hral loptu

Reagovat
Sm0ker

Ronaldo

Reagovat
John Obi Mikel

Cr7

Reagovat
RKBoy

Ronaldo.

Reagovat
oli9

Už nezvládá picus

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň Ronaldo král

Reagovat
Kixi Syhimour

další level ubohosti

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Busby babes

tady muze byt za zlutou fakt rad. Nechapu VAR zase.

Reagovat
Salfovic

Píchni ho, řízni ho, vem mu krev.

Reagovat
Miguel19

Ronaldo k smíchu.

Ale Jones jak to ustál

Reagovat
Agent z Melmacu

HE MUST STAY

Reagovat
smazaný uživatel

Fernandes by si zaslúžil pravý hák od Konateho

Reagovat
Hai

Reagovat
Front hell

to je blbec

Reagovat
ratusek

už ho vyhodili?

Reagovat
RKBoy

toto bolo ale aj na redku.. on je naozaj ako hlúpe decko, ked prehráva.

Reagovat
Maximm9

Keita odpad celkem

Reagovat
Kixi Syhimour

Keita určitě

Reagovat
Maximm9

Proc v takovem pripade nerekne VAR rozhodcimu ze ho netrefil, at okamzite vstane

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

SIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
Taiger

Not my GOAT

Reagovat
Csaplárova past

Ronaldo se bude muset naucit prohravat, s temito picusi nic nevyhraje

Reagovat
O.Giroud

Wtf Ronaldo a len zlta?

Reagovat
Ranoth

Ronaldo nezvlada

Reagovat
stuff

Hlavne nestriedat. Moze dat gol kedykolvek!

Reagovat
O.Giroud

TENTO BOL PRE RONALDAAAA

Reagovat
Luc-Luc

Dobry, united nezvladaji psychicky, tohle bysme meli zvladnout v druhe puli a jeste neco pridat

Reagovat
EXoRcIsT

snad nechcete aby Froda vyhodili praveze by ste mali polavit a nechat si strelit nejake goly aby to nebola taka potuba pre Oleho

Reagovat
Minister

jak je to jednoduché

Reagovat
Kixi Syhimour

PÍČO GOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLL

Reagovat
poz3n

Ronaldo ćervená, Keita žlutá

Reagovat
John Obi Mikel

WTF DEBAKL

Reagovat
Coutinho10

Yeeeeeeeeeeeeees loooooooooool wooow Moooooooo nazdaaaaaaw

Reagovat
Luc-Luc

Dejte mu tu smlouvu kraaaaaaaaaal

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
cubazi

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Za toto, čo spravil Fred, dostal Mané červenú proti ManCity.

Reagovat
rave

Ale no tak, zas nepřeháněj. Radši nám řekni, jestli neznáš někoho, kdo by nám řekl, že máme dost záložníků.

Reagovat
RKBoy

koho nakope Ronaldo v 2. polčase?

Reagovat
10

Oleho...a už v přestávce

Reagovat
stuff

Reagovat
Maximm9

Reagovat
WienArsch

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
icka

Reagovat
O.Giroud

Oleho

Reagovat
iamek

Deset prosiiiiiim. Klidně místo nej Radu z Jablonce. Kohokoliv. Hned.

Reagovat
Mimalu

jakože wow...

Reagovat
wild

Ole by mal rezignovat este cez polcas

Reagovat
WienArsch

Reagovat
mithro

obrana uz sla do kabiny?

Reagovat
oli9

Pico totální znásilnění...... Dělají si z nich totální píču

Reagovat
avicii

Ronaldo uboziak

Reagovat
DieFohlenBMG

Sim Salah bim to je fazóna

Reagovat
Registrujisejenproto

Chtel jsem napsat ze jeste ze mu nedal redku, protoze pak by to fakt skoncilo 0:7 a Ole by letel, a ze pokud zustal na hristi tak treba snizi na 1:3 a Ole prezije jenze Salah zas musi sazet dalsi goly i tak

Reagovat
WienArsch

Ten Harry proboha, to je komedie :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že Ole nevydrží aj na zápas s Chelsea, co už

Reagovat
eden_h

Hodte im tam rucniiiiik

Reagovat
Busby babes

co jsem to vzdycky psal o Contem? jo uz vim, nejlepsi trener, sympatak se skvelym ucesem... ze jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo bude tlačit na Zidana spíš, k němu se přidá ještě Pogba a Varane

Reagovat
10

ten to během sezony nevezeme

Reagovat
Busby babes

ty vole, United.. vezme. a jen aby bylo jasno, porad ho nechci, jen si nemyslim, ze by odmitl. A ani teda neni jisty, jestli vubec budem managera hledat.

Reagovat
EXoRcIsT

ta co ? zeby si sa pridal na temnu stranu a si za OLEOUT ?

Reagovat
Busby babes

viz vejs debata s Dawonem. uz minule s tim Leicesterem to bylo strasny, ted tohle. oboje vypada jak zapasy na konci Mourinhovi stace... A Ole proste nevypada, ze by s tim v tuhle chvili dokazal neco udelat.

Reagovat
avicii

Ty si k nemu tak mäkký proste na to šialene nemá

Reagovat
Busby babes

"A Ole proste nevypada, ze by s tim v tuhle chvili dokazal neco udelat."

silene nema... ted se nam to rozpadlo, ale posunul ten tym o level vejs nez kdyz ho prebiral... nema na to pridat tech finalnich 5-10 procent.

Reagovat
rave

Ten tým posunuly kvalitní přestupy.

Reagovat
iamek

Rada bude volný

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Svatej

Reagovat
Detective

A až se střetnou ega Ronalda a Conteho, tak nastane konec vesmíru.

Reagovat
smazaný uživatel

; - )

Reagovat
nani92

Ak tam teraz vletia fanúšikovia, tak sa to skontumuje a bude to len 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je Ole trochu soudný, tak rezignuje už teď o poločase

Reagovat
oli9

Ale jak nadruhou stranu, ono to líp než to trefuje Salah momentálně trefit nejde

Reagovat
10

United hrajou bezkontaktní obranu

Reagovat
okorec

Aspoň, že mám Mohameda ako kapitána vo fantasy :D ... Aj keď nechtiac.

Reagovat
Miguel19

Ole už si jde pro odstupné..

Reagovat
iamek

Nebude velké ne? Smlouvu nemá na dlouho. Doufám, že se navrh smlouvy splachl dneska na OT do hajzlu.

Reagovat
wild

Pred sezonou mu ju predlzili

Reagovat
ManUnited

Shaw úplně mimo dneska, Maguire tam je škoda slov

Reagovat
Tuard.MUTD

supr

Reagovat
Front hell

King Harry

Reagovat
Salfovic

Pozitivní je, že už se Ole nesměje.

Reagovat
EXoRcIsT

on sice nie ale jemu sa smeju vsetci

Reagovat
iamek

Reagovat
Minister

mali by sa fanušikovia pobiť na ihrisku... sa to skontumuje potom a bude len 0:3

Reagovat
DieFohlenBMG

nebo nahlásit covida

Reagovat
Ligter

to snad nemůže Ole přežít, ne?

Reagovat
Switchback

Ronaldo efekt

Reagovat
10

Reagovat
Kenneth

Zase si vylezl jo?

Reagovat
10

odkud bych měl vylézat, jednotko debility?

Reagovat
kaja900

jak se tu schází děti z Barci a Juve najednou pod každým špatným zápasem United

Reagovat
10

skoro jako děti z Realu po každý penaltě Ronalda proti Chievu

Reagovat
Salfovic

Si tě povodí, až sníží na 1:8.

Reagovat
patas92

Reagovat
stuff

Kral

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

vůbec nefunguje ta ofenzivní dvojka a od toho se odvíjí i ty obrovské díry za něma.

Reagovat
Ángel di María 22

LOOOL

United maj strasne spatny a hloupy hrace, to je normalne radost pohledet na ten tym

Reagovat
Coutinho10

dozivotni smlouva pro Salaha

Reagovat
Remt

To je tak když chceš s hráčem vyjednávat o smlouvě, snažíš se tahat plat dolů a on začne hrát jako bůh..

Reagovat
Kixi Syhimour

Krása, to je krása

Reagovat
Grahf

to ani moyes nedokázal

Reagovat
Dawon

Odehrali sme nekdy horsi polocas? Ja fakt nemam slov, tohle je proste na vyhazov celeho tymu

Reagovat
Swarley

a to poslední roky stojí pěkně za hovno

Reagovat
pingla

za co přesně mohl de Gea?

Reagovat
C-M@ster

Pustil 4 góly.

Reagovat
Dawon

V zasade asi nic, ale myslim ze by moznost utect z MU docela uvital a neprotestoval

Reagovat
C-M@ster

Teď jsem přišel domů, přišel jsem o něco?

Reagovat
Minister

Aj Taylor sa rýchlejšie vracia dozadu ako polovica obrany

Reagovat
Taiger

Reagovat
icka

a nebo Shaw dojebal ofsajd past..

Reagovat
Antalab

Koeman out!

Reagovat
Diskostu

to bude ešte zaujímavé to su snáď najtragickejšie tymi v PL ...REDka bude určite..Liverpool nemá problém pustiť 3 góly za 10 min.... United Kludne može dostať 8... Ole to ma spočítane ....

Reagovat
oli9

3 góly za 10.minut... Nepiš když si neviděl poslední zápasy

Reagovat
Diskostu

Brenford Atletiko Crystal Palace Leicester City ??? ja som vynechal cca 5 zápasov Live za posledné 3 sezóny

Reagovat
Likan7

Pal... pal do pi*i!

Reagovat
herbage

DE BA KL

Reagovat
Remt

Jinak.. doufal jsem že tenhle zápas vyhrajeme.. ale tohle mě vlastně zas tak nebaví, nevidím důvod se smát MU, těšil jsem se na vyrovnaný vypjatý zápas až do konce, kde bychom byli nakonec ti šťastnější. Z toho prvního poločasu mi je ale upřímně MU spise líto. Protože očekávání po příchodu těch dvou hráčů do útoku byla určitě větší.

Reagovat
13

Ani náhodou, čím víc golu, tím líp. Jen teda odvolaji Oleho, to je škoda

Reagovat
Remt

Já z takovéhoto vedení proti tomuhle týmu asi nemám radost, nemůžu si pomoct Já chtěl aby dostali cuchnout a pak jsme je srazili na kolena

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
diastan

Buď 10:0 nebo na druhý poločas vůbec nenastoupit ať sníží na 4:3 a podrží Oleho

Reagovat
O.Giroud

wtf

Reagovat
rave

Že je Liverpool momentálně jinde bylo jasné, ale to bránění MU, to se kurva na této úrovni jen tak nevidí.

Reagovat
10

oni snad nevyhráli souboj, resp. se většiny ani nezúčastnili...ani faulem to nezastaví, jen stínujou jak někde v basketu

jestli si někdo myslí, že je tohle trenérem, tak je dost naivní

Reagovat
Selänne

Jenom trenérem to určitě není. Ale nic to nemění na tom, že tam Ole nemá dávno co dělat. Takticky naprosto zoufalej.

Reagovat
stuff

Reagovat
vilp

Si pořád pamatuju ten přechod, kdy Atlético přebíral Simeone. Z hloupých softíků za pár měsíců tým vychcaných řezníků. Godín tehdy vypadal podobně jak dnes Maguire a pak byl Top. Stačila změna trenéra.

Reagovat
10

vždyť United těch změn už poslední roky pár udělali

Reagovat
Miguel19

Naše obrana nebyla tak tragická jako dnešní United, ale taky stála za hovno. A Tuchelem se to během dne změnilo o 180 stupňů...

Reagovat
Ángel di María 22

Ted si rekl dobrou kravinu

Reagovat
Switchback

Salah takhle z první přímo k tyči ... slušná forma

Reagovat
Taiger

Burnley are the only team to have prevented Mo Salah from scoring in a Premier League fixture so far this season.

Dyche

Reagovat
Minister

za chvíľu bude Arteta

Reagovat
Svatej

Nas prokopnul jen peckou

Reagovat
Luc-Luc

Mam smisene pocity, Ole tohle podle me neustoji a nejspis ho nahradi nekym schopnym, ten tym nemaji spatnej a dobrej manazer z toho udela masinu...jinak zaloha je slaba, ale nastesti utok funguje fantasticky...Konate dozadu mi prisel v pohode, ale mel tam nepresnosti v rozehravce, obrana mi prisla parkrat nedurazna, ale United svoje sance nastesti nedali

Reagovat
Kixi Syhimour

Jones chlap na rozdíl od Ronalda

Reagovat
cubazi

Reagovat
avicii

Reagovat
Svatej

Bejt to obráceně, tak se ještě teď dohrava prvni polocas po jeho ošetřování

Reagovat
Tolstobik

Obrana dnes zbytecna doprdele, ale LFC teda skvely

Reagovat
Diskostu

Dajte niekto Salahovi Zlatu Loptu ...To bude jaka hanba keď vyhrá Messi...

Reagovat
C-M@ster

Co Lewa?

Reagovat
Diskostu

aj on prichádza v Úvahu ale predsa len hra iba Bundesligu....

Reagovat
Adyss

Ty si kus kokota

Reagovat
Dominator

benzema!

Reagovat
avicii

Inak.. Na lavicke mame Matipa.. Borec co prišiel zadarmo.. A ja si nepamätám že by niekedy odohral niečo tak šialene ako ten najdrahší stopér planéty, teda za mňa Matip>Maugire o riadny kus.. A ak tvrdí niekto niečo iné musí mat papier od doktora

Reagovat
iamek

Tohle přece nemůže ustát ne? Koukl jsem na rychlo sestřih a to je vyloženě snad bojkot těch hráčů. Takhle špatně snad ani hrát nejde. Salah genialni fotbalista a Pool by mu měl dat klidně 500k na 4y. Poklad. Pool může zaslouženě slavit totální destrukci, ponížení, analni DP znásilnění a bůh vi co ještě, ale zároveň nám můžou pomoct ke změně na lavičce a posunu vpřed. Kdo je vůbec volný kromě Conteho?

Reagovat
EXoRcIsT

wenger

Reagovat
Kixi Syhimour

Zidane

Reagovat
iamek

Ten prý do Anglie nechce.

Reagovat
Kixi Syhimour

Chápu, dle mého si počká na PSG

Reagovat
avicii

Zohrel by aj tak..

Reagovat
Remt

Proč ne Conte? Skvělý trenér

Reagovat
iamek

Nepíšu Conte ne. Jen mne zajímají další varianty, protože nevěřím, ze by Conte přišel.

Reagovat
Remt

Já bych tomu naopak věřil. Jen by mu museli slíbit tak 2 posily, pak by přišel

Reagovat
iamek

Mi se nás kádr proste líbí. Schází DM a konkurence na RB a na papíře to vypadá dobre. Ještě kapanek vyčistit od hráčů jako Mata a bylo by to top. S takovým kadrem by každý schopny trenér proste poháry vyhrával

Reagovat
$dolar$

Mata je jeste u vas?

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo bude orodovat za Zidana si myslím

Reagovat
iamek

Umí aspoň anglicky?

Reagovat
icka

ten Haag?

Reagovat
oli9

Jako všichni paráda, ty protiútoky jsou top. Šlapou jako stroj. Salah prostě potvrzuje momentální formu kterou má nejlepší na světě

Reagovat
cubazi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Taiger

Možná ještě Ronaldo

Reagovat
Kixi Syhimour

V kopání je v předních liniích

Reagovat
Taiger

Reagovat
Gazdo

Reagovat
rave

Reagovat
Swarley

Ještě aby vám protiútoky nešlapaly, když ty naše vemena pro ně udělají volnou dálnici

Reagovat
Nikikrew

Akoze to mam fakt povedat ze nasa obrana je lepsia ako ma United? AWB je sialeny uz dlhsiu dobu len ma tam nejaku konkurenciu? Shaw to iste.

Myslim si ze Ole musi po tomto zapase letiet ale kto to prebere? Conte?

Reagovat
iamek

Shaw špatný po zranění no. AWB konkurenci nemá a proto stagnuje. Stejny případ jako Shaw, kterému přišla konkurence a hned šel nahoru. Každý se smál, ze měl přijít Trippier, ale on by byl ta potřebná konkurence. Sice asi ne idealni, ale bral bych ho hned.

Reagovat
Nikikrew

Bez tej konkurencie to nejde. Aj u nas Tierney zacal stagnovat a dobre sa ukazuje Tavares, tak musi zabrat. Kazdopadne ta vasa obrana to je dnes amaterizmus. Maguire to musi bojkotovat

Reagovat
iamek

Harry taky po zranění a u Oleho bych se nedivil, kdyby to uspechal. To už je takový chaos teď, ze i hraci co hrajou normálně dobre začnou dělat jeden nesmysl za druhým. Tohle pamatuju po lvg, DM i JM. Tohle je přesně ta fáze, kdy to otočit už nejde.

Reagovat
cubazi

Presne tak Salah si za predvadzane vykony a efektivitu v zakončení tu zmluvu doslova vypýtal a po dnešku kludne aj 500k

Reagovat
smazaný uživatel

ty vyrazy Ronalda k nezaplacení myslím že Ole to má spočítané...Salah je uplně jinde

Reagovat
REPLIKATOR

My chceme soupeře!

Reagovat
oli9

U té obrany united je nejlepší jak všichni stojí a čumí a pak se všichni 4 rozběhnou zároveň proti nahravajicimu hráči... A 2 hráči Liverpoolu si můžou vybrat který dá gól

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně je ideální týden na změnu trenéra, v týdnu díky vypadnutí z EFL cupu nehrajeme takže nový manažer bude dost času se seznámit s týmem

Reagovat
iamek

Pico nevěřím, ze to udělám ale

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

kroutil se ti prst na mysi aspon?

Reagovat
Dominator

Reagovat
iamek

Jsem na mobilu, ale dost no . Nastesti jsem ve své oblíbené zemi, tak dnešní ponížení bolí aspoň min

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo a Drogba who?

Reagovat
Taiger

Oba jsou mega ale Salah je jinde, 2. nejlepší international asset za Henrym v PL

Reagovat
Miguel19

4>1

Reagovat
Kixi Syhimour

107>104

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Luc-Luc

Jak se chtel ten chcipak Fernandes prat

Reagovat
avicii

To je tam jedna nechutná držka vedľa druhej v tom United

Reagovat
EXoRcIsT

Manchester United are four goals behind at half-time for the first time in their Premier League history #MUFC

Reagovat
Liquid

CR7 = MANU7, aby nešel v zimě za LM do Juventusu

Reagovat
niflheim

Po Csapim v týdnu jedeme dvojnásobného Csapiho?

Reagovat
martin.b

Docela přísný, 70% Liverpool se slátanou zálohou... jsme hodně clinical, United vypadaj jak kdyby spolu hráli poprvé... moc z toho radost nemám, tohle Olemu ulomí tak tři nohy od židle...

Reagovat
Akinfeev

Telles > Shaw

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně aby nám ty nezvladačský svině nikoho nezranili

Reagovat
Grahf

Liverpool has scored 4+ goals in 5 of their 97 visits to Man Utd in all competitions, 2 of which have been in 2021

Reagovat
Taiger

Salah do Newcastlu kdy?

Reagovat
vceradnesazitra

V létě

Reagovat
Kixi Syhimour

Každopádně držíme koncentraci

Reagovat
mr.Silver
Reagovat
mistr129

To tam nemají video nebo co?

Reagovat
C-M@ster

se mi nechce načíst

Reagovat
10

tam je krásně vidět Ronaldův decline v kostce...od zakončení, zrychlení, souboje, frustrace...

Reagovat
smazaný uživatel

To je reálně na stopku i po zápase

Reagovat
Dominator

Reagovat
patas92

Obyčejný lidský odpad, no

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
El Cid z City

Hovado, hraje hovno a k tomu takhle nechutnej.

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
DelPiero137

Spoluhraci mu tam nebezali na pomoc, len Bruno

Reagovat
Kixi Syhimour

Fernandes

Reagovat
Maximm9

Co je vetsi frajerina ? Dat 7:0 Norwichi nebo United ?

Reagovat
Csaplárova past

A ty si jako myslis, ze United jsou tezsim souperem nez Norwich ?

Reagovat
Busby babes

tak dobry, jen Mason hral blbe...

Reagovat
iamek

Člověk by čekal, ze půjde dolu třeba Fred. To je fuk. Dohrajeme v devíti, protože neunasime očividně podle žlutých karet a skončí to tak 0:8. Klidně OGS koupím letenky do Norska. Ale Wizz air a podobně.

Reagovat
Busby babes

zmena pomohla, zaciname, jak jsme skoncili

Reagovat
iamek

Nostradamus

Reagovat
mithro

imho ho chcel usetrit tej potupy

Reagovat
lajka30

Tam měli bejt už aspoň dvě redky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ole výdrž, všetci fanúšikovia konkurencie united ti to prajeme

Reagovat
stuff

Ta uz len toto Conte vezme uprostred sezony. Conte kery si zaklada na netoxickom prostredi a preventivne problematickych hracov, keri neradi pluju krev, posiela prec este v lete

Reagovat
Kixi Syhimour

GGGGGGGGGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
Minister

hattrick hero

Reagovat
dave30

Deset...

Reagovat
Luc-Luc

Goooooooooooooooooooooolllll

Reagovat
iamek

Gooooooool. Deset !

Reagovat
Busby babes

nebud Adam.

Reagovat
DieFohlenBMG

Úplně jinde

Reagovat
Coutinho10

mr. hattrick Mooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to aspoň vyžeremem se vším všudy a zítra nový trenér

Reagovat
John Obi Mikel

Kdo to tady psal o tom opakování výsledku Chelsea?

Reagovat
Svatej

Kurva ten Bruno mel dostat redku tak

Reagovat
iamek

Ještě dostane. Vítězná mentalita a když se nedaří, tak bouchne. Skoda, ze bude chybět díky tomu další zápasy. Normální trenér by ho stáhnul a tohle by už vypustil.

Reagovat
Remt

Za co vlastně? Celý zápas jsem neviděl tak nevím co vše se dělo, měl tam nějaký ostřejší zákroky?

Reagovat
Svatej

Prebrousil Jonese primo pres kotnik, hnusak se jeste rozciloval

Reagovat
Remt

To byla ta akce u postranní čáry? prvně mi to přišlo i čisté, pak z opakovačky bylo vidět že trefil nohu :D

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
oli9

Reagovat
iamek

Btw není dneska výročí, kdy Alex doma dostal sestku od City? Nebo to bylo včera?

Reagovat
REPLIKATOR

SALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Reagovat
Mastný Chobot

AHAHAHHAHA

Dajte im 200!

Reagovat
mithro

pogba dobry start s tou obranou dnes dame rekord

Reagovat
Coutinho10

za chvilku 2. set

Reagovat
John Obi Mikel

To je taková šikana obrany MU.

Reagovat
Kixi Syhimour

Kenny

Reagovat
Minister

dpč kedy s nimi hráme my?

Reagovat
Nikikrew

Salah > Drogba kedykolvek

Reagovat
Front hell

Reagovat
Miguel19

Pogbička dobře zalepil ve středu hřiště..

Reagovat
Kincl

Škoda že je budou teď už šetřit a nedají jim třeba 8golů

Reagovat
ajouki

Viděl jsem jak to Robertson hecoval, keep going, keep going. Snad nepoleví.

Reagovat
Coutinho10

krasna momentka sirecek x king Kenny

Reagovat
smazaný uživatel

Geniálna prihrávka od Henda.

Reagovat
fenixLFC

Tvl tak kto vyleti ako prvy-ronaldo, bruno alebo ole?

Reagovat
Greny

Ronaldo dá na 5:5 a sundá dres

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
pingla

konečně

Reagovat
Minister

obrat začína

Reagovat
Akinfeev

S Olem nevyhrajem PL ani náhodou .... natož LM

Reagovat
Ranoth

s Olem vyhrajete akurat tak titul najvacsich klaunov

Reagovat
smazaný uživatel

To už jsme vyhráli

Reagovat
Psy_cho

Jenže Ole je takový klaun, že by soutěž o největšího klauna nevyhrál

Reagovat
Kixi Syhimour

Sakra, koncentrace

Reagovat
Igner Farnsworth

V klidu ofsajd

Reagovat
Ranoth

Hendo aka prihravka

Reagovat
Swarley

SAF jak kroutí hlavou

Reagovat
Busby babes

Stahujem!!!

Reagovat
Busby babes

tak ne. kdyz uz, tak se vsim vsudy.

Reagovat
C-M@ster

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

TOTO JE RONALDO

ŽERTE HOVNA, LIVERPOOL

Reagovat
C-M@ster

beru zpět...

Reagovat
iamek

Reagovat
C0br

Reagovat
Igner Farnsworth

Reagovat
diastan

Reagovat
Busby babes

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
vceradnesazitra

Reagovat
Čenda

Reagovat
SunFells

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Manik...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Trapper

Reagovat
Sm0ker

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
oli9

doufám že si to sperma utrel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Ten pass dpc

Reagovat
Kixi Syhimour

Pohoda, dobrá past

Reagovat
Maximm9

To bude 5:5 Ronaldo hattrick a Bruno 2 penalty

Reagovat
Mimalu

lol

Reagovat
John Obi Mikel

Maguire áčko a Trent nebrání CR7 stále umí.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak ofsajd.

Reagovat
Coutinho10

nemusel....

Reagovat
smazaný uživatel

Korupčnému Fergiemu sa dobre pozerá ;):))))

Reagovat
iamek

Vy neunasite ani výhru. Neskutečné . Kdo by řekl, ze od vás nejrozumnejsi je Vlado

Reagovat
mithro

roky utrpenia zanechali hlboke stopy

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
iamek

To budeme stejní?

Reagovat
mithro

ja som mal mladost ako gloryhunter, teraz ma uz futbal tak nerozhadze.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Moc to boli?

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
REPLIKATOR

OFSIIIIIIIIIIIIIIIIDE

Reagovat
mithro

wat

Reagovat
eden_h

Ayayay i feel like batrflay

Reagovat
Csaplárova past

Hele, a co ten Sancho? To vypada na velky flop ... top flop

Reagovat
EXoRcIsT

sak by musel najprv hrat a ked uz hra tak by sme museli mat nejaky system to ist Donny

Reagovat
Luc-Luc

penaldo

Reagovat
Dawon

...na posraneho i hajzl spadne

Reagovat
diastan

toto je boží

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Front hell

pěkně

Reagovat
oli9

Vždyť to bylo vidět hned ze je půl metru v offsidu a toto ještě potěší že tomu curakovi to neuznaji

Reagovat
kaja900

místo toho aby sis užíval výhru, tak píšeš tohle to je tak když tu muže komentovat kdejaký spratek..

Reagovat
El Cid z City

Vždyť si ji užívá.

Reagovat
Ranoth

ja sa tak bavim dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Kokotek si splnil svoje a tímový úspech ho nezaujíma

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Taiger

Oli ale No swag at all

Reagovat
smazaný uživatel

Sa tváril hrdo, jak keby to bolo 1:1

Reagovat
Nikikrew

hovoris o sebe?

Reagovat
Taiger

Reagovat
Coutinho10

penalta

Reagovat
Kixi Syhimour

Před vápnem

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

tak ma stesti...o kousek to stihl

Reagovat
John Obi Mikel

Jota dobrá herečka

Reagovat
Remt

Vždyť ho vzal přes zadní nohu dle opakovacky

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Nikikrew

Offside? tak to nechapem ved nohy mal za liniou...

Reagovat
cfc_17

Reagovat
Ángel di María 22

To neni ruda?

Reagovat
Remt

Toto je snad jasná redka ne sakra? Vždyť Jota by šel sám proboha :D

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavatý žebrák

Reagovat
Trapper

Ta penaltová kamera co sjela k tomu přímku je boží

Reagovat
ajouki

Aspoň se mohli v týdnu fanoušci United naposledy zasmát těm nemístným poznámkám na jejich hru. Dneska je soupeř trochu jinde než naivní Atalanta.

Reagovat
Akinfeev

Jak mi chybí Smalling - Jones

Reagovat
Swarley

Reagovat
mithro

skor cleverley a anderson

Reagovat
smazaný uživatel

Největší radost musí mít Donny

Reagovat
fenixLFC

Najvacsiu radost mas ty

Reagovat
iamek

Reagovat
Kixi Syhimour

To jsou taková prasata

Reagovat
Hokaido

Červená kurz 4, ještě dvě žlutý kurz 1,8. Sázejte baráky, nemáte zač.

Reagovat
patas92

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
mr.Silver

Pogba jasná redka

Reagovat
Trapper

To se posral Pogba ne?

Reagovat
Miguel19

Rudá snad ne..

Reagovat
Maximm9

to je redka ne ?

Reagovat
REPLIKATOR

Pogba Jasná redka už

Reagovat
John Obi Mikel

Ten blázen tam jde koliky napřed a diví se

Reagovat
Sm0ker

Dej mu jí!

Reagovat
Kixi Syhimour

Pogba fantastické střídání

Reagovat
Luc-Luc

To je pica ten Pogba

Reagovat
Minister

Reagovat
Ranoth

ako nezvladaju tie hovada tupe

Reagovat
mithro

Pogba si tiez chce odpocinut.

Reagovat
C-M@ster

hmm

Reagovat
John Obi Mikel

Pogba šašek

Reagovat
iamek

Za střídání . On to bojkotuje i OGS

Reagovat
REPLIKATOR

Nechápu, že ji nedal hned

Reagovat
Luc-Luc

Vypadni zmrde

Reagovat
dantetomas

Mne je toho Oleho snad aj luto

Reagovat
Dawon

Tohle skonci regulerne 10

Reagovat
oli9

bože ještě Ronaldo prosím

Reagovat
patas92

Co to mele ten komentátor Však za to se v Anglii normálně červené dávají

Reagovat
John Obi Mikel

Prej kvůli stavu žlutá

Reagovat
Coutinho10

tak preci jenom redka ...byla otazka casu

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale fakt nechutná prasata , mohly být klidně tři ty červené

Reagovat
RKBoy

redku už mohol mať Ronaldo aj Fred.

Reagovat
John Obi Mikel

Aj Bruno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

toto je uplne dokonaly zapas fakt to sa uz clovek musi iba smiat. Vlastne este penalta tomu chyba

Reagovat
Busby babes

Pogba na Gerrarda... ale teda imho prisna.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
EXoRcIsT

ale prd prisna normalna cervena

Reagovat
Switchback

Jj, červenou jen když mu zlomí nohu, jinak žlutá

Reagovat
EXoRcIsT

sak mu aj asi zlomil

Reagovat
Busby babes

to nerikam, ze jen za zlomene nohy... jsem s tou cervenou uplne v pohode.

Reagovat
Igner Farnsworth

Ani ne, to jsou ty zákroky kde se lámou nohy.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
dantetomas

V Sunday league dokonaly tackle.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Čenda

world class tackle.

Reagovat
Mastný Chobot

tjn

Reagovat
Likan7

Naprosto evidentní bohužel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
O.Giroud

Nepomohlo mu, ze sa Keitic zranil a mozno to aj schytal za vsetkych co uz maju zltu.

Reagovat
Busby babes

jo. mozna taky. cervena v pohode, nemyslel jsem to tak, ze by ji taylor dal nespravne. jen proste imho zakrok na hrane zlute a cervene.

Reagovat
Psy_cho

Skočí nohama napřed a podrážka napřed. Dával bych jim stop alespoň na 5 utkání, prase jedno.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Šimon

Reagovat
J0EL

Dpc, ty si ale ze neuveritelny sulin

Reagovat
Swarley

Tak se to střídáním oživilo

Reagovat
Switchback

leg breaker ... jasná

Reagovat
Maximm9

Jako Pogbovi to letos proslo uz nekolikrat , ze ji nedostal, Hraje jak prase

Reagovat
Grahf

akože ok, chcú odjebať oleho, ale tak dá sa to spraviť aj slušne

Reagovat
Csaplárova past

Pogba

Uplne na nem bylo videt, jak ho to nezajima, jak tam nechce byt. To je nonsens tenhle hrac

Reagovat
Mastný Chobot

Pogba a Ronaldo, prasiatka odporné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

Mi vysvetlete.. podobný zákrok (zápas jsem neviděl jen útržek toho zákroku) udělal hráč Lyonu proti Spartě cca v 65. Minutě a tuším že za to nebylo nic. A jednu žlutou už měl. Červenou dostal až o deset minut dýl za něco jiného

Reagovat
Miguel19

A co chceš vysvětlit?

Reagovat
Remt

Proč je za to někdy červená ( za mě jednoznačně správně) a někdy vůbec nic

Reagovat
fenixLFC

Preroze to nepiska vzdy rovnaky rozhodca?

Reagovat
Remt

No sorry ale toto?

Reagovat
Miguel19

Protože rozhodčí jsou lidi co stejné věci / činy vidí rozdílně.

Reagovat
Remt

Kolíky napřed snad nikdy nemůžou být bez potrestání, to snad musí být první věta v rozhodcovské příručce

Reagovat
smazaný uživatel

Jdu vsadit redku a nez to na tom mobilu namackam, tak ji dostane, ten debil.

Reagovat
mithro

to sa len tak nevidi taky meltdown. uplne komplet vsetko zle. a to je este 30 minut

Reagovat
iamek

Tohle je nejstylovejsi poslední zapas manažera v historii PL

Reagovat
mithro

urcite. ja nechapem, jak si vsetci myslia, ze ho vyhodia. nie je sanca.

Reagovat
iamek

Nech toho! Neber nám naději !

Reagovat
Dawon

urcite jeste minimalne mesic dostane, ale s tim programem co nas tam ceka, si myslim ze fakt realne hrozi, ze nekdy na prelomu listopadu a prosince pujde, tohle proste neni udrzitelne

Reagovat
Busby babes

ted uz bych na to barak teda nevsadil.

Reagovat
mithro

kym, nebudeme mimo LM tak ho neodvolaju.

Reagovat
Busby babes

no, Mourinhovi se to rozpadlo podobne... tady je to mozna jen herne, ale je to obdobny no... uvidime.

Reagovat
John Obi Mikel

Neodvolají.

Reagovat
Grahf

SAFovo 5:5 tiež nebolo zlé :)

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli ho vyhodit před rokem po 1:6 se Spurs a ušetřili by si rok.

Reagovat
martin.b

Ubohost

Reagovat
Luc-Luc

Takze Naby out na delsi dobu kvuli tomu neandrtalcovi s iq 90...

Reagovat
Azazelo RD

Nemá syslit míč.

Reagovat
Remt

Syslit míč? Viděl jsi ten zákrok?

Reagovat
Azazelo RD

Ne, radši na to nekoukám.

Reagovat
Remt

Byl to souboj o míč kdy oba k němu měli stejně daleko, jen Pogba skluz kolikama napřed

Reagovat
Sm0ker

To uber

Reagovat
avicii

Naby to snáď nie

Reagovat
Kixi Syhimour

čurák Pogba prostě

Reagovat
Coutinho10

Keita zrakvenej

Reagovat
Melda

Zrovna, když se opravdu, konečně rozehrával.

Reagovat
Coutinho10

nemohlo to bejt dokonalý....když už sme je potupili, tak aspoň nám museli někoho zranit

Reagovat
Nikikrew

Tak co, aspon konecne vidime prave NWD

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Geordies

Jasná červená, komentátor asi na fetu.

Reagovat
The Krupy

Do mŕtvol sa nekope, ale Allegri vedel, prečo si posadil Ronalda a povedal mu, že pod ním nebude mať garantovaný základ. A líder chcel o pár dní odísť.

Ale samozrejme to nie je len o ňom. United zúfalo chýba hráč typu Chellini, Zanetti či Puyol, ktorý by ich dokázal udržať pri zmysloch. Všetci sa totálne psychicky zrútili.

Reagovat
Nikikrew

Ved nebyt Ronalda tak nemaju ani tolko bodov co dnes a to plati ja v LM ubohe kopnutie do Ronalda

Reagovat
stuff

Reagovat
patas92

To je jak říct, že bez Ronalda by Juventus nevyhrál poslední dva tituly, i když jich bez něj vyhrál 7 v řadě nebo kolik.

Reagovat
Nikikrew

Aha to je uzasna logika teda. Cize v time nemoze vycnievat jeden hrac alebo viacero hracov?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
misinho7

jj aj za tu tragicku obranu United moze Ronaldo jemu sa zachvilu prisije vsetko co sa stane v klube..

Reagovat
The Krupy

Čítal si aj tú druhú časť či si videl "Ronaldo" a zasvietila červená?

Reagovat
icka

Reagovat
El Cid z City

Umí rozložit tým, v Juventus to bylo víc než zřejmé, na soud v United si ještě počkám.

Reagovat
Ranoth

hlavne ze ten kkt ma kazdy mesiac inu farbu vlasov, asi si stoho prefarbovania odfarbil aj mozog, tupec

Reagovat
Greny

Za takového stavu toto udělá jen vypatlanej kreten ještě někde na útočné půlce v rohu

Reagovat
martin.b

Loni krize v obraně, letos v záloze ? už nám tam zbejvaj jen tři angláni ne ?

Reagovat
Maximm9

Jako fanousek Liverpoolu si to tam musi kurevsky uzivat

Reagovat
smazaný uživatel

Hlúpy primitív Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy očekáváte oznámení o vyhození? Já zítra během dopoledne, zhruba mezi 10-11

Reagovat
EXoRcIsT

v utorok/streda okolo 12tej

Reagovat
smazaný uživatel

To už si myslím že musí být oznámený nový trenér

Reagovat
Ranoth

to by bola skoda

Reagovat
oli9

Podrží ho, dají mu důvěru

Reagovat
John Obi Mikel

Nevyhodí.

Reagovat
Front hell

Sand nikdy

Reagovat
Front hell

*snad

Reagovat
smazaný uživatel

Nášho času ci britskeho?

Reagovat
Dawon

Dalot tam sel jako na LWB nebo co to je zase za genialni takticky tah?

Reagovat
mithro

Where’s Fellaini to hold the ball by the corner flag for 23 minutes when you need him

Reagovat
Wazza228

Reagovat
iamek

Včera naše U23 dostala 6:0. Fajn víkend.

Reagovat
Taiger

Důležitý je, že jseš v oblíbený zemi + máme ETH

Reagovat
iamek

Reagovat
dave30

Jj, mladý Radek Vítek (tuším z Olomouce) chytal první zápas v PL2 a dostal takovou nálož.

Reagovat
Busby babes

Diky bohu za zacatek NFL.

Reagovat
C0br

Reagovat
Dawon

Prohra Patriots s Jets incoming...

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

Pats hned taky TD paradny

Reagovat
Ranoth

v sobotu vyhra Ole nad Tottenhamom golom Ronalda s 93 min a zase sa zachrani

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím no, když už bude nový trenér

Reagovat
Ranoth

tomu ani sam neveris

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Skalda29

De Gea si půjde po zápase zlepšit náladu někam do obchodu. Pro koblihu

Reagovat
r.mrazik

co to kurva...0:5??!!

tak dneska se vyplatilo na to nekoukat

Reagovat
C0br

náhodou by ses pobavil

Reagovat
r.mrazik

to verim...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Swarley

Já si říkal, co tady chybí..

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
mithro

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

není šance, že by ho po téhle ostudě ještě podrželi u kormidla. To prostě nejde. vyrazit, doufám, že už má smsku

Reagovat
Ranoth

povedia si, ze Liverpool je inde a ze sa neoplati robit zaveri po taktomto zapase a este ho podrzia

Reagovat
ratusek

Reagovat
Zaschrona

Neviděl jsem horší defenzivní výkon jakéhokoliv PL týmu cca od včerejšího odpoledne

Reagovat
avicii

Reagovat
Euphael

Reagovat
jenage

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

tiež si myslím, že dostať doma 5 od Watfordu je ďaleko väčšia komédia ako dostať 5 od Liverpoolu

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Čenda

Reagovat
Hyrax

Reagovat
havrys99

Reagovat
wild

Tie striedania som nepochopil - naco tam teraz mame 2utocnikov?

Reagovat
oli9

Potřebujete dát 6 gólů

Reagovat
Remt

Konate..jemu rychlost úplně nechybí že? Mockrát jsem ho zatím neviděl

Reagovat
Frantszek

Ty vole, Boby byl na hřišti?

Reagovat
Maximm9

Ta cervena karta ten zapas uplne zabila

Reagovat
Remt

Jj do té doby to bylo napínavé

Reagovat
vladis271

Reagovat
Ranoth

skoda no, ze sme sa nad nimi zlutovali a nepridali dalsie goly este

Reagovat
O.Giroud

Zas ma super redku a dostaneme sa k 1 sanci? Ale tak dnes sa to este da chapat

Reagovat
Kixi Syhimour

Nechodit do soubojů, ještě nám zase někoho zranění

Reagovat
icka

to za Shawa ve fante budu mit tak minus milion ne?

Reagovat
vceradnesazitra

Ještě to chce aspon 2 goly, aby bylo jistý, že ten šašek z Norska nemá ani 1 % šanci že se tam udrží.

Reagovat
REPLIKATOR

Otrávené ksichty na střídačce domácích k nezaplacení

Reagovat
Kixi Syhimour

pomezní

Reagovat
oli9

Reagovat
oli9

Vždyť byli 4 lidi v offsidu kurva při té standartce

Reagovat
Kixi Syhimour

Do souhrnu poprosím stejnou fotku jako je teď zde

Reagovat
avicii

Siuuu

Reagovat
Swarley

Mám dojem, že jsem u nástupu Oleho psal, že s ním jako trenérem klidně i do horoucich pekel... Tak teda díky Ole...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
Maximm9

Reagovat
vceradnesazitra

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maximm9

Ti fanousci co tam povzbuzuji maji respekt ja bych to nedal

Reagovat
vceradnesazitra

Čekají, až Olé půjde tunelem, aby po něm mohli mrdnout shnilý rajčata...

Reagovat
Coutinho10

skoda Jones

Reagovat
poz3n

OT: Řešila se někdy Eurofotbal appka? Ví se případně, proč není?

Reagovat
Dayman

Pro zacatek by se mohl zrusit ten autozoom, to je strasny, zazoomuje to moc a jednim prstem to pak nejde korigovat, toto kdo vymyslel...

Reagovat
mithro

fanuskovia za skandovanie aj v takom stave.

Reagovat
vceradnesazitra

To jsou ale jen fans liverpoolu, ostatní křičí OLE OUT

Reagovat
Busby babes

prave ze ani za stavu 5:0 nedokazali prezpivat nase...

Reagovat
Swarley

Co tak blbě cumite na té střídačce? Tak na vás čumím celý zápas, vy jen pár minut

Reagovat
Seydou Doumbia

Všichni hráči a fanoušci United by měli spáchat sebevraždu a ten klub byel nechat někdo zrušit prostě delete nikdy neexistoval. To je fakt lepší chcípnout než taková osuda.

Reagovat
Mikesh

Ty phyčo, zlatý Arsenal.

Reagovat
iamek

0:5 ještě fajn

Reagovat
smazaný uživatel

A bez červenej karty tiež

Reagovat
smazaný uživatel

*pre C. Ronalda a Freda samozrejme....

Reagovat
eder

Nejvíc si jí zasloužil potkan Chruno. Už jenom za ten gesicht...

Reagovat
Unique

OT: Hraje někdo Predator hunting grounds on PS4?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele