Premier League - preview 8. kola: Kolo zakončí londýnské derby

16.10.2021, 09:24, aktualizováno 18.10.2021, 08:49
Previews
Londýnské derby dvou nespokojených zakončí osmé kolo anglické nejvyšší soutěže. Arsenal se po mizerném vstupu do sezony rozjel a z posledních čtyřech zápasů vytěžil deset bodů. Další hodlá přidat proti Crystal Palace, ten je čtrnáctý...
Arsenal FC - Crystal Palace  (pondělí 21:00)
Londýnský Arsenal sehraje v osmém kole Premier League duel s Crystal Palace. Kanonýři na tom zatím nejsou moc dobře ani v letošní sezoně, zatím jim patří třináctá příčka. Hosté jsou na tom však ještě o místo hůře.

Nálada v táboře Arsenalu se v poslední době značně zlepšila. Svěřenci kouče Mikela Artety totiž získali všech svých letošních deset bodů v předchozích čtyřech kolech, byť v tom posledním se na půdě Brightonu spíše trápili, když remizovali 0:0. V souboji s rivalem svého minulého soupeře Crystalem Palace tak budou usilovat o nápravu.

Arsenal sice nezvítězil v žádném z předchozích tří vzájemných domácích utkání, nicméně v sedmi z předešlých devíti zde dokázal Crystalu Palace dát minimálně dva góly. A více branek bude možná potřeba i tentokrát, obzvlášť, pokud domácím uteče úvod duelu, jelikož žádný jiný tým totiž letos nedostal v Premier League tolik gólů v prvním poločase jako Arsenal, a to šest.

Eagles se ovšem v prvních dějstvích svých letošních zápasů dokázali prosadit jen jednou, což představuje společný nejhorší výkon v lize. Hosté letos sice často neprohrávají, ale skutečnost, že sami vyhráli jen jednou, určitě jejich fanoušky znepokojuje.

Crystal Palace prohrál ve svém historicky prvním pondělním utkání v Premier League v roce 1992 shodou okolností s Arsenalem 1:2 a v tento den se mu v lize příliš nedařilo ani poté. Nadějně nevypadá ani fakt, že všichni předchozí tři hráči Arsenalu, kteří se dali na trenérskou dráhu a čelili v lize svému bývalému klubu, s ním v úvodním duelu prohráli, přičemž dva rozdílem dvou či více branek. Patricka Vieiru tedy nečeká nic snadného.

Poslední vzájemný duel Arsenalu s Crystal Palace se odehrál loni v květnu a Gunners vyhráli 3:1. O jejich výhru se dvěma góly zapříčinil Nicolas Pepe, jednu branku se připsal Gabriel Martinelli. Za tehdy domácí Eagles v tu chvíli vyrovnával Christian Benteke.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Tomiyasu, White, Gabriel, Tierney - Smith-Rowe, Partey, Odegaard - Pepe, Aubameyang, Saka.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Andersen, Guehi, Mitchell - Gallagher, Milivojevic, McArthur - Schlupp, Edouard, Zaha.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.69 - 3.91 - 5.58
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - West Ham United  (neděle 15:00)
Na dostřel prvnímu místu je po sedmi kolech anglické Premier League Everton, na který teď čeká zajímavý zápas dvou aspirantů na evropské poháry. V cestě mu stojí West Ham, jenž se na svého soupeře může bodově dotáhnout.

Toffees si v polovině září prožili nepovedený týden, když nejprve podlehli v dlouhodobé soutěži jednoznačně Aston Ville a následně vypadli z Ligového poháru na úkor QPR. S nadcházejícími výsledky už ovšem mohou být spokojeni, v posledním domácím zápase si totiž poradili s Norwichem a před reprezentační pauzou si přivezli bod z Old Trafford. Tam sice po Martialově trefě prohrávali, po přestávce ovšem srovnal na konečných 1:1 Townsend.

"Kladiváři" se v dobré náladě udržují zejména jinými soutěžemi, než je Premier League. V té totiž naplno bodovali v jediném z předchozích pěti zápasů, naposledy podlehli Brentfordu 1:2. Na Mbeumovu trefu sice odpověděl Bowen, nicméně v nastavení rozhodl o vítězství nováčka Wissa. Ovšem během tohoto nepříliš vyvedeného období postoupili v poháru přes Manchester United a dvakrát zvítězili i v Evropské lize, kde jsou tak velmi blízko postupu do jarní fáze.

"Myslím, že začátek sezony se nám povedl. Jsme ve všech pohárových soutěžích, daří se nám dobře i v Evropě. Vyhráli jsme v Carabao Cupu a v Premier League to také zvládáme i v kombinaci s evropskými zápasy. Toto je jeden z mnoha zápasů, které se řadí mezi důležité. A stejně tak tomu je i pro Everton. Jde o opravdu velký klub, což z toho dělá velké utkání. Na jejich hřišti se nehraje snadno, a to vím lépe než většina ostatních, kvůli velmi dobré atmosféře," komentuje současný manažer West Hamu a někdejší lodivod celku z Liverpoolu David Moyes.

Vzájemné zápasy se v posledních letech nesou spíše ve stylu úspěchů Evertonu, jenž vyhrál ve čtyřech z nedávných šesti případů. V minulé sezoně však pokaždé slavil hostující tým poměrem 1:0, na Nový rok v Goodison Parku rozhodl v závěru Souček, v květnové odvetě tři body vystřelil Calvert-Lewin.

Právě Calvert-Lewin stejně jako další ofenzivní eso Richarlison budou svému týmu kvůli zranění chybět, stejně jako Delph. Na straně Hammers jsou v ohrožení starty Frederickse a také Coufala.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Godfrey, Mina, Keane, Digne - Doucouré, Allan, Townsend, Gray, Richarlison - Calvert-Lewin
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Coufal, Zouma, Ogbonna, Cresswell - Souček, Rice - Bowen, Benrahma, Fornals - Antonio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.92 - 3.31 - 2.64
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Newcastle United - Tottenham Hotspur  (neděle 17:30)
V Newcastlu se dějí velké věci! V průběhu reprezentační přestávky byl dotažený prodej klubu do rukou pohádkově bohatých majitelů a před severoanglickým klubem se tak najednou otevírá nadějná budoucnost. Okamžitě se začalo spekulovat o budoucnosti trenéra Bruce, kterého prý majitelé na lavičce nechtějí a rozhlížejí se po nějakém zvučnějším jméně. To v táboře hostí přišlo po velmi nadějném začátku sezóny lehké vystřízlivění, v průběhu září nebyly výkony Spurs vůbec ideální a začalo se také řešit, proč se vlastně Harry Kane v letošním ročníku Premier League ještě netrefil.

Navzdory všem těm změnám a ambicím v táboře domácích je základní cíl pro letošní sezónu jasný - záchrana. Newcastle sezónu neodstartoval vůbec dobře, v ligové soutěži zatím nevyhrál, když si připsal jen tři remízy se Southamptonem, Leedsem a Watfordem. Všechna zbylá utkání pak tým ze severu Anglie prohrál, a tak se se třemi získanými body krčí na sestupové pozici. Jistě, jedná se jen o prvních sedm kol, nicméně ani herní projev Strak není bůhvíjaký a zdá se, že Steve Bruce bude mít letos s pravidelným získáváním bodů opravdový problém. A noví majitelé jistě nechtějí nic slyšet o tom, že by snad se začátkem příštího ročníku mohli vlastnit druholigový klub.

Tottenham si v srpnu skvěle vedl i bez Harryho Kanea, ve třech duelech zvítězil shodně 1:0, když přehrál Manchester City, Wolverhampton a Watford. Poté se však celek ze severního Londýna zasekl a přišly tři porážky v řadě bez vstřelené branky - Spurs nejprve vyhořeli na hřišti Crystal Palace, o týden později doma vůbec nezvládli druhou půli souboje s Chelsea, načež o týden později zase nezachytili úvod utkání a v severolondýnském derby vyfasovali v první půli od Arsenalu hned tři branky, což jejich příznivci nesli samozřejmě velmi těžce. Napravit pošramocené sebevědomí si svěřenci Espirita Santa zvládli těsně před reprezentační pauzou, když doma zdolali Aston Villu těsně 2:1.

Newcastlu se do sestavy vrací útočník Callum Wilson, stejně tak Jamaal Lascelles, Joe Willock a Jonjo Shelvey již vyléčili své zdravotní patálie a jsou k dispozici. V táboře Tottenhamu se zase začal šířit koronavirus, dva hráči byli v posledních dnech pozitivně testováni a do zápasu nezasáhnou, Spurs však zatím nezveřejnili jejich jména. Otazník se pak vznáší nad zdravotním stavem Matta Dohertyho.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Darlow - Manquillo, Lascelles, Fernández, Ritchie - Willock, Shelvey, Hayden - Joelinton, Calum Wilson, Saint-Maximin
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Tanganga, Sanchez, Dier, Reguilón - Hojbjerg, Skipp - Moura, Ndombele, Alli - Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.62 - 3.66 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Watford FC - Liverpool FC  (sobota 13:30)
Je zcela nezpochybnitelné, že hlavním příběhem úvodního zápasu osmého kola Premier League je návrat italské legendy. Pan "Dilly ding, dilly dong”, spoluautor nejsenzačnějšího a nejkrásnějšího příběhu v novodobých dějinách soutěže. Claudio Ranieri je zpět a opět má na starosti vzestup jednoho z nejslabších týmů soutěže. No, víme, jak to dopadlo minule...

Po Leicesteru se nyní italský pohodář chopil otěží Watfordu, čímž se dostal na jedno z nejnebezpečnějších trenérských křesel ve světě fotbalu. Rozmařilí majitelé celku z okraje Londýna vyhodili za posledních deset let už patnáct trenérů, na což se zdaleka nechytá ani kdysi symbol manažerských poprav Roman Abramovič.

Ranieriho čeká vážně ostrý start - a to nemluvíme ani o tom, že po Liverpoolu čekají Watford v dalších sedmi kolech týmy jako Arsenal, Manchester United, Manchester City, Chelsea, Leicester či Everton. Největší strašák ale přijde hned na úvod.

Když se sršeň zamotá do vlasů, zpravidla prchá a ječí ten, komu se právě pocuchal účes. Bohaté kadeře Mohameda Salaha však znamenají děs a hrůzu pro Hornets. V šesti zápasech nasázel Egypťan Watfordu osm gólů, včetně nezapomenutelné čtyřbrankové kanonády z jara roku 2018.

Neméně zajímavá je i statistika, jež hovoří o Salahově úspěšnosti v zápasech, které začínají v sobotu krátce po poledni. Dvanáct klání, dvanáct gólů. Zdá se to téměř nevyhnutelné, že Mo Salah proti Watfordu skóruje. Skoro tak nevyhnutelné, až to nabádá k hříšným myšlenkám o déjà vu z posledního vzájemného klání.

Liverpool předtím vydrtil Watford čtyřikrát za sebou se skóre 15:0, navíc držel zcela bezprecedentní sérii 44 ligových zápasů bez prohry a 18 vítězství v řadě. A pak ze řetězů utrhl Ïsmaila Sarr a bylo po všem. 3:0, suché triko, nazdar. Tuhle vzpomínku si budou domácí v kabině před utkáním připomínat pořád dokola.

Zkusí zapomenout na to, že zatím letos neudrželi jediné čisté konto. Pominou fakt, že na Vicarage Road přijede nejlepší ofenziva ligy či nejlepší střelec. Tohle je nový start, nový trenér, nový zápas.

Zápas, u kterého nebudou Alisson s Fabinhem, jimž zapojení do zápasu překazil pozdní návrat z reprezentačního srazu. Připojili se tak ke zraněným záložníkům Curtisu Jonesovi, Thiagu Alcantarovi a Harveymu Elliotovi. Do hry se však vrací Trent Alexander-Arnold a Diogo Jota.

Domácí postrádají Petera Eteba, Francisca Sierraltu a Christiana Kabaseleho. Dostatečnou fyzičkou ke startu neoplývá ani Nicolas Nkoulou. Co naopak Ranierimu udělá radost, je stav autora tří asistencí z posledních tří kol Joshuy Kinga, jenž by měl být po problémech s kolenem opět k dispozici.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Femenía, Troost-Ekong, Cathcart, Rose - Sarr, Sissoko, Kucka, Sema - Dennis, King
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Kelleher - Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson - Milner, Henderson, Keita - Salah, Firmino, Mané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.59 - 5.42 - 1.37
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Aston Villa - Wolverhampton Wanderers  (sobota 16:00)
Stadiony Aston Villy a Wolverhamptonu od sebe nedělí ani 20 mil. Kdekdo v našich končinách by vzhledem k tomu, jak si v Británii libují v různých místních rivalitách, očekával, že nás čeká derby. Kdepak. Fanoušci z obou táborů se shodují, že rivalita vypadá trochu jinak a na mušce mají jiné celky.

Tohle je zkrátka duel dvou týmů, které sídlí blízko sebe. Jako když do Olomouce přijede třeba Zlín. Akorát, že by to snad nemusela být tak příšerná podívaná...

Když se zaměříme na oba celky, v první řadě je nutné připomenout, že proti sobě nastoupí dvě mužstva praktikující hru na tři stopery. A to je vždycky zajímavé. Neříkám, že vždy atraktivní, ale vždy zajímavé.

Třeba i proto, že na nejrychlejší stvoření galaxie Adamu Traorého najednou nebude vycházet agilnější krajní obránce, ale Tyrone Mings. Zaměřte se na tenhle mikrosouboj a uvidíte, že nebudete litovat. Sice ten zápas nikdo nevysílá, ale to jste tak staří na to, abyste si pro jednou našli stream?

Srandy stranou, v kádru Wolves jsou teď určitě lepší hráči než Traoré. Jeho výbušnost je už roky naprosto nebránitelná, ale řešení ve finální fázi je v letošní sezóně často naprosto katastrofální. Jen zřídka centr najde Jiménezovu hlavu. Většinou letí za postranní čáru.

Víc teď Vlci spoléhají na Korejce Hwanga, jenž už dal tři góly a má výbornou formu. Navíc mu to klape se zmíněným kolegou z útoku. Z ofenzivního tria tentokrát vypadne Trincao, jenž chytil covid.

Aston Villa, která dosud nasbírala jen o bod víc než Wolves, nebude moct využít drahé posily Leona Baileyho a otazník visí i nad stavem Bertranda Traorého. Naopak Douglas Luiz, přestože ještě ve čtvrtek v noci kopal do míče na druhé straně planety, má být připraven a plně k dispozici.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Konsa, Hause, Mings - Cash, McGinn, Douglas Luiz, Ramsey, Targett - Ings, Watkins
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Kilman, Coady, Saïss - Semedo, Neves, Moutinho, Marcal - Traoré, Jiménez, Hwang
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.19 - 3.24 - 3.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Leicester City - Manchester United  (sobota 16:00)
Jaden Sancho, Anthony Martial, Paul Pogba, Edinson Cavani, Raphael Varane, Bruno Fernandes a hlavně - Cristiano Ronaldo. Kádr Manchesteru United zní na papíře vskutku hrozivě a budí vysoká očekávání. Není proto divu, že nevyrovnané výkony a nejistá hra týmu vyvolávají u fans Rudých ďáblů mírné záchvaty vzteku, které směřují především proti jednomu muži a tím je Ole Gunnar Solskjær. "Pod Solskjærovým vedením nemá klub identitu, nemá plán, nemá taktický plán ... United trpí a nejsou dominantní." Tak se vyjádřil v rozhovoru bývalý hráč The Reds, Daley Blind.

Tým z Old Traford vstoupil do sezóny skvostně, ale po chvíli se zadrhl. Všechno to odstartovala šokující porážka s Young Boys Bern v Lize mistrů v polovině září. Od té doby mají United bilanci 2-1-2 ve všech soutěžních utkáních. Naposledy jen remizovali s Evertonem 1:1 a jejich výkon se dostal pod palbu kritiky. Opět se tak začalo mluvit o tom, že Ole z taktického hlediska nemá na fotbal té nejvyšší úrovně a jako možný nástupce se nejčastěji skloňovala dvě jména - Zinedine Zidane a Antonio Conte.

Mezi adepty na Norovo místo patří i kouč domácích, Brendan Rodgers, který má teď ale docela jiné starosti. Trenér Leicesteru, stejně jako celý klub totiž zažívá velmi nevydařený úvod sezóny. Lišky sice senzačně porazily Manchester City v FA Community Shield, ale v Premier League už to tak slavné není. Leicester prohrál s West Hamem, Brightonem nebo remizoval s Burnley a po 7 ligových utkáních má na kontě pouhých 8 bodů. To stačí až na 13. místo tabulky.

Před reprezentační přestávkou Foxes jen remizovali s Crystal Palace, přestože po prvním poločase vedli 2:0. "Víme, v čem se musím zlepšit," říká trenér Rodgers a dodává: "Naštěstí se nám konečně vrací někteří důležití hráči a z toho musí pramenit i naše vyšší sebevědomí a schopnost konzistentnějších výsledků."

Přestože Foxes zatím nepřipomínají tým, který v loňských sezónách proháněl přední celky Premier League a útočil na Top Four, mohou se stále spolehnout na svou hlavní útočnou zbraň. Jamie Vardyho. Anglický snajpr zraje jako víno a nijak neustupuje z vysoké laťky, kterou si nastavil v mistrovské sezóně 2015-16. I ve 34 letech střílí gól za gólem ( 6 zásahů v 7 zápasech) a táhne svoje milované Lišky. Za očekáváním naopak zůstává Iheanacho, Madison a po zranění se vracející Harvey Barnes.

Zatím se naopak nezotavili Fofana, Justin ani důležitý záložník Ndidi. To United se obávají, že nebude moci nastoupit ani jeden ze stoperské dvojice Maguire - Varane. Mimo sestavu stále nejspíše zůstane i Rasfhord.

Přestože jsou mírným favoritem United, nelze odepisovat ani Lišky, které sice postrádají formu, ale na Manchester umí. Z posledních tří vzájemných zápasů odešel Leicester dvakrát jako vítěz a jednou se body dělily. Rudí Ďáblové ovšem skvěle zvládají úlohu hostů, neboť na venkovních hřištích v Premier League už 29 zápasu nepoznali pachuť porážky.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Bertrand, Söyüncü, Evans, Pereira - Barnes, Tielemans, Choudhury, Lookman - Vardy, Iheanacho
Manchester United - pravděpodobná sestava:
Gea - Shaw, Lindelöf, Bailly, Wan-Bissaka - McTominay, Pogba - Sancho, Fernandes, Greenwood - Ronaldo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.77 - 3.79 - 2.02
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - Burnley FC  (sobota 16:00)
Fotbalisté Burnley v sobotu odpoledne zavítají na stadion soupeře, od kterého pravidelně schytávají slušný gólový příděl. Domácí Citizens dokázali The Clarets porazit hned v šesti posledních vzájemných zápasech a to při skóre 20:1! Ten jediný gól Burnley vstřelilo v roce 2019 při prohře 1:4. Pak přišly výsledky 5:0, 3:0, 5:0, 2:0. Šance, že to nyní dopadne lépe, není velká. Burnley je totiž letos kompletně z formy.

Úporný defenzivní styl fotbalu Seana Dychea s hlavičkujícími věžemi zdá se ztrácí na účinnosti a jeho hráči si zatím v letošní sezóně nepřipsali jedinou výhru. Holohlavý trenér s charakteristickým chraplákem se ale nadále těší důvěře vedení klubu a věří, že se Clarets brzy zvednou. A třeba i proti Citizens. "Je to top tým, o tom není sporu. Na druhou stranu jsme je už kdysi porazili nebo s nimi remizovali. Věci se můžou změnit."

Jenže soupeř z Etihad Stadium na Clarets očividně umí. Navíc mají svěřenci Pepa Guardioly čerstvě za sebou dva zápasy s přímými konkurenty v boji o titul, ze kterých si odnesli skvělé čtyři body. Nejprve porazili po výborném výkonu Chelsea 1:0 a v posledním kole v úžasném zápase s Liverpoolem vybojovali remízu 2:2 a sahali po vítězství. Sám Pep po utkání s the Reds zářil: "Tohle je důvod, proč je Premier League ta nejlepší liga na světě. Bylo to skvělé, opravdu skvělé." Po této reklamě na fotbal Citizens dál stíhají vedoucí Chelsea a ztrácí na ni pouhé dva body.

Proti Burnley ale nemůže nastoupit kometa letošní sezóny Ferrán Torres, který se zranil v reprezentačním utkání proti Francii. Chybět také bude gólmanská jednička Ederson společně s Jésusem, kteří se nestihnou včas vrátit z brazilského nároďáku.

Sean Dyche bude na druhé straně postrádat Stephense a nejspíše i základní kámen obrany, Bena Meeho. Kdo by naopak měl nastoupit v základně sestavě, to je český útočník Matěj Vydra, který sice herně do filozofie Burnley příliš nezapadá, ale poslední dobou se mu daří přesvědčovat trenéra Dyche o svých kvalitách a hraje pravidelně. Zapíše se rychlý blonďák mezi střelce?
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Steffen - Cancelo, laporte, Dias, Walker - Foden, Rodri, de Bruyne - Grealish, Sterling, Mahrez
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Pieters, Collins, Tarkowski, Lowton - Cornet, Brownhill, Westwood, McNeil - Vydra, Wood
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.14 - 9.68 - 21.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Norwich City - Brighton & Hove Albion  (sobota 16:00)
Fotbalisty Norwich City čeká v sobotu náročný domácí duel s Brightonem a vyhlídky Kanárků nejsou vůbec dobré. Nováček soutěže jakoby ještě zůstal hlavou i nastavením v Championship. Vždyť během úvodních sedmi zápasů si připsal hned šest porážek a s hrozivým skóre 2:16 je beznadějně poslední. Pod Danielem Farkem se třese židle.

V minulém utkání si jeho svěřenci připsali teprve první bod v sezóně po remíze s 18. Burnley. Farke hodnotil zápas takto: "Je to jen první krok, ještě mnoho dalších nás čeká. Poté, co jsme prohráli prvních šest zápasů, pro nás nebyl tento zápas vůbec jednoduchý a sebevědomí mého týmu pochopitelně není příliš vysoké."

Soupeř z přístavního Brightonu naopak dorazí ve skvělém rozpoložení, neboť se Rackové nacházejí na 6. místě tabulky a útočí na pohárovou Evropu. Na druhou stranu, z posledních dvou duelů vyválčili pouze 2 body, a tak by si po menší odmlce zas velice rádi připsali nějaké to vítězství.

K tomu jim však bude scházet hned několik opor, jak říká kouč Brigthonu Graham Potter: "Danny Welbeck i Steven Alzate utrpěli zranění v utkání s Crystal Palace (1:1) a musí absolvovat operaci. Naopak Mwepu, Webster a Bissouma jsou zpátky v tréninku a je možnost, že nastoupí." Naproti tomu domácí se budou muset obejít bez obránce Byrama a otazník visí také nad startem Normanna a hvězdy Kanárků, Todda Cantwella.

Útočné kousky mladého Angličana by přitom Norwich potřeboval jako sůl, neboť z posledních 17 utkání v Premier League hned 14 krát neskóroval! Jediné dva góly týmu v letošní sezóně vstřelil Teemo Pukki, který ale potápějící se loď pravděpodobně v zimě opustí. A v případě neúspěchu proti Brightonu je dost možné, že se s Carrow Road rozloučí i oblíbený trenér Farke. Výsledky a body jsou neúprosné a situace velmi kritická.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Krul - Gibson, Hanley ,Kabak - Giannoulis, McLean, Normann, Lees-Melou, Aarons - Pukki, Sargent
Brighton - pravděpodobná sestava:
Sánchez - Burn, Dunk, Duffy - Cucurella, Moder, Lallana, Groß, Veltman - Trossard, Maupay
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.17 - 3.54 - 1.99
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Southampton FC - Leeds United  (sobota 16:00)
Southampton se konečně hodlá odrazit k lepším zítřkům, na jeho půdu však v sobotu zamíří Leeds, jenž má podobné plány. Obě mužstva se potýkají s nepříjemnými ztrátami, které budou muset zalepit.

Zatímco vloni na podzim byl vynášen do nebes, tentokrát Ralphu Hasenhüttlovi hrozí, že jih Anglie neplánovaně opustí. Southamptonu totiž úvod do sezony nevychází a tlak na německého stratéga sílí. Dokonce už se vyrojily spekulace o možném odvolání. Kdo ví, možná bude jasněji už po víkendu.

Hasenhüttl se nicméně nechce jen tak vzdát a spřádá plány, jak v sobotu uspět. "Bude to jeden z nejtěžších zápasů sezony. Pokud se my vyznačujeme intenzivním presinkem, je třeba říct, že oni (Leeds) hrají snad ještě agresivněji, a to po celých 90 minut. Na pohled to nebude hezký mač, neboť při napadání budou obě strany chybovat," předpověděl někdejší lodivod Ingolstadtu či Lipska, jak by sobotní utkání mohlo probíhat.

Leedsu rovněž není dvakrát do zpěvu. Těsně před reprezentační přestávkou sice poprvé uspěl, avšak i tak zůstává v dolní polovině tabulky. A lehkou robotu nečekají "Whites" ani v aktuálním kole. "Jsem přesvědčený, že nebude snadné Southampton porazit", prohlásil manažer United Marcelo Bielsa.

Argentinský stratég nevyloučil nasazení záložníka Raphinhy, ten přitom ještě v noci ze čtvrtka na pátek odehrál utkání za brazilskou reprezentaci. Mimo hru zůstává kvůli poraněnému kotníku útočník Patrick Bamford, k dispozici nemá Bielsa ani zadáky Robina Kocha s Lukem Aylingem. Po drobném zranění by se nicméně do sestavy mohl vrátit středopolař Kalvin Phillips.

Z reprezentačního srazu se vrátil pochroumaný forvard Che Adams, jenž Southamptonu v sobotu nepomůže. Dlouhodobě marodí záložník Jack Stephens, James Ward-Prowse si zase musí odpykávat trest za červenou kartu, kterou viděl v posledním kole proti Chelsea.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy — Livramento, Bednarek, Salisu, Walker-Peters — Walcott, Romeu, Diallo, Elyounoussi — Armstrong, Redmond
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier — Shackleton, Llorente, Cooper, Firpo — Phillips — James, Dallas, Klich, Harrison — Rodrigo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.16 - 3.63 - 3.48
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Brentford FC - Chelsea FC  (sobota 18:30)
Frank Lampard byl a stále je ikonou Chelsea a miláčkem fanoušků. Když se jich - jak na ostrovech, tak v Česku - zeptáte, kdo je jejich nejoblíbenějším hráčem za poslední léta, většina odtuší právě jméno anglické legendy. Ale přes všechnu úctu k němu - to, co provedl s týmem Thomas Tuchel po jeho odchodu, to je něco neuvěřitelného.

Bývalý záložník dokázal v první sezóně uhrát Top 4, dostal se i do finále FA Cupu, a to bez možnosti přivést si jakoukoli posilu. Svůj nelehký úkol zvládl, ale v další sezóně se již ukázalo, že ještě potřebuje nasbírat hodně zkušeností, než bude moct suverénně převzít otěže velkoklubu.

Je skoro k nevíře, že to není ani tři čtvrtě roku, co je u kormidla Chelsea Thomas Tuchel. Z týmu, který vypadal na papíře i na hřišti jako celek druhé garnitury, udělal jeden z nejlepších celků Evropy a, jak sám rád tvrdí, ‘tým, proti kterému nebude chtít nikdo hrát’. Titul v Lize mistrů, Superpohár, finále FA Cupu... slušné.

Po příchodu jediné letní posily v podobě Romela Lukakua se navíc jako mávnutím kouzelného proutku zdá, že Chelsea patří k největším favoritům na titul. Možná je vůbec tím největším. Ostatně před utkáním s Brentfordem je na čele Premier League.

No a už je na čase dostat se i k domácímu celku, jehož výkony v letošní sezóně jsou ještě mnohem senzačnější než v případě Chelsea. A to vlastně od prvního okamžiku. Už úvodní duel - a vlastně historicky první představení Brentfordu v Premier League - předznamenal nádherný příběh. Triumf 2:0 nad Arsenalem následovaly dvě remízy zvenku a dokonce výhry na hřištích Wolves a West Hamu.

Kdepak, tohle není tým, na kterém si zlepšíte statistiky, jak možná leckdo očekával. Brentford se dá těžko porazit, letos to zvládl pouze Brighton, a to je další z příjemných překvapení sezóny. Nutno však připomenout, že proti Chelsea nováček soutěže čeká na vítězství už dlouhých 82 let.

Blues budou mít k dispozici jak Lukakua, tak i Kantého a Reece Jamese - a hlavně ten poslední bude potřeba. Mimo hru jsou totiž Thiago Silva i Antonio Rüdiger o obrana je na hranici kapacit. Hrát nebudou ani Ziyech s Pulisicem. Brentford by měl disponovat téměř kompletním kádrem, Kristoffer Ajer i Vitaly Janelt jsou po vynechání duelu na olympijském stadionu též připraveni.
Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Raya - Ajer, Jansson, Pinnock - Canos, Onyeka, Norgaard, Janelt, Henry - Mbeumo, Toney
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Mendy - Azpilicueta, Christensen, Chalobah - James, Jorginho, Kovačić, Alonso (Chilwell) - Mount, Lukaku, Werner (Havertz)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.66 - 3.86 - 1.69
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC751115:316
2.Liverpool FC743017:615
3.Manchester City742114:314
4.Manchester United742114:614
5.Everton FC742113:814
6.Brighton & Hove Albion74218:514
7.Brentford FC733110:612
8.Tottenham Hotspur74036:1012
9.West Ham United732214:1011
10.Aston Villa731310:910
11.Arsenal FC73135:1010
12.Wolverhampton Wanderers73045:69
13.Leicester City72239:128
14.Crystal Palace71428:117
15.Watford FC72147:107
16.Leeds United71337:146
17.Southampton FC70435:104
18.Burnley FC70345:113
19.Newcastle United70348:163
20.Norwich City70162:161

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (803)

Přidat komentář
Jkb

Brentford s Chelsea, tak na ten zápas se teda moc těším, Brentford hodně nepříjemný soupeř. United Leicester bude taky dost zajímavý, Leicester se musí zvednout a začít sbírat body, Maddison je zatím brutální zklamání, naposledy měl branku nebo asistenci v únoru, což je neuvěřitelný, dost dojíždí na šířku kádru, na to kolik hrají soutěží tak moc nerotují a množí se jim zranění.

Ale nejvíc se těším na pondělí, návrat Vieiry na Arsenal, to bude krásný moment pro fanoušky.

Reagovat
I am Mancunian

Ak uhrame bod bude to zazrak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy$

Já to vidím, že Ole nastartuje opět sérii výher, aniž by věděl jak

Reagovat
mithro

s tou dvojkou komikov na CB? to by leicester musel zabudnut hrat futbal.

Reagovat
SunFells

Reagovat
matZz
Reagovat
Remt

To je krásný, takovýhle zákroků na Ramose je jako šafránu, bohužel. Přitom on by si jich zasloužil víc než kdokoliv:D

Reagovat
Svatej

,❤️❤️

Reagovat
jk

Miluju

Reagovat
Coutinho10

tyjo, tak to je docela škodaa

08:20 Newcastle odmítl i Zidane

Steve Bruce prozatím zůstává v čele Newcastlu United a jednou z hlavních příčin je nezájem vytipovaných kandidátů novými majiteli. Jedním z nich byl také Zinedine Zidane, který je po svém druhém odchodu z Realu Madrid bez práce. Píše o tom Daily Mirror, jehož informace potvrzuje také francouzské RMC Sport. (mirror.co.uk)

Reagovat
Remt

Co by tam dělal? Až si Newcastle postaví tým, který bude fungovat, tak pak možná přijde. Co by zrovna on měl dělat s aktuální soupiskou, to teda nevím

Reagovat
Coutinho10

no prave, bylo by to zajimavy sledovat...dobre postaveny tym vest dokazal, tak by ho bylo zajimavy videt i v tom, kde nam tom bude muset dlouhodobe pracovat

Reagovat
Neutron

je podla mna nepredstavitelne aby vitaz La Ligy a trojnasobny vitaz LM siel trenovat klub bojujuci o zotrvanie v PL. Preco by to robil, pre neho isto nie su motivaciou peniaze.

Reagovat
Coutinho10

nejde jenom o penize, ale o prestiz, ukazat, ze se v PL neboji si v nasledujicich mesicich/letech poskladat tym, ktery bude hrat o pohary a bude v budoucnu uspesny...

Reagovat
Neutron

lenze momentalne by tu prestiz do Newcastlu priniesol on, nie naopak. Preto si myslim, ze v sucasnej situacii to nie je predstavitelne. Skor by siel uz do etablovaneho klubu, ktory dokazal, ze jeho ciele aj realne chce dosiahnut, ma nejaku viziu. Vtedy je to totiz ovela pohodlnejsie a manazer s jeho menom uz nepotrebuje tahat niekoho zo sraciek, hoci ma neobmedzenu financnu podporu.

Reagovat
Coutinho10

j, prave, byl by toho strujcem, pokud by to dokazal....cekal bych prave, ze bude chtit nejakou vyzvu a ne pohodicku, kdy dojde do tymu hvezd a jenom to, co je nalajnovany, tak dotahne do finishe...tim nechci shazovat to, co v Realu jako trener dokazal, jenom bych ho chtel videt v o trochu ne tolik komfortni situaci ze zacatku

Reagovat
Neutron

ja tvoju predstavu chapem len nejak mi nepride zeby to takto fungovalo. Zeby si uspesny trener povedal, ze si ide budovat dalsich 5 rokov kader aby potom hral o titul. Ono vela ludi to iste pise o Guardiolovi, ze bol iba v uspesnych kluboch atd., ale uprimne...tomu sa niekto cuduje?

Reagovat
Coutinho10

j jako je tam to riziko, ze kdyby do toho sel a nevyslo mu to, tak to co dosahl, tak muze byt lehce zapomenuto, zastineno neuspechem v PL a to, co dokazal v Realu by se trochu mohlo zacit zlehcovat, takze jako asi je spokojenej a nechce riskovat

j Pep aspon zkousi nove vyzvy, ikdyz top tymy, ale v Man City to nemel lehky ze zacatku a treba LM se mu nedari vyhrat, tak mozna i proto je asi Zidane opatrnejsi a ma z PL respekt a radsi tam nejde

Reagovat
Neutron

neuspech sa nejako tak lahsie pamata ako uspechy si myslim. Asi si nechce pokazit renome. Ono aj v Chelsea si to najprv musel odsrat Ranieri. Ta LM to je taka vec, kde to uz ani tak nerozhoduje kvalita na ihrisku, pretoze tu kvalitu tam ma viacero kadrov.

Reagovat
JohnKoul

Udržení v PL > titul v La Lize

Reagovat
Csaplárova past

Co by tam dělal? No přece si řekl o peníze a za to by postavil mančaft. Nebo snad mají svěřit nový tým Brucovi?

Reagovat
martin.b

Pro Kellehera supr příležitost, Fabinho bude dost chybět... jinak ač se to vědělo dopředu, pořád mi přijde neuvěřitelný, že FIFA bez problémů přihlíží tomu, že hráči nestíhají návrat z repre pauzy. To je takovej problém nastavit časový koridor zápasů repre, který bude končit ve středu ? To že Brazilci hráli v red list country a nemohli by nejspíš i tak hrát, je věc druhá.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Hlahart

Pokud jsou očkovaní, tak by hrát mohli

Reagovat
martin.b

pak máme odpověď, kdo u nás není očkovanej, protože Klopp tu karantenu zmiňoval.

Reagovat
Hlahart

sorry, tak koukám, že se to zase změnilo.. teď to je tak, že by snad nemohli vůbec přicestovat do 10 dní od zápasu v Kolumbii? Nevím, jestli mají danou už nějakou výjimku od vlády...

Reagovat
Hlahart

Premier League players who are fully vaccinated will be allowed to travel to countries on the UK's red list during the international break and will be allowed to train or play when they quarantine on return, the government said on Friday.

Takže sice karanténa, ale omezená, no.

Reagovat
martin.b

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

FIFE to je fuk, oni by si najradsej dali repre zapasy na celu sezonu. nech si kluby platia hracov, ale nech hravaju na ich turnajoch, tiez logici

Reagovat
Remt

Napadá mě že to může být i kvůli televizním právům a penězům z nich. Nacpat repre zápasy tak aby končily ve středu by možná šlo ale nacpal by jsi moc zápasu do málo času, prekryvaly by se víc, vidělo by to míň lidí, menší peníze za televizní práva. To napadá mě, třeba je to blbost. Nicméně to že se ty hráči nestíhají vracet.. Buď jsou ve FIFA úplně neschopní a nebo jsou v tom opět prachy..víc možností asi není

Reagovat
cristiano.K.

Firmino nereprezentuje už ? jako jedině dobře.

Je stejně neuvěřitelný, že kluby nemohou využívat své hráče kvůli reprezentaci, mělo by to být naopak. Pak hráči namísto aby se připojili k týmu, letí přímo do Španělska

Reagovat
martin.b

nebyl povolanej, měl zdravotní problémy, Liv asi tlačil aby nejel...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska si myslím že skončí série neproher venku, a myslím že naopak pomalu začíná Oleho konec na lavičce, klidně v příští repre pauze může jít, stačí když prohraje 3-4 zápasy a jde!

Reagovat
Hlahart

S touhle stoperskou dvojicí jsme ještě nikdy nevyhráli. Celkově bez Maguirea (ačkoliv je to malý vzorek) máme průměr bodu na zápas 1.0 a 1.8 obdržených gólů (https://bit.ly/3aF7Cmq). Z Lindelofa ani tak strach nemám, ale Bailly tam to bude, předpokládám, zase se sérií mini infarktů.

Doufám, že Pogba s McTominayem spolu hrát nebudou. Jinak bych si tipl, že to s hodně udřenýma ušima vyhrajeme.

Reagovat
Tommy$

Ona je dost možná varianta na 3 stopery se Shawem na LCB a Tellesem na wingbacku.

Reagovat
Hlahart

To bych si teda netipl, protože bychom měli v podstatě všechny reálný varianty do obrany na hřišti...

Reagovat
Tommy$

Dalot, Jones a v nouzi mctom na CB, ale asi mas pravdu a postaví to “normálně”.

Reagovat
Hlahart

A teda Jones zrovna hraje za U23, z čehož teda taky nejsem nijak moudrej

Reagovat
mithro

kedy dostane dnes Eric cervenu?

Reagovat
r.mrazik

Na druhou stranu to zezadu budeme hrát snad jednodušeji...tak to třeba vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

to predpokladas z coho, ze to budeme hrat jednoduseji zezadu?

Reagovat
r.mrazik

ze tam neni takova kvalita,aby se s tim micem vzadu srali...doufam

Reagovat
cristiano.K.

Lindelofa ani tak strach nemám, ale Bailly.....Eric je o dost lepší stoper.

Navíc si myslím,že vás celkově lišky přejedou jako tým a nebude to jen o vašich stoperech.

Reagovat
mithro

tak to zas nie je ziadne prekvapenie. zaloha je podpriemerna, ked sa k tomu pridaju zranenia na CB, nic ine sa neda cakat, resp bolo by to velke prekvapenie, keby sme dokazali kontrolovat hru teraz, ked s tym bol problem v "zakladnej" zostave.

Reagovat
O.Giroud

Leicester bude hrat a ManUtd davat goly.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyhráme dnes asi...

Reagovat
SunFells

Reagovat
icka

Reagovat
nani92

Dnešný deň si zapamätajte ako deň začiatku Oleho konca..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

Reagovat
Csaplárova past

A něco bližšího bys nám k tomu neřekl?

Reagovat
Remt

Mate stejně bodů jako City proboha:-D

Reagovat
nani92

Jj,ale City hralo s top mužstvami a my so sračkami

Reagovat
Remt

Tak alespon se sobě rovnými ne?

Reagovat
Cobra

Nějaká šance, že bude Konaté v základu?

Reagovat
Remt

Viděl bych ho tam rád

Reagovat
fenixLFC

neskutocna stupidita ze kvoli nejakym dementnym repre zapasom nemaju timy svojich klucovych hracov

Reagovat
eder

Už aby ten stupidní reprezentační fotbal ztušili jednou provždy...

Reagovat
Neutron

oni sa naopak chystaju pridat, nie zrusit

Reagovat
Coutinho10

ocekavana vzhledem k okolnostem a Trent v zakladu

Liverpool: Kelleher, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Henderson, Milner, Keita, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Adrian, Konate, Gomez, Oxlade-Chamberlain, Minamino, Jota, Tsimikas, Origi, Williams.

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha

Reagovat
cristiano.K.

Oliver

Reagovat
smazaný uživatel

Po vojne si už generál, čo, Tomík.

Reagovat
cristiano.K.

Od začátku sezony tvrdím, že středních záložníků máme dost a vedení to vidí stejně.

Nejsi teda s tímhle jedinej, kdo fnuka.

Reagovat
smazaný uživatel

dosť ich máme, ale dosť aj IP :)

Reagovat
cristiano.K.

Fabinho,Thiago,Henderson,Milner,Ox,Keita,Elliott,Jones,

Osm hráčů na tři posty, není o čem.

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz sa ti dobre píše po vysokej výhre nad Watfordom, ktorý podal naozaj slabý výkon a uľahčil nám cestu za víťazstvom. Pritom zabúdaš na to, že proti Chelsea a City nám chýbala kreativita a kvalita v zálohe, City nás aj prehrávali.

Thiago, Henderson, Milner, Ox, Keita sú IP, pričom Ox nemá už rok formu a mladíci Elliott, Jones sú aktuálne zranení, Elliott dlhodobo a nie sú ešte vyzreti na veľké zápasy a pozíciu ťahúňov. Už sa opakujem ;).

Reagovat
cristiano.K.

Psal jsme to před sezonou a píšu to i po osmém kole. Hendo ani Milner nejsou IP hráči. Tak se neopakuj :)

Reagovat
aragorn

Reagovat
O.Giroud

Uz aj Jones out?

Reagovat
Remt

O tom se mluvilo ne? Někde jsem to cetl

Reagovat
Coutinho10

In his pre-game press conference, Jürgen Klopp expressed his fury at Curtis Jones’ unnecessary injury on international duty

Reagovat
Remt

Co ten Konate už sakra?

Reagovat
Coutinho10

nad tim uz jsem zlomil hul i v draftu, kde jsem ho vyhodil....taky nechapu, proc nedostava prostor

Reagovat
vladis271

pretože Matip hrá fakt dobre? V LM čakám Konateho.

Reagovat
Bandita_Harry

Proti Atleticu ? Veľmi pochybujem, tam rotácia asi nehrozí, v pohári bude hrať určite

Reagovat
aragorn

Naopak máme nahraný body v pohodě můžeme v Madridu ztratit. Klopp v LM často rotuje a nevidím moc důvodu aby tomu teď tak nebylo.

Reagovat
Bandita_Harry

No nebolo s Uckami hráme až v nedeľu čiže máme čas sa zregenerovať boli aj nejaké skoršie striedania tentokrát takže pohoda a hlavne. Tri body domaaa Proti AM máme stále nevybavene účty bola by škoda si pokaziť hernú pohodu ďalšou prehrou s nimi

Reagovat
aragorn

Překvapil jinak souhlas, dobrá výhra

Reagovat
Vinci

Možná je to kvůli tomu, že Matip hraje výborně

Reagovat
avicii

Asi tak Konate si musí počkať co pod Kloppom nneni nič nové

Reagovat
aragorn

Reagovat
Remt

Já mám pocit že jste zapomněli na Matipovy častá zranění.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

ManU letěli 100 mil do Leicesteru kkti

Reagovat
mithro

jak ked Arsenal letel do Norwichu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, stejně debilní, souhlas.

Reagovat
mithro

hlavne potom bude PR masina rozpravat ako su vsade hrozne eko

Reagovat
Front hell

Reagovat
Csaplárova past

United bez stoperů, proti Leicesteru. Tady to vidím tak na dva inkasované góly. Teď otázka, jestli dá Ronaldo hattrick aby vyhráli

Reagovat
Kixi Syhimour

to je fakt stupidita s těmi repre termíny

Reagovat
Coutinho10

ouuu skoda Mooo

Reagovat
Kixi Syhimour

Salah si i po pauze jede svoje

Reagovat
Front hell

Salah

Reagovat
Coutinho10

wooooooooow MOO ta prihravka jak MO a Mane spolupracuji, tak to je nadhera ...ne jako drive, kdy si pomalu neprihrali

Reagovat
Remt

To samé jsem napsal o dva momenty níže teď :D

Reagovat
Coutinho10

vidim je videt, ze to uz nejaky ten patek sledujeme a vidime to

Reagovat
REPLIKATOR

Salah nahrávka Manéééééé

Reagovat
Remt

Rikejte si co chcete ale vztahu Salah -Mane se muselo něco zmenit, už několikátý zápas po sobě si všímám, že oni dva.. si nesobecky přihrávají

Reagovat
Coutinho10

a malem 1+1 velka skoda...Mo suprovej

Reagovat
Csaplárova past

Salah TOP CLASS letos, až bude v lednu APN, tak má Liverpool po piči ...

Reagovat
Remt

Tohle jsou ale zápasy , ve kterých má Milner pořád upotřebení, v nich pořád dokáže být platný. Plus je to srdcar, v zápasech jako byl zápas se City už bych ho pokud možno ale raději nevidel

Reagovat
Kixi Syhimour

Dobře, tohle se nepovedlo

Reagovat
REPLIKATOR

Jak ten obránce Watfordu zvedl ruku a přestal hrát

Reagovat
Coutinho10

suprove Trent, ale Mane ta paticka

Reagovat
Remt

Ty on dělá rád, vyjde mu tak jedna z pěti ale:D

Reagovat
Coutinho10

j prave, takovy moc citelny a jeste v prostoru, kde bylo dost hracu...malem 1:1 kvuli tomu

Reagovat
Kixi Syhimour

Mané , Matip , Kelleher

Reagovat
rave

Firmino ty nadějné situace řeší naprosto katastrofálně.

Reagovat
Muffi

Taky si říkám, že by bylo nejlepší ho poslat o dům dál.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Remt

My máme opravdu zoufale málo šanci z těch rohů.. na to kolik jich máme

Reagovat
Coutinho10

Gooaaaaaaaaaaaaaaaaal Booooooooobby krasna akce Mane, James a Bobby a byl tam i Mo

Reagovat
Kixi Syhimour

Krásný gól, děda asistence a Firmino začal akci, leč nehrál dobře

Zatím pohodový výkon, teď je třeba udržet koncentraci

Reagovat
REPLIKATOR

Firminooooooooooooo

Reagovat
Coutinho10

skoda Keita...dobre zkusil

Reagovat
REPLIKATOR

van Dijk

Reagovat
REPLIKATOR

Střely 0:7

Rohy 0:7

Držení míče 16:84

Reagovat
martin.b

Levá strana Watfordu je fakt joke, celkově mi přijde, že úroveň PL tam splňují tak 3 hráči, dresy taky jak z champu…

Reagovat
smazaný uživatel

Prehrávame ich, ja som prekvapený, a užívam si výlet v Banskej Štiavnici.

Reagovat
Muffi

Nějakej sraz Kotlebovců?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vinci

Ovcoláskařů

Reagovat
smazaný uživatel

Nezáviďte, borci.

Reagovat
Muffi

si jen ve městě na jeden den, nebo i okolí?

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, na jeden deň, okolie len trochu a futbalek v mobile

Reagovat
Nikikrew

Neuveriteľný príbeh

Reagovat
patas92

Jak se chtěl pochlubit, že je překvapený

Reagovat
avicii

Zatiaľ super, dat tretí a dohrať to v kľude

Reagovat
Kixi Syhimour

Dnešek znovu připomíná ty úplně první zápasy v sezóně , dobrá hra s dvěma hezkými góly a do toho fungující obrana.

Nicméně si troufám říct, že to je více než na začátku sezóny způsobeno soupeřem, protože Watford je naprosto strašný, jeho záloha vůbec neexistuje, je to jako naše první půle proti City.

Každopádně se mi velmi líbí stopeři, van Dijk zatím šikanuje ty jejich útočníky, Matip ale vůbec nezaostává (například výborné učebnicové vystoupení při brejku), záloha není moc vidět a Henderson se dle mého pořád trochu hledá, MIlner s Keitou nejsou moc vidět, nakonec se ale připletou k něčemu zajímavému (MIlner asistence, Keita střela či výborné vybojování míče před vápnem). Mané s Firminem pokulhávají v mezihře, nakonec ale mají góly (Firmino si tu akci i začal), Salah fantastická asistence , měl ale k tomu ideálně i přidat gól.

Takže za tím v pohodě výkon, v druhé půli nepolevit (máme na sobě past) a dopřát si pohodový zápas.

Reagovat
John Obi Mikel

Ha Csaplárova past. Kucka hattrick

Reagovat
Nikikrew

To hrá Liverpool s Liptovským Mikolášom?

Reagovat
Kixi Syhimour

To bych neuznal

Reagovat
Kixi Syhimour

Nešťastné pro Watford

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Remt

To se uznalo toto? Jako chápu, vložil do toho nohu, ale... To je až nefér vůči bránícímu týmu toto

Reagovat
martin.b

dementní pravidlo

Reagovat
Remt

Na druhou stranu je fajn když se tu mužem bavit že jsme v situaci kdy bychom klidně nás gól neuznali a nic moc by se nestalo:D

Reagovat
Kixi Syhimour

to se nedá ten Salah

Reagovat
Al Capone

Ať jde celý VAR někam... tohle prostě nemá platit.

Reagovat
masina_LFC

To nemá nič s VARom ty šašo, také je pravidlo

Reagovat
Al Capone

Není snad v pravidlech to, že když hráč v ofsajdovém postavení nějak ovlivní hru tak je to ofsajd? A tohle bylo přesně ono.

Reagovat
rave

Ten obránce hrál vědomě balón, takže žádný offside.

Reagovat
Al Capone

Samozřejmě, že vědomě když nemohl vědět, že Salah je v ofsajdu.

Reagovat
masina_LFC

Nie

Reagovat
Luc-Luc

Dejte mu tu novou smlouvu Mooooooo

Reagovat
Cobra

Neskutečný.

Reagovat
ondris

Ok, ďalší gól kola

Reagovat
Remt

To je fakt kreten ten chlap:D to není ani možný jak moc je dobrý

Reagovat
REPLIKATOR

Salah > Messi

Reagovat
eder

To platí absolutně!

Reagovat
smazaný uživatel

Ja asi ty offside pravidla nikdy nepochopim. Prece ten 3. gol Live nemohl platit. Ten obrance sel do skluzu jen kvuli zabihajicimu Salahovi co byl v offsidu

Reagovat
Nikikrew

A tu ti odborníci povedia že to mal zdobiť lepšie

Reagovat
Remt

I podle mě je toto úplný hloupý. Ale dle dnešních pravidel zřejmě ok. Ale hloupý. Tyto góly bych neuznal, jak říkáš nebýt hráče v offsidu, ani by neskluzoval

Reagovat
REPLIKATOR

Zápas rozhodnutý, co nejdřív tam poslat náhradníky, ať si taky zahrají.

Reagovat
martin.b

Chudák Sarr, snad po něm někdo brzo sáhne a Pozzo ho pustí.

Reagovat
Remt

Ten mě baví. Asi jako jediný z týmu Watfordu

Reagovat
Remt

Toto je přesně situace kdy bych já osobně střídal nejvytíženější hráče. Okamžitě. Jenže Klopp toto neudělá.

Reagovat
Kixi Syhimour

Sundej toho Salaha

Reagovat
drussbarb

Co to Salah dává za krásné góly

Není gól, jako gól

Reagovat
Nikikrew

Hmm Salah momentálne najlepší hráč PL bez debaty

Reagovat
Kixi Syhimour

Naprosto fantastická forma, v Evropě se s tímhle může rovnat kdo? Benzema, Lewandowski?

Reagovat
Ranoth

to uz je par rokov ten one season wonder

Reagovat
avicii

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten Watford , to je dneska divize

Reagovat
Remt

Poslední minuty působí více než odevzdaně teda:D

Reagovat
smazaný uživatel

United XI: De Gea - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw - Pogba, Matic - Greenwood, Bruno, Sancho - Ronaldo....no snad toto s Harrym vedia co robia, lebo vraj v stredu este ani netrenoval..

Reagovat
mithro

ak zaloha zahra priemerne tak je to slusne. ale to je vzdy tak 50-50

Reagovat
Hlahart

S tím Maguirem si musí být hodně jistí, když dneska pustili Jonese na ten U23.

Reagovat
r.mrazik

na lavici bailly, dalot,telles...to je v klidu

Reagovat
Kixi Syhimour

Tohle se dá čekat i proti nám nebo tam bude Fred/McTominay místo Matice?

Reagovat
Hlahart

To nikdo neví. Asi spíš Pogba/Fred, ale těžko říct...

Reagovat
Kixi Syhimour

dík

Reagovat
r.mrazik

rash na lavici

Reagovat
smazaný uživatel

Solskjaer on starting Maguire: “It was a difficult decision because he has not trained a lot. He did not feel any reaction so we decided to go with him."...tak toto neznie teda najlepsie

Reagovat
Hlahart

lol. Včera byl poprvé na trávníku, ale asi jsem očekával, že to mají teda lépe podchycený...

Reagovat
smazaný uživatel

nerozumiem uplne, preco pri takomto zrebe, ktory nas caka, idu takto riskovat dnes, on by to nejak uhral i ten Bailly

Reagovat
smazaný uživatel

#mufc XI vs Leicester: De Gea, Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw, Matić, Pogba, Greenwood, Bruno Fernandes, Sancho, Cristiano Ronaldo #mulive

Reagovat
Kixi Syhimour

Williams , Firmino druhý hattrick

Reagovat
Remt

Něco moc pěkné:-)

Reagovat
Coutinho10

super tecka za zapasem

Reagovat
REPLIKATOR

Siiiiiiiiiiii Seňor

Reagovat
smazaný uživatel

Salah najlepší hráč sveta?

Reagovat
masina_LFC

momentálne určite

Reagovat
Kinky7

spolecne s Lewou.....

Reagovat
REPLIKATOR

Nevíte někdo, proč skoro každý slovenský hráč má potetovaný tělo a nebo nějakou komedii na hlavě, nejlépe kombinaci obojího? Kucka navíc ještě nějakou trapnou přezdívku na dresu místo jména. Mají nějaký komplex, přijdou si málo zajímaví nebo jaký to má důvod?

https://www.frekvence1.cz/clanky/zivotni-styl/foto-v-jednom-ohledu-slovaci-fotbalovy-sampionat-ovladli-v-poctu-tetovani-22802.shtml

Reagovat
masina_LFC

V Kuckovom prípade to bude asi preto, že je tak trošku vytretý ale nemyslím si, že by sa to dalo generalizovať na "skoro každý slovenský hráč má potetované telo a podobne"... a všeobecne tých nepotetovaných futbalistov je dosť málo a aj my máme v repre zopár takých skromnejších chalanov, ktorý sa nemajú potrebu zviditeľňovať inak ako na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

co ta je vobec do toho, nech si maju co chcu..

Reagovat
doocetung

Komplexy mají hlavně ti, kdo tohle u cizích lidí vůbec řeší

Reagovat
Remt

Tak.. pokud má někdo tělo jako omalovánky tak těžko si tohonevsimnout:D

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
Neutron

nevedia hrat futbal, tak maju aspon tetovacku

Reagovat
O.Giroud

Asi boli u nas lacne

Reagovat
martin.b

Dnešní výkon Dannyho Rose mi připomněl scénku z All or nothing, kde Mourinhovi vyčítá, že mu nedává šanci a že chce odejít aby zabojoval o nominaci na Euro. Ten kluk nemá soudnost, totální ostuda co dnes předvedl, okamžitě takovýho klauna přeřadit do béčka.

Reagovat
vodka

Pogba je pozičně úplně v lese zatím...

Reagovat
Remt

Tak co? Jak to zatím hrají ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Krásný gól, Leicester tam nechává prostor od začátku

Reagovat
Hlahart

Reagovat
mithro

Mason ale inac teda podla ocakavania

Reagovat
VersaceChain

Velka parada

Reagovat
Busby babes

Mason

Reagovat
smazaný uživatel

Mason je inde.

Reagovat
smazaný uživatel

to je strasne ako vzdy, ked sa strati v ofenzive lopta, tak kazdy brejk proti nam niecim hrozi, s tym Ole nerobi absolutne nic, je to tak neustale dookola

Reagovat
mithro

vyriesi to zaloznik, ktoreho vsetci chceme? ja si prestavam byt tak uplne isty

Reagovat
vodka

Vyřeší, pokud bude rychlejší než matic, ten má dost nevděčnou roli. A Pogba by se měl radši stahovat a držet pozici než riskovat získávání balonu a vysouvání se dopředu..

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmm, Sancho? Co tam skákal?

Reagovat
Remt

Zakopne o hráče a ještě se vzteká

Reagovat
m.sali

zase hoříme vzadu jako papír... to s nulou zase nedáme

Reagovat
mithro

tie rohy

Reagovat
Cobra

Reagovat
Kixi Syhimour

Krásně

Reagovat
Mimalu

oba pěkné góly

Reagovat
mithro

a znovu a znovu take iste goly. ffs

Reagovat
Seydou Doumbia

OT : Nějaký nonstop v Praze v docházkové vzdálenosti od stadionu Sparty, kde bude klid přečkat noc ?

Reagovat
VersaceChain

Showpark

Reagovat
Seydou Doumbia

A v týdnu nonstop jsem zapomněl dodat no

Reagovat
VersaceChain

Je

Reagovat
Igner Farnsworth

Reagovat
teenz

Reagovat
vodka

Maguire dneska teda není v zapasovem rytmu ani trochu...

Reagovat
mithro

ono ani predtym zranenim si nebol moc isty a ta pauza nepomohla.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak dneska se tomu moc nedivím, má za sebou snad jeden trénink a hned má hrát na Leicesteru.

Reagovat
Busby babes

Tim spis bych od nej cekal vetsi soustredeni tohle bylo trestuhodny podceneni

Reagovat
vodka

Dneska už měl 3 zaváhání na levelu hráče s divize, kdy šlo vidět, že pomalu neví co chce s balonem dělat

Reagovat
vodka

*z přepisování komentu

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooool Leicester! Ole out!

Reagovat
Busby babes

radovat se z golu soupere. Nove dno pro tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Jako fakt wtf ty goly co letos dostavame.

Reagovat
smazaný uživatel

to je komicke uplne, to je nieco strasne dostat takyto gol

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
kaja900

To byl gól Maguire pokazdy nějaká chyba co koukám na United..

Reagovat
Remt

Maguirovo objímání útočníků se zase nepíská nebo?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Remt

Jemu tohle ale prochází zápas co zápas například při rozích. Všimni si jak to prase brání při rozích svého hráče. Co roh to zákrok na penaltu a nepamatuju si že by mu to někdy piskli

Reagovat
O.Giroud

to je tiez sucast taktiky, proste rozhodca maju len jedny pluca tak na to kaslu

Reagovat
masina_LFC

To sa nedalo trafiť lepšie Tielemans

Reagovat
kris_kros

Maguire caka a stoji jak socha. Parodia na stopera.

Reagovat
vodka

Jinak Ronaldo zase lemra, on by měl být na tom hrotu mnohem aktivnější, do vápna od nás chodí strašně málo hráčů a ještě pozdě

Reagovat
r.mrazik

tielemans pekny centr

Reagovat
Remt

Někdy stačí se dobře ukopnout:-D

Reagovat
r.mrazik

to jo...ale prislo mi,ze to mel byt spis mic na vardyho

Reagovat
Remt

Výška říkám - podle mě se normálně ukop

Reagovat
Kixi Syhimour

a když tohle trefil Fernandes, tak to byla genialita?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale v pohodě, jenom komentátor říkal, že podobný gól dával Fernandes loni, tak jsem si říkal, jaké byly reakce tam, reálně to ale podložené nemám, proto ten smajlík.

Reagovat
Remt

Co ten smajl vlastně znamena?

Reagovat
smazaný uživatel

"no no no"

Reagovat
Remt

pořád nerozumím

Reagovat
r.mrazik

to nevim,jaky gol myslis

Reagovat
mithro

maddison co to tam skusa a este to sudi zastavi snad to prezije

Reagovat
Remt

Tak dostal od Matice loktem na spánek pokud jsem dobře videl

Reagovat
mithro

ja som tam nic take nevidel, ledva sa ho dotkol a hadzal sa tam jak by mu odpalil hlavu.

Reagovat
Remt

NN, podle mě to byla docela pecka. Navíc do citlivého mista

Reagovat
VersaceChain

Stejna bida jako pred pauyou

Reagovat
VersaceChain

pauzou

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel očekávaně, když tam sedi furt stejný nymand

Reagovat
Remt

Madison pěkně prunikovky teď ale

Reagovat
Busby babes

Pogba je dneska uplne mimo.

Reagovat
vodka

Hej pozičně hoří furt dost v té obranné fázi

Reagovat
Busby babes

tohle tam melo byt

Reagovat
Remt

Pár míčů ale vybojoval co koukám pár minut teď ne? To spíš kopací technika Maguira je tak špatná že i já mám snad lepší:-D

Reagovat
vodka

Já tomu asi nerozumím, ale my máme aktuálně 3 hráče v ose hřiště, kteří mají víceméně volnou pozici a tím hrozně trpí i stoperi, když beci chodí dopředu...

Reagovat
Hlahart

To říkám celou dobu. Tohle se s tím týmem hrát fakt nedá

Reagovat
O.Giroud

to je odkedy som ho dal do fanty

Reagovat
r.mrazik

ta dvojka ronaldo x bruno vepredu totalne nefunguje...zadny z tech hracu neni nikde,kde by mel byt...

to byl zas prichod

Reagovat
Bukaj LFC

Milner by v tomhle United byl nejlepší CM v týmu. Vysmívanej Hendo by tam byl za boha..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

Naše záloha podle mě letos není zdaleka tak silná a nepropustná jako s Ginim.. ale toto.. záloha de facto nefunguje až na pár míčů co vybojoval Pogba

Reagovat
SCELO

praveze podla mna to wijnalum iba brzdil...

Reagovat
Remt

Byl skála a držák. Byl na něj spoleh

Reagovat
O.Giroud

tak sme si zaprehanali, mozno by stacil len Klopp a zrazu by z Freda, Mctoma boli hraci pre zlatu loptu.

Reagovat
cristiano.K.

za první větu za druhou

Reagovat
mithro

ale PL dnes skvela, ziadne goly, to musia byt skvele zapasy

Reagovat
Busby babes

Mam vsazeno min jak 27 golu za kolo, tak snad to vydrzi

Reagovat
smazaný uživatel

dpc stiahni toho Maaguirea, to je nieco zufale co predvadza

Reagovat
Remt

NN, podle mě by naopak on měl rozjíždět všechny vaše akce. Jeho rozehrávka posune vaše akce do úplně jiné dimenze.

Reagovat
smazaný uživatel

ty sa hlavne posun do inej dimenzie a neotravuj

Reagovat
Remt

Nevylivej si zlost, nemuzu za to že z vaší hry by si všichni fans (včetně vašich) nejraději zabodli vidličku do oka

Reagovat
Busby babes

Po takovem zapase Gary koncil karieru

Reagovat
Busby babes

Ole sice privedl dobre obrance ale jeste by taky mohl ten tym naucit branit...

Sice gol po individualni chybe, to se stane, ale i tak to na Leicester strasne snadny...

Reagovat
smazaný uživatel

tak stane, toto sa stat nemoze proste, to neni individualna chyba, to je uplna nechutonost

Reagovat
Busby babes

Jinak uz ted v polocade bych stahnul Maguire a dal tam Baillyho a Scotta misto Pogby

Reagovat
Hlahart

Donnyho místo Pogby.

Reagovat
Hlahart

To u něj začíná u zálohy.. Je na čase si přiznat, že prostě nemáme hráče na to, aby mohl hrát bruno podhrot a ne v záloze, aby mohl Ronaldo nenapadat a aby mohl být Pogba pozičně mimo...

Reagovat
martin.b

Dost mě zaráží ten gap mezi středem obrany a zálohy, Matič s Pogbou napadají někde na půlce a stopeři odskočení dobrých 30m hluboko, to se pak dělaj přečíslení samy...

Reagovat
ManUnited

Kterej tým nás tuhle sezónu nepřehrával?

Reagovat
vodka

Leeds

Reagovat
ManUnited

asi ještě Newcastle no..

Reagovat
smazaný uživatel

Furt stejná bída, tam není vidět žádné snaha něco změnit, furt čitelní, nahraj to na Bruna, CR, Masona, Sancha... A oni něco vymyslí! Není to dobré a lepší to nebude!

Reagovat
Busby babes

Fakt se uz vysertr na tu rozehravku zezadu a napal to co nejdal...

Reagovat
DieFohlenBMG

Chudák Ronaldo, to je strašný

Reagovat
vodka

Ronaldo nebo Bruno dule, to je od nich katastrofa dneska

Reagovat
Remt

Že je Ronaldo na pláče si všimneme zase až v 95. Až to celé rozhodne :D

Reagovat
Hlahart

Ronaldo

Reagovat
drussbarb

Na konci dá dorážku a dostane hráče měsíce

Reagovat
r.mrazik

Von tam nechá tragickýho Ronalda...to je srab

Reagovat
smazaný uživatel

Snad už se Conte připravuje

Reagovat
Miguel19

Mendy; Chalobah, Christensen, Sarr; Azpilicueta (c), Loftus-Cheek, Kante, Kovacic, Chilwell; Lukaku, Werner

Tvl Sarr

Reagovat
O.Giroud

horsi nez Pepek toto

Reagovat
Svatej

to je brutální úlet

Reagovat
smazaný uživatel

Však nemá kdo jiný hrát a to jsou zranění jen Thiago a Rudiger :)

Reagovat
John Obi Mikel

Tak byly 2 možnosti, stáhnout tam Azpiho, nebo tam dát Sarra. Já bych udělal to první.

Reagovat
icka

A koho tam chces dat?

Reagovat
Talker

James na RWB a azpi na stopera, kde hraje normálně v 3-X-X?

Reagovat
icka

James neni uplne fit jinak by hral si myslim. I tak mel nejisty start.

Reagovat
mithro

krce a posedel si 5 minut, well done

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci rivalů se musí tetelit blahem když vidí Solskjaera na lavičce

Reagovat
DieFohlenBMG

Na livesportu mají, že Vydra nehraje z důvodu otřesení. Nevíte co to znamená?

Reagovat
r.mrazik

Vyhoď ho ty voe

Reagovat
mithro

specialistka na standartky my ass

Reagovat
mithro

harry ho takticky nechal onside

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, já myslím že je to jasné, stačilo Ole

Reagovat
DieFohlenBMG

Zaslouženě

Reagovat
Miguel19

Chudák Gea tvl..

Reagovat
vodka

Tak maguire dovršil dnešní výkon. Pokud to nezačne Ole vybírat podle výkonnosti, ale podle jmen, tak půjde do hajzlu brzo.

Reagovat
mithro

vyzera to tuto sezonu bohuzial tak.

Reagovat
martin.b

“Nejlepší hráči musí hrát pořád”

Reagovat
smazaný uživatel

jestli ho nevyhodí dvě hodiny po zápase tak už fakt nevím, tohle je hrůza a bude to ještě horší!!

Reagovat
mithro

prosim ta, chod fandit newcastle, mozno tam bude aj conte

Reagovat
smazaný uživatel

Asi aj brzo půjdu jestli to bude to takto pokračovat dál, tým bez ambicí

Reagovat
mithro

skvela sprava.

Reagovat
Kixi Syhimour

Lindelof luxusně

Reagovat
Remt

Perfektní přihrávka toto

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale Vardy ještě lépe

Reagovat
r.mrazik

Celý zápas tam nechat tragédního Roncka...dneska hrajeme bez útočníka...a Vole na to čumi

Reagovat
10

"Ronaldo effect"

Reagovat
r.mrazik

Zlatej cavani

Reagovat
stuff

Reagovat
10

Podle mě jste měli dobrý útočníky už předtím, tam problém nebyl. Ronaldo vytváří strašnej disbalance na všech úrovních, od trenéra, kabiny, po taktiku na hřišti...

Reagovat
stuff

Reagovat
r.mrazik

Jop, tak nějak to bude.

Po sezoně snad půjde do USA

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
aragorn

Reagovat
stuff

Reagovat
Miguel19

Wtf

Reagovat
mithro

Vardy. nech to cele zapalia tu obranu. sam, nikto nikde, pohoda, vsak sme dali na remizu

Reagovat
Kixi Syhimour

přímo z rozehrávky

Reagovat
O.Giroud

kick off skurveny

Reagovat
O.Giroud

to bolo pre FIFArov

Reagovat
Remt

Po 70 minutách je ten zápas konečně o něčem

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

to je katastrofa, to su totalni blazni v tej defenzive, toto je regulerne na pokuty

Reagovat
smazaný uživatel

McTominay a jeho klasicke suboje, ked iba pozera a neriesi absolutne nic

Reagovat
r.mrazik

Super lindelof

Reagovat
vodka

Vardyho měl mít pogba podle opacka, jak tam bouchnul na lajně bissaka, tak se musel stáhnout na předek

Reagovat
mithro

tam mal byt zaloznik.

Reagovat
10

spíš Maguire, vždyť k Vardymu šel a pak couvnul

Reagovat
r.mrazik

Ona dva tam tancovali jak vocasi

Reagovat
Bukaj LFC

AWB je naprosto skvělej.. všechny akce u něj končí a pak propadne u bránění. Nejlepší bránící RB v lize

Reagovat
smazaný uživatel

dneska hral dobre az na tento moment teraz, nesplietaj nezmysly

Reagovat
Bukaj LFC

Asi máme rozdílný nároky na RB..

Reagovat
smazaný uživatel

nie, ty si len mimo

Reagovat
lajka30

Reagovat
kaja900

Koukám obrana United podobne komická jako ta naše tuhle sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

Ole sbohem!!!!!

Reagovat
kaja900

Jak může Maguire hrát základ v United a ještě být kapitán, to je konec vždyť ten borec dělá každý zápas hrubku.. nebo koukám zrovna na jeho špatný zápaszápasy

Reagovat
vodka

Ronaldo z 85 minut 82 minut záporný výkon, tenhle přestup se v kontextu sezony nemůže vyplatit, pokud bude hrát pořád

Reagovat
stuff

Reagovat
10

Líbanky teda dlouho nevydržely...podle mě to je z vašeho pohledu nepochopitelnej krok, už jste byli na dobrý cestě, tohle vás vrátí zase zpátky. S ním prostě musí všechno sedět, aby to mělo smysl, rovnováha s ním je víceméně nemožná.

Reagovat
stuff

Aj v nasom tabore to chvilo trvalo, kym to vsetkym doslo. A to bol 3 roky mladsi

Reagovat
vodka

Jako já jsem vůči němu zaujatý, protože ho nemám rád vůbec, byl a jsem proti přestupu, ale první zápasy se ale aspoň pohyboval na hrotu. Teď není nikde a dneska 2 šance zajebal. Že bude záporný v mezihře jsem čekal, ale že ani nebude na té ofsajd lajně fakt ne, hlavně je to joke, že od doby, co přišel, tak hraje vše.

Reagovat
10

Tohle třeba jeho fanboys vůbec nedokázali pochopit, když jsme jim říkali, že toho Ronaldo taky strašně zajebe. On už tak precizní v zakončení dlouho není. S ohledem na to, že na něj hrál celej tým a zakončoval většinu akcí, tak ty čísla nebyly zase tak skvělý. Juventus bez něj dával víc gólů. V Juve za to podle nich mohli spoluhráči, u vás trenér...uvidíme, jestli někdy dokážou přiznat chybu i na straně Ronalda

Reagovat
stuff

Tiez som bol furt zaujat, bo ho nemam rad. Ale aj podla mna jednoznacne najvacsi problem v juve bol ten, ze hral vsetko. Bolo vidiet, ze on si vybera, kedy hra a ktore standardy kope. Na to u nas trener nemal vobec ziaden vplyv. Nedivil by som sa, ak by to bolo aj v zmluve

Reagovat
kaja900

Většinou stebou nesouhlasím, ale s tím že je chyba že hraje všechny zápasy je pravda, přece jen mu je 37 let. Jen nechápu jak je možný že v Realu kde byl ještě o 4 roky mladší, tak ho Zidane často nechával odpočívat a to hlavně na jaře kde snad nehrál každej druhej zápas v lize aby byl ready na ligu mistrů.. ale to je pak asi už o trenérovi no

Reagovat
10

u něj bych za vším hledal ego, prostě chtěl v Itálii vyhrát nejlepšího střelce, aby si to mohl odškrtnout, aby se zase všude mluvilo o tom, jak byl nejlepší střelec ve 3 nejlepších ligách, pak už mu to bylo jedno...

Reagovat
stuff

jak mu to ukradol este starsi Fabio za Sampu, to bola parada

Reagovat
stuff

Isto je to o trenerovi. Bolo vidno, jak cr je viac trener ako pirlo. A aj je jasne, preco po prichode Maxa musel ist.

Reagovat
kaja900

V United má zálohu i dobrý spoluhráče v útoku, u nich je chyba jinde.. trenér a obrana, to co dneska zase předváděli Maguire a spol, to byla komedie

Reagovat
smazaný uživatel

Ole opravdu amatér, když tam dá Maguira který po zranění trénoval asi 10 minut, to se nikdo nemůže divit takovému výkonu

Reagovat
Kixi Syhimour

Nazdaaaaaaaar

Reagovat
mithro

a zas zo standartky lol. well done pani

Reagovat
Miguel19

Bissaka slušný

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš Ole tam nahoře? To je letadlo, které pro tebe letí z Norska!

Reagovat
10

Lindelof se bojí míče

Reagovat
smazaný uživatel

Pomeeee, Ole sa dnes nebude smiat?

Reagovat
ajouki

O mnoho horší bránění jsem v letošní sezoně neviděl. Ani Norwich letos nezahrál takhle tragicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Trenére díky, díky, ahoj! Sbohem Ole, sbohéééém! Hodně štěstí!

Reagovat
Diskostu

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Reagovat
Igner Farnsworth

Pěkně lester, zábavnej tým.

Reagovat
Diskostu

Lester berie body len hovnam jak United Liverpool... príde Chelsea City a im odovzdajú body...

Reagovat
Igner Farnsworth

Porazit Liverpool má pořád mnohem větší váhu než ty dva, proto v těch zápasech jedou na 150%

Reagovat
Remt

Tak on do teď v lize hrál docela tužku ne? Ale formu nachystali na dobrý zápas

Reagovat
Igner Farnsworth

Ani nevím, letos mi to nějak uniká, myslel jsem přímo tenhle zápas.

Reagovat
Minister

Villa

Reagovat
diastan

Povinnost splněna

Reagovat
Neutron

ty vole to zas bol vykon

Reagovat
Maximm9

Co ten TUchel zase vyvadi Je hezky, ze privedeme Lukaku, ale kdo mu to tam ma rozhazovat. Snad pres zimu privedeme jeste dalsi 2 stopery a v dalsim lete to doplnimu jeste o 2 krajni obrance a budeme mit komplet tym..... nebavi me takove sestavy.

Reagovat
Talker

Jako obranu beru, ale ta záloha 3 box2box záložníků... To jsme tam fakt nemohli dát nějakého ofenzivnějšího hráče?

Reagovat
John Obi Mikel

Pokud budou RLC a Kovačič aktivní, tak by to nemusel být problém.

Reagovat
Talker

Kova bývá aktivní, ale donedávna nebyl schopný přihrát v útočné třetině, to už spíš Kante mi přijde v tomhle užitečnější.

Reagovat
Svatej

Casem se toho Alonsa na hrotu dockame

Reagovat
John Obi Mikel

Hlavně ať se z Brentfordu nestane letošní WBA.

Reagovat
Miguel19

Oba týmy 3-5-2...to bude slušná sračka

Reagovat
John Obi Mikel

RLC hezký průnik

Reagovat
Mimalu

takhle si to nepohlídat

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda, pěkný brejk od Wernera.

Reagovat
Talker

Ty vole a já ymslel, že jsme dali gol

Reagovat
Talker

To vážně hrajeme na brejky, kdy dopředu jdou 3 hráči

Reagovat
vitasrp

Loftus zatím nejlepší z Chelsea, i když konkurenci zatím moc nemá.

Reagovat
Svatej

V Christensenovi, ten hraje výborně

Reagovat
SpecialOne

Ty Chilwellovi ultra pomalé centry z rohů mě ničí

Reagovat
Miguel19

Proč Onyeka ještě nemá kartu tvl..

Reagovat
vitasrp

Ten Taylor.. To byl přece jasnej faul tyvole.

Reagovat
John Obi Mikel

Timo

Reagovat
Svatej

To je traged.....

Reagovat
spider_8

Skoda, ze nehrajeme proti Lichtenstejnsku nebo Severni Makedonii

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Talker

Tak když netrefí branku, tak by nedal gol ani lichtenstejnsku

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
Talker

Werner ve svý nejlepší formě Sám na vápně a netrefí branku.

Reagovat
Svatej

Tohle nas bude hodne mrzet

Reagovat
Svatej

Toho Cheeka je na poslednim skoda

Reagovat
John Obi Mikel

"V reprezentaci hraje třeba s Kemarem Roofem."

"Tak tím bych se moc nechlubil."

Reagovat
Mimalu

Chilweeeeeeeeeeeeeeell

Reagovat
Miguel19

B E N Y !!!

A to jsem ho chtěl natřít.

Reagovat
John Obi Mikel

Chilweeel Dobrá pasáž

Reagovat
Svatej

BOOOOOOOOM

Reagovat
Talker

Chilweeell

Reagovat
spider_8

To bylo ukazkove braneni hranice vapna od Brentfordu

Reagovat
spider_8

Ted Taylor pisknul Loftusovi presne to, co na nej predtim nepiskl

Reagovat
John Obi Mikel

Brentford ukazuje, proč se mu povedl začátek sezóny. Hlavně bych vypíchl, že dobře napadají.

Jinak zvláštní zápas, občas to vypadá jak nudné dobývání, občas je to zápas nahoru-dolu.

Ještě není hotovo, hlavně nepřestat hrát.

Reagovat
eder

Tuchelovi k té fyziognomii chybí k dokonalosti už jen uniforma s distinkcemi s dvojitými blesky...

Reagovat
vitasrp

Loftus zase hraje velmi dobře, vyhrává tam hodně osobních soubojů a tu hru je schopen posouvat dopředu - ať už rychlou přihrávkou, či individuálním vyvezením míče vpřed. Dneska je dobře, že tam na tom postu je někdo ofenzivnější, protože když Brentford zatlačíme do toho hlubšího postavení, tak má právě defenzivní záložník nejvíc času a prostoru na tvorbu hry. Kdyby tam byl Jorginho, tak bychom řešili starý dobrý problém, že je sice schopen diktovat tempo hry, ale nedá tam žádnou nadstavbu, delší přihrávku, rychlý průnik, proto je dobře, že tu roli dneska Loftus plní.

Nelíbí se mi ale hra těch dalších středových hráčů, je to postavené fakt až moc defenzivně. Kova tam byl několikrát v dobré pozici, kdy si seběhl do té kapsy na levé straně hřiště a otevřela se mu přihrávka na útočníka/nabíhajícího hráče z hloubky (často Wernera, který se stahuje do zálohy a přečísluje soupeře), jenže ji snad ani v jednom případě nedokázal zrealizovat. Což je problém, protože to by měl v tomhle rozestavení být náš hlavní přechod do finální třetiny hřiště.

Případně některé situace hrajeme moc na jistotu - kdy třeba Loftus-Cheek najde Kantého nebo Kovu za zády středové řady Brentfordu, jenže ti pak místo okamžité kolmice na rozeběhnutého Wernera či Lukaka potáhnou balón, ta ulice se rychle zavře a posléze volí jednoduchou a nepříliš nebezpečnou přihrávku na krajního hráče.

A nakonec je pozitivní Christensen, Brentford to hraje hodně fyzicky, ale Andreas to zvládá (zatím) docela v pohodě. Když si vzpomenu, jak v těchto typech zápasů dva roky dozadu hořel, tak je tam znát posun (snad v druhý půli nepřijde nějakej kiks, abych to pak měl na talíři ).

Reagovat
vitasrp

Kovačič je katastrofální, to jsou tak lacino zkažené přihrávky.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
vitasrp

On pustí faul, když i hráč soupeře přestane hrát, a pak pískne faul, když to bylo čistý.

Reagovat
Svatej

Wow

Reagovat
Miguel19

Kovačič má dnes solidní průnikovky teda

Reagovat
Maximm9

Ta Tuchelova taktika nam nejakym zpusobem body prinasi, ale pro me je to nekoukatelne.

Proste Chelsea z 11 hracu ma do ofenzivy na hristi pouze Lukaku a Wernera to je proste strasny a titul s timhle neuhrajeme, v LM si nas ty zkusenejsi tymy pohlidaji, 2x to Tuchelovi neprojde.

Reagovat
Svatej

Konečně Masonovi trochu dorustaji vlasy, ten uces byl hroznej

Reagovat
Mimalu

Lukaku

Reagovat
John Obi Mikel

Bože můj Romelu

Reagovat
Miguel19

Vážně?

Reagovat
Miguel19

No, stejně by neplatil...

Reagovat
Svatej

To ses posral

Reagovat
RKBoy

budíček.

Reagovat
Svatej

Proberte se...

Reagovat
Miguel19

Toney

Reagovat
spider_8

Ted Chala dobre zachranil offside

Reagovat
Mimalu

to snad nemohl být faul ani kdyby byl onside, už jen za to že se chytnul jinde něž ho tou rukou plácl bych mu to nepísknul...

Reagovat
spider_8

U varu bych to videl 50 na 50

Reagovat
Svatej

Jak se chytil za ksicht

Reagovat
Svatej

Furt netrefujeme mic, to je hrozny

Reagovat
Miguel19

To je trapas tvl..

Reagovat
RKBoy

rozhodne to nie je ideálny výkon, ale s takto zloženou obranou a proti súperovi ktorý dal Liverpoolu 3 goly by som o trapase nehovoril.

proste typický zápas proti nabudenému outsiderovi v PL na začiatku sezony..

Reagovat
Mimalu

Brentford nás dobře ždímá, Mendy zatím klobouček za druhý poločas

Reagovat
Svatej

Co se to deje

Reagovat
spider_8

Jezis my ve vlastnim vapne nevyhraheme jediny souboj

Reagovat
vitasrp

Mendy nám dneska slušně zachraňuje prdel, chytil dobrý tři góly.

Reagovat
Svatej

Ta jejich sila ve vzduchu je naprosto brutální. Burnley West Ham hadr.

Reagovat
RKBoy

k tomu Brentfordu by sa teraz odrazilo aj hovno z trampolíny.

Reagovat
Diskostu

ta Chelsea ubetonuje všetko...

Reagovat
eder

Modrý swině zas jednou utrpěli nezaslouženou výhru...

Reagovat
Baronne

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Minister

Chelsea luckeri

Reagovat
smazaný uživatel

Už ho vyhodili?

Reagovat
Remt

Tak Rudiger prý žádá docela almužnu

Reagovat
iamek

OT: „Světlé chvilky střídají chvíle zmatenosti, kdy se mu pletou třeba lidé. Když kupříkladu u něj byl Viktor Orbán, oslovoval ho Andreji a začal na něj mluvit rusky,“ řekl o vážně nemocném prezidentovi zdroj z jeho blízkého okolí.

Seznamzpravy

Reagovat
cink

10:36 Rüdiger prý chce horentní sumu

10:13 Liverpool se zapojil do boje o Langa

09:51 Barcelona zváží příchod Sterlinga

09:48 Jovič do Arsenalu?

09:15 Newcastle nebude rozmařile utrácet

08:57 Real zkusí vyměnit Hazarda za Salaha?

Dneska to je jako z footbal managera

Reagovat
Remt

Ve finále bych se divil kdyby tak dopadla byť jen jedna spekulace :D teda to že záda Rudiger hodne peněz a dostane je buď v Chelsea nebo jinde, to asi ano, ale Sterling Barča? To by to tam musel vést Bartomeu

Reagovat
Maximm9

Ja bych s Rudigerem za takove prachy neprodlouzil, klidne at si jde.

Reagovat
SunFells

Fotbal je jak ze hry, která má co nejvěrohodněji simulovat fotbal? Nedá se nesouhlasit

Reagovat
Jkb

Ten Lang je dost zajímavý hráč, odchovanec Ajaxu, 22 let, zvládne zahrát na levo i napravo, hodně dribluje. Asi je jen otázka času než po něm šáhne nějaký větší klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to vidím na prehru proti Newcastlu po ďalšom mdlom výkone. V Parku bude pozitívna atmosférma a hráči súpera budú nabudený. Hlavne nech nehrá Alli a Winks.

Reagovat
Coniglio

Reagovat
smazaný uživatel

Souček v sestavě, Cuf i Král mimo nominaci

Reagovat
PhilipS

Bez Coufala to dneska nevidím. Hlavně je potřeba unleashnout Součka. V repre ani ve West Hamu poslední dobou, nehraje to v čem je nejsilnější. Kluk musí dostat ofenzivní volnost. Nechte Součka hrát!

Reagovat
Salfovic

Jako že už pořád nemáchá rukama ?

Reagovat
PhilipS

Hé?

Reagovat
Coniglio

Unleashnout

Reagovat
Remt

Reagovat
PhilipS

Krásný český slovo, tak nepitchuj

Reagovat
DieFohlenBMG

Antonio v 10. žlutá za simulování, ten půjde ven

Reagovat
PhilipS

Škoda, dobrá půle. Z toho se mělo něco vytěžit. Souček skvělej. Spousta vybojovanejch balónů. Chtělo by to protrhnout.

Je to fifty-fifty. Everton má ty breaky nebezpečný. Iwobi je pořád matlák. To byl fakt skvělej obchod od Arsenalu. Snad jediný, co se jim fakt povedlo za poslední roky.

Reagovat
Coniglio

Kolko môže byť cenovka za Součka teraz? Ten chlap je super. Nestratil by sa v žiadnom tíme

Reagovat
PhilipS

tak 40 minimálně

Reagovat
Remt

v lete o nej ale nikdo extra zajem neprojevil ze? Cekal jsem ze budou nejake "rumours", protoze par tymum by se urcite hodil

Reagovat
Remt

letos tolik nevyčnívá skrz goly že? Sleduje tu nekdo vice West Ham? Je krom golu porad tak dobry jako loni?

Reagovat
Coniglio

Soucek hrá CM, DCM s Riceom. Pred sebou majú 4 útočníkov. Minulú sezónu dával góly väčšinou po štandardkách z vápna alebo útočil z druhej vlny.. UK komentátori už túto sezónu viackrát spomenuli že WHU sa nedarí dostávať ho do situácií ako v minulej sezóne ale na druhej strane chvália chémiu ktorú si s Riceom vytvorili. Úspech WHU z veľkej časti stojí na ich ramenách a Antoniova vzostupna tiež. Takmer nerobia chyby, obaja hrajú perfektne Box-to-box, akurát že Soucka už si vo vapne obrancovia viac strážia

Reagovat
iamek

Co je s Králem?

Reagovat
C-M@ster

Objasní mi někdo znalejší, proč má Antonio jen jeden repre start za Jamajku?

Však on je dlouhodobě kvalitní útočník. To má Jamajka tak nabušenej kádr?

Reagovat
O.Giroud

Lebo chcel hrat za Anglicko, ale potom to vzdal tak mu bola dobra aj Jamajka.

Reagovat
Coniglio

Antonio je anglan. Čakal na možnosť hrať za Anglicko a parkat odmietol pozvanie od Jamajky. Myslím že jamajský pás dostal až začiatkom roka a hneď sa zapojil do kvalifikácie o MS22

Reagovat
C-M@ster

Aha, díky, kluci, nevěděl jsem.

Jsem u něj viděl jamajskou vlajku na livesportu, tak jsem si ho jen proklikal, jak mu to asi střílí a bylo mi to divný.

Reagovat
Seydou Doumbia

V letošním roce hodně hráčů měnilo repre...Haller, diallo z PSG a dalších milion Francouzů třeba

Reagovat
smazaný uživatel

Pickforde ty jedno zkurveny skaredy zrzavy decko. Ty muzes rukama a stejne z toho udelas roh pro WHU. Anglie a golmani.

Reagovat
Bayern +

A najviac sexy je to, že sme práve z toho rohu skórovali

Reagovat
DieFohlenBMG

Ty pico dobrou dostal

Reagovat
PhilipS

To teda

Reagovat
PhilipS

Fuck. To nevypadalo dobře. Souček by nestřídal jen tak. Zlomenej nos?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by nestridal ani se zlomeným nosem těžko říct, buď to schytalo oko nebo to ošetření bylo na dlouho, což si teď Moyes nemohl dovolit

Reagovat
Bayern +

Snáď tá druhá možnosť

Reagovat
Remt

nejake video co se stalo?

Reagovat
Taiger

OGBONNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
oli9

Král je kde ?

Reagovat
smazaný uživatel

Covid

Reagovat
tulen

Oggy

Reagovat
DieFohlenBMG

Ta fotka Suka je děsivá

Reagovat
DieFohlenBMG
Reagovat
smazaný uživatel

COYS

O

Y

S

Reagovat
mithro

‘Fairytale!’ crows Martin Tyler.

Reagovat
Gunner14

Classic

Reagovat
smazaný uživatel

HaHa. Cirkusanti vo fialových dresoch už uradujú.

Reagovat
jk

Ten Emerson je nejhorší pravý bek od dob Alana Huttona. Strašný

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej gól, Ndombele

Reagovat
Madio Sané

Joelinton a Ritchie snad poletia ako prví... hrozné drevá

Reagovat
avicii

S tých dresov spurs sa mi dvíha žalúdok, to je šialená nechutnost

Reagovat
smazaný uživatel

dneska sme pokojne mohli hrať v klasických dresoch

Reagovat
Cobra

Reagovat
eden_h

Co sa stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Na tribuně se asi někomu udělalo zle tak tam šli lékaři z týmu

Reagovat
iamek

Co se děje?

Reagovat
SpecialOne

Asi někdo zkolaboval na tribuně.

Reagovat
jk

Každopádně palec nahoru pro hráče, Reguilon hned šel za rozhodčím a Dier dokonce musel vletět na domácí lavičku aby se ti doktoři trochu rozhýbali.

Naopak mě překvapila ta laxnost doktorů, kteří zpočátku jen čuměli přesto že všichni hráči signalizovali ať běží na tribunu

Reagovat
fenixLFC

akoze asi jo, ale zas na druhu stranu je otazka ci to nemali primarne riesit zdravotnici/poriadatelska sluzba na stadione. ved klubovi lekari bezne asi nepomahaju pri pripadoch co sa stanu na stadione

Reagovat
jk

No jasně, ale zprvu nikdo nevěděl jestli ten člověk nemá infarkt a přenosný defibrilátor pak nesli z domácí lavičky.

Nakonec nejspíš všechno dobře dopadlo, ale trochu mě to zaskočilo, že tam ten Dier musel doběhnout a nereagovali sami.

Reagovat
smazaný uživatel

proste to neni jejch prace, a jsou tam lidi kterejch to prace je...

to neni jak v letadle, ze se nekomu udela spatne a hleda se pritomnej lekar

Reagovat
jk

Spíš nevěděli co se stalo. Pokud jsou to lékaři tak to jejich práce je ať už jsou to zaměstnanci klubu nebo státu.

Reagovat
fenixLFC

no nie nutne. praveze nevedeli ci to spada do ich kompetencii a keby tam nabehnu oba timy tak to nebude uplne dobre

Reagovat
jk

Tam šlo primárně asi o přístup k tomu defibrilátoru. Ale je pravda, že nevím jestli je jím na stadionu vybavena jak pořadatelská služba tak i lékaři týmu.

Pokud si to pamatuju dobře tak komentátoři říkali, že u nej jsou zdravotníci už ve chvíli kdy tam ten lékař z NUFC běžel takže nějaký hromadný úprk na pomoc tomu fandové by byla samozřejmě blbost. Asi jsem to napsal moc hystericky

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Si myslím že dnes vedení jednalo s nějakýma manažerama a zítra ohlásí konec Oleho

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslím ze si ako vždy mimo

Reagovat
mithro

Reagovat
John Obi Mikel

Já myslím, že minimálně 5 zápasů ještě zůstane Ole.

Reagovat
oli9

Reagovat
Busby babes

v zasade by me jen zajimalo, proc si tohle delas? Vetsinou lidi utikaji do fantasy svetu aby unikli trapeni, ktery jim zpusobuje realnej zivot... ty si pripravujes kazdy tyden zklamani jeste vetsi...

Reagovat
PP

tak jestli to číslo je jeho rok narození, tak je to fakt s podivem.

Reagovat
gazza62

Při každém bebínku zakopávat míč .Je z toho pussy sport.

Reagovat
jk

Ten Shelvey je fakt debil

Reagovat
gazza62

To je hnus.Herecké výkony na jedničku.Čím více přičmoudlý tím větší herečka a simulant.Hnus!!!

Reagovat
sejber

Bitka tabulkovych susedov

Vyhra nas katapultuje do top 10 na dostrel prvej stvorky , nevyhra spusti reci o dalsej krize.

Z CP pod Vieirom som zatial celkom prijemne prekvapeny. Cakal som ze budu hrat o zachranu a zatial su naopak celkom ozivenie.

Dnes ale rozhodne zapas ktory musime vyhrat ak chceme pomyslat na nieco viac ako stred tabulky. Obrana snad udrzi ciste konto a jeden gol im snad zvladneme dat.

Reagovat
SunFells

Není, rozeslat dickpicy půlce firmy si žádá velké koule.

Reagovat
Busby babes

ale podle fotek docela maleho anglicana...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/OdpadT/status/1450051566552199169

dobrou chut pokud prave obedvate... nevypada to jako fejk, ale tezko rict no, ve sprse jsem s Hoskem nebyl.

Reagovat
patas92

Na základě čeho tohle nevypadá jako fejk (neříkám, že není)? Jestli je něco extrémně easy nafejkovat, tak to jsou internetové konverzace. Navíc mi nepřipadá jako člověk, co by nosil o číslo větší pantofle z vietnamské tržnice

Reagovat
Busby babes

tak ono tech zenskych s dukazem v mobilu neni malo no...

Reagovat
jk

Ale nejspíš ty důkazy vypadají jinak než tahle fotka

Reagovat
Busby babes

co jsem slysel, tak ne... proste rozesilal dickpicky no. V Seznamu snad nebyla redaktorka, co by neco podobneho nedostala...

Reagovat
jk

Mám na mysli tuhle konkrétní fotku.

Reagovat
Busby babes

jo, to asi fejk byt muze. Kamos ted psal, ze se timhle bavila redakce Seznamu no...

Reagovat
jk

Slyšel jsem o tom poprvé, když se to propálilo na Feriho. Bez důkazů by jej asi nevyhodili ale nevěřím, že by někdo takovou fotku pustil ven zrovna dneska i když se to par měsíců tutlalo.

A pak taky myslím, že na twitteru je @Hosekj a ne @HosekJ.

Reagovat
Zaschrona

Nejhorší na tom je, že tahle šuškanda jede nehorázně dlouho, nevím jak dlouho, ale na základě "jedna paní povídala" dlouhé měsíce určitě. Jestli o tom na vyšších postech v Seznamu vědí už dlouho, to je na tom asi to potenciálně nejhorší vůbec...

Reagovat
Busby babes

jj, bohuzel to tak je casto. Musi se najit prvni odvazna, ktera to rekne nahlas no... a pak se to sesype jak domek z karet.

Reagovat
Remt

Chápu že on tam byl asi docela vysoko.. ale pokud se o tom šuškalo i na veřejnosti, tak se to do nejvyšších kruhu v Seznamu muselo dostat, copak nikdo nedokazal bouchnout do stolu a říct A dost nebo letíš?

Reagovat
Busby babes

no, ono se to vedeni firem casto snazi zahladit, aby nebyl pruser navenek nebo jak to rict... U nas se to se CEO taky tahlo roky, az se to doneslo na US centralu a teprve pak z toho bylo halo. Ted je z nej nejlip placena sekretarka v CR.

Reagovat
Remt

Kde vlastně makas?:D

Reagovat
Remt

A není možné že by to bylo celou dobu zasíláno z nějakého fake profilu? Také mi to na Hoška vůbec nesedí toto.

Reagovat
Busby babes

neni

Reagovat
Remt

A skrz koho to vis tak jistě? Jakoby víš přes někoho že to potvrdil že se k tomu přiznal? Nechce se mi věřit, že tohle můj nejoblíbenější novinář udělal:/

Reagovat
Kowe

To delal roky a roky, ja videl jeho pero tak pred 5 rokama uz v seznamu to tam dostavaly skoro vsechny mladsi zensky

Reagovat
Remt

Ty vole a jakto že to nekolovalo na netu dřív tohle info?:D nebo ke mě se to nedostalo, já si ho tak oblíbil a teď jsem zklamanej jak prase Fakt mě to za něj mrzí, protože vždy doručil supr info. Dobře se mi to poslouchalo. A měl obrovský přehled

Reagovat
Kowe

Kolovalo prave, stejne jako o Ferim. Jen na to kazdej sral

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

protoze kdyz mlada redaktorka dostane dickpick od zastupce sefredaktora nebo co to tam byl, navic pomerne popularniho, distingovane vystupujicim, tak se casto bude bat, ze se to otoci proti ni... porad je ve spolecnosti takova nalada... Navic Seznam to nejspis i s nim resil uz driv, jen to ocividne nepomohlo. takze nekdo se ozval.

Jako v US by ted par redaktorek odchazelo s milionovym odstupnym od Seznamu.

Reagovat
masly008

tak pokud to páro neposílal tobě tak ti to může být jedno ne?

Reagovat
Remt

No tak moc informací teď uz asi nedoručí. Minimálně v dohledné době ne.

Reagovat
Busby babes

protoze fotku jeho pera dostala snad kazda redaktorka v tyhle zemi...

Reagovat
Remt

Reaguje teď na Twitteru? Chtěl bych se ho zeptat jakou měl úspěšnost s touhle balící fintou

Reagovat
Busby babes

nevim, mu napis. ale tipuju, ze ted ma jine problemy...

Reagovat
Remt

Mas na mysli ten zarudly zalud?

Reagovat
Busby babes

no asi musel doma manzelce vysvetlit, ze dostal padaka, protoze posilal svoje pero mladym redaktrokam... dovedu si predstavit mene prekerni situaci...

Reagovat
Remt

Jako tohle je samozrejme průser když jim to posíláš bez toho aby to chtěli. Ale když si vezmu co je teď za dobu.. a jak ti slibně rozjetou kariéru můžou pokazit nějaký hloupý budeš poslané v pubertě, tak trochu zacinam litovat par veci

Reagovat
Čenda

Reagovat
icka

Reagovat
Kowe

kdyby jen redaktorky, v seznamu to mely vsechny od redaktorek az po recepcni

Reagovat
Busby babes

Reagovat
jk

Můžu se jen zeptat proč teda všude ty anonymní zdroje zmiňují jednu kolegyni, která dostala jedno nevyžádané péro?

Reagovat
Kowe

Takovyhle zpravy jsem teda nevidel, vsude se naopak pise o kolegynich.

Reagovat
mithro

muj anglican chudak zeny, co im taketo fajnoty chodia.

Reagovat
Swarley

Tak tomu se říká konverzace s pointou ty vole

Reagovat
iamek

. Magor

Reagovat
r.mrazik

me by zajimalo,jestli nekdo nekdy fakt zabodoval,kdyz poslal cizi zensky fotku svyho ptaka...

Reagovat
Busby babes

ze jo!! co jako cekal za odpoved? navic co si budem, je to jedna z nejmin estetickych casti lidskeho tela...

Reagovat
r.mrazik

kdyby byl cernej a velkej...ale...no nic

Reagovat
Miguel19

Wtf..přitom v TV vypadal i jako rozumnej týpek

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to je fake, tohle vůbec nezapadá do profilu, jakým se prezentoval. Jak tu někdo nahoře píše, tak nafejkovat internetové konverzace je extrémně jednoduché. Podle mě se ho pokusil odstavit nějaký zahořklý fanoušek Arsenalu.

Reagovat
Busby babes

spis fanynka Arsenalu

Reagovat
mithro

Reagovat
r.mrazik

uz vidim Sidla,jak si dela fake profil nejaky zensky,aby mu Hosel posilal fotku svyho ptaka a on ho mohl nechat vyhodit

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Front hell

Co čekat od slepice

Reagovat
John Obi Mikel

Poslal ženským svého kohouta.

Reagovat
andrew96

To už je chvíli veřejným tajemstvím, ne?

Reagovat
Busby babes

prej jo, ja to dodneska neslysel.

Reagovat
mithro

a vdakabohu ani nevidel

Reagovat
Horcmen

s kým pojede Taiger až vyhraje fantu do Anglie na fotbal?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Freedo

Tvarohem, ale tomu ještě nenalejou

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
icka

Reagovat
Taiger

Teď to moc nechápu, ten 1. v lize dostane trip na match nebo tak něco?

Reagovat
Horcmen

jj vítěz má jet s Hoškem na zápas PL

Reagovat
Taiger

Naučí mě fotit aspoň

Reagovat
Golasso

Spursy

Reagovat
Ligter

teď se ten jeho podcast bude jmenovat Talián

Reagovat
Ligter

teď se ten jeho podcast bude jmenovat Talián

Reagovat
Ligter

teď se ten jeho podcast bude jmenovat Talián

Reagovat
Ligter

jasně, třikrát pro jistotu

Reagovat
Gunner14

Klasickej fanoušek Tottenhamu no

Reagovat
spider_8

Tady se ukazuje, ze proste neexistuje normalni fanousek Tottenhamu

Reagovat
Remt

Ještě že owny nikomu svoje pero urcite neposila a tak o něm neztratime to dobre mineni, ktere do teď máme:-D

Reagovat
Dan Gubić

Ole znovu v problémoch. Ale zázračne sa vždy dokázal pri páde zachytiť stebla trávy nečakanou výhrou proti favoritovi. Zápas proti Liverpoolu je na to ako stvorený. Ak sa vyhrá, milióny fans United odpustia Solšérovi predchádzajúce chyby a ide sa ďalej.

Záleží akú vzorku materiálu tento týždeň pofajčuje. Vieme že Ole je veľký vyznavač marihuany. Z nej čerpá inšpiráciu do zápasovej taktiky. Niekedy mu to vypáli náramne, ako proti silnému PSG a ďalším mega klubom. Klopp sa tiež priznal že trávu rekreačne užíva, no u neho skôr dominuje Paulander. A hodne. Bez 4-5 čapákov večer ani nezaspí. V nedeľu uvidíme, ako sa konfrontácia huliča Oleho a pivára Kloppa premietne na ihrisku.

Reagovat
Infernoqt

Paul Pogba is out of contract in June and sources close to the player say he has shown no inclination to sign a new deal with Manchester United #mufc #mujournal [@samuelluckhurst]

Tenhle odchod nám stejně hodně pročistí vzduch. Snad bude náhrada dostatečně kvalitní.

Reagovat
Dawon

Nechat si 2x takoveho hrace odejit zadarmo potom, co sme ho mezitim koupili zpatky za 100 mega, to je fakt strasne kouzelne

Reagovat
Dan Gubić

Pustiť ho zadarmo bude stále lepšie ako neustále predlžovať kontrakty Phil Jonesovi Lingardovi a spol. aby sa mohli predať za solídnu sumu "ak by sa našiel záujemca". Zobrať Pogbu z Juve späť bol omyl, ak odíde zadarmo nič zásadné sa financiám tohto bohatého klubu nestane. Len ho treba vhodne nahradiť. Zdá sa že kauf s Donnym VDB z Ajaxu nevyšiel.

Reagovat
r.mrazik

amateri

Reagovat
Infernoqt

Ale zase je šance, že odejde v zimě. Něco dostaneme za VDB, něco za Pogbu, tak bychom to mohli obratem zkusit poslat za... Riceho (asi nevyjde, ale všude čtu, že to je náš n.1 cíl do zálohy) nebo Nevese.

Reagovat
Dawon

Moc neverim tomu, ze by se tolik velkych prestupu upeklo v zime, ale rad se necham prekvapit. Samozrejme asi dost bude zalezet na tom, jak na tom v lednu budem, jak stabilni bude Oleho pozice atd.

Reagovat
r.mrazik

v zime kvalita neprijde...z anglicke ligy urcite ne

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Busby babes

https://theathletic.com/2895026/2021/10/18/why-ronaldo-is-giving-solskjaer-a-huge-tactical-problem/?source=emp_shared_article

His previous Manchester United, Real Madrid, Juventus and Portugal sides have been, to varying extents, structured to cover for him. If he played on the left, the opposite winger would tuck inside more. If he played up front, the wide players or No 10 would play deeper than they would have expected. When Ronaldo leaves, others — Wayne Rooney, Karim Benzema — go up a level because they’re no longer playing second fiddle.

But Manchester United are not successfully covering for him. Without possession they are neither one thing nor the other — they don’t drop off successfully and form a compact block, and they don’t press. The consequence is that the opposition easily play through them.

velmi dobrej clanek. Tohle je to, co musi Ole vyresit. Jestli to dokaze? to fakt netusim...

Reagovat
smazaný uživatel

Stejný herní problém jako v Juve, které ale nemělo hráče, kteří by to ku prospěchu CR dokázali řešit. V United je aspoň hráčský materiál a peníze na jeho vyřešení. Ale klidně bych si i vsadil, že Solskjaer nebude tím, kdo to dokáže vyřešit. Ten tým potřebuje na lavičce vůdce s autoritou, personu, tou Solskjaer není.

Reagovat
Busby babes

tak zrovna autorita teda Olemu nechybi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tomu říkej kouzlo osobnosti, nebo jak chceš. Ale působí na té lavičce jak kdyby mu ulétly včely a neví, co má dělat. A to, že je hráčskou klubovou legendou, z něho automaticky nedělá vůdce s autoritou a personu kompetentní vést tým. Působí na mě jako jejich kamarád a trenér nemá být v žádném případě kamarád. Jako hráče jsem ho obdivoval, jako trenér mě zatím vůbec ničím nepřesvědčil. Proto to, proč mu na lavičce nevěřím. Ten tým má fantastický potenciál, ale jede na méně jak půl plynu. Ale ještě je čas, třeba Oleho něco osvítí.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ked prehravaju, tak vyzera, že sa rozplače.

A vlastne tie vyjadrenia po nepodarenych zapasoch od toho nemaju ďaleko...

Reagovat
Busby babes

no, jenze hraci mluvi jinak. to jen EF a internetovy diskuze z nej delaj telocvikare bez autority.

Reagovat
smazaný uživatel

Neřeším diskuse, i tady čtu jen výběr lidí. Říkám jen můj dojem přímo z Oleho, jak vypadá na lavičce, jak čtu útržky jeho tiskovek a jak skládá tým na hřiště a ten podle jeho pokynů hraje. Nemám z něho dobrý pocit.

Reagovat
r.mrazik

rekl bych,ze v autorite problem nebude...

ale rozhodne asi nebude takovy,aby plonkovyho Roncka nechal sedet...stejne jako uz treba pred rokem neposlal pryc Matu

ja mu taky jako manazerovi neverim,ac pod jeho vedenim jsme na tom mnohem lepe,nez za komika Joseho...a o zelve a moyesovi nemluve

Reagovat
smazaný uživatel

Mám z něj dojem jako z Pirla, jen s větší praxí. Možná bude super teoretik, ale praktik už bude horší. Ten tým je fakt parádní a osobně mi tam vadí jen CR, ale i toho akceptuju, pokud ten kouč dokáže ten tým stmelit a dát mu tvář. Každopádně jsou to jen dojmy. Vím kulový, jaké má on vztahy a jak ho ostatní respektují a plní to, co po nich chce.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

tak Ronalda by posadil malokdo a Mata prakticky nehraje...

Reagovat
r.mrazik

Někdo na to bude muset mít koule...

Mata bere velký plat.

Reagovat
Busby babes

Mata ma nejakych 110K no. jen to je uplne jedno, protoze nas to nijak financne neohrozuje.

Reagovat
r.mrazik

jde jednoduše o princip...

Úplně zbytečný náklady. S takovým přístupem se to dělat nedá

Reagovat
Busby babes

jasne no, jen rikam,z e to pro nas nehraje vubec roli. kdyby v tymu Mata nebyl, neni to zadna zmena.

Reagovat
r.mrazik

mel bys o 6 mega liber vetsi budget no...

ale ono to je fakt cele o principu vedeni klubu nez primo o matovi

Reagovat
Busby babes

ja te chapu, jen rikam,z e tech 6 mega pro nas defakto nehraje zadnou roli. Neni to tak, ze jsme si diky Matovi nemohli dovolit nikoho jineho privezt nebo tak...

Reagovat
r.mrazik

to ne, 6 mega nic neresi v tom obrovskym celku

Reagovat
Busby babes

vis jak, ted si majitele vytahli z klubu pres 100 mega...

Reagovat
r.mrazik

jj,zahledl jsem

Reagovat
Infernoqt

"It's surprising and disappointing that after signing three of the world's top players, #mufc are in such bad form."

"My feeling is Ole wants to show he can win without van de Beek. Donny is the only player who is really unhappy at #mufc" and wants to leave [@FabrizioRomano, United Stand YT]

Reagovat
Busby babes

to je dobrej bullshit. teda jen tahle veta: My feeling is Ole wants to show he can win without van de Beek

Reagovat
Taiger

Snad už dneska Pepe, ideálně kdyby si Ode sednul

Reagovat
Dan Gubić

Smutné že nepoznáme základnú 11-ku Arsenalu. Niekedy som ju vedel naspamäť, aj keď som im nevadil. Otec im od narodenia fandí, chytá sa za hlavu kam to od odchodu Wengera dopracovali.

Reagovat
Golasso

A co je na tom konkrétně tak přínosného, že je neměnná základní 11? Já taky věděl skoro pokaždé, jak to Wenger postaví, ale bohužel to věděl i soupeř a nic moc dobrého z toho pro nás neplynulo. Nevěřím, že se profíci na úrovni PL neumí z hlediska sehranosti adaptovat na rotaci kádru.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Golasso

Ode měl jeden špatný zápas ...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Gunner14

Pattinson fandí Arsenalu, máme Spidermana aj Batmana mohli by nám přijít helfnout už..

Reagovat
Gunner14

Ramsdale - Tomiyasu, White, Gabriel, Tierney - Partey, Odegaard - Saka, ESR, Pepe - Auba

Super sestava

Reagovat
Čenda

4 2 3 1 nebo 4 3 3?

Reagovat
Gunner14

To uvidíme teprve, ale hádám že spíš to druhý

Reagovat
Nikikrew

Dosť ofenzívna dnes aspoň 3 góly....alebo stačí len vyhrať

Reagovat
Gunner14

Dnes nám dost věřím, bude pěknej fotbal

Reagovat
Gunner14

Okej, stačí jen vyhrát

Reagovat
Golasso

Když máme na pohled dobrou sestavu, tak to často stojí za ho*no . Snad to nebude tenhle případ.

Reagovat
Gunner14

Tak to si nevybereš, když máme na pohled zlou sestavu, tak to taky často stojí za hovno

Reagovat
Liveral

Reagovat
Golasso

To je taky pravda

Reagovat
Čenda

Reagovat
Čenda

Pěkná sestava, tak doufám i v pěkný zápas.

Reagovat
J0EL

Co je so Zahom? Nie zeby to vadilo

Reagovat
Gunner14

tak bez něj, jestli je neporazíme, tak to zabalme

Reagovat
Dan Gubić

Crystal to dnes dá, majú lepšieho manažéra než Arsenal.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
havrys99

AUBAAA

Reagovat
Edgewalker

goool

Reagovat
PP

Kurva.. Takto to hrajme! Tlak, přesnost, náběhy.. A pojdme další, hlavně nehlídat jeden gol.

Reagovat
Neon

za takové pády bych dával žlutou

Reagovat
Neon

ok, tak simulace to nebyla. ale to divení si mohl odpustit, to fakt nebyl faul.

Reagovat
mr.Silver

Pepe si to užívá

Reagovat
Coutinho10

tak to bylo hodne hezky u toho rohovyho praporku...to jo

Reagovat
Nikikrew

Boha Emil, Pepe by isiel takmer sam

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Čenda

kdyby jen téměř..s dobrou nahrávkou mohl pohodlne zakončovat z první a z výborný pozice. Emil , když už tohle zakoncuje musi to byt gol.

Reagovat
PP

Partey to zrovna zamířil na bránu a sundá Aubu hergot..

Reagovat
Neon

a přitom on kopnout umí, nechápu, že v Arsenalu ještě tu bránu ani netrefil https://twitter.com/khay_ikon/status/1447921741884542991?s=20

Reagovat
Čenda

Auba viděl, jak Partey napřahuje, tak byl v klidu, čekal 20.řadu, a najednou takovej lepák do zad.

A Pepe zatím vybornej, až na jednu hloupou ztrátu.

Reagovat
Čenda

Vidět tak Vieiru i Artetu u nás na lávce, hned bych byl klidnější.

Reagovat
Edgewalker

Auba našel motivaci?

Reagovat
Nikikrew

To je zasa trapenka teda...po gole len cakame a cakame...

Reagovat
PP

Reagovat
mr.Silver

Saka hrozný, Odegaard utopený, střed CP nás úplně přehráva.

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Euphael

Reagovat
Liveral

Dean docela v tipalek s těma (ne) výhodama co na obě strany nechává

Reagovat
Nikikrew

Magor

Reagovat
mistr129

To snad musí jít ven ne?

Reagovat
mr.Silver

MacArthur

Reagovat
J0EL

Boha Deanovi to zase jebe uz

Reagovat
Liveral

McArtur už klidně mohl bejt venku. Tohle je oranžová a už tam měl 2 zákroky na hranici žlutý předtím

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
masly008

tohle je redka,však vůbec nechtěl hrát balon,který byl metr ve vzduchu,tady ho chtěl prostě sejmout.

Reagovat
Coutinho10

zahral to dobre, o tom zadna

Reagovat
Seydou Doumbia

Ale nechtěl to rozhodlo

Reagovat
masly008

co nechtěl? hrát balon maximalně,sestřelit ho chtěl.A stejně jestli chceš nebo ne nikoho nezajímá, intenzita a to jestli vůbec mohl hrát míč je rozhodující.

Reagovat
Seydou Doumbia

Jo souhlasím ale podle mě se soustředil na balón a saku v afektu fakt neviděl když se mu připletl pod nohy

Reagovat
kiciN

Nechtel ale Xhaka by za to dostal 3 redky

Reagovat
Coutinho10

ten ho ale vzal pres parek

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Tvl to snad je redka ne? McArtur totalni bezmozek A jeste tvl ten udiveny vyraz...

Reagovat
Čenda

Jasná červená, Xhaka by za to dostal hned tři tvl.

Ale hrajeme zle, Martinelli za Saku, podle vývoje tak v 60. Sambi za Odeho či Emila a na posledních dvacet minut hladovyho Lacu za Aubu. Kdyby Mikel hrál FM, tak ví.

Reagovat
mr.Silver

Ramsdale to ani nemohl vidět ne?

Reagovat
Čenda

Dobře Tomi tvl, já se tu málem posral a on to přitom v pohodě jistil.

Reagovat
Čenda

Ramsdale wtf

Reagovat
Čenda

A spravedlivě, i ta střela z první byla naprosto fantastická, ale popici zákrok.

Reagovat
Liveral

Ten střed je takhle extrémně měkej a průchodnej. Mohl by fungovat kdybysme měli 70% držení míče a dominovali, ale dokavad budeme hrát takhle, tak to je hrozný koledování si. Sambi byl ale proto Brightonu taky hroznej, takže alternativy nejsou. Stalo se to co jsme věděli hned po konci přestupaku, že jsme jedno zranění Xhaky nebo Parteyho od problémů a to se stalo rychle, teď jsme jedno zranění Parteyho od obrovskýho problémů. V zimě musí nutně jedno CM/DM přijít...

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Čenda

Dokud v tomhle rozestavení bude Mikel po Odem chtít vysoký napadání, tak to nepujde no. Ale za mě to teda dost fláka dnes Emil, myšleno obrannou část.

Reagovat
masly008

A paradoxně jejich většina akcí jde krajema přes Eduarda a Ayewa.Středem tam bylo pár přihrávek, paradoxně ti dval měkouši vybojovali 3-4 balony na jejich středu ještě u nich na půlce.

Problém jsou ty jejich křídla, protože dokáží podržet balón a jit přes hráče.

Reagovat
Seydou Doumbia

Kdo je Sambi? Snad Sambia ale ten je v Montpellier

Reagovat
masly008
Reagovat
Seydou Doumbia

Aha ještě abych si pamatoval prostřední jména Lokonga

Reagovat
Liveral

No, na dresu má Sambi, takže....

Reagovat
Liveral

Už ho máš na hřišti

Reagovat
Lovec

Souhlas s tím postřehem ohledně našeho středu. Nejde mně ale do hlavy, proč jsme s tou technickou kvalitou na hřišti neschopní to 70% držení míče mít. Každý druhý balon bezhlavě nakopnout na nikoho je fakt něco, co mě fyzicky bolí ...

Reagovat
Liveral

To taky nechápu, ale něco mi říká, že to musí bejt zodpovědnost trenéra, když Viera je schopnej to mít s McArturem

Reagovat
Čenda

Reagovat
Gunner14

Auba, Ramsdale, Partey výkon na piču. Proč nebyla redka se ptát nebudu, protože prostě Dean, klasika.

Reagovat
Nikikrew

Toto ma ma uspokojit? Ze sa stavame defenzivnym timom doma po 1 goly? CP nas polahky bude v pohode prehrava a len vdaka Ramsdalemu je to zatial 1:0. Stred uplne neezistujuci. Odegard strateny, Partey to iste. Saka dnes nespravil nic dobre.

Des a hroza, ziadny pozitok z dnesnej hre napriek tomu ze vyhravame. Humus

Reagovat
Lovec

Reagovat
Golasso

Ono je super, že máme mladý tým, ale sledovat to zbrklé a nervózní řešení nadějných situací je někdy k zbláznění . Bohužel ani mazáci (Partey a Auba) tomu dnes jistoty moc nedávají. Nejlepší asi Pepe, Ramsdale a obrana.

Začali jsme dobře, ale postupně to upadalo a ten závěr poločasu už jsme si vyloženě koledovali o průšvih. Je dobře, že se snažíme rozmělnit tlak po celém hřišti, ale to ještě neznamená, že se musí couvat až do vápna a odevzdat každý balon nákopem dopředu. Ty dlouhé míče na Pepeho jsou zajímavé, ale on zase není extra hlavičkář, i když je vysoký. Navíc je to dost okaté ... kdyby tam byl aspoň Laca k němu, aby ty cíle pro dlouhé míče byly dva ...

Dean má divný metr. Vyloženě ten zápas nekazí, ale prvně zapomene, že má v kapse žlutou kartu, pak si vzpomene a dá ji za blbost, aby nakonec zapomněl, že má i červenou ... . McArthur je hovado, snad to byla aspoň oranžová a po dalším větším faulu půjde ven ...

Reagovat
Lovec

Přítelkyně se mě po gólu zeptala, proč se neraduju. Řekl jsem jí, že to pravděpodobně znamená, že budeme hrát zbytek poločasu a pravděpodobně zápasu hovno. Snad jsem se aspoň v tom druhém mýlil. Ten výkon směrem dopředu je fakt ostudný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak sa chcel pochvalit, ze ma frajerku.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tyhle kidy jsou ještě vtipný?

Reagovat
smazaný uživatel

Áno.

Reagovat
avicii

Arsenal si teda dosť koledoval, môže byt ešte dobrý druhý polčas

Reagovat
PP

Mě by zajímalo, co se po těch 12-15 minutách stalo. Jestli mají pokyn to zavřít nebo mají to sebevědomí tak v prdeli nebo čím to? Přitom ten začátek byla paráda.

Reagovat
xjert02

mladi, a tedy nezkusenost v kombinaci s nevalnym sebevedomim

Reagovat
Nikikrew

Here we go...

Reagovat
Edgewalker

Zajímavé že jsem to čekal.

Reagovat
Golasso

Zase po*raný invidiuální chyby ... furt dokola

Reagovat
PP

bohužel každý vidí, jak stačí na nás vytáhnout pressing a jsme v prdeli.

Reagovat
Golasso

Jako jo, jenže tohle už trvá aspoň 10 let a 3 manažery ...

Reagovat
Lacko_Boh

ale aj tak to nie je dobre...necakal som od nas helluva vykon, ale, no cap, doma proti crystal to malo byt ez, bang bang 2:0

Reagovat
gocii

No doma proti cp to je traga uz ctvrtej rok

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Jsme v riti, malo pohybu a takticky smerem dozadu naprosta tragedie

Reagovat
PP

Náš střed je úplně v lese. Oni tam prakticky nejsou..

Reagovat
Tommy the Gunner

Fraudteta out.

Reagovat
Nikikrew

Uz zakazte tomu Thomasovi strielat ffs

Reagovat
mr.Silver

Odegaard dolů pls, neudělal dnes dobře nic....

Reagovat
mr.Silver

Gj.

Reagovat
Taiger

Reagovat
PP

Odegaard střídat.. hned..

Reagovat
Taiger

Reagovat
mr.Silver

Laca ♥

Reagovat
Lovec

Měli jsme ve druhé půlce vůbec nějakou šanci?

Reagovat
mr.Silver

Auba + Laca

Reagovat
Nikikrew

Boha Lokonga.... vam jebe s tymi stratami lopt

Reagovat
J0EL

Reagovat
mr.Silver

Lokonga to je tragédie, odvolejte Artetu pls

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Euphael

at tahne do pice Arteta...za tu dobu co tam je uz je jasne, ze ofenzivne je neschony ten tym pripravit. Ten pomaly prechod s tisicem prihravek dozadu je hnus Vieira s horsim tymem hraje krasne utocne

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
pingla

edaaaaaa tyvole trener, ktery mel letet jako prvni, vyhraje na emirates s celkem slusnou hrou

Reagovat
Golasso

No výborně . Však jim ten balon rovnou dejte ... můžeš dostat Mustafiho z Arsenalu, ale jeho duch žije dál v každém z nás ...

Reagovat
Liveral

No jsme s tím středem solidně v hajzlu. Ještě 3 zápasu a budeme oslavovat Elnenyho v základu a proč nedostane Laca nějakej zápas v základu moc nechápu. Pokaždý když přijde na hřiště tak se zlepšime a vypadá i namotivovane

Reagovat
masly008

protože možná už v zimě odejde.

Reagovat
Liveral

A proto je lepší tím výsledkove trpět už od zari

Reagovat
masly008

no tak to berou jako přípravnou sezonu před tou výhrou v LM co arteta sliboval.

Reagovat
Liveral

Hlavně už zase nas trik jak snížit cenu hráče před prodejem co nejvíc, odstavit ho na x měsíců a pak ho poslat s mašlí skoro zadarmo

Reagovat
Seydou Doumbia

Do Lyonu za aouara

Reagovat
Čenda

Swap Arteta-Vieira pls. A to couvání Whitea celej zápas

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Ty ztraty pred gooy jdou za Artetou... Nulova nabidka, hrac pod tlakem jako svine... Kazdopadne ten druhy gol jde i hodne za Whitem, to je opravdu sen utocnika, aby mu dal obrance tolik prostoru a jeste nechal odkrytou pulku brany...

Reagovat
mr.Silver

Ty střídání, to tam bude v záloze běhat Lokonga?

Arteta je šílenec.

Reagovat
masly008

+ Emil?

Reagovat
Golasso

Tak teď už je to všechno nebo nic. Ten střed stejně není kým posílit, tak se aspoň zkouší útok. Vieira to trochu nevychytal, protože posílil defenzivu a zatáhli se. Mohli v klidu bossovat střed a nebýt pod žádným tlakem... My jsme ale stejně tak marní, že to pravděpodobně uhrají.

Reagovat
mr.Silver

Vždyť Lokonga vypadá jakoby pořád hrál někde v belgii, absolutně zatím není na PL připravený. Balon tam tím pádem nemá ani kdo dovézt.

Reagovat
Lacko_Boh

Na Artetovu obranu, Crystal Palace ma celkom solidny tim. Je tak trosku chyba nas fanuskov, ze cakame od Lacazettu gol.

Ak aj nahodou nebodujeme, tak dufam, ze nespravime nejake unahlene rozhodnutie a dame latinix na manazerskej stolicke este sancu.

Reagovat
mr.Silver

Fuj, první PL zápas, na který letos koukám, asi si dám do Vánoc zase pauzu.

Tierney

Reagovat
Lacko_Boh

poslednou dobou to bolo lepsie ale hrali sme proti srackam (e.g Tottenham Hotspur), CP je inde...mali sme aj sance!

Reagovat
mistr129

Pepe

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Hracicka je to sikovnej, ale celkove vzato je to hrac dost na hovno

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

Reagovat
J0EL

Reagovat
Edgewalker

Tomiyasu dneska taky tedy nezáří

Reagovat
Nikikrew

slaby

Reagovat
mistr129

Aspoň tak

Reagovat
Neon

tolik radosti z jednoho bodu

Reagovat
Edgewalker

To jsou ty týmy ze středu tabulky...

Reagovat
Neon

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
mr.Silver

Lacaaa!

Geniální bod, fenomenální výkon, táhní do piče Arteto.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Nikikrew

Ako mi je luto Patrika...

Reagovat
masly008

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Freedo

40 sekund po, k čemu se pak nastavuje?

Reagovat
Minister

Pol minúty tam predtým ležal Gallagher

Reagovat
Gunner14

Ti jebe? Fandíš United a píšeš něco takového, však v tom jste byli majstři vy

Reagovat
Seydou Doumbia

Pise to protoze už se to u jeho týmu neděje...mělo být 4 minuty, byli 6 a hrálo se 8

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufam ,ze vse probehlo v poradku a zadna rasovka neprobehla.Zadny banan ,nebo huhu na opicky.Doufam ze je vse OK.Poklekli jsme panum v kozenych kreslech a jede se dal .Jak by dnes napsal Karel Kryl.Jinak WLM!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele