Premier League - preview 8. kola

05.10.2019, 08:38, aktualizováno 06.10.2019, 11:55
Previews
Ve čtyřech nedělních zápasech Premier League se představí čtyři aspiranti na poháry. Arsenal a Manchester City přivítají na svých hřištích Bournemouth, respektive Wolverhampton, Chelsea a Manchester United naopak míří ven - Blues do Southamptonu, Red Devils do Newcastlu...
Arsenal FC - AFC Bournemouth  (neděle 15:00)
Nepříznivé výsledky rivalů v boji o umístění do čtvrtého místa nahrávají Arsenalu, aby na úvod sezony ukořistil co nejvýhodnější pozici a ve zbytku sezony si nabytý náskok hlídal. K tomu ovšem Kanonýři potřebují zlepšit doposud značně chaotickou souhru v ligových kláních a nejbližší příležitost k potvrzení, že jsou v tomto ohledu na správné cestě, budou mít svěřenci Unaie Emeryho v neděli doma proti Bournemouthu.

Zatímco v Premier League se Arsenal herně trápí a takřka každý bodový zisk se rodil jen horko těžko, v pohárových soutěžích jako by na trávník vyběhl zcela jiný tým. Tato nadsázka ani není daleko od pravdy, neboť například ve čtvrtečním duelu se Standardem Lutych udělal Emery hned deset změn v sestavě oproti pondělnímu zápasu s Manchesterem United a výsledkem byla zcela suverénní výhra 4:0. Největší pozornost na sebe strhl mladičký forvard Gabriel Martinelli, jenž stejně jako v ligovém poháru s Nottinghamem dokázal vstřelit dva góly a hlasitě si tak říká o větší herní prostor i v ligových zápasech.

Přesto lze očekávat, že přednost v základní sestavě dostane jiný talentovaný teenager Bukayo Saka, který i v čerstvých osmnácti letech patřil k nejlepším hráčům Kanonýrů na Old Trafford. Mimo hru zůstávají pouze Lacazette se Smithem-Rowem, ovšem bylo by překvapením, kdyby se v jedenáctce po čtvrtku udrželi i Héctor Bellerín a Kieran Tierney, kteří pokračují v pozvolné rekonvalescenci z předešlých zranění a navzdory kvalitním výkonům a viditelnému pozitivnímu přínosu na hru londýnského celku Emery nejspíše nebude chtít riskovat jakékoli nové zdravotní potíže z přílišné zápasové porce.

To hosté mají stále zraněných podstatně více. Mimo hru zůstávají Brooks, Daniels, Stanislas, Smith a Gosling, přičřemž nově se z reprezentační nominace omluvil i Chris Mepham z důvodu blíže neurčeného zranění. Jedinou pozitivní zprávou je tak pro manažera Eddieho Howea uzdravení Ryana Frasera a skvělá forma útočného dua Wilson - King, které by mělo chatrnou obranu Arsenalu pořádně prověřit. Callum Wilson ostatně do sítě Gunners skóroval v předešlých čtyřech vzájemných duelech již třikrát a Howe musel na tiskové konferenci odvracet spekulace o možném odchodu anglického forvarda do Manchesteru United.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Chambers, Sokratis, Luiz, Kolašinac - Guendouzi, Xhaka - Pepe, Willock, Saka - Aubameyang
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Stacey, S. Cook, Aké, Rico - L. Cook, Lerma, Billing - Fraser, C. Wilson, King
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.41 - 5.47 - 7.23
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Wolverhampton Wanderers  (neděle 15:00)
Citizens přivítají na domácím hřišti Wolverhampton a budou chtit brát tři body, aby ztráta na vedoucí Liverpool znovu nenarostla.

Od překvapivé porážky na hřišti Norwiche vyhrál tým z Manchesteru pět zápasů v řadě a bezpochyby počítá s tím, že tato série ještě nekončí. Důležité je podotknout, že v těchto utkáních inkasovali Citizens jediný gól. To rozprášilo obavy o tom, zda je Guardiolův tým schopen fungovat v defenzívě i bez zraněných Laporteho a Stonese. Paradoxně se zdá, že City jsou teď zase o něco silnější. A dávají Liverpoolu jasně najevo, že jsou stále ve hře o titul.

Chybět bude City hlavní hvězda Kevin De Bruyne, který si zatím svými dosavadními výkony říká o cenu pro hráče roku. Belgický záložník je ale zraněný, měl by podle trenérových slov nedělní zápas vynechat a jeho návrat se odhaduje na období po reprezentační pauze.

Wolves po špatném vstupu do sezóny také zažívají příjemnější období. V posledních čtyřech utkáních zůstali neporaženi, naposledy se jim ve čtvrtek podařilo díky gólu v nastavení zvítězit v Evropské lize nad Besiktasem. Výkon týmu v Turecku ale rozhodně nebyl přesvědčivý a je otázkou, zda nebudou Vlkům chybět síly pro nedělní zápas. Wolves zatím zůstávají ve stínu svých výkonů z minulé sezóny. To možná souvisí právě s bojem na dvou frontách, na který si hráči teprve musí zvyknout. Pokud budou chtít na Etihadu uspět, musí vylepšit koncovku, jelikož v posledních pěti zápasech vstřelili pouze pět branek.

Diego Jota zůstává na seznamu zraněných a bez portugalského útočníka tak asi Nuno Espirito Santo znovu využije v útoku spolupráce Jimenéze a Traoreho.

Jelikož Wolves v tuto chvíli nepředstavují takovou hrozbu jako dříve, dá se očekávat, že City na domácím hřišti zvítězí a prodlouží tak sérii neporazitelnosti.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Mendy - Otamendi - Fernandinho - Walker - David Silva - Rodri - Gundogan - Sterling - Mahrez - Aguero
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Rui Patricio - Jonny - Saiss - Coady - Boly - Doherty - Moutinho - Dendoncker - Neto - Traore - Jimenez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.15 - 9.02 - 20.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - Chelsea FC  (neděle 15:00)
Blues budou chtít poprvé v této sezóně dvakrát za sebou zvítězit v lize, v cestě jim bude stát Southamptom, který se bude chtít po dvou porážkách předvést na domácím hřišti v tom nejlepším světle.

Pod vedením Franka Lamparda zatím Chelsea výsledkově tápe. Tým složený z mladých talentů předvádí pohledný fotbal, jen mu ještě chybí větší počet výher. Zdá se ale, že hráči konzistenci v tomto směru postupně získávají. V posledních třech utkáních vždy odcházeli ze hřiště se sladkým pocitem vítězství. I když pokud se podíváme na poslední zápas s Lille, nedá se rozhodně tvrdit, že by se jednalo o jednoznačnou výhru.

Pozitivem pro Lamparda je, že výkony jeho talentů nezůstaly bez povšimnutí. Abraham i Tomori si vysloužili pozvánku do reprezentace Anglie. Druhý jmenovaný je zatím zřejmě největším překvapením v týmu Blues. Mladík, který mohl skončit na hostování, pokud neodešel David Luiz, se teď muže pyšnit 81% úspěšností v soubojích, které podstoupil v lize.

Chelsea nebude mít k dispozici dvojici Emerson, Rudiger, která doléčuje zranění a pod drobnohledem bude Kante, který se po zranění vrací.

Saints se nacházejí v menší krizi, jelikož od remízy s Manchesterem United a výhrou nad Sheffieldem v lize nebodovali. Porazit Chelsea pro tým ze St. Mary's Stadium nebude lehký úkol. Pokud budou chtít Svatí uspět, musí svého soupeře přehrát ve středu hřiště a být produktivní v koncovce.

Důležitou roli v tomto herním plánu bude představovat bývalý hráč Chelsea Oriol Romeu. Právě on by měl být neprostupnou zdí v záložní řadě. Southamptonu bude chybět Soares s Djenepem, vzpruhou pak muže být, že se do sestavy vrací Adams, který musel vynechat minulý víkend zápas s Tottenhamem.

Favoritem utkání jsou Blues, kteří jdou ve svých výkonech nahoru a před reprezentační pauzou budou chtít brát všechny body.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Gunn - Yoshida - Vestergaard - Bednarek - Ward-Prowse - Romeu - Hojbjerg - Bertrand - Boufal - Ings - Redmond
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Arrizabalaga - Azpilicueta - Tomori - Zouma - James - Kovacic - Jorginho - Alonso - Mount - Willian - Abraham
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.53 - 4.03 - 1.79
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Newcastle United - Manchester United  (neděle 17:30)
Nedělní program osmého kola završí duel Newcastlu s Manchesterem United v souboji dvou slavných klubů, jejichž stávající situace ani zdaleka neodráží bohatou historii. Zatímco domácí Magpies se po odchodu Rafaela Beníteze pod vedením Stevea Bruce trápí v sestupovém pásmu, Manchester jakožto aspirant na umístění alespoň do čtvrtého místa zůstává za očekáváním pouze ve středu tabulky a neuspokojivé výsledky s mátožnými výkony s sebou přináší čím dál větší tlak na manažera Oleho Gunnara Solskjaera.

Kádr Manchesteru v létě prošel malým zemětřesením, a přestože s příchodem dvojice Maguire, Wan-Bissaka přišlo viditelné zlepšení defenzivy, odchody Lukakua a Alexise umocněné chatrným zdravotním stavem Anthonyho Martiala s Marcusem Rashfordem a Paulem Pogbou přinesly vážné potíže v útoku a United tak po překvapivém čtyřbrankovém přídělu do sítě Chelsea skórovali v následujících devíti zápasech jen sedmkrát.

Naposledy se Rudí ďáblové protrápili venkovním duelem Evropské ligy na půdě Alkmaaru, kde si dokonce kuriózně za celých devadesát minut s nastavením nepřipsali ani jednu jedinou přesnou střelu mezi tři tyče. Vzhledem k absencím zmíněného Martiala s Pogbou a nově také Jesseho Lingarda by byl výrazně zlepšený výkon v Newcastlu překvapením. Mimo hru navíc při aktuální početné marodce zůstávají i krajní beci Shaw a Wan-Bissaka.

Vzhledem ke všem těmto okolnostem si Manchester v tuto chvíli snad ani nemohl přát snazšího soupeře, než právě Newcastle. Stejně jako Solskjaerův tým nedokázal v této sezoně ani jednou zvítězit na půdě soupeře, Magpies stále čekají na první domácí triumf a proti Manchesteru se jim tento počin podařil jen třikrát z posledních jednatřiceti pokusů.

Bilance samotného Stevea Bruce je pak ještě horší - zkušený manažer totiž na svůj bývalý klub z hráčské kariéry nedokázal vyzrát ani jednou, přestože již k tomu měl jednadvacet příležitostí. Pokud anglický kouč zlomí toto prokletí zrovna v neděli, stane se tak v jeho jubilejní 400. odtrénovaný zápas v Premier League. Bude se ovšem muset obejít bez vykartovaného Isaaca Haydena, jenž se nechal vyloučit v tragicky nepovedeném pětigólovém debaklu s Leicesterem, stejně jako dlouhodobých absentérů Lejeuna a Ritchieho. Návrat do hry naopak hlásí trio Gayle, Willems a Shelvey.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Manquillo, Lascelles, Schär, Dummett, Willems - Almirón, Longstaff, Ki, Saint-Maximin - Joelinton
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Young, Lindelof, Maguire, Tuanzebe - McTominay, Matić - Pereira, Mata, James - Rashford
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.00 - 3.46 - 2.06
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Brighton & Hove Albion - Tottenham Hotspur  (sobota 13:30)
Sobotní předehrávku osmého kola obstarají Brighton s Tottenhamem, přičemž tento duel je obzvláště významný pro hostující tým. Spurs totiž v týdnu utrpěli v Lize mistrů historický debakl, když na domácí půdě podlehli mnichovskému Bayernu nevídaným skóre 2:7, což jen umocnilo spekulace o možném nesouladu v tottenhamské kabině a budoucnosti manažera Mauricia Pochettina. Nyní budou chtít potíží londýnského celku využít svěřenci Grahama Pottera, kteří se nacházejí nebezpečně blízko sestupovému pásmu.

Vůbec poprvé v 137 let dlouhé klubové historii Tottenham inkasoval v jediném zápase sedm branek a není nijak překvapivé, že i pro samotného Pochettina šlo o nejvyšší porážku trenérské kariéry. Argentinský kouč však doufá, že právě tato porážka jeho tým nabudí, stejně jako se přihodilo v devadesátých letech Newells Old Boys, kteří s Pochettinem v sestavě utrpěli v Copa Libertadores potupný příděl 6:0, ovšem posléze přesto prožili navýsost vydařenou sezonu.

"V prvním kole sezony jsme vyhráli, v tom druhém v Copa Libertadores proti San Lorenzu padli doma 6:0. Bylo to opravdu, ale opravdu utrpení, podobné tomu s Bayernem. V té samé sezoně jsme ale vyhráli argentinskou Premier League a v Copa Libertadores došli až do finále, kde jsme podlehli Sao Paulu až na penalty. Během šesti měsíců jsme to úplně otočili, někdy vás taková situace posílí, a tím samozřejmě zlepší," zavzpomínal Pochettino.

"To je to nejdůležitější, musíme být chytří a poučit se z toho," pokračoval argentinský manažer Tottenhamu. "Dneska je to ale odlišné, než jak tomu bylo před sedmadvaceti lety. Ale zážitek to byl i tak, bylo mi tehdy devatenáct a pohlížel jsem na to úplně jinak než dnes. Fotbal se sice mění, ale jeho základy a psychologie zůstávají stejné i po třiceti letech."

Na straně hostí lze očekávat četné změny v sestavě, přičemž minimálně jedna bude vynucená kvůli vyloučení Serge Auriera, jehož stejně jako ve zbytku zápasu minulého kola se Southamptonem pravděpodobně na pravém kraji obrany nahradí Moussa Sissoko. Odpočinku na lavičce by se mohli dočkat i Dele Alli či Heung-Min Son, kteří proti Bayernu nastoupili v základní sestavě.

Brighton na sobotní duel vítá zpět na soupisce Sollyho Marche, jenž po dvouzápasové absenci zvládl vyléčit poraněné steho, a připravený naskočit do hry alespoň z lavičky by mohl být i Davy Pröpper. Mimo hru naopak zůstávají Shane Duffy, Bernardo, Leandro Trossard a José Izquierdo. Seagulls od postupu do Premier League na Tottenham ještě nevyzráli a ze čtyř dosavadních ligových duelů uhráli jediný bod. Nyní k tomu však mají zdánlivě ideální šanci, neboť Spurs nedokázali v lize na hřišti soupeře zvítězit už devětkrát v řadě od lednového triumfu na půdě sestupivšího Fulhamu.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Webster, Dunk, Burn - Montoya, Stephens, Alzate, March - Gross, Maupay, Mooy
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Sissoko, Alderweireld, Vertonghen, Rose - Ndombélé, Dier - Lamela, Eriksen - Moura, Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.79 - 3.99 - 1.76
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Burnley FC - Everton FC  (sobota 16:00)
Od čtvrté hodiny odpolední se spolu v sobotu utkají Burnley s Evertonem a navzdory letním předsezonním očekáváním do zápasu vstoupí v lepší výchozí pozici i rozpoložení první jmenovaní. Burnley pod vedením Seana Dyche zvládlo na rozdíl od minulého roku zachytit start a drží se ve středu tabulky, zatímco Everton doposud zůstává za očekáváním.

Clarets se doposud mohou spolehnout jak na zodpovědnou obranu, tak gólovou formu v podání útočníků, neboť na mistrný střelecký vstup do sezony Ashleyho Barnese nyní navázal třemi zásahy i jeho útočný kolega Chris Wood a v posledním kole proti Aston Ville pomohl vybojovat bod za remízu i Jay Rodriguez, jehož letní příchod odsunul Matěje Vydru v klubové hierarchii ještě o kousek dále na lavičku náhradníků.

Britskými médii dokonce nedávno prolétla zpráva, že samotný lídr italské soutěže Inter Milán má o Rodrigueze zájem, k čemuž se na předzápasové tiskové konferenci vyjádřil i Dyche. "Někdo se mi o tom zmínil. Musím říci, že za dobu mého zdejšího působení jsem už zaslechl spoustu zvláštních a zajímavých věcí, ale tohle jde určitě do mé top 10, možná i top 5, co se podivnosti týče. Přišel k nám teprve až teď v létě, vůbec netuším, odkud se to bere. A vůbec nevím o tom, že by se učil italsky, ale nikdy nevíte," pobavil dlouholetý manažer Burnley.

To hosté mají podstatně větší starosti. Zisk sedmi bodů z prvních čtyř kol ještě pro tým Marca Silvy vypadal slibně a zdálo se, že velká aktivita během letního přestupového období přináší ovoce, ovšem poté následovaly prohry s Bournemouthem, Sheffieldem United a Manchesterem City, které liverpoolský klub odsunuly až na patnáctou příčku pouhé dva body od sestupového pásma.

"Při pohledu na tabulku nejsme spokojení," připustil Silva. "Vím, jak se zlepšit - tvrdě na sobě pracovat, co nejtvrději, ukázat ještě větší touhu a zaujetí. Necítím kvůli těmto výsledkům větší tlak, jen narůstající snahu pracovat s hráči a vyžadovat od nich víc a víc. Máme kvalitu na to, abychom dosáhli na lepší výsledky, je jen na nás, abychom drželi pospolu a dokázali v zápasech předvést to, co bychom měli."

Na straně domácích zůstává pravděpodobně mimo hru Jack Cork, jenž v minulém kole utrpěl poranění ramene ve srážce s Johnem McGinnem a navzdory návratu do plného tréninkového zatížení do utkání ještě nezasáhne ani další středopolař Danny Drinkwater. Návrat naopak hlásí Johann Berg Gudmundsson, jenž se po více než měsíční absenci plně zotavil z potíží s lýtkem.

Také Everton hlásí dobré zprávy z marodky. André Gomes po měsíčním laborování s žebry naskočil zpět do tréninku a je dle Silvy připraven, stejně jako Theo Walcott, jenž naposledy s Manchesterem City utrpěl otřes hlavy, ovšem další šetření neprokázalo žádné dlouhodobější potíže. V tréninkovém zatížení je již i letní posila Jean-Philippe Gbamin, ovšem zápas na Turf Moor pro něj ještě přichází příliš brzy.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton, Tarkowski, Mee, Pieters - Gudmundsson, Hendrick, Westwood, McNeil - Barnes, Wood
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Keane, Mina, Digne - Schneiderlin, Delph - Richarlison, Sigurdsson, Bernard - Calvert-Lewin
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.20 - 3.32 - 2.44
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - Leicester City  (sobota 16:00)
Zatím velmi podařená je tato ligová sezóna pro oba aktéry sobotního zápasu na Anfield Road. Domácí neztratili v sedmi kolech ani bod a vedou tabulku se slušným náskokem na Citizens, hned za klubem z Manchesteru je hostující Leicester, jenž získal bodů čtrnáct.

Mohlo by se zdát, že probíhající období je pro Liverpool snové, zdání by ale mohlo klamat. Mimo Premier League se mu totiž tolik nedaří, po jednom penaltovém úspěchu a jednom nezdaru v Superpohárech totiž nevstoupil nejlépe ani do Ligy mistrů. V Neapoli dokonce prohrál a ve středu se v sedmigólové přestřelce pořádně natrápil se Salcburkem.

To Foxes se mohou soustředit je na domácí soutěže. V lize dokázali porazit outsidery i Tottenham, ztratili pouze remízami na Stamford Bridge a proti Wolves a porážkou na půdě Manchesteru United. V EFL Cupu spláchli Luton, předtím vydřeli postup i přes Newcastle United, kterému minulý týden v Premier League dali pět branek.

Možná nejblíže ligovému titulu byli Reds pod Brendanem Rodgersem, který se teď vrací na místo činu na lavičce soupeře. "Jsem ten typ člověka, který je rád za úspěchy klubu a zejména za hráče jako Henderson a Milner, se kterými jsem pracoval a měl velmi dobrý vztah," říká současný manažer Leicesteru.

Dvě ze zmíněných pěti branek vstřelil Jamie Vardy, který je s pěti zásahy nejlepším střelcem "Lišek". Reds táhne ofenzivní trio Salah, Mané, Firmino, které má v součtu na kontě jedenáct gólů a sedm asistencí. Jürgen Klopp se musí potýkat s absencemi v zadní řadách. Zatímco Alisson už by se do brány mohl vrátit, na stoperu nemůže počítat s Matipem.

V posledním vzájemném duelu se sice soupeři rozešli smírně, předtím ale Reds soupeře pravidelně poráželi. Poslední výhru z Anfield Road se Foxes odvezli v květnu roku 2000. O tu další budou bojovat v sobotu od 16 hodin, dohlížet na vše bude sudí Chris Kavanagh.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Adrián - Alexander-Arnold, Matip, van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mané
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Pereira, Evans, Söyüncü, Chilwell - Ndidi - Pérez, Tielemans, Choudhury, Maddison - Vardy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.60 - 4.45 - 5.61
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Norwich City - Aston Villa  (sobota 16:00)
První střet nováčků letošního vydání Premier League se odehraje na Carrow Road. Norwichi ani Aston Ville se zatím příliš nedaří, pro oba celky tudíž půjde o velmi důležité utkání. Zatímco kanárci sídlí jen těsně nad zónou sestupu, Villans jsou na tom ještě o jednu příčku a bod hůř.

Odvaha, ta hráčům Norwiche rozhodně nechybí. Svou nebojácnost kanárci demonstrovali již v prvním kole, kdy houževnatě (byť neúčelně) bušili do obrany Liverpoolu, či v kole pátém, kdy svěřenci manažera Daniela Farkea nečekaně přelstili obhájce titulu Manchester City. Sbírat body se ale Canaries příliš nedaří. Kromě Citizens přemohli ještě Newcastle, ostatním soupeřům již však Norwich podlehl, což je hlavní důvod, proč v tabulce vězí až na sedmnáctém místě těsně nad sestupovým pásmem.

Aston Villa je na tom dokonce hůř než Canaries. VIllans přitom v létě mohutně investovali do kádru, jenže očekávné výsledky zatím nepřichází. Mužstvo manažera Deana Smithe po svém návratu do Premier League vyzrálo jen na Everton, vedle toho stihli ještě dvakrát remizovat, jinak ale hráči celku z Birminghamu odcházeli ze hřiště se svěšenými hlavami. Pokud se VIlla konečně nenastartuje, může zase rychle spadnout o patro níž do Championship.

Smith zatím není příliš nadšen z výkonů rekordní posily v historii klubu, útočníka Wesleyho. Ten se gólově zatím prosadil dvakrát. "Jeho výkon proti Burnley nebyl skvělý, sám byl později také prvním, kdo to uznal. Tento týden trénoval velmi dobře a bude chtít lidem ukázat, že se v něm mýlí. Nemá to jako jediný útočník lehké. Poučí se z toho. Stále je mu jen 22, bude se zlepšovat," věří manažer svému svěřenci.

Domácí kanárky trápí situace mezi třemi tyčemi. Tim Krul nebude hrát určitě a start Ralfa Fährmanna je nejistý, tudíž může dojít až na třetího v pořadí Michaela McGoverna, jenž se do hry dostal již před týdnem proti Crystal Palace. Dále zranění nepustí do hry obránce Timma Kloseho s Christophem Zimmermanem, záložníka Toma Trybulla a útočníka Onala Hernándeze. Otazníky pak visí nad zadákem Jamalem Lewisem a středopolaři Alexem Tetteyem s Mario Vrančićem.

Na straně hostů se v minulém kole zranil obránce Matt Targett, Villans už je ale zase k dispozici stejně jako jeho kolega ze zadních řad Tyrone Mings a záložník Henri Lansbury. Na marodce nadále zůstávají stoper James Chester s útočníkem Jonathanem Kodijou.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
McGovern - Byram, Amadou, Geodfrey, Lewis - Leitner, McLean - Buendía, Stiepermann, Cantwell - Pukki
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Heaton - Guilbert, Engels, Mings, Targett - McGinn, Nakamba, Hourihane - El-Ghazi, Wesley, Grealish
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.44 - 3.63 - 2.94
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - Sheffield United  (sobota 16:00)
Watford má osmý pokus na první výhru v sezóně. Trápící se sršni hostí v sobotu nováčka ze Sheffieldu, který se silných protivníků v elitní anglické soutěži nebojí a zatím se drží ve středu tabulky.

Sedm kol a stále nic. Watford se prostě nemůže chytnout a zůstává jediným celkem Premier League, který od srpna ještě nevyhrál. Naposledy sršni nestačili na vlky z Wolwerhamptonu. Hornets mají obrovské problémy se střílením gólů, dosavadní čtyři přesné zásahy nemohou manažera Quique Sánchez Florese uspokojit. Ani v obraně to není žádná hitparáda, byť zde velkou roli hraje osmibrankový debakl od Manchesteru City.

Sánchez Flores si dobře uvědomuje, že hned zkraje ročníku jde Watfordu o hodně. "Nepřipravujeme se na zápasy, ale na finále, protože to je to, co hrajeme. Víme, že situace není dobrá, ale stále je před námi spousta zápasů, takže máme šance. Cítím odpovědnost, nikoliv tlak. Jsem zde šťastný tak, jak jen můžu být. Beru na sebe všechny výsledky týmu od začátku sezóny, protože v té situaci žijeme, ale nemůžu brát dál. Nejde o drama, jsme ve špatné situaci, ale nejde o problém," uvedl čtyřiapadesátiletý španělský trenér.

Sheffield si ze všech letošních nováčku ligy vede zatím nejlépe. Blades se v nabyté tabulce drží na dvanáctém místě a nemají to daleko jak nahoru, tak dolů. United naposledy zaujali sympatickým výkonem proti lídrovi soutěže z Liverpoolu. Nakonec je však potopila školácká hrubka brankáře Deana Hendersona, jenž neudržel střelu Georginia Wijnalduma a pustil míč za svá záda, čímž de facto rozhodl o prohře svého týmu.

Na zápas ve Watfordu je ale Henderson dle manažera Chrise Wildera připraven stejně jako útočník Billy Sharp, který se vrací po třízápasovém trestu za obdržení červené karty. Další forvard David McGoldrick zůstává mimo hru kvůli problémům s třísly. Také domácím chybí útočník, konkrétně Troy Deeney. Naopak Will Hughes je již po zranění fit a dost možná zasáhne již sobotního duelu.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Kiko, Dawson, Mariappa, Holebas - Cleverley, Doucouré, Capoue - Hughes, Welbeck, Deulofeu
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Henderson - Basham, Egan, O'Connell - Baldock, Lundstram, Norwood, Fleck, Stevens - Robinson, McBurnie
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.39 - 3.34 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Crystal Palace  (sobota 18:30)
Sobotní program Premier League uzavře malé londýnské derby. West Ham a Crystal Palace dělí v tabulce čtyři pozice, ale jen jeden bod, hosté by se tak v případě výhry dostali právě před "Kladiváře". Domácí se navíc poprvé budou muset obejít bez zraněné brankářské jedničky.

West Ham si na start ročníku zatím nemůže příliš stěžovat. Kladiváři sice hned v prvním kole schytali debakl od Manchesteru City, avšak od té doby nepoznali hořkost porážky a pravidelně sbírají výhry a remízy. Těmito postupnými kroky se Hammers dostali až na páté místo, přičemž na záda jim koukají i takové týmy jako Tottenham, Chelsea či Manchester United.

Manažer West Hamu Manuel Pellegrini se snaží euforii krotit. "Jedinou věcí, o které se pokaždé bavíme s hráči, je následující zápas. Další hrajeme proti Crystal Palace. Poté potřebujeme odehrát třicet utkání, abychom zakončili sezónu. Nemyslím si, že je dobré myslet dopředu až do května. Daří se nám, protože hrajeme ve velkém tempu a děláme věci dobře. Musíme tak ale pokračovat, jestliže jsme vyhráli minule, neznamená to, že vyhrajeme i příště," upozornil zkušený stratég.

Také na straně Crystal Palace v současnosti převládají spíš pozitiva. Ani Eagles sice úvod zcela nevyšel, když si první výhru připsali až ve třetím kole, od té doby však až na jednu výjimku (prohra 0:4 na hřišti Tottenhamu) sbírají body. Zde je nutno opět zdůraznit letošní abnormální vyrovnanost Premier League, nicméně i tak "Orli" mohou být s devátou příčkou a jedenácti získanými body relativně spokojeni.

Hammers se nově musí vypořádat s absencí brankáře Lukasze Fabiańskiho, jenž si kvůli natrženému svalu nezahraje dva měsíce. Polský gólman tak na marodce doplní další lazary, obránce Winstona Reida a záložníka Michaila Antonia. Crystal Palace bude chybět kapitán Luka Milivojević, který v minulém kole viděl již pátou žlutou kartu v sezóně, tudíž si musí odpykat trest. Zranění pak nadále trápí stopera Mamadoua Sakha a útočníka Connora Wickhama.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Roberto - Fredericks, Diop, Ogbonna, Cresswell - Rice - Jarmolenko, Noble, Fornals, Anderson - Haller
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Kelly, Cahill, Van Aanholt - McArthur, Kouyaté, Schlupp - Towsend, Ayew, Zaha
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.02 - 3.67 - 3.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC770018:521
2.Manchester City751127:716
3.Leicester City742113:514
4.Arsenal FC733112:1112
5.West Ham United733110:912
6.Tottenham Hotspur732214:911
7.Chelsea FC732214:1311
8.AFC Bournemouth732213:1211
9.Crystal Palace73226:711
10.Manchester United72329:79
11.Burnley FC723210:99
12.Sheffield United72237:78
13.Wolverhampton Wanderers71429:117
14.Southampton FC72147:117
15.Everton FC72146:127
16.Brighton & Hove Albion71335:106
17.Norwich City72059:166
18.Aston Villa71248:115
19.Newcastle United71244:135
20.Watford FC70254:202

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1385)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zaujímavé kolo. Kluci livrpúlští majú zdatného súpera, ktorý ich začiatkom roka na Anfielde obral o 2 body, ktoré ich stáli titul. No, som zvedavý, ako si dnes poradia.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool vo forme a aj Leicester vo forme. Na zápas sa mimoriadne teším, hlavne na protiútoky Leicestru. Liverpool ale musí vyhrať

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Nevedel som, že nám fandíš v boji o titul

Reagovat
smazaný uživatel

mozno len chce dostat Leicester z top 4

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Fandím a fandil som aj minulý rok...

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

ale jestli někomu nějaký bodík odevzdat, tak u Lestru s Brendanem bych to zkousl

Reagovat
masina_LFC

bodíky neodovzdávame

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Luc-Luc

Leicestr bude tezky souper, mam vetsi obavy nez pred zapasem na Chelsea, snad to zvladneme

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně bez skvěle hrajícího Matipa a stále bez Allisona. A to že BR do toho dá 120% o tom se nemusíme ani bavit..

Reagovat
Malresi

Allison už možno bude chytať, Kloppo to včera úplne nevylúčil.

"With Alisson it's still: maybe, maybe not," Klopp told reporters at Friday’s pre-match press conference.

"Yesterday he trained with the team [for the first time]. But if you know goalie sessions, they are often pretty more intense than the proper football sessions. He looked really good.

"We will see, I have to talk to different people before I make a decision about that.”

He added: "If yesterday would have been the first session for him in training, we would of course not even think about it. And I don't know if we think about it; I have to talk and I didn't [yet]."

Reagovat
Taiger

3 body k nám

1) Emery nesmí, zásadně nesmí nastoupit s 3 defenzivníma záložníkama, Xhaka hrát bude, nastává teda situace, že jeden z dvojice Torreira/Guendo musí sedět, Ceba musí hrát za každou cenu, nebo Willock, ta záloha bez těch dvou (i Mesuta) je šíleně nekreativní a i proto jsme ztratili na OT dva body, protože Emery byl připosranej postavit útočnější tým

2) Pepe, začíná na něho být kritika, cena sem, cena tam, na co jsme ho koupili, když ho neumíme využít? On není hráč, aby stál zády k bráně a vybojovával míče po výkopu brankáře, musíme využít jeho největší předností a téma jsou jeho rychlost, drive a techniku, se nedivím, že je na tom psychicky v prdeli, když dostává za úkol úplně něco jinýho

3) Mesut, musí být aspoň na lávce, je na šíleným platu, furt má co nabídnout, ale protože je Emery tvrdohlavej dement, tak nenastoupuje, jestli je rozhodnutej ho prodat v lednu, tak ať, to je čistě na něm, ale podobná situace byla s Mustafim, toho ale nechal hrát a hraje poslední zápasy výborně (vím, že jen EL, ale když chválíme Tierneyho a mladý kluky po těch zápasech, proč nemůžeme i jeho?)

Emery je na tenkým ledě, největší jeho chyba že hraje svý hráče mimo jejich pozice, Torreiru jako box to box hráče, AMN na beku, i když tam kurva hrát nechce, Xhaku jako "holding midfielder". Před repre přestávkou naše opory z obrany, který se vrátili po zranění, asi hrát nebudou, ale doufám, že aspoň za záloha nějak bude vypadat

Reagovat
Seydou Doumbia

S Bournemouthem to bude přestřelka 2:2 nebo 3:2

Reagovat
Mastný Chobot

Guendo je jediný kto tej zálohe momentálne dáva myšlienku a drive dopredu. Posadiť jeho by bola pekná picovina, nehovoriac o tom, že rozhodne nie je defenzívny záložník.

Reagovat
Taiger

Souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Posadi Torreiru urcite. Hral cely zapas vo stvrtok, Matteo prisiel z lavicky. Ta obrana zo stvrtka by mohla ostat ale neverim tomu.

Reagovat
Taiger

S tím souhlasím, po repre pauze ale musí hrát

Reagovat
smazaný uživatel

(1) Pred Xhaku bych dal Guenda a Ceballose, to je dostatek kreativity i nasazeni. Zaloha z OT byl nesmysl.

(2) Celkove Emery hraje fotbal na kratky prihravky po zemi, coz by bylo fajn kdybychom meli zalohu ktera je schopna prihravat pod tlakem a tvorit, ale takovou zalohu nemame, zato mame super rychly utocniky kteri jsou schopni zabihat za obranu a sypat to tam. Myslim, ze tomuhle tymu by mnohem vic sedela primocarejsi hra. Ten Luiz by byl na tohle idealni, kdyby umel branit.

Jinak AMN na beku uz je snad minulost. Bohuzel se bojim ze i na tom kridle bude zaostavat (v porovnani i treba se Sakou, Martinellim nebo Nelsonem) a ze nakonec to nikdy nebude uplne hrac pro vrchol ligy.

Reagovat
Taiger

1) Souhlasím, jen je prostě komediální, že proti slepicím (DOMA) to tak postavil a na OT ji dal zase, to není prostě jednorázovka, on tu kokotinu zopakoval.

(2) Meh, asi souhlas v některých ohledech

AMN u nás nebude longterm si myslím, ten kluk je sympaťák, ale prostě není pozice, ve které by vyčníval, resp. tam už někdo minimálně stejně dobrý nebyl

Reagovat
lajka30

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

chranena dilna pls

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Sám jsi dement hňupe, právě nenasazování Ozila jasně svědčí o tom, že má jistý platový základ ovlivněný formou startů. Už se to řešilo přes léto - má základ okolo 200k a s bonusy za zápasy, asistence a góly mu to naskakuje rychle na těch 350k. Proto skoro nehraje, aby na ty bonusy nedosáhl a aby na něj byl tlak od sponzorů, kterým vadí, že není vidět. Cílem je ho z klubu vyštípat, stejně ho zajímá víc Fortnite než fotbal. Zhruba tak...

Reagovat
Taiger

k

Reagovat
Dan Gubić

Treba zaplatiť nájom. A nemal som čas študovať zápasy. Má niekto nejaké tutovky? Netreba sa báť ani veľkých kurzov, tie dávam rád. Okrem LFC, ten dávam z princípu a so srdcom jednotku aj keď Leicester má parádny mančaft, Rodgers je nebezpečný a bude sa chcieť vytiahnuť.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli takhle chceš řešit nájem, tak si rovnou běž hledat volný most

Reagovat
madridcan

Stamford Bridge zvykne byt volny

Reagovat
Talker

Vtipné slyšet to od fanoušku klubu, u kterého se řeší poslední rok rekordně nízká návštěvnost.

Reagovat
madridcan

Zabudol som, ze sa volame Santiago Bridge

Reagovat
Agent z Melmacu

Reagovat
smazaný uživatel

může být, ale prý tam mají skládku plastového odpadu

Reagovat
M0rb1D4S

To ne, u nás se jen ten odpad třídí a to co už je nepoužitelné, se posílá na sever Londýna.

Reagovat
TheTopFootbaler

Au.

Reagovat
vrabejka

CP, Sheffield, Norwich zítra neprohra Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

dnes vstaneme z mrtvých a na konci sezony budeme slavit LM dnešní tip 0:4

Reagovat
Front hell

3 minuta a tip v hajzlu

Reagovat
Smreky

Reagovat
kiciN

Reagovat
kiciN

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
SixtoRodriguez

tip jak vínko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Ale 4:0 to možná fakt bude

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
mojmira

Reagovat
Gunner14

Reagovat
nani92

dnes musí Rodgers dokázať, že je hodný trénovať Leicester

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs dnes zahájí zběsilou jízdu za titulem a naopak Liverpool dnes ztratí a psychicky se z toho rozsype a nakonec skončí mimo top4, dnes je ten den, kdy to všechno začalo, pamatujte

Reagovat
Smreky

dobre začali jazdu za titulom v 3. minute 1:0 a v 9. Lloris zranený

Reagovat
Zdechlina

Jsi našitý, co?

Reagovat
Ranoth

jediny kto sa dnes psychicky rozsype budes ty

Reagovat
afc

Sliepky sú na dne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kolouch

Jo, v poločase to vypadá, že Tottenham rozjíždí cestu az titulem

Reagovat
Talker

Nový plán - letos spadnout a příští rok se pokusit vyhrát v Champu, abyste měli alespon nějaký titul z tohoto úžasného kádru?

Reagovat
Gunner14

Reagovat
TopinB

Reagovat
vladis271

očakávam, že na nás vybehnú premotivovaní. Nechal by som ich vyjašiť sa, vyrážal do protiútokov a akonáhle by im vyschla nádrž zaradil by som na vyšší rýchlostný stupeń a zrušil ich.

Reagovat
Mastný Chobot

Toto není Mad Max kokotko

Reagovat
vladis271

kokotka máš medzi nohami.....možno

Reagovat
Mastný Chobot

Čo si far fetched zas odkedy sa chodíš bicyklovať s kotlebami, tak si agresívnejší more

Reagovat
vladis271

Reagovat
Agent z Melmacu

Tottenham prehra, Poche sacked in the morning

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju že dáme lestru tak 4 fíky, jednoznačná záležitost. Jinak bych asi dal na neprohru brightonu spíš jejich výhru. KFC se ještě neoklepalo z historického veledebaklu a ještě dlouho neoklepe jelikož dnes budou tratit.

Reagovat
JIMMY-PO

dik, že si to vyriešil, aspon to nemusím pozerať

Reagovat
Miguel19

Lloris

Reagovat
Miguel19

Ty vole ještě si u toho zlomí ruku

Reagovat
REPLIKATOR

instant karma

Reagovat
Horcmen

Au.

Reagovat
REPLIKATOR

Llowris

Reagovat
Minister

Auuu

Reagovat
M0rb1D4S

Lloris to sice vyřešil nejhůř jak mohl, ale ta ruka vypadala při dopadu strašně.

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris to je katastrofa. Bože, my fakt neudržím čisté konto ani za boha.

Reagovat
smazaný uživatel

Lištičky je to na vás

Reagovat
tweek

a kurva to vypadalo na skaredou zlomeninu

Reagovat
Rothbard

Stream na racky se slepicemi?

Reagovat
Mates_Matesović

No tak to už je moc tyvole, takovýhle centry sbíraj i týpci na okrese s prstem v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Greny

co se mu stalo ? akorat jsem zapl prenos

Reagovat
JIMMY-PO

zlomeny lakeť

Reagovat
Miguel19
Reagovat
Greny

oooou

Reagovat
masly008

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
kiciN

au dpc

Reagovat
Whitemedia

jak se může takhle dolámat

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastnou drevennosťou pustil loptu a pri dopade na zadok si zlomil ruku.

Reagovat
JIMMY-PO

tak on ju pustil preto podla mna lebo by s nou skoncil za ciarou

Reagovat
masly008

tak ještě to mohl boxovat že

Reagovat
JIMMY-PO

to hej, ja nevravim že nezrobil chujovinu

Reagovat
masly008

Reagovat
nani92

Ole out, Poche In

Ole Dof, Poche manager

budúcnosť je krásna

Reagovat
masly008

Poche je trenér pro provinční týmy,takže jde o to čím chcete být.

Reagovat
smazaný uživatel

Provinční kluby hrající finále LM

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

*prohrávající

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rothbard

Stream? díky

Reagovat
Nikikrew

Srat na gol, ta zlomenina vyzerala skaredo

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nemůže být bez karty přeci

Reagovat
JIMMY-PO

čo konkretne?

Reagovat
masly008

tak vidíš i lamela bez žluté.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Montoyova kosa na Daviese.

Reagovat
JIMMY-PO

away fans klobuk dole

Reagovat
masly008

ti jsou u každého týmu lepší než doma.ven jezdí opravdoví fans no.

Reagovat
Mimalu

pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Goooool

Reagovat
Miguel19

Židobraní

Reagovat
M0rb1D4S

Jak dlouho ještě Poche zůstane na lavičce?

Reagovat
masly008

než ho vyplatí účka.

Reagovat
TheTopFootbaler

My ho vyplácet nebudeme, počkáme až ho vyrazí a pak zamáváme Olemu.

Reagovat
JIMMY-PO

to su goly toto do piče...ten tím je uplne ne že v lese ale v džungli

Reagovat
masina_LFC

Spurs riadna kriza...

Reagovat
smazaný uživatel

Pochettino out.

Reagovat
smazaný uživatel

No ty sestavy teď staví hodně podivně.

Reagovat
kiciN

jako vazne?

Reagovat
masina_LFC

juande ramos alebo martin jol in

Reagovat
Chazy

Zvláštní dát je do jednoho příspěvku ... Jol tam odvedl fakt slušnou práci, Ramos byl tragéd

Reagovat
Mates_Matesović

Na Jola se plive dost neoprávněně.

Reagovat
masina_LFC

to nepopieram, ze Jol bol lepsi z nich

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jol byl jejich nejlepsi kouc za poslednich 20 let minimalne.

Reagovat
matZz

nech toho přestaň s tím

Reagovat
smazaný uživatel

To Levy nezaplatí...

Reagovat
Kluivert9

Slepice

Reagovat
Whitemedia

Poche OUT?

Reagovat
smazaný uživatel

To by ich stálo slušný balík.

Reagovat
smazaný uživatel

To klidně zaplatíme

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Slepice slušně v hnoji, ale tak třeba sebou párkrát Harry plácne a bude z toho ještě remka

Reagovat
Thelvin

Brighton. BRIGHTON, ty v*le

Reagovat
C-M@ster

Prej skandujou "We want seven"

Reagovat
Wambasen

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
vladis271

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
TopinB

Reagovat
masly008

Se divím že nikomu nedošlo že tohle je pro totáč jako klub strop.Tituly se kupují a oni jsou tam kde Arsenal před lety.No money no party.

Reagovat
smazaný uživatel

Tituly sa nekupuju, ale nevadí...

Reagovat
masly008

fakt? to je mi novimka

Reagovat
smazaný uživatel

Heh...

Reagovat
SpecialOne

Ale prosím tě, problémy, které teď mají rozhodně nejsou dány nedostatkem financí. Vyjma krajů obrany mají výborný kádr.

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela to je utrpenie

Reagovat
masly008

*to je kokot

Reagovat
masly008

symbolické nastavení

Reagovat
Coutinho10

ty debilni vypadky na PremierSport

Reagovat
REPLIKATOR

O2

Reagovat
blade115

Reagovat
RKBoy

za tie oni nemožu.

Reagovat
Coutinho10

ja vim, ze ne, ale stve me to....tak snad 2. polocas bude ok

Reagovat
C-M@ster

Šetři si oči na Leicester, tady máš malej zákusek

https://thumbs.gfycat.com/RectangularHarmoniousLhasaapso-size_restricted.gif

Reagovat
smazaný uživatel

To je obrovské sklamanie. Brighton je o triedu lepší. 3:0 by viac zodpovedalo hre. My si dokážeme len pasívne nahrávať na stopérov, ktorý to radšej odkopnú do outu. Davies len zpetné prihrávky. Lamela a Eriksen tragédi. Už ich nechcem vidieť na ihrisku dnes. Asi som musel mať veľké zatmenie, že sm si prial návrat Diera do zostavy. Pekne naspať na tribúnu.

Reagovat
Nikikrew

Vidim, ze Dier tiez celkom pekne skoncil. On ale predlzil zmluvu ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie.

Reagovat
Nikikrew

No tak potom si asi moze hladat novy klub

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale on ma zmluvu do 2021 alebo 2022. Každopádne by som ho predal niekde do preč.

Reagovat
Kluivert9

To neustále opomíjení Lucasa v sestavách má nějakej hlubší význam?

Reagovat
smazaný uživatel

Ak áno, tak o tom neviem. Je lepší jak Lamela a Eriksen v súčasnej forme.

Reagovat
vladis271

nemám rád konšpi teórie, ale pri Pochem mi jedna dosť nechutná prišla na um.

Reagovat
Setwo

Poche do United?

Reagovat
vladis271

yop. Ale týmto štýlom? je to far fetched, nechce sa mi tomu veriť.

Reagovat
Kluivert9

Jít si ještě pohoršit? To musí být silná motivace...

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jaj

Reagovat
Setwo

Pocheho nevyhodia podla mňa.. neviem si predstaviť koho iného by miesto neho zobrali

Reagovat
janinho

levy vraj chce southgatea, médiá josého, allegri by vraj zvažoval, Jardim by nemusel byť zlý a moje želanie by bolo ten hag z ajaxu. a rovno aj v balíku s van de beekom a zyiechom

Reagovat
Setwo

Allegri pôjde do väčšieho klubu (Real, PSG, prípadne Chelsea), Southgate možno, ale nemyslím že odíde z repre.. Jardima chcem do AC , ale podla mna zostane v Monacu a Ten Hag zatial odchádzať nebude, určite nie kvoli Spurs.. ale ak Pocheho odvolajú, tak podla mňa až po sezóne

Reagovat
smazaný uživatel

Do Chelsea

Reagovat
vladis271

Southgate

Reagovat
Chazy

By ale fakt bylo hrozně tupý. Jestli ho United vezmou, to bude na základě hodnocení, který bude v kontextu celýho jeho působení a přece si nemůže dovolit úmyslně si pokazit reputaci.

Jako kdyby to dělal, byl by fakt magor. Ale je možný, že v hlavě to má a prostě se to odráží v jeho přístupu, ale plánovaný sabotáži nevěřím

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Taiger

Reagovat
vladis271

no dnes preletela médiami správa, že ho hráči začali volať "big brother" lebo prestal osobne dohliadať na tréningy a sleduje ich z kanclu.

Reagovat
Chazy

Jak říkám, věřím tomu, že už ho to v THFC sere a odráží se to v jeho přístupu. Ale že by se nechával vyhodit a ještě u toho myslel na jeden konkrétní klub, tomu nevěřím

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Dier je naprosto v prdeli, škoda, že se ho tehdy nepodařilo střelit do United. Výkon nemá cenu komentovat, pressing nula, nápad nula, poziční hra nula, snaha nula. Repre pauza bodne.

Reagovat
smazaný uživatel

Llloris čo predvádzal posledné zápasy, to je neuveriteľné. Proti Bayernu čo strela, to gól. Dnes hrubka, proti Ingsovi obrovská hrubka.

Kto vie, ako dlho bude mimo. Možno nakoniec budeme v Januári potrebovať i gólmana. Skvelé.

Reagovat
Taiger

Svádět prohru proti Bayernu na Llorise, to už je řádná demence.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávam mu za vinu prehru, ale nechytil nič naviac.

Reagovat
smazaný uživatel

zadnej z tech golu nebyl vylozene jeho, ale neco navic opravdu nechytnul

Reagovat
smazaný uživatel

poradna demence je prekroutit neci prispevek, prekopirovat to do novyho postu a hodit za to biggrina. Demente

Reagovat
Taiger

Reagovat
Dan Gubić

Tak Milner vraj v základe, nekreatívny Liverpool je f prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

No nekekej, Spuds uz zase prohravaji

Reagovat
smazaný uživatel

Winks, ten to vytrhne.

Reagovat
Kluivert9

Asi málo přihrávek dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Hlavně ať Kane se Sonem blanknou

Reagovat
Mates_Matesović

Dier

Reagovat
Taiger

Dier mrdka

Reagovat
smazaný uživatel

Son zůstal dneska v šatně ne?

Reagovat
Rothbard

S touhle hrou chce Spurs bojovat o TOP4 v lize a o co nejlepší umístění v LM? Zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

ved utoci stale len Brighton

Reagovat
smazaný uživatel

Conolly sikovne to vyresil

Reagovat
Mimalu

slušná deka

Reagovat
smazaný uživatel

Čo tam preboha robí Eriksen na tom ihrisku???

Reagovat
Whitemedia

přemýšlí o zimním odchodu

Reagovat
mithro

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
nani92

bude 7?

Reagovat
EXoRcIsT

Ja som si normalne myslel na chvilu ze Tottenham dostal cervenu a hraju o jedneho menej a to sa im len Lloris zranil

Reagovat
Mates_Matesović

Toby, Jan ven. Po repre pauze snad Foyth-Davinson.

Reagovat
Taiger

OOF

Reagovat
FCSL

2:10 tenhle týden

Reagovat
REPLIKATOR

zatím

Reagovat
Malresi

Liverpool: Adrian, Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Milner, Wijnaldum, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Kelleher, Keita, Gomez, Henderson, Lallana, Origi, Elliott.

Reagovat
vladis271

za Lovrena. gomez je momentálne mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

V ideální formě opravdu není, Lovren hrál sice jen jednou ale dobře

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Nikikrew

Ox zraneny ci sa uz ani na lavicku nezmesti?

Reagovat
Malresi

Klopp včera na tlačovke nespomínal, že je zranený, takže asi skôr tá druhá možnosť

Reagovat
Nikikrew

wau, ten teda dopadol.

Reagovat
Coutinho10

Lovren...rip

Liverpool: Adrian, Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Milner, Wijnaldum, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Kelleher, Keita, Gomez, Henderson, Lallana, Origi, Elliott.

Reagovat
Taiger

Nějací střelci dnes?

Reagovat
C-M@ster

Zatím to střílíš ty se spekulacema o Pocheho sabotáži...

Reagovat
Taiger

Kde?

Reagovat
Coutinho10

prave vymejslim

Reagovat
smazaný uživatel

Vardy

Reagovat
Coutinho10

toho si pohlidame

Reagovat
Coutinho10

tak jdu do: Pukkiho, Barnese, Salaha a Graye...sice nemaji uplne formu, takze bud se netrefi ani jeden nebo vsichni

Reagovat
Taiger

Možná se inspiruju

Reagovat
Coutinho10

kazdopadne jak je tam vic moznosti, tak to je o to tezsi napr.

Salah vs Mane

Barnes vs Wood

Gray vs Pereyra (Welbeck)

Pukki vs Cantwell

Reagovat
Taiger

Dal bych právě spíš Wooda no Ta dvojka Norwiche by mohla zaskórovat fantička

Reagovat
Coutinho10

j ja zkousim, ze se to ted otoci, ale je to tezky vyber no

jo a Norwichske duo..to by byla idealka do fanty

Reagovat
REPLIKATOR

Radši Lovren než Gomez.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

behem par minut se to ukaze...

Reagovat
cristiano.K.

momentálně ano

Reagovat
Mates_Matesović

Poch už ani nestřídá, totální apatie.

Reagovat
Mimalu

po takovém výkonu bych je taky nechal si to vyžrat

Reagovat
Miguel19

Hurikááááán

Reagovat
Rothbard

Leicester: Schmeichel, Ricardo, Evans, Soyuncu, Chilwell, Barnes, Tielemans, Ndidi, Maddison, Praet, Vardy

Subs: Subs: Ward, Justin, Morgan, Gray, Albrighton, Pérez, Choudhury.

Reagovat
JIMMY-PO

dobre mu jebe s tymi stredaniami

Reagovat
Greny

Takovej Mourinho v Tottenhamu to by byl sen .... by tam nevydrzel ani mesic

Reagovat
KingMaster13

A nebo by je dal dohromady, ono zase nedělejme z něho tragéda. Vyhrát LM s Portem to už by dnes nikdo nedokázal. Naopak by je možná i dal dohromady. Mají brejkové hráče a kdyby to vzadu ucpal tak by klidně je mohl dostat i do boje o titul

Reagovat
Greny

ten by prisel k slipkam tak nejdrive Matic za 50 .. a pak by se dohadal ze potrebuje penize na posily.. a to by byla zabava jak se Mourinho a Levy hadaji

Reagovat
KingMaster13

TO zase jo, on by svoje koně chtěl Nicméně takovýho Eriksena by si vzal do parády hodně rychle Tottenham ale má na ten jeho fotbal daleko větší předpoklady než MU. Mají dobrou přechodovou fázi a obrana kdyby tam nastavil to svoje tak by taky nemusela být špatná.

Reagovat
Taiger

Lamela, Alli, Lingard, jak tohle můžou bejt fotbalisti tvl

Reagovat
REPLIKATOR

Hráči Tottenhamu už to normálně sabotují.

Reagovat
Whitemedia

Tak v tom klubu teď musí být šílená atmosféra.. a ty dementní spekulace o Eriksenově manželce a Vertonghenovi na pohodě nepřidají..

Reagovat
Greny

jake spekulace? ze ji Vertonghen drti?

Reagovat
Whitemedia

nějaké podobné nesmysly, plus nějaký monokl, co měl způsobit Kane.. úplná kovbojka

Reagovat
Greny

to musel byt grupac

Reagovat
Salfovic

Eriksenově manželce ?

Reagovat
Whitemedia

Janovi

Reagovat
janinho

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
C-M@ster

Ten monokl ale zpusobil Eriksen.

Reagovat
Agent z Melmacu

asi jej vyvetral fasádu

Reagovat
protiproudu

Jako že já vzal na večeři?

Reagovat
Agent z Melmacu

Reagovat
protiproudu

Na cintronádu?

Reagovat
janinho

normálne ju mal vyvencit ako Vôbec Vega zobral von Miu Wallace a hneď je z toho haloo

Reagovat
Kincl

To má Tottenham a jeho fans za to, jak minulý rok působili sebejistě, jak kdyby to byl tým s kterým se každý rok musí počítat jak v PL tak i v LM žádná soudnost ani pokora nic, tady jde krásně vidět jak to celé bylo jen o velké dávce štěstí a souhře prostě v daném roce, bublina pěkně splaskla za poslední dva zápasy score kolik 2:10? :D

Reagovat
Taiger

:D :D :D (y) he

Reagovat
Kincl

ty se nesměj :D Arsenal = Tottenham

Reagovat
Whitemedia

O.o

Reagovat
Taiger

:( :/ ? -.-

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

léky pls

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak Všechno jim to fotbalový bozi konečně vrací za ten zápas se City.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Front hell

rozdíl třídy. Jako vývar miluju, ale s takovou se mi za chvílí přejí

Reagovat
Thoomas

Teď Sissoko měl dostat taky redku, ten tým je fakt přehlídka "sympaťáků" a nezvladajků

Reagovat
Whitemedia

Dnes se drží, od Diera s Lamelou jsem ve druhé půli očekával pořádné nezvládání a nic..

Reagovat
Kincl

Přesně vy aspoň prohráváte čestně ale to co předvádí slepice

Reagovat
avicii

Hm.. A to som Spurs tipoval na boj o titul skôr ako nás

Reagovat
Nikikrew

si rovnaky ako Chobot, ten ich pasoval v tipovacke za majstrov

Reagovat
avicii

Reagovat
Mastný Chobot

Ups

Reagovat
doshcz

držel ho právě Kane za koule a nepustil?

Reagovat
KingMaster13

O ty 2 poslední místa v top 4 to je slušná rvačka kriplů Vzhledem k tomu jak na tom jsmy my, slepice, Arsenal i Chelsea tak bych se fakt nedivil kdyby další rok hrál LM třeba Leicester a West Ham

Reagovat
Front hell

vy bojujete o top 10

Reagovat
KingMaster13

Momentálně je to tak Zkusíme alespoň nějak vykriplit příští týden Liverpool

Reagovat
Front hell

nezbyva než v to doufat

Reagovat
KingMaster13

Jako takhle gol jim nedáme ale tím jak budeme hrát sračku tak oni do toho spadnou taky a remíza 0:0 je velmi pravděpodobná

Reagovat
Kixi Syhimour

A přeješ více nám nám, nebo City?

Reagovat
Greny

myslim si ze Chelsea a Arsenal si to uhraji

Reagovat
KingMaster13

Chelsea je hrozně labilní. Fandím Frankovi ať tam vydrží ale myslím si, že 6. místo bude zázrak. Arsenal zase s tím co předvádí jejich obrana tak taky by tam nemuseli být. Nejhůř jsme na tom rozhodně ale my a slípky.

Reagovat
Gunner14

Vrací se nám 3 hráči do obrany, kteří jak budou 100% připravení půjdou hned základ. Tierney, Bellerin a Holding. Hlavně ti 2 beci budou obrovský rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Totac v dobrym rozkladu

Reagovat
Kincl

Nejde nepřát

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
mojmira

Reagovat
icka

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Rozložená kabína. Kane aj Poche minule naznačovali, že je už dávno koniec prestupového obdobia a že sa treba spojiť pre spoločnú vec... Holt, je tam dosť hráčov, ktorí chceli odísť / boli na odchode. Toto vie rapídne rozložiť kabínu...

Reagovat
M0rb1D4S

A to jsem měl před sezonou o našem umístění v top 6 pochybnosti. A teď člověk vidí, že my nakonec máme těch problémů nejméně

Reagovat
Talker

Já říkal, že bych se nedivil, kdybychom dali 3.-4. místo. A momentálně nás vidím jako největšího favorita na umístění v té TOP4 za Citizens a Liverpoolem.

Reagovat
smazaný uživatel

2 z trojice Chelsea Arsenal Lester ideál

Reagovat
Sandstorm

Co se děje v tom Tottenhamu? Proč hráči nechtějí Pocheho?

Reagovat
Taiger

srandík na scéně

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

moc biče málo cukru

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nám ještě klopítne Liverpool ať máme všichni krásný víkend.

Reagovat
smazaný uživatel

!!! Y.N.W.A. !!!

Reagovat
Rarášek

Ta záloha Leicestru❤️. Tomu nejde nepřat ..

Reagovat
REPLIKATOR

Milner

Reagovat
Coutinho10

Milneeer skoda, ale hezky Trent

Reagovat
Nikikrew

TAA je fantastický

Reagovat
vladis271

Milner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Soyuncu je všude

Reagovat
smazaný uživatel

Turecký Tomori

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Manemu slusi ta volna role, obcas i tvori a hraje dobre i dozadu

Reagovat
Lembju

Chilwell je absolutně šílenej.

Reagovat
Coutinho10

Mane ten obranny zakrok

Reagovat
oli9

už třetí

Reagovat
oli9

Ten Mané je prostě zvíře dopředu absolutní mazec..a ted snad 3x po sobě skvělý pravý bek

Reagovat
Mastný Chobot

TAA je jeden z najlepších bekov na svete. Ani neviem, ci mi napada lepsi momentálne. Blaznivy hrac

Reagovat
Side

Tierney samozřejmě

Reagovat
cristiano.K.

a to vidíš jen polovinu zápasů, je absolutně neskutečnej, Dnes mohl mít dvě áčka.

Reagovat
smazaný uživatel

už zlepšil aj defenzívu a dostupovanie a to často hráva na pozícii RCM (podobne ako Zinčenko v City len na druhej strane)... Parádny hráč. Odchovnec, Scouser ...

Reagovat
Whitemedia

Liverpool - Leicester.. u videa Anthony Taylor, takže dnes video nefunkční..

Reagovat
oli9

Manééé zvíře

Reagovat
smazaný uživatel

Mane

Reagovat
Coutinho10

gol do satny

Reagovat
Mastný Chobot

A Mane ani nehovorim, ten je na svojom poste top 5 na svete úplne bez debaty

Reagovat
Coutinho10

ale Milner super balon

Reagovat
smazaný uživatel

nuch

Reagovat
smazaný uživatel

Mane je dabel, pisu to furt..A ten balon od Milnera lahudka

Reagovat
oli9

Tak hejtovaný Milner luxusní pas jsem rád za toho chlapa..

Reagovat
Malresi

Millie what a pass Sadio s prehladom.

Reagovat
REPLIKATOR

Manéééééééééé. Evans

Reagovat
Miguel19

Evans

Reagovat
smazaný uživatel

Produkt akadémie United, čo ti budem

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoja tupota fakt nemá hraníc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si dobrá tupota

Reagovat
Taiger

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Že na takú picovinu skočí hlupák Palike a jednoduchý Taiger, no budiš, ale aj ty?!

Reagovat
Busby babes

obcas se tu tak prezentujes. btw ty tu taky obcas palcujes podobny veci vuci me...

Reagovat
smazaný uživatel

Neprezentujem, tak ma tu prezentujú len niektorí ľudia. A Nepalcujem proti tebe podobné veci, nemám nič proti tebe.

Reagovat
Busby babes

ok, dam si na to ted pozor, jestli jsem ti nekrivdil.

Reagovat
bbbauch

Nekrivdil

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš, tuto bbbauch je napríklad jedným z tých ľudí, o ktorých som písal vyššie. Ani som nemusel konkretizovať a adresát sa našiel.

Reagovat
vladis271

to je Paľo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Sadiooooooooooo

Reagovat
vladis271

Milner je na striedanie.

Reagovat
avicii

Keita

Reagovat
vladis271

Hendo určite.

Reagovat
Taiger

Ale to, že zařídil gól, to nic

Reagovat
REPLIKATOR

Zařídil gól = může střídat

Reagovat
cristiano.K.

měl tam dva blbé momenty, ale nahrál na gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět že lestři by i chtěli něco uhrát, bohužel proti nim stojí kolos který jede krasojízdu za titulem

Reagovat
smazaný uživatel

Veľa nechýbalo a lestri niečo uhráli...

Reagovat
REPLIKATOR

Mané > Salah

Reagovat
Malresi

Zatiaľ podľa mňa skvelý koncentrovaný výkon, najmä smerom dozadu, veď obvykle nebezpečný Leicester si nevypracoval nič okrem hlavičky Soyuncuho z offsidu. My sme z troch veľkých šancí premenili jednu a zaslúžene vyhrávame. Zatiaľ sa zdá, že Jurgenove rozhodnutie postaviť Lovrena a Milnera bolo správne, obaja hrajú skvelo. Všeobecne hrajú super podľa mňa všetci, vyčnieva Mané, TAA a za mňa aj Milner. Snáď nepoľavíme a naopak pridáme nejaký ten gólik.

Reagovat
avicii

ešte nás čaká celý jeden polčas ale mal som obavy po predchádzajúcich 2 zápasoch ale zatiaľ dobrý vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R22

Milner super asistence, ale jinak je nejhorší z našich imo, jinak souhlas

Reagovat
Malresi

Pár krát zbytočne stratil loptu, alebo urobil zlé rozhodnutie no na druhú stranu tiež niekoľko krát dobre zrýchlil hru kolmou prihrávkou dopredu, dostal sa do dvoch šancí, z toho jedna bola obrovská no a plus fantastická asistencia.

Reagovat
smazaný uživatel

ty pičo, jaký parádní trenky má Mané , well done Sadio, outside and also inside.

Reagovat
eder

Bohužel to nedokážu posoudit, koukám primárně na fotbal.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

#nohomo

Reagovat
Hachim Mastour

tak som to nemyslel

Reagovat
smazaný uživatel

Mané je najlepšie krídlo na svete (Messi sa neráta, ten je mimo civilizácie)?

Za mňa - áno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně, ono Messi pro mě přestal být křídlem po té úžasné sezóně 2008/2009 .... už bych ho snad ani mezi křídla neřadil, je to prostě Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Reagovat
nani92

nechutné ako je Liverpool tak dobrý

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cristiano.K.

Mané je úžasnej pracant, kdyby nebyl Milner/Dijk na hrišti, tak bych mu dal klidně pásku. TAA je schopnej za zápas poslat do vápna osm centrů z toho polovina mohou být golové.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně já si pamatuju, jak byl schopný zmrvit přihrávky na 5 metrů a teď najednou i skvěle kombinuje.... u hry přemýšlí ... dal svému projevu úplně nový rozměr ... to je neskutečný, jak pod Kloppem ten hráč ještě dozrál. Guardiola a Klopp tohle umí vážně skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

El tridente Mané, Firmino a Salah.

Musím říct, že Salah byl před dvěma lety fenomenální, neuvěřitelná sezona, dost možná by se Salahem 2017/2018 udělal Liverpool titul v minulé sezoně, ale jak čas plyne potvrzují se dvě věci. Firmino je konstantně skvělý díky své nesobeckosti a neuvěřitelné herní inteligenci. Ovšem Mané? Ten zraje jako víno, letos připomíná Henryho v nejlepších letech, jednoznačně nejdominantnější striker z trojzubce. Takže černý petr zbyl na Salaha, ten se snaží, tlačí na pilu až moc, moc velké ego. Tak trochu mi i připadá, že Firmino je ta nejvíc oblíbená roztleskávačka ze třídy a její zástupkyně (Mané a Salah) bojují o její přízeň... a Salah začíná ten boj prohrávat. Firmino musí už i podvědomě cítit, že je pro tým lepší, když přihraje Manému a ne Salahovi. Je to stejně paradox, dva muslimové se nemají rádi a naopak křesťan Firmino je jak pro Salaha tak pro Maného lepší kámoš, než Mané pro Salaha a Salah pro Maného. Takhle na mě ten body language na hřišti působí. Bůh ví, jak je to v šatně.

Reagovat
pospec7

iné konšpirácie

Reagovat
Nikikrew

Jedine moje prianie je, aby Pool aspon raz prehrali v lige zvysok ma nezaujima

Reagovat
nani92

to sa ti splní nasledujúce kolo, mal by si si už chystať nové prianie

Reagovat
Coutinho10

rekordy jsou od toho, aby se prekonavaly

Reagovat
smazaný uživatel

Schmeichel je jeden z najlepších brankárov na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

A už je to tady, ten Soyncu či jak se to píše... neunáší, že žena pomezní rozhodla v jeho nesprospěch a na to není jako příslušník tureckého nadřazeného mužského plemene zvyklý, když ho žena chytne za koule.

Reagovat
redyyz

Reagovat
lajka30

Coleman

Reagovat
mr.Silver

Norwich

Reagovat
redyyz

ja chcem vidiet heavy metal 5:3 Klopp out

Reagovat
redyyz

Evans raz mrdka, navzdy mrdka

Reagovat
pospec7

Salah dolu, Elliott nahoru

Reagovat
Whitemedia

Norwich

Reagovat
Taiger

Co to je za tiket

Reagovat
DieFohlenBMG

Výherní

Reagovat
Coutinho10

tak to vypada, ze hype kolem Norwiche pomalu, ale jiste konci...

Reagovat
Taiger

Pukki bald fraud

Reagovat
C-M@ster

Jakto? Od začátku sezóny konstantně umí jen na silný, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ted chvilka nadeje na livesportu chvili bliklo 1:4 a za pul minuty se to zmenilo na 0:5

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
C-M@ster

Je tam!

Reagovat
smazaný uživatel

United zase o neco dal top 6

Reagovat
C-M@ster

O něco blíž titulu :-*

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
diastan

goooooooooooool

Reagovat
Coutinho10

ty vole zrovna tenhle srac...

Reagovat
icka

Reagovat
vladis271

kokoti..... dávno to malo byť rozhodnuté

Reagovat
nani92

Tým,že bol v základe Lovren aj bolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Fabinho

Reagovat
vladis271

tak im treba

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

zbytočne pasívni sme a doplatili sme na to, kuaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
oli9

10 minut ..Mané ještě jeden přidá

Reagovat
C-M@ster

Nebo Lovren

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vám jede internetový vysílání O2? Mně se to obnovuje tak rychlostí tři snímky za vteřinu, přitom zvuk jde normálně. DIGITV přes net jde mi úplně normálně. Zkusil jsem vymazat historii spolu s cookies a cache, ale nic . Technická podpora O2 samozřejmě opět vůbec na nic nereaguje.

Reagovat
C-M@ster

Mně to jede.

Reagovat
diastan

taky jede úplně v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

Už mi to jde taky stačilo zavyhrožovat bombovym atentátem.

Reagovat
C-M@ster

Já včera zjistil, že mi O2 jede i přes kabel nataženej do TV a její prohlížeč... to třeba ČT ne.

Reagovat
icka

Uplně v pohodě.

Reagovat
diastan

Jinak když už jsme u toho..Má někdo od O2 internet ? Jak je na tom se stabilitou a přislíbenou rychlostí ? Přemýšlím o změně, tak nevím kam

Reagovat
oli9

funguje

Reagovat
protiproudu

mě to jede v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Brendan nám to pustí, Brendan nezapomíná

Reagovat
Coutinho10

fuuuj

Reagovat
nani92

Everton

Reagovat
C-M@ster

Co udělali?

Reagovat
nani92

Prehrali s Burnley

Reagovat
C-M@ster

A čekalo se něco jinýho?

Dali zatím venku 1 gól a Burnley doma neinkasovali kromě špílu s City, ne?

Reagovat
Kixi Syhimour

*Liverpoolem

Reagovat
C-M@ster

No s někým takovým.

Skrz fantu jsem si je včera lustroval a vzal jsem Tarkowskiho do obrany s tím, že jsem byl celkem přesvědčenej, že bude nula vzadu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Dobrá úvaha

Reagovat
pospec7

pětkaaaaaaaa

Reagovat
oli9

tak afroprase si užije svých 5 minut slávy

Reagovat
C-M@ster

KRISTOVA NOHO

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
MCFC_8

KURVY...

Reagovat
pospec7

poser se

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
t0mmy33MCFC

klid zase bych tak nenervil, jeste je dost prilezitosti kde to poserou a hlavne, od City dostanou

Reagovat
KingMaster13

To úplně nevím máte s nima docela problémy ale oni to někde zase zkoněj

Reagovat
t0mmy33MCFC

aha a kdo je loni jedinej porazil a pripravil je tim o titul? a na Anfieldu remiza jen protoze Mahrez nedal penaltu?

Reagovat
KingMaster13

Ano ale výhra o gol a remíza a to je dle tebe dostat? V LM vás rok předtím nehezky sejmuli. Proti jiným týmům máte v lize bilanci 4-0-0 a proti nim jestli máte 2-1-1 tak je to úspěch. Mimochodem kdyby neposrali tu remízovou sérii zápasů tak by vám to bylo úplně k prdu že jste je porazili. Jenomže je to Liverpool takže v únoru udělají zase podobnou šňůru remíz

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez nedal penaltu, ale zas v jednom zapase chybal milimeter aby dal Salah gol...

Reagovat
smazaný uživatel

Nie Salah. Mané. A bolo to na Etihad.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Mane, Salah asi bol len pri Stonesovi, no a tam sa prehralo takze ten zapas by potom mohol tiez skoncit inak.

Reagovat
t0mmy33MCFC

tak Mahrez penalta byla na konci uplne, Salah gol byl nekde v prvni pulce, nevim proc se porad o tomto momentu mluvi jako o zlomovem, jakoze to by byl zlaty gol a zapas by tim skoncil vyhrou LFC? ale jasne to jsou vse jen kdyby kdyby

Reagovat
smazaný uživatel

A u Mahreze není kdyby?

Reagovat
t0mmy33MCFC

no vsak pisu kdyby kdyby :D to plati pro vsechno

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

+ Kompanyho rudá?

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrezova penalta bola po vyprsani nastaveneho casu? Nebola, kludne mohlo prist vyrovnanie, Leicester vcera tiez dal gol po 80 min a ako dopadli.

Reagovat
fenixLFC

Ako ste to tu vlani pisali? Nemali by ste sledovat vlastne zapasy namiesto venovania sa nasim stratam?

Reagovat
smazaný uživatel

Jurgen Time

Reagovat
Coutinho10

nadeje

Reagovat
icka

Reagovat
Malresi

YEEEEEES KURVA !!!!!!!!! MILLIE

Reagovat
MCFC_8

LUCKERI POJEBANI...toto je neskutocne uz

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
9augi9

Reagovat
oli9

co je na tom luckerského ? To ,že je ten hráč lestru totální dement vždyt by to Mane namazal uplně volnemu Lalanovi..jedině že ten by to nedal z dvou metrů do brány což by bylo také možné

Reagovat
redyyz

Reagovat
smazaný uživatel

jasnááááááááááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pospec7

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Len si poplakaj....

Zitra poplakas opět, až vas Vlci vyseknou jak bytovou žádost.

Reagovat
t0mmy33MCFC

a Vlci jsou top tym, prumerny, nebo podprumerny? bude na ne platit tiki taka?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Gunner14

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

nezvládajko

Reagovat
Coutinho10

Milneeeeeeeeeeeeer Jooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam!

Reagovat
oli9

MIlner pán

Reagovat
diastan

škoda no

Reagovat
t0mmy33MCFC

Stejna penalta na Silvu videu neuznalo po prozkoumani... zajimave

Reagovat
redyyz

Reagovat
diastan

Nevadí, LM je naše

Reagovat
t0mmy33MCFC

tak LM nevim ale liga urcite dobre vime ze 5 bodu, toe absolutne nic, jsme zvykly stahovat trosku jine rozdily

Reagovat
t0mmy33MCFC

hlavne hrajem 2x s Liverpoolem, takze porad na klid i kdyz vse ostatni vyhrajou

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to, že vy umíte porážet většinou pouze ty průměrné a podprůměrné týmy, ale Gloryhunteroilova tiky taka většinou neplatí na top týmy... což je krásně vidět v LM, jak jste bezmocní, viz vypadnutí s Liverpoolem a Tottenhamem.

Reagovat
t0mmy33MCFC

tak ty ses hodne mimo a asi nevis ze za posledni sezony ma v PL nejvic bodu ziskanych proti TOP6 City? a vypadnuti s Tottenhamem, bys taky mohl vedet jak to bylo....

Reagovat
t0mmy33MCFC

ale LM ok beru, ale to s tim "průměrné a podprůměrné týmy", tos napsal ultrashit :D protoze prave proti tem slabym a betonu je tiki taka nahovno, zatimco proti silnejsim co nebetonuji a otevrou to hrajeme nejlip

Reagovat
diastan

mě tam zarazila jiná informace

Reagovat
t0mmy33MCFC

jaka? treba ze jsme "bezmocni" ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sis asi neuvědomil, že jsem vám složil kompliment, Vaše síla jsou zápasy proti průměrným a podprůměrným týmům, jste nejkonzistentnější tým ligy. Ale garantuji ti, že pakliže budete hrát 2x s Liverpoolem, 2x s Juve, 2x s Barcou, 2x s Bayernem a třeba i 2x s Realem, který je v krizi, budete rádi za max dvě hry, pár remíz a několik proher si připíšete. Nejlepší bilance z TOP 6? No a? Současná TOP 6 je k smíchu, tam vás prověří leda Liverpool. A pokud by se hrál důležitý dvojzápas, tak se ta vaše hra rozloží jako domeček z karet. Gloryolův styl je neúčinný v TOP zápasech. Byl úspěšný s Barcou a to jenom díky tomu, že tam byl Messi. Je to fatálně přeceněný gloryhunte a kašpar. Fergusonovi, Kloppovi, Mourinhovi a dalším nesahá ani po pas. Např. totálně zničil Heynckesův Bayern. U vás uspěl jen díky penězům. Ale konzistentní jste a to je jediný důvod, proč vyhráváte ligu. Já vám úspěchy neupírám.

Reagovat
t0mmy33MCFC

dobre s tou LM mozna mas ci nemas pravdu, ale ja se tu bavim o PL a vis kdo loni jedinej porazil Liverpool a sebral jim titul? ale jestli tvrdis ze Pep nesaha Kloppovi co nebyl schopnej nic vyhrat kolik roku a nebo Mourinovi co hraje cele roky totalni hnus , ani po kotniky, tak to se asi nema cenu bavit ocividne si jeden z tech co ho hejtuje a neuzna, ze hraje nejkrasnejsi fotbal, coz vetsina neutralnich lidi s rozumem jasne uzna, pokud vidi nejake zapasy, goly City

Reagovat
castelL

porovnaj si finančné možnosti kloppa a možnosti guardiolu v každom klube.. je hanba, že ste nedokázali vyhrať LM, respektíve sa ani dostať do finále.. a ligu ste uplietli ltt aspoň tu pekne vidno, že ani peniaze nie sú všetko.. klopp dokázal ďaleko viac ako guardiola

Reagovat
t0mmy33MCFC

nechces tu rozebirat utraceni LFC ze ne? kde by byl LFC loni bez nejdrazsiho obrance sveta?

Reagovat
smazaný uživatel

No porovnat City a Liverpool opravdu nejde

Reagovat
castelL

škoda, že ste vy fanúšikovia City takí zaslepený dolármi na očiach, vy ste vyhodili x násobne viac v hodnotách 100 mill. €, ako Liverpool a v Európe ste na smiech, ako aj PSG

vždy sa smejem pri diskusiách s ľuďmi, ktorí nemajú ani štipku súdnosti..

Reagovat
castelL

a vždy je úsmevné čítať takéto sračky zrovna od fanúšika City, kde aby našli top stopéra musia vyhodiť 250 miliónov a 2/3 hráčov potom predajú lebo sa zistí, že nie sú TOP

Reagovat
fenixLFC

Myslis ten prestupak s vvd ked sme boli v pluse?

Reagovat
t0mmy33MCFC

a jak muzes napsat ze Klopp dokazal vic... kolik ma poharu, 2,3 ?

Reagovat
castelL

pozri sa na to, čo mal k dispozícií Guardiola všade, kde bol a potom na možnosti Kloppa, dokázal vyhrať s Dortmundom 2x LIGU a bol vo viacerých finále, či LM, alebo domáce poháre.. Guardioloa okrem Barcelony, kde ako som už písal, je Messi, to je proste klasa sama o sebe, nedokázal vyhrať LM s Bayernom a ani so City, kde má hráčov na ktorých ukáže prstom. Klopp behom krátkej doby dokázal urobiť s priemerných hráčov nadpriemer a doplnil vhodne káder niekoľkými prestupmi za ďaleko menšie peniaze ako to robil Guardiola, tu je ten zásadný rozdiel, defče, pokiaľ ti to už nedochádza.. charakterovo a možnostiami je Klopp ďaleko efektívnejší a dovolím si tvrdiť, mať k dispozícií tak široký a kvalitný káder ako City, pozeráte sa na zadok LiverPoolu z druhého miesta už druhú sezónu.. asi toľko.

Reagovat
castelL

25 trofejí Guardiola (Barcelona, Bayern, City) vs 7 trofejí pre Kloppa (Dortmund, Liverpool) a tu je ten paradox - Dortmund, ako aj Liverpool hrali priemerný futbal, mali priemerné tímy Klopp dokázal urobiť s priemerného tímu nadpriemerný a teraz sa pozri na Guardiolu, vždy dostal do ruky špičkový tým, bez nejakých obmedzení na finančnom trhu, zatiaľ čo Klopp ťažil vždy pri nákupoch z predaja vlastných hráčov.. asi toľko. KLOPP je lepší.

Reagovat
t0mmy33MCFC

tohleto vycitani ze Pep ma top tymy, a co mel delat? mel odminout ty nabidky a rict ze pujde do low klubu aby nekomu neco dokazoval? a ja nikde nerikal ze Klopp neni dobrej, ale psat ze Pep nesaha ani po kotniky mi prijde jako nesmysl a to sem tu branil celou dobu...

Reagovat
castelL

nikde som nenapísal, že mu nesiaha ani po "kotníky".. len som konštatoval, že dokázal v ďaleko horších podmienkach urobiť veľa, zatiaľ čo Pep to mal vždy veľmi jednoduché..

Reagovat
t0mmy33MCFC

Klopp taky hraje podobny, hezky fotbal.. ale jak muzes psat Mourinha? ktery mel taky TOP tymy a hrace a pritom hral vzdy sracku autobus...

Reagovat
vladis271

že kedy naposledy ste to vyhrali na Anfielde? A mimo to je táto debata zbytočná. Body budú strácať obaja. Ak niekto z tejto dvojky prehrá titul tak skôr nejakým zaváhaním so slabším tímom než v dvojzápase kde by si svoj dom určite nestavil na žiadny z výsledkov.

Reagovat
t0mmy33MCFC

no prave proto uz tam musime konecne vyhrat loni moc nechybelo

Reagovat
t0mmy33MCFC

ale jinak mas samozrejme pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

no ale LM pokracuje aj po skupinach

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
Kixi Syhimour

Který zápas?

Reagovat
t0mmy33MCFC

uff nekdy ze zacatku sezony, musel bych pohledat, uplne jasne mu dupnul hrac na nohu, spadl stejne jak Mane a nic... a to az pak sem si vsiml ze Manemu ani tak nedupnul

Reagovat
Coutinho10

Toooooooo jeeee onoooooo hateri...nasrat my jedeme dal

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
icka

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
KingMaster13

Ty šetři štěstíčko na Slávinku Pak to dopadá jak s Dortmundem

Reagovat
Coutinho10

tak tam uz clovek si ty tituly a pohary uzil ..a nerikam, ze mam dost ...to se nikdy neomrzi, ale u LFC jsem ten titul jeste nezazil a chci hodne, aby byli nejlepsi i v domaci soutezi v ty nejtezsi na svete a ne jenom v LM a ted to je bozsky rozehrany a konecne to stesti je na strane LFC a musi to jet dal, aby to bylo takhle zajimavy az do konce

Reagovat
KingMaster13

Tak ale LM ještě Slávinka nevyhrála

Reagovat
Coutinho10

jo, v LM ta motivace je velka udelat co nejvetsi uspech

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
EL Gringo

Milneeeeeeeeeeer, tuto sezonu musi byt titul, taketo vyhry vyhravaju proste tituly

Reagovat
RKBoy

ukladám.

Reagovat
smazaný uživatel

minulu sezonu takch zapasov bolo raz tolko

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Loni taktéž

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Melda

Noo, přísná.

Reagovat
oli9

přísná ??? Vždyt by nahrával na malé vápno Lalanovi který by to mohl zaméct do prázdné...

Reagovat
Melda

Myslím vzhledem k tomu kontaktu, Mane tomu dost přidal.Vím, že je to normální ale od svého týmu chci jen fair play

Reagovat
oli9

tak tam to bylo o tom ,že ho kopnul do stojné nohy a to spadneš až uděláš krok..pokud tě někdo nesejme skluzem..Za mě jasná..prvni jsem si říkal také že tohe se nemuselo pískat ale po opakovačce jasná

Reagovat
Melda

Máš samozřejmě pravdu, jen ten pohyb vypadal divně.A hned mi hlavou blesklo, co tu bude od místních haterů

Reagovat
OTASi

jasná

Reagovat
Kixi Syhimour

Sice ne nejjasnější, ale pískatelná rozhodně

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooool jako na traffordě penalta v 90+ tak se mi to líbí

Reagovat
blade115

Albrighton

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooooolllllll

Reagovat
Taiger

Gratulace Liverpoolu k titluju

Reagovat
C-M@ster

Liverpool neumí vyhrávat

Reagovat
smazaný uživatel

alebo niekto prehravat

Reagovat
oli9

ty to neunášíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

proč?

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Kixi Syhimour

A co mám vidět?

Reagovat
C-M@ster

Hráče Liverpoolu, co místo oslavy šťastné výhry požádají hon na protihráče.

Reagovat
Coutinho10

nebylo to spis obracene, ze to neunesl Leicester ? priznam se, ze jsem to detailne nevidel, ale smysl by mi davala moje verze

Reagovat
C-M@ster

Ja nevim.

Podle me chtěl Leicester nacentrovat... ale rozhodčí už nechtěl nadstavovat (protože od brány Liverpoolu se balónu nějak nechtělo), tak to ukončil a po odpískání hráč Leicesteru odcentroval a slítli se na něj?

Nevim.

Prostě neumíte vyhrávat a tečka!

Reagovat
fenixLFC

Ked nevies tak co to komentujes si pozri videa a vidis ze nezvladal perez

Reagovat
C-M@ster

Však to je moje úloha!

Reagovat
smazaný uživatel

Však Ayoze se zachoval jako totální pička, jsem rád, že je pryč. Takovej sucker punch zezadu. Srab na entou.

Reagovat
janinho

pozri sa, nech sa necuduje ak po takom zavere este ide provokovat. keby to urobil niekto pred 15 rokmi keanovi tak sa uz rozhovorov po zapase nedozije. ja nikde nepisem ze perez nie je pica, ale od robertsona to bolo zbytocne.

Reagovat
fenixLFC
Reagovat
smazaný uživatel

no cakal som nieco zavaznejsie na to, ze ho tam Perez isiel skoro zabit

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
redyyz

spravodlivost zvitazila

Reagovat
Coutinho10

Yeeeeeeeeeeees to je ono, to je vule vyhrat

Reagovat
nani92

Skurvená liga

Reagovat
vladis271

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

*Nejvyrovnanější a nejzábavnější liga na světě

Reagovat
9augi9

BAN

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Reagovat
popltak

Ti dřeváci ten titul snad už fakt vyhrají

Reagovat
t0mmy33MCFC

kolikate je kolo ? uz vic jak 10te ze se mluvi o titulu?

Reagovat
smazaný uživatel

Chlieb sa láme vo februári. Vlani o Boxing Day mal LFC náskok 7 bodov a...

Reagovat
OTASi

nejdřív jsem si řikal wtf, ale faul to byl jasnej

Reagovat
Lembju

Tak to si Allbrighton dělá asi prdel jak může udělat tolik kokotin po sobě, to je těžko k pochopení

Reagovat
icka

Milner je curak

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč?

Reagovat
protiproudu

Protože icka by ho chtěl zezadu.

Reagovat
Taiger

vladis27105.10.2019 16:49#

Milner je na striedanie.

Reagovat
lajka30

Perez

Reagovat
REPLIKATOR

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
KingMaster13

Alespoň budeme první kdo je obere Když už člověk nemůže mít z ničeho radost tak tohle by mu mohli dopřát

Reagovat
diastan

Reagovat
KingMaster13

Ještě jsem zapomněl doplnit 0:0 za barák

Reagovat
oli9

je krásné mít 12 let a být kurevsky naivní

Reagovat
KingMaster13

Kéž bych byl takhle mladý

Reagovat
Melda

#13...

Reagovat
KingMaster13

Jo chlape já mám bohužel už občanku

Reagovat
Melda

Však to nebylo nic ve zlém

Reagovat
KingMaster13

Však já to taky tak vnímal Taky jsem neměl podrážděné reakce nějaké

Reagovat
Melda

já jen pro jistotu.Ne každej tu rozumí legraci.

Reagovat
KingMaster13

To chápu

Reagovat
Coutinho10

zapomen, ikdyz u vas to je vzdy tezky...proste derby no

Reagovat
KingMaster13

Tak loni jsme vás taky unudili a remízka to byla

Reagovat
Coutinho10

j, toho se trochu bojim, ale je cas vyloupit vas stanek

Reagovat
KingMaster13

OT nedáme

Reagovat
smazaný uživatel

Veď remíza znamená obrať ich o 2 body.

Reagovat
KingMaster13

Ano Jako na výhru to fakt nevidím, protože to bychom museli dát gol A to jedině, že by Milner zahodil ve vápně Rashforda a proměnila se pentle ale jinak gol nedáme

Reagovat
smazaný uživatel

na to by som si asi aj vsadil, tam keby sa u vas vyhra tak az vtedy by som si povedal, ze tento rok uz ani Messi v zime by ManCity nepomohol

Reagovat
KingMaster13

Loni byli taky o dost nabouchanější ale kupodivu nás když někdo potřebuje nutně porazit tak to není tak snadný. My většinou prohrajeme zápas kde potřebujeme vyhrát a pak nás soupeř nějak ztrestá. Proti Liverpoolu to budeme mít zavřený a to už není taková sranda

Reagovat
smazaný uživatel

mne to tak trochu pripomina vzdy Slovensko vs Cesko... Slovensko moze mat formu aku chce, byt lepsie nez Cesko aj 10x, ale prose pride zapas a akoby sa prejavil nejaky cesky komplex a kazdy hrac hra snad najhorsie ako moze

Reagovat
KingMaster13

Ačkoli Liverpool z nás nemá komplex ale nepamatuju si, že by nás někdy porazili v obou zápasech v lize

Reagovat
masina_LFC

za Benitéza v 2009 naposledy ak dobre viem... chcelo by to zopakovať zas

Reagovat
KingMaster13

A jo to byl ten zápas jak jste kopali snad 3 penalty ne? A Stevie dal přímák snad

Reagovat
masina_LFC

to bol ten zápas ked si Torres spravil z Vidiča trhací kalendár na OT

Reagovat
KingMaster13

Skončilo to ale 1:4 myslím ne? Vidič dostal myslím redku, to máš pravdu

Reagovat
masina_LFC

hej hej

Reagovat
Kixi Syhimour

3 penalty byly v roce 2014, 2 Steven dal 2, jednu ne

Reagovat
KingMaster13

Jo tak to je ono

Reagovat
oli9

Tu je zase kvikotu od plevele z United

Reagovat
redyyz

to je normalne, kedze ked hraju, tak sem radsej od hanby ani nepachnu

Reagovat
KingMaster13

Náhodou kanál je příjemné místo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
avicii

Počkaj, ešte nás potom poučia ako nám chyba pokora

Reagovat
mithro

albrighton ale Mane uz skace na istotu

Reagovat
smazaný uživatel

ze toto este niekto dokaze riesit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Reagovat
masina_LFC

Albrighton nam to dnes vyhral svojou hlupostou, ale ta realizacia brejkov to je na pokutu uz mohlo byt rozhodnute davno, ale zatial stasticko stoji pri nas dolezite 3 body

Reagovat
Orlandiiik

ani hovno penalta

Reagovat
masina_LFC

3:0 kamoško, to by som viac riešil na tvojom mieste

Reagovat
smazaný uživatel

Otázky ohledně brankářů

1) myslíte si, že Adrian je aktuálně jednou z nejlepších brank85sk7ch dvojek na světě v rámci TOP evropských týmů?

2) pakliže by ManCity nemělo Edersona, měl by dle Vás současný Kasperko Schmeichel potenciál na to, být u Citizens jednička?

Reagovat
masina_LFC

1) nie

2) podla mna ano

Reagovat
diastan

Podle mě klasická solidní dvojka, co hraje v týmu kde to šlape a o obraně nemluvě

Ne

Reagovat
REPLIKATOR

ne

ano

Reagovat
13

ne ano.

Reagovat
vladis271

ano. Ale môžem byť biased lebo nám dvojku robil Mignolet. Ale takto si ja predstavujem dvojku. AK by sme to tento rok dotiahli bude mať na tom obrovitanský podiel aj keby v lige neodchytal túto sezónu už ani minútu.

Reagovat
cristiano.K.

ano, má formu

ano

Reagovat
C-M@ster

ne

ano

Reagovat
pingla

ne, ne

Reagovat
fenixLFC

Nie nie

Reagovat
smazaný uživatel

Nie

Áno

Reagovat
smazaný uživatel

ano

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak příští kolo vyplenit Manchester budeme sice hrát proti dvanácti jak je na old trafford obvyklé ale my to dáme

Reagovat
oli9

s tou jejich hrou 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

to myslis vazne?

Reagovat
oli9

Naprosto

Reagovat
KingMaster13

Barák na 0:0

Reagovat
vladis271

určite bude penaltička pre MU.

Reagovat
smazaný uživatel

James "always bored" Milner .... stejně je to mazec, jak se Milner drží na špici v rámci možností a porovná se to např. s takovým Garethem Barrym. Tomu se vskutku říká, vytěžit z minima maximum. Neuvěřitelný profesionál. Někdy mě celkem irituje, ale jeho profesionalita je neuvěřitelná, takovej anglickej Jaroušek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta prava strana West Hamu je skvela a Yarmol genialni

Reagovat
Taiger

To byla krásná kombinace teď, všichni skvěle

Reagovat
Whitemedia

Mně prostě přijde, že kdykoliv mrknu na livesportu na zápas CP, tak u nich svítí, že kopali penaltu

Reagovat
salami

Ja nad tim taky minule premejslel, ze Milivojevic je skvelej exekutor, ale tech penalt kope fakt hodne. Je tam 3 roky, dal 25 golu a nemyslim si, ze by dal vic jak 3 ze hry

Reagovat
Whitemedia

Od začátku 2017/18 až po dnešek kopali dohromady v lize 23 penalt, my pro srovnání 9.. a k tomu mám prostě štěstí, že si je na livesportu vždy najdu v zápase s penaltou

Reagovat
smazaný uživatel

by ma zaujimalo kolko z tych penalt vybojoval Zaha

Reagovat
vladis271

Cmon Wolves show some balls

Reagovat
smazaný uživatel

Jimenez by sa mohol prebudit a Neves tam supnut nieco od polovice ihriska

Reagovat
vladis271

Coady winner z hlavičky v 95. minúte.

Reagovat
cr7sux

Kde mám preview

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle United – Manchester United (needle 17:30)

Závěr 6. kola tentokrát obstará souboj dvou týmů v podobně nezávidění hodných situacích. Zatímco u druhého jmenovaného se až po příliš pozdním a laskavém vyhazovu plivajícího Portugalce a nástupu klubové megalegendy Ole Gunnara Solskjaera blýskalo na lepší časy, Moyesova kletba neskončila s koncem jeho smlouvy 1. března 2019, ale naopak se zdá, že působí ještě silněji než dřív a bývalý velikán britské kopané týden co týden vyvolává výbuchy smíchu u fanoušků soupeře a řeky slz u příznivců zvyklých na zcela jiné vystupování jejich miláčka.

U domácích je situace obdobná, pouze s drobným rozdílem, kdy se fanoušci nemohou utěšovat dvacet let trvající dominancí v Premier League, nýbrž vzpomínají na památné prohry ve finale FA Cupu a nedotažené tažení za titulem, oboje však již z minulého století. Koučem Newcastlu je od letošní sezony dlouholetý fanoušek Steve Bruce, který stál u památného výprasku Sunderlandu 1:5. Tím si zajistil status klubové legendy a nebudeme moc přehánět, pokud napíšeme, že výkony domácích v tomto ročníku zatím potvrzují jeho legendární manažerské schopnosti.

“Ve fotbale musíte mýt silné a běhavé hráče, ovšem my momentálně nemáme ani jedno z toho. Tento tým naučil bránit (Benítez pozn. redakce), protože nic jiného s nimi není možné hrát. Zkusil jsem to na King Power stadium a výsledek mluví za vše. Nehráli jsme špatně, ale výsledek nebyl ideální.” Tolik k hodnocení probíhající sezony nepochybně nejschopnějšího manažera na ostrovech.

“Na St. James’ Park, pardon do Sport Direct Areny, se moc těšíme. Všichni si pamatují moji neprávem udělenou červenou kartu za simulaci Roba Leeho. Tuto neděli naordinuji hráčům agresivní pressing a budu věřit, že VAR žádné podobně hloupé karty neudělí a pokud, tak domácím,” prohlásila na tiskové konferenci norská legenda na lavičce Rudých Ďáblů.

Na straně hostí lze očekávat zranění simulujícího Pogbu s Martialem, naopak v základu se zřejmě představí skvosty nejlepší akademie světového fotbalu mladíčky Chonga a Greenwooda. Newcastlu nebude chybět Shelvey, který je zraněný a utkání, ve kterém by jistě byl zcela zbytečný, tak bude sledovat jen z tribuny. Naopak do základní sestavy se po zranění vrací francouzská posila hlásící se k fotbalovému umu Hatema Ben Arfy, ovšem bez jeho schopností.

Newcastle United- pravděpodobná sestava:

Dubravka – Clark, Lascelles, Schar – Willems, Longstaff, Longstaf, Yedlin – Saint-Maximin, Joelinton - Carroll

Manchester United - pravděpodobná sestava:

De Gea – Young, Lindelof, Maguire, Wan-Bissaka - James, McTominay, Perreira, Chong – Greenwood, Lingard

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.27 - 3.87 - 1.88

Tip EuroFotbal.cz: 2

více informací

Reagovat
cr7sux

Nejvíc si cením té části o potřebě mytí běhavých hráčů, na tom něco je, jinak by logicky pěkně smrděli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Takový prewka bych si přál pravidelně, to bych to s radostí četl.

Reagovat
nani92

prvé preview, ktoré som na EF prečítal

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
lajka30

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
MCFC_8

3:0 Kun 2, Raheem

Reagovat
iamek

Jsem tak rad, ze to dneska neuvidim

Reagovat
vladis271

City by už mohli konečne dnes stratiť.

Reagovat
Taiger

Ty jseš strašně otravná krysa

Reagovat
protiproudu

Tak fandí svému teamu... taky bych chtěl aby ztratili a Live dotáhli sezonu k titulu.

Reagovat
MCFC_8

Taaahni...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

tahani al-jamil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Everton dnes do zostupoveho pásma?

Reagovat
Lacko_Boh

Ole s Emerym out. Emery by o spravnosti mal dostat sancu minimalne do decembra ale vidime ze to bude to iste. Emery out. Arteta in. Djourou mal celu dobu pravdu?!

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Csaplárova past

Otevru Eurofotbal a tam hned fotka Solskjaera. Ja uz sem myslel, ze dostal padaka, nez sem precetl nadpis

Reagovat
avicii

Ak dnes prehrajú tak je to dosť reálne už..

Reagovat
Csaplárova past

Tohle bude tragicky upocena remiza ...

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by to zase zajistit až Liverpool

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Solskjaer sacked in the morning

Reagovat
smazaný uživatel

V United sa dáva padák koncom roka.

Reagovat
smazaný uživatel

Dať padáka je ľahko, ale kto namiesto neho?

Reagovat
nani92

Mourinho, Moyes, LVG..

Reagovat
smazaný uživatel

Tí boli pred ním...

Reagovat
nani92

Ale sú stále voľní..

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Reagovat
nani92

Alebo príde z číny Benitez, privedie na CM Hamsika a na hrot Rondona

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa by bol OK, ale Hamšík?

Reagovat
Lacko_Boh

Po Gottovi pomenovali most aj namestie v Prahe? trosku moc nie?Sak bol to cajk roadman ale toto..

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě cajk. Až zemře Jágr, tak se s českou náturou přejmenuje celá republika.

Reagovat
Godwinson

Úplně v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

K. rva, aj univerzitu.

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Briggus

a co teprve Karlovy Vary

Reagovat
smazaný uživatel

V Brne majú aj reštauráciu u Karla, to je choré toto...

Reagovat
smazaný uživatel

radši cokoliv po Gottovi než po ožralém šmejdovi Havlovi

Reagovat
Tommy the Gunner

BAN

Reagovat
Golasso

Jak je v Petrohradu?

Reagovat
smazaný uživatel

Prostřel si hlavu, díky.

Reagovat
fenixLFC

Ludia napomahajuci komunistickrmu rezimu dnes v cesku dominuju

Reagovat
Lynx

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda o jednom z nejvýraznějších přestupů v historii.

https://www.chroniclelive.co.uk/sport/football/football-news/cole-keegan-newcastle-manchester-united-17037140

Kontext - Kdyby nešel Cole do MUFC, šel by tam velmi pravděpodobně Shearer.

Reagovat
iamek

To už říkal Owen ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Co s tím má společnýho Owen?

Reagovat
iamek

Že to vytáhl ven jako první.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, to mi asi uniklo. Vždy jsem myslel, že ho tenkrát prostě zlanařil SAF.

Reagovat
Busby babes

ne, Owen rikal, ze chtel prestoupit do Poolu.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
bbbauch

Tady je neskutecne nablito

Reagovat
Rothbard

Tak co, bude někdo vyhozený po tomto kole? Koho tipujte? OES po dnešní případné prohře? Poche? Silva?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že všichni tří trenéři už to mají spočítané

Reagovat
avicii

Silva najvacsi kandidat

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka, Luiz - již brzy...

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Čenda

Arsenal: Leno, Chambers, Sokratis, Luiz, Kolasinac, Xhaka, Guendouzi, Ceballos, Saka, Pepe, Aubameyang

Subs: Martinez, Holding, Tierney, Maitland-Niles Torreira, Willock, Martinelli,

Bournemouth: To follow

Reagovat
masly008

Tvl xhaka,luiz emery out

Reagovat
Taiger

Tobě jebe už

Reagovat
Nikikrew

Klaun. Nič iné

Stopérska dvojica nezmenená, Tierney lavička, Guendo a Xhaka nesmrteľná dvojica, Willock opäť na lavičke, k Ozilovinsa radšej uz ani nevyjadrujem

Reagovat
Golasso

Tierney hrál ve čtvrtek a měl nějaké drobně obnovené zdravotní potíže, toho bych tam fakt nečekal. Stejně tak Holdinga, aby změnil stoperskou dvojici. Chambers ji změnit nemohl, když hraje kraj (což je super, že nehraje AMN).

Ta záloha se mi taky nelíbí, ale uvidíme no.

Reagovat
Nikikrew

O ziadnych zdravotnych problemoch neviem, samizda ze mal prave pred Stvrtkom. Willock si podla mna zasluzi sancu viac ako Ceballos, resp. to inak zlozit ale to sa za Emeryho nestane

Reagovat
Golasso

Jj měl je ještě před čtvrtkem, tak nastoupil k lehčímu zápasu a nebude hrát 2x týdně. S tím Willockem souhlas.

Reagovat
jacobT

Willock si teda zaslúžil štart viac ako Ceballos.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Čenda

Vzhledem k okolnostem vadí jen klasik Xhaka..willock má lepší formu, ale aspoň bude mít Ceba šanci od začátku tvořit, jsem na něj dnes hodně zvědav. Guendo jasnej, vepředu taky, a obrana..asi bych raději viděl Chamba na stoperu místo Luize a vpravo chudáka Ainsleyho, ale co už. Tierney, Belle, Rob i Martinelli nehrajou pochopitelně kvůli čtvrtku, nastoupit dnes Tierney od začátku by byl zbytecnej risk, kdyby se náhodou zranil, tak tady Emeryho zjebete jak osa. Ale aby bylo jasno, Emery out, není to trenér pro nás.

Reagovat
PP

Aspon ten Ceballos a Chambers.. Když pak vystřídá Torreiru za Xhaku, Guenda za Willocka či Ceballose a šoupne na 15-20 min Martinelliho, tak budu rád.

Reagovat
masly008

prý za Xhaku ,ten nebude hrát jedině když se vykartuje

Reagovat
Taiger

Reagovat
PP

však já neříkám, že to tak bude.. já bych byl jen rád..

Reagovat
Whitemedia

Arrizabalaga, Alonso, Zouma, Tomori, Azpilicueta, Kante, Jorginho, Mount, Hudson-Odoi, Willian, Abraham

Odoi, Mount, Abraham.. těším se

Reagovat
Error

Vyraz chlapa, kdyz vidi prsa poprve... a vyraz chlapa, kdyz vidi prsa po 13451x. S temi nasimi mladiky je to podobne

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

4-2-3-1 a Mount na podhrote. 4 ofenzívny hráči a za nimi Kante-Jorginho. Už sa to blíži k tomu ideálu.

Reagovat
spider_8

Já doufám, že spíš 4-3-3. 4-2-3-1 jsme hráli před repre pauzou a vůbec to nefunguvalo, 4-3-3 nebo 3-4-3 funguje systémově mnohem lépe.

Reagovat
Talker

Tak před repre pauzou tam nebyl Tomori, nebyl tam Kante, nebyl k dispozici CHO, částečně Willian. Ten tým je hned výrazně silnější a může si dovolit více.

Reagovat
spider_8

Ok, to máš pravdu. Kante i Willian tomu hodně pomáhají, třeba s Willianem jsme mnohem víc schopní držet míč na soupeřově poli. Ale furt na mě to 4-2-3-1 nepůsobilo vůbec dobře.

Reagovat
Talker

Uvidíme. On až se vrátí Rudiger, tak už vůbec nebude potřeba 3 defenzivně laděných záložníků.

Reagovat
smazaný uživatel

Nefungovala obrana, která teď má Kantého a je více zvyklá na systém

Reagovat
Kluivert9

Ještě Pulišiče místo Williana...

Reagovat
smazaný uživatel

Pulisic má od ideálu dosť ďaleko a Willian sa mu svojimi výkonmi tiež vzďaľuje. Ak sa má momentálne cez niekoho dostať do zostavy, tak to bude cez CHO.

Reagovat
Talker

Já patřím k haterům Williana, ale kromě posledního zápasu hrál výborně. Každopádně pokud nebude hrát výborně dneska/nedá gol, tak příště bych tam Pulisice zkusil.

Reagovat
Whitemedia

Rudiger místo Zoumy, Emerson místo Alonsa a Pulisic místo Williana.. ale zatím na něj Pulisic nemá..

Reagovat
Kluivert9

Tak bral jsem to podle toho, co je dnes k dispozici... Pulišič se mi na začátku sezóny celkem líbil, Williana jsem poslední zápasy neviděl.

Reagovat
Whitemedia

Pulisic zahrál dobře jen v superpoháru

Reagovat
Kluivert9

Tam jsem ho právě viděl a ještě proti Norwichi.

Reagovat
mikelinos

Jak to vidíš se situací na RB? Má james šanci nebo bude hrávat jen při 3 stoperech

Reagovat
Whitemedia

Šanci má a je fajn, že máme hráče, co může zaskočit za Azpiho a ten tak nemusí odehrát úplně všechno.. ale jak to viděla spousta fanoušků, že hned Azpiho vyšoupne ze sestavy, tak tomu já teda vůbec nevěřím, Azpi je držák

Reagovat
Talker

James si to podle mého postupně vybojuje, už teď dostává prostor, podle mého bude rotovat s Azpim podle toho, jestli bude důležitější zápas v LM nebo v PL. + prostor v pohárech. I kdyby se nestal jedničkou, tak nějakých 1500 minut podle mého posbírá.

Reagovat
M0rb1D4S

Pořád se někde všude řeší Pulisic, ale to, že Kovacic i přes výborné výkony poslední dobou pořád leští lavičku, to už nikomu nevadí.

Reagovat
Whitemedia

a co chceš na tom řešit, je to buď Jorginho a nebo Kovacic a s Jorginhem panuje velká spokojenost ne?

Reagovat
M0rb1D4S

A proč se v tom případě řeší Pulisic, když Willian v poslední době podává taky kvalitní výkony?

Reagovat
Whitemedia

Já Pulisice řešil hlavně v souvislosti s Pedrem, u Williana jsem napsal, že na něj zatím Amík nemá, tak co po mně ještě chceš?

Reagovat
M0rb1D4S

Však jsem taky původně nereagoval na tebe

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Jorginho podal minulý zápas lepší výkon než kterýkoliv Kovačičův v CFC. Myslím že naopak je dobré, že teď i lavička je silná, když se podařilo zapracovat mladíky.

Reagovat
Talker

Já jsem spokojenej, že máme slušnou lavičku - ti mladíci nám brutálně vytrhli trn z paty. Loni člověk neviděl jedinou variantu na lavičce, která by mohla změnit hru k lepšímu.

Teď tam můžeme dát Kovačiče, abychom byli defenzivně kompaktnější, Pulišiče místo Williana na ofenzivu, Batse na hrot..

Reagovat
Talker

Sestava moc fajn, tohle vypadá na dost ofenzivní fotbal z naší strany. Snad z toho budou 3 body.

Reagovat
Miguel19

Kepa-Azpi-Tomori-Zouma-Alonso-Jorginho-Kante-Willian-Mount-Odoi-Tammy

Reagovat
Miguel19

Pedro ani na lávce

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kluivert9

XI | Ederson, Walker, Otamendi, Fernandinho, Cancelo, Rodrigo, Gundogan, D Silva (C), Sterling, Mahrez, Aguero.

Reagovat
Rothbard

Který zápas z těch začínajících v 15:00 se vyplatí sledovat? City s Wolves?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je vždycky zábava :D navíc hraje mladý Saka, jeden z největších talentů v PL je mu 18

Reagovat
vladis271

tiež to zapnem. V 8. minúte vypnem potom ako príde klasicky penaltička pre City.

Reagovat
nani92

Tak ale aspoň na začiatku vieš na čom si, vás musí človek sledovať ala nádejou až do konca..

Reagovat
vladis271

Its hope that kills

Reagovat
Taiger

vladisek se naučil pár anglických vět a teď nám to bude cpát celou sezónu, přitom má A2

Reagovat
Taiger

šašku

Reagovat
nani92

Chelsea a ich mladíkov

Reagovat
smazaný uživatel

Pán je gurmán

Reagovat
Agent z Melmacu

a presne tento zápas si rád zapnem

Reagovat
Kluivert9

Chelsea by dnes mohla být zajímavá.

Reagovat
Taiger

Za mě náš zápas, padne tam nejvíc gólů a dopadnout to může jakkoliv

Reagovat
Taiger

Za mě ta sestava je ok, konečně nehrajeme s 3 def mids. Xhaka prostě hrát bude, i když já sám prostě ho nechci v základu, zvolili si ho, takže nechápu, jak někteří můžou bejt ještě překvapený. Stoperská dvojice je též v klidu, Holdini bude hrát základ po repre pauze, však hrál celých 90min, to samý Tierney. Raději bych dneska viděl Martinelli ho, ale věřím, že se na plac dostane tak či tak. Za Chamberse jsem rád, zaslouží si to.

Reagovat
pingla

Vestergaard ani mezi náhradníky

Reagovat
mistr129

arsenal stream plz

Reagovat
Trand
Reagovat
mistr129

Reagovat
jackinho10

Stream na City?

Reagovat
Nikikrew

S Giroudom je co btw?

Reagovat
Whitemedia

konečná

Reagovat
Talker

Není dost dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

v chelsea sa nasiel nejaky clovek ktory si vsimol ze je to supak a upozornil na to ostatnych

Reagovat
kiciN

Reagovat
kvasha16

Reagovat
jackinho10

Reagovat
Rothbard

Mně se ohledně streamů líbí tahle stránka. Vždy je tam na každý zápas několik streamů a ten nejlepší mi šel v pohodě bez sekání po celou dobu.

http://livetv.sx/enx/

Reagovat
Raylan

Mount tam teď asi minutu kulhal

Reagovat
smazaný uživatel

O2 radsi vysila boj o zachranu (NU-MU)

Reagovat
Greny

ja tam teda koukam na Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Nekde jsem v programu videl, ze vysilaji Chelsea i MU. Ok, tak teda boj o stred tabulky no

Reagovat
vladis271

Reagovat
vrabejka

Stream na City?

Reagovat
vladis271

http://stream.livesport.ws/stream/178197/?_ga=2.233087192.730567640.1570283902-919020034.1562869903

Wolves už mali vyhrávať. Samostatný nájazd na brankára, síce tienovaný obrancom, ale PL hráč by mal aspon trafiť lepšie než lob 3 metry mimo brány.

Reagovat
Taiger

LUUUIZ

Reagovat
Trand

Legenda

Reagovat
Miguel19

Co děláš Luizi

Reagovat
PP

ted musí dát v každém zápase gola, aby to odčinil.. Dát, nee udělat..

Reagovat
Nikikrew

Luizzzz

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Rothbard

Pěkná hlavička od Alexe Krále.

Reagovat
PP

Padouch nebo hrdina, Luiz je naše rodina...

Reagovat
hitZor

WTF?! Jasnej faul na Azpiho nic a pak za čistý tackle dostane Jorginho žlutou?

Reagovat
spider_8

Doprdele kam koukal ten pomezní?

Reagovat
Mimalu

taky bych to nepísknul, nejdřív ho Azpi rukama strčil aby vyhrál souboj, a pak se po při držení teatrálně svalil na zem

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Whitemedia

Teatrálně? Vždyť z něj málem sundal trenky

Reagovat
Mimalu

rozbíhal se z místa takže to ani nebylo v rychlosti -> nemyslím si že pád na zem byl adekvátní

Reagovat
Raylan

Reagovat
spider_8

Wtf? Co jinýho už chceš pískat?

Reagovat
Mimalu

Tammyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

guendouzi keby isiel po tej lopte tak ju stihne. miesto toho sa tvari ze slo od protihraca pricom slo od neho. a este sa skeri ked maju potom roh. je to kretenik

Reagovat
smazaný uživatel

teraz zase svoj trademark, nevedel co tak sa hodil o zem. je to skvely hrac ale mne brutalne nesympaticky

Reagovat
Miguel19

T A M M Y !!!

Reagovat
Raylan

CHO, Tammy

Reagovat
Trapper

Odoi, Abraham

Reagovat
Talker

Tammyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Takýto golik

Reagovat
Nikikrew

to zas branime

Reagovat
hitZor

CHO

Reagovat
hitZor

A Tammy samozřejmě taky super, ale ta přihrávka byla top

Reagovat
nani92

Abraham >>> Rashford

Reagovat
Taiger

My a Chelsea do top4 a bude to top

Reagovat
mikelinos

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to řekl Giroud, Tammy teď chodí na vodě, ale zase je to znak čistokrevného útočníka, že i toto dokáže poslat na bránu

Reagovat
smazaný uživatel

saka je totalne zviera

Reagovat
vladis271

City dominantný na lopte ako vždy, ale Wolves už mali dve tutovky z protiútokov a City dokopy nič.

Reagovat
smazaný uživatel

moj boy adama sa uz rozbieha?

Reagovat
smazaný uživatel

Ač mám radši Girouda, tak Tammy má teď parádní formu.

Reagovat
Nikikrew

Bournemonth fakt ostrasny zatial

Reagovat
TopinB

Kepa

Reagovat
Rothbard

Redmond

Reagovat
TopinB

Reagovat
wild

Obrana City je dost zla. To ich este bude stat vela bodov

Reagovat
smazaný uživatel

a penazi

Reagovat
avicii

Reagovat
Remt

a titulu (snad)

Reagovat
Rothbard

Ládík gól za Bolognu

Reagovat
Mimalu

Masoooooooooooooooooooooooooon

Reagovat
vladis271

a tretia.

Reagovat
vladis271

City vzadu horia, ale Wolves sú impotentný. Toto už malo byť aspon 0:2

Reagovat
Greny

M O U N T

Reagovat
smazaný uživatel

Mount

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea hezky, konečně ta práce přináší ovoce

Reagovat
smazaný uživatel

ja jenom doufam, ze daji lampardovi na tu praci vic let nez predeslym trenerum

Reagovat
smazaný uživatel

pepemu zltu

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

najprv sa mi zdalo ze cisty dive. bol tam asi aj faul, ale aj tak mi prislo ze padal este predtym

Reagovat
kiciN

tak proto ze trefil balon, pak jeho nohy a pak ho jeste odhodil

Reagovat
kiciN

Jasna pencka

Reagovat
Raylan

Mouuuuunt, to je hráč kurva!!!

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Miguel19

M O N T Í K !!!

Nádherná akce...

Reagovat
smazaný uživatel

Willian Mount

Reagovat
PhilipS

V kterým světě tohle není penalta?

Reagovat
kiciN

jako chapu mel prvni balon ale pak normalne Pepeho sundal aby ten balon uz nedobehl, VAR

Reagovat
PhilipS

Málokdy se vidí jasnější pentle. Nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

spis do neho pepe naskocil, nez ze byho sundal

Reagovat
Talker

Masooooon <3

Reagovat
Talker

Konečně někdo ukazuje ostatním klubům, jak se mají zapracovávat mladíci <3

Reagovat
Trapper

Willian, Mount

Reagovat
nani92

Chelsea je strašne sympatická, ked za nu skoruju Abraham a Mount a čisté konto má Azpi

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

jak vyzdvihol ederson jimeneza na chrbte cisty fifa bug

Reagovat
Taiger

Ty nekoukáš na nás???

Reagovat
smazaný uživatel

kukam vsetko

Reagovat
Taiger

multifunkční

Reagovat
smazaný uživatel

citim v kostiach ze wolves budu bodovat

Reagovat
mikelinos

Reagovat
13

Chyběl jen gol z protiútoku.

Reagovat
Trand

Saka se mi zatím líbí z našich mladíků asi nejvíc, navíc vypadá jako takovej tichej sympaťák.

Reagovat
masly008

stejně ještě Willock,ale bohužel nedostává tolik prostotu.

Reagovat
smazaný uživatel

vraj je to jednotkar v skole

Reagovat
Trand

Vypadá jako mladší Kante.

Reagovat
smazaný uživatel

Mount

Reagovat
smazaný uživatel

Mount už mohl mít 2

Reagovat
Greny

Skoda Mason

Reagovat
Whitemedia

takovej Kovacic

Reagovat
Kixi Syhimour

Ings je proti týmům z top 6 fakt dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Zouma delal co u nej ?

Reagovat
Talker

Mount s Abrahamem si neskutečně rozumí. Respektive celá ta ofenziva funguje parádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedáš dostaneš. Valery tam prešiel cez piatich hráčov, to je sila

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf stopeři

Reagovat
Whitemedia

čisté konto letos prostě ne..

Reagovat
Miguel19

Ty vole 1 mezi 6

Reagovat
M0rb1D4S

Ta obrana ať jde s takovou do hajzlu už.

Reagovat
blade115

Zouma teda ukázkové krytí. Až se vrátí Rüdiger, tak doufám, že kariéra toho chlapa v Chelsea definitivně skončí. Na tohle fakt nemá, jeho strop byl loni Everton.

A Mount teda nechutně spálil tu šanci, to nás beztak ještě bude stát body...

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma ma to nemá.

Ale nestraš s další bodovou ztrátou.

Reagovat
Trapper

Nebude, zkušeně jsme se vyhnuli Csaplárovce.

Reagovat
Miguel19

Zouma ať jde fakt lovit krevety tvl..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Trand

Jinak mi přijde, že Pepe trochu zlepšil práci dozadu

Reagovat
Golasso

maká

Reagovat
smazaný uživatel

saka asi mal teraz taky ten stav - ked sa teraz dotknem lopty tak mi niekto zomrie

Reagovat
smazaný uživatel

kola ich tam bije jak severolondynskych gangstrov

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

trochu ma teraz prekvapilo ze chambers to nedal z voleja do vinkla

Reagovat
smazaný uživatel

me teda ne

Reagovat
pa3ce

ty stiháš kukať dva zápasy naraz a ešte viesť stand-up na EF? Respekt.

Reagovat
smazaný uživatel

zo city wolves som videl asi 20 sekund

Reagovat
RKBoy

tá naša defenzívna činnost je šialená... my dáme 2 goly a ja aj tak nemám klud ,že už je na 90% po zápase ako kedysi.

Reagovat
Mimalu

Kanteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Kanteeee. Zabil to

Reagovat
Greny

Kantééé

Reagovat
Miguel19

K A N T Í K !!!

Reagovat
vladis271

toto nie je 10 percent pre domáci tím. Toto je tak 30

Reagovat
M0rb1D4S

Kante to je kanonýr

Reagovat
RKBoy

príde mi ,že sa za každú cenu ženieme dopredu, ale absolútne nevieme resp. ani nechceme ukludnit hru. pekne sa na to pozerá ale sme až príliš naivný..

Reagovat
spider_8

Reagovat
Miguel19

A tečoval ten pičus Hojbjerg...to mu přeju

Reagovat
smazaný uživatel

zapas pod kontrolou, bournemouth su ako giroud, napriek tomu si nedokazeme velmi vytvarat sance a pekne akcie

Reagovat
Whitemedia

Jestli to tam chce Kanté takhle sypat, tak ať se sakra naučí slavit

Reagovat
Svatej

Reagovat
Raylan

Kante výborně. Soton skvěle pressuje. Willian je vybornej.

Reagovat
Trapper

Kanté a jeho oslavy

Reagovat
smazaný uživatel

Koala a jeho centry

Reagovat
Miguel19

Tvl Tomori je dneska taky výživnej..

Reagovat
Raylan

Tomori je dneska úplně mimo. Jorginho stoper po sezóně nutnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Jorginho

Jinak se Zoumou dnes soutěží i Tomori

Reagovat
Whitemedia

Jsme Tomoriho přechválili, na konci zápasu s Lille mu začalo solidně blikat a teď v tom pokračuje..

Reagovat
RKBoy

pri tom šialenom tempe so Zoumom vedla seba sa to čakat dá.. má stále 21.. snád sa Rudi vráti čo najskor vedla neho bude herne rást a excelovat.. Chris je pre mna predsa len vačšia stabilita ako Tomori ,škoda tej jeho sklenenosti..

Reagovat
Whitemedia

Ty jeho šílenosti nemůžeš svádět na Zoumu, to jsou chyby jak někde v přípravce..

Reagovat
Talker

Rudiger by tomu se svým klidem pomohl, ale tohle fakt jde za Tomorim. Musí ten míč odklízet rychleji.

Reagovat
Raylan

Ony se mu takovýhle chyby stávaly stávali občas i loni v Derby. Je dost mladej, tak tohle snad časem odstraní, jinak má všechny parametry - rychlej, silnej, slušně umí pravou i levou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomori dve obrovské minely behom polčasu.

Reagovat
Trapper

TOmori tvl... fakz zeZoumovatěl..

Jorginho

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes až na stopery se mi to líbí

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Chelsea je prostě... prostě baví!

Reagovat
13

Tak tohle City je dnes k poražení. Chce to Wolves vytrvat v tom co hrají, šance budou přicházet dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Gundogan je hrozně k ničemu hráč, jenom se plete Silvovi do režírování zápasu. Přijde mi, že to Sterling s Mahrezem dnes málo roztahují do stran, jako to obvykle hrávají.

Reagovat
13

Ale ani Silva dnes není ve svojí kůži, kdyby ve finálce dvakrát do balonu nepraštil místo přihrávky po zemi, už mohlo být vymalováno.

Wolves pěkně brání jako tým dneska, KdB chybí.

Reagovat
Golasso

Xhaka je dneska jako zeď. Taky tak pohyblivý a schopný čistě obehrát protihráče. Dneska vůbec nehrajeme na dlouhé balony, takže bych ho vystřídal.

Měla se kopat penalta na Pepého. Zákrok v pohodě, ale to bylo co s těma rukama potom? To se ho snažil chytit do náruče, aby nespadl?

Musíme aspoň jednoho přidat, protože nevěřím, že neinkasujeme.

Reagovat
Nikikrew

Co ja viem, je to sice lepsie ale to je najma tym, ze Cherries su ultratragicky. Takemuto timu sme dali dat 3 do polcasu a bol by pokoj.

Sanci moc nemame, absentuje mi kridelna hra a Auba je velmi vypojeny z hry. Nic moc

Reagovat
Taiger

Jestli City ztratí body a Liverpool ten titul nedotáhne, tak to bude řádnej trapas

Reagovat
Maresma

Reagovat
13

Jednoznačně! Pojďme tradičně rozdávat titul hned v říjnu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

šašku

Reagovat
cokoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Jorginha bych o poločase, nebo co nejdříve střídal, ta druhá žlutá není daleko, navíc nemůže zastavit break, třeba při golu si myslím, že by zfauloval, kdyby neměl žlutou.

Tomori musí začít řešit situace jednodušeji, má moc moc zbytečných doteků, dobrá věc je že, přesně toto zkušenosti zlepší

Reagovat
Taiger

Chambers je láska, ale bojím se, že se už nedostane po repre pauze do základu

Reagovat
PhilipS

No žádnej fotbalovej svátek to není. Live-Lester jsem si včera užil víc. Nevím, proč je tam Xhaka. Defenzivně nahovno, souboj nevyhraje. Akorát dělá zbytečný fauly a rozehrávku v pohodě zvládnou Guendo s Ceballosem. Pro mě největší záhada, co ten chlap tak dlouho dělá v Arsenalu. Bournemouth nulovej ale stejně se klepu o výsledek. Nicméně je třeba říct, že to mělo bejt dva nula. Jasná penalta na Pepeho a největší letošní varový wtf.

Reagovat
vladis271

Wolves tuna môžu brať body. City sú nezvykle nedôsledný ako prihrávajú späť na obrancov. Všetky tri samostatné úniky vznikli v podstate potom, čo sa hráč Wolves zmocnil okolo poliaceho kruhu zlej prihrávky a jednou prihrávkou vyslal útočníka k samostatnému nájazdu. Z troch takýchto situácií nevyťažiť ani jeden gól je na pokutu.

Hráči City pochopili, že Mahrez je mimo a útoky ťahajú takmer výlučne cez Sterlinga, avšak ani ten zatiaľ nič nevymyslel lebo všetky je prihrávky na druhú vlnu blokuje dobre organizovaná obrana Wolves.

Reagovat
13

Tak zas jako je to jen poločas, Guardiola je určitě v šatně zprcá.

Reagovat
Kixi Syhimour

Což je podle mě důvod, proč City vyhrají. Wolverhampton měl ty šance proměnit, City si teď dají pozor a rozmetají je.

Reagovat
13

Optimista jako vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlci by to mohli urvat, city bezzubý

Reagovat
RKBoy

naozaj sa zabávam, takto zábavný futbal sme nehrali ani pod Contem či Carlom.

jedíne výhrady už klasicky , sú k defenzíve.. nezohrá obrana a s hektickým tempom nám robia problémy , dost často tak prepadáva záloha a vzniká vela priestoru.. to Frank musí ešte doladit.. inak nemám k ničomu výhrady, šance si vytvárame ,goly strielame, kopa hráčov má formu a na každú pozíciu máme viacero možností.. treba pochválit aj tolko kritizovaného Williana ,hlavne za tú prácu a následnú asistenciu a tiež Alonsa ktorý hrá dobre.. pomaly sa nám to dáva dohromady, ešte návrat Rudiho,Emersona a Rubena a totálna zábava može začat.

Reagovat
RKBoy

nezohraná*

Reagovat
Agent z Melmacu

takýto zábavný futbal sme nehrali od príchodu Abramoviča by som povedal :D

Reagovat
Talker

Výživnej poločas... Potřebujeme výrazně zlepšit defenzivu ,chybí Rudiger. Jak může projít hráč od lajny do vápna přes 5 hráčů, to nechápu. Následně Tomori 2x přihraje soupeři do běhu, na tohle si musí dávat bacha - snad se během repre pauzy vzpamatuje, protože tohle si nemůže dovolit.

Každopádně kromě stoperů jen slova chvály - Jorginho famozní letos, řešilo se, že jeho "rychlost" bude přítěží. Místo toho skluzuje u lajny, odklízí goly do prázdné brány a k tomu ještě stíhá rozehrávku. Kdo by řekl, že z něj vyroste takhle komplexní hráč.

3 goloví hráči, podle mého tam ještě další goly přidáme - Soton tu obranu taky nemá nejjistější a ta rychlost z naší strany jim dělá obrovské problémy. Což bude potřeba, nějak se nám nedaří nedostávat goly.

Reagovat
Svatej

Zrovna jsem pár dní zpátky narazil na Jorginhovy statistiky a on ve všech ohledech natira jak takovyho Rodriho, tak i Fabinha.

Herně i vudcovsky teď fakt špičkovej.

Reagovat
Talker

Já se nedivím, zatím hraje parádně. On i pozdní jaro měl výborné, ale letos je to obzvlášť vidět, když není ta tragická zima a má trošku víc volnosti.

Reagovat
Svatej

Brutalne zábavnej zápas. Soton je bez míče děsivě dobrej a jejich herní plán je vcelku jasnej, kdy buď spoléhají na získání míče z napadání a v případě rozehry jen vysoký míče na Longa, kterej má proti Azpimu převahu.. Každopádně hrajou dost dobře, díky naší neschopnosti hrát z první nám ten poločas dost zmzneprijemnuji.

Regulérne bych tam dal Kovacice místo Kanteho, kterej sice není špatnej, ale po shlédnutí poločasu si myslím, že by to Kivacicovi sedlo líp.. Tomori má jinak šílenej týden, snad se tím nenecha zviklat.

Odoi u míče málo, ale rozhodnutí dělá pokazdy správný. Mount a Tammy jsou bezchybný duo, oba je žeru.

Reagovat
spider_8

Já místo Jorginha, který už má žlutou, a prohodit jejich pozici na hřišti.

Reagovat
hitZor

Reagovat
Svatej

Může být..

Reagovat
blade115

Reagovat
Miguel19

Willian dnes jezdí směrem dozadu jak čertík

Reagovat
spider_8

Je super, strašně nám letos pomáhá. Dřív ta jeho neefektivita byla strašně na pěst, ale teď když máme Tammyho a Mounta, tak to vůbec není problém.

Reagovat
Talker

Když tam přihodíš do toho týmu tyhle dva, CHO a k tomu uděláš z Kanteho produktivního hráče, tak je najednou užitečnej. Pulisic bude mít sakra problémy dostat se do sestavy. Nemluvě o Pedrovi, ten je úplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedrovi to zhatilo to zranění, start do sezóny měl dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Fuu, Tomori by měl v kabině dostat kartáč, protože už pro soupeře vytvořil asi třetí gólovku za poslední 2 zápasy. A všechno jen kvůli předržování míče, bez nějakého počátečního tlaku soupeře. To je vidět, jak je ten tým furt strašně naivní a křehký. Dvakrát jsme málem nechali Southampton snížit, obě situace neuvěřitelně hloupé. Naštěstí nás podruhé nepotrestali, ale stejně v klidu budu až pokud povedeme o 3 a víc gólů.

Reagovat
mimi_united

Abraham > Kane

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gendouzi přeháňka

Reagovat
smazaný uživatel

Odoi

Reagovat
smazaný uživatel

Ale krásná willianova přihrávka

Reagovat
captain18

Fu,snad to Guendo prezije

Reagovat
Raylan

Co to bylo za střelu CHO

Reagovat
Nikikrew

hrajte!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Willian

Reagovat
pa3ce

Ako môže STOPÉR vyklusávať späť do 16ky, keď tam jeho útočník šprintuje. Ten gól absolutne nemení to, že Luiz je pičus.

Reagovat
Whitemedia

Nevěděl jsem, komu fandíš, jaký zápas sleduješ, ale přesně jsem podle první věty věděl, o kom píšeš

Reagovat
pa3ce

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

uplne zbytocny prestup, ktory nam vyrobil viac problemov ako pomohol

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Ten neměl vůbec přestupovat. U vás je marný, u nás tam místo něj straší Zouma a ještě si to u některých fanoušků Chelsea zavařil

Reagovat
smazaný uživatel

cech 2

Reagovat
smazaný uživatel

Čech byl váš nejlepší gólman od konce Lehmanna

Reagovat
PhilipS

Reagovat
Nikikrew

Pepe je uplne v prdeli. Sorry ale to je co za vykon

Reagovat
Taiger

Pepe dneska nehraje špatně, navíc zařídil gól

Reagovat
Nikikrew

Ved 2 polcas pokazil 3 lahke priravky, navyse ked sme utocili. ano ma assists ale nic vynimocne

Reagovat
Taiger

Saka hraje dneska stejně špatně, jak píše Bozz, ty křídla dneska bída a kvůli tomu Auba též

Reagovat
Nikikrew

Aj Saka

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu Pepemu nic nevychazi

Reagovat
RKBoy

Willian hraje naozaj skvele.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe se Sakou strasni a Auba diky tomu uplne odpojeny od hry

Reagovat
Taiger

Saka dneska nic moc, chce to Martinelliho

Reagovat
kiciN

uz jde na to

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

Chambers zatím MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

klasicky

Reagovat
smazaný uživatel

to uz pak motm muze byt i kolasinac, snad zadny rozdil v tech vykonech..

Reagovat
Taiger

To asi nebudu komentovat ani

Reagovat
Kapřík

Reagovat
TheTopFootbaler

Zdá se mi to, nebo už jsme v tom kryplení osamostatněni?

Reagovat
blade115

Tottenham je v tom s vámi.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Kluivert9

Slepice?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak musíme si na tu show na konci sezóny nahnat nějaké body

Reagovat
smazaný uživatel

chambers uz druhy volej vedla

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej skluz Silvy a prý faul... takhle se za chvíli z fotbalu stane balet.

Reagovat
Taiger

Zase Chambers tvl, prostě král

Reagovat
Raylan

Dal bych trochu odpočinout Mountovi a poslal tam Kovu.

Reagovat
vladis271

Wolves teraz pod drvivým tlakom.

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam!

Reagovat
Greny

klidne cervena .. a on nepiskne ani faul na Odoie

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Snad bude Odoi OK

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky pan sudí tlačí city, to bude určitě penaltička v závěru

Reagovat
Whitemedia

Nám píská úplně všechno dopíči a tady nic.....

Reagovat
hitZor

Tohle byl už třetí takový neodpískaný šlapák.

Reagovat
smazaný uživatel

nikto to nesleduje no

Reagovat
Raylan

Frankie střídej. CHO, Mount dolu a Pulisic, Kova do hry.

Reagovat
Raylan

No vidíš, ze to jde.

Reagovat
Greny

Frank to tu čte

Reagovat
Agent z Melmacu

máš to mať

Reagovat
Luc-Luc

Vlci vzdoruji statecne, ale je to na jednu branu

Reagovat
Kixi Syhimour

Tohle nemůžou ustát

Reagovat
Luc-Luc

taky myslim

Reagovat
Benzema

Reagovat
Kixi Syhimour

Máš snad problém?

Reagovat
Grahf

Mata a Pereira v základe

Reagovat
Sandstorm

Viděl si lavičku?

Reagovat
Kluivert9

A co s tou směšnou soupiskou chceš vymýšlet?

Reagovat
r.mrazik

Cokoli jiného smudlo

Reagovat
Kluivert9

Nemáš co, šmoulo

Reagovat
Busby babes

#MUFC XI v #NUFC: De Gea, Dalot, Tuanzebe, Maguire, Young, Fred, McTominay, Pereira, Mata, James, Rashford

Takze, jakym zpusobem ty body ztratime? Vychyta nas Dubravka nebo na nej nevystrelime?

Reagovat
smazaný uživatel

na Newcastle to staci

Reagovat
avicii

Je šanca ze s niečím takýmto pôjdete aj do zápasu s nami?

Reagovat
Kixi Syhimour

GGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
Luc-Luc

gooooooooooooolll

Reagovat
Busby babes

lol City.

Reagovat
Kincl

fanoušek United se směje City :D trošku soudnost

Reagovat
Busby babes

Reagovat
13

Wolverhampton má větší kvalitu než United současní.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
icka

Bez obhajovat Oleho radeji

Reagovat
Luc-Luc

krasne Jimenez ale

Reagovat
smazaný uživatel

skvělý hráč

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooool vítej zlatý titule

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

TRAOREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Horcmen

Adama

Reagovat
Whitemedia

Víc okatě už to utkání pískat nejde..

Reagovat
Sandstorm

DDG - Dalot, Tuanzebe, Maguire, Young - Fred, McTom, Pereira - Mata, Rashford, James

Subs-Romero, Rojo, Matic, Williams, Chong, Greenwood, Gomes

Reagovat
Hokaido

Tohle je fakt neuvěřitelně slabá sestava na MU. Takhle bez Baillyho, Lindelofa, AWB, Pogby a Martiala by z toho zcela vážně byl tuhý boj o 10. místo.

Reagovat
Kluivert9

Však je

Reagovat
Sandstorm

Pruser jsou Pereira, Mata a Young. Jinak je ta sestava úplně v pohodě.

Reagovat
pingla

FRED?

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
kiciN

hrajeme jako totalni drevaci

Reagovat
smazaný uživatel

Zinchenko, Cancelo... co to je za hráče? Ty nemaj ani na NUFC.... tohle utkání jde na ně.. příšerný ztráty ve zbytečných kličkách místo přihrávek.

Reagovat
RKBoy

Cancelo hrá snád prvý krát základ nie? pri nom je to skor o zápasovej praxi.. Zinchenko je ale priemerák a celkom mám problém pochopit ,prečo hráva tak často.

Reagovat
Whitemedia

Cancelo je hrozně divnej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

my boy adama

Reagovat
jacobT

Tieto Emeryho priposraté striedania...

Reagovat
Sandstorm

Dubravku čeká pohodový zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

tak a zase sa budeme bat o vysledok so supakmi

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka a jeho pohyblivost Fakt kouzelne, kdyz hraje DM hrac s jeho nadanim...

1na1 je 90% pravdepodobnost, ze ho borec vymota a staci mu na to zaseknout

Reagovat
Edgewalker

Strašný zápas

Reagovat
Taiger

CALLUM KRÁL

Reagovat
smazaný uživatel

to tedka oslavujes ten jeho tackle na pulce?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Taiger

Ano? 2x tam zastavil přečíslení a protiútok, tohle není SW, kde nemáš žádnou vypovídající hodnotu z toho, na co koukáš

Reagovat
smazaný uživatel

chvilku predtim zas protiutok zalozil.. takove zakroky tam mel snad kazdy hrac dneska. nehral spatne, ale ty tu delas jak kdyby zahral jak carlos, pritom to byl max nadprumer.

Reagovat
smazaný uživatel

nauc se aspon psat jeho jmeno, demente pak tu nebudes za curaka

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Taiger

Drž píču čůráku, furt mě budeš komentovat, furt ti ležím v žaludku? Nikdo na tebe nereaguje a považuje tě za hovno, takže vyžaduješ pozornost furt ode mě? Tohle je můj poslední komentář na tebe ty otravná špinavá kryso

Reagovat
smazaný uživatel

ty mala kurvicko, co tu brecis? ta tvoje opici rec na me udelala dojem fotbalu nerozumis, furt si tady na nekoho otviras hubu a nelibi se ti vlastni polivcicka? mrdino, budu komentovat tvoje kazdy hovno, ktery napises (a ze jich za vikend vyplodis). Uz jednou sem ti psal, zaparkuj tam pod tu Fantasy diskuzi a muzes tam rozdavat rozumy a tipy na kapitany, zebraku

Reagovat
nani92

aj ja som mal tento problém s týmto užívateľom, stačí len ignorovať

Reagovat
Taiger

šašek bez vysokoškolského vzdělání a nejspíš i středoškolského, nejrozumější věc asi no

Reagovat
smazaný uživatel

dusevni mrzacek pls

Reagovat
smazaný uživatel

jenze v te dobe ti solidne jebalo..

Reagovat
Swarley

bude i tak

Reagovat
Nikikrew

Toto ma akoze bavit divakov? 2 strrely na branu z toho 1 gol, otras

Reagovat
RKBoy

doležité body v boji o EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Už i kante se vzteká na toho kašpara s píšťalkou.

Reagovat
smazaný uživatel

milujem ked sa jesus rozculuje

Reagovat
TopinB

Michyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
TopinB

A teda Pulisic

Reagovat
Hokaido

Dneska úplně vidím, jak United zlomí kletbu Almirona a on konečně dá gol. V kurzu 6 ho zkusím za pár korun.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

ale pochybuju, ten Almiron mi prijde uplne v lese pokazde, co ho vidim

Reagovat
Whitemedia

Pulisic

Reagovat
Raylan

Moc pěkně Pulisic

Reagovat
Trapper

Pulisic, Bats

Reagovat
smazaný uživatel

Ted nam Guendo zachranil 3 body, protoze Sokratis si nebyl schopnyy pohlidat 1 hrace ve vapne Vubec nevedel, kde ho ma

Reagovat
smazaný uživatel

fraser si pepeho maze na chleba

Reagovat
diastan

Dejte ten titul Liverpoolu

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Za co 5 minut

Reagovat
Mato178178

City milión faulov, ktorými prerusuju každý jeden protiútok ale ziadne karty. Minimálne fernandinho mal byť von

Reagovat
Raylan

To dělají vždycky a nikdy se to netrestá, nechápu..

Reagovat
13

Fernandinho celý druhý poločas co souboj to faul.

Reagovat
smazaný uživatel

však dostali asi 4 karty?

Reagovat
Mato178178

Ale zaslúžili by si dva krát toľko

Reagovat
EL Gringo

Wolves

Reagovat
Rarášek

Proč doprdele nehraje ani Lindelof??

Reagovat
cr7sux

protože dělal hrubky a hrál el

Reagovat
smazaný uživatel

chambers ale fakt motm

Reagovat
kiciN

Reagovat
Taiger

Chambers zase skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

MILUJU WOLVES!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooool

Reagovat
Luc-Luc

Traoreeeeeeee again !!

Reagovat
Luc-Luc

Wolves <3

Reagovat
smazaný uživatel

traore my boy !!!

Reagovat
smazaný uživatel

strasny zapas tam nebyla snad jedina nase sance krome golu z rohu a aubovy strely metr vedle...

Reagovat
smazaný uživatel

PL je fakt letos nuda. Liverpool a pak nuda a kripl týmy o LM

Reagovat
Lacko_Boh

Emery out

Reagovat
masly008

krásný fotbal doma

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

8 bodů po osmi kolech na city letos to bude krasojízda stylem start - cíl

Reagovat
Thoomas

Guendo a Chambers skvělý, ale jinak celá hra na blití

Reagovat
13

Wolves.

Reagovat
smazaný uživatel

K dokonalosti tohohle kola chybí už jen výhra NUFC

Reagovat
Jackmaker1989

Titul je jasný a bude zaslúžený. Min. rok si ho zaslúžili už tiež, ale to aj City.

Liverpool má aj kus šťastia, ale idú si za tým.

Reagovat
M0rb1D4S

Toto napsat po 8. kole je fakt kravina Jako kdyby žádný tým v historii neztratil 8 bodový náskok. Přijde 1-2 zranění klíčových hráčů a můžou ztratit body kdekoliv.

Reagovat
vladis271

žiadne zranenie prísť nemusí. Náš nasledujúci žreb. Mu away. Spurs home Villa away a City home.

Reagovat
LGT

Liverpool, Everton, Wolves Zatím fantastické kolo.

Reagovat
Talker

Krůčky dopředu to jsou - daří se v každém zápase zlepšovat. Jen je potřeba vyřešit tu děravou obranu, takové chyby nejsou možné. Kromě stoperů ale pochvala všem. Kante byl takový divný dneska, kromě golu nebyl ve hře.

Willian konečně ukazuje kvalitu a hraje tak, jak bych čekal. Potáhne míč, je schopný (občas) přesně přihrát. CHO musí zlepšit zakončení, on tam pročekal 2x sám na golmana - poprvé si to přehodil na silnější nohu, aby to trefil blbě a podruhé ani nestihl zakončit. Abraham, Mount extratřída. Jorginho taky.

Důležité 3 body před repre pauzou, snad do toho tempa hned zase naskočíme a budeme pokračovat.

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Raylan

Alonso jinak dneska taky velmi dobrej výkon, krom pár špatných balonů do vápna. Zouma taky poměrně slušnej.

Reagovat
castelL

Treba si kúpiť viac pokémonov

Reagovat
smazaný uživatel

City

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool to má rozjeté krásně. Stát se může cokoliv uvidíme, ale už moc City na titul nevěřím. Jsem zvědav co uhrají v LM.

Reagovat
mr.Silver

Bodik za City, jsme ve hre o titul

Reagovat
vitasrp

Dneska teda ta první půle byla s velkým štěstím, to byl naprosto vyrovnaný zápas, kdy jsme ze 2 šancí dali tři branky. Herně jsme Southampton nepřehrávali, ale kdykoliv se prolomil ten presink, hnedka to smrdělo nějakým nebezpečím.

Abraham jede na neuvěřitelný vlně, tomu tam momentálně spadne každá blbost. Mount je výbornej, toho žeru čím dál tím víc. Tlačí se do zakončení, dává branky, dobrá technika, velmi dobrý řešení herních situací, prostě pecka.

Dneska i v Lille byl trochu míň výrazný Kante, ale ten jeho super šťastnej gól na 3:1 byl strašně důležitej, pro vývoj toho utkání v podstatě rozhodující.

Ty chyby vzadu je potřeba odstranit, obzvlášť teda při té rozehrávce nemůžeme dělat takový konkny. Ve 46. minutě má stoper zvednout hlavu a zvolit jednoduchou variantu. Pokud není, hrát zpátky na gólmana nebo dlouhej míč do kříže k lajně, kde nic nehrozí. Terry by ten míč vzal a dal dlouhej balón do pravý strany, kde by z toho byl nejspíš po souboji aut pro nás nebo soupeře. Tomori svou hloupostí málem dostal Southampton zpátky na koně.

Super dneska i Willian, který makal a přidal kvalitu, no a taky Jorginho, který tomu ze zálohy precizně velí.

A paradoxně se mi hodně líbila druhá půle, tam to bylo odehrané s přehledem. Jednoduchá rozehrávka, tlak při hře bez míče a po rychlém přechodu jsme se bezhlavě netlačili do finální fáze, ale byli schopni i útok zastavit, zahrát dozadu, zpomalit zápas a nechat soupeře běhat. Kdyby se ta druhá půle tímhle výkonem simulovala desetkrát, tak ani jednou o ten náskok nepřijdeme, což je pro mě hodně pozitivní zpráva, že to tentokrát nebyl takový chaos jako na začátku sezóny.

Reagovat
kvasha16

som zvedavy dokedy tato vlna Abrahamovi vydrzi ... a ked pride obdobie sucha, ci to prejde v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Emery out !!!!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cr7sux

Jak se jmenuje ta klasika co hraje newcastlu na stadionu?

Reagovat
smazaný uživatel

Local Hero od Knopflera

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
fenixLFC

Bieda?

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tohle Newcastle prohraje, tak at shori v pekle

Reagovat
Busby babes

ono uz to dorazilo i do Cech. Chelsea ukazuje jak pracovat s mladyma...

Reagovat
Godwinson

Tak ona je to letos pravda, no. Můžou být za vzor úplně v pohodě. Jako jo, je to vtipný v kontextu toho, že k tomu byli vlastně donuceni a ještě se x ročníků před tím chovali zcela opačně

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Whitemedia

Ser na Chelsea a užívej si ten váš ofenzivní koncert

Reagovat
Busby babes

nemuzu za to, ze komentator ten defenzivni koncert kazi blbyma kecama.

Reagovat
Swarley

Reagovat
r.mrazik

dneska z toho budou opet bolet oci...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Tragický Newcastle přehrává ještě tragičtější Manchester... Pff, kde jsme se to dostali

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se ten systém 3-4-3 hrozně nelíbí

Reagovat
Infernoqt

Mně se nelíbí cokoliv v United. Ještěže začalo už NHL

Reagovat
smazaný uživatel

NHL je takovej ten přenos, kde koukáš na reklamy a sem tam se mihne na pár vteřin hokejista?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Godwinson

Ale nikdy jsem nedostával hlad tak, jako při reklamách u NHL, to se jim musí nechat

Reagovat
Swarley

ze tohle ještě nenarvali nějak do fotbalu, to mi zatím přijde jako zázrak

Reagovat
lajka30

Reagovat
Taiger

Reagovat
lajka30

Nejlepší jsou přesilovky sponzorované Chevroletem.

Reagovat
m.sali

jop na tohle sou v US mistři... za mě vede sponzor střihání síťky po finále NCAA turnaje

Reagovat
masina_LFC

co ja viem, mne NHL pride celkom v poho čo sa reklam tyka... zato NFL, to je ina kava...

Reagovat
Kapřík

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

Reagovat
RKBoy

zatial celkom nudný zápas o záchranu.

Reagovat
Taiger

asi určitě NU win

Reagovat
cr7sux

Youngovy rohy

Reagovat
RKBoy

Young v základe.

Reagovat
Taiger

Ty si fakt provokatér

Reagovat
RKBoy

snažím sa.

Reagovat
smazaný uživatel

to tam ale musí spadnout!

Reagovat
Rothbard

United vůbec netuší

Reagovat
Swarley

Jak ukazoval Young na rameno

Reagovat
smazaný uživatel

Young rudá. .. rozhodčí nás zase řežou, klasika

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Infernoqt

Člověk by si řekl, že Olé o své místo aspoň zabojuje, ale tvl když on se tváří, jako kdyby ho chtěl předat dobrovolně.

Reagovat
Greny

kdyz vidim posledni zapasy United tak bych proti nim mohl chytat i ja

Reagovat
Swarley

dýl si to asi nemohl rozmýšlet

Reagovat
smazaný uživatel

Almiron at uz jde do pici. Takhle jalovej hrac v zakonceni... to nebyl ani Shola.

Reagovat
Swarley

Kdo dával tu nahrávku?

Reagovat
smazaný uživatel

Matty Longstaff

Reagovat
Swarley

To je ten, co jsme ho chtěli nebo ten, kteryho ted budeme chtít?

Reagovat
smazaný uživatel

ten druhej

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

ten co dával to břevno předtím

Reagovat
m.sali

střela na bránu... už sem viděl, co sem potřeboval, můžu se vrhnout na něco jinýho

Reagovat
Swarley

Andreas jen klasicky nahonil statistiky pro Optu a podobně, nejlepší hráč ever

Reagovat
cr7sux

Reagovat
M0rb1D4S

Co víc ten Almiron chtěl?

Reagovat
smazaný uživatel

Longstaffové jsou boží každopádně.

Reagovat
Whitemedia

jich je víc?

Reagovat
Busby babes

dva

Reagovat
smazaný uživatel

a este jeden z nich z newcastle utiekol do LFC

Reagovat
Whitemedia

to mě docela překvapilo

Reagovat
avicii

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Whitemedia

Pereira nejnebezpečnější hráč Manchesteru?

Reagovat
RKBoy

to snád ani nie je Brazilec.

Reagovat
r.mrazik

jak tohle muze nedat

Reagovat
Swarley

Ty vole jak tohle může poslat úplně do prdele...

Reagovat
m.sali

se mcguirovi nedivim... 1 dobře koplej roh za poslední 3 roky člověka dokáže překvapit

Reagovat
Swarley

A to i včetně tréninku

Reagovat
wild

Jasne, ze sme nedali 230dni gol zo standartky, ked ani toto nedame..

Reagovat
Dawon

Uf uf...jako co na to rict? Cire zoufalstvi a ubohost...absolutne si nedokazu predstavit, jak bysme se s temahle vykonama mohli k LM vubec priblizit

Reagovat
Dawon

A za posledni 3 polocasy 1 strela na branu a to byla strela zpoza vapna doprostred brany Ono je to svym zpusobem docela i obdivuhodne, jak neschopni sme

Reagovat
m.sali

jako dlouho má bejt tonda s pogbou ještě mimo??? pereiru a matou už nesnesu

Reagovat
EXoRcIsT

Mata Fred Perreira nevyhraju ziadny suboj to su hraci do ktorych keby som sa oprel s rukou tak ich zarazim do zeme absolutne zbytocny polamat im nohy a hodit dakde do priekopy 3 rakoviny v zostave Neskutocne zla hra sa nadava na Rashforda ale sak on nedostane jednu dobru loptu za zapas zeby to mohol davat z prvej na branu alebo hlavickovat a vacsinou je sam v 16tke

Reagovat
nani92

Newcastle netuší..ako ešte nevyhráva

Reagovat
EXoRcIsT

A OLEOUT ziadny trener co necha Younga zahravat standartky si nezasluzi trenovat MU sak to je cista debilita

Reagovat
Busby babes

meli jsme po rohu nejvetsi sanci.

Reagovat
EXoRcIsT

jeden roh za 3 roky co dal dobry parada

Reagovat
r.mrazik

mame tam samy chodce a typky,co to porad zasekavaji...jediny tahovy hraci je rash a james...

to je proste k hovnu

do toho tragikomicky fred...mctomovi to dneska taky moc nejde

andreas a mata opet k prdu....i kdyz mata aspon lita a snazi se to trochu trhat

Reagovat
Swarley

ole ma asi v plánu hrát něco jiného, ale od léta je jasné, ze zranění par hráčů v ofenzive nás totálně odrovna...totální amatéřina...

Reagovat
Busby babes

tohle uz je letos asi 5 takova hlavicka z maleho vapna, co jsme poslali totalne do pice.

Fred je tam k hovnu, doktor mu asi zakazal prihravat dopredu. Desne pomalej prechod do utoku, vechno do strany...

Reagovat
Swarley

Mel tam jednu prihravku dopředu, ale tam nebyl nikdo, dokonce ani hráči Newcastlu

Reagovat
Infernoqt

McTominay má drive, ten jedinej za Olého viditelně bojuje

Reagovat
smazaný uživatel

Účka zatím drží nadějný bod

Reagovat
Whitemedia

Na toho Almirona se nekouká vůbec dobře

Reagovat
Swarley

ale mám tam ještě docela zásadní problém s dalšíma jedenácti

Reagovat
Whitemedia

Carroll žije

Reagovat
smazaný uživatel

a hraje se sedmičkou, štírek

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
cokoliv

dneska to kopyto pošle united dvoma golama do spodní půlky tabulky a zakončí krásnou neděli

Reagovat
smazaný uživatel

ach, skoda ze k prekonaniu Dubravku staci malo, sstale velka sanca pre ManU

Reagovat
r.mrazik

sorry jako,ale rashovo vyber mista ve vapne je dost marny

Reagovat
Swarley

Reagovat
EXoRcIsT

dost by mu pomohlo keby zacal dostavat poriadne lopty a nie take sulky co trafia prveho obrancu v 16tke

Reagovat
r.mrazik

to ano...ale i tak...co jde do vapna,tak proste stoji blbe

Reagovat
Swarley

I ted mi prostě přijde, ze kdyby ten centr od Jamese prošel, tak on není dobře nachystany

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
PanAu

Tak není to Abraham no

Reagovat
Whitemedia

Rojo jde někoho zabít

Reagovat
r.mrazik

proc ten pitomec neda younga doprava a roja doleva?

Reagovat
Swarley

Jako nechapu, Axel tam hraje dobře, vpravo hrál bídu...navíc Rojo odehrál lepší zápasy na beku...

Reagovat
r.mrazik

uz je z principu sahat do stopersky dvojky je kravina,kdyz nemusis...no pitomost

Reagovat
Swarley

Reagovat
salami

Ja to teda pochopil tak, ze Maximin si delal z Dalota prdel a s Youngem by to asi moc lepsi nebylo, za to Tuanzebe by mohl Maximina defenzivne zvladnout. Takze to byla reakce na konkretni situaci, nez ze by to takhle preferoval nejak dlouhodobe.

Reagovat
r.mrazik

hm,to by mozna smysl davalo...ale toho by zvladl i young...snad

Reagovat
nani92

1 zápas a hneď zranenie, to nie je možné už..odteraz by som každého kto sa zraní okamžite predal

Reagovat
m.sali

ještě že už je repre puza, zaved bych ji co 14 dní aspoň

Reagovat
blaugrana

To ked clovek vidi united, tak Barca este koncertuje.

Reagovat
Infernoqt

Když si odmyslíš ty chyby, nekvalitu, nulové odhodlání, špatnou volbu sestavy a žádnou taktickou přípravu, tak to není tak špatný

Reagovat
protiproudu

Místo zeleného lístku zelené dřevo, z bláta do louže...

Reagovat
smazaný uživatel

Střídej Almiróna, přemotivovanej, špatnej. Pár zápasů na lavičce by mu prospělo.

Reagovat
kiciN

Moc jsem ho nesledoval, ale vasi fanousci ho asi maji radi ze? Dric neskutecnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Loni byl výbornej. S Ayozem a Rondónem mu to sedělo, teď na něm je hrozná deka, potřeboval by gól, je nervózní a začíná být hodně agresivní na hřišti. Ale pořád věřím, že to v něm je.

Reagovat
kiciN

Snad mu to tam padne, minulou sezonu byl top

Reagovat
salami

No nevim, jestli premotivovanymu hraci prospeje par zapasu na lavici, ale co me sere vic nez jeho nakladani s tutovkama, jsou ty simulace.

Reagovat
smazaný uživatel

On tam toho Pereiru zasrateho drzi dalej hahaha Ole pekne

Reagovat
r.mrazik

to je pitomec...kam to vole centruje?

Reagovat
cr7sux

ešli

Reagovat
M0rb1D4S

Ten Manchester hraje stejně, jako my druhou sezonu pod Contem. Dívat se na to nedá, ale člověk si to stejně musí protrpět.

Reagovat
RKBoy

pod Contem v 2. sezone boli výsledky a sem tam nejaký po hernej stránke pozeratelný zápas..to s týmto United pod Olem snád nejde ani porovnávat.

Reagovat
Whitemedia

Pereira

Reagovat
Swarley

Jako pak nemáme mít střely na bránu

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooool LonnggggggStaaaaaaaaf

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

konecne to NU vyslo

Reagovat
r.mrazik

andreas zkusene odbranil,aby nebyl v offsidu...

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt hroznej píčus tohle...

Reagovat
r.mrazik

je silenej

Reagovat
cokoliv

Co tam dělal ten kašpar pereira?

Reagovat
cokoliv

Co tam dělal ten kašpar pereira?

Reagovat
smazaný uživatel

Pereira jak tam nevystupil haha to je pica picovska ten hrac

Reagovat
vladis271

Paľo neprežívaj to toľko

Reagovat
Dawon

Je to tam ♥ Pereira zkusene

Reagovat
r.mrazik

a jak jsem rikal...do stopersky dvojky se neseha!!

Reagovat
Taiger

A máte to sráči

Reagovat
Whitemedia

ten Pereira.. já mám takový pocit, že ten frajer by si nezahrál ani v Huddersfieldu..

Reagovat
r.mrazik

v zadnym tymu PL by nehral v zakladu

Reagovat
Whitemedia

ti už v PL nejsou a pocit mám pořád stejný

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Talker

Pěknej gol Fakt nechápu, jak jsme mohli prohrát s těmahle united

Reagovat
masly008

Tak čau Ole

Reagovat
Chazy

Když si člověk vzpoemene na diskuze tady po tom prvním kole s CFC

Reagovat
J0EL

Isli na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, po výhře 4:0 nad Chelsea jsme měli bejt nasraní a kritičtí.

Reagovat
Chazy

Hráli jste hrozně já si z toho zápasu prostě odnesl, že je CFC lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo hráli jsme hrozně a výhráli o 4 goly. A teď tak diskuze prosímtě.

Reagovat
Chazy

Jo, hráli jste hrozně a vyhráli o 4, i to se může stát

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo a je to přesně ten moment pro tu obrovskou kritiku. Ty už jsi taky přišel zřejmě o jakejkoliv zbytek rozumnosti a zapadl pěkně do EF standardu. Co ty diskuze?

Reagovat
Chazy

Hej, já neříkám, že to bylo místo pro obrovskou kritiku, ale nemyslím si, že to bylo místo pro ponižování CFC a Lamparda a na druhé straně vyzdvihování MU a Oleho.

Ale uznávám, že jsem mohl blíže specifikovat, na co narážím, abych nenasral lidi, co ani nemyslím

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Tady to máš od tohohle příspěvku dolů.

https://www.eurofotbal.cz/clanky/premier-league-souhrn-1-kola-440584/?forum=1#post11360079

Co tam je tak hroznýho?

Reagovat
Chazy

Ale pls, já nepsal "diskuzi" jako jednu konkrétní, ale diskuze, protože si pamatuju některé, kde jsem byl a kde jsem byl poučován, že Lampard je lemploň a vždycky jeho týmu dojdou síly v poločase a ztratí, zatímco Ole je ten talent, co ví, jak to hrát.

Reagovat
r.mrazik

jako ze to byla extremne prekvapiva vyhra? no to byla

nehlede k tomu,ze hral martial,pogba,shaw a bissaka

Reagovat
smazaný uživatel

Perreiru fakt jako nedávám. Já ho prostě nesnáším. A to mám za sebou poslední dvě sezony Younga...

Reagovat
mimi_united

Proti nám sa vyhecuje k smrti každý klub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiciN

Me prijde ze se nemusi ani vyhecovat. Dneska bida (ano my taky ale ted hodnotim vas)

Reagovat
smazaný uživatel

Matty nádhernej a zaslouženej. Nejlepší hráč na hřišti.

Reagovat
r.mrazik

hraje moc dobre

Reagovat
Dawon

Pereira ale potvrdil, ze je nas nejnebezpecnejsi hrac

Reagovat
nani92

Chlapci hrajú dobre

Reagovat
Sandstorm

Snaha tam je, takže Ole bude chválit.

Reagovat
mimi_united

Strašne nám chýba Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Scholes říkal...

Reagovat
Sandstorm

Díky za vše Ole. Ale je čas jít...

Busby a kiwwi užijte si poslední minuty Oleho na lavičce MU. Během repre přestávky musí přijít změna nebo budeme hrát v prosinci o záchranu!

Reagovat
Likan7

Reagovat
Greny

a kdo to vezme? Arsene?

Reagovat
Kluivert9

Mourek je prej volnej

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba by to vzal Blanc

Reagovat
Sandstorm

Klidně to může vzít Allegri. Ale je mi jasné, že to neprojde a Edo Oleho podrží. Protože prece nenaboura koncepci udělejme z velkoklubů průměrný klub.

Reagovat
smazaný uživatel

o tom se ani nezertuje!

Reagovat
M0rb1D4S

To už hrajete teď. Momentálně jste 2 body nad sestupovým pásmem.

Reagovat
iamek

. Jeho vyjádření na adresu Lukakua taky pecka.

Reagovat
cr7sux

Co na tom bylo tak hrozného?

Reagovat
iamek

Ze prodal hráče aniž by měl jistou náhradu? Člověk by čekal, ze když je náhrada jista, tak někoho prodam.

Reagovat
cr7sux

Jasne, tak se bude drzet trucujici lukaku

Reagovat
iamek

Jo

Reagovat
kissak

Však oni si ani nic jiného nepřejou.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle ještě jeden na klid

Reagovat
iamek

Jak dlouho ho tam chcou držet? Okamžitě musí vypadnout. Zlatý Moyes a jeho centry do vápna.

Reagovat
fabec1222

NO tak koho teda? Fakt chceme toho Wengera?

Reagovat
EXoRcIsT

je mi to jedno nech pride hoc aj Arsena aspon dajaky system to bude mat a nie to sracku ako teraz to uz i pod Mourinhom sme aspon mali system hoc na hovno ale lepsie jak toto

Reagovat
Mikesh

Nám jste se smáli, že je u nás dávno za zenitem a teď bude nakonec ještě vaše spása

Reagovat
Kluivert9

Kde Arsenal končí, tam United začínají

Reagovat
Mikesh

Začínají být na spodu tabulky, true

Reagovat
vladis271

bud si počkať na Pocheho alebo skúsiť Rodgersa. Ale obaja až na konci sezóny.

Reagovat
Kluivert9

Darujeme za odvoz Valverdeho i s Rakitičem...

Reagovat
cristiano.K.

po sto letech fandím MU a oni takhle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

mám váš sestup vsazenej

Reagovat
kissak

Ty tři nebo čtyři vlaštovky za sezonu nám dopřej :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

ježiš, tí budú žrať teraz trávu v NWD

Reagovat
iamek

Na co ti to je, když nemáš kvalitu na hřišti a ani na lavičce?

Reagovat
smazaný uživatel

to by zrali tak ci tak

Reagovat
avicii

Teraz by bolo dobre keby ešte Nóra podržali.. A potom nech letí po derby..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Teraz ten Perreira a Fred

Reagovat
r.mrazik

laurel a hardy

Reagovat
smazaný uživatel

PEREIRA ty spina

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší než sex vidět ten zmar hráčů MU

Reagovat
r.mrazik

to mas teda pekne na picu zivot

Reagovat
Whitemedia

Prohrávat o gól s týmem, jenž vede Bruce a takhle se tam procházet.. to bych je zabil

Reagovat
Swarley

To mu snad jako střelu nezapocitaji...

Reagovat
Talker

A člověk si říkal, že Bebe byl nejhorší fotbalista u United. A dneska jich mají na hřišti kolik horších? 5? Tohle si člověk prostě musí užívat.

Reagovat
smazaný uživatel

tommy chong

Reagovat
iamek

Promiň Jose jak jsem o tobě mluvil

Reagovat
Whitemedia

Druhé místo s United nakonec opravdu jeho největší úspěch v kariéře

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
iamek

Ne asi

Reagovat
Sandstorm

Na tom druhém místě se mělo začít stavět a navázat na to. A ne to poslat do kytek tak jak to udělalo naše vedení...

Reagovat
EXoRcIsT

OLEOUT moze si zato sam ked je somar a dava tam furt Perreiru . Ved Perreira a Fred to su dvaja najhorsi futbalisti jaky kedy hrali za MU taky Cleverly bol oproti nim Zidan

Reagovat
Sandstorm

Fred je takový předražený Kleberson. Nechápu jak mohli Freda vybrat, když ho prý tak dlouho sledovali...

Reagovat
m.sali

no já myslim, že náš skautovací tým se skladá ze 3 obtloustlých uklízeček, který pročítaj bulvár a jakmile uvidí na sportovní stránce, že city chtěj někoho koupit, tak volaj edovi, aby jednal

Reagovat
Greny

a koho tam ma dat? Matica?

Reagovat
EXoRcIsT

namiesto freda a pereiru hoc i upratovacku co umyva podlahy v kabine . Na lavicke ma Gomesa Chonga mohol tam zobrat hoc i Garnera nie on da 2 typkov hrat co neurobili jednu vec dobre za svoju karieru v MU

Reagovat
r.mrazik

misto freda a andrease naprosto v klidu

Reagovat
Sandstorm

Woodwardova koncepce Jak udělat z velkoklubu průměrný klub se právě dostává do finální fáze. A ten kokot si myslí, že je na začátku.

Reagovat
EXoRcIsT

by som ho dal ukrizovat na stred ihriska

Reagovat
Taiger

Zpátky, kam ti sráči patří

Reagovat
EXoRcIsT

ako myslys na 1 miesto v tabulke ? Nato nemame ani dalsich aspon 5 rokov nebudeme mat

Reagovat
smazaný uživatel

to je taka tragedia ta hra ManU, ze zacinam verit tomu, ze tam zas stratime.

Reagovat
m.sali

fred stál 52 mega liber ... think about it

Reagovat
smazaný uživatel

a to ho ukradli ManCity

Reagovat
iamek

Kdo vi jak by tam hrál.

Reagovat
EXoRcIsT

skor co na nom videli oba kluby ze ho sledovali a hlavne City sak to je smatlak neskutocny co nevie absolutne nic

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Taiger

Nejlepší strategie v lize

Reagovat
cokoliv

Nedělal bych z toho tragédii, Newcastle letos moc gólů nedostává, v tabulce je 6 bodů od LM a hřiště nebylo v ideálním stavu.

Reagovat
smazaný uživatel

jezis dubravka no na teba sa tesim proti Walesu

Reagovat
Kluivert9

McTom tvrďák

Reagovat
EXoRcIsT

Pereira zlaty klinec na zaver ty jeden ... ani nenapisem co bo zase dostanem ban za nadavky

Reagovat
r.mrazik

posledni centr v zapase...

Reagovat
Edgewalker

United

United

Reagovat
Greny

ja to United zkuseni pozdrzovali nejdriv se tam jeden vali pak cekaji nez se DdG uraci prijit do vapna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

De gea běžel pro bod s newcastlem

Reagovat
Kincl

A pak se tu fanoušci ManU smějí City :D

Reagovat
ManUnited

To je prostě zmar tohleto

Reagovat
Kapřík

Longstaffovic bratři vypadají fakt nadějně.

Reagovat
fajdax

Reagovat
bbbauch

Ofensivni impotence pokracuje.. Ole zatim vubec neuklidnil muj skepticismus, kterej se me ujal hned v momente podpisu smlouvy

Reagovat
Csaplárova past

Me poser ty vole, Liverpool uz takovy naskok. Jestli ani z tohoto nebude titul, tak uz nevim

United jsou synonymem pro zoufalost. Snura 11 zapasu venku bez vyhry ....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele