Premier League - preview 4. kola

31.08.2019, 08:51, aktualizováno 01.09.2019, 08:23
Previews
Everton před týdnem prohrál na půdě Aston Villy a tento výsledek se pokusí odčinit doma proti Wolverhamptonu, který stále čeká na první ligovou výhru. Hodně živo bude odpoledne v Londýně, v dalším derby se proti sobě postaví Arsenal a Tottenham...
Everton FC - Wolverhampton Wanderers  (neděle 15:00)
Zatímco v minulé sezóně obsadily Wolverhampton a Everton sedmou a osmou pozici, letos to v jejich podání taková sláva není. Toffees ve třech zápasech vstřelili jediný gól, i to jim ale stačí na čtyři body. Wolves jsou na tom o gól lépe, za tři remízy ale o bod hůře.

Muži z Goodison Parku do sezóny vstoupili bezbrankovou remízou na půdě Crystal Palace a následnou výhrou proti Watfordu, nadějný vstup do sezóny ale zhatila porážka od Aston Villy. Náladu si Liverpoolští spravili v Ligovém poháru proti Lincolnu, do dalšího kola totiž postoupili po brankách Digneho, Sigurdssona, Iwobiho a Richarlisona.

O co se může Everton zejména opírat? O domácí prostředí. Od začátku března v něm totiž neinkasovali, posledních pět utkání navíc zvládli za plný počet bodů i proti soupeřům jako Chelsea, Arsenal nebo Manchester United.

Marco Silva si uvědomuje sílu soupeře. "Minulý ročník se jim opravdu povedla, letos to je už třetí sezóna, kdy drží tým skoro pohromadě, díky čemuž se dobře znají. Jsou silný tým, nebezpečný z protiútoku. Vždy budou velmi pevní vzadu a budou čekat na brejky a standardky, aby nám zatopili," varuje manažer Toffees.

Vlci vzhledem k účasti v evropských pohárech a na obou frontách si vedou zcela odlišně. Zatímco z druhého předkola Evropské ligy postoupili do základní skupiny hladce po šesti výhrách nad Crusaders, Pjunikem a Turínem, v lize třikrát pouze remizovali.

Zatímco bezgólová plichta v Leicesteru a domácí výsledek 1:1 s Red Devils se dají považovat za úspěch, rozejití se smírně s Burnley určitě ne. Přestože se Raúl Jiménez v lize prosadil jen jednou z penalty a Diogu Jotovi se nepoštěstilo ani to, v Evropě ukazují, že svou slinu neztratili. Mexičan je se šesti góly nejlepším střelcem předkol, Jota mu se třemi trefami zdatně sekunduje.

Ligový debut v dresu domácích si může odbýt Fabian Delph, který se vrací po zranění. Jediným nedostupným hráčem je momentálně jejich jediným nedostupným hráčem, Vlci by měli mít kompletní tým.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Keane, Mina, Digne - Schneiderlin, Gomes - Richarlison, Sigurdsson, Bernard - Calver-Lewin
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Bennett, Coady, Boly - Doherty, Gibbs-White, Neves, Moutinho, Jonny - Jiménez, Jota
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.25 - 3.24 - 3.67
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Arsenal FC - Tottenham Hotspur  (neděle 17:30)
O vyvrcholení čtvrtého kola se od 17:30 postarají Arsenal s Tottenhamem v prestižním severolondýnském derby, které jen zřídkakdy postrádá dramatické zvraty, spoustu branek a kontroverze všeho druhu. Pro oba týmy jde o veledůležitý zápas, tím spíše, že v minulém kole shodně ztratily a nyní mají možnost odskočit hned na úvod sezony konkurentům v boji o umístění na předních příčkách.

Tatam jsou doby, kdy Arsenal pod vedením Arséna Wengera nepodlehl svému úhlavnímu rivalovi ve dvaceti zápasech po sobě a pravidelně v tabulce končil výše - naopak z posledních deseti duelů Gunners zvítězili pouze dvakrát a již tři sezony po sobě se museli před Spurs v souhrnném bodovém součtu sklonit. Přesto budou Kanonýři mírným favoritem, neboť Unai Emery loni dokázal na Mauricia Pochettina v obou vzájemných ligových duelech, byť z Wembley si nakonec kvůli neproměněné penaltě Piérra-Emericka Aubameyanga odvezl pouze remízu. Stojí však za připomenutí, že v případě zopakování téže situace se tentokráte s přítomností videorozhodčího bude penalta opakovat kvůli předčasnému vběhnutí hráče Spurs do pokutového území.

Už jen při skládání základní sestavy čeká na Emeryho nejeden oříšek. V sobotu klub oficiálně opustil zkušený Nacho Monreal, který zamířil na sklonek kariéry do Realu Sociedad, a posun do základní sestavy tak čeká nerozehraného Seada Kolašinace, zatímco letní posila Kieran Tierney se stále zotavuje ze zranění. Bosenský reprezentant se cítí daleko lépe na postu křídelního beka než jako člen čtyřčlenné defenzivy, a tak je pravděpodobné, že Emery sáhne ke změně formace oproti předešlým duelům, přestože před sezonou avizoval touhu stavět především na rozestavení 4-2-3-1.

Velkou neznámou je rovněž složení středu zálohy, kam se po gólu do sítě Liverpoolu tlačí Lucas Torreira, ovšem nárok na porci minut mají i Ceballos, Guendouzi, Willock a Xhaka, přičemž plně připraven má být i Mesut Özil, jenž spolu s Kolašinacem prožil hrozivý start sezony v podobě přepadení na ulici a následnými obavami o své bezpečí, které musela několika zatčeními řešit londýnská policie i najatá ochranka. O odvaze španělského kouče pak bude svědčit (ne)nasazení útočného tria Aubameyang-Lacazette-Pépé.

Navzdory plnohodnotnému přechodu na nový stadion již v průběhu předešlé sezony a atraktivnímu přestupovému období, v němž do klubu dorazily mladé hvězdy jako Ndombélé, Lo Celso či Sessegnon, se Tottenhamu vstup do nové sezony příliš nevydařil. Po přemožení nováčka z Aston Villy na poslední chvíli sice Spurs s obří dávkou štěstí šokovali na Etihad Stadium remízou 2:2 proti dominantnímu Manchesteru City, ovšem v třetím kole ostře narazili na domácí půdě proti podceňovanému Newcastlu, jemuž po unylém výkonu podleli 0:1.

Mauricio Pochettino připustil, že kvůli přestupovým spekulacím a končícím smlouvám několika předních hráčů v čele s Janem Vertonghenem a Christianem Eriksenem není jeho tým v ideálním rozpoložení, což může platit i nyní, neboť uzávěrka hráčských transferů ve většině evropských zemí končí až v pondělí. Další komplikací je navíc pro hosty zdravotní stav Kylea Walkerse-Peterse či zmíněného Ndombélého, kteří do nedělního derby nenastoupí, a mimo hru nejspíš zůstane i Eric Dier, zatímco Dele Alli se teprve čerstvě vrací do hry po vlastním zranění.

Pozornost příznivců Spurs tak bude ležet především na Harrym Kaneovi, jenž po dvou střeleckých výpadcích čelí svému oblíbenému soupeři - v dosavadních devíti duelech proti Arsenalu má anglický reprezentant úctyhodný průměr rovného gólu na zápas.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Chambers, Sokratis, Luiz - Maitland-Niles, Guendouzi, Xhaka, Kolašinac - Ceballos - Pépé, Aubameyang
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Alderweireld, Sánchez, Vertonghen - Sissoko, Eriksen, Winks, Rose - Moura, Kane, Son
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.54 - 3.67 - 2.79
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - Manchester United  (sobota 13:30)
Manchester United ve dvou zápasech nedokázal navázat na úvodní výhru proti Chelsea a stal se tak jedním z řady mužstev, které mají po třech kolech čtyři body. O bod vzad je Southampton, jenž poprvé vyhrál před týdnem. Utkání na St. Mary's Stadium vykopne další víkendový program Premier League.

Cokoliv jiného než další dramatickou bitvu o udržení chtějí v probíhající sezoně vidět fanoušci Southamptonu. Kdysi nepříjemný soupeř favoritů a účastník Evropské ligy se minimálně v posledních dvou letech propadl do suterénu Premiér League. Zatím to však na nějaké výrazné zlepšení nevypadá. Saints poprvé vyhráli až před týdnem, kdy využili dlouhého oslabení Brightonu, předtím ale nestačili na Burnley a Liverpool, tudíž jsou v tabulce až na osmnáctém místě.

Manažer Southamptonu Raplh Hasenhüttl ale věří, že se jeho mužstvo bude jen zlepšovat, zvlášť po poslední výhře 1:0 v Ligovém poháru nad Fulhanem. "Po posledních dvou zápasech získáváme větší sebevědomí. Udrželi jsme dvakrát v řadě čisté konto a dokonce máme jen pár zraněných. Máme dobré náhradníky, kteří se těší, až budou hrát."

Sice hned třináct příček před Southamptonem, ale jen o bod více než Saints má Manchester United. Vyrovnaný úvod sezóny stvořil nesmírně nabitou tabulku Premier League po třech kolech. Svým dílem k tomuto jevu přispěli také Rudí ďáblové. Ti v prvním kole sfoukli Chelsea, následně však pouze remizovali ve Wolverhamptonu a před týdnem na Old Trafford po obrovském dramatu podlehli Crystal Palace. Red Devils nejprve dotáhli jednobrankové manko, aby v nastavení senzačně kapitulovali podruhé.

Ole Gunnara Solskjaera, lodivoda manchesterského celku, trápí především defenzivní činnost svých svěřenců. "Čistá konta jsou vždy základem, na kterém lze stavět. Začali jsme dobře proti Chelsea, víme však, ze dvou branek proti Palace jsme se mohlo vyvarovat. Věříme, že v Southamptonu budeme silnější."

Saints se nově zranil Nathan Redmond, který tak na marodce doplní Moussu Dejepa. Kvůli menším zdravotním komplikacím pravděpodobně nebude hrát ani Michael Obafemi a nad startem Ryana Bertranda se vznáší otazníky. United chybí obránci Eric Bailly, Diogo Dalot, Luke Shaw a Timothy Fosu-Mensah a útočník Anthony Martial.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Gunn - Bednarek, Vestergaard, Danso - Valery, Ward-Prowse, Romeu, Hojbjerg, Bertrand - Adams, Ings
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Young - McTominay, Pogba, James - Mata, Rashford, Lingard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.08 - 3.53 - 2.01
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - Sheffield United  (sobota 16:00)
Po vybojované výhře na hřišti Norwiche jsou fotbalisté Chelsea v o dost větší pohodě. K čemu jsou pozitivní výkony na hřišti, když nepřináší bodové zisky? Zásluhou mladých anglických pušek Tammyho Abrahama a Masona Mounta se Blues odrazili ode dna Premier League a mohou směle vyzvat dalšího nováčka. Na Stamford Bridge přijede Sheffield United.

Oba týmy mají po třech kolech na kontě čtyři body - ale zatímco u Sheffieldu je to velmi pozitivní zápis, Chelsea radostí nejásá. Po porážce na Old Trafford a domácí remíze s Leicesterem byla situace nově tvořícího se mužstva pod Frankem Lampardem značně varchlatá. Těsný triumf 3:2 z Norwiche patřil do kategorie "zaplať pánbůh". Další tři body by před reprezentační pauzou hodily Londýňany již do poměrně ucházející pozice.

Jenže Sheffield United nedá svou kůži lacino. Viděli jsme ostatně, jak houževnatý tým Chrise Widera je - remíza v Bournemouthu a vítězství proti Crystal Palace jsou přesně ty momenty, je mohou nováčka Premier League upokojit a pošťouchnout k herní pohodě. Proti Leicesteru ostatně taky nebyl daleko od bodu, a to už hovoříme o týmu s ambicemi na pohárovou Evropu.

Sheffield United na Chelsea narazil naposled v sezóně 2006/07, ano, tedy v době, kdy Frank Lampard ještě válel uprostřed zálohy - a kdy taky třeba Phil Jagielka tvrdil muziku u Blades, než načal svou dvanáctiletou etapu v Evertonu. Ze dvou výher bez inkasované branky se každopádně radoval současný šéf Blues (v Sheffieldu dokonce skóroval).

Zadáky hostí nečeká žádná lehká šichta, a nejen kvůli rostoucí formě Abrahama s Mountem. Ani historické hledisko nehovoří zrovna pro Sheffield, vždyť ten inkasoval ve všech posledních 30 (!) výletech na Stamford Bridge. Poslední čisté konto je staré skoro sto let.

Výhodou pro Blades je naopak absence hvězdy Chelsea N’Gola Kantého, jehož kotník si vyžaduje klid i přes reprezentační pauzu. Mimo hru je také Pedro s Antoniem Rüdigerem. I oni se spolu s Callumem Hudson-Odoiem blíží návratu. No a Sheffield pravděpodobně nebude moci využít Johna Flecka ani Keana Bryana.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Christensen, Zouma, Emerson - Jorginho, Kovačić - Pulisic, Barkley, Mount - Abraham
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Henderson - Basham, Egan, O'Connell - Baldock, Lundstram, Norwood, Feeman, Stevens - Robinson, McGoldrick
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.42 - 4.91 - 8.47
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Aston Villa  (sobota 16:00)
Roky spolu nastupovali ve stoperské dvojici. Vyhráli spolu Ligu mistrů, Evropskou ligu i Premier League. Chelsea ale odvál čas a nyní se John Terry s Garym Cahillem setkávají v netradičních pozicích. Letitý kapitán Blues je asistentem v Aston Ville, zatímco jeho mladší souputník "dožívá" v obraně Crystal Palace.

A zatím to je důstojné dožívání. Cahillův debut znamenal šokující vítězství 2:1 na Old Trafford, což je vlastně šok tak nějak napůl. Podobně jako Arsenal, Liverpool a Manchester City - i Manchester United má u poslední domácí ligové porážky stejné jméno. Crystal Palace.

Eagles evidentně na velké soupeře umí, ale zároveň by vůbec nebylo překvapením, kdyby se návrat na domácí půdu a (velmi relativně) povinná výhra nad nováčkem s Aston Villy takříkajíc zvrtnul. A nejenom proto, že svěřenci Deana Smithe před týdnem poprvé vyhráli. I proto, že to ke Crystal Palace tak nějak patří.

Když už jsme ale zmínili triumf Villans, je potřeba ho rozvést. Porazit Everton v jeho tehdejším rozpoložení byl totiž taky docela solidní počin. Toffees do té doby v PL neinkasovali, načež od Wesleyho a El-Ghaziho dostali hned dva štulce. A zatímco Palace vypadlo v ligovém poháru na penalty s Colchesterem ze čtvrté ligy, Aston Villa si pošmákla na Crewe bez potíží (6:1).

Hosté však budou v Selhurst Parku postrádat Matta Targetta, který si ve zmíněném utkání v týdnu poranil stehenní sval. Připojil se tak k již absentujícím Jamesu Chesterovi a Jonathanu Kodjiovi. Crystal Palace postrádá stopery Mamadoua Sakha a Jamese Tomkinse. Otazník visí i nad dalším zadákem Scottem Dannem.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Kelly, Cahill, Van Aanholt - McArthur, Milivojević, Kouyaté - Zaha, Ayew, Schlupp
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Heaton - Guilbert, Engels, Mings, Taylor - Douglas Luiz - Jota, McGinn, Grealish, Trezeguet - Wesley
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.29 - 3.45 - 3.41
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Leicester City - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Těžko prostupnou obranu Leicesteru bude chtít překonat Bournemouth. Domácí jsou po třech kolech nečekaně čtvrtí, přičemž ani jednou neprohráli. Hosté ztratili všechny body poprvé v minulém kole.

Leicester je důkazem, jak málo stačí po třech kolech k tomu, aby se tým mohl ocitnout na příčkách zaručujících Ligu mistrů. Foxes k průběžnému čtvrtému místu stačila jediná výhra a dvě remízy k tomu. Základ úspěchu Lišek ale leží v pevné obraně. Brankář Kasper Schmeichel totiž doposud za svá záda pustil jen dva míče a spolu s parťáky z obrany je základním stavebním kamenem Leicesteru.

Ani Bournemouth si nevede zrovna zle. V prvním kole Cherries neudrželi vedení a se Sheffieldem remizovali, následně ale zvládli utkání na hřišti druhého z nováčků, Aston Villy. Družina Eddie Howea podlehla poprvé až před týdnem dominantnímu Manchesteru City.

Z Leicesteru má Eddie Howe vcelku pochopitelný respekt. "Leicester se ohromně zlepšil, Brendan (Rogers, manažer Foxes - pozn. red.) si zaslouží velké uznání. Jedeme tam s vědomím, že nás čeká velký zápas."

Do sestavy Leicesteru by se po zraněních mohli vrátit Ben Chilwell a Wilfred Ndidi. Bournemouthu bude až do konce sezóny chybět Charlie Daniels, jenž si vážně poradil koleno. Mimo hru jsou také Simon Francis s Lewisem Cookem.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Pereira, Evans, Söyüncü, Chilwell - Ndidi - Pérez, Tielemans, Choudhury, Maddison - Vardy
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Mepham, S. Cook, Aké - Smith, Billing, Lerma, H. Wilson, Fraser - King, C. Wilson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.70 - 4.09 - 5.19
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Brighton & Hove Albion  (sobota 16:00)
Oblíbený soupeř čeká ve čtvrtém kole Premier League na fotbalisty Manchesteru City. Ti se na domácí půdě potkají s Brightonem, s nímž od jeho návratu do Premier League ještě nezaváhali. Kromě čtyř ligových zápasů jej udolali i v FA Cupu.

Citizens prožívají relativně povedený vstup do sezóny. Zvládli penaltový rozstřel v Community Shieldu proti Liverpoolu, vyhráli oba venkovní ligové zápasy a zaváhali pouze v utkání na Etihadu, když hodně smolně pouze remizovali s Tottenhamem. To je také jejich jediná ztráta od lednového duelu s Newcastlem.

Z jedenácti dosud nastřílených branek se hned o desítku postarala dvojice Sterling, Agüero. První jmenovaný nastřádal šest gólů, argentinský snajpr čtyři. Jeho start v základní sestavě je hodně pravděpodobný, neboť konkurent Jesus se stejně jako Stones v týdnu vrátili do tréninku a jejich start je ve hvězdách. Kdo bude chybět určitě, to jsou dlouhodobě zranění Sané a Mendy.

O změnách ve hře Brightonu pod novým vedením mluvil Pep Guardiola. "Budou hrát s pěti lidmi vzadu, čímž mohou být agresivnější ve vysokém presinku. Začali dobře, v zápase proti Southamptonu hráli 55 minut v deseti," říká španělský manažer.

Forma Seagulls má v této sezóně spíše sestupnou tendenci. Na úvod přišlo překvapivě jednoznačné vítězství na půdě Watfordu, aby z následného domácího dvojzápasu proti West Hamu a Southamptonu vytěžili pouze bod. Natrápili se i v úterním pohárovém zápase, v Bristolu vyhráli až trefou Murrayho v nastavení.

Loni třináctibrankový kanonýr zatím v letošním ročníku nejvyšší anglické soutěže gólově mlčí a přebrat za něj útočné povinnosti tak musejí jiní - nikomu se to ale zatím nepovedlo více než jednou trefou. Jeden ze střelců Florin Andone navíc vinou červené karty zůstane za postranní čarou, kde doplní zraněné Bissoumu, Izquierda a Schelotta.

Graham Potter se na nadcházející duel těžší. "Je to vzrušující, velká výzva, že hrajeme proti nejlepšímu týmu. Vždy je skvělou příležitostí hrát proti obhájcům, zvláště na jejich stadionu. Ačkoliv je to nejtěžší výzva, je to také možnost pro nás něco se o sobě naučit," tvrdí loňský kormidelník Swansea.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Otamendi, Laporte, Zinchenko - De Bruyne, Rodri, D. Silva - B. Silva, Agüero, Sterling
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Duffy, Dunk, Burn - Montoya, Pröpper, Stephens, March - Groß, Maupay, Trossard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.10 - 11.30 - 28.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Watford FC  (sobota 16:00)
Ačkoliv se Newcastle a Watford, oba dva aktéři sobotního duelu ve městě nad řekou Tyne, nacházejí na samém dně tabulky, jeden podstatný rozdíl mezi nimi je. Hornets totiž na rozdíl od svého soupeře nezískali ani bod a většina týmů jim je již odskočená.

Magpies jsou po třech kolech asi na tolika bodech, kolik se od nich čekalo. Po předpokládané porážce s Arsenalem přišla druhá, nepříjemná, v Norwichi, tu ale vynahradili senzačním vítězstvím na půdě Tottenhamu, kde se o vítězství postaral Joelinton. Severoangličané vstoupili i do Ligového pohárů, z nějž zase vinou porážky od Leicesteru rychle vypadli.

"Když se dostaneme na šest bodů, bude to pro nás skvělý začátek. To je můj cíl. Od doby, co jsem přišel, se hráči naladili na to, co chceme hrát - tedy vyjma hrozného výkonu v Norwichi. V obraně vypadáme silně, jen se musíme zlepšit ofenzivně, zejména co se týče hry na balónu," hledá problémy Steve Bruce.

Watfordští fanouškům v úvodu sezóny mnoho radosti neudělali. První dvě utkání proti Brightonu a Evertonu prohráli bez jediné vstřelené branky, v tom třetím s West Hamem sice skórovali, i tak ale nakonec ztráceli dva góly. Jen slabou útěchou je hladké pohárové vítězství nad třetiligovým Coventry, pod nímž se trefami podepsali Sarr, Janmaat a Penaranda.

Javi Gracia si z postavení svého týmu v tabulce nic nedělá. "Netrávím moc času sledováním tabulky, rozdíly jsou minimální a myslím, že není dobré mluvit o pozicích, když jsou odehrány jeden, dva nebo zápasy, protože vše se může rychle změnit," věří španělský manažer.

Bilance vzájemných zápasů je v poslední pětiletce výrazně na straně Sršňů. Ty zvládly hned pět ze sedmi posledních utkání včetně dvou v FA Cupu, jednou remizovaly a jednou prohrály. Navíc je netrápí ani žádné nové zdravotní problémy, kromě operovaného Deeneyho má realizační tým k dispozici kompletní kádr. Zato čerstvě zranění Ritchie a Saint-Maximin Strakám určitě nepomohou.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Schär, Fernández, Dummett - Manquillo, Hayden, Shelvey, Longstaff, Atsu - Joelinton, Almirón
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Femenía, Dawson, Cathcart, Holebas - Hughes, Doucouré, Capoue, Pereyra - Deulofeu, Gray
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.55 - 3.29 - 3.06
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Norwich City  (sobota 16:00)
Solidní začátek sezóny mají za sebou dva sobotní soupeři, West Ham a Norwich. Zatímco domácí ukazují stoupající formu, u nováčka Premier League se o tom mluvit vzhledem k vypadnutí z Ligového poháru mluvit nedá.

Kladiváři začali nový ročník pětigólovým debaklem 0:5 od obhájce titulu z Manchesteru, poté však body začali sbírat. Po remíze v Brightonu dokázali zvítězit na půdě Watfordu, o což se postarali proměněnou penaltou Noble a dvěma brankami Haller, a ve Worthington Cupu i v Newportu proti místnímu celku z League Two.

"Očekávám zápas podobný tomu proti Watfordu. Norwich hraje stejný systém a hrál ho i proti Chelsea a Liverpoolu. Jedná se o velice silný tým a musíme zahrát dobrý zápas, abychom získali tři body," varuje zkušený lodivod Manuel Pellegrini.

Canaries neměli v úvodu sezóny štěstí na los. Hned na úvod si dojeli pro hladkou porážku na Anfield, o dva týdny později nezvládli domácí přestřelku proti Chelsea. Mezitím si ovšem připsali první vítězství po návratu na nejvyšší úroveň, když doma přehráli Newcastle i zásluhou hattricku Pukkiho. Právě finský snajpr je nejlepším kanonýrem celé soutěži se svými pěti brankami ze šesti týmových, přičemž na tu zbývající asistoval.

"West Ham si v minulé sezóně vedl dobře a udělal také dobrou práci na přestupovém trhu. Víme, že čelíme špičkovému soupeři s mnoha možnostmi v ofenzivě. Přestup Hallera jejich ambice jenom dokazuje a my je musíme respektovat," tvrdí manažer hostů Daniel Farke.

Bilance ze vzájemných duelů v posledních sedmi letech je poměrně vyrovnaná. Sobotní soupeři proti sobě odehráli šest soutěžních utkání, v nichž dvakrát slavil West Ham a jednou Norwich.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Fredericks, Diop, Ogbonna, Masuaku - Noble, Rice - Yarmolenko, Lanzini, Anderson - Haller
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Krul - Aarons, Hanley, Godfrey, Lewis - Leitner, Trybull - Buendía, Stiepermann, Cantwell - Pukki
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.94 - 3.90 - 3.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Burnley FC - Liverpool FC  (sobota 18:30)
Fotbalisté Liverpoolu jsou už jediným stoprocentním celkem v Premier League. Nyní ho čeká jeden z oblíbenějších soupeřů - Burnley dokázali porazit ve všech třech posledních vzájemných zápasech.

Clarets vstoupili do sezóny na jedničku, když dokázali jednoznačně přehrát Southampton. Porážka na Arsenalu a remíza ve Wolverhamptonu určitě také nejsou nijak ostudné výsledky, hodně nečekaná však byla porážka v úvodním zápase Ligového poháru proti Sunderlandu. Po Rodriguezově zahajovací brance (na níž mimochodem asistoval Matěj Vydra) totiž třikrát inkasovali a s Worthingtonem Cupem se loučí.

"Na začátku sezóny předvádíme dobré výkony. Čtyři body jsou dobrým ziskem, vzhledem k zápasům, jaké jsme měli. Náš kádr se zlepšil, stejně tak jeho znalost prostředí Premier League, to vám ale nic nezaručí," říká manažer Sean Dyche.

Hosté z Anfieldu mají v úvodu nového ročníku napilno. Kromě tří vítězných ligových zápasů proti Norwichi, Southamptonu a Arsenalu totiž sehráli i dva duely o Superpohár. Zatímco ten anglický proti Manchester City vinou pokutových kopů prohráli, penaltový rozstřel ve finále Evropského superpoháru s Chelsea jim přinesl první trofej.

Hlavními tahouny Reds jsou i v úvodu nové sezóny křídelníci Salah a Mané, oba si již připsali tři góly. Ještě o gól více má na kontě domácí Haller. Zatímco Burnley budou chybět ze zdravotních důvodů Brady a Defour, Liverpool postrádá Keitu a nadále brankáře Alissona.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton, Tarkowski, Mee, Pieters - Lennon, Westwood, Cork, McNeil - Barnes, Wood
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Adrián - Alexander-Arnold, Matip, van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.69 - 5.39 - 1.37
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC33009:39
2.Manchester City321010:37
3.Arsenal FC32014:46
4.Leicester City31203:25
5.Manchester United31116:34
6.Burnley FC31115:34
7.Tottenham Hotspur31115:44
8.Brighton & Hove Albion31114:34
9.Sheffield United31113:34
10.Crystal Palace31112:24
11.AFC Bournemouth31114:54
12.Everton FC31111:24
13.West Ham United31114:74
 Chelsea FC31114:74
15.Wolverhampton Wanderers30302:23
16.Aston Villa31024:53
17.Norwich City31026:83
18.Southampton FC31023:53
19.Newcastle United31022:43
20.Watford FC30031:70

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1138)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Southampton FC - pravděpodobná sestava:

De Gea - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Young - McTominay, Pogba, James - Mata, Rashford, Lingard

Manchester United - pravděpodobná sestava:

Gunn - Bednarek, Vestergaard, Danso - Valery, Ward-Prowse, Romeu, Hojbjerg, Bertrand - Adams, Ings

Tak to by mali mancs väčšiu šancu na body, ak by sa kádre vymenili .

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes je medzinarodny den vymeny timov

Reagovat
MCFC_8

Plus Heaton uz nechyta za Burnley...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Tam dali celú zostavu Aston Villi.. Plus je tam ze Haller naj strelec Burnley.. Čítal som dve prewie a teda majú tam kopu chýb

Reagovat
MCFC_8

Aha, mne len ten Heaton hned udrel do oci...to teda maju

Reagovat
icefish

Tak ona ta sestava Aston Villy pod Burnley je taky vtipná

Reagovat
diastan

Reagovat
Kluivert9

Redakce je na drogách

Reagovat
smazaný uživatel

Dean Oliver sudí jasnej SOTON dneska

Reagovat
smazaný uživatel

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rangers -

Celtic -

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
MCFC_8

Dnes jednoznacne strelit gol do 15.-20.minuty, Brighton pride betonovat...4:0 (Kun, Raheem, KDB, Bernardo)

Reagovat
smazaný uživatel

Laporte je najlepší obranca sveta hoši je načase zrušiť tento web

Reagovat
diastan

levý stoper*

Reagovat
MCFC_8

Treba citat s porozumenim

Reagovat
Olafek

Spíš Otamendi o parník

Reagovat
MCFC_8

Reagovat
diastan

ten je nejlepší pravý levý obránce

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší levej stoper.

Reagovat
avicii

Burnley vonku, to bude dosť nepríjemné.. Dnes mam celkom obavu o Adriána ako to zvládne.. Bolo by fajn mať plný počet bodov do zápasu na Chelsea..

Reagovat
Kixi Syhimour

, co Alisson, po pauze už by mohl být?

Reagovat
Euphael

az v rijnu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
13

Hlavními tahouny Reds jsou i v úvodu nové sezóny křídelníci Salah a Mané, oba si již připsali tři góly. Ještě o gól více má na kontě domácí Haller.

Reagovat
herbage

i ta pravděpodobná sestava je super: Burnley FC - pravděpodobná sestava:

Heaton - Guilbert, Engels, Mings, Taylor - Luiz - Jota, McGinn, Grealish, Trezeguet - Wesley

Reagovat
Kluivert9

A ta prohozená sestava United se Saints?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se to nějak celkově nepodařilo. Jedna z posledních expresek mluví o Ritchieho zranění na 2-3 měsíce a tady v předpokládaný sestavě.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tazka noc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

firemní večírek

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes redakcii ide

Reagovat
mistr129

Co je na tom spatne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Nacho

Mal zostat

Reagovat
Euphael

Vcera jsi siril neoverene informace ty loupaku

Reagovat
afc

250,000 euros je dost malo.

Reagovat
Euphael

?

Reagovat
afc

Taka je suma za prestup.

Reagovat
Euphael

Uz to vidim na TM....to si delaji prdel ne? To jsme si ho mohli nechat.

Reagovat
afc

Reagovat
Mastný Chobot

Wow tak to robi z nelogickej hlúposti kolosalnu picovinu z nasej strany

Reagovat
vodka

tak očividně se chtěl vrátit a klub mu to umožnil a nekomplikoval. bych řekl, že si to za ty roky zasloužil...

Reagovat
Gunner14

Reagovat
fenixLFC

Tak to z kikscielneho robi este vacsiu hanbu pre arsenal

Reagovat
vodka

nemyslím, koscielny šel do konflitku, nacho ne. je otázka, do jaké míry musel, ale nevěřím, že tam nebyla možná solidnější cesta...

Reagovat
Zaschrona

Proč? Na platu ušetříte a ty pozice stejně máte pokryté. A milé gesto vůči dlouholetému hráči.

Reagovat
Mastný Chobot

Máme pokryté? Tierney bude v plnej forme tak v novembri a Kolašinac je v štvorčlennej obrane fakt zlý. LCB takisto okrem zraneného Holdinga v podstate nemáme.

Reagovat
smazaný uživatel

a u Holdinga se vi aspon nejaky priblizny datum navratu?

Reagovat
Mastný Chobot

Hral uz za rezervu, po repre pauze uz pomalicky zacne dostavat minuty asi

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sheffield bychom měli porážet. Hlavně to chce zpevnit obranu.

Reagovat
Svatej

Jsou v tabulce výš než my, tak nás třeba podcení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Reagovat
Seydou Doumbia

United 2:1, Chelsea 3:1, Leicester 2:1, City 3:0, NUFC 1:1, WHU 3:2, Live 2:0

Reagovat
Svatej

Aspoň se nemusím divat

Reagovat
smazaný uživatel

Pome na ně, pořádnej ofenzivní kolotoč a aspoň 4 fíky než začne ta blbá repre pauza. Mount hattrick

Reagovat
Kixi Syhimour

Burnley nám dá minimálně vánku vždy zabrat, snad to nějak dáme za 3 body.

Reagovat
Swarley

*ve vánku

taková Kloppovinka

Reagovat
Kixi Syhimour

Díky za upozornění

Reagovat
Swarley

Vážně?

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak já bych si toho asi později všiml, ale takhle to vím rovnou, tím lépe

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
diastan

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kixi Syhimour

*venku

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United: De Gea, Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Young (c), Pogba, McTominay, Pereira, Mata, James, Rashford

Reagovat
Kixi Syhimour

Lavička?

Reagovat
Sandstorm

Romero, Tuanzebe, Rojo, Matic, Lingard, Chong, Greenwood

Reagovat
Kixi Syhimour

Díky

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Hokaido

Prostě nikdy nepochopím, jak jste toho Alexise mohli pustit.

Reagovat
Sandstorm

Dobře asi by se nám hodil a byl by zajímavou alternativou. ALE základ by stejně nehrál pravidelně, což je pro hráče s takovým platem prostě špatný. U nás mu to nesedlo, tak odešel. V Inter se nejspíš prosadí a za rok ho někdo koupí. Odejít měl, ale měla přijít za něj i náhrada. A nemusel to být 100 milionovy hráč.

Reagovat
oddy

Tak on zrovna není ideální parťák do kabiny. A teď si vem, že nehraje. nedaří se mu a navíc bere mega plat.

Reagovat
Sandstorm

Pereira na křídle a Mata před Pogbou a McTomem?

Reagovat
chicuita

Vypada to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Dobra sestava... tak na Astanu

Reagovat
chicuita

Skoda, mohl zkusit do stredu Freda a Pogbu posunout vys nebo Chonga za Matu... Lingard na lavce

Reagovat
Svatej

To je sileny

Reagovat
Kluivert9

Do té EL s tímto fakt patříte...

Reagovat
smazaný uživatel

to ano za tohle může vedení, že začne prodávat poslední dny přestupáku nebo posílat vůbec na hostování. Ale v tomhle edík je známej, že on než se rozjede tak je konec přestupáku. Naštěstí tenhle rok nepřišel Fred vol.2 s přemrštěnou cenou

Reagovat
HorajzmAmmann

když se kouknu na tu lavičku tak bych jim tam nejradši na rozehrání poslal Holzera s Diopem

Reagovat
Gunner14

Young kapitán

Reagovat
r.mrazik

To budí hrůzu v očích soupeřů

Reagovat
r.mrazik

Jeden z nejbohatších a nejhodnotnějších klubů a pak taková sestava...

Reagovat
HorajzmAmmann

to je Manchester United nebo Sheffield United? Já nevim no, jestli se má vrátit United tam kam patří tak hráči jako McTominay, Pereira, Young nemůžou hrát v základu!

Reagovat
vodka

McTom úplně s přehledem

Reagovat
Swarley

Angličani, mládí hráči, odchovanci...se tady dost po tomhle volalo, hodnoty, respekt a tak...

Reagovat
cr7sux

proc hrajem 4231 kdyz na ty tri pozice pod hrot nikoho poradne nemame?

Reagovat
Busby babes

moc nechapu to prekvapeni nad sestavou. Ocekavana.

Reagovat
C-M@ster

Já čekal Matu, ale Pereirou jsem si jistej nebyl.

Reagovat
Swarley

Celkem me překvapuje, ze Ole nezkusi Matice, Pogbu třeba na AM...

Reagovat
wild

Jj. Dnes sa to zrovna pytalo. Matic McTom - Pogba

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

3 minuty odehrany a Lindelof se uz hlasil o aut, o faul a jeste se hlasil o nastrelenou ruku...Ve skolce by z nej meli radost

Reagovat
niflheim

To byl majstrštyk pustit Alexise

Reagovat
wild

aspon sme sa zbavili jeho obrovskeho platu..oh wait

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Harakan

Reagovat
smazaný uživatel

Southampton zatím velmi sympatický výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Ta rozehrávka defenzivy United Už z ní mohly být dva góly

Reagovat
C-M@ster

Už jsem ho tam viděl

Reagovat
havrys99

Wooow

Reagovat
smazaný uživatel

James fanta

Reagovat
niflheim

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaames

Reagovat
C-M@ster

James jakej snajpr

Reagovat
Grahf

hezkyy

Reagovat
Busby babes

Alexis who? James!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
VersaceChain

James je skvely

Reagovat
Zaschrona

No, po prvním kole tu někteří dělali závěr, že Daniel James nemá na United.

Reagovat
Swarley

EF....

Reagovat
Whitemedia

Já už ten konec zápasu nesledoval, ale nenaskočil on náhodou v prvním kole na pár minut a nedal náhodou i gól?

Reagovat
niflheim

To jako kdo? když tam dal gól.

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
smazaný uživatel

Chudák, ale šak dobre.

Reagovat
nani92

Reagovat
C-M@ster

Jako když hrál 15 minut a dal gól?

Reagovat
Busby babes

asi tak no. Kluk jeste nekopl do balonu ale vsichni vedeli, ze je spatnej. Snad takhle bude pokracovat. zatim je to celkem prijemne prekvapeni.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

,,Všichni"

Reagovat
Swarley

Zrovna ty se ozyvej

Reagovat
bbbauch

Reagovat
J0EL

Macheda vol. 2

Reagovat
fenixLFC

Nikto nespochybnuje ze na sucasny united ma

Reagovat
Swarley

Zrovna jsem chtěl Jamese chválit, jak to neprehrava a jde rovnou primo do nahrávky, do centru nebo do střely....perfektní řešení, takového přímočarého hráče jsme potřebovali...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proc ho v pohode nenechat strilet z mista, ze ktereho dal minuly zapas gol

Reagovat
Busby babes

prakticky nebranitelny.

Reagovat
cr7sux

Kolik stál ve fantě? Asi je třeba udělat změny

Reagovat
Sandstorm

Jaaaaaames

Reagovat
C-M@ster

Já bych rád viděl častěji i Gomese a Greenwooda...

Lepší než tam furt cpát Lingardy.

Reagovat
Swarley

Nějak mi uniká, co tam dělá Andreas...

Reagovat
smazaný uživatel

ten je fakt mimo

Reagovat
Swarley

Úplně zbytečnej, navíc mimo svou pozici...sice to kdysi hrával, ale tam potřebujeme na ten nás fotbal rychlejšího hráče...obzvlášť když je na hřišti Mata...

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford a Greenwood na hrot?

Reagovat
C-M@ster

Bohužel, no... a AWB působí, že měl tréninky na centrování s Youngem.

Reagovat
Swarley

Jo no, ale tak to snad přijde...směrem dozadu je super...

Reagovat
Busby babes

vsk zatim docela v pohode.

Reagovat
Swarley

Ze nic neposral? To je sice fajn, ale na te pozici hráč musí i něco vytvořit...

Jinak Mata hraje dneska zatím pořádně...

Reagovat
Swarley

Jednoduchá narazecka a balon v autu...to tam fakt nikdo nezahreje lip?

Reagovat
vodka

to byla jedna situace, pak tam potahl balon 20 metru a musel do 4 hracu, protoze mu nesel vubec nikdo...

Reagovat
Swarley

No jo, ale pak tam zase pokazil lehkou nahrávku...jako já fakt nevím, je to bída..

Reagovat
vodka

lehkou nahravku obcas zkurvi kazdy...

Reagovat
Swarley

Já taky a u Andrease mám právě pocit, ze bych se tam klidně mohl motat taky...

Reagovat
vodka

jo, jenže Perreira když má balon, tak nemá komu.

Reagovat
Swarley

Může byt, ale když už ma, tak to posere...

Reagovat
Busby babes

Saints s tim svym 4-2-2-2 zatim dobre vyklizi prostor na tech krajich.

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
smazaný uživatel

Hento vemeno nie je žiadne merítko

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
icemike

Co to dopr....

Reagovat
sunakashi

To je doufám jen vtip...Jestli jo tak dost dobrej...Až moc...

Reagovat
Svatej

United hrají takovej přitáhni-povol fotbal. Chvílema to skoro nudí a přesto je tam spousta pěkných akcí. Nejsem fanda nějakýho toho ''soupeř hraje špatně'', zvlášť v tomhle případě je ten Soton takhle trapnej právě díky tý hře Manchesteru.. Jo a Bissaka je fakt super hráč.

Reagovat
Busby babes

co tam ted Boufal zkousel?

Reagovat
Busby babes

tohle musi Rash davat. I kdyz by neplatil...

Reagovat
Whitemedia

Za nakopnutí Deana má ale Soton mé sympatie

Reagovat
Swarley

Jako kdy těm hráčům dojde, ze zkoušet dlouhou kličku na AWB je úplná zbytečnost?

Reagovat
mimi_united

King Ole a princ James

Reagovat
Miguel19

AWB je super. Snad začne sbírat i nějaká áčka do fanty.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba a to jeho laxni chovani u vlastniho vapna, to nikdy nepochopim

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
salami

já vidim Soton jako jednoho z hlavních kandidátů na sestup

Reagovat
Euphael

Tym, ktery ma jako utocnika c. 1 Ingse ani jinak dopadnout nemuze

Reagovat
Swarley

Jak to tam McTom skákal do te střely?

Reagovat
Swarley

OK no, poctivě ruky za záda...

Reagovat
Infernoqt

Pogba asi nejvíc ztrát míče ze všech hráčů na hřišti A to je co říct ve společnosti s Pereirou a Lindelofem

Reagovat
smazaný uživatel

Lindelof hraje dnes zatim dobre, sice prohral dve hlavy, ale zadny ztraty tam nemel

Reagovat
smazaný uživatel

Hned v úvodu ta nepovedená malá domů

Reagovat
smazaný uživatel

jo, jenze to mu nesmyslne nahral do speku pan mistr sveta Pogba, kterej je dneska hruzostrasnej

Reagovat
Svatej

Pogbba má fakt šílenou fazónku

Reagovat
smazaný uživatel

Nieco tak slabe a zbytocne ako Pereira som nevidel v United od cias Djemba Djembu, zlaty Bebe a Obertan.

Reagovat
Euphael

Pogba

Reagovat
Sandstorm

Pereira mi přijde pokazdy když ho vidím jako by byl v lese. To není hráč pro MU. U McToma je vidět ten potenciál. U Pereiry ne.

Reagovat
Euphael

Pogba ztratil 3x mic behem necele minuty

Reagovat
smazaný uživatel

+ stihl jeste zahrat misto na Jamese do autu

Reagovat
Grahf

pogba za pol minuty 3x stratí, ten to má na parku

Reagovat
Swarley

McTom tam dneska drží ten střed hřiště úplně sam...Pogbu vytáhnout výš, Matic za Andrease...

Reagovat
Miguel19

To s tím Pogbou je fakt Oleho amaterismus. To snad musí vidět, že on na téhle pozici hrát nemůže. Však je nebezpečnej jenom pro svůj tým..

Reagovat
Fernando_Torres

Pogba behem pul minuty tri tak laciny ztraty, ze to by ti snad neudelal ani nejakej delnik v A.tride...

Reagovat
smazaný uživatel

Libi se mi, jak to ma Pogba v pejczi

Reagovat
Grahf

akože keď ti nezahrajú hráči, ktorí by to mali ťahať (pogba, rashford), tak už neviem. Plus pereira hraje svoju klasickú skrývačku a strácačku.

Reagovat
Tuard.MUTD

Pogba.. ten uděla pro odchod cokoliv

Reagovat
smazaný uživatel

pogbargain

Reagovat
J0EL

Reagovat
nani92

Konečne sa to chytilo

Reagovat
smazaný uživatel

James je dosť dobrý hráčik. Mancs robia dobre, že ho nechávajú vyhrať, v iných kluboch s väčšou konkurenciou by sa možno tak nepresadil...

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Svatej

Ta druhá věta mě pobavila

Reagovat
Hachim Mastour

Čo ho nechali vyhrať?

Reagovat
smazaný uživatel

zápas

Reagovat
Busby babes

To, o co se pokousime je fajn. Bohuzel casto zustane jen u pokusu, je tam spousty nepresnosti. Mata lepsi nez Jesse, bohuzel Rash je dneska naprosto ale naprosto bidnej.

AWB super, smerem dozadu celkem bez problemu.

Soton se hezky poucil od CP a jejich utocnici dost napadaji Pogbu. Chtelo by to prejit na 4-3-3 a Pogbu dat vejs. Mozna Matic na plac?

Scott se pak snazi prenaset tu hru dlouhyma pasama, ale moc mu to zatim nejde, i kdyz to vidi dobre... Snad se Rash probere, chce to pridat gol.

A je hezky videt, ze po Lingardovi prevzal roli nejvic hejtenyho hrace Pereira.

Reagovat
Busby babes

btw fakt nemuzete po Pogbovi chtit aby vytvarel z hovna bic a zaroven nikdy neztratil balon...

Reagovat
Swarley

Lingard hraje mnohem lépe než Andreas

Reagovat
smazaný uživatel

Neporovnateľne nieco, Pereira je absolútny shit, totálne zbytočný hráč, to ani neni futbalista snáď

Reagovat
Busby babes

posledni dobou moc ne. Rekl bych. Rozhodne nehraje dneska tak spatne, jak se tu dela... ale uz sjem si na to EF prehaneni zvykl.

Reagovat
smazaný uživatel

A co by si rekl?

Reagovat
Busby babes

ze dneska nehraje nijak zazracne ale ani bidne. prumerny vykon. Mel tam dobry veci, ale i parkrat zbytecne pokazil.

Reagovat
Swarley

Jako fakt nevidím přínos...mimo pozici, AWB kvůli němu přetížený, středu taky nepomáhá, ztrácí balony, rychlý do brejku na tom křídle taky není, nenapada...nerozumím, co tam jako ma dneska hrát...

Reagovat
Swarley

Ale jako tohle není chyba jen Andrease, tohle jde dost za Olem, ze ho dává někam na křídlo...

Reagovat
Grahf

pogba strácal jak na bežiacom páse, aj jednoduché prihrávky odjebával.

Reagovat
Busby babes

Soton ho dobre brani a napadaji. Ma to dneska docela tezky. Bohuzel je taky teda pravda, ze se tomu neprizpusobil...

Reagovat
smazaný uživatel

motat se s micem u vlastniho vapna jak hovno pod splavem taky nemusi

Reagovat
salami

Mata teda nic moc, čekal bych, že když je limitovanej pohybově, tak aspon přidá nadstavbu v podobě finálky, když má možnost vyslat samotnýho Rashforda na bránu, tak ho zažene k rohovýmu praporku, ale je možný, že i tak platí, že je lepší než Lingard.

Reagovat
smazaný uživatel

james zatial v united celkom spoko nie?

Reagovat
smazaný uživatel

celkom dosť

Reagovat
avicii

Reagovat
Busby babes

Daniel James has now scored as many Premier League goals for Manchester United as Alexis Sanchez.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Boufal je flop, ten bohužel v PL nikdy moc platnej nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, dnes hrá dobre

Reagovat
Busby babes

Flopy tam zkousi skakat...

Reagovat
smazaný uživatel

James je dokonca išpiratívny pre druhých, až tak sa mu darí

Reagovat
C-M@ster

Jj, gólama. Má jih stejně jak Salah a to nekopal penaltu.

Reagovat
C-M@ster

c*

Reagovat
vodka

v kontextu toho, co odehrál je to jeden z nejlepších křídelníků historie fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

swarlos ti dá smajlíka

Reagovat
Swarley

Olo, nepiš kraviny a nebude se ti to stávat

Reagovat
smazaný uživatel

sweet swarlos as always

Reagovat
Swarley

u tebe tradičně mimo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Můžeš klidně zase přidat nějaké moudro

Reagovat
Swarley

Ale ma rozhodne velkou slabinu v rychlosti, Bolt je lepší

Reagovat
Svatej

Reagovat
Whitemedia

to spíš letecké dny Salaha z minulé sezony inspirovaly

Reagovat
vodka

Rash dneska od nás fakt nejhorší, nevyjde mu vůbec nic...

Reagovat
Swarley

hrůza

Reagovat
Kluivert9

James je tam dneska jedinej fotbalista.

Reagovat
C-M@ster

Pereira umí i piruety

Reagovat
smazaný uživatel

Pereira, takova finta dal bych mu tu 7

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Adams škoda, to byla tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Pereira to je ale extra zufale

Reagovat
masina_LFC

ten Adams to je koncovy hrac.. strasny traged

Reagovat
Mimalu

goooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Zaschrona

GOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Euphael

je taaaaam

Reagovat
Miguel19

To bude chtít dalšího stopera..

Reagovat
Hokaido

Lovren by to v klidu měl.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Hokaido

Jako nebudu lhát, měl jsem radost, když jsem viděl, že to byl jeho gol.

Reagovat
vodka

rozhodně bych mu věřil v tom souboji víc, ale to i Smallingovi...

Reagovat
Vincent Vegan

To jsou kopyta.. Tak zase žádný body za AWB.

Reagovat
Busby babes

prvni roh.

Reagovat
smazaný uživatel

som fakt zvedavy na tuto sezonu united, akt. to vidim tak na 10. miesto a ole ako najrychlejsie vyhodeny manazer

Reagovat
nani92

Kľud,príde Cabaye,Llotente bude to valec

Reagovat
J0EL

su mizerni

Reagovat
nani92

Mám peknú sobotu, reku zapnem si futbal a po 3 minútach dostaneme gól. A je peknej sobote

Reagovat
Swarley

Posere to sto much a stejně to nikdo neposbira...

Reagovat
Taiger

Reagovat
Swarley

Nalep se na bladíka, sluší vám to

Reagovat
Taiger

Škoda, že se Maguire nenalepí na nikoho

Reagovat
Swarley

Zkus mu napsat, když už tak potrebujes od všech pozornost

Reagovat
Taiger

Myslíš, že odpoví?

Reagovat
Swarley

Nevím, ale zkousej to pořád, vlez mu i do baráku...

Reagovat
Taiger

Myslíš, že si toho Maguire s jeho pozorností všimne?

Reagovat
Swarley

Nevím, ale třeba te zavřou a bude klid

Reagovat
r.mrazik

Proč ho nehlídal Maguire???

No nic...stejně to je vo hovně

Děsný...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ho nehlídal Maguire??? bola to pozícia lindelofa ako pravého stopéra...

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
Busby babes

jj a u standartek se vsichni postavi do 4-2-3-1...

Reagovat
r.mrazik

Ono se při rozích a po odvrácení hraje na pravé a levé stopery, když je tam stále nejvyšší hráč soupeře...i ty odborníku

Reagovat
smazaný uživatel

tak už bolo po štandardke... koľko? 30 s minimálne

Reagovat
smazaný uživatel

a nemyslím si, že po takom čase by vaša obrana hrala osobku a Maguire si menil pozíciu s Lindelofom...

Reagovat
Cobra

Reagovat
r.mrazik

Proboha ta situace pořád pokračovala...ten jejich stoper tam pořád byl

Reagovat
smazaný uživatel

Vestegaard dal prvý gól za Saints, ty odborník generál po vojne ... Ty by si nakázal Maguirovi po rohu, aby si vymenil pozíciu s Lindelofom, aby bránil ostrostrelca Vestegaarda, že...

Reagovat
r.mrazik

Ne,ale protože je nejvyšší ty joudo

Evidentně by na tom asi něco bylo, když jsme z toho dostali gól

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

zas prohrat hlavu s Vestregardem neni takova ostuda, kor kdyz je ten centr uplne presnej a utocici hrac si natimuje ten vyskok spravne

Reagovat
VersaceChain

Lindelof je slaby strasne moc treti zapas v rade

Reagovat
Taiger

Jak hraje Maguire?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Normal...nevycniva, svoje si odehraje

Reagovat
leroy

Futbal jak dva tímy z druhej polovice tabuľky.

Reagovat
r.mrazik

Střídej pico

Reagovat
smazaný uživatel

Southampton cítí, že to může vyhrát

Reagovat
ADM

Ty vole z toho Rashforda musi byt Ole na prasky

Reagovat
Whitemedia

Nějaký spolehlivý stream na United? Jediný, co se mi dnes zatím nesekal, byl s pětiminutovým zpožděním..

Reagovat
Whitemedia

dík

Reagovat
C-M@ster

Seš v zahraničí, nebo proč nesleduješ O2?

Reagovat
Whitemedia

PL bez streamu z Anglie/USA? Neblázni..

Reagovat
C-M@ster

Jazyk je nevýhoda, ale obětuju to za to, že se to neseká.

I když najdu dobrej stream třeba na footybite, tak většinou když u něj něco dělám, tak se sekne, nebo při obnově fullscreenu mi tam vyskakujou externí pičoviny.

Reagovat
Taiger

Myslíte, že se United dostanou do Top4?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie

Reagovat
Taiger

To je slovo chlapa

Reagovat
C-M@ster

Jo, ale na titul to bohužel nevypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lajka30

Titul?

Reagovat
r.mrazik

Ne

Reagovat
Euphael

Bez sance

Reagovat
Tuard.MUTD

za pár sezon možná

Reagovat
diastan

Reagovat
C-M@ster

Tak toho Pogbu dá vejš teď

Reagovat
Hokaido

Jinak Mata už je fakt hodně špatnej. Pomalu přestává mít i na PL kromě třeba osmi domácích zápasů za sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
m.sali

je až k udivení, jak se jeho kariéra vyvijí třeba v porovnání s davidem silvou. typově podobní hráči ve stejnej věkovej kategorii. jeden se stane legendou svýho klubu, druhej tak trochu symbolizuje úpadek toho druhýho

Reagovat
Miguel19

Chelsea team to play Sheffield United: Arrizabalaga, Azpilicueta, Tomori, Zouma, Emerson, Jorginho, Kovacic, Mount, Barkley, Pulisic, Abraham

Subs : Caballero, Alonso, Christensen, Gilmour, Willian, Giroud, Batshuayi.

Reagovat
Whitemedia

Tomori

Reagovat
Error

Tomori, Gilmour

Reagovat
Mimalu

to jsem zvědav na ty dva vzadu, nicméně Tomori si šanci zaslouží, tak snad to zvládne

Reagovat
smazaný uživatel

Tomori sa musí chytiť. Inak v pohode zostava.

Reagovat
Taiger

Snad Tomori 3 hrubice

Reagovat
Svatej

Máš Andrease ve fantě?

Reagovat
Taiger

Neeee

Reagovat
Raylan

Tak snad to zvládnem nějak v klidu. Gilmoura bych rád viděl aspoň na chvíli.

Reagovat
Zaschrona

Hrozně se mi líbí ta Lampardova odvaha nasazovat mladé kluky. Kdejaký manažer by tam točil zkušené hráče, ale on to naplní mladými a posadí i ty, kteří úplně nepřesvědčili.

Reagovat
Talker

Tak on nemá moc alternativy. Což jsou ale jeho tahy, klidně mohl Luizovi říct, že neodejde, mohl si nechat další zkušené hráče. Ale v současnosti prostě nemá ani 6 hráčů na lavičku do pole nad 20 let Je tam hromada zraněných v tuhle chvíli prostě - Kante, Rudiger, CHO, Pedro...

Reagovat
Whitemedia

Alternativy pořád jsou, jiní by si určitě nechali Bakayoka, na hrotu by se točil Giroud s Michym, hrál by Willian a Mount by seděl na lávce.. hype se musí krotit, ale ne až tak, jak to teď děláš ty

Reagovat
Svatej

Reagovat
Talker

Vždyt jsem napsal, že to jsou tahy Lamparda. Já tenhle přístup ocenuju prostě, takhle nadšenej z fotbalu jsem nebyl od dob, co byl u nás RdM a předtím Grant.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli za vás hraje Gilmour, tak budu fandit Chelsea asi.

Reagovat
Whitemedia

V přípravě byl super a i když je to teda prcek, tak dokázal ustát souboje líp než Bakayoko

Reagovat
Svatej

Lampard je třída

Reagovat
Mimalu

to je blbec

Reagovat
C-M@ster

Teď přišla naše chvíle!

Reagovat
Cobra

Proč to sakra udělal?

Reagovat
diastan

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Slušný blikanec

Reagovat
J0EL

mali ich na lopate a teraz sa budu strachovat o bod.

Reagovat
Whitemedia

Jak dostal v první půli žlutou za faul na Perreiru, tak jsem si říkal, že se určitě nechá vylít

Reagovat
Busby babes

jeste s Deanem

Reagovat
Busby babes

ach jo, ta prohra 2:1 bude ted jeste trapnejsi...

Reagovat
C-M@ster

Vyhrajem 1:2 přesně jak mám v tipovačce

Reagovat
Taiger

wtf, to hraješ sám ne

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
diastan

dnes to nemůže dopadnout jinak než 1:2 po gólu v nastavení

Reagovat
Vincent Vegan

Tak teď AWB dvě asistence na Rashforda

Reagovat
Coniglio

Kde sa pozerate na premier league? nejaky free stream, please

Reagovat
Taiger

freestream.com

Reagovat
Coniglio

dik

Reagovat
C-M@ster

Na O2, ale jinak třeba footybite.com nebo Sport365.live

Reagovat
Coniglio

dik

Reagovat
oli9

O2 , aktivuj si to za korunu na mesic

Reagovat
C-M@ster

Slováci to asi nemají.

Reagovat
Coniglio

A slovaci zijuci v Grecku?

Reagovat
C-M@ster

Ti už vůbec ne

Reagovat
nani92

My máme Magio Go

Reagovat
Coniglio

dik

Reagovat
Miguel19

Lingard

Reagovat
Taiger

Asiat si je maže na chleba

Reagovat
C-M@ster

Rasisto! Já bych ani nepoznal, že má jinou barvu kůže, kdybys to nezmínil!

Reagovat
Taiger

Ticho bílá hlavo!

Reagovat
C-M@ster

Ban! Rasista!

Reagovat
m.sali

radši ani tu penaltu nepískej

Reagovat
vodka

Soton pochopil, že když nechají AWB volného, tak skoro nic nehrozí

Reagovat
smazaný uživatel

james dneska jeste nedostal zlutou za simulovani?

Reagovat
Busby babes

Stejne bychom ji nedali, ale nakopl ho hezky...

Reagovat
smazaný uživatel

"nakopl" myslis to, jak ho se ho otrel o koliky a on se pak chytnul za kotnik??

Reagovat
J0EL

Reagovat
Cobra

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

čekal jsem nějakou pičovinu od tebe, ale zase jsi to dal na vyšší LEVEL

Reagovat
J0EL

Reagovat
icka

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Matic nez by kopnul pravou, tak si ji radeji ureze tupym nozem

Reagovat
smazaný uživatel

fuu, ael youngovi bych to i pral, skoda

Reagovat
Tuard.MUTD

trashford

Reagovat
Svatej

Reagovat
Taiger

United zpátky na vrcholu

Reagovat
diastan

Skoda tý redky mohla být jednicka jak bič, s takovým štestím to 10. místo asi Účka ukopou

Reagovat
Sandstorm

Příjemný bodík z těžkého venkovního zápasu. Ole Ole Ole

Reagovat
r.mrazik

Andreas...Mata...úplně zbytečný hráči

Pogba zraněný

Rash úplně mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

věkový průměr dnešní sestavy CFC je 23,8 let. To musí být náš rekord v PL si myslím

Reagovat
Talker

Tak v předchozím zápase to byla nejmladší sestava za čtvrtstoletí a to tam byl Pedro a Zouma, místo nich teď 2 (výrazně) mladší hráči. Takže jo, Lampard láme rekordy u nás.

Reagovat
Mimalu

Zouma dneska hraje, Pedro minule nehrál

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nehrá Christensen a hrá Tomori

Reagovat
Whitemedia

oproti zápasu s Norwichem jen výměna Tomoriho za Christensena ne? Ale i to věkový průměr sníží

Reagovat
Talker

Podle mého to bylo ze zápasu s Pedrem, co jsem to slyšel, ale kdo ví.

Reagovat
Whitemedia

na twitteru se píše o sestavě proti Norwichi, kde měl Pedro nastoupit, ale těsně před zápasem se zranil.. a neověřoval jsem, jestli to teda počítali ještě s Pedrem a nebo teda s Barkleym, který nakonec naskočil místo něj.. ale to je fuk, když to Lampard dnes stejně opět překonal

Reagovat
Greny

A to pořád má možnost jít s tím průměrem níže

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby byl sebevrah a dal tam Gilmoura místo Jorginha tak je rekord na hodně dlouho v kapse

Reagovat
smazaný uživatel

*hned od začátku

Reagovat
Talker

Tak spíš než Gilmour tam bude James na RB místo Azpi v některém zápase.

Reagovat
patas92

Nějaký pěkny ace stream na City?

Reagovat
PanAu

STReam na Chelsea na telefon ? Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Pulisic zatiaľ neviditeľný

Reagovat
M0rb1D4S

Mě normálně fyzicky bolí přítomnost takového koštěte jako je Barkley na hřišti.

Reagovat
Whitemedia

Já z něj byl na nervy už ve 4 minutě..

Reagovat
Svatej

Reagovat
PanAu

hrozny dřevo

Reagovat
Greny

Barkley má den ten za 15 minut nemá podle mě přesnou prihravku

Reagovat
Miguel19

Jeho klasický den. Já nevim, co kdo od něj očekával. Má za rok 3 slušné zápasy, ty si vyčerpal v přípravě..

Reagovat
Svatej

Jorginho má fakt oči na zádech. Tohle je hrozně vzácná vlastnost..

Reagovat
Mimalu

gooooooooooooooool

Reagovat
lajka30

Jasnej faul na brankáře.

Reagovat
Greny

Jak dokonce to vypadalo že Pulisic hrál balón

Reagovat
Raylan

Určitě

Reagovat
Svatej

Abraham > Kane

Reagovat
Miguel19

Tammy

Henderson

Reagovat
Whitemedia

Henderson je ten brankář z Manchesteru? Bída od něj

Reagovat
Greny

Abraham a teda ta patická Barkleyho ten mě posral

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som pískal faul.

Ake Tammyyyyy

Reagovat
hitZor

Jaký faul?

Reagovat
Greny

Penaltu na Pulisica by piskal

Reagovat
smazaný uživatel

Na brankára

Reagovat
hitZor

Reagovat
RKBoy

Tammy je lepší hroták ako Rashford...change my mind.

Reagovat
Svatej

Nemíříš dostatečně vysoko

Reagovat
RKBoy

tak porovnávam dvoch anglických mladíkov, v rovnakom veku, hrajúcich na rovnakej pozícii.. jeden poberá vyše 200k za týžden a ten druhý striela goly a hrá ako by hroták hrat mal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
Svatej

Barkley se snaží hrát jak Loftus Cheek mi příjde

Reagovat
Svatej

Tomori úplně bezproblémovej

Reagovat
Raylan

Super Tammy. To, že má skvělou mezihru a pressing se vědělo, no těmi góly mě překvapuje, jen tak dal

Reagovat
smazaný uživatel

Za 4 sezony, čo hrá seniorsku kategóriu dal cez 60 gólov v súťažných zápasoch a teba prekvapuje gólmi

Reagovat
Svatej

Reagovat
Raylan

Ano, jednak v PL má gólu asi 5 a loni jsem docela dost koukal na Villu a často potřeboval hodně šancí. Takže mě nepřekvapil ani tolik góly, ale spis tím jak proměňuje

Reagovat
smazaný uživatel

To si ale nenapísal, no.

Reagovat
Raylan

Emerson za mě zatím nejlepší hráč začátku sezóny

Reagovat
Svatej

Kluci z Sheffieldu se s tím důrazem neserou

Reagovat
MCFC_8

Laporte ked vypadne na dlhsie tak to nebude dobre...

Reagovat
diastan

To by bylo při absenci Stonese docela k breku no

Reagovat
MCFC_8

John bude fit po repre

Reagovat
diastan

doufám, že i ten Laporte

Reagovat
MCFC_8

Uvidime, nevyzeralo to najlepsie

Reagovat
Whitemedia

Kovacic klasik... vše super a pak se objeví ve vápně a nic...

Reagovat
Svatej

Krásná akce

Reagovat
spider_8

Kovačič v životě nedá gól

Reagovat
Whitemedia

hlavně aby někdy alespoň bránu trefil

Reagovat
Miguel19

Azpi mohl mít další čárku..

Reagovat
Mimalu

gooooooooooool

Reagovat
diastan

Krááál. Po svačince další 2 a spokojenost

Reagovat
M0rb1D4S

Tammyyyyy

Reagovat
Miguel19

Tammy

Reagovat
Svatej

To je řízek <3

Reagovat
Talker

Tammy Parádní zakončení.

Reagovat
Zaschrona

Ten ban je to nejlepší, co se Chelsea mohlo stát. Normálně mi je tahle Chelsea sympatická.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Svatej

Dej tomu pár zápasů, než někomu z vedení zase mrdne v kouli.

Reagovat
blade115

Reagovat
Talker

Tak zatím je na to brzo, ale ti hráči se jeví báječně. Kdo by čekal, že naše nejlepší přestupové období za X let bude rok, kdy nemůžeme nakupovat a nacpeme do základu mladíky z juniorky.

Reagovat
RadekVonCZE

Ne tak brzo hodnotit, vyvíjí se to dobře a uvidí se, snad Lampard natrhne prdel všem haterum, kteří říkali, jak Chelsea bude špatná, takže i mně

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, to by bola kontroverzna situácia, keby to náhodou nebolo za čiarou. Rozhodca to po odmavani čiarového pískal a hráči teda prestali hrať.

Reagovat
Svatej

Tenhle tým je boží. Ještě tam procpat Jamese, Cho a Rubena a budu štěstím bez sebe.

Reagovat
RKBoy

Reagovat
M0rb1D4S

CHO místo Barkleyho, James místo Azpiho, točit Mounta s RLC a bude absolutní spokojenost.

Reagovat
Svatej

Po posledním měsíci bych se každopádně nedivil, kdyby chtěl Lampard udělat fandům radost a Cheeka tam na nějakej zápas procpal místo Kovačiče.

Reagovat
Miguel19

Což by byla kravina. Ten zatím hraje dobře.

Reagovat
Svatej

To nebylo pointou..

Reagovat
Steven666

ako mohol Southgate opomenúť Tammyho nepochopím..

Reagovat
Miguel19

Konečně zápas, kdy nám tam spadlo skoro každé hovno.

Tammy perfektní orientace a zakončení. Po té neproměněné penaltě super odpověď. Kromě gólů i slušná hra.

Jinak ta ofenzivní trojka pod ním se mi moc nelíbí. Mount po většinu času neviditelný. Pulisic do 30. minuty slabý a Barkley je prostě Barkley.

Kovačič s Jorginhem velmi dobří.

Obrana až na jeden moment bez problémů. Tomori jistý, na míči ok.

Reagovat
Svatej

Tomori naprosto bezproblémovej. Prostě se nemůžu zbavit dojmu, že ten poslední stoper má být Zouma. Tomori by se s Andreasem měl rvát o základ..

Reagovat
M0rb1D4S

A abych nezapomněl. Tak zatím Tomori vynikající výkon.

Reagovat
mr.Silver

De Bruyne kapitan ve fante

Reagovat
vitasrp

No, tohle rozhodně není zápas na 2:0 po poločase, ale soupeř učinil dvě hrubky, my je okamžitě potrestali, dlouho bych asi hledal, kdy jsme byli takhle efektivní.

Nad určitýma problémama ale nesmíme přivírat oči, stejně jako proti Leicesteru (od 30. minuty) nám i v tomhle zápase slušně vázla rozehrávka, kdy jsme se kombinačně prostě nebyli schopni často dostávat za tu první defenzivní linii Sheffieldu, takže míč strávil spoustu času u stoperů a mnohokrát jsme byli nuceni hrát dlouhý nákop vpřed, což není zrovna ideální.

S tímhle se pak pojí i druhý problém - hráči na křídlech nedostanou v těchto prostorech míč, a protože si chtějí zahrát, začne je to táhnout doprostřed hřiště. Tam už se sice k míči dostanou, jenže celý tým následně hraje jen na 30 metrech šířky a soupeři se to pak daleko líp brání, takže ve výsledku to té hře příliš nepomáhá.

A třetí negativní věc - my snad nejsme schopni odehrát utkání, ve kterémbychom neudělali trapnou chybu v organizaci defenzivy při držení ofsajdové linie. Sheffield se lacině dostal do vyložený šance, kdyby ji proměnil, bylo by to daleko těžší.

Pozitive - výkon Abrahama, 2 góly ze 2 šancí, to je super. Plus i v mezihře je dobrej. Tomori taky slušný, fyzicky to zvládá skvěle. Od Pulišice sice čekám rozhodně víc a s míčem na noze to není vůbec ono, ale tenhle kluk má dost velkej přínos i bez míče tím, jak není línej na krok, otravuje soupeře a podniká různý náběhy.

Reagovat
Svatej

Ještě teda znovak Barkleymu. On prostě tomu týmu fakt nic nenabízí,. Jorginho tomu šéfuje rozehrávkou, Kovačič je perfektní spojka mezi Jorginhem a útokem, ale Barkley prostě nemá nic. Rychlej není, zakončovatel je lepší a častější Mount, dribling má na sotva průměrný úrovni. Už aby se vrátily ty dvě anglický děla, který tomu týmu dají zas něco jinýho.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Bože

Reagovat
vitasrp

Azpi na to letos brutálně nemá. Takhle naposledy zářil ivanovič ne?

Reagovat
Matić

je to tragédie

Reagovat
blade115

Tohle bude tak level Bosingwa, je fakt hroznej.

Reagovat
Csaplárova past

Zouma taky nemá čisté svědomí u tohoto gólu ...

Reagovat
Svatej

Bez toho by to nešlo

Reagovat
nani92

Chelsea proste nemôže dodať čisté konto

Reagovat
blade115

Debilní slovenský reklamy, tam už 47. a na Premier Sportu banda blbečků pořád kontroluje tikety... Každopádně gól úplná klasika - Azpi se nechá vykoupat, Zouma nepokryje hráče a Kepa bez šance. Tak hlavně pls nezpanikařit a dát třetí.

Reagovat
Miguel19

Ježíš ať už místo Azpiho hraje třeba Caballero...to je fakt průser.

Reagovat
Csaplárova past

Piče čtvrté kolo, ale ta obrana je stále horší ....

Reagovat
Whitemedia

Na streamu pořád reklama a my už mezitím máme v brance gól

Reagovat
Whitemedia

Lampard zničil Azpiho..

Reagovat
Miguel19

Však byl marnej i loni...

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
nani92

..lebo vedel,že príde Lampard

Reagovat
vilp

Reagovat
icemike

Reagovat
Whitemedia

Azpi

Reagovat
smazaný uživatel

Abraham ma super vyber mista a nepanikari v tech sancich, vzdy to nejak aspon zakonci

Reagovat
Mimalu

Wilda

Reagovat
Svatej

Abraham je bestie

Reagovat
Whitemedia

#W10

Reagovat
Svatej

Nepiš to takhle nadšeně, pro kristovy rány. Já myslel, že slavíš gól.

Reagovat
Whitemedia

Mám opožděný stream, zatím mi každou branku vyspoileroval Mimalu, tak sleduj ho

Reagovat
hitZor

Wtf, to co bylo za dive od hráče Sheffieldu? Kovacic od něho půl metru, on spadne a rozhodčí mu to ještě sežere.

Reagovat
Kixi Syhimour

City vedou

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Svatej

Willian si formičku udržel

Reagovat
Svatej

Kovačič <3

Reagovat
Mimalu

strašně se zbavujeme míče

Reagovat
Svatej

Nelíbí se mi, jak se necháváme přehrávat. Nějak mi to vůbec nepříjde kontrolovaný.

Reagovat
Talker

Jako kdybychom hráli v deseti. Nevím, jestli to je Barkleym, který odešel a který tam toho dost odmakal a oběhal nebo jestli to je tím presingem soupeře. Celkově mi to přijde strašně chaotické.

Chtělo by to podržet míč, vykombinovat soupeře a donutit je zasunout se hlouběji. Ty průnikové přihrávky, kdy útočící hráč má před sebou stejně 3 další hráče mi přijdou zbytečné. Spousta zbytečných ztrát.

Reagovat
vitasrp

V druhý půli nehrajeme vůbec fotbal, to je zoufalost.

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
Svatej

Co je sakra s Gomezem

Reagovat
Kixi Syhimour

Lavička, Matip má lepší formu momentálně

Reagovat
Csaplárova past

De Bruyne další asistence, to je prostě mašina ty vole

Reagovat
Kixi Syhimour

Tohle je Aguerova dle Livesportu

Reagovat
Csaplárova past

jejda, já sem myslel jako další v pořadí, nejsem reálně v zápase

Reagovat
Kixi Syhimour

Aha, no samozřejmě City dali gól

Reagovat
Mimalu

lol Gilmour

Reagovat
Miguel19

Wow, Gilmour.

Lamps má teda gule..

Reagovat
RKBoy

je vidiet ,že tím sa potrebuje ešte zohrat, je tam stále vela nepresností a málo koncentrovanosti.. niekedy sa to snažíme až príliš na silu tlačit dopredu,miesto trpezlivého držania lopty.

Reagovat
Error

Lampard je uplny magor, ale vazne Ten jede neuveritelne all-in kazdy zapas

Reagovat
hitZor

Úžasný běh Williana z osy hřiště až k rohovému praporku

Reagovat
Whitemedia

to je jeho specialitka.. a následně u rohového praporku párkrát zaseknout a vrátit na Azpiho

Reagovat
smazaný uživatel

a to je spatne, kdyz nemel hrace v nabehu, tak aby jim mohl prihrat, v zaveru, kdyz se hraje nahoru dolu, kdy jste potrebovali konsolidovat hru?

Reagovat
Kixi Syhimour

Goooooooooooooolll

Csaplárova past

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
mickey mouse

Wohooooo Sheffield

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem jednoducha situace k odbraneni a stejne z toho CFC dostala gol

Reagovat
Zaschrona

Tahle Chelsea je mi sympatická.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Miguel19

To je fakt k smíchu. Ale zaslouženě.

Reagovat
Minister

Sheffield Zouma

Reagovat
blade115

Pošlete už ty dva kužely do prdele, fakt ... Rüdiger s Jamesem ať to odehrají třeba o berlích.

Reagovat
Svatej

Achjo, doprdele s tebou Zoumo. Normálně finguj zranění, nebo cokoliv jinýho, jen se před hřištěm schovávej.

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi se tam necha vymichat jak zacek, pak pres nej jeste projde centr, co se v klidu dal odvratit, Tomori cumi, pozicne mimo a jedinej zasahuje Zouma = chyboval Zouma

Reagovat
smazaný uživatel

plus ten nabeh utocnika byl velmi dobry, silovy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
Whitemedia

Letos velký souboj s Manchesterem United

Reagovat
RKBoy

tie defenzívne chyby ,to je už šialenost.. jedno nemehlo vedla druhého.

Reagovat
smazaný uživatel

no primarni chyba byla jasne u azpilicuety, ktery ani nevytvoril tlak na centrujiciho..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

#FreeZouma

Reagovat
hitZor

Jediné, co mě uklidňuje, je to, že až se vrátí Rudiger a uzdraví se Reece James, tak snad přestanem ztrácet body kvůli úplně hloupým individuálním chybám v obraně.

Reagovat
vitasrp

Ta druhá půle je normální ostuda, Willian už je celkem o ničem hráč, ale aspoň dokáže podržet Soupeře na zádech a rozeběhnout se s ním do středu hřiště. Pulišič pod tlakem o míč buď přijde, nebo ho nahraje zpátky na beka, který je pod okamžitým tlakem.

Jedna věc je hra defenzivy, ale na tomhle má ohromný podíl i ofenzivní složka týmu. Nemůžete hrát ani trochu kvalitní fotbal, když vaši hráči předvedou za poločas 20 laciných ztrát. To bylo trestuhodný, kolikrát jsme tam podělali lehkou přihrávku, zpracování, snadnou kombinaci. Trochu se na ten tým zatlačilo a ten se úplně sesypal.

Obrana je taky děsně dezorientovaná, proč má cesar neustále hráče za zády, to prostě nepochopím, ten je letos úplně, ale úplně mimo. Dostat za 4 zápasy 9 branek, to je slušnej problém. A Kepa zatím v lize snad ani jednou nepodržel, to nechápu.

Jak jsme dokázali z jasnýho zápasu, kdy druhá půle mohla být dohranal úplně v pohodě, během minuty hry udělat obrovský drama, to mě bude srát ještě hrozně dlouho.

Reagovat
MCFC_8

Kun je neskutocna a nedocenena masina...cim starsi, tym lepsi KDB taktiez parada, par zavahni vzadu, ale inak

Reagovat
smazaný uživatel

a Zinchenko hraje furt dobre?

Reagovat
MCFC_8

Vacsinou ano, ale dnes mal take 1-2 zavahania ked sa pozabudol

Reagovat
smazaný uživatel

libi se mi jeho drzost Oni ti krajni beci v tymech, co sou 80% na mici obcas propadaj dozadu

Reagovat
avicii

Tak podme Liverpoolček dnes to bude ťažké, ale poďme si po tie 3 body

Reagovat
pejsek5

Reagovat
Kixi Syhimour

Snad offside, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

easy

Reagovat
Kixi Syhimour

Trent

Reagovat
REPLIKATOR

Alexander-Arnold > Ronaldinho

Reagovat
smazaný uživatel

čus

Reagovat
pospec7

Trent

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak když dáš špatný centr a máš štěstí

Ale pěkný..

Reagovat
Ranoth

co by ste dali za trochu toho stastia aj vy co

Reagovat
Kluivert9

Dobrej centr

Reagovat
lajka30

Ty jsou v laufu.

Reagovat
Zaschrona

Pope < Pickford

Reagovat
lajka30

Bylo to tečované.

Reagovat
Zaschrona

Tak z takové dálky s tím mohl zkusit aspoň něco dělat, ne?

Reagovat
monty25

Trent Takhle to určitě chtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasne, ked to bolo tecovane

Reagovat
Luc-Luc

Trent se dobre ukopl

Reagovat
oli9

nádhera

Reagovat
Miguel19

Však to byl vlastňák...

Reagovat
REPLIKATOR

to mění všechno

Reagovat
Miguel19

Ve fantě je dost rozdíl

Reagovat
REPLIKATOR

Fanta BAN

Reagovat
smazaný uživatel

Mane > Salah

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
oli9

Sadio stroj ahoj

Reagovat
Kixi Syhimour

Firmino

Jinak teč u prvního gólu

Reagovat
MCFC_8

Wtf Mee?

Reagovat
REPLIKATOR

#MeeToo

Reagovat
nani92

Humor

Reagovat
nani92

A nam nikto vlastnaky nepodaruje, pritom Young vždy trafí prvého hráča

Reagovat
smazaný uživatel

tak Zouma vam toho daroval dost

Reagovat
Bandita_Harry

Z vlastnej šestnástky sa ťažko odrazí lopta do súperovej brány

Reagovat
Luc-Luc

Maneeee yesss

Reagovat
smazaný uživatel

BOBBY ♥♥ MANé!♥♥♥

Reagovat
nani92

Ale choďte do pice

Reagovat
REPLIKATOR

Až po tobě.

Reagovat
Ranoth

to si si dnes povedal uz 2. krat co ?

Reagovat
nani92

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
REPLIKATOR

Manéééééééééééééééééééééé

Reagovat
fenixLFC

Dajte ten gol trentovi

Reagovat
Taiger

Reagovat
MCFC_8

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Barnes zkusene zahazuje, nechce posrat Csapiho

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmmmmm, dnes už tu takový výsledek byl, snad udržíme vedení

Reagovat
Taiger

Mané

hehehehe Salah

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
avicii

Pekne ani som nečakal.. Burnley nám to ešte môže pekne znechutiť ak dajú gól, chcelo by to tretí a dohrať to na pohodu.. Inak ale

Reagovat
Busby babes

hehe, dneska jsem poslouchal nejakej podcast, tusim Football Rumble, a tam se dohadovali, kdo da goly v tomhle kole. Jeden z nich tam rikal: podle me Wood. Vsichni se budou soustredit na jeho partaka, tak to bude mit snazsi... mel pravdu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak Robertson v letošní sezóně snad nedal pořádný centr, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ceka az ho vyndam z fanty

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Ondiis

Reagovat
LinDan

Někdo tip na stránku, odkud by se daly pravidelně čerpat Acestreamy linky na zápasy? RIP SoccerStreams

Reagovat
Horcmen
Reagovat
LinDan

díky moc

Reagovat
Le Gunner

Bez ohledu na výsledek Liverpoolu bude případná zítřejší výhra v konečném zúčtování jedním z nejklíčovějších faktorů pro udržení v TOP4. Mark my words.

Reagovat
fenixLFC

Vlani vas LM stala nepremenwna penalta aubu

Reagovat
Le Gunner

Hlavně momentálně body ztrácí Chelsea, United i Spurs. Dá se očekávat, že budou mít silnější období a my naopak slabší (a kdo ví, třeba nějaký zádrhel potká i vás s City) a každý jeden skalpel přímého konkurenta o umístění v TOP4 by měl cenu zlata i z kraje sezony. Obzvláště proto, že v případě přijatelné předvedené hry bychom se mohli dostat do laufíčku.

Reagovat
fenixLFC

United a chelsea nebudu konkurencia to zas v klude

Reagovat
pospec7

Tvl nahraj Salaaaa

Reagovat
REPLIKATOR

Salahu, nahrávej kurva

Reagovat
Luc-Luc

tvl proc to nedal na Firmina

Reagovat
Setwo

Pretože Salah prihráva až keď má aspoň jeden gól na konte..

Reagovat
REPLIKATOR

Droppa střídaný za stavu 0:2. Zápas skončil 3:2

Reagovat
Luc-Luc

Bobby skvele

Reagovat
smazaný uživatel

Salah dalsia moznost na pad a nic

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Bobby si to veľmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii zaslúžil ää

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooooooooooool. Dejte nám soupeře

Reagovat
Setwo

Firmina môžeš len milovať

Reagovat
REPLIKATOR

Salah nahraje na gól jenom když nechce...

Reagovat
smazaný uživatel

Bobby Firmino je prvý Brazílčan, ktorý strelil 50 gólov v PL.

#Class

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ondris

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
kiwwi

Costa?

Reagovat
smazaný uživatel

V štatistikách ako španiel, inak dobrý postreh ...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Lacko_Boh

Ivan vie.

Reagovat
smazaný uživatel

Mane uz sa ani nestazuje zvykol si

Reagovat
Kixi Syhimour

Vypadá to, že si stěžuje

Reagovat
smazaný uživatel

tak zrovna v tomto sa mu necudujem, ked chodi z ihriska on a nie Salah

Reagovat
Kixi Syhimour

Spíš to bude tou nahrávkou si myslím, ukazoval, že mu Salah nepřihrál

Reagovat
smazaný uživatel

však je nasratý až doteraz a právom...

Reagovat
smazaný uživatel

myslel som Salahove sebcenie, lebo vzdy sa stazoval ked Salah zasovoloval

Reagovat
smazaný uživatel

No veď, na to sa Mane pred chvíľou sťažoval 2 min vkuse...

Reagovat
smazaný uživatel

tak samozrejme ja som to pisal po tom ako Salah to zas hral na seba a vyzeral byt ,,kludny", to ze vypenil ked ho striedal je vec druha

Reagovat
Melda

Měl stáhnout spíš Salaha.Momentálně mám Maného stokrát radši.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Salah

Reagovat
smazaný uživatel

a pritom umi perfektne to dat do golovky, ted krasne prostrcil na Wijnalduma proto mam radeji Maneho, Bobby ale jasne vede

Reagovat
Melda

Mám to stejně.

Reagovat
13

A kdo ne

Reagovat
REPLIKATOR

On zase nenahraje

Reagovat
Setwo

Zase mohol nahrať Manemu....

Reagovat
Luc-Luc

Shaq super

Reagovat
Taiger

Tam řval Mané na Kloppa?

Reagovat
Kixi Syhimour

Na nějakého člena realizační týmu, pak se do toho vložil Jürgen

Reagovat
Taiger

Proč by řval na člena realizační týmu kvůli sobčení Salaha?

Reagovat
Kixi Syhimour

Nevím, ale teď to ukazovali, původně to bylo někam k lavičkám, nikoliv na Jürgena

Reagovat
Taiger

Reagovat
nani92

Mane, ty kundicka, pod k nám,Ole ťa nedá nikdy dole

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
cubazi

Salah je strašný solista a Manemu sa nečudujem

Reagovat
Luc-Luc

Adrian a Virgil se nechal snadno obejit teda

Reagovat
Kixi Syhimour

To podcenil

Reagovat
Luc-Luc

Mane jak trucuje

Reagovat
REPLIKATOR

Mané nasranej, že ho střídá místo sobce Salaha.

Reagovat
smazaný uživatel

Mané celkom hysák hmm

Reagovat
smazaný uživatel

Csaplar who

Reagovat
Luc-Luc

s prehledem zvladnutej zapas

Reagovat
Melda

Jenom mě zneklidňuje nasraný Mané.A teda nedivím se mu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak hlavně si nezačal nic extra s Jürgenem, snad se zklidní, bohužel u Salaha je toto normální

Reagovat
Luc-Luc

a urcite to souviselo se Salahem ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Prvně jsem si byl jist, ale trochu mě zmátlo kam tu negativitu směřuje, ale gestikuloval rukama přihrávku v jednom momentě

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
avicii

Mane že by za toho Salaha.. Ten by si mohol trochu vstúpiť do svedomia a nahrávať sem tam

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
REPLIKATOR

Salaha prodat do Barcelony místo Neymara.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
YNWA__MSN

Nechápu, že Klopp Salah nic nerekne Mané má právo být nasranej, protože tohle Salahovo sólování a neprihravani se děje furt. A navíc Klopp raději stáhne Maného

Reagovat
13

Salaha v tomhle těžko měnit, kdyby to neměl takhle hozené, tak nedává tolik gólů. Pro Maného tohle ale musí být frustrující, protože pokud by Salah nahrával stejně jako Sadio a Bobby, tak by to trio skutečně nemělo slabinu.

Reagovat
Kluivert9

Ze Salaha jsou všichni posraní, včetně Kloppa...

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak například fanoušci už ani moc ne.

Reagovat
Euphael

?

Reagovat
Kixi Syhimour

Už z něho nejsou tolik po*raní

Reagovat
Euphael

to je dobre

Reagovat
YNWA__MSN

Přitom Mané je letos mnohem lepší Salah není víc než tým!!!!!!!!!

Reagovat
Mastný Chobot

Mane bol lepší aj minulý rok nie? Myslím výkonmi vseobecne, nie len statistiky

Reagovat
Bandita_Harry

Na jar áno tam mal Salah výpadok

Reagovat
YNWA__MSN

Jo v sezone minulé 2018/19 byl lepší Mané.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, bol o trochu lepší.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mickey mouse

Tohle by měl Klopp určitě vyřešit, a přitom by bohatě stačilo kdyby dneska místo Maného sundal právě Salaha.

Reagovat
lajka30

Škoda že nestáhnul oba dva najednou mohla být alespoň nějaká sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Joker zatím neskutečný ohlasy.

Heroic Hollywood - 9/10 (Joaquin Phoenix předvádí strhující výkon v mistrovském filmu).

Joblo - 9/10

Comicbook - 5 / 5

TOTAL FILM: 5/5

IGN: 10/10

EMPIRE: 5/5

Reagovat
patas92

Mirka Spáčilová 60%

Reagovat
vodka

ta je ještě pro někoho relevantní?

Reagovat
patas92

Tak hlavně to je vtip. Pochybuju, že už to viděla a že to někdy uvidí

Reagovat
diastan

Reagovat
Tommy the Gunner

super

Reagovat
Orlandiiik

Dneska to bude děsná bída, ani bych se nedivil kdyby nás Arsenal fakt přejel, tipuji 3:0

Reagovat
Mastný Chobot

Chcel by som Torreiru v zaklade dnes, dufam, ze mi to bude umoznene.

Leno - AMN, Chambers, Sokratis, Kolašinac - Xhaka, Torreira - Pepe, Ceballos, Auba - Laca

Reagovat
Mastný Chobot

Pripadne 433 s Guendouzim namiesto Ceballosa

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som tam rád videl Willocka, ak Ceballos na CM nevie poriadne brániť... Willock je komplexný hráč, talent, páči sa mi.

Reagovat
Mastný Chobot

Aj to znie fajn

Reagovat
Minister

Nemyslím si, že bude Luiz na lavičke.

Reagovat
Golasso

Bral bych to úplně stejně, ale Emery podle mě bude hodně hledět na to, jestli je Kola vůbec schopen odbránit to v systému na čtyři obránce, když mu teď vedení prodalo Nacha. Takže dost možná budeme hrát na 3 stopery a WB.

Taky možná bude chtít jednoho z té útočné trojky mít na lávce jako žolíka, i když to bych zrovna dneska viděl nerad.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dal by sem tam Luize. Je si vedom, ze to na Anfieldu posral, tak bych mu dal sanci to dneska napravit. Jinak jeste 1-2 takove boty, tak ho posadit

Reagovat
Lacko_Boh

na 4 obrancov hrame hrozne pod panom Emerym

Reagovat
Lacko_Boh

este ze nie si trener, Dominik. Chvalabohu. To by bolo!

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
matZz

Hugo - Aurier?? Toby, Jan, Rose - Sissoko,Winks - Eriksen,Dele, Son - Kane

Ta obrana arsenalu je úplně srandovní. Mohli bychom vyhrát tak 7:5.

Reagovat
Mates_Matesović

Tohle by bylo nejlepší, ale Sánchez i Lamela budou rčitě hrát.

Reagovat
Cobra

Doufám, že si Poche sáhne do svědomí a nastoupí to nejsilnější, co máme. Tedy Eriksen i Jan!

Reagovat
Euphael

Lamela misto koho?

Reagovat
Mates_Matesović

Místo Auriera a Sissoko se stáhne na RB. A nebo místo Alliho no.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim to tak nejak, to bude holomajzna

Reagovat
matZz

nevěřím tomu, že by dnes Pochettino postavil zálohu bez Sissoka. Podle mě je otazník jenom jestli bude hrát Aurier nebo Eyoma. A možná že v základu bude Lucas a Dele přijde až z lavičky. Jinak jsem celkem optimistickej: stačí aby naši klíčoví hráči nehráli pod svůj standard.

Reagovat
Arsenalfan

Btw co Mustafi? Nevidel jsem kolem nej zadne rumours, zbavime se ho?

Reagovat
Gunner14

Dneska bude slepičí vývar

Reagovat
Nikikrew

Este doteraz mam zimomriavky ked si spomeniem na posledne NLD na Emirates dnes by som opat taky vysledok a hru bral vsetkymi 10timi.

Tottenham ma sice problemy ale bude to nesmierne tazke, ak tu niekto tvrdi ze ich polahky opat prehrame, myli sa.

Zostavu si neviem moc tipnut, je mozne ze pojdeme na 3 stoperov nakolko Nacho je prec a Koala hra lepsie pri tejto formacii.

Mal osm narodky okruhle a verim, ze dnes mi nasi definitivne uzavru krasny tyzden COYG

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Podle Guadianu bude hrat Emery stred zase Xhaka, Guendouzi, Willock. Uz me s tim stredem zacina mrdat. Takovy stred at si hraje na Lutych, ne pico na Anfieldu a NLD

Reagovat
Nikikrew

dpc to snad nie. Vidiet Xhaku a Guenda vedla seba ma zacina pekne srat

Reagovat
Euphael

Tak Xhaka jako kapitan se da ocekavat. Otazka je, proc porad tlaci Willocka s Guendem a neda prostor Ozilovi s Torreirou.

Reagovat
Nikikrew

Xhaka ok, ale zas dpc Guendo? Doma nas Burnley prehravali v strede ihriska, na Liverpoole to zhustil a hral diamand kde zase sme uvolnili priestor pre TAA a Robertsona, co ako tak pochopim. V prvom rade ma hrat Torreira, potom Ceballos alebo Ozil

Reagovat
Euphael

Reagovat
cejen13

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
fenixLFC

guendo je predsa mlady takze bude hrat

Reagovat
Counter

Guendouzi hraje proto, že je dobrý. A je to velký talent, protože je schopný takové výkony předvádět i v takhle nízkém věku.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Coutinho10

btw. od 13:00 na Premier Sportu bude Rangers - Celtic

Reagovat
Euphael

Kua a ja se chtel ucit

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

to fakt 65min a tak malo striel? iba teraz som to pustil

Reagovat
Coutinho10

hodnekrat dost prekombinovane, ze se ta moznost strely provahala, ale je to i hodne soubojovy, coz se dalo cekat...jinak az ted prisel na hriste Morelos, takze by se to melo zvednout

Reagovat
smazaný uživatel

akurat vtedy som to zapol ked isiel do sance a z takeho blbeho uhlu to spravil na Salaha a radsej strielal

Reagovat
Coutinho10

j to jsem taky nechapal,co zkousi

Reagovat
Miguel19

Dobrá kosa na konec...

Reagovat
Coutinho10

aspon mu nalozil, kdyz nejsou body

Reagovat
Mimalu

oba stejně, hraj dál

kdyby někoho zajímalo: https://streamja.com/OJAj

Reagovat
smazaný uživatel

kdybychom byli v herní pohodě, tak bych čekal, že NLD zvládneme, ale nejsme, tak čekám že Arsenal vyhraje o nějaký random gól, které dá největší kopyto na hřišti, nebo penaltu

Reagovat
Hokaido

Takže Arsenal 1:0 (Kane vlastní).

Reagovat
smazaný uživatel

obrovská smůla pro arsenal, že nás potkává v takovém rozpoložení, hráči Spurs dnes si budou chtít urvat pořádný kus masa a arsenal bude krvácet a nakonec Harry Kane ze smilování přidá poslední úder, aby se zbytečně netrápili, Emery není trenér, pouze komediant a v kvalitních ligách se nechytá, dnes Spurs udělají důležitý krok směrem k titulu, kdo nevěří tak prohrál, Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

jo a tip 0:4

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes neuvěřitelně těžký zápas pro Spurs, Poche by měl nasadit to nejlepší co momentálně máme, prohra v NLD může znamenat delší herní propad. S tím co se teď děje kolem smluv a (ne)prodeje Eriksena bude i bod vyborný výsledek.

Reagovat
Lacko_Boh

Pome, toto musi byt 3 piece and soda.

Reagovat
smazaný uživatel

everton wolves chutne zostavy, tesim sa na ten zapasik

Reagovat
Lacko_Boh

Takto ti vikend prejde cez prsty ako voda. To je na piču. Žiadna zostava nie je chutnejšia ako rodina. Rodinu nezostaví ani španielsky podnikateľ Florentino Pérez so všetkými eurami na svete. Aláh.

Reagovat
smazaný uživatel

suhlasim. aj ked nakoniec ti aj tak pretecie pomedzi prsty cely zivot.

kazdopadne super zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Everton asi najlepsia mozna?

Reagovat
Kluivert9

Gbamin místo Delpha

Reagovat
smazaný uživatel

Ole by už mohl dát šanci Gomesovi s Chongem, ty přeplacený primadony už stejně nikoho nebaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Chong na to ešte nemá no Gomesovi by šancu dať mohol, ten hral v príprave perfektne.

Reagovat
Mikesh

Dneska musíme ten kurník vystřílet za každou cenu jinak je po titulu

Reagovat
smazaný uživatel

ach boze

Reagovat
Coutinho10

gol zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Adama

Reagovat
smazaný uživatel

to bude megazapas. traore je mala bestia

Reagovat
Miguel19

Slušný začátek

Reagovat
Kluivert9

Digne

Reagovat
Coutinho10

dobre Wolves...rychla odpoved

Reagovat
smazaný uživatel

kiezby som sa tak bavil aj pri nasich zapasoch

alex

Reagovat
Raylan

Slušný zatim

Reagovat
Raylan

Gylfi

Reagovat
Coutinho10

to je zapas

Reagovat
Miguel19

Iwobi by mohl být slušný bargain do fanty

Reagovat
smazaný uživatel

zatial zapas roka

Reagovat
Mikesh

Iwobi , šílený zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Aký post konkrétne hrá Neves? Protože na papieri sú traja DM vedľa seba ....

Reagovat
Raylan

Toho nejníže. Regista.

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem

Reagovat
Hachim Mastour

iwobi

Reagovat
vodka

Cutrone bude časem boží hráč

Reagovat
smazaný uživatel

vyber miesta ma perfektny

Reagovat
vodka

+ je pořád aktivní, snaží se...

Reagovat
Alberto Aquilani

Cutrone dobrý bijec, s trochou šťastia mohol mať dva góly, výborný pohyb. Nechápem, čo jeho predajom AC sledovalo.

Reagovat
Raylan

Hlavně ještě za ty peníze.

Reagovat
fenixLFC

ti traja novacikovia v zostave- kean iwobi delph hodne slusny vykon. kean uz za polcas predveidol viac ako ten traged lewin za celu tuto a minulu sezonu. je rychly, silny, obrancom robi nemale problemy. plus s tym ze si este len zvyka na ligu tak bude len a len lepsi. na druhej strane traore mota digneho ako maleho chlapca. a cutrone je celkom nesympaticka drzka

Reagovat
smazaný uživatel

Richarlison furt ho chvalim..jeden gol sam dal a u toho druhyho jednim kopem vyradil 3 protihrace ze hry, nasel uplne volnyho Gylfiho kterej pak v klidu centroval na Iwobiho

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Boateng z Bayernu do Juve nejak nerychlo prestup

Reagovat
smazaný uživatel

asi je Chiellini out na dlhsiu dobu

Reagovat
Miguel19

Kean nic moc.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
lajka30

Stáhni Iwobiho hned už šlape vodu!!!

Reagovat
Mastný Chobot

on vládze, akurát sa zas dostal do špirály, kedy sa mu pár vecí po sebe nepodarilo a ako keby si prestal veriť, nesústredí sa a robí chyby. Pre toto a nejaké ďalšie veci si myslím, že nikdy nebude úplný top.

Reagovat
Mastný Chobot

jak ho vyzul

Reagovat
Mastný Chobot

Leno - AMN, Sokratis, Luiz, Kolašinac - Xhaka, Torreira, Guendouzi - Pepe, Laca, Auba

mohla byť aj lepšia, ale hlavne, že tam je Lucas

Reagovat
J0EL

Tak lepsia (utocnejsia) uz by mohla byt len keby tam bol Ozil alebo Ceballos namiesto Genda. Inak ale super.

Reagovat
Minister

víťazná

Reagovat
Minister

mala byť reakcia na Chobota

Reagovat
Le Gunner

Pepe dnes 1+1

Reagovat
Euphael

Jak moc lepsi? Lepsi varianta neni

Reagovat
Mastný Chobot

preferoval by som Chambersa namiesto Luiza a Ceballosa namiesto Guendouziho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
J0EL

Reagovat
jacobT

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Liveral

Tak koukám že Evertonu se stalo přesně to čím dál Loni gól Arsenalu. Přešlap hráče házející aut, kterýho si nikdo nevšiml a z toho gól

Reagovat
smazaný uživatel

karta nebude? jen proto, že padl gól?

Reagovat
fenixLFC

naci tam dava toho trageda lewina

Reagovat
Mastný Chobot

krásne teraz Gylfi ubránil Bernarda pri tej dorážke

Reagovat
nani92

Everton dá Wolves 3 goly a my hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris - Sanchéz, Toby, Verts, Rose - Winks, Sissoko - Eriksen, Lamela, Son - Kane

Reagovat
matZz

To je zase ať už jde s tím Lamelou do hajzlu. Hlavně že Aurier je na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

Taky ho tam nevidim uplně rád, na druhou stranu Dele je po zranění, Lo Celso ještě musí potrénovat a Mouru si Poche asi šetří na střídání, aby nám vytrh trn z prdele

Reagovat
jk

Hraje to nejlepší co máme k dispozici. Každopádně na tom RB to je dost tragedie

Reagovat
matZz

jestli hrajeme 3-5-2 se Sissokoem na wingbacku, tak si jdeme pro ostudu

Reagovat
jk

ok

Reagovat
matZz

ufff

Reagovat
jk

A co je na něm tak tragického a kdo by byl do základní sestavy pro dnešní zápas lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

S Aurierem se už asi moc nepočítá. Fakt chytrý prodat toho Trippse

Reagovat
Taiger

Chicken on a beach ball

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal subs: Martinez, Chambers, Willock, Ceballos, Özil, Mkhitaryan, Nelson. #afc

Obrancu poskromnu

Reagovat
Mastný Chobot

šak aj keby sme chceli, tak nemáme tam ani koho dať momentálne však náš cover na LB je momentálne asi Xh/Saka

Reagovat
Nikikrew

Boa zas Guedouzi. Aspoň ze hra Torreira

Reagovat
Taiger

Stejně s těma sráčema vytřeme podlahu

Reagovat
smazaný uživatel

Zatial vam to ide na jednotku

Reagovat
smazaný uživatel

Uzenál - krůtottenham. Souboj dvou kriplů, kteří by se reálně neměli ucházet ani o top6. Souboj o to kdo bude hůře, nikoliv lépe umístěn. Podle mě to bude hrozná holomajzna tipuju 0:1.

Reagovat
Counter

Kdo jiný by se měl ucházet o top6 než tým, který hrál loni finále Ligy mistrů?

Reagovat
smazaný uživatel

Moura měl dostat po druhym gólu takovou kosu že by ho odnesli. Bylo jasný že si pude pro hatrick. Finále by pak hrál ajax

Reagovat
smazaný uživatel

A my bysme letos hráli o 7. místo

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim je i takovej Sheffield lepší než vy

Reagovat
smazaný uživatel

Nechť se jim daří i dál

Reagovat
Counter

Kdo jiný by se měl ucházet o top6 než tým, který by loni skončil v semifinále Ligy mistrů, kdybys trénoval Ajax?

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves, everton, leicester třeba

Reagovat
Counter

To jsou tři týmy + ManCity a Liverpool. Kdo je ten šestý a proč by s nima nemohl bojovat i někdo další?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty by si mal s kosou dostať po hlave za to ako tu trollíš

Reagovat
Taiger

Vsadil jsem na nás 10k

COME ON YOU GUNNERS

Reagovat
Counter

Doteď jsem nám věřil...

Reagovat
J0EL

Reagovat
Taiger

Proč se fotíš u moře v košili?

Reagovat
Counter

U Severního moře je docela zima, i ta košila byla docela odvážná záležitost.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
jacobT

Reagovat
Kixi Syhimour

Ukaž

Reagovat
Euphael

ukaz tiket

Reagovat
Taiger

Po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

vole

Reagovat
jk

Reagovat
Tommy the Gunner

Rychly penize

Reagovat
Counter

Dobrá sestava, možná Ceballos místo Xhaky/Guendouziho, ale není od věci, aby takový zápas začal na lavičce. Pamatuju, že Wenger na první NLD nechal na lávce i Alexise...

Reagovat
masly008

Místo Matea měl být Willock.

Reagovat
Taiger

Xhaka musí hrát

Reagovat
smazaný uživatel

proč

Reagovat
nani92

https://www.youtube.com/watch?v=BLgx2BwqCaU

Jose krásne a milo o Spurs

Reagovat
Bohemak12

Nemá někdo prosím link na stream NL Derby ,který mi poběží na telefonu ? Děkuju

Reagovat
smazaný uživatel

Stahni si do mobilu acestream player

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Bohemak12

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaký dobrý stream prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Leno

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Miguel19

Luiz s Lenem

Reagovat
Miguel19

A Sokratis taky slušný

Reagovat
Euphael

Luiz? Tak s timto nema DL nic spolecne

Reagovat
Miguel19

Samozřejmě.

Reagovat
J0EL

No nema. Je to chyba Sokratisa.

Reagovat
smazaný uživatel

To je lama

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, co bylo trapnejsi, jestli xhaka se sokratisem a pak vysoupivsi debil luiz nebo leno

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, zbytečně úplně

Reagovat
EXoRcIsT

Tak tento gol bol galapredstavenie od Arsenalu od tych dvoch hracov co prehrali hlavickovi suboj cez celu obranu az po brankara

Reagovat
Trand

Co to bylo?

Reagovat
Euphael

Sokratis a Leno....jejich gol

Reagovat
REPLIKATOR

Sokratis Leno

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz

Reagovat
Rohlíček

Leno

Reagovat
jacobT

Tak diky Taiger

Reagovat
fenixLFC

leno

Reagovat
Tommy the Gunner

Luiz, Sokratis a Leno

Reagovat
Whitemedia

klasika Luize, to jsem na něm nesnášel úplně nejvíc..

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela pravačkou?

Reagovat
REPLIKATOR

Kolašinac Arsenal prostě umí pobavit

Reagovat
Mönchengladbach

Lejno

Reagovat
Rohlíček

Kolasinac

Reagovat
Tommy the Gunner

Kolasinac

Reagovat
Kixi Syhimour

Arsenql eost mimo

Reagovat
Kixi Syhimour

*Arsenal absolutně mimo

Reagovat
Edgewalker

Dostanou góla a hned se sesypou, to nechápu.

Reagovat
Golasso

Nikdo se nesesypal, ale ono je to dost frustrujíci. Jsi ofenzivní hráč, hraješ aktivně, presuješ, vytváříš si šance a pal ti to stejne poserou smatlaci v obrane... a takto porad dokola

Reagovat
smazaný uživatel

jo a ze ti bozi v utoku porad ztraci mice, ze kterych vznikaji protiutoky a neexistuje zaloha, ktera by ty akce zachytavala, to je jedno, muzou za to smatlaci

Reagovat
Golasso

Do té chvíle se nám docela dařilo . A za ten gól mohl primárně Sokratis, který totálně nesmyslně šel do hlavičkového souboje, který nemohl vyhrát a nechal za sebou dálnici. Pak už to byl jen klasický zmatek naší obrany. Jinak s tím, že máme slabou zálohu, docela souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna tedka ta situace pred penaltou, pepe dostane mic, ktery muze v poho odkopnou ale posere to, winks, nebo kdo, ho obere a jsou ve vapne, souboj 1 vs 1 a penalta/velka sance..

Reagovat
smazaný uživatel

tedka zas, auba uplne zbytecna ztrata, zaloha nic a son jde 1 vs 1 na beka a v pohode si vystreli, gol neni asi jen proto, ze to bylo trochu zblokovane

Reagovat
jacobT

To ideme hrať bez obrany?

Reagovat
smazaný uživatel

co to proboha bylo zas za propadnuti, vzdyt am stacilo kopnout mic po lajne a hrac jde 1 vs 1 az do brany...

Reagovat
One-Real

Ceballos byl proti Live tak špatnej, že dneska sedí?

Reagovat
Kixi Syhimour

Spíš z taktických důvodů než že by byl nějak fakt špatnej

Reagovat
Ondiis

Auba je strašně moc ve formě. Naopak Laca mi přijde zakřiknutý. Otočíme

Reagovat
REPLIKATOR

Zoufalá standartka

Reagovat
nani92

stále nechápem ako môže v základe byť spolu Xhaka, Toreira a Guendozu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Pépé se mi moc líbí. Pokud mu vydrží zdraví, tak nevěřím, že zůstane v Arsenalu déle jak dvě sezony.

Reagovat
Kixi Syhimour

Zatím je dost aktivní, ale ne že by udělal něco fakt dobrého

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

No jako, zatím něco extra nepředvedl..

Reagovat
nani92

pôjde do Evertonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, vymejšlejte uplný kokotiny v tý obraně

Reagovat
PP

Kane zasraný.. už jim zachránil 2 goly..

Reagovat
smazaný uživatel

boha som myslel ze hrame o pol siedmej

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris je zúfalý pri tej rozohrávke, to snáď ani je možné.

Reagovat
jk

tvoje babka je zoufalá

Reagovat
smazaný uživatel

veď to vidí snáď každý. Arsenal presuje pomaly na vápne a on to nahráva na obrancov. Ak toto nemá nariadené od Pochettina, tak neviem. A o jeho nákopoch na obrancov ani nepíšem.

Reagovat
jk

Tyve my vedem 2-1 na woolwichem a ty přijdeš s takovou sračkou, že Lloris (který teď mimochodem skvěle vychytal Pepeho + ten přímák) má tragickou rozehrávku, proto, že při dosavadním stavu si nemůžeš zkritizovat někoho jinýho

Reagovat
smazaný uživatel

prečo namňa vobec reaguješ ty kretén?

Reagovat
jk

Protože se mi věčně sereš do Spurs, kterým stejně nefandíš jen je tu kritizujš. Ty seš vlastně takovej agent woolwiche

Reagovat
Liveral

Proč hrajeme Torreiru někde mezi RM a AM a ne jako DM pod těma dvema CM?

Reagovat
smazaný uživatel

Pres ty jejich kraje to půjde, ale chyby tam k té trojce nekdo šikovný na AM

Reagovat
smazaný uživatel

chybí

Reagovat
Fenri

Lenovi to dneska vubec nelepi

Reagovat
jk

Docela zajímavý je, že Emerymu furt nedošlo, že když to na RB nemá kdo vyvézt tak se bude všechno tahat přes levou stranu. Zavřít nám ten přechod do útoku by bylo tak snadný až se trochu bojím

Reagovat
smazaný uživatel

Torreira vic na zemi jak na nohach

Reagovat
REPLIKATOR

Leno

Reagovat
Fenri

OMG

Reagovat
Kixi Syhimour

Ta obrana je dnes tak neuvěřitelně otřesná, naprosto katastrofální od Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka tvl jak tam tak může jít ve vápně

Reagovat
smazaný uživatel

diky xhakote

Reagovat
REPLIKATOR

Xhaka Ještě bude protestovat, že ho netrefil

Reagovat
jacobT

Bože ten Xhaka je kretén

Reagovat
Euphael

bezmozek albansky

Reagovat
Trand

Xhaka se vrací do svojí starý formy.

Reagovat
smazaný uživatel

Taiger01.09.2019 17:19#

Xhaka musí hrát

[reagovat]

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
redyyz

Reagovat
Trand

Nauč se číst

Reagovat
Rohlíček

Xhako, ty ses vymrdanec

Reagovat
fenixLFC

vedel aspon xhaka ako chce tu loptu ziskat?

Reagovat
REPLIKATOR

Rozehrávkou ze středového kruhu ho Arsenal získal

Reagovat
REPLIKATOR

Nechytatelná...

Reagovat
Golasso

Achjo . Už nevím, jestli se mám smát nebo brečet

Reagovat
Miguel19

Pepe to slušně posral. Zatím je teda hodně slabý..

Reagovat
PP

a mrdat toto.. Luiz a Xhaka v jednom týmu.. ani nepotřebujeme Mustafiho. Piča proč dává tyto dva vypatlance spolu na hřiště.

Reagovat
Le Gunner

To je magor bože...

A Laca udrží strašně moc těžkých míčů, ale není ve své kůži...

Reagovat
jk

Xhaka je fakt klasik

Harry s přehledem A hlavně teda docela jsem nezachápal ten Winksyho movement, to jsem od něj ještě neviděl

Reagovat
Nikikrew

Dpc ujebe ma

Reagovat
Mikesh

Otřesný fotbal, pořád stejná slátanina.. Leno by nechytl do ruk ani hlemýžďe.. Obrana a záloha na úrovni Bournemouthu.

Reagovat
Edgewalker

To je velký špatný dneska

Reagovat
merlick

platonicky tlak, sliepky tragicke,protiutoky a zakoncenie klinicke. S hracmi ako guendo, xhaka, luiz sa nikdy nikam neposunieme. Counter, kde si pls? Treba tu ozrejmit kusok ako prehravame s finalistom LM iba 2-0, to je vlastne v pohode!

Reagovat
Golasso

Jasně, vylívej si frustraci na Counterovi tvl

Reagovat
jacobT

Xhaku a Luiza už v základe fakt nechcem vidieť.

Reagovat
Le Gunner

No takže stoper a udržení Ceballose stále priorita. Guendouzi zatím splašený ve stylu Luize, ten účes má něco do sebe...

Frustrace...

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal netuší která bije, úplně mimo

Reagovat
PP

Kolem Xhaky nikdo, podskočí jednoduchý balon.. ty vole to je tragéd. A to se najdou mezi námi tací, co jej obdivují..

Reagovat
smazaný uživatel

Strašne mi to pripomína United pod Fergusonom, kef školil Arsenal v zápasoch u nich, Tottenham je fantastický dnes, taky futbal by som raz chcel vidieť zas v United niekedy.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplne aj ten Sanchez na rb, ako ked tam Fergie pustil na rb Smallinga a i tak to stačilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Úžasnej? Neni to nejhorší, ale spíš je Arsenal špatnej

Reagovat
formic81

xhaka at chcipne.. to je slepej ten emery kurva

Reagovat
Chazy

Jako xhaka debil je... ale co tam předtím dělali guendouzi a pepe

Samozrejme pojeb schyta jen xhaka, ale sehalo více hráčů v kratkej cas

Reagovat
Trand

Pepe to měl těžký, ta největší chyba podle mě přišla od Guendouziho.

Reagovat
smazaný uživatel

coze? naopak jasna chyba pepeho.. nemuze se lehce nechat obrat hracem, kdyz dostane mic na nohu u vlastniho vapna. mohl to treba kopnou do autu, kdyz nevedel co s tim, cas mel.

Reagovat
Trand

No ale dostal to do strašně blbý pozice, jasně že to byla jeho chyba, ale Guendouzi mu to přihrál prostě do špeku.

Reagovat
smazaný uživatel

s tim nesouhlasim, tohle je normalni prihravka, hrac si proste musi hrace v takove situaci podrzet soupere na zadech nebo vedet co s micem chce udelat (mohl treba z prvni narazit zpet guendovi, ktery by to pak odkopl)

Reagovat
Chazy

Hele taky si myslím, že to začalo u Guendouziho a měl to oakopávat někam dál. Ale jako jo, Pepe nemusel vymýšlet a když cítil ten tlak na zádech, hned to řešit.

Ale prostě takový komplexní selhání

Reagovat
Golasso

Tak vždycky k těm failům vede řetězec chyb, ale to, co Xhaka udělal, byl fakt bizár. A to nejsem ani nějakej jeho extra velkej kritik...

Reagovat
Fenri

Lacaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

LACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Edgewalker

Jiskřička

Reagovat
jacobT

LACAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

laca

Reagovat
Trand

Lacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
REPLIKATOR

RIP Csaplárova past

Reagovat
Kixi Syhimour

Spurs se zkušeně vyhnuli pasti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
PP

Hurááá.. pořád má Spurs tu obranu o level horší než loni. Takže je musíme přestřílet.

Reagovat
J0EL

Dame ich. Proste musime. Ceballos do hry namiesto Genda a ono to pojde.

Reagovat
smazaný uživatel

Rose

Reagovat
Ondiis

Tohle miluju! Neskutečně "nasranej gól"!

Reagovat
Le Gunner

Absolutní top.

Stáhnout Xhaku za Daniho a doufat že vzadu nikdo nic neposere a ještě se s tím dá něco dělat.

Reagovat
Le Gunner

Btw proč je ten Albánec kapitán? Emery mi trochu připomíná Jílka - člověk mu chce věřit, ale některá rozhodnutí jsou wtf.

Reagovat
Golasso

Lacaaaa

Reagovat
masly008

tak co countere a další obhájci Xhaky,to byl poločas snů v jeho podání.Rychle Willock nebo někdo do hry místo tragéda.

Reagovat
Dawon

Co tam do prdele delal rose? Jak zacli vsichni reklamovat ruku, tak zkusene totalne zpanikaril a pro jistotu odevzdal balon

Reagovat
blade115

Tvl čistý konto v háji ... Tak teď už to pls vyrovnejte, když už musíte dávat gól. A Pepe samozřejmě 3 zápasy useless a když ho vytrejduju, dá asistenci. Ještěže to je i tak bodové kolo.

Reagovat
hefy

Dobrý, nesklapne Csapiho past.

Reagovat
Taiger

Otočíme, jako loni

Reagovat
smazaný uživatel

Winks zatim vybornej, bude to ještě boj ale věřim

Reagovat
Le Gunner

Hodně pohyblivý, zatím ze střeďáků obou týmů nejlepší. Nutno podotknout, že u nás moc konkurenci nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal pusobi strašné splasene. Hráči chaoticky rozlitani, a pak propadávají. Spurs to hrajou tak jednoduše, přitom tak chytře... Chybí mi tam u nas někdo jako Eriksen. Chtělo by to Ceballose za Guenda a trochu to zklidnit

Reagovat
masly008

za matea? a xhaka může v klidu odehrát další tragický zápas?ten neměl ani nastoupit.by mě zajímalo kolik má zkažených nahrávek a to byly všechny jednoduché.

Reagovat
Le Gunner

Jednoznačně za Guenda, ale přítomnost Xhaky mě znervózňuje asi víc než jeho. Já prostě nechápu, jak můžeme mít mezi ofenzivou a defenzivou tak očividný kvalitativní propad a řeší se to Luizem, když byl Rugani k dispozici za dostupné peníze a mohlo se vytřískat něco na Mustafim.

Reagovat
jacobT

Za Guendouziho? Veď je z tej našej trojčlennej zálohy zatiaľ najlepší.

Reagovat
masly008

chlapec je trošku mimo asi s counterem fan Xhaky.

Reagovat
jacobT

Ako Xhaka má svoje prednosti smerom dopredu, ale s tými blikancami a stratami koncentrácie to proste nemôže byť hráč v základe Arsenalu. Nepoviem keby bol o pár rokov mladší a bola by tam nádej, že skúsenosťami to zo svojej hry odstráni, ale on bude mať o pár dní alebo týždňov už 27...

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela musi dolu, hraje dobre ale ma uz zlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Neverending story s Xhakou, prvni gol taky lahudka.Sokratis nesmyslne vystoupi, Luiz ma v pici, Leno dnes nejaky divny, ale potom nas podrzel. Cebalos nebo Ozil nutnost do druheho polocasu..Auba klasicky zabity..

Reagovat
Čenda

A nevybihal Pepe z ofsajdu? Pac mi to tak přišlo

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Čenda

Ufff

Reagovat
Gunner14

Otočíme jsme second half team

Reagovat
Taiger

Reagovat
Le Gunner

Panebože ten opakovaný záběr na Xhaku... Urval bych mu ty haxny.

Btw na SkySport Sol ve studiu.

Reagovat
jacobT

5 - Penalties conceded by Xhaka at Arsenal (PL only)

11 - Total errors leading to a goal by Xhaka at Arsenal (PL only)

Reagovat
masly008

a stále tady budou tací co to obhájí sem tam dlouhým balonem

Reagovat
Euphael

Reagovat
supervizor

Nekteri stoperi to nestihnou za celou karieru, xhaka jako zaloznik to stihne za 3 sezony.

Reagovat
EXoRcIsT

a to sa do toho nepocitaju asi tie jeho vyklusavacky do zadu kedy mohol hraca branit ale on len pozeral a bud stal alebo poklusaval pomaly

Reagovat
jacobT

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
jk

Lacazette masakr spracování toho balónu. Škoda, že Sissoko tu situaci vyřešil tak debilně, když stejně nebyla šance založit nějaký rozumný protiútok. Celkově bránění krajů je dost špatné a vzhledem k tomu, že ze vzduchu dokáží být útočníci soupeře nebezpeční no.

Sanchéz zatím tuto sezónu jnení dobrý. Mrzí mě, že se na RB víc nestahuje Lamela z křídla což by uvolnílo Sissoka, který je zase svázaný defenzivou a moc tomu týmu nepomáhá. Je vidět, že woolwich to hraje všechno levou stranou což by nám teoreticky mělo vyhovovat ale nezískáváme tam ty balóny a zatím se to rozhodnutí prodat Trippiera jeví jako hloupost.

Každopádně ten přechod do útoku dneska neskutečná změna. Winksy boží, Sony taky pecka. Když dokážem ty hráče dostat do pohybu a nehrajem to až k soupeřově bráně tak sme daleko nebezpečnější. Jeslti Lamela ale bude dál nebránit tak bych za něj poslal Lucase ať to ještě rozhejbe a pokusíme se vstřelit další gól, protože woolwich je schopný tam něco procpat, hlavně přes tu naši pravou stranu.

Reagovat
Gunner14

Jinak Pepe by mohl zkusit vylít Rose, ted ho tam musí motat jak malýho kluka, když má žlutou.

Reagovat
jacobT

Reagovat
masly008

Stejně nechápu proč nešlo víc akcí po naší levé straně.Jde vidět že Sanchez tam hoří.

Reagovat
PP

Zaměřil jsem se tento poločas na Guenda, kterého mám poměrně rád, ale ten borec neumí hrát v žádné 16ce.. Jakoby 5m před 16kou soupeře byla zeď a on se zarazí jak hřebík o beton. Snad se vyhraje.. a zesílí..

Reagovat
Euphael

At uz stahne Guenda do hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka he legenda uz ted

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Arsenal ma v te sestave same jokery. Kolasinac, Luiz a vede to Xhaka

Reagovat
REPLIKATOR

Lloris

Reagovat
jk

Hugo

Reagovat
PP

jaaaaj, teď je bijem.. to je škody.. aspon jeden, pome..

Reagovat
nevros

Tohle nemuzou vydrzet... dame to

Reagovat
Raylan

Krásná střela Kane

Reagovat
smazaný uživatel

sokratis je jednoduse trapak

Reagovat
mimi_united

Arzenal futbalovejší, totenham efektívnejší

Reagovat
Kixi Syhimour

Moc nechápu tu zálohu Arsenalu. Papírově defenzivní, ale když má Tottenham míč, tak je hned u vápna, protože vzadu nikdo skoro není nebo nejsou schopni je zastavit, to ať tam radši pošle toho Ceballose, takhle to Arsenal nemůže vydržet.

Reagovat
smazaný uživatel

ten nas obranny system, kdy amn je vecne kdesi vepredu, zaloznik za nej jde zastupovat na beka a tim vznika ohromny volny prostor na stredu je neco genialniho

Reagovat
Trand

Proč sundal Torreiru?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč si toho Ceballose Real nenechal? By byl lepší než Modrič

Reagovat
Kixi Syhimour

Winks je dnes fakt dobrý

Reagovat
jk

Efekt odchovance

Reagovat
smazaný uživatel

to je strasny simulant

Reagovat
C-M@ster

Mě baví ten Ceballos i když nemá balón, je hrozně nabuzenej

Reagovat
Trand

Náš nejlepší DM je dneska Laca.

Reagovat
Edgewalker

Teď to bude bez Lacy těžší, snad bude ok

Reagovat
PP

chtěl jsem napsat nemlich to samé..

Reagovat
Kixi Syhimour

Aneb proč nedávat dolu Guendouziho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Auba ma instinkt zabijaka

Reagovat
Taiger

LACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
janinho

Reagovat
Edgewalker

Aubaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Taiger

AUBAAAAAAAAAA TEDA

Reagovat
smazaný uživatel

guendo dnes je super

Reagovat
Taiger

Reagovat
jacobT

AUBAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
REPLIKATOR

Pěkný centr

Reagovat
Trand

Aubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Guendou nádherně

Reagovat
Tommy the Gunner

AUBAAAAAAA

Reagovat
protiproudu

To byla hlavička kopačkou, nechytatelná :)

Reagovat
Golasso

Guendozil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tam je aj Alli

Reagovat
Raylan

Auba famózní zakončení.

Reagovat
smazaný uživatel

A teď otočka pojďme

Reagovat
Le Gunner

Vertonghen dneska celkem kužel...

Reagovat
mimi_united

Arzenal

Totenham klasicky trápne bráninie, čo títo hľadali vo finále ligy majstrov

Reagovat
Bandita_Harry

Brit94 cau

Reagovat
Mikesh

Aubaaaaa , naporcujte je na řízky

Reagovat
chicuita

Csaplarova past

Reagovat
Riviera Kid

nauč se základní fotbalové pojmy.

Reagovat
Fenri

Kurva neee

Reagovat
diastan

Nááádherný obrat Teď to jen neposrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

ved to bolo jasne hned po zabere na sokratisa, ale s tymto tempom by este dat mohli

Reagovat
diastan

Reagovat
Kixi Syhimour

Tvé oblíbené VAR

Reagovat
diastan

každé posrané kolo

Reagovat
Kixi Syhimour

*Tvůj oblíbený

Reagovat
diastan

ale zas prostě nejde říct ani popel no

Reagovat
Le Gunner

Každopádně pomezní hodně pohotová reakce...

Reagovat
jk

wtf, Son dolů, je po nás

Reagovat
Trand

Škoda, to by krásnej signál.

Reagovat
Edgewalker

Zkurvenej VAR Ale je to tak správně no

Reagovat
Le Gunner

Ale krásná akce... To nemůžou vydržet...

Reagovat
diastan

toto se nevyplácí

Reagovat
Miguel19

Pičusek Alli na těch trávnicích fakt chyběl...

Reagovat
Golasso

Mohl by místo fotbalu zkusit kariéru někde na akademické půdě. Ve formaldehydu by se ta jeho palice vyjímala. Vzácný exemplář

Reagovat
Kixi Syhimour

Mchitarijan

Reagovat
smazaný uživatel

Totálně přeplacený, zbytečný hráč

Reagovat
PP

on je výborný.. akorát mu překáží balon.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
C-M@ster

To je uz podruhe, co prvni dotyk v naznaku nebezpecne sance zradil Mikyho

Reagovat
smazaný uživatel

to som prepol na Judo?

Reagovat
Fenri

Sokratisovi ruplo v hlave

Reagovat
nani92

Nechce aj Arsenal niekomu zaplatiť, aby za nich už Miki nehral ?

Reagovat
Euphael

zebrak

Reagovat
jk

Sanchéz si tím dnešním zápasem ale docela hlasitě řekl o lávku

Reagovat
smazaný uživatel

Pepé je zatim dost levej, ale může z něho být dost možná nejlepší křídlo ligy. Potenciál jak prase.

Reagovat
Edgewalker

Jo, ten talent tam jde vidět, jen potřebuje vyspět

Reagovat
Le Gunner

Potřebuje dát pár bodů a hlavně gólů, naštěstí to zatím Lacovi i Aubovi lepí, ale bylo by fajn, kdyby se chytil co nejdřív... Hlavně ho musí nechat Emery hrát, ještě s Danim.

Reagovat
Ondiis

Kurva ale kolik minut se prozdržovalo těmi auty a fauly

Reagovat
Euphael

nastavi tak 6 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Asi spíš visit Rwanda.

Reagovat
Raylan

Mkhit je hroznej

Reagovat
smazaný uživatel

mhkhi vsetko zadrbal, nabuduce nelsona

Reagovat
Edgewalker

Teď jsem to chtěl napast

Reagovat
Kixi Syhimour

Byl to dive?

Reagovat
Raylan

Asi jo, rozhodčí to musel vidět dobře a Alli se ani nehádál.

Reagovat
Trand

Vynucený střídání Lacy nás dost zabilo, Miky zkazil snad každej míč co měl.

Reagovat
Mimalu

Kane

Reagovat
Fenri

Kane je takova pica

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Raylan

Kane

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kane je odporný kokot

Reagovat
Trand

Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Kane

Reagovat
smazaný uživatel

slepičácké simulantské mrdky

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Kolasinac

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
LGT

Lol Kane, ubohost

Reagovat
Euphael

Mchitarijan at jde do pice

Reagovat
smazaný uživatel

kane hezky skocil ale videl jsem uz horsi penalty, sokratis si ty ruky neumi odpustit..

Reagovat
Ondiis

Tu nešlo o ten skok, ale jak si hodí nohy do hráče. To je prostě slabošství nejhrubšího zrna a strašně low move ve všech ohledech. Tohle bych banoval

Reagovat
smazaný uživatel

chtel bych to videt znovu, mne prislo, ze si proste pribrzdil, branil mic a cekal na kontakt, akdyz ucitil, ze je to rukama, tak se hodil..

Reagovat
Golasso

Reagovat
Tommy the Gunner

Kdyby Laca nemusel stridat za Armence, tak vyhrajeme

Reagovat
Setwo

Reagovat
Edgewalker

Pěkné derby, ale mám smíšené pocity. Sice super že je to aspoň bod, ale mělo se vyhrát. Ty trapné zmatky v obraně nás strašně ničí.

Reagovat
mimi_united

A vraj top útočník Keď mu nedáte penaltu, nedá gól

Reagovat
Kixi Syhimour

V prvním kole dal hned 2

Reagovat
formic81

armenec totalne zbytecnej, priste Nelson.. bod je malo dneska bohuzel

Reagovat
tunkic

Reagovat
Ondiis

měl by ho přeskočit v hierarchii asap

Reagovat
smazaný uživatel

zase se musí Arsenalu nechat, že s tou tragickou obranou nemá zas tak hrozné výsledky, tak nějak dlouhodobě

Reagovat
Gunner14

Kane co zase zkoušel debílek

Reagovat
supervizor

Armen tam sel jen proto aby se auba presunul na stred jinak tam byl upne k hovnu. Nechapu ze laca nedohral a meposlal tam ozila misto nejakeho stredaka kdyz poslednich 10 minut zalohy neexistovali.

Reagovat
Le Gunner

Laca signalizoval bolavý kotník.

Reagovat
Fenri

Laca ma nejaky zdravotni problemy, v jednom zaberu bylo videt, ze si rekl o stridani...

Reagovat
hefy

Oh, Moussa, to měl bejt třetí gol.

Reagovat
Le Gunner

1. Pepe potřebuje rychle gól, aby se dostal do pohody, potenciál slušný a na jeho mezihru se dobře dívá.

2. Xhaka a Mkhi nemají v Arsenalu co dělat.

3. Guendouzi a Kolasinac nakonec celkem fajn zápas, ale rozhodně je prostor ke zlepšení. Jsem zvědavý na Tierneyho.

4. Lacu žeru.

5. Doufám, že příchod Luize a Saliby neznamená vyřešení defenzivy, pokaždé, když je míč na naší půli, mě trne. Propastný rozdíl mezi ofenzivou a defenzivou. Leno mě zatím taky nepřesvědčil.

6. Kane a Alli

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka out, ale Mkhi jako žolík pořád ok, když nabere formu, umí zahrát skvěle

Reagovat
Fenri

Miki je ok do zapasu s malymi tymi, kde ty jeho ztraty vyvazi tim jednim momentem, kdy to udela dobre. Dneska nas ale dost mozna stal body. Proti top tymum si proste nemuzes dovolit udelat tolik blbosti.

Reagovat
masly008

Počkej přijde counter a vysvětlí ti že xhaka je dobrý hráč a musí hrát.

Reagovat
montaigne33

Arsenal se mi v 2.pol. líbil Ale v závěru byl VAR milosrdný= mlčící, penalta se dala písknout...

Reagovat
Le Gunner

Nevím, jestli jsem s bodem spokojený... Lepší než prohra, ale vzhledem k šancím to klidně mohlo být 4:3...

Další dvojzápas bezpodmínečně 6 bodů, z United pak mám blbý pocit...

Reagovat
Bandita_Harry

Ten Ceballos je o cislo vacsi Coutinho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele