Premier League - preview 35. kola

20.04.2019, 08:31, aktualizováno 22.04.2019, 08:43
Previews
Chelsea hraje doma s Burnley a může udělat důležitý krok na cestě za umístěním v první čtyřce. O víkendu prohráli všichni konkurenti Blues, Tottenham nestačil na Manchester City, Manchester United schytal debakl na půdě Evertonu a Arsenal nezvládl derby proti Crystal Palace...
Chelsea FC - Burnley FC  (pondělí 21:00)
Karty jsou rozdány docela jasně. Chelsea zbývají do konce sezóny čtyři zápasy a vzhledem k počtům bodů a blížícímu se losu ostatních týmů mají Blues prostor maximálně (a spíš ani to ne) na jedno zaváhání. No a protože je čeká ještě výlet na Old Trafford, znamenala by jakákoli ztráta v pondělní dohrávce s Burnley dost možná konec nadějí na umístění v tom čtyřce.

A o tu Chelsea sakra stojí. Za poslední tři roky se totiž na Stamford Bridge hrála Liga mistrů jen v jedné sezóně - na průchod přes osmifinále Champions League pak modří čekají už pět let. Pokud by se jim letos opět nepovedlo do nejprestižnější soutěže Evropy probojovat, znamenalo by to obrovský problém. Obzvlášť, když je před Chelsea roční zákaz nakupování...

Pomiňme teď možnost kvalifikace přes vítězství v Evropské lize - vsázet celou budoucnost na jediný zápas, a ještě k tomu nejspíš proti podobně motivovanému Arsenalu, to by bylo bláhové. Prioritou musí být dobré umístění v lize. A Chelsea může jen litovat promarněných šancí v utkání v Liverpoolu, kde prohrála jediný z posledních šesti soutěžních zápasů.

Dvě těsné výhry přidali Sarriho svěřenci i proti Slavii - přestože však do semifinále EL postoupila Chelsea, óda se právem pěje spíš na český celek. V pondělí proti Burnley to prostě nebude žádná procházka růžovým sadem. Každý si asi ještě pamatuje, jak Clarets vyloupili na startu minulé sezóny Stamford Bridge při výhře 3:2.

Burnley má navíc výtečnou formu, v řadě za sebou porazili Wolverhampton, Bournemouth i Cardiff; a všechny tři o víc než jeden gól. Něco takového se tradičnímu celku ještě nikdy v historii novodobé Premier League nepovedlo.

Sean Dyche do sestavy zpravidla nezasahuje, a to často ani v průběhu zápasu, takže jediný otazník visí nad postem pravého beka, odkud kvůli grotesknímu zranění při stolním tenise vypadl Phil Bardsley. Mimo hru jsou také Steven Defour, Peter Crouch a Aaron Lennon.

Chelsea kvůli zranění postrádá jediného hráče, zranění kolene totiž vyřadilo ze hry Antonia Rüdigera. Ve stoprocentním stavu pořád není ani další bek Marcos Alonso, fanoušci Blues však v jeho absenci tak nějak doufají. Za start Edena Hazarda, kterého ve čtvrtek ošklivě pokopal Kúdela, se naopak přímo modlí.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Christensen, Luiz, Emerson - Kanté, Jorginho, Loftus-Cheek - Hudson-Odoi, Higuaín, Hazard
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor - Hendrick, Westwood, Cork, McNeil - Barnes, Wood
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.26 - 6.37 - 13.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Manchester United  (neděle 14:30)
Zajímavý střet mezi o účast v evropských pohárech bojujícím Evertonem a Manchesterem United, který se chce přiblížit Lize mistrů, je na programu v neděli odpoledne. Domácí se mohou dotáhnout na sedmý Watford, Rudí ďáblové přeskočit čtvrté Gunners.

Toffees překvapivě nezvládli zápas minulého kola na půdě předposledního Fulhamu a skončila jim tak série tří utkání, která zvládli za plný počet bodů a navíc bez inkasované branky. A nebyla to utkání ledajaká, na domácí půdě udolali giganty Chelsea a Arsenal, mezitím zvládli i výjezd do Londýna na stadion West Hamu. Evertonu se daří na celky z nejlepší šestky, vždyť proti nim hrál poslední čtyři domácí zápasy, z nichž získal sedm bodů a udržel tři nuly. Na útočné polovině se Marco Silva opírá o duo Sigurdsson, Richarlison, každý z nich nastřílel již dvanáct gólů. Islandský záložník je úspěšný i proti nedělnímu soupeři, vstřelil mu už čtyři branky a na další tři asistoval. Komplikací pro celek z Liverpoolu je však fakt, že mu kvůli disciplinárnímu trestu bude chybět André Gomes, zraněn je k tomu stále Yerry Mina.

Red Devils v úterý zakončili svou pouť nejprestižnější klubovou soutěží, když v Barceloně nedokázali zareagovat na domácí porážku a odvezli si další, tentokrát 0:3. Jejich forma, a obzvláště ta venkovní, je v poslední době opravdu na pováženou. Z posledních čtyř výjezdů nezvládli ani jediný a nastřádali čtyři prohry s celkovým skóre 2:9. Kromě zmiňovaných Katalánců podlehli i Arsenalu a dvakrát Wolves. Manchesterští se však můžou chlubit hned čtyřmi dvoucifernými střelci. Nejlépe je na tom se třinácti zářezy Pogba, jenž navíc přidal devět asistencí, nad deset tref se dostali i Lukaku, Rashford a Martial. Jediným absentujícím na straně hostí by měl být suspendovaný Luke Shaw.

"Víme, že musíme být realisty, a víme, že tu máme úkol, který musíme splnit. Nemůžeme vše jen tak opravit, nelze koupit sedm hráčů a najednou být na vrcholu. Jsme tam, kde jsme. Musíme to vzít krok po kroku, samozřejmě, že v létě přijdou nějaké nové podpisy," říká prozatím poměrně úspěšný manažer Ole Gunnar Solskjaer.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Keane, Zouma, Digne - Schneiderlin, Gueye - Richarlison, Sigurdsson, Bernard - Calvert-Lewin
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Dalot, Lindelöf, Smalling, Young - Fred, Matić, Lingard, Pogba - Lukaku, Rashford
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.19 - 3.53 - 2.34
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Arsenal FC - Crystal Palace  (neděle 17:00)
Zranění přibývají, únava narůstá, ovšem zápasový program anglické Premier League běží neúprosně dál. V neděli se v malém londýnském derby utká Arsenal s Crystal Palace, a jestliže Kanonýři chtějí pomýšlet na udržení stávající čtvrté příčky, potřebují bezpodmínečně zvítězit. Přestože se svěřenci Unaie Emeryho těší mimořádně dobré domácí formě, právě jejich nadcházející soupeř má stejně tak výtečnou zápasovou bilanci na cestách.

Gunners již na Emirates Stadium dokázali opanovat deset ligových zápasů v řadě, přičemž navýšit tuto šňůru na jedenáct se Arsenalu ještě nikdy v historii nepodařilo. Trenér Unai Emery tak má přepisování klubových statistik na dosah, jenže se musí vypořádat s úbytkem sil. Španělský manažer se na předzápasové tiskové konferenci nechal slyšet, že jeho tým potřebuje novou energii, čímž nepřímo naznačil, že chystá značnou hráčskou rošádu oproti čtvrtečnímu duelu Evropské ligy v Neapoli, kde si Kanonýři výhrou 1:0 zajistili postup do semifinále.

Nejcitelnější ztrátou bude pro Emeryho bezesporu Aaron Ramsey, jenž v Neapoli vinou svalového zranění nedohrál ani první poločas a je otázkou, zda ještě do konce sezony před smluveným odchodem do Juventusu v dresu Arsenalu stihne nastoupit. Karetní trest si navíc odpykává stoper Sokratis Papastathopoulos a mimo hru je vedle dlouhodobých absentérů Welbecka, Holdinga a Bellerína také Denis Suárez, jehož trápí třísla. Drobné potíže mají navíc i další středopolaři Xhaka s Torreirou.

Také hosté se musí v posledních týdnech vypořádat s rostoucí marodkou. "Máme poslední dobou docela smůlu. Začalo to Mamadouem (Sakhem), pak jsme přišli o Jamese (Tomkinse) a teď k nim přibyl i Jeff (Schlupp), což je pro nás samozřejmě velká trojí ztráta," přiznává manažer Roy Hodgson, jenž na Schluppovu adresu dodal, že vinou poraněného kotníku si již do ve zbytku sezony nezahraje.

"Nejhorší je, že se tato zranění stávají hráčům na stejných pozicích, takže jsme v defenzivě výrazně limitovaní. Zato vepředu máme naštěstí o konkurenci postaráno," bilancuje zkušený anglický kouč s ohledem na útočníky Bentekeho s Batshuayiem, doplněné Wilfriedem Zahou, Androsem Townsendem či Jordanem Ayewem. Právě na hřištích soupeřů se Eagles v této sezoně daří především, o čemž svědčí jejich aktuální bilance tří výher z posledních čtyř venkovních střetnutí.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Mustafi, Koscielny, Monreal - Maitland-Niles, Torreira, Guendouzi, Kolašinac - Özil, Iwobi - Lacazette
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Wan-Bissaka, Dann, Kelly, Van Aanholt - McArthur, Milivojević, Kouyaté - Townsend, Benteke, Zaha
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.52 - 4.74 - 6.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cardiff City - Liverpool FC  (neděle 17:00)
"Chceme prostě podat dobrý výkon a nedostat klepec," sdělil zápasem novinářům Neil Warnock. Pokud Cardiff Premier League neudrží, bude nám zkušený kouč chybět - třeba už jen pro jeho nadhled. Jeho tým potřebuje do konce sezóny vyhrát minimálně dva zápasy, což bude těžká řehole. Vždyť ten první je proti rozjetému Liverpoolu.

Velšané mají smůlu. A tahle smůla je možná bude stát ligovou příslušnost. Na začátku března skolili West Ham a na lopatě měli i Chelsea. Začátek great escape jako hrom. Jenže rozhodčí je v souboji s favoritem bez přehánění okradli o body - a kontroverzi vzbuzovala i nedávná prohra na hřišti Burnley.

Všichni teď mluví o Lize mistrů, včetně vysoké výhry Liverpoolu v Portu, která znamenala postup do semifinále. Cardiff ale odehrál možná ještě důležitější zápas na hřišti Brightonu - nejbližšího soupeře v boji o záchranu. A vyhrál. Aktuálně tak ztrácí na zónu bezpečí tři body. Průšvih je, že má taky výrazně horší skóre než Seagulls, a proto musí do konce května udělat bezpodmínečně o celé čtyři čárky víc.

No a to bude bez jakéhokoli zápisu proti Liverpoolu velmi těžké. A přestože Cardiff hraje v posledních týdnech velmi solidně, Reds působí dojmem, že smetou vše, co jim přijde do cesty. Neprohráli už 17 soutěžních zápasů v řadě a osmkrát za sebou zvítězili. Forma jako hrom, díky zmíněnému progresu v Lize mistrů je tým v laufu ještě víc.

Z Portugalska si Jürgen Klopp kromě postupu přivezl i nezraněný kádr, což mu dělá velkou radost a starost zároveň. Fit jsou konečně třeba i Lallana s Gomezem a německý trenér už se nechal slyšet, jak složité bude udržet tolik hráčů v dobrém zápasovém rytmu. Proto se dá očekávat, že zas až tolik změn oproti optimální jedenáctce v Cardiffu neuvidíme.

Warnock má potíže se složením záložní řady, odkud vypadl zraněný Harry Arter. Nathaniel Mendez-Laing ale už v týdnu prokázal (mimo jiné i vstřeleným gólem), že by mohl kolegu solidně nahradit. Otazník visí i nad dalším středopolařem Aronem Gunnarssonem, za nímž čeká na šanci Leandro Bacuna.
Cardiff City - pravděpodobná sestava:
Etheridge - Peltier, Morrison, Manga, Bennett - Hoilett, Gunnarsson, Ralls, Mendez-Laing - Camarasa - Niasse
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Keita - Salah, Firmino, Mané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 16.20 - 8.36 - 1.18
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester City - Tottenham Hotspur  (sobota 13:30)
Něco takového ještě Liga mistrů neviděla. Nikdy. Aby do jedenácté minuty padly ze čtyř střel čtyři góly, to opravdu není nic obvyklého. Manchester City a Tottenham fascinovaly celý fotbalový svět, který ještě jednou žasnul v závěru zápasu, kdy se zásluhou VAR správně odvolal postupový gól Citizens a v radost propukli Spurs. Jen o tři dny později se týmy potkávají na stejném hřišti, byť v jiné pozici.

Ve středu byly karty rozdány jasně. Vítěz bere všechno, tedy postup do semifinále Ligy mistrů. Teď mají týmy v rukou rozdílné trumfy, byť mají situaci pod kontrolou. Manchester City bude brát titul, pokud vyhraje zbylá klání. Tottenham za stejného předpokladu ukořistí kýženou pozici v nejlepší čtyřce. Jenže teď minimálně jeden tým ztratí a zkomplikuje si cestu za svým cíl.

Do odvety v Lize mistrů bude Tottenhamu scházet Korejec Son, ale do Premier League je nachystaný. A to je pro Pochettina extrémně důležité, protože Harry Kane je stále zraněný a Son má skvělou formu. V dubnu nastoupil do třech zápasů v základní sestavě a nasázel čtyři góly. Z toho tři právě Manchesteru City...

Guardiolova skvadra má nicméně o to větší chuť se pomstít. Vždyť sen o quadruplu se definitivně rozplynul, přestože City vyhrálo 16 z posledních 17 zápasů. Jenže právě ten jeden prohraný stál De Bruyna a spol. Ligu mistrů. Teď se musí soustředit na Premier League, která je nyní o to cennější.

Pokud dle očekávání Tottenham porazí, bude to už desátá ligová výhra v řadě. A zároveň obrovský krok za titulem, protože duel se Spurs je jeden ze dvou skutečně náročných testů, jež musí Citizens postoupit. Úspěch by navíc sebral vítr z plachet i Liverpoolu, jenž by se poháru pro šampiona zase o fous vzdálil.

Tottenham naproti tomu bojuje o top four, přičemž má výtečnou pozici. Vedle sobotního klání má poměrně snadný los a víc bodů než soupeři. Trápí ho ale marodka. Kromě Kanea jsou mimo i Aurier, Winks a Sissoko. City nechybí nikdo - jen stav Zinchenka bude ještě monitorován.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Stones, Laporte, Mendy - De Bruyne, Fernandinho, B. Silva - Sterling, Agüero, Sané
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Foyth, D. Sánchez, Alderweireld - Walker-Peters, Wanyama, Alli, Davies - Eriksen - Lucas, Son
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.28 - 6.52 - 10.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AFC Bournemouth - Fulham FC  (sobota 16:00)
V rámci 35. kola Premier League bude Fulham, jenž má pro příští rok už jistou účast v soutěži o patro níže, bojovat o nějaké ty body navíc pro své fanoušky na hřišti Bournemouthu.

Hráči Bournemouthu minulý týden vyprášili kožich Brightonu, když jej deklasovali na jeho vlastním stadionu výsledkem 5:0. Aktuálně se tak i díky této výhře nacházejí na klidné dvanácté příčce tabulky a pokud se jim teď povede porazit Fulham, oficiálně se zbaví i byť jen teoretických starostí o udržení.

To svěřenci trenéra Parkera, který nedávno nahradil ve Fulhamu nedlouho působícího Ranieriho, se už sestupu nevyhnou, což jim bylo jasné dokonce několik kol zpátky. Minulý týden sice překvapivě zdolali Everton na domácí půdě poměrem 2:0, předtím však nastřádali hrozivých devět (!) prohraných zápasů v řadě, které je poslali definitivně do League Championship.

Bournemouth v minulém kole vyhrál po třech utkáních bez vítězství a teď bude určitě chtít na tento povedený výkon navázat. Do karet mu nahrává jeho letošní bilance proti týmům z poslední trojky - v pěti utkáních proti Huddersfieldu, Fulhamu a Cardiffu dokázali hráči pod vedením manažera Howea zvítězit hned čtyřikrát. Pro samotného Howea to navíc bude jubilejní pětistý zápas v roli manažera, takže na něj jistě bude chtít vzpomínat jako na tříbodový.

Fulhamští zažívají sezónu plnou zklamání. Po mohutném letním utrácení za nové posily se od týmu z Londýna čekalo daleko více než nezvládnutý boj o udržení. Horší výsledky má v tomto ročníku na kontě pouze beznadějně poslední Huddersfield. Hráči Fulhamu se ale také mohou "pyšnit" umístěním na chvostu v jedné statistice, mají totiž nejhorší venkovní bilanci ze všech týmů Premier League. Na hřištích soupeřů v dosud odehraných sedmnácti duelech nedokázali ani jednou získat všechny tři body a pouze dvakrát odjížděli s bodem jedním.

Do zápasu nezasáhnou na straně domácích zranění Cook, Daniels, Francis, Mings, Pugh, Rico a Surman. Z týmu hostí budou utkání pouze z tribuny nebo v televizi sledovat Bettinelli, Fosu-Mensah, Johansen, Kamara, Marković a Mawson, taktéž kvůli zranění. Můžeme očekávat přesvědčivé vítězství Bournemouthu, Fulham venku letos zkrátka asi nevyhraje.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Smith, Mepham, Cook, Aké - Brooks, Gosling, Lerma, Fraser - King - Wilson
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Sergio Rico - Christie, Le Marchand, Ream, Bryan - Chambers, Zambo Anguissa - Sessegnon, Cairney, Babel - Mitrović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.72 - 4.22 - 4.84
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Huddersfield Town - Watford FC  (sobota 16:00)
Zklamání z minulého kola si mohou fotbalisté Watfordu vynahradit na půdě posledního Huddersfieldu. Terriers ani se změnou manažera nezaznamenali výsledkový posun, prohráli pod taktovkou Jana Siewerta jedenáct z dvanácti zápasů a jsou již spolu s Fulhamem jistým sestupujícím. To jejich soupeř má naopak stále před sebou jak boj o sedmé místo v ligové tabulce, tak finále FA Cupu.

Mladý německý kouč na lavičce domácího celku před zápasem přiznal, že ani po třech měsících ve funkci ještě stále zdaleka o svém týmu neví všechno, což je s ohledem na příští sezonu v druhé lize důležité co nejdříve napravit. "Stále se učíme. Mám určitý dlouhodobý cíl. Pořád o hráčích zjišťuji něco nového, a to v posledních čtyřech kolech přímo musím. Nesnáším prohry, bolí mě prohrávat takhle často."

"Času již není nazbyt," pokračoval Siewert. "Musím se o svých hráčích dozvědět co nejvíce, abychom v létě znali veškeré potřebné detaily. Musíme se podívat na náš kádr a herní styl v League Championship, protože na příští sezoně záleží nejvíce. V tuhle chvíli nelze předpovědět, jak bude náš tým vypadat v příštím roce, čeká nás ještě dlouhý proces."

Hosté v pondělí přišli na tři zápasy o svého kapitána a nejlepšího střelce Troye Deeneyho, jenž v domácím zápase proti Arsenalu uviděl za zbytečný faul Lucase Torreiry přímo červenou kartu. Hornets navzdory velmi dobrému výkonu posléze Kanonýrům podlehli 0:1 a manažer Javi Gracia si uvědomuje, že další zápasy musí hráči pozvednout svou herní úroveň. "Musíme se v příštích kolech obejít bez Troye a být připravení bodovat i při jeho neúčasti."

"Stejně jako v ostatních zápasech se nikdy nehodlám vymlouvat na své hráčské absence. Je lepší vyjádřit podporu hráčům, které máme k dispozici, a z nich vybrat nejlepší možnou jedenáctku, která bude v příštím zápase konkurenceschopná," dodává španělský kouč Watfordu, jenž se bude muset obejít také bez Josého Holebase a nejistota panuje také kolem stavu dvojice Deulofeu, Pereyra, jež musela minulé kolo s Arsenalem vynechat. Na straně domácích zase vinou nemoci může chybět zimní posila Karlan Grant.
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Hamer - Bacuna, Schindler, Kongolo, Durm - Stanković, Hogg - Mbenza, Pritchard, Lowe - Mounié
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Femenía, Kabasele, Cathcart, Masina - Hughes, Capoue, Doucouré, Pereyra - Success, Gray
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.08 - 3.58 - 1.99
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
West Ham United - Leicester City  (sobota 16:00)
Leicester během uplynulého měsíce vystoupal až na klíčovou sedmou pozici, kterou nyní zuby nehty hájí před ostatními dobyvateli. Jedním z nich je i West Ham, který již však má velké manko a do karet mu nehraje ani aktuální výsledková forma.

Kladiváři podniknou jeden z posledních útoků na sedmou pozici. Z jedenáctého místa totiž Hammers ztrácí na sedmý Leicester pět bodů, přičemž do konce soutěže zbývají jen čtyři duely. Myšlenky West Hamu na pohárovou Evropu jsou tak spíše bláhové. Když se navíc zaměříme na jejich aktuální formu, zjistíme, že svěřenci manažera Manuela Pellegriniho prohráli v posledních třech kláních. Mnoho okolností tak kladivářům do karet nehraje.

Ambiciózní londýnské mužstvo dost možná neskončí ani v první polovině tabulky, s čímž není příliš spokojený ani sám Pellegrini. "Není to lehká odpověď, protože jsou na to dva pohledy. Ano, jsem šťastný, protože v porovnání s loňskem zažíváme solidní sezónu-Měli jsme na dlouhou dobu zraněných několik hráčů, což nebylo lehké. Cítím však, že můžeme být lepší. Je zde několik výsledků, které bychom měli zlepšit," uvedl rodák z Chile.

Na olympijský stadion v sobotu zavítají lišky, jimž to naopak v posledních týdnech šlo. Až v minulém kole narazil Leicester na Newcastle, jenž ukončil sérii čtyř výher v řadě. Právě tyto úspěchy vynesly Foxes na již zmíněnou sedmou pozici, kterou však v žádném případě nemají jistou. Stejně bodů jako družina manažera Brendana Rodgerse má také osmý Wolverhampton. Jen o bod zpět jsou navíc devátý Everton a desátý Watford. V přehuštěném středu tabulky se tak ještě může leccos změnit.

I proto se Rogders snaží vyvarovat přebytečným diskuzím o honbě za pohárovou Evropou. "Opravdu na to moc nemyslíme. Chceme skončit, jak nejvýše to jen půjde a předvést to nejlepší. Je důležité, že pokračujeme v naší práci a připravujeme se na další sezónu, zatímco se snažíme skončit, co nejlépe to jde," řekl stratég, jenž v minulosti vedl Liverpool nebo skotský Celtic.

Hammers se po zranění vrací útočník Marko Arnautović, fit by již měli být také obránce Aaron Cresswell a středopolař Jack Wilshere, druhý jmenovaný se však pravděpodobně ještě bude šetřit. Na listině marodů však zůstávají Samir Nasri, Javier Hernández a Manuel Lanzini. Na straně Leicesteru se již do kupy stihl dát záložník Marc Albrighton.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabiański - Zabaleta, Balbuena, Ogbonna, Cresswell - Rice, Obiang Antonio, Noble, Snodgrass - Arnautović
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Pereira, Morgan, Maguire Chilwell - Ndidi - Gray, Tielemans, Maddison, Barnes - Vardy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.20 - 3.58 - 2.31
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Wolverhampton Wanderers - Brighton & Hove Albion  (sobota 16:00)
Jednu šanci na postup do pohárové Evropy už Wolverhampton zpackal, teď musí všechny síly vrhnout do té druhé - ligové. Wolves mají stále nejlepší výchozí pozici, o sedmou příčku se dělí s Leicesterem, ale zápas k dobru jim hraje do karet. Na něco takového ale vůbec nemyslí Brighton, který se po minulém týdnu třese o záchranu.

Začněme teda u toho pozitivnějšího. I když jak se to vezme. Vlci jsou celou sezónu typickým Robinem Hoodem, který obírá všechny favority, ale body ztrácí s papírově slabšími soupeři. Takhle v posledním měsíci vyřadil Man Utd z FA Cupu a porazil ho i v lize. Jenže obratem ztratil vyhrané semifinále poháru s Watfordem, aby v lize podlehl Southamptonu.

Ještě hůř je na tom ale Brighton, který od přelomu března naprosto uvadl. Prohrál všechny čtyři ligové zápasy a dokonce nedal ani gól. Naposled doma (!) padl s Cardiffem a zadělal si na obrovské problémy. Právě na velšský celek má teď náskok už jen dvou bodů. Jo, má sice zápas k dobru, jenže na hřišti Manchesteru City.

Na Wolves se však Seagulls nezvykle daří. Porazili je na podzim v Premier League, stejně jako při obou druholigových příležitostech v sezóně 2016/17. Na rozdíl od Wolverhamptonu však nemají k dispozici kompletní kádr, mimo hru jsou pořád zraněný Jason Steel a vykartovaný Anthony Knockaert.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Bennett, Coady, Boly - Doherty, Dendoncker, Neves, Moutinho, Jonny - Jiménez, Jota
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Bruno, Duffy, Dunk, Bernardo - March, Propper, Stephens, Jahanbakhsh - Gross - Andone
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.98 - 3.20 - 4.77
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Southampton FC  (sobota 18:30)
Souboj dvou celků z dolního patra tabulky, jež mají shodně blízko k jistotě záchrany, nabídne utkání Newcastlu se Southamptonem. Domácí na patnáctém místě drží nad svým soupeřem dvoubodový náskok, ovšem Saints mají stále jedno utkání k dobru a jejich odstup od sestupového pásma nyní před začátkem pětatřicátého kola činí pět bodů.

Oba týmy půjdou do zápasu na St. James‘ Parku v dobrém rozpoložení, neboť Newcastle zaskočil rozjetý Leicester a zvítězil na jeho půdě 1:0, zatímco Southampton si doma vyšlápl na Wolverhampton a zcela jednoznačné měření sil nakonec ovládl v poměru 3:1. Následná výhra osmnáctého Cardiffu proti Brightonu však stále ani jednomu týmu nedopřává přespříliš klidné spaní.

Manažer Newcastlu Rafael Benítez se musí nejen ve zbytku sezony vypořádat s opětovnou ztrátou stopera Floriana Lejeuna, jenž si vážně poranil vazy v koleni, podstoupil v týdnu operaci a čeká jej dlouhá absence. Mimo hru ve zbytku tohoto ročníku zůstává vinou potíží s kolenem i středopolař Sean Longstaff.

To Benítezova protějška Ralph Hasenhüttl čekají naopak příjemné starosti se skladbou sestavy, neboť německý kouč má k dispozici takřka kompletní kádr včetně Yanna Valeryho, Alexe McCarthyho, Matta Targetta a Charlieho Austina, kteří se v poslední době potýkali se zdravotními potížemi. Dokonce i dlouhodobě zraněný Mario Lemina se již po vyléčení potíží s břichem vrátil zpět do tréninkového procesu. Asi nejvážněji je ohrožen start stopera Janika Vestergaarda, jenž má potíže s třísly.

Saints jsou od Hasenhüttlova příchodu jako vyměnění, což odráží jejich bilance osmi výher z osmnácti zápasů, přičemž na tentýž počet vítězství před nástupem německého kouče potřebovali stěží uvěřitelných dvaapadesát kol. Z posledních šesti kol zvládl Southampton hned čtyřikrát zvítězit, a právě proto se nyní nachází v slibném odstupu od sestupového pásma, do kterého byl po valnou část sezony namočen. Na tomto zlepšení má v posledních týdnech prsty i útočník Shane Long, který skóroval ve dvou po sobě jdoucích zápasech, přičemž prosadit se třikrát v řadě se mu ještě nikdy během působení v Premier League nepodařilo.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Schär, Lascelles, Dummett - Manquillo, Hayden, Ki, Ritchie - Pérez, Almirón - Rondón
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Gunn - Bednarek, Yoshida, Vestergaard - Valery, Ward-Prowse, Romeu, Hojbjerg, Bertrand - Ings, Redmond
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.48 - 3.13 - 3.32
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC34267177:2085
2.Manchester City33272486:2283
3.Tottenham Hotspur332211064:3467
4.Arsenal FC33206766:4066
5.Chelsea FC34206857:3666
6.Manchester United33197763:4464
7.Leicester City341451546:4547
8.Wolverhampton Wanderers331381241:4247
9.Everton FC341371446:4446
10.Watford FC331371347:4846
11.West Ham United341261642:5242
12.AFC Bournemouth341251749:6141
13.Crystal Palace341161740:4639
14.Burnley FC341161742:6039
15.Newcastle United341081632:4338
16.Southampton FC33991539:5436
17.Brighton & Hove Albion33961832:5333
18.Cardiff City34942130:6331
19.Fulham FC34552432:7620
20.Huddersfield Town34352619:6714

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1545)

Přidat komentář
smazaný uživatel

City vyhra

Reagovat
vanGomm

Kolik týmů má PL v pohárech (LM EL)?

Reagovat
ElectrickMann

63

Reagovat
vanGomm

To je nějaká šifra?

Reagovat
smazaný uživatel

City dnes remíza

Reagovat
cubazi

Reagovat
MCFC_8

Dnes ocakavam koncentrovanejsi vykon, hlavne zlepsenie v obrane a vyhru 3:1, zaklad je ubranit Sona

Reagovat
Kixi Syhimour

08:57 V hledáčku Frankfurtu se ocitl Löwen

Těsně

Reagovat
Džeko55

OT: Vyplňte prosím dotazníček na cca tři minutky o partnerech českého hokeje (klubů, soutěží i repre) pro jednu marketingovou společnost. Děkuji moc

https://bit.ly/2KZ86dc

Reagovat
smazaný uživatel

City dnes musí padnout! Liverpool musí vyhrát a bude :-)

Reagovat
technecium

Když už, tak naopak

Reagovat
smazaný uživatel

v LM jsem City přál, podělali to, nyní si přeji, aby prohráli, proto očekávám jejich výhru 5:1

Reagovat
vanGomm

Manch.City je v lize 25 zápasů bez X.A vůbec se ty remízy v PL v posleních zhruba 40 zápasech nejak zasekly Myslím že do konce ligy City remizovat s někým asi stihnout.Bez nějaké té jejich ztráty se Livepool mistrem ligy stát nemůže.To jeho čekání na titul trvá už velice dlouho.Liverpool byl naposledy mistrem v sezoně 1989/90 což na tento klub rekord už hodně vousatý,takže se dá říci,že jsou na řadě Letos by se to konečně mohlo podařit.

Reagovat
smazaný uživatel

Poche dneska udelej z hracu hrdiny!

Reagovat
fenixLFC

dostanu 0:4

Reagovat
drussbarb

Drůbež do toho, pak na oplátku pusťte v LM Ajax.

Liverpool vemte si PL a nechte finále Ajax/Barca

Reagovat
smazaný uživatel

nechutné

Reagovat
drussbarb

To jako nechcete porazit City?

Reagovat
smazaný uživatel

Určite si to prajem, ale o to nejde. Skor že "na oplátku pustiť Ajax v LM". Ty vole, neuveriteľná šanca dostať sa do finále, Ajax hrateľný súper a Tottenham by im to mal pustiť? Veď kto vie, možno ďalších xy rokov sa podobná šanca nenaskytne. Niekedy sa mi zastavuje chodenie, čo tu niektorí píšu.

Reagovat
Neutron

tak chodenie hovoris?

Reagovat
drussbarb

Mno teď nevím,jestli jsi otočil můj pokus o vtip nebo to myslíš vážně

Reagovat
YoungPyo1882

Reagovat
masly008

hlavně né barca.vždyť je to mančaft 1 hráče.a simulanti

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli dnes Spurs vyhraje, nebo aspoň remizuje, tak mně asi nezbyde nic jiného než si je přidat k oblíbencům

Spíš ale čekám výhru City.

Reagovat
Kixi Syhimour

Teď, MUN, nebo nikdy

Reagovat
Coutinho10

musíme věřit

Reagovat
MCFC_8

Aj my verime ze Liverpool niekde strati

Reagovat
Kixi Syhimour

Všichni nějak věří

Reagovat
Neutron

zrazu kolko veriacich...

Reagovat
YoungPyo1882

City si zaslouží titul, Pool má půlku bodů díky umu simulace a podvádění. Takže dnes snad výhra Spurs, ale pokud vyhraje City, tak také dobré. Třetí místo máme jasné i tak .

Reagovat
smazaný uživatel

ta posledná veta. Nič nemáme isté.

Reagovat
Kixi Syhimour

12/10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masina_LFC

ty si retard

Reagovat
C-M@ster

Podle mě City vyhrajou s handicapem.

Další můj tip je: Bournemouth 1 a pokud bude Alexis v základu, tak dá golaso proti Evertonu.

Pokud byste nevěděli, co dát na tiket, jsem tu pro vás!

Reagovat
MCFC_8

Ak by sme dnes a potom v stredu vyhrali derby tak si dovolim tvrdit ze titul nam neunikne. Takze dnes tipujem zostavu Ederson- Danilo, Stones, Otamendi, Laporte- Fernandinho, KDB, D. Silva- Sane, Kun, Sterling...a v stredu spat do zostavy Bernardo, Kompany, Walker, prip. aj Gundogan, ten bol v LM skvely

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč chce Ilkay pryč?

Reagovat
MCFC_8

Netusim, mozno to len hra a caka ze dostane viac, ja dufam ze nakoniec predlzi, v poslednom case hra vynikajuco na mieste Fernandinha

Reagovat
El Cid z City

Třeba chce být základním kamenem týmu nebo velkou smlouvu.Potřebujem DM za fernandinha(rodriqo),gundigan na dm je jen nouzovka, b.silva přebírá roli davida,foden je další na řadě, tzn.podstatně míň času pro něj.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsem si myslil, díky oběma

Reagovat
technecium

Proč Pep nestaví Saného do základu?

Reagovat
diastan

Protože Bernardo

Reagovat
El Cid z City

Sterling nemá konkurenci a bernardo týmu dává víc než maximum.

Reagovat
Miguel19

Protože má ne jeden super zápas pět špatných.

Reagovat
smazaný uživatel

Pyčo, my hrajeme v sobotu a ještě jako první?!? Mezitim v nizozemsku pozastavujou kvuli Ajaxu ligu. Just fuck off FA, fuck off.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsou ty dementni televizni prava ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ale hrali jsme away ve středu v noci. Ať jdou do piče prostě, to tam nemohli dát jiny zápas? Třeba United everton, kdyz uz jsou z LM venku a navic hrali v úterý? Ne, ti si hrajou na pohodu až zítra. Fakt jsem nasranej...

Reagovat
oli9

a to ještě počkejte co se bude dít až budou málo nenažraní jako FIFA nebo UEFA a bude se hrát pro asijský trh někdy vole v sobotu dopoledne

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň že zápas proti Bournemouthu preložili z pondelka na sobotu pred odvetvou v Amsterdame. Nečakal som to. TV práve sú TV práva, cez to na ostrovoch nejde vlak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi to s tím vlakem nebude tak horké, když mohli přeložit zápas s BHA.

Reagovat
gocii

Tak zas streda sobota je normal, pondeli streda fakt ne

Reagovat
vitasrp

Mezi zápasy musí být alespoň 2 dny pauza, to by se v případě toho pondělního termínu nesplnilo, proto ta změna. Jinak se na to bohužel z vysoka sere.

Reagovat
Counter

Reagovat
Coutinho10

tak si ty body pro zajištění skupiny LM na příští sezónu musíte uhrát už teď

Reagovat
smazaný uživatel

No, být Váma, tak držím kušnu. ManCity můžou být nasraní úplně stejně. Hráli mnohem těžší zápas než vy ve stejný čas a hrajou mnohem těžší zápas než vy dnes. Vy máte 30hodin k dobru proti sestupujícímu Cardiffu...

Reagovat
Coutinho10

tak byste toho právě měli využít

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

klasika

Reagovat
MCFC_8

Pozri, aj mna to serie, ale oba timy maju rovnake podmienky dnes, takze asi tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak s vama hrajem jenom o body, ale pro nase soupere v boji o titul/top4 je to vyhoda jako prase. Nehledě na to, že naše marodka říká něco jiného než že máme rovnake podmienky. Vy můžete klidně nasadit komplet jinou jedenáctku.

Reagovat
MCFC_8

Ok ale ked uz boli ako dopredu dane terminy tak asi sa to len tak menit neda, zranenia patria k futbalu, aj my sme mali dost zranenych, na to nikto nepozera

Reagovat
smazaný uživatel

FA s tým ale nemá nič spoločné. A za tie prachy z TV práv by mali všetci držať akurát tak hubu a krok. Navyše City hrali rovnako ako vy, tak nechápem to pozdvohnutie o meter.

Reagovat
El Cid z City

Tak krátký čas smrdí zraněníma.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Tak zrovna dnes sú podmienky pre oba tímy rovnaké

Reagovat
masly008

Tak vraťte prachy za TV a můžete hrát třeba o půlnoci a nebudete nikoho zajímat.tvl prachy to jo,ale jen když se to hodí co?

Reagovat
Kincl

Dneska musi City vyhrat a poslat Slepice mimo LM

Reagovat
smazaný uživatel

:DD

Reagovat
smazaný uživatel

ideální scénář:

výhra Spurs a Liverpool nezvládnutý zápas s Cardiffem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Ještě že už se dneska hraje takový zajímavý zápas, jinak bych se z té Slavie už posral.

Reagovat
diastan

Dnes ten postupový výsledek padne

Ederson, Walker, Stones, Laporte, Zinchenko, Gundogan, De Bruyne, Foden, Bernardo, Sterling, Aguero (C)

Reagovat
smazaný uživatel

Vincent na lavičke.

Reagovat
MCFC_8

Ederson- Walker, Stones, Laporte, Zinchenko-Gundogan, KDB, Foden, Bernardo, Sterling-Aguero

Reagovat
fenixLFC

lloris sedi

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je ani na lavičke, asi zranenie. Inak si to neviem vysvetliť.

Reagovat
Mates_Matesović

Podle mě je akorát šetřenej. Na lavici není ani třeba Tripps.

Reagovat
smazaný uživatel

Gazzaniga, Foyth, Alderweireld, Sanchez, Vertonghen (C), Davies, Dier, Eriksen, Dele, Lucas, Son.

Reagovat
lajka30

Čtyři stopeři v základu není to málo?

Reagovat
fenixLFC

dier nie je stoper

Reagovat
MCFC_8

Foyth, Alderweireld, Sanchez, Vertonghen...4

Reagovat
lajka30

Foyth,Alderweireld,Vertonghen,Sanchez

Reagovat
Mastný Chobot

ale Foyth je

Reagovat
matZz

předpokládám, že Foyth bude hrát levýho beka

Reagovat
smazaný uživatel

Pravého. LB je Davies.

Reagovat
matZz

upsss. no jasně že pravýho. minulej zápas mu vyšel, tak snad na to naváže.

Reagovat
SpecialOne

Pepek už na nějakou rotaci z vysoko kašle, vepředu má vyvolenou trojici a Jesus, Mahréz a Sané mají smůlu.

Reagovat
MCFC_8

Kasle? Foden, Zinchenko, Stones, 3 zmeny

Reagovat
lajka30

Není to spíš proto že do zálohy už tam má jenom Silvu a na levýho obránce tam nikdo není?

Reagovat
MCFC_8

Ale je, Delph, Mendy co nie su teraz ani na lavicke a aj Laporte tam vie zahrat, Ferna je prekvapenie ze nie je v zaklade...

Reagovat
Miguel19

Jde mu o všechno. Pokud nedá titul, bude to trapas.

Navíc se ani jeden na ty ze základu nechytá.

Reagovat
MCFC_8

Trapasom by som to nenazval, trapasom je to ze na konci decembra mal Liverpool naskok na nas 10 bodov...

Reagovat
El Cid z City

jasně,proto hrál mahrez v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Sané je hype

Reagovat
Malresi

Come on Spurs ! Spurs nemajú dôvod tento zápas vypúšťať, takže rozhodne by som to nevidel ako jednoznačnú záležitosť pre City. Ich výhodou je širší a o niečo kvalitnejší káder, ale pri troche šťastia Spurs kľudne môžu uhrať aspoň bodík.

Reagovat
C-M@ster

Jako můj neomylný tip je 4:1 pro City...

Spurs jsou opojení z úspěchu v LM (kde jim momentálně přeju výhru, tak brzděte s hejtem) a v lize je Pepkova banda smete.

Reagovat
blade115

Dobytku, Spuds se nikdy nikde nic nepřeje.

Reagovat
Gunner14

maximálně sestup

Reagovat
smazaný uživatel

OT: proc vlastne Cech nosi tu prilbu?? Predpokladam, ze nema vetsi nasledek, takze strach?

Reagovat
smazaný uživatel

image

Reagovat
diastan

prevence a zvyk

Reagovat
C-M@ster

On tvrdí, že to je na nařízení doktora.

Obecně v tom může být i marketing... přece jen je to takový jeho poznávací znamení.

Reagovat
Salfovic

Vy jste neviděli rentgen jeho hlavy

Reagovat
C-M@ster

Ne. Chybí mu část lebky?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fenixLFC

vole to vyzera ako by sa nepohodol so suarezom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Spíš jako smajlík

Reagovat
Salfovic

Nikdy nepochopím, jak to mohlo Huntovi jen tak projít

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podle rentgenu nize, se nedivim uz

Reagovat
Counter

Kdyby mu někdo znova prokopnul lebku, byl by na tom ještě blběji než tehdy.

Reagovat
Whitemedia

a nedostal by prachy od pojišťovny

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, diky

Reagovat
vladis271

absolútne Spurs dnes neverím.

Reagovat
C-M@ster

Fans MU, ještě bych rád zmínil jednu věc.

Dvojzápas United - Barca a Slavia - Chelsea a podobnosti.

V obou případech outsider v prvním zápase podal sympatický výkon, ale prohrál 0:1.

Ve druhým zápase hned z kraje dostal góly venku a byl v podstatě ze hry o postup...

Rozdíl je v tom, že Slavia se na to nevysrala dala 2 góly a podle mě ještě ve hře o postup byla.

V podstatě předvedla větší hlad po postupu a úspěchu než my... A můžete srovnávat soupeře - že Barca je lepší a zkušenější mužstvo jak Chelsea... ale zase my bychom měli být lepší a zkušenější jak United... ale prostě jsme to vzdali a to mě nejvíc sralo... Smolnej gól co pustil DDG je ekvivalent k tomu, co dostala Slavia - tyčka-vlastňák.

Nepřišlo vám to tak?

Reagovat
fenixLFC

len ej rozdiel ze sa na to barca na rozdiel od chelsea nevysrala a hrala dalej

Reagovat
C-M@ster

Já si myslím, že se na to vysrali podobně.

Reagovat
Taiger

Nepřijde no, Cecile.

Reagovat
C-M@ster

Začals fandit United? Aspoň budeš moct příští rok někoho podporovat v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se dostaneme ke standartkám, tak by mohli mít city velký problémy.

Reagovat
frank

Někdo prosím stream? Po tom co zablokovali reddit je náročný něco najít..

Reagovat
Gunner14
Reagovat
frank

Parada diky.

Reagovat
masly008

tvl.jansen ještě žije?

Reagovat
pobody's nerfect

Jestli dnes Tottenham neprohraje, přestanu je nazývat slepice a jejich stadion kurnikem

Reagovat
masly008

stadionu budeš říkat záchod?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikoho to nezaujíma.

Reagovat
fenixLFC

hraci spurs v tych dresoch a v tom svetle vyzeraju ako postavicky z FIFA

Reagovat
diastan

yeeeeeeeeeeeeees, dnes aspon o 3 kousky

Reagovat
Counter

Aspoň o osm, ať Spurs na konci sezony připraví o top4 skóre

Reagovat
diastan

Jo pomsta by to byla sladká a kdyby to bylo ve váš prospěch..proč ně

Reagovat
Gunner14

Reagovat
diastan

Bernardo to byl zas balon A Foden by zaslouzil mnohem vice minut..

Reagovat
masly008

fodena vidím hrát poprvé a nevím co u toho golu teda předvedl extra.

Reagovat
diastan

No ? Odpověd je asi, že ho vidíš hrát po prvé

Reagovat
masly008

tak to jsi mi teda odpověděl .

Reagovat
diastan

Jsi se ma nic neptal

Reagovat
masly008

psal jsi že by měl dostat víc času,jsem myslel že to bylo kvůli tomu že dal gol,ale tam nic zázračného nepředvedl.tak si mohl napsat proč by ten čas měl dostat.já si myslím že třeba sané by měl taky dostat víc času no.

Reagovat
diastan

Mladik, co po kazdy, kdyz je na hristi poda nadstandardni vykon? Rozhodne si minuty zaslouzi, jestli z nej v budoucnu neco chceme..to ze zaslouzi i Sane a dalsi hraci je vec druha. U toho je problem zase trochu jinde

Reagovat
masly008

Reagovat
Gunner14

Nazdar

Reagovat
smazaný uživatel

tak nič

Reagovat
fenixLFC

podla predpokaldov

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Counter

Foden

Reagovat
Generalní Gladiator

Link?

Reagovat
masly008

a je po nich

Reagovat
Miguel19

Málo stoperů.

Reagovat
Gunner14

Dneska bude redka i víc

Reagovat
Taiger

Mimo top4, vypadnou hned v semi a bez LM pro příští sezonu, to chceš.

Reagovat
masly008

Reagovat
Nikikrew

City by ich mohli rozbit any sa Spurs vratili opat na zem

Reagovat
Malresi

Aj to tu niekto z vas pozera? Tottenham uz mal 3 vynikajuce sance, City okrem golu nic. Rozhodne to nie je bez sance.

Reagovat
Thelvin

Reagovat
Miguel19

Spurs už 3 tutovky

Reagovat
Thelvin

Jejich obrana je šílená, vůbec nevědí co se Sonem. Ederson klasa

Reagovat
Gunner14

City mohli by zapnout, stačí jeden balon za obranu a jsou v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham pojďme! Nenechte z toho udělat opět City ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Najednou mu to tam nepadá

Reagovat
Nikikrew

jasna

Reagovat
MCFC_8

Tie diery v obrane...na infarkt

Reagovat
Gunner14

Penalta nic???

Reagovat
smazaný uživatel

vám už solidně jebe

Reagovat
Malresi

Reagovat
Gunner14

Taky tě mám rád slepičko

Reagovat
Taiger

kdo si?

Reagovat
Nikikrew

kebyze to je na druhej strane tak pod review by si uz hovoril o tlacenke

Reagovat
Counter

Replays suggest he probably should have given City a spot-kick - it was a clumsy challenge from Vertonghen, who swept Silva’s leg from under him.

Guardianu taky, je to celosvětové spiknutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Bye titule, slaboučký trapný united je neporazí

Reagovat
Taiger

A s Barcou přijde úplné vystřízlivění

Reagovat
smazaný uživatel

Ani slaboučký trapný pool je neporazil

Reagovat
pingla

jak to že vy jste je neporazili?

Reagovat
Thelvin

Bernardo Silva je neuvěřitelnej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Fantazie. Strašně serte že není u nás

Reagovat
smazaný uživatel

sere

Reagovat
C-M@ster

Mě sere, co jsme za podobný love přivedli my.

Reagovat
Busby babes

Saves in the PL this season:

De Gea - 109 (4th highest in the league)

Kepa - 75 saves (16th)

Alisson - 67 saves (17th)

Ederson - 52 (19th)

K tomu DDG. Ono kdyz na nej jde o tolik vic strel, tak i to riziko chyby docela roste.

Reagovat
Sm0ker

Reagovat
Counter

Souhlas, ale myslím, že to nebude moc odlišné od předešlých let. Letos má prostě slabší ročník a výjimečně může o klubové POTY zabojovat i někdo jiný

Reagovat
Busby babes

jasne, ma slabsi rok, ale porad hodne nadprumernej.

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

a jeste chyby vedouci ke golu:

DDG 1

Kepa 0

Alisson 3

Leno 2

Ederson 0

Chyby, po kterych gol nepadl:

DDG 0

Kepa 2

Alisson 3

Leno 0

Ederson 2

Reagovat
smazaný uživatel

tohle ken podtrhuje, jak je tato statistika totalne nicnerikajici (zdravim counter a ostatni co to predhazovali cechovi)

Reagovat
Busby babes

v cem je nic nerikajici?

Reagovat
smazaný uživatel

ze to nerika nic o tom, jake ma brankar schopnosti ani jakou ma formu. jde predevsim o faktor stesti/smuly, stylu hry tymu, posouzeni situace(tech, co urcuji, jestli je to uz chyba brankare, nebo ne, nejde to tak jasne zmerit, jako treba goly asistence.)

Reagovat
Counter

Něco to rozhodně říká. Jde i o to, nakolik to brankář dovede vykompenzovat.

Reagovat
kiwwi

Ja mam u neho take dejavu... Kým nepodpísal novú zmluvu, tak bol z formy aj naposledy keď to riešil...

Reagovat
Busby babes

jenze to je to. on neni z formy. chyta dobre. Chybu obcas udela kazdej.

Reagovat
Miguel19

Dier je hrozný kopyto.

Reagovat
Mastný Chobot

Bernardo je geniálny hráč

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Malresi

City zadarmo kolotoč od Alliho

Reagovat
Cobra

Teď jsem to zapnul. Jak to zatím vypadá herně?

Alli zatím vypadá, že má den.

Reagovat
Malresi

City gol, vy 3 skvele sance. City viac drzia loptu, ale okrem golu si nevypracovali nic.

Reagovat
diastan

+ odpustena penalta

Reagovat
Malresi

Ach boze... chrbtom k brane, kkt by spravil a aj ten kontakt nebol nieco extra. To uz mozu piskat vsetko.

Reagovat
Taiger

Ty si novej Kixi, akorát blbější?

Reagovat
Kixi Syhimour

Pro blbce každý blbec

Reagovat
Miguel19

Když to pískají Salahovi, tak proč ne..

Reagovat
Malresi

Daj priklad, kde mu piskli takyto nezmysel.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, jasna penalta

Reagovat
Nikikrew

to je co za argument ty vole. Kopnem ta do clenkov zozadu ale faul to nebude pretoze bol chrbomt k brane

Reagovat
Malresi

Kopnem ta do clenkov.. to bol teda poriadny kopanec, dobre ze nema Bernardo nohy zlomene. Ako ano, kontakt tam bol, ale absolutne sa Oljverovi necudujem, ze to nepiskal. Bernardo letel hned.

Reagovat
Taiger

Vyser se na to

Reagovat
Malresi

No, toto je tvoja druha reakcia na mna za 3 minuty. Radsej sa na to vyser ty

Reagovat
diastan

To, že by kkt spravil a byl zády souvisí s písknutím penalty ?

Reagovat
diastan

strašný šašo

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Cobra

Nám nebo vám?

Reagovat
diastan

vám

Reagovat
Taiger

Fodeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Reagovat
Busby babes

to by byla katastrofa pokud by City prisli o KDB... jo, to jsme videli pulku tyhle sezony, jak jsou bez nej uplne bezradni.

Reagovat
Taiger

Tak ale citelná ztráta to je

Reagovat
Busby babes

jasne, ze je blby, kdyz prijdes o tak kvalitniho hrace, ale katastrofa? s jejich kadrem?

Reagovat
Taiger

Tak já nepíšu, že katastrofa, ale s tím, že se hraje teď o hodně a každá ztráta by byla klíčová, navíc už je konec sezóny a všichni melou z posledního, sice jim paradoxně neúčast v semi pomůže a budou mít víc sil, ale KDB bude mega chybět a Fernandinho není někdo, kdo by ho mohl zcela nahradit (i když se bez něho na začátku obešli)

Reagovat
Busby babes

vsak ja se smeju tomu, jak to komentoval komentator na Digi. a Fernandinho ho nenahradi, coz ani neni plan. City ho obecne nahrazuji tak, ze jeho roli prevezmou Silvove a Gundogan.

Reagovat
Taiger

ah, fair enough

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
diastan

Navíc pár zápasů před koncem, bez LM...

Reagovat
Remt

ztráta je to veliká, přišlo mi, že když byl zranění, byli slabší.. Ztráta to může být jak v tomhle zápasu tak v zápasu proti MU - musí teď jet na krev, z CHL vypadli, pokud by nedotáhli titul, tak by to nebyla až tak úspěšná sezóna

Reagovat
Counter

Pořád je to jejich nejlepší hráč.

Reagovat
Taiger

Po Sterlolovi

Reagovat
Busby babes

Sterling. a nijak nezpochybnuju jeho kvality.

Reagovat
smazaný uživatel

aguero, sterling, bernardo

Reagovat
Counter

V této sezoně ano, protože KdB byl celý rok zraněný. Na papíře je nejlepší on.

Reagovat
habinity

Teraz som zapol co sa stalo kevinovy?

Reagovat
C-M@ster

Natažený zadní stehenní sval? Asi.

Reagovat
habinity

Vážne to vyzeralo?

Reagovat
C-M@ster

Vážně ne.

Celej zápas hrál hovno, ztrácel balóny a vypadalo to, že při jednom nákopu si natáhl sval.

Takže pak dostal balón, zakopl ho do autu, lehl na zem s tím, že to dál nepůjde.

Reagovat
Coutinho10

celkem jsem cumel, ze ho nakopl takovou ranou nekam nahoru

Reagovat
Counter

Asi koleno.

Reagovat
blade115

Nejspíš kotník

Reagovat
Gunner14

Tuším že pata.

Reagovat
pingla

klíční kost

Reagovat
fenixLFC

zlomil si prst na nohe

Reagovat
Mercury

Nastrelene varle

Reagovat
supervizor

Sakra, ten musí být dojebaný.

Reagovat
diastan

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
patas92

Reagovat
Svatej

Reagovat
Infi

Reagovat
andrew96

Reagovat
PP

to měl bouračku nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Z PL se pomale a jistě stává liga o jednom týmu. To, co tu ligu zdobilo, že ten titul neměl žádný tým v PL předem daný rychle mizí. Momentálně je úplně jasné, kdo ten titul na 90% urve už před začátkem soutěže. Nechápu, jak tohle může někdo podporovat.

Reagovat
diastan

Toto je parádní

Reagovat
Remt

tuším, že vedou o 1 bod ligu ne? Co přesně ti přijde rozhodnuté?

Reagovat
masly008

ještě že v LL,SA,Bundeslize,L je to jinak co?

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona, Juve, Bayern. Letos je to v Německu možná vyrovnanější, ale furt to vidím na Bayern. To já v Anglii rozhodně nechci. Minulý rok City a tento rok znovu? To je trochu nuda. Snad jim Tottenham sebere body.

Reagovat
Sm0ker

Brandon jim sebere body

Reagovat
masly008

a předminulý?to že někdo obhájí titul s té ligy nedělá ligu 1 týmu.

Jasně že jsou třeba 1-2 favoriti.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, že dělá. Teď se dařilo šampiony střídat a to je na PL kouzelné. Kouzelné bylo, když je menší týmy porážely, ale to tam prostě momentálně není. A aby to neuklouzlo ještě do větší suverenity, tak by bylo fajn, kdyby to dalo Live

Reagovat
C-M@ster

Uvědomuješ si, že když City dneska vyhrajou, budou jen bod před Liverpoolem? A čekají je 3 relativně těžký zápasy ze čtyř.

Reagovat
smazaný uživatel

No, jak je nedá Tottenham či United, tak je hotovo.

Reagovat
C-M@ster

Na hřišti Burnley to nebude žádná lahoda a ani s Leicesterem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako proti City nic nemám, jejich práci uznávám, ale pro dobro ligy by bylo lepší, kdyby to City nevyhrálo.

Reagovat
El Cid z City

Běž už s tím dobrem do prdele.

Reagovat
Remt

Stejně je to šílený, že jeden hloupej gol Totáče může znamenat konec pro MC veškerých možností na titul. Konečně je sezona v Anglii zajímavá až do konce:-)

Reagovat
Kincl

Ideální víkend City výhra a Arsenal, Chelsea a United také výhra :D A Slepice budou zas tam kam patří :D

Reagovat
matZz

ty máš dobrej komplex

Reagovat
diastan

Výběh Ed je dneska boží

Reagovat
Cobra

Škodaaaaaa

Reagovat
Taiger

Ani tohle nemůžeš napsat normálně

Reagovat
Cobra

Jako pičus se chováš jenom tady, nebo i normálně?

Reagovat
Taiger

Neviiiiiiiiiiim

Reagovat
jk

Reagovat
Cobra

ok

Reagovat
icemike

Reagovat
Taiger

Son je šílený zvíře

Reagovat
Whitemedia

zvířeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Taiger

Reagovat
Svatej

Reagovat
Malresi

Ty kokos... 4. sanca. Hlavne, ze stredu im tam padalo setko do pici

Reagovat
Remt

Však snad ještě tam něco spadne:-) 1 gólík by stačil

Reagovat
Malresi

Musime verit.

Reagovat
Coutinho10

twl Son

Reagovat
tuny

Acestream pls?

Reagovat
MCFC_8

Nemozme nechat Sonovi tolko priestoru!!! KDB snad nic vazne, 2.polcas bude narocny, jednoznacne treba dat 2.gol

Reagovat
Gunner14
Reagovat
Gunner14
Reagovat
Gunner14

Tam je ustřihnutý konec

Reagovat
Kincl

Na co to sem dáváš když tam skočí do toho místa nějaká pitomost :D

Reagovat
Taiger

Reagovat
Gunner14

Jediný klip který jsem dokázal najít toho

Reagovat
Kincl

:D .D

Reagovat
Whitemedia

(y)

Reagovat
Gunner14

:'D

Reagovat
Taiger

-.-

Reagovat
smazaný uživatel

ide ma poraziť...1:0 a mala byť minimalne remiza ak nie spurs vedenie...city mimo svojho bežného tlaku na lopte nemali nič vážne..Obrovská chyba pri góle stopérov, najmenších hráčov na ihrisku nechajú dvakrát hlavičkovať vo voľných priestoroch v rozostupoch stopérov ak nie dnes spurs tak united im určite zoberú body...

Reagovat
Malresi

Tym United by som si nebol vobec isty... inak

Reagovat
Kincl

Jasně měli vést už 1:3 neskutečný tohle co se to děje viď :D :D

Reagovat
Taiger

Beze srandy teď, proč furt používáš ":D :D", když na to tady máš smajlíky?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je to *****.

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MCFC_8

Spoliehat sa na 2.to je take liverpoolske, hlavne ze oni "nikdy" nemali stastie, o tejto sezone ani nehovorim...

Reagovat
Malresi

Urcite. To k tomu patri.

Reagovat
Kixi Syhimour

To bys měl hovořit o téhle sezóně. 5 let zpátky jste měli štěstí vy.

Reagovat
Taiger

naivka.lfc

Reagovat
fenixLFC

nevie co sa rozculujes, daju spurs po zaciatku polcasu druhy gol a je hotovo. united dostane latu, by sa zas msuel zblaznit de gea. oni uz nemaju kde stratit, naopak my hrame este proti rafovi a wolves

Reagovat
Kixi Syhimour

United doma ještě v PL neprohráli, ne?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok Totáč

Reagovat
Dan Gubić

City hrajú ešte proti Rodgersovi, tam na betón stratia.

Reagovat
afc

určite

Reagovat
Taiger

Sterlol je úplně vyšťavenej, nechápu, proč tam nehodí Mahréze/Saného

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Zajímalo by mě, jak by tu ruku posoudil VAR.

Reagovat
Remt

jakože bylo to zblízka, dost zblízka, ale přišlo mi to hraniční, odpískat se to určitě dalo

Reagovat
Thelvin

Byla u těla, přirozenej pohyb

Reagovat
Remt

no u těla nebyla a byl to loket proti míči, spíš bych řekl, že neměl moc možností reagovat v té rychlosti a že úmyslný to určitě nebylo

Reagovat
Salfovic

Přirozený pohyb v přirozené pozici, ale proti míči šla, navíc v hodně hebezpečné situaci, fakt nevím.

Reagovat
janinho

pisknut sa to rozhodne dalo. mal si to ísť pozrieť na opakovacku. ale aj to na b.silvu sa dalo. ale pri tele nebola... llorente mal v stredu pri tele, walker určite nie

Reagovat
Busby babes

v LM by to byla penalta.

Reagovat
Counter

Ale kdyby z toho byl gól, tak to pustí

Reagovat
diastan

Sané pojistit

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

Foyth je parodie na fotbalistu

Reagovat
smazaný uživatel

Jednu můžou bejt kuřata užitečný a sou úplně k hov...

Reagovat
tuny

Nějakej stream, co se neseká? Díky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Taiger

Luckeři

Reagovat
Coutinho10

Gazza drzi nadeji

Reagovat
smazaný uživatel

Mám to zapnuté asi 15-20 min. a fakt zlý výkon Spurs ... City majú proste formu a široký káder kvalitných hráčov k tomu...

Reagovat
Taiger

Reagovat
Coutinho10

jako urcity okynka v obrane tam City maj, ale zatim se to Spurs nedari trestat jako ve stredu

Reagovat
smazaný uživatel

Banda dřeváků slepičářskejch

Reagovat
fenixLFC

fakt nechapem co sa tu rozculuju fans liverpoolu to ze spurs je tim k hovnu na ktory nemozme spoliehat sa vedelo cely cas a ocakvat ze zoberu body city v lige by bolo naivne. my sme si to mali uhrat sami a aj ked to envyjde, tak to bola z ansej strany super sezona. city boli proste o ten bod lepsi

Reagovat
Tommy the Gunner

Snad Ole tu remizku uhaluzi

Reagovat
wild

Tak hlavne po tom, ako Spurs darovali 3b vam by ste mali byt naozaj ticho

Reagovat
fenixLFC

jj darovali

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling pěkný zmrdík

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling

Reagovat
PP

Sterling se zdál toho odpoledne poněkud neklidný.. stál u lajny a divně se kýval..

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak Spurs svou úlohu splnili z poloviny, aspoň je víc unavili. Teď je řada na tom Norovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Rvali se za náš titul statečně, ale bohužel na to nemají

Reagovat
diastan

Suché triko 4 zbývaj

Reagovat
smazaný uživatel

Uz som myslel, ze Sterling odide bez zltej Hmmm

Reagovat
Thelvin

Sterling co tam předvádí?

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra ve stylu starých United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Vyhral im yo Ederson, bohuzial co sa da robit. Tak snad United

Reagovat
smazaný uživatel

Brendão to vyrieši

Reagovat
CHONG

Škoda, slépky měly jedinečnou šanci odjebat City celou sezónu během pár dnů, tak snad započaté dílo dokončí účkaři.

Reagovat
Cobra

https://i.redd.it/v35cg8cr6i521.jpg

Docela by se tam Pepkova fotka vyjímala.

Reagovat
Taiger

Cardiff poďme!

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Staci X

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo Účka, je to na vás. Pak je teda plán B ještě Rodgers a to by bylo dobrý psycho jestli by nám titul daroval on - o pět let později

Reagovat
MCFC_8

Mozte sa uz konecne spoliehat aj sami na seba? Sami ste si presrali naskok, na konci decembra ste mali 10 bodov...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jako co, to máme rezignovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Účka mohou zachránit ligu od titulu boring, protože mít stejného vítěze boring prostě je.

Reagovat
MCFC_8

Hlavne ze ked United za Fergusona vybrali ligu aj 3 razy po sebe tak to boring nebolo debile...

Reagovat
smazaný uživatel

No to boring bylo, bez debat. Mít stejného vítěze značí, že ta liga nemá dostatečnou úroveň. Podívej se na tabulku, aby čtvrtý měl ztrátu 19 bodů je prostě nuda sama o sobě. To odpovídá lize ve Španělsku, kde takové rozdíly jsou rok co rok. Ale to sakra nikdo nechce v Anglii, protože je to poslední liga na světě, která zajímavá je. City z ní začínají dělat přesně tohle.

Reagovat
Liquid

yes !!! City nevyzpitatelný zápas, ale hlavně že se to uhrálo na 3 body

Reagovat
diastan

Cardiff pomůže a bude klid

Reagovat
cubazi

toten ham ešte skončí 6ty.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak City jím pustili LM tak Totas zase pustil ligu...domluvené jako v Karviné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MCFC_8

JE TO TAM!!! Tazsie ako som ocakaval, Raheem to mal poistit a bol by pokoj, teraz oddychnut, nastastie o 1 den viac ako pred tymto zapasom a aj o den viac ako United a hura na derby!!!

Reagovat
El Cid z City

Čekal jsem to opačně,LM dál a PL ztráta.

Reagovat
Taiger

Přeje si většina fanoušků spíš úspěch v lize či LM? resp. bolelo by to víc, kdyby to bylo naopak?

Reagovat
Malresi

Ja som stretol v BA typka priamo z Manchestru, kt. fandi City od malicka a povedal, ze liga je najviac.

Reagovat
El Cid z City

Co si přeje většina fakt nevím.

Reagovat
diastan

Já bych teda letos i v případě výhry obou domácích pohárů a ligy měnil za LM, ikdyž jsem tu hodně sledoval opačný názor.

Reagovat
MCFC_8

Ja si prajem ligu, kedze v lige sa nikomu nevyhnes, hras kazdy s kazdym 2 razy, po cely rok, 38 zapasov, v LM je to aj o stasti v lose, tam po 1 nevydarenom zapase mozes byt out

Reagovat
smazaný uživatel

to si jenom tak zdůvodňuješ, protože na ligu to stačí ale v LM trapčíte

Reagovat
MCFC_8

Ani nie, to su fakty

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
Hai

Crystal Palace podme!

Reagovat
Liquid

Aby ty týmy na 3-6.místě nakonec neměly stejně bodů, rozhoduje pak skóre nebo minitabulka těch 4 týmů ?

Reagovat
fenixLFC

skore

Reagovat
vladis271

rozhodne sa na OT. Bolo mi jasné, že Spurs dnes nebudú mať nárok aj ked City boli dnes určite hrateľní. My hlavne poraziť Cardiff a potom čakať.

Reagovat
Taiger

Reagovat
vladis271

Co laska?

Reagovat
habinity

Ako som fanúšik United 21 rokov ale teraz so Shitty asi chcem vyhru Shityy neznesem aby loserpool vyhral titul...United asi nema na lm z hráčmi ako Young Darmian Jones Smalling Lingard Mata to je vysmech futbalu,,,myslím si ze Shitty nam daju trojku nemozme im konkurovať, otázka je ci bude hrať kevin ,,,lebo to je rozdielovy hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MCFC_8

A inak Foden ODCHOVANEC

Reagovat
smazaný uživatel

WOOOOOOW

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Coutinho10

ten gol Deulofea

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Rarášek

Tyvole ..

Reagovat
PP

bohužel, u podobných pohotovek si vzpomenu na Ronaldinha, jak ho šoupnul Čechovi a nikdo se na to nechytá no..

Reagovat
Coutinho10

taky mi to hned naskočilo...to byla nádhera a musel jsem se na to znova podívat a celkem hustý, že to už je 14 let

https://www.youtube.com/watch?v=JJ44vK668us

Reagovat
technecium

Tvl největší kopyto v Barceloně, co vždycky řešil situace špatně, takdy exceluje

Reagovat
Coutinho10

on je takovej hodně nevyrovnanej no...jsou zápasy, kdy vyletí neskutečně nahoru a pak zase nic moc

Reagovat
Coutinho10

podte Wolves zabojovat o EL

Reagovat
Hokaido

*Foxes

Reagovat
Coutinho10

ti uz svoji sezonu slavy meli + nasledne LM...Wolves si to letos zaslouzi vic, kdyz nevyslo to semifinale FA Cupu

Reagovat
Coutinho10

+ by bylo dobry nechat Brighton do poslesniho kola v nejistote zachrany

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Hokaido

Stanislas klasik.

Reagovat
Horcmen

Diogo jednou těsně vedle, teď břevno, škoda, Wolves měli vést

Reagovat
Coutinho10

Wolves tlaci, ale porad nic skoda Jota + Jimenez mohl mit acko

Reagovat
Coutinho10

jak tam Jimenez s Bongem pred rohem tancovali kolem Ryana snad bude naky gif

Reagovat
FCSL

Fulham se rozehrál docela brzo

Reagovat
fenixLFC

ale uz do hajzlu s tym watfordom a stratou cisteho konta v nadstavenych casoch

Reagovat
smazaný uživatel

Prase. Snad Saints sestoupí.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle blizsie k poharom nez k zostupu

Reagovat
smazaný uživatel

Ole na tý tiskovce před Evertonem řekl, že neexistují rychlá řešení a tedy nebude podepisovat 7 hráčů naráz. Pravděpodobně teda tolik hráčů nepříjde. Chce se prý nejvíc soustředit na ty hráče, co má...

Si z něj klub nakonec udělá svýho Wengera...

Reagovat
Busby babes

s tim, kolik se ceka odchodu v lete jsem na to docela zvedavej. Zvlast, kdyz mozna bude na prodej i Lukaku a kdo vi, jak to bude s DDG...

Je otazka, jakej pristup ma Ole v zakulisi no. Ale Phelan treba zatim nepodepsal smlouvu, protoze ma cekat na to, jaka bude struktura nad nima.

Reagovat
iamek

Stává se z toho solidní cirkus. Ed totalne nezvládá opět. Ddg chce plat jako Sanchez a on mu jo neda. Přitom to je jediný hráč, co si ty peníze zaslouží. Hlavně, ze Anderkovi na poslední chvilku nabízí takovou dardu . Člověk mu ten přestup začíná i prát.

Reagovat
C-M@ster

Tak on je prostě čurák, že dal Alexisovu takovou raketu...

Samozřejmě, že to budou chtít i ostatní... Sparta Praha 2.0

Reagovat
smazaný uživatel

nejzdravější platová politika FTW

Reagovat
iamek

Co má s tímhle tohle společného?

Reagovat
Counter

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
R22

Reagovat
Busby babes

v pomeru k nasim prijmum to porad plati.

Reagovat
avicii

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Swarley

dobře, ale tak zase to se fakt nedalo čekat, že přijde 7 nových hráčů a 7 nových odejde...z mého pohledu jsou v létě nutné 4 posily, pokud tedy nikdo důležitý neodejde...

Reagovat
Swarley

*7 starých odejde, jinak by to bylo dost o ničem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nemyslím, že bychom měli nějak kvalitně široký kádr.. Pokud má odejít téměř jistě Mata, Herrera, Darmian, Valencia, Rojo + potenciálně Smallinig / Jones, Young, Sanchez, Perreira + Fella, tak se to holt nahradit bude muset.. přitom všichni ti jmenovaní, snad až na Herreru v současný době nemaj tomu kádru co dát...

Reagovat
Swarley

gólmani jsou jasní, pokud odejde DDG, tak jsme vemena..

LB - Shaw, Young

stopeři - posila, Lindelof, Bailly, Smalling a Jones (případně jednoho z nich střelit)

RB - posila + Dalot

tři CM - posila, Matic, Pogba, Fred, McTom a rád bych teda podržel Andera, ale jako za nějaké rozumné prachy...odehrál tady necelou sezónu konečně výborně a na velký vyskakování to teda není...

tři vepředeu - Martial, Rashford, Lukaku, Lingard a tvořivé pravé křídlo musí přijít...otázka je, co s Alexisem, ale pokud přijde slušná nabídka...asi bych ho pustil...

zbytek může s klidem odejít...kádr máme právě až moc široký na to jakou má/nemá kvalitu...poskládáš z toho 4-3-3, můžeš i 4-2-3-1 a různé další varianty...hlavní ale je, aby ty čtyři posily byly velmi kvalitní...kupovat je tak, že je můžeš okamžitě postavit do základu....

Reagovat
niflheim

Reagovat
Kluivert9

Pokud nekoupíte v Realu nechtěnýho Isca, tak jste blázni.

Reagovat
Swarley

Pokud bude na prodej, tak je to určitě jeden z hráčů, o který se zajímat

Reagovat
Kluivert9

Bude právě, Zidane ho nechce. Jaká je tvoje představa o konkrétních posílách? Umtiti, AWB, Isco a Sancho?

Reagovat
Swarley

Na stopera Umtiti nebo Toby, AWB zní dobře, do středu to chce spíš CM/DM, ale prostě pokud by byl někdo jako Isco volný...taková náhrada za Matu

Na křídlo Sancho, někde se psalo o tom Pepém....ale až tak to následované nemám...

Reagovat
Kluivert9

Pokud CM/DM tak to by byl výhra Ndombele...

Reagovat
Busby babes

Young neodejde, ten podepsal novou smlouvu na dalsi rok. Smalling a Jones, tam neverim, ze by nekdo jinej splnil jejich platovy pozadavky, stejny to bude u Alexise nebo Lukaku. Mata, Herrera, Darmian, Tony a Rojo out. Budem potrebovat CB, RB, CM a RW.

Reagovat
smazaný uživatel

A toto niekto realne cakal 6-7 hracov? Stacia i 3-4, ak sa kupi kvalita a na spravne pozicie.

Reagovat
smazaný uživatel

Plus povedal, ze poriadnu sancu dostanu Dalot a Grenwood, to sme predsa vsetci chceli ne? Naco je nam 7 novych hracov..

Reagovat
Kluivert9

Chong ne?

Reagovat
Lacko_Boh

nepaci sa mi ako sa spomina wenger ako pejorativum.

Reagovat
Counter

Za mě ok, když to dělá někdo jiný než fanda Arsenalu, prostě tomu nerozumí.

Reagovat
Lacko_Boh

Dobre to tam je, v pohodicke to tam je. Arsenalik mi prirastol k srdcu.

Reagovat
Nikikrew

Counter - my dnes budeme hrat vynimocne 12ti?

Tazky zapas. CP vyhrali nad City, Liverpool dost potrapili takze necaka nas nic jednoducheho. Treba urcite zdvojovat Zahu a nenechat mu ziadny priestor. Hostia maju citelne straty v defenzive, toho by sme mali vyuzit.

Reagovat
Busby babes

klasicke 3-4-3-1.

Reagovat
niflheim

Same old Arsenal

Reagovat
Counter

Trapas no, začal jsem tříčlennou obranou a pak na to zapomněl

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

CP jsem videl nedavno na WHL a hrali neskutecnou sracku. Dneska by to melo byt easy win

Reagovat
Nikikrew

Ten zápas som videl. Hrali fakt vtedy slabo ale stále su vonku silnejší ako doma

Reagovat
Trand

U nich víceméně stačí pohlídat Zahu a vyvarovat se defenzivních omylů a budeme v pohodě si myslím.

Reagovat
Counter

Taky třeba vyhráli na ManCity

Reagovat
pepinho2

OT: Ahoj, rozebral jsem zápas mezi Chelsea a Slavií, tak si můžete přečíst: https://bielsistablog.blogspot.com/2019/04/chelsea-slavia-43-rozbor-zapasu.html

Reagovat
Busby babes

Jeff: why appeal deeney’s red card?

Merse: well if you’re in after the lad who says he doesn’t know who Hitler is you’ve got a chance.

asi prvni chytra vec, co Merson kdy rekl.

Reagovat
vladis271
Reagovat
vladis271

Reagovat
Kincl

Dneska Arsenal, United a Liverpool musí za tři body :D a Totáč hezky dolů

Reagovat
Lacko_Boh

to by bolo moc krute pre nich, top 4 by mali mat

Reagovat
oli9

Dnes 0:3

Reagovat
Busby babes

#mufc XI vs. Everton: De Gea, Lindelof, Smalling, Jones, Dalot, Matic, Fred, Pogba, Rashford, Lukaku, Martial #mulive

Tak ta leaknuta byla spravne. Lindelof zas RB, nechapu, rpoc nejlepsiho CB cpem doprava. Martial v zakladu... Posledni dobou je strasne spatnej. No tak snad se dneska probere.

Reagovat
Busby babes

Lavka: Romero, Young, Andreas, Lingard, Mata, McTominay, Alexis.

Reagovat
Grahf

ale nehra young, to prebije všetko!

Reagovat
smazaný uživatel

tak Dalot příjde jako RB a nakonec na tom postu snad odehraje nejméně minut

Reagovat
niflheim

Pogba dneska vytaženější?

Reagovat
supporter

Lidi budte radi ze muzeme videt to, jak to vypada bez Younga.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton - Mu komu přát?

Reagovat
Lacko_Boh

dobremu futbalu Ale asi united, nech su trosku vyssie a neskurvia cez leto ten trh uplne.

Reagovat
Busby babes

jj, my jsme ti, kdo kurvi trh.

Reagovat
Counter

Neřekl bych, na druhou stanu držíte v Anglii jak přestupový rekord s Pogbou, tak druhé místo s Lukakuem.

Reagovat
Kixi Syhimour

Pššššt

Reagovat
smazaný uživatel

hele neboj, kdyz nebudou v LM tak k nim pudou akorat farmari a ti tolik nestojej

Reagovat
Mastný Chobot

ale tých chceme my

Reagovat
fenixLFC

V tomto konkretnom pripade evertonu

Reagovat
oli9

Hele nemáte někdo tip na stránku kde se dá sehnat dres PL ( lfc ) s vlastním jménem a číslem ?

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

aliexpress.com

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, proto ale musíme taky nekompromisně ten totální odpad z klubu vyhnat.. osobně bych teda začal u těch, kteří absolutně nemají kvalitu.. ti s problémem s přístupem by měli hned následovat

Reagovat
Grahf

zase čakáme, až dostaneme, nulová aktivita

Reagovat
Swarley

Wow, to nemohl DDG přes Freda vůbec vidět

Reagovat
Busby babes

DDG skvele.

Reagovat
Euphael

Mate pls stream na EVEMUN?

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Grahf

a dočkaliá sme sa

Reagovat
Whitemedia

GOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, Ole out?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
REPLIKATOR

Musí zůstat

Reagovat
Busby babes

Smalling, Jones a Dalot.

Reagovat
Swarley

to jsou tak darované góly, to je mazec

Reagovat
smazaný uživatel

Tpč co teď Dalot převedl?

Reagovat
smazaný uživatel

aha, roh tak nic

Reagovat
diastan

Jen jim nalozte

Reagovat
Coutinho10

oslava Richarlisona

Reagovat
Swarley

Ale Olemu ten kamarádský face na hráče mizí pryč hodně rychle

Reagovat
smazaný uživatel

na můj vkus pořád hodně pomalu...

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelná kombinace mistrů světa, kteří to maj úplně na párku a těma, kteří jedou trochu nadprůměrně, ale kvalitou na to sami ani zdaleka nestačej...

Reagovat
Grahf

nechápem, s akým plánom sme nastúpili do zápasu, všetci majú na parku

Reagovat
Busby babes

no to muzes mit plan jakej chces, kdyz to pak hraci odchodi...

Reagovat
smazaný uživatel

Pak nechápu, proč hrajou

Reagovat
Grahf

ale tak manager ich musí nejak vedieť nabudiť, aby aspoň makali. Prečo behali prvé zápasy pod ním?

Reagovat
Busby babes

netusim. ale je to dneska bida. Zaloha prakticky neexistuje.

Reagovat
Grahf

to nie je len dnes, mrdku hrajeme minimálne od psg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Likan7

Hraje se o top 4. Ví to každý, nevím, jestli fakt musí Ole někoho motivovat. To je pak o tom, že to jsou fakt absolutní vemena na párku.

Reagovat
Grahf

tak nech ich vyjebe a dá tam dorast

Reagovat
Likan7

To je otázka no..mnohem raději budu s Evertonem prohrávat 0:1 a s 5 odchovanci kolem dvacítky, než koukat na Matiče, Freda a Smallinga. Hůř by ti kluci těžko zahráli, ti 3 uprostřed prakticky neexistují.

Reagovat
Swarley

Dalot u toho golu, to je obětavost

Reagovat
smazaný uživatel

7 bude malo

Reagovat
Swarley

Boží pás od Pogbicky

Reagovat
Swarley

* pas

Reagovat
wild

Obranu by sme mali prekopat celu ako to spravil Guardiola v City, inak si nikam neposunieme.. nechapem, preco by nemohlo odist 7 hracov a prist 7 novych. Ak si Ole mysli, ze staci 1-2 posily a bude to budovat s hracmi z akademie, tak v MU dlho nevydrzi..

Reagovat
Tolstobik

No hlavne je potreba nechat to vsechno v rukach Olemu, at si to zacne stavet podle sebe...verim, ze nebude kupovat zadny hrace za zenitem jak Mourinho jen proto, ze je chce koupit City, ale hrace, kteri se mu opravdu budou hodit do systemu

Reagovat
Busby babes

problem je, ze Mourinho nechtel hrace protoze je chtelo City. A nejsem si jistej, jestli v tomhle bud e mit Ole vetsi slovo. V tuhle chvili bych na to moc nevsadil.

Reagovat
Zaschrona

Nechápu naše výkony. Fulham nás vydrtí a my dneska zas Účka?

Reagovat
Kluivert9

Jánošíci PL

Reagovat
REPLIKATOR

Fulham > United

Reagovat
Counter

→ Fulham > MU

Reagovat
Likan7

Tak alespoň budeme bojovat příští rok o nějakou trofej. V EL bychom měli být víceméně ve skupině favoritů.

Reagovat
Grahf

a rashforda už nepúšťať k priamym kopom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Likan7

Mě přijde, že má takovou auru jako Ronaldo. Jednou za sezonu dá z přímáku wondergoal a dělá se z něj bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku centr do prázdnýho vápna

Reagovat
smazaný uživatel

Martial hraje, nebo tam za něj bude muset celej zápas běhat Lukaku?

Reagovat
Likan7

Odkop od Pickforda a hned máme problémy.

Reagovat
Grahf

lukaku naslepo centruje do vapna, kde nikto nie je. Toto sumarizuje celý náš futbal, na náhodu.

Reagovat
mimi_united

Otočiť! Nech to proti City môžeme vypustiť

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Ono i když to neotočíme, tka to můžem proti City vypustit..

Reagovat
iamek

Pustit za každých okolnosti

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kincl

Vy i kdyby jste nic nevypouštěli tak dostanete od City :D

Reagovat
Busby babes

Reagovat
vladis271

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

zadny takovy

Reagovat
Grahf

a možme to vypnuť, nikto nebráni, nikto neútočí

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Dejte nám prosím bura <3

Reagovat
REPLIKATOR

typický mufan gloryhunter

Reagovat
Counter

#OleOut

Reagovat
smazaný uživatel

tahle banda ubožáků těžko obere City o body

Reagovat
REPLIKATOR

spoléhat se dá jedině na Leicester

Reagovat
vladis271

sme mali vyhrať na OT..to Klopp posral

Reagovat
smazaný uživatel

do prazdnej sa mu striela

Reagovat
Mastný Chobot

Ole's at the wheel

Gylfi je láska

Reagovat
Thelvin

Gylfi

Reagovat
Busby babes

lol, jak na toho Sigurdsona vsichni koukaj a nechaj ho v klidu navest balon na stred a vystrelit.

Reagovat
Rohlíček

Gylfiiiiiiiii

Reagovat
stiflerovamama

Gylfyyyy

Fred hrozny hráč

Reagovat
smazaný uživatel

čicham čicham debakl

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni tři vzadu neuvěřitelný převzetí hráčů

Reagovat
Swarley

jak se všichni vrací v poklusu a nikdo nemá nikoho, no dpč

Reagovat
smazaný uživatel

Jones se vrátil ve sprintu, ale na hovno

Reagovat
Swarley

Ok, to už taková klasika, že to nestojí za komentář...kdyby to alespoň někdo přerušil, klidně za žlutou...marnost...

Reagovat
smazaný uživatel

vie ManU ze pustit to maju ManCity a nie Evertonu?

Reagovat
Zaschrona

Krásně Gylfi. Matič se na to dobře vykašlal.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

hmm hezky Eve

Reagovat
R22

Takhle se hraje o CHL aspoň to nebudou moct vypustit proti Man City

Reagovat
Kincl

Tak jestli to i teď nevypouštíte a hrajete jak hrajete tak jak to dopadne proti City :D

Reagovat
R22

já fandim LFC ale ano, je malá naděje, že MU něco proti City uhrajou nehledě na to, zda budou hrát naplno..bohužel, City to mají ve vlastních rukách, takže nezbývá než doufat

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Liverpool skvělá zpráva - Barce je tak +/- na úrovni Evertonu zřejmě..

Reagovat
avicii

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Bernard

Reagovat
diastan

To je tragedie. Obranu chapu, tam byl zazrak ze vubec neco se jim darilo uhrat po Oleho nastupu, ale ona je i zaloha naprosto tragicka. A to hraji v uvozovkach jen s Evertonem, nasazeni nulove, taktika netaktika, s nami mohou vyhrat jen diky stesti coz se taky muze stat, ale spis budou po pristim kole uz skoro bez sance na LM, pokud neklapne Bushyho prani

Reagovat
diastan

b*

Reagovat
Likan7

Gilfimu to pěkně zametli. Ještě raději byli 5 metrů vedle, aby ho nerušili od střely. Jsme gentlemani

Reagovat
Grahf

mi príde, ako by to normálne vypustili, lebo inak nechápem, tú nezaujatosť, keď sa hraje o lm

Reagovat
Busby babes

nene, vypousteli to jen pod Mourinhem.

Reagovat
Busby babes

tak nevim, jestli nadeje Poolu na titul zavisi na nas, tak to vam teda nezavidim...

Reagovat
smazaný uživatel

tak je tam este Leicester, Burnley

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley bych docela věřil

Reagovat
smazaný uživatel

ja najviac asi Leicesteru, ale ManU vie na ManCity tak remiza by byt mohla.. len druha vec je, ze LFC nesmie stratit

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

diky za uprimnost

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kluivert9

Ole na ty lávce působí už stejně bezradně, jako Mourinho.

Reagovat
Busby babes

a co si predstavujes, z ebude delat?

Reagovat
Kluivert9

Možná něco víc, než jen smutně koukat

Reagovat
smazaný uživatel

1-2 additions

Reagovat
GarethBaleCZ

Gylfi

Reagovat
Swarley

Všude jsme pozdě, úplně každý náš hráč na hřišti je v přístupu o kus níž než u soupeře...

Reagovat
BrainBlender

O měsíc později se ukazuje, že Ole (i když sympaťák a miláček) smlouvu dostávat neměl. Nejhorší je ta absence zažitých kombinací směrem dopředu. Nulovej presink. Problémy hráčů se zpracováním nebo nahráváním... Kolikátej rok už se to opakuje? Ryba smrdí od hlavy a tak jako ve spartě je fuk, kdo to trénuje, kdo je na hřišti, nedá se na to dívat. Kvalita pravidelně přichází, aby zanikla.

BrainBlender28.03.2019 12:58#

Ta fotbalová a výsledková změna, včetně hmatatelný pozitivní atmosféry je úplně skvělá. Začátek angažmá? Lepší snad nejde ani v FM stylem save+load.

Ale trochu se mi zdá, že posledních pár zápasů odezněla ta prvotní pozitivnost/namotivovanost, která vyhrávala zápasy "sama".

Určitě uškodilo zranění Lingaarda. Ze sestavy vypadl alespoň na okamžik snad každý ze základu krom De Gea(i).

Taky se vypadlo z poháru s Vlkama a pár zápasů bylo jednoduše slabych. I proto bych preferoval, kdyby ho nechali dohrát sezónu a až pak případně prodloužili smlouvu. Snad se pletu a po repre pauze na to kluci vlítnou a uhrajou 3. flek a aspoň jeden zápas s Barcou.

Hodně štěstí Ole. Je radost se na to dívat!

Reagovat
BrainBlender

A právě když se nedaří a je třeba dát hráčům pokyny, udělat změny, tak tam trenéři sedí a vypadají, že se jim chce brečet.

Reagovat
Busby babes

fajn, kdo ji mel dostat? sorry, to jsou strasne predcasny reci. Ole nas dostal do situace, kdy v tu top 4 muzem aspon doufat. Jen Pool a City udelali vic bodu nez my pod Olem.

Ale fajn, jake jsou teda alternativy? Pochettino? No on mozna bude duvod proc Real i my necekali na leto...

Reagovat
Counter

Ještě pár takovýchhle kol a tou statistikou pod Olem se už ohánět nepůjde.

Momentálně to vypadá na šest proher z posledních osmi zápasů.

Reagovat
Busby babes

jasne z ejo, ale again, jake jsou alternativy? Navic tohle fakt nic neznamena, prisel v prubehu sezony, musi pracovat s tim, co ma k dispozici a udelal dobrou rpaci,z e nas dostal do boje o tom 4. Tohle jsou predcasne soudy. uvidime pristi sezonu a v lete.

Reagovat
Counter

Jde o to, že stejně jako se nedají přeceňovat tyhle prohry, nejde přeceňovat ani to krátkodobé zlepšení. Je docela běžné, že do jakéhokoli klubu přijde nový manažer, prvních pár měsíců jde všechno jako po másle a pak se to celé zase rozpadne.

Já to psal do článku k jeho oficiálnímu jmenování - s někým jako Poche nebo Conte bych se MU do budoucna bál víc, než když je tam Ole.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BrainBlender

to je prave ono. uz jsem ve fazi, kdy se nemyslim, ze jakykoliv manazer (snad krom Guardioly) by pomohl. zmar. a dneska? takovouhle bidu jsem nevidel snad ani za Van Gaala.

Reagovat
Busby babes

v tom pripade, kdyz by to nikdo nedokazal lepe, v cem je Ole na vine?

Reagovat
Kluivert9

Pogba hraje?

Reagovat
RKBoy

bublina praskla.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Liquid

hned po podpisu smlouvy

Reagovat
Swarley

20 times 20 times...

Reagovat
wild

to si budeme spievat este pekne dlho

Reagovat
Swarley

Tak 21 se tam stejně nehodí...

Reagovat
wild

keby sa miesto times spievalo one, tak by to bolo celkom v pohode

Reagovat
Swarley

Teď jim to jen říct, třeba začnou hrát

Reagovat
RKBoy

to je ironia, čo? neposmievali sa práve fans MU celé roky fanúšikom Liverpoolu ,že žijú len z historie? vy máte fakt z pomedzi top tímov najviac pokryteckých ,arogantných a úbohých fanúšikov.

Reagovat
Swarley

Počítám s tím, že to fanoušci zpívali v tuhle chvíli dost ironicky...

Reagovat
cr7sux

" "

Reagovat
Busby babes

je to proste jeden z tradicnich choralu.

Reagovat
Swarley

Je radost pohledet, když letí standardka do vápna a stoper ji vyhlavickuje 20 metrů od brány...škoda, že to u nás uměl naposled Vidic...

Reagovat
wild

Jones nechapem ze je stale v MU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

tak tady neni sance, aby City ztratili

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem hrozně zvědavej na Martialovy statistiky za první poločas.. to je fakt neuvěřitelně k posrání..

Reagovat
Swarley

Úplně mě dostává ta představa, že by někdo z těch hráčů přišel po takovým zápase s tím, že chce navýšit plat a prodloužit smlouvu...já bych je hnal...

Reagovat
cr7sux

tři kroky

Reagovat
Whitemedia

United o tu LM bojují ještě trapněji než my

Reagovat
RKBoy

my si to možme dovolit, pretože EL.

Reagovat
Busby babes

jinak OT: pojdme si pripomenout, jak kvalitni a prestizni soutez EL je. Atletico vyhralo loni, letos velky kluby jako Chelsea a Arsenal v semifinale...

Reagovat
cr7sux

Reagovat
RKBoy

Reagovat
Trand

Reagovat
Whitemedia

Komentátor solidně nezvládá polehávání Richarlisona.. že by komentoval Svatej?

Reagovat
smazaný uživatel

jako sorry, ale já se mu nedivím. Hrozný na tohle koukat

Reagovat
Trand

Tak Richarlison je známej simulant.

Reagovat
Svatej

Časem vás naočkuju všechny!

Reagovat
Svatej

A jinak přirozeně souhlasim, Richarlison je ta opravdová definice lidskýho odpadu

Reagovat
Trand

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Svatej

Nebraň ho jen kvůli tomu, že je tvůj

Reagovat
Zaschrona

Budu ho bránit, protože tohle šermování spojením "lidský odpad" je dost nechutný. Navíc on ani není takový, že by poléhával když nemusí, akorát chodí ochotně k zemi ve snaze si nechat pískat fauly a často mu to skvěle vychází.

Reagovat
Svatej

No si naopak polehava pořád, je to jeden z nejubozejsich simulantu v lize a marně mu hledám v Anglii nějakou konkurenci. Na zemi je v jednom kuse, přihrávka každej pád a často k tomu ani nepotřebuje kontakt. Takovej člověk je prostě lidskej odpad, stejně jako jiní, kteří maj stejně odpornej zvyk podvádět ve hře, kterou sledujou děcka ve světě.

Reagovat
Zaschrona

Když už, tak se pro to používá výraz simulant. Spojení lidský odpad je jak ze slovníku dozorců z Mauthausenu.

Reagovat
Svatej

Hele to je už vyloženě na úhlu pohledu.

Pro mě ve sportu neexistuje moc víc odporných a nedůstojných věcí, než to, co dělá on, Ten člověk je součástí hry, která si zakládá na jasných pravidel fair play ( ke kterým tohle chování má tak daleko, jak to jenom jde), tyhle pravidla záměrně neustále porušuje a učí miliony dětí na světě, že se díky podvádění jiných lidí dostanou na úplnej vrchol.

Na nějaký výrazivo simulanta já nepřistoupim. Tihle lidi jsou pro mě morální zrůdy a bojuju proti tomuhle sportovnímu zlozvyku už několik let nejenom tady na EF. Přesně tenhle přístup, jakej máš ty ( záměrně nepoužívám slovní spojení ''přesně lidi, jako jsi ty'' protože vím, že nejseš zlej, ani hloupej člověk ) vede k tomu, že se takovýhle chování toleruje a ve většině případů dokonce podporuje.

Někteří dnešní fotbalisti často ještě vyrostli v době, kdy k tomuhle chování přes obrazovky nemuseli stihnout přičichnout a už teď je ta situace skoro nesnesitelná. Fakt netušim, kam se to tímhle přístupem dostane za x let, když právě ta budoucí generace má dneska všechno tak snadno dostupný.

Reagovat
Svatej

Fuha... Jsem se rozvasnil

Reagovat
Zaschrona

Hele sorry, ale kdo používá tyhle výrazy, tak by si podle mě nejlíp zasloužil tohle samotné označení sám na sebe... Já bych taky byl pro to, aby se tenhle typ hry nevyplácel, jenže k tomu je potřeba změnit pravidla fotbalu. Pokud budou taková, jaká jsou teď, tak to dělá Richarlison prostě a jednoduše dobře a svému týmu tím pomáhá. A asi ti i věřím, že to vlastně myslíš dobře, ale tímhle slovníkem tomu spíš děláš medvědí službu.

Reagovat
fenixLFC

okud budou taková, jaká jsou teď, tak to dělá Richarlison prostě a jednoduše dobře a svému týmu tím pomáhá.

alebo zaschornove ked fauluje a nedostane cervenu tak je mudry- part2

Reagovat
Zaschrona

Takhle jsem to nenapsal, ale nebudu ti kazit zábavu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to isté robí aj Salah, aj jeho budeš brániť?

Reagovat
Zaschrona

Proti tomu aby se mu říkalo lidský odpad? Tak to každopádně.

Reagovat
Swarley

Dement Richarlison, tak se zranit u boje o balón...to by se našemu hráči nestalo...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

aspon mame vymluvu. Se jim zranili hraci, to se pak neda hrat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Martial hraje?

Reagovat
RKBoy

má novú zmluvu, už nemusí.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Zaschrona

Digne je zase fantastický. Nákup sezóny?

Reagovat
Kluivert9

Tak tady asi není o čem

Reagovat
smazaný uživatel

Ako Robertson je dobrý, ale čudoval by som sa ak by Digne nebol v top zostave sezony

Reagovat
Counter

Jiménez

Reagovat
Busby babes

ted otazka co s tim... ja bych asi presel na 4 clenou zalohu, stahl Martiala a dal tam Lingarda nebo Alexise? Scott misto nekoho ze zalohy mozna taky...

Reagovat
vladis271

really? to čo robia?

Reagovat
smazaný uživatel

reality check

Reagovat
supporter

Prece vam nenechame titul ne? Ole krasne poladil formu

Reagovat
vladis271

to vypúšťate už dnes aby to nebolo v stredu tak očividné? Bodaj by ste skrachovali.

Reagovat
vladis271

ešte šťastie, že mám na redcafe ban, by som sa tam strašne opustil dnes.

Reagovat
Counter

To jsme to dopracovali, vlado fandí MU v zápase s Evertonem...

Reagovat
habinity

Tieto polena dufam ze nezoberu shitty titul, Lm si nezaslúžime stymto hnusom a dufam ze si v stredu dobre zastrielaju

Reagovat
Mato178178

to je zase srajda bez snahy

Reagovat
smazaný uživatel

Obávam sa, že s titulom sa môžme rozlúčiť. Účka bod City neviem, či zoberú... Nulová forma a zdá sa mi, že aj nulové chcenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda body* to je jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

Martial 45 minuts:

0 Dribbles

0 Shots

0 Aerials wons

0 Tackles

9 Passes

67 % Pass Success

Reagovat
Busby babes

za to muze Mourinho.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně, že když jsem psal, že 100x radši budu koukat na snažícího se Alexise než ubrečenýho Martiala, kterej to má v píči, tak se tu někteří, a my víme, kteří, mohli zbláznit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Přesně no, měli jste si Mourka nechat, Anthonyho pustit a přivést Williana, hned by se vám hrálo mnohem líp

Reagovat
Busby babes

jj, protoze tak jsem to presne myslel.

Reagovat
Swarley

On tohle vkladani kravin do úst Counter nedělá, nedávno na to měl super přednášku

Reagovat
Counter

Kdy a kde?

Reagovat
Swarley

Se mnou a tady na EF

Reagovat
Counter

Kdy? Pod kterým článkem?

Reagovat
Swarley

Uložený to nemám

Reagovat
Counter

Tak když to bylo zrovna nedávno, to by sis to ještě pamatovat mohl, ne? Jinak to jsou totiž bohapusté kecy, které by sis mohl odpustit.

Reagovat
Swarley

Ale to si musíš pamatovat, zase tu nemusíme něco dohledávat...strašně jsi byl tim dotčen, že jsem ti přesně takhle neco vložil do úst a že jsi to tak nemyslel...já myslím, že si vzpomenes...

Reagovat
Counter

Ne, nevzpomenu, protože mi pokaždé píšeš to samé. A v tomhle vlákně mi konkrétně jde o to, že si nepamatuju, že bych se povyšoval, jak něco takového nedělám.

Reagovat
Swarley

To si to pamatuješ blbě

Reagovat
Counter

Tak mi to připomeň - kdy a kde?

Reagovat
Swarley

Teď a tady děláš to, za co jine kritizuješ

Reagovat
Counter

Nevím, jak jsi to myslel.

Reagovat
Busby babes

tak, ze se tu hraic vzdycky desne omlouvali, nic nebyla jejich vina etc... no a ted Ole kritizuje ty stejne hrace, z tech stejnych duvodu...

Reagovat
Counter

Tak toho Martiala prodejte no, pokud vidíte problém čistě v něm (a pár dalších). Já bych ho bral do Arsenalu všemi deseti.

Reagovat
Busby babes

pokud by odesel, brecet nebudu. dokaze byt skvelej, kdyz ma den, ale pak je 8 zapasu neviditelnmej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale co ma sere uplne najviac, ked je nejaka odrazena lopta, slabsia prihravka, dpc on neurobi krok navyse, on neda nohu do suboja, to je ako buzna, neuveritelne proste to, ze nema formu sa da akceptovat, ale ze a to takto z vysoka jebe to je sialene

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Po dobe vidim Everton a hraji teda paradne, skoda, ze maji ty svoje vykyvy. Jinak Digne a Bernat si to dobre davaji.

Reagovat
smazaný uživatel

Totalny nezaujem, neochota, absolutne na to jebu, nieco take si snad ani nepamätam, aby to bolo az take odporne? wow, toto proste Olemu nezavidim, tato banda ignorantov je zrela na vyjebanie z klubu, vsetci do jedneho

Reagovat
smazaný uživatel

To bude tým že sa z Manchester United po odchode SAF stal už len Manchester. Prachy, preplacanie, žiadna koncepčná práca. Takeho darmožráča ako Pogba napr by som u nas hnal s vidlami, a to mu dajú ešte kapitánsku pásku . Treba vám trénera ako Simeone, nie štýlom ale charakterom

Reagovat
Swarley

To bránění je neskutečný...takovej nezájem, strach a neschopnost v jednom...

Reagovat
Swarley

Smalling se jen zúčastní, Dalot ani to...

U druhýho golu jsme to mohli minimálně třikrát přerušit, když už nic jinýho...

Reagovat
lajka30

United hrají přesně to co u nás hrál Arsenal.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kiciN

Ja hlavne nechapu ze pak dokaze prohrat s takovym Fulhamem, krasnej vykon, snad takhle budete hrat pristi sezonu.

Reagovat
fabec1222

Nic proti OGS, ale takhle klidně mohl zůstat Žuzé, a dopadlo by to úplně stejně blbě

Reagovat
Liquid

Reagovat
Busby babes

jo on, jen bychom meli asi o 15 bodu min a nehrali CF LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase by vás prevděpodobně nedával Everton 4-0

Reagovat
Tuard.MUTD

to je fakt v píči tohle......

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

Po prohře s Cardiffem už s tím dáš pokoj, neboj...

Reagovat
vladis271

nie, musí sa to rozhodnúť u vás. Nech ten titul vyhráme, či prehráme, ale nech je to u Vás. Už len kvôli tomu celému príbehu.

Reagovat
Swarley

Klasika, ať můžete zase dalších 30 let brečet, že za váš neúspěch může někdo jiný...to teda bude příběh...

Reagovat
Counter

Aspoň o ten úspěch díky trpělivé práci bojují.

Reagovat
Swarley

Aneb každý komu to vychází je koncepční, ten příběh už jsem slyšel

Reagovat
Counter

Ty si myslíš, že Liverpool nemá poslední roky žádnou koncepci? Že jen angažovali Klopp a řekli mu "přejeme přívětivý vítr"?

Reagovat
Swarley

Jo a jsme zase u toho vkládání

Reagovat
Counter

Jestli sis toho nevšiml, položil jsem ti otázku.

Reagovat
Swarley

Já ti odpověděl

Reagovat
Busby babes

no s tim vetrem maji prave dost problemy, ne?

Reagovat
Counter

Jak kdy, on je Klopp v tomhle ohledu konzistentní - třeba po zápase s Chelsea si naopak pochvaloval, že jim v druhém poločase vítr pomohl

Reagovat
negrles

Reagovat
Busby babes

u nas uz se o titulu rozhodlo. V zapase s vama.

Reagovat
Liquid

že jste tomu Olemu nedali smlouvu na 10 let

Reagovat
Whitemedia

Young tomu chyběl

Reagovat
masina_LFC

bez younga su zufali

Reagovat
supporter
Reagovat
smazaný uživatel

Z těchlech 30 vteřin prosím někdo udělejte sestřih

Reagovat
Kluivert9

Vystřelí United na branku aspoň dnes?

Reagovat
Swarley

Teď už bych to nezakopl, tak ať k-rva střídá jestli nemůže

Reagovat
Whitemedia

chtěl to ještě zkusit no, ale teď už půjde..

Reagovat
Swarley

Měli na to celej poločas, jako ok, ale fakt bych to nezakopl...

Reagovat
vladis271

strašne slabo dnes hráme.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

jo a super, ze Jones dostal novou smouvu. Za ty 4,5 roku tehc 38 zapasu mozna i odehraje.

Reagovat
Swarley

Umtiti bude mít toho parťáka na marodku, nebude se bát

Reagovat
Zaschrona

Proč tam sakra cpe Walcotta? To tam za tohohle stavu nemůže dát Lookmana, ať má zábavné odpoledne? Obrana United si o to úplně říká...

Reagovat
Busby babes

obrane United bude delat problemy i kdyz naskoci nekdo z divaku...

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Gunner14

Ještě jednoho Theo dá

Reagovat
Zaschrona

Snad jsem to klasicky krásně zakřikl.

Reagovat
Busby babes

Martial ma super zapas. da blbou prihravku a zustane stat a cumi jak okolo nej Everton kombinuje.

Reagovat
Zaschrona

Dává si to jako když fotbal hraju já, běhat má balón.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Whitemedia

Ty budeš podobný fotbalista jako já.. a co když třeba nestíháš bus/vlak/tramvaj.. taky radši počkáš na další spoj než aby si dobíhal?

Reagovat
Svatej

Fuu, já to mám přesně naopak, i kdybych si měl zkrátit cestu o jednu pitomou zastávku nebo čekat dvě minuty na další, tak to radši doběhnu

Reagovat
Whitemedia

fuj

Reagovat
Svatej

Se pak nemůžeš divit, že máš skoro metrák

Reagovat
Whitemedia

Nejsem žádné prasátko, vynahrazuji si to na bruslích, na těch bych mohl jezdit pořád.. jen mám prostě odpor k běhání, odporná činnost

Reagovat
Svatej

Běhání samo o sobě je pro mě taky úplná volovina, musí to mít nějakej cíl, ať už běhání za míčem, nebo za autobusem. Běhat jen tak pouze za účelem získání fyzičky je v mých očích taky pitomost

Reagovat
Whitemedia

říkám, že běhám za skluzem

Reagovat
Zaschrona

Já radši jezdím pohodlně autem. A teda kupodivu ani ne, já čekání nesnáším, vždycky se snažím být všude přesně na poslední chvíli, takže spíš dobíhám.

Reagovat
Whitemedia

tak mluvím samozřejmě o spojích, které jezdí pravidelně.. když mi jede vlak jednou za tři hodiny, tak vyrazím brzo, abych ho stihl pohodlnou chůzí.. jinak teda ale mimo hřiště, kde hraji prasícího stopera a občas se rozběhnu, abych mohl jít do skluzu, u mě rychlejší pohyb neuvidíš

Reagovat
Zaschrona

Jo, tak to se shodneme.

Reagovat
smazaný uživatel

Digne pekne mu sadla

Reagovat
Zaschrona

Nejlepší levý bek v lize.

Reagovat
Busby babes

Robertson?

Reagovat
Zaschrona

Pro mě Digne.

Reagovat
Counter

Zaschrona. Všichni nejlepší a nejhorší hráči ligy jsou zásadně v Evertonu. Mnohdy to jsou dokonce ti samí, jen v jiné časové fázi.

Reagovat
Busby babes

casto ve stejnej moment.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Ještě nezapomeň na mojí obsesi statistikami, z kterých Digne vychází jako jasně nejlepší. Druhý je dle whoscored Marcos Alonso, ale tím si to kazit nebudeme.

Reagovat
Counter

Jasně no, stejně jako že nejlepší stopeři PL byli v předešlých letech Mustafi a Fazio.

Reagovat
Zaschrona

No, Digne eye testem prochází líp... Ale radši už na to kašlu nebo si zas vytvořím další vtípek, kterého už se nezbavím.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je tam druhy Alonso, tak se to nemuze tykat statistik relevantnich k braneni.

Reagovat
SCELO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

kokotkovci..dúfam, že dostanete 5

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Whitemedia

výýýýýýprask

Reagovat
smazaný uživatel

Debakeeeeeeeeeeeeeeel

Reagovat
Thelvin

Digne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rohlíček

Digneeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Kam ti retardi běžej dpč?

Reagovat
Swarley

Martial boží blokování střely

Reagovat
smazaný uživatel

Hahahaha to su proste neuveritelni zufalci

Reagovat
smazaný uživatel

Otloukanek ligy MU

Reagovat
diastan

Nechte jim tam v bráně ještě místo i pro nás

Reagovat
EXoRcIsT

toho by som sa nebal

Reagovat
avicii

Ole si snad toto zachova aj do dalsej sezony ale proti city by ste sa nemuseli takto zosrat...riadna ubohost z ich strany dnes

Reagovat
smazaný uživatel

jáj, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

chcanky to udělali proto aby se city neměli o co hrát

Reagovat
diastan

Ti by po vás šli i přes mrtvoly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Thelvin

Ale de Gea pěkně teď

Reagovat
Zaschrona

Ty jo, málem ho nachytal.

Reagovat
smazaný uživatel

super je, že Ole má tu smlouvu, jen tak ho vyplácet nebudou, aspoň půl roku příští sezónu vydrží

Reagovat
MCFC_8

Gueye je vynikajuci

Reagovat
Swarley

Na nás stačí jen soupeř s trochou zájmu o výhru, jen troska snahy...my jsme prohráli uplne každý souboj, všude jsme později a ne tak tvrdě jako soupeř...úplně každičký souboj...

Reagovat
Counter
Reagovat
Busby babes

Virtually five years ago exactly,

@ManUtd

lost 2-0 at Everton, were seventh, 23 pts behind leaders and David Moyes was sacked. If score stays same and Liverpool win they will be 6th, 24pts back.

Mame uctu k tradicim, tak si tu jen dneska neco pripominame...

Reagovat
Counter

Reagovat
Kincl

Ani gola nedají jo?

Reagovat
Kluivert9

Vždyť zas ani nevystřelí na bránu

Reagovat
RKBoy

United sa už predpripravujú na obetu pre vačšie dobro.

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott

Reagovat
smazaný uživatel

nádherné odpoledne!

Reagovat
Whitemedia

voleeeeee

Reagovat
Thelvin

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle už je mega potupa Walcott tvl...

Reagovat
RKBoy

tak.. hned sa tá naša prehra tam nejaví tak zle, my sme aspon zahrali polčas.

Reagovat
Rohlíček

Fííííooooooooooooo

Reagovat
Kluivert9

Olééé

Reagovat
Zaschrona

Když vám takový gól dá Theo, to je to s vámi hodně špatný...

Reagovat
Swarley

Wow pánové

Reagovat
Coutinho10

dejte jim buuuuuura...

Reagovat
smazaný uživatel

FIOO..

Reagovat
Minister

Theooo

Reagovat
Busby babes

Smalling ten vyklus...

Reagovat
avicii

dno?

Reagovat
MCFC_8

Ked toto v stredu neporazime tak si titul nezasluzime...

Reagovat
vladis271

áno, my to chápeme, v stredu sa nepretrhnete. Nemusíte rovno dostať 6:0 nato aby sme tú správu pochopili.

Reagovat
Kincl

Asi logicky to ber ne, když ted dostanou s Evertonem 5:0 tak když ve středu od City dostanou třeba 3:0 tak to nebude působit tak že to vypustili ale jen že nemají formu :D

Reagovat
smazaný uživatel

Možná tenhle výprask bude fungovat přesně naopak, a trochu se vyburcujou.. 3 takový trapasy po sobě třeba nebudou chtít dopustit...

Reagovat
vladis271

presne preto dúfam, že tú 6tku dnes ešte dostanete.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud tenhle zápas Martial dohraje, tak se fakt nedá čekat, že se něco změní.. ten byl na stáhnutí po 20 minutách

Reagovat
Swarley

Prd, nestridat, ať si ten posměch borci užijí

Reagovat
smazaný uživatel

Se podívej, co udělá. Je mu to je úplně u prdele nějakej výsměch, si itam hodí takovejhle dive trapnej.

Reagovat
diastan

Oléééé doživotku

Reagovat
smazaný uživatel

A co to ma s Olem ty idiot?

Reagovat
diastan

Vůbec nic retarde

Reagovat
Busby babes

no retard ses tu spis ty v tehle situaci...

Reagovat
diastan

Reagovat
Swarley

No úplně překvapivé to není...

Reagovat
diastan

To, že po dnešku nezvládáte taky ...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
avicii

Reagovat
Svatej

Wow, David vypadá neskutečně nasraně. Nějak věřim tomu, že to v něm musí teď šíleně vřít, když se nedaří už ani jemu a je nucenej to z tý sítě furt lovit

Reagovat
Ondiis

Ale trefil to dobře DDG ke konci dobře zmenšil úhel. Theo

Reagovat
LGT

Tihle jsou naše poslední aspoň trochu reálná šance na titul, to je v hajzlu

Reagovat
vladis271

Reagovat
Grahf

po tomto zápase očakávam nejaké tóčo v klube

Reagovat
niflheim

Co se to tam děje?

Reagovat
Nikikrew

Tak toto je moc

Reagovat
Olafek

Tak to bylo jak nůž máslem

Reagovat
Thoomas

A já si myslel, že po tom výkonu Arsenalu tam nikdo hůř zahrát nemůže, tohle je ale bezkonkurenční

Reagovat
Blasphemer

José by čtyřku od Evertonu nedostal.

Reagovat
Generalní Gladiator

nevyndal by psg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Dostal 3 a od té doby dělá do mhd

Reagovat
vladis271

podme Everton, dajte im čo sa do nich zmnestí.

Reagovat
Luc-Luc

to je hrozne takoveto trapne United :

Reagovat
smazaný uživatel

Martial

Reagovat
smazaný uživatel

dajte mu tu sosku

Reagovat
Gareth Bale 11

United slusne v lese.

Reagovat
SpecialOne

Zpátky do Molde s odstupným za tři roky, Ole

Reagovat
avicii

a navrat Joseho..ine si nezasluzia

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Už ho vystřídej, kdo na to má koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Už vidím, ako sa tie vemena nebudú proti Chelsea ani snažiť a vyhrajú

Reagovat
Svatej

Reagovat
RKBoy

myslím ,že je jedno kto z tej štvorky hendicapovaných bojujúcich o top 4 postúpi..zlepšenie do dalšej sezony momentálne nevidím ani u jedného.

Reagovat
Gunner14

My jsme s Emerym spokojení

Reagovat
Svatej

To já teda u všech krom nás. Spurs naproti předpokladům i bez posil nejdou k zemi, United nemůžou při tom tempu, jakým ten kádr mění, bejt směšní na vždycky a Arsenal jde nahoru. My jední se pravidelně zhoršujeme..

Reagovat
RKBoy

neverím ,že to Spurs bez vačších investícii dlho vydrží, už túto sezonu idú na výpary , zatienuje to len ten dost štastný postup do semifinále LM.. Arsenalu pri ich politike bude trvat ešte 2-3 roky kým sa budú moct zaradit medzi špičku PL..ak sa im to vobec podarí.. a MU síce majú prachy,ale nemajú koncepciu a popravde ani trénera aby nejak ohrozovali súčasný Liverpool a nebodaj ešte City.. ale je pravda ,že u nás je to najvačší bordel.. nám reálne može pomoct viac ten ban ako mat dalšie leto na minutie 200mega za priemerákov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lajka30

Martial si chtěl vymodlit penaltičku jako v první zápase na Old Trafford.

Reagovat
Counter

Chtěl mi zachránit fantu, šikula

Reagovat
smazaný uživatel

Martial

Reagovat
Svatej

Pěkně Pogba

Reagovat
Coutinho10

vzhledem k tomu, ze Cardiff se dostal zpet do hry o zachranu to bude asi tezsi, nez to vypadalo pred par tydny, ale musime zase zatlacit na MC

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Wijnaldum, Henderson, Keita, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Mignolet, Fabinho, Milner, Gomez, Sturridge, Shaqiri, Origi.

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo zariadi

Reagovat
avicii

skoda Fabinha miesto Giniho...

Reagovat
Coutinho10

taky bych ho videl radsi

Reagovat
Zaschrona

Agent Niasse v základu, Cardiff hrající doma nutně potřebuje 3 body... Jürgen by měl začít sledovat větrné zpravodajství.

Reagovat
smazaný uživatel

Woooo Martial dnesak fakt 90 minut. Tak to ať jdou všichni dpč pls....

Reagovat
FCSL

Leno - Mustafi, Koscielny, Mavropanos - Jenkinson, Elneny, Guendouzi, Kolasinac - Ozil - Lacazette, Aubameyang

Offenzivní trojka to bude muset potáhnout dneska

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
avicii

ja mam na vas vsadene

Reagovat
Counter

Před zveřejněním sestav už tohle raději nedělej

Reagovat
smazaný uživatel

to budou ofenzivni manevry

Reagovat
Gunner14

Leno, Jenko, Mustafi, Kos, Mavro, Kola, Elneny, Guendouzi, Ozil, Laca, Auba

Zajímavé

Reagovat
Trand

Wtf ta sestava?

Reagovat
Gunner14

Šetří no

Reagovat
Trand

Jako jo, ale pořád to nejsou žádní nazdárci a ve venkovní tabulce jsou dokonce před námi. A souboje Zahy s Jenkinsonem a Mustafim, to bude dneska taky parádní zábava si myslím.

Reagovat
Kluivert9

Dobrá tragédie

Reagovat
Trand

Jinak jsem strašně rád za to, že máme v týmu Koalu, on je do ofenzívy skvělej, skoro bych řekl že je to jeden z našich klíčových hráčů směrem dopředu. Ale dneska se toho trochu bojím, ta záloha vypadá šíleně a z Jenkinsona mám trochu strach. Ozil by snad mohl něco předvést.

Reagovat
Trand

Kombinace Jenkinsona a Mustafiho na pravý straně obrany mi nedělá zrovna radost, Elneny s Guendouzim to budou muset dneska oběhat, protože od Mesuta se moc pomoc do obrany taky čekat nedá.

Reagovat
C-M@ster

To jsou ty zákulisní boje o smlouvy...

Reagovat
Kluivert9

Martial vyhrál

Reagovat
Swarley

Hledá se zapalovač?

Reagovat
smazaný uživatel

Everton

Reagovat
supporter

Co se musi stat aby Woodward tahl do pice?

Reagovat
avicii

vsak ste ho neskutocne hypovali ak si dobre pamatam

Reagovat
supporter

Nekteri ho mozna hypovali diky sponzorskym smlouvam . Loutka majitelu

Reagovat
smazaný uživatel

A koho má bejt člen exekutivy jinýho loutka?

Reagovat
C-M@ster

nikoho?

Reagovat
smazaný uživatel

Holt asi bude toho, kdo ho do tý funkce dosazuje a kdo mu částečně vymezuje hranice obchodního vedení

Reagovat
Busby babes

Woodward je Glazer, jen ma jiny prijmeni. Co se presne ceka, ze CEO pujde proti majitelum? Znate nejakeho takoveho managera?

Reagovat
avicii

pamatam si Ed ....ale to tu bolo aj s LvG alebo Ole

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

Reagovat
C-M@ster

kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supporter

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Ak odide, nebude uz Martial srat na zapasy?

Reagovat
smazaný uživatel

Martial je loutka majitelů

Reagovat
Ranoth

ach jo preco sme premrdali taky naskok tu uz nehrozi ze by tyto uboziaci uhrali nieco proti city, tam to bude len otom dostat co najmenej golov

Reagovat
diastan

Uhaluzili to proti PSG, můžou znovu

Reagovat
9augi9

To skôr verím, že stratíte FA Cup ako ligu.

Reagovat
Liveral

Emery zjistil že Paláce je ve venkovní tabulce 7 a v domácí předposlední, tak nasadil sestavu proti který Palace nezbyde nic jinýho než hrát jako doma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se mel delat usudek z tohodle zapasu tak jsou United na spadnuti

Reagovat
Grahf
Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Střeal na bránu po dvou zápasech

Reagovat
Free_player

Manchester

Reagovat
Kluivert9

Střela na bránu

Reagovat
Busby babes

Strela na branu!!

Reagovat
smazaný uživatel

čtyřka to je malej bůr, já sem spokojenej

Reagovat
9augi9

Dostať sa na úroveň Barcelony, budú radi ak sa dostanú na úroveň Evertonu.

Reagovat
Swarley

Teď to tam v rohu hřiště přeruší, paráda hoši...

Reagovat
Ranoth

som ale rad ze podpisali oleho lebo ten nema ani sajnu o nejakom hernom plane nakupi si svojich hracov, po 2 mesiacoch ho vyhodia a ide sa tím budovat nanovo

Reagovat
Gunner14

Nejlepší je že tam je Alexis s tím jeho platem a hraje(nehraje) úplnou srajdu . De Gea by byl blbec kdyby nechtěl aspoň podobný plat.

Reagovat
diastan

Klidně donekonečna

Reagovat
Zaschrona

Bylo by fakt nepochopitelný, kdyby si Chelsea nechtěla po téhle sezoně Zoumu nechat. Ale kéž by nám ho prodali, společně s Keanem jsou velmi solidní dvojka.

Reagovat
smazaný uživatel

Za digneho klidně :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, 2 faktory rozhodnou.

Sarri a zakaz prestupu (nevim jak to dopadlo)

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě bude jen 1 faktor a to jestli bude schopný Everton nabídnout co bude CFC požadovat, stoperů má CFC plno a i takový Tomori nebude v hiearchii, především pro Sarriho, o moc níže než Zouma. Ale cena nebude malá klidně 40m to může být, protože CFC ty hráče za normální cenu nikdy neprodává to je raději pošle na další hostování

Reagovat
Swarley

Jako naši fanoušci na stadionu jsou klasicky boží, ale za tohle si to určitě nikdo z těch hráčů nezaslouží...

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, už sem měl připravený proseco

Reagovat
Gunner14

Jenkinson dá dneska golaso

Reagovat
smazaný uživatel

"What time do Man Utd kick-off?"

1.43pm.

And 1.58pm.

And 2.30pm.

And 2.45pm.

And 2.53pm.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ztráty MU využijem a vyhrajem

Reagovat
Kixi Syhimour

Sestava

Reagovat
mr.Silver

stream?

Reagovat
kiciN

porad me to pada, ma jeste nekdo neco stabilnejsiho?

Reagovat
kiciN

top, dik

Reagovat
captain18

Reagovat
Trand

http://elixx.me/evalencia.html

Ale je to trochu zpomalené.

Reagovat
smazaný uživatel

mustafiho pas

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze to mesut zazdil mohlo byt jinak

Reagovat
Counter

jn, dnešní výsledek prostě Shkodranovi nepřišijeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
m.sali

OT_: amstel gold race van der poel!!!!

Reagovat
masly008

To je zase sestava.Proti palace doma na 5 beků.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to moc koukatelne nebude

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Dpč to byl nejhůř bráněný centr, co jsem kdy viděl.

Reagovat
kiciN

dobre obrana

Reagovat
Edgewalker

lol

Reagovat
Whitemedia

Z nějakého důvodu jsem už dopředu věděl, že z tohohle bude branka

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
smazaný uživatel

Super braneni..

Reagovat
Gunner14

Mustafi a Jenkinson tvl

Reagovat
Side

Mustafi si dělá piču už ne? Ty pičo postavte tam místo něho kužel, to je kokot...moje hercna ty vole

Reagovat
Gunner14

Hlavně že nezapomněl zvednout ruku a hlásit se o ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Hrát na 5 stopery a stejně si borec na pecce hlavičkuje sam

Reagovat
smazaný uživatel

3

Reagovat
jacobT

Druhýkrát pri štandardke úplne voľný hráč. A Mustafi nech skončí s futbalom a ide riadiť dopravu na križovatke.

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke>Lukaku

Reagovat
tunkic

Hezky Mustafi, ses frajer!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Mustafi legendární obrana

Reagovat
smazaný uživatel

pekne ho jenks nevystavil do ofsajdu..

Reagovat
Side

Reagovat
Kixi Syhimour

ten tomu taky moc nepomohl

Reagovat
masly008

Je tam málo obránců.bych tam ještě ze 2 přidal a třeba by jsme to dneska ubránili na 0:0

Reagovat
kiciN

tvole polovina nasich cumi jak to dopadne s Lacazettem, absolutne zadny zapaleni do utoku, wtf?

Reagovat
Kluivert9

Inspirace by United.

Reagovat
Swarley

u nás cumeli všichni

Reagovat
Kixi Syhimour

Firmino

Reagovat
Kixi Syhimour

Nicméně co, stane se

Reagovat
Coutinho10

Firmino twl

Reagovat
9augi9

Firmino.

Reagovat
oli9

stream ? pls

Reagovat
Kluivert9

Arnolda tam dneska koupou jak kojence

Reagovat
smazaný uživatel

Bentekeho měl hlídat Koscielny, ale nechal se zblokovat. Rozhodně to byla jeho chyba a ne Mustafiho, ale ten je moc lehký cíl aby si do něho lidi nekopli

Reagovat
Trand

Největší chyba podle mě byla u Jenkinsona, kdyby stál v řadě s ostatníma, tak je to jasnej offside.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Veď sa tam na Bentekeho úplne vysral a radšej zdvihol ruku a pýtal offside. S tým nech fakt ide niekde.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ho hlídal Mustafi, ne?

Reagovat
Golasso

Při sledování Elnenyho a Jenkinsona mám chuť vydlábnout si oko lžící

Reagovat
tunkic

Bylo by fajn, kdyby tem nasim primadonam konecne nekdo rekl, ze se da branit i jinak, nez jen rozhazovat ruce a otacet se na rozhodciho

Reagovat
masly008

Třeba trenér že?

Reagovat
tunkic

Od nej by to asi bylo nejvhodnejsi no...bohuzel se tohle naucili uz na Arsena a nezda se, ze by je to Emery chtel odnaucit

Reagovat
masly008

Tak on tam prostě narve co nejvíce beků a doufá že se to nějak zahustí a odkope asi.

Reagovat
masly008

To je ostudné takhle hrát doma.

Reagovat
Thoomas

Elneny by s tím balonem udělal otočku dozadu i kdyby dostal přihrávku před prázdnou bránu, zbytečnější hráč v celým kádru není

Reagovat
Edgewalker

To je sračka.

Reagovat
Trand

Smutný, že všechno řešíme přes Seada a je to náš nejaktivnější hráč..

Reagovat
RKBoy

toto je najlepší boj o top4 aký v PL pamatám.

Reagovat
masly008

boj plný retardů.

Reagovat
Trand

Reagovat
Swarley

Dřívější slavná TOP 4 v PL se musí v hrobě obracet

Reagovat
RKBoy

tak vtedy tá top4 bojovala o titul a tie prvé 4. miesta boli prakticky vždy dané pred sezonou.. City bol podpriemerný klub a Sliepky stred tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Coutinho10

Salah škoda

Reagovat
masly008

Hm.pentle no.

Reagovat
Rohlíček

Jasná

Reagovat
Gunner14

Moss kam čumíš ty blbe ať už tady je VAR...

Reagovat
Gunner14

Tlustý prase, proč ještě píská?

Reagovat
Whitemedia

Moss vypapanej bude líný se jít podívat..

Reagovat
Trand

Reagovat
Gunner14

Nedivil bych se

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

nejvic mi ale stejne vadi, jak si ten debil stoupne pred vapno, nehne se a dela dalsiho obrance

Reagovat
tunkic

asi rucka ne?!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jaj

Reagovat
Ondiis

Elneny je hrozný fotbalista. Dej tam AMN

Reagovat
masly008

Takzvaný Emeryho poločas.Fakt bych chtěl vědět co tou sestavou a taktikou chůze zamýšlel.

Reagovat
Kixi Syhimour

Virgile poslední dobou to skřípe

Reagovat
Gunner14

Leno takovou děravou obranu si nezaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

tak leno to zavinil sam, ze nechytil ten centr... v prve rade jeho chyba

Reagovat
Gunner14

Se chtěl rozchytat, protože vidí co stojí před ním no.

Reagovat
cubazi

Keita ma strašne naivné prihrávky

Reagovat
Ondiis

Mavropanos vůbec netuší co má dělat, kde stát, koho bránit

Reagovat
masly008

to vystihuje všechny hráče na place ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Velke, pomale a neohrabane telatko

Reagovat
smazaný uživatel

Mustafi a Jenkinson, jak se na Bentekeho uplne vysrali

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
GarethBaleCZ

Reagovat
Gunner14

Takovej šmatlák nám dal gola

Reagovat
masly008

a mohl 2

Reagovat
Gunner14

No však proto jsem to napsal.. Být tam někdo kdo není dřevěnej tak je to 0-2

Reagovat
Trand

Benteke je naprosto k ničemu a stejně si nás tam vodí.

Reagovat
Trand

Tak hlavně že šetříme síly

Reagovat
PhilipS

Jestli tohle nevyhrajem tak se s LM můžem rozloučit. Čekaj nás mnohem těžší zápasy

Reagovat
masly008

mě by zajímalo co by jsme tam s takovou hrou předváděli.

Reagovat
PhilipS

takový pěkný osmifinále pravděpodobně

Reagovat
Kixi Syhimour

No, dali 3 góly na Etihadu a Anfieldu. A je to jedinej ze dvou týmů celé Evropy, kdo vyhrál na Etihadu

Reagovat
Trand

A přesto jsou dneska marný.

Reagovat
Rohlíček

Elneny je naprostej tragéd,to radši Xhaka s jednou nohou

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal navazuje na United, snad budou pokračovat

Reagovat
Gunner14

Vy dostanete zítra, tak se moc netěš

Reagovat
smazaný uživatel

Jako mozny to je

Reagovat
Gunner14

Nikdo tu TOP 4 nechce no Arsenal, Chelsea a Tottenham se aspoň můžou vymlouvat že LM můžou získat pomocí trofeje, MU se může vymlouvat max že utratili málo na trhu

Reagovat
Gunner14

El Neny a Mavro dolů, místo nich Torreira nebo AMN a Mhiky nebo Iwobi

Reagovat
Golasso

To je zase tragédie. Protočí se sestava skrz zápasové vytížení, ale velikáni typu Elnenyho a Jenkinsona nejsou schopní podat ani výkon průměru PL, tak to je pak v pasti... Co ti šašci ještě vůbec dělají v Arsenalu?

Reagovat
masly008

A líbí se ti třeba Auba nebo Kola?

Reagovat
Golasso

Nelíbí, ale aspoň mě fyzicky nebolí je sledovat. Je rozdíl mezi "nic moc" a naprostou tragédií, kterou ukazují Elneny s Jenkinsonem. To je peklo na hřišti...

Takový Mavro taky nehraje nic moc, ale u něj se to dá pochopit a věřím, že to bude lepší a proto tu na něj neplivu...

Reagovat
masly008

Jenko není vůbec vidět,takže tragický být nemůže.Auba je na stejné urovni jak on dneska.

Reagovat
Golasso

Tak pravá strana hřiště kvůli němu skoro vůbec neexistuje, to je docela tragické...

Elneny je zase totální alibista, který se furt schovává a když už dostane míč, tak ho nesmyslně přihraje dozadu...

Oba jsou tam jen do počtu.

Reagovat
Trand

Nejhorší je, že Palace ani nehrajou nijak extra dobře. Ale na nás to zatím v pohodě stačí, to je fakt tragédie. Nicméně s touhle zálohou se to dalo čekat, Elneny nevytvoří nic, Guendouzi se snaží, ale je nevyrovnaný a ve většině případů sám. Auba se dotkl míče tak dvakrát a s Jenkinsonem na RWB je pravá strana v útoku prakticky nepoužitelná.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Palace hraje příšerně a jenom díky ještě větší tragičnosti obrany Arsenalu se dostává do šancí, ale neumím si představit, že by toto Arsenal neotočil, záloha CP snad neexistuje a na krajích taky mají problémy, minimálně gol arsenal ještě dá.

Reagovat
smazaný uživatel

A záloha Arsenalu snad existuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak alespoň si dokáže přihrát na pár metrů, CP si nedokáže přihrát a jakmile získá míč každá druhá příhrávka jde na kopačky Arsenalu, nebo je to dlouhý odkop. Především Milivojevič už ztratil plno míčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak záloha Arsenalu přihrává z 90 % dozadu, to také není žádná výhra

Reagovat
masly008

Jenže naše záloha si nahrává když je sama a nejlépe u našich stoperů.

Reagovat
Csaplárova past

Everton nakonec příjemné překvapení. Sezonu začali bídně, Sigurdsson byl bez formy, ale nakonec se parádně oklepali a sedmé místo by bylo super

Sigurdsson nakonec splnil očekávání ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

jak jsem očekával, tak Cardiff kouše a parkrát zahrozil, takže to chce dát co nejrychleji gól, protože s každou minutou to bude těžší a těžší

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs už můžou zbytek ligy kontumovat a stejně skončíme třetí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Studni

Já nerozumim tomu, proč pořád hrajeme na 3 obránce, když očividně to ani jeden z nich neumí a neni pro to vhodnej. Já rozumim, že díky 3 stoperům vzadu můžeme využívat potenciál Seada, ale nevim, jeslti nám to za to stojí, když jsme vepředu úplně nulový a celkově mi přijde, že těm hráčům tohle rozestavení nesedí...

Reagovat
masly008

Máš to špatně,hrajeme na 5 obránců,a sead je zatím stejně platný jako jenko

Reagovat
Studni

Jo tak jasně, na 5 obránců, pochopitelně jsem myslel na 3 stopery. A v dnešním zápase souhlasím, že oba krajní beci byli první poločas k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Emery wtf??!! Hrat doma proti CP na 5 vzadu, kdyz ve stredu mas jen Guedouziho s Elnenym

a verit, ze je budes prehravat... To by pan Ozil a wingbaci museli hrat jinaci hitparadu.

Auba hraje?

Reagovat
Gunner14

Niles a Iwobi prej do hry

Reagovat
Gunner14

Akorát jsem zvědavej jestli půjde místo Jenka nebo El Nenyho nemůžu se rozhodnout koho bych radši posadil

Reagovat
smazaný uživatel

Ne že bych chtěl radit takovýmu frajerovi jako je Mustafi jak bránit, ale příště bych si zkusil stoupnout mezi balon a branku a ne dva metry za útočníka.

Reagovat
aramaki

Mustafi je otrasny, stiahnut ho dole, Laca na hrot a kridlo Mikhi

Reagovat
avicii

Take tutovice musime davat treba pridat v druhom polcase.. Snad aj Shaqiri by mohol dnes vybehnut

Reagovat
fenixLFC

kks to je neskutocne zly travnik, ta lopta na tom totalne zastavi pri tom brejku to bolo az vtipne sledovat, rovnako ako pri kazdej nahravke zostava pod nohami napriek tomu sme uz mali viest, firminova a salahova sanca boli stoeprcentne to tam malo padnut. trent solidne na kolotoci. musime trochu zapnut pripadne prestriedat pretoze len dve sance za polcas proti cardiffu je bieda

Reagovat
Zaschrona

Takže dnešní výmluva už by byla. Pokud nevyhrajete, může za to trávník.

Reagovat
fenixLFC

To nikto netvrdi. Skusil si nevyslo. Ale to vieme davno ze mas selektivne citanie

Reagovat
Trand

Jinak já pořád moc nevím, jaký jsou Guendouziho přednosti. A teď to nemyslím jako hate na něj, ale fakt nevím v čem vyniká a jaká by měla bejt do budoucna jeho pozice.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho přednost je věk, tím to u mě končí

Reagovat
smazaný uživatel

b2b

Reagovat
Trand

Nj, jenže když si vzpomenu, jak na tom v jeho věku byl Jack, tak tam vidím pořád velkej rozdíl.

Reagovat
Counter

Tam, kde hraje, uprostřed zálohy. Má kvalitní rozehrávku, odvede si své i směrem dozadu (má až nečekaně vysoká čísla, co se týče tackles, interceptions atd.) a tohle je přitom jeho první sezona na takhle vysoké úrovni.

Reagovat
Trand

Mně přijde strašně nekreativní. Mi přijde, že umí něco dopředu, něco dozadu ale nic pořádně aby mohl hrát jako DM nebo AM. A na CM mi zas chybí ta kreativita.

Reagovat
smazaný uživatel

umi potahnout mic jako zadny jiny nas stredni zaloznik(tedy intelgentni vyber prostoru, kam s nim jde + dobre pokryti malokdy ho ztrati v souboji spis je kdyztak faulovan).

neboji se hrat a kombinovat na kratke vzdalenosti, kdekoli na hristi (treba dnes jak pekne uvolnil mic po rohu mesutovi). je na cm dost mrstny, oproti treba granitovi to bije do oci.

ale kdybych u nej fakt chtel neco nejvic vypichnout, tak je to ta vlastnost neustaleho se nabizeni a chteni hrat

Reagovat
smazaný uživatel

asi nejvic o nasi hre vypovida, jak moc a kolikrat se mesut stahoval pomalu az mezi stopery, aby se neco rozehralo.. a pak logicky chybel vepredu, takze to bylo knicemu.

pekna ukazka taky byla, kdyz rozehraval mustafi zprava, stred byl relativne volny a slo by tam v pohode rozehrat, ale proste vubec nikdo se nenabidl.

Reagovat
smazaný uživatel

Pome Palace!

Reagovat
Counter

MESUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT

Reagovat
Trand

Mesuuuuuuuuuuuuuuuut.. Laca skvěle

Reagovat
jacobT

MESUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT

Reagovat
smazaný uživatel

mesut to snad uplne kazdy cekal prihravku iwobi a laca♥

Reagovat
diastan

a otocit

Reagovat
Gunner14

Nádheraaaaa. Iwobi, Ozil a Laca

Reagovat
Rohlíček

MESUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT

Reagovat
masly008

mesut to zase kopl o zem,to je král.Tohle dělá jenom on.genius

Reagovat
Ondiis

Mesuuuuut !! Btw Zaha byl vždycky takový jebnutý?

Reagovat
Rohlíček

Laca krásně

Reagovat
smazaný uživatel

tak a jedem toto nesmime posrat..

Reagovat
masly008

Hrajeme 4-2-3-1 a hle ono to jde že pane emery.

Reagovat
Kluivert9

Moc ne.

Reagovat
Edgewalker

Sakra, přišel jsem o gól. A kdo střídal za koho?

Reagovat
Trand

Iwobi, Ainsley on,

Jenkinson, Mavropanos off

Reagovat
Edgewalker

thnx

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokážem si predstaviť, že získame titul, snáď vyhráme LM.

Reagovat
cristiano.K.

stream na lfc< dik

Reagovat
Gunner14

Zaha je tak strašně nesympatický...

Reagovat
redyyz

Georginio fucking Wijnaldum

Reagovat
pospec7

Giniiiii

Reagovat
Luc-Luc

Gini goooooool

Reagovat
Coutinho10

Wijnaaaalduuuuuuum konečně

Reagovat
cristiano.K.

stream pls, ripple nejede

Reagovat
cubazi

Zaščítniká!!!!

Džini

Reagovat
smazaný uživatel

Ginii. Prvý jeho gól vonku?

Reagovat
Malresi

Dal gól proti Spurs na začiatku sezóny vo Wembley

Reagovat
smazaný uživatel

vlastne hej, ale to je neutrálna pôda

Reagovat
oli9

a ted už to pojede

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooooooooooooooooooooool nejhorší zakončovatel

Reagovat
GarethBaleCZ

Zaha

Reagovat
Gunner14

Mustafi ty pičo... ne to už je moc. Já ho nechci vidět v základu už

Reagovat
jacobT

Reagovat
redyyz

to je kopito

Reagovat
Counter

Klasický Mustafi

Reagovat
caapone

Mustafi

Reagovat
Thoomas

Mustafi táhni dopiči

Reagovat
Trand

To se Mustafi asi zbláznil ne?

Reagovat
Trand

Náš nejlepší stoper dneska zase řádí

Reagovat
smazaný uživatel

to je taky kokot

Reagovat
GarethBaleCZ

Mustafi

Reagovat
Luc-Luc

Hendo wtf

Reagovat
Rohlíček

TO je kunda ten Mustafi opravdu

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt hovado..

Reagovat
Ondiis

Mustafi první se podívám, než to vypustím ne? Ty vole prostě. Všichni dřou na krev, ať vyhrajeme a ten dement vyvede zase tohle

Reagovat
Edgewalker

Mustafiho prodat klidně zadarmo, kokota zkuveného!!!!§

Reagovat
smazaný uživatel

MUSTAFI DOPÍČI

Reagovat
smazaný uživatel

to je komediant fakt, jak roztahnul ruce

Reagovat
masly008

Mustafi je kokot o tom žádná,ale proč Leno nevyběhl?

Reagovat
Lynx

Zrovna jsem to zapnul a zas vidím parodii na obránce Mustafiho jak ho n+kdo může obhajovat opravdu nechápu. Fakt krypl neschopnej.

Reagovat
Gunner14

El Neny on přestane hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Mustafiii. Dnesek pujde do kompilacky na youtube

Reagovat
Ondiis

Elneny to jsem v životě neviděl tohle

Reagovat
aramaki

To hovado vyradit z muzstva navzdy. Nerozumiem ze stiahol Mavra namiesto tohto mentala.

Reagovat
Trand

Elneny Jak může takhle přestat hrát?

Reagovat
Swarley

On to trefí zadama

Reagovat
Rohlíček

Elneny

Reagovat
Edgewalker

Elneny

Reagovat
smazaný uživatel

Je neuvěřitelné, že takových golů jsem viděl u Mustafiho už několik, je jedno, jestli to bylo s Čechem nebo Lenem a on si pořád myslí, že je to chyba brankáře.

Reagovat
masly008

Reagovat
Gunner14

Zvednout ruku a zjebat golmana, to jsou jeho nejlepší vlastnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

lip bych ho nepopsal

Reagovat
Liveral

Tvl Mustafu snad musi mít za cíl dostat se do co nejvíc absurdních videii na Out of context Arsenal za sezonu. Jestli nás tohle bude stat LM tak normálně kupuju letenku Udo Londýna abych hohl přetáhnout baseballkou po hlavě .

Reagovat
Golasso

Elneny, Mustafi, Jenkinson... tyhle 3 už po téhle sezoně nechci nikdy vidět v dresu Arsenalu

Reagovat
masly008

Kombo mustafi elneny jede bomby.

Reagovat
Whitemedia

tohle prostě nemůže dopadnout jinak, než že my zítra rupneme s Burnley

Reagovat
Swarley

Se mi úplně chce rict, že můžou naši hráči soupeřům děkovat, ale půlka z nich ani netuší, že hrajeme o TOP 4

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gunner14

OBRANA FC

Reagovat
EXoRcIsT

Teraz som videl ten 2 gol CP . co to ako bolo od Mustafiho

Reagovat
Gunner14

? Však klasika

Reagovat
masly008

asi ví že končí tak chce nechat vzpomínku do kompilačky

Reagovat
Ondiis

Všechny góly ze standardek

Reagovat
Trand

Jako jasně, Emery nemůže za selhání jednotlivců, ale u Mustafiho už to nikoho ani nepřekvapuje a tou sestavou šel takovýmuhle výsledku dost naproti.

Reagovat
masly008

Reagovat
lajka30

Malá domů už se asi nepíská v Anglii co?

Reagovat
smazaný uživatel

To išlo od kolena. Teda ak myslíš tu situáciu Hoilleta.

Reagovat
smazaný uživatel

Dva uplne volni chlapi pri rohu

Reagovat
Rohlíček

to sou čuráci

Reagovat
Edgewalker

No co, vždyť je v té EL tak krásně... <3

Reagovat
Swarley

City a Liverpool do LM, zbytek bez výmluv do EL

Reagovat
Thelvin

Hej

Reagovat
avicii

Reagovat
Kixi Syhimour

za objektivitu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Miguel19

Ty pičo. Co za estrádu předvedeme zítra my?

Reagovat
Gunner14

On aj ten třetí byl Mustafiho hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, úplně geniálně odběhl od něj

Reagovat
smazaný uživatel

tohle uz nemuzes myslet vazne.

Reagovat
Fenri

vsak ma pravdu

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

viz niz. kldine prijmu, ze mel hlavni podil na druhem golu (hlave chyba v komunikaci s lenem), a velky podil na prvnim, i kdyz primarne bych to videl jenksovi, ktery to mel cele pred sebou a fakt se nemusel strhnout jednim hracem, kdyz vidi, ze cela linie stoji. ale ten treti fakt ne.

Reagovat
jacobT

Toto bola skôr chyba ostatných, že nevystúpili s ním.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on nevystupoval kvůli ofsajdové pasti, šel tam nesmyslně do hlavičkového souboje

Reagovat
jacobT

Aha, tak to som si nevšimol. Som ho chcel konečne pochváliť...

Reagovat
smazaný uživatel

pokud se na to opravdu podivas, tak vidis, ze ten mic na toho hrace letel, byl neobsazeny, a proto k nemu sel.. jenze na stredu dva nasi hraci prohrali souboj, a tak to souper odehral jeste pred tim hracem, ke kteremu se mustafi stahl.

Reagovat
Counter

A za ten druhý gól mohl Koscielny a Leno, že?

Reagovat
smazaný uživatel

neco vecneho?

Reagovat
oli9

o ten 4 flek je to vážně souboj kryplů

Reagovat
masly008

Tam nikdo nechce,protože tam všichni udělají jenom ostudu,

Reagovat
herbage

Emerymu všechna čest, pracovat s takovým materiálem. Tyhle výsledky jdou komplet na triko Wengera s Kroenkem. To i Mourinho předával kádry v lepším stavu

Reagovat
masly008

dobrá sračka co jsi napsal.

Reagovat
Trand

Komplet bych neřekl, ale jo, ten tým není v dobrým stavu

Reagovat
Golasso

no jo no... základ ještě ujde, ale to, co se tam dostane, když je potřeba zarotovat, to je neskutečná bída.

Reagovat
fenixLFC

wengerova chyba bude nove ,,za vsetko mzoe radicovej vlada?''

Reagovat
Counter

Auba ❤️

Reagovat
smazaný uživatel

doted jsem nevedel, ze je auba jeste na hristi..

Reagovat
smazaný uživatel

Fabinho snáď nič vážne. Kľúčový hráč.

Reagovat
Trand

Auba

Reagovat
Golasso

Aubaaa ještě 2

Reagovat
jacobT

Auba klasicky väčšinu zápasu zrelý na striedanie a potom gól

Reagovat
Edgewalker

Aspoň Auba gól

Reagovat
smazaný uživatel

Prvně v životě vidim že by střídal střídající hráč

Reagovat
masly008

to sleduješ fotbal od letos?

Reagovat
Melda

Hlavní je aby to nebylo nic vážného.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hokaido

Takhle bránit, to je strašná demence.

Reagovat
Coutinho10

Milneeeeeeeeeeeeeeeer yes....hodně důležitý Salah super práce

Reagovat
smazaný uživatel

Penaltový mág

Reagovat
smazaný uživatel

Salah nie je simulant

Reagovat
smazaný uživatel

ved ho drzal

Reagovat
Swarley

po držení většinou takhe spadneš na zem

Reagovat
oli9

ale faul byl

Reagovat
Swarley

to ano

Reagovat
smazaný uživatel

A čo ako?

Reagovat
smazaný uživatel

a co mal ostat stat ked bol faulovany?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodne nemal simulovať pád.

Reagovat
Kixi Syhimour

Viz Hokaido, jinak to nefunguje

Reagovat
smazaný uživatel

To možno nie, ale Salah je simulant.

Reagovat
Kixi Syhimour

Neříkám že ne

Reagovat
oli9

MIlner to je jistota vole

Reagovat
alcantara

Obranca strasny dement, Salah opat zasrany simulant.

Reagovat
redyyz

tak, udrzal sa o 5 secund dlhsie na nohach ako ochotnici z apeninskeho polostrova

Reagovat
alcantara

Neviem, koho z Talianska zrovna myslis, ale je uplne rovnaky, ako niektori typci od nas, sikovne, a niekedy menej sikovne, prihrava kontakty. Simuluje sa uplne vsade rovnako.

Reagovat
redyyz

samozrejme, to teatralne spadnutie si mohol odpustit...a myslel som baletky z Juve...taktiez aj LL

Reagovat
Mastný Chobot

Na Albu som ta nevidel pisat, ze je zasrany simulant. Sranda.

Reagovat
alcantara

Ani ja som to nevidel pisat na Salaha od mnohych scouserov, vlastne asi od nikoho, sranda.

Reagovat
oli9

ty vole , Luis by už byl 3 vteřiny na zemi..... vždyt ten obránce ho držel oběma rukama 5 vteřin

Reagovat
smazaný uživatel

keby len Luis

Reagovat
alcantara

A?

Reagovat
Kixi Syhimour

12/10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná. Diky James.

Reagovat
smazaný uživatel

Salah to samozrejme prihral, ale k faulu prišlo už pred pádom. Obranca nemôže útočiaceho hráča tak DLHO DRŽAŤ s obidvomi rukami.

Reagovat
Hokaido

Ale tohle snad nebude nikdo zpochybňovat, Salah by byl idiot, kdyby nespadnul.

Reagovat
Kowe

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

za schválení

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
stiflerovamama

Atkinson dnes výborný Čo si ako myslel ten obranca ?

Reagovat
EXoRcIsT

jasna penalta i ked sa tam Salah potom hodil ked si uvedomil ze ho drzy

Reagovat
smazaný uživatel

musel sa hodit lebo rozhodca cakal na pad

Reagovat
smazaný uživatel

Musel sa hodiť, lebo ho držal

Reagovat
Maresma

Bohužel bez pádu se tyhle situaci většinou nepískaj, ikdyž jde o jasnej faul..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužiaľ. To ale neospravedlňuje predsa Salahovu simuláciu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Simulace je bez kontaktu, tohle bych nazval jako teatrálný pád

Reagovat
smazaný uživatel

Nazvi si tu simuláciu kľudne ako chceš. Máš na to právo.

Reagovat
Kixi Syhimour

díky

Reagovat
redyyz

teatralne bolo jeho prevedenie, samozrejme penalta jasna...

Reagovat
Kixi Syhimour

souhlas

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
oli9

Reagovat
Nikikrew

jezis maria

Reagovat
REPLIKATOR

Milneeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
smazaný uživatel

A Kolasinac dneska taky naprosto výborný

Reagovat
masly008

Reagovat
Trand

A ještě k tomu simuluje

Reagovat
masly008

mustafi korunuje výkon simulací.Tolik simulací hráčů Arsenalu si dlouho nepamatuji.Emery

Reagovat
smazaný uživatel

Gervinho, Eboue

Reagovat
masly008

jako když filmuje útočící hráč tak se to dá ještě pochopit,ale když stoper a defenzívní záložníci tak to už je špatné nemyslíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Eboue?

Reagovat
masly008

obránce co hrával i křídlo,ale ok to je jedenJenom letos pod emerym žluté za simulování co si vybavím z hlavy.Mustafi,Xhaka,Guendouzi,Toreirra.Vše dá se říct defenzívní hráči.Tohle fakt nebude úplně náhoda.

Reagovat
Golasso

Jj a ty morový rány ve středověku. Za*ranej Emery... Za Notre Dame taky může on

Reagovat
masly008

co to meleš za sračky?

Reagovat
Golasso

To se ptáš ty mě?

Reagovat
masly008

Tak mi napiš kolik žlutých karet dostali defenzívní hráči za simulování před emerym.Tak piš.Bude to rychlost.

Reagovat
Golasso

Já fakt nebudu dohledávat nějaký žlutý karty , mám v neděli večer na práci lepší věci. yxcvbnm256 ti dával nahoře nějaký příklady, ty jsi oponoval zas rozdělením hráčů na defenzivu a ofenzivu, přitom oba víme, že jedinej rozdíl je v tom, že nesnášíš Emeryho a vyčteš mu každou blbost, byť je to sebevíc bizarní. Druhá věc je ta, že v PL pískají absolutní vylízanci a nikdy nevíš, co můžeš čekat. Si vezmi jen začátek sezony, kdy jsme dostali po simulacích soupeře snad 2 nebo 3 góly ve dvou zápasech po sobě (slepice a MU), všechno bez karty pro ty simulující. V dalším jednom zápase byly 3 žlutý za simulace pro naše hráče (na který možná i narážíš)...

Reagovat
Edgewalker

Emery by měl přestat Mustafiho nasazovat, akorát mu tím snižuje cenu na trhu

Reagovat
masly008

nula snížit nejde

Reagovat
Edgewalker

taky pravda

Reagovat
Gunner14

jakože by jsme platili my jo?

Reagovat
Edgewalker

tvl takhle kdybychom se měli zbavit všech dřev, tak se nedoplatíme

Reagovat
Liveral

Iwobi se musí naučit střílet, to co dokáže nedat je fakt až neuvěřitelné

Reagovat
smazaný uživatel

Ale AMN teda výborný dnes

Reagovat
oli9

dneska musí být mazec vsázet všechny ligy

Reagovat
oli9

Super 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle by tabulka mohla zůstat

Reagovat
Nikikrew

guendouzi

Reagovat
Kixi Syhimour

Super , všichni hráli vcelku dobře, Fabinho nevypadá nějak zničeně. Nicméně měli 2 tutovky, ale od toho máme Alissona , ta druhá

Reagovat
GarethBaleCZ

Dnešní výsledky

Reagovat
Gunner14

humus

Reagovat
Counter

Je nejvyšší čas dodatečně docenit Němce, že i s Mustafim v kádru dokázali vyhrát mistrovství světa.

Reagovat
masly008

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

1) tam hral spise sporadicky, v pozdejsi fazi uz nehral, jak se uzdravil zaklad

2) hral na RB, kde mu to docela slo, na CB se vic projevi jeho zmatkarstvi

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlas, len sa mi zdá, že semi tuším hral, či?

Reagovat
Kixi Syhimour

Brazilcům, že toho nedokázali využít

Reagovat
smazaný uživatel

ee

Reagovat
smazaný uživatel

Ani pred semi play off?

Reagovat
smazaný uživatel

hral proti Alzirsku myslim + neco ve skupine

Reagovat
Counter

Možná ho tam měli jen pro zábavné zpestření jako Podolského.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Euphael

Reagovat
Edgewalker

Ohavný výkon, zase mohli odskočit v tabulce a zase hovno z toho. To fakt ať raději hrají zatím EL

Reagovat
mr.Silver

CB, CM, RW a asi i LB je must buy, fakt sila, ze typci jako Jenks, Elneny a Mustafi hraji za Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs prohra, Arsenal prohra, MU prohra. Jestli zitra nevyhrajem, tak tu ctyrku muzeme vzdat dopředu

Reagovat
Whitemedia

Sarri: “I think the media give the Champions League too much importance. Of course it’s the most important competition for clubs. But it’s a competition with straight elimination, so we need to play very well but you need to be lucky in that competition."

Sarri: "I can understand if you stay in the CL it’s another world probably. I've played 2 times in the CL and it’s clear that it’s the most important competition for clubs in Europe and, as a consequence, in the world I think. But it’s a competition in which you need to be lucky”

ten je zase taaaak otravnej..

Reagovat
Whitemedia

O Giroudovi: "Very, very useful. He played very well, but he needs to recover more than the other players because he is 90 kilos and so after the match, he needs time to recover, only for this."

no a co pak takový pašík, ten s takovou potřebuje minimálně týden regenerace někde v mekáči

Reagovat
smazaný uživatel

No strašně vtipné, že Higuaín, který měl být hlavním zabijákem hraje totální tužku. Jedna minela Chelsea za druhou a fanoušci se tomu klasicky smějí.

Reagovat
Whitemedia

Jojo, smějeme se, až se za břicho popadáme..

Reagovat
blade115

Co to je zas jako za vyjádření? Co tím jako sleduje? Relativizuje přínos LM pro případ, že by se tam nekvalifikoval? To snad nemůže myslet vážně...

Reagovat
smazaný uživatel

Vedení tento klub dostalo do průměru. Tohle to jen podtrhuje. Nic jiného bych na tom nehledal. Pokud se ten přístup nezmění, tak to bude ještě horší, protože ti nejlepší budou klub obíhat obloukem a ani peníze je nepřesvědčí. Ale tohle já tvrdím už 3 rokem. Přestupové období je pro přípravu naprosto stěžejní věc a Chelsea tři roky nedokázala přivést a udržet třeba 5 velice kvalitních hráčů a to vše se potom odráží v postavení. Teď odejde Eden a mohou se jít spravedlivě klouzat na 5-6 místo.

Reagovat
Talker

Vždyt nemluví o tom, jestli bychom měli být v LM, ale mluví o vyřazovacích bojích v LM. To si spíš připravuje půdu, kdyby vypadl příští rok v osmifinále.

Reagovat
blade115

Jo ták, tak to se omlouvám, to je potom v naprostém pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně nemluví jen o vyřazovací fázi. Mluví o LM a její důležitosti obecně. Novináři se na ni zaměřují právem, protože je to největší klubová soutěž na světě. Ještě tam ani Chelsea není, takže bych řekl, že je zbytečné o tom mluvit. A říkám to tady a teď, jak tam nebude, tak definitivně padá do průměru, teď se v něm nachází z 90%. Jako jestli ani to nepomůže ke změně, tak nezbývá nic jiného než se propadnout ještě níž, prostě dokud nepřijde nějaká reakce.

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa - Azpi, Luiz, Christensen, Emerson - Kanté, Kovačič, RLC - Hudson-Odoi, Giroud, Hazard

Reagovat
Coutinho10

dnes jsem daleko zvedavejsi na Championship, jestli Sheffield Utd. dokaze si v tomto dalsim kole udrzet 2. postupovy misto, kdyz hraje od 16:00 v Hullu a pak nasledne od 18:15, jak na to zareaguje Leeds v Brentfordu

Reagovat
Talker

Očekávám, že dnešní ofenziva bude Willian-Barkley-Hazard-Higuain.

CHO ani RLC se nepovedl zápas proti Liverpoolu, takže čekám, že je dnes posadí. I když bylo by fajn, kdyby hráli. Jsou lepší, než ti, kteří budou startovat místo nich.

Reagovat
spider_8

Ne, já doufám, že už se ustálila ta sestava s Loftusem a Odoiem v základu. Proti Liverpoolu jsme nehráli špatně, tak není důvod nic měnit, zvlášť když oba odpočívali proti Slavii. I slepý musí vidět, že tahle sestava funguje líp, tak snad to uzná i Sarri.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
icemike

Cho nevím, ale cheek rozhodně hrát bude, pokud je fit. S kantem nejlepší záložník, jen mu chybí lepší herní rytmus

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Sarri říkal, že proti liverpoolu se nehrálo špatně, jen že Salahův gol přišel ve špatný čas, takže si myslím, že CHO i RLC si to u něho moc neklesli. Myslím si že RLC bude startovat a CHO spíše ne, především kvůli výkonu Pedra.

Mnohem zásadnější otázka podle mě je, jestli bude startovat Giroud, nebo někdo jiný, protože bez něj se hraje v 10 a je jedno jestli hraje na papíře 9 higuain nebo hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Malresi

Konzistencia

Reagovat
Whitemedia

Někdo to tu dával myslím po 28 kole.. a je drsné, že to sedí i po 35

Reagovat
Counter

Reagovat
Bandita_Harry

rafa ide tempomat

Reagovat
kissak

Taky jsem se na to koukal, je to hroznej mazec.

Reagovat
smazaný uživatel

Smutný, žádný posun

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Rafou stabilní výkony

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Zaschrona

Ten Pepe do Liverpoolu je snad jen vtip.

Reagovat
maraynwa

To máš odkud?

Reagovat
Svatej

to by bylo děsivý. Ten kluk je hrozně dobrej, bral bych ho k nám hnedka.. Hudson, Pulisic, Pepe a jizva na srdci po odchodu Hazarda by byla zahojena.. Každopádně i kdybychom neměli ban, tak se stejně zaměříme radši na nejakyho salát z Itálie..

Reagovat
Maresma

To píše snad jen bulvár, ne? Ale kvalitní ofenzivní hráč je v létě nutnost, on hraje především RW?

Reagovat
Kixi Syhimour

Třeba to znamená odchod Salaha.....

Nicméně mluvíš o tom z Lille?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten bude neuvěřitelně drahej a to fakt drahej

Reagovat
Benzema

A kam by Salah šiel ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale neřeš, jen to tu někdo házel z LL, nejčastěji se skloňuje Juventus, popřípadě Madrid. Prej měl nějakou hádku s Kloppem a chce po sezóně pryč:

https://www.google.com/search?q=salah+leave+liverpool&rlz=1C1VSNG_enCZ694CZ716&oq=salah+leave+live&aqs=chrome.0.69i59j69i57j69i60j0l3.4127j1j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Ale nepřikládal bych tomu takovou váhu, jen jsem chtěl utěšit Zaschronu

Reagovat
Benzema

Kiežby to bola pravda. Origi a Sturridge preč a náhrada Pepe a Werner + Wilson. Záloha je poriešena dobre, keď sa vráti Ox a Grujič z hosťovania. Treba vyriešiť hlavne obranu a to Top stopéra (Toby? ) a beka, ktorý zahrá na oboch krajoch. Takže 4 nové posily

Reagovat
Kixi Syhimour

Ohhh, to je slast co píšeš

Nicméně silně pochybuju o ralizaci , minimálně si myslím, že nepřijde stoper

Reagovat
Benzema

No ja si myslím, že stopér určite príde a odíde večne zranený Lovren. K tomu Salahovi , Real ma iné prestupové ciele a pochybujem, že by Juve zaňho dalo 150+ mega. Takže šanca, že odíde je minimálna alebo skôr žiadna.

Reagovat
fenixLFC

vecne zraneny je gomez nie lovren

Reagovat
Benzema

No v tom si môžu podať obaja ruky . Nič to nemení na tom, že odísť musí Lovren. Či ty by si radšej pustil Gomeza ?

Reagovat
Coutinho10

bral bych toho De Ligta

Reagovat
Kixi Syhimour

jako to nebude tak jednoduché a levné

Reagovat
Coutinho10

to mi je jasny, ale chtelo by to

Reagovat
Kluivert9

Budeš ho sledovat v Barce s Coutinhem

Reagovat
Coutinho10

i to je mozny no

Reagovat
avicii

to by bolo super

Reagovat
fajdax

Dnes to nesmíme dojebat. Azpi rudi luiz emerson kante jorginho cheek odoi giroud eden

Reagovat
Whitemedia

Rudiho bych nečekal..

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
blade115

Je zraněný...

Reagovat
Kluivert9

Já to vím. Pobavila mě ta reakce.

Reagovat
smazaný uživatel

Nasadil bych take nejakeho golmana

Reagovat
Coutinho10

Sheffield United to asi mysli s primym postupem do PL vazne, kdyz vede po polocase 3:0 v Hullu Leeds asi bude jeste litovat...

Reagovat
Whitemedia

Konec se blíží a Derby pořád mimo šestku..

Reagovat
Coutinho10

tohle je presne ten zapas, ktery musej zvladnout, protoze konkurenti M'Boro a Bristol Citx prohravaj, tak uvidime, jestli se ve 2. polocase zvednou, ale videl jsem je minuly kolo v Birminghamu a tam teda 2:2, ale bojovali a nakonec bod pro ne dobry, protoze Birmingham hral hodne dobre....skoda, ze dnes nejsou nikde streamy...nasel jsem pouze Stoke - Norwich a to az tak zajimavy neni

Reagovat
Coutinho10

90+4 z penalty...luckeri

Reagovat
Whitemedia

to co se tam dělo, že dali druhý gól v 11 minutě nastavení?

Reagovat
Coutinho10

vubec nevim...jsem zvedavej pak na nejaky sestrih az bude

Reagovat
Kluivert9

Tak kvalita těch týmů oproti loňsku je stejně hrozná, ať postoupí kdokoliv.

Reagovat
Coutinho10

treba ten Leeds se mi vetsinou libil, kdyz jsem videl ty sestrihy, takze ten bych rad videl zpet, protoze to maj dobre poskladany...uvidime, jak dnee odpovedi na Sheff. Utd., ale celkem se jim to komplikuje

Reagovat
smazaný uživatel

16:51 Chelsea prý zvažuje Coutinha

Londýnská Chelsea údajně zvažuje, že jako náhradu za Edena Hazarda, který má namířeno do Realu Madrid, přivede z Barcelony brazilského záložníka Philippeho Coutinha. Píše o tom italský server calciomercato.com.

Hezké, jak si pořád ti šupáci myslí, že budou moct nakupovat a že k nim někdo bude chtít.

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby Chelsea mohla, tak by tam stejně nešel a ona sama by na to ze své pozice neměla. Takže bych to klidnil. Mají vždy jen zájem, ale realizace je nulová. Stejné je to s Pepem z Lille a dalšími dobrými hráči.

Reagovat
Vrana17

Ty víš co myslí? :-D je tak 90% šance minimálně, že se pleteš šupáku.

Reagovat
smazaný uživatel

50% šance, buď se plete, nebo ma pravdu.

Reagovat
Azazelo RD

Anebo se plete, ale má současně pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože přijde na hostování? Nebo že přijde a pujde od nas na hostovani?

Reagovat
Azazelo RD

Nikdo k nim už chtít nebude, ale Coutinho přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
mikelinos

pravděpodobnost na EF

Reagovat
smazaný uživatel

Myšleno samozřejmě ze srandy

Reagovat
Coutinho10

neeee, nechci do Chelsea

16:51 Chelsea prý zvažuje Coutinha

Londýnská Chelsea údajně zvažuje, že jako náhradu za Edena Hazarda, který má namířeno do Realu Madrid, přivede z Barcelony brazilského záložníka Philippeho Coutinha. Píše o tom italský server calciomercato.com. (calciomercato.com)

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by nechtěl do Chelsea

Reagovat
Coutinho10

ale na druhou stranu existujou horší varianty, tak uvidíme

Reagovat
Coutinho10

no, Leeds zatim teda nevypada, ze by to mel dnes vyhrat + dostal gol do satny...

Reagovat
Kixi Syhimour

Konec

Reagovat
Coutinho10

skoda pro ne...vetsinu sezony byli dost vysoko a takhle na konci to podelaj...moc jim uz neverim ani na to playoff

Reagovat
C-M@ster

Na baráž jim moc nevěřím.

Reagovat
Coutinho10

uz taky ne...dnes jsou totalne marni, mozna penaltu mohli kopat, ale jinak oproti tomu minulymu zapasu, kde toho hodne zahodili, tak dnes to moc nedavaj

Reagovat
Whitemedia

tak třeba Franka s Derby by si Bielsa beztak zase povodil

Reagovat
Thelvin

Postup ideálně Norwich, Sheffield a Aston villa, takže žádná škoda

Reagovat
Mato178178

Norwich

Reagovat
Mato178178

Treba tam už niekoho nového ideál ten Sheffield a leeds a mohol by sa vrátiť aj napr blackburn

Reagovat
Thelvin

Myslím u těch, kde to letos reálně hrozí. Jinak je moje top 3 Sheffield, Nottingham forest a blackburn

Reagovat
Busby babes

Leeds

Reagovat
Whitemedia

Line up: Kepa, Azpilicueta, Christensen, Luiz, Emerson, Kante, Jorginho, Loftus-Cheek, Hudson-Odoi, Higuain, Hazard

Reagovat
Whitemedia

Willian ani na lávce.. dcerka to zase dneska rozjede

Reagovat
Mimalu

Reagovat
spider_8

Dobrá Akorát Christensenovi proti těm dřevorubcům, co má Burnley v útoku, vůbec nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na vyber byl jeste kapitán, nebo Ampadu

Reagovat
smazaný uživatel

Higuain alebo Giroud, je to vlastne jedno, stále sa hrá bez útočníka.

Reagovat
Whitemedia

to ano, ale přijde mi, že si Giroud přeci jen v kombinaci víc vyhoví s Edenem i Odoiem..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale s akými súpermi sa hralo, väčšinou v EL. Ostatne dnes by som tam radšej hodil Girouda a mal tak alternatívu aj do vdzuchu vo vápne.

Reagovat
Svatej

Jenomže Grirouda nemám v draftu, Higi musí hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud>Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

A Lukaku má čo spoločné s útokom Chelsea?

Reagovat
masly008

chvilku tam hrál

Reagovat
smazaný uživatel

Hral?

Reagovat
Kluivert9

Ploužil?

Reagovat
smazaný uživatel

Bol na súpiske on loan

Reagovat
Kluivert9

Pár zápasů se za Chelsea účastnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Zúčastnil, výstižné slovo

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem nevel s kym srovnat

Reagovat
smazaný uživatel

Higuaín se dnes střelecky probere

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdar

Reagovat
Mimalu

jak jinak

Reagovat
Whitemedia

zatím podle očekávání

Reagovat
Coutinho10

Hendrick

Reagovat
smazaný uživatel

s tymto vypadla Slavia

Reagovat
Kluivert9

Ok, ty 2 místa pro LM radši zrušte

Reagovat
smazaný uživatel

Piskaj koniec.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Reagovat
Whitemedia

a už se sepisuje do deníčku, tak to má být

Reagovat
smazaný uživatel

Sarri už zapisuje, vše je v pořádku

Reagovat
Whitemedia

- Odoie o poločase poslat na cíga

- Kanté se musí více držet při Jorginhovi

Reagovat
Mimalu

Kanteeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zase pozadu, jsem se divil co je

Reagovat
Hokaido

Láska

Reagovat
Miguel19

Odhlavičkovat přímo na 16 tvl..

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl uz to mohlo byt 2:0 a misto toho jedina strela

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard, Kante

Reagovat
smazaný uživatel

Předbíhani kriplu o 4 místo pokračuje

Reagovat
Miguel19

K A N T É !!!

Král

Reagovat
Svatej

Já fakt marně vzpomínám na to, kdy nám bylo tuhle sezónu v PL dozadu fakt přáno. My dostaneme gól úplně že všeho, co by normálně byl gól. Žádnej zázračnej blok, save, odraz, nic proste

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
RKBoy

myslím ,že máme aj najviac zadrbaných šancí a tyčiek. ono to herne nie je sláva,ale mat troška viac štastia v zakončení, máme kludné 3. miesto.

Reagovat
smazaný uživatel

Goool

Reagovat
smazaný uživatel

RLC Eden KAnte

Reagovat
Mimalu

Higuaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Reagovat
Hokaido

Gon za lo

Reagovat
Svatej

Hazard si s ním slušně pohral

Loftus taky skvělá práce, on je děsný hovado

Reagovat
Whitemedia

pašíííííííík

Reagovat
Miguel19

G H 9 !!!

Reagovat
smazaný uživatel

GONZALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to rikal, ja to rikal. Pipita

Reagovat
smazaný uživatel

Wau

Reagovat
čutalista

stream či nejlépe acestream pánové? moc moc prosím prstíčkem škrabu

Reagovat
smazaný uživatel

Totalsportek

Reagovat
čutalista

Reagovat
čutalista

ale na ten totalsportek a obecně streamy musíš mět nejlíp placenej antivir a to je hnus(samozřejmě ho mám)...raději mám acestreamy :))

každopádně díky

Reagovat
Svatej

Kurva mám to pozadu

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam ze jeste vic nez ja

Reagovat
Kluivert9

Pěkně špekáček

Reagovat
smazaný uživatel

Když nastoupí špekáček, dostaneme na fráček

Reagovat
Svatej

Higuain se zatím moc nepredvedl obecně, ale musím říct, že jsem z jeho střel dost unesenej. Snad pokazdy mu ta střela dost pěkně sedne.

Reagovat
RKBoy

komédia toto.

Reagovat
Kincl

Dementi ani vedení neubráníte

Reagovat
Mimalu

standartky fakt nezvládáme...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

opět neohlídaný hráč na zadní tyči.. klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Se jdu napit a oni vyrovnaj

Reagovat
smazaný uživatel

Mame 82% drzeni a co z toho

Reagovat
Miguel19

Heaton žlutá ve 30. minutě

Reagovat
Matić

To zonovy bránění je fakt úplně k ničemu. Zvlášť když nám fakt nejde. 3 hráči ve vápně úplně volní a pak na sebe mavaji rukama...

Reagovat
Mimalu

tak na osobku se to taky moc hrát nedá, na to nemáme hráče už vůbec

Reagovat
Whitemedia

Odoi napravo opět poloviční

Reagovat
Svatej

Dikybohu, že mu tu žlutou dal. Zdrzujou už ve třetině zápasu

Reagovat
Svatej

Pro kristovy rány, oni se jak děti hadaj fakt kvůli každý picovine.

Reagovat
čutalista

pedro na scénu?

Reagovat
Whitemedia

se zraní při zpracování míče

Reagovat
smazaný uživatel

Odoi <-> pedro

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se navic zranil

Reagovat
smazaný uživatel

3 minuty

Reagovat
smazaný uživatel

Tak okrem CHO sa zranil aj RLC. Fakt smola už toto.

Reagovat
Mimalu

tak RLC má letos problém s něčím už poněkolikáté, to už smůla asi nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Problém mal s chrbtom pokiaľ viem. Toto, pokiaľ to bolo zranenie, ešte nevieme čo je.

Reagovat
smazaný uživatel

A ukonci to kdyz mame mic na souperove puli a 9 hracu ve vapne

Reagovat
Svatej

Burnley jsou fakt trapní, naneštěstí naše defenzivní schopnosti taky. Snad je Eden s Rubenem co nejdřív zlomí. To jejich zdržování a hádání se kvůli každý prkotine mi způsobuje tiky v oku. Už aby se sudí naučili kazdymu kecalovi zavrit hubu kartou a bylo by vystaráno.

Reagovat
fabec1222

Ten souboj o 4. místo je fakt slušnej souboj kriplů

Reagovat
Whitemedia

a teď nás čeká klasický kolaps na začátku druhého poločasu

Reagovat
John Obi Mikel

Luiz da za chvili gola a potesi dalsiho dnesniho oslavence

Reagovat
mikelinos

Proč střídal Kante?

Reagovat
Jackmaker1989

On fakt stiahol Kanteho? Ten mi teda neprisiel ze by mal zranenie...

Reagovat
Whitemedia

@NizaarKinsella

N'Golo Kante has a back problem. Enforced change.

Reagovat
Miguel19

Dal už Emerson někdy normální centr?

Reagovat
ajouki

Spíš s Higuainem na hřišti je zbytečné vůbec centrovat. On má výborný pohyb, ale jen jak jde o míče za obranu. Nabíhání na centrované míče mu nic neříká. To byl problém i polovičního výkonu od Odoie. Roztáhne hru za účelem centru, ale ten nemá na koho přijít.

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně nečekal sem nic jinýho, chelsea až na Hazarda je tým trosek a tragédů

Reagovat
Mimalu

Higuain se snad posral, co to do háje vyváděl?

Reagovat
nani92

To sa mi na Chelsea páči, je vidno na nich že chcú, len nevedia ako

Reagovat
smazaný uživatel

Vedia ako, len nevedia s kým

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
nani92

Sexuálne obťažovanie

Reagovat
smazaný uživatel

By mohli udělat do fify

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fantomas

Norwiiiiiiiiiiiiiiiiich

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Už maj v podstatě jasnej návrat do PL po dnešku. Stačí bod ze dvou zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už len priamy postup Leedsu a Aston Villy cez play-off. Teda ako fanúšik Villans v to verím so súčasnou formou

Reagovat
fantomas

Pochybuju, že to Leeds dá, Sheffield to dneska zválcoval a má podstatně lepší skóre.

Reagovat
smazaný uživatel

Je ale zase fakt že má Sheffield podstatne ľahší los ako Leeds... No uvidíme ale viac by som to prial Leedsu aj keď vyzerajú že forma sa stratila

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Cas na Girouda, Higuain uz nemuze

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo sa Hazard vôbec netlačí do zakončenia?

Reagovat
smazaný uživatel

Od toho máme Karima

Reagovat
vilp

Taky nechápu. Ale hlavně mě sralo, kde se celý zápas pohyboval, snad 80 minut nalepený čistě u lajny, hrůza.

Reagovat
nani92

Higuain rešpekt nie každý sa nechá vystriedať aj keď s tým nie je stotozneny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Cobra

Reagovat
raduinho

Spadl mi stream. Máte nějaký mimo Acestream? Na vypičeném redditu nic není.

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduje tu niekto aj Champ? Čo si myslíte ktoré tímy nakoniec vybojujú PL ? Norwich je už jasný postupujúci môžme povedat..

Reagovat
smazaný uživatel

na 90% Sheffield Unite a podľa formy to bude jeden z dvojice AV/WBA, ktorí sa stretnú v semifinále. Inak z toho play off by som to najviac prial Derby, ale i AV alebo Leeds mi vadiť nebudú. Len dúfam, že to nakoniec nebude WBA.

Reagovat
smazaný uživatel

WBA to byť nemôže jednoznačne by som chcel vidieť Villu v PL...konečne sa ten tím posunul pod Smithom a najmä hráči ako Grealish a McGinn by mali hrať PL ktorý sú aj hnacím motorom Villans aj keď nemôžeme zabudnúť na 25 gólového Abrahama či vynikajúco hracieho Mingsa v obrane

Reagovat
Mates_Matesović

Norwich pro mě nudný tým, i když teda Farke a mladý kluci (Aarons, Buendia) by je mohli udělat zajímavejma.

Sheffield těžko soudit, to město mi v PL chybělo, ale letošní United mě nijak nezaujali.

Reagovat
Mates_Matesović

Jinak moje typy teda Norwich, Sheffield a z play-off Villa.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to že v semifinále play-off sa stretne Villa - WBA , derby a navyše obe timy majú formu no verím aj ako fanúšik Villans že sa im to podarí a nakoniec ten postup ziskaju

Reagovat
smazaný uživatel

za Norwich nudný tím.

Reagovat
Pride

Očividně si neviděl ani jeden jejich letošní zápas, jinak bys tohle nenapsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Willian ma ty rohy lepsi nez Hazard

Reagovat
vilp

To kdekdo.

Reagovat
vitasrp

Kovačič je fakt tak úplně zbytečnej, ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Banda skurvena, o nič im už nejde a robia z toho cirkus

Reagovat
smazaný uživatel

Christensen, Emerson a Kovačič dnes nic moc

Reagovat
ADM

To sú katastrofálne centre do 16ky keď tím potrebuje nejaký, keď aj šťastný, odrazený gól..

Reagovat
smazaný uživatel

Toľko kŕčov po týždni oddychu

Reagovat
smazaný uživatel

95% rohu konci na prvni tyci, to neni normalni

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley zostup

Reagovat
smazaný uživatel

Z tech 5 minut se hralo tak 2:40

Reagovat
hitZor

Reagovat
REPLIKATOR

Chelsea

Reagovat
Olafek

Ještě že mu nevzali za trest ten notes

Reagovat
smazaný uživatel

Sarri ven

Reagovat
smazaný uživatel

Po sezone samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Top 4 bitva

Reagovat
Corosian

to tu LM nikdo nechce? To vypada jak kdyby MU, Arsenal a Chelsea spis bojovali o ten EL flek. Jako sipky, nesmis prestrelit

Reagovat
tony223

vypadá to, že LM nikdo nechce. Možná to ale vypovídá o kvalitě těch týmů. Arsenal je z těch tří ještě relativne ok. Chelsea a MU jsou letos k smíchu.

Reagovat
Switchback
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele