Premier League - preview 3. kola: Manchester United - Liverpool

20.08.2022, 08:34, aktualizováno 22.08.2022, 08:51
Previews
Mohamed Salah (© AFP)
Třetí dějství anglické nejvyšší soutěže zakončí souboj dvou gigantů, kteří stále čekají na první letošní výhru. Liverpool bral v obou předchozích případech bod, Manchester United dokonce dvakrát prohrál...
Manchester United - Liverpool FC  (pondělí 21:00)
V pondělí večer nás čeká již 210. derby mezi Manchesterem United a Liverpoolem. Dokáže se domácí celek dostat z krize a zaskočit odvěkého rivala nebo opět vyhoří?

United se zmítají v krizi, po prvních dvou kolech se nachází na posledním místě se skóre 1-6. Nizozemský lodivod Erik ten Hag tak musí řešit řadu problémů. V přestupovém období se sice podařilo přivést tři posily, ale kýžený efekt to nepřineslo. Fanoušci jsou nespokojení s vedením klubu, žádají majitele, aby klub prodali někomu jinému, na povrch prosakují informace o hádkách mezi hráči a každý den se v médiích objevují nové informace o údajné nespokojenosti Cristiana Ronalda.

Ve druhém kole předvedli Rudí ďáblové hrozivý výkon proti Brenfordu, na jehož stadionu prohrávali po 35 minutách 4-0. United dělali v obraně školácké chyby a podíl na dvou gólech měl David de Gea, který zažil hodně nepovedený den. Erik ten Hag neskrýval v pozápasovém rozhovoru zklamání. "Chyby, co jsme dnes udělali si nemůžete dovolit na takové úrovni. Je očividné, že potřebujeme nové kvalitní hráče, pokusíme se je přivést," řekl nizozemský kouč.

Domácí se chtějí odrazit ze dna, ale bilance vzájemných zápasů napovídá, že je čeká těžký úkol. V minulé sezóně Liverpool porazil Manchester v obou zápasech výsledky 5-0 a 4-0. V nejvyšší anglické lize čekají Red Devils na výhru proti rivalovi od března 2018. Erik ten Hag může pro pondělní duel opět počítat s Martialem, který se vrací po poranění stehna. Mimo zůstává Victor Lindelöf, Facundo Pellistri a Brandon Williams.

Anglický útočník Marcus Rashford před zápasem vyzval fanoušky, aby za klubem stáli a poukázal na to, jak moc jsou v těchto chvílích pro tým důležití. "Vždy, když jsme porazili Liverpool, tak nám k tomu fanoušci výrazně pomohli. Pokaždé je to fyzicky i psychicky náročný zápas, takže je určitě budeme potřebovat. Budou chtít porazil Liverpool stejně jako my," prohlásil v předzápasovém rozhovoru Rashford.

Ani Liverpool nezažil příliš povedený start do nové sezóny. V prvním kole remizoval ve Fulhamu a minulý týden si v domácím utkání s Crystal Palace připsal opět jen bod. Svěřenci Jürgena Kloppa měli v posledním zápase celý první poločas jasnou převahu, ale i přesto šli do šaten za nepříznivého stavu, když se po jediné výraznější akci hostů prosadil Zaha. V 57. minutě obdržel za zbytečnou "hlavičku" červenou kartu Núñez a Liverpool šel do deseti. I tak se týmu podařilo vyrovnat, když se v 61. minutě trefil po krásném sólu Díaz. Do konce zápasu už se diváci gólu nedočkali, a tak oba týmy braly bod.

Do zápasu s United určitě nezasáhne Jota, Jones, Konaté, Matip, Oxlade-Chamberlain, Ramsay, Thiago a také Núñez, který je v třízápasovém trestu. Naopak Klopp znovu může počítat s Firminem a Keitou. Oba hráči normálně trénovali a měli by být na zápas připraveni.

Německý kouč nepřipouští, že by šel jeho tým do zápasu v roli favorita. "Samozřejmě, že celý svět bude sledovat tento zápas. Soupeř sice úvodní dva zápasy prohrál a není v ideálním rozpoložení, ale my jsme taky ztratili body. Je to velmi specifické utkání, kde se střetnou dva angličtí giganti, kteří se dokážou na derby vyhecovat. Takový zápas nikdy nemá jasného favorita," řekl Klopp.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
de Gea - Dalot, Varane, Martínez, Malacia - Fernandes, Fred, Eriksen, - Sancho, Ronaldo, Rashford
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, van Dijk, Robertson - Elliot, Fabinho, Henderson - Salah, Firmino, Díaz
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.92 - 4.41 - 1.68
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Leeds United - Chelsea FC  (neděle 15:00)
Leeds United hostí ve třetím kole Premier League Chelsea. Oba celky začaly sezonu se stejným úspěchem, když získaly čtyři body. Díky lepšímu skóre jsou Whites sedmí, Blues však jsou jen o příčku za nimi.

V úvodním kole Leeds vyhrál na domácí půdě s Wolves, vyrovnávací branku zařídil Rodrigo, vítěznou si nešťastně dal jako vlastní Rayan Ait Nouri. Naposledy pak Whites remizovali 2:2 se Southamptonem, když se dvakrát prosadil znovu Rodrigo, který je spolu Mitrovičem a Zahou na čele tabulky střelců. Remíza se Saints však musela zamrzet, protože Leeds vedl o dvě branky. Manažer Jesse Marsch tak musí dál pracovat na defenzivě, Leeds totiž v posledních 27 zápasech udržel pouhá dvě čistá konta. V minulém ročníku však jeho tým nedokázal vyhrát dvě domácí klání po sobě. Nyní na to ideálního soupeře nemá, s Chelsea totiž nevyhráli Whites už osm duelů v řadě.

Chelsea na úvod ročníku vyhrála po penaltové trefě Jorginha 1:0 na Evertonu, poté ji čekalo derby s Tottenhamem, které skončilo remízou 2:2. Prosadila se nová stoperská posila Kalidou Koulibaly a Reece James, Spurs však dokázali v úplně poslední minutě vyrovnat, což vyvolalo hádku mezi oběma realizačními týmy. Trenér Thomas Tuchel dokonce inkasoval červenou kartu, a tak nyní bude moci koučovat pouze na dálku. Jestli to vyjde, Chelsea oslaví druhou výhru na půdě Leedsu v řadě, což se jí ještě nikdo nepodařilo. V letošním kalendářním roce si Blues na hřištích soupeřů vedou znamenitě, vyhráli dvanáct z celkového počtu šestnácti zápasů a jen dvakrát inkasovali více než jednu branku.

"Zkoušíme nová cvičení, na každý zápas máme tak tři až čtyři dny přípravy, což je pro nás hodně nezvyklé. Tým je velmi vnímavý, pro mě je to velká radost trénovat takové skvělé hráče, které v kádru máme. Každý zápas si užívám naplno, i když minule jsem byl rozčarovaný, což bylo znát. Ale podali jsme nadstandardní výkon a zasloužili jsme si vyhrát. Ale alespoň víme, na co můžeme navázat," líčil pro klubový web manažer Thomas Tuchel.

Poslední vzájemný duel Leeds s Chelsea sehrály letos v květnu a Blues jej jednoznačně ovládli 3:0, když skórovali Mason Mount, Christian Pulisić a Romelu Lukaku.
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Kristensen, Koch, Llorente, Struijk - Adams, Roca - James, Aaronson, Harrison - Rodrigo.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Mendy - Azpilicueta, Silva, Koulibaly - James, Loftus-Cheek, Jorginho, Cucurella - Havertz, Mount - Sterling.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.32 - 4.69 - 1.52
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
West Ham United - Brighton & Hove Albion  (neděle 15:00)
West Ham United vyzve ve třetím kole Premier League Brighton. Hammers nezačali nový ročník vůbec dobře, když dvakrát prohráli a dokonce nevstřelil ani branku. Seagulls získali čtyři body a pohybují se v první polovině tabulky.

Vyhrabat se z předposledního místa bude jasný úkol West Hamu pro následující zápas. V prvním kole totiž Moyesův výběr prohrál s úřadujícím mistrem Manchesterem City 0:2 a minule nestačil na nováčka Nottingham Forest, se kterým padl 0:1. Poprvé od sezony 1993/94 tak kladiváři nemají po dvou kolech na kontě ani jeden gól, na ligovou výhru už navíc čekají čtyři utkání. West Ham v součtu vyhrál jen dvě z posledních jedenácti ligových utkání a navazuje na špatnou formu z konce minulého ročníku, díky které přišel o účast v některé z "lepších" evropských soutěží. V předcházejících třinácti případech navíc Hammers udrželi čisté konto jen jednou, a to ještě se sestupujícím Norwichem.

Brighton v prvním kole dokázal vyloupit slavný Old Trafford, na kterém proti Manchesteru United vyhrál 2:1 díky trefám Pascala Grosse z prvního poločasu. Minulý víkend pak Potterovi svěřenci remizovali 0:0 se silným Newcastlem, a tak se zdá, že jeho mančaft může zatím být spokojený. Navíc, když přišel o opory Marca Cucurellu a Yvese Bissoumu. Proti nejlepší sedmičce z minulého ročníku se rackům daří, z posledních šesti střetů s "elitou" vyšel Brighton pětkrát jako vítěz. Seagulls se navíc venku poměrně daří, v pěti z posledních šesti zápasů mimo domov se prosadili jako první.

Poslední vzájemný souboj West Hamu s Brightonem skončil v letošním květnu výhrou nynějších hostí 3:1.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Coufal, Johnson, Zouma, Cresswell - Souček, Rice - Bowen, Fornals, Benrahma - Antonio.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Sanchez - Veltman, Dunk, Webster - March, Mac Allister, Ceicedo, Trossard - Gross, Lallana - Welbeck.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.59 - 3.42 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Newcastle United - Manchester City  (neděle 17:30)
Newcastle United hostí v zápase třetího kola Premier League Manchester City. Magpies v prvních dvou duelech uhráli čtyři body a drží se v závěsu za nejlepšími, Citizens zůstali stoprocentní a se skóre 6:0 se usadili tam, kde loni skončili, tedy na první příčce.

Newcastle začal letošní ročník vítězně, když si poradil s nováčkem z Nottinghamu 2:0, prosadili se Fabian Schär a Callum Wilson. O týden později pak bez branek remizoval v Brightonu, díky čemuž se spolu s příštím soupeřem řadí mezi jediné dva celky, které zatím neinkasovaly. Magpies nyní však čeká proti rozjetému City těžký úkol, jak udržet čisté konto.

"Vždy svým hráčům říkám, aby se srovnávali jen s těmi nejlepšími, což nás nyní čeká. Naši obránci budou na jejich útočnou sílu připravení, což jsme mimochodem dokázali v předchozích dvou kláních. Ale nesmíme být příliš pasivní, protože za to by nás dříve nebo později potrestali," prozradil na klubovém webu manažer Newcastlu Eddie Howe.

Manchester vletěl do nové sezony jako uragán, když v prvním kole porazil West Ham 2:0 po dvou gólech Erlinga Haalanda. Ve druhém kole schytal výprask 4:0 Bournemouth, když se střelecky prosadili Ilkay Gündogan, Kevin De Bruyne, Phil Foden a vlastní branku si dal Jefferson Lerma. Poprvé od roku 1929 se tak navíc stalo, že Manchester United byl v ten samý den na zcela opačném pólu tabulky na jeho městský rival. Nyní Guardiolův výběr sice čeká těžší kalibr, opřít se však může o fakt, že na půdě soupeře prohrál naposledy loni v prvním kole. Obejít se však Manchester musí bez zraněného Laporteho. Na gólovou smršť by se však fandové příliš těšit neměli, protože v pěti z posledních šesti vzájemných utkání v St. James Parku padly maximálně dvě branky.

"Newcastlu se podařilo složit velmi kvalitní kádr, který jistě bude mít vysoké ambice. My se na ně musíme maximálně připravit, protože nedostaneme ani metr zadarmo. Hrají hodně agresivně, navíc je požene domácí publikum na jednom z nejlepších stadionů v lize. Ale chceme zůstat stoprocentní," uvedl pro klubové stránky trenér City Pep Guardiola.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Pope - Trippier, Schär, Botman, Burn - Willock, Guimaraes, Joelinton - Almirón, Wilson, Saint-Maximin.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Dias, Aké, Cancelo - De Bruyne, Rodri, Gündogan - Mahrez, Haaland, Foden.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.16 - 4.94 - 1.46
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tottenham Hotspur - Wolverhampton Wanderers  (sobota 13:30)
Tottenham Hotspur hostí v utkání třetího kola Premier League Wolverhampton Wanderers. Spurs jsou po výhře a remíze v tabulce čtvrtí, Vlci prohráli a remizovali, díky čemuž jsou momentálně čtrnáctí.

Spurs v minulém kole sehráli derby s Chelsea, po divokém závěru duel skončil remízou 2:2. Skóre otevřel Koulibaly, vyrovnal Hojbjerg. Blues znovu poslal do vedení James, za Kohouty poté v šesté nastavené minutě vyrovnal Kane. Jelikož však této brance zřejmě přecházel faul, strhla se po závěrečném hvizdu strkanice mezi koučem Tottenhamu Antonio Contem a jeho protějškem Thomasem Tuchelem. Ta vyvrcholila červenou kartu pro oba manažery. V úvodním zápasu pak Spurs vyřídili Southampton 4:1. Na Wolves však doma Conteho výběr nemá z poslední doby nejlepší vzpomínky, protože v minulých čtyřech setkáních na Tottenham Hotspur Stadium hned třikrát vyhráli hosté.

"Bude to náročné, ale po remíze s Chelsea je velmi důležité znovu získat tři body. Ale mluvíme o kvalitním soupeři, který v nedávné době přivedl dvě kvalitní posily Guedese a Nunese. To znamená, že mají určitě velké ambice. Naši fanoušci musí vytvořit co nejlepší atmosféru, aby to měl soupeř co nejtěžší," uvedl pro klubový web trenér Antonio Conte.

Wolves nezahájili sezonu úplně podle představ, jelikož v prvním kole prohráli na půdě Leeds 1:2 a minule remizovali s nováčkem Fulhamem 1:1. Celkově už Wolverhampton v lize nezvítězil devětkrát v řadě. Trenér Bruno Lage by nejspíš i s ohledem na to chtěl přivést ještě nějaké posily. Od únorové výhry na půdě Spurs uhráli Wolves na hřištích svých soupeřů pouhé čtyři body. A to se se v minulé sezoně pyšnili nejlepší venkovní bilancí jakožto kurzoví outsideři. Nyní se však vlci budou muset obejít bez opor Raula Jimeneze a Joao Moutinha, které bude muset kouč Lage nahradit.

V posledním vzájemném duelu Wolves vyhráli na Spurs 2:0, zápas rozhodli už v první dvacetiminutovce Raul Jimenez a Leon Dendoncker.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Sanchez, Dier, Davies - Emerson, Bentancur, Hojbjerg, Sessegnon - Kulusevski, Kane, Son.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Jonny, Collins, Kilman, Nouri - Neves, Dendoncker - Guedes, Podence, Neto - Hwang.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.45 - 4.75 - 7.68
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Aston Villa  (sobota 16:00)
Nelichotivý start do sezony připravil los Premier League pro Crystal Palace, který z prvních dvou kol přesto vydoloval alespoň bod. Aston Villa ho měla podstatně jednodušší, přičemž zůstala napůl úspěšná.

Eagles i přes povedený výkon doma nestačili na Arsenal, mnoho šancí se jim nedávalo ani před týdnem, kdy nastoupili na Anfieldu. Herně to sice bylo horší než proti Gunners, avšak Zaha poslal hosty v první půli do vedení, další pro ně pozitivní moment přišel po pauze, kdy se nechal vyloučit Núňez. Díaz sice dokázal bleskově srovnat, vítěze však utkání nepoznalo.

Villans na úvod utrpěli šok, když bez bodu odjížděli ze hřiště nováčka z Bournemouthu. Porážku se jim alespoň částečně povedlo odčinit v domácím duelu s Evertonem, kdy je po půlhodině poslal do vedení Ings. Později ve druhé půli navýšil Buendía, Digneho vlastňák jen korigoval na konečných 2:1.

Aston Villa je po návratu do Premier League lehce úspěšnější ve vzájemných zápase, například v minulé sezoně z nich vytěžila čtyři body. V Selhurst Parku díky zásahům Targetta s McGinnem uspěla 1:2, doma se se soupeřem rozešla smírně.

Orli se v zápase musí obejít bez zraněných Fergusona, Butlanda, McArthura a Tomkinse, Aston Villa možná bude celou sezonu bez Diega Carlose. Naopak poprvé v sezoně by se mohl představit Buendía.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Clyne, Andersen, Guehi, Mitchell - Eze, Doucouré, Schlupp - Ayew, Mateta, Zaha
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Cash, Chambers, Mings, Digne - McGinn, Kamara, Ramsey - Buendía - Ings, Watkins
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.57 - 3.18 - 3.12
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Nottingham Forest  (sobota 16:00)
Dvě slavné značky, od kterých se však letos nedá mnoho čekat, se střetnou v sobotu odpoledne v Goodison Parku. Domácí tam budou usilovat o své první letošní body, zato nováček z Nottinghamu už je před týdnem získal.

Toffees se přitom v prvních kolech neprezentovali nikterak špatnými výkony, ovšem vinou penalty nejprve doma podlehli Chelsea, aby před týdnem odjeli s prázdnou i z Villa Parku. Po Gordonově neuznaném gólu otevřel skóre Ings, po navýšení Buendíou došlo k rychlé korekci vlastňákem Digneho. Tři body ovšem i tak zůstaly v Birminghamu.

Nottingham si vybojoval návrat mezi elitu po dlouhých letech až v postupovém play-off, přičemž již ukázal, že nechce být do počtu. A to jak velkou aktivitou na přestupovém trhu, posledním důkazem budiž koupě Gibbse-Whitea, tak i představením v prvních dvou kolech. V St. James‘ Parku to sice ještě na body nestačilo, domácí duel s West Hamem ovšem díky Awoniyiho trefě dopadl vítězně. Nutno zároveň dodat, že Rice na druhé straně neproměnil penaltu, do toho oběma celkům nebyl uznán gól.

Everton se musí obejít bez zraněného záložníka Doucourého, naopak návrat hlásí Allan svůj premiérový start by si mohl připsat Onana. Hosté už mají zase k dispozici Yatese a Cooka, zato Colback zůstává na marodce.

Úvodní výkop v Goodison Parku je naplánován na sobotní šestnáctou hodinu, pokyn k němu dá hlavní sudí Andre Marriner.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Holgate, Coady, Tarkowski - Patterson, Davies, Iwobi, Mykolenko - McNeil, Gordon, Gray
Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Henderson - Worrall, Cook, McKenna - Williams, Mangala, O'Brien, Toffolo - Lingard - Johnson, Awoniyi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.91 - 3.51 - 4.57
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fulham FC - Brentford FC  (sobota 16:00)
Fulham ve třetím kole Premier League vyzve na domácí půdě v Londýně Brentford. Cottagers si zatím připsali dva body za dvě remízy a jsou třináctí, Bees překvapují a se čtyřmi body jim patří dokonce třetí příčka.

Fulham hned v prvním kole přichystal pořádné překvapení. Do Craven Cottage přijel Liverpool jako jasný favorit, domácí s ním však drželi krok a uhráli remízu 2:2. Dvěma góly se blýskl Aleksandar Mitrović. Minulý víkend Cottagers remizovali bez branek na Wolves. A to v závěru Mitrović neproměnil pokutový kop.

Brentford na úvod ročníku remizoval v Leicesteru 2:2, ve druhém kole však přišla drtivá porážka Manchesteru United 4:0, na které se podíleli Dasilva, Jensen, Mee a Mbeumo. To vše v prvním poločase, který slavné Red Devils poslal na poslední příčku. Pro Bees šlo o nejvyšší ligovou výhru od roku 1938. Jinak hosté neprohráli už ve třech londýnských derby v řadě.

V posledním vzájemném utkání vyhrál v říjnu 2020 Brentford 3:0.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Rodák - Tete, Tosin, Ream, Robinson - Reed, Palhinha - Rebanho, Pereira, Decordova-Reid - Mitrovic.
Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Martin - Hickey, Jansson, Mee, Henry - Da Silva, Norgaard, Jensen - Mbeumo, Toney, Wissa.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.64 - 3.47 - 2.79
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Leicester City - Southampton FC  (sobota 16:00)
Leicester City vyzve v duelu třetího kola Premier League Southampton. Oba soupeři mají hned v úvodu soutěže co napravovat, získali totiž jen jediný bod. To se obzvlášť u patnáctých Lišek dá považovat za neúspěch, Saints se však určitě také vidí jinde.

Leicester v prvních dvou kolech zůstal za očekáváním. Foxes sice nikterak neposilovali, avšak největší opory v čele s Jamie Vardym, Youri Tielemansem či Jamesem Maddisonem zůstávají v kádru kouče Brandona Rodgerse, který by je velmi rád udržel. Na úvod ročníku ale jeho svěřenci doma jen remizovali s Brentfordem 2:2, když si prosadili Timothy Castagne a Kiernan Dewsburry-Hall. Prohra na půdě posíleného Arsenalu 2:4 už patří na seznam odpustitelných ztrát, trefu útěchy zaznamenal James Maddison a vlastní branku si dal William Saliba. Podobně jako loni však totiž Leicester nezvládá standardní situace. V posledních deseti ligových domácích zápasech ale Foxes prohráli jen jednou.

"Konečně se nám uzdravil Harvey Barnes, do příštího zápasu bude připravený. Zřejmě ne na celých devadesát minut, jasno však bude až po předzápasovém tréninku. Snažím se většinu hráčů naučit na více postů a herních stylů, abychom byli více flexibilní vůči různým soupeřům. Musíme tvrdě pracovat, protože Leicester samozřejmě má hrát o jiné pozice," uvedl jeho manažer Brendan Rodgers.

Saints hned na úvod nové sezony schytali výprask od Tottenhamu, na jehož stadionu prohráli 1:4. Čestný gól si připsal James Ward-Prowse. Minulý víkend musel doma Southampton dotahovat dvoubrankovou ztrátu s Leeds, což se nakonec podařilo díky Joe Aribovi a Kyleu Walker-Petersovi. Kouč Ralph Hasenhüttl pak označil zmrtvýchvstání svých svěřenců za fenomenální. Saints se však potřebují nutně zvednout, protože za posledních čtrnáct ligových utkání dokázali vyhrát jen jednou a hned desetkrát prohráli. Nyní je však pravděpodobnost na zvrat malá, protože svatí v lize na venkovní půdě nevyhráli od února.

Poslední vzájemný zápas se odehrál letos v květnu a Leicester doma v posledním kole vyhrál přesvědčivě 4:1
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Ward - Castagne, Fofana, Evans, Justin - Tielemans, Ndidi, Dewsbury-Hall - Maddison, Varda, Barnes.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Bazunu - Valery, Kotchap, Salisu - Walker-Peters, Aribo, Lavia, Ward-Prowse, Djenepo - Adams, A. Armstrong.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.79 - 4.13 - 4.45
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AFC Bournemouth - Arsenal FC  (sobota 18:30)
První dvě kola vyšla Arsenalu na jedničku a Gunners chtějí svou stoprocentní bilanci udržet i v tom třetím. Čeká je zápas na půdě nováčka z Bournemouthu, jenž si na svůj start rovněž nemůže stěžovat.

Cherries si loni povedeným závěrem sezony zajistili druhé místo v Championship a tím pádem přímý postup do Premier League, jejíž úvod je zastihl také v solidní formě. Na svém hřišti totiž díky zásahům Lermy s Moorem dokázali zdolat Aston Villu. Minulý víkend sice schytali čtyřgólový debakl na Etihadu, to ovšem nebylo zrovna utkání, ve kterém by se od Třešní dal čekat bodový zisk.

Kanonýrům v úvodu sezony poměrně přeje los, čehož se jim zatím daří využívat. Nejprve uspěli na neoblíbené horké půdě Crystal Palace, minulý víkend doma v přestřelce zdolali Leicester 4:2. Dvěma góly a stejným počtem asistencí zazářila letní posila Gabriel Jesus, další trefy přidali Xhaka a Martinelli. O kontaktní góly se postarali Maddison a vlastňákem Saliba.

Během předchozího účinkování Bournemouthu v Premier League se tyto celky střetly celkem desetkrát, přičemž Arsenal slavil sedm vítězství a dvakrát získal alespoň bod. V roce 2020 pak ještě došlo k boji o postup osmifinále FA Cupu. Na Vitality Stadium poslali v úvodu hosty do vedení Saka s Nketiahem, v samotném závěru pak korigoval Surridge.

Domácí se musí obejít bez zraněných Rothwella s Fredericksem, naopak zpátky po překonání covidu by mohl být Zemura. Otazník stále visí i nad Solankem. Na druhé straně by si mohli svůj první start v sezoně připsat Cédric a Smith Rowe, stejně tak i Vieira, pro něhož by šlo i o soutěžní debut po příchodu z Porta.

Utkání v Bournemouthu začíná v sobotu v 18:30, jako hlavní rozhodčí na něj bude dozorovat Craig Pawson.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Travers - Mepham, Senesi, Kelly - Smith, Lerma, Pearson, Billing, Zemura - Tavernier - Moore
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - White, Saliba, Gabriel, Zinchenko - Odegaard, Partey, Xhaka - Saka, Jesus, Martinelli
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.86 - 4.82 - 1.44
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City22006:06
2.Arsenal FC22006:26
3.Brentford FC21106:24
4.Tottenham Hotspur21106:34
5.Newcastle United21102:04
6.Leeds United21104:34
7.Chelsea FC21103:24
8.Brighton & Hove Albion21102:14
9.Aston Villa21012:33
10.Nottingham Forest21011:23
11.AFC Bournemouth21012:43
12.Liverpool FC20203:32
13.Fulham FC20202:22
14.Wolverhampton Wanderers20111:21
15.Leicester City20114:61
16.Crystal Palace20111:31
17.Southampton FC20113:61
18.Everton FC20021:30
19.West Ham United20020:30
20.Manchester United20021:60

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1910)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro Tottenham Hotspur - nejsympatičtější tým světa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VasAFC

V nějakém alternativním vesmíru je to klidně možné, tam seš pravděpodobně sympaťák i ty!

Reagovat
Gunner14

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Gunner14

Za takovou lež hned z rána ti to karma dnes vrátí, Wolves za 3 body

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Reagovat
Seydou Doumbia

kdybys toto napsal o Arsenalu alespon tak neřeknu nic tam by se dalo souhlasit třeba, ale toto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Reagovat
ashburtongrove

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě jednou speciálně za Kanea

Reagovat
Cobra

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Thelvin

Reagovat
Free_player

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

dneska je den opaků?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icemike

Klasika, jméno obráceně, Žebříčky obráceně

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Manik...

Reagovat
icka

Reagovat
Nizzie

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
EZ

Dnes by som možno už čakal Perisića

Reagovat
juninho8

Za mňa jasná voľba. Conte bude šialenec ak tam nechá Sessegnona. Nič proti nemu ale Chelsea ho využívala ako najslabší článok. Perisic sa už snáď za ten čas stihol oboznámiť s mužstvom a na konci pridal aj dobré rozohratie štandardky....dnes teda Ivan

Reagovat
Nikikrew

Konečne uvidím zápas .Bournemouth by nám mal sedieť. Čakám góly od každej stránky ale 1:3 pre nas

Reagovat
Neon

Kurzíva

Reagovat
smazaný uživatel

To uz uplne vidim, jak Maguire pojde do Chelsea a v tom ich systeme ho tu o pol roka kazdy bude vyspevovat aky je vyborny

Reagovat
Neutron

Reagovat
El Cid z City

Jestli by to taky nebylo tím,že není tak špatnej, když uspěl u lišek i v repre.

Reagovat
smazaný uživatel

no vsak on tak spatny ani neni, ako sa z neho robi..

Reagovat
El Cid z City

Tak to se shodujeme!

Reagovat
mithro

drzim mu palce

Reagovat
Side

co je kurva

Reagovat
jk

*kurzíva

Reagovat
Side

Reagovat
smetos

jsem zvedavy, co predvede Everton a jak zachyta Henderson

Reagovat
Seydou Doumbia

OT : Ted mě napadlo, jsou tady na EF vůbec nějaký baby?

Reagovat
Petr Keš

Jedna plněná paprika slepičím masem.

Reagovat
icemike

Mimiunited?

Reagovat
Neutron

To je naniho alter ego, ne?

Reagovat
icemike

No ale ženské, ne?

Reagovat
Neutron

Ak to tak chces brat tak v poriadku

Reagovat
Mastný Chobot

Legenda hovori ze jeden uzivatel na ef ma frajerku, cize vlastne ano

Reagovat
icemike

Slepic je tu až moc

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
frezi

7 portugalcov v zaklade nechapem ako moze taka mala krajina produkovat tolko kvalitnych futbalistov

Reagovat
Seydou Doumbia

lepší strava jako mořské plody atd, jiná mentalita (cílený rozvoj hlavně individuálních schopnosti), skvělé akademie, skvělé počasí, sport číslo 1...

Reagovat
smazaný uživatel

V čem konkrétně jsou mořské plody atd. lepší než naše domácí potraviny a jakým způsobem to ovlivňuje kvalitu hráčů? To by mě docela zajímalo...

Reagovat
Seydou Doumbia

nejsem žádný vyžívový odborník ani specialista, ale i strava dost ovlivnuje sportovce...přímo kvalitu hráče asi ne, ale tak dostáváš do těla potřebné vyživové složky a máš silnější tělo, kosti a taky to zlepšuje regeneraci, čili jako prevence proti zraněním třeba..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty stejné výživové složky ale získáš i z potravin, které se běžně konzumují u nás...

Reagovat
Seydou Doumbia

získat je získáš, jenže my jsme v obezitě jední z nejhorších na světě...takže my to stejně žrát nebudeme

Reagovat
Jordi Alba

Strava roli hraje a pokud chceš bejt sportovec, kterej neháže koulí nebo vzpírá, tak obézní nebudeš. Ty mořský plody jsou trošku přepal. Jako sportovec držíš stravu tak či tak, pokud chceš nějakej výsledek.

Reagovat
Mastný Chobot

Ale obalene v trojobale

Reagovat
smazaný uživatel

Mořské plody lol tak proč nehraje v Evropě samy Asiat?

Nic proti ale s těma morskyma plodama je to fakt kravina...

Reagovat
smazaný uživatel

jednak fotbal není ani zdaleka sport č. 1 u Asiatů a hlavně fyzické indispozice

Reagovat
Seydou Doumbia

Strava je dle mého důležitá když se hraje a trénuje v extrémních dávkách... samozřejmě že nestačí dobře žrát a bude z tebe Ronaldo, proto nechápu moc tu tvou narážku na Asiaty...oba víme že jim chybí ten zbytek co popisují

Reagovat
smazaný uživatel

Ano strava je důležitá ale fakt si nemůžeš myslet že jeden z důvodu proč jsou Portugalci dobří ve fotbale je že žerou hodně mořské plody

Reagovat
Seydou Doumbia

detailnějí jsem to popsal v reakci na verderona.... myslel jsem to jinak než jak to prezentuješ ty, nesmíš zas tak vytrhávat z kontextu

Reagovat
merlick

Japonsko hovori nieco ine

Reagovat
smazaný uživatel

Loris, Royal, Sanchez, Dier, Davies, Perisic, Bentancour, Hojbjerg, Kulu, Kane, Son. IVAN Skoda, doufal jsem i v Richarlisona misto Sona.

Reagovat
Gareth Bale 11

Taky bych Sonyho nechal sedet, zatim hrozne kazil prvni zapasy, ale aspon hraje Ivan.

Reagovat
Kincl

Proč je jen tato diskuze kurzívou?

Reagovat
smazaný uživatel

Graficke znazorneni sikme plochy, na ktere jsou United.

Reagovat
jk

Reagovat
Kincl

To až dostanou v pondělí bůra od Liverpoolu, tak tady ten text bude svisle dolů ?

Reagovat
Univerzál

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Univerzál

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
JFT97

Reagovat
Hokaido

Hele na O2 není PL?

Reagovat
Euphael

ty ses vzbudil z komatu nebo co?

Reagovat
VasAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Upadl do kómatu s Galaxie Sport a vzbudil se na Canal

Reagovat
Pospovič

Galaxie Sport, šílená nostalgie s tím intrem

https://www.youtube.com/watch?v=R3V5ImE1R4U

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Nizzie

Wau

Reagovat
hornito

Reagovat
Kovi81

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Hokaido

Není teď vůbec čas na fotbal, ale chtěl jsem si pustit Spurs a nikde to tam nemůžu najít.

Reagovat
Coutinho10

za 189 Kč můžeš koupit a hned sledovat

https://www.canalplussport.cz/#balicky

Reagovat
JFT97

diky

Reagovat
mistr129

Jak píše Coutinho, nebo pokud chceš i Sport 1 a 2 (EL, KL, F1, ...), tak T-Mobile za 300

Reagovat
blaugrana

dat 2,5+ na tento zapas bola teda riadna pico ina

Reagovat
Euphael

Protoze je to 0:0 v 18. minute?

Reagovat
blaugrana

+ bolo doteraz presne 0 sanci

Reagovat
mr.Silver

Wolves hrajou hezky, něco jim tam spadne, ale finálku mají hroznou. Spurs zatím stejná sračka jako proti Chelsea.

Reagovat
aramaki

asi ta nalakal ten kurz, kedze velke percento zapasov Wolves konci vysledkom s jedinym vstrelenym golom

Reagovat
blaugrana

njn, chcel som hrat najskôr vyhru Spurs, ale asi ani ta by ocividne nevysla

Reagovat
tuny

Máte taky na Canal plus zvuk o víc než minutu později?

Reagovat
Liveral

Mám to ok. Jedu přes Skylink appku na Android TV

Reagovat
tweek

ne, ale tottáč hraje strašnou sračku, taky to tam máte?

Reagovat
VasAFC

Ne /apka v tv/

Reagovat
blaugrana

cez magio go appku ok

Reagovat
Freedo

Už se skanduje football in a library. Docela to sedí.

Reagovat
mr.Silver

To jsou hrozné prasata. A zase bez karty.

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
jk

Reagovat
VasAFC

Spurs hrajou stejnou tuzku jak na chelsea

Reagovat
blaugrana

Guedes ale zatial velmi pekne...a pressing Wolves ppci

Reagovat
SpecialOne

Že bychom v neděli nebyli zas tak dobrý? Spurs hrají úplné hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to za tragickou atmosferu? Cmon

Reagovat
Gareth Bale 11

To mel byt roh, jdeme sepsat petici!

Reagovat
Maximm9

Tohle by mel Var taky koukat. Je to otazka 10sekund se znovu podivat, kdo tecoval. Proste prisli o roh

Reagovat
Freedo

Potřebuju góly od Hurikána. Kapitánuju ho místo Jesuse. Owny, konej!

Reagovat
masly008

slušný zámek

Reagovat
blaugrana

Neves by nemusel byt spatna nahrada za Busa

Reagovat
Liveral

Neves je dneska super. Vypadá tak, že by u nás tu Parteyho roli zvládal líp než Partey

Reagovat
Gareth Bale 11

Proc uz Nevese nekoupi lepsi tym?

Reagovat
Seydou Doumbia

Asi taková klasika ne? Oni prodávat nemusi, hráč netlačí na přestup, suma jak zmrd...proto hráči jako neves, Zaha, ndidi, rice nikam nechodí

Reagovat
Gareth Bale 11

No ja se divim, ze za nej nekdo nenapali nejakou raketu. By se hodil snad kazdymu tymu.

Reagovat
Seydou Doumbia

určitě všichni zmínění by byli top pro ty nahoře...ale vidíme jak to je s fofanou u chelsea, ty jednání jsou dost těžký s těmito týmy, zvlášt za podmínek mnou vypsaných

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
mr.Silver

Conte je normálně ustavil tou připravou, Holjberg a Bentacur vypadají dobře vyšťavení.

Reagovat
Makiii

Neves za cely polocas nepokazil, neztratil jediny balon. Nekolikrat byl pod tlakem a bez problemu si vyjel. Prvni polocas od nej vykon 10/10.

Fakt nepochopitelny, ze jsme ho nekoupili..

Reagovat
masly008

né každý chce jít do tak velké výzvy jako Case

Reagovat
Coutinho10

slepice vůbec netušej

Reagovat
SunFells

Na co hrají vlci bez 9? Úplně zbytečně

Reagovat
Ed_Hazard

Slepicaci, co sa stalo s Reguilonom? Zraneny? Dlho som o nom nepocul ziadne spravy.

Reagovat
SpecialOne

Conte ho odstavil.

Reagovat
Gareth Bale 11

Na odchodu.

Reagovat
Ed_Hazard

Má to aj nejaký logický dôvod? Veď bol pravidelný člen základnej zostavy. Hrával tak zle?

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, kde skončí, protože ve Španělsku pro něj nikde místo nevidím.

Reagovat
jk

Spurs se ho snaží prodat, je tam trochu navíc.

Reagovat
Hejnak

Nekdo nejakej funkcni stream pls. Jsem v Tunisu a ty smejdi ze skylinku nejdou mimo eu

Reagovat
Liveral

Co trial na nějakou VPN?

Reagovat
Hejnak

Koukal jsem na tu appku expressvpn a tam je 7 dni trial. Jen nevim jestli potvrdit, pac pak je to na rok 2700. Tak mam strach aby se to hned nestrhlo.

Reagovat
Liveral

Jednorázova Revolutka

Reagovat
Hejnak

To je moc srani, kor kdyz jsem na mobilu jen. Ale kdyby nekdo vedel, dejte pls vedet, urcite se to bude nekomu hodit kdo pojede na dovcu mimo eu a bude nasranej ze ma po fotbale

Reagovat
Seydou Doumbia

užívej dovolenou a ser na fotbal...ale to asi nechceš jako odpověd co

Reagovat
Gunner14

Wolves lepším týmem, škoda že to nepotvrdili i golem.

Na střely 1-12

Reagovat
blaugrana

Podence dole, ten je najslabsi a Jimenez IN.

Reagovat
jk

Nudný jako všechny zápasy s Wolves.

Reagovat
matZz

Proč jsme se ještě nezbavili Sancheze, to nepochopím. Hrozně slabej hráč. Jinak Sanchez, Emerson, Davies, Højbjerg... moc slabých míst v sestavě na to hrát lepší fotbal, hlavně že posily sedí na lavičce.

Reagovat
Seydou Doumbia

Hojbjerg slabý hráč? Však tu z něj byl každý loni vystříkaný

Reagovat
matZz

technicky podprůměrnej, nemumí hrát pod tlakem, proto má Tottenham takový problémy rozehrát, ale proto taky přišel Bissouma

Reagovat
jk

Sanchéz dneska docela v pohodě ne? Měl tam trochu problém s rozehrávkou ale jinak směrem dozadu zodpovědný.

Reagovat
matZz

ta situace z nastavení prvního poločasu, to je typický Sanchez, on jakmile začne couvat, tak je úplně dezorientovanej, ať už je to brejk, nebo vysokej míč, tak má problém. Já bych řekl, že je to věc, na které se dá pracovat a zlepšit se, ale to u něj nevidím. Pro všechny by bylo lepší, kdyby se přesunul do klubu, který hraje s obranou níž, hrát v bloku mu vyhovuje. Škoda, že Everton už má nakoupený.

Reagovat
vicinda07

Ako vzdy v takomto zapase, bez napadu, co by som dal za Nevesa alebo Moutinha dnes v zostave... Perisic si tam tiez pekne vyklusava ked ho prejdu, Royal aspon dozadu dobry ale centre ma asi najhorsie v lige... No Conte ich snad zhuci a nejaka zmena mozno pomoze, Bissouma???

Reagovat
smazaný uživatel

Těm pomůže maximálně rozhodčí

Reagovat
Cobra

Bissouma + Doherty

Reagovat
Cobra

A v 60 tam poslat Richarlisona

Reagovat
jk

Reagovat
Trand

Na střely 2-12, wtf?

Reagovat
Hachim Mastour

tottenhamska klasika

Reagovat
eder

Střely 1:12 Tak snad vlci roztrhaj drůbež na sračky...

Reagovat
Jesfey

Ofenzivní záložníky jsme poslali pryč a pak to vypadá takhle. Co bych dal za líného N'Dombelého.

Alespoň tam dát Dohertyho místo Emersona, jestli chce hrát Conte svým stylem, tak k tomu potřebuje kreativnějšího wingbacka.

Reagovat
Neutron

Ako sa vola ten komentator? Strasny ma hlas.

Reagovat
Gareth Bale 11

Kulu uz klasicky nadhernej centr

Reagovat
Csaplárova past

Jak to maji treneri kdyz dostanou cervenou? Conteho jsem cekal na tribune. Ta redka se pocita jen pro ten aktualni zapas?

Reagovat
jk

Manažeři nemají automatický stop.

Reagovat
Jesfey

Disciplinárka se tím zabývala, Conte 15k pokuta, Tuchel cca 35k a 1 zápas na tribuně.

Reagovat
Miguel19

Kulusevski je výborný

Reagovat
Gareth Bale 11

Kulu je nas nejlepsi hrac snad v kazdym zapase.

Reagovat
masly008

Na to že hrají spurs sračku tak už měli dost šancí

Reagovat
Gareth Bale 11

Konecne.

Reagovat
jk

Uff konečně to tam spadlo. Krásný roh

Reagovat
Csaplárova past

Dalsi gol z rohu pro Spurs. Ti budou mit asi silne standardky tuto sezonu ...

Reagovat
Eichel

nový tréner na štandardky... minulú sezónu to inak bola veľká hrôza

Reagovat
masly008

By mě zajímalo kam ten stoper jako šel? Co chtěl bránit?

Reagovat
Maximm9

Kane ho dobre oklamal pohybem. Treba se priste bude vice soustredit na mic nez na Kane

Reagovat
Nikikrew

Mrdka Kane klasika

Reagovat
Cobra

Reagovat
Nikikrew

Veľmi dobre vedel čo robí, čistý úmysel ak nie vysvetli

Reagovat
Cobra

Jasně, ale takových žďuchanců a provokací je za celý zápas několik, jen ne každý se z toho sesune na zem jak slečinka.

Reagovat
Maximm9

Nunez by mu dal celo na bradu a byl by klid

Reagovat
Gareth Bale 11

Mu brkne o nohu a on se drzi za zada.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Neprehani to Adama s tim olejem?

Reagovat
Maximm9

To byl opalovak

Reagovat
Seydou Doumbia

Olejář Traoré přihraje Jimenezovi na 1-1 a takhle skončí zápas

Reagovat
VTID94

Ten Gerrard fetuje to co je za zostavu zase?

Reagovat
mr.Silver

Však dobrá sestava

Reagovat
VTID94

No neviem Kamara bude mat dosť veľa práce

Reagovat
Gareth Bale 11

Dalsi 3 body navic oproti minule sezone?

Reagovat
kulych

Ten tym je oproti loňsku mnohem lepší - jak šířkou kádru, tak hlavně mentálně

Reagovat
Maximm9

Conte se uz diva do oci

Reagovat
mr.Silver

Na co koukat od 16:00?

Reagovat
MCFC_8

Konferencny prenos na Canal+

Reagovat
VasAFC

Co to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduješ všechny zápasy najednou, je to celkem zábava. Za mě :)

Reagovat
VasAFC

A to je jen pres web?

Reagovat
Coutinho10

je to na 2. programu Canal+ Sport, takze to lze sledovat stejne jako jakykoliv jiny zapas, ktery se zrovna hraje

Reagovat
Manik...

Masakr

Reagovat
Csaplárova past

Zabava by byl konferencni prenos vsech zapasu v Evrope hranych v 16h

Reagovat
Coutinho10

pravidelne to skace z jednoho zapasu na druhy v urcitym poradi, ale meni se to ruzne podle toho, kde jsou zajimavy momenty ci goly a po par minutach zase prepnou na jiny zapas, takze ze vsech zapasu vidis to nejdulezitejsi zive

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
avicii

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Maximm9

Asi Everton vs Nott. Budou spolu bojovat o zachranu, tak dulezite pro oba kluby. A pokud Lampard dneska prohraje, tak podle me bude na odpal

Reagovat
mr.Silver

Dávám tomu šanci, pokud to bude nuda, tak to přepnu na Fulham, na ně jsem taky zvědavý.

Reagovat
Seydou Doumbia

hele bud CP-AV to může být zajímavý nebo Lestr proti Sotonu, tam jsem zvědavý na ty hráče jako Mara, Lavia, Bazumu a Bella Kotcha, zajímaví mladíci

Reagovat
SunFells

Rozhodně Fulham - Brentford

Reagovat
Wazza228

Reagovat
smazaný uživatel

YOU JUST GOT KANED

Reagovat
Nizzie

YOU JUST GOT OWNED!

Reagovat
Gunner14

Arsenal U21 3-1 Chelsea U21

Za Chelsea nastoupil Hutchinson

Reagovat
VTID94

Ty kkt ten Mings....

Reagovat
Tommy$

Andreas Pereira docela slušný

Reagovat
O.Giroud

dpc ten Onana

Reagovat
Alberto Aquilani

Zaha ja celý zápas výborný... vzal by som ho na lavicu

Reagovat
mr.Silver

CP super výkon

Reagovat
Rakoid

Reagovat
Čenda

zatím všechny tři zápasy odehráli na vysoky úrovni. Fantastická práce Vieiry, uz loni to bylo vidět. Ten půjde hodně vysoko.

Reagovat
oddy

Reagovat
Csaplárova past

Ty kkt ten Everton hraje kopanou nebo okopavanou. Misty mam pocit, ze se divam na prebor

Toto je Lamparduv prvni a zaroven posledni bod ... pak uz bude jen vypoved na konci zari ...

Reagovat
Trapper

Reagovat
Rybinho85

Ani bod.

Reagovat
Csaplárova past

Je tam

Reagovat
nani92

Kým budú manažéri Lampard a Gerrard, tak sa Nottingham nemusi báť o záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard dneska vybojuje klíčový bod, který už United nestáhnou

Reagovat
mimi_united

Snáď posledný zápas gerrarda v PL Nech si zbalí kufre a odíde ničiť futbal inam

Reagovat
Rybinho85

V žádném případě. To přeci bude nástupce Kloppa.

Reagovat
Rybinho85

A musí se otrkat.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
VTID94

Reagovat
O.Giroud

Johnsooon

Reagovat
SunFells

Brennaaan

Reagovat
Čenda

Vítězná sestava se nemění, za toto Mikela chválím. A to už asi Tomi i Emile plně fit, tak snad budeme pokračovat ve výkonech.

Saka by potřeboval gól, snad dostane Marquinhos nebo Vieira aspon nějaký minuty, těším se na ně.

Když si vzpomenu na začátek loni, a to i když pominu to nejdůležitější, tedy body, tak je to pohádka. Mikeli, Edu, Joshi, děkujeme.

Josh někdy loni rikal, Be excited. A ja teda jsem, Joshi.

Reagovat
Side

Marquinhos není ani na lávce

Reagovat
SunFells

Mitrovič Fulham královsky

Reagovat
O.Giroud

skoda, tak prvy pojde Gerrard no

Reagovat
SunFells

Arteta mě sere. Bournemouth, Aston Villa a Everton jsou přesně ty zápasy, které by měl využívat k tomu, aby si udržel i Nketiaha ve formě a motivovaného. S touhle hloubkou musí začít rotovat.

Stejně tak se rozhodl nic neudělat s pravou stranou, ale tam chápu, že Tomi by tomu možná významně nepomohl (zkusit ale mohl) a ESR teprve dohání.

Reagovat
masly008

rotovat se začne až s příchodem pohárů, nevim proč rotovat teď a riskovat strátu bodů.

Ty by jsi posadil Jesuse

Reagovat
SunFells

Posadil, potřebujeme aby Nketiah taky hrál a pro Jesuse to není s programem moc oběť ho tam jednou za 3 zápasy nechat startovat v zápase ve kterém se to vybízí. Hrát rozehraného Nketiaha nevnímám jako risk, riskantní je ho nechat reznout a pak očekávat výkon.

Reagovat
VasAFC

Ale no tak, porad je to zapas venku. Kdyz si vzpomenu jak to dopadlo loni v poharech kdyz se rotovalo. Tak at radsi zase rotuje v poharech.V lize neni prostor ztacet body protoze tam bude v zakladu Lakonga nebo na hrotu Eddie /zvlast kdyz je Jezis on fire/.

Reagovat
Frony

Podle mně to teda dělá dobře. Teď máš jeden zápas za týden, tak se sehraje co nejlíp základní sestava a za chvilku přijdou poháry a bude se rotovat.

Reagovat
tweek

Holt tohle by ti Edie neudelal, co ted predved Jesus

Reagovat
SunFells

Přesně toto ne, ale i když to není podstata, tak se u Nketiaha taky bavíš o kvalitním driblérovi.

Reagovat
tweek

Reagovat
Čenda

Reagovat
Mastný Chobot

Prvýkrát za 20 rokov rovnaká zostava v 3 kolách po sebe tiež zaujímavý rekord

Reagovat
Liveral

V třech úvodních kolech ne?

Reagovat
Liveral

Jesus tvl, to je úplná slast se na to koukat

Reagovat
mr.Silver

Odeee! krásne to tam udělal Jesus !

Reagovat
Trand

Jesuuus To je dělo

Reagovat
Tommy the Gunner

Jesus ODEGAAAARD

Reagovat
Hyrax

Gabriel

Reagovat
SunFells

Wow, krásné sólo

Reagovat
VasAFC

Jesus byl za 50 tezkej bargain. Neuveritelnej hrac.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nikikrew

Jesus wau

Reagovat
Mastný Chobot

tebe jebe Jesus, to čo robí ten chlap

Reagovat
Trand

Pokud nedostane ballon d'or, tak to bude zklamání

Reagovat
Front hell

Jesus

Reagovat
Gazdo

A to ma vela ludi vysmievalo ked som vravel ze mame ist po Jesusovi namiesto Lewu nevadi zivot je dlhy

Reagovat
Chazy

Jesus za dva roky do Realu

Reagovat
Front hell

za 100

Reagovat
lofin9

Dajte mu zlatu loptu uz teraz

Reagovat
smazaný uživatel

wtf the fuck jesus, momentalne nejlepsi hrac na svete i pred neymarem

Reagovat
matZz

Reagovat
aramaki

Mate niekto nejaky link, ktory neseka? Diky moc.

Reagovat
kofin
Reagovat
aramaki

Reagovat
aramaki

Reagovat
PhilipS

City jsou stejně hodní, že pustili Jesuse a Sterlinga ke konkurenci, aby to byla pro ně trochu výzva.

Reagovat
Chazy

Nevím, jestli bych mluvil o konkurenci ale ber to tak, že tam končily smlouvy a lepší než nic.

Reagovat
SunFells

Takový přístup by měl mít každý. Často fanoušky zajímá štěstí hráčů méně než přímo ty, které to stojí peníze.

Reagovat
Csaplárova past

Ten Arsenal jako co tuto sezónu nacvičuje? Se chtějí nacpat do TOP 3 nebo co?

Reagovat
Ed_Hazard

Top 3 to smrdí už od začiatku prestupáku

Reagovat
Neon

Reagovat
J0EL

Ako pre koho. Mufani sa tu isli vysmievat, ze sme sa tesili zo Zinchenka a taky Busby by z nasho timu bral len Saku

Reagovat
tweek

Prosím ať ta forma Jesusovi vydrží co nejdéle. Neskutečné..

Reagovat
mr.Silver

Odeeeee! Easy match

Reagovat
Tommy the Gunner

Odegaaaaaaaaard

Reagovat
SunFells

White overlap

Reagovat
Mikesh

Arsik si to letos rozdá s City o titul. 6 let trvalo, než tam konečně přivedli dobré hráče.

Reagovat
Trand

Nic jinýho než titul letos neberu

Reagovat
Nikikrew

Krasna akcia, vyzerala ako offside. Pekne Ode Bournemonth totalne zalostny

Reagovat
smazaný uživatel

muj kapitan

Reagovat
nani92

Je prijemne pre zmenu visieť dobre utratené peniaze

Reagovat
mimi_united

Arsenal - City title race

Neskutočná herná pohoda ide z oboch tímov

Reagovat
Nikikrew

hlupost...too soon

Reagovat
Neon

Hlavně ať už letos skončí konečně před Slepicema. Loni to pros...

Reagovat
Čenda

Nebyl off? kazdopadne Jesus vážně top a ode paráda, pojd udělat hattrick my captain.

Reagovat
SunFells

Telata teď budou mluvit o titulu a ve 3/4 sezóny nadávat, že Arsenal neudržel krok, lol.

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Trand

lol

Reagovat
Čenda

Reagovat
Čenda

Aha, pokud si myslel mimiho nad tebou, tak ok. Ale pokud se chceš zase povyšovat nad jiné, tak na tom hlavně zapracuj, zatim jsi jak trubka.

Reagovat
tweek

Zatim krom mimi to tu nikdo nepsal Mě spíš sere ten deuhý extrém, kdy je fanoušek přizdisráčský. Je to teď pozitivní, ale boj o titul je samozřejmě zatím nesmysl…

Reagovat
SunFells

Vždyť to souvisí, to jsou obvykle ta stejná vemena co nedůvěřují po špatném výsledku, sentiment podle větru.

Reagovat
Trand

Já to tu ještě napsal ale myslel jsem to samozřejmě jako vtip, stejně jako s tím že Jesus má dostat zlatý míč.

Reagovat
SunFells

Když je to samozřejmé, tak proč si to vztahuješ na sebe?

Reagovat
Trand

Já to nevztahuju na sebe, jenom jsem opravoval tweekovo tvrzení, že to psala jenom mimi a raději jsem to vysvětlil, i když mi to na první pohled přišlo úplně jednoznačné, že je to napsané jako sranda.

Reagovat
Seydou Doumbia

Jasný, vyndám ho z fantasy, dám tam Martineliho a ten zmrd dá 2 goly

Reagovat
VasAFC

Presne! Uplne ten stejnej tah

Reagovat
Seydou Doumbia

alespon že nejsem jediný

Reagovat
fenixLFC

hovor mi o tom

Reagovat
Nikikrew

Fuu ale domaci su absolunte hrozny. Ziadna zaloha, slaba vypomoc. To ako keby hra Arsenal proti dedine.

Reagovat
tweek

To se psalo i Leicesterem. Je to i kvalitou a pohodou AFC.

Reagovat
Čenda

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nikikrew

moze byt, nevidel som ten zapas

Reagovat
vitasrp

Tak ale taky furt je to Bournemouth, to bude pravděpodobně nejslabší tým celý PL.

Reagovat
tweek

No, asi budou na chvostu tabulky, ale výkon AFC (zejména z prvního poločasu) bych tím nesnižoval.

Reagovat
SunFells

White overlapuje, Odegaard je mnohem víc přítomný ve vápně. Arteta pracoval na změně teda v tréninku

Reagovat
Čenda

Možná to bude tím, že má dnes o dost víc prostoru na to? Vsak se o to snaží pokaždé, jde o to, nakolik to v jakým zápase jde. Tomi to taky netlačí v každým zápase na max.

Reagovat
mr.Silver

Zina zase bossuje, to byl Boží přestup

Reagovat
J0EL

Steal

Reagovat
acko_bez_naflusu

Reagovat
Čenda

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
lofin9

Inak ten Zinchenkov chant je vyborny, zasa mi to bude hrat v hlave cely den

Reagovat
tweek

hm, jak jsem psal po přípraváku s Chelsea. Tierney to bude mít těžké.

Reagovat
Vlkoslav

Jak ste na tom s kvalitou obrazu u Canal+? Je problem jen u me, nebo je to pomalu jak kvalita ze streamu? Mam to pres t-mobile tv...

Reagovat
VasAFC

Tv appka full hd

Reagovat
Csaplárova past

Sleduju v appce Canal+ nebo na jejich webu a kvalita full

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle zápas mi taky nepřijde zrovna v topu no :D

Reagovat
Gazdo

Mne to tiez pride divne a to mi tam dava ze full HD

Reagovat
Gazdo

Mne to tiez pride divne a to mi tam dava ze full HD

Reagovat
mr.Silver

No ještě jeden gól a o poločase tam pusťme ESR, Vieiru a Nketiaha.

Reagovat
Neon

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Čenda

stacil by Eddie a esr.

Reagovat
smazaný uživatel

arteta urcite nebude stridat brzo po dobrem vykonu..

Reagovat
Miguel19

Snad hraje fantasy.

Reagovat
Miguel19

Pěkně Arsenal. Zatím válec

Reagovat
acko_bez_naflusu

Reagovat
J0EL

Reagovat
Manau

Saliba! na na na nanaaa

Reagovat
SunFells

Už by mohli přestat

Reagovat
Manau

já myslím že pojedou až do poločasu :D

Reagovat
SunFells

Zvládli to

Reagovat
Nikikrew

to uz spievaju asi 5 min nie?

Reagovat
kilonudli

10 minimálně

Reagovat
mr.Silver

Moore

Reagovat
Mastný Chobot

ten Saliba chant už dnes nedostanem z hlavy

Reagovat
Trand

Mně už zase od All or nothing hraje v hlavě chant Saka and ESR

Reagovat
VasAFC

Taky

Reagovat
acko_bez_naflusu

Reagovat
Azza

Reagovat
Čenda

Ale B'mouth fakt spatnej.

Reagovat
Čenda

Jak kdybychom hráli doma, away fans opět úžasní. Nutno dodat, že hráči na trávníku tomu dost pomohli, ale i tak

Reagovat
Mastný Chobot

Zinch a Jesus znova o 2 parníky najlepší na ihrisku. Chudák Tierney

Reagovat
Trand

Saliba ještě. Všichni nováčci v sestavě víceméně.

Reagovat
Mastný Chobot

a Ode dal 2 góly a mal zhruba 15-tisíc dotykov s loptou, tak toho tam asi tiež môžeme zarátať

Reagovat
Nikikrew

Jezis a Zinchenko dali tomu kadru neskutocnu kvalitu hore a dalsie moznosti. Vidno ako seniorni hraci maju obrovsky impact v kabine a na hre samotnej. Naozaj treningovy zapas, Cherries nevedia co hrat. Stred zalohy perfektny, Odegarda je dnes plne ihrisko,Partey pohodovy vykon. Obrana ease peasy a v brane by som mohol byt aj ja.

Neviem co by sa muselo v 2 polcase zmenit aby sme tam plno nebodovali. Treba dat 3 gol a dat sancu lavicke.

Reagovat
J0EL

Reagovat
acko_bez_naflusu

Arsenal je skělej! To je radost se dívat. Super Mik Arteta!

Reagovat
mr.Silver

Zinchenko je geniální player dneška to častěji taháme po právem křídle, White pomáhá jak může v ofenzivě a hned Saka zase vypadá dobře. Těším se na Nketiaha a Vieiru, snad půjdou do hry kolem 65. minuty.

Jak mohla proti tomuto Bournemouth prohrát Villa nepochopím, Gerrard musí táhnout do píče, s takovým týmem hrát takovou sračku

Reagovat
mr.Silver

Ramsdale pokolikáté už letos?

Reagovat
Mastný Chobot

má šťastie od boha že z toho nikdy nebol gól

Reagovat
mr.Silver

Salibaaaaaa!

Reagovat
Liveral

Wiloooo

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Trand

Salibaaaaaaaaaa

Reagovat
Front hell

Reagovat
SunFells

SALIBAAA

Reagovat
Tommy the Gunner

SALIBAAAAAAAA

Reagovat
Hyrax

Salibaa

Reagovat
Edgewalker

Borec

Reagovat
Gunner14

Salibaaa čo ti jebeeee

Reagovat
Nizzie

Oh my god!

Reagovat
Mastný Chobot

stopér, slabšou nohou generačný talent

Reagovat
Trand

Ačkoliv Zinny i Jesus vypadají skvěle, tak ze Salaiby mám nejlepší pocit. Tam jestli se něco nepokazí, tak to bude skála na dlouhý roky dopředu. Už od prvního zápasu neskutečný přehled.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf willy s class 22, nyni jsme uz nejvetsi favorit na titul, arteta a hraci ten tlak budou muset zvladnout

Reagovat
Kincl

Po třech kolech

Reagovat
smazaný uživatel

je to neco jako sledovat treba the bad, the good and the ugly, od prvni chvile vis, ze jsi svedkem neceho, co se zapise do historie.

Reagovat
Neon

Reagovat
Miguel19

Reagovat
mr.Silver

please, hrajem proti nejhoršímu týmu v lize.

Reagovat
Čenda

jesus GB, letos titul, příští lm.

Reagovat
mistr129

Proč ta skromnost, až UEFA tenhle válec uvidí, tak nám dá divokou kartu už pro play-off LM v téhle sezoně

Reagovat
Čenda

Jeste lepší

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Euphael

Reagovat
Nikikrew

to dufam ze je len trolling toto

Reagovat
krisa

Šmárja, dejte se trochu dokupy Ano, vypadá to dobře ale jsou to jen 3 kola, žádný super těžký soupeř. To je na doktora tohleto

Reagovat
J0EL

Ok, captain Obvious

Reagovat
J0EL

Reagovat
aramaki

trocha triezvosti do uvazovania. Tak ako nebolo potrebné robiť paniku minulý rok po 3 prehratých zápasoch na úvod, teraz netreba robiť euforiu po 3 vyhranych. Ak budeme po Novom roku na 1.-2. mieste, ok.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Nizzie

Reagovat
tweek

Zinch

Reagovat
Jacks11

Arsíku nejde NEPŘÁT snad to vydrží a budou co nejlepší

Reagovat
Čenda

tym sympataku.

Reagovat
nani92

V City síce získaš trofeje, ale v Arsenale ta ten futbal jednoducho baví

Reagovat
smazaný uživatel

aale ty stridani nejdriv v 70. minute me ubijeji, dej tam vieiru

Reagovat
Mastný Chobot

prečo nestrieda stále???

Reagovat
mr.Silver

Jesuuuuus

Reagovat
Hachim Mastour

gool

Reagovat
mr.Silver

Offside no.

Reagovat
Tommy the Gunner

JESUUUUUUUUUUS

Reagovat
Trand

Paráda a už vystřídej

Reagovat
mistr129

GABIIII

Reagovat
Edgewalker

To byl asi varsajd, ale i tak pěkná akce

Reagovat
Hachim Mastour

odegaard mohol mať asistenciu

Reagovat
Edgewalker

Ale i tak nedělej Wengera a střídej!

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu k cemu jsou tyto stridani 5 minut pred koncem, kdyz ani nema cenu zdrzovat

Reagovat
John Obi Mikel

Kluci Sterlinga jsem u nás nechtěl, o FDJ taky moc nestojím, ale řekněte, že k nám nepřijde ten kouzelník z defenzívy United.

Reagovat
Hlahart

U váš by byl zase skvělý

Reagovat
John Obi Mikel

Možný to je, ale za ty prachy to nemá cenu riskovat

Reagovat
PanAu

To by fanoušci radši zbořili stadion a fanoušci United by nám ho zase postavili.

Reagovat
Maximm9

Asi to nikoho nezajima ani to Chelsea nebude bolet, ale ja s tim klubem skoncim, jestli toho debila privedou, tohle se proste nesmi stat, nikdy..

Reagovat
Gunner14

Tohle může napsat jen fanoušek Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maximm9

Jejda, ber to s rezervou

Ty se smejes, ale co by jsi delal, kdyby Arteta chtel Harryho Kamos co fandi United, tak me s Harrym posledni 2 dny strasi. Ve 3 rano mi poslal odkaz na twitter, ze CHelsea chce Harryho, uz jsem nedokazal usnout

Reagovat
Gunner14

S rezervou ok, ale pod tebou už píše týpek, že by se už nekoukl na ani jeden zápas v kterým by nastoupil

Já jsem taky nebyl zrovna nadšenej, když k nám přišel od vás Willian, ale i tak jsem se mu snažil věřit. On mě z toho sice hodně rychle vyvedl a už mě potom jen sral, ale nikdy by mě nenapadlo, že bych se skrz hráče přestal dívat na svůj oblíbený klub.

Jinak samozřejmě souhlas, nevěřil bych vlastním očím, kdyby ho chtěl Arteta. Ale zas na druhou stranu je podle mě Maguire dost kvalitní obránce, jen hraje v United

Reagovat
PanAu

Já ho úplně chapu, to spojení je fakt strasidelny a nekoukl bych se ani na jeden zapas, kde by byl

Reagovat
Coutinho10

bylo by to celkem vtipný

Reagovat
Front hell

To by byla škoda kdyby United přišli o svého principála

Reagovat
Miguel19

Kdyby to byla čistá výměna za Pulisice? Hned bych bral...

Reagovat
fajdax

Reagovat
blade115

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
PanAu

Radši 3 Pulišiče

Reagovat
Figurehead

BAN...

Reagovat
Greny

Hele ale já si fakt myslím že ve tříčlenné obrane v systému Tuchela by jeho výkony mohli jít dost nahoru

Reagovat
Salfovic

Tak dolu už moc jít ani nemůžou.

Reagovat
Neutron

Reagovat
icka

Reagovat
Hlahart

Reagovat
smazaný uživatel

Na rovinu. Není vůbec špatný, ale nesmí být kapitán a dirigent obrany.

Reagovat
PanAu

Lol, vždyť je to úplný dement, to radši budu koukat na obranu ve složení Chalo-Ampadu-Sarr, než na toho dřevařaka vymastenyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Však já ho taky nechci vidět u nás, ať shnije v United, ale určité kvality má.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Neutron

podla mna by vedla Thiaga mohol hrat kvalitny futbal...

Reagovat
Miguel19

Chelsea XI to face Leeds: Mendy; James, Thiago Silva, Koulibaly; Loftus-Cheek, Gallagher, Jorginho, Cucurella; Mount, Havertz, Sterling #CFC

Reagovat
PanAu

Gallager tak snad to nebude s Jorginem pruchodak

Reagovat
RKBoy

Reagovat
blade115

Gallagher si dnes musí definitivně vzít místo v základu.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Whitemedia

Kazí mi to jako vždy ten Jorginho, ale co se dá dělat..

Reagovat
Greny

Reagovat
Salfovic

To si fakt někdo myslel, že nebude v základu ?

Reagovat
Whitemedia

Bylo jasné, že tam bude, ale to neznamená, že si kvůli jeho přítomnosti na hřišti opět nemůžu pobrečet.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

Kehrer hned v základu

#whufc XI: West Ham: Fabianski, Coufal, Zouma, Kehrer, Cresswell, Soucek, Rice, Fornals, Bowen, Antonio, Benrahma

Subs: Johnson, Scamacca, Lanzini, Downes, Areola, Cornet, Ogbonna, Coventry, Ashby

Reagovat
Greny

Asi bych tam viděl raději Azpiho místo Jorginha a střed RLC a Gallagher

Reagovat
blaugrana

Antony za 100 bude strasny prevar, toho vybucia do styroch zapasov

Reagovat
Miguel19

Koundé

Reagovat
Greny

Ja bych jim poslal nabídku na hostování s opcí

Reagovat
kvasha16

Reagovat
RKBoy

Reagovat
Kixi Syhimour

14:28 Koundé frustrován svou situací

Jules Koundé stále není registrován jako nový hráč Barcelony a chybí tak v nominaci na duel s Realem Sociedad. Sám francouzský obránce je dle španělského Sportu se svou situací extrémně frustrován, což dal najevo i vedení. (football-espana.net)

Reagovat
RKBoy

Reagovat
Maximm9

Nebyl on nejak zraneny ? Tak si asi rekli, ze ta registrace pocka

Reagovat
O.Giroud

"zraneny"

Reagovat
Kluivert9

Byl

Reagovat
John Obi Mikel

Dobře jim tak

Reagovat
Gunner14

Balogun 3 zápasy a 3 goly za Reims

Reagovat
SunFells

Reagovat
VasAFC

Parada, hostovacky v L1 se zatim osvedcuji

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Čenda

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Miguel19

Jorginho vypadá, jako kdyby zrovna vstával tvl. To zase bude jízda

Reagovat
Greny

Teď jsem na něj koukal a říkal že vypadá jak já když je mala kopaná v deset ráno v neděli ... Vstanes dvě cigára , vyprostovaka a jdes trpet

Reagovat
Maximm9

Tak Sterling nas s temi goly asi nepomuze

Reagovat
Greny

Sterling klasika vše dobře ale zakončení do hajzlu

Reagovat
John Obi Mikel

Tak to se vědělo, že je palič, když se kupoval.

Reagovat
off-olda

Link na Chelsea?

Reagovat
nani92

Skylink.sk

Reagovat
Csaplárova past

Ty vole ten Sterling a Havertz .. ti co dokážou neproměnit nad tím zůstává rozum stát ...

Reagovat
Miguel19

Vystřel z první omg

Reagovat
vitasrp

Loftus je další z řady hráčů, kteří jsou všude dobří, ale jak se dostanou do finální třetiny, tak jsou úplně v hajzlu.

Reagovat
Manik...

Vždyť je to totální průměrák.

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
Greny

Tohle tempo nemůžu Jorginho dneska stihat

Reagovat
Miguel19

No zatím ho nestíhá hlavně Gallagher

Reagovat
Maximm9

Neprijde mi tak hrozny, neco posral, ale potrebuje se otukat

Reagovat
vitasrp

No já z něj hvězdu určitě nedělám, ale v mezihře umí být platný, ovšem ve finální části.. to prakticky nikdy ne

Reagovat
vitasrp

špatně jsem zadal reakci, mělo být výše.

Reagovat
vitasrp

No zatím je to slušná jízda, bych něuběhal ani třicet vteřin

Reagovat
Csaplárova past

Loftus Cheek by v útoku zahrál líp než Havertz

Reagovat
Maximm9

S timhle rozehravanim od brankare se ja proste nesmirim stara dobra skola, prask na polovinu a zaloznici poperte se

Reagovat
Kincl

Přesně úplná debilita, lepší to prostě poslat že se vyhraje hlavičkoval souboj nebo to třeba propadne. Než to rozehrát a pak to obránce beztak pošle kolikrát dopředu když ho napadaji

Reagovat
Coutinho10

Zouma

Reagovat
PhilipS

Moc pěkná spolupráce stoperů West Hamu. Děsivý.

Reagovat
fajdax

Ty vole ten komentátor to je šílený

Reagovat
Csaplárova past

Který

Reagovat
LaVolpe

Zní, jako by mu ještě nesestoupila varlata.

Reagovat
mistr129

Reagovat
db18

Just Kehrer doing Kehrer things.

Reagovat
vitasrp

Mendy neuvěřitelný, on od března předvádí jenom neskutečný věci

Reagovat
Csaplárova past

Na livesportu už je to 1:0 pro Leeds

Reagovat
VasAFC

Tsy pico

Reagovat
Miguel19

Jdi do píči Mendy.

Reagovat
Mimalu

ježiš to je kokot

Reagovat
vitasrp

otřesný, on není v rozehře žádnej Ederson, tak vůbec nevím, na co si hraje. Udělal to už několikrát za posledních tak 15 zápasů, blbec.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Maximm9

Vzdyt nas tohle minuly rok stalo minimalne 10bodu v lize a domaci zapas s Realem. Delaji to porad, pred 15min jsem to psal, ze nesnadim tyto rozehravky od neho...

Reagovat
vitasrp

Možná nesnášíš, ale loni posral společně s Jorginhem gól na West Hamu a proti Realu.

A bez rozehrávky odzadu se to hrát nedá.

Reagovat
Trapper

Mendy dpc.....

Reagovat
Maximm9

Pisu to tady on minule sezony at tomu Mendymu nedavaji ten balon, retardi proste

Reagovat
Greny

Hm Mendy klasik .. proč to dělá do pice a neurve to a ještě se rozčiluje

Reagovat
blade115

Však se evidentně rozčiloval na sebe.

Reagovat
Talker

Ty vole

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Gareth Bale 11

Mendy

Reagovat
vitasrp

Jj, tohle určitě bylo na žlutou kartu, tyvole

Reagovat
Error

gol jak ze skolky zas

Reagovat
LaVolpe

Koulibaly nedohraje.

Reagovat
Pace to P.M.

Dobre Ty

Reagovat
Csaplárova past

Žebráci z Leedsu se radují jako by dali gól v 97. minutě

Reagovat
fenixLFC

jojo, mali by plakat

Reagovat
off-olda

To je opravdu dement.

Reagovat
fajdax

To je katastrofa. Tohle bude ostuda

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Mimalu

no, tak to bychom měli

Reagovat
VasAFC

Dobre leeds

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Maximm9

Zatim to pripomina zapas United vs Brenford, tak jeste 2 a muzu to vypnout

Reagovat
hitZor

To mrdám, dva góly za tři zápasy po totálním failu rozhodčího

Reagovat
hitZor

Vlastně tři teda, bych málem zapomněl na ten první se Sp*rs

Reagovat
vitasrp

Ale tak co jako, pískl standardku, třeba ho tam Sterling fauloval na začátku souobje, co nebylo vidět. Takovej přímáků je patnáct za zápas, to musíš ubránit.

Reagovat
hitZor

Jako jasně, ale zajímavé že pokaždé když tam je nějaký fail rozhodčího, tak to prostě neubráníme, jinak se standartkama problémy nemáme.

Reagovat
VasAFC

Se spurs to byl shit. Tady ale tahate cely zapas za kradsi konec a leeds tomu jde zatim cely zapas naproti.

Reagovat
Rakoid

Reagovat
hitZor

Neřekl bych, že taháme za kratší konec, rozhodně jsme měli víc gólovek.

Reagovat
VasAFC

Ja si teda krome tech dvou strel od Sterlinga nic jineho nevybavuju.

Reagovat
hitZor

Loftus tam mohl jednou střílet z první z dost dobré pozice, místo toho jen zasekl. Mountovi stačilo tu jeho střelu mezi nohama obránce k tyči lehce nadzvednout a gólman by na ni taky nejspíš nedosáhl. Cucurella tam teď ke konci taky měl slibnou šanci a poslal to asi tři metry vedle.

Reagovat
VasAFC

No ale to co popisujes nebyli “golovky” to byli jen šance.

Reagovat
Serg!o

HT: Leeds (1.43) 2-0 (0.35) Chelsea

Reagovat
Serg!o

S tím, že gól Aaronsona musel mít tak 0,99

Reagovat
hitZor

Když z gólovky nevystřelíš, tak se ti to do xG nepromítne. A ten první gól musel být tak 0.99 xG

Reagovat
vitasrp

Ono i na xG by to bylo úplně vyrovnaný, kdyby tam Mendy neudělal tu parádu

Reagovat
Greny

No nic dneska bez bodu nejspis

Reagovat
vitasrp

To je zakončení panebože

Reagovat
kvasha16

Cucuuuuuu

Reagovat
mithro

pekne

Reagovat
Salfovic

Na pět minut se jdu vysrat a Chelsea tam hned dva visí

Reagovat
eder

Tak se nezapomeň jít vysrat ještě aspoň jednou ve druhé půli.

Reagovat
Trapper

Přijde mi, že máme zase žlutou za každou kravinu a Leeds nic..

Reagovat
hitZor

Teď ten faul na Conora měla být úplně jasná

Reagovat
eder

Tak už konečně vím, které "United" to mysleli v TOP4...

Reagovat
hribco

Ten futabl WHU to je nieco priserne. Coufal, Soucek, Bowen absolutne z formy. Antonio je hocno dlhodobo ale to ako nevie vyhrat suboj a dlhodobo simuluje ma vytaca. Cresswell ked dostane loptu vidno strach v ociach. Fornals len alibisticky pobehuje bez myslienky a samozrejme nove posily na lavicke. Hnus

Reagovat
Talker

Ted jsem si po dlouhé době všiml, že Jorginho hraje.

Reagovat
O.Giroud

Leeds Rodrigo formicka a to este ked sa vrati Sinisterra to bude podivana

Reagovat
Greny

Snad zasáhne dneska vyšší moc a Csaplar bude uradovat

Reagovat
hitZor

Čakám, že Leeds fyzicky odejde, první půlku poločasu tam lítali fakt neskutečně, ale teď ke konci už mi přišlo, že od toho vysokého presingu dost upustili a máme o hodně víc prostoru i kolem jejich vápna.

Reagovat
vitasrp

Určitě neodejdou, naopak to od 60. minuty trochu zatáhnou a my budeme bez útočníka v prdeli.

Reagovat
John Obi Mikel

Dneska bez šance, my jsme ve druhých poločasech marní.

Reagovat
Miguel19

To jsem slušně nasranej. Zatím to vypadá, že minulý výkon byl spíš tragičností Spurs, než naší kvalitou..

Jinak si nedovedou představit, že komplet celý tým po týdnu předvede takhle tragický poločas. Všichni hráči..

A Mendy by měl jít na pár zápasů na lavičku. Těch chyb už bylo kurva hodně a nijak se ho to nedotýká.Tým nepodrží, spíše ho potápí...

Reagovat
Nikikrew

Tak Mendy má len problém s rozohrávkou nie? Aj u nás Ramsdale robí chujoviny len mal šťastie že z toho nebol gól.

Reagovat
Miguel19

A výběhy má na hovno.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Busby babes

to bylo hadek kdo bude v top 4 a ono to nakonec bude City, Arsenal, Spurs a... Brighton.

Reagovat
Busby babes

tohle pobavilo:

0.95. As always you can thank Eric Maxim Choupo-Moting for it not being higher.

xG toho prvniho golu.

Reagovat
Liveral

Reagovat
vrabejka

Ten souboj o 4. místo bude zase souboj kriplů xddd Blbý že tam bude i Liverpool :D

Reagovat
vitasrp

Zatím velkolepá show Mendyho, tohle absolutně nechápu. Dostal slušnou zpětnou přihrávku, měl čas, dal si dotek, pohoda. Pokud se mu neotevřela možnost hrát nakrátko, jakože neotevřela, tak to měl hodit dlouhý na Loftuse, pokud neměl úhel, aby to hrál na Loftuse, tak prostě dlouhý do autu. Proč zkouší kličku, to nikdo nechápe, zajebe tím akorát zápas.

Jinak hrajeme špatně, Leeds to presuje senzačně, do tohohle zápasu hodně chybí Kova, kterej neztratí balón a pod tlakem se ze situace vymotá.

Gallagher tam sice má i dobrý věci, ale dělá technický chyby a pod tlakem tu hru neuklidní, je to tak 50 na 50, že ztratí. Je na něm vidět, že spíš než že by kontroloval hru přihrávkama, tak se potřebuje s balónem dostat do pohybu. Což není pro tenhle typ zápasu špatně, ale potřebuje rozhodně míň ztrácet, což se mu zatím nedařilo.

A Havertz, to je fakt senza hráč. Má zase období, kdy nevím, v čem by měl být vlastně dobrej. On to chce hrát rozvážně a chytře ala Berbatov, problém ale je, že on si ten míč nepokryje, naopak o něj přijde, takže je úplně k hovnu.

A kdykoliv chce jít 1 na 1 na střed, tak o tom soupeř ví dvě minuty dopředu. Sterling to aspoň provede precizně, havertz úplně na hovno.

Reagovat
Salfovic

Už před tím tam jednu kličku útočníkovi udělal.

Reagovat
PhilipS

Já chci zpátky dominantního Součka, kterej je při každý útočný akci ve vápně soupeře. Proč hraje jinak? Teď padá argument, že by byl unavenej. S matným Součkem je West Ham zase strašně průměrnej.

Reagovat
kolouch

Moyes to vysvětloval tím, že chce, aby hrál výš Rice. Souček má víc defenzivních úkolů než dřív

Reagovat
Salfovic

Pěkná kokotina

Reagovat
LyEX

Mendyho slova pred sezónou, že je jedno kto ide, či Haaland, či Benteke, teraz naberajú zmysel.

Reagovat
John Obi Mikel

Proč jen já, kterej nesnášim, když gólman hazarduje s balónem, fandím Slavii a Chelsea. To je hrozný.

Reagovat
matZz

v momentě, kdy se hráčům Leedsu podařilo překonat první vlnu pressingu, tak Chelsea byla ve velkých problémech, protože Koulibaly, Thiago a Jorginho jsou prostě pomalejší. To je velká slabina. Pro ně by fakt byl možná lepší volba ten FdJ než Fofana, i když posílit potřebují na obou pozicích.

Reagovat
vitasrp

Koulibaly není pomalejší.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se děje, že tečeme už o dva? Naštěstí to nevidím

Reagovat
fajdax

James zpátky na rwb a havertz do pice prosím

Reagovat
vitasrp

Hra na čtyři obránce, to bude paráda.

Reagovat
Miguel19

Jdeme hrát na 4 vzadu. To jsem zvědavej...

Reagovat
hitZor

Wtf, dva hráči Leedsu se srazí a je to faul Cuccurelly?

Reagovat
vitasrp

To je fakt neuvěřitelný řešení situací. Mounte, nepřihrávej a střílej, i levou máš lepší než když bude střílet obránce

Reagovat
blaugrana

Cucu dnes ide bomby

Reagovat
Salfovic

Tak co chceš od hráče, co dává standardně jeden gól za sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Totální ostuda. Pomalé, bez myšlenky a naprosto otřesný Mendy. No nic. Tímhle si opravdu sezonu anglické ligy nenechám znechucovat už. Livesport to u Chelsea jistí. Zbytek větších zápasů rád dám :-)

Reagovat
vitasrp

Ofsajd to nebyl, ale to je neuvěřitelný, stejně to nedá

Reagovat
hitZor

Reagovat
Miguel19

To je pak těžký no. To by byl gól..

Reagovat
fajdax

Hmm to ofsajd nebyl. Takže další spálena tutovka

Reagovat
vitasrp

A další fantastická práce rozhodčích

Reagovat
hitZor

Mi ani chvilku předtím nepřišlo, že by Cucu byl v offsidu, Sterling schválně s tou přihrávkou na něho čekal, až bude na jeho úrovni, nehledě na to že ve vápně byl chumel hráčů blíž k brankové čáře než ti dva.

Reagovat
Salfovic

Kdyby to dal, tak platí, odpískáno nebylo, ne?

Reagovat
vitasrp

Jj, platilo by to, já jenom že další potenciálně velký rozhodnutí udělali pánové na place špatně.

Reagovat
Talker

Tyvole Conore, i když to je ofsajd, tak bys to tam měl dát...

Reagovat
aramaki

Chelsea x2 live?

Reagovat
blaugrana

vyhodene prachy

Reagovat
aramaki

Len za fifty cent. Na ten kurz je to celkom mozne. Stacil by prvy a potom by sa tlak vystupnoval.

Reagovat
aramaki

Tak nič

Reagovat
Spasitel

To vôbec

Reagovat
vitasrp

Udělejte někdo prosím video pohyb Nuneze vs pohyb Havertze. Němec neudělá snad jeden náběh na bližší tyč

Reagovat
Nikikrew

Aj ten Auba vám bude dobrý

Reagovat
vitasrp

Tohohle Havertze posadí s prstem v prdeli.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Csaplárova past

Dopice na co Tuchel ceka? Hudson Odoi, Pulisic a Ziyech na plac ...

Reagovat
Talker

Zdá se to jen mně nebo je Jorginho úplně odříznutý?

Teď koukám, že má 22 přihrávek (18 přesných) za celý zápas.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Z jakého důvodu si dávají ty tejpy na ruku?

Reagovat
Talker

Záloha Mount-RLC?

Reagovat
Salfovic

Ziyech a Pulišič, tak to můžu klidně přepnout.

Reagovat
vitasrp

Jako on to je ofsajd, ale proč zase nikdo není na středu malého vápna? Sterling tam dělá náběh, ale musí to seknout a jít dostředu, tam mu to bez útočníka v životě nepropadne.

Reagovat
John Obi Mikel

Kluci, hraje se na góly, ne na ofsajdy.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
samson192

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Letos bez Top 4

Reagovat
vitasrp

Jestli fakt nezměníme útok, tak stoprocentně, s tímhle endáme víc jak 50 branek v sezóně.

Reagovat
avicii

Neuveriteľné toto keď ste asi za posledné 3 roky pretočili koľko za ofenzívnych hráčov? 300 miliónov?

Reagovat
vitasrp

Já to ani nechci počítat, je to příšerný a ani jednoho hráče jsme prostě netrefili.

Reagovat
avicii

Veru veru, toto keby chceš takto sabotovat nákupy tak to takto netrafis

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, rozbili jsme chelski.

Reagovat
vitasrp

On to z vynikající pozice zakončí úplně na hovno, ale akorát najde spoluhráče. Fakt paráda.

Reagovat
mithro

tak dalsia ponuka za Harryho?

Reagovat
off-olda

Ubožaci...

Reagovat
O.Giroud

nemal byt roh?

Reagovat
mr.Silver

Leeds hraje ale teda perfektně

Reagovat
Ranoth

Alebo len Chelsea hra otrasnozle

Reagovat
Front hell

Chelsea,to je jiný válec

Reagovat
vitasrp

Ten tým prostě na čtyři beky hrát absolutně nemůže, to není normální. Tuchel to zkusil asi čtyřikrát a nikdy to nebylo dobrý.

Reagovat
Hachim Mastour

Pepe > Havertz

Reagovat
Kincl

Protože jste celá chlesea inpotenti a nemůžete koupit jedno kvalitní ST a umět ho pouzit

Reagovat
Greny

Tuchel ven

Reagovat
spider_8

Tak kde je ta nova smlouva pro Tuchela?

Reagovat
PhilipS

Cresswell už musí jít na lavičku. Přínos jeho dobrých centrů nevyváží to jeho šílený bránění a pomalost. Nechápu, že West Ham utratil 50 mega za stopery, když to jediný minulou sezónu fungovalo spolehlivě. Chjo

Křetinského kletba asi udeřila. Rip

Reagovat
Miguel19

Tenhle výsledek bude mít stejný efekt jak u United. Amíci se zblázní a hodí 100 mega za Fofanu a 50 mega za Aubu.

Ještě snad zázrakem ukecají de Jonga...

Reagovat
vitasrp

Ten pulišič

Reagovat
Ahoj1

Člověk má over na rohy a ten hňup už 4 tento poločas špatně posoudil:D

Reagovat
kolouch

Ta hra WHU je hrozná sračka. všude pozdě, Rice se Součkem dopředu velké hovno. Odražené míče hráči radši mrdnou 20 metrů nad sebe a počkají až si je na zem stáhnou hráči Brightonu.

Reagovat
Nikikrew

Bez Kovacica sú docela v prdeli

Reagovat
vitasrp

A Kantého, Kova nebyl minulý týden proti Spurs a záloha hrála suprově.

Reagovat
Nikikrew

Doma ste niekde inde

Reagovat
vitasrp

Doma jsme loni byli mnohem horší než venku, ty někde jinde.

Reagovat
Nikikrew

Predikujem túto sezónu

Reagovat
mr.Silver

Pulisic

Reagovat
VasAFC

Harry Maguire incomming.

Reagovat
vitasrp

Proč se vždycky v ofenzivní fázi ti útočníci rozeběhnou k postranní čáře? Jako jasný, hrajeme na dva, nemají být statičtí, takže na té straně, kde se buduje hra, tak to ten hrot má roztáhnout mezi stopera a beka a podpořit to. Ale druhý musí sakra být uprostřed vápna, případně se tam co nejrychleji přemístit. My naopak otočíme hru a oba útočníci nám zůstanou mimo vápno, to je úplně k ničemu.

Reagovat
vitasrp

Tohle bez karty.. TO si ten sudí zas dělá srandu ale ne?

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
vitasrp

Když před tou bránou ten idiot nemá být, tak tam je.

Reagovat
spider_8

Reagovat
Csaplárova past

Sterling

Reagovat
O.Giroud

maj saa

Reagovat
vitasrp

extrémně chytrý za stavu 3:0

Reagovat
vitasrp

To je taky totální debil, co se mu jako honilo hlavou?

Reagovat
nani92

To isté čo Mendymu...nič

Reagovat
Hachim Mastour

áno je

Reagovat
mr.Silver

To je hrozný výkon ode všech z Chelsea

Reagovat
Miguel19

Tvl mu jebe?

Reagovat
nani92

Najlepší stopér PL

Reagovat
masly008

Je po Dijkovi Saliba

Reagovat
Greny

Vykon od nás šílený... Ale co mě zaráží už dlouhodobě je to udělování karet... My je kurva dostáváme úplně za vše a proti nám za stejný zákroky nebo někdy ještě horší nic

Reagovat
hitZor

Kouli jasné obě, ale že Leeds zase nemá ani jednu? Asi čtyřikrát tam bylo zajetí kolíkama na kontíky zezadu bez šance hrát balon, čtyřikrát úplně ukázkouvá žlutá, ale prostě nebyla z toho ani jedna.

Reagovat
Greny

Souhlas červená úplně v klidu dle pravidel ale proti nám soupeři prostě nedostávají nic var nevar zákroky jaké jim projdou bez karty

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
Greny

Ale zde nikdo nezpochybňuje červenou. Jen mě sere že někomu to prochází a my dostáváme za vše kartu

Reagovat
vitasrp

Teďka zase bez karty.

Reagovat
hitZor

Úplně stejná situace jako u Kouliho, prostě stáhne na zem hráče co by jinak běžel za balonem do úniku.

Reagovat
vitasrp

Jako není, u toho Koulibalyho to nešlo nedat, ale. Tady jde frajer do narážečky, má tam prostor, do kterýho mu i směřuje nahrávka a přijde taktický faul. Oká, dělá se to, ale dej za to tu kartu, kurva.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
LukyBenes

:D tak ted od nas muzete koupit Harryho ;)

Reagovat
blaugrana

tak to bolo rychle from hero to zero od Koulibalyho

Reagovat
O.Giroud

Silva zaklad

Reagovat
blaugrana

zajtra ofiko v Barce, ale na rok ho posleme do realu, bo ho nerehneme

Reagovat
Rakoid

Reagovat
Csaplárova past

Ten Tuchel je snad taky namrdany do hlavy, ze tam necha Havertze cely zapas ...

Reagovat
spider_8

My nemame nic jineho co by pripominalo hrota (byt to celkem plati i na Havertze).

Reagovat
Infernoqt

Se divím, že nevezmete toho Ronalda...

Reagovat
spider_8

Jako za me je to mega nesympaticky hrac a mega nesympaticky prestup, ale na druhou stranu on je presne ten hrac, ktery by nam fakt hodne pomohl.

Reagovat
vitasrp

Podle mě by nám úplně rozesral nějakou snahu o nátlakovej fotbal, to by byl fakt průser jak kráva.

Reagovat
Salfovic

By to dopadlo jak u ManU, nějaké góly by dal, ale jinak by šlo všechno do hajzlu.

Reagovat
spider_8

Heled mozna, ale fungovalo to relativne i s Lukakem loni a podle me ted proste potrebujeme nekoho kdo se bude tlacit do zakonceni a davat goly. Je fajn hrat kvalitni natlakovy fotbal, ale k cemu to je kdyz ofenziva nedokaze za 3 zapasy dat jediny gol. To mas jak proti Spurs, fantasticky vykon a tlak skoro cely zapas, ale stejne jsme z toho dokazali vytezit absolutni minimum.

Navic on by nam pomohl hlavne proti papirove slabsim souperum, kteri proti nam stejne zalezou na vlastni pulku a nejaky velky tlak nemusime vyvijet. V idealnim pripade by hral jen proti takovym souperum a proti silnym by byl v zakladu na devitce klasicky Havertz (i kdyz uznavam, ze tohle prosadit by slo asi jenom na papire ).

Reagovat
vitasrp

Ronaldo v základu jen proti slabším týmům. To prostě nemůže fungovat.

Reagovat
Rakoid

Chudák Azpi

Reagovat
DieFohlenBMG

První šance WHU v 85. minutě. Součkova hlavička z rohu.

Reagovat
eder

https://images.app.goo.gl/Bjjohk72njGqavBF9

Klaunovo velmi mrzuté nedělní odpoledne...

Reagovat
vitasrp

Zase bez karty

Reagovat
vitasrp

Jako to je od 80. minuty druhý faul, co má být žlutá a není, wtf ten sudí jako dělá?

Reagovat
mithro

West Ham replace Man Utd at bottom of Premier League for a day at least.

Reagovat
Kincl

Proč nemá Chelsea útočníka?

Reagovat
blaugrana

zajtra bude Auba za 32 v Celzi

Reagovat
Salfovic

Protože je Lukaku píča.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea z toho nič, nevyťažila nič. Leeds z toho mála vyťažil maximum. Koulibaly dal za tou mizériou bodku.

Reagovat
Cobra

Lavička City je teda slušná bída na to, co měli v minulosti.

Reagovat
Ladas321

Mahrez, Alvarez, Ruben Dias, Phillips a kvalita z jiniorky jako Palmer a Mbete je úplně dostačující. Laporte je teď zraněný, ale myslím si, že City ještě jednoho hráče přivede.

Reagovat
Cobra

Oproti minulosti je to teda nic moc. I kvůli tomu si myslím, že Pep nestřídal, protože tam dnes neměl vyjma Mahreze nikoho, kdo by to mohl otočit.

Reagovat
A Seleção

Ahoj,nevim jestli uz se nekdo neptal,ale muzete mi doporucit nejakou site,kde najdu kvalitni streamy?Dekuju

Reagovat
Rakoid
Reagovat
A Seleção

moc díky

Reagovat
Maximm9

Celkem sranda do teto chvile utratit 180mega + pred rokem 100mega za Lukaka a nemit utocnika

Jinak nas potopil proste zacatek. Sterling nedal tutovku a na druhe strane pod tlakem to dame zase Mendymu, ktery v takove situaci uz od lonske sezony nikdy nezklame. Dobra prace

Reagovat
Kinky7

Na Sterlinga si zvyknete. Tyhle je u něj normální. Dře jak kůň ale člověk by si z něj občas trhal vlasy

Reagovat
Ranoth

Sterling vie len rychlo utekat a obcas dorazit nejaku loptu z par metrov do brany

Reagovat
O.Giroud

ale vacsinou ju da nad branu

Reagovat
vitasrp

Mendymu to nikdo ani nedal pod tlak, tohle by zvládl i De Gea, času na normální odkop měl habaděj, ale je to vocas.

Reagovat
Maximm9

Mendy ne, myslel jsem toho, kdo mu to poslal. Mendy si mohl vybrat ze 3 smeru kam to kopne...

Reagovat
Salfovic

Takže Silva neodchází.

Nechtěl Newcastle Paquetu? Odmítl je?

Reagovat
martin.b

Tuchel bude žít z té CL asi hodně dlouho, kromě vytvoření nějaké stability, kterou Chelsea snad ještě nezažila, se ten tým celkem nikam neposouvá :D

Reagovat
Manchestersky Krocan

Chelsea hrá ako United pod Moyesom, milión centrov na náhodu

Reagovat
vitasrp

Ten Haaland teď. Havertze by takový zákrok poslal na zem desetkrát, frajer to ustojí a vytvoří gólovku, to seru.

Reagovat
Salfovic

Je to tank.

Reagovat
Neutron

Reagovat
Rakoid

Newcastle zatím zábavnej

Reagovat
LaVolpe

Moc těžších zápasů v sezóně nebude jak Newcastle venku.

Reagovat
mr.Silver

Newcastle, CP a Brighton venku budou brutálně těžké zápasy pro všechny.

Reagovat
Nikikrew

Myslím si že aj Fulham

Reagovat
Mates_Matesović

Dají TOP 6

Reagovat
smazaný uživatel

saint maximin je skvely

Reagovat
avicii

ASM je neskutočný takto si vodiť obrancov City

Reagovat
Rakoid

Zaslouženě, od 10. minuty u všeho dříve

Reagovat
Salfovic

Hrajou dobře

Reagovat
fenixLFC

ale chod dopice ake iskierka nadeje ze dias nenastupi a ten debil ake sa zas zrakvi pred polhodinou

Reagovat
mr.Silver

To je zápas

Reagovat
Rakoid

Masakr, zírám s otevřenou pusou

Reagovat
mr.Silver

ASM si tam dělá co chce. Wilson zase ve formě, ten kdyby neměl takový pech na zranění, tak je úplně někde jinde, super útočník

Reagovat
Cobra

Reagovat
Cobra

Reagovat
Neutron

Fuha

Reagovat
O.Giroud

Newcastle titul

Reagovat
Bandita_Harry

Arsenal

Reagovat
2miguel1

To kto je ta 10 z Newcastlu?

Reagovat
FC Porto FC

Kdo nezná Maximina wtf

Reagovat
Side

Ten kdo nesleduje newcastle

Reagovat
Miguel19
Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Ladas321

Nejlepší dribler v PL.

Reagovat
pingla

Reagovat
O.Giroud

Blaugranov novy vlhky sen

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
FC Porto FC

Newcastle hraje už po 3. Super fotbal na ty se vyplatí koukat

Reagovat
Thelvin

Hrají ve velké pohodě

Reagovat
mr.Silver

No to byl od Stonese jasný faul. Var

Reagovat
Greny

Tohle bude City blbě otacet

Reagovat
smazaný uživatel

ASM

Reagovat
martin.b

úplně jasná penalta, VAR

Reagovat
Thelvin

Supr zápas, bavím se

Reagovat
Kixi Syhimour

Mi neříkejte, že měl mít Newcastle penaltu

Nemá někdo opakovačku?

Reagovat
Kixi Syhimour

dík

Reagovat
Cobra

Já bych to nepískl.

Reagovat
martin.b

vletěl tam jak magor, trefil ho loktem/paží, že ho ani neposlal k monitoru je fakt fail VARu opět

Reagovat
Cobra

Reagovat
masly008

Jak by jsi to teda vyhodnotil. Jako odstavení protihráče tělem? Ale to by musel získat míč pod kontrolu. Tady je to jasný faul.

Reagovat
Cobra

Ok, zpětně bych to pískl. Mě to z toho prvního záběru prostě přišlo v pohodě, tvrdý souboj.

Reagovat
Salfovic

Tohle bych pískl i já

Reagovat
Csaplárova past

Newcastle bude tento ročník něco jako West Ham tu minulou ... ale na rozdíl od West Hamu se dostanou do TOP 6 (na úkor United)

Jedou bomby už od Nového roku. I přes spoustu peněz nakoupili s rozvahou a na hřišti to působí sympaticky.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
kissak

Kéž by ses nemýlil.

Reagovat
Chazy

Stačí pár šikovnejch fotbalistů a už lidi sympatizujou s firmou vlastněnou teroristama tje prostě děs, nikomu to nevyčítám, jen nechápu, jak to mohla PL dopustit

Reagovat
FC Porto FC

Newcastle se mi líbil i když spadl do champu a koukat se na ně budu ať je vlastní kdokoliv, to mě nezajímá

Reagovat
Chazy

Njn, však v pohodě, spoustu lidí nezajímá válka na Ukrajině, spoustu lidí nezajímá, že Babiš rozkradl zem, spoustu lidí nezajímá prakticky nic na světě a o ničem nic nevědí. Já to fakt nesoudím, mě osobně jen sere, že ten sportswashing fakt funguje. Brzo je lidi uvidí jako super fajn majitele, tak jako v CFC milují Abramoviče a je jim fuk, co je to za člověka

Reagovat
O.Giroud

tak Howe je uz sam o sebe magnet na sympatie

Reagovat
Chazy

Já vím, no, taky ho mám rád

Reagovat
O.Giroud

bohuzial robia to dobre clovek by cakal, ze zoberu na lavicku nejakeho Mourinha a poskupuju vsetko s nejakym zaujimavym zivotopisom a bude mozne ho uplatit a oni to robia sympaticky ale aj tak, nech zhoria v pekle

Reagovat
Chazy

Jo, tak hlavně ani není fér přát trenérovi a hráčům neúspěch kvůli něčemu, co nemůžou ovlivnit. Mě jen sere ta situace, ve finále pak lidi adorují někoho, koho by jinak odsoudili, jenže milují sport a prostě je to víc než morální otázky

Reagovat
smazaný uživatel

vidim je snad poprve od howea a bohuzel hrajou dost dobre a maji tam zajimave hrace. ale porad verim, ze spadnou

Reagovat
Salfovic

spadnou

Reagovat
kissak

Však oni nechválí šejky, ale výkon týmu.

Reagovat
Ed_Hazard

Lol Walker si chcel zajazdiť?

Reagovat
O.Giroud

Dubravka nema sancu ani proti Popeovi s jednou rukou aby si zachytal

Reagovat
Thelvin

Paráda mít Trippiera zpátky v PL

Reagovat
O.Giroud

Trippiiiiiiiir

Reagovat
mr.Silver

Trippier

Reagovat
Csaplárova past

Gol mesice ..

Reagovat
Mates_Matesović

Ještě že jsme ho prodali, Royal kope lepší

Reagovat
Kixi Syhimour

Goooooooooooooooooooooooooooolllllll

Reagovat
eder

Tak nedělní odpoledne zdá se býti ještě příjemnější, než jsme doufali...

Reagovat
Edgewalker

To mně poser prsa

Reagovat
VasAFC

Magorina tohle kolo

Reagovat
matZz

kdy naposledy prohrávali City o dva góly? nepamatuju si....

Reagovat
Thelvin

22.5 proti Aston Ville, poslední kolo. Otočili

Reagovat
Thelvin

A o týden dřív s West hamem taky, zas tak ojedinělé to neni

Reagovat
ACSMan

Taky mám blbou paměť už

Reagovat
matZz

ale právě, že mi to přijde mega vzácný West Ham vedl o dva góly 4 minuty, ale na tu Villu jsem si teda mohl vzpomenout

Reagovat
mithro

uz sa gratuluje arsenalu k titulu?

sportwashing derby zatial dobre

Reagovat
Kincl

Kdokoliv kromě Tottenhamu a Arsenalu

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Neutron

Kissak musi po rokoch sypania soli do ran citit celkom zadostucinenie

Reagovat
kissak

Jak se to tu píše, Vlhký sen?

Reagovat
FC Porto FC

Klasickej Trippier

Reagovat
O.Giroud

klasickej Haaland

Reagovat
Neutron

Tvl Haaland

Reagovat
gazza62

Tvl tak rusáci vadí v Anglii a muslimští teroristi ,kteří vlastní Newcastle jsou v pohodě .No i když vidím ,tak teroristi mají hodně příznivců i zde . Vymyté mozky .Stejně ,jako MS v Kataru.Hnus.Dobře Halland ještě dva těm teroristickým kurvám.

Reagovat
kissak

Dle čeho soudíš, že zde hodně lidí sympatizuje s teroristama?

Reagovat
Neutron

s nim sa nesnaz viest debatu, je to debil

Reagovat
kissak

díky

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
jk

Rusáci vadí všude, nejen v anglii.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Rakoid

Rozhodně zatím nejlepší zápas sezóny

Reagovat
ACSMan

Reagovat
kissak

Ano dost se člověk pobaví.

Reagovat
eibe

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Wow, tak tohle baví

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Neutron

Kto to tam dostal tie jasle, Willock?

Reagovat
Edgewalker

Bomba zápas

Reagovat
kissak

Reagovat
smazaný uživatel

pekne City nesmysl zapas

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna jsem si rikal, ze je bernardo dnes nejaky slaby trippier si to mel ohlidat.

Reagovat
mimi_united

Dajte im ešte 3, nech nabudúce chytá Dúbravka

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
FC Porto FC

Ve snu

Reagovat
Nizzie

Proč by se Newcastle střílel do nohy?

Reagovat
Ed_Hazard

To je porno ty vole. Takýto zápas som dlho nevidel. KdB boh. On hrať v jednej zálohe s Modričom, to by bola iná galaxia.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
patas92

I v tomhle složení s Gundem a Bernarem to nemá daleko k jiné galaxii

Reagovat
Ed_Hazard

Preto pre dobro futbalových fanúšikov sa toto zloženie nesmie rozbiť (Bernardo).

Reagovat
patas92

Souhlasím

Reagovat
Chazy

Haaland je vážně to, co City chybělo. Kdyby se ten dvojzápas s Realem loni hrál znova a Haaland byl na hřišti, ta pravděpodobnost postupu City by byla o něco vyšší

Reagovat
Maximm9

Za tohle redka ?

Reagovat
ACSMan

nevim no

Reagovat
smazaný uživatel

ŽLUTÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Reagovat
Rakoid

Měla být asi žlutá, ale tohle by VAR asi měnit neměl ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak tyhle situace by rozhodně měnit měl.

Reagovat
Rakoid

No, já měl za to, že VAR má měnit jednoznačný pochybení...tady rozhodčí viděl v reálu to samé, co potom na videu...a jako jo, hodně přísná redka, ale asi by si ji i obhájil. Jako nic proti, je to dobře, ale ten výklad kdy VAR má a kdy nemá opravovat, je zvláštní

Reagovat
Chazy

Kdyby rozhodčí viděl v reálu to, co na videu, tak by nedal červenou

Reagovat
Rakoid

No spíš to posral v té rychlosti a pak si to víc promyslel, protože tam nebyl žádnej skrytej move., kterej by nebyl pořádně vidět. Ale já si prostě stojím za tím, že podle pravidel VAR toto není jednoznačný pochybení a tudíž do toho nemá co zasahovat, Jestli jsou ty pravidla nastavený správně je jiná debata...

Reagovat
Salfovic

Pravidla jsou nastavena naprosto debilně, o tom netřeba diskutovat.

Reagovat
Chazy

A tje ono. Posral to v té rychlosti a díky videu udělal správný rozhodnutí. To je prostě smysl VAR, funguje to tak ve všech sportech, co já znám a netuším, proč by to tady mělo bejt jinak v kopané.

Reagovat
Rakoid

No jo, ale nepatří to prostě do kategorie fatální posrání, určitě není jediný, kdo by dal červenou

Reagovat
Nizzie

Za toto červenou? Really?

Reagovat
Rakoid

Já bych ji nedal, ale už jen na základě této diskuze, kde někteří by ji klidně dali, to prostě není clear and obvious pochybení, tudíž VAR teoreticky nemá právo to opravovat

Reagovat
Nizzie

Tak nevím, jestli je zrovna moudré hodnotit, jestli se jedná o clear and obvious error na základě této diskuze. Zde máš dost lidí zaujatých, dost lidí si takto vykládá brutální až surovou hru. Já jsem z těch, co nad rozhodnutími VARu dost často kroutí hlavou, ale v tomto případě mi udělení ČK přijde jako clear and obvious error, protože za toto takhle ovlivnit zápas je prostě nesmysl. To bychom těch ČK mohli udělovat v zápase spoustu, už jenom v tomto konkrétním případě by byly dvě další, a to pro Willocka a jeho pokus zastavit Haalanda a pak tuším ještě někdo ze City obdobně zastavoval slibnou akci Newcastlu.

Reagovat
Busby babes

on jen narazi na to, ze si nemysli, ze by to byla clear and obvious chyba ta cervena.

Reagovat
ACSMan

Právěže tohle by měl VAR měnit aby pak nepadaly červený za tyhle fauly

Reagovat
Chazy

No naopak, tje snad ten největší beneift VAR, ne

Reagovat
smazaný uživatel

Lol ti rozhodci v PL jsou totalni trosky

Reagovat
Chazy

Jako extrémní rychlost, on do toho skočí. Sice tu nohu stáhnul a nevzal ho, byla to objektivně žlutá, ale prostě proč je tak těžké pochopit, že z toho hřiště to působí jako brutální skok do nohou.

Když to viděl z milionu záběrů jako ty, tak to taky přehodnotil na žlutou

Reagovat
O.Giroud

chapem, ze rozhodci najma v Anglicku su mimo a tiez si zanadavam napr. na Tierneyho kazdy zapas, ale stale mat nejake kecy ked si tu my pozrieme po 1. zaber z kamery na tribune a potom replay, to sa kazdemu hodnoti lahko.

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
Cobra

VAR

Reagovat
Kixi Syhimour

To není červená

Reagovat
SpecialOne

Redka klidně. Clear And obvious pochybení ani smykem. Rozhodčí si dělají, co se jim hodí.

Reagovat
Firkraag

Vole červená uplně na pohodu a touhle VAR kokotinou akorát zdržuje

Reagovat
PhilipS

Tyhle taktický fauly čistě na hráče, který zastavujou dobrej útok, kurví fotbal. Klidně bych za ně dával červený.

Reagovat
Firkraag

Tohle prostě červená je, takovýhle zákroky kurvěj ofenzivní fotbal a ofenzivní hráče...

Reagovat
FC Porto FC

Akorát že vůbec

Reagovat
lajka30

Tak to potom Stones měl dostat taky redku.

Reagovat
Firkraag

nevim, neviděl jsem

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl to nijak zákeřný faul, navíc na půlce. Tady v pohodě žlutá.

Reagovat
Eichel

neboli to kolíky na koleno? ja by som za toto dal v pohode červenú, Kevin mohol byť rád, že odišiel po svojich

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Eichel

oukej, táto druhá fotka je viac vypovedajúca.. mne sa to javil ako dosť nebezpečný zákrok a vôbec ma neprekvapilo keď v prvom momente ťahal červenú

Reagovat
smazaný uživatel

Já si furt říkám, je to přeci anglická liga. A pak mi dojde, že už dávno ta "krásná" tvrdá anglická liga neexistuje.

Reagovat
eibe

Takže se rozlišují fauly i podle toho, kde se zrovna stane?

Reagovat
Busby babes

to tak nejak odjakziva.

Reagovat
smazaný uživatel

To by musel jít KdB sám na bránu, aby to bylo na červenou. Jinak normální žlutá a víc bych to neřešil.

Reagovat
J0EL

No nieco podobne spravil Xhaka este na vlastnej polovici a aj tak z toho bola z fleku cervena.

Reagovat
Nizzie

Počkej co teď myslíš?

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/AFCAMDEN/status/1561403866029387776

tohle, fans Arsenalu nad tim breci celej vikend na twitteru. Jen to teda bylo 3 roky pred VARem no.

Reagovat
Nizzie

Úplně jiná doba, pravidla jsou už od té doby také jinde.

Reagovat
lofin9

toto nemôže byť redka ani v 19. storočí, potom, že sa z futbalistov robia baletky keď sa dávajú takéto teplé redky

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Trand

V jakých se to pohybuješ komunitách že toho máš plný twitter Kdybys to sem neposlal, tak jsem an to ani nenarazil.

Reagovat
Busby babes

obcas takove blbosti se objevi. jeden fanousek United si z toho utahoval, ze nekdo resi x let starej zakrok.

Reagovat
Trand

To chápu, já už si tohle třeba vůbec nevybavuju. Jakmile by ale přišla řeč na druhou žlutou RvP na Camp Nou z roku 2011, tak o tom zvládnu povídat a nadávat celý večer.

Reagovat
Nizzie

Ne asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Za ten Xhakův zákrok bych v životě redku nedal.

Reagovat
lofin9

uplne nepochopitelná

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

Podle současných pravidel to prostě červená není. Se zbytkem souhlas.

Reagovat
Firkraag

Nevím, Květ za podobný zákrok teď červenou dostal. Bez šance hrát balon, šel tam jenom s tím, že ho sejme. Relativně nebezpečně.

Reagovat
Nizzie

Za prvé hraje roli, že se jedná o dvě zcela odlišné soutěže a za druhé hraje velkou roli také intenzita, kdy Květ šel do toho souboje s mnohem větší intenzitou a byla to vyloženě surová hra. Ty zákroky jsou podobné asi jako den a noc. A to říkám jako fanda Bohemky, Květ si svůj trest zaslouží.

U Trippiera se také samozřejmě nedá hovořit o šanci hrát balón, ale byl to "pouze" ten taktický faul zastavit soupeře, nešel kolíky napřed, nohu na poslední chvíli stáhl a intenzita také nebyla kdo ví jaká.

Reagovat
patas92

Není jednodušší udělit kartu až na základě shlédnutí videa a ne to pak zpětně kontrolovat?

Reagovat
smazaný uživatel

klidne bych mu tu redku nechal, strasne cynicky zakrok a bruyna to v pohode zranit mohlo, slo to pres koleno ve velke rychlosti a ve vysce

Reagovat
Eichel

Reagovat
Nizzie

Zranit tě může jakýkoliv faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Některé tu pravděpodobnost mají mizivou, nektere velkou. Některé fauly jsou nesikovnost, některé jsou cílene a ještě neopatrne, kdyb ho stáhl za dres normálně, tak by nikdo o redce neuvažoval

Reagovat
Nizzie

Nic to ale nemění na faktu, že tě může zranit jakýkoliv faul. I to zatažení za dres. Pravděpodobnost zranění u různých faulů je něco jiného.

Reagoval jsem pouze na to, že to Bruyna mohlo zranit, a proto bys ponechal redku.

Dle současných pravidel za toto redka být prostě nemůže. I když tyto "taktické" fauly také rád nemám.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
pingla

The Telegraph: Aston Villa to sign £25m Ismaila Sarr from Watford

proč po něm nejdeme my a raději chceme Antonyho za 80

Reagovat
ACSMan

protože asi to berou že dražší = lepší

Reagovat
O.Giroud

ETH niekde ani nepozna rozdiel medzi Sarrom z Watfordu a Chelsea

Reagovat
r.mrazik

protoze jsou ve vedeni totalni vemena

koupili jsme si novyho blinda a matice a cekame,ze udelame diru do sveta...aneb stale stejne chyby a kraviny

Reagovat
Busby babes

Casemiro je novej Matic?

Reagovat
r.mrazik

s ohledem na vek a tim,ze ma nejlepsi za sebou,tak ano

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ty jsi drama queen. Ma 30 proboha. Kane mel vloni 29 a City nabizelo 150 mega. Casemiro klidne muze dat 5 paradnich sezon.

Reagovat
r.mrazik

tak uz ne 4,ale dokonce 5 paradnich sezon...

jinak diky...vsichni tu vime,ze ma 30,5 roku

Reagovat
smazaný uživatel

Jako me to je u prdele. Tam kupte nejakeho 23leteho supertalenta z Ajaxu za 70, to bude urcite lepsi napad. Jako chapu, ze to neni koncepcni, ale vy ted potrebujete fakt ze okamzitou top kvalitu na tenhle post.

Reagovat
r.mrazik

tak vyber neni jen casemiro za 70,nebo nekdo z ajaxu za 70 ze jo

nerekl bych,ze potrebujeme okamzitou kvalitu na dva/tri roky v podobe casemira na ten post a pak to resit znovu,v tom je prave ten rozdil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasne. Ale proste brblat, ze jste privedli jedno z nejlepsich DM co beha po evrope... Jako FdJ presvedcujete cele leto, mozna si zas az tak vybirat nemuzete. Ja treba vubec nechapu, proc by k vam mel chodit. Ok asi prachy a nova vyzva, ale i tak to je od nej sileny risk.

Reagovat
r.mrazik

No mně se ten příchod nelíbí.

Ve 30 jde či fyzicky náročnější ligy. Za obrovský prachy.

Nevěřím mu. Ve 30 letech se chodí do Itálie...třeba

Vybírat si můžeme, když bereme hráče z Realu...jde prostě i ten daný výběr.

Může se mi to nelíbit, že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Dovoluji ti to.

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
Busby babes

Casemiro is younger than De Bruyne, Van Dijk, Mahrez, Gundogan, Thiago, Henderson, Koulibaly.

The same age as Son, Coutinho, Isco & Mané & only a few months older than Lingard, Lukaku, Rudiger.

hned jsem klidnejsi.

Reagovat
jk

Lukaku

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

vidim to tak, ze budes z Casemira velmi prekvapeny, aj keby dal dalsie 3 top sezony, co by na tom bolo zle?

Reagovat
r.mrazik

hele...je to mozny,ze bude mit uzasny vliv treba jako virgil na liver...

ja tomu moc neverim...ale jestli se budu mylit,tak to rozhodne beru

jen si proste nemyslim,ze hrac,co ma zalozenou hru na fyzicce a neni to pirlo,tak bude ve svych 33 letech stihat nahanet po hristi dvacetilety kluky...

a teda...stal hroznou raketu

Reagovat
martin.b

Sarr byl zajímavej 2 roky zpátky, od té doby šel i kvůli zraněním dolů, za půl roku mu bude 25, je celkem labilní, takových už tam máte dost

Reagovat
pingla

Za tu částku do rotace v sestavě kvůli lize a pohárům bych ho bral. Hráčů na kraj zálohy či útoku moc není. A v 25 snad ještě není úplně bez potenciálu zlepšovat se.

Reagovat
Csaplárova past

Ten Botman nevypada vubec jiste v tomto zapase.

Reagovat
kissak

Tento zápas byl pro nej velkou prověřkou, bude se ještě muset zvykat.

Reagovat
Maximm9

Haaland tam poslednich 20min jen chodi a KVB tam nahani stopery a za 10sekund hraje s Walkerem v obrane, neskutecny fotbalista

Reagovat
Salfovic

Proč nastavil ještě další tři minuty

Reagovat
Trapper

od 92 se 3 minuty ošetřovalo

Reagovat
fff

Dnes teda Gomez a Firmino miestto Phillipsa a Nuneza. Snad bude hrat aj Keita. Fabinho/Elliot/Keita zaloha by ma potesila.

Reagovat
Bandita_Harry

Bude hrat asi Hendo nie ?

Reagovat
fff

Mozno. V takom pripade miesto Elliota. S takouto zalohou sme tam myslim aj naposledy vyhrali 5-0, nie?

Reagovat
Bandita_Harry

Ano a s Firminom na hrote

Reagovat
smazaný uživatel

Nottingham chce prý Reguilona. Ideálně na přestup a už zbyde jen Winks..

Reagovat
lofin9

Nottingham chce teraz všetko, čo dýcha

Reagovat
smazaný uživatel

jen ať berou, pokud zaplatí

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo super.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som im vždy veril.

Reagovat
Busby babes

no, dneska od toho moc necekam. Pool sice nema body, ale hraje vyborne, meli spis trochu smulu. Sanci si porad vytvorili hodne. Takze pokud Heaton ( ) nepredvede nejakej masterclass, tak to bude bida...

Reagovat
bbbauch

I kdyby Liverpool hral uplny hovno, tak proti nam budou vsichni zrat travu a litat jak smyslu zbaveny. Jedina otazka je, jestli se dokazou ty nase primadony hecnout aspon na derby. Pokud se bude hrat, tak cekam celkem vyrovnanej part do doby, nez dostanem prvniho fika a sesypem se

Reagovat
Grahf

hovoríš, že od 5. minuty to už nemá zmysel pozerať?

Reagovat
Busby babes

optimisto.

Reagovat
VasAFC

Já spíš nechápu že se pořád operuje s tím že by se nemuselo hrát. To jako když bude mit Arsenal na piču formu a fanoušci se domluví aby se před Tottenhamam protestovalo tak se zápas odloží?

Reagovat
Busby babes

bude se hrat.

Reagovat
Grahf

minule ked bol protest, tak sa nehralo a zapas bol prelozeny

Reagovat
Busby babes

ten minulej protest byl daleko vic vyhrocenej. Uvidime, ale cekam spis celkem pokojnej pruvod, pak pred stadionem nejaky pyro a tak. ale jinak to nevypada na nic vyraznejsiho, prave i proto, jak bylo verejnosti vnimano to, ze minule vnikly na stadion a tak.

Reagovat
Grahf

tak ja by som logicky čakal ešte vyhrotenejší, tá nenávisť môže len stúpať :)

Reagovat
Busby babes

tak uvidime vecer, zatim to tak nevypada. Ale bude to dav lidi, staci aby se jich par nejak utrhlo a uz se to bude tezko zastavovat. ale ma to byt daleko pokojnejsi. Navic klub na ot bude i lip pripraveny.

Reagovat
Swarley

Pokojnejsi je na hovno, dneska je cas, aby se to neodehralo a poradne se na Glazerovce zatlacilo... Moc lepsich prilezitosti neni...

Reagovat
Busby babes

There is nothing to indicate that the organisers and those involved intend anything other than a lawful protest at Old Trafford this evening.

BUT it is worth a reminder that some those charged with offences following the protest last year are now facing prison.

sorry, ale mate od toho podle me fakt nerealna ocekavani. Ty fans skupiny, co to organizujou chteji Glazery pryc. Zaroven s nima ale projednavaj i nejake veci, jako treba ta schemata akcii pro fanousky, ruzna vylepseni na stadionu a podobne. Proste uplne nechteji spalit vsechny mosty a jakoukoliv dobrou vuli ze strany klubu. Planuji pomerne pokojny protest pred stadionem. Jestli to vyjde, uvidi se vecer. ale rozhodne neni v planu dosahnout zruseni zapasu.

Reagovat
Swarley

Tak to je nuda

Reagovat
Busby babes

a pak bude zalezet na tom, jak bude probihat zapas. kdyz to bude po pul hodine 0:3, tak kdo vi, jaka bude reakce lidi... tam by se pak mohl ten stadion vyprazdnit, ale to se blbe odhaduje.

Reagovat
Swarley

Jako samozrejme nemyslim to tak, ze se ma zapalit stadion nebo tak neco, to vubec... Ale pokud rostou spekulace o prodeji a vzhledem k tomu startu sezony to chce proste nejak vyrazneji zatlacit... Klidne at se hraje, ale proste musi byt neco poradnyho videt...

Reagovat
Grahf

no ako čakať od futbalových fanúšikov niečo pokojné...

Reagovat
Busby babes

hooligans v United prakticky neexistuji.

Reagovat
Grahf

a tí čo vbehli minule na ihrisko boli tí pokojní?

Reagovat
Busby babes

zadna Ultras skupina okolo United neexistuje, to je to, co rikam.

Reagovat
smazaný uživatel

To už se vlastně stalo. Jen se Arsenal domluvil s FA, protože měli 2 případy covid.

Reagovat
VasAFC

To sem nepleť to byla uplně jina situace a nakonec jsme na tom stejne prodelali. Verim ze v te forme by jsme vas mozna i sestrelili. Jak to cele dopadlo vime

Reagovat
jk

Někde jsem tu v diskuzi četl, že čekáte na Vlahoviče, který nás pak rozstřílí.

Reagovat
VasAFC

Takovej fantas jsem naštěstí tenkrát nečetl . No nakonec s tím strikerem ale dopadlo líp než si kdo představoval.

Reagovat
jk

Já před sezónou tipoval, že jestli dá GJ aspoň 15 gólů tak si tu cenovku úplně v pohodě obhájí. Zatím to fakt vypadá, že by s tím problém mít nemusel no.

Reagovat
Front hell

A nakonec díky bohu že Vlahovič nevyšel

Reagovat
Nizzie

Reagovat
FUnk

Reagovat
Front hell

A fanoušci spurs tady ještě pul roku potom brečeli

Reagovat
Nizzie

Buli ještě teď.

Reagovat
Busby babes

jo no, to zni jako my.

Reagovat
nani92
Reagovat
Busby babes

Casemiro: “I want to win the Premier League with #mufc.”

Casemiro: "I want to show #mufc fans that I’m serious about them, I will work extremely hard."

Casemiro: "What Real Madrid has taught me I want to take to Manchester. At 30, I'm at my best."

Casemiro: "Leaving the Champions League for the Europa League? I'm going to one of the biggest teams in the world, competing with the greatness of Real Madrid."

zatim to bere sportovne.

Reagovat
nani92

možno si myslí, že ide do City

Reagovat
jk

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Swarley

To by nemluvil k fanouskum

Reagovat
Vopi11

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Ligter

Reagovat
Neutron

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
andkoo

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
icka

Reagovat
VasAFC

Jedna desetiletka a jak se to obrátilo. Tenkrát Paulinho myslel že jde do united ne?

Reagovat
Busby babes

Robinho.

Reagovat
VasAFC

Yes, mas recht!

Reagovat
Cobra

Reagovat
Swarley

PL s nama vyhraje

Reagovat
Busby babes

pak vypne xbox a pujde spat.

Reagovat
Swarley

Klopp a Pepek pujdou do prdele, to by mohl jeste stihnout

Reagovat
herbage

to by tu nesměl být Arteta

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

jako v té prdeli?

Reagovat
Swarley

Je fakt ze on nejspis pujde do te prdele jeste driv nez oni

Reagovat
Front hell

Tak zatím to vypadá,že nejdříve půjde do prdele ten Hag

Reagovat
Salfovic

Ten už tam je.

Reagovat
SunFells

Ty by ses tomu fotbalu už neměl věnovat.

Reagovat
J0EL

Vsetko tomu nasvedcuje

Reagovat
herbage

tam už nevejde, protože tam už má rezervované místo Antonio "do dvou let vše rozeseru a pak odejdu" Conte a nebezpečně se mu blíží lhůta

Reagovat
smazaný uživatel

Antonio "do dvou let vyhraju titul a pak odejdu"

Reagovat
Trand

Reagovat
Front hell

A pak zase 60 let klid

Reagovat
Nizzie

Reagovat
icemike

Titul ubožák? Už ho má, arrivederci, Antonio

Reagovat
icka

Reagovat
avicii

Klopp do 2024 zmluva, to už budete Caseho vyhadzovať

Reagovat
masina_LFC

Klopp ma zmluvu do 2026

Reagovat
Busby babes
Reagovat
r.mrazik

kdo je horsi pundit nez on? redknapp?

Reagovat
vodka

nikdo, já nechápu, proč se toho šaška někdo na něco ptá. jinak hodně slabý pundit je i Rio teda.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
r.mrazik

jo,Rio je taky nic moc...ale na trageda Sounesse asi nikdo nema

Reagovat
fff

Jenas. Agbonlahor. O´Hara.

Reagovat
vodka

Jenas mi naopak zezačátku přišel dost v pohodě, ale už jsem ho hrozně dlouho nikde neviděl. Agbonlahor je hlupák, tak to nepřekvapuje.

Reagovat
dantetomas

Jenas sa vrhol na TV drahu na plny uvazok a moderuje akysi live program na BBC One... The One Show sa to vraj vola

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

no Agbonlahor je katastrofa, pamatam si ked tam par krat chodil Owen, tak to bolo nieco strasne.

Reagovat
martin.b

Reagovat
dantetomas

Co cakas od cloveka, ktory podpisal "bratranca" Georga Weaha len na zaklade telefonatu od cloveka, ktory sa predstavil ako George Weah

Reagovat
pingla

he’s never been a great player to je k*k*t prostě

Reagovat
smazaný uživatel

Očekává se večer velký humbuk ? Myšleno protesty apod. Na hřišti humbuk bude to je jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Humbuk nevím, ale první poločas 2 a budu spokojený

Reagovat
Busby babes

jo, ale ne tak jak to bylo loni.

Reagovat
mithro

Pre match meeting at the Lowry has been cancelled due to security fears.

Reagovat
Busby babes

by se pak nedostali na stadion pres davy lidi.

Reagovat
SunFells

BNC na hostování do Rotherhamu ...hrají Champ. Jo, taky jsem o nich nikdy neslyšel.

Reagovat
VersaceChain

Dneska jasna vyhra a najezd na paradni sezonu v podani kralu Manchesteru Dulezite faktory jsou dva: a) MRDGUIRE na lavicce, b) DE NULA si hodi minci o klasicky 6/10 vykon misto 0/10 vykonu.. Pokud tyto dva faktory budou splneny verim v pohodovou vyhru..

DE NULA - Dalot, Varane, REZNIK, SHAWBERTO CARLOS - McTominay, Fred, SEXIKSEN - Sancho, Ronaldo, BRUNOOO

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
VersaceChain

Horajz MAMANEK

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
Gunner14

Don't do the wrong drugs, kids.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
O.Giroud

uz to je nuda

Reagovat
Hlahart

vždycky byla

Reagovat
SunFells

[Laurie Whitwell] Varane helped persuade Casemiro to move, speaking to him almost daily. Wages similar to £375k/week De Gea, package worth up £140m. Varane training alongside Martínez instead of Maguire in team shape sessions. MUFC weighing up improved Antony bid..

De Gea bere 375? S tím Antonym to zkompletují, králové přestupáku

Reagovat
Busby babes

tim kralove myslis jako nejvetsi kafky, co je kazdej oskubal?

Reagovat
SunFells

jasně

Reagovat
Busby babes

ja tam citil takove to pyco...

Reagovat
oddy

Reagovat
Dawon

Jako tohle sou fakt totalni silenosti...kdyby prisel jeste ten Antony a za ty prachy se neprosadil tak se ten tym muze dostat fakt do neuveritelne prdele, ze ktere bude hrozne tezke se v te konkurenci PL vyhrabat

Reagovat
SunFells

Osobně nemám moc pochybnosti o jeho prosazení pod ten Hagem - jen si nemyslím, že je v jeho možnostech vypadat jako hráč za Ł80m.

Reagovat
Busby babes

tak tady na EF bude nymand pokud neda v kazdem zapase 1+1

Reagovat
Dawon

U Casemira verim, ze bude skvela posila, otazka je na jak dlouho...u Antonyho nemam paru, holandsko samozrejme nesleduju, ale s tou cenovkou na nej bude fakt obri tlak, aby ten tym okamzite posunul vys a z toho mam velky strach.

Jako kdyz to vyjde, tak bude Ten Hag genius, ale pokud prave tihle jeho predrazeni kone zklamou, tak si tim asi vykope hrob o dost rychleji nez kdyby se nakupovalo nejak "rozumneji".

Reagovat
Busby babes

hlavne daleko vetsi prinos by bylo ty same prachy poslat do Barcelony za De Jonga a jeho dluznej plat...

Reagovat
Dawon

Ja si hlavne nedokazu predstavit, ze proste na svete neexistuje hrac s podobnym profilem ale normalnejsi cenovkou...kdyz Sterling nebo Raphinha sli oba okolo 50 mega liber snad...nerikam ze to jsou stejni hraci, ale oba jsou to troufnu rict velmi kvalitni a navic ligou provereni hraci a prodaji se skoro za polovinu? Totalni magorina.

Otazka jestli je Ten Hag proste tak tvrdohlavy a opravdu nikoho jineho nechce, nebo mu nas skauting zkratka neni schopny poskytnout nejake alternativy...

Reagovat
icemike

Jebat Barcu

Reagovat
r.mrazik

jo...radeji Frenkie,nez Antony...oni se zblaznili

Reagovat
Grahf

a čo ak frenkie prísť nechce?

Reagovat
r.mrazik

tak treba ja nevim...Sangareho za 30...jenom boha ne Antonyho za 80 mega...vzdyt je to totalne mimo

tyhle prestupy za obrovsky prachy se nam nevyplaci...ostatni temer nikomu,nedavno jsme to rozebirali

Reagovat
Miguel19

Však v tom by asi problém nebyl ne? Tam to prostě stojí na tom, že de Jong nikam nechce...

Reagovat
Busby babes

muze byt problem oboje, ze ani nechcem zaplatit dost. ze jeho preference je zustat, je jasne.

Reagovat
iamek

Tenkrát si ty peníze zasloužil. Teď to je silenost no. Nastesti za rok konci smlouva a snad ho teda neprodlouzime.

Reagovat
Grahf

najnovšie chceme trappa

Reagovat
Salfovic

Reagovat
r.mrazik

peklo...ETH co zna snad jen Holandsko a do toho panikove vedeni...peklo,peklo...

casemiro za 70 mega euro, antony za kolik,za dalsich 80? tyvoe...150 mega za tyhle dva a to bude chybet dalsi stredni zaloznik a utocnik...

Reagovat
smazaný uživatel

ten Antony to vidim totalne jak zlyhanie celeho vedenia, ak by ho riesili hned na zaciatku leta, tak verim tomu, ze to mohlo poriesit za maximalne 60 mega, mozno ani to nie

Reagovat
Dawon

Ale tak vsak ho snad od zacatku leta resi Jen to je naprosta klasika - tym rekne, jakou chce castku, my 2 mesice tvrde vyjednavame, abysme nakonec posledni tyden prestupaku zaplatili presne tu castku, kterou ten tym chce od zacatku Fakt jako bizarni neschopnost vsech tech lidi tam

Reagovat
smazaný uživatel

“Within Ajax they are annoyed with Erik ten Hag’s behavior, with the fact that he is pushing this late in the transfer window for one of their star players. If he would have pushed at the start of the window, he probably would have got him for €60M/€70M.” [@MikeVerweij....no tak ono na tom nieco bude fakt

Reagovat
Dawon

Tak ja mam pocit ze se o tom pise od zacatkuz prestupaku, ze ho hrozne chce...jestli na to teda celou dobu nejak srali, tak sou kokoti

Reagovat
O.Giroud

No ono je to divne, ze ak ho teda chcel tak si to nechaval/i na koniec prestupaku. Narozdiel od takeho De Jonga sa ho Ajax neplanoval zbavit a teraz narychlo vybavovat nahradu nie je sranda.

Reagovat
r.mrazik

eriksen a malacia...za ty pochvala

za ostatni...par facek...

Reagovat
Grahf

buď rád, že niekto príde a nie to ešte riešiť prachy, neni čas pyčo :)

Reagovat
r.mrazik

casu je mrte,ETH zacina prvni sezonu a neni potreba ten kadr zaplevelit divnyma hracema hned prvni prestupak po tom,kdy nam trvalo roky se zbavit maty,lingarda a dalsich

Reagovat
Grahf

ešte furt nechápeš, že pod týmto vedením už nič dobré nebude?

Reagovat
r.mrazik

Chápu, ale sere mě to stále

Reagovat
Dawon

Ale tak snad neni jeho prace znat vsechny vhodne potencialne posily, neni to skaut, on nic jineho nez holandsko znat nemusi.

Je blbe, ze my do toho samozrejme nevidime a nevime, kde je primarne chyba - jestli je ETH tvrdohlavy a dementne na to tlaci nebo sou vsichni v tom tymu neschopni a jemu nezbyva nez kupovat ty, ktere zna, protoze nema k dispozici zadne jine moznosti. Vzhledem k tomu, jak si na trhu vedeme od konce SAFa, tak by me bohuzel ta druha varianta asi vubec neprekvapila.

Reagovat
r.mrazik

moznosti ma urcite mraky,akorat tlaci na koupi hracu,ktere zna...

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
Chazy

A jak tohle víš? Jsi si jistej, že máte hráče naskautovaný tak, jak on to vyžaduje, jak prostě on potřebuje, aby si byl jistej, že mu ti hráči zapadnou do systému? Trénoval Ajax, kterej nemá moc peněz a nehraje velkou ligu, takže hledal absolutně odlišnej typ hráčů a hodně pracoval s místní mládeží. Nebyl důvod, aby si dělal podrobný analýzy hráčů z Barcelony, Realu, klubů v Anglii, když by je nikdy nemohl sehnat a řešil je prostě maximálně jako soupeře v LM.

V prostředí a klubu, kde může koupit hráče za stovky mega, je poprvý v životě a žádný data pro to ve svý kapse určitě nemá. Pokud vy je nemáte a nebo je nemáte na takovým levelu, popřípadě neobsahují to, co on potřebuje, tak co by v takový situaci dělal?

A já jsem si jistej, že takhle to je a že to je primární důvod, proč většina trenérů po změně klubu a ligy loví ve svým starým klubu/lize. Způsob skautování hráčů a poskytování informací ohledně nich se musí taky změnit, aby si mohl ten trenér vybírat ze širšího spektra. Není to FIFA nebo FM

Reagovat
Busby babes

mame armadu datovych analytiku, v tom, ze bychom nemeli data, by problem byt nemel. je otazka, jak se s nima pracuje.

Reagovat
Chazy

No určitě není jen tak to ohnout na novýho manažera, jeho hru atd. Nepochybuju, že ty hráče naskautovaný máte, otázka ale je, jestli si z toho může ETH vzít to, co potřebuje, by se vyhodnotilo, koho koupit

Reagovat
Busby babes

jako ty hrace tlaci on, dava to i smysl, zna je, veri jim, ze dokazi jeho pokyny prenest na hristi. Proto prisel Martinez i kdyz klub doporucoval Pau Torrese treba. Proto to celoletni nahaneni FDJ a Antonyho.

V tomhle ohledu by ale problem byt nemel. Ajax vyuziva data a vubec moderni technologie asi nejvic ze vsech fotbalovych klubu na svete, takze treba ja jsem doufal, ze tohle know how prinese i k nam.

Reagovat
Chazy

Ale já věřím, že se to stane, jen podle mě prostě se musí adaptovat a nastavit si to podle sebe. Já když přijdu na novej projekt, taky tam nejdřív sleduju, jak co funguje a nepřijdu jim všechno změnit pod rukama. Až po čase prostě doplňuju a nebo napravuju procesně to, co chybí, zbavuju se lidí, kteří nefungují. Nemůžeš přijít do něčeho úplně novýho, všechno zahodit a dělat to podle sebe. Ale zas nemůžeš ani nechat se tlačit do toho, co tam vyhodnotí analytici a ostatní, dokud nemáš představu o jejich úsudku a tom, s jakýma datama pracují a jak je vyhodnocují.

Správný by podle mě prostě bylo, aby nekoupil prakticky nikoho a hrál s tím, co má, na základě toho zjišťoval, co změnit a už si tvořil základy toho, jak to měnit bude

Ale chápu, že takhle to prostě ve sportu fungovat nemůže, když prachy chodí za výsledky a ví se, že tým nemá kvalitu na výsledky. Akorát pak jsou všichni forcnutí do dělání takovejhle rozhodnutí, no

Reagovat
Busby babes

jj, necekam, ze to bude hned. na druhou stranu, je v klubu defakto 4 mesice. ale jako ten prestupak mozna bude fajn, prijdou hraci na posty, na ktere je to treba. ja bych asi teda jen chtel vic jeste jedno CM nez RW a aby sel Ronaldo.

Reagovat
r.mrazik

No však to píšu, utraci moc a za divné hravě.

Martinez stal raketu a máme stoperu jak nasrano.

Casemiro stal raketu a je to hráč na tři roky v lepším případě a Anthony je totální úlet...

Zajebe si těmi hráči kádr...

Reagovat
r.mrazik

Ano. Jsem si jistý.

Máme obrovský skautský oddělení.

Možností posilit máš mraky...jak z Německa, Itálie, Francie.

Vybral si kupovat hráče, které zná.

Prosím.

Ale tvářit se, že jinou možnost neměl je úsměvný...

Reagovat
Salfovic

Není hezké nazývat demonstraci finanční síly oškubáním.

Reagovat
O.Giroud

Dnes bez Maguire? ako fanusik Chelsea by som sa bal

Reagovat
Salfovic

Třeba mu jen někdo podminoval barák.

Reagovat
Miguel19

Přijde Fofana.

Reagovat
O.Giroud

Ten pada, ked sa naskytla sanca na zisk doleziteho stopera Anglickej repre.

Reagovat
Sandstorm

Tak zrovna v tom Tuchelovo systému na tři obránce by byl beast.

Reagovat
Sandstorm

Kde budete koukat na zápas? Jedou ještě soccer streamy na redditu? To je tragédie tohle....o2 sport, premier sport, 5x nova sport a PL nikde

Reagovat
PanAu

Reagovat
dantetomas

Ako ja viem, ze Bild je odpad zdroj, ale kua, keby to s tym Trappom bola pravda, to by bola uplna bomba

Reagovat
mimi_united

Pozícia kedy nás každý podceňuje a tipuje sa že dostaneme debakel nám vyhovuje

Dnes prekvapíme hejterov a na liverpoole si zmlsneme. ETH si dnes Kloppa namaže na chleba

3:1 Ronaldo, Eriksen, Varane - Salah (P). Gomez červená karta

Reagovat
Mastný Chobot

Casemiro už bol official? Lebo flashscore ho má ako absenciu u MU

Reagovat
Busby babes

budem ho predstavovat v polocase pry. Jinak ano, oznameni obou klubu bylo uz o vikendu.

Reagovat
Mastný Chobot

mi ušlo

Reagovat
Mastný Chobot

to by mohla byť pre Liverpool špeciálna motivácia, keby ste ho predstavovali za stavu 0-4

Reagovat
Dawon

Laurie Whitwell

@lauriewhitwell

·

4m

Confirmed: Casemiro will be presented on the pitch before kick-off at Old Trafford.

Nastesti pred zapasem, ne o polocase...to by se mohlo hodne vymstit

Reagovat
Swarley

Jsem si rikal, ze jdou teda kurva odvazni

Nebo teda spis klasicky uplne mimo...

Reagovat
Swarley

Ale jako celkove strasny bizar, tym v hovnech, Hag po dvou zapasech vypada zlomeny, protesty pred zapasem proti majitelum... Jako docela se vi, ze ma Casemiro odvahu,ale tohle je docela ulet...

Reagovat
Dawon

Tak loni udelali to same s Varanem pred Leedsem a vyhrali sme 5:1, tak je tam asi nejaka naivni nadeje, ze to te tym a fanousky podobne nakopne i letos

Reagovat
Swarley

Genialni..

Reagovat
SunFells

Okolo 375K jednotek odvahy

Reagovat
Swarley

Faze dve po "nikdo k vam nechce"

Reagovat
iamek

Reagovat
SunFells

To jsi špatně, ale gratuluju i za druhé

Reagovat
Swarley

Faze tri "vypadky pameti"

Reagovat
SunFells

Tak se předveď.

Reagovat
Swarley

já? já se těším až na fáze 4 a 5, nemít De Geu tak nic nevyhrajete a rozhodčí vám tlačí kárku...

Reagovat
SunFells

"nemít De Geu tak nic nevyhrajete"

Reagovat
Swarley

A sup zpatky k fazi tri a zase budou vypadky pameti, to uz taky zname

Reagovat
SunFells

Ať tě ty facky od větví stromů moc nebolí

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Busby babes

uff. nedavalo to smysl s tim polocasem.

Reagovat
Ligter

možná by mohl rovnou nastoupit

Reagovat
oli9

1:4

Reagovat
Kixi Syhimour

Já jsem teda méně optimistický než zdejší prognózy, které se zabývají pouze tím, o kolik máme vyhrát. Favoriti určitě jsme, nicméně že bychom také byli v nějaké pohodě se zrovna říct nedá. Marodka značná (lavička tedy bez adekvátní podpory vlastně na většinu postů), na hrotu pravděpodobně Firmino, zatím slabá záloha + i van Dijk a Alisson zatím mimo svoji kůži.

Reagovat
O.Giroud

tiez z toho nemam dobry pocit, este do toho ten blby Pondelok, to vylozene neznasam ked vtedy hrame.

Reagovat
formic81

nevim podle me tohle je zapas, kdy to zavahani s Palace hodite hned za hlavu a vyhrajete minimalne o 2 goly.

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
Bandita_Harry

Tak by to bolo keby sme boli v plnej sile takto tazko odhadnut

Reagovat
avicii

Reagovat
martin.b

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bych se nebál vsadit na výhru Manchesteru United. Cítím překvapení. Mám pocit, že se Liverpool přeceňuje a ten kurz na jejich výhru absolutně neodpovídá.

Reagovat
Busby babes

jedine prekvapeni bude, pokud nam daji min jak 2:0.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Busby babes

a co jsem rikal, je to prekvapeni.

mel jsi pravdu no.

Reagovat
Rohlíček

ok

Reagovat
cr7sux

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Nizzie

pěkný

Reagovat
Kixi Syhimour

Alisson - Robertson, van Dijk, Gomez, Arnold - Henderson, Milner, Elliott - Diaz, Firmino, Salah

Subs: Adrian, Davies, Phillips, van den Berg, Tsimikas, Bajcetic, Carvalho, Clark, Fabinho

Reagovat
Maresma

ta záloha

Reagovat
Kixi Syhimour

10 hráčů mimo

Posazení Fabinha odvážný, ale těmi výkony i docela opodstatněný tah, nicméně teda kombo Elliott + Milner , lavička tragická.

Reagovat
O.Giroud

kde su tie protesty? pls odklad

Reagovat
martin.b

Keitu utratit, to je fakt šílený jak k hovnu ten kluk je

Reagovat
Kily8

S touto zálohou nemôžu vyhrať žiadny zápas.

Reagovat
Miguel19

Pičo ta sestava United

Reagovat
Bandita_Harry

Na lavicke maju paradoxne lepsie moznosti

Reagovat
iamek

Ta sestava je vtip ne? No nic. Raději dam kino.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Busby babes

De Gea; Dalot, Varane, Martinez, Malacia; McTominay, Eriksen; Sancho, Fernandes, Elanga; Rashford

no, zajimava. Sebevrazda vzdycky prekvapi.

Reagovat
Busby babes

tak Varane a Malacia se asi cekali. Ze Scott hraje... ale ten Hag mu v tech dvou zapasech veril vic nez Fredovi. Coz si myslim, ze se s prichodem Casemira zmeni. Martial asi neni fit a tak Rash na hrotu misto CR7, to asi porad lepsi varianta. Jakkoliv tu formu taky nema no.

Reagovat
Hlahart

Mně přijde teda hodně dobrá s výjimkou McTominaye

Obrana - nejlepší možná, záloha - až na McTominaye dobrý, útok - jsem rád, že nehraje Ronaldo a pak nebylo moc jiných variant.

Reagovat
Busby babes

az tam bude misto Scotta Casemiro, bude to vypadat jinak no. jinak celkem souhlasim, ze asi nic lepsiho ted nevymyslime.

Reagovat
Swarley

odvaha nechybi

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

ETH sa rozhodol nazorne nam ukazat, preco sme kupili Casemira ale tak aspon snad bude sranda

Reagovat
jk

Řekli mu, že nehraje proti Groningenu?

Reagovat
r.mrazik

Vlastně docela fajn.

Harry sedi.

Rash v útoku

A experiment Eriksen jako devítka taky pryč

Reagovat
vrabejka

Jako jestli do října bude hrát Henderson s Milnerem v základu tak ať nás opatruje duch svatý

Reagovat
vrabejka

Vůbec by mě nepřekvapila nějaká hnusná remíza 1:1

Reagovat
Coutinho10

tak jsem hodne zvedavej, nicmene 5:0 tam asi uz nevyhrajeme

Reagovat
Ligter

jenom třeba 0:4

Reagovat
Coutinho10

stacilo by

Reagovat
Kixi Syhimour

paul joyce

@_pauljoyce

Naby Keita absent through injury for Liverpool.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
O.Giroud

dufam, ze chrbat a uz bali.

Reagovat
Bandita_Harry

Kludne, len zrovna nieje najvhodnejsia chvila

Reagovat
fenixLFC

strasne zbytocny hrac

Reagovat
avicii

zobudme sa páni vo vedení

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
C0br

S tou zálohou dostanou tak šestku a 'Arry bud za týden zpět v neotřesitelném základu

Reagovat
Maresma

Zrovna zálohu máte dneska silnější než my

Reagovat
C0br

Je tam McTom na štítu, já bych to nepodceňoval

Reagovat
Chazy

Ta sestava LFC je děsivě slabá, já bych vůbec nebyl překvapenej, kdyby to byla remíza nebo tak

Reagovat
smazaný uživatel

Spis jen Zaloha ne? Obrana i utok v pohode.

Reagovat
iamek

Dvě jména v záloze a dělají z toho bůh vi co

Reagovat
Busby babes

boji se McTominaye.

Reagovat
Maresma

To je fakt horší jak dědek Milner?

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hachim Mastour

Súboj kriplov. To bude komédia, teším sa.

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
Bandita_Harry

Uzivaj, az sa zase do suboja kriplov zapletiete aj vy

Reagovat
Kokesh

Case, Case, tohle bude teda velká výzva.

Reagovat
Csaplárova past

Bizarni vysledky tohoto vikendu budou pokracovat. Klauni z United udelaji remizu 1:1 ...

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Swarley

z toho by mela byt tradice kazdy zapas dokud nevypadnou

Reagovat
Front hell

Manchester pride

Reagovat
bbbauch

No ETH se toho teda neboji

Reagovat
Busby babes

Ten Hag on dropping Ronaldo: "We know #LFC are a really good team and you need to press them. You have to do that out of a block and need energy, that is why we went with Rashford, Sancho, Elanga."

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kam půjde Ronaldo?? Však není ani na lavičce

Reagovat
Kincl

je tam

Reagovat
Likan7

Je na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Už je. Předtím na Livesportu nebyl

Reagovat
REPLIKATOR

kampaň

Reagovat
stiflerovamama

Ak neprivedieme záložníka tak sme fakt jebnuti a smrdi to prúserom ako rok dozadu so stopérmi. Nechápem ako sme sa znovu aj túto sezónu mohli spoliehať na Thiaga, Oxa a Keitu s ich históriou.

Reagovat
vrabejka

4 záložníci na 3 pozice jsou pro Liverpool evidentně dostatečný luxus

Reagovat
LAM

Co takhle De jonga za 90?

Reagovat
SCELO

prestan mi robit chute

Reagovat
smazaný uživatel

Za 9 by možná dával smysl.

Reagovat
avicii

Tak nejak, ono na kusy mame ted káder úplne v pohode, ale potom je tu tvrdá realita histórie kde fakt mame zálohu zo skla.. Aj Hendo nemusí dlho vydržať... Úplne sa bojím rovnakej situácie ako 2 roky dozadu v obrane

Reagovat
LAM

Tak dneska to zápas záloh nebude

V 60 přijde Ronaldo a rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Pls někdo stream?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Pospovič

Reagovat
avicii

Strašne moc potrebujeme 3 body ale ja vôbec nemám dobrý pocit, v tej zálohe sú značne straty, do útoku nikto na lavicke... Záleží ale aj od prístupu hráčov united, to je veľká hádanka

Reagovat
Remt

Ze zalohy mam vsechno jen ne dobre pocity

Reagovat
martin.b

já jsem teda dost pesimistickej při pohledu na zálohu a lavku Od United navíc čekám, že speciálně dnes budou jezdit po prdeli a dost hrozit z rychlých counterů, který Milner nemá šanci stíhat

Reagovat
Bandita_Harry

A to nebol k dispozicii ani ten Gordon lebo mame tam dopredu jedinu variantu Carvalha zato stoperov a brankarov mame na rozdavanie

Reagovat
smazaný uživatel

Kaide je zraněný myslím.

Reagovat
Busby babes

reportaz jak to vypada v Manchesteru... vidite, je tu klid... no kdyz ses jinde nez na miste toho protestu. aspon ze tam pak dali ty letecky zabery.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on tam hned řekl, že je na tom místě z důvodu toho, že tam loni ty protesty začaly. A že dnes je na tom samém místě zatím klid.

Reagovat
Busby babes

pak tam jeste reknou, ze jsme meli radsi dat 150 za Rice.

Reagovat
Hlahart

Heh, ten Carragher

https://bit.ly/3ACinnk

Reagovat
Hlahart

Jinak Keane ho oslovuje Ronaldo?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
r.mrazik

Just like most people do

Reagovat
SunFells

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
Swarley

Reagovat
S-C-O-T-T

máte někdo srateam prosím?

Reagovat
S-C-O-T-T

stream

Reagovat
formic81

Bosak v primu

Reagovat
Hlahart

Nechápu. A to tam mají toho dobrého Slováka

Reagovat
Pharrell

Za chvíli už bude MU-LFC.. Top match today. Podle mě Liverpool vyhraje naprosto v pohodě 3:1 / 4:1. Uvidíme co bude v reálu ok.

Reagovat
pingla

fuuuu. no konečně je to tady, tak pojďme se tu pohádat jako vždy moc se těším, ačkoliv to smrdí debaklem

Reagovat
Diskostu

To bude komédia dnes jeden väčší tragéd ako druhy ...ale stále je to najväčší zápas na ostrovoch.

Reagovat
Freedo

Doufám v hezkej fotbal a ne bitvu. Ať vyhraje ten lepší.

Reagovat
Hokaido

Taky stream pls

Reagovat
Hokaido

Reagovat
martin.b

6 britů v sestavě už jsme hodně dlouho neměli, naposled tak někdy v CC kdy hráli mladíci ne

Reagovat
ACSeRw!n

CR7 na lavici pak se neni cemu divit, ze jsou tam kde jsou

Reagovat
Hlahart

Na tribuně lepší

Reagovat
Busby babes

pan je znalec.

Reagovat
tunkic

Minule dost pomohl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Vyhecovaný derby, domácí prostředí, odvážný přístup ETH. Možná bych se nedivil kdyby nějaký bod UTD udělali.

Reagovat
Vinci

Ten Martinez je ale brutální skrček na stopera . Vypadá na tom hřišti vyloženě komicky na první pohled

Reagovat
Kixi Syhimour

Arnold , žlutá jasná

Reagovat
Busby babes

Aspon zatim makame.

Reagovat
Miguel19

Arnold nestíhá a prasí...

Reagovat
vitasrp

Rohle bez karty Jo jasný, chceme to pouštět, kontakt povolený, všechno dobrý, ale ty zákroky, kdy jde hráč do šance, dávejte za to sakra žlutý okamžitě, však to není normální.

Reagovat
Dawon

Bez žluté

Reagovat
Luc-Luc

Trent jasna zluta

Reagovat
Hlahart

Liverpool ten přímák bránil hrozně divně. Na zadní tyč nabíhali Varane a McTominay jen na TAA

Reagovat
r.mrazik

von nedostal kartu? si delaj prdel

Reagovat
Busby babes

ale rohy beze zmeny.

Reagovat
mithro

tak fajn, ze za toto nebude zlutak

Reagovat
Hlahart

škodaaa.... McTominay

Reagovat
ACSMan

Reagovat
Neutron

Kurva co este chce

Reagovat
Gareth Bale 11

Liverpool zatim teda mimo.

Reagovat
mimi_united

Zatiaľ ich dobre melieme, blbečkov namyslených

Reagovat
Skalda29

10. minuta štangle

Reagovat
mithro

ffs jasna prehra po tomto

Reagovat
Coutinho10

my tam jeste prohrajeme

Reagovat
cubazi

dopiči naša obrana je vpiči

Reagovat
Hlahart

Na tom středu obrany mají zatím strašnou díru, doufám, že se tam ještě k něčemu Rashford dostane

Reagovat
Swarley

Pekne, skodaaa

Reagovat
mistr129

Elanga

Reagovat
Swarley

ale to je nejlepsich 10 minut za posledni dva roky

Reagovat
mithro

a david ten vybeh

Reagovat
Dawon

tohl udělal tak poprvé v životě snad

Reagovat
ACSMan

Pojďme si to užít než se pool zmátoří

Reagovat
Swarley

Reagovat
mithro

prvy gol a bude po zapase, neboj

Reagovat
cubazi

Medzi našou obranou a zalohou je 20metrov chaosu tak sa netreba čudovať tykymto kiksom...stale to iste

Reagovat
Hlahart

Tak tohle bylo tím, že to Gomez musel roztáhnout za TAA

Reagovat
Luc-Luc

kurva kupte Kloppovi toho zaloznika, na to se neda divat

Reagovat
Diskostu

čakal niekto že to da ? Elanga už takých šanci pozahadzoval desiatky...

Reagovat
Swarley

Ale hybe se, to je ted u nas jasny zaklad

Reagovat
Remt

Dobrá statistika co teď ukázali

Reagovat
Mato178178

aka

Reagovat
Remt

ze z poslednich 16 zapasu jsou nejlepsi strelci Ronaldo: 9 golu a zbytek mel po 1 golu

Reagovat
wild

V poslednom vzajomnom zapase na OT Bruno nedal velku sancu na zaciatku a potom nas rozobrali.. dnes Elanga.. to proste mal byt gol. Uz vidim, ako dostaneme gol z dakej prvej picoviny a zosypeme sa

Reagovat
Hlahart

tpččččč SAnchoooooo

Reagovat
Hlahart

A to jsem chtěl uškrtit Eriksena že nestřílel

Reagovat
Skalda29

Goooool Sancho

Reagovat
SpecialOne

Sancho

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Coutinho10

tak Sancho na pána...

Reagovat
Swarley

Pekne ted Varane

Reagovat
Neutron

Sanchoooo

Reagovat
cubazi

zaslužene

Reagovat
mithro

krasne ho posadil na zadok

Reagovat
formic81

Trent je hroznej..

Reagovat
SpecialOne

Jen zprcej toho pana byzchybného. Milner

Reagovat
Grahf

gooool

Reagovat
martin.b

Vykoupáno

Reagovat
Swarley

dejte tem zebrakum bura

Reagovat
jk

wtf Sancho Ale kolik tam dostal času, nechápu

Reagovat
Skalda29

I Bruno dal dobrou přihrávku na Eriksena, bomba skrz šestnáctku

Reagovat
cr7sux

uz jsem videl jak to posere jak si to prehazoval jak horku bramboru

Reagovat
mimi_united

Totálny futbal

Reagovat
Miguel19

Arnold jak se na to vysral

Reagovat
Luc-Luc

virgil omg

Reagovat
Ligter

SANCHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Ligter

SANCHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Ligter

sorry

Reagovat
Cobra

Chladnokrevně.

Reagovat
Hlahart

TAA je zatím šílenej.. Teď teda i VVD nic moc

Reagovat
SunFells

Krásně Sancho

Reagovat
fajdax

Van Dijk

Reagovat
Diskostu

Sancho Kužele

Reagovat
blaugrana

nepredribloval Van Dijka, to je hlavne

Reagovat
Switchback

wow Sancho krása

Reagovat
Gareth Bale 11

Van Dijk je tuhle sezonu uplne hroznej.

Reagovat
Gunner14

Saliba effect

Reagovat
smazaný uživatel

Sancho to udělal výborně.

Reagovat
REPLIKATOR

Ostuda

Reagovat
cubazi

Reagovat
pingla

Trent je ale úplně v lese, však zatím dozadu posral snad každou situaci

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Trent je v lese pokaždé, protože je to prostě Trent. Tam je jedno jak hraje a stejně tu tyhle zprávy budou.

Reagovat
icka

nic nového

Reagovat
cubazi

tutp sezonu budeme radi za pohárovu europu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cubazi

uvidiš

Reagovat
fenixLFC

co uvidim? vypisujes to tu x rokov, vzdy ako najvacsia drama queen

Reagovat
Csaplárova past

Povime si za pul roku

Arsenal, Tottenham a Newcastle letos nebudou jen do poctu. Mas MS v polovine sezony ... tohle muze dopadnout vselijak ....

Reagovat
smazaný uživatel

liverpool obrana, co tam zas van dijk stinoval misto ucastneni se souboje. sancho pekne nezpanikaril, ale tech beku kolem nej musi byt mnohem vic, zvlastni

Reagovat
Gunner14

Pěknej gol, na styl Arsenalu. Sancho frajer

Reagovat
Remt

Musím uznat, ze zatím nás slušně melou :/ a ta záloha to je hruza, takhle to prostě nejde. V záloze naprostý lazaret, to tam můžeme mít 10 hráčů klidně když 8 z nich je nonstop zraněných

Reagovat
John Obi Mikel

Liverpool zatím úplně příšernej

Reagovat
Busby babes

This team of ours. Ale hezky to Sancho vyresil.

Reagovat
Busby babes

a VVD na nej teda jen zle koukal.

Reagovat
Referee©

Olivera mám strašně rád, jeho zápasy mají super tempo. Snad to vydrží, zatím dobrý fotbal

Reagovat
cubazi

Klopp prosím tu grimasu si strč.... hrame hovno aj tvojou zasluhou

Reagovat
mr.Silver

Van Dijk při tom gólu

Reagovat
FKVZLFC

Vycouvání ze souboje s rukama za zádama bývala specialita Lovrena a Alberta Morena, to byly časy...

Reagovat
Csaplárova past

Kde vsichni v Liverpoolu brali tu automatickou jistotu vyhry? Toto je trosku jiny zapas a u techto typu zapasu statistiky nic neznamenaji.

Reagovat
ACSMan

Tak ze zkušenosti z předchozích zápasů kdy opravdu statisti z MU nic neznamenali

Reagovat
mimi_united

Oni berú takmer každý zápas ako automatickú výhru, a keď to spochybníš tak je to trolling

Proste liverpool môže jedine vyhrať a v lige skončiť maximálne druhý za City

Nuž pýche predchádza pád

Reagovat
Busby babes

fans United tipovali to same. A navic u nas to nic neznamena, jeden blbej gol a sesypem se...

Reagovat
PP

To sou věci.. Ten hlad, ta fotbalovost..Vážně to jsou letošní MU??

Reagovat
fajdax

Bosák je super

Reagovat
formic81

dnes good, pripravil se

Reagovat
fajdax

Jakej rozdíl oproti saskovi co komentoval včera chelsea

Reagovat
formic81

tak ten ale mel problem formulovat vety a spravne vyslovovat slova

Reagovat
Hlahart

Bruno to tam dobře na Rashforda hází..

Reagovat
Swarley

konecne to taky nehraje komplikovane

Reagovat
Swarley

Tak jsem to prechvalil

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Ligter

Reagovat
mr.Silver

TAA nedohraje.

Reagovat
Busby babes

a Trent mel byt venku.

Reagovat
jk

Letos mi zatím rozhodčí přijdou, že toho daleko víc pouštějí, takže spíš jedna žlutá.

Reagovat
Busby babes

tak on by pak s tou zlutou asi neudelal tenhle druhej faul. ale oba byly na kartu.

Reagovat
jk

Já bych spíš řekl, že mu ty dva sečetl a úplně jasná žlutá. Ve světle toho jak zatím rozhodčí pískají úplně v pohodě rozhodnutí. Celkově mi přijde Oliver dneska v pohodě, tak snad to nezakřiknu.

Reagovat
smazaný uživatel

to prvni jasne, ale to druhe mi neprislo na jasnou zlutou, teba 60 na 40 pro ano, coz kdyby uz predtim mel zlutou, by se u vetsiny rozhodcich zmenilo na 90 pro ne za zlutou, imho samozrejme

Reagovat
Pigeon

Arnold měl být venku

Reagovat
Gareth Bale 11

Ten Arnold je dozadu fakt silenej

Reagovat
PP

je jak po kalbě.. vůbec nestíhá.

Reagovat
Hlahart

Arnold už měl být venku, tak snad to do poločasu ještě stihne

Reagovat
r.mrazik

Trent mohl byt uz pryc...

Reagovat
Swarley

Elanga je paradni

Reagovat
mithro

to chytil? wau

Reagovat
Hlahart

super zákrok

Reagovat
John Obi Mikel

Elanga toho Trenta zatím trhá na kusy, to je hrozná šikana

Reagovat
Luc-Luc

dneska nam united vrati ty debakly z poslednich zapasu, pripomina mi to ten hruznej zapas na Ville

Reagovat
Hlahart

Děláte jak kdyby to bylo 5:0

Reagovat
Luc-Luc

vsak jeste neni konec

Reagovat
martin.b

Prosím Milnera v záloze už nee, to je fakt strašný

Reagovat
SCELO

lenze toto milner hra v zaklade/ lavicky uz 3. sezonu....

Reagovat
Kily8

Reagovat
aramaki

Mane chýba

Reagovat
Kily8

Reagovat
Swarley

Sice se to toci na druhou stranu, ale at to Eriksen kope vsechno ty standyrdky

Reagovat
Busby babes

Elanga super, jak dostane balon tak se proste rozebehne smerem dopredu... prvni asi 2-3 pokusy mu TAA v pohode vzal a rikal jsem si, ze to bude problem, ze hraje fakt dobre i smerem dozadu, ale od te doby tam teda docela hori.

Reagovat
mimi_united

Hneď je to lepšie keď nehrá Harry

Keď do zálohy pribudne Casemiro bude to ešte o level vyššie

Sancho a Elanga TOP

Reagovat
Neutron

Pice Bruno

Reagovat
ACSMan

Přesně, ještě to měl chvíli podržet ten míč

Reagovat
Hachim Mastour

firmino

Reagovat
smazaný uživatel

Hosi divam se na streamu na SkySports a to je pastva pro usi.... jinak Rashford je cernej Tecl. Ale hattrick neocekavam.

Reagovat
Coutinho10

tak to je v hajzlu, vim, je teprve 3. kolo, ale na LM tam je dost vlcaku mimo ty, ktery, se tam loni dostali, tak mega tam krome United, pokud se casem zvednou bude urco opravnene chtit Arsenal, Newcastle bude taky vysoko a nam asi ten Mane proste dost schazi a ta konkurence proti nam je obrovska a zatim teda to na uplne dobrou sezonu nevypada

Reagovat
formic81

my jdem na titul baby

Reagovat
Coutinho10

jako asi bych vam to i pral, aby byla zmena nicmene to znamena, ze dostat se mezi top 4 je o jedno misto slozitejsi , protoze tu LM to vypada, ze date urcite

Reagovat
formic81

koupite jeste dobryho zaloznika a az se vrati zbytek marodu, tak budete zase top. Ja myslim ze o 4 misto bude bojovat Totac a Chelsea. Newcastle ma cas a United budou nekonzistentni

Reagovat
Coutinho10

j, chtelo by to nekoho koupit, ale otazka koho a jestli se do nejakyho last minute transferu vubec pustime

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
vodka

vam vyjde jedna akce a my se uplne rozsypeme

Reagovat
Coutinho10

i to se muze stat, ale zatim tomu nic nenasvecuje, verite si a hrajete dobre

Reagovat
vodka

to bylo doted vzdy, inkasovany gol a vypdame jak zacci

Reagovat
Coutinho10

malem Bruno pomohl, to si myslim by vas dost polozilo, skoda pro nas

Reagovat
mithro

Bruno uz spomina na stare dobre casy

Reagovat
Blbos_Dlaha

Uz dlho som nevidel tak katastrofálny vykon obrancu ako dnes Trent. Ale celkovo rozohravka Liverpoolu je hrozna. United krasne nasadenie. Zatial klobuk dole

Reagovat
Grahf

bruna by už mal posadiť

Reagovat
REPLIKATOR

Milner je tak špatný

Reagovat
Remt

Ze napriklad hraje Firmino jsem si všiml teprve teď, teď není v zápase ani trochu

Reagovat
rave

To je možná aj dobře. Já se na to jeho řešení finálek už nemůžu dívat, to je o nervy.

Reagovat
Gareth Bale 11

A prijde mi, ze ta liga je zatim tvrdsi a vic veci se pousti, konecne teda zase

Reagovat
Blbos_Dlaha

presne. Je to super

Reagovat
smazaný uživatel

Je to super, ale nechápu teda moc proč se teď nejdřív držení Dalota nepíská a pak se to samé Diazovi pískne. Obránci jsou v takových situacích pořád zbytečně chráněni.

Reagovat
Remt

Reagovat
Referee©

Je to super. Zas sezonní směr, tak snad se to udrží.

Reagovat
jk

Je to tak. I podle komentů tady

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Breze

Casemiro prichadza v spravny cas

Reagovat
eden_h

Dnes to vidim na uhaluzenu remizu

Reagovat
Remt

Toto byl nejprve jasny faul - drzeni Dalota, nevím na co rozhodčí čekal

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoze neni to zly, ale zase doplatime na McTominaye, on nema jedinej balon, ani odrazenej. To je neuveritelne spatnej borec.

Reagovat
Miguel19

Casemiro už je v piči, že si nekopne...

Reagovat
Swarley

McTom ho nepusti, nevim, co si myslel

Reagovat
Remt

Reagovat
Luc-Luc

Milner by uz nemal hrat zaklad, Firmino taky ne...okamzite privest zaloznika a zbavit se Keity s Oxem...

Reagovat
vodka

Milner je ok, za nas me sere Sancho, strasne nedusledny v obrane

Reagovat
smazaný uživatel

Milner není OK. Je to přesně jak říkal Dobiáš v tom studiu před zápasem. Běhá úplně všude a není nikde a Firmino na druhou stranu hraje místo útočníka nějakého defenzivního záložníka.

Reagovat
Luc-Luc

on to myslel z pohledu united

Reagovat
vodka

Milner je pozicne fakt hodne ok, nevyslo mu par pasu, ale ty byly hodne riskantni, jinak z te zalohy je zatim nejlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Neshodneme se. Našlo by se hodně momentů, kdy byl úplně nejvýš z celého týmu a tam nemá co dělat. Thiaga bys tam neviděl ani jednou za celý zápas a proto nám pak chybí jakákoliv kontrola zápasu a zároveň je moc pomalý na to aby se stíhal vracet do prostorů, kde má být.

Reagovat
Swarley

Ted i Elanga tam nechal diru jak prase, musi se dusledne vracet oba

Reagovat
Euphael

Jak se zbavis keity s oxem? Ty sklenenky nikdo nekoupi.

Reagovat
Luc-Luc

jo to je bez sance, je mi to jasny

Reagovat
fenixLFC

wtf alisson???? co to vymyslaju za hovadiny?

Reagovat
vodka

smerem dozadu je TAA fakt hrozny, jako jasne, jeho technika je jinde, ale pokud chceme body, tak musime pres pravou stranu LFC

Reagovat
mr.Silver

Proč nehraje Fabinho?

Reagovat
Maresma

Vedeni opet nechalo Klopp solidne na holickach. Jit do sezony s takovou zalohou je pruser jako prase, tihle 3 by meli hravat maximalne tak Carabao cup.

Reagovat
smazaný uživatel

Elliott je úplně v pohodě.

Reagovat
Maresma

Jednou snad bude, ale zatim na to nema.

Reagovat
vodka

lol, ten zatim neudelal nic spatne

Reagovat
John Obi Mikel

Mne se teda vůbec nelíbí dneska.

Reagovat
vodka

*vyslovene spatne, ale zrychluje to, kdyz ma prostor, tak s micem bezi, je fakt dobry

Reagovat
SCELO

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Busby babes

tak zas kdyz se ti zrani prvni 3 volby do zalohy, tak to je tezky vsude, ne?

Reagovat
Maresma

Jako by jo, ale muselo jim byt jasny, ze Thiago, Keita a Oxlade budou zase zraneni

Reagovat
eden_h

Inak co je s Keitom???

Reagovat
FKVZLFC

Zraněný před zápasem; spekulace uvádějí, že řeší přestup...

Reagovat
cubazi

Milner

Reagovat
Grahf

p otom gole sme prestali hrať, vobec nepodržíáme loptu

Reagovat
Swarley

Pan by hned chtel drzet loptu po tom, co se prvni dva zapasy nikdo ani nedokazal rozbehnout..

Reagovat
cr7sux

Reagovat
vodka

by me zajimalo kde byl dpc ten problem drzet tuhle branici strukturu v prechozich zapasech, Shaw tomu nepomohl, ten mel dost v pici, ale McTom je zatim bozi v tom vyplnovani prostoru

Reagovat
Swarley

Je to jednoduchy, dneska nejsou lini ma krok sráží se, jsou brzo u hracu, silnejsi v soubojich... Pak je vsude min prostoru a nevypadaji jak kuzely...

Reagovat
SunFells

U obou týmů vidíš opačné přístupy než ve vašich předchozích zápasech. Vy hrajete jen dlouze protože ten Hag pochopil že s De Geou a spol hrát jinak proti pressingu Liverpoolu je kokotina a je lepší vsadit na zisky druhých míčů, zatímco Liverpool se rozhodl hrát svoje i navzdory nízké technické kvalitě v buildupu, takže pak se před stopery objevuje i Firmino, aby tomu pomohl. Jenže přechod je pak strašně pomalý, chybí pohyb vepředu.

Reagovat
SunFells

Ta struktura je jinak stejná.

Reagovat
vodka

částečně souhlas i nesouhlas, jako jo, de gea to v problémech posílá pryč, ale v těch prvních 25 minutách tam byla od nás fakt jistota, že pošleš balon do prostoru a naši po něm šli ve sprintu, i když bylo jasné, že první kontakt má LFC, předtím se na to vysrali.

Reagovat
SunFells

Předtím jste se snažili hrát odzadu a pak jste byli po gólu mentálně vyřízení.

Reagovat
Side

S Milnerem je to jak hrat v 10 proti 12, uz by se na to mel vysrat

Reagovat
Maximm9

Dobre tam vsechny picuje

Reagovat
Seydou Doumbia

stařík co hraje hovnooooooooo

Reagovat
ACSMan

Rashford je ten týpek co se ti chce vyhnout když jde proti tobě ale 9x uhne do stejné strany jako ty.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
eden_h

Pici tam Milner dole dufam ze pojde Fabinho

Reagovat
REPLIKATOR

Milner

Reagovat
mr.Silver

Fernandes

Reagovat
Coutinho10

ty kokos.....to je pesek

Reagovat
Miguel19

Wtf

Reagovat
r.mrazik

Martinez a Malacia zatim skveli oba

Reagovat
Hlahart

Co to jeee

Reagovat
Gareth Bale 11

Bruno to dobre uklizel.

Reagovat
Nikikrew

Bruno

Reagovat
Busby babes

looooooooooooooooool

Reagovat
mithro

Bruno

Reagovat
Skalda29

Bruno

Reagovat
martin.b

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Luc-Luc

skoda Bruno

Reagovat
John Obi Mikel

Bruno zkušeně

Reagovat
smazaný uživatel

Fernandes

Reagovat
REPLIKATOR

luckeři

Reagovat
C0br

Reagovat
Likan7

Martinez to dneska jistí

Reagovat
ACSMan

Jo kdyby byl vyšší tak tam nemá rameno a odrazilo by se to do brány

Reagovat
Grahf

uff, akože koledujeme si, to vyzerá, ako by im po 20tich minutach došiel dych, bruno hovno od začiatku ,rashford tradične mizerný, eriksen sa vyhýba subojom

Reagovat
cr7sux

Bruno hlad po gólech neskutečný

Reagovat
Coutinho10

ale jo, super, ze to pousti

Reagovat
Swarley

Wtf Bruno, to jako melo co vyresit, kdyby tomu do prdele radsi uhnul

Reagovat
Hlahart

Varane je skvělej

Reagovat
VasAFC

Nechapu proc do ted sedel.

Reagovat
Hlahart

Byl zraněný

Reagovat
nani92

Martinez > DDG

Reagovat
Side

To kdyby zavesil

Reagovat
Neutron

Ani sa uz nepamatam, kedy by sa mi pacil vykon Rashforda

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozna mrdka. Sanci zadrbal 100 dotekama. Nabehy na picu. Co to ted zkousel na Van Dijka? Nehraje proti bezdomovcum v utulku.

Reagovat
Remt

Reagovat
r.mrazik

vzdyt nehraje vubec spatne

Reagovat
smazaný uživatel

WTF. Jakoze beha?

Reagovat
r.mrazik

mel velky podil i na tom golu...

lehky to nema, ale musi dal pressovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ztratil od 30 minuty doslova kazdej balon. Ted dva nesmysly do prvniho hrace. Nechvalme jenom za snahu, nejsme Teplice.

Reagovat
smazaný uživatel

VZDYCKY SEM VERIL.

Reagovat
vodka

dneska je tam od toho, aby to pozicne obehal

Reagovat
Neutron

Priznavam, ze na neho uz trochu pozeram cez prsty no

Reagovat
martin.b

Dalot už mohl být taky venku

Reagovat
r.mrazik

oba s trentem uz mohli byt ve sprse...

Reagovat
Remt

No Trent me rozciluje s tím bráněním jak malokdo. To je fakt strašný jak je strasnej v tom bránění

Reagovat
r.mrazik

na druhou stranu...Elanga je silene rychly

Reagovat
martin.b

Reagovat
mithro

ku koncu uz to bolo trochu zufale zase, chcelo by to zacat hrat futbal znovu.

Reagovat
smazaný uživatel

McTominay a Rash v pici no. Vali se to na beky.

Reagovat
vodka

to, ze nas LFC prehraval nebylo o Rashovi a McTomovi teda vubec

Reagovat
C0br

To je jak za Ralfa,. Tam takových dvacetiminutovek také pár bylo a dlouhodobě to rezultovalo v jedno velké nic.

Reagovat
hrundy

Bída strašná... Milner prosím dolů, náš nejlepší hráč je Bruno.

Reagovat
Maresma

FSG OUT

Reagovat
cubazi

Reagovat
Bandita_Harry

vazne ?

Reagovat
r.mrazik

prvni dvacetiminutovka skvela...pak ukazal Liver,proc jsou tak skvely tym a hrajou stale nahore...

snad udrzime a nekdo utece, jinak to bude peklo

Reagovat
Kixi Syhimour

Ať se na mě Klopp nezlobí, ale taky už by mohl něčím reagovat na ty bídné začátky zápasů, kdy jdou prostě soupeři proti nám s automatickým vedením 1:0. Teď to není tak špatné, ale k čemu nám to je, neboť zase musíme otáčet

Reagovat
cubazi

Reagovat
Diskostu

Milner Elliot to nie je Uroven na PL...

Reagovat
SCELO

elliot je ok aspon dopredu...

Reagovat
Remt

Když nic tak se alespoň otupil jejich tlak (nebo spíš přestali hrát?) Ale výkon MU je na palec nahoru, nechápu jak s touhle hrou mohli dostat tu čtyřku? Výkon Liverpoolu jeden z nejhorších co si za poslední roky pamatuju

Reagovat
Seydou Doumbia

jak mohli dostat čtverku? jednoduchý, toto hrál brendford doma proti ním...samozřejmě že doma proti live v derby budou jezdit po řiti jak hovada jinak by jím podřezali krk to bylo nad slunce jasný

Reagovat
Remt

Jakože nebyli tak dorazni nebo? Asi nerozumím

Reagovat
Seydou Doumbia

tak v tom zápase mi přišlo že brendford jezdil po prdeli a makali, ted to zase dělají united...domácí půda a příštup dělají své

Reagovat
Tommy$

Rash k hovnu

Reagovat
Busby babes

no aspon makaj a organizacne je to lepsi. Elanga fajn, Scott prekvapive taky. Stoperi super, DDG jim teda ale vubec nepomaha.

Pauza prisla v pravej moment.

Reagovat
Grahf

makali do golu

Reagovat
Busby babes

makaj i dal.

Reagovat
Grahf

v obrane, inak len odkopávame, už ani nepresujeme

Reagovat
Busby babes

ono jsme tam prisli o kompaktnost, nebranime jako 11 hracu, a tak se ani neda presovat. protoze nejsme v pozicich aby se to dalo. ale neni to snahou, jen se Poolu poradilo nas zatlacit a utocnici pomahaji hodne dozadu. aspon tak mi to prislo

Reagovat
Busby babes

ale co dokazem vymyslet vzadu.

Jinak bud si tam Milner dela co chce, nebo po nem Klopp chce neco, co nemuze nikdy dat...

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp to po něm určitě nechce. Stačí se podívat jak tu pozici hraje kdokoliv z trojice Jones, Thiago, Keita. Milner je stará anglická škola (navíc hrával hlavně na kraji zálohy).. on tohle moc nechápe.

Reagovat
avicii

Je všade ale vlastne nikde

Reagovat
Seydou Doumbia

tak to že budou doma s live jezdit po prdeli to bylo jasný na 100% jinak by tam naběhli fanoušci a nedohralo by se jooooooo

Reagovat
Busby babes

to jsme videli loni.

Reagovat
Seydou Doumbia

To jsem neviděl ale čekám že v derby tým co hraje letos úplně hovno prostě nechá maximum

Reagovat
vodka

unpopular opinion, jak jsem psal po brentordu, jen nevím, jestli i sem, McTom mnohem lepší než Fred

Reagovat
r.mrazik

zacatek polocasu mel fajn...bohuzel druhou pulku uz nejak s eriksenem nestihali dostatecne rychle dostupovat...ale to plati i pro ostatni...liver to zacal hodne slusne tocit

Reagovat
vodka

no hlavne nehrali pres ne jeden na jednoho, ze jo, se nedostavali do souboju hlavne kvuli tomu, ze si LFC sbihali vic do hloubky a oni nemohli vystupovat tolik za nema, kde by je v osobnim soubojich treba prejeli

Reagovat
r.mrazik

jojo. uz je nestihali dostupovat

i jak nas liver zatlacil,tak jsme byli hodne vzadu

Reagovat
Busby babes

ETH mu veri a dneska je dobrej. Tak holt asi tomu ETH rozumi vic nez ja.

Reagovat
Manchestersky Krocan

Tak v prvom rade ani jeden z nich nie je DM a obidvaja budú na tom poste tragickí, s Casemirom by mohli ísť výkonmi obaja hore ak budú mať trochu voľnejšiu pozíciu, ale Fred je oveľa futbalovejší, takže hej je to unpopular opinion

Reagovat
Manchestersky Krocan

Dalot červená je aký kurz? Inak Rashford a Bruno snáď nebudú ďalší zápas v základe

Reagovat
Seydou Doumbia

aby tam brzy u vás měl kdo hrát, prasemíro nezastane všechny posty

Reagovat
mr.Silver

No dobrá komedie zatím

Reagovat
Grahf

je škoda, že nevieme udržať nasadené tempo, uplne sme fyzicky odišli. Rashford sa tam už len plazí, sancho a elanga bez lopty, ale najhorší je stred, bruno korunoval svoj výkon skoro vlastňákom a eriksen a mctom dokonalá tieňohra, stoja a pozerajú sa, ako si to okolo nich súper pinká.

Reagovat
martin.b

Ale jo posledních 20min lepší, bohužel jsme v křeči, nepadá to tam a United jsou hodně namotivovaní. Pokud je Fab zdravej, okamžitě za Milnera, ten byl sice u největší šance, snaží se, ale už na to nemá.

Reagovat
Luc-Luc

zacatek jsme silne nezvladli a nastesti jenom jedna nula, United ke konci polocasu dost pasivni a s trochou stesti jsme mohli srovnat Brunem...za me problem obrancu dnes je hlavne, ze mame neskutecne slabou zalohu musime koupit zaloznika, co se hned nezrani...

Reagovat
jk

UTD zatím pěkný. Super atmosféra od fans a hlavně teda prvních 25 minut posadili LFC na slušný kolotoč. Eriksen mě překvapil v tom středu zálohy, říkal jsem si, že by mohl být spíš na tom levém křídle aby měli převahu v záloze kde teda Chris občas nestíhal, ale Elanga hraje výborně. Jen teda ta rozehrávka united to je strašný, sice aspoň upustili od těch krátkých rozehrání na které se Klopp určitě připravil a chtěl je na tom podrtit, ale ty dlouhé balóny od DDG jsou katastrofa

Reagovat
REPLIKATOR

Firmino nemá na základ, ale toho ještě pochopím, protože tam neměl koho dát. Ale proč je v základu proboha Milner, to prostě nepochopíš

Reagovat
hrundy

Hlavně společně s Hendersonem... To prostě hrajem v devíti.

Reagovat
martin.b

Hendo je z té trojice nejlepší, když už tak Milner je v build-upu příšernej

Reagovat
SCELO

konecne niekto kto to vidi, dal by som ti aj 20x

Reagovat
martin.b

Firmino náš nejlepší záložník, bohužel ve vápně je to slabý už delší dobu.

Reagovat
SCELO

tam ich je viac ako kolega vedla mna pise....

Reagovat
Greny

Pokud to tak dopadne tak to bude teprve zabava

Reagovat
celeb

Wau, MU prekvapil. Po prvy krat je to tym, ktoremu by sa dalo aj priat. Obrana funguje, Eriksen MOTM, fantasticky po celom ihrisku, strhava spoluhracov, teda az na Rashforda, ktoreho intenzita je tak tretinova oproti ostatnym. MU hra v 10. Ked si clovek uvedomi, ze poleno McTom nahradi Casemiro ... mufani mozno vidia blyskanie na lepsie casy.

Otazne ci vydrzia 2. polcas v tej intenzite, ale zatial tento oslabeny Liverpool davaju. S Thiagom by sa to nestalo

Reagovat
SCELO

lenze thiago je jeden hrac, dnes za LFC hra zle polka timu....

Reagovat
celeb

zaciatok sezony, dost vela zraneni, oni sa do formy dostanu rychlo. Zas treba povedat, ze MU hralo s takou intenzitou, ze klobuk dolu. Asi na nich Erik dobre naziapal pred zapasom a specialne na Rushforda cez prestavku - 2. polcas hral akoby mu vymenili baterky.

Reagovat
SCELO

ale vobec nie, vzdy je to o tebe nie o superovi, ked LFC chyba thiago tak zalohe chyba kreativita, eliott a carvalho su este mladi aj ked eliott je dopredu dobry, carvalho hral len 15-20 min este neviem

Reagovat
REPLIKATOR

7. zápas po sobě jsme dostali jako první gól, tady je něco špatně...

Reagovat
VasAFC

Btw ten moderator ve studiu na canal sport je katastrofa

Reagovat
mistr129

Reagovat
Neutron

Ten utocnik nam riadne chyba, a teda zatial je Malacia uplne inde ako Shaw, snad mu ta konkurencia pomoze a este sa nakopne, aj ked velmi tomu neverim, Martinez a Varane zatial parada.

Reagovat
stiflerovamama

City by tomuto United naložilo za polčas päťku. My sme zase prispatí, priposratí, nesústredení alebo neviem ako to nazvať. Vôbec zatial v tejto sezóne nepôsobíme kompaktne. Zo zálohy najlepší Elliot, ale čo čakať keď nedokážeme vykombinovať zálohu Tominay, Eriksen, Bruno. Trent zase vyzerá ako keby včera chľastal, pri tom prvom góle by tu narážacku prečítal aj Maguire. Firmino pokazí 4 prihrávky z 5, sťahuje sa hlboko pre loptu kde vždy tŕpnem, že o ňu príde, vpredu je neškodný. Keď už sa rysuje nejaká šanca zle to vyriešime..... Veľmi slabý výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

City by jim dalo úplný hovno.

Reagovat
Pigeon

Ty máš dobrý vítr v palici

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Miguel19

Těžko přehraješ nějakou zálohu s kopyty jako Milner a Henderson no...

Reagovat
Maresma

Reagovat
martin.b

Loni byli oba v základu s Keitou při výhře 5:0…

Reagovat
SCELO

Reagovat
avicii

Bieda a ešte raz bieda, hlavne ten začiatok.. Potom sme sa zmatorili ale to aj vďaka tomu ze united sa stiahli a nedokázali hrať aktívne celý polčas, toto smrdí veľkou krízou.. Milner dole za Fabinha, slaby Tren a Virgil, Firmino smerom hore nič..

Reagovat
Swarley

Absolutne nepochopim, co tam ty prvni dva zapasy predvadeli... Je to lepene, porad je to chaos, ale staci do prdele zapnout, jit do souboju, behat a vypada to uplne jinak... Je uplne jedno proti komu hrajes, ale tohle je absolutni zaklad, tak at uz si to nekde napisou a od toho vzdy zacnou...

Bruno na vyliskani s tim predrzovanim balonu, prvnich 20 minut to dava z jednicky a rychle od nohy, spousta zajimavych akci z toho a pak zase zacne hrat jak profesor a dela jen kktiny...

Kridla konecne v nabehu, je to komu davat, Rash sice kazil, ale pohyb skvely, otviral tam prostory pro zbytek...

Smerem dozadu lepsi a je to jenom o tom, ze dostavaji hrace Liverpoolu pod tlak... Jsou u nich, tlaci na ne, okopavaji je a to tak musi byt porad... Dojizdet, odpalkovat je do toho nseho Taxisu a je vyreseny...

Do druhe pulky naletet stejne jak do prvni a pridat druhy gol, protoze jinak jsme v prdeli..

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jsem to zapnul. Tpc, ten VVD

Reagovat
Gareth Bale 11

Sileny a Arnold dneska jeste horsi.

Reagovat
mistr129

Vypadal jak důchodce co čte jízdní řád

Reagovat
Tomanatura

Sancho a Rash musi pridat, toto se neukope fotbalove, ale silou, rvat se o kazdy balon. Hraci nejsou v pozici, kdy si muzou dovolit cekat na balon. Presne ta tvrda hra Liverpoolu nedela dobre. Bruno i Elanga pomahaji super. S tim nasazenim z prvnich 20 minut nesmi uplne prestat, jinak jsou zas tam, kde predtim

Reagovat
vodka

Ale Rash teda si tenhle polocas odmakal, naznacoval xy nabehu, i kdyz kdyz balon dopredu neprisel, ale prikoval je vic dozadu

Reagovat
vrabejka

Manchester luxusní výkon, určitě jeden z nejlepších roku. Po půlhodině to klidně mohlo být 3:0. Liverpool zklamání, ale s tou zálohou se tomu ani moc nedivím. Z lavičky to nemá moc kdo oživit, tady bude i bod zlatej

Reagovat
cubazi

Reagovat
smazaný uživatel

Vedeme jen diky tomu, ze Martinez je buh a Liverpool nema den. Jinak doufam, ze i kdyby se vyhralo, tak to nekoupi De Geovi a McTominayovi dalsi roky v zakladu. Oba hrozni. a Rash dost na hrane.

Reagovat
dextroza_m

Nemate nekdo stream na mobil? O2 ke fakt k nicemu...

Reagovat
dextroza_m

Nefunguje to, nevis proc?

Reagovat
Remt

Tyjo, to je divný, já ti zkopíroval odkaz co mi na PC normálně funguje ale máš pravdu že teď z telefonu taky ne, zkusím na Reddit soccer stream najít jinačí. Nebo zkusí hesgoal

Reagovat
smazaný uživatel

kazdopadne bez tech tri ksichtu - ronaldo, maguire, shaw - se na ten tym united po dlouhe dobe da divat a samozrejme jim to pomaha i herne, kdyz tam nejsou kopyta a rozesravac

Reagovat
Likan7

A Tondův velký návrat začíná... slovy Romana Vaňka...a...teď to...pojede!

Reagovat
Busby babes

Martial misto Elangy... no skoda, ale cerstva sila by tomu mohla pomoct. uvidime. Elanga mel dobrej zapas.

Reagovat
hrundy

Proč bychom střídali, hrajem dobře.

Reagovat
Swarley

Elanga zraneny, super

Reagovat
Busby babes

ja bych pockal, nevypadal, ze by byl zraneny.

Reagovat
Swarley

On se tam sbiral po jednom souboji delsi dobu, pak to dohral... Ale zdalo se mi ted na streamu, ze rikali neco o zraneni...

Reagovat
Swarley

Ale jako uvidime... Kazdopadne vzhledem k tomu jak hral, by byla blbost ho jen tak stahovat...

Reagovat
Busby babes

vstup hruzostrasny. to jeste spi v kabine, ne?

Reagovat
Grahf

minuta druhé polčasu a už tri chyby

Reagovat
martin.b

Ten aut byl teď skvělej

Reagovat
Blbos_Dlaha

Sialene ze Tominay hra v PL....

Reagovat
Likan7

On kdyby byl backup, taková 3, 4 varianta, tak dobrý.. ale do tohohle Casemiro zapadne i kdyby hrál na 50 % svýho madridskýho standartu.

Reagovat
Blbos_Dlaha

Backup vo wolves mozno. Ale v United? To je na palicu

Reagovat
SunFells

Reagovat
C0br

Náhodou, jeho schopnost neustále udržovat perfektní syzygii balón-presující hráč-McTom je přírodním úkazem, který stojí za to pozorovat

Reagovat
cubazi

panebože Milner... už sa nanho neda pozerať

Reagovat
smazaný uživatel

zkousel se trent vlastne nekdy jako zaloznik? imo by v poho zvladl i streda

Reagovat
smazaný uživatel

Byla by ho tam škoda.

Reagovat
Blbos_Dlaha

Jedine AM na co uz hra malo timov v dnesnej dobe. Na CM by horel ako papier

Reagovat
smazaný uživatel

no nemyslim, si, neprijde mi blbej, dovedu si ho predstavit neco jako kimmicha (s lepsi prihravkou a horsi pozicni hrou). ale cim to ze dnes horel proti prumerakovi elangovi, jindy ho vic jisti fabinho??

Reagovat
Blbos_Dlaha

On proste nevie branit. Ked Liverpool slape tak sa to strati lebo brania dobre ako tim. Ked je obrana na nom tak hori dost často

Reagovat
Manchestersky Krocan

To by potom už nebol najlepší RB ako ho niektorí označujú

Reagovat
Eichel

možno ma nejaký fanúšik Lpoolu opraví, ale on v mládeži hrával práve záložníka a na RB bol prerobený.

Reagovat
kissak

Smutnej pohled na lavičku každej se baví s každým je CR7 je nějak opuštěnej. Nejvyšší čas na Dortmund.

Reagovat
Likan7

Swap za Modesteho

Reagovat
smazaný uživatel

dortmund ho nechce, embolo je stejne lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

teda modeste

Reagovat
ACSMan

Řekl právě Bosak ze cristiano dal hattrick v dresu realu na old trafford v roce 2003?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ano

Reagovat
NathanD

Ronaldo jako Ronaldo, jemu se ty jména dost pletou celkově

Reagovat
smazaný uživatel

Něco se ti na tom snad nezdá?

Reagovat
ACSMan

Jen jsem nevěděl, že Ronalda koupil sporting z realu aby ho obratem poslali do MU

Reagovat
mr.Silver

Rashford

Liverpool

Reagovat
Remt

Ale ten Malacia za nějakých 16 byla fakt trefa ne? To se snad ani nečekalo

Reagovat
pingla

raaaaaaaaaaaaashh

Reagovat
Gareth Bale 11

Gomez skvela komunikace s Hendersonem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd

Reagovat
Kixi Syhimour

Hezky kapitán

Reagovat
Kocour Klapuška

Takovy konec kariery si Ronaldo nezaslouzil, nepotrebny pro Manchester

Reagovat
Hlahart

*Nepotřebný pro všechny týmy v LM v Evropě

Reagovat
mithro

rash tak snad sa chytis

Reagovat
Swarley

Reagovat
vodka

zakončení hrozné, ale je to gol

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne super

Reagovat
Miguel19

Henderson

Reagovat
NathanD

Onside

Reagovat
Busby babes

jako kdyz jsem videl ten zaber, tak jsem neveril, ze to bude platit.

Reagovat
Mervin

to asi nikdo

Reagovat
Busby babes

ono se letos tesne offsidy, kde se ty cary dotykaj, pousti. Nam se to stalo s Brightonem, tohle vypadalo na podobnej pripad.

Reagovat
Mervin

Mně to přišlo, že tam byl o minimálně o dvě stopy (podle lajny na trávníku).

Reagovat
Remt

No ty brdo ani já, ukazovali i nějaký čáry nebo tak? Tam musel mít obránce snad hlavu nebo nechápu :D

Reagovat
Busby babes

ukazovali normalne cary.

Reagovat
Remt

Tak jsem zase čuměl do telefonu místo na monitor

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Remt

Díky, drsný, to bych fakt neřekl, ale jak říkám, v těchto chvílich jsem rád za VAR

Reagovat
vodka

prodejte ronalda a martiala udržte zdravého

Reagovat
Busby babes

Rash!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
SpecialOne

Tvl Bosáku, co to takhle dokomentovat plus si pak všimnout obrazovky, kde je jasně vidět onside. Komentuješ to u televize.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoze nova televize, svezi vanek Premier League a headliner je Bosak no... lol

Reagovat
Remt

Kdo to tam v záloze vyloženě namazal protihráči to byl Milner?

Reagovat
VasAFC

Podle me Henderson

Reagovat
Gareth Bale 11

Henderson, hodne se s Gomezem domluvili.

Reagovat
John Obi Mikel

Dobré bránění, to nemohu říct.

Reagovat
Swarley

Golasooooo

Reagovat
smazaný uživatel

De gea

Reagovat
SunFells

Chudák iamek někde na Třech tigrech.

Reagovat
cubazi

krása... LFC SRAčKY

Reagovat
Čenda

To teda byl větší offside nez Jesus v sobotu.

Reagovat
Mervin

Reagovat
EL Gringo

Ako tento gól mohol VAR uznať akože, hráme veľkú picu ale aj tak toto absolútne nemalo platit

Reagovat
Remt

Drsný, na první pohled mi to přišlo jako jasný offside, v těchto chvílích jsem rád za VAR, který by to v dnešní době už měl zvládat kvalitně toto

Reagovat
Skalda29

Marcuuuuussss

Reagovat
Grahf

eriksen mäkkýýý

Reagovat
Coutinho10

taky mi to prislo na ofsajd, ale dnes to je jejich zapas, takze vse jim hraje do karet..

Reagovat
pingla

už i offiside lanja VARu stojí při nás a je podmázlá

Reagovat
Coutinho10

nerikam, ze to nebyl ofsajd, ale ze zkratka to nacasovani je fakt na milimetry pro vas idealni, takze stesti na vasi strane to je, ze to bylo ok, ale jdete si za tim vic, takze zaslouzene

Reagovat
pingla

o těch milimetrech se dá spekulovat při každé takové situaci u každého týmu. teď to vyšlo nám, vám nemá moc co vyjít...

Reagovat
Csaplárova past

Era Liverpoolu skoncila.

Reagovat
RadekVonCZE

Doslova je to 3 ligový zápas

Reagovat
Miguel19

Jaká era?

Reagovat
Čenda

Éra nevyhraných titulů s nejvíce bodama.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Euphael

Reagovat
Blbos_Dlaha

Toto nebol ofsajd?

Reagovat
VALEN

byl to ofsajd. Ty rozhodčí v PL to je velká bída

Reagovat
John Obi Mikel

Allison

Reagovat
smazaný uživatel

bez fabinha a hlavne matipa je ta obrana desiva, van dijk i gomez zase prohrali dva souboje..

Reagovat
smazaný uživatel

Matip by na tom vůbec nic nezměnil. Gomez hraje lépe než on.

Reagovat
smazaný uživatel

matip je pozicne skvely, gomez v tomto hodne zaostava, ale je fakt, ze tady ten gol posral hlavne ten prvni souboje virgila

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice možné, ale Gomez je zase rychlejší a s touhle zálohou by Matip hořel úplně stejně. Tady ten gól posrala hlavně chyba Hendersona, kterou ani jeden stoper neočekával a proto reagovali později.

Reagovat
LFC & STEVEN 8

Si děláš srandu, Gomez naprostá tragédie

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, myslím to naprosto vážně. Je dnes lepší než VVD.

Reagovat
Registrujisejenproto

Achjo.. ale LFC má, co chtělo, jít do sezóny s půlkou kádru zraněného a jebta na to protože přece máme Milnera, Hendersona a Gomeze je prostě na palici

Reagovat
mr.Silver

Sundej toho Firmina, to je výkon na pokutu.

Reagovat
mimi_united

Keď prejdeš z imaginárneho boja o titul, do reálneho boja o záchranu

Reagovat
Remt

Zapomněl jsi dodat obligátní veticku, na kterou nikdy nezapomenes..

Reagovat
J0EL

Tak sa predsa asi zachranite no

Reagovat
Remt

Že jediný titul byl v covidove dobe, takže preci neplatí

Reagovat
Kixi Syhimour

Milner zůstane?

Reagovat
smazaný uživatel

Správné rozhodnutí. Hendo je ještě horší.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
cristiano.K.

ani omylem

Reagovat
martin.b

Nepochopitelný

Reagovat
frezi

trapný výkon

Reagovat
Swarley

Ale to je ono, slapat po nich, dojizdet, okopat

Reagovat
Kixi Syhimour

Diaz , alespoň někdo hraje

Reagovat
Sandstorm

McTom ve formě. Casemiro to nebude mít jednoduché.

Reagovat
martin.b

Díaz dnes taky na facku, nemohlo by se to MS hrát už příští týden ?

Reagovat
Blbos_Dlaha

Martial

Reagovat
mr.Silver

Firmino

Reagovat
Ligter

Fernandes

Reagovat
Gareth Bale 11

Firminho.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ty vole , mi neříkejte, že by tam nezhrál Carvalho lépe

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Luc-Luc

Firmino ma taky dost dneska

Reagovat
VasAFC

Ten Firminho je zralej na rucnim

Reagovat
VasAFC

Rucnik

Reagovat
Swarley

Malacia super, Shaw at si vybere misto na lavce, protoze si tam posedi dlouho

Reagovat
Miguel19

Firmino To je přesně ten typ hráče, aby na soupisce bylo 11 lidí a vypadá jak fanda, co v soutěži vyhrál zahrát si s týmem zápas...

Reagovat
Sandstorm

Ten Malacia vypadá hodně nadějně. Shaw si kopne v EL.

Reagovat
cubazi

Firmino je na colagene??

Reagovat
vodka

Martial je uplne bozi, my number 9

Reagovat
Swarley

Ja jen cekam, kdy je tam zase nejak silene vsechny vykoupe

Reagovat
Sandstorm

Rash, Sancho, Martial +Antony bude dobrý combo. A v závěsu ještě beast Elanga.

Reagovat
Jacks11

MARTIAAAAAAAAAAAAAAL will be the best in the world!

Reagovat
Jacks11
Reagovat
Tomanatura

on kdyz se snazi, tak top. Skoda, ze potom polovinu zapasu vypada jak z league one

Reagovat
Swarley

vic jak polovinu

Reagovat
Blbos_Dlaha

Firming Trent a Milner dnes uplne v prdeli...

Reagovat
LukyBenes

Tak co buznicky ještě vám je martinez pro smich? Top vykon prej skrcek buďte radi ze nemá 185cm

Reagovat
Vinci

Tak na stopera bude skrcek ať zahraje jakkoli

Reagovat
Remt

A tak "prej skrcek" on to skrček vuci tomu na jaké hraje pozici je zejo

Reagovat
Likan7

Hele po necelým jednom solidním zápase? Fakt?

Reagovat
Sandstorm

S Varanem skvělá dvojka.

Maguire by měl jít do Chelsea jestli nechce hrát jen EL a Carabao cup.

Reagovat
martin.b

Tak zrovna našimi útočníky neměl šanci být otestován v síle ve vzduchu to že na zemi je výbornej nikdo moc nezpochybňoval

Reagovat
cr7sux

Reagovat
LukyBenes

Mane byl nejlepší hrac liverpoolu teď jsou v pici nunez bude idiot…jinak Malacia kluk z Holandska nedává salahovi čuchnout

Reagovat
stiflerovamama

Tak na toto sa nedá pozerať aký sme nekvalitný. Ale to vyzerá ako keby ich to ani nesralo, ako keby bola príprava. Mám chuť to vypnúť, hnus...

Reagovat
cubazi

Reagovat
smazaný uživatel

Jako je to fakt hnus a Manchester naprostou zaslouženě vede, ale tyhle řeči, že je to ani nesere a že to máš chuť vypnout. 5 let v kuse hrají výborný fotbal, tak se jim teď prostě pár zápasů nepovedlo.

Reagovat
Rakoid

Reagovat
Luc-Luc

jako na tu bidu uz tam mohli byt dva goly

Reagovat
Kixi Syhimour

Ty poslední minuty je krásně vidět, jak jsme v háji, United úplně vypli a my prostě nic.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
cubazi

Reagovat
Remt

Tam není žádná snaha něco s tím udělat a alespoň to třeba zremizovat

Reagovat
avicii

Reagovat
Rothbard

Lpool střídá United v memečkách po dnešku.

Reagovat
mr.Silver

Tiskovka Kloppa bude super

Reagovat
Coutinho10

je to marny....

Reagovat
cubazi

v zalohe mame kreativneho Milnera tak čo čakať... Bobby odišiel duchom a Salah ma zarobene na učte peniažky tak načo sa jebať, načo odovzdať všetko na ihrisku? ... ICH to nejebe a my sa budeme rozčulovať... mam ich v piči

Reagovat
Gareth Bale 11

Bruno.

Reagovat
mr.Silver

Fernandes

Reagovat
Nikikrew

FernandeZ ty tupa simulantska krysa

Reagovat
Neutron

Teraz by som Brunovi uplne pleskol za toto, v klude mohol hrat dalej

Reagovat
Kixi Syhimour

to je humus

Reagovat
Hlahart

Kdyby radši střílel

Reagovat
Mervin

mrdka zkurvená

Reagovat
patas92

To je hrozný žebrák

Reagovat
Switchback

krysák

Reagovat
Luc-Luc

to je ultimatni chcanka, vedou a on simuluje a jeste takhle blbe

Reagovat
Blbos_Dlaha

Dpc Bruno

Reagovat
VasAFC

Tfuj

Reagovat
Maresma

Bruno je fakt sráč

Reagovat
Busby babes

Bruno.

Reagovat
mithro

Bruno

Reagovat
Breze

bruno

Reagovat
cubazi

V lete mal prisť založnici Neves a Tielemans, nie tam Hendo a Milner robia zo seba kktov

Reagovat
SCELO

bohuzial nestalo sa a my budeme trpiet, zatial...

Reagovat
SpecialOne

Nemůže všechny naše zápasy pískat Oliver? Já vím, že za toho Pickforda má zaryté nepřátele, ale za mě jediný anglický rozhodčí, který by se měl účastnit mezinárodních soutěží.

Reagovat
jk

Dneska je fakt super.

Reagovat
Jesfey

Dneska to jde, ale nic moc diskutabilního tam nebylo.

Jako anglicky rozhodčí "nejlepší z nejhorších", level maximálně konferenční ligy.

A ani mu nezapomenu, jak nás obral o penaltu proti švédským betonářům

Reagovat
Freedo

Bych ho vyloučil za takový dive.

Reagovat
Remt

Začněte za toto vyhazovat. To je fakt taková ubohost

Reagovat
Swarley

Tu zlutou doufam dostal za ten prvni dotek

Reagovat
mithro

Reagovat
REPLIKATOR

špína portugalská

Reagovat
Ligter

to je blbec

Reagovat
janinho

tvl, este sa cuduje za ZK... slusna hanba

Reagovat
Tomanatura

Co kdo udelal s Rashem?

Reagovat
Coutinho10

nic, ma proti sobe kuzely

Reagovat
Neutron

Ale bez uz do riti

Reagovat
C0br

bruno je hroznej sráč

Reagovat
mithro

Rash uz sa zacina chytat

Reagovat
Coutinho10

jak muze takto projit ?

Reagovat
cubazi

Prosím naložte nam vy žebráci

Reagovat
Hlahart

Ten Arnold je zralej na pokutu tvl

Reagovat
Luc-Luc

fakt kuzely, bezte do riti

Reagovat
Kixi Syhimour

Fabio pár minut ma hřišti a hned 2x u střely, alespoň něco

Reagovat
Registrujisejenproto

Firmino Gomez to jsou strasne kvalitativni sesupy

Reagovat
martin.b

Větší problém než, že zkusil spadnou mám s tím, jak pak nesouhlasně kroutí hlavou

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale Manchester úplně vypl, tohle je v klidu hratelné na bod, ale my jsme prostě tak špatní

Reagovat
poz3n

Osobně si myslím, že Liverpool potřebuje větší obměnu, refresh kádru. Někteří hráči tam jsou už poměrně dlouho a herní stagnace je podle mě logická možnost. Letošní sezona by mohla být prostě jedna z těch přechodových s umístěním “jen” třeba v top 6.

Reagovat
SpecialOne

Bruno druhou okamžitě, fuj

Reagovat
mistr129

Reagovat
Luc-Luc

Mooo no konecne, pojdme si pro bod

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaaaal Mooooooooooooo konecne pojdme jeste jeden

Reagovat
Gareth Bale 11

Jeziei, ten Bruno je mrdka, uz ho vylej.

Reagovat
Kixi Syhimour

Fabio zase

Reagovat
martin.b

Příště základ

Reagovat
Hachim Mastour

bruno

Reagovat
Mervin

proč ho nevyhodí?

Reagovat
CzechLukas

To je mentál ten Fernandes

Reagovat
formic81

jezis ten Bruno je fakt kunda

Reagovat
Raylan

Neexistuje větší mrdka než Bruno.

Reagovat
mithro

njn z takeho prdu. uplne vypli, snad ich to preberie.

Reagovat
mithro

*rohu

Reagovat
Busby babes

klasika. to zas bude zaver.

Reagovat
Blbos_Dlaha

Fernandes je najvacsia mrdka v PL preco nie je vonku?

Reagovat
nani92

Lebo nič zlé neurobil

Reagovat
Mervin

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
icka

Reagovat
pospec7

Reagovat
Breze

Reagovat
smazaný uživatel

Strasne tupa nesympaticka pica. Oliver dement, proc ho kurva nevyhodi.

Reagovat
bobis21

Tady bych teda dal spíš žlutou Salahovi. Co tam do prdele předváděl?

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
bobis21

Se klidně směj, ale tím svým šaškováním to reálně zdržel mnohem víc, než by Bruno vůbec mohl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Nikikrew

Ťažké vybrať medzi nim a Richarlidsonem

Reagovat
Blbos_Dlaha

Ked uz by som si mal vybrat zo Spurs tak jednoznacne Son a Romero Richarlison je typek

Reagovat
mr.Silver

To bude ještě 2:2.

Fernandes měl být venku po tok divadle po golu.

Reagovat
Tomanatura

Bruno je uplne zlaticko, vsechno pro tym

Reagovat
Grahf

ešte to posereme

Reagovat
Maximm9

Fernandes dneska dobry odpad

Reagovat
Swarley

Bruno vole neser

Reagovat
martin.b

Ježiš to je strašná krysa, jako bych viděl Suareze

Reagovat
cubazi

Origi in

Reagovat
Maresma

V lize snad není větší mrdka než Fernandes

Reagovat
Minister

Jebnuty Bruno akože prečo nedostal druhu žltú?

Reagovat
FKVZLFC

... Co si ten blb jako myslel, že dělá?

Reagovat
Trand

Bruno měl jen ven za tohle

Reagovat
Swarley

uplne nesmyslne si takhle koledovat

Reagovat
Trand

Měl 5 vteřin podržet míč jako každej a pak ho pustit. A on takhle riskuje ještě se žlutou, to je fakt magor

Reagovat
Swarley

Reagovat
avicii

Zvlášť keď už má žltú kartu a on tam predvedie hento

Reagovat
Detective

A proc? Pokud se tam nezacnou fackovat tak pravidla porusuje jenom Salah. Liverpool dal gol, MU tedy pak rozehrava. Pokud je prerusena hra a rozehrava souper, nemas na balon co hmatat. To ze si hraci zvykli balon k rozehravce soupere nosit je jejich problem.

Reagovat
smazaný uživatel

protoze zdrzoval hru, a pak jeste simuloval proto

Reagovat
Jacks11

to je taková mrdka krysí ten bruno, ten by potřeboval dělo do držky

Reagovat
Cobra

Bruno je strašná kunda.

Reagovat
Manik...

Fernandes totálně jeblej tohle dělat s ŽK

Reagovat
smazaný uživatel

Bruno ty si curak. Ja bych mu zlomil vaz.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako tohle sralo i me...

Reagovat
Jacks11

Reagovat
Breze

bruno charakter

Reagovat
SunFells

Jakto že mu kkt nedá žlutou za tohle?

Reagovat
mithro

ronaldo to pride branit oni to fakt este pustia

Reagovat
EL Gringo

Bruno mal byt už vonku, neskutočný zmrd

Reagovat
Registrujisejenproto

Bruno hnusná krysa typičo to je hnus kdyby ten sudí byl co k čemu tak ho vyhodí a ještě se chytne za oko pičusek

Reagovat
smazaný uživatel

Roncek, VdB a Fred in. Uz tahame nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Fred okay

Reagovat
Hlahart

Fred už tam 20 minut je a prohrál odraženej balon u toho golu

Reagovat
smazaný uživatel

uz vidim...Tak uz jsou tam vsichni.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tsimikas

Proti CP byl směšný, netřeba využít všechna střídání

Reagovat
smazaný uživatel

To je něco strašnýho, co tu předvádíte dnes.

Reagovat
Kixi Syhimour

Vždyť proti CP nedal kloudný centr, absolutně nechápu jeho nasazení

Reagovat
smazaný uživatel

Tady všechno zní jak kdyby si nikdo nemohl dovolit mít špatný zápas. Několikrát ukázal, že fotbal hrát umí a Robertson už asi nemohl.

Reagovat
Bandita_Harry

kriza sa dnes potvrdila, niektori to ale dost prehanaju

Reagovat
cubazi

neni zly, len sa potrebuje chytiť 2 odjebanymi loptami...

Reagovat
Registrujisejenproto

Ten zmrdeček měl být venku

Reagovat
Trand

Každopádně nic by asi nevystihovalo Bruna víc než první žlutá za simulaci a druhá za tohle. Možná ještě gól k tomu.

Reagovat
mithro

keby nemal tu zltu, tak by som to prezil, takto to mohol vpohode cele potopit, nikdy nevies ako to sudi zoberie.

Reagovat
Trand

Podle mě kdyby už neměl žlutou, tak mu jí dá, ale takhle ho nechtěl vyloučit. Já bych mu jí upřímně dal, ten míč držel fakt strašně dlouho.

Reagovat
Jesfey

Však na to ale žádné pravidlo není, ne? Na ten balón měl stejné právo jako Liverpool a k půlce šel rozumným tempem.

Reagovat
Mervin

Reagovat
mithro

ale vazne, je take nejake pravidlo? vzdy tam je obcas o tu loptu mela ale realne som este nevidel aby skoncila kartou. alebo si to nepamatam uz.

Reagovat
vitasrp

Já to teda viděl několikrát, sudí to snadno obhájí jako zdržování hry a nazdar.

Reagovat
masly008

by mě zajímalo za co by tu druhou kartu jako chtěl dát?On s tím balonem normálně šel na střed

Reagovat
Trand

Jojo, možná by tam v 94. minutě došel no.

Reagovat
smazaný uživatel

normalne sel a proto je fotbal plny zdrzujicich a simulujicich hovad, protoze to znacna cast fanousku podporuje

Reagovat
masly008

Ne. Fotbal jich je plno díky neschopnosti rozhodčích tohle řešit. Nebo si snad v poslední době viděl posunout nepřímý kop po zdržování gólmanů ? Není pořád v pravidlech těch 6 vteřin?

Reagovat
vitasrp

jj, na střed vlastní brány ale.

Reagovat
masly008

To není pravda. On se otočil normálně do hřiště a k bráně se začal točit až po tom co se začali se salahem přetahovat o balon.

Reagovat
Luc-Luc

potrebujem dat gol a dame tam Kostu, to radsi nestridat...

Reagovat
mr.Silver

Martinez

Reagovat
Swarley

Varane neeee, kurva at je ok

Reagovat
Miguel19

Martinez Co to bylo dpč...

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Mervin

tpč, to jsou šašci v tom Manchesteru

Reagovat
Kixi Syhimour

Martinez hezky zahrál

Reagovat
Mass

Bruno a Lisadro, takový komedie se nevidí ani v La Lize

Reagovat
Hlahart

Malacia

Reagovat
KnoxXx

jednoznacne MotM

Reagovat
smazaný uživatel

Rychlej, chytrej, nabuzenej.... nadhera.

Reagovat
Rakoid

Lidi běžte do řiti, chápu že mají fanoušci United prdel z United, protože tam je to prohnilé už dlouho, ale proč my? Vážně po 3 zápasech všichni budou dělat chytrolíny a zpochybňovat Kloppa, hráče a celý klub?

Reagovat
SCELO

ja netusim aky LFC

Reagovat
SCELO

ty pozeras

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
SCELO

LFC ktory vidim hrat zapas co zapas ma problemy vytvorit dostatok kvallitnych sancii na gol, hlavne kvoli zlozeniu zalohy...

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Bandita_Harry

Asi iba frustracia

Reagovat
Vinci

Normálně tam příště zaslapnete toho potetovanyho trpaslíka

Reagovat
ACSMan

Bruno schytal zase další facku jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je to horší divadlo jak ve španělské lize a to nefandím ani jedněm. Anglicke el clasico.

Reagovat
ValachJakPoleno

Reagovat
Registrujisejenproto

A ten Martinez ted typičo, jak by z něho vymítali ďábla to je takova banda krys, snad spadnou zmrdi

Reagovat
Mervin

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Euphael

Reagovat
pospec7

Reagovat
Swarley

No nevim kdo je ted bliz spadnuti

Reagovat
Registrujisejenproto

ten paklub, kteremu fandis

Reagovat
Swarley

Reagovat
Infi

Reagovat
Jacks11

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Blbos_Dlaha

Normalne dufam ze pool este da gol za to divadlo co hráči United predvadzaju... Fernandes je najviac na facku hráč akeho som kedy videl. A ten Martinez tam

Reagovat
Hlahart

Martial s velkým přehledem

Reagovat
ACSMan

Ta Sevilla ho neskutečně nakopla

Reagovat
vodka

Reagovat
m.sali

jako Bruno mi s těma teatrálníma výstupama dost sere

Reagovat
VALEN

je to zmrd a Bosák taky

Reagovat
pospec7

Curak

Reagovat
avicii

Ten chlap je fakt ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Nad cim bude brecet Klopp dneska?

Reagovat
Swarley

On si vzdy neco najde, toho bych se nebal

Reagovat
avicii

Ze sme boli strašne slabý a vám stačilo viac behať

Reagovat
martin.b

Oproti Bangkoku pokrok, příště už je porazíme

Reagovat
Maximm9

Bruno proste odpad a Bosak ho ozunaci za muze zapasu

Reagovat
Freedo

Fotbalově jeden z nejlepších na hřišti. Simulování je humus, to ano.

Reagovat
Grahf

konečne nejaké pozitivum

Reagovat
mithro

GET IN

Reagovat
Pigeon

Martinez dnes bez večeře, ten si namazal celý Liverpool na chleba

Reagovat
Mass

Bruno Fernandes a Lisandro Martinez dnes nejlepší na hřišti, nejen co se týká fotbalu, ale i divadelních kvalit.

Reagovat
Pigeon

Mám v piči

Reagovat
Darren Fletcher

Malacia riadny makač

DDG konečne pochytal

Škoda, že Rash ešte jeden nepridal

Reagovat
iamek

Neskutečné sucho triko. Porazit Pool, když má nejlepšího golmana, nejlepší krajní beky světa, nejlepšího stopera v galaxii, generační talent Elliot, Salaha a hlavně Kloppa je top úspěch.

Viděl jsem teda jen druhy poločas, ale Shaw a Harry snad lavička. Ronaldo za par minut na facku a Bruno kokot obecný. Simulace a pak drzi jako malé děcko balon a hlavně ten závěr, kdy to ta každou cenu žene do vápna na Ronalda bylo wtf. Pool díky tomu měl pak ještě nakop.

MOTM Malacia

Reagovat
iamek

A Martinez na CB taky bozan

Reagovat
iamek

A Varane samozřejmě top class. Jen to zdravicko

Reagovat
Busby babes

je to super zmrdecek. prosim te, jak je vysokej?

Reagovat
iamek

Metr třicet ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Pisou 1.75 ale spis to vidim tak 1.72 max

Reagovat
cr7sux

jj, zname takove kecy, 170 spis

Reagovat
HorajzmAmmann

Jak já na Tinderu 168, ale napsáno mám 171

Reagovat
smazaný uživatel

Takze stopera v PL po vcerejsku evidentne hrat muzes.

Reagovat
avicii

Ze vás to stále baví dookola o tých galaxiach ... Sa tu opúšťas pred zápasom a potom sa sem prídeš po boji odbaviť... To je riadna frajerina

Reagovat
Kixi Syhimour

Wow, slušná křeč

Reagovat
icka

Reagovat
Front hell

King Harry lavička? vždyť byl v nejlepší 11 na euru.

Reagovat
Neutron

potreboval si odpocinut

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
r.mrazik

a tedy martial tech micu udrzi a rozda taky mraky...

ronaldo se na hriste nepodiva...tocil bych vepredu ty dva jako se tocili kdysi nalevo

Reagovat
vodka

martial pokud udrzi linkup, tak je jasna jednicka na hrot

Reagovat
r.mrazik

to rozhodne

Reagovat
iamek

A dokonce se vracel a běhal

Reagovat
Dawon

Parada, sice sme tak od 30. minuty totalne odpadli a uz to bylo fakt ubojovane, ale na to ted asi sere pes, snad to ten tym trochu psychicky zvedne z tech sracek a hlavne je treba na to za tyden navazat.

Bruna bych obcas za jeho rozhodovani ale normalne zastrelil. Kdyz pominu tu klauniadu se simulacema a potom co delal po golu LFC kdyz uz mel zlutou, ale ze tam v case 94:30 mame mic v precisleni, muzeme hodit mic do rohu a uplne v klidu dohrat, tak on misto toho vymysli dementni krizny pas, kterym jeste souperi daruje mic Z toho fakt musi Ten Hag naprosto silet.

A tyhle picoviny dela prakticky pravidelne v kazdem zapase, fakt obcas totalni bezmozek.

Reagovat
Dawon

A teda Ronaldo fakt musi odejit, na tenhle fotbal je proste zbytecny...mozna jako impact sub, ale z toho by zas asi on sam explodoval a jeste vzal cely ten tym s sebou.

Reagovat
iamek

Reagovat
r.mrazik

musi pryc...musi

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Busby babes

Taky bo ETH malem dobehl na hriste profackovat na tom konci

Reagovat
Swarley

on toci naprosto genialni momenty s uplnyma kktinama, ze bys ho zabil...

Reagovat
Frony

Fans United dneska úžasní, po dvou minutách zápasu jsem věděl kdo vyhraje. Ti by je tam dotlačili ikdyby hráli úplný hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool teda start jak vinko

Reagovat
avicii

Reagovat
RickNash

Dnešek byl pro Pool snad ve všem blbej. Kromě Eliotta a Diaze snad nikdo nezahrál opravdu dobře, naopak leckdo měl na triku tolik nepřesností, co má běžně za tři zápasy. United měli i štěstí, a nejednou, ale to se pojí s tím, jak byli hladoví.

O půlce jsem si říkal, jak moc by naše záloha potřebovala FdJ, což říká leccos o tom, jak na tom jsme. Sice jsou je spousta zraněných, ale ze zálohy to je Ox, Thiago, Keita a Jones, což jsou tři velmi IP hráči, tam si o to Klopp hodně koleduje.

A nejvíc teda bolí, že to od United nebyl žádnej extra výkon (jo, hladovej byl, a body/bod si zasloužili) a takoví City by je zpráskali, resp. V klidu porazili.

Reagovat
SCELO

TOP

Reagovat
Neutron

Tak City by v pohode porazili vacsinu ligy. Ako nas, tak vas a dalsich.

Reagovat
vladino10

Thiago opäť padol do tých nemocničných patalii? Lebo v bayerne sa posledné sezóny dosť držal bez zranení

Reagovat
Bandita_Harry

Na jesen byva zraneny, na jar zase fit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele