Premier League - preview 29. kola

07.03.2020, 09:19, aktualizováno 09.03.2020, 08:19
Previews
Pondělní dohrávka na King Power Stadium přinese střetnutí Leicesteru City s Aston Villou. Oba týmy neprožívají vydařené období a potřebují zastavit sérii nepříznivých výsledků...
Leicester City - Aston Villa  (pondělí 21:00)
Pondělní dohrávku obstarají Leicester City s Aston Villou zápasem, v němž oba celky z opačného koutu tabulky potřebují shodně naplno bodovat. Zatímco domácí se v novém roce výsledkově trápí, jejich náskok na týmy za sebou se pravidelně ztenčuje a vysněná kvalifikace do Ligy mistrů začíná být v ohrožení, Villans řeší vážné sestupové trable a potřebují se udržet v bodovém kontaktu se svým okolím.

Oproti první polovině sezony je současný Leicester takřka k nepoznání. Zpočátku nejlepší defenziva celé ligy udržela za posledních sedm kol jediné čisté konto, a ještě horší je situace v ofenzivě, kde Foxes dokonce nedokázali skórovat už třikrát po sobě. Nadmíru dobrou zprávou je tak pro manažera Brendana Rodgerse uzdravení nejlepšího střelce Premier League Jamieho Vardyho, jenž se ovšem po dvouzápasové absenci potřebuje znovu probrat stejně jako celý tým okolo něj, o čemž svědčí nebývalý gólový půst, který trvá již 641 minut. Otazník pak visí nad startem levého beka Bena Chilwella, jenž má drobné svalové potíže.

Přestože se v ligové soutěži Villans jakožto letošní nováček trápí a nachází se na předposledním devatenáctém místě, přinejmenším v anglickém ligovém poháru ukázali svou nepochybnou kvalitu. Jejich tažení, které mimo jiné v semifinále odnesl právě Leicester, zastavil až ve Wembley obhájce trofeje Manchester City, a i tento superfavorit nakonec zvítězil po nečekaně vyrovnaném duelu jen těsně 1:0. Manažer birminghamského klubu Dean Smith může počítat se stejnou soupiskou jako ve finále, byť zdravotní stav jednoho z klíčových hráčů Johna McGinna se zlepšuje a záložník Villy se po zlomenině kotníku blíží návratu na hřiště.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Pereira, Evans, Söyüncü, Chilwell - Ndidi - Pérez, Praet, Maddison, Barnes - Vardy
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Reina - Guilbert, Engels, Mings, Targett - Luiz, Nakamba, Hourihane - Elmohamady, Samatta, Grealish
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.46 - 4.95 - 7.12
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Everton FC  (neděle 15:00)
Přestože si v nedělním programu Premier League říká hlasitě o pozornost především manchesterské derby, duel Chelsea s Evertonem je neradno opominout. Oba týmy se vyznačují útočným pojetím hry, z toho plynoucími divokými gólovými přestřelkami a ke všemu bude toto utkání speciální i kvůli osobnosti evertonského manažera Carla Ancelottiho, jenž sám v Chelsea dříve působil a získal s Blues i ligový titul.

Evertonští se po zpackaném úvodu sezony pod vedením zkušeného italského kouče výrazně zvednuli a získali od té chvíle více bodů než zbytek ligy vyjma prvních dvou týmů tabulky, byť v posledních kolech proti prestižním soupeřům se již vytoužené výsledky nedostavily. Navzdory prohře s Arsenalem a remíze doma s Manchesterem United však platí, že Totffees byli papírovým favoritům více než rovným soupeřem a s trochou štěstí v zakončení mohli z obou zápasů vzejít jako vítězové.

Právě v minulém kole s Manchesterem si přivodil zranění pravý bek Seamus Coleman, jenž bude dle Ancelottiho slov chybět Evertonu přinejmenším nadcházející dvě kola a zařadí se na marodku po bok Morgana Schneiderlina a Jeana-Philippa Gbamina. Dobrou zprávou je naopak uzdravení Lucase Digneho, jenž překonal potíže s lýtkem.

To domácí se musí vypořádat s podstatně horším rozpoložením, co se týče zranění i samotných výsledků. Blues v novém roce vyhráli pouhé dva z dosavadních osmi ligových zápasů, a i když stále úspěšně drží v tabulce čtvrté místo, další podobná zaváhání je z této pozice mohou snadno odsunout až do samého středu pole. Trenér Frank Lampard se navíc možná bude muset obejít hned bez devíti potenciálních členů základní sestavy, neboť vinou zranění chybí Hudson-Odoi, Kovaćić, Kanté či Abraham, Jorginho pak vynechá příští dvě kola kvůli karetnímu trestu a zdravotní problémy sužují i Christensena, Pulišiće, Williana a Loftuse-Cheeka.

Chelsea se tak bude muset spolehnout alespoň na výhodu domácího prostředí, o čemž se v týdnu přesvědčil na vlastní kůži i samotný Liverpool, který na Stamford Bridge v FA Cupu padl po výsledku 2:0. Také Everton jakožto další liverpoolský klub nemá na tento stadion dobré vzpomínky, neboť zde v lize nevyhrál už čtyřiadvacetkrát za sebou.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Arrizabalaga - Azpilicueta, Christensen, Rüdiger - James, Barkley, Gilmour, Alonso - Pedro, Mount - Giroud
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Sidibe, Mina, Holgate, Digne - Walcott, Delph, Gomes, Sigurdsson - Calvert-Lewin, Richarlison
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.88 - 3.86 - 4.23
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - Manchester City  (neděle 17:30)
Fotbalisté Manchesteru United v rámci devětadvacátého kola anglické Premier League vyzvou na domácí půdě Manchester City. Rudí ďáblové jsou v tabulce momentálně pátí, na svého městského rivala, který je druhý, však ztrácí propastných patnáct bodů. A to mají City zápas k dobru.

United ve čtvrtečním utkání přešli v FA Cupu přes Derby County, které porazili 3:0. Dvě branky si připsal Odion Ighalo, jednu Luke Shaw. V minulém ligovém kole však Solskjaerovi svěřenci naplno nebodovali, na Evertonu uhráli po brance Bruna Fernandese remízu 1:1. V Evropské lize jdou United dále, na domácím hřišti smázli 5:0 Bruggy a v dalším kole je čeká rakouský Lask Linz. Proti City nebudou k dispozici Grant, Pogba a Rashford.

"Budou se cítit sebejistě, jsou ve formě, hrají dobře. Zvítězili na Bernabeu proti Realu a vyhráli finále Carabao Cupu. Takže jsem si jistý, že přijedou sebevědomí, budou hrát svou vlastní hru a my musíme hrát tu naši. Doufejme, že to bude ta lepší," líčil na předzápasové konferenci manažer United Ole Gunnar Solskjaer.

City v rámci FA Cupu přešli přes Sheffield Wednesday, který po brance Sergia Agüera porazili 1:0. Minulé kolo Guardiolovi svěřenci nehráli, protože měli na programu finále ligového poháru. To proti Aston Ville zvládli, výhru 2:1 zařídili Agüero a Rodri. I v Lize mistrů se Citizens zadařilo. V Madridu porazili Real 2:1 a do odvety osmifinále tak vstoupí s nadějným výsledkem. Proti United nebude k dispozici Aymeric Laporte.

"Zlepšili se, právě teď je možná jejich nejlepší období sezony. Vždy je těžké vyhrát proti velkým klubům. To neznamená, že se to stane v neděli. Pokud budeme věřit, že je to pro ně důležitější než pro nás, ztratíme tím zápas. Nikdy nechci hrát s tím, že máme méně nebo více bodů než soupeř," uvedl na adresu rivala manažer City Pep Guardiola.

Poslední vzájemný duel vyhráli na Etihad Stadium United 2:1. Z penalty je Rashford poslal do vedení, které poté ještě navýšil Martial. Za domácí už v závěru jen snižoval Otamendi.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Lindelof, Maguire, Shaw - Wan-Bissaka, Fred, Matić, Williams - Bruno Fernandes - James, Martial.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Otamendi, Fernandinho, Mendy - Mahrez, Rodri, Gündogan, Bernardo Silva - De Bruyne - Agüero.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.41 - 3.96 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - AFC Bournemouth  (sobota 13:30)
Sobotní program devětadvacátého kola otevře od 13:30 souboj Liverpoolu s Bournemouthem. Jakkoli se to ještě před pár týdny zdálo být nemyslitelné, suverénní lídr Premier League si v poslední době prochází první výsledkovou krizí a nyní se proti sestupem ohroženému soupeři potřebuje na Anfield Road znovu nastartovat, neboť důležitá odveta osmifinále Ligy mistrů je na spadnutí...

Reds si v minulém kole připsali vůbec první ligovou porážku sezony, když překvapivě padli na půdě Watfordu vysoko 3:0. Tým Jürgena Kloppa si vzápětí nespravil chuť ani v FA Cupu, kde podlehl venku Chelsea 2:0 a sen o úspěšné sezoně na více frontách tak nabral další pořádnou trhlinu. Poslední pohárovou soutěží, v níž ještě mohou Liverpoolští uspět, je Liga mistrů, ovšem při obhajobě tohoto prestižního titulu ve středu potřebují zvrátit jednobrankové manko z hřiště Atlética Madrid.

Bez ohledu na všechny tyto nezdary však stále platí, že vytoužený ligový triumf má Liverpool stále na dosah a doma proti Bournemouthu bude jednoznačným favoritem, avšak Klopp se bude muset při sestavování zápasové soupisky vypořádat s další citelnou absencí. Ke kapitánu Jordanu Hendersonovi, jehož čeká závod s časem, aby se stihl dát dohromady alespoň na zmíněnou odvetu s Atléticem, totiž přibyl na marodce také brankář Alisson vinou poraněného boku a mezi tři tyče se tak stejně jako na začátku sezony postaví španělská dvojka Adrián. Dobrou zprávou pro Reds je alespoň zlepšený zdravotní stav Nabyho Keity, jenž může do sobotního utkání zasáhnout.

Bournemouthu udělali Liverpoolští v minulém kole tak trochu čáru přes rozpočet, neboť právě s Watfordem soupeří v tuhém boji o záchranu a Hornets díky šokující výhře družinu Eddieho Howea předskočili přímo na pomezí sedmnáctého a osmnáctého místa. Cherries se tak pokusí o druhé zaskočení favorita za sebou, ale nepomůže jim v tom Harry Wilson, jenž v Bournemouthu hostuje zrovna z Liverpoolu a nemůže tak dle ligových pravidel proti svému mateřskému klubu nastoupit.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Adrián - Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson - Oxlade-Chamberlain, Wijnaldum, Milner - Salah, Firmino, Mané
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Stacey, Francis, S. Cook, Aké, Smith - Fraser, Billing, Lerma, King - C. Wilson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.23 - 7.16 - 13.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - West Ham United  (sobota 16:00)
Malé londýnské derby bude k vidění na Emirates Stadium, kde Arsenal přivítá West Ham United. Zatímco hosté ve spodních patrech tabulky bojují o holé přežití mezi prvoligovou elitou, Kanonýři navzdory doposud hrubě nepovedené sezoně stále udržují naději na posun vzhůru vstříc pohárovým příčkám, a tak lze očekávat vypjaté utkání dvou výrazně motivovaných soupeřů, navíc nejspíše i s českou stopou.

Zdravotní stav Tomáše Součka se totiž od prodělaného zranění v zápase s Liverpoolem již zlepšil natolik, že český reprezentant je zpět na zápasové soupisce. Přestože Hammers během jeho absence výsledkově zabrali a připsali si důležitou domácí výhru nad Southamptonem, Souček se okamžitě po svém lednovém příchodu z pražské Slavie těšil důvěře manažera Davida Moyese a nebylo by tak překvapením, kdyby se proti Arsenalu objevil zpět v základní sestavě.

To Arsenal naopak v záložní řadě čítá jednu čerstvou absenci v podobě Lucase Torreiry. Uruguayský záložník si přivodil zlomeninu kotníku v zápase FA Cupu s Portsmouthem a bude svému týmu chybět přinejmenším po valnou většinu zbytku sezony. Mimo hru zůstávají také Sead Kolašinac, Cédric Soares a Callum Chambers, ovšem návratu do hry se blíží Kieran Tierney, jenž dlouho marodil s poraněným ramenem.

Kanonýři sice ve zmíněném duelu s Portsmouthem uspěli, ovšem ani tato výhra 2:0 nesmazala pachuť z překvapivého vypadnutí z Evropské ligy, v níž Arsenal podlehl Olympiakosu Pireus a jeho ambice proklouznout do příštího ročníku Ligy mistrů skrze triumf v této soutěži tak vzala velmi brzy za své. Mikelu Artetovi tak nezbývá nic jiného než upřít pozornost plně na Premier League, kde jeho tým na čtvrté místo ztrácí propastných osm bodů, byť má zápas s Manchesterem City k dobru.

Hosté budou do sobotního duelu vstupovat odpočatější, neboť sami v týdnu žádné pohárové střetnutí kvůli dřívějšímu vypadnutí ze soutěže neabsolvovali, ovšem stejně tak na straně Arsenalu řada předních hráčů v čele s nejlepším střelcem Aubameyangem do utkání ve Fratton Parku vůbec nezasáhla.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Bellerín, Mustafi, Luiz, Saka - Ceballos, Xhaka - Pépé, Özil, Aubameyang - Nketiah
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Ngakia, Diop, Ogbonna, Cresswell - Souček, Rice, Noble - Bowen, Antonio, Fornals
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 4.26 - 5.04
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Watford FC  (sobota 16:00)
Fotbalisté Crystal Palace v rámci 29. kola Premier League hostí na svém stadionu Selhurst Park v Londýně Watford. Hosté jsou sedmnáctí, ale mají stejně bodů jako osmnáctý Bournemouth, který je na sestupové příčce. Crystal Palace patří dvanácté místo.

Hráči Crystal Palace po dlouhé sérii bez výher najeli na vítěznou vlnu. Nejprve 1:0 porazili Newcastle, když se trefil Patrick van Aanholt, poté stejným poměrem Brighton, zápas rozhodl Jordan Ayew. Před tím Eagles čekali na výhru od 26. prosince, tedy více než měsíc. Mimo hru jsou McCarthy, Schlupp a Tomkins.

Watford v minulém kole zažil nebývalý úspěch. Jako první v této sezoně a po více než roce dokázal v ligovém zápase porazit Liverpool, navíc poměrně jednoznačně 3:0. O senzaci se postarali dvěma brankami Ismaila Sarr a jednou Troy Deeney. Předtím však pro změnu Hornets prohráli na půdě Manchesteru United 0:3. V tomto kole se do hry nedostanou Deulofeu a Janmaat.

Poslední vzájemný duel skončil bezbrankovou remízou, sudí rozdal šest žlutých karet. Watford svého soka přestřílel 13:3, vstřelit gól však nedokázal.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Dann, Cahill, van Aanholt - McCarthy, Milivojevič, McArthur - Jordan Ayew, Benteke, Zaha.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Femenía, Kabasele, Cathcart, Masina - Hughes, Capoue - Ismaila Sarr, Doucouré, Pereyra - Deeney.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.75 - 3.14 - 2.92
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sheffield United - Norwich City  (sobota 16:00)
Fotbalisté Sheffieldu v rámci 29. kola anglické Premier League přivítají na svém stadionu celek z Norwiche. Domácím momentálně patří osmá příčka, ztrácí však pouze dva body na pátý Manchester United. Norwich je stále beznadějně poslední, na nejbližšího soupeře ztrácí čtyři body.

Sheffield v minulém kole pouze remizoval s Brightonem 1:1. Prosadil se Enda Stevens, za hosty však kontroval Neal Maupay. Předtím však Blades dvakrát vyhráli, nejprve 2:1 s Bournemouthem po brankách Sharpa a Lundstrama, a ještě o týden dřív 1:0 s Crystal Palace po vlastním gólu Guaity.

Norwich v minulém kole vybojoval velice důležité tři body, když na domácí půdě porazil 1:0 Leicester. Naději na záchranu vystřelil Jamal Lewis. Canaries navíc dokázali v FA Cupu přejít přes Tottenham, který vyřadili 2:1 po penaltách. Ve čtvrtfinále Norwich čeká Manchester United. Proti Sheffieldu nebudu k dispozici Byram, Hernandez, Klose a Zimmermann.

Poslední vzájemný zápas Sheffield vyhrál 2:1, když se za něj trefili Stevens a Baldock, za Norwich skóroval Tettey.
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Henderson - Basham, Egan, O'Connell - Baldock, Berge, Norwood, Fleck, Stevens - McBurnie, Sharp.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Krul - Aarons, Hanley, Godfrey, Lewis - Tettey, Kenny McLean - Buendía, Duda, Cantwell - Pukki.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.69 - 3.92 - 5.54
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - Newcastle United  (sobota 16:00)
Stadion St. Mary’s bude v sobotu dějištěm přímého boje o záchranu mezi domácím Southamptonem a Newcastlem. Oba celky se v tabulce nacházejí hned vedle sebe na třinácté, resp. čtrnácté příčce, a přestože si udržují náskok od samotného pásma sestupu, stále mají k jistotě udržení prvoligové příslušnosti daleko a v posledních týdnech se výsledkově spíše trápí.

Zatímco Saints prohráli tři ze čtyř kol, Newcastle čeká na ligový triumf již pět zápasů. Svěřenci Steva Bruce si alespoň spravili chuť v FA Cupu, když v týdnu vyhráli na půdě druholigového lídra West Bromwiche Albion, byť jejich výhra 3:2 nakonec přinesla pořádné závěrečné drama. Zkušený manažer Newcastlu nyní bude doufat, že si jeho tým přenese tuto pohárovou střeleckou formu i do Premier League, neboť zde Newcastle se 24 góly po 28 zápasech platí za vůbec nejhorší ofenzivu celé anglické ligy. Zmíněný triumf v Birminghamu zařídil především Miguel Almirón jakožto autor dvou branek.

Domácí kvůli dřívějšímu vypadnutí z FA Cupu v týdnu žádné střetnutí neabsolvovali a mohou tak mít na své straně lepší fyzickou připravenost, byť Newcastle svůj pohárový postup absolvoval ve značně obměněné sestavě bez řady obvyklých členů základní sestavy včetně slovenského brankáře Martina Dúbravky.

Manažeru Ralphu Hasenhüttlovi se od posledního ligového kola rozšířily na soupisce možnosti o Moussu Djenepa a návrat do základní sestavy by neměl minout ani nejlepšího střelce Saints Dannyho Ingse, jenž vinou drobného zranění začal předešlé utkání s West Hamem pouze na lavičce náhradníků. Mimo hru budou naopak Stuart Armstrong, Will Smallbone a Nathan Redmond. Také hosté čítají absence - v sobotu se na trávníku stále neobjeví zranění Clark, Dummett, Willems či Carroll a otazník visí i nad startem Javiera Manquilla.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Walker-Peters, Stephens, Bednarek, Bertrand - Ward-Prowse, Hojbjerg - Djenepo, Boufal - Ings, Long
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Manquillo, Fernández, Lascelles, Rose - Hayden, Shelvey - Ritchie, Almirón, Saint-Maximin - Joelinton
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.75 - 3.81 - 5.17
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wolverhampton Wanderers - Brighton & Hove Albion  (sobota 16:00)
Fotbalisté Wolverhamptonu Wanderers přivítají v rámci 29. kola anglické Premier League na svém stadionu Brighton & Hove Albion. Wolves bojují o evropské poháry a se 42 body jsou jen o skóre šestí za pátým Manchesterem United, Brighton je patnáctý a má trochu jiné starosti.

Wolverhampton v minulém zápase překvapil v Londýně, když na stadionu Tottenhamu vyhrál 3:2. Za domácí Spurs se prosadili Bergwijn a Aurier, za Wolves však zápas dovedli k úspěšnému konci Doherty, Jota a Raul Jimenez. Před tím Vlci porazili 3:0 Norwich a celkově se jim v poslední době daří. Proti Brightonu však nebudou mít k dispozici Jonathana Castra.

Brighton vůbec nemá dobrou formu. Poslední výhru oslavil 28. prosince, tedy více než před dvěma měsíci, což se promítlo i do postavení v tabulce celku z jižní Anglie. V minulém kole Rackové padli 0:1 s Crystal Palace, za který se trefil Jordan Ayew. Tomu přecházeli tři remízy. Do příštího zápasu nezasáhne Jose Izquierdo.

Minulý vzájemný střet skončil remízou 2:2, za Brighton se prosadili Maupay a Propper, za Wolves dvakrát Diogo Jota.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Rui Patricio - Boly, Coady, Saiss - Doherty, Dendoncker, Ruben Neves, Mourinho, Rúben Vinagre - Raúl Jimenez, Diogo Jota.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Mat Ryan - Webster, Duffy, Dunk - Schelotto, Pröpper, Stephens, Mooy, Burn - Murray, Maupay.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.75 - 3.79 - 5.26
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Burnley FC - Tottenham Hotspur  (sobota 18:30)
Fotbalisté Burnley v rámci devětadvacátého kola anglické Premier League vyzvou na domácí půdě Tottenham. Oba celky od sebe dělí pouhé dva body, Spurs jsou sedmí, Burnley patří devátá příčka a v případě výhry svého soka přeskočí.

Burnley v minulém kole remizovalo na stadionu St. James Park s Newcastlem 0:0. Před tím však porazilo 3:0 Bounemouth, skóre utkání otevřel český ofenzivní fotbalista Matěj Vydra, z penalty se trefil Jay Rodriguez a výhru na konci pečetil Dwight McNeil. I před tím Clarets vyhráli, tentokrát 2:1 na Southamptonu. V zápase Proti Spurs se na pažit nepodívá Lowton.

Hráči Tottenhamu by rádi přerušili sérii čtyř proher v řadě. Ta poslední sice byla až na penalty, ale znamenala vypadnutí z FA Cupu s Norwichem. V Lize mistrů pro změnu padli 0:1 s Lipskem a do odvety v Německu moc dobrou pozici nemají. V domácí soutěži naposledy podlehli 2:3 Wolverhamptonu. Za domácí tým se prosadili Bergwijn a Aurier, za Wolves však zápas dovedli k úspěšnému konci Doherty, Jota a Raul Jimenez. Proti Burnley nebudou kouči Mourinhovi k dispozici Kane, Sissoko a Son.

Poslední vzájemné klání vyhrál Tottenham vysoko 5:0, když se dvakrát trefil Kane a po jedné brance přidali Lucas, Son a Sissoko.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Bardsley, Tarkowski, Mee, Taylor - Hendrick, Westwood, Cork, McNeil - Wood, Rodriguez.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Sanchez, Dier, Vertonghen - Tanganga, Ndombele, Winks, Davies - Lucas Moura, Alli, Bergwijn.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.78 - 3.36 - 2.77
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC28261164:2079
2.Manchester City27183668:2957
3.Leicester City28155854:2850
4.Chelsea FC28136947:3945
5.Manchester United28119842:3042
6.Wolverhampton Wanderers281012641:3442
7.Tottenham Hotspur281171046:3940
8.Sheffield United271010729:2540
9.Burnley FC281151233:3938
10.Arsenal FC27813639:3637
11.Everton FC281071137:4237
12.Crystal Palace28991025:3236
13.Southampton FC281041435:5134
14.Newcastle United28881224:4132
15.Brighton & Hove Albion286101232:4028
16.West Ham United28761535:4927
17.Watford FC28691327:4327
18.AFC Bournemouth28761528:4527
19.Aston Villa27741634:5225
20.Norwich City28561725:5121

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (800)

Přidat komentář
iamek

Nějaký bar v Praze, který bude vysílat Machesterske derby? Ideálně poblíž centra. Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle ty dotazy mě dycky dostanou. Tvl premier league je v každém druhém baru nebo restauraci v Praze Brně Ostravě atd stačí tam vejít

Reagovat
iamek

To mám chodit po Praze a na blind vejdu někde do baru a tam zápas nebude a půjdu dal? Třeba tímhle stylem stihnu aspoň druhy poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

ne normálně kdekoliv vejdeš tak to tam pojede. jakýkoliv tipsport bar atd

Reagovat
cristiano.K.

filmové a seriálové OT taky už nemá smysl nikdy řešit

Reagovat
Chazy

A jako proč by si nemohl nechat poradit bar, se kterým má někdo dobrou zkušenost? Však to je naprosto normální. Mě zas dostává tahle zoufalá snaha se povyšovat nad ostatní

Reagovat
Mimalu

vzhledem k tomu, že se souběžně hraje derby Sparta-Slavia, tak je to naprosto regulérní dotaz

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Nikikrew

normálna otázka a ideš tu zo seba robiť frajera

Reagovat
smazaný uživatel

Zvladne courat po celem svete, ale najit si nejaky bar s fotbalem ne

Reagovat
Taiger

+ zapomněl dodat, že je zase na letišti

Reagovat
Minister

Reagovat
iamek

Zatím jen Evropa a blízký východ

Reagovat
smazaný uživatel

nic proti, ale vzhledem k velikosti utkání bych si normál vzal notas, připojil se v obchodňáku na wifi a koukal na stream. Páč v hospodě stejně vidíš většinou hůře a je tam kravál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

V obchodaku na wifi tyvole

Reagovat
diastan

Reagovat
cristiano.K.

díky za názor, ani klíčenku vám nepošleme

Reagovat
smazaný uživatel

klíčenku mu netreba, určite nejakú nosí na krku

Reagovat
cristiano.K.

však jo

Reagovat
Coutinho10

takhle jsem chvilku koukal na EL, když jsem čekal na jídlo

Reagovat
janinho

už fakt jeb na to

Reagovat
Taiger

Na Chodově s running sushi, top

Reagovat
technecium

Lepší running sushi je na Pankráci

Reagovat
smazaný uživatel

*v Brně

Reagovat
technecium

To je tam, kde se tomu vyhýbají už i letadla?

Reagovat
One-Real

nesrovnatelný

Reagovat
Taiger

Souhlasím

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mickey mouse

U Zábranských

Reagovat
iamek

Díky. Volal jsem tam a budou to davat

Reagovat
TopinB

James Joyce, Beckett's by to měli mít, jedno ve starém městě, jedno na Vinohradech

Reagovat
diastan

60 mega za Škriniara..nehledě, zda by za tu částku šel..Je aspoň lepší než Stones ?

Reagovat
dave30

Teď jsem to četl. Dnes je apríl?

Reagovat
smazaný uživatel

Určite

Reagovat
O.Giroud

no minimalne by nebol vzdy pol sezony zraneny

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Mimalu

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
iamek

Reagovat
niflheim

Reagovat
Cobra

Reagovat
REPLIKATOR

to je debil

Reagovat
Infi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
iamek

Nemáte ještě někde odkaz jak unikl seznam 113 jmen, které MU scoutoval ?

Reagovat
iamek

Už mám

Reagovat
EXoRcIsT

daj link

Reagovat
Coutinho10

dnes bez Robertsona

Liverpool: Adrian, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Milner, Fabinho, Wijnaldum, Oxlade-Chamberlain, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Lonergan, Keita, Minamino, Lallana, Origi, Matip, Williams.

Reagovat
Coutinho10

a hlavně před tou LM to zranění Alissona je hodně nepříjemný

Reagovat
Front hell

Ten se vám zranil v ten nejhorší možný čas.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel. To že nebude hrát Robbo jsem ale čekal. TAA odpočinul proti Chelsea teď to prohodil.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
JessePinkman

Dneska čekám, že by mohl Chamberlain dát gól.

Reagovat
Coutinho10

pral bych mu ho

Reagovat
johnik

A co je s Robertsonem?

Reagovat
Coutinho10

jenom setreni pred LM, minule odpocival Trent

Reagovat
Horcmen

Klopp: “Robertson would have started today but then he felt [something] slightly. But it’s all good, it will be fine for Wednesday. But not for today."

Reagovat
Coutinho10

aha, ale tak vysledek stejny....mozna to chtel jenom nejak obhajit

Reagovat
iamek

Dneska za dorost hraje od začátku Omari Forson. 15 let, AM a přišel ze Spurs. Zatím nejlepší hráč . Takže čekám, ze za tri roky někam zadarmo, protože mu bude končit smlouva. Každopádně 4 největší talenti v dorostu jsou střední zaloznici. Tohle dlouho nebylo

Reagovat
Coutinho10

hezky jsme se nechali ochcat...

Reagovat
johnik

Co je?

Reagovat
REPLIKATOR

VAR úplně k hovnu

Reagovat
Minister

Reagovat
Maresma

To je snad jasnej faul, ne?

Reagovat
stiflerovamama

Gomez traged

Reagovat
REPLIKATOR

A Gomez to měl hned dát golmanovi a nic z toho by se nestalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Goméz

Reagovat
YNWA__MSN

Gomez to hooodně přihrál a celkově to pěkně posral

Reagovat
johnik

Jako nechápu na co tam ten VAR je jako......

Reagovat
YNWA__MSN

To nebyl faul.... Tohle není bezkontaktní balet

Reagovat
Maresma

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
johnik

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
ajouki

Určitě tam není od toho, aby posoudil každý kontakt jako faul a vykoupil naivního obránce domácích.

Reagovat
johnik

Tak to se můžou rovnou všichni strkat rukama a bude to v pohodě

Reagovat
YNWA__MSN

Plačko... Vždyť to Gomez hodně přihrál... Tohle se prostě nepiska

Reagovat
johnik

Reagovat
SaianSupaCrew

To, že to řešil naivně nemění nic na tom, že když soupeře před sebou ve sprintu strčíš do zad, měl by se pískat faul.

Reagovat
YNWA__MSN

Jo máš pravdu. Rozhodčí je mimo, komise u Varu je mimo, ale ty na pohovce v obýváku to víš nejlip

Reagovat
SaianSupaCrew

Časem to budete brát ve fyzice, též budeš vědět.

Reagovat
YNWA__MSN

To platí spíš pro tebe. Třeba se dozvíš, že existuje vynález jménem brýle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

Ak Klopp nepotrebuje posili tak zjem svoj kokot

Reagovat
Bandita_Harry

A koho? kam ? maju len pokles formy niekto cez leto pride a odíde ale nič extra sa nestane a bude to ok

Reagovat
martin1

To jsou šašci ...

Reagovat
cubazi

Hrame príliš mäkko, naivne a napiču

Reagovat
Coutinho10

Saaaalaaaaaaaaaaah

Reagovat
stiflerovamama

Mane

Momo

Reagovat
smazaný uživatel

ešteže to tma padlo, lebo Sadiova prihrávka bol čistý zemiak tvl

Reagovat
pingla

bomber

Reagovat
YNWA__MSN

Typico doma proti Bournemouthu .... Aspoň přestanou ty kecy, že to bude JENOM liga letos

Reagovat
smazaný uživatel

bude to jenom liga

Reagovat
REPLIKATOR

Salaaaaaah Ale Mané mu to dal jak psovi

Reagovat
cubazi

Reagovat
Shottack

Magnificent Mo

Reagovat
Coutinho10

Maaaaneeeeeeeee presne tak jak mel

Reagovat
pingla

tragický

Reagovat
johnik

VVD playmaker

Reagovat
REPLIKATOR

Manééééééééééééééé. Obrana Bournemouthu

Reagovat
cubazi

Reagovat
REPLIKATOR

Gomez

Reagovat
technecium

Ten Bournemouth hraje tak naivně. Žádný pokus to Liverpoolu znechutit, vyvést je z pohody.. Když na ně nemáš sportovně, tak to sem tam přišlápni a přitvrď, sem tam zasimuluj a máš je pryč z pohody... Jestli takhle hrajou v Anglii všichni, tak to je lehčí liga než se zdá

Reagovat
smazaný uživatel

"sem tam zasimuluj "

Reagovat
Coutinho10

tak to chodi u nich v lize no...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Ale na vás to funguje moc dobře

Reagovat
Kixi Syhimour

Dá se to ale i bez toho, tohle praktikovali tak Atleti, Chelsea s Watfordem tohle nepořtebovali.

Reagovat
Coutinho10

uvidime, jak se to Atleticu bude darit na Anfieldu...samozrejme v domacim prostredi ten tym ma urcitou vyhodu a muze lepe praktikovat to, cim se chce prezentovat

Reagovat
masina_LFC

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

hnus..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Tohle uvažování..

Reagovat
YNWA__MSN

Prej jestli takhle hrajou v Anglii všichni takhle se pozná fanoušek City

Reagovat
smazaný uživatel

“Zasimuluj” ty krivaku

Reagovat
stiflerovamama

Síce otočka, ale stále to nie je dobré. Chýba tomu tempo, v obrane sme neistý, dúfam že šancu bude opäť dostava Matip. Mane síce 1+1 ale to riešenie pri prvom góle bolo katastrofické, podobne ako pri ďalších kombináciách. To isté Firmino, a opäť slabý Fabiniho.

Reagovat
Kixi Syhimour

Zrovna tempo a nasazení je velmi dobré

Reagovat
YNWA__MSN

Souhlas

Reagovat
cubazi

Jedna vec je ista ak sa zrani Virgil sme v picke.

Inak chcel by som vidieť štatistiku uspešnosti salahovych prihravok v tejto sezone....

Reagovat
Kixi Syhimour

Lepší, rozhodně lepší. Ta obrana se stále hledá (včetně Fabinha, dnes se mi znovu nelíbí, ale moc bedlivě ho nepozoruju), ale alespoň energie (hlavně skvělé napadání), přechodová fáze a útok dneska docela jedou

Faul bych u gólu za normálních okolností asi nepískl a konec konců, tohle má Gomez (a Milner, který se vykašlala na Lermu) zvládnout, nicméně vzhledem k nastavenému metru se to opravdu písknou dalo.

Na Adriánovi je vidět, že nechce za každou cenu udělat tu stejnou chybu jako proti Chelsea, ale drží se.

Reagovat
smazaný uživatel

link pls

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Shottack

Best teachers 4 U

Reagovat
Coutinho10

wooooooow Jaaammeeeees Milneeeeeeer

Reagovat
REPLIKATOR

Milner Střídej Fabinha, zase po jeho kiksu...

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak kdyby u toho ten hráč trochu uvažoval a poslal míč na MIlnera, který tam byl sám než aby dal míč do chumlu Fabinhovi

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera James

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Taiger

Leno - Sokra - Luiz - Mari - Saka - Xhaka - Ceba - Mesut - Pepe - Auba - Eddie

Ten Sokratis na beku bude zase prdel Radši bych viděl Marti - Pepe - Auba, ale co už

Reagovat
Minister

Sokratis zasa na RB? Takže útočiť sa bude zase len cez ľavú stranu.

Reagovat
Coutinho10

ouuu Mane skodaaa

Reagovat
smazaný uživatel

pri fabinhovej neforme by sa hodil neskutočne Hendo na DM

Reagovat
smazaný uživatel

To kdyby tam manému spadlo tak je to gol sezony

Reagovat
O.Giroud

rovno dekady

Reagovat
Luc-Luc

ted jsem to zapnul, hrajem zase hrozne, co ?

Reagovat
cubazi

Ano ale vraj je to fungujúci systém

Reagovat
Luc-Luc

to bude nejaka dezinformacni Kloppova hra pred odvetou s Atletama

Reagovat
fenixLFC

nie len cubazzi tu place tyzden co tyzden kvoli nejakemu nezmyslu co si sam vyfabuloval

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne, je to o lepší

Reagovat
O.Giroud

asi ako najlepsi tim na svete

Reagovat
YNWA__MSN

Úplná reklama na fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted jsme meli z prdele kliku teda

Reagovat
Luc-Luc

Bournmouth , ten hrac mel stesti, ze byl ofsajd

Reagovat
REPLIKATOR

Možná ani nebyl...

Reagovat
Kixi Syhimour

Dle VARu by byl si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě byl. Ake..

Reagovat
smazaný uživatel

Salah bravúrne, Bobby je mimo

Reagovat
REPLIKATOR

Firmino

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň rekord - 22 domácich víťazstiev za sebou.

Díky, šampíoni!

YNWA

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

aspon neco

Reagovat
smazaný uživatel

Sadio zas jendoznacne MVP. Nechci si ani predstavovat, kde by jsme byli, kdyby byl nedejboze zranenej.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak jde o to jak bychom hráli, teď by chyběl více než když jsme byli v pohodě a bez něho porazili West Ham a Southampton.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti kladivarum uz myslim, ze hral, ale proti Sot'onu to slo i bez nej to mas pravdu. Ja jsem proste rad, ze je zpet a ukazuje, jak je pro nas letos dulezitej.

Reagovat
Kixi Syhimour

Myslím zápas venku, v Londýně

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak to pak jo. Souhlas

Reagovat
Nikikrew

To je fakt cudne ked ti hraci len prejdu bez podania ruk

Reagovat
Taiger

Jebe jim?

Reagovat
PhilipS

Škoda, že nemůže hrát Souček. Ten náš střed by si mazal na chleba.

Reagovat
smazaný uživatel

ten tak

Reagovat
Hokaido

Dnes dá Zaha gol, sázejte baráky.

Reagovat
Side

Tvl ten sokratis na beku

Reagovat
Taiger

To, že není Torreira, bude průser

Reagovat
smazaný uživatel

mari zatial nic moc

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

LOL Antonio, ale kokoti jsme

Reagovat
Taiger

Mesut nestřílí když má a naopak

Reagovat
Nikikrew

Mna z toho SOKRATISA urve uz, On fakt nevie prihrat dopredu?

Reagovat
Taiger

Ceba je slabej, ta středová dvojka to dlouho nevydrží

Reagovat
smazaný uživatel

zaloha katastrofa

Reagovat
Kuchta

bohužel, je to tak

Reagovat
FCSL

Příšernost, horší jak za Emeryho

Reagovat
Tommy the Gunner

Good ebening?

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavé, pár lidí mně tu v týdnu popisovalo, jak neuvěřitelný jste udělali herní posun

Reagovat
masly008

opravdu někdo napsal neuvěřitelný? A to že jeden napíše že je to stejné neznamená že to tak je.

Reagovat
Front hell

Psal jsem o posunu v obranně, oproti emerymu. Když už chceš citovat moje komentáře,zkus to dělat aspoň přesně

Reagovat
Kuchta

Bohužel, jasně se ukazuje, že to není trenérem. Kádr je neuvěřitelně špatně poskládaný

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

asi souhlas, ten kadr je spatne vyvazenej a jak pises, blbe poskladanej

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, Sokratisovi bych to zrovna pral jinak Mesut posledni asi tri kontakty s micem jak nekde na okrese, dost kazi (takze rozhodne nejakou kolmici )

Reagovat
Tommy the Gunner

Sokratis, chybely milimetry...

Reagovat
Nikikrew

Atkinson to je asi fakt nahorsi rozhodca

Reagovat
Taiger

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
oli9

Souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
jacobT

Atkinson je tam úplne zbytočný

Reagovat
Nikikrew

Auba dost neviditelny teda

Reagovat
Taiger

Měl mít ass, kdyby nezazdil sokra

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
masly008

ale i tak nic moc.

Reagovat
Tommy the Gunner

Proc nehraje Guendouzi?

Reagovat
Taiger

Místo koho?

Reagovat
Tommy the Gunner

misto Ceballose

Reagovat
Taiger

Xhaka - Guendo je nejhorší středová dvojka, co je k dispozici

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

ok

Reagovat
Kuchta

Ceballos je dneska naprosto otřesný...

Reagovat
Taiger

Souhlasím, ale nevyvracuje můj komentář

Reagovat
smazaný uživatel

Fabi klasik

Reagovat
Taiger

wtf Eddie?

Reagovat
FCSL

Nketiah Vzpomněl jsem si na Sanoga

Reagovat
Hokaido

Jsem vážně zvědavý, kolik xG bude mít tahle šance Antonia.

Reagovat
smazaný uživatel

sokratis je strasne pomaly

Reagovat
Taiger

To každej náš stoper

Reagovat
smazaný uživatel

v Nemecku byl jednim z nejrychlejsich hracu, on trochu klame telem a pohybem. Taky jsem se divil kdyz jsem to cetl

Reagovat
fenixLFC

okej na ostone presne to co som vravel uz pred ofsajdom- ako rozhodnete ktory bod ramena je este ramena a co uz je ruka?

Reagovat
Taiger

Ceba bojuje s Antoniem o nejhoršího hráče zápasu

Reagovat
Kixi Syhimour

Antonio vám dělá slušné problémy, jen vázne ve finální fázi

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

nebavi ma to

Reagovat
Mimalu

žlutá nic?

Reagovat
Taiger

Chce to okamžitě Martinelliho na plac, i toho Bellého tam chci, Pepe tam prostě toho moc neudělá s takovou podporou

Reagovat
Svatej

Za tohle má ale dostat kartu krucinal..

Reagovat
Ondiis

Očekávám, že Laca půjde do hry v 80. minutě .. Laca z formy >>> tenhleten Eddie

Reagovat
Taiger

Reagovat
Salfovic

Co to jako zkoušel

Reagovat
Taiger

A ještě říkal rozhodčímu, ať si zavolá VAR, kokot, by měl ještě žlutou

Reagovat
jack_donaghy

Sleduje niekto Arsenal? Pozeram, ze prvy polcas maju 78% drzanie ale iba 3 strely a ani jednu na branu. Co sa tam deje??

Reagovat
smazaný uživatel

pomaly profesorsky sterilny futbal bez pohybu a napadov

Reagovat
masly008

1 střela zblokovaná obráncem 2 metry před kasou(golman by měl) a 1 do břevna, jinak asi nic.

Reagovat
Kixi Syhimour

West Ham na ně slušně vlítl (dal tyč) a měli pár slušných šancí, potom začal West Ham více bránit, Arsnenal získal mír, ale nejsou nic moc schopni vymyslet, nicméně měli tam tyčku od Sokratise po rohu.

Reagovat
smazaný uživatel

klasický Arsenal, Arteta zatím nezměnil opravdu nic. Začnou od golmana, posunujou si to pomalu obránci, pak to zkusí do kraje, nejde to, vrátí zpátky a to všechno v pomalém tempu. Možná top 3 nejhůře hrající tým PL letos. Kdyby nebylo Aubameyanga, tak je Arsenal víc dole v tabulce

Reagovat
PhilipS

prostě takovej mid-table zápas no. Už mě to nevzrušuje

Reagovat
mr.Silver

Ceballos je hrozny, jsem rad, ze neprestoupil natrvalo

Reagovat
Taiger

Reagovat
Nikikrew

lol vobec nie je tak hrozny

Reagovat
Taiger

Je to od nás nejhorší hráč

Reagovat
masly008

To by mě zajímalo v čem je třeba Auba,Xhaka,Sokratis nebo Luiz lepší.

Reagovat
Taiger

Xhaka měl jednu chybu, jinak hraje fajn, Sokratis mimo svoji pozici, nehraje nic moc, ale nezkazil nic, Luiz hraje supr, Auba maká, Ceba posral všechno, naco sáhl

Reagovat
smazaný uživatel

"ceba posral vsechno na co sahl" je to hrac s asi nejvetsim poctem dotyku micu a ztratil mic max 2x, ale posral uplne vsechno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

a nato si ako prisiel?

Reagovat
Taiger

Stačí sledovat zápas Niki

Reagovat
Nikikrew

Pokazil asi jednu loptu, pyta si ju rozohrava celkom dobre. Hrozne to ani zdaleka nebolo, ani optimalne

Reagovat
Taiger

Pokazil jich víc Niki, fakt, 2 protiútoky z toho šly

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Raz ked Pepe zisti, kedy nahrat a kedy strielat, bude Top hrac. Jeho sobcenie mi fakt pije krv. Sokratis vsetko alibisticky len dozadu pritom Ceballos & Ozil sa mu pytaju. Auba dost neviditelny. Mari a Luiz celkom v pohode.

West ham hra velmi hlboko iba nakopava na Antonia ktory je zatial najviac nebezpecny.

Ocakaval som tazky zapas. 2 polcas hravame vzdy lepsie, snad to bude aj dnes

Reagovat
Taiger

Sobčení? Však nemá ani jednu střelu Eddie mu z ofsajdu dokonce šanci sebral

Reagovat
Nikikrew

Ved prave mohol mat ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc mě dostává, jak Arsenal potřebuje vždycky milion doteků s míčem, než něco vymyslí. Vůbec se takhle nedá hrát v PL, kde naopak rychlost a moment překvapení je klíčem k vyhrávání zápasů

Reagovat
Nikikrew

Chyba nam box 2 box hrac a velmi. Ceballos namiesto prihravky mohol kludne sam potiahnut loptu, nadviazat 2 hracov a vtedy prihrat (vytvorenie priestoru). Vsetko je to len do stran, dozadu. To je nuda

Reagovat
smazaný uživatel

nuda a hlavně potom nechápu, co ten Arteta dělá přes týden s těmi hráči. Protože se kromě jména trenéra a týmu kolem něj nic nezměnilo

Reagovat
smazaný uživatel

Chybi proste Ramsey. Vzdycky pokryl obrovskej prostor a dokazal se vzdy primotat k nejakymu zakonceni nebo zasadni akci. Ted zpetne je to strasne videt...

Reagovat
masly008

Za celý poločas tam byly tak 2 balony z 1 dopředu.Ale takhle dneska hraje spousta týmu, že každý hráč potřebuje vždy minimálně 2 doteky.Jako nevím kde se stratila hra na narážečky.

Hráli to borci na větších loukách.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Čo je vlastne s Holdingom? Arteta ho už úplne odpísal alebo je zase zranený?

Reagovat
masly008

Po dlouhodobém zranění.

Reagovat
Nikikrew

Momentalne asi najslabsi stoper. Po zraneni sa nevie dostat do formy.

Reagovat
Taiger

Ceba hraje tak na píču, že bych i radši viděl Guenda tvl

Reagovat
smazaný uživatel

to máš z bláta do louže. Kde jsou ty časy Rosického nebo Hleba. Ti si prostě hodili balon a šli tím středem a hotovo. Pětkrát nevyšlo, po šesté už ano :)

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

fakt nechapem preco neskusi v zalohe amn. ocividne ziadna kombinacia v tom strede aktualne vobec nefunguje. tvrdohlavost

Reagovat
PhilipS

přestaň s tím tragédem AMN pls

Reagovat
smazaný uživatel

protoze nemel jistotu na mici ani na bekovi

Reagovat
Bakary3

A slon v porcelánu AMN to spasí

Reagovat
smazaný uživatel

ak si nechame utiect saku tak ma yebne

Reagovat
Minister

Existuje väčší sebec ako Pepe?

Reagovat
Taiger

Budeme vyčítat křídlu, že se snaží střílet

Reagovat
Minister

Ja mu nevyčítam, že sa snaží strielať. Ja mu vyčítam, že by občas mohol aj prihrať a nie vždy to skúšať cez 3 hráčov.

Reagovat
Taiger

To souhlasím, ale s tím, že nemáme skoro žádný střely, tak mě tohle zrovna nesere

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň někdo to zkusí i do klíčky, když všichni ostatní se pomalu bojí.l a radši přihrají dozadu.

Reagovat
Kuchta

Reagovat
Taiger

Chce to střídání, Laca nebo Marti, oba nejlíp

Reagovat
smazaný uživatel

tvl uz se uklidni, vubec nehraje spatne

Reagovat
masly008

My poprvé zapresujeme, borec udělá chybu a Auba se otočí prdelí

Reagovat
Taiger

Kdy hodlá Arteta střídat? Však vidí každej, že to nefunguje

Reagovat
masly008

Teď.

Reagovat
Taiger

Vyslyšel

Reagovat
smazaný uživatel

ten experiment s aubom na kridle by uz tiez mohol prestat

Reagovat
smazaný uživatel

Auba musí na hrot, z kraje je poloviční. Nechápu proč ho tam cpe.

Reagovat
masly008

Protože na hrotu je tak jako na křídle tragický do kombinace.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale hraje tam mnohem líp a jako nejlepší náš střelec by jinde ani hrát neměl.

Reagovat
masly008

Jde o to jestli by byl tak střelecky dobrý kdyby musel hrát zády k bráně a pořád by ho bránil nějaký stoper.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nebolo by to prvykrat co by hral na hrote

Reagovat
masly008

Ale ne v tomhle pomalém fotbale.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal takhle hraje už strašně dlouho, takže hrál hrot i v takhle pomalém fotbale.

Reagovat
masly008

Jo a hlavně při útočení většinou hrot hraje.

Reagovat
Taiger

Cebova další ztráta, z který vznikl protiútok vtw

Reagovat
jacobT

Aj predtým tá jeho pätička bola kravina.

Reagovat
Taiger

Hlavně, že má nejvíc doteků v týmu tvl

Reagovat
jacobT

Ako aspoň si tu loptu aktívne pýta, ale čo z toho, keď ju potom často drží zbytočne dlho

Reagovat
masly008

Přesně tak,já bych jim zakázal nahrávat dopředu,vždy pěkně na jistotku do stran a do zadu.To že se nechal borec předskočit jak žáček už nevidíš.

Reagovat
Taiger

Stačí přihrávat přesně dopředu

Reagovat
masly008

Tak on je skoro jediný kdo to zkouší,tak je si jasné že to sem tam nevyjde.

Reagovat
Taiger

Teď to zkusil taky a dojebal to, už i Laca tam házel rukama

Reagovat
smazaný uživatel

predtim mel zase xhaka uplne stejne ztraty po prihravce dopredu, ale tak to se ti asi nehodi ze..

Reagovat
masly008

Já nekritizuji moc hráče co se snaží něco vymyslet,Xhaka většinou vymyslí náhru před střed hřište soupeři a ano to kritizuji.

Reagovat
PhilipS

Reagovat
Taiger

Martinelli nic jako proč?

Reagovat
vodka

ten arsenal je strasne pomaly na balonu...

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

seb potrebuje milion dotyku s micem a xhaka je proste synonymem pro pomalu praci s micem, on kdyz nema moznost hrat z jednicky, tak je tezkopadny jak giroud, akorat je teda jeste pomalejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Noble je co za padajícího sráče

Reagovat
Mates_Matesović

#THFC: Lloris (C), Tanganga, Sanchez, Dier, Alderweireld, Vertonghen, Skipp, Ndombele, Lamela, Dele, Bergwijn

Baráky na Burnley.

Reagovat
fenixLFC

ty kks defenzivnejsie to mourinho nestaval ani proti barcelone

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
jk

Třeba se už Dele chytne

Reagovat
jk

Jinak ale když se podívám na tu lavičku, tak tam stejně neměl koho dát. Krom Dele ostatní běhali ve středu 120minut, těžko je v sobotu pošla od začátku do zápasu, já se tomu zas tolik nedivím.

Reagovat
Taiger

Co je s Aurierem? Proč nehraje?

Reagovat
Mates_Matesović

Šetří ho na úterý.

Reagovat
smazaný uživatel

by asi zabilo ozila nekdy vystrelit

Reagovat
Taiger

To není offside wtf

Reagovat
masly008

Reagovat
masly008

gooooool

Reagovat
Minister

VAAAAAR

Reagovat
jacobT

VAAAAAAAAAAAAAAR

Reagovat
Edgewalker

Gól o kuří oko!

Reagovat
Studni

Nechtěji snad měřit 1cm ne?

Reagovat
smazaný uživatel

VAR

Reagovat
smazaný uživatel

lacagod uplne jinde za tech 10 minut nez eddie nebo auba

Reagovat
Tommy the Gunner

VAAAARKO

Reagovat
Taiger

LACAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
diastan

Souček

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Neon

Potvrdí souček svou střeleckou formu v derby?

Reagovat
Coutinho10

mohl by

Reagovat
REPLIKATOR

VARsenal...

Reagovat
Front hell

Reagovat
masly008

Mimochodem Mesut

Reagovat
masly008

XG nebude asi pro náš prospěch co?

Reagovat
Tommy the Gunner

Leno

Reagovat
Nikikrew

Sokratis ty si sprosty ako tago

Reagovat
smazaný uživatel

David Luiz ted perfektne pokryl toho Hallera, dneska hraje dobre

Reagovat
jacobT

Xhaka dnes tiež strašný

Reagovat
Taiger

Dneska bída

Reagovat
masly008

To tady moc nepiš.

Reagovat
smazaný uživatel

co tam ted auba jako ukazoval sakovi? ze si mel prevzit dva hrace naraz?

Reagovat
masly008

Se mu nechtělo běžet tak to hodil na Saku no.Dneska hrůzostrašný bohužel.

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Taiger

MOTM za mě Luiz

Reagovat
masly008

Leno?

Reagovat
Taiger

Hned za ním

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kuchta

Z hovna bič, ale zaplať pánbůh za 3 body

Reagovat
PhilipS

Vydra nedal 60 minut, tak šup zase na rok na lávku. Ten kouč Burnley je hrozný hovado

Reagovat
djwenca

to se dalo čekat no škoda, přitom takovej Rodriguez hraje pořád a dal jen 5 gólů, z toho ještě nějaký z penalty a Wood je prostě oblíbenec trenéra no

Reagovat
fenixLFC

jj rodriguez hraje stale, samozrejme

Reagovat
Salfovic

Zasloužený trest za to, že nedal gól Newcastlu.

Reagovat
fenixLFC

ved je to priemerak ktory na to nema parkarat sa ukopol ale ako barnes, tak wood a tak aj rodriguez su proiste lepsi. nerobte tu z toho hysteriu len preto lebo je to krajan

Reagovat
protiproudu

Běž si psát na domácí maďarský web a drž pysk.

Reagovat
fenixLFC

ani to by ti nepomohlo zvladat..ani vydrovi sa presadit do zakladu

Reagovat
PhilipS

já z něho nic nedělám, ale aspoň pořádnou šanci by si zasloužil

Reagovat
fenixLFC

vydra nie je hrac, u ktoreho by sa malo x zapasov cakat ci sa naozaj chyti. obzvlast nie u burnley, ktore moze realne hravat o zachranu a tak zybtocne straty kvoli skusaniu utocnika z 2 ligy ich mozu stat poriadny balik. najma ked dyche ma overenych ucastnikov ktori uz ukazali, ze doveru vedia odplatit

Reagovat
vodka

tady je problem, ze Dyche si ho vybral a pak mu nedal poradne sanci, protoze po jeho prestupu zazili vysledkove nejhorsi serii, tak tehdy sam Dyche i rikal, ze Vydra ma smulu, protoze chtel hrat jinak, ale ted jde "back to basics".

Reagovat
cristiano.K.

jo, zbytečný ztráty kvůli Vydrovi co se na to podívat druhým pohledem, kdykoliv hrál, nezklamal. Plácáš občas hrozný kraviny jak se Salahem dřív, tak ted s Vydrou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

u salaha som sa mylil co som uznal. ale vydra je proste priemerak ktoreho tu pretlacate len preto aby tam hral dalsi krajan. pravidelne ukazal ze jeho strop je druha liga, tam je fajn, ale na prvu nema, nepresadil sa ani vo WBA ani v burnley. proste tam veria viac inym hracom, na ktorych su zyvknuti a ktorych maju overenych. holt mu nezostava nic ine iba cakat na zmenu manazera

Reagovat
cristiano.K.

ty jen zas ukazuješ, že o tý situaci nic nevíš. On sám chce odejít kamkoliv. Burnley ho nechce pustit na hostování a za přestup si řekli víc než 10 mega €, což je samozřejmě extrémní částka za hráče, který hrál poslední zápas v základu v srpnu 2019 a nahrál v něm na gol. Takže zůstal a čekal na šanci.

Ted se zranili někteří hráči a on právě ukázal, že úplně v pohodě může PL hrát. Asi nemá na to, aby byl útočník číslo jedna ve stylu, který Burnley produkuje, ale určitě může s těmi hráči rotovat.

Reagovat
fenixLFC

preto pisem ze mu enzostava ine nez cakat/dufat v zmenu trenera. to ze chcel odist samozrejme viem, rovnako ako to ze ho nepustili. na druhu stranu on mal predtym ponuky z druhej ligy, ktore ale odmietal lebo chcel viac prachov, takze si za to scasti mozu sam.

Reagovat
cristiano.K.

máš na to nějaký odkaz? Protože vždy to končilo na tom, že Burnley řeklo ne.

Reagovat
Taiger

Wood

Reagovat
Gareth Bale 11

Ty vole to je tragedie, sileny jak hrajeme.

Reagovat
Whitemedia

Mourek si regulérně přišel jen pro to velké odstupné, které na něj čeká..

Reagovat
Taiger

S tím týmem, co tam teď má na place by stejně nikdo nic neudělal, to jsou lamáci na každým postu

Reagovat
Whitemedia

výmluvy

Reagovat
Cobra

Jojo, tento tým nemá na to porážet Norwich, Soton, Watford a podobné týmy.

Reagovat
Taiger

Souhlasim

Reagovat
avicii

megafail od Levyho

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě přišel vyhrávat, jen neví jak.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mimalu

těžko říct, dovolit si další selhání nemůže, řekl bych že typologicky mu ten tým měl dost sedět, ale jeho rukopis z úspěšných angažmá v tom není vidět ani trochu, no... Mourinho z první dekády by působil určitě jinak, ale že by to celé šlo za ním, to si úplně nemyslím

Reagovat
Whitemedia

Celé to jde samozřejmě za lidmi, kteří Mourinha vybrali.

Reagovat
Mimalu

to jo, ale řekl bych že i on sám kdyby tušil v jakém rozpoložení ten tým přebírá, tak by tam nešel. Toto angažmá mu může definitivně pohřbít kariéru a stát ho to ještě větší prachy

Reagovat
Cobra

Vždyť za to rozpoložení si může sám. Má tam hráče, kteří hrají rádi na balónu, kombinačně a postupně získávají půdu pod nohama. Místo toho hrajeme na nákopy, bez držení balónu a bez napadání. Mě by to taky nebavilo hrát v bloku a 80% času bránit. On by měl přizpůsobit taktiku povaze týmu a né se snažit o něco, na co ten tým nemá.

Kariéru si pohřbívá sám. Už nemá na to koučovat přední týmy lig.

Reagovat
Mimalu

Tak to rozpoložení se s vámi táhne už delší dobu, to zas nedělejme že to vzniklo až z Mourinhem. Možná mám vaše hráče špatně zaškatulkované, ale nepřijde mi že by to byly takové typy, které by nebyly kompatibilní z jeho už sice zastaralým, ale snad pořád aspoň částečně použitelným systémem. Minimálně ty věci, které jeho týmy zdobily - rychlé přechody, fyzická dominance nebo agresivita, to tam vidět není.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je nové dno. Zápas čo zápas je to horšie. Prosím, vyhoď ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tpč, pět stoperu, tak hlavne, že poslal Rose a KWP do prdele.

Reagovat
Svatej

Ti hráči Spurs to normálně sabotuji ne? Ten pohyb na hristi je jak ve 115. minutě, žádný napadání ani pohyb při hře s míčem. Snad jim tohle zapálení vydrží co nejdyl..

Reagovat
andkoo

mourinhov spurs ma rovnake problemy ako mal aj s united, vobec nekontroluju priebeh a nechavaju aktivne hrat supera..s tymto sa do top4 uz budu dostavat velmi tazko

Reagovat
Cobra

S takovou přespříští rok Champ. Tam by tento styl mohl uspět.

Reagovat
Mates_Matesović

O tom dost pochybuju, když Burnley má proti nám se svym stylem fotbalu za půli 14 střel.

Reagovat
PP

vítejte mezi náma. My to měly pod Emerym a Freddiem taky tak.

Reagovat
Svatej

pripomina to nejakej zápas veteránů, něco takovyho jsem neviděl dlouho..

Reagovat
Mates_Matesović

Tohle má teda grády, já regulérně v 35. minutě usnul. Bez nasazení, bez nápadu, bez všeho. A mám pocit, že Son s Kanem by to rozhodně nevytrhli.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Tolstobik

Ja nerozumim tomu, ze top teamy porad delaji stejnou chybu s jeho angazovanim. Vzdyt Mourinho je uz vyrizenej - bylo to videt v Chelsea, United i Tottenhamu....a zrovna Spurs meli budovani kadru tak dobre rozjety a vezmou do toho nejvic nekoncepcniho curaka, kterej trenuje v top 5 ligach.

Reagovat
smazaný uživatel

To čo bolo toto? S tým sú akože všeti spokojní? JK? KDe si? Toto je čakanie na protiútoky? Kurva už.

Reagovat
Mates_Matesović

Na ty protiútoky, do kterejch chodíme ve 2 lidech?

Reagovat
jk

Nevím sorry, sedím radši na pivu, takže těžko hodnotit. Ale bod dobrý ne?

Reagovat
Svatej

Wtf, takovej opozdenej pad

Mee je vocas

Reagovat
Coutinho10

Vydras na place

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Cobra

Zaplať pánbůh za DIera. Toby by zase odcouval až za stadion.

Reagovat
Coutinho10

tyvole...to byla sance...Vydra

Reagovat
Mimalu

škoda toho posledního doteku Vydry, asi to měl raději zkusit

Reagovat
T:o:M

Ale ať jde setien do prdele a tím, že nestrida, aspoň dva hráče už tam měl poslat..

Reagovat
T:o:M

Sorry jiná sekce... Ale nasraný jsem stejně jak na spurs tak na barcu

Reagovat
Coutinho10

skoda Vydra, ale dobre bojuje

Reagovat
REPLIKATOR

Vydra

Reagovat
Cobra

Aaron. <3

Reagovat
Busby babes

Matic prodlouzil.

Reagovat
jk

Uff.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Grahf

takže žiadne dm nepríde

Reagovat
Tolstobik

To snad ne

Reagovat
vodka

jako nehraje ted tak zle, ale on s Matou měli jít a přijít náhrady...

Reagovat
Tolstobik

Jednoznacne, jestli prodlouzi aj Mata, zacne me Ole definitivne srat.....

Reagovat
Swarley

Reagovat
Dawon

silenost tohle fakt

Reagovat
Svatej

Reagovat
pingla

Reagovat
Busby babes

asi tak. no uvidime, kdo pres leto odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

No, já budu po minulejch zkušenostech radši, když nejdřív někdo přijde, než začnou hráči odcházet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
icemike

Everton se pomalu zlepšuje a my nemáme ani 2 záložníky, bude veselo dneska

Reagovat
Svatej

Naopak toho nejlepšího máme k dispozici

Reagovat
icemike

Pravdu díš

Reagovat
Talker

Dneska budu rád za bod. Celá záloha a ofenzíva zraněná nebo vykartovana.

Reagovat
smazaný uživatel

Není čas se vymlouvat na zranění a jiné věci. Soupeři ze zadních řad včera nezaváhali, hraje se doma před vlastními diváky, takže vítězství je naprostá povinnost. Cokoliv jiného by byla katastrofa.

Reagovat
Agent z Melmacu

end of the world?

Reagovat
smazaný uživatel

Sheffield pouze dva body, Vlci to stejné, United klidně mohou dnes vyhrát, Tottenham pouze 4 body a Arsenal už je 5 bodů. Povinnost dnes vyhrát.

Reagovat
Agent z Melmacu

prehra

Reagovat
Svatej

Reagovat
icemike

Reagovat
Talker

Reagovat
Svatej

Záloha Gilmour, Mount a Barkley narez

Reagovat
Svatej

Bez Jamese ale, to je celkem problém..

Reagovat
Whitemedia

Však ta záloha byla jasná, nic jiného Frankovi nezbylo

Reagovat
Svatej

Já popravdě věřil v Kovacic porad

Reagovat
Svatej

A mohl jít zas do 343 se dvěma zaloznikama no, ale to by bylo úplný psycho. Popřípadě James na DM

Reagovat
icemike

Ani kraje nemáme

Reagovat
Whitemedia

Chelsea: Kepa; Azpilicueta, Rudiger, Zouma, Alonso; Mount, Gilmour, Barkley; Willian, Giroud, Pedro.

Subs: Caballero, Christensen, Tomori, James, Broja, Anjorin, Batshuayi.

šílený

Reagovat
spider_8

Hm, něco takovýho se dalo čekat. Jen jsem doufal v Christensena místo Rudigera a že Kanté už bude v pořádku? Neví někdo jak dlouho ještě bude out?

Reagovat
Svatej

Lewin by Andrease zase roztrhal..

Reagovat
spider_8

To je nějaký hovaďák? Já ho mám zafixovaného spíš jako rychlostního hráče.

Reagovat
vitasrp

Je docela dobrej ve vzduchu, je důraznej a má dobrý výskok a zrovna na Evertonu andreas úplně vyhořel.

Reagovat
Svatej

Právě minulej zápas hrál "osobku" přímo na Andrease a tím, co mu tam prováděl, odstartoval Andreasuv přesun na lavičku..

Reagovat
spider_8

V tom případě ok, tohle už jsem úplně zapomněl.

Reagovat
Svatej

Pěkný, že se Frank poučil z fiaska s Lewinem a Christensenem. Klidně bych dal do hřiště i Tomoriho místo Rudigera, aby to bylo co nejfyzictejsi...

Reagovat
Talker

Tohle bych čekal v prvním kole league cupu. každopádně jsem rád za Gilmoura

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý na Gilmoura, jestli ten výkon proti Liverpoolu nebyla jen jednorázová náhoda. Doufám, že výkon potvrdí.

Reagovat
Svatej

Jinak v naší ideální sestavě by dneska hráli jen Azpi a možná Kepa, to je úplnej ulet

Reagovat
Talker

To zas ne. Mount, Alonso, možná Williana a jeden z dvojice Zouma/Rudiger.

Reagovat
Svatej

Já teda ideální sestavu vidím na

James, Tomori, Christensen, Azpi - Kovacic, Jorginho, Loftus Cheek, Odoi, Tammy, Pulisic.. Možná (achjo) ten Zouma místo Tomoriho..

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Talker

U té obrany se nedá říct ideální sestava letos...

Reagovat
Svatej

Jo, na tom se asi shodnem

Reagovat
kvasha16

ale aj tak je to sialene

Reagovat
Raylan

Trochu jsem čekal Christensena nebo Jamese v záloze. No bude to zajímavý.

Reagovat
Hokaido

Ty krávo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Hendo by se měl vrátit k plnému tréninku. Snad se vrátí i s tou formou co měl

Reagovat
Raylan

To je škoda

Reagovat
Miguel19

M O N T Í K !!!!

Reagovat
Trapper

Pedro, Mount

Reagovat
Talker

Mouuuunt

Reagovat
smazaný uživatel

Moooooount

Reagovat
Raylan

Mount!! Konečně skvělá střela

Reagovat
Front hell

Pěkná akce

Reagovat
smazaný uživatel

Everton je neskutečně špatný

Reagovat
fajdax

super fotbal hrajem

Reagovat
Talker

Gilmour má naprosto parádní ty průnikové přihrávky o linii dál.

Reagovat
Raylan

Reagovat
SCELO

velmi ho zavidim chelsea, on je ten hlavny rozdiel chelsea

Reagovat
icka

Reagovat
Talker

Pedrooo

Reagovat
Miguel19

P E D R O !!

Krásná akce

Reagovat
Trapper

Gilmour a Barkley wtf? Dneska hraje mnohem rychleji než kdy dřív

Reagovat
Talker

Má víc prostoru a hraje hlouběji. On má největší problémy, když je někde u vápna a je pod tlakem, jemu vyhovuje fotbal nahoru dolů mnohem víc, než držení míče a obléhání.

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley dnes úplný Iniesta

Reagovat
fajdax

WOOOOOW Pedrito pokračuje ve skvelých výkonech po minulém zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to má vypadat zápas co zápas. Hlavně doma. Zábavné, koukatelné a především s góly.

Reagovat
Miguel19

Zouma si myslí že je fotbalista tvl..

Reagovat
smazaný uživatel

Zoumo kurva

Reagovat
Front hell

Zouma

Reagovat
smazaný uživatel

Zoumo vole nekličkuj

Reagovat
smazaný uživatel

Gilmour teď na Girouda mi připomnělo Fabregase.

Reagovat
spider_8

To je neuvěřitelný. My vedeme 2:0, máme hru absolutně pod kontrolou, drtíme soupeře a najednou se Zouma rozhodne zahrát si na Beckenbauera a zkusí vrátit Everton do hry To se fakt nedá letos...

Reagovat
Talker

Zouma i Alonso. Alonso mu to dal hodně nakrátko a on to mohl odkopnout do autu nebo zkusit to, co zkusil. Podle mého vina na obou.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
hitZor

Reagovat
spider_8

Přiznám se, že ten začátek jsem úplně nezachytil.

Reagovat
icemike

Reagovat
Kixi Syhimour

Everton dneska moc netuší

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nám to prosere Zouma svýma chybama, tak se neznám.

Reagovat
janinho

čo ty ale angry hajtman...

Reagovat
Talker

Tak Zouma... První byl především Alonso si myslím, Zouma se přidal. Pak to bylo komplet na Zoumu a teď Willian přihraje soupeři z vápna na půlku do 3x3.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem psal ještě, než to Willík udělal

Reagovat
Nikikrew

Krasne góly Chelsea

Reagovat
Talker

Jako wtf Willian?

Reagovat
TopinB

WIlldo

Reagovat
Whitemedia

Willda jak si vyklusával ale Pedro

Reagovat
Talker

Já fakt nevím, co s tou obranou. Tohle nejsou systémové chyby, tohle je naprostá demence jednotlivých hráčů. Přitom to je každý zápas, čím to kurva je?

Alonso přihraje do špeku Zoumovi. Místo odkopu na jistotu se snaží Zouma hrát, jako kdyby byl někde ve vápně soupeře a ztráta nic neznamená. Pak Zouma odkopává napříč vápnem k soupeři. Nakonec Willian posílá soupeře do brejku lepší přihrávkou, než jakou dal kterýkoliv hráč soupeře za celý poločas.

Goly parádní, u obou stál ve zrodu Gilmour - zrychlil hru, dal průnikovou přihrávku na volného hráče a šlo se dopředu. Za mě zase MotM za první poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě teda Motm určitě Pedro. 1+1 a hraje jak za mlada. Gilmour s Mountem a Barkleym jsou ale hned v závěsu.

Reagovat
Talker

Těch hráčů tam je víc, Pedro taky, ale Gilmour to pěkně řídí a bez něj by podle mého ty goly nebyly - on to tam hodně zrychlil u obou šancí a díky tomu se soupeř nestihl zformovat vůbec. To je něco, co od Jorginha, Kovačiče ani Kanteho nevidíme.

Pedro je hodně dobrej, odmakal to a má i přínos do ofenzivy po dlouhé době.

Reagovat
vitasrp

Od Jorginha tohle vidíš, ale právě jenom v těch zápasech, kdy má čas a ofenzivní hráči se dostávaj do výhodných ofenizvních pozic, kam jim to může prostrčit. Což je přesně ten dnešní typ utkání.

Jakmile je ale obsazenej/soupeř není tak roztahanej a je tam daleko menší prostor, tak má větší problém se tou svou hrou prosadit.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím hodně dobrý a až na ty hrubky Zoumy a Williana nemůžu nikomu moc nic vytknout.

Zvláště útok a záložníci vynikající

Reagovat
Remt

Dnes proti sobě hrají dva nejpohlednější hráči světového fotbalu

Reagovat
masina_LFC

Zouma a kto je ten druhy?

Reagovat
Kluivert9

Richarlison

Reagovat
Remt

Moise Kean

Reagovat
smazaný uživatel

Richarlison.

Reagovat
Remt

Co s ním máte? Ten nevypadá nijak divně ne?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Hokaido

Gomes a Oliva?

Reagovat
Remt

správně, správně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Alonso a Wilda dost špatni, Zouma mě taky nasral, ale krom toho uprdnuti je dobrej. Ostatni super, především Gilmour mě donutil se v půlce poločasu nešťastně zasmát nad tím, že máme hráče jako je on v akademii, mezitím co kupujeme Drinkwatery a Bakayoky. Ten kluk hraje, jako by měl nahraných 10 let v lize, má až uchylne uspokojivej klid na mici. Vůbec bych neváhal nad tím mu dávat víc minut jak Jorginhovi, fyzicky stačí úplně v pohodě..

Pedro je exot, on si půjčil Kanteho plíce, jinak si to neumím vysvětlit. Dozadu skvelej, dopředu gól, pěkný.

Reagovat
vitasrp

Výborná půle, na to se koukalo opravdu luxusně. A konečně jsme odskočili na větší rozdíl než jen jednoho gólu, takže je větší šance, že se to podaří doklepat do vítězného konce. I když vzhledem k těm našim zadním řadám jeden nikdy neví.

Everton to dneska vůbec nezvládl takticky, to 4-4-2 nebyla šťastná volba, hlavně teda kvůli tomu, že ta ofenzivní dvojka nedokáže efektivně napadat a je pro nás strašně snadný ty míče dostat do zálohy. Oni se tam dvakrát rozeběhnou na stopery, jenže je nedoplní nikdo ze zálohy (případně útočník neblokuje vhodně přihrávku na záložníka), takže tam pak má Gilmour hromadu prostoru, se kterou napadá velmi dobře. Líbí se mi, že vhodně volí, kdy hrát jednoduchou řpihrávku, kdy to dát do volnýho prostoru a kdy do nohy, protože ofenzivní hráč není pod okamžitým tlakem.

Záloha Evertonu je pak přetížená, Barkley a Mount jim odskakují do těch meziprostorů mezi středního a krajního záložníka, kde mohou ve chvíli, kdy má osamocný Gilmour míč, převzít přihrávku a dál rozvíjet útočnou akci. K tomu všemu máme i rychlostní výhodu nad obranou Evertonu (to jsem nečekal), kvůli čemu hraje trošičku hlouběji, než by bylo zdrávo, tudíž tam naši ofenzivní hráči nejsou okamžitě pod tlakem a Giroud tam má dost času na to, aby to tam z jedničky efektivně přiklepával, v čem je velmi dobrý. Navíc ani v těch soubojíhc při vysokých balónech nejsou stopeři Evertonu dostatečně dobří, protože Olivierovi umožní, aby si je přivázal na záda a měl tak velmi výhodnou pozici pro výhru hlavičky či přiklepnutí míče. Dneska měl skutečně parádní první půlku.

Pak je tu ale Zouma, kterýmu je 25 let, ale některý situace řeší jako nezkušený zajíc. Alonso mu dal debilní přihrávku, dal mu ji do špeku, přesto mu ji ale mohl z jedničky vrátit, což by nejspíš bylo zblokováno do autu, nebo to odpálit dopředu, akceptovat ztrátu míče a nevyrábět žádný nesmysl, za to by ho nikdo taky nekritizoval. Tahle ztráta míče, to je ale opravdu katastrofální. Druhou věcí, kterou nedokážu pochopit, je, že okamžitě nedošlo k taktickému faulu. Tam měl Richarlisoona zatáhnout, podkopnout, vyfasovat žlutou kartu a mazat do defenzivního postavení. Místo toho to mělo být 2:1. Nehledě na to, že se tam ke konci poločasu ještě ukázkově vyflákal při triviálním odkopu, z čehož taky mohla být nebezpečná situace. On dneska musel řešit úplný hovno, prakticky všechny situace měl lehký z toho pohledu, že byl útočník soupeře otočen zády do hry a měl ho okamžitě připravený na souboj, ale přesto je schopen vyrobit takovýhle kraviny. A to už je hráč, co má v Premier League odkopánu spoustu zápasů, to je zkrátka za mě velký problém.

Reagovat
spider_8

Jo, to že neudělal taktický faul je snad ještě větší kravina než ta klička

Reagovat
spider_8

Parádní zápas na sledování. Hrajeme nejlepší fotbal za dlouhou dobu (od prosince se Spurs), tenhle typ zápasu nám maximálně vyhovuje. Everton nebrání nijak hluboko a zároveň má velké problémy s naším (výborným) presingem, takže nám co chvíli nabídne dobrou příležitost k protiútoku. A to je pro hráče jako Mount, Barkley, Pedro nebo Willian přesně voda na jejich mlýn.

Nutno uznat, že ti naši vyvrhelové dneska hrají výborně, hlavně Pedro s Barkleym. Povedlo se trefit do jejich ideální formy v zápase, kterým jim maximálně vyhovuje a je to hodně znát. A i Giroud konečně odvádí tu práci dvojky, kterou od začátku sezony potřebujeme. Sice jen jeden gól z 5 zápasů (zatím), ale jinak výborné výkony a hodně prospěšné pro tým.

Ale ten Zouma Jak Lampse často kritizuju za tu naší obranu, tak je nutné uznat, že to má fakt těžké. Letos se vůbec nedá spolehnout na žádného ze stoperů, každý může kdykoliv a kdekoliv udělat nějakou kravinu, která nás potopí. Jediný Azpi je ten, na kterého se dá z obranců aspoň trochu spolehnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani Azpi teda letos neni zadna jistota.

Reagovat
spider_8

Ale jo, sice občas trochu nestíhá, ale jinak odvádí dozadu svůj standard a nedělá žádné velké chyby.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ve srovnáni s předchozími sezónami.

Reagovat
Talker

Jinak na stoperu Evertonu hrají tak 45tiletí hráči, ne? Pedro i Willian proti nim vypadají jako by byli v životní formě a ne jako třicátníci.

Reagovat
masina_LFC

mna tiez prekvapilo aky je Holgate pomaly

Reagovat
ajouki

Willian tam na začátku dvakrát nakopnul turbo a smazal náskok 20 metrů. Škoda, že se rychle uspokojí a začne hrát laxně. Pedro jede nadoraz i když nemá tolik talentu.

Reagovat
Miguel19

W I L D A !!!

Reagovat
Talker

Willian

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je nádhera

Reagovat
Whitemedia

Teď se to zrovna hodí

WILLIAN TO ARSENAL?

His wife just dropped a massive hint! Family going Chelsea wearing red: “going to game, not been easy, days are numbered... but god is marvellous, good things on the way...” asks daughter if she likes London. “Love London? Yes” #PremierLeagueNaESPN

https://twitter.com/j_castelobranco/status/1236669353543729152

Reagovat
Hokaido

Oliva ♥♥♥

Reagovat
Miguel19

G I R O U D !!!

Reagovat
Talker

žirůůůůů

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud

Reagovat
Miguel19

Lol, ten Holgate...co je to za hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Harakan

Reagovat
Kluivert9

Strejda Carlo vůbec netuší

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
TopinB

Reagovat
Coutinho10

dobra pamet

Reagovat
Miguel19

Kepa stáhnutej centr...co to je za zápas do prdele..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trapper

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
spider_8

Reagovat
Miguel19

To je penalta ne?

Reagovat
Svatej

Asi bych měl tu ideální sestavu prepsat

Reagovat
Kluivert9

Na dnešní?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Rád bych si tohle užíval, ale jsem trochu smutný, protože vím, že po tomhle budou Pedro s Willianem zákonitě úplně k hovnu v dalších 3 zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

Mount dnes nejlepší zápas za tento kalendářní rok.

Reagovat
PP

Není Richarlisona v tom Evertonu škoda?

Reagovat
Remt

Jednoznačně ano

Reagovat
cristiano.K.

bez něj by byli na sestup

Reagovat
Miguel19

Hele, Zaschrona...

Reagovat
smazaný uživatel

Nějakej jouda na hřišti.

Reagovat
Raylan

Anjorin

Reagovat
Mimalu

zkusil

Reagovat
smazaný uživatel

Gilmour je úžasný.

Reagovat
Miguel19

United 3 ofenzivní hráči...to bude jízda

Reagovat
smazaný uživatel

To je tady vždycky breku.. A v 433 / 4231 jich bývá kolik 4?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea, Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw, Fred, Matic, Fernandes, Martial, James, Williams

Očekávaná. Rád bych viděl v základu klidně Ighala.

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč je Williams psaný psaný jako poslední?

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct. Asi v tý sestavě hraje něco jako LW/LM tak když to píšou odleva, tak to smysl dává. V minulých zápasech nastoupil i na LW v 4231

Reagovat
smazaný uživatel

City bez KdB a v základu Foden

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvetsi talent

Reagovat
Miguel19

Kepa už sbalil nějakou rajdu...

Reagovat
Remt

Ta tam byla hned jak za sebou zabouchla ta ex

Reagovat
smazaný uživatel

akorát se potkali ve dveřích

Reagovat
Remt

A nebo už byla schovaná ve skříni co kdyby nahodou, tak aby byla první

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ajouki

Lampard si i dnes vodí svého bývalého trenéra. Volalo se tu po Jamesovi, ale Lampard správně zvolil Azpilicuetu. Bylo jasné, že Everton bude hrát na dva útočníky a Chelsea potřebuje pozičního obránce, co je zajistí a poskytne prostor pro vykombinování. Dopředu se nebylo kde hnát, protože Mount a Barkley vyplnili křídelní prostory.

Reagovat
smazaný uživatel

Prijde Michy nebo ten mladik?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten mladý Albanec

Reagovat
celeb

Boha, nevie ho Zouma len stiahnut? Musi mu skocit na lytko aj kotnik zaroven? Ako tipujem, ze nechcel, ale nesikovny je ako slon.

Reagovat
Remt

Vždy mě trochu rozesměje když vidím to Angry birds na dresech Evertonu

Reagovat
diastan

Foden...Účka to mohou zabalit

Reagovat
EXoRcIsT

to je ten co ma priemer 9 min na zapas v PL tuto sezonu ?

Reagovat
diastan

Přesně ten

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Podobnej průměr bude mít i Gilmour, a je to pomalu nejlepší hráč Chelsea...

Reagovat
hitZor

Já bych zas brzdil, oni všichni ti mladíci měli první zápasy úplně neskutečně top a pak šli postupně dolů, ať už to byl Tammy, Mount, James nebo Tomori.

Reagovat
smazaný uživatel

Cancelo je první volba na RB?

Reagovat
diastan

Walker je o něco výš

Reagovat
Jackmaker1989

Ty vole z tohto zápasu som mal strach pri tej marodke. Ale Gilmour je neskutočný. A Pedro klobúčik, poctivec ako sa patrí...Ostatní tiež fajn až na toho Zoumu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

scouseri komu fandíme? Chcem to vyhrať na Etihade, ale nejak mám zlý pocit z toho zápasu na Etihade.

Reagovat
vladis271

*Goodisone.

Reagovat
masina_LFC

remize?

Reagovat
avicii

Ja chcem stratu City

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

remíza by byla ideál

Reagovat
mimi_united

City hrajú v otrasnej zostave, musíme ich poraziť

Reagovat
Miguel19

A za 15 minut vás nepustili za půlku

Reagovat
smazaný uživatel

DDG uff..

Reagovat
Tolstobik

Piska Atkinson....to bude zabava

Reagovat
Tolstobik

Teda Dean ...ale zabava bude i tak

Reagovat
Grahf

shaw jak školkar a mny sme priposraný od začiatku

Reagovat
Busby babes

spousty zbytecnych ztrat z nasi strany...

Reagovat
smazaný uživatel

Fred teď úplně skvěle na to, jak se mu nikdo nenabízel

Reagovat
Grahf

dopredu ideme v troch hráčov, inak všetci nasáčkovaní v obrane. Hlavne, ž eOle hovoril, ako ich budeme presovať od začiatku

Reagovat
smazaný uživatel

Dopředu hrůza a vůbec nemám tušení, jak by se to mělo změnit

Reagovat
Grahf

vobec netuším, aký je plán, však len stojíme pri našej bráne a odkopávame

Reagovat
hitZor

Tak to se nemáte čeho bát, dva brejky jako proti nám a vyhrajete 2:0.

Reagovat
Busby babes

skoda, tohle Martial resil dobre

Reagovat
Busby babes

a tohlr zazdil

Reagovat
Kluivert9

A tohle ne

Reagovat
Busby babes

from hero to zero to hero...

Reagovat
Grahf

martial tam mal volného Bruna a takto to zabije

Reagovat
Busby babes

Reagovat
forrest

Martial Proc to neposlal Fernandesovi jeste?!

Reagovat
smazaný uživatel

Fúúú, škoda

Reagovat
Grahf

konečne nacvičená akcia

Reagovat
KnoxXx

Bruuuuuuuuuuuuuno

Reagovat
smazaný uživatel

Toníííík

Reagovat
smazaný uživatel

A Bruno je absolutní TOP. Čekal jsem od něj fakt strašně moc, but holy fuck...

Reagovat
bbbauch

Kral

Reagovat
nani92

Ole je taktický génius

Reagovat
smazaný uživatel

"Bruno, jdi na hřiště a dělej si, co chceš"

Reagovat
Busby babes

Tonyyyyy!!!

Reagovat
Whitemedia

Ederson taky přišel o buchtu?

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Frantszek

pěkná show od City

Reagovat
Whitemedia

a od Bruna, hezky si tam zasimuloval a následně povodil celé City

Reagovat
Kixi Syhimour

Faul

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Pigeon

Slabý pokus. 1/10.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Tolstobik

Jinak je videt, ze Guardiola uci City tu Barcelonskou DNA, to sbihani k rozhodcimu a hadani se je uzasny

Reagovat
KnoxXx

AWB

Reagovat
celeb

Dean genialne. Najskor to pusti, potom to po 10 sekundach zapiska, ked si uvedomi, ze Portugalec by urcite nesimuloval pri strate lopty. Ako uplne najhorsie riesenie. Ked uz, tak to mal piskat okamzite. A to bez ohladu na to, ci to faul bol alebo nebol. Zbytocne kontroverzie.

Reagovat
aramaki

Reagovat
celeb

a teraz namiesto penalty po zakroku na Freda mu dal zltu

Rozhodcovia v EPL je jedna obrovska banda komediantov

Par rokov dozadu bolo rozhodovanie v LaLige hrozne, EPL o level vyssie. Teraz sa EPL vobec nechyta v rozhodovani + VARom na LaLigu.

Reagovat
Kantos

Reagovat
aramaki

to by som netvrdil, velka vacsina zapasov je odpískaná s prehľadom dobre. Dean je vynimka potvrdzujuca pravidlo. Mne staci vidiet co dorabaju span. timy v Europe, na co su nauceni zo svojej ligy. A tu zltu Fredovi by si obhajil. Nie kazdy dotyk vo vapne je penaltovy a on to nasimuloval. To by sa v Spanielsku napr. asi nikdy neodpiskalo, to by tam bola jasna penalta. Este tusim min. rok som videl zapas Realu, v ktorom doslova vyrobili jediny gol zapasu nasimulovanou penaltou, ale ze brutal a rozhodca to zozral se vsim vsudy. Take nieco som v PL nevidel uz velmi davno. VAR je samostatna kapitola.

Reagovat
celeb

Nemozes odseparovat VAR a piskanie. Navyse aj Atkinson je postihnuty, nielen Dean. A VAR je v EPL suverejne v najkatastrofalnejsiom stave zo vsetkych poprednych lig. SeriaA aj Bundesliga su niekde uplne inde v aplikacii videa. Ale tak trpia aj tym, ze zbytocne cakali rok a navyse si povedali, ze nie - nepoucia sa, spravia si to po svojom. A tak to aj vyzera.

Navyse fakt v akom stave su samotni rozhodcovia ukazuje aj ten fakt, ako su brani na MS/ME/LM. A opravnene.

Reagovat
aramaki

sčasti máš pravdu, ale treba povedať, že TOP rozhodcov si PL nechala ujsť, ako Clattenburg alebo Webb, ktorý sa presunul na inú pozíciu. A ďalšou vecou je, že v Anglicku sa vždy pískalo inak ako na kontinente, púšťali sa tvrdšie zákroky, dávali karty za simulovanie. Aj to zohráva rolu na ME a LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Z BL by si měli brát příklad všichni. Tam mi přijdou daleko před ostatními.

Reagovat
celeb

ako pozriem si len par zapasov rocne, ale nezachytil som ziaden problem s rozhodcami. Navyse Nemci su punktlich.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám to stejně teď. Není tolik času, ale přes zimu se něco najde. Dřív jsem BL sledoval víc, ale ti rozhodčí? Jasně chyba se najde všude, ale přijdou mi zdaleka nejlepší. S PL se to nedá srovnávat.

Reagovat
Kixi Syhimour

To fakt nebyl ofsajd? S tím pískáním VARu se to klidně dalo si myslím.

Jinak Foden neviditelný

Reagovat
Busby babes

Dean super. tohle neni faul na penaltu ale neni to nasimulovane, trefil ho.

Reagovat
bbbauch

Fred

Reagovat
bbbauch

Kontakt jo, ale tohle bylo moc

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
CR7RONALDO

Na Sky Sports povedal jeden komentátor, že to mala byť penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby ji písknul, tak by si ji obhájil.. tak 50:50 za mě

Reagovat
Tolstobik

Ja bych to teda nepiskal, ale urcite to nebyl dive a zluta....

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
bbbauch

No nedivil bych se, kdyby to pri celosezonnim metru rozhodcich piskli, ale jsem asi radsi. Vadi mi to, ze s tou nohou proste pokracoval normalne dal a pak si rozmyslel spadnout..

Reagovat
bbbauch

Ale zluta mimo kazdopadne. Proste jak pise Cartman, 50/50

Reagovat
Busby babes

nepokracoval normalne dal. vsak se hned rozsekal jak jo nabral. ano, ve zpomalenrm zaberu to tak moznavypada ale fotbal se nehrajeve zpomalenem zaberu..

Reagovat
bbbauch

Pisu, co vidim, nevidel jsem jenom zpomalenrj zaber a vim jak funguje fotbal

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
bbbauch

Jj, koukal jsem. Fredoci dost uskodilo, ze ho nakopnul do stojny nohy, do ktery byl dost zaprenej a tak to s nim skoro nehlo. No co si budem, fouknout to klidne mohl

Reagovat
Busby babes

ok. tak na me to tak nepusobilo, myslel jsem, ze soudis dle opakovacek, tak sorry

Reagovat
bbbauch

Viz nad tebou no, musim uznat, ze zas na vysmech to uplne nebylo

Reagovat
Busby babes

v poho, ja se jen chtel omluvit, vyznelo asi moc prikre.

Reagovat
Busby babes

to mohla/mela byt pentle

Reagovat
Grahf

atkinson kokot, ale že aj var je ticho

Reagovat
Kixi Syhimour

Píská Dean

Reagovat
Grahf

chuj jak chuj

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Tolstobik

Jeden a ten samej clovek pomalu....

Reagovat
Taiger

Sledovat zápas a ani nevědět, ko je rozhodčí, lol

Reagovat
smazaný uživatel

Dean je fakt mega slabej. Ten to ještě dokáže posrat..

Reagovat
Pigeon

Spíš se měl posuzovat zákrok na AWB, tam byla penalta ve vzduchu.

Reagovat
smazaný uživatel

obě hodně pískatelný teda

Reagovat
Kixi Syhimour

Máš záběry?

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Cobra

Je až neskutečné, kolik toho ten obtloustlý turek dokáže zazdít a každou akci přibrzdit. A Bilva mu v té brzdě teda zdatně sekunduje.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Luc-Luc

United hraji docela dobre, City velky spatny a to hraje od zacatku nejvetsi talent vesmiru Foden

Reagovat
PP

Výsledky United proti Top 6 jsou neskutečné v porovnání proti slabším týmům.. Hrát United play-off v Lize Mistrů, tak jsou horkým favoritem.

Reagovat
Luc-Luc

zase bych neprehanel, ale zjevne jim vyhovuje, kdyz chce souper hrat fotbal...

Reagovat
PP

to je samosebou. Však se podívej na jejich výsledky s Chelsea, Spurs, Foxes, City.. vy jste samozřejmě jinde, ale i vy jste měli ztrátu. Paradoxně nejlepší bilanci s nimi máme my, ale toť otázka, jaký jsme letos kvalitativně tým.

Reagovat
Kixi Syhimour

My s nima máme stejnou bilanci jako vy.

Nicméně záleží na losu, koho by dostali.

Reagovat
celeb

Reagovat
Busby babes

ono ted s Brunem to bude lepsi i proti tem slabsim tymum

Reagovat
PP

otázka je, co s tím udělá Pogba, jestli vůbec. Mohl by přijít a začít to Brunovi kurvit.. Ale jestli se sehrají, tak by to mohlo být nepříjemné.

Reagovat
Nikikrew

Bruno nafilmovany pád a gól.

Aha píska Dean

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Kixi Syhimour

Gundogan ho kopnul

Reagovat
Pigeon

Křeč

Reagovat
Miguel19

No velmi podobná situace v tom zápase United vs. Liverpool, tak tam byl zákrok na Origiho. Podle mě stejný zákrok..tam to faul nebyl, tady jo.

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Tomanatura

Zatim uplne super, AWB top top. City slabucka obrana.

Reagovat
Rip

Zdarec, nějaký tip na stránky kde sledovat stream na telefonu?

Reagovat
bbbauch

Soccerstreams100.com

Tam treba weakspell mi vzdycky jede a je bez reklam

Reagovat
Rip

Díky pane.

Reagovat
vladis271

toto je presne ono. City nie sú tento rok v hre o titul lebo proti slabším tímom nevedia zabrať.

Reagovat
Busby babes

je ti lip?

Reagovat
Pigeon

Snad aspoň mu ano. Mi bylo za něj trapně, jak jsem to četl.

Reagovat
diastan

Chabý výkon..jak od nás, tak od rozhodčího. Jesus a Mahrez na plac

Reagovat
vitasrp

Ten Otamendi, to je stejně případ. On má hráče s míčem v poměrně složitý pozici u lajny, kde ho může zavřít, ale ne, on do presinku nejde, raději si brání prostor, odbrání si to na vápno, kde pak nesmyslně skočí do protihráče, aby vyrobil nebezpečnou standardku. Ten s koncem sezóny musí z toho Manchesteru letět opravdu rychlostí blesku.

Reagovat
diastan

rameno

Reagovat
Luc-Luc

au

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je teda taky dost na hovno, když tam pomezní stojí s praporkem, DDG přestane hrát a pak to přezkoumávají VARem, protože to Dean nestihl odpískat včas...

Reagovat
vitasrp

On to nemá pískat včas, politika Premier League je taková, že asistent zvedne praporek a hlavní nechá akci dohrát, aby se to mohlo pak zkoumat v případě, že to odmával špatně.

Proč to dělají jinak než v Champions League a obecně všech evropských pohárech, to je samzořeejmě totální záhada.

Reagovat
smazaný uživatel

Pak je ale trochu kontraproduktivní to, aby pomezní zvedal praporek během tý akce, když to stejně nemá (a nemá mít) žádný účinek

Reagovat
Busby babes

ja myslim, ze i tencarovej by mel nechat dohrat a zvednout pozdeji, ne?

Reagovat
Whitemedia

Vždyť už se letos nechávaly dohrát i situace v metrovém ofsajdě.. a tady najednou šáša mává jak na prvního máje při minimálním ofsajdu a málem to celé dosere..

Reagovat
vitasrp

Já si to taky myslel, ale v jednom sloupku na DailyMailu psal Clattenburg, že Premier League má pro tohle jiné směrnice.

A asistent se takhle zachoval v případě branky Arsenalu na Old Trafford nebo v případě branky Shelveyho na půdě Sheffieldu. Já netuším, proč to tak dělaj, ale dělaj to poměrně často, takže to nebude náhoda. A proč je to jiný než v evropskejch pohárech, to mi taky hlava nebere.

Reagovat
Busby babes

aha, ok.

Reagovat
Kluivert9

Ederson chytil De Gea virus

Reagovat
CR7RONALDO

Ederson je dnes vo forme

Reagovat
smazaný uživatel

Už dejme druhej ale Martial snad ok, to mohlo bolet

Reagovat
bbbauch

Oh Tony Odion on

Reagovat
Whitemedia

Proč se do toho ten pomezní sral..

Reagovat
Kluivert9

KDB je v této sezóně totálně klíčovej pro City

Reagovat
Pigeon

Dean nás teda zatím dnes poškodil daleko více.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu zápasu by asi nejvíc slušelo to, kdyby se hrál ve druhý lize

Reagovat
Busby babes

kun a Bilva v 59. Pep nehraje fantu...

Reagovat
captain18

Setri ich na stredu

Reagovat
janinho

pri zaloznikoch a utocnikoch by to az take zle nebolo... ale ked mi dal proti Leicestru dole Laporteho niekedy v 56.minute tak som to uz zobral osobne.

Reagovat
masly008

¨Jak to že tohle je faul? Vždyť pentle se za to nepíská? A na půlce už to faul je?

Reagovat
Whitemedia

normálka

Reagovat
masly008

masakr,a tydy ti někdo napíše že už borec přece zakončil

Reagovat
Whitemedia

To co je za trapný roh..

Reagovat
Miguel19

City hrozná marnost. Oni nejsou schopni si vytvořit jedinou šanci.

Horší střed než Rodri-Gundogan snad v posledních letech neměli..

Reagovat
nani92

iide Bailly, tak City si už neškrtne

Reagovat
avicii

Ak City prehrajú tak už len 2 výhry ci koľko?

Reagovat
Jackmaker1989

1

Reagovat
fenixLFC

2. alebo vyhra a neprehrat na etihade

Reagovat
Jackmaker1989

1

Reagovat
fenixLFC

ked dnes prehraju, tak mozu ziskat uz len 30 bodov, teda skoncit na 87. my mame 82 takze potrebujeme 6. ano, mozme vyhrat raz a dvakrat remizovat, ale dve vyhry su rychlejsie.

Reagovat
fenixLFC

ty vole mne ta matika nejde tri remizy samozrejme (ked sa prehra na etihade)

Reagovat
Jackmaker1989

Sorry, nevidel som, že majú o kolo menej. Súhlas.

Reagovat
fenixLFC

*2, etihad je az po CP

Reagovat
smazaný uživatel

James

Reagovat
smazaný uživatel

james hra ako tupelo

Reagovat
Tuard.MUTD

james

Reagovat
r.mrazik

Chudák Bruno...James má fotbalový myšlení chrta...ten by pořád jen běžel

Reagovat
Tolstobik

Takovej o dost lepsi Sionko

Reagovat
r.mrazik

Nebo Standa Vlček

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

tohle bylo taky o hubu....

Reagovat
Kixi Syhimour

Ti City jsou dnes dopředu absolutně nekreativní

Reagovat
Jackmaker1989

Bez KdB absolútne 0

Reagovat
Kixi Syhimour

Například loni hráli 1. půlku sezóny bez něho a stejnak pak uhráli 98 bodů, ale tohle je jeden z nejhorších výkonů ze strany City, co jsem snad viděl.

Samozřejmě kredit United, skvěle vykrývají prostory a hrajou pořád to samé, ale City jsou fakt dnes prostě špatní.

Reagovat
Jackmaker1989

Myslím, že bol ale zdravý Sane a plus Ferda hral streda zálohy.

Reagovat
Kixi Syhimour

Pravda, Sané hrál svoji roli a měli Laporteho s Kompanym , s tím už se dá více pracovat

Reagovat
Kluivert9

Bez KDB jsou úplně jinej tým

Reagovat
PP

tak jim se zraněním Laporteho pokurví všechny řady - snad mimo útoku nee? A takový Sterling na podzim trhal úplně všechny beky a dnes je jen stínem..

Reagovat
fenixLFC

im sa to zislo vsetko naraz. laporte out, rodri fernandinha vobec nenahradil, sterling pol sezony totalne z formy...

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
smazaný uživatel

fred je dnes vyborny

Reagovat
I am Mancunian

už dlhšie hrá výborne

Reagovat
vodka

no, za těch 50 mega ještě visí tak 2 roky tuhle výkonnost...

Reagovat
nani92

keby nehral Fred v dobe KdB,tak by bol najlepšie CM v lige

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
Kluivert9

:D

Reagovat
Golasso

achjo

Reagovat
bbbauch

Z toho Jamese uz jsem trochu frustrovanej. On je rychlej jak dabel a tak se sostava do zaimavejch pozic a precisleni, aby to nasledne cely pohrbil vetsinou spatnym resenim

Reagovat
r.mrazik

Ten James je fakt pitomec

Reagovat
Cobra

looooooooooooooooooool

Reagovat
nani92

dajte nám titul

Reagovat
Whitemedia

Ederson

Reagovat
Kixi Syhimour

Dneska skvělý výkon

Reagovat
Whitemedia

Kepa tenhle týden v pohodě, tak mi místo něj dopřál tradiční špatný výkon brankáře Ederson

Reagovat
PP

tak ten první byl téměř z malého vápna a tyto střely jsou naprosto nepředvídatelné, jak to trefí.. byť to asi šlo chytat, ale žádná ostuda.

Reagovat
Kixi Syhimour

Mně šlo hlavně o to, že to měl, jenom neusměrnil ruku, to se mu prostě stane jenom jednou z několika případů + dneska si dal málem vlastňák.

Reagovat
Luc-Luc

Ederson loooooool

Reagovat
Swarley

Pěkně McTom

Reagovat
Kapřík

Mazec .

Reagovat
Grahf

mctoooom hahaha

Reagovat
EXoRcIsT

McTerminator to vobec nebola lahka strela ale trafil to paradne

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Tolstobik

Possession isnt everything

Reagovat
Big Virgil

Potřeba uznat že šetřili nejlepší hráče. Dílčí úspěch máte, pravděpodobně u toho i skončíte.

Reagovat
Tolstobik

Diky, ze jsi mi vysvetlil, jak se veci maji....

Reagovat
bbbauch

Hezkyyy

Reagovat
Busby babes

Scottovi to hrozne preju. ale Ederson.

Reagovat
MCFC_8

Gratulacia susedom, nasi dnes slabota, Ederson asi najhorsi zapas u nas, take chyby...ale United zasluzene, z nasej strany nasadenie o nicom, vyklusavanie, stred zalohy neexistoval

Reagovat
celeb

Inak Sane City chyba cim dalej tym viac. Dnes bol Sterling na facku. Myslou inde, lopty mu odskakovali, prihravky sli vedla, ked sa uz aj dostal do sance, tak ju zazdil. Zasluzil by si vystriedat, ale niet kym.

Reagovat
Teoretik

Ten je na facku tak půl roku.

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal say the recover process for Torreira will take between eight to ten weeks. That’s his season done then. Real shame.

RIP

Reagovat
lenckoj

OT: Zdravím, chtěl bych poprosit všechny, kdo znají Twitch.tv a sledují aspoň občas nějaké streamy o vyplnění dotazníku k diplomce. Jde o stanovení typologie diváků na Twitchi.

Vím, že to s fotbalem nesouvisí, ale kde jinde to sdílet, než na eurofotbale

https://forms.gle/xPbGg6gGEmszh4AY8

Předem díky moc.

Reagovat
Mastný Chobot

piči, to sú témy toto

Reagovat
Nikikrew

vyplnene.

Cumim ake temy teraz letia

Reagovat
forrest

done

Reagovat
lenckoj

ještě raz díky za vyplnění chlapi případně dámy)

Reagovat
Mateo16

OT: Meanwhile in Slovakia.

P: Dobry den. Pan doktor, Mam zapal pluc a tazko sa mi dycha.

D: A co ste robili ?

P: Padol som z rebrika

D: Boli ste na dovolenke v Taliansku ?

P: Nieeeeeeee

Neveritelne krajina kokotov. Do 2 tydnov to tu bude vypadat ako v Taliansku. Holt kto chce vyskusat pripravenost Slovenskych nemocnic ?

Reagovat
EXoRcIsT

by som mu dal verejne ohrozenie kktovy . Mame malo lekarov a teraz pre jedneho chuja musia byt dalsi v karantene

Reagovat
Raylan

Co si Reina myslel

Reagovat
Kluivert9

Běžel na bus

Reagovat
supporter

Aby Liverpool nakonec ten titul neslavil na prazdnem stadionu a v prazdnych ulicich

Reagovat
Jackmaker1989

No to si robíš piču s touto penaltou

Reagovat
Raylan

jasný rameno. VAR

Reagovat
Coutinho10

to bylo rameno ne ?

Reagovat
Jackmaker1989

Už som chcel písať, že ten rozhodca je kokot totálny a že si to nechá potvrdiť VARom, ale VAR to fakt zaklincoval.

Reagovat
Raylan

Barnes je zajímavý hráč

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele