Premier League - preview 29. kola

02.03.2019, 08:51, aktualizováno 03.03.2019, 08:57
Previews
Liverpoolské derby se tentokrát bude hrát v Goodison Parku. Domácí Everton se bude snažit hostům z Liverpool FC za každou cenu zabránit v posunu zpět do čela tabulky. Chelsea hraje na Fulhamu, který vyměnil manažera a bude chtít ještě dosáhnout na zázrak a v Premier League se zachránit. Úvodní zápas programu obstarají Watford a Leicester, který také bude mít na lavičce nového muže Brendana Rodgerse.
Watford FC - Leicester City  (neděle 13:00)
Fotbalisté Watfordu se po obdržení pěti gólů v Liverpoolu pokusí vrátit na vítěznou vlnu proti Leicesteru. Ten pro změnu po dlouhé době zvítězil a získal zpět alespoň teoretickou naději na evropské poháry.

Domácí si během týdne připsali dva zcela různorodé venkovní výsledky. Nejprve nadělili pět branek Cardiffu, na čemž měl největší zásluhu autor hattricku a asistence Deulofeu, posléze si však pro stejný příděl přijeli na Anfield. Solidní formu drží Sršni v poslední době i na Vicarage Road. V novém roce tam odehráli všehovšudy pouhé dva zápasy, v nichž ani jednou neinkasovali. Když to sečteme ještě s prosincovou remízou s Newcastlem, činí současná série tři utkání bez porážky. Trenéru Gracíovi se po nemoci vrací Britos a po karetním trestu Holebas, naopak na marodce zůstává Kiko Femenía. Spoléhat se bude vedle hvězdy předposledního zápasu Deulofeua také na Deeneyho, ten ovšem ze svých sedmi branek vstřelil jedinou na domácím stadionu.

Leicester po šňůře sedmi zápasů bez vítězství a pouze s jednou remízou uspěl v důležitém střetnutí proti Brightonu. Prosadili se v první půli Gray a ve druhé Vardy, za Seagulls korigoval skóre Propper. První zápas v nové funkci si na lavičce Foxes odbude Brendan Rodgers. Ten ovšem do nových působišť nikdy nevstoupil příliš dobře. Byl manažerem čtyř různých týmů v Premier League a při debutových utkáních dvakrát remizoval a dvakrát prohrál. Liškám se v poslední době nedaří zejména v defenzivě, neboť po dvou letech se jim znovu může stát, že neudrží čisté konto v osmi po sobě jdoucích ligových zápasech. Mimo hru zůstávají Amartey a Albrighton, ve hře budou všechny opory včetně nejlepšího kanonýra Vardyho.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Janmaat, Mariappa, Cathcart, Holebas - Hughes, Doucouré, Capoue, Pereyra - Deulofeu, Deeney
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Pereira, Evans, Maguire, Chilwell - Tielemans, Ndidi - Gray, Maddison, Barnes, Vardy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.65 - 3.37 - 2.86
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Fulham FC - Chelsea FC  (neděle 15:05)
Londýnská Chelsea bude v neděli pokračovat v honbě za čtvrtým místem na půdě Fulhamu, v jehož řadách došlo v týdnu k další trenérské rošádě. Po prohře na hřišti Southamptonu byl od týmu odvolán Claudio Ranieri a jeho místo dočasně přebral bývalý záložník Chelsea, West Hamu či Tottenhamu Scott Parker. Před sebou má ale velmi těžkou úlohu - pozvednout skomírající celek, který momentálně na záchranu ztrácí propastných deset bodů. Navrch na začátek jej nečeká vůbec nic jednoduchého, když na Craven Cottage přijíždí parta Maurizia Sarriho.

Fulhamu se prostě v celé sezóně hrubě nedaří. Nepomohl tomu ani Claudio Ranieri, který v pozici trenéra zaznamenal pouhé tři ligové výhry. Hned na jeho začátku hráči Fulhamu přemohli Southampton (to se psal listopad), na další tříbodový zápis si však fotbalisté v bílém museli počkat až do 29. prosince, načež poslední výhra se datuje přesně o měsíc později, kdy Chalupáři doma přehráli Brighton. V novém roce však Cottagers mají bilanci jedné výhry a sedmi porážek, což samozřejmě nestačí k tomu, aby tým mohl pořádně zabojovat o záchranu. Jako stále pravděpodobnější se tak jeví možnost, že pobyt Fulhamu v první lize bude mít skutečně jen jepičí život. Musel by se stát skutečně zázrak, aby se Fulham ještě nějakým způosbem zachránil.

To v táboře Chelsea se v poslední době také dějí věci. Vše odstartovala prohra na Arsenalu v polovině ledna, kde Blues podali naprosto neslaný, nemastný výkon a zcela po zásluze odešli s prázdnou. Pak sice svěřenci Maurizia Sarriho na domácím hřišti v poháru přehráli Tottenham, jenže to bylo na dlouhou dobu také jediné pozitivum. Následovala obrovská ostuda na půdě Bournemouthu, kde Blues chytli čtyřku, kterou se jim sice částečně podařilo odčinit deklasováním Huddersfieldu, jenže o týden později byla na světě další ostuda. Blues tentokrát zavítali na půdu Manchesteru City a inkasovali hned šestkrát. A když následně Chelsea vypadla po porážce 0:2 s Manchesterem United i z FA Cupu, začalo se hojně spekulovat o tom, že dny Maurizia Sarriho jsou definitivně sečteny.

Poněkud překvapivě však Chelsea v posledních dvou duelech podala jedny z nejlepších výkonů v sezóně. Nejprve ve finále Ligového poháru udržela na uzdě Manchester City, kde byla dokonce v druhém poločase o trochu blíže vítězství - nakonec však smolně podlehla na pokutové kopy. Ve středu výrazně oživila šance na první čtyřku výhrou s Tottenhamem, o kterou se postaral Pedro a vlastním gólem k ní přispěl Trippier. Nebyla by to však ale Chelsea, aby ono zlepšení ve výkonech nezakrylo něco jiného - tentokrát to nebyly spekulace o odvolání kouče, nýbrž brankář Kepa, který ve finále Ligového poháru odmítl vystřídat a vyrobil tím tak skandál, který se podrobně řešil prakticky celý týden.

Domácí možná budou postrádat André Schürrleho, kterého trápí viróza a možná tak nebude připraven nastoupit. Mimo zůstávají i dlouhodobí marodi Alfie Mawson a Marcus Bettinelli. To hosté by měli mít k dispozici kompletní kádr, manažer Sarri na tiskové konferenci neohlásil žádné zdravotní problémy. Největším otazníkem v sestavě tak je, zda se do branky vrátí Kepa, nebo důvěru ještě jednou dostane Wily Caballero.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Sergio Rico - Odoi, Ream, Nortdveit, Bryan - Cairney, Chambers, Zambo Anguissa - Babel, Mitrovič, Ryan Sessegnon
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Christensen, Luiz, Palmieri - Kanté, Jorginho, Barkley - Willian, Higuain, Hazard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.78 - 4.53 - 1.52
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Everton FC - Liverpool FC  (neděle 17:15)
Očekávané liverpoolské derby je tady. V Goodison Parku se v rámci 29. kola Premier League střetnou Everton a Liverpool. Domácí potřebují zabrat po dvou domácích nezdarech, slavnější hosté mají příležitost vrátit se zpět na první pozici v tabulce.

Toffees naposledy remizovali na začátku prosince, od té doby nasbírali pouze pět výher a devět porážek. Mezi nimi byly i některé zbytečné ztráty, úspěšně však dopadl jejich poslední zápas v Cardiffu, kde zvítězili bez potíží 3:0. Skóre otevřel krátce před poločasem Sigurdsson, jenž navyšoval i na dvougólový rozdíl. V závěru pečetil vítězství Calvert-Lewin.

Evertonu se ovšem vůbec nedaří na celky z top 6, od dva roky staré výhry proti Citizens s nimi odehráli 24 zápasů, v nichž ani jednou nevyhráli a jen šestkrát získali bod. Pozitivem na straně domácích je rozprostřená gólová zátěž, neboť teprve potřetí v historii se stalo, že dva různí hráči se v kolonce vstřelených branek dostali do dvouciferných čísel, a sice jedenáctibrankový Sigurdsson a desetigólový Richarlison.

Manažer Marco Silva může znovu počítat s Gomesem, absentovat naopak nadále bude Leighton Baines. "Především musíme být sami sebou, věřit si. Nevidím velký rozdíl mezi současnou situací a tou, kdy jsem poprvé seděl na lavičce v liverpoolském derby. Pokud dokážeme zahrát tak dobře jako v prosinci, pak to bude velmi dobré, jelikož jsme byli blízko vítězství. V tom zápase jsme si zasloužili více," naráží tento kormidelník na prosincovou porážku v prvním vzájemném střetnutí.

Reds mají v posledních šesti ligových zápasech vyrovnanou bilanci výher a remíz, plichta přišla i v Lize mistrů s Bayernem. Neinkasovali již přes 420 minut a čtyřikrát v řadě udrželi čisté konto, naposledy ve středečním zápase s Watfordem, kterému navíc nasázeli pět branek. První dvě si připsal Mané, poslední dvojici van Dijk, mezi ně se vklínil se svou trefou ještě Origi.

Liverpool spoléhá nejen na nejpevnější venkovní ligovou obranu s osmi inkasovanými góly, ale i na svou ofenzivu. Hvězdy Salah a Mané patří mezi pětici nejlepších kanonýrů v Premier League, devět branek navíc přidal Firmino a šest Shaqiri. Egypťan Salah se navíc může stát tím, kdo nastřílí nejrychleji padesát gólů v jednom klubu nejvyšší anglické soutěže.

Chybět by Jürgenu Kloppovi mohli Firmino a Lovren. "Fanoušci Evertonu nechtějí, abychom cokoliv vyhráli, a totéž platí pravděpodobně naopak. Tento zápas je vždy plný emocí a nasazení a doufám, že tomu tak bude i tentokrát. Tak by měl fotbal vypadat. V Goodison Parku opravdu podporují svůj tým, takže si užijeme tamní atmosféru, protože ta bude hlasitá, divoká a nám se musí dařit na hřišti," říká německý manažer.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Kenny, Keane, Jagielka, Digne - Gomés, Gueye - Walcott, Sigurddson, Richarlison - Calert-Lewin
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Matip, van Dijk, Robertson - Wijnaldum, Henderson, Fabinho - Salah, Mané, Origi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.22 - 4.08 - 1.61
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tottenham Hotspur - Arsenal FC  (sobota 13:30)
Devětadvacáté kolo anglické Premier League odstartuje tím nejlepším možným způsobem. Od 13:30 totiž ve Wembley proběhne severolondýnské derby mezi Tottenhamem a Arsenalem, které vždy slibuje atraktivní podívanou v hektickém tempu a letos jej ještě zvýrazňuje vzájemná blízkost obou celků v tabulce. V lepším rozpoložení půjdou do zápasu Kanonýři, kteří se v případě výhry mohou na svého rivala dotáhnout na rozdíl jediného bodu.

Tottenham prožívá navýsost vydařenou sezonu, a ještě před pár týdny středopolař Moussa Sissoko otevřeně hovořil o možném útoku na samotný ligový titul. V posledních dvou kolech však přišly porážky s Burnley a Chelsea, které Spurs z třetího místa odsoudily k devítibodové ztrátě na vedoucí Liverpool. I proto manažer Mauricio Pochettino šance na ukořistění prvního místa nijak nepřiživoval, ba naopak. "Už po Burnley to bylo těžké a po Chelsea nyní takřka nemožné. Musíme vyhrát všechny zbývající zápasy a naši dva soupeři jich potřebují několik prohrát. Dokud je to matematicky možné, můžeme stále snít, ale realisticky to procentuálně není valné."

Domácí tak v sobotním derby musí odrážet atak svých pronásledovatelů, kteří usilují o klíčové umístění v nejlepší čtyřce s místenkou do Ligy mistrů. Arsenal má k Tottenhamu ze všech nejblíže, ovšem ani příliš nezaostává ani šestá Chelsea se sedmibodovým odstupem. "Bavili jsme se již dříve o příležitostech a tento zápas nám dává šanci získat další tři body," prohlásil na úvod manažer Arsenalu Unai Emery s dovětkem, že nedávno mezi oběma rivaly zela v tabulce desetibodová propast, která se při vítězném využití této příležitosti scvrkne na jeden jediný.

Z posledního duelu na půdě Chelsea si tottenhamští odnesli dva zraněné Jana Vertonghena s Harrym Winksem, jejichž start je tak o víkendu velice nejistý. Mimo hru stále zůstávají i Dele Alli s Ericem Dierem, ovšem dobrou zprávou je dostupnost Harryho Kanea, jenž na Stamford Bridge vyvázl bez dodatečného trestu za roztržku s Césarem Azpilicuetou.

Na straně hostí visí otazník především nad obsazením postu pravého beka, neboť v posledním kole absentovali při dlouhodobém zranění Bellerína náhradníci Lichtsteiner s Maitlandem-Nilesem a po více než dvou letech tak minulé ligové kolo proti Bournemouthu nastoupil v základní sestavě Arsenalu Carl Jenkinson. V témže utkání sice zazářil Mesut Özil, ovšem jeho start ve Wembley je přesto přinejmenším nejistý, neboť Emery v náročných venkovních zápasech upřednostňuje defenzivněji laděné jedenáctky.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Foyth, Sánchez, Alderweireld - Aurier, Sissoko, Eriksen, Rose - Moura, Son - Kane
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Sokratis, Koscielny, Monreal - Maitland-Niles, Torreira, Xhaka, Kolašinac - Mchitarjan, Ramsey - Lacazette
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.03 - 3.59 - 3.94
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AFC Bournemouth - Manchester City  (sobota 16:00)
Liverpool i Manchester City už mají odehraný stejný počet zápasů, v tabulce je nyní dělí pouhý bod. Jelikož Liverpool hraje těžké utkání proti městskému rivalovi, naskýtá se Citizens šance dostat se do čela už po tomto kole. V cestě jim stojí trápící se Bournemouth.

Pro něj byla domácí remíza s Wolves jediným bodem, který v posledních čtyřech zápasech získal. Jinak totiž schytal porážky v Cardiffu, Liverpoolu a na Arsenalu v celkovém skóre 1:10. Domácí prostředí je ovšem tím, na co se mohou Cherries spolehnout, neboť jsou na svém hřišti nejlepším celkem mimo top 6. Právě proti těmto nejkvalitnějším celkům přišlo šest posledních domácích porážek, pro ostatní celky je vítězství na Dean Court takřka nemožné. Hráči Bournemouthu spoléhají hlavně na devítigólového Joshuu Kinga a desetibrankového Calluma Wilsona, který se může vrátit po šestitýdenní pauze. Chybět naopak budou potrestaný Lerma a zranění Cook, Solanke a Stanislas.

Manchester City přesvědčivě zvládl poslední čtyři ligová utkání, mezitím postoupil i v FA Cupu, vyhrál finále Ligového poháru i utkání Ligy mistrů ve Veltins Areně. Mezi všemi výsledky se vyjímá především šestigólový příděl Chelsea, ovšem nesmírně cenná je i středeční těsná výhra proti West Hamu zásluhou Agüerovy penalty. Největším problémem Guardiolovy družiny je obezřetnost, neboť tři ze čtyř porážek přišly poté, co Citizens vstřelili první branku. Sázet budou především na dva hráče. Prvním je Agüero, jenž je s osmnácti brankami nejlepším kanonýrem soutěže, tím druhým Raheem Sterling. Ten se prosadil ve všech šesti ligových startech proti Bournemouthu. Absentovat budou na hostující straně zranění Laporte, Fernandinho a Delph.

Pep Guardiola se vyjádřil o šancích na titul. "Jsme o jeden bod pozadu a stát se může ještě mnoho věcí. Nemyslíme si, že pokud zvítězíme, bude vše perfektní, ani že v případě prohry nastane katastrofa. Nebojím se tlaku ani budoucnosti. Nikdo neví, ani expert," říká španělský manažer.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 15.50 - 8.92 - 1.17
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Brighton & Hove Albion - Huddersfield Town  (sobota 16:00)
Střetnutí loňských nováčků nabídne sobotní program Premier League. Brighton v souboji trápících se celků přivítá Huddersfield, který sice naposledy konečně bodoval naplno, jinak se však pomalu smiřuje s návratem do League Championship.

Ačkoliv Seagulls předvedli několik solidních výkonů, v roce 2019 zatím nedokázali v lize bodovat naplno. A kdy jindy by mělo k prvnímu vítězství dojít než tuto sobotu. Brighton se utká s posledním týmem z Huddersfieldu. S tím má sice vyrovnanou statistiku výher z posledních pěti zápasů, ale i přesto jsou Racci považováni za mírného favorita. V úterním zápase Hughtonovi chlapci podali solidní výkon, ale doplatili na neproměněné šance ve druhé půli. Domácí budou spoléhat, že Glenn Murray se zase vrátí do střelecké formy, kterou ztratil v lednu po zápase s Fulhamem.

Hráči z přímořského letoviska budou připraveni o Pascal Große. Německá záložník laboruje s poraněným hamstringem. Krom něj bude ještě Hughton postrádat Leona Baloguna, který zas má problémy s ramenem. Krom těchto dvou jmen by ale měl mít anglický trenér k dispozici všechny své koně.

Huddersfield jde do zápasu s jasným cílem. Jakýmkoliv způsobem se pokusit získat všechny tři body. Terriers jsou na chvostu tabulky se ztrátou, která nevypadá vůbec příznivě a zřejmě předznačuje jejich pád do Championship. Ale hráči se nevzdávají, v týdnu dokázali v posledních sekundách utkání vstřelit branku silným Vlkům z Wolverhamptonu, a vykřesali tak ještě malou naději na záchranu. Je pro ně nezbytné, navázat na tento pozitivní výsledek proti Brightonu.

Jan Siewert, který v úterý zaznamenal svou první výhru na lavičce posledního týmu Premier League bude postrádat trojici hráčů. Konkrétně se jedná o Adamu Diakhabyho, Isaaca Mbenzu a Dannyho Williamse. Siewert není v pozici, kde by mohl nějak experimentovat, bude od svého týmu vyžadovat bojovnost po celou dobu zápasu a bude spoléhat, že se hráčům podaří vstřelit branku, s čímž mají obvykle veliký problém.

Nedá se očekývat, že by diváci na Falmer Stadium byli svědky dechberoucí, krásné, fotbalové podívané. Spíše se dá očekávat tvrdý boj o každý míč, málo branek, napětí až do samotného závěru, zvláště pak při standardních situacích, ze kterých umí oba týmy zahrozit. Za mírného favorita utkání volíme Brighton, ale v souboji těchto dvou týmů není jasného vítěze předem.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Bong - Dunk - Duffy - Montoya - Stephens - Pröpper - Bissouma - Locadia - Murray - March
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Durm - Kongolo - Schindler - Bacuna - Stankovic - Billing - Hogg - Mooy - Meunie - Grant
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 3.43 - 5.58
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Burnley FC - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Sobotní program nabídne souboj tabulkových sousedů mezi Burnley a Crystal Palace. Oba týmy zažívají slušné výsledkové období, i když v týdnu ani jeden z nich nebodoval.

Zdá se, že Sean Dyche dokázal se svým týmem překonat bídné období, kdy Burnley vypadalo jako adept na sestup. Stále však nemá vyhráno. Stejně jako jeho sobotního soupeře ho dělí pouze tři body od sedmnáctého místa. Zrzavý miláček publika v týdnu prohlásil, že je potřeba sbírat body, jak jen bude možné. Dobrou zprávou pro Clarets je, že Ashley Westwood vyléčil své nachlazení, tudíž by měl být k dispozici od prvních minut. Mimo hru ale stále zůstávají Defour s Lennonem. První jmenovaný má problémy s lýtkem a ten druhý zas s kolenem. Clarets budou muset zpřesnit své zakončení, proti Newcastlu útočníci střelecky vyhořeli, mají tak co napravovat.

Crystal Palace v týdnu prohrálo na domácím hřišti 1:3 s Manchesterem United. Hráči ale rozhodně nepodali výkon, za který by se měli stydět. Několikrát byli blízko vyrovnání a až gól Ashleyho Younga z poslední desetiminutovky určil výsledek zápasu. Kladně se dá hodnotit výkon útočné dvojice Zaha, Townsend. Ta sice nedokázala skórovat, ale několikrát zamotala hlavu obráncům Red Devils. Roy Hodgson má pro sobotní mač k dispozici Aarona Wan-Bissaku. Talentovaný krajní bek zažívá parádní sezónu a měl by být hrozbou pro defenzivu Clarets. Anglický trenér ale bude postrádat Sakha. Ten podstoupil v Paříži úspěšně operaci kolena a čeká jej rekonvalescence. Mimo hru taktéž zůstává Pape Souaré.

Statisticky v posledních pěti utkáních mají navrch Clarets. Ale Eagles zvítězili v posledních dvou kláních a po solidním středečním výkon proti United, je nejspíš lze považovat za favorita.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Taylor - Mee - Tarkowski - Bardsley - Brady - Cork - Westwood - Gudmundsson - Barnes - Wood
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Van Aanholt - Kelly - Tomkins - Ward - Schlupp - Milivojevič - McArthur - Zaha - Batshuayi - Townsend
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.95 - 3.22 - 2.67
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester United - Southampton FC  (sobota 16:00)
Souboj celků se zcela různými starostmi bude k vidění v sobotu na Old Trafford. Domácí Manchester United se rozjel a bojuje možná i o třetí pozici, starosti Southamptonu jsou i po předchozí výhře sestupové.

Red Devils pod vedením Oleho Gunnara Solskjaera ještě v lize v jedenácti zápasech neprohráli. Kromě dvou remíz proti Liverpoolu a Burnley pokaždé zvítězili, naposledy ve středu na půdě Crystal Palace 3:1, když se prosadili Young a dvakrát Lukaku. Od doby, co se norský manažer ujal kormidla, jsou jeho svěřenci suverénně nejlepším celkem v lize, ačkoliv na domácím stadionu udrželi v celé sezóně pouze dvě čistá konta. Největší naděje vkládají domácí do svých opor. Jedenáctibrankový Pogba se po dlouhé době neprosadil v lize dva zápasy v řadě, nahradil ho však Lukaku, který navíc vstřelil sedm branek ve svých střetnutích se Southamptonem. Po zranění už by se navíc měl vrátit Rashford, za postranní čarou však pravděpodobně zůstane Martial.

Trenér domácích připomněl, že v součtu s porážkou v Lize mistrů vyšel jeho tým na Old Trafford dvakrát gólově naprázdno. "Potřebujeme se doma vrátit na vítěznou vlnu. Jsme fantastičtí venku, ale doma jsme neskórovali dvakrát v řadě. Jsem si jistý, že Romelu, Alexis a Marcus si vypracují své šance ke skórování," říká Solskjaer.

Saints po čtyřech ligových ztrátách v řadě zabrali a ve veledůležitém utkání zdolali Fulham, díky čemuž se dostali pryč ze sestupových vod. Náskok na osmnáctý Cardiff ovšem činí jen dva body, tudíž každý další úspěch přijde vhod. O výhru proti Cottagers se postarali v prvním poločase Romeu a Ward-Prowse, druhý jmenovaný je se čtyřmi brankami nejlepším střelcem po sedmigólovém kanonýru Ingsovi, ten ovšem bude kvůli zdravotním potížím opět chybět. Jihoangličané mívají problémy s celky z top 6, z posledních třiatřiceti zápasů s nimi zvítězili pouze jednou. Jubileum v případě vstřelené branky může oslavit Shane Long, který má příležitost stát se čtvrtým irským hráčem, jenž dosáhne na metu padesáti tref v Premier League.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Dalot, Smalling, Bailly, Shaw - Pogba, McTominay, Fred - Lukaku, Rashford, Sánchez
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Gunn - Bednarek, Yoshida, Westergaard - Valery, Ward-Prowse, Romeu, Hojbjerg, Bertrand - Armstrong, Redmond
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.46 - 4.55 - 7.92
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wolverhampton Wanderers - Cardiff City  (sobota 16:00)
Po dlouhé úspěšné sérii utkání, díky níž se Wolves vyšplhali až na sedmé místo, se jim v posledních týdnech příliš nedaří a připsali si tři zbytečné ztráty. Zpátky na vlně porážek je Cardiff, který v posledních zápasech utrpěl debakly.

Vlci se po šňůře jedenácti zápasů se ziskem dvaadvaceti bodů dostali do útlumu a třikrát v řadě ztratili. Nejprve dvakrát zachraňovali remízu až v samotném závěru, a sice proti Newcastlu a Bournemouthu, aby poté dokonce prohráli na půdě posledního Huddersfieldu, který na vítězství čekal od listopadového vítězství právě nad Nunovými svěřenci. Wolves doma spoléhají především na druhé poločasy, v těch prvních vstřelili pouhé čtyři branky, což je nejméně v celé Premier League. Hlavní zbraní je desetigólový útočník Raúl Jiménez, mezi nejlepší ve svém oboru patří i Moutinho, který patří mezi deset hráčů s nejvyšším počtem asistencí v lize, konkrétně jich nastřádal sedm.

Cardiff by podle zajetých kolejí nyní měl zvítězit, neboť střídá vítězství a porážky ve dvouzápasových intervalech. Po nezdarech v Newcastlu a na Arsenalu přišly úspěchy s Bournemouthem a Southamptonem, načež Bluebirds opět dvakrát prohráli. Porážky to však nebyly ledajaké. S Watfordem dostali pět gólů, od Evertonu tři, přičemž jedinou branku dokázal proti Hornets vstřelit Bamba. Velšané mají obecně s defenzivou velké problémy, neboť tři a více branek obdrželi v této sezóně již jedenáctkrát. Na útočné polovině také nemají žádnou hvězdu. Mezi třemi nejlepšími střelci, kteří jsou usazeni na čtyřech brankách, je i stoper Bamba, kromě něj ještě Paterson a Reid.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Bennett, Coady, Boly - Doherty, Dendoncker, Neves, Moutinho, Jonny - Jiménez, Jota
Cardiff City - pravděpodobná sestava:
Etheridge - Manga, Morrison, Bamba - Paterson, Camarasa, Gunnarsson, Arter, Bennett - Reid, Niasse
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.78 - 3.55 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Newcastle United  (sobota 18:30)
Zajímavý duel se v sobotu večer odehraje na Olympijském stadiónu v Londýně, kde domácí West Ham přivítá družinu Rafaela Beniteze, která se v posledních týdnech dostala do velmi dobré pohody. Zatímco domácí parta se bude snažit dotáhnout na osmý Watford, hosté by se v případě výhry mohli při souhře výsledků dotáhnout dokonce na dvanáctou příčku.

Nový rok se v podání Kladivářů nese ve znamení šedého průměru. Výsledkově to sice není žádná tragédie, ale člověk se nemůže zbavit dojmu, že svěřenci Manuela Pellegriniho mají přece jenom navíc. Rok 2019 načali remízou s Brightonem, následovala překvapivá výhra nad Arsenalem, po které však přišly dvě porážky - nejprve s Bournemouthem, posléze i s Wolverhamptonem. Kladiváři pak překvapili Liverpool, se kterým se na Olympijském stadiónu rozešli smírně, stejným výsledkem skončilo i klání s Crystal Palace. Po kontroverzní brance Chicharita West Ham udolal Fulham a v posledním ligovém klání uprostřed týdne podlehl Manchesteru City těsně 1:0, byť úřadující šampión měl spoustu šancí k tomu, aby své vedení pojistil.

To Newcastle sice do nového roku vstoupil dvěma porážkami s Manchesterem United a Chelsea, od té doby se však může pyšnit velmi dobrou formou. Straky od té doby odehrály 6 zápasů, z nichž vydolovaly hned 4 výhry, jednu remízu na hřišti Wolverhamptonu a na konto si připsaly jen jednu jedinou porážku s Tottenhamem. Tato série je tedy vynesla ze sestupových pater až na současné třinácté místo, s čímž může být Rafael Benitez rozhodně spokojen. Momentálně mohou být jeho svěřenci uvolnění, na sestupové příčky totiž mají komfortní náskok šesti bodů.

Domácím se vrací trojice Marko Arnautovič, Aaron Cresswell a Arthur Masuaku. Mimo hru ovšem bude Fabian Balbuena, kterého do hry nepustí bolavé koleno. Newcastle pak bude postrádat zraněné Ciarana Clarka a Roba Elliota, jinak však manažer Benitez nehlásil žádné nové zdravotní potíže svých svěřenců.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Fredericks, Diop, Ogbonna, Zabaleta - Rice - Antonio, Noble, Snodgrass, Anderson - Arnautovič
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Schär, Lascelles, Lejeune - Yedlin, Hayden, Longstaff, Ritchie - Ayoze Pérez, Almirón - Rondón
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.21 - 3.38 - 3.58
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC28216164:1569
2.Manchester City28222475:2068
3.Tottenham Hotspur28200855:2960
4.Arsenal FC28175660:3856
5.Manchester United28167555:3655
6.Chelsea FC27165647:2953
7.Wolverhampton Wanderers281171035:3540
8.Watford FC281171039:4040
9.Everton FC281061239:3936
10.West Ham United281061235:4136
11.Leicester City281051334:3935
12.AFC Bournemouth281041439:5334
13.Newcastle United28871326:3431
14.Crystal Palace28861432:3830
15.Burnley FC28861431:5030
16.Brighton & Hove Albion27761429:4127
17.Southampton FC28691330:4627
18.Cardiff City28741725:5525
19.Fulham FC28451926:6317
20.Huddersfield Town28352015:5014

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1849)

Přidat komentář
iamek

5:0

Reagovat
TerriersSKCZ

Analýza na dnešný zápas Brighton - Huddersfield: http://www.huddersfield.sk/club-news/brighton-huddersfield-preview-2/

Reagovat
misomy6

1. Pre víťazstvo west hamu a čisté konto Dúbravku

Reagovat
Cobra

Za remízu budu rád. S Harrym to zatím neklape tak, jak by mělo.

Reagovat
Jordi Alba

Hlavně neprohrát. Ta TOP4 už vypadala jako jasná věc a prohra s Arsenalem by to ještě pěkně zamíchala.

Reagovat
Mates_Matesović

Já beru jenom výhru, remíza nic neřeší.

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, jestli beres vyhru ale podle tveho projevu neco beres urcite

Reagovat
Mates_Matesović

Momentálně aescin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Já už na to prcám, abych na ně měl vysoké nároky (oprávněně) a oni to vždy dosrali, když šlo do tuhého.

Takto budu mít ty očekávání menší, budu se tady dělat alibi jako fanoušci Liverpoolu a když to poserem tak nebudu po večerech nasraný a nebude to schytávat přítelkyně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak cekne, tak jí má!

Reagovat
13

Fandové LFC favorizovali a stále ještě možná někteří favorizují (například já) na titul City, jehož kádr je bezesporu jinde (hlavně šířkou). Oprávněně. Ty kecy o tom jak si tu děláme alibi jsou otravný.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukni na sazkovky, ty ne nějaký city (s malým "c") a emoce serou

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Remíza idealni

Reagovat
smazaný uživatel

Mam pocit, že to bylo i v minulosti, když byl Harry zraněnej. Při jeho absenci se tým semknul a víc bojoval a po jeho návratu zvolnili a čekali, až to Harry zařídí.

Reagovat
Busby babes

meli byste ho prodat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom doufám, že Foyth zůstane na lavičce

Reagovat
czech_mira

OT: Vysílá v ČR někdo australský fotbal (AFL)?

Reagovat
smazaný uživatel

Šlágr tv sport

Reagovat
smazaný uživatel

s komentatorskym duem yamaha

Reagovat
smazaný uživatel

Neco nekdy bylo na eurosportu nebo sport 1 ale nvm jesrli jde o pravidelnou zalezitost

Reagovat
Mastný Chobot

Dnes sa rozhodne už zostavou, trufnem si povedať. Snáď bude hrať AMN a Ozil.

Reagovat
Mastný Chobot

Každopádne, ak sa chalosi dokážu namotivovať tak, ako naposledy, tak neexistuje, aby sme nevyhrali.

Reagovat
masly008
Reagovat
smazaný uživatel

Drž hubu, KRÁL snad něco řekl!

Reagovat
masly008

myslíš hlavní komediant? tak to pak jo

Reagovat
Mastný Chobot

Dobre, moj

Reagovat
afc

Miesto Ozila bude Ajwobi.

Reagovat
smazaný uživatel

AMN se mi pod Emerym na tom RB moc nepozdava. Pokud si Lichsteiner odehraje svuj standart poslednich zapasu bez hrubek, tak bych postavil jeho

Reagovat
smazaný uživatel

Lichtak jak se vyhradne soustredi na hru, tak je to od nej dobry. Rozhodne lepsi varianta jak AMN, jak pises, je tam neslanej, nemastnej. Jak dlouho to ma nakonec ten Hector. Do konce sezony?

Reagovat
aramaki

Hlavne nech nenastupi Licht a Mustafi, potom zacne verit v zazrak

Reagovat
Nikikrew

Ozil ee

Reagovat
smazaný uživatel

Hm............................

Anglická liga mě moc nezajímá. Ale titul letos přeji Liverpoolu a ne Šejkovskému CITY..............

Reagovat
El Cid z City

Píšes velmi zajímavě a hlavně čtivě, určitě nejsem sám,kdo dychtí po tvých názorech, snad se nám ještě někdy s něčím svěříš.

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Jordi Alba

Ta chybějící mezera za tou čárkou tomu nedává moc důvěryhodnosti.

Reagovat
El Cid z City

Dík za upo,ale chlapče,jedním dotykem namačkám občas i tří písmena, z toho věčnýho opravování je mezera za , to poslední,co mě zajimá...

Reagovat
Jordi Alba

J, tak teď už mi to je jasný, že jedna mezera nebude to hlavní.

Reagovat
El Cid z City

Až ti zase bude něco jasný, klidně se mi svěř.

Reagovat
Blasphemer

TO JE REALITA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Lejno - Koala, Montreal, Kos, Sokrates, Lichtenštajn - Torrent, Ram, Kebab seller assistant - Saša, Piér

Reagovat
Stannis Baratheon

V té Ostravě máte poněkud zvláštní humor.

Reagovat
aramaki

kebab seller assistant

Reagovat
Malresi

Snáď Cherries potešia a uchmatnú City aspoň bodík, kvalitu na to majú.. zvlášť ak bude chybat Dinho. Jo a pls vyhru Arsenalu, big four musia ukopat.. zvlast na ukor tych hajzlov.

Reagovat
iamek

Reagovat
Kixi Syhimour

Ta jejich bilance proti top 6 je otřesná

Reagovat
Malresi

Jako jo, ale i tak.. šance je vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

s ich taktikou urcite nie, aj ked ten zapas proti chelsea nechapem dodnes

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

nie je. zapas s nimi doma bol jediny nas zapas za velmi dlhu dobu kedy som nemal ani len najmensiu pochybnost ze by sme nevyhrali. dostanu cocku

Reagovat
smazaný uživatel

hajzlov?

Reagovat
Malresi

Myslel som United samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

len mi to prislo divne lebo si tu nedavno pisal, ze su ti s OGS sympatickejsi

Reagovat
Malresi

Ako kto? Ako Chelsea alebo City? Rozhodne. Ale ako Arsenal určite nie.

Reagovat
mithro

posledne zapasy tu kvalitu ukazali

Reagovat
MCFC_8

Snáď Toffees potešia a uchmatnú Liverpoolu aspoň bodík, kvalitu na to majú...zvlášť ak Liverpoolu a Salahovi neskočí diverovi Salahovi na herecké umenie.

Reagovat
MCFC_8

Rozhodca...

Reagovat
fff

Ucil sa asi od Bernarda...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MCFC_8

Aj ked Bernardo tomu kusok pridal tak kontakt tam bol a navyse cca polminutu predtym sa nepiskala jasna penalta na Kuna...Salahovi to viackrat preslo tuto sezonu...

Reagovat
fff

Viackrat myslis ta jedna "soft" penalta, vsetky ostatne boli uplne jasne, takze tvrdit, ze mu to rpeslo tuto sezonu viackrat, skratka a jednoducho nie je pravda. Inak podobna soft bola tusim na....Lingarda? A nebolo z toho take halo. Tato na Bernarda rovnaka kategoria a nebolo z toho ziadne halo. A to, ze sa nepiskala penalta predtym, je fakt uplne jedno.

Reagovat
MCFC_8

Urcite? V Brightone sa ti to zdalo normalne co urobil?

Reagovat
fff

Brighton? Ten jasny Grossov faul? Teraz uprimne neviem, ci si robis srandu alebo nie.

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, že si musí robit srandu, protože jestli ne, tak je totálně tupej. To jde poznat hned podle toho prvního příspěvku.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkom troglodyt, ale on z toho snáď vyrastie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

dost se tlačí na ten príbeh no, pokud chcete urvat titul, musíte si i s tímhle poradit...

Reagovat
fenixLFC

totalne bez sance, na to nemaju obranu taktiku a de facto ani utok. ked dostanu trojku budu radi

Reagovat
iamek

Snad

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fff

Ked som ich videl branit proti nam a Arsenali...asi tazko . ALe treba vzdy dufat samozrejme.

Reagovat
Ed_Hazard

Asi to tu už niekde dával. Ale...

https://www.facebook.com/goal/videos/955658041441493/

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Reagovat
Euphael

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Swarley

sympaťák

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

V NLD by pro nás byla nejlepší remíza

Reagovat
Hachim Mastour

Leno-Kolasinac,Koscielny,Sokratis,Lichi-Xhaka,Torreira-Aubameyang,Ozil,Mkhitaryan-Lacazette

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 (Eriksen, Ozil vl.)

Reagovat
smazaný uživatel

Bude hrát určitě ten Ramsey?

Já se na něho musím podívat, vůbec z toho jeho příchodu do Juve nejsem nadšenej

Reagovat
smazaný uživatel

Pust si jeho kompilačku na youtube

Reagovat
Malresi

Ha ha, tak na základe kompilačky by mohli od nás uchmatnúť aj Lallanu alebo Origiho

Reagovat
smazaný uživatel

No, nase vedeni tak zrejme asi podepsalo Lichsteinera

Reagovat
smazaný uživatel

Lichsteiner tak 3-4 roky dozadu patřil k naprosté topce na své pozici

Reagovat
smazaný uživatel

Lichtak je poctivej dělník, ten si svoje odjezdí

Reagovat
aramaki

Poctivej delnik v duchodu

Reagovat
smazaný uživatel

Jen nech bejt..

Reagovat
icka

Ano 3-4 roky dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

To právě nechci, zajímá mě spíš aktual.

Takovýhle best of udělá schopnej střihač i Schickovi z těch jeho 2 gólů

Reagovat
aramaki

Na derby ho Emery nasadi. Ramsey je TOP, skoda ho.

Reagovat
smazaný uživatel

No jsem na něj zvědavej

Reagovat
aramaki

no co na nho hovoris?

Reagovat
smazaný uživatel

neni

Reagovat
Euphael

Cekaji nas dva tezke zapasy, Spurs apak United...pokud zvladnem oba, musime udrzet ctyrku

Reagovat
Mato178178

Dostanete naložené

Reagovat
TerriersSKCZ

Analýza na dnešný zápas Brighton - Huddersfield: http://www.huddersfield.sk/club-news/brighton-huddersfield-preview-2/

Reagovat
masly008

a je to jiná anylýza než ta co je nahoře?

Reagovat
aramaki

No pekne si to zhrnul, ale ako si sa dopracoval k tomu tipu je mi zahadou

Reagovat
Lacko_Boh

Budete dnes niekto pozerat? Ma to vobec cenu? Tottenham je tak neskutocne namakany.. Nemame sancu. A aj keby vyhrame tak naco? United su v takom rausi ze skor ci neskor nas aj tak obehnu a nebudeme ani v top4...

Reagovat
Cobra

Vidím, že taktiku fanoušků Liverpoolu tu zkouší povícero lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

stejne skoncime jeste za Wolves

Reagovat
diastan

Reagovat
Busby babes

my jsme v takovem rausi, ze nam staci jeden blbej vysledek a zas jsme na mile daleko od top 4.

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmmm, nač taký pesimismus?

Reagovat
Euphael

On je arsenalsky Adam95

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Nedovedu si predstavit, ze bychom dnes vyhrali

Reagovat
smazaný uživatel

Derby býva nevyspitateľné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
nani92

Ja budem, lebo sa mi nechce vymýšľať lepší plán

Reagovat
Taiger

Ya done know fam! It's peak and I am gutted, sad ting my bruv. :(

Reagovat
Edgewalker

MUSTAFI: Jsme vyřízený!!

KOS: Neřvi tady. Musíme vymyslet, jak z toho ven.

MUSTAFI: Jsme vyřízený!!

KOS: Sklapni a vzmuž se trochu!

MUSTAFI: Promiňte, já se omlouvám. Prostě jsem měl jenom... teď už je to dobré. Mohl bych jen něco říct?

KOS: Jo, co je?

MUSTAFI: Jsme vyřízený!!!

ÖZIL: Pššš.

KOS: Unaji, potřebujeme poradit. Jdou po nás slepice, které byly předtím kohouti, a to, co z nich udělá slepičí polévku absolutně netušíme. Jak hodnotíš situaci?

EMERY: Jak to chceš, v dlouhé či krátké verzi?

KOS: V dlouhý.

EMERY: Jste vyřízený.

IWOBI: A jak je ta krátká?

EMERY: Sbohem.

Reagovat
iamek

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

zapas city dnes bude zaujimat iba fanta hracov kedze ide iba o to kolko nastrielaju.

wolves dufam nebudu za uplnych retardov a po dvoch prehrach s huddersfieldom nepride druha strata aj proti cardiffu

Reagovat
fenixLFC

a soton snad vyhra, musia sa zachranit

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

To nevyzerá reálne. Tá výhra na OT, myslím. Zachrániť sa môžu aj keď dnes prehrajú. Nie je to ešte zápas "života a smrti" pre nich.

Reagovat
fenixLFC

suhlasim v oboch bodoch ale priat im to budem tak ako tak, jednak kvoli tomu ze ich mam celkom rad (najma ked uz poslali hughesa do prdele) a aj preto lebo je to proti untied

Reagovat
ManUnited

Soton se musí zachránit, ale né na úkor naší top 4

Reagovat
MCFC_8

Neverim...United to daju aspon 3:0, v aktualnej forme Pogbu jednoducho musia a navyse ten nehra odvetu s PSG takze sa moze vyblaznit, ale urcite radsej nech sa Soton udrzi ako Cardiff

Reagovat
smazaný uživatel

THFC: Lloris (C), Trippier, Alderweireld, Sanchez, Vertonghen, Rose, Wanyama, Sissoko, Eriksen, Son, Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Mustafi na RB

Reagovat
FCSL

Leno - Mustafi, Sokratis, Koscielny, Monreal - Guendouzi, Xhaka - Mkhitaryan, Ramsey, Iwobi - Lacazette

Na 4 vzadu? To tam toho Mesuta mohl dát

Reagovat
Edgewalker

Takže bez Torreiry, Mesuta a Auby

Reagovat
Lacko_Boh

Torreira nehra preco zaklad???

Reagovat
Side

to ani nezapnu tvl

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmm, Lucas?

Reagovat
Tommy the Gunner

hm, tak to jsem zvedavej teda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Auba asi moc luxus pre Arsenal

Reagovat
Coutinho10

ani Kolasinac

Reagovat
aramaki

No ok, ale toho Torreiru tam fakt mohol dat

Reagovat
smazaný uživatel

dobra akorat ramsey/mesut

Reagovat
PP

proč bez Torreiry proboha?? Vždyt ten střed bude úplný průchodák..

Reagovat
smazaný uživatel

0:0 jak vysity

Reagovat
Nikikrew

Torreira na lavičke

Inac Tottenham docela defenzivne zložený

Reagovat
MCFC_8

Inak dnes snad Brighton vyhra nad Huddersfieldom a Wolves nad Cardiffom...tak ako su teraz 3 pod ciarou by mohli ist do 2.ligy

Reagovat
fenixLFC

skoda ze je to nerealne ale fulham s brightonom by sa mohli prehodit

Reagovat
MCFC_8

Tak Huddersfield uz je jasny a Fulham prakticky tiez ak pozries na zreb, Cardiff nemusim

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Taiger

Ať táhne Emery do prdele s takovou sestavou, no Auba, Mesut a Koala. Idiot.

Reagovat
Lacko_Boh

ja neviem ci sa snazi setrit sily alebo co, neviem si to vysvetlit..

Reagovat
C-M@ster

Kola se mu nehodí do rozestavení, Ozila rad dava se slabejma souperema a Auba je lepsi jako žolík za lavičky než když hraje od zacatku?

Reagovat
masly008

a torreiru obkecáš jak

Reagovat
C-M@ster

Toho neobkecám, ale Taiger ho nezmínil

Nicméně že nenasadil ty tři se zas tolik nedivím.

Reagovat
masly008

že nedá mesuta bylo jasné.že tam nedá koalu se dá chápat taky i s tím mustafim v pravo to chápu,ale ten torreira mi hlavu nebere.

Reagovat
Lacko_Boh

Nie ale Torreiru som cakal To ze Ozila dava rad se slabejma nie je argument..ale neprekvapilo no.. A na zolikov neverim

Reagovat
Taiger

big dick energy this guy!

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Hokaido

S tím Koalou a rozestavením to ale nemůže být argument, když hraje Mustafi RB. Měl hrát na 3 stopery.

Reagovat
Taiger

Zrovna dnešní zápas tam měl dát plnou palbu. Už se na ty zápasy poslední dobou ani netěším, když vidím, že naši nejlepší hráči sedí na lávce. Delusional Emery.

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

no anglican

Reagovat
Kuchta

Reagovat
nani92

veru mu, vyštudoval na to školu, hádam vie čo robí

Reagovat
Swarley

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Taiger

Já si myslím, že soukromku zvládneš, i když nevíš, co děláš, ne? Mohl bys mi to potvrdit.

Reagovat
nani92

Emery študoval sukromku a aj tak ste ho zobrali? tak to ste padli na morálne dno

Reagovat
Taiger

Já už říkal, že ten jeho příchod k nám nechápu jako tvoje vystupování tady. Wastemani jste oba dva.

Reagovat
nani92

ale obom námvenuješ týžden čo týždeň svoju pozornosť, je možné, že ťa priťahujeme

Reagovat
TrueCommunist

Na co nám je mít v rýmu jako hráče jako Mesuta nebo Aubu, když je stejně nevyužívá hlavně Mesut hrál minule výborně

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Monreal konecne tam kde patri, z toho bude gol

Reagovat
nani92

tak my si toho Aubu zoberieme, ked ho Emery nechce

Reagovat
Kuchta

Sestava

Hlavně Mustafi na RB bude exkluzivní podívaná (ikdyż horší než Licht být nemůže).

Doufám v 0:0

Reagovat
svaca

Jenko mi ve středu nepripadal vubec spatnej, radši bych tam viděl jeho

Reagovat
jacobT

Je tu nejaky moc humbuk okolo nasej zostavy. To naozaj niekto cakal na away zapas proti tottenhamu v zaklade oboch utocnikov a Ozila? A posadenie Kolasinaca mi tiez nepride ako nejake nelogicke rozhodnutie. Nechapem akurat toho Torreiru, ten by mal byt na taketo zapasy prvym menom na supiske.

Reagovat
Taiger

Mustafi na RB je hodně logický no. A ano, já to třeba čekal, proč by ne?

Reagovat
fenixLFC

pretoze s dvomi hrotakmi ozilom a kolasinacom by si mal hend 4 hracov ktori nebrania, do toho si prirataj xhaku sokratisa....

Reagovat
smazaný uživatel

A guendouziho a ramseyho, ale proč pak tedy nehraje jediný hráč, který umí branit?

Reagovat
Taiger

A jací hráči tam jsou místo nich, kteří bránit umí?

Reagovat
mr.Silver

Taky nechapu, velmi dobra sestava, ten Mustafi na RB bude trefa do cerneho trochu se bojim dvojice Xhaka-Guendo, ale mame to dobre vyztuzene, cekam solidnj boj ve stredu pole, a malo sanci v sestnactkach.

Tip 1:1

Reagovat
Taiger

Trolling?

Reagovat
Heisenberg

Největší překvapení pro mě je, že hrajeme na 4 vzadu. Ale vzhledem k tomu, jak jsme poslední 2 zápasy zahráli (přičemž se 3 vzadu jsme se v prvním poločase proti Cherries dost trápili), to jde pochopit.

A pak Torreira a Mustafi.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Kaspar

mas Aubu, mas Ozila, ale stejne ti prijde lepsi tam dat Iwobiho ten hrac nema ani na lavicku Cardifu, asi hraje jen kvuli nejakym africky kvotam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaspar

vzdyt ten hrac je zoufale trapny

Reagovat
smazaný uživatel

Tuto sezonu to náhodou není už tak hrozný jako sezony předtím.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pak smutné, protože za poslední dobu je to jeden z našich nejlepších hráčů

Reagovat
Taiger

Guendouzi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Taky jeden z našich nejlepších hráčů?

Reagovat
smazaný uživatel

To take ne

Reagovat
PP

prakticky naše nejlepší křídlo a v posledních týdnech i jeden s nejlepší formou.. To sis měl vybrat jiného černocha pro tvoje kvóty..

Reagovat
Busby babes

no a diky tobe tu mame velmi inkluzivni diskuzi, naplnujes nam tu kvoty mentalne slabsich jedincu.

Reagovat
PP

je fakt, že nám takových pár chybí, zato u vás..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gareth Bale se dostal do spojení s odchodem z Realu Madrid, případného zájemce ale nevyjde waleský reprezentant levně. Prezident "Bílého baletu" Florentino Pérez údajně požaduje necelých 100 milionů eur....tak kdo se hlásí?

Reagovat
Sandstorm

To je blázen. 100 mega za toho lazara nikdo nedá. Navíc už není nejmladší.

Reagovat
PP

já bych MU nepodceňoval..

Reagovat
Sandstorm

Pokud se dokážeme zbavit Sancheze, tak by Woodwardovi mohlo hrabnout no. Nicméně si myslím, že 100 mega by stejně nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Perez nahodil, aby mal potom z čoho spustiť.

Reagovat
janinho

minule leto mohol dostat aj 110-120. teraz bude rad ak dostane 75. bodaj by sa ulakomil na peniaze, dajaki cinania by za neho aj 120 dali bojim sa ze ManU uz sa na neho vyprdne.

Reagovat
Mates_Matesović

Wanyama a Trippier, to smrdí průserem. Radši bych viděl 4-2-3-1 s Foythem na DM, ale to by asi nebylo o moc lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham v dnešním zápase fakt není tým, jehož sestava smrdí pruserem

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se to docela líbí. Foytha na DM bych někdy zkusil, ale teď bych moc neexperimentoval.

Reagovat
smazaný uživatel

wanyama - sissoko

Reagovat
Trand

Kde je Lucas?

Reagovat
Taiger

Mustafi won a World Cup at RB.

Emery ví, co dělá.

Reagovat
Kixi Syhimour

on je mistr světa? Jsem ani nevěděl

Reagovat
Tommy the Gunner

jj, naposledni chvili se dostal do nominace misto Reuse

Reagovat
Kixi Syhimour

proč se dostal obránce do nominace místo levého křídla?

Reagovat
Tommy the Gunner

to se zeptej Joachima Löwa

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak asi věděl co dělá když to vyhrál

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
icka

Reagovat
Swarley

s Reusem by nemusel tolik bránit

Reagovat
Lacko_Boh

SEX

Reagovat
salami

To by jeste tak divny nebylo, ale ze to bylo v podstate do zakladu je zajimavy.

Reagovat
Kixi Syhimour

Však v základu byl jenom proti Alžírsku, ne?

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad dnes remíza, nejlépe pár červených

Reagovat
Alberto Aquilani

Má niekto dobrý SOPCAST? :-)

Reagovat
Cobra

Sopcast

Reagovat
Maresma

To ještě existuje?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Lacko_Boh

celá disc-golfová komunita na tom existuje

Reagovat
Alberto Aquilani

Jasne ze ano. ci to je uz nejaka podradna hipsterina to mat? Často je to moja posledná zachrana, keď moje Pc štrajkuje a na streamoch nič nechytim.

Reagovat
Maresma

Já se v tom moc nevyznám, koukal sem přes to pár let zpátky, ale pak myslim sopcastový PL streamy úplně zmizely. Já sem zvyklej sledovat klasicky v prohlížeči, popřípadě Ace player.

Reagovat
Alberto Aquilani

Na Rím sopcasty bývajú, zvyknem pozerávať cez to. Teraz tento zápas aj tak kukám cez nejaký stream, len Sop Cast mávam tak do zálohy po ruke.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Tak jdeme na to, COYG!!

Reagovat
Euphael

Ronaldo7.net uz nefunguje na pl?

Mate pls streamek?

Reagovat
Euphael

diky

Reagovat
smazaný uživatel

1 vyhra z deseti zapasu venku na Tottaci, zbytek 3 remizy a 6 proher. Je cas to zmenit

0:3

Reagovat
Coutinho10

Laca

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
mr.Silver

Laca wtf

Reagovat
Whitemedia

Kazeta na Moratu

Reagovat
jacobT

omg Laca

Reagovat
Hokaido

To budú jatky dnes.

Reagovat
Tommy the Gunner

Rose simulant

Reagovat
Miguel19

Rose

Reagovat
Trand

Tak mu dej žlutou, když to nebyl faul a takhle tam skočil, ne?

Reagovat
Thoomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Jsem zvědavý, kolik hovadin zase dneska Tottenhamu projde, než se Taylor uvolí rozdávat karty.

Reagovat
Nikikrew

lol Sanchez

Reagovat
Lacko_Boh

low key stream prosím?

Reagovat
mithro

ale uz vytiahni tie karticky sudi

Reagovat
Whitemedia

tohle měl být jako faul?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud dnes Shaw dostane žlutou bude chybět příští zápas na Arsenalu a ve Watfordu..... Dal bych tam dnes Dalota

Reagovat
smazaný uživatel

okresni prebor ale ty sestavy tomu napovidaly

Reagovat
jacobT

Čím si ako Taylor zaslúži rozhodovať takéto zápasy?

Reagovat
Whitemedia

stejné otázky si můžeš klást u vyžraného Mosse, Atkinsona, Pawsona i Deana.. ta úroveň rozhodčích v PL je ostudná..

Reagovat
JIMMY-PO

Xhaka mal ist von

Reagovat
Tommy the Gunner

Xhaka oranzova

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tohle neviděl minimálně žlutá

Reagovat
Cobra

Tohle byla taková oranžová ne?

Reagovat
Counter

Poprvé v kariéře mu prošel faul, dopřej mu to

Reagovat
Gunner91

Xhaka zelená

Reagovat
smazaný uživatel

To je kokot ten xhaka fakt

Reagovat
Counter

AAAAroooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooon

Reagovat
mithro

xhaka jasna zlta, uz mohol byt tiket doma

Reagovat
Edgewalker

Xhaka nás mohl pěkně oslabit, blb

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooooollll, Kane

Reagovat
Tolstobik

Rozhodci zas piska jak namrdanej....jako skoro kazdej rozhodci v PL, to je fakt hruza

Reagovat
technecium

Tvl, to je nepřesností a nefotbalovosti oproti zápasu Espanyol - Valladolid.

Reagovat
Counter

Protože se hraje ve vysokém tempu.

Reagovat
Tolstobik

Ze na nej vubec reagujes, tady pomuze pouze ignore......

Reagovat
Whitemedia

Jsou přesvědčení o tom, že je La Liga daleko kvalitnější soutěž, ale i tak mají potřebu víkend co víkend koukat na zápas PL, aby nám tu po 20 minutách mohli oznámit, jak je u nich fotbalovější i zápas mezi Huescou a Vallecanem

Reagovat
technecium

Chtěl jsem se dívat na toto derby a předtím jsem půlhodiny koukal na Espanyol.

Reagovat
Tolstobik

Ale zrovna tenhle je extra otravnej a hloupej - ja nejvetsi chybu tady na foru udelal, ze jsem na nej jednou reagoval ......treba ho ta nudna PL jednou prestane bavit a prestane sem lezt.

Reagovat
hornito

vysoký jsou max nákopy

Reagovat
Counter

Z jednoho takového dal Arsenal gól, třeba na tom něco bude.

Reagovat
hornito

v okrese z toho taky dáváme dost gólů -> PL = okres

Reagovat
Counter

Zatímco v La Lize ještě nikdy v historii gól po centru dopředu nepadl.

Reagovat
hornito

to tady přece nikdo netvrdí

Reagovat
technecium

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
technecium

To, že nakopavas míč po hřišti a 22 lidi za ním běhá sem tam sice je zápas ve vysokým tempu, ale je to celkem na hovno.

Reagovat
Counter

Kdyby to tak vypadalo 90 minut, ok, ale nevypadá.

Reagovat
aramaki

El Clasico teda nie je ani slabym odvarom severolondynskeho derby. Kazdu minutu niekto pada a skusa filmovat. ALe to uz beriem ako normalne v lalige a nevsimam si ani ked pri kazdom tretom hvizde sa na rozhodcu vrhnu hraci ako osi, ale to nasadenie je neporovnatelne s PL. Akoby som za obedom pozeral NHL a vecer KHL esteze je tam ten Messi

Reagovat
SixtoRodriguez

Kane

Reagovat
Nikikrew

Ramseeeeeeeeeeeey

Reagovat
Tommy the Gunner

RAMSEYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Trand

Aarooooooooooooooooon

Reagovat
Gunner91

Pojď sem kam jdeš

Reagovat
fenixLFC

kvalitna obrana spurs

Reagovat
Whitemedia

Kane to prostě uspěchal, zatím je po zranění nulový..

Reagovat
Lacko_Boh

Kámo ten Poche To ako teraz dohováral 4. rozhodcovi malo silné Corleone vibes

Reagovat
Pride

Reagovat
Edgewalker

gooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
mithro

sanchez

Reagovat
Cobra

Ta obrana je úplně k hovnu.

Reagovat
jacobT

Aarooooooooooon

Reagovat
Rohlíček

RAMSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY

Reagovat
Tolstobik

Tottenham se potaji z boje o titul dostane do boje o top4

Reagovat
Miguel19

z boje o titul

Reagovat
Tolstobik

I ty dve kola se pocitaji...

Reagovat
Frantszek

Tajemství, které všichni věděli už před sezonou.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc hezky

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd ne?

Reagovat
Fenri

Byl na svoji pulce

Reagovat
Switchback

ne vybihal z vlastni polovice

Reagovat
smazaný uživatel

jn, bylo to ale hranicni, nebyl sem si jistej

Reagovat
Switchback
Reagovat
Taiger

HODNĚ těsný to bylo!

Reagovat
smazaný uživatel

tak v tom fofru to fakt nebylo videt

Reagovat
Ondiis

*Berbr want to know your location

Reagovat
Coutinho10

zkusil to

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

mrdko zalez

Reagovat
smazaný uživatel

jako sem hral utocnika 15 let a asi neznam pravidlo spis bych rekl, ze 2/3 z tech smajliku co mi tun sem hodili tak by neudelali ani dva zongle samej teoretik a navrch prasokunda taiger, co by nepoznal talent ani u Messiho

Reagovat
Side

Reagovat
Frantszek

Reagovat
Taiger

Reagovat
Euphael

Reagovat
Taiger

Hustý, pěkně

Reagovat
Whitemedia

a teď slípky zabrat, remíza by se hodila

Reagovat
Taiger

K čemu by vám byla?

Reagovat
Whitemedia

Abychom měli vás i slípky na dostřel

Reagovat
fenixLFC

sanchez sice totalny trapak ale co tam nacvicoval lloris nechapem to nebola moznost ze by mal tomu nejak zabranit

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Omg, ještě od týhle žoldácký mrdky Kane co tam vymýšlíš

Reagovat
Counter

Ramsey, který strávil v Arsenalu jedenáct let, je žoldácká mrdka, protože po konci smlouvy odejde do zahraničí. Ok, dobré vědět.

Reagovat
smazaný uživatel

Sol Campbell strávil v Tottenhamu 13 let.

Reagovat
Counter

A taky odešel do zahraničí, žejo?

Reagovat
smazaný uživatel

Však jsem taky nepsal, že by byl Ramsey ještě zrádce.

Reagovat
smazaný uživatel

Při jeho požadavcích, kolik odmítl a kolik bude brát v Juventusu, kam odchází zadarmo v nejlepším věku, ho fakt za skromného srdcaře nepovažuju.

Reagovat
Counter

Zaprvé, podle toho, co do médií vyšlo, v tom byl Ramsey nevinně a byl to klub, který se rozhodl mu štědrou smlouvu nedat. Zadruhé, opravdu neexistuje nic mezi skromným srdcařem a žoldáckou mrdkou? Tohle jsou jediné dvě možnosti?

Reagovat
fenixLFC

u spurs ano, pretoze im bud platia minimum alebo odidu

Reagovat
smazaný uživatel

Vycházím z toho, co jsem četl a to, že v librách bere 110k/w a bylo mu nabídnuto víc, o kolik přesně nevím. To je pro mě velká nenažranost.

Reagovat
janinho

tak snad ma hlavnu vinu na tom ze odide zadarmo vedenie, nie? zmluvy sa zvyknu zacat riesit 2 roky pred koncom a ked videli ze nemaju sancu mu dat tolko co chce, tak ho mali minule leto predat. vyjebal s nimi najprv Ozil a u Ramseyho si tiez nedali pozor. fakt by som vinu hladal niekde inde nez ty.

Alderweireld je tiez zoldak lebo zatial nepodpisal novu zmluvu?

Reagovat
smazaný uživatel

Viz. výše, s tím, že o práci jejich vedení taky nemám zrovna růžové představy a je jednoduché vinit jenom jednu, jak je tady zvykem, když obecně vzato, krach jednání bývá chybou obou stran.

Alderweireld? Jo. A ještě si to může posrat víc, když si nevybere něco mimo Anglii.

Reagovat
Gunner91

Reagovat
smazaný uživatel

co se to tu vyskytuje za individua, neskutečné

Reagovat
Taiger

Sám si mrdka

Reagovat
jk

Jako Hugovi držím palce, ale proč udělal úkrok na stranu kde stál Sánchéz, to mi hlava asi nepobere...

Reagovat
lajka30

Zápas zae pěkně ovlivnil rozhodčí na to se nemá cenu ani dívat.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
lajka30

Xhaka neměl dostat redku?

Reagovat
fenixLFC

zltu

Reagovat
lajka30

Faul ze zadu na lýtko jenom žlutá

Reagovat
Kixi Syhimour

Link? Jsem to zrovna neviděl

Reagovat
Hokaido

Voba stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Žlutá

Reagovat
Nikikrew

zltu urcite, ale tu mohol kludne dostat aj Sanchez za ten laket

Reagovat
smazaný uživatel

Správně

Reagovat
janinho

toto mala byt minimalne tmavozlta a xhaka by mal do konca zapasu nahnute. ale ze toto sudi ani nezapiskal... tak to som nechapal. este tam na harryho mavali jak kkti ze nech vstava. ten xkaha je svina prvej triedy

Reagovat
Pride

Ramsey bude chybět.

Reagovat
diastan

Nedovedu si predstavit, ze dnes Arsenal nevyhraje

Reagovat
Kixi Syhimour

Emery out!!!!!

Reagovat
Coutinho10

stvou me celkem ty streamy z BeIN Sportu, kde tam je v pozadi nejaky debilni sumeni (jak ze Sport365, tak z redditu)...kvuli tomu jsem prisel o gol..klasika

Reagovat
Coutinho10

ted jsem ten gol videl...jak mohla obrana Spurs takhle zaspat

Reagovat
smazaný uživatel

muzu poprosit o funkcni stream? mne to vypadlo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Coutinho10

tady si muzes vybrat: https://www.footybite.com/football/tottenham-hotspur-vs-arsenal-preview/

ja mam ten NBCSN HD od /u/sportsonme

Reagovat
Kixi Syhimour

Ofsajd jasnej

Reagovat
Taiger

Hahahahaha KANE

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Xhaka tutová červená.

Reagovat
Ed_Hazard

Pozerám že nedostal ani žltú? To ako rly? Však mal ísť bez mihnutia oka von..

Reagovat
janinho

ono to sudi vobec nezapiskal!!! cudo ze nedal harrymu zltu za simulovanie

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Neuvěřitelné.

Reagovat
Pride

To je čurák ten Xhaka. Ten dneska nedohraje.

Reagovat
Counter

Hezky čárový

Reagovat
Coutinho10

Kane ofsajd...tak to nastve...hodne tesny, jestli vubec

Reagovat
Gunner91

to nemyslíš vážně

Reagovat
jk

byl asi dvoumetrovej

Reagovat
Gunner91

však já se ho neptal, jen jsem mu to oznamoval

Reagovat
Coutinho10

nevidel jsem to z opakovacky poradne...jestli v ty linii byl i vas hrac nebo ne

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
janinho

ofsajd jasny. 3 hraci tam boli. skoda lebo hlavicka nadherna

Reagovat
Coutinho10

j ja se nehadam...chtel bych to videt jeste jednou, ale skoda to je velka pro vas

Reagovat
lajka30

Jo video není potřeba.

Reagovat
masly008

na potvrzení ofsajdu který pomezní mávl?proč?

Reagovat
Counter

Nezvládáš

Reagovat
lajka30

JJ nezvládám prasáka Xhaku to je pravda.

Reagovat
Lacko_Boh

Neuveritelne ze si toto nevie Keane postrazit. Obrovsky amaterizmus ktory s najvacsou pravdepodobnostou bude stat Kohutov titul. Myslel som si, ze tieto hrubice na najvyssej urovni neuvidim. Uvidel som.

Reagovat
stas87

Aky prinos ma vlastne pre svoj tim Iwobi?

Reagovat
Lacko_Boh

swag

Reagovat
Taiger

he wastemen

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Gunner91

soustřeďuje negativní kritiku od fanoušků aby nešla na ostatní členy týmu myslím že mu to jde velmi dobře

Reagovat
Lacko_Boh

he criticism-accumulatorman

Reagovat
hornito

Reagovat
Azza

Reagovat
Hokaido

Africký kvoty.

Reagovat
stas87

No ok teda. Cakal som serioznu odpoved ale zrejme sa nedockam. Ma nieco specialne okrem rychlosti?

Reagovat
Hokaido

Asi jak píše Counter. Arsenal má prostě jen dvě křídla na celý soupisce - Iwobiho a Mkhitaryana, takže dostává hodně prostoru, i když dlouhodobě asi úplně nemá výkonnost na top 6 klub. Je to takovej Walcott junior.

Reagovat
Swarley

jeho jediná přednost je, že je křídlo...

Reagovat
icka

Reagovat
Counter

Je dobrý do kombinace, má skvělou rychlost, výdrž a v klubu, který má velký nedostatek křídel, je o to důležitější.

Reagovat
Taiger

Ale no tak.

Reagovat
Counter

Vždyť je to tak, je to jeden z mála hráčů u nás, který umí přejít jeden na jednoho a dobře propojuje naše útoky. K opravdu kvalitnímu hráči mu chybí akorát zakončení.

Reagovat
stas87

Ale takticky a vypomahanim defenzive je totalne mizerny. To musi byt pre beka radost, hrat za nim.

Reagovat
aramaki

Reagovat
Tolstobik

Rozhodci zapomnel zlutou dnes nebo co?

Reagovat
Taiger

Son za ten dive měl dostat žlutou, i když ho miluju

Reagovat
Whitemedia

Rose ty lety hodně prožívá

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho je výborný úplně

Reagovat
Edgewalker

Aaron je super, poslal bych Juventusu nabídku na odkup

Reagovat
Remt

proč ho tak chtěli udržet? schválně si ho všímám pár minut teď a co kontakt s míčem, to ztráta nebo zadrbal akci :D

Reagovat
JIMMY-PO

cely polcas trpia na to ze daju jeden dotyk navyse alebo skusaju este zbytocne prihravat

Reagovat
Lacko_Boh

V minifutbale by Spurs Arsenal porazili, to je neuveritelne aky je rozdiel v hre jeden na jedneho.

Reagovat
smazaný uživatel

U nás to umí jen Iwobi a laca trochu no

Reagovat
Hachim Mastour

Guendouzi, Torreira, Kolasinac

Reagovat
Taiger

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Taiger

Kde je owny?

Reagovat
Whitemedia

Tottenham

owny

Reagovat
Whitemedia

Star Wars

Reagovat
Taiger

Reagovat
icka

Reagovat
blaugrana

Eriksena by som si vedel v Barce predstavit.

Reagovat
Swarley

blázen, kdo by ho do svého týmu nebral

Reagovat
Counter

Reagovat
Hokaido

On má ceiling strašně vysoko a Tottenham už dávno přerostl. Měl by přestoupit a může z něj být klidně hráč s podobným statusem jako třeba Modrič.

Reagovat
Taiger

Miluju ájinu, ale "on má ceiling", to bych nenapsal ani já

Reagovat
Hokaido

Výkonnostní strop? Prostě mi tam nesedí žádnej náš výraz. Používá se to spíš v hokeji, no.

Reagovat
Counter

Já třeba s tím stropem nemám problém

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

to by v podcastu ani Piky neřekl

Reagovat
pepinho2

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Lacko_Boh

profesionálna deformácia

Reagovat
blade115

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Příští víkend musíme Arsenal uzemnit, začínají si nějak vyskakovat

Reagovat
masly008

totáč už 120 minut bez třely na kasu

Reagovat
PP

Fofrem vyztužit střed Torreirou.. potřebujeme propojit řady a ti dva tam jsou na průser..

Reagovat
Trand

To je ale hroznej fotbal co předvádíme od gólu.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Fenri

spurs nas potrestaj...

Reagovat
Lacko_Boh

HUŠ!

Reagovat
Trand

Mi to připomíná jako když jsme hráli v LM na Camp Nou, akorát Spurs v útoku nic nevymysleli zatím. Ale je to stejnej průběh - Nákop, jedna dvě přihrávky a ztráta balonu a zatažení do bloku. Naštěstí nemaj Messiho.

Reagovat
masly008

vůbec nepodržíme balon.s takovou tam něco spadne.

Reagovat
Counter

Na druhou stranu, Spurs doteď neměli ani pořádnou šanci.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Trand

Protože neobvykle dobře bráníme. A oni jsou marní a podle mě to moc překombinovávají. Ale celej zápas to takhle nedáme a pokud ano, tak to bude spíš štěstí než cokoliv jinýho.

Reagovat
Fenri

Reagovat
Nikikrew

Iwobi a jeho branenie

Reagovat
Lacko_Boh

dnes nie len to..

Reagovat
Taiger

Ale obhajovat se tu bude furt

Reagovat
Counter

Protože je to dobrý, 22letý hráč a jeden z mála odchovanců, kteří u nás pořád jsou.

Reagovat
Taiger

Spíš se ten hype na něho moc přehání

Reagovat
Counter

Kdo ho tady hypuje? Vidím tady samé hejty a k tomu reakce mě a max. pár dalších lidí, kteří se tu kritiku snaží mírnit.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Taiger

Guendo zase špatný pas, co to bylo jako

Reagovat
masly008

ale moc neměl komu no.

Reagovat
Taiger

Radši to měl nakoupnout ale

Reagovat
masly008

to děláme od golu pořád no.

Reagovat
Tommy the Gunner

Iwobi off, Auba in

Reagovat
Tommy the Gunner

Iwobi off, Auba in

Reagovat
Heisenberg

Leno si už zaslouží žlutou, ať jde se zdržováním do hajzlu.

Reagovat
Tommy the Gunner

Iwobi skodaa

Reagovat
Taiger

Mikhy se neskutečně zlepšil, jeden z našich nejlepších hráčů poslední dobu

Reagovat
masly008

Reagovat
Lacko_Boh

fakt ? Neviem, čím ťa dnes zaujal ? :)

Reagovat
Taiger

Pohyb, super tvoří hru, zhubnul, sluší mu to

Reagovat
Lacko_Boh

pozrem ale vlasy

Reagovat
Taiger

sixpack > trim

Reagovat
Mastný Chobot

to je úbohá úroveň

Reagovat
Counter

Mchitarjan je v tomhle trochu jako Giroud, střídá období s fantastickou formou s obdobími, kdy mu nejde vůbec nic.

Reagovat
Taiger

Oli to měl ale na střídačku, Mikhy si to posledních pár zápasů udržuje

Reagovat
Whitemedia

u nás teda Giroud žádnou střídavou formu nemá, prakticky pořád je průměrný

Reagovat
Counter

Tak u vás ani nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Takto to mal už v Dortmunde. Jednu sezónu totálne marný, keď vyzeral ako hráč z okresného preboru a v ďalšej najlepší hráč ligy...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Pride

Guendouzi je strašnej. O poločase musí přijít Torreira.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Euphael

Reagovat
Horcmen

Reagovat
Kixi Syhimour

Lenooooooooo

Reagovat
Fenri

Leno

Reagovat
Taiger

Leno teď výborně

Reagovat
Nikikrew

Leno

Reagovat
Tommy the Gunner

LENOO

Reagovat
Counter

Leno

Reagovat
Trand

Leno

Reagovat
MCFC_8

Leno krasa

Reagovat
smazaný uživatel

skvelé zákroky Berndálena!

Reagovat
Lacko_Boh

Leno najlepší bránkár PL?

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak se asi uklidmíme

Reagovat
masly008

Reagovat
Gunner91

nemyslím si

Reagovat
smazaný uživatel

Čech > Leno

Reagovat
Taiger

Reagovat
Pride

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Horcmen

Reagovat
icka

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Na De Geu to není ale lepší jak hype Allison určitě

Reagovat
Gunner91

takže 36 inkasovaných gólů je lepších jak 15 inkasovaných?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Lingard approves

Reagovat
kvasha16

Leno neni ani najlepsi host late night show

Reagovat
fenixLFC

wow, lenov prvy zakrok v sezone

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Coutinho10

Spurs to zacinaj zazdivat, jak s MU doma

Reagovat
Rohlíček

LENO

Reagovat
masly008

zákrok kola máme za sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

fans jistého klubu už by tu psali něco o tom, že je nejlepší na světě (kdyby chytal za ten jejich klub)

Reagovat
Whitemedia

Čech > Leno

Reagovat
Taiger

Reagovat
masly008

ale celkem nás bijou.

Reagovat
Hokaido

Výslovnost anglických komentátorů jména Leno mě vždycky rozesměje.

Reagovat
smazaný uživatel

Chceme remízu!

Reagovat
SaianSupaCrew

John Vanbiesbrouck

Reagovat
jk

Poche se jde nachystat...

Reagovat
Swarley

Poche se chystal, jak kdyby je měl o poločase mlátit

Reagovat
stas87

Ako na tom vlastne Leno je? Uz je presvedciva jednotka alebo ma momentalne navrch? Cital som na neho myslim na jesen kritiku. Dostal urcite nehake jeho klasicke goly.

Reagovat
masly008

a kdo by měl být jednička když peťa po sezoně končí?

Reagovat
Counter

Leno si zatím vede obstojně, hrubek moc neudělal, na druhou stranu monstrzákroků jako dneska taky moc nepředvedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Práveže tie megahrúbky ako v Leverkusene zatiaľ nerobí a chytá dobre. Za tú cenu pre Arsenal určite fajn nákup, rozhodne lepší, ako Kepa za trojnásobok do Chelsea...

Reagovat
SpecialOne

Arsenal zatím skvěle brání, až na tu dvojitu šanci. Kane a Son vždy zdvojení, ale mc brzo rezignovali na útočení, to se málokdy vyplatí.

Reagovat
masly008

asi tak.se musí něco změnit.to nemáme šanci udržet.

Reagovat
blaugrana

Spurs daleko lepsi, lenze Leno a stastie su zatial rozhodujucimi faktormi.

Reagovat
masly008

spurs 2 tutovky,arsenal 2 tutovky.lepší jsou jen po 16 a to hlavně že tečou,hrají doma a my jsme rezignovali na jakoukoliv hru dopředu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Pro Arsenal 1 tutovka

Reagovat
masly008

ta lacova na začátku je u mě tutovka

Reagovat
Kixi Syhimour

sorry, jsem zapomněl, myslil jsem, že myslíš Iwobiho

Reagovat
Kuchta

Výsledek zázračný, zcela neadekvátní předvedené hře. Jestli chceme dnes tři body, tak musíme ve druhé půli o hodně přidat, ideálně dát druhý gól, protože Spurs tam s tímhle tlakem něco padne.

Leno

Reagovat
smazaný uživatel

Má niekto odkaz na Lenov zákrok?

Reagovat
kiciN

https://twitter.com/AFCTempo/status/1101833674767695872

jeste to neni na arsenalist, pak to poslu

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
kiciN
Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
Horcmen
Reagovat
Edgewalker

Super, ale do druhého poločasu to chce nějakou změnu, bo nás na konci dost přehrávali. V záloze totálně nestíháme.

Reagovat
masly008

tak v záloze je to 3 na 2.

Reagovat
Trand

Dneska je jednoznačně největší Aaronovou kladnou strákou pohyb, po gólu zkazil snad všechny přihrávky. Ale je to těžký, většinou je tam sám proti 3 hráčům a nemá zrovna dispozice hrotovýho útočníka. Dostupujeme hráče fakt výborně, padáme do střel, obětavost super. Ale Spurs se dostávají do útoku strašně snadno, tam se od nás musí něco změnit.

Reagovat
Taiger

Emery si nás zatím maže všechny na chleba

Reagovat
masly008

ani ne.gol po hrubici stopera a pak jen zalezení před 16 a modlení se o výsledek.musí něco změnit.

Reagovat
Counter

Mě ne, já nemám potřebu hejtovat všechno, co od něj vzejde.

Reagovat
Pride

Reagovat
Swarley

každopádně pokud bude Arsenal takhle pokračovat, neudrží to

Reagovat
Lacko_Boh

nehovor

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

To jsme si mysleli i doma proti United

Reagovat
Swarley

Emery nemá Oleho kouzlo

Reagovat
Tolstobik

*De Geu

Reagovat
Gunner14

A pokud takhle budeš pokračovat ty, tak dostaneš infarkt.

Reagovat
Swarley

radši sám aktivně sportovat než jen pasivně sledovat

Reagovat
Gunner14

Sice mluvíš jako můj děda, ale

Reagovat
Swarley

i ty budeš jednou děda a musíš to předat dál

Reagovat
kiciN

Tvole Leno tak to me poser

Reagovat
Nikikrew

Dobry polcas.

Gol velmi pekny ale od toho momentu hrame zle. V strede pola nas prehravaju a vacsinu akcii ide cez nasu lavu stranu. Iwobi sa musi lepsie naucit branit, Monrealovi vobec nepomoha.

Koscielny hra opat bravurne, posledne zapasy najlepsi z obrancov. Mustafi celkom tu pravu stranu zvlada.

Torreira hned in, Xhaka alebo Guendo dole. Bude to velmi tazke udrzat tento vysledok. Leno wau

Reagovat
masly008

a s kým mu má pomáhat?vzdyť tam je 1 na 1 s tripierem

Reagovat
fenixLFC

furt tam je sisskho

Reagovat
Nikikrew

Ved celkovo ta nasa lava strana hori ako papier. Kolko centier islo z tej strany, najviac cez zapas.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Mastný Chobot

Piča zostava, ale vyhráva sa. Nacho je monštrum. Každopádne sa musíme zlepšiť v druhom poločase.

Reagovat
Cobra

Opět chyba jednotlivců v obraně jako proti Chelsea. Z té obrané šestky co máme k dispozici si drží pouze Verts vysoký standard. Hugo opět výkon bez přidané hodnoty.

Ale dneska mě to baví, kazí to jen skóre.

Reagovat
PhilipS

Hrajem v deseti. Xhaka je fakt pub player. Ta hra ho totálně míjí. Občas jenom stihne někoho zfaulovat. Až bude z klubu, budu mnohem šťastnější

Reagovat
mr.Silver

Jako podle me je teda z te dvojice Guendo o hodne horsi chce to Lucase, on dokaze podrzet a vyvezt balon.

Miki dre jako kun, skvely polocas

Reagovat
masly008

hlavně sledovat jeho pohyb když získáme míč je na facku.Hnedka se zašít za protihráče aby mi náhodou někdo nenahrál pod tlak.

Reagovat
Taiger

Xhaka zalozil gól

Reagovat
Busby babes

Second March in a row that Tottenham have struggled at home to Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal to muze uhrat jako united na 0:1 přitom měli dostat 6:1

Reagovat
Taiger

Xhaka genius

Reagovat
fenixLFC

pochetino a spurs dost mimo.spurs to hraju pomaly a bez pohybu. vsetci hraco stoja a len sa divaju. navyse to furt tlacia stredom kde to ma arsenal zahustene. pritom ked to roztiahli na trippiera a pobehli tak sanca tam boli. ibaze to potom potapaju dalsimi klasikami. najma son, v mensej miere sissokho to chcu brat len na seba a zbytocne chodia do 4-6 hracov. nahrat? bez sance ze by im to napadlo. a ked uz sa dostano du precislenia, tak to elegantne zaseknu a zas zastavia. hroza

ked pochetino nevyuzije evidentnu slabinu arsenalu tak je fakt blb. na pravom bekovi im hra mustafi, ale sliepky cez tu stranu hrat nebudu. namiesto toho sissokho driftuje doprava k trippierovi kde sice neico vytvoria ale z druhej strany sa dalo spravit viac. mustafimu tak pomaha mhkitaryan a proti osamotenemu (a marnemu) roseovi nemaju nijaky problem...

Reagovat
smazaný uživatel

Znovu ten Davinson. Na co hrame stale na troch CB ked furt inkasujeme. Daj tam Lucasa na Mustafiho preboha. Rose je marnyna Lwb.

Reagovat
Cobra

Máme problémy vystřelit na bránu, ale furt tam budeme cpát 3 stopery.

Reagovat
smazaný uživatel

posledni zapasy vubec nestrílíme,přitom tam pozice jsou ale furt to hrajem ještě do klicky a chceme to hrat až do kuchyne,hruza tohle

Reagovat
matZz

hrát na tři vzadu by nemusel být takovej problém, pokud by tam byl stoper, kterej neudělá v každým zápase aspoň jednou hloupou chybu.

Jinak jsem optimistickej, věřím, že to dáme.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
PhilipS

A Leno má ty reflexy fakt vynikající. Jestli zlepší rozhodování a vybíhaní, tak by to snad mohl bejt i dobrej gólman

Reagovat
Euphael

jakoze ted neni dobrej jo?

Reagovat
PhilipS

poslední zápasy se mu povedly. Jinak nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika. Tottenham bude mít milion šanci a v nějaký 65. minutě dostanou z brejku nějakou sracku a bude po zápase.. Kezbych se mýlil a Spurs vyhráli, ale bohužel tomu nevěřím.

Reagovat
Trand

Tottenham měl zatím jednu šanci (dvě pokud počítáš i tu dorážku), Arsenal 3 (Laca ve 2. minutě, gól a střela Iwobiho).

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
jk

Presně. Zatím naprostá kanonáda od kanonýrů

Reagovat
Trand

To tady nikdo nepíše

Reagovat
Counter

achjo

Reagovat
TrueCommunist

Jako nevím, jestli se dá ta střela Iwobiho počítat jako nějaká super šance, ale je pravda, že Tottenham až na tu dvoušanci na konci poločasu nic neměl..

Reagovat
Cobra

Vždyť ta střela Iwobiho šla doprostřed brány. Lépe postavený Oblak by to bral do náruče.

Reagovat
Trand

Ok, tak 2:2 na šance. Uznávám, že jsem uvažoval and tím, jestli jí zahrnout jako šanci nebo ne.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Hokaido

Jaká klasika? Vždyť Spurs letos právě vyhráli spoustu remízových zápasů nějakou šmudlou v 75.+ minutě.

Reagovat
Counter

Reagovat
Nikikrew

Ved mali 2 sance

Reagovat
TrueCommunist

Doufám, že do druhýho poločasu nastoupí Torreira místa Guendouziho, potřebujem tam větší pohyb, Guendouzi vypada jako by běhal v medu.. plus by ještě nebylo špatný tam dát Aubu, určitě by dokázal nějakej brejk zužitkovat..

Reagovat
PhilipS

Torreira místo Xhaky

Reagovat
TrueCommunist

Xhaka mi příjde lepší, Guendouzi je hrozně zbrklej zato Xhaka dokáže alespon rozehrát, ale je pravda, že ani jeden neni nějaká výhra..

Reagovat
PhilipS

Tvle vůbec. Xhaka se nezúčastní útoku ani obrany. Gendo má mnohem lepší pohyb

Reagovat
TrueCommunist

Tak kdo nemá lepší pohyb než Xhaka, ale Guendouzi se mu dost přibližuje..

Reagovat
TrueCommunist

Tak Emery rozhodl za nás

Reagovat
Tywin Lannister

Vymenil bych lucase za jednoho z dvojice xhaka/guendo a hlavne to udrzet

Reagovat
Kixi Syhimour

Fanoušci Arsenalu se neshodnou na ničem

Reagovat
Mastný Chobot

Všetci sa zhodneme na tom, že Nacho je monštrum a jeden z najlepších Wengerových nákupov

Reagovat
Whitemedia

i Taiger?

Reagovat
Taiger

Nacho je můj nejoblíbenější hráč v týmu, takže jo

Reagovat
Nikikrew

Nacho je zodpovedny hrac ale Wenger mal teda ovela lepsie nakupy za tych 22 rokov

Reagovat
Lacko_Boh

kamo vobec

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Taiger

Shodneme se na tom, že od tý doby, co odešel Oli, tak tam není vzhledově žádnej extra velkej fešák. No visuals.

Reagovat
mr.Silver

Torreira and Aubameyang are warming up

Reagovat
Mastný Chobot

ale snáď nestiahne Lacazetta, lebo naša hra pôjde do sračiek ešte viac

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
aramaki

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Tywin Lannister

Haha je to tam

Reagovat
Lacko_Boh

Emery je polcasove monstrum (btw Wengerov najlepsi nakup). Verim ze zareaguje uvazene a postrazime si to a mozno aj chvilku pekne zahrame. POME DELÁ!

Reagovat
Euphael

To je presne ono...Gue spatenka, tak Unaiko hned strida Torreiru...krasna prace

Reagovat
Whitemedia

akorát jsem čekal, že půjde místo Xhaky, ten se totiž jinak beztak vykartuje

Reagovat
Euphael

albanec zatim bez karty

Reagovat
PhilipS

Nikdy nepochopim, co trenéři na Xhakovi vidí. Asi to bude osobnost v šatně, protože herně si to místo nikdy nezaslouží. Fakt záhada.

Reagovat
Mastný Chobot

Trippier ho drží a Ramseyho faul

Reagovat
Taiger

Trippy co centry jsou top, nechtěl bych ho mít ve fantě

Reagovat
Taiger

Trippyho*

Reagovat
icka

Trippier je asi fakt od zapasu s nama slepej

Reagovat
kiciN

Iwobi posere absolutne vsechno dneska

Reagovat
Kixi Syhimour

Lacazette

Reagovat
Taiger

Lacoooooooooooo

Reagovat
Nikikrew

Boha Lacca kurva!

Nacho

Reagovat
Taiger

Nacho je prostě láska

Reagovat
kiciN

laca tyvole

Reagovat
Tommy the Gunner

Laca

Reagovat
Counter

Laco

Reagovat
mr.Silver

Laca omfg

Reagovat
Coutinho10

Laca taky slusnej spalovac jako v 1. polocase

Reagovat
Edgewalker

omg

Reagovat
Cobra

Do piče už, vystřídej toho jednoho stopera, stejně to stojí za hovno!

Reagovat
Taiger

Tento příspěvek byl nahlášen za vulgarismy.

Reagovat
masly008

laca dneska vraždí

Reagovat
smazaný uživatel

Auba by to dal

Reagovat
masly008

no už měl letos větší a nedal.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Fanta?

Reagovat
PhilipS

Achjo tohle nás bude mrzet

Reagovat
Tywin Lannister

Granit se s tim nesere

Reagovat
Taiger

PROČ LACU??? IWOBIHO SI MĚL

Reagovat
Ed_Hazard

Xhaka už dnes koľký faul? To je už na facku toto....

Reagovat
kiciN

chapu ze setri Lacu, ale Iwobi je hroznej, mel jit dolu

Reagovat
Taiger

Laca ve fantě

Reagovat
fenixLFC

ma asist takze pohoda....

Reagovat
Taiger

Mohl ten bodík za 60min. na place mu dát aspoň

Reagovat
Edgewalker

Sice to Laca zazdívá, ale třeba by se s Aubou na křídle zvednul...měl jít Iwobi

Reagovat
Taiger

Reagovat
Pride

Emery zatím super, ale stejně bych chtěl, aby nějak vymyslel rozestavení, kde by mohl nastupovat Laca s Aubou vedle sebe. Ani jeden z nich nemůže sedět, to je prostě hrozný.

Reagovat
Counter

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

4-4-2...Ale na to potřebuješ 2 beast CM a to opravdu nemáme...

Reagovat
icka

Uplne zbytecna karta.

Reagovat
fenixLFC

mkhiho zakrok rovnako zbytocny ako boje o karabach

Reagovat
Taiger

Trip je šílenej, Mustafi hraje oproti němu jako zvíře

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Tolstobik

Jen soucast koncepce, nic vic, nic min...a navic je to stejne kampan.

Reagovat
masly008

lamela dostane red.

Reagovat
PhilipS

Trippier je příšernej

Reagovat
icka

Reagovat
Taiger

Xhaka teď výborně

Reagovat
SpecialOne

Krajní obránci Spurs jsou dnes úplně k ničemu. Jan na LWB, Rose dolů.

Reagovat
Kixi Syhimour

Lamela

Reagovat
Heisenberg

Nevadilo by mi vzájemné vykrácení Lamely s Xhakou...

Reagovat
icka

Xhaka takovej herecky vykon

Reagovat
Counter

Typický Lamela, to je fakt strašné hovado

Reagovat
Mastný Chobot

no lebo Xhaka je lietadlo

Reagovat
Counter

Xhakova reputace je široko daleko známá, zato o Lamelovi je třeba stále šířit pravdu.

Reagovat
icka

no Xhaka tam tez predvedl vykon na oscara

Reagovat
fenixLFC

strasna pica ten xhaka

Reagovat
Taiger

?

Reagovat
kiciN

uklidni se

Reagovat
Whitemedia

Lamela klasik

Reagovat
mithro

xhaka

Reagovat
Edgewalker

Lamela a Xhaka, to je dvojka

Reagovat
Mastný Chobot

NACHO JE NESKUTOCNY

Reagovat
Taiger

<3

Reagovat
masly008

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Taiger

Mustafovka

Reagovat
kiciN

Sokratis ma Kane na voditku

Reagovat
Greny

Nechval ... Naposledy zde psali z Tottenhamu jak vymazal Trippier Hazarda... Pak poslal na párek i Llorise

Reagovat
kiciN

pravda, takze *zatim

Reagovat
Taiger

Hrozný výkopy má ale dnes Leno, i když nás drží zatím

Reagovat
Hokaido

Červená

Reagovat
Nikikrew

Rose ty picus!

Reagovat
Tommy the Gunner

Rose

Reagovat
smazaný uživatel

Rose

Reagovat
icka

Rose jasna redka

Reagovat
TopinB

Reagovat
kiciN

Nevim jeslti jasna ale nemel k ni asi daleko

Reagovat
SpecialOne

Neminul ho tou kopačkou?

Reagovat
Taiger

Ne

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Rose Za to má být jasná redka, prase jedno bezpáteřní

Reagovat
Heisenberg

Mkhi podskok na Ozila

Reagovat
Mastný Chobot

tiež som si spomenul na Mesuta a jeho vzdušné súboje

Reagovat
Tommy the Gunner

To mohla byt klidne cervena

Reagovat
diastan

měla*

Reagovat
Trand

Podle mě prostě do toho každej hráč musí takhle jít, nebyla to žádná prasárna, šel po balonu.

Reagovat
masly008

jako do každého souboje jít kolíkama napřed?zajímavá úvaha

Reagovat
nani92

Rose nemohol zato,že mal Leno rebra na úrovni lopty

Reagovat
Nikikrew

kolikmi dopredu hej

Reagovat
Trand

Nemohl jinak na ten míč dosáhnout..

Reagovat
masly008

však na něj nedosáhl ani tak.

Reagovat
Hokaido

To ho neomlouvá, žejo.

Reagovat
Trand

Tak zase si nedokážu představit útočníka, kterej by do takovýho souboje nešel. Max Mesut no.

Reagovat
stas87

Zlta adekvatny trest. Ako moze ale nieco take ako Rose hrat v time zo spicky?

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Kdyby každý chodil do souboje takhle bezohledně, tak je za zápas tak 4-5 vážných zranění, přemýšlej trochu Jako každý má právo na svůj názor, ale napsat tohle po zákroku, který by mohl být klasifikován jako 1) šlapák, 2) dohraní po odehrání míče, 3) nebezpečná hra / hrubost, to je prostě demence, sorry

Reagovat
Greny

No nemusel tam jít.. ale tj teď už jedno... Nejlepší je že on sám hraje jako prase ale když se někdo dotkne ho tak se valí jak největší zebrak

Reagovat
matZz

Reagovat
masly008

tak rose taky na red.

Reagovat
Taiger

Aaron od gólů nulový

Reagovat
Lacko_Boh

Nech sa na mna ale hrac s c.7 nehneva, podskocit taky center. Lenova operacia brucha bude aj jeho pricinenim.

Reagovat
C-M@ster

SI pamatuju, jak se se mnou do krve někteří hádali, že za toto dá každej rozhodčí červenou.

Reagovat
Taiger

Mikhy je skvělej

Reagovat
diastan

Ederson, Walker, Stones, Otamendi, Zinchenko, Gundogan, Silva (C), De Bruyne, Sterling, Bernardo, Aguero

dnes bude mene nez 3+ zklamani

Reagovat
Kixi Syhimour

Laporte odpočívá?

Reagovat
Greny

Zraněnej ne?

Reagovat
smazaný uživatel

j do konca marca

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
diastan

odpociva, ale nucene jak Ferna

Reagovat
C-M@ster

Zraněnej.

Reagovat
Kixi Syhimour

Díky všem

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Stones, Sterling i Bernardo. Tak nic.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
MCFC_8

A hlavne KONECNE po tomto zapase budeme mat tyzden oddych

Reagovat
Trand

Mkhi

Reagovat
Edgewalker

Mesut a Miky opět spolu, snad jim to zase půjde

Reagovat
Fenri

Ofsajd...

Reagovat
Mimalu

taková pecka

Reagovat
Taiger

Offside ty demente

Reagovat
Counter

Reagovat
Tommy the Gunner

Penalta

Reagovat
Kixi Syhimour

doufám, že přijdou moralisté, hlavně z tábora Totáče

Reagovat
smazaný uživatel

#mufc XI vs Southampton: De Gea, Young, Lindelof, Smalling, Shaw, McTominay, Pereira, Pogba, Sanchez, Lukaku, Rashford #mulive

Vítězná

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak to vypadá na PSG? Kdo bude out?

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba stopka, Matic, Herrera, takže celá záloha, Martial by mohl být fit

Reagovat
Nikikrew

boha ofside

Reagovat
ADM

Reagovat
Hokaido

Během dvou minut jasná redka, ofsajd a po něm takovejhle soft call. Rozhodčí zahodil zatím docela slušnej výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Končí zápas, jak ho začal.

Reagovat
lajka30

přesně

Reagovat
Taiger

Tohle není penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Zase offside.

Reagovat
Miguel19

Offside

Reagovat
Coutinho10

penalty drama

Reagovat
stas87

Ofsajd...a co je toto preboha za penaltu?

Reagovat
SpecialOne

Ofsajd + ani ten faul

Reagovat
Spalovač šancí

Penalta výsměch

Reagovat
kiciN

tyvole takovy offside

Reagovat
Euphael

Bl to offside, ale Mustafi je proste piča

Reagovat
smazaný uživatel

toto nebolo na penaltu ani náhodou. jeho by som ozaj nevynil

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Taiger

Reagovat
fenixLFC

ne-co?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Taiger

Lol, však nic neudělal, jebe ti?

Reagovat
Euphael

Takto naremplovat ve vapne utocnika? Kos by ho netrefil kdyby nebyl Mustafi tak agresivni

Reagovat
Trand

Mustafi Takovej dobrej zápas a takhle to dojebe.

Reagovat
Tommy the Gunner

Jdi do pici, Taylore

Reagovat
Busby babes

#mufc XI vs Southampton: De Gea, Young, Lindelof, Smalling, Shaw, McTominay, Pereira, Pogba, Sanchez, Lukaku, Rashford

Grant, Dalot, Bailly, Fred, Chong, Garner, Rojo.

Reagovat
mithro

chudak Fred

Reagovat
Busby babes

pritom minule to nebyl uplne marny, zadnej zazrak, ale spatne nehral. Andreas ale zahral dobre proti Poolu, takze si sanci zaslouzi asi vetsi no.

Reagovat
Tolstobik

Se divim, ze tam Ole porad cpe Sancheze, minuly zapas jsem bohuzel nevidel, ale co sem pak cetl, pry hral zase hovno. To uz at radeji zkusi toho Chonga

Reagovat
Busby babes

proti Poolu hral slusne, minule zas bida no. Tak uvidime co dneska.

Reagovat
kiwwi

4 hráči z akadémie na ihrisku, ďalší 3 na lavicke... Sice kvôli zraneniam, ale je super, ze si vieme takto vypomoct...

Reagovat
Busby babes

3,962 zapasu v rade.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad to bude pohodový zápas a Luke se nevykartuje

Reagovat
Counter

Jasný offside (-.-)

Reagovat
Nikikrew

vyjebanci

Reagovat
masly008

škoda rozhodčí takhle to dosrat.

Reagovat
Whitemedia

Taylor hlava dutá plešatá už zase vládne zápasu

Reagovat
Swarley

Mustafi dement

Reagovat
TrueCommunist

Offside jak svině, díky

Reagovat
alcantara

Trapne a ubohe, gratulujem PL

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsem rád, že se ozval zástupce ligy, která kde jsou herecké výkony na úrovni Beoadwaye

Reagovat
icka

Reagovat
Kokesh

Ale video v ní alespoň co se týče offsidu funguje a o to jde.

Reagovat
kiciN

Reagovat
Kixi Syhimour

Co jsem četl komentáře z LL, tak si tam dost lidí stěžuje, nehledě na to, že VAR neumí řešit penalty a to dost drasticky, viz by proti Gironě, či proti komu. + se ozve fanda FCB, kde simuluje i brankář

Reagovat
alcantara

Tyvole, tvoju logiku by som nechcel mat. A preco sa teda ozyvas ty so simulantmi v time? A kto sa vobec bavil o simulaciach? Nikto netvrdi, ze ludia pouzivajuci VAR su neomylni, vid ten dement naposledy, co piskal Madridu, ale minimalne ofsajdy sa osetrit vedia a zatial myslim nebol velky problem.

Reagovat
Kixi Syhimour

Protože si napsal jak je to trapné a ubohé, nemůžu za to, že tvé vyjádření nebylo přesné, nadávky si nech na vašeho trenéra...

Co tak čtu ty diskuse, tak nevidím, že by s tím byl někdo nějak extra spokojený, ofsajdy to vcelku řeší, ale ne neomylně, ale jinak je to úplně k ničemu a naopak to dává výhody jiným.

Reagovat
alcantara

Ja nemozem za to, ze si vymyslis vo svojej hlave argument a nasledne protiargumentujes poznamka s trenerom detto. Ja s VARom spokojny som. Nespokojny som obcas s ludmi, ktori ho obsluhuju, pretoze vdaka ich nekompetentnosti/neslobode robia zle rozhodnutia.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale tvůj názor nereprezentuje názory všech. Jakej argument? Však jsem napsal, že od vás to zní dost divně, což je prostě pravda. Simulace jsou tam v pořádku, v PL je zase problém z ofsajdy. Jsme na tom tak stejně, takže tyto nadávky jsou zcestné, nicméně dalo se to čekat

Reagovat
alcantara

A tvrdim opak? Argument so simulaciami. Znie to divne asi tak isto, ako od fandu akehokolvek ineho timu. Ako su v poriadku? Simuluje sa v PL aj v PD. Ake nadavky?

Reagovat
Kixi Syhimour

Pl - více ofsajdů

Ll - více simulací (i přes VAR)

Nemají si ty ligy co vyčítat.

Že bys nechtěl mít mou logiku je kompliment?

Reagovat
alcantara

Meral si to?

Reagovat
Kixi Syhimour

Upřímně ne, ale jde to těžko změřit, v ofsajdech mám pravdu, vzhledem k tomu, že tam máte VAR, se simulacemi zastáváme opačný názor, ale těžko se to měří

Reagovat
Kixi Syhimour

+ ty si mi začal nadávat , trochu objektivity by neuškodilo

Reagovat
smazaný uživatel

V LL sou totiž uplně na palicu.Za poslední dva měsíce tam byla spousta situací, kdy je naprosto evidentní, že rozhodčí udělal chybu, ale stejně to nechali byt.

Reagovat
alcantara

Suvislost?

Reagovat
Kixi Syhimour

Že to u vás není o moc lepší?

Reagovat
alcantara

No vidis, ja si myslim, ze je.

Reagovat
Kixi Syhimour

A je to zrovna od fandy FCB žalostně pokrytecké

Reagovat
alcantara

Reagovat
Kixi Syhimour

A není?

Reagovat
alcantara

To by potom nikto nic nemohol kritizovat. To je spravne?

Reagovat
Kixi Syhimour

To neříkám, ale že zrovna ty použiješ i vcelku ostrá slova a aby se jeden z týmů, kterému jsou rozhodčí vcelku často nakloněni ozval, to mi přijde dost přes čáru

Reagovat
alcantara

Casto su nakloneni a casto nakloneni nie su, no. Ale to uz nenapises

Reagovat
Tolstobik

Nereagovat, treba je to prestane bavit a prestanou sem lozit.

Reagovat
Lacko_Boh

to je sračka toto..

Reagovat
supervizor

Penalta z offsidu.

Reagovat
Lynx

Rozhodčí kvalitní výkon

Reagovat
Mastný Chobot

po penalte z ofsajdu, tjn, gratulujem

Reagovat
SpecialOne

Leno má v hlavě nějak tak po neuerovsku nasráno

Reagovat
lajka30

Ještě někdo bude říkat že video není potřeba ,ale aspoň kompenzace za redku kterou nedostal Xhaka první poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

to je teda kompenzace

Reagovat
Taiger

si dement

Reagovat
lajka30

Reagovat
masly008

tak čekám kompenzaci za redku rose.

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
Jackmaker1989

na redky potom ale 1:1

Reagovat
TopinB

Takže tohle je kompenzace za toho Rose?

Reagovat
lajka30

Asi jo v tom už se nedá vůbec orientovat.

Reagovat
Free_player

Yes bereme ... a ted je dorazit!

Reagovat
Jordi Alba

Lol

Reagovat
mithro

vyborne sudi

Reagovat
kiciN

doufam ze i proti vam pisknout penaltu z offsidu

Reagovat
mithro

nie, zeby sa to nestalo nikdy. raz prida, raz zoberie.

Reagovat
kiciN

jj tak za to chval sudiho

Reagovat
mithro

sarcasm. ale PL kluby si zato mozu same, ze nezahlasovali pre VAR

Reagovat
Ed_Hazard

Lool. Offside To máte za to prasa Xhaku a luck počas celého zápasu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Luck?

Reagovat
Ed_Hazard

V prvom polčase mali sliepky dosť šancí. Leno tam aj čaroval. Výhra Gunners by nebola na mieste, boli horší. Tak snaď to sliepky udržia.

Reagovat
smazaný uživatel

v prvním poločase měli 2 šance. Prej dost... Koukáš na to vůbec?

Reagovat
Ed_Hazard

A mnoho pološancí.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za blbost

Reagovat
tunkic

Reagovat
Kixi Syhimour

Přesně 2..... (stejně jako Arsenal), ale souhlasím s remízovým duelem

Reagovat
masly008

měli 2 šance z 1 akce.jinak nic.my gol + lacova tutovka.

Reagovat
janinho

skoda toho ofsajdu... nech teraz povedia kritici VAR ci by im vadilo ze by sa takyto gol neuzna

Reagovat
kiwwi

Piskaj konec

Reagovat
Eldarion

VAR má pomaly aj tretia alžírska liga ale tá "najlepšia" nie a tak to aj vyzerá

Reagovat
smazaný uživatel

A všude kde je tak na něj všichni nadávaji

Reagovat
Whitemedia

on i ten VAR není momentálně žádná výhra, je v tom bordel..

Reagovat
Mimalu

tak nejvíc problémů se odstraní přirozeně časem tím, že se to bude používat, samotná technologie už docela funguje, ale největší mezery jsou v lidech a to jinak než praxí nedoženeš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Zaveďte už kurva to vide tohle je směšný

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
PhilipS

video

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc směšný na tom je, že kdyby tam bylo video, tak by si jen potvrdili rozhodčí svoje rozhodnutí. Aby mohl být ofsajd, tak by se Kane musel zapojit do hry, ale než to stihl, tak ho sundal Mustafi.

Reagovat
Trand

Aspoň to má konečně nějaký grády.

Reagovat
icka

Takovej offsajd a on piskne pencli

Reagovat
JIMMY-PO

nemala byt lebo bol offside ale ak si kuknete zaber z pohladu ako to videl taylor tak sa necudujem ze to zapiskal...Mustafi nekukal na loptu, nevyskocil ale jednoducho vrazil do Harryho, takze chapem preco zapiskal ale picujte na ciaroveho

Reagovat
masly008

já to právě nechápu.celý zápas takovou hru nepíská a pak pískne pentli?viz souboj sanchez lacca v 1 poločase bez míče.

Reagovat
JIMMY-PO

tam podla mna dost zavazil ten uhol ktory mal Taylor na ten suboj..kde jasne videl ako sa mustafi sustredi len na bodyček do chrbta

Reagovat
Swarley

jako Mustafi do toho šel úplně jak dement...úplně zbytečný faul a ofsajd si má hlídat čárový, tady není za co Taylora kritizovat...

Reagovat
supervizor

A Mustafi taky krerén, Kane nemohl zakončit..

Reagovat
PhilipS

Xhaka nedohraje

Reagovat
Miguel19

Emery zpívá s fans Spurs?

Reagovat
Lacko_Boh

Ale tak čisté konto sme nečakali :)

Reagovat
Spalovač šancí

Nechápu. PL se snaží být nejlepší ligou světa a dobrovolně si svůj produkt kurwí rozhodčími.

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl to být spíš mavnutej ofsajd než pentle??

Reagovat
Edgewalker

Ano.

Reagovat
Nikikrew

mal

Reagovat
JIMMY-PO

mal lebo bol jasny offside ale to ze to nebol faul je smiesne

Reagovat
smazaný uživatel

Rose dnes tragický

Reagovat
matZz

lol tyve takovej shitstorm na toho Rose, byl tam pozdě, dostal kartu - jedeme dál, ne? takovjech zákroků je za zápas asi padesát. Spíš se stydím za ty zákroky, co předvádí Lamela, on je fakt bezmozek

Reagovat
Gunner91

zákroků na žebra/břicho spodkem kopačky je padesát? spadl jsi z višně?

Reagovat
matZz

takovejch zákroků, kdy jde někdo do skluzu a je tam pozdě je spusta, nebylo to nic zákeřnýho, padesát byla hyperbola

Reagovat
smazaný uživatel

No nepomáhá mu, že hraje fakt otřesně.

Reagovat
fenixLFC

rose sa zblaznil?

Reagovat
fefo

Divingham Kane

Reagovat
JIMMY-PO

nebud smiesny

Reagovat
fefo

Ako cim? Kedykolvek pozeram na Tot, vzdy sa snazia si vyskakat penaltu, Kane je totalny diver.

Reagovat
JIMMY-PO

toto ale nebol dive preboha

Reagovat
fefo

Pravda, toto bol hlavne ofsajd a nepenaltovy zakrok. Kane ma ale protekciu u rozhodcov v PL.

Reagovat
JIMMY-PO

bol to offside a penaltovy zakrok

Reagovat
fefo

O tom uz je asi zbytocne polemizovat, podobnu blbost odpiskal aj na druhej strane. Nic to nemeni na tom, ze Kane je diver.

Reagovat
Heisenberg

Roseovi se zaseklo tlačítko pro nahrávku?

Reagovat
Tolstobik

Xhaka porad nema ani zlutou...

Reagovat
smazaný uživatel

ved ma, ci?

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
lajka30

Xhaka stále bez karty

Reagovat
Cobra

Rozhodčího "skvělý" výkon stejně podtrhuje to, že Xhaka ještě nemá kartu.

Reagovat
Tolstobik

Rozhodci v PL piskaji jak kdyby vzdycky povinne noc pred zapasem chlastali, to je fakt neskutecny. Zlatej Webb.

Reagovat
Pride

Jo, ale kdyby rozhodčí pískal normálně, tak z toho zápasu nemáte ani hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako, že by po vyloučení XakhyArsenal vyhrál?

Reagovat
Pride

Nebyla by ta vaše penalta

Reagovat
smazaný uživatel

a nedostal kartu za reci pri tej penalte? ci to dostal Mustafi za ten faul?

Reagovat
Ed_Hazard

Xhaka faul číslo 214545 a stále bez karty. na toto sa ani Casemiro nechytá

Reagovat
Taiger

Laca tam měl zůstat

Reagovat
Swarley

totální blbost nenechat hrát oba spolu

Reagovat
kiciN

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TrueCommunist

Tak on by nepískl tenhle faul a tu pentli pískne?

Reagovat
Ed_Hazard

Inak tomu postrannému sa nečudujem, že offside nevidel. S tým pupkom stíhať profi hráčom je celkom problém.

Reagovat
Taiger

Iwobi stále na hřišti, to proč?

Reagovat
Edgewalker

Už nemá za koho střídat

Reagovat
kiciN

Hroznej zapas

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
masly008

jako lepší než pool s utd,ale taky hrůza no.

Reagovat
icka

Jde tam jak kreten a jeste se divi

Reagovat
Kixi Syhimour

Že by remíza?

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Llorente To mě vždycky tak baví tady ti Španělé, hraje jako prase, sám simuluje jak malá holka a při odpískání faulu proti němu kroutí hlavou a vysmívá se rozhodčím, případně se rozčiluje

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Taiger

HahahahahPwnaltaaaa

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Taiger

JUSTICE

Reagovat
smazaný uživatel

tak a mame tu kompenzaci za redku Rosea pome AUbaaa

Reagovat
ADM

tvl rozhodca frajer

Reagovat
Tommy the Gunner

PENALTAAA

Reagovat
Horcmen

vykompenzoval...

Reagovat
Mimalu

toto kompenzování tvl

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Omg, kdyby radši nepískl ani jednu penaltu

Reagovat
Miguel19

To nemyslí vážně

Reagovat
Kixi Syhimour

Auba

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Coutinho10

twl hezka kompenzace

Reagovat
Kluivert9

Když už vymyšlená penalta, tak aspoň na obě strany

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň bola pekná zápletka

Reagovat
Tommy the Gunner

Aubo, proc?

Reagovat
Counter

Na nefér penalty 1:1, ale sakra to se dává

Reagovat
Edgewalker

To je komedie

Reagovat
kiciN

Nebyla penalta, nemel kopat Auba, nedal, zaslouzene 1:1

Reagovat
Anacron

No nezaslouženě 1:1 když neměla být ani ta první penalta.

Reagovat
Nikikrew

bohaaaaaaaaaaa

Reagovat
Whitemedia

Taylorova show, opět si utkání zabral sám pro sebe... boha jeho, kdo má tyhle tragédy každý víkend sledovat, banda čuráků

Reagovat
Tolstobik

a bohuzel, neni v PL jedinej.

Reagovat
stas87

Hm, to je fakt. Vzdy mam strach, ked zapas nemeckeho timu piska rozhodca z PL. Oni to skratka nevedia, pravidelne piskaju picoviny.

Reagovat
Miguel19

Vamooooos

Reagovat
TrueCommunist

Jasná, i komentátoři se shodli..

Reagovat
mithro

Reagovat
TrueCommunist

Reagovat
lajka30

To je směšná liga ,gambáč hadr.

Reagovat
diastan

Reagovat
Ed_Hazard

To v tom slávnom anglicku nemajú fakt VAR či čo??? Aj ten offisde Kanea....to je moc toto..

Reagovat
Switchback

však nemaj

Reagovat
Ed_Hazard

Nezachytil som nikedy ale že prečo. Či len tak, povedali že jebac na to?

Reagovat
Switchback

hele vím, že od příští sezóny už tam VAR bude ... letos ještě není, protože dost klubů hlasovalo proti, pokud si dobře pomatuji ... ale jistej si nejsem, to ať ti radši odpoví nějakej odborník ze zdejší sekce

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Trand

Auba charakter Šílená penalta.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Coutinho10

Lloris

Reagovat
smazaný uživatel

no horsie to kopnut nemohol

Reagovat
smazaný uživatel

Taylora to muselo strašne nudiť že im tam hodil dve penalty

Reagovat
Ed_Hazard

jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Whitemedia

LLORIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
Frantszek

CAPS LOOOOOOOCK

Reagovat
Pride

To bylo jasný

Reagovat
mithro

JO

Reagovat
stas87

To je na pokutu, takto to kopnut a odmietnut vyhru. Ako najväcsi zobrak to Auba kopol.

Reagovat
Coutinho10

ted slepice jeste vyhrajou...vubec bych se nedivil

Reagovat
smazaný uživatel

este ani tu dorazku do prazdnej neda

Reagovat
Taiger

Lol? Jaká prázdná? Jebe ti?

Reagovat
Edgewalker

Auba větší charakter než Kane

Reagovat
Kixi Syhimour

Ti rozhodčí jsou pomalu ve všech ligách fakt otřesní

Reagovat
smazaný uživatel

V Německu to ve spolupráci s VAR funguje dost dobře

Reagovat
stas87

Mohlo by to byt lepsie. Aj tam uz odpiskali pekne kokotiny, 2cm ofsajdy a podobne. Ale take picoviny ako tie penalty dnes, to tam tak casto nie je a prave VAR tieto chujoviny odhali. Takze pri tej prvej by nasledne odpiskal ofsajd a u tej druhej by dostal pokyn nepiskat ju.

Reagovat
Swarley

když jim ty ligy nechají skoro ve všem srát na hlavu, tak ať si to pak vyžerou

Reagovat
Detective

Přesně! Fakt nevidim,co by na práci rozhodčího v současnym fotbale mělo přitahovat schopný lidi. Vzhledem k penězum ve fotbale, jsou mizerně placený fackovací panáci, bez zastání od kohokoliv. Pak jsou tam lidi takový jaký jsou a vypadá to podle toho.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

no v anglicku asi najhorsi, nie nadarmo nepiskali ani MS

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne v Anglicku mi niektorí prídu takí, ktorí nezvládnu svoje ego a stanú sa najväčšou osobnosťou zápasu. To mi vždy varilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vadilo

Reagovat
smazaný uživatel

TPC dej toho rousa na hrot, nebo mě trefí

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmmm, výsledky hrají Chelsea dobře do karet, možná jsem blázen a Sarriho nemám rád, ale pojal jsem podezření, že takové 3. -4. místo ukopeme a příští rok si to pod tím bláznem sedne....

Reagovat
Spalovač šancí

Penalta se měla opakovat, rozhodčí to zase nezvládl

Reagovat
masly008

Reagovat
nani92

Hrací z lavičky nemajú kopať penalty

Reagovat
Mimalu

to je blbec

Reagovat
jk

Auba celkem dive. Aspoň, že karma funguje

Reagovat
Kixi Syhimour

zoufalost

Reagovat
jk

Dyť doufal, že ho předběhne a trefí do nhy, netrefil tak spad a rozhočí to pískl...

Reagovat
Kixi Syhimour

A tu vaši si viděl?

Reagovat
jk

Jako ten offside nebo faul?

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak oboje

Reagovat
jk

Offiside to byl, ale ten obránce do toho šel jak debil a prostě Kane přejel jak Land Rover s tím jsem v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca len kompenzoval.

Reagovat
Nikikrew

jasna cervena

Reagovat
Tommy the Gunner

No to je nocni mura

Reagovat
Miguel19

Torreira taky dobrej psychopat

Reagovat
Taiger

Rose ani neměl být na hristi

Reagovat
janinho

xhaka hej?

Reagovat
Taiger

To s tím souvisí. Argumenty jak ze školky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

slušný paradox

Reagovat
nevros

To je vymrdanec ten rozhodci

Reagovat
Trand

Co má asi Lucas dělat?

Reagovat
EXoRcIsT

nerobit likvidacne fauly napriklad

Reagovat
Serg!o

Nechodim do skluzu nohou do vzduchu?

Reagovat
Trand

Ok beru zpět.

Reagovat
Switchback

au

Reagovat
fenixLFC

torreira

Reagovat
Swarley

dobrá prasárna

Reagovat
masly008

vždyť hríl balon,pak nestihl stáhnou nohu.rose to udělal hůř.

Reagovat
masly008

*hrál

Reagovat
kiciN

Tohle ma je uplne jasna redka, tu nohu proste nestahnul.

Reagovat
masly008

a ta roseho?

Reagovat
kiciN

vsak obe mely byt

Reagovat
Cobra

Reagovat
janinho

Reagovat
Counter

Tohle je prasárna, ale faul Vertonghena na Lacu z minulého NLD byl nešťastné a nezaviněné nedorozumění, jasně

Reagovat
Swarley

jsem si říkal, kde jsi tak dlouho

Reagovat
Counter

Hlavně že jsi konzistentní.

Reagovat
Swarley

je to konzistentní, mrkni na to znova a uvidíš tam ten rozdíl, o kterém jsem psal..

Reagovat
Spalovač šancí

O co to bylo horší než Rose na Lena?

Reagovat
matZz

to nemůžeš myslet vážně?

Reagovat
Tolstobik

Prvni spravne rozhodnuti rozhodciho dnes?

Reagovat
Nikikrew

Auba dorazka tvl

Reagovat
Taiger

Nemohl nic

Reagovat
Taiger

Iwobi celý zápas naprostý hovno

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
PhilipS

ale piču

Reagovat
Taiger

Kolik toho vymyslel teda? Poslouchám.

Reagovat
PhilipS

Hele kolik ti je? 15-16? Máš ty hodnocení většinou úplně mimo

Reagovat
Kixi Syhimour

Fanta fan, který nemá problém s nepostupem svého týmu do top 4 na úkor toho, že MCFC vyhraje titul

Reagovat
Taiger

Byl joke, není můj problém, že nechápeš čtenej text.

Reagovat
Kixi Syhimour

12/10

Reagovat
Taiger

k

Reagovat
Taiger

Jako ten tvůj komentář na Xhaku, kterej založil první gól. To, že s tím nesouhlasíš, neznamená, že jsou mimo. Prober se.

Reagovat
PhilipS

Výkop na půlku, kterej Davinson promáchl. Fakt úžasně zahraný od Xhaky.

Reagovat
Counter

Reagovat
Gunner14

Boring Taiger

Reagovat
aramaki

Reagovat
PhilipS

Z prdele klika pro Tottenham. Zrovna dneska Laca s Aubou selžou. Achjo

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak konečně remizovali

Reagovat
kiciN

Hroznej zapas. Arsenal i Spurs nulovej vykon, rozhodci uplne mimo (3 jasny redky) a 2 nesmyslny penalty, wtf?

Reagovat
Switchback

Spurs první remízka

Reagovat
Anacron

Tohle by se ani ve Španělsku nestalo a to jsou tam ti rozhodčí fakt mimo. PL

Reagovat
masly008

viděli jsme pentli realu i po WARu

Reagovat
Anacron

Tak já mluvím především o tom ofsajdu. Jinak ten fotbal stál taky za hovno.

Reagovat
aramaki

Reagovat
Busby babes

Cisty.

Reagovat
Mastný Chobot

kurva, nasratý som, ale nemožem pičovať ani na rozhodcov, lebo vymysleli penaltu aj nám

Reagovat
Nikikrew

tak podla mna len kompenzoval. Vsetko sa odvijalo od prvej nepenalte ale dnes nam to prehrali utocnici

Reagovat
smazaný uživatel

debil no takhle nebezpecne vysoko ve skluzuty nohy nechava dost casto

Reagovat
FCSL

Dneska jsme prosrali LM, ted ještě rupnem s United

Reagovat
gocii

dyt zbyva 9 zapasu a z top6 uz jen man utd, tyvole tadyty predikce vaše

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Counter

Dneska jsme to ztottenhamovali, škoda Ale výkon v obraně kupodivu výborný, snad to nebyla jen výjimka.

Reagovat
Trand

Jinak za mě MOTM asi Sokratis, až na tu jednu chybu ve 43. minutě skvělej výkon, Kane totálně vymazanej.

Reagovat
Fenri

Pro me Monreal

Reagovat
Trand

Druhej kandidát, oba hráli skvěle.

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Taiger

Mikhy

Reagovat
TrueCommunist

Nechci brečet, ale dneska to Tottenhamu vyhrál tragickej rozhodčí, k ničemu kromě tý šance Eriksena se nedostali a on pak přehlídne úplně jasnej offside..

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
jk

Reagovat
Teoretik

spíš vám to prohrál Auba, ani jedna penalta být neměla

Reagovat
jk

Jen tak mimochodem to Tottenhamu nemohl vyhrát tragický rozhodčí, protože to skončílo 1:1 kolego... wtf díváte se na ty zápasy vůbec?

Reagovat
merlick

Vdaka rozhodcovi to skoncilo 1:1 mr logic

Reagovat
TrueCommunist

Remíza je v tomhle zápasu pro Tottenham výhra

Reagovat
jk

ok

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Remíza není špatná a snad i zasloužená. Každopádně zápas totálně zkazil rozhodčí..., chce se říct - again... Nechápu, že se stále najdou lidi, kteří jsou proti videu.

Reagovat
masly008

rozhodčí jsou proti videu,protože pak poznají kolik chyb dělají

Reagovat
mr.Silver

Smolny zapas, to jsme meli vyhrat, 2 stoprocentni sance a penalta, z toho jeden gol, fakt skoda

Taylor piskal fakt hrozne....

Reagovat
Rozum

A o čem se bude po dnešním derby hovořit? O fotbale to asi nebude.

Reagovat
Edgewalker

Dneska se mělo vyhrát, Spurs neměli nic. Škoda že Laca něco neproměnil, 2:0 by je zlomilo a nemusela z toho být taková komedie.

Reagovat
Fenri

Spurs sance meli, Leno nas zachranil, Roseovi chybelo malo, Kane daval gol ze stejne tesnyho ofsajdu, kterej mu pozdeji prosel... Podle me to bylo 50/50, zabijet mel hlavne Auba, to je proste neco silenyho, ze si to vybere zrovna v takovej moment.

Reagovat
Edgewalker

Já beru za šance jen tu dvojšanci z prvního a Roseho. Ofsajdy šance pro mě nejsou. Leno každopádně super výkon A ano, útočníci nám to dnes dojebali, ale doufám že to byla výjimka a příště budou zase zabíjet

Reagovat
smazaný uživatel

COME ON UNITED!

Reagovat
Swarley

Rashford ho poslal pěkně na párek

Reagovat
Swarley

Super start, pojďme do gola

Reagovat
Counter

Přání splněno

Reagovat
Grahf

lukaku toto musí dávať

Reagovat
Tolstobik

Smallinga bych zabil za to neustaly drzeni, byt Olem, tak ho po prvni penalte, kterou takhle udela posadim. ....a penalta klidne mohla byt uz ted

Reagovat
Grahf

nevieme sa dlhšie usadiť na súperovej polke, alexis a rash nula bodov, krajní beci musia chodiť dopredu a neviem, prečo je náš playmaker young, všetky útoky idú cez neho

Reagovat
smazaný uživatel

Chyba že jsme na začátku z toho tlaku nedali gól

Reagovat
Swarley

Tak to mohl DDG mít

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě SOTON

Reagovat
smazaný uživatel

Ale krásnej no

Reagovat
Grahf

nevieme vyjsť z vlastnej polky, saints ná presujú o dušu a my hrajeme v pokluse

Reagovat
Miguel19

Wow, dobré dělo

Reagovat
Grahf

v piči

Reagovat
ACSMan

Po dlouhé době dostal David gól který mohl mít

Reagovat
niflheim

Moc hezký gól, teď ale zabrat.

Reagovat
smazaný uživatel

TO tam zavítal ten portugalský kokot. Nebo proč hrajeme zase už několik zápasů naprostou piču. Proč jsme dkyž přišel Ole jeli na plno na 90 minut a týmy jsme uz do půle porazily posledních 5 zápasu hrajeme zase tu samou sračku možná o něco lepší než pod portugalským robertkem. Snad to otočí , ale takhle dostane od Arsenalu přes hubu s takovýmhle výkonem.

Reagovat
Kixi Syhimour

Vzhledem k faktu, že máte celou zálohu v háji, fyzička vašich hráčů je na dost špatné úrovni a hríli jste proti LFC, PSG tak mi to nepřijde nejhorší, bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby jsme hráli proti arsenalu beru, ale tohle je soton to nic nemůže omlouvat

Reagovat
fenixLFC

nadsenie vyprchalo

Reagovat
smazaný uživatel

nadšení euforie opadla tak po zápase s spurs PSG byla tečka. Kdy jsme prakticky bezzubému PSG darovali vítězství protože jsme vůbec nehráli dopředu.

Reagovat
Likan7

Chybí 5 hráčů, kteří by normálně hráli před těmi co tam jsou teď.

Reagovat
smazaný uživatel

V kabině budou lítat kopačky

Reagovat
Grahf

saints kombinujú a my nakopávame

Reagovat
smazaný uživatel

jak jsem psal posledních 5 zápasu hrajeme jako pod mourkem totální hovno beton proti týmum z dolního patra. Takhle dosti pochybuji zda chci aby Ole prodloužil

Reagovat
Grahf

neviem, čo sa tam deje, vôbec nebeháme, netlačíme sa dopredu

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem psal ty první zápasy aˇž někde do spurs to byla euforie. Bude to boj o TOP 4 ale nějak to vidím bledě. Půlku kdáru prodat do podbrezové a přivýst poche aby přišel. Hrajeme to samé šméčko co jsme hráli pod mourkem nakopávání. Ty první zápasy jsme ukázali jak máme hrát. Nevím zda Ole dostal za úkol abychom udrželi 0 když se mu to nedařilo. Ale raději vyhraju 4:2 než se potit 1:0 dokonce. Vůbec neutočíme orpavdu v tom nakoenc nevidím pokrok pohou euforii na začátku. Proti bezbranému PSG jsme prohráli ten zápas sami.

Reagovat
tweek

Leno by to měl.

Reagovat
leroy

Toto taktické rozostavenie nefunguje ani dopredu ani dozadu. Nechápem preco zmenil fungujúce rozostavenie. S týmto neverím ze štvorku uhrame. Ak to nezmení prehra si boj o manažérsku pozíciu zaslúžene sam

Reagovat
jk

A nebylo to odchodu Mourinha spíš takové všeobecné nadšení z uvolnění atmosféry? Ti borci měli čistou chuť do fotbalu a na hřišti nepotřebovali ani moc korigovat... Možná to zas tak moc přímo Oleho zásluha nebyla, ač ho mám velmi rád.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak euforie na začátku. Nevím zda dostal za úkol aby tým neinkasoval, protože to se nedařilo i když přišel. Ale jak jsem psal raději vyhrát 4:2 než 1:0

Reagovat
leroy

Nie. Akonáhle zmenil rozostavenie, nefunguje to. Defenzívne nie je kompaktne rozostavenie, kraje neustále voľne, ofenzívne to tiež nejde. Pogba utopený lebo sa musí vracať prilis do hĺbky vypomáhať brániť ľavý kraj. Lukaku, Rash nehrajú ani hrot ani krídlo.

Reagovat
leroy

Upustil od toho pôvodného co mu zevraj napisal Rooney, nechaj ich hrať futbal a začal špekulovať s rozostavenim. A tym to zabíja.

Reagovat
jk

Aha, aha

Reagovat
smazaný uživatel

dopadne jak moyes ktereho vykoplo rozhodnuti jim nedat hranolky a pizzu po zápase

Reagovat
kiwwi

Reagovat
leroy

Neotváraj tak tie usta, padne ti do nich zas hovienko.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

možná by měl Wazza napsat všem trenérům v krizi, ať jen hrají fotbal

Reagovat
leroy

Evidentne nechápeš co tym mal na mysli. To nie je jeho chyba ale tvoja. Myslel tym to, aby ich nezvazoval ale nechal hrať útočný futbal, aby mohli prejaviť talent pre ktorý sa kupovali a kt. majú. V rozostavení 4231 to krasne fungovalo. Ked zmenil rozostavenie prestalo. To si si nevšimol?

Reagovat
Swarley

Ne, přestalo to hlavně zraněním hráčů z toho původního základu

Reagovat
leroy

Nie, začalo to zmenou rozostavenia uz proti Chelsea. Ked sme síce vyhrali ale nevyviezli pomaly z polky.

Reagovat
Swarley

Fakt nesouhlasím, zadrbali to až zranění

Reagovat
leroy

Všimol si si zmenu hry ako prisiel na ihrisko Dalot a hráme klasickejsie rozostavenie?

Reagovat
smazaný uživatel

ne to je kvůli toho, že konečně hrajeme v 11 bez vyklusávače a Sanchýze

Reagovat
leroy

Ok

Reagovat
Swarley

Je to pořád stejné 4-3-3 jen si ti tři nemění tolik místa

Reagovat
leroy

Predtym to 433 ani nebolo.

Reagovat
Swarley

Už chápu ten problém s rozestavením

Reagovat
Tolstobik

Krom prvnich 5 minut je to spatne.

Reagovat
Grahf

rash je čistá katastrofa, všetko čo mal vyriešil špatne

Reagovat
smazaný uživatel

bůh ví co mu radí Criss když je s ním v kontaktu. Strašně to bere sám na sebe a ztrácí takhle balony.

Reagovat
niflheim

Reagovat
jk

Saints nám celkem kryjou záda, c'mon!

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
niflheim

Si měl Lukaku zařvat...

Reagovat
Swarley

Lukaku voleeee

Reagovat
Taiger

On to 4. místo nikdo nechce?

Reagovat
Error

Kdo by chtel kratsi dovolenou?

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea?

Reagovat
niflheim

wtf to měl být gól

Reagovat
Swarley

Jak skočil do Lukaku a nic

Reagovat
niflheim

to mi ho vyndej

Reagovat
smazaný uživatel

2 pencly měl mít SOTON

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jeden nebyl faul

Reagovat
Tolstobik

Pri te prvni mu Smalling drzel dres, to se klidne piskat dalo. Ale ta druha fakt ne.

Reagovat
oli9

trochu objektivity ty vole

Reagovat
Miguel19

Penalta.

Reagovat
Grahf

mctom a perreira sú takí vykrívači priestoru, žiadny bonus

Reagovat
Whitemedia

Bertrand nakonec může být rád, že nešel ven za "dive"

Reagovat
leroy

Centrovane lopty a v šestnástke miesto zvierata Lukakua Rashford

Reagovat
Taiger

"84% possession with zero shots on target. Bournemouth have parked a double decker and parked it well."

Reagovat
smazaný uživatel

TO OTOČÍME!

Reagovat
fenixLFC

kevin zraneny?

Reagovat
Taiger

Jj, hamstring

Reagovat
Sandstorm

Tak s tou sestavou je to zatím očekávaný průběh.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude fén v šatně, nechtěl bych tam teď být, budeme jako vyměnění druhý poločas

Reagovat
Busby babes

Fen? jako za to, ze jsme nepromenili nase sance a oni dali jeden wondergoal? kdo presne by ten fen mel dostat? Rash a Lukaku?

Reagovat
nani92

príde Fred a otočíme :)

Reagovat
Grahf

doma tá hra musí proste vyzerať inak Ole, to musí byť uragan, aj keby sme mali hrať s Fredom v branke.

Reagovat
r.mrazik

ten perreira je neskutecne tragicky hrac...zlarej mctom...

Reagovat
r.mrazik

jinak klasicky zapas blbec...sanci jak svin a souper da gol z jedne strely co mel david chytit

Reagovat
Busby babes

trefil to paradne a byla to rana. tohle bych DDG fakt nevycital. Des jak u nas nastavil ten standard uplne jinam.

Reagovat
leroy

Mohol a mal to chytit.

Reagovat
r.mrazik

to ja zas jo...trefil to na jeho stranu,sam david tam kroutil hlavou...tohle by proste mel mit

Reagovat
Busby babes

podle me to bylo spis takove nasrani, protoze si na to sahl, ale byla to rana no. s natazenyma rukama takovou silu podle meho nemas, takze ze ti takova rana otoci trochu ruce... nevim no.Prijde mi to jako moc prisny vuci nemu.

Reagovat
kiwwi

Tam hral rolu aj faktor prekvapenia...asi nikto nečakal ze to od hential takto trafí

Reagovat
r.mrazik

tojo...ale i tak

Reagovat
kiwwi

Njn... Akože keby to bol hociktorý iný brankár na svete tak sa nad tým ani nepozastavime... To ze spekulujeme o tom, či to mohol David chytiť hovorí tiež o jeho kvalitách

Reagovat
r.mrazik

je skvely...ale fakt tohle by mel chytit

Reagovat
Grahf

obidvaja su tragedi

Reagovat
r.mrazik

mctom se aspon snazi..andreas tam vyklusava jak idiot

Reagovat
diastan

to je v haji

Reagovat
nani92

City si robí piču či čo?

Reagovat
Taiger

asi jo?

Reagovat
oli9

Bournemouth17% držení míče.. poločas

Přihrávky 89 - 431

Reagovat
oli9

junajtyd hype

Reagovat
Swarley

škoda, z těch šancí na začátku měl padnout nějaký gól a mohl to být úplně jinej zápas...takhle jim tam vyšla jedna střela a bude to mnohem složitější....ale tohle musíme otočit, dneska to musí být za 3 body...

Reagovat
Horcmen
Reagovat
smazaný uživatel

tak včra byl pátek Grealish má ještě v nosu

Reagovat
fenixLFC

lampardovi ten zapas nevysiel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
MCFC_8

Co z takej prevahy ked sme si nevytvorili nejake vylozene sance, jedine ta Silvova a teraz na konci...ale taky autobus som od Bouremouthu a doma necakal, hlavne po zapase s WHU co u nas predviedli

Reagovat
Busby babes

Misto aby to bylo 3:0, tak prohravame. Snaci jsme si pripravili dost, ale to nepromenovani nas bude mrzet. Pozitivni je, ze jsme si je pripravovali tak nejak v prubehu polocasu porad. Soton dobre napada, ale defakto z toho meli jednu sanci a ten wondergoal. Coz teda klobouk dolu, tomu rikam prvni gol.

Skoda tech zraneni, v plne sestave by podle meho ten vysokej presing tolik nefungoval a naopak Herrera, Matic, Martial a Lingard by si tam nasli daleko vic prostoru.

McTominay dobre, kazdym zapasem mi prijde, ze cte tu hru lepe. Andreas... nekolik dobrych centru, bohuzel se casto dostane do bezvychodne situace. Ale tak kritickej jako Mrazik bych dneska nebyl. Alexis taky lepsi nez minule.

Reagovat
Grahf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Kámo, no tak ale co to je

Reagovat
Busby babes

s cim nesouhlasis?

Reagovat
smazaný uživatel

zase si nevzal prášky ho neřeš

Reagovat
Busby babes

zkus treba pridat nejakej argument misto urazek... ze ty ses novej nick Old Trafforda?

Reagovat
smazaný uživatel

že to povím mamce , že sis je dneska nevzal. nepotřebuji odpovědi na někoho kdo je tu všem pro smích svými názory

Reagovat
Busby babes

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Busby babes

hele kdo se ukazal.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Busby babes

takovych citronu. a slozeni me neprekvapuje

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

mě tvoje demence nepřekvapuje

Reagovat
Whitemedia

tak já teda taky

Reagovat
Busby babes

dik

Reagovat
blade115

Nevím proč, ale

Reagovat
Busby babes

Reagovat
bbbauch

Dneska gol nedame

Reagovat
I am Mancunian

Jedine ak Wazza rýchlo napíše Olemu

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

A jdeme si pro 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by se zranit Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

Idiote, můžeš ho nemít sebevíc rád ale přát někomu zranění je ubohost!

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem jenom na tenhle zápas nic vážného špatně jsem to napsal v rychlosti

Reagovat
Swarley

Vole

Reagovat
niflheim

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Busby babes

vzdycky kdyz si clovek rika, ze vetsi picus uz byt nemuzes...

Reagovat
smazaný uživatel

busby , že to řeknu mamce večer jak se stavím TY TY TY

Reagovat
Grahf

mal tam dať chonga

Reagovat
Whitemedia

málo zraněných mají v Manchesteru

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ty vole

Reagovat
Swarley

Úplně sám, to musí Rash trefit bránu kurva

Reagovat
Swarley

no ty vole

Reagovat
Grahf

perreirov jediný klad :)

Reagovat
niflheim

Adreaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tam Perreira jen vyklusává tam pěkná rána. Typickej Horvy

Reagovat
Whitemedia

to ho dal ten průměrák?

Reagovat
bbbauch

Pereirraaaaaa

Reagovat
Swarley

A teď zas přestaneme hrát?

Reagovat
Taiger

Mahreeeeeez

Reagovat
oli9

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

LUKINHOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

odešel Alexis a jak nám to najednou jde

Reagovat
Swarley

Lukaaaaaakuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

ROMEEEEEEELUUUUUU!!

Reagovat
bbbauch

Druhej gol nedame

Reagovat
bbbauch

Zpozdenej stream spoilery

Reagovat
smazaný uživatel

no drobnej ofcajk

Reagovat
niflheim

Vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

tak takovejhle se ani nepíská tak nebyl souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

To je prostě ta jeho mohutná postava, ale byl v lajně s obráncem Saints

Reagovat
Grahf

bukakeee

Reagovat
smazaný uživatel

Romeluuuuu

Reagovat
niflheim

Lukakuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
oli9

Bournemouth bez šance.... to tam múžou ukončit..vždelezou půlku ale ani 5 metrů před svoje vápno s balonem ...

Reagovat
nani92

LU KA KURVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký kurvy

Reagovat
smazaný uživatel

LUKAKUUUUUU

Reagovat
nani92

ja si ani nechcem predstaviť ako by hral s touto zostavou Jose dopiče

Reagovat
EXoRcIsT

bohuzial ja si to viem velmi zivo predstavit

Reagovat
smazaný uživatel

Pereira 1+1 ani neví jak

Reagovat
Swarley

Lukaku prostě musí zůstat...Alexis může jít, Mata taky...

Reagovat
EXoRcIsT

Matu nechat ked sa uspokoji s obmedzenim poctom minut tak preco ho predavat on sa hodi do zapasu kde mame supera zavreteho

Reagovat
Swarley

Já bych je oba prodal a koupil vyloženě nějaké tvořivé pravé křídlo, rychlejší než Mata...něco jako B. Silva...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já bych přivedl toho Pepého z Lille parádní je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Četl jsem, ale vůbec netuším...to už může vyhledat někdo od nás z vedení, nemusím všechno dělat já...

Reagovat
Kaze

Vsak Mata by mohl byt na lavicce, v cem by byl problem.

Reagovat
Swarley

Problém to není, ale mohl by tam být někdo perspektivnější a kdo se víc hodí na to křídlo

Reagovat
r.mrazik

zbytecny...

Reagovat
smazaný uživatel

Muž zápasu za nás Bednarek za to, že zranil Alexise

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

se podívej jak hrajem od té doby Dalot paráda

Reagovat
smazaný uživatel

tvl Lukssi škoda

Reagovat
nani92

Dalot > Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

tak to není nic novýho

Reagovat
smazaný uživatel

Dalot má dnes zatím dobrý zápas

Reagovat
leroy

Zmena rozistavenia a hned to lepsie vypada. Daj boze nech to Olemu dôjde.

Reagovat
Visca el barca

Kevin zase koleno?

Reagovat
Kixi Syhimour

Harmstring

Reagovat
Visca el barca

Ten má letos fakt smůlu.

Reagovat
EXoRcIsT

Treba dat este aspon jeden gol nech to v klude dohrame

Reagovat
EXoRcIsT

dopice

Reagovat
Cobra

Reagovat
Horcmen

JWP

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jsem čekal ale parádní zápas s parádními goly to se musí uznat

Reagovat
Kixi Syhimour

Cherries

Reagovat
Luc-Luc

to je bez sance, jsou slabi

Reagovat
Kixi Syhimour

Což už

Reagovat
oli9

nepřelezou ani půlku

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to nebyl ani faul

Reagovat
Swarley

Wow, těm to tam padá

Reagovat
Hokaido

Lanzini ♥

Reagovat
Cobra

Reagovat
Cobra

Woooow

Reagovat
Grahf

to sú jakí luckeri dopiče, dva také goly

Reagovat
Whitemedia

parádní co

Reagovat
nani92

však to sa malo pískať opačne

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem si myslel, ale nechal jsem si to i zpomalit a on younga ani netrefil

správně posouzené chlape

bohužel něco jako defour který dá po 4 letech gol z přímáku zrovna proti nám smůla holt

Reagovat
SCELO

v tvojom vesmire jedine...

Reagovat
Whitemedia

parádní

Reagovat
smazaný uživatel

Young je fakt na utracení...

Reagovat
EXoRcIsT

Young a Smalling to su pohromy pre muzstvo co su schopne kedykolvek dostat supera do hry

Reagovat
r.mrazik

smalling??

Reagovat
Busby babes

Smalling dneska skvelej, ale tu pentli mu klidne pisknout mohl. V tom je jeho problem, jak porad nekoho taka za dres.

Reagovat
r.mrazik

mozna mohl...ale i tak hraje dost dobre..

to prskani na nej je uz otravne smesny

Reagovat
Busby babes

neni. on ma v kazdym zapase penaltovej zakrok a fakt jen zalezi na tom, jakej zrovna rozhodci hodla nastavit metr. Ted odehral dva tri slusny zapasy, to je fakt. Ale takhle to s nim bylo i v minulosti. Slusne zapasy a pak nam prohral zapas.

Reagovat
vodka

který stoper nemá jednou za 3-4 zápasy zákrok, který je pofidérní?

Reagovat
Busby babes

treba ti, co jsme meli v minulosti v zakladu? Nebo kdyz ted Young zahraje parkrat slusne, tak zacnem predstirat, ze je ok, ze nam hraje v zakladu? Hele ja jsem rad, ze se mu ted dari nebo ze odehral par dobrych zapasu, vcera byl treba fakt vybornej. Nemam poblem ho pochvalit, ale do pristi sezony nechci aby byl kdekoliv pobliz zakladu.

Reagovat
r.mrazik

jako ze stam nemel pofiderni zakroky? ze vidic nemel pofiderni zakroky? zas uplne neblaznete

stacilo mi zapasy proti slepicim a pofiderni zakroky tobyho...

Reagovat
Busby babes

ale penaltu nebo tak udela kazdej stoper. Ale nemaj takove zakroky kazdej zapas. Smalling nekoho drzi pri kazdym rohu a navic casto velmi neohrabane. Ale nejde jen o tohle. Podle me proste neni dost dobrej na to aby hral zaklad a par dobrych zapasu uz me o tom nepresvedci. To dokazal i v minulosti a pak stejne prisly zapasy, kdy byl naprosto strasnej a nebylo jich malo.

Reagovat
r.mrazik

to je debata porad dokola...jdu radeji do sapy na obed

Reagovat
Busby babes

dobrou chut.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

zapasy prohraval cely tym

od mourka pres obranu az po utocniky

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling

Reagovat
Swarley

Čas pro Rashforda, aby ten svůj hroznej výkon omluvil gólem

Reagovat
smazaný uživatel

a že se Shaw fakt snaží

Reagovat
Grahf

young vie prihrať inak ako dlhou diagonálkou po čiare?

Reagovat
smazaný uživatel

je hroznej ale ty centry má furt lepší než TONY

Reagovat
EXoRcIsT

sak to aj ja

Reagovat
kiwwi

Diaginala po čiare

Reagovat
Neutron

kurva nakresli mi diagonalu po ciare

Reagovat
Grahf

omg sa nevieme dostať z vlastnej polky

Reagovat
Whitemedia

Redmond má ty centry vymazlené

Reagovat
niflheim

Jsme se od vyrovnání nedostali pořádně přes půlku,

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to o tom kterej tým chce více vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

ten Smalldini se co rozčiluje asi už ví, že přes léto jde do Podbrezové

Reagovat
smazaný uživatel

LUKAAAAAAKUUUU IS BACK

Reagovat
Grahf

bukakewee

Reagovat
niflheim

Lukakuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
Kixi Syhimour

To jsou výsledky k ničemu

Reagovat
Swarley

Lukaaaakůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů

Reagovat
Swarley

to byl panečku první dotek

Reagovat
smazaný uživatel

Tí cherries sú absolútne neškodní

Reagovat
nani92

LUKAKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURVA

Reagovat
smazaný uživatel

Ten valery si první zápas v PL povodí celý náš tým

Reagovat
Horcmen

první zápas v PL?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Horcmen

patnáctý, hraje v základu od začátku prosince

Reagovat
nani92

Fred sa konečne splatil

Reagovat
smazaný uživatel

LUKINHOOOOOOOOOOOOOOO vykuř mi hooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
cr7sux

Lookakoo

Reagovat
smazaný uživatel

Lukakuuuu na starý kolena zjistí, že má špatnej první dotek protože je pravák

Reagovat
fenixLFC

ach jo, ked uz musi city vyhrat to sa nemohli aspon presadit aguero so sterlingom? uplne na hovno, aj tri body aj mi to je k nicomu do fanty

Reagovat
fenixLFC

ach jo, ked uz musi city vyhrat to sa nemohli aspon presadit aguero so sterlingom? uplne na hovno, aj tri body aj mi to je k nicomu do fanty

Reagovat
EXoRcIsT

preco to kope Pogba nechaj to Lukakuovi

Reagovat
fenixLFC

to je zmrd ten pogba

Reagovat
bbbauch

Zmrd jako Salah? Ten taky nenechal penaltu na hattrick

Reagovat
fenixLFC

nechal

Reagovat
bbbauch

V jednom zapase nechal deuhou penaltu, prvni ne, psal jsi tady, ze je zmrd?:-)

Reagovat
Kixi Syhimour

ne? A co udělal?

Reagovat
bbbauch

Viz vejs

Reagovat
Kixi Syhimour

Firmino dal ale z posledních 5 pouze 2, takže šel kopat ten lepší

Reagovat
bbbauch

Nemam s tim problem, podle me to taky pogba kope lip nez lukaku, takze ti muzu rict to samy.

Reagovat
smazaný uživatel

Karma že to nenechal na hattrick Lukakovi

Reagovat
Grahf

omg pogba

Reagovat
fenixLFC

a este neda

Reagovat
EXoRcIsT

to uz bola kolka co nedal tohto roku 3 ? mal by to kopat Marcus alebo Romelu

Reagovat
Swarley

to měl nechat radši Lukaku na hattrick...

Reagovat
smazaný uživatel

To je vocas proc mu to nenechal

Reagovat
Tolstobik

Tvl, keeper Sotonu je zachranil tak od 7ky

Reagovat
oli9

to špekaté podsvinče dalo dnes 2 goly jo... neuvěřitelné

Reagovat
bbbauch

Pogba to mohl nechat Romelovi, uz ani nevim kdy naposled za nas nekdo dal hattrick

Reagovat
Wazza228

Zlatan v LM... v PL ani nepamatuju

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiciN

Pogba charakter

Reagovat
Swarley

supr, důležitý body

Reagovat
niflheim

Pogba to ale nezvládl psychicky, žlutá fakt zbytečná.

Reagovat
ManUnited

Lukaku si maže hatery na chleba, ale Pogba mu tu penaltu měl nechat

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba se opět ukzáal jako největší kokůtek

Reagovat
scheeza

Pogba je na penalty určenej od manažera a pokud se o tu pencli nehlásil Romelu tak to kopal správně Paul,věřím že pokud by to Lukaku chtěl kopat tak ho Pogba bez problémů nechá,ale tak co,zase je nějakej důvod si plivnout na Pogbu tak to hned udělám jako ten největší idiot,co :)

Reagovat
smazaný uživatel

Černej NOHAVICA

Reagovat
smazaný uživatel

si ještě nechá dát kartu kokot fakt POGBOOMEK

Reagovat
MCFC_8

Skoda ze nepadla poistka, ale zasluzene vitazstvo, na strely 0:23 hovori jasne...

Reagovat
smazaný uživatel

Nad Fulhamem musíme, jinak si na LM muzem nechat zajit chut

Reagovat
bbbauch

Zmrd

Reagovat
fenixLFC

jj a hadka s kepom bolo nedorozumenie

Reagovat
bbbauch

salah je zmrd

Reagovat
oli9

Nezvladas

Reagovat
smazaný uživatel

Väčšinou; ale v tomto prípade má pravdu.

Reagovat
bbbauch

z nas budou kamosi jeste

Reagovat
Luc-Luc

Proc ?

Reagovat
smazaný uživatel

Simulant, politiku ťahá do futbalu...

Reagovat
Luc-Luc

Politiku ? Lol, kdy a kde ? Jo a simulant je kazdej druhej ve fotbale

Reagovat
smazaný uživatel

Keď odmietol podať ruku hráčom Tel Avivu, keď sa v ňom ozvali jeho radikálne názory na neexistenciu Izraela. A že je simulant (podľa tvojej mylnej mienky) každý druhý stále neznamená, že to nie je zmrd.

Reagovat
Luc-Luc

uplnej zmrd no ty jsi zid, ze jsi z toho tak nervozni ?

Reagovat
smazaný uživatel

Aký nervózny? Pýtal si sa, že prečo je Salah zmrd a ja som ti dal odpoveď, ktorú si očividne hodil bokom a argumentujes s neoveritelnou hypotezou, že simulant je každý druhý futbalista a či som žid, že som z toho tak nervózny, čo zase nie je pravda, pretože nie som žid a už vôbec nie som z toho nervózny.

Reagovat
Busby babes

a jeste dela kaspara pro Kadyrova.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To som ani nezachytil

Reagovat
Busby babes

behem MS

Reagovat
smazaný uživatel

Diky, už som si to pozeral.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Jeste by me zajimalo, co si potom myslis o Giggsovi, kdyz je Salah zmrd...

Reagovat
bbbauch

Protoze pro fenixe je zmrd pogba, co nenechal penaltu lukakuovi, pro me je zmrd salah, kterej si ji taky jednou nechal

Reagovat
Neutron

zhruba to iste co o Terrym

Reagovat
Malresi

Teším sa na derby, Everton by sme mali poraziť v pohode... tak snáď sa neudejú žiadne pixoviny.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se dnes Everton kousne a vyhraje

Reagovat
diastan

Reagovat
oli9

Nas nejvernejsi fanoušek nezapomene hned od rana napsat pod preview a samozrejme sledovat zapas rekl bych ze si jeden z nejaktivnejsich

Reagovat
Luc-Luc

dneska ocekavam tezky bojovny zapas a vyhru 1:0, Salah...

Reagovat
Euphael

z penalty

Reagovat
Luc-Luc

Muze byt

Reagovat
smazaný uživatel

jsem rikal Vojtovi v patek, ať ti domluví, ale evidentně nepomohlo

Reagovat
Euphael

Jeste mi nedomluvil, nic nerikal

Reagovat
Horcmen

OT: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/popcorn-pivo-a-antonin-panenka-v-hledisti-el-clasico-se-hralo-i-v-prazskem-multikine-67338

tak na El Clásico prý v kině 600 lidí, to je slušné, o MUN-LIV jsem se nic nedočetl

Reagovat
Kluivert9

Brno bylo včera taky skoro plný.

Reagovat
smazaný uživatel

"Real Madrid je údajně rozhodnutý zbavit se v létě Velšana Garetha Balea. Rád by jej využil jako protiváhu při snaze získat dánského playmakera Tottenhamu Christiana Eriksena. Dokonce už prý Balea měl Spurs nabídnout."

Snad Eriksen prodlouží a jestli ne, tak ho prodáme za slušnej krejcar a koupíme mladšího hráče s potenciálem ho nahradit, třeba van de Beeka.

Reagovat
Swarley

dneska to budou tři výhry domácích...

Reagovat
Euphael

nerealne

Reagovat
Mastný Chobot

to je magor tento kokot

Reagovat
Swarley

zase ta klasická světoznámá víra fandů Arsenalu...ok, tak Lestr urve plichtu...

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Reagovat
Busby babes

Everton vyhral derby doma naposledy v roce 2010. venku v roce 99.

Reagovat
Taiger

Páprdovi už kromě rozumu (jestli někdy nějakej měl) neslouží ani paměť ty jo.

Reagovat
Swarley

klasicky od tebe logika level 0

Reagovat
Taiger

Logika level 0? Aha! Už jsou i levely na logiku!

Reagovat
Swarley

to tebe zajímat nemusí, když jsi na nule...

Reagovat
Taiger

Jestli já jsem na nule, tak ty jseš tak -2792?

Reagovat
Swarley

pořád jen potvrzuješ tu svou 0...

Reagovat
Taiger

-9993?

Reagovat
Swarley

ne, to není nula...tebe by nevzali ani na soukromou základku...

Reagovat
Taiger

Říká ten, co nemá ani maturitu LOL.

Reagovat
Swarley

ta 0 ti už zůstane na vždy...

Reagovat
Taiger

Už si nudnej. Thank u, next.

Reagovat
Swarley

ale pořád to bude 0

Reagovat
blade115

To není fér, tenkrát studium ukončovali opracováním pazourku.

Reagovat
Swarley

pořád by to bylo víc než to tvoje prázdné plácání sraček

Reagovat
Swarley

je čas to změnit

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsem myslil, že jsi proti ropákům

Reagovat
Swarley

Everton našel nějakou ropu?

Reagovat
Kixi Syhimour

V souboji o titul

Reagovat
SpecialOne

Dokud to bylo všude stejné, dalo se to chápat. Teď, když se používá VAR v ČR nebo Chorvatsku a v PL ne, je těch 5 gólů z ofsajdu v jednom kole docela ostuda.

Reagovat
Kluivert9

Dobrej knockout

Reagovat
Whitemedia

Antonio Conte and Steve Holland are in the stands at Vicarage Road.

Tonda letos v Londýně stíhá hodně fotbalových zápasů

Reagovat
Whitemedia

Kepa back in for Chelsea #CFC #FULCHE

Reagovat
Miguel19

#FULCHE #FUL Rico, Nordveit, Ream, Odoi, Seseegnon, Chambers, McDonald, Cairney, Bryan, Babel, Mitrovic

#CFC Kepa, Azpi, Christensen, Rudiger, Emerson, Kante, Jorginho, Barkley, Willian, Higuain, Hazard

Reagovat
Trapper

Barkley a Willian, achjo

Reagovat
vitasrp

Až na Barkleyho dobrý, nejradši bych tam viděl Loftuse, ale ten i podle vlastních slov má pořád drobný potíže se zádama a na 90 minut asi není ready.

Reagovat
Whitemedia

90 minut by taky nehrál, Sarri tuhle pozici střídá snad v každém zápase, takže by šel okolo 60 minutky dolů

Reagovat
vitasrp

Jop, řekněme, že věří, že je pro něj je lepší v 60. minutě na plac a hrát do unavený obrany, proti Cotizens byl v takový pozici skvělej.

Reagovat
Whitemedia

To mi neříkejte, že Loftus pořád nezvládne odehrát 60 minut a já tak zase budu muset sledovat Barkleyho..

Reagovat
Whitemedia

Jinak teda Azpiho asi posadí až v momentě, kdy ho ze hřiště ponesou nohama napřed..

Reagovat
smazaný uživatel

CHO musí byť strašne unavený, že ho tam nedal ani teraz...

Reagovat
Taiger

Očekávalo se, že Kepa bude back in the squad dneska?

Reagovat
Whitemedia

Psalo se, že se v jednom z nadcházejících dvou zápasů nasadí do sestavy

Reagovat
Kixi Syhimour

IN BRENDAN WE TRUST!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Čech, Ivanovic, Cahill, Terry, Bertrand, Lampard, Mikel, Meireles, Kalou, Torres, Ramires #CFC

Reagovat
Taiger

Není Meireles zraněný?

Reagovat
Kixi Syhimour

Torres, už by ho měli posadit

Reagovat
Error

Pico zas Ramires na kridle

Reagovat
Whitemedia

zahraje tam beztak líp než Willian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Infi

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icemike

Reagovat
icka

Reagovat
blade115

<3 Sice se z toho taky člověku tenkrát chtělo grcat, ale aspoň měl ty kluky rád.

Reagovat
Whitemedia

No nevím, Torrese s Mikelem jsem zrovna nemusel

Reagovat
Taiger

Proč ne Mikela???

Reagovat
Whitemedia

Protože mě v posledních sezonách u nás příšerně vytáčel.. docenit ho dokážu až teď, když koukám na Jorginha

Reagovat
Talker

Mikel byl úžasnej, strašně nedoceněnej hráč Jsem rád, že si to zpětně lidi uvědomují.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kvasha16

uzasny nie, nedoceneny ano

Reagovat
blade115

Torres hrál hrozně a chtěl jsem, aby šel, ale jako člověk byl super. Na rozdíl od Moraty aspoň vážně bojoval a snažil se do té formy dostat. Mikel je pro moderní fotbal nevhodný, ale jinak taky dříč a svoje si prostě odvedl, i když to nic extra nebylo. Já spíš nesnášel Ramirese, to byl hrozný labil...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Taiger

Vardy střídán, asi otřes mozku, double vision

Reagovat
Kluivert9

Takže ten gól viděl dvakrát?

Reagovat
Error

Podle Vardyho Leicester vede

Reagovat
off-olda

Barkley, Willian

Reagovat
stas87

Hart teda dopadol...Guardiola vedel preco sa ho zbavil. Chyta v tom Burnley dobre ci je to v sucasnosti cisty priemerak? V Taliansku sa preslavil hrubkami, fanusici Torina na neho s radostou zabudli.

Reagovat
smazaný uživatel

Je tohle nejsilnější možná sestava Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo chybí do idealu?

Reagovat
Whitemedia

Loftus a Odoi.. a u Christensena s Luizem těžko říct

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Těžko říct

Reagovat
off-olda

Reagovat
Whitemedia

Luiz má obrovský přínos do ofenzívy, do defenzívy těch Luizovin předvádí pořád strašně moc a není na něj spolehnutí.. Christensen toho ale letos odkopal tak málo, že nevím, koho z nich chci vidět častěji v základu..

Reagovat
Miguel19

Christensen chybuje i v tom málu co hraje.

Tady není o čem, Luiz je zaslouženě přes Christensenem..

Reagovat
Whitemedia

mě serou oba letos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Taiger

Essien

Reagovat
blade115

RLC místo Barkleyho, CHO místo Williana a Conte místo Sarriho.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, díky oběma.. Jsem netušil, že už stavíte Odoie nad všechny pravá křídla v týmu...

Reagovat
off-olda

Nad všechny.. Nad Pedra a Williana.

Reagovat
nani92

je to hype, ked hral nič neukázal poriadne

Reagovat
Swarley

klasika

Reagovat
icka

Reagovat
Talker

Tak Willian se za křídlo považovat nedá. A Pedro toho strašně moc dosere, ale alespon se o něm dá říct, že je křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Conte Neporazili bychom ani ten Fulham

Reagovat
Taiger

S Bertrandem těžko

Reagovat
Horcmen

Pereira, to je kauf, krásných 0 bodů

Reagovat
Taiger

Reagovat
Kluivert9

Já od něho nic nečekal, takže jsem ho zabarikádoval na lavičce, ale stejně mi tam půjde místo Luize

Reagovat
smazaný uživatel

3 zápasy 2 body

Reagovat
smazaný uživatel

Higuain už zešpanělovatěl.

Reagovat
off-olda

Azpi

Reagovat
off-olda

Gonzalo

Reagovat
Whitemedia

vypasenější Morata..

Reagovat
Mimalu

Gonazaloooooooooooo

Reagovat
off-olda

McDonald neuhlídal Higuaina

Reagovat
Kluivert9

Vyžral celej sklad?

Reagovat
Miguel19

G H 10 !!!

Reagovat
Miguel19

9 kurva

Reagovat
Whitemedia

a Azpi už má stejně asistencí jako Willian

Reagovat
Mimalu

Kepa

Reagovat
off-olda

Coach

Reagovat
Pride

Rico opět na úrovni.

Reagovat
Mimalu

šílené (ne)bránění

Reagovat
off-olda

Nějak jsem z toho vůbec nepostřehl čí to byl hráč?

Reagovat
Whitemedia

bránění jak v gambáč lize

Reagovat
Salfovic

Caballero by to měl

Reagovat
Whitemedia

ten by neměl tu předchozí střelu

Reagovat
Mimalu

Jorginhoooooooooooo

Reagovat
off-olda

Woooow?

Reagovat
Miguel19

J O R G I N H O !!!

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOORG

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle ale nedat by bylo docela umeni :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně zbytečně ho kritizuješ

Reagovat
Whitemedia

Ještě Barkley, Willian a máme to komplet

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Whitemedia

no musí dát branku

Reagovat
Talker

Tak Barkley goly celkem dává. U toho by nebylo překvapení, kdyby nějakou dal.

Reagovat
off-olda

Welcome back, Alváro.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
fenixLFC

vies ze si v riti ked ti da gol jorginho

Reagovat
Mimalu

proč?

Reagovat
off-olda

Protože je to jeho první gol v PL ze hry? Celkově druhý.

Reagovat
Mimalu

tak hraje na hodně zatažené pozici, tak se asi od něj moc góly očekávat nedají, ale určité předpoklady na to má, minimálně kopací techniku má na dost slušné úrovni. Já nevím, já jsem na takové prohlášení zvyklý buď u zvlášť dřevěných hráčů nebo hráčů s extrémně dlouhou dobou bez gólu, ani jedno není Jorginhův případ....

Reagovat
vitasrp

Ono to pramení hlavně z toho, že když se ze svý pozice snaží vystřelit, je obvykle minimálně takových 25 metrů od branky, snaží se dát ránu a ty jeho střely jsou pak totálně směšný.

Kopací techniku má dobrou, čili takový technický pokusy u něj maj šanci na úspěch, jenže k nim se právě dostane jednou za sezónu, jinak to většinou zkouší ze zoufalství a z daleko větší vzdálenosti, přičemž tam všichni víme, jak to obvykle dopadá.

Reagovat
Whitemedia

protože má zakončení trochu nad úrovní Kovacice

Reagovat
Talker

A Williana.

Reagovat
fff
Reagovat
smazaný uživatel

dík za to...

Reagovat
J0EL

To bol asi pred nasim zapasom vsak?

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley musí dolů o poločase. Loftus na plac

Reagovat
Miguel19

Barkley je tragičtější a tragičtější.

Reagovat
fajdax

Super zápas, baví mě to. Barkley velký špatný, jinak všichni slušný výkony. Jorginho jeden z nejlepších výkonu co je u nás.

Reagovat
vitasrp

Defenzivně teda šíleně nekvalitní výkon z obou stran, Fulham je směrem dozadu marnej celou sezónu, to je normální, u nás zase jak se nehraje proti TOP soupeři, ze kterýho jsou všichni vystrašení a jsou si vědomi jeho kvality, tak se při tom represinku ztrácí intenzita a soupeř toho samozřejmě využije.

Problém je občas Jorginho, který v takový situaci na půlce prohraje fyzický souboj, takže pak soupeře nechá rozjet ten brejk, v pár okamžicích byl problém v našich obráncích, kteří měli až překvapivé problémy s těmi vysokými míči za obranu, s tím bude ještě docela dost práce, obzvláště když Fulham tam má fyzicky nabušenýho Mitroviče.

Když už to vypadalo, že to víceméně kontrolujem, tak přišla ta hrůzná rozehra Rüdigera a následně šíleně nezvládnutý bránění rohovýho kopu.

Co se ofenzivy týče, konečně je to zase jednou rychlý, nechybí tomu agresivní hra mezi linie, dneska dobře využíváme celou šířku hřiště a jsme schopni si tvořit šance. Higuain měl za poločas jednu tutovku, kterou samozřejmě nedal, poněvadž takový šance u nás útočníci neproměňuji, pak jednu velmi dobrou šanci, kterou vyřešil úplně příšerně a nedostal se ani ke střele, a pak tři náznaky, ze kterých se dá vstřelit branka, ale žádná povinnost to teda není - ta hlavička na začátku, zakončení při brance a teď na konci poločasu, kdy to gólman skvěle vychytal. V tomhle pohybu ve vápně a okamžitém zakončení je Gonzalo zatím u nás suprovej, nicméně za tu půli měl dát určitě minimálně dvě branky, tohle je prostě málo na to, kolik toho měl k dispozici.

A pak je tu Barkley... Hraje se s devatenáctým týmem tabulky, ale na něm je šíleně vidět, že na to prostě nemá. Nemá na to technikou v rychlosti práce s míčem a nemá na to ani přehledem, jeho hra se víceméně v drtivý většině herních situací omezuje na přihrávky na dva metry, přičemž když už je taková situace neřešitelná, tak nepřijde žádný nový řešení, ale spíše spoluhráče zašije do neřešitelný pozice (Williana, Hazarda a na konci půle i Jorginha, kdy z toho byl brejk soupeře). Za mě čím dřív půjde doprdele, tím líp.

Jinak to chce přidat třetí branku, doufat v to, že už neinkasujeme, by bylo s dnešním výkonem naprostý šílenství.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik že ten Barkley bere? 150K?

Reagovat
Whitemedia

ani náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Wijnaldum, Henderson, Mane, Salah, Origi.

Subs: Mignolet, Milner, Keita, Firmino, Sturridge, Lallana, Shaqiri.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Everton XI vs Liverpool: Pickford, Coleman, Keane, Zouma, Digne, Gueye, Schneiderlin, Walcott, Sigurdsson, Bernard, Calvert-Lewin.

Richarlison mimo? Až na Bernarda a Walcotta docela slušná...

Reagovat
Kixi Syhimour

Asi žolík

Reagovat
Zaschrona

Richarlison je poslední týdny naprosto zoufalý.

A Bernard je naopak náš nejlepší hráč. Nepochopitelné, že ho Silva tak málo staví. A ještě méně pochopitelné je neustálé stavění Walcotta místo Lookmana. Dneska dokonce ani není na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, díkza info

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Ne ruka?

Reagovat
Whitemedia

Pískni to!!

Reagovat
Coutinho10

tak pojdme ...chtelo by to presvedciveji nez pri poslednim vzajemnym zapase

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Wijnaldum, Henderson, Mane, Salah, Origi.

Subs: Mignolet, Milner, Keita, Firmino, Sturridge, Lallana, Shaqiri.

Reagovat
Kixi Syhimour

Origi , jinak teda záloha zoufale nekreativní

Reagovat
Coutinho10

minule gol dal, tak verim, ze na to navaze

Reagovat
Kluivert9

Liverpool: Reina, Škrtel, Kyrgiakos, Konchesky, Carragher, Gerrard, Lucas Leiva, Poulsen, Maxi Rodríguez, N'Gog, Kuijt

Reagovat
off-olda

To jste byli moc sympatický.

Reagovat
Kixi Syhimour

Konchesky , no do hajzlu, jedinej co tam má co dělat, je Jamie, Steven, Martin, Pepe a Dirk, Lucas když má den

Reagovat
Kluivert9

Subs: Jones, Agger, Fabio Aurélio, Johnson, Shelvey, Joe Cole, Jovanovič #LFC

Reagovat
smazaný uživatel

N'Gog

Reagovat
Greny

Proti námhraje každej volejbal ale penalta to nikdy neni

Reagovat
Mimalu

tak měl tu ruku za sebou, to většina rozhodčích pouští...

Reagovat
Mimalu

kolikátý Hazardův pokus dneska skončil na prvním hráči?

Reagovat
vitasrp

Willian tu tyč nezavře prostě nikdy. Pár kroků a byl by to tutovej gól.

Reagovat
off-olda

Fulham nás regulérně ždíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším na střídání Pedro za Williana.

Reagovat
off-olda

Se mu splašila čísla na tabuli ne?

Reagovat
off-olda

Pane rozhodčí, to co máte na prsou jsou karty...

Reagovat
smazaný uživatel

Pome Fulham to tam padne

Reagovat
vitasrp

Tohle přesně mělo být v tuhle chvíli už 1:4. Směrem dopředu je to bída - v některých zápasech ve tvorbě hry, ve zbytku v proměňování.

Reagovat
Zaschrona

Walcott. Kéž by mi zavřel hubu a dneska šokoval dobrým výkonem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jurgen Klopp: "V nedeľu bude toto derby sledovať 300 miliónov fanúšikov z Liverpoolu a po celom svete .... a potom niekoľko fanúšikov Evertonu."

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Swarley

Já myslím, že Egerton bude mít zrovna dnes mnohem více fanoušků

Reagovat
Swarley

*Everton

Reagovat
Salfovic

Tak v souboji o titul City x L’pool většina přeje Poolu, ne ???

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne

Reagovat
Swarley

No vzhledem k tomu, co rozjíždí v poslední době Klopp a fandům Liverpoolu jako takovým...nebyl bych si tím tak jištej...

Reagovat
Salfovic

Ten už mě taky pěkně sere

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je tak strašně na sílu.. snad to dobře dopadne a Liverpool to k tomu titulu dotáhne, už jen kvůli Vás tady

Reagovat
Swarley

tohle je taky dobrá Kloppovinka

Reagovat
smazaný uživatel

takhle, fandi si klidně City, já proti tomu nic nemám, chápu že to někdo LFC nepřeje prostě jen proto, že nemá LFC rád.. ale přijdou mi směšné ty zástupné důvody, kterými se to snažíte křečovitě obhájovat.. Salah nasimuloval penaltu, Klopp řekl něco o trávníku, a najednou během pár měsíců je Klopp nej plačka a Salah nej simulant? myslím si, že podobné věci bychom našli víceméně u každého mužstva, jen u LFC se ale pořádá hon na čarodejnice

Reagovat
Swarley

ty zástupné důvody by ti neměly být směšné, právě naopak...klidně to přehlížej, ale je to od Kloppa fakt zoufalost...

Reagovat
smazaný uživatel

myšlenka mého komentáře je v poslední větě, ale to jsi takticky odignoroval..

Reagovat
Swarley

nenašel, nevybavuji si, že by Ole třeba takhle brečel...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
avicii

To co zase vymyslas

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
oli9

tak nevím jak jinde ale určitě fans United a Evertonu přejí city... tady na eurofotbalu mi přijde že City to přejí i Spurs, Chelsea a Arsenal

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Z toho jen v Norsku 280.

Reagovat
Whitemedia

Barkley a Willian za odměnu až do konce?

Reagovat
Whitemedia

no sláva

Reagovat
Whitemedia

Kepu ten průser solidně vyhecoval, dnes chytá jak De Gea

Reagovat
vitasrp

Stejný jako proti Tottenhamu, po tom náročném programu týmu v 60. minutě došly síly a od tý doby se obraz hry zásadně změnil.

Reagovat
TopinB

Má někdo video na Gonzalův gól?

Reagovat
Mimalu
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
TopinB

Díky pánové

Reagovat
Salfovic

Chelsea tedy slušná obrana

Reagovat
oli9

Lavka bez obránce ni jinak v té sestavě se mi nelibí akorát Hendo..ale snad Jurgen ví co dělá

Reagovat
off-olda

Ty krávo Nebyl offside.

Reagovat
Salfovic

Byl.

Reagovat
Mimalu

docela klika, nakonec správně odmávané, ale situace dost těžká na posouzení, kdyby to pustil, těžko by mu to mohl někdo dávat za vinu

Reagovat
spider_8

Ta situace na konci je přesně důvod, proč radši vidím na hřišti Luize než Christensena. To smrdělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Teda ta trojice Emerson, Christensen, Rüdiger nakonec v poslední půlhodině vůbec nezvládala vysoký míče a fyzický souboje, to byl obrovskej průser a od inkasování nás zachránilo jenom obrovské štěstí.

Že ten výkon po 60. minutě šel do kytek a rapidně se zhoršil, to vzhledem k náročnýmu programu chápu. Že to v tý době nebylo minimálně o dvě branky, to je prostě z pohledu ofenzivních hráčů neomluvitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R22

Link na stream na LFC pls?

Reagovat
nani92

22% ľudi si myslí, že Salah dá dnes gol z penalty, to hovorí za všetko..

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální den na to aby Everton ukončil sérii proher, tak jedeme!

Reagovat
smazaný uživatel

atmosféra na Goodisonu

Reagovat
janinho

ak by mal niekto link na skysport alebo beinsport, tak pls. dajte

Reagovat
David4

Prosím máte někdo stream na Everton liverpool ??

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Coutinho10

funguje porad jo ? priste zkusim

Reagovat
cristiano.K.

asi po páté, prosím stream, díky

ta stránka po redditu taky už nefunguje?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
David4

díky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
lucius6
Reagovat
vladis271

min. jedna redka padne, stopercentne.

Reagovat
Swarley

pro Kloppa až nezvládne tu prohru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

dobre nenavistna atmosfera derby

Reagovat
smazaný uživatel

Origi aký nahecovaný, super

Reagovat
cubazi

Salah

Reagovat
blaugrana

Dijk miestotoho aby hral, tak signalizuje offside.

Reagovat
hornito

Reagovat
Zaschrona

Slušný start. Do pěti minut tedy Liverpool vede.

Reagovat
cubazi

Inak šílené tempo

Reagovat
smazaný uživatel

kks, oproti minulému týždňu s United...

Reagovat
cubazi

Matip sústred sa kurva

Reagovat
SpecialOne

Neměl by hrát vysoký Orini spíše na hrotu, aby mohl TAA a Robertsonem občas centrovat? Přijde mi, že běhá všude jinde.

Reagovat
fenixLFC

on je tam uplne zbytocny

Reagovat
smazaný uživatel

omg borci

Reagovat
cubazi

Matip sústred sa kurva dopiče

Reagovat
Kixi Syhimour

Salah je v posledních 5 zápasech úplně k ho*nu, ten hráč když nemá formu tak hraje naprosto otřesně

Reagovat
cubazi

kazí čo sa dá

Reagovat
Kixi Syhimour

Je to strašný downgrade oproti loňsku, ty jeho střely zpoza vápna jsou někde v háji a když prostě nemá den tak je to hráč pro Brighton, nechápu jak může mít tolik gólů

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou názory ty vole.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ty si pro změnu myslíš, že Moreno má na to dělat v FCB back up, no

Reagovat
smazaný uživatel

No to, že si to ty nemyslíš mě jen utvrzuje v tom, že mám pravdu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Protože je úplně v pohodě aby back up v LFC, kde na to nemá, šel dělat back up do FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by proboha neměl na to dělat náhradníka v Liverpoolu?

https://www.youtube.com/watch?v=8srSOIpWEhE

Reagovat
Kixi Syhimour

Letos odehrál skvělých 5 zápasů, kde ani v jednom nehrál nějak oslnivé, neumí bránit a útok taky nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako že odehrál 5 zápasů. To má jako ukončit karieru kvůli tomu, že je horší než Robertson a že ho Klopp nestaví? Prober se už.

Reagovat
Kixi Syhimour

Stavil ho sezóny předtím, musil na LB hodit Milnera, protože to bylo tak špatné a nakonec se do hry dostal Robertson, asi má Klopp důvod proč ho nestaví

Reagovat
smazaný uživatel

S tebou je zbytečný se bavit. Tak ahoj.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Kixi Syhimour

Nad tím, že je Moreno tragédie ani nemá smysl diskutovat

Reagovat
YNWA__MSN

Moreno je strašnej a nemá na to dělat ani back up v LFC....Skoro vždy když nastoupí tak kvůli němu dostaneme gól.... Formu měl jen jednu sezonu 13/14

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbost, ale ty jsi stejný chytrák jako Kixi, takže taky zbytečná diskuze.

Reagovat
Kixi Syhimour

V otázce, že je Moreno tragédie si vcelku v menšině, člověk by řekl, že nemá smysl diskutovat s tebou.

Nebo chceš prohlásit jednoho z nejrespektovanějších LFC użivatelů Coutinha10 taky za nějakého chytráka?

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti nikde neberu, že je Moreno špatnej hráč a že je Andy Robertson lepší. Jen se ti snažím naznačit, že náhradník odehraje třeba maximálně 1000 minut a že se mu může klidně ve Španělsku dařit daleko víc než v Anglii. Jestli si někdo myslí, že nemůže dělat Moreno náhradníka v LFC a odehrát těch 5-10 zápasů za rok, tak je podle mě chytrák, no. Takže i Coutinho10.

Navíc Moreno v 13/14 za Liverpool nehrál. Hrál za Sevillu.

Reagovat
Coutinho10

jako hodne hracu treba muze vic sedet PD nebo Serie A a on asi bude jeden z nich, ze proste na PL nema, ale jak uvadis...treba Aspas je dalsi priklad a je jich vic, ze v PL se neprosadili a ve Spanelsku se pak zase nastartovali, takze jinde muze byt platnejsi nez v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc bude Moreno v létě zadarmo. Nebude chtít určitě žádný velký plat. Vysmát se tomu, že ho chce Barcelona jako náhradníka je úplně dementní a nedivím se, že ses tomu vysmál zrovna ty.

Reagovat
Kixi Syhimour

Věta, že Barcelona se zajímá o Morena je prostě vtipná sama o sobě. Něco jako, že chceme Messiho, že PSG chce dát za Rakitice 80 mil., je to prostě krávovina

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fakt tupec. Zkusil jsem to, ale vzdávám to.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak si zkus otevřít statistiky třeba Iaga Aspase nebo Mikela San Joseho nebo Lucase Leivy a Luise Alberta.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ti hrají ale pravidelně, když už by se měl někdo zlepšovat musí hrát což se v Barceloně pod nerotujícím trenérem, kde je Alba regulérně asi 3. nejdůležitější hráč dít nebude

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
Coutinho10

ale z jeho pozice..jestli bejt nahradnik tu nebo v FCB rozumim tomu, ze bude radsi ve Spanelsku, ale jelikoz si tam stejne moc nezahraje, kdyz Alba bude fit, tak to vyjde asi nastejno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Hodně tomu rozumíš, analytik

Reagovat
Kixi Syhimour

Tvé včerejší divadlo nebylo o moc lepší

Jinak co je na tom nepravdivé?

Reagovat
Taiger

Já nevím, zkus se zeptat hráčů z Brightonu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Hyperbola, nehledě na to, že to je fakt špatnej

Reagovat
Luc-Luc

Mo

Reagovat
cubazi

Salah zas si išiel moc do uhla a zaseto isté... ach jaj

Reagovat
pingla

Salah zase psychicky zdeptaný?

Reagovat
Kixi Syhimour

Spíš jen nemá formu

Reagovat
smazaný uživatel

One season wonder.

Reagovat
I am Mancunian

Everton je strašne slabý, toto nemajú šancu uhrať

Reagovat
lajka30

Tvoje máma je slabá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty prijebanec.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ani ne, ty centry nám dělají vcelku problémy a ten presink nás nutí hrát ve vzduchu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Origi je úplne k hovno, ako sa také drevo vôbec prepracovalo k tomu, že je profík?

Reagovat
oli9

nevím možná když ho Lille kupovalo z Genku kde hrál v mládeži a byl o 3 hlavy vyšší než všichni..tak si mysleli , že je to druhý Lukaku

Reagovat
Taiger

Reagovat
diastan

Snad aspon 0:0 Everton ukope

Reagovat
oli9

salah aspon uteče, zamotá je a vytvoří šanci nebo se do ní dostane...Origi ten tam spíš překáží a fauluje

Reagovat
Zaschrona

Walcott

Reagovat
Luc-Luc

dejte toho Origiho aspon na hrot, na tom kridle je hrozne ztracenej

Reagovat
Cobra

Pickfordovy výkopy jsou teda síla. Většina úplně do hajzlu.

Reagovat
Zaschrona

Musí to snad být nějaký plán, radši to odevzdat mimo hru a zformovat se, než nebezpečně ztratit balón do protiútoku. Ale i tak je fakt, že jestliže umí občas dát super výkon, obecně je jeho hra nohama dost overrated...

Reagovat
Cobra

Nebo jen ty jeho výkopy stojí za nic.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nic extra, naše typická hra, nicméně proti kvalitnější obraně to je problém, jedna velká šance, kterou Salah nedal, no. Obrana vcelku jde, trochu horší centry od Arnolda, Henderson s Fabinho si odvádějí své, ale ani nevím, že hraje Mané nebo Originální, Salah nic moc.

Chybí kreativita

Reagovat
lajka30

Máme štěstí že Liverpool hraje s tou jejich ultradefenzivní zálohou.

Reagovat
Nikikrew

velmi slabe derby zatial

Reagovat
oli9

bobby asi bude muset na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson je v tomto zápase zbytočný, Fabinho naopak z pozície DM dobre diktuje tempo hry.

Reagovat
ManUnited

Sakra tady jsem to s tim oba gól posral

Reagovat
ManUnited

Sakra tady jsem to s tim oba gól posral

Reagovat
avicii

Shaqiri na plac...

Reagovat
Taiger

Remízka a pak snad si už pro to City v klidu dojdou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Luc-Luc

Keita do hry co nejdriv za Henda a Shaq za Origiho

Reagovat
smazaný uživatel

ja neviem, či je Klopp taký tvrdohlavý, ale dávať na takéto zápasy zostavu, ktorej to očividne nejde už 2 roky je pekná hlúposť.

Reagovat
smazaný uživatel

No stačilo by kdyby si to uvědomil brzo a něco změnil. Ale my budeme zase čekat do 75. minuty než tam pošle třeba Shaqiriho.

Reagovat
YNWA__MSN

Shaqiri místo Giniho, Firmi místo Origiho, Studge místo Salaha pls

Reagovat
avicii

Studge nie ale Naby

Reagovat
Coutinho10

chtelo by to nejaky duraznejsi zakonceni...Salah se aspon do neceho dostal, ale takhle gola neda...bude to tezky jako doma v poslednim vzajemnym zapase

Reagovat
Swarley

je to v suchu, Henderson radí Salahovi, jak dávat góly...

Reagovat
cubazi

Dole Origi a Gini do hry Shaq a Firmino/Keita ...Musime isť na výhru

Reagovat
Zaschrona

Walcott nechutný sobec a obecně ve hře na nic a taky škoda, že ve své šanci Gylfi nestřílel. Asi by tam měl jít Gomes, sice i on toho moc nevytvoří, ale úplně jinde než Schneiderlin. Walcott za Richarlisona.

Reagovat
Zaschrona

Sympaticky Firmino.

Reagovat
Luc-Luc

Bobby

Reagovat
Swarley

jako Evertonu se zranit Gylfi, tak jsou úplně v prdeli...

Reagovat
Zaschrona

By pak zas mohl jít na podhrot Lookman, kde zářil v Lipsku.

Reagovat
Swarley

a zkoušeli jste ho tam už? právě mi přijde, že ve všem nebezpečném má prsty Gylfi...

Reagovat
Zaschrona

Nezkoušeli, ono těžko jde nějak měnit taktiku kvůli nejlíp placenému hráči a nejdražší posile. Navíc Silva Lookmana nepochopitelně prostě nestaví nikam. I Vlasice poslal hostovat, přestože za CSKA hraje výborně, i Dowella odstřelil na hostovačku. A pak tam zbývá na tvoření šancí akorát Gylfi s Bernardem...

Reagovat
Swarley

no Walcott byl marnej, to nechápu, že tam nezkusí od začátku někoho jiného

Reagovat
Zaschrona

Blbý je, že on takhle hraje už několik měsíců v kuse... a stejně hraje v podstatě pořád. Snad musí mít nějakou klauzuli ve smlouvě nebo to nechápu. Snad ho v létě odstřelíme někam do Číny.

Reagovat
Swarley

zajímavý, tolik variant a dává tam zrovna ho...pro vás škoda, že šel tak dolů Richarlison...

Reagovat
Zaschrona

No jo, ale u něj to prostě spíš je o tom najít mu místo v týmu, kde zapadne do sestavy. Fotbalista to je kvalitní. Za 5 minut tam teď předvedl víc...

Reagovat
Swarley

tak rozhodně, pořád je to hráč, který může i z formy něco vymyslet...

Reagovat
smazaný uživatel

jooj, Mo

Reagovat
Whitemedia

Keane dnes o parník před Zoumou

Reagovat
smazaný uživatel

Matip bravurne

Reagovat
Zaschrona

wow, Keane

Reagovat
REPLIKATOR

Salah

Reagovat
cubazi

Reagovat
smazaný uživatel

I Silva střídá dřív než Klopp. To je hrozná slabina Kloppa.

Reagovat
smazaný uživatel

Milner.

Reagovat
Luc-Luc

Milner jdeme si pro bod

Reagovat
Taiger

Snad Pool prohraje už jen kvůli hloupým poznámkám Kixyho

Reagovat
Kixi Syhimour

Aspoň se to naučit psát

Reagovat
Kixi Syhimour

*nauč

Reagovat
Taiger

LOL

Reagovat
Coutinho10

tak pod Bobby

Reagovat
Whitemedia

Allison nějak nervozní

Reagovat
Swarley

Fabinho

Reagovat
Coutinho10

twl Fabinho aaaah

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jaj

Reagovat
cubazi

Prečo si to nedal z jednej ? Kurvapiča

Reagovat
Kluivert9

Salah slabej jak čaj.

Reagovat
Kixi Syhimour

Salah

Reagovat
smazaný uživatel

Salah je mimoooo

Reagovat
lucius6

Hraje Schneiderlin takhle hrozně špatně v každém zápase?

Reagovat
Whitemedia

už od přestupu do Manchesteru

Reagovat
Zaschrona

Strašně dlouho nehrál, co dostal šanci s Cardiffem, tak byl ale na své poměry velmi dobrý. Dneska už ne...

Reagovat
lucius6

Podle mě je dobře, už šel dolů, střed hřiště už Evertonu hodně hořel v posledních minutách.

Reagovat
Zaschrona

Zas on dobře zvládá poziční hru, dokáže týmu i dát strukturu, ale teď už určitě dobrý střídání, hrát to teď jen na plichtu je o ničem.

Reagovat
Coutinho10

uffff to mohl bejt pruser

Reagovat
Cobra

Od 65 minuty naprosto luxus. Firminho s Richarlisonem to slušně oživili.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
lucius6

Richarlison působí jako o několik tříd lepší hráč než Walcott, proč nehrál od začátku?

Reagovat
Zaschrona

Protože hrál několik posledních zápasů úplnou tužku, na lavičce byl správně. Walcott ale hrát samozřejmě neměl taky...

Reagovat
lucius6

Reagovat
vladis271

Sracka a ocakavana. Tu nevyhru na ot, to klopp posral.

Reagovat
cubazi

Daj tam rovno Lallanu naj mam vpiči celý týžden

Reagovat
vladis271

, :D

Reagovat
PP

máš ho tam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Chjo, už to zase nezvládáme... jaké příležitosti ještě chceme?

Reagovat
Whitemedia

co ten Bernard, jak mu to zatím u vás jde? Pamatuji si totiž, že jsme se o něj v létě taky zajímali

Reagovat
Zaschrona

Mně se hodně líbí, spolu s Dignem jsou dobrá dvojka. Maká dozadu, dopředu asi náš nejkreativnější hráč, je dobrá posila a patří do základu.

Reagovat
vladis271

A milnera tam daval akoze naco

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp tam Shaqa nedá.. :/

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně zbytečně mu Klopp přestal dávat šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeblo mu úplne. Formu síce nemal, ale Lallana, Milner pred ním?!

Reagovat
smazaný uživatel

Milner ake nevynútené chyby

Reagovat
Kixi Syhimour

Od zápasu s MCFC do šlo do kytek

Reagovat
smazaný uživatel

no jo škoda že nám nepískne pecku jak united

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Placebo

Reagovat
Swarley

trošku prší, bude se na co vymlouvat, neboj

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Whitemedia

nám dneska v zápase chcalo jak o život.. to se pak teda nemůžu divit, že nás Fulham mačkal..

Reagovat
Swarley

taky nápad zakládat v Anglii ligu ve fotbale, když tam prší pořád

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Swarley

málem tam byla...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

Milner pane bože

Reagovat
REPLIKATOR

Milner

Reagovat
cubazi

toto nevyhráme

Reagovat
Luc-Luc

Milner

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp načisto jeblo. On tam dá Lallanu

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana? To si dělá Klopp prdel.

Reagovat
cubazi

Lallana

Reagovat
Luc-Luc

to je opet krec

Reagovat
blade115

Mané mi dneska přijde fakt špatnej.

Reagovat
Coutinho10

docela nechapu, jestli jsem dobre videl, ze by mel dostat Lallana sanci misto Shaqa, kterej celej zapas prosadi na lavce

Reagovat
Coutinho10

*prosedi

Reagovat
smazaný uživatel

Kloppovi seriózne jebe už

Reagovat
mimi_united

Lallana = anglická paródia na Modriča

Reagovat
Zaschrona

Vypadá to jako zápas, který rozhodne nějaká blbost. Takže to nakonec zas Liverpool dá...

Reagovat
lucius6

Také se toho obávám.

Reagovat
diastan

Píískej konec

Reagovat
blade115

Snad Lallana rozhodne.

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp ten titul odjebe ešte tým, že odpíše Keitu a Shaqa. Každopádne City ma samozrejme lepší káder, ale zaobchádzaniu s týmito hráčmi nechápem. Keita naberal formu a už druhý zápas sedí a nedostane ani minútu. Shaq nehrá už ani toľko čo Keita.

Reagovat
cubazi

Zato hrá Milner s Lallanou, no proste moj mozog nechápe

Reagovat
Luc-Luc

takovej dive tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Everton lepší posledné minúty

Reagovat
smazaný uživatel

LFC si od 70. min nedali 3 nahrávky za sebou

Reagovat
lajka30

S tou jejich záloho to není žádný překvapení.

Reagovat
Swarley

z-rd Silva vystřídal a vyhodil je z rytmu

Reagovat
pingla

Reagovat
Ondiis

Reagovat
diastan

Jak byl pro me Live mírný favorit v LM po losu, tak ted už bych to videl temer jiste na Bayern ..

Reagovat
smazaný uživatel

No naštěstí máme nna odvetu už van Dijka. To je asi jediný pozitivum. Ten je pořád neskutečnej.

Reagovat
diastan

Jinak se na ten zápas teda hodne těším

Reagovat
smazaný uživatel

srať na LM, pre Live bol dôležitejší titul

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

To bude uplně jinej zápas. LFC bude hrát na brejky, to jim sedí nejvíc

Reagovat
diastan

To je možný, ale stejně favorizuji Bayern, bude to řežba a doufam, že už golová

Reagovat
vladino10

no ktovie, ak bude mať Bayern vo vapne 11 hráčov tak stať sa môže kadeco, ale žiadne brejky nebudú

Reagovat
pingla

Borci nejsou schopni tolik zápasů vyhrát doma a teď si mažou možné mistry ligy na chleba

Reagovat
Zaschrona

Tak to by bylo dobré mazat si je výhrou...

Reagovat
cubazi

Lallana je také hovno že to ani snad nie je pravda, normalne žeby ludia neverili že také niečo sproste a dezorientovené behá po ihrisku. Klopp prečo ma trestáš tým hovadom??

Reagovat
smazaný uživatel

Genderson úplně k hovnu

Reagovat
Whitemedia

E V E R T O N! Připomnělo mi to ty staré dobré časy, kdy mě ten klub bavil

Reagovat
Zaschrona

Trochu to v tom stylu bylo. Ani jedno derby jsme si letos nezasloužili prohrát, před sezonou bych to určitě bral.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kuba408

jak někdo může přát CashCity

Reagovat
Kincl

A proč ne? Máš nějaký pádný důvod proč to nepřát CIty ?

Reagovat
Taiger

Poprvé, co s tebou souhlasím

Reagovat
lucius6

Stejně jako může někdo přát Liverpoolu nebo jinému klubu.

Reagovat
t0mmy33MCFC

uplne normalne, hlavne pokud mas dobrej fotbal

Reagovat
salm0n

nemají fanoušky, nikoho jejich vítězství nenasere... a momentálně hrajou nejlíp

Reagovat
SpecialOne

Většinou to je podle hesla, když ne my, tak vy taky ne. Přičemž to mezi to "vy", toho nepřítele, nikdo City neřadí.

Reagovat
Whitemedia

Protože tady mají nejmíň fanoušků a budou tím pádem nejmíň otravní

Reagovat
Taiger

diastan je naopak po výhrách úplně v klidu, naprostej sympaťák

Reagovat
Whitemedia

toho si víc všímám na edně než na eurofotbalu, takže máš asi pravdu, že je v pohodě

Reagovat
M0rb1D4S

Ne jenom tady. Na celém internetu. Ještě v prosinci člověk nemohl zapnout nic, aniž by tam fanoušci Liverpoolu pomalu neslavili titul. Navíc když člověk všude čte, jak mají na každém postu nejlepšího hráče na světě, tak se mu hodně rychle zajdou.

Reagovat
icemike

Reagovat
Luc-Luc

taky tomu nerozumim, rychlokvaska klub jehoz uspech je vybudovan masivnimi investicemi z ropy

Reagovat
Kuba408

bez Šejka by nebyli tam kde jsou asi musí tým investovat stejné množství peněz, aby měl tým stejnou kvalitu kádru a mohl by pomýšlet o titul v Anglii :D

Reagovat
Swarley

byl by to zajímavý dotaz pár roků dozadu, kdy jim fandil celej Liverpool...

Reagovat
Kixi Syhimour

Což ale není od věci, je jasné, že nebudu přát největšímu rivalovi, proto chápu, že fandové MUN přejou City u ostatních to již je jiná

Reagovat
13

Přesně tak! Pokud by o titul bojoval proti City Arsenal, tak mu budu přát,Stejně jako všem ostatním klubům PL kromě United a Evertonu. U Chelsea by to bylo prašť jako uhoď, tam bych nepřál nikomu.

Reagovat
Kixi Syhimour

naprosto pochopitelné

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jim držím palce. Pořád lepší než pool.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se divim. To musí být mladí kluci, co City pamatují pouze na vrcholu. Jako já Chelsea.

Reagovat
alcantara

Pretoze ich trenuje Pep, najlepsi trener Dnom, ked tam skonci, to budu len ropne sracky bez sympatii, nic viac.

Reagovat
Taiger

Skvělý výsledek pro City

Reagovat
Zaschrona

Bude teď prodloužení, když jde o finále MS?

Reagovat
MCFC_8

VDAKA TOFFEES!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No, tohle jde za mě za Salahem, těch špatně vyřešených situací tam měl neskutečně moc.. :(

Reagovat
smazaný uživatel

diky kluci!

Reagovat
Luc-Luc

dobry bod z horke evertonske pudy podle predpokladu to nebyl lehky zapas, hodne se bojovalo, City je favorit na titul, bohuzel nemame tak silny kadr jako oni, ale do konce je jeste sposta bodu a muze se stat cokoli

Reagovat
smazaný uživatel

Začínam se bát že snad titul nezažiju

Reagovat
Luc-Luc

taky si rikam, ja na to mam jeste, pokud to pujde dobre, tak 50 let...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
John Obi Mikel

Ten Liverpool vážně zase ztratí titul v dubnu zápasem s Chelsea po podklouznutí kapitána

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele