Premier League - preview 28. kola

26.02.2019, 08:27, aktualizováno 27.02.2019, 08:49
Previews
Šlágrem vloženého kola je bezesporu duel Chelsea s Tottenhamem. Dokáží se Blues oklepat z porážky v ligovém poháru a ostudy, kterou způsobil brankář Kepa? V dostizích na čele pokračují Liverpool a Manchester City, které čekají domácí zápasy s Watfordem, respektive West Hamem. Čtvrtý Arsenal hostí Bournemouth a Manchester United se pokusí uspět na půdě Crystal Palace. Důležitý duel sehrají ve spodních patrech Southampton a Fulham.
Arsenal FC - AFC Bournemouth  (středa 20:45)
Neúprosně nabitý program Premier League pokračuje vloženým kolem, v němž má Arsenal velkou příležitost pojistit si klíčové čtvrté místo v tabulce, neboť na Emirates Stadium vyzve zraněními sužovaný Bournemouth. Kanonýři se sice rovněž potýkají s početnou marodkou, ovšem Unai Emery má k dispozici přece jen ostřílenější širší kádr než jeho protějšek Eddie Howe.

Díky remíze Manchesteru United s Liverpoolem a vynechaném kolu londýnské Chelsea kvůli finále Ligového poháru se Arsenalu podařilo o víkendu poskočit na čtvrté místo před oba zmíněné kluby, a to s šestibodovým odstupem od třetího Tottenhamu, který na svého severolondýnského rivala čeká ve Wembley hned v nadcházejícím kole. O to důležitější je pro Emeryho družinu udržet aktuální vítěznou formu a nepřipustit ztrátu před obzvláště těžkým duelem.

Vzhledem k tomu, že domácí čeká třetí zápas v rozmezí sedmi dní, lze očekávat obměnu základní jedenáctky, do níž by měl nakouknout víkendový náhradník Piérre-Emerick Aubameyang či Ainsley Maitland-Niles, jenž se až nečekaně dlouho zotavuje po nemoci. Při pravděpodobné absenci Stephana Lichtsteinera, který si přivodil zranění v předcházejícím zápase se Southamptonem, bude služeb mladého univerzála obzvláště třeba, jinak na postu pravého beka bude muset zaskočit Shkodran Mustafi. Mimo hru nejspíše bude i Alex Iwobi, jehož o víkendu potkalo rovněž zranění, a to kotníku.

Hosté jsou na tom však s absentéry ještě hůře. Chybět budou ve středu Steve Cook, Junior Stanislas, David Brooks, nejlepší střelec Callum Wilson a kvůli deseti žlutým kartám také rekordní klubová posila Jeferson Lerma. Když k tomu připočteme prachbídnou bilanci Cherries na hřištích soupeřů, kde již osmkrát za sebou prohráli a pokaždé inkasovali alespoň dvakrát, bude Arsenal jasným favoritem. Právě špatné výsledky venku mají hlavní podíl na aktuálním dvanáctém místě, na které již s pouhým tříbodovým odstupem doráží rozjetý Newcastle. Střed pole však v Anglii i nadále zůstává vyrovnaný, a pokud se hostům podaří překvapit, šestibodové manko na sedmou příčku bude na dosah ruky.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Maitland-Niles, Koscielny, Sokratis, Kolašinac - Torreira, Xhaka - Mchitarjan, Özil, Aubameyang - Lacazette
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Clyne, Mepham, Aké, Smith - Ibe, Gosling, Surman, Fraser - King - Solanke
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.43 - 5.19 - 7.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - Fulham FC  (středa 20:45)
Tak trochu ve stínu zápasů klubů z předních příček ligové tabulky proběhne ve středu večer duel, který je dost možná ze všech nejdůležitější. Southampton s Fulhamem se totiž střetnou jakožto osmnáctý a devatenáctý tým tabulky a jejich nefalšovaný šestibodový souboj o záchranu výrazně napoví, kdo bude mít v závěrečných deseti kolech k pádu do druhé ligy blíže. Dobře si to uvědomují i oba manažeři.

V horší pozici do zápasu půjdou hosté, neboť na první nesestupovou příčku ztrácejí celých osm bodů, a navíc se musí potýkat i s druhým nejhorším skóre ligy, které rozhoduje při případné bodové rovnosti. V následujících kolech Cottagers čeká extrémně náročný čtyřboj v podobě Chelsea, Leicesteru, Liverpoolu a Manchesteru City, takže nic jiného než vítězství na stadionu St. Mary’s takřka nepřichází v úvahu.

"Tohle je klíčový zápas," prohlásil manažer Fulhamu Claudio Ranieri. "Už mnohokrát jsem říkal, že každý zápas je pro nás jako finále, a musíme na to v hlavě pamatovat, důležitý je teď každý jeden míč. Svým hráčům věřím a doufám, že si povedeme dobře a dosáhneme na příznivý výsledek." Právě venkovní forma stojí Fulham lepší umístění, od Ranieriho nástupu ostatně londýnský celek na cestách ještě ani jednou nebodoval naplno. Nyní je ta pravá, ne-li poslední příležitost tuto sérii zlomit.

Také Saints v průběhu sezony změnili manažera, ale sestupové obavy přetrvávají. "Nacházíme se v situaci, kdy možná nezahrajeme nejlíbivější fotbal, ale hrajeme o výsledek," má jasno Ralph Hasenhüttl. "Chceme na soupeře vyvinout tlak a překvapit jej naší hrou, právě na to se poslední dva dny soustředíme."

Zatímco domácí se budou muset obejít bez forvardů Obafemiho, Ingse a záložníka Leminy vinou přetrvávajících svalových zranění, Fulham má s výjimkou dlouhodobě indisponovaného Alfieho Mawsona k dispozici takřka kompletní kádr. Svého prvního startu v základní sestavě by se mohla dočkat i lednová posila Lazar Marković, jenž v minulém kole proti West Hamu nastoupil z lavičky.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Gunn - Bednarek, Yoshida, Vestergaard - Valery, Ward-Prowse, Romeu, Hojbjerg, Targett - Long, Redmond
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Odoi, Ream, Nordtveit, Bryan - Cairney, Chambers, Seri - Babel, Mitrović, Schürrle
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.95 - 3.64 - 4.19
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Crystal Palace - Manchester United  (středa 21:00)
Od rozsáhlých marodek tady dřív byl hlavně Wengerův Arsenal. Ten na to měl ale exkluzivní materiál - od Diabyho, Rosického, přes Songa až po Wilshera. Teď si tuhle roli na chvíli uzurpoval Ole Gunnar Solskjaer v Manchesteru United. Ofenzivních fotbalistů má víc mimo hru než ve hře a zdá se, že proti Crystal Palace dostanou šanci i mladíci.

Zápas na Old Trafford proti Liverpoolu sledují co půl rok stovky milionů fanoušků po celém světě. O víkendu se k nim v Praze a Brně připojili i diváci v kinosálech. Jenže to, co viděli, nebylo divadlo, nýbrž lazaret. Ještě do poločasu bezgólového utkání musel Solskjaer stáhnout zraněné Herreru, Matu a Lingarda, kteří se připojili už tak k dost početné marodce.

Kromě nich se na duel s Crystal Palace budou zpoza lajny dívat ještě Anthony Martial, Phil Jones, Nemanja Matić, Matteo Darmian a Antonio Valencia, přičemž zdravotní stav Marcuse Rashforda taky není zdaleka stoprocentní. On jediný má každopádně šanci do zápasu aspoň částečně zasáhnout. Přesto se fanoušci Red Devils mohou těšit na mladé pušky.

Z lavičky, pokud jeden z nich nenastoupí rovnou v základní sestavě, budou vyhlížet šanci hlavně devatenáctiletý křídelník Tahith Chong a ofenzivní záložník Angel Gomes, jemuž je ještě o rok míň. Ať tak, nebo onak, United v Selhurst Parku čeká velice těžký zápas, Eagles jsou totiž do útoku ve formě a v plné polní.

Tým nejstaršího manažera historie Premier League Roye Hodgsona se před náročným kláním proti Man Utd naladil dokonale. Už šest soutěžních zápasů nepoznal hořkost porážky, postoupil do čtvrtfinále FA Cupu - a především o víkendu rozstřílel Leicester 4:1 na jeho půdě. Ofenzivní trojlístek Townsend - Basthuayi - Zaha se začíná sehrávat, a co si budeme povídat, když tihle hráči mají fazónu, můžou zatopit jakékoli obraně v Anglii.

Díky posledním týdnům se Crystal Palace odpíchnul od sestupové trojice, je třináctý a na nebezpečné vody shlíží s šestibodovým náskokem. Oproti United mají prázdnou marodku - mimo hru jsou vlastně jenom Aaron Wan-Bissaka a Martin Kelly, kteří doplnili dlouhodobě absentující Wickhama se Souarém. Strašákem jsou spíš vzájemné zápasy - Eagles neporazili celek z Manchesteru už 12 klání.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Tomkins, Sakho, Van Aanholt - McArthur, Milivojević, Schlupp - Townsend, Batshuayi, Zaha
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Young, Smalling, Lindelöf, Shaw - Pereira, McTominay, Fred - Pogba - Lukaku, Alexis
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.30 - 3.39 - 2.34
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - Tottenham Hotspur  (středa 21:00)
Když už to vypadalo, že nemůže být hůř, přišla další pohroma. Sérii špatných výsledků logicky následovaly spekulace o budoucnosti Maurizia Sarriho v Chelsea, které psychické pohodě v týmu nepomůžou. Do toho, bum, roční zákaz nákupů. A jako třešnička na dortu porážka na penalty ve finále ligového poháru, které předcházela naprosto bezprecedentní situace.

Všem už nám podrobnosti kauzy lezou krkem, takže ve zkratce. Lehce raněného Kepu měl vystřídat Caballero, španělský gólman se ale z bolístky zotavil a ze hřiště nemusel. Místo rozumné komunikace s trenérem u postranní čáry však jen zuřivě máchal rukama a Maurizio Sarri začal trhaje klubovou bundu lítat kolem lavičky.

Celou situaci nakonec zainteresované osoby vyřešily šalamounsky, Kepa i Sarri přiznali nedorozumění, vedení udělilo brankáři symbolickou pokutu ve výši týdenního platu za nerespektování manažera - a šlus. Fanoušci Chelsea nyní věří, že si Blues z finále proti Man City neodnesou šrám na duši a psychice, ale pozitivní momentum ze velmi vydařeného ryze fotbalového výkonu.

V defenzivní části totiž Chelsea excelovala a soupeři toho s výjimkou jednoho nebezpečného závaru mnoho nedovolila. A vzhledem k tomu, že předtím od stejného protivníka dostala šestku a třeba od Bournemouthu málem taky tak, je to výjimečný posun vpřed, na němž musí Sarri stavět. Vždyť sezóna ještě není úplně zpackaná a případná výhra nad Tottenhamem dokonce Chelsea posune na dostřel čtvrtému místu, k němuž se může natáhnout vítěznou dohrávkou odloženého klání s Brightonem.

Vyklidněný Tottenham na šílené eskapády svého městského rivala kouká s překvapeným úsměvem. Spurs k ignoraci přestupového období ani nepotřebují ban od FIFA - a pohodlně si s ustáleným kádrem hrají to svoje. V Lize mistrů jsou blízko čtvrtfinále a v Premier League z top čtyřky taky nevypadnou. Jen ten boj o titul pořád nic.

Liverpool totiž sice začal ve velkém ztrácet a jeho náskok na čele se ztenčil na minimum, jenže Tottenham ve stejný moment překvapivě nestačil na Burnley a odmítl dostat se do těsného kontaktu s čelem ligy. Zase je tak odsouzen k vyvíjení tlaku na nejsilnější týmy. Ale kdo ví, co přinese budoucnost - a právě výhra na Stamford Bridge by rozhodně byla velkým krokem k závěrečnému náporu.

Pochettinovi na západě hlavního města asi nepomůže známý kat Chelsea Dele Alli. Střelec pěti gólů v posledních čtyřech ligových zápasech se sice po zranění stehenního svalu vrátil k tréninku, ale i nominace na lavičku by byla úspěch. Otazník visí i nad Ericem Dierem. To Chelsea má k dispozici kompletní kádr, přičemž Sarri Kepu v brance pravděpodobně podrží.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Rüdiger, Luiz, Emerson - Kanté, Jorginho, Kovačić - Willian, Higuaín, Hazard
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Davies - Winks - Sissoko, Eriksen - Lucas Moura - Son, Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.31 - 3.47 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Liverpool FC - Watford FC  (středa 21:00)
Liverpool potřebuje porazit Watford, pokud chce s jistotou zůstat na čele ligy. Do města Beatles ale zajíždí rozjetí "Sršni", kteří nepolevují v nastaveném tempu a kráčí za historickým úspěchem. Reds se tak budou pravděpodobně muset vydat ze všech sil, aby utkání zvládli.

Smečka vedená německým manažerem Jürgenem Kloppem se v poslední době dostává pod velký tlak. Komfortní náskok na čele tabulky je tentam, a přestože Reds nadále vévodí Premier League, jejich situace již není tak pohodlná jako dva měsíce zpátky. Rival a obhájce titulu Manchesteru City se totiž po Novém roce rozjel do parádní formy a dokázal využít několika malých, ale v konečném součtu dost možná rozhodujících zaváhání Liverpoolu.

Klopp a jeho svěřenci klopýtli naposledy v neděli v derby s dalším celkem z Manchesteru, tentokrát United. Po bezbrankové remíze se jejich náskok na Citizens ztenčil na pouhý bod. Pokud tedy Liverpool zaváhá i proti Watfordu, může o prvenství přijít. Tři body by Reds potřebovali jako sůl už jen kvůli herní pohodě, neboť do zdárného konce nedovedli ani první utkání osmifinále Ligy mistrů proti Bayernu Mnichov, ve kterém taktéž žádný gól nepadl.

V uplynulých dnech řešil Liverpool potíže i s marodkou, především pak v obranných řadách. Momentálně zůstávají mimo hru zadáci Dejan Lovren a Joe Gomez, nejistý je pak start levého beka Andy Robertsona, jehož proti United trápilo zápěstí. Ze stejného mače si odnesl šrámy také útočník Roberto Firmino. Brazilský šikula si poranil kotník a ani u něj není jisté, zda se ho bude týkat středeční duel na Anfield Road.

Watford sice neusiluje o mistrovský primát jako Liverpool, ovšem momentálně mají všichni lidé v tomto klubu asi víc důvodů k radosti. Hornets totiž pokračují ve skvěle rozehrané sezóně. Skromný celek držel před začátkem kola výborné sedmé místo, a pokud by jej udržel až do května, byl by to pro sršně opravdu mimořádný úspěch. Naposledy se svěřenci lodivoda Javiho Gracii zaskvěli v minulém kole na půdě Cardiffu, který přemohli jasně po výsledku 5:1 ve prospěch Watfordu.

Ve žlutočerném dresu zářil především španělský rychlík Gerard Deulofeu, jenž nastřílel hattrick a navrch si připsal jednu asistenci. Je dost pravděpodobné, že Hornets nastoupí ve stejném složení jako v Cardiffu, neboť nehlásí žádné nové absence. Nadále tak chybí pouze obránce Kiko Femenía, který se alespoň vrátil do tréninku.

Javi Gracia se chce připravit především na největší ofenzivní hrozbu Liverpoolu, kterým je Mohamed Salah. "Pamatuji si poslední zápas, kdy hrál proti nám a vstřelil dost branek. Samozřejmě se snažím poučit z každého utkání. Zanalyzovali jsme poslední střetnutí proti nim (Liverpoolu) za poslední a minulou sezónu a pokusíme se být tentokrát lepší," uvedl španělský manažer.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson - Keita, Fabinho, Wijnaldum - Shaqiri, Salah, Mané
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Janmaat, Mariappa, Cathcart, Holebas - Hughes, Doucoure, Capoué, Pereyra - Deulofeu, Deeney
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.28 - 6.02 - 12.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - West Ham United  (středa 21:00)
Manchester City se při zaváhání Liverpoolu může teoreticky dostat do čela Premier League. Nejdřív ale potřebuje zvládnout vlastní zápas proti West Hamu. Speciální klání čeká manažera hostů, který dříve působil také na Etihad Stadium.

Tak trochu ve stínu skandálu Chelsea, jejíž gólman Kepa se bizarně pohádal s manažerem Mauriziem Sarrim, si Manchester City došel pod vedením Pepa Guardiola k další trofeji. V nedělním finále ligového poháru to sice proti londýnským Blues nebyl takový koncert jako v ligovém střetnutí dva týdny nazpět, nakonec ovšem po penaltách uzmuli trofej šťastnější Citizens. Leckteré týmy by po zisku jedné trofeje již měli pro sezónu splněno. To však rozhodně neplatí pro Guardiolovu hladovou družinu.

Citizens v Premier League obhajují vítězství, a byť se ještě před začátkem nového roku zdálo, že letos to bude velkolepá jízda Liverpoolu, během posledních dvou měsíců se situace značně změnila. Manchester v lize ztratil kytičku pouze jednou na hřišti Newcastlu, jinak je ale dominantní a na vedoucí Reds ztrácí již jediný bod. Do toho se Guardiola a spol. činí v Lize mistrů, kde mají dobře rozehrané osmifinále proti Schalke, a také v FA Cupu, kde již dokráčeli do čtvrtfinále.

Chmury tak realizační tým Citizens trápí především při pohledu na listinu zraněných. Zde figuruje klíčový střední záložník Fernandinho a obránce Aymeric Laporte, kteří si zranění přivodili v nedělním finále proti Chelsea. Nepravděpodobný je start dalších marodů, zadáků Johna Stonese s Fabianem Delphem a útočníka Gabriela Jesuse.

West Hamu se momentálně tolik nedaří, přestože se v minulém kole dočkal tříbodového zisku. Pro kladiváře to však byla první výhra od 12. ledna. Mezitím si Hammers střihli šňůru pěti zápasů bez vítězství včetně vypadnutí v FA Cupu. I tak zůstává londýnské mužstvo v tabulce na poměrně uspokojivé deváté příčce stále nedaleko od sedmé pozice, která teoreticky může zaručit účast v Evropské lize.

Návrat na stadion Citizens čeká manažera West Hamu Manuela Pellegriniho, který před zápasem zavzpomínal na působení na Etihad Stadium. "Byly to tři nádherné roky, obzvlášť když jsme vyhráli Premier League jsme měli velmi úspěšnou sezónu. Nejen kvůli vítězství, ale také proto, že tým vstřelil nejvíc branek v historii. Fanoušci si užívali naši hru. Mám pouze dobré vzpomínky," řekl chilský lodivod.

Pellegriniho potěšilo, že v posledním mači proti Fulhamu mohl konečně alespoň jako žolíka poslat na hřiště dlouhodobého maroda Manuela Lanziniho. Do tréninku se zase vrací obránci Fabian Balbuena a Winston Reid, stále to však není na to, aby mohli hrát soutěžní zápas.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Danilo, Kompany, Otamendi, Zinčenko - De Bruyne, Gündogan, D. Silva - Mahrez, Agüero, Sané
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabiański - Zabaleta, Diop, Ogbonna, Cresswell - Rice - Antonio, Noble, Snodgrass, Anderson - Chicharito
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.14 - 9.46 - 20.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cardiff City - Everton FC  (úterý 20:45)
Cardiff se hodlá oklepat z pětigólové facky, kterou utrpěl v posledním zápase. Body proti Evertonu by se mužstvu z hlavního města Walesu hodily do bojů o záchranu. Po nějakém zisku ale touží i hosté, kteří se momentálně nachází ve výsledkové krizi.

V minulém kole měl Cardiff šanci na prodloužení dvouzápasové vítězné série, díky níž velšské mužstvo vystoupalo pryč ze záchranářských bojů. Proti Watfordu ale Bluebirds tvrdě narazili. Sršni na půdě svého soka jasně dominovali a celkem vstřelili pět gólů, přičemž domácí se na odpověď zmohli pouze jednou. Obranu Cardiffu terorizoval především Gerard Deulofeu, který si na své konto připsal hattrick a u další branky asistoval.

Bluebirds i tak zůstávají na sedmnácté pozici, ovšem pouze o bod před osmnáctým Southamptonem. Manažera Neila Warnocka může těšit, že se mu po zranění vrací několik hráčů. Konkrétně jde o Arona Gunnarssona, Leeho Peltiera a Bobbyho Reida. Návrat Víctora Camarasy po zranění lýtka zůstává otázkou. Jisté naopak je, že si proti Evertonu nezahraje Oumar Niasse. Senegalský útočník totiž v Cardiffu hostuje právě z liverpoolského mužstva.

Karamelky zatím netrápí záchranářské trable jako jejich velšského soupeře, ovšem mnoho důvodů k radosti v poslední době v Goodison Parku nemají. Toffees pod vedením manažera Marca Silvy zahájili právě rozehraný ročník nadějně, to už ale dávno neplatí. V současnosti čeká Everton tři ligová střetnutí na výhru, což se v tabulce projevilo propadem do druhé poloviny na jedenácté místo.

Silva však věří, že stále má Karamelkám co nabídnout. "Pokud jste dělali velmi dobré věci v prvních třech nebo čtyřech měsících, musíme pochopit, proč jsme začali hrát jinak. Ztrácíme body a nedosahujeme dobrých výsledků v některých momentech kvůli detailům, a proto musíme víc a víc pracovat a v týmu být víc důslední," řekl portugalský stratég.

Everton trápí ztráty především v obraně. Kurt Zouma nemůže hrát kvůli trestu, zdravotní stav Yerryho Miny je zase nejasný. Svá zranění naopak vyléčili veteráni Phil Jagielka s Leightonem Bainesem a mohou opět zpevnit obranu Toffees.
Cardiff City - pravděpodobná sestava:
Etheridge - Peltier, Ecuele Manga, Bamba - Bacuna, Gunnarsson, Ralls, Bennett - Arter - Paterson, Murphy
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Kenny, Jagielka, Keane, Digne - Gueye, Gomes - Richarlison, Sigurdsson, Bernard - Calvert-Lewin
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.90 - 3.38 - 2.11
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Huddersfield Town - Wolverhampton Wanderers  (úterý 20:45)
Už jen na týdny se počítá ligová budoucnost Huddersfieldu. Terriers už se takřka jistě vrátí do Championship, odkud do Premier League postoupili před dvěma lety. Nesourodý celek však letos našel svůj strop, předvádí nejhorší fotbal v lize a zachránit by ho mohl jenom zázrak. O zachování naděje budou svěřenci Jana Siewerta bojovat proti ambicióznímu Wolverhamptonu.

Říká se, že období kolem Vánoc je v Premier League nejdůležitější. Když všechny prosincové zápasy prohrajete - a navíc v lednu i prosinci získáte všehovšudy jeden bod - můžete na solidní umístění zapomenout. Pro Huddersfield to navíc bylo jen prohloubení podzimní mizérie; až na krátkou listopadovou pasáž strávil v sestupovém triu celý ročník.

Nadějí mu může být fakt, že před úděsnou sérií 14 ligových zápasů, z nichž prohráli kromě jednoho všechny, to bylo právě na půdě Wolves, kde naposled brali tři body. Jenže Vlci mají dobrou formu a brousí si tesáky dokonce i na pohárovou Evropu.

V FA Cupu a Premier League nepoznali borci Nuna Espirita Santa už osm klání, a kromě toho, že na sedmý Watford ztrácí jen kvůli slabšímu skóre, navíc postoupili do čtvrtfinále zmíněného poháru. Pohoda je v týmu i přesto, že v Bournemouthu Wolverhampton vydoloval bod až v závěru z penalty - a měl štěstí, že za pár okamžiků z puntíku pro změnu zase neinkasoval.

Santo má vyprázdněnou marodku a může tak nasadit nezměněnou sestavu, což velmi rád dělat hlavně na začátku sezóny. Portugalec svým koním prostě věří. To jeho protějšek bude postrádat suspendovaného kapitána Tommyho Smithe, který se připojil k Adamovi Diakhabymu, Abdelhamidovi Sabirimu a Isaacu Mbenzovi. Ti chybí kvůli zranění.
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Hadergjonaj, Schindler, Zanka, Lowe - Hogg - Bacuna, Mooy, Puncheon - Depoitre, Kachunga
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Bennett, Coady, Boly - Doherty, Dendoncker, Neves, Moutinho, Jonny - Jiménez, Jota
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.38 - 3.66 - 1.76
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Leicester City - Brighton & Hove Albion  (úterý 20:45)
Už dlouho to není ten Leicester okolo Mahreze a Kantého, který fascinoval celý fotbalový svět a připravil nejen svým fanouškům jeden z nejkouzelnějších momentů sportovní historie. Teď se ale Foxes vyloženě trápí, což odnesl už i manažer Claude Puel. Místo něj povedou do utkání s Brightonem dosavadní asistenti Mike Stowell a Adam Sadler.

Ne, ten komediální herec se nedal na trenérskou kariéru, o jedno písmeno vedle. Zmíněné duo by mělo Leicester trénovat minimálně dva zápasy - po Brightonu odkoučují určitě ještě utkání ve Watfordu. No a pak se uvidí. V kurzu je teď pochopitelně Big Sam Allardyce, ale některé sázkovky berou jako hotovou věc angažování Brendana Rodgerse. Na toho by si ale vedení Leicesteru nejspíš (anebo ne?) muselo počkat do léta.

A vlastně proč ne. Lišáci v posledních týdnech zajímavě vyhlížející sezónu úplně zpackali a na nějaké boje o sedmé pohárové místo můžou nejspíš zapomenout. K sestupu taky daleko, a tak by nebylo až tak šokující, kdyby Stowell se Sadlerem v křesle ještě chvíli vydrželi.

Horší než Puel být asi nemůžou. Francouzský šéf sice začal ročník solidně. Z posledních šesti zápasů ale získal jen bod a připravil fanouškům Leicesteru hodně ostudy. Z FA Cupu vypadl se čtvrtoligovým Newportem, jemuž pak Man City nasypalo čtyři banány. Domácí porážky se Southamptonem nebo nedávný debakl s Crystal Palace pak Puelovi definitivně zlomily vaz.

Brighton má na lavičce pořád Chrise Hughtona, ale zažívá taky sezónu jak na houpačce. Postoupil sice do čtvrtfinále FA Cupu, kde navíc chytil druholigový Milwall, jenže v kontrastu s tím upadají výsledky v lize. Jen dva body z posledních šesti zápasů je hodně málo, Seagulls navíc prohráli dokonce i s Fulhamem a doma s Burnley.

Aspoň, že se do sestavy můžou vrátit Glenn Murray, Jurgen Locadia, Lewis Dunk, Jose Izqierdo a dokonce i Solly March, kteří měli v posledních dnech potíže. Leicester pak také vítá zpět jednu oporu, po dvou týdnech je fit levý bek Ben Chilwell.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Pereira, Evans, Maguire, Chilwell - Tielemans, Ndidi - Gray, Maddison, Barnes - Vardy
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Montoya, Duffy, Dunk, Bong - Gross, Pröpper, Stephens - Knockaert, Murray, March
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.83 - 3.52 - 5.07
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Newcastle United - Burnley FC  (úterý 21:00)
Newcastle ani Burnley neprožily dobrý vstup do sezóny a dlouho byly po uši v sestupových bojích, nyní se však zřetelně zvedají a stoupají tabulkou. Ve 28. kole tak vidíme souboj dvou sousedů v tabulce na čtrnáctém a patnáctém místě.

Magpies, lehce horší z těchto celků, mají od poloviny ledna solidní formu a v Premier League vybojovali za pět zápasů deset bodů. Ztratili pouze při porážce na půdě Tottenhamu a remíze ve Wolverhamptonu, což jsou výsledky z kategorie pochopitelných. O víkendu měli dost usnadněnou práci s Huddersfieldem, který hrál po většinu zápasu v deseti lidech, a zásluhou Rondóna a Péreze zvítězili. Daří se jim především doma, kde zvládli tři ligová utkání v řadě a pokud by přidali čtvrté, navázali by na deset měsíců starou sérii. Pozor si ale budou Straky muset dát na tradičně neúspěšné koncovky utkání - v závěrečné čtvrthodině totiž inkasovali více než třetinu obdržených branek.

Rafael Benítez v úterním zápase neočekává vůbec nic lehkého. "Skoro každý je zdráv, vítězíme, hrajeme dobře, takže jsou všichni šťastní. Sledoval jsem poslední zápasy Burnley a mají sebevědomý, bojovný a fyzicky disponovaný tým. Bude to pro nás odlišný test a musíme na něj být připraven," říká španělský lodivod.

V ještě lepší formě se momentálně prezentují Clarets. V osmi posledních ligových kolech neprohráli a získali osmnáct bodů, mezi nimiž se vyjímá i remíza na Old Trafford nebo domácí výhra proti Spurs. Ta přišla nyní v sobotu a největší zásluhu na ní měli střelci Wood a Barnes. Tito dva jsou ve famózním rozpoložení. Vstřelili všech posledních osm branek Burnley, když se každý postaral o čtyři. Tím mimochodem Barnes dorovnal a Wood dokonce překonal svou bilanci z předchozího průběhu sezóny. Nyní jsou navíc Dycheovi svěřenci téměř v plném počtu a chybí jen dlouhodobí absentéři.

"V sérii, kterou nyní držíme, chceme pokračovat. Hráči si za ni zaslouží uznání. Naším cílem je nadále hrát dobře. Tato liga je velmi náročná a příští zápas je pokaždé tím nejdůležitějším. Kolektivně se snažíme dosahovat výsledků, které si všichni přejeme," říká anglický manažer.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Schär, Lascelles, Lejeune - Yedlin, Hayden, Longstaff, Ritchie - Pérez, Almirón - Rondón
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Bardskey, Tarkowski, Mee, Taylor - Hendrick, Westwood, Cork, McNeil - Wood, Barnes
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.21 - 3.28 - 3.74
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC27206159:1566
2.Manchester City27212474:2065
3.Tottenham Hotspur27200755:2760
4.Arsenal FC27165655:3753
5.Manchester United27157552:3552
6.Chelsea FC26155645:2950
7.Watford FC27117939:3540
8.Wolverhampton Wanderers27117935:3440
9.West Ham United271061135:4036
10.AFC Bournemouth271041338:4834
11.Everton FC27961236:3933
12.Leicester City27951332:3832
13.Crystal Palace27861331:3530
14.Burnley FC27861331:4830
15.Newcastle United27771324:3428
16.Brighton & Hove Albion26761328:3927
17.Cardiff City27741625:5225
18.Southampton FC27591328:4624
19.Fulham FC27451826:6117
20.Huddersfield Town27252014:5011

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1068)

Přidat komentář
aramaki

Hud 1x, Lei 1

Reagovat
kiciN

Reagovat
sunakashi

pěkný tip. Respekt. Co říkáš na dnešek ty věštče? Já vsadil Arsenal 0,Fulham 2,United 2 :-) kurz dokupy 50 To musí vyjít

Reagovat
aramaki

to bola fakt nahoda, tipy som dal nizsie v diskusi

Reagovat
13

Pro Jürgena Kloppa - nejbáječnějšího manažera v PL. Zítra je potřeba zvítězit za každou cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoducho ak chceš titul, tak doma nemôžeš pustiť perie so siedmym celkom. Ak to nedokážeš, na titul zabudni. A slabú chvíľku, ktorá sa v dlhodobej súťaži takmer vždy vyskytne, si už LFC vybral doma s Leicestrom.

Reagovat
Y.N.W.A

je to tak, jestli chtěj Reds titul, zaváhání si už vybrali a teď to chce zabrat... teď se ukáže, jak silní doopravdy jsme

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

len, aby sa nedajbože Watfordu nikto nezranil, potom budete mať problém

Reagovat
smazaný uživatel

Brighton ještě nesestoupil, takže není žádnej důvod, abys takhle nehorázně lhal hend v první větě

Reagovat
smazaný uživatel

Dvaja zostupujúci sú už asi jasní. Cardiff a Southampton sú adepti na toho tretieho, ale nikto od 13. priečky ešte nie je za vodou.

Reagovat
TerriersSKCZ

Preview na dnešný zápas z dielne Huddersfieldu: http://www.huddersfield.sk/club-news/huddersfield-wolves-preview/

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Bandita_Harry

Podme si preto Liverpool,budme o krok blizsie k snu

Reagovat
smazaný uživatel

OT: teď jsem si něco přečetl o Caputovej a nestačím se divím, co si to proboha chce Slovensko zvolit za libtardku do svého čela??

Reagovat
janinho

mas pocit ze Ficov poskok, intergalakticky oberk*kot Harabin, Bugar alebo Kotleba budu lepsia volba?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, netuším kdo kandiduje. Ale vybírat si v dnešní době do čela země libtardku, když už celéj svět chápe, že je to pomylena a přežita myšlenka.. To jste zase 20 let za opicema.

Reagovat
janinho

no mozem ti povedat ze ak bude prezidentom niektory z tych 4 co som vymenoval tak vazne zvazujem ze odtialto pojdem do <>. o caputovej neviem vela a neviem co ma byt to libtardka ale aby meciarov dvorny sudca, ficov poskok sefcovic, predajna spina bugar alebo nacek kotleba mali byt prezidentom krajiny tak to by asi na mna uz bolo moc. a to sme tu mali takych expertov jak schuster a gasparovic, ale toto by bol zase novy level.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

my jednoducho z toho kounizmu nikdy nevyrastieme

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
aramaki

ano zase - Kiska vs Zeman este tam Caputova ani nie je a uz nam ju zavidis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Prečo si spomenul práve ich?

Ja by som tiež nechcel ani jedného z tých troch, ale veru, že nie ani Čaputovú.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
janinho

a koho ineho som mal spomenut? ja sa tu bavim len o kandidatoch, ktori maju realnu sancu zabojovat aspon o to 2.kolo. taki ako Miklosko a pod. bojovnici co maju 3-4% ma v tomto smere nezaujimaju.

Reagovat
Bayern +

Toho čo v doterajších preferenciách vedie.

Reagovat
Bayern +

resp. donedávna viedol.

Reagovat
janinho

spomenul som ho hned prveho. mas nejaku poruchu zraku? ale reklamu mal ozaj peknu, veceru si dali, vystiskali sa, rezniky vyprazili... na slovensku staci niekomu aj toto.

Reagovat
Bayern +

Neviem prečo by sa mal nazývať ako Ficov poskok...

Reagovat
alcantara

Reagovat
J0EL

ty vole otvor oci. Ved ho na MDZ Fico "nazval" Janosikom

Reagovat
janinho

tak toho potom asi nevies viac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spasitel

16 rokov pôsobila v mimovládke platenej Soroszom, podporuje LGBT, migráciu a adopciu detí homosexuálnymi pármi na druhej strane typický slizký smerák, ktorý bude presadzovať čo sa mu hodí. Je to hrozný výber jediný schopný je tam Harabin ale voči nemu sa vedie veľká mediálna antikampaň lebo sa boja, že ho nebudú môcť finančné a politické elity ovládať

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi z toho malá přišel Harabin nejrozumnejsi varianta.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si volil Zemana?

Reagovat
smazaný uživatel

V prvnim kole jsem volil Topolanka a ve druhem jsem nevolil Drahose.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to potom nevieš kto je Harabin, nie je to rozumnejšia volba, ja si myslím, že je na jednej úrovni s Kotlebom a možno aj nebezpečnejší, lebo tam hore je tam ako ryba vo vode a on všetkých pozná ako povedal v jednej diskusíí

Reagovat
smazaný uživatel

úplně jako já i když jsem já TOPOLA z prdele a za srandovní kampaň věděl jsem, že Milda to vyhraje a osobně z těch co tam byly jsem i rád, že to obhájil s Drahošem bych si balil kufry

Reagovat
smazaný uživatel

Jako tohle "baleni kufru" mi prijde opravdu vtipne. Nechapu proc tim nekdo argumentuje. Kdyz se ti tu nelibi, tak vypadni, nikdo te tu nedrzi a ze tim budes vyhrozovat, se nic nezmeni.

Reagovat
smazaný uživatel

To se tak říká. Ono stejnak prezident nerozhoduje o ničem. A další naštěstí to Milda vyhrál jsem, ale zvědav co přijde za výkuka příště.

Reagovat
C-M@ster

Děláš si prdel?

Že nám vládne KSČM je hlavně Milošova zásluha.

"Nerozhoduje o ničem" neznamená "neovlivní nic", jestli nebydlíš v jeskyni, tak sis toho jaksi musel všimnout.

Reagovat
r.mrazik

zatměno..

Reagovat
mistr129

A ještě bych to poupravil. Normální prezident, i ten Klaus, o ničem skutečně moc nerozhoduje, ale "Milda" si to překrucuje jak chce a rozhoduje o všem

Reagovat
PP

tak jedno je jisté, větší zmrd tam snad už nebude.. Leda snad Paroubek nebo Pitomio, kdyby se náš národ už definitivně zbláznil..

Reagovat
fenixLFC

Backhand klaus?

Reagovat
PP

to byl taky kokot.. Ještě jako premiér budiž, ale jako prezident stál pak taky za hovno. Oba se Zemanem narcističtí zmetci, které které zajímá jen jedna věc - oni sami.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
janinho

Meciarov dvorny sudca??? ako sorry, ale prezident by mal mas aspon naznak chrbtice a moralky. o tom ze je to vyborny pravnik (a hlavne vychcany, najst medzery v zakonoch ktore tvorili este jeho sefovia vie ako nikto) nikto nepochybuje ale hentake hovado co pustalo mafianov a s albanskymi bossmi si podaval ruky ak je lepsia volba... tak to nechcem vediet co by si si zelal potom pre svoju krajinu ak toto zelas slovakom.

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

Nahore priznavam, ze o vasich kandidatech nic nevim. Jen jsem si dneska, kdyz se to u nas resi, precetl neco o tej kandidatce a jsem vazne zdesen, ze nekdo s timhle svetonazorem opravdu muze u vas vyhrat.

Reagovat
janinho

ani kiska ani caputova nie su idealni, ale to co si cital muselo byt ozaj z nejakeho pekne jebnuteho zdroja.

a co sa tyka 1 konkretnej veci... tak kludne poviem svoj nazor. vtedy ked budu detske domovy u nas bez jedineho decka tak by som zvazil ci povolit adopcie homosexualnym parom. ja nie som homo a vyrastal som v klasickej rodine, ale o tom ci dieta bude vychovane dobre podla mna nerozhoduje ci su rodicia homosi alebo klasicky par. nie je to samozrejme idealne ale isto by som radsej vyrastal v takej rodine nez v decaku alebo vo familii kde matka je len fackovaci panak nejakeho ozralu. toto je podla mna jedna z poslednych veci ktora by mala slovakov trapit.

osobne si myslim ze mistrik by mal v pripadnom 2.kole vacsiu sancu nez caputova (tu kopec starsich ludi nebude volit uz len preto, ze je zena) ale stale podla mna lepsie nez ten zvysok. to su ludia (okrem sefcovica, ale u toho z inych dovodov), ktori by mali byt dozivotne vyluceni z verejneho zivota a nie ze zvazovat ich za prezidentov.

Reagovat
DrQQ

A čo Chmelár?

Reagovat
EXoRcIsT

nikdy ma oci ako Sajfa

Reagovat
janinho

ja sa bavim len o kandidatoch ktori maju sancu prejst do 2.kola. chmelara ani mikloska vobec neriesim.

Reagovat
aramaki

Reagovat
Busby babes

vzdycky kdyz vidim tuhle debatu o adopci homosexualy, vzpomenu si na Jirankuv vtip: Ja bych zakazal ty tradicni rodiny, vsak si vemte, kolik homosexualy vychovaj...

Reagovat
janinho

Reagovat
mithro

Reagovat
Shevchenko

Druhý odstavec

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Meciarov dvorny sudca???"

Naštuduj si organizáciu Najvyššieho súdu SR:

https://www.nsud.sk/najvyssi-sud-slovenskej-republiky/

Potom mi vysvetli, ako mal byť Harabin z pozície sudcu najvyššieho súdu "Meciarov dvorny sudca".

Teším sa na vysvetlenie.

Reagovat
janinho

akoze, nestaci ze sa tu chytam za hlavu z toho co pises o futbale???? ty ma tu ides nebodaj presviedcat, ze Harabin nie je stary Meciarov milacik? Harabin co povie toto tu:

- "Ja som dostal dôveru od politickej strany a jej lídra, pána Vladimíra Mečiara, ktorého si vysoko vážim ako človeka a považujem ho za štátnika svetového formátu."

- Prezidentský kandidát Harabin označil Mečiara za najlepšieho slovenského premiéra

Meciarov minister spravodlivosti z vlady 3 oberhajzlov Fico/Slota/Meciar, JuDr. Harabin?????? ten co sa stiska s albanskym narkobaronom?????

nehnevaj sa Olko, ale s tymto chod okamzite do p**e a uz mi tu ziadne tvoje linky ani neposielaj. strata casu (asi ako sa dohadovat s tebou).

Reagovat
smazaný uživatel

Takže žiadne vysvetlenie, ďakujem za argumenty.

Reagovat
janinho

nesklamal si

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
Bayern +

Reagovat
fenixLFC

klasik

Reagovat
vladis271

nebodaj ho ešte budeš voliť

Reagovat
nani92

nezávidím mu, srdce by volilo Kotlebu, ale rozum Harabina, má to ťažké

Reagovat
vodka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
bbbauch

Reagovat
alcantara

Je uplne jedno ako to v pripade Harabina naformuloval. To je clovek, ktory nema vo vysokej politickej funkcii co robit, svojou historiou je davno diskvalifikovany. Takze je teraz chvilku na ociach, ziska si mozno svojich 15%, co je sice smutne, ale aj taki ludia u nas ziju, nasledne snad zmizne a uvidime co najmenej na svetle sveta, zial, ako sudcu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujímali by ma argumenty, pretože vidím len nálepky. Som nerozhodnutý, a znovu vidím len kopu ľudskej hlúposti bez argumentov. Zas to tak vyzerá, že budem musieť ísť voliť "proti" a nie "za", pretože slušný kandidát na Slovensku nemá šancu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Sadiki, nazory o Meciarovi, vyhrazky Lipsicovi, Krym? Ved ten clovek zije v uplne inom svete.

Reagovat
smazaný uživatel

Sadiki sa stále nepotvrdil, čiže ide o konspiraciu, aké vyhrážky Lipšicovi? Čo povedal o Kryme? Názory na Vlada sú prehnané, ale určité zásluhy ma aj on, najmä na vzniku SR.

Reagovat
alcantara

Samozrejme, ani Lexov telefonat sa nepotrvrdil. Ani Ficov hlas sa nepotvrdil. V parlamente, pojdes do basy, ty hajzel. Referendum o Kryme je pravoplatne. K Meciarovi radsej bez komentara. To vsetko len ukazuje, v akom hodnotovom svete zije, uz len to ho diskvalifikuje, aby bol taky clovek prezident.

Reagovat
fenixLFC

No nema lebo ked je slusny tak ho oznacuju za librarda slnieckara alebo ked uz nie je co tak je obvinovany ze nepodporuje nejake imaginarne slovanstvo...

Reagovat
Bayern +

Reagovat
janinho

ty naznacujes ze Harabin je slusny kandidat a vo vedlajsej vete hovoris o ludskej hluposti bez argumentov.

harabin je schopny pravnik ale to je asi tak vsetko. je to Meciarov clovek, vzdy bol a vzdy nim bude. kludne zakruzkuj harabina alebo aj kotlebu, je mi to jedno. respektujem ze kazdy moze volit toho svojho. ale neviem ake este argumenty chces nez to vsetko co sa o harabinovi za tie roky popisalo.

sadiki sa potvrdil pre kazdeho kto nechodi s klapkami na ociach. predpokladam ze aj Meciara a Lexu povazujes za slusnych ludi, lebo ved tiez neboli za nic odsudeni.

https://www.martinus.sk/?uItem=306475

Reagovat
smazaný uživatel

"ty naznacujes ze Harabin je slusny kandidat" fantáziu máš veľkú, ako môžeme byť svedkami. Samozrejme, že to nenaznačujem. Sadiki sa nepotvrdil; https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/465989-harabin-od-prokuratury-opat-vysudil-150-tisic-eur-v-kauze-baki-sadiki/

Aktuálne tento prípad rieši Najvyšší súd, ak sa mýlim, opravte ma niekto.

Zabávam sa na poniektorých, ďalší domýšľač .

Reagovat
janinho

aj Lexa tusim vysudil prachy... dalsi z tvojich favoritov? Harabin co bol ministrom spravodlivosti a tahal na sude so vsetkymi jak na sachovnici a toto ma ma presvedcit? aj vladko meciar je cisty jak lalia, ci? lebo sak vsetko co sa tu dialo riadil asi Svechota

cely cas sa tu zastavas Harabina a napises "pretože slušný kandidát na Slovensku nemá šancu" tak neviem kto z nas je tu domyslac

Reagovat
smazaný uživatel

Harabin šancu má, ja píšem, že slušný kandidát šancu nemá, ty hlupák.

Reagovat
janinho

hlupak je ten co teba vobec pustil kedy medzi ludi blbecku. cele vlakno sa tu Harabina zastavas, ze vsetko co sa o nom hovori su len nalepky a podobne kktiny... sak sa uz na to ozaj vyjeb a nebud jak Ramos, ze teraz zacnes tvrdit nieco uplne ine. ja tiez vravim ze Harabin ma sancu, to by si si mohol vsimnut, inak by som ho tam vobec nespominal.

btw, to tvoje rozhodnutie ze so sadikim vobec netelefonoval stale pokial viem nie je pravoplatne. stavias sa tu na zadne, ze Harabin nie je ako som ho nazval "meciarov dvorny sudca". tak ak niekto ako Harabin si po tom ako funkcionarcil v komunistickej strane CS, robil na krajskom a najvyssom sude odskocil do na ministerske kreslo pocas vlady Fico, Meciar, Slota ako Vladkov nominant... tak neviem ci ho mam nazvat nejak inak. kazdy normalny clovek to tu podla mna pochopil ale Olko tu bude zo seba robit kokôtika nech sa paci, ale tie konspiracie podla mna hladaj niekde inde a nie ako Stevko Heroin v tom ze niekto naraficil luster aby mu jebol na tu jeho skorumpovanu gebulu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tieto vzdušné zámky, také zlaté .

Síce neviem, prečo sa správaš ako fanatik bez mozgu, ale je to tvoj výber.

Reagovat
janinho

mozog tu chyba najviac tebe kamosko, dal si to celkom pekne najavo. myslel som ze len ked mas objektivne hodnotit cokolvek s LFC, ale tato tvoja "platforma" funguje zjavne celoplosne

Reagovat
alcantara

Kto je slusny kandidat, ktory nema sancu?

Reagovat
vodka

a nezapomínal bych ani na ty jeho kokotiny na YT a atentát od lampy...

Reagovat
janinho

jj. velakrat nas uz rozplakal aj pobavil

Reagovat
Mastný Chobot

"slušný kandidát na Slovensku nemá šancu"

tým si akože chcel povedať, že Harabin je slušný kandidát, hej?

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, nie .

Reagovat
cubazi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aramaki

Harabin je asi tak rozumna varianta ako u vas Pitomio.

Reagovat
vodka

to ani zdaleka ne, harabin je spíš něco, jako by u nás kandidovalo kombo soudce Knotka a Radovana Krejčíře.

Reagovat
fenixLFC

lebo si retard co ani nema prehlad no

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

ne-ho-raz-ne picoviny pises, opakujem ne-ho-raz-ne

Reagovat
merlick

ah.. clovek ani nevie co na toto napisat. Nic o tom evidentne nevies kto je ten clovek..

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

To vieš potom o Harabinovi a Slovensku úplné hovno, alebo si totálne vymytý blbec.

Reagovat
Kixi Syhimour

to nezní nejlépe

Reagovat
aramaki

a na veceru zerie male deti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

To si jako myslíš, že to beru doslovně?

Reagovat
smazaný uživatel

nedivil bych se

Reagovat
Kixi Syhimour

Všechny názory jsou špatné a já mám pravdu

Reagovat
aramaki

ty si moj typicky produkt celej tej propagandistickej kremelskej masinerie, ktora pracuje u nas a v Cechach na plne obratky. Ked si odmyslis tie sracky o Sorosovi, LGBT, adopcii deti..co ti zostane z Caputovej a Harabina. Este stale mlada aktivna pravnicka, dlhe roky uspesne zastupujuca beznych ludi proti papalasom, zbohatlikm a financnikom. Na druhej strane papalas Harabin, ktory spolu s Mociarom zo SVK spravil mafiansky stat, v ktorom plati pravo len pre vyvolenych typu Kocner a Basternak. Vytvoril prave toto skorumpovane prostredie, kde financnici ako Penta tahaju politikmi ako babkami. Takemuto stetinavemu chujovi dokaze zozrat tie jeho opilecke reci fakt len niekto bud totalne vymlety alebo zakomplexovany.

Reagovat
Spasitel

Aký produkt ? To niekto kto má iný názor a nefičí na Denník N, Nový čas či televízne noviny jak ty tak podporuje Putina Fakt už ste niektorí otravný s tým.

Reagovat
aramaki

sak ty ides ako z Putinovej prirucky pre mladeho kokotlebka, Soros, Lgbtsfs, homosexuali, biele medvede, cervene ciapocky, bububu. Nemozes sa cudovat

Reagovat
Busby babes

no pokud jako jeden z prvnich argumentu uvedes klasickou formuli z desinfo sveta a to Sorose, tak se pak nediv.

Reagovat
celeb

nie, ze by som fandil Caputovej, ale Harabin? HA RA BIN LADIN? Vsak ten ma toho narovasi viac nez vsetci ostatni dokopy! A to Bugar je predajny hajzlik bez chrbtovej kosti a Kotleba kkt.

Ja by som inak najradsej cely post prezidenta zrusil. Dlhodobo nam robia len handbu, obstrukcie pri vymenovavani premierov/sudcov a zeru neuveritelne kvantum penazi, pricom ich pridana hodnota je nulova. Upravit zakony a odstranit tohto parazita by nam usetrilo desiatky milionov rocne.

Reagovat
alcantara

S tymto zase opatrne. Uz kratka historia nasho statu ukazala, ze prezident vie byt akou takou protivahou mafianom, ktori tu vladnu. Kovac pri Meciarovi, Kiska pri Ficovi. Minimalne kvoli tomu je potrebny.

Reagovat
celeb

a co dokazal spravit Kiska voci Ficovi? 1 prejav o stave republiky? Kovac akurat si nechat odviezt syna do Rakuska. Pritom obstrukcie Gasparpolovnika boli urcite zavaznejsie. Za mna, nech si zahranicne navstevy prijma premier, alebo min. zahranicia, prejav o stave republiky robi premier/predseda parlamentu a vymenovanie sudcov poriesi zmenou ustavy (aj tak je to nahovno), takisto aj poverenie zostavenim vlady po volbach moze riesit ustavna procedura. Ten cirkus ohladom prezidenta je nenormalne drahy, dozivotne renty, ochranka, prezidentska straz, volby prezidenta, suita poradcov, administrativa - desiatky milionov rocne, ktore by sa mohli presunut napr. do skolstva, zdravotnictva, atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
alcantara

Sorosz

Reagovat
kiwwi

Reagovat
aramaki

vy mate libRetarda, my budeme mat libtardku

Reagovat
janinho

inak, na Zomri niekto dnes dal vyborny postreh...

ak by Caputova vyhrala volby tak SR bude najliberalnejsia krajina na svete. Zena prezidentka, premier gay a predseda parlamentu mentalne retardovany clovek

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

ešte že sa tam Kali neudržal, lebo by sa tam mohol pridat ako minister vnútra feťák

Reagovat
janinho

to zvladne aj pellegrini aj ked je jasne, ze kali a pociatek su uplne ina liga... ale Fico udajne v poslednej dobe slope prvu ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

je to možné a možno o seká s pikom v posldnej dobe je dosť paranoidný

Reagovat
janinho

sak ked furt sa po obede chce sparat v zuboch a neni cim

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

v cem presne ti vadi? ono jen na nekoho hodit nalepku Libtard je strasne jednoduchy. A btw je to uplne stejne otravny a dementni jako slunickar, kavarna a podobny nesmysly.

Reagovat
alcantara

To ma byt kombinacia liberala a retarda alebo mi nieco unika?

Reagovat
Busby babes

jo no.

Reagovat
alcantara

Vznesena a kreativna prezyvka

Reagovat
smazaný uživatel

Podpora mnultikulti, podpora migrace, podpora genderove ideologie, podpora LGBT aktivismu atd. Proste klasicka libtardska agenda.

Reagovat
Busby babes

jako ze chce pomoc nekterym z valkou suzovanych oblasti? ze chce prosazovat rovne prilezitosti pro lidi z LGBT komunit nebo pro zensky?

husty, co dneska lidem vadi..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosimte, tyhle pohadky o valecnych uprchlicich.

Prosazovat neco, co uz davno funguje? Opet, dalsi pohadka. Zvyhodnovat LGBT na ukor normalnich je proste prasarna a stejne tak protlacovat kvoty na zeny ve firmach, to i kazdy debilovi dojde, ze to nemuze fungovat.

By me zajimalo, jak chytre by ses citil, kdyby te vzali do prace jen proto, ze potrebovali naplnit kvoty a ne proto, ze bys neco umel.

Reagovat
Busby babes

davno funguje? to mas hodne zkreslenou predstavu o tom, jak funguje spolecnost. Lidi, co se nejak otevreneji hlasi k LGBT jsou porad predmetem velkych predsudku, sikany v nejruznejsi podobe a tak. Stejne tak zeny treba na pracovnim trhu porad nemaj stejne podminky. Jdi do jakyhokoliv korporatu a uvidis, ze zeny berou mene ( a nekdy i docela podstatne mene) nez muzi, i kdyz pozice je stejna. To je realita. Ne fantazie konzervativcu o tom, jak rovne podminky uz davno jsou a vsichni maji stejnou sanci.

Ano, kvoty obecne fungovat nebudou, ale ta problematika neni o kvotach. Muzou nekde pomoct, ale ne vsude.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja pracuju v korporatu a to co rikas, je cista lez.

Reagovat
Busby babes

tak ses bud naivni nebo hloupej no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, ja mam cisla kolegu a kolegyn, ale pravda to neni a jsem hloupej a naivni. A ty sem pises dojmy z Hate Free a ses inteligent.

Reagovat
Busby babes

ne, ja pisu dojmy z korporatu. navic na to jsou i vyzkumy, ale whatever.

https://www.mesec.cz/clanky/ak-se-lisi-plat-za-stejnou-praci-u-muze-a-u-zeny/

jinak teda super, v tom pripade jste jednou z vyjimek. I kdyz teda spis bych tipoval, ze to bude vyjimka platna pro jedno oddeleni.

Reagovat
smazaný uživatel

A dokazes pochopit, ze se neplati jen za pozici, ale i za to, kolik toho kdo umi? Nebo to je pro tebe irelevantni? To, ze sice oba delaji stejnou administrativni praci, ale zatimco ona tim konci, tak za nim se muzes nekdo zastavit s tim, aby jim napsal napriklad nejakej statement? Nebo tohle bys nijak nehodnotil?

Reagovat
Busby babes

jj, protoze tak to plati ocividne obecne, zenska neudela nikdy nic navic, proto vetsina z nich bere ty mensi platy, na rozdil od super vykonnych a daleko daleko schopnejsich chlapu. protoze se nabime o jedny konkretni situaci a porovnani dvou lidi, ale o obecnem trendu a desitkach tisic lidi. Dle tebe je teda pravedobnejsi, ze z desitek tisic lidi jsou chlapi podstatne schopnejsi a proto berou vetsi platy? chapu to dobre? a to se bavime o kancelarskcyh zamestnanich, kde fyzicka vykonnost nehraje prakticky roli.

btw krasne si jdu predvedl to, proc tu to nerovne prostredi porad neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Udela, umyje okna napriklad. Ano, podle me je pravdepodobnejsi, ze kdyz vezmu 50 tisic lidi, tak vetsina tech schopnejsich budou muzi.

Reagovat
Busby babes

no, tak si prave predvedl uzasnou ukazku sexismu. zatimco chlap pripravi statement, zenska je dle tebe dobra k tomu, ze umyje okna. A pak tu budes vypravet, jak jsou pro vsechny rovny prilezitosti. bozi. Ses debil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta prvni cast byl samozrejme vtipek. Ale za tim druhym si stojim a to mame ve firme sefovou zenu a je prevelice schopna a je i nejlip placena. A i tak to na cele veci nic nemeni.

Reagovat
Busby babes

ale to neni ten pripad, o kterem mluvim. Muj priklad by byl ten, ze zena je sefkou oddeleni A, chlap sefem oddeleni B a sef oddeleni B ma o 15 procent vyssi plat i presto, ze odvadeji srovnatelnou praci na srovnatelny pozici. Coz porad je dost beznej stav.

Neni to o tom, ze zena nikde nesefuje chlapum.

Reagovat
smazaný uživatel

no v rámci jednej firmy to tak fakt nebýva, aspoň o tom nemám osobnú skúsenoť. Poznám manželský pár ona je managerka on je manager a ona zarobí viacej ako on

Reagovat
Lacko_Boh

zeny maju tendenciu horsie vyjednavat. A nikdy, opakujem nikdy, nie je situacia ciernobiela, ze mas oddelenie A a oddelenie B a dvoch tych istych ludi len jeden ma cikulu a druha ma pišulu. Kde chces ukoncit to rozdelovanie? Co keby sme spravili preiskum na to kolko zarabaju ludia s okuliarmi a bez?

Zeny su este stale kulturne utlacane ale systemovo resp. systematicky uz davno nie. Na Slovensku.

Reagovat
Lacko_Boh

a korpom uz prosim ta nikdy neargumentuj, to je nonsens. Prava diskriminacia zien sa deje mimo korp.

Reagovat
Mastný Chobot

v baniach a kameňolomoch

Reagovat
Lacko_Boh

v pici

Reagovat
Lacko_Boh

pýtal som sa babky a maminy a povedali ze vsetko je v pohode, Lacko jedz

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

tiež som konzervatívne zmýšľajúci, no oto je blbosť

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme neni. Protoze jsou joby ktere jdou lepe zenama jsou joby, ktere jdou lepe muzum. A garantuji ti, ze u nas ve firme bude vetsina schopnejsich muzu. Samozrejme, ze nekde v pradelne, cukrarne, administrative atd. budou zase schopnejsi zeny. Protoze jsou proste peclivejsi. A ano, verim tobe i Simonovi, ze se nekde najde nejakej peclivejsi chlap. Stejne jako jinde zase schopnejsi zena, ale jsou to vyjimky.

Reagovat
smazaný uživatel

no len ty si to v tom príspevku povedal všeobecne, no ie ženské práce by som nezredukoval na upratovanie a administratívu. Podla mňa sú ženy vo vela iných veciach lepšie ako muži, no nevedia sa presadiť, lebo nemajú tolko esosterónu ako muži. Zober si také varenie napríklad, človek by povedal, že sa v ňom ženy presadia ako najkvalifikovanejšie a najschopnejšie osoby a kto sú najlepší kuchári na svee? Muži, máš o aj v umení, v návrhárstve šiat aj kaderníci sú najlepší muži. Zato najschopnejšie sa zdá že sú ženy práve v politike, Merkelová, Mayová aj keď môžme mať na ne všelijaké názory. Je to ťažké no, j o o tom kto sa kde ako presadí, nedá sa povedať, že "z 50 tisic lidi, tak vetsina tech schopnejsich budou muzi." keby si povedal, že z 50 tisíc ludí sa presadí večšina mužov to je pravda, no to o schopnostiach v danej profesií nejde, žena môže byť aj lepšia v istej profesií ako muž, len nemá akú schopnosť sa presadiť

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak bavil jsem se hlavne o korporatu. A uprimne, nedovedu si predstavit korporat, kde budou schopnejsi zeny, nez muzi pri stejnym poctu muzu/zen. Mas takovy priklad?

Reagovat
smazaný uživatel

ako som písal, myslím si že to nie je o samotných schopnostiach (slovo schopnejší by malo vychádzať zo slova schopnosť), ale o tom, že muži sú zväčša agresívnejší ako ženy a o tomto to podla mňa je, že muži sa vedia lepšie presadiť a je to skôr o schopnosti presadzovať sa ako o samotných pracovných schopnostiach

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je porad schopnost daneho cloveka. Ja treba tu schopnost nemam prosazovat se moc nemam, bohuzel.

Reagovat
smazaný uživatel

však je no túto schopnosť majú viacej muži ako ženy a to je podla mňa celý rozdiel a preto sa ženy menej presadzujú, no nemyslím si, že by boli preto ženy menej schopné ako muži

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt jsi v jedny vete poprel sam sebe. Pises, ze je to schopnost, kterou maji muzi vice, nez zeny a nasledne pises, ze si nemyslis, ze jsou muzi v necem schopnejsi. Tak jak?

Reagovat
smazaný uživatel

no zle som to napísal (stále si myslím, že ľudia rozumejú čo chcem povedať) schopnosť presadzovať a majú muži podla mna na lepšej úrovni v pracovnom procese. No v samotných pracovných schopnostiach nie sú ženy menej schopné ako muži, pokial nejde napr. o hádzanie betónu lopatou

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslim, ze jde. Ve spouste ruznych oboru se to pohybuje nahoru dolu, nekde vice k muzum, nekde vice k zenam.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo určite viem, napr.na železnici má výpravkyňa rovnaký plat ako výpravca. A to nie rok, dva, päť.Ttakto to bolo už za komančov.

To s diskrimináciou je mýtus.

Reagovat
r.mrazik

to je ale pekna volovina

Reagovat
smazaný uživatel

Mi pripominas ty kreteny co chteji pro tenistky na GS stejne odmeny jako pro tenisty. A vubec neberou v potaz to, ze zeny hraji jen na 3 vitezne, ze zapasy trvaji v prumeru kratsi dobu a hlavne, ze sledovanost je daleko nizsi. Ale preci provadi stejnou praci (=hraji tenis), tak si zaslouzi stejne penize.

Reagovat
Busby babes

no, koukam, ze si vystacis sam, protoze uz dopredu vis, co bych rekl a pak si na zaklade toho postavis argumentaci a jeste se stihnes rozhorcit smajlikem. bozi.

btw. ne, tam je to nesmyslne, prave proto, ze ty zapasy trvaji kratsi dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

A btw - napadlo te nekdy, ze platy jsou i veci vyjednavani? Ze ikdyz bude plat pro danou pozici nejak nastavenej, tak je mozne, si vyjednat lepsi? A ze treba prave vyjednavani je jedna z veci, kterou zenske nemaji moc v povaze?

Reagovat
Busby babes

a napadlo te, ze zeny maji tu vyjednavaci pozici na zacatku proste horsi? kdyz jsou sto let zvykle, ze berou nekdy i daleko mene, tak ze to pak ma nejake dusledky? A to je to, o cem se bavime. Ze spousta firem u stejne pozice chlapovi jako prvni nabidku da daleko vyse nez zene. ale klidne si dal mysli, ze podminky jsou pro vsechny nastavene stejne.

Reagovat
smazaný uživatel

To neni pravda. Firmy si ohodnocuji (a v tomhle oboru prave delam) pozice. Ne daneho cloveka. A na zaklade toho, co musi dany clovek pro danou opozici umet, tak s nim vyjednavaji. Takze startovaci pozice je pro vsechny stejna. To jsou prave ty stejny prileztiosti, o kterych neustale mluvis. Ale nasledne uz dochazi k vyjednavani a tam uz na zaklade vnitrniho nastaveni, nebo zkusenosti, nebo cehkoliv jineho, zeny proste zaostavaji a proto se muze stat, ze nakonec nekde berou min. U nas tomu tak neni, ale samozrejme ze v par jednotkach pripadu se to stat muze a je to logicke a jen chybou daneho cloveka, ze si nevyjednal lepsi plat.

Reagovat
Busby babes

ano, firmy maji nejake rozmezi a obecne plati, ze chlapovi nabidnou vyssi castku nez zensky. Samozrejme se velmi tezko prokazuje nejaka diskriminace, protoze ani v tech firmach nedelaj uplny kreteni.

Reagovat
smazaný uživatel

Firmy maji nejake rozmezi pro danou pozici. A nasledne uz zalezi na vyjednavani, co kdo dostane. Takze opet, to, ze nekde ma chlap vyssi ohodnoceni nez zena, neni ani chybou chlapa, ani te firmy, ale jen a jen te zeny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

S tymi zenami si to teda nemyslim. Robim v korporacii a platove podmienky su rovnake.

Reagovat
Busby babes

to ja jo, i kdyz se to posledni leta lepsi, i diky temhle "libtard" iniciativam, na ktery on nadava. Velky korporaty to posledni leta jedou jako soucast toho spolecenskeho dobra, ktere prinaseji a kladou na to duraz. Ale porad to neni samozrejme a zeny maji daleko tezsi se prosadit.

Reagovat
smazaný uživatel

Spise jste evidentne vyjimkou vy, takze se mozna zamer na vase vnitrni odbory, nez tady vypravej pohadky o jinych korporacich.

Reagovat
Busby babes

no, prave ze nejsme vyjikou. ale klidne muzes samozrejme ignorovat ty vyzkumy, ktere na tohle upozornuji a maji k tomu data, protoze u vas je to na oddeleni ok, tak se to proste nikde nedeje a neni treba se tim zabyvat.

Reagovat
Nikikrew

Ako obecne na tych vrcholovych poziciach sedia najma muzi ale pomaly sa dava do rovnovahy. Navyse mnoho zien co poznam idu po kariere a chcu sa presadit aj na tych manazerskych poziciach s cim rastu aj platove podmienky.

Reagovat
Busby babes

samozrejme, ze se situace postupne zlepuje a je to dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni na tom nic dobreho, protoze se hodnoti na zaklade pohlavi a ne na zaklade toho, kolik toho kdo umi. Bohuzel.

Reagovat
Busby babes

coz se porad deje ted, kdy zeny nemaji stejne prilezitosti. Takze to, ze se to srovnava, protoze se prave prestava hodnotit na zaklade pohlavi, je dobre. Jen chlapum to dlouho nevadilo, protoze to hodnoceni dle pohlavi hralo v jejich prospech.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je prave co ty nedokazes pochopit. Prilezitosti maji byt stejny a JSOU stejny. Ale vysledek neni stejny. A to je spravny.

Reagovat
Busby babes

no, prave ze NEJSOU stejny ty prilezitosti.

Reagovat
Kixi Syhimour

Doufám že věříš v platovou mezeru mezi ženami a muži

Reagovat
Busby babes

https://cs.wikipedia.org/wiki/Genderov%C3%A1_mzdov%C3%A1_mezera

to myslis tohle? No neco na tom bude. Preci jen ta staleti historickeho vyvoje za par let nezmenis.

Reagovat
Zaschrona

Všichni mají stejnou šanci. Dle čísel OECD je u nás miniaturní rozdíl v platech mužů a žen. Zásadní rozdíl, a naprosto logický, je akorát u žen, které mají dítě.

Reagovat
Busby babes

jop. Česko patří v EU k zemím s největším rozdílem v odměňování žen a mužů. To je jeden z důvodů, proč ČR na žebříčku rovnosti Světového ekonomického fóra klesá.

Více na https://www.e15.cz/domaci/rozdily-v-platech-muzu-a-zen-v-cesku-se-prohlubuji-1352653

a znova jop:

https://www.irozhlas.cz/ekonomika/den-platove-rovnosti-equal-pay-day-rozdil-v-platech-zen-a-muzu-evropska-unie_1803201856_dbr

Reagovat
Zaschrona

https://twitter.com/OECD/status/1084046096677171200

Logicky pak ženy mají nižší platy, když maminky mají vůbec často problém sehnat práci.

Reagovat
Busby babes

takze sem das graf, ze ktereho vyplyva, ze patrime k nejhorsim...

Reagovat
Zaschrona

V případě maminek ano. Jinak ani zdaleka.

Reagovat
Gazdo

Slovami klasika: Vsetka rovnost konci ked treba vyniest klavir na siedme poschodie

Reagovat
kiwwi

dorovnanie prav (a dokonca ani to nie) LGBT voci ostatnym je zvyhodnovanie?

Reagovat
Busby babes

ano, bili muzi jsou nasrani, ze uz nemaj tak velke vyhody a oznacuji to za diskriminaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vazne by me zajimalo, jestli zabery lidi co miri do Evropy nevidis, nebo schvalne ignorujes, nebo jakto, ze jsi schopnej i pres zjevny fakta tvrdit tuhle lez.

Reagovat
Busby babes

vidim. a jakou lez? spousta z tech lidi opravdu z valecnych zon utika. Nebo myslis, ze v Syrii nebo na dalsich mistech treba v Africe se nevalci? Nebo ze tam nejsou nekteri dost utlacovani na zaklade sve prislusnosti treba k vedlejsimu kmenu, jinemu nabozenstvi etc.? Ano, spousta lidi jsou pak vylozene ekonomicti migranti. A proto musime byt schopni si vybrat a filtrovat. Ale fortress Europe fakt resenim neni. Protoze to je i celkem nerealna predstava.

Reagovat
smazaný uživatel

Mlady zdravy silny kluci zdrhaji a o zemi se jim ma postarat kdo? Samozrejme, ze je jednodussi odejit do jiz zbudovane Evropy, nez pracovat na sve zemi. Nez za ni bojovat.

95% jsou ekonomicti migranti. Na tom se shodnem, ze je v Evrope nechcem.

U tech 5% samozrejme beru zeny a deti. Ale mlady chlapi, schopni valcit nemaji nejmensi pravo. Maji se valcit o svoji zemi a zaslouzit si to. Jako nasi predci vyvalcili Evropu pro nas.

Reagovat
Busby babes

uzanej argument. Mlady a silny kluci se jako nemuzou bat o zivot? z pohodli kresla uprostred evropy se tyhle soudy vynasej fakt snadno. jen sjou teda smesny no. Coz zrovna u prislusnika zeme, jejich mladi a silni kluci v historii zdrhali do emigrace pomerne casto zni jeste lip.

btw naproste minimum nasich predku vyvalcilo nasi zemi pro nas. Z velke vetsiny to byli mladi kluci z Ameriky.

Reagovat
mikelinos

Poslední odstavec

Reagovat
Busby babes

cest tem vyjimkam, kterych teda na druhou stranu taky nebylo uplne malo. Ale vetsina to rozhodne nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

Z Ameriky? Jako proti Turkum napriklad?

Reagovat
Busby babes

proti Turkum? to jako myslis oblehani Vidne 1683?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, myslim vsechny valecne evropske konflikty v minulosti, kde se sem snazili dostat treba muslimove.

Reagovat
Busby babes

ty vole, argumentace Osmanskou risi... dokonaly. no nic, dej si pozor a te nejakej muslim nekde v praze treba... nepozdravi. To by se ti mohlo udelat dost spatne.

Reagovat
sunakashi

Reagovat
r.mrazik

a nebo jak se evropani chteli dostat do asie...ja uz fakt nevim,odkdy se da brat argumentace historií v debatach

Reagovat
smazaný uživatel

Jj protoze ja znam malo. A vubec jsem nebyl nekolikrat v muslimskych zemich, nebo treba nepracoval 3 roky v Mnichove.

Reagovat
Busby babes

takze ses ekonomickej emigrant, chapu to dobre? no, ja zas ziju v Belgii.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja moc dobre vim, kde zijes, Simone.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Ondiis

Scary

Reagovat
Busby babes

jo vid. ale zasmal jsem se tomu, jak to vyznelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja potom taky, ale nebylo to tak mysleny.

Reagovat
Busby babes

jeste s ukrajinskyma predkama...

Reagovat
mikelinos

Aby ses nedivil že tvoji předci můžou být právě ti nájezdníci ze 17. století

Reagovat
Busby babes

Reagovat
sunakashi

Reagovat
sunakashi

Reagovat
mistr129

Tady jde spíš o debilní migrační politiku evropských zemí. Jelikož je mnohem snažší se sem dostat, když už tady máš nějakého příbuzného, tak je pak logický, že na plavby přes moře, cesty přes poušť nepošlou děti. Ty sem pak dostanou "legální" cestou.

A vyválčili, to je pravda. Ale u nás to bylo poměrně jasný, jedna strana versus druhá, která se nás snažila obsadit a časem vyhladit. V Sýrii se jim mele ISIS, Američani, Rusové, Turci a kdovíco ještě, takže tam těžko běžný člověk může nějak bojovat.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
salami

Souhlas, je hodne naivni si myslet, ze proste vstanes z postele a jdes bojovat za svoji zem. Navic mistni maj mnohdy dost zkresleny informace.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze ty zkreslene informace budeme mit spis my...

Reagovat
salami

To se nevylucuje.

Reagovat
r.mrazik

jenom technicka...nepochazi tvoji predci taky ze zahranici a nebyli sami ekonomicky migranti?

Reagovat
r.mrazik

*ale mozna se pletu a byl to nekdo jiny...fakt se jenom ptam

Reagovat
smazaný uživatel

Mamka pochazi z Ukrajiny, ale do Cech prisla za tatou, kdyz byla tehotna.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
PP

já nepochybuju o tom, že za 20 let budou Merkelovou velebit, jak získala z roku na rok 1 mil. pracovních sil. A dementní Češi, kteří nevidí dál než za vlastní barák budou odmítat pár desítek či stovek chudáků..

Reagovat
Busby babes

tak Merkelova hlavne zachranila Madary pred totalnim kolapsem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Maďari sa zachránili v prvom rade sami keď postavili ten plot.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

O tomhle už teď můžeme prohlásit, že to je úplná kravina. Z roku na rok opravdu ne, většina těch lidí napracuje ani teď a ve vyhlídkách do dalších generací bych radši taky neslavil.

A tohle "o stovkách chudáků" je nechutný vydírání. Když tak moc chceš pomáhat lidem, tak proč nevoláš po převzetí rovnou milionů lidí, kteří by k nám jistě měli zájem jít, pokud by náš systém dávek byl podobně štědrý jako v tom Německu? Místo toho voláš populisticky po neřešení jen kvůli jakési morálce, která ale ten problém ani náhodou nevyřeší. Navíc stejně tak není vůbec morální lákat sem masově lidi z jiných zemí. Taky by se nám jako Česku nelíbilo, kdyby třeba Německo začalo lákat všechny schopnější lidi, ať se odstěhují tam. Stát se to, tak tahle země je v totálním rozvratu. Tudíž tohle usilování o přestěhování lidí sem v masové míře je naprosto nemorální chování vůči jejich původní zemi. Ani navíc nemluvě o tom, že imigrace v tak masivní míře, jako probíhá třeba do Švédska, opravdu nefunguje ani pro Švédsko. A brát pár lidí jako gesto je jen čirý a ohavný populismus.

Reagovat
smazaný uživatel

Čaro nechceného. Toto sa ti podarilo : " pomoc nekterým z válkou sužovaných oblastí".

Takže nekterým. Prečo nie všetkým? Lebo to nie je logicky možné, únosné, zrealizovateľné.

Takže selekcia. Nekterí jo, nekdo ne. Ja som tiež za prísnu selekciu. Ekonomckí absolútne nie a tí čo utekajú pred vojnou po skončení konfliktu ihneď naspäť a budovať svoju krajinu...ako Nemci a Japonci po II.sv. vojne.

Uveď prípad diskriminácie v SR, môžeš aj v ČR, ohľadom pohlavia alebo sexuálnej orientácie. Ja som o žiadnej diskriminácii nepočul.

Reagovat
smazaný uživatel

čo si prečítal?

Reagovat
smazaný uživatel

Viz vyse - Podpora mnultikulti, podpora migrace, podpora genderove ideologie, podpora LGBT aktivismu atd. Proste klasicka libtardska agenda.

Koho budes volit? Klidne do PM, at tu neschytas opet hejty.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujíma ma ten článok, v ktorom si to čítal.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze to bylo zhruba vsude v ceskych novinach - Idnes, novinky apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Ahaa, hmm... Zaujímali by ma jej citáty na tieto témy, ešte som ich veľa nevidel, ale pravda, že veľa som negooglil.

Reagovat
smazaný uživatel

Na sme mala rozhovor s Hanzelovou, tam by si to mal nájsť.

https://domov.sme.sk/c/22045313/prezidentske-volby-2019-caputova-vs-mistrik-video.html

Pozeral som to celé, keď to vyšlo, ale neviem ti povedať, že ktorú minútu.

Reagovat
smazaný uživatel

ďakujem, pozriem.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Bayern +

Reagovat
mul

realne mi to pride ako najvhodnejsi kandidat, Sefcovica by som povazoval za dobreho, lebo je fakt uznavany v EK, ale vadi mi tam podpora Smeru, Harabin siri dezinformacie, Kotleba je fasista, Bela ja slizky had...ak by nahodou bol Sefcovic prezidet ako nejaku extra tregidiu by som to nebral

Reagovat
J0EL

Tragedia by bola az potom. Fico ako predseda ustavneho sudu namiesto basy a dalsich x-rokov rozkradania statu SMERom a ich hnusnej bande.

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste jedno OT:

Tommy Robinson infiltrovat BBC a dokazal, ze jsou jejich zpravodajci totalne zkorumpovani a vymysleli si spoustu dukazu, ktere pak predkladali ve zpravodajstvich.

https://www.youtube.com/watch?v=wNd2bvLvyk4&t=1s&fbclid=IwAR1eX6b_SsWqiW6H_WwcYvkrHadqfmRDMXt4j2DslpwlSJ706Fl94lgPSLw

A co se stalo? Hned po tom, co to zverejnil, mu byl zablokovanej facebook a instagram..

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
sunakashi

Reagovat
smazaný uživatel

"Magpies, lehce horší z těchto celků"

co je to sakra za formulaci?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Coutinho10

těšim se na něj zpět v PL

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Brendão

Reagovat
Coutinho10

nějak se nedokážu rozhodnout, na co se dnes podívat, ale asi Wolves

Reagovat
pingla

Brighton dnes musí jinak už se solidně namočí do boje o sestup. Sestava skvělá, dnes to musí vyjít

Reagovat
Coutinho10

Tielemans asistence

Reagovat
Zaschrona

První minuta, Jagielka totální minela a můžeme být hodně rádi, že netečeme.

Pátá minuta, Schneiderlin totálně propadl na středu hřiště a zas můžeme být hodně rádi.

Tohle bude dlouhý...

Reagovat
Zaschrona

Fakt by se nenašel nějaký tým v Číně nebo klidně kdekoliv jinde, co by nás zbavil Walcotta? Proč ho pořád Silva staví?

Reagovat
SpecialOne

Dneska tvá oblíbená pravá půlka hřiště co Myslel jsem že Kenny už Colemana posadil.

Reagovat
Zaschrona

To jsem si už taky myslel... Silva je ale svého štěstí strůjce. Dva nejkreativnější hráči na lavičce, dobře hrající Davies i Kenny taky sedí. Vůbec nechápu plán, jak to dneska máme ukopat.

Reagovat
ManUnited

já měl za to, že nejkreativnější je Gylfi

Reagovat
Zaschrona

Bohužel dle čísel ani náhodou. Jasně vedou Bernard a Lookman, pak se trochu ještě chytá Gylfi a Digne, jakkoliv je spousta z jejich šancí ze standardek a u Digneho z centrů. A to je tak všechno, zbytek našich hráčů je na svojí pozici kreativně naprostý podprůměr.

Reagovat
ManUnited

Aha, já teda Everton skoro nesleduju..myslel jsem právě, že na Bernarda byl hate, když přišel tak aspoň si mě vyvedl z omylu

Reagovat
Zaschrona

On i docela je, ale podle mě hodně nezasloužený, maká skvěle i dozadu, jediné co mu chybí je síla do osobních soubojů a lepší schopnost se dostat do zakončení. Oblíbenějšího hráče v týmu momentálně nemám.

Reagovat
ManUnited

Já měl vždycky rád Schneiderlina, ještě když byl Soton v druhý lize. Bohužel po tom jeho přestupu k nám se ta jeho kariéra ubrala úplně jiným směrem než bych chtěl

Reagovat
mayday

Walcott nebyl nikdy fotbalista. Tomu měli dát tretry a poslat na ovál a řadě lidí by bylo líp.

Reagovat
kiciN

Jojo, tak to muzeme rict asi o vetsine hracu kteri hraji fotbal, protoze za svoji karieru dat pres 80 golu zvladne urcite kazdy

Reagovat
mayday

Hrál v ofenzivním Arsenalu. Jeho největší předností je rychlost, ale fotbalově na špičku nemá a neměl.

Reagovat
sunakashi

Reagovat
Zaschrona

Bylo to hezkých 17 dnů. Pak ale bohužel přišel další zápas.

Po 40 minutách totálních nechutností ale docela pěkný týmový gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Schar gol roku Nadhera

Reagovat
Zaschrona

Mazec.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
salami

nejlepší Rafův přestup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Longstaff, novej Carrick

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveritelny. Prijde jedna posila a najednou Newcastle hraje uplne jinak. Drzi mic, utoci... nechapu, prijimam.

Reagovat
13

Tak zas je to Burnley venku ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasne, dva zapasy doma a se slabouckejma souperema, ale stejne. Dva mesice zpatky bychom hrali 0-0 a nedalo se na to koukat.

Reagovat
salami

Ale Burnley, který 8 zápasů po sobě v lize neprohrálo, posbíralo 18 bodů a obralo jako první o body Oleho na Old Trafford a chyběl málo ke 3 bodům, já bych to určitě nepodcenoval.

Reagovat
Greny

A to si představ že by měli na hrotu zdravého Krmencika.. to by bylo už na pohary

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké překvapení, že nejdražší posila v historii klubu dělá rozdíl ve hře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Ve spoustě klubů by o tomhle mohli vyprávět...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
icemike

Však taky Kepa o víkendu překvapil

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Reggie

Ja uz videl hracu, kteri byli nejdrazsi v historii klubu a stali za hovno. A nebude jich urcite malo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Almirón je fotbalista na rozdíl od těch zbylých kopáčů v Newcastlu.

Reagovat
Reggie

Tak o tom ale nebyla rec, to se vi. Ty jsi tady zkousel ironickou poznamku, ktera nema s ostatnima kopacema v Newcastelu nic spolecnyho. Proste ne vzdycky nejdrazsi posila klubu dokaze tahnout tym.

Reagovat
salami

Navic temer okamzite.

Reagovat
Free_player

Newcastle jede

Reagovat
Coutinho10

Tarkowski

Reagovat
Coutinho10

lol Murray prestrelil z blizka branu a sel si vymenit kopacky

Reagovat
Zaschrona

Richarlison zas zahrál hrozně. Jediný jeho štěstí je, že si většinu hejtů vyžere Walcott.

Reagovat
Zaschrona

Bernard boží a Gylfi zas skoro z ničeho gól.

Reagovat
pingla

Mr. Propper

Reagovat
Coutinho10

Maguire tam prosel skoro pres 5 hracu

Reagovat
Zaschrona

DCL krásný zakončení. O parník jinde než Richarlison momentálně.

Reagovat
Zaschrona

A teda Gana dneska životní zápas z pohledu průnikových přihrávek.

Reagovat
fenixLFC

wolves a huddersfield ziskal 6 bodov zo 14 proti vlkom

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

skoda Vydra, ale bylo to tezky, kdyz tam bylo tolik nohou vcetne brankare

Reagovat
Coutinho10

Crouch tam ty rany rozdava

Reagovat
Makiii

Dnes by to chtelo zkusit diamant 442/41212

DDG

Dalot(bude Young :/) Small Linde Shaw

McTom

Fred Andreas

Pogba

Lukaku Alexis

Lavka: Gomes Chong Bailly …

Sice strasne moc zranenych, ale porad se da poskladat vic nez kvalitni sestava!

Takze pojdme na ne. Pohlidat hlavne “naseho” nesmyslne pustenyho Zahu a melo by se to zvladnout. Pod Olem nastupujeme konecne do kazdeho zapasu, tak ze jdeme a CHCEME vyhrat!

Reagovat
Ondiis

Fúú, ta ofenziva. Pokud vymažou Pogbu, tak u vás nemá kdo dát gól

Reagovat
smazaný uživatel

lukaku

Reagovat
Makiii

Tak at je to jak chce, nebo at jsou jakkoliv mimo formu.

Tak porad je to Alexis a Lukaku, co tech golu nedali malo v PL.

Kdy jinde by meli zabrat nez ted...

Na to, že je 9 hracu OUT, je ta sestava slusna...

Reagovat
Busby babes

ted nevim, trochu to zni, jako bychom diamant dlouho nehrali, ale hrali jsme tak posledni dva zapasy. Jinak asi souhlas, jsem zvedavej na Freda, jestli ted uz konecne nastoupi.

Reagovat
Makiii

Uz by mel konecne dostat sanci...Ale stale mu verim a podle vyjadreni i trenerskej stab

Reagovat
smazaný uživatel

+1 rojo misto smallinga snad

Reagovat
Busby babes

Smalling ted zahral dvakrat velmi dobre. Navic teda, i kdyz treba ja si preju abychom ho prodali, tak je porad daleko lepsi nez Rojo.

Reagovat
Makiii

At mam Roja rad sebevic, tak tohle uz neni normalni, aby 80 procent, co je v United byl zranenej...

Reagovat
smazaný uživatel

Zahrál dobře, proto bych ho neposadil. Ale přijde mi divné, že by o něm Ole mluvil na tiskovce, když by ho nechtěl nechat hrát. A radši ho mám na CB.

Reagovat
aramaki

Ars1, ManU2 x2, LivX, ManC1, Tott2

Reagovat
blade115

Poslední hřebíček do rakve ? ...

Reagovat
Ross Geller

OT: Proč jsou tak moc populární sušenky Oreo? Když to samé na trhu je již několik desítek let v podobě sušenek Disko? Vždyť Oreo jsou jenom okopírované Disko sušenky, navíc to chutná stejně.

Reagovat
Luc-Luc

Oreo jsou popularni ? ja si nepamatuju, ze bych to u nekoho ve svym okoli videl, sam jsem si to koupil tak pred 3 rokama naposled...

Reagovat
Ross Geller

Ano jsou hodně populární. Vznikají i různé variace potravin s příchutí Oreo. Třeba jak máš ty shaky v KFC nebo Mekáči, tak to má příchuť Oreo, pak různé sladkosti mají taky příchuť oreo. A celkově je to ve světě dost populární.

Reagovat
Luc-Luc

ok, asi ve svete neznaji Disco ty jsem nemel tak 100 let, koupim, dostal jsem na to chut, na ty s bilym vnitrkem

Reagovat
smazaný uživatel

ve světě disko znát nebudou když je to český výrobek. Je to nenasytnost evropy která si říká když to má amerika můžem to mít taky viz zbraně auta apod. Mě oreo osobně moc nechutná jako ty samostatné, ale Milka oreo je pro mě jedna z nejlepších. Podobné mi to s diskem nepříjde ani o píď. Disco je lepší a taky souhlasím ty černé s bílou náplní jsou nejlepší. Divím se, že něco černého chutná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

V životě jsem to nejedl a ani jsem to nikoho jíst neviděl, tak teda nevím, jak je to s tou popularitou

Reagovat
blade115

Pojmenovali po nich Android.

Reagovat
Ross Geller

Jsou fakt populární. Já je jedl dnes poprvé a právě nechápu, co je na nich tak speciálního, fakt to chutná jako sušenky Disko, které jsem jedl v dětsví a pořád se ještě prodávají.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem je měl jenom vždy v milce. Po té oreo milce bych se utlouk.

Reagovat
Whitemedia

jo vidíš to, tu jsem taky jednu dobu dost kupoval.. takže jsem je, dá se říct, jedl

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

chutna to uplne jinak

Reagovat
Ross Geller

Chutná to úplně stejně, dneska jsem to porovnával.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud nemas zrak, cich, chut a hmat tak mozna jo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ross Geller

Zrakově vidím, že Disko jsou o něco větší. Čichově to voní stejně. Chuťově je to hooodně podobné, možná Disko o něco lepší. A hmatově cítím co už jsem psal, že Disko jsou o něco větší.

Reagovat
13

Tak si kup Disko mentále Gellere a neotravuj tu s tím.

Reagovat
Ross Geller

Já budu otravovat kdy chci, kde chci a koho chci. A Disko nežeru, je tam palmáč.

Reagovat
iamek

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
iamek

Chutná to úplně jinak. Navíc Oreo je tradiční značka, která existuje snad sto let. Oreo navíc najdeš na každém letišti, tak je v podvědomí více. V cizině se to žere hodně, ale v ČR rozhodne ne.

Reagovat
Ross Geller

Nechutná. Obojí to chutná jak levné sušenky s palmáčem, což obojí taky je.

Reagovat
iamek

Tak to pak nepoznas ani rozdíl mezi bohemkama a pringles

Reagovat
Ross Geller

Bohemky jsou dobré, to jsou smažené nakrájené brambory. Kdežto Pringles jsou z bramborového těsta, a ta chuť je logicky horší.

Reagovat
mistr129

Dělá jim reklamu Beník <3

Reagovat
icemike

Vždyť je to jiný princip. O receptuře ani nemluvím

Reagovat
smazaný uživatel

chutná to úplně jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Oreo Introduced March 6, 1912; 106 years ago

Mám teda dost pochybnosti o tom, co je čeho kopie.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

jdu s dotazem sem, protoze zde, jsou prej nejvetsi experti na EF... : proc uz utocnici pri samostatnym uniku na golmana nepouzivaji klicku nebo pichnuti balonu kolem golmana a zakonceni do prazdne? driv se to pouzivalo hodne, napriklad Ronaldo Nazario dal neco pres 400 golu a z toho 88 dal timto zpusobem, pak treba Romario na to byl taky expert.. ale nejde jen o tyhle dva, pouzival to skoro kazdej utocnik.. jsou lepsi golmani? nebo horsi utocnici? nebo co?

Reagovat
hona.kub

Reagovat
smazaný uživatel

asi sem blbej nebo slepej, ale odpoved opravdu neznam...

Reagovat
stas87

*sjetej

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to ani nezminuju, to je automaticky

Reagovat
stas87

Nechce sa ti z toho kolotoca vystupit?

Reagovat
johan14

Taká možnosť: Obrancovia sú asi rýchlejší, tak majú obavu, aby ich nedostihli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Je na to méně času, brankáři jsou obratnější a často vyckavaji. Každopádně Hazard tak často zakončuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

protože otbal jako celek se naprosto změnil všechno se zrychlilo golmani nestojí na brankové čáře. Obránci fungují úplně jinak ja ktady psal dole hazard dost často je, ale výjimkou

Reagovat
Dawon

Ono zrovna to, ze golmani nestoji na brankove care, by pro tenhle typ zakonceni melo byt spise prospesne, ne? Tezko si predstavit, ze udelas klicku golmanovi, co stoji prikovany na lajne

Reagovat
smazaný uživatel

si zajdi někdy na okresní přebor tam jsem to viděl několikrát

Reagovat
Remt

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ted to prave udelal auba.. obecne bych rekl, ze se je i min prilezitosti se vubec do takoveho uniku dostat

Reagovat
Nikikrew

Dnes by to mohol byt dobry zapas. Cherries radi hraju futbal, takze na ihrisku uvidime pohladny futbal. Hostom chyba vela dolezitych hracov ( Brooks, Wilson,...) preto to musime vyuzit a dnes urcite zvitazit. Snad nastupi Ozil a Auba, Lacu a Iwobiho dnes radsej setrit a urcite by som si konecne pozrel Suareza, super by mu mohol vyhovovat.

Reagovat
Salfovic

Nemáte někdo po ruce takovej ten povedenej kreslenej obrázek zraněnejch hráčů Arsenalu? Je na něm i Rosa a Diaby snad na kapačkách

Reagovat
Luc-Luc

dneska to bude hodne tezke, kurz 1.28 je silenost, po poslednich vykonech bych se moc nedivil remize...

Reagovat
johan14

Dnes musí Chelsea zabrať naplno, ináč ide boj o Top4 do múky. Proti City defenzíva suprová, a gól hádam dajú.

Reagovat
smazaný uživatel

Werner do Bayernu, takze sen nekterych liverpoolskych fanousku pada.

Reagovat
R22

Já bych chtěl spíš Jovice, ale nevím zda tam vůbec jsou nějaké spekulace, asi ani to..

Reagovat
smazaný uživatel

Si ho kup

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Pro nas jedine dobre. Potrebujeme jine hrace nez Werner.

Reagovat
avicii

A koho teda do utoku?

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud bychom hledali útočníka tak Jovic. Ale já bych dal šanci Brewsterovi.

Reagovat
smazaný uživatel

dyt to je hrac uplne nepouzitelnej pro nektery zapasy.. to, ze za velkyho hluku na nekterejch stadionech nemuze hrat mu musi strasne snizovat cenu

Reagovat
smazaný uživatel

si tak říkám - je v Anglii nyní vůbec někdo takový, kdo by dával pravidelně (pěkné) branky ze středních a delších vzdáleností, jako to uměli Lampard a Gerrard?

Reagovat
Lexi Belle

Xhaka

Reagovat
pepinho2

Možná Neves?

Reagovat
DrQQ

Granit Xhaka.

Reagovat
Mastný Chobot

koľko ich dal? 4? zvyšných 40 pokusov skončilo na predmestí Londýna

Reagovat
DrQQ

Nerátal som ich, on iné góly ako z diaľky asi ani nedáva, ale kto ich dáva posledné roky v PL pravidelne viac?

Reagovat
DrQQ

Aha, pozrel som sa nižšie a vidím a musím súhlasiť, že Eriksen.

Reagovat
Busby babes

tak ono od toho vetsina treneru hrace odrazuje, protoze ta pravdepodobnost ze to paradne trefi z casto nepripravene pozice je velmi mala...

Reagovat
Golasso

Ta doba je bohužel už pryč, teď se střelba mimo vápno bere spíš jako nouzový řešení , ale už zde zmiňovaný Xhaka občas dá pěknou ránu

Reagovat
salami

Sigurdsson, Eriksen, Snodgrass takhle z hlavy, plus zminovany Neves s Xhakou a urcite jsem jeste na nekoho zapomnel. Plus pro to ma predpoklady Pogba, ten to vyuzival v Juve dost, ale v PL zatim tolik ne.

Reagovat
Tolstobik

Gylfi dava krasne goly

Reagovat
smazaný uživatel

19 - Christian Eriksen has scored 19 goals from outside the box in the Premier League; the most of any player in the competition since his debut (September 2013).

Reagovat
Mastný Chobot

Eriksen je asi naj v lige v tomto

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
Busby babes

slapl na balon.

Reagovat
r.mrazik

psal ze to chtel...

Reagovat
Whitemedia

a Willian tenkrát říkal, že proti Liverpoolu necentroval, ale střílel https://www.youtube.com/watch?v=Q1g2-rciXGI

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Cobra

Reagovat
oli9

na okresní úrovni je tento skill vidět i 5x za zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle dělá Lukaku pravidelně

Reagovat
icemike

Takže, bude dneska kepa v základu?

Reagovat
smazaný uživatel

bude

Reagovat
icka

ja myslim, ze ne

Reagovat
Lexi Belle

Nominoval se

Reagovat
Nikikrew

treba sa opytat Kepu

Reagovat
icka

Reagovat
spider_8

Reagovat
Coutinho10

100% jo...on si ho netroufne posadit, když mu strhnul jenom týdenní plat

Reagovat
oli9

dnes půjde kopat i penaltu

Reagovat
Coutinho10

tolik super fotbalů ve stejnej čas..hlavně, že včera hráli převážně jenom týmy z 2. půlky tabulky

Reagovat
13

Reagovat
mul

plus odveta El Clasico v CdR...lenze na strane druhej, nemali aky zapas dat na utorok, kedze Arsenal, Chelsea, City, LFC, United hrali v nedelu

Reagovat
Coutinho10

j prave...nejenom PL, ale i El Clasico, takze fakt skoda, ze to jinak nejde vzhledem k tomu programu...leda, ze by treba LFC s United hrali uz v sobotu a ne nedeli, pak by teoreticky tyto 2 tymy mohli hrat uz vcera, ale jinakto vzhledem k EL asi neslo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

vas aspon Digi dava, nas ne. A jinak je to tim, ze ty tymy hrajou pohary, tim pak museli hrat v nedeli.

Reagovat
Coutinho10

j skoda, ze to maj ty tymy zrovna takto naslapany...jinak Digi bohuzel nemam, takze v tv bud MC nebo El Clasico (to druhy pres mobil) a LFC na notesu pres stream

Reagovat
Coutinho10

*Man City s WHU budou na Seznamu, kdo by měl zájem (od 20:30 studio)

Reagovat
smazaný uživatel

El Clasico na Sport 1

Reagovat
Coutinho10

jj

Reagovat
Kixi Syhimour

Ty se tím zabiješ

Reagovat
Coutinho10

dal jsem to, ikdyz to bylo trochu narocnejsi, ale klicovy momenty jsem ze vsech 3 zapasu videl

Reagovat
Kixi Syhimour

magor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

K nasrání..zrovna dneska jsem chtěl ten náš lazaret vidět, ale chápu že Londýnský derby je víc

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

I think it's important for people to understand that Arsenal and Chelsea are both in transition. Considering this, I would say Emery and Kepa have done very well. ( gary lineker )

Reagovat
smazaný uživatel

dnes je potřeba čukotku řádně uzemnit palicí do hlavy a zvesela je připojit do boje s naším jižním sousedem o tuhý boj o EL kam oba celky patří a taky dlouho budou, tip:1:4 tohle bude velkej kolotoč

Reagovat
smazaný uživatel

Klasik

Reagovat
Golasso

Baví mě, jak se ta vaše slepičí skvadra prezentuje po pár letech pseudoúspěchů I když dneska vám fandím, tak to neposerte

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna brát trolla BRITa jako vzorek normálního fandy Spurs

Reagovat
TopinB

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Free_player

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
raduinho

Ani picu. Brite, aport! Máš nick jak nějaký čokl.

Reagovat
John Obi Mikel

Kepa - Azpi, Rüdiger, Luiz, Emerson - Kanté, Kovačič, Loftus-Cheek - Willian, Hazard, Hudson Odoi

Reagovat
John Obi Mikel

Místo Williana spíš Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa/Willy - Azpi, Rüdiger, Luiz, Emerson - Kanté, Kovačič - Hudson Odoi/Pedro, Loftus Cheek/Barkley, Hazard - Higuaín/Giroud

Reagovat
Busby babes

Greenwood, Gomes, Rashford, Garner a Chong jsou s tymem, tak uvidime jak to Ole poskladal.

Reagovat
Lexi Belle

Jenko přežije všechno

Reagovat
Mastný Chobot

achjo, už ma tá hra na 3 stopérov celkom sere

Reagovat
Mastný Chobot

prečo to hráme doma proti mamlasom nechápem už vôbec

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Mastný Chobot

dopiči, ešte aj bez Lacazetta

Reagovat
Nikikrew

Lacca je v pohode, v Sobotu hrame NLD, tam musi byt 100 percent fit. Sere ma to, ze hrame na 3 stoperov, to zas bude holomajzna

Reagovat
Whitemedia

Sky Sport Italia: Maurizio Sarri has dropped Kepa to the bench. Willy Caballero starts

Reagovat
mithro

takze nedorozumenie

Reagovat
Whitemedia

on je nakonec Sarri pomalu za většího šaška než Kepa

Reagovat
Busby babes

jeste by ho tam mohl v polocase dat...

Reagovat
smazaný uživatel

To je, pretoze melie sračky do medii. Najprv nedorozumenie, potom chyba.

Reagovat
raduinho

Tak to fakt není.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
Whitemedia

Caballero, Azpi, Luiz, Rudiger, Alonso, Kante, Jorginho, Kovacic, Pedro, Higuain, Hazard

Návrat ke klasice, nemůžu se dočkat Alonsa a výprasku

Reagovat
Coutinho10

fakt Willi

Reagovat
blade115

To je fakt neskutečnej idiot. Nejdřív to vezme na sebe, dlouho Kepu omlouvá a pak ho posadí na lavičku. Snad dostanou bůra a on konečně vysmahne někam hodně daleko a nikdy se nevrátí...

Reagovat
vitasrp

Jop, úplnej idiot, však ještě víc kontroverze je přesně to, co ten klub potřeboval.

Reagovat
Greny

Dnes se ukáže za kým stojí hráči... Zda za trenérem nebo za Kepou

Reagovat
vitasrp

Tak jako proč by někdo měl stát za Kepou K tomu není jedinej důvod.

Reagovat
icka

Reagovat
raduinho

Reagovat
Hokaido

Jedinej důvod je ten, že by se chtěli zbavit Sarriho. Ale vzhledem k tomu, že Luiz a Willian pod ním hrají (a asi by nehráli pod žádným jiným trenérem), je to dost nepravděpodobný.

Reagovat
blade115

Jj, nejdřív to zamést pod koberec a pak to ve jménu manší kontroverze znovu při první příležitosti vytáhnout a "vrátit úder"... Paráda.

Reagovat
vitasrp

Katastrofální, že pro média to zahraje do autu a vyřeší to interně. Nicméně na každém řešení se dá najít to špatný a z dotyčnýho udělat debila, to je jasný.

Reagovat
blade115

Čistě interní řešení ho teď veřejně potrestat lavicí no, jistě o tom už nikdo nenapíše ani tečku. Nemáme šanci se shodnout, takže jen pevně doufám, že se u současné Chelsea dobře bavíš, užíváš Sarribólu plnými doušky a ještě dlouho ti ten přístup vydrží.

Reagovat
icemike

Když se zjevila Marina s tou pokutou, uz ho posadit musel. Rozumný krok

Reagovat
Hachim Mastour

fm style

Reagovat
raduinho

Ale hovno.

Reagovat
diastan

dnes opet povinnost

XI | Ederson, Danilo, Kompany (C), Otamendi, Zinchenko, Gundogan, Silva, Mahrez, De Bruyne, Sane, Aguero

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmm, co je s tím Fernandinhem?

Reagovat
diastan

svalove zraneni ceka se navrat az po repre pauze

Reagovat
Mates_Matesović

#THFC: Lloris (C), Trippier, Alderweireld, Sanchez, Davies, Winks, Sissoko, Eriksen, Lamela, Son, Kane.

Uf, ještě, že nehraje Odoi.

Reagovat
Coutinho10

Divock v zakladu...to se tesim

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Wijnaldum, Milner, Mane, Salah, Origi.

Subs: Mignolet, Keita, Henderson, Sturridge, Lallana, Shaqiri, Camacho

Reagovat
smazaný uživatel

No to je příšernost.

Reagovat
Coutinho10

me to tak hrozny neprijde..musime byt pozitivne naladeni

Reagovat
smazaný uživatel

No Milner v záloze mě teda optimismem vůbec nenaplňuje. Byl tragický na bekovi, tak ho příště šoupneme do zálohy. To bude hrozný boj dneska.

Reagovat
Coutinho10

uvidime no, ale je to osobnost a odmaka to...pak se to da pripadne ozivit, ale myslim si, ze by mu to mohlo dnes sednout

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, Jurgen . Snáď ten zápas ukopeme.

Reagovat
Coutinho10

vraci se Trent...nebyl bych tam spatnej z toho + Origi se musi ukazat a dnes je ten idealni moment a ne nekdy v FA Cupu, kdy hraje pulka nahradniku, ale dnes v ostrym ligovym zapase o body

Reagovat
Kixi Syhimour

Hrál proti Burnley kde si čirou náhodou připsal asistenci, ale jinak nic moc, proti WHU nedal tutovku (nevěděl, že jde o ofsajd)

Tohle není hráč pro nás, prodat

Reagovat
Coutinho10

ja bych mu tu sanci jeste ted dal v domacim zapase a pak pripadne klidne tak muzeme uvazovat...to s WHU je velka ztrata, ale zase diky nemu jsme neztratili body v Merseyside derby, ikdyz to byla spis haluz, ale mel v tom svuj podil, takze dnes uvidime

Reagovat
Kixi Syhimour

Merseyside derby byla totální haluz. Ten hráč už nám nemá co dát, prodat ho stejně jako Sturridge, Morena, Lovrena a Lallanu

Reagovat
Coutinho10

rekneme si po zapase

Reagovat
stiflerovamama

No, tak Keita by asi hral nebyť toho, že vynechal pár tréningov. Toto ale zase vypadá na trápenie smerom dopredu.

Reagovat
Coutinho10

uvidime, ale chci Origimu verit, ze na to ma

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok

Reagovat
avicii

Naby miesto Milnera mal byt

Reagovat
Coutinho10

Klopp s nim asi neni uplne spokojenej, ale na hriste se urcite dostane...treba to muze byt klicovy zolik

Reagovat
fenixLFC

origi s milnerom drevo v utoku a snek v zalohe

Reagovat
Luc-Luc

to je sestava na 0:0

Reagovat
Busby babes

De Gea, Dalot, Smalling, Lindelof, Shaw, Young, Fred, McTominay, Pogba, Lukaku, Sanchez.

Lavicka: Romero, Rojo, Rash, Bailly, Andreas, Garner a Chong. dobra.

Reagovat
Pigeon

Rozestavení? A jak to bude vypadat na hřišti?

Reagovat
Busby babes

rekl bych, ze 4-3-3. Young na kridle, Alexis na druhem a Lukaku ve stredu.

Reagovat
Pigeon

To radši Dalot než Young ne?

Reagovat
Busby babes

Dalot na kridle? to asi ne, ne?

Reagovat
Greny

Lukaku to odjezdi

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Greny

Chong je ten Nizozemec s účesem na Fellainiho?

Reagovat
Busby babes

jj

Reagovat
Pigeon

433 mám nejradši ale Young na křídle nebude dobrý

Reagovat
Busby babes

zadny zazraky od nej necekam. porad je tam dalsich 10 hracu.

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme naposledy nepustil přes sebe cikánského hada. Ale tak pár sezon už to je

Reagovat
Mato178178

ak bude young naozaj na kridle tak to som velmi zvedavy uz dlho tam nehral

Reagovat
mithro

to uvidime

Reagovat
r.mrazik

To "dobrá" píšeš pokaždé

Reagovat
Busby babes

protoze pokazdy je dobra.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

a hlavne kecas, vetsinou pisu: vitezna.

Reagovat
r.mrazik

Dobra vitezna

Reagovat
Greny

Kepa by měl být na lavičce uvidíme jak to bude vypadat na začátku utkani

Reagovat
Greny

A jako dodatek...Sarri je fakt dement...

Reagovat
Busby babes

Jeste aby Sarri po rozcvicce dostal Kepu z brany...

Reagovat
raduinho

Reagovat
icemike

Reagovat
Mates_Matesović

Nesnášim, když fanoušci soupeře pičujou na vlastní tým, to pak vždycky dostaneme po tlamě.

Reagovat
Whitemedia

Jestli nám tam přes Alonsa nenasázíte alespoň dvě branky, tak nemáte v PL co dělat

Reagovat
blade115

To je jediná útěcha dnešního večera. Pokud nevysmahne Sarri, alespoň definitivně utneme ty vaše směšný pseudo-šance na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam nás tlačí jen média, při sebemenší zmínce, že bychom snad mohli trochu prohánět LFC a City se z toho poserem a prohrajem první možný zápas.

Byl bych rád za boj o titul, ale vždycky jsme se přiblížili max něco kolem 5 bodů, tak ty vaše kecy jsou taky trochu mimo mísu.

Reagovat
Greny

Jako byla by docela prdel kdyby se Willy zranil a Kepa urazenej že nechytal tentokrát odmítl na hřiště jit

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Top

Reagovat
PP

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
TopinB

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Hokaido

S tím Kepou tomu fakt nerozumím. Docela jsem věřil, že šlo opravdu o nedorozumění. Buď mu měli dát pořádnou pokutu a poslat do béčka nebo měl dnes hrát. Sariho je mi líto, ale tohle bohužel nezvládnul. A s Pedrem a Alonsem ať jde doprdele.

Reagovat
icka

Reagovat
raduinho

Pokud jsi opravdu věřil, že šlo o nedorozumění, tak jsi neskutečně naivní.

Reagovat
masly008

Reagovat
Salfovic

Spíš slepej nebo blbej

Reagovat
vitasrp

Tady podle mě neměl jinou možnost, než ho posadit. Ať to bylo, jak to bylo, Kepa se zachoval jako idiot, odmítl opakovaný upozornění, že má střídat, a pokavaď majv kabině platit jakýkoliv pravidla, dneska prostě chytat nemohl. Podle mě je to značný oslabení, ale zároveň správná volba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Hokaido

Já nevim, ale mně se to prostě nelíbí. Další kostlivec v naší skříni a už toho mám plný zuby. Pokud to bylo nedorozumění, tak je tenhle dvojitej trest zbytečnej. Buď se ho měl Sarri zastat nebo mu to dát sežrat úplně.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
vitasrp

I kdyby to bylo nedorozumění, furt se Kepa nezachoval správně a ten trest si zaslouží.

A Sarri si ho mohl vychutnat a v médiích ho natřít, ale nemyslím si, že by to něčemu pomohlo, já jsem radši, že zvolil diplomatickou cestu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by to nezvládl? Potrestali jej pokutou anyní je na lavce. To, že sedí je pro něj daleko horší trest, než pokuta ve výši týdenního platu. Jestli ale dostane Chelsea rukavici, Sarrimu to zlomí vaz. Je to všechno nebo nic.

Reagovat
smazaný uživatel

ropa vs kladiva dnes na TVseznam, škoda že nedávaj Spurs vs čukotka

Reagovat
C-M@ster

Asi by to dávali radši, ale řekl bych, že si nemůžou moc diktovat.

Reagovat
raduinho

Nech toho Hošku.

Reagovat
smazaný uživatel

seznam na začátku říkal, že ty Top zápasy tam nebudou to by šlo digi proti sobě

Reagovat
smazaný uživatel

Komentuje Hošek a Bosák To je teda o hodně lepší než když tam byl jeden kecálek vždycky.

Reagovat
Whitemedia

kdo bude hrát na Alonsa.. Son? To bude zážitek

Reagovat
Mato178178

dnes tolko dobrych zapasov .. skoda ze idu vsetky naraz

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravim vsechny, poradi mi nekdo prosim kde ted hledate streamy, zjistil jsem ze je zruseny redditovsky /r/soccerstreams (uz asi nejakou dobu, co?) a prokousavat se tim trashem co mi nachazi google je o nervy.. Konkretne bych se chtel dneska mrknout na zapas Arsenalu. Diku dik, pekny fotbalovy vecer bando

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
smazaný uživatel

tak to byla fakt rychlost, dekuju

Reagovat
Busby babes

taky by se mi hodila, kam ted na streamy?

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Pigeon

Díky ti moc

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kixi Syhimour

diskriminace na základě klubové příslušnosti

Reagovat
Busby babes

vsak je tam i vas zapas.

Reagovat
Kixi Syhimour

Že jsi se nepodíval na můj návrh

Reagovat
Busby babes

mas tam: Arsenal streams...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

ono na ty nejzajímavější zápasy se dá skoro vždycky koukat normálně na Twitchi. Když si budeš projíždět nejsledovanější kanály, tak v pohodě tam najdeš ty, které streamují zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

https://livesport.ws/ doporučuji tohle je to taky přes acestream

Reagovat
Kantos

soccerstreams se na redditu presunuli na footballconnection

Reagovat
Whitemedia

nakonec fakt škoda, že sestavu neskládal Kepa..

Reagovat
r.mrazik

Filmove OT...koukal jsem na Green book a tedy kdyz uz,tak Blackkklansman byl mnohem lepsi...

Reagovat
Busby babes

me se to libilo. Prijemne to utika, vtipny na dobrych mistech, hlavni dvojka skvely vykony. Takove to chlapacke pratelstvi z toho bylo dost citit. Ale Blackkklansman se mi libil taky.

Reagovat
r.mrazik

Je to prima film...takovy ruzovy,srdickovy...na nedelni odpoledne (a to neni nic spatneho)

Reagovat
Busby babes

nevidel jsem Vice a Favoritku, ale kdybych hlasoval, tak bych to dal Green Book pred Blackkklansmanem. Ale oba filmy jsou fajn. Letos tam asi nebyl takovej vylozene favorit.

Reagovat
r.mrazik

Ok,za me tedy lepsi BlackKk...

Green book neni spatny film...je fajn...ale az moc obycejny

Reagovat
Hokaido

Přesně, ale na Oscara je to prostě málo. Navíc mě sere, že je to vykrádačka jiných filmů a není to vůbec nic novýho.

Reagovat
Busby babes

tak je to podle skutecnych udalosti. To se to melo tenkrat stat jinak?

Reagovat
C-M@ster

Mně taky přišel o něco lepší, ale nebyl jsem unešenej ani z jednoho.

Reagovat
smazaný uživatel

blackkklansman byl jeba no, ale i green book byl dobrej za mě konečně vítěz oskaru film kterej je dobrej. Ne jako posledních 5 let kde to vyhrávali genderové sračky aby se neřeklo

Reagovat
Busby babes

tou genderovou srackou aby se nereklo ma byt co presne? Tvar vody, Moonlight, Spotlight, Birdman nebo 12 let v retezech?

Reagovat
vodka

je to intouchables převedené do USA reálií, no...

Reagovat
Whitemedia

60. minuta Barkley za Kovacice

70. minuta Willian za Pedra

83. minuta Giroud za Higuaina

Reagovat
Pigeon

93. minuta Kepa za Caballera ne

Reagovat
Ted

Kapitán Andy Carroll...

Reagovat
Minister

Mesuuuuuuuuuuuuuut

Reagovat
Edgewalker

Mesuuuuuuuuuuuuuuuuut

Reagovat
masly008

mesut jaké zakončení

Reagovat
Rohlíček

Mesuuuuuuuuuuuuuuuut

Reagovat
Nikikrew

vydrbane streamy!!!!!

Ozillllllllllllllllll

Reagovat
EXoRcIsT

Chlapi nejaky stream na MU prosim

Reagovat
cubazi

Další zápas LFC ktorý fanušici musia pretrpieť a modliť sa pre výhru. Pome

Reagovat
smazaný uživatel

no pekny futbal, konecne

Reagovat
Counter

Proti Saints jsme hráli ještě líp, ale to by sis to musel pustit

Reagovat
smazaný uživatel

videl som druhy polcas a ten bol sracka

Reagovat
Counter

Skoro tě začínám podezřívat, že to tak děláš schválně

Reagovat
smazaný uživatel

Na Seznamu si popletli role Hošek komentuje a Bosák expert

Reagovat
fff

Stream na LFC?

Reagovat
Swarley

Dneska musí Lukaku zabrat, minimálně dva fiky

Reagovat
Cobra

*Sanchez

Reagovat
Swarley

Radši odepsat Alexise než Lukaku

Reagovat
Swarley

Dpč

Reagovat
smazaný uživatel

už mohl mít hattrick, ale prostě LUKINHO

Reagovat
Swarley

To přijde, klid...

Reagovat
Swarley

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

kde nájdem stream pls??

Reagovat
smazaný uživatel

co tam jenks dela omg

Reagovat
Svatej

Ace na Chelsea prosím?

Reagovat
andkoo

acestream://d32697a1eb5cf958fb7451ae46f05edce066611a

Reagovat
Cobra

8244565e8dc4146ea20390408fbce409debdc72c - naprosto boží

Reagovat
Cobra

Jen jsem to napsal a začalo to stát za hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

stream na lfc máte niekto?

Reagovat
Ondiis

Beztak to zakřiknu, ale Leno je poslední zápasy neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Výbornej

Reagovat
EXoRcIsT

Fred zatial otras

Reagovat
Grahf

lukaku wtf

Reagovat
EXoRcIsT

Lukaku

Reagovat
Pigeon

Lukaku kuvaa

Reagovat
Gareth Bale 11

Pekne v lese zatim jsme.

Reagovat
Coutinho10

Maaaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

TAA!

Reagovat
REPLIKATOR

Manééééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL-

Reagovat
smazaný uživatel

LUKINHOOO už mu mohl mít hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že jim sudí ty simulace zatím nežere

Reagovat
jk

Reagovat
Luc-Luc

Maneee yeasss

Reagovat
Greny

Snad bude pumlíč

Reagovat
Svatej

Rozhodčí zatím exkluzivní. tyhle trapárny s padáním při předkopnutí v kličce bytostně nesnášim

Reagovat
Counter

Na tohle nahrává jenom Mesut Božíííí

Reagovat
Luc-Luc

Trent pass

Reagovat
cubazi

Na toto som čakal... na Trentove centre. KONECNE, Mané

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to pomůže k tomu aby ho už nikdo necpal do zálohy a nebo ho někdo nechtěl nechávat na lavičce.

Reagovat
Ondiis

Mesut když chce/musí, tak nemá konkurenci

Reagovat
Nikikrew

Wau, krasna akcia, ale darovany gol. Ozil

Reagovat
Edgewalker

goooooooooooool

Reagovat
Minister

Ozil je kraaal

Reagovat
Tommy the Gunner

Mesutek <3

Reagovat
vladis271

streaaaaaaaaaaaaaam?

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

kde sme mohli byt keby hraval ozil. a ramsey. emery genius

Reagovat
Svatej

Zatím mi to od nás příjde super.. Dávám tomu jeden haluz gól pro sesypání

Reagovat
smazaný uživatel

guendouzi

Reagovat
Nikikrew

Guendouzi

Reagovat
smazaný uživatel

uplne jasny faul..

Reagovat
fenixLFC

deulofeu dobry odpad

Reagovat
Minister

nebol to faul?

Reagovat
Ondiis

Jasně že byl. Ale aspoň se Guendo poučí, dělá to pořád a byla to otázka času, kdy se to vymstí. Pokud nás to nebude stát body, tak jsem snad i rád že to přišlo

Reagovat
smazaný uživatel

jeste mi nekdo rikejte, ze je sokratis rychly

Reagovat
masly008

na stopera jo.ber to tak že ten borec byl už rozběhlý a on se teprve otáčel.

Reagovat
Counter

Je.

Reagovat
Luc-Luc

Trent na te prave strane famozni zatim

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

Whhaaaaaaaaaaaaaaaaaaat Maaaaaaaaneeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Maneee

Reagovat
niflheim

City míč 81 %

Reagovat
smazaný uživatel

MANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
REPLIKATOR

Manéééééé

Reagovat
fenixLFC

maneeee

Reagovat
smazaný uživatel

TAA znobu, tú kopaciu techniku má proste skvelú

Reagovat
smazaný uživatel

znovu

Reagovat
cubazi

Reagovat
Remt

to tak strašně chybělo v minulým zápase, od Milnera to lítalo slušně do ha*zlu

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak.

Reagovat
Salfovic

Lloris na Vaclíka

Reagovat
Grahf

polka hráčov má problémy s loptou, to sa ťažko hraje

Reagovat
Hokaido

Mané na Lukaka

Reagovat
Luc-Luc

Maneeeee ty picoooo yesss

Reagovat
cubazi

Mané čiky

Reagovat
EXoRcIsT

Fred musi mat tak 5% uspesnost prihraviek

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso

Reagovat
Miguel19

Debílek Kane

Reagovat
Greny

Ještě chtěl dát Azpimu čelo ne?

Reagovat
Miguel19

Právě no

Reagovat
Cobra

Plačete přitom jediný, kdo to dojebal byl Luiz.

Reagovat
Miguel19

Pls, šlo mi o to, jak chtěl dát Azpimu čelo..

Reagovat
Cobra

Ok.

Reagovat
jk

Řvát ti nějaký španělský debil do xichtu z pár centimetrů tak taky nejsi moc nadšený...

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Sovinista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pobavilo ma, že si napísal to slovo

Reagovat
smazaný uživatel

Jáj. Hodilo by sa tam aj xenofób, ale sovinista je ef trademark

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Presne. Mal rátať s tým, že Kane nenechá rozohrať akciu a zachová sa ako piča...

Reagovat
Svatej

Co udělal? V tu chvíli mi to nejelo

Reagovat
Greny

Příště tam nechat toho hráče ležet... A žádný zakopávání

Reagovat
Mato178178

fred a mctominay hraju riadnu sracku

Reagovat
pingla

McTominay ani ne, Fred je úplně na hovno, ten nech jde raději už o poločase dolu

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Mato178178

ani nie to jeho cupkanie ma strasne vytaca ani dobre nebrani a dopredu uz vobec nic jedine co ma celkom dobre je vykryvanie priestoru

Reagovat
Swarley

Vzhledem k té sestavě nehrajeme až tak špatně, ale strašně tomu chybí Rash nebo Martial, co by přešli 1vs1

Reagovat
Grahf

tie nakopávané lopty ma raz zabijú, palace vie lepšie zakladať útoky

Reagovat
Svatej

Proti Sonovi bych fakt hrát nechtěl. On jde k ty zemi sundat fakt tak lehce, že by ve mě souboje s ním vyvolával tiky v oku.

Reagovat
smazaný uživatel

Parádny výkon a to sme podceňovali túto základnú zostavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bych nepřeceňoval výkon. Watford hraje přímo nám do karet.

Reagovat
Gareth Bale 11

Ustal uz Barkley nejaky souboj? Hrozna placka.

Reagovat
Gareth Bale 11

*Kovacic Blbnu už.

Reagovat
Remt

Zapnu to, koukám na to 10 vteřin a už jsem viděl víc slibných centrů (od TAA) než bylo v celým zápase s MU

Reagovat
smazaný uživatel

Batshuayi pěkný kokotek to co tam předváděl

Reagovat
Luc-Luc

Origi zatim dobre ztracenej

Reagovat
Grahf

konečne bukaku, skvele luke

Reagovat
niflheim

Lukakuuuuuuuuuuu

Shaw nádherně

Reagovat
Swarley

Lukaaaaaakuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

LUKINHOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
pingla

lukakuuuuuuuuu shaw

Reagovat
Pigeon

Lukaku!!!

Reagovat
Whitemedia

Jorginho opět září

Reagovat
smazaný uživatel

první dotek LUKINHOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw je buh, tady to mate kdyz Pogba hraje z druhe strany, pro ty co ho hejtili ze nechodi dopredu.

Reagovat
fajdax

Kurva jak hrajem chladtam v highfive????????

Reagovat
MCFC_8

Zatial neskutocny tlak, skoda tej tycky na zaciatku...ale stve ma Mahrez, po dlhsom case v zaklade, mal by sa ukazat a dokurvi skoro vsetko

Reagovat
Mastný Chobot

Sme si to sami skomplikovali Guendouziho fuckupom. Popravde, sme si o takýto gól koledovali od začiatku ssezóny a som prekvapený, že prišiel až teraz.

Bournemouth bol do ich gólu zrelý na debakel, náš presing ich ničí. Len sa teraz bojím, že na nás vybehnú a do 15 minút je 2-2. Mesut a hlavne Mkhi sú skvelí, Guendouzi keby neurobil tú hlúpu chybu, tak je náš najlepší hráč určite. Auba ďalší z walcottovských výkonov, ale ešte aj bez gólu. Bez Lacazetta je tretinový hráč z neho.

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Euphael

21:01 Kepa uvedl pouze na lavičku Chelsea

Mezi třemi tyčemi Chelsea pro utkání s Bournemouthem chybí Kepa. Po roztržce s manažerem Mauriziem Sarrim dostal šanci náhradník Willy Caballero.

Pekne Fisara

Reagovat
smazaný uživatel

češťin jak kráva, wtf, jak tohle může ef opublikovat

Reagovat
EXoRcIsT

shaw teraz pekne zjebal Pogbu za tu nahravku

Reagovat
Nikikrew

Ako vyhravame ale aj tak sa mi to nepozdava. Formacia 3-4-3 sa mi nepaci, prakticky hrame bez kridiel a v strede to dnes nie je uplne ono. Auba je strasne v lese, na Aubu sa teda na teraz nechyta. Ozil dnes vyborny, skoda ze Emery bol tak tvrdohlavy.

Chelo by to zmenu na 4 obrancov, potrebujeme viac dominovat v zapase.

Reagovat
smazaný uživatel

nonace stream na spurs pls

Reagovat
jk
Reagovat
Gareth Bale 11

Footybite.com

Reagovat
Mastný Chobot

you beautiful bastard

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
Mastný Chobot

dajte mi niekto fungujúci stream na Arsík pls, lebo ma jebne z totych internetov

Reagovat
Counter
Reagovat
Mastný Chobot

you beautiful bastard

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

čo sa menis na východniara

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Salah celkom sebči a závidí trochu Manemu, ale má aj smolu

Reagovat
Luc-Luc

potrebuje dat gol, dneska si to muze dovolit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

jako šel hodně dolů s formou, je na něm vidět jak moc to chce prolomit golem

Reagovat
smazaný uživatel

Viac by som ocenil, keby Manemu prihrá na hetrik, to by bola krása, paráda.

Reagovat
Remt

ale není to tak dávno, co to naopak Salahovi padalo a Mane to bral sobecky hodně často na sebe a nedával

Jak dlouho bude Firminho mimo?

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu.

Klopp hovoril, že cze víkend by mal byť fit, ale ktovie.

Reagovat
Remt

Holt Momo asi není zas až tak týmovej hráč aby radši přihrál do lepší šance Sadiovi v tuhle chvíli. Je to prostě to střelec, bere to na sebe a chce to prolomit. Jakmile mu to tam nepadá, tak jde ale docela rapidně dolů s kvalitou.

Bomba, z Origiho vepředu mi krvácejí oči trochu

Reagovat
Swarley

Alexis úplně každej balón zatím zadama k brane...za celý poločas nebyl s balonem u nohy otocenej směrem na jejich bránu...

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak alexis doufám , že odejde on tu si asi fakt přišel jenom přivydělat nic víc fred to samé

Reagovat
Swarley

Vyměnit za někoho na pravé křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

tak tam to není jenom on nevím zda jsme už prodloužily s matou spíše doufám, že ne my už fakt potřebujem skvělé hráče mata není špatnej, ale to nejlepší má za sebou. Dost se mi líbí Pepe z lille o toho bude boj přes léto jinak mě nikdo moc nenapadá bale moc nechci a mbappe je sen

Reagovat
Swarley

No jo, Matu bych taky klidně pustil...jako těch zajímavých hráčů bude dost, spíš jestli na ten post vůbec plánujeme posilovat...

Reagovat
Swarley

Stačí říct....

Reagovat
smazaný uživatel

teďkom sice získal faul ale kdyby to z první dal na LUKINHOOO tak jde sám

Reagovat
Luc-Luc

to je kolotoc LFC dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Dalot hraje chápu, že je zvyklej na RB, ale vůbec ho nevidím na míči on a fred dolů

Reagovat
ManUnited

Fred je hroznej provar

Reagovat
smazaný uživatel

tak on prej taky co jsem slyšel je dosti lenivej něco jako alexis moc se s nikým nebaví toho fakt vidím, že odejde snad i alexis s ním, ale fred si myslím, že stopro

Reagovat
Kixi Syhimour

A jak hrál v Šachtaru, mě třeba ta cenovka překvapila, moc jsem o něm neslyšel

Reagovat
smazaný uživatel

tak já šachtar moc nesledoval , ale co jsem viděl aspoň LM tak nehrál špatně, ale i takvoej bernardo v evertonu nic moc ta cena no zase nás natáhli, ale tak oni z toho chtěli vytěžit nejvíc. Teoreticky se o něm nejvíce vědělo když rok nehrál kvůli kokeši

Reagovat
Svatej

Do patnáctý minuty to mělo říz, od ty doby k posrání nuda

Reagovat
Whitemedia

Já už toho Jorginha kurva nevydržím...

Reagovat
Svatej

A Trippier si s Hazardem neskutečně vytira prdel, ten ho nepustil na krok...

Reagovat
jk

Ale Sissoko je tam dot často v lese, kdyby měl Alonso trochu den tak to tam větrá jiným stylem a Tripps je vřiti.

Reagovat
Luc-Luc

Matip skvele

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi pekné akcie

Reagovat
Gareth Bale 11

Skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

ako hrajú City?

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Winksy

Reagovat
Salfovic

Jak je to dlouho, co vypadá Aguero jako cigoška ???

Reagovat
Counter

Easy

Reagovat
Nikikrew

KOooooooooooooooos

Reagovat
EXoRcIsT

Fred musi ist dole to je nieco hrozostrasne co tam predvadza

Reagovat
Tommy the Gunner

KOSSSSSSSSSSSSS

Reagovat
Luc-Luc

tak to ma vypadat kazdy zapas, rychle akce, kombinace, sance skvely TAA, Mane, ale i Fabinho nebo Milner, ocekavany vykon Origiho, na Salahovi je videt, jak moc chce dat gol, snad se mu to dnes podari... bravo reds !

Reagovat
Coutinho10

tak co, porad jsme tak negativni ? Mně se to teda zatim libi a jenom skoda, ze to neni alespon 3:0

Reagovat
Kixi Syhimour

Milner hrál v 1. půli jak Messi

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Wat

Nevidím důvod být po takovéhle půli negativní, hrajeme parádně.

Reagovat
Coutinho10

ja spis reagoval na ty negativni prognozy pred zapasem u sestav

Reagovat
Wat

Tak prognózy nejsou tak daleko od pravdy - třeba Origi hraje fakt tužku. Ale naštěstí to týmu jako celku tolik neubližuje.

Reagovat
Coutinho10

j cekal bych od nej vic, ale neni to vse jenom o nem

Reagovat
Luc-Luc

tak nastesti ty balony litaji od Trenta rovnou na Salaha s Manem a stred se moc nezapojuje do utoceni

Reagovat
Coutinho10

Trent super

Reagovat
havrys99

Boooooossssss

Reagovat
smazaný uživatel

Po štvrhodine sme sa konečne dostali do hry a začalo sa to lepšiť. Inak futbal dnes plače. Od Eriksena a Son sa lopty orážajú jak od steny, Lamela až na tie fakt nebezpečné ale úspešné šmýkačky zo zadu o ničom. Trippier parádne, i obrana drží. A tie Llorisové rozohrávky mi fakt nechýbali.

Reagovat
nani92

pohoda klídek tabáček, len to City ma znervoznuje

Reagovat
Rohlíček

Koooooooooooooos

Reagovat
Edgewalker

gooooool, díky bohu

Reagovat
avicii

Dnes zatial az necakane super.. Dufam ze nepolavim po polcase..

Reagovat
smazaný uživatel

Pravá strana jako každý zápas co nehraje CHO naprosto nulová, 90% útoků CFC skončí u lajny v trojúhelníku Hazard Kovačič Alonso a potom předání soupeři nebo centr na 1v3.

Azpi několikrát ztratil nebezpečně míč, ale to samé udělali skoro všichni ze zálohy nebo Higuain, můžeme být rádi že stopeři a překvapivě Alonso hrají dobře dozadu.

Ze začátku slibné, ted je to to samé co všechny ty špatné zápasy poslední měsíce, chelsea se ani nepřiblíží šanci zatímco soupeř se do těch šancí dostává čím dál častěji

Reagovat
fenixLFC

origi je uplne k hovnu, vobec nie je v zapase. inak celkom v pohode vykon, nic svetoborneho. mane sice dva goly ale trent to tam famozne dava. skoda ze tam nepadla ta akcia na konci, to by bol uzasny gol

Reagovat
Remt

nepasuje jim tam moc mi příjde, v zápase není ale přijde mi, že aspoň běhá.. vykrývá prostory, je to samozřejmě málo na LFC, ale vyloženě to nevypouští aspoň

Reagovat
Luc-Luc

hlavne nerozumim, proc hraje zleva a Mane na hrotu, dal bych ho dolu a dal tam Shaqa

Reagovat
Remt

ale i ten je dost z formy ne?

Reagovat
fenixLFC

furt je futbalovo niekde ine ako origi

Reagovat
Luc-Luc

to bych nerekl, byl by platnejsi nez Origi

Reagovat
Remt

pokud je zdravotně ok, tak tam dost možná kolem 70. pujde. Obávám se, že ale půjde místo Salaha spíš a to bude posledních 20 minut hrozných

Reagovat
cubazi

Origi sa snaží, ale žiaľ chlapec nato nemá

Reagovat
MCFC_8

Mahrez dole, Raheem hore, to je jedine riesenie, tlak a sance su, uz len to premenit, vo 4.minute mohlo byt vymalovane, skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil je naprosto luxusní

Reagovat
jk

Prvních 20-25 minut nám čelski nedala čuchnout, ta rozehrávka přes levou stranu byla úplný omyl. Kanté si tam ty balóny sbíral jak maliny. Pak se to trochu narovnalo a začali to tahat více středem a otevřel se i prostor na křídlech kde se to párkrát podařilo vykombinovat do šance.

Ale jinak teda žádná hitparáda. Výkon nic moc ani ten derby vibe tam nějak necitím

Reagovat
Busby babes

No, s tolika zranenima se nedal cekat zadnej zazrak. Romelu hraje dobre, Scott taky. Pogbic je mimo, vypada dost unavene, coz se nedivim.

Shaw s Lindelofem taky zatim dobry, ta druha strana docela hori, meli tam par slusnych nedorozumeni. Alexis nic moc, jak pise vejs Swarley, casto zady k brane, to je na houby. Fred se neboji hrat, chodi si pro balony, ale pak kazi, kdyz neco zkusi. Je teda fakt, ze casto absolutne nema komu dat, protoze nam obecne chybi pohyb vepredu. Ale vedem, tak snad se trochu zvednem a udrzime vysledek.

Reagovat
Swarley

Tak ono je to dost tím, že to hrajeme dopředu strašně pomalu a zdlouhavě...on ten náběh udělá, ale balón nedostane...to je tak tím, jak je odřízlý Pogba...

Ale celkově chce Ole asi držet víc balón, zbytečně neztrácet a hrát to bezpečné směrem dozadu...a to se zatím dost dobře daří...

Reagovat
Busby babes

bezpecne smerem dozadu... to myslis ty dve volny hlavy hracu CP na malem vapne ?

Reagovat
Swarley

Jednu, ne?

A to je právě ono, nenechat je jít do rychlého přečíslení...z toho CP vzdy těží...jinak je to v pohodě, než přijde Benteke...

Reagovat
Busby babes

pravda, druhy bylo nohou, ne hlavou.

Reagovat
Mato178178

scotta poslat do champu a fred je uplne mimo dalot neviditelny ale nechapem preco nehraje na kridle young ked tam hraval celu karieru

Reagovat
Busby babes

Scott je dneska dobrej. Rekl bych az velmi dobrej.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Mastný Chobot

takýto Mkhi je svetový hráč

Reagovat
smazaný uživatel

strasne me bavi dneska jeho hra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Zatím mě dostávají ze židle jen ty Lamelovi skluzy, do kterých chodí jak čurák. Naštěstí tam byl vždy první, ale tepačka slušná.

Reagovat
jk

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Taková ta naše klasika v některých zápasech. Dobrý výkon, hezky se na to kouká, ale je to jenom po vápno. 30 minut jsme dominovali, pak ten tlak na míč opadl, což se dalo snadno čekat, jenže odměna za těch kvalitních třicet minut hry je naprostá nula, nic.

Dostaneme dvě dobrý šance, první Gonzalo nakouří do tyče, druhou pak ta ofenzivní trojice po chybě Llorise vyřeší špatně, ta Pedrova přihrávka na Edena měla jít před něj, aby mohl zakončovat, ne za něj, bohužel. Pak je tam pár situací, kdy si vytvořime na straně situačku 1 na 1, jenže když do ní jde Pedro, tak to vlastně ani není nebezpečná situace.

A protože se dneska tolik nedaří Edenovi, je naše palebná síla vesměs poloviční.

Hlavně pro tu středovou trojku jde ale o fyzicky hrozně náročný zápas, tohle nemaj šanci utáhnout 90 minut prakticky nikdy. Ti dva vysunutější při presinku doplňují Gonzala, jakmile se ale hra otočí, musí zase sprintovat zpátky do defenzivního postavení, a pokud soupeř pronikne po opačný straně, čeká se, že oni budou zavírat prostor před obranou. Cožje prakticky nemožný stihnout + je to fyzicky hrozně náročný. Není pak dovu, že nám tam před obranou občas vznikaj mezery, protože Kanté jde presovst, hra se otočí, vyběhne Kovačič, toho zastoupí Jorginho, noa než se Kanté vrátí dodefenzivního postavení, je prostor před šestnáctkou volný. Tohle je problém.

Jinak by to chtělo jakoukoliv haluz a vyhrát, tak snad se to tam podaří nějak dotlačit.

Reagovat
fenixLFC

tie dresy united omylom vyprali s ruzovym pradlom?

Reagovat
Kixi Syhimour

S naším GK dresem

Reagovat
Rohlíček

Aubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Counter

Mchitarjan dneska božský výkon

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
masly008

ale jaké měl bomby.jsem ho nikdy neviděl běžet tak rychle

Reagovat
Fenri

Reagovat
J0EL

Reagovat
havrys99

OUUUUUU BAAAAAAAAAA

Reagovat
Nikikrew

Aubaaaaaaaaaa

Mickyyyyyyyyyy

Reagovat
Mastný Chobot

AUBAAAAAAA

MKHIIIIII <3

Reagovat
Tommy the Gunner

AUBAAAAAA Miki

Reagovat
smazaný uživatel

armenko dneska skvelyy

Reagovat
Edgewalker

Aubaaaaaaaaaaaaaaaaaa <3

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro je fakt hrozně špatný... Aspoň toho Williana prosím

Reagovat
Counter

Klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
raduinho

Reagovat
Kixi Syhimour

Fabinho si zatím dneska jede svoje

Reagovat
Nikikrew

Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

Fabinho je bůh.

Reagovat
Edgewalker

Miky MOTM

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Coutinho10

Carroll skoooooda

Reagovat
Grahf

bukaku 2

Reagovat
Swarley

A to je ten druhej, Lukaaaaaakuuuuuu

Reagovat
Pigeon

Lukakuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

LUKINHOOOOOOOO to je válec

Reagovat
Kixi Syhimour

Jakože zatím možná není Origi do útoky nějak hvězdný, ale je zodpovědný dozadu

Reagovat
Remt

přesně, není to tak hrozný jak bych čekal

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby LUKINHOO netrefil balon tak by mu ukopl hlavu blázen

Reagovat
Pigeon

Prý špatný první dotek

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je náš LUKINHOO

Reagovat
Gareth Bale 11

Sice je to takova divna placana, ale to tempo je dost vysoky. Jsem zvedavy, jaky tym tohle vydrzi.

Reagovat
Remt

Ten návrat tuším TAA to byl - to bylo boží

Reagovat
C-M@ster

Má někdo stream United, co se neseká?

Reagovat
EXoRcIsT
Reagovat
C-M@ster

Dík, seš frajer

Reagovat
EXoRcIsT

akurat zacolo sekat

Reagovat
cokoliv

Milner má dynamiku jak betonový panel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste Lukaku jeden a jeden Sanchez prosim

Reagovat
Mimalu

Pedroooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

PEDROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Miguel19

P E D R O !!!

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

aaron mal ist v zime prec...alebo uz v lete..strateny rok prenho

Reagovat
Counter

Příští kolo ve Wembley by mohl zazářit, nepřekvapil by mě v základu.

Reagovat
Gareth Bale 11

Tohle bylo teda laciny.

Reagovat
Svatej

řízek

Reagovat
Luc-Luc

Origi nez si to nachysta na strelu

Reagovat
smazaný uživatel

On je pořád u vás?

Reagovat
Luc-Luc

bohuzel

Reagovat
cokoliv

Vidím ho tam 100x radši než sturridge

Reagovat
jk

je suis Hugo

Reagovat
Whitemedia

Tottenham angažoval Courtoise?

Reagovat
Greny

Peeedrooo

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris je příšerný brankář

Reagovat
Coutinho10

penalta City skosa WHU...zbytecne

Reagovat
smazaný uživatel

Oni to mají hrozně jednoduché. Postaví Mahreze a Saneho.. nedaří se jim, tak tam pošlou Sterlinga a Bernarda Silvu. Mít my ještě jednoho Salaha a jednoho Maneho na lavičce, tak by to bylo taky jiný no.

Reagovat
Coutinho10

j tjn...bohuzel

Reagovat
raduinho

Pedrooooo. Sarriball

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
blaugrana

Kepa po nedorozumeni na lavicke? To mi nevychadza.

Reagovat
Svatej

Jestli chceš odpověď mrkni nahoru

Reagovat
nani92

Barcelona ťa nudí?

Reagovat
smazaný uživatel

WTF Hazard dolů?

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadalo to, že už nemohl, několikrát ho obrali o míč, on ty poslední zápasy dost odmakal, hlavně na jeho poměry

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda

Reagovat
raduinho

Pedra přece nemohl vyndat hned takhle po golu.

Reagovat
Kixi Syhimour

WHU

Reagovat
Grahf

ak sa pri takej kokotine david zraní, tak to je v piči

Reagovat
smazaný uživatel

to ne ale tak on to dostal jakoby i na koleno a to začalo brnět něco jako dkyž dostaneš mravence

Reagovat
Counter

LACAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
nani92

Agueroooooooooooooooooooooo

Reagovat
Rohlíček

Lacaaaaaaaaaaaaaa <3

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham vyhraje, Felipe Anderson otočí dvěma góly a dostane za to další IF kartu ve fifě

Reagovat
Tommy the Gunner

LACAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Nikikrew

Lacaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Higuain vypadá unaveně.

Reagovat
Edgewalker

Lacaaaaaaa

Reagovat
cokoliv

Arsenal nakopnout formu ať letos oslavíme st. Totteringham's Day

Reagovat
Neon

Reagovat
Svatej

Ty kraaaaaaavo pedro

Reagovat
Kixi Syhimour

No do hajzlu

Reagovat
raduinho

Pedrooo. Neuvěřitelně dozadu a pak ještě motačka dopředu. Ten si nabral na nůž kohoutí paštičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling tam vyloženě chodí snad to nesrovnají

Reagovat
r.mrazik

to je kokos ten young

Reagovat
Grahf

to nevedia odkopnuť dopiče

Reagovat
smazaný uživatel

No jenže teď tam nemáme nikoho, kdo dokáže podržet míč jak Hazard.. Bude hrozný tlak

Reagovat
pingla

youngu seber sa a bez do pi** za toto

Reagovat
C-M@ster

Mužu mrdat ty streamy.

Minulej se sekl před gólem na 2:0 a tenhle zas před gólem na 2:1

Reagovat
raduinho

Si kup satelit a nestěžuj si.

Reagovat
C-M@ster

Co by to bylo za život bez stěžování.

Mám kabel dohromady s internetem.

Kdyby byla nabídka LM + PL + internet a se zárukou, že to nějakou dobu vydrží, tak bych to bral hned.

Reagovat
smazaný uživatel

tak buď si kup přes cardsharu stojí to digi tak 3 dollary nebo si kup navždy mutv bez akce je to tak za 10 euro na celý rok komentář je z rádia,ale kvalita 1080p

Reagovat
smazaný uživatel

acestream://0fd29c9d90fee7c5c5e633ae60a8d295008af941

tady tohle acestream 1080p se celke mseká je to 576p no ale lepší než nic

Reagovat
Coutinho10

Diivooooooooooooock haaateeeeri

Reagovat
Kixi Syhimour

sympatický výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

se ukopl, zase bych to neprecenoval

Reagovat
Coutinho10

ale ale

Reagovat
Luc-Luc

Origi

Reagovat
Luc-Luc

joopo Crystal Palace pojdme jeste jeden

Reagovat
kulych

Lamela je nejvetsi smatlak na svete...

Reagovat
Cobra

Stále bez střely na branku.

Reagovat
Luc-Luc

proc tam neda Keitu ? vzdyt to je zapas, kde se muze ukazat

Reagovat
Kixi Syhimour

Ho šetří a pošle ho tam potom

Reagovat
raduinho

Tottenham klasikcy na řezníky. Můžou být rádi, že jsou v plném počtu kokotci.

Reagovat
Counter

Boha Kosc zase zraněný

Reagovat
masly008

ho prošlápl.jsem myslel že to bylo bez doteku,to by bylo horší,takhle je šance že je to snad jen pohmožděné.

Reagovat
Ondiis

to nebudou vazy naštěstí. Jen ta bolest musela být pořádná no, jak ti tak 80 kg došlápne na koleno

Reagovat
masly008

asi tak.kdyby to bylo bez toho kontaktu tak je to horší

Reagovat
Counter

Reagovat
Nikikrew

iba na neho nechtiac slapol, snad to nebude nic vazne

Reagovat
havrys99

děláš si prdel, Koss znova

Reagovat
havrys99

snad ne, to bude jenom šlapanec

Reagovat
smazaný uživatel

no a je to v prdeli

Reagovat
havrys99

Je to to dobrýýýý

Reagovat
Edgewalker

uf, tak snad ok

Reagovat
smazaný uživatel

Opice se vyrvala z řetězu ZAHA zpátky do pavilonu

Reagovat
Kixi Syhimour

Alisson

Reagovat
Miguel19

Kanté je strašnej týpek tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Kanté je zvíře. Nejlepší hráč na světě do piče.

Reagovat
smazaný uživatel

Kovacic >>>> Barkley

Reagovat
Luc-Luc

Alisson

Reagovat
Kixi Syhimour

Standartka

Reagovat
Salfovic

To ho Pochetino učil počítat do dvou ?

Reagovat
raduinho

Ukazoval mu jak večer poladit starou.

Reagovat
havrys99

TAA

Reagovat
Counter

Liverpool by dneska mohl dát osmdesát gólů, ale Salah si stejně ani neškrtne (-.-)

Reagovat
Miguel19

Taiger?

Reagovat
Counter

jj, jak jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Dal už tyčku, tak netrapoš.

Reagovat
Counter

Ve fantě za tyčku body nedávají

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Dnes po celý zápas kvalitní výkon, jen tak dál

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
masly008

Reagovat
havrys99

Reagovat
Fenri

Reagovat
Coutinho10

Virgil

Reagovat
Svatej

Tohle je krásná bojovnost... Musí to vyjit

Reagovat
Kixi Syhimour

to ne toto

Reagovat
Grahf

to bol čistý faul na younga kurva

Reagovat
Free_player

píčo kdo má VVD ve fante ?

Reagovat
Coutinho10

muj souper v ty velky EF (Championship) H2H lize

Reagovat
Gareth Bale 11

To je boj dneska, z obou stran totalne na krev.

Reagovat
Svatej

valka

Reagovat
smazaný uživatel

GIF na Origiho gól?

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
smazaný uživatel

nejde mi to, ale ďakujem aj tak

Reagovat
Coutinho10

neni to teda gif, ale video..kazdopadne ted mi to taky dela problem prehrat

tak tu https://twitter.com/wavyfooty/status/1100873086411464704?s=19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Že si Liverpool bude takhle vodit nebezpečný Watford

Reagovat
smazaný uživatel

Younggg pičoooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam kurvaaa buznnnyyy

Reagovat
Grahf

captain, leader, legend

Reagovat
cokoliv

Poetry in motion

Když si člověk vzpomene, co se dělo o víkendu na OT..

Reagovat
Svatej

Mi přijde, že ten zápas má už tři hodiny... Už to piskej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

young sef

Reagovat
Luc-Luc

the beast

Reagovat
Coutinho10

Virgil again

Reagovat
raduinho

Hrajeme dobře. Sarri prostě musí dostat čas.

Reagovat
Pigeon

Oh kurwa Ashley omlouvám se

Reagovat
Mimalu

goooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

tak gol jde za golmanem to jak tam stál, ale tak díky bohu za to jak tam stál

Reagovat
Minister

Tripííííííír

Reagovat
Gareth Bale 11

To ne tohle.

Reagovat
Tommy the Gunner

Trippier

Reagovat
Miguel19

Looooooooooooooooooooool

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
masly008

olina 2 vteřiny na hřišti a asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Banger

Reagovat
Tommy the Gunner

Giroudek asistence

Reagovat
Whitemedia

tak dík no

Reagovat
havrys99

Tripíííír

Reagovat
Mato178178

uz som myslel ze to bude prihravat

Reagovat
JessePinkman

Van Dijk ve fantasy

Reagovat
smazaný uživatel

i mane

Reagovat
jk

Zkušeně se podíval Tripps

Reagovat
masly008

nechápu.jak více vyřvaný dres má mít ten golman aby ho viděl.

Reagovat
jk

Tam byla noha a něco rychlejší než mozek

Reagovat
masly008

je fakt že slepice ho mají malinký no

Reagovat
Cobra

Vyloženě další trapný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

dejte remízu s arsenalem příští kolo díkes

Reagovat
Remt

Virgil - Neskutečný zvíře ten chlap

Reagovat
Spalovač šancí

Dobře poslal Huga na párek

Reagovat
Greny

Ty kraaso to byl kraaaasaveeeec

Reagovat
Svatej

Nejlepší hráč Spurs, až je mi ho trochu lito

Reagovat
Gareth Bale 11

Tomuhle se nejde nezasmat.

Reagovat
raduinho

Tripijéééé Uklidil to zkušeně.

Reagovat
Svatej

Ten Loftusuv dribling je něco nadhernyho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Trippier vymazal Hazarda... Sarri ho sundal a Trippiera to tak rozhodilo že musel skorovat

Reagovat
havrys99

Kepa by to měl

Reagovat
havrys99

Statistika střel na bránu je zabijácká

Reagovat
smazaný uživatel

ten Garner vypadá jak typická anglická smažka jsem zvědav no

Reagovat
smazaný uživatel

Fabinho a Matip dominujú. Matip sa celkom chytil veru

Reagovat
smazaný uživatel

Fabinho a Matip dominujú. Matip sa celkom chytil veru

Reagovat
raduinho

Tak co na to gloryhunter bejblejd? Sarri ven, Vamos Kepa

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Pedro jak si z něj dělá prdel

Reagovat
havrys99

Závěry City jsou jedinečný

Reagovat
Salfovic

CH - T 1:0 střely na bránu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
TopinB

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
diastan

Dalsi suche triko, jen Watford zklamal

Reagovat
Svatej

Kanec neskutečně klidně při roztrzkach, to se mu musí nechat

Reagovat
Svatej

Kane*

Reagovat
smazaný uživatel

Teď byl docela chudák, tu žlutou si nezasloužil.

Reagovat
icemike

Zasloužil

Reagovat
raduinho

Kane na závěr zápasu potrvrdil pověst nezvladajka.

Reagovat
JIMMY-PO

až na to že jediny kto celu tu situaciu nezvladol bol Luiz

Reagovat
raduinho

Luiz to zvládl krásně. I když červená by byla lepší.

Reagovat
JIMMY-PO

to hej, mal ju dostať Luiz

Reagovat
raduinho

Kane. Za celozapasove zákeřnosti.

Reagovat
JIMMY-PO

neviem čo sa tu snažíš vyprovokovať, ale mal by si si nájsť menej priehľadnú zámienku

Reagovat
Gareth Bale 11

To nezvladas ani vyhru?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten los City

Reagovat
John Obi Mikel

Ty kráso, jednou mi nejde stream a takhle vyhrajem

Reagovat
icka

Rose vypadal na redku ke konci

Reagovat
Whitemedia

ani ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MCFC_8

Skoda ze sme nedali poistovak, sance boli, takto to boli nervy do konca, aj ked WHU mal len jedinu sancu, zato golovu, Ederson podrzal

Reagovat
Generalní Gladiator

Závěr jste si pohlídali nebo klasicky ztratili půdu pod nohama a dlouhé nákopy vám dělali problémy?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele