Premier League - preview 25. kola

01.02.2020, 08:27, aktualizováno 02.02.2020, 08:35
Previews
Manchester City nabral propastnou ztrátu na Liverpool a ve zbytku sezony se bude soustředit na udržení druhého místa, proti Tottenhamu může nyní využít sobotní ztráty Leicesteru. Arsenal se potřebuje co nejrychleji dostat na vítěznou vlnu, nyní má šanci na půdě Burnley...
Burnley FC - Arsenal FC  (neděle 15:00)
Předposledním zápasem pětadvacátého kola bude střetnutí Burnley s Arsenalem. Oba týmy nastoupí na Turf Moor v dobrém rozpoložení a kuriózně se v ligové tabulce nacházejí vedle sebe s totožným bodovým ziskem, byť jejich papírové předpoklady i historie vzájemných zápasů hovoří jednoznačně ve prospěch Arsenalu.

Přestože se Burnley těší pověsti nepříjemného, fyzicky náročného soupeře a Arsenal se naopak dlouhodobě marně snaží sundat ze sebe nálepku týmu, na který trocha tvrdosti platí, právě Kanonýři jsou dlouhodobě jedním z vůbec největších strašáků Clarets. Burnley totiž severolondýnskému celku podlehlo ve všech posledních jedenácti zápasech a ani po jedinou minutu během celého takřka desetiletého období v zápasech s Arsenalem nedrželi alespoň průběžné vedení.

Jestli však má Sean Dyche proti Kanonýrům poprvé za svou trenérskou kariéru bodovat, tak právě nyní. Jeho tým si v minulých kolech překvapivě vyšlápl na Leicester City i Manchester United a nyní může dokonat zisk cenných skalpů favorizovaných soupeřů do třetice. Domácí se ale stále budou muset obejít bez zraněného dua Barnes-Gudmundsson, po potížích se zády se ovšem vrací do hry Phil Bardsley.

To Arsenal naopak na své soupisce vítá cennou posilu v podobě kapitána Piérra-Emericka Aubameyanga, jenž je nejen suverénně nejlepším střelcem klubu, ale navíc má zrovna na Burnley obzvláště střelecky spadeno, o čemž svědčí jeho bilance sedmi gólů v dosavadních čtyřech zápasech. Po vypršení karetního trestu se spolu s Aubameyangem vrací i David Luiz a možná do sestavy nakoukne i Sead Kolašinac, jenž se v týdnu zapojil zpět do tréninku po potížích se stehnem. Nové zimní posily Pablo Marí a Cédric Soares by se ale ještě neměly kvůli zranění či nedostatečné kondici do zápasu zapojit.

I když Arsenal s nástupem Mikela Artety viditelně pookřál, výrazně lepší výsledky se stále nedostavují a všechny čtyři poslední zápasy venku Kanonýři jen remizovali a celkově se o body dělili se soupeřem nejvíce (12×) ze všech týmů Premier League, zatímco Burnley naopak platí za jeden z nejméně remízových celků v Anglii, neboť nerozhodně neskončilo ani jedno z jejich posledních sedmnácti střetnutí.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Bardsley, Tarkowski, Mee, Taylor - Hendrick, Westwood, Cork, McNeil - Rodriguez, Wood
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Bellerín, Sokratis, Luiz, Saka - Torreira, Xhaka - Pépé, Özil, Aubameyang - Lacazette
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.21 - 3.62 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tottenham Hotspur - Manchester City  (neděle 17:30)
Manchester City může využít ztráty Leicesteru a navýšit svůj náskok na druhém místě. K tomu potřebuje uspět na hřišti Tottenhamu, jenž neprožívá zrovna snovou sezónu, avšak stále bude pro hosty nepříjemným soupeřem. Manažer hostů Guardiola navíc vyzve svého starého soka Mourinha.

Že na tom budou Citizens v aktuální fázi sezóny lépe než Spurs, se dalo předpokládat ještě před vypuknutím ročníku. Tottenhamu se však nedaří víc, než jsou někteří fanoušci ochotni skousnout. K lepším zítřkům kohouti nesměřují ani pod vedením Josého Mourinha. Ten sice svůj celek naposledy dovedl k výhře nad posledním Norwichem, ovšem na lepší než šesté místo to zatím ani náhodou nestačí.

I proto se Spurs rozhodli v lednovém přestupovém období k aktivitě. A tak na White Hart Lane dorazil z nizozemského PSV Eindhoven útočník Steven Bergwijn, jenž by měl nahradit gólového, avšak v současnosti zraněného Harryho Kanea. Dále Tottenham získal natrvalo záložníka Giovaniho Lo Celsa, naopak ze svých služeb propustil rebelující či nevyužívané hráče, jakými byli Christian Eriksen, Danny Rose či Kyle Walker-Peters.

To Manchester na přestupovém poli aktivní nebyl. Manažer Pep Guardiola je zřejmě spokojení se složením kádru bledě modrých, přestože by i on rád zapracoval na výsledcích. Citizens totiž stále uniká vedoucí celek Premier League Liverpool a na obhajobu titulu to v podání City nevypadá. Ani druhé místo však Guardiolova družina nemá jisté, třetí Leicester je totiž stále na dostřel.

Na předzápasové tiskové konferenci se Guardiola vyjádřil ke vzájemné osobní rivalitě s Mourinhem. "Možná jsme víc zkušenější, jak jsme starší, nevím. Pokaždé, když hrajeme na (Manchesteru) United nebo tady (na Tottenhamu), je to o tom, co řeknu já nebo on na tiskové konferenci. Já však mám pořád neuvěřitelný respekt před tím, co během své kariéry pro fotbal udělal," uvedl španělský kouč.

Kromě Kanea se na straně domácích nepředstaví ani další marodi, levý bek Ben Davies a středopolař Moussa Sissoko. U hostů jsou nejisté starty stopera Aymerica Laporteho a univerzála Fernandinha. Hrát jistě nebudou krajní obránce Benjamin Mendy s křídelníkem Leroyem Saném.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Aurier, Alderweireld, Vertonghen, Sessegnon - Lo Celso, Winks - Lamela, Lucas, Son - Alli
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Otamendi, Cancelo - Rodri, Gündogan - Mahrez, B. Silva, De Bruyne, Sterling - Agüero
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.70 - 4.46 - 1.59
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Leicester City - Chelsea FC  (sobota 13:30)
Velice lákavý předkrm před sobotním menu servíruje 25. kolo Premier League. Třetí Leicester totiž na domácí půdě přivítá Chelsea, která je o jednu pozici vzad. Mezi oběma týmy však zeje velká díra, tudíž na nějakou polepšenou mohou hosté v tomto smyslu zapomenout. Přesto určitě nebudou chtít zpět do Londýna odjet s prázdnou.

První vzájemný duel v této sezóně se odehrál hned zkraje sezóny. Tehdy byla remíza z pohledu Blues hodnocena jako zklamání, naopak Foxes byly rády, že dosáhly alespoň na jeden bod. Kdyby se Leicester představil na Stamford Bridge nyní, podobně by na něj nahlíženo nebylo. Pro Chelsea by dle papírových předpokladů znamenal rovného, možná i silnějšího protivníka. Jelikož se sobotní zápas hraje na "jeho" King Power Stadium, přibírá toto tvrzení na síle.

Lišky prožívají po čtyřech letech pohádkové déja vu, byť už ne takových rozměrů. Stále je však třetí příčka po více než polovině sezóny úctyhodným počinem, který si Foxes vzhledem k nemohoucnosti pronásledovatelů - Chelsea nevyjímaje - dost možná v klidu podrží, ne-li ještě vylepší. A to i přes kupící se bodové ztráty, jimž se Leicester zpočátku nového kalendářního roku nevyhýbá.

Ani hosté z Londýna si nevedou zrovna zle, zvlášť k předsezónním očekáváním. Přesto na Stamford Bridge cítí, že z dosavadního průběhu ročníku mohli vytěžit ještě víc. Podobně jako Leicester ztrácí Chelsea zejména v posledních týdnech. Celky v tabulce pod ní jsou však podobně nebo ještě více impotentní, tudíž Blues nadále celkem v klidu drží klíčové čtvrté místo.

Na King Power Stadium se kvůli přetrvávajícím zdravotním trablům nepředstaví záložníci Ruben Loftus-Cheek a Christian Pulisic, byť druhý jmenovaný se vrací do tréninkového procesu. Nejistý je také start útočníka Tammyho Abrahama. Domácím budou scházet obránci Wes Morgan a Nampalys Mendy.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Pereira, Söyüncü, Evans, Chilwell - Mendy - Pérez, Tielemans, Maddison, Barnes - Vardy
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Christensen, Rüdiger, Emerson - Kanté, Jorginho, Mount - Hudson-Odoi, Batshuayi, Willian
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.61 - 3.51 - 2.79
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AFC Bournemouth - Aston Villa  (sobota 16:00)
Fotbalisté Aston Villy v rámci pětadvacátého kola Premier League zavítají na stadion Bournemouthu. Oba týmy trápí značná marodka, což jim komplikuje boj o záchranu. Domácí celek je osmnáctý, Vilans mají jen o dva body více a jsou na šestnácté příčce.

Bournemouth poslední zápas odehrál proti Arsenalu v FA Cupu a úspěšnější byli Kanonýři, kteří vyhráli 2:1. V minulém ligovém utkání Howeho svěřenci porazili na domácí půdě 3:1 Brighton. Branky obstarali Harry a Callum Wilsonovi, jednu si hosté dali sami. Před tím však Bournemouth čekal na výhru od poloviny prosince. V souboji s Aston Villou bude chybět spousta hráčů, jmenovitě Brooks, Daniels, Groeneveld, Kelly, King, Mepham, Stacey a Stanislas.

Aston Villa porazila v semifinále Ligového poháru 2:1 po brankách Tergatta s Trezeguetem Leicester a ve finále se utká s Manchesterem City, který vyřadil městského rivala United. I v posledním ligovém zápase Vilans vyhráli 2:1, tentokrát proti Watfordu. Výhru zařídili Douglas Luiz a Tyrone Mings. Proti Bournemouthu do zápasu nezasáhnou Heaton, McGinn, Steer a Wesley.

Poslední vzájemné klání těchto soupeřů vyznělo lépe pro momentálně domácí celek, který ve Villa Parku vyhrál 2:1. Skórovali Joshua King s Harry Wilsonem, na opačné straně Douglas Luiz.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Smith, Cook, Aké, Rico - H. Wilson, Lerma, Billing, Fraser - C. Wilson, Solanke.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Reina - Konsa Ngoyo, Mings, Hause - Guilbert, Makamba, Douglas Luiz, Tersett - El Ghazi, Samatta, Grealish.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.19 - 3.44 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Crystal Palace - Sheffield United  (sobota 16:00)
Fotbalisté Crystal Palace v rámci 25. kola Premier League hostí na svém stadionu Selhurst Park v Londýně Sheffield United. Hosté jsou osmí, avšak pouhý bod od pátého místa zaručující účast v Evropské lize. Crystal Palace má o tři body méně a je na jedenáctém místě.

Crystal Palace trápí špatná forma a na výhru čeká ve všech soutěžích už více než měsíc. V minulém ligovém kole Hodgsonovi svěřenci prohráli na domácí půdě 0:2 se Southamptonem, před tím však uhráli remízu 2:2 na Manchesteru City, když se trefil Tosun a Fernandinho si dal v poslední minutě vlastní branku. I předchozí remíza 1:1 s Arsenalem byla určitě dobrým ziskem, zařídil ji Jordan Ayew. Proti Sheffieldu budou chybět Sakho, Schlupp a Tosun.

Sheffield naposledy sehrál zápas v rámci FA Cupu proti druholigovému Millwallu a po výhře 2:0 postoupil do dalšího kola. V minulém ligovém utkání Wilderovi hráči těsně nestačili na favorizovaný Manchester City, když po trefě Agüera prohráli 0:1. Před tím Sheffield remizoval na Emirates Stadium proti Arsenalu 1:1, když za hosty v závěru srovnal John Fleck. Proti Crystal Palace je nejistý start Davida McGoldricka.

Poslední vzájemný souboj vyhrál Sheffield 1:0. Hubenou domácí výhru zařídil John Lundstram.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Tomkins, Cahill, van Aanholt - Kouyaté, Milivojevič, McArthur - Townsend, Jordan Ayew, Zaha.
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Henderson - Besham, Egan, O'Connell - Baldock, Lundstram, Norwood, Fleck, Stevens - McBurnie, Mousset.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.17 - 3.03 - 2.64
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Liverpool FC - Southampton FC  (sobota 16:00)
Southamptonští fotbalisté v rámci pětadvacátého kola Premier vyráží na půdu dosud neporaženého Liverpoolu. Ten zatím ztratil pouhé dva body a s velkým náskokem vládne celé soutěži. Southamptonu patří deváté místo se ztrátou tří bodů na postup do Evropské ligy.

Liverpool hraje v letošní sezoně svou vlastní soutěž. Za čtyřiadvacet utkání jen jedna remíza, zbytek výhry. Naposledy sílu celku poznal West Ham, který doma padl 0:2. Za Liverpool skórovali Mohamed Salah a Alex Oxlade-Chamberlain. Před tím však Kloppovi svěřenci ve značně oslabeném složení jen remizovali v rámci FA Cupu na půdě Shrewbury 2:2 a duel se tak bude opakovat. Proti Southamptonu budou chybět Clyne s Manem, nejistý je zdravotní stav Milnera, Origiho a Shaqiriho.

Southampton v posledním klání narazil v FA Cupu na londýnský Tottenham a oba celky se potkají díky remíze 1:1 ještě jednou. V minulém ligovém střetu svěřenci kouče Husenhuttla vyhráli na hřišti Crystal Palace 2:0, když se o góly postarali Nathan Redmond a Stuart Armstrong. O týden dříve Southapton zažil zkrat. Proti Wolves vedl o poločase 2:0, konečné skóre však bylo 2:3. Proti lídrovi tabulky nebude k dispozici Stuart Armstrong, otazník visí nad Yannem Valerym.

Poslední vzájemný zápas se datuje na konec srpna, kdy Liverpool zvítězil na St. Mary’s Stadium 2:1. Zápas rozhodli Sadio Mane s Robertem Firminem, za domácí už jen snižoval Danny Ings.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, van Dijk, Robertson - Oxlade-Chamberlain, Henderson, Wijnaldum - Salah, Firmino, Origi.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Danso, Stephens, Bednarek, Bertrand - Ward-Prowse, Hojbjerg - Djenepo, Redmond - Ings, Long.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.33 - 5.74 - 9.48
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Norwich City  (sobota 16:00)
Vzhledem k náročnému nadcházejícímu losu mají fotbalisté Norwiche možoná jednu z posledních šancí přiblížit se záchraně. V prvním dubnovém kole míří na hřiště Newcastlu, který ale už třikrát za sebou v lize nepoznal hořkost porážky.

Započítáme-li navíc do série Magpies zápasy napříč všemi soutěžemi, čítá tato utkání dokonce šest. V Premier League prohráli naposledy na Nový rok, od té doby doma porazili Chelsea a pro remízy si dojeli do Wovlerhamptonu a Goodison Parku. Ta proti Evertonu byla obzvláště vybojovaná, ještě dvě minuty před koncem totiž černobílí prohrávali o dvě branky, ale zásluhou dvou Lejeunových zásahů dokázali skóre srovnat.

Canaries v posledních pěti zápasech střídají vítězství s porážkami. Bohužel pro jejich ambice na záchranu, dvě ze tří výher přišli v FA Cupu, v dlouhodobé soutěži si dokázali poradit pouze s Bournemouthem. Naposledy si pro porážku dojeli do Londýna, kde nestačili na Tottenham. Venku v lize žluto-zelení vyhráli v celé sezóně jen jednou, jejich vyhlídky pro tento zápas tak příliš příznivé nejsou.

"Dokázali jsme Newcastle porazit na Carrow Road, ale nyní jsou na tom mnohem lépe. Důležité bude zastavovat protiútoky a kontrolovat tempo. Musíme být připravení na různé scénáře a být dobří na balónu," říká lodivod Kanárků Daniel Farke.

Za Straky by si svůj debut mohl odbýt Danny Rose, naopak chybět bude několik hráčů včetně nejlepšího střelce Shelveyho. Hostům po zranění pomůžou Cantwell, Buendia i Amadou.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Yedlin, Fernández, Lascelles, Clark, Ritchie - Almirón, Hayden, Bentaleb, Saint-Maximin - Joelinton
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Krul - Aarons, Zimmermann, Hanley, Byram - Tettey, McLean - Buendía, Duda, Cantwell - Pukki
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.26 - 3.40 - 3.46
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - Everton FC  (sobota 16:00)
Jedinou porážku z posledních devíti ligových utkání mají na kontě fotbalisté Evertonu. Aby tomu tak bylo i nadále, o to se budou snažit na půdě jednoho ze sestupem nejvíce ohrožených týmů, Watfordu.

Hornets okolo vánočních svátků nabrali dobrou formu a dokázali šest zápasů v řadě neprohrát, tato šňůra jim byla ukončena v nejméně vhodný moment. Nedokázali totiž získat ani bod v přímém záchranářském souboji na hřišti Astno Villy, o dva dny později navíc po porážce s Tranmere vypadli z FA Cupu.

Kromě novoročního neúspěchu na Etihadu se Evertonu v poslední době daří. Dokázali například porazit Chelsea nebo obrat o body Manchester United a Arsenal. V minulém kole ovšem jejich sebevědomí utrpělo pořádný šrám, po trefách Keana a Calverta-Lewina totiž ještě dvě minuty před koncem vedli nad Newcastlem, nakonec ale získali jediný bod.

Toffees by mohli nasadit vyléčeného bývalého hráče Watfordu Richarlisona, mimo hru zato zůstává Gbamin. Sršňům budou absentovat Sarr, Femenía a Welbeck, naopak k dispozici mají po třech měsících uzdraveného Welbecka.

O něm se vyjádřil i Nigel Pearson. "Jsem potěšen, že svůj problém vyřešil. Měl několik zranění, se kterými se musel vypořádat, ale pracuje neuvěřitelně tvrdě a je skvělé, že je nám k dispozici. Musíme se jen ujistit, že je zpět a zůstane fit. To je nejdůležitější," říká manažer Hornets.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Mariappa, Dawson, Cathcart, Masina - Chalobah, Capoue - Pussetto, Doucouré, Deulofeu - Deeney
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Sidibe, Mina, Holgate, Digne - Walcott, Sigurdsson, Delph, Bernard - Calvert-Lewin, Richarlison
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.09 - 3.39 - 2.47
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
West Ham United - Brighton & Hove Albion  (sobota 16:00)
První utkání v novém dresu si může připsat Tomáš Souček. Ve West Hamu hostující slávistický záložník by mohl vyběhnout na hřiště v duelu dvou celků z druhé poloviny tabulky, jeho tým totiž přivítá Brighton.

Ani jeden z týmů se nepyšní dobrou formu. Kladiváři už pětkrát v řadě nedokázali vyhrát, kromě vypadnutí z FA Cupu získali v lize jediný bod ze čtyř utkání. Naposledy nestačili v dohrávce osmnáctého kola na suverénní Liverpool. Co je u Hammers obzvláště děsivé, to je jejich domácí bilance. Žádný z týmů celé soutěže nezískal na svém hřišti méně bodů než oni. Přitom na poměry celku z druhé poloviny tabulky mají solidní ofenzivu, kterou táhne zejména šestigólový Haller.

Seagulls na tom nejsou o moc lépe než soupeř. Z nejprestižnější pohárové soutěže vypadli rovněž a v lize získali jen o bod více. V posledním kole hladce prohráli v Bournemouthu, kde za stavu 3:0 pouze korigoval skóre Mooy. Stejně jako West Ham, ani Brighton nemá vůbec špatnou ofenzivu. Vstřelil sedmadvacet branek, z nichž se o více než čtvrtinu postaral Maupay.

"Jsme v zajímavé situaci, bojujeme v nejtěžší soutěži na světě, takže je to pro nás skvělá výzva. Není to lehké, což ale ani nelze očekávat," uvědomuje si Graham Potter, manažer Racků.

Zatímco by mohl debutovat zmíněný Souček, je v ohrožení start zraněného Antonia. Hosté se musí obejít bez Duffyho, Burna, Izquierda a Baloguna.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Zabaleta, Diop, Ogbonna, Cresswell - Noble, Rice - Antonio, Lanzini, Fornals - Haller
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Montoya, Webster, Dunk, Bernardo - Pröpper, Stephens - Jahanbakhsh, Mooy, Trossard - Maupay
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.56 - 3.40 - 2.94
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Wolverhampton Wanderers  (sobota 18:30)
Manchester United přivítá na svém domácím stánku Old Trafford konkurenta v boji o evropské poháry Wolverhampton Wanderers. Rudí ďáblové jsou momentálně pátí, jejich soupeř však má stejný počet bodů a je o skóre na sedmé příčce.

United neprožívají úplně ideální sezonu, i přesto to stačí na boj o místo v Evropské lize pro příští ročník. V minulém utkání v rámci Ligového poháru sice v semifinále porazili City po gólu Matiče 1:0, díky předchozí prohře 1:3 z prvního zápasu však na postup svěřenci Solskjaera nedosáhli. Před tím si United hladce poradili v FA Cupu s Tranmere 6:0, prosadil se Maguire, Dalot, Lingard, Jones, Martial a ve druhé půli z penalty mladíček Greenwood. Proti Wolves bude chybět Matič, McTominay, Pogba, Rashford a Tuanzebe.

Wolves v minulém ligovém klání přivítali Liverpool a padli poměrně těsně 1:2. Za domácí se trefil Raul Jiménez, za hosty však zápas rozhodli Henderson s Firminem. Před tím však svěřenci kouče Espirita překvapili Southampton, když o poločase prohrávali 0:2, díky jednomu gólu Neta a dvěma brankám Jiméneze však nakonec vyhráli 3:2. Na Old Trafford bude Vlkům chybět Ruben Vinagre.

V předchozím vzájemném střetu United vyhráli 1:0, jedinou branku zápasu vstřelil Juan Mata.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Williams - Fred, Bruno Fernandes - Pereira, Mata, James - Martial
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Rui Patricio - Dendoncker, Coady, Saiss - Doherty, Ruben Neves, Moutinho, Jonny - Traore, Raúl Jiménez, Pedro Neto.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.14 - 3.45 - 3.74
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC24231056:1570
2.Manchester City24163565:2751
3.Leicester City24153652:2448
4.Chelsea FC24124841:3240
5.Manchester United2497836:2934
6.Tottenham Hotspur2497838:3234
7.Wolverhampton Wanderers24810635:3234
8.Sheffield United2489725:2333
9.Southampton FC24941131:4231
10.Arsenal FC24612632:3430
11.Crystal Palace2479822:2830
12.Everton FC24861028:3530
13.Burnley FC24931228:3830
14.Newcastle United24861024:3630
15.Brighton & Hove Albion24671127:3425
16.Aston Villa24741331:4525
17.West Ham United24651327:4023
18.AFC Bournemouth24651323:3723
19.Watford FC24581121:3623
20.Norwich City24451524:4717

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1179)

Přidat komentář
eder

Dneska by Citizens konečně mohli ztratit!

Reagovat
eder

... a zítra zrovnatak...

Reagovat
oli9

Reagovat
afc

Prečo by mali stratiť?

Reagovat
smazaný uživatel

aby tě to nasralo, např.

Reagovat
oli9

Dnes 3:0 . Jinak jsem celkem zvědavý na Ingse , solidní formu ma letos

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co Suk ? Připíše si první minuty, co myslíte ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Souček gol

Reagovat
Malresi

Soton bude hryzt a to je dobre, mal by uz konecne tym nasim hracom ukazat, ze sa neda vsetko len vyhravat

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Zle nedobře to vypadá dneska se sotonem, zle nedobře

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves za tri body!

Reagovat
Kixi Syhimour

Dnes mně ty zápasy přijdou dobře rozložené, sobota v háji asi

Reagovat
vladis271

Reagovat
Coutinho10

já bych i rád viděl WHU se Součkem, takže to je jediný mínus

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš že už nastoupí? Já myslím že ne.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

jako kdyby to byl nějaký zápas proti top týmu, tak bych možná souhlasil, ale tady jde o vše a bude se lámat chleba a vzhledem k tomu, že West Ham to potřebuje zvládnout, tak by měl jeho služby využít, takže si myslim, že ho tam dá

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nikikrew

Takto asi 3 roky dozadu viem, čo by som presne v Sobotu robil 6 hodín, dnes som rad ak si pozriem jeden polcas iného tímu a Arsenal

Reagovat
vladis271

dobrý program dnes...

Reagovat
Mastný Chobot

D'Aversa (Parma manager): "Gervinho told me 4 days ago there was the possibility of leaving. Then he didn't show up in the last 3 trainings. I guess we can say the club already sold him"

Reagovat
smazaný uživatel

https://m.youtube.com/watch?v=t6RQKcQJ4Qc

Žádnej génius, zasranej průměrák a nejnudnější hráč v historii Brazílie..

Reagovat
smazaný uživatel

ten gól Arsenalu v 1:46 parodie na obranu

Reagovat
Harakan

A tady je důkaz na YouTube

Reagovat
Front hell

Tak firmino je bezpochyby geniální hráč, o tom žádná. Ale takový sestřih na YouTube uděláš s každým hráčem.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla jen narážka na jednoho místního odborníka

Reagovat
eder

To stejně není relevantní argument pro nejmenované místní adolescentní skřetoonanisty...

Reagovat
Front hell

Tak to je potom jiná

Reagovat
Shottack

Dlab na to. Nekrm trotla

Reagovat
smazaný uživatel

Tady mi to prostě nedalo..když jsem viděl to video a připomenul si ty věci geniální věci..a to jich tam ještě dost není..

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
technecium

Co je na tom geniálního? Stejný sestřih náhodných Wonder akci najdes i na Petera Crouche

Reagovat
cristiano.K.

ještě větší debil než jsme doufali

Reagovat
technecium

Těší mě. Technecium

Reagovat
cristiano.K.

cute

Reagovat
smazaný uživatel

to je prostě něco neuvěřitelného

Reagovat
smazaný uživatel

Důležitý zápas Jsem zvědavý, jestli tam pošle Michyho nebo Girouda.

Reagovat
icemike

Michy pravděpodobně, je pohyblivější...a pak v 75' Giroud

každopádně dneska musí být body

Reagovat
icemike

tak ne

Reagovat
Kixi Syhimour

Dost pochybuji o Giroudovi.

Nicméně zajímavý duel, Leicester může definitivně potvrdit letošní příslušnost k top 4, vy si také můžete dost pomoci vzhledem k zápasu United.

Reagovat
M0rb1D4S

Ani jeden

Reagovat
slavex

A stejně je tam zas Tammy Doufám, že se nám to do budoucna nevymstí. Taky už by potřeboval oddech.

Reagovat
icemike

moc nechápu, neměl jít do základu, druhého Kana nikdo nepotřebuje

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak teď bude pauza a toto je důležitý zápas.

Reagovat
Svatej

Reagovat
icemike

a zas je pravda, že je lepší ho tam dát a mít střídání, kdyby kotnik nevydržel, než ho tam házet ke konci, zraní se a je problem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Pedro

Reagovat
nani92

Wow Kepa lavicka

Reagovat
Kixi Syhimour

Toho si nikdo asi nevšiml

Reagovat
fenixLFC

toho by sme si vsimli az ked by kazda strela na branu chelsea neskoncila v brane

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Infi

Reagovat
Front hell

Být hráčem Leicesteru tak jsem pěkně nasrany.

Reagovat
Spejbl

Hrát fantasy a mít kapitána na Vardym, byl bych nasraný stejně jako oni.

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak Pulušic je mimo na jak dlouho?

Reagovat
Whitemedia

Už se snad pomaličku vrací a po pauze bude zpět..

Reagovat
Kixi Syhimour

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam kurva dělá ten Pedro... Proč zase nehraje Kovačič. Ale palec hore za Willyho

Reagovat
Busby babes

Kepa na lavicce? To si Lampard odskace...

Reagovat
blade115

Kepovo držkování nebude přes ten mohutný jásot z tribun slyšet, tak klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Kepu a Pedra vídím spíše jako protest než něco jiného

Reagovat
icka

Kdyby Frank mel na výběr mezi Mountem a Messim tak hraje Mount. Ten si zaslouží sednout už delší dobu.

Reagovat
Agent z Melmacu

dnes rozhodne Mount

Reagovat
smazaný uživatel

Snad

Reagovat
Agent z Melmacu

0+2

Reagovat
Talker

Dneska Mount vypadá hodně dobře...

Reagovat
Agent z Melmacu

0+2

Reagovat
icemike

Reagovat
Jackmaker1989

Mimochodom, Evans bol skvelý kauf pre Leicester, čudujem sa, že po ňom nešli iné kluby.

Reagovat
hitZor

V té modré vypadá i o dost sympatičtěji, než tehdy v United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mount by to stejně nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl Tammy, tohle delam ja v okrese

Reagovat
smazaný uživatel

Jamese si ti naši útočníci nezaslouží....

Reagovat
Raylan

Tammy... ty Jamesovi centry už musí začít někdo promenovat.

Reagovat
Svatej

James je topka už teďka. On je nesmyslně dobrej.

Reagovat
Kixi Syhimour

Leicester moc netuší

Reagovat
smazaný uživatel

Přrkvapili jsme je nasazením Pedra a Cabbalera

Reagovat
Kixi Syhimour

ale tak Leicester hraje fakt na kontry a standartky, ale ta obrana není dnes moc pevná

Reagovat
Svatej

Já tatm kontakt nevidím

Reagovat
hitZor

Kolenama, ale stejně to bylo po offsidu.

Reagovat
Svatej

nebyl offside

Reagovat
hitZor

Hlavu v něm měl

Reagovat
Svatej

prdek prosimtě..

Reagovat
smazaný uživatel

Kolenem se srazili. Ale jako plácl sebou jak ryba.

Reagovat
Svatej

tohle tam vidět nechci..

Reagovat
icemike

Reagovat
Jackmaker1989

Ty vole, konzistencia VARu pokračuje. Proti Salahovi by toho obrancu ešte aj vylúčil.

Reagovat
Kixi Syhimour

Kdy VAR rozhodl o penaltě po faulu na Salaha, popřípadě ho i vyloučil?

Reagovat
Jackmaker1989

Samozrejme ho nevylúčil, ale penalty tam boli veľmi podobné, kde Salah sebou len tak flaskol o zem.

Reagovat
Kixi Syhimour

Poprosil bych o příklad, kdy se toto pod dozorem VARu stalo v případě Salaha

Reagovat
YNWA__MSN

Uved příklad, nebo drž hubu

Reagovat
Svatej

Čímdál víc obdivuju Kixiho a pár jmen, že se v tom úspěchu nechovají jako kreténi. Fakt většině z vás úplně mrdá v kouli..

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
YNWA__MSN

Zase se našel další primitiv co věří teorii, že VAR pomáhá Liverpoolu a píská Salahovo jednu penaltu za druhou... Tohle by snad nasralo kazdyho ne?

Reagovat
Jackmaker1989

Hej, inteligent, Liverpool vyhrá titul zaslúžene bez VARu a skvelou hrou a Kloppom. A primitívov hľadaj u vás doma.

Reagovat
Svatej

Ne, nenasralo.

Reagovat
Shottack

Jak reagovat na provokatéra? Kouká na zápas, v němž jaksi nehraje Liverpool, ale musí zmínit Salaha. To ho mám pohladit po hlavě a dovychovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky obdivuju kolik lidí neunáší Liverpool..

Reagovat
YNWA__MSN

Snad se to letos povede a pak jim to dáme všechno sežrat budeme tu slavit celý léto

Reagovat
smazaný uživatel

To snad určitě ne

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, ze se oblíbenému klubu fandí pro svoji radost, ne ze skodolibosti vůči lidem na netu. Ale asi jsem jiný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
YNWA__MSN

Jo asi ses fakt jinej já jim samozřejmě fandím, proto že je tu můj klub, ale můžu si pak udělat aspoň trochu prdel z fanoušků MU a jiných, kteří tady mají celou sezónu debilní kecy typu LiVARpool atd.

Reagovat
icemike

Reagovat
Kowe

Reagovat
Jackmaker1989

Hľadám to a spôsob tvojej komunikácie ukazuje tvoju inteligenciu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Pochopik bych ještě, že myslíš Maného (ale i tak tam byly nedovolené zákroky), o něm si iuž psal myslím.

Na Salaha byla letos myslím jedna penalta (proti Arsenalu, jasné držení a to ani nespadl), takže si myslí, že křivdíš VARu i Salahovi. Ten se mimochodem dle mého značně zlepšil v tomto ohledu, fakt se mi zdá, že méně padá.

Reagovat
Jackmaker1989

Musím to nájsť, ale uznávam, že je možnosť, že to bolo minulú sezónu, čo asi uznáš, že tam nie raz sebou hodil o zem. Nič to nemení na tom, že tí traja vpredu neskutočne bavia futbalom a sú nezastaviteľní. Asi im aj prajem aby to prešli bez prehry.

Reagovat
Kixi Syhimour

Dle mého nenajdeš, minulá sezóna byla něco jiného, tam se s tím Salah moc neštval (leč zas tak hrozné, jak psali někteří, mi to nepřišlo), viz zápas doma proti Newcastlu.

Nicméně letos nic takového, co jsi napsal nenajdeš.

Reagovat
Jackmaker1989

Ok, tak potom beriem spať, hľadám to, ale nič som nenašiel. Niektorí by to neuznali ale ani za min. rok. Takže

Reagovat
Kixi Syhimour

za uznání omylu

Ale teda souhlasím s kolegy, že příště by bylo lepší si to zjistit než tady takto vykřikovat.

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
Jackmaker1989

https://www.youtube.com/watch?v=a0AUAAcGSgc myslím, že toto je jedno z nich, ale áno, je to bez VARu myslím. Neviem ako toto vidíš ty, ale podľa mňa to bolo dosť podobné (samozrejme nie sám na bránu, ale skôr ten kontakt) ako ten dnešný kontakt.

Mimochodom, vykrikovanie = ak si tu môže napísať kto chce čo chce, tak potom aj ja, proste toto je môj názor na hráčov ako Ronaldo, Neymar, Suarez a spadal tam aj Salah. To, že to berie niekto proti Liverpoolu, to ma mrzí, už viackrát som povedal, že hrajú neskutočný futbal a rozhodca s tým nemá nič spoločné.

Ale mám pocit, že konzistenciu VARu každý hodnotí len podľa toho, ako sa to komu hodí.

Ale nečudujem sa, že sú tu prestrelky medzi fanúšikmi, pretože ich reakcie a hlavne spôsob vyjadrovania je veľmi zvláštny nazvime to.

Ty si ma donútil, aby som našiel argumenty alebo dôkazy a takto to tu obvykle nefunguje.

Reagovat
Kixi Syhimour

Myslíš správně, to je druhé kolo minulé sezóny. Upřímně už nevím jaký byl ten zákrok na Abrahama. Jinak tady to byl faul, co si vzpomínám, už se mi to nechce znovu řešit, ale jednoduchý argument je proč by měl Salah padat, šel sám na gólmana a vedli jsme jedna nula a gól by se nám hodil více než červená v té situaci.

Však ano, klidně si piš ty příspěvky proti Salahovi a spol., ale ten kontext do kterého si to teď zasadil je zcela mimo a teda docela to vyznívá proti LFC (nicméně zase nám tu složíš nějaký ten komplimet a je vidět, že to nemyslíš snad nějak hrozivě, takže tě rozhodně neřadím do nějaký nezvladačů)

Mně třeba VAR přijde vcelku konzistentní, nesmyslné ofsajdy pískne v drtivé většině možností a naopak sem tam každému odepře nějakou jasnou penaltu, ale to je věc názoru, já tvůj beru, jen mi přijde tvůj dnešní argument mimo.

Přestřelky mezi fanoušky jsou, protože se tu třeba někteří z nás arogantně chovají (to je pravda, tady má Svatej pravdu, zároveň děkuji za kompliment, nicméně si myslím, že zas tak hrozné to není a na něco máme i snad právo, přeci každý ať si to užívá jak chce, ale třeba se mi nelíbí proti trollování bojovat trollováním) ale tamy si myslím, že nás tu někteří nezvládají (souhlasím s Gerradem tedy a nemyslím tím ani tebe ani svatého).

A teda poslední větu nevím, jak mám chápat. Jestli sis chtěl jen tak bezostyšně vykřiknout, tak pardon, že ti ruším plány, jen jsem chtěl bojovat konstruktivně.

Reagovat
Jackmaker1989

VAR konzistentný podľa môjho názoru nie je, ale tak hovorím, to je vec názoru.

Reagovat
Kixi Syhimour

, jen se mi nelíbil ten argument se Salahem.

Reagovat
smazaný uživatel

To tam zas nebyl VAR..takže úplně mimo jen aby sis kopl do Liverpoolu..bravo

Reagovat
Front hell

Letos na tom opravdu zapracoval.

Reagovat
YNWA__MSN

Tak hledej... Způsob tvé komunikace ulazuju, že tvoje inteligence bude pod bodem mrazu Nejdřív něco tvrdíš a až pak hledáš

Reagovat
Jackmaker1989

Zbytočné na teba reagovať.

Reagovat
Shottack

No, tak jsi hlavně nemusel začínat...

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
YNWA__MSN

Aha takže si nic nenasel super tak pro příště až tady budeš něco tvrdit.... Tak to nejdříve zkus najít a až pak psát blbosti ju šlo by to?

Reagovat
Jackmaker1989

Keď si pozrieš čo som napísal, tak to možno pochopíš. Len neviem na základe tvojich reakcií či to pochopíš, keď si tú moju vetu prečítaš ešte raz.

Reagovat
YNWA__MSN

Už tady nemusíš nic psát. Už všichni víme, že jsi úplně mimo

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
Front hell

Zkusil no

Reagovat
Raylan

Říkal jsem to tu před sezonou, Tammy dává hodně gólu, ale spoustu šanci, pološancí zazdí, na tom bude muset zapracovat. V lete musí přijít útočník.

Reagovat
Jackmaker1989

Ale to samé má Benzema, nie? Predtým tam od Costy nebol útočník, čo by vedel dať toľko gólov

Reagovat
Raylan

Nevim, Real nesledujem. Jako ja ho nijak nezatracuju, loni jsem viděl docela dost zápasu Aston Villy a bylo to to samy, hodně spálených šancí. Gólu má dost, ale taky hodně těžil z toho dobrého vstupu Chelsea do sezóny, kdy dal 7 gólu ve 3 zápasech.

Reagovat
Talker

To se zlepší se zkušenostma. Bohužel tam nedosáhl na to, chyběly mu centimetry.

Reagovat
hitZor

Spíš to vypadalo, že čekal, že to odskočí víc, prolítlo mu to přímo pod nohou.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Je mlady. Vyhraje se. Potrebuje duveru a prostor. Nicim jinym, nez lraxi v zapasech se to nenauci.

Reagovat
smazaný uživatel

Praxi

Reagovat
Svatej

|Takže on na tom má zapracovat na na lavičce mezi sedačkama? Je nejlepší střelec týmu, je mladej a všestranej, ale stejně by jsi mu přivedl hráče, kterej ho odstřelí, já fakt nerozumím absolutně ničemu.

Reagovat
Raylan

Neříkám aby přivedli hráče, kterej ho odstřelí, ale fakt mi nepřijde ideální situace, kdy je jedinej útočník v týmu.

Reagovat
Raylan

Myslím si, že má na víc a konkurence by mu/Chelsea prospěla.

Reagovat
Svatej

Není jedinej utočník v týmu a uplně si nedovedu představit, jakej konkrétní kompromis si jmenovitě představuješ.

Reagovat
Raylan

Michymu a Giroudovi Lamps asi očividně nedůvěřuje. Jmenovitě veterána Cavani, Mertens nebo třeba Mitrovice, Dembeleho z Lyonu.

Reagovat
Svatej

Jo, Mitro je vlastně celkem solidní. Dembelé není dvojka a ani by ji nechtěl dělat, Cavani by chtěl 2 roky a víc, místo Mertense máme Pulišiče.. To už radši přivést křídlo a počítat s Pulišem jako alternativou.

Reagovat
Svatej

Azpi udělal kličku, jsem vzhůru?!

Reagovat
smazaný uživatel

A jakou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Willyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Být tam Kepa už je to 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme z toho lepšího úvodu měli vytěžit víc, Leicester se asi probírá.

Reagovat
smazaný uživatel

Story této sezony.

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Zábavný zápas

Reagovat
Jackmaker1989

Rudiger

Reagovat
YNWA__MSN

Tak co už si zjistil, že s tím VARem meles sračky? A teď děláš jako, že nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Ta přihrávka Peréze hrudí

Reagovat
smazaný uživatel

Rudiger taková Luizovina

Reagovat
smazaný uživatel

no teda chelsea je ted fakt strasna, to je hruza, jak lehce ztraci mic, i kdyz nejsou pod tlakem

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale ta ta fáze hry trvala asi 5 minut, leč z toho byla tutovka a nějaké slušné šnace\střely.

Reagovat
smazaný uživatel

no zapnul jsem to cca ve 20. minute a od te doby to trva porad

Reagovat
Kixi Syhimour

Leicester se zvedl, ale Chelsea stále sem tam zahrozí, rozhodně bych to nenazval "fakt strašným".

Reagovat
smazaný uživatel

spíš se to vyrovnalo

Reagovat
Mimalu

netuším jak očividněji by měla hra vysokou nohou vypadat...

Reagovat
hitZor

Reagovat
hitZor

Navíc už zase měl soupeř dostat dvě jasné žluté (tohle a předtím Evans na Pedra), ale není z toho ani jedna

Reagovat
smazaný uživatel

Kopačka na úrovni hlavy, trefí druhého hráče potom co nevystihl míč, ukázkový případ prostě

Reagovat
smazaný uživatel

?vzdyt mic zasahl. ale souhlas, ze to byl faul

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to nebyla vysoká noha?

Reagovat
Jackmaker1989

Ty kks, tie Jamesovi centre

Reagovat
Svatej

Stačí jeden míč na Jamese a je to v podstatě pěkná nebo skvělá šance... Nevim, proč na to po 20 minutách zapomněli.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo celkem daleko za lajnou

Reagovat
Svatej

Kurva už dejte alespoň jednu zatracenou šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Leicester

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně nepřesných příhrávek, především v té finální fázi to pak zbytečně ztěžuje zakončení, ale gol už měl padnout

Reagovat
vitasrp

Slušný, ve finální třetině hřiště to je asi nejhorší výkon ofenzivních hráčů, co jsem letos viděl. Tam byly snad čtyři zpětný přihrávka na pokutový území, což jsou dost solidní šance, který nebyly ani vůbec zakončený.

Jinak Jorginho za mě jeden z nejslabších na place, dělá úplně zbytečný chyby na míči.

Reagovat
hitZor

Ta jeho přihrávka teď před koncem do autu ten jeho výkon fakt korunovala Poslední dobou mi přijde celkem slabý, nebál bych se zkusit tam místo něho poslat Kovačiće.

Reagovat
Svatej

Rudiger se mi fakt nelíbí..

James nejlepší, Odoi a Kanté (konečně!!) hned za ním. Každopádně se dobře bavim, je to suepr zápas, jen jsem z toho neproměňování šancí neštastnej, tohle je fakt směšný až neprofesionální.. Christensen mimochodem zas lepší stoper než jeho kolega.

Reagovat
hitZor

Christensen mi typově přijde na Vardyho jako nejlepší z našich stoperů, Vardy měl vlastně jedinou šanci, když šel z druhé strany.

Ono se na to hned dívá líp, když proti nám ten tým nebetonuje, ale snaží se hrát, což se poslední dobou skoro nestávalo.

Reagovat
Svatej

Tak já bych naopak viděl jako nejlepší dělo proti Vardymu jako Tomoriho, protože ten svou kvalitou přesně hráčům jako Jamie brutálně nesedí, ale Andreas by byl asi hned druhej v řadě, alespoň v mých očích.

Je to tak, přirozeně je to i tím, že tahle současná obrana je složena na nejvíc fotbalovej způsob hry, nic lepšího tam nemáme.

Reagovat
Agent z Melmacu

Rudiger top

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně jsi to zakřikl s tím Rüdigerem

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavej první poločas, měli jsme velmi dobrý start a kromě posledních třiceti sekund i konec první půle. Musíme volit lepší řešení útočných akcí a proměňovat šance. Jinak se mi líbí Pedro i Odoi, Kanté a Christensen velmi dobře brání, James i Azpi dobře podporují útok a ani Mason nehraje úplně špatně. A Willy nás zachránil od inkasování.

Leicester je nebezpečný, musíme si dávat pozor.

Reagovat
John Obi Mikel

Není to špatný, jen jsme strašně splašení ve finální fázi. Hrajou 2 kvalitní týmy a je to vidět. Pochválím Kantého.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea lepší, měli z toho něco vytěžit. Lestr zatím dost pod svoje možnosti.

Reagovat
John Obi Mikel

Na druhou stranu má Leicester nebezpečnější šance.

Reagovat
fenixLFC

OT- kedy zhruba zacinaju timy planovat letne pripravne zapasy? respektive kedy je zhruba znamy letny harmonogram prirpavy? vdaka

Reagovat
ajouki

Leicester docela tlačenka, že? Sleduju to od začátku sezony a rozhodčí k nim vždy přistupují s tím, že to zahráli dobře. U penalty hráči běžně vběhnou dříve, ale zrovna u nich se opakuje. Míč jasně na roh, ale dostanou výhodu. Vysoká noha se jim nepíská. Evans skočí z metru pod nohy a žádná karta. Dostali šanci zakončit i po vypršení času a dostanou šanci i zahrát následný roh. Přitom nebyla ani sekunda zdržování.

Jsou to drobnosti, ale nasčítá se to. Proti jiným týmům jsou rozhodčí zaujatí a pískají i věcí, které jsou jen napůl proti nim. K Leicesteru jsou benevolentní.

Reagovat
Svatej

měl jsem stejnej dojem

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Mimalu

golaso

Reagovat
smazaný uživatel

Spoiler

Reagovat
Mimalu

sorry

Reagovat
smazaný uživatel

A z rohu

Reagovat
Miguel19

R U D I !!!

Kamera

Reagovat
smazaný uživatel

Rüdiger

Reagovat
Svatej

Waaat já to neviděl

Reagovat
Stamby

Přijde mi že Schmeichel se výrazně zhoršil poslední dobou, navíc ještě působí strašně neuroticky. Týmy B. Rodgerse a jejich gólmani

Reagovat
Whitemedia

Určitě moc hezký gól. Ještě tak ho vidět..

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Jorginho je dnes nejakej vadnej

Reagovat
smazaný uživatel

Jorgi je na fetu?

Reagovat
Jackmaker1989

Ty kkt, tento rok tam spadne do tej brany všetko

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bez opakovačky?

Reagovat
Miguel19

Nám tam fakt padne každé hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Dal bych tam Kovačiče za Jorginha.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni si v kabině nečeho šlehli??? Co to je doprdele

Reagovat
Squinty

Mount od Listopadu marný každý zápas, hlavně že nejlepší stredak kovacic sedí..

Reagovat
smazaný uživatel

Červenou

Reagovat
hitZor

Reagovat
Raylan

Reagovat
ajouki

Červená pro Maddisona. Tohle bych trestal. Neskutečná prasárna na achilovku bez míče. Stokrát horší než zákrok Sona na Gomese.

Reagovat
smazaný uživatel

Mrdka, za tohle bych dával redky hned

Reagovat
masly008

klidně redka no, ale proti nám jim taky nedal tak ok.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl co to bylo za přímák

Reagovat
Fernando_Torres

Za tohle, co předvedl Maddison, bych klidně dával červený, nulová šance hrát balón, zezadu a špuntama napřed

Reagovat
lajka30

Jo hlavně když dostal Son redku tak se ho všichni zastávali pokritci.

Reagovat
ajouki

Právě že všichni na něj nadávali, protože to dopadlo špatně. Když jsem psal, že takových zákroků je v zápasech víc a často horší, tak bez odezvy.

Reagovat
smazaný uživatel

je*al bych tu fantu do riti

Reagovat
Kluivert9

Asi je jedno, co za klauna je v brance Chelsea

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Lester

Reagovat
smazaný uživatel

Dej tam Michyho

Reagovat
Kixi Syhimour

Do branky?

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Tammyho na hrot

Reagovat
smazaný uživatel

To by pomohlo čemu?

Reagovat
smazaný uživatel

Dali bychom góla a vyrovnali

Reagovat
Fernando_Torres

Willy slušně do tmy

Reagovat
smazaný uživatel

střídání golmánu v zápase? Kepa by se měl nasadit

Reagovat
Pigeon

Brankáři Chelsea jsou naprostí tragédi.

Reagovat
ajouki

Už mě sere, jak je tlačí. Rozhodčí ukazuje aut pro Chelsea, ale otočí to na základě rozhodnutí asistenta, co je 50 metrů od míče.

Reagovat
vitasrp

Ať jde taky dopiči

Reagovat
smazaný uživatel

Terry in.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
icemike

Reagovat
icka

Ty vole priste bych hral bez golmana. Vyjde na stejno.

Reagovat
nani92

Môžeš dostať Kepu zo základu, ale nikdy nedostaneš Kepu z brány

Reagovat
REPLIKATOR

Caballero = Kepa

Reagovat
smazaný uživatel

Už hlavně dej pryč toho Pedra, nepřekvapivě předvedl nic celý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

V prvním poločase nebyl špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
hitZor

Co tohle jako zas mělo být za faul? To se má Rudiger zahrabat do země, nebo co má dělat? Vždyť kurva jenom stál na místě

Reagovat
Squinty

Kepa nic nechytí.. OH wait

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester 17 bodov v tejto chvíli náskok na 5.miesto to už vyzerá nádejne.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak má někdo zákrok Maddisona

Reagovat
Mimalu

*spoiler*

Rudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Že já to tady refreshuju před přímákama

Reagovat
REPLIKATOR

Leicester střílí z každé pozice, cítí šanci na další easy gól

Reagovat
Talker

Rudíííí

Reagovat
smazaný uživatel

Máme nového hroťáka

Reagovat
Kixi Syhimour

V celém kontextu sezóny je opravdu zajímavé, že Chelsea dala Leicesteru dva góly ze standartních situací.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Slušná hlava

Mount z hovna 0+2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trapper

Rudaaaaaaaaaaaa!!!

Reagovat
icka

Ted uz jen cekam, ze si da Willy vlastnaka

Reagovat
REPLIKATOR

Schmeichel

Reagovat
Rothbard

Souček základ

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Wow tak to sem nečekal

Reagovat
Coutinho10

já tomu věřil..není na co čekat

Reagovat
smazaný uživatel

Rychlejsi

Reagovat
Rothbard

Nejrychlejší

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda

Reagovat
Coutinho10

ale nedal si důkaz

Reagovat
Coutinho10

*platí pro Rothbarda

Reagovat
Kluivert9

Bylo celkem jasný

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
oli9

dnes gol

Reagovat
diastan

dnes 2 kousky, příští zápas kapitán

Reagovat
Coutinho10

debut jako Milan Škoda proti týmu, který ho taky chtěl by nebylo špatné

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

joooo

Reagovat
lajka30

3 defenzivní záložníci dobrej beton od Moyese jak jinak

Reagovat
vodka

poprosím pak o stream kdyžtak, díky

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Kiwi-21
Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

nebo tu: ...na Sport365 ten zápas není v nabídce

http://livetv.sx/enx/eventinfo/898594_west_ham_brighton_and_hove/

Reagovat
vodka

díky

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson, Wijnaldum, Oxlade-Chamberlain, Salah, Firmino.

Subs: Adrian, Lovren, Keita, Minamino, Lallana, Origi, Matip.

Ox na kridle

Reagovat
avicii

Skoda, to mohol radšej hrať Minamino

Reagovat
Kixi Syhimour

To se dalo vcelku čekat. Minamino se potřebuje začlenit, potřebuje čas, Origi je asi po zranění (jinak měl hrát). Jinak Oxladea je na křídle škoda (ale třeba proti Bounemouthu dal gól), ale víc mě zajímá forma Fabinha.

Reagovat
REPLIKATOR

Ox měl hrát střed místo Fabinha z formy a na křídlo Origi nebo Minamino.

Reagovat
Kixi Syhimour

Origi určitě, proti West Hamu hrál dobře dle mého, ale tak střídal s nějakým problémem.

Reagovat
YNWA__MSN

Jo Origi teď dva dny netrénoval tak snad jako žolík z lavičky

Reagovat
smazaný uživatel

To je hodně špatná sestava..Ox na křídle prostě ne a Faba bych tam asi taky nedával od začátku. Zatím je to velký špatný po zranění.. na druhou stranu chápu že je potřeba ho rozehrát na Madrid,ale zrovna proti Saints kteří šlapou poslední dobou fakt dobře to není nejlepší..

Reagovat
Malresi

Suhlas so vsetkymi

Reagovat
Coutinho10

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson, Wijnaldum, Oxlade-Chamberlain, Salah, Firmino.

Subs: Adrian, Lovren, Keita, Minamino, Lallana, Origi, Matip.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje Slavia?

Reagovat
Fernando_Torres

Špatně... Hlavně dozadu hodně slabý a třeba takovej Frydrych ten je vyloženě příšernej...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fernando_Torres

Musa prvních 8 minut a už dva kusy na druhej mu sice namazal gólman, ale i tak vypadá skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

To vypadá nadějně

Reagovat
Coutinho10

1. poločas nic moc, mohlo to být 0:3... po poločase prostřídání a hlavně díky Musovi lepší

jinak diskuze pod nejnovějším článkem v český lize pod Kovaříkem

Reagovat
smazaný uživatel

Rudi ta druhá hlava světová a teda Maddison dobrej čuráček..hroznej zákrok..

Reagovat
Jackmaker1989

Nemáš niekde odkaz?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím nikde nevidím

Reagovat
smazaný uživatel

Maddison je idiot. To se o nem vi. Fotbalista je dobrý, ale jako člověk meh.

Reagovat
smazaný uživatel

Soucek v zakladu!

Reagovat
icka

Rudi je smerem dozadu docela strasidelny posledni dobou.

Reagovat
Mimalu

Christensen

Reagovat
vitasrp

Christensen hraje výborně a pak udělá tohle. Neomluvitelný, zase.

Reagovat
Raylan

taková jeho klasika no, už chybí jenom nějaký menší zranění.

Reagovat
REPLIKATOR

Evans úplně sám netrefí hlavou bránu

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehm

Reagovat
Kixi Syhimour

Vardyho přihrávka

Reagovat
smazaný uživatel

Všimli si v Chelsea vôbec že im zrušili ban? Mohli im ho nechať na tento nevyužitý prestupak

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl to bylo něco

Reagovat
Greny

Stačilo se zeptat kam to chceš..

Vedle díky

Reagovat
REPLIKATOR

Vardy Barnes

Reagovat
vodka

Barnes

Reagovat
Jackmaker1989

Lamps dôveruje útočníkom z lavičky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Super střídání... Tohle je na nejlepší cestě, aby se to zhroutilo jako u všech předešlých trenérů.

Reagovat
Deywid

Bla bla

Reagovat
hitZor

Michy poslední zápasy nepředvedl absolutně nic, tak proč nezkusit něco změnit?

Reagovat
Deywid

Fakt je väčšia šanca ze dá Barkley gól ako Michy

Reagovat
Jackmaker1989

Napr. Girouda?

Reagovat
smazaný uživatel

Zraněný

Reagovat
Jackmaker1989

Nehovorili, že už je v pohode?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

Livesport píše, že je zraněný.

Reagovat
Jackmaker1989

Myslíš, že by fakt chceli na prestup, resp. hosťovanie zraneného hráča? Neviem, ale každopádne by si zaslúžil šancu ak je zdravý.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba není zraněný na dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak určitě bych ho zase rád viděl hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Hullu dal góla.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajívavé že u všech trenérů to začlo stejně, prokaučované přestupové období. Vedení je pořád stejné takže se není čemu divit

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě Sarriho

Reagovat
smazaný uživatel

A koho si tam chcel poslať? Snáď nie Batmana

Reagovat
vitasrp

Já nejsem zrovna fanoušek Batshuayie, ale určitě bych ho tam dal. Už jenom kvůli standardkám nebo možnosti udržet jeden z těch deseti míčů, co by Caballero dokopl až k útočníkovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Radši bez útočníka než Michy

Reagovat
smazaný uživatel

Franku ty jsi blázen. Pak má mít Batschuayi nějaké sebevědomí

Reagovat
Raylan

Tolik k tomu, ze máme útočníky.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud je zraněný.

Reagovat
vitasrp

Ten Barkley. Ty krááávo, to je tak jednoduchej míč, ale on ho samozřejmě posere a pošle soupeře do brejku.

Reagovat
Jackmaker1989

Neskutočne ma nasral za tých 10 minút. Všetko čo stratil, ani jeden šprint, návrat, nič do prdele.

Reagovat
Miguel19

Barkley patří do druhý ligy. Ten hráč je totálně k hovnu. Všechno o 2 rychlostní stupně pomaleji než ostatní. Než zpracuje, než se rozmyslí, než se dá do pohybu. To je fakt zoufalost...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zářez jak prase

Reagovat
hitZor

To jo, měli sme mít penaltu a od 60. minuty hrát proti deseti

Reagovat
Talker

Ach jo, škoda. Zápas, kde jsme mohli vést klidně 2-3:0 po půlhodině a hrát na protiútoky a nedáme z toho ani prd. Abraham zašlápne míč, CHO nepromění a pak Abraham mine parádní centr. Nakonec nás zachraňuje Rudiger hlavičkama.

Žádná ze změn neukázala kvalitu. Willy sice něco chytil, ale jeho odkopy jsou naprosto tragické, to je na úrovni golmanů 20 let zpátky. Pedro sice nevypadal tragicky v prvním poločase, ale prakticky všechno šlo přes ostatní hráče (Mount, CHO, James). Barkley tragédie.

Každopádně Lampard bude muset zapracovat na zakončení a rychlosti řešení situací ve finální třetině. Protože my těch šancí zahazujeme neskutečně.

Reagovat
spider_8

Na tom trenér moc nezapracuje, tam musí zapracovat vedení nebo musíme holt počkat než dozrají hráči jako CHO, Mount nebo Pulisic.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
spider_8

Remíza dobrá, Leicester si výhru zasloužil víc, hlavně za ty 2 obří tutovky na konci. My jsme prostě strašně marní v obou šestnáctkách, nemůžeme se opřít o útočníky, o stopery a už vůbec ne o brankáře. Co tam dneska vyvedl ten druhý Kepa, to je prostě marnost. Pak třeba můžeme hrát slušně, ale stejně je to k hovno. Dneska jsme alespoň nepřišli o ten bod, takže tam není úplná pachuť, ale stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Zeljko Buvac: Former Liverpool assistant coach named Dynamo Moscow sporting director

Tak snad se mu bude dařit

Reagovat
YNWA__MSN

Proč vlastně odešel od Kloppa?

Reagovat
fenixLFC

pretoze sa mu nepacilo rozsirovanie pravomoci ljindersa

Reagovat
YNWA__MSN

Aha dík za info. No nakonec to Klopp snad zvládne i bez něj

Reagovat
smazaný uživatel

Však už odešel dva roky nazpátek nebo jak je to dlouho určitě to zvládá

Reagovat
mickey mouse

Si pamatuju jak se všude řešilo, že budeme bez něj poloviční a že hlavním strůjcem úspěchu v BVB byl on a že Klopp bude bez něj průměrák a podobné věci. Jsem rád že se to nepotvrdilo.

Reagovat
Malresi

Tvle, akurat teraz pred zapasom spot o Giggsovi. Neuveritelny hrac, hlavne v 90. rokoch asi bez debaty najlepsie lave kridlo na svete.

Reagovat
david_villa7

máte někdo prosím stream na west ham?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
david_villa7

díky

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Kdo sleduje WHU, pak prosím třeba napište lehký souhrn Součkova výkonu a i na konci, díky!

Reagovat
vodka

už mohl dát gól

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
pingla

náběh i hlavička luxusní

Reagovat
Salfovic

Kdyby byla luxusní, tak je to gól.

Reagovat
pingla

kdyby byl v řiti ryby, nebyly by rybníky

Reagovat
smazaný uživatel

Prst by skocil do riti, vytahl bys kapriky

Reagovat
Kiwi-21

Jj škoda

Reagovat
Rothbard

Teď vybojoval po faulu na sebe přímák, z kterého hlavičkou (offside to nebyl) donutil brankáře skočit pro to. Možná jsem to popsal hrozně, ale velká šance prostě

Reagovat
vodka

ale vypadá to, že bude hrát v té záloze nejvýš dneska...

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se mi to, nebo z něj Moyes udělal prakticky podhrot ?

Reagovat
Thelvin

Souček je Moyesův novej Fellaini, neni divu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
diastan

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Hyrax

no vypada to tak

Reagovat
Losinho

Reagovat
Malresi

Toto bez karty kurva?

Reagovat
Coutinho10

Souček malem gol...dobra hlava ze standartky...velka skoda

Reagovat
Hyrax

skodaaa, to mohl byt gol

Reagovat
Salfovic

Dřevák

Reagovat
Luc-Luc

rozhodci je na nasi strane dnes

Reagovat
Busby babes

jj, jindy vas rezou.

Reagovat
Luc-Luc

to ne, akorat ten kaspar Atkinson, ostatni piskaj rovinu

Reagovat
Busby babes

Friend a Pool. Co by vic chtel piskat nez jako malou domu?

Reagovat
Horcmen

nechápu, podle mě jasná

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Co pencle ted na firmina, nic co

Reagovat
vladis271

čo povieš teraz?

Reagovat
Busby babes

ze jsem myl uklizel a jen slysel Sveceneho, ze to byl faul. A to jako neco meni na tom, ze tam to byla mala domu a neprimej kop asi 2 metry od brany?

Reagovat
icka

Vy jste strasne ublížení,vsak mel pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna skor ide o to prirovnanie Friend a Pool. O malej domov snad nikto nepochybuje, aj keď ja sa v tom už ani nevyznam lebo ti rozhodci ako keby to pískať ani nechceli.

Reagovat
smazaný uživatel

Suk hraje celkem vysoko, dost jiná pozice než ve Slavce

Reagovat
Kiwi-21

Teď jsem to chtěl napsat že se mi zdá že hraje dost vysoko, nejvýš z těch středních záložníku určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem se tomu divím, ale zatím to dává naprosto s klidem. Uvidíme co zbytek zápasu

Reagovat
pingla

však se to dalo očekávat, Rice i Noble jsou v základu jako přikovaní, těžko posadí jednoho z nich

Reagovat
Rothbard

Ale místní diskutéři říkali...

Reagovat
vodka

oni jsou v základu přikovaní dost i kvůli otmu, že alternativa je tam pořád zraněný Wilshere a úplně marný Sanchez...

Reagovat
pingla

Tak Wilshere je právě ta lepší volba na podhrot oproti Součkovi, ale ten už lepší nebude a Sanchez je prý úlet...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Na druhou stranu, on má fakt luxusní výběr místa, takže Moyesa na druhou stranu chápu.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
DieFohlenBMG

To jsou centry ty voe měli koupit i Hušbíka

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduju derby Madrid, ale podle statistik Soucek vladne. 3/3 pozemni a 2/3 vzdusne.

Reagovat
smazaný uživatel

Virgiil skodaa

Reagovat
Rothbard

OT: Škoda gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Who cares?

Reagovat
smazaný uživatel

Jany, prečo máš v obľúbených Black cats?

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí mi derby

Reagovat
smazaný uživatel

tak to chápem

Reagovat
pospec7

to není penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu, za me uplne jasna.. na druhou stranu to byla imho mala domu predtim

Reagovat
pospec7

jo to rozhodně

Reagovat
Liveral

Virgil škoda že tohle nevyšlo

Reagovat
Luc-Luc

jasna penalta

Reagovat
mickey mouse

wtf to by měla být penalta ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

Jo takhle, takže obě ruce na ramenou, stáhnout útočníka soupeře aby nemohl zakončit. Toto tedy není penalta? Jakže to bylo LiVARpool? Aha Penalta naprosto jasná

Reagovat
Ranoth

liVARpool

Reagovat
vladis271

penalta a redka.

Reagovat
Remt

prostě pokud zabráníš útočníkovi ve skorování faulem, nemůže nastat nic jiného než penalta ne? i kdyby ten míč nemířil přímo Bobbymu na hlavu. Když stáhneš útočníka ve vápně k zemi, tak to ať jdou do prdele pokud toto neni penalta, obránce moc dobře věděl co dělá

Reagovat
vodka

Noble

Reagovat
Malresi

Z jedneho zaberu to vyzeralo jasne, imho ale spravny verdikt. Polozil na neho ruky, ale k stiahnutiu na zem nedoslo. Soton je vyborne pripraveny, na sance to je vyrovnany zapas. Pekne vidno, ze na nas plati vysoky pressing a nie beton.

Reagovat
Remt

já tam teda neviděl JEN položené ruce, no každopádně rád bych se na to mrknul ještě jednou z lepšího úhlu, z prvního mi to přišlo jasný zabránení v zakončení

Reagovat
Malresi

Akeko zakonceni? Ved lopta isla uplne do ineho priestoru a Bobby aj tak nemal sancu na zakoncenie.

Reagovat
Remt

počkej počkej, "lopta" šla asi metr, metr a půl od Bobbyho a co? Za prvé, obránce na něj nemá co pokládat ruce, pokud už bych chtěl bejt puntičkář, už jen za to si obránce prostě koleduje odpískání, rád bych to viděl ještě jednou tu akci no, v té rychlosti proste.. obránce tam šel s tím, že mu chce zabránit ve skorování, to, že lopta nešla přesně na Firmina je naprosto irelevantní, to nehraje roli. Ta přihrávka nemusí bejt naprosto přesná k tomu aby byl odpískaný faul

Reagovat
Malresi

To suhlas, mohol to pisknut, ale aj nemusel a tak sa aj stalo.

Reagovat
Remt

Prosímvás funkční stream na West ham? stream který používám já, tam bohužel West ham nemají, chtěl bych mrknout na suka

Reagovat
Rothbard

http://livetv.sx/enx/eventinfo/898594_west_ham_brighton_and_hove/#webplayer_alieztv|116601|898594|1347437|1|1|en

Občas to vypne, tak jen zaktualizuješ a pak vybereš nový.

Reagovat
Kiwi-21

Kousek výše mám odkaz

Reagovat
Remt

Bomba, díkes! :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ings repre forma, je skvelej

Reagovat
Luc-Luc

Gomez spatnej dneska, vubec nestiha

Reagovat
diastan

Součkův West Ham

Reagovat
El Campeon

west hemův souček

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad je Souček o přestávce poučí o Csaplárově pasti, aby se nenachytali.

Reagovat
Sztanda

Reagovat
Remt

sleduješ West ham? jak Suk vypadal? je v lese nebo to zvládá? tempo, souboje..

Reagovat
smazaný uživatel

Na Redditu psali fanoušci West Hamu, ze dobrý/výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně běhá bez balonu, párkrát pressoval brankáře

Reagovat
Salfovic

A výborně pracuje s časoprostorem.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem i dobrý, je dost vidět.

Reagovat
avicii

Fu ale to bola celkom bieda prvý polčas.. Co najskôr tam dat Keitu a Origiho

Reagovat
Luc-Luc

vyrovnanej zapas, ale cekam, ze Saints ten pressing nevydrzi cely zapas, tipuju ze do 75. minuty povedem 1:0

Reagovat
Coutinho10

Saints zatim dostavaj diky nasim chybam pomerne dost prostoru do sanci/strel, takze to bude chtit trochu pridat, protoze tohle je uspech v tomto zapase malo

Reagovat
smazaný uživatel

Souček hraje docela vysoko, nezdá se vam?

Reagovat
Salfovic

Nezdá, hraje.

Reagovat
Coutinho10

jojo...ma trochu jiny pokyny, proto neni tolik v mezihre, ale pri tech centrech tam je citit, coz byl Moyesuv plan, aby vyyuzil teto jeho prednosti

Reagovat
Kixi Syhimour

Hrajeme špatně, je to bez energie, bez zájmu, že se to nějak ukope. Měli jsme asi největší šanci, sle jinak více hrozí Southampton. Pořád posíláme balóny na Salaha, který snad vždy sebral jejich gólman. Frimini je magor s tou přihrávkou přes půlku hřiště

Záloha je zbytečně vypojená, chce to hrát více po zemi, si myslím.

Reagovat
Malresi

Ono to suvisi aj s tym, ze hra vyborne Soton. Toto je zapas, kde treba premenit minimum lebo vela sanci nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino podle mě v poslední době hraje na krásu, a ačkoliv je to skvělý na nej koukat, je to občas na úkor účelnosti, případně příliš riskantní. Ale jestli se takhle půl sezóny vyhraje a zjisti, kdy jo a kdy ne, tak jsem s tim v pohodě.

Reagovat
YNWA__MSN

nadávat na Firmina

Reagovat
Coutinho10

Soucek sice neni az tolik videt v nejaky ty mezihre, ale byly tam na nej asi 3-4 fauly, ze si dobre pokryl mic a hlavne,co bych vyzdvihnul za 1. polocas byla ta jeho sila, kdyz chodil do hlavickovych souboju at po centru ze hry nebo po standartce a hned ze zacatku mel i golovou hlavicku a vlastne i u tech obou golu, kdy WHU uspel, tak tam v tech prostorech byl taky dobre, takze zatim dobry debut

Reagovat
Kiwi-21

No natože až v PL nastupuje na postu kde nikdy nehrál tak dobrý

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
vodka

nedostava se tolik do hry, ale to je podle mě i ukol, aby byl jako moznost vepredu, je prdel, o kolik je silnejsi a v nabidce na balon aktivnejsi nez Haller. A taky teda bych tipl, ze ma opet nabehano nejvic, holt Moyes z neho udelal dalsiho Fellu minimalne pro tento polocas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kiwi-21

Přitom mě osobně přijde více nebezpečný ze zadních pozic spíš kdyby hrál cm to mi přijde až moc vysoko

Reagovat
smazaný uživatel

Zase to dost znepřijemňuje soupeřově obraně, když se občas objeví další vysoký hráč v útoku

Reagovat
Coutinho10

zatim to vychazi

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem si jistý jestli mu tohle teda bude stačit. To zahraje v Anglii každý druhy. Uvidíme co v dalších zápasech no

Reagovat
Coutinho10

uvidime, pokud prida goly, tak budou vsichni spokojeni a hlavne kdyz budou vyhravat

Reagovat
Fernando_Torres

Je to tak, zatím spíš dělá prostor pro ostatní, než že by byl nějak vidět s míčem... Doufám, že ho časem stáhnou trochu níž, takhle je trošku nevyužitej

Reagovat
vodka

časem asi jo, ale teď je s něma 3 dny, Moyes podle mě nechtěl likvidovat sehraný střed hřiště Noble-Rice, stejně tam v obraně několikrát hodně hořeli. Na podhrot pak může Lanzini, až se trochu probere a Souček by mohl jít níž.

Reagovat
Coutinho10

ale je v tech prostorech, kam chodi centry a tam je nebezpecny a i diky tomu to je 2:0, protoze tam je vic moznosti

Reagovat
Salfovic

Everton v tom nastavení poslední dobou vyloženě čaruje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se něco nezmění prohrajeme..Friend hroznej..

Reagovat
smazaný uživatel

Fabianski

Reagovat
vodka

Csaplarova past

Reagovat
Luc-Luc

Ox krasne zakoncil

Reagovat
Coutinho10

Oxxxx

Reagovat
Kixi Syhimour

Haland

Reagovat
diastan

blazen

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool je jak Plzen za zlatých casu. Jsou dobri a jeste jim neublizi rozhodčí. Ta ruka byla jako co? Traparna.

Reagovat
Remt

v prvním poločase nám ublížil, tak co to tu povídáš prosímtebe?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, nesleduju. Jak?

Reagovat
Remt

tak sleduj situace na obou stranách hřiště, pak toho uvidíš víc a ne jen jakési připísknutí pro Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Bobby krásne áčko, proste top false9. Top top.

Reagovat
smazaný uživatel

Bobička Fermínko je dobry. But we sold Cutínko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Oliverko ty jsi tu jeden z nejlepsich borcu na foru. Vime to vsichni. Jsi uz skoro legenda.

Reagovat
smazaný uživatel

Spis teda uz jsi pravoplatna legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Haha .

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Nz, pokračuj v nastavene vysoke latce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mato178178

a ty ho chces ocividne dorovnat

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě ne. Ja na to nemam.

Reagovat
monty25

Ox se rozjel.

Reagovat
Front hell

Snad mu to vydrží. Hlavně to zdraví.

Reagovat
monty25

Reagovat
pospec7

škoda ofsajdu, ten prechod do utoku byl famozni

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

to je skoda...Salah gol z ofsajdu po krasne rozehrany akci az od brankare

Reagovat
Thelvin

Snodgrass

Reagovat
Kixi Syhimour

Firmino ze stejného místa , luxus a ten odkop

Reagovat
pospec7

Bobby top Áčko

Reagovat
Luc-Luc

goooool Hendo

Reagovat
Coutinho10

Heeeendooooooooooooooo Bobby suprove predlozil

Reagovat
cubazi

Son of Hendo

Nádhera Cap

Reagovat
Ranoth

captain fantastic

Reagovat
SCELO

Reagovat
Remt

btw zdá se mi to, nebo Salahovi někdo promuvil do duše s tím solováním? poslední zápasy už to vážně přeháněl, poslední 2 zápasy tam jsou sem tam přihrávky v rozhodujících chvílích a hned to vypadá líp

Reagovat
smazaný uživatel

Přečetl si tady mojí kritiku

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo je skutočný líder nielen burcovaním, proste líderstvom, ale aj výkonmi na ihrisku.

Ľudia, ktorí ho prirovnávajú k Lucasovi Leivovi, nerozumejú futbalu.

Reagovat
mimi_united

Virgil je určite lepší líder a väčšia autorita

Reagovat
smazaný uživatel

Výhoda Liverpoolu je v tom, ze na hřišti je těch kapitánů hned několik.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SCELO

Reagovat
Losinho

Na fb už ho fans West Hamu slušně hajpujou

Reagovat
smazaný uživatel

Ings hraje fakt skvěle.. kdoví kde mohl být nebýt těch dvou dlouhých zranění

Reagovat
YNWA__MSN

V Southamptonu

Reagovat
smazaný uživatel

Salaahaha, Hendo si ide

Reagovat
EL Gringo

Henderson je neskutocny

Reagovat
Coutinho10

Saaaaalaaaaaaah konecne

Reagovat
Jackmaker1989

Čo ti dáva, neskutočná akcia, Henderson fakt borec

Reagovat
Luc-Luc

Mo

Reagovat
Luc-Luc

Hendo opet hraje velkej zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson

Reagovat
Remt

Šéf

Reagovat
Mato178178

co spravil?

Reagovat
smazaný uživatel

nic hrozne, len mu nechavali loptu a jak ju chytil tak skoro vyletel az z pokutoveho uzemia tak ju musel vyhodit na roh

Reagovat
Remt

vypadalo to velice komicky ta situace

Reagovat
Mönchengladbach

Dejte jim titul.

Reagovat
YNWA__MSN

Ano prosím ještě není hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

To mě poser, co to ta Západní Šunka dostává za góly?

Reagovat
Coutinho10

uplne 2 stupidni goly si WHU nechal dat

Reagovat
Malresi

Hendo este nakonec vyhra POTY, uvidite.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana WHU vcetne golmana je jeden velkej pruser. Chudak Suk.

Reagovat
Kiwi-21

Jako takovou obranu bych nechtěl ani do Karviné

Reagovat
smazaný uživatel

Souboj kriplů

Reagovat
vodka

Myslím, že to Murraymu trefilo bok, ale ta obrana a výkon celkově od snížení na 2-3 je hrozitánská...

Reagovat
smazaný uživatel

Klasickej West Ham. Souček pozná kouzlo PL z první ruky

Reagovat
Zaschrona

Jestli měl Delph přinést zkušenosti a profesionální přístup, tak co sakra bylo tohle?

Reagovat
smazaný uživatel

Minamino skoda

Reagovat
Taiger

Ta žlutá rejže je slabá, bambus

Reagovat
Sandstorm

Nejlepší rýže je ve Vietnamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapci admini, Za tohle se nebanuje ze známosti?

Reagovat
smazaný uživatel

Souček se nestřídá ty marňáku. Doufám, že ho karma potrestá a Brighton vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fernandes základ

Reagovat
Sandstorm

Bohužel Andreas taky

Reagovat
smazaný uživatel

A přitom uplne zbytečně. Mohl tam byt greenwood

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Kixi Syhimour

Vcelku očekáváné ve vaší situaci

Reagovat
vodka

tak jediná alternativa je tam stáhnout Pereiru, moc se nedivím...

Reagovat
smazaný uživatel

No ja si pravé říkám ze Andreas je taky ve středu a Mata RW.

Reagovat
pospec7

Bobby hattrick

Reagovat
Coutinho10

Salah + Firmino + Salah

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepšia falošná deviatka vo futbale.

Reagovat
mickey mouse

Dnes by se měly udělovat dvě MOTM ceny. Jedna pro Henda a druhá pro Bobbyho

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Souček odešel a Brighton ovládl i střed hriště

Reagovat
REPLIKATOR

Liverpool

Reagovat
REPLIKATOR

Watford

Reagovat
vladis271

Každý súper prehráva 1:0 už v tuneli. Začiatky 2. polčasov sú fenomenálne. Ak nás nezastaví Atletico svojim antifutbalom, tak sme najväčší favorit na LM:

happy days

Jo a nechcem to vyhrať na Goodisone, bral by som to radšej na Etihade, ale kľudne aj čím skôr.

Reagovat
Jackmaker1989

Atletico bojuje samo so sebou, takže tam je Liverpool jasný favorit. Ale pri súčasnej forme aj ta LM nie je nereálna.

Reagovat
cubazi

Reagovat
mul

Najväčší favorit ste už aj tak. Atletci vám to určite budú kaziť, ale túto sezónu sú žalostní.

Reagovat
JessePinkman

Radši to vyhrát v Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli nás nezastaví AM antifotbalem tak pak už může snad jen City

Reagovat
eder

Nebo třeba Neapol...

Reagovat
smazaný uživatel

City vyletí s Realem

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico na to nemá. Túto sezónu sa hľadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Souček... Hraje v týmu plnym kopyt. Pro jeho dobro doufám, že West Ham spadne a Slavia ho prodá do nějakýho normálního týmu.

Reagovat
Kiwi-21

Já to psal už při přestupu takže souhlasím

A takovou obranu bych nechtěl ani do Karviné ale pokud někdo po zápase z Interem nadával na Frydrycha, tak by jim měli zapnout tento zápas z obranou WHU jako hráčů z PL

Reagovat
oli9

hlavně ta jejich stoperská dvojice je totálně k smíchu vlastnak, pak luxusní malá domů a podtrhli to tím 3 obdrženým golem jak skloppil hlavu před centrem

Reagovat
cubazi

LFC je vo forme...mate po piči.

Reagovat
Univerzál

Souček zahrál dost dobře, ale to, že svůj tým zjevně nevaroval před Csaplárovou pastí je dost zásadní chyba...

Reagovat
gazza62

Ten West Ham to je strasny .Obrana tragedie .Fabiansky hruza.Oni si nejsou schopni ani poradne prihrat .Hrozny kopyta.Boze Tome kde jsi to vlezl.

Reagovat
Busby babes

Bruno zaklad, i kdyz je fakt, ze s Maticem out moc moznosti neni. Pereira. Shaw. Toho zas Traore znici. pritom Williams si s nim vedel rady...

Reagovat
vodka

takže perreira CM a bruno AM

Reagovat
niflheim

Stream na MU?

Reagovat
niflheim

Reagovat
EXoRcIsT

Perreira je taký tupý ch.j že to nieje ani možné 5 min a uz spravil 3 hovadiny

Reagovat
Busby babes

mohl by nekdo Andreasovi vysvetlit, ze jeho ukol je jen posunout balonna nejblizsiho spoluhrace?

Reagovat
leroy

To je najmä úloha Freda, jeho pozícia by mala mat v sebe uz aj kreativitu. Prenesenie hry a pod.

Reagovat
Busby babes

ne

Reagovat
leroy

Reagovat
Busby babes

jako klidne kreativnejsiho hrace odsud do role posouvace balonu a nech toho marnejsiho tvorit, proc ne. podle me to neni dobrej napad.

Reagovat
vodka

ale jo, hlavně on nemůže hrát takto hluboko bez DM za sebou...

Reagovat
Busby babes

Fred je kreativnejsi nez Pereira. Tak asi tezko muzes rict: hele, Pereira bude tvorit a Fred jen posouvat balon.

Reagovat
vodka

Fred mi přijde daleko typičtější posouvač balonů a má i horší centr.

Reagovat
leroy

Fred je viac dm ako perreira. Na pozícii Perreira by mal hrať teoreticky Pogba. On ma len posúvať loptu?

Reagovat
smazaný uživatel

Perreira by mal hrať v duhej lige a nie v United

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom ne kreativitu.

Reagovat
leroy

Ako sorry ale ked vidim toho kkta Perreiru v zábere je mi na grcanie. To je taky úbohý hráč aký tu fakt asi dlho nebol a ze ma silnú konkurenciu v kadejakých Cleverleych, Schneiderlinoch a podobne. My sa takych sracov snáď nikdy nezbavíme. Jeden odborne druhý pribudne

Inak zatial úbohý futbal. Úbohý

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
nani92

U nás by sme dojebali aj Soucka

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
m.sali

jestli Pogba dovopravdy plánuje zdrhnout v létě, tak se musí jít po Nevésovi! Top hráč!

Reagovat
REPLIKATOR

Nepůjde do horšího

Reagovat
Busby babes

jeden trenink a uz ma primaky na hovno.

Reagovat
Grahf

však jasne, sú len dve možnosti, buď bude hrať hovno, alebo sa zraní :)

Reagovat
Grahf

ťažko sa hraje s takým sráčmi, pererira je úkaz, bebe je oproti nemu pelé. Vpredu mata na krídle, martial prakticky nič neudrží a james akurát do brejku.

Reagovat
Sandstorm

hezké shrnutí

Reagovat
Tuard.MUTD

bože to je sračka

Reagovat
Grahf

to pochodové zakladanie útoku je lahôdka

Reagovat
leroy

Tu nebol jeden nábeh krajného obrancu v šprinte za obranu a lopta dovnútra.

Reagovat
EXoRcIsT

Shaw sa dostal najďalej tak 5m za polku

Reagovat
vodka

wat? kdo pls centroval před tou střelou Fernandese na střed?

Reagovat
EXoRcIsT

no tak raz sa dostal pardon Williams by mal byt momentalne v zaklade

Reagovat
vodka

hlavně si uvědom, že na nasi leve strane hraje wolves Traore, s jeho soucasnou formou nejak vic vysouvat beka je riziko jako prase.

Reagovat
EXoRcIsT

ved Williams si ho v kazdom zapase pekne postrazil tak preco by nemal hrat

Reagovat
Busby babes

tim jsi ale neodpovedel na to, na co vodka upozornoval.... a btw Shaw tam par nabehu mel, ale vetsinou zajebe finalku. Idealni by bylo, kdyby jich bylo vic, ale s tim, ze tam ma Traoreho se nedivim. AWB by tam mel litat vic nez Shaw dneska a to se taky nedeje...

Reagovat
Pigeon

On zajebe finalku, protože tam není komu to dát, když je tam Martial na tři stopery a v dálce dobíhá Mata. Tam jsou reálně v 16 dva naši hráči na pět, šest hráčů Wolves. A to se nedá. Musí přijít Greenwood.

Reagovat
leroy

to je ďalší problém, chýbajú nabehy do 16stky. Oproti takému Live, ktorý má vždy hráčov tam kde majú byť.

To už je ale problém Oleho

Reagovat
EXoRcIsT

tak kurna ale Wolves by sa mali prisposobit na hru MU a nie ze MU doma na OLD TRAFFORDE sa bude prisposobovat hracom Wolves . Mal tam byt Williams lepsie by podporoval utok a Traore by sa musel viac stiahnut a pomahat branit

Reagovat
Busby babes

tohle je jak maly decko na piskovisti. Prizpusobuje se JEDEN hrac tomu, ze ma na svy strane hrace, kterej je rychlej, nebezpecnej a ma formu. Tezko asi muzes jit do zapasu: my jsme United na Old trafford, vy nas nezajimate a budete delat to, co chceme my... takhle to nefunguje... uz takhle tam mel Traore nekolik nebezpecnych veci.

Reagovat
EXoRcIsT

sak to je o vnuteni svojho stylu superovi nevidel som Liverpool alebo MC sa doma prisposobovat superovi

Reagovat
vodka

taky s něma city ruplo

Reagovat
EXoRcIsT

a ked uz chcel OLE aby bola Shawova strana viac zatiahnuta tak mal dat Jamesa na druhu stranu tak mame zabite obe kridla namiesto jedneho

Reagovat
leroy

Máš sčasti pravdu. Keď tam majú ofenzivnemu krídlo, môžme využívať ten voľný priestor a zabezpečiť ho hráčom zo stredu napr.

Samozrejme možnosti sú rozne

Reagovat
TheTopFootbaler

Nemyslím, že by to s ním bylo významně lepší. Tam je prostě nanic celá ofenzivní část. James se ještě snad nedotkl míče, Mata na křídle nemá smysl, protože tam jen posouvá balóny na Wan Bissaku a Martial je dobrý na náběhy za obranu, rozhodně ne na protiútoky, které mají začít nahozením míče na něj. A když se k tomu přidá záloha Pereira-Fred, nedá se to prostě vytrhnout.

Reagovat
leroy

Na to, že chcel hrať Ole rýchly priamociary futbal po krajoch ako za starých dobrých čias, nic také nevidno od nich dlhodobo.

Reagovat
supporter

Divadlo Snu: Spanek Zarucen.

Reagovat
Grahf

aj Ole tam sedí jak v divadle

Reagovat
Sandstorm

Ole je zase deluded.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Sandstorm

To neni vtipný, to je smutný.

Reagovat
avicii

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
EXoRcIsT

Perreira to je uroven nedeľa turnaj miništrantov v telocvični on nieže nema na MU ale ani na PL dokonca i v druhej lige by mal problemy za jeden polcas dokazal 2x faulovat jak taky debil pred 16tkou raz nabil do protiutoku kopec lopt stratenych nic neziskal nic nevytvoril len stracal alebo zabrzdil akciu fakt takeho trageda v PL nepamatam

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
REPLIKATOR

Novák gól proti Fenerbahce

Reagovat
Grahf

Dúfam, že v druhom polčase bude ten sľúbený masový odchod ľudí, nech sa aspoň niečo deje

Reagovat
Sandstorm

Už vidím ta meme po poločase na Bruna When you realize you are not in the theathre of dream, you are in the theathre of desperation.

Reagovat
TheTopFootbaler

*despair

Reagovat
EXoRcIsT

A este AWB James Martial vsetko otrasne vykony uplne dno hlavne Martial nemoze hrat hrotaka lebo nato nema mentalitu

Reagovat
Busby babes

Andreas je zas mimo. Asi bych stahl Bruna na CM, Matu na AM a na to RW bud Greenwood nebo Dalot...

Reagovat
EXoRcIsT

a Perreiru poslat do prdele

Reagovat
Sandstorm

A Oleho může vzít sebou.

Reagovat
Sandstorm

Greenwood musí o poločase na hrot, Martial na křídlo a Pereira nebo Mata dolů.

Reagovat
Sandstorm

Deluded Norwegian nestřídá.

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw, Pereira, Martial, Lindelof.. To je ubohost. K zbliti.

Reagovat
nani92

Daj tam Dalota, momentálne naše najlepšie krídlo

Reagovat
EXoRcIsT

a to ani nieje kridlo

Reagovat
Sandstorm

No právě

Reagovat
wild

Obrana

Reagovat
emanuel habasko

Maguire polovinu zakroku uhraje jen rukama. Ten je hodne marnej...

Reagovat
vodka

Bruno na tom CM hoří ještě víc jak Perreira zatím teda

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslel ted Pereira vazne to, ze si chtel stavet balon na standartku, ze ne?

Reagovat
Sandstorm

To se nedá ten Pereira. Člověk když ho vidí s míčem tak má chuť neco rozbít.

Reagovat
EXoRcIsT

napr. jemu ksicht

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

*Olemu

Reagovat
TheTopFootbaler

Pereira mě ničí. Nesnáším ho. Nenávidím ho. Každý zápas je jeho výkon vrchol ostudy. Hodí sem někdo po zápase mapu jeho přihrávek? Snad všechny jdou buď na soupeře, nebo dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Martial takova picka

Reagovat
EXoRcIsT

Bozeee kurva naco cakas proco nestiahnes Perreiru ved vsetkeho coho sa chytil tak dojebal

Reagovat
Busby babes

tohle na Jamese je ale faul. bodycek do zad a on to necha

Reagovat
EXoRcIsT

Martial ma totalne v p... normalne ho predat uz ma nebavia tie jeho naladove vykony

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu co si o sobe mysli. Chudak.

Reagovat
Grahf

čo už nevystrieda toho pereiru dopiče?

Reagovat
EXoRcIsT

Perreira si asi mysli ze je Messi ked furt nabehne do 16tky medzi 3 obrancov a strati loptu

Reagovat
Olafek

Teď z toho byl krásnej protiútok

Reagovat
vodka

tvl, ale ten MAguire mě poslední zápasy začíná srát, spousta pozičních chyb...

Reagovat
EXoRcIsT

hrozny je zatial a Lindelof zase dokaze v zapase spravit 3 paradne zakroky ale potom zase urobi nejaku totalnu hlupost

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
leroy

Úbohé, smutné, zahanbujuce.

Reagovat
TheTopFootbaler

Bruno je mimochodem taky docela slabota zatím. Standardky na hovno, snaží se sice něco vymyslet a být aktivní, ale nemá na to tu kopací techniku, nejdou mu ty dlouhé přihrávky.

Reagovat
EXoRcIsT

ma nato ale nema ziadnu podporu on niekomu nahra rozbehne sa a tak sa otoci a vidi ze lopta je zase u stoperov

Reagovat
TheTopFootbaler

To já vím, no, to by mě docela sralo na jeho místě, jsem zvědav jak dlouho vydrží.

Reagovat
Busby babes

kopal dva primaky, jeden na hovno, jeden byl slusnej. jinak prvni zapas no.

Reagovat
TheTopFootbaler

A roh, který kopal, byl úplně na hovno. Jinak jasný, soudit zatím nebudu. Ale čekal jsem skoro větší terno, i když s Pereirou v záloze je to horší než hrát v deseti.

Reagovat
vodka

taky přestoupil před 2 dnama

Reagovat
TheTopFootbaler

Tam jde ale o to, že ani individuálně to není hvězdný. Pochopím, že nemá zažité automatismy a neví, kde jsou ostatní, ale občas posere přihrávku na šest metrů.

Reagovat
vodka

a jako že třeba zvykat si na styl, rychlost dostupování, fyzičnost apod. zabere chvíli času tě nenapadlo?

Reagovat
TheTopFootbaler

Asi jo, asi jsem na něj moc tvrdej. Nechci ho nějak odsoudit, jenom jsem asi naivně myslel, že ta spása přijde hnedka, že dny utrpení jsou za námi...

Reagovat
stiflerovamama

Ako sorry vždy sa rád kopnem do United, ale na obranu Bruna, o akých automatizmoch v hre United chces hovoriť ?

Reagovat
TheTopFootbaler

Jasný, moc jich není, ale sem tam se vydaří nějaká narážečka.

Reagovat
mikelinos

např. když dostane míč Pereira tak automaticky přestanou útočit, ale začnou bránit counter. To už mají docela zažité.

Reagovat
EXoRcIsT

Perreira by si mal teraz vyzliect dres a odist zo stadiona . V tescu sa opytat na info ci nehladaju niekoho za pokladnu a povedat si uprimne ze na futbalistu nema

Reagovat
Kixi Syhimour

To jako nevrátí míč?

Reagovat
Busby babes

martial.

Reagovat
Busby babes

skoda Mason, to byla smula

Reagovat
EXoRcIsT

perfektne rozostavenie hrajeme Martial Mata Greenwood stoja pri svojich obrancoch zaloha kdesi v zadu pri stoperoch a stred pola je vacsinou jeden hrac bud Fred alebo Fernandes

Reagovat
TheTopFootbaler

Ty vole, oni jsou spolu v klubu dobrý tři roky a UDĚLAJÍ TOHLE.

Reagovat
EXoRcIsT

preco ked sme kupili specialistu na standartne situacie tak kope rohy FRED KURVA FIX

Reagovat
Whitemedia

Takového mámvpičistu, jakým je Martial, jsem dlouho neviděl.. a to se Willian občas fakt snaží

Reagovat
Kixi Syhimour

Strašně nesympatický

Reagovat
EXoRcIsT

Martial keby si to nevypustil tak si mohol ten OUT stihnut ty jebo lenivy

Reagovat
Grahf

banda loserov

Reagovat
Jackmaker1989

Najlepší, resp. najnebezpečnejší MATA.

Reagovat
EXoRcIsT

najmenej hrozny

Reagovat
Jackmaker1989

No aj tak sa to dá povedať

Reagovat
TheTopFootbaler

Juan maká z celé té ofenzívy suverénně nejvíc.

Reagovat
Jackmaker1989

Ale on má na to aj kvalitu čo sa o ostatných nedá povedať

Reagovat
nani92

To je trénerský štáb zúfalcov

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Sandstorm

To uz si dělá prdel ten Martial

Reagovat
EXoRcIsT

super OLE si si vsimol ze i striedat sa da klobuk dole OLE

Reagovat
Sandstorm

Proc tam nedá Dalot nebo i toho blbyho Lingarda?

Reagovat
Sandstorm

Hmn brzo

Reagovat
TheTopFootbaler

Máš cos chtěl, tohle je v prdeli.

Reagovat
Grahf

tam ani nikto nechce vyhrať, žiaden tlak, nikto sa netlačí pred branku

Reagovat
EXoRcIsT

ta obrana je este horsia ako minuly rok sak hraju skoro stale spolu a zapas co zapas take kktiny od nich zlaty Johnny Evans

Reagovat
smazaný uživatel

ved udrzali ciste konto proti Wolves

Reagovat
EXoRcIsT

hej ani nevedia jak si tam hraci Wolves robili sola do 16tky jak keby tam hrali 4 Messiovia ( ci jak sa to sklonuje )

Reagovat
Whitemedia

Evans byl dnes brutální

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
vodka

jenže ty jsi přesně ten typek, co na Evanse u nás nadával, jaký je to tragéd a ať vypadne

Reagovat
EXoRcIsT

Hej a ako to vieš ? Ja môžem napísať že ty si ten čo vyhadzoval SAFa

Reagovat
vodka

nemyslím to úplně konkrétně na tebe, ale to, co tady někteří fanoušci MU předvádí v posledních preview je prostě level 15leté drama queen...

Reagovat
EXoRcIsT

Veď hráme otrasne tak sa netreba čudovať nikde sa to neposunulo a OLE je na lavičke len preto že je klubová legenda inak by sa už dávno pakoval

Reagovat
vodka

no, to je další věc, nesouhlasím s tím, že se to nikam neposunulo. Zbavili jsme se spousty hráčů, kteří u nás jsou navíc, tým prochází konečně přestavbou, kterou potřeboval jako sůl a ten vytyčený směr je jednoznačně pozitivním směrem. Další věc, kterou mi přijde, že vůbec neberete do úvahy je, že jsme šli do sezony s extrémně úzkým kádrem, kdy nás navíc chytly zranění na nejdůležitějším a u nás zároveň nejslaběji obsazených postu - střední záloha. Když ti na klíčových postech hrají 3.-5. varianta prakticky celou sezonu, tak se nedá očekávat, že to bude ideální. Zranění se nevyhnuli ani Martialovi a teď Rashovi. To je za mě prostě dostatečně velký důvod pro jistou toleranci, zvlášť když se šlo do sezony s tím, že ano, cíl je top 4, ale s tím, že aspoň ta hlavní osa týmu bude funkční celou sezonu, což se prostě neděje.

Rash se výrazně zlepšil, James se ukazuje jako skvělý kup za těch 15 mega, McTom výrazně vyrostl, Maguire do prosince taky super, AWB nezklamal, Fred konečně dokáže být platný. Jasně výsledky jsou na hovno, ale to se dá při těch absencích tolerovat, dokonce spíš čekat.

Největší problém je hra proti slabším a když 5 měsíců lepíš zálohu jak se dá, tak je prostě momentální umístění i bodový zisk pořád tak nějak v mezích toho, co se dá vytlouct, hra sice stojí za hovno, ale v kontextu všeho zmíněného i nezmíněného mi to nepřijde až tak velký průser.

Reagovat
Spejbl

"...že jsme šli do sezony s extrémně úzkým kádrem..."

Ale proč bychom to měli brát do úvahy? Toto je kardinální chyba. Je pěkné, že se to někam posouvá, ale když se "zbavíš" (nepotřebných) hráčů a nijak je nenahradíš [z vlastních zdrojů nebo (dočasnou)] posilou, je to diletantství (např. nechat si odejít Andera prakticky bez náhrady se teď zpětně ukázalo jako huge flop, vzhledem k průběhu sezony a záložní řadě)..

To, že tam pak hraje takový Andreas, který nedá za zápas snad ani 5 přihrávek nebo s míčem stojí proti hráči půl minuty a neví, co má dělat, je toho vrchol.. O Lingardovi vbc nemluvě. Tohle průser je a nezbývá, než doufat, že v létě to čištění bude pokračovat a zároveň se kádr rozumně rozšíří.

Reagovat
TheTopFootbaler

Radši půjdu do sezony s dvaceti hráči a sem tam si vypomůžu juniorkou, než aby mi v sestavě strašili Smalling, Fellaini, Rojo, Young... Ještě se prostě musíme zbavit Pereiry, Jonese a Lingarda, a bude to schopný tým.

Reagovat
Spejbl

Jo, a pak hraješ poháry s nějakými Tranmery nebo Colchestery téměř v základní sestavě, protože nemáš alternativy a za celý podzim sis juniorkou vypomohl reálně jen v 1 zápase.. A všechno pak jde v souvislostech, zranění z únavy, přetížení...

Nechápej mě špatně, samozřejmě přebudovat a zbavit se třeba výše jmenovaných, je krok dopředu, ale musí se myslet na to, s kým pak vlastně budeš všechno hrát. Protože jinak to může vypadat tak, že se sice zbavíš těch hráčů prakticky v jednu chvíli, ale už nemáš plán, jak postupovat dál, nemáš představu, koho na jejich místo, nikoho nepřivedeš a mladé z juniorky nehraješ ani do občasné rotace místo Andreasů nebo Lingardů. A když už teda máme takovou sezonu, tak kdy jindy ty kluky z juniorky vyzkoušet a dát jim příležitost v nějaké větší míře než letos, kdy je ten kádr takový jaký je?...

Vždyť už i ten Sheffield vypadá na to, že teď bude rotovat víc než my..

Reagovat
TheTopFootbaler

No jasný, to chápu. A v tom právě selháváme, to je jasný. Už teď je podle mě docela zázrak, že drží zdraví Lindelöfovi a Maguirovi, vždyť hrají skoro všechny zápasy.

Tím zbavit se Pereiry, Jonese a Lingarda jsem myslel zbavit se jich a nahradit je samozřejmě. Pokud by na postech tadytěch tří byli world class hráči, neměli bychom s TOP 3 problém. Možná by to ještě jedno CMko chtělo, ale byli bychom už solidně konkurenceschopní.

Věřím tomu, že tyhle tři prodeje a tři správné nákupy místo nich by to mohly vyřešit. Klidně něco jako Koulibaly, Pjanič/de Bryune, Bernardo Silva. Nebo někdo jiný, to už musí vyřešit skauting klubu. Ale prostě když přišly takovéhle radikální řezy, které za Oleho přišly, musíme je dokončit, jinak to je jak nechat rozřezaného pacienta na operaci a skočit si na párek v rohlíku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Daloooooot, to je škoda.

Reagovat
leroy

Prečo by mal byť Ole ten pravý? Co su tie dôvody ktoré stoja za ním? Mám problém ich nájsť.

Reagovat
Ranoth

fernandes si radsej navliekol dres wolves

Reagovat
Olafek

Bruno už chce po 1 zápase pryč z United, jak si oblékl Podenceho dres a doufá že ho vemou sebou do Wolverhamptonu

Reagovat
Kluivert9

Mezi tolika kámošema by se měl určitě líp, no

Reagovat
vodka

remíza s wolves, celkově jsme byli o něco lepší tým, ty jejich kontry vždycky smrděly průserem, ale to je jejich hlavní zbraň, no. Je potřeba mít fakt varianty.

Martial tam od 60. minuty tahal totálně nohy, navíc dostával balony převážně zády k brance, kdy na sobě měl hned ty jejich hovádka z obrany, pro něho hrozně složitý zápas. Mata dneska ok, kdyby mu tam jednou Martial nesebral tu pozici na střelu, tak by mohla být i dost nebezpečná.

Hodně příjemně překvapil Shaw zase po dlouhé době. Po těch zraněních jde vidět, že to zrychlení má špatné, ale dneska hodně zodpovědný výkon, solidní dozadu, zachraňoval tam 2x prdel Maguireovi, dopředu šel, když byla možnost, ale moc toho do vápna neprocpal.

Fred asi MOTM od nás, odmakal toho strašně moc, povyhrával spoustu soubojů, slušně to rozdával, chtělo by to ale i trošku nadstavbu...

Reagovat
Mates_Matesović

Poprvé na novym staďáku, tak snad to bude stát za to. Potřebujem hrát kompaktně v obraně a proměnit nějaký brejky.

Hugo - Aurier, Sánchez, Toby, Tanganga - Lo Celso, Winks, Ndombele - Bergwijn, Son, Alli

Reagovat
smazaný uživatel

snad si to užiješ

Reagovat
GarethBaleCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Mou vs Pepek snad se stastnym koncem.

Reagovat
R22

Začíná se rojit čim dál tim víc spekulací, že VVD v létě odejde (asi Juve). Koho kdyžtak jako náhradu? Přijde mi v tom týmu jediný nenahraditelný

Reagovat
smazaný uživatel

hahaha, ještě jste ten titul ani nevyhráli a už se vám to rozpadá

Reagovat
Kluivert9

Mustafi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Dawon

Vsak loni podepsal novou smlouvu do 2023, proc byste ho probuh prodavali? By bylo naproste silenstvi

Reagovat
redyyz

VVD je nepredajny

Reagovat
Hai

Reagovat
Luc-Luc

za 200 mozna, ale stejne si nemyslim, ze potrebujem prodavat

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

chudaci vo Fiate

Reagovat
eder

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Horcmen

borec za to před týdnem dostával na tw sadu, až si zrušil účet a ono na tom něco je

Reagovat
Muffi

A co to dokazuje?

Většina dnešních zpráv v novinách je jen opsaná odjinud, takže jedni přijdou se spekulací a všichni to hned zkopírují aby nebyli pozadu. U přestupů se toho chytí armáda lidí na soc. sítích a už to vypadá, že zítra jede podepisovat smlouvu, přestože se nic nestalo.

Reagovat
Horcmen

Nehodnotím, jestli to je pravda nebo ne. Jen říkám, že týden zpátky přišel kluk se zprávou, že VVD by rád po sezoně odešel do Juventusu. Kluk, který spolehlivě zná sestavy dřív než ostatní, věděl o rozsahu zranění Rashforda dřív, než to bylo venku apod. Schytal za to výsměch, něco jako tady. S podobným tvrzením se mezitím přidal i další. Nic o tom, proč by ho jeden klub prodával nebo druhý za něj nabízel peníze, s tím přišel až teď Sun a další bulvár, z toho bych si nedělal vůbec nic. Jen bych se tady tomu úplně nevysmíval.

Reagovat
vladis271

zatiaľ len S*n. A aj keby natom niečo bolo tak sa spomína suma 150 mega čo sú ochotní dať. Príde mi to divné, ked práve priviedli Deligta. Je pod dlhodobou zmluvou, tipujem, že by sme ich chceli natiahnuť. Neverím, žeby na to dali dokopy financie.

Reagovat
avicii

toto ani fakt nerisit, ved je to totalna debilina

Reagovat
vladis271

snažím sa byť diablov advokát. Ale aj tak to nevidím reálne. M8 pred sebou nanajvýš 3 sezóny na špičkovej úrovni. Juventus bude valcovať seriu aj bez neho, a LM je lotéria tak či tak. A dať zanho 150+ kvôli LM?

Reagovat
fenixLFC

Juventus je retardovany a pre tu LM by urobil cokolvek, upravil pravidla kupil ju a podobne. Ale to ze to je kec spoznas podla trj sumy, za 150 by sme im ani nezdvihli telefon

Reagovat
masina_LFC

ty si retard

Reagovat
YNWA__MSN

dobrej joke Teď bych ještě poprosil zdroj tyhle kachny jak tomuhle může někdo věřit

Reagovat
avicii

Reagovat
Muffi

1) Proč by to dělalo Juve, když má Ruganiho, de Ligta a Demirala a potřebuje řešit spíš zálohu/útok?

2)Proč by to LFC dělalo? Za náhradu, která bude horší a bude se muset sehrávat se vyplácne 100 a budeme rádi, takže se za blbých 50 mega výrazně sníží šance na trofeje?

Spíš si novináři přečetli pár diskuzí kreténských fandů LFC(je jich dost i tady), kteří na jednu stranu dělají, jak je jejich klub absolutní top ale když je konečně kádr na to, aby se vyhrávali trofeje, tak to po jednom titulu rozprodají a vymění za vlhké sny a fantazie.

Reagovat
Zaschrona

Včera tu někdo něco psal o Galácticos.

Reagovat
cristiano.K.

tam může jít hrát v 33 letech jako Ronaldo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Taiger

Jebe mu? Co to je za sestavu???

Reagovat
Taiger

Leno - Belle - Mustafi - Luiz - Saka - Xhaka - Guendo - Mesut - Marti - Laca - Auba

Reagovat
Nikikrew

A co je na nej zle?

Reagovat
Taiger

Laca měl bejt dropnutej, work-rate je supr, ale prostě si už potřebuje odsedět. Proč nehraje Lucas? Však on je klíčovej článek. Mustafiho mám rád, ale bojím se, že bude zas trollovat.

Reagovat
Nikikrew

Torreira asi preto pretože budeme kontrolovať hru aj keď radšej by som dal hrať asi Lucasa. Lacca ea už konečne musí chytiť

Reagovat
aramaki

ja Mustafiho nemusím, to zas smrdí nejakým prúserom. Nechápem, prečo ho stavia, keď tam má Sokratisa, Holding ani na lavičke. Pri Torreirovi musel byť nejaký zdravotný problém, keď nie je v základe.

Reagovat
PP

no ty vole.. Tak s naší venkovní formou nasadíme prakticky největší průchoďák, jaký můžeme postavit.

Reagovat
Mastný Chobot

Ainsley ani na lavičke?

Reagovat
havrys99

stream prosím

Reagovat
protiproudu
Reagovat
havrys99

díky

Reagovat
Nikikrew

lol Lacca

Reagovat
Minister

Auba

Reagovat
Nikikrew

Auba

Reagovat
smazaný uživatel

omg auba to bylo zakonceni jak kozak

Reagovat
smazaný uživatel

ale luiz hoodne solidni prihravka

Reagovat
havrys99

Auba

Reagovat
Euphael

Nekdo stream pls?

Reagovat
PP

S tímto středem nemůžeme vyhrát.. nikdy.

Reagovat
Kluivert9

Tarkowski

Reagovat
Nikikrew

Lacca je sialeny

Reagovat
Mastný Chobot

Hlavne, že Ainsley nie je na lavičke

Arteta

Reagovat
Ondiis

To jsou všechny chanty Burnley bučení? Fanoušci sympatičtí jako tým ...

Reagovat
Golasso

Taky se divím, na koho tam už snad od 1. minuty furt bučí ti exoti . BOOrnley

Reagovat
Mastný Chobot

Načo je ten VAR, keď si tam tie ofsajdy aj tak mávajú, aj keď nie sú?

Reagovat
Side

Proč jako Laca nehrál dál? Tohle nebyl rozhgodně jasnej ofsajd a dost by mě zajímalo jak by to posoudil VAR...

Reagovat
Side

A hlavně proč to sudí foukl hned jak postranní zvedl praporek? do piče už

Reagovat
jacobT

so slabými rozhodcami ani var nič nespraví

Reagovat
Nebelung

Reagovat
mikelinos

protože jako první přestal hrát sám Laca, co měl pak rozhodčí dělat když sám hráč nehrál dál?

Reagovat
Mastný Chobot

Auba na LW napiču, Martinelli na RW napiču, Laca napiču všade... to je ťažko potom

Reagovat
Side

Martinelli si se Sakou výborně rozumí a jako odměnu ho hodí napravo aby uvolnil místo Aubovi, kterej je na křídle prostě tragickej...

Reagovat
Salfovic

Arteta ven.

Reagovat
Tommasino

Laca v týhle formě tam je úplně k ničemu, naprosto neviditelný celej poločas (krom tý zahozený šance na začátku)

Reagovat
Hokaido

No vypadá to asi jako souboj čtrnáctého s dvanáctým...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

auba by uz neco mohl udelat dobre..

Reagovat
Side

nejen on, celá ta přední trojka je naprostá tragédie

Reagovat
masly008

ale auba 2 tutule a v mezihře tragédie.1 na 1 se ani nebavím.

Reagovat
Mastný Chobot

Mustafi s prehľadom piči, to je tragéd

3/4 toho kádru musí ísť do riti

Reagovat
ajouki

Palec nahoru Arsenalu, že umí bránit pokutové území jak typický malý klub. Nechat se podobně přehrát Chelsea, tak má v síti 2-3 kusy.

Reagovat
Mastný Chobot

už len čakám, kedy sa Mesut rozplače. Chudáčisko

Reagovat
Minister

Sorry, ale Ozil je tragéd...

Reagovat
Edgewalker

Stejně je masakr, jak nás každý v záloze převálcuje. Strašně slabé to je.

Reagovat
masly008

s torreirou v poslední době nikdo.nevím proč nehraje.

Reagovat
Edgewalker

To je právě to smutné, stojí to na jediném hráči. Jakmile nehraje, je průser

Reagovat
masly008

ale tak to má většina týmů středu tabulky.Se podíívej na účka.Zranil se Rash a nedali už snad 3 zápasy gol.

Reagovat
Edgewalker

Jo, to je bohužel naše realita - tým středu tabulky.

Reagovat
Golasso

Hele on hraje Ozil

Reagovat
Nikikrew

hele to hra aj auba, Lacca a Martinelli

Reagovat
Golasso

To jo, ale Ozila jsem si všiml jako prvního, protože v raplu dostal žlutou. Ti ostatní se ještě nijak neprojevili

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Side

Škoda že se v Anglii už dochumelilo, jinak bych Ozila prodal hned o poločase...

Reagovat
Golasso

Bohužel naše debilní minulé vedení z něj udělalo naprosto neprodejného hráče

Reagovat
masly008

Auba dolů,tragický výkon.

Reagovat
Mastný Chobot

Nedokážem nájsť jediný argument, prečo by mal Ozil hrať na úkor Willocka. Alebo Ceballosa. Alebo Charlieho Adama. Otrasné výkony.

Reagovat
johnnie_boy

Reagovat
ajouki

Emery ho taky nedokázal najít, a proto ho dlouho nehrál. Fanoušci si ho vymodlili zpět a šlo to do kytek.

Reagovat
Nikikrew

jj lebo bez neho sme hrali paradne. Hrali sme este vacsiu sracku ale to uz si nikto nechce ani pamatat.

Reagovat
masly008

Já se to snažím vytěsnit jako autonehodu,tak to tady nepřipomínej

Reagovat
Shottack

Za Charlieho

Reagovat
tunkic

Proti nam je tak jednoduchy utocit....a snad jeste jednodussi branit

Reagovat
masly008

No bránit, Auba sám 2x před kasou,to mi nepřišlo že by to lehce zvládli.

Reagovat
tunkic

Tak furt je to “jen” Burnley...jinak je to vzdycky spis na nahodu, jestli se nam to nahodou nekde neodrazi...kreativita nula

Reagovat
Gunner14

Hrajeme strašně. Ale Burnley je uplně stejná Brexit sračka jako Stoke za Pulise. Od fanoušků, hráčů, stylu hry až po trenéra. Teda jediný rozdíl je že Stoke nás připravovali pravidelně o body. Tak snad jim zas dáme nějaký kontroverzní gol na 0:1 aby Dyche opět nezvladál po zápase.

Reagovat
Nikikrew

Prvych 15 minut velmi slusnych, take sance ako ma Auba a Lacca sa musia premenit. Potom sme uplne odpadli, naozaj nechapem co sa im stalo. Kraje nefunguju, stred to iste. Laccu som asi nevidel vyhrat ani 1 suboj, odzadu k branke docela nepouzitelny, Martinelli a Auba na krajoch nic nevymysleli.

Chcelo by to okamzite Torreiru do stredu nech to vybalancujeme.

Reagovat
Čenda

Hnus a tragédie, to předvádíme. Ve všech řadách. Sestava, taktika i výkon jak za Unaie v dobách největšího temna, a to včetně tý zkurvený, připosraný, předvídatelný rozehrávky od brankáře a Guenda jakožto k ničemu spojky.

Tady nic proti Guendovi, z našich je aspoň průměrnej dnes, ale kde je kurva Torreira? Ve venkovním zápase nasadí Lacu s Ozilem, mrdne na jedno křídlo Aubu, kterej nema ani na jednom křídle co dělat, a na druhý Gabiho, kterýmu to jde nalevo se Sakou..jako Mikel, dnes sis to dal na Unaie, všechno špatně.

Reagovat
Hokaido

Wtf, Arsenal má jen šest vítězství letos v lize.

Reagovat
protiproudu

lol

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Martinelliho dal napravo, protoze leva strana Burnley je daleko nebezpecnejsi nez prava, a Marty asi v ocich Artety lip brani a poctiveji se vraci vypomahat nez na druhe strane Auba. A Auba je v sestave proto, aby ho Arteta v ni nechal, aby se Auba nenasral. Tak dnes hraje na ukor Pepeho...Kazdopadne sedet ma Laca, na hrotu Auba a kridla Pepe + Martinelli, to je jasny

Reagovat
smazaný uživatel

ted to bylo treba hezky videt, pochybuju, ze by se v takovym sprintu pres cely hriste vratil Aubameyang...

Reagovat
Miguel19

Ten Arsenal je ještě tragičtější než my nebo United.

Reagovat
Nikikrew

Jezis Torreira

Reagovat
smazaný uživatel

uplne bezmyslenkovite ho sestreli, kdyz mu ho Martinelli pekne vytlacil

Reagovat
protiproudu

To je sračka, že se na to nedá dívat.

Reagovat
Free_player

Guendouzi je fakt děsně tragikomický v osobních soubojích

Reagovat
tunkic

Guendouzi at uz jde taky do prdele...takhle splasenej kluk prece nemuzu hrat tak dulezitou roli

Reagovat
Hokaido

Na tipáči momentálně kurz sedm na červenou, to se musí zkusit.

Reagovat
lajka30

Ten prašivejh Arsenal má zase tolik štěstí.

Reagovat
Side

Ozil vyhoďte ho z klubu prosím

Reagovat
Nikikrew

ta nasa obrana to je slusny joke

Reagovat
salami

Reagovat
salami

To je neskutecny, jak je Arsenal mizernej.

Reagovat
pingla

ouuu, škoda, Hendrick byl blízko

Reagovat
Side

Na co kurva čeká s tím střídáním?

Reagovat
Golasso

Burncelona

Reagovat
Free_player

tvle tohle je jen otázka času než ho tam někdo z Burnley narve hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

V Chelsea mi Luiz nvadil, ale proboha, jak tohle muze byt Brazilec

Reagovat
Side

Alexandre Lacazette's last Premier League goal away from home: 9th February 2019

Mesut Özil's last Premier League assist away from home: 30th January 2018

ufff

Reagovat
Kluivert9

Arteto, kam jsi to vlezl

Reagovat
Coutinho10

Rodriguez co nedal

Reagovat
Free_player

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Nikikrew

l O L

Reagovat
pingla

bože rodro

Reagovat
Nikikrew

Martinelli dnes katastrofa. Same straty, vsetko len do klucky.

Reagovat
Side

Já hlavně necháýpu proč už tam od 70 minuty není Pepe. Jakej je důvod? Že Martinelli víc maká dozadu? K čemu nám to je, my potřebujeme vyhrát a ne hrát na remízu...

Reagovat
Nikikrew

pretoze ide hrat Eddie

Reagovat
Side

Tak ještěže jsme ho kupovali za 70 míčů když ho nikdo nestaví tvl, to byl zase kauf že bych se posral

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kluivert9

Tak běž

Reagovat
Golasso

Napadá mě jedině, že ho chtěl Arteta ušetřit zlomených noh proti Burnley. Jinak nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

blbost, nie je to prvykrat ked nedostal vobec sancu

Reagovat
Golasso

Poslední dobou hrával pravidelně.

Reagovat
Golasso

Tvl ten protiútok

Reagovat
Nikikrew

Auba a jeho branenie uz asi 3krat ho necha kludne zakoncovat

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč nehraje Laporte?

Reagovat
Kluivert9

Zraněnej

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale tak proti Sheffieldu hrál (a dobře), ale asi nechce Guardiola riskovat, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jestli si to dobře pamatuju tak v tom zápase taky dost kulhal.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kixi Syhimour

Já si jen pamatuju, že střídal, ale díky

Reagovat
smazaný uživatel

Rypat se v oku rezavym hrebikem je mensi utrpeni jak sledovani Arsenalu v druhych polocasech

Reagovat
Side

ta poznámka o druhých poločasech tam vůbec nemusela být

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
Čenda

Tragédie. Vážně, všichni.

Reagovat
johnnie_boy

Nejlip zahral asi Mustafi, ale zbytek tymu moc velkou latku nenastavil no

Reagovat
Edgewalker

Nechápu že to skončilo 0:0.

Reagovat
jk

Lloris (C), Aurier, Alderweireld, Sanchez, Tanganga, Winks, Lo Celso, Dele, Bergwijn, Son, Lucas.

Bergwijn základ, no jsem na to zvědav. Docela ofenzivní sestava.

Reagovat
smazaný uživatel

docela hodně ofenzivní

Reagovat
Kixi Syhimour

Mně se to líbí

Reagovat
jk

Je to dobrý, akorát mohl hrát GLC na místě Alliho a vedle Winkse dát Ndombelého. Dele je poslední dobou dost mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Ndombelemu Mourek nevěří?

Reagovat
jk

Těžko říct, on vypadá, že je trochu labilní

Reagovat
Coutinho10

a proc tolik nehraje Verts ?

Reagovat
jk

Nechápu. Toby je pro Mourinha důležitý, ten sedět nebude ale Verts mi přijde lepší než Davinson.

Reagovat
Coutinho10

j skoda...misto Sancheze mohl hrat

Reagovat
Taiger

Aurier poprosím hattrick

Reagovat
Coutinho10

to by mi taky pomohlo

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

fantasymagoria

Reagovat
avicii

Vyhrajte dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Docela bych tomu věřil že Mourek něco uhraje

Reagovat
Coutinho10

studio PL: Myslim si, ze Man City sa vice soustradi na LM, uz ani neviem, kedy naposledy ji vyhrali

Reagovat
janinho

buuuuuurn

Reagovat
smazaný uživatel

Mourek dostane dnes od Pepka desne narezano, mozna si i vzpomene na svy prvni EL Clasica

Reagovat
vladis271

Man City už dlho nestratili body.

Reagovat
eder

Zas tak dlho nie.

Reagovat
smazaný uživatel

to je na redku, hovado jedno

Reagovat
Taiger

Červená tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Červená

Reagovat
Kokesh

Jasná redka.

Reagovat
lajka30

Jasná redka.

Reagovat
Taiger

Wtf? Však to je podobná prasárna jak Aubova redka VAR je fakt vtip

Reagovat
Kixi Syhimour

Tohle je jasná

Reagovat
Thelvin

Tam fakt moc nechybělo, aby ten kotník chytl pravej úhel...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak muzete chtit cervenou? Tohle bylo nesikovny, ne zakerny.

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Taiger

Důležitej je důsledek a né záměr tvl

Reagovat
smazaný uživatel

No ne uplne.

Reagovat
Hokaido

Přesně naopak, no.

Reagovat
Hokaido

I když vlastně ne. Moje myšlenka byla taková, že by neměl být důležitý důsledek.

Reagovat
Taiger

Jak můžeš tak s přehledem vést ligu, když neumíš vyjádřit pořádně svoji myšlenku

Reagovat
Hokaido

Protože všichni stojíte jakoby za hovno.

Reagovat
Cobra

Ajo, nešikovnost omlouvá.

Reagovat
smazaný uživatel

Chapu rozhorceni, nicmene to omluvil i var.

Reagovat
smazaný uživatel

var uz toho omluvil

Reagovat
lajka30

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se pustí asi jen v PL..

Reagovat
janinho

nejaké nové pravidlo? že kľúčový je umysel?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proc to tedy var posoudil takto?

Reagovat
lajka30

Protože v Anglii jsou asi jedni z nejhorších rozhodčí?

Reagovat
smazaný uživatel

tiez by som rad vedel

Reagovat
Taiger

vyser se na to kluku

Reagovat
smazaný uživatel

Nereaguj jak curak na odlisny nazor prosimte, diky.

Reagovat
Taiger

Nepiš hovna kluku

Reagovat
smazaný uživatel

Kluku kluku pokracuj, tim ti vzrusta autorita a degradujes tim muj nazor Argumentacni faul...

Reagovat
lajka30

Ti příjdu zlomit kotník jsem zvědavej jakej na to budeš mít názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Slysel si reakci komentatoru na Sky? Rozhodciho.. Taky jim chces lamat kotniky? Ve slow motionu to vypada priserne, ano. Nicmene souhlasim s nima v tomhle pripade...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak ted uz bych Deanovi za vedeni tohohle zapasu ten kotnik snad zlomil

Reagovat
jk

A proč VAR prakticky stejný zákrok od Auby posoudil na redku?

Reagovat
smazaný uživatel

Od Auby mi to osobne prislo horsi.

Reagovat
Taiger

V čem? Protože u Auby víš, že to bylo zákeřný a u Sterlinga nešikovný? Ty vole, jeb na to

Reagovat
smazaný uživatel

Stacilo. Je to muj pohled na vec, zdrz se reakce pokud chces jen urazet. Nemusis si tady honit triko...

Reagovat
jk

Mě osobně to přišlo úplně stejné. Co teď...

Reagovat
janinho

aby si mohol pokladať tieto úžasné otazky

Reagovat
Kixi Syhimour

Špatný argument

Reagovat
FUnk

Reagovat
janinho

tvl Dean, fakt sa už pojeb.to isté ako auba. hlavne že Son dostal ešte aj 3 zapasy...

konzistencia VAR

Reagovat
Free_player

uuuu fuj to byl hnus redkaaaa dpč!

Reagovat
Riviera Kid

Úmysl v tom asi nebyl. Ale řekl bych, že jasná.

Reagovat
kaja900

Jasná redka

Reagovat
vitasrp

Občas by nebylo špatný, kdyby se prostě vědělo, na základě čeho se dospěje k jednotlivým rozhodnutím.

Kolikrát jsem četl, že skluz, kdy soupeře hráč trefí nad kotník, by měla být červená karta, ale moc se to teda nedodržuje. Zachránilo ho, že to bylo přes míč? Trefil ho blbě, trefil ho silně, fakt to moc nechápu.

Reagovat
Swarley

tady je VAR prd platnej, když to posuzování takových zákroku není jednotný

Reagovat
vladis271

VAR zas tlačí City. Nebyť toho už máme titul matematicky v kapse.

Reagovat
Taiger

jseš strašně otravnej

Reagovat
SCELO

dufam ze to nemysli vazne....

Reagovat
diastan

Redka jasná a je úplně jedno, že to byla nešikovnost. Pěkně trapné od rozhodčích...snažit se teď zakryt to, že k titulu Liverpool dotlačil VAR ..

Reagovat
SCELO

ako povies

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Thelvin

Tanganga je super, snad už do základu nepustí Daviese

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle zápas nemůže dopadnout špatně, ať bude výsledek jakýkoliv

btw. jasná redka, sudí hovada

Reagovat
Rybinho85

Déle je naprosto příšerný. Ten nedá jednoduchý balón na deset metrů.

Reagovat
Thelvin

Ten je v háji už dva roky. Ze začátku to vypadalo, že ho Mou probere, ale už je zas v tom bahně co předtím

Reagovat
smazaný uživatel

VAR je výsmech... Jasnejsia redka snad ani neexistuje

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

ZInchenko a Fernandinho su vzadu skveli

Reagovat
smazaný uživatel

OT: nema nekdo link na diskuzi k NFL? Diky

Reagovat
smazaný uživatel

5min zabitych

Reagovat
Free_player

lol

Reagovat
janinho

tak dean je oficiálne najväčší kkt medzi rozhodcami. ta penalta bola na 90% jasna z 1.zaberu. a on necha pokračovať pár minút kým sa poradí. kokoooot na Ntu

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Komedie, jak se zachází s videem

Reagovat
Kluivert9

Tvl, co tam tak dlouho hledal? #deanshow

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta po 5 minútach VAR zrušte to preboha

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling červenou !

Reagovat
smazaný uživatel

Llooorrriiiss!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

a sterling mal mat druhu zltu za simulaciu no cirkus velky

Reagovat
redyyz

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je spis penalta nez tamto

Reagovat
RKBoy

ak tento moment už doslova nepoukáže na to , ako katastrofálne VAR v PL funguje, tak už neviem čo iné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

to je komedie

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle bych to proste nepiskal. Piskavaly se, fauly to vicemene asi jsou ale.. mozna neprimej kop.. balon leti uplne do pice..

Reagovat
Placebo

Nepřímej kop Skoč si k doktorovi.

Reagovat
janinho

nepriamy kop alebo rozhodcovsku loptu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ještě lepší

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Spalovač šancí

A pak že prý VAR zabije emoce!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling už nemal byt na ihrisku a teraz sa tam hodí do vody ako piciak. Hovado sprosté simulantske

Reagovat
FUnk

komedie

Reagovat
diastan

Parádní penalta zas....

Reagovat
Swarley

Tak snad redka, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

VAR vrati takhle penaltu, Gundogan ji neda, nasledne vznikne strkanice kde Dele chrani pred nasranym Llorisem Sterlinga, kterej mu pred 20 minutamam malem zlomil nohu..Ja se bavim

Reagovat
smazaný uživatel

Ten VAR je totální komedie

Reagovat
Swarley

Ale hovno, komedie jsou rozhodčí, když to ani z opakovaných záběrů nejsou schopni posoudit

Reagovat
Taiger

Sterling měl mít červenou a žlutou, v tomhle pořadí

Reagovat
Riviera Kid

"a teraz by si žltu zasluzil Mike Dean"

Reagovat
smazaný uživatel

Mike Dean jako vždy nezklamal. Ten nás prostě nemusí!

Reagovat
Minister

Reagovat
tunkic

Vzdyt byl naopak vzdycky znamej jako vas fanousek

Reagovat
smazaný uživatel

Dean

Reagovat
stiflerovamama

Sterling červená za filmovanie nič ? Anglickí sudí

Reagovat
Coutinho10

kam se hrabe ceska liga s VARem

Reagovat
Frantszek

: To je kaše tohle....bramboračka. Zmrd, co měl být dávno venku si jde ještě pro penaltu. VAR rulezzz:biggrin::

Reagovat
smazaný uživatel

Tento zápas vyzliekol VAR úplne do naha. Bud zrušiť, alebo zrušiť všetkých rozhodcov a pustiť tam niekoho kto tomu rozumie

Reagovat
Free_player

proč to nekopal Aguero ?

Reagovat
diastan

protože by ji asi dal..Na další tam vystřídá Jesusa, jen aby ji kopnul..

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Kevin ich nevie kopat? ved on ma taku ranu ze by mu len stacilo trefit branu

Reagovat
diastan

To se asi nikdy nedozvíme, když dostal šanci jen jednou...bohužel nedal

Reagovat
jk

Minule mu ji Hugo taky chytil.

Reagovat
redyyz

Lebo Loris mu už penalty chytil

Reagovat
Kluivert9

Spíš KDB s jeho technikou...

Reagovat
Kixi Syhimour

ale nestěžuju si zatím

Reagovat
Kixi Syhimour

Nikdo nerozumí tomu, proč to nekope de Bruyne.

Reagovat
patas92

Podle transfermarketu je to vůbec první Gundoganova neproměněná penalta. Doteď měl úspěšnost 9/9

Reagovat
Coutinho10

Gundogam kopal i v FA Cupu, jestli si nepletu, takze byl zvolenej 1. variantou po failech Jesusa, takze logicky sel i dnes, kdyz minule dal

Reagovat
smazaný uživatel

Jak pak chtej vymitit simulace, kdyz se netrestaj?? Sterling ma bejt venku nebo to mela bejt penalta...

Reagovat
Side

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Miguel19

Gundogana už měl Pepek dávno kopnout do prdele. Průměrný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Furt ale lepší než u nás v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože Sterling je ještě na hřišti to jako nechápeš... Mourinho se jen směje té komedii

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozne nechutna mrdka ten Sterling.

Reagovat
ACSMan

Měl být venku.

Reagovat
EXoRcIsT

Jak chcu kkti bojovat proti simulovaniu ked toto spravy Sterling a nic sa nestane normalne trest na 3 zapasy

Reagovat
EXoRcIsT

a ako ze Sterling nedostal cervenu

Reagovat
Kixi Syhimour

V kontextu penaltových výkonů City v této sezóně pro zatím je poměrně tristní, že jsme v superpoháru ani jednu nechytili (nicméně moc mi to ani nevadí)

Reagovat
jk

4 minuty nastavení. Tohle by měl VAR taky přezkoumat ...

Reagovat
Swarley

Dean by šest minut ubral a dal by žlutou Edersonovi

Reagovat
ajouki

Taky je zase nablito. Přitom jediná chyba VAR a rozhodčího byla, že se penalta neopakovala pro předčasné opuštění brankové čáry od Llorise.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostej nesmysl. To by se opakovala kazda, nedelejme z golmanu dementy kvuli 20cm, uz tak jdou vsechny pravidla proti nim.

Reagovat
Frantszek

Reagovat
ajouki

Je to situace, která se dá jednoduše posoudit ano/ne. Chyba to byla proto, že v zápalu boje to VAR zapomnělo posoudit. Zbytek byly subjektivní věci, které šly posoudit oběma směry, a byly posouzeny v mezích výkladu pravidel.

Reagovat
Hokaido

Jaký pravidla jsou vyloženě proti nim? Vždyť jsou nejvíc chránění hráči, kterým skoro každý zápas prochází fauly na útočící hráče a naopak na ně se píská úplně všechno, i když podle pravidel nemají žádnou výhodu oproti normálnímu hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frantszek

a že měl mít ten buznomet dávno redku, to nebyla chyba VAR?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Taiger

Sterling rozhodne zápas, bude prdel

Reagovat
Cobra

Ani by mě nenapadlo, že jediný, kdo dokáže z Mourinhoveho fotbalu udělat fakt zábavu, je Mike Fucking Dean.

Dnes mě to konečně baví, i když to stojí za hovno a musím se dívat na Alliho.

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Inak toto je presne prečo nikdy neprídem Aurierovi na chuť. Par zápasov zahrá celkom dobre, ale potom príde takýto blikanec. Išiel do toho Aguera ako bezmozog, a robí to pravidelne. Časovaná bomba na RB proste hrať na takejto úrovni nemôže

Najlepší od nás Winks. Lo Celso, Tanganga, Lloris ok. Ostatní hrôza

Reagovat
Kixi Syhimour

Kolik už třeba zavinil penalt?

Reagovat
Cobra

Za poslední rok tak 80% všech, které se na nás kopali?

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro všetky co sa proti nám kopali. Z pamäti Liverpool, dnes, Real v LM, Bayern.

Ale nejde iba o penalty. On je strašne hlúpy hráč a často až neuveritelne komicky fauluje a zbiera karty. Je to hanba hrať s takým RB. Snad ho Mou po sezóne odprace

Reagovat
avicii

Bolo by fajn keby zmrd Sterling dostal redku co najskôr..

Reagovat
Frantszek

Podle toho videa to vypadalo, že Alli tu nohu musí mít ruplou. Zázrak, že nemá. Stejně tak zázrak, že ten sráč není venku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Jsem jedinej, kdo by tu penaltu nepiskal?

Reagovat
mikelinos

na to ti odpovíme až uděláš novy videjko

Reagovat
mikelinos

tak to je nemilé

Reagovat
smazaný uživatel

Áno

Reagovat
Hokaido

Faul to imo je, akorát je krutý, že za zákrok na hráče, který je skoro zády k bráně a s míčem směřuje ven z vápna, následuje tak velká příležitost ke skorování, jako je penalta...

Reagovat
ajouki

Co je na tom krutého? City běžně z takových situací vytěží zpětnou přihrávku do střely zprvní. Aurier měl možnost si situaci vyhodnotit a vytlačit ho k rohovému praporku. On si vyhodnotil, že musí za každou cenu získat míč a udělal faul, kterým tuto možnost soupeři vzal.

Reagovat
Hokaido

Sterling už měl být dvakrát venku.

Reagovat
smazaný uživatel

nepoznam teda pravidla, ale komentator vravel ze ten zakrok na Alliho bola max. zlta, ze by ho musel trafit vyssie aby to bolo na redku. Takto mu trafil clenok

Reagovat
smazaný uživatel

no a ta penalta... neviem, stalo sa ze davali za dive kartu po VAR?

ale i tak, Sterling padal uz pred kontaktom s Llorisom, takze mu to tazko dokazat

Reagovat
Frantszek

aha, to koukámě každý na jiný stream. V mém komentátoři svorně řekli, že jasná redka.

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Na Sky se taky shodli na zluty.

Reagovat
Taiger

Na Sky říkali, že redka, wtf

Reagovat
smazaný uživatel

O polocase? Kdyz se to stalo, tak komentator rikal zluta. O redce se ani neabivili.

Reagovat
janinho

ten komentátor splieta každý raz keď komentuje. a cikos mu dnes veľmi statočne sekunduje...

Reagovat
Kinky7

Za mě coby fanouska city :

Sterling Redka - je mi jedno ze to byla nesikovnost . proste tohle je o zlamani nohy

Penalta prvni jasna

LLoris mimo caru ale to by nepiskl nikdo nikde

Druha pentle podle me taky - podle zaberu na NBC proste lloris trefil sterlingovi nohy a ne balon. jasne ze balon sel do haje ale proste pentle. Mozna ma nekdo k dispozici lepsi zaber ale ja ne

Reagovat
Hokaido

looooool

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
tunkic

pro nezaujatyho fanouska je to ale super match

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
vitasrp

Ten Sterling... On jak nemá formu, tak je fakt neuvěřitelná přítěž. Jak dokázal zajebat i tuhle situaci, to snad ani nejde.

Reagovat
castelL

Domáci vedia, že bež šance gól nedajú?

Reagovat
Lembju

Sterling už má několik zápasů dávno sedět, ten kluk neudělá nic dobře, už nezvládne ani triviální přihrávku před skoro prázdnou bránu. No ale jinak to byla slušně komická situace.

Reagovat
Kluivert9

Vystřídej už toho Gundogana, to je otřes

Reagovat
Mato178178

ten gundogan sa tam nikdy poriadne nepresadil a mam pocit ze vzdy ked je v zakladnej zoztave tak city casto stracaju body

Reagovat
smazaný uživatel

Vie mi niekto vysvetliť prečo tam Mourinho necháva Alliho? Hráme celý čas 10.

Reagovat
Hokaido

Stejně bych někdy chtěl vidět Sona ve velkoklubu jako Barca, City nebo Bayern. Podle mě by tam byl strašnej král.

Reagovat
smazaný uživatel

aj keď posledný mesiac moc nemá formu

Reagovat
RadekVonCZE

Blíží se do nejlepších let, už by bylo na čase

Reagovat
avicii

U nás by bol tiež dokonalý

Reagovat
Free_player

tak přece ta redka dopadla

Reagovat
Minister

Zinchenko blbec toto spraviť so žltou...

Reagovat
redyyz

Sily sú vyrovnane

Reagovat
smazaný uživatel

Super roh tohle treneri milujou ..ale Winks

Reagovat
Hokaido

Jasná, no. Přesně věděl, co dělá a balon nikdy hrát nemohl.

Reagovat
Miguel19

Mahréz ten svůj zoufalej výkon teďka korunoval. Rudá kvůli němu.

Reagovat
diastan

to bylo rychlý

Reagovat
smazaný uživatel

that escalated quickly

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Cmon Bergwijn!

Reagovat
Hokaido

To je oslava jak kdyby vyhráli Audi Cup.

Reagovat
RadekVonCZE

Bergwijn

Reagovat
Coutinho10

Goooooaaaaaaaaaaaaal to je debut

Reagovat
Free_player

Bergwijn

Reagovat
Frantszek

Dobrej sign

Reagovat
REPLIKATOR

Bergwijn jak to rychle trefil

Reagovat
hightower

Stevie Wonder!!!!!

Reagovat
jk

Welcome Steven Bergwijn

Reagovat
pingla

fuha, bergenheim marny cely zapas a ted to tam takto fukne

Reagovat
masina_LFC

attempts: 1:14

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Bergwijn a jeho fantastický debut! Super!

Reagovat
smazaný uživatel

Krasne sedo toho Bergwijn polozil, jemu to preju..a slavil jeste driv nez to doletelo do site, moc hezky

Reagovat
jk

Ndombelé za Alliho, José pls.

Reagovat
tunkic

Super myslenka komentatora: “Mourinhuv plan zatim funguje” Jestli tim planem bylo nechat se obstrelovat, pockat az se souper vykartuje a pak uderit, tak je to fakt genius

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hightower

Rocky style

Reagovat
tunkic

Reagovat
jk

Bergwijn dá góla a pak se zraní... #spursy

Reagovat
smazaný uživatel

Sonaldoo

Reagovat
RadekVonCZE

Press F for Manchester Oil Company

Reagovat
smazaný uživatel

Ndombelé assist

Reagovat
Free_player

Sooon

Reagovat
smazaný uživatel

Sooooooon!!!

Reagovat
smazaný uživatel

City chytá Kepa nebo co, že je z každé střely gol?

Reagovat
REPLIKATOR

Gól 2:0

Reagovat
Malresi

LIVERPOOL = CHAMPIONS OF ENGLAND

Reagovat
avicii

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

thanks, captain obvious

Reagovat
smazaný uživatel

Ndombele po 2 minútach na ihrisku MOTM neskutočná akcia aj prihrávka. Snad už bude zdravotne v pohode, on a Celso tu zálohu pozdvihnu o 1000 percent

Reagovat
jk

Reagovat
Taiger

LOL

Reagovat
REPLIKATOR

*1 000 000 %

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

city hrajou zase na expected goals, milion strel k nicemu ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Remt

to je ta statistika podle ktere bychom meli byt o hodně dál v tabulce a ne na 1. místě?

Reagovat
Luc-Luc

jo, mame furt stesti no

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně zas piště, že se Shity už koncentrujou spíš na Champ.League

Reagovat
Jackmaker1989

Prečo vlastne penalty nekope KdB?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobra technika a rana proste neznamena automaticky dobry penalty, jezisi. Kdyby v nich byl nejlepsi a nejvic by si veril, tak by je kurva kopal.

Reagovat
redyyz

To niektorým co sa nerozumejú futbalu nevysvetlíš. To ako Milner, technika či strela nič moc, ale na penalty lepší v kádri neni.

Reagovat
smazaný uživatel

José začíná betonovat..

Reagovat
smazaný uživatel

aby ses neposral

Reagovat
Jackmaker1989

Ty si ale kokot

Reagovat
vladis271

Ono to fakt smeruje ku Goodisonu. To nechcem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ano

Reagovat
masina_LFC

A mne je to jedno

Reagovat
Mönchengladbach

Pokud City získají v příštích 4 kolech šest a míň bodů (hrají na Lestru a United) a Liverpool neztratí, tak titul bude slavit už doma proti Bournemouthu (7.3. aneb 29.kolo) před odvezou s Atlétikem, jestli správně počítám.

Reagovat
Luc-Luc

Jose si namazal Pepka a vsechny hejtrs na chleba

Reagovat
tunkic

Presne jsem cekal, kterej vocas tohle napise

Reagovat
redyyz

Tottenham 2:0 Man city. Veď ma pravdu

Reagovat
tunkic

A jak ze si presne namazal Jose Pepka?? Ze to mohlo v polocase bejt 0:3? Ze mel z prdele kliku?Nebo ze jeho tym vystrelil na branu poprve az proti 19?? Tottenham to nakonec zvladnul dobre, ale tohle rozhodne nebylo o trenerech..

Reagovat
tunkic

*proti 10 samozrejme

Reagovat
king23

Reagovat
tunkic

argument nula, diky

Reagovat
redyyz

trochu ironie nepochopis??? Ano MOHLO to byt, ale nebolo a skocilo to 2:0, fajka zhasla.

Reagovat
tunkic

Tak to sorry, ale z toho komentare jsem ironii fakt nepoznal Ano, Mourinhuv tym bere 3 body, ale spis dilem shody okolnosti a porce stesti, nez nejakym extra trenerskym umem..

Reagovat
redyyz

Ja som ironiu citil v tom uplne prvom prispevku. Inak mas pravdu, do polcasu to mohlo byt easy 3:0 Mne to pride, ze sa za posledne zapasy snazia ist az do kuchyne, ako v barce a ty hraci na to nemaju techniku. Je to na PL az moc prekombinovane v urcityxh momentoch.

Reagovat
Lembju

Jojo, namazal si ho tak vostře, že klidně moh dostat bůra, a jenom souhra nesmyslnejch okolností mu přihrála 3 body.

Reagovat
RadekVonCZE

Tanganga

Reagovat
Free_player

COYS!

Reagovat
Remt

Ted jsem koukal na sestrih, neskutecny, co City dokázali zahodit, podle sestrihu to po prvním polocase mohlo byt bez problemu 3:0 A jinak pohled na tabulku.. neskutečné

Reagovat
smazaný uživatel

min. Sanchez sa snazil ManCity pomoct, ale tak tento rok je proste pisany pre LFC

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele