Premier League - preview 25. kola

02.02.2019, 08:55, aktualizováno 04.02.2019, 08:28
Previews
Manchester City nezaváhal proti Arsenalu a na tahu je nyní Liverpool. Reds cestují do Londýna a do cesty se jim postaví West Ham, který po solidním přelomu prosince a ledna porhrál poslední tři soutěžní zápasy v řadě...
West Ham United - Liverpool FC  (pondělí 21:00)
Liverpool se bude chtít vrátit na vítěznou vlnu, v cestě mu bude stát West Ham, který už nevyhrál tři zápasy v řadě.

Po úterní porážce Manchesteru City v St. James Parku se zdálo, že v boji o titul je už s velkou pravděpodobností rozhodnuto. Liverpool, ale nedokázal využít nabídnuté příležitosti a s Leicesterem pouze remizoval. Rozdíl mezi oběma je pětibodový. Mezi oba celky se tedy posunul Tottenham, který má za sebou úspěšný duel s Newcastlem.

Klopp bude opět moci využít služeb Jamese Milnera, který chyběl z důvodu karetního trestu v minulém zápase. Angličan by měl zaplout na pravou stranu obranné řady místo zraněného Alexandra-Arnolda. Nedá se čekat, že by Klopp přílišně experimetnoval se sestavou. Otazníky visí pouze nad pozicí středního obránce a středních záložníků. V prvním případě se obecně očekává, že Lovren, který proti Leicesteru pouze pozoroval dění na hřišti z lavičky, nahradí Matipa. Ve druhém případě má Klopp široký výběr možných kombinací. Nejpravděpodobnější se jeví start Jordana Hendersona po boku Giniho Wijnalduma. Předpoklad nasazení Jordana Hendersona souvisí s nevýrazným výkonem Keity. Keita se za půl sezóny v přístavním městě nedokázal přesvědčit německého manažera a jeho realizační tým, že by se měl stát členem základní sestavy. A jelikož se Sherdan Shaqiri potýká s poklesem formy, přicházejí zvěsti, že na jeho pozici pro tentokrát nastoupí Lallana.

West Ham jde do zápasu v pozici outsidera. Pellegriniho svěřenci nedokázali zvítězit v posledních třech utkáních. Obrana Hammers nefunguje, tak jak má. Inkasovat devět branek ve třech utkáních opravdu není vizitka, kterou by měla defenzivní řada klubu, usilujícího minimálně o střed tabulky, mít. Ačkoliv by se daly očekávat změny v sestavě, pravděpodobně k nim nedojde. Pellegrini kvůli vysoké marodce staví na hřiště to nejlepší, co má k dispozici a musí doufat v to, že se hráči opět vzpamatují. Ke změnám oproti poslednímu utkání by ho zřejmě donutila jen další zranění.

O výsledku zápasu by se dalo polemizovat, ale nedá se předpokládat, že by Liverpool měl v plánu zaváhat podruhé během několika dní. Je tak dobře možné, že pokud se hosté naladí na svou obvyklou frekvenci, bude mít obrana Hammers co dělat, aby zabránila několikabrankovému výprasku.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Cresswell - Ogbonna - Diop - Zabaleta - Rice -Noble - Felipe Anderson - Snodgrass - Antonio - Arnautovič
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Robertson - Van Dijk- Lovren - Milner- Wijnaldum - Henderson - Mane - Firmino - Lallana - Salah
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.82 - 5.58 - 1.36
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Leicester City - Manchester United  (neděle 15:05)
V závěru vydřenou remízou s Burnley skončila v předchozím kole Premier League stoprocentní bilance Manchesteru United pod novým trenérem. Obrat o body bude Solskjaerovu družinu chtít trápící se Leicester, který naposledy zvítězil na Nový rok.

Puelovi svěřenci minulý týden překvapivě obrali o body lídra z Liverpoolu, a to díky Maguireově brance ze závěru první půle. Předtím si však připsali tři zbytečné porážky. Nejprve v Newportu vypadli z FA Cupu, následně na svém stadionu podlehli Southamptonu a kvůli inkasované brance v nastaveném čase odjeli s prázdnou i z Wolverhamptonu. Celek z King Power Stadium čelí hrozbě tří domácích ligových porážek v řadě poprvé od doby, co senzačně vyhrál titul. Síla Lišek spočívá ve schopnosti otáčet nepříznivý vývoj. Ze zápasů, v nichž Leicester prohrával, vytěžil už 13 bodů, což je nejvíce v celé soutěži. Nejlepším střelcem Foxes je dlouhodobá opora Jamie Vardy se sedmi brankami.

Domácí nastoupí již i s novou posilou Tielemansem. "Dává nám možnost hrát se třemi hráči v záloze a mít vyvážený útok. Umí skórovat, je to inteligentní hráč. Bude to s ním na soupisce velmi zajímavé," těší se Claude Puel.

Poslední utkání s Clarets bylo pro Rudé ďábly pod Solskjarem premiérovým hned v několika ohledech. Poprvé prohrávali, poprvé inkasovali více než jednu branku a především poprvé ztratili. Alespoň jeden bod vybojovali až v samotném závěru. V sedmaosmdesáté minutě z penalty snížil Pogba a v nastaveném čase rozjásal Old Trafford Lindelöf. Mimo svůj stadion jsou však nadále stoprocentní a po více než šesti letech můžou Red Devils slavit páté venkovní vítězství v řadě. V této sezóně se také pyšní velikou agresivitou v soubojích - vždyť jsou jediným celkem, který obdržel žlutou kartu ve všech dosavadních utkáních. Současný kádr Manchester United má hned několik důležitých jmen. Hned čtyři hráči se prosadili alespoň osmkrát. Mezi nimi je Paul Pogba, který měl prsty ve více než polovině branek pod Solskjarem, i Marcus Rashford, jenž si může připsat stý start v nejvyšší soutěži.

Dalším z nich je Anthony Martial. "Je to skvělý zakončovatel, má skvělé schopnosti, je mladý, inteligentní. Ví, že od něj očekávám více návratů, ale neviděl jsem moc dalších hráčů s tak rychlými nohami a schopnostmi v poslední třetině hřiště," říká manažer Ole Gunnar Solskjaer.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.79 - 3.59 - 2.07
více informací
Manchester City - Arsenal FC  (neděle 17:30)
Vrcholem fotbalového víkendu v anglické Premier League je střetnutí Manchesteru City s Arsenalem jakožto souboj dvou klubů z popředí ligové tabulky, které si jen stěží mohou dovolit další zaváhání. Zatímco domácí Citizens po překvapivé prohře na půdě sestupem ohroženého Newcastlu nabrali na vedoucí Liverpool ještě větší ztrátu, Arsenal v boji o elitní čtyřku potřebuje držet krok s Chelsea či Tottenhamem, jež své duely v tomto kole zvládly.

Soudě dle formy Manchesteru v nedávných týdnech a měsících se obhajoba ligového titulu jeví čím dál nepravděpodobněji. Svěřenci Pepa Guardioly si připsali již čtvrtou porážku z posledních devíti kol, přičemž předešlé čtyři prohry nasbírali za stěží uvěřitelných dvaasedmdesát zápasů. Chabou útěchou Citizens může být zaváhání Liverpoolu v zápase s Leicesterem, ze kterého nedokázal vydolovat více než bod. Ovšem i tak náskok Reds na čele narostl na pět bodů. Nyní navíc Manchesterské čeká malý křest ohněm v podobě trojboje s Arsenalem, Evertonem a Chelsea v rychlém sledu za sebou.

"Nezáleží, kolik bodů ztrácíme, předně musíme zlepšit naši hru," prohlásil Pep Guardiola. "Dokázali jsme to už dřív a dokážeme to znovu. Nic na tom nemění, zda zaostáváme o bod, dva, pět, šest nebo sedm. Ve hře jich stále zbývá dostatek a do konce sezony se může přihodit všelicos."

Díky vydřené výhře nad Cardiffem a následnému debaklu Chelsea na půdě Bournemouthu poskočil Arsenal po minulém kole na okamžik na vytoužené čtvrté místo, ovšem o to i nadále svádí anglické celky tuhý boj a pořadí se může snadno měnit takřka kolo co kolo. Pomoci Kanonýrům do zbytku sezony přišel z Barcelony na hostování záložník Denis Suárez, jenž může svému novému zaměstnavateli pomoci již nyní v neděli. Otazník pak visí nad stavem Laurenta Koscielného s Ainsleym Maitlandem-Nilesem, jež oba sužují zdravotní potíže, ale stejně jako Henrik Mchitarjan se již opětovně zapojili do tréninkového procesu a mohou se na Etihad Stadium objevit.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Stones, Laporte, Danilo - De Bruyne, Fernandinho, D. Silva - Sterling, Agüero, Sané
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Maitland-Niles, Mustafi, Koscielny, Kolašinac - Torreira, Xhaka, Guendouzi - Ramsey - Aubameyang, Lacazette
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.23 - 7.49 - 11.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Newcastle United  (sobota 13:30)
Tottenham se po složitém týdnu, ve kterém nejprve padl v semifinále Ligového poháru na půdě Chelsea, načež se pár dní poté pakoval také z FA Cupu, zase vrátil na vítěznou vlnu, když ve středu dokázal otočit těžký zápas s Watfordem a díky výhře 2:1 si vytvořil komfortní náskok sedmi bodů na pátou příčku. O další tříbodový zápis se svěřenci Mauricia Pochettina budou pokoušet proti Newcastlu, který však do utkání půjde v mimořádně dobrém rozpoložení. Aby také ne, když v týdnu šokovali celou Anglii a na domácí půdě přehráli Manchester City 2:1.

Spurs si v lednu neprošli zrovna lehkým obdobím, kvůli zraněním jim ze sestavy vypadli klíčové osobnosti v podání Harryho Kanea či Dele Alliho, na asijský šampionát zase odjel útočník Son, načež na Kohoutech se toto oslabení logicky projevilo - v lize tedy zaváhali jen jednou, když doma smolně podlehli Manchesteru United, nicméně sluší se podotknou, že ani proti Fulhamu či právě Watfordu se vítězství nerodilo vůbec lehce a Spurs v obou případech zachránila až branka ze samotného závěru - ovšem vypadnutí jak z Ligového, tak Anglického poháru určitě mrzí. Pokud se nestane nic nečekaného, tak celek ze severu Anglie čeká další sezóna bez trofeje, na druhou stranu jak sám Pochettino naznačil, umístit se v první čtyřce je momentálně důležitější, než vyhrát trofej.

Newcastle také prožil zajímavý první měsíc roku 2019. Dlouho se spekulovalo o pozici Rafaela Beniteze, který byl nespokojený s nulovou aktivitou Strak na přestupovém poli, nicméně poslední dva lednové týdny španělskému stratégovi nepochybně zlepšily náladu. Newcastle nejprve na domácím hřišti v přímém boji o záchranu deklasoval Cardiff City, načež si v úterý vyšlápl i na Manchester City, který obral o všechny tři body. V poslední den přestupového období navíc Straky oznámily příchod rekordní posily - z Atlanty United se na sever Anglie stěhuje Miguel Almirón, za kterého byla vyplacena suma ve výši 24 miliónů eur.

Domácí budou opět postrádat zraněné trio v podobě Harryho Kanea, Dele Alliho a obránce Bena Daviese. Newcastle ještě nemůže využít služeb své rekordní posily, ta totiž ještě musí počkat, až obdrží platná víza. Do utkání by ovšem mohl zasáhnout Joselu, který se již zotavil ze zranění kotníku.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.43 - 4.58 - 8.83
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brighton & Hove Albion - Watford FC  (sobota 16:00)
Falmer Stadium uvidí souboj dvou mužstev, jejichž bodový zisk z posledních zápasů neodpovídá postavení ve středu tabulky. Domácí Brighton prohrál v lize třikrát v řadě, soupeř z Watfordu zvítězil jen jednou v předchozích šesti utkáních. Seagulls na začátku ledna vyřadili Bournemouth z FA Cupu, po zimní přestávce se však trápí. V té samé soutěži pouze remizovali s West Bromwichem, ještě předtím podlehli v lize Manchesteru United a Liverpoolu. V tomto týdnu už to vypadalo mnohem nadějněji - v poločase vedli na půdě Fulhamu zásluhou dvou tref Murrayho 2:0, po pauze ale naprosto vyhořeli a rozdílem dvou gólů prohráli. Kromě desetibrankového Murrayho, který se může trefit za svůj tým posté, se celek z jižní Anglie bude spoléhat na standardní situace, z nichž se žádný tým Premier League neprosadil vícekrát. Chris Hughton si uvědomuje, že jeho svěřence nečeká nic jednoduchého. "Watford je velmi dobrý tým, viděl jsem jej hrát ve středu večer proti Spurs a vedl si velmi dobře. Jeho hráči jsou konzistentní a myslím si, že v tabulce mohou skončit vysoko," tvrdí irský kormidelník. Hornets odehráli od Vánoc šest utkání v nejvyšší anglické soutěži, z nichž vyhráli jediné. Porážky s Chelsea a Tottenhamen jsou pochopitelné, stejně tak remíza v Bournemouthu. Domácí ztráty proti Newcastlu a Burnley ovšem patří do kategorie těch zbytečných. Ve středu se Gracíovi svěřenci střetli se družinou Mauricia Pochettina a dlouhou dobu si nevedli vůbec špatně. Ještě po osmdesáti minutách vedli, nakonec ale z Wembley odjížděli s prázdnou. Watford nemá ve svém středu tak výrazného střelce jako jeho soupeř. Nejvíce branek, šest, nastřílel Pereyra, jen o jednu méně má na kontě Troy Deeney. Právě tomu se v Brightonu daří. V dresu svého současného zaměstnavatele tam hrál čtyřikrát, přičemž ve třech případech se prosadil. Hosté si uvědomují, že sobotní střetnutí je pro ně velmi důležitým. "Je to pro nás složité, máme náročný rozpis a víme, že hráči Brightonu doma hrají dobře. Jsou silní a my se budeme snažit ukázat naši nejlepší obranu, jelikož ji potřebujeme, abychom měli šanci zvítězit," říká manažer Javi Gracia. Domácím se po reprezentačních povinnostech vrací Jahanbakhsh, možný je i start Bernarda. Na druhé straně bude pravděpodobně absentovat Doucoure, Femenía a Prodl.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Montoya, Duffy, Dunk, Bong - Groß, Stephens, Pröpper - March, Murray, Locadia
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Janmaat, Mariappa, Cathcart, Holebas - Hughes, Quina, Capoue, Pereyra - Deulofeu, Deeney
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.51 - 3.28 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Burnley FC - Southampton FC  (sobota 16:00)
Dva týmy se v lednu vyhrabaly ze dna a teď se utkají ve vzájemném zápase. Sean Dyche z Burnley i Ralph Hasenhüttl ze Southamptonu aspirují po boku Ole Gunnara Solskjaera o titul nejlepšího manažera měsíce ledna - oba za dvě výhry a dvě remízy. Teď se poměří navzájem - a pokud budeme mít štěstí, uvidíme i Petera Crouche!

Správně, legendární útočník, se vrátil do Premier League a pokusí se svoje konto o 108 ligových gólech ještě rozšířit. Do Burnley přišel místo Sama Vokese, jenž si stěžoval na nízké vytížení - Crouch se teď bude o minuty dělit i s Matějem Vydrou. I když nutno říct, že český útočník v lize nastoupil naposled ještě před Vánoci...

Neměl tak žádnou zásluhu na tom, že Clarets porazili Huddersfield i Fulham a uhráli remízu na hřišti Watfrodu a Manchesteru United. Po dvou gólech přitom vstřelili Wood s Barnesem, no a Fulham se porazil sám. A to doslova. Výsledek 2:1 zařídily dvě vlastní branky.

Southampton má totožnou bilanci - porazil Everton a vyhrál i v Leicesteru, no a remíza na Stamford Bridge taky není zrovna k zahození. Středobodem úspěchu Saints je záložník James Ward-Prowse, který v lednu nastřílel tři branky a patřil k největším hvězdám celé Premier League.

Stát na něm bude hra i v sobotu, snad spolu s Pierre-Emilem Hojbjergem, který by měl být fit i přes úraz na hlavě, který si přivodil v týdnu. Otazník visí nad Charliem Austinem. Burnley musí zvážit starty Gudmundssona a Bradyho, ale vypadá to s nimi obstojně.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Bardsley, Tarkowski, Mee, Taylor - Hendrick, Westwood, Cork, McNeil - Wood, Barnes
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Bednarek, Stephens, Vestergaard - Valery, Hojbjerg, Romeu, Ward-Prowse, Targett - Redmond, Ings
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.62 - 3.34 - 2.91
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - Huddersfield Town  (sobota 16:00)
Z těžkého direktu se bude v sobotu vzpamatovávat Chelsea. Ta ve středu utrpěla nejhorší ligovou porážku od roku 1996, když na půdě Bournemouthu vybouchla a odvezla si ostudnou prohru 4:0. Maurizio Sarri navíc vypadá, že neví, kudy dál - jeho svěřenci ne a ne najít konzistentní formu, navíc Blues v lize přestali dávat branky.

S ofenzivou by jim tedy měla pomoci nová akvizice v podobě Gonzala Higuaina, jenže zdá se, že tomu chvíli potrvá, než se dostane do potřebné kondice. Chelsea má štěstí alespoň v tom, že na Stamford Bridge zavítá momentálně nejslabší tým celé Premier League - Huddersfield naposledy vyhrál na konci listopadu, a pokud by Londýňané ani tentokrát nebodovali naplno, měl by to italský stratég s bojem o první čtyřku už opravdu hodně těžké.

Jak měla Chelsea impozantní vstup do sezóny, tak od prohry s Tottenhamem je to v jejím podání nuda, šeď a v několika případech také naprostý zmar. Italský kouč žádá o trpělivost a více času, aby svým svěřencům vštípil svou herní filozofii, jenže ti ji, alespoň se tak zdá, v posledních týdnech jednoduše odmítají přijímat. Velkou slabinu představuje střílení branek - skvělá forma Edena Hazarda z prvních týdnů ročníků je fuč, načež najednou tu není nikdo jiný, kdo by Belgičana gólově zastoupil. Od začátku prosince Blues nastříleli v 11 zápasech 12 branek, což je skutečně trestuhodná bilance.

To Huddersfield se pomaluje smiřuje s tím, že se po dvou letech jeho prvoligová anabáze nezadržitelně chýlí ke konci. Letos sáhl i k výměně manažera, tento tah ale žádné zlepšení nepřinesl. Momentálně tak záchranu ztrácí hrozivých 12 bodů, a pokud se něco zásadního v následujícím měsíci nestane, v příštím ročníku Premier League jej již neuvidíme. Jak bídná forma Huddersfieldu je, dokumentuje i následující statistika - z posledních 11 ligových duelů totiž dokázal vytěžit jen jediný bodík.

Chelsea monitoruje stav Gonzala Higuaina, u kterého je otázkou, zda je po menší pauze připraven odehrát dva zápasy v rozmezí tří dní. Jinak má ale Maurizio Sarri k dispozici kompletní kádr. Huddersfieldu se vrací Philip Billing, k dispozici by již měla být i nová posila Karlan Grant.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.23 - 6.70 - 14.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Fulham FC  (sobota 16:00)
V dalším důležitém záchranářském souboji přivítá Crystal Palace hosty z Fulhamu. Domácí po povedeném prosinci a lednu přece jenom vytáhli paty ze sestupových pater, totéž se ovšem nedá říct o Fulhamu, který i nadále okupuje až devatenáctou příčku.

Domácí v podstatě v průběhu celého ročníku nepodávali špatné výkony, problém však byl v tom, že dobrá předvedená hra až příliš často nevedla k žádným bodům. To se změnilo až se začátkem prosince - Eagles od té doby porazili Burnley, Leicester City, Manchester City a nakonec také Wolverhampton. Krom toho se jim ještě podařilo remizovat s Cardiffem a Southamptonem, díky čemu se jim podařilo poskočit na patnáctou příčku, kde mají čtyřbodový náskok na sestupové pozice.

To Fulham v týdnu sice otočil utkání s Brightonem a připsal si veledůležité vítězství, i tak však svěřenci Claudia Ranieriho ztrácejí na nesestupové příčky hned šest bodů. Cottagers tak nutně potřebují zaznamenat nějakou šňůru výher v řadě, jinak se jim bohužel ze sestupového bahna vymanit nepodaří. Západolondýnský celek byl sice na Deadline day blízko příchodu minimálně dvou obránců, nakonec se však nepodařilo zrealizovat ani jeden transfer, což je pro Cottagers velká smůla, jelikož defenzivní řady posílit potřebovaly skutečně zoufale.

Palace bude chybět křídelník Wilfried Zaha, ten si totiž odpyká disciplinární trest za vyloučení proti Southamptonu. Mimo bude také Kouyaté, zatímco nad startem Tomkinse se vznáší otazník. Hosté nemohou počítat s dlouhodobě zraněným Alfie Mawsonem, otazník pak visí nad stavem Lazara Markoviče.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.98 - 3.61 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Everton FC - Wolverhampton Wanderers  (sobota 16:00)
První šestka už je odskočená na rozdíl propastných deseti bodů, na dalších pozicích je však situace velmi vyrovnaná. Ti nejlepší ze "zbytku světa" se střetnou v sobotu na Goodison Parku. Domácí Toffees chtějí zastavit ofenzivně naladěné Vlky.

Everton v poslední době nepředvádí zrovna nejlepší výkony, i díky povedenému startu do sezóny ale drží osmou pozici, jen o dva body za svým soupeřem. Everton v předchozích deseti utkáních neremizoval a jeho výkony jsou jako na houpačce. Například nadělení pěti branek Burnley nebo domácí vítězství s Bournemouthem patří mezi úspěchy, kdežto vypadnutí z FA Cupu na půdě Millwalu si určitě za rámeček nedá. Silvovi svěřenci navíc nejsou přesvědčiví v zápasech s výše postavenými týmy, o čemž svědčí čtyři porážky při takovéto konstelaci v řadě. Hlavní postavou Liverpoolských je Richarlison, který už se ve všech soutěžích v této sezóně prosadil jedenáctkrát. Tím dorovnal zápis Ronneyho za celý předchozí ročník.

Další klíčová postava týmu, Idrissa Gueye, měla v přestupovém období blízko k transferu do PSG. "Je to velký profesionál a fantastický člověk. Opravdu má rád náš klub, rád za něj hraje. Když přijde klub jako PSG, je normální začít přemýšlet o budoucnosti, ale nyní již přestal. Trh je zavřený a nemám žádné pochybnosti, že uvidíme zase toho nejlepšího Idrissu," řekl manažer Marco Silva.

Wolverhampton v posledních třech utkáních sází jeden gól za druhým. Po vítězné sedmibrankové přestřelce s Leicestrem se Vlci dvakrát prosadili proti Shrewsbury a třikrát překonali brankáře West Hamu. Navázali na své úspěšnější druhé poločasy, neboť z těchto devíti branek padlo sedm po pauze. Motivací pro ně může být možnost jedenáctou výhrou v Premier League vyrovnat rekordní zápis ze sezóny 2010/2011. Spoléhat se hosté budou na osmigólového kanonýra Jiméneze a ve formě hrajícího Jotu, jenž měl prsty v sedmi brankách během šesti utkání.

Nuno Espiríto Santo má momentálně k dispozici pouze šestnáct hráčů do pole, vrásky na čele mu to ovšem nedělá. "Nemám obavy. Začali jsme sezónu s osmnácti hráči plus brankáři, nyní jich máme šestnáct plus brankáře, k tomu hráče z U23. S takto úzkým kádrem a náhradami musíme dát minuty každému hráči, jelikož věříme, že to je nejlepší způsob, jak se zlepšovat," tvrdí portugalský manažer.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Keane, Zouma, Baines - Gomes, Davies - Lookman, Sigurdsson, Richarlison - Tosun
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Bennett, Coady, Boly - Doherty, Dendoncker, Neves, Jonny - Moutinho - Jiménez, Jota
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.54 - 3.34 - 3.02
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Cardiff City - AFC Bournemouth  (sobota 18:30)
Hráči Cardiffu se nedávno propadli do sestupových vod a vzhledem k náročnému losu v závěru sezóny potřebují zabrat co nejdříve. V současné době se jim ovšem na útočné polovině nedaří, čehož bude chtít útočně naladěný Bournemouth zajisté využít.

Bluebirds od začátku tohoto roku sehráli pět zápasů, teprve v závěru toho posledního s Arsenalem se ale mohli radovat z branky. Předtím vyšli naprázdno i při porážce v Gillinghamu v rámci FA Cupu nebo ve veledůležitém střetnutí s posledním Huddersfieldem, které skončilo remízou. Právě Terriers jsou jediným týmem, který vstřelil méně branek než Velšani, jimž se po více než šedesáti letech může stát, že v nejvyšší anglické soutěži odejdou bez vstřeleného gólu ze tří domácích utkání v řadě. Sráží je především první poločasy, neboť v celé sezóně ještě neodcházeli do kabin s vedením v zádech. Bídná produktivita se odráží v tabulce kanonýru, kde se nejlepší střelec Cardiffu Paterson nachází se čtyřmi zásahy až na hranici padesátky.

Další ranou pro domácí byla ztráta nově podepsaného Saly, načež se jim nepodařilo sehnat dalšího útočníka. "Po tom, co se stalo, nechtěl nikdo přijít, takže to bylo velmi složité přestupové období. Stále se sbíráme po ranách, které utržíme. Jestli dost dobře, těžko říct," říká manažer Neil Warnock.

Mužstvo z jihu Anglie má výsledky naprosto závislé na tom, zda hraje doma nebo venku. Zatímco na Dean Courtu patří mezi nejlepší celky v lize, mimo své hřiště prohrálo sedmkrát v řadě. Nutno podotknout, že kromě Newcastlu šlo o samé těžké soupeře, nicméně i tak je to bilance děsivá. Pozitivně naladěni však fotbalisté Cherries budou díky středečnímu zápasu s Chelsea, kterou po bezbrankovém prvním poločase spláchli po pauze čtyřmi brankami. Co se týče klíčových postav, mají hosté čtyři kanonýry, kteří se prosadili vícekrát než kdokoliv ze soupeřových hráčů. Ten nejgólovější, Wilson, ovšem bude v tomto utkání chybět a Bournemouth se tudíž spoléhá hlavně na Kinga, který měl prsty ve čtyřech z pěti posledních branek svého celku.

Eddie Howe věří, že vítězství proti Blues jeho týmu pomůže. "Výhra proti Chelsea v nás snad spustí pocit, že můžeme soutěžit i s celky z nejlepší šestky. Myslím, že se nám to zatím dařilo, co se týče výkonů. Výsledky už byly horší. Hlavně bychom ale chtěli popřát hodně sil rodině Emiliana (Saly), fanouškům Cardiffu a každému, kdo je s tímto klubem spojen. V tomto složitém období na ně myslíme," tvrdí mladý lodivod.

Za Bluebirds by mohla nastoupit nová akvizice Bacuna, znovu naskočit jsou připraveni Camarasa a Murphy. Absentovat však stoprocentně bude Arter, který nemůže hrát proti svému mateřskému klubu. Hosté budou kromě Calluma Wilsona možná postrádat i Lermu, debut po drobném zranění si může připsat Solanke.
Cardiff City - pravděpodobná sestava:
Etheridge - Peltier, Manga, Bamba, Bennett - Bacuna, Gunnarsson, Ralls - Paterson, Niasse, Reid
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Clyne, Cook, Aké, Smith - Stanislas, Surman, Gosling, Fraser - Brooks - King
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.39 - 3.49 - 2.26
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC24194155:1461
2.Manchester City24182463:1956
3.Tottenham Hotspur24180650:2454
4.Arsenal FC24145550:3347
5.Chelsea FC24145540:2347
6.Manchester United24136548:3545
7.Wolverhampton Wanderers24105930:3135
8.Everton FC2496935:3333
9.Watford FC2496933:3433
10.AFC Bournemouth241031137:4233
11.Leicester City24951030:3032
12.West Ham United24941130:3731
13.Brighton & Hove Albion24751227:3626
14.Newcastle United24661221:3224
15.Crystal Palace24651324:3323
16.Southampton FC24581126:4123
17.Burnley FC24651325:4523
18.Cardiff City24541520:4619
19.Fulham FC24451525:5317
20.Huddersfield Town24251713:4111

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1124)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dneska je třeba to urvat a doufat v plichtu City s Arsenalem. Snad sme nabrali zpátky nějaký to sebevědomí po obratu s Watfordem. Oproti minule snad Trippier a Moura v základu.

Reagovat
Kaspar
Reagovat
Placebo

Prosím Vás, jaké jsou možnosti sledování PL? Jde si někde na netu zaplatit přístup k zapsům nebo pomocí app do TV? Už mě nebaví free streamy. Jsem v nájmu a mám tu nějaký RIO média, kde PL není. Nechce se mi řešit další televize jako Digi.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela rád bych se po delší době u zápasu spurs nudil při sledování pohodlného vítězství, načatého rychlými dvěma góly do sítě United. Ne zase sledovat sedmdesáti minutové dotahování manka ve frenetickem tempu.

Reagovat
smazaný uživatel

klasika ale. Pohodový zápas bol naposledy proti Cardiffu.

Reagovat
Kluivert9

A v pohárech, které jste přece takticky vypustili.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo chce psa bít, hůl si dycky najde. Ale ty sis i tu hůl zkonstruoval ve svojí hlavě, kde na to máš ostatně dost místa.

Reagovat
iamek

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že to se nezadaří. Bude to spíš vaše celozápasové vedení o gól a tlak. Otázka jestli mi něco ušudláme z rohů a přímáků a nebo vy pojistíte na 2-0.

Reagovat
C-M@ster

Poradí si i s náporem fanoušků?

Je otázka, kolik jich vlastně dorazí. V Kataru je totiž minimální možnost najít jiné ubytování než ve čtyř- nebo spíš pětihvězdičkovém hotelu. Což je samozřejmě drahé.

Nezlevní se během mistrovství?

Podle mě ne. Oni ani nestojí o to, aby jim tam přicestovali angličtí rowdies. Spíš se počítá s tím, že dorazí fanoušci z okolních zemí, třeba z Jordánska, kde je taky spousta boháčů. Umím si představit, že jeden Jordánec koupí 300 lístků a rozdá je známým. Může to být co se týče fanoušků vyloženě arabský šampionát. Budou chtít, aby na fotbal přišli ti, kteří na to mají.

Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/reprezentace/ales-pita-fotbal-slavia-kondicni-trener-rozhovor.A190201_454769_fot_reprez_tof

Rozhovor podle mě docela zajímavej. Ideální na přečtení než začne zápas.

Reagovat
Taiger

Ne, thank u, next.

Reagovat
C-M@ster

Podle mě super rozhovor. Tu katarskou mentalitu dost přibližuje a jak říkám, pořád jsem nikde neviděl vyjádření PL, že skutečně na MS v Kataru soutěž přeruší. A troufám si říct, že by možná ani neměla, pokud by skutečně mělo platit to, že se tam řadoví fanoušci nedostanou.

Reagovat
Marv

Reagovat
nani92

Taiger nedokázal dokončiť ani súkromnú výšku, jemu dlhšie text robia problém

Reagovat
Taiger

Takže se nepřímo přiznáváš k soukromé zajdo?

Reagovat
nani92

Nie

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

Však jo, já rejpu jen, páč si to ty.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Čivrss

Reagovat
icka

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Neutron

velmi zaujimavy clanok tam su uplne v inom svete ako my tu...

Reagovat
smazaný uživatel

Když se podívám na los, tenhle zápas Liverpool musí zvládnout. Potom mají s City už dost podobný los, rozdíl je v tom, že Liverpool bude hrát spíš venku s týmy, co budou bojovat o záchranu. Oba tam mají derby, City hraje venku s Cherries tam to bude pro ně těžký. Ze aj nakonec Rafa v posledním kole vzal Live titul? Buď této ještě zajímavý.

Reagovat
fenixLFC

Cherries city znici, na body maju prilis slabu obranu

Reagovat
smazaný uživatel

Cherries sú ako Jánošík. Bohatým berú a chudobným dávajú...

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Christensen, dá mu Sarri šanci ?

Reagovat
icka

Moc tomu neverim.

Reagovat
C-M@ster

To je hrozně přehuštěný. To jsem zvědavej, co s tím budou dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by Llorente dal

Reagovat
C-M@ster

Proč si nevzali třeba Chicharita na hostovačku, taky by to dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Posledně Llorente nedal větší tutovku

Reagovat
Alan_Shearer

OT: Nema nekdo zkusenosti s programem SPSS na statistiku? Respektive jestli k tomu nema nejaky dobry vysvetlujici materialy nebo nezna nejakej dobrej web ohledne toho?

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží, k čemu to chceš použít, jestli na analýzu sociálněvědních dat, nebo jinejch..

Reagovat
Alan_Shearer

Zameruje se to na sociologicky setreni, jsou to spis jen zaklady, ten predmet mi ani moc nezasahuje do oboru, ale celkem v tom plavu a je nutny ho zvladnout

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže jen nějaká analýza dotazníkovýho šetření?

Dobrý je tohle, srozumitelný ale i tak hodně textu k prokousání (myslim, že de stáhnout na uložto v pdf).

Nebo tady videa z přednášek k SPSS v sociologii: https://www.youtube.com/playlist?list=PLnPxF9V0hJaIiFhHNrlelsvevvwlGO5kS&fbclid=IwAR001wV7iejh4sp2fnW3KZ9MlgLnVuNvHqrFo8CExYtOWmzMMSIcZv0ARYs

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Alan_Shearer

Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle namiešal slušný betón.

Nehráme zle, len by to chcelo asi zrýchliť alebo viac vytiahnuť hráčov United. Od Eriksena očakávam viac. Jeho štandardky sú úplne o ničom. Tá posledná frustrujúca.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna dneska se dalo čeka, že se bude dobývat, na to moh hrát Llorente. Jinak slušnej výkon, ale ke konci poločasu tam taky byly nepříjemný závary před naší bránou

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

3 zapasy za 9 dni a pred tim nehral skoro vubec. Celkem nechápu, že Liverpool si hraje na pohodu úterý-pondělí a my zas středa-sobota 13:30 a to jsme hráli LC a FAC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

V tom se taky ukazuje, že měl Poche dát Llorentemu pár zápasů na úkor Kanea v průběhu sezony. FA

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak ale takhle to má v sezóně nějakej tým vždy, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Mě teda přijde, že poslední dva měsíce to máme nejvíc nahusto. Přes Vánoce to bylo psycho, měli jsme nejkratší pauzy z celé top4 a teď nám zas hází klacky pod nohy.

Reagovat
Kixi Syhimour

To je možné, spíš jsem měl na mysli, že to někdy schytá každej tým.

Reagovat
vicinda07

Reagovat
vicinda07

no presne proti tomuto superovi by som ocakaval Llorenteho, pretoze bolo jasne ze centrov bude vela, su aj celkom kvalitne, len tam nie je nikto kto by to premenil...inak to nie je zle, ale treba si dat pozor vzadu lebo vedia byt nebezpecny...Eriksen musi tiez zabrat a na tie jeho standartky uz zacinam byt alergicky, aby hrac s takou technikou to kopal takto strasne...

Reagovat
smazaný uživatel

Rondon škoda

Reagovat
Cobra

Lamela ať si tu pravou nohu strčí do prdele. Pičo on může střílet, ale on radši udělá otočku, aby mohl odcentrovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je neuveriteľná smola už.

Reagovat
Kixi Syhimour

Po kolikáté už jste takhle vyhráli?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak? Že sme zaslúžene skórovali? Nie je to jedno v ktorej minúte? Dnes mohlo byť po zápase už oveľa skor keby sme mali trochu viac kvality v zakončení a i šťastia. Tam na čiare 2x odkopávali loptu.

Reagovat
smazaný uživatel

Schaar je skvely.

Reagovat
10

takovýhle catenaccio jako od Newcastlu jsem v Itálii dlouho neviděl

Reagovat
Taiger

Co je na tom Winksovi? Však je to úplně nezajímavej hráč.

Reagovat
Cobra

Zajímavé je na něm to, že je odchovanec, anglán a k tomu náš nejlepší hráč na dané pozici.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo taky jedinej

Reagovat
Cobra

A proto je nejlepší.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nebo taky nejhorší, ale to už nezmíníš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Starting XI: Kepa; Dave(C), Christensen, Luiz, Alonso; Jorginho, Barkley, Kante; Hazard, Higuain, Willian

To si děláš prdel

Reagovat
Taiger

Dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

Pro soupeře ano.

Reagovat
raduinho

Reagovat
Kixi Syhimour

Co je s Rüdigerem?

Reagovat
vitasrp

Zrovna Rudgier hrál v lednu v podstatě všechno, tady bych za tím nehledal nic víc, že v jednom utkání dostal konečně taky volno.

Sere mě, že tam prostě do základu nesekne Hudsona, blbý je, že krom toho tam není změna, která by tomu týmu mohla hodně pomoct.

Reagovat
fajdax

Pico on posadi Rudigera

Reagovat
Error

lol

Reagovat
Mastný Chobot

Dave?

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
mikelinos

Reagovat
Taiger

SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON

Reagovat
Cobra

Reagovat
Taiger

Fanta + jsem fanda JK

Reagovat
Cobra

Jo ták.

Reagovat
smazaný uživatel

Dúbravka

Reagovat
iamek

Dubravka

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Cobra

Sooooooooooooooooooooooooooooooooooooooon

Reagovat
Taiger

FANTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Coutinho10

trosku komplikace v nasem H2H souboji

Reagovat
Taiger

Tam už je to ztracené

Reagovat
Coutinho10

to jo..bohuzel ale aspon mi jde trochu o prestiz a vratit ti ty 2 porazky, ktery si mi zpusibil ...ale kdyz jsem si ten tym pred 3 kolama pripravoval, tak jsem trochu neodhadl, ze nemuzu 100% vyuzit ten potencial, protoze bych potreboval hrat v rozestaveni 2-5-3 a to nejde nejdriv v GW 23 mi posazeni Richarlisona nevadilo, v GW23 uz jo, protoze mel 8 bodu a ted jsem posadil Jimeneze a taky uz gol

Reagovat
EXoRcIsT

taky lacny gol a komentator tiez dobry ze ten gol ide AJ na jeho vrub AJ ? AJ ? ved to bola len jeho chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Dubravka

Reagovat
nani92

Dúbravka ma čisté kontá v zápasoch kde na neho nejdú strely

Reagovat
iamek

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Hachim Mastour

makes sense

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Dubravka

Reagovat
REPLIKATOR

Dúbravka

Reagovat
Greny

Dubravka si to mohl zpracovat nohou

Reagovat
Kixi Syhimour

Třeba budou City trochu rozhozený když před nima bude Totáč.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
iamek

Reagovat
Kixi Syhimour

Třeba z něčeho vyžívat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Dubravka

Reagovat
Greny

SarriOut

Reagovat
Free_player

ufff ještě už je Son zpět COYS!

Reagovat
Whitemedia

Sarri úžasná sestava, to bude koncert

Reagovat
Whitemedia

a střídání.. Barkley, Higuain a Willian dolů, na plac místo nich Kovacic/RLC, Giroud a Pedro

Reagovat
Kluivert9

zbytečný zapínat.

Reagovat
smazaný uživatel

Na střídačce je jen brankář+rudiger a potom jen útoční hráči, takže bych to zas tak jistě neviděl

Reagovat
icka

hlavne, ze minule rikal, ze nemuze mit dva kridle na lavce

Reagovat
smazaný uživatel

They've done it again! Spurs won their match in the final 10 minutes for the 3rd time in a row. #believe

Reagovat
Kixi Syhimour

Ještě provokuj

Reagovat
Mimalu

Higuain Kante

Reagovat
Miguel19

G H 9 !!!

Reagovat
smazaný uživatel

útočník co umí zakončit no to snad neee

Reagovat
Kluivert9

Špekáček

Reagovat
Kixi Syhimour

Ahhh, Chelsea má útočníka

Reagovat
kvasha16

no nemiluj ho, cernoska skromneho

Reagovat
samson192

prečo si to brakley nespracoval

Reagovat
Mimalu

protože z takové pozice musíš hned střílet a ne si to ještě zpracovávat, zasekávat apod.

Reagovat
samson192

to hej ale je to barkley...

Reagovat
iamek

Nedokážu si představit, kdo zastaví chelsea se špekáčkem

Reagovat
chicuita

Kdyz nastoupi spekacek, dostaneme na fracek

Reagovat
icka

Barkley je uplne zbytecny prumerak a dokazuje to kazdym zapsem

Reagovat
Greny

Kante uplnej spilmachr .. Higuain Morata by to kopl na tribunu

Reagovat
Zaschrona

Gomeees Super šlupa.

Reagovat
fajdax

Ta atmosféra to je horší než kdy předtim snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes nádhera

Reagovat
L.Fofik

Nemate nejaky stream na Chelsea, prosim?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
L.Fofik

Miluju lidskou vynalezavost. Diky

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
QooBo

Parádne Gomes

Reagovat
blaugrana

Andre za 50 do Evertonu!

Reagovat
Zaschrona

Baines bohužel úplně mimo. Zřejmě to zranění taky hraje roli, ale zaslouženě střídaný už v první půli...

Reagovat
Kixi Syhimour

To byl tak špatnej?

Reagovat
Zaschrona

Zavinil penaltu, několikrát chybou odevzdal balon, rychlostně soupeře nestíhal. Neměl dneska vůbec hrát...

Reagovat
Taiger

Jak hraje Rich?

Reagovat
Zaschrona

Blbě. Aspoň se snaží směrem dozadu, ale jinak se víc válí po zemi než cokoliv jiného...

Reagovat
Mimalu

Eden

Reagovat
Zaschrona

No jo, zase gól ze standardky... z úplně zbytečný navíc...

Reagovat
OranžováKarkulka

nechápu, proč na něj Keane vůbec sahal...

Reagovat
Mimalu

Higuain na Moratu

Reagovat
vilp

To vypadalo na jasnou druhou penaltu, ne?

Reagovat
Svatej

Wow...videl jsem druhouvcast polocasu, ale dost se mi to libi. Hazard se musel necim nadopovat, protoze lita jak na koksu, navic je vylozene desivej, jakmile se rozebehne a probiha jednim bekem za druhym.

Higuain na konci ukazal presne to, co jsem v tymu u utocniku poslednich let nesnasel - premyslel. Misto toho, aby to z vapna napalil, tak dela hloupej zasek.

Reagovat
Mimalu

tak aspoň nějaké zlepšení oproti středě se očekávat snad dalo, ale pořád hrajeme proti jasně nejslabšímu týmu PL, těžko z toho usuzovat jak na tom ten tým doopravdy je

Reagovat
Svatej

Jup, evidentne dokazou zabrat jen pri totalnim jebaku nebo krizi obecne ..

Reagovat
Setwo

Gonzalo Higuaín nedávno posílil Chelsea a dnes si na své konto připsal první trefu v novém dresu, argentinský útočník otevřel skóre utkání s Middlesbrough.

Reagovat
Infernoqt

Gonzalo Higuaín nedávno posílil Chelsea a dnes si na své konto připsal první trefu v novém dresu, argentinský útočník otevřel skóre utkání s Middlesbrough. Tak on je to pohár, nebo už Chelsea spadla?

Reagovat
spider_8

Výkon klasicky na píču, nejsme schopni doma pořádně přehrát Huddersfield, který má v únoru 11 bodů. Vedeme díky top práci od útočníka a hodně pofidérní penaltě. Ale tak snad nás to nakopne, potřebujeme pohodové vítězství a ideálně si trochu zastřílet. Dneska je k tomu super příležitost.

Reagovat
Svatej

? Vsak to nebylo spatny, je tam dost zajimavejch veci, ktery mi prijdou super. Napriklad snaha hracu delat neustale nabehy do vapna je tam oproti normalnu snad desetinasobna a taky diky tomu ta hra nenudi..

Reagovat
spider_8

Tak byla tam úplně strašidelná pasáž někde mezi 20. a 35. minutou, kdy mohl Huddersfield klidně vyrovnat. A i jinak je naše hra strašně nesourodá, o nějakém souvislém tlaku se nedá mluvit. Je pravda, že Hazard má docela dost prostoru a má nebezpečné akce, ale to je spíš individuální záležitost, kolektivně mi to furt přijde hrozně špatné. A to fakt hrajeme s úplnýma tragédama.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta žlutá pro Barnese za simulaci je něco neuvěřitelného, jak může být rozhodčí v PL tak špatný, že nedá 100000% penaltu a ještě dá žlutou za simulaci

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. kdo jiný než Taylor

Reagovat
fenixLFC

atkinson

Reagovat
kvasha16

zda sa ze fen po minulom zapase pomohol, tak hadam nam ten pristup vydrzi viac nez polcas ... skoda ze CHO nehra, to by som bol uplne spokojny ... inak, k tomu RLC, je po zraneni, ktovie ako na tom je fyzicky, takze podla mna nie je prekvapenie ze nehra zaklad

Reagovat
smazaný uživatel

Dubravka to dnes dal na cecha

Reagovat
Kluivert9

Dubravka to dal na sebe. Nějak takhle loni dokázal vyřadit Spartu z pohárů.

Reagovat
icka

ten vas komplex

Reagovat
aramaki

Nepamatam, kedy Cech dostal takyto gol

Reagovat
Whitemedia

na Čecha ke konci kariéry možná..

Reagovat
pingla

Na kolik zápasů dostal Zaha stopku?

Reagovat
TopinB

Christensen

Reagovat
TopinB

Willian

Reagovat
kvasha16

kurva daj tam uz CHO.. nemozem uz pozerat na toho trageda

Reagovat
Mimalu

Hazard

Reagovat
kvasha16

K R A L

Reagovat
Mimalu

Gonzalo

Reagovat
Kixi Syhimour

Útok Chelsea je zpátky

Reagovat
Zaschrona

Jsme tak tragičtí, že největší zábava pro fanoušky v druhé půli je nahánění černé kočky po hřišti...

Reagovat
fajdax

Reagovat
Zaschrona

Close call between Walcott and the cat as to which one ran around aimlessly more this afternoon.

Reagovat
fenixLFC

nahanali ste ju tak ako branite- dve minuty vam trva dokial vam napadne ze by ste ju mohli vyhnat

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
TopinB

Gonzalo

Reagovat
Diego2

Gonzalo

Reagovat
Trapper

Higuaín

Reagovat
TopinB

My.... máme útočníka

Reagovat
fenixLFC

goodison cat

Reagovat
fajdax

Willian veeeen

Reagovat
Mimalu

ten Hazard je fakt nemocný

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mimalu

má dva góly a místo aby vystřelil a šel po hattricku, tak raději ve vápně někoho hledá naslepo...

Reagovat
Arbiter

Barkley tam běžel, takže to úplně naslepo nebylo. Asi mu chtěl oplatit jeho asistenci...

Reagovat
icka

davat to Barkleymu je jako naslepo

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icemike

Reagovat
kvasha16

mi akurat sekol stream, som to nevidel

Reagovat
Whitemedia

Hazardovi jebe

Reagovat
vilp

Jeho driblink dnes 12/12. Slušný.

Reagovat
Whitemedia

šlo mi spíš o to, jak šel sám na brankáře a dával to patičkou na pašíka

Reagovat
vilp

Já vím.

Reagovat
Arbiter

byl to vlastňák nebo to bude započítano Gonzalovi?

Reagovat
kvasha16

tamto bude zapocitane Gonzalovi podla mna ... a na livesporte je napriklad aj Luiz ako strelec

Reagovat
Arbiter

Tak Luiz je jasný, jeho střela šla na branku...

Reagovat
kvasha16

to aj Gonzalova, ten ich hrac ju len nadvihol trochu

Reagovat
Le Gunner

Hazard už dobrého čtvrt roku nejlepší hráč planety.

Reagovat
alcantara

Messi, pokial viem, stale hra.

Reagovat
Diego2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Golasso

Teď to schytáš od fandů DNA FC

Reagovat
vilp

Už vidím, jak bude mít Higuaín na konci února víc gólů v PL než duo tragédů dohromady.

Reagovat
icka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Wolves are everything that Everton should be but are not: the team is playing with ambition, the coaching staff are like a little army (all united) and the hierarchy has a clear plan. Everton are all over the place, literally and metaphorically

Reagovat
smazaný uživatel

Vlci zase super výkon. Everton opravdu tragédie.

Reagovat
Atlético de Madrid

Higuain zase zavrel hejtrum hubu

Reagovat
Whitemedia

jedním zápasem proti nejslabšímu týmu PL?

Reagovat
Atlético de Madrid

On to bude predvadet kazdy zapas, je proste dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

A prvé dva zápasy sa ešte nerátali predpokladám...

Reagovat
fenixLFC

videli sme minule kolo ten kazdy zapas

Reagovat
vitasrp

Tak v tom zápase zrovna Higuain nebyl vůbec zásadní problém.

Reagovat
vilp

Reagovat
Atlético de Madrid

Ja to nemyslim vazne, spis me jenom dostava ten hejt na nej. Je to vybornej fotbalista...

Reagovat
icka

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Svatej

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Prozatím nech na hlavě.

Reagovat
Coutinho10

tak Crouch efekt hned zapusobil, kdyz obrance Saints byl na nem tak nalepenej, ze ho to trefilo do ruky a penalta

Reagovat
iamek

Naše áčko jde nahoru a béčko s dorostem dolu. Pošlou na hostování všechny hráče z Bečka a za béčko musí hrát dorostenci. A dneska za dorost hraci, co mají sotva na lavičku. A oba dostávají na prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Grande El Pipita Gonzalo Higuain !!!

Reagovat
svkmd

Reagovat
vitasrp

Když se v tom zápase nic nepokazí a ten tým se nezačne vnitřně lámat, tak se na to občas i dá dívat.

Skvělý Hazard, hodně dobrej Higuain, solidní Kante i Barkley. Hlavně Ngolo se mi líbí, o něm se sice furt píše, jak je na té pozici utopený (a i když souhlasím, že tam má určité problémy), tak se stejně dokáže fantasticky přizpůsobit a tu a tam vykouzlit náběh nebo takhle precizní přihrávku.

Naopak Willian, to je ve finální fázi totální utrpení. Ten chlap se potřebuje dostat do pěti solidních předfinálních situací, aby z toho alespoň jednou hrozilo nebezpečí. Ty jeho střílený přihrávky do rukou brankáře, to já fakt nedávám. Ale zas na druhou stranu, nebylo by fér to celé hodit jen na něj, on je to obecně problém naší ofenzivy, že i když se dostaneme do solidních prostorů v předfinální fázi, tak z toho až příliš často vůbec nic není - ať už jde i o Pedra, Barkleyho nebo Kovačiče.

U Higuaina se mi hrozně líbil ten hlad po gólech, je až směšný, že mě u hrotového hráče zaujme tak naprosto přirozená vlastnost, ale prostě je to tak. Ten hattrick hrozně moc chtěl a bylo na něm vidět to zklamání, když si ho několikrát ta finální přihrávka prostě nenašla. To Eden si ten hattrick připsat určitě měl, akorát v tý tutovce na konci zbytečně přihrával, místo aby to uklidil sám.

Suma sumárum - solidní zápas, solidní výkon, ale zároveň proti týmu, kterej je jednoznačně nejslabší. Dlouhodobě tohle nic neřeší, na druhoj stranu pokud by se Gonzalo chytil, mohlo by to týmu hodně pomoct.

Reagovat
vilp

Hlavně taky útočník, který neodevzdá každý druhý míč. Konečně si má Eden s kým narazit a zakombinovat.

Reagovat
Sali5

1,27 na City, 11 na Arsenal, wow

Reagovat
Lacko_Boh

dop ice. Na remizku za 20k.

Reagovat
smazaný uživatel

11, no ty voleee. Útok AFC by si mohol poriadne zastrieľať a aspoň remízu vydolovať... 3:3

Reagovat
Coutinho10

až takhle přestřelený...wow

Reagovat
Mastný Chobot

S Lichtsteinerom v zaklade je 1,27 dobrý deal stale

Reagovat
supporter

Dalším z nich je Anthony Martial. "Je to skvělý zakončovatel, má skvělé schopnosti, je mladý, inteligentní. Ví, že od něj očekávám více návratů, ale neviděl jsem moc dalších hráčů s tak rychlými nohami a schopnostmi v poslední třetině hřiště," říká manažer Ole Gunnar Solskjaer.

Vi ze od nej ocekavam vice navratu?

Reagovat
icemike

Do obrany

Reagovat
Grahf

to zas prekladal nejaký ňouma. Ole povedal, že chce od neho viac nábehov za súperovú obranu.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

dnes fandí celý svet Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

plichtě

Reagovat
smazaný uživatel

to určite

Reagovat
vladis271

Reagovat
Lacko_Boh

pateticke

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
iamek

Reagovat
pingla

spíš celý fotbalový svět bude zítra přát Hammers, abyste se vrátili zpátky na zem

Reagovat
smazaný uživatel

asi prvýkrát budem fandiť WHU.

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
jacobT

Reagovat
Coutinho10

na zem jsme se vratili minule...

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
M0rb1D4S

Reagovat
C-M@ster

Já ne

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
mr.Silver

Xhaka a AMN udajne ani neodcestovali do Manchesteru.

Leno - Jenkinson, Mustafi, Kos, Monreal, Koala - Guendo, Torreira - Ozil (Iwobi) - Auba, Laca, pls takto, jinak dostaneme sedmicku

Reagovat
iamek

Kezby sedm

Reagovat
Le Gunner

To je tak strašidelné ta defenziva...

Reagovat
Mastný Chobot

to Bellerínovo zranenie nás bude stáť LM

Reagovat
icka

Po te prohre s Newcastlem vam City tak nalozi, ze to az pekne nebude asi.

Reagovat
Golasso

To je v prdeli s tou obranou . Tento zápas asi budeme muset nějak překousnout, protože i remíza by se rovnala zázraku.

Reagovat
havrys99

achjo nepřekvapil by mě Elneny v základu nebo žolík Denis

Reagovat
smazaný uživatel

United XI vs Leicester: De Gea, Young, Bailly, Lindelof, Shaw, Matic, Herrera, Pogba, Lingard, Sanchez, Rashford. #mufc

Reagovat
smazaný uživatel

Subs: Romero, Dalot, Jones, Fred, Mata, Lukaku, Martial

Reagovat
iamek

Až na Younga dobra

Reagovat
Tolstobik

A Sancheze....

Reagovat
iamek

Sanchez dobra volba. Martial netrenoval na plno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Martial byl vlastne nemocny, tak to potom dava smysl.

Reagovat
Tolstobik

Jinak teda nerozuimi, proc tam cpe Younga, vzdyt jeho vykony posledni dobou jsou opravdu ubohy, nic, co by Dalot nedokazal predvest taky, a mozna by k tomu pridal nejaky presny centr...

Reagovat
iamek

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Makiii

Dalot >> in

Young >> out

A ideal...

Dnes bych klidne nechat Alexise spis na hrotu... a kdyz ne, tak at se vsichni 3 toci vsude mozne.

K Lindelofovi uz by taky jeden stoper mohl vydrzet dyl jak 1 zapas, aby se ustalili...

Tesim se, mohla by to byt dobra prestrelka.

Na lavicce mame vic nez dost moznosti

Reagovat
Sandstorm

Alexis

Reagovat
r.mrazik

Rash opět v útoku

Šílený Young

Reagovat
Mato178178

vyborna zostavicka

Reagovat
EXoRcIsT

Rash krucinal toto musi byt gol

Reagovat
smazaný uživatel

Aaaah Rash

Reagovat
nani92

Rashford

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
pingla

raaaaash

Reagovat
nani92

OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe

Reagovat
Grahf

Raaaash

Reagovat
smazaný uživatel

Rashfooooord

Reagovat
nani92

Pogbargain

Reagovat
Pigeon

Pogba je bůh.

Reagovat
Frantszek

hooodně dobrej balon od Pogby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Mufani aka je podla vas sanca ze Rash niekedy opusti MU? A ak je nejaka tak kedy to vidite?

Reagovat
cr7sux

Pokud bude hrát jak teď hraje, tak věřím, že zůstane dokud mu nepoklesne hodně výkonost kolem 32..

Reagovat
cr7sux

Peníze, hra o tituly, nemělo by mu nic chybět a taky je to anglán - těm se ven moc nechce

Reagovat
Gazdo

Ved to mne sa zdalo ze sa kedysi vyjadril kdesi ze by chcel skusit aj cosi ine alebo nieco v tom zmysle ale mozno si ho s niekym pletiem.

Reagovat
r.mrazik

snad ne....ale nikdy nevis

Reagovat
Swarley

Pogbička luxusně

Reagovat
r.mrazik

alexis muze hrat jak chce,ale tim,jak porad mava rukama,kdyz se neco nepovede,me nestutecne sere...

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
HanziDrown

Reagovat
icka

to same dela Willian u nas, strasne na pest

Reagovat
Tolstobik

Ten Young, opravdova zoufalost...

Reagovat
Swarley

Anderko hraje poslední dobou fakt perfektně...minule opravdu chyběl, teď je nádherně vidět jak strašně pomáhá z rozehrávkou, pořád v pohybu, pořád si s ním může někdo narazit...to Matic ani Pogba nedělají...

Reagovat
Swarley

*s

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Aj s fňukaním pomáha?

Reagovat
Swarley

tak očividně to na tebe funguje, sám sis odpověděl

Reagovat
smazaný uživatel

Tomio♥

Reagovat
Swarley

a na meteorologa Kloppa se stejně nechytá...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Co to je za faul tvl

Reagovat
Hokaido

Teď Bailly fauloval asi tak pětkrát víc.

Reagovat
Tolstobik

Young proste neda dobrou prihravku, mohl by jit o polocase dolu, u balonu je casto a jeste neudelal vubec nic dobre

Reagovat
Swarley

nechápu, jak marnej musí být na tréninku Dalot, že ho neposadí

Reagovat
nani92

Young je perfektný na treningoch

Reagovat
Swarley

tak ať hraje tam...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Jn, asi musi byt moooc marnej no...

Reagovat
Greny

To prosypali hriste zrním ?

Reagovat
Kluivert9

United zatím slabota.

Reagovat
nani92

slabota bola včerajšia Barcelona

Reagovat
Kluivert9

Určitě jsi viděl...

Reagovat
nani92

ano, sledujem Valenciu

Reagovat
Kluivert9

Kdyby tomu tak bylo, tak nenapíšeš takovou sr**ku

Reagovat
Frantszek

Reagovat
Tolstobik

TPC TEN YOUNG, to je ostuda

Reagovat
merlick

herrera ako ukazoval sanchezovy ci ktoremu kde ho presne trafili pri tom faule, div ze mame nevolal

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole pošlete toho Younga někam do pryč!!

Reagovat
Tolstobik

To je strasny, 9 z 10 utoku Lesteru pres jeho stranu, prihravku dopredu nedal jedinou dobrou, o centrech netreba se bavit, vzdyt to je uplna hanba.

Reagovat
Gazdo

Alexis nam akosi pribral, stuhol a spomalil. Co mu tam davaju?

Reagovat
Hokaido

Klaviár.

Reagovat
iamek

Ty vole ten Young

Reagovat
Sandstorm

To je parodie ten hráč.

Reagovat
Hokaido

To je fakt strašnej šašek. Snad tam zůstane celý zápas, protože přes tu stranu gol padnout musí.

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Grahf

okrem golu sme si toho vela nevytvorili teda

Reagovat
Tolstobik

Leicester totiz nehraje vubec zle ....a jestli nase prava strana potece jak v prvnim polocase, je to tak remizkovej zapas.

Reagovat
EXoRcIsT

tak mne to pride ze nechceme dostat gol z protiutoku tak to zase az tak netlacime ale Young je hrozny on sa dostava do pozicii na centre alebo dobre prihravky a tak 90% uplne zaj..e

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Swarley

ty kraje se musí daleko víc hýbat...jak obránci, tak i křídla..je to moc pomalé...

Reagovat
Tolstobik

To je tezky, kdyz na jedne strane dela Lingard docela prostor, kterej ale pak je pro Younga - tzn. zbytecne a na druhe je zas docela marnej Alexis...

Reagovat
Sandstorm

Lingard si to tam nemá s kým dát. Young ho nedostatečné doplňuje. Na druhé straně to musí zase Shaw vracet do středu, protože Sanchez se (ne) pohybuje neznámo kde.

Reagovat
Sandstorm

Ashley Young approves.

Reagovat
icka

nechapu jak u vas furt muze hrat Young, jestli bude hrat proti PSG tak to potes koste

Reagovat
TheTopFootbaler

Ale bohužel tam bude hrát buď Young, nebo Dalot, který se z toho může sesypat.

Reagovat
Makiii

No zapas celkove dost o nicem. My jsme po golu nechaly Lisky hrat. Tu sanci co mel Rash na zacatku musi proste davat, nastesti druhou sanci zpracoval a zakoncil famozne!

Vsechny akce Lisek po Youngove strasne... rikam to od nastupu Oleho, ze je kazdy zapas nas nejhorsi hrac... tam se fakt musi udelat zmena. Jinak chce to zacit byt vic na mici a dominovat. Chapu, ze nechceme inkasovat z brejku, ale musime zvysit tempo.

Celkove ten pohyb tymu je zpomalenej. Snad druha pulka bude zajimavejsi. Ne nadarmo Lisky vyhrali nad City a Chelsea a na Live neprohrali.

Reagovat
Grahf

to čo hrajeme preboha?

Reagovat
Sandstorm

To se líbí uživateli José Mourinho.

Reagovat
Swarley

ty vole teď měl jít Rashford sám

Reagovat
r.mrazik

sorry...ale young s alexisem nemaji na hristi co delat...

Reagovat
Swarley

jasně nejhorší na hřišti

Reagovat
r.mrazik

Ole musi stridat...musime vic utocit a udrzet vepredu mic

Reagovat
Swarley

Reagovat
Tolstobik

Ted sem zrovna chtel napsat, at se oba sbali a tahnou do svorne a nerozlucne do prdele

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
masly008

takže chceš říst že se vám za ty drobné zatím nevyplácí ?

Reagovat
Sandstorm

Nejen na hřišti, ale v celým klubu. Alexis by měl v létě odejít. Po tom co dostal Martial 250k si myslím, že to je v plánu. Young ten už měl být pryč tak tři roky... natož aby teď hrál pravidelně základ.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Grahf

tolko pokazených prihrávok

Reagovat
Kluivert9

Co tam Pogba furt šaškuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně ho chytnul za ruku. Druhá žlutá odchod z tančírny !

Reagovat
Kluivert9

Rozčiloval se i před tím.

Reagovat
Greny

Ty jo kdybych mohl aspon pojistit tiket.... to budou nervy no

Reagovat
nani92

Young dopiče to čo robi stale pri tych priamych kopoch

Reagovat
smazaný uživatel

na tréninku je kopal dobře

Reagovat
Grahf

tyvole young im skoro daroval gol

Reagovat
smazaný uživatel

Ufff. Vardy pěkne.

Reagovat
Swarley

kam Young u té standardky běžel?

Reagovat
nani92

je to hráč FIFA

Reagovat
Swarley

ok, to by to vysvětlovalo

Reagovat
Greny

kam asi .. na stranu kde nestal DdG

Reagovat
Swarley

supr, si měl vzít i rukavice třeba

Reagovat
Greny

hlavne to dneska ukopte za 3 body

Reagovat
Swarley

dík, vy tu ropnou sračku konečně zrušte...

Reagovat
r.mrazik

to je blbec ten young...kam to bezel pri tom primaku?

Reagovat
r.mrazik

a rozhodci taky vocas

Reagovat
Sandstorm

Young zase takovej centr do autu

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Greny

krásnej centr do zeme nikoho

Reagovat
Sandstorm

Tak už stridej. Nabízí se Lukaku, Mata, Martial. Dolů určitě Alexis a možná Lingard.

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo mě tak sere že se Alexisovo nedaří tolik jsem mu věřil, i dres sem koupil potom co přišel..

Reagovat
r.mrazik

takovych moznosti a ty koupis alexise? heh

Reagovat
smazaný uživatel

Já mu fakt nehorázně věřil že bude top hráč, nechápu do teď proč se nemůže chytit

Reagovat
r.mrazik

jasny...ale tak byl tam rash,martial,pogba...a u dresu to vyhral alexis? ale ok

Reagovat
Svatej

Tak samnsinpamatujes, ze jsi sezrvani Martiala nebo Rashe moc neveril, navic o Pogbovi se taky spekuluje porad...ja se mu zas tak nedivim

Reagovat
r.mrazik

neveril,bo prisel ten trouba alexis a bo tam byl mourek

myslis,ze by martial podepsal novou smlouvu,kdyby tam mourek jeste stale byl?

bych to videl na to,ze v zime bychom kupovali perisice

Reagovat
r.mrazik

no konecne

Reagovat
diastan

Arsenal nám sedne. Snad bude na co koukat. Sestava ok

Ederson, Walker, Laporte, Otamendi, Fernandinho, Gundogan, Silva (C), De Bruyne, Bernardo, Sterling, Aguero

Reagovat
Kixi Syhimour

ta záloha, to je neuvěřitelné

Reagovat
diastan

Je no

Reagovat
Kixi Syhimour

Trochu rozdíl proti záloze Henderson, Wijnaldum, Milner

Jinak tipoval jsem 6:1

Reagovat
diastan

Na papíře jo, ale stejně jste před náma

Tomu moc nevěřím

Reagovat
SCELO

fabinho a shaq to je to co robi rozdiel, ale ten system sa musi zmenit, to sa neda takto hrat ze stale na najblizsieho neobsadeneho hraca bez pohybu....

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne, rozdíl dělá obrana.

Reagovat
diastan

Obrana a fakt, že jste schopni vyhrat i zápasy, kde se tolik nedaří.Narozdíl od nás tuto sezony, kdy dáme treba i prvni gol a místo pojistky je z toho fail

Reagovat
SCELO

tak to tiez ale lovren uz prave so city ten zapas dost dolovrenol, fakt je obrana urcite ale ten system posledne zapasy uz nevladze....

Reagovat
Kixi Syhimour

Možné to je, můžu ti ale říct, že Klopp fakt nic měnit nebude

Reagovat
SCELO

no tak o to horsie...

Reagovat
diastan

Ferna si zas užije

Reagovat
fajdax

To bude hrozná mela

Reagovat
pingla

na SKY ukazovali, že Fernandinho bude levý bek.... divný

Reagovat
diastan

nestraš, snad na 3 vzadu

Reagovat
pingla

a proč? proč nehraje Danilo nebo Delph na beku?

Reagovat
diastan

To ví jen Pep Než ale zabit Fernu na LB, tak doufam, že to bude 3241, s tímto zakladem.

Reagovat
havrys99

LB nepotřebujete, Iwobi bude hrát zleva a od Lichtsteinera nebezpečí nehrozí

Reagovat
Kixi Syhimour

Hrozí, problém je, že ne pro ně

Reagovat
Swarley

Martial klasicky na 2:0 a bude vyřešeno

Reagovat
Tolstobik

Z Younga me boli oci. to je fakt strasny, odvedl u nas za ty roky relativne good job, ale uz je na case ho poslat do prdele....

Reagovat
Grahf

nevieme ani do brejku vyjsť wtf

Reagovat
masly008

UE aut.to je zase sestava na blití.

Reagovat
Nikikrew

3-4-3, v strede si nás budú inak tukat

Reagovat
masly008

máš to blbě, bude to 5-2-3

Reagovat
FCSL

Leno - Mustafi, Koscielny, Monreal - Lichtsteiner, Torreira, Guendouzi, Kolasinac - Iwobi, Aubameyang - Lacazette

No na tu deffenzivu jsem zvědavej Sestava asi ok, nic lepšího vymyslet nešlo

Reagovat
Side

Reagovat
Kixi Syhimour

Jatka, to budou jatka

Reagovat
masly008

jak nedalo.to jako myslíš že nemáme nikoho lepšího než lichi?to asi těžko.a nevím proč zase hrajeme na 5 beků,když nám tak vyšel jenom 1 zápas.

Reagovat
FCSL

Máme snad jinýho pravýho beka? Protože beton je jediná naše šance jak dostat co nejmín

Reagovat
masly008

ano máme.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nemá smysl jít betonovat, musíte je přestřílet

Reagovat
Hachim Mastour

bože 3 obrancovia

Reagovat
masly008

já jich tam vidím 5

Reagovat
bbbauch

Betonarka

Reagovat
Grahf

vobec nezakončujeme, kde je to oleho shooot?

Reagovat
Kluivert9

Ten Young fakt neudělá vůbec nic dobře

Reagovat
Tolstobik

Hned je ta leva strana o necem uplne jinym...

Reagovat
Tolstobik

Young

Reagovat
r.mrazik

vyhodte toho younga uz do prdele...to snad neni mozny

Reagovat
Swarley

dneska bych si klidně mohl splnit sen a zahrát si za United...horší jak Young bych určitě nebyl...

Reagovat
r.mrazik

tykravo...david je bozan

Reagovat
smazaný uživatel

DDG Neuvěřitelný.

Reagovat
aramaki

Lichtsteiner fakt uz nie

Reagovat
Cobra

Evans.

Reagovat
Swarley

tak snad jsi nečekal, že zrovna Evans...

Reagovat
Grahf

nepáči sa mi, jak ich nechávame hrať, pritom žiadne brejky nemáme

Reagovat
oli9

ten dědek rozhodčí je uplně mimo

Reagovat
smazaný uživatel

zostava grc, presne takej som sa bal

Reagovat
Side

Reagovat
Grahf

tyvole lukaku pohni tou tlustou prdelou a nabiehaj

Reagovat
Kluivert9

Už dlouho jsem neviděl tak tragickej výkon, jakej dneska předvádí Young A že v Rakitičovi, Robertovi, půlce Reálu... má velkou konkurenci.

Reagovat
Kincl

hovada jeden gol

Reagovat
r.mrazik

uff...tezky zapas a zlaty tri body...

Reagovat
iamek

Reagovat
Tolstobik

Dneska teda nic moc, Young uz na to zjevne nema a Alexise prodat co nejdriv, dokud ma jeste nejakou cenu...

Reagovat
iamek

Uff ... Druhý poločas tragédie. Taková typická venkovní výhra pod SAFem

Reagovat
Tolstobik

Leicester hra takyl dobre totiz, ale zadny extra tutovky nemeli, krom toho primaku

Reagovat
diastan

Po losu to vypadalo, že Účka to mohou proti PSG jen uhaluzit,. Nakonec mohou úplně v klidu postoupit

Reagovat
havrys99

Reagovat
Tolstobik

Se soucasnou obranou to neni zrovna nejpravdepodobnejsi.....

Reagovat
iamek

Tomu nevěřím. Připadá mi, že snad každý zápas kolem 65 minuty odcházíme fyzicky

Reagovat
icka

pres Younga tam bude den otevrenych dveri, Tuchel to urcite vidi.

Reagovat
smazaný uživatel

Štěstí, že neuvidíme Neymar vs Young

Reagovat
TheTopFootbaler

To bychom neviděli, ani kdyby byl Neymar zdravý, protože Young by se ani do jednoho nestihnul dostat.

Reagovat
iamek

Pome City . Arsenal nám kouká na záda, tak až to už tak zůstane

Reagovat
vladis271

cmon GUNNERS

Reagovat
iamek

Reagovat
Liquid

Reagovat
king23

Reagovat
icka

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Me ta Emeryho seatava prijde teda dost slusna, az teda na toho Lichtyho. Se trema stoperama a wingbackama by mohl slusne pokryt ty prostory 10metru od kraju hriste, kam radi behaji stredaci City a kde vytvari prostor pro vymeny..

Reagovat
Le Gunner

Jo ale ten wb je právě Lichtsteiner.

Reagovat
mr.Silver

nic lepsiho postavi nemohl, mozna Ozil misto Ozil nebo Ramsey misto Iwobiho

Reagovat
Nikikrew

Ozil miesto Ozil?

Reagovat
mr.Silver

melo byt Ozil nebo Ramsey misto Iwobiho

Reagovat
Nikikrew

Ramsey mohol hrat

Reagovat
smazaný uživatel

no zatim je to presne ten prostor, ktery se nam vubec nedari pokryt

Reagovat
smazaný uživatel

City a čo tá formácia, nechápem tomu a flashscore mi zatiaľ nepomáha s tým len zoznamom

Reagovat
Liquid

na City kurz 1,23 proti Arsenalu, to je snad historicky nejmenší kurz v zápase TOP6

Reagovat
Nikikrew

Atkinson

Reagovat
Edgewalker

bojim bojim

Reagovat
ADM

Loool

Reagovat
captain18

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kixi Syhimour

do hajzlu

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Mimalu

to nám to začalo rychle

Reagovat
havrys99

vypínám.....

Reagovat
oli9

Reagovat
Edgewalker

Nás znásilněj

Reagovat
Trand

Iwobi

Reagovat
Rohlíček

Iwobi

Reagovat
Nikikrew

Iwobi ty vole

Reagovat
Side

To bude zase ostuda... Achjo

Reagovat
Swarley

lol, tripple captain Aguero začíná dobře

Reagovat
diastan

Sané taky nevypadá zle

Reagovat
Pigeon

DDG by to měl

Reagovat
Pigeon

Pencla

Reagovat
havrys99

penalta, Mustafi

Reagovat
Trand

Mustafi je debil

Reagovat
diastan

Do níííích

Reagovat
Makiii

Kloboucek tohle nepisknout... jasna pecka. Mohlo byt hotovo ve 3min.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nic proti, ale už je hotovo

Reagovat
ADM

Zakrikol si to

Reagovat
cokoliv

Reagovat
Edgewalker

Vylízaný Mustafi, v létě prodat

Reagovat
masly008

já bych tam těch obránců ještě víc pane emery

Reagovat
masly008

může mi někdo vysvětlit proč zůstal u golu mustafi 5 metrů za všema?

Reagovat
Whitemedia

a vážně je potřeba to vysvětlovat?

Reagovat
Tommy the Gunner

Zapas s Newcastlem se opakuje

Reagovat
diastan

už je to tu

Reagovat
Kixi Syhimour

Goooooooooooooooooooooooooooooooooolllll

Reagovat
Euphael

nepsal jsi, ze je hotovo ty mrdko scouserska? Snad city dneska win

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

KOooooooooooooooooooos

Reagovat
Kluivert9

Pěkně

Reagovat
Tommy the Gunner

Neverim

Reagovat
vladis271

OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal trénuje Emery, ale díky za to že tak oslavujes našeho trenéra

Reagovat
oli9

nezvládáš

Reagovat
smazaný uživatel

Sice nevím co ale ok

Reagovat
Swarley

Pozdě Vlado, už jsme dávno dohrali

Reagovat
Edgewalker

goooooooooooooooooool

Reagovat
havrys99

Boss

Reagovat
Mimalu

Sterling zajímavé (ne)bránění

Reagovat
PhilipS

Tipuju 5:1

Reagovat
Trand

Koooooooos

Reagovat
Svatej

Jak jinak, kdyz ho mam jako posledniho na lavicce v draftu

Reagovat
Rohlíček

PÍSKEJ KONEC

Reagovat
Minister

Gooooooool

Reagovat
Swarley

To jako mel Sterling hlídat Kostelníka?

Reagovat
Raylan

Zóna

Reagovat
Pigeon

Tohle kombinované bránění je na hovno

Reagovat
Coutinho10

Kooooos to je odpoved. .Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Kos parádne

Reagovat
Side

Na ten gol jsem jen tak pokýval hlavou, ani nemá cenu ho slavit, protože je stejně uplně jasný, že tak 4 ještě dostanem

Reagovat
diastan

Po Kixiovsku

Reagovat
smazaný uživatel

někdo stream prosiiim?

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Nikikrew

Iwobi a Lichsteiner strasne horia

Reagovat
pingla

Fernandinho hraje stopera a Laporte LB?

Reagovat
Taiger

Snad dojde Sané a šoupne tam 3, City musí urvat ten titul.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Taiger

Fanta hlavně

Reagovat
smazaný uživatel

loool, ve slově Spurs udělat tolik chyb

Reagovat
smazaný uživatel

ty si vazne pica

Reagovat
Taiger

BAN

Reagovat
smazaný uživatel

muzes jit zalovat

Reagovat
Taiger

k

Reagovat
icka

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to drží jen torreira

Reagovat
Ondiis

Koala dnes zase vypadá, jako by ho vytáhli z hlediště jako diváka. Se celý zápas jen omlouvá, jak to jebe

Reagovat
lajka30

Dědek nestíhá a ještě překáží.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je ale blbost Torreiry, že to do něj napálil.

Reagovat
lajka30

Jak ho mohl asi vidět?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nevidí kam posílá míč, tak ho tam nemá posílat, co když by tam byl hráč City?

Reagovat
smazaný uživatel

Man city melo potenciál stat se nejlepsim tymem na pristich par let i v Evrope. A misto toho se rozesrali zevnitr. Guardiola je mozna inovator, ale dela fotbal zbytecne slozitym. Neco jako hrebik. Ti dva by si mohli podat ruce. V

Reagovat
masly008

srovnávat hřebíka a pepka

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu co davas tento smajlik. Ja je srovnavam v inovatorstvi. Hrebik je taky inovator, a taky dela fotbal slozitym. To je proste fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako symaticky mi je u Emeryho to, ze i proti papirove silnejsim hraje ofenzivne, teda kdyz je zdravej material. Skoda ze ten Henrik bude asi provar, ten utok by byl smrtici

Reagovat
Taiger

Guendo teď skvěle vystoupil, ale zabrzdil útok

Reagovat
Nikikrew

ved hra dnes velmi dobre

Reagovat
Taiger

Však hraje fajn, neříkám že ne, ale ten přechod zabrzdil

Reagovat
Minister

Guendouzi jediný čo hra dobre.

Reagovat
Nikikrew

este \kos

Reagovat
pingla

Gundogan je sileny prumerak, Fernandinhovi nesaha ani po kotniky na CDM...

Reagovat
Hokaido

Tak taky není primárně CDM, že jo...

Reagovat
pingla

tak proč ho tam Pep pořád cpe, když tam klidně mohl hrát Stones, který třeba proti Leicestru na této pozici hrál celkem v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

videl si ten dloubacek ted?

Reagovat
pingla

a co to má společného s tím, co jsem napsal?

Reagovat
Taiger

on je jen troll

Reagovat
smazaný uživatel

zaprve nevim proc srovnavas dva rozilny hrace co se tyce postu, ukolu v zapase, vyznamu pro tym..ale predevsim nejsou konkurenti..a zadruhe prave ten jeho bochanek za obranu kdy to nikdo necekal..to bylo na drevaka celkem dobry, ne?

Reagovat
pingla

Tak si to přečti znovu a znovu a znovu, snad to pochopíš všimnul sis toho, jak Fernandinho vyvezl balon z obrany a krásným dlouhým pasem našel Sterlinga? Tohle za celý poločas Gundogan neudělal snad ani jednou, jen posouvá balony na pár metrů mezi spoluhráče. Na CDM je nepoužitelný, jak klasický CM, který to odběhá, odbrání, box to box záložník je celkem dobrý a třeba ta přihrávka na gól byla právě z pozice střeďáka, kde má hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Na CDM je nepouzitelny? a proc dneska tam hraje a hraje dobre? kdyz nevezmu v potaz fakt, ze me nasral Gundogan, ze do City vubec sel, vedel, ze hrat nebude zaklad, ze aby hral tak s sebou necha tahat sestavou a jednou hraje DM, pak B2Ba pak si jde zas na mesic sednout..on ma na vic, ale budiz, jeho volba..Takze dnes hraje posouvace, kdy o rozehravku po zemi zajistuje Ferda a Ilkay zase pumpuje jako B2B, chodi ty druhy vlny a kolikrat je vys treba nez Bernardo Silva

Reagovat
smazaný uživatel

ten Lichtsteiner je nejaký trójsky kôň od súperov či ako sa k nemu Arsenal vlastne dostal?

Reagovat
Nikikrew

zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

no viac by som za neho nedal

Reagovat
smazaný uživatel

však fans gooners se tu plácali po zádech, jakého fajn bargaina to přivedli

Reagovat
Taiger

huh? kdy? šibe ti? asi j

Reagovat
nani92

Pred sezónou

Reagovat
Trand

Já se k tomu klidně přiznám, čekal jsem že přinese zkušenosti a bude to takovej ten hráč kterej nepředvede nic moc navíc, ale nikdy nezklame.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Taiger

Guendouzi je fakt nejlepší hráč od nás, to je v háji

Reagovat
Kluivert9

Sterling nulovej.

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

klasika

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi od City

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Taiger

troll

Reagovat
smazaný uživatel

od mistra remesla potesi, diky diky

Reagovat
Taiger

Ty si ten, co psal, že Torreira je na hovno hráč a nikdy na to mít nebude Ale kk

Reagovat
Swarley

Ty jsi ale úplně k hovnu celkově

Reagovat
Taiger

Pěkně ses vystihl

Reagovat
Swarley

Nebuď hned uraženej, to ti stejně nepomůže

Reagovat
Taiger

Běž si najít blada a neotravuj, ztrácím s tebou čas, už i nudnej jseš

Reagovat
Swarley

tak fandi dál City a udržuj se v tom sebeklamu

Reagovat
Taiger

Fanta sarkasmus si nepochopil, ale to je ok

Reagovat
Swarley

Musíš taky někdy napsat něco normálního, to se ti tady na EF za celou dobu nepovedlo...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, urcite sem psal ze nikdy ty zebraku neplet si pojmy s prujmy

Reagovat
Taiger

k

Reagovat
Serg!o

Bruyne je takhle tragickej pořád?

Reagovat
lucius6

Je po zranění, neměl vůbec šanci se rozehrát v téhle sezoně, což ho dost limituje.

Reagovat
Minister

Bellerin tak strašne chýba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

To fakt dnes radsej mohol hrat Jenkinson

Reagovat
Magic player

Tak to byla fantazie

Reagovat
pingla

agueroooo

Reagovat
Whitemedia

solidně rozebrali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lichsteiner v lese

Reagovat
nani92

Inovatooooooooooooooooor

Reagovat
Pigeon

Reagovat
stiflerovamama

Lichstejner tam ako kde bežal ?

Reagovat
smazaný uživatel

Chtel ukazat Kluivertovi, ze je moula

Reagovat
Orlandiiik

super gol

Reagovat
Tommy the Gunner

Peknej gol

Reagovat
Le Gunner

Krásná akce...

Reagovat
Minister

Akurát, keď sme sa trochu začali dostávať do hry. Aj keď to možno bola taktika City.

Reagovat
REPLIKATOR

Lichtsteiner a Leno taky na to jenom čuměl

Reagovat
Taiger

Čech minimálně 4x lepší brankář než ten německej jouda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Běž se namazat

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Lichsteiner udelal terno. Zahrwl si za tym, ktery nemel konkurenci, pak prestoupil na ostrovy, vydela si skvele prachy, a pritom jedine, co umi je behat a delat chyby a penalty. Proste terno. Lucker vetsi jak Boateng

Reagovat
smazaný uživatel

Nedovedu si predstavim, ze bysme nekdy udrzeli ciste konto

Reagovat
Taiger

Tos měl napsat před zápasem ale, teď to ztrácí hodnotu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz tomu neverim az do konce sezony

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

genialnost toho systemu City je v tom, ze kazdej jeden jejich hrac v ofenzive muze sam rozhodnout zapas individualni vybavenosti..ted ten druhej gol neskutecnej dloubacek za obranu od Ilkaye

Reagovat
Mastný Chobot

Achjo, škoda, ale s takýmto City sa asi ani nedá hrať, miestami sú dokonalí. Každopádne, Lacazette a Guendouzi úžasné výkony. Bude to ťažké v druhom polčase, ale s takýmito výkonmi môžeme niečo uhrať. Večná škoda toho Bellerína, ako by sa teraz hodil. Iwobi je tiež výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Guendouzi?? Vždyť je nejslabší, dopředu nula a dozadu hrůza. Absolutně nebrání De Bruyneho, ten si tam dělá co chce.

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt je to dopredu nas nejlepsi hrac, a de bruyneho jsem si vsimnul jen jednou a to byl na pravem kridle. nic moc nevytvoril.

Reagovat
Mastný Chobot

lol ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

dnes je skvely

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

ved ste boli do 2. gólu lepší.

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

nejsou dokonalí, jenom vy jste tragédi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

achjo, remiza po polcase by bola idealna, takto su opat oni na koni.

City teda podpriemerny vykon. vela sme im nedovolili. My sme z tych protiutokoch vyzerali nebezpecne ale od nas tiez podpriemerny vykon.

Guendo a Kos hraju fakt dobre, Torreira sa este da. Auba a Iwobi bieda, o Lichsteinerovi nema ani cenu hovorit.

Reagovat
PhilipS

Už jsem měl připravenej komentář, že se divím, že City nedokážou zneužívat zoufalýho Lichsteinera, ale ještě to stihli napravit. Rozvázal bych mu smlouvu. Na PL už vůbec nemá. Nechápu proč nedostal šanci Jenkinson.

Jinak to bylo mnohem lepší než jsem čekal. Gouendouzi roste. Hrozně zpřesnil a zklidnil rozehrávku. Navíc umí vyvézt balón. Jakej rozdíl oproti marnýmu Xhakovi.

Škoda, že se nepovedlo udržet 1:1. Přišlo mi, že City začalo hrát nervózně. Takhle se to pravděpodobně rozsype a těch 5:1 si odvezem.

Reagovat
J0EL

Moze mi niekto (idealne zo Serie A) vysvetlit ako mohol Lichtsteiner tak dlho hrat v profi futbale? Ved ten chlap je uplne v lese. Technika nula. Myslenie nula. Defenzivne je snad horsi jak Squillaci so Silvestrem. Ten chlap je zrely na tretiu anglicku a aj tam by bol jeden z najhorsich. Fakt neskutocne.

Reagovat
PhilipS

Po minulým trapným výkonu jsem čekal, že už se v áčku neobjeví. A dneska tam straší zas. Emerymu trvá hrozně dlouho najít optimální sestavu.

Reagovat
Kixi Syhimour

však hraje páč není Bellerín, to nemá s optimální sestavou co dělat

Reagovat
PhilipS

Jenkinson, Ramsey i vole Elneny by tam zahráli líp. Až tak je to zlý

Reagovat
Golasso

Bellerin out AMN out optimální sestava... out

Reagovat
Liquid

talianská liga je pomalá, letos tam září i důchodce Quagliarella, už při příchodu Lichsteinera do ARS jsem nechápal co si od něho slibujete

Reagovat
Tolstobik

Bellerin chybi strasne moc, skoda ho

Reagovat
mr.Silver

Lichtsteiner dolu (dalsi hruzostrasny vykon), Ramsey up. Monreal at klidne hraje pres nohu,hlavne to ale potrebujeme zahustit ve stredu, Man City tam ma mezery, a dalo by se jich vyuzit.

Reagovat
smazaný uživatel

ten prvni gol blba osobni chyba. ta druha naopak imo systemova, tam toho licht delat moc nemohl, propadame na obou stranach, kdyz se snazime zahustit jednu stranu a strasne to odkryvame k preneseni na druhou stranu. viz situace chvili potom, kdy strilel/prihraval DeB z druhe strany. jako pres kopirak.

nejlepsi guendo, jediny ze zalohy hned neodkopava mic a zaroven ho neztraci. a nacho je proste pro me lepsi bek nez kolasinac, umi udelat klicku, nebo se nechat zfaulovat, kdyz potrebuje..

Reagovat
PhilipS

Monreal je držák. Zrovna jsem si říkal, jak odvádí jednu solidní sezónu za druhou

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Monreal ma hlavne vic zkusenosti, proto ten vetsi cit, kdy se nechat zfaulovat

Reagovat
Liquid

jen jim City nasypejte co se do nich vejde

Reagovat
smazaný uživatel

Spalil uz dneska neco Auba? protoze sanci a polosanci jsme par meli, par zavaru po standardkach, a ty brejky kdyby vychazeli No kdyby hraly volby c.1 na dany pozice (mozna bez Xhaky), tak je to i na body...Hector chybi, Ramsey s Ozilem nehraji, Sokratis zranenej, lepi se to ruzne a stejne mam pocit ze sme lepsi...paradoxne se mi dneska libi vsichni stoperi i pres ty dva kusy a par zmatku...hraje se na brejky a ta ofenziva City si vypracuje vzdy neco..Nejlepsi od nich Raheem a u nas je dobrej Kolasinac, ten dneska zavesi..

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

ta pasaz tak od 25.minuty po ten jejich druhej gol jsme byli urcite lepsi. A po te uvodni smrsti do 10. minuty jsme byli pod velkym tlakem, ale pak se to zacalo srovnavat

Reagovat
Taiger

Reagovat
S-C-O-T-T

máte někdo link na sledování City - Arsenal prosím?

Reagovat
PhilipS

Proč nezůstal Lichty v šatně? Proč emerymu všechno tak kurva trvá. U Xhaky trvalu přes dvacet zápasů než pochopil, že je na hovno

Reagovat
Taiger

On to bude furt vyrážet

Reagovat
Hokaido

Leno je strasnej kašpar.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Taiger

Říkám furt

Reagovat
PhilipS

neřekl bych strašnej. Jenom je zoufale průměrnej. Neni vůbec dominantní, nejde z něho strach. Jestli se na něj máme spoléhat v příštích letech, tak bůh nám pomáhej.

Reagovat
Golasso

Nejde z něho strach To je nejdůležitější vlastnost gólmana ever...

Strach jde tak leda z Edersona. Toho potkat v temné uličce, tak mu rovnou podávám peněženku.

Reagovat
fenixLFC

edersona? toho stretnut v temnej ulicke tak ma zabije lebo by som sa smail na tom jeho debilnom tetovani na krku

Reagovat
Golasso

neznáš jeho příběh, tak se mu nesměj!!

Reagovat
Nikikrew

ruka

Reagovat
smazaný uživatel

to je drevak ten Kun

Reagovat
Tommy the Gunner

Lol

Reagovat
Kaze

Zatim vsechny sance sly pres Lichtsteinera, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

no tak snad aspon tu ligu vyhrajou.

Reagovat
Tommy the Gunner

Leno je prisernej golman

Reagovat
lucius6

Aguero dneska hraje nejlepší zápas v sezoně a to i nehledě na góly i v mezihře je výbornej.

Reagovat
Swarley

Lehká ručka

Reagovat
Taiger

Leno je sráč, ať vypadne, horší jak Almunia

Reagovat
J0EL

Ty si fakt retardovany s tou tvojou posadlostou na vybranych hracov. Najprv Iwobi, teraz Leno. Pritom Leno dnes nic take zle nespravil a za goly nemoze.

Reagovat
Taiger

Aha, takže tohle nebyla jeho chyba?

Reagovat
J0EL

chod sa liecit, fakt.

Reagovat
Taiger

Stačí si přečíst i ty reakce tady, kdy na to nemám stejnej názor jen já, ale je fakt bomba, že si vybereš klasicky mě

Reagovat
Hokaido

Tak ty jedinej tady jedeš takovouhle shitshow.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

fnuky fnuk

Reagovat
J0EL

Tebe jedinemu z toho ale seriozne hrabe. Gol v ziadnom pripade nebol jeho. Co s tou loptou ako mal spravit?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a ted vytahnul ten primak, dneska je na nej spoleh. A jsem rad, ze na nem neni videt nejaka nervozita, uz dostal tri goly, naopak z chytnul neco i navic

Reagovat
smazaný uživatel

pica takhle fandi muj synovec co je mu 12...

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

Mi přijde jak kdyby city hráli s někym kdo hraje o záchranu, hroznej lejno výkon od arsenalu

Reagovat
redyyz

Mat takého joudu na kraji obrany...súcitim...

Reagovat
nani92

Diky Šampióni

Reagovat
Nikikrew

Bude dnes Emery striedat?

Reagovat
Frantszek

není kdo za něj.

Reagovat
masly008

bych místo něho postavil praporek, ten by to odkoučoval lépe

Reagovat
diastan

Kráááááááááááál

Reagovat
Kixi Syhimour

V tomhle se prostě hodí zkušenější Čech, jinak Atkinson je otřesnej, minulý kolo nepískne pecli nám, City nepískne, teďka ruka

Reagovat
JIMMY-PO

to nemohol vidieť tu ruku

Reagovat
Taiger

Dej tam toho Saného ale

Reagovat
Whitemedia

je škoda, že Petr poslední měsíce kariéry tráví na lávce kvůli lejnu..

Reagovat
Taiger

Ten klučina horší jak Star Wars

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád lepší než Avengers.

Reagovat
elChe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wazza228

Jestli je Leno horší jak Last Jedi, tak vás upřímně lituju

Reagovat
Hokaido

Krásná žlutá, takhle to má být.

Reagovat
smazaný uživatel

akorat, ze takhle si vybere 1 z 50 a ani to nepatrilo k nejakym jasnym pokusum o simulaci (neskocil atd)

Reagovat
Tommy the Gunner

Lejno

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě 6 gólů a Kun je šestý nejlepší střelec PL all time .Určitě má šanci se vyšplhat na třetí místo, Na druhé to asi nebude.

Reagovat
Whitemedia

neskutečné, kam až se Frank jako záložník v té tabulce střelců vyšplhal

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nefunkční střed zálohy v repre a neoblíbená Chelsea asi zapůsobila, že není taková star, nebo se jen tolik necpe do televize jako by mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Však je hodně velká star.

Reagovat
kaja900

Premier league sleduju jen obcas, ale jedno se nemeni.. kdyz koukam, tak arsenal dostava bidu od kazdyho

Reagovat
Frantszek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
andrew96

Tak to mnoho nepamatuješ.

Reagovat
Taiger

Myslet si, že je Leno lepší jak Čech je asi stejně scesný, jako to, že je Licht lepší jak Bellerín.

Reagovat
Frantszek

Wojtu do toho nepleť

Reagovat
smazaný uživatel

tak si ho dej jako kapitana a uz nevotravuj

Reagovat
Taiger

k

Reagovat
Hokaido

Stridej ty podvodníku!

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez dobrý debut, každý dotek s míčem posral zatím

Reagovat
ADM

Tak to nebude len tym debutom...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Suarez dost teda tazky zaciatok

Reagovat
smazaný uživatel

krest ohnem

Reagovat
blaugrana

Uz Arsenal vykupil Suareza?

Reagovat
smazaný uživatel

Po dnešku aktivujeme opci, protože vypadá a hraje jak Xhaka

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Gazdo

Denis nie je kridlo a uz vobec nie prave. On tam nebude lietat ako na kokaine. Tam ho emery bude zbytocne topit tak ako valverde coutinha

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
J0EL

Leno

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Nikikrew

to je ina sracka co hrame 2 polcas

Reagovat
Gazdo

Tvl ten arsenal nie len ze by bol marny ale oni maju regulerne v pici. To je takto stale?

Reagovat
Frantszek

A Sterlingovi to nenahrál proč?

Reagovat
PhilipS

Nic - nevadí. Nikdo nemohl čekat, že bychom dneska hráli o body. Aspoň první půle byla překvapivě solidní.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle bezhlavy nahravani si poradnou finalku nebo predfinalku ma v soucasnym Arsenalu jen ten Mesut..Snad to ukaze ten Denis, od neho to trosku ocekavam

Reagovat
kaja900

Rekl nekdo arsenalu ze prohravaji ? Maj to tezce na haku

Reagovat
pantondavo

Ja teda nevim, ale nebyla to ruka?

Reagovat
hefy

Arsenal klasicky useless.

Reagovat
hilarious

jako vy od začátku své existence

Reagovat
Golasso

Reagovat
Nikikrew

jj, ako Tottenham away proti top6

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Nikikrew

DVDcka ulozene alebo vystavene doma su?

Reagovat
Cobra

K tématu.

Reagovat
Nikikrew

K temate - ak ste teda vyhrali v ramci 4 rokoch 1 away zapas navyse, je Tottenham rovnako marny ako my.

Reagovat
Cobra

1 away zápas navyše. Přesně to potvrzují ty odkazy, co ti sem hodil owny.

Reagovat
Tolstobik

Ty jsi kaspar...

Reagovat
mr.Silver

Boze to byl sranec, kdyby mi nekdo pustil zapas z prvniho kola, a ten dnesni, tak nedokazu rozeznat, ktery je ktery. Nefungovalo uplne nic. Nechapu proc v tak tezkych zapasech hraje Auba od zacatku, dopredu nic, dozadu totalni nic.

Lichtsteiner by se mel jako dobrovolnik zapojit do patraciiho tymu po Salovi, tam bude uzitecnejsi nez v Arsenalu. Fakt je mi smutno, ze v nasi hre neni videt zadny progress, i kdyz to jednu chvili v letosni sezony vypadalo nadejne.

Reagovat
masly008

rozdíl byl v tom že tam šla vidět snaha a presovali jsme dost vysoko,ale prohrálo se individuální kvalitou.a říkalo se že musí dostat UE čas.teď už je to jenom holomajzna a kvalita sedí na lávce a hraje lichi

Reagovat
PISTOLERO

No tak hlavně dneska nezaváhat Lovren v základu mě děsí...

Reagovat
PISTOLERO

...a netuším kde na něj při preview autor došel

Reagovat
vladis271

po tej shitshow čo predviedol Matip naposledy dúfam vo Fabinha na stopérovi, a ak nie tak sa spokojím aj s Lovrenom dnes.

0:4 do polčasu nech môžem ísť spať.:

Reagovat
Herry31

Neumím si představit, že by dnes Lpool nevstřelil gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Gomez na operaci, to je v prdeli. V létě nutně musí přijít stoper. Máme 3 IP stopery, na které se nedá spolehnout. Nehledě na jejich kvalitu, která u Matipa s Lovrenem stejně není ucházející ani na trojku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
janinho

ja som zvedavy ci ten Alderweireldov odchod bude fakt len o tom kolko mu ponukne ManU, lebo ti ho potrebuju asi najviac zo vsetkych, ale za 25 mil. je hrac jeho kvalit ako zadarmo. som zvedavy ci aj Klopp ho neskusi.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol by tam zahrať rolu aj faktor VvD, keby sme o neho mali záujem.

Reagovat
janinho

faktor VVD? to som celkom nepochopil...

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, to je Belgičan. To je tak, keď spíš 3 hodiny :D

Reagovat
janinho

nemas pozerat superbowly

Reagovat
smazaný uživatel

tiež som si vravel, čakal som viac :D

Reagovat
smazaný uživatel

Což ještě neznamená, že by to pro Tobyho nemohlo být potenciálně lákadlo. Podle mě by k sobě skvěle seděli. Toby je super po zemi a v rozehrávce, Van Dijk je skála ve vzduchu. Celkem ideální pár Nehledě na to, že Liverpool je celkově líp zaběhlý stroj.

Reagovat
tomasinho

To by mohl sehrát u De Ligta

Reagovat
smazaný uživatel

Za tyhle peníze by to měl zkusit každej top klub. Kéž by šel aspoň mimo ostrovy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som bol najradšej , keby odíde Lovren aj Matip a prídu dvaja stopéri.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Remt

dopadl jsem velice podobně když jsem se na po několika letech snažil bruslit na veřejným bruslením, nevím jak skončil on, já na pohotovosti

Reagovat
Coutinho10

je potřeba se vrátit na vítěznou sérii....YNWA

Liverpool: Alisson, Milner, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Keita, Lallana, Mane, Salah, Firmino.

Substitutes: Mignolet, Sturridge, Moreno, Shaqiri, Origi, Jones, Camacho.

.....ale s Adamem nevim

Reagovat
stiflerovamama

Hendo, Gini ?

Reagovat
smazaný uživatel

muscle issue, sore knee

Reagovat
Coutinho10

Xherdan Shaqiri drops down to the bench in the capital, while Jordan Henderson and Dejan Lovren are ruled out due to slight muscle issues, and Georginio Wijnaldum is absent because of a sore knee.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
vladis271

dajte ten titul rovno City.

Reagovat
smazaný uživatel

Pičeeeeeee. Klopp a jeho preťažovanie hráčov, hlavne Giniho, Gomeza, Robertsona, VVD a útočnej trojky... Snáď to s Giniho kolenom nebude vážne...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
avicii

Druhy polcas miesto neho Shaq

Reagovat
Coutinho10

j asi bude platnější jako žolík, ale aby nebylo pozdě...

Reagovat
Kixi Syhimour

Jakože, kde je záloha?

Reagovat
Luc-Luc

Lallana to je hrozne :(

Reagovat
smazaný uživatel

Super zostava až na Lallanu, snáď prekvapí.

Reagovat
13

To už bych raději viděl Sturidge v základu než Lallanu.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Prášť jako uhoď či ako to píšete vy Česi. Firmino je využiteľný v zálohe a v útoku by som dal radšej prednosť Origimu, ktorý má o trochu lepší pohyb ako Daniel.

Reagovat
13

To je taky možnost no. Holt to Klopp chce uhrát přes sehranost FMS.

Reagovat
smazaný uživatel

tak

Reagovat
Coutinho10

taky doufam, ale moc tomu neverim

Reagovat
13

Nádhera, srovnejte to s včerejší zálohou City.. Urvat titul v jejich konkurenci by byl mega úspěch.

Reagovat
Kixi Syhimour

Poslední dobou to není nic moc, marodka je čím dál tím větší, optimálnost výkonů klesá, přichází LM, tohle nevypadá dobře

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
13

Jako růžové to není, ale ty jsi schopný pochybovat o titulu i kdyby už nebyla matematická šance o něj přijít.

Reagovat
Kixi Syhimour

, tak to klidnim poslední dobou, ale fakt se mi to nezamlouvá, ale po Bourthemouthu to vypadá na 14 denní pauzu na MUN, snad se bude regenerovat

Reagovat
13

Není to ideální no, tohle jsou dost možná zlomové zápasy. Teď se ukáže jestli má ten kádr jako celek sílu na titul (nejen základní jedenáctka)

Reagovat
Kixi Syhimour

Teď budeme asi z celé sezóny nejvíc potřebovat, aby začal Keita konečně něco hrát, ale nevěřim tomu

Reagovat
13

Přesně tohle jsem si při pohledu na tu sestavu říkal taky.

Reagovat
smazaný uživatel

stále sú tu asteroidy :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rave

Fabinho bude mít práce nad hlavu dneska.

Reagovat
rave

Trošku se nám to začíná sypat zase v únoru. V tomto zápase se ale nemáme na co vymlouvat, ta marodka Hammers je taky strašidelná. Útok máme zatím v plné síle, takže věřím, že je přejedem.

Reagovat
lajka30

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

800. pre výhru LFC

Reagovat
iamek

Ten alibismus fan poolu nemá chybu .

Reagovat
Miguel19

Reagovat
iamek

WHU out snad 8 hráčů, ale stejně priposrani

Reagovat
Sandstorm

Lallana v základu plus Milner na beku a už si nevěří...

Reagovat
Sandstorm

Počkej před zápasem s Bayernem. To budou mít teprve hnědé trenky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

uzasny je vas alibizmus ked si dovolime dufat v titul tak je to this year alebo ze nam treba zrazit hrebienky. ked pochybujeme alibizmus. nechceli by ste sa vy kripli konecne rozhodnut?

Reagovat
Maresma

vždycky si něco najdou

Reagovat
rave

Carra teď ve studiu parádně rozebral včerejší křídelní hru City a taktickou nepřipravenost Arsenalu. Na to by se měli podívat všichni, kdo dávali tu prohru za vinu Lichtsteinerovi. On musel bránit snad celých 90 min dva hráče naráz.

Reagovat
Sandstorm

To by mohla být remízka. Bude za to moct počasí a nebo rozhodčí?

Reagovat
smazaný uživatel

funguje ownysearch?

Reagovat
rave

Lallana na CM?

Reagovat
Coutinho10

fuuj...uz jsem ho tam videl

Reagovat
Coutinho10

ty vole....to uz mohl bet 2. gol od nich kriznou strelou...takhle NE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by měli bejt jasný 3 body, jestli jim tam ovšem nepadne nějakej hauz gol alá Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

Keitovi robí problém fyzickosť PL, on tie súboje často prehráva

Reagovat
redyyz

tak nech sa nesere medzi troch hracov, on si toho berie na zodpovednost viac ako treba, potom strati a vyklusava naspat

Reagovat
rave

Je slabý jak čaj v těch soubojích.

Reagovat
redyyz

on 1vs1 vie, len nevie kedy tu loptu posunut dalej potom

Reagovat
smazaný uživatel

dlho ju drží a potom stratí v súboji

Reagovat
rave

On má dobrý dribling, nebo to aspoň ukazoval v Německu, ale hra tělem a celkově krytí balónu mu dělá dost problém.

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ des

Reagovat
cubazi

Lallana, Keita žiaľ nemaju nato aby boli vobec na lavičke. Normalne ma chytá záchvat

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino, taký šprt si nechaj na tréningy kurva

Reagovat
smazaný uživatel

jáj, Bobby

Reagovat
Coutinho10

Firmino vystrel to poradne

Reagovat
cubazi

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Sadioooooooooooooooooooooo

Reagovat
Luc-Luc

tvl spoiler alert

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Kixi Syhimour

Jasnej ofsajd

Reagovat
redyyz

to ano...karma za Lester?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Jooooooooooo Saaaaaaaaaaadiooooooooooo

Reagovat
Mekgajvr

lallana

Reagovat
REPLIKATOR

To posral, však nahrál do ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

LOL jasný offside

Reagovat
nani92

dopiče, to je hanba

Reagovat
REPLIKATOR

Ofsajd Nejlepší liga na světě a nemá video

Reagovat
Euphael

Reagovat
Luc-Luc

goooooooooooolll joooo

Reagovat
Miguel19

Vážně sudí?

Reagovat
smazaný uživatel

nieee, video netreba

Reagovat
Orlandiiik

OFSAJD MRDKY

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd ale, vracia sa mám minulý zápas, no...

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
MCFC_8

Reagovat
smazaný uživatel

načo šaškuješ? nemal dostať stopér LCFC čk, ktorý dal vyrovnávajúci gól a nemali sme kopať penaltu, hej?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Euphael

Ty kripel uhersky

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Diego2

Reagovat
Kluivert9

Tohle nevidět

Reagovat
Swarley

dneska očividně fouká tím správným směrem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

když si vzpomenu, co si tady hustil na SAFa...

Reagovat
smazaný uživatel

LFC sa tá pomoc / poškodenie vyvažuje. U vás to vyvážené za FASa nebolo...

Reagovat
Swarley

jasný Olo, jasný...

Reagovat
Swarley

jen mel sračky dál, ta karma ti to povrací všechno...

Reagovat
smazaný uživatel

keita má formu, ty karma

Reagovat
Swarley

no za ty tvoje komedie tady by jste už prohrávali tak 5:1 a Salah by měl na třikrát zlomené obě nohy...

Reagovat
smazaný uživatel

za tie vaše by vám odobrali tituly za korupciu ty tĺk.

Reagovat
Swarley

to ani nedává smysl

Reagovat
smazaný uživatel

ty si tu ten nepríjemný, Tomio ;*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

to je fakt skurvený Liverpool, FA ak vyhraju ligu, tak by som si na ich mieste ani nezobral medailu

Reagovat
redyyz

Reagovat
Swarley

titul po třiceti letech, to nestojí ani za ironický potlesk...

Reagovat
smazaný uživatel

Lallanov tanec končene účinný kurvaaa

Reagovat
smazaný uživatel

končene

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd, ale to nevadi ked nam to pomoze

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
stiflerovamama

Lallana

Ale sudí

Reagovat
Gareth Bale 11

Tohle proste snad videt nechtel ani.

Reagovat
rave

Kde stál ten pomezní? WTF

Reagovat
avicii

rozhodca... Ten musel mat zatmenie

Reagovat
MCFC_8

Reagovat
Kixi Syhimour

Vy dáváte góly rukou

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
MCFC_8

Stale mensie zlo ako to co sa deje vo vasich zapasoch...Kuna lopta trafila na zemi, odrazilo sa od jeho boku, toto bol jasny ofsajd

Reagovat
Kixi Syhimour

Neměl platit ani jeden a hotovo

Reagovat
Taiger

Slabý trolling toto

Reagovat
smazaný uživatel

Veď to mal priamo pred nosom čiarový.

Reagovat
smazaný uživatel

Hnus.. takovej a oni se radují odpad

Reagovat
Coutinho10

gol z ofsajdu

Reagovat
Kixi Syhimour

Keita je Kloppův nejhorší nákup

Reagovat
David4

neeeee :(

Reagovat
Orlandiiik

WEST HAAAAAAAM

Reagovat
nani92

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Keita ty si páán dpč

Reagovat
REPLIKATOR

Ten Keita je úplně k hovnu

Reagovat
Luc-Luc

jinak teda ty dresy jsou pekne hnusny jako pyzamo

Reagovat
Kluivert9

Tak ti je vyškolili

Reagovat
Coutinho10

to nam to zase dlouho vydrzelo...

Reagovat
smazaný uživatel

Robertsonovi utiekol hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Moc hezká akce.

Reagovat
Luc-Luc

ten Keita je uplne nahovno

Reagovat
stiflerovamama

dpč to je bránenie, a štandartka zase kvoli picovine

Reagovat
smazaný uživatel

Karma ještě že byla instatní

Reagovat
stiflerovamama

pri tom bránení štandartiek sa dostávame do starých koľají bohužiaľ

Reagovat
Kixi Syhimour

To celá obrana

Reagovat
redyyz

YNWA

Reagovat
cubazi

Hmm zato môže sneh

Reagovat
YNWA__MSN

Vysvetlí mi někdo proč hraje Keita v základu???? absolutne mimo....a Klopp ho tam furt cpe....

Reagovat
rave

Navrhni lepší řešení.

Reagovat
YNWA__MSN

Shaqiri!!!

Reagovat
rave

Shaqiri nemůže hrát ve tříčlenné záloze s Lallanou.

Reagovat
YNWA__MSN

co je s Hendersonem?

Reagovat
rave

Nějaké lehčí zranění.

Reagovat
Kluivert9

Nepouštět nesmyslně Clyna a hrát klasiku Milner-Hendo-Gini?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt s nima jsme vetsinu zapasu prohravali. Navic Gini i Hendo je zraneny.

Reagovat
rave

*s aktuálními možnostmi.

Reagovat
Kluivert9

Tak to už je vaše blbost, že si to dobrovolně komplikuje.

Reagovat
rave

Pouštět Clynea byla chyba, to je bez debat. Ale zranění nepovažuju za dobrovolné komplikace.

Reagovat
Kluivert9

Však to já taky ne. Ale pouštět schopné backup na oba kraje obrany ano.

Reagovat
Kluivert9

*komplikujete

Reagovat
YNWA__MSN

Camacho pravej bek.....zaloha Milner-Fabinho-Shaqiri

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy som si nemyslel, že to napíšem, ale pri súčasnej výkonnosti Nabyho Keitu sa inak nedá: Zlatý Lucas a Hendo...

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
Taiger

Dejte palec, pokud nepřejete titul Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Tobě a Coutsovi10 ho jedinej přeju

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem. Aj ja prajem Arsenalu stabilizovanie a TOP4.

Reagovat
Taiger

<3

Reagovat
Cobra

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Remt

že si nedáte pokoj s těmahle řečma furt

Reagovat
Liquid

Reagovat
pingla

Z Riceho roste velky hrac, zatim si v obrane umi poradit

Reagovat
smazaný uživatel

hrá výborne, jeho, antonia, cresswella a f. andersona by som bral na lavičku

Reagovat
pingla

Anderson je top absolutne ten by dneska i Lallanu posadil

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, či top, ale točil by si sa s útočnou trojkou, slušný futbalista...

Reagovat
pingla

no jasny, jako na Maneho, Salaha a Bobbyho to jeste asi neni, ale i tak hraje paradne

Reagovat
smazaný uživatel

súhlas

Reagovat
smazaný uživatel

veľmi zlá polhodina

Reagovat
Gareth Bale 11

Ten pomezní je úplně mimo ale.

Reagovat
Swarley

ten čárovej by mohl mít dres Liverpoolu

Reagovat
Taiger

Nebretch

Reagovat
Swarley

to je respekt, to si pleteš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nerád to hovorím, ale Keita je flop

Reagovat
pingla

bez karty?

Reagovat
Kixi Syhimour

Do hajzlu, co to je? Obrana otřes, záloha je jenom na papíře, Salah poslední zápasy vysoce nepotřebný, stadartky nám nic neříkají, ještě k tomu je neumí bránit a do toho všeho tvrdohlavej Klopp, který prostě nechce nákupy v zimě a pustí Clynea

Reagovat
Taiger

jejda

Reagovat
fenixLFC

omg furt ten clyne...celu dobu ani nehraval tak nco ho drzat. to fakt radsej dat sancu camachovi nez tomu priemerakovi

Reagovat
YNWA__MSN

Jo tak proc kurva Camachovi tu sanci neda?? a hraje misto neho na pravym beku Henderson a Milner?

Reagovat
fenixLFC

tak sa pytajte toto a nie tu fnukat kvoli clyneovi

Reagovat
Kixi Syhimour

Pustit hráče uprostřed sezóny a nikoho nepřínést je na vyhazov

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

veď má pravdu, pustiť Clynea bol nezmysel

Reagovat
fenixLFC

nebol, ten chlap za psoledne dve sezony odohral 280 minut

Reagovat
fenixLFC

jj vyhadzovat kouca za to ze psole do prdele hraca ktory za dve sezony u nas odohral neskutocnych 282 minut by sa chelsea od nas mohla ucit v tom ako vyhadzovat trenera

Reagovat
Kixi Syhimour

Hyperbola, ale do háje koupit snad někoho mohl, ne? Místo rozšíření ho ještě zmenší i za vědomí toho jakou máme marodku

Reagovat
smazaný uživatel

Fredericks

Reagovat
smazaný uživatel

dnes si absolútne nezaslúžime vyhrať za tento polčas

Reagovat
REPLIKATOR

Bránění standartek je šílený.

Reagovat
Luc-Luc

to braneni standardek

Reagovat
Lembju

Ty standardky West Hamu jsou naprosto geniální

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne, jen máme obranu na úrovni Arsenalu

Reagovat
Lembju

To na tom nic nemění, ty standardky jsou prostě a jednoduše špičkově zahraný.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, obranu na úrovni Arsenalu nemáme, to len posledné zápasy vrátane dnešného tak hrajú...

Reagovat
fenixLFC

standartky nevieme branit celu sezonu, aj ked hrala obrana v najlepsom zlozeni tak sme s tym mali obrovske problemy

Reagovat
Bayern +

Lebo ich kope Snoddynko ❤️

Reagovat
Miguel19

Solidní tlačenka Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hrundy

kde ? gól z ofsajdu sice jasnej, ale jinou tlačenku tam nevidim, rozhodčí dělá celkem dost chyb na obě strany...

Reagovat
13

V závěru poločasu nám zas šanci sebral. Friend měl dávat žlutou Manému.

Reagovat
Luc-Luc

Mane je skvelej

Reagovat
smazaný uživatel

ten čiarový lol

Reagovat
Coutinho10

sebrali nam jeste predtim roh a ted sanci Salaha

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp Out Rafa Benitez IN

Reagovat
REPLIKATOR

Hlavně že má žvejkačku, ten šulda na lajně

Reagovat
SpecialOne

Ono to vypadá, že s tím bez srandy něco je, teď běžel na půlku s totálním požděním, vypadá, že je buď připitý nebo že mu je blbě. Ale nechci soudit.

Reagovat
REPLIKATOR

Vzal si žvejku, aby z jeho dechu nebyl cítit chlast.

Reagovat
Coutinho10

spatny...musime zabrat, protoze tohle na titul stacit nebude

Reagovat
Coutinho10

* a Shaq musi na plac

Reagovat
rave

Ten pomezní je na tripu?

Reagovat
avicii

Ciarovy dole cez polcas bieda, dochadza nam dych

Reagovat
Luc-Luc

hroznej vykon, trapne...

Reagovat
vladis271

Tá obrana a bránenie štandardiek je ako z minulých sezón.

Reagovat
13

Jen teda oni je dobře zahrávají - jsou zjevně připravení na ten LFC ofsajd systém bránění a nabíhají tam pěkně s rozběhem.

Reagovat
stiflerovamama

Ale tá naša neschopnosť na to zareagovať je neskutočná. Ako v zápase s Leicestrom, lopta na zadnú na Maguira, celý zápas to isté, ale stojí pri ňom sám Henderson.

Reagovat
Kixi Syhimour

Absolutní sra*ka, ale naprostá, z potenciálního 7 bodovýho náskoku bude 2 bodovej.

Reagovat
Coutinho10

je to hrozny, jak behem 2 kol zahodis to, co budujes celou sezonu....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

To je ako vtip to naše bránenie štandartiek ? 3 štandartky z rovnakej pozície a tri šance, neskutočné. A tí rozhodcovia to je nonsens, zápas čo zápas horšie. Dnes snáď všetky situácie pískajú presne naopak.

Reagovat
Serg!o

FA

Reagovat
YNWA__MSN

Sem zvedav kdo bude stridat Keitu,protoze jeste ani jednou nedokazal odehat celych 90min

Reagovat
hrundy

tragédie... solidně snad jen stopeři, fabinho a alisson.

Reagovat
fenixLFC

nechapem preco su vsetci prekvapni zo standartiek. to tu vyzera ze sme ich celu sezonu branili dobre, co zdaleka nie je pravda. Od zaciatku sezony, aj ked hrala kompletna obrana, sme s tym mali neskutocne problemy a furt to smrdelo sancami....

Reagovat
rave

S tím co máme k dispozici na lavičce budem rádi za bod ještě.

Reagovat
rave

S tím co máme k dispozici na lavičce budem rádi za bod ještě.

Reagovat
13

Keita naprosto šílený výkon, ten hráč neumí nahrát. Adam naopak solidně lítal, pro mě milé překvapení. Nicméně tihle dva hráči dolů v druhém poločase a nějak to snad urveme.

Reagovat
hrundy

moc to nechápu, chválíš teda Lallanu nebo chceš aby střídal?

Reagovat
13

Chválím ho a zároveň chci aby třeba v 70. střídal. Takové nasazení do 90. minuty nezvládne.

Reagovat
hrundy

aha tak to jo, jinak mě se prostě nelíbí...

Reagovat
Maresma

Ještě aby jo, však je klasicky úplně ztracenej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
YNWA__MSN

Keita i proti Leicestru...no vlastne uz driv....ale kdo je vystridá??

Reagovat
13

Jednoho Shaq a jednoho pán bůh ví.

Reagovat
Taiger

Máš pravdu Honzo Ch.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm

Reagovat
Taiger

Hmmmm?

Reagovat
smazaný uživatel

áno, priezvisko neviem

Reagovat
Taiger

Já jo, ale respektuju soukromí

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ja.

Reagovat
Bayern +

Liverpool gól z ofsajdu a to ešte Rice nedal tutovku, fajne.

Akože budú mať titul, to je snáď jasne, ale dnes musia prehrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne osobne sa nepáči ani výkon Robertsona. Zazdil už niekoľko sľubne vyzerajúcich šancí Príde mi, že všetko dáva o krok neskôr, ako by mal.

Reagovat
Kixi Syhimour

Dneska tam není kdo chválit

Reagovat
smazaný uživatel

Mané, Lallana, Firmino (až na zakončenie) a VVD hrajú výborne.

Reagovat
hrundy

Určitě ne.

Reagovat
Kixi Syhimour

Mané ok, ostatní nic moc.

Lallanu co jako udělal dobře? Ok, lepší jak Keita, ale to je vše. Firmino ztrácí míče non stop a i ten VvD není moc stabilní

Reagovat
smazaný uživatel

Fabinho a Firmino(až na tu nepodarenú strelu) hrajú celkom slušne

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok, špatné bránění standartek, prostě se to s námi nese. Ale do háje, naše zahrávání standartek je na úrovni přeboru. Proč to sakra kole Salah, který to buď nedokonalosti nebo překopne? Proč aspoň nejden na krátko? Kloppe podívej se na realitu, tohle je hnus, bohužel ten nikdy nic nezmění, to radši obětuje titul

Reagovat
smazaný uživatel

ban

Reagovat
YNWA__MSN

Presne Salah neumi kopat standartky...bud to letí nekam do piče a nebo trefí prvního hráče...Klopp má jednu slabinu a to,že moc neumí reagovat na hru..kdyz nekdo hraje spatne tak ho stahne moc pozde...a navic se mu nechce nic menit...nikoho kupovat....ale nejvtipnejsi na tom bude az v lete prijde RB i CB jako by asponjeden nemohl prijit uz ted

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že Shaqiri sa dnes opäť predvedie ako "zabiják" žolík, tak ako to zvykol v prvej polke sezóny. Inak to moc ružovo nevidím...

Reagovat
Lembju

Anderson je technicky úplně někde jinde než zbytek hráčů na place, škoda, že je dost často takovej laxní a ledabylej.

Reagovat
Kincl

Co je zas na vás vsadim a vy nevyhrajete? :D tak fajn další kolo znova :D :D

Reagovat
Taiger

:DDDDD

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Luc-Luc

ruka jasna no

Reagovat
hrundy

Samozřejmě nebyla.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Whitemedia

ruka, ale oni jen vrací ten první poločas

Reagovat
smazaný uživatel

striedať a hneď

Reagovat
Whitemedia

Liverpool má hezké pyžama..

Reagovat
Taiger

Hezčí než pyžama ve Star Wars

Reagovat
Whitemedia

už stačí

Reagovat
Taiger

Reagovat
Tolstobik

West Ham hraje pekne...

Reagovat
stiflerovamama

Firmino chod uz do pici s tými tvojimi lezernymi prihravkami

Reagovat
Cobra

Ten Lallana je šílený.

Reagovat
smazaný uživatel

Mo sa musí viac zapájať do hry aj sám, lebo ostatní su mimo

Reagovat
rave

Firmino katastrofální přístup dneska.

Reagovat
Coutinho10

aaaah Mo, hezky, ale skoda

Reagovat
rave

Přijde mi, že jsme fyzicky úplně v hajzlu.

Reagovat
Luc-Luc

Mooo uz to chce poradnou strelu

Reagovat
smazaný uživatel

Andy tiež nepresný

Reagovat
Luc-Luc

to je hrozna krec zase

Reagovat
Euphael

Škodaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino úplne jak niekde na dedine po včerajšej diskotéke

Reagovat
pingla

Fabianski > Leno (o parník)

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
YNWA__MSN

Místo Lallany???? dpc tohle není možné....Keita dolu !

Reagovat
smazaný uživatel

no tam si nenavyberáš

Reagovat
smazaný uživatel

Z Firmina se stal Benzema a z Benzemy Firmino

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
smazaný uživatel

njn

Reagovat
Kixi Syhimour

Říkal jsem si jak nás bude mrzet remíza s LCFC, teď si říkám, jak bude City mrzet ta ztráta s Newcastlem

Reagovat
smazaný uživatel

Anderson je skvely hrac a Fredericks je asi najhorsi obranca v historii vesmiru

Reagovat
WienArsch

Origi?

Reagovat
Coutinho10

Divocku, pojd nas zachranit....

Reagovat
smazaný uživatel

žolík všech žolíků

Reagovat
smazaný uživatel

ja ze to je iwobi

Reagovat
smazaný uživatel

kiežby

Reagovat
rave

Keita se hodně zlepšil v druhém poločase, ale asi je to i tím, že West Ham přestal presovat.

Reagovat
redyyz

hlavne dava rychlejsie loptu od nohy

Reagovat
hrundy

výborný ukázat si kam chci přihrávku a pak tam neběžet...

Reagovat
Luc-Luc

Carroll

Reagovat
smazaný uživatel

ja to už nemôžem ani pozerať

Reagovat
rave

Shaq zatím jedna zbytečná ztráta za druhou.

Reagovat
YNWA__MSN

Sturridge do hry místo Keity

Reagovat
Kincl

City vas dotahne ted v tydnu :-D

Reagovat
9augi9

Jedným slovom hanba, gratulujem City k zisku titulu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Liquid

Reagovat
hrundy

Posily nepotřebujem.

Reagovat
fenixLFC

fakt kkti...

Reagovat
Pigeon

Krásná práce Kladiváři. Luverpoolu teď asi spadne ten hřebínek, co mají fanoušci vcelku nepochopitelně, protože City je přece jen herně jinde

Reagovat
fenixLFC

vy ste fakt uz prijebani, bud mame hrebinek nahoru alebo sme alibisti, neskutocne vam to uz mrda

Reagovat
supporter

No prave. Jednou mate hrebinek a jindy jste zase alibisti.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
bbbauch

Musis rozlisovat mezi nickama, vis, jinak asi places na spatnym hrobe

Reagovat
smazaný uživatel

čiernobiely svet

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

titul ešte získajú Spurs nakoniec

Reagovat
Euphael

hlavne ze vy ne a to je nejdulezitejsi

Reagovat
Taiger

LOL?

Reagovat
Euphael

Nevidis jaci kokoti se stali z fanousku LFC? Salah nechutak a Kloppo ubreceny posledni dobou...neda se to prat takovym dementum...City nema jediny skraloup, fotbal paradni a hlavne tym lepsi

Reagovat
Luc-Luc

tady se dneska sesly gumy

Reagovat
smazaný uživatel

united

Reagovat
Coutinho10

Origi

Reagovat
Gareth Bale 11

To je tlacenka od tech pomeznich.

Reagovat
Luc-Luc

bod z venku plusovej, vedem o tri, pohoda jedem dal

Reagovat
rave

Stejně to byl offside o metr zas.

Reagovat
Jackmaker1989

A niekto bude Mourinha nazývať plačkou. Taký istý ako Klopp ak Klopp nie je ešte horší.

Reagovat
Visca el barca

Klopp je silně nesympatický trenér. Nepískaj mu ofsajdy a stejně na konci opět brečí.

Reagovat
Frantszek

Origi neskutečnou bombu poslal na bránu

Reagovat
9augi9

Ale som rád, že sa teraz môžme naplno sústrediť na vypadnutie z LM.

Reagovat
rave

Zlepšili jsme pohyb, ale nestačilo to, na konci chyběly síly. West Ham to poctivě odmakal, vzadu skoro bez chybičky. Keita v druhém poločase nejlepší na hřišti, jako jediný dokázal dát přihrávku mezi linie.

Reagovat
masina_LFC

to co za kokotovo sa tu zislo dnes, to je nadhera... jasne, prejebali sme dalsie 2 body, ale odovzdavat titul city moze fakt len kokotia hlava... 3 body naskok, ide sa dalej a musia zacat hrat lepsie... YNWA

Reagovat
9augi9

Celú sezónu sa čaká kým začnú hrať lepšie.

Reagovat
masina_LFC

tak tu zacni vyplakavat a sustred sa na vypadnutie z LM

Reagovat
9augi9

Tak si ver v niečo čo sa nikdy nestane a to je Liverpool víťaz Premier League. Zlomili mi tí smradi srdce v sezóne 2013/2014 a teraz to nebude inak.

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
Frantszek

Odevzdej povinně klubovou kartičku

Reagovat
9augi9

A poprosím s komentármi typu nehráme horšie len hráme inak choďte dakam to je ako povedať o idiotovi, že nie je idiot ale že je len iný.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele