Premier League - preview 23. kola

19.01.2019, 08:55, aktualizováno 20.01.2019, 08:42
Previews
Liverpool v sobotu nakonec zvládl přestřelku s Crystal Palace a na jeho výhru potřebuje zareagovat Manchester City, který se představí v Huddersfieldu. Do akce jde i Tottenham, ten cestuje na trávník Fulhamu...
Huddersfield Town - Manchester City  (neděle 14:30)
Zpátky na vítězné vlně, už pětizápasové, jsou hráči Manchesteru City. Předchozí tři zápasy zvládli v celkovém skóre 19:0 a další skoro až povinné vítězství musí přidat na půdě posledního Huddersfieldu. Ten na výhru čeká už od konce listopadu.

Terriers se povedlo minulý týden přetrhnout devítizápasovou šňůru porážek, bezbranková remíza v Cardiffu v přímém duelu o šanci na záchranu ale nic neřeší. Na sedmnácté místo ztrácí již deset bodů, což je při dosavadním zisku jedenácti prakticky nemožné dohnat. Suverénně nejhorším celkem je Huddersfield i na domácím stadionu, kde získal pouhopouhých pět bodů, poslední čtyři zápasy na Kirklees Stadium navíc prohrál. Absolutní tragédií pro domácí je ofenziva. Z 32 po sobě jdoucích zápasů dokázali jen jedinkrát vstřelit více než jednu branku, sedmnáctkrát vyšli gólově naprázdno. Z třinácti ligových gólů se o nejvíce postaral Mathias Jorgensen, a to o tři. Pro zajímavost, hned osm hráčů Citizens se dokázalo prosadit vícekrát.

Od kormidla odstoupil David Wagner a jeho nástupce se vyjádřil takto: "Start do týdne byl hodně emotivní, proběhlo několik rozloučení, ale od té doby se opravdu soustředíme v tréninku na neděli. Plně respektujeme, co David Wagner udělal pro Huddersfield Town, a udělal toho dost i pro mě, ať už jako hráče, nebo jako trenéra," řekl dočasný manažer Mark Hudson.

Manchester City je v novém roce zatím stoprocentní, v pátém zápase tohoto kalendářního roku ale poprvé bude hrát mimo Etihad. Tam naposledy díky dvěma Jesusovým brankám zdolal Wolves. Brazilský kanonýr je očividně ve formě, ve dvou předchozích zápasech nasázel šest branek. Již byla zmíněna bilance devatenácti branek Citizens ve třech posledních utkáních. To je více, než se jejich soupeři povedlo za 36 utkání. Spoléhat bude Pep Guardiola především na své útočníky. Sergio Aguero sehrál během třiadvaceti měsíců tři utkání proti Huddersfieldu, v nichž nasázel šest branek. Jesus se zase kromě mimořádné formy pyšní parádní bilancí. Pokud v Premier League překonal soupeřova brankáře, jeho celek ještě nikdy neprohrál.

Guardiola před zápasem rozhodně nechce nic podcenit: "Zapomeňme na tabulku, na rozpis, soustřeďme se na Huddersfield. Proti nim je to vždy komplikované. Soustředit se na to, co musíme udělat, je první krok ke ztrácení bodů," tvrdí španělský lodivod.

Domácím by se mohl po zranění vrátit kapitán Tommy Smith, hostům může chybět Vincent Kompany. Benjamin Mendy by se už brzy mohl zapojit do hry, nyní ale ještě připraven nebude.
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Hadergjonaj, Zanka, Schindler, Kongolo - Puncheon, Billing, Hogg, Lowe - Pritchard - Mounie
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Stones, Laporte, Danilo - De Bruyne, Fernandinho, D. Silva - Sterling, Jesus, Sané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 21.20 - 9.03 - 1.15
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Fulham FC - Tottenham Hotspur  (neděle 17:00)
Včerejší porážky Chelsea může využít Tottenham a v případě tříbodového zisku z malého londýnského derby se může svému pronásledovateli vzdálit na čtyři body. Něco takového ale Fulham v podstatě nemůže dopustit, Cottagers totiž výsledky jejich nejbližších soupeřů jistě neudělaly pražádnou radost - díky výhře Newcastlu totiž na první nesestupovou pozici v tuto chvíli ztrácí už propastných sedm bodů.

Fulhamu se klíčové období sezóny vůbec nepovedlo. Od začátku prosince odehrál hned devět ligových duelů, zvítězil však jen jednou, když doma porazil poslední Huddersfield. Jinak si připsal už jen tři remízy s Leicesterem, Newcastlem a Wolverhamptonem, krom toho však svěřenci Claudia Ranieriho odešli vždy s prázdnou. V rámci nedělního utkání sice budou hosté velkým favoritem, celek ze západního Londýně však nutně potřebuje překvapit, jinak už bude v hodně nepříjemné situaci a se šancemi na záchranu to bude vypadat zle nedobře.

To Tottenham zažil velmi plodné klíčové období sezóny. Hoši Mauricia Pochettina hráli v jednu chvíli tak dobře, že se o nich začalo mluvit jako o třetím možném adeptu na titul. Takové předpovědi se však ukázaly býti až příliš optimistickými, Spurs sice od začátku prosince vyhráli hned šest zápasů z devíti, jenže porážky s Wolverhamptonem a Manchesterem United je definitivně odsunuli "pouze" do boje o čtvrtou příčku.

Fulham v týdnu přivedl Ryana Babela, který by se v neděli již mohl objevit v sestavě. Mimo naopak bude dlouhodobě zraněný Alfie Mawson. Tottenham bude postrádat Moussu Sissoka, kvůli zranění kotníku nebude zhruba měsíc k dispozici také Harry Kane a na listině zraněných figuruje také záložník Lucas Moura. Pozitivní zprávou pro hosty tak je alespoň návrat Erica Diera, který by již měl být plně připraven.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.55 - 3.70 - 1.73
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Wolverhampton Wanderers - Leicester City  (sobota 13:30)
23. kolo Premier League zahájí duel dvou celků bojujících o střed tabulky. Wolverhampton a Leicester dělí tři místa a dva body, ani jeden z nich však neoplývá skvostnou formou a toto utkání tak může pro jednoho posloužit jako odrazový můstek.

Wolves sice před dvěma týdny vyřadili Liverpool z FA Cupu, v lize se ovšem nemohou svými předchozími zápasy chlubit. Právě s Reds odstartovala jejich neblahá série pěti utkání s pouhými čtyřmi body, jedinou výhru si Vlci připsali na půdě Tottenhamu. Minulý týden na Etihadu bylo za dvacet minut prakticky rozhodnuto. Na trefu Jesuse sice ještě Nunovi svěřenci mohli zareagovat, Bolyho červenou kartou ale veškeré reálné naděje vzaly za své. Navíc se mužstvu ze střední Anglie nedaří na domácím stadionu, kde prohrálo pět ze sedmi po sobě jdoucích utkání, k tomu udrželo jen jedno čisté konto ve čtrnácti zápasech. Už dlouhou dobu je Wolverhampton usídlen na samém dně Premier League v počtu gólů vstřelených v prvních poločasech - stále jich bylo pouze pět.

Nuno Espirito Santo se pochvalně vyjadřoval o úspěších jeho sobotního soka: "Myslím, že to, co dokázali, se zapsalo do historie. Také se tam zapsal ten smutný moment, kdy celý sport, především ten v Leicesteru, utrpěl smrtí jejich bývalého vlastníka. Mám pro ně obrovský obdiv, ale zítra se budu soustředit na to, abych dostal z mých hráčů maximum," řekl domácí manažer.

Hráči Foxes se drží na osmém místě ligové tabulky, na své poslední výkony ale pyšní být nemohou. Za deset posledních zápasů vyhráli jen třikrát a stihli vypadnout z obou pohárových soutěžích. Prohra v tom Ligovém proti Citizens není určitě ostudnou, porážka v Newportu v FA Cupu už však očekávaná nebyla. Ofenziva Lišek nepatří s 26 góly mezi ty nejlepší v lize, na druhou stranu v dosavadním průběhu sezóny vyšli Puelovi svěřenci naprázdno jen čtyřikrát, což je nejlepší počin mezi týmy mimo nejlepší šestku. Od zápasů Leicesteru se dá také očekávat velké nasazení, ostatně v probíhajícím ročníku Premier League se v jejich utkáních červenalo již devětkrát.

Neutuchající spekulace o jeho budoucnosti vedly lodivoda hostujícího celku k prohlášení: "Když si připíšeme špatný výsledek, je normální, že se o mně mluví, protože já jsem za tým zodpovědný. Pracuji s hráči a snažím se nabudit je, aby začali zápas se správnou intenzitou. Mou prací je najít řešení," tvrdí Claude Puel.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Bennett, Coady, Dendoncker - Doherty, Neves, Saiss, Jonny - Moutinho - Jiménez, Jota
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Pereira, Morgan, Maguire, Chilwell - Choudhury, Mendy, Ndidi - Albrighton, Vardy, Maddison
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.34 - 3.20 - 3.52
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AFC Bournemouth - West Ham United  (sobota 16:00)
Bournemouthu se přestalo dařit a začíná se nebezpečně přibližovat zóně sestupu. Jeho sílu v sobotu otestuje West Ham, který se nachází v přesně opačném rozpoložení, byť jej brzy dost možná opustí klíčový hráč Marko Arnautović.

Nepříjemné období prožívá Bournemouth. Celek z jižní části Velké Británie si za posledních sedm ligových zápasů připsal zisk pouhých čtyř bodů a po dobře zahájené sezóně se propadá tabulkou. I tak však mohou být Cherries vzhledem ke svým finančním možnostem spokojeny, neboť na sestupové pásmo drží nadále poměrně pohodlný náskok devíti bodů.

Manažer Eddie Howe navíc věří, že po novém roce se jeho svěřenci zase chytnou. "Tento týden jsem u mužstva viděl opravdovou sílu a hráči jsou odhodlání přetočit věci správným směrem. Nejdůležitější je věřit v naši práci, náš styl hry a věřit si navzájem. Viděl jsem opravdu pozitivní reakce," pochvaloval si stále mladý lodivod Cherries.

O tři příčky výše než Bournemouth se nachází West Ham. Kladiváři měli na rozdíl od Cherries velmi pozvolný rozjezd do právě probíhajícího ročníku, ovšem především od prosince se věci na východě Londýna v mnohém změnily. Před týdnem pak zlepšená práce Hammers vyvrcholila velkým vítězstvím nad městským rivalem Arsenalem, jenž skolil jedinou brankou derby mladík Rice.

Za West Ham již navíc nastoupila zimní posila Samir Nasri, jenž se hned v prvním představení proti svému někdejšímu zaměstnavateli blýskl dobrým výkonem, který vygradoval asistencí na Riceovu trefu. Pokud francouzský záložník bude pokračovat v podobném tempu, a zároveň se k němu přidají spoluhráči včetně skvěle chytajícího Fabiańskiho, mohou se Kladiváři v tabulce proplížit ještě do vyšších pater.

V zápase bude Bournemouthu chybět kvůli zranění hlavní útočná hvězda Callum Wilson. Na marodce tak doplní Simona Francise, Adama Smithe, Lewise Cooka a nedávno příchozího Dominika Solankeho. Na straně hostí do utkání nezasáhne Marko Arnautović, který řeší možný přestup do Číny. Do sestavy by se naopak mohl vrátit Javier Hernández.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Begović - Clyne, Cook, Aké, Daniels - Stanislas, Gosling, Surman, Fraser - Brooks, King
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabiański - Zabaleta, Diop, Ogbonna, Cresswell - Noble, Rice - Snodgrass, Noble, Anderson - Hernández
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.16 - 3.65 - 3.48
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Hráči Liverpoolu se sebrali z porážky na Etihadu a ve Wolverhamptonu a v minulém kole si přijeli do Brightonu pro vítězství. Nyní je čeká po dlouhé době zápas na Anfieldu a proti aspoň venku rozjetému Crystal Palace chtějí získat plný počet bodů.

Po Vánocích vypadalo pro Reds všechno růžově. Osm zápasů v řadě zvítězili, nadělili pět branek Arsenalu, čtyři Newcastlu, měli náskok sedmi bodů a vypadali nezastavitelně. S novým rokem ovšem přišly problémy a důležitý přímý souboj o titul s Manchesterem City Liverpoolští nezvládli, stejně tak potom zápas FA Cupu na půdě Wolves. Třízápasovou venkovní šňůru zakončili v Brightonu, kde se zásluhou Salahovy penalty rehabilitovali a vyhráli. Klíčem k úspěchu Kloppovy družiny je defenziva. Historicky druhý nejnižší počet inkasovaných gólů v této fázi v nejvyšší anglické soutěži budiž důkazem, stejně jako dvanáct čistých kont z posledních šestnácti domácích zápasů.

Spoléhat se budou Liverpoolští hlavně na čtrnáctigólového Salaha a také na Maného, který se proti Eagles prosadil třikrát v řadě a celkově jejich brankáře překonal již šestkrát. Jubilejní stý zápas v Premier League si může připsat Andrew Robertson.

Liverpool nyní drží šňůru 31 domácích zápasů v lize bez porážky. Tu poslední mu uštědřil na jaře 2017 právě Crystal Palace, na což si vzpomněl i Jürgen Klopp: "Nyní je to úplně jiné. Dostali jsme se na dobrou úroveň, využili jsme tu atmosféru," tvrdí německý kormidelník.

Hosté z Londýna si v poslední době připomněli, jaké to je, zvítězit na soupeřově půdě. Po sérii sedmi utkání bez vítězného návratu domů uspěli hned dvakrát v řadě. Nejprve šokovali veřejnost předvánoční výhrou proti Manchesteru City, na což navázali po Novém roce i proti Wolves.

Eagles ale musí hrát také domácí zápasy a ty jim naopak v poslední době nevycházejí, kvůli čemuž se stále pohybují v dolních patrech tabulky. Velikou vinu na tom má Wilfried Zaha. Očekávaný tahoun svého celku v předchozích patnácti zápasech ani jednou nerozvlnil síť a připsal si pouze jednu asistenci. Nevalná je i bilance svěřenců Roye Hodgsona proti lídrům tabulky - ze sedmi zápasů vyšli šestkrát gólově naprázdno. Spoléhat se naopak mohou na defenzivu, jelikož osm nul je nejvíce ze všech týmů mimo ty, které se pohybují na pozicích zaručujících postup do Ligy mistrů.

Hodgsona trápí zdravotní potíže jeho brankářů a do tohoto zápasu bude pravděpodobně muset nasadit trojku Speroniho: "Je to složité, o tom není sporu. Ale máme štěstí v tom, že disponujeme tak kvalitním a zkušeným třetím brankářem. Máme někoho, kdo odchytal více než 400 zápasů za Palace a je ve velmi dobré formě," říká zkušený anglický manažer.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Milner, Matip, van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho - Shaqiri, Firmino, Mané - Salah
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Speroni - Wan-Bissaka, Tomkins, Sakho, van Aanholt - Townsend, Kouyaté, Milivojevic, McArthur, Meyer - Zha
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.23 - 7.01 - 13.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Brighton & Hove Albion  (sobota 16:00)
Dosáhne na sedmé vítězství? Manchester United se pod novým manažerem Solskjaerem rozjel a znovu nahání hrůzu. Na domácí půdě bude chtít tentokrát potopit Brighton, jenž sídlí ve středu tabulky.

Přesně před měsícem se Ole Gunnar Solskjaer stal dočasným manažerem United. A fanoušci Rudých ďáblů nemohou hodnotit příchod někdejšího vynikajícího norského útočníka nijak jinak než pozitivně (tedy alespoň doposud). Solskjaer vstoupil do nového angažmá doslova skvostně. V šesti odehraných zápasech se radoval ze stejného počtu výher, což se žádnému jinému manažeru před ním hned při prvním posazení na manažerskou židli Manchesteru nepodařilo.

Příznivci Red Devils tak nyní trochu litují zpackaného úvodu sezóny, kdy mužstvo z Old Trafford vedl ještě svérázný José Mourinho. Manchester již s největší pravděpodobností ztratil šance na zisk mistrovského titulu, díky zlepšení pod Solskjaer ale zase může reálně pomýšlet na umístění v nejlepší čtyřce. K tomu United čekají na jaře i bitvy v domácím FA Cupu a Lize mistrů.

Solksjaer si však dobře uvědomuje, že on i jeho svěřenci nesmí usnout na vavřínech. "Jak jsem již řekl dříve, do každého jednotlivého zápasu jdete s tím, že jej chcete vyhrát. To je povaha tohoto klubu. Máme za sebou šest dobrých utkání, avšak následující je ten nejdůležitější," prohlásil. Do střetnutí proti Seagulls pravděpodobně nenastoupí zranění obránci Chris Smalling s Marcusem Rojem a záložník Marouane Fellaini.

Druhý ročník Brightonu mezi anglickou klubovou smetánkou pobíhá podobně jako ten předchozí. Celku z jihu Anglie se daří držet pozici v klidném středu tabulky, zároveň však mužstvo nedisponuje ambicemi porvat se o místenku do pohárové Evropy. Před výletem na Old Trafford okupují Racci třináctou pozici s osmibodovým náskokem na první sestupové místo.

Do základní jedenáctky Seagulls by se mohl vrátit záložník Yven Bissouma, který kvůli problémům s bokem vynechal poslední ligové klání proti Liverpoolu. Manažerovi Chrisi Hughtonovi naopak budou jistě chybět obránce Bernardo a křídelník José Izquierdo, kteří léčí stehno respektive koleno.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Lindelöf, Jones, Shaw - Herrera, Matić - Mata, Pogba, Martial - Rashford
Brighton - pravděpodobná sestava:
Button - Montoya, Duffy, Dunk, Bong - Groß, March, Stephens, Pröpper, Locadia - Andone
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.37 - 5.21 - 9.27
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - Everton FC  (sobota 16:00)
Zachraňující se Southampton přivítá v dalším domácím duelu Everton a nutně potřebuje bodovat, jelikož se nachází stále nebezpečně blízko sestupovým vodám. Na osmnáctý Newcastle má náskok pouhého bodu, rozhodně tak nemůže být v klidu. Hosté se současnou desátou pozicí také nemohou být spokojeni, navíc jejich výkonnost v posledních utkáních rozhodně nebyla dostačující.

Southampton se po příchodu nového trenéra výsledkově zvedl, od poloviny prosince vyhrál hned tři duely, přičemž na vlastním hřišti zvládl přehrát třeba i fotbalisty Arsenalu. Krom toho si plný bodový zisk ještě přivezl z půdy Huddersfieldu a minulý týden vyloupil také stánek Leicesteru City. K tomu připočtěme bod získaný na Stamford Bridge a máme z toho poměrně uspokojivý výsledek. Jedinou černou kaňkou jsou domácí prohry s West Hamem a Manchesterem City, z tohoto dvojzápasu se určitě dalo vytěžit alespoň o bod více.

To Evertonu se v prosinci kompletně přestalo dařit, výsledkem tak je, že od začátku posledního měsíce roku 2018 vyhrál jen dva zápasy z devíti možných. Nejprve deklasoval Burnley, minulý týden zase přehrál Bournemouth, krom toho ale Evertonians získali jen dva body za remízy s Watfordem a Newcastlem, ze zbylých klání odešli poraženi. Zmínit se ještě sluší hrozivý domácí debakl se Spurs, kdy jim svěřenci Maurizia Pochettina nasázeli hned šest branek.

Southamptonu se po menší odmlce vrací Pierre-Emile Hojbjerg, Yan Valery a také Charlie Austin. K dispozici zřejmě ještě nebude Danny Ings, otazník pak visí ještě nad stavem Ryana Bertranda, Shanea Longa a Maria Leminy. Everton bude postrádat kapitána Phila Jagielku, žádné nové zdravotní šrámy však lodivod hostí nenahlásil.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Bednarek, Stephens, Vestergaard - Valery, Romeu, Hojbjerg, Targett - Redmond, Ings, Armstrong
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Keane, Zouma, Digne - Gueye, André Gomes - Lookman, Sigurdsson, Bernard - Richarlison
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.94 - 3.34 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Watford FC - Burnley FC  (sobota 16:00)
Watford pokračuje ve výborných výkonech a nadále se drží v horní polovině ligy. Také Burnley o sobě dává v posledních kolech vědět a dělá vše pro zachování Premier League. Sobotní duel na Vicarage Road tak slibuje zajímavou podívanou.

V minulém kole se dlouho zdálo, že Watford odjede ze hřiště Crystal Palace bez bodového zisku poté, co si obránce Craig Cathcart vstřelil vlastní gól. Po změně stran se však tentýž hráč prosadil do správné sítě, a když následně dokonal obrat střídající Cleverley, radovali se Hornets z cenného vítězství, po kterém se po delší době vrátili na sedmou příčku. Sršni v poslední době navazují na vyvedený úvod sezóny a pošilhávají po pohárové Evropě.

Ovšem ne všechno je ve Watfordu růžové. Útočník Troy Deeney totiž dostal pokutu za svoji nedávnou kritiku rozhodčích. "Jeho slova někdy možná znějí jinak, ale já vím, že je dobrým člověkem a hodně pomáhá zbytku týmu. Každý může udělat chybu. Jako všichni hráči udělá někdy správnou věc a jindy špatnou," uvedl na adresu svého svěřence manažer Hornets Javi Gracia.

Také Burnley se v předešlém utkání radovalo z výhry a stejně jako Watford muselo otáčet nepříznivý výsledek. Důležité utkání o záchranu na Turf Moor však nakonec zvládlo a vyšplhalo se mimo sestupové vody na šestnáctou pozici. Clarets tak zvítězili v posledních třech ligových duelech a doufají, že nastavený trend udrží.

Burnley bude naposledy chybě suspendovaný Robbie Brady. Nejisté jsou starty Johanna Berga Gudmundssona, Matta Lowtona a Phila Bardsleyho, zatímco Steven Defour a Stephen Ward by již měli být připraveni. Domácí Matt Hughes se zranil v zápase proti Crystal Palace a pravděpodobně bude chybět i proti Clarets. Do tréninku se naopak vrátili André Gray a Christian Kabasele.

Oba týmy se letos již jednou potkaly na Turf Moor, kde se ze zisku tří bodů radoval hostující Watford. Hostům se vyvedly především vstupy do obou poločasů a nakonec se radovali po výsledku 3:1. Burnley tak má svému soupeři co vracet.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Kiko, Mariappa, Cathcart, Holebas - Sema, Doucouré, Capoue, Pereyra - Deulofeu, Deeney
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Bardsley, Tarkowski, Mee, Taylor - Hendrick, Westwood, Cork, McNeil - Wood, Barnes
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.77 - 3.78 - 5.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Cardiff City  (sobota 16:00)
Záchranářský souboj bude k vidění na severu Anglie, kde domácí Newcastle přivítá nováčka z Cardiffu. A půjde skutečně o hodně - svěřenci Rafaela Beníteze jsou momentálně na sestupových pozicích a ztrácí jeden jediný bodík právě na sedmnáctý Cardiff, půjde tak skutečně o hodně. Případná výhra by Magpies katapultovala na nesestupové příčky, naopak v případě prohry by mohli přijít o kontakt s nesestupovými vodami.

Forma domácího týmu rozhodně není bůhvíjaká, poslední výhru si totiž svěřenci Rafaela Beníteze zapsali 15. prosince, když vyloupili stánek Huddersfieldu. Od té doby však dosáhli už jen na dva další body za remízy s Fulhamem a Watfordem, ve zbytku zápasů zůstali na straně poražených. Minulý týden sice zvládli potrápit londýnskou Chelsea, na body to však opět nestačilo. Rafa Benítez navíc nemůže počítat s tím, že by v lednu jeho mužstvo získalo nějaké posily, musí tedy znatelně vylepšit formu svých stávajících svěřenců, pokud je chce v nejvyšší soutěži zachránit.

Cardiff na tom není o moc lépe - v posledních osmi ligových duelech zaznamenal dvě ligové výhry, když v polovině prosince přehrál Southampton, na což navázal na konci prosince, kdy překvapivě přemohl Leicester City. V novém roce však nejprve obdržel debakl od Tottenhamu, minulý týden pro změnu nedokázal odemknout obranu Huddersfieldu. Nyní tedy na Cardiff čeká druhý záchranářský souboj v řadě - a pokud by jej zvládl, minimálně na pár dalších týdnů by se mu dýchalo daleko lépe. Pomoct může proti Newcastlu už i nová posila Oumar Niasse, kterého se v týdnu podařilo přivést z Evertonu.

Newcastle bude až do posledních chvil sledovat zdravotní stav Ciarana Clarka a Jamaala Lascellese. Počítat však rozhodně nemůže s Jonjo Shelveym a Paulem Dummettem. Cardiffu by měl chybět kapitán Sean Morrison.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Lejeune, Lascelles, Schär - Yedlin, Hayden, Diamé, Ritchie - Ayoze Pérez, Atsu - Rondón
Cardiff City - pravděpodobná sestava:
Etheridge - Peltier, Ecuele Mangala, Sol Bamba, Bennett - Hoilett, Gunnarsson, Arter, Josh Murphy - Camarasa - Reid
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.12 - 3.22 - 4.11
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Chelsea FC  (sobota 18:30)
Na sobotní večer si anglická Premier League schovala pravou laskominu v podobě duelu Arsenalu s Chelsea. Londýnské derby dvou předních klubů ještě umocňuje jejich postavení v tabulce hned vedle sebe na pomezí klíčového čtvrtého místa a s tím související kvalifikace do Ligy mistrů. V lepší výchozí pozici jsou Blues, kteří se těší šestibodovému náskoku, a tak bude na domácích, aby na Emirates Stadium zabrali a vrátili se soupeři na dostřel.

V opačném případě by tým Maurizia Sarriho odskočil Arsenalu na výrazných bodů, což by se již Kanonýrům dotahovalo těžko, tím spíše s rozjetým Manchesterem United za zády. "Tento zápas je pro nás riziko a příležitost v jednom," glosuje nastalou situaci trenér Sarri. "Jedná se o vážně dobrý tým, v ofenzivě patří k tomu vůbec nejlepšímu v Premier League. Proti takovým soupeřům dokážeme být sami nebezpeční, ale musíme zůstat koncentrovaní, bránit s maximální důkladností po celých pětadevadesát minut."

Zatímco v Chelsea panují poslední týdny největší otazníky okolo pozice hrotového útočníka, kam se při tápání dua Giroud-Morata vysunul Eden Hazard a na spadnutí je dle médií příchod Gonzala Higuaína, Arsenal má vlastní vážné potíže s ofenzivními záložníky. Kromě Aarona Ramseyho, jenž v létě klub opustí jakožto volný hráč, je totiž ze hry odstaven i nejlépe placený hráč Kanonýrů Mesut Özil, který v minulém kole nebyl při prohře s West Hamem ani na lavičce náhradníků, přestože nemá žádné zdravotní potíže.

Kouč Arsenalu Unai Emery se logicky nemohl vyhnout dotazům právě na situaci okolo německého špílmachra, avšak žádné záruky o Özilově startu v sobotu nedodal. "Bavili jsme se spolu, protože vyžaduji vyrovnanost výkonů. Má za sebou pár zranění a ta znamenají, že je občas v pořádku a jindy ne. Chci po každém hráči, aby každý den tvrdě pracoval a byl tak připraven na každý zápas. Mesut v tomto není žádnou výjimkou. V poslední době nehrál, ale beru ho jako jakéhokoli jiného hráče. V sobotu může být zpět v týmu, pokud bude připraven. Už více než dva týdny s námi pravidelně trénuje a myslím, že to přichází v úvahu."
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Mustafi, Sokratis, Koscielny - Bellerín, Torreira, Xhaka, Kolašinac - Aubameyang, Lacazette, Iwobi
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Rüdiger, Luiz, Alonso - Kanté, Jorginho, Kovaćić - Pedro, Hazard, Willian
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.27 - 3.53 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC22183150:1057
2.Manchester City22172359:1753
3.Tottenham Hotspur22160646:2248
4.Chelsea FC22145340:1747
5.Arsenal FC22125546:3241
6.Manchester United22125544:3241
7.Watford FC2295832:3232
8.Leicester City2294926:2531
9.West Ham United2294930:3231
10.Everton FC2286833:3130
11.Wolverhampton Wanderers2285923:2829
12.AFC Bournemouth22831131:4227
13.Brighton & Hove Albion22751024:3026
14.Crystal Palace22641220:2822
15.Burnley FC22631323:4321
16.Southampton FC22471123:3919
17.Cardiff City22541319:4119
18.Newcastle United22461216:3118
19.Fulham FC22351420:4914
20.Huddersfield Town22251513:3711

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1159)

Přidat komentář
masly008

UE out

Reagovat
elChe

UAE in

Reagovat
masly008

spojené arabské emiráty?

Reagovat
elChe

jop

Reagovat
J0EL

Reagovat
Thab

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Kwido

Reagovat
TerriersSKCZ

Preview na dnešný zápas Huddersfield - Manchester City: http://www.huddersfield.sk/club-news/huddersfield-manchester-city-preview/

Reagovat
Makiii

Maki Thumb up 0 Thumb down 0

19/01/2019 at 8:22

Pojdme pokracovat v tom, co jsme poslednich 6 zapasu zacali. A to je byt aktivni a bavit se fotbalem. Jednoduse receno – pozitivni pristup, kvalitu na to mame…

Rad bych dnes videl:

DDG – Dalot, Lindelof, Bailly, Shaw – Herrera, Matic, Pogba – Alexis Rash Martial.

Lavka: Jones, Young, Fred, Pereira, Lukaku, Lingard, Mata

Martial uz se ceka jen na ofiko potvrzeni nove smlouvy, z toho mam neskutecnou radost a pro klub dulezity bod.

Co se tyka posil, i kdyz Ole rikal na tiskovce, ze nikoho neocekava, tak RB – misto Valeho, Younga Darmiana je naprostou nutnosti, kdyz ne ted, tak leto.

Rojo pravdepodobne na odchodu kvuli zdravi, s tim na tom jak Jones, Bailly a ted i Smalling jsou, tak CB taky nutnost.

Dalsi pozice si dovolim rict, ze neni nutne potreba. To at dostavaji poradnou sanci hraci jako Pereira a Fred, aby si zvyknul na mnohem vyssi tempo nez byl zvyklej.

Reagovat
Tolstobik

Lingard nebo Mata misto Alexise, ten je zbytecnej, jinak asi to nejlepsi co se da postavit

Reagovat
Makiii

Zbytecnej? Tak pod Olem ma za par minut 2 rozhodujici a dulezity asistence. Ted se s nim tahnou zraneni, ale verim, ze uvidime jineho Alexise nez pod Mourinhem, ostatne jako vsechny nase hrace

Reagovat
Tolstobik

To asi jo, ale z myho pohledu by bylo lepsi nechat hrat mlady (Martial Lingard Rashford) a k nim treba jeste na rok prodlouzit Matu, Alexise strelit do PSG (moc drahej nahradnik), uvolnit nejaky prachy v rozpoctu na platy a postupne zaclenit treba toho Chonga, kterej vypada, ze kdyz dostane sanci v Acku, bude dobrej.

Reagovat
Makiii

Vsak Martial Rash i ten Lingard maji velmi silnou pozici pod Olem. Kazdopadne Alexis ve forme je stale jinde... a chtelo by to uz jej zacit vyuzivat. Utocny pojeti pod Olem mu pujde 100x vic nez defenzivni pod Jozkem...

Reagovat
Tolstobik

To je pravda, ja akorat dycky vidim radsi sance pro mlady odchovance. Alexis u nas stejne imho nevydrzi moc dlouho, navic je mu uz pres tricet a treba by se jeste dal slusne prodat.

Reagovat
smazaný uživatel

Za Martiala jsem strašně rád. U toho sem měl velkej strach, že nám pod Mourinhem uteče.

Reagovat
SpartaOvenka

Jak hrává Dalot?

Reagovat
Makiii

Zatim toho nenahral tolik, ale jde videt, ze dopredu je to upgrade, chce to cas... radsi at se pracuje na 20ti letym klukovi, co chce hrat dopredu a ma skvely centry, nez s hracema za zenitem...

Reagovat
SpartaOvenka

Díky, docela mu fandím, akorát na vás nekoukám

Reagovat
cristiano.K.

tohle je sestava, která by mohla válcovat. Snad to moc hrát nebudete

Reagovat
Makiii

Uz by bylo na case zacit hrat v tom nej slozeni

Reagovat
stas87

Lukaku je k nicomu a sedi zasluzene? Ci ho Solskjaer odsunul do pozicie zolika?

Reagovat
Makiii

Ole zminoval, ze momentalne ma 6 hracu, kteri se budou prat o ty 3 utocny fleky.

Rash Martial Alexis Lukaku Mata Lingard

Reagovat
Swarley

Rash dostal pod Olem šanci jako první (Lukaku tou dobou nebyl k dispozici) a hraje teď opravdu dobře, tak není úplně důvod to měnit...Lukaku se o šanci musí porvat, ale vsadil bych si, že si to vybojuje zpět...

Reagovat
Makiii

Tak tak... bylo by fajn, kdybychom resili, ze maji aspon 4 ze 6 utocnych hracu formu, nez jak drive... 1 hrac ze 6.

Reagovat
Swarley

jako rozhodně, ať si to vybojuje ten lepší a klidně ať to je Rash...je super, že konečně můžeme zase vybírat podle toho, kdo má jakou formu...

Reagovat
smazaný uživatel

LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že jdeme na Digi, už sem se bál že vyberou Liverpool

Reagovat
Sm0ker

Krásná ukázka úpadku požadavků diváků na kvalitu programu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že mají dlouhodobé statistiky sledovanosti, tak dají ten tým, na který se dívá víc diváků!

Reagovat
smazaný uživatel

Veď toto je to, že najviac divákov rado pozerá odpad...

Reagovat
Neutron

trochu blbost

Reagovat
smazaný uživatel

A ty se divíš? kdo by se chtěl dívat na tu bandu se žlutozubem Kloppem a teroristou v utoku, celá Anglie to přeje City!

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, celá Anglie to City nepřeje...

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Dron

Jsi vůbec schopný napsat komentář, aniž by obsahoval slovo "Liverpool"?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem

Reagovat
smazaný uživatel

Demente

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
oli9

Ne je to troiba absolutni

Reagovat
smazaný uživatel

"Tottenham Hotspur se po zranění Harryho Kanea prý pokusil získat Patrika Schicka z AS Řím."

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý krok Patrik dostane šanci na hrotu a ukáže velký potenciál, tím by Tottenham nic neztratil

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

co je na tom vtipneho?

Reagovat
smazaný uživatel

1, Nemáme prachy

2, Zraní sa Kane, a každý deň nový cieľ. Rossi, Schick. Kto bude ďalší?

Reagovat
smazaný uživatel

pokud by prisel hostovat, tak by to byla dobra zaplata.

Reagovat
Tolstobik

a aspon by chvili byl vic na ocich, nez v zaprcane Italii

Reagovat
oli9

Reagovat
cristiano.K.

výborná, jen nevěřím, proč by to AS dělal

Reagovat
fenixLFC

je to priemerak

Reagovat
smazaný uživatel

nerozumis fotbalu

Reagovat
oli9

Je škoda ze to nevyšlo, pritom by to bylo super pro vsechny... Patrik by hral pl, spurs by ziskali záplatu a AS by nechalo rozehrat hrace v nej lize...kdyz je pro ne cislo jedna stejne dzeko

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mimo Džeka nikoho nemají ne ? Takže by museli na půl roku shánět náhradu nebo vsadit na někoho z akademie a to už je lepší si Shicka nechat

Reagovat
oli9

Džeko a Kluivert ale tuším že vepředu zahraje i El Shaarawy,

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
Swarley

Reagovat
cubazi

Reagovat
opretis

Reagovat
smazaný uživatel

Môže to kompenzovať napr. stravou alebo ďalšími vecami, akurát o tom nehovorí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, na to si už poukázal celkom trefne.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak, myslel som že aj on je vegan spolu s Bellerinom, ale nevyzerá to tak.

Reagovat
spider_8

Každý profi fotbalista toho během jednoho roku nalétá tak moc, že by to stravou nedokázal vykompenzovat ani za 1000 let. Nezazlívám mu to, jen mi přijde vtipné, když člověk který svým živtoním stylem zatěžuje planetu víc než 99% populace, pak postuje takovéhle příspěvky

Reagovat
smazaný uživatel

V extrémnych prípadoch ako Ozil (súkromné lety, frekvencia lietania,...) to tak zrejme bude. Iné by to bolo v prípade obyčajného človeka.

Reagovat
smazaný uživatel

Akurát 1000 let si trochu prehnal, ale pointa je jasná

Reagovat
Neutron

ale tak aspon si to uvedomuje

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

nechceš už konečně vylézt z té Ozilovy prdele?

Reagovat
Nikikrew

Lol

Za prvé každý ma niekto svojho obľúbenca/obľúbencov v tíme

Za druhe Ozil dal aspoň originálny 10 year challenge, navyse s Flaminim chcú pomôcť aspoň niečom proti globálnemu oteplovaniu.

Ta koláž fotky vyznie srandovne, to berem ale tak toto by platilo pre väčšinu dobre zarábajúcich hráčov ktorí si to očividne môžu dovoliť

Reagovat
Hokaido

Ozil je prostě obrovskej pokrytec, žádný zadruhý není potřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

v tom pripade neexistuje zadny profi fotbalista, ktery by se s podobnym prispevkem mohl ozvat, aniz by mu nekdo nadaval do pokrytcu..

lepsi by teda asi bylo, kdyby na ten problem neupozrnoval a nic pro nej nedelal, ok

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
TopinB

Reagovat
Paddy

dement

Reagovat
pa3ce

Ty vole, uvedomujete si, že človek s takou fanúšikovskou zákľadňou a toľkými sledovateľmi tým príspevkom aj môže niekoho ovplyvniť a keď sa aj pár ľudí čo to na jeho twitteri uvidí zamyslí nad svojim správaním a niečo zmenia tak je to krok k lepšiemu? Plus spolupracuje s Flaminim a regulérne pre životné prostredie aj niečo konkrétne robí. Jasné, keď sa dá dokopy takáto koláž tak to s tým výrokom vyznie komicky, ale nadávať mu za to, že postne niečo takto uvedomelé do dementov a pokrytcov je proste hrozná sračka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
pa3ce

A ty si uvedomuješ načo reaguješ a že Mesuta obhajujem alebo trpíš poruchou rozdvojenej osobnosti?

Reagovat
Nikikrew

sorac missclick, chcel som dat samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě Schick do Spurs jít měl , na hostovačku ... Teď a i po návratu Kane by měl dostat dost šancí a mohlo by to být pro něj super...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

na hrotu je to furt jeden z největších talentů v Evropě, tak proč ne

Reagovat
Greny

on by podle mě i chtěl... Ale AS ho asi nechce pustit... Podle mě bude dnes v zakladu

Reagovat
blaugrana

Je to Milan Jovanovič v strede v prednom rade?

Reagovat
mimi_united

Po dnešku to môžu byť len 3 body na ligu majstrov

Reagovat
smazaný uživatel

LFC ponúkol za 19 ročného hráča Benfiky 70 miliónov...je toto normálne?

Reagovat
masly008

u nich už celkem jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to nový Pirlo, ten Felix, keď sa tak schuti rehoceš?

Reagovat
Kixi Syhimour

Silně pochybuju o pravdivosti této zprávy.

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kluivert9

blbost.

Reagovat
avicii

toto keby bola pravda tak tu sumu zoberu

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme Ole pokračovat v krasojizde.. 3:0 ideál

Reagovat
Greny

Dnes bude ztráta vsadil jsem na vas

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluji

Reagovat
Le Gunner

V případě čehokoliv jiného než dnešní výhry můžeme letošní ligu opět definitivně odpískat. Což je velice pravděpodobné.

Reagovat
Greny

Bude už Higuain?

Reagovat
Whitemedia

ten ještě ani nedošel a s rychlostí Mariny nebude ani v příštím týdnu..

Reagovat
Greny

No jestli jde pěšky tak bude na přípravu v cervenci

Reagovat
icemike

Ale postavička jako lusk

Reagovat
Kuba94

:-DD

Reagovat
Talker

Já nevím, ale to se dalo čekat.

Není se co divit, že to není během 24 hodin, když máš do toho zakomponované nás, Juventus, AC Milan, Atletico, Janov a minimálně 3 hráče (Piatek, Higuain, Morata) a to je otázka, s kým jednáme o Moratovi a o kom jedná ještě Milán.

To je prostě minimálně 8 stran, které si chtějí protlačit své zájmy na úkor ostatních, přičemž 3 kluby se chtějí zbavit nechtěných hráčů ideálně natrvalo (Higuain, Morata), minimálně jeden klub nechce o svého hráče 100% přijít (Janov) a zároveň si minimálně Morata chce vyřvat co nejlepší podmínky.

A ještě jde o přestup v zimě, kdy jede liga a všichni jsou nervozní.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak vzdycky jen dobre kopnout si do mariny, ktera muze za vse

Reagovat
Mimalu

asi ne, AC ho podle všeho nepustí, dokud si neseženou náhradu

Reagovat
Whitemedia

a jo vlastně, to jen my pouštíme hráče, aniž bychom měli náhradu.. Cesc už hraje zápasy za Monaco a my se pořád dohadujeme se Zenitem

Reagovat
Whitemedia

Eden Hazard proti Evertonu exceloval (© chelseafc.com)

popisek obrázku asi změnit, protože v letošní sezoně tedy Hazard proti Evertonu neexceloval..

Reagovat
herbage

nová hymny Liverpoolu:

Fotbal naše víra je,

rychlá hra nás rajcuje.

Naši bozi Klopp, van Dijk,

hrajeme styl counterstrike.

A v bráně zeď Alisson,

hru diriguje Henderson.

Trio Salah, Mané, Bobby,

to je útok na tři doby.

Přihrávka sem, tam, jedna, dvě

a už je míč ve vápně

Lehký kontakt na záda,

pískej pencli, paráda!

Proměnil ji Salah,

odpusť mu to Alláh.

K titulu jen krok,

tohle je náš rok!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pony Slaystation

taky mam jednu hymnu:

herbage, herbage,

ty jsi pěknej garbage...

Reagovat
Sm0ker

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Infi

mi připomnělo ze zaklínače: Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Nihilister

Reagovat
kilobyte

Reagovat
smazaný uživatel

Děkujeme, pošlete dalšího.

Reagovat
smazaný uživatel

a kvuli tomu sis zakladal ucet?

Reagovat
Whitemedia

herbage si zakládal účet kvůli nejlepší silvestrovské hlášce, která tu kdy byla

Reagovat
blade115

Hyyyyyyyype

Reagovat
Whitemedia

já vím, už si mi svůj názor na můj názor říkal

Reagovat
smazaný uživatel

a to byla ktera?

Reagovat
SpecialOne

"dáme Realek"?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

link

Reagovat
blade115

Aha, z nějakého důvodu mi s miguelem splýváte, myslel jsem, že to byl on...

Reagovat
Whitemedia

ten důvod by mě zajímal

Reagovat
blade115

Mě taky.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Whitemedia

hru diriguje Henderson.... chápu, pro rým napíšeš cokoliv..

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Teeeda, to muselo dát příšernou práci

Reagovat
vladis271

to je také zlé, že začínam priať titul City.

Reagovat
blade115

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Thorrin

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Infi

Reagovat
kilobyte

Reagovat
LokoLFC

Lehký kontakt na záda,

pískej pencli, paráda!

snad dneska taky naka bude

Reagovat
bbbauch

Salah... and Mane Mane... and Bobby Firminooooo...

Reagovat
C-M@ster

Mně se líbí tahle ♥

https://youtu.be/vRUgcxeVM9o

Reagovat
pytlerLFC

Reagovat
C-M@ster

K titulu jen krok,

tohle je náš rok!

To by mohli mít na šálách.

Reagovat
Greny

K titulu jen rok,

Počkáme si další rok

Reagovat
Neutron

skvost!

Reagovat
Mato178178

Strašne trápne sú tieto sračky

Reagovat
smazaný uživatel

Jen pro upozornění - www.reddit.com/r/soccerstreams modi ukončili činnost na tomto subredditu (zřejmě adminům přišli nějaké stížnosti) - tudíž mají založené nové subreddity pro streamy:

https://www.reddit.com/r/soccerstreams_pl/

https://www.reddit.com/r/soccerstreams_other/

Doufám, že se to rozroste stejně jako původní subreddit, měl jsem už vytipované uživatele, kteří tam přidávali velmi kvalitní přenosy. No, ještě že ten Dortmund je dnes na Seznamu...

Reagovat
I am Mancunian

To v dobe IPTV ešte niekto pozerá cez streamy ? Za 10€ mesačne máš sky sports, bt sports, nbcsn a ďalšie, všetko FHD samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

ale za 10 E mas tiez 10 piv jeden piatok v mesiaci

Reagovat
Mastný Chobot

ale v Sobrancoch

Reagovat
smazaný uživatel

no šak IPTV tiez neteleportuje na stadion

Reagovat
smazaný uživatel

za to 10 piv v Sobrancoch dokaže teleportovať... real talk

Reagovat
smazaný uživatel

skloňovánie si zabhiiil

Reagovat
smazaný uživatel

a ja to dlhé á, lebo mám česko-slovenskú klávesnicu na mobile a opravilo mi to na české slovo

Reagovat
smazaný uživatel

Čo si platíš? Znie to fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

To zní dobře, nějaké podrobnější info prosím? Na netu se toho dá najít hodně, ale osobní zkušenost je lepší

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
lajka30

Reagovat
I am Mancunian

V prvom rade je potreba mať smartTV od LG, Samsungu alebo s Android TV, stačí nainštalovať aplikáciu Smart IPTV, zobrazí ti tvoju MAC adresu, pošleš ju typkovi a on ti tam nahrá playlist, ide to bez chyby, na skúšku ti to pusti na deň zadarmo, ak chcete viac o info tak DM

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
icemike

Kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaké bližší info? zní to zajímavě...

Reagovat
smazaný uživatel

Přes VPN ?

Reagovat
C-M@ster

Kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Díky

Reagovat
rave

Snad budou legendy jako buffstreams a thebaldstreamer pokračovat.

Reagovat
nani92

v rovnaký čas hrá zápas aj najlepšie mužstvo ligy Liverpool a TV aj tak dajú radšej nás

Not arrogant, Just better

Reagovat
Mastný Chobot

congratko

Reagovat
nani92

Reagovat
Swarley

co z toho, že jsi nejsledovanější z PL, když to pak stejně jaksi komunisticky dělí mezi všechny...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

jeste, ze tu Digi nenam

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Nemůžete někdo nějak zařídit nějaký DIGITV Sportovní balíček jen přes net? Jde mi čistě jen o fotbaly, jeslti to teda jde, abych nemusel řešit nějak celý balíček DIGITV přimo na TV, stačilo by přes net. Nevíte?

Reagovat
Miguel19

Co se podívat na stránky Digi?

Reagovat
Whitemedia

proč by to dělal, od toho je tu přeci ef

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

přesně tak Ne, tak máte už tady s tím někdo určo zkušenosti, všechno je pak jednodušší

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nevím co chceš jako poradit na stránkách digi si objednáš sportovní balíček a je to.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo ide zase zápas kola večer? Asi jediný zápas pre ktorý by som obetoval voľný čas a ide proste večer kedy nemôžem...

Reagovat
Swarley

sobota 18:30 je nejdebilnější termín

Reagovat
Whitemedia

sobota 13:30 je nejdebilnější.. člověk buď dospává náročný pracovní týden nebo náročný páteční večer a nebo jen prostě maká na zahradě.. a hráči Chelsea to asi mají stejně, protože jim tyhle zápasy taky nejdou

Reagovat
Swarley

fakt? právě ten odpolední fotbal je takový perfektní relax...večer už je většinou nějaký program a těžko se fotbal obhajuje...

Reagovat
Whitemedia

pokud je večer zajímavý zápas v PL, tak mají ostatní prostě smůlu a já nic obhajovat nemusím, PL fotbal má prostě přednost

Reagovat
Swarley

jako může být, ale v neděli v 17:00 to nemusíš vůbec řešit, ideální čas...

Reagovat
Bayern +

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fff

Tak uz predlzil aj TAA.

Alisson, VVD, TAA, Robertson, Fabinho, Keita, Salah, Mane, Firminoy Shaqiri vsetci zmluvy aktualne na 4 a viac rokov nie? Parada.

Kostra po zmluvami a uz len pekne doplnit.

Werner, nejaka 10tka, stoper, krajny obranca a nahradny brankar v lete.

Reagovat
avicii

Reagovat
avicii

Som zvedavy ze koho na 10ku budeme chciet..

Reagovat
Hai

10tka Wilson?

Reagovat
smazaný uživatel

Woodburn

Reagovat
JessePinkman

Ten na to asi podle všeho nemá...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Jovic misto Wernera. Nebo Sancho. Chybi nam hlavne leve kridlo nez desitka.

Reagovat
smazaný uživatel

Na RB Milner s TAA, na LB Robertson a Lewis. Grabara nahradni brankar a radsi utratit vsechno za Sancha a Jovice.

Reagovat
off-olda

José Mourinho o tom, jak přivedl Didiera Drogbu do Chelsea: "Drogba je ten typ člověka, který je tak loajální, že nikdy nezapomněl, že jsem ho přivedl z Marseille do Premier League. Nikdo ani neočekával, že tam skončí, protože na této úrovni nezačínal zrovna nejmladší. Hrál už za týmy jako Guingamp, Marseille, Le Mans, takže když jsem ho přivedl do Chelsea, moc dobře si pamatuji, jak se mě Abramovič ptal: 'Kdo? Koho to chcete za útočníka?' V té době bylo v Evropě spoustu velkých jmen, ale já si vybral Drogbu. Dále se mě vyptával: 'Kdo to je? Za koho hraje?', a já povídam 'Pane Abramovič - zaplaťte. Zaplaťte a neptejte se.' A z Didiera se stala ikona Chelsea a celé Premier League."

Reagovat
Kluivert9

Snad se tak plácá po ramenou, jak prodal De Bruyneho, Lukaka...

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Miguel19

To on ne, to klub přece.

Reagovat
Whitemedia

o těch se nevyjadřuje, ale už mluvil o Salahovi

José Mourinho: "Lidé se ze mě snaží dělat trenéra, který Salaha prodal, ale to je zcela špatně. Já jsem naopak ten, kdo ho přivedl. Když byl ještě dítě, hráli jsme s Chelsea proti Basileji. Dlouho jsem je sledoval a toho klučinu jsem si oblíbil. V té době jsme měli fantastické ofenzivní hráče, Hazarda a Williana, přesto jsem klubu řekl, aby ho koupili. Byl to spíše krajní záložník, který se stahoval do středu hřiště než útočník, kterým je teď. Byl to prostě kluk ztracený v Londýně, v novém světě. Chtěli jsme, aby se zlepšoval, ale on nechtěl čekat a chtěl hrát. Rozhodli jsme se ho poslat na hostování do Itálie, kde je fotbal hodně taktický a fyzický. Fiorentina je dobrý tým, který nehraje pod tlakem, ale byl to samotný klub, kdo se ho rozhodl prodat, ne já. Můj vztah s ním byl a stále je dobrý. Myslím, že toho přestupu nelituje, protože od té doby se mu život zlepšil, stejně jako on sám se zlepšil. Toužil hrát pravidelně."

Reagovat
r.mrazik

zasluhy jdou vzdy za nim...spatny veci vzdy za nekym jinym

klasicky placal

Reagovat
smazaný uživatel

My ho naštěstí stihli vyhodit včas než prodal Martial a Pogbu, Tonyho citem vyměnit za Williana, naštěstí byl Eda proti

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

nesledoval som vtedy futbal ale do Chelsea šiel za celkom ranec na tu dobu nie? To bol fakt nejaký no name?

Reagovat
M0rb1D4S

Měl před přestupem 2 nadprůměrné sezóny ve Francii.

Reagovat
Talker

Nadprůměrné je trošku podhodnocení, dal 32 golů v předchozí sezoně, mimochodem 2 Liverpoolu, 1 Interu, 2 Newcastlu a pomohl Marseille do finále EL...

Reagovat
Agent z Melmacu

neviem či no-name, ale čísla mal dobré...a v poslednej a teda vlastne aj jedinej sezone za Marseille dal 5 golov v LM a 6 v UEFA Cupe a vyhral cenu najlepšieho hráča francúzska v lige. Išiel za 37M, bolo to dosť, ale oplatilo sa

Reagovat
Talker

Dá se to tak říct. V předchozí sezoně dal 32 golů a v té předtím 20. Ale je fakt, že to nebyla největší hvězda na hrot, která mohla přijít.

Reagovat
cristiano.K.

sorry, ale když dá někdo 2x přes 20 golu v sezoně, tak už to není no name

Reagovat
Muffi

Mou jen žvaní a Talker ho zaslepeně hájí.

Guingamp vytáhl pomalu do pohárů, bez něj a jeho parťáka následně spadli, pak to zopakoval v OM s tím, že se mu dařilo i v LM a UEFĚ, kde došli do finále

https://en.wikipedia.org/wiki/2003%E2%80%9304_UEFA_Cup

Odešel do CFC protože nasypali nejvíc, s 11 brankami v Evropě (5 LM, 6 EL) ho OM udržet nemohlo.

Reagovat
Whitemedia

to jsou hrozné žvásty a nevěřím mu ani slovo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Agent z Melmacu

priviedol Drogbu lebo chcel Eto'o-a ale Barca ho vyfakovala, takže nech teraz nerobí ramená...bola to iba druhá voľba

Reagovat
smazaný uživatel

Je otázka jak moc to je pravda, když říkal že ve stejném pořadu říkal, že Salaha koupil on a že ho prodávat nechtěl, přitom před 3 roky řekl Salah půjde na hostování nebo se prodá pokud někdo dá dostatečnou nabídku.

Reagovat
Talker

Tak to je Mourinhovská verze.

Reagovat
Hokaido

Tak to bych mu i docela věřil, on v Drogbovi asi vždycky viděl ideálního útočníka. Viz ta legendární věta, když Didi přišel a nikdo mu nevěřil: "Judge him when he leaves the club.".

Reagovat
janinho

https://youtu.be/Hg3GY90vOSc

search word Rooney... do you want me to press buy? nonono gaffa

aj po tých rokoch EPIC

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je tady forum na fantu ?

Reagovat
smazaný uživatel

DDG- Valencia, Bailly, Lindelof, Young.- Matič, Pogba, Mata- Sanchez, Martial, Rashford

Reagovat
smazaný uživatel

nikoho utd nezajimaj, dneska je London Derby

Reagovat
masly008

Reagovat
EXoRcIsT

Mas pravdu dnes je super derby z ktoreho vyjde vitazne united pri akomkolvek vysledku

Reagovat
Mato178178

Nie .. musí byť 1X

Reagovat
smazaný uživatel

shaw nic ?

Reagovat
C-M@ster

To predikuješ, nebo to už někde je?

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to krásnej zápas Arsenal-Chelsea, škoda, že nebude Čech :)

Reagovat
oli9

arsenal a chelsea v oblíbených komu jako fandíš ?

Reagovat
Whitemedia

oběma, ale víc otravuje na našich stránkách..

Reagovat
avicii

Dnes by som rad videl v zalohe Nabyho

Reagovat
Hokaido

Kasper

Reagovat
smazaný uživatel

reddit football streams padli?

Reagovat
Minister

Schmeichel wow

Reagovat
Hokaido

Prostě Simpson, no. Ten už by neměl hrát ani v Champu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jotaaaa

Reagovat
Rarášek

Jsem ho z draftu vyhodil za Lamelu .

Reagovat
smazaný uživatel

Už před zranením vypadal docela dobře. Po tom otřesným vstupu do PL by ho to teď mohlo nakopnout. Nunovo důvěru bude mít

Reagovat
Rarášek

Já ho měl skoro celou dobu .. Ale teď v tý situaci Spurs jsem chtěl zkusit Lamelu aspoň na jeden match. Bohužel to vyšlo na Jotu, že se poroučí .

Reagovat
Coutinho10

Patricio ...celkem stesti

Reagovat
smazaný uživatel

Patricio wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Jota nesklame vždy keď ho hodím o draftu zaboduje

Reagovat
C-M@ster

Tak mi příště dej avizo, že ho tam hážeš, dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Tak nemusíš, on ho má stejně neaktivní Manny

Reagovat
C-M@ster

Ale jinak super čuch na hráče...

Co bys mi radil s Lovrenem. Mám ho vzít z waiveru místo Wan-Bissaky?

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som si asi radšej nechal AWB. Ale tu ti neviem moc jednoznačne poradiť

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera

Reagovat
Hokaido

Imo teda jasnej faul, vždyť se mu odrazil od hlavy.

Reagovat
Free_player

ještě, že jsem obránce z Leicesteru vypakoval z týmu

Reagovat
Coutinho10

Bennett goooaaaal konecne i muj obrance z Wolves dava gol

Reagovat
salami

na lavce

Reagovat
Coutinho10

uz 2 inkasovany goly + zluta karta....nakonec to nebude nejaka extra vyhra

Reagovat
salami

to sice jo, ale místo něj mám na hřišti Perreiru s -1

Reagovat
Coutinho10

to uz je horsi no

jinak ja celkem luxusni kolo po delsi dobe a to jsem sel do -12 bodu s prestupama https://fantasy.premierleague.com/a/team/182027/event/23

Reagovat
C-M@ster

Vážně? A jak by si tedy Bristol City vedl v české nejvyšší soutěži?

To je těžké srovnávat. Výsledky české ligy samozřejmě sleduji, ale bohužel nemám prostor se na zápasy dívat, takže úplně neznám kvalitu. Ale myslím, že bychom hráli o první místo. V týmu máme opravdu kvalitu. A v Česku je také lehčí program, zápasy se hrají jen jednou týdně. Věřím, že kdybychom měli více času na přípravu, tak hrajeme ještě lépe.

https://www.sport.cz/fotbal/premier-league/clanek/1062622-troufaly-vzkaz-z-ostrovu-kdybychom-hrali-ceskou-ligu-bojujeme-o-prvni-misto-tvrdi-obrance-kalas.html

Reagovat
Greny

Příbram s Csaplarova by si je povodila... A z atmosfér na Dukle by se jim udělalo blbě...

Kdyby řekl O POHARY tak se dá souhlasit že do toho desátého fleku budou

Reagovat
Greny

Csaplarem*

Reagovat
Talker

Já věřím, že tým, který postupuje z Champu do PL by klidně mohl bojovat o ten titul. Zároveň si nemyslím, že by tým, který z PL padá bojoval o víc než o střed tabulky.

Prostě tým, který vybojuje postup v lize, kde odehrají 46 ligových zápasů (a klidně dalších 10 v domácích pohárech) podle mého bude natolik sehraný a rozjetý, že by u nás ten titul mohl dát nebo o něj minimálně bojovat. Ale to se bavíme o 1-2 týmech ročně.

Reagovat
smazaný uživatel

Kalas tezi z toho ze v mladi jakz takz vynikal a vytahli si ho ven... kdyby nastupoval v ceske lize za nejakej slabsi tym, tak se projevi jak je fyzicky a takticky labilni.. hrat stopera v Dukle nebo Bohemce, tak seredne zapadne do prumeru..

Reagovat
fenixLFC

ten rozhodca je jebly, pereirovi da iba zltu a potom da jotovi zltu za to ze ho nakopne simpson sa mu to celkom vymykalo z ruk v zavere

Reagovat
smazaný uživatel

Pereira pekná prasárna, ale na červenou bych to neviděl.

Reagovat
Coutinho10

Wolves takhle zazdit 1. polocas

Reagovat
REPLIKATOR

Csaplárova past

Reagovat
smazaný uživatel

Za šancu Barnesovi treba Puela pochváliť, mnoho manažérov by to asi neurobilo

Reagovat
Hokaido

I když první poločas byl teda hrůzostrašnej. Ale za to asi mohla i nervozita.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež to tak beriem, premiéra v základe, v dosť ťažkom zápase. Ale vo WBA hral vynikajúco a napriek tomu si myslím, že by väčšina manažérov radšej kúpila ďalšieho Ghezzala.

Puel si to síce vynuluje nasadením Simpsona v tom istom zápase, ale robí aj dobré veci...

Reagovat
Free_player

A teď gol Jimenéz pls

Reagovat
Coutinho10

chtelo by to.... 3 goly a ani acko

Reagovat
Mastný Chobot

Leicester <3

Reagovat
smazaný uživatel

Neves To byla lahůdka

Reagovat
Coutinho10

vedeni je zpet

Reagovat
Hokaido

Zase Morgan tvl To už je fakt neuvěřitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

klasika..tohle funguje

Reagovat
Hokaido

A teď posral další gol, no. Větší tragéd snad v PL snad není.

Reagovat
smazaný uživatel

Neves je skvělej. Hotovej hráč pro top tým, snad ho Wolves udrží. Ikdyž jemu samotnýmu se snad z toho "projektu" chtít nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

United XI vs Brighton: De Gea, Young, Jones, Lindelof, Shaw, Matic, Pogba, Herrera, Lingard, Martial, Rashford #mufc

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávaná Alexis už na lávce.

Reagovat
EXoRcIsT

Sa mi paci ze Ole si hned nasiel zakladnu jedenastku a niejeto ttzden co tyzden experimentovanie

Reagovat
Tolstobik

Az na Younga (a Jonese) ideal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi 4231. Keita asi na LM a Milner na RB.

Reagovat
Coutinho10

Liverpool: Alisson, Milner, Matip, Van Dijk, Robertson, Henderson, Fabinho, Keita, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Mignolet, Sturridge, Moreno, Lallana, Shaqiri, Origi, Camacho.

Reagovat
avicii

Super

Reagovat
cubazi

Striedačka Moreno a Lallana.. dokedy Bože?! Dokedy ?....

Reagovat
Coutinho10

jsou nejaky zraneni, takze sedi to, co je k dispozici

Reagovat
cubazi

Tak máme tam mladších ktorý jedine sa možu viacej ukázať či nato maju alebo nie. Povedať že dať mladých je riziko, radšej osvedčených, tak to može len ten kto dlhodobo ignoruje výkony tychto futbalových kriplov.

Reagovat
Coutinho10

tak Camacho by mohl dostat prostor, když se vše bude dobře vyvíjet

Reagovat
R22

do léta

Reagovat
avicii

Reagovat
pytlerLFC

Skvělá, doufám že se Keita chytne

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Co je s Wijnaldumem?

Jinak ten Keita se už musí chytit, čeká nás za chvíli LM, vypadá to, že Bayern se rozjíždí, takže je každá síla potřeba

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Kixi Syhimour

ale no tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ako som písal, očakávam 4231, Keita LM, Mané RM, Bobby AM, Milner RB. Snáď dostane šancu Camacho na 10-15 min. aspoň.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Bude dôležité, aby Hendo s Fabinhom dávali rýchlo loptu od nohy a aj Keita, ktorý nemá formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tři hráči na něm a Morgan stejně v klidu

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Jotaa

Reagovat
Coutinho10

Wolves

Reagovat
Free_player

tvle to byla dobrá sypačka

Reagovat
Coutinho10

Jimenez aspon to acko

Reagovat
Free_player

už jsem si si říkal, že to ani není možný

Reagovat
kiwwi

Manchester United Starting XI- De Gea; Young, Lindelof, Jones, Shaw; Matic, Herrera, Pogba; Rashford, Lingard, Martial

https://twitter.com/ManUtd/status/1086624369017868288

Reagovat
Erdovec

ale obrana Leicesteru byla teda solidní hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Vlci si pošmákli na liškách, zákony přírody zachovány.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Co se stalo s reddit streamama? Nebo to najednou nefunguje jenom mě?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Placebo

No mně nejede ani to

Reagovat
Coutinho10

no jo...máš pravdu: ...tak to nevim, ale předtim to podle mě šlo

Reagovat
Placebo

To není dobrý...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to jde furt v pohodě.

Reagovat
Coutinho10

jo, ted uz jo..predtim mi to hazelo nejakej error a nebyly tam vypsany zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

Luke Shaw is ill and has pulled out of the United team. Dalot starts instead.

Reagovat
iamek

Reagovat
kaaspis

Ví se proč?

Reagovat
kaaspis

Aha, neumím číst

Reagovat
aragorn

stream na Liverpool který jede?

Reagovat
Erdovec

ale není to nic extra

Reagovat
Čivrss
Reagovat
EL Gringo

v tom digi im musi dobre jebat, ked namiesto tímu ktorý je prvý a bojuje o titul, daju United - Brighton

Reagovat
nani92

Liverpool nikoho nezaujíma, United zaujima všetkých

Reagovat
Remt

ty dostaneš hroznou bídu tady na ef jestli Pool dokráčí k titulu. Umíš psát vůbec o něčem jinym než, že shazuješ tenhle tým? Mi přijde, že Liverpool tě zajímá víc než United, ty nulo

Reagovat
nani92

Veď ale sa pytal na Liverpool tak čo mám písať o Csrdiffe? Televízii ide o sledovanosť a keďže ju majú vyššiu pri nas ako pri LPoole tak je ich výber jasný

Reagovat
REPLIKATOR

je to dement

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Minister

Reagovat
Grahf

zaujímavé, že dalot ja naľavo

Reagovat
Coutinho10

Sakho se toho neboji

Reagovat
Whitemedia

doufám, že dnes pojede náš zápas na buffstreamu, jinak jsem bez redditu nahranej..

Reagovat
Remt

hele docela dlouho jsem hledal nějakej v poho server na streamy fotbalu a od té doby co koukám na sport365 tak úplná pohodička:-) snad ani jednou se mi to neseklo

Reagovat
Coutinho10

skoda Matip...dobre to tam dostal

Reagovat
Tolstobik

Proti cemu presne ted Young protestoval???

Reagovat
Swarley

Young kapitán a kopající primaky, to je prostě otřesný

Reagovat
Tolstobik

Ja na nej zacinam byt alergickej, mel by hrat co nejmin...

Reagovat
Swarley

Jako já ho nemusím od té doby, co přišel...

Reagovat
Tolstobik

....ale stejne je furt v zakladu

Reagovat
Swarley

tak pod SAFem bylo jedno, kdo hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Další tím s 11 hráčmi pod loptou, betón. Ale som aj rád, známka uznania a rešpektu.

Reagovat
Remt

mám trochu strach, že čím se bude sezona blížit ke konci tak takovýhle zápasů bude čím dál víc :/ ale on to první gol otevře, protože zatím hrajou na 0:0, jakmile budou prohrávat, tak budou muset

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to až do konca sezóny mimo top 6 súperov tak.

Reagovat
Tolstobik

Vsak vetsinou horsi tymy jinak hrat nemuzou proti lepsim....me akorat sere, kdyz k tomu jeste prasi a simulujou, jako napriklad Huddersfield.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa im nečudujem, len konštatujem.

Reagovat
Swarley

...

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Proti nám takhle soupeři hrají pomalu od začátku sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

Penalticka

Reagovat
smazaný uživatel

Už 7. tuhle sezonu. Klasická tlačenka United jako vždycky. Plus simulace.

Reagovat
jenage

Trololo.

Reagovat
Swarley

*respektovaná tlačenka

Reagovat
9augi9

nie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí jste takový šunky, že vám ani ty penalty moc nepomůžou

Reagovat
Swarley

Kkti, dobrý bránění

Reagovat
smazaný uživatel

Pooogbaaaa

Reagovat
Grahf

boha ten rozbeh

Reagovat
Swarley

Pogbickaaaaaa

Reagovat
mickey mouse

prešovský beton

Reagovat
ajouki

Co ten Pogba dělal volný na pravém křídle? Už ho někdo prosím přivázejte na řetěz a běda jak se pohne mimo svůj prostor. Nejlépe na střídačku s ním. To by aspoň geniální tah.

Reagovat
Tolstobik

Kristepane, ten Young je totalni katastrofa.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba scores. Five goals and five assists under Solskjaer..

Virus

Reagovat
Tolstobik

Mourinho proste nepochopil za celou dobu, jakou roli takovymu hraci dat...

Reagovat
Kuba94

Ten nepochytil hodne veci, pritom se to najednou zda byt tak jednoduche.

Reagovat
Kixi Syhimour

Penalta

Reagovat
Free_player

pls má někdo po ruce dobrej stream na Manchester ?

Reagovat
cr7sux
Reagovat
13

Výborně, okradení o penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

to je v pici

Reagovat
Tolstobik

Keeper Brightonu na De Geu

Reagovat
avicii

ty kks z nicoho..

Reagovat
Coutinho10

do haje

Reagovat
Grahf

vzadu je to ale hrozne dezorganizované

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím orgasmus z výsledků, jen tak dál

Reagovat
Tolstobik

Tuhle sezonu uz to lepsi nebude...

Reagovat
Tolstobik

*reakce o prispevek vys

Reagovat
diastan

Pískej koneeec

Reagovat
smazaný uživatel

Kua

Reagovat
Orlandiiik

diver

Reagovat
Whitemedia

Salah

Reagovat
M0rb1D4S

Momentálně nesleduju. On už to zase zkouší?

Reagovat
Whitemedia

padáníčko, vztekáníčko.. klasický sympaťák Salah

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by si nezávidel, život by bol krajší, Rom.

Reagovat
Whitemedia

Život by byl určitě krásnější, kdyby ses pořád nelepil jako hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ty na Salaha.

Reagovat
Minister

Reagovat
nani92

Ak by neboli diveri, futbal by bol krajší

Reagovat
9augi9

To si si isto hovoril aj za pôsobenia Cristiana u Vás, ktorý v tom čase dával dive aj pri obúvaní kopačiek.

Reagovat
nani92

nehovoril

Reagovat
9augi9
Reagovat
Swarley

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Salah, nebuď kokot

Reagovat
SpecialOne

Salah

Reagovat
Sandstorm

Ten Fred to byl čistě Mourinhuv přestup? Od hráče s takovou cenou bych si představoval že bude rovnou do základu. A on už se nedostává ani na lavičku. Pod OLEM je jeho pozice ještě horší. Obrovský Flop.

Reagovat
smazaný uživatel

Táto skurvena súťaž. Už nech je video PL. Či už nám darovali penaltu alebo naopak. Už chcem rovinu vo futbale.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Kixi Syhimour

Shaqiri do hry, Keita je zbytečnej hráč zatím

Reagovat
Remt

naprosto zbytečnej, kolikrát on ztratí míč při rozehrávce to je donebevolající

Reagovat
EL Gringo

ked je Keita zbytocny, tak co potom Henderson?

Reagovat
Remt

Ale Keita je tam od toho aby tvořil hru ne? a ne aby ztrácel jeden míč za druhym :D

Reagovat
Kixi Syhimour

Co naděláš, no, ty záložníci až na Fabinha a Shaqiriho nemají kvalitu, Henderson, ale dneska ani není špatnej.

Reagovat
Remt

Henderson mi právě dneska přijde dobrej

Reagovat
cubazi

žiaľ suhlasim, Keita je stratený

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

Keita na Hendovu poziciu a Shag hore..

Reagovat
Kixi Syhimour

Nesouhlasím, Keita prostě ne, ten Henderson je dobrej, proč tam nechávat Keitu, kterej neumí přihrát?

Reagovat
Kixi Syhimour

Každopádně Shaq nahoru

Reagovat
Tolstobik

RASH

Reagovat
Grahf

rashhhh

Reagovat
cr7sux

Marcus

Reagovat
smazaný uživatel

RAAAASHFORD KRÁSNĚ!!!

Reagovat
smazaný uživatel

not a natural goalscorer

Reagovat
Swarley

Wow Rashord

Reagovat
Sandstorm

Dalot je úžasny na té levé straně

Reagovat
ajouki

Rashford další takový. Co si to sakra dovoluje? Ten na pozici útočníka vůbec nemá mít.

Reagovat
Orlandiiik

Keita

Reagovat
cubazi

Keita je strašný

Reagovat
Whitemedia

ten Moss opět k hovnu....

Reagovat
Sm0ker

Hrajem hovno Salah diver

Reagovat
Stannis Baratheon

Robin Hood of Selhurst Park

Reagovat
fenixLFC

mame tu prvy prestupvoy fail pod kloppom a tym je keita. ten hrac je uplne k nicomu. dnes totalne zbytocny a neviditelny. fakt nech ho hned na polcas stiahne a nasadi shawiriho, tak ako to mal hrat od zaciatku

Reagovat
smazaný uživatel

Fail bol Karius, Keita má ešte čas.

Reagovat
Sandstorm

No s tou cenovkou by měl být jeho impact daleko větší a zvlášť po půl roce. Je to podobný flop jako Fred v MU.

Reagovat
Sm0ker

Ne, větší

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si na také hodnotenia počkám ešte ďalší polrok.

Reagovat
avicii

Keita este skoro nic neodohral a hlavne by mal hrat v strede a nie na kraji...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne on nie je krídlo, jeho miesto je na LCM v 433 a to aktuálne nehráme, musí zvyknúť a pôjde to, dúfam.

Reagovat
Zaschrona

Hrozný zápas od nás zatím. Gylfi i Richarlison zatím úplně k ničemu a v obraně okna. Že Saints nevedou je skoro zázrak...

Reagovat
Luc-Luc

Keita dolu Shaq do hry a poradne je zmacknout 2. pulku

Reagovat
Coutinho10

ach jo...musime to nejak prostridat a dat Shaqa do hry

jinak zacatek dobry, ale oni jsou celkem jisty a Sakho je poradne namotivovany a hraje dobre...uz mi to pripada, jak nejakej komplex z CP...musime to zlomit

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako proti Brightonu, do těch plnejch to nejde. Keita se jeví dost špatně a má vcelku náběh na náš nejhorší nákup pod Kloppem. Při tom gólu se prostě nemělo jít se vším do útoku, někdo to měl hlídat. Taky se ukazuje, že kraje obrany jsou třeba, protože Milner nezvládá. Útok nic moc, zdá se mi že jsme po gólu hráli na náhodu, Salah zase spadl, nevyšlo mu to. Penalta sic být měla (zdravím Adama, který se nějak nevyjadřuje), ale co na tom, hrajeme tužku. Vypadá to opravdu na krizi. Je to jako začátek sezóny, teď ale nemáme štěstí, ale prostě není to dobré.

Reagovat
Sm0ker

Ještě je poločas, musíme věřit, snad je Klopp pěkně seřve a namotivuje

Reagovat
Kixi Syhimour

Třeba je namotivuje, ale Crystal mi přijde víc namotivovanej, podle mě na nás působí ta prohra se City, ti hráči to za chvïli neunesou. Chybí tomu hráč, který by to rozhodl, když ten tým na to dneska nemá, ale Salah ten hráč není, oproti minulé sezóně to není moc klíček, těží spíš z práce týmu. Vypadá to že se nám celá Anglie bude za chvíli zase smát.

Reagovat
redyyz

tam sa islo do presingu a nevyslo to, hold smola, keby sa tam bola ziskala topta, tak sme v precisleni.

Reagovat
redyyz

ako ten gol wtf...Alisson to mohol mat, to moze byt ta debata aka je potrebna hra nohou...DDG...

ono to "strasne" dlho trva, ked sa ma brankar polozit na zem...

Reagovat
nani92

Digi nakoniec by som si asi radšej pozrel prehru Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vladis271

Reagovat
oli9

dobrého blbečka si ze sebe udělal klasika opravdu povedená společnost hlupáků...ty, kiwi, adam

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
rave

Tohle bude hodně těžké, Palace jsou vzadu výborně organizovaní. Musíme se spoléhat na náběhy Andyho nebo Milnera, který má ale plné ruce práce se Zahou. Keita má sice dobrý pohyb, ale na míči je katastrofální. Salah by zasloužil žlutou a nafackovat za tu simulaci.

Reagovat
Swarley

Klasicky zápas do plných doma...strašně nás limitují kraje obrany, Dalot přes nohu a Young hraje hrozně...ze začátku málo pohybu, pak se to zlepšilo...ale klíčový je rozdíl v sebevědomí hráčů...Pogba i Rash do toho prostě jdou, nebojí se, jdou do klicky a zkusí to...a jsou z toho dva góly...to je asi ten úplně největší rozdíl oproti Mourinhovi, hráči si věří a na to se moc dobře dívá...

Reagovat
iamek

. Young se dobře pohybuje, nabíhá a pak to kazí centrama . Dalot na to, že to není jeho pozice, tak to jde.

Reagovat
Swarley

Jako jo, ale prostě potřebujeme to dostat na jiný level, jestli chceme příští rok útočit na titul...i na tom pravém křídle na takový zápas potřebujeme kreativnějšího hráče...Jessie se zase bude hodit na jiné zápasy...

Reagovat
iamek

Jessie se přesně hodí na zápasy jako před týdnem proti Spurs.

Reagovat
Swarley

Reagovat
C-M@ster

Ani nevím, kdy se Youngovi naposled povedl z toho kraje centr do vápna.

Standardky má celkem dobrý, ale kdykoliv centruje při hře, tak trefí obránce, nebo to jde do prdele.

Reagovat
Swarley

Jo jo a přitom máme velké hráče a to ještě nehraje Lukaku...strašná škoda toho nevyužívat, my neumíme dát přesný centr...

Reagovat
Kluivert9

Liverpool prohrává? Tak to bude penaltička

Reagovat
avicii

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Kluivert9

Reagovat
13

Už měla být penaltička a Liverpool by vyhrával. Jen tak mimochodem.

Reagovat
iamek

Nevidíš tu zbytečnou paniku tady ?

Reagovat
Erdovec

no, už jedna být měla, ale nějak ji nepískl, což nějak nezapadá do těch konspiračních teorií

Reagovat
smazaný uživatel

nejakú kompenzáciu poprosím

Reagovat
Maresma

chtělo by to

Reagovat
9augi9

Ako sa má Ovrebo inak?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí na Liverpoolu je uplně příšernej na obě strany. Napočítal bych tak 5 obrovských chyb.

Reagovat
Remt

tak nějak bych řekl, že je tam dneska rozhodčí úplně na hovno

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
avicii

podmeee

Reagovat
rave

To je ono!

Reagovat
13

MOMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Sm0ker

Jasně, zase jdu na hajzl a dáme góla abych to neviděl

Reagovat
Kixi Syhimour

Miluju tvůj močovej měchýř

Reagovat
C-M@ster

Však jsi na to měl celou přestávku

Reagovat
Sm0ker

Tu jsem se přemlouval, abych se zvednul

Reagovat
9augi9

Basu piva pre tohto chlapa na každý víkend!

Reagovat
Remt

běž tam a už se do konce zápasu nevracej

Reagovat
Sm0ker

je to trapný, ale já neviděl ani ten druhej, byl jsem v kuchyni Pro úspěch klubu jdu radši ven

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Remt

Ale buď v klidu, já to nemám se záchodem ale s EF, vždy sem v průběhu zápasu nějakým antiPool troubům a skoro každej gol propásnu a vidim až záznam

Reagovat
Luc-Luc

mooooo

Reagovat
Coutinho10

Joooooooooooooo bitcheeees

Reagovat
smazaný uživatel

Fabianski je bůh

Reagovat
9augi9

Salah a bez penalty? Veď ale, tfuj!

Reagovat
smazaný uživatel

To je tá stránka Salaha, ktorú chcem vidieť

Reagovat
Coutinho10

Robertson skoda, ale to je ono

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad aspoň remízu dají CP

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
9augi9

Vieš, že aj vy hráte? Tam sa sústreď.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
oli9

chcát na tebe

Reagovat
Luc-Luc

pojdme do nich

Reagovat
Zaschrona

JWP pěkný gól

Reagovat
lajka30

Hrajeme otřesně.

Reagovat
Zaschrona

Už mě to 4-2-3-1 pořád dokola štve. To rozestavení pro tenhle tým prostě nefunguje...

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooooooooooooooooooooooooooooo

goooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Kokoti

Reagovat
REPLIKATOR

hrají na Old Trafford

Reagovat
avicii

Firminoooo

Reagovat
smazaný uživatel

Keita áčko

Reagovat
Coutinho10

Yeeeeeaaaaaaaaaaaaaaah Boooooooooobbyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad Palace vyrovnají

Reagovat
9augi9

Tak snáď niekedy dostaneš rozum.

Reagovat
Luc-Luc

yeeeeeeeeessss

Reagovat
avicii

krasa jak sme na nich vybehli, treba pokracovat

Reagovat
Swarley

Jessieeee, to se dává

Reagovat
mickey mouse

Ještě jeden a pak zkusit dát Keitu do středu

Reagovat
Remt

nebo na lavičku

Reagovat
9augi9

Alebo naspäť do Lipska

Reagovat
cubazi

Reagovat
Remt

Čekal jsem od něj víc.. ale jako dejme tomu.. na lavičku je asi dobrej, ale kdyby sakra nebyl takovej plašan.. mohl by byt i platnej, takhle fakt max na lavičku, Shaqa bych místo něj viděl teď ke konci moc rád, snad přijde :)

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Hokaido

Takový dva náhoďáky Ale tak alespoň bude ten title race zajímavej.

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino na LM, ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson nasadil týpkovi jesličky, end is near

Reagovat
cubazi

Panebože KEITA TY LALLANA n.2

Reagovat
smazaný uživatel

Matičovy výškový souboje, na to jakou má postavu, jsou úplně k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Young nedá balon ve vápně na spoluhráče nikdy prostě, on je zakletej už, musí vypadnout.

Reagovat
smazaný uživatel

ach jaj

Reagovat
Zaschrona

Digne nedal Pickfordovi šanci,

Reagovat
Zaschrona

Ale teda nepochopitelný, jak může dostat Redmond tolik prostoru, úplná nabídka na to jít v podstatě sám na bránu.

Reagovat
RKBoy

Everton naozaj nechápem, kvalitatívne a finančne ste na tom mimo B6 asi najlepšie a aj napriek tomu skoro každý rok vyhoríte a ani sa len nezapojíte do boja o tú LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Špatné výběry trenérů

Reagovat
Zaschrona

On je spíš problém, že žádný trenér u nás nedostal od Martíneze čas si tady vybudovat mužstvo dle svých představ, místo toho pořád skáčeme mezi trenéry vyznávající úplně jiný styl hry, až do příchodu Brandse tu vůbec nebyl systém v nakupování hráčů... Fakt se nedají čekat žádné okamžité zázraky, zase měnit trenéra je hloupost.

Reagovat
Zaschrona

Problém je, že ten kádr vůbec není kvalitní. Ohromná okna v obraně, záloze chybí technická kvalita a kreativita a pořádného útočníka taky pořád nemáme. Na víc než holý boj o 7. místo nemáme...

Reagovat
fenixLFC

ako to bol preboha vlastny gol?

Reagovat
Zaschrona

Nechápu dotaz.

Reagovat
fenixLFC

ze ked som videl tu strelu a podobne, tak to bol redmondov gol. ako toto moze byt digneho gol ktory to ani entecoval do protipohybu brankara ani nic?

Reagovat
Zaschrona

Tak se podívej znova. Ta jakási střela šla od Digneho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ola la laaa

Reagovat
smazaný uživatel

Proc ti zalezi vic na vysledcich soupere, nez-li vlastniho tymu?

Reagovat
smazaný uživatel

Na United my záleží nejvíc

Reagovat
Čenda

Je to vidět, ani gramatika nemá přednost.

Reagovat
9augi9

Lebo je debil.

Reagovat
Swarley

Pak se dostal na level fanoušků Liverpoolu, kteří to dělali posledních 30 let stejně...

Reagovat
Luc-Luc

tak jestli mu slo o tohle

Reagovat
Swarley

To já nevím, jen je směšný, že se tomu zrovna diví fandové Liverpoolu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se divim velmi a to Liverpoolu nefandim

Reagovat
Swarley

A taky jsem nereagoval na tebe

Reagovat
Coutinho10

Neeeeeeeeeeeeee dpc...takovy tuctovy gol

Reagovat
Luc-Luc

to budou jeste ndrvy

Reagovat
Kixi Syhimour

Obrana je hrůzostrašná dneska

Reagovat
smazaný uživatel

do tých posledných 20 minút treba dať všetko

Reagovat
Swarley

Prostridej to Oleee

Reagovat
smazaný uživatel

Shaq hore, poďme rozhodnúť

Reagovat
smazaný uživatel

Shaq pomeee

Reagovat
Kixi Syhimour

Další penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Do haaaaje úplně zbytečné

Reagovat
Luc-Luc

Shaq rozhodne

Reagovat
Grahf

to bolo zase bránenie

Reagovat
Minister

Poďme Brighton ešte jeden

Reagovat
Swarley

Na nás ten přesný centr stačí...

Reagovat
Sandstorm

To sem přesně čekal. Shruba od 60.minuty zase úplně fyzicky odcházíme...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre nam tak, vedeme 2:0 a uz jsme nesmrtelni, Pogba do vseho na pul plynu, samy picovinky, Matic vsechny souboje prohrany... kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

CP teda musím dat kredit, skvely výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

jooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Matu? Dej tam Alexise kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rave

Dáreček.

Reagovat
vitasrp

Dneska teda Liverpool luxusní klika.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak neodpískali nám 2 penalty

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Luc-Luc

dikyyy

Reagovat
smazaný uživatel

eMooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Coutinho10

Joooooooooo Speerooni dik Saaaaaaalaaaaaaah

Reagovat
rave

Zrovna jsem si říkal, že to hrajem moc na náhodu vepředu. A ono to vyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Golman příšerný..tohle neudělá brankář ani v českejch okresech..

Reagovat
Remt

karma.. to má za ty dvouminutový rozehrávky celej zápas

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Sandstorm

Tak je to třetí brankář, kterymu je 40.

Reagovat
smazaný uživatel

To ho ale neomlouvá, navíc právě že mu je 40...takovejhle fail ti neudělá ani 12letej golman

Reagovat
smazaný uživatel

Salah 50. gól v 72. zápase v lige, ak som dobre pochopil. Tie isté čísla v lige ako Torres .

Reagovat
redyyz

one season wonder

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

Daj tam Origiho namiesto Maneho dpc

Reagovat
smazaný uživatel

uz len ozil miesto guendouziho a emery sa po 6 mesiacov dopracoval k idealnej zostave, kym mu z nej nepoodchadzaju hraci

Reagovat
Sandstorm

To budou ještě nervy. Brighton je teď na koni a my ani chvíli neudrží e míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal sem 4,5-0 a ne takové trápení

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
rave

Hendo dneska odvedl parádní kus práce ale.

Reagovat
Nikikrew

zaloha Torreira, Xhaka a Guendouzi

Iwobi nas najlepsi hrac v mesiaci iba na lavicke

Reagovat
Swarley

Lukaku přidá třetí a hotovo

Reagovat
niflheim

To doufám, toto smrdí Csapim.

Reagovat
Sandstorm

Lukaku si přidá možná tak knedlík.

Reagovat
Sandstorm

Budeme ještě hrát fotbal a nebo budeme jenom čekat až Brighton vyrovná?

Reagovat
Coutinho10

fuuj...tak to smrdelo

Reagovat
smazaný uživatel

A nejvíc tomu dává korunu Skacik, to je absolutně nejhorší komentátor v Československu

Reagovat
smazaný uživatel

LUKAKU tak to sem ještě neviděl..

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson dnes lepší ako Fabinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí na přes držku, nejdřív faulovaný David a teď Marcus a ani jeden nepiskne

Reagovat
r.mrazik

Co to píská za kreténa?? Takový zákroky a on nic

Reagovat
Swarley

Reagovat
Sandstorm

Faul jak prase na Rashe. To bylo na žlutou.

Reagovat
r.mrazik

to jo...takovy zakrok pres koleno

Reagovat
Free_player

Milner

Reagovat
smazaný uživatel

jak odešel

Reagovat
Remt

Bohužel, ale jasná:-(

Reagovat
cubazi

Jak ja nenavidim Maného

Reagovat
smazaný uživatel

Mané, všetko top, ale to sebcenie a následne zakončenie

Reagovat
cubazi

U neho je to normálne, prihravky jeho spioluhračom som zakaždým zbrzdené vdaka jeho zasebčeniu

Reagovat
Remt

Mohl by ty situace řešit líp, jinak jeho start na míč a téměř všechno ostatní miluju, ale jak on to dokáže zadrbat..

Reagovat
smazaný uživatel

a teraz konečne golik

Reagovat
mickey mouse

Mané zasobčil

Reagovat
rave

Milner dostal dobrou šikanu od Zahy.

Reagovat
Coutinho10

Mane twl

Reagovat
rave

5 minut

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooooooooooolll

Reagovat
smazaný uživatel

Sadioooooooooooooooooooo konečne to spravil dobre

Reagovat
cubazi

Zase zasebčil

Reagovat
Sandstorm

Racci prasi jako prasata.

Reagovat
Erdovec

dneska jsem neviděl, ale i to minulé kolo chodili do půlky věcí jak psychopati

Reagovat
Zaschrona

Gylfi. Celý zápas houby, pak gól z ničeho. Bohužel jak typický...

Reagovat
Luc-Luc

maneeeeeeeeeeeer joooo

Reagovat
Coutinho10

Joooooooo Maaaaaaaaneeeeeeww.....ted to uz vyslo

Reagovat
Tolstobik

Tvl, co se deje v tom Liverpoolu...

Reagovat
smazaný uživatel

chlapci vám jebe dnes

Reagovat
smazaný uživatel

omg robertson ♥♥♥♥♥♥

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
rave

Reagovat
Free_player

taky dobrá nálož

Reagovat
cubazi

Toto brankár musí mať

Reagovat
niflheim

Ole

Reagovat
Kixi Syhimour

Obrana naprostá katastrofa

Reagovat
Grahf

chvalabohu

Reagovat
Luc-Luc

paneboze to braneni

Reagovat
Tolstobik

Zbytecny nervy, sance byly tak na 4:1...

Reagovat
KingMaster13

Crystal Palace ale hodně pěkně Porazit venku City a málem i Liverpool....klobouček

Reagovat
redyyz

ale neuveritene kde sa nachadzaju v tabulke...na to ako hraju

Reagovat
KingMaster13

To je věc druhá Přitom herně se proti nim hraje hůř než třeba proti West Hamu bych řekl. Snad budou co nejvýš.

Reagovat
t0mmy33MCFC

Na city výhra a tu ani bod...kampaň proti city

Reagovat
KingMaster13

Ale moc jim nechybělo A o to jde, že se s nima brutálně natrápili první dva týmy tabulky

Reagovat
Luc-Luc

jeseteze je konec uz

Reagovat
Remt

Dnešní výkon byl teda velkým varováním pro příští zápasy:-/ nechat si dát 3 goly od takovýho týmu..

Reagovat
EL Gringo

fuuuuu suche triko toto bol uplne typicky zapas zo sezony 13/14 sme si aspon zaspominali

Reagovat
cubazi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
stiflerovamama

Moss ako za čo nadstavoval 5 minut a potom to tam ešte naťahoval minúte cez čas kokot

Reagovat
avicii

strasny rozhodca..

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
avicii

to bol zapas 3 body

Reagovat
Erdovec
Reagovat
smazaný uživatel

CP ale moc pěkný výkon, naštěstí jim to nestačilo

Reagovat
smazaný uživatel

Leno

Bellerin Sokratis Koscielny Kolasinac

Torreira Xhaka Guendouzi

Ramsey Lacazette Aubameyang

konecne zase hra na 4 beky, ale ja bych tam hral hned dva jine hrace (mustafi, nacho) koalovi v tomto systemu moc neverim

ten stred zalohy mi taky prijde predimenzovany. nechapu, minule hraje na dva odriznute stredni zalozniky a ted rovnou na ctyri a bez jedineho kridla, navic ramseyho zacne stavet v dobe, kdy uz se s nim neda pocitat.. logika

Reagovat
masly008

Emery logika

Reagovat
J0EL

Reagovat
Whitemedia

Miguel už tu ani naše sestavy nedává, protože jsou pořád stejné

Reagovat
Greny

Vždy s napětím koukám zda nastoupí Kovacic nebo Barkley

Reagovat
Mimalu

a ani to už není tak napínavé, v poslední době docela Kovacic vyhrává

Reagovat
PhilipS

Tohle bude remíza při nejlepším. Vůbec nám nevěřím. Chelsea má jedinej problém v zakončování. Hrajou líp než si jejich fanoušci myslí.

Reagovat
jacobT

Taylora stale nevyhodili?

Reagovat
TopinB

60 vteřin a už chci zastřelit Jorginha

Reagovat
TopinB

A zas

Reagovat
Whitemedia

Jorginho je retardovaný?

Reagovat
Greny

Začal bych tím že bychom mohli nahrávat spoluhráčům a ne protihráčům... Jsme modří jo kluci

Reagovat
Nikikrew

Xhaka

Reagovat
SpecialOne

Jasná žlutá, nesnáším když rozhodčí kašlou na pravidla jen proto že je 4. minuta

Reagovat
jacobT

Taylor je celkovo strasny neschopak.

Reagovat
Whitemedia

nejhorší rozhodčí v PL

Reagovat
jacobT

Aaach Auba, skoda

Reagovat
Whitemedia

klasické problémy s Jorginhem a Alonsem, které Sarri odmítá řešit....

Reagovat
PhilipS

Fuck. Dejte sem pls novou stránku na streamy. Reddit už nejede. dík

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
PhilipS

danke

Reagovat
PhilipS

Fuck. Dejte sem pls novou stránku na streamy. Reddit už nejede. dík

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád funguje, tenhle stream mi zatím jede super

http://bfst.to/play/soccer-3.php

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka

Reagovat
jacobT

Auba vybojuje loptu a namiesto zalozenia utocnej akcie sa tam Xhaka kruti az kym ho neoberu...

Reagovat
Whitemedia

Jorginho.. fakt zážitek tohle to sledovat...

Reagovat
čutalista

Co se stalo s redditem?

Reagovat
Kaze

Jdi na /r/soccerstreams_other nebo /r/soccerstreams_pl

Reagovat
čutalista

díky

Reagovat
Minister

to je v piči

Reagovat
Nikikrew

Kos kuaaaaaaaaa

Reagovat
Tommy the Gunner

Kosta

Reagovat
Swarley

perfektní zákrok xichtem

Reagovat
Whitemedia

Kepa na De Geu

Reagovat
Whitemedia

ale je mu to hovno platné

Reagovat
Mimalu

začátek podobný s ligovým zápasem na Tottenhamu...

Reagovat
smazaný uživatel

Lacaa

Reagovat
Nikikrew

Lacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Edgewalker

gooooooooooool

Reagovat
Tommy the Gunner

LACAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Counter

LACA ❤️❤️❤️❤️

Reagovat
jacobT

LACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Minister

gooooooooool Lacaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

laca ♥ ty standardky mame vyborne

Reagovat
patas92

Co to bylo za homo oslavu?

Reagovat
smazaný uživatel

tvoje mama

Reagovat
patas92

s tvojim tatou, hnus

Reagovat
Rohlíček

LACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Laca blazen

Reagovat
Swarley

dobře to tam narval

Reagovat
Whitemedia

Whitemedia19.01.2019 18:35#

klasické problémy s Jorginhem a Alonsem, které Sarri odmítá řešit....

i nadále pokračují a je to s nimi horší a horší.. děkujeme Maurizio

Reagovat
TopinB

Toto se líbí uživateli blade115 Ale teda je to příšerný, souhlasím

Reagovat
blade115

Já mu konkrétně Alonsa nevyčítám, Emerson za ten rok nikdy neukázal, že by na to měl... Musel by jedině změnit systém.

Reagovat
TopinB

Já spíš myslel to "děkujeme Maurizio"

Reagovat
masly008

možná se dal pískat i ofsajd torreiry,ale srát na to.zatím je meleme.

Reagovat
Tommy the Gunner

skoda Aubaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Kante uz dnes mal loptu?

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi

Reagovat
smazaný uživatel

to je palic

Reagovat
smazaný uživatel

lolasinac tvl

Reagovat
smazaný uživatel

k*

Reagovat
Kincl

Jaj zrovna dneska to uhaluzí né Pistolky?

Reagovat
Hokaido

Tak Higuaina už nepotřebujeme, na hrotu hraje Kanté.

Reagovat
Mimalu

tak Auba se teda míče při zákroku na Hazarda nedotkl...

Reagovat
Gunner91

Hazard ale taky ne..

Reagovat
Mimalu

co? Auba udělal skluz na Hazarda, nezahrál míč a podrazil ho. Netuším jaký vliv má na tu situaci to, jestli Hazard hrál s míčem nebo ne....

Reagovat
masly008

však jste tím získali výhodu,protože měl balon xhaka a připravil vám.

Reagovat
jacobT

Sme sa teraz pokusali dostat Chelsea do zapasu alebo co?

Reagovat
rave

Luiz ty balóny rozdává hodně na pána.

Reagovat
niflheim

Kanté vůbec neví, co s tím míčem má v šestnáctce dělat, tohle je prostě fail od Sarriho.

Reagovat
10

dneska neví ani co má dělat bez míče

Reagovat
Whitemedia

Sarri dělá daleko větší faily, tady to s Kantém je ještě celkem v pohodě..

Reagovat
Nikikrew

Ramseyho osobka na Jorquinha je zatial ucinna.

Reagovat
jacobT

Inspirivali sme sa sliepkami.

Reagovat
smazaný uživatel

to ma byt nejaky vtip?

Reagovat
Nikikrew

nie

Reagovat
Whitemedia

a taky úplně zbytečná, fakt jsem ještě zbytečnější plýtvání silami ve fotbale neviděl..

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavne se o zadne osobce mluvit neda

Reagovat
Whitemedia

jako stopoval ho tam poctivě, ale určitě to nebyla osobka v takové míře, jako tenkrát Herrera předváděl u Hazarda

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to am vs dm je docela logicke, ze budou ve stejnych prostorech. poslednich 10 minut jsem to teda sledoval a stahuje se proste ke hracum, co jsou v jeho prostoru nic vic

Reagovat
jacobT

Rudiger bez zltej? Ze ma to neprekvapuje...

Reagovat
Whitemedia

na začátku zápasu vám odpustil žlutou jen kvůli tomu, že byl začátek zápasu.. prostě ta pleška neumí pískat..

Reagovat
smazaný uživatel

dlouho jsem nevidel jasnejsi zlutou (bez udeleni)

Reagovat
masly008

stejně jak nedal xhakovi.ta byla taky jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

no vsak tu jsem myslel

Reagovat
jacobT

Ved jasne, este ale cakam pasaz zapasu, kedy zltou oceni vacsie hluposti ako tieto zakroky. Fakt nema co robit v PL.

Reagovat
Nikikrew

Taylor

Reagovat
smazaný uživatel

kante je teda dnes dost slaby

Reagovat
Nikikrew

Skoda Auba

Reagovat
Free_player

Auba ten mohl bejt ...

Reagovat
Tommy the Gunner

Jaktoze tohle neni redka? Luiz

Reagovat
smazaný uživatel

guendo zatial absolutnenic...ale zakladik isty

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

hraje uplne stejne jako ostatni zaloznici

Reagovat
Counter

blade pls

Reagovat
Mimalu

Reagovat
SpecialOne

To bylo skoro na redku vůl

Reagovat
Gunner91

Luiz, klasika, něco jako když se u nás splaší Xhaka..

Reagovat
Tolstobik

To nebylo skoro na redku ale uplne na redku.

Reagovat
Edgewalker

gooooooooool

Reagovat
Nikikrew

KOoooooooooooooooooooooos

Reagovat
Tommy the Gunner

KOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Reagovat
10

ty stopeři Chelsea jsou úplně mimo, to jsem u Sarriho asi ještě neviděl

Reagovat
Counter

KOSCIELNYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
jacobT

Kooooooooooooioooooooos

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea vubec nevi pri standartkach

Reagovat
Rohlíček

Koooooooooooooooooooooooooooooooos

Reagovat
smazaný uživatel

lol ten center a rameno

Reagovat
Minister

Kos the boss

Reagovat
Whitemedia

Sarriball neskutečný

Reagovat
Tolstobik

Proc proti Arsenalu hraci Chelsea prasi o tridu vic nez normalne?

Reagovat
10

zase 5 "bránících" hráčů na 1 hráče Arsenalu jako u toho prvního gólu...

Reagovat
smazaný uživatel

sokratis

Reagovat
Swarley

ramínkem na klid

Reagovat
Counter

Nejlepší zakončení ramenem, jaké jsem kdy viděl

Reagovat
jacobT

U Kosa sa akurat cudujem, ze si to rameno pri tom nevyhodil.

Reagovat
10

mnohem lepší než hlavou pár minut předtím

Reagovat
diastan

Mario

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Mou zpět do Chelsea

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Error

*Drogba

Reagovat
Manik...

Reagovat
Free_player

Sokratis na pána

Reagovat
stiflerovamama

Koscielny

Reagovat
smazaný uživatel

Sokratis ten pas a zvedal ruce jeste driv nez Kosc hlavickoval

Reagovat
smazaný uživatel

pekný boj o 4.miesto sa rysuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

krajší ako o titul, takže v TV už nebudete

Reagovat
smazaný uživatel

pochopili, že už je o titule rozhodnuté

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Takto Hazarda nekurvil ani Mourinho

Reagovat
Mimalu

by mě zajímalo, jestli Alonso opravdu věří tomu, že Kante po jeho centru opravdu ten hlavičkový souboj vyhraje...

Reagovat
Manik...

Reagovat
Usty

*kdokoli...

vždyť tam má nad 176cm jen Jorginho, kterej pro změnu váží 65 kilo...

Reagovat
Lacko_Boh

Hlavičkové súboje si o časovaní. Timing beats everything.

Reagovat
Whitemedia

Willian stylově zakončil tenhle skvělý poločas

Reagovat
smazaný uživatel

wilian ta strela

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal hrá teraz možno bez Monreala v plnej zostave. Alex je parádny hráčik .

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil misto vlasače

Reagovat
smazaný uživatel

Njn.

Reagovat
rave

Willian

Reagovat
Whitemedia

MOTM Arsenalu zatím Jorginho a nebo Alonso, ten výběr je dost složitý

Reagovat
10

trošku křeč...dneska tam je dost horších, např. Kante, Hazard, nebo třeba Pedro, kterej prohrál souboje před oběma gólama

Reagovat
10

+ teda oba stopeři

Reagovat
smazaný uživatel

ale pred tim prvnim golem ten souboj prohral alonso (ktery je celkove spatny), navic pedro se aspon dokazal dostat ze hry do nejake sance. a luiz dobre rozehrava.

Reagovat
10

Pedro podběhl ten centr, pozičně tam byl špatně, s tím už imho nemohl Alonso nic moc dělat

Reagovat
smazaný uživatel

no podle me je teda vetsi chyba nechat pri standardce sveho hrace v pohode zpracovat mic a otocit se s nim, nez nechat propadnout mic, ktery ani nejde presne do prostoru daneho hrace.

Reagovat
10

tak se na to koukni ještě jednou, Pedro tam mohl udělat mnohem víc i při tom následným zpracování

Reagovat
Whitemedia

dej Hazarda a Kantého tam, kde je jejich opravdová pozice a uvidíš.. Jorginho není schopný dát míč dopředu, Alonso posílá centry vzduchem, když tam má Kantého a první gól je jeho vinna.. žádnou křeč nevidím..

Reagovat
vitasrp

Katastrofální výkon, na to, jak důležitý je to zápas, se k tomu přistoupilo podobně jako na Tottenhamu. Na ten počáteční tlak Arsenalu byl tým úplně nepřipravený, Jorginho tomu všemu ještě luxusně pomohl, když tam zajebal prvních pět míčů.

Nicméně v tý hře nebylo nic, co by fungovalo, sice jsme si vypracovali nějaký dvě šance a trefili tyčku, reálně to ale mělo být po tom průběhu tak 4:0, měli jsme ucházejících tak možná 5 minut, jinak to stojí za velký hovno.

Hlavně ta záloha je strašně neslaná, nemastná. Jorginho je úplně mimo, Kovačič si furt zabíhá k lajně, kde si sice ten prostor občas najde, ale ono aby ne, to není prostor, který by byl nebezpečný, takže ho soupeři taky s díky nechají. A cejtit je tam víceméně jenom Kanté, i když se nedá říct, že by hrál nějak dvakrát jó dobře.

Reagovat
vitasrp

Jinak jsou tam klasicky velký rozestupy mezi řadama, přesně jako to bylo tehdy na Spurs. Když napadáme, soupeř překopne ten prvotní presink a útočníkovi se to podaří sklepnout, tak tam máme díru jako kráva uprostřed, ze který můžou soupeři těžit.

Nehledě na to, že ta trojice Alonso - Kovačič - Jorginho má rychlostně velmi podstatný nedostatky.

Reagovat
Hokaido

S tím Jorginem už mě to vážně začíá štvát. Neříkám, že bych ho hned odstřelil, to vůbec ne, ale přeci nemusí hrát každej zápas. Stálo by za zkoušku vrátit na DM Kantého. Tohle jeho neustálý stavění do základu neprospívá nikomu. Naše hra tím trpí a samotný Jorginho se pomalu stává největším nepřítelem fanoušků.

Reagovat
PhilipS

Naopak my máme zakončování výborný. Laca s Aubou jsou borci, co by měli hrát o titul. Ramsey tam pumpuje hektolitry energie. Výbornej zápas. Jestli je rozhodnuto? Ani omylem. Docela ale fanoušky Chelsea lituju. Potřebuješ dát góly a na lávce máš akorát defenzivního útočníka Girouda.

Reagovat
Greny

Tak můžeme hrát když vedeme ne když o dva prohráváme... Arsenal hraje hovno ale aspoň umí zahrát standartky... To je co standartky nebo roh to průser zápas co zápas.... Pořád dokola... Z ofenzivních naopak kromě té tyčky nic...

Willian, Jorginho hned dolů... Giroud na plac , Eden na svůj post a místo Jorginho ať tam jde klidně Barkley nebo Luiz a Christensena na stopera....

Reagovat
Mastný Chobot

Bellerín je úžasný, keď hrá takto, tak je svetová špička. Lacazette messiovsky dokonalý gól. Tá bojovnosť je príkladná, namotivovaní sme dobre. Teraz to len nedojebať, bojím sa Kolašinaca celkom. Xhaka s Guendouzim ma serú, každý ich osobný súboj je ten istý vzorec - strč časť tela pred loptu, spadni, začni rozhadzovať rukami a dúfaj, že zapíska faul. Neznášam to.

Reagovat
Greny

Když na něj hraje Willian a naopak ho při útočných výpadech brání Alonso

Reagovat
Lacko_Boh

Díky za analýzu

Reagovat
Hokaido

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jako dobre 2:0, ale fakt jen diky standardkam jinak na sance cca vyrovnane - my: auba po prihravce lacy + nuzky, chelsea: pedruv lob, hazard po centru ze strany.

ze zacatku horel strasne kola, druha polovina o poznani lepsi, ale stejne bych tam radsi videl nacha. ze zalohy nikdo nijak nevycniva, vsichni cca stejne, aaron u niceho nebezpecneho, nejvic tam toho vytvari asi laca...

Reagovat
smazaný uživatel

jo a belle dost dobry. z chelsea spatny kante, alonso a i wilian a eden nic. pokud nekoho pochvalit tak luize, kdyz rozehrava a kovacice

Reagovat
Greny

Sarri je kreten ...Hazardu i Kanteho zabíjí tím kam je staví vidí to všichni jen on ne

Reagovat
smazaný uživatel

hazard urcite, ale kantemu to dneska imo fakt nejde, i do obrany (treba jak vypustil souboj z kolasinacem, ktery pak odcentroval a auba dal nuzky)

Reagovat
masly008

je to prdel.má nejlepší levé křídlo a nejlepšího defenzívního záložníka a dává je někde kde jsou stracení a místo nich hrají na těch pozicích průměráci.

Reagovat
Mastný Chobot

A tá asistencia Sokratisa - za to by sa ani Zidane nehanbil

Reagovat
PhilipS

To nakop někam do vápna. Bych si nedělal naděje, že to bylo cílený

Reagovat
Nikikrew

Konecne super vykon od nas. Dobre sme sa pripravili na Chelsea a ten pressing im robi velke problemy. Jorquinho uplne vypojeny z hry a Chelsea len tazko kombinuje v strede zalohy.

Od nas Lacca uzasny, Torreira dnes opat skvely ale vsetci hraju svoj nadstandart, mozno okrem Guendouziho.

Bellerin velmi chybal, skoda jeho zranenia v tam dolezitej fazy lige.

Naskok je luxusny, treba dat 3 gol a je vymalovane

Reagovat
Svatej

Tak zrovna kombinace nam problem nedelaj teda... Hra u obou vapen jo, ale kombinace ve stredu vubec.

Reagovat
spider_8

Je absolutně směšný, že máme dva top rozdílové hráče a oba je dáme mimo svoji pozici, kde ztratí svou výjimečnost. Tohle se nedá omluvit žádným argumentem ohledně systému, to je prostě fail. Ač za to moc nemůže, tak je zatím Hazard nejhorší na hřišti. Má nulový impact a ještě ztrácí spoustu míčů. Well done Sarri. My toho Higuaina potřebujeme úplně zoufale.

Přitom bych neřekl, že hrajeme tak špatně. Dokážeme se prokombinovat k vápnu, kde jsme odsouzeni k tomu, vrátit míč zpátky na stopery nebo ho nacentrovat a ztratit. Arsenal vede hlavně díky tomu, že z každé standartky má gólovou šanci, to je něco šíleného jak tohle dneska bráníme.

Reagovat
vitasrp

U toho Hazarda se sluší podotknout, že trenér je zahnanej do kouta, když má útočníky, se kterýma to pak vypadá ještě hůř, než když to tam supluje Eden. Jako tohle je fakt průser, snad už bude na příští kolo ready.

Reagovat
PhilipS

Ten příchod Higuaina je skvělej tah. Myslím si, že s ním třetí místo uhrajete.

Reagovat
Greny

Tak když tam nechce hrát útočníka tak tam má hrát Pedra ale ne Hazarda

Reagovat
PhilipS

Dyť se tam točili

Reagovat
blade115

Hazard je prý na křídle defenzivní zátěž, protože nebrání.

Reagovat
fenixLFC

yup preto na ihrisku ma laveho beka ktory brani este menej

Reagovat
mikelinos

Reagovat
icka

Reagovat
spider_8

Mně to s Moratou přišlo v pohodě v posledních zápasech, ale chápu, že jestli je jednou nohou v Atleticu, tak asi hrát nebude. I s Giroudem si ale myslím, že by to bylo lepší. Měli bychom alternativu k rozehrávce na krátko, Hazard by mohl hrát čelem k bráně a bylo by aspoň na koho nacentrovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

A to jsem se tahnul do obchodaku pro bramburky...

Je na hristi aspon jeden hrac vyjma golmana, kterej hraje tak, ze neni urazkou sportovce? Strasne mi lezou vsichni na nervy, neda se na to divat.

Reagovat
Whitemedia

na tohle brambůrky nepomůžou, tohle zachrání slivka

Reagovat
Kixi Syhimour

Azpi?

Reagovat
Whitemedia

dnes to je od něj slabší

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok, dík, sleduju jen po očku

Reagovat
nani92

Čo robíš?

Reagovat
Kixi Syhimour

Teď jsem si udělal večeři.

Reagovat
Swarley

a povedlo se nebo jsi tak nějak od začátku čekal, že se to nepovede?

Reagovat
Kixi Syhimour

No, moc jsem tomu nevěřil, ale jakože povedlo se, ale nějakej extra výkon to nebyl, už si večeřel?

Reagovat
Swarley

docela jo, Olo pod souhrnem celkem krmí

Reagovat
nani92

Aj ja, dobrú chuť

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok, aj tobě

Reagovat
Hokaido

Kdybys chtěl někdy nějakej recept, tak napiš.

Reagovat
Kixi Syhimour

Na nějakou neobvyklou bábovku/buchtu nemáš?

Reagovat
blade115

Ty jo, co teď s těma brambůrkama... Kdo to kdy slyšel, jíst brambůrky když se prohrává...

Reagovat
Greny

Bych se nedivil kdyby největší Sarriho problém byl zda si bude moci o přestávce stáhnout 3 cigara

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

Azpi se taky kdy probere z té diskotéky?

Dopředu zoufalej klasicky. Ale směrem dozadu je taky totálně příšernej..

Reagovat
Whitemedia

Mourinho at HT: "Chelsea is an easy team to analyze”

na tohle by ani Bielsa špehy nepotřeboval..

Reagovat
nani92

Asi by ich hneď vyhodil, lebo nič nenašli

Reagovat
smazaný uživatel

Sarri vypada, jako by ho to nebavilo, tak tam radsi lusti krizovky

Reagovat
Manik...

Koho by to bavilo

Reagovat
10

a ty se mu divíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je tam od vedeni tymu, lustit si muze doma na hajzlu

Reagovat
10

já bych taky dělal, že k nim nepatřím

Reagovat
smazaný uživatel

Co jste nam to z Juve poslali za poleno do obrany

Reagovat
10

co bys chtěl zadarmo?

Reagovat
smazaný uživatel

To mame za toho Djouroua, co? Vy zadarmo dostanete Ramseyho, my tohleto

Reagovat
10

za Bendtnera, Traoreho...a nemysli si, že jsme srovnaný

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy konci smlouva Ruganimu? A budem si kvit Od vas by se nam hodil Costa. Toho jsme vam meli predtim vyfouknout

Reagovat
10

musíš stát trošku nohama na zemi...tzn. vybírat v béčku Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Juve je beckovy, evropsky mančaft

Reagovat
10

právě, evropský mančaft, narozdíl od Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Co mas proti Evropske lize?

Reagovat
10

proti nic, normální béčková soutěž pro béčkový kluby

Reagovat
blade115

To Mourinha aspoň ten jeho bus vyloženě bavil a byl na něj pyšnej.

Reagovat
Nikikrew

Uz by sme sa mohli zobudit

Reagovat
smazaný uživatel

Laca dnes vybornej vykon

Reagovat
PP

Proč se to hrává v tak pičácký čas??

Stručné zhodnocení, jak nám drží náš klasický střed Xhaka - Torreira - Guendouzi? Proti silnějším týmům by tento střed mohl fungovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Nefunguje. Ale Chelsea je strasne impotentni.

Reagovat
blade115

Nevím, jak to bylo v první půli, ale teď je Arsenal vyloženě slabej. Nejhorší je, že i tak to stačí, protože oni nemusí dělat absolutně nic a Chelsea stejně ten gól nemá jak dát.

Reagovat
smazaný uživatel

Se setrime na silnejsi soupere

Reagovat
blade115

Je fakt, že Cardiff vás asi potrápí víc.

Reagovat
Whitemedia

Barkley tomu chyběl

Reagovat
Kluivert9

Chtělo to nějaký nečekaný střídání

Reagovat
Whitemedia

nás nikdy nevedl víc předvídatelný trenér..

Reagovat
Kluivert9

Víc předvídatelnej neexistuje. V patách mu je Valverdeho.

Reagovat
Kluivert9

*Valverde

Reagovat
Tommy the Gunner

Proc Kola nestrilel? skoda

Reagovat
blade115

Higuaínovi na jednu stranu bude stačit udělat fakt úplné minimum, které by člověk od útočníka čekal, a bude to i tak obrovské zlepšení oproti tomuhle.

Reagovat
Tommy the Gunner

Bellerin

Reagovat
smazaný uživatel

jak tohle mohl nevidet...

Reagovat
Kaze

Ten Kante ve vapne je takove mrhani potencialem

Reagovat
Nikikrew

kos, dnes hra paradne

Reagovat
Minister

On tam toho Guendouzi fakt nechá???

Reagovat
Hokaido

#jesuiskoscielny

Reagovat
Nikikrew

preco Lacca dole

Reagovat
smazaný uživatel

Do hajzlu proč jde dolů laca?

Reagovat
Edgewalker

Zase Lacu?

Reagovat
Counter

S každým dalším Emeryho střídáním je Laca čím dál větší miláček tribun, aspoň něco

Reagovat
PP

Reagovat
rave

Hazard to zabalil o přestávce?

Reagovat
Minister

A Bellerin je v piči

Reagovat
PhilipS

Chelsea vyztužuje obranu Giroudem. Nevím, jestli chceš, když prohráváš o dva góly

Reagovat
Tolstobik

Snad uz Kos nejaky deti ma...

Reagovat
jacobT

Ach Hector

Reagovat
Counter

Do hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

striedania

Reagovat
Minister

Do konca sezóny out...

Reagovat
Nikikrew

toto snad nie, bellerin

Reagovat
smazaný uživatel

Radsi Elnenyho na RB nez Lichsteinera

Reagovat
Minister

Pôjde tam Maitland-Niles.

Reagovat
Nikikrew

pojde tam AMN

Reagovat
jacobT

Na RB pojde AMN.

Reagovat
patas92

Pujde tam ANM

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to myslel s nadsazkou

Reagovat
jacobT

Pojde tam AMN!

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste jednou!

Reagovat
jacobT

Uz stacilo!

Reagovat
smazaný uživatel

pojde tam AMN

Reagovat
Edgewalker

TO je na hovno

Reagovat
nani92

Sokratis je super týpek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Tommy the Gunner

Alonso

Reagovat
vilp

Alonso snad dostame aspoň tři zápasy.

Reagovat
Mastný Chobot

Alonso je ľudský odpad

Reagovat
Thoomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

A viděl jsi, co teď udělal Nailesovi?

Reagovat
Hokaido

+-a

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
spider_8

Ježiš, co na tom bylo tak strašnýho?

Reagovat
Mastný Chobot

nič, ale ani to nič nemení na tom, čo som napísal

Reagovat
Counter

Reagovat
Whitemedia

jasně.. hraje hovno a ještě tam zkouší nějaké šaškárny, za které by mohl dostat rudou..

Reagovat
Mimalu

kdyby ho aspoň vyhodil...

Reagovat
Nikikrew

Alonso ty kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon mame nejvlasatejsi stred zalohy

Reagovat
Whitemedia

Taylor neviděl.. tak snad komise zakročí a Alonso si odnese trest alespoň na tři zápasy

Reagovat
masly008

snad ne.alonso na hřišti jim škodí víc.

Reagovat
Usty

Sarri říkal, že 4231 můžem hrát, až bude 433 vybroušený k dokonalosti. A když k tomu nedojde, tak co? Prosračkuje se s tímhle až k vyhazovu?

Jednoznačně je u Sarriho na škodu na přemíra analytický stránky v jeho trenéřině, on ten fotbal snad ani nemá rád, jen ho dělá, protože je v tom zatraceně dobrej. Takže logicky staví tým tak, aby měl matematicky největší šanci vyhrát. A když dá na DM někoho, kdo má hroší přihrávky, je menší šance na výhru. Logicky. Neudělá něco jako pokus omyl, a to je ve fotbale hrozně důležitý.

Když vyhodíš dobrýho trenéra a nasadíš někoho novýho, taky to z čistě analytickýho hlediska nemůže přinýst lepší výsledek - nezná tým, je třeba míň takticky zdatnej... jenže to v 90 % vždycky vyjde. Možná by stálo za to udělat nějakou nelogickou pičovinu, což může bejt pro Sarriho třeba dát hůř přihrávajícího Kantého na DM a zjistit, že to třeba ty vole funguje...

Reagovat
10

viděl si někdy Neapol nebo Empoli pod Sarrim?

Reagovat
Usty

No jo, já vím. Ale jestli má fakt jeden druh fotbalu a neumí ho změnit, tak jsme v prdeli.

Reagovat
10

dobrý den

Reagovat
blade115

Reagovat
spider_8

Ty vole to je úplná letargie, ten zápas se ani nemusí dohrávat

Reagovat
smazaný uživatel

druhy polcas katastrofalna nuda..porazame chelsea a mna to absolutne nebavi..na ihrisku auba, iwobi a uz len defenzivny hraci

Reagovat
PP

já viděl jen ten, ale výsledek beru..

Reagovat
Nikikrew

2 polcas hodne slaby z nasej strany no ale tak tuto vyhru sme potrebovali ako sol

Reagovat
Mastný Chobot

hej, s Wengerom by bolo lepšie, no

Reagovat
masly008

a to nebyla jiná možnost než AW nebo UE?

Reagovat
Minister

Reagovat
Counter

Tuším druhá ligová výhra nad Chelsea za sedm let a ty tu brbláš...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

Tuhle Chelsea by porazila i Sparta

Reagovat
10

6 minut navíc, show must go on

Reagovat
PP

to už je pro masochisty.. Jsem rád, že se najdou i mimo PL, Real a Spartu..

Reagovat
spider_8

6 minut? Pískni to hned.

Reagovat
PP

A ten Barkley je co za pičuse?? V 94. minutě toto..

Reagovat
Usty

No pičus On občas tohle udělá, v Evertonu se to taky dělo. Se na něj podívej.

Reagovat
Tommy the Gunner

Prase Barkley, mela byt redka

Reagovat
10

ani Csaplár Chelsea nepomohl, to je vážný...

Reagovat
rave

Csapiho past u Chelsea nefunguje. Oni v PL nikdy nevyhráli zápas, když prohrávali 0:2 v poločase.

Reagovat
10

na to by se Pepi měl podívat zblízka, tzn. vzít to po Sarrim a udělat z toho pořádnej klub západního střihu

Reagovat
Edgewalker

Paráda

Reagovat
Tommy the Gunner

Super

Reagovat
Edgewalker

Obrana Arsenalu > Útok Chelsea

Reagovat
PhilipS

Největší překpvapení je pro mě čistý konto. Chelsea vůbec nedokázala využít mnohem většího talentu v záloze. Překvapuje mě, že se nedostala vůbec k žádnýmu přečíslování ze křídel. Azpi snad nepřešel půlku. Rozhodl geniální Laca. MOTM asi Koscielny. Stál vždycky tam kde měl a docela mu to přeju, za to jak mu fanoušci neúměrně nakládali po tom, co se vrátil po sedmiměsíční pauze.

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, Martine. tak me cekej za 30 minut na Tylove, jdu na pivo

Reagovat
Counter

Jsem nemocný, máš smůlu

Reagovat
vitasrp

Mě poslední dobou strašně nebaví, jak je ten tým neškodnej směrem vpřed. Jedna věc je, že tomu určitě nepomáhá to, že se snažíme hrát dominantně, poněvadž těm ofenzivním hráčům, respektive jejich nekvalitě, by spíš sedělo hrát do otevřený obrany na brejky. Jenže to je prostě protiklad vize trenéra, nebrali jsme ho kvůli tomu, aby hrál defenzivně, ale aby nás naučil dominovat.

Problém ale je, že Pedro má sice senzační náběhy, jakmile jde ale jeden na jednoho, tak je vesměs o ničem, Willian dá za sezónu čtyři branky a prostě obraně soupeře nezatápí. Hazard je jiná třída, jenže je na to úplně sám.

No a nakonec ona ta záloha je snad i větší problém než útok. Tam totiž není vůbec nikdo, kdo by pravidelně dával branky. Kanté dá tak 3-4 za sezónu, Kovačič ani to a Jorginho zase neumí vystřelit.

Ten tým může dominovat, jenže bez útočníka mu bude chybět někdo, kdo by to pravidelně zavíral ve vápně. A vzhledem k charakteristice záložníku tam zase není hráč, který by to kvalitně zavřel z druhý vlny, ořípadně dal gól z dálky.

My od toho Higuaina budeme potřebovat tak 10 branek za ten zbytek sezóny, to jsou slušný nároky.

Reagovat
Counter

Nevěřím, že to dá. Auba byl naprosto boží a dal jich právě deset.

Reagovat
C-M@ster

Auba by jich dal víc, kdyby hrál jen druhý poločasy.

Reagovat
papi.v.ole

u Belleho bude asi křižák co... AMN, lich nebo jenkinson, no ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ahoj, sepsal jsem článek o Marcelu Bielsovi. Snad se vám bude líbit a zjistíte o něm něco nového http://bit.ly/SilenyGenius

Reagovat
db18

Odoi

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle ve sračkách jsme za těch cca 10 let co Spurs fandím ještě nebyli. Fakt netuším s čím dneska nastoupíme, ale nejvíc by se mi líbilo asi:

Hugo

Toby, Davinson, Jan

Tripps, Skipp, Winksy, DannyBoy

Eriksen, Lamela

Dele

Alli má rozhodně lepší předpoklady k tomu, aby Harryho aspoň částečně nahradil než Llorente. Ten je dobrý na posledních pár minut, kdy hrajem dlouhé balony do vápna, ale do toho fotbaluco hrajem normálně je k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepotvrdil už Poche na tiskovce, že bude hrát Llorente?

Jinak bych to postavil stejně až na Trippiera, který by mohl pustit do hry Auriera.

Reagovat
smazaný uživatel

Auriera som nevidel na foto z tréningu, myslím že je znovu v prúseru po tom, ako ho minulý víkend zatkli.

Reagovat
Mates_Matesović

Aurier včera podle všeho normálně trénoval

Reagovat
smazaný uživatel

K čomu traja stopéri proti predposlednému tímu s mizernou defenzívou? Tam jednoznačne musí Llorente hrať miesto jedného z CB.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, na Fulham je to asi jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

sezónu 2008/2009 jste dokončili na osmém místě za Aston Villou a Fulhamem...

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, to si pamatam. To sme boli predposledný po 10 zápasoch.

Reagovat
Swarley

něco takového se mi právě vybavilo, tak jsem chvilku zapátral...

Reagovat
andrew96

Tottenham byl celkem expert na mizerné starty a následné dohánění.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja začal fakt fandit až 09-10. Ale myslel jsem to ve smyslu zdecimování zraněními. Hůř než na 3. Místě jsme byli 95% casu co fandím, to je jasný...

Reagovat
Swarley

rozumím, jen mě tohle napadlo...

Reagovat
TerriersSKCZ

Preview na dnešný zápas Huddersfield - Manchester City: http://www.huddersfield.sk/club-news/huddersfield-manchester-city-preview/

Reagovat
Bayern +

Callum Hudson-Odoi podle posledních zpráv odmítne nabídku nové smlouvy v Chelsea, která by mu zaručila týdenní příjem 85 tisíc liber. Mladý křídelník by rád využil neutichajícího zájmu ze strany Bayernu Mnichov a odešel do Bavorska.

Super, ale on je primárne LW? To ma celkom mrzí, som mal zafixované, že ho kupujeme ako pravé krídlo, čiže post, ktorý je nevyhnutnosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Kua, keby som Chelsea fan a na krídle mi behajú Willian a Pedro a Odoi si len tak odíde . neskutočné, čo tam vedenie robí zas...

Reagovat
Bayern +

Pekne to včera zhrnul Shearer. Willian a Pedro majú po lajne loptu na center a jediný na deviatke pripravený zakončovať je LB Alonso aj to neskoro.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud sa kde motkal?

Reagovat
blade115

To je asi spíš věc trenérů... Začít s ním mohl už Conte a Sarri ho měl využívat už dávno. Že mu teď dá dva zápasy v pohárech po prosezené EL, na to mu sere pes. Callumovi přeju úspěch, ať už v Chelsea nebo kdekoliv jinde. Je fakt úžasně talentovaný, s Mountem asi to nejlepší, co akademie v poslední době vyprodukovala. Sancho mu může být vzorem, že jinde na mladé tolik neserou. A Callum je podle mě přitom ještě lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak má len 18 rokov, nie som si istý, že mal dostávať šance pod Contem, aktuálnu sezónu pod Sarrim mal ale odohrať už viac minút.

Reagovat
blade115

Já taky ne, ale už to tady takhle musím zmiňovat, jinak bych si zase poslechl, jak jsem vůči Sarrimu nefér.

Reagovat
Bayern +

Krídla Odoi - Coman a pod ním pracant Műller. To u nás môže Lewa šmrdlať ešte 10 rokov s jeho číslami v pomere s predvedeným štýlom hry

A to ešte ak sa chytí mladý Davies (v príprave výborný), tak ofenzívny trojlístok Davies, Coman, Odoi - chudák Műller, ten tam bude s jeho povahou ako Rudolf Höß v Auschwitz-Birkenau.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

"s jeho povahou" nacistického pohlavára?

Reagovat
Bayern +

Tak Effenberg/Jancker to nie je, ale zvykne dosť vrieskať ak sa mu niečo nepáči. Zatiaľ síce len pre dobro tímu, na spoluhráčov si nedovolí, veď ešte aby si... Ribéry, Robben a Lewandowski, to je velebnosť sama, to by asi ani neskúsil

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Snatus

Morata k Atletům na hostování. To asi shrnuje vše ohledně přestupů Chelsea za poslední dobu.

Reagovat
C-M@ster

OT: Borci, onehdá jsem tu videl diskuzi o Bohemian Rhapsody, ale v té době jsem to ještě neviděl. Teď už je na torrentech DVDScr verze, tak jsem si to pouštěl.

Má někdo odkaz na tu diskuzi? Mám dojem, že tam psal Coutinho a Busby... možná to bylo pod nějakým článkem v CZ sekci, nenašel jsem to a to jsem proklikl asi 15 článků. Nebo jak se vám to líbilo/nelíbilo?

Jako mně to přišlo hodně HODNĚ podobný jako Straight Outta Compton, akorát s jinou hudbou, ale že ti přeživší členové se vykreslili v nejlepším světlem a hodili to na mrtvýho (kterej se v obou filmech nechal svést svým okolím k odchodu a pak se nemocnej vrátil).

Vy, co se vám to líbilo, tak se vám to líbilo hlavně z důvodu, že máte rádi tu hudbu a kapelu a ten film vás v tomto ohledu pohladil po duši?

Jako s tím, že zamítli Cohena, jsem myslel, že by zkrátka zas chtěl přetahovat strunu a vyžíval by se v těch kontroverzních scénách, ale toto mi přišlo jako opačnej, nebojím se použít to slovo, extrém, protože ty scény tam naopak nebyly žádný.

Pokud Freddie pořádal doma orgie a nakazil AIDSem stovky chlapů, tak je divný, když tam je v podstatě jen v jedné scéně vidět, že tam po večírku zbyl kokain na stole a že tam teda pak přišlo pár chlapů do pokoje.

O zbylejch členech skupiny tam není nic... a v pořádně tam ani není nic o vzniku názvu nebo kde čerpali inspiraci na songy atd.

Přišlo mi to v tomto ohledu trochu jako All or Nothing Manchester City, kde taky neukázali naplno kontroverzní části.

Jako 92% na ČSFD a rekordní návštěvy v kinech rozhodně ukazují, že z komerčního hlediska udělali správně, jak to vnímáte vy?

Reagovat
blade115

Jednak je tam několik faktických nepřesností, jednak to, co zmiňuješ ty, totiž velký vliv zbývajících členů kapely. Tři tátové, kteří tráví noci zásadně doma s rodinou u Scrabblu a které jejich zlobivého dítě neposlouchá. Tohle jsou dva velký fauly na tom filmu, zbytek je na druhou stranu tak strhující, ať už díky té hudbě (<3) nebo neuskutečnému výkonu Ramiho, jehož Freddie byl jen o něco málo víc afektovaný, jinak naprosto věrohodný. A ono hlavně, když zakončíš film něčím takovým, jako je jejich vystoupení na Live Aid, který by sám o sobě byl neskutečným zážitkem i bez zbytku filmu, máš téměř vyhráno. Navrch jsou si ostatní členové kapely fakt brutálně podobní, nehudební scény jsou dost příjemné, hezky vyladěné a proložené pár vtipnými scénami, že to jako celek působí prostě skvěle. Tak moc, že ty dva fauly prostě tak nějak akceptuješ. A už jsem to tu psal, tohle byl asi jediný film, u kterého jsem seriózně přemýšlel, že druhý den na něj půjdu znova.

Reagovat
Coutinho10

zkusim ten článek najít...trochu si to vybavuju, jak to Busby nadhodil a vím, že jsem tam reagoval...jinak ten film se mi hodně líbil a viděl jsem ho až někdy koncem roku, ale stálo to za to a nebylo to ani nějak způsobený tim, že bych žral Queeny....to ne, ale prostě se mi líbil ten příběh a jelikož jsem to v té době nezažil, tak až teď jsem si mohl udělat přibližně obrázek o tom, jak to probíhalo a pak další fáze byla, že po filmu jsem projížděl YT z toho charitativního koncertu, různé songy, různé teorie, poslední momenty Freddieho atd., takže jako hodně mě to chytlo a možná bych to přirovnal třeba i k dokumentu o Amy Winehouse, který vyšel před pár lety a ten mě taky uchvátil

Reagovat
C-M@ster

A viděls Straight Outta Compton?

Reagovat
Coutinho10

nene...neviděl, ale dal jsem si to do Googlu a vypadá to hodně dobře, jestli to je o raperech Ice Cuba, Dr. Dre atd., takže to se určitě podívám...dík za tip

Reagovat
Coutinho10

nebo jestli máš rád i rap, tak doporučuju, jestli si neviděl dokument o 2 Pacovi...posledních 24 hodin před smrtí...je to dokonce i na YT s CZ dubingem to bylo taky hodně silný

https://www.youtube.com/watch?v=ULQKOaYGSuM

Reagovat
Coutinho10

*dabingem

Reagovat
C-M@ster

Ten jsem neviděl, viděl jsem akorát to Tupac: Resurrection

Ale jinak to Straight Outta Compton je hodně podobný Bohemian Rhapsody, uvidíš sám.

Reagovat
Coutinho10

tak podivej...ja mrknu i ten od tebe ten Resurrection + toto

Reagovat
Coutinho10

taky jsem ho bohuzel nenasel....ceska sekce to podle me neni, protoze tam myslim Busby nepise, ale byl to asi nejakej mensi clanek...nejdriv jsem si myslel, ze to bylo jeste nejak koncem roku nebo nejak na hrane, ale co jsem proklikaval diskuze z konce prosince, tak tam jsem to nenasel a diskuze kolem 3. ledna, tak tam uz to podle me bylo pozde, takze to musi bejt pred tim, ale najit to nemuzu...jedine, jestli Busby si nevzpomene

Reagovat
diastan

Škoda toho poolu včera. Pro nás další povinná výhra.

City XI | Ederson, Walker, Danilo, Otamendi, Laporte, Fernandinho (C), Gundogan, De Bruyne, Sane, Sterling, Aguero

Subs | Muric, Stones, Delph, Bernardo, Silva, Jesus, Foden

Sestava super, Walker vypada, ze je definitivne zpet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Come on City!

Reagovat
smazaný uživatel

Wagner

Reagovat
Mastný Chobot

Come on Town!

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

Neviem si predstaviť, že by dnes City nevyhrali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jasná penalta nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo. Karma pro Sterlinga.

Reagovat
Horcmen

Jasná penalta. A komentátor souhlasí s rozhodčím

Reagovat
smazaný uživatel

Je to magor a lezie mi na nervy

Reagovat
Erdovec

oba stejně

Reagovat
diastan

no konecne

Reagovat
vladis271

jj, nech ešte niekto kecá, že my máme šťastie.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná hlavička

Reagovat
Coutinho10

to at jde do haje ten brankar

Reagovat
Coutinho10

aha, on mu to jeste tecnul

Reagovat
KingMaster13

Co jsi čekal? Vždyť je to Huddersfield. Pokud mají ztratit tak to bude proti někomu lepšímu.

Reagovat
Coutinho10

no oni vymenili trenera, takze jsem si daval asi falesny nadeje, ze je to nakopne

Reagovat
Kixi Syhimour

Jakože zâpas nesleduju, ale skóre mě vcelku překvapilo, jsem čekal tak 0:4 už.

Reagovat
Coutinho10

tak trochu jim to preci jenom pomohlo...jsou v obrane kompaktnejsi, ale to je malo...musej zlepsit i ofenzivu, protoze na 0:0 se hrat neda a v tomto pripade by z toho ani ta remiza nebyla, kdyz prohravaji, tak uvidime 2. polocas

Reagovat
KingMaster13

Tak ale furt je to marnej Huddersfield

Reagovat
Coutinho10

bohuzel 2. gol sice z ofsajdu, ale Hudder mel pouze 1 golovku a to v posledni minute...

Reagovat
Gazdo

Nebolo by lepsie pre saneho keby hraval na pravej strane? Takto mi pride ze to ma obcas dost blbo cez nohu

Reagovat
nani92

Neexistuje lepší závodný sport ako biatlon

Reagovat
pingla

offside

Reagovat
Coutinho10

ted jsem to videl, ale bohuzel Huddersfield byl marnej az na tu tutovku v poslednich vterinach, ale je fakt, ze to byl klicovej moment a pojistivaci gol na 0:2, takze tady rozhodci City pomohl...no nic jdeme dal

Reagovat
diastan

uffff tak to bylo rychly

Reagovat
ADM

Aguero, Sane kráása.

Reagovat
vladis271

to bude také sladké poraziť tieto FFP nerešpektujúce milionárske štetky v boji o titul.

Reagovat
diastan

bude krasa ti pripominat tyto silacke kecy, az se zase zeserete

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Harakan

Reagovat
icka

Reagovat
icemike

Reagovat
Swarley

že jsi x let s tímhle držel hubu...

Reagovat
icka

Reagovat
diastan

musi si zvykat s jeho povesti, ze to obcas zafunguje v opacnem smeru, dulezite je ze na pecce vubec nezalezi

Reagovat
smazaný uživatel

Nepískal bych mu do konce kariery nic simulantovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Aurier nie je ani na lavičke, to nevyzerá pre neho dobre. Som zvedavý, či ho Pochettino/Levy predajú.

Reagovat
masly008

kdo by ho koupil? SING SING?

Reagovat
ADM

Jedna vec chýba Pepovým tímom po odchode z Barcelony ... Leo Všetci sa len točia s loptou, okolo 16ky, v 16ke, hľadajú ešte lepšiu alternatívu .. Leo by tú dominanciu na lopte a schopnosť dostávať sa jednoducho k bráne využíval ovela lepšie.

Reagovat
drussbarb

Bylo by to zajímavé

Reagovat
vilp

Chybí mu mnohem víc, ta záloha (i obrana) dělá dost chyb a zbytečných ztrát, v LM na to zase doplatí.

Reagovat
Free_player

Llorente základ to jsem zvědavej

Reagovat
Coutinho10

musi zabrat....zvedavej jsem i na navratilce do PL Babela

Reagovat
Free_player

to já taky, ale za ty vlasy bych mu dal zákaz do tý doby než to sundá

Reagovat
Coutinho10

aspoň bude dobře vidět

Reagovat
Horcmen

John Moss sent off James Milner yesterday. John Moss was also James Milner’s coach in school, Milner was the captain https://bit.ly/2RXBORU

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
redyyz

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, tak Llorente misto Skippa, jinak jsem to trefil...

Reagovat
jk

https://www.reddit.com/r/soccerstreams/

Jsem jediný kdo tam nemá jediny stream?

Reagovat
jk

Aha, ok, jsem slepej. S redditem mi to moc nejde...

Reagovat
pingla

https://tumarcador.xyz/ac5.php

krásný full HD stream zpožděný asi o 10 sekund

Reagovat
pingla

Llorenteeeeeeeee

Reagovat
Counter

Llorente ❤️

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

a vrak ze llorente neskoruje

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
masly008

Šutér. A to měl Fulham kopat ještě pentli.

Reagovat
smazaný uživatel

Yeeees Fulhaaam!!

Reagovat
Coutinho10

hnnm super.. Llorente se uz rozstrilel

Reagovat
Free_player

hmm tak to jo no

Reagovat
Kixi Syhimour

Tohle nevymyslíš

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale jako ten MUN to fakt ukope, Ole dělá bohužel dobrou práci

Reagovat
fenixLFC

ved pred sezonou sa s tym ze budu v top 4 celkom pocitalo. osobne som tipoval city nas sliepky a united na top4

Reagovat
Wazza228

*bohudík

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrajeme? Teď jsem k tomu přišel a nestačím se divit...

Reagovat
jk

na<>

Reagovat
Mates_Matesović

Aaaa, zasaďte ten španělskej baobab někde před stadionem, to je strašný. Výkon ostatních sice neni o moc lepší, ale on je prostě omyl.

Reagovat
jk

A sadit ho tam půjde Alli s Eriksenem i když celkem pochybuju, že se dokážou před tím stadionem všichni tři vůbec najít...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto bol porod. 32 ročný Babel, ktorý nehral od Decembra, si s našou obranou robí čo chce. K čomu tam je ten tretí stopér, keď stredom poľa si to maširujú v pohode. Lamela a Alli hrozostrašné výkony. K Llorentemu sa ani nevyjadrujem. OK, ten vlastňák dosť nešťastný odraz, ale tú šancu na druhej strane musí premeniť. Najlepší zatiaľ Lloris, ktorý nás drží v hre o body.

Reagovat
fenixLFC

janssen uz je odpisany?

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdepodobne áno. I Kazaiah Sterling, ktorý je na striedačke, má prednosť pred Janssenom.

Reagovat
smazaný uživatel

Davinson musí dolu miesto Diera, ten na DM a Eriksen musí na AM. Alebo aspoň vymeniť Eriksena a Allliho, ten stred hrozne nedáva. Ta kontrola lopty vobe neexistuje. Winks tiež behá jak splašený dorastenec.

Reagovat
matZz

Reagovat
Cobra

Chris je bůh!

Reagovat
jk

HA! Našli se ti dva, aspoň něco...

Reagovat
salami

Ream nezklame, výbornej odkop

Reagovat
smazaný uživatel

Mitrovic je silenej kreten

Reagovat
SpecialOne

A Fulham fans ho v tom ještě podporují

Reagovat
smazaný uživatel

Za co dal Davimu tu kartu? Kokot...

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Ten sudi je na drogach?

Reagovat
SpecialOne

Pawson j dneska úplně jeblý

Reagovat
smazaný uživatel

Llorente

Reagovat
Daniel Levy

Achjo

Reagovat
hefy

Winksyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
avicii

Skoda

Reagovat
Kixi Syhimour

Rico měl zdržovat, nikoliv vykopávat.....

Jinak Spurs se štěstím, remízovej duel

Reagovat
Manik...

Luckeři

Reagovat
Tommy the Gunner

Fulham

Reagovat
Mates_Matesović

Málem jsem zbořil barák

Reagovat
Thelvin

Reagovat
Nikikrew

Po kolky raz takto Spuds vyhrali? Neskutocne fakt

Reagovat
jk

1:2 potřetí v sezóně

Reagovat
Free_player

co blbneš ?

Reagovat
Nikikrew

A co som ako zle povedal?

Reagovat
Free_player

zlého nic jen, že děláš že by výsledek 1:2 mě být už po tak dvacátý

Reagovat
Nikikrew

Tak je to po tretikrat co ste vyhrali zapas v poslednej minute , to v lige asi nema nikto a ked sa to navyse podari uhlavnemu rivalovi, trocha to nasere no

Reagovat
eder

Luckenham

Reagovat
Coutinho10

takze Ranieriho unbeaten proti Spurs dnes skoncil, ale zajimava serie to byla

Reagovat
smazaný uživatel

Pičoooooooo Yeeeeeeeeeeeeeeeeeees!!!!

Reagovat
Free_player

je jedno jak, ale hlavně, že jsme ty vysírky porazili COYS!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele